Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jöttem, láttam, buktam 01x06 - Fru

2021. február 10. 18:41 - Fálki

Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, itt a Fálki Corporation (De Főnök, mi az a Corporation? Bunkó vagy, Bugsy) egy újabb Hogyvoltja, méghozzá a friss, ropogós exkluzív és brékingnyúz JöttemLattamBuktam a ValóVilágok tortenetenek egyik szerintem legutáltabb női szereplőjével, a csodálatos Csulabácsival testnedveket cserélő Timár Fruzsinával, azaz VV10 „okádok tőletek” Fruval.

Az műsor hogyvoltja a szokásos mederben íródik, silvermansarah szakmai hozzászólásait pedig kiemelve olvashatjátok.

kepernyofelvetel_1020_egyedi.pngAnikóval ülnek
össze csajos estére, hogy megbeszéljék, mennyivel jobb kint, mint bent. Ezzel azért tudnék vitatkozni, de VV értelemben még lehet hogy igaz is.
Anikó visszafogottnak és diszkrétnek néz ki, Fruzsina pedig egészen csinos, ezt adjuk meg neki.

kepernyofelvetel_971_egyedi.png

kepernyofelvetel_973_egyedi.png

kepernyofelvetel_977_egyedi.pngA bemelegítő kérdésre, miszerint milyen neki itt kint furaságokat sorol,
úgymint fura neki hogy nincs mikroport, hogy nincsenek kamerák, hogy akkor és úgy öltözik ahogy akar és fel tudja hívni a szeretteit amikor csak akarja, tipikus semmitmondó smalltalk.
A VV-t nem kezdte el még visszanézni, mert tudja hogy nem tudná abbahagyni, de a tiktokot és a kommenteket olvasta mar, tehát tudja hogy mi lett leadva a
műsorban. És bizony tudja azt is, hogy sokan nem szeretik, rosszindulatúnak és gonosznak tartják, de ez persze szerinte nem igaz, mert Ő nem olyan.
Egy csodaálatos hasonlatot is hoz: Míg Bálintot megnézik 6000en és jön neki 60 „HajráBálint” komment, addig Őt megnézik 13000en és jön 400 komment, amiből 300 rossz. Konzekvencia: Őt nem érdeklik a kommentek, de belelépett az ÖSSZES VVFru rajongói csoportba és ott nagyon kedveseket mondanak neki. Magyarul aki rosszat mond róllllllllllllllla, az névtelen senki és nem érdekli, aki jót mond rólllllllllllllllllllla és névtelen senki, az igen. Mondom, van itt ész.

[Sarah: Miért nem nézte vissza az adásokat? Hiszen anyukája is, az összes rokona és Anikó is azt magyarázza neki, hogy amit ők/mi láttunk, bizony a bántalmazó kapcsolat kategória. Miért nem olvasta el a cikkeket, ahol szerinte feleslegesen elemezték mindenféle pszichológusok a kapcsolatukat. Honnan tudja hogy feleslegesen, ha el sem olvasta? Ha megtette volna, lehet hogy tudna érvelni a kapcsolat mellett, de így csak azt hajtogatja, amit ő érzett, gondol, illetve leszűr a benti életéből. Megannyi kérdés a fejemben.]S akkor
kezdjünk is bele a Romaóval való viszonyba. Anikó szerint Fru elvekkel költözött be és ehhez nem igazan tudta tartani magát, amire zavart nevetgélés a reakció… De hát Renátónak csillogott a szeme, szépeket mondott és kedves volt.
Mennyire kevés eszed van neked hallod...Eleve nem tetszik a pali, de 5 napig szépeket mond csillogó szemekkel és az elég. Komolyan mondom, nem hiszem el.
Itt jut eszembe az én kis korábban megénekelt karácsonyi ajándékom, amire meg qqts
( tudjátok.. RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️ ) is azt mondta, hogy mecccsoda romantika… Na ehhez képest ez a címeres ökör szépeket énekel a maga primitív módján és ennek a szerencsétlennek ez elég.
Később már saját magát és a lelki társát is belelátta Renátóba ez a buta nőszemély, Anikó pedig hozzám hasonlóan kap sokkot és olyan hideg hangon konferálja fel a kapcsolat alakulásáról
szóló videót, hogy minden normális ember érezné, hogy itt valami szar került a palacsintába. Fruzsina pedig vigyorog mint a tejbetök, mert Ő most bizony szerelmes.

[Sarah: Fruzsina szerelmes. Ez nagyon szép dolog, csak a szerelem fogalma elég furcsán jelenik meg nála. Az okokat nem tudjuk, de azt halljuk, hogy éretlenül áll a szerelem kérdéshez. Renátó a legfontosabb neki, vele tervez, családot szeretne alapítani, stb. De amit ő lát, az egy illúzió, nem pedig a partnere alapos ismerete és hibáival együtti elfogadása amire egy házasságot lehet alapozni, hanem a benne élő vágykép kivetülése. Az ilyen illúziókon alapuló elvárások az együttélés során MMKK hamar semmivé foszlanak, hiszen nem lehetséges hosszabb időn keresztül önmegtévesztésben élni. Mikor elérkezik a „mézeshetek” utáni első kritikus időszak, a hétköznapok, nem fogja érteni, hogy hogyan változott meg ennyire ez a jó ember. Nem változott meg, leesett a rózsaszín szemüveg. Sajnos, Frú egyelőre nem hallgat senkire, ha valamiben igaza van saját magával kapcsolatban, az az hogy rettenetesen makacs.]
A
videóban semmi extra, az ezerszer látott tartalom: ki szerelmes kibe, ki mit nyert a játékkal, innestől kezdve hogy legyen, felkérdezés, féltékenykedés. Moh hatalmas hibákat követett el ugye, amikor megköszönte Frunak az ebédet, szopatólabdakergetés közben a derekát is megfogta. Láttuk, Hvztuk, olvastátok, nem írom tovább.. IDIÓTA!!!!
Anikó szerint ez azért elég para, Fru szerint az egészben az volt a legrosszabb, amikor Renátó a párbajról nem tért vissza. Mivan??? Az nem volt rossz, amikor a faszságai miatt bőgtél? Amikor leidiótázott? Amikor úgy beszélt veled, mint egy darab szarral? De nem, ezek szerint az nem volt rossz… Komolyan mondom hogy én nem értem.
Az emberek nem látták azt, hogy Renátó mennyire szenvedélyes
és törődő és szerinte csak bent viselkedik így az Ő szerelme. De kérdem én, ha azzal kezdtek, hogy Te és Ti őszinték voltatok és magatokat adtátok bent a villában, akkor nem ezek az emberek vagytok? Mert végig ez volt ugye hangoztatva bent is és most is, hogy Ők saját magukat adták és a többiek a színészek, akkor hogy lehet most arra hivatkozni, de csak bent ilyen az ember, kint meg más lesz?

