Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X82 – A visszarázódás rögös útja

2021. február 04. 12:19 - Laura Ingalls

kepernyofelvetel_608.jpg

Helló Dolly! Akarom mondani Ancsa, mert Ancsa köszönt minket és úgy néz most ki, mint a szegény ember Dita von Teese-e. Mielőtt igazán belemerülnék az összehasonlításba és megkérdőjelezném előbbi megállapításom, már kezdődik is az első bejátszó. A Ki a legzavaróbb? és a Ki a legpazarlóbb? szavazás után a villalakók megtartották – nem feladatot kaptak, hanem megtartották hisz mindig van talonban néhány mágneses jel és egy mágnestábla – a Ki a legrendetlenebb? szavazást. Virdzsi napok óta kapja az ívet, most is magasan veri a mezőnyt. Sub pondere crescit palma – tartja a mondás, bár úgy látom Virág nem nő, cserébe’ a teher agyon fogja nyomni. Miután újabb lapokat írnak tele a lakók – legfőképp Merci, Mó, Vivi és Dani - Virdzsó szennyesének kiteregetésével az említett nőszemély készülő életrajzi könyvéhez (melynek munkacíme A villalét gyötrelmei avagy fogalmatok sincs miket kellett elviselnem miattatok) Virág maga is kiáll a táblához és elmondja, hogy tulajdonképpen ő nem rendetlen. Vagyis az volt, de már megváltozott. Nem ért egyet az elhangzottakkal és panaszosan hozzáteszi, hogy Dani után is pakol. Azt hámozom ki a védőbeszédből, hogy mire Dani után elpakol már nincs kedve a saját dolgaival foglalkozni. Voltaképpen így tényleg ő a legtrehányabb. Végül Bálint védi meg a mundér becsületét s bár Virágot is rendetlennek tartja, mellette a többiek is simán versenybe szállhatnának (Robi kivételével). Elkezdi sorolni, hogy ki-mit hagy itt és ott, nem takarít, nem pakol és egyébként is, Dani te vagy a legrosszabb, mert Virág pakol helyetted! Habár Virdzsi és Bálint jele Dani neve alatt landol, ez sem változtat a szavazás végeredményén: Virág a legrendetlenebb lakó. Az eredményhirdetés után Virág és Dániel azon vitáznak a konyhában melyikük rendetlenebb. Miután Dániel kifigurázza pártfogoltja ablaktisztításnak csúfolt tudományát, a pártfogolt körbe megy a nappaliban és demonstrálja, hogy nem csak ő hagy ott a villa különböző pontjain ezt-azt. Hiába, amennyi erőfeszítésedbe kerül a védekezés Virdzsi, addig ki is dobhattad volna amiket találtál, ahelyett hogy mutogatod.
A legrendetlenebb jutalma, hogy visszavonásig neki kell a többiek el nem pakolt dolgait rendezni. Mivel a hálóba nem léphet be, így ez az egyéb helyiségekre (nappali, konyha) korlátozódik. De nem ám hozzászoktok hogy én pakolok! – mondja vigyorogva. Afelől nyugodt lehetsz Virágom, hogy Életed Megkeserítőjén kívül senki nem akar és nem is fog hozzászokni ahhoz, hogy te takarítasz utána.

kepernyofelvetel_590.jpg

kepernyofelvetel_556.jpg

kepernyofelvetel_557.jpg


A bejátszó után Ancsa felteszi a napi kérdést: visszamehet-e Virág a hálószobába? Nos én nagyon izgultam, hogy lesz-e humora a szavazóknak és szerencsére volt, így a szavazók 85 %-a úgy döntött, hogy Virág továbbra sem aludhat a hálóban. Hogy ez számít-e a hálószoba zajszintjénél arra valamelyest választ ad a következő anyag. Robi, Mó és Bálint a tiszta jakuzziban ünneplik, hogy végre itt van február első napja. (Mindig is gyanús volt nekem, hogy többször 2 napos csúsztatásban kapjuk az összefoglalókat.) Lecsúszik egy-két wiszkikólasörrel és mi másról lehetne beszélni, mint a nem létező szexuális életükről. Bálint kanos. Na neeee! Nem hittem volna. Robi bőszen hallgat. Viszont Mót kifaggatják wtf van? Mó jelentőségteljes pillantásokkal és orra alatt elnyomott félmosolyokkal hozza a fiúk tudomására, hogy minden IS volt, de három-négy után kivette, mert nem szabad! Mivel a villában vannak benn már jópár ideje és folyamatosan kapja az ívet Mó és nehéz visszautasítani Mercit és egyébként is megkapta, hogy gyorstüzelő, úgy dönt, hogy miután elsötétült a háló, kialudtak a fények, felteszi a romantikus kérdést: K.runk? Mégis mit mondhat erre egy lány? Merci mosolyogva adja át magát az áhított lovagnak.
Bár Mó nem Turi Dani és Merci sem Bira és lehet, hogy ez a részlet így kiragadva nem olyan vicces, mintha az egészet olvasnátok, de eszembe jutott Karinthy Így írtok ti-je és a Népiesch amikor Turi Dani megkívánja Birát:

"Dani akkor nem szólt, hanem eccercsak nagybüszke himdagadás fogta el: - a két szeme elnyálladt, betaknyadzott a hévtül: kicsurgott a pörses, duzzadt férfiszája: - a nyakaere félméterre kilógott és ugy megszoringatta zekéjét, hogy kicsattant a golyvás hátulja. Azzal csak félkézbe kapta a jánt, egyet roppantott és megcsóválta a feje fölött. Ugy lett meg a ján, aztán visszaesett mint a rongy, nyaflán, szétnyulva, kehesen."

kepernyofelvetel_571.jpg

kepernyofelvetel_573.jpg

kepernyofelvetel_575.jpg

kepernyofelvetel_576.jpg

kepernyofelvetel_577.jpg

kepernyofelvetel_578.jpg

kepernyofelvetel_579.jpg

kepernyofelvetel_581.jpg


Mennyivel viccesebb lett volna, ha Merci elküldi Mót a francba. Szenvedj ahogy én szenvedtem! – felkiáltással, teátrális kézmozdulatokkal és hajdobálással kísérve. Dobálás egyébként volt, Robi dobta vagy inkább csapta arcon Vivit a párnájával, amikor Vivi arra készült, hogy bemászik a közös ágyba. Ezalatt Mó akciózott a sarokban Mercivel. Ekkor látom, hogy nincs is teljes sötétség, mert Viviéknél ég az ágy felett a lámpa. A kiabálás után mikor elcsendesednek Bálint közli, csak úgy mellesleg: kurel van…k.rnak! Ekkora befejezik az akciót és Merci tagad: nem is! Ezek után Mó nem fogja lemosni magáról, hogy gyorstüzelő.
Reggel Merdzsó nagyon boldog volt, de aztán ez hamarost megváltozott. Mó ugyanis úgy viselkedett, mint egy átlagos villareggelen és villanapon, hisz nem történt semmi különös. Egy cseppel sem lett kedvesebb, egy cseppel sem lett szerelmesebb. Kínosan beszélgetnek a cigizőben, egyikük sem említi az előző estét. Gyerekek.

kepernyofelvetel_587.jpg

kepernyofelvetel_588.jpg

kepernyofelvetel_589.jpg

Zajlanak az esti híradó előkészületei. Ezúttal Dani a szerkesztő, Merci pedig a bemondó. Ötletelnek, forgatnak, egész jól szórakoznak. Egy ponton Dani felteszi a kérdést: és a narráció az most úgy az mi?
- Az nekünk nem kell! Azt mi nem csinálunk – vágja rá Merci.
- Hát az nem is olyan vicces – mondja Dani.
- Az bonyolult. – így Merci.
- Bonyolult? Mér bonyolult? – érdeklődik Dániel. – Mer’ nem tudjuk mi az! – válaszolja meg a saját kérdését. Igazatok van, nem kell itt ilyen bonyolult dolgokkal tölteni az időt, mint a narráció.

kepernyofelvetel_591.jpg

kepernyofelvetel_592.jpg

kepernyofelvetel_593.jpg

kepernyofelvetel_594.jpg

kepernyofelvetel_595.jpg

A Visszarázódás Hete újabb fontos eseményhez ért. Hogy segítsék a villalakók Anikó szavaival élve visszaintegrálódását a kinti életükbe, a villában elhangzott titkos beszélgetéseket fednek fel nekik. Hogy ez mennyiben fogja őket segíteni a korai kelésben, vagy abban hogy visszarázódjanak a napi rutinjukba azt nem tudom, azt viszont tudom hogy kiválóan alkalmas feszültséggenerálásra ami esetlegesen a következő kiválasztásokra és a játék hátra lévő részére is hatással lehet. Vagy nem.
Bálint az első delikvens. Látja szkriptelve Dani és Virág beszélgetését, amikor Dani arról beszél, hogy Bálinttal elszaladt a ló, Virágnak meg azért habzik a szája, mert Bálint agresszív. Ez akkor történt, amikor Daninak nagy arca lett az apukás telefon után és Bálintnak is elmondta egy cigi mellett, hogy Dani miatt támogatták a többiek az első párbaján. Bálint a beszélgetés leiratát olvasva feszült lesz, magyarázatot vár, de valójában nem kap. Dániel magyarázza a magyarázni valót, de mellébeszél mint mindig. Azt értékelem, hogy vállalta, hogy ezeket ő mondta, egyébként csak rizsázott.
Ezután újra Dani szavait írják le, ismét Virággal beszélgetett és Mót ekézte. Mót nem hatja meg, tudja hogy Dani nem kedveli és nem akar az olvasottakról beszélni. A várt veszekedések és kiabálás elmaradt. (Talán azt lehet megemlíteni, hogy Dani szavai Robit kihozták a sodrából.) Többnyire csendesen vette tudomásul mindenki, hogy mit mondtak róla a háta mögött. Leginkább a riportban adtak hangot annak mennyire meglepődtek és a hallottak után picit megváltozott a véleményük erről vagy arról. Bár a csendesebb fogadtatáshoz az is hozzájárulhatott, hogy egy-egy élesebb kritikát a megfogalmazója nem vállalt fel (pl.: Virág nem vállalta magára amit Merciről mondott, vagy Vivi sem merte elmondani, hogy Danit az első napokban prolinak nevezte.) Talán később lesz meg ezeknek a soroknak a következménye, vagy hatással lesznek akár a kiválasztásokra, de miután kiestek a véglények sejthető volt, hogy nem lesz hangos csicskagecizős kutyapicsázás.
Képeken mutatom milyen titkok láttak napvilágot.

kepernyofelvetel_596.jpg

kepernyofelvetel_597.jpg

kepernyofelvetel_598.jpg

kepernyofelvetel_599.jpg

kepernyofelvetel_600.jpg

kepernyofelvetel_601.jpg

kepernyofelvetel_602.jpg

kepernyofelvetel_603.jpg

kepernyofelvetel_604.jpg

kepernyofelvetel_605.jpg

kepernyofelvetel_606.jpg

kepernyofelvetel_608.jpg

kepernyofelvetel_609.jpg

A feszültnek szánt pillanatok után zárásként Merciéket nézhetjük és a híradójukat. Merdzsó kissé kedvetlenül készül, nem tetszik neki a szett amit kapott, ő ilyen ruhákat nem venne fel…soha. A frizurát Dániel álmodja meg s az eredményt meglátva kicsit talán betekintést nyerünk abba, mi zajlik a zseni elméjében. Nem sok jó…
Merci nem pályázik tévés babérokra szerencsére. Lelkes, sokat bakizik, belenevet az átkötő szövegekbe, de elsőre azért nem rosszabb, mint a többiek és összességében ez a híradó is szórakoztató volt.
Előzetest nem kapunk az esti adáshoz és ezt már nem is én írom majd.
Egy kis off topicot engedjetek meg a képek előtt így a végére. Korábban elcsíptem néhány kommentet az NFL-lel kapcsolatban és most szeretném megragadni az alkalmat, hogy picit a másik irányba mozdítsam a mérleg nyelvét, mert erős Brady túlsúlyt véltem felfedezni. Egyébként is minek Tom Bradynek egy hetedik aranygyűrű? Ennyi gyűrűt felhúzni olyan giccs. Vagy láncra teszi és a nyakába rakja? Én azt mondom ideje szögre akasztani Uncle Tomnak azt a sisakot és hagyni a feltörekvő csillagokat érvényesülni. IkszDé. Hajrá Mahomes, hajrá KC, de legfőképp éljen Andy Reid! Mindenkinek nagyon szép hetet kívánok és a tojáslabda fanoknak jó szurkolást a hétvégére, remélem nagyon izgalmas meccset fogunk látni, győzzön a jobb! Pusszantás.

kepernyofelvetel_611.jpg

kepernyofelvetel_612.jpg

kepernyofelvetel_613.jpg

kepernyofelvetel_614.jpg

kepernyofelvetel_615.jpg

kepernyofelvetel_616.jpg

kepernyofelvetel_618.jpg

kepernyofelvetel_620.jpg

kepernyofelvetel_621.jpg

kepernyofelvetel_622.jpg

kepernyofelvetel_623.jpg

kepernyofelvetel_624.jpg

kepernyofelvetel_627.jpg

 

787 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fálki 2021.02.04. 12:20:21

elsőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő

Fálki 2021.02.04. 12:20:38

háháháháháháhá

Ármándójózsi 2021.02.04. 12:26:44

@Laura Ingalls: Egy szám... <3

COLOR - Féltelek
www.youtube.com/watch?v=cJeaiJJ8k2A&ab_channel=S%C5%82awomirPoleski

Annak ellenére, hogy kell a hetedik! Az is egy jó szám. :D
Brady forever!!! :P :D
Egyébként imádom az ujjaid gyömölcsét, mondtam már? :)))

2021.02.04. 12:27:00

elkapkodtam, most sixxedik

2021.02.04. 12:27:24

@Ármándójózsi: bammeg, pont be kellett ide jönni hatodiknak? :-)

2021.02.04. 12:28:07

@Ármándójózsi: Amúgy ez miért fél telek? Közös osztatlan tulajdon?

Fálki 2021.02.04. 12:29:31

@Ármándójózsi: Tudtam hogy itt ma megint megjelensz, patrióta!

De ma nem hagyhattam hogy nyerj... Így is tudsz azért udvarolni Laurának, látom :)

SirLemming 2021.02.04. 12:30:51

MA benne leszek az első százban!

Lilith.Inanna.1 2021.02.04. 12:38:17

Ha ma nem itt lopnatok az idot,lehettem volna elso. :)

2021.02.04. 12:40:35

Az előzőnél leírtam a Vivis dolgot, akit érdekel.

Cérnahuszár 2021.02.04. 12:47:15

mai kedvencem amit elröhögtem:
" A frizurát Dániel álmodja meg s az eredményt meglátva kicsit talán betekintést nyerünk abba, mi zajlik a zseni elméjében."
:DD

Cérnahuszár 2021.02.04. 12:48:06

@silvermansarah: kb mikor, melyik idősávban keressem?

Egyfejű 2021.02.04. 12:51:33

Szerbusztok! Laura, köszi a jó kis posztot, annál is inkább, hogy tegnap sikerült belealudni az eseményekbe. Mohnak kampó, legalábbis remélem, avagy, hogy stílbe' maradjak, "hej, muramista, muramista, bé tökkel vágtál csülökbe". A Merci helyében most határolódnék el tőle keményen, valszeg dobna egy jót a megítélésén.

Egyfejű 2021.02.04. 12:53:13

@ErdélyiSárkánylány: Szia, tesó! :) Rég nem vótál.

mérges nokedli 2021.02.04. 12:55:11

@Egyfejű: hányszor mondta már neki azt is Merci (kínjában), hogy csinálhatják úgy is, hogy lazán veszik, semmi kötelezettség utána - na persze nem ilyen szépen fogalmazva :)
Annak a lánynak már mindegy volt, csak tegye be neki Moh...

Ha azt hiszi, hogy ettől beleszeret, akkor téved, és majd belátja ezt.

Nem láttam még a tegnapi részt, de gondolom Moh eddigi szilárd elhatározását a jakizziban elfogyasztott sör(ök) és a beszélgatés menete rengette meg, és azért legyünk őszinték, a helyében (szigorúan a helyében - mert én speciel az űrbe lőttem volna Mercit már a héliumhangjával együtt) lehet mi sem bírtuk volna ki a maradék X napot.

Fálki 2021.02.04. 12:55:53

@Egyfejű: Mercike és az elhatárolódás... na necsináld :D :D

2021.02.04. 12:56:04

@Fálki: Aki elsőzik, tehát mindent megtesz, hogy ő legyen az első, az fogadja el a síkos napernyőt. :-P

A többiek hallgassák inkább Hevesi egy értékelhető dalát: youtu.be/LagpShN2bq4

mérges nokedli 2021.02.04. 12:56:19

Egy szó mint száz: nem gondolom, hogy ez befolyásolni fogja a megítélését, hacsak nem megy át valami undorító stílusba a későbbi napokban, de ezt erősen kétlem.

Merci megkapta amit akart, örüljön és ossza be.

ErdélyiSárkánylány 2021.02.04. 12:57:30

@Egyfejű: Szia. :) Itt vagyok, a sarokban meghúzódva, csendben figyelek :D

Fálki 2021.02.04. 12:57:36

@mérges nokedli: ahhh, szerintem is. Amennyiben olyan sorrendben tortentek az esemenyek, ahogy mi lattuk, akkor szerintem is az volt itt a fő katalizator, hogy jakuzziben ment egy kis ferfioltozoi trashtalk, attol beindultak a hangyák és onnan mar nincs visszaút.

2021.02.04. 12:57:38

@Fálki: az intellektustól elég jól el tud

kipcsak harcos 2021.02.04. 12:58:39

@Ármándójózsi: Te mindent képes vagy bevetni :D

2021.02.04. 12:58:52

@mérges nokedli: A rutinos férfiember megvárta volna ezzel a VV végét, aztán kint megcsinálja nyugodtan.

mocskosmacska 2021.02.04. 12:59:14

Vivi nyugodtan felvállalhatta volna, hogy ő prolizta le Danit. Hiszen Dani mondta önön magáról, hogy ő egy "proli, egy proli úr."

