Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10x79 - Gia akarata, kedvenc filmek és párbaj utáni nihil

2021. február 01. 14:40 - Fálki

Helló és halló minden kedves, kevésbé kedves és a nekik címzett kommentekre egyáltalán nem reagáló olvasónak! Vasárnap van, párbaj utáni nihil, ilyenkor szoktak a legnagyobb semmik történni. Tematikus hét nincs, kutyapicsázás nincs, mindenki le van nyugodva és/vagy sokkot van kapva a tegnapi események miatt. De szép mondat lett ez, bennhagyom.

Hófehérke nyolcadik törpéje van ma is, rendesen felöltözve, nincs bemindenezve se, szóval nem árad belőle az az eszeveszett enerGIA, ami szokott.

kepernyofelvetel_749_egyedi.png

kepernyofelvetel_750_egyedi.png

Napi kérdés már most a műsor elején: szerintünk mikor fordul először a rendőrséghez Fru a bántalmazások miatt Meddig tart a lángoló szerelem majd Bakonyi „tégedisszájbaköplek” Renátó és Timár „megüthetszhamegérdemlem” Fruzsika között. Teljesen mindegy, hogy milyen opciókat adnak itt meg a szerkesztők, mert úgyis a legrövidebb, legnevetségesebb opció fog nyerni. Én nem emlékszem olyanra, hogy lett volna a realityk történetében még egy ilyen páros, akit ennyire egységesen utált volna mindenki. De az is lehet, hogy a mi Csillagainkban a hiba.
kepernyofelvetel_751_egyedi.png

Egy kis nosztalGIA van, a párbaj előtti reggellel kezdünk, amikor is a mocsár csapat Utolsó mohikánja, riportFru épp azt elemezgeti, hogy ez bizony neki élete legnagyobb megmérettetése. Itt már ugyanaz a ruha és smink van rajta, amiben este a párbajon is riszálta magát, szóval a képanyag reggeli, a hang pedig valószínűleg délutáni vagy esti.
kepernyofelvetel_754_egyedi.png
A dohányzóteraszon a két egy hete legjobb barátnő elemzi az eddigieket, kígyó
tbékát mondanak mindenkire – ez még eddig senkinek nem jött be, csaxólok-, megbeszélik a követendő stratéGIÁ-t, ha majd Fru visszajön és túlvannak egymás hajának fogásán hányás közben.
Merci szerint ha Fru
jön vissza, akkor sokat jelent a jel. Nem tudjuk meg, hogy ez vajon mit is jelenthet, maradjunk ennyiben. Sokat jelent a jel. Mint a putritetoválások rajtad, drága HéliumBarbie.
Mercike már előre tudja, hogy miket fog kérdezni Virágtól a
jövőbeli párbajukon vagy majd valamikor egyszer… Nem lenne baj, ha ez a párbaj vagy a valamikor egyszer minél előbb bekövetkezne, mert ez a lány 24 óránál tovább nem fog emlékezni ezekre a gondolataira.
Ha esetleg Vivi nyerné ezt a párbaj, akkor is jönni fog a V, mint Vérbosszú, mert olyan csúnyákat mondott Frura, amik nem igazak.
kepernyofelvetel_758_egyedi.png
Fru
dzsina szerint itt már beindult a végjáték és egyre feszültebb mindenki. Megsúgom neked, kedves kiesett műkörmös szakember: Körülötted fagyott meg a levegő és veled egyre feszültebb mindenki, mert nem akarnak maguk között látni.

A fiúk kitalálták, hogy kitakarítják a jakuzzit. Ehhez a
fizikából ismert közlekedőedény rendszert szeretnék segítségül hívni és egy slagot tesznek a medencébe, a másik végét pedig a Wcbe vezetik. Próbálják elindítani a vizet és felváltva szívják a cső szabad végét. De a módszer nem hatásos. Én sem értek hozzá, nemtudom miért nem működik, de nem. Esetleg egy búvárszivattyú kellene? De vakon vagyok ebben, mint Gina a biolóGIÁban.
Moh, Bálint és Robi is elköveti ugyanazt a hibát, szívjak a csövet mint a veszedelem, de csak annyit érnek el vele, hogy mindegyikük szájába landol némi mocskos víz.
Mohnak egy
másik elmélete van, miszerint kell lennie abban a jakuzziban egy leeresztőszelepnek, amit ki kell nyitni aztán majd megoldja az ott magának a dolgot. Robi merészkedik be a vízbe és kiderül, hogy nincs itt semmi máGIA, mert van egy olyan szelep belül, amire ha rácsatlakoztatják a slagot, akkor a megindul a víz. Csillagok között érzik magukat, hogy mekkora szakemberek lettek és megoldották a kérdést.
Félig
kiürül már a pezsgőfürdő, amikor is beindul benne a vízforgató vagy valamelyik buzgár – tényleg nem ertek hozzá, bocsi :D – és fröcsög a víz az udvarra.
A
három hős szerelőnek most az a feladata, hogy ezt megoldják valahogy. A gombnyomkodás nem működik sajnos, úgyhogy marad a JPÉ és csuromvizesen rárakják a jakuzzira a tetejét és kész.

kepernyofelvetel_759_egyedi.png

kepernyofelvetel_761_egyedi.png

kepernyofelvetel_766_egyedi.png

kepernyofelvetel_767_egyedi.png

kepernyofelvetel_770_egyedi.png

kepernyofelvetel_772_egyedi.png

kepernyofelvetel_773_egyedi.png

kepernyofelvetel_781_egyedi.png

kepernyofelvetel_784_egyedi.png

kepernyofelvetel_785_egyedi.png
Moh és Bálint, A bátrak a hideg vizes
fürdő után berongyolnak a fürdőbe, aholis Virág jelzi, hogy Ő bizony épp WC-n van. Moh-t ez nem zavarja és alsónadrágban azonnal beáll a forróvíz alá.
Virág ettől teljesen kiakad
és már-már szokás szerint kézmosás nélkül fejezi be az akciót. S gondolom erről majd Daninak is meg lesz a véleménye. S láss csodát, amikor Moh bemegy a hálóba felöltözni, akkor a proli úr egyből nekiesik, hogy hogy mert bemenni abba a helységbe, ahol az Ő tulajdona tartózkodik.
Moh se hiszi és én sem hiszem el, hogy ez komoly. Ennyire nem lehet valaki
hülye.
kepernyofelvetel_786_egyedi.png

Végre a hokisgyerek is kiáll magáért és
visszaszól, hogy kérne akkor egy szabályrendszert, hogy mit és mikor csinálhat, amikor Virág épp látótávolságon belül van. Ebből sem lesz édeshármas orGIA.

Tovább fűzik a ki miatt nem lehet aludni kérdést és a két nappal
ezelőtti megbeszélés után most szavazás is lesz erről. Lesz mágnestábla, megmondás és minden ami kell ahhoz, hogy ebből valami szegregáció lehessen.
Merci
t Virág nyögése zavarja; Moh-t is, aki szerint Virág néha élvezi, mi pedig tudjuk hogy valójában nem; Vivit Robi zavarja; Frut Virág; Danit saját maga és a gondolatai; Virágot Moh szuszogása; Bálintot pedig minden zavarja, de kellemetlen neki Virág szexorgánuma; Robit pedig Dani, mert nem nyögne Virág, ha Dani nem zargatná.
Elr
öhögcsélik ezt a feladatot, mindenki leszarja, mert Ők is érzik szerintem, hogy ez a felesleges feszültséggenerálás a szerkik részéről.

kepernyofelvetel_788_egyedi.png

kepernyofelvetel_789_egyedi.png


Ahogy várható volt,
jön is a büntetés: Virágnak mostantól a nappaliban kell aludnia és egy katonai ládában kell tartania minden cuccát, extraként a hálószobába egyáltalán nem mehet be.

Párbajvisszatekintő: Fru azt a kedves kérdést teszi fel fodrászRobinak, hogy sírna IS, ha esetleg nem Vivi térne vissza? Komolyan, miféle beteg lelkű nő vagy Te baszdmeg? Ezt már nem a barátaim kérdezik, hanem én.
De nem rosszból kérdezi, csak kíváncsi.

A párbaj alatt Bálint bevallja, hogy akármennyire is fárasztó, idegesítő és butuska Vivi, azért nagyon hiányozna neki, ha nem Ő jönne vissza.
kepernyofelvetel_787_egyedi.png
Megérkezik a kis csumpirudi és egy kicsit bizony
kiszínezi a kint eseményeket: szerinte Fru elkezdett kint gecizni, de Ő úgy bekussoltatta, mint ahogy Renátó szokta. Én mondjuk nem emlékszem ilyenre, de ennyi költői szabadság szerintem megengedhető egy ilyen felfokozott helyzet után.
kepernyofelvetel_796_egyedi.png

Karibi bulika van, mindenki szereti Vivcsót és gratulál neki.
kepernyofelvetel_799_egyedi.png

S itt
jön az én kis összeesküvés-elméletem: Mi van akkor, hogyha ez az egész építsük fel Vivit koncepció előre ki van találva és ezzel szeretné a csatorna ellensúlyozni a Renátó-féle szarcunamit, ami a nyakukba borult? Szóval Ők itt most megmutatják a nagy pozitív példát, hogy bizony a legmélyebbről is vissza lehet jönni, ha az embernek vannak barátai, megváltozik a gondolkodása stb és ki lehet mászni a depresszióból, csak nagyon kell akarni. Szerintetek? Vagy túlgondolom? Lehet ebben irányított pszicholóGIA?

Dani és Moh a buli hátterében egy lufit próbál a levegőben tartani fejjel és lábbal és ez az a pillanat, amikor én azt gondolom, hogy a Dani – Moh ellentét se létezik valójában. Tehát vagy
irányított ez a konfliktus vagy a proli úr annyira hülye, hogy néha kiesnek neki események.

kepernyofelvetel_801_egyedi.png

kepernyofelvetel_803_egyedi.pngMoh, Vivi, Bálint és Robi a teraszon beszélik meg, hogy az a hetes maradt bent a játékban, akiket az elején a mocsárcsapat kutyázott. Valamelyikük ki is mondja, hogy azert ezek szerint mégiscsak Ők csinálják jól és a nézők is vevők arra, ha az ápoltak emberien viselkednek. S igen, párbajról párbajra erősödhettek, mert mindig az jött vissza, akit Ők vártak és nem volt semmi Törés a villalétükben.

Dani természetesen kiköltözik a tulajdona mellé a nappaliba és nagyon zavarja őket, hogy a buli afterjaként a többiek mókáznak. Robi a sötétben testápolót nyom Bálintra, Bálint pedig kiszedi a matracot Robi ágyából és egy hatalmas párnapofonnal várja a fürdőből visszatérő barátját. Robinak viszont van annyi esze, hogy Vivcsót pajzsként maga előtt tartva térjen vissza a hálószobába, így a hatalmas maflásnak bizony Vivi lesz a gazdája.

kepernyofelvetel_806_egyedi.png

kepernyofelvetel_808_egyedi.png
Virág bizony ideges, mert a hangoskodástól nem tud aludni. S máris célt érhetne a
büntetés, de sajnos Virág nem fogja ezt felfogni és ahogy visszakerülnek a hálóba, ugyanúgy menni fog tovább minden.
kepernyofelvetel_807_egyedi.png

A szerkiknek én az előzetes alapján megelőlegezek egy hatalmas pacsit, mert a hírek bek
üldése egy igazan remek ötlet. S nemtudom hogy fog zajlani ez az egész, de én bizony hihetőnek álcázott kamuhíreket is küldenék nekik. Például azt, hogy a Karibi-szigetvilág Atlantisz módjára elsüllyedt és Kubát mostantól Kubebának hívják és egy görög szigeten élik tovább az életüket a kubaiak. Szegény Kuba!
kepernyofelvetel_790_egyedi.png
A héten még egyszer én leszek, vasárnap előtt.