[Sarah: Az agresszivitás nem szenvedély.]Megyünk tovább a verbálisbántalmazás vonalon és most épp a féltékenység jön. Fru szerint a való életben nem lesz ilyen, hogy Őt megnézik. Mert bent bizony a Robi is megnézte és ez mennyire meglepő. De kint senki nem fogja megnézni és nem fognak hozzáérni. SSSKK, Soha Senki Semmilyen Körülmények Között.
Anikóval akkora EKG-n vagyunk, hogy a Holdról is látszik..
Nem értjük, hogy ez miafasz.
Fruzsina szerint az egész onnan indult, hogy valami hülye néző bekommentelte, valami hülye szerkesztő pedig beküldte nekik azt az kérdést, hogy tetszik-e neki a Moh? Ez volt a probléma. Ezt Ő mondja a kacska szájával.
Szóval akkor
ennyi kéremszépen, megvan a megfejtés, miért kell bekérdezni ilyet? Jöjjön ide a kommentszekcióba az a néző, aki ezt merte kérdezni és ezzel kihozta az addigi nyugalmából és gentleman mivoltából Renátót és tette tönkre mindkettejük játékát ezzel. Gyere kommentelni, ha mersz. Hohó, most jut eszembe, szerintem Ármándó volt… S érdekes módon pont akkortájt tűnt el, amikor Fru kiesett…
Ancsa szerint beteges dolog az, hogy Renátó ilyesmit figyel és észrevesz, hogy valaki
véletlenül egy torlódásban hozzáér a másikhoz. Fru szerint ez nem beteges dolog, hanem szerelmes. Én kérek elnézést!

[Sarah: nem tudom mennyire kell ezt véleményezni, de meg fogják nézni, buliban hozzá fognak érni a derekához, hátához. Még olyan égbekiáltó pimaszságot is el tudok képzelni, hogy valaki tiszteletlenül kezet csókol neki, esetleg megdícséri a főztjét.]
A
következő okos megmondás nekem ettől a szituációtól függetlenül is nagy vesszőparipám, ez pedig a nem csinálnék semmit máshogy. Emberek ennyire nem lehetnek korlátoltak, hogy azt gondoljak, hogy mindig mindent jól csináltak. Ezt most Frutól függetlenül írtam, de ez a nő tudja ezt fokozni:
Az alaphelyzet ugye az, hogy
beköltözik egy csomó ápolt oda és mindenkinek az a célja, hogy megnyerje a 36 milliót. Ez remélem mindenkinek tiszta, nyilvánvalóan ez a cél. Erre ez a némber azt mondja, hogy nem tett jót a játékuknak az, hogy összejöttek és elszigetelődtek a többiektől = ezzel kisebb lett az esélyük a pénzre, DE NEM CSINÁLNÁ máshogy most sem. MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVAAAAAAAAAAAAAAAAAN?
Mert a Renátóval Ő
többet nyert és családot akar alapítani es összeköltözni.
Nekem pedig pusztulnak ettől az agysejtjeim…

[Sarah: összeköltözés és családalapítás témához lásd a fenti megjegyzésem, nagyon remélem Frú érdekében, hogy a gyerekvállalás nem történik meg mielőtt rájön hogy mi zajlik itt.]Anikó: Mi az oka annak, hogy kiestél?
Fru: Nem tudtam magamra koncentrálni és lett egy párkapcsolatom.

Párbaj utáni percek
jönnek és mintha Gina és Renátó lenne ott a nézőtéren, de itt is van okosságmondás Fruzsinától. Ha az övé a párbajon a 35%, az se baj, mert a benti barátainál aka Mocsárcsapat tagok akkor is magasabb százalékot kapott. Ésakkormivan, kérdem én? Te leszel a legkirályabb félhülye?
Én mindig önmagamat adtam és ha valakinek ez nem jött be, akkor ez van.”
Anyukával
egymásnak örülés és bizony büszke a Bettinéni a lányára, aki a világon a legügyesebb. Hogymi?
„Ha vissza kellett volna mennem még egy hónapra ezek
köze, akik közül mindenkit utálok...” Aha.. Közben meg ugye a kihívás vagy a kiválasztás előtti smalltalkban elmondta, hogy megkedvelt mindenkit… Hazug kutya vagy Te, semmi más.
Nagy nevetgélés, boldogság, aztán Fru 32 csáléfogú mosollyal az arcán megkérdezi, hogy Renátóval találkozott-e már anyuka és volt-e vasárnapi
közös ebéd és ugye hogy milyen csodálatos ember ez a Renátó?
Bettianyuka szerint nem.

