Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X81 – Mi a fáma című tesó?

2021. február 03. 13:25 - Laura Ingalls

 

kepernyofelvetel_529.jpg

Négy héttel a jubileumi évad vége előtt úgy döntöttek a műsor készítői, hogy ideje megtartani a Visszarázódás Hetét. Értem én, hogy ennek most van értelme, mert hét csimpit érdekesebb kiidegelni, mint négyet, de a célt semmiképp sem éri el a nyuvasztás, ha vasárnaptól visszaállunk arra amit 79 napig csináltunk. Ámdeazonban: ahogy már párszor elmondtam nem értek a lovakhoz, szóval nagyvonalúan eltekintek az előbb leírtaktól és lelkesen várom mit tartogat a Visszarázódás második napja. Drága Péterünk azt meséli, hogy kedvenceinknek papírra kellett vetniük mennyit költenek egy egész napi élelemre, majd arról kellett dönteniük ki folytatja a legpazarlóbb életmódot a villában.
Merdzsó otthon nem nagyétkű, úgy cirka 1000 pénzt költ naponta ételre a napi cigi és innivaló mellett. Igazán érdekelne, hogy az ezresből kijön a haribo és a napi csoki, plusz egy kifli meg egy joghurt, vagy 1000 a rendes étel és azon felül a csokika? Virág a napi költést 5000 forintra saccolja. Nagyon ritkán főz – értsd: soha – inkább rendel, vagy lemegy egy kifőzdébe és így van meg a napi kétszeri kajcsi. Ami igazán meglep Dánielünk tízezres költése. Mit eszik ez az ember egy nap? Aranyat rágcsál?
Nem okoz meglepetést a ki a pazarló? szavazás eredménye. A lakók egy emberként tudják (tudnák, de akkor nem lenne kontent) azonnal rávágni a kérdésre, hogy Virááág és még Virág is egyetért ezzel. Mindegy, hogy banán, csoki, energiaital, vagy bárakármi Virág csak a felét eszi és issza meg annak ami a kezébe akad. Belekortyol a tejbe, a pulton hagyja és megromlik, a villa minden helyiségében hagy energiaitalos dobozt – nem sajnálja senkitől – és Dani hiába igyekszik jó konyhamalacként betakarítani a maradékot, sajnos így is a kukában landol sok minden. Viszont a mosogatószerrel kiválóan spórolsz – mondja Bálint. Robi azt mondja, majd megtanulja Virág mi a magyarok Istene hogyan kell spórolni, ha Danival egy háztartásban fognak élni, amire Dani azt mondja úgy készülök, hogy többet kell teremteni. Ahha, többet. Teremteni. ...
Virág ahhoz képest, hogy milyen volt a beköltözéskor sokat változott – legalábbis ezt állítja – de neki így jó. Vivcsó cigizés közben meg akarná mondani a tutit, de Virdzsi nem akar változni, így az egész beszélgetés értelmetlen. A Teremtő is megmondja, hogy hiába neveli a kislányt, nem tud vele mit kezdeni. Én szívesen megnevelgetném A Teremtőt egy fatestápolóval, elsősorban azért hogy érezze a törődést, másodsorban meg azért, hogy megtanulja hogy illik viselkedni az embertársaival.

kepernyofelvetel_456.jpg

kepernyofelvetel_458.jpg

kepernyofelvetel_459.jpg

kepernyofelvetel_461.jpg

kepernyofelvetel_462.jpg

kepernyofelvetel_463.jpg

kepernyofelvetel_464.jpg

Mivel Virdzsi pazarol legjobban, mostantól visszavonásig a Nagy Testvér állítja össze a napi étrendjét és csak azt ehet és ihat amit beküldenek neki. Természetesen egy napra 5000 kutyinkát ér a beküldött élelem és ha bármi másba bele találna nyalni, nagggyon súlyos büntetés lesz a jutalma. Virdzsó kiborul, hogy ötezerből lesz reggeli?, ebéd? és vacsora is? De hát otthon csak kéccer eszik! Ötezer? Betegek ezek? Akkor írhatott volna hatezret is! Igen, írhattál volna hatezret is. Egyébként pedig tápláló lencsefőzeléket kap vacsorára virslivel és fasírttal, szóval nem olyan rossz az. Az más tészta, hogy 18 évesen én sem ettem lencsefőzeléket, évekkel később kedveltem meg a lencsét, így egy nagyon-nagyon-nagyon parányi együttérzés van bennem a vacsorával kapcsolatban, ami tovaszáll, mikor kiderül, hogy két kanál után ott hagyja az ennivalót és még a fasírtot és a virslit sem eszi meg, hanem lefekvéskor Daninak kínálgatja. Miért büntetteek? – nyöszörgi. – Nem elég, hogy a tanyasi hét okádék vooolt… Végső kétségbeesésében azt mondja küldjenek be neki ötezerér’ alapanyagot és majd főz. Az a baj Virágom, hogy olyan alapanyagot kapnál amiért szintén sírna a kicsi szád, szóval tökmindegy. Ezután azon sopánkodik, hogy még a ragya is kiverte, de ezt aztán már tényleg nem értem, mert én meg voltam róla győződve, hogy azért keni magát azzal a gusztustalan narancssárga alapozóval, hogy eltüntesse a pattanásait. Mondom, nem értek a lovakhoz.

kepernyofelvetel_467.jpg

kepernyofelvetel_468.jpg

kepernyofelvetel_469.jpg

kepernyofelvetel_470.jpg

kepernyofelvetel_471.jpg

kepernyofelvetel_472.jpg

Virág, aki az alvást nem értékeli, az a pihenést nem érdemli! – szól reggel a villarádióból. – Merci, az éjszakai alvást nem pótolja semmi! – szakítja meg a zenét újra egy feddés.
Kelj fel, mert büntit kapunk! – lökdösi meg Mercit Mó, aki még szintén az ágyban fekszik. Majd újból Virágot ébreszti a rádió és ezzel egészen egyértelművé vált, hogy amíg a tetszhalott állapotból ki nem mozdul Virág – és Merci – addig fogja hallani a kellemes ébresztést. Merci remélte, hogy nem veszi észre senki, hogy ő még mindig alszik, de rá kellett jönnie, hogy a közvetlenül az ágya mellett elhelyezett kamera a tükör mögött mindent IS lát. Egy próbát azért megért.
Virág csudi reggelit kap: kávé, 1 lityó narancslé, túró, sajt (medve), alma, kenyér, víz. Hús nincs, nem is hiányzik. Ezúttal Virágunk elégedett. Végre. Bár kakaóval és / vagy tejeskávéval szokta indítani a napját, de egye fene most lemond a tejről.
Eközben Robi és Vivi a kiválasztásról matekoznak. Ki népszerű, ki nem népszerű? Ki tudja? Ki-kire rak? Nem lehet biztosan megmondani. Ájjjj, de nehéz ügy!
Szerintem viszont nem eszik olyan forrón azt a kását. PP is próbálta már többször lázba hozni az egyszeri nézőt, hogy most aztán égszakadás-földindulás, egymásnak kell esnie A Hetesnek! Borítékolható egy Virdzsi-Merdzsó és egy Dani-Mó párbaj a következő két alkalomra. Amíg odáig elérünk tovább változnak a viszonyok és kikristályosodik ki kivel hányadán áll. Ezen csak az változtathat, ha random lila kendőket küldenek be puszira. Akkor lesz meglepetés, egyébként mindenki nyugodjon le a ..csába.

