Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X70 – Újabb 44 perc semmi

2021. január 30. 17:02 - dmr94

Olyan korán vége van a legtöbb "tematikus" hétnek, hogy rendszerint lemaradok róluk, ami a hogyvoltírást illeti, így retrospektíve csak annyit fűznék hozzá, hogy meglepetésként ért Zsolt gazda személye, én azt hittem erre a szerepre is Sztropacsek Gusztávot delegálja majd a szerkesztőség. Az idei szériában a párbajoknál már csak a párbajokra való "készülés" üresebb, így a tegnapi adás sem telt túl eseménydúsan.

vv10x77_01.png

Most viszont, hogy ilyen minőségi promót csináltam, nézzük hogyan mesélnek a párbajozók őszintén az érzéseikről, azaz hogyan csinálnak egy teljesen közönséges vlogot egy fokkal extrább eszköztárral (értsd: hozzájuk basztak egy-egy világítós kameraállványt). Az egész teljesen érdektelen, úgyhogy inkább arról kellett volna szavaztatni a nagyérdeműt az ERTÉEL APPLIKÁCIÓ HUSZONNÉGYEN, hogy Bálint vajon miért alszik egy felmosórúddal a kanapén.

vv10x77_02.png

Tldr: Fru nem lepődött meg, hogy ő lett a kihívott, amiatt aggódik egyedül, hogy mi lesz a feladatoknál, így hogy csak ketten vannak Mercikével. Vivi várja már a párbajt, izgul de teher alatt nő a pálma. Mindketten kifejtik, hogy nem alakult ki köztük erős kapcsolat és ez nem is baj mert nem tudnak azonosulni egymással és ellentétes személyiségek. Szerintem meg mindketten elég könnyen elhelyezhetők a basic white girl kategóriába, maximum a népi-urbánus tengelyen vesznek fel némileg eltérő pozíciót.

Ezek után az sem túl meglepő, hogy a műszájas-hasbeszélős feladat sem tartogat hatalmas izgalmakat. Nem árulok el nagy titkot ha azt írom a lányok nem tudják koherensen összefoglalni ellenfelük hibáit. Fru mindenesetre örül a SZÁJAS SZÓPÁRBAJNAK mert itt nem számít a létszám. Vivi sikoltozásait és sminkfüggőségét emeli ki, illetve, hogy amikor a szivatómatás héten megvonta a kozmetikumokat a villalakóktól akkor Vivitől valójában az oxigént vette el, biztos ezért esett rá a martfűi lány választása. Hiteltelennek és kétszínűnek tartja őt, szót ejt Virág beköltözős balhéjáról, az ökohétről és természetesen előkerül Renátó is.

Vivi azt emeli ki, hogy hogyan lett az instant elutasításból hatalmas szerelem illetve, hogy Fru beállt a fantasztikus ötösbe majd onnan kutyázott, talpnyalózott és sunyigecizett mindenki mást. Megemlíti az ellentmondást ellenfele állítólagos konzervativizmusa és a gond nélküli ponyvás vetkőzés között majd látszólag ironikusan játssza ki az "irigyeim sokan vagytok" kártyát a fullos smink és a padlóról felállás kapcsán. Vivinek még a beszéd és a műszáj mozgatásának párhuzamos művelése is gondot okoz. Egyiküknek sem tetszik a RÓLLLLUK alkotott produkció, kicsit hisztikéznek a riportban és sajnáltatják magukat. Fru még Merci (és egy jó nagy adag csoki) társaságában puffog egy sort a szobában, majd dzsalnak dekkelni.

Ha a vlog nem lett volna elég, készíthetnek kampányfilmet is igényes vertikális mobilos felvételekből. Robi nagyon éli, szerinte épp most fektetik le egy komoly marketinges cég alapjait. Vivi bemutatja villalétét, hogy melyik helyiségben milyen teljesen átlagos dolgot szokott csinálni, úgy mint főzés vagy pinimosás. Daniék 10/10-es statiszták, a srác különösen lelkes és itt végre nem papírról olvassa a szövegét, végül pedig Bálint szivatása zárja a sort, ami egy lowkey párnacsatába torkollik. Ja és amúgy GAZDASÁGI hét van éppen.

Frunak és Mercinek meggyűlik a baja a sikeres felvételekkel, valamin folyton elnevetik magukat pedig egyiküket sem mondanám vicces személynek. A körmös lány is köszönti a VALÓVILÁG PÁVÖRDBÁJ BRIG BRÁDÖR nézőit, akiket azért buzdít szavazásra mert a fő erőssége a kitartás, amit a fél lábon álló verseny megnyerése és a Jenga KOCKÁS rekord is hűen bizonyít. Elhangzik, hogy neki az összes barátja (Mercike erre nem reflektál) és a szerelme is kiesett már, így ő az aki igazán mélypontBAN volt ezáltal a mártírkártyája is sokkal erősebb. A Renátós naptárnak pedig lassan nagyobb reklámot csinál, mint Kiszel Tünde a sajátjainak. Összességében egyik párbajozó sem túl meggyőző, nagyon enervált ez az egész blokk.

Jön az adás fénypontja, a paródiaest, vagyis inkább paródiaóra, ami szerintem kifejezetten szórakoztatóra sikerül, nem tudom kaptak-e bármilyen instrukciókat vagy megnézhettek-e magukról felvételeket de meglehetősen élethűen figurázzák ki egymást, nyilván Bálint jár leginkább élen. A szerepcserére ítélt párok a következők: Roh és Mobi, Merág és Virci, Bani és Dálint valamint természetesen Vu és Frivi. Nagyon nem is részletezném ezt, aki esetleg lemaradt róla, ezt talán érdemes visszanézni mert nagyjából az egyetlen értékelhető dolog jelen epizódból.

Bálint kifejezetten élvezte, kiemeli, hogy fontos az önirónia, Robi szerint adta magát Moh szerepe, elsősorban a Mercivel való kapcsolata de elég volt ez az egy óra mert nem bírná a srác életét és a sok kakaóivást. Fru szerint Vivit könnyű volt utánozni, gyanítom itt a sok sikításra és a lány tipikus szavajárására utal. Vivi viszont a végén kiesik szerepéből és Virágéknak ecseteli, hogy Fru biztos élvezi, hogy végre középpontban lehet mert amúgy full unalmas és nem csinál semmit.

PP egy Kossuth-díjat is megelőlegez az ápoltaknak, mi pedig végül még megnézhetünk 8-9 perc nettó nyekergést. Fru elmondja mindenki előtt, hogy csalódott Daniban, MINT EMBERBEN amiért nem állt mellé, majd kimennek a nyugiba megbeszélni kicsit kevergetni a szart. Fru nem érti, hogy a srác hogy állhatott Vivi mellé azok után, ahogy beszélt róla. Proli úr szerint bármilyen lassan is halad statisztikája (igen, így) Vivivel, Fruval annyira mélyről indult ugyanez a bizonyos statisztika (vagy egy másik?), hogy nem volt kérdés Vivcsó támogatása. Kis bullshitelés még, hogy "de amúgy fain csaj vagy, fejlődhet még a kapcsolatunk", mintha adna rá egy lyukas garast is, hogy Fruzsina visszajön a párbajról.

Vivien hatalmas nagy hálával mond köszönetet támogatóinak, hogy mellette állnak és támogatták akkor is amikor egy rohadt szarházi volt, látja az önzetlen szeretetet a szemükben, örül, hogy megismerte őket de Merci választását nem teljesen érti mert ő anno kiállt mellette, Fru viszont gyakorlatilag párbajra küldte Amanda ellen. Merci elmondása szerint tudja mit csinál (én nem vagyok ebben biztos), lefossa ha rosszul esik Vivinek, Robi szerint Mercike csak empatikus, Moh is megvédi, hogy azért áll oda ahova mert úgy érzi annak az illetőnek nagyobb szüksége van rá (ebben mondjuk lehet valami a Ginás esetet felidézve). Bálint nem ért egyet ezzel a hozzáállással, szerinte oda kell állni, akit jobban kedvelsz, Virág is hasonló állásponton van és Dani is magyaráz még valamit, hogy nem érezte kötelezőnek a Fru mögé állást de ettől függetlenül segít neki is ha úgy adódik.