[Sarah: volt még egy hazugsága amivel Frú ugyanekkor lebukott, elmondta a kiesés után, hogy csalódott, rá 5 perce Bettinéninek azt mondja egyáltalán nem volt csalódott, a Belevalóban pedig már kifejezetten boldog volt.]Hoppá. Levegő megfagy, anyuka folytatja: Renátó szépen Szombathelyre megy haza, Te meg
jössz velünk Szolnokra, aztán megbeszéljük, hogy miért vagy ennyire hülye.
Megérkezik a hódító herceg is
és végre egymáséi lehetnének a szerelmesek kamerák nélkül is, ha anyuka nem úgy állna hozzá, ahogy.
Fruzsika nem érti.
Egyrészt van ugye a 400km, ráadásul a Renátó egy vadparaszt,
úgyhogy ezt majd még otthon megbeszéljük kislányom.

Fruzsinak egy dolog számít: Le fogják
köpködni az utcán vagy nem? Nem.
Akkor nincs gond.

kepernyofelvetel_983_egyedi.png

kepernyofelvetel_985_egyedi.png

kepernyofelvetel_987_egyedi.png

kepernyofelvetel_989_egyedi.png

kepernyofelvetel_990_egyedi.png

kepernyofelvetel_991_egyedi.png

kepernyofelvetel_997_egyedi.png

kepernyofelvetel_998_egyedi.pngKözben a gentleman is megérkezik a stúdióba, Anikó pedig nem rest megkérdezni tőle, hogy mi lehet az oka annak, hogy Fruanyu nem kedveli Őt, ezt a Csodálatos tisztánlátó embert?

Másnap reggeli
videó van, Frut viszik haza és telefonon éri a sokkhatás, amikor Renátó elmondja neki, hogy Bettimama bizony kihúzta a szögesdrótkerítést Szolnok köré és oda Ő nem mehet, mert felnégyelik. Szóval Fruzsikának kell majd komoly mennyiségű körmöt kifestenie, ha bírni akarja a Szolnok-Szombathely-Szolnok utvonal benzinköltségét.

kepernyofelvetel_1006_egyedi.png


Szolnok szépe hazaér a lakótelepre, felcsattog anyuka paneljébe és mindenki nagyon örül mindenkinek. Bocsánat hogy már tegnap is kihangsúlyoztam ezt a panelkérdést, de ennek a lánynak akkora volt az arca végig kb mindenre.. A 100ezres cipőjére, a nyaralásaira és egyebekre, ehhez képest egy panellakásban lakik anyuval, tesóval meg annak a gyerekével… Hova a nagy arc?
A
kislány nagyon cuki egyébként, odabújik Fruhoz és azt mondja neki, hogy „ Te Dzsengabajnok”, a többiek pedig mind azt hallják, hogy „Gyengebajnok”. Nem gyenge, erőőőőőőőős.. Szegény gyerek pedig nem érti, hogy ezek itt mit haluztak.
Jönnek meg valami barátok is és Fru elmondja, hogy csak az Ő véleményük számít neki, senki másé nem is érdekli és csak rájuk hallgat. Az szuper, mert akkor feltálalják neked a feketelevest:
Senki nem szereti azt a
gyökeret, éjszaka lájvozik, törli a kommenteket és prosztó. Fru szerint Dani is az.
De az nem akar befurakodni a családunkba baszdmeg, leszarjuk, hogy milyen…
És
különben is, amikor Renátó csinál valami rosszat, akkor utána mindig bocsánatot kér, aranyember az.

[Sarah: egy kis pozitívumot hadd szúrjak be, Frú családja összetartó, láthatóan a javát szeretnék és próbálják meggyőzni, hogy bizony rosszul látja a dolgokat. Nem kiabálnak, nem agresszívek. Érvekkel győzködik, és láthatóan törődnek vele. Fruzsinak nagy előnye van hogy ilyen támogató családja van, Renátó nem tudja rögtön Szombathelyre vinni és elkezdeni a „nevelést”.]

 

kepernyofelvetel_1008_egyedi.png

kepernyofelvetel_1010_egyedi.png
Bettimama
négyszemközti fejmosásra hívja a lányát, aholis először Fru beszél:
- Renátó egy csodálatos
férfi, soha ilyen aranyos, gondoskodó, fantasztikus ember nem volt meg az életemben, aki hozott nekem kávét és megkérdezte, hogy cirógathat-e. Senkitől nem kaptam még ilyen minőségű és mennyiségű szeretetet, mint tőle. Renátó nem mondott soha semmi rosszat nekem, maximum annyit, hogy húzzak a gecibe. Az meg belefér anya, nem?
- Nem.
- Kint minden más lesz.
- De baszdmeg Fruzsina, a kurva életbe már, mi faszságokat beszélsz, mindjárt szívinfarktust kapok. Amiket beszélsz, az abszurd. Te egy
gyönyörű, csinos nő vagy és ne csicskuljál már be. Nem ahhoz kell igazítani a cselekedeteidet, hogy Renátónak hogy felelsz meg. Viselkedj normálisan és kergesd el ezt a faszkalapot. És még Te kérsz bocsánatot azért, mert a Robival megcsináltatok egy feladatot és Renátó meg ott vérben forgó szemekkel néz mint egy dúvad?
- De anya,
én honnan tudhattam volna, hogy az neki rosszul esik?
- Kit érdekel baszdmeg, hogy mi esik neki rosszul?
- Engem, mert Ő a szerelmem.
- Na takarodj a szemem elől.
Így lettél Te nevelve, hogy meghunyászkodjál? Hogy pincsikutyaként lesd valami elmebeteg minden rezdülését és bocsánatot kérj azért is, hogy a világon vagy?
- De Ő a szerelmem, anyu.
- Nagyon szeretlek, de most már legyen elég.

kepernyofelvetel_1013_egyedi.png

kepernyofelvetel_1014_egyedi.png

kepernyofelvetel_1016_egyedi.png

kepernyofelvetel_1019_egyedi.png

kepernyofelvetel_1020_egyedi.png

kepernyofelvetel_1021_egyedi.png

kepernyofelvetel_1022_egyedi.png

[Sarah: Bettimamának ölelés.]

