Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X75 – A csodarépák, Zsolti Gazda és Vivcsó

2021. január 28. 13:33 - Laura Ingalls

kepernyofelvetel_131.jpg
Zakatol tovább a Gazda-Hét és stílusosan Zsolt Gazdával kezdünk, ugyanis kora reggel beoson a villába, hogy a magas ágyásokba beledugjon néhány csokor csenevész kis répát. Ezen tegnap elmorfondíroztam pár egész másodperc erejéig, vajh’ hogyan kerülnek majd a répák a ládákba, hogyan oldják meg, hogy a kisgazdák ne vegyék észre. A példa jól mutatja, hogy túlgondoltam a dolgot, mert simán megoldotta Zsolti a dugványozást anélkül, hogy bárki kibújt volna a hálóból. Egyszerűen csak besétált, sitty-sutty elvégezte a munkát, majd kisétált. Kukorikúúúúú! – mondja a villakakas. Vivi jön elő a hálóból elsőként: ezek répák? – csodálkozik rá a zöldellő ládákra. Utána Robi is kimerészkedik és csücsörítve méri fel a terepet: itt bizony valami megváltozott. A riportban Vivcsó gyermeteg lelkesedéssel, Robi pedig komolyan megszakértve meséli, hogy Zsolti Gazda csodaszere tényleg csodás. Zsolti gazda meg fogja a fejét, sajnos az első teszten elbuktak kísérleti nyulaink. Vagyis inkább az első kettőn, mert már tegnap a csodaszeren sem lepődtek, most pedig a répák is kifogtak rajtuk. 

Levél jön: a nézők úgy döntöttek, hogy Merci és Virág fejhetik meg ma reggel a műanyag tehenet. A két lány olyan lelkes, mintha azt közölték volna velük, hogy a gazda hetet a villalét végéig meghosszabbították, mert a nézők ennyire szeretik! Virág saját bevallása szerint nem örült a feladatnak. Meglepő. Jah, nem. Aztán mikor odaül Jolán mellé (Robi így hívja a tehenet), elpanaszolja, hogy fáj a keze. Ha szőlőt kellene taposni, akkor meg a talpa fájna fogadjunk. Virág másik fele a teraszról szurkol: jól nézel ki kicsim! Tudod hogy mi fáj? – kérdezi Virág Dánieltől. Erre hadd válaszoljak én: az élet, a létezés, az fájhat Virágnak egyedül. Meg az én fejem fáj még rohadtul (tegye fel a kezét aki ma rajtam kívül migrénnel kelt!). Miután Virdzsi kipanaszkodta magát, Merci váltja Jolán mellett. Egy g.civel kezd, amit rögtön megfejel egy f.szommal. majd egy-két nyögés után: na, Virág megcsinálta a összeset! – ezzel megveregeti Jolán oldalát és vigyorogva visszacsoszog a hálóba, hogy tovább aludhasson. 

kepernyofelvetel_96.jpgkepernyofelvetel_94.jpg

kepernyofelvetel_83.jpg

kepernyofelvetel_88.jpg

kepernyofelvetel_92.jpg

kepernyofelvetel_97.jpg

kepernyofelvetel_98.jpg

kepernyofelvetel_99.jpg


Ez a Zsolti egy hajcsár, már megint nem hagyja aludni a gyökereket, pedig még csak dél van! Az újabb feladat: vajat, s sajtot kell készíteni családi recept alapján. Vajon ki áll oda vajat köpülni? Természetesen Robi. Közel-távol sehol senki, Robi viszont – ahogy minden feladatnál – nagy lendülettel veti bele magát a munkába. A mozdulat csak egészen picit ismerős és mondja is a pultnál álló Bálintnak, hogy úgy érzem magam, mint aki hokizik! Bálint fa hangon feleli: Hát igen, úgy is nézel ki! Robi ezután odahívja Mercit, hogy próbálja már ki, majd mikor lecsapja Mercit a tej/vaj, megkérdezi tőle: jártál már így nem? Mercit ez SEM hozza lázba, hisz ez az egész mezőgazdaságos téma nem fekszik neki. Merciből sem mezőgazdász, sem farmász, vajász, vagy sajtász nem lesz. Talán sárkányász.

Miután a vaj elkészült, a sajt receptúráját tanulmányozták a gazda növendékek és igyekeztek a legjobb tudásuk szerint eljárni. Sajnos tudás hiányában csak bizonytalankodtak és Bálint még csalódott is volt, mert azt hitte 1-2 óra elteltével nekik már sajtjuk lesz. Sebaj, alakul az, valami biztos lesz abban a konyharuhában.


Nem vitáznak eleget a lemmingek, ezért elérkezett az igazság órája, vagyis újból leültették őket az étkezőasztalhoz, hogy egymás szemébe mondják….ami eszükbe jut. Merci Robitól kérdezi: mennyire szeretsz? Hááát… nem te vagy az első, úgy harmadiknak kb. Vivi: Merci jó a kapcsolatunk? Jobb, mint az elején. Majd Merci valami tanácsadás félreértése vonalon indul el, amit én képtelen vagyok értelmezni, de Dániel magára veszi a hallottakat. Olyan jó, hogy ők megértik egymást, komolyan! Good for them! Elkezdenek beszélni Ingéről: akinek nem Inge, nem veszi magára! – mondja Merci. De nekünk Inge! – erősködik Dániel. Én meg végig azon gondolkodom, hogy most akkor ki is ez az Inge és miért nem jön elő, ha mindenki róla beszél?