A napi kérdés megint pusztulatosan gyászos (értitek, vicces, matekos kérdés XDDDDDD), ma párbaj és lassan úgy számolom fel kell majd gyorsulnia az eseményeknek, úgyhogy reménykedjünk nagyobb izgalmakban. Na sziasztok kicsikéim, csumpirudi ááááá.

vv10x77_73.png

1511 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rrami 2021.01.30. 17:06:28

Köszi a posztot:)

mozambikizombikini 2021.01.30. 17:14:34

Renato naptar mint next level of the Kiszel Tünde brand.

Kosztarika 2021.01.30. 17:15:16

@Kosztarika:
Nem is, mert Rrami kétszer van. Szóval ezüstérem. :))
Viszont a hv-t elszámolta a kedves posztíró. Nem 70, hanem 77.
De köszönjük! :)

ficekence 2021.01.30. 17:15:24

Nagyon jó poszt köszi. :))

SirLemming 2021.01.30. 17:16:29

Kicsit sántit a 70, gondolkm ez a nettó lesz.

Nets 2021.01.30. 17:18:54

Gondoljunk bele abba, hogy az egyik legrövidebb évadnál van ekkora ötlettelenség. A szájas játék már első alkalommal is fárasztó és kínos volt, nemhogy a sokadik esetben.

Egymás kiparodizálása tényleg jó volt - lehetne több vicces játék, versenyek ahol együtt dolgoznak valamilyen komolyabb, kitartást igénylő feladatban egy ötletes célért. Többször elmondták hogy nekik is ez tetszik, oda is szokták magukat rakni olyankor a legtöbben

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 17:19:40

10. nah ez Fálki neked még nem sikerült:P

dmr94 2021.01.30. 17:24:20

@Kosztarika: oh jaj valóban, azt nem sikerült átírni pedig megvolt a helyes szám, még a képek is ennek megfelelően vannak elnevezve

Krétagarbó 2021.01.30. 17:27:03

Köszi a posztot, ahhoz képest, milyen foscsi volt a műsor, az írásod szórakoztatott.

SirLemming 2021.01.30. 17:34:24

@úgymond olvasó mmkk:
Duma súlyba, pofaalapállás! :D
Igenis, értettem!

Cérnahuszár 2021.01.30. 17:36:23

@dmr94: á köszi, és köszi a linket is, a talán érdekes lehet tartalomhoz
pont jó hoyg nem kell visszanéznem

MsIreneAdler 2021.01.30. 17:36:24

@dmr94: szuper lett a poszt, tényleg jobban szórakoztam rajta, mint az öfin tegnap. Köszi szépen :)

2021.01.30. 17:48:07

Bálint :DDD bújcizik a rúdhoz :DDD

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.30. 17:52:00

Tetszett a posztcsi. Sziasztok kicsikéim Iiiiiiiiii!

tvbuzi 2021.01.30. 18:00:52

Rászavaztam Pinire

Kosztarika 2021.01.30. 18:11:12

@tvbuzi: Itt az összes pasi a pinire szavaz mmkk. Most a lányok is. ;))

kozi001 2021.01.30. 18:14:27

Hmm. A facén mintha aktiválódtak volna a Fru szavazók. Kiváncsi leszek.
Egy csavarnak örülnék a szezonban, mert ez a papírforma Bálint győzelem kicsit egyhangú a szezonban.

mozambikizombikini 2021.01.30. 18:14:39

@Nets: minden szavad arany, remelem meghallgatasra talal a szerkiknel! (a szajas alazast kifejezetten kellemetlen nezni)

mozambikizombikini 2021.01.30. 18:15:05

@kozi001: sztem a papirforma gyozelem az a Robi lenne

ficekence 2021.01.30. 18:23:44

@kozi001: Lehet, hogy egyhangú, de ő fog győzni. Vagy Robi. :))

SirLemming 2021.01.30. 18:24:53

@úgymond olvasó mmkk: Na. Ne. Vedd. Ennyire. Komolyan.

@mozambikizombi: Nettó fasság. Főleg amikor csak kiélik a sértettségüket egymáson.

.Zsu 2021.01.30. 18:27:09

szuper a poszt nagyon köszii.
Bálint felmosóval alvását észre sem vettem :D

remélem a mai részben az anyukájukkal szemben némán nézős résznél, nem azt fogja kapni a győztes, h plusz 20%ot hozzátesznek a szavazataikhoz.
vagy valami ilyesmi.
ilyet nem tehetnek meg ugye? már kinézem rtlből ezt is.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 18:30:40

ki kér pörköltet nokedlivel?

@kozi001: jobb , ha ficekre hallgatsz.:P

SirLemming 2021.01.30. 18:40:08

No mikor lesz az első blikkes cikk Frunátóékról? Még holnap vagy csak jövő héten?

.Zsu 2021.01.30. 18:41:25

@SirLemming: holnap 24 hu-s lesz, aztán utána blikk :D

hereverő heverő 2021.01.30. 18:41:29

@SirLemming: hétfőn, a kék fény rovatban

kipcsak harcos 2021.01.30. 18:45:02

Mi ez a visszalépés 10X70-re? Már tartottunk 10X76 -nál is :(

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 18:45:34

NA ISMÉT ELSŐ ! :D

@ficekence: Virágot már én is utálom erősen egy ideje :)
Erősen EKG vagyunk az idén... gyanús ez nekem :D

kipcsak harcos 2021.01.30. 18:46:41

Úgy látom már másnak is feltűnt.
Én meg a 76-oson okoskodtam :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 18:48:07

@kipcsak harcos: nem vagy sportszerű ,elírták ennyi.
dmr94 soha nem hibázik ezt ne felejtsd el!

@SelyemSonkaPini: szia sonka :)

kipcsak harcos 2021.01.30. 18:48:27

Kicsit össze is zavarodtam. Megingott a tévedhetetlenségembe vetett hitem :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 18:49:01

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): szerintem melegszendoként fincsibb, gondolj bele ahogyan a sajt olvadva rásimul a kenyérre, és mindezt megizesíti a telfol lágy krémessége..

Kosztarika 2021.01.30. 18:52:29

@kipcsak harcos:
Talán az avatarod miatt. A régi nagyobb... arc volt.

hereverő heverő 2021.01.30. 18:52:57

@repuloezustmokus: és képzeld el ahogy mindez nyálas péppé alakul a szádban, elmerül a nyelőcsövedben és beletoccsan a felkavarodott gyomorsavadba, majd végighalad a tápcsatornán, oh romantikus perisztaltika

SirLemming 2021.01.30. 18:54:07

@.Zsu: @hereverő heverő: "Rajzoljon körbe téged a Doszpot Péter" edition? :D

Oszt kiderült hogy a körberajzolás kb filmes találmány. Egy világ omlott össze bennem.

@repuloezustmokus: plusz egy pici fokhagyma.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 18:55:20

@repuloezustmokus: BASZKI!
Ezt így olvastam:
......gondolj bele ahogyan a sajt olvadva rásimul a tenyérre, és mindezt megízesíti a teflon lágy krémessége.....
:D :D

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 18:57:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: 0:28-nál beleuntam... utána teszegettem ide oda, de sehol nem lett jobb !

kipcsak harcos 2021.01.30. 18:57:14

@Kosztarika: egyszerűen nem tudok a kedvetekre tenni. A másikra jobban fújnak, pedig a nagyágyú(ka)t még elő sem vettem :D

ficekence 2021.01.30. 18:57:59

@SelyemSonkaPini: Akkor re... Az idén még nem ökröztél le egyszer sem. :)
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):

Fu Szekh Li 2021.01.30. 18:58:48

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ha már megvan, hogy mit főzhetsz az első randin, akkor ne variálj!

hereverő heverő 2021.01.30. 19:00:07

@kipcsak harcos: maradjon az eredeti rezsisziszi. Azon legalább lehet röhögni. A lányok meg ugyis csak megjátsszák magukat

2021.01.30. 19:03:39

@SelyemSonkaPini: Te sem voltal akkor Bonanza Banzai rajongo...