Stúdió.

Renátó szerint anyukának jogosan volt unszimpatikus az, amit Ő ot
t bent csinált, de csak kívülről nézett ez ki annyira rosszul. Belülről nem is és azóta mar meg is van Ő változva. És egyébként Moh tiszteletlen. Fruzsi szája be van csukva, ilyet se láttam még.
Renátó szeretne kérdezni valamit:
- Te vagy Anikó. Ő pedig Fru. Pont.

Ez volt a kérdés baszdmeg :D :D :D Komolyan nem hiszem el :D :D :D

Most pedig szó szerint
következik az, ami elhangzott:

- Azt nem értem, hogy miért keverjük a szezont a fazonnal? Itt most arról beszéltünk, hogy mit bántam meg, nem arról beszéltünk, hogy hogy fogom jóvá tenni. Neked meg a családodnak be fogom bizonyítani, de ezt a féltékenykedést ne keverjük már össze a terrorista jelzőt meg a többi dolgot. (Renátó)
-
Ki keverte össze, Renátó? (Anikó)
- Itt, hogy beszéltük. Hát konkrétan most már az lett kihozva belőle, hogy terrorizáltam itt bent a kislányt... És valakinek fáj az, hogy a Fruzsi hogyan viselkedett a villaléte alatt. Én nem kértem tőle, hogy... (Renátó)
- Renátó, én nagyon bíztam abban, hogy a múltkori... (Anikó)
- Beszélek. (Renátó)
- Figyelj! Oké. Ez nem az a hely és nem az a szituáció, Renátó, ahol ezt megengedheted magadnak. Oké? Tehát most vegyél vissza kettőt légy szíves! Jó? Tiszteljük egymást, én tisztellek téged, te tisztelsz engem. Én legutóbb nagyon korrektül és nagyon kedvesen beszéltem veled, és megpróbáltam elmondani neked, tisztelettudóan azt, hogy szerintem mi lenne a helyes út, hogy az, amit csinálsz ne negatívan jöjjön le az emberek számára. De most megint ugyanazt csinálod. És ez rohadt kellemetlen, és nem nekem. (Anikó)

kepernyofelvetel_1024_egyedi.png

kepernyofelvetel_1025_egyedi.png

kepernyofelvetel_1027_egyedi.png

kepernyofelvetel_1028_egyedi.png

kepernyofelvetel_1029_egyedi.png

kepernyofelvetel_1030_egyedi.png

kepernyofelvetel_1031_egyedi.png

kepernyofelvetel_1032_egyedi.png

kepernyofelvetel_1033_egyedi.png

kepernyofelvetel_1034_egyedi.png

kepernyofelvetel_1035_egyedi.png

kepernyofelvetel_1036_egyedi.png

kepernyofelvetel_1037_egyedi.png

kepernyofelvetel_1038_egyedi.png

kepernyofelvetel_1043_egyedi.png

kepernyofelvetel_1044_egyedi.png

kepernyofelvetel_1045_egyedi.pngEzzel itt zárnék is, mert ezek után már tényleg nincs mit mondani.

Én annyit szeretnék a Frúnátó kapcsolathoz hozzáfűzni, hogy rengetegen végigmoziztuk ennek a kapcsolatnak a kialakulását, cikkek születtek, szakemberek szólaltak meg. Olvassunk utána a bántalmazó kapcsolatoknak, hogy segíthessünk magunkon, vagy másokon ha ilyen helyzetbe kerülnek.

A NANE weboldalát javasolnám elsőként, azon belül is a következő olvasmányt: Miért marad??? : feleség- és gyerekbántalmazás a családban : hogyan segíthetünk? : kézikönyv segítő foglalkozású szakemberek számára (oszk.hu)

782 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fálki 2021.02.11. 00:55:15

@TheLynx70: Oh. Az szerintem is fegyelem. Kis nyuszi a csavo, de minden szavaddal egyetertek.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 00:55:53

@Fálki: szerintem a halvérűsége abban nyilvánul meg inkább, hogy odaülteted a kanapéra és elvigyorog ott, mint a tejbetök...a fegyelem egy teljesen más dolog.

.Zsu 2021.02.11. 00:57:47

@Fálki: én meg nő vagyok, alapvetően heteró, de nekem is nehezemre esne parancsolni magamnak ilyen helyzetben :D

TheLynx70 2021.02.11. 01:04:21

@.Zsu: Szerintem a párkapcsolatot (vagy szexuális kapcsolat) az ő korukban teljesen másról kellene, hogy szóljon. Akinek közülük van egy minimális kis agya, az felfogja. Merci nem fiatal felnőtt, hanem egy öt-hat éves gyerek, aki hisztivel próbál kizsarolni valamit, vagy valakit... Lehet, nem is Moht, hanem amit soha nem kapott meg.:(

Fálki 2021.02.11. 01:05:03

@.Zsu: De még micsoda nő ;)

TheLynx70 2021.02.11. 01:10:37

@TheLynx70: Moh erre úgy reagál, ahogy... :) Van akinek tetszik, van akinek nem. Én akkor is látom benne a fegyelmezettséget, minden szinten. :D Van akinek ez tujaságként jön le, van akinek pipogyaságként, nem vagyunk egyformák. :) Ahogy Hobó énekelte: "Ne bántsatok engem, mert én nem haragszom!" :)

PYT 2021.02.11. 01:45:38

@.Doktor.Szöszi.: pervi vagy, mint fálki ;)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 01:48:03

@PYT: psszt! de ezt neki el ne mondd! :))))

PYT 2021.02.11. 01:52:31

@TheLynx70: egyet gondolunk, ez elismerésre méltó attitűd mindenképp, de vannak, akik tujaságnak tudják be; szerintem egyáltalán nem tuja, benne van minden hülyeségben, poénkodásban, oltogatásokban, Bével is elvan, harcművészkednek, miegymás - proliúr szemét ez szúrja vsz leginkább, nem az, hogy Virgácsra "nézett" valaha is -, de a megítélése itt valamiért sokkal rosszabb, mint általában a social médiában... nem nagyon értem, miért.