Virág: Robi kik állnak tőled a legtávolabb (2 ember)? Az egyik te vagy – kezdi Robi – a másik … itt elgondolkodik, hogy Dani vagy Frú, de végül megnevezi mindhármójukat. Frú – szájkontúr királynő – Vivi kérdésére válaszolva megköveti önmagát és gyakorlatilag elnézést kér azért, hogy korábban csak a rossz tulajdonságait figyelte a körülötte ülőknek és ennyire negatívnak gondolta őket. Mó helyesel, mi is csak a rosszat láttuk benned. Miután vice versa megtörtént a bocsánatkérés Mó Dani FELÉ kérdezi, hogy mi történt?, mintha javulna a kapcsolatuk. Jah, javult nekem köszönhetően – mondja Dani. Persze, hogy neked köszönhető te észlény, mert mióta nem kötözködsz folyton és nem hisztizel azért, hogy Mó NÉZ, azóta megszűnt a feszkó. Ezzel vége a diskurzusnak, de Róbertünk nem ússza meg ennyivel. Dániel utánfutójának ez a feladat kellett ahhoz, hogy megkérdezhesse Robitól hányadán állnak. Kérdem én: mennyit beszélget Virág Robival, ha egy feladat kell ahhoz is, hogy ezt a kérdést feltegye? Ezek után még csodálkozik, hogy Robitól ő áll a legtávolabb és nem érti Robi miért mondja ezt. Robi hiába magyarázza, hogy azért mert hetente egyszer beszélgetünk és akkor is én megyek oda hozzád, az IQ bajnok Virág nem képes felfogni, hogy a köszönés az nem egyenlő egy barátság ápolásával és a „de a múltkor is hozzád szóltam” sem segít a helyzeten. 

kepernyofelvetel_113.jpg

kepernyofelvetel_114.jpg

kepernyofelvetel_115.jpg

kepernyofelvetel_116.jpg

kepernyofelvetel_117.jpg

kepernyofelvetel_118.jpg

kepernyofelvetel_119.jpg


Zsolti Gazdánál kiverte a biztosítékot, hogy a növendékei elhitték: a répa egy nap alatt megnő. Úgy döntött addig teszteli őket, amíg lehet. Újabb és újabb hülyeségeket kell végrehajtani a répák körül, amíg le nem esik nekik, hogy bepalizták őket. A következő feladatokat kapták (időben eltolva): 1., Zseblámpázni kell a répákat. 2., Lehelgetni kell őket. 3., D-vitamint kell melléjük eldugni. 4., Energizáló-murvával kell megszórni őket.

Ez egy nagy kamu nem? – kérdezi lámpázás közben Frú Robitól. Neeem! – feleli Robi, majd előadja a sztorit, hogy ezt tényleg csinálják emberek és ha a saját zseblámpájukat viszik, akkor több pénzt kapnak érte! Ha ezt éppen nem is hitte el Frú, de a riportban a fényben lévő D-vitamin áldásos hatásairól beszél. Oh boy, így van. A lámpafény D-vitaminja a legjobb! Vivi és Bálint viccelődnek közben, szerencsére nekik az elejétől leesik, hogy szívatják őket és minden feladatot játékként kezeltek és igyekeztek közben jól szórakozni. Merci arra használja a lámpázás perceit, hogy kiderítse mit szeret őbenne Mó? Cuki vagy, meg gondoskodó. Ennyi??? Én szeretem minden porcikádat, hogy szép vagy, hogy illatos vagy néha, meg néha büdös is vagy, meg nagyon izzadós vagy, meg szeretem a kis p.naszőrt az állad alatt. Mó érzi, hogy cseppet elcsúszott a beszélgetés és próbálja egy hasonlóan kedves félmondattal erősíteni Mercit, aki – szörprájz, szőrprájz – megsértődik. Ezután jön a D-vitamin, amit a többség ugyan furcsának tart, de megcsinálják, dugdossák a kapszulákat a répák mellé szorgalmasan. Nem tudom most mire várunk egyébként. A gyökerek fellázadnak, hogy ők ezt nem csinálják tovább, mert hülyeség? De hát ez a dolguk, ha feladatot kapnak meg kell csinálni, erre lettek idomítva. És egyébként is. A drága D-vitamint képesek voltatok beküldeni nekik, hogy belepazarolják a földbe??? Remélem valami placebo zselatint dugdostak… micsoda pazarlás. Nah, ezután jött a lehelgetés, hogy ne fázzanak a répák. A legjobb itt is Vivi és Bálint volt. Bálint először belenyomta a lehelni készülő Vivi fejét a ládába, majd Vivi itt is elővette tudományát és halkan sikongatva lehelgette a répákat. Miért nem lehetett inkább epret teremteni? – kérdezi két lehelés között Merci. Tényleg! Miért is?