Egyfejű 2021.02.04. 13:00:04

@Fálki: @mérges nokedli: Nyilván nem fog változni sömmi, csak teoretice vetettem fel.

2021.02.04. 13:00:55

@kozi001: Hát hamar elcsattant az a nyeles támadó kézigránát.

Gia 2021.02.04. 13:05:41

@mocskosmacska: Az még az első párbaj bulin volt.Vivi még arra sem emlékszik,hogy mit evett reggelire,nem hogy egy hónapokkal ezelőtti ittas dumcsira Rencsivel.

Fálki 2021.02.04. 13:05:55

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Kétszer meghallgattam... Elég vezeklés volt ez?

Egyfejű 2021.02.04. 13:06:41

Amúgy engem most épp jobban idegesít a Virág hozzáállása a dógokhoz: hogy nem is úgyvót, mer rosszul látják, és ő továbbra se fog változtatni semmin, mer ő nem olyan, és egyébként is leszarja mindenki véleményét, a nézőket is beleértve.

Rrami 2021.02.04. 13:06:46

Köszi a posztot, tegnap nem láttam. Most kezdek neki, nemsokára kiderül miről maradtam le.

Amúgy sziasztok:)

Gia 2021.02.04. 13:07:16

Ja,azt viszont nem volt frankó,hogy eksön előtt/közben Mercike megint csókot remélt.De hiába.

mocskosmacska 2021.02.04. 13:07:56

@Gia: Mondjuk ezt én is könnyen el tudom képzelni, mert itt mindenki mindenkiről mond mindent, úgyhogy nem biztos, hogy mindenre emlékeznek.

2021.02.04. 13:14:56

@Fálki: Még egyszer és okés vagy.

Fálki 2021.02.04. 13:15:18

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nem bííííííííííííííííííííírom

Krétagarbó 2021.02.04. 13:16:44

@Fálki: érdekes, mert nekem tegnap az adást nézve úgy jött le, hogy a jakuzzi-s történet már később volt, mint a kúrálás, és a jakuzziban elhangzottakat fejtik ki nekünk a szerkik később képi megjelenítésben. De nem tudom, hogy miért gondoltam/gondolom ezt, valójában nem emlékszem, hogy lett volna erre bármilyen utalás.

EU2020 2021.02.04. 13:18:07

@silvermansarah: lecsekkoltam Móóó orrát, nem tetszik, a tiéd

Fálki 2021.02.04. 13:18:20

@Krétagarbó: Neeeeem, szerintem az egyertelmu volt ott.

Moh mar korabban is behatolt Mercikébe, volt is errol mozgó takarós képanyag.. De ezek szerint van akkora onkontrollja? ennek a csavónak, hogy még onnan is vissza tud fordulni.

Krétagarbó 2021.02.04. 13:19:55

@mocskosmacska: Vivien nem az a felvállalós fajta. Nekem kicsit zavaros a lány (mármint az, hogy milyennek ítéljem meg). Nem tudom eldönteni, hogy mennyire játszik rá, hogy mennyire értelmes, vagy hogy mi nézők mennyi mindent képzelünk bele, ami amúgy nincs is benne.

Jól jött neki a párbaja előtti felszopás, nekem kicsit irányítottnak is tűnt a csatorna részéről. Ez pedig nagyon zavar.

Gia 2021.02.04. 13:19:58

Amikor Anikó párhuzamot vont önmaga és Mercike híradózasa között azt hittem,hogy az öreges ruhákra gondol..:-)))

Krétagarbó 2021.02.04. 13:20:50

@Fálki: elhiszem, ezek szerint valamiért félreértettem tegnap a sztorit.

Krétagarbó 2021.02.04. 13:23:05

@Gia: Szerintem a bakikra gondolhatott, mire másra?

Fálki 2021.02.04. 13:23:24

@Krétagarbó: Meg amikor odaultették a kiskutyák mellé monologot mondani.. Atya uristen, mi scriptelt tartalom volt az.... A belem kifordult.

Gia 2021.02.04. 13:24:50

@Krétagarbó: Arra,csak pont utána jött Merci nyavalygása az ósdi ruhák miatt.

2021.02.04. 13:25:34

@Fálki: Ne tiltakozz, különben ezt az esernyőst kell 2x youtu.be/wencvU5t4CY

2021.02.04. 13:26:50

@Fálki: Lehet, hogy a korábbi eseteknél nem fért be a gumicukroktól.

Fálki 2021.02.04. 13:27:02

@VV10 Velőtrázó Vélemény:

S.O.H.A. tobbet nem kattintok rá semmire, amit Te ide beyoutubozol...

hát ez is mi, jóisten gyerele :D :D :D :D

Laura Ingalls 2021.02.04. 13:28:36

@Ármándójózsi: lányos zavaromban azt sem tudom mit írjak. :D

Egyébként troll vagyok, mert amikor elolvastam a dal címét Cee Loo Green Fuck You c. örökbecsűje jutott eszembe, amit előszeretettel küldtek egymásnak a szerelmesebbnél szerelmesebb kis hülyék, közben meg ha tudnák miről szól... XD

Ehelyett itt egy nagy kedvencem:
www.youtube.com/watch?v=hwZNL7QVJjE

És csak a rend kedvéért: hajrá Andy! :D

Gia 2021.02.04. 13:28:50

@silvermansarah: Szerintem is jó Moh orra.Sokkal jobb,mint pl Puskás Petyáé.

Laura Ingalls 2021.02.04. 13:29:47

@Egyfejű: de tetszik hogy ezt írtad! :D imádom a Népiesch-t :p

2021.02.04. 13:30:49

@Egyfejű: Mondtam, hogy az csak Fálkinak penitencia.

Fálki 2021.02.04. 13:32:07

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Djawadira fel vagyok iratkozva a The Night King óta, a Westworldot viszont sajnos nem szeretem... Képtelen befogadni az agyam, pedig hatalmas film és sorozatbuzi vagyok.

Egyfejű 2021.02.04. 13:33:13

@Laura Ingalls: én is! Ahogy leharapintotta a másik két népiesch fejét :D :D

etikette 2021.02.04. 13:34:50

Miert nem volt elozetes a ma estibol? Gyanus... Btw melyikotok Renato vallja csak be gyorsan!!

2021.02.04. 13:35:03

@Laura Ingalls: Jaj, a félreértelmezett dalok! Anno az Opus III és az ATB miatt, illetve Kylie Minogue "kölcsönvett" hangmintái okán egész feldobott fílinges lett az It's a Fine Day, pedig az eredeti acapella verzió nagyon más hangulatú.

talkaboutpopmusic.com/2019/06/03/songwriters-edward-barton-it-really-is-a-fine-day/

2021.02.04. 13:35:44

@Fálki: Tudjuk, hogy vannak problémáid. :-P

Gia 2021.02.04. 13:38:27

@etikette: Máskor is előferdült,h. nem volt előzetes.

Fálki 2021.02.04. 13:38:37

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nem szenvedek elmebetegségben. Minden pillanatát élvezem.

2021.02.04. 13:40:34

@Fálki: Az élet egy nagy kirakós, csak az a rohadt puzzle készülne el végre!

2021.02.04. 13:44:42

Ha még mindig a rókással szenvedsz, akkor ezt hallgasd alatta, motivációnak jó. Nem zene. youtu.be/uZmTA74REOc

Fálki 2021.02.04. 13:46:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Bar rovidebb a februar, de nekem lazább is, uh ma megrendeltem az uveget hozzá. Szóval pár héten belül kész lesz :D

Rrami 2021.02.04. 13:48:52

Nekem tetszik a korábbi beszélgetések felfedése, de lesz ott nagyobb pislogás is, majd ha visszanézik kintről, ki miket mondott. Robi szerintem csak azért nem szólalt meg, mert nem akarta sokkolni a nagyérdeműt egy homoerotikus beszólással:D

.Zsu 2021.02.04. 13:55:16

csatlakoznék azokhoz, akik amellett vannak h talán maga Vivi sem emlékszik arra, hogy ő mondta azt Daniról.
nekem spec totál kimaradt, de az nem jelent semmit :D

Laura Ingalls 2021.02.04. 13:55:32

@VV10 Velőtrázó Vélemény: engem mindegyik daltól a hideg rázott annak idején. Plusz nem is tudtam angolul, de most elolvasva a verset... Sajnálatos, hogy ilyen irányba vitték el. :(

Egyfejű 2021.02.04. 13:56:46

@Fálki: Jó dolog a puzzlezés. Én most egy 1000 db. Brueghel Gyerekjátékokra hajtok.

Fálki 2021.02.04. 13:58:41

@Egyfejű: Az is jó moka lesz. Nepszeru darab egyebkent, sok helyen láttam már, plusz szinte mindegyik webshop kinalataban is ottvan.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.04. 13:59:41

@Fálki: Nekem ez van összerakva már vagy 10 éve. Most látom, hogy milyen ritkaságot fogtam ki
www.rarepuzzles.com/product/1000-clementoni-sleeping-fortune-franklin/

Egyfejű 2021.02.04. 14:01:19

@Fálki: Ja, láttam, el is küldtem a linket a húsvéti nyúlnak :)

.Zsu 2021.02.04. 14:02:13

@Laura Ingalls: ez a dal örök örök kedvenceem :)))))

köszi nagyon a posztot, a Karinthy-s részt különösen :))

Rrami 2021.02.04. 14:02:55

@Egyfejű: a legjobb az, mikor órákig raksz egy több ezer darabosat, aztán a végén hiányzik egy vagy két darab :D

.Zsu 2021.02.04. 14:04:26

fuhhh gyerekek, hogy én mennyire utálom a puzzle-t :DD
tudomtudom tök jó elfoglaltság, és leköti az embert, meg el van vele akár napokig.
de hihetetlenül nem vagyok ügyes benne, és felbasz.

Egyfejű 2021.02.04. 14:06:10

@Rrami: Ó, ne is mondd. A márciusi karantén alatt jártam így, elővettem egy régi darabot, ami kölcsönben járt húgoméknál, ahol, mint kiderült, unokahúg megkaparintotta egyszer. :D Ugyan csak 500-as darab volt, de a néha Monk-os természetemnek rosszul esett a hiányzó darabok látványa :D

2021.02.04. 14:08:24

Elköszönök estig, további jó szórakozást.

Egyfejű 2021.02.04. 14:08:27

@.Zsu: Én se vagyok olyan nagyon ügyes, ezért kezdtem el dafke is rakosgatni agytornaként. Oszt megszerettem. :)

2021.02.04. 14:08:57

nekem a kommunista ügynök akta formátum nagyon röhögös volt. Géppel írva, fénykép, sárga papír. :DDDD

Rrami 2021.02.04. 14:09:28

@.Zsu: én elvagyok vele, de inkább társasjáték párti vagyok. Akkor te olyan vagy, mint az egyik rokonon: egyszer annyira ideges lett, hogy felborította az egész dobozt, röpültek a darabkák szanaszét:))

Egyfejű 2021.02.04. 14:12:36

@Rrami: @.Zsu: Amúgy szeretem ám én is a társast! Csak nem mindig van hozzá társ, így ilyenkor jó a kirakós is. Ilyen a magányos, kihalófélben levő sárkányok élete :D

Rrami 2021.02.04. 14:14:41

@Egyfejű: Monk szerintem addig nyomozna, míg meg nem találná az elveszett darabot, vagy valahogyan szerezne egyet :)) Bennem is van amúgy egy kis Monk, de leginkább a gombokat szoktam igazgatni, illetve hipochonder vagyok:)

.Zsu 2021.02.04. 14:14:55

@Rrami: sztm el tudnék idáig jutni :DD
a társasjátékokat nagyon nagyon szeretem :))

@Egyfejű: rájöttem az utóbbi években h ezek a képes, megtalálós játékok nem mennek nekem. azokban is béna vagyok, amikor van 2 ugyanolyan kép és köztük 5 különbség és találd meg.
vagy 50 pandamaci, de az egyik másmilyen és találd meg azt.
már ahogy írok róla is ideges leszek :D

Fálki 2021.02.04. 14:16:53

@Egyfejű: Gyere el hozzánk, a barati tarsasagunkban rendszeres a tobbnapos, ottalvós tarsasjatekmaratonok, ahol tobb asztalon parhuzamosan megy a jatszas kb mindennel.

.Zsu 2021.02.04. 14:17:46

@Fálki: "ahol tobb asztalon parhuzamosan megy a jatszas kb mindennel."
hmm

Egyfejű 2021.02.04. 14:21:45

@Rrami: Az biztos, hogy addig aludni se tudna :) Mindenkiben van egy kis Monk, valszeg, számomra ez kifejezetten érdekes, hogy kinek milyen kattanása van.

Egyfejű 2021.02.04. 14:22:05

@Fálki: óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Rrami 2021.02.04. 14:22:11

@Egyfejű: Pedig nem lehet okod panaszra, van itt pár (faj)társ:)

@Fálki: egyik asztalnál tűk, másikon nádpálca? :P

Rrami 2021.02.04. 14:24:55

@Egyfejű: Nekem is. Kifejezetten szeretem az ilyen témájú és ezzel mélyebben foglalkozó könyveket, filmeket.

Fálki 2021.02.04. 14:25:00

@Rrami: Ahhhhjjjj, nem mindig minden arrol szól.. :)

Krétagarbó 2021.02.04. 14:26:32

@silvermansarah: köszi, hogy leírtad, most nem tudok rá sokat reagálni (meló van), csak megköszönni. Hasznos, minden szempontból.

Egyfejű 2021.02.04. 14:26:33

@Rrami: de mindenki oly messze van, és én egy röpképtelen fajta vagyok :)

.Zsu 2021.02.04. 14:28:19

@Cérnahuszár adraconis.0.01: itt 2 mp alatt kiszúrtam egyet. van több is? mert akkor oda a sikerélményem :)))

Egyfejű 2021.02.04. 14:29:58

@.Zsu: hát ja, azoknál a megtalálósoknál az utolsó különbségek fel tudnak idegelni engem is néha :)

Cérnahuszár 2021.02.04. 14:30:53

@.Zsu: én egyet kerestem :) sztem egy van

.Zsu 2021.02.04. 14:32:24

@Cérnahuszár adraconis.0.01: de amúgy ez tetszett, meg az emberalak is amit meg kellett találni.

@Egyfejű: áhh, én már inkább el sem kezdem :)))

Egyfejű 2021.02.04. 14:32:36

@.Zsu: Na, hát milyen jól megy ez neked, miről beszélsz.... :)

Egyfejű 2021.02.04. 14:39:59

@Rrami: Olvastad az Egy kutya különös esete az éjszakában-t? Ha nem, ajánlom.

Egyfejű 2021.02.04. 14:41:11

@silvermansarah: a spiclidossziék nekem is tetszettek :)

Cérnahuszár 2021.02.04. 14:41:32

most mászott elém egy hír, erről jut eszembe, a vellában játszottak már olyat hogy "én még sose" és mondani kell valamit?
utána meg inni ha megtették?
keverednek bennem a sorozatok, villalétek ilyesmi

2021.02.04. 14:41:52

@Cérnahuszár adraconis.0.01: én ezekben jó vagyok :))
Kiskoromban szerettem a puzzle-t, de már nem. :(

2021.02.04. 14:43:04

@Cérnahuszár adraconis.0.01: játszottak, egyik buliban. Akkor derült ki hogy Bólint rórántott a vellábo' bente. :D

Cérnahuszár 2021.02.04. 14:44:43

@silvermansarah: á oké
tényleg összemosódnak dolgok :S
deja vu szintre kerülnek

2021.02.04. 14:45:35

Én vagyok itt az egyetlen Marci kedvelő?

Cérnahuszár 2021.02.04. 14:47:17

@hereverő heverő: :DD

@silvermansarah: én is
hasonlóan nőttünk fel, lehet azért

hereverő heverő 2021.02.04. 14:47:40

@silvermansarah: Nem. Én is kedvelem, bár inkább emocionális sajnálat lesz ez.

mérges nokedli 2021.02.04. 14:48:39

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Szerintem ha valaki 60+ napon keresztül a farkamhoz dörgölné magát 0-24, ölég nehezen bírnám. (nő vagyok, de így gondolom, valaki erősítsen vagy cáfoljon meg)

hereverő heverő 2021.02.04. 14:54:43

@mérges nokedli: Én megerősítelek. Ha valaki a farkadhoz dörgölné magát, nem bírnád.

Amúgy a saját nézőpontomból: Én kibírnám. Ha valaki nem tetszene nekem, akkor nem engedném, hogy a farkamhoz dörgölőzzön és nem ölelgetném stb. Ha meg tetszik és ölelgetem, becézgetem és úgy egyébként is mindent elkövetek azért hogy összezavarja, akkor meg persze hogy röptében is, kétszer. Moha most jó nagy tapló volt, és itt rá merem tenni Lőrinc Barát vagyonának nagyobbik részét arra, hogy Moha azzal fog védekezni, hogy de hát ő csak azt tette amit Merci akart. Hát nem, nagyon nem, te egysejtű.

.Zsu 2021.02.04. 14:56:01

@silvermansarah: előző szimpátiaszavazáson én őt jelöltem :)
látom az értékeit, és szimpatikus az, hogy érzelmileg nyitott, és együttérző.
és nem várok el tőle többet, mint amennyit egy 19 éves motiválatlan környezetben felnőtt lánytól el lehetne.
de néha azért tud idegesíteni.

Cérnahuszár 2021.02.04. 14:57:01

@silvermansarah: én bírom ahogy lemegy mini tysonba időnként
olyankor a hangja is visszavált ne szórakozz velemre.
egy tündér a csaj, csak nem tudja használni a nő skillt, hogy a férfi óvni akarja
a hélium hang az nem az

.Zsu 2021.02.04. 14:58:23

@hereverő heverő: csak szabadkozni fog, és vonogatja a vállát ha felelősségre vonja Merci pl.
"tudom hogy nem kellett volna, sajnálom, ha megbántottalak, nem akartalak, nagyon szeretlek"
pfff. jó de ő is fiatal még nagyon. nem gondolnak bele a jövőbe.