kepernyofelvetel_480.jpg

kepernyofelvetel_481.jpg

kepernyofelvetel_482.jpg

kepernyofelvetel_483.jpg

kepernyofelvetel_484.jpg

Vivi és Mó készítik a Mi a fáma tesó? mai adását. Vivi a hírtől, hogy ő lesz a szerkesztő nagyon bebizsergett, hiszen egész héten erre várt! (Ezzel ugyan lelövöm a napi szavazás eredményét, de ha ettől bebizsergett Vivi, akkor mi lesz vele akkor amikor megtudja, hogy őt szavazták meg a nézők Bálint párjának az utolsó adáshoz! Tyűűűű....)
Vivcsóék szuperül összedolgoznak, az első nagyszerű ötlet, hogy Vivi lánynak sminkeli majd Mót. Mó gondolkodás nélkül rábólint, nem vagyok biztos abban, hogy tudja mire mondott igent. Szöveget írnak, forgatnak, viccelődnek végig. Mó egész jól kezeli a kamerát, Vivi meg Viviskedik, kicsit darabos az a zoom, de a végtermék szempontjából hívjuk ezt effektnek.
Mó a riportban elmondja, amit már korábban hallhattunk tőle: tévés szeretne lenni és szívesen vezetne például X-Faktort. Hohóóó! Rettegjen mindenki, itt a konkurencia! Puskás Úr kezdhet félni, mert ArmandMó a helyére pályázik!

kepernyofelvetel_485.jpg

kepernyofelvetel_486.jpg

kepernyofelvetel_487.jpg

kepernyofelvetel_488.jpg

Mielőtt megtekinthetnénk Vivi és Mó fámáit, A Teremtő, vagy világi nevén Dániel reakcióját nézhetjük a hozzá intézett üzenetekre. Az instalakók Dánielt vagy nagyon szeretik, vagy nagyon nem szeretik. Megosztó, na! A legtöbb kritika aZmiatt éri, hogy nagyképű, sokat gondol magáról és Virágot degradálja és ezáltal Virág a szolgája / kutyája. A keksz meg azért jár neki, mert nagy forma, vezéregyéniség és ezek által a top háromba várják. Dani hozza a formáját, puszi annak aki szereti, aki meg nem az nem tudja mit beszél és egyébként is az élethez fel kell nőni és mutassatok még egy ilyet ha tudtok! – mondja a sokat megélt Dani Úr.
Aki igazán megdöbbent a kommenteken az Virdzsi volt. Itt volt az ideje egy reality checknek, de mégsem jutott el az üzenet Virágig. Az, hogy Danilandben az asszony dolga a szülés és a háztartás vezetése, meg az hogy parancsra széttegye a lábát sajnos a viselkedése alapján egyértelmű volt. Az egyik üzenet után el is mondta, hogy ez nála így megy: ő viszi haza a lóvét, az aktuális csaja meg vigyázzban állva várja az Úr hazatértét. Az viszont, hogy Virág nem gondolkodik el azon, hogy mindez jól van-e így, hanem letudja egy rosszindulatúak és undorittóak az emberekkel, nagyon szomorú.

kepernyofelvetel_507.jpg

kepernyofelvetel_508.jpg

kepernyofelvetel_509.jpg

kepernyofelvetel_510.jpg

kepernyofelvetel_511.jpg

kepernyofelvetel_512.jpg

kepernyofelvetel_513.jpg

kepernyofelvetel_514.jpg

Egy tízes skálán mennyire vagy hülye? – kérdezi Bálint Vivitől. – Melletted 10-ből 10-es. Mert hülyévé teszel. – feleli Vivi Bálintnak, aki szívja a vérét míg Vivi Móra vár, hogy elkészüljön és kezdhessék az esti Mi a fáma tesó?-t. Vivcsó tűkön ül, türelmetlenkedik mikor lesz már kész Mó, mert sminkelni kellene, ám amikor Mó Vivi mellé áll, hogy készen vagyok!, Vivi visszakérdez: elszívhatok egy cigit? Nem volt időd elszívni mialatt sürgettél?
A stúdió felé menetelve Mó egyre bizonytalanabb azzal kapcsolatban, hogy tényleg jó ötlet-e nőnek sminkeltetnie magát Viviennel. Jó lesz! Én már most vigyorgok. Oda lesznek a csajok. – mondja Vivi sminkelés közben. – Főleg Robi! – teszi hozzá komolyan.
Vivi tudta, hogy be kell durvulnia smink terén és viccesre kell vennie a figurát. Egyszer élünk Mó fiam, feltűnőnek kell lenned a híradóban – meséli Vivi ajkát lebiggyesztve és haját dobálva a riportban. Vivi szerint Mó fullos lett, nagyon extra a smink és biztos örülni fognak a többiek, hogy Mót ennyire csábosba rakta. Nos a smink valóban nagyon extra és a folyamat míg elkészült nagyon vicces volt. Rengeteget nevettek, látszik, hogy Vivi imádja, hogy kifestheti Mót, Mó pedig élvezi az egészet és szórakoztatja mit csinál vele, belőle Vivi. Mialatt Vivi az utolsó simításokat végzi Mó arcán, Mó a következőt mantrázza csukott szemmel csücsörítve: Szép jó estét!, Szép jó estét kívánok!, Szép jó… Ne izguld túl! – szakítja meg Vivi. – Nem izgulom túl! Szép jó estét

kepernyofelvetel_525.jpg

kepernyofelvetel_526.jpg

kepernyofelvetel_527.jpg

kepernyofelvetel_528.jpg

kepernyofelvetel_530.jpg

kepernyofelvetel_531.jpg

kepernyofelvetel_532.jpg

kepernyofelvetel_533.jpg

kepernyofelvetel_534.jpg

kepernyofelvetel_535.jpg

Elkezdődik az esti Villa Híradó a súlyos hírekkel. Várható módon sokkot kapnak a srácok, mikor Mót meglátják, ez meg is adja az alaphangulatot. A híradó alatt szakadnak a röhögéstől és van is miért, nagyon viccesre sikerült. Mót beköszönéskor elviszi a kameraláz és a Mi a fáma című tesó-nak a 2. adását konferálja fel. A hibáját észrevette, egy halvány mosoly és kis fejbiccentés mutatja a zavart az erőben, azonban nem esik ki a szerepéből és konferálja is az első hírt ami a lakók alváskorlátozásáról szól. Kicsit darabosan beszél, időnként bólogat, de én azt mondom, hogy Puskásnak reszkethet a térde, mert ez a Mó… ez a Mó… nincsenek rá szavak, reszkessél PP e’van.
A végére Peti elirigyelte Mó sminkjét és az utolsó két percben nőnek álcázva feszít. El kell keserítenem PP-t, Mó sokkal csinibb.
Holnapra (vagyis ma este) olyan információkat kapnak a lakók, amiket eddig nem tudtak! Váááá! ... Nincs elég vita, muszáj generálni néhányat.