PYT 2021.02.11. 02:02:10

Azon méláztam itt magamban, hogy szegény proliúr két hét múlva kijpn, és megtudja, mondjuk, a bátyjától, bagy bárkitől, hogy milyen nicknéven fut itt hónapok óta, miközben ő még a Virdzsó-szülőket is csak osztotta ma önnön felsőbbrendűségének teljes tudatában.... Belehal simán, mármnt lélekben.

zellerlevél 2021.02.11. 05:04:12

@TheLynx70: Jogos, bár a szememben nagyot nőtt volna az, aki legalább észreveszi, arról nem is beszélve, ha szóváteszi.

ficekence 2021.02.11. 06:39:47

@Fálki: Köszi Fálki! Nagyon jó volt és részletes.
Sajnos vagy szerencsére napok óta nem tudtam nézni az adást, telefonról próbáltam, de csak üres kommenteket küldött ez a nagyon okos készülék. :D

Fru anyukájának nagy nagy gratula.

2021.02.11. 07:29:44

Jó reggelt csumpirudik!
Visszanéztem a tegnapit, Lóbelt egy állat, még jobban kedvelem. :)
Nem is csak azért mert iszonyú szívós, de a riportban is kedves volt, kiemelte hogy Bálint a kapusmúltja miatt folyton rámozdult a labdára, ezt tudta kihasználni.
Szerintem nem megjátszott ez a fajta hozzáállás, vannak neki is hibái, de messze a legszimpibb player.

Ma viszont epikusan fosch Proliné szülinapi adás lesz, jósolok egy unalmasabbat, mint a karácsonyi adás.

Gia 2021.02.11. 10:32:41

Nagy feketepont az operatőrnek,mert a kihíváskor sem Bálint,sem Virág arcát nem lehetett látni.Pedig biztos meglepődtek Merci viccén.Talán majd ma,másik kameraszögből.

mozambikizombikini 2021.02.11. 10:41:57

@PYT: mivel osztotta a Virdzso szuloket?

mozambikizombikini 2021.02.11. 10:57:14

Nehanyuknal lehetne alcim, hogy "Jöttem, láttam, dugtam"

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.11. 11:46:57

@PYT:

Szerintem, a top-4 valahogy így fog alakulni:
- Robi
- Bálint
- Moha
- Vivi

Viszont akkor lesz még egy
Dani vs Moha párbaj és egy Vivi vs (Merci/Virág)
A Vivi vs (Merciben/Virág) nem vagyok biztos

Robi nálam is jön fel, mint a talajvíz... Lehet, hogy lefogja hozni a VV-t párbaj nélkül és viszi a főnyereményt....

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.11. 11:47:42

Mondjuk még mindig Bálint a favoritom...

sztropNat 2021.02.11. 11:52:05

@Kiégett Hobbynyúl: "Renátától nem várok besimerést, mérhetetlen ego és önteltség van benne, ezt mutatja az is, hogy még mindig mindenki más a hibás, de ő maga nem. Persze, Ancsának előadta, hogy igen, igen... nem volt szép ez meg az, de a testbeszéde és a tekintete elárulta, baromira nem így gondolja."

Nekem Renátóról (és Daniról..) mindig a Katona hajdani Cigányok című előadása jut az eszembe. Ott is megvillantották azt a szellemiséget, amilyen nevelést kaptak a kis romák. Egyik jelenetben tán a rendőrök elé kellett mennie a cigány srácnak, egy valóban elkövetett bűncselekmény okán és a nagyanyja közben push-olta, hogy "fiam, büszkén menjél, egyenes derékkal..!" És ez annyira megragadt, hogy akkor is legyél büszke, ha épp nincs nagyon mire.. Renátóéknál is ez a beakadt "tisztelet" duma, meg a tűzőn-vízen át dominálással. Szerintem náluk nincs nagyobb szégyen, minthogy beismered, hogy hibáztál és megpróbálsz változtatni a viselkedéseden. Jobban hátbaveregetik egymást, ha csúsztatsz, meg addig pofázol, vagy fojtod a másikba a szót (Beszélek!), míg legalább külső szemmel az erősebb kutyának látszol.

Lehet, hogy ekkora szembeszélben már úgy látta, hogy valamit illik szánni-bánni. A bezártság hozta ki, hogy megemelte a hangját, azt nem kellett volna.. de amúgy mindenben igaza volt!
Nekem az volt még félelmetes, ahogy Fru is a Renátótól tanult meggyőző érveket hozta.. "hát nem kurvázott le csak Moh-t, az meg megérdemelte!" a többi meg belefért nyilván.

_Pipp 2021.02.11. 12:09:05

@Brigante: Nekem is Bálint volt a favoritom, de kezd átbilleni a mérleg Robi felé, lehet kicsit megúszós a játéka, de ha kell akkor kiáll magáért, Ő volt az egyetlen aki annó felszólalt Gina alpári viselkedése miatt. Úgy gondolom ő a való életben is egy ilyen jóindulatú, kedves, kitartó fiú, emberileg mindenképp a legjobb arc benn.

alma_szósz 2021.02.11. 12:16:46

@_Pipp: igen ő volt az egyetlen aki felszólalt Gina miatt, de mégis majdnem az összes buliban szárazdugást imitált vele a villa minden pontján

2021.02.11. 12:21:20

@_Pipp: nálam ezek mellett pluszpontok: nincs köntösben SSKK, szó nélkül takarít és főz a többiekre (Vivivel jellemzően, aki a másik favoritom), nem rinyál, minden feladathoz jó a hozzáállása munkahéten úgy beosztotta a pénzét, csak néztem, az idegrendszere kötél, a kitartását tegnap láttuk.
Adom negatívumként, hogy nem őszinte Bálint felé, meg néha mond butaságokat.