A hab a tortán pedig az energizáló murva. Miután elég D-vitamint kaptak a lámpázástól és a lágyzselatinból és kellőképpen megmelegedtek az áldásos lehelgetések hatására, itt az ideje plusz energiával feltölteni a répákat a csodás díszkövekből. Bálint még technikát is fejlesztett közben: ez a technikája Vivike hidd el, mintha sóznád! Míg Viviék sóznak, addig Robi és Frú kézzel segít beindítani az energiákat és közben mantrázzák, hogy: mmmmmm-majamajamajamajóóóóóó-mmmmmmmm-majamaja… Vivi egy óvatlan pillanatban ráborít egy kis kosár követ a répákra. Mit csinááááász??? – ugrik oda Bálint tüstént. – Hát energia kisülés lesz! – mondja fejcsóválva. Mondjuk ennyi idióta feladat után az én eszem is elmenne…

kepernyofelvetel_120.jpg

kepernyofelvetel_121.jpg

kepernyofelvetel_122.jpg

kepernyofelvetel_123.jpg

kepernyofelvetel_124.jpg

kepernyofelvetel_125.jpg

kepernyofelvetel_126.jpg

kepernyofelvetel_127.jpg

kepernyofelvetel_128.jpg

kepernyofelvetel_129.jpg

kepernyofelvetel_130.jpg

kepernyofelvetel_132.jpg

kepernyofelvetel_133.jpg

kepernyofelvetel_134.jpg

Kezdődik az éjszakai műszak! Vivi, Bálint, Virág és Fruzsina öltözzetek! – üzeni Zsolt gazda. Vivcsó visít, Bálint meg óbégat, hogy mi ez már, hogy 10 percet nem tölthet el Vivi nélkül! Mercike mindenkinek segít felöltözni, hogy vagány legyen rajtuk a kantáros gatyó, kivéve Virágot, mert neki a mindenhez is értő élete párja segít. Zsolt gazda facsemetékkel várja a négy delikvenst és Vivit szólítja meg először: mi újság, vártad már az estét? A munkát vártad vagy engem? Nah, helyben vagyunk, Zsolti egész este Vivi vérét fogja szívni. Jó lesz ez! Elsőre Vivi bokornak nézi a facsemetéket, aztán együttes erővel úgy döntenek, hogy ez olyan húsvéti fa… barka! Zsolti segít, nem tojásfa, hanem amit a címkéje ír. Almaaa! – sikerül leolvasni a cetliről. Tehát a feladat faültetés. Ha tegnap ilyen szép mélyedéseket ástak a fiúk, úgy jó ha ti meg beleállítjátok a csemetéket. Nosza, hajrá! Munka közben Zsolti kipuhatolja Vivi mit mondott róla a többieknek. Vagyis puhatolná, de végül az lesz a beszélgetés vége, hogy persze Vivinek bejövős Zsolti gazda, de nemcsak ő, hanem az ilyenek…mármint a gazdák.Fruzsina pedig a munka végeztével összegzi mi történt: szóval ha pár év múlva kinőne ez a fa… Innentől nem is figyelem mit mond, mert az a fa már kinőtt te lány!!! Ha kinőne… Mégis honnan? Az univerzumból? Nah, haladjunk, még mindig hátra van a kihívás…

kepernyofelvetel_145_dani.png

kepernyofelvetel_148.jpg

kepernyofelvetel_150.jpg

kepernyofelvetel_151.jpg

kepernyofelvetel_152.jpg

kepernyofelvetel_153.jpg


Mielőtt élőben beköszön Ancsa (és a lányok) a villába, megnézhetjük mit tanácsoltak a többiek Vivinek a kihívott személyét illetően. Mó Fruzsi mellett Virágot javasolja és hozzáteszi, hogy szerinte Virág ellen több esélye lenne. Virág és a másik fele természetesen nem Virágot mondják elsősorban, hanem Frút. A többiek is Frút vinnék párbajra Vivi helyében és végül Frú is saját magát mondja. Végre kezdődik az élő, Ancsáék mosolygósan köszöntik a lemmingeket. Kis csit-cset Frúval, Mercivel és Vivivel is. Vivi egész összeszedetten beszél és még meg is nevettet, amikor Ancsa kérdésére, hogy melyik a kedvenc állata azt válaszolja, hogy nagyon szereti a birkákat, csak nem meri őket megnyírni. Kiderül, hogy a lovakat is szereti, de fél tőlük, szóval legyen inkább póni és a malacok meg fainak. Dani a milyen gazda lennél kérdésre mi mást válaszolhatna, mint azt hogy ő ebben is szuper lenne, csak meg kell tanulni. Önbizalomban nincs hiány az biztos. Mivel Vivi a villamester, ő szalad ki a riportba, hogy behozza magának a kék kendőt. Ezután emlékeztetnek minket a kiválasztásra, majd Ancsa némi időhúzás után kihívja a riportba Vivit. Az első kérdésétől majdnem leestem a székről: Na milyen érzés volt, amikor elmesélted életed legnagyobb traumáját és a többiek nem hittek neked? Was makogsz Ancsa??? Szerintem ez övön aluli volt és elég paraszt dolog így kezdeni, de Vivinek a szeme sem rebben. Szar volt. A Bálint iránti érzéseit egy kérdésben Ancsa összekapcsolja Vivi majdnem feladásával, de Vivi tagad. Ezután az érdekelné Ancsát milyen volt Vivinek, hogy Bálint csúnyán beszélt vele? Milyen kérdések ezek? Miért nem barátkozol a lányokkal? Miért mondod mindig azt, amit a fiúk? Tudod-e kit választasz, a szívedre, vagy az eszedre hallgatsz? Mennyi az esély arra hogy a barátaid taktikából rakták rád a jelüket? Na vajon? Előre megbeszélték, mennyi akkor az esély? A csodás riport után Vivi visszasétál, mond egy kis beszédet, aminek a végén elmondja, hogy Frúval nem ismerik egymást, nem keresik egymás társaságát és nem is akarnak ezen változtatni, ezért Fruzsinát hívja ki a szombati párbajra. Picit sajnálom, hogy nem Virágot választotta, de az én szavazatom így is, úgy is a Vivié volt. És egyébként is, ha Virág most kiesne, akkor nem láthatnánk egy igaz trash párbajt Merdzsó és közte. Ancsa még biztatja a kihívás után Vivit, hogy hinnie kell magában, ne legyen negatív. Mintha picit részrehajló lenne… Köhög a bolha, mikor én is az vagyok. Estétől indulnak a párbajozók egymás elleni feladatai, de erről már nem én tudósítok. A jövő heti viszontírásig pusszantás!