944 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fálki 2021.02.01. 14:44:34

Sálálálálllllá

Fálki 2021.02.01. 14:44:52

Néma csend és hullaszag.

mozambikizombikini 2021.02.01. 14:45:32

Ez mennyire elviccelt, mindekozben mennyire nagyon komoly dolog:

"Napi kérdés már most a műsor elején: szerintünk mikor fordul először a rendőrséghez Fru a bántalmazások miatt Meddig tart a lángoló szerelem majd Bakonyi „tégedisszájbaköplek” Renátó és Timár „megüthetszhamegérdemlem” Fruzsika között."

Koszi Fälki, ez megint zseni lett!

mozambikizombikini 2021.02.01. 14:47:00

Fruzsi, remelem olvasod ezt most! Kerlek, vedd fel a kapcsolatot Mero Veraval!

Fálki 2021.02.01. 14:47:14

@mozambikizombi: Szivesen.

Valóban komoly dolog, de mi nem tudunk ezzel mit tenni, max rohogunk rajta. Hisz ez az ostoba lnay ugy tekint erre a gyokerre, mint elete szerelmere.

Milyen lehetett a tobbi?

mérges nokedli 2021.02.01. 14:48:15

pedig direkt figyeltem, hogy az elsők között lehessek :( :( :(

Fálki 2021.02.01. 14:49:35

@mérges nokedli: nem volt elég ügyes figyelés az :D

Fálki 2021.02.01. 14:53:39

@.Doktor.Szöszi.: 6 van benne, mert akaratomon kivul egy hatodikat is belecsempesztem és akkor mar otthagytam.

mozambikizombikini 2021.02.01. 14:53:40

@Fálki: Mennyire durva mar, hogy (meg te is :P) elkezdunk felelosseget erezni masok bugyutasaga miatt, mikozben rohogunk a trash(-n).
Csak egy otletet adva az RTL-nek, ha mar szeretik megjatszani ezt az LMBTQ, feminista mi vagyunk a mindenkivel tipusu hippokrita attitudot... Keszithetnenek egy musort Fru-ra alapozva, ahol vegigtargyaljak a szitukat a bantalmazott nokkel. Kulon erdekesseg lehetne, hogy pont Fru volt az, aki a legocsmanyabbul reagalt Vivi sztorijara, szoval nagyon sok lehetoseget latok a mostani szereplokben, ami esetleg egy hasznos musort adna ki.

MsIreneAdler 2021.02.01. 14:54:36

@Fálki: ez is tetszett!
Tegnap nem tudtam nézni, szóval extra öröm van, hogy segítettél felzárkózni :) Köszi szépen!

etikette 2021.02.01. 14:56:15

Gyorsitott verzioban kidobnam az osszeset, Balint,Robi,Mo es Vivi kapna fejenkent 1 millat a maradekot pedig a hv kommentelok kozott osztanam szet hogy a verejtekes munka es haztartas mellett meg volt idejuk es humoruk nezni ezt a ritkanszar evadot es bekommentelgetni. Ja es PPtol is kivanmar a fasz (ha lenne) hogy probalja magat mentegetni a hulyegyerek.

Fálki 2021.02.01. 14:57:17

@etikette: Érdekes terv... A kommentelok kapnanak penzt az idejuk és a humoruk miatt, de a HV irok meg nem.

Kedves ez toled :D

hereverő heverő 2021.02.01. 14:58:39

@Fálki: Te kommentelsz meg írsz is, valld be hogy a dupla gázsira hajtasz :)

Fálki 2021.02.01. 14:58:59

@mozambikizombi: En igazabol felelosseget nem erzek ismeretlen emberek felé :D

2021.02.01. 15:00:19

@Fálki: most akkor nem lesz 5 filmezés?
:(

mozambikizombikini 2021.02.01. 15:01:04

@Fálki: ah.. Te szociopataaaaaa.. Te..

2021.02.01. 15:02:36

@mozambikizombi: a Mérő Verás műsort nézte senki se.

hereverő heverő 2021.02.01. 15:04:10

@mozambikizombi: és @Fálki:
Ez nem felelősség. Szerintem mi egyszerűen enm értjük, hogy a mi értékrendünk szerint egy ennyire nyilvánvalóan mérgező kapcsolatot (lófasz ez, nem kapcsolat) hogy lehet mégis szerelemnek hívni. És hogy hogyan lehetnek emberek ennyire osobák mint a Frunátó kettős. És a végén, maximum felháborodás ez, mivel a csatorna egy beszélgetést volt képes "kiizzadni" magából, de az kb annyi volt mint bolha seggén a pattanás. Ennél én minimum többet várnék egy országos csatornától, ahol elvileg pszichológus segíti a játékosokat stb. Így nagyon kilóg a megúszós lóláb.

Fálki 2021.02.01. 15:07:11

@hereverő heverő: EKG, de ez nem egy országos csatorna. Ez annak az országos csatornának a kábeles gyermeke.

Nem véletlenül van ez épp ott és akkor, ahol és amikor.

Spitzbauer 2021.02.01. 15:08:24

Próba, de most a paraszt tűnt el.

mérges nokedli 2021.02.01. 15:08:30

@Fálki: munka mellett 10-15 percenként ránézni pedig már valami :D több TISZTELETET! ;)

hereverő heverő 2021.02.01. 15:11:47

@Fálki: Persze, mire leírtam már tudtam hogy helytelen. A többi attól még áll, ráadásul akárhol is adják ezt a taliga fost, attól még országos sajtó promózza mindenhol. És persze 7 millióan nézik.

mocskosmacska 2021.02.01. 15:12:04

Szóval akkor Moh nem tartózkodhat alsógatyában egy olyan helyiségben, ami szomszédos azzal a helyiséggel, ahol Virág van, de élőben láthatja és hallgathatja azt, amikor Virág kamatyol?

hereverő heverő 2021.02.01. 15:13:15

@silvermansarah: csillagok között, v mint vendetta, csillagaink... többre nem emlékszem első olvasás után

2021.02.01. 15:16:17

@hereverő heverő: kettőt találtam: V mint, meg az Utolsó Mohikán

2021.02.01. 15:19:10

@hereverő heverő: akkor
Csillagok között
Csillagaim
V, mint Vendetta
Az utolsó Moh
Törés

Ugyi?

Spitzbauer 2021.02.01. 15:19:36

@mocskosmacska: Most már azt sem hallhatja, amikor Proli anal-izálja. Ezért nem mekegett Proli, hogy az miaz, hogy kiköltöztetik a Virgácsot, mert titkon (tiktokon) örült, hogy addig sincsen Múval egy helységben.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 15:21:25

Nekem megvan mind a 6 film akkor kedves @Fálki: :))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.01. 15:21:47

@Fálki: Szia!

Kösz az öfi-t. Szerintem túlgondolod a Vivi-s dolgot. Már az elején gondoltam, hogy Vivi meg fog roppanni féltávnál. Ha a mocsár csapat maradt volna bent, akkor hamarabb.

Innentől kezdve, szerintem szórakoztató lesz a VV... ezért hálás vagyok. Szerintem Renátó/Gia/Amanda/Fru, úgy fog eltűnni, hogy nem is fogunk felőlük többet hallani.

Bálint, Robi, Moha megfognak tapadni egy időre a médiában. Merci és Virág nyomni fogja az influencerkedést, feltéve ha Dani nem veri ki a fogát Virágnak mert nem köszönt elég hangosan...

Vivi, jó kérdés szerintem ő is elfog tűnni a 15 perc hírnév után, pedig sajnálnám! Én tényleg megkedveltem őt!

2021.02.01. 15:22:01

@mocskosmacska: láthat, de nem NÉZhet.

hereverő heverő 2021.02.01. 15:22:12

@silvermansarah: Ne tőlem kérdezd, én játékon kívül vagyok.
Egyébként igen, ezek

kipcsak harcos 2021.02.01. 15:23:21

@Fálki: mennyire kifinomult módszer ez ahogy elveszed a kedvét az elsőzéstől az embereknek :D
Sixx rövidre zárta a kirugdalással :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 15:23:21

@silvermansarah: igen, van még egy azokon kívül, amit írtál :)

2021.02.01. 15:23:31

@Brigante: Vivi felfuttatja a martfűi éttermet a COVID után. :)))

2021.02.01. 15:25:39

@silvermansarah: gyártat egy Vivi pinimosója nevű szappant, és milliárdos lesz. :)))

Cérnahuszár 2021.02.01. 15:27:47

@mozambikizombi: szerintetek mi történik renatoval ha ennél jobban belemennek ebbe?
veszélyes pálya ez, renato bőrében is van egy ember
így hagyják

@Fálki: az élet nehéz és rögökkel teli XDD
de a kommentelésért még csurranhat-cseppenhet valami

(megint nem vagyok népszerű)

Cérnahuszár 2021.02.01. 15:34:38

@mocskosmacska: de jó lenne ha valaki megkérdezné ezt odabent danitól

Spitzbauer 2021.02.01. 15:34:58

Jó a posz, @Fálki. Én sárkányos híreket mindenképpen küldenék Marcinak.

Gia 2021.02.01. 15:39:30

@Fálki: Tyű,mire jöttem..Ez nagyon menő.:-DDDAmúgy pont így gondoltam,így szavakba bújtatottan a nevem.Nagyon ügyi vagy,köszi!:-)))

kipcsak harcos 2021.02.01. 15:39:34

Hű, mekkorát ugrott a ripple árfolyamom :)

hereverő heverő 2021.02.01. 15:40:03

@.Doktor.Szöszi.: keresse a fene. Ezekre is csak felkaptam a szemöldököm, aztán másodikra meglett a mohikán meg a törés és engem nem is érdekel tovább.

Spitzbauer 2021.02.01. 15:40:20

@kipcsak harcos: A régebbi szériákban mindig voltam 1-2-szer dikk, de valahogy, mióta Bástya elvtársat meg sem akarják gyilkolni, már nem érdekel. Szerintem, Fálki ezzel kompenzál: ha ennyi munkát beletett, megérdemli, hogy ő legyen az első (tíz). Szerintem is. De csak akkor, ha pénzt nem kap a posztért :-DDDDD.

Krétagarbó 2021.02.01. 15:47:20

@Fálki: Helló halló Fálki, jó lett a poszt. Igaz, nekem a filmek nem tűntek fel, de ez nem a posztíró hibája, egyszerűen a filmek - kevés kivétellel - egyáltalán nem kötnek le.

Vivivel kapcsolatosan szerintem túlgondolod, nem hiszem, hogy a csatorna tudatosan mutatta be így Vivit, feltehetően valós volt az ő mélyrepülése, majd az abból való kilábalása. Nagyon erőltetettnek gondolnám azt az ötletet, hogy Vivi lejt- majd hegymenete analóg lehetne Rencsi egy esetleges rehabilitálásával. Renátó nem megborult és azért viselkedett vállalhatatlan módon, ő maga egyszerűen ilyen vállalhatatlan. Ha ezt a retekklub nem látja be záros határidőn belül, akkor hamar elpárolog az a 7 millió néző, csak szólok. (hátha olvassák és most beijedtek)

A GIA-s ötlet szuper, szerintem ma valaki mosolyogni fog, mint a vadalma:)

Krétagarbó 2021.02.01. 15:50:39

@Spitzbauer: senkiházi csúcsparaszt:) Mi lenne a következő?

Spitzbauer 2021.02.01. 16:08:48

@Krétagarbó: Sklavetrauer: "csicskagyász"
Esetleg ha valaki tud a csicskára egy jobb német szót, mint a r Sklave, még tárgyalhatunk. Vagy trágyalhatunk.