2021.02.11. 12:21:55

@alma_szósz: jájj, igen, az még egy negatív pont. Jujj.

2021.02.11. 12:23:42

Ja, igen, és csokit lopott.
:DDD

2021.02.11. 12:27:07

Apropó főzés. Az egyik kedvencem volt a Mocsárcsapattól amikor vérszövetséget kötöttek hogy ők inkább ÉHENHALNAK, de nem esznek többet a hányadékok főztjéből. Főztek 1 azaz egy alkalommal, spagettit :D, majd másnap már kétpofára ették a rántotthúst.
Pofám leszakadt. :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.11. 12:27:26

@_Pipp:
Bálint szerintem innentől kezdve anyagilag rendben lesz. Ha az RTL elengedi egy ilyen karizmával és stílussal rendelkező karaktert akkor buta. Az elkövetkezendő néhány éveben meglenne vele a Sebestyén Balázs/Istenes Bence/Puskás Peti utánpótlása, mint műsorvezető. Gond nélkül lehetne küldeni egy Survivor/Celeb vagyok vagy akármilyen showba.

Robinak a pénz valószínűleg jobban jönne... nem ismerem az anyagi hátterét.
Vivi... szerintem ő is megérdemelné pénzt és a glória is jól állna neki.
Moha: tipikus sportriporter feje van a srácnak, hajár csak valaki fedezze fel
Dani... ha nyerne is nem tudom mit kezdene magával..
Merci.... ha valakinek jó lenne a hírnév az ő! Fusson be, mint celeb.
Virág, dettó... a felnőtt filmes pályát/erotikus dolgokat hagyja és járjon személyiség fejlesztésre, szerintem értékes ember lehetne...

2021.02.11. 12:27:51

@silvermansarah: *Amit az okádékok főztek, nyilván.

_Pipp 2021.02.11. 12:31:17

@silvermansarah: azért az megmosolyogtató, hogy a takarítás és főzés pozitív tulajdonságnak számít ebben a játékban, és nem alapvető dolognak :D :D de, igen ezek is mind mellette szólnak :) az, hogy nem őszinte Bálinttal, szerintem Ő is érzi, hogy Bála a legnagyobb ellenfele

@alma_szósz: igen, ebben igazad van, néha én is forgattam a szemem :D de nem emiatt a "viselkedés" miatt esett ki Gina, na meg bulika, alkohol... néha céges bulin én is összeölelkezem olyan emberrel akivel amúgy nem igazán "tudok azonosulni" :D

_Pipp 2021.02.11. 12:34:30

@Brigante: EKG, Bálint jó lenne műsorvezető szerepben, megvan a kiállása, tud összefüggő mondatokban beszélni :D Survivorben jobb választás lenne, mint az ÉNB apukája :D

Robi az egyetlen akiből kinézem, hogy ne herdálja el a főnyereményt, hanem mondjuk továbbképzi magát, erről talán beszélt is. Talán még Vivi költené el hasznosan, a családja miatt, úgy láttam viszonylag rendezettek a körülményeik, és a COVID miatt nekik tényleg jól jönne a pénz.

sztropNat 2021.02.11. 12:38:35

@alma_szósz: Nekem ez nem negatív pont Robinál. Szerintem ez tök jó fej, hogy mikor ordenáréskodott Gina beszólt neki, ugyanakkor nem hagyott elburjánzani valami szúrosszemű utálkozást, hanem nyitott felé mikor mindenki jó hangulatban volt.
Ahogy Bálint is mindig mondta, hogy "nem tud haragudni Ginára.." (és valóban enyhén türelmesebb volt vele, mint Viviel, amit kívülről nézve elég nehéz megérteni hogy csinálta). Szerintem Gina felé mindenkinek volt egy kis szánalma, hogy vele kedvesebbnek, megértőbbnek kell lenni, akárhogy is viselkedik, mert csak nem tudja másképp kifejezni magát.

Nekem nagy respect Robi felé az is, hogy játszik, barátkozik Mercivel. Én tuti agyérgörcsöt kapnék attól az affektálástól, sikongatástól, random gengszerkedéstől.. Ő meg valahogy a bicskanyitogató burok alatt meglátja mindenkiben a szépet, kedvességet.:D

2021.02.11. 12:42:53

@_Pipp: ahol embereknek normális pisilés után kézmosás nélkül kivonulni, ótvar kuplerájban élni, ott a főzés extra pont.
Mikor Bála mondta hogy Virág a mosogatószert nem pazarolja egyedül, azért na. Senki nem a csicskája, főznek rá, de annyi nincs benne, meg a többi retkesbe hogy elmosogasson...hát, érdekes emberek

2021.02.11. 12:47:44

@sztropNat: én sem értem, kötél idegrendszere van.

mozambikizombikini 2021.02.11. 12:50:01

@silvermansarah: Az de nagy volt! :))) Mintha ok buntetnek a szakacsot azzal, hogy nem esznek az etelebol.

Oszinten szolva en nem szivesen foztem volna akkora letszamra, ami ott az elejen volt. Foleg, hogy egy csomoan meg sem becsultek, sot azt vagtak Robi fejehez, hogy beakarja fozni magat a dontoig.

A masik, amikor Vivinek kellett lennie villamesternek a gazda heten. Na, az is extra faraszto lehetett, megtervezni, hogy mit mire tudnak cserelni, mennyiert, mit lehet abbol fozni. Akkor nagyon felbosszantott Fruzsi, hogy kint hergeli Mercit Vivi ellen, amiert az probalja megtervezni a logisztikat mindannyiukra. Persze Vivi arcaba es a tobbiek elott nem mondta volna a nagyon oszinte Fru, hogy nem tetszik neki Vivi stilusa, mert kevesnek tartja a lekvart. :D

sztropNat 2021.02.11. 12:56:37

Meg az is kész volt, hogy Robi megcsinálta az előírt 99 (+1) kört azon az akadálypályán. (Kíváncsi lettem volna ez meddig tartott.) Miközben a lányok, azon a fisz-fasz oda-vissza távnál ledobták a láncot 10-17 körnél..