kepernyofelvetel_536.jpg

kepernyofelvetel_537.jpg

kepernyofelvetel_538.jpg

kepernyofelvetel_539.jpg

kepernyofelvetel_541.jpg

kepernyofelvetel_542.jpg

kepernyofelvetel_543.jpg

kepernyofelvetel_545.jpg

kepernyofelvetel_546.jpg

kepernyofelvetel_547.jpg

kepernyofelvetel_548.jpg

kepernyofelvetel_549.jpg

kepernyofelvetel_550.jpg

kepernyofelvetel_551.jpg

kepernyofelvetel_554.jpg

kepernyofelvetel_555.jpg

907 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fálki 2021.02.04. 11:21:07

@mozambikizombi: Jaaaa, arrol en lemaradtam, azt hittem h meg mindig ott el.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.04. 11:21:18

@Fálki: oké :) hozzá csaptál még egy faktort... lassan csak meg leszünk a teljes személyiség elemzéssel XD

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.04. 11:21:41

@Fálki: na igen Mercike egy pultos asztalos butuska hanggal és arccal, Evelin meg egyetemen tanul és nagy eséllyel lehet vele komolyan is beszélni..

Fálki 2021.02.04. 11:22:07

@Gézamalac (Rencsibaba stircelve az igazi): Virág nem azert kert elnezest, mert nem tud analis szex kozben elelvezni, hanem azert, mert eleve sehogy nem tud. Csak akkor, hogyha nyalják.

Fálki 2021.02.04. 11:23:40

@repuloezustmokus: Ég és fold a ket nő, de tenyleg, mindenben. Nyilvan Evelinrol annyit tudunk, amit a képein lattunk, de teljesen nyilvanvaloak a kulonbsegek.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.04. 11:24:39

@Fálki: mint a nők jelentős százaléka.... a hüvelyi orgazmus elég ritka madár...

mozambikizombikini 2021.02.04. 11:26:13

@Gézamalac (Rencsibaba stircelve az igazi): Elegge fejen talaltad a szoget.
Vivirol en kicsit mast gondolok, bizony eltud durvulni egy akar szimpatiaval indult szituacio. Egy prostitualtat is meg lehet eroszakolni. A "pinikejehez" valo hozzaallasa, meg ahogy probal a szexualis dolgokrol extra lazan es supercool szovegekkel nyomulni, nekem inkabb arra billenti a merleget, hogy kompenzal az ot ert megalaztatas miatt. Bar en nem vagyok terapeuta. :)

Fálki 2021.02.04. 11:27:06

@Brigante: Tenni kell érte. Mindkét félnek... Én is már tobbszor indultam így egy parkapcsolatban, aztan mindig odaértünk. Szexkultúra kérdésre ez is, meg az az erőszakos fűrészelés is, amit ezek az ápoltak a kezukkel csinalnak...

Gia Gianea 2021.02.04. 11:27:27

Sokan írják face-n,hogy Moh most vesztette el a 36 milkát,de szerintem nem.Egyrészt nem is biztos,hogy ő nyerné,másrészt nem történt semmi meglepő.

Fálki 2021.02.04. 11:29:57

@Gia Gianea: Szerintem sem, sőt. Már tegnap este is mondtam, hogyha ugyesen keveri a kartyat és jatszik tovább a Heliumbarbival, akkor mindkettejuk tabora tamogatni fogja.

SirLemming 2021.02.04. 11:30:48

@repuloezustmokus: Ott lehet a kulcs. Ahhoz azért hozzá lehet szokni ha nem egybites a másik. Ha még csini is...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.04. 11:36:04

@Gia Gianea: az a 36 milla sosem volt az övé... viszont ha most pozitívvá válik a kapcsolatuk Mercivel (amire látok eséllyel) akkor csont nélkül behúzza a "szerelem" faktoron...

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.04. 11:36:47

@Fálki: Tehát akkor mégis tud, csak úgy, ahogy nők milliói. A belevalókat nem nagyon nézem, ezért nem tudom, hogy a seggbekukit felváltotta-e az unalmas változat, de ahányszor őket mutatják, Virágot sosem látom a hátán vagy lovagolva, ezért feltételeztem, hogy még nem. De ha Dániel azóta rendes asszonyt nevelt belőle, aki megérdemli az aranydárdát (kizárólag gyermeknemzés céljából), akkor én kérek elnézést helyette is.

mozambikizombikini 2021.02.04. 11:37:19

Most, hogy ilyen sokan vagytok itt, megint rakerdezek, hatha tudjatok, mi az a "lopos" sztori, amit Balint emlitett Robival kapcsolatban?

rtl.hu/rtl2/valovilag/osszebalhezott-vv-robi-es-vv-dani

(1 perc korul)

Fálki 2021.02.04. 11:40:35

@mozambikizombi:

Amikor Virág és Robi eldugdosták a kávékapszulákat pl. Nem volt egy nagy ugy, Virag kb az akcio utan 5 perccel elmondta a titkot a gazdájának, uh azonnal le is buktak.

mozambikizombikini 2021.02.04. 11:41:53

@Fálki: oaaaahhhh..... ez fajt, azt hittem ennel erdekesebb a sztori. :D

Forgalmista 2021.02.04. 11:45:48

@Gézamalac (Rencsibaba stircelve az igazi): szuper! Lehet ma meg is rendelem.... :) bár a formák miatt ez túl könnyű is lehet :D

2021.02.04. 11:47:51

Vivi erőszak sztorija egyáltalán nem tűnt kamunak. Ha van igény rá elmondom miért.
Moh pedig egy faszkalap, és kihasználja a szép, buta kislányt. Tudja,hogy éretlen, és buta, és az eleje óta használja, igenis kimondta, hiába kért elnézést "Ha esetleg" mondott volna valamit.
Én hányok tőle személy szerint.

kozi001 2021.02.04. 11:49:26

A face kommentek alapján Moh sztem teljesen lejáratta magát. Nálam mondjuk nem. Én tudtam h egy arcoskodó, kretén kis takony, mert BV-t is nézek.
Gyakorlatilag ego miatt megdugta ezt a szerencsétlen, nappal meg ugyanaz a nagy semmi.

Ha Merci csak szexre vágyott volna, csak kérni kellett volna Bálintot vagy Robit, hogy menőzzön valamelyik valódi(!!!...) szexsztorival és azt MOh tromfolni akarta volna este. :P

@Gia Gianea: face szerint de. Sztem mondjuk esélye se volt sose a 36 misire.

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Moh egy külvárosi balfék közepes kinézettel nagy egoval. A mekik, starbucks-ok előtt áll ilyen rengeteg és játszák a nagy pestit.