MsIreneAdler 2021.02.01. 16:20:31

@silvermansarah: aha, szóval a filmcímek ilyen titkos üzenetek?
És az Csillagaimban a hiba. Ha nagyon jó kedved van, és már unod, azt a filmet akkor nezd meg :)

K_Attila 2021.02.01. 16:26:30

Az is hogy van, hogy Virágnak nem gond, ha 6 másik ember + kamerák előtt dugják, mert az természetes dolog, de ne legyen senki a fal túloldalán se, amikor prátol a vécén.

ppupu 2021.02.01. 16:27:05

@Fálki: Jókat röhögtem, mint mindig. Köszi.

MsIreneAdler 2021.02.01. 16:28:31

@K_Attila: ne keress logikát. A villában állig fel kell öltöznie a többiek előtt, azt meg több ezren láthatják, ahogy este seggbeszexuálják...

K_Attila 2021.02.01. 16:37:45

Igazábólok, tegnap nem voltak olyan termékenyek:

Merci: IIII
Moh: II
Vivi: II
Virág: I
Péter: I

Spitzbauer 2021.02.01. 16:40:21

@Krétagarbó: Most még kicsit futtatom, ízlelgetem, tutujgatom a Spitzbauert.

hereverő heverő 2021.02.01. 16:45:49

elhengergek. kedves tettek legyenek veletek.

ppupu 2021.02.01. 16:47:44

@hereverő heverő: Hereverve heveredj el eme kereveten

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.01. 16:52:10

Nem mintha bármit számítana, de egyáltalán nem volt vicces, hogy posztíróként rögtön 10 hsz-t is utánaengedtél az irománynak. Csaxólok, ez olyan 3 éves óvoda szint. :-)
Amúgy tök jó volt a poszt, már amennyire egy ilyen punnyadt párbaj utáni napról egyáltalán lehet írni.

Krétagarbó 2021.02.01. 16:52:54

@Spitzbauer: persze, megértem.Sokat küzdöttél érte:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.01. 16:53:21

@K_Attila: Annyira nem figyeltem, de ez nem elsősorban Gyökér Dániel "porblémája" volt?

ficekence 2021.02.01. 16:53:35

@Fálki: Nagyon jó a poszt köszi szépen. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.01. 16:54:53

@Krétagarbó: A 7 millió néző az évente összesen annyi, vagy hogy? :--)

ppupu 2021.02.01. 16:56:12

@Majom1Parádé: Ha jól emlékszem, ezt még Gábor vizionálta valamikor

etikette 2021.02.01. 17:22:18

@Fálki: jolvan bevesszuk oket is ;)

etikette 2021.02.01. 17:27:16

Miert nem mosnak kezet wczes utan? Vagy legalabb kopik le a kezuket...

TheLynx70 2021.02.01. 17:41:45

Nagyon jó lett Fálki, köszönöm. :) Még nem láttam az összefogalót, de lehet nem is kell pótolnom. :)

2021.02.01. 17:48:50

@etikette: mert igénytelenek és koszosak

TheLynx70 2021.02.01. 17:59:24

@etikette: Nem ezt tanulták otthon. :)

SirLemming 2021.02.01. 18:00:13

BVben Bálint tolt tangashowt ha van aki arra gerjed azt lehet pótolni.

SirLemming 2021.02.01. 18:06:31

@MsIreneAdler: Na jó de kintről nem megy be senki letépni a kis rózsáját... Bezzeg Moh. Merci felajzza minden este csak azért, hogy megkívánja! A Virágot.

MsIreneAdler 2021.02.01. 18:06:32

@SirLemming: köszönöm, úgy érzem az univerzum nem véletlenül küldött ki épp akkor a konyhába inni, szerintem valamiért nem akarta, hogy én azt lássam :D

MsIreneAdler 2021.02.01. 18:07:55

@SirLemming: hmmm... Erre nem is gondoltam... Mi lesz vajon, ha kikerülnek?

SirLemming 2021.02.01. 18:08:15

@MsIreneAdler: Utána Vanda ecsetelte hogy a grafikusok által magas órabérért kitakart rész az bizony egy Hatalmas Fekete Lyuk!

Fálki 2021.02.01. 18:12:43

@Majom1Parádé: Szerintem meg nem az. És engedtessék már meg, hogy én is szorakoztassam magam valamivel...

Egyébként az nem úgy van ám, hogy amikor kész a poszt akkor én azt kiteszem ide és jovok elsőzni rogton. Amikor keszvan, bekerul a rendszerbe és az admin /aki nem en vagyok/ jovahagyja és kikerul ide.

Bocsásd meg nekem, ha elkaptam.

No offense.

Gia Gianea 2021.02.01. 18:13:50

Most olvastam,hogy VvGreg picit bepöccent amiért Bálint és Moh gúnyolódva ismételték a nevét,amikor Vivi mondta,hogy ott volt a párbaján.Szerintem csak örömükben hülyéskedtek.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.01. 18:15:29

@Fálki: Oké, hát ha nem volt jobb dógod. :-) Mondjuk ezzel nőttek az esélyeid, hogy bekerülsz a kövi szériába. De asszem nem eleget. :-)

Cérnahuszár 2021.02.01. 18:15:52

@SirLemming: azt hiszem most mindenki elgondolkodva nézeget bármit ami a keze ügyébe kerül :D

Fálki 2021.02.01. 18:19:27

@Majom1Parádé: Az a baj, hogyha bekerulok, akkor nem fogok penzt kapni a HVírásért és a kommentekért...

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 18:20:50

@Fálki: első körben kisavazunk, utána jöhetsz vissza HV-t írni :P :DDD

Fálki 2021.02.01. 18:23:06

@.Doktor.Szöszi.: Van ilyen reális félelmem :D Ahogy az első bekezdésen írtam is, vannak itt olyanok, akik tendenciózusan nem reagálnak arra, ha írok nekik...

Gondolom ők azonnal nyomnának a Renátóra, ha velem menne ki párbajozni.. :D

Fálki 2021.02.01. 18:24:39

@Gia: Szívesen, ilyen a kívánságteljesítő Fálki. Érted, rogton masnap... Mondjuk ezzel el is hasznaltad a kivansagot, meg az egy szemelyre juto atlagos kedvessegmennyiseget is :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 18:24:56

@Fálki: pedig még én is rád szavaznék :)

TheLynx70 2021.02.01. 18:25:47

@Fálki: Nagyon jó volt a poszt, Fogazós kint van, a többi a jövő titka. :) Ha bekerülsz szavazunk rád.:)

Fálki 2021.02.01. 18:27:03

@úgymond olvasó mmkk: Pedig tobek kozt neked is szólt ám.. ;)

Fálki 2021.02.01. 18:28:06

@MsIreneAdler: Cserébe az extrafinom madártejért :*

Fálki 2021.02.01. 18:30:33

@MsIreneAdler: Én azon filmen olyan jókat bőgök, mint a Hachiko-n... De azt nem mertem beleírni.

TheLynx70 2021.02.01. 18:32:51

Ha valaki esetleg a rakott hagymára lenne kíváncsi, nagyon jó. :) Csak másképpen készíteném. :) A kenyér odakozmált az alján (gázsütőm van), a darált húst nem nyersen kell beletenni, mert egybeáll. Inkább úgy, mint a többi rakottban, kicsit megpirítva, megpárolva. :) Egyébként isteni finom, csak a tejfölt is jobban meg kell küldeni. :) Azért bezabáltam belőle. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 18:33:44

@Fálki: megkönnyebbültél, hogy kiírhattad magadból? már megérte felébrednem ma.

TheLynx70 2021.02.01. 18:38:50

@repuloezustmokus: Kenyér van a recept alján. :) Maradék felhasználásra is jó. :) Csak nem mindegy milyen sütőd van. Nekem gázosban elléggé "megpirult", igaz bealudtam közben. :D

MsIreneAdler 2021.02.01. 18:39:01

@SirLemming: igen, azt hallottam, neki ilyen lyuk fixációja van ezek szerint :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 18:39:45

@Fálki: értékelem a jobbító szándékot, a jövőben jobban odafigyelek arra, hogy másnak se reagáljak véletlenül, és így kiegyenlítődjön az univerzum :))

Rrami 2021.02.01. 18:40:55

Tegnap belenéztem a BV-be, de arra nem számítottam, hogy Rencsi fog velem szembejönni, vagyis ülni. Azt hittem csak rémeket látok. Szerintem megfenyegette a szerkesztőket, hogy bekerülhessen. Szerencsére nincs tehetsége a hírolvasáshoz :P

MsIreneAdler 2021.02.01. 18:42:28

@Fálki: szívesen :D
Na a Hachiko a másik, ami még ilyen bőgős, nagyon szeretem! Rég néztem szomorú filmet. Igazából kerülöm ezeket mostanában.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 18:43:01

@Fálki: azt hiszem, egyik nap ármándónak se mondtam semmit az egyik nekem címzett kommentjére. ármándó, ha ezt látod, sajnálom! (de attól még ugyanúgy utállak, ahogy eddig, mert tudom, hogy azt szereted :D)

Fálki 2021.02.01. 18:43:52

@MsIreneAdler: Én sem nézem újra ezeket tul gyakran... A Csillagainkban hiba viszont nekem nagyon tetszik és Shailene Woodley itt a legigazibb.

Fálki 2021.02.01. 18:44:52

@úgymond olvasó mmkk: Ertem en, hogy szerinted ez veletlen és azzal nincs is semmi gond, mindenkivel elofordulhat.

De amikor rendszeresen veletlen, akkor azert mar csak gyanus, nem?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 18:46:02

@MsIreneAdler: hétvégén ment a film+-on a kutyám, skip. annak is szomi volt a vége.

TheLynx70 2021.02.01. 18:49:11

@Cérnahuszár adraconis.0.01: A hagyma jó, értem? :D Főleg tejfölösen, fűszeresen megpárolódva. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 18:50:20

@Fálki: nem gondoltam, hogy ez neked bármilyen szinten is számít :) elnézésedet kérem.

TheLynx70 2021.02.01. 18:50:43

@repuloezustmokus: Puha kenyérrel is lehet készíteni, ha elalszol közben úgyis megég az alja... :D

Fálki 2021.02.01. 18:53:00

@úgymond olvasó mmkk: hogyne szamitana. Én sosem szoltam hozzad egy rossz szót sem, sőt. Még mindenféle jókat is mondtam valakinek, akit mindketten ismerunk.
S nem gondoltam, hogy kozottunk lenne barmifele ellentét vagy fújás a másikra. Leszamitva azt a nyilvanvalo eshetoseg, ha Te is befordultal az ominozus éjszakai atombomba és az EKG-csoport megnevezes miatt.

De azt gondolom, hogy amiatt is eljartam mar a magam kanosszajat.

SirLemming 2021.02.01. 18:53:38

@MsIreneAdler: A csajra krumplis zsák meg lovakra való szemellenző mint. Esetleg póráz.
Dani meg keményen ránéz mindenkire akire mer és épp szembe jön.

Moh meg tagad majd a VV 50. jubileumi adásban is.

Vagy valami ilyesmi.

Azért Dani helyében a női mosdóktól is óvnám azt a kis tündért, ki tudja milyen lezbikusok bújkálnak arra.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 18:53:55

@TheLynx70: nekem mostanában minden megég a sütőben, pedig semmit nem csinálok másképp, mint előtte

MsIreneAdler 2021.02.01. 18:58:53

@Fálki: az egy nagyszerű film. De könyvben állítólag még jobb. Én sem nézem újra őket, viszont örülök, hogy láttam :)
Honnan jött ez az 5 film?

Rrami 2021.02.01. 18:59:23

"Robi, megbasszuk ketten Vivit?" (Bálint)
:D

Ezt hallottátok tegnap? Mit szóltok?