kepernyofelvetel_155.jpg

kepernyofelvetel_156.jpg

kepernyofelvetel_157.jpg

kepernyofelvetel_158.jpg

kepernyofelvetel_159.jpg

kepernyofelvetel_160.jpg

kepernyofelvetel_161.jpg

 

kepernyofelvetel_163.jpg

1033 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

citrakomló 2021.01.29. 09:32:37

Jó reggelt. Na, ameddig olvastam vissza, hogy hozott-e már valaki nem hv-s pollt, már jött is egy. :D Azért itt hagyom azt is, amit én találtam reggel, bár ezen csak 315-en szavaztak, az arány hasonló. Azt hiszem ez sem lesz túl izgi párbaj.

kozi001 2021.01.29. 09:35:20

@.Zsu: Viszont az Auréliós szezonban tanultam meg, hogy bizonyos emberek(...) szeretik olaszosnak hívni magukat. :P

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.29. 09:45:41

@citrakomló: Én az indexen láttam egyet, de azon is elég kevés volt a szavazat. kb. pár száz.
Arány ugyanaz 80-20 körüli.
Közben Face-en Fru anyukája is írt a fő VV topikba.(Ha tényleg Ő az)

mozambikizombikini 2021.01.29. 09:49:29

Most nezem vissza a tegnap estit, de hogy ez a Fru micsoda egy askalodos szarkevero. Ahogy teheti, mar hangolja is sunyiskodva Merzdsot Vivi ellen. De jo lesz mar ha eltakarodik tenyleg. Engem mar jobban idegesit ez a szarkaveres, mint Virag nihilizmusa. Plane, hogy inkabb halas lejetne, amiert kedvesek vele mindazok utan amiket mondott. (hanyok toletek, stb) Hihetetlen amugy Merdzso tyukesze is, elfelejtette a sok alazast, amit Frunak koszonhetoen kapott a parbaja elott. Jajjistenemlyaaaanyok.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.29. 09:51:12

Közben indexen 3 olyan párbajt is felsoroltak ahol senki vagy max.1 ember állt valaki mellé
(a hitelességről nem tudok nyilatkozni, mert konkrétan egyik esetre sem emlékszem. Kéne a manager tabletta)
VV5 - Eszter első párbaja
VV8 - Lóri párbaja
VV9 - Era 2.párbaja (aztán később Zsuzsu átállt mellé/mögé)

MsIreneAdler 2021.01.29. 09:59:02

Szép jó reggelt mindenkinek :)

@Sargabogre: én tudom. Négy betű. "F" - fel kezdődik, "sz" - re végződik :D

hereverő heverő 2021.01.29. 09:59:59

@Majom1Parádé: És mit írt? Vettek már pitbullt?

kozi001 2021.01.29. 10:17:47

Amúgy azt a sok vetítést, amit Vivi még a riport szobába tolt, bevette vki?

Ármándójózsi 2021.01.29. 10:23:15

@MsIreneAdler: Jó reggelt kedves Irén!!! :)

Ugye most mindenki jön a Kuszafog milyen kis gonosz kommentekkel, mert Merci után, itt is sokan már kezdték majdhogynem piedesztára emelni, elfelejtve azt a gyűlölet fröcsögést, amit leművelt 1.5 hónappal ezelőtt. Mondtam, hogy nem kellene...
Kérem szépen ebben a szerencsétlen Rencsibabázóban ott van és lesz a gyűlölet és rosszindulat mindig, mert a véréban van. Naná, hogy kussolt, amikor egyedül maradt, de az volt a megjátszás! Ez a lány pontosan olyan, mint amilyennek láttuk, egy kis geciláda, már bocsánat a kifejezésért.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 10:32:24

@Majom1Parádé: VV7 Zsu első párbajánál Vikcsu ellen, amikor még mindenki benn volt 1 ember volt Zsu pártján, a többiek ellene, Robin 1-2 nap után átpártolt....

Cérnahuszár 2021.01.29. 10:33:56

@kozi001: én.

de amúgy rossz nézni, forog a gyomrom a párbajtól, amit fru mond mercinek, meg a mai előzetes, az álarcos alázás megint.

Ármándójózsi 2021.01.29. 10:35:06

@VV Erőlegény: Tényleg!!! Erre így már nem emlékeztem at maradt meg, hogy egyedül volt.
Apropó, csalovasó, vagy ki bocsánat, hogy nem jegyeztem meg a nicket pontosan üzeni, hogy ki voltál régebben, de azt is elfelejtettem, bocsi... :(((

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 10:38:46

Én Frura szavaztem tegnap, mert egyszerűen nem bírom Vivinél, hogy semmi, de semmi teljesítményt nem tud magából kipréselni. Tegnap még ezt a négy soros kis ostoba csasztuskát is elfelejtette, amivel az udvaron a munkásruhában Zsolt gazdának akartak "kedveskedni" a villalakók. Tehát tényleg, hogy valaki abszolút antiteljesítménnyel párbajt nyerjen, az nálam nem bejövős... Fru bármennyire is "gonosz törpe", de megcsinálta azt a dominó, vagy kártyavár építési feladatot, és általában mindenhez jobban odateszi magát. A kettejük összevetésében én ezt értékelem.