Gia Gianea 2021.02.04. 11:49:45

@Brigante: Moh részéről ez sose lesz több,tehát nem fog beállni pozitív változás a kapcsijukban.Láttad Moha fejét kint másnap..

alma_szósz 2021.02.04. 11:51:28

@silvermansarah: van rá igény, engem nagyon érdekel mit gondolsz róla

.Zsu 2021.02.04. 11:52:17

@silvermansarah: köszönöm! ez már sokszor megfogalmazódott bennem is.
de látom írták már többen, h a pornón nevelkedett emberkék az egyik oka.
meg szerintem fiatalok még. 18-22 évesek, csinálják csak inkább, nem mélyednek még bele, nem beszélgetnek róla kinek mi lenne a jó. lehet a lányok még nincsenek is tisztában vele.

Fálki 2021.02.04. 11:53:01

@silvermansarah: De Sarah, ez nem egy ilyen jatek? Szerintem itt félre kell tenni a ferfi-nő kérdést...
Ha azt gondolod, hogy azzal van tobb eselyed megnyerni a 36M-t, hogy bolonditasz egy ilyen buta picsat, akkor miert ne tehetnéd?
Mindenhez két ember kell.

S ahogy mondom, szerintem teljesen mindegy, hogy itt melyik fél milyen nemű, a kesobbi gyoztes VV Somát is bolonditotta valamelyik lany, talan Evelin volt annak a neve..
Szerintem ebbe a musorba ez tokeletesen belefér.

Szerintem sem volt kamu a Vivi-eroszak, max nem teljesen ugy volt, ahogy Ő meséli.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.04. 11:54:18

@mozambikizombi: Persze, hogy meg lehet, minden a beleegyezésen múlik. Nem is ezért vagyok tanácstalan vele kapcsolatban. Személyes élmény, hogy amikor a metoo botrány kitört és hozzánk is begyűrűzött, már évek óta egy beszélgetős-hülyülős facebook csoport tagja voltam. Az áldozatokhoz való hozzáállás, a hibáztatásuk addig jófej emberekből is előhozta az igazi énjüket. Jó kis barátszűrő volt, külön is vált egy kis mag emiatt a nagycsoporttól. De a lényeg, hogy nők százai írták le ott, hogy milyen formában érte őket abúzus. Volt gyerekkori molesztálás, párkapcsolatban elszenvedett erőszak, egyszeri megerőszakolás és persze enyhébbek, mint a metrón történő seggfogdosás, vagy a főnök pikáns beszólásai. A közös ezekben a nőkben az elfojtott és itt kitörő indulat volt, hogy még hosszú évek után is megrázta őket az emlék, újból átélték. Na ezt az indulatot nem láttam Vivin sem akkor, amikor a lányok megkérdőjelezték odabent, sem amikor Fosch9 felkérdezte tőle. Nem tudom, el lehet-e ennyire nyomni, ilyen fapofával reagálni.
Amúgy nagyon csípem Vivit és nem is tartom annyira butának, mint itt sokan, de tény, hogy szereti kiszínezni a dolgokat

2021.02.04. 11:56:22

@Fálki: akkor ne szóljunk le senkit, Danit se, meg a többi faszt se.

.Zsu 2021.02.04. 11:57:10

@Fálki: sztm Moha nem taktikából dugta meg Mercit, előtte beszéltek szexről a fiúkkal, ki mennyire kanos. meg ott húzták kicsit Moht, h na mi volt, valld be stb. ment a "fiúöltözős" dumálás. és akkor egyszerűen utána ezeknek a hatására, meg gondolom már eléggé hiánya volt, meg ittas is volt, és akkor megtette.
sztd tudatosabb lépés volt ez tőle? mi volt a célja?

Vivi megerőszakolós sztoriját én is igaznak gondolom.

2021.02.04. 12:00:03

Valaki nem tud linket adni a Vivis sztorihoz, kijegyzetelném, szó szerint mit mondott.
De az is jó ha megmondjátok melyik rész volt.

Gia Gianea 2021.02.04. 12:00:12

@Fálki: Még sosem nyert olyan,akinek lett volna bent párja.Így nem gondolhatják,hogy ez a tuti módszer.

2021.02.04. 12:01:02

@.Zsu: Moh: "az egom miatt is, mert mondogatták hogy gyorstüzelő"

kozi001 2021.02.04. 12:01:35

Elég gáz volt ez a titkos üzenetek rész.

Már nem tudja az RTL mivel összekapatni őket!
Unfairnek tartom, mert nehéz egy súlyba tenni, h mi árt többet.
Annak ellenére, hogy ki jön ki rosszul.

Meg eleve pont az lenne a lényeg hogy el vannak zárva és nem kapnak infót. És már az info szvsz h ezelőtt 2 hónapja rossz volt a vélemény.

Fálki 2021.02.04. 12:01:35

@.Zsu: En mar 50 nappal ezelott is azt kommenteltem ide, hogy szerintem amikor majd csokken a letszam ésvagy Moh korul szorul a hurok, akkor igenis meg fogja pocsékolni Merciket, mert neki ez egy menekulout + egy lehetoseg, hogy ne csak sajat szavazoi -esetleg mashonnan atszavazok vagy ellenszavazoi- legyenek.

S ugyanugy meg mindig bennevan a pakliban az, hogy jovo heten is ramaszik egyszer, mert ugye ha egyszer megkapsz valamit, akkor utana az jobban kell megegyszer, mint elotte...S ha tenyleg taktika, akkor siman lehet hogy elo fogja huzni azt is, hogy O bizony itt beleszeretett kozben a Mercikebe... Amikor mondjuk negyen vagy oten maradnak mar... S akkor ugye joesetben mindenkinek lesz sajat szurkolo es szavazotabora, de neki és M-nek ketto. Illetve kozos.

Fálki 2021.02.04. 12:02:07

@Gia Gianea: Jóóó, tavalyig meg nem nyert nő. Semmit nem számít ez szerintem.

kozi001 2021.02.04. 12:02:45

@silvermansarah: Mercinek csak meg kellett volna kérni a srácokat, hogy gyakrabban mondogassák, hogy gyorstüzelő Moh. :P

Fálki 2021.02.04. 12:04:59

@silvermansarah: Az elején volt, még a masik Mercedesz is bennvolt. uh azok kozul a reszek kozul keress. Talán 3 napot volt benn, uh nem lesz nehez dolgod.

Post Modern Prometheus 2021.02.04. 12:06:51

Közkívánatra: Merci VS Virág: strawpoll.com/k24z3q32u
84.62% [55] - 15.38% [10] Merci javára jelenleg.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g
TOP3:
- Bálint: 36.17% [34]
- Robi: 31.91% [30]
- Vivi: 25.53% [24]

Fálki 2021.02.04. 12:07:55

@Post Modern Prometheus: Nem gondoltam hogy ennyire sima lesz, basszus... Meg ugy sem, hogy osszesen 65 ember szavazott csak.

alma_szósz 2021.02.04. 12:08:20

@silvermansarah: a vetkőzős tácos rész körül volt, vagy ugyanabban vagy az 1el az után

Gia Gianea 2021.02.04. 12:08:37

@Fálki: Mercédesz nem vetkőzött sztem..