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 13:11:46

@repuloezustmokus: Valljuk be : Fruzsika egy szép burokba csomagolt kakidarab !
Renyhe meg egy teleszart zokni agresszív belseje, szóval megérdemlik egymást !
Fru anyja meg úgy tűnik javára változott, a szeme is szép (igaz szemöldök helyett ő is csak kormozza magát) összefoglalva : megcsinálnám (persze udvariasan) sé neki a fejét se kellene letakarni, mint a lánykának !

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 13:13:24

@sztropNat: (Kíváncsi lettem volna ez meddig tartott.)

Az ilyen mondatokkal azért vigyázzunk, mert legközelebb a szerkik végigmutatják mind a 99 kört ! :D

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 13:14:33

@silvermansarah: Lobiban nem zavart a "baszótánc" mert hát ez a szakmája... mondhatnám szakmai ártalom :)

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 13:15:29

Ginacsöcse na már gáz volt, nem a kinézete miatt (elég fess kis csöcs volt), hanem az ordenárésága ahogy előkerült !

2021.02.11. 13:18:33

@sztropNat: meg láttuk a talpát is. Bálintnak is jár a keksz, hogy nem terült el, ő a végén már konkrétan vonszolta magát.
Mindenesetre érdekes, Dani, Moh és Bála a sportolók és Robi nyert minden számot. Durva. Moh pedig nem cigizik pl.

sztropNat 2021.02.11. 13:19:09

@SelyemSonkaPini: :D Igaz..
Hát én abba a focizásba is beletekertem. Hiába pucsítottak szépen a fiúk, azzal a dudálással-kerepeléssel megfűszerezett izgalom. Azt hiszem nem maradtam le semmiről.

2021.02.11. 13:21:09

@mozambikizombi: hányan voltak bent? Tizensokan, azért arra panírozni, ketten. Naponta főzni, mosogatni. Nem szeretnék én se.

2021.02.11. 13:21:45

@sztropNat: úgy néztek ki mint két gyík, nem volt szexi.

2021.02.11. 13:22:55

@SelyemSonkaPini: lassan lehetsz Bálintcsöcse is. :((
Még van 3 hete fogyni mondjuk.

sztropNat 2021.02.11. 13:24:49

@silvermansarah: Igen a talpa! Te jó ég! Nem is értem ezzel együtt hogy tolta így végig!
Mondjuk az is szuper kis nyári rádióbeszélgetés volt Robival, amit valamelyik poszt alá beszúrt az egyik kommentelő. Ott is lenyűgöző volt, hogy Robi vendéglátósként, össze-vissza munkarend mellett akár éjszaka is ment az edzőterembe, holott állómunkát végez.. én néha egy fárasztóbb irodai nap után is hajlamos vagyok otthon dögleni.

2021.02.11. 13:33:07

@sztropNat: én is. Ezért nézek fel az ilyen emberekre, akik mondjuk maratont futnak, meg hasonlók.

mozambikizombikini 2021.02.11. 13:48:17

@silvermansarah: 14! :D Remalom! Eddig amugy Vivi es Robi volt ketszer is a villamester. Renato, Gina egyszer sem voltak. (nyilvan Digo sem)

2021.02.11. 13:49:41

@mozambikizombi: Gina jó lett volna pedig, szerdára elfogy a kaja, csütörtökön csikkezés, pénteken segélycsomag kérés a riportban :DD

Fálki 2021.02.11. 13:52:37

@silvermansarah: És kozben obégatas, hogy "azért kuldteteeeeek kevééés kajaaaaat, mer mink ciganyok vagyunk???" :D :D

2021.02.11. 13:52:50

@mozambikizombi: az két szelet hússal számolva 24, és ekkora férfiak nem biztos hogy kettőt esznek. A villamesterkedés nem lehet különben könnyű, olyasmi mint a chef munka, alapanyagot, tisztálkodó eszközt, stb rendeli egy hétre, próbálni rendet tartani...
Nem csoda hogy sokszor túlrendelték magukat.

2021.02.11. 13:54:27

@Fálki: mit mondott mindig istenemgyerele? Mindig elfelejtem :D

Fálki 2021.02.11. 13:56:34

Volt itt rola valamelyik topikban szó, hogy mennyire erdekes lenne az, ha a korabbi gyozteseket es ertelmesebb jatekosokat osszezarnank egy kiemelt VV alkalmaval..

Szerintem pedig ponthogy az ilyen alpári, suttyo, primitiv gyokereket kellene osszezarni, mint vv10Gina, vv9 Radics és Krisztian, vv8 Tivy és Gina, vv7 Dennis...

Amikor nem lenne kulon mocsárcsapat, hanem az egesz az lenne. Mindenki primitiv gyoker lenne benn és egész nap zengne a villa a kutyapicsazastol ...

Furcsán ébredtem ma, ugy erzem, hogy erre vágyom :D

2021.02.11. 14:01:13

@Fálki: egy hét alatt meghalnának éhen.

mozambikizombikini 2021.02.11. 14:03:53

@silvermansarah: Amikor ott csikkeztek Mercivel, nagyon megsajnaltam oket, az volt az erzesem, hogy nem eloszor csinaltak ezt. :(

Nekem is van egy ilyen erzesem, hogy a tulrendeles mogott az is all, hogy nem egyszeru kiszamolni, ha meg nem foztel elotte 10+ emberre. Egyik-masik meg a tojast sem volt kepes felverni. Renato tanitotta meg Gabort es Frut is. :)))) Igy azert konnyen lehet pocsekolni.