Krétagarbó 2021.01.29. 10:40:37

@VV Erőlegény: érdekes megközelítés. Nekem a döntés inkább arról szól, ki tud jobban szórakoztatni. És az most egyértelműen Vivien.

Krétagarbó 2021.01.29. 10:42:12

@Ármándójózsi: az a nick nem ERőlegény volt régebben. Erőlegény kérdezett rá egy régi nicknévre, amire válaszolt "csakolvasó".

mozambikizombikini 2021.01.29. 10:43:14

@Ármándójózsi: Abszolut adom. Ahogy kiszimatolja Fru, hogy pl. Mercit lehet hangolni, most eppen Vivi ellen, mar le is csap a lehetosegre. Mintha az Amandas parbaja elott, nem frocsogott volna gusztustalanul Mercire, illetve nem akarta volna felhergelve a kizarasat provokalni.. Es o beszel arrol, hogy "teeeee, milyen emberek ezeeeek". Az a baj, hogyha vissza is nezi magat sem fog neki leesni, hogy a legnagyobb koponyegforgato talan eppen o volt ebben a szeriaban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 10:44:13

@Krétagarbó: Fru biztos, hogy veszteni fog, de legalább ne 85-15-re, mert ennyi különbség biztos, hogy nincs köztük Vivi javára.

Ármándójózsi 2021.01.29. 10:45:20

@VV Erőlegény: Azt hiszem, elggé pongyolán fogalmaztam az előzőben. :D
Tehát, csakolvasó üzent neked, hogy tudja mi volt a régebbi nicked és ezt le is írta, én meg mondtam neki, hogy átadom, viszont elfelejtettem, mi volt az.... :( Pedig nekem is beugrott akkor rögtön!

mozambikizombikini 2021.01.29. 10:45:26

@VV Erőlegény: Sztem Vivien alapvetoen introvertalt. De nem hiszem, hogy ezt tudja, egyszeruen nincsen kepben sajat magaval. (mint nyilvan a legtobb szereplo a villaban)
Amikor a tobbiek vedoszarnyai alatt biztonsagban erzi magat, akkor mereszel csak kibujni a felelmei mogul.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 10:46:36

@Krétagarbó: Most már tudom viszont, hogy ki volt Farm Heni. ő-szinte volt, és mindig hatalmasakat kacagott, ezért sixx kivágta. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 10:48:16

@Ármándójózsi: Nekem itt nem volt más nickem, az eleje óta csak ezzel vagyok a Hogyvolton. A 2014 előtti HV időszakot nem ismerem, a VV6-ot nagyjából és egészében kihagytam.

hereverő heverő 2021.01.29. 10:50:56

@Ármándójózsi: Azt hiszem el kell keserítsetek mindkettőtöket, mert @VV Erőlegény: mindig is ezen a nicken és ezzel a popeyes avatárral volt jelen.

Krétagarbó 2021.01.29. 10:51:30

@VV Erőlegény: most vagy nem olvastad el, hogy mit írtam korábban, vagy leszarod...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 10:52:47

@mozambikizombi: És tegnap tetszett, hogy Merci Fru mellé állt. A csajok közül egyre jobban kezden megkedvelni, mert valami karaktert próbál mutatni. Bár meg kel, hogy valljam a hétenj nem nagyon néztem az öfiket, inkébb a HV posztokra hagyatkozom.

Post Modern Prometheus 2021.01.29. 10:54:05

Vivi VS Fru: strawpoll.com/58d7acxzq
93.85% [122] - 6.15% [8] a jelenlegi állás Vivi javára, szombat este 22:30-ig lehet még szavazni, hajrá!

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/ozyp3xep1
TOP3:
Bálint: 37.05% [123]
Robi: 34.04% [113]
Vivi: 17.77% [59]
Úgy tűnik Bálint megint átvette a vezetést.

Ármándójózsi 2021.01.29. 10:54:07

@mozambikizombi: Simán megérdemelné, hogy benyomják mindenki előtt azokat a felvételeket, lássa csak Merci ki mögé állt be, ha már annyi esze nincs, hogy ezt levegye, annak ellenére, hogy azokat nyilván, csak mi láttuk, ő nem. De ugye, ha nem agysejt nélküli lenne akkor azért kurvára látnia kellene, emlékeznie kellene rá, hogy Frú menynire gusztustalanul ellene volt és miket mondott rá, mindenki előtt.
A másik, hogy ez a szánalmas picsa (Kuszafog), arra nem gondol, hogyha Merci és a tobbiek nem is, mi pontosan tudjuk, mert láttuk, hogy mit művelt, ezért jobban jött volna ki, ha udvariasan visszautasítja Merci támogatását, hiszen "ellened kampányoltam, azt akartam, hogy kiess" stb.), mert így különösen ellenszenvessé válik idekint és ezt tudnia, látnia kellene. Így pláne teljesen esélytelen, hogy nyerjen, ezt fel kellett volna mérnie...

readonlyvv 2021.01.29. 10:55:08

@Ármándójózsi: Armándó ne keverd a kakit, nem ezt üzentem úrjézus gyere leeeee

Ármándójózsi 2021.01.29. 10:56:18

@hereverő heverő: Akkor meg én értettem félre valamit és valaki másról volt szó ezek szerint. Már tippelni sem merek, hogy akkor ki lehetett... :(

readonlyvv 2021.01.29. 10:56:49

@VV Erőlegény: ezt üzentem, hogy ő-szinte volt a régi kommentelő akinek a nevén gondolkodtál. semmilyen más nick névvel nem degradáltalak.