SirLemming 2021.02.01. 19:00:27

@Rrami: Utána visszakozott. Gondolom eszébe jutott hogy akkor Robit is szemmel kell tartani.

MsIreneAdler 2021.02.01. 19:03:10

@úgymond olvasó mmkk: mondjuk kutyával lehet szíveket facsarni, ez tény :)

@SirLemming: máshogy nem tudja elkerülni, hogy ne vessenek pillantást a virágszálra. Azért kíváncsi leszek.

Fálki 2021.02.01. 19:03:14

@Rrami: Volt mar benne alkohol, elotte azt magyarazta, h mivel egyutt furdenek, biztos ott is bassza Lobelt a Vivi pinijét.

TheLynx70 2021.02.01. 19:03:23

@repuloezustmokus: Hidd el nem bundás kenyér, nagyon finom, csak kicsit át kell variálni a receptet. :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.01. 19:04:21

@SirLemming: ja ja nehogy valami kolbászos szendvics legyen

Charlie100 2021.02.01. 19:04:36

@Brigante: Remélem igazad lesz és eltűnek a képernyőről akiket említesz

Fálki 2021.02.01. 19:04:48

@MsIreneAdler: Olvastam is termeszetesen, úgy is nagy élmény, bár szerintem nehezebben fogyasztható, mint a film.

Ez az 5 a kedvencem. Megbeszeltuk itt par kommentlakótárssal, hogy a mai posztba valahogy belecsempészem, aztan majd erről is offolgatunk és mindenki hozza a sajat listajat.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 19:04:57

@Fálki: be szoktam fordulni, de most kivételesen államvizsgáztam, azért nem voltam három hétig :) részemről semmi probléma sincs.

Cérnahuszár 2021.02.01. 19:05:03

@TheLynx70: csináltam májkrémes melegszenyót, egy darabig elleszek
utána megint kínlódok a receptért, kb reggel

Gia Gianea 2021.02.01. 19:05:39

Fru anyja pont úgy nyalogatta a szája szélét,mint a kedves lánya..Családi ökörség..,izé örökség.

Gia Gianea 2021.02.01. 19:08:35

Remélem a sárgarépára alapozott Merszike ma már nem lesz homorú.Fru után pont nem kellene sírnia..

SirLemming 2021.02.01. 19:10:38

@MsIreneAdler: :D Gonoszak vagyunk csupán. Na jó. Én biztos.

TheLynx70 2021.02.01. 19:11:59

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Egyszer már belinkeltem. :) Viszont olvass vissza, és vedd figyelmbe az intelmeimet. :) www.nosalty.hu/recept/rakott-hagyma

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 19:12:23

@Fálki: ami ugye összesen 6, és az 5. csak nekem van meg :DD

TheLynx70 2021.02.01. 19:17:02

Tényleg, ha már VV! :) Majkáról kinek mi a véleménye? Szigorúan VV tekintetében! Kihasználta a lehetőségét? Szerintem igen, nem is jut senki eszembe, aki ennyire rafkós lett volna...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 19:20:11

@MsIreneAdler: az én szívemet bármilyen állattal lehet. karácsonykor a dumbot néztem meg, borzasztóan éreztem magam közben :))))

TheLynx70 2021.02.01. 19:20:24

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Legjobb! :) Az embernek (és az asszonynak) összefut a szájában a nyál a gondolatáról is... :)))

MsIreneAdler 2021.02.01. 19:21:49

@Fálki: nem biztos, hogy el tudnám olvasni a könyvet, lekvár puding vagyok már az ilyesmihez :)

Na ez nekem kimaradt, nem láttam erről a témázást. De nagyon jó ötlet! Már agyalok is :)

MsIreneAdler 2021.02.01. 19:23:05

@SirLemming: nem, nem csak te :)

@úgymond olvasó mmkk: én annyira nem vagyok állatos, de Dumbo az Dumbo, szóval értem :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 19:25:39

@MsIreneAdler: én nagyon, egész nap emberek között vagyok, meg a nyakukba szakadt szar dolgokkal foglalkozom. hozzájuk képest egy makka, vagy egy kutya maga a felüdülés :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.01. 19:26:16

Oroszlánkirály...
meg persze én az Utolsó Mohikán végén is szipogtam amikor megnéztem

ppupu 2021.02.01. 19:27:13

@mozambikizombi: Majd Daninak jól megmondom, hogy több tiszteletet, mert ez már megbeszéltük, de amúgy szarom le , de hogy a kislány a tevepatával, tesóóó.

Hasonlóan összefüggéstelenül és értelmetlenül szokta magát előadni, nem ?

etikette 2021.02.01. 19:27:53

@Raspberry Cake: azert igy mar sok minden magyarazatot nyer...csori

ppupu 2021.02.01. 19:28:08

Naaaagyooooon álmos vagyok, hüpp hüpp

Egyfejű 2021.02.01. 19:28:16

Helllló mindenki! Hogy vannak a macskáitok? Jó az off-téma.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 19:31:05

@ppupu: már megint az altatót vetted be a cavinton helyett?

mozambikizombikini 2021.02.01. 19:31:22

@Rrami: sztem teljesen egeszseges, hogy nemi alkoholos befolyasolas es egy ilyen stresszes (mikuldtukki a haverunkat, mivanhanemjonvissszaaa?) Vivis parbajhelyzet utan elontotte oket a felszabadulo tesztoszteron... Moh, Balint, Robi probaljak visszafogni magukat es Haaaare Krishnat tolni, de ok is csak emberek.. :D

A legnagyobbakat a reszeg Robin tudok rohogni meg mindig.

TheLynx70 2021.02.01. 19:32:42

@repuloezustmokus: Mert nem teljesen hülyéket válogattak be, de esélyteleneket! :) Én nem vagyok Majka fan, hiába a megyébe való. "Borsod a sorsod!" :) De valamit csak összehozott az ózdi proletár. :) Nem sajnálaom tőle, egy percig sem. :) Aki igen, csinálja utána. :)

readonlyvv 2021.02.01. 19:34:41

sziasztok! ki volt matthias rex aki szétoffolta az előző posztokat?

Cérnahuszár 2021.02.01. 19:36:12

@readonlyvv: ki ne mondd a nevét 3x
még megjelenik

Egyfejű 2021.02.01. 19:39:24

Megtaláltam Mercike egyetemi jegyzeteit a drakológia szakról:
www.libri.hu/konyv/dr_ernest_drake.sarkanytan-4.html

Raspberry Cake 2021.02.01. 19:40:00

@repuloezustmokus: @etikette: Szörnyű gyerekkora lehetett, összeszorult a szívem miközben olvastam:(( Ennek tükrében számomra cseppet sem meglepő, hogy ennyire erőszakosan ki akarja csikarni a szerelmet Moh-tól.

Rrami 2021.02.01. 19:40:35

@mozambikizombi: Egyetértek. Sokan kiakadtak rajta, meg olyanokat írnak, hogy ezért csalódtak B-ban. Nekem sem volt ez vészes beszólás. Sajnos Robit még nem láttam részegen, vagy csak nem emlékszek rá, de megnézném:D

Egyébként a tegnapi Frú-R ügy margójára: az FB csoportokban feljött a téma, bemásolták mit írt egy poszt alatt Fruanyuka: elhatárolódik Rencsitől és nem örül a kapcsolatuknak. Már ez is valami. (Eközben a Rencsi a nem tudom melyik oldalán meg arról posztolt, hogy megy találkozni anyóssal, ezt is megcáfolta anyu :D)

Rrami 2021.02.01. 19:42:54

@Egyfejű: :)) megyek bejelölöm a Molyon

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.01. 19:44:38

@Raspberry Cake: igen, és most már mindent értek..hogy minden kedves szóban, mozdulatban tobbet lát..

Gia 2021.02.01. 19:44:51

@readonlyvv: Mit írt az igazságos?Nem találom.

Egyfejű 2021.02.01. 19:45:15

@repuloezustmokus: Vajon milyen benne az erdélyi sárkány? Még az is lehet, hogy nem felelek meg a szabványnak, nézhetek más meló után....

Cérnahuszár 2021.02.01. 19:46:40

@Gia: törölték, mert bactatta az itteni úri közönséget, hogy miért foglalkozik a vv.vel
utána meg csak engem, mert hülye voltam és reagáltam rá

Cérnahuszár 2021.02.01. 19:48:33

@Egyfejű: nem elérhető :(
na mindegy, feliratkoztam rá

Krétagarbó 2021.02.01. 19:50:17

@Raspberry Cake: nem lepődtem meg, valami ilyesmire gondoltam a körülményeit illetően. Sajnálom:(

MsIreneAdler 2021.02.01. 19:50:46

@Raspberry Cake: köszi az infót, szegény Merci :(

Raspberry Cake 2021.02.01. 19:50:51

Újabb nyomozásom eredménye: megtaláltam Fru tablóképét, a 12.D osztálynál keressétek verseghy-gimnazium.net/images/gallery/tablok/2015.jpg

Fu Szekh Li 2021.02.01. 19:50:59

@Fálki: Van ilyen, utálnak, szokj hozzá :D

Egyfejű 2021.02.01. 19:52:27

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Megugrott a kereslet rá, úgy látszik :) Amúgy a bookline-on van elérhető antikvár példány - azt írja, hibátlan, olvasatlan példány, szóval nincs kiszínezve :D

Fálki 2021.02.01. 19:53:15

@Fu Szekh Li: Nem azzal van a bajom. Húzzanak sorszámot :)

Raspberry Cake 2021.02.01. 19:53:32

@repuloezustmokus: Akkor bocsánat a duplázásért, a tegnapi kommenteket nem olvastam még vissza.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 19:54:05

@Egyfejű: az összes tankönyvemet bookline antikváron vettem, szinte újak voltak, 10.000 forint helyett 2-3ezer forintért :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.01. 19:55:29

extrában láttam Danika versét, amit elo is adott az unottfejueknek..

Cérnahuszár 2021.02.01. 19:56:58

@TheLynx70: kaloda lesz, nem térdszalag

Egyfejű 2021.02.01. 19:57:43

@repuloezustmokus: Hát, eléggé hasonlítok az avataromra, csak barnába' :) Nem szoktam tüzet okádni, csak naggyon ritkán egy kis füstöt. Napjaimat ragadozás, királylányok rabolgatása és hősdaliák pusztítása helyett jórészt hülyeségek olvasgatásával és nézésével töltöm. :) Afféle dodósárkány vagyok,mert a repülés se megy, még a székre felállva is tériszonyom van. Most így leírva, úgy érzem, meg vagyok érve a kipusztulásra :D

Egyfejű 2021.02.01. 20:00:53

@úgymond olvasó mmkk: Én is gyakran járok arra. Csak úgy első pillantásra feltámadt a kétely bennem,hogy egy antikváriumba beadott színezőben vajh nincs-e már kiszínezve az összes kép :D

Fu Szekh Li 2021.02.01. 20:00:59

@Fálki: De most őszintén: szerinted ezután fognak reagálni, hogy beírtad az öfibe? Akkor meg miért nem szarod le?

TheLynx70 2021.02.01. 20:01:14

@úgymond olvasó mmkk: Miskóciában meg állítólag bezárták az egyetlen antikváriumot. :( Földimalac majd hozzászól, igaz, már nem itt lakik, de tudja miről beszélek. Ez nagy érvágás. :(

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.01. 20:01:41

@Egyfejű: hát a rólad forgatott filmben sem voltál egy fenevad.

Egyfejű 2021.02.01. 20:02:34

@repuloezustmokus: Miket meg nem tud az ember magáról így vénségére! S azok micsinálnak, izé, mit kéne csináljanak?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 20:02:47

@repuloezustmokus: levelezőn, onlány oktatásban nem minden tanár fektet energiát a tanításába. miattuk kellett megvennem.