Egyfejű 2021.02.11. 14:04:34

@silvermansarah: Gyerelejóisten, asszem. Amúgy szép délutánt! :)

2021.02.11. 14:10:50

@Egyfejű: ja, és szép délutánt!

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 14:11:04

@Fálki: nem sok jó ötleted van, de ez most kifejezetten tetszik! :P:P XDD

2021.02.11. 14:11:40

@mozambikizombi: Virág rántotta-palacsintája :D

Egyfejű 2021.02.11. 14:20:48

A Robi-témához csak annyit, hogy nálam is egyre inkább ő a favorit, nyilván nem hibátlan, de ki az? Becsülöm a kitartását, hogy nem nyavalyog, ha valamit csinálni kell, s amellett, hogy mos-főz-takarít, ami valóban alap kéne legyen, de ebben a mezőnyben külön erény, rajta érzem leginkább, hogy megpróbálja kihozni a helyzetből a maximumot. Irtóra tud bosszantani, hogy egyesek mennyire nem képesek lehetőségként tekinteni erre az egészre, hogy ha csak egy dolgot megtanulok stb, azzal is több leszek, miután a dolognak vége, és ha nem is én leszek a nyertes, akkor se teljesen hiába töltöttem bent az időmet.

mozambikizombikini 2021.02.11. 14:30:00

@silvermansarah: A szerkik siman osszeallithatnanak egy albumot VV10 gasztro cimmel. Asszem Virag volt, aki probalt az elejen tukortojast csinalni, a haja logott bele mindenbe, mikozben kessel vagy villaval baszlatta a teflont.

Egyfejű 2021.02.11. 14:33:30

@mozambikizombi: :D Tükörtojás Virág módra, Kakaó á la Moh, Krumplicsiriz Fru ajánlásával

Egyfejű 2021.02.11. 14:39:16

@silvermansarah: én meg gyerekkoromban se, mondjuk, mert nem vót :D De felnőttként már inkább forró csoki.

mozambikizombikini 2021.02.11. 14:43:36

@Egyfejű: Krumplicsiriz :))) Azt nem vagom amugy, mi volt az? @silvermansarah: a nokedlivel nekem is meggyulne a bajom :D Ugyesen megoldottak, bar nem lattuk a vegeredmenyt.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.11. 14:46:52

@silvermansarah: nekem nincs energiám csináélni, pedig régen mindennap egy bogre volt a reggeli italom

Egyfejű 2021.02.11. 14:47:36

@mozambikizombi: Krumplipürének indult, csak botmixerrel volt megdolgozva, és így érzésem szerint kissé vagy erősen ragacsos lett, attól függ mennyi kezdő lelkesedést és időt fektetett bele Fru.:)

Fálki 2021.02.11. 14:49:09

@silvermansarah: A tej élet, erő, egészség. Nemtudtad?

alma_szósz 2021.02.11. 14:49:47

@silvermansarah: naaaaa, ne mondj ilyet, nálam új hagyomány, hogy minden este VV nézés közben kakaót iszom

Egyfejű 2021.02.11. 14:50:00

@Fálki: Erő, izom, tejet iszom. :D

Gia 2021.02.11. 14:56:20

@Egyfejű: Mit szósz az új bajnok gyerekhez?(Exatlon)

Fálki 2021.02.11. 14:57:15

@Gia: Azt az exatlon Hv alatt beszéljétek ki :D

Krétagarbó 2021.02.11. 14:58:07

@silvermansarah: dettó. 10 éves koromig anyám minden reggel egy bögre kakaóval ébresztett. Egyik reggel mondtam neki, hogy többet nem kérek. Na azóta nem ittam.

Gia 2021.02.11. 14:58:40

@Fálki: Elkéstél.Volt már szó itt róla többször iss..:P

Fálki 2021.02.11. 15:00:35

@Gia: Húzgálod az oroszlán bajszát...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.11. 15:00:38

@Krétagarbó: értheto ha leontenek minden reggel kakaoval hogy ébredj fel...)

Gia 2021.02.11. 15:03:53

@repuloezustmokus: Andrisnak hívják,szőke hajú,izomos.:-)

Fálki 2021.02.11. 15:03:57

van ám új posztcsi.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 15:17:05

@Krétagarbó: Rád öntötte ? Te szegény :( Szar lehet úgy ébredni....

Gia 2021.02.11. 15:29:22

@repuloezustmokus: Nekem sem jön be,csak beazonosítottam neked.Meglepődtem,hogy egy városból valók vagyunk a sráccal.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.11. 15:32:11

@Egyfejű: Főleg 3 hónapig full ingyen habzsi-dőzsi volt. Pia-cigi-sex (oké ez utóbbi nem mindenkinek)

Gia 2021.02.11. 15:34:32

@repuloezustmokus: Félreérted,nem ismerem őt.

Egyfejű 2021.02.11. 15:41:26

@Gia: Hát, nem tom. Örültem az elején, hogy kicsit idősebb, pardon régebben fiatal versenyző is jött, de ha kissé visszafogottabb lenne, nem ártana. Viszont mikor fonogatta Franci haját, egyből eszembe jutott Robi :D

Gia 2021.02.11. 15:43:47

@Egyfejű: Aham,jó nagy arca volt,most talán picit visszavesz.

mozambikizombikini 2021.02.11. 16:11:01

@silvermansarah: @Egyfejű: Ez a jelenet pont idevag: rtl.hu/rtl2/valovilag/extra-videon-ahogy-vv-merci-fozes-kozben-letepi-a-konyhapolcot

Ahogy Vivi kisse rezignaltan, megingathatatlanul gyartja az ebedet a kis-nagy csaladnak. :)

Krétagarbó 2021.02.12. 13:20:40

@mozambikizombi: Mercike - mint asztalos - szereli a polcot:D
süti beállítások módosítása