Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jöttem, láttam, buktam 01x06 - Fru

2021. február 10. 18:41 - Fálki

Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, itt a Fálki Corporation (De Főnök, mi az a Corporation? Bunkó vagy, Bugsy) egy újabb Hogyvoltja, méghozzá a friss, ropogós exkluzív és brékingnyúz JöttemLattamBuktam a ValóVilágok tortenetenek egyik szerintem legutáltabb női szereplőjével, a csodálatos Csulabácsival testnedveket cserélő Timár Fruzsinával, azaz VV10 „okádok tőletek” Fruval.

Az műsor hogyvoltja a szokásos mederben íródik, silvermansarah szakmai hozzászólásait pedig kiemelve olvashatjátok.

kepernyofelvetel_1020_egyedi.png



Anikóval ülnek
össze csajos estére, hogy megbeszéljék, mennyivel jobb kint, mint bent. Ezzel azért tudnék vitatkozni, de VV értelemben még lehet hogy igaz is.
Anikó visszafogottnak és diszkrétnek néz ki, Fruzsina pedig egészen csinos, ezt adjuk meg neki.

kepernyofelvetel_971_egyedi.png

kepernyofelvetel_973_egyedi.png

kepernyofelvetel_977_egyedi.png



A bemelegítő kérdésre, miszerint milyen neki itt kint furaságokat sorol,
úgymint fura neki hogy nincs mikroport, hogy nincsenek kamerák, hogy akkor és úgy öltözik ahogy akar és fel tudja hívni a szeretteit amikor csak akarja, tipikus semmitmondó smalltalk.
A VV-t nem kezdte el még visszanézni, mert tudja hogy nem tudná abbahagyni, de a tiktokot és a kommenteket olvasta mar, tehát tudja hogy mi lett leadva a
műsorban. És bizony tudja azt is, hogy sokan nem szeretik, rosszindulatúnak és gonosznak tartják, de ez persze szerinte nem igaz, mert Ő nem olyan.
Egy csodaálatos hasonlatot is hoz: Míg Bálintot megnézik 6000en és jön neki 60 „HajráBálint” komment, addig Őt megnézik 13000en és jön 400 komment, amiből 300 rossz. Konzekvencia: Őt nem érdeklik a kommentek, de belelépett az ÖSSZES VVFru rajongói csoportba és ott nagyon kedveseket mondanak neki. Magyarul aki rosszat mond róllllllllllllllla, az névtelen senki és nem érdekli, aki jót mond rólllllllllllllllllllla és névtelen senki, az igen. Mondom, van itt ész.

[Sarah: Miért nem nézte vissza az adásokat? Hiszen anyukája is, az összes rokona és Anikó is azt magyarázza neki, hogy amit ők/mi láttunk, bizony a bántalmazó kapcsolat kategória. Miért nem olvasta el a cikkeket, ahol szerinte feleslegesen elemezték mindenféle pszichológusok a kapcsolatukat. Honnan tudja hogy feleslegesen, ha el sem olvasta? Ha megtette volna, lehet hogy tudna érvelni a kapcsolat mellett, de így csak azt hajtogatja, amit ő érzett, gondol, illetve leszűr a benti életéből. Megannyi kérdés a fejemben.]



S akkor
kezdjünk is bele a Romaóval való viszonyba. Anikó szerint Fru elvekkel költözött be és ehhez nem igazan tudta tartani magát, amire zavart nevetgélés a reakció… De hát Renátónak csillogott a szeme, szépeket mondott és kedves volt.
Mennyire kevés eszed van neked hallod...Eleve nem tetszik a pali, de 5 napig szépeket mond csillogó szemekkel és az elég. Komolyan mondom, nem hiszem el.
Itt jut eszembe az én kis korábban megénekelt karácsonyi ajándékom, amire meg qqts
( tudjátok.. RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️ ) is azt mondta, hogy mecccsoda romantika… Na ehhez képest ez a címeres ökör szépeket énekel a maga primitív módján és ennek a szerencsétlennek ez elég.
Később már saját magát és a lelki társát is belelátta Renátóba ez a buta nőszemély, Anikó pedig hozzám hasonlóan kap sokkot és olyan hideg hangon konferálja fel a kapcsolat alakulásáról
szóló videót, hogy minden normális ember érezné, hogy itt valami szar került a palacsintába. Fruzsina pedig vigyorog mint a tejbetök, mert Ő most bizony szerelmes.

[Sarah: Fruzsina szerelmes. Ez nagyon szép dolog, csak a szerelem fogalma elég furcsán jelenik meg nála. Az okokat nem tudjuk, de azt halljuk, hogy éretlenül áll a szerelem kérdéshez. Renátó a legfontosabb neki, vele tervez, családot szeretne alapítani, stb. De amit ő lát, az egy illúzió, nem pedig a partnere alapos ismerete és hibáival együtti elfogadása amire egy házasságot lehet alapozni, hanem a benne élő vágykép kivetülése. Az ilyen illúziókon alapuló elvárások az együttélés során MMKK hamar semmivé foszlanak, hiszen nem lehetséges hosszabb időn keresztül önmegtévesztésben élni. Mikor elérkezik a „mézeshetek” utáni első kritikus időszak, a hétköznapok, nem fogja érteni, hogy hogyan változott meg ennyire ez a jó ember. Nem változott meg, leesett a rózsaszín szemüveg. Sajnos, Frú egyelőre nem hallgat senkire, ha valamiben igaza van saját magával kapcsolatban, az az hogy rettenetesen makacs.]




A
videóban semmi extra, az ezerszer látott tartalom: ki szerelmes kibe, ki mit nyert a játékkal, innestől kezdve hogy legyen, felkérdezés, féltékenykedés. Moh hatalmas hibákat követett el ugye, amikor megköszönte Frunak az ebédet, szopatólabdakergetés közben a derekát is megfogta. Láttuk, Hvztuk, olvastátok, nem írom tovább.. IDIÓTA!!!!
Anikó szerint ez azért elég para, Fru szerint az egészben az volt a legrosszabb, amikor Renátó a párbajról nem tért vissza. Mivan??? Az nem volt rossz, amikor a faszságai miatt bőgtél? Amikor leidiótázott? Amikor úgy beszélt veled, mint egy darab szarral? De nem, ezek szerint az nem volt rossz… Komolyan mondom hogy én nem értem.
Az emberek nem látták azt, hogy Renátó mennyire szenvedélyes
és törődő és szerinte csak bent viselkedik így az Ő szerelme. De kérdem én, ha azzal kezdtek, hogy Te és Ti őszinték voltatok és magatokat adtátok bent a villában, akkor nem ezek az emberek vagytok? Mert végig ez volt ugye hangoztatva bent is és most is, hogy Ők saját magukat adták és a többiek a színészek, akkor hogy lehet most arra hivatkozni, de csak bent ilyen az ember, kint meg más lesz?

[Sarah: Az agresszivitás nem szenvedély.]



Megyünk tovább a verbálisbántalmazás vonalon és most épp a féltékenység jön. Fru szerint a való életben nem lesz ilyen, hogy Őt megnézik. Mert bent bizony a Robi is megnézte és ez mennyire meglepő. De kint senki nem fogja megnézni és nem fognak hozzáérni. SSSKK, Soha Senki Semmilyen Körülmények Között.
Anikóval akkora EKG-n vagyunk, hogy a Holdról is látszik..
Nem értjük, hogy ez miafasz.
Fruzsina szerint az egész onnan indult, hogy valami hülye néző bekommentelte, valami hülye szerkesztő pedig beküldte nekik azt az kérdést, hogy tetszik-e neki a Moh? Ez volt a probléma. Ezt Ő mondja a kacska szájával.
Szóval akkor
ennyi kéremszépen, megvan a megfejtés, miért kell bekérdezni ilyet? Jöjjön ide a kommentszekcióba az a néző, aki ezt merte kérdezni és ezzel kihozta az addigi nyugalmából és gentleman mivoltából Renátót és tette tönkre mindkettejük játékát ezzel. Gyere kommentelni, ha mersz. Hohó, most jut eszembe, szerintem Ármándó volt… S érdekes módon pont akkortájt tűnt el, amikor Fru kiesett…
Ancsa szerint beteges dolog az, hogy Renátó ilyesmit figyel és észrevesz, hogy valaki
véletlenül egy torlódásban hozzáér a másikhoz. Fru szerint ez nem beteges dolog, hanem szerelmes. Én kérek elnézést!

[Sarah: nem tudom mennyire kell ezt véleményezni, de meg fogják nézni, buliban hozzá fognak érni a derekához, hátához. Még olyan égbekiáltó pimaszságot is el tudok képzelni, hogy valaki tiszteletlenül kezet csókol neki, esetleg megdícséri a főztjét.]




A
következő okos megmondás nekem ettől a szituációtól függetlenül is nagy vesszőparipám, ez pedig a nem csinálnék semmit máshogy. Emberek ennyire nem lehetnek korlátoltak, hogy azt gondoljak, hogy mindig mindent jól csináltak. Ezt most Frutól függetlenül írtam, de ez a nő tudja ezt fokozni:
Az alaphelyzet ugye az, hogy
beköltözik egy csomó ápolt oda és mindenkinek az a célja, hogy megnyerje a 36 milliót. Ez remélem mindenkinek tiszta, nyilvánvalóan ez a cél. Erre ez a némber azt mondja, hogy nem tett jót a játékuknak az, hogy összejöttek és elszigetelődtek a többiektől = ezzel kisebb lett az esélyük a pénzre, DE NEM CSINÁLNÁ máshogy most sem. MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVAAAAAAAAAAAAAAAAAN?
Mert a Renátóval Ő
többet nyert és családot akar alapítani es összeköltözni.
Nekem pedig pusztulnak ettől az agysejtjeim…

[Sarah: összeköltözés és családalapítás témához lásd a fenti megjegyzésem, nagyon remélem Frú érdekében, hogy a gyerekvállalás nem történik meg mielőtt rájön hogy mi zajlik itt.]



Anikó: Mi az oka annak, hogy kiestél?
Fru: Nem tudtam magamra koncentrálni és lett egy párkapcsolatom.

Párbaj utáni percek
jönnek és mintha Gina és Renátó lenne ott a nézőtéren, de itt is van okosságmondás Fruzsinától. Ha az övé a párbajon a 35%, az se baj, mert a benti barátainál aka Mocsárcsapat tagok akkor is magasabb százalékot kapott. Ésakkormivan, kérdem én? Te leszel a legkirályabb félhülye?
Én mindig önmagamat adtam és ha valakinek ez nem jött be, akkor ez van.”
Anyukával
egymásnak örülés és bizony büszke a Bettinéni a lányára, aki a világon a legügyesebb. Hogymi?
„Ha vissza kellett volna mennem még egy hónapra ezek
köze, akik közül mindenkit utálok...” Aha.. Közben meg ugye a kihívás vagy a kiválasztás előtti smalltalkban elmondta, hogy megkedvelt mindenkit… Hazug kutya vagy Te, semmi más.
Nagy nevetgélés, boldogság, aztán Fru 32 csáléfogú mosollyal az arcán megkérdezi, hogy Renátóval találkozott-e már anyuka és volt-e vasárnapi
közös ebéd és ugye hogy milyen csodálatos ember ez a Renátó?
Bettianyuka szerint nem.

[Sarah: volt még egy hazugsága amivel Frú ugyanekkor lebukott, elmondta a kiesés után, hogy csalódott, rá 5 perce Bettinéninek azt mondja egyáltalán nem volt csalódott, a Belevalóban pedig már kifejezetten boldog volt.]



Hoppá. Levegő megfagy, anyuka folytatja: Renátó szépen Szombathelyre megy haza, Te meg
jössz velünk Szolnokra, aztán megbeszéljük, hogy miért vagy ennyire hülye.
Megérkezik a hódító herceg is
és végre egymáséi lehetnének a szerelmesek kamerák nélkül is, ha anyuka nem úgy állna hozzá, ahogy.
Fruzsika nem érti.
Egyrészt van ugye a 400km, ráadásul a Renátó egy vadparaszt,
úgyhogy ezt majd még otthon megbeszéljük kislányom.

Fruzsinak egy dolog számít: Le fogják
köpködni az utcán vagy nem? Nem.
Akkor nincs gond.

kepernyofelvetel_983_egyedi.png

kepernyofelvetel_985_egyedi.png

kepernyofelvetel_987_egyedi.png

kepernyofelvetel_989_egyedi.png

kepernyofelvetel_990_egyedi.png

kepernyofelvetel_991_egyedi.png

kepernyofelvetel_997_egyedi.png

kepernyofelvetel_998_egyedi.png



Közben a gentleman is megérkezik a stúdióba, Anikó pedig nem rest megkérdezni tőle, hogy mi lehet az oka annak, hogy Fruanyu nem kedveli Őt, ezt a Csodálatos tisztánlátó embert?

Másnap reggeli
videó van, Frut viszik haza és telefonon éri a sokkhatás, amikor Renátó elmondja neki, hogy Bettimama bizony kihúzta a szögesdrótkerítést Szolnok köré és oda Ő nem mehet, mert felnégyelik. Szóval Fruzsikának kell majd komoly mennyiségű körmöt kifestenie, ha bírni akarja a Szolnok-Szombathely-Szolnok utvonal benzinköltségét.

kepernyofelvetel_1006_egyedi.png


Szolnok szépe hazaér a lakótelepre, felcsattog anyuka paneljébe és mindenki nagyon örül mindenkinek. Bocsánat hogy már tegnap is kihangsúlyoztam ezt a panelkérdést, de ennek a lánynak akkora volt az arca végig kb mindenre.. A 100ezres cipőjére, a nyaralásaira és egyebekre, ehhez képest egy panellakásban lakik anyuval, tesóval meg annak a gyerekével… Hova a nagy arc?
A
kislány nagyon cuki egyébként, odabújik Fruhoz és azt mondja neki, hogy „ Te Dzsengabajnok”, a többiek pedig mind azt hallják, hogy „Gyengebajnok”. Nem gyenge, erőőőőőőőős.. Szegény gyerek pedig nem érti, hogy ezek itt mit haluztak.
Jönnek meg valami barátok is és Fru elmondja, hogy csak az Ő véleményük számít neki, senki másé nem is érdekli és csak rájuk hallgat. Az szuper, mert akkor feltálalják neked a feketelevest:
Senki nem szereti azt a
gyökeret, éjszaka lájvozik, törli a kommenteket és prosztó. Fru szerint Dani is az.
De az nem akar befurakodni a családunkba baszdmeg, leszarjuk, hogy milyen…
És
különben is, amikor Renátó csinál valami rosszat, akkor utána mindig bocsánatot kér, aranyember az.

[Sarah: egy kis pozitívumot hadd szúrjak be, Frú családja összetartó, láthatóan a javát szeretnék és próbálják meggyőzni, hogy bizony rosszul látja a dolgokat. Nem kiabálnak, nem agresszívek. Érvekkel győzködik, és láthatóan törődnek vele. Fruzsinak nagy előnye van hogy ilyen támogató családja van, Renátó nem tudja rögtön Szombathelyre vinni és elkezdeni a „nevelést”.]

 

kepernyofelvetel_1008_egyedi.png

kepernyofelvetel_1010_egyedi.png




Bettimama
négyszemközti fejmosásra hívja a lányát, aholis először Fru beszél:
- Renátó egy csodálatos
férfi, soha ilyen aranyos, gondoskodó, fantasztikus ember nem volt meg az életemben, aki hozott nekem kávét és megkérdezte, hogy cirógathat-e. Senkitől nem kaptam még ilyen minőségű és mennyiségű szeretetet, mint tőle. Renátó nem mondott soha semmi rosszat nekem, maximum annyit, hogy húzzak a gecibe. Az meg belefér anya, nem?
- Nem.
- Kint minden más lesz.
- De baszdmeg Fruzsina, a kurva életbe már, mi faszságokat beszélsz, mindjárt szívinfarktust kapok. Amiket beszélsz, az abszurd. Te egy
gyönyörű, csinos nő vagy és ne csicskuljál már be. Nem ahhoz kell igazítani a cselekedeteidet, hogy Renátónak hogy felelsz meg. Viselkedj normálisan és kergesd el ezt a faszkalapot. És még Te kérsz bocsánatot azért, mert a Robival megcsináltatok egy feladatot és Renátó meg ott vérben forgó szemekkel néz mint egy dúvad?
- De anya,
én honnan tudhattam volna, hogy az neki rosszul esik?
- Kit érdekel baszdmeg, hogy mi esik neki rosszul?
- Engem, mert Ő a szerelmem.
- Na takarodj a szemem elől.
Így lettél Te nevelve, hogy meghunyászkodjál? Hogy pincsikutyaként lesd valami elmebeteg minden rezdülését és bocsánatot kérj azért is, hogy a világon vagy?
- De Ő a szerelmem, anyu.
- Nagyon szeretlek, de most már legyen elég.

kepernyofelvetel_1013_egyedi.png

kepernyofelvetel_1014_egyedi.png

kepernyofelvetel_1016_egyedi.png

kepernyofelvetel_1019_egyedi.png

kepernyofelvetel_1020_egyedi.png

kepernyofelvetel_1021_egyedi.png

kepernyofelvetel_1022_egyedi.png

[Sarah: Bettimamának ölelés.]

Stúdió.

Renátó szerint anyukának jogosan volt unszimpatikus az, amit Ő ot
t bent csinált, de csak kívülről nézett ez ki annyira rosszul. Belülről nem is és azóta mar meg is van Ő változva. És egyébként Moh tiszteletlen. Fruzsi szája be van csukva, ilyet se láttam még.
Renátó szeretne kérdezni valamit:
- Te vagy Anikó. Ő pedig Fru. Pont.

Ez volt a kérdés baszdmeg :D :D :D Komolyan nem hiszem el :D :D :D

Most pedig szó szerint
következik az, ami elhangzott:

- Azt nem értem, hogy miért keverjük a szezont a fazonnal? Itt most arról beszéltünk, hogy mit bántam meg, nem arról beszéltünk, hogy hogy fogom jóvá tenni. Neked meg a családodnak be fogom bizonyítani, de ezt a féltékenykedést ne keverjük már össze a terrorista jelzőt meg a többi dolgot. (Renátó)
-
Ki keverte össze, Renátó? (Anikó)
- Itt, hogy beszéltük. Hát konkrétan most már az lett kihozva belőle, hogy terrorizáltam itt bent a kislányt... És valakinek fáj az, hogy a Fruzsi hogyan viselkedett a villaléte alatt. Én nem kértem tőle, hogy... (Renátó)
- Renátó, én nagyon bíztam abban, hogy a múltkori... (Anikó)
- Beszélek. (Renátó)
- Figyelj! Oké. Ez nem az a hely és nem az a szituáció, Renátó, ahol ezt megengedheted magadnak. Oké? Tehát most vegyél vissza kettőt légy szíves! Jó? Tiszteljük egymást, én tisztellek téged, te tisztelsz engem. Én legutóbb nagyon korrektül és nagyon kedvesen beszéltem veled, és megpróbáltam elmondani neked, tisztelettudóan azt, hogy szerintem mi lenne a helyes út, hogy az, amit csinálsz ne negatívan jöjjön le az emberek számára. De most megint ugyanazt csinálod. És ez rohadt kellemetlen, és nem nekem. (Anikó)

kepernyofelvetel_1024_egyedi.png

kepernyofelvetel_1025_egyedi.png

kepernyofelvetel_1027_egyedi.png

kepernyofelvetel_1028_egyedi.png

kepernyofelvetel_1029_egyedi.png

kepernyofelvetel_1030_egyedi.png

kepernyofelvetel_1031_egyedi.png

kepernyofelvetel_1032_egyedi.png

kepernyofelvetel_1033_egyedi.png

kepernyofelvetel_1034_egyedi.png

kepernyofelvetel_1035_egyedi.png

kepernyofelvetel_1036_egyedi.png

kepernyofelvetel_1037_egyedi.png

kepernyofelvetel_1038_egyedi.png

kepernyofelvetel_1043_egyedi.png

kepernyofelvetel_1044_egyedi.png

kepernyofelvetel_1045_egyedi.png



Ezzel itt zárnék is, mert ezek után már tényleg nincs mit mondani.

Én annyit szeretnék a Frúnátó kapcsolathoz hozzáfűzni, hogy rengetegen végigmoziztuk ennek a kapcsolatnak a kialakulását, cikkek születtek, szakemberek szólaltak meg. Olvassunk utána a bántalmazó kapcsolatoknak, hogy segíthessünk magunkon, vagy másokon ha ilyen helyzetbe kerülnek.

A NANE weboldalát javasolnám elsőként, azon belül is a következő olvasmányt: Miért marad??? : feleség- és gyerekbántalmazás a családban : hogyan segíthetünk? : kézikönyv segítő foglalkozású szakemberek számára (oszk.hu)





782 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2021.02.10. 18:49:20

Grat a posztért, nagyon jó lett. Respect.

.Zsu 2021.02.10. 19:00:35

nagyon köszi a posztot Fálki, és sarah!
végig az volt az érzésem, h Fálki te annyira felbasztad magad, h helyettem is ideges vagy. szal nekem már akkor nem is kell :DD levetted rólam a feszkót.

én már vagy 100ezer kommentben leírtam a frunátóékról a véleményemet, a bántalmazó kapcsolatokról ugyanúgy. nem fogom még egyszer, mert már saját magamat unom :D

ezt kiemelném a posztból:
"- De baszdmeg Fruzsina, a kurva életbe már, mi faszságokat beszélsz, mindjárt szívinfarktust kapok. Amiket beszélsz, az abszurd. Te egy gyönyörű, csinos nő vagy és ne csicskuljál már be. Nem ahhoz kell igazítani a cselekedeteidet, hogy Renátónak hogy felelsz meg. Viselkedj normálisan és kergesd el ezt a faszkalapot. És még Te kérsz bocsánatot azért, mert a Robival megcsináltatok egy feladatot és Renátó meg ott vérben forgó szemekkel néz mint egy dúvad?"
anyuka megmondta a tutit, és tőle a leghitelesebb. ez itt a lényeg.

Kosztarika 2021.02.10. 19:02:38

Még nem olvastam de megelőlegezek Fálkinak egy köszi, jó lett mondatot. :)
A front monnyon le. Fáj a fejecském és rossz a közérzetem. :((

Fálki 2021.02.10. 19:03:06

@.Zsu: Nem pont ezt mondta, de maradjunk annyiban, hogy ketten ezt mondtunk :)

Felbasztam magam persze, de az ostobaságon.

PYT 2021.02.10. 19:06:59

@Fálki: Fálki, kösssziii! Ezt hol lehet amúgy megtekinteni? Már a retek.most-on kívül?

.Zsu 2021.02.10. 19:08:11

@Fálki: érezhető volt nagyon, kicsit mosolyogtam is :))
de sztm enélkül nem lehet erről írni, értekezni, véleményezni.

PYT 2021.02.10. 19:08:16

@Krétagarbó: xddddd nem sokon múlt ;)

PYT 2021.02.10. 19:11:36

Sára, hol vagy már, hogy neked is megköszönjem a postban való közreműködést? :)

2021.02.10. 19:14:16

@PYT: itt vagyok életem, nincs mit!

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 19:14:17

@PYT: napközben próbáld, mert este nem lehet elérni az oldal, de itt fent van:

filmontv.online/epizod/jottem-lattam-buktam-1x5/

alma_szósz 2021.02.10. 19:15:00

Nagyon köszi ezt a posztot srácok

2021.02.10. 19:15:30

Valaki analizálja miért olvasom MMKK jöttemláttamBAUKÓtam-nak?
:DD

Fálki 2021.02.10. 19:16:08

@PYT: Ott ahol a szoszi mondja vagy sorozatbarát vagy torrent.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 19:19:06

Köszi a posztot. Ez a jöttem láttam buktam egyébként tényleg megérdemelt egy posztot Fálki! Nagyon tanulságos volt. Érdekes, nekem nem jött annyira negatívan le Fru ebből az adásból (igaz, hogy a műsorban is sokáig drukkoltam neki). Ez a konfliktus valódi a Fru család Fru és Renáto között. Egyébként az tök szimpi és érdekes volt, ahogy kezdődött a beszélgetés, hogy 77 nap után Fru a mikroportot hiányolja magán, és újra "levegőért kapkod" a valós életbe történő visszakerülésekor. Persze ez csak néhány napig tart, de tök át tudom érezni. Én nem ítélném el Frut azért, hogy néhány nappal a kiesése után ragaszkodik még a szerelméhez, és bevallom sokakkal együtt én is bekajáltam azt, hogy Fru taktikából jött csak össze ezzel a sráccal. Nekem az is hihető, hogy Frunak imponált, hogy két-három héten keresztül a durva elutasítások ellenére is udvaroltak neki és próbáltak a kedvében járni, és végül ezért adta be a derekát, és látja Renátót szépnek annak ellenére, hogy az elején egyáltalán nem jött be neki. Ilyen van, és egy ilyen helyzetből idő kell kikerülni. Anikó egy picit túljátszotta szerintem a fegyelmezést Renátó felé. Nem mintha nem érdemelte volna meg, de így egy műsorvezető sem beszélhet az interjúalanyával, ezt csak egy VV műsorvezető engedhette meg magának egy kiesett VV játékossal.

Fálki 2021.02.10. 19:21:18

@VV Erőlegény: Azzal pontosan a vilagon semmi baj nem lett volna, ha kiderul, hogy csak tattika volt. akkor profi vagy, kisanyám.

Igy meg egy rosszindulatu, gonosz, buta picsa, aki nyilvan eddig is annyira okos volt, hogy 25 évesen nem volt meg normalis kapcsolata.

PYT 2021.02.10. 19:22:49

@silvermansarah: de, van :* és celeb lettél most akkor már te iiiis ;)

.Zsu 2021.02.10. 19:24:18

@VV Erőlegény: én is engedékenyebb vagyok olyan szempontból Fruval, h nem várom el egy vakon szerelmes embertől, hogy pár nappal a kiesése után mindenre rájöjjön. ezt még egy intelligens, érettebb embertől sem várnám el. láttam én már iszonyat meghülyülni középkorú, általam bölcsnek vélt embereket is a szerelemtől.
ezért is mosolyogtam kicsit, hogy értem én a felháborodást, de bent sem látta Fru Renátó zsarnokoskodását, akkor hirtelen mert most több az inger, és nem bezárva vannak, így sem fogja.

2021.02.10. 19:25:55

@PYT: celeb vagyok YAY! Csinálok is instát! :DD

Krétagarbó 2021.02.10. 19:26:23

Nagyon köszi a posztot, szuper lett és az ötlet, hogy Sarah kiegészítette a szakértő véleményével, nagyon-nagyon tetszik. remélem egyszer Frú eljut addig, hogy nem csak a rajongói csoportokba regisztrál, hanem elolvas ilyen és ehhez hasonló véleményeket, posztokat, kommenteket is és legalább elgondolkozik azon, amit szegény anyja próbál (és gyakorlatilag a fél ország) próbál vele megértetni. Minél előbb, annál jobban jár.
Bettianyunak pedig kitartást, a legrosszabb érzés, amikor a szülő próbál a gyerekén segíteni, de nem tud vagy nem lehet és pontosan tudja közben, hogy az a vesztébe rohan:(

PYT 2021.02.10. 19:26:56

@Fálki: köszönöm, ilyenjeim sajnos nekem nincsenek... :( nCore-om volt régen, de sokáig nem használtam, aztán meg egyszer már nem engedett be és annyiban hagytam.... @.Doktor.Szöszi.: neked is köszcsi, de ez meg nem töltődik be az istennek se... tegnap is beírta valaki, és próbáltam ma délelőtt is, eredménytelenül... :(

2021.02.10. 19:27:00

@.Zsu: mondjuk én totál nem értem miért áll ellen a visszanézésnek/cikkolvasásnak.

2021.02.10. 19:27:40

@PYT: megpróbálom feltölteni valahová

.Zsu 2021.02.10. 19:27:48

@Fálki: önismeret hiánya. gonosz buta picsa is persze, de a renátós döntés sztm abból fakad leginkább, hogy nincs befelénézés, és beismerés. nincs tisztában önmagával sem, akkor hogy lenne tisztában másokkal?

PYT 2021.02.10. 19:28:01

@silvermansarah: még nem csináltááál?? xppp

Krétagarbó 2021.02.10. 19:28:23

@silvermansarah: Ööö, szerintem igyál meg egy jófajta pohár bort:)

PYT 2021.02.10. 19:28:53

@silvermansarah: az de jó lenne!!!! puszcsik előre is :***

.Zsu 2021.02.10. 19:29:09

@silvermansarah: tagadásban van még. védekezik.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 19:29:12

@PYT: tegnap nekem sem működött, de kb. 2 órája néztem meg itt...

2021.02.10. 19:29:17

@Krétagarbó: tényleg a Baukó nonstop ivott :D

PYT 2021.02.10. 19:30:10

@silvermansarah: sztem fél szembesülni azzal, amit már amúgy is tud, csak ellenáll neki... (még a tagadás fázisában van, ennyi)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 19:30:37

@.Zsu: Igen, legyünk kicsit megértőbbek, sőt még Renátóval is. Kinn azért kapja mindenki folyamatosan a visszajelzéseket. Sztem Renátó bunkóságban nem éri el a VV9 Radics szintet. Benn is működött egy ideig rajta a viselkedés páncél, csak utána elkezdett repedezni, majd lehullott róla, de az esetében azt könnyen vissza lehet növeszteni..

Krétagarbó 2021.02.10. 19:31:34

@silvermansarah: szerintem csak még ideje nem volt. Vagy az hangzott el a műsorban, hogy nem is akarja később sem visszanézni?

Krétagarbó 2021.02.10. 19:31:59

@silvermansarah: mindig borospohár volt a kezében:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 19:32:55

@Krétagarbó: Sztem nem kell mezeket olvasgatnia, elég, ha Bettianyura, meg a nagyira odafigyel egy kicsit, sőt én kívánom, hogy cáfoljanak ránk, és legyenek egy boldog pár Renátóval.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 19:34:42

@Fálki: De pont, hogy nem volt tattika, ezt mindannyian benéztük mi itt kinnt !

PYT 2021.02.10. 19:35:27

@Krétagarbó: és nem csak a sajátja, mindenkiét - is - kiitta...

Fálki 2021.02.10. 19:38:33

@VV Erőlegény: Nem enztuk be, mert nem is hittuk soha, hogy az lenne. En legalabbis nem.

Ha renato kiesese elott/utan bevallotta volna, hogy az volt, akkor neztuk volna be. S akkor maris mas rekeszben lenne nalam Szolnok Arca, de nyilvan ha tattika, akkor valszeg nem hagyta volna magat megpocsékolni.

Fálki 2021.02.10. 19:39:39

@PYT: imadtam, hogy egyfolytaban ivott, barkinek a poharabol.

S amikor rakerdeztek, akkor mindig rafogta valakire... :D

Ahogy a videoban is lathato, amin tegnap este rohogtunk.

_Pipp 2021.02.10. 19:39:53

Köszi a posztot, erről tényleg írni kellett. Én komolyan nem tudom elhinni, hogy Fruzsi ennyire szemellenzősen bele tudott szeretni egy olyan emberbe, akit egyáltalán nem tartott vonzónak. Nálam ilyen sosem forduld még elő, szerintem egy minimális vonzalomnak azért lennie kell.

Jaj, de most is velük foglalkoznak a Fókuszban. Renátó kiesése után a csatorna helyében teljesen elhatárolódtam volna tőle, de azóta híreket olvasott a Belevalóban, ott volt Fru JLB-ban, és most is szerepel a főműsoridőben az anyacsatornán.

.Zsu 2021.02.10. 19:44:42

@VV Erőlegény: hát nem tudom, erre én nem látok sok esélyt. bár ha Fru elégedett azzal amit nyújt neki Rencsi, és Rencsi is elégedett. akkor hajrá!
legalább lefoglalják egymást, és nem merítenek a kedvesebb jólelkűbb potenciális partnerek halmazából.

PYT 2021.02.10. 19:46:57

Annyival azért szeretném kiegészíteni még a diskurzust, hogy az odáig oké, hogy Fruzsina-anyuka tűpontosan látja a lánya helyzetét, próbál a fejével beszélni, a lelkére hatni, bevet minden eszközt, most. Mindhiába, ha a lánya fejében másik program fut egy mélyebb szinten, az, amilyen mintát láthatott a családjában, például Fruzsi-anyutól... Nem ismerjük őket, nem tudhatjuk mi áll a háttérben, hogyan nevelkedett Fruzsi, de tény, hogy Fruzsinál ez egy ehyérzemű pattern, maga mesélte, hogy csakis tróger pasijai voltak eddig, rosszabbak is, mint Rencsula. Ezért erős a gyanúm, hogy mintakövetés esete áll fenn nála, és ezért nem hatékony anyukától a lelkifröccs, rábeszélés, érzelmi manipuláció, és a többi próbálkozás...

Post Modern Prometheus 2021.02.10. 19:48:15

Köszi Fálki és Sarah <3
Nagyon kíváncsi voltam/vagyok erre a JLB részre, de mivel nincs UPC/Vodás előfizum és kicsúfságol az RTLMost, pedig sokkal jobban járna az RTL egy Netflix/HBO Go/Amazon Prime/stb jellegű előfizetéses rendszerre, mert ez ami most van, az egy hulladék.
Frunátóhoz inkább nem is akarok hozzászólni, mert akkor marékszám vehetem be a vérnyomás csökkentőmet, azt meg minek :D De egyébként köszi, hogy dolgoztatok vele srácok, jó volt olvasni ezt így, ebben a formában :)

PYT 2021.02.10. 19:48:39

@PYT: edit: "ehyérzemű" helyett "egyértelmű" (bocsi;)

Cérnahuszár 2021.02.10. 19:51:21

egy bajom van a posttal, hogy nem használt szitokszavakat anyuka, nem mondta renatora hogy faszkalap,
nem kellene fru külsejét szidni, leidiótázni, hazug kutya, csáléfogú mosoly...

nekem így elviszi a fenébe a szándékot amire ki akar lyukadni az egész.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 19:54:38

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Írói túlzás Cérna, tényleg nem mondta, de lehet, hogy gondolta. Fálki tegnap is beállt pontozóbírónak a tudósításban, miközben mi tudjuk, hogy ez nem történt meg, de nekem pl. tetszett, hogy pontozott. :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 19:55:52

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Ugyanakkor a kommented második és harmadik mondatával meg EKG!

Fálki 2021.02.10. 19:57:58

@Cérnahuszár adraconis.0.01: en azt gondolom, hogyha nem akarsz a kákán is csomót keresni, akkor ennyi írói szabadság/túlzás igazán beleférhet.

Az idiótát a szerelme uvoltotte az arcába, azert is irtam nagybetuvel; hazudozott nem egyszer, ez is kiderult; a fogai pedig csálék.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 20:00:30

@PYT: Sztem Fruzsina anyuka is csak azért látja tűpontosan az eseményeket, mert végig kommentelte a 77 napot a Faceen.... Nem 100%, de van rá sansz. Végül is a szemöldök ív tetkója alapján ezt is kinézném belőle... Ennél jobban nem szólhatunk bele a gyermekeink életébe, ha ebből nem veszi a lapot Fru, akkor támogatni kell!

Cérnahuszár 2021.02.10. 20:01:34

@Fálki: minősíted frut, nem kéne :(
azt hittem a jelenség lesz kivesézve, és segítséget, támpontot nyújtva

hát mindegy.

PYT 2021.02.10. 20:06:10

@VV Erőlegény: ja a mama ésnazmanyuka os bántalmazó, elnyomó kapcsolatokban éltek, esetleg élnek (ezek bármely szintjén - érzelmi, fizikai, mentális), akkor sajnos nem lehetnek hitelesek Fru számára a tanácsadó szerepben... Mondom, nem ismerjük az előéletüket, de oka kell legyen annak, hogy Fru ilyen konok, makacs módon ellenáll minden jóakaratú tanácsnak vagy akár az anyuka-féle fejmosásnak. Ha az a bizonyos családi minta egészen korai életszakaszában megjelenhetett, és/vagy huzamos időn át jelen volt az életében, akkor a bevésődés igen mély, és semmilyen rábeszéléssel, adás-visszanézetésekkel nem lehet csak úgy kigyomlálni a fejéből, ahhoz tényleg szaksegítségre lenne szüksége.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 20:06:30

@Fálki: @Cérnahuszár adraconis.0.01: Szeretnék békebíró lenni. Tényleg egy picit zavaró Fálki az írásban, hogy érződik rajta, hogy nem szeretted Frut, és még mindig gonoszkodsz vele. De most már kinn van a játékból. Meg kell neki bocsátani, a maga életét éli!

2021.02.10. 20:08:21

@PYT: ezt feltételezzük, de tutira nem tudjuk. Annyi látszik hogy nincs férfi (apa, a kisebbik lány apja, senki) de nem tudjuk milyen példát látott.
Nekem a romantikus pongyola olvasás is felvillantotta a lámpát, amit a BV-ban említett, azok vannak tele romantizált toxikus kapcsolatokkal, macsó megmentő erőszakos faszikkal, akik elolvadnak a MEGFELELŐ lány megmentése után, és férjistenek lesznek.
Ugye, a rosszfiú, aki majd értem megváltozik. Hát nem fog.

PYT 2021.02.10. 20:09:50

@PYT: mya már lmegint nem néztem át, mielőtt a küldésre szlájdoltam volna, javítom is, most ;) » "ha a mama és az anyuka is bántalmazó, elnyomó kapcsolatokban éltek..." « így akartam elsőre is ;)

Fálki 2021.02.10. 20:11:02

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Mit mondjak erre? Rosszul hitted.

@VV Erőlegény: igen, nem szerettem és gonoszkodok vele és nem is érzek iranta sajnalatot/empatiat vagy barmi ilyesmit. Ahogy mondod, a maga életét éli. S mivel ez az élete épp a TV-ben zajlik/zajlott, ezert en nyilvanithatok errol velemenyt, meg akkor is, ha bántó. Vagy ha én emiatt csúnyafiú leszek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 20:13:57

@PYT: Másoknak sokszor könnyebb tanácsokat adni, mint magunknak. Én nem látom/láttam gonosznak Frut. Nem láttam a játékban sem. Ostoba döntései és helyzetfelismerései voltak, meg próbált tattikázni, néha a kizárásra játszott (Merci esetében), meg Vivinek nem hitte el a megerőszakolási történetét (valljuk be mi sem tudjuk biztosan, hogy úgy történt-e ahogy elmondta). De a lányok között messze a legszívósabb és a legküzdősebb volt, ha eljutott volna a villalimpia hétig, toronymagasan veri a női mezőnyt sztem összetettben.

2021.02.10. 20:14:31

@PYT: ja, igen, ettől még simán lehet hogy anyuka is ilyen típusú kapcsolatban élt. :((((

Fálki 2021.02.10. 20:17:39

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Félre ne erts, absz no offense, nagyon birlak teged, egyetlen mondatom sem ellened szol.

2021.02.10. 20:17:39

@VV Erőlegény: ezeknek a műsoroknak szerintem ez a lényege, a sokat használt tudok vele/nem tudok vele azonosulni.
Ha olyan negatív karakterjegyeket vélünk felfedezni valakiben amit utálunk mondjuk testvérben, rokonban, főnökben, bizony utálni fogjuk az áttétel miatt.
Én tudom magamról hogy miért utálom Moh-t, konkrétan ezt a fajta karaktert/embertípust, másnak meg semleges vagy egyenesen szurkol neki.
Ez a trash terápiás része, utáljuk őket, kiéljük a negatív érzelmeinket de ettől semmi bajuk nem lesz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 20:18:41

@Fálki: Engem nem zavar, de mint posztíró azért egyfajta "felelősséged" is van, hogy a véleményeddel ne befolyásold szignifikánsan a közvéleményt/közhangulatot. Posztolni sztem (és ízlésemnek megfelelően) mérsékelt személyeskedéssel lehet csak, kommentelni már sokkal nagyobb szabadságfokkal, de még egyszer mondom, engem nem zavar, de megértem Cérnahuszárt, amikor ő megírja neked kommentben, hogy őt ez zavarja.

PYT 2021.02.10. 20:20:06

@silvermansarah: nem tudjuk tutira, peraze, hangsúlyoztam is.. :) és jó hogy említed azokat a ponyvákat, ránéztem a "fődarabra" én is, beleolvastam picit és elszörnyedtem... a stílus, ill. inkább annak hiánya egy dolog - bár erre mondjuk, hogy ezekért a tákolmányokért kár volt egyetlen fát is kivágni -, de a tartalma... valami elképesztő módon sekélyes és kártékony. Olyan mintát állít, és próbál elfogadottá tenni azáltal, hogy szirupos modernkori lányregényformába csomagolja, ami nem csak kártékony de egyenesen szégyellni való a XXI. században. És ezeket falják sokan, akik azt gondolják, most aztán hű de olvasottak... Hihetetlen.

Fálki 2021.02.10. 20:20:39

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Szerintem az nagyjabol megszokhato volt mar tolem, hogy en nem keresem a PC megfogalmazasokat es nem fogok mellébeszelni semmivel kapcsolatban.

Ha en ugy ereztem, hogy Fru egy rosszindulatu, aljas, hazug karakter volt, akkor ezt is fogom írni róla.

S igen, nem tehet arrol, hogy ilyenek a fogai vagy hogy alacsony vagyhogy hagyta magat leidiotazni, de ettol meg ezek mind igazak maradnak.

En se Őt, se mast ezek kozul, se ferfit es se not nem kivanok se patyolgat, se iranyba allitani se segiteni neki, mert szerintem egeszen addig, amig ez a program fut nala/naluk, addig nem lehet.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.10. 20:21:09

@VV Erőlegény: tudod este mindenki lemossa a sminket, és az igazi arcod marad...ez alapján gondold át...

2021.02.10. 20:22:17

@PYT: iszonyatosan népszerűek ezek a szarok. Már írtam egyszer, hogy én betiltanám és ledarálnám az összeset, mint a DúróDóra a mesekönyvet.

2021.02.10. 20:23:09

@Krétagarbó: fú, nem emlékszem hogy később el akarja el olvasni őket, tippre nem.

2021.02.10. 20:24:19

Berakom az olvasmány linket, nem hosszú annyira, és nagyon-nagyon alapos:
mek.oszk.hu/13700/13747/13747.pdf

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 20:26:23

@repuloezustmokus: a szavak szintjén értem, hogy mit mondasz, de gondolatiságában mégsem. Én pl. soha sem sminkelem magam, de lehet hogy nem is rám gondoltál a sminkelés kapcsán. :-)

2021.02.10. 20:26:56

@silvermansarah: különösen az 58. oldaltól

PYT 2021.02.10. 20:26:59

@silvermansarah: ááááh, ez nem az én napom :) Aszondja:

"File not found, sorry!

(If the uploader has recently uploaded the video, depending on the workload, it may take a few minutes before video is completely available.) Or the temporary link has expired."

De azért hálés vagxok az erőfeszítésefért, majd próbálkozom még Szöszidoki linkjével, hátha egyszer összejön, köszi :*

PYT 2021.02.10. 20:28:21

@silvermansarah: és én segítenék neked, csak szólj! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 20:29:54

@repuloezustmokus: Igen, de Renátó szerintem próbál viselkedni kinn, én legalább is így látom. Szerintem Renátóra azért hatnak a kritikák, bármit is állít. Benn is általában mea culpált a botrányos viselkedéseit követően másnap a riportban.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.10. 20:29:59

@PYT: minden hónapban elolvasnak 10 könyvet....amibol 9 ilyen Arab szeretoje, anyja, huga típus..

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.10. 20:31:20

@VV Erőlegény: bocs, de ha nem vagy vadállat akkor nem kell mea culpáznod..

PYT 2021.02.10. 20:32:57

@VV Erőlegény: igaz szerintem is, amiket mondasz, kivéve egyet: nagyon gyakran gonoszkoditt, sőt, kifejezetten gonosz, rosszindulatú megnyilvánulásai voltak. Közben persze az is igaz, hogy a választott csoportja, ahová betagozóditt, a létező legrosszabb énjét hozta ki belőle, de ehhez ő maga is kellett.

alma_szósz 2021.02.10. 20:33:13

@silvermansarah: gimis koromban volt egy korszakom amikor el akartam magammal hitetni, hogy szeretem ezeket a trendi ponyva romantikus regényeket és elolvastam minden szart amit találtam, a kezembe kerül ebből a sorozatból is az egyik és messze az a könyv volt a legszörnyűbb. Kb 30 oldalig jutottam és annyira fos volt az egész, hogy azóta kifejezetten gyűlölöm az egész műfajt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 20:34:03

@silvermansarah: Nem hosszú, 167 oldal. 20 másodpercig néztem a szürke mezőt amíg betöltötte a gépem. Rögtön elszörnyülködve ki is x-eltem. :-D

.Zsu 2021.02.10. 20:34:25

@VV Erőlegény: sztm ez csak a felszín. van benne egyfajta megfelelési vágy, de az értékrendszere ellentmond az igazi kritikáknak.
ebben a műsorban is, a beszélgetésnél előjött belőle az igazi énje. lekussoltatni másokat, nem megadni a tiszteletet.
nem a külső ingerek, kritikák, vélemények tudnak megváltoztatni egy embert, azt ő neki magának kell akarnia, és látnia h itt valami nem ok, rosszul érzem így magam.
és ezután is még nagyon hosszú idő. én csak a vetítést látom tőle.

MsIreneAdler 2021.02.10. 20:34:32

Én még mindig azt gondolom, hogy Fru azért magyaráz ennyit a mindent elsöprő szerelemről, mert úgy gondolja ez felmentést ad neki is és Renátónak is a viselkedése alól. "Azért féltékeny, azért beszél így, mert szerelmes" meg "Azért feküdtem ki e vele, mett szerelmes vagyok, mi mást tehettem volna?"

Btw direkt megnéztem a dátumokat. Anyuka a Virág incidens után kb. két héttel nyilatkozta, hogy Renátó egy kedves fiú... Én örülök, hogy ráébredt, hogy mennyire nem az, mert jobb később mint soha. Bár nekem ez kis fáziskésés azért sokmindent megmagyaráz.

2021.02.10. 20:36:15

@VV Erőlegény: 167 oldal nem hosszú, te Popej! egyébként konkrétan az 58. oldalt olvasd el csak, és számold meg hány pontban ismersz Rencsire. ;)

PYT 2021.02.10. 20:36:31

@repuloezustmokus: mondanám, hogy de legalább olvasnak... de nem. Nem lehet, mert ilyen szeméttel inkább ne mérgeznék magukat. És azt néztem, hogy a so called írónő, csak úgy ontja magából ezeket a szarokat, pff...

_Pipp 2021.02.10. 20:36:44

@VV Erőlegény: nem tudhatjuk otthon a négy fal között hogy viselkedik, de ahogy az instagramon megnyilvánul a livejaiban az is nagyon visszataszító, ha ezt nevezzük viselkedésnek... hát nem tudom

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.10. 20:37:20

@.Zsu: nálam ott esett el amikor Fruzsina helyett akart válaszolni, és számomra ez tette fel a pontot az egészre

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 20:37:57

@PYT: Igen, EKG! De most már kinn van a játékból, én nem rugdosnám. Gonoszkodott, és rosszindulatoskodott, meg nyitott szájjal zabált, talán csámcsogott is, meg néha dőltek a kaszák és a kapák a szájából, meg egy Hygiénika volt festett szemöldökkel (mutter is festi) de alapvetően nem volt gonosz.

2021.02.10. 20:38:52

@alma_szósz: mindenki olvas ilyeneket, amikor én tini voltam Denis vagy mi a franc volt a neve, a postán lehetett kapni, a szomszéd tele volt velük (ilyen vékony kis füzetek).
Egy darabig én is ráfüggtem, de ezek ilyen Beverly Hills 90201 típusúak, nem ez a kártékony foshalmaz mint Az arab.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 20:39:16

@silvermansarah: Foglald össze 6200 karakterben lsz! :-D Nem vagyok hajlandó többet olvasni! :-)

.Zsu 2021.02.10. 20:39:22

@PYT: na jóvan mostmár kérek pontos könyvcímeket.
szarabb mint a szürke50árnyalata?

2021.02.10. 20:40:30

Úristen, rákerestem: moly.hu/sorozatok/denise-kamasztortenetek

Nyugodtan röhögjetek :DD

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.10. 20:41:12

@VV Erőlegény: nagy arca volt..a festett fekete szemoldokevel..
szerintem az volt, ott volt, abban a társaságban ahová valo volt, és nem a körülmények áldozata...

2021.02.10. 20:41:51

@.Zsu: Az arab
Tetszőleges Borsa Brown könyv.
A szürke 50 árnyalata pont ez a kategória.

.Zsu 2021.02.10. 20:43:15

@silvermansarah: én nem nevetek, én pl ezt olvastam tinikoromban:
moly.hu/konyvek/josie-lloyd-emlyn-rees-forro-ragogumi
"szex, pasik, szerelem" :DD
nagyon szórakoztató volt. imádtam.

2021.02.10. 20:43:57

@VV Erőlegény: á ne vicceljük el, akit érdekel olvassa el. :)

2021.02.10. 20:45:09

@.Zsu: én nagyon tudok röhögni magamon MMKK. :D
ez is komoly:
"Páratlan szórakozás egy szókimondó szerzőpárostól. A Fiú, aki … – egyik kanbulitól a másikig él, és féltve őrzi a függetlenségét; – ördögi módszerektől sem riad vissza, hogy rövid úton megszabaduljon alkalmi partnereitől; – gyönyörű lányokról fest aktképeket a „művészet jegyében”, miközben majd' megvész értük. A Lány, aki … – majdhogynem szűz, legalábbis fél éve nem jött össze senkivel; – egyre csak azon ügyködik, hogy Szupernő váljék belőle, de még egy valamirevaló állást sem képes kikapni magának (a többiről nem is beszélve); – csupa idióta között, a „szingli lét kietlen sivatagában” tengődik. Mi történik, ha találkoznak? Reménytelen ügy? Vagy van némi esély? A Fiú és a Lány nem tudnak olvasni egymás gondolataiban (noha ez minden vágyuk). Ám az olvasó előtt nyitott könyv az életük."

MAJDNEMHOGY SZŰZ.
geci.

2021.02.10. 20:45:57

Kéne összeírnunk legcikibb könyveket amiket tiniként imádtunk. :DD

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 20:46:39

@silvermansarah: én az írónő (?) egyik könyvébe futottam bele, aminek maffia volt a címében, engem meg érdekel a téma...a sztorinak viszont annyi köze volt a maffiához, hogy a főszereplő volt a keménycsávó...ha a csúnya szavakat nem akarom megismételni, semmit nem mondtam, amikor félrehajítottam...a 4 könyv egyike lett, amit nem bírtam elolvasni életemben...

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 20:46:58

Sziasztok!
Már évek óta lelkes olvasója vagyok a hogyvoltoknak, de kommentelni még sose mertem. Részben mert kissé introvertált vagyok, részben, mert úgy éreztem túl összeszokott társaság vagytok, hogy csak úgy idepofátlankodjak.
Most viszont bátorságot vettem egy kommenthez, mert napok óta foglalkoztat egy gondolat a Fruzsi-Rencsi kapcsolat vonalán. Jelesül az, hogy nagyon sokat beszél mindenki arról az abuzív kapcsolatról, amibe Fru keverte magát (egyetértek, szerintem is sanszos a mintakövetés esetében), de kevesebbet olvastam a Renátó alapszemélyiségében látható problémákról. Nem vagyok pszihológus, de ha jól értettem SilvermanSarah és PYT is azok, szóval kiváncsi lennék a véleményükre, és mindannyiótok véleményére: Renátó nem küzd valamilyen személyiségzavarral? Nem állítom, hogy nárcisztikus lenne, de az, ahogyan nem tud örülni, sőt zavarja a párja sikere, az, ahogy büntet "nem mondom meg, neked kell tudni mit csinálsz rosszul", vagy a párját hibáztatja ha kiesne "nem gondolod, hogy a viselkedésed miatt?", az a mosoly, amivel a kritikát fogadja, és az önreflexió teljes hiánya számomra ijesztő.
És végül: Fálki és Sarah, köszi az JLB összefoglalót, nagyon tetszett.

.Zsu 2021.02.10. 20:47:20

@silvermansarah: köszönöm!!
aha, a gazdag befolyásos férfi, és a más élethelyzetben kulturával rendelkező nő. plusz SZEX :DD

a szürke könyvek mindhárom részét elolvastam. soha életemben nem voltam olyan ideges, mint ezeknél a könyveknél. ha nem ebook formájában olvastam volna, párszor biztos a falhoz vágtam volna a "művet".

2021.02.10. 20:48:57

@.Doktor.Szöszi.: Elhiszem. Én a szürke 50 árnyalatát akartam elolvasni, annyira hypeolták, de ááááá, ahogy Mercike mondaná: miezteeeeeee

.Zsu 2021.02.10. 20:49:10

@silvermansarah: istenem, ezt így nem ééér. más szemmel olvasom :DDDDD
jaj ősciki volt a könyvben h fél éve nem szexelt. :D

.Zsu 2021.02.10. 20:50:02

@silvermansarah: én azért olvastam el, h szakszerűen tudjam szidni :DD
a filmeket képtelen voltam megnézni.

2021.02.10. 20:50:25

@.Zsu: van ilyen különben, mikor az ember már dühből olvassa a szart.
Néha filmet is szoktunk így nézni, a férjem már mindent kiabál a tévére, de nem kapcsolajuk ki, és utána napokig idézzük a baromságokat :DDD

alma_szósz 2021.02.10. 20:53:09

@.Zsu: ez az arabos szar rosszabb, mint a szürke 50, pedig csak a gyűlölet hajtott előre amikor azt olvastam

2021.02.10. 20:55:19

@Alice_in_Wonderland: Renátóról azért nem írunk bővebben, mert az abúziv férfi típus rengeteg okból válhat olyanná amilye lesz. Frú pedig MÉG nem áldozat, ezért a nagy érdeklődés, hogy felfogja-e mi történik.
Ha szeretjük, ha nem (nem) senki nem akarja látni hogy belesétál egy ilyen párkapcsolatba, főleg nem úgy hogy családot akar alapítani. Bemásolom az ismérveit.

4.1. A bántalmazó férfi
Bár minden bántalmazó férfi személyes története más, mégis
gyakran azonosíthatók viselkedésükben olyan közös vonások,
melyek a későbbi erőszakos magatartásra utalnak. E korai jelzések felismerése igen fontos mind a megelőzés, mind az utólagos
feldolgozás szempontjából. Javasoljuk, hogy a fiatalokkal dolgozó szakemberek lehetőleg beszélgessenek e korai figyelmeztető jelekről lányokkal és fiúkkal egyaránt, hogy a felnövő generáció számára is világossá válhasson a szerelem és a birtoklás
közötti különbség, ami jó eséllyel mindkét félnek segít az erőszakos párkapcsolatokba való belesodródás elkerülésében.
A figyelmeztető jelek sosem önmagukban értendők: számos
kitétel csak más vonásokkal párban jelezheti, hogy párkapcsolati
erőszakra hajlamos férfival van dolgunk.
A bántalmazó férfi ismérvei:
ƒ Úgy véli, a nők nem tudnak olyan okosak, tapasztaltak, magabiztosak, erősek, határozottak és függetlenek lenni, mint a
férfiak. Kigúnyolja a nőket „butaságuk”, „érzékenységük”
vagy más „tipikusan női” tulajdonságaik miatt, esetleg lealacsonyító vagy nőgyűlölő megjegyzéseket tesz a nőkre úgy ál-
58
talában, különösen az intelligenciájukat, a nemiségüket és a
testüket illetően.
ƒ Nem hiszi, hogy durva viselkedése helytelen, vagy hogy annak negatív következményei lehetnek.
ƒ Önértékelése alacsony, sikertelenségei miatt jobbára másokat
(szüleit, főnökét, partnerét) tesz felelőssé.
ƒ Gyerekkorában maga is bántalmazott volt, vagy tanúja volt,
hogy az apja veri az anyját.
ƒ Extrém módon reagál a stresszre, és ilyenkor alkoholhoz,
kábítószerhez, erőszakos eszközökhöz folyamodik. A számára frusztráló történéseket úgy kezeli, hogy rögtön elveszíti a
türelmét és megtorolja vélt sérelmét.
ƒ Dühét arra használja, hogy másokon uralkodjon vele. A düh
egyfajta kommunikációs eszközként szerepel a repertoárjában: ilyenkor robbanékony, passzív-agresszív módon duzzog vagy másokat hibáztat, esetleg a földhöz vág, összetör
dolgokat. Hagyja, hogy dühe uralhatatlanná váljék.
ƒ Nehezen tudja kívánságait pozitív módon, szerényen kifejezni.
ƒ Agresszív a szexben, főleg az erőszak valamely formáját, a
hatalmát, uralmát bizonyító helyzeteket, az ilyen szexuális viselkedést részesíti előnyben.
Korai figyelmeztető jelek a bántalmazó férfi viselkedésében:
ƒ Féltékeny: féltékenységéért a partnerét hibáztatja és elvárja,
hogy az beszűkítse az életét.
ƒ Kontrollál: szabályozza a nő szabadidejét, öltözködését, baráti körét, étrendjét, pénzét (később akár ürítkezését, alvási idejét is).
59
ƒ Korán elköteleződik: már a második randevún megkéri a nő
kezét, és közös életüket tervezgeti.
ƒ Irreális elvárásokat támaszt: egy nő mindig legyen ápolt és
szép, mindig legyen szexuálisan elérthető, az általa vezetett
háztartás legyen mindig hiba nélküli.
ƒ Elszigetel: a nő nem tarthat fent őszinte kapcsolatokat a családjával, barátaival vagy munkatársaival.
ƒ Saját problémáinak forrását másokban keresi: nem vállal felelősséget sem a cselekedeteiért, sem az érzéseiért. Erőszakos
viselkedése vagy önuralma elveszítése miatt hajlamos másokat vagy a nőt hibáztatni.
ƒ A vitákat merev elzárkózással vagy befolyásolással zárja le.
ƒ Túlérzékeny: apró ingerre is támadóan reagál, vagy esetleg
mindig az ő érzéseivel/problémáival kell foglalkozni a kapcsolatban.
ƒ Kierőszakolja vagy megtagadja a szexet.
ƒ Sértegeti a nőt, bántó, megalázó dolgokat mond neki.
ƒ A nemi erőszak és a nők elleni erőszak témáit viccesnek vagy
szórakoztatónak tartja.
ƒ Mereven elkülöníti a női és férfi szerepeket: úgy véli, hogy
joga van a nőket és gyerekeket „nevelni” vagy „büntetni”.
Úgy gondolja, hogy a nők csak háztartásvezetésre, gyerekszülésre és szexre valók.
ƒ A viselkedése „Dr. Jeckyll és Mr. Hyde”-jellegű: idegenek
előtt teljesen más, mint kettesben: csak akkor viselkedik bántalmazó módon, amikor kettesben van az áldozattal, kívülállók előtt pedig kifejezetten kedves, vagy éppen ellenkezőleg: csak társaságban durva. (Ez utóbbi mintázat főként
serdülő fiúkra jellemző.)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 20:55:22

@.Zsu: na én erre mondom, miezteeee...:DD

én a pöttyös könyveket olvastam, Agatha Christie-t na és persze Jókait mmkk....

2021.02.10. 20:56:19

@alma_szósz: eleve olajmágnás arab herceg. Jó, hogy nem mindjárt a 40 rabló is. Hamár...

.Zsu 2021.02.10. 20:57:35

@.Doktor.Szöszi.: cöhh...semmi szégyenfolt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 20:57:50

@silvermansarah: Né mán, és neki összefoglalta 7200 karakterben. :-)

2021.02.10. 21:01:03

@.Zsu: ezt figyuzd:

Az Arab (Arab 1.) - Szenvedély és erotika a Kelet kapujában
Borsa Brown

Megbotránkoztató, ugyanakkor szívbe markoló történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között.
Gamal ibh Hussein Ál-Szudairi a milliomosok megszokott életét éli, míg egy üzleti tárgyalás alkalmával Budapestre érkezik. Ridegsége és elhatárolódása az új világgal szemben hamarosan átalakul valami egészen mássá.
Vannak érzések, melyek korlátokat döntenek le, és embereket formálnak át. Mindezt azért, hogy új útra léphessenek. Miként vállalhatja föl egymást két ember, akik oly különbözőek?
Miként lépnek új útra, vagy veszik fel a harcot saját lelkükkel szemben? És mikor jönnek rá, hogy valami végleges és megváltoztathatatlan

Borsa Brown, a több ezer példányban eladott Maffia triógia sikerszerzőjének legújabb és eddigi legizgalmasabb regénye sajátos, erotikával fűszerezett stílusával dolgozza fel a kényes témát.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Édesistenemgyerele!!!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 21:01:38

@silvermansarah: Nekem is elég lett volna egy copy paste! :-)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 21:02:18

@.Zsu: mentségemre szolgáljon, hogy elsősorban az otthoni könyvespolcot raboltam le, ott meg csak ilyeneket találtam...akkor azt be se valljam, hogy tizenpár évesen olvastam el a Nyomorultakat? :)))

2021.02.10. 21:02:29

@VV Erőlegény: denemaszontad, rád teszem a jelem. Napraforogsz itt nekem.

PYT 2021.02.10. 21:04:26

@.Zsu: még filmek is vannak??? ne má'....

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 21:04:36

@silvermansarah: na, ott a Maffia...sikerszerző..lyézuss....

alma_szósz 2021.02.10. 21:05:58

@.Doktor.Szöszi.: van neki amish romantikus sorozata is

alma_szósz 2021.02.10. 21:07:30

@.Doktor.Szöszi.: bocsi tévedtem, amish maffia sorozata

Egy ​elzárt amish közösség és a külvilág összecsapása
Dorothy Miller, a fiatal amish lány Sarasotában éli mindennapjait. Bár közösségük visszahúzódik a világi élettől, de nem zárkózik el teljesen.
Gregory Hamilton újabb üzleti tervet készül véghezvinni, nívós éttermet építene a városi amish piac helyén. A hely felvásárlása már folyamatban van, és ezzel az amish közösség tagjai is szembesülnek.
Vajon felveszik a harcot azzal az emberrel, aki tönkre akarja őket tenni, vagy jámbor lélekként beletörődnek a helyzetbe? És mit tesz Dorothy Miller?
Mi történik, ha kezünkbe vehetjük a sorsunk irányítását, de képtelenek vagyunk józanul dönteni, mert a szívünk nem engedi? Mi van, ha olyasvalakibe szeretünk bele, aki egyenesen az ellenségünk?
És van, amikor már hiába a hit, az amish maffia is közbelép, egy igazán különleges ember vezetésével. Végül pedig mindenki szembesül vele, hogy a bűn az ajtajuk előtt áll, és arra vár, hogy beengedjék.

2021.02.10. 21:07:46

@.Doktor.Szöszi.: nézz rá a Libri-n. A nőnek van vagy 200 könyve. :D

MsIreneAdler 2021.02.10. 21:07:49

@silvermansarah: jujj, ezt olvasta Fru??? Jó hát kinézetre mondhatjuk Rencsire, hogy arab...végülis :)

A szürke 50 az egy borzalom. Ez tipikusan ilyen női vágyálom, hogy a kutyából szalonna lesz. A többi klisés baromságról, ami még benne van, meg ne is beszéljünk :)

2021.02.10. 21:09:45

@alma_szósz: és beengedték a bűnt?

(Létezik amish maffia? Hogy kommunikálnak egymással, galambposta?)

Jajj, nagyon jól ezek a gagyi könyv bemutatók. :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 21:10:00

@silvermansarah: Azt hiszem a múltkor láttam egy Silvermann Sarah filmet. Ha jól emlékszem egy a fejével és a nyakával tikkelős rendőrnőt játszott egy sorozatgyilkosos filmben. Azért tikkelt mert fiatal korában molesztálták...

2021.02.10. 21:10:38

@MsIreneAdler: valaki azt mondta rá hogy mamipornó. Szakadok még mindig ezen. :DD

2021.02.10. 21:11:47

@VV Erőlegény: hát Popeye, igazából nem én vagyok ő, és ő sem a szereplő, nem tudok nyilatkozni.

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 21:12:41

@silvermansarah: Köszi a választ, is és a tanulmányt is, amit linkeltél, szeretném a hétvégén elolvasni. :-)
Azért kérdeztem rá külön Renátó személyére, mert valahogy a viselkedése, önmagában, a párkapcsolati elem nélkül is, nem is tudom, problémás. Feláll a szőr tőle a hátamon.
Annak ellenére, hogy visszataszító személyiség számomra Fru, semmilyen nőnek nem kívánnám azt, amibe most belemászni készül.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 21:12:49

@silvermansarah: megyek is rendelni...az összeset is..

ezt kapd ki, a maffiásom ismertetőjében ez van:

Lesz-e kiút az érzései között őrlődő, bántalmazott hősnő számára? Van-e szabadulás a maffia hálójából? És egyáltalán: hol van a határ szerelem és gyűlölet között?

A gyűlölet is szeretet, csak épp fejtetőre van állítva. A szeretet igazi ellentéte a félelem adja meg a választ Osho, és e tantétel igazságát nem is bizonyíthatná hitelesebben e könyv.

BORSA BROWN hatalmas sikert aratott trilógiájának új kiadású regénye lélektani folyamatokat is boncolgat, letehetetlen írásában feltárja, milyen pokoli mélységekbe és paradicsomi magasságokba juthat férfi és nő, ember és ember kapcsolata.

én vagyok a hülye, hogy ezt nem olvastam el előre...de szerencsére csak letöltöttem, pénzt ne adtam érte..

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.10. 21:13:06

@silvermansarah: @Fálki: Rohadt nagy respect a posztért!

Más: az meg van nektek, hogy renátó (nem vagyok képes leírni a nevét nagybetűvel) folyamatosan kis lányozta Frut... ez nem egy az egyben a lekicsinylés ...

Atya úr isten, sajnálom Frút...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 21:14:08

@silvermansarah: Jó, csak ha te nem lettél volna, akkor lehet, hogy soha sem jegyzem meg, hogy Silvermann Sarah játszott benne. Bezzeg Te nem néztél mostanában Popeyes rajzfilmet! :-)

2021.02.10. 21:14:49

@Alice_in_Wonderland: Alice, örülök hogy megtaláltad a hogyvoltot, üdv és gyere kommentelni. :))
Nem könnyű olvasmány, az biztos, de nagyon hasznos.

2021.02.10. 21:15:52

@VV Erőlegény: hát bevallom, Popeye elmaradt az életemből úgy 20 éve, kedves nejével együtt.
:((

2021.02.10. 21:17:40

@Brigante: köszönjük szépen!
A kislányozást Danitól tanulta, ezek egymást is nevelik.

PYT 2021.02.10. 21:18:03

@silvermansarah: ez semmi, én mielőtt beleolvastam volna ebbe a fércműbe, inkább rákerestem az "írónőre", elsők közt botlottam egy interjúba, amiben kb ugy nyilatkozik a kritikusairól, mint egy frissen kiszavazott VV-s, vagy egy helyén kezelt belföldi celeb, aki esküszik, hogy sosem olvas kommenteket, és ha mégis, szarik rájuk, mind irigy és rohadjanak meg, neki csak a rajongói számítanak, akik mmkk rá szavaznak, etc, etc... Eddig ismerős, de eztán jött a koktélcseresznye a tortán, miszerint ő sosem járt egyik regénye helyszínén sem, és a kérdésre, hogy akkor mégis, honnan merít, képes voot beválaszolni, hogy kutatómunkát végez, azaz csatlakozik zárt fb-csopikhoz, és onnan csipegetimössze az infókat az adott országhoz, ahová éppen helyezni akarja a karaktereit, agyrém.... Na itt adtam fel. xdddd

2021.02.10. 21:19:12

@PYT: holholhol? Hadd röhögjünk mi is! :D

MsIreneAdler 2021.02.10. 21:19:37

@silvermansarah: a stílus gondolom a régi Romana meg Tiffany regényekre hajaz. Tinikoromban olvastam én is párat :). No de Fru már nem tini...

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 21:21:07

@PYT: jajhátmá olyan vagy! volt egy főnököm, aki azért nem vitte világot látni a gyerekeit, mert meg lehet venni a képeskönyvet, és nézzék azt, pont ugyanaz...

TheLynx70 2021.02.10. 21:23:07

Bocsánat, mégis átnéztem ide. :) Ha könyv (nem regény), akkor ez megrázó volt. moly.hu/konyvek/jean-sasson-a-fatyol-mogott De olvastam ettől keményebbet is, fekete Afrikából, csak nem találom. :(

alma_szósz 2021.02.10. 21:23:51

@repuloezustmokus: hát ezekben a könyvekben úgyis a szex a lényeg, az hogy éppen a pali üzletember/arab/amish/katona/zsaru/tűzoltó/jedilovag/sárkányharcos/maffiózó/a Kiválasztott/asztronauta úgyis csak körítés

.Zsu 2021.02.10. 21:23:52

@silvermansarah: olvastamolvastam :DD én már fejben 2 perc alatt kitaláltam a sztorit így látatlanban
@alma_szósz: neeeee :DD
bazz eskü beleolvasok. mi történet ez.

MsIreneAdler 2021.02.10. 21:24:10

@PYT: nem. Nem ez az agyrém, hanem, hogy több ezer példányt adtak el a könyveiből :)

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 21:24:20

@silvermansarah: Nagyon köszi.

Csak a Fru, és az arab felesége támához. Ezek a könyvek, számomra, azért olyan mérhetetlenül idegesítőek, a ponyva íráson, és az egysíkúnál is igénytelenebb karaktereken kívül, mert valahogy nagyon rátapintottak, arra, hogy a nők egy része ösztönösen az akar lenni, aki majd egyedül megmenti a férfit, meggyógyítja és mintaapává meg férjjé teszi, miközben az majd őt a széltől is megvédi, ja és persze mérhetetlen sok pénze van. Christian Grey is csak egy szadista szociopata lenne a pénze nélkül, akit a Criminal Minds-ban látnánk egy rész erejéig.
Valami elemi igényt vagy vágya tapintott ki, nem is tudom, a szürke írója talán, hogy azóta bármilyen formában, bármilyen mennyiségben eladható.

PYT 2021.02.10. 21:24:22

@silvermansarah: itt is van, és tudom, az ember nevén nem elegáns viccelődni, de ez azért mégis vicces, nem csodálom, hogy kellett az írói álnév: Szobonya Erzsébet

www.femcafe.hu/cikkek/lifestyle/borsa-brown-interju

2021.02.10. 21:25:59

@MsIreneAdler: jé tényleg, nem tudom miért a Denise ugrott be, Tiffanyyyyy

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 21:26:08

a wikipédia szerint Az arab az olvasók szavazatai alapján az Év Könyve-fődíjat nyerte el 2015-ben

no comment...

PYT 2021.02.10. 21:27:16

@MsIreneAdler: hát az IS agyrém és őrület... (ide biggyesztenék egy szmájlit szokásomhoz híven, de ezen csak sírni lehet...)

2021.02.10. 21:31:54

@PYT: atya.úr.isten.

Fontos témákra akarja ráirányítani a figyelmet.
Kedvenc könyve az Anna Karenina.

Ha a BV-ben lenne ápolt, ő lenne az mmkk őszinte tag. :D

2021.02.10. 21:33:37

@Alice_in_Wonderland: igen, a megmentősdi, átnevelősdi. Ahogy leírtad.

PYT 2021.02.10. 21:34:15

@silvermansarah: ezt akartam írni pont (de télleg, eskü), hogy engem azokra a régi Romantica füzetsorozatokra emlékeztetnek a Szobonya-művek, amiket megboldogult dédukém vásárolt anno, aztán dobott ki dühösen, hogy wtf!!? Pontosan az a stílus: szavak egymásra hányva, főleg tőmondatok (Győzi imádná), zéró karakterábrázolás, hangulatfestés nuku, semmi mélység sehol, nehogy megszédüljön az olvasó... még dühből se lehet elolvasni, képtelenség.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.10. 21:34:18

@silvermansarah: de legalább nem mondta azt hogy Tolsztojhoz hasonloan ír..

2021.02.10. 21:36:22

@PYT: lüktető férfiasságát belémvezette, miközben nyögött a gyönyörtől

:DDDDD

2021.02.10. 21:36:52

@repuloezustmokus: vagy hogy az Anna Karenina happy end.

Fálki 2021.02.10. 21:37:04

@Alice_in_Wonderland: Nem csak ők ;)

üdv köztünk, érezd jól magad :)

_Pipp 2021.02.10. 21:40:55

@Alice_in_Wonderland: Szia! Én is ma jöttem, hosszú olvasások után, a végére ideértünk! :)

PYT 2021.02.10. 21:41:01

@silvermansarah: totál Danielle Steel xddddd

2021.02.10. 21:41:53

@PYT: baszki, kereshetnék egy rakat pénzt ilyen mondatokkal, azt mondod?

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 21:42:07

Az ész megáll és lekuporodik: fontos témákra figyelem, meg Anna Karenina, sírva nevetek. És ehhez egy egzotikus nom de plume, le a kalappal a kiadója marketingese előtt. Szép munka, pacsi :-DDD

MsIreneAdler 2021.02.10. 21:42:25

@silvermansarah: aha aha. Szóval nem én vagyok itt az egyetlen "bűnös" :)??

@PYT: sajnos erre igény van...

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 21:42:57

@_Pipp: Örülök, hogy egyazon napon jutottunk hasonló elhatározásra :-)

PYT 2021.02.10. 21:43:09

@repuloezustmokus: de azt akarta sugalmazni ezzel... ;))

.Zsu 2021.02.10. 21:43:48

@silvermansarah: mondjuk attól még h az a kedvenc könyve, nem azt mondta h ebből merít ihletet.

2021.02.10. 21:44:09

@Alice_in_Wonderland: az én hasam már fáj a sok röhögéstől :D

Lassan elteszem magam, jön az éjszakai műszak! (Nem nekem, hanem a kommentelők)

2021.02.10. 21:45:04

@.Zsu: szerintem kamuzik, végig se olvasta.

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 21:45:47

@silvermansarah: Köszi a meleg fogadtatást! Jó éjt!

_Pipp 2021.02.10. 21:46:28

Én legutóbb Anna Todd könyvsorozatába futottam bele, amit a 15 éves unokahugom olvasott, természetesen érdekelt miért rajong ennyire, a leírás alapján is egy lelkileg sérült rosszfiú és egy ártatlan fiatal lány szerelme, amiből film is készült, amit megnézetett velem a kiscsaj. Tipik bántalmazó kapcsolat ez is, a srác felmenti magát az abúzív viselkedése miatt a rossz, erőszakos gyerekkorral, és a végén mindig a lány kér bocsánatot, pedig nem tett semmi rosszat. Szóval csak a szokásos, ez a film hetekig vezette a Netflix nézettségi listát és millió számra veszik a könyveket, a 14-16 éves lányok. Már eleve ezen szocializálódnak, és keresik a saját betörni kívánt rosszfiújukat.

2021.02.10. 21:47:06

@Alice_in_Wonderland: jó éjt!
Bele ne ess a nyúlgödörbe!

TheLynx70 2021.02.10. 21:47:07

Bocsánat, én is néztem, nézem, de már kezdek megcsömörleni a Fru/Renátó kapcsolattól. Olyan szinten mérgező, hogy a képernyőn is átjön. :( Nyilván kell valahogy népet nevelni, de ez ellenkező hatást fog elérni. A svédeknél azt, hogy ez a követendő példa, a maradvány népeknek meg már a gyomruk fordul ki, hogy ilyen embernek nem nevezhető amőbák műsoridőt kapnak! :( És még ott van Dani, a nagy empatikus!! :(

PYT 2021.02.10. 21:47:08

@silvermansarah: tutti xddd én is besírtam az interjún, a napom fénypontja volt, csak már betenni nem tudtam ide, mert mite feljöttem, már témát váltott a kommentfal. De minden szava arany... xdd

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 21:48:04

@PYT: köszi a cikket...nekem itt lett végem végleg:

"Az oldalamon keresztül is tartom a kapcsolatot az olvasókkal, illetve van egy zárt csoport, Borsa-karakterek a neve, ahol csak mi, nők vagyunk, és a regényeim férfi karaktereit beszéljük ki."

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.10. 21:48:09

azért ez az arabkonyv rogton lenyegre tér...

2021.02.10. 21:49:18

@.Doktor.Szöszi.: én belépek oda, most azonnal.

PYT 2021.02.10. 21:49:56

@silvermansarah: naná, de még van időd egy éles karrierváltásra, ha gondolod... Szobonyanéni se ezzel kezdett be, láttad.. ;)))

Egyfejű 2021.02.10. 21:50:25

Üdv mindenkinek a Hibbant-szigeteken, a Semmi Reménytől még tizenkét napi járóföldre! Rég nem voltam, de most gyöttem, s hát azt se tudom, hova nézzek, két poszt is van mára! :) Köszi mindkettőt!

PYT 2021.02.10. 21:51:20

@.Doktor.Szöszi.: ott a helyünk, azt akarod mondani ezzel..? ;)))

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 21:51:55

@silvermansarah: a végén nem vesznek be, mert nem tudsz felsorolni belépő kérdésként x karaktert név/könyv szerint :DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 21:52:41

@PYT: ááá, én nem vagyok ilyen bátor...:)))

Egyfejű 2021.02.10. 21:52:57

Ismét jó kis offtopicok vannak, ez lemaradt az előzőből.Ezek a könyvek, jajneismondjátok. Sír a lelkem azért a fáért, amelyik az életét adta egy ilyenért.

alma_szósz 2021.02.10. 21:53:51

@_Pipp: annak a könyvsorozatnak az a lényege hogy a főszereplő fiú Harry Styles (nyilván mikor kiadták a könyvet meg kellett változtatni a nevét), de szörnyű sztori az is. De amennyire én látom nagyon sokan csak guilty pleasure- ként szeretik azt a könyvet.

PYT 2021.02.10. 21:54:36

@silvermansarah: erről jut eszembe egy kis ON: szegény villalkóknak a gyakorlatban van lehetőségük ezt nap mint nap átélni proliúrék jóvoltából, ők élik a Szobonya-könyveket... xdddd

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 21:55:02

@.Doktor.Szöszi.: Megint csak: Oh, te jó ég.
Amúgy pont, mint Fru, aki belépett a saját rajongói csoportjaiba.
Nem is kell a Face algoritmusa, ők maguknak szűkítik be a világot.

@silvermansarah: szerintem, az első kommenttel ugrottam fejest az üregbe :-)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 21:56:38

@PYT: csak rákerestem....10.000 tagja van, és ez az ismertető:

A Borsa karakterek csoport korábban olvasók kérésére alakult. Borsa Brown regényeiben szereplő karakterek jöhetnek szemben veled izgalmas, titkos, ismeretlen világokból, déltől-keletig, kelettől-délig, az óceánon innen és túl. Rohamosan növekvő létszámunk, és tagjaink sokrétűsége szükségessé teszi azonban néhány dolog tisztázását. Minden új belépőnek, és régi tagnak ajánlom az értő olvasást :D
1., A legfontosabb: TILOS bármilyen formátumban ekönyvet kérni, keresni, feltölteni. Aki ezt benézni, annak a csoportunk örök homályba vész.
2., Magyar kortárs írók könyvének, oldalának ajánlása, vagy bármely kép, részlet és egyéb információ megosztása tőlük bújtatott reklámnak számít, és a későbbi, esetleges félreértések elkerülése miatt, minden értesítés nélkül törlésre kerül.
3., Ami a csoportunkban történik, az a mi dolgunk. Nem érdemes kivinni – főleg nem a forrás megjelölése nélkül – ugyanis bármikor aktiválódhat az a bizonyos korsó, az meg nem tesz jót a gazdájának, mint tudjuk.
4., Ha valakinek nem tetszik egy-egy poszt, nyugodtan görgessen lejjebb, vagy tegyen ki újabb, a saját ízlésének megfelelőt, de semmiképp se bántsa meg a posztolót, mert előfordulhat, hogy a fagyi egyszer majd visszanyal, és lesz nagy csodálkozás.
5., Az építő kritikának helye van a csoportban, de sose feledjük el, hogy nem egy véleményen kell lennünk, hanem egy színvonalon!
6., A diszkrimináció a 21. században nem PC, tudjuk, ezért a többség döntése alapján jöhetnek a férfi ismerősök. ;-)
7., Merd felvállalni a saját neved és profilod amennyiben szeretnél hozzánk tartozni, mert Makk Marci, Micimackó barátai, Kiss Herceg, Hupikék Törpikék, Mekk Elek, Mézga Géza és társai csak a külvilágban találkozhatnak egymással.
8., Csoportunk nem könyves/novellás adás-vételi csoport, ezért a továbbiakban ilyen jellegű posztok nem kerülnek kiengedésre. Köszönjük megértéseteket!

én kérek elnézést! :DDD

ppupu #Fantom for President 2021.02.10. 21:57:11

@silvermansarah: Már Te is beleestél Fálki csapdájába... ez az ember teljesen kizsákmányol minket.
Ügyes vagy

ppupu #Fantom for President 2021.02.10. 21:58:13

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: 2 perc múlva kezdődik az Ápoltak Viadala: Vajon Virág? epizódja

Krétagarbó 2021.02.10. 21:59:38

@ppupu: jajj jajj, megyek bekapcsolni a TV-t:)

PYT 2021.02.10. 21:59:39

@MsIreneAdler: Romana, ez az! Nem Romantica, én emlékeztem rosszul - az valami kábeles csati volt régen az Upc kínálatában, ami most talán Isaura-tv lehet, vagy nemtom, de azok a vérgagyi végtelenített latino sorik mennek rajta non-stop, ugyanez a kategória...

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 22:00:04

@_Pipp: Sztem láttam az előzetest youtube-on. Rémes low-budget benyomást keltett és már a második jött ki belőle tavaly. Szörnyű, hogy ezzel a témával, már a kamaszoknak is készülnek. Az valahogy még egy dolog, hogy ez a sok arab meg miegymás hasonló technikailag felnőtteknek szól. Bár emlékszem a szürke mikor kijött, lelkesen olvasta a gimiben is egy csomó lány, de legalább az eredeti célközönség nem ők voltak.

Egyfejű 2021.02.10. 22:00:23

Ha már legcinkesebb könyvek: megboldogult kollégista koromban jártak körbe a hálóban ezek a Romana, Júlia típusú szerelmetes füzetek, bevallom, én is beálltam a sorba kíváncsiságból, meg, ahogy már írta valaki, legalább tudjam, mit, miért szidok. Egyet olvastál, az összeset olvastad. Lehet tudni, melyik oldalon következik be az Elkerülhetetlen Félreértés stb. Szerencsére voltak néhányan, akiknek volt hozzá kellő (ön)kritikája és humorérzéke, és írtunk a végén közösen egy ilyet a mintára.Ilyenekre emlékszem: "Jó reggelt, mondta Roland-Garros, miközben izmos vállán megfeszült a jólszabott zakó. Jó reggelt, mondta Ramona, és hátradobta mézszínű fürtjeit." :D:D

EU2020 2021.02.10. 22:00:26

Azt láttuk, hogy mit szóltak Fru hozzátartozói a heteken át tartozó alázáshoz, de vajon Rencsuló szülei, rokonai, barátai elégedettek a híressé vált kan alázó viselkedésével? Japánban létezik egy olyan iskolai program, hogy a bántalmazásoknál mind a bántalmazott, mind bántalmazó pszichológiai támogatást kap, és a bántalmazó megtámasztása az erősebb, mert hogy ott a nagyobb hiba általában.

_Pipp 2021.02.10. 22:01:26

@alma_szósz: LOL ezt nem tudtam, de most ahogy olvasgatom, pont amiatt IS kellett megváltoztatni a nevet, mert a bántalmazó kapcsolat nem tetszett sem a rajongóknak, sem a zenekarnak. :D Ez így még gázabb. :D
Az a jobbik eset, bár ahogy elnézem a főszereplő fiút nem nehéz guilty plesaureként tekinteni rá. Lehet én vagyok túl érzékeny, és csak féltem a tinik lelkivilágát, mégiscsak belőlük lesz a jövő nemzedéke. :D

kipcsak harcos 2021.02.10. 22:02:21

Már megint fel van rúgva a sorszámozás :(

_Pipp 2021.02.10. 22:03:13

kijé lesz a lila? :D úgy izgulok

PYT 2021.02.10. 22:03:36

@.Doktor.Szöszi.: annyáám..... xdddd ide én se mernék csatlakozni, basszuskulcs... és még a villalakók az agyhalottak... Jó hír: nem az egyedüliek ;pp

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 22:04:18

@.Doktor.Szöszi.: Hogy ez mennyire passzív agresszív. Korsó, meg fagyi. Milyen lelkületű nő lehet az admin, aki a szabályokat írhatta?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:04:20

Sziasztok, szép estét! :-)))

Mégis kénytelen vagyok átmászni ide, mert... mert mindenki itt tobzódik. :D A poszthoz most nem szólok hozzá, mert azt most két percben nem tudnám leírni, amit gondolok. :-)

Na, váratlan fordulat. Köszönjük szerkik, ha tényleg bevéditek Vircsike seggét.

PYT 2021.02.10. 22:04:37

@_Pipp: azé' ez egy elég jó húzás a szerkiktől, kénytelenek agyalni az ápoltak ;)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 22:05:47

@Alice_in_Wonderland: természetesen maga az írónő az admin..

@PYT: :DD

_Pipp 2021.02.10. 22:05:47

@Alice_in_Wonderland: és azok a nők háborognak legjobban pl. az Armie Hammer BDSM cikk alatt, akik összepisilték magukat a moziban a Szürke 50 árnyalata premierjén. :D (ezzel most nem védeni akartam Hammer-t)

Krétagarbó 2021.02.10. 22:06:44

Komolyan még nem markolta fel senki a lila kendőt? Csak nem taTTikáznak a villalkók?! :D

PYT 2021.02.10. 22:07:09

@Alice_in_Wonderland: hogy mi..? Fruzsina, te szerencsétlen, ne már! xddd ja, és üdv közöttünk :)

_Pipp 2021.02.10. 22:07:14

@PYT: attól félek, nem fogja felvenni senki :(

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 22:08:09

odanézz @Fálki:, mégis átjött nekik a gondolat, hogy Mohnak kellene felvenni a lilát! :OOO

Cimili2 2021.02.10. 22:08:45

@Krétagarbó: mindjárt rábeszéli dani virdzsit.

PYT 2021.02.10. 22:09:21

@Alice_in_Wonderland: csak nem az "írónő" maga?
(bocsánat, én képtelen vagyok ezt idézőjelek nélkül leírni)

Krétagarbó 2021.02.10. 22:09:31

Remélem nem veszi el a lilát sem Dani, sem Virág, és a végén Merci Proliúrt hívja ki mégis...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:09:37

@Cimili2: Képes rá. Kivételesen becsülöm Virágban, ha tartja magát ahhoz, amit most kijelentett.

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 22:10:19

@PYT: Köszi!
Jaja, ő mondta a JLB-ben, hogy belépett "ilyen" rajongói csoportokba, azt hiszem Fálki is írta az öfiben, nagyot nevettem rajta, de ha jól emlékszem te még nem tudtad megnézni.

Krétagarbó 2021.02.10. 22:10:28

Milyen kis decens ma Ancsa.

PYT 2021.02.10. 22:10:41

@_Pipp: szerintem se, nem merik.

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 22:11:15

@PYT: Én is így érettem Doktor Szöszit. Az idézőjel jogos. :-))))

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 22:11:29

@ppupu: jaj ppupu, most jut eszembe, a drónnal vigyázni kell a mai naptól. ..remélem még nem szálltál fel... :))

PYT 2021.02.10. 22:11:48

@Alice_in_Wonderland: nem nem, de majd próbálkozom még; ez lesz az első JLB, amit megnéznék...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:12:05

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Maximális ekg. Ez pontosan így történt. Amikor már érezte, hogy car van a palacsintában és ebből nem tud kitáncolni, mert azonnal lebuktatná saját magát, akkor kezdett el védekezni és megmagyarázni mindent.

PYT 2021.02.10. 22:13:03

@Krétagarbó: aaz szép húzás lenne :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:13:37

@Krétagarbó: Legyen így, erre várok én is. :-) Az nagy húzás lenne Mercikétől.

_Pipp 2021.02.10. 22:14:51

@Krétagarbó: ha meghúzza, még szavazni is fogok rá :D de annyira kiszámítható ebben a szériában mindenki, h nem bízom ebben a "hatalmas fordulatban"

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:15:47

De anyabaszóan unalmas ez a kurva dudálós lófasz meccs!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:16:52

Nem lehetne rögtön a végeredményt mutatni? Láttuk, értjük, haladjunk.

PYT 2021.02.10. 22:17:06

@_Pipp: ez is durva.... / és üdvi neked is itt, érezd jól magad :)

.Zsu 2021.02.10. 22:17:06

@Krétagarbó: ááhhh, nem lesz ilyen.

Bála kicsit alienes ezzel a hajjal.
amúgy szexik így a fiúk ahogy kúsznak a földön :D

TheLynx70 2021.02.10. 22:17:30

@Egyfejű: Én soha nem kedveltem ezeket a kiadványokat (ízlésből kifolyólag), de nem is tartottam ördögtől valónak. :) Betűket adtak, olvasni kellett őket. Mindenkinek más az ingerküszöbe, ha romantikus lenne a lelkem, lehet ezeket (is) olvastam volna. :) Lényeg a lényeg, olvasták sokan, nincs ezzel baj. Legfeljebb Puzsér szerint! :DD

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:17:36

Emlékeznek az apád faszára Lobi ! Ne legyél már hülye !

Krétagarbó 2021.02.10. 22:18:26

@tvbuzi: helló! Moh nem ilyen vicces fiú, sajnos.

ppupu #Fantom for President 2021.02.10. 22:18:58

@.Doktor.Szöszi.: szívás volt, jött egy rendőrségi drón és kérte a légi jogosítványt....

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:19:15

@.Zsu: Ugye? Ugye, hogy ugye? :DDDD
@Egyfejű: Szia! ^^

PYT 2021.02.10. 22:19:17

@SelyemSonkaPini: ahogy mondod xd a mai öfit is már csak a kihívás mentheti meg, vagy a "fordulat" ;)

.Zsu 2021.02.10. 22:19:20

de ez nem kicsit igazságtalan így? egy Virág 10 kilóval könnyebb mint Merci.

@SelyemSonkaPini: :DDD

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 22:20:06

Ééés Bálint is előállt a sérülés kifogásával, meglepő módon neki a válla van rottyon.

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:20:08

FÁLKI TESÓ . Köszi ezt az összefoglalót, hézagpótló volt számomra! ( Nem, nem pini értelemben :D )
KÖSZI !
Annyira utálom már ezt a Csula csika gyászt, hogy hányni sincs erőm !

Krétagarbó 2021.02.10. 22:20:17

Ebben a hideg esőben azért ez nem lehet az igazi.

.Zsu 2021.02.10. 22:20:30

@Kiégett Hobbynyúl: nem volt nehéz továbbképzelni a dolgokat, no :DD

PYT 2021.02.10. 22:20:35

@.Zsu: nekem tecc a fonata, a lehetőségekhez kéest még a legjobb eddig ;)

PYT 2021.02.10. 22:21:14

Izgulok Báláért....

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:21:33

@ppupu: Csula már nincs benn.... semmit nem érne az már

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:22:32

EZ mi a faszoM ??? Hát Mergyó sokkal nagyobb súly, mint a girhes kurva

ppupu #Fantom for President 2021.02.10. 22:23:18

bakker... nehogy már a szünet után is ez a szar menjen továáááááábbbb

.Zsu 2021.02.10. 22:23:24

@SelyemSonkaPini: na, ezt írtam én is pár sorral feljebb. totál nem fair. és korrekt volt a fiúktól h ezt nem hozták fel.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:23:25

@.Zsu: Ez egy jó kérdés. Lehet, abból indultak ki, hogy Bála is egy tizessel nehezebb Robinál? :D
@Alice_in_Wonderland: Hycomat brigád, na.
@SelyemSonkaPini: Reménykedj benne, hogy nem kell már sokáig látni. Jó lenne, ha a csatorna is elfelejtené nagyon gyorsan.

Krétagarbó 2021.02.10. 22:23:33

@ppupu: és volt eseti légtér engedélyed? :)

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:23:57

@ppupu: Tesó, ha nem lesz selyemsegg teljesen bedepizek ma :(

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:24:22

@.Zsu: Megértem, ebbe most én is belefutottam. :DDDDDDDD

Krétagarbó 2021.02.10. 22:24:34

@PYT: ezeket tényleg Robi gyártja? Tök ügyes, nekem az alap hármas fonás is kihívás:D

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:24:37

@.Zsu: Tényleg írtad ! Bocsi nem vettem észre :)

ppupu #Fantom for President 2021.02.10. 22:24:58

@Krétagarbó: Persze hogy volt, a szerb határra kértük még 1993-ban :)

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:25:37

@ppupu: a HÉZAGpótló-ra írtam, hogy pini értelememben... pini =rés=hézag... értitek :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:26:33

@Krétagarbó: Igen. Merci haján mutatta be először. :)

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:26:50

@SelyemSonkaPini: mármint NEM pini értelemben.... na mindegy
Az a lényeg, hogy nagyon kellett Fálki írása, de nem kefélésre....
...
Hát ez így se lett jobb :D
Abbahagyom :D :D

ppupu #Fantom for President 2021.02.10. 22:26:54

@SelyemSonkaPini: De szeretném látni egyszer az agyadat... egészen érdekes barázdák lehetnek benne :DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 22:27:05

akinek van instája nézze már meg lécci a való világ oldalát...az utolsó storyban jól látom, hogy üres a kéz, nincs benne a lila?

Krétagarbó 2021.02.10. 22:27:32

@ppupu: jaja, még a MIG-29-edre?

Egyfejű 2021.02.10. 22:28:38

@TheLynx70: Alapvetően én se azt mondom, hogy ördögtől való, amíg az ember helyén tudja kezelni. Inkább akkor látom a veszélyt benne, amikor valakinél akinél ez marad meg Az Irodalomnak.

_Pipp 2021.02.10. 22:28:45

@.Doktor.Szöszi.: Valóban üres, de ez simán lehet azelőtti fotó is, hogy beletették volna.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.10. 22:28:53

@.Doktor.Szöszi.: Remélem Vivi vette fel, így dupla lilája lenne! :-)

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:29:01

@ppupu: Az is lehet, hogy tökre sima .... vagy csak a hűlt helye rezeg :D

Ármándójózsi 2021.02.10. 22:30:03

Csak szólok, felvette valaki a lilát...

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:30:06

NA itt van George a rengeteg szuper funkciójával...
Állítólag úgy nyal mint Lassy, úgy újjaz mint Paganíni és úgy kefél mint ÉN :D :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 22:30:15

@_Pipp: de az üveg vizes, amikor bevitték, nem esett

_Pipp 2021.02.10. 22:30:34

ja bocs, elvileg spoiler, vagyis pillanatkép a villából... de ezt is manipulálhatják :D lehet lejárt a 48 óra :D

SirLemming 2021.02.10. 22:31:18

@Ármándójózsi: Szia te lány vagy? Egy havernak kérdezem becsszó.

_Pipp 2021.02.10. 22:31:19

de csak akkor lenne értelme, ha Virág vette volna fel

ppupu #Fantom for President 2021.02.10. 22:31:42

@SelyemSonkaPini: Most szüntettem meg az Erste számlámat :D

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:31:53

@Ármándójózsi: Jóóóóóóóóóóóóózsíííííííííííííííííí
Hát hol voltál, verjem anyámba ! Üres volt nélküled a kocsma Tesóóóm : (
Jólvagy baszod alássan ?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:32:13

@Ármándójózsi: Szia Józsi!
Köszi instások. Azért remélem, nem Daniella és Vircsi volt az.

Krétagarbó 2021.02.10. 22:32:34

@_Pipp: hatalmas "spoiler alert " feliart van a képen.

Ego0123 2021.02.10. 22:32:38

@PYT: Én is olvastam ezeket sorry, fiatal voltam és kíváncsi és ingyen adták.

gazo 2021.02.10. 22:32:58

Vajon lemegy a 99 kör? Nem, nem vodka.

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:33:33

Hát ez a szaladgálás annyira de annyira érdekes.... (nem)

.Zsu 2021.02.10. 22:33:40

@SelyemSonkaPini: most megbocsátok, de figyejjé jobban!!! :D

Krétagarbó 2021.02.10. 22:33:52

@ppupu: én is nemrég, de nem bántam meg.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:33:58

@ppupu: Azon röhögtem, hogy bejött George, megszűnt a másik app, és ezerrel örömködtek, hogy mindenki rákattant Geroge-ra. :D Mégis mi az anyátokat tehetnének az emberek, ha nincsen más, ökrök? :DDDDDDDDDDD

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 22:34:39

Ez a low-budget akadálypálya az évad fillérb@szásának a fénypontja. Mint, mikor karantén alatt otthon reked egy óvodányi gyerekkel.

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:34:49

@Kiégett Hobbynyúl: EZ a szar most a Netbank helyett van Ertsenel ?

Krétagarbó 2021.02.10. 22:34:51

@tvbuzi: én halálosan unom. Szerintem megint pár napig nem nézem, csak elolvasom a HV-ben hogyvolt.

ppupu #Fantom for President 2021.02.10. 22:35:16

Bálint, nekem az élet kezdett el fájni ahogy néztem ezt a szart

_Pipp 2021.02.10. 22:35:33

Hát Bálint, ideje elkezdeni valami testmozgást, mert ez a rinya ennyitől kellemetlen

PYT 2021.02.10. 22:35:39

@Ego0123: fiatal voltál és kellett a pénz.. ;)
de kinőttél belőle, és ez a lényeg :)

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:36:11

Lobi egy HÖS !... sőt kettő :)

Spitzbauer 2021.02.10. 22:36:16

@Alice_in_Wonderland: :-DDDD Nagyon EKG.
De kibebaxott szívás. 99 kör? Ezek (a szerikik) nem tiszták.

SirLemming 2021.02.10. 22:36:38

@Kiégett Hobbynyúl: RTL 14 már smafu? Vagy a NyunyókApp?

Úgy érzem lemaradtam pár száz kommenttel meg látok egy Alice-t is.

Kár, hogy nem DAni van az ügetőben most ütne a Belga Kavboj amit sokszor ellőtt már itt a brigád.

tvbuzi 2021.02.10. 22:36:40

Bocs, viccesnek tűnt, azt hittem lesz 3 kör azt csá

gazo 2021.02.10. 22:36:47

Nemadomfelmígegydarabbanhánysz

_Pipp 2021.02.10. 22:36:51

@Alice_in_Wonderland: ráadásul koszos lábbal végig ugrálnak az összes ágyon

.Zsu 2021.02.10. 22:37:08

jah hát lowbudget szarság ez, de egy fokkal jobb, mint a bicikliző lányok.

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:37:12

@Spitzbauer: Remélem mutatják mind a 99 kört lassítva ! :D

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 22:37:26

@Spitzbauer: Most már én is sajnálom őket. Mikor a srácok így néznek ki az edzőteremben valaki bekészíti nekik a vödröt. :)

Spitzbauer 2021.02.10. 22:37:39

Vivi, Bála is a szobatársad. Csaxólok.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.10. 22:37:59

Ahogy a lányok, a fiúk is keményen szenvedtek. Köcsögség volt 99-re tenni

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:38:09

Ezt a lovacskás akadálypályt ki a fene találta ki? Melyiknek nem volt gyerekszobája sosem?
@SelyemSonkaPini: Nem, ha gépről jelentkezel be, akkor még a régi kinézet van, de mivel kéri a bejelentkezést a mobil appon is... tök mindegy.
Az app az George.

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:38:28

@Spitzbauer: Tényleg :D :D Hát Vvit nem az eszéért szeretjük na :D

SirLemming 2021.02.10. 22:38:33

@Spitzbauer: Szenvedjenek csak. Mégiscsak két keménylegényről van szó.

.Zsu 2021.02.10. 22:38:58

@Ármándójózsi: jóestét kívánok! Budaörsön letiltották a HV-t egy időre?

ppupu #Fantom for President 2021.02.10. 22:39:23

Elég volt, szótam a zasszonynak óbégasson, ha kezdődik a kihívás

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:39:26

@Majom1Parádé: Ez azért kemény volt, le a kalappal a srácok előtt. :D

nicu71 2021.02.10. 22:39:32

@SirLemming: basszus Robi ezt is megnyeri,és még túl is tolja Miből van ez ?

Krétagarbó 2021.02.10. 22:39:41

@_Pipp: a halálom, amikor az ágyneműn a lábuk (jobb esetben cipő nélkül), a koszos ruhájukban azon fetrengenek.

gazo 2021.02.10. 22:40:34

Durva az a talp. De legalább nem szőrös

Krétagarbó 2021.02.10. 22:40:36

@Spitzbauer: ezen én is fennakadtam. Hány szoba van a villában?:)

Ego0123 2021.02.10. 22:41:12

@PYT: igen, de VV-t nézek:):):) Veletek együtt

tvbuzi 2021.02.10. 22:41:17

Na, vajon mi a jutalom?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:41:21

@nicu71: Terminátor. :D Élő szövet a fémvázon, vagy tudom is én. :D

SirLemming 2021.02.10. 22:41:35

@nicu71: Buzog benne a tettvágy. :D
Nem lehet simán csak okosabban tolta? Vagy erre alkalmasabb volt a korpusza?

Egyébként baromi eltökélt. Grat neki.

PYT 2021.02.10. 22:41:43

Bála ezzel a fonattal a fején úgy néz ki, mint Yondu, az a kék ember a Galaxis őrzőiben, amikor a mohawkja helyett az a lámpa van a fején..

gazo 2021.02.10. 22:41:44

@tvbuzi: nyugiszoba a nyerteseknek

Krétagarbó 2021.02.10. 22:42:00

Eskü villámpinát értek minden egyes alkalommal:D

.Zsu 2021.02.10. 22:42:26

@PYT: és ttéényleg! :DD

Egyfejű 2021.02.10. 22:42:40

Szegény Robi a hólyagjaival, kemény harcos, azt meg kell adni.

Spitzbauer 2021.02.10. 22:42:56

Prolitól elvették a csecse sportrucit, amikor lexarta a Zolimpiát.
Most végülis visszaadták? Következetesség a köbön...

TheLynx70 2021.02.10. 22:43:06

@ppupu: Csak addig, ameddig össze nem keverjük apróra vágott hagymával és tűz fölött pirongatjuk. :) Én kérek elnézést, nem vagyok emberevő, csak beugrott a kép... :))))

_Pipp 2021.02.10. 22:43:08

@PYT: és tényleg :D:D:D

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 22:43:21

@_Pipp: Lobi zuhanyzása közben láttam csak igazán mi retket ugráltak be az ágyakba.

PYT 2021.02.10. 22:43:39

@_Pipp: és csodálkozunk, hogy mindegyikük arca csupa fekély...

.Zsu 2021.02.10. 22:43:39

na, Robi is már pattanásosodik :D

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:43:53

hát ez véres.... a kibaszott himnusszal :D

Spitzbauer 2021.02.10. 22:44:03

És most tisztelthölgyeimésuraim, a Magyar Himnusz meggyalázása.

Ego0123 2021.02.10. 22:44:10

@Kiégett Hobbynyúl: Van itthon 3 db Georgot szimbolizálni kívánó póló, meg nem mondanád, hogy az van rajta, egy fél G betű, leírhatatlan

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 22:44:50

Amúgy, Robi ezzel a kitartással, és akarással, a megfelelő helyről indulva akármi is lehetett volna.

PYT 2021.02.10. 22:45:10

@tvbuzi: kizárt, meet akkor Virgács is kellett volna, hogy kapjon...

nicu71 2021.02.10. 22:45:30

@Kiégett Hobbynyúl: igen,abban a pillanatbsn Bála definiálta is.Élő szövet.
Irigy vagyok, mert nekem kb 0 a kitartásom,versenyszellem zéró.

_Pipp 2021.02.10. 22:46:49

Óó Lobi anyu <3 Nem akarom elbagatellizálni Ilona jelentőségét, de azért ez jobb ajándék.

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:46:56

Szia Fiam, hallom buzi vagy! Mindegy, faszom bele !

Krétagarbó 2021.02.10. 22:47:09

@Spitzbauer: már vártam:) nem, ez inkább a szar hallásomra utal.

.Zsu 2021.02.10. 22:47:16

Virág ne aggódj, hamarosan beszélsz az anyukáddal :D

Adamadam 2021.02.10. 22:47:17

Robinak legalább van esze. Hagyta, hogy beszéljen az anyja. Nem úgy mint anno Fru aki végig dumált

gazo 2021.02.10. 22:47:31

Virág, hát nem vagy egy irigy g*eci?

Krétagarbó 2021.02.10. 22:47:48

Jajj, én úgy nem bírom, amikor valaki ilyen irigy, mint Virdzsi.

.Zsu 2021.02.10. 22:47:49

@_Pipp: sztm össze sem lehet hasonlítani egy csicska nyúllal.

PYT 2021.02.10. 22:48:06

@Ego0123: igaz igaz, de legalább a Szobonya-összest ignoráljuk ;))

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:48:45

@gazo: Á dehogy, ő egy tiszta szívű lány... picit ondófoltos arccal ...

_Pipp 2021.02.10. 22:49:15

@.Zsu: Viri is kiakadt, mondjuk megértem.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:49:28

@Ego0123: Katasztrofális a logó, akárki is tervezte. Szerencsére felismerhetetlen, valóban. :D
@nicu71: Nem, nem irigy, csak féltékeny. :D(Ezt a két fogalmat sajnos keverjük manapság.)
Igen, az tiszteletre méltó, meg kell hagyni. Bálában is becsülendő, hogy képes elismerni az ilyesmit.

Krétagarbó 2021.02.10. 22:49:54

@Alice_in_Wonderland: meglepően józan, érett gondolkozású srác. Helyén van az esze és a szíve is.

SirLemming 2021.02.10. 22:49:59

Azért megértem a kislányt.
Csak nehogy a nyuszinak baja essen.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.10. 22:50:04

Vircsike : megkapod kis cumigép 3 nap múlva mehecc anyádba. :-)

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:50:05

Robi helyében azt mondtam volna, hogy telefonon beszélhettem a teknősömmel :D

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.10. 22:50:06

Sziasztok. Én is csak read-only üzemmódban voltam eddig ( hosszú évek óta ), és csak azért regisztráltam, hogy mindenkinek gratuláljak, aki kitalálta, megszervezte, megírta és megszakértette. Tisztára büszke lettem.

nicu71 2021.02.10. 22:50:33

@PYT: oopszzz a nyígás közt veszem észre hogy Virdzsónak semmi melle nincs!

PYT 2021.02.10. 22:50:35

@SelyemSonkaPini: ez de goni xdddd (mondjuk, igaznak igaz;)

Adamadam 2021.02.10. 22:50:36

@_Pipp: én viszont nem értem meg. Arányaiban Robi jobb volt és kész. Ha lett volna egy nemektől független bajnok az is Robi lett volna.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:50:54

Vircsi hiszti... ennyire azért nem kellene túltolni. Mintha a másik tehetne arról, hogy ki mit kapott.

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 22:51:03

Virág mostani viselkedéséből látszik, hogy tényleg gyerek még. Szerintem is jobb ajándékot kapott Robi, de, ahogy Virágból ez kijött, az nagyon gyerekes még. Korábban írtátok valamelyik poszt alatt, hogy nem lenne szabad 21 alatt beengedni őket. Egyetértek.

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:51:14

@Babarózsaszín Betonkeverő: Odabasz a nicked Tesó :)
Az avatárod se kutya... de talicska :D

PYT 2021.02.10. 22:51:45

@nicu71: ezért is könyörgött a múltkor új cickókért proliúrnak, nem emlékszel? ;)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:51:57

@Adamadam: ekg.Még ha értem is, hogy egy 18 éves fruskának erre szüksége lett volna.

nicu71 2021.02.10. 22:52:37

@PYT: Dikkkk tényleg! És kapni fog?

.Zsu 2021.02.10. 22:52:57

@Kiégett Hobbynyúl: Virág maga alatt vágja ezzel a fejszét, de nem Robira haragudott, hanem a szerkikre. nekik magyarázott a kamerába.

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:53:04

@Alice_in_Wonderland: Szerintem IQ teszt már most is van....
És akinek pozitív azt nem engedik versenyezni :D

gazo 2021.02.10. 22:53:15

@nicu71: pont azert csak most veszed észre hogy nincs mit észrevenni :)

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 22:53:34

@PYT: erről lemaradtam :DDD de nevettem volna

PYT 2021.02.10. 22:53:45

@Babarózsaszín Betonkeverő: szeva pink taliga, jó, hogy jöttél ;)

Adamadam 2021.02.10. 22:53:56

@Kiégett Hobbynyúl: gonosz leszek de megkapta a háziállatát, a többiek meg nem. Véletlenül se akarom egy szülőhöz hasonlítani a kisállatokat, de azért ez is több mint amit a többiek kaptak. Engem baromira feltöltene ha a kutyám/cicám/nyuszim ott lenne velem 80+ nap után. Erre Virágnak van képe itt sírni.
Ha lett volna egy összesített bajnok amit elnyer Robi, akkor Virág jó eséllyel lóf.szt se kapott volna

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:54:17

@Kiégett Hobbynyúl: kkor pontosítók : A TEK Nőssel ! :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 22:54:41

@.Zsu: és milyen ijesztő volt, amikor közelről mutatta az arcát a kamera...pont akkor néztem fel...éjjel tuti nem alszom, rémálmaim lesznek...

_Pipp 2021.02.10. 22:55:23

@Adamadam: Oké, de mindig a végeredmény számít, és ugyanúgy bajnokok lettek mind a ketten, én ugyanazt a jutalmat adtam volna mind a kettőnek, mert így igazságos, és amúgy sem Robi ellen sírdogált.

TheLynx70 2021.02.10. 22:55:44

@Egyfejű: Aki hülye, az hülye is marad, teljesen mindegy mit olvas, vagy nem olvas. :) Olvasni nyilván tud, a hiányzást nehezen tolerálják az általános iskolák, és itt bezárult a kör. Aki nem szeretne hülye maradni, próbál tanulni, na itt van a lemaradás... Ezen kellene segíteni.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:56:28

@.Zsu: Bezony. Tudom, hogy a bezártság, távollét felnagyítja az érzelmeket és miegyebet, de basszus, megkapta a nyusziját. A többiek, mint mondjuk Bála, nem láthatta a kutyusát mióta. Persze, hülye hasonlat humanoiddal szemben, de az is rengeteget számí, amikor a kedvenced ott lehet veled.

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:57:37

@Kiégett Hobbynyúl: Tényleg nem szabad háziállatokhoz hasonlítani az embereket, mert sértő rájuk nézve !

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:58:21

@Babarózsaszín Betonkeverő: Szia! :)
@Adamadam: Igen, ezt mondom én is. :-))) Valószínű, hogy Robinak nincs háziállata, azért nem azt kapta.
@SelyemSonkaPini: Na, így már jóóóóó. :DDDDDDDD

Krétagarbó 2021.02.10. 22:58:53

@SelyemSonkaPini: persze, de ezek rápisiltek, úgyhogy beválogatták őket:D

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:58:58

ANYA: Ne nyávogj kis geci, zabálj rá normaflor extrát ! Régen meg antibiotikum se volt, azt jó megdögöltél volna ! Szóvaljkussoljál !

.Zsu 2021.02.10. 22:59:17

@Kiégett Hobbynyúl: ha most sír ezen egy sort, meg kiakad 1 órán át, én azt el tudom engedni, ha ezen pörög még sokáig, (de sztm nem fog) akkor az gáz.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 22:59:21

@SelyemSonkaPini: ekg. Illik vagy sem, ugyanezen a véleményen vagyok.Választhatok, ezreszer inkább egy állat, mint a humanoid. :D

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 22:59:29

@Krétagarbó: :D :D:D imádom ahogy még rácsavarsz egyet :D

TheLynx70 2021.02.10. 23:00:08

@Adamadam: Én gonosz leszek, lóf@szt sem küldtem volna be neki, főleg nem háziállatot! Nem vagyok nagy nyulas, de nem gondolnám kutyának, amelyik örömködik a gazdi láttán, tehát a nyúl részéről ez egy felesleges stressz! A többi lakó részéről kib@szás!

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 23:00:17

@repuloezustmokus: Erre mondtam, hogy nem kellene őket 21 alatt beengedni. Sokkal nagyobb sérüléseket szenved egy ilyen helyzetben, mintha idősebben kicsit kiforottabban tapasztalná meg ugyan ezt, és hosszabb időn át is kíséri el. Nyilván Virág ellen a kora mellett dolgozik a butasága is, de túl fiatal még egy ilyen helyzethez.

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 23:00:42

@Kiégett Hobbynyúl: Hát én nem vagyok egy végtelenül emberbarát az tény :)

Egyfejű 2021.02.10. 23:01:24

@TheLynx70: Ekg. Ezért is zavar több vellalakónál is, hogy képtelen úgy tekinteni az egész ittlétére, feladatokra, egyebekre, mint lehetőségre, amiből egy centivel többként kerülhet itt (nem, nem a millákra gondolok)

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 23:01:32

@Majom1Parádé: Nem nézem csak hallom, mert megy a TV közben :)
(Kivéve selyem seggűt, azt nézem ! :D )

.Zsu 2021.02.10. 23:02:12

jézusom, és most beszélniük kell a lila kendőhöz....hát mindjárt agyvérzést kapok ezektől az ostoba felesleges kitöltő szarságoktól!

Krétagarbó 2021.02.10. 23:02:12

Nem viccesek a fiúk, sem Moh, sem Bálint nem veszi el a lila kendőt.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:02:17

@Krétagarbó: :DDDd
@.Zsu: Remélem, hogy befejezi hamar. Unalmas lenne. Aztán az is lehet, hogy rárabol tényleg a lila kendőre, csak azért is alapon.

SirLemming 2021.02.10. 23:02:54

@SelyemSonkaPini: Rádiumos viz sajnos nincs attól legalább jó leszel éjjeli fénynek fedeztetéshez az istállóban.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:04:10

@.Zsu: Mindezt azért, hogy nagy legyen a kísértés... és azért is elvegye valaki. Nevetséges.

.Zsu 2021.02.10. 23:04:27

@Kiégett Hobbynyúl: senki nem fogja elvinni, ebben tegnap is már biztos voltam.

tvbuzi 2021.02.10. 23:04:41

Most mindegyik beszél 5 percet a kendőhöz?

Egyfejű 2021.02.10. 23:05:15

@Egyfejű: 'kerülhet ki', kicsit összevissza krampácsolok

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:05:18

@.Zsu: Persze, hogy nem, csak ez annyira gusztustalan dolog. Álljanak oda, és pofázzanak egy vitrinnek, műkéznek és egy lila kendőnek. :D Semmi kreativitás nincsen ebben.

Krétagarbó 2021.02.10. 23:05:32

Mi ez a frizura Daniella?!

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 23:05:36

@tvbuzi: ÉS utána az interjúban is külön utána :D
Hogy haladjunk...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:06:14

Jaj de röhögnék tényleg, ha Merci Prolit vinné... ehh.

Spitzbauer 2021.02.10. 23:06:18

Azért borzasztó, hogy nagykorú embereket rávesznek, hogy egy kendőhöz beszéljenek. Hosszan. Barmok.

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 23:06:21

Azt a szerkit, aki ezt a lila kendőhöz beszélést kitalálta, azzal büntetném, hogy végtelenítve kell néznie a beszédeket 0-24.

Ego0123 2021.02.10. 23:06:22

@SirLemming: Egyszer az egyik kollégám a gyerekének a nyulát megcsinálta paprikásnak.:):):)

mozambikizombikini 2021.02.10. 23:07:24

Hat ez kurvajo!! Koszi minden kozremukodonek!!! (Fálki meg a Sári)

Annyi hozzafuznivalom van, hogy Renato (sajat bevallasa szerint) nagyon szeret nyalni.

Ugyhogy nalam a Renato:Dani eddig 1:0

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 23:07:27

hagyják már abba ezt a nyígást könyörgöm!!

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 23:07:47

@Ego0123: Még mindig jobb, mintha a gyerekét csinálta volna meg paprikásnak ....
Bár gyereke válogatja...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:08:13

@Alice_in_Wonderland: Á, az könnyű lenne. Nekik kellene beszélni a kendőhöz non-stop.

Krétagarbó 2021.02.10. 23:08:17

@Kiégett Hobbynyúl: Ugyehogyugye??? Ezt várom egész este.

.Zsu 2021.02.10. 23:08:31

na most ezek után h a Virág ennyit dumált, és mégis felteszi a kendőt, akkor már magát köpné szembe. vagy kussoljon, és tegye el a kendőt, de ezek után már tényleg hagyja ott.

Ego0123 2021.02.10. 23:09:19

Robi látta a Gyaloggaloppot!

gazo 2021.02.10. 23:09:35

Marci! Mondtuk hogy a NYÚL AZ!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:11:00

@Krétagarbó: Én is, de Merci agyi teljesítményéből kiindulva... legalább súgnának neki. :)
@.Zsu: Ancsa azt mondta, egyelőre nincsen gazdája... hát maradjon is így.
@Ego0123: Alap. :DDDDDDDD

zellerlevél 2021.02.10. 23:11:08

Csak két gondolat: olvasom itt, hogy Fru mamája jól beszélt.
Persze, de... ki a csuda nevelte ezt a lányt úgy, hogy ne vegye észre a nyilvánvalót?
Mi kell ahhoz, hogy egy családban felnőjön úgy egy lány, hogy 25 éves koráig ne lenne szó arról, hogy milyen a normális emberi kapcsolat, párkapcsolat; hogy senkinek nem kell, nem szabad eltűrnie, hogy bárki úgy viselkedjen vele, ahogy Renátó nagyon sokszor bánt vele. Milyenek lehetnek a családi kapcsolatok, ha ez a fajta viselkedés számára bárkitől elfogadható?
Szerintem a négyéves unokám tájékozottabb ebből a szempontból, mint ez az állítólag felnőtt nő.

A másik a csatorna felelőssége, amit nem lehet azzal letudni, hogy leadnak egy stúdióbeszélgetést, és egy háttérműsorban egyszer helyreutasítják Renátót.
Elhiszem, hogy jól jött (még a negatív) ingyenreklám (is) a neten, és nyilván az sem zavarja őket, hogy páran kihasználták az össznépi felháborodást egy kis népszerűséghajhászásra, de szerintem az ORTT-nek lehetne a történtekhez pár szava (sok nullával a végén), ahogy egy hatósági vizsgálatnak is helye lenne.
És persze a bent lévők (na jó, a többségtől nem vártam semmit, de Bálint és Robi elsőre értelmesebbnek tűnt a többieknél) tétlensége is megdöbbentő számomra. Kizárt, hogy az ott lévő többi játékos nem érzékelte azt, hogy Fru és Virág milyen kapcsolatba sétáltak bele, és mit viselnek el.

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 23:11:28

Menjél Ilonka vár a sugárzás !

TheLynx70 2021.02.10. 23:11:30

@tvbuzi: Olvastam ma egy hírt, hogy ebben az esetben a leány ipari ragasztót alkalmazott. :) Nem tudom a végeredményt, mert nem kattintottam rá, csak a címsor van meg. :D

gazo 2021.02.10. 23:11:37

Ilonka mondhatta volna a kortesbeszédet. Lett volna olyan értelmes mint Proli....

.Zsu 2021.02.10. 23:11:56

egy pluszpont Virágnak, én nagyon bírom ha ilyen klasszik emberneveket ad vki a háziállatának. :)

SirLemming 2021.02.10. 23:12:02

@Ego0123: :D Gyerek azóta is terápiára jár? Szegény nyufi.
Sose volt nyulam de amikor ettünk gyerekkoromban azt mondták csirke az a paprikás csak furcsa alakú a combja. :D

Krétagarbó 2021.02.10. 23:12:18

Dani és a tisztelet...

_Pipp 2021.02.10. 23:12:37

Daniella _DDDD " Persze, hogy tiszteletlen vagyok azzal, aki nekem sem adja meg a tiszteletet. "

Gia 2021.02.10. 23:12:49

Bent hagyták szegény nyuszit amíg a fiúk a szobában vágtáztak?De köcsögök..

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:12:59

@TheLynx70: Kórház lett belőle, és nem tudni, mikorra jön helyre a haja. :D
@gazo: Sőt... értelmesebb lett volna.

Krétagarbó 2021.02.10. 23:13:07

@TheLynx70: a VV11 jövőbeli lakója:D

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 23:13:15

NA... helyben vagyunk ! Tanítsd meg Virágéknak a TISZTELETET, Dani !
A kurva anyjukat, tiszteletlen bagázs !

Ego0123 2021.02.10. 23:13:48

@SirLemming: Finom a nyúl, gyereknek az volt a kedvence bébiételben, nyúl brokkolival. Amikor elmeséltem neki, nem hitte el, hogy ilyen van, így kapott 15 évesen is.

nicu71 2021.02.10. 23:13:59

@TheLynx70: nem tudják leszedni,az orvosok tehetetlenül tették össze a kezüket!Azóta megy az ötletelés,mit is lehet ezzel tenni!

Ego0123 2021.02.10. 23:14:46

@.Zsu: A tengerimalacunk Gyula

Adamadam 2021.02.10. 23:14:52

Robin van a lila ha jól látom?

Krétagarbó 2021.02.10. 23:14:54

@Ego0123: én is adtam az enyémnek, amikor kicsi volt.
Én szeretem is a nyulat - megenni.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.10. 23:15:22

@SelyemSonkaPini: EKG. Daninak ennél lejjebb már nemigen lehetne.

ppupu #Fantom for President 2021.02.10. 23:15:33

Na végre... Eljutottunk addig, amiért bekapcsoltam ezt a szutyok tévét.

_Pipp 2021.02.10. 23:15:57

Bálint pulcsija.. ettől még a köntös is jobb :D

Krétagarbó 2021.02.10. 23:16:14

@Adamadam: oldalt mintha ott lenne az övén.

Ego0123 2021.02.10. 23:16:24

@TheLynx70: gyűjtést rendeztek neki, mert az orvosok sem tudják, hogy szedik le, de a bőrével jön

Krétagarbó 2021.02.10. 23:17:00

@_Pipp: nekem tetszik az a pulcsi:)

Gia 2021.02.10. 23:17:22

Bálint jobb szeme mintha picit dagadt lenne alul..

tvbuzi 2021.02.10. 23:18:16

3 db igazából egy mondatban

nicu71 2021.02.10. 23:18:22

@Krétagarbó: nekem is tetszik a pulcsi.Pini arca meg főleg az ajakrúzsa viszont vérfagyasztó.

Krétagarbó 2021.02.10. 23:19:28

@nicu71: Pini arca nekem nem, épp ledöbbentem, én szegényt nagyon torznak látom, de ízlések és pofonok.

_Pipp 2021.02.10. 23:19:41

@Krétagarbó: nem szeretem az ilyen feliratos ruhákat, inkább a letisztultabb vonal jön be, de ha a pulcsi nem is, Bálint tetszik :D

.Zsu 2021.02.10. 23:19:51

@Ego0123: csodás :))))
én szeretnék majd egy Kázmér nevű kutyát.

Egyfejű 2021.02.10. 23:20:59

@.Zsu: Nálunk is minden háziállat emberi nevű: Gyula, Sárika,Rozi macskák, Csöre kutya. :)

PYT 2021.02.10. 23:21:22

@Alice_in_Wonderland: előző két szériában meg a kiesettek ruháiba öltöztetett parókás próbababához kellett beszélniük, amire nyomtatott papírarcot ragasztottak a roppant kreatív szerkik... az milyen gáz volt már.

Egyfejű 2021.02.10. 23:21:29

@Ego0123: nálunk a macska Gyula :)

TheLynx70 2021.02.10. 23:21:36

@zellerlevél: A bentlévő játékosok játszani próbáltak. Ezért mentek be, nem Renátó megnevelése volt a céljuk. A csatorna sunnyog, olyan platformon osztja meg a "helyreigazítást", amit kevesen érnek el.

Krétagarbó 2021.02.10. 23:21:44

Nagyon tudatlan vagyok, de az a biszbaszt merci orcájára ugye csak odaragasztják? nyugtassatok meg:)

Ego0123 2021.02.10. 23:21:53

@Krétagarbó: Tök jó bébiételek voltak, de érdekes, hogy csak 2-3-at szeretett, szilva, nyúl, vegyes gyümi,

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 23:22:16

@Egyfejű: Mi meg a gyerekeket hívjuk úgy, hogy Rozsdás, Kajla és Fifi ! :D

Adamadam 2021.02.10. 23:22:28

@Krétagarbó: tudtommal ezeket beültetik. Microdermal piercing

Egyfejű 2021.02.10. 23:22:33

@.Zsu: Kázmér nevű gyönyörű vörös macsom volt, már az örök vadászmezőkön

SirLemming 2021.02.10. 23:22:46

@nicu71: Pini le is fagyott mint a Win95, pedig számíthatott volna rá, hogy kikérdezik.

@Ego0123: Felnőttként is fini a nyuszi. :D

@Egyfejű: Nálunk a L betűsek voltak. Lili, Lajos, Lujza...

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 23:23:16

A betyárját ! Ez a Merci milyen furfangos :D

SirLemming 2021.02.10. 23:23:23

Baszki. Merci akkorát húzott, hogy majd beszartam.

Egyfejű 2021.02.10. 23:23:27

@SelyemSonkaPini: Kinek mi van, hát micsinájjak :)

Adamadam 2021.02.10. 23:23:29

Jaaj ez már a vv4-ben is gáz volt

_Pipp 2021.02.10. 23:23:31

hú Merci, ez aztán vicci volt, ja, nem

PYT 2021.02.10. 23:23:41

@Krétagarbó: ugyanez... sajnálom szegényt, de na, se alakra, se fejre nem erős, és fejben sem.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:23:44

Ez hasonló csavar volt, mint Gabené. :DDDDDDDDD

Krétagarbó 2021.02.10. 23:23:53

@Adamadam: rosszul vagyok az ilyentől...

Na Merci nem lépte meg Proliurat...

gazo 2021.02.10. 23:23:56

Virdzsi is olvassa a HVt

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.10. 23:24:11

Értem én, hogy ez a szabály, de MINDENKI tudja, hogy Merci úgy utálja Virágot, mint a xart, szóval mi a fatyomnak futják a felesleges köröket? Alap, hogy Vircsi ribit viszi ki és kint is hagyja a gecibe kb. 80-20-al. :-)

Ego0123 2021.02.10. 23:24:15

Na szvazok Virágra

Spitzbauer 2021.02.10. 23:24:19

Azt kellett volna:

Bálint, állj fel, nyújtsd ki a kezed, és add oda Vivinek! ....

...Hogy kösse rá Virágra!

SirLemming 2021.02.10. 23:24:21

@Adamadam: @_Pipp: Simán beleláttam, hogy akkora sötétséget lép.

.Zsu 2021.02.10. 23:24:35

@Egyfejű: awww. jó név választás :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.10. 23:25:02

Pedig most is akkora %-al fog visszamenni Merci a ribi ellen. :-)

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 23:25:05

@PYT: emlékszem, pont olyan kínos volt, mint az idei évadban, mikor a Vivi, meg Fru kartonokhoz kellett beszélniük.

Krétagarbó 2021.02.10. 23:25:16

@PYT: Dettó.

LÁttad, hogy Ancsára ma egy bővebb farmert adtak? Olvasnak, én mondom...

Adamadam 2021.02.10. 23:25:37

@Krétagarbó: nekem se tetszik egyébként... fogalmam sincs hogy tudja egyáltalán tisztán tartani.

Cérnahuszár 2021.02.10. 23:25:47

szerintem merci nem akart hozzáérni virághoz

nicu71 2021.02.10. 23:25:48

@_Pipp: Merci is tudja,hogy kicsit gáz volt,bele is pirult.De valahogy mégis cuki volt.

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 23:25:56

Ancsa, miért nem bír leakadni erről a "cicaharcról"? Vivi/Frutól is ezt kérdezte. Nagyon kellemetlen, és elég alázó, pláne tőle gáz.

tvbuzi 2021.02.10. 23:26:40

Ezek annyira összenőttek, hogy a kakkantás sem megy egyedül

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.10. 23:26:45

Na, mégiscsak üzentek Vircsinek a szülinapjára otthonról. De szombatig nem romlik meg a tortája...

.Zsu 2021.02.10. 23:27:02

szerda van, szóval betelefonálósdi Hozés BV lesz.... :/

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:27:30

Tessék, Vircsike megkapja az anyukáját. Igaz, hogy szülinap miatt, de akkor is.
@Majom1Parádé: Ráadásul úgy, hogy nem Merci ennyire erős... sőt.

tvbuzi 2021.02.10. 23:27:35

@Alice_in_Wonderland: VV Anikó. Ne várj tőle semmit

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:28:01

@.Zsu: Ú, tényleg. :-(((( Na jó, erre kell egy kávé, másképp nem viselem el.

Spitzbauer 2021.02.10. 23:28:24

@Krétagarbó: Kislány az még! Ha együtt maradnak, mit mond Proli, amikor 49 lesz? - "Pofád befogod, az kussolsz, asszony!"

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.10. 23:28:50

@SelyemSonkaPini: betont kis mennyiségben taligában is lehet keverni. Csak mondom.

tvbuzi 2021.02.10. 23:28:56

Győzőt meg az értelmes betelefonálókat meghagyom nektek :PPPP
Adios!

TheLynx70 2021.02.10. 23:29:13

@Krétagarbó: Palmatex Extrém szponzorálja. :D

PYT 2021.02.10. 23:29:15

@Spitzbauer: Vivin lila van, nem ütött volna... inkább így:
állj fel, add oda proliúrnak, hogy kösse fel prolinéra ;))

_Pipp 2021.02.10. 23:29:34

@Alice_in_Wonderland: Próbálnak valami izgalmat belecsempészni ebbe az állóvízbe, de nem sikerült. A Vivi- Fru párbajon PP kellemetlenebb volt.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 23:29:59

@Kiégett Hobbynyúl: a kávénál asszem valami keményebbre lesz szükség a BV-hez...:/ :))

Forgalmista 2021.02.10. 23:30:08

@Egyfejű: nekem a fekete lánycicámat hívják így :) (bár már ivartalan...)

Krétagarbó 2021.02.10. 23:30:33

@Spitzbauer: áh, pár hónapot adok nekik, max.

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.10. 23:31:27

Fingom nincs, hogy kell egyszerre több embernek válaszolni, úgyhogy mindenkinek, aki üdvözölt:

PYT 2021.02.10. 23:31:34

@Babarózsaszín Betonkeverő: lehetni éppen lehet, de akkor se a talicska a keverő alkalmatosság, hanem aki keveri benne ;pp és ez nem is babarózsaszín, hanem magenta ;))

Spitzbauer 2021.02.10. 23:31:36

A legszönyűbb, amikor Őzike sportol, vagy sportosnak akar látszani.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.10. 23:32:17

@Kiégett Hobbynyúl: Nyilván Merci csak a középmezőnyben van az erősorrendben. De a 2 proli nyomorékot magabiztosan előzi. Most pedig ez a legfontosabb.
Amúgy gyökérség, hogy nem fog lilát kapni, mikor visszajön.

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 23:32:35

@_Pipp: Nagyon izzadt, hogy kihozzon belőlük valami alpárit, de nem ment.
Viszont pont egy nő, mint Ancsa legyen ilyen lenéző nőtársaival, pláne a saját VV-s multjával, iszonyat.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.10. 23:33:41

@Krétagarbó: 2 év múlva egyik sem fog emlékezni arra, hogy a másik létezett. :-) Főleg nem Vircsike, akibe addig több száz farok fog járni...

Alice_in_Wonderland 2021.02.10. 23:34:20

Köszi a mai estét mindenkinek, és a meleg fogadtatást is, nagyon élveztem az első live kommentes estémet. Jó éjt!

Fálki 2021.02.10. 23:35:09

@.Doktor.Szöszi.: Az hagyján, de van olyan kontent is, ahol Moh épp fenekeli Mercikét...

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 23:35:18

a hozzám hasonló mazochistáknak ajánlom az alábbi cuki szerelmes videót, ami jelen poszthoz pont passzol

www.instagram.com/p/CLIG_3Ejs7N/

szívesen :DDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.10. 23:35:30

@Alice_in_Wonderland: Sosem késő elkezdeni. Jó éjt, várunk a hátralévő napokon is. Meg a VV11-ben (ha lesz)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:35:36

@.Doktor.Szöszi.: Lehet, de tartalékolom a körte pálinkát a későbbiekre. :DDDDD
@Majom1Parádé: Ez egyértelmű, fura lenne, ha nem így lenne. 6-an lesznek, végül is már olyan mindegy. Eddig azt hiszem 5-nél nem volt, most toltak egyet rajta.

KékCsöcsűPini 2021.02.10. 23:35:47

@Fálki: Tényleg köszi, én nem tudom nézni a most+-t
Jó volt(ál) ! :)

PYT 2021.02.10. 23:37:27

@Krétagarbó: láttam hát, máris életképesebb hatást kelt ;)) persze hogy olvasnak, tavaly is megállapítottuk, tavalyelőtt is... most meg az az exápolt az egyik szerki, aki talizott is úgy tudom, itteni kommtársakkal ;)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:37:44

@Alice_in_Wonderland: Jó éjt! :)
@.Doktor.Szöszi.: Fene... vagyok ilyen mazochista, és... és.... áááááááá. :D

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.10. 23:38:27

@SirLemming: annyira létezik, hogy annak idején a 31-es úton hetente találkoztam vele. De akkor még sztem fényképezős telefonom sem volt. A tiédet elteszem tarcsiba. Köszi

.Zsu 2021.02.10. 23:39:14

@.Doktor.Szöszi.: ha nem ismerném őket, még aranyosnak is látnám talán.

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.10. 23:39:41

@PYT: na jó, ha bele akarunk kötni, akkor éppen azt is lehet..

PYT 2021.02.10. 23:39:53

@SirLemming: és ez SE babarózsaszín, hanem ma-gen-taaa! ;pp

.Zsu 2021.02.10. 23:40:10

@PYT: melyik exápolt? kérem a részleteket :DD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:40:22

@PYT: Csak 2 perc, túl fogod élni. :DDDDDDD

PYT 2021.02.10. 23:41:20

@Babarózsaszín Betonkeverő: ákkor ha nem bánod, nekem magenta talicska leszel... ;)) de vétózhatsz is (csak minekk;)

Fálki 2021.02.10. 23:41:43

@Adamadam: Szevasz jovobeli gyoztestarsam!

PYT 2021.02.10. 23:42:22

@.Zsu: a Roli ;) Nyéki Roland, ott a neve a szerkik közt, amikor fut a credits az öfik végén...

PYT 2021.02.10. 23:43:00

Ilon-ka, mint a gazdija...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.10. 23:43:22

@Kiégett Hobbynyúl: Simán le kéne vinni 4-re. Amikor valaki visszamegy és már csak 4-en vannak, na akkor már nincs lila. De most egy ez nagy gyökérség volt puszira beküldeni egy lilát. Oké, senki nem vette fel, de mégis. Persze megszokhattuk, a szerkik is majdnem ugyanolyan agyhalottak, mint a pléjerek...

PYT 2021.02.10. 23:43:33

A "megcsikarás" az mi?

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.10. 23:44:01

@PYT: ja, én sem látom értelmét...már a vétónak. Tulajdonképpen mindegy is.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 23:44:48

@Fálki: ööööö...én ezt nem egészen így képzeltem..:DDD

Fálki 2021.02.10. 23:44:54

@Majom1Parádé: Gyokerseg volt szerintem is, viszont max respect az osszes apoltnak Moh-n kivul, hogy nem vette fel egyik sem.

PYT 2021.02.10. 23:44:54

Ez szürreális... ezek b"sznak, mint a nyulak, a nyúl meg... nézi. Mein Gott...

Fálki 2021.02.10. 23:45:38

@.Doktor.Szöszi.: az Ő szintjukon ez mar "az".

Krétagarbó 2021.02.10. 23:45:41

@Fálki: de csak egy visz mindent, nem?

.Zsu 2021.02.10. 23:46:10

@ppupu: azt én is. plagizálás miatt azért perelhetnél.

Fálki 2021.02.10. 23:46:12

@ppupu: Helyes, azért írtam haver! :)

PYT 2021.02.10. 23:46:19

@ppupu: ez biztos? És a hascsikarás, azzal mi van? Haskarmolás..? xdd

SirLemming 2021.02.10. 23:46:32

@Babarózsaszín Betonkeverő: Ok, ippon. Óriási :D

@PYT: Ok, megnéztem, valóban más az színkódjuk. :)

@Fálki: Innen is egy gratu, jó volt.

TheLynx70 2021.02.10. 23:46:38

@Alice_in_Wonderland: Meg ott lesz a Survivor. :) Fálki megígérte... :DD

Fálki 2021.02.10. 23:46:48

@Krétagarbó: Megalkuszunk majd, amikor itt lesz az ideje :)

.Zsu 2021.02.10. 23:46:52

@PYT: Virágon meg bugyi volt közben.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:47:22

@Majom1Parádé: Nem bánom, hogy így döntöttek, de egy hármas párbajnak jobban örültem volna.Ami valahová be kell, hogy ékelődjön, mert két hét lesz vissza, és még mindig 6-an lesznek.

Krétagarbó 2021.02.10. 23:47:28

@PYT: ja már látom. Nem ismerem, a tavalyi szériát teljesen kihagytam (vagy tavalyelőtt volt?), még az ápoltak arca sincs meg.

Fálki 2021.02.10. 23:47:33

@SirLemming: Koszonjuk Lemming!

Az otlet és a Hv az en erdemem, a szakmai rész Sarahé.

PYT 2021.02.10. 23:48:00

Őzi: dzsimail-pont-kom... bevarás xxxd

Fálki 2021.02.10. 23:48:10

@TheLynx70: Nyomjuk is, ha minden a tervek szerint alakul.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:48:21

@PYT: Az a nyúl megállt a fejlődésben, ez tuti. :D

SirLemming 2021.02.10. 23:49:21

Most direkt szivatják a Győzit vagy vmi drogos bulit kapcsoltak?
Kezdek megijedni így éjfél körül.

TheLynx70 2021.02.10. 23:49:51

@ppupu: Istenkirály voltál az írásban Teve! :)

Egyfejű 2021.02.10. 23:50:33

Én eztet nem bííírom, feleim. Lefekszem, jó éjt mindenkinek!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.10. 23:50:38

@Fálki: Nos igen. legalább Virág nem a tapéta alatt bujkálva lesz a következő JLB szereplő.
Igen, Moh-nak lett volna indoka, hogy felvegye, hiszen azzal biztosítja, hogy Merci kivihesse akit ki akar.

PYT 2021.02.10. 23:50:54

@Babarózsaszín Betonkeverő: köszcsi, de te lány vagy? ;)) És ezt most nem én kérdeztem, hanem ÁrmándóJózsi beszélt belőlem, Ármi szelleme, vagy inkább szellemisége ;dd

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 23:50:55

@Krétagarbó: mivel én leszek @Fálki: nak a vezető szurkolója .....csak nyert ügye lehet...:)))

ppupu #Fantom for President 2021.02.10. 23:51:23

@.Zsu: Sajnos ez a gyakornokok sorsa, a teljes kihasználás :DDDDDD

@Fálki:

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:51:37

@Egyfejű: Jó éjt! (Pedig már csak pár perc van hátra, igazán kibírhatnád szolidaritásból. :DDD)

ppupu #Fantom for President 2021.02.10. 23:51:58

@Egyfejű: gyenge vagy batman ... izé sárkány :D

PYT 2021.02.10. 23:53:37

@Kiégett Hobbynyúl: erősen traumatizálták szegényt, kéne neki egy állat-pszichoterapeuta, miután kiengedték ;)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 23:53:47

@SirLemming: Bejja asszony biztos vicces sütivel etette egész nap :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:53:59

@Egyfejű: Vége, eddig kellett volna kitartanod. :D
Hozé, ma is borzalmas voltál a trollokkal együtt. Csak tudnám, miért vagyok hajlandó mazochista módon minden egyes alkalommal végignézni, hogy mit szerencsétlenkedsz... na mindegy.

Fálki 2021.02.10. 23:54:19

@ppupu: Teljes kihasználás, mi? Celebet csináltam belőled is...

ppupu #Fantom for President 2021.02.10. 23:54:23

@.Doktor.Szöszi.: Ha még sem nyer, bepereled a csatornát, igaz ? :DD

.Zsu 2021.02.10. 23:54:45

@ppupu: azért remélem nem íratott alá veled Fálki semmilyen szerződést az ügyvéded jelenléte nélkül.

TheLynx70 2021.02.10. 23:54:52

@Egyfejű: Jóéjt Sárkánylyány! :-)

PYT 2021.02.10. 23:55:09

@ppupu: hmm, ma is tanultam valamit, köszi púpos barátom :*

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.10. 23:55:24

@Kiégett Hobbynyúl: Nemá közbe' 3-as párbaj. Szombat párbaj és azonnali kiválasztás, hétfőn kihívás, szerda újabb párbaj és kiválasztás, péntek kihívás, vasárnap párbaj és már csak 3-an vannak az utolsó hétre. game over - döntő

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:55:27

@PYT: Is. Az a csoda, hogy az állatvédők nem hördültek fel egy emberként. :)

ppupu #Fantom for President 2021.02.10. 23:55:33

@Fálki: Jó, jó... most apróságokon ne lovagoljunk máááá...

ppupu #Fantom for President 2021.02.10. 23:56:58

@.Zsu: Erről sajnos nem beszélhetek... 800 évre titkosítva van. az infó

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:57:09

@Fálki: Á, celeb volt már előtted is. Ő az ügyeletes visszaszámláló. :D
@Majom1Parádé: No de abban nincs semmi izgalmas. Én lezavarnám két hármas párbajjal igazából, és a két nyertes döntőzne.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.10. 23:57:53

@Egyfejű: :DDDDD Igeeeen. Túlélted, igazi hős vagy!

SirLemming 2021.02.10. 23:58:53

@.Doktor.Szöszi.: Kis marihónaljás pogácsa. :D
Köszi, így már el fogok tudni aludni. :)

El is búcsúzom, szvsz soha többet telefonos napot nem bekkelek ki.
Jó éjt mindenkibe. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.10. 23:59:22

@ppupu: Most nemazér', de SENKI nem használja az elsőnek írt jelentést, csakis a 2.
Amúgy van egy 3.jelentése is - kikényszerít. (a csapat kicsikarta a hosszabbítást)

.Zsu 2021.02.10. 23:59:33

@Kiégett Hobbynyúl: és tevemaffia góré plusz pénzbehajtó bizniszvezető. de ezt a kettőt mondjuk lehet nem kéne különválasztani.

@ppupu: ejjjj, a rivaldafény lehetősége téged is elvakított

Egyfejű 2021.02.11. 00:00:05

@ppupu: @Kiégett Hobbynyúl: Csak, hogy lássátok, kivel van dógotok. :D Pápá!

PYT 2021.02.11. 00:00:18

@.Doktor.Szöszi.: huhh, ez durvább, mint proliék mai nyulas eksönje, ezt sem néztem végig, öreg vagyok én már ehhez (ahogy a HIMYM-ben mondják;)

TheLynx70 2021.02.11. 00:01:12

@SirLemming: Beléd is Lemming! :) Jóccakát... :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 00:02:19

@SirLemming: Jó éjt! :)
@.Zsu: Nem szabad, szorosan összeforrt már az is, csak nem beszélünk róla. Innen csak egy ugrás a Sugár. :D
@Egyfejű: :DDD

PYT 2021.02.11. 00:03:12

@Majom1Parádé: hármas párbaj nem kell, azzal lemaradunk egy párbajról..

Babarózsaszín Betonkeverő 2021.02.11. 00:03:20

@PYT: már nem vagyok lány. De határozottan nőnemű.

TheLynx70 2021.02.11. 00:04:38

Imádok mindenkitől elköszönni, én meg egyszerűen elhanyatlom, mint tavaszi reggelen a Philodendron microsticum, amit nem locsoltam már két hete... :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 00:04:58

@SirLemming: jóéjt! :)

@PYT: pedig csak 2 perc az életedből :DD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.11. 00:05:22

@Kiégett Hobbynyúl: Ez jó ötlet. De az agyhalott szerkiknek nincs ennyi eszük.

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 00:07:31

@Majom1Parádé: Szeretném jelezni, hogy az 1. jelentést Eger környékén és Pest megyében is alkalmazzák

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 00:08:52

@PYT: Bánja kánya... komolyan mondom. Ebből a szériából ennyi is elég. :D
@Majom1Parádé: Nincs, és ezt nem magyarázza a tesco gazdaságos kivitel sem. Egy csomó mindenhez elég lett volna a gógyi, hogy valami kreatívat kitaláljanak, de az sem megy, csak a lila kendők szórása, amiből indokolatlanul sok volt ebben az évadban.

Gia 2021.02.11. 00:10:30

Figyeltétek?Lobi anyja azt tanácsolta a telóban,hogy Robi tartsa meg magának a gondolatait.
Hisz itt kint egyből kétszínűzni kezdték sokan.Remélem értette és megfogadja.

Fálki 2021.02.11. 00:11:39

@Gia: Nagyon jó tanács volt és szerintem Lóbelt vette is a lapot.

Gia 2021.02.11. 00:12:43

@Kiégett Hobbynyúl: Ezt az évadot sskk nem nézném vissza.Alekosz-Attila-Aurelió jó évadok voltak.Most nincs A betűs?Akkor B lesz.

.Zsu 2021.02.11. 00:13:21

@Gia: okosan csinálták azt a beszélgetést. Robi is és az anyja is.

Gia 2021.02.11. 00:13:26

@Gia: Armand.De ő nem ér,mert Moh.Itt szúrta el.:-))

ppupu #Fantom for President 2021.02.11. 00:13:54

@.Zsu: Nem is igaz, szerény vagyok csak nagypofájú :D

Gia 2021.02.11. 00:14:35

@.Zsu: Robi olyan kisfiú lett ott a riportban..:-)Ari volt.:-)

Fálki 2021.02.11. 00:14:59

@ppupu: Ha akarnám, ezt meg tudnám erősíteni... De nem akarom.

Gia 2021.02.11. 00:15:30

@Fálki: Amanda túltolta.:-)

TheLynx70 2021.02.11. 00:20:30

Egyébként valaki látta már Armand jégkorongos pályafutását? Én nagyon tisztelem a sportolókat, ezt komolyan mondom. Úgymond!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 00:21:00

No, de visszatérve a poszthoz. Köszi @silvermansarah: és @Fálki:.

Grincset nem tudom sajnálni, és ez nem azért van, mert érzéketlen lennék, hanem azért- ahogy itt többen megjegyeztük-, ez bizony színtiszta tattika volt az elején, hiába mondja az ellenkezőjét, vagy magyarázza a bizonyítványt. Belemászott keményen, ebből pedig nem tudott kikeveredni sehogyan sem. Ahogy többször látszott rajta a rettegés, hogy vajon mit szól majd Renáta a tetteihez... mindent elmond. Nem, nem az arca volt beszédes, hanem a tekintete, márpedig az nem hazudik.
Az, hogy miért lett ilyen, milyen mintát hozott, látott, az más kérdés, mert magától nem választ be folyamatosan olyan férfiakat, akik közül szerinte még egy Rencsula a legjobb. Ennek nagyon mélyen gyökerező oka kell, hogy legyen.
Anyuka most védeni szeretné, tiszta sor, ahogyan a környezete is, de egyelőre elvakítja a rózsaszín köd, mert hiszi, hogy szerelmes, pedig ez mindennek nevezhető, csak szerelemnek nem.
Ha valóban fontos neki az anyukája és családja véleménye, akkor remélhetőleg nagyon hamar kinyílik a szeme, és nem fogja megvezetni az, hogy Renáta most próbál viselkedni, mert ez csak ideig-óráig működik. Előbb-utóbb ki fog jönni a valódi énje, még ha Grincs szentül hiszi is, hogy ez nem így van, mert jó ember az ő nagy szerelme.
Azonban amíg tagadásban van ő maga is, addig ez lehetetlen. Renátától nem várok besimerést, mérhetetlen ego és önteltség van benne, ezt mutatja az is, hogy még mindig mindenki más a hibás, de ő maga nem. Persze, Ancsának előadta, hogy igen, igen... nem volt szép ez meg az, de a testbeszéde és a tekintete elárulta, baromira nem így gondolja.
Bármennyire nem kedveltem Grincset, én is csak azt tudom neki tanácsolni neki, meneküljön, amíg nem késő.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 00:23:21

@Gia: Igen. Lóbelt okos, figyel, és tuti, hogy vette az üzenetet. :-)))
@.Zsu: ekg. Így kell észrevétlenül infót adni. :D
@TheLynx70: Én még nem de esküszöm megnézem. A focista palántákat bevallom, nem vagyok hajlandó, mert az ország férfilakosságának többsége mind hatalmas tehetség volt, és mind hatalmas karriert futott volna be, ha... (most nem a sérülésekre gondolok)

Fálki 2021.02.11. 00:25:41

@TheLynx70: igen, én természetesen utanajartam. Utanpotlasjatekoskent nem volt rossz, sőt.
u18as es u20as válogatott volt nem egyszer, osszesen kb 100szor.

Felnottben egyelore nem sok sot evett meg, de fiatal meg és kellene ra pár kiló izom.

.Zsu 2021.02.11. 00:26:35

@Gia: ja Robi ari tud lenni nagyon :) emberi.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 00:26:36

@Fálki: Köszke, akkor már nem is nézek utána jobban.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.11. 00:39:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ebben van valami, pollon Mercire nyomtam, de a másikkal még kivártam.

Mára viszont én is eltolom a bringát. Jó éjt nektek, jó szórakozást az éjszakásoknak! :-)))

TheLynx70 2021.02.11. 00:43:43

@Fálki: Köszönöm! Tényleg tisztelem a sportolókat. :) Ettől függetlenül még Moh marad, minden balfaszságával együtt. Viszont jobban értem, amit én "halvérűnek" éreztem benne. :DDD Lehet, fegyelem volt. :)

PYT 2021.02.11. 00:43:50

@.Doktor.Szöszi.: de az idegrendszeri károsodást, amit okoz, ki hozza nekem majd rendbe? ;) csodállak, amiért te bírod ;)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 00:45:15

@PYT: bírom? ne viccelj! egyenesen élvezem :DD

Fálki 2021.02.11. 00:46:42

@TheLynx70: Ha a halveruseget arra erted, hogy nem pocsekolgatja rendszeresen Merciket, akkor az szamomra is eleg megfoghatatlan dolog es igen, nevezhetjuk fegyelemnek.. Nehezen, de nevezhetjuk.

.Zsu 2021.02.11. 00:51:41

@Fálki: akkor lenne fegyelem ha látnám rajta, h mennyire nehezére esik az elutasítás.
még azt is eltudom képzelni, h ha egy frúval kerül össze ott nem tudta volna annyira tartani magát.

TheLynx70 2021.02.11. 00:54:07

@Fálki: Nem arra értem. :) Arra gondolok, hogy nem állt bele konfliktusba, csapatként tekintett a szövetségeseire, nem ököllel és szájjal próbálta lemeccselni a probémás helyzeteket. :-)

Fálki 2021.02.11. 00:54:34

@.Zsu: Én nemtudom, tenyleg nem ertem. Nekem egyaltalan nem tipusom Mercike, de ha 50 nap utan ugy pucsitani ahogy pucsit és a torkaig tolna az ujjaimat elojatekkent, akkor nekem bizony olyan onfegyelemre lenne szuksegem, amivel meg a nepali szerzetesek sem rendelkeznek szerintem :D

Fálki 2021.02.11. 00:55:15

@TheLynx70: Oh. Az szerintem is fegyelem. Kis nyuszi a csavo, de minden szavaddal egyetertek.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 00:55:53

@Fálki: szerintem a halvérűsége abban nyilvánul meg inkább, hogy odaülteted a kanapéra és elvigyorog ott, mint a tejbetök...a fegyelem egy teljesen más dolog.

.Zsu 2021.02.11. 00:57:47

@Fálki: én meg nő vagyok, alapvetően heteró, de nekem is nehezemre esne parancsolni magamnak ilyen helyzetben :D

TheLynx70 2021.02.11. 01:04:21

@.Zsu: Szerintem a párkapcsolatot (vagy szexuális kapcsolat) az ő korukban teljesen másról kellene, hogy szóljon. Akinek közülük van egy minimális kis agya, az felfogja. Merci nem fiatal felnőtt, hanem egy öt-hat éves gyerek, aki hisztivel próbál kizsarolni valamit, vagy valakit... Lehet, nem is Moht, hanem amit soha nem kapott meg.:(

Fálki 2021.02.11. 01:05:03

@.Zsu: De még micsoda nő ;)

TheLynx70 2021.02.11. 01:10:37

@TheLynx70: Moh erre úgy reagál, ahogy... :) Van akinek tetszik, van akinek nem. Én akkor is látom benne a fegyelmezettséget, minden szinten. :D Van akinek ez tujaságként jön le, van akinek pipogyaságként, nem vagyunk egyformák. :) Ahogy Hobó énekelte: "Ne bántsatok engem, mert én nem haragszom!" :)

PYT 2021.02.11. 01:45:38

@.Doktor.Szöszi.: pervi vagy, mint fálki ;)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 01:48:03

@PYT: psszt! de ezt neki el ne mondd! :))))

PYT 2021.02.11. 01:52:31

@TheLynx70: egyet gondolunk, ez elismerésre méltó attitűd mindenképp, de vannak, akik tujaságnak tudják be; szerintem egyáltalán nem tuja, benne van minden hülyeségben, poénkodásban, oltogatásokban, Bével is elvan, harcművészkednek, miegymás - proliúr szemét ez szúrja vsz leginkább, nem az, hogy Virgácsra "nézett" valaha is -, de a megítélése itt valamiért sokkal rosszabb, mint általában a social médiában... nem nagyon értem, miért.

PYT 2021.02.11. 02:02:10

Azon méláztam itt magamban, hogy szegény proliúr két hét múlva kijpn, és megtudja, mondjuk, a bátyjától, bagy bárkitől, hogy milyen nicknéven fut itt hónapok óta, miközben ő még a Virdzsó-szülőket is csak osztotta ma önnön felsőbbrendűségének teljes tudatában.... Belehal simán, mármnt lélekben.

zellerlevél 2021.02.11. 05:04:12

@TheLynx70: Jogos, bár a szememben nagyot nőtt volna az, aki legalább észreveszi, arról nem is beszélve, ha szóváteszi.

ficekence 2021.02.11. 06:39:47

@Fálki: Köszi Fálki! Nagyon jó volt és részletes.
Sajnos vagy szerencsére napok óta nem tudtam nézni az adást, telefonról próbáltam, de csak üres kommenteket küldött ez a nagyon okos készülék. :D

Fru anyukájának nagy nagy gratula.

2021.02.11. 07:29:44

Jó reggelt csumpirudik!
Visszanéztem a tegnapit, Lóbelt egy állat, még jobban kedvelem. :)
Nem is csak azért mert iszonyú szívós, de a riportban is kedves volt, kiemelte hogy Bálint a kapusmúltja miatt folyton rámozdult a labdára, ezt tudta kihasználni.
Szerintem nem megjátszott ez a fajta hozzáállás, vannak neki is hibái, de messze a legszimpibb player.

Ma viszont epikusan fosch Proliné szülinapi adás lesz, jósolok egy unalmasabbat, mint a karácsonyi adás.

Gia 2021.02.11. 10:32:41

Nagy feketepont az operatőrnek,mert a kihíváskor sem Bálint,sem Virág arcát nem lehetett látni.Pedig biztos meglepődtek Merci viccén.Talán majd ma,másik kameraszögből.

mozambikizombikini 2021.02.11. 10:41:57

@PYT: mivel osztotta a Virdzso szuloket?

mozambikizombikini 2021.02.11. 10:57:14

Nehanyuknal lehetne alcim, hogy "Jöttem, láttam, dugtam"

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.11. 11:46:57

@PYT:

Szerintem, a top-4 valahogy így fog alakulni:
- Robi
- Bálint
- Moha
- Vivi

Viszont akkor lesz még egy
Dani vs Moha párbaj és egy Vivi vs (Merci/Virág)
A Vivi vs (Merciben/Virág) nem vagyok biztos

Robi nálam is jön fel, mint a talajvíz... Lehet, hogy lefogja hozni a VV-t párbaj nélkül és viszi a főnyereményt....

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.11. 11:47:42

Mondjuk még mindig Bálint a favoritom...

sztropNat 2021.02.11. 11:52:05

@Kiégett Hobbynyúl: "Renátától nem várok besimerést, mérhetetlen ego és önteltség van benne, ezt mutatja az is, hogy még mindig mindenki más a hibás, de ő maga nem. Persze, Ancsának előadta, hogy igen, igen... nem volt szép ez meg az, de a testbeszéde és a tekintete elárulta, baromira nem így gondolja."

Nekem Renátóról (és Daniról..) mindig a Katona hajdani Cigányok című előadása jut az eszembe. Ott is megvillantották azt a szellemiséget, amilyen nevelést kaptak a kis romák. Egyik jelenetben tán a rendőrök elé kellett mennie a cigány srácnak, egy valóban elkövetett bűncselekmény okán és a nagyanyja közben push-olta, hogy "fiam, büszkén menjél, egyenes derékkal..!" És ez annyira megragadt, hogy akkor is legyél büszke, ha épp nincs nagyon mire.. Renátóéknál is ez a beakadt "tisztelet" duma, meg a tűzőn-vízen át dominálással. Szerintem náluk nincs nagyobb szégyen, minthogy beismered, hogy hibáztál és megpróbálsz változtatni a viselkedéseden. Jobban hátbaveregetik egymást, ha csúsztatsz, meg addig pofázol, vagy fojtod a másikba a szót (Beszélek!), míg legalább külső szemmel az erősebb kutyának látszol.

Lehet, hogy ekkora szembeszélben már úgy látta, hogy valamit illik szánni-bánni. A bezártság hozta ki, hogy megemelte a hangját, azt nem kellett volna.. de amúgy mindenben igaza volt!
Nekem az volt még félelmetes, ahogy Fru is a Renátótól tanult meggyőző érveket hozta.. "hát nem kurvázott le csak Moh-t, az meg megérdemelte!" a többi meg belefért nyilván.

_Pipp 2021.02.11. 12:09:05

@Brigante: Nekem is Bálint volt a favoritom, de kezd átbilleni a mérleg Robi felé, lehet kicsit megúszós a játéka, de ha kell akkor kiáll magáért, Ő volt az egyetlen aki annó felszólalt Gina alpári viselkedése miatt. Úgy gondolom ő a való életben is egy ilyen jóindulatú, kedves, kitartó fiú, emberileg mindenképp a legjobb arc benn.

alma_szósz 2021.02.11. 12:16:46

@_Pipp: igen ő volt az egyetlen aki felszólalt Gina miatt, de mégis majdnem az összes buliban szárazdugást imitált vele a villa minden pontján

2021.02.11. 12:21:20

@_Pipp: nálam ezek mellett pluszpontok: nincs köntösben SSKK, szó nélkül takarít és főz a többiekre (Vivivel jellemzően, aki a másik favoritom), nem rinyál, minden feladathoz jó a hozzáállása munkahéten úgy beosztotta a pénzét, csak néztem, az idegrendszere kötél, a kitartását tegnap láttuk.
Adom negatívumként, hogy nem őszinte Bálint felé, meg néha mond butaságokat.

2021.02.11. 12:21:55

@alma_szósz: jájj, igen, az még egy negatív pont. Jujj.

2021.02.11. 12:23:42

Ja, igen, és csokit lopott.
:DDD

2021.02.11. 12:27:07

Apropó főzés. Az egyik kedvencem volt a Mocsárcsapattól amikor vérszövetséget kötöttek hogy ők inkább ÉHENHALNAK, de nem esznek többet a hányadékok főztjéből. Főztek 1 azaz egy alkalommal, spagettit :D, majd másnap már kétpofára ették a rántotthúst.
Pofám leszakadt. :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.11. 12:27:26

@_Pipp:
Bálint szerintem innentől kezdve anyagilag rendben lesz. Ha az RTL elengedi egy ilyen karizmával és stílussal rendelkező karaktert akkor buta. Az elkövetkezendő néhány éveben meglenne vele a Sebestyén Balázs/Istenes Bence/Puskás Peti utánpótlása, mint műsorvezető. Gond nélkül lehetne küldeni egy Survivor/Celeb vagyok vagy akármilyen showba.

Robinak a pénz valószínűleg jobban jönne... nem ismerem az anyagi hátterét.
Vivi... szerintem ő is megérdemelné pénzt és a glória is jól állna neki.
Moha: tipikus sportriporter feje van a srácnak, hajár csak valaki fedezze fel
Dani... ha nyerne is nem tudom mit kezdene magával..
Merci.... ha valakinek jó lenne a hírnév az ő! Fusson be, mint celeb.
Virág, dettó... a felnőtt filmes pályát/erotikus dolgokat hagyja és járjon személyiség fejlesztésre, szerintem értékes ember lehetne...

2021.02.11. 12:27:51

@silvermansarah: *Amit az okádékok főztek, nyilván.

_Pipp 2021.02.11. 12:31:17

@silvermansarah: azért az megmosolyogtató, hogy a takarítás és főzés pozitív tulajdonságnak számít ebben a játékban, és nem alapvető dolognak :D :D de, igen ezek is mind mellette szólnak :) az, hogy nem őszinte Bálinttal, szerintem Ő is érzi, hogy Bála a legnagyobb ellenfele

@alma_szósz: igen, ebben igazad van, néha én is forgattam a szemem :D de nem emiatt a "viselkedés" miatt esett ki Gina, na meg bulika, alkohol... néha céges bulin én is összeölelkezem olyan emberrel akivel amúgy nem igazán "tudok azonosulni" :D

_Pipp 2021.02.11. 12:34:30

@Brigante: EKG, Bálint jó lenne műsorvezető szerepben, megvan a kiállása, tud összefüggő mondatokban beszélni :D Survivorben jobb választás lenne, mint az ÉNB apukája :D

Robi az egyetlen akiből kinézem, hogy ne herdálja el a főnyereményt, hanem mondjuk továbbképzi magát, erről talán beszélt is. Talán még Vivi költené el hasznosan, a családja miatt, úgy láttam viszonylag rendezettek a körülményeik, és a COVID miatt nekik tényleg jól jönne a pénz.

sztropNat 2021.02.11. 12:38:35

@alma_szósz: Nekem ez nem negatív pont Robinál. Szerintem ez tök jó fej, hogy mikor ordenáréskodott Gina beszólt neki, ugyanakkor nem hagyott elburjánzani valami szúrosszemű utálkozást, hanem nyitott felé mikor mindenki jó hangulatban volt.
Ahogy Bálint is mindig mondta, hogy "nem tud haragudni Ginára.." (és valóban enyhén türelmesebb volt vele, mint Viviel, amit kívülről nézve elég nehéz megérteni hogy csinálta). Szerintem Gina felé mindenkinek volt egy kis szánalma, hogy vele kedvesebbnek, megértőbbnek kell lenni, akárhogy is viselkedik, mert csak nem tudja másképp kifejezni magát.

Nekem nagy respect Robi felé az is, hogy játszik, barátkozik Mercivel. Én tuti agyérgörcsöt kapnék attól az affektálástól, sikongatástól, random gengszerkedéstől.. Ő meg valahogy a bicskanyitogató burok alatt meglátja mindenkiben a szépet, kedvességet.:D

2021.02.11. 12:42:53

@_Pipp: ahol embereknek normális pisilés után kézmosás nélkül kivonulni, ótvar kuplerájban élni, ott a főzés extra pont.
Mikor Bála mondta hogy Virág a mosogatószert nem pazarolja egyedül, azért na. Senki nem a csicskája, főznek rá, de annyi nincs benne, meg a többi retkesbe hogy elmosogasson...hát, érdekes emberek

2021.02.11. 12:47:44

@sztropNat: én sem értem, kötél idegrendszere van.

mozambikizombikini 2021.02.11. 12:50:01

@silvermansarah: Az de nagy volt! :))) Mintha ok buntetnek a szakacsot azzal, hogy nem esznek az etelebol.

Oszinten szolva en nem szivesen foztem volna akkora letszamra, ami ott az elejen volt. Foleg, hogy egy csomoan meg sem becsultek, sot azt vagtak Robi fejehez, hogy beakarja fozni magat a dontoig.

A masik, amikor Vivinek kellett lennie villamesternek a gazda heten. Na, az is extra faraszto lehetett, megtervezni, hogy mit mire tudnak cserelni, mennyiert, mit lehet abbol fozni. Akkor nagyon felbosszantott Fruzsi, hogy kint hergeli Mercit Vivi ellen, amiert az probalja megtervezni a logisztikat mindannyiukra. Persze Vivi arcaba es a tobbiek elott nem mondta volna a nagyon oszinte Fru, hogy nem tetszik neki Vivi stilusa, mert kevesnek tartja a lekvart. :D

sztropNat 2021.02.11. 12:56:37

Meg az is kész volt, hogy Robi megcsinálta az előírt 99 (+1) kört azon az akadálypályán. (Kíváncsi lettem volna ez meddig tartott.) Miközben a lányok, azon a fisz-fasz oda-vissza távnál ledobták a láncot 10-17 körnél..

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 13:11:46

@repuloezustmokus: Valljuk be : Fruzsika egy szép burokba csomagolt kakidarab !
Renyhe meg egy teleszart zokni agresszív belseje, szóval megérdemlik egymást !
Fru anyja meg úgy tűnik javára változott, a szeme is szép (igaz szemöldök helyett ő is csak kormozza magát) összefoglalva : megcsinálnám (persze udvariasan) sé neki a fejét se kellene letakarni, mint a lánykának !

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 13:13:24

@sztropNat: (Kíváncsi lettem volna ez meddig tartott.)

Az ilyen mondatokkal azért vigyázzunk, mert legközelebb a szerkik végigmutatják mind a 99 kört ! :D

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 13:14:33

@silvermansarah: Lobiban nem zavart a "baszótánc" mert hát ez a szakmája... mondhatnám szakmai ártalom :)

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 13:15:29

Ginacsöcse na már gáz volt, nem a kinézete miatt (elég fess kis csöcs volt), hanem az ordenárésága ahogy előkerült !

2021.02.11. 13:18:33

@sztropNat: meg láttuk a talpát is. Bálintnak is jár a keksz, hogy nem terült el, ő a végén már konkrétan vonszolta magát.
Mindenesetre érdekes, Dani, Moh és Bála a sportolók és Robi nyert minden számot. Durva. Moh pedig nem cigizik pl.

sztropNat 2021.02.11. 13:19:09

@SelyemSonkaPini: :D Igaz..
Hát én abba a focizásba is beletekertem. Hiába pucsítottak szépen a fiúk, azzal a dudálással-kerepeléssel megfűszerezett izgalom. Azt hiszem nem maradtam le semmiről.

2021.02.11. 13:21:09

@mozambikizombi: hányan voltak bent? Tizensokan, azért arra panírozni, ketten. Naponta főzni, mosogatni. Nem szeretnék én se.

2021.02.11. 13:21:45

@sztropNat: úgy néztek ki mint két gyík, nem volt szexi.

2021.02.11. 13:22:55

@SelyemSonkaPini: lassan lehetsz Bálintcsöcse is. :((
Még van 3 hete fogyni mondjuk.

sztropNat 2021.02.11. 13:24:49

@silvermansarah: Igen a talpa! Te jó ég! Nem is értem ezzel együtt hogy tolta így végig!
Mondjuk az is szuper kis nyári rádióbeszélgetés volt Robival, amit valamelyik poszt alá beszúrt az egyik kommentelő. Ott is lenyűgöző volt, hogy Robi vendéglátósként, össze-vissza munkarend mellett akár éjszaka is ment az edzőterembe, holott állómunkát végez.. én néha egy fárasztóbb irodai nap után is hajlamos vagyok otthon dögleni.

2021.02.11. 13:33:07

@sztropNat: én is. Ezért nézek fel az ilyen emberekre, akik mondjuk maratont futnak, meg hasonlók.

mozambikizombikini 2021.02.11. 13:48:17

@silvermansarah: 14! :D Remalom! Eddig amugy Vivi es Robi volt ketszer is a villamester. Renato, Gina egyszer sem voltak. (nyilvan Digo sem)

2021.02.11. 13:49:41

@mozambikizombi: Gina jó lett volna pedig, szerdára elfogy a kaja, csütörtökön csikkezés, pénteken segélycsomag kérés a riportban :DD

Fálki 2021.02.11. 13:52:37

@silvermansarah: És kozben obégatas, hogy "azért kuldteteeeeek kevééés kajaaaaat, mer mink ciganyok vagyunk???" :D :D

2021.02.11. 13:52:50

@mozambikizombi: az két szelet hússal számolva 24, és ekkora férfiak nem biztos hogy kettőt esznek. A villamesterkedés nem lehet különben könnyű, olyasmi mint a chef munka, alapanyagot, tisztálkodó eszközt, stb rendeli egy hétre, próbálni rendet tartani...
Nem csoda hogy sokszor túlrendelték magukat.

2021.02.11. 13:54:27

@Fálki: mit mondott mindig istenemgyerele? Mindig elfelejtem :D

Fálki 2021.02.11. 13:56:34

Volt itt rola valamelyik topikban szó, hogy mennyire erdekes lenne az, ha a korabbi gyozteseket es ertelmesebb jatekosokat osszezarnank egy kiemelt VV alkalmaval..

Szerintem pedig ponthogy az ilyen alpári, suttyo, primitiv gyokereket kellene osszezarni, mint vv10Gina, vv9 Radics és Krisztian, vv8 Tivy és Gina, vv7 Dennis...

Amikor nem lenne kulon mocsárcsapat, hanem az egesz az lenne. Mindenki primitiv gyoker lenne benn és egész nap zengne a villa a kutyapicsazastol ...

Furcsán ébredtem ma, ugy erzem, hogy erre vágyom :D

2021.02.11. 14:01:13

@Fálki: egy hét alatt meghalnának éhen.

mozambikizombikini 2021.02.11. 14:03:53

@silvermansarah: Amikor ott csikkeztek Mercivel, nagyon megsajnaltam oket, az volt az erzesem, hogy nem eloszor csinaltak ezt. :(

Nekem is van egy ilyen erzesem, hogy a tulrendeles mogott az is all, hogy nem egyszeru kiszamolni, ha meg nem foztel elotte 10+ emberre. Egyik-masik meg a tojast sem volt kepes felverni. Renato tanitotta meg Gabort es Frut is. :)))) Igy azert konnyen lehet pocsekolni.

Egyfejű 2021.02.11. 14:04:34

@silvermansarah: Gyerelejóisten, asszem. Amúgy szép délutánt! :)

2021.02.11. 14:10:50

@Egyfejű: ja, és szép délutánt!

.Doktor.Szöszi. 2021.02.11. 14:11:04

@Fálki: nem sok jó ötleted van, de ez most kifejezetten tetszik! :P:P XDD

2021.02.11. 14:11:40

@mozambikizombi: Virág rántotta-palacsintája :D

Egyfejű 2021.02.11. 14:20:48

A Robi-témához csak annyit, hogy nálam is egyre inkább ő a favorit, nyilván nem hibátlan, de ki az? Becsülöm a kitartását, hogy nem nyavalyog, ha valamit csinálni kell, s amellett, hogy mos-főz-takarít, ami valóban alap kéne legyen, de ebben a mezőnyben külön erény, rajta érzem leginkább, hogy megpróbálja kihozni a helyzetből a maximumot. Irtóra tud bosszantani, hogy egyesek mennyire nem képesek lehetőségként tekinteni erre az egészre, hogy ha csak egy dolgot megtanulok stb, azzal is több leszek, miután a dolognak vége, és ha nem is én leszek a nyertes, akkor se teljesen hiába töltöttem bent az időmet.

mozambikizombikini 2021.02.11. 14:30:00

@silvermansarah: A szerkik siman osszeallithatnanak egy albumot VV10 gasztro cimmel. Asszem Virag volt, aki probalt az elejen tukortojast csinalni, a haja logott bele mindenbe, mikozben kessel vagy villaval baszlatta a teflont.

Egyfejű 2021.02.11. 14:33:30

@mozambikizombi: :D Tükörtojás Virág módra, Kakaó á la Moh, Krumplicsiriz Fru ajánlásával

Egyfejű 2021.02.11. 14:39:16

@silvermansarah: én meg gyerekkoromban se, mondjuk, mert nem vót :D De felnőttként már inkább forró csoki.

mozambikizombikini 2021.02.11. 14:43:36

@Egyfejű: Krumplicsiriz :))) Azt nem vagom amugy, mi volt az? @silvermansarah: a nokedlivel nekem is meggyulne a bajom :D Ugyesen megoldottak, bar nem lattuk a vegeredmenyt.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.11. 14:46:52

@silvermansarah: nekem nincs energiám csináélni, pedig régen mindennap egy bogre volt a reggeli italom

Egyfejű 2021.02.11. 14:47:36

@mozambikizombi: Krumplipürének indult, csak botmixerrel volt megdolgozva, és így érzésem szerint kissé vagy erősen ragacsos lett, attól függ mennyi kezdő lelkesedést és időt fektetett bele Fru.:)

Fálki 2021.02.11. 14:49:09

@silvermansarah: A tej élet, erő, egészség. Nemtudtad?

alma_szósz 2021.02.11. 14:49:47

@silvermansarah: naaaaa, ne mondj ilyet, nálam új hagyomány, hogy minden este VV nézés közben kakaót iszom

Egyfejű 2021.02.11. 14:50:00

@Fálki: Erő, izom, tejet iszom. :D

Gia 2021.02.11. 14:56:20

@Egyfejű: Mit szósz az új bajnok gyerekhez?(Exatlon)

Fálki 2021.02.11. 14:57:15

@Gia: Azt az exatlon Hv alatt beszéljétek ki :D

Krétagarbó 2021.02.11. 14:58:07

@silvermansarah: dettó. 10 éves koromig anyám minden reggel egy bögre kakaóval ébresztett. Egyik reggel mondtam neki, hogy többet nem kérek. Na azóta nem ittam.

Gia 2021.02.11. 14:58:40

@Fálki: Elkéstél.Volt már szó itt róla többször iss..:P

Fálki 2021.02.11. 15:00:35

@Gia: Húzgálod az oroszlán bajszát...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.11. 15:00:38

@Krétagarbó: értheto ha leontenek minden reggel kakaoval hogy ébredj fel...)

Gia 2021.02.11. 15:03:53

@repuloezustmokus: Andrisnak hívják,szőke hajú,izomos.:-)

Fálki 2021.02.11. 15:03:57

van ám új posztcsi.

KékCsöcsűPini 2021.02.11. 15:17:05

@Krétagarbó: Rád öntötte ? Te szegény :( Szar lehet úgy ébredni....

Gia 2021.02.11. 15:29:22

@repuloezustmokus: Nekem sem jön be,csak beazonosítottam neked.Meglepődtem,hogy egy városból valók vagyunk a sráccal.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.11. 15:32:11

@Egyfejű: Főleg 3 hónapig full ingyen habzsi-dőzsi volt. Pia-cigi-sex (oké ez utóbbi nem mindenkinek)

Gia 2021.02.11. 15:34:32

@repuloezustmokus: Félreérted,nem ismerem őt.

Egyfejű 2021.02.11. 15:41:26

@Gia: Hát, nem tom. Örültem az elején, hogy kicsit idősebb, pardon régebben fiatal versenyző is jött, de ha kissé visszafogottabb lenne, nem ártana. Viszont mikor fonogatta Franci haját, egyből eszembe jutott Robi :D

Gia 2021.02.11. 15:43:47

@Egyfejű: Aham,jó nagy arca volt,most talán picit visszavesz.

mozambikizombikini 2021.02.11. 16:11:01

@silvermansarah: @Egyfejű: Ez a jelenet pont idevag: rtl.hu/rtl2/valovilag/extra-videon-ahogy-vv-merci-fozes-kozben-letepi-a-konyhapolcot

Ahogy Vivi kisse rezignaltan, megingathatatlanul gyartja az ebedet a kis-nagy csaladnak. :)

Krétagarbó 2021.02.12. 13:20:40

@mozambikizombi: Mercike - mint asztalos - szereli a polcot:D
süti beállítások módosítása