Fálki 2021.02.01. 20:03:21

@Fu Szekh Li: Boven adok eleg indokot mindenfele nepeknek arra, hogy ne szeressenek/ignoraljanak/barmi. Nem is arrol szol az egesz, hogy en pirospontokat szerezzek barkinel vagy barmi hasonlo.

Ha viszont ok nelkul néznek levegonek, annak szeretek utanajarni, hogy ugyan miert.

Ennyi a titok.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 20:03:52

@TheLynx70: nekem minden ilyenért győrbe kellene mennem, az meg azért túlzás lenne.

Egyfejű 2021.02.01. 20:04:52

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Az az igazság, hogy ott egy kicsit jobb színben tüntetnek fel, mint valójában vagyok, de ja.

TheLynx70 2021.02.01. 20:06:45

@úgymond olvasó mmkk: Nekünk olyan frankó antikváriumunk volt évtizedekig... És nem a covid vitte el... Az érdektelenség... :(

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.01. 20:11:34

olyan izomlázam van teljesen készen vagyok , minden izmomban .nem bírok ülni .

lesz a héten kiválasztás?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.01. 20:12:11

@Egyfejű: nagyon nagyok. zöldesbarnák, tudnak tüzet okádni, de nem akkorát mint egy tüzsárkány. viszont képesek mágiára. sokáig élhetnek, bár elég ritkán. szeretik a hegyekben gazdag erdőt, ahol barlangban él

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.01. 20:15:03

@Fálki: jaja fálki tudjuk ám , hogy nagyon érzékeny lelked van.

Fu Szekh Li 2021.02.01. 20:15:04

@Fálki: Észak-fok, titok, idegenség,
Lidérces, messze fény...

@úgymond olvasó mmkk: Hősiesen bírtam fél percig...
Tromf: www.youtube.com/watch?v=WB5VD_Z5Zvg&ab_channel=OldiesAngel

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.01. 20:16:00

a legjobb az amikor a tanár konyvét kell megvenni..és az oktató elélvez saját zsenialitásátol

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.01. 20:16:28

@repuloezustmokus: a mi süsünk nem él barlangban szerintem de varázsolni lehet tud :)

Egyfejű 2021.02.01. 20:17:09

@repuloezustmokus: Hegy meg erdő stimmel, a barlang is, olvasólámpával.

SirLemming 2021.02.01. 20:17:42

@MsIreneAdler: Nem mertem megengedni magamnak a többesszámot. AZ lehetetlen, hogy gonosz légy, nyilván a többiek. :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.01. 20:18:53

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): kérdés hogy lány e, mert akkor le kell rakja a tojásait, ami picit kemény, és lehelgetnie kell..

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.01. 20:19:40

@Egyfejű: na tessék rám cáfolsz , mégis barlangban élsz :P

Egyfejű 2021.02.01. 20:19:46

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Az én házam, az én barlangom, így tartja a sárkánymondás.

SirLemming 2021.02.01. 20:22:16

@Raspberry Cake: Tyűű... No igen. Ez pár dolgot megmagyaráz, de attól még hajlok rá hogy régóta csak bespirálozza magát abba hogy felkínálja magát az meg nem teszi beeee...

@repuloezustmokus: honnan a definíció?

Egyfejű 2021.02.01. 20:24:57

@repuloezustmokus: Végülis, a disznó elég nagy. Bár én a szárnyast jobban szeretem.

MsIreneAdler 2021.02.01. 20:27:12

@úgymond olvasó mmkk: nos van ugyan egy macskánk, de nem biztos. Inkább úgy érzem ő tart minket, nem mi őt :)

@Fálki: hát gyanítja Merci anyu, hogy gyermekei nem fogadták túl jól, hogy kiskorukban lefalcolt és új családot alapított, őket meg nem vitte magával.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 20:28:13

@TheLynx70: kinyitod pandora szelencéjét, aztán elzavarnak innen a zenéimmel együtt :D

SirLemming 2021.02.01. 20:29:19

@repuloezustmokus: @nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Mármint konkrétan érdekel. Dragonlance jutna először eszembe, de föld pont nem rémlik.

Egyfejű 2021.02.01. 20:30:27

@úgymond olvasó mmkk: Szolidaritásból, és külön Mercikének dedikálva, meg az összes volt sárkánynak:
www.youtube.com/watch?v=oqwgMLdy2q4

SirLemming 2021.02.01. 20:31:29

@MsIreneAdler: Heh. Ki kell egyenlíteni a létszámot. Egynél több macska elvan egymással, kevesebb figyelmet igényelnek a kétlábúaktól. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 20:34:28

@Egyfejű: ezt de rég hallottam :))

@MsIreneAdler: nálunk meg egy macskalelkű kutya lakik :)

TheLynx70 2021.02.01. 20:35:11

@úgymond olvasó mmkk: Én nem! :) Egyébként elzavarhatnak, mostanában kondicionálom magam az elzavarásra, öt év után. :-)

Krétagarbó 2021.02.01. 20:40:47

@úgymond olvasó mmkk: na akkor én is beszállok, bár ez most nem gépzene. Amúgy Kispál szám, de nekem ez így jobban tetszik (a felvétel minősége szar, azért bocs):

youtu.be/5NtXptqm2U0

SirLemming 2021.02.01. 20:43:29

@repuloezustmokus: Feltehetően több félét is. Pedig nem is trollkodni szerettem volna. :)

2021.02.01. 20:45:55

Nahát, én összegyűjtöttem pár filmet, meg is akartam keresni a magyar címüket, de érdeklődés hiányában nem tettem. Azért beírom, hátha lesz belőle thread.
Inkább olyanokat írok, amik valamiért hatással voltak rám, és nem 5-öt, hanem amennyi eszembe jutott ma, és még így is tudnék párat.
Kettő olyan van, ami viszonylag új (az elején).

Három óriásplakát Ebbing határában
Hell or High Water
...
THe Departed
Se7en
The Matrix
Saving Private Ryan
Gladiator
LOTR
Unusual Suspects
Silence of the Lambs
Fight Club
I am Legend

+1
Brian élete :)))

Egyfejű 2021.02.01. 20:50:27

@TheLynx70: Azért maradj a játék végéig, hiúz, megkedveltelek.

Fálki 2021.02.01. 20:50:44

@silvermansarah: De pont ez a lenyeg, kedves, hogy en is tudtam volna irni meg 20at, amit szeretek és/vagy a kedvencem, de az éppen aktualis 5 legkedvencebbet kell.

A hetedik és a Három óriásplakát nekem is nagy kedvencem, de szorosan lemaradtak most.

Este majd az éjszakai muszakban kitargyaljuk ezt szerintem :)

2021.02.01. 20:54:32

@Fálki: jó, de akkor mondd meg mi alapján szűkítsem?
Legnagyobb hatással mi volt?
Legújabb kedvenc?
dráma, sci-fi, komédia, stb?

Fálki 2021.02.01. 20:58:02

@silvermansarah: A mufaj szerintem mindegy, az mehet egybe.

En a legnagyobb hatas alapjan szukitettem most.

TheLynx70 2021.02.01. 20:58:34

@silvermansarah: Én nagyon örülök ezeknek a filmeknek, mert kicsit megismerlek: :)

SirLemming 2021.02.01. 20:58:50

@silvermansarah: Mindegy. Senki se kéri majd számon.
Ha nagyon dönteni akarsz szedd össze a kedvenceket és páronként sorsolj pénzfeldobással.
Amikor repül a pénz érzed majd melyiket szeretnéd nyertesnek. Folyatasd addig amíg 5 marad. :)

TheLynx70 2021.02.01. 21:00:14

Engem most utálni fogtok, mert Eminemet hallgatok! :DDD www.youtube.com/watch?v=YVkUvmDQ3HY

Fálki 2021.02.01. 21:01:15

@TheLynx70: Pontosan, pont ez lenne ennek a jateknak a lenyege, hogy ad1 kicsit jobban megismerjuk a masikat -vagy legalabbis az izleset-, ad2 talalkozzunk esetleg olyan filmekkel, amik amugy nem jutnanak el hozzank és az itteni beirasnak koszonhetoen adjanak élményt.

2021.02.01. 21:03:44

@TheLynx70: :))@Fálki: @SirLemming:

Akkor szűkített lista:

A bárányok hallgatnak
A Mátrix
Harcosok Klubja
Ryan tizedes megmentése
Közönséges bűnözők

2021.02.01. 21:04:06

@silvermansarah: ja, és én éjjel nem vagyok mert...

..alszom :)

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:11:12

@SirLemming: na neem. Ő igazából csak úgy nálunk felejtette magát, bőven elég nekünk :)

@úgymond olvasó mmkk: nekem macskám volt, amelyik várt engem, elém futott és hempergett, fura volt. Úgy látszik van átjárás kutya-macska lét között.

TheLynx70 2021.02.01. 21:12:10

Én imádom ezt a "kopasz izét". :) Az Ötödik elemben is szerepelt, ami az egyik kedvenc filmem. :) www.youtube.com/watch?v=nhPaWIeULKk

TheLynx70 2021.02.01. 21:14:29

@silvermansarah: Holnapra öszegondolom a kedvenc filmeket. Lesz vagy százas lista. :))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 21:15:52

nem vagyok nagy filmes, inkább sorozatos, de bármit megnézek, amit előtte olvastam könyvben, csak azért, hogy elmondhassam, a könyv mennyivel jobb :D alan rickman bármelyik filmjét szeretem az igazából szerelmen kívül, ill. a harry potter univerzumot (már tervezem a kviddicspályát arra az esetre, ha 22-ben megválasztanak miszterelnöknek)

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:20:29

@silvermansarah: szuper lista. Basszus elkezdtem én is írogatni, de rohadtul nem könnyű!
A Mátrix az egy kurva nagy flash volt nekem! Nagyon szívesen emlékszem vissza rá!

2021.02.01. 21:21:32

@MsIreneAdler: <3
nekem is, döbbenten ültem a székben, hogy EZ MI VOLT?
:))

SirLemming 2021.02.01. 21:21:50

@TheLynx70: szemétség. Mikor olvastam hogy eminem pont erre gondoltam. :D

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:22:23

@úgymond olvasó mmkk: ha lesz kviddics pálya, az én szavazatomra szamíthatsz :)

2021.02.01. 21:22:39

@úgymond olvasó mmkk: A HP univerzum szerintem pont egy generációval fiatalbbaknak jött be nagyon, mint ami én vagyok :))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 21:23:44

@MsIreneAdler: lesz. negyedannyiba fog kerülni, mint egy stadion. már a kastélyt is kinéztem, ahol tanulhatnak majd a kölkek :)))))

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:23:49

@silvermansarah: amikor mennek a betűk, te meg ott nézel ki a fejedből...
Azt sajnáltam, hogy csak egyszer nézhetem meg először :)

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:24:43

@silvermansarah: én nem vagyok egy egész generációval fiatalabb, de imádom. Minden pici részletét :)

2021.02.01. 21:25:34

@MsIreneAdler: én napoking gondolkodtam rajta. Tele volt ráadásul mitológiai utalásokkal, szinte minden valamilyen szimbólumra alalpult, és mégis, elsőre is akkorát ütött. Utólag meg mikor rájössz hogy mennyi rejtett üzenet volt benne, váááá

SirLemming 2021.02.01. 21:25:55

@MsIreneAdler: Az első rész igen a többi meh.
Aztán megcsinálták Half Life modnak a The Specialist címmel a bullet timeot és akrobatikát rendes multiplayerben bőven a Max Payne előtt.

Az... az... A mátrix.

TheLynx70 2021.02.01. 21:27:08

@úgymond olvasó mmkk: Alan Rickmant én is szerettem. Lassan aludnom kell, mert korán kelek, az öszefoglalókból tájékozódom. :D

2021.02.01. 21:27:46

@TheLynx70: Jó éjt, lassan én is megyek, majd reggel visszaolvasunk :)

2021.02.01. 21:29:00

erev tov!:Đ

itt zajlik a top-5-kedvenc-filmemet-megírom-bűnözés?:'D

01. a boldogságtól ordítani (happiness, 1998, dir.: todd solondz)
02. a tanú (1969, dir.: bacsó péter)
03. a nagy lebowski (the big lebowski, 1998, dir.: joel & ethan coen)
04. rosemary gyermeke (rosemary's baby, 1968, dir.: roman polanski)
05. ragyogás (the shining, 1980, dir.: stanley kubrick)

bár ebben az ötös listában - egész véletlenül - minden rendező zsidó származású,
a top 10-be simán befértek volna a kedvenc "gój" alkotók (david lynch, park chan-wook, hayao miyazaki, lars von trier, martin scorsese, francis ford coppola etc.) sikerültebb munkái is.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 21:29:07

@TheLynx70: holnap csak fél nyolcra megyek, áldassék az úr :D

Fálki 2021.02.01. 21:29:45

@silvermansarah: @MsIreneAdler: Én borzasztoan untam és unom a matrixot és nem is nagyon ertem, hogy masik szerint mi benne az annyira jo :D

Fálki 2021.02.01. 21:31:59

@TheLynx70: 5os lehet. Direkt azert beszeltunk meg mi is pár nappal kesobbi idopontot, hogy mindenkinek legyen ideje szűrni.

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:32:41

@úgymond olvasó mmkk: nagyon helyes!

@SirLemming: ebben igazad van, a többi rész az már nem szólt akkorát, de nekem bejött.

@Fálki: na hát engem ilyen könnyű lenyűgözni :)

Fálki 2021.02.01. 21:32:47

@vágtázó vadmalac: Szevasz zsidisznó!

Bár rohadjak meg ha értem, hogy miért koszonok magamnak.

:D

Fálki 2021.02.01. 21:33:49

@silvermansarah: Az nem Ryan kozlegeny megmentése, már bocsanat :D :D :D

Krétagarbó 2021.02.01. 21:35:15

@silvermansarah: @Fálki: bár nem vagyok nagy filmes, ötöt még én is össze tudok szedni, amik vagy nagyon tetszettek, vagy még pluszban valamiért akkor (és később is) nagy hatással is voltak rám:

Az óceánjáró zongorista legendája
A vizsga
Zöld könyv
Életrevalók
Egy asszony illata

TheLynx70 2021.02.01. 21:36:07

@vágtázó vadmalac: Sok jó film, de a Ragyogás egy kaki, már bocsánat! Mégis mindenki azt élteti, pedig köze nincs a regényhez. :)

Fálki 2021.02.01. 21:37:22

@Krétagarbó: Ú, a zold konyv tenyleg mennyire jó.

En imadom Viggo Mortensent, amikor nem LOTR szerepben van.

Krétagarbó 2021.02.01. 21:39:07

@Fálki: engem sem fogott meg olyan nagyon, de lehet, hogy megnézem, én még nagyon éretlen voltam hozzá anno sztem.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 21:39:21

Sziasztok, szép estét! :-)

Tyűűűű, a filmes listák. Többnyire azokat szeretem, amik tele vannak információval, csak nem mindenki figyel fel rájuk, vagy nem is érti, mit kellene nézni, látni benne. Persze vannak "alapművek", amiket ezerszer megnézek, bármikor.
Hirtelenjében ami eszembe jut, persze lehetne bővíteni még részemről:

Gladiátor
Az ördög ügyvédje
A mágus
Parfüm
Mátrix
Lakott sziget
Lopott idő

Brian élete
Gyalog galopp
Világtörténelem I.
Ford Farlaine

Fálki 2021.02.01. 21:39:56

@vágtázó vadmalac: A tegnap esti BV-ben amikor a HeliumBarbie torokra vette Moh ujjait, azt én is visszaneztem parszor :D

Fálki 2021.02.01. 21:40:39

@Kiégett Hobbynyúl: Helló nyúl.

Itt szigor van, úgyhogy neked is szűkíteni kell 5-re.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 21:40:47

@Fálki: igen, a hósüti az egyik kedvencem. a másik meg a parfüm :)

Fu Szekh Li 2021.02.01. 21:41:58

Ne kérdezzétek, hogyan és miért, de a mátrixról ez jutott eszembe:
Szabó Lőrinc: Dsuang-Dszi álma

Kétezer évvel ezelőtt Dsuang Dszi,
a mester, egy lepkére mutatott.
– Álmomban – mondta, – ez a lepke voltam
és most egy kicsit zavarban vagyok.

– Lepke, – mesélte, – igen, lepke voltam,
s a lepke vigan táncolt a napon,
és nem is sejtette, hogy ő Dsuang Dszi…
És felébredtem… És most nem tudom,

most nem tudom, – folytatta eltünődve, –
mi az igazság, melyik lehetek:
hogy Dsuang Dszi álmodta-e a lepkét
vagy a lepke álmodik engemet? –

Én jót nevettem: – Ne tréfálj, Dsuang Dszi!
Ki volnál? Te vagy: Dsuang Dszi! Te hát! –
Ő mosolygott: – Az álombeli lepke
épp így hitte a maga igazát! –

Ő mosolygott, én vállat vontam. Aztán
valami mégis megborzongatott,
kétezer évig töprengtem azóta,
de egyre bizonytalanabb vagyok,

és most már azt hiszem, hogy nincs igazság,
már azt, hogy minden kép és költemény,
azt, hogy Dsuang Dszi álmodja a lepkét,
a lepke őt és mindhármunkat én.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 21:42:22

@Krétagarbó: egy asszony illata, tényleg, köszi, hogy eszembe juttattad :)

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:42:34

@TheLynx70: ekg a Ragyogásra. Én imádom Stephen Kinget, de a film gáz. Készült viszont belőle egy egész jó sorozat Álomdoktor a címe.

Fálki 2021.02.01. 21:43:10

@úgymond olvasó mmkk: A Hósütiben mennyire gyonyoru mindenki... Főleg Carrie-Anne Moss :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.01. 21:44:41

@Fálki: jó, jó, de valahogy bennem mégis hiányt okozott

ppupu 2021.02.01. 21:45:15

Ha már listák:

Monte Wildhorn csodálatos nyara (2012)
A rózsa neve (1986)
Vámpírok bálja (1967)
Egy becsületbeli ügy (1992)
Azután (Matt Damonnal) (2010)

A scifi rajongásom miatt a scifik külön:

Különvélemény (2002)
Transzcendens (2014)
Forráskód (2011)
Deja VU (2006)
Éjszakai Őrség (2004)

TheLynx70 2021.02.01. 21:46:08

Én még nem vagyok teljesen biztos a listámban, csak tapogatózom. :) Hatalmas élmény volt a "Jó, a rossz és a csúf." :) www.youtube.com/watch?v=h1PfrmCGFnk

ppupu 2021.02.01. 21:46:08

@Kiégett Hobbynyúl: Bakker a Parfüm... igen bár a könyv jobb volt

Fálki 2021.02.01. 21:46:52

@ppupu:

Az Egy becsületbeli ügy -et én is nagyon nagyon bírom! Nathan Jessep ezredes!

ppupu 2021.02.01. 21:47:51

@Fálki: Jack Nicholson zseniális benne.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 21:49:05

@Fálki: Szia! Hááááát jóóóó... fájó szívvel... szipp. :D

Akkor a top 5:

Gladiátor
Az ördög ügyvédje
A mágus
Lopott idő
Mátrix

A kultikusokat csak felsoroltam, mert azok alapművek, azokat látni kell. :D

Fálki 2021.02.01. 21:50:27

@ppupu: Nagyon. Meg mindenki mas is.

Szerintem az kb a legjobb targyalotermi jelenet ever.

Talán még a Legbelső félelemben az Edvard Norton - Richard Gere zárójelenet veszi fel vele a versenyt.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 21:50:40

@ppupu: Jobb hát. Egyetlen olyat tudok, ami filmben jobb volt, a Dűne.

Ja, a kviddicset megszavazom, volt szerencsém élőben játszani -persze földön. :DDDDD

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:50:45

@ppupu: a Különvélemény nálam is nagy kedvenc!!

Fálki 2021.02.01. 21:51:46

@Kiégett Hobbynyúl: A mágusnál nem jobb szerinted a Tokeletes trukk? Ha már bűvészes....

ppupu 2021.02.01. 21:52:00

Az a baj skacok, hogy igazából kategóriánként vannak kedvenceim.
Háborús filmek
Sci-fi
Vígjátékok
Krimik
stb...

Így baromi nehéz 5 filmet kiválasztani

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 21:52:18

@ppupu: szerintem is jobb könyvben...bár ez általában így van, h jobb a könyv

@Fálki: világ omlott össze bennem....mátrix se...

Krétagarbó 2021.02.01. 21:52:45

@ppupu: A rózsa neve - nekem is kedvenc, de ezzel én úgy jártam, hogy előbb olvastam könyvben, és hát a könyv után azért kevés. De belátom, hogy U. Eco-t nem lehet visszaadni filmvásznon. Imádtam tőle A Foucault ingát is, bár az első 130 oldalon úgy kellett átverekednem magam. Utána már nem tudtam letenni.

ppupu 2021.02.01. 21:54:55

@Kiégett Hobbynyúl: Szerintem a Dűne már ha az 1984.esről beszélünk sztem el lett kicsit b@szva. De nagyon kíváncsi vagyok a most megjelenő változatra.

Fálki 2021.02.01. 21:55:26

@ppupu: Igen, pont ezert volt rá tobb nap, mert ha csak az ember a hasara csap, akkor lesz egy 20as lista, amit szukitesz 5re, aztan 4 óra mulva rajossz, hogy ket masik kedvenced nincs is benne.

Krétagarbó 2021.02.01. 21:55:28

@Fálki: nekem egy kicsit rásegített a pályaválasztásomra. Meg utána A cég is.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 21:55:46

@Fálki: Nekem az nem igazán jött be. A mágust jobban kedvelem.

@ppupu: Ez így van. :D

Fu Szekh Li 2021.02.01. 21:55:54

@Krétagarbó: Én a Foucault ingát jobban szerettem.

Fálki 2021.02.01. 21:56:39

@.Doktor.Szöszi.: igen, vannak ilyen eltévedéseim... A scifi nem az én mufajom.

A Csillagok kozottel magamat leptem meg a legjobban, hogy mennyire tetszett. De azt eloszor csak Nolan és a zene miatt neztem meg... Aztán meg ugye...

ppupu 2021.02.01. 21:56:55

Na jókor kezdtünk a filmekbe, 3 perc múlva kezdődik az Ápoltak viadala. Bár meg kell mondjam jelenleg a filmes listáitok sokkal jobban érdekelnek :DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 21:56:59

@ppupu: Valószínű tele lesz látványelemekkel, de kíváncsian várom én is. :)

Fálki 2021.02.01. 21:57:34

@Krétagarbó: Dejóóó. Imádom azt, amikor a filmek ilyen hatást gyakorolnak :)

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:57:43

@Fálki:
Én azért írom ezt az 5 filmet, mert ezeket mmkk bármikor, akár ezredjére is képes vagyok megnézni.

Charlie és a csokigyár (2005)
Joker (2019)
Ez a fiúk sorsa (1993)
Vérmesék (2013)
Red 1-2. (2010, 2013)

+Terminátor 3 (2003), ez a Valentin nap közeledtével még aktuális is lesz :D

Fálki 2021.02.01. 21:58:36

@silvermansarah: Te azt irtad, hogy Ryan tizedes megmentése... És ha már top5nél járunk, akkor legyen inkabb az, ami: Ryan kozlegeny megmentése

Fu Szekh Li 2021.02.01. 21:58:48

Ha már film, én akkor éreztem először öregnek magam, amikor olyanokkal találkoztam akik nem is hallottak a Hairről.

2021.02.01. 21:58:52

@MsIreneAdler: EKG!!
Aki előbb olvasta a Ragyogást, mint látta a filmet, mind utálja!

TheLynx70 2021.02.01. 21:58:59

@vágtázó vadmalac: Rámentél a filmre. :) Ami egy kalap szart nem ér, eltekintve Jack Nicholson játékától. :-) Kingre emlékezni fognak, mert nem ponyvaszerző (én is feketöves vagyok! :) Beállíthatod annak, de nem az. :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 21:59:08

A top 5-ön kívül nagyon szerettem a Fekete fülű fehér Bim című filmet, még gyerekként láttam először, de azon sírtam. :DDD

Fálki 2021.02.01. 21:59:39

@MsIreneAdler: Vááááááááááááá, a Joker mennyire jó volt, atyaég.

A Terminátorból viszont szerintem a második rész az akciofilmek nonplusultrája.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 22:00:10

@Fu Szekh Li: Ne már. Bár, lehet a mai fiatalok már nem néznek ilyesmiket.

Krétagarbó 2021.02.01. 22:00:16

@Fu Szekh Li: én is, de nekem nyögvenyelősen indult.

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:00:56

@silvermansarah: akkor már tudom, mi volt a hiba :). A stand by me-n kívül az összes könyvet előbb olvastam, mint a filmet láttam volna. Az meg tetszett!

ppupu 2021.02.01. 22:01:01

Kezdődik az Ápoltak Viadala!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 22:01:29

@Fálki: Maximális ekg. Ott mindent eltaláltak, és hoztak, ahogyan kell. Efelé haladunk. ;)

Jaj Ancsa, az a nadrág... ne mutassák a lábát, könyörgöm. :D

ppupu 2021.02.01. 22:01:57

Ancsán pizsama felső van ?

TheLynx70 2021.02.01. 22:02:09

Kérem a ponyva definícióját... :) :

nicu71 2021.02.01. 22:03:25

Fuj erre a szarra ébredni...

2021.02.01. 22:03:48

@TheLynx70: a napokban olvastam a 11.22.63-at, háát. Pedig szeretem Stephen Kinget. :)

TheLynx70 2021.02.01. 22:03:53

@Fálki: Apukám! :O Neked is bejön Sarah Connor? :)

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:04:12

@Fálki: igen, az most az új kedvenc. Mondjuk ha már szuperhősök, akkor inkább Marvel mint DC, de ezt a filmet nagyon odatették.

2021.02.01. 22:04:49

@Fálki: jézusom, ügyes vagyok :DDD

nicu71 2021.02.01. 22:05:05

@silvermansarah: én a sorozatot láttam,és nagyon tetszett.

Krétagarbó 2021.02.01. 22:05:31

Na, már a szerkik is unják az egész napi döglést.

Fálki 2021.02.01. 22:06:12

@silvermansarah: Bizony, nagyon rohogtem, hogy az 5 kedvenc filmedet se tudod leirni.. :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 22:06:41

@MsIreneAdler: én is Marvelra szavazok! :)

viszont ha Terminátor, akkor tényleg a 2 a tuti..

Fálki 2021.02.01. 22:06:50

@TheLynx70: Az a Sarah Connor igen... Bar a harcias noket nem szeretem, de Linda Hamilton ott dogos volt.. Foleg a fekete trikóban.

ppupu 2021.02.01. 22:06:54

@Krétagarbó: Az a baj hogy egyelőre én is unom

SirLemming 2021.02.01. 22:07:19

@Fu Szekh Li: Ezekbe bele be gondolj, mert sokesélyes. Nálam végtelen ciklus közeli mint az a kérdés, "Mi volt előtte?" ...

Krétagarbó 2021.02.01. 22:07:40

Mercike kapott újabb héliumadagot.

princejesus 2021.02.01. 22:07:49

Mercinek az a kamu alvása csak hogy az ő nevét is bemondják

ppupu 2021.02.01. 22:08:04

Na megint indul a molesztálás héliumhangon

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 22:08:06

@Krétagarbó: Előbb is eszükbe juthatott volna...

SirLemming 2021.02.01. 22:08:53

@MsIreneAdler: pont a T3 valentin napra? Hogyhogy? :)

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:09:07

@.Doktor.Szöszi.: nekem a 4-en kívül mindegyik tetszik. A 3-hoz viszont ugye van egy vicces privát kötődésem, ezért lett ez a kedvenc, semmi másért :)

nicu71 2021.02.01. 22:09:21

Ancsára miért adnak ilyen mamás felsőket mindig?

2021.02.01. 22:10:40

@nicu71: a sorozat sokkal jobb! A könyv iszonyú vontatott.

Cimili2 2021.02.01. 22:11:10

@nicu71: gondolom választhat pár ruhából, de valszeg ilyen szar az ízlése.

Krétagarbó 2021.02.01. 22:12:08

Ez a köntös nem rohad le Virágról? Vagy ez ilyen szponzor cucc, hordani kell, ha kell, ha nem?

2021.02.01. 22:12:11

@Fálki: magyarul nem tudom a címeket, elfelejtem őket, de igyekeztem. Hát ez lett :D :(((

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:13:31

@Krétagarbó: én már érzem a szagát képernyőn keresztül...

SirLemming 2021.02.01. 22:14:00

@Fu Szekh Li: El is éneklem neked pár dalát kis segítséggel. Meg a Muzsika hangját is. Bármikor meg tudom nézni őket.

TheLynx70 2021.02.01. 22:14:01

@Fálki: Nő létemre nekem is bejött. :) Megvan az a film, és nagyon bejövős. :) Nyilván, ha a Skynet öntudatára ébred nem lesz ilyen vicces, de addig... :))))

2021.02.01. 22:14:40

@Krétagarbó: a múltkor a szürke melegítőt hordta kb 2 hétig

Krétagarbó 2021.02.01. 22:15:17

@MsIreneAdler: :DDD

Ergya haja van szegény Trumpnak, festetnie kell :DDD

SirLemming 2021.02.01. 22:15:47

@MsIreneAdler: Valóban, nincs jobb mint gyertyafényes vacsora után romatikus ölelkezés a kanapén és... Terminátor 3. :D

2021.02.01. 22:16:05

@TheLynx70: nem ugrik vissza a komment, mi nem tetszett, drága?

Krétagarbó 2021.02.01. 22:17:55

Szerintem egyik-másik villalakó még egyben ennyi hírt nem hallott. Látszik, ahogy kattognak a kerekek.

2021.02.01. 22:18:14

@SirLemming: szex után: hasta la vista, baby!!

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 22:19:08

Dani: nyugasztaló fesztivál...:)))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 22:20:04

Esküdni mernék, hogy a lakók fele semmit nem ért a hírekből. :D

SirLemming 2021.02.01. 22:20:21

Milyen híreket mondtak be? Nem vagyok TVnél.

readonlyvv 2021.02.01. 22:20:21

Vivcsónak amerikai részvényei vannak? akkorát visított :D

tvbuzi 2021.02.01. 22:20:26

A rúdtáncos film rávilágitott a válságra

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:20:35

@SirLemming: ugye? Tudtam, hogy te megérzed :D

Krétagarbó 2021.02.01. 22:20:37

És vannak sárkányok :DDD

Fálki 2021.02.01. 22:20:37

Vivi szerint a "beszakadt a tőzsde" az tuti valami épület osszeomlása volt :D :D :D

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:21:22

@Fálki: de Vivi nem járt fősulira? Rosszul emlékszem?

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 22:21:22

Virág ki akar jutni az űrbe...ott is maradhatna...:D

Krétagarbó 2021.02.01. 22:21:33

@tvbuzi: Maradonát megértették. Kb. ennyi.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 22:21:42

@SirLemming: amcsi elnöválasztás, brexit, zuhanó amcsi tőzsde, Capitolium megtámadása, Maradona halála...stb.

tvbuzi 2021.02.01. 22:21:55

VV Anikó egyre furábban néz ki

Fálki 2021.02.01. 22:21:56

@MsIreneAdler: Nemtudom, en nem emlekszem semmi ilyesmire, hogy elhangzott volna.

nicu71 2021.02.01. 22:21:57

@Krétagarbó: szerintem is.Ennyi infó, és ilyen bonyolult összefüggések!Az EUs résznél jól látszottak a kinti társaságuk hangadóinak tipikus szólamai.

readonlyvv 2021.02.01. 22:22:05

@SirLemming: covid vakcina ami Bala szerint nem oltás, Maradona nyugosztaló fesztivál, Trump rajongói és a Capitolium, Brexit amiről Virág nem tudja mi

edimörfi 2021.02.01. 22:22:34

Tyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű, Vircsi a világűrben találkozik űrlényekkel!

SirLemming 2021.02.01. 22:22:56

@silvermansarah: Valóban, ha nekem kell hazabotorkálnom az éjszakában az sima liba. De jobb szeretném reggel is látni pőre valóságában. Mármint nem a Swarcit

Ego0123 2021.02.01. 22:23:59

De az a jó, hogy nincs feszkó, lazán elvannak... még

SirLemming 2021.02.01. 22:24:35

Köszi a közvetítést. :)
Gondoltam hogy Maradonán kívül selymes lepel burkja majd elmécskéjüket.

TheLynx70 2021.02.01. 22:25:36

@silvermansarah: Nekem sem ugrik vissza, de szerintem minden. :) (Angyalfej! :) )

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:26:50

@Fálki: lehet csak álmodtam... Mintha lett volna egy ilyen félmondata, hogy a fősuli így meg úgy...

Krétagarbó 2021.02.01. 22:26:54

@Ego0123: jól mondod : még. Azért előbb utóbb a nagy haverságból kell majd kiválasztani meg kihívni. Kíváncsi leszek, hogyan bolydul fel a villalét ettől.

2021.02.01. 22:27:15

Egy remek otlet igy hull hamvaba. Minek kellett politikai (meg ha csak amcsi politikai) hirt betenni? Komolyan nem volt mas szines, erdekes, megrazo hir? Gyikok.

A filmeken amiket ide betoltatok egy kicsit megrokonyodtem. Borzaszto ez a hollywood dominancia.

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:27:23

@SirLemming: igen, nem igazán értették, de ez várható volt.

KékCsöcsűPini 2021.02.01. 22:27:37

@edimörfi: HA Vircsi nem megy az űrbe, akkor az Űr megy Vircsibe !
És már ott is van a fejecskéjében !

2021.02.01. 22:28:12

Na megint George... Az Erste bekaphatja. Ostoba reklam.

Fu Szekh Li 2021.02.01. 22:28:41

@SirLemming: Mit vársz attól, akinek a kedvenc könyve A zen meg a motorkerékpár ápolás művészete?

KékCsöcsűPini 2021.02.01. 22:29:00

@MsIreneAdler: Ha az utolsó hírt precízen értelmezni tudja itt mindenki, akkor leszopom magam a Parlament előtt! :D:D

Cimili2 2021.02.01. 22:29:24

@MsIreneAdler: sztem csak szeretné elvégezni.

Fálki 2021.02.01. 22:30:07

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Miert borzasztó? attol meg hogy hollywoodi, meg nem biztos hogy szar. Sot, szerintem az itt felmerult filmek kifejezetten jok voltak.

Én pl ismadom a skandináv filmeket, foleg Mads Mikkelsent pl, de a top5be nem raknam be még az Ádám almáit se.

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:31:30

@SelyemSonkaPini: bár ezt a műveletet kurvára megnézném :) , igazad lehet. Nem is a precíz értelmezésről van szó, csak legalább halvány dunsztról.

nicu71 2021.02.01. 22:31:34

@VV10 Velőtrázó Vélemény: fuj de utálom.Borzalmasok ezek a ripacsok akik dzsordzsoznak.Fóleg a vén kurva,meg a fejdíszes ribanc

KékCsöcsűPini 2021.02.01. 22:31:39

"Megölte élettársát egy 39 éves budapesti nő
A helyszínre kommandósok is érkeztek."

Kemény asszony lehet....

Krétagarbó 2021.02.01. 22:33:03

@SelyemSonkaPini: mindjárt megy a villában is a híradó. Nézd azt :)

Ego0123 2021.02.01. 22:34:31

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ez csak promo, néhány héten belül sokminden kiderül erről a georgéról.:):):) pl., hogy ki volt, nem fogod kitalálni.

Cimili2 2021.02.01. 22:35:01

@Krétagarbó: es pont az egyik legostobabb fogja felolvasni. az ciki, h semmit nem fog erteni belőle.

2021.02.01. 22:35:15

Underground, Donnie Darko, Memento, Amelie csodalatos elete, Holt Koltok Tarsasaga

de minden nap mas otot mondanek

Ego0123 2021.02.01. 22:36:02

@SelyemSonkaPini: kezdheted. Games Star, amikor a kis befektetők a Redditről szívatják a hedge fundokat.

SirLemming 2021.02.01. 22:37:37

@Fu Szekh Li: Amíg le tudsz állni mielőtt a fejed megfájdulna, bármi belefér.
De ezt a könyvcímet elteszem, szerintem leszek olyan hangulatban, hogy ráfussak. (Dehogy olvastam...)

tvbuzi 2021.02.01. 22:39:09

Kb ugyanennyire tud műsort vezetni Vanda és Anikó is.

Krétagarbó 2021.02.01. 22:39:37

Szegény Virágot Robi fiúra sminkelte át.

Daninak semmi humorérzéke nincs, az nagy baj.

nicu71 2021.02.01. 22:42:02

Kurva vicces ez a híradó

2021.02.01. 22:42:44

na ez jo volt, de hianyzott csulato arcoskodasa

ja nem

tvbuzi 2021.02.01. 22:43:00

Merci ledobta a láncot

Krétagarbó 2021.02.01. 22:44:00

@edimörfi: Virág pattan, ahogy kilépnek a villából sztem.
Most megmutatta a jó fej oldalát Virág, ideje volt.

SirLemming 2021.02.01. 22:44:01

@MsIreneAdler: Ha közös kapocs, akármi is lehet, az a lényeg, hogy legyen közös kapocs, élmény. :) A lényeg, hogy Nektek mit jelent . :)

LaciHogyVoltol 2021.02.01. 22:44:46

@tvbuzi: full EKG. Nagyon Vanda stílusban nyomta Virdzsi...

2021.02.01. 22:44:50

@Ego0123: ja, nem talalom ki, egy kozel 10 eves projekt, evek ota onfelszopja magat vele az erste

peachcat 2021.02.01. 22:45:54

danit az agyverzes kerulgeti....

2021.02.01. 22:45:58

a tundoklo egboltosat nem merci irta? :-)

SirLemming 2021.02.01. 22:46:15

Adás késve összefoglaló:
- Robi király volt a sminkkel, "férfiszemmel".
- Virág király volt magához képest.
- Mindenki röhögött a viccesen és nem alpári tahón előadott híreken.

Szeretem amikor a VV matiné. Aggresszivitáshoz amúgy is elég politikai kommentfalat olvasni.

Cimili2 2021.02.01. 22:47:46

virdzsi rágta a körmét? ezért csapott rá dani egy fésűvel,?

nicu71 2021.02.01. 22:48:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény: amikor azt olvasta Moh,Mercyt mintha hájjal kenegették volna

Krétagarbó 2021.02.01. 22:48:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem, mert Merci arca kicsit megnyúlt közben.
Moh milyen jól nevelten válaszolgat, valószínűleg volt gyerekszobája.

tvbuzi 2021.02.01. 22:48:40

Igazából
Igazából
Igazából
Igazából
Igazából

2021.02.01. 22:50:42

@Fálki: nem mondtam, hogy szarok, csak nem ebbol all a vilag

princejesus 2021.02.01. 22:51:25

Remélem mindenkinek vágnak majd be rossz kérdéseket is, nem csak azoknak akiket lejjebb akarnak nyomni

tvbuzi 2021.02.01. 22:52:01

Moh úgy nézett ki mint egy guminő

2021.02.01. 22:52:48

Mohoki hogy nezett ki, jesszusom. Tiszta Visage youtu.be/UMPC8QJF6sI

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 22:52:51

Daniella sem a humort nem érti, sem egyebet... ritka savanyú arc lett belőle. Viszont végre nincs dráma, a híradó szerintem marha viccesre sikeredett. Robi sminkelni nem tud profin, de Vircsi magához képest jól nézett ki mégis. :D

edimörfi 2021.02.01. 22:53:16

@Krétagarbó: A legelején bírtam Virágot, sőt, amikor közösen alázták, kiejezetten mellette voltam. Utána elszállt magával a gyökér barátjával együtt, azóta meg semmivel nem hívja el magára a figyelmet, legeljebb egy-egy kósza szopással.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 22:53:23

@tvbuzi: Lehet, Mercivel van párban, és kicseszésből kisminkelte. :DDD

edimörfi 2021.02.01. 22:54:47

@Krétagarbó: Bocs, az előző válaszomból kimaradt pár "f" betű, szar a laptopom billentyűje.

Krétagarbó 2021.02.01. 22:56:57

@edimörfi: ehhez képest most jó volt a híradóban, végre a kósza szopáson túl is csinált valamit és még vicces is volt.
Dani iszonyatosan lenyomja, és nem veszi észre, mennyire elrontja a játékát.

2021.02.01. 22:57:45

@edimörfi: akkor te igy irod, hogy a "erike aszan aszan orog a aszan"?

edimörfi 2021.02.01. 22:58:28

@Krétagarbó: Egyetértek, de ahogy elnézem, nemcsak nem tud, de nem is akar önálló valakiként viselkedni Proli mellett.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 23:01:14

@Gia: Tényleg, az is lehet. :D Húzott volna két vörös csíkot a szájához, elmehetett volna Jokernek is. :D

2021.02.01. 23:01:29

ovadoc hiradot tart

2021.02.01. 23:02:35

mekkora fule van ennek a kakabelu deszkanak

SirLemming 2021.02.01. 23:03:15

Na mit tolt Bálint 12 órán keresztül? Szorulása volt?

Ego0123 2021.02.01. 23:03:31

@VV10 Velőtrázó Vélemény: annyira értelmetlen, ilyen baromsággal , mint george, miért nem találtak magyar nevet? Ezt is tudom, meg, hogy ki volt george. igazad van, ekg.

Gia 2021.02.01. 23:05:15

Ó,Robi elhallgatta,hogy Virág alapozója túúúl erős.

2021.02.01. 23:06:05

eros antonia? inkabb hasonlitott kudlik julira

2021.02.01. 23:06:44

ovadocnak valaki jelezhetne hogy ez baromi eroltetett

Egyfejű 2021.02.01. 23:07:03

Jáj, gyerekek, a kib@szást, egyszer lenne időm s kedvem rendesen itt tölteni az időt, és erre áramszünet vót! Most jött vissza áram, internet. Pedig már a filmes listán is agyaltam.... Történt valami érdekes?

Gia 2021.02.01. 23:07:26

Vandának fülszálai vannak :-D

2021.02.01. 23:07:57

marci arca kisse aszott, latszik hogy mar regen

SirLemming 2021.02.01. 23:08:28

@Egyfejű: Hiányoltuk a filmes listád. :(
De ezt a kört félig kihagytam majd más gyorsöfizi. :)

Krétagarbó 2021.02.01. 23:08:58

Mercike meg győzike show-n nőtt fel: "ezt kell csinááányi e"

2021.02.01. 23:10:31

marcinak valaki sugja meg, hogy amit a banannal csinalt az vezetne egyedul celra mohnal, plane ket copffal

tvbuzi 2021.02.01. 23:17:32

Mi az a tárcsázás?

2021.02.01. 23:18:48

kavboj felmenoi kozt volt foka

SirLemming 2021.02.01. 23:19:25

@tvbuzi: Volt régen olyan telefon amit nem nyomkodni kellet hanem tárcsát tekertél amit mechanika visszahúzott és úgy keletkezett a tone ami kiment a vonalna.

TheLynx70 2021.02.01. 23:22:15

A kommentszekcióban mindenki hülye, de jó hülye, értsétek jól! :))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 23:22:47

Banyek, ez marha szar volt Vandácska... ne erőltessétek ezt a vonalat.

Krétagarbó 2021.02.01. 23:23:26

@Kiégett Hobbynyúl: nagyon. alulmúlta önmagát szegény.

SirLemming 2021.02.01. 23:24:20

@TheLynx70: Góóómba...
- Anyu, megyek cseresznyét szedni!
- Dehát február van!
- Tudom. Sapka, sál.

Ego0123 2021.02.01. 23:26:41

Érdekes , sex , pornó nincs is a listákon pl. nekem meghatározó volt a Lady Chatterly szeretője, Elemi Ösztön, Miami Spice

Más Sátántangó (könyvben könnyed), Ötödik pecsét, Macskajaj, Örökség, Szigorúan ellenőrzött vonatok, Őfelsége picére voltam, Szerelem, Tűz van babám és még sok Argo 1-2

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 23:27:10

@Krétagarbó: Á, erre nincsenek szavak.

@SirLemming: :DDD Legalább feldobod a hangulatot. :DDD

TheLynx70 2021.02.01. 23:28:42

-Anyu, kérek csokit!
-Gyere ide érte!
-De nincs lábam!
-Ha nincs lábad, nincs csoki!

2021.02.01. 23:29:32

@SirLemming: impulzusszaggato rugo es pulse, a tone mar a frekvenciaval jatszott (DTMF)

2021.02.01. 23:31:11

@Ego0123: Huh, ez eleg vegyes felvagott a vegen. Az Orokseg mekkora film!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 23:32:40

Mára eltolom a bringát. Jó éjt nektek!, éjszakai műszaknak jó szórakozást! :-))))

Fálki 2021.02.01. 23:37:02

Lesz egyaltalán éjszakás műszak?

TheLynx70 2021.02.01. 23:39:04

Filmek is járnak a fejemben, de leginkább egy sorozat. Into The West. Bejövős! Egyébként is kedvelem az észak-amerikai őslakosokat, ők ott voltak (vannak) jó helyen.

Ego0123 2021.02.01. 23:39:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Bohus:) mikor megyünk Csehországba, a kisbuszban megnézzük. Vegyes, mert mindenevő vagyok filmben és könyvekben is, szeretek mindent, régi Kabos filmek, Lui de Funes, akció filmek: Stallone, Schwarzenegger, Chuck Norris, van Damme, ezeken nőttem fel, Csillagok háborúja, a western is jöhet. Imádom a háborús filmeket. maffia filmek, Ray Liotta, Volt egyszer egy Amerika, Sci-fi kedvencem: Pusztító, vagy 150-szer láttam. Mindent megnézek az összes magyar filmet.

SirLemming 2021.02.01. 23:40:13

@TheLynx70: Anyu, basznak a kutyák... :)

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Mondasz valamit. Pulse már nekem se default. Pulse/Tone váltó is volt a korábbi készüléken. DTMF-et meg direkt nem akartam írni.
Továbbra is úgy vélem hiba a klasszikus rezes hálózat felszámolása. kb az egyetlen ami fantomtáppal menni tud, a mobil/IP telco sebezhetőbb.

SirLemming 2021.02.01. 23:41:18

@Kiégett Hobbynyúl: Joccak, jó pihit, jó mosolyt. :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 23:43:02

@Ego0123: tényleg, a Macskajaj...nagyon jó..