Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X75 – A csodarépák, Zsolti Gazda és Vivcsó

2021. január 28. 13:33 - Laura Ingalls

kepernyofelvetel_131.jpg
Zakatol tovább a Gazda-Hét és stílusosan Zsolt Gazdával kezdünk, ugyanis kora reggel beoson a villába, hogy a magas ágyásokba beledugjon néhány csokor csenevész kis répát. Ezen tegnap elmorfondíroztam pár egész másodperc erejéig, vajh’ hogyan kerülnek majd a répák a ládákba, hogyan oldják meg, hogy a kisgazdák ne vegyék észre. A példa jól mutatja, hogy túlgondoltam a dolgot, mert simán megoldotta Zsolti a dugványozást anélkül, hogy bárki kibújt volna a hálóból. Egyszerűen csak besétált, sitty-sutty elvégezte a munkát, majd kisétált. Kukorikúúúúú! – mondja a villakakas. Vivi jön elő a hálóból elsőként: ezek répák? – csodálkozik rá a zöldellő ládákra. Utána Robi is kimerészkedik és csücsörítve méri fel a terepet: itt bizony valami megváltozott. A riportban Vivcsó gyermeteg lelkesedéssel, Robi pedig komolyan megszakértve meséli, hogy Zsolti Gazda csodaszere tényleg csodás. Zsolti gazda meg fogja a fejét, sajnos az első teszten elbuktak kísérleti nyulaink. Vagyis inkább az első kettőn, mert már tegnap a csodaszeren sem lepődtek, most pedig a répák is kifogtak rajtuk. 

Levél jön: a nézők úgy döntöttek, hogy Merci és Virág fejhetik meg ma reggel a műanyag tehenet. A két lány olyan lelkes, mintha azt közölték volna velük, hogy a gazda hetet a villalét végéig meghosszabbították, mert a nézők ennyire szeretik! Virág saját bevallása szerint nem örült a feladatnak. Meglepő. Jah, nem. Aztán mikor odaül Jolán mellé (Robi így hívja a tehenet), elpanaszolja, hogy fáj a keze. Ha szőlőt kellene taposni, akkor meg a talpa fájna fogadjunk. Virág másik fele a teraszról szurkol: jól nézel ki kicsim! Tudod hogy mi fáj? – kérdezi Virág Dánieltől. Erre hadd válaszoljak én: az élet, a létezés, az fájhat Virágnak egyedül. Meg az én fejem fáj még rohadtul (tegye fel a kezét aki ma rajtam kívül migrénnel kelt!). Miután Virdzsi kipanaszkodta magát, Merci váltja Jolán mellett. Egy g.civel kezd, amit rögtön megfejel egy f.szommal. majd egy-két nyögés után: na, Virág megcsinálta a összeset! – ezzel megveregeti Jolán oldalát és vigyorogva visszacsoszog a hálóba, hogy tovább aludhasson. 

kepernyofelvetel_96.jpgkepernyofelvetel_94.jpg

kepernyofelvetel_83.jpg

kepernyofelvetel_88.jpg

kepernyofelvetel_92.jpg

kepernyofelvetel_97.jpg

kepernyofelvetel_98.jpg

kepernyofelvetel_99.jpg


Ez a Zsolti egy hajcsár, már megint nem hagyja aludni a gyökereket, pedig még csak dél van! Az újabb feladat: vajat, s sajtot kell készíteni családi recept alapján. Vajon ki áll oda vajat köpülni? Természetesen Robi. Közel-távol sehol senki, Robi viszont – ahogy minden feladatnál – nagy lendülettel veti bele magát a munkába. A mozdulat csak egészen picit ismerős és mondja is a pultnál álló Bálintnak, hogy úgy érzem magam, mint aki hokizik! Bálint fa hangon feleli: Hát igen, úgy is nézel ki! Robi ezután odahívja Mercit, hogy próbálja már ki, majd mikor lecsapja Mercit a tej/vaj, megkérdezi tőle: jártál már így nem? Mercit ez SEM hozza lázba, hisz ez az egész mezőgazdaságos téma nem fekszik neki. Merciből sem mezőgazdász, sem farmász, vajász, vagy sajtász nem lesz. Talán sárkányász.

Miután a vaj elkészült, a sajt receptúráját tanulmányozták a gazda növendékek és igyekeztek a legjobb tudásuk szerint eljárni. Sajnos tudás hiányában csak bizonytalankodtak és Bálint még csalódott is volt, mert azt hitte 1-2 óra elteltével nekik már sajtjuk lesz. Sebaj, alakul az, valami biztos lesz abban a konyharuhában.


Nem vitáznak eleget a lemmingek, ezért elérkezett az igazság órája, vagyis újból leültették őket az étkezőasztalhoz, hogy egymás szemébe mondják….ami eszükbe jut. Merci Robitól kérdezi: mennyire szeretsz? Hááát… nem te vagy az első, úgy harmadiknak kb. Vivi: Merci jó a kapcsolatunk? Jobb, mint az elején. Majd Merci valami tanácsadás félreértése vonalon indul el, amit én képtelen vagyok értelmezni, de Dániel magára veszi a hallottakat. Olyan jó, hogy ők megértik egymást, komolyan! Good for them! Elkezdenek beszélni Ingéről: akinek nem Inge, nem veszi magára! – mondja Merci. De nekünk Inge! – erősködik Dániel. Én meg végig azon gondolkodom, hogy most akkor ki is ez az Inge és miért nem jön elő, ha mindenki róla beszél?

Virág: Robi kik állnak tőled a legtávolabb (2 ember)? Az egyik te vagy – kezdi Robi – a másik … itt elgondolkodik, hogy Dani vagy Frú, de végül megnevezi mindhármójukat. Frú – szájkontúr királynő – Vivi kérdésére válaszolva megköveti önmagát és gyakorlatilag elnézést kér azért, hogy korábban csak a rossz tulajdonságait figyelte a körülötte ülőknek és ennyire negatívnak gondolta őket. Mó helyesel, mi is csak a rosszat láttuk benned. Miután vice versa megtörtént a bocsánatkérés Mó Dani FELÉ kérdezi, hogy mi történt?, mintha javulna a kapcsolatuk. Jah, javult nekem köszönhetően – mondja Dani. Persze, hogy neked köszönhető te észlény, mert mióta nem kötözködsz folyton és nem hisztizel azért, hogy Mó NÉZ, azóta megszűnt a feszkó. Ezzel vége a diskurzusnak, de Róbertünk nem ússza meg ennyivel. Dániel utánfutójának ez a feladat kellett ahhoz, hogy megkérdezhesse Robitól hányadán állnak. Kérdem én: mennyit beszélget Virág Robival, ha egy feladat kell ahhoz is, hogy ezt a kérdést feltegye? Ezek után még csodálkozik, hogy Robitól ő áll a legtávolabb és nem érti Robi miért mondja ezt. Robi hiába magyarázza, hogy azért mert hetente egyszer beszélgetünk és akkor is én megyek oda hozzád, az IQ bajnok Virág nem képes felfogni, hogy a köszönés az nem egyenlő egy barátság ápolásával és a „de a múltkor is hozzád szóltam” sem segít a helyzeten. 

kepernyofelvetel_113.jpg

kepernyofelvetel_114.jpg

kepernyofelvetel_115.jpg

kepernyofelvetel_116.jpg

kepernyofelvetel_117.jpg

kepernyofelvetel_118.jpg

kepernyofelvetel_119.jpg


Zsolti Gazdánál kiverte a biztosítékot, hogy a növendékei elhitték: a répa egy nap alatt megnő. Úgy döntött addig teszteli őket, amíg lehet. Újabb és újabb hülyeségeket kell végrehajtani a répák körül, amíg le nem esik nekik, hogy bepalizták őket. A következő feladatokat kapták (időben eltolva): 1., Zseblámpázni kell a répákat. 2., Lehelgetni kell őket. 3., D-vitamint kell melléjük eldugni. 4., Energizáló-murvával kell megszórni őket.

Ez egy nagy kamu nem? – kérdezi lámpázás közben Frú Robitól. Neeem! – feleli Robi, majd előadja a sztorit, hogy ezt tényleg csinálják emberek és ha a saját zseblámpájukat viszik, akkor több pénzt kapnak érte! Ha ezt éppen nem is hitte el Frú, de a riportban a fényben lévő D-vitamin áldásos hatásairól beszél. Oh boy, így van. A lámpafény D-vitaminja a legjobb! Vivi és Bálint viccelődnek közben, szerencsére nekik az elejétől leesik, hogy szívatják őket és minden feladatot játékként kezeltek és igyekeztek közben jól szórakozni. Merci arra használja a lámpázás perceit, hogy kiderítse mit szeret őbenne Mó? Cuki vagy, meg gondoskodó. Ennyi??? Én szeretem minden porcikádat, hogy szép vagy, hogy illatos vagy néha, meg néha büdös is vagy, meg nagyon izzadós vagy, meg szeretem a kis p.naszőrt az állad alatt. Mó érzi, hogy cseppet elcsúszott a beszélgetés és próbálja egy hasonlóan kedves félmondattal erősíteni Mercit, aki – szörprájz, szőrprájz – megsértődik. Ezután jön a D-vitamin, amit a többség ugyan furcsának tart, de megcsinálják, dugdossák a kapszulákat a répák mellé szorgalmasan. Nem tudom most mire várunk egyébként. A gyökerek fellázadnak, hogy ők ezt nem csinálják tovább, mert hülyeség? De hát ez a dolguk, ha feladatot kapnak meg kell csinálni, erre lettek idomítva. És egyébként is. A drága D-vitamint képesek voltatok beküldeni nekik, hogy belepazarolják a földbe??? Remélem valami placebo zselatint dugdostak… micsoda pazarlás. Nah, ezután jött a lehelgetés, hogy ne fázzanak a répák. A legjobb itt is Vivi és Bálint volt. Bálint először belenyomta a lehelni készülő Vivi fejét a ládába, majd Vivi itt is elővette tudományát és halkan sikongatva lehelgette a répákat. Miért nem lehetett inkább epret teremteni? – kérdezi két lehelés között Merci. Tényleg! Miért is?

A hab a tortán pedig az energizáló murva. Miután elég D-vitamint kaptak a lámpázástól és a lágyzselatinból és kellőképpen megmelegedtek az áldásos lehelgetések hatására, itt az ideje plusz energiával feltölteni a répákat a csodás díszkövekből. Bálint még technikát is fejlesztett közben: ez a technikája Vivike hidd el, mintha sóznád! Míg Viviék sóznak, addig Robi és Frú kézzel segít beindítani az energiákat és közben mantrázzák, hogy: mmmmmm-majamajamajamajóóóóóó-mmmmmmmm-majamaja… Vivi egy óvatlan pillanatban ráborít egy kis kosár követ a répákra. Mit csinááááász??? – ugrik oda Bálint tüstént. – Hát energia kisülés lesz! – mondja fejcsóválva. Mondjuk ennyi idióta feladat után az én eszem is elmenne…

kepernyofelvetel_120.jpg

kepernyofelvetel_121.jpg

kepernyofelvetel_122.jpg

kepernyofelvetel_123.jpg

kepernyofelvetel_124.jpg

kepernyofelvetel_125.jpg

kepernyofelvetel_126.jpg

kepernyofelvetel_127.jpg

kepernyofelvetel_128.jpg

kepernyofelvetel_129.jpg

kepernyofelvetel_130.jpg

kepernyofelvetel_132.jpg

kepernyofelvetel_133.jpg

kepernyofelvetel_134.jpg

Kezdődik az éjszakai műszak! Vivi, Bálint, Virág és Fruzsina öltözzetek! – üzeni Zsolt gazda. Vivcsó visít, Bálint meg óbégat, hogy mi ez már, hogy 10 percet nem tölthet el Vivi nélkül! Mercike mindenkinek segít felöltözni, hogy vagány legyen rajtuk a kantáros gatyó, kivéve Virágot, mert neki a mindenhez is értő élete párja segít. Zsolt gazda facsemetékkel várja a négy delikvenst és Vivit szólítja meg először: mi újság, vártad már az estét? A munkát vártad vagy engem? Nah, helyben vagyunk, Zsolti egész este Vivi vérét fogja szívni. Jó lesz ez! Elsőre Vivi bokornak nézi a facsemetéket, aztán együttes erővel úgy döntenek, hogy ez olyan húsvéti fa… barka! Zsolti segít, nem tojásfa, hanem amit a címkéje ír. Almaaa! – sikerül leolvasni a cetliről. Tehát a feladat faültetés. Ha tegnap ilyen szép mélyedéseket ástak a fiúk, úgy jó ha ti meg beleállítjátok a csemetéket. Nosza, hajrá! Munka közben Zsolti kipuhatolja Vivi mit mondott róla a többieknek. Vagyis puhatolná, de végül az lesz a beszélgetés vége, hogy persze Vivinek bejövős Zsolti gazda, de nemcsak ő, hanem az ilyenek…mármint a gazdák.Fruzsina pedig a munka végeztével összegzi mi történt: szóval ha pár év múlva kinőne ez a fa… Innentől nem is figyelem mit mond, mert az a fa már kinőtt te lány!!! Ha kinőne… Mégis honnan? Az univerzumból? Nah, haladjunk, még mindig hátra van a kihívás…

kepernyofelvetel_145_dani.png

kepernyofelvetel_148.jpg

kepernyofelvetel_150.jpg

kepernyofelvetel_151.jpg

kepernyofelvetel_152.jpg

kepernyofelvetel_153.jpg


Mielőtt élőben beköszön Ancsa (és a lányok) a villába, megnézhetjük mit tanácsoltak a többiek Vivinek a kihívott személyét illetően. Mó Fruzsi mellett Virágot javasolja és hozzáteszi, hogy szerinte Virág ellen több esélye lenne. Virág és a másik fele természetesen nem Virágot mondják elsősorban, hanem Frút. A többiek is Frút vinnék párbajra Vivi helyében és végül Frú is saját magát mondja. Végre kezdődik az élő, Ancsáék mosolygósan köszöntik a lemmingeket. Kis csit-cset Frúval, Mercivel és Vivivel is. Vivi egész összeszedetten beszél és még meg is nevettet, amikor Ancsa kérdésére, hogy melyik a kedvenc állata azt válaszolja, hogy nagyon szereti a birkákat, csak nem meri őket megnyírni. Kiderül, hogy a lovakat is szereti, de fél tőlük, szóval legyen inkább póni és a malacok meg fainak. Dani a milyen gazda lennél kérdésre mi mást válaszolhatna, mint azt hogy ő ebben is szuper lenne, csak meg kell tanulni. Önbizalomban nincs hiány az biztos. Mivel Vivi a villamester, ő szalad ki a riportba, hogy behozza magának a kék kendőt. Ezután emlékeztetnek minket a kiválasztásra, majd Ancsa némi időhúzás után kihívja a riportba Vivit. Az első kérdésétől majdnem leestem a székről: Na milyen érzés volt, amikor elmesélted életed legnagyobb traumáját és a többiek nem hittek neked? Was makogsz Ancsa??? Szerintem ez övön aluli volt és elég paraszt dolog így kezdeni, de Vivinek a szeme sem rebben. Szar volt. A Bálint iránti érzéseit egy kérdésben Ancsa összekapcsolja Vivi majdnem feladásával, de Vivi tagad. Ezután az érdekelné Ancsát milyen volt Vivinek, hogy Bálint csúnyán beszélt vele? Milyen kérdések ezek? Miért nem barátkozol a lányokkal? Miért mondod mindig azt, amit a fiúk? Tudod-e kit választasz, a szívedre, vagy az eszedre hallgatsz? Mennyi az esély arra hogy a barátaid taktikából rakták rád a jelüket? Na vajon? Előre megbeszélték, mennyi akkor az esély? A csodás riport után Vivi visszasétál, mond egy kis beszédet, aminek a végén elmondja, hogy Frúval nem ismerik egymást, nem keresik egymás társaságát és nem is akarnak ezen változtatni, ezért Fruzsinát hívja ki a szombati párbajra. Picit sajnálom, hogy nem Virágot választotta, de az én szavazatom így is, úgy is a Vivié volt. És egyébként is, ha Virág most kiesne, akkor nem láthatnánk egy igaz trash párbajt Merdzsó és közte. Ancsa még biztatja a kihívás után Vivit, hogy hinnie kell magában, ne legyen negatív. Mintha picit részrehajló lenne… Köhög a bolha, mikor én is az vagyok. Estétől indulnak a párbajozók egymás elleni feladatai, de erről már nem én tudósítok. A jövő heti viszontírásig pusszantás!

kepernyofelvetel_155.jpg

kepernyofelvetel_156.jpg

kepernyofelvetel_157.jpg

kepernyofelvetel_158.jpg

kepernyofelvetel_159.jpg

kepernyofelvetel_160.jpg

kepernyofelvetel_161.jpg

 

kepernyofelvetel_163.jpg

1033 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ficekence 2021.01.28. 13:46:48

Még nem olvastam Bocs.

Fálki 2021.01.28. 13:47:13

En tegnap feltankoltam... Elso kilencnek lenni ugyis jobb :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 13:58:02

én akarok lenni a kilencedik

ficekence 2021.01.28. 14:02:59

@ Laura Ingalls Nagyon jó poszt, köszi. :)

" akkor ki is ez az Inge és miért nem jön elő, ha mindenki róla beszél?" hatalmas. :)))

Ármándójózsi 2021.01.28. 14:05:22

@IST_: Köszi, nagyon jó lett a... ja, nem ide!!!

@Laura Ingalls: Köszi, nagyon jó lett az írás, sokat kacagtam újfent! Már most nagyon várom a jövő hetet!!! :)))

Krétagarbó 2021.01.28. 14:08:16

@Laura Ingalls: köszi, tetszett a poszt ismét! És jobbulást!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.28. 14:12:15

Miert nem lepodok meg hogy Vivi nem kreten Viragot valasztotta :(
Nezhetjuk meg 2 hetig a paprikajancsi fejet, meg az analozast :(

Ármándójózsi 2021.01.28. 14:23:57

@szociál: Nem hiszem, hogy 2 hétig. Ha jól számolok, mostantól át kell állni heti kiesésre.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.28. 14:25:51

@Ármándójózsi:
Megnyugodtam, remelem merci - virag meccs lesz es nem dani - mo.

Krétagarbó 2021.01.28. 14:27:47

@Ármándójózsi: hogy lesz az átállás? Szombaton párbaj, és még aznap egy kiválasztás? Szerdán kihívás, következő szombaton újabb párbaj?

kipcsak harcos 2021.01.28. 14:36:30

@Krétagarbó: nekem tegnap egy csak egy f8-as sikerült. Nem mertem tovább várni, mert féltem, hogy nemhogy F9-es, hanem még f10-es sem leszek :D

MsIreneAdler 2021.01.28. 14:38:39

@Laura Ingalls: köszi a posztot, nagyon jól szórakoztam :)

kipcsak harcos 2021.01.28. 14:39:35

@Laura Ingalls: legközelebb nekem kellene elküldeni priviben, hogy van új poszt, ami egyébként jó lett :) :D

.Zsu 2021.01.28. 14:39:56

@Laura Ingalls: dejóó új poszt :)))) nagyon köszi, szuper lett.

tegnap leírtam már, de muszáj ide is. Anikó/RTL Vivihez intézett kérdései, különösen az első, kritikán aluliak voltak. Undorító, irányított, manipulatív.
Ilyet egyszerűen nem szabadott volna megtenniük. Bármi is volt vele a céljuk ez embertelen kategória nálam.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 14:40:22

@kipcsak harcos: nem elégszel meg azzal, hogy a pacalpörkölt főzésében első vagy? :D

MsIreneAdler 2021.01.28. 14:42:05

@szociál: már szerintem sem kell 2 hétig nézni Virágot. De figyelted? Nappal már le sem rohad róla a fekete garbó, olyan mint egy csontos betörő. Éjjel persze, mikor Allah nem látja meg megy az akció... Ki érti ezt?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 14:51:53

@kipcsak harcos: bezzeg a keresztrejtvény fejtése nem megy ilyen gyorsan :P

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 14:54:03

@MsIreneAdler: Moh is megmondta hogy nem Ő rakja be..a mosogepbe

Cérnahuszár 2021.01.28. 14:57:39

ha beleejtem a paradicsomos káposztába a pendrive-ot, annak vége?

2021.01.28. 15:02:36

Merci a képeken (és ha a tv-n ülök és beszél, akkor nem) egy kucsit teszkós Cameron Díaz. Nem?
Bálint meg a faültetésnél mint egy kukás. :D
Az a sapka!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 15:02:58

@kipcsak harcos: honnan tudom? rá kell nézni arra a csinos pofira, ami a profilképedet díszíti :P

Spitzbaue® 2021.01.28. 15:03:21

@Laura Ingalls: Jó litván! Ja, nem is: jó lett!

2021.01.28. 15:03:50

@Laura Ingalls: nagyon jó lett! A Danis képen visítok! :D

2021.01.28. 15:04:45

@.Zsu: Anikó buta, mint a fasz.

ilona12 2021.01.28. 15:05:13

@MsIreneAdler: nappal is megy az akció - igaz, csak orálozást feltételeztem paplan mozgásából és formájából (amikor Fru benyitott és jelentette a többieknek, hogy inkább kijött - bezzeg ők Rencsibabával tök diszkrétek voltak), az meg nem szex, ahogy Bill Clinton is megesküdött rá hajdanán :)

2021.01.28. 15:05:52

@ilona12: Flú hogy kimenekült akkor :DDDD

Fu Szekh Li 2021.01.28. 15:08:51

@kipcsak harcos: Oszt salátás paszulyt tucc-e?

ilona12 2021.01.28. 15:09:13

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): igen, mintha ő soha nem "puszilgatta" volna fényes nappal Rencsula hasát : DDDDD

2021.01.28. 15:11:25

@ilona12: a legalja "szex" az volt, amikor Proli úr "izgatta" Pralinét, és közben vígan pofázott mindenkivel.
Ott lefagytam, ilyen van, létezik, vagy betéptem a semmitől?

.Zsu 2021.01.28. 15:16:14

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): azok a kérdések előre meg voltak írva. nem tudom mennyire válogathatja meg Anikó h mit kérdezhet. itt kollektív a felelősség.

2021.01.28. 15:19:04

@.Zsu: az is meg van neki írva hogy fintorogjon az ápoltakon, ex-ápoltként. Még ostobázza őket, amikor neki is kb 10-el van több IQ-ja?

ficekence 2021.01.28. 15:19:12

@.Zsu: Én is erre gondoltam.

ficekence 2021.01.28. 15:19:53

@.Zsu: Én is erre gondoltam.

ilona12 2021.01.28. 15:20:01

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): én arra nem emlékszem (vagy nem láttam - nem mindig nézem), engem az akasztott ki, ahogy cigizés közben azt tárgyalta ki Dani Bálinttal (még valaki más is kint volt velük) hogy Virág hangos akció közben, és akkor mondta, hogy "lefordulok róla, ......" hát ez a lefordulok róla nálam ultra gáz kifejezés, és hogy a Bálint hogy röhögött a sztorizáson...... , hát szóval itt a Bálinttal kapcsolatosan egy hatalmas kérdőjel merült fel bennem, hogy bizony nem véletlen, hogy pont a Dani áll hozzá legközelebbm és az eltávolodás a Danitól, amit az utóbbi időben látunk, komoly megfontolás eredménye.

.Zsu 2021.01.28. 15:20:59

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): ja nem persze, gonoszkodó és ostoba sztm is, én csak itt most a konkrét kérdezős esetre gondoltam, h nem az ő személyiségén és intellektusán múlt kizárólag, h ez megtörténhetett.

Fálki 2021.01.28. 15:21:34

@.Zsu: Biztos hogy meg voltak írva.

Az egesz idei évad leggusztustalanabb huzasa volt ez tegnap este az RTL-tol, ami azert nagy bravur, mert Renató és Dani sok alapanyagot adott a gusztustalankodasra.

2021.01.28. 15:21:36

@ilona12: ezt most nem értem, kiről fordult le ki? :)))

2021.01.28. 15:22:34

@.Zsu: ja, azt adom, RTL simán a legnagyobb hunyó. Undorító.

Fálki 2021.01.28. 15:23:30

@ilona12: Az szerintem nem olyan nagy bun, hogyha rohogsz valaki masnak a proliságán.

Vagy a mémjein, akarmilyenek azok, ugye.

ilona12 2021.01.28. 15:27:16

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): Dani így fejezte ki, hogy abbahagyta Virág döngetését

ilona12 2021.01.28. 15:28:04

@Fálki: ez amolyan női szolidaritás nálam .....

.Zsu 2021.01.28. 15:28:48

@ilona12: igen ez olyan Virág tárgyiasítása és a szex LEdegradálása.

Fálki 2021.01.28. 15:32:17

@ficekence: És semmit nem szoktál kétszer elmondani elmondani.

Fálki 2021.01.28. 15:32:29

@ficekence: És semmit nem szoktál kétszer elmondani elmondani.

ficekence 2021.01.28. 15:35:37

@Fálki: A hülye blogmoci volt, de látom téged jól szórakoztat, szórakoztat. :)

Pietrosz Abroszbatosz 2021.01.28. 15:41:04

@Fálki: Mondja, maga bolond?
Mondja, maga bolond, hogy mindent kétszer mond?
Hogy mindent kétszer mond.

ficekence 2021.01.28. 15:46:56

@Pietrosz Abroszbatosz: Az úgy van: "hát maga megbolondult?"

Persze így sem rossz, így sem rossz. :)

2021.01.28. 15:49:11

@ilona12: ja, hát Dani, az Dani

Krétagarbó 2021.01.28. 15:50:54

@kipcsak harcos: én meg elsiettem, F7 lett az az F9:)

Fálki 2021.01.28. 15:54:38

@ilona12: Azzal szerintem nincs baj, csak a proliság nemtelen dolog. Ahogy minden mas ilyen fogalom is.

Nyilvan nem kell itt se nekem, se masnak #metoo-zni vagy barmi ilyesmit, csak az se legyen, hogy noket érintő ilyen kinyilatkoztatás az proli, ferfiakat erinto meg nem az.

Proli az mindenképp, de rohogni rajta szerintem nem az.

ilona12 2021.01.28. 15:54:52

@.Zsu: nekem is így jött le :(

Krétagarbó 2021.01.28. 15:57:16

@ilona12: ahogy az is lehetett komoly megfontolás eredménye, hogy az elején cimbizett vele. Amíg azt gondolták, hogy Dani az alfahím.

Krétagarbó 2021.01.28. 16:02:32

@Fálki: hogy ne legyen kettős mérce: én tegnap sajnáltam Moh-t is, hogy 7 millió néző tudta meg, hogy büdösen izzad a lába és a hónalja:D

Fálki 2021.01.28. 16:03:37

@Krétagarbó: Vesztett is a 85%bol, majd meglatjatok :D

Krétagarbó 2021.01.28. 16:05:28

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): azt nem hiszem, hogy Anikó egy-egy kérdést ne bírálhatna felül, ha már a szerkesztőknek nem jött le, hogy mennyire gáz a kérdés, akkor talán neki kellett volna a műsor előtt erről egyeztetni. Én Ancsát sem menteném fel egy "parancsra tette" felkiáltással.

Krétagarbó 2021.01.28. 16:07:06

@Fálki: fene tudja, kinek mi a perverziója:)

Régen milyen divat volt a műanyag hálós ujjatlan (talán kamionos?) pólóba bújtatott izzadt férfitest :D

2021.01.28. 16:07:11

@Fálki:
büdös hónalj: 2%
büdös láb: 5%
:D

2021.01.28. 16:07:54

@Krétagarbó: engem mondjuk irritál az összes műsorvezető en bloc

2021.01.28. 16:09:03

@Krétagarbó: azért hagytam még %-ot valamilye még izzadt. :D

kipcsak harcos 2021.01.28. 16:10:13

@Krétagarbó: akkor én voltam az ügyesebb :)
Viszont az vigasztal, hogy akkor úgymond olvasó mmkk sem lett F9-es :D

Krétagarbó 2021.01.28. 16:10:30

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): tényleg, a vidéki Cameron Diaz.

És ha jól emlékszem (de lehet, hogy keverem, filmekben és minden kapcsolódó sztorikban szar vagyok) róla csiripelték a verebek, hogy eléggé kiállhatatlan a stílusa. Micsoda egyezés.

2021.01.28. 16:10:33

@kipcsak harcos: tényleg rossz rádnézni

Krétagarbó 2021.01.28. 16:12:36

@kipcsak harcos: mintha eltűnt volna az első két elsőzés (IST nick alatt futott). Még a végén elsők leszünk:)

kozi001 2021.01.28. 16:13:27

@Krétagarbó: A hónaljának jó hasznát veszi, mert a fináléban is fog izzadni még Moh...

Krétagarbó 2021.01.28. 16:13:44

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): köszi, az atléta szó nem jutott eszembe:)

ilona12 2021.01.28. 16:14:17

@Krétagarbó: persze, egyre jobban megismerik egymást, egyre kevesebben vannak, változnak a szimpátiák is, és próbálnak a nézői szimpátiák szerint is helyezkedni, nehogy a rossz oldalon találják magukat...

Krétagarbó 2021.01.28. 16:15:45

@kozi001: gondolod?

Vagy Moh, vagy Vivi. (Robiban és Bálint egyelőre biztos vagyok. Aztán bármi is történhet addig még.)

kipcsak harcos 2021.01.28. 16:16:46

@Krétagarbó: mondjuk azt, hogy direkt így csináltuk :D

MsIreneAdler 2021.01.28. 16:19:53

@repuloezustmokus: mármint azért nincs Virágnak új ruhája, mert Moh nem mos?

@ilona12: na igen, és ha tegnap jól értesültem a nappali, esti akciók mellett Dani még szólózik is a szaunában :D

Krétagarbó 2021.01.28. 16:22:07

@MsIreneAdler: jól értesültél, tekerj feljebb a képekhez. De csak akkor, ha nem mostanában ettél:)

ilona12 2021.01.28. 16:22:28

@MsIreneAdler: duó, szóló volt már, trió következik ? :DDD

kozi001 2021.01.28. 16:22:29

@Krétagarbó: Lesz még egy MErci-Virág és egy Dani-Moh. Ha az lesz a későbbi akkor Moh védetten megy vissza és az utolsó párbajt megússza.

Bár mintha régen olyan is lett volna h az utolsó párbajon nincs védettség v vmi.

2021.01.28. 16:24:01

@MsIreneAdler: az döbbenet volt. Hány órára ment ki az utánfutója? 1? :D

MsIreneAdler 2021.01.28. 16:28:50

@Krétagarbó: jesszusom, ezt átpörgettem most is!! Naggyon lazán nyomja, csak így hanyatt b@szta magát, oszt gyiaa.... Pofám leszakad....

MsIreneAdler 2021.01.28. 16:30:42

@ilona12: lehet, de csak olyannal, aki nem néz :). Sehova. Senkire.

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): ezek a tini fiúk ilyenek :D

kipcsak harcos 2021.01.28. 16:31:32

@Krétagarbó: eltaktikáztuk :( ficekence lett a fos9-es :D

Krétagarbó 2021.01.28. 16:42:45

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): az megvan gondolom, hogy a szerkik akkor vágták be egy pillanatra a jelenetet, amikor Virág a riportszobában éppen azon elmélkedett, hogy élete értelme vajon mit csinálhatott nélküle, amíg ő 1,5 órán át társadalmi munkában tojásfákat ültetett :DDD

tvbuzi 2021.01.28. 16:47:19

@kozi001: igen, szerintem a végén nincs védettség

alma_szósz 2021.01.28. 16:55:29

Szerintetek Robi eljut a döntőig párbaj nélkül?

2021.01.28. 17:04:26

@Krétagarbó: nem, ez nem volt meg
:DDDD

Fu Szekh Li 2021.01.28. 17:10:23

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): Lehet, hogy ő sem élvezi, amit együtt csinálnak, nemcsak Virág.

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 17:18:42

@Krétagarbó: AZ nem lehet hogy nem recskázás történt, csak a szokásos vakarászás, fogdosás ?
ÉS az illemhét után nem akarták mutatni ?
CSAK KÉRDEZEM, ne öljetek meg! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.28. 17:24:54

@MsIreneAdler:
Mar mindenki unja a banatos fejet, Mercike 70-el kint hagyja Virgiket .

Raspberry Cake 2021.01.28. 17:47:12

Újra itt vagyok:)) Félévzárás, majd kényszerű költözés után végre van egy kicsivel több időm, őrült lemaradásban vagyok elég sok mindennel:(( Vivcsóra természetesen szavaztam az appon, nagy valószínűséggel top3-ig meg sem áll a párbaj után. Lehet, hogy már valaki linkelte régebben (csak a mai poszt alatti kommenteket futottam át), Vivi nővére nyilatkozott az nlc-nek nlc.hu/sztarok/20210126/vv-vivi-testvere-valovilag-10-parbaj/
Találtam a nővére instáján közös képet róluk (lánytesók+anyuka) www.instagram.com/p/B5TQbSynNaK/

Raspberry Cake 2021.01.28. 17:49:27

@alma_szósz: Nagyon nagy összegben mernék fogadni arra, hogy így lesz:))

Ármándójózsi 2021.01.28. 18:08:08

@Raspberry Cake: Sziiijjjaaaaaaaa Sütike!!! ❤️❤️❤️
De régen láttalak, nagyon hiányoztál!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 18:11:29

"Nemes lovag! a szív a fő! csak azt kövessed,
s szíveket ostromol lelkes orációd,
s szíveket hódít meg a versed,
ha szíved adja rá az inspirációt."

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 18:13:24

@kipcsak harcos: semmi, csak megjegyeztem, mennyire csinos és hódító. ( :DDDDDD )

Raspberry Cake 2021.01.28. 18:19:22

@Ármándójózsi: Szia Ármándójózsi (LLL) Voltam kontrollon, egészség téren szerencsére minden rendben, hétfő óta újra sportolhatok is:)) Szeretett albérletem viszont nagyon fájó szívvel hagytam ott majdnem 3 év után:(( Jövök ezentúl, ha jól sejtem, akkor mostantól már hetente lesznek párbajok, hogy tudják tartani a február végi befejezést.

Ármándójózsi 2021.01.28. 18:32:50

@Raspberry Cake: Csillagom, örülök, hogy minden rendben, az "(LLL)"-t ugyan nem értem, de ha nem azt jelenti, hogy menjek a sunyiba, már jó! :D
Én is éppem ma kalkuláltam, hogy be kell indulni a heti párbajnak, fel fognak egy kicsit pörögni az események. :)

alma_szósz 2021.01.28. 18:37:05

@Ármándójózsi: az (L) régen az msn korszakban a szivecske volt
aztán lehet totál tévedek

Ármándójózsi 2021.01.28. 18:40:30

@alma_szósz: Pppssszttt... reménykedem benne, hogy így van, de Sütikének a saját megerősítésére várok! ;) :)))

Raspberry Cake 2021.01.28. 18:40:36

@Ármándójózsi: Dehogy, épp ellenkezőleg, sok-sok szívecske lenne:)) Remélem a felpörgetéssel együtt jönnek a váratlan fordulatok is, ugyanis eddig nagyon úgy fest, hogy Vivi visszatérése utáni következő párbaj Merci-Virág között lesz, majd egy Dani-Moh párbaj várható. Amit egyébként cseppet sem bánnék, csak túl kiszámítható így minden.

Raspberry Cake 2021.01.28. 18:41:26

@alma_szósz: Pontosan, emlékezzetek csak a régi szép msn-es időkre:))

kipcsak harcos 2021.01.28. 18:44:13

@úgymond olvasó mmkk:
"Lejárt már tavaszom, elhullatám virágom,
de még szívemhez szól a szív"

"csinos és hódító"
Inkább úgy szoktak jellemezni, főként a csepeli asszonyságok, hogy: szép derék ember :D

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 18:47:29

@Raspberry Cake: Azon a képen ÉN mindenkit megreszelnék, de a legjobban a bal első kis feketét !

Ármándójózsi 2021.01.28. 18:51:47

@SelyemSonkaPini: Tesó!!! Hogy mondhatsz ilyet!!! (A mamit nem, többi stimmel!!!) és az a KIBASZOTT TISZTELET??? Az hol a lónak a faszában marad??? VIGYÁZZUNK ezzel...

Raspberry Cake 2021.01.28. 18:52:51

@SelyemSonkaPini: Eddig még az előző szériás Adri volt vágyaid netovábbja,nem? :))

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 18:55:29

@kipcsak harcos: se csepeli, se asszonyság nem vagyok, úgyhogy maradok a hódítónál :P

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 18:55:48

@Raspberry Cake: Hol van az már Drága Sütim ! :) Most Vibri a favoritom, de mondom a többi is
jöhetne a képről ! ( Igen Ármi, a mama is ! Én már megengedhetem magamnak :)

Sőt, ha Grincs nem lenne grincs, akkor a testére rá tudnék gerjedni erősen !
Ilyen vagyok... őszintén játszok :D

Ármándójózsi 2021.01.28. 18:55:53

@Raspberry Cake: Férfibarátomnak mindenki IS a vágyai netovábbja, de nem szabad őt bántani ezért, mert SZÍVBÜL játszik és TÍZTELETTEL és jóságból tesz mindent!!!

Cérnahuszár 2021.01.28. 18:57:42

@Raspberry Cake: tetszik ez a riport
azon gondolkodom még, hogy lehet tetszett vivinek bálint, mert ugye nagyon zavarban volt amikor együtt vacsoráztak
utána volt az hogy bálint ráüvöltött, és kizavarta a szobából?

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 18:57:45

@Ármándójózsi: Igazad van tesó ! Tehát most nekifutok tisztelettel:

A jelzet képen látható hölgykoszorú minden tagjával kezdeményeznék intim együttlétet és végre is hajtanám örömmel, amennyiben ehhez beleegyezésükkel bírnék !
Maradok tisztelettel sk. stb.

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 19:00:23

@Ármándójózsi: De milyen jól mondod drága Tesvírem ! Felnézek Rád, mint egy félistenre, iszom szavaidat !
(Ugyanakkor szívesen bebasznék Veled és matt részegen együtt kötnénk bele fúbe/fába és vernének szarrá az éjszakában mindkettőnket...)
De szép is ez....

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 19:01:17

@úgymond olvasó mmkk: Hát ez nagyon szép megfogalmazás, de talán a "kanos barom" is körülírja :D :D

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 19:02:02

@úgymond olvasó mmkk: De a szívem királynője cím az egyértelműen egy valakié..... ezt tudnod kell....

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 19:02:28

@SelyemSonkaPini: most éppen szofisztikált kedvemben vagyok :)

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 19:03:09

@Cérnahuszár adraconis.0.01: EZ a ripor mintha Ficekence-t támasztaná alá....
Csak némi testvéri szerecsen mosdatással, ami érthető.....

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 19:03:39

@úgymond olvasó mmkk: Ki akarod szedni belőlem.... létom ám mire megyel ki ! :D

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 19:04:44

VV Renátó: „Nagyon kíváncsi vagyok, Fruzsi családja hogyan vélekedik majd rólam”
Megmondom őszintén erre ÉN is kibaszottul kíváncsi vagyok !

Ármándójózsi 2021.01.28. 19:05:08

@SelyemSonkaPini: Ez egy olyan költői kép volt, amely a legnagyobb regényekbe való, hogy mennyit is ér a barátság! Az együtt hányunk együtt nevetünk, mindenkit a picsába eküldünk féktelen románca...miközben a pesti házak között már lassan kel fel a nap...

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 19:07:57

@Ármándójózsi: Látom ismered Te is ezt víziót :D :D
ÉS az utak is elkeverednek....

hereverő heverő 2021.01.28. 19:11:25

@SelyemSonkaPini: de hazafelé közlekedni csakis saját lábon szabad, nem "krisztusban" !!!

hereverő heverő 2021.01.28. 19:12:21

Ja.. Lóestét mindenkinek.

Raspberry Cake 2021.01.28. 19:12:27

@SelyemSonkaPini: Csak neked, csak most exkluzív információ: Fru indult 2018-ban a Miss Balatonon. Nem lesz nehéz megtalálni a képen:DD www.instagram.com/p/BkKvA8cDHDb/
@Cérnahuszár adraconis.0.01: Tetszik Vivinek Bálint, fogalmazhatunk szerintem egészen nyugodtan jelen időben is, látható a metakommunikációjából. Fordítva viszont nincs így, kénytelen beletörődni, hogy nem lesz köztük több. Mint 2 haver viszont imádnivalóak együtt:))

Ármándójózsi 2021.01.28. 19:12:41

@SelyemSonkaPini: Ismerem és bérházakat akartam írni, mer úgy jobb lett volna.
Sőt, nincsenek utak... :D

Ármándójózsi 2021.01.28. 19:15:03

@SelyemSonkaPini: Tesó, takard el a szemed, mert most beszarsz, ha megnézed @Raspberry Cake: által linkelt képet, nálam már megtörtént. A többit el sem mesélem...

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 19:17:06

@SelyemSonkaPini: tudom én anélkül is, hogy mondanád.. vibrike a kedvenced :D

Fálki 2021.01.28. 19:19:29

@Raspberry Cake: Azert ez mar egy kicsit tulzas :D :D :D

Cérnahuszár 2021.01.28. 19:19:36

@Raspberry Cake: sztem bálint már elvágta magát vivinél, amikor ordított vele
onnan nincs visszaút, az ilyen tipusú embereknél mint vivi
ezért kérdeztem h a vacsora előtt ordított vagy utána?
tényleg nem emlékszem

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 19:22:49

@Ármándójózsi: Dani szavaival élve " hogy az anyám basszam meg!" Ez a Fru tényleg kib* jó kis bőr! Azt látjátok mire ment vele.....

Raspberry Cake 2021.01.28. 19:25:43

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Biztosan nem felejti el és nagyon rosszulesett neki, de az érzelmei nem múlnak el egy csapásra, hiába tagadta tegnap Ancsának. Időrendileg a közös vacsora után volt Bálint kirohanása.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 19:27:11

@SelyemSonkaPini: a szemüveges lányt? sajnállak de róla lemaradtál:)

Raspberry Cake 2021.01.28. 19:27:31

@Fálki: @repuloezustmokus: Nézzenek oda! Informállak titeket, erre semmi sem elég:DD

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 19:28:57

@SelyemSonkaPini: sajnos alacsony, és ez eléggé behatárolja.....

Fálki 2021.01.28. 19:29:58

@Raspberry Cake: Szerintem borzasztó komoly tevedesek vannak ott, ha ez a lany el tud jutni egy ilyen szepsegversenyen a Top60ba.

A linket es a Vivis kontentet is koszonjuk :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 19:30:35

@Raspberry Cake: nekem elég, Fru gimis korában modelkedett is...vagyis gondolom részt vett pár jásznagykun fotózáson.

Fálki 2021.01.28. 19:32:32

@repuloezustmokus: De 166 venti alatt ezeket a modelljelolteket nem zavarjak haza? Vagy a Répáshoz vagy a Woodmanhez?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 19:36:57

@Fálki: Én sem vagyok egy langaléta, de én 170 alatt mindenkit hazakuldenék, és akkor még kegyes voltam.
szerintem ez elég sok tévképzetet okozhat ezekben a csajokban, képesek azt hinni hogy micsoda karrier vár rájuk...

Ármándójózsi 2021.01.28. 19:37:34

@Raspberry Cake: Ugyan kérem, csak meg kell figyelni, hogy néz Bálintra, az mindent elmond, nem kell ezt túl bonyolítani. :)))

Raspberry Cake 2021.01.28. 19:40:55

@Fálki: Női szemmel nézve, szerintem ő a legszebb az idei szériából a lányok közül, ha csak a külsejüket nézem. A fogai valóban nem a legesztétikusabbak, azt egy fogorvossal rendbe tudja rakatni, a magasságáról nem tehet. A műsorban látott viselkedése, jelleme alapján viszont unszimpátiát vált ki belőlem.
@repuloezustmokus: Ezt nem tudtam, csak gyanítottam. Linkelni tudsz róla ekkoriban készült képeket?

Fálki 2021.01.28. 19:42:32

@repuloezustmokus: Gondolom nincs olyan, h modelltorveny, ami szabalyozna a magassagot, de csak van valami irott/iratlan szabaly...

Nyilllllván Fruzsina se az a lany volt kint, se akkoriban, se kozvetlenul a villalét előtt, mint akivé Csulabácsi mellett vált, de azert igencsak komoly onbizalomra vall, hogy ilyen rendezvenyen el mert indulni.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 19:43:51

@Raspberry Cake: persze nem tehet róla, de akkor is, szegény olyan ott a képen mint vmi ovis a sok nagylány közt. az anyukája szólhatott volna neki:)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.28. 19:44:20

villalakóknak szerencséjük van, hogy zsolti gazda nem költözik be versenyzőnek :)

Cérnahuszár 2021.01.28. 19:44:22

@Fálki: én úgy tudom 170 legalább kell

TheLynx70 2021.01.28. 19:46:02

Na, ideértem. :) Frunak jó teste van, ez tény. A személyisége már kérdéses, ma rendkívül toleráns vagyok, tehát azt mondanám, kétséges. :) Ha férfi lennék, átgondolnám még a hancúrt is. :) Lehet, jönne két gyerek, kis ház fehér kerítéssel és kutyával. :) Persze, a férfi is húzhat gumit! :D

Fálki 2021.01.28. 19:46:03

@Raspberry Cake: Mondjuk azert ez nagyon erosen a felhozatalnak is volt koszonheto.

A 3napos zabagépet ne is szamitsuk, Gina és Amanda... Inkább őket se. A két szőke csitri nyilvan legalja, Vivi meg Vivi... és akkor tenyleg eljutunk oda, hogy marad a Timar csalad szemefénye. De ez inkabb csak ilyen vakok kozott a felszemu helyzet ez, mert szerintem boven maximum csak atlagos csaj ez.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 19:46:46

@Cérnahuszár adraconis.0.01: egyszer azt olvastam valamelyik magazinban, hogy az ideális modell magasság 172 és 182 centi között van.

Raspberry Cake 2021.01.28. 19:48:05

@Ármándójózsi: Nyilvánvaló, a tekintete mindent elmond szavak nélkül is:))) Nem is beszélve a Belevalós tartalmakról. Arra utaltam, hogy kis tüske biztosan maradt benne a törtentek miatt, de túllépett rajta, minden a régi közöttük.

SirLemming 2021.01.28. 19:48:16

Szép jó estét mindenkinek.

A vérfarkasoknak üzenem: Telihold van papíron hivatalosan este 8:30 magasságától. Hogy nem látni a felhőktől ne izgasson szabad a négy fal közti átváltozás, de üvölteni rá csak a helyi együttélési szabályzatban megjelölt decibel alatt szabad.

Tiszelettel:
HV Boszorkánymágusdoktortáltossámán en- és konklávé

Fálki 2021.01.28. 19:50:47

@Fálki: Rossz a link, nem a képre visz, ne kattintsatok.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 19:51:42

@Fálki: 172-185 cm, az ideálisnak a 176-180-at tartják. a 172 az a kategória, ahol még növésben van a jelölt, ha nem nő tovább akkor max reménykedhet,. de bizonyos dolgok már el vannak zárva.
ez persze a divat modellség, azt nem tudom hogy szépségversenyen mi az elvárás, de ott is hasonló lehet

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.28. 19:52:37

rokon csajok kérdezték hogy lehetnek magasabbak mert modellkedni szeretnének.
mondom nekik sípcsontot eltörik azt asszem fixatör externával nyújtják biztos nem fájdalmas , de a szépségért meg kell szenvedni (meg a magasságért)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 19:53:00

@Fálki: én is hasonloan gondolom, bennem nem okoz olyan érzést, hogy uristen bár ilyen testem lenne..

Ármándójózsi 2021.01.28. 19:53:04

@Raspberry Cake: Tudod, ha engem kérdezel, szerintem még tüske sem maradt benne. Nem vette azt már akkor sem fel nagyon komolyan amikor megtörtént, nemhogy több, mint egy hét elteltével. Szerintem már eszébe sem jut.

Fálki 2021.01.28. 19:53:29

@repuloezustmokus: Akkor vegkepp nem ertem, hogy juthatott el eddig a rostaig...

TheLynx70 2021.01.28. 19:53:58

@SirLemming: Sok kolléganőm panaszkodik, hogy nem tud a teliholdtól aludni. :O

SirLemming 2021.01.28. 19:55:18

@repuloezustmokus: Van akkora banzáj ez a balatoni szépségverseny hogy ilyesmit korlátozzanak?

Fálki 2021.01.28. 19:55:26

@Fálki: @repuloezustmokus: Csak a kommentelok kozul tudnek mondani kapasbol minimum harmat, akik osszehasonlithatatlanul jobb nok, mint Bakonyi Renátóné.

Ármándójózsi 2021.01.28. 19:55:58

@TheLynx70: Húzza be a függönyt, vagy engedje le a redőnyt... :/
A szkeptikus vérem ilyenkor már kezd elindulni az agyamba, ha ilyeneket hallok...

Krétagarbó 2021.01.28. 19:56:12

@SirLemming: nem tudom, hol jegyzik. (Sztem sehol)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 19:56:37

@Fálki: lehet hogy ez is olyan mint a VV, ahol mindenki Győzi rokona, ismerőse, vagy látta már élöben Győzit..

Egyfejű 2021.01.28. 19:57:40

Csodamurkos jó estét mindenkinek!

hereverő heverő 2021.01.28. 19:57:49

@SirLemming: szerintem nincs. A többi lány is max. átlagos. Mellesleg Miss Balatonra Szolnokról fognak versenyzőket? Asszem nagyon ellazsáltam a földrajzórákat.

TheLynx70 2021.01.28. 19:57:55

@Ármándójózsi: Ők "érzik", a redőny nem segít! :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 19:57:59

@hereverő heverő: engem a redőny sem akadályoz meg abban, hogy megbolonduljak a teliholdtól :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 19:59:17

@SirLemming: a miss balaton az ilyen celeb szépségverseny a dukaireginával meg a horváthévával...ja meg az iszakeszterrel.

readonlyvv 2021.01.28. 20:00:18

van remény, hogy Blümchen kiesik?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 20:00:20

nekem egy kicsit olyan szegény ember miss hungaryja

SirLemming 2021.01.28. 20:00:21

@TheLynx70: @úgymond olvasó mmkk: @Krétagarbó: Imádom. Mindig nézem legalább pár percig, feltölt.

TheLynx70 2021.01.28. 20:00:57

@úgymond olvasó mmkk: Vérfarkas vagy? :) úgymond vvfarkas olvasó mkk? :)

readonlyvv 2021.01.28. 20:01:01

@repuloezustmokus: Eszter is 135 centi, ő sem modell az én szememben

Raspberry Cake 2021.01.28. 20:01:12

@Ármándójózsi: Lehet, hogy neked van igazad, nem látunk Vivi fejébe. Ancsa tegnap gondoskodott róla, hogy emlékeztesse őt erre.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 20:02:12

@TheLynx70: nem, csak érzékenyen érint a telihold :))))))

Ármándójózsi 2021.01.28. 20:02:22

@TheLynx70: Érzik a faszt!!! Kivi lennék, ha beraknám őket egy olyan házba ahol nincs ablak és halvány fogalmuk sem lenne, hogy egyébként mikor van telihold újhold fogyóhold satöbbi és megmondanám, hogy írják le mikor aludtak szarul, lenne ott meglepetés... :/

hereverő heverő 2021.01.28. 20:03:02

@SirLemming: baszki, napelemes (holdelemes) lemminget se láttam még sose

MsIreneAdler 2021.01.28. 20:03:46

Szépséges teliholdas jóestét mindenkinek :).
Mit offolkodtok éppen?

Egyfejű 2021.01.28. 20:04:12

Én nem vérfarkas vagyok, hanem valami más :), de nálam is bezavar a telihold.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 20:04:19

@Ármándójózsi: valóban, valaki a faszt érzi éccaka, és nem a holdat :DDDD

Egyfejű 2021.01.28. 20:05:29

És még az egyfejem is egész nap fájt, úgyhogy együttérzek posztírónkkal.

SirLemming 2021.01.28. 20:06:16

@hereverő heverő: Ha meghívásos és ismer valakit... Valamiért csak az első sorba tették.

@repuloezustmokus: Tehát pénzmosoda? :D

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ugyan kérlek, nincs mit.
BM M.A.G.U.S. szabályrendszer szerint?

MsIreneAdler 2021.01.28. 20:07:23

@hereverő heverő: uh. A fogát hova rejtette a képen?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 20:10:04

@SirLemming: az iskolai fotokon is mindig elore rakták a kicsiket

TheLynx70 2021.01.28. 20:11:50

Nagyjából Ármándóval értek egyet teliholdilag, de ha ti érzitek a teliholdat, abba nem szeretnék beleszólni. :) Ti tudjátok és érzitek. :) Lehet, én leszek a HV Moh-ja? :D Mindenkivel EKG? :O :D

hereverő heverő 2021.01.28. 20:13:24

@MsIreneAdler: a piros fürdőruhás szőke szájában vanak.
másik ismerős fentről harmadik sor, balról harmadik: Oldal Cintia, lóvé island 2019

Egyfejű 2021.01.28. 20:13:27

Most leszámítva a centiket és kritériumokat, el lehet ismerni Fruról, hogy formás vagy mutatós, mittomén, de nekem nem tud hatni a rossz kisugárzása miatt. Vagyis szépnek nem látom.

Raspberry Cake 2021.01.28. 20:14:00

Tegnapi kedvenc jelenetem Vivcsi&Bálint Nusret Gökçe (alias Salt Bae)-féle mozdulattal történő murvaszórása volt:DD

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 20:15:13

@Krétagarbó: a kevésbé szerencsések egyiket sem. szörnyűséges :D

TheLynx70 2021.01.28. 20:16:38

Majd beszéljünk már Robiról is, mert nekem ő még mindig "sötét ló", nem gondolom feltétlenül nyertesnek, de odaérhet.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 20:17:36

@Egyfejű: formásnak formás, de akkor is vannak kritériumok, és ezt nem irigység mondatja velem

SirLemming 2021.01.28. 20:17:44

@hereverő heverő: :D Napelemnek is jó lesz végülis.
Egyébként van szentimentális oldala is meg sima csodálat, hogy épp ide alakult ki, szerencsénkre.

@MsIreneAdler: Ha erre most azt írnám amire gondoltam bajban lennék. :)
De nem, leginkább bohóckodok az ezoterikus/stb dolgokkal.

Nekem is lassan kezd befájdulni a fejem de az front lesz.

Raspberry Cake 2021.01.28. 20:17:55

@hereverő heverő: Igen, ő is rajta van a képen, csak gondoltam már nem nagyon emlékeztek rá, meg az egy másik műsor volt. Azt hiszem ő is csak 163-165 cm körül van.

hereverő heverő 2021.01.28. 20:18:54

@Gia: Süti találta, 2018 Miss Balaton

Egyfejű 2021.01.28. 20:20:43

@repuloezustmokus: Egyetértek, izé, EKG :) Bele kell jönnöm még a hogyvót-szlengbe.

hereverő heverő 2021.01.28. 20:20:58

@SirLemming: Tréfát félre, sokat néztem-nézem én is. Van távcsövem és Hold-térképem is ehez a tevékenységhez.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 20:21:56

@hereverő heverő: jaj mondja meg nekem drága fijam, hogy az ottan a Hold vagy Nap?

TheLynx70 2021.01.28. 20:22:33

@Egyfejű: Persze, formás. Én is elismerem. De amilyen rosszindulat áradt belőle, azt Vivi fejezte ki a legjobban, amikor kihívta párbajra, mindenféle körítés nélkül. :) Respect!

hereverő heverő 2021.01.28. 20:23:28

@repuloezustmokus: nem mindegy az magának, Master Galillei? hiszen pont ugyanolyannak látja

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 20:23:31

@SirLemming: két napja fáj a fejem, épp itt az ideje, hogy valaki másé is fájjon :) (viccelek)

TheLynx70 2021.01.28. 20:24:08

@repuloezustmokus: És ez tényleg lovagiasság? :) Csak kérdezem...

Gia 2021.01.28. 20:24:29

@hereverő heverő: köszi!Mintha láttam volna rajta ilyen fürdőruhát bent is.
Szegény,ekkor még nem sejtette,hogy lesz az életében egy nagyon nagy ő... :-P
Egy tapló pufirizsa.

TheLynx70 2021.01.28. 20:24:56

@úgymond olvasó mmkk: Jujj! Elkezdett fájni. :( Vudu! :D

hereverő heverő 2021.01.28. 20:25:49

@TheLynx70: de a lovasság miatt nem fog nyerni. olvassatok már rendesen! Jönni fog a lovasság és mindenkit lekaszabolnak.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 20:26:14

@hereverő heverő: hát éppen ez az, hisz így honnan tudom hogy éjjel van e avagy nappal?

Egyfejű 2021.01.28. 20:26:22

@TheLynx70: És már várom a mai adást, hogy fogja felütni a fejét a Fruban lakó sárkány (nem rokon fajta, elhatárolódom tőle :D)

hereverő heverő 2021.01.28. 20:26:24

@Gia: igen, ebben szokott fürdeni.

TheLynx70 2021.01.28. 20:27:27

@hereverő heverő: Csak a holdat? Én binokulárral is imádtam nézni a csillagokat. Még frankó csillaghalmazokat is megfigyeltem, nyilván nem olyan élességben, mint látcsővel.

hereverő heverő 2021.01.28. 20:28:18

@repuloezustmokus: hajnalban kukorékolnak a kakasok, onnaStól elkezded számolni a másodperceket. Ha eljutottál 43200-ig, akkor van este. Mehetsz aludni, a kakas majd ébreszt.

TheLynx70 2021.01.28. 20:29:28

@TheLynx70: Bocsánat, távcsővel. :)

MsIreneAdler 2021.01.28. 20:30:17

@hereverő heverő: nekem nem ismerős ő, csak Fru. Azért ja, ott a harmadik sor jobb szélén vannak érdekességek. De gondolom ez inkább ilyen bikini body szépségverseny, az arc meg annyira nem is fontos.

@SirLemming: franc. Most már mindenképpen tudni szeretném, mit akartál írni :D:D. Úgyhogy légyszíves!
Egyébként nekem is egész nap olyan volt, mintha ült volna valaki a nyakamon.

Gia 2021.01.28. 20:30:29

Ma néztem vissza a vv4 azon részét ahol Anikó mint rosszkislány bekerült.Még csak 20 múlt de már nem tudta megmondani,hogy hány pasival feküdt le.20-ig számolta.....

Fu Szekh Li 2021.01.28. 20:30:31

@Ármándójózsi: Pedig máshova kellene az a vér, mert ilyenkor felajzódnak a csajok :)

@repuloezustmokus: Melyik sorban? :D

hereverő heverő 2021.01.28. 20:30:50

@TheLynx70: dehogyis csak a Holdat. M31 (Androméda), M42 (Orion) M45 (Fiastyúk) már mind megvoltak. Néha a binokulár hasznosabb mint a távcső (nekem refraktorom van) mert sokkal nagyobb a látómeződ.

TheLynx70 2021.01.28. 20:35:16

@hereverő heverő: Ezek nekem is! :D Téli (jeges) éjszakákon, egy 10x50-es binokulárral, állvány volt, hogy ne remegjen a kezem. :)

TheLynx70 2021.01.28. 20:36:21

@hereverő heverő: Csodálatos! Minta a múltba néznél. :)

Fu Szekh Li 2021.01.28. 20:36:28

@hereverő heverő: Androméda meg a Fiastyúk még ok. De Orion is?
Kétkapura játszol, mint Robi?

hereverő heverő 2021.01.28. 20:36:38

@úgymond olvasó mmkk: refraktor=lencsés teleszkóp. A tükrös teleszkóp a reflektor

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 20:37:15

@MsIreneAdler: lényeg hogy legyen fejed, és ne száradjál ki:)

hereverő heverő 2021.01.28. 20:39:31

@Fu Szekh Li volt taxi meg láttunk egy Ladát, érted: Hehe, jó a nick :))
Orion már csak akkor volt, amikor Cassiopeia elhagyott és totál kivoltam. Ő meg elhívott egy vadászatra, és hát tudod milyenek ezek a hosszú lesek. Én kivertem neki, ő kiverte nekem, de semmi buzulás. Buzulás az nuku

Ármándójózsi 2021.01.28. 20:39:58

@TheLynx70: Talán azért, mert a múltba is nézel. :)))
Húúúú, milyen jó egész éjszakai beszélgetéseim voltak már erről, mondjuk meleg nyár éjszakán a Balaton partján ülve...

hereverő heverő 2021.01.28. 20:40:16

@TheLynx70: Hát, a múltba nézel. Amit látsz, az évezredekkel előtt volt.

TheLynx70 2021.01.28. 20:40:20

@Fu Szekh Li volt taxi meg láttunk egy Ladát, érted: Az Orion (téli) csilagkép csodálatos. :) Nekem viszont a MIB jutott eszembe. :DDD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.28. 20:42:26

flesselek vagy tényleg asztrológia a téma?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 20:43:43

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): a kos ma a vénusz jegyébe lép, miközben a mars a harmadik házba hátrál, ráadásul a hold sem látszik tisztán, ami csak egyet jelenthet: borús az ég.

MsIreneAdler 2021.01.28. 20:44:57

@repuloezustmokus: kábé :). Én is erre jutottam, mikor megsasoltam a felhozatalt :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.28. 20:45:34

@úgymond olvasó mmkk: a bakokat ez hogy érinti?mire számíthatok kedves jósnő?

TheLynx70 2021.01.28. 20:45:36

@hereverő heverő: Tudom, csak az érzést próbáltam átadni, de úgysem sikerül. :) Neked nem is kell, de talán kedvet kapnak mások is. :) Ez az igazi "csillagok között". :)

MsIreneAdler 2021.01.28. 20:46:42

@repuloezustmokus: gonoszak vagyunk :), de jól esik!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 20:47:17

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): tiszta, csillagos égre biztos nem. a közelmúltbéli születésnapod emléke öntsön beléd lelked: lesz még csillagos éccaka.

@hereverő heverő: ne nevess, halálosan komolyan beszélek :DDDD

TheLynx70 2021.01.28. 20:48:17

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nem, nem ez asztronómia. :) De igazad van, beszéljünk a VV-ről. :)

Fu Szekh Li 2021.01.28. 20:49:12

@hereverő heverő: Azért ő egy elég kétes figura volt. Megerőszakolta az asszonyt, nimfát csábított el, egy ilyen alakkal együtt vadászni...

hereverő heverő 2021.01.28. 20:50:02

@TheLynx70: ÓÓÓ nem, valóban. És tényleg csodálatos.

Gully Foyle a nevem
Terra a nemzetem
A mélyűr a lakhelyem
Halál a végzetem

hereverő heverő 2021.01.28. 20:52:17

@Fu Szekh Li volt taxi meg láttunk egy Ladát, érted: De ha egyszer éhes voltam banyek...Sajnos nem jött egy Aries sem, de a távolban láttunk egy Cetust. Meg még távolabb egy fehér vitorlát (Vela)

Fu Szekh Li 2021.01.28. 20:55:51

@hereverő heverő: Távolban egy merész tivornya...
Szóval nem volt otthon cigi, és vettél a gyerekéből :D

hereverő heverő 2021.01.28. 20:55:57

@TheLynx70: bizony. tudtam, hogy te tudni fogod

hereverő heverő 2021.01.28. 20:57:46

@Fu Szekh Li volt taxi meg láttunk egy Ladát, érted: Igen. Aztán ketten elszívtuk a les közben Orionnal, és utána nem is tűnt rossz ötletnek amikor felvetette, hogy ő nekem ... nem tudom, akarok-e róla beszélni.

TheLynx70 2021.01.28. 20:57:57

Oké, akkor Vivi-Fru párbaj, Renátó mozgósítja a táborát! :) )

TheLynx70 2021.01.28. 21:00:47

@úgymond olvasó mmkk: TÁBORÁT! :DDD Na! :) Van neki, mert láttam a yt videón. :)

Krétagarbó 2021.01.28. 21:01:18

@úgymond olvasó mmkk: @TheLynx70: úgy érti, az ellentáborát. Ahányszor megszólal, annyiszor emelkedik a duplájára.

SirLemming 2021.01.28. 21:02:51

@hereverő heverő: Nem csodálkozom már semmin. :D
+ emeletes EKG a múltbanézéssel kapcsolatban is.

@úgymond olvasó mmkk: Vicc nélkül megyek most az algoflexért... :D

@MsIreneAdler: Nyem!:)

@Fu Szekh Li volt taxi meg láttunk egy Ladát, érted: Más kor más szokások. :D

Fu Szekh Li 2021.01.28. 21:03:57

@hereverő heverő: még szerencse, hogy nem Priaposszal mentél a szőlőbe...

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 21:05:52

@TheLynx70: hát persze, a varázslók is léteznek :))))))

@Krétagarbó: fájdalom, hogy egyáltalán foglalkozni kell ilyen véglényekkel, mint rencsó.

@SirLemming: neménvótam :) én cataflamot tolok 3. napja, holnapra már talán elmúlik.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.28. 21:06:05

@repuloezustmokus: állandóan felvértezel valami állatnak , tegnap nyúl ma kecske.

"hiúságom a porba tiprod , nem fogad be a szalon,
telihold világítja a tájat , már csak apró neutrinó vagyok."(balzac)

MsIreneAdler 2021.01.28. 21:07:01

@SirLemming: ne már, csak pici betűkkel írd ide, csak súgd meg :)!

Fu Szekh Li 2021.01.28. 21:09:21

@MsIreneAdler: Szerintem, hogy neki vér és nem hús.

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 21:09:51

"Orális szexszel tartották fel a rablót egy pozsonyi benzinkúton"

Ezek a szlovákok mennyivel előttünk járnak.....

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 21:10:36

@SelyemSonkaPini: oda még csak most ért el a hír? :)))))

TheLynx70 2021.01.28. 21:11:06

Nem csalódtam Vivcsóban, én kedvelem ezt a kihívást. :) Virág és Merci pedig majd küzd legközelebb. Vagy Dani és Moh, mert Dániel kitalálja, hogy Moh néz...! Az ilyen lesz :D : www.youtube.com/watch?v=miMYd5WiXHs

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 21:12:14

Nézd, bementek a szobába
a fiú és a leányka.
Szép ott, együtt de jó!
Felgyúlnak forró tűzben,
ülnek csendben, szótlanul.
Most megmozdulnak tétován:
tűzforró csók ég már a lány
bimbóként nyíló ajakán.
Így játszanak a szobába'
a fiú és a leányka.
Szép ott, együtt de jó!

Ármándójózsi 2021.01.28. 21:12:18

@MsIreneAdler: Mit nem tudsz elképzeni, a rablót, vagy az orális szexet??? :S

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.28. 21:12:20

@SelyemSonkaPini: olvastam nem engem pippantotak le csak szólok , állítólag az ipari kamerán ármándó volt 21 szál vörös rózsával és fülig érő szájjal.(állítólag)

evacat 2021.01.28. 21:12:52

Ha már a casting rejtelmeiről beszélgettünk az előbbiekben.
Robiról: tavaly volt a Royal vodkának egy reklám-vetélkedő sorozata a YT-on.
www.youtube.com/results?search_query=royal+vodka+robi

A másik indexes VV fórumon pedig pont ma szúrtak be képeket, videókat
Robi Éjjel-nappal Budapestes szerepléséről.

Én kedvelem Robit, csak azt keresem, hogy ha itt lassan mindenkiről kiderül,
hogy kinek a kicsodája, akkor egyáltalán minek leforgatni az évadot? Üljenek
körül egy asztalt osszák el a 36 millát meg a költségvetés egy részét, oszt
jónapot. Az a sok hülye meg nézze a Discoveryt, meg a NatGeot.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.28. 21:14:53

@repuloezustmokus:
"jó-jó ,de a csók már kevés
leányka az ablakon benéz,
a fiú többet akar
ekkor a lány megszólalt:
Jegyeket bérleteket !"

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 21:15:50

@evacat: vodka? triplán hajlá lóbelt!

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.28. 21:16:01

@evacat: a videót nem ismerjük ellentétben az italt igen .

MsIreneAdler 2021.01.28. 21:16:38

@Ármándójózsi: a forgatókönyv nem stimmel.
Rabló : ide a pénzt!
Lány : nem sz.phatnálak inkább le?
Rabló : ja, de.
Lány (teli szájjal) : halló rendőrség...?

???

evacat 2021.01.28. 21:16:46

@evacat: Persze az " az a sok hülye" oszlopos társaságban én is vastagon benne vagyok:))

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 21:17:17

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Álmaimból fölver éneke engem,
s virrasztani sarkall szívszerelemben.
Cupidonak arany nyila szivemben,
lángjai mardosva gyötrik a mellem.

Fu Szekh Li 2021.01.28. 21:18:10

@MsIreneAdler: Már itt tartotok??? Hajrá szurkolok :D

Krétagarbó 2021.01.28. 21:19:24

@SelyemSonkaPini: az önfeláldozó benzinkutasnő :DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 21:19:36

@SelyemSonkaPini: minket egymásnak teremtett az ég! pián sem fogunk összeveszni sosem :DDD

Ármándójózsi 2021.01.28. 21:20:33

@MsIreneAdler: Istenem, profi volt a lány. Szopás közben mindent is tud. Kiszolgál, kávét főz, telefonál, kommentet ír a hogyvoltra... csak a rabló ezt nem tudta.

SirLemming 2021.01.28. 21:20:48

@Fu Szekh Li volt taxi meg láttunk egy Ladát, érted: @MsIreneAdler: Ugye milyen szarul néz ki? Nem véletlen nem írok ilyeneket...

@evacat: csak abból nincs nézettség se értékesíthető reklámidő. Rádásul mai napig nem tudnám hogy van cipo & baxx ruhamárka.
Mindig a Tetves és dugó jut eszembe a nevéről...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 21:21:17

@Ármándójózsi: nekem már meg van, tehát be ment a rablo, hadonászott, de az elado kimenekult, és bezárta a rablot, és elment segítségért, és mire visszaértek, egy másik növel volt a rabló, aki éppen dolgozott...

MsIreneAdler 2021.01.28. 21:21:17

@Fu Szekh Li volt taxi meg láttunk egy Ladát, érted: ott tartunk, hogy még mindig nem értem, hogy lehet orális szexszel feltartóztatni egy rablót :).

hereverő heverő 2021.01.28. 21:22:55

@MsIreneAdler: Azt hívják úgy, hogy szopás fogcsikorgatással. Az a rabló nem mert még megmozdulni se, nem hogy elszaladni.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 21:23:23

@MsIreneAdler: nem az szopta le, akit megtámadott, hanem a raktárban volt egy másik csaj...gondolom ilyen esetekre

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 21:23:37

"A BBC Wales Today című műsorban élőben kapcsolta Yvette Amost, aki otthonából bejelentkezve mesélt arról, hogy milyen tapasztalatokat szerzett munkanélküliként a járvány ideje alatt. "

ÉS a csaj mögött a könyvespolcon ott figyelt egy ménkű nagy műBré ! :D :D
Itt van:
index.hu/mindekozben/poszt/2021/01/27/hatalmas-dildo-viritott-a-konyvespolcon-mikozben-eloben-jelentkezett-be/

Cérnahuszár 2021.01.28. 21:24:29

@evacat: pár napja félálpmban láttam egy reklámot a tv-ben, asszem az is valami vodkás volt, és nagyon hasonlított robira az egyik szereplő
ha látom még, mutatom

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.28. 21:24:38

@repuloezustmokus:
"a tűz nem jó , ha mellet éget
álomból kedvesed fel nem vered,
virrasztani csak teliholdkor szeretsz
biza íjászt(cupido) soha ne flekkenezz."(balzac)

TheLynx70 2021.01.28. 21:24:45

@Fu Szekh Li volt taxi meg láttunk egy Ladát, érted: Nagyon jó! :) Lenne válaszom (zeneileg) is, de nem szeretnék tovább offolni. :)

Krétagarbó 2021.01.28. 21:25:11

@MsIreneAdler: tudod, van az a mondás, hogy hagyd magad, előbb szabadulsz. Csak a rendőrökre nem gondolt.

hereverő heverő 2021.01.28. 21:25:34

@repuloezustmokus: de honnét tudta a rabló, hogy a raktárba kell mennie? Nem értem.

MsIreneAdler 2021.01.28. 21:26:23

@SelyemSonkaPini: jaaa. Még így is fura a sztori. Honnan jött a másik nő, és mire fel szopkod idegeneket :D? Áh mindegy, őrült világ ez!

@Ármándójózsi: igazi feleségjelölt, mi :)?

hereverő heverő 2021.01.28. 21:26:37

no és én elhanyatlok. Nem a raktárban, és nem raboltam ki senkit. szép estét, fejfájásmentes éjjelt.
sziasztok

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 21:27:55

@MsIreneAdler: de most képzeld el menekulsz a raktáron át, és ott van egy másik nö

MsIreneAdler 2021.01.28. 21:28:15

@Krétagarbó: mindjárt megsajnálom a rablót :)

@hereverő heverő: elképzeltem, ahogy morog közben a csaj :D Hogy honnan tudta? Lehet ki volt téve egy nyíl meg a felirat, hogy orália.. Passz :)

Krétagarbó 2021.01.28. 21:28:21

@repuloezustmokus: anál: jobbra nyíl; szopás: balra nyíl? Ha egyenesen előre: ott meg kiverheti?

Ármándójózsi 2021.01.28. 21:30:44

Breaking News!!!
Most kaptam az infót, hogy Renátó az éjjel Gáborral élőzött és azt mondta, nem megy el Frú párbajára, mert Frú most megjátsza magát és haragszik rá, mert barátkozik a másik csapattal és úgy csinál, mintha eddig csak miatta nem kedvelte volna őket.

Egy beteg ember gondolatait olvasták...

MsIreneAdler 2021.01.28. 21:30:48

@SirLemming: nem is ezt akartad írni. No mindegy :'( (sírós emoji :)

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 21:31:28

"Szlovákiában fontolóra vették az anális tesztek alkalmazását"

Hát ez meleg helyzet.... Bemegyek tesztre , nyitom a számat és BUUUUMMMM seggbetolnak

Érdekes hely lett ez a Szlovákia....

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 21:32:20

@Ármándójózsi: Ez most igaz vagy Te találtad ki ?

MsIreneAdler 2021.01.28. 21:32:58

@repuloezustmokus: jah, nekünk is kéne itthonra egy ilyen csaj, aki szopkodja a rablókat, sokkal nyugodtabban aludnék :)

Ármándójózsi 2021.01.28. 21:33:44

@SelyemSonkaPini: Igaz hát! Én hülyeségeket találok ki, ez meg szánalmas...
(Jó, néha az is, amit kitalálok...)

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 21:34:13

Az lehet, hogy telihold van, de én aztat nem lássam, mert itt egy kibeb@szott hóvihar van éppen...
De simán át tudok változni vértevévé, ha van rá igény.

Ja... Jó estét!

Fu Szekh Li 2021.01.28. 21:34:15

@TheLynx70: Hát itt ne is offolj, itt ez nem szokás :D

kipcsak harcos 2021.01.28. 21:34:24

@SelyemSonkaPini: gyorsan lefutású stockholm szindróma :D

MsIreneAdler 2021.01.28. 21:35:35

@Ármándójózsi: ez komoly? De tegnap még örök szerelem volt, nem?

Ármándójózsi 2021.01.28. 21:36:49

@MsIreneAdler: Bakker ezt küldték át Facsén. Mittudomén, hogy igaz-e, de szerintem igen. A múltkori is azvót.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 21:36:57

@SelyemSonkaPini: a lájv végét én is láttam, de akkor már csak a hülyék az emberek szöveg ment

TheLynx70 2021.01.28. 21:37:16

@ppupu (sivatagi sárkány): Soha nem láttam még Vértevét, pedig otthon vagyok horrorban, úgyhogy légyszíves. :-D

.Zsu 2021.01.28. 21:38:15

@Ármándójózsi: ez most komoly? fúh bazze, ettől az embertől és a faszságaitól egyszerűen nem szabadulunk.

TheLynx70 2021.01.28. 21:38:45

@Ármándójózsi: Igaz hát, csak nekünk, földi halandóknak nehéz elhinni, hogy ilyen létezik.

Cimili2 2021.01.28. 21:38:52

@ppupu (sivatagi sárkány): én se látom, pedig mindig úgy várom, h mikor lesz telihold, mert nagyon imádási.

MsIreneAdler 2021.01.28. 21:39:23

@Ármándójózsi: durva... Azért most megsajnáltam Frut. Azt hiszi hogy várja kint ez a nyomoronc...

.Zsu 2021.01.28. 21:40:19

ÁRMÁNDÓ, ledobod itt a bombát de nincsenek videók, meg cikkek, meg linkek. aztán tisztára itt rákattantunk, de nincs kielégülés. :((((

Gia 2021.01.28. 21:40:51

@MsIreneAdler: Frunak lesz jobb hosszú távon.De sajna úgyis kibékülnek.

MsIreneAdler 2021.01.28. 21:40:54

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): kösziiii :)
(az adósságot is engedd már el lécci a kedvemért :D)

Cimili2 2021.01.28. 21:41:30

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): de jóóóó, h vérteve vagy!! és nem is félek tőled.

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 21:42:49

@MsIreneAdler: Ebben Vadmalac az illetékes... én csak a szolgáltató vagyok. Ha Vadmalac el is engedi, azért a behajtási díjat hát... azt sajnos fizetni kell... de ha nem kérsz számlát megoldhatjuk okosba :DDD

.Zsu 2021.01.28. 21:42:57

@Gia: persze, hát a Frú hibázott! majd szépen ha bocsánatot kér a Recskától, és törleszt neki akkor esetleg(!) kegyesen megbocsájt.

Cimili2 2021.01.28. 21:43:23

@Gia: persze, kibékünek, de előbb jól lealázza rencsula, mert azt szereti fru.

TheLynx70 2021.01.28. 21:43:37

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): Basszátok meg, megijedtem a hörrenésektől!!! És egy púpból jött! :(((

MsIreneAdler 2021.01.28. 21:43:52

@.Zsu: ilyenek ezek a férfiak :D:D. Azt hiszem mindjárt a Google segítségével elégítem ki a....kíváncsiságomat :)

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 21:44:11

Nahát... mondjuk mit csodálkozunk, mitől lenne más mint benn volt ?
Ez egy állat tényleg ! Egy beteg állat....

Fu Szekh Li 2021.01.28. 21:44:17

@úgymond olvasó mmkk: Ezt nézd, micsoda gyönyörűség az sárga napszemcsi azzal a kalappal együtt: www.youtube.com/watch?v=fPVF5lTw8Pk&ab_channel=biamaku

MsIreneAdler 2021.01.28. 21:44:46

@Gia: persze, csak elképzeltem, ahogy jön ki a párbajra, ez a mocsadék meg szarik a fejére..

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 21:45:05

@SelyemSonkaPini: Tezsvírem... ne sértegessük az állatokat...

MsIreneAdler 2021.01.28. 21:46:59

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): naaa:) Malacka már erre sem jár, nem fogja megtudni!!!

TheLynx70 2021.01.28. 21:47:21

Egyébként itt már mindenki offol. :DDDD Megint! :DD

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 21:48:24

@TheLynx70: Nem is. Néha ekézzük Csula urat. Az nem offolás.

TheLynx70 2021.01.28. 21:48:46

Pofám befogtam! :))))

Ármándójózsi 2021.01.28. 21:49:01

@.Zsu: Ez volt a kérdés az FB-n, amire jött az általam leírt válasz: kepkezelo.com/images/aze8vzpt1medm6vyyxt5.jpg

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 21:49:26

@MsIreneAdler: Azért remélem nem fogsz zokogni Bakonyiné Jóindulat Fruzsina miatt.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 21:49:30

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): rencsula és az úr egy mondatban említése azért túlzás

Gia 2021.01.28. 21:49:44

Fruzsina anyukája vajon mit fog szólni Pufirizsa újabb téveszméihez?
Egyáltalán mi vár el a kis köcsög?Hogy Fru egy hétig a hálóban a falat bámulja??

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 21:50:52

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Az Ápoltak Viadaláig még 10 perc

Krétagarbó 2021.01.28. 21:51:38

@MsIreneAdler: képzeld el, éjszakánként hány férfi indulna meg rabolni :))

Egyfejű 2021.01.28. 21:51:50

Ha az a dolog Renátóval igaz - márpedig mér ne lenne - , akkor egyfelől még jobban össze vannak gabalyodva a huzalok a fejében a csávónak, mint azt gondoltam, másfelől tulajdonképpen várható volt, hogy ilyen konteói lesznek a ténytől, hogy Fru jól merészeli érezni magát ahelyett, hogy elsorvadt volna az utána való vágyakozásban.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 21:52:58

@Gia: az a legkevesebb hogy a falat bámulja a hálóban

Cérnahuszár 2021.01.28. 21:53:15

@Gia: hogy meri fru jól érezni magát nélküle....

végig kellett volna sírnia amig ki nem jön

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 21:54:09

@úgymond olvasó mmkk: Qrva kukorica... megvót. Félve kérdezem: Proli úr az nem probléma?

MsIreneAdler 2021.01.28. 21:55:09

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): zokogni nem. Meg persze láttam milyen undorítóan viselkedik, de akkor is megsajnáltam, nem tehetek róla, ilyen vagyok.

.Zsu 2021.01.28. 21:55:44

@Ármándójózsi: wow. micsoda csoport. azért minket jobban szeretsz?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 21:55:44

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): úgy döntöttem, ma már többet nem szenvedtetlek :) nem probléma.

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 21:55:56

@MsIreneAdler: Majd nézd meg a következő pár napot, fel fog támadni...

MsIreneAdler 2021.01.28. 21:57:13

@Krétagarbó: ja, ott állnának sorban a kamrában!! Igazad van rossz ötlet. Célponttá tenném a kecót :)

.Zsu 2021.01.28. 21:57:36

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): a csirke kész, a brokkoli kész. és én is készen állok ppupu törzsőrmester. tisztelettel.

@Ármándójózsi: de amúgy köszönöm az infót :*

@MsIreneAdler: ugyeee? én nem találtam semmit a 3 perces gyorcsekkután.

Fu Szekh Li 2021.01.28. 21:57:39

@úgymond olvasó mmkk: Pedig most akartam írni, hogy kemény vagy, mint a büfésszendvics.

TheLynx70 2021.01.28. 21:57:55

@Egyfejű: Elmeroggyant, és ha lennének érzéseim, sajnálnám Frút. :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 21:58:05

Nem tudtok a saját házi szavazásunkon kívül valahol Vivi-Fru szavazást?

SirLemming 2021.01.28. 21:58:26

@MsIreneAdler: Túl sokat feltételezel rólam. :D Kb ez lett volna a kimenetel.

@Ármándójózsi: Oh mein Gott! De jó hír!

@Gia: Egyelőre jobban aggódok hogy mennek a haverjaival óbégatni a párbajra.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 21:58:52

@Fu Szekh Li volt taxi meg láttunk egy Ladát, érted: nem tudom sokáig játszani nagyezsda tábornoková asszonyt esténként :(

Fu Szekh Li 2021.01.28. 21:58:58

@.Zsu: És szerinted ppupu tud még állni?

Gia 2021.01.28. 21:58:58

Rencsiéknél otthon már a bejáraton sincs ajtó nemhogy a szekrényeken.....

Ármándójózsi 2021.01.28. 21:59:28

@.Zsu: Dehogyis!!! Mert ott legalább engem szeretnek!!! <3
(Nem én vagyok ilyen csoporban küldték a képet!!!!!!!!!! :DDD )

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 21:59:31

@úgymond olvasó mmkk: A kula összeszorult bennem és vigyázba vágtam magam :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 22:00:06

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Kezdődik az Ápoltak Viadala!

Krétagarbó 2021.01.28. 22:00:08

@MsIreneAdler: akkor kellene sajnálni, ha minél tovább együtt maradna Rencsóval.

Gia 2021.01.28. 22:00:49

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): A face vv oldalán láttam szavazást,17 % volt Frunak.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 22:01:03

Sziasztok, szép estét! :)

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): Köszi. :D A rohanásban majdnem elégettem a pogácsámat, mert elfelejtettem, hogy ki kéne kapcsolni a sütőt, de megúszta. :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 22:01:42

Petinek kényszeres mozgása van... nagyon nagyon érdekelne milyen cuccot szív

tvbuzi 2021.01.28. 22:01:46

Végre nem VV Anikó

2021.01.28. 22:01:59

pp a tiszteletemre izráéli tisörtöt vett fel!:D

.Zsu 2021.01.28. 22:02:13

jajdejóóó, Pééter. örülök

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): ohh elnézést alezredes úr.

@Ármándójózsi: itt is volt h szerettek.....:D

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:02:41

Felkúr, hogy képtelenek egyesek felkelni...

.Zsu 2021.01.28. 22:02:55

@vágtázó vadmalac: olvassa a HVt. így fejezi ki h támogat téged

Cimili2 2021.01.28. 22:03:20

hogy kattog a mű tőgy fejés közben.

Krétagarbó 2021.01.28. 22:03:26

@tvbuzi: mondjuk bakizik Ancsa helyett is

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 22:03:53

szerintetek bálint olvassa még a hv-t?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 22:03:55

@Cimili2: Szia! Igen, szerencsére. :D Reméltem, nem Ancsa lesz. Már csak Győzőt kéne végleg elraboltatni és akkor minden jó lesz. :))))

Krétagarbó 2021.01.28. 22:04:19

Elvették a csokit!! brühühü !!

TheLynx70 2021.01.28. 22:04:24

@úgymond olvasó mmkk: Ppupuból vértevét csinált a kommentszekció (nyócharminctól), én szégyellem magam, vagy nem! :D

tvbuzi 2021.01.28. 22:04:35

@Krétagarbó: az nem baj. Ancsától rosszul vagyok valamiért

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:04:36

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): az tuti. De olyan nagy pofáraesés lesz neki...

@.Zsu: talán holnap! Addig marad az Ármándó-forrás!

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 22:05:21

Annyira de annyira nehéz ez a hét...

Azért a palacsintához tojás is kéne kicsi bogarak

2021.01.28. 22:05:37

@.Zsu: @ppupu (8 óra 30 tól vérteve): @Kiégett Hobbynyúl: hellóóóó.

kedves pp, ha olvasod... küggyé pénSZt, toda raba!:] köszipuszi!^^

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:05:51

@SirLemming: de annak meg nem lenne semmi értelme, vagy csak én nem értem... :)

tvbuzi 2021.01.28. 22:06:06

Végre egy úgymond

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:06:35

Na, beindult a gonosz törpe...
Nem baj, kontraproduktív.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 22:06:39

@vágtázó vadmalac: Szia Malac! :)
@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): Olyan extra kívánságaid vannak. Ők megoldották a kenyeret is sütőporral. :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 22:07:16

@Ármándójózsi: Erre vártam. Eddig tartott az aranyos vagyok, kedves vagyok álarc. Talált maga mellé valakit, és ismét a régi Grincs...

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:08:01

Természetes dolog a bújciii....

tvbuzi 2021.01.28. 22:08:19

Ménem a nyugiszobában sexőnek?

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 22:08:46

Dani baszod, ha se..be dugod akkor visítozik :D

.Zsu 2021.01.28. 22:09:00

@tvbuzi: ezt énsemértem. lehet ott nem éjszakázhatnak mindig?

Krétagarbó 2021.01.28. 22:09:47

@MsIreneAdler: főleg, hogy anyuci meg apuci is azt nézi a tények helyett...

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:10:07

Annyira jól csinálja Dani, besza, behu...
És még Bálint csapja ki, mert zavarja, hogy ott kefélnek...
Eszem megáll

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:10:41

Virág mehetne anyja picsájába, már elnézést...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 22:11:06

@Cimili2: Arra elég nagy a választék. :D

.Zsu 2021.01.28. 22:11:07

Virág idegesítő. mi az h eleged van a témából kedves Virdzsi? ott szexeltek mások mellett. persze h téma.
A nők meg gonoszak, és féltékenyek. mmkk. most épp Vivire.

tvbuzi 2021.01.28. 22:12:44

Szóval ezért csinálja Proli a szaunában

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 22:12:55

@.Zsu: Az nem érdekes, tudod? Most is hiszti van, mert neki a szex központi dolog... a nagy sértődés: akkor szakítsunk. :D

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:13:01

Virág milyen egy öntelt kis punci....

Cimili2 2021.01.28. 22:13:03

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): a f@szé nem húznak ejszakára a nyugiba.

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:13:41

Kiváncsi vagyok, ez meddig fog tartani...de ez a lány egyre vállalhatatlanabb...

Womanity 2021.01.28. 22:13:53

ők nem ba**nak, hanem szeretkeznek....nagyon romi <3

Cimili2 2021.01.28. 22:14:02

@Krétagarbó: dani bort iszik és vizet...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 22:14:18

Komolyan, hozok popcornt. :D

Krétagarbó 2021.01.28. 22:14:22

Dani mióta ilyen romi?!

Sugárzik az ostobaság belőle, ahogy a riportszobában beszél.

gazo 2021.01.28. 22:14:35

Dani probalja felszpni magát?

.Zsu 2021.01.28. 22:15:05

@Kiégett Hobbynyúl: sajnálom őt igazából. :( mindig erre jutok.
meg nehezebben viselem már el, mint a Danit.

2021.01.28. 22:15:20

@Cimili2: @MsIreneAdler: háló!

nem tarhálok, csak a feles sékeljeire tartok igényt, nehogy butaságokra költse el.;]

Cimili2 2021.01.28. 22:15:24

virdzsi egy önző pitsa.

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 22:15:37

Az elmúlt pár perc beszélgetése alapján Virág nem normális.. illetve sík hülye

Krétagarbó 2021.01.28. 22:16:14

@gazo: biztos most próbálja Virdzsit kipakolni a villából. Mégis, hogy lehet bent szakítani máshogy??? :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:16:23

Nem hiszem el, hogy olyan jó ez így, hogy egy féltucat ember ott fülel...

LaciHogyVoltol 2021.01.28. 22:17:23

@Womanity: nem basznak, ááá...csak análisan szeretkeznek...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 22:17:27

@Krétagarbó: Valami kell, másként ez nem elviselhető. :D
@.Zsu: Megértelek, szánni való sajnos tényleg. Ennyire sivár legyen valaki lelkileg, pluszban ennyire egoista, és lecarjon másik 6 embert...

gazo 2021.01.28. 22:17:47

@Krétagarbó: :) és az a fura, hogy most és pont most úgy tűnik van valami a Dani féle “kislány vagy” narrációban

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 22:18:30

Ezeknek a gusztustalan játékoknak az értelmét még nem bírtam felfedezni

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:18:44

Covidosok, nem éreznek szagot...

gazo 2021.01.28. 22:19:52

Fru körme csak úgy világít a szarból kifelé

Cimili2 2021.01.28. 22:19:52

trágya kell a műkörmök alá.

.Zsu 2021.01.28. 22:20:37

@Kiégett Hobbynyúl:
meg itt arról van szó, h a szexből kap önértékelést. és örömöt, persze.
nem ok ahogy viselkedik, csak próbálom megérteni őt.

Merci fehér felsőben könyékig a trágyában :D

tvbuzi 2021.01.28. 22:20:56

Hatos! Faszt, kilences!

gazo 2021.01.28. 22:21:34

Merci kezet mosott közben, mert zsebredugta a kezét...

Krétagarbó 2021.01.28. 22:21:52

@Kiégett Hobbynyúl: vicc nélkül: én most azt éreztem ki ebből a pár percből, hogy Virágnak az is Dani "szerelmének" kimutatását jelenti, hogy Dani dugja (és most mindegy, hogy egyébként az jó -e neki, vagy sem.)
És most, hogy Dani feldobta, hogy inkább ne legyen szex, ez Virágnál úgy kódolódott, hogy nem is szeret igazán, már dugni sem akar. Dani ezt szerintem vette is, pont emiatt húzta még jobban Virágot a témával.

tvbuzi 2021.01.28. 22:22:43

Szerintem Peti tök vicces

.Zsu 2021.01.28. 22:23:10

most PP direkt trollkodik és nem pörög :D
NE hallgass senki PETII, pörögjéél mint egy bekokózott mókus, én szeretem!

Cimili2 2021.01.28. 22:23:13

@Krétagarbó: igen, hiúsági kérdést csinalt dani felvetéséből.

gazo 2021.01.28. 22:23:25

3 napos munkahét, mi a fax

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:24:08

Na megyek megnézem van-e mignon a hűtőben...

Womanity 2021.01.28. 22:24:10

@Krétagarbó: szerintem még az "is" is elhagyható, szerintem számára ez az egyetlen jele a szeretetnek, szerelemnek és a törődésnek.

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:24:13

@Krétagarbó: milyen önelégült mosollyal kerdeute, hogy mi fáj...

SirLemming 2021.01.28. 22:24:48

@Krétagarbó: Sajnos én is így értékeltem.

@MsIreneAdler: Engedd el. :)

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): Sós, vagy kar?

LaciHogyVoltol 2021.01.28. 22:25:07

Egyszer szavazzuk már meg a német ezekre az egyértelmű eldontendo kérdésekre... Plusz jó visszajelzés lenne a szerkik nek, hogy nem, ettől a két szerencsétlentől nem szeretnénk kérdezni.

Krétagarbó 2021.01.28. 22:25:20

@Cimili2: igen, el se jutott az agyáig a többiek érve. Mondjuk Daniról nem gondolom, hogy most hirtelen megvilágosodott, ez már kifelé játszás. Annyira bután átlátszó szegény.

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:25:31

@MsIreneAdler: Azért megnéztem és láss csodát, van!!!

.Zsu 2021.01.28. 22:26:15

@Ármándójózsi: @MsIreneAdler: jaj, hát miattatok kívánom a mignont egész nap :D
elültettétek bennem a kívánalmat.

2021.01.28. 22:26:33

Minden het harom napos, nehogy le legyenek terhelve. De milyen lepukkant allapotban van a villa!

K_Attila 2021.01.28. 22:27:13

Túl kicsi az a kitakaró logó, egész Danira kellett volna méretezni.

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:27:46

@.Zsu: Kivettem, hogy szobahőmérsékletű legyen, mert úgy a legfinibb!!!
1 csokis, 1 citromos, 1 puncsos.

Krétagarbó 2021.01.28. 22:28:07

@gazo: mondjuk én már bevezettem volna MINDENHOL IS :D

TheLynx70 2021.01.28. 22:28:11

@.Zsu: Én csirkepörköltet fogok enni nokedlivel, mellé savanyú uborkát... .D

Cimili2 2021.01.28. 22:28:16

@Ármándójózsi: remélem nem találtál.:PPPPP

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:28:19

@Ármándójózsi: neked az ott terem, vagy mi :)?

@.Zsu: igen, már több napja cukkol vele Ármándó, de soha nem hagy nekem belőle :)

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:28:43

@VV10 Velőtrázó Vélemény: A seggfejek is le vannak pukkanva, csodálkozol?

.Zsu 2021.01.28. 22:28:43

@Ármándójózsi: a puncsosból és a csokisból kérek!

2021.01.28. 22:29:02

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): volt lepcsanka a multkori terefere ota?

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:29:11

@Ármándójózsi: stipistopi puncsos (oké, tudom, hogy nem vagyok meghívva, de mignooon :D)

.Zsu 2021.01.28. 22:29:46

@TheLynx70: fuh azsem rossz. jó étvágyat!!
de most toltam be egy tányér sült csirkeszárnyat, szal most édesség kellene:)))

2021.01.28. 22:30:08

@Ármándójózsi: nem csodalkozom, csak megallapitottam a tenyt

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:30:23

@MsIreneAdler: @.Zsu: Terem, mint a bébirépa a magaságyásban, ha csepegtetik.
A rendeléseket felírtam, majd meglátjuk...

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 22:31:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Sajna nem volt rá idő... Meg kéne hozzá valami fájin krumplit venni a piacon, mert a bótiak nagyon sz@rok

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:32:11

@Ármándójózsi: Zsolt gazda dugdossa a hűtődbe :)

2021.01.28. 22:32:15

Lobi a versmondo lany a zsebtevebol

readonlyvv 2021.01.28. 22:32:20

nem lehetett valódi trágya, amilyen kézmosási szokásuk van 2 nap múlva elvinne a coli fertőzés az összeset

Krétagarbó 2021.01.28. 22:32:22

Merdzsó tud írni? Neeeeeee

.Zsu 2021.01.28. 22:32:26

@Ármándójózsi: én pár napja megkérdeztem hogy melyik városban élsz (ugye még SB nézés ügyében merült fel)de ugye nem válaszoltál.... pedig most a mignonokért szívesen elmennék.

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 22:32:33

@Ármándójózsi: Jut eszembe a zasszony csinált kávés bonbonokat, el kéne tévednem a hűtőig...

Viszont a hó esik basszus

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 22:33:05

@Krétagarbó: Tökéletesen jól láttad. Virágnál nagyon nagy baj van, mert ezzel azonosítja a szeretetet egy "férfi" részéről. :-((((

tvbuzi 2021.01.28. 22:33:11

@Krétagarbó: csak nyomtatott betűkkel

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:33:17

@MsIreneAdler: A Zsolt gazda dugdossa neked, amíg tele nem lesz!

SirLemming 2021.01.28. 22:34:36

@MsIreneAdler: Na jó... még a végén féltékeny leszek.

Bálint :D :D

Kár, hogy elmúlt ez a hét, tolhatták volna a párbalyig.

2021.01.28. 22:34:41

meg kell hagyni, minosegi zsotivaltas volt ez az elozo rotolos zsotihoz kepest

readonlyvv 2021.01.28. 22:34:50

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): az igluban tároljátok, hogy zavar a havazás benne? :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 22:35:09

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): Kávés bonbon... most... most... ez nem ér. :DDDD

Cimili2 2021.01.28. 22:35:20

zsoltgazda felkérdezi az ápoltakat, h hogy érezték magukat a héten (3nap).

TheLynx70 2021.01.28. 22:35:55

@repuloezustmokus: Ragadozó vagyok, vagy mi a fene. :) És nagyon fáradt, most a VV-t sem nézem. Olvaslak titeket, az elég. :)

2021.01.28. 22:35:55

@Kiégett Hobbynyúl: pedig danie eleg kis szeretet, nem? :)

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:36:08

@Ármándójózsi: a hűtőről beszélünk még mindig :)! Remélem :D

2021.01.28. 22:36:36

@Ármándójózsi: mondd neki hogy GYERE!!!!!

.Zsu 2021.01.28. 22:36:51

Fálki és Adamadam, mielőtt bementek gyakoroljátok a versírást, rímfaragást, ez a szerkesztők vesszőfutása.
bár ha belegondolok én leszek az egyik szerki, szal ezen változtatni fogok.

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:37:12

@MsIreneAdler: Jaaaaaaaaaa, a hűtőt??? Azt is.

gazo 2021.01.28. 22:37:24

Törpapa a nagytétényi lépegető

2021.01.28. 22:37:38

Ha a tevenek hot mondunk, akkor az mukodik ugy mint a lonal?

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:38:09

@SirLemming: miért lennél :)? Semmi okod rá!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 22:38:31

Na, ez elég brutálra sikerült ami a gazdahét lezáró performance-ot illeti. :-)

2021.01.28. 22:38:38

@gazo: Kavboj meg a Jar Jar

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 22:39:09

@VV10 Velőtrázó Vélemény: A pletykák szerint igen. :)
@.Zsu: Éljen! Kezdem unni ezt a vers - és dalírást. :D Több különféle építmény kell az udvarra, de úgy, hogy Fálkiékat ne szívassuk nagyon. :D

tvbuzi 2021.01.28. 22:39:10

A picsába, itt is esik a hó :((((

nicu71 2021.01.28. 22:39:33

@Majom1Parádé: szó szerint pusztító. xd

.Zsu 2021.01.28. 22:39:38

@Ármándójózsi: oksa, hétvégén megyek Budapestre, rml lesz még addig mignon.

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:39:44

Ez annyira szar volt, hogy már majdnem jó. De nem.

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:39:48

@Ármándójózsi: jóféle pasi ez a gazda, de nálam csak a hűtőt pakolhassa! Csuhajla :)

gazo 2021.01.28. 22:40:13

Na most ezek azt hiszik minden mezőgazdász bűgatyában csárdásra kapcsolódik ki ?

2021.01.28. 22:40:34

ott a szoli meg a kaja, de tiszta szar az udvar

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 22:41:06

Robi: Előtte nem fürdünk le?
Fru: NEM!

Kábel Barát 2021.01.28. 22:41:27

Dani 2 sort képtelen megjegyezni.

2021.01.28. 22:41:30

baszki mennyi meteorologus van itt, tiszta facebook

nicu71 2021.01.28. 22:42:06

@Majom1Parádé: Miss Higiénika megszólalt,stílusosan.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 22:42:29

@Majom1Parádé: Ez csak azért van, mert ahogy @MsIreneAdler: is írja, Higiénika... :D

2021.01.28. 22:42:33

Olyanok vagytok, erre a par napra mar minek furodjon?

tvbuzi 2021.01.28. 22:43:02

Jajj, te, Rencsi baba

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:43:13

@.Zsu: Ne most gyere, hanem következő héten, akkor lesz a Super Bowl. Igérem tele lesz minden, a hűtő is!!!

tvbuzi 2021.01.28. 22:43:30

Seggem köztetek Merci

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:43:44

Baszdmeg ki akart záratniiiii...

gazo 2021.01.28. 22:43:54

A kis csajszid Merci két hete még talpnyalózott

readonlyvv 2021.01.28. 22:44:29

Merci fanok visszaszavazzák Frút

tvbuzi 2021.01.28. 22:44:44

A szarkavarás folytatódik

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:45:02

@Ármándójózsi: ugyanez suhant át az agyamon, modt meg puszi puszi... Broáf

SirLemming 2021.01.28. 22:45:17

@MsIreneAdler: Oh Azt mondod nincs rá okom? Hmm... mindjárt elérzékenyülök.

Magyarázza meg nekem valaki miért jó dolog a szolárium?

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:45:27

@readonlyvv: Lófaszt!!! Sima liba, mint mondtam.

tvbuzi 2021.01.28. 22:45:56

@readonlyvv: Merci vágja maga alatt a fejszét

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 22:46:53

@readonlyvv: A hólapátolás zavar reggel... de az kib@szottul

.Zsu 2021.01.28. 22:47:33

jaj mindig megsajnálom a szarabb helyzetben lévőt és akinek nem áll jól a szénája. amikor sporteseményeket nézek akkor is.
most Frut is.
De hajrá Vivi persze!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 22:48:08

Danika a kis rohadék is érzi a vesztét...

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:48:09

@SirLemming: azt mondom :)
A szolit viszont nem tőlem fogod megtudni, én fiatal koromban többször próbáltam, és mindig ropogósra sültem benne :)

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:48:31

@.Zsu: Majd mindjárt nem fogod, ha beindul a rosdzindulat henger.

tvbuzi 2021.01.28. 22:48:36

Merszike miért Fruhoz állt?

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:49:13

@.Zsu: na ugye, örülök, hogy más is így van ezzel :)

SirLemming 2021.01.28. 22:49:42

Dani vajh Bálint miatt Vivizett be vagy Virág miatt?

readonlyvv 2021.01.28. 22:49:45

@tvbuzi: szánalomból, jószívű a kis patkolt arcú leány

Cimili2 2021.01.28. 22:50:05

@tvbuzi: ezaz. imádtam volna, ha ő sem állt volna frú mögé.

2021.01.28. 22:50:10

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): mekkora teve vagy te? harom telepulesen egyszere?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 22:50:20

Merci ezt most alighanem elqrta, lehet a számító kis nyomi Virágnak lesz némi esélye? Nemár...

Krétagarbó 2021.01.28. 22:50:28

@tvbuzi: szerkik mondták neki, mert senki nem akart odaállni.

2021.01.28. 22:50:39

@SirLemming: jol lehet keresni vele

Pink Martini 2021.01.28. 22:50:43

@Ármándójózsi: azt hiszem elkéstem, de a puncsosat nagggyon szeretem én is

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 22:50:46

@SirLemming: Bála miatt, de hidd el Vircsike is. :D

tvbuzi 2021.01.28. 22:50:49

Frunak több mint 5 barátja megy el a phárbajra?

Womanity 2021.01.28. 22:51:10

remélem Merszikének bevágják a kiejtésére irányuló fondorlatos terveket a legújabb és legcuncibb öribarijától

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:51:19

Majdnem bejött a troll válasz.

Krétagarbó 2021.01.28. 22:51:27

@SirLemming: jó a kérdés! Nehezn, de sztem esnek le neki a dolgok szépen lassan.

TheLynx70 2021.01.28. 22:51:46

@SirLemming: Mert úgy nézhetsz ki utána, mintha egy napig kapáltál volna egy hektár földet. :))

kipcsak harcos 2021.01.28. 22:51:53

Izzanak a távirányítók :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 22:52:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Elkezdett esni és az ismerősök egyből riadóláncban küldték az infót...

2021.01.28. 22:53:28

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): sosem fogom megerteni, hogy miert olyan nagy hir ez

2021.01.28. 22:53:56

@Majom1Parádé: merci nem eloszor vetodik arnyekra amikor csapatot kell valasztani

edimörfi 2021.01.28. 22:54:19

Gyere Jose Armandó!!!!!!!!!!!!! Ja, nem.

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:55:05

Olyankor mi van, ha senki nem áll mögé a párbajozónak? Volt már ilyen?

Cimili2 2021.01.28. 22:55:17

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): nálatok nem jár hókotró?? nálunk éccaka is fog jönni, s ha kell reggel is. pedig ez kisebb falu, mint a tied.

Ármándójózsi 2021.01.28. 22:56:06

@MsIreneAdler: Asszem Szefós Zsuzsu-nál volt, nem?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 22:56:33

@MsIreneAdler: Azt hiszem volt már rá példa, amikor mindenki qvára utálta és mindenki rá is rakta a jelét. De sajnos konkrátan nem emlékszem névre.

SirLemming 2021.01.28. 22:57:01

@MsIreneAdler: Na ide a zsepit.

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Kb. :D

@Kiégett Hobbynyúl: @Krétagarbó: Kimegy Renátó levágja neki. A haját is.
Ettől még inkább az erőviszonyok helyes megítélése. Fru azért pöttyet többet érdemelt volna. Sajnálom, itt lett volna az esély egy jó kis vízválasztó széthúzásra.
De Vivi hogy örült..

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 22:57:42

Így aztán szegény "akárkinek" magának kellett mondani a "kortárs beszédet"

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 22:58:04

@Cimili2: De a ház előtt meg udvaron ha megmarad a szívás... De holnap plusszok lesznek el fog olvadni.

MsIreneAdler 2021.01.28. 22:58:13

@Ármándójózsi:
@Majom1Parádé:

Én nem emlékszem ilyenre, de ugye én nem vagyok guru. Azért mi szar lehet már magadat búcsúztatni...

Cérnahuszár 2021.01.28. 22:58:24

sajna merci nagyon felületes, csak a látszat után ítél....
mekkora pofon lesz neki ha kimegy és megtudja hogy fru ki akarta záratni

2021.01.28. 22:58:52

@Fálki: engem egyre jobban irrital a gusztustalan foga, csale es ocsmany sarga, fogkovel

Fálki 2021.01.28. 22:59:40

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Szerintem sokkal elobb meg fogjak neki mutatni. Mostanaban a videobejatszasokban nem szoktak finomkodni a szerkesztok.

2021.01.28. 22:59:46

@Cimili2: most nem fog menni a hokotro, mert bent van fru szajaban, olyan csale mint a hokotro eleje

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 23:00:35

Azért az előzetesből látszik, hogy Fru egyből visszaállt a régi önmagára... mondjuk várható volt

2021.01.28. 23:00:44

Ha mar a fogazatokrol beszeltem, passzolo zenei alafestes youtu.be/vE-dIBOl3iQ

Fálki 2021.01.28. 23:00:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Engem meg ez a merhetetlen butasag, lustasag es egydimenzios gondolkodasmod.

Eddig Vivit es Viragot butáztuk folyamatosan, de ez a lany messze a legostobabb harmojuk kozul...

Cimili2 2021.01.28. 23:00:59

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): ja, így ok. az nekem csak 3 meter+ a terasz.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 23:01:32

@Fálki: Mercike olyan lesz ebben az esetben, mint a faék. Nem fogja érteni.

pomac 2021.01.28. 23:01:36

ez direkt így volt vagy el van baszva :DDD

2021.01.28. 23:02:02

jose mar eleve igy volt vagy el lett baszva?

Egyfejű 2021.01.28. 23:02:40

Na, feneegye, lemaradtam kb.mindenről. Majd visszaolvasom holnap, mivót, hogyvót. Most inkább leviszem a fájós egyfejemet aludni - már, ha hagy a telihold, ugye. Jóccaka!

Cimili2 2021.01.28. 23:02:55

@Majom1Parádé: szerintem se. mint ahogy azt sem ertette meg, h mohval nem ledz szex.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 23:03:08

@SirLemming: Grincset azért nem tudom sajnálni, az az igazság. Sajnos nem felejtem el azt a fröcsögést, amit lerendezett még Ginamandáék társaságában. Vivi örült, persze, ő szerintem abból indult ki, hogy a 3 fiú fog odaállni mellé.

TheLynx70 2021.01.28. 23:03:55

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Mert ha télen leesik két centi csapadék, arra nem számítunk. :) Aki bármilyen logisztikával foglalkozik, átkozódik és szidja a telet, és mindenki mást. :D Én is ezt teszem. :)

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:04:35

@Egyfejű: Szakad a hó, hagyd már azt a teleholdat, ha nem mondták volna, most Zsolt gazdával álmodnál...

2021.01.28. 23:04:46

ilyen zabalas utan nem csak marhatragya lesz az udvaron

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 23:05:23

A qrva kijárási tilalom. Most hogy fogok vérteveként ámokot futni az utcán... ráadásul a hóban... Picsába...

Cimili2 2021.01.28. 23:05:59

@TheLynx70: en is ezt teszem, mert a jardakat baxnak letakarítani es kurva meredekek nalunk az utcák.

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:06:06

Kibaszott Győző felszopás...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 23:06:22

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): Simán. Végy egy kutyát és fuss Forrest, fuss. :D

Fálki 2021.01.28. 23:06:29

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): A sivatag hajójának nincs munkaigazolása késő esti kijárásra?

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:07:20

@vágtázó vadmalac: és azt is mondta valakinek, hogy színeset fog kakálni....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 23:07:23

@Cimili2: Hú, ne is mondd. Hegyen laktunk, élmény volt a lejutás... amolyan lutri, és volt, hogy nem mentünk sehová.

2021.01.28. 23:07:41

@Fálki: hat en sose tartottam tobbre, egyertelmuen ostoba

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 23:08:19

Azért se nézem meg, hogy itt esik vagy sem. Majd reggel kiderül. :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 23:09:08

@Fálki: Basszus tényleg...van... országos...
@Cimili2: kémműholdakhoz ha hozzáférsz :D

Cimili2 2021.01.28. 23:09:08

@Kiégett Hobbynyúl: ja, nagyon szar. bár idén rendeltem csizmara felcsatolható csúszásgátlót. azóta sem kellett hasznalnom.

SirLemming 2021.01.28. 23:09:54

@MsIreneAdler: Na de mire tetszik gondolni... Ha összesírom a billentyűt az nem jó.
:D

@Kiégett Hobbynyúl: Igen. Csak ez így már száncsi fáncsi. :D

Bírom, hogy Vivi felkapcsolt jófej havercsajba. Még mindig nem a legélesebb kés a fiókban, de standard emberré 'nemesedett'.

Post Modern Prometheus 2021.01.28. 23:10:05

Vivi VS Fru: strawpoll.com/58d7acxzq
93.33% [112] - 6.67% [8] a jelenlegi állás Vivi javára, szavazz, ha még nem tetted volna meg, erre egészen szombat este 22:30-ig van lehetőséged.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/ozyp3xep1
TOP 3:
- Bálint: 37.20% [122]
- Robi: 34.15% [112]
- Vivi: 17.68% [58]

2021.01.28. 23:10:42

@Cimili2: annak szivas aki otkor menne a jardan, mert elotte senki nem takarithatta le :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 23:10:58

Dani brutálisan hülye...
Plusz látszik, hogy az összes répa elfeküdt, mert nem gondozták rendesen.

SirLemming 2021.01.28. 23:11:15

@Kiégett Hobbynyúl: Definiálták valahol, hogy élő kutya kell? Plüss nem játszik?

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 23:11:22

Arra gondoltam milyen érzés lenne, ha nem látnánk két hétig Roggyant Ármándót...

2021.01.28. 23:11:37

@SirLemming: vivi korabban is ilyen volt, de csak a belevaloban mutattak

2021.01.28. 23:11:53

RAMMSTEIN! BANG-BANG!

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:12:02

Győző kövessen be téged a fosó lidérc örökre!

.Zsu 2021.01.28. 23:12:13

na végre valami igazi ébresztőzene!! :D

SirLemming 2021.01.28. 23:12:26

Végre egy értékelhető ébresztő.

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 23:12:30

Aki ezzel ébresztene, annak letépném az arcát... is

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:12:54

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): Kössz... Nem is tudtam, hogy roggyant vagyok...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 23:13:19

Baromi idegesítő ez az ébresztő. Egy géppuska nincs, hogy szétlőjem a hangfalakat?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 23:13:42

@Cimili2: Tudom. Ráadásul nálunk ott az utca végén egy kereszt utca, utána pedig egy vizesárokkal elválasztott szántóföld van. Láttam autót átugratni oda, mert a marha elindult a tükörjégen, mondván majd megoldja. :DDD
Egyébként az előnye, hogy marha gyorsan le leleht érni, ha van ez a műanyag bobod. :DDDDDD

2021.01.28. 23:13:47

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

2021.01.28. 23:14:07

Rammstein koncertre akarok menni most

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 23:14:19

@Ármándójózsi: Joseph ne viccölj... rád ilyet nem mondanék, hááát tesó vagy TISZTELETTEL

nicu71 2021.01.28. 23:14:32

@.Zsu: kurva jooo volt.Rammstein,jeee

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:14:54

@SirLemming: ööö azt hiszem én most mmkk arra gondolok, amire te :D
Viszem a zsepit, csak el kell lapátolnom a havat!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 23:14:59

1000x inkább a klasszikus zenék, amikre régebben keltek.

Cimili2 2021.01.28. 23:15:21

@nicu71: jo, csak nem ebresztonek.

Fálki 2021.01.28. 23:15:41

Mi lesz vajon a kovetkezo tematikus _het_? Mert ugye ez is vagy 4 napig tartott nekik...
Volt valami korabban, ami idén meg kimaradt?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 23:15:54

@SirLemming: Az, aláírom, mert rém kellemetlen lehet, hogy egy emberrel a háta mögött kell szembenéznie a többiekkel, de na. Pláne azzal a háta mögött, akit ki akart záratni. :D Ciki.

2021.01.28. 23:16:31

Vegem van, koszi szerkik! Tessek, a capa youtu.be/GukNjYQZW8s

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:17:04

@vágtázó vadmalac: a kis fogas szájába bekebelezi szépen, lassan. Megvan a kép :)?

nicu71 2021.01.28. 23:18:31

@Majom1Parádé: azokat is imádom.Klasszikus zenei képzést kaptam.A jó zene a lényeg,a stilus másodlagos

.Zsu 2021.01.28. 23:19:03

@Fálki: ilyen katonás hét? vacsoracsatás hét? fogyós, edzős hét?
francsetudja

Merci istenem, ne legyél szánalmas kérlek! téged is sajnállak

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:19:15

Most vessetek meg, de Merci mélytorkozását azért kipróbálnám... Természetesen pusztán kiváncsiságból!

2021.01.28. 23:19:26

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): az, mar csinalta korabban is, meg kell hagyni, ebben tehetseges

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 23:19:49

@.Zsu: Egy katonás hét.... uhhhh valami igazi klasszik kiképző őrmivel...

Fálki 2021.01.28. 23:20:15

@.Zsu: Ahhh, ilyen nem lesz mar szerintem. Raadasul paratlanul is lesznek ugye...

2021.01.28. 23:20:34

Balint most Ellen Barkinhoz hasonlitotta Mercit??? :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 23:20:47

@Ármándójózsi: Nagyon dicséretes ez a tudományos érdeklődés... Végül is... hmmm...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 23:21:28

@Fálki: Nem tudom, de régen volt Fitt hét, meg Olimpia hét, volt X-faktor hét (ezt nem kéne erőltetni), pöttyös-csíkos hét, cirkusz hét...

.Zsu 2021.01.28. 23:21:32

ebben az évadban a fő motívum az ARCMASZK :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 23:21:49

@Ármándójózsi: letolná a banánt így a torkodon, csak néznél :P :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 23:21:53

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): Az az... annyira vártam az elején egy ilyet. Ott haltak volna meg. :D

TheLynx70 2021.01.28. 23:21:59

@Fálki: Pontosan! Egydimenziós gondolkodás! Kiesett a reszelme (előtte a többi csapattárs), és megzuhant, egyből nincs fruttizás... Ahelyett, hogy megmutatta volna magát, beleállt volna konfliktusokba egyedül! Nekem ez a nő hatalmas csalódás. Azt gondoltam, karakán, belevaló, de semmit nem tudott hozni Renátó után sem. És most nem is gyalázkodtam a kommentemben. :)

.Zsu 2021.01.28. 23:22:02

@.Zsu: illetve arcpakoláás

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:22:23

@Ármándójózsi: fogj egy banánt, biztos van a hűtődben, azt hajrá :)

SirLemming 2021.01.28. 23:22:41

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): Virágnyelven: Banán ritkán hal ilyen szép halált.

@.Zsu: Fegyenchét! Magánzárka! Napi 1 óra séta! Beszélgetőbe Győzit nekik!

@MsIreneAdler: Bocsi. Ma nem vagyok 100as. Ez a hét már ilyen. :D

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:23:02

@.Zsu: nem is értem. Lehet ettől olyan gáz a bőrük?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 23:23:40

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): Merci már többször bizonyította, hogy ebben bizony profi.

2021.01.28. 23:23:48

@Fálki: Kire nezve? Ellen Barkin amugy 66 eves

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 23:23:56

6:00 Ébresztő
6:05-6:30 Reggeli torna
6:30-6:40 Tisztálkodás
6:40-7:10 Reggeli
7.10-7:30 Belső körlet....

Valami nem megy flottul egyből 20 fekvőtámasz

Szerintem epic lenne látni őket...

Fálki 2021.01.28. 23:24:06

@SirLemming: Most is egesz nap doglenek.. Ez nekik nem buntetes lenne, hanem nyaralas.

Fálki 2021.01.28. 23:25:03

@VV10 Velőtrázó Vélemény: A fiatal Ellen Barkin kibebaszottul dogos volt, mondom ezt ugy, hogy nem szeretem a szokeket.

.Zsu 2021.01.28. 23:25:06

@SirLemming: 3 napig nem kaptak csokit és mi lett velük :D biztos jól bírnák ezt is :D

@MsIreneAdler: énsem értem, folyamat van vkinek az arcán kence. lehet ha nem lenne, akkor rohadna a bőrük csak igazán.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 23:25:08

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): Fordítva... előbb a belső körlet, aztán a reggeli. Utána parancskihirdetés...stb. :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:25:24

@SirLemming: én a legjobb formámban sem vagyok 100as :). Fejed hogy van?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 23:25:40

@MsIreneAdler: Hehe, de Te is tudod, hogy nem úgy gondolta Armandó...

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:25:49

Csak szólok, hogy világosan leírtam, hogy Merci mélytorkozását szeretném tanulmányozni, kizárólag tudományos céllal és rajta. Aki ezt félreértette szándékosan, mondjon búcsút a mignontól...

TheLynx70 2021.01.28. 23:26:35

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): 6:00 ébresztő ?? Én 4:30-kor kelek. :)

Fálki 2021.01.28. 23:27:26

@TheLynx70: Ma derult ki szerintem az, hogy O pontosan olyan, amilyen Csulabácsi mellett volt. S minden mas a megjatszott.

2021.01.28. 23:27:34

@Kiégett Hobbynyúl: En ilyen hetekre emlekszem youtu.be/QM2SwJFU9os

Foleg a L`Enfantosra.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 23:27:47

@Ármándójózsi: akkor jó, én úgysem jelentkeztem mignonért...

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:28:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ú úú!!!

@Cérnahuszár adraconis.0.01: köszönöm szépen :)

@Majom1Parádé: azt csak Ármándó tudhassa, hogy ő mit szeretne :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 23:28:08

@TheLynx70: Viszont 10:00 Takarodó, villanyoltás és nincs pofázás :D

Te szegény... Én abba 3 nap után belehalnék

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 23:28:40

@TheLynx70: Tudod ki kelne akkor? .... Ezek odabent akkor fekszenek buli után...

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:29:24

@Fálki: EKG és még szombatig tovább fog ereszkedni a mocsárba, ez boritékolható.

ppupu #Fantom for President 2021.01.28. 23:29:27

@Ármándójózsi: Baszod, nem veszik ezek komolyan, hogy a tudomány érdekében milyen áldozatokra vagy képes. Hálátlan népség.

SirLemming 2021.01.28. 23:30:44

@MsIreneAdler: Köszönöm a kérdést, még a nyakamon. És épp nem fáj.

Ok, én is itthagyok egyet:
www.youtube.com/watch?v=4zPtltSoC7w

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:30:57

@Ármándójózsi: jó jó! Buktam a mignont. Megérdemlem. :'( (tudod, mi ez, ugye? :D)

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:30:59

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): Most mond meg! Az ember a lelkét, meg mindenét kiteszi, de ez sem elég...

TheLynx70 2021.01.28. 23:31:28

@Majom1Parádé: Muszáj, de holnap már péntek. :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 23:31:44

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ja, babás hét az tuti volt mindig. Amikor valaki megrázta a babáját és az érzékeny szerkezete jelzett, hogy "meghalt". Most mondjuk 5 fiú, 3 lány lesz bent. Ezért is jó lett volna, ha Vivi Danikát hagyja kint a párbajon.

2021.01.28. 23:31:59

@Fálki: Hat a Farkangyalban az volt, igen.

TheLynx70 2021.01.28. 23:32:53

@ppupu (8 óra 30 tól vérteve): Én meg itt pofázok... :D Jól esik, lelazít, hétvégén majd alszom :)

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:33:06

@SirLemming: na az remek hír. Jó kis nosztalgia zene ez a Rammstein nekem :).

2021.01.28. 23:33:16

@Kiégett Hobbynyúl: Napi parancs, Kulso korlet, Fegyvertisztitas, stb.

SirLemming 2021.01.28. 23:33:57

@Fálki: :D Valóban. Nem lehetne annyira szadistát csinálni TVben amilyet lehetne.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 23:34:19

@Fálki: Bizony, bizony. Megrepedt a máz, amit magára akart erőltetni.

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Hú de régen volt már. :-)

Fálki 2021.01.28. 23:34:25

@Majom1Parádé: Huuuu, tenyleg, a babás hét mekkora szivatas volt... Megerdemelnék.

.Zsu 2021.01.28. 23:34:50

@Majom1Parádé: asszem a babás hetet mindig utáltam. idegesített.

2021.01.28. 23:35:23

@MsIreneAdler: ott voltam a Ringen :P

Ezt ismered? youtu.be/10JDA8SvwX8

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 23:36:21

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Így, így. És hányszor dobták vissza, mert mindig akadt valami apró hiba, akár a tárban. Ennek ellenére imádtam. :D

2021.01.28. 23:37:47

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ringen, beszelek hulyeseget, Park

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:38:52

@Ármándójózsi: :*

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én még sajnos nem voltam, inkább csak régebben hallgattam, az újabb számaikat nem nagyon ismerem. Illetve ezt pont igen :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 23:39:24

@.Zsu: Azt én is. Valahogy nem találtam szórakoztatónak.

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:39:46

Rencsibaba mit fog szólni, hogy Frú ekézi Danit? Vagy most már lehet, mert Vivi mögé állt?
Mondjuk érdekes, hogy ez történt, meg, hogy milyen megértő lett hirtelen a többiekkel kúrás ügyben...

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:40:29

@.Zsu: én még nem láttam babákat. Szerintem szivatasként jó. De miért volt idegesítő?

2021.01.28. 23:41:10

Jart mar amugy mas is Nurnbergben a Zeppelin mezon? Durva.

TheLynx70 2021.01.28. 23:42:19

@Fálki: A babás hetet én sem bírnám (magamból indulok ki), én szimpátiából megszavaznám nekik. :-)

Fálki 2021.01.28. 23:42:34

Msot hogy heten maradnak, igazan kaphatnanak valami jo kis kozossegi, állóképeséget és csapatmunkat kivano feladatot.

En adnek valami sportosat, mint ami pl anno a BB1-ben volt, hogy virtualisan el kellett futniuk Rómáig.
Vagy életben kellene tartaniuk egy tuzet 0-24et, 2 órás őrségváltással...

.Zsu 2021.01.28. 23:43:02

@MsIreneAdler: hát ilyen műbabák voltak ugye, beprogramozva h random sírjanak, és akkor kellett őket etetni, meg tutujgatni.
és nekem kicsit sok volt a babasírás, meg a baba körüli tevékenységek. nem szórakoztatott.

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:43:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Haverom őrült Rammstein-es, az mindenhol járt.

2021.01.28. 23:44:33

@Ármándójózsi: Anno a Szigeten bekeveredtem a nemetek koze az elso sorok egyikeben, alig eltem tul, de akkora pogozast azota se toltam

.Zsu 2021.01.28. 23:44:58

@Fálki: ezeket nagyon adnám. szerintem motiválná őket h teljesíteniük kell vmit.

jótékony célból feshetnének bútorokat, olyan is volt a BB-ben, kórháznak vagy gyermekotthonnak vitték.
vagy készíthetnének bármit jótékony célból.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 23:45:22

@.Zsu: arra emlékszel, amikor Zsófika jobban bőgött, mint a baba? :DD

TheLynx70 2021.01.28. 23:45:46

@Ármándójózsi: Felvette a szemfedőt, az sokmindent eltakar. :) Annó Rencsit is. :)

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:45:55

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Közöttük állítólag egy orosz rulett az életbenmaradás, hallottam. :D

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:46:08

@.Zsu: mondjuk hosszú távon nézni, több napig, lehet tényleg uncsi!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 23:46:27

@Fálki: Na, ezt az utóbbit szívesen megnézném. :-)
@.Doktor.Szöszi.: Juj, tényleg. Az mekkora volt. :DDDDD

2021.01.28. 23:46:56

@Kiégett Hobbynyúl: Majdnem mindenkinek AMMSZ volt, de nekunk tiszteseknek AMD.

Fálki 2021.01.28. 23:48:18

@.Zsu: Hoho, bizony... Errol akkor mar gyozkodtem itt a kommentlakokat, amikor szerintem Te meg nem voltal itt.

Lehetne csinalni rongyszonyegeket allatmenhelyeknek,
kis jatekokat ovodasoknak,
puzzle-t kirakni, aztan bekereteztetni vmi korhaz falára
Varrhatnanak plussállatkákat

És hogy tétje is legyen, osztogatnek érte duplaszavazatot, vedettseget, nyugiszobahasználatot, rendelhető ételeket..

.Zsu 2021.01.28. 23:49:06

@.Doktor.Szöszi.: na erre nem emlékszem, a rágógumis Zsófika?

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 23:50:51

@MsIreneAdler: ha jól emlékszem, egyedülálló szülő volt, a baba állandóan ordított, éjszaka is, és Zsófika teljesen kiborult, versenyt bőgött a babával..

@.Zsu: nem, VV6 az őskorcsakmese Zsófika volt

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:52:22

@.Doktor.Szöszi.: Jaja, Aurélió széria. Össze is jöttek és egy darabig kavartak is utána.

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:52:42

@.Doktor.Szöszi.: őskorcsakmese?? Én meg emiatt sírtam volna :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 23:53:02

@VV10 Velőtrázó Vélemény: A jó öreg 65-ös. :D Igaz, hogy sok közülük már csak akkor funkcionált jól, ha elhajítottad az ellenség után, vagy lecsaptad vele, de sebaj. :D

.Zsu 2021.01.28. 23:53:06

@.Doktor.Szöszi.: jaja azt nem néztem, de az a csaj sokat sírt alapból igaz?

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:53:45

@MsIreneAdler: Ja, suli héten. Zsófika sem az eszéről volt híres... :D

2021.01.28. 23:53:57

Ez oriasi: Play That Funky Music Rammstein youtu.be/tcUB-3lud60

.Zsu 2021.01.28. 23:54:19

@Fálki: ha megengedi kedves uram, teljesen egyetértek önnel.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 23:54:34

@Fálki: A nyugiszobahasználatot nyugodtan kitörölheted, mert most boldog-boldogtalan ott volt, amikor akart. :-(
@.Doktor.Szöszi.: Így volt. Az elején kicsit sajnáltam, utána viszont szénné röhögtem magam rajta. :D

Gia 2021.01.28. 23:54:45

@.Zsu: picit hisztis volt,de inkább mosolygós,mint sírós.

.Zsu 2021.01.28. 23:55:21

@.Doktor.Szöszi.: na ezt most raktam össze, az őskor csak mese? :DD
jaj, az ilyenek miatt kellett volna sulihét most is.
bár a sárkányokléteznek Merci is velünk marad egy ideig :D

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:55:43

@Kiégett Hobbynyúl: Ez nem igaz, csak urban legend. Ha tudtad használni, én hibátlant lőttem vele 400 méterre álló célra fekvésből pl.

2021.01.28. 23:55:55

@Kiégett Hobbynyúl: Lottem vele, jo volt az, kulonosen az ejszakai loveszet tetszett. Kulso orsegben, amikor ritkan beosztottak mindig irigykedtek az orszazadosok amikor meglattak, hogy AMD-m van.

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:56:17

@Kiégett Hobbynyúl: jó, de akkor miért nem ott hetyegnek Daniék? Szerintem nem hadználhatják már non-stop.

Fálki 2021.01.28. 23:57:27

@Kiégett Hobbynyúl: Ebben a ket hetben mar nem volt ott alvas. Se a koncertheten, se most.

.Zsu 2021.01.28. 23:57:39

@Gia: és HV viszonylatban a végén kinek ment a szurkolás inkább? Aurelionak vagy neki? megnéztem és nagyon szoros volt a döntő. 50,25% és 49,75%
azért ez nagyon durván szoros.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 23:58:56

@Fálki: látom magam előtt, h ezek a nyomoroncok küzdenek a 2x25-ös mesepuzzle-val :DD

mozambikizombikini 2021.01.28. 23:59:03

@.Zsu: Koszi! Meg egy strigula ehhez a kerdeshez a szerkik fele... Nekem rettenetes volt ezt latni, hallani.

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:59:33

@.Zsu: Én Aurélió, de a tököm irogat hozzád, neked ha nem is veszed észre...

2021.01.28. 23:59:45

@Ármándójózsi: Az irigyek hireszteltek ezt. Nekem jobban kezre allt mint az AMMSZ. Akkor nagyon utaltam a katonasagot, de azert nagy elmeny volt, eles kezigranat hajigalas, vegyvedelmi ruhaban atfutni a napalmos kapun, stb.

Fálki 2021.01.29. 00:01:32

@.Doktor.Szöszi.: Azzal a 8 darabos disznóval is mit osszeszenvedtek :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.29. 00:02:29

@Ármándójózsi: Nem urban legend. Az egyik srácunknak például repedt csöves jutott. Cipelte hősiesen, takarította, másra nem használhatta értelemszerűen. Szóval volt benne selejtes nem egy, nem kettő. Persze nem ártott az sem, ha tudod használni, azt nem mondtam, hogy nem így van.
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Én is szerettem, velem nem cseszett ki a sors, th-sok irigyelték, mert nekik is AMMSZ jutott. :))
@MsIreneAdler: Jó kérdés, én sem értettem ezt. Renáta és Grincs is úgy vonult oda, hogy nem kapták meg, mint pl. Bála a munkahéten.

Ármándójózsi 2021.01.29. 00:02:30

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nekem is, lőttem is vele eleget, de én minden mással is mert rakéta pálncéltörő tüzér voltam. És itt a tüzér a lényeg, úgyhogy nem sok féle ágyú van amit nem sütöttem el. :DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 00:02:50

@.Zsu: szerintem akkor az volt, hogy valaki vagy imádta Au-t, vagy nagyon utálta, és vagy mellette vagy ellene szavaztak...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.29. 00:03:36

@Fálki: Eleve nem is lett volna szabad megengedni, lett volna tétje végig... mondjuk már mindegy, túl vagyunk rajta.

.Zsu 2021.01.29. 00:04:15

@Ármándójózsi: folymatosan téged figyellek, csak bevetem az összes női praktikámat, hogy még jobban engem akarj, és rám vágyj.

annyira elvoltál Merci banános mutatványával, h kicsit ebben a képzettársításodban békében akartalak hagyni.

a

2021.01.29. 00:05:10

Marilyn Manson feat Rammstein - The Beautiful People youtu.be/2wZmLZu5e64

Gia 2021.01.29. 00:07:34

@.Zsu: Hát erre sajnos nem emlékszem..Gondolom Auréliót akartuk jobban,mert ő csinálta a show-t.Vissza lehet olvasni itt a hv-n.

MsIreneAdler 2021.01.29. 00:07:48

@.Zsu: és a töke is tud írogatni neked... Figyelemreméltó, én azt mondom :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.29. 00:09:50

. @Ármándójózsi: @VV10 Velőtrázó Vélemény: Tudjátok miket imádtam? A PK-t, az M16-ot, a Gepárdot -ezzel egyszer lőhettem sajna csak, de óriási volt-, meg a kis "szaros" Jerichot. Ágyú az nekem kimaradt, viszont kárpótolt pár hk. :-)))

Ármándójózsi 2021.01.29. 00:09:51

@MsIreneAdler: És már nagyon tele is van, én meg azt mondom...

.Zsu 2021.01.29. 00:11:10

@Gia: már vissza kell olvasnom h szerelmes hv sztorit írjak. nagyon sok lett hirtelen a munka :)))
de köszi sejtem h lehetett :)

MsIreneAdler 2021.01.29. 00:11:31

@Ármándójózsi: nyugalom. Biztos a hó, meg a telihold :) !

SirLemming 2021.01.29. 00:13:47

@Ármándójózsi: Rézágyú Gábor áron?
Ez kb melyik évtized? Mikor engem vittek volna kb semmi nem volt, aztán nem is vittek.

.Zsu 2021.01.29. 00:14:14

@Ármándójózsi: drága Ármándó. de én most megyek Budapestre, azutáni héten nem. ezt az SB dolgot nem lehetne előrébb hozni?

@MsIreneAdler: mármint neki vagy nekem? :DD

@mozambikizombi: jaj igen, örülök h más is így érzi! ez megnyugtat.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 00:14:23

@.Zsu: de a szerelmes hv sztori az az Auréliós széria alatt volt, nem? szóval két legyet tudsz ütni egy csapásra...

Fálki 2021.01.29. 00:15:52

@Ármándójózsi: Te hallod, ezt Ármándó... a Nőszemély a saját naptárához kívánja igazítani a SuperBowlt... :D

.Zsu 2021.01.29. 00:17:05

@.Doktor.Szöszi.: nemnem az a 7. alatt volt. be van csillagozva a poszt ahol kezdődött :D

Ármándójózsi 2021.01.29. 00:18:32

@Fálki: Azé, ez durva mi??? :DDD De majd felhívom Goodell-t, hogy ugyan rakja már át egy héttel, mert PontosZsu-nak csak az a hétvége jó...

MsIreneAdler 2021.01.29. 00:19:45

@Ármándójózsi: azért mondtam :D

@.Zsu: úgy általában lenyűgöző tevékenységnek tűnik :)

Fálki 2021.01.29. 00:20:31

@Ármándójózsi: Vegulis a vilag legnezettebb TV-s esemenye mi ahhoz képest, hogy pontZsu BP-re megy...

.Zsu 2021.01.29. 00:21:16

@Ármándójózsi: drága vagy, köszönöm! :*

.Zsu 2021.01.29. 00:21:53

@Fálki: olyan megértőek vagytok fiúk. :))) örülök

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.29. 00:22:37

Mára eltolom a bringát, jó éjt nektek, jó szórakozást! :-)))

.Zsu 2021.01.29. 00:23:25

@Kiégett Hobbynyúl: jóóóééjt :))) (napi rutinommá vált neked szépjóestét kívánni :)))

SirLemming 2021.01.29. 00:23:33

@Kiégett Hobbynyúl: Joccak.

Én is lépek. Jó éjt, szép álmokat!

Fálki 2021.01.29. 00:24:17

@.Zsu: Ármándó a csillagokat is lehozná neked.

Én pedig segítenék, hogy Te magad tudd lehozni ;)

Fálki 2021.01.29. 00:25:19

@Kiégett Hobbynyúl: @SirLemming: Jóéjt Lemming és nyúl.

Mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy 2021ben lovaggá utott lemmingnek és hobbynyúlnak fogok jó éjszakát kívánni.

.Zsu 2021.01.29. 00:25:34

@Fálki: jaja a csillagok az nem rossz cucc.
de ettél már szilvásgombócot?

Ármándójózsi 2021.01.29. 00:26:07

@Fálki: Ki nem szarja le a sok hülyét, majd átszervezik a programjukatm vagy IJ. Nehogymá majd Zsu jöjjön esetleg a következő hétvégén is. Faszt képzelnek ezek?

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 00:26:37

@.Zsu: én ma pont azt ettem ebédre :)

Fálki 2021.01.29. 00:27:47

@.Zsu: Szeretem.. Egy kis fahéjjal megbolondítva.

- Szép terelés mindenesetre :D -

Fálki 2021.01.29. 00:29:11

@Ármándójózsi: Zsu gondolom elfoglalt királylány. Nem ér rá mindenféle bolond rajongókhoz és rajongó bolondokhoz alkalmazkodni.

Majd Ő megmondja, hogy hogy legyen. Vagy lehet hogy pont nem..

.Zsu 2021.01.29. 00:30:48

@.Doktor.Szöszi.: kicsit utállak most, szeretetből de utállak :D

@Fálki: köszönöm szépen [pukedlizik]

.Zsu 2021.01.29. 00:31:47

ajjajj. belenyúltam itt a tutiba a Super Bowl-al :DD

MsIreneAdler 2021.01.29. 00:34:12

@.Zsu: sok szerencsét :D!

Én megyek, alszok, mert kihullik a kezemből a teló :)
Jó éjt mindenkinek!

Ármándójózsi 2021.01.29. 00:34:44

@.Zsu: Menj Fálkihoz az közelebb van. De egy jó tanács!!! Amíg tart a műsor, ne szólj hozzá, a kis csivitelős énedet fogd vissza, ha Dani lennék azt mondanám kussolj, ha vége, akkor úgyis vagy örömében, vagy bánatában, de biztos, hogy megtisztel!!!

.Zsu 2021.01.29. 00:34:44

@MsIreneAdler: köszi Ájrin :)

szép álmokat! :)))

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 00:38:41

@MsIreneAdler: jóéjt!

@.Zsu: akkor azt el sem mondom, hogy nem tudtam mindet megenni, elosztogattam :DD

.Zsu 2021.01.29. 00:39:56

@Ármándójózsi: szóval ne kérdezzem meg 5 percenként h mi történik?
most miért nem megy az időő amikor játszanak? miért dobták be azokat a sárga szalagokat?
nem fáj nekik amikor így összeütköznek? az irányító a legokosabb játékos?
úhh de szép mezük van (az ellenfél csapatnak), de helyes az a pasi, én inkább nekik szurkolok!!
mikor lesz véége?

Ármándójózsi 2021.01.29. 00:42:52

@.Zsu: Ezeket kihagynám a helyedben ez alkalommal, de a kérdésekből látom, hogy Te nagyon okos lány vagy!!! :DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 00:45:06

@.Zsu: az utolsó két kérdést magaménak érzem :DDD

.Zsu 2021.01.29. 00:51:23

@Ármándójózsi: köszönöm Ármándó, te is nagyon okos fiúnak tűnsz :))

Ármándójózsi 2021.01.29. 00:51:36

@.Zsu: Ez a komment egyébként óriási, még mindig röhögök rajta... :DDD

Ármándójózsi 2021.01.29. 01:26:12

Mindenki kidőlt, mehetek olvasni. :)

Sargabogre 2021.01.29. 07:12:17

van olyan dolog, ami Mercinek tetszik vagy amihez kedve van? Vagy Virágnak? Nem tudom, melyik kiesésének örülnék jobban, egyszerre kéne mindkettőnek.

kozi001 2021.01.29. 09:05:02

@Sargabogre: lusta és buta mindkettő. Gina is az volt. Ha nincs VV, akkor irány az árufeltöltés!

kozi001 2021.01.29. 09:07:46

@.Zsu: Igen sokan elfelejtik h amekkora arca van a szánalmas, ostoba, böris pélópörgetőnek, a győzelme nagyon karcsú volt Zsófi előtt. Mindössze fél%.