Cérnahuszár 2021.02.04. 15:00:46

@.Zsu: ja, mohbol csak az üres szavak jönnek
nincs mögötte semmi

Egyfejű 2021.02.04. 15:02:42

Elmentem mingyár gyüvök dógom van :)

.Zsu 2021.02.04. 15:03:15

@Cérnahuszár adraconis.0.01: igen, pont így :/ nem lehet a szavaiban kapaszkodni.

hereverő heverő 2021.02.04. 15:04:27

@.Zsu: Itt még messze nem a jövő a tét, hanem a másik fél (esetleg saját) érzelmeinek felismerése. Moha ilyen téren null komma null, Merci pedig teljesen el van tévedve. Amikor ecseteli, hogy mit szeret Moban (szép a szeme, meg szereti simogatni a lábát, meg szereti ölelgetni stb.) a végén ki is mondja, hogy nem szerelmes. Mindezt úgy hogy amiket felsorol, azok mind a szerelem tünetei. Vajon ezek után a kinti ex-pasijával milyen lehetett a viszonya?
Én remélem azért, hogy a mostani VV ismertség segíteni fog Mercinek abban, hogy egy igazán érzelmes, hozzá való pasi is feltűnjön az életében, aki tényleg érti azt, hogy mit is jelent megajándékozni a másikat a szerelmeddel

.Zsu 2021.02.04. 15:13:11

@hereverő heverő: nekem amikor Merci azt mondja h nem szerelmes, az inkább ilyen kislányos önmagának sem merős, nem bevallós dolog. meg addig ameddig Moha így viselkedik addig miért engedné szabadjára a saját érzelmeit, én biztos nem tenném. ok odavagyok ezért a csávóért, ezt elismerem, tudnék szerelmes lenni, de addig nem leszek ameddig ő elzárkózik előlem.
de Mohnak hányszor mondja el csillogó szemekkel, és csorgó nyállal a lány h csókolja meg és szeresse? hát mit nem ért ezen ez a szerencsétlen? :D

sztm amikor kimennek, hamar sikerül Marcinak elengednie a fiút.

hereverő heverő 2021.02.04. 15:24:53

@.Zsu: jaja, az lenne a csoda ha nem sikerülne. Micsoda pöcsfej, beste lében.

SirLemming 2021.02.04. 15:32:22

@.Zsu: A szerelem döntés lenne? Be tud magának pszichózni az ember sok mindent, de ez nem egy kapcsoló.

ficekence 2021.02.04. 15:46:18

@ Laura Ingalls : Nagyon köszönöm a posztot. :)

ficekence 2021.02.04. 15:49:28

Amikor Mó azt mondta Mercinek, hogy neki ez az együttlét nem jelentett semmit!!!???

Ezt nálam azt hiszem soha nem tudja helyrehozni.

Raspberry Cake 2021.02.04. 15:49:33

Bálint barátja is nyilatkozott az nlc-nek
nlc.hu/sztarok/20210204/vv-balint-valovilag-10/
Lehet teljesen hülyeség és csak a képzeletem szüleménye az egész, de azt gondolom, hogy Bálint anyja vagy az apja közül valamelyikük (esetleg mindketten:D) tuti tanár(ok). Ha nem tévedek ezzel kapcsolatban, akkor megértem, hogy teljes mértékben kerülik a nyilvánosságot, nem nyilatkoznak, nem voltak benne a karácsonyi videóban, talán a párbajokon sem voltak ott. Megfigyeltem, hogy Bálint többször "feleltette" már a lányokat. Virágot még régebben matekból, Vivit magyarból és földrajzból.

Cérnahuszár 2021.02.04. 15:51:52

@repuloezustmokus: hozzá van szokva hogy mindent megoldjon, ne másra várjon
pasi minta
a női hiányzik, hogy hagyod hogy a férfi férfinak érezze magát, attól hogy megold dolgokat
ha ezt megtanulja, akkor nem fogja a héliumhangot használni, nem lesz szükség rá
klasszikus értelemben nő lesz
aki meg megtiszteli :) az kap egy qva erős kis nőcit, aki nem nyafog, hanem odateszi magát
ha úgy lesz ahogy heverő mondja, és lesz olyan pasi aki direkt ezt keresi egy nőben, akkor boldogan élnek amig meg nem halnak
asszem

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.04. 15:55:23

@hereverő heverő: Mercike szerintem is megérdemelné, hogy normális értékrendű emberek között éljen tovább. Megérthetné közöttük, hogy a szex nem egyenlő szerelemmel, hogy nem a nyávogástól és tapadástól lesz valaki nő. Talán a tanulás iránti vágy is előjönne belőle, ha kellően motiválnák, mert az angoltanár minden dicsérete is boldoggá tette.

.Zsu 2021.02.04. 15:55:24

@SirLemming: vártam már ezt :))
nem gondolom, hogy döntés lenne a szerelem. nálam biztosan nem az.

de tud az érzelmeken erősíteni, amikor a kiszemelted, aki iránt már többet érzel mint barátság, viszonozza a közeledésedet, látod rajta, hogy többet akar, és akkor megnyílhatnak olyan csapok, amiket eddig zárva tartottál.
és én most a duplaM esetéről beszélek konkrétan. barátként, bujcitársként indult, és a lánynál elkezdett átfordulni, de nem kapott viszonzást. ő lépett ki először a nem előre megbeszélt "pozitívérzéseket adunk egymásnak és ez mindenkinek elég" szövetségből azzal, h mondta Mohnak h szereti és csók legyen meg kapcsolat.
egyszer elutasítják, máskor megfarkalják, harmadszor ölelgetik, negyedszer közlik vele, hogy sskk nem lesz semmi.
és én erre a szitura értem, hogy sztm könnyebben beletudna merülni a szerelemérzésbe ha Moha is oda lenne érte. most amit művelnek egymással, úgy a zavarodottság sztm erősebb, mint h engedje magát szerelembe esni.

de lehet arról van szó, és tök egyszerű a képlet, h addig nem meri bevallani(még magának sem) amíg a fiú elutasító. :))

Cérnahuszár 2021.02.04. 15:55:45

férfinak...jujujka

@Raspberry Cake: ezt én nem is vettem észre :D
mikor kérdezte vivit?

alma_szósz 2021.02.04. 15:56:04

@Raspberry Cake: az anyukája tuti az, valamelyik beszélgetésük során elhangzott

Raspberry Cake 2021.02.04. 15:57:35

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Belevalóban tegnapelőtt közmondások jelentéseit, illetve egy tegnapi extra videóban különböző országok fővárosait.

Raspberry Cake 2021.02.04. 15:58:48

@alma_szósz: Ez nekem kimaradt. Esetleg tudnád linkelni azt a videót, amiben erről volt szó?

2021.02.04. 16:02:02

@Raspberry Cake: budapesti fiú
Tapolca Budapest melyik része? :D

alma_szósz 2021.02.04. 16:03:42

@Raspberry Cake: na ezen most gondolkodnom kell, tuti nem az adásban volt, vagy belevaló vagy extra tartalom a valovilag.hu-n
Annyira emlékszem, hogy a kanapén ült a szokásos banda és Bálint rosszul/máshogy mondta hogy hatodikos, ekkor kérdezett rá Vivi. Megpróbálom neked megkeresni de nem garantálok semmit.

2021.02.04. 16:04:00

@Raspberry Cake: a bab is húst mondjuk Bála is rosszul tudta, nem tudja mi a vakcina, illetve butaságokat mondott Brexit ügyben. Túl van kicsit dimenzionálva Balint esze, nyilván Villa szinten atomfizikus, de na.

Raspberry Cake 2021.02.04. 16:04:21

@silvermansarah: Úgy rémlik, hogy Tapolcán született, de Sümegen élt gyerekkorában.

Cérnahuszár 2021.02.04. 16:04:45

@Raspberry Cake: ó
szted miért csinálta?
teszteli vivit, vagy a vérét akarta szívni, vagy bizonytalan vivi kifelé mutatott képével, vagy csak kitört belőle avvizsgáztató?

2021.02.04. 16:05:01

@Gia: Bálint meg a pólóján :DDDDD

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.04. 16:05:13

@Raspberry Cake: igen, később Győrben de nem jött össze a foci karrier

alma_szósz 2021.02.04. 16:08:32

@Raspberry Cake: na megtaláltam, de ahogy visszanéztem Bálint nem reagál rá semmit szóval nem 100 százalék
rtl.hu/rtl2/valovilag/extra-komoly-hatodikos-nyelvtan-vita-alakult-ki-a-villaban

Raspberry Cake 2021.02.04. 16:09:53

@alma_szósz: Értékelem a fáradozásod, köszi:))
@silvermansarah: A vakcinával kapcsolatosan én is írtam kedden, hogy ledöbbentem rajta, hogy pont ő volt az, akinek fogalma sem volt róla. A másik két témával kapcsolatban is feltűnt, hogy félre van informálva,

SirLemming 2021.02.04. 16:16:27

@.Zsu: Szívesen. :)
Persze erre gondoltam: " ezt elismerem, tudnék szerelmes lenni, de addig nem leszek ameddig ő elzárkózik előlem."
Belehergelte magát. Megkapta idővel a kis kémiai koktélját, talán inkább a vele való törődéstől mint az ellenállástól, amit bent nem fog csak úgy kiheverni, kikapcsolni, elzárni. Marha nagy tudatosságra és önismertre lenne szüksége.

Moh ezzel szemben semmit se érez, vagy jól kontrollálja magát.

Raspberry Cake 2021.02.04. 16:20:12

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Bármelyik lehet az ok, de talán a legvalószínűbb az, hogy szimplán csak teszteli a tudását.
@repuloezustmokus: Viszonyítás kérdése, hogy kinek mi számít karriernek a fociban, szerintem NBII-es szintre eljutni az.
@silvermansarah: Igaz, de már pár éve a fővárosban él:))
@alma_szósz: Szuper vagy, köszi:))

SirLemming 2021.02.04. 16:22:02

@silvermansarah: mégiscsak fodbalista volt

Incognito javasolt:
youtu.be/hGsVA6ROuC8

2021.02.04. 16:24:17

@alma_szósz: és mind a kettő jó :)))) :DDD

2021.02.04. 16:27:21

@Gia: beépített emberek, vígszínházak, éjjel-nappal ügynökök!!

.Zsu 2021.02.04. 16:32:13

@SirLemming: semmit sem érez inkább. sztm derogál neki kicsit Merci, azt figyeltem meg.

hereverő heverő 2021.02.04. 16:58:12

@Raspberry Cake: Nem tudom, az NBII vajon szinvonal-e fociban, de ha én lennék az a focista akkor nekem nem jelentene semmit. Én a saját sportomban voltam válogatott is, felhúzhattam volna a címeres mezt, ha lett volna, és erre mondom azt, hogy oké, ott vagyok a tetején. De egy NBII, ahol van 60 (vagy mittudomén mennyi) csapat, mindegyikben 20-25 velem egy tudású ifjonccal, az nem olyan nagy szó.
Mondjuk anyagilag lehet hogy siker, azt nem vitatom.

Cérnahuszár 2021.02.04. 16:59:48

@Raspberry Cake: nem találom az extrákban a földrajzost :(
még azt a nyomi bv-t is megnéztem hüpp
pedig tegnap bölcsen kihagytam

Gia 2021.02.04. 17:12:32

Láttam az előzetest.Moh és Merci őszintéznek,Virágot pedig felkérdezik a nézők a kinézetével kapcsolatban.Amit mi is írtunk,hogy az instán "picit" másképp fest..

Gia 2021.02.04. 17:14:53

@silvermansarah: Jaja.Lóbelt barátunk tavaly még egy kocsmarealityben is szerepelt,de ezt már lehet,hogy más is írta.

Raspberry Cake 2021.02.04. 17:17:58

@hereverő heverő: 20 csapat van az NBII-ben, szerintem büszke lehet magára, aki eddig eljut. Persze lehet, hogy csak az elfogultság beszél belőlem:)) Édesapám is focista volt, öcsém jelenleg is focizik munka mellett. Te milyen sportágban voltál ilyen sikeres?
@Cérnahuszár adraconis.0.01: Parancsolj:)) rtl.hu/rtl2/valovilag/extra-ime-a-nagy-fovaros-kviz-te-tobbet-tudsz-mint-a-villalakok-foldrajz-teszt

Gia Gianea 2021.02.04. 17:35:10

@repuloezustmokus: Nem írtam,hogy más ugyan olyan.

TheLynx70 2021.02.04. 17:55:26

@silvermansarah: Nem Bálintot (és a többieket) akarom védeni, de huszonévesen nekem is kihagyott az agyam. :( Srebrenica! (Ezt szégyellem a legjobban, pedig akkor még nem tudtunk róla, de mégis itt volt, a szomszédban...). Öbölháború... Tojtam le, messze van... :(

SirLemming 2021.02.04. 18:03:55

@Raspberry Cake: Ha nem cserekapus volt akár tölthette hasznosan is az idejét. Attól még nem fogom sztárolni, de gondolom megdolgozott érte.

@TheLynx70: Embere válogatja gondolom, 17-18 évesen már fel-felfigyeltem az eseményekre, 9/11-et pl élőben néztem és közvetítettem a családnak.
Kissebként a délszláv háború is megmaradt, arról nagyi beszélt sokat.

No nem mintha olyan elképesztően megrendültem volna annó vagy felfogtam volna mit is jelent. :)

TheLynx70 2021.02.04. 18:04:36

@Laura Ingalls: Köszönöm szépen a posztot! :) Most is remek volt, mint mindig. :) Igaz, az én pálmám már kipusztult, nem bírta, de ezen nagyon röhögtem... :DDD

TheLynx70 2021.02.04. 18:07:49

@SirLemming: Valamennyire figyeltem, de lehet ugyanolyan bamba arcot vágtam volna, mint a villalakók. :) Most meg röhögök rajtuk. :)

TheLynx70 2021.02.04. 18:13:17

Megöltem a bulit? :O Akkor inkább húzok.

alma_szósz 2021.02.04. 18:21:19

na jó, hogy néz ki ez a link :D

Cérnahuszár 2021.02.04. 18:39:44

@TheLynx70: én a pizzát vártam amit 2 órája rendeltem, végre megjött :D
csendben falatozok

tenor.com/view/pizza-snooki-youre-my-best-friend-gif-11904016

2021.02.04. 18:45:29

@TheLynx70: vágom, de azért benne is van egy adag okoskodásra való hajlam.
:D (Nem kötelező a Brexitről magyarázni, ha nem vágja)
Mondjuk annyira nem mint Dánielben, aki beszélni sem tud, de mindent is megmagyaráz(na, ha lenne értelme a mondanivalójának) meg felnevel, meg tanácsokkal lát el. Komikus egy ember. :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.04. 18:45:42

@Laura Ingalls: divatszurkoló+akik mindig a győztesnek szurkolnak +valódi t. Brady szurkoló = összes T brady szurkoló (ezért vannak többen.

hereverő heverő 2021.02.04. 18:55:32

@Raspberry Cake: Én vitorláztam egy olimpiai osztályban. Ha lett volna zsé, a sydney olimpiai válogatóra is mehettem volna, de hát.. az egyik válogató USA, a másik Skócia, harmadik Olaszország... inkább "nem volt kedvünk" menni :(

Raspberry Cake 2021.02.04. 19:13:22

@hereverő heverő: Nagyon sajnálom:(( Önmagában egy olimpiai válogatón való részvétel lehetősége is hatalmas eredmény, jóval nagyobb, mint a már említett futballkarrier. 2016-ban volt lehetőségem eljutni a riói olimpiára, életre szóló élmény volt, sosem felejtem el:))

TheLynx70 2021.02.04. 19:15:20

@silvermansarah: Igen, benne van. :) Szerintem annyi a különbség, hogy kiből mi lehet? Sajnos ezt nagyon meghatározza, hol és milyen környezetben született. Néha, amikor olyanom van tényleg szánom ezeket a fiatalokat. :( Nem tehetnek róla, és egyik sem reménytelen. Jó, van egy-kettő... Kettő már kiesett az utóbbi időben, akkor három. :D

hereverő heverő 2021.02.04. 19:19:30

@Raspberry Cake: Meghiszem azt! Ezért kicsit irigyellek is :) Az a fenedolog, hogy az osztályomban azóta háromszoros világbajnok a magyar hajó, a repülő hollandiban Majthényi Zsombiék 14szeres világbajnokok, az osztály fennállása óta ők a legeredményesebb hajó, és senki semmit nem tud ezekről.

TheLynx70 2021.02.04. 19:19:44

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Jó étvágyat! :) Nekem muszáj főznöm. :D

TheLynx70 2021.02.04. 19:25:55

@hereverő heverő: Respect, Heverő! Ezt mindenféle szmájli nélkül mondom, és nem is szeretném túlragozni. Nem értek a vitorlázáshoz, de amit láttam róla, kemény...

Raspberry Cake 2021.02.04. 19:29:27

@hereverő heverő: Az akkori szerelmemnek sikerült a kijutás, a szüleivel mentem ki szurkolni neki. A foci hazánkban felülreprezentált a többi sportághoz képest, ami érthetően bánt téged. Részletesebben nem megyek bele, tiszteletben tartom, hogy ez az oldal politikamentes:))

hereverő heverő 2021.02.04. 19:35:19

@TheLynx70: és @Raspberry Cake: Most néztem utána 2019-ben is Litkeyék lettek a világbajnokok, negyedszer. Tavaly a járvány miatt elmaradt a VB. És bár voltam én is VB és EB versenyeken, de az szóra sem érdemes - csak nekem volt világraszóló élmény.

TheLynx70 2021.02.04. 19:35:45

@Raspberry Cake: EKG! :) Csak a sportágat írd le, az nem politika. :) Én az ökölvívás fanatikus vagyok, de inkább profi meccseket nézek...