Fu Szekh Li 2021.01.30. 19:03:52

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ez már szinte szexuális felajánlkozás volt. Lépned kéne, ne légy bamba :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 19:04:52

@repuloezustmokus: még nem ettem csak sima vajat
amúgy én nem vagyok édesszájú , sós vagyok :)

@ficekence: nem értelek ficek, a tegnapi első a bajnok!

@Fu Szekh Li bután rafinált vagy rafináltan buta: azt főzök amit a kisasszony szeret :)

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 19:06:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Hát kb. a nevén kívül semmit se tudok róla :)

@ficekence: " @nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Jesszum, ez is te vagy Pinike?"
EZT HOGY ÉRTED ezt a kérdést?

Kosztarika 2021.01.30. 19:07:17

@hereverő heverő:
Az.
Nem teszek mosoly jelet, mert szomorú, hogy.. a többit tudod.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 19:08:00

@Fu Szekh Li bután rafinált vagy rafináltan buta: mogyivajat akkor a másik testéről esszük?
intim helyzetben?vagy mire gondolsz?

SirLemming 2021.01.30. 19:09:34

@dmr94: Ez jó csapda volt, leesett a biciklilánc pár másodpercre: "Roh és Mobi, Merág és Virci, Bani és Dálint valamint természetesen Vu és Frivi."

@Kosztarika: 2021 van. Tőlem jöhet amíg viselkedik és nem hirdeti az igét. Buzulás az nuku.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 19:10:32

@Kosztarika: "Jött egy fingszag leszállt közénk, Elhessentjük oly könnyedén
Égő gáz, vad táncot jááár" stb...

SirLemming 2021.01.30. 19:12:08

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nem intim helyzet mi lenne? Asztalnál megkened a vállát aztán mintha mi se lenne természetesebb lenyalogatod? :D

kipcsak harcos 2021.01.30. 19:12:46

@Fu Szekh Li bután rafinált vagy rafináltan buta: Ő egyelőre talonba került. Nem merek most annyira leERESZkedni.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 19:14:03

@SirLemming: nem pont erre gondoltam vagyis fuszekli nem erre gondolt.Túlgondoljátok .

kipcsak harcos 2021.01.30. 19:15:59

@hereverő heverő: igazad van a lányokkal kapcsolatban. Ma selyemsonka fejezte ki nemtetszését. :D

hereverő heverő 2021.01.30. 19:16:41

@kipcsak harcos: sonkapinit tökön kell rugni akkor, mély tisztelettel

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 19:17:29

eper csokiba mártva, cseresznye habbal..

Kosztarika 2021.01.30. 19:18:54

@úgymond olvasó mmkk:
El fogsz hízni Vírem. Ez egymillió kalória. :)

SirLemming 2021.01.30. 19:19:54

@úgymond olvasó mmkk: Mesélj a cseresznyehabról. Az hogy készül?

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 19:21:00

@hereverő heverő: @kipcsak harcos: MIVAN MIVAN MIVAN ?
Miért kéne inzultálni szegény védtelen csöndeskés szűzies Pinikét ???

kipcsak harcos 2021.01.30. 19:21:50

VV-tudorok!
Ha 22.40 táján kapcsolok az RTL2-re, akkor elkapom a pontszámok felfedését, mert csak az érdekel. Legfőképp Fruzsinka arca. Bár ilyenkor a Belevaló is jó :D

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 19:21:51

@SirLemming: Leszedik a csersznyét és addig verik (kópülik) amíg habos nem lesz...

hereverő heverő 2021.01.30. 19:22:47

@SirLemming: megiszol sok cseresznyét és vonatra szállsz. Mikor visszajön, már habos. Frissen tálald.

kipcsak harcos 2021.01.30. 19:23:40

@hereverő heverő: nem kell, mert kiderült, hogy antit jobban utálja :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 19:24:09

@Kosztarika: már most is el vagyok hízva, szóval tökmindegy :)))))

@hereverő heverő: barack vótmán ma :))

@SirLemming: nem ettél még cseresznyehabot? ahhh, te :)) 50 dkg cseresznye, 4 tojásfehérje, és a cseresznyétől függően 4-6 kanál cukor. cseresznye a botmixerbe, a tojásfehérjéből habot versz, hozzáadod a cukrot, vered tovább. ha már elég kemény, a cseresznyét hozzáöntöd, és fakanállal óvatosan összedolgozod. tadam.

Kosztarika 2021.01.30. 19:25:15

@kipcsak harcos:
Nem lógjuk el a közös ülést!! Nem a parlamentben vagy. Tessék szépen végigszenvedni. 21-kor a tv előtt akarlak látni. Ellenőrizni fogom. :)

hereverő heverő 2021.01.30. 19:25:29

@úgymond olvasó mmkk: én mondtam hogy ünneprlj. Meg is érdemled

Ármándójózsi 2021.01.30. 19:26:11

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Amúgy azt csináész amit akarsz Tesa, de ha mégis felkúrnál végre egy avatart az jól esne nekünk és Gia is örülne neki! :)))

Ármándójózsi 2021.01.30. 19:27:35

@úgymond olvasó mmkk: A receptnek vannak érdekes félmondatai... :D

Kosztarika 2021.01.30. 19:28:22

@hereverő heverő:
Mihez kell gratulálni? (ha nem titok)

Sargabogre 2021.01.30. 19:28:26

a paródia tényleg jó volt, az első élvezhető rész, főleg Bálint Merci párosa volt szuper. Dani tényleg egész nap abban a köpenyben mászkál. mondjuk Danu Bálintként tolhatott volna egy fehér zokni-tangapapucs kombót :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 19:30:02

@Ármándójózsi: semmilyen képet nem látok letiltottam , plusz minden mást is, mobil netről vagyok ez van vagy így szerettek vagy sehogy.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 19:30:36

@hereverő heverő: igen, mondtad már egy hete is :)))))

@MsIreneAdler: eperrel jobb egyébként, kevesebb cukor kell hozzá.

MsIreneAdler 2021.01.30. 19:31:16

@Ármándójózsi: itten vagyok már :). Heverek, bekajáltam!

MsIreneAdler 2021.01.30. 19:32:04

@úgymond olvasó mmkk: de nem gáz, hogy nyers a tojásfehérje? Gondolom rögtön meg kell enni, ami azért nem lehet nehéz :)

Ármándójózsi 2021.01.30. 19:32:27

@MsIreneAdler: Én is. És beszereztem utánpótlást! ;) :D

hereverő heverő 2021.01.30. 19:32:28

@Kosztarika: majd uommkk elmondja, én nem kotyogom ki. Vagy megírom privibe

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 19:32:29

@Ármándójózsi: nőnek születtem, én csak a habot tudom verni bármikor úgy, hogy mindenkinek jó legyen :))))

MsIreneAdler 2021.01.30. 19:32:36

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): szia balboka :)! Ja és természetesen így szeretünk :)

kipcsak harcos 2021.01.30. 19:32:37

@Kosztarika: korábbi kommentemmel "igazad van a lányokkal kapcsolatban", amit Heverőnek írtam lányosítva lett Selyma. Sőt slusszpoén, nem is tiltakozott ellene :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 19:32:40

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): jol mondod, vagy elfogadnak így vagy nem fogadnak el. na. érted. ne mások mondják meg hogy mit hova rakjál fel. érted na.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 19:34:04

@MsIreneAdler: mire végzek a mosogatással, addigra elfogy az összes :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 19:34:33

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): biztos valami huncut szertartásra tetszik gondolni a fejében..

Kosztarika 2021.01.30. 19:35:11

@kipcsak harcos:
Mert Sonkapini becsicskult. :DDD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 19:38:06

@MsIreneAdler: nem gáz hogy nyers a tojásfehérje?még mindig nevetek :P

SirLemming 2021.01.30. 19:38:09

@SelyemSonkaPini: @nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): @hereverő heverő: :D egyik jobb mint a másik. Belső habosításra elég lenne a BKV, a környéken minden járatnak van derékszaggató szakasza.

@úgymond olvasó mmkk: Ezer köszönet, örok hála, le is mentem de izibe. Méz játszhat cukor helyett vagy állagánál fogva annyira nem jó választás?

@repuloezustmokus: Fantáziám közel végtelen, de spontán, megbeszélés nélkül azt hiszem pofon lenne a vége és örihari, nem kéjenckedés.

@Evribodri:
Tegnap éjjel felmerült a popcorn:
youtu.be/OSRCemf2JHc

MsIreneAdler 2021.01.30. 19:38:31

@Ármándójózsi: oh. Csak nem valami mignon??? :D

Fu Szekh Li 2021.01.30. 19:39:31

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szerintem azért próbáld megérteni ezt a mondatot :D
'gondolj bele ahogyan a sajt olvadva rásimul a kenyérre, és mindezt megizesíti a telfol lágy krémessége..'

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 19:40:21

@SirLemming: értelek, akkor nem szereted ha titokban rád kenik a vajat?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 19:40:56

@SirLemming: nem tudom, sose próbáltam mézzel

Ármándójózsi 2021.01.30. 19:41:23

@MsIreneAdler: Is. Meg ahogy nézem, van itt néhány friss szalagos farsangi fánk is... :P :D

hereverő heverő 2021.01.30. 19:41:54

@repuloezustmokus: neki már van vaj a fején. Vagy ahogy manapság szokás, a füle mögött

MsIreneAdler 2021.01.30. 19:42:58

@SirLemming: 195-ös buszt ajánlanám :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 19:43:25

@hereverő heverő: Eltűnt 2 kiló vaj. Biztos a macska ette meg. Lemérem a cirmost. Pont 2 kiló. Oké, a vaj megvan. De hol a macska? :-)

SirLemming 2021.01.30. 19:44:02

@repuloezustmokus: Automatikusan gyomorgörcsöm lenne és keresném az előmelegített sütőt. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 19:44:22

@repuloezustmokus: legyen az ember lányának sikerélménye is..

MsIreneAdler 2021.01.30. 19:44:49

@Ármándójózsi: az nem hoz úgy lázba engem, mint téged :)

MsIreneAdler 2021.01.30. 19:45:35

@Majom1Parádé: nem. Ma nem csináltam édességet, le sem merem írni, mi volt a desszert :)

kipcsak harcos 2021.01.30. 19:45:51

@Kosztarika: micsoda? Majdnem Mátrai Mártai gyakorisággal veszek részt a parlament ülésein (igaz ő csak ül és nem szól hozzá semmihez) és a TV előtt leszek, csak mást nézek amennyiben nem feltétlenül muszáj a VV-t néznem.
Kérem felmentésemet a közös ülés alól.

hereverő heverő 2021.01.30. 19:46:04

@Majom1Parádé: azt a mienk ehette meg, van vagy 4 kiló. Garfield a példaképe

kipcsak harcos 2021.01.30. 19:46:37

@kipcsak harcos: az ott egy mélyen meghajló ember akar lenni.

MsIreneAdler 2021.01.30. 19:47:13

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): részemről az öröm, hogy megnevettetelek :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 19:48:35

@Fu Szekh Li bután rafinált vagy rafináltan buta: szeretek enni de nem vagyok zabagép :P
nem élvezek el egy finom kajálásnál :)

hereverő heverő 2021.01.30. 19:50:57

@úgymond olvasó mmkk: majd küldök képet. Nem tudom amúgy mennyi, nem mértem meg, de alaposan rákészült a télre...

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 19:52:55

@hereverő heverő: olyan kis picinek tűnt, mikor utoljára mutattad valamikor nyáron.. ha garfield a példaképe, akkor várom kedden vacsorára, lasagne lesz :D

hereverő heverő 2021.01.30. 19:54:05

@úgymond olvasó mmkk: küldöm, visz magával szatyrot és hoz majd nekem is

Krétagarbó 2021.01.30. 19:54:10

@SirLemming: szerintem a legkisebb baj vele, hogy buzi. Vagyis nem az a baj vele.

Kosztarika 2021.01.30. 19:55:30

@hereverő heverő:
Ide küldjél képet a makkáról.
Garfield nem a vajat szereti, hanem a lasagne-t. Nyami

Krétagarbó 2021.01.30. 19:57:46

@Kosztarika: 21-kor kezdődik? jó tudni, köszi:)

hereverő heverő 2021.01.30. 19:59:14

@Krétagarbó: igen mert ma dupla rész van, először öfi aztán Frufru bukása élőben

Krétagarbó 2021.01.30. 20:04:54

@SirLemming: öö, ez melyik műsornak volt a zenéje? (az megvan, hogy nem a delta, az ez : youtu.be/bVl2_MSwmSA )

.Zsu 2021.01.30. 20:09:23

@Krétagarbó: kollektív generációs parazene

Krétagarbó 2021.01.30. 20:09:25

@hereverő heverő: én is kíváncsi vagyok, meg cicás is:)

Krétagarbó 2021.01.30. 20:16:05

@.Zsu: nekem bejön, szeretem a "gépzenét".

youtu.be/OQIYEPe6DWY

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 20:17:36

@hereverő heverő: Dehogy az.
Ez az eredeti: www.youtube.com/watch?v=idUSncKvTS4
Még kósza tervbe se vótatok akkor. :-)

Krétagarbó 2021.01.30. 20:21:18

@hereverő heverő: Ablak? valahol régen gyerekkoromba beette ez a fülembe magát, és nem tudom, hogy melyik műsornál.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 20:22:37

@Majom1Parádé: biztos szép :))) macskás vagyok, de csak egy kutyabőrbe bújt makkám van :)

SirLemming 2021.01.30. 20:23:48

@MsIreneAdler: Sose nem hallottam róla szerintem, megnézem merre jár. :D

@repuloezustmokus: :D Na az már tuti feltűnne. Pl.: Mitől van kakukkfű szagom?

@Krétagarbó: Jó, hát na. Naiv vagyok mondtam már, érdekelne az ember is a dolgai mögött.
Popcornt szerintem előszor a Nu Pogodi építkezős részében hallottam, az a Hot butter féle verzió lenyúlása volt.

@hereverő heverő: Úgy tudom a Gershon féle az eredeti a Hot Butter későbbi.

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Házibuli material, megy a listára.

2021.01.30. 20:23:54

@hereverő heverő: Nem, a Final Signal volt tőlük :P

2021.01.30. 20:24:57

@hereverő heverő: A Magic Fly a Lehet egy kérdéssel több? zenéje volt

hereverő heverő 2021.01.30. 20:25:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ja, lehet, ennyire nem vagyok képben főcím téren

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:26:03

NA ujra itt !
@Kosztarika: Meséld már el légyszi, ezek ketten mijafaszomról beszélnek ?
( a Heverős meg a Rogánharcos) Próbáltam visszanézni, dehát annyit ugat mindenki hogy
semmit se látok....

Ármándójózsi 2021.01.30. 20:26:20

@Thats What She Said!: Szia! Jössz nézni az adást? Lesz időd? :)))

2021.01.30. 20:30:02

@hereverő heverő: jó, vénembereknek könnyű

Kosztarika 2021.01.30. 20:30:51

@SelyemSonkaPini: Ast mondják, hogy lányosítva vagy. Nem tudom, mit jelenthet ez. Kiheréltek vagy tökön rúgtak? ( mert ezt is beígérték)
Nyugtass meg, a pini még ép??

Fu Szekh Li 2021.01.30. 20:32:23

Belenéztünk a Dalba. Nem kellett volna.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 20:32:33

tüdüdüdü düdüdü
a máv bemondó hangja megköszörüli a torkát
hogyvolt nosztalgiavonat indul a hetes vágányról

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 20:33:41

@Kosztarika: felakasztanám magam az első szimpatikus diófára, ha ő lány lenne

Kosztarika 2021.01.30. 20:34:00

@úgymond olvasó mmkk: csak a cseresznyét habosítják. ;)

SirLemming 2021.01.30. 20:34:08

@MsIreneAdler: Megnéztem, 195 a szomszédba megy azért nem ismertem. Utoljára olyan 6 éve jártam arra.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:34:24

@Kosztarika: Igen beígérték, de azt se értettem hogy miért ?
(Nem mintha minden indok nélkül nem rúghatna tökön bárki bárkit...)
Megnyugtatlak Drágám ÉP és ha gondolod kis is próbálhatod ( DE CSAK MASZKBAN!) :D

Mondjuk sokkal nem lettünk okosabbak ketten se :)

Kosztarika 2021.01.30. 20:35:33

@úgymond olvasó mmkk:
Egy pasiért? Vagy lányért? Magam sem tudom már miről beszélek. :(

hereverő heverő 2021.01.30. 20:36:13

@SelyemSonkaPini: kipcsak szerint te reklamáltad meg a sziszi avatarját. Erre javasoltam a tökönrugást kötözködés esetére. Nézd meg most milyen arogáns lett belőle

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:36:30

@úgymond olvasó mmkk: Köszönöm Szív Kir. a megerősítést....
Hát és is csodálkoznék ennyi idő után ha lány kennék.
De ha az lennék első pillanatban jól megcsöcsörészném magam.... már ha nagy mellem lenne... :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 20:36:34

@SirLemming: Elég hosszú az út a Stadiontól Rákosborzasztóig. :-)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 20:37:52

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): nem :) ma viszont visszanéztem takkerolás közben a francia-svád meccset.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:37:53

@hereverő heverő: Jah értem... dehogy kritizáltam én meg! SŐT
Én voltam aki rögtön kitalálta, hogy ki is ez szar a képen !
ÉS ezt finoman jeleztem is :)

Kosztarika 2021.01.30. 20:39:14

@SelyemSonkaPini:
Van már erre alkalmas maszk??
Olyan lehet, mint FUSZEKLIben lábat mosni.

hereverő heverő 2021.01.30. 20:39:39

@SelyemSonkaPini: jah így értem. Hát.. én Hedo avatarját néznem inkább

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 20:40:07

@Kosztarika: szentimentális vagyok ma este :(

@SelyemSonkaPini: bizonyítékot még nem láttam, csak a szavadra adok :DDDDD

hereverő heverő 2021.01.30. 20:41:11

Szolgálati közlemény: 20 perc múlva tevetájm

Fu Szekh Li 2021.01.30. 20:41:13

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Egy dalt sikerült végighallgatni, meg az előző év felfedezettjét, vagy mi a faxomat. Borzasztóan vontatott és unalmas. Ráadásul nem értem, hogy miért ült be Ferenczi Gyuri a zsüribe.

Post Modern Prometheus 2021.01.30. 20:43:18

Vivi VS Fru: strawpoll.com/58d7acxzq
94.29% [132] - 5.71% [8] a jelenlegi állás, Vivi javára. Még ma este 22:30-ig lehet szavazni!

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/ozyp3xep1
TOP3:
- Bálint: 37.31% [125]
- Robi: 34.03% [114]
- Vivi: 17.61% [59]

TheLynx70 2021.01.30. 20:43:23

@repuloezustmokus: A Hogyvót blog VV kommentszekció esti szeánsza... :DDD

hereverő heverő 2021.01.30. 20:44:35

@TheLynx70: szia Hiúz, mesélj a rakott hagymáról!

Krétagarbó 2021.01.30. 20:44:49

@hereverő heverő: @VV10 Velőtrázó Vélemény: nekem ezek a főcímzenék csak ismerősek, de nem találnám el, hogy melyik műsoré voltak.

SirLemming 2021.01.30. 20:45:05

@hereverő heverő: XVI. Ker. Számomra Örs and beyond.

@Majom1Parádé: RákosMindenféle felénk is van pár. Be is akarta tiltatni valaki a nevet mondván kegyeletsértés miután meghal valakije rákban.

Kosztarika 2021.01.30. 20:45:31

@TheLynx70:
Kódorgunk az elmegyógyintézet folyosóján az esti gyógySZERRE várva. :D

hereverő heverő 2021.01.30. 20:46:03

@Krétagarbó: látod én se találtam el. A zenéket ismerem, de hogy melyik melyik címe volt... na az már nem megy.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:46:17

@Kosztarika: A maszk az a pofánkra kell !
Nem édelgésről beszéltem :)

TheLynx70 2021.01.30. 20:47:27

@hereverő heverő: Még nem készült el. Az úgy történt, hogy reggel bevertem a könyököm, ami az álmoskönyvek és a népi babona szerint váratlan vendéget jelent. Bejött! :)

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:48:04

@hereverő heverő: Hedo avatárján mindig kicsurog a nyál a szám szélén...
De mán régen vót errefelé.... sajnos

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 20:49:14

@SirLemming: Az Őrsön másik 2 kerület is találkozik ám. :-)

Egyfejű 2021.01.30. 20:49:29

Jó estét, jó szurkolást! Jöttem, s elszánt vagyok a maradásra is. Visszaolvasgattam, és a lényeget megragadva: mennyi macskás van itt, éljen! Nekik küldöm ezt az örökzöldet:www.youtube.com/watch?v=EjtVDG0drG0

hereverő heverő 2021.01.30. 20:49:29

@SirLemming: majd akkor a tavasszal összefutunk a Legendában

Ármándójózsi 2021.01.30. 20:50:15

Basszus, nem tudom mitől, de már most leragadnak a szemeim... :/

hereverő heverő 2021.01.30. 20:51:16

Bázisidő minusz 10 perc. Késik a teve.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:51:39

@Majom1Parádé: A második az a DELTA ! De az első az nemtommi

TheLynx70 2021.01.30. 20:51:48

@repuloezustmokus: Igen, mert régen minden jobb volt. :D Télen nagy hó, nyáron kellemes 29-30 fok (celsius), a reklámok hasítottak, vasárnap isteni húsleves/rántott hús várt mindenkit a hangulatos családi fészekben. :))))

Kosztarika 2021.01.30. 20:52:00

@Ármándójózsi: pedig késő este Vanda lesz. ;)
Na, felébredtél??

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:52:15

@Ármándójózsi: Mert bebasztál Tesó! Ismerem az érzést....

Egyfejű 2021.01.30. 20:53:16

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Mester, egy vérből vagyunk! Most épp nincs macskám, de mindig volt, s még lesz is, amint lehet!

hereverő heverő 2021.01.30. 20:53:43

@Ármándójózsi: szóval unalmasak vagyunk, mi? Így jár aki hajnal kettőig udvarol pontzsunak és szöszinek.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:53:46

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nyunyo akkor Te most nőneműnek vallod magadat ?

Ármándójózsi 2021.01.30. 20:53:46

@SelyemSonkaPini: Jó, de azt meg már megszokhattam volna, nem? :S Mindegy. Toljuk meg!!! :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 20:54:37

a nyugdíjas dromedár alszik. én meg elmerülök a szentimentália tengerében

Egyfejű 2021.01.30. 20:54:39

@TheLynx70: Nálad is? Baszki, most rugdostam ki majdhogynem ki az ajtón :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 20:55:19

@SelyemSonkaPini: te vagy a csaj és a magad bőven eléh!
mr serpico!

TheLynx70 2021.01.30. 20:55:41

@Egyfejű: Szia Sárkánylyány! Macskám nekem is van, kukáztam, már 8 éve boldogít. :)

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:56:14

@Ármándójózsi: Ez igaz... De lehet hogy jobban rátöltöttél! HA még iszol jobb lesz !
Vagy nem, de akkor ugyse tudod jelezni :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 20:56:55

@úgymond olvasó mmkk: te csak ne szentimálódj. Ármi azt mondta álmos te meg lefekszel:P

Fu Szekh Li 2021.01.30. 20:57:13

@Egyfejű: Rég hallottam, de imádom :)))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 20:57:22

Sziasztok, szép estét! :-)
Konténerek beizzítva, pálinkák a helyükön némi juhtúrós pogácsával. :-)

TheLynx70 2021.01.30. 20:57:41

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Ez egy végtelenül egyszerű recept, álmomban összerakom, csak nem tudom mi lesz a végeredmény. :)

hereverő heverő 2021.01.30. 20:57:42

@SelyemSonkaPini: én is megszagolgattam az elébb a gömbszörpöt a kamrában

2021.01.30. 20:58:13

Na jo szorakozast, utana jovok, de most elvezem a musort hokotroszaju utolso perceivel. Ezaltal elhullik a sotet oldal utolso tagja is.

Egyfejű 2021.01.30. 20:58:44

@TheLynx70: Egyre jobban kedvellek! :) Az én macskáim is mindig utcai kidobottak és kóborok voltak.

SirLemming 2021.01.30. 20:58:55

@Majom1Parádé: Örs az xiv meg x. De onnan megy bármi ami nekem jó, innen a beyond. Kb úgy néz ki hogy akármi történik nekem az Örs a fény az éjszakában onnan akár kúszva is de hazatalálok az ágyikómba.

@hereverő heverő: Földim! :D Ha tavasszal már szabad lesz, bennevagyok. Jó ez a kerület örülök hogy a család annó maradt. Belvárostól bekattannék.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:59:20

csokit eszik a picsa mezitláb !

Krétagarbó 2021.01.30. 20:59:42

Izgulok:)))))))))
Hajrá Vivcsó!

Fu Szekh Li 2021.01.30. 20:59:54

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Keress rá a Herfli Davidsonra vagy a Rackajamre!

Egyfejű 2021.01.30. 21:00:12

@Fu Szekh Li bután rafinált vagy rafináltan buta: Én időnként előveszem, mert mindig jókedvem lesz tőle.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 21:00:35

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): belehalna, ha valamit azért csinálnék, mert ő mondta

Kosztarika 2021.01.30. 21:01:28

Na lássuk a mai agymenést.
Pp megőrült.

TheLynx70 2021.01.30. 21:01:56

PP milyen laza abban a csíkos naciban. :D

ppupu 2021.01.30. 21:02:01

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Elkezdődött az Ápoltak Viadala!

tvbuzi 2021.01.30. 21:02:16

Ott a meleg srác az előző évadból

Mók_Ica 2021.01.30. 21:02:40

sziasztok :D megtévesztett a posztcsi sorszáma..... vmit elgépelt dmr :D de lényeg, hogy itt vagyunk és hajrá vivi :D

SirLemming 2021.01.30. 21:02:49

PP megint speedezett.

De az ébresztő megint minőségi.

malevil2050 2021.01.30. 21:02:57

Petikém, látom meg van a napi betevőd.

Cérnahuszár 2021.01.30. 21:03:12

tegye fel akezét aki topog a lábával

Mók_Ica 2021.01.30. 21:03:12

we will we will rock you DDDDDDDDDDD <3

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 21:03:16

PP edigsenemvót normális. :D

@ppupu (ex vérteve): Köszke. :D

tvbuzi 2021.01.30. 21:03:49

Nekem is csinálhatna valaki reggelit

malevil2050 2021.01.30. 21:03:51

Greg báró is ott van?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 21:04:05

@Mók_Ica: dmr nem hibázik jól látod ez nem narancs hanem citrom , de összegezve narancs
szia MÓKI!

Post Modern Prometheus 2021.01.30. 21:04:16

Vivi VS Fru: strawpoll.com/58d7acxzq
94.33% [133] - 5.67% [8] a jelenlegi állás, Vivi javára. Még ma este 22:30-ig lehet szavazni!

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/ozyp3xep1
TOP3:
- Bálint: 37.31% [125]
- Robi: 34.03% [114]
- Vivi: 17.61% [59]

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:04:42

Tojásrántotta 6 tojás alatt csak előjáték...

Krétagarbó 2021.01.30. 21:04:42

Merci kölcsönlapta Virdzsó alapozóját, vagy csak a TV-nk megy tönkre?

malevil2050 2021.01.30. 21:04:48

A fenét .,ez queen volt

Mók_Ica 2021.01.30. 21:05:39

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): nem is szemrehányás volt :D csak kóboroltam mint egy eltévedt apáca :DDDDD de kaptam jó itinert :DDD

.Zsu 2021.01.30. 21:05:41

jóestééét. lemaradtam az elejéről, Renátó akkor most ottvan a közönségben?

Mók_Ica 2021.01.30. 21:06:29

@SirLemming: ez jóóóóóó :D

@Kiégett Hobbynyúl: pusszancs nyusszancs :DDD

Krétagarbó 2021.01.30. 21:07:05

Merdzsó, egyem a kis szíved:(

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:07:06

@.Zsu: Sőőt, visszament a villába, képzeld.

Thats What She Said! 2021.01.30. 21:07:12

Nem tudom lesz e idom, illetve most kicsit ferjezek :) 22:00 után bekapcsolodok a kommentfolyamba, majd legyetek kedvesek informálni hol tart a mísor:)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 21:07:13

@Cimili2:@.Zsu: Sziasztok! ^^
Azt nem tudom, Greg biztosan. :D

Mók_Ica 2021.01.30. 21:07:23

@Krétagarbó: szia :DDD látom beszippantott így a végefelé a kommentlakói élet :DDDD jó, hogy itt vagy velünk!!!!

TheLynx70 2021.01.30. 21:07:36

Nem hiszem el, hogy Merci még mindig nem tudott leszakadni Moh-ról. :(

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:07:45

@.Zsu: És kolbász is, meg paprika, hegyeserős!

.Zsu 2021.01.30. 21:07:54

@repuloezustmokus: a közönség soraiban tartozkódik ő is? :P :D

Mók_Ica 2021.01.30. 21:08:07

@tvbuzi: eddig nagyjából az volt

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 21:08:12

@Ármándójózsi: és aki kiló hús alatt csinálja a pörköltet az a vegetáriánus :P

nicu71 2021.01.30. 21:08:34

@Kiégett Hobbynyúl: én is láttam.Ott figyel Greg...konténert.
Jajjj egyemmeg Mercyke olyan kis aranyos.

Krétagarbó 2021.01.30. 21:08:39

@Mók_Ica: vagy jövök vagy nem, köztes nem nagyon van nálam:(

SirLemming 2021.01.30. 21:08:40

@Krétagarbó: Mire jó a legyezgetés? Sose értettem.

Közben megy a Fruzsi kántálás.... o.O Renátó and Co. ?

edimörfi 2021.01.30. 21:08:43

@Krétagarbó: Rettenetesen buta lányka, de ilyenkor valahogy megsajnálom.

Mók_Ica 2021.01.30. 21:08:51

bakker..... a fruuuuu-zsi elég hangosan szól a stúdióban...... :(((

.Zsu 2021.01.30. 21:09:41

@SirLemming: jaja tuti ők nyomatják

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 21:10:01

@Mók_Ica: Az semmit nem jelent. Bála egyik párbaján is az ellentábor volt többségben a stúdióban. :D

TheLynx70 2021.01.30. 21:10:24

@ppupu (ex vérteve): Kiolvasztottad már Malacot. :) Mert feltűnően nincs itt, lehet jelentem az URH-nak. :)

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:10:36

@Mók_Ica: Előre kérdezem, lesz hely a konténer mellett???

SirLemming 2021.01.30. 21:10:45

@Ármándójózsi: Hány főre vagy napra?

Miért buli szétverni a várost ahelyett hogy kivennék a kocsikat azt kész?

tvbuzi 2021.01.30. 21:11:12

Ma ettem 2db krémest bibibiiiii

.Zsu 2021.01.30. 21:11:27

ez a feladat már annyira szar volt h röhögtem rajta.

gazo 2021.01.30. 21:11:38

Kong Fru hogy passzol Rencsihez

Mók_Ica 2021.01.30. 21:11:56

ezek a remek feladatok.... és hogy ki mennyit nyer meg.... komolyan mi a jelentősége a párbaj szempontjából? egynek jó: nem fetrengenek az unalomtól

Krétagarbó 2021.01.30. 21:12:01

@SirLemming: jó kérdés, passz:)
Ennek az előpárbajnak van valami tétje?

readonlyvv 2021.01.30. 21:12:03

mit csinált Merci? csak most csatlakoztam.

SirLemming 2021.01.30. 21:12:05

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Játék volt. "kingkong" tematika
Lego városból kellett majom jelmezben kiskocsikat gyűjteni és kitenni hogy VV X .
Fru nyert

ppupu 2021.01.30. 21:12:16

@TheLynx70: Kiolvadt, elszaladt... valahol kóricál... biztos sékeles zsákot talált..

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:12:17

@tvbuzi: Van, de később akkora ott a tolongás...

Mók_Ica 2021.01.30. 21:13:21

@Ármándójózsi: persze :)))) nagy bulira készültem, vannak székek és aztalok, hogy aki éppen nem a konténer mellett van, az kultúráltan tud iszogatni és beszélgetni :DDDDDD

ppupu 2021.01.30. 21:13:26

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Most tányérokat dobálnak nekik amit el kell kapni.

SirLemming 2021.01.30. 21:13:31

@Krétagarbó: Röhögünk rajta. Pl Fru eddig ésszel játszik nem szívből. :D

.Zsu 2021.01.30. 21:13:34

mindegy mennyire béna Vivi, és mennyi tányér törik össze, úgyis ő megy vissza.

tvbuzi 2021.01.30. 21:13:47

@readonlyvv: reggelit mohnak aztán sírt a viszonzatlan szerelem miatt

ppupu 2021.01.30. 21:13:53

szépen törnek a tányérok...

Mók_Ica 2021.01.30. 21:14:44

@Krétagarbó: nincs....csak unaloműző.... :DDD

@Valinda1: remélem szereztek vmi selejt termékeket a tányérgyárból....

ppupu 2021.01.30. 21:14:48

@repuloezustmokus: Én is reméltem... de sajna nem :D

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:15:16

Csajok, ilyen egyébként van??? Ez valós, életszerű???

ppupu 2021.01.30. 21:15:20

Ez eddig baaaaaaarooooomiiiiraaaaa uuuuncsi

Krétagarbó 2021.01.30. 21:15:28

@SirLemming: hát pedig se szíve, se esze.

tvbuzi 2021.01.30. 21:15:32

Ez az asztal vajon hány tonnát bír?

ppupu 2021.01.30. 21:15:53

Fru a vibrációs lófaszon is kontúrozza a száját... javíthatatlan

SirLemming 2021.01.30. 21:16:00

Most majd vibrációs tréneren térdelve kell majd sminkelni.
Helyzeti előny Vivinél mert nagyobb darab.

Lehetett volna távrecsegős vibrátor is, de ez nem a BV kontent.

Mók_Ica 2021.01.30. 21:16:18

ez a tányértöréses játék a kedvenc sorozatomat juttatta eszembe...... amikor mrs Lipton szétörte az étkészletet Stokes fején :DDDD

SirLemming 2021.01.30. 21:16:19

@SirLemming: Ehhez képest Fru nyert. XD 3-0 neki

ppupu 2021.01.30. 21:16:52

@SirLemming: Esetleg egy vibrálós gésa golyó.? Hmmm vicces lenne.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 21:16:55

@tvbuzi: ach, wie nett bist du! guten abend.

Mók_Ica 2021.01.30. 21:16:56

jajjj.... most jön a néma anyukás rész

tvbuzi 2021.01.30. 21:17:18

Azt hittem Rencsi baba

Krétagarbó 2021.01.30. 21:17:30

Most jön az anyukás feladat. Én ebben nem akarnék nyerni. Kivi vagyok, ki hogyan játssza ezt le.

ppupu 2021.01.30. 21:17:41

Azt hiszem most jön a VV történelem mélypontja, én szégyenlem magam ezért

tvbuzi 2021.01.30. 21:17:55

Az nem a Zámbó Árpi!?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 21:17:56

megint a vibrátor.. hallatlan.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:18:46

Most tényleg felrobban az anyák képe az 5 perc végén ?
Nagyon várom.....

.Zsu 2021.01.30. 21:18:48

5 perc az semmi. nem kihívás. meg mi lesz ennek az értelme h pontot kapnak?

Mók_Ica 2021.01.30. 21:19:05

@tvbuzi: teeeeeeeeeeeeeeeee :DDDDDDDDDDDD

TheLynx70 2021.01.30. 21:19:58

@Mók_Ica: Tyűűű, de szeretem a Csengetett Mylordot! :)))))

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:20:12

Ez netto faszság, én azonnal megszólaltam volna, hogy köszönjek legalább az anyukámnak. Szarok a játékra.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 21:20:15

@ppupu (ex vérteve): pedig abban lett volna izgalom, plusz lenduletbol vissza :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 21:21:44

@.Zsu: Semmi, ahogyan eddig sem volt, csak időtöltés. :D

Mók_Ica 2021.01.30. 21:21:50

@TheLynx70: hát én is..... :DDDDD

@Ármándójózsi: max nem kap pontot ezen a foscsi előpárbajon, aminek nincs tétje..... jogos, amit írsz

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:22:13

@Kiégett Hobbynyúl: EKG! Pedig vártam hogy felrobbannak a végén....

Adamadam 2021.01.30. 21:22:19

Szerintem ebben semmi durva nem volt. Mindketten örülnek is neki. Többiek még ennyit se kaptak. Ráadásul ahogy Vivi is mondta, szemmel is tudtak "üzenni", ez adhat nekik pluszt is

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:22:25

Az anyáknak az a KÖTELESSÉGE. hogy büszke legyen a lányára...Mondta Frú...

Mók_Ica 2021.01.30. 21:22:43

pp énekelhetné: van nekem egy csíkos gatyám..... :DDDDD

ppupu 2021.01.30. 21:22:53

Annyira felspannolt ez az előpárbaj, ja nem

pomac 2021.01.30. 21:23:23

jól láttam hogy greg volt ott?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 21:23:40

istenem, én annyira izgulok most, lerágom a kezem

Mók_Ica 2021.01.30. 21:23:47

frunak megint gyilkos lesz a szemöldöke......

Egyfejű 2021.01.30. 21:23:48

.@Ármándójózsi: Akkor is, ha bármi rosszat tesz!

SirLemming 2021.01.30. 21:24:01

@Ármándójózsi: Megkérdeznéd, hogy szia te lány vagy? :D
Igazad van. Fru amúgy is ment 3 ponttal egy semmiről se döntő fos játékban. Pont nem érdekelne és nem azért mert nehéz.

.Zsu 2021.01.30. 21:24:23

a vv9 Greg kinek a barija? mit keres ott? vagy Frunak nincs elég ismerőse, köti a szerződés és az rtl berakta tapsolónak?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 21:24:33

@pomac: Igen, instáján is jelezte hogy megy szurkolni Vivcsonak

tvbuzi 2021.01.30. 21:24:35

Jöjjenek a százalékok!!!

.Zsu 2021.01.30. 21:25:26

@Adamadam: megint az volt az érzésem, h azért csinálták ezt, h a szombati VV-re nagyobb legyen a nézettség.

.Zsu 2021.01.30. 21:26:13

@repuloezustmokus: nem tudtam h ők pajtások. köszi az infót.

Krétagarbó 2021.01.30. 21:26:22

@.Zsu: neki volt pont kéznél egy negatív covidteszt:D

Kosztarika 2021.01.30. 21:26:30

Erre vártam egész nap? :(
Dögunalom.
Nem láttam Csulát a nézők között. Vagy csak fokozni akarják a reteknél ezt az őrült izgalmat és még nem mutatják?

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:26:48

@.Zsu: Inkább kérnék a nézőket, hogy küldjenek be ötleteket... jobban járna mindenki

Kosztarika 2021.01.30. 21:27:51

@.Zsu:
Fru anyjának Tiv tivyhez van valami köze.

life_is_like_a_box_of_chocolates 2021.01.30. 21:27:52

Sziasztok, akkor jól láttam, h Greg volt ott. Most kezdtem el nézni, lemaradtam az anyukás részről. Viszont a.kis előzetesben milyen undok feje van megint Frunak, kiül rá a jóindulat.

pomac 2021.01.30. 21:28:10

@ErdélyiSárkánylány: csodálkoznék ha bárki is frunak szurkolna :)

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:28:21

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Most egy csaj valami fehér gecit ken a hajára a sulyemeléshez

hereverő heverő 2021.01.30. 21:28:39

Hát azt kell mondanom, kár volt fennmaradni.

Adamadam 2021.01.30. 21:28:41

@.Zsu: Könnyen lehet, kb mint Dani telefonja ahol közöltek vele egy pozitív terhességi tesztet amit a faterja hozott össze egy másik nővel.

Krétagarbó 2021.01.30. 21:28:45

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): reklám: normaflor immun

Gliss kur: ha én kiíbrom a hajam is kibírja

Algoflex izom + izület a kockázatokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg orvosát vagy gyyógyszerészét.

ppupu 2021.01.30. 21:28:45

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szünet van, elmeséljem a reklámokat?

gygógyszer (algoflex), Keksz (győri), kezoMix diátás cuccok... folytassam ?

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:29:05

Olyan izgatott vagyok, már a második fasirtot tolom be magában...
(Igazából nem vagyok izgatott, csak finom a fasirt...)

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:29:08

egy másik meg masckát eszik diétára vagy mi

mocskosmacska 2021.01.30. 21:29:09

Tippem arra, hogy mi lesz grinccsel a kiesése után: meglátja a lehetőséget abban, hogy renátót mennyire utálják, és végig fogja hankinizni a médiát, mint az erős nő, aki kiszabadult egy bántalmazó kapcsolatból.

mocskosmacska 2021.01.30. 21:29:43

Egyébként történt valami érdekes? Most kapcsolódtam be, és reklám van.

nicu71 2021.01.30. 21:29:48

@ppupu (ex vérteve): annak az egynek örülök de nagyon,hogy ebben a szériában nem divat a csillámpónizás,unikornis ,sellő stb.Idegbajt kaptam tőlük,utálom.Robi pedig az elsó pozitiv meleg karaktet.Greget utáltam mint a szrt.

tvbuzi 2021.01.30. 21:29:50

Rencsi baba instájáról az összes kommentet törölték :DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 21:29:56

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ne aggódj, nem történt semmi komoly. Vót valami előpárbaj, de abból már csak tányérdobálás meg a sminkelés maradt meg, és anyukákkal való farkasszemezés. Grincs nyerte.

Akkor ma nem lesz kiválasztás? Ne már.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:30:07

Érdekes, Ti egész máshogy írjátok le a reklámok lényegét :D

Kosztarika 2021.01.30. 21:30:15

@repuloezustmokus: vagy nem tetszik neki Fru viselkedése és kint várja egy bézbózütővel. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 21:30:16

Mondtam már a tippem? Vivi-Fru 76-24. :-)

cavanagh 2021.01.30. 21:30:53

@mocskosmacska: szuper prognózis, pont erről beszéltünk itthon

Mók_Ica 2021.01.30. 21:30:59

@Krétagarbó: nem tudom.... de gyakrabban, mint ahogy szeretném látni......és nem néz ki szépen.....

nicu71 2021.01.30. 21:31:03

@Ármándójózsi: én 4 kiflis szendvicst toltam,pont a reklámra végeztem.Igy jo VV-t nézni

SirLemming 2021.01.30. 21:31:09

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): NEm történt semmi. Anyukanézés ment. 5 percig a két lány farkasszemet nézett azzal aki a világrahozta. Nem szabadott dumálni, jelezni. Senki se betlizett.

Mindenki nagyon meghatódott, Fru és anyja sírtak.
Vivi szerintem relatív sokszor félrenézett.

Utána PP dumált de skippeltem.

Közérdekű: Syrah szőlőből nem ittam még száraz bort, de egész jó az ízvilága, kis mézes utózöngével. Próbáljátok ki, nem markánsan száraz, de levegőztetni kell azért egy picit.

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:31:15

Lehet. Ha ez ő, akkor nagyon finom.

TheLynx70 2021.01.30. 21:31:35

@Kosztarika: Nem kell ott lenni Csulának, ez egy őszinte kapcsolat, szívből, nem tattikából. Tehát a távolság nem akadály. :)

Post Modern Prometheus 2021.01.30. 21:32:02

@tvbuzi: párbaja válogatja, de az idei szezon alatt még nem lőttetek mellé, max a %-ok nem pont ugyanazok.

Kosztarika 2021.01.30. 21:32:09

@ppupu (ex vérteve):
Mi van a Győri szexel? Abban érintett vagyok. ;)))

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 21:32:24

@hereverő heverő: az en kedvemet is elbaszta az anyas kontent. megyek is inkabb readonlyba

ppupu 2021.01.30. 21:32:25

Vivi transzba esett. és Lobit hívta ki hogy együtt nézzék meg

life_is_like_a_box_of_chocolates 2021.01.30. 21:32:35

Na én reklámot nem nézek, addig átkapcsoltam a Kincs ami nincsre :-)

ppupu 2021.01.30. 21:32:49

na jóóó nekem ez a közvetítés nem megy, nem vagyok én sportriporter

mocskosmacska 2021.01.30. 21:33:30

Most akkor tényleg ott voltak az anyukák vagy hologrammok lebegtek?

Mók_Ica 2021.01.30. 21:33:56

@úgymond olvasó mmkk: pedig én itt vagyok.... szeretnél némán farkaszemet nézni velem? nem fogo sírni!!!! :DDDDD

ppupu 2021.01.30. 21:34:11

@Kosztarika: Nemtom old meg, ebbe most nem tudok segíteni

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:34:53

Bálint ezt a kurva álkapocs tréninget hagyhatná mér a faszba...

Ego0123 2021.01.30. 21:34:54

@ppupu (ex vérteve): Sajnos a keksz már nem győri, lebontották a gyárat, Lengyelországban gyártják

mocskosmacska 2021.01.30. 21:35:02

Ketrecen keresztül? Harapnak?

Mók_Ica 2021.01.30. 21:35:23

fru anyuka sem túl bonyolult......

Ego0123 2021.01.30. 21:35:34

Jobb az anyja, mnit a lánya........ bocs Renátó

SirLemming 2021.01.30. 21:35:34

Vivi anyuka ari videóüzit küldött anyukájának. Robival nézték meg hátha kell help.
Frut meg eszi a penész kap-e.

Aztán -meglepetés- kapott. Fru anyu is felszopja kislánya egóját.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 21:35:44

Fru anyjának is olyan péklapát vonzó feje van. :-)

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:35:50

Mama is elég furán beszél...