Post Modern Prometheus 2021.02.04. 12:09:09

@Fálki: Én is szorosabbra számítottam [azért elég hasonló kaliber a két csaj, csak más az idegesítő mindkettőben :D]

Gia Gianea 2021.02.04. 12:11:25

@Fálki: Szóval Mercédesz már nem volt bent.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.04. 12:15:09

@Gézamalac (Rencsibaba stircelve az igazi):
Vivi még nem dolgozta fel a dolgot és valószínűleg ő is hunyó volt a dologba. Tudta, hogy miért megy oda, de meggondolta magát, az állat meg nem fogta fel ...

L

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.04. 12:17:31

@silvermansarah: novemben 25-ei rész, ha jól emlékszem, de linket még nem találtam.

Fálki 2021.02.04. 12:18:39

@Gézamalac (Rencsibaba stircelve az igazi): Ahhoz akkor nov26an jott Hv... Pár pill és megmondom.

Fálki 2021.02.04. 12:19:52

@Gézamalac (Rencsibaba stircelve az igazi): 11 - 14es resz kozott, ott meg nem volt napi HV

Fálki 2021.02.04. 12:21:29

Amugy szerintem van új posztcsi... :D

2021.02.04. 12:39:30

Na, megtaláltam a videót cikkbe ágyazva, tényleg nézzétek majd meg, nagyon tanulságos.
24.hu/elet-stilus/2020/11/26/valovilag10-valovilag-2020-vv10-vv-vivien-nemi-eroszak-balhe/

Először is, annyit szeretnék mondani, ha van itt köztetek bárki akit ért ilyesmi NE A BARÁTNŐKNEK mondjátok el.
Ha a szülőnek nem lehet, kórházakban is vannak pszichológusok, nem csak magán.

Szóval azzal kezdődik hogy kifut a sztriptízről. Már ez is tipikus, éltalában a traumáknak van egy triggere, ami előhozza a rossz élményt, most hogy ez a body, vagy maga a fériak előtt riszálás, tök mindegy, szexuális jellegű dolog volt, tehát beleillik a trigger sztoriba.

Akkor elkezdi mesélni, a következőt mondja:

"Ez egy nőnek a legmegalázóbb."
Ezt nem is kell magyarázni.

"Nem tudja senki"
Nem beszélte ki senkivel, ezért miután beflashelt neki a rossz élmény, elmondaná, és úgy érzi, hogy a lányoknak el tudja. (Lehet hogy ittak is a sztriptíz előtt, ez ugye még segít is a gátlást feloldani)
A nem tudja senki után mondja hogy:
"Annyit tudnak [anyáék] hogy bepróbálkozott egy csávó, már AKKOR KIAKADT ANYA."

Ti-pi-kus.

Megpróbálta elmondani anyukájának, de az anyuka a sztori egy részén beparázott, gondolom Anyuka nyomta, hogy úristen Vivi ugye nem, stb. Ezért jó szakemberhez menni, mert anyuka sokszor reagál így, hiszen félti a gyerekét és ha valaki szégyenkezik (itt Vivi) nem fogja tovább mondani, mert mivel magát hibáztatja, attól fél, hogy elítélik, vagy legalábbis lecseszik amiért "hülyeséget csinált". Főleg ha a szülőkről van szó, az a legrosszabb ami történhet a fejünkben, hogy a szülőt szeretetét elveszítjük.

"ÉN BASZTAM EL azzal, hogy ilyen HÜLYE VAGYOK."
nem szorul magyarázatra, önhibáztatás, megintcsak tankönyvi.

"Tiszta szilánk lettem, tisztár aúgy néztem ki .."
és nem folytatja. ( ha folytatta volna valószínű azt mondta volna, hogy mint egy kurva, mert ilyenkor úgy érzik, hogy mocskosak, undorítóak és ők tehetnek róla.) :((((((

"Öngyilkos akartam lenni"
"Nem tudtam tükörbe nézni"
"Nem akartam nő lenni"

és akkor Gina a lángész:
Legalább anyukádnak elmondhattad volna...ez anyukádnak mekkora POFON, hogy..

és innentől Vivi bezárkózik és átmegy védekezőbe, meg mond mindeb szart.
Mert ugye, ezt és ezt TEHETTED volna, ez csak megerősíti hogy ő volt a hülye, ő az oka.

Írok még egy másik kommentet is, hogy hogyan beszéljünk erről a gyerekeinkkel, ovis kortól későbbig, csak nem akarom, hogy ez elszálljon.

2021.02.04. 12:43:02

A második videó magáért beszél, Fru a létező legundorítóbban reagál az egészre.
CÍMLAPRA AKARSZ KERÜLNI!

Raspberry Cake 2021.02.04. 12:43:31

@silvermansarah: November 25-én volt, ebben 100%-ig biztos vagyok, ami ha jól számolok, akkor a 12. adás volt.

2021.02.04. 12:44:56

@Raspberry Cake: Köszi, igen, megtaláltam :)))))))

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.04. 12:46:49

@silvermansarah: Köszi. A csajok, akikkel beszélgettem erről, kb. ugyanezeket mondták el és egy percig nem hibáztatnám őt. Engem csak az döbbentett meg, hogy tudott Anikónak ilyen faarccal válaszolni.

Fálki 2021.02.04. 12:49:53

@silvermansarah: En csak annyiban helyesbitenek egy icipicit, hogy szerintem anya nem azon akadt ki, hogy mit kezdett el meselni Vivcsó, hanem eleve azon a tenyen, hogy beprobalkozott nala az a csavó.

en is ugy gondolom, hogy Vivi szavai igazak lehetnek, de ezzel nagyon vigyaznia kell szerintem, mert itt egy buncselekmenyrol beszel, ahol ugye konkretan van egy eroszaktevő is. S ha esetleg megsem pontosan igy tortent ez, ahogy O mondja, akkor abbol meg komoly baja is lehet.

2021.02.04. 12:50:00

@Gézamalac (Rencsibaba stircelve az igazi): azért, mert visszabújt a maszk mögé, miután az agysebész jóindulatú barátnői kibeszélték, és megvádolták az arcába bele, hogy címlapra akart kerülni.
Ez is tipikus, hogy kifelé nem mutatják, ha ilyesmi szóba kerül.

2021.02.04. 12:51:26

@Fálki: nem lesz baja belőle, mert az esetek nagy részében nem tudják bizonyítani, és ennyi, nem történik semmi, elsikkad.
Mivel nem mondott nevet, nem tett feljelentést, ez így semmi a köbön.

2021.02.04. 12:52:06

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem akarom ott rontani a levegőt, aki akar itt tud rá reagálni. :)

Fálki 2021.02.04. 12:52:35

@silvermansarah: Jelen pillanatban igen. De abban egeszen biztos vagyok, hogy lesz ennek folytatasa. Tobbek kozott azert is, mert anya és a tesók is most tudták meg.

2021.02.04. 12:53:08

Közben elkezdem írni a másik hosszú kommentet ide, ha nem válaszolok, akkor még gépelek :)))

2021.02.04. 13:04:04

Szóval a mit mondjuk a gyereknek.

Nagyon fontos, hogy a gyerekünk tisztában legyen vele ( amaga értelmi szintjén) hogy a teste csak az övé, és nem rendelkezhet vele senki, se szülö, se óvóbácsi, se tesitanár, se a fiúja.
Mikor kicsik fürdetésnél is el lehet mondani hogy a kuki/punci olyan dolog, amihez senki nem nyúlhat, az óvónéni se (ezt hívjuk alsógatya szabálynak altalában kisiskolásoknál).
A másik az, hogy ha valaki kapcsán szóba jön a rossz voltam az oviban, isiben, beszéljünk velük arról, hogy a szülőnek MINDENT elmondhat, nem fogjuk megutálni, hibáztatni, mi megvédjük.
Ha felnőtt VALAHA azt mondja neki, hogy nem mondhat el valamit, első dolga legyen elmondani a szülőnek, akkor is, FŐLEG akkor, ha megfenyegették.
Magyarán, ha azt mondják neked kisfiam/kislányom, hogy ha elmondod, bántani fog téged, a szüleidet NEM FOG, rohanj a szülőhöz, ő meg fogja oldani, és nem engedi hogy bántsanak vagy hogy a családot bármi érje.

Később ezeket nyilván ugyanígy csak nem ilyen babásan.

Másik, ha azt vesszük észre hogy:
agresszívabb lesz, vagy ezek jelennek meg: táplálkozási, evés zavar, regresszió következik be, azaz életkorának nem megfelelő viselkedés (újra szopja az ujját, BEPISIL), remegés, dadogás, sötétben való félelem, alvási zavar, vigyük szakemberhez.

Serdülőkorban antiszociális és egyéb deviáns magatartás, tanulmányi eredmények romlása, fokozott szexuális érdeklődés, esetleg teljes elzárkózás, depresszió, szuicid gondolatok, drogozás, mondanám, hogy vigyük szakemberhez, de inkább valahogy érjük el, hogy megnyíljon és hajlandó legyen rá.

mozambikizombikini 2021.02.04. 13:06:16

@Gézamalac (Rencsibaba stircelve az igazi): Mindenki mashogyan reagal. Nekem is volt hasonlo elmenyem, 3x is, de szerencsere egyik sem ment el ennyire messzire.... Mondjuk szerintem ez max a lelekjelenletemnek volt koszonheto, eleve nem vagyok egy "aldozat tipus". (Itt mondjuk latni kell, hogy ebben a musorban a csajok nagy resze bizony aldozat tipus, hiaba nagy a szajuk, ez ne tevesszen meg senkit..)

Szoval en a legdurvabb probalkozast is "megusztam" kek-zold foltokkal, szakadt ruhakkal, fajo izmokkal.

Bennem pedaul nincsen indulat ezzel kapcsolatban a probalkozoval. Sokkal inkabb basz fel az aldozathibaztatas. Akinek nagy nehezen elmeseltem, amikor friss volt az "elmeny", annak minimum a 70% azzal jott, hogy na vajon milyen ruha volt rajtam..... (Tel volt amugy, nagykabat, sapka-sal)

A masik amit altalaban ram vertek, hogy minek alltam szoba egy idegennel. Konkretan hazafele tartva, egy kulfoldi srac megszolitott az utcan, nagyjabol este 10 magassagaban, hogy ajanljak neki bp-i szorakozohelyeket.. nem is akarom reszletezni, de borzalmas reakciokat kaptam a sztorira meg a kozeli ismerosoktol is. Ez engem sokkal inkabb elszomoritott es bantott, mint az eroszakossag.

Ezt eleg bonyolult magadban lejatszanod es mivel mindenki mas szemlyiseg, nincs erre papirforma, ki hogyan beszel rola es mikor. Nekem jo par evvel kesobb esett le, hogy kisse groteszk modon meseltem el frisseben par embernek, talan meg mosolyogtam is kozben, de utolag azt gondolom, hogy onvedelembol jatszottam a "fudekemenycsajvagyok" imidzset.

Nekem pont azt volt szornyu latnom, ahogy szerencsetlen Vivibol egy stresszhelyzet alatt kibukott valami, ami anno megalazta ot, ami miatt talan azota is tehetetlennek erezi magat es piszkosnak... es erre egy szinten holgy (Fru) valami botranyosan szarul reagalt. Meg ha azt is gondolja hogy nem igaz, akkor sem szabad igy reagalni, hiszen nem 100% -osan biztos benne, hogy nem igaz... es ha akar 1% esely is van ra, hogy megtortent... akkor meg holgy lettere ugy reagalt, hogy az valami borzaszto.

Anno 10 evesek voltunk, amikor az egyik osztalytarsam elkesett a sulibol reggel. Az volt a pardonja alapja, hogy egy pasi megtamadta. Nagyjabol senki nem hitt neki (diakok, tanarok, sot en sem, mivel mentem a tobbseg velemenyevel, na meg nyilvan 10 evesek voltunk...).

Kesobb a rendorsegi vizsgalat soran kiderult, hogy konkretan a szomszedunk volt a pedofil, es nem csak az osztalytarsam volt az "aldozata". Sot, utolag anyam is bevallotta, hogy neha ot is kukkolta az ablakbol es a szivbajt hozta ra a pasas, amikor pl. fozes kozben kinezett az ablakon erre nagytotalban ott a pasi feje az ablakban... szoval ezek utan fura volt, amikor kiderult, hogy o molesztalta az osztalytarsamat (is)... felem amugy sosem kozeledett, nem tudom, mivel erdemeltem ki. :)

Nehez topik ez, nem is akarnam elvinni ebbe az iranyba, csak a Vivi-fele lanyoknak is kijar egy kis empatia. En pl. ezt a kommentet meg nevtelenul is meggondoltam vagy tizszer.. biztosan megnyomjam-e a "küldés" gombot, vagy csak eppen sajat magamnak fogalmazom ezt meg. :)

alma_szósz 2021.02.04. 13:06:31

szerintem nem hazudott és tényleg megtörtént vele ez a dolog de nekem a körülmények voltak furák. a barátnője odahívta valahova ahol a csaj helyett valami pasas volt, és ők ezt előre kitervelték...ez nagyon furán jött le

mozambikizombikini 2021.02.04. 13:08:24

@silvermansarah: Wow! Respect! Nagyon jo, amiket irtal! ❤

Fálki 2021.02.04. 13:11:40

@alma_szósz: Meg utana is volt valami furcsa magyarazkodasa a body-krol, ugyanarrol a body-rol, meg hogy mndig body van rajta stb.. Az a baj, h sajnos mar tobbszor is bizonyitotta Vivi, hogy nem mindig minden pontosan ugy tortent, ahogy o azt elmeselte...

Legfrissebb példa ugye a parbaj, amirol 15 perccel utana sem tudott mar normalisan nyilatkozni bent, hanem kiszinezte, megvaltoztatta az egeszet. S ugyanez volt a Balintféle nagy veszekedes elott, meg a Merci - Moh féle botranynal is még az elején...

Nem beszélve arról, hogy sajat maga valotta be, hogy amikor iszik, akkor hazudik.

S ez egy borzasztó intő jel sajnos mindennel kapcsolatban, ami tőle szarmazik.

.Zsu 2021.02.04. 13:14:17

@silvermansarah: nagyon köszi, hogy ezeket leírtad. iszonyatosan fontos, hogy beszéljünk ezekről.
köszönöm!

.Zsu 2021.02.04. 13:15:54

@Fálki: igen, ebben van valami. szerintem Moh ezért sem koptatja le erőteljesebben Mercit, nehogy ne legyen szimpatikus.
kicsit lebutított LeoÁgica szitut érzek.

2021.02.04. 13:21:02

@mozambikizombi: nekem is bolt sztorim :(
Elment a netunk, mobilról nem akarok pötyögni, de leírom majd.

2021.02.04. 13:21:49

@.Zsu: nincs mit, örülök ha hozzátehetek, vagy beszélgetést indítok erről :))

Fálki 2021.02.04. 13:25:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nyilván figyelemre, elismerésre vágyik és mivel onmaga nem eleg ehhez, ezert szinezi ki a dolgokat.

Én imadom azt a bolond fejét, meg a ....való kis száját, de a való életben nem hinnék neki, kb soha.

2021.02.04. 13:30:44

@VV10 Velőtrázó Vélemény: abszolút.
Azt mondjuk a szexuális erőszak nem a szexről szól, hanem a hatalomról. Nem kell ahhoz ütni-verni valakit hogy ráerőszakolt magad. Pl Vivi mondja is hogy "Nem egy 50 kilós csávó volt".
Tehát simán lehet higy félt higy bántja ha ellenáll. A szilánk is lehet az hogy leverték a bort, és csak lefogta a faszi.
Annyiféle sztori van.

Mégis bepötyögöm a magamét, szóval nekem au volt, hogy idősebb szomszéd srác rávett még általános alsóban, hogy megmutassam "azt" aztán ráfeküdt (ruhában).
Utána befenyegetett, hogy ha elmondom, jól megver.
Nem mondtam el senkinek, anyámnak azt hazudtam azért hányok, mert beteg vagyok.

alma_szósz 2021.02.04. 13:30:51

@VV10 Velőtrázó Vélemény: na azért így már több értelme van a sztorinak

A párbajon szerintem egész ügyes volt, engem egy kicsit meglepett Örülök, hogy büszke magára, szegénynek kell a sikerélmény.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.04. 13:39:44

@mozambikizombi: Azért én köszönöm, hogy leírtad. A facebook-on mi többnyire saját névvel, profillal beszélgettünk és számomra azért is fájó, hogy még itt a névtelen közegben is vacilláltál az elküldésen. Mert az áldozatok is hibásnak érzik magukat és nem merik felvállalni az őket hibáztató válaszok miatt.
Sarah leírta, hogy Vivi pont úgy reagált és azokat mondta el, ami a megerőszakoltak tankönyvi esete. Mégis fura nekem, mert a történtek utóhatását nem érzem rajta. Szóval elmondja, hogy megerőszakolták, nem hisznek neki, sőt hibáztatják, gúnyolják és ő fapofát vág, aztán rá két nappal már viháncol, meg a pinijét emlegeti és túltolja a szexualitást. Nem látok rajta zavarodottságot, szégyent (amiért ez kibukott belőle), tehetetlen dühöt azokkal szemben, akik nem hittek neki, Tudom, két ember sem reagál ugyanúgy akár ugyanarra a szituációra, de akkor is zavaros. Olyan, mintha két lány lenne benne. Nem vagyok pszichológus, de elég jól tudom értelmezni az emberi viselkedést és Vivi kb. minden másnap új arcot mutat.

2021.02.04. 13:50:16

@Gézamalac (Rencsibaba stircelve az igazi): idézem magamat:
Serdülőkorban antiszociális és egyéb deviáns magatartás, tanulmányi eredmények romlása, FOKOZOTT SZEXUÁLIS ÉRDEKLŐDÉS, esetleg teljes elzárkózás, depresszió, szuicid gondolatok, drogozás, mondanám, hogy vigyük szakemberhez, de inkább valahogy érjük el, hogy megnyíljon és hajlandó legyen rá.

Van amikor ezt váltja ki.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.04. 13:55:04

@silvermansarah: Hát jó, legyen, bár ő már nem volt tini

2021.02.04. 13:59:19

@Gézamalac (Rencsibaba stircelve az igazi): akkor tinikorTÓL, ez nem ilyen fehér-fekete.
Nem tudok idetenni egy egész könyvnyi szakanyagot. :(

.Zsu 2021.02.04. 14:10:59

@Gézamalac (Rencsibaba stircelve az igazi): tök érdekes, én pont emiatt a többarcúság miatt érzem még igazabbnak a sztoriját. vagyis hogy mondjam, eddig is elhittem neki, de ami téged bizonytalanabbá tesz, engem pont az győz meg.
és ahogy @silvermansarah: is leírta, és nyilván tőle hitelesebb ez, és ahogy te is említetted nincs két egyforma reagálás.
nem létezik olyan, hogy elvárhatunk egy viselkedési formát, vagy kijelenthetjük h "nem látszik rajta" h ez és ez a trauma érte.
ez egy nagyon veszélyes terület.

mozambikizombikini 2021.02.04. 14:26:05

@Brigante: Siman meglehet, nekem is ez volt az elso gondolatom. De valszeg mar o maga is atszinezte, hogy kevesbe fajjon. Sok ilyen sztorit hallottam...

@Gézamalac (Rencsibaba stircelve az igazi):
Ez egy nagyon osszetett topik... de nyilvan mindenki tudja ezt, szoval talan nem is kell ebbe itt belemerulni. Azt azonban hozzatennem, hogy vannak olyan abuzalt szemelyek, akik elkezdik elhatarolni a valosagot sajat maguktol, es egy "fake- valosagot" hoznak letre, amit kedvukre szineznek. Igy kulonitve el a fajdalmas, nehez, stresszes pillanataikat sajat maguktol. Ezt igy nem tudom pontosan elmagyarazni, de @silvermansara tuti eltudna. :) Vivinel szerintem pontosan ez tortenik es en is ismerek hozza hasonlo embereket. Ez nem csak a molesztalt lanyokra vonatkozik, de barki massal megtortenhet, akit brutal trauma ert. (pl. tinedzserkoraban megtalalta az apjat felakasztva a pinceben, vagy tizenevesen jott a telefonhivas, hogy a szulei autobalesetben..., stb...)

@silvermansarah: Ezt annyira jol elemezted, siman indithatnal egy weboldalt. Szivesen segitek! ;) :P Engem az most mar kicsit zavar konkretan, ami most megy a #metoo hashtag alatt... elegge felrement szerintem, belekavartak mindenfele feminista oruletet, pedig a balansz lenne a cel.

A triggerrol szo szerint azt gondoltam en is, ahogy leirtad es egeszen biztos vagyok az alkoholban, mint lvl1 triggerben. Tutira iddogaltak elotte, hogy "batorsagot" meritsenek ehez az (egyebkent szamomra nem tul szimpi) feladathoz... Emiatt is imadtam, ahogy Vivi a parbajnal a pole dance-et szettrollkodta :))) Vivinel mar tobbszor kijott, hogy fiatalkora ellenere (21) tisztan latja az alkohol veszelyes oldalat... (Oszinten szolva nalam ez sokkal kesobb tudatosult...)

Nekem ez is egy jele annak, hogy nem hulye, csak bebujik a "butacska" alarc moge, mert akkor kevesebben bantjak. Nem veletlenul baratkozik vele a ket legertelmesebb villalako (Balint es Robi)

mozambikizombikini 2021.02.04. 14:29:11

@silvermansarah: :) Nagyon jokat irsz, tenyleg. Remelem Vivi kap majd hasonlo velemenyeket is ha kijott, nem csak a fostornadot. :)
@Fálki: @VV10 Velőtrázó Vélemény: Szinte biztos vagyok benne, hogy ez a szinezgetes az o sajat vedekezesi mechanizmusa. Ami szerintem bamulatos, hogy ezt ennyi idosen felismerte. Meg a "triggert" is. :)

2021.02.04. 14:30:21

@mozambikizombi: pontosan leírtad, az egy védekezési mechanizmus hogy a traumatikus emlékeket átírjuk.
Gondolkodom a weboldalon amit mondasz, mondjuk sok munka lenne, meg talán a NANÉnak van, majd utánanézek. :))))

mozambikizombikini 2021.02.04. 14:31:47

@silvermansarah: Engem ez nagyon bantott. :((( Tudom, hogy errol valojaban Fruzsi sem tehet, de ezen a gondolkodasmodon kene valtoztatni hosszutavon...

mozambikizombikini 2021.02.04. 14:33:45

@silvermansarah: ;) En raerek kodolgatni a szabadidomben, Kurzarbeitban vagyok. :D LAtod, hogy most is eppen itt logok, "munka" helyett. :D

2021.02.04. 14:36:19

@mozambikizombi: Fruzsi nagyon gusztustalanul viselkedett akkor. Ki az, aki azzal turnézik hogy megerőszakolták, pláne "Minek ment oda" országban.
Ostoba az a nő, de az ostobaságánál a rosszindulata undorítóbb.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.04. 14:40:11

Francba..azt akartam kérdezni hogy mire gondolsz a metoo esetében

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.04. 14:47:04

@silvermansarah: Nem is kell, sokat olvastam a témában évek során, jópár emberrel is beszélgettem róla. Csak vélek némi ellentmondást abban, hogy előbb elemzed Vivi viselkedését a videó alapján és sorra jön a tipikus, ez is így szokott lenni, jellemző, stb. megjegyzés, tehát Vivi hozza a tankönyvet. Aztán pedig a felvetésemre (nem viselkedik úgy, ahogy ezt pár tucat nő elmondásából tapasztaltam), jön a semmi sem fekete vagy fehér megjegyzés. Ők sem viselkedtek sablon szerint, csak volt néhány közös pont mindannyiunk viselkedésében.
Éé mégmielőtt... Vivit nem hibáztatom ha történt konkrét erőszak, vagy akár valami nem jól elsülő dolog, amibe meggondolatlanul belement és később erőszaknak élt meg. Ha rossz érzést váltott ki belőle, már áldozat.
@.Zsu: sosem mondanám, hogy van egy elvárt viselkedés ilyenkor. Ha lenne tipikus külső jele, az áldozat környezete rögtön látná és el is hinné. De Vivit fura és érzelmes lánynak látom és abba nem fér bele (nekem), hogy egy durva, pofátlan és váratlan kérdésre ilyen higgadtan tudjon válaszolni. Kivéve, ha 15-ször elpróbálták ezt és megvárták, amíg képernyőképesen reagál. Amilyen a szerkesztői gárda erkölcsi érzéke, simán kinézem belőlük.
Na mindegy is, részemről kivesézve.

2021.02.04. 14:54:11

@Gézamalac (Rencsibaba stircelve az igazi): mert Vivi hozta a tankönyvit, azért.
A bonyolultabb esetek meg szintén "tankönyviek" csak nem így hívjuk.
Viccet félre, ezt nem lehet pár kommentben 100%-ig kivesézni, konkrét esettanulmányt meg nem lehet Viviről írni, mert nem tudunk egy csomó háttérinformációt. Én azt próbáltam leírni, hogy az ominózus beszélgetés alapján nem hazudik, maximum színezett rajra akarva/akaratlanul.
Innen indulna ki a pszichológus, és a részletek + személyiség + gyerekkor + ezer más alapján tud kezelni.

2021.02.04. 14:57:33

Este leszek még ha van kérdés, puszicsumpi túrórudi barátaim!

TheLynx70 2021.02.04. 17:15:45

@silvermansarah: Nagyon tetszettek a kommentjeid. Nehéz dolgok ezek, nekem a legnehezebb a nemek közötti különbségtétel. Természetesen nőket sokkal többször ér abúzus, és nem feltétlenül szexuális értelemben. Mi vagyunk a "gyengébbik nem". Viszont a hímneműeket is lehet abuzálni. Nem értek hozzá és ezért nem is szeretném analizálni a villalakók viselkedését, de nekem Merci nagyon" sok". Szombattól nem láttam egyik részt sem normálisan, csak részleteket, úgyhogy nem tudom mi van, de már előtte is sok volt. Tudom, hogy fiatal, de ez változni fog idővel? :O Szerintem nem, ne legyen igazam! Azt még hozzátenném, nagyon keveset látunk belőlük, gyakorlatilag amit beszerkesztenek.

2021.02.04. 18:37:03

@TheLynx70: férfiakat is lehet, persze. Szexuálisan is, ezért írtam, hogy a kisfiút is ugyanúgy meg kell ettől védeni, senki nem tapogathatja a fütyit, feneket, stb.
A lelki és fizikai abúzust sem csak nők szenvedik el.
Merci érzelmileg infantilis (nem személyiségzavaros, csak gyermeteg)
Ennél többet nem tudok mondani róla, én is csak annyit látok amit ti. Szeretetéhes rettenetesen, de nem tudja kommunikálni mit szeretne (nem vagyok szerelmes beléd, de szeretlek, és szeretlek puszilgatni, miért nem vagy belém szerelmes? ne bújjunk össze, bújjunk össze stb.)
Még fiatal, teljesen ki tudja majd nőni, ha...
kap segítséget.
Viszont értelmileg is elmaradott, szóval nehéz ügy, de akarata van, dolgozni is hajlandó, segítőkész (Gina helyett dolgozott a munkahéten) empatikus, sok jó tulajdonsága van. :)
Moh-t azért tartom genyának, mert neki kb kutya baja, és kihasználja. Biztos hogy ezt így nem fogalmazza meg magának, de azt látja hogy butus, hogy össze van keveredve, és nem teszi a helyére, hogy nem. Ő is gyerek még nyilván, de ez akkor sem helyes viselkedés.
Nem kötelező megengedni hogy egy 19 éves lány elő mászókának használjon, visszagügyögni sem kötelező, megkúrni (hogy idézzem) meg végképp nem kötelező.

Ez a széria tele van lelkileg instabil emberkékkel, én nem tudom az rtl mit képzelt mikor beválogatták őket.
süti beállítások módosítása