Ármándójózsi 2021.01.29. 10:57:06

@readonlyvv: Jóóólvvvaaaan, már én is rájöttem, csak jót akartam, de bekussolok!!! :(

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 10:57:07

@Krétagarbó: Nem szarom le, de ebben én nem látok nagy (pl.személyiségi) problémát, anno is kitárgyaltuk már korábbi szériáknál (nem veled, hanem itt a blogon). Csak annak apropóján írtam, hogy rákérdeztem valakinek a nick nevére, és az egyik az övé volt...

Krétagarbó 2021.01.29. 10:58:09

@VV Erőlegény: nem tudom, a szavazatszám is csak egy szam. Sok jelentősége nincs, elég ha eggyel több gólt rúg az ellenfél.

Krétagarbó 2021.01.29. 10:59:25

@readonlyvv: csak megmondtam az őszintét :)

Gia 2021.01.29. 10:59:41

@VV Erőlegény: Ha a héten nem láttad Mercikét az nagy hiba. :-D Nálam is feljövőben van/volt,de az e heti mutatványa után nagyokat nyeltem.Elképesztően buta és lusta volt..

kozi001 2021.01.29. 11:01:32

Nekem azért röhejes/szánalmas Zsu elleni keresztes hadjárat, mert olyan emberek tolják főleg a face birkakarámjában, akik az elején még olvadoztak Proli Úrra és Mohcsingra...

Az hogy "később csalódtam Daniban/Mohban" irreleváns, a véleményük nem számít semmit.
Birkák módjára manipulálható tetszés szerint. Csak pár jó bejátszás kell.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:01:43

@repuloezustmokus: Az, ezt aláírom, de mégis így érzem, de tök mindegy, mert csak kozmetikázom a vereségét egy kicsit.

ficekence 2021.01.29. 11:02:03

@VV Erőlegény: Annyira bátor vagy, hogy ezt le merted írni! :))) Teljes EKG!

Krétagarbó 2021.01.29. 11:02:27

@VV Erőlegény: nem tudom, én nem szeretném azért, h az itteni nick-ek az irl személlyel összeköthetőek legyenek. Még akkor sem, ha valaha (4 éve) vállalt közszereplést. Ismersz, megkérdezhetted volna tőlem más csatornákon is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:03:23

@Gia: Tényleg nem láttam, pótolom majd, biztos igazad van.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:06:29

@Krétagarbó: Más válaszolt rá Kréta. Mástól tudom, nem tőled. Sőt már Penni is mondta itt, csak ő még nem ezzel a kötőjeles írással. Szerintem ne ragozzuk tovább, nincs jelentősége. Ha igen, akkor mindenkitől elnézést kérek. Tőled is, és Henitől is, és mindenkitől, akit még esetleg zavar!

Nets 2021.01.29. 11:10:39

Merci szerintem inkább amiatt állt Fru mögé, mert azt gondolja így önállóbbnak mutatja magát, nem Moh szatyraként. Azt akarja elkerülni, ami Virágból lett, hisz még bent is látják mennyire másodhegedűs. Az okok mögött lehet az is, hogy így többet van képernyőn, nem 6 másik emberrel kell megoszlania a figyelemnek a feladatoknál.

Nyilván nem látunk bele pontosan milyen a kapcsolatuk, de nehezen tudom elképzelni, hogy azok után amiket kapott, a rönátós párbajt is figyelembe véve még Daniék mondják azt, hogy dehogy állunk Fruhoz, nem is vagyunk jóban. Merci inkább van Béék társaságában, aminek egyik oka Moh, akin sokkal többször csüng és könyörög hogy megrakják, minthogy hitelesnek gondoljam, hogy milyen haverok lettek Fruval.

Nekem ez ugyanannak a lépésnek tűnik, mint mikor Bé ellen Gina mögé állt, mert elmondása szerint "megsajnálta", hiába Bét várta vissza.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:11:47

@ficekence: Imádok szembemenni a forgalommal az autópályán, és látom beültél mellém mitfahrernek, :-D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.29. 11:11:59

@VV Erőlegény: Aha, miss Kiskun. Rá emlékszem. Ő volt az anyuka.

Ármándójózsi 2021.01.29. 11:13:39

@ficekence: Te már nem mered? Azok után, hogy a múltkor ha jól emlékszem minimum hárman is teljesen normálisan és megértően nyilatkoztunk? :S

Gia 2021.01.29. 11:16:07

@Nets: Igen,Merci úgy gondolja,hogy Frunak most nagyobb szüksége van rá,mint Vivcsónak.Ugyanaz a szisztéma,mint Ginánál.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:17:13

@Nets: Ebben lehet, hogy van igazságod, sőt. Ahogy annó Gina mellé állt, na úgy vigasztaljon minket pl. Dani. Abban Ginának nem volt köszönet, de most a tegnapi képsorok alapján (ennyit láttam az öfiből, hogy választanak, hogy ki ki mellé áll, és hogy Dani besorolt a végén a falkába) sokkal szorosabbnak tűnik a lelki együttműködés Fru és Merci között, mint Ginával. A Mohtól való eltávolodási szándékot is értékelem, ha tudatos, ha nem, mert valamit legalább próbálkozik...

Gia 2021.01.29. 11:17:20

@kozi001: Zsut írtál,de gondolom Frut akartál..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:18:29

@Majom1Parádé: Igen Miss Kiskun volt az egyik neve itt a HV-n akkor még inkább nevezgettük őket, mint most.

Krétagarbó 2021.01.29. 11:19:03

@Majom1Parádé: ezt most nem tudom, hogy mire írtad. Nem ugrik vissza a kommentre.

Krétagarbó 2021.01.29. 11:20:23

@VV Erőlegény: jó, lehet, hogy én gondolom túl. Ugorjunk.

ficekence 2021.01.29. 11:21:29

@Ármándójózsi: :))) Nem félek, inkább most olyan a hangulatom, hogy nincs kedvem semmihez és örülök hogy Erőlegény ezt leírta.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.29. 11:22:34

@Krétagarbó: Hogy Dani állt Zsu mellé egyedül, (mert bele volt zúgva)

Ármándójózsi 2021.01.29. 11:22:35

@VV Erőlegény: Azt gondolom, hogy nem próbálkozik. Nincs annyi esze, hogy ezt felmérje, mint ahogy rzt itt levezetted. Egyszerűen odaált, mert csak, vagy szánalom, vagy képzelt barinőség, meg csakazért is, meg faszom tudja még mi. De már az öfiben megint Bálin seggében volt, mintha érezné, hogy mekkor egy marha. Majd meglátjuk. De szerintem túl sokat feltételezel néhány játékos agyi képességeiről, taktikai érzékéről. :))) És nagyon szeretnéd, ha úgy is lenne, mert Neked az az érdekes. ;) :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.29. 11:23:58

@VV Erőlegény: Ja, már arra se vesszük a fáradtságot, hogy zsír kis neveket adjunk nekik. Pedig jókat lehetett szórakozni, hogy a "kívülállók" teljesen vakon voltak, hogy kiről is van szó. :-)

ficekence 2021.01.29. 11:24:06

@VV Erőlegény: Így igaz, soha nem vezérelt a csorda szellem. Nem tehetek róla, ha évek óta egyetértek veled. Van ilyen. Ráadásul többet is tududnk egymásról mint az átlag, ebből lejön, hogy az egyetértés őszinte.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:24:07

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ezt nem is értem... Arra gondolsz, hogy utolsó pár előre fuss ? Érzésből szavazok, most ezt diktálta. Alkalmazással nem is kerül semmibe. Ahogy Kréta mondta a lényeget tekintve pedig az egy szavazatos győzelem, vagy vereség is győzelem, vagy vereség, tehát a szavazatom a továbbjutást illetően nem oszt nem szoroz majd.

mozambikizombikini 2021.01.29. 11:24:16

Jajj-jajj, megneztem a belevalot. Edesistenem Fru a legrosszabb "baratno" sztereotipiaja. Hulyesegeket zagyval Merdzsonak Mohval kapcsolatban, amivel csak abba az iranyba tereli szerencsetlent, hogy meg nagyobb idiotat csinaljon magabol... Ennel meg ellensegkent is hasznosabb Fru, ez borzaszto... :( Tenyleg azon voltam mar egy par napja, hogy Virag a legfarasztobb karakter jelenleg, de Fruhoz kepest meg mindig egy istenno...

Krétagarbó 2021.01.29. 11:27:04

@Nets: én ennyi tudatosságot nem érzek Merciben. Inkább azt látom, hogy a sok butasága, meg a gettóstílus mögött is eléggé empatikus. Az az ember, aki hamar elfelejti, hogy valaki belerúgott és adott esetben meg is tudja sajnálni az illetőt. Tipikusan ő az akinek az IQ és az EQ között arány inkább az EQ felé dőlt.
Érezte, hogy sokan nem fognak Frú mögé beállni, szerintem csak ki akarta kicsit egyenlíteni a két párbajozó támogatói körét. És akármennyire is érezte, hogy sokan nem állnak Frú mögé, azon szerintem ő is meglepődött, hogy ő maga lett az egyetlen támogató.

LaciHogyVoltol 2021.01.29. 11:27:59

Én azon gondolkodtam, hogy lehet hogy Miss Higiénika megdönti a bikája negatív rekordját.
Renátó azért szalad fel 7%-ról 15%-re, mert Mohnak is sok utálója van, akik a Mercis dolgok miatt pikkelnek rá. Vivinek viszont nem nagyon van ellentábora. Ráadásul hiába állt mellé, Mercike tábora is tudja, hogy Fru ki akarta záratni, úgyhogy ez a szerencsétlen most teljesen egyedül van egy szerethető szefós ellen. Én 10 és nagyon maximum 25% közé saccolom a szavazat arányát, nem hinném, hogy a 30-at eléri...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:28:33

@Majom1Parádé: Szerintem nem csak ezért, hanem ő játszotta meg először a tudatos "grál lovag" tattikát a VV szériákban. Egy ideig be is jött neki a kinti népszerűségben, a szerelemszál később zavart be.

LaciHogyVoltol 2021.01.29. 11:29:32

@Krétagarbó: Viszont én már várom, hogy MErcikének visszanyaljon a fagyi. Akármennyire is tolerálhatóbb mostanában, mint Virág, megérdemelné, hogy a következő körben Vivi és Bálint is Mrs. P. Roli mögé sorakozzon fel, mondván "bocsi, az én párbajomon Ő mellettem állt, TE nem!"

Krétagarbó 2021.01.29. 11:30:52

@Majom1Parádé: jah, igen köszi. Érdekesek ezek a felfokozott érzelmek egy ilyen bezárt helyen. Azt hiszed, hogy úristen, de elöntöttek az érzelmek, megtaláltad életed szerelmét (lásd a mostani párocskákat), aztán kint nem is érted magadat. Meg a másikat sem nagyon.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.29. 11:33:44

VVErőlegény és Lacihogyvoltol: EKG

Azért szerencsére a szavazók többsége nem hülye és Merci úgy is kint hagyja Virágot, ha Bálinték nem mellé állnak be. (Mondjuk szerintem Bálinték ezt nem lépik meg, de az indok kikezdhetetlen amúgy)

Krétagarbó 2021.01.29. 11:34:38

@VV Erőlegény: az szerinted tudatos volt, csak később jöttek a (villabeli, ahogy az előbb részleteztem, inkább csalóka) érzelmek?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.29. 11:34:49

@Krétagarbó: Kevés párnak jött be hosszabb távon a bent indult kapcsolat.

Krétagarbó 2021.01.29. 11:36:19

@VV Erőlegény: na, még a végén kiderül, hogy te is csak játszod itt a grál lovag szerepét Frú -t támogatva:D

Krétagarbó 2021.01.29. 11:39:00

@LaciHogyVoltol: nem tudom, én nem lennék sem Vivi, sem Bálint helyében ilyen bosszúálló. Egyrészt amiatt, amit írtam Mercike (általam feltételezett) indíttatásairól, másrészt pedig szerintem a nézők (én biztosan) csalódnának, ha Vivi vagy Bálint Mrs Prolit támogatná.

mozambikizombikini 2021.01.29. 11:39:17

@Krétagarbó: +1 a reszemrol is. Annyira megerdemelnek a szereplok, foleg Mercike, aki tenyleg IQX2 =EQ, hogy kapjanak egy terapeutat az RTL-tol .. nem erzem oket alapvetoen gonosznak, viszont egyertelmuen nagyon rament az idei casting a total labilis fiatal lanyokra. :(

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:42:53

@Krétagarbó: Már korábban is mondtam egy hozzászólásomban, hogy szeretem a sportot, és ha semlegesként nézem az eseményeket, akkor általában az esélytelenebbnek drukkolok, mert akkor édesebb a meglepetés győzelem. Viszont tény, hogy ebben a szerepben nem kockáztatok túl sokat. Egy ilyen VV helyzetben viszont valószínűleg használnám a grál lovag taktikát, csak persze azt végig hitelesen kell tudni játszani, mert könnyen visszaüthet az inga.

hereverő heverő 2021.01.29. 11:46:34

@Majom1Parádé: Rencsula, Segges asztalos, Grincs, Proliúr, Moha, Bála. Csak Vivinek és Virágnak nincs gúnyneve (még)

Cérnahuszár 2021.01.29. 11:46:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: velejéig romlott, mocskosszájú ribanc?

mercikének az a baja hogy nem tud veszíteni.
ez nem a velejéig romlott kategória

hereverő heverő 2021.01.29. 11:50:17

@Krétagarbó: EKG, én is pont így látom Mercit. És szerintem Mohára is ezért tapad annyira, kellene a kis lelkének a gyengédség, és ezt egyedül Mohától kaphatná meg odabenn, a többiek alkalmatlanok rá. Moha viszont lovagként nem akarja ámítani héliumot, de hogy milyen szinten és milyen jelzésekkel azt már kitárgyaltuk.

hereverő heverő 2021.01.29. 11:50:37

@Ármándójózsi: tényleg, na..akkor mindenkinek van neve

Cérnahuszár 2021.01.29. 11:51:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: á storno, félreolvastam amit írtál
bakker...

Ármándójózsi 2021.01.29. 11:52:06

@hereverő heverő: Mondjuk én Frú-t következetesen Kuszafog-nak hívom, de a Rencsula is nagyon találó. :)

Ármándójózsi 2021.01.29. 12:20:47

Van új posztcsi, ha már mindenkinek derogál kiírni és itt basszuk a rezet egy órája...

hogyvolt.blog.hu/2021/01/29/valo_vilag_10x76_virat_tul_hangosan_elvezi_danit

Krétagarbó 2021.01.29. 12:44:03

@VV Erőlegény: az előző párbajon Renátónak drukkoltal, mert ő volt az esélytelenebb? Na jó, csak gonoszkodom, szerintem tudom a választ:)))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.29. 15:05:19

sziasztok megjött nyunyó a megyeszékhelyről! bakelit lemezjátszó tűért voltam HAHA

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.29. 15:30:26

@hereverő heverő: Igen, de ezeket nem használja konzekvensen a többség.

hereverő heverő 2021.01.29. 15:38:17

@Majom1Parádé: igen, régebben stabilabb nevek voltak. Az is igaz, hogy idén sokkal több új név bukkant fel. És sajnos sokan eltűntek, pl Ay Mama, Sanda Ipse, Commodore, Dotty... csak páran akik eszembe jutnak

Ármándójózsi 2021.01.29. 18:12:49

Firefly...ilyen nick nem volt ugyan, vagy nem emlékszem, de marha jól hangzik. :)))

mézescsók 2021.01.30. 16:12:49

Ha szavaznék, Fru-ra szavaznék. Rosszindulatú, fifikás kis p...a, de hozzáadott - nem is keveset - a műsorhoz. Ha mást nem, hát témát, amiről lehetett írni, szörnyülködni, utálkozni.
Vivi azonkívül, hogy alapból síkhülye, mindig mindent kifogásoló, elégedetlenkedő, affektáló lény, Bálint és Robi mögött sunnyogott végig, jószerivel észre sem vettük.
Semmilyen teljesítményt nem tudok felhozni a javára, a szórakoztatásomhoz nem tett hozzá semmit.

mézescsók 2021.01.30. 16:14:11

@Ármándójózsi: Volt. Hagyjuk nyugodni a múltat.
süti beállítások módosítása