TheLynx70 2021.02.04. 19:38:45

@hereverő heverő: Egy VB és EB hatalmas élmény, gratulálok hozzá! Odajutni sem lehet egyszerű. :O

Raspberry Cake 2021.02.04. 19:39:22

@TheLynx70: Mellette kézilabdáztam is hosszú évekig, de én közelében sem voltam annak, hogy olimpiára kijussak. A politikai vonatkozást a focival kapcsolatosan értettem.

Raspberry Cake 2021.02.04. 19:40:34

@hereverő heverő: Csatlakozom @TheLynx70: véleményéhez, legyél nagyon büszke magadra, van mire annak lenned:))

sztropNat 2021.02.04. 19:42:56

@Gia: Szerintem Virág lassan az instán se fest másképp.:D
Pont mikor elméláztam, hogy egy Merci-Virág párbajon kire szavaznék.. hisz Virág tényleg borzasztóan igénytelen kívül-belül, nem csinál semmit és még flegma is hozzá. Viszont ha Merci elkezd héliumhangozni, rögtön arra jutok, hogy vele kéne mielőbb csökkenteni a létszámot.
Szóval jobb híján meglestem az instra profiljukat és még ha a szerkesztők ugye nem is feltétlen előnyös képekkel dobják fel az oldalukat. Azért Mercikén van változatos smink, frizura, vagy látszólag épp csinál valamit valahol. Olyan aktív, színes villalakó benyomását kelti, ellenben Virág.. azzal a összefogott, vagy fejére hányt hajgumóval a rózsaszín pendejében vagy a fekete kinyúlt szabadidő-szettjében. Tele van ilyen képpel ahol üresen néz, ugyanolyan hajjal-ruhában.. Mintha szanatóriumban élne és nem tudná, hogy minden szögből kamerák veszik. Tényleg mintha el is felejtette volna, hogy ő nem nyaral, hanem egy játékban vesz részt. Danizik, döglik és ebből áll az egész villaléte.

MsIreneAdler 2021.02.04. 19:47:26

@Laura Ingalls: nagyon tetszett a poszt, hálás is vagyok érte,mert ugye tegnap átaludtam az egész műsort! Ma is küzdök az elemekkel :)

Komolyan úgy kezdődött az egész romantikus este Moha meg Merci között, hogy "Kúrunk?"?? Hát nő legyen a talpán, aki erre a szerelmes invitálásra nemet mond :D

hereverő heverő 2021.02.04. 19:50:02

@Raspberry Cake: jaj nem bánt, legalábbis nem jobban mint mindenkit az ismert (politikai) okok miatt. Ami igazán bánt, hogy ennyire semmi hír nincs arról, hogy igen, megint magyarok lettek világbajnokok valamiben, sokadszorra akár mint Majthényiék (az előbb rosszul írtam, "csak" 13-szoros világbajnokok). És ha én most nem írom ide, ti semmit nem fogtok ezekről az eredményekről tudni, ami nem a ti hibátok. És félek tőle, hogy nem az én kissé speckó sportom az egyetlen ami elsikkad.

TheLynx70 2021.02.04. 19:52:39

@Raspberry Cake: Értem a futballista utalást. :DD Ők is emberek, pénzből és fizetésből élnek, és azért akad, aki focizni is tud. :))

hereverő heverő 2021.02.04. 19:52:55

@MsIreneAdler: Én ugyan pasi vagyok, de egy ilyen invitálásra még én is nemet mondok MMKK.
-kúrunk?
-mármint engem, agyilag fel?

TheLynx70 2021.02.04. 19:55:26

@sztropNat: EKG! :) De én Mercire sem raknám szívből a szavazatom (legfeljebb tattikából), úgyhogy ötven-ötven százalék, ami száztíz, mint tudjuk, igazándiból úgymond. :)

alma_szósz 2021.02.04. 19:57:40

Frunátó instagram live most

hereverő heverő 2021.02.04. 19:58:21

@alma_szósz: ott dögöljön rakásra ahol van. már bocsánat :)

alma_szósz 2021.02.04. 20:01:53

@hereverő heverő: nagyon szeretem magam kínozni ilyenekkel

MsIreneAdler 2021.02.04. 20:02:58

@hereverő heverő: és egy olyan szex után, ami így kezdődött Merci még valami szerelmi vallomást várt? Döbbenet...

TheLynx70 2021.02.04. 20:04:03

@alma_szósz: Bocsánat, szóval tájékoztass! :) Mi történik Fruval? :)

Kosztarika 2021.02.04. 20:04:24

!!!!!

Instagram élő vvfru oldalán Renátóval.

alma_szósz 2021.02.04. 20:06:08

@TheLynx70: kapott új pillákat, ugyanazt monda mint a Rencsi, ugyanott vannak de 2 telefonról van a live, Fru kistesója rohadt idegesítő és renátóval játszik

hereverő heverő 2021.02.04. 20:07:13

@alma_szósz: Jaj ne érts félre, nem téged minősitelek. Gondolom megint magyarázza a bizonyítványt, és mi vagyunk a hülyék.

MsIreneAdler 2021.02.04. 20:07:58

@repuloezustmokus: kislány?? Jajj, őt miért kell instán nyomni?

alma_szósz 2021.02.04. 20:08:27

faszért nem tudnak egy telefonnal videózni

hereverő heverő 2021.02.04. 20:08:27

@MsIreneAdler: Ha olyan szerelmes lennék mint Merci, én is többet várnék. Tapasztalatlan még szegény kislány, de jól állja az ütéseket.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.04. 20:09:27

@MsIreneAdler: nem tudom...ha goni vagyok akkor azt mondom hogy pajzsnak használják

Fu Szekh Li 2021.02.04. 20:09:35

Stét mindegykinek! Csak utolértelekk titeket (pörögtök, mint...)

Ezt meg csak úgy, Tvbuzi biztos örül neki:
www.youtube.com/watch?v=MzEqcRRIamA&ab_channel=PomplamooseMusic

sztropNat 2021.02.04. 20:09:44

@MsIreneAdler: Én már megijedtem, hogy meg akarják etetni a nézőkkel (vagy legalábbis Merci a riportban is ilyesmit sejtetett.) hogy "végre megtörtént!" hát mi más lehet ez, mint a kapcsolat szint lépése, illetve Moh ordas kihasználása? Holott amellett, hogy volt már ilyen hátulról-berakós (és ezek szerint néhány lökés után kivevős..) műsoruk, azért az se volt olyan rég, mikor a nyugiban Merci a félálomban lévő Mónak mondogatta, hogy "tedd be!! tedd be!!" és jobb híján csak a farkán pihentette a kezét, ha már más nem jutott.
Azt gondoltam egy ilyen előzmény és invitálás után ez már Merci részéről is egy tudatos mártíromság, hogy "azt hittem ezután majd minden más lesz.."

alma_szósz 2021.02.04. 20:10:53

azért törölte a képeket mert bamba a feje rajtuk

Raspberry Cake 2021.02.04. 20:11:28

@hereverő heverő: Nso-n szoktam olvasni leggyakrabban a hazai vonatkozású sporthíreket. Nem állítom, hogy minden sportágban naprakész vagyok, de túlnyomó többségüket figyelemmel kísérem. Ha ez egy cseppet vígasztal, akkor olvastam tavaly a Majtényi-Domokos duó sikeréről, ahogy Érdi Mária ezüstérméről is néhány napja, bár vélhetően ezzel kisebbségben vagyok.
@TheLynx70: Nem nézem le egyáltalán a focistákat, ameddig nem voltak zárkapusok a meccsek barátaimmal néha-néha jártunk, de nem viselek szemellenzőt, látom, hogy többet költenek rá a többi sportág rovására.

.Zsu 2021.02.04. 20:11:57

@MsIreneAdler: igen, a romantika csúcspontja volt az a szeximexizés.

Frúnátó persze most mosdatja magát: "Ez kell a nézőknek, és nem hogy mi kimondtuk a dolgokat"

SirLemming 2021.02.04. 20:12:37

Jóestét, időben ébredtem a műszak utáni szundiból.

@hereverő heverő: Gratulálok! Az nem az a sport amit bárhol tud az ember gyakorolni. Tulajdonképp nem is nagyon tudom hol van hivatalos pálya hozzá.
Meg elhivatottság kell hozzá mindenki részéről, technikai sport mindig drága mulatság.

Nálam pont az elhivatottság hiányzott.
Sportban a 10m légpiszoly jutott. 2 "elszabotált" verseny (valakinek befyásosabb volt a papája gondolom) és a fiatalabb énemre jellemző kudarckezelési nehézségek után idejekorán abbahagytam, kár volt. (Bár olcsóbb.)

Szenior nincs vitorlából?

Krétagarbó 2021.02.04. 20:13:03

@alma_szósz: gondolom azt mondta, hogy hatodikAs. Engem is kijavítottak mindig:)

Krétagarbó 2021.02.04. 20:14:14

@Raspberry Cake: mert a sümegiek Tapolcán szoktak születni. Bár régen volt szülészet Sümegen is úgy hiszem.

Sepsidzsi 2021.02.04. 20:14:28

Rencsula csakodaèrt szolnokra, most làjvoltak fruval meg mèg fognak is, ha valakit esetleg èrdekel

alma_szósz 2021.02.04. 20:14:48

@Krétagarbó: igeeen, én eddig még sosem hallottam így

Raspberry Cake 2021.02.04. 20:15:09

@Kosztarika: Pont kiléptek, mikor beléptem:DD Volt valami érdemleges mondandójuk?

SirLemming 2021.02.04. 20:20:59

@Sepsidzsi: Akkó az a verzió is megpusztult hogy Frumama vagy a VValóság lebeszéli Fru-t Rencsiről. Oh well, azaz kút.

Kosztarika 2021.02.04. 20:21:09

@Raspberry Cake:
Meglehetősen sok pozitív kommentet kapott Fru. Renátó a saját telefonján vihorászott az undormány fejével.
Rákérdezett valaki a szájbaköpésre és hogy Fru anyja mit szólt hozzá. A csaj mondta volna, Renátó rászólt, hogy ezt ne. Fruzsi azt mondta: de elmondom.
Aztán azonnal közölte, hogy "recseg a két telefon" , később jelentkeznek és letette.

hereverő heverő 2021.02.04. 20:21:18

@SirLemming: Nincs, amíg birod addig mehetsz. Viszont vannak Masters világkupák, ahol feltétel, hogy a legénység összesen minimum 120 évesnek kell legyen (3 ember).

Kosztarika 2021.02.04. 20:21:57

@SirLemming:
Sajnos nagyon úgy tűnik. :(

SirLemming 2021.02.04. 20:23:17

@Kosztarika: Recseg a frászt az Józsi volt a furkósbottal.

hereverő heverő 2021.02.04. 20:23:21

@Kosztarika: az a seggarc, már itt kinn is uralja a mátkáját. Fruzsika szerelmem, recseg a telefon, ezért belédrugok kettőt, hogy tudd hol a helyed!

Sepsidzsi 2021.02.04. 20:24:52

Fru azt mondta rosszul àll neki a kamera de szerinte nem hasonlìt a grincsre

hereverő heverő 2021.02.04. 20:24:55

@Raspberry Cake: e kommented felett elsiklottam, bocs. Persze hogy vigasztal! Több Sütikét az országba!

2021.02.04. 20:25:29

@alma_szósz: nem a képekkel van a baj, a feje gyárilag bamba

hereverő heverő 2021.02.04. 20:25:41

@Sepsidzsi: Majd fog, csak mondjon ellent Rencsulának

alma_szósz 2021.02.04. 20:26:21

nézik közben a shoder klubot a tévében

2021.02.04. 20:28:07

@Sepsidzsi: A Grincs is kikéri magának, hogy Fruhoz hasonlítsák. Innestől biztosan.

Krétagarbó 2021.02.04. 20:28:30

@alma_szósz: igen, közben megnéztem a videót. Bálint nem hantázott, arrafelé tényleg így a "helyes".

MsIreneAdler 2021.02.04. 20:28:33

@sztropNat: azért annyira most had ne szakadjon meg a szívem Mohért, ő akart kúrni. Amikor Merdzsó ott nyüzsgött körülötte, meg taperolta, na akkor sajnáltam. A kéretlen érintés baromi szarul tud esni.

@.Zsu: azért kíváncsi leszek a folytatásra... Mármint nem a további szexekre, inkább a magyarázkodásra :D

2021.02.04. 20:28:57

@Kosztarika: Persze, hogy sok pozitív kommentet kapott, mert csak azokat érdekli amit mond.

2021.02.04. 20:30:05

@MsIreneAdler: Nincs ennyi kraft ebben a tegnap(előtt)i kufircban. A reggeli reakciójuk mindent elmondott arról, hogy mennyire volt értelme.

Krétagarbó 2021.02.04. 20:30:35

@Sepsidzsi: elég rossz az az irány, ha minden egyes kommentre, rosszabb krtitikára reagálni fog és megsértődik. Így nem sokáig fogja bírni a celebséget.

Egyfejű 2021.02.04. 20:30:38

Helló! @hereverő heverő: (és mindenki, aki eredményesen sportolt bármilyen sportban): gratula és elismerés! Én ugyan nem vagyok sportember (salátakoromban valamiket kézilabdázgattam mert korcsolyázgattam helyi szinteken, de az rég volt), viszont apukám sporttanár volt és megszerettetett velem és megtanított értékelni kb. minden sportot. Többek között ezért is vagyok kénytelen megosztani a figyelmem a VV meg az Exatlon között :)

Egyfejű 2021.02.04. 20:33:13

@Krétagarbó: nem megsértődik, csak helyreigazítást eszközöl, ugyanis MI tudjuk, látjuk, gondoljuk rosszul :)

MsIreneAdler 2021.02.04. 20:33:34

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jaaa :(. Azt hittem ebből még lesz valami konfliktus vagy valami. De ezek szerint nem volt valami nagy durranás (hö hö, szó szerint :D)

TheLynx70 2021.02.04. 20:33:51

@Krétagarbó: Sümegen a vár is! csodálatos. :)

SirLemming 2021.02.04. 20:34:25

@Krétagarbó: Viszont most megszokja később sokkal könnyebb dolga lesz. Felteszem kevés celebképző működik itthon.

Tiktok az amúgy a tojás?

alma_szósz 2021.02.04. 20:46:18

jaj Fru beolvasta amit kérdeztem

hereverő heverő 2021.02.04. 20:46:42

És akkor én ma ezzel búcsúzom tőletek
www.youtube.com/watch?v=L057hdteud8

Mindenkinek szép estét, éjszakásokat üdvözlöm.

Egyfejű 2021.02.04. 20:48:09

@alma_szósz: és mit kérdeztél? (nem vagyok instán)

alma_szósz 2021.02.04. 20:51:00

@repuloezustmokus: megkérdeztem, hogy hol a szájkontúr

Gia 2021.02.04. 20:53:21

@Egyfejű: Én is Exatlonozom.Kiknek drukkolsz?

KékCsöcsűPini 2021.02.04. 20:53:38

@alma_szósz: NA jóra érkeztem....
rögtön ezt olvastam : megkérdeztem, hogy hol a szájkontúrt :D :D
JAH : ELSŐ !

KékCsöcsűPini 2021.02.04. 20:55:07

Mámmeg Fru és Renyhe együtt ? Jó család lesz az !

Gia 2021.02.04. 20:55:19

@Egyfejű: A héliumhangú Krisztián nagyon ügyes!:-)

ErdélyiSárkánylány 2021.02.04. 20:55:53

@Gia: Én is exatlonozom. Bajnok szurkoló vagyok :)

Gia 2021.02.04. 20:58:09

@Egyfejű: Hát én inkább a kihívókhoz húzok,bár a mostani vihar a biliben nem jön be.A kihívó Bálint kecskeméti,mint én.

Egyfejű 2021.02.04. 21:01:30

@Gia: Bálint szimpi, abból a csapatból ő a favorit. Mindkettőnél vannak ilyenek meg olyanok, tulajdonképpen, de összességében - vagy hagyományból mégis a bajnokoknak drukkolok.

Gia 2021.02.04. 21:03:07

@ErdélyiSárkánylány@Egyfejű: Az a baj,hogy a kihívóknál van egy Rencsó tipus.Pontot nem hoz,de a feszkót szítja.

Gia 2021.02.04. 21:04:30

@Egyfejű: Tavaly én is a bajnokoknak drukkoltam.

TheLynx70 2021.02.04. 21:07:14

@Raspberry Cake: EKG! Hidd el, én is így gondolom, de sajnos ezen nem tudunk változtatni. :( A labdarúgás a sport, és készen van. Pedig nagyon sok sportolónk ott van az élvonalban. :D Volt nekünk egy Papp Lacink, akinek a a halálhírére profi meccsek előtt harangoztak. :) Bocsánat, de ez komoly, nem mehetett profi világbajnoki címért...de ismerte mindenki. :)

Egyfejű 2021.02.04. 21:08:49

@Gia: én is, bajnokok+Bogi.

Egyfejű 2021.02.04. 21:09:28

@ErdélyiSárkánylány: ahogy gia mondja, nála is kileng a renatometer

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.04. 21:10:37

@TheLynx70: a Nyári Krisztián könyvében azt írta hogy Papp Lacinak kárpótlásként, bár ezt nem lehet kárpótolni küldtek egy világbajnoki övet
na igen, a nemrég 100 éves Keleti Ágnest videoüzenetben Simone Biles is köszöntötte

TheLynx70 2021.02.04. 21:10:41

@TheLynx70: Egy Renó gyerek nem lett volna kihívás neki, pedig állítólag ökölvívó!?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.04. 21:12:35

@TheLynx70: én azt nem szeretem amikor minden eredményt megakarnak magyarázni..
hogy csak azért nyert mert..de ha ott lett volna x akkor...

TheLynx70 2021.02.04. 21:18:05

@repuloezustmokus: Ezt nem lehet pótolni egy övvel. :) Szerintem nem érdekelte. :) Ő harcolni szeretett volna, és a hatalom nem engedte. Pedig "geci" jó bokszoló volt. :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.04. 21:19:53

@TheLynx70: pótolni nem lehet, de jelzi hogy hol volt a valodi helye

TheLynx70 2021.02.04. 21:20:39

@repuloezustmokus: Rönó meg ott bokszolt egy szekrénnyel, igaz az nem üt vissza. :D

2021.02.04. 21:20:49

Jaj, Exatlon. Lehet bármilyen ez a szimpla sorverseny, de a vontatott, extra hosszú adásidő és Palik Laci orgánuma együtt büntet. Inkább néznék Pályán maradnit vagy Csepü, lapu, gongyolát.

Egyfejű 2021.02.04. 21:23:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: a tölteléket, elő-utójátékot én is kihagyom, de a küzdés tud izgi lenni

evacat 2021.02.04. 21:25:53

@TheLynx70: Ha már a leboxolt szekrénynél tartunk.
Ennyire szarnak az egész évadra, hogy a szekrényajtó már hónapok óta oda van támasztva
a szekrény oldalának. A találékony ápoltak törölközőket aggattak rá. Senki nincs a stábban
akinek az a feladata, hogy kijavitsa/kijavittassa ami elromlik, eltörik?

Ja és a budin sincs deszka még mindig.

Egyfejű 2021.02.04. 21:29:47

@evacat: Erről eszembe jut a Micimackóból az a jelenet, amikor Micimackó beszorult hátsó felét fogasnak vagy minek használta Nyuszi :D .D

2021.02.04. 21:32:07

@evacat: Az hagyján, minden le van pusztulva, a rekortán, a jakuzzi oldalában a felfalazás.

evacat 2021.02.04. 21:34:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Én is figyeltem. Eleve trehány volt a munka, segitett az eső, a hó.
Meg azt sem gondolom, hogy a rekortánnak jót tesz a virágföld, meg a marhatrágya.

evacat 2021.02.04. 21:36:01

@evacat: jellemző a műsor szinvonalára, hogy ezeket is észrevesszük, mert az összefoglaló unalmas.

2021.02.04. 21:37:19

@SirLemming: jaj, ez jó, szeretem

szerva itt: youtu.be/L_yo23TWJm8

Fu Szekh Li 2021.02.04. 21:37:54

@SirLemming: Ha már benne volt Kris is, akkor:
www.youtube.com/watch?v=Vg3amPjrg1M&ab_channel=Avilaav2

Ki van még olyan öreg, hogy emlékszik a Konvojra?

Fu Szekh Li 2021.02.04. 21:47:16

Ha már a nagy öregekről van szó, itt egy friss felvétel:
www.youtube.com/watch?v=oN2zM8ybqMw&ab_channel=TomJonesVEVO

2021.02.04. 21:48:16

Na ezt a zenét ki ismeri fel a vének tanácsából? youtu.be/vZKCLvr_k5s

SirLemming 2021.02.04. 21:50:02

@VV10 Velőtrázó Vélemény: @Fu Szekh Li: :D
Ennyi idő már nincs is kezdésig, de megy minden listára, jó az itteni termés.

Konvojt tuti láttam, sőt játékként volt is kamionom.

SirLemming 2021.02.04. 21:51:27

Helyettes PPupuszolgálat jelenti 10 azaz tíz perc múlva kezdődik a móka und kacagás.
Konténereket tessék bekészíteni.

2021.02.04. 21:53:55

Ezt láttátok már? Dee Snider. Már 5 éves, de nagyon üt: youtu.be/2-DhlrMqKNk

Ego0123 2021.02.04. 21:56:56

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nekem a balett nem jön be, pedig a színházbérletbe is beletettek 1 előadást, hiszen nálunk világhírű.

Fu Szekh Li 2021.02.04. 21:58:06

@Ego0123: Én Emersont láttam anno Pakson. Az se volt rossz :)

2021.02.04. 21:58:56

@Ego0123: Nem a balett a lényeg, a zene! Segítek, filmsorozat.

.Zsu 2021.02.04. 21:59:30

ezek a gyanú árnyékában előzetesek mindig csodálatosak :D

2021.02.04. 21:59:51

@Fu Szekh Li: Na ezt se sokan ismernék fel.

2021.02.04. 22:00:32

@.Zsu: Az hagyján, de hány ismerőst láttam már benne. Eddig kb. tízet a VV10 alatt.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 22:00:40

Sziasztok, szép estét! Látom, lemaradtam Grincs és Renáta élőjéről. Megyek is zsebkendőért, hogy telesírjam. :D

Mók_Ica 2021.02.04. 22:01:38

szeva, szép estét mindenkinek :D

SirLemming 2021.02.04. 22:02:36

@Kiégett Hobbynyúl: azóta is Alma beolvasott kérdésére várunk...

.Zsu 2021.02.04. 22:02:47

@VV10 Velőtrázó Vélemény: neeee, én egyszer voltam rtlklubnál meghallgatáson :DD nem tudtam mi lesz pontosan, valami napi sorozatra kerestek Bárkit. 1 napnyi meló, 80ezer ft volt. egyetemista voltam, és nem választottak be:DD
de nagyon unszimpatikus volt a casting bagázs

tvbuzi 2021.02.04. 22:03:42

Mercike nagyon unja

.Zsu 2021.02.04. 22:03:53

minden beköszönőnek szép estét :)))

tvbuzi 2021.02.04. 22:04:35

Bálintot szopatja a BB

Cimili2 2021.02.04. 22:04:55

mit vizionál a felkerdező:DDDD

Mók_Ica 2021.02.04. 22:05:00

@Cimili2: sziamia :)))

@tvbuzi: hát én is kezdem unni..... pedig még alig kezdődött el.....

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 22:05:21

@Mók_Ica: @Cimili2: @.Zsu: Sziasztok! ^^
@SirLemming: A bv végéig csak megérkezik. :D

Csak nekem fura, hogy Bálának főként a negatívakat adják be? Legalábbis eddig. Sokkal több a pozitív kommentje instán.

2021.02.04. 22:05:30

@Egyfejű: Ott a pont, de ment gugli nélkül?

edimörfi 2021.02.04. 22:06:00

@tvbuzi: Nem szopatja, hanem durván belenyúl a versenybe, a szokásos manipulációival. Van "szerencsém" ismerni a módszereket.

SirLemming 2021.02.04. 22:06:22

@Egyfejű: Láttam vagy kétszer a sorozatot az évek folyamán. Az IRL love story meg rém aranyos adalék.

2021.02.04. 22:06:51

A szerkik majd meggebednek, hogy konfliktust gerjesszenek. Nem igazán jön össze.

Cimili2 2021.02.04. 22:07:00

na kati neni megdicsérte.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 22:07:10

@edimörfi: Végül is, a vellalakókat alaposan félrevezetik ezzel, ez tény.

Cimili2 2021.02.04. 22:08:10

@tvbuzi: ezt nem hiszem el.:))))))

edimörfi 2021.02.04. 22:08:50

@Kiégett Hobbynyúl: Leginkább a Dani-Virág párost, mert azok már a képzeletükben át is vették a millát.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 22:09:16

@Cimili2: Feltűnően a rosszakat emelték ki. :DDDDDDDD Kati néni meg... hát Kati néni. :D

Krétagarbó 2021.02.04. 22:09:33

Mit jelent a pojáca? Virdzsi nem tudja ::(

Cimili2 2021.02.04. 22:09:46

na végre egy jatékos, aki tisztaban van vele, h a nézők nem hülyék.

Mók_Ica 2021.02.04. 22:09:47

mi az a pojáca? nem tudják..... megírjuk nekik? úgyis olvasnak.... :DDD

edimörfi 2021.02.04. 22:09:52

@tvbuzi: Hogy a klasszikust idézzem: "Nem mese ez, gyermek..."

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 22:10:16

@edimörfi: Igen, látszott Daniellán, hogy elhiszi, Bálát tényleg nem kedvelik. Pedig szegény ha tudná, ha az összes szimpátia szavazáson vezetnek Robival... :DDDD

Egyfejű 2021.02.04. 22:10:20

@VV10 Velőtrázó Vélemény: bevallom, hogy nem, rémlett a hajó, amint beúszik a kezdésbe, de a név nem ugrott be

.Zsu 2021.02.04. 22:10:26

@Krétagarbó: én ezeken jókat szórakozom. azt hittem Vivi nem tudja

Mók_Ica 2021.02.04. 22:10:29

@Krétagarbó: ekgekg

@tvbuzi: bakker...... még nem állt át az agyam a vv-re :DDDDDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 22:11:12

@Mók_Ica: Légyszi írd bele a narráció jelentését is. :DDDDDDD

2021.02.04. 22:11:33

Erről a Moh tipitapi poénról Madonna béna koreói jutnak eszembe.

.Zsu 2021.02.04. 22:11:46

Nincs arany középút!! ezt Merci jól látja.

Mók_Ica 2021.02.04. 22:11:50

@Kiégett Hobbynyúl: amikor az otthoni telefont kapta, akkor úgy értette amit mondott neki az apja, hogy ő a legjobb és nagyon csinálja, amit bent csinál.... addig is nagy volt az arca, de azóta még nagyobb

Cimili2 2021.02.04. 22:12:12

na kezdődik héliumos nyavajgása.

edimörfi 2021.02.04. 22:12:42

@Cimili2: Hosszadalmas lenne, de maradjunk annyiban, hogy több mint negyed százada a médiában melózok, amit csak kell, azt ismerek.

Krétagarbó 2021.02.04. 22:12:43

Móh nem hiszem, hogy nem érzi, hogy nem játszunk így senkinek az érzelmeivel...

Mók_Ica 2021.02.04. 22:12:44

@Kiégett Hobbynyúl: oksa :DDDD

marci besértődik héliumhangon..... óhhhh

2021.02.04. 22:13:57

@edimörfi: Az a baj, hogy ugyanezt művelik velünk nézőkkel is, nem csak a műsorban lévőkkel. Erre kéne ráébredni sokaknak.

.Zsu 2021.02.04. 22:14:06

kívánom Mercinek, hogy érezzen dühöt Moha iránt is, és csalódjon benne is, ne csak mindig magában.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 22:14:11

@Mók_Ica: Igen, teljes mértékben ezt vette le az egészből, ahogy azt is igen biztatónak találta, hogy Virdzsinek mennyi követője van. :D Lesz meglepetés neki is, Virágnak is, azt hiszem.

Mók_Ica 2021.02.04. 22:14:26

@Krétagarbó: az a baj, hogy moha vágyat ébreszt és hiú reményeket merciben.... olyan, mint azok a lányok, akikre azt szokták mondani, hogy szűzk@va

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 22:15:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ekg. Azt vágnak össze és mutatnak meg, amit akarnak. Elég egy kiemelt részlet is, sokan készpénznek veszik azonnal.

Krétagarbó 2021.02.04. 22:15:19

@.Zsu: EKG.

Nagyon sajnálom. Mert okosan látja, de rohadt nehéz lehet, együtt bezárva.

tvbuzi 2021.02.04. 22:15:25

Bálint milyen ragyás

2021.02.04. 22:15:33

Marcitól ez nem szerelem, rögeszme.

SirLemming 2021.02.04. 22:15:38

Miért nem fexik külön ágyra?

De most értelmesen beszélt...

.Zsu 2021.02.04. 22:17:14

@SirLemming: igen, a riportszobában összeszedetten beszél, meg szerintem érzi ő alapvetően a dolgokat.

de a viselkedése még infantilis

tvbuzi 2021.02.04. 22:17:28

Mercike hogy bunkózik :D

Cimili2 2021.02.04. 22:17:45

csak focis híreket olvasnak be nekik??

KékCsöcsűPini 2021.02.04. 22:17:55

MERCIvel értek egyet ! telibebaszott kurva focisták....
Beteg ez a világ !

Adamadam 2021.02.04. 22:18:33

Merci meg Szoboszlai, hogyne:D

Mók_Ica 2021.02.04. 22:19:08

@Krétagarbó: @VV10 Velőtrázó Vélemény: pontosan, a bezártság és hogy nem érik őket "normális" ingerek....nem tud "eltávolodni" semennyire :((((

@tvbuzi: tegnap amikor a dzsakuban voltak, akkor is néztem, hogy mennyire kivirágzott a homloka.....biztos a szexhiány :DDD

TheLynx70 2021.02.04. 22:19:29

@SelyemSonkaPini: De jól néz ki? :D Helyes? :D

SirLemming 2021.02.04. 22:19:33

@Mók_Ica: Jessica Benton de jó volt...

Mók_Ica 2021.02.04. 22:20:08

megint igényesen böfögött vmlyik .... undik

nicu71 2021.02.04. 22:20:36

Mercyke ma szenzációs

2021.02.04. 22:21:09

@Mók_Ica: Roland szelleme a villában maradt

SirLemming 2021.02.04. 22:21:16

@TheLynx70: Csak bökni akarta Moh oldalát. :D
@SelyemSonkaPini: Ja. Tolhattak volna erőemelő vagy favágóVB híreket.

Mók_Ica 2021.02.04. 22:21:20

@SirLemming: nem mai sorozat..... :DDD

Spitzbauer 2021.02.04. 22:21:24

Jojstéjt! Ahogy nézem, Mú elbaxta. Szó szerint. Azért így mér ne viselkedjünk egy nővel miután mekQrtuk, még ha Marci is az. Szerintem.

Krétagarbó 2021.02.04. 22:21:27

@Mók_Ica: nagyon, a gyomrom felfordul ettől.

princejesus 2021.02.04. 22:21:32

@nicu71: szerintem idegesítő a duzzogása

KékCsöcsűPini 2021.02.04. 22:21:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem érdekel... ez a véleményem a focistákról
túlfizetett semmirekelő bagázs

tvbuzi 2021.02.04. 22:21:47

Veszek má magamnak arcmaszkot

nicu71 2021.02.04. 22:22:08

Uhh .Én is feltennék egy maszkot.Valaki segítene?

Mók_Ica 2021.02.04. 22:22:20

@VV10 Velőtrázó Vélemény: és kiszabadult a palackból......:))))

Mók_Ica 2021.02.04. 22:22:51

@tvbuzi: @nicu71: megirigyeltétek pp-t? :DDDDDDDDDD

tvbuzi 2021.02.04. 22:23:02

Azt hittem hirtelen Hannibál L. de csak PP

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 22:23:07

@SirLemming: Á, dehogy. Akkor 3 órában azt kellett volna magyarázni, mi a különbség az erőemelés és a súlyemelés között.

2021.02.04. 22:23:10

PP inkább Anthony Hopkinsra emlékeztetett

Krétagarbó 2021.02.04. 22:23:28

@Spitzbauer: Móh-nak sikerült lecsúsznia lassan Dani szintre. Ami azért elég emberes teljesítmény viszonylag rövid időn belül.

.Zsu 2021.02.04. 22:23:39

@princejesus: sztm Moh faszkodása is idegesítő

KékCsöcsűPini 2021.02.04. 22:23:39

@SirLemming: Az se érdekelt volna, de azokról nem a fél világ szól...

Cimili2 2021.02.04. 22:23:54

de hülye ez a pp. nemtom abbahagyni a röhögést.:DDDD nagyságrendekkel jobb, mint ancsa.

2021.02.04. 22:23:57

@Spitzbauer: Az hagyján, hogy elbaszta, de rá is jött.

nicu71 2021.02.04. 22:24:31

@Mók_Ica: Szerintem Pp is megérdemeltmàr egy kurva maszkot,azzt az XXXLutzát már!

.Zsu 2021.02.04. 22:24:40

ja és PUSKÁS PETI kérlek vezesd te mindig a műsort!

Mók_Ica 2021.02.04. 22:24:42

@Krétagarbó: szerintem durva ennyire szabadon, bárki arcába böfögni..... mert ez nem kicsúszott... hanem ahogy jön belőle, úgy engedi szabadon és még elnézést sem kér..... broáf

@Spitzbauer: ekg

Cimili2 2021.02.04. 22:25:06

@tvbuzi: én már hetek óta tervezem, de úgysem jutok el, rendelni fogok.

2021.02.04. 22:25:17

@SelyemSonkaPini: Nem ilyen egyszerű a dolog. De mindegy, ez emocionális téma, nem igazán lehet elmagyarázni.

KékCsöcsűPini 2021.02.04. 22:25:27

@kipcsak harcos: biztos is.... mehetek a Gulágra mint Navalnyij szegényem !

2021.02.04. 22:25:56

@nicu71: Neked már csak szopóálarc jutott, leértékelve. :-P (bocs, magas labda volt)

Mók_Ica 2021.02.04. 22:26:26

@Ego0123: igen :)))) mit nyertünk? remélem legalább egy minyont! :DDDD

@nicu71: ez az xxxxxxxxlutz is idegesítő.....

Krétagarbó 2021.02.04. 22:26:44

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nekem nem úgy tűnt most, hogy rájött volna.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 22:27:26

@.Zsu: ekg. Ez a huzavona akkor sem oké, ha elmondja ezerszer, hogy ő aztán nem akar semmit, míg a viselkedése az ellenkezőjéről tanúskodik.

KékCsöcsűPini 2021.02.04. 22:28:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nem a focisták tehetnek róla... az emberek barmok , hogy ezt emelik fel... beteg értékrend nálunk meg megsokszorozódik
De így volt ez az 50es években is....
De azért az se normális dolog, hogy egy Messi felszámolsába dönt egy akkora klubot
(Nem őt hibáztatom és elismerem ő tényleg rendkívül ügyes.... )

SirLemming 2021.02.04. 22:28:49

@Kiégett Hobbynyúl: Nem mintha nagyon értenék hozzá, de tavasszal az amerikai cseresznyemagköpő versenyt is megnéztem. ÚGyis leállt minden más.
Bár nálam a TV 90%ban csak háttérzaj.

@Mók_Ica: Hát... én se vagyok már épp mai gyerek, de minden relatív. :) Valahogy Onedin megmaradt. Többre emlékszem belőle mint a whiskygőzös Dallasból pl.

@Merci: Hallgattál volna magadra és off, b*sszameg.

2021.02.04. 22:29:12

Azért ne csak Mohokit ekézzük. Az a lyuk bőven a privát auráján belül tartózkodik két hónapja a nap nagy részében.

Mók_Ica 2021.02.04. 22:29:35

@Krétagarbó: moha egy olyan fiú, akit kinézetre szívesen látnál a lányod mellett... alapjában kedves, de nem sokat kellett eddig tennie sztem a lányok "kegyeiért".... ezért egy uncsi báb....

lóbeltben és bálintban is több életrevalóság van.....

KékCsöcsűPini 2021.02.04. 22:29:57

@SirLemming: MAjd vége lesz a VV-nek és akkor Mercike is megszabadul a kötésből...
(amibe maga vitte magát)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 22:30:37

@SirLemming: Megértem. :D Másra nem is jó, nálam is csak döngicsél, kivéve ilyenkor. :D

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Dehogy is. Merdzsó nyomulása is baromi idegesítő, hogy a két agysejtjével nem fogja fel, hogy a nem az nem.

Cimili2 2021.02.04. 22:30:37

@SelyemSonkaPini: amennyi pénze van, meg is vehetné a barcát.

Ego0123 2021.02.04. 22:30:48

@Mók_Ica: ahogy látom Bogi szerelmét a kis Petikét.:)

Mók_Ica 2021.02.04. 22:31:15

@Cimili2: állítólag .... ő ilyen "visszafogott"

@SirLemming: nekem a dallas onnan van meg jobban, hogy párszor végignéztem az ismétléseket :DDDD

tvbuzi 2021.02.04. 22:32:16

Mercikétől már rég agyfaszt kaptam volna

.Zsu 2021.02.04. 22:32:25

jaj Móóóóóóóóóóóóóó. legyen inkább rossz szavad esküszöm jobban kedvelnélek.

Fálki 2021.02.04. 22:32:45

@Fu Szekh Li: Evente ujranezem, annyira imadom!

2021.02.04. 22:32:49

Soha ne mond hogy soha? Anyád.

nicu71 2021.02.04. 22:32:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szemét xd amugy mai napot figyelembe véve ,valóban,tiszta szopás volt a napom.
@Mók_Ica: Már csak a k8baszott George hiányzott ,pfejj de utálom.

Mók_Ica 2021.02.04. 22:33:11

@Cimili2: és soha már??? óhhhhhhhhhhh...... és még mindig reménykedik, hogy ez a ragacs viselkedés sikerrel jár......

Adamadam 2021.02.04. 22:33:13

Nem tudom miért kell sajnálni Mercit. Ezerszer kérte, hogy Moha kapja el... amikor elkapja és nem akar többet akkor meg megy a hiszti

Krétagarbó 2021.02.04. 22:34:11

@tvbuzi: De látod, Móh-t nem idegesíti. Ezután nem kell sajnálni, ha a behéliumozott Mercikét nem tudja levakarni magáról...

Mók_Ica 2021.02.04. 22:34:31

@nicu71: lassan két reklám között nézhetünk némi kontentet a műsorokból..... pffff

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 22:34:37

@Cimili2: Na ez az. Nyomul tovább ezerrel...

Cimili2 2021.02.04. 22:34:40

@nicu71: ezt a georget meg sosem sikerült látnom, csak mindig itt olvasom.

.Zsu 2021.02.04. 22:35:36

@Adamadam: óh, én magamat sajnálom, hogy ezt a posvány állóvizet kell néznem, ahelyett, hogy ténylegesen lenne valami balhé akkormár.

tvbuzi 2021.02.04. 22:35:49

@Krétagarbó: Nem sajnálom Moht és gáz amit csinál

Mók_Ica 2021.02.04. 22:35:51

@Cimili2: nem vesztettél sokat :DDD

Ego0123 2021.02.04. 22:35:52

@Cimili2: Lelőjjem a poént, hogy kicsoda az a George?

2021.02.04. 22:35:53

Marcika, Moh szánalmat érez, mi meg szégyent.

Thats What She Said! 2021.02.04. 22:36:06

Ez a Merci a nők szégyene . Nulla tartás...

Krétagarbó 2021.02.04. 22:36:18

Megnyírta valaki a fiúkat. Elég szar lett.

Mók_Ica 2021.02.04. 22:36:20

már bent is cikizik mohát és mercit......

SirLemming 2021.02.04. 22:36:36

@Mók_Ica: Fix pénteki program volt. Aztán vasárnap kacsamesék. AZ is. :D

@Krétagarbó: NA! Most rászól! Skandallumizmus!

Adamadam 2021.02.04. 22:36:40

@.Zsu: én is örülnék valami normális műsornak. De a Merci-Moha párostól már hülyét kapok

tvbuzi 2021.02.04. 22:36:43

@.Zsu: pedig az elején micsoda konfliktok voltak

SirLemming 2021.02.04. 22:37:22

@Mók_Ica: Lődd mert én se értem.

2021.02.04. 22:37:24

Az MM sztori aláfestő zenéje: youtu.be/7jyLaoRfdrM

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 22:37:33

@Mók_Ica: Robit most imádom. :DDDD
@Adamadam: A másik verzió a Virdzsi-Daniella... Egyik se jó.

Cimili2 2021.02.04. 22:38:23

@Mók_Ica: mert mindig pont titeket olvaslak amikor az a dög george megjelenik. sztem figyeli, h mikor nem nézek oda.:DDDD

princejesus 2021.02.04. 22:38:29

Szóval Mercinek az a baja hogy nem tud német mondani a Mohnak

Adamadam 2021.02.04. 22:39:05

@Kiégett Hobbynyúl: Marad Bálint Robi és Vivi ha nincs a két pár. Nekem finálénak is megfelelne az előbbi 3, mert ezek a párkapcsolatok nagyon bénák bent

2021.02.04. 22:39:06

Ez a párocska most kölcsönösen gyengíti egymást, adom. De idegesítő.

Ego0123 2021.02.04. 22:39:33

@Cimili2: és mi lesz ha beperel a bank?

Cimili2 2021.02.04. 22:39:38

igazából megint elköltözik merci. igazából :))))

2021.02.04. 22:39:52

@Cimili2: Még nem árulja el az Erste. Jaj, elszóltam magam. :-)

.Zsu 2021.02.04. 22:39:59

@Adamadam: ekg

@tvbuzi: nem kell feltétlenül konfliktus, csak ha már van ellentét akkor az legyen izgibb balhé, mint ez a nyavajgás, meg duzzogás

2021.02.04. 22:40:28

Kurvára meghatotta a többieket a hiszti.

Cimili2 2021.02.04. 22:40:31

@Ego0123: akkor ne mond el, csak annyit, h majd eccer megtudjuk?

.Zsu 2021.02.04. 22:41:10

Peti mai drogja a marihuána volt.

SirLemming 2021.02.04. 22:41:31

Bedurrant Merci foga? Vagy rágó volt a szájában a ?

Vivin ez a ribis szakadt harisnya te jó ég.
Kiss... +1

tvbuzi 2021.02.04. 22:41:39

Bálintot zavarják a cickók :(((

nicu71 2021.02.04. 22:41:39

@Cimili2: ne már...annyira irritáló,foleg amikor a vén kurva mondja hogy dzsooooórdzs...eret vágtam a múltkor 2x egymás után.

Krétagarbó 2021.02.04. 22:42:11

Már most jobb, mint Gőzeke.

Krétagarbó 2021.02.04. 22:42:50

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Tényleg. Na most már értem a Vikinges összehasonlítást.

Ego0123 2021.02.04. 22:44:24

Na akkor. Ebben a cikkben bent van minden. Ezt vezetik be itthon is, remélem a marketingesek sok zsét felvesznek a reklám miatt

ujszo.com/gazdasag/george-a-banki-robotpilota

TheLynx70 2021.02.04. 22:45:03

@Adamadam: EKG! Egyébként azért kell sajnálni, mert a cérna hangjával, és a pillanatnyi gyámoltalanságával eljátssza a kislányt.

Krétagarbó 2021.02.04. 22:45:05

Zavarban vannak, főleg Móh.

Cimili2 2021.02.04. 22:45:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: imádási. az idei szilveszteri dubaji koncertjüket láttad?

Mók_Ica 2021.02.04. 22:45:24

háááááát.... nem őszinte moha arcán a mosoly..... :DDDDDDDDDD

LaciHogyVoltol 2021.02.04. 22:45:55

@SirLemming: én meg pont azt jegyeztem meg magamnak, hogy mennyire nem áll neki jól ez az erőltetett poenkodas...

edimörfi 2021.02.04. 22:46:23

@Krétagarbó: Elkezdte vidáman nézni, aztán fokozatosan olvadt le a fejéről a vigyor. Kínos ez a „Mr. Gyorstüzelő” állandó jelző.

nicu71 2021.02.04. 22:47:18

@SirLemming: EKG. Símán mehrtne szinésznek,ezt mindenféle ironia nélkül.

LaciHogyVoltol 2021.02.04. 22:47:50

Vivi sokkal jobb ebben a többiek kifugufazasaban mint Balint

.Zsu 2021.02.04. 22:47:54

én bírom ezt a fáma részt. talán a legprovokatívabb. Bálint és Vivi jól tudnak együttműködni.

Cimili2 2021.02.04. 22:48:37

dani mosolya nem őszinte.

csodalámpa 2021.02.04. 22:48:56

Dániel hogy be van feszülve...

Krétagarbó 2021.02.04. 22:49:06

@.Zsu: Vizsont Virág tud magán is nevetni. A héten már többször megfigyeltem, ez pozitív.

gazo 2021.02.04. 22:49:33

Dani nem nagyon röhög

Mók_Ica 2021.02.04. 22:49:37

annyira nem vicces ez a híradó.....

LaciHogyVoltol 2021.02.04. 22:49:38

Dani milyen fejjel néz mindent... Nagyon nem tud saját magán nevetni...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 22:50:38

@Mók_Ica: Nekem tetszett, mert lehet, nem volt éppen vicces, de be merték vállalni a provokatív stílust. :D

princejesus 2021.02.04. 22:50:39

@LaciHogyVoltol: nem de mikor másról volt szó nagyon szépen vigyorgott. Joffrey jutott róla eszembe Trónok harcából

SirLemming 2021.02.04. 22:50:45

@LaciHogyVoltol: Izomból beleállt a kreténbe, ezt tudom értékelni.

@nicu71: Ettől nem adnék neki színpadi szerepet. De a stúdióban díszelgők helyett lazán el tudnám nézni.

@.Zsu: Van ott kémia.

PP önkritika. :D

Krétagarbó 2021.02.04. 22:50:53

PP: olvas minket. ("És még rám mondják, hogy be vagyok mindenezve műsorvezetés közben")

Forgalmista 2021.02.04. 22:51:05

Jó estét!
Én sajnálom azokat, akik a végén erőlkednek ezzel a híradóval. Bármelyik viccesnek tűnhetett volna elsőnek, pedig már az igazi első is erőltett volt, csak bénázós és új...

MsIreneAdler 2021.02.04. 22:51:14

PP túlszedte a bármit :D

Cimili2 2021.02.04. 22:51:23

inkább a bála vezesse a kövi évadot hozé helyett.

Krétagarbó 2021.02.04. 22:52:14

@Kiégett Hobbynyúl: nekem is tetszett. Bevállalós volt.

.Zsu 2021.02.04. 22:52:17

@Mók_Ica: ja amúgy Bálint kicsit tényleg erőltetett...

@Krétagarbó: jaja én is azt néztem, ez szimpatikus.

2021.02.04. 22:52:17

Vivi anyu a kolbásszal? :-)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 22:52:20

Most már tényeg érdekel, PP mit szed. Igazán elárulhatná. :DDD

Fálki 2021.02.04. 22:52:31

S ebből nekem holnapra posztcsit kellene írni....

Cimili2 2021.02.04. 22:52:46

@Krétagarbó: nem hallottam, pont kimentem cigizni. telleg ezt mondta????

LaciHogyVoltol 2021.02.04. 22:53:02

Szerintem Robi és Virág volt a legjobb... Mondjuk lehet csak azért mert ők voltak az elsők, és akkor még viccesek voltak ezek a kifugurazasok. Vagy azért mert mindenki őket vette utána alapulnes görcsösen próbálták rájuk licitálni, de nem nagyon jött nekik össze...

SirLemming 2021.02.04. 22:53:08

Ok, nem feltétlen átlagos a humorérzékem de ez a mostani híradó kifele poén volt befele meg ütött mint a buszkerék.

Fálki 2021.02.04. 22:53:24

@Krétagarbó: Ppvel valamelyik Hvíró szokott neha dumalni ;)

nicu71 2021.02.04. 22:53:30

Nade.Ki volt a legjobb páros?Én Robi -Virdzsi duóra nyomtam....

MsIreneAdler 2021.02.04. 22:53:51

@Kiégett Hobbynyúl: jajj, hát nem is szed semmit, ő ilyeeen (aha, persze)

Cimili2 2021.02.04. 22:54:00

@Fálki: te vagy a valamelyik?:)

readonlyvv 2021.02.04. 22:54:10

PP simán hiperaktív jókedvű csávó szerintem. vagy csak drogosokat ismerek hogy nekem szemem sem rebben mikor túlpörög :)

Sepsidzsi 2021.02.04. 22:54:11

Peti, engem nem zavar ha be vagy mindenezve!

MsIreneAdler 2021.02.04. 22:54:39

@SirLemming: hogy ne érezd magad rosszul : én is röhögtem :)

Mók_Ica 2021.02.04. 22:54:48

@Fálki: hívja meg az hv író ide kommentelni :))))

Krétagarbó 2021.02.04. 22:55:27

@Sepsidzsi: igen, Peti, nem zavar minket. Csak arra ügyelj, hogy a műsor végéig kitartson. ma egy kicsit enervált volt az elköszönés:DDD

Egyfejű 2021.02.04. 22:55:34

Beszippantott az Exatlon, de majd holnap visszanézek-olvasok. Nyugodalmas jóccakát mindenkinek!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 22:55:56

@SirLemming: Azért volt, hogy felröhögtem. :D
@MsIreneAdler: Hogyne, hogyne. :-))))

2021.02.04. 22:56:28

@Ego0123: Semmi nóvum nincs benne, ráadásul a fintech együttműködés említése vicces amikor a Curve-Erste problémák mindennaposak.

Fálki 2021.02.04. 22:56:43

@Cimili2: Mindent nem árulhatok el ... :D

Krétagarbó 2021.02.04. 22:57:02

@Fálki: akkor üdv neki, Ancsánál jobb. De Bálint jön felfelé:O

Cérnahuszár 2021.02.04. 22:57:14

két kívánságom van
mercit valaki ragassza oda az ágyhoz, hogy ne másszon vissza moh mellé
a másik hogy bálint ne készítsen többé hiradót, parodiából kritika lett

ja van még egy. PP mindenezzen be

2021.02.04. 22:57:17

@Cimili2: Még nem, Jarre Notre Dame koncertjét néztem. Pótolni fogom.

ppupu #Fantom for President 2021.02.04. 22:59:07

@Fálki: Szívás, de megoldod. Ja, csak szólok szabin vagyok :DDDDDDDD

.Zsu 2021.02.04. 22:59:14

@Fálki: fuuuhhhh. hát, hajrá :DD nekem egyszer az jutott eszembe, hogy összevágnék a kommentekből egy posztot, ha nem lenne ötletem és HV író lennék.
csak a kommentek is akkor izgibbek ha a műsor is az.

2021.02.04. 22:59:19

@Fálki: Menni fog, a puzzle megvár.

Cimili2 2021.02.04. 23:00:09

@.Zsu: ezt sixx eccer meg is tette. benne voltam én is.:)))

SirLemming 2021.02.04. 23:00:14

@MsIreneAdler: Ezt bekereteztetem, csak ki kéne vágni a monitorból. :)

@readonlyvv: @Sepsidzsi: Az oké, hogy van nála sokkal szarabb, de attól még olyan mint egy kisgyerek akit túlhajt a cukor egy szülinapi zsúrban.

@LaciHogyVoltol: Nem volt rossz egyik sem a maga szintjén. Végre kreatívkodhattak.

@Fálki: glhf

2021.02.04. 23:00:20

A következő VV-re maradjon PP, Ancsa helyére mehet Lobi, a BV-t meg elviszi Bálint és Vivi.

Krétagarbó 2021.02.04. 23:00:39

Na én is megyek, a sálgótárjáni Győzikére nem vagyok kíváncsi, mindenkinek szép estét/éjszakát:)

TheLynx70 2021.02.04. 23:00:45

@Fálki: Megoldod, de legyél pártatlan. :) Megpróbálunk befolyásolni tudat alatt. :) Nyomjuk ki a szimpatikus, azért ez valahol megragad. Ne törődj vele, nyomd csípőből... Ahogy szoktad. :) Jóccakát!

.Zsu 2021.02.04. 23:01:03

@Fálki: az a posztíró megüzenné a PP-nek h nagyon kedvelem a műsorvezetési stílusát a VVben? :))

.Zsu 2021.02.04. 23:01:33

@Krétagarbó: szép estéét Kréta! :)

Krétagarbó 2021.02.04. 23:01:41

@.Zsu: na még ide: volt ilyen régen, ugye @Mók_Ica: ?

ppupu #Fantom for President 2021.02.04. 23:02:38

@Cimili2: Jobb hajnalt :)) Elkéstem, de semmit sem vesztettem.

.Zsu 2021.02.04. 23:02:51

@Cimili2: na, sixx ellopta az ötletemet. idejött a múltból, és elolvasta a kommenteket.
nagyon szívesen időutazó sixx!

Cimili2 2021.02.04. 23:03:19

@Krétagarbó: pont előbb írtam, h sixx eccer elaludt es így oldotta meg.

Fálki 2021.02.04. 23:05:24

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Jah mar latom, hogy melyik hozzaszolasra... koszb+ :D

.Zsu 2021.02.04. 23:05:36

most fél szemmel figyelek, de nem szexet konferált fel Győzike? és az NB1ről beszélgettek.

Cimili2 2021.02.04. 23:06:44

hozé, nem akarsz felmondani?? nagyon uncsi vagy.

MsIreneAdler 2021.02.04. 23:06:47

Győzi, ha olvasol minket: egy élvezhetetlen ripacskodás sz egész, amit csinálsz!

Ego0123 2021.02.04. 23:07:35

@VV10 Velőtrázó Vélemény: pedig a marketing nagyon nyomja ezerrel

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 23:07:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ez a szereposztás tökéletes. :)
@Krétagarbó: Jó éjszakát! :-)

MsIreneAdler 2021.02.04. 23:07:39

@Fálki: Győzivel nem beszél valaki :D?

Fálki 2021.02.04. 23:07:57

Mercikéből ÉNB szereplő lesz...

SirLemming 2021.02.04. 23:08:14

@MsIreneAdler: Csakis ecetessel. 27 colos nem fog sok hiányozni belőle csak a gari lesz macerás.
Akkor is magyarázkodhattam mikor szórakozós estén frissen elmosott pohárba adták a hűsítő nedűt és lerobbant az alja asztalhoz visszafele menet.

Hmm. Lehet inkább belehajtogatom a scannerbe és azt ollózom.

Fálki 2021.02.04. 23:08:37

@MsIreneAdler: Egy jóféle papnak kellene beszélnie vele, hogy felkenje rá azt a bizonyos utolso kenetet..

SirLemming 2021.02.04. 23:09:01

Majd meséljetek mert heti harmadjára nem akarok győzimérgezést.

TheLynx70 2021.02.04. 23:09:27

@MsIreneAdler: Én szívesen beszélnék vele. :)

Cérnahuszár 2021.02.04. 23:10:01

ha vivi látta volna a gyilkosság áldozata vagyok műsort, kiment volna ketchupért és telibe nyomta volna bálintot :D

Forgalmista 2021.02.04. 23:10:05

Csak fél szemmel (füllel) figyelek, ezt miért csinálják Bálinték? :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 23:10:16

@MsIreneAdler: Á, reménytelen eset. Kb. annyit értene meg abból, hogy a "műsorvezetése" kritikán aluli, mint Merdzsó a nemből.

2021.02.04. 23:10:53

Vivi vonat helyett lovon ment Kanizsára.

.Zsu 2021.02.04. 23:10:59

@Forgalmista: öhhm, színészkedőset játszanak:))))

2021.02.04. 23:11:10

Győzi ez ma sem megy neked.

Cérnahuszár 2021.02.04. 23:11:18

ez is jó volt, a haldokló bálintra ráült és megsarkantyúzta :D

Cimili2 2021.02.04. 23:11:32

@Forgalmista: szórakoztatják magukat. szoktak ilyeneket csinalni unalmukban.

2021.02.04. 23:11:38

@Ego0123: Készen kapják, utolsók közt vezetik be nálunk.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 23:11:56

@SirLemming: Színészkednek -Bálint, Merci, Vivi-, Daniella és Virág enyeleg szokásosan.. hozé meg... ezt nem kommentálom. :D

MsIreneAdler 2021.02.04. 23:12:19

@Fálki: jah hát felőlem élhet ott Salgótarjánban, csak nekem ne kelljen néznem.
A csatorna nem látja, hogy egy kicsit sem szellemes, szégyenletes szar, amit művel?

Forgalmista 2021.02.04. 23:13:18

@Cimili2: köszi, csak reménykedtem ebben, mert Hosé szövegét nem hallgattam, így akár vmi feladat is lehetett volna... de engem is szórakoztattak :)

SirLemming 2021.02.04. 23:13:24

@Kiégett Hobbynyúl: Ha nem feladatba kapják hanem slontán, baromi jó kis mentálhigiénés programokat találnak maguknak.

.Zsu 2021.02.04. 23:14:35

@MsIreneAdler: vmi überbrutál szerződése lehet ennek a csávónak, h még mindig vezeti a BV-t

Ego0123 2021.02.04. 23:15:06

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én nem ott vagyok, és egyébként tudatos fogyasztó is vagyok.

.Zsu 2021.02.04. 23:15:48

Merci mint egy spániel :D

MsIreneAdler 2021.02.04. 23:16:40

@SirLemming: RIP monitor :D
Megértem a Győzi csömörödet! Én már rég láttam. Most a bejátszások is gázak.

@TheLynx70: ha sor kerül rá, majd üzennék én is pár dolgot :D

@Kiégett Hobbynyúl: igaz is. Ha ő nem látja, hiába magyaráznák neki...

Fálki 2021.02.04. 23:16:48

MErcike gusztustalanabbul eszik, mint a Grincs

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 23:17:36

@SirLemming: Belőlük kinézem ezt, régebben is elszórakoztatták magukat, míg a sötét oldal bent itta az ecetet. :D

MsIreneAdler 2021.02.04. 23:19:33

@SirLemming: jajj de jó, hogy ezt nem látod. Dani bemelegít a szexhez...

MsIreneAdler 2021.02.04. 23:20:03

@.Zsu: tényleg úgy nézett ki :D

2021.02.04. 23:20:55

A dugásaláfestő zene Righeira youtu.be/OGyfat0Q2vA

Cimili2 2021.02.04. 23:22:22

ráspricc virdzsi szemére?

Cérnahuszár 2021.02.04. 23:22:35

@Fálki: mpst még jobban röhögök :D

SirLemming 2021.02.04. 23:22:39

@MsIreneAdler: Dani nélkül olvasva egész jó programnak tűnik pedig. :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 23:23:14

@MsIreneAdler: Lásd Renáta... ő sem érti még mindig.
@SirLemming: A többire nincsenek szavak... felavatták a nappalit...

MsIreneAdler 2021.02.04. 23:23:15

@Cimili2: úgy tűnik. Nagyon törölgette magát...

.Zsu 2021.02.04. 23:24:06

@Cimili2: öhm, sztm igen, de véletlenül. arcára tervezte vagy hát nem tudom, volt-e terv vagy csak rögtönzött :DD spontán gyerek biztos ez a proli úr

Cimili2 2021.02.04. 23:24:14

na en lepek, tovabbi jó szórakozást nektek!!

Forgalmista 2021.02.04. 23:24:15

@Fálki: én mindig szerettem volna így enni, de valahogy született gátlásosságom miatt akkor se vetemedtem ilyenre, ha egyedül voltam (+kamerák nélkül) :)

nicu71 2021.02.04. 23:24:46

@Fálki: Direkt idétlenkedik most.Inkább csokit enne,de valamiért kinai levest,és hát muszáj felltünősködni.

2021.02.04. 23:26:16

@Cimili2: Én szeretem a Righeirát, habkönnyű Italo Disco youtu.be/FH1BiCKCEGA

MsIreneAdler 2021.02.04. 23:26:19

@SirLemming: egyetértek. Dani nélkül sok minden sokkal élvezhetőbb program lenne :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.04. 23:26:23

@Cimili2: Jó éjt! :-)

Bv ma is felejtős volt, már kezdem megszokni. Én is eltolom a bringát, jó éjt nektek, éjszakás műszaknak jó szórakozást! :-)))

.Zsu 2021.02.04. 23:26:46

@Forgalmista: jaj nemáár, akkor egyél így egyszer :))) ha mindig is ki akartad próbálni. mókázásból :))

Fálki 2021.02.04. 23:27:20

@nicu71: De ez nem vicces....

@Forgalmista: Gyere, feloldom en azt a gatlast :D

@Cimili2: jó éjt

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Jóvan, haggyá.

MsIreneAdler 2021.02.04. 23:27:59

@Kiégett Hobbynyúl: igazad van, a nézők a hülyék. Nem értik meg az ő művészetét...

SirLemming 2021.02.04. 23:28:06

@Kiégett Hobbynyúl: Well, a többieknek addig is:
youtu.be/b6AxTDrthl8

Vagy nyígott Virág annyira hogy kapják majd ívet így is?

@Cimili2: Joccak!

Cérnahuszár 2021.02.04. 23:28:30

@Forgalmista: pedig hidd el ettél így.
2 éves korodban
ezen mindenki átesik

robi milyen rezignáltan nézte :)

KékCsöcsűPini 2021.02.04. 23:30:24

Jó volt Vivi , aki meglovagolta a haldokló Bálintot és még valamit mondott is :D
Értette a figuárt..

Merci direkt evett úgy, egy poénnak elment...

EZ a Virág nagyon görényül néz ki... Nekem nem kellene bottal se...

Fálki 2021.02.04. 23:30:25

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Robinak szerintem egeszen elkepeszto meretu onuralomra van szuksege ahhoz, hogy ennyire higgadtan viselje ezeket a gyokereket maga korul

.Zsu 2021.02.04. 23:30:53

@Cérnahuszár adraconis.0.01: bírom Robi nézéseit. sokminden benne kiül az arcára :)

Sepsidzsi 2021.02.04. 23:31:08

Robi sztem kurva vicces tud lenni. Vivi mondja azon a hülye hangjàn hogy szèp a farka erre robi: mò, hallottad? Merci? :D meg arra emlèkszik valaki mikor merci bekopogott hogy mehet-e wc re, robi kiszòl: gyere nyugodtan! Ès direkt telibe villantja a zuhany alòl

Fálki 2021.02.04. 23:31:14

@SelyemSonkaPini: Szerintem ez kb huzd meg az ujjam szintu poen... A gusztustalankodas nem vicces.

MsIreneAdler 2021.02.04. 23:31:34

@SelyemSonkaPini: azt mondta talán Vivi, hogy megy a gőzös Kanizsára :D:D

KékCsöcsűPini 2021.02.04. 23:31:41

MMKK megint nincs mostanában (hogy szürcsöljem a vérit neki) ?

.Zsu 2021.02.04. 23:32:05

@SelyemSonkaPini: Virág Dani mellett/miatt görényesedik.

KékCsöcsűPini 2021.02.04. 23:32:45

@Fálki: OK értem, de mégis más mint Fru volt... mert az "normál" üzemben evett borzalmasan

SirLemming 2021.02.04. 23:33:05

@MsIreneAdler: Még szerencse hogy nem Dani vagyok IRL.
VV után remélem nem lesz sokat képernyőn. Bár amennyi kertévét néztem az elmúlt években... tőlem mindenki más IS szenvedhet tőle. :D

Cérnahuszár 2021.02.04. 23:33:15

@Fálki: kiváncsi leszek ő milyen nézői oltásokat kap
lehet hogy meglepődünk, bent meg főleg, nem lesz benne rossz
most a bálintét se lehetett annyira karakteresnek mondani, mint pl amit dani meg virág kapott
bálintéból érezhető volt hoyg kedvelik a nézők, ez biztos feltűnik daniéknak

Cérnahuszár 2021.02.04. 23:34:35

@.Zsu: jaja, most rajta volt hogy ezt nem hiszem el

KékCsöcsűPini 2021.02.04. 23:34:52

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Igen Dani nagyon veszi ezeket kintről is bentről is.... jó az orra ehhez...
Csak éppen úgy látom, nem jó következtetéseket von le belőle...
vagy elviszi az egoja

SirLemming 2021.02.04. 23:37:31

@Fálki: Dédanyám kedvenc poénja volt. Meg a varangyokkal ijesztgetés. Én meg elvettem a botjait.

Sepsidzsi 2021.02.04. 23:39:35

Fru ma elmagyaràzta hogy ő csak jóìzűen eszik, a barinője meg is szokta kìvànni töLLe amit eszik mèg ha nem is szereti amit fru fal, rencsi szerint meg mondenki így evett a villàban

MsIreneAdler 2021.02.04. 23:39:43

@SirLemming: ez már egy jó kezdet, ha nem vagy Dani :D

Igazából mit csinál a villában? Kefélnek Virággal. Ennyi. Max a pornóban lehetnevezek alapján jövője.

MsIreneAdler 2021.02.04. 23:41:12

@SelyemSonkaPini: gyanúsak. Ármándó se nincsen.... Ejj ejj

Fálki 2021.02.04. 23:42:26

@Sepsidzsi: Nyilvan, mindenki ugy evett, csak azt a csunya szerkik nem mutattak, ezert mi csunya nezok csak azt lathattuk, hogy o szerelme eszik ugy, mint egy vagtazo vadmalac.

Tyűűűűűűűű

Forgalmista 2021.02.04. 23:42:28

@.Zsu: inkább hagyjuk... sokszor éjszaka teli hólyaggal ébredve arra "vágytam", h ne kelljen kimenni pisilni. Aztán jött egy combtörés, és kellett volna, na nem ment :)

MsIreneAdler 2021.02.04. 23:43:34

@Sepsidzsi: komolyan? Még ezt is megmagyarázta, hogy nem is úgy van?

Cérnahuszár 2021.02.04. 23:44:15

erről jött egy ötlet, a szerkik direkt ne tegyenek be rosszat robiéba, még akkor se ha akad
felkavarná a dolgokat bent, és robit is megnézhetnénk, vajon elbízza magát?

SirLemming 2021.02.04. 23:47:34

@Sepsidzsi: Értem. "Én így szállok le a bicikliről."

Sőt, vicc is van ilyesmi:
- Miért nem sír a kislány mikor elesik a biciklivel?
- ???
- Mert a kormány átszúrta a tüdejét...

- Csókolom, lejöhet Pistike játszani?
- Gyerekek, Pistike tegnap előtt meghalt...
- Tudjuk, de a labdáját azért elkérhetjük?

@MsIreneAdler: Oh. Nevelgeti a Virágot mint egy jó kertész. Csak leragadt a dugványozásánál meg a tápoldatnál.
Poreszhez szvsz kevés mint sünben a dauer. Kint azért nem lesz havertesó a világ neki sem, de nem féltem, ha KELL dolgozni akkor dolgozik és kész. Csak... én ne tudjak róla semmit.

Fálki 2021.02.04. 23:50:38

@Cérnahuszár adraconis.0.01: En inkabb azt csinalnam, hogy valamelyik egyaltalan nem kap uziket.

Cérnahuszár 2021.02.04. 23:52:38

@Fálki: már csak virág, vivi és robi maradt akivel ezt el lehet játszani
sőt kevesebb, mert valaki szösszeneteit már összevágják a mai adásra

2021.02.04. 23:54:17

@Fálki: Én a többi játékossal megíratnám Robinak a kérdéseket, mialatt a Riportban csücsül, de olyanokat, amikre szélsőségesen kellene aztán reagálniuk. Utána persze a normált is megkapná.

Cérnahuszár 2021.02.04. 23:55:19

@Fálki: virággal nem lehet megjátszani hogy nem kap üziket, tudja hogy mennyien követik mert lekérte, vagy vivi vagy robi, melyiknek jó ha jelentéktelenbe rakják?

Sepsidzsi 2021.02.04. 23:55:20

@MsIreneAdler: jaja semmi nem ùgy van... nekem az a vèlemènyem(ha lehet egy) hogy rencsula elment egy kèt szeànszra a pszichològussal, ùgyhogy minden ok, fruèknàl is kapott ùj esèlyt, de a lènyeg baromira nem ment àt neki csak az hogy a negatìv kommentekre nem kell reagàlni, frunak nyomta vègig a làjv alatt hogy nem kell, hagyjad, csak a jòt olvasd be.

MsIreneAdler 2021.02.04. 23:58:49

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ez digitális ökoszisztéma csak nekem ilyen ellentétes fogalomsk? Gondolom azt hivatott kifejezni, hogy a digitális lesz majd természetes, de akkor is. Amúgy meg mi munka lehet/lehetett egy ilyen átállás... Belegondolni is elképesztő.

SirLemming 2021.02.05. 00:02:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Az ötlet nem bullshit, csak marhára nem izgat.

2004 óta minden banki franckarikát neten intézek de most már legyen hozzá telcsi, app, írjam be, okézzam le, meg a tököm.

2021.02.05. 00:02:01

@MsIreneAdler: Évek óta fejlesztik a cégcsoportnál, láttam anno kint reklámot róla. A szlovákok is már használják, csak itt adják el nagy nóvumnak. Bullshit az egész.

Fálki 2021.02.05. 00:02:06

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Siman meg kell mondani Viragnak, h mivel zavaro, trehany es pazarlo vagy ezert neked nincsenek kommentek. Problem solved.

MsIreneAdler 2021.02.05. 00:03:10

@Sepsidzsi: akkor ez a pszichológus ilyen elvégzendő feladat volt. Pipa. Mehet minden ugyanúgy, hiszen volt egy két beszélgetésen, rendben van minden.

Fálki 2021.02.05. 00:03:24

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Esetleg a tobbiek is osszebeszelhetnenek, h amig Vivi kapja ezeket, addig feltunoen ne foglalkozzanak vele.. Vagy vesszenek ossze direkt... Vagy barmi. Csak valami tortenjen mar, mert ez borzaszto.

2021.02.05. 00:04:21

@SirLemming: Én a Rafinál vagyok, alapvetően elégedett vagyok, igaz nem standard ügyfélként. De a netbank és az app szerintem rendben van, fejlesztgetik, de nem gyártanak mellé ideológiát, nekem megfelel.

SirLemming 2021.02.05. 00:07:07

@MsIreneAdler: ökoszisztéma itt az egymásra épülő eszközrendszert jelenti, az eredeti fogalomhoz csak annyi köze van hogy az is összefüggő dolgok/élőlények rendszere.

2021.02.05. 00:09:04

@Fálki: Nem ez a borzasztó, hanem hogy ötlettelenek, hogy mit kezdjenek velük. Mesterségesen akarnak konfliktust gyártani, de nem megy nekik. Hát persze, mert ezek nem olyan véglények mint a másik csapat volt, velük máshogy kell bánni. Amikor békén hagyják őket ők még külső behatás nélkül is csinálják a műsort, a belenyúlások eddig nem vitték előre a sztorit. Ebből látszik, hogy az RTL a sötét oldal reflexióira, szélsőséges dolgaira állt rá. Most tanácstalanok, mert ez nem trash már. Szerintem sokkal érdekesebb, más. Nekem nem alapkövetelmény, hogy az ingerküszöbömet rugdossák folyton. Elvagyok a laza baromkodással is.

MsIreneAdler 2021.02.05. 00:10:23

@VV10 Velőtrázó Vélemény: persze, ez a jövő, hogy minél gyorsabban, minél több helyről tudjál bankolni. Nekem csak fura, hogy per Georgenak kell majd nevezni egy rendszert... Ők tudják.

Cérnahuszár 2021.02.05. 00:10:56

@Fálki: hát a végén lehet hogy ezzel járna a legjobban
így lehet hogy nem jelentéktelenbe lenne rakva, de bizonytalanság lenne a többiekben, hogy nem tudják hányadán állnak vele a nézők

2021.02.05. 00:11:16

@SirLemming: testreszabható, moduláris netbank, egy kis mesterséges intelligenciával, nem ökoszisztéma az, az csak a marketing

Fálki 2021.02.05. 00:13:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Pontosan.
Egy humoros, vicces, baromkodos, okorkodos VV legalabb annyira erdekes lenne, sot, mint egy csicskagecizős.

Csak ezek az egydimezios ostoba faszok ezt nem latjak.

Vagy mi vagyunk ugye azok és mi nem latunk valamit...:)

2021.02.05. 00:14:01

@MsIreneAdler: a telómon egy perc alatt bőven elintézek egy utalást, megnézem az egyenleget, tranzakciókat, ugyanez a gépen is, ha többet akarok, akkor nekem egy dedikált ügyintéző kell, nem george

Fálki 2021.02.05. 00:15:11

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Az a baj, h szerintem az egesz egy faszsag.

Mert a szerkesztocsapat donti el, hogy ki hany kommentet kap es azok kozul is milyeneket. Szoval soha nem lesz ugyanolyan a merleg ket nyelve.

MsIreneAdler 2021.02.05. 00:15:27

@SirLemming: pont ez az, hogy a köztudatban erről az egyszerű emberke, mint én élő dolgok rendszerére szerveződésére asszociál. Így szerintem más is megrázkódik amikor ezt a szóösszetételt meghallja.

Cérnahuszár 2021.02.05. 00:15:44

@VV10 Velőtrázó Vélemény: csak bólogatok
nekem ez ma a végszó, jó éjt minednkinek

MsIreneAdler 2021.02.05. 00:17:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Vandával beszéltél már a t-homenál :D?

2021.02.05. 00:19:38

@Fálki: Úgy érzik ez a trash irány kell, a megbotránkoztatás. Ezt akarták most is tolni, amivel csak annyi volt a baj, hogy az RTL képmutatása derült ki belőle. A másik, hogy felültek a social media vonatra, de kurvára nem értenek hozzá. Marci egy hisztis kis görcs, de az Instája fel volt építve, sokat tolt bele. A VV stáb meg sutba vágta szar tartalommal, filterezetlen képekkel. Káosz.

Ettől függetlenül a Bálint-Robi-Vivi trió kiválóan működik és rengeteg lehetőség van bennük, mert egész egyszerűen különbözőségük ellenére remekül muzsikálnak. Az igazi dráma, hogy csak egy nyerhet.

SirLemming 2021.02.05. 00:20:33

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Persze értem én, a nagyközönségnek egyszerűbb azért az ökoszisztéma, ő csak a frontenddel fog találkozni. :)

Igazad van egyébként, HW vendoroknál az "ecosystem" kifejezés mást takar user szinten. Ott több szolgáltatás is függ attól, hogy bevásárlod-e magad. Lásd nvidia Turing és felette: experience / gsync / dlss / raytracing, stb. Itt valódi összefüggés van pénztárcától függően.

2021.02.05. 00:21:45

@MsIreneAdler: Nincs rá szükségem, más csatornákon intézem a T-s dolgaim. Katasztrófa. De tudnék én erről mesélni, saját tapasztalatot, napokig. Mármint az ilyen automata, call centeres, chatbotos tévutakat, amikről előre megmondtam, hogy nem működnek.

SirLemming 2021.02.05. 00:26:54

@MsIreneAdler: Jogos észrevétel. Ökoszisztémába nálam kevésbé élő dolgok is beletartoznak, pl tengerek áramlása, felhők mozgása, hőmérsékletingadozás, stb. De lehet, tévesen. :)

Mindenesetre ez itt marketing. Jól hangzik meg minden miközben arról szól, hogy kevesebb mókusnak kelljen fizut adni.
Ha 80%os pontossággal megoldja a butAI a dolgokat akkor kevesebb élőerő kell.

A név meg adott cég fasságán múlik, valamiért szeretik ezeket emberi névvel elnevezni, felteszem azért hogy emberibb legyen a chatbot amíg végigszalad az adatbázisain.

SirLemming 2021.02.05. 00:30:52

Na jó. Leöljük a bulit szakmázással. A törzsidőm meg messze.

Megyek egyengetem a kis népeim egy kicsit Rimworldben aztán hunyás. :)

Btw egész jó a zenéje, pl.:
www.youtube.com/watch?v=bgBY_5n4zuI

MsIreneAdler 2021.02.05. 00:30:55

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szerintem a maga nemében nem rosdz. Viszont attól még rohadtul távol áll, hogy személyre szabott befektetési vagy hitelekkel kapcsolatos tanácsokat adjon.

MsIreneAdler 2021.02.05. 00:33:53

@SirLemming: jó éjt!
Ez a Rimworld nem is rossz, rákerestem:)

SirLemming 2021.02.05. 00:49:34

@VV10 Velőtrázó Vélemény: :) Lehetne erről is sokat értekezni. Mikor teszteltem szerettem a szélsőséges példákat ha olyan megoldást akartak amiket user kezébe nem adnék. Vagy amikor egy bug úgy akart maradni, mert hát nem olyan fontos.

@MsIreneAdler: Oh, megleptél. :)
Mint egy drog. Azt kezdesz vele amit akarsz. Majdnem végtelenbe módosítható. A legviccesebbtől-legdrámaibb tengelyen képes szitukat összehozni.
Egész estés mesélésbe azért nem kezdenék itt. :)

Jó éjt, álmodjatok szépeket!

Forgalmista 2021.02.05. 01:34:59

Holnap pont nincs munka, erre mindenki aluszik, mire visszaérek... csak én szedek itt bérescseppet?

Forgalmista 2021.02.05. 01:37:00

Mondjuk ahogy a szerencsém ismerem, tuti holnap 8-kor hívnak vmi halaszthatatlan ügyben...

SirLemming 2021.02.05. 01:38:33

@Forgalmista: Magamravállalom, az offot is szétoffoltam.

Forgalmista 2021.02.05. 01:42:24

@SirLemming: én is azt teszem: ma hallottam egy ügyvédnőt beszélni, és a pult mögül úgy kaptam rá a fejem, mintha madzaggal rántanák: VVVivi hang és stílus :)))

Forgalmista 2021.02.05. 01:48:17

Ja, és nagyon érdekelne a fiúk/férfiak és lyányok/nők véleménye a villabeli párok/nempárok esetében. Pl. inkább a nőket idegesíti Mercike alázkodása, pasik szerint bunkó Bálint Vivivel, ilyesmi... mert így esetleg képet lehet kapni a jövőről

Forgalmista 2021.02.05. 01:52:40

Csak arra gondolok (de mostmár én is alszom, ígérem), h a sok szavazás mellett lehetne olyan is, h pl. nő vagyok és Merci idegesít/ férfi vagyok és Merci idegesít stb. Érdekes lehetne :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.05. 07:41:16

Sziasztok! Részleteiben elengedtem a szériát. Nem tud már lekötni, 10 napja nem nézem már az adásokat. A szereplőkről meg van már a kialakult véleményem, továbbra is tartom, amit már a második-harmadik héttől kezdve kristálytisztán látni lehet, hogy csak Bálint és Robi közül kerülhet ki a végső győztes. Én még mindig Bálint párti vagyok, de a verseny közöttük egyre szorosabb.

Krétagarbó 2021.02.05. 08:20:58

@VV Erőlegény: helló, már gondoltam is, hogy úgy eltűntél. Ennyire nem tetszik? Szerintem még van benne lehetőség, jó most lenyugodtak a kedélyek kicsit a mocsár kiesésével, de előbb utóbb meg kell bontaniuk a nagy hetest. Abból pedig lesznek konfliktusok.

MsIreneAdler 2021.02.05. 08:27:27

@SirLemming: mi olyan meglepő? Szeretem a stratégiai játékokat is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.05. 08:35:13

@Krétagarbó: Elmondom mi fog történni. Legközelebb Merci-Virág párbaj lesz (ezzel nem mondok újat, ez szinte 100%), kiesik Virág, utána Dani-Moha (sokkal kisebb eséllyel Dani-Bálint, ha addigra megszűnik a 100% taktikai szövetség közöttük, és elfajul a már most is érzékelhető konfliktus), kiesik Dani, utána Vivi-Merci, kiesik Merci, de itt már nem lesz védettség többé, a legjobb négybe Bálint, Robi, Moha és Vivi jut be. A hármas döntő előtti utolsó párbaj sok esélyes, lehet, hogy itt már Robi is megpróbál párbajra kerülni valakivel, de itt már bárki párbajozhat bárkivel, egy párbajt zárnék csak ki a négy között a Bálint-Moha párbajt.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.05. 08:39:04

@VV10 Velőtrázó Vélemény: filterezetlen képek, nincs képek alatti leírás, és semmi kapcsolat a kovwtokkel

SirLemming 2021.02.05. 09:21:21

Jobb reggelt!

@Forgalmista: Max közönségszavazósba tudnám elképzelni. Tippem az, hogy nem lépik meg, túl hosszú lenne a lista.
Bent meg riportszobás interjúkban lehetne talán. Lehet volt is ilyen csak nem adták le.

Itt is lehetne szavaztatni, bár itt kb ismert hogy ki nő/férfi, az alapján azt mondanám kb univerzálisan bosszantó pl Merci reménytelensége. Bálint-Vivi dinamika megosztóbb. :)

@VV Erőlegény: Értelek. Nagy meglepire nem számítok nálam is rezgett már a léc de ezt a pár hetet már csak beáldozom.. utána úgyis VV11ig off.

@MsIreneAdler: Eredetileg random kilépőnek szántam gondolván a kutya se reagál, rossz beidegződés.
Abban nőttem fel, hogy a gaming mint olyan egy megfoghatatlan, káros valami, fuj. Főleg nőknél. Ha "kiderült" az olyan volt nagyjából mintha fogyatékos de legalább buzi lenne az ember.

Szóval azért rá tudok csodálkozni, ha valakit érdekel és látja is benne a fantáziát.

RTS-ek meg az alap zsánerem volt. Taktikai játékok kevésbé.
Kedvenc?

MsIreneAdler 2021.02.05. 10:55:32

@SirLemming: nagyon igaz. Ha jót akarsz, ezt ismerkedéskor ugyanúgy titkold el, mintha kocadohányos vagy szerencsejáték függő lennél :). Férfiak esetében legalább gondolnak erről valamit. Nőknél ezt nem igazán tudja hova tenni a "rendszer" de ott is sokszor inkább negatív dolognak számít.
Az RTS-ek közül azokat szeretem, amik nem feltétlenül csak a harci stratégiákra vannak kihegyezve, inkább szeretek ugye kereskedni, építeni, mint csihipuhizni. Szóval azt mondanám, inkább a szimulációs játékok kötnek le (kötnének, ha lenne időm). A nagy kedvenc, (és itt nem röhög ki) a Theme Hospital :)

Krétagarbó 2021.02.05. 11:12:43

@VV Erőlegény: oké, hogy kiszámítható, de ez azért az előző évadokra is igaz volt. Nekem tetszik az, hogy viszonylag kulturáltabb bent a hangnem, nem megy a kutyapicsázás, hangos veszekedések. Talán a szerkik kicsit megmozgathatnák őket jobban, de a híradós kontentek a héten szerintem pl egész jópofák voltak. Én örülnék, ha maradnál, hiányoznak az elemzéseid:)

SirLemming 2021.02.05. 12:18:10

@MsIreneAdler: pontosan.
Bár már fordítva vagyok. Ma már direkt szóbahozom ha van rá alkalom. Ha ezek miatt leszek feketelistás úgyis halva született az egész, nem fogom teljesen letenni talán sose.

Jelenleg aktívan dohányzom is az se titok, előbb utóbb elmúlik, kezdem unni. Amúgy se lehet rejtegetni. Szerencsejáték nem jellemző, kockázatkerülő vagyok.

Management játékokat is szeretem. :D
Régi Bullfrog játékok legendásak.
"Staff Announcement, Incoming patients with Bloaty Head"
Egész jól koppintották a 2Point Hospitalban, külön kiemelt figyelmet szenteltek az announcernek.

MsIreneAdler 2021.02.05. 13:56:13

@SirLemming: végülis igazad van, akinél ez kizáró ok, azzal úgysem működne. Én 4 éve tettem le a cigit, nem volt könnyű, de jobb nélküle. Viszont megértem azt, aki még nem áll készen.
Nagyon szerettem azt a játékot. Most karácsonykor is nosztalgiáztam vele kicsit :D

SirLemming 2021.02.05. 14:50:54

@MsIreneAdler: Semmi sincs kőbevésve és tárgyalási alap lehet.
De a játékot nem tervezem teljesen kitenni az ablakon, bár sokkal kevesebb időt szánok rá.
A dohány más tészta, ahhoz annál több motiváció és tanulás kell, mert a stresszkezelésem jelenlegi alapja.

TH intrója gyerekként inkább ijesztő volt azért, de közel áll hozzám. Legutóbb az eredeti Rollercoaster Tycoon-t vettem elő nosztalgiázni. Azt is ajánlom, aranyos.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.05. 16:22:34

@MsIreneAdler: röné gratula én is letettem pedig én egy félisten vagyok.
@SirLemming: tedd le öcsém sokkal könnyebb leszel!

Kosztarika 2021.02.05. 16:24:05

PUSKÁS PETI!
Szép volt a "bemindenezve" de ezt használják más fórumokon is.
Bizonyítékot kérünk, hogy olvasol minket (es ettől vagy egyre jobb)
TESSÉK BEMONDANI A KULCSSZÓT:....... EKG!!!!
:)

MsIreneAdler 2021.02.05. 18:08:09

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): gratulálok neked! Félistenként biztosan ezerszer nehezebb dolgod volt :D:D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.05. 18:19:28

@MsIreneAdler: sokkal erősebb és éberebb voltam a cigi punnyasztott , sőt néha nem is esett jól
lehet ak47et kevertek bele?
de a jó csajok nem cigiznek ezt vésd a fejedbe:)

ppupu #Fantom for President 2021.02.05. 21:07:05

Amíg a x83 trollkodó paraszt script muxik, addig használjuk ezt

Gia 2021.02.05. 21:07:21

@SelyemSonkaPini: jó,de mindjárt jön az elmebeteg is..

ppupu #Fantom for President 2021.02.05. 21:07:59

@Gia: Akkor megyünk eggyel visszább :DDD

Gia 2021.02.05. 21:08:22

Biztos nincs tv-je és már a szekrényajtót is telibeverte.:-)

KékCsöcsűPini 2021.02.05. 21:10:31

Hát ha automata tényleg, akkor nem biztos

Kosztarika 2021.02.05. 21:11:19

Tele van a világ elmebetegekkel.
Mi ebben a jó neki??? Sosem fogom megérteni. :(

ppupu #Fantom for President 2021.02.05. 21:12:48

@SelyemSonkaPini: Így van, majd egy idő után észreveszi esetleg... akkor tovább állunk...

Kosztarika 2021.02.05. 21:13:50

@SelyemSonkaPini: délután egyszer már változtatott a szövegen. Nyilván automata, de ellenőrzi időnként a reakciókat. Ezért kell ignorálni, mert, ha látja, hogy felhozatal, annál inkább csinálja.
Hogy rohadjon meg! :((((

Gia 2021.02.05. 21:14:15

@Kosztarika: Én sem.Mit élvez ezen?Ráadásul nálunk azt a reakciót sem kapja meg,mint mondjuk a face-n..
Hátravinni..lelőni.

ppupu #Fantom for President 2021.02.05. 21:14:59

Elmentem fürdeni, meg hasonló de jövök majd
MÉG 45 perc :D

Cérnahuszár 2021.02.05. 21:15:04

@Kosztarika: azt hiszi számít valamit hogy ezt csinálja
de csak neki fontos, azért görcsöl ennyire rá
semmi nem fog változni akármennyit is erölködik

Kosztarika 2021.02.05. 21:19:24

@Cérnahuszár adraconis.0.01:
Engem a másik poszt alatt se zavart, simán átpörgettem. VV- n edzettek vagyunk, egy kretén magában meg sem kottyan. :)

Gia 2021.02.05. 21:20:57

Elméletileg tiszta amott a terep.

SirLemming 2021.02.05. 21:24:07

@Cérnahuszár adraconis.0.01: nem görcsöl. Leszarja. Azzal hogy bekavar ő elért mindent az életben.

Gia 2021.02.05. 21:28:46

@SirLemming: Pedig ez a mi homokozónk.:-D

Cérnahuszár 2021.02.05. 21:29:34

@SirLemming: dehogynem görcsöl, hányadik regnél is tart? 17? tiszta görcs az ember mert nem tudja elengedni, folyton viszsaregel

SirLemming 2021.02.05. 21:34:01

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Automata az egész. Egy random gyerek leszedett egy scriptet és azt futtatja a gépén amíg csinálja anyunak a bünti házimunkát vagy hokizik matekházi helyett.

Ilyesmit még én is összeraknék záros határidőn belül pedig nem vagyok programozó.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.05. 21:34:26

@Gia: és nem szeretjuk ha a fejunkre dobálják a homokot

Cérnahuszár 2021.02.05. 21:40:26

@SirLemming: nem érted
oké hogy automata, de órák óta foglalkoztatja a dolog, figyeli mikor dobják ki aztán visszajön
be van feszülve mert nem az van amit ő akar

readonlyvv 2021.02.05. 21:47:45

hello george! újra aktív a chatbot?

SirLemming 2021.02.05. 22:15:14

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Hát jó. Ha én csinálnám auto lenne az új reg is. Nem bonyi.
süti beállítások módosítása