Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X84 – Sic transit gloria VV10

2021. február 06. 17:31 - dmr94

Na jó, valljuk be ez így egy ordas nagy clickbait, nemhogy a jelen szériának, valószínűleg magának a műsornak sem létezett soha semmilyen dicsősége de ha az ápoltak kellően hatásvadász címekkel kapták a róluk szóló híreket akkor engedtessék meg ugyanez nekünk is. Ám ha már szóba került, az esetleges hanyatlás legfeljebb abban érhető tetten, hogy a csodahetes együtt maradásával egyre ingerszegényebbek a napok, azt pedig, hogy ez jó vagy rossz, döntse el mindenki maga miközben visszagondol a megboldogult ŐSZINTE csapat intellektustól sugárzó aurájára.

vv10x84_00.png

Ismét Maszk Péter mászik az arcunkba a kezdeti pillanatokban, majd láthatjuk a rokonoktól kapott videókat, amik túlnyomórészt csak egymás után összevágott képek kreatívnak nem igazán nevezhető feliratokkal. A villalakók nagyon izgatottak, Moh nem is tudja hogy üljön le a kanapéra. Bálint kisbabáról és kéztörésről értesül, Mercike blokkja szintén nem túl izgi és kimerül a család-tesók-kutyák-gyerekek kvartettben, Dani kapja az igazán SÚÚÚLYOS HÍREKET, jelesül, hogy Ferike megnősült, Gyurcsi pedig elkezdett edzeni és ha 10 évvel fiatalabbak lennének azt hinném a család ex-miniszterelnökünkről nevezte el porontyait.

Moh nővére a szemét műttette meg, apukája a karácsonyi vacsora sikerén felbuzdulva jelentkezett a Konyhafőnökbe, döntős a hokicsapat, készül az autó, amivel nem is volt semmi baj de a sztoriból az jön le, hogy Szlépkáéknál Szlépkané hordja a nadrágot. Robi végre tényleges videófelvételeket kap, amik szinte kivétel nélkül kisgyerekeket mutatnak úgyhogy reméljük Bayer Zsolt nem nézi a műsort mert már rántaná is elő a melegek=pedofilok kártyát. Virág alig ismeri fel a szobáját mert abban rend van és nem a mostani putri életvitelét tükrözi, szülei aranyosak, van nagymama és nyuszi is, valamint egy kép, amin feltehetően anyukája figurázza ki lánya villabeli énjét.

Vivi részét óriási várakozások előzik meg, a társaság nagyobb marketinget csinál Martfűnek a műsor alatt, mint eddig bárki és ha így folytatják, a végén még a Magyar Turisztikai Ügynökség gyárt majd ebből esettanulmányt. Vivi anyukája nagyot megy, fullos kaják és még fullosabb körmök, kolbászevés plusz az elmaradhatatlan család, gyerekek, kutyák és a húsbolt-étterem kombó is kinyitott.

Az insta követőkkel továbbra sincsen bírás, szó (és emoji) szerinti átiratban csodálhatjuk meg kommentjeiket, ezúttal a Virágnak címzetteket. Valaki szerint ő egy flaska és bár a szóhasználat minden bizonnyal helytelen, Dani végülis valóban gyakran használja őt úgy, mint egy laposüveget: zsebből elő, szájhoz emel, majd vissza a zsebbe amikor elég volt. Van itt még kétszínűség, Mercikével való beef, irigység, jó/rossz énekhang és természetesen fókuszban a Danival való kapcsolata/alárendeltsége. Megkapja, hogy nem tud beszélni, elhanyagolja magát, nem úgy néz ki, mint az instafotóin (nahát!), valaki szerint pedig egyenesen a női nem szégyene, ebben pedig gazdájával ismét megtalálják a közös vonást magukban.

A Dankó-mankó név különösen találó hiszen a sok seggbekapitány után lehet tényleg azért támaszkodik folyton a srác vállára mert nehezére esik a saját lábon való járás. Valaki szerint Daninak igazából Fru jött be és Virág puszta B-terv, amit a proli úr egy kedves "gyere ide szamaram!" kiszólással reagál le. Összességében bármennyire is "erőlködnek" a nézők, Virág bizalma megingathatatlan, ő nem szeretne változtatni, érzi ugyan, hogy elkényelmesedett de továbbra is inkább Dani ruháiban fog mászkálni. A többiek egyébként nem meglepő módon kurvára unják ezt az egészet, Virdzsó pedig valamiért azzal magyarázza a bizonyítványt a riportban, hogy ha ő ide egyszer bekerült akkor csak tud értelmesen beszélni. Mintha ez valaha is követelmény lett volna. Konstatálja, hogy azt hitte tudja kezelni a negatív kritikát de rájött, hogy mégse és ő ugyan szereti kicsípni magát de a Dani képben manifesztálódó felettes énje erről rendre lebeszéli mert nem szereti ha igényes és valljuk be, takaró és köntös alatt úgysem látszana. Végül a fürdőben jutnak arra a konklúzióra, hogy bizony ők a szégyenpár. Nos igen, Fru és Renátó párosának távozásával igen széles horizontok nyíltak meg ezen a fronton.

Tiniszerelmek 3276. epizód: Mercike a kanapén mászik, nyomul, bújik, Moh ölel majd pattint, Robi is tudja mi következik. Szerelmesvagy-nemvagyok-deigen-hagyjál-nemérzeksemmit-babó-faszomazegészbe. Szokásos sértődés, végletekben gondolkodás, szobában vigasztalni próbálás, sírás, Mercike talán először szerelmes, Moh az asszertivitás kibaszott királya (nem), "női logika, amiben nincs semmi logika", végül a riportban tiszta fejjel értékelik a helyzetet, hogy azért mégse kéne lemenni minden nap kutyába. Ezt egyébként úgy érzem megteszem én is azáltal, hogy hajlandó vagyok írni erről minden alkalommal.

Ennek ellenére másnap ugyanúgy reggelit készít neki és el is mondja, hogy hiába a mosolyszünet, továbbra is ellátja majd az anyuka szerepet (főzés, mosás, stb.) és Armandka segge alá tol mindent. Virágot úgy tűnik mégis meghatotta néhány üzenet és elkezdi kikerázni magát, aminek Dani nem annyira örül de nem nagyon lehet érteni mit akar motyogni, jobb esetben csak a lány önbecsülését próbálja boostolni, rosszabb esetben már előre féltékenykedik. Mi több, a közvélemény Bálintot is változtatásra sarkallja és szemtanúi lehetünk amint megszabadul arcszőrzetétől. Itt pacsi a szerkesztőknek, ahogy a borotválkozás közben azt a riportját vágják be, ahol arról beszél mennyire könnyű arc és név nélkül írogatni és, hogy nem kell foglalkozni ezen véleményekkel. Óriási ováció fogadja a végeredményt, ő maga is meglepődik, úgy emlékezett nagyobb álla van. Robi szintén rácsodálkozik, hogy "milyen kis feje van" és valóban éles a váltás, Bálint junior személyében gyakorlatilag új villalakót köszönthetünk, fiatalodott vagy 5 évet, Moh szerint vikingből egyenesen nindzsává változott.

Végül jönnek a bulvárhírek saját magukról, amikkel kapcsolatban erős kételyeim vannak, hogy valaha megjelentek bármilyen portálon de ez nem is túl lényeges. Mindannyiukról nyilatkozott valamelyik hozzátartozójuk, ezeket olvashatják és mindegyik pontosan annyira izgalmas amennyire sejtenénk: semennyire. Hallhatjuk Merci családi drámáit és hogy bátyja mintha csalódott volna benne, Moh anyukája nem bánná ha fia összejönne Mercikével de szerinte kisfia még nincs túl az exén, ő pedig még nem szeretne unokázni, gyanítom így is alig győzi a sok kakaókészítést, nem férne el egy újabb éhes száj. Vivi anyukája szintén hiányolja, hogy nem ölelheti meg lányát és megjegyzést tesz annak testsúlygyarapodására is. Dani TESÓja szerint TESÓja keveset mutat magából odabent, hiába a jó duma, úgy érzi ez kevés lesz a győzelemhez. Nahát,  úgy látszik mégiscsak van némi szürkeállomány ott a Kovács családban!

Virág édesanyja valami olyasmit mondott, hogy Dani nem igazán az a tipikus álomudvarló és lányának Bálint sokkal inkább zsánere. Virdzsó nem érti mi a gond a bánásmóddal, amiben részesül odabent de azért majd elgondolkozik rajta mert lehet elvakítja őt a szerelem. Dani pedig Renátó után szabadon hasonló módon jelentkezik be családlátogatásra. Bálint szerint az öcskös jól látja a benti dolgokat és esélyeket, nem véletlenül az ő testvére. Robi anyukája, Ica pedig arról nyilatkozott, hogy csak a műsorból értesült fia szexuális orientációjáról de no worries mert támogatja őt minden körülmények között. Róbert némi félreértést szimatol, ő elvileg már coming outolt családja előtt de úgy tippel nem kapott kellő figyelmet mert szülei válása miatt elég zavaros volt a helyzet akkoriban.

A végén még Mercike nyíg valamit, hogy úgy érzi csalódást okozott testvérének, PP pedig valami videót mutogat anyósáról, ami szintén nem érdekel senkit. Kiválasztottnak Virágot várják a legtöbben, ma ez is kiderül, én most búcsúzom de ha minden jól megy jövő héten kétszer is jelentkezem majd.

vv10x84_67.png

vv10x84_68.png

vv10x84_69.png

654 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozi001 2021.02.07. 01:59:23

@PYT: :)
-3 bölcsesség
-1 Intelligencia
+1 karizma

PYT 2021.02.07. 02:10:06

@SirLemming: neked is köszi, nem vagyok egy rpg-s, ebből is látszik :) amúgy nagyjából egyet is értek @kozi001: állapotjelentésével, azzal a megjegyzéssel, hogy Bé még igy is kiemelkedik a benti mezőnyből, igaz, Robi nem sokkal marad el tőle. ;)

PYT 2021.02.07. 02:12:43

@SirLemming: áááá, ez nagyon cukker segédlet! ♥️

Őzláb Gida 2021.02.07. 02:18:34

@kozi001: Ha jól értem, akkor egyetértek, h szakállal bölcsebbnek és ezzel együtt nyilván intelligensebbnek tűnt. Persze azért ez csak a látszat, mert ezeket nyilván nem befolyásolja az arcszőrzet hosszúsága. De számomra például sokkal karakteresebb is volt úgy az arca. Ráadásul a szakáll azért sokat elrejtett a valódi reakcióiból, ami ebben a játékban nagyon is praktikus, szerintem. Lassan kisebb tanulmányt rittyenthetünk Bálint arcszőrzetváltozásainak hatásai címmel. :D de azt hiszem, inkább lefekszem. Jó éjt mindenkinek! :)

kozi001 2021.02.07. 02:28:43

@Őzláb Gida: Nekem nem volt akkora gondom a szakállal.
Ha rendesen gondozta, plusz még mellé a rövidebb haj, akkor még elég jól is kinézett. Vikinges :)
Így sokkal kisebb a feje/álla. Valszeg meg kell szokni.

Ha nem vágta egy darabig, akkor tényleg elég hobos volt.

PYT 2021.02.07. 02:43:45

@kozi001: vikinges, jah, találó, és noha én egyáltalán nem vagyok az arcszőrzet barátja, maximum egy ápolt illatos borostát viselek el, mert az is igen jól tud harmonizálni némely arctípust, de elismerem, van, akinek kifejezetten jól áll egy megfelelően formázott és ápolt szakáll (nem az az ősemberes). Bálint is közéjük tartozik, most már látom, tényleg bölcsebbnek, intelligensebbnek mutatkozik szakállasan... Asszem, inkább az a formázatlan burjánzás zavart korábban, meg a rettenetes haja. És azt is értem, hogy biztonsági megfontolásból nem küldenek be fodrászt, barbert, körmöst, mint régen, de legalább egy minőségi szakáll- és hajnyírót beküldhetnének nekik, hogy valahogy kinézzenek már...

mozambikizombikini 2021.02.07. 02:46:19

@kozi001: En eleve arcszorzet parti vagyok, imadtam, amikor trendi lett a pasiknal a borosta, meg a szakall. (nevezhetjuk hipsterkedesnek, mittomen)

Viszont kivancsi lennek, hogy az editorok munkaja van-e emogott, de miota Balint levagta a szakallat, vagy csak a villaban toltott hosszu szexmentes ido teszi, de relative sok antipatikus szituacioba keveredett Balint a szakall elvesztese ota.(legalabbis szamomra). Ami kb. mindossze 1-2 napja tortenhetett... (?!) Eleg erdekes.

PYT 2021.02.07. 02:46:35

@PYT: plusz még a ruházat... az is egy vicc, hogy nincs elegendő ruhájuk, ha egyszer kevés a szponzorcucc, hadd kérjék már be otthonról, amire szükségük van.

PYT 2021.02.07. 02:48:24

@mozambikizombi: lehet, így akarják ellensúlyozni azt a +20%-ot... ;))

Sepsidzsi 2021.02.07. 07:25:11

Jò reggelt! Dani Viràg ùùùgy irritàl màr, mikor befeszültek az xfaktoros (le)szereplès utàn a konyhàban azon izèltem hogy nemigaz màr, tènyleg azt hiszik hogy ez a szereplès majd befolyàsol bàrkit is bàrmiben?? Kèt hülye, de bàlint meg a harmadik amièrt vivit basztatja megint ,hogy danival miatta veszekszik. Teljesen kizàrtnak tartom hogy taktika lenne, egyszerűen csak valamièrt nem tudja elengedni ezt a vègigvisszük danival dolgot. Virdzsi meg a nyomorèk musicaljèvel, nincs egy olyan popszàm se amit el tudna ènekelni? Dani bamba fejèt màr alapjàraton nem bìrom de ahogy nèzte a dalolò virdzsit, beokààdok töLLük.
Ès mèg megemlìtenèm hanyinger virdzsit vivi kommentjei közben. Az a fej, tyűű.

zellerlevél 2021.02.07. 09:01:47

Glória?

Pár kívül-belül lepukkant ember egy ótvar épületben (tényleg így kell kinéznie nem egész három hónap alatt egy emberek által lakott területnek?) közel nulla ötlettel, érdektelenül éli a napjait. A műsorvezetők büntetése nálam az lenne, hogy naponta ötször végig kell nézniük magukat. (PP-nek addig, amíg nem tanul egy mondatot úgy végigmondani, hogy nem vesz levegőt egy szókapcsolat közben; Győzőnek addig, még képes egy hétig elkerülni a mutatom most szókapcsolatot.)
Azoknak a fizetését nullára csökkenteném, akik a szavazásokat, feladatokat kitalálják. Ennyire ötlettelen, szánalmas erőlködés még egyik évadban sem volt. Ha adásonként egyszer az ember képes elmosolyodni (mégiscsak szórakoztató műsor), vagy meglátni egy pillanatra valakiben az embert az csodaszámba megy.
A héten úgy éreztem, hogy jutalmat érdemel, aki még képes legalább beletekerve végighallgatni. :(

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.07. 09:08:13

@TheLynx70: Szerintem Moh-Dani tök egyértelmű. Oké, nem mindenki látja úgy ahogy én, de nagy szégyen lenne, ha nem sima 60-40 lesz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.07. 09:14:37

@zellerlevél: Ugyanezt érzem. Egyelőre minden kiszámítható, nem volt egyetlen egy szoros párbaj sem. A következő három párbaj és azok győztesei és 99%-al kitalálhatóak. Merci-Virág, kiesik Virág, Dani-Moha kiesik Dani, Merci-Vivi, kiesik Merci. Nagy valószínűséggel ezek a párbajok sem lesznek szorosak (60-40%-on belüli különbségekkel). A hármas döntőben biztosan Bálint és Robi, egyetlen kérdés, hogy ki lesz a harmadik és negyedik Vivi és Moha közül. És tényleg le van pukkanva a villa. 2000-ben a VV1 idejében ez még nevezhető volt luxus lakásnak, 2020-ban kis túlzással egy két szobás amerikai konyhás hodálynak, udvarral, és egy kerti lakkal benne egy nyugiszobával, egy riport szobával, meg egy soha nem bekapcsolt szauna lyukkal, valamint egy kelléktárolásra használt garázzsal.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.07. 09:19:41

@VV Erőlegény: A tegnapi adásból tegnap megnéztem a kiválasztást, és BV-be most belepörgettem. A kiválasztás nulla meglepetést hozott, illetve egyet Robi először talán most nem arra szavazott akire Bálint. Győző pedig a 22 perces nettó adásidőből pedig kb. 15 percet uralt. Mit tud ez a csávó, hogy nem lehet egyszer és mindenkorra nyugdíjazni...?

K_Attila 2021.02.07. 09:45:58

Várom, hogy Mérő Vera kiakadjon a Merci-féle folyamatos szexuális zaklatáson is.

MmeChauchat 2021.02.07. 09:52:49

@K_Attila: ott a pont✔️
Nap kommentje.

Krétagarbó 2021.02.07. 09:54:22

Jó reggelt!

@SirLemming: én írtam, hogy rehabilitálni akarja őket a csatorna, de nem is jutott eszembe, hogy Fru és Rencsi érdekeit néznék. A retekklubra azért hullott a szarból rendesen, h miért mutogatják ezt az eléggé el nem ítélhető kapcsolatot, hát most megmutatták, h mekkora a szerelem. A csatorna magát védi ezzel.

MmeChauchat 2021.02.07. 09:55:01

@VV Erőlegény: EKG
eZmellett külön kenyszermunka minden "amugy' 'igazából" és" ettől függetlenül' szavakért.

Krétagarbó 2021.02.07. 09:56:09

@PYT: EKG, erre gondoltam, csak nem tudtam ilyen szabatosan megfogalmazni.

Krétagarbó 2021.02.07. 10:00:38

@VV Erőlegény: szia! Én azért a Dani -Moh párbajt nem érzem lejátszottnak. És nagyon kíváncsi vagyok egy virágtalanított Danira.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.07. 10:02:37

@PYT: Dehogy igazolják. Azt igazolják, hogy mekkora egy szenny a csatorna maga is, hogy ezt teszi.
VVErőlegénnyel abszolút EKG, ami a Villa színvonalát illeti, és a fennmaradó párbajok esélylatolgatásaira is.

Cibere Brúnó 2021.02.07. 10:02:39

@.Zsu: Bála valójában ugyanakkora paraszt a nőkkel, mint Csula bá. Áldozathibáztatás, állandó kötekedés és a végén még ő várja el a Canossa-járást a Vivitől. Persze nyomja ezt a bullshit dumát, hogy ő csak motiválni akarja. Érdekes, én nem úgy szoktam motiválni a másikat, hogy a földbe döngölöm. Elég csak megnézni, hogy milyen pofákat vág, amikor Vivi a "barátságukról" beszél. Persze Bála is elfelejtette már, hogy 0-24-ben veszik a kamerák, így már nem tudja játszani a mamikedvence jófiút. :D

Krétagarbó 2021.02.07. 10:03:13

A tegnapi adásról lemaradtam. Érdemes megnézni, vagy inkább engedjem el? A kommentszekciót végigolvastam, nagyjából képben vagyok a történésekkel.

mozambikizombikini 2021.02.07. 10:08:24

@K_Attila: En is! Sajnalom Merciket, de ment a szavazatom a fantomkepre. Ez beteges, amit nyom es senki nem szol neki rola.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.07. 10:14:39

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Ki a .... érdekel a csávó? A csajszi az viszont 1-2 klasszissal jobb, mint Merci. Moh szerintem sem tudott volna neki ellenállni. A srácot meg vigye Robi! :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.07. 10:16:28

@mozambikizombi: Remélem, ha Virág vagy Dani lesz a fantom alatt, akkor átteszed Mercire!
Azt a 2 gyökeret már rég ki kellett volna tenni!

Kréta: meg ne nézd, csak időpocsékolás!

Cérnahuszár 2021.02.07. 10:18:12

@mozambikizombi: én is szeretem a szakállat, azon gondolkodom ha műhelyem lenne, szakállas arcok lennének kirakva meztelen nők helyett :D

64.media.tumblr.com/c72892b11689940cea3cf31194994979/tumblr_oxzotsMa2U1unzss9o3_400.gif

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.07. 10:20:13

@princejesus: Legyen így. Bár amikor 4-en lesznek már nem lesz védettség alighanem.

Cérnahuszár 2021.02.07. 10:21:48

@Cibere Brúnó: igen, tegnap nagyon mellé lőtt bála, hogy vivit hibáztatta, ha nem akadt volna ki, akkor dani nem pampogott volna...
hát bocs bála, dani önjáró, nem vivi tehet róla hogy elmondta a véleményét
ahhoz mindenkinek joga van

Nets 2021.02.07. 10:26:04

Vivi hisztizett egy sort, semmi nem történt. Saját magára mondta hogy 20 kilót hízott, ilyenkor annyi a cél, hogy mások dicsérjék, hogy mennyire szép, ezzel megerősítést kapva. Nem ez történt, az jött hogy max. 10 kiló ment fel, úgyhogy érkezett a menetrendszerű sírás. A múltkori üvöltözésnél tényleg gyökérül viselkedett Bé (a módja volt undorító és emberalatti, a sérelem jogos volt), de most semmi nem történt.

Vövcsó "rossz értelemben" vett manipulátor (nem szórakoztatóan csinálja a játék kedvéért, hanem mezei hisztizésekkel, direktben túlreagálásokkal, érzelmi zsarolásokkal). Kb. naponta látsz hasonló embereket végtelen önsajnáltatással, amik elég átlátszóak.

Bé pedig egóból megy daninak ilyenkor, aki szeret hősként tündökölni ha megvan a lehetőség. Mikor virágot kellett betörni, akinél még az is probléma volt, hogy lát, akkor valahogy nem volt hősies lovag. Bé azt rontja el nagyon, hogy ezt vövcsó számlájára írja, mikor danival van gondja és ő álszenteskedik, azaz ezt vele kellene lerendezni, tök mindegy hogy milyen okok vezettek ahhoz, hogy ez az énje kijöjjön.

SirLemming 2021.02.07. 10:27:04

Jó tízórait mindenkinek!

@Krétagarbó: Tőled függetlenül futottam rá a rehabilitál szóra. :)
TLDR: PR-nak is fel lehet fogni persze csak nem látom be miért tennék, a balhé elül magától és senki se akarta felgyújtani a szerkesztőséget.

Hosszabban:
Tartom, hogy a cég nem elsősorban a saját seggét polírozza ezzel - azt drasztikusabban, milliószor hatásosabban megtehették volna. Csupán... Ez a két ember most generál némi extra forgalmat. Amíg nem a stúdióban csattan a tasli addig nekik jó.

Győzit is pontosan ismerik a megnyilvánulásaival együtt de évtizede műsoron van.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.07. 10:27:49

@Kiégett Hobbynyúl: Nincs instád, helyette eszed van. :-)
(nekem sincs, kell a fenének bárki követő...)

Nets 2021.02.07. 10:45:36

@VV Erőlegény: A 0 meglepetéssel annyiban nem értek egyet, hogy olyat még nem láttam hasonló műsorokban, hogy 10 mp alatt lerendeznek egy jelrakást. Oké, hogy voltak eddig is rövidebb érvek, de utána ott kellett maradnia kicsit és a műsorvezető kérdezgetett, nem visszamentek a helyükre unott pofával, legyünk már túl rajta hozzáállással. Ez mi? Maga a csatorna se veszi komolyan az egészet, csak időhúzásnak érződik így. Akkor szórjanak ki mindenkit és jöjjön egyből a döntő, ha ennyire tesznek rá.

Nincsenek értelmes feladatok, nincsenek érdemi ingerek (insta számokkal drámázunk...), nem tudnak mit felhozni egymás ellen. Hetekkel ezelőtti esetekre utalnak vissza, mert nem történik semmi.

Persze a játékosok sem taktikáznak, csak úsznak az árral, engedik őket elvonulni, tököt vakarásznak, élvezik az ingyen létet. Benne van a casting gyengesége is bőven, az elején is csak az volt érdekes, hogy kiszórjuk a selejtet minél gyorsabban és ezután is ez határozza meg a sorrendet, ezért kiszámítható. A nézőknek kellett a casting hibáit javítani, csak műsort is kellene készíteni.

Elfáradt teljesen a széria, de 5 év után még így is a legjobb évad, igaz ez annak köszönhető, hogy az előzőek még siralmasabbak voltak.

Cérnahuszár 2021.02.07. 10:56:16

Bála egyáltalán nem érti vivit. Azt várja el tőle hogy úgy viselkedjen és reagáljon mint ő.
Vivi sose fog, és bálint ezért utálja ezt, nem tudja vivit kezelni :)
Mint amikor egy balkezes boxolóval akad össze a ringben.
Nem érti hogy ha vivi azt mondja hogy hagyjál, akkor tényleg azt akarja hogy hagyja.
Nagyon sokan nem értik ezt, ez nem nyafizás, hanem békén kell hagyni ilyenkor az illetőt, megemészti magában a dolgot és utána rendben van. Ha meg elkezdik nyaggatni a témával, hogy ne így csináld, meg gyenge vagy, akkor ordít belül. Aztán kiszalad a száján hogy faszomat verjem már a szádba

ha be is kerül vivi a top 3-ba, csak akkor nyerhet ha pajtás kategóriában marad a srácokkal, az embereknek az bejön
az emberek 70 %-a olyan reakciókkal él mint bálint, 30% meg vivi
ezért kevés szavazója lesz, nem elég a győzelemhez

Krétagarbó 2021.02.07. 11:09:38

@Majom1Parádé: sztem a csaj is Merci testvére. Szerintem Merci a leghelyesebb lány a villában, bár tény, hogy most is - mint mindegyik villalakó - eléggé le van lakva.

Krétagarbó 2021.02.07. 11:10:21

@Majom1Parádé: köszi, akkor max a kiválasztásra pazarlom az időt.

.Zsu 2021.02.07. 11:12:20

@Cérnahuszár adraconis.0.01: EKG
de itt ugye össze vannak zárva, és pont ez a lényeg, hogy mindenkinek erősebben kijönnek a karakterjegyei, Bálint mindenttudó megmondóember és nem tud elmenni Vivi hisztije mellett.
bennem rögtön az fordult meg amikor elvonult, h miért nem hagyják békén? nem hulye a vivi tudja h ő tehet a hízásról. önsajnáltatásnak is mondhatjuk, de lerendezhetné magában.
persze ez egy VV, és pont az a lényeg, h nem történnek dolgok és mindennel foglalkoznak a lakók.

budapest23 2021.02.07. 11:17:38

Csak hogy ne hülyén haljak meg: Valaki meg tudná mondani, miröl maradtam le, hogy védettségkendö ellenére megint Mercit hívhatták ki??

.Zsu 2021.02.07. 11:21:39

@Cibere Brúnó: igen a pofavágásai amikor jött Vivinek pl egy balintos komment az nekem is visszatetsző. de többször volt ilyen. nem tudom ezeket mennyire gondolja poénnak.
kicsit azt érzem rajta, hogy zsarnokoskodó. olyan dinamika kell a kapcsolataiban, legalábbis Vivivel ahogy aazt ő megítéli. és amikor másképp működik valami, pl Vivi másképp reagál egy szerinte motivalo beszedre, akkor támad. szent meggyőződése h úgy volt ez jó, ahogy ő csinálta. mert ő jót akart, és mmkk kiállt vivi mellett.
de közben az elfogadást hiányoltam belőle ennél a szitunál. Vivinek nem esett jól valami, Bálint szerint meg nem kellene h vivinek igy essen..
hadd érezze magát úgy a csaj ahogy akarja, ez nem irányitható. ettől függetlenül Bálint is kiakadhat, csak kicsit lehetne elfogadóbb.

.Zsu 2021.02.07. 11:22:25

@budapest23: Vivi a védett. ő jott vissza legutobb a parbajrol Fruval szemben.

Cérnahuszár 2021.02.07. 11:23:35

@budapest23: a kendő vivin van, merci korábban kapott, az már lejárt

mozambikizombikini 2021.02.07. 11:28:42

@Nets: Mindegyik csaj kivan mar es tulerzekeny, en sem szeretem az ilyen hisztit, de szerintem nem volt annyira gaz Vivi reszerol. Robi is volt, hogy kerdezgette Vivit, " nezd, szerinted ebben a poloban nagy hasam van? Nagyon latszik, hogy hiztam?" Vivi pedig megnyugtatta, hogy nincs. Kicsit gyerekes hiszti volt persze, de en unom mar Balint Vivivel szembeni tulzasait. Minek kell ilyeneket mondani pl. a "Vivi showrol" , hogy te ott csak egy kellek leszel? Akkor is eleg csunyan beszelt vele es amikor Vivi visszaoltotta, majdnem elborult az agya, pedig Vivi is csak "visszacsipkelodott".
Ertem en, hogy "huzza Vivi hajat", de egyre tobbszor sok az en izlesemnek.
Nyilvan az o onuralma is erosen fogyoban, szoval itt inkabb ez a "miattadvesztemosszemegDanivalis" hibaztatas volt nagyon gagyi duma Balinttol. Tavolodna Danitol es most mindenbe belekapaszkodik, ami ok lehet ugy, hogy ne Balint dontesenek latszodjon. Nekem szimpibb lenne, ha kitartana az ugynevezett "baratai" mellett, ha mar annyira tolta a "moralt" egy idoben. Jo lesz mar nekik, ha kijohetnek onnan, mielott megkattannak az ertelmesebbek is.

Nets 2021.02.07. 11:31:53

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Ez mindenkinél szerintem így van, vagy legalábbis a többségnél. Azért akar egyedül lenni az ember, mert kicsit helyrerakná a gondolait, megélné az érzéseit, összerakná magában mik történtek. Teljesen természetesen reakció, semmi gond nincs vele.

Van is egy jó kis hely erre, nyugiszobának hívják. Ahogy az elmúlt 10 évadban többször történt is, van hogy külön szólnak egymásnak a lakók, hogy most szeretnének egyedül lenni, kicsit agyalni, ezt tiszteletben is szokták tartani. Na most amiatt sírást imitálni az ágyukon elég feltűnően, hogy valaki viccelődött a súlyával, miközben ő lépten-nyomon ledagadtozza magát és a konkrét eset előtt is úgy fogalmazott, hogy 20 kilót hízott, az nem ide tartozik szerintem, hanem a hisztizés kategóriába.

De rendben, szólt Bének hogy hagyja, aki nem tette - el lehet menni még ezután is másik helységbe, ugyanúgy megmondani hogy most tényleg szeretne egyedül lenni, mindenki hagyja, ehelyett az ágyon maradt és inkább káromkodott, feltűnően kikelve magából.

Valamiért pont azután, hogy megkapta a nézők kommentjeit, amiben benne volt, hogy nyissa ki a száját jobban. Már a sokadik véletlen nála.

Nincs esélye megnyerni, de azért lehet róla beszélni.

Nets 2021.02.07. 11:33:32

@mozambikizombi: Ezzel így egyetértek, én nem mondtam hogy Bé szent vagy ne lenne paraszt, csak hogy ez a konkrét eset hiszti volt.

mozambikizombikini 2021.02.07. 11:33:49

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Ezt nagyon jol latod szerintem. Nem ismerem Vivit, de azt gondolom, hogy bent o a legintrovertaltabb. Ezt nagyon nehezen tudjak fogni az extrovertaltak neha.

2021.02.07. 11:47:51

@VV Erőlegény: ha Virág kiesik én reptetném Mohát ha Danival párbajozik. Kínlódjanak vele egy kicsit, Merci meg maradjon végre egyedül. Ha én manipulálnám ;) a szavazást.

SirLemming 2021.02.07. 11:51:39

@mozambikizombi: Nono. A világban az extrok vannak előtérben mindenhol azt látja hogy az az igaz út amit ő jár, mitől lenne képben hogy van olyan ember aki nem olyan mint ő és kb bárki aki megjelenik a médiában?
Az intronak is meg kell erőszakolnia magát és értelmesen elmondani hogy miként működik, mert így csak darálódik oszt kész.

2021.02.07. 11:51:51

@Krétagarbó: én kizárólagos hv olvasó lettem, nem nézem, mert felkúr. :)

mozambikizombikini 2021.02.07. 11:59:34

@SirLemming: egyetertek azzal, amit itt irtal, csak igy meg nem vagom, mire irtad, hogy "nono" :)

kozi001 2021.02.07. 12:03:26

Bálint továbbra is próbál bölcselkedni Vivinek, de így szakáll nélkül már nem az igazi...sigh...

bel ami 2021.02.07. 12:03:29

Három jelet kapott Merci,
ámde nem kell megijedni.
Így ő választhattya párját,
Vella legszebb Virágszálát.

SirLemming 2021.02.07. 12:04:36

@mozambikizombi: Arra, hogy nem csak az extrók felelőssége. Ha hozzáveszem azt is amire reagáltál akkor tényleg felesleges volt. :)

kozi001 2021.02.07. 12:10:52

@Sepsidzsi: Virág sztem jól énekelt. Közben Dani feje csak (tovább)dagadt a büszkeségről. :P

Magentax 2021.02.07. 12:13:58

Sziasztok!
Hát most eléggé bajban vagyok. Merdzsó minden bizonnyal Virnyákot hívja ki, kettejük jözül tényleg nem tudom, kire szavazzak.
Mindkét bigétől kiver már a víz.
Azt nem értem, Virdzsike elfelejtette, hogy hol van? Hogy a további léte a lesajnált nézőktől függ? Igazán okos dolog "leszarom" felkiáltással nyugtázni a nézői véleményeket.
Ha ő esne ki, semmi változás nem lenne, mert szerencsére már a BV-ban sem mutogatják a folytonos üzekedéseiket - kurva unalmassá vált már a lámúrjuk.
Merdzsó meg a fejhangon vinnyogás és a folyamatos Moh-ra mászás és szex követelőzés miatt verte ki nálam a biztosítékot.
Tényleg tanácstalan vagyok. Mindkettőt egyformán utálom.

Magentax 2021.02.07. 12:15:09

@kozi001: Az azért barokkos túlzás, hogy jól énekelt, max a többi ápolthoz képest volt elviselhetőbb.

MmeChauchat 2021.02.07. 12:18:58

@Magentax: tegnap voltam ugy, tesó,
h mindjárt hányok tőlük

mocskosmacska 2021.02.07. 12:20:11

@Cibere Brúnó: Teljesen egyetértek. És van még valaki, aki támogatja Bálintot az agresszióban. Ez pedig Robi. Többször végignézte azt, hogy Bála hogyan kiabál és alázza le Vivit, de hallgatott, sőt az első után (amikor vivi elmondta, hgoy rencsi mit mondott robiról) még ő is leszólta vivit, amikor az meg akarta beszélni vele a konfliktust. Szóval nekem robi sem olyan nagyon vitéz.

mocskosmacska 2021.02.07. 12:20:41

A tegnapi üzenet fogadás miatt Merci nagyon sokat nőtt a szemembe, most már egyre inkább úgy érzem, hogy nem bánnám, ha ő nyerne.

kozi001 2021.02.07. 12:21:45

@Magentax: hát látszik. hogy már nem énekel a suliban, de amit a többiek énekeltek azok egy hanggal kiénekelhető számok voltak.
Virág meg még hanglejtést is váltott.

Sepsidzsi 2021.02.07. 12:22:19

@kozi001: igen, szèp a hangja engem az az előkapott règi miscal fos zavart, amit màr tuti agyongyakorolt 11 èvesen, ahoz kèpest nem volt tökèletes. Szimpibb lett volna egy szimpla popszàm amit jòl elènekel, csak ùgy, mert szereti,mègha nemis tökèletesen.

MmeChauchat 2021.02.07. 12:22:44

@mocskosmacska: fél R, h kap egy tockost, meg az 1 agysejtjet a kibekkelesre összpontosít = nyerés.

Többiek szanaszét pazaroljak a zéró agykapacitasukat

Sepsidzsi 2021.02.07. 12:25:22

Amùgy van olyan aki mikor zsuzsu nyert legutòbb egy kicsit sem lepődött meg? Szerintem ha nem Bàlint nyeri akkor simàn belefèr egy vivi vagy merci ezalkalommal, de mèg az is lehet Viràg nyeri:D

mocskosmacska 2021.02.07. 12:25:29

@MmeChauchat: Nem tudom, de nekem úgy jön le, hogy robinak is természetes ez az agresszió.

mocskosmacska 2021.02.07. 12:27:23

@Sepsidzsi: Én meglepődtem. Azt hittem, hogy roli vagy hunor fogja. Zsuzsa egyrészt folyton putristílusban balhézott, vagy sértődötten duzzogott valami hülyeség miatt, illetve simán elhiszem, hogy enyhe értelmi fogyatékos volt. Jó, mondjuk ettől az utóbbitól nyerhetett volna, mert vannak kedves és jóindulatú, értékes értelmi fogyatékosok, de zsuzsu nem az volt. Igazából semmi vonzót vagy kellemeset nem láttam abban a nőben.

mocskosmacska 2021.02.07. 12:29:23

De ha az rtl klub ennyire azt akarja, hogy nő nyerje akkor beküldhetnének egy olyan nőt, aki nem abban látja a jövőt, hogy minél erősebb/erősebbnek hitt férfi tartozéka lesz. Ez főleg a 9 évadba jött elő, ahol ott voltak radics attila és a nőstényei.

Sepsidzsi 2021.02.07. 12:30:25

@mocskosmacska: ugye? Szerintem azèrt lehetett ez a vègjifejlet mert ahogy gonosz greg meg a renyhe(vagy melyik volt màr) annyira ocsmànyok voltak vele hogy a nèp igazsàgèrzete meg lett szòlìtva rendesen

mocskosmacska 2021.02.07. 12:30:45

@MmeChauchat: El tudom képzelni, hogy Robi és olyan lesz, mint pl. az első évadban Oki, vagy a nem tudom már hányadikban Török Dóri, hogy párbaj nélkül bejut a döntőbe, és onnan elsőnek kiesik.

mocskosmacska 2021.02.07. 12:32:21

@Sepsidzsi: Lehet, hogy ez lett az oka. Mondjuk én greget nem láttam gonosznak. Meg renyhét sem. Őt inkább olyan, hmmm hogy is mondjam. Talán a "másként szocializált" az megfelelő eufemizmus.

MmeChauchat 2021.02.07. 12:37:59

@mocskosmacska: netán még meg is nyeri...
yay

Krétagarbó 2021.02.07. 12:56:31

@silvermansarah: én még tervezem nézni, csak tegnap barátnőzős-piálós-lelkizős est volt, a villalakók háttérbe szorultak:)
Írtam valamelyik nap, hogy láttad -e Bálintot rövidebb szakállal. De már nem aktuális, még rövidebbre vágta, ahogy néztem a tegnapi elejét most utólag, és igaza van a tegnapi kommentelőknek: pocokképű lett Hobóból.

MmeChauchat 2021.02.07. 13:01:26

az igazság odaát van
Az új poszban

MmeChauchat 2021.02.07. 13:02:36

kénytelenek leszünk mi megírni

KékCsöcsűPini 2021.02.07. 13:12:28

@silvermansarah: Ez nagyon teszene nekem is csaj'e !
röpül Virág, utána Moh....
legalább látnák mire megy a "maradékuk" egyedül !
Merci szerintem fellendül... Proli úr meg afasztudja....
Szerintem van esély erre a kimenetelre !

kozi001 2021.02.07. 13:14:47

Mi az hogy ha megint "4ezer lesz és felzabálok mindent". Ezt érti vki?
Mi lesz 4000 Vivinek? A súlya? A vércukra?

kozi001 2021.02.07. 13:16:49

@Sepsidzsi: Gusztustalan volt Greg és Reni.
Amennyire szidták a műsor alatt Renátóékat, nekem az semmi amennyire utáltam Renit meg Greget.
Akármilyen flúgos, ostoba volt(van) Zsu, megint menne rá a szavaztom ellenük.

kozi001 2021.02.07. 13:18:21

@Sepsidzsi: Én nem lepődtem meg.
Én Zsu és Hunor között töprengtem hogy melyik hagyta kint tutira Greget és Zsut éreztem erősebbnek.

Sepsidzsi 2021.02.07. 13:21:52

@kozi001: EKG, èn ott voltam ùgy hogy màr nèzni nem bìrtam csak itt vàrtam ki a vègèt. Danièk is felbasznak rendesen de mèg nèzem.

Sepsidzsi 2021.02.07. 13:23:44

Jò, az utsò 3-4 felè ok, lehet meg lehetett tippelni a zsùt de mondjuk a jàtèk első felèben, kötve hiszem.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.07. 13:24:35

@SelyemSonkaPini: ismerek Dani tesot, nem olyat hanem tesoo tesot és P pl nem csípi virágot és szerinte sokan vannak így hasonlóan

KékCsöcsűPini 2021.02.07. 13:45:33

@repuloezustmokus: Ezt mire írtad érvként ? Arra hogy kiesne Virág ? HA igen akkor értem, egyébként nem.
Vay csak függetlenül megjegyzted ? Akkor megint értem :)

Sepsidzsi 2021.02.07. 13:54:20

@SelyemSonkaPini: szerintem èrted, èn is ùgy èrtettem ahogy te èrtetted, hogy èrtette

kozi001 2021.02.07. 14:33:31

@repuloezustmokus: Biztosan. És mint tudjuk Dani Legenda odakint.
Legalábbis az öccse szerint.

2021.02.07. 15:26:06

@Krétagarbó: látom itt a posztban is. Hát pocokfejű lett, de ennyire nem kellett volna lenyírnia, mert dagi lett. Én nem tudom, Lóbelt is szakállas és szépen tudja tartani, pedig ő is maga vágja.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.07. 16:09:15

@silvermansarah: Kösz, ezt inkább ne. Danika is takarodjon gyorsan melegebb éghajlatra Vircsi ribivel együtt. Már q elegen van belőle. Nyerje Vivi, 2. Lóbelt, 3. Bála
Most ki lehet osztani, megspórolunk 3 hét ellátmányt :-)
süti beállítások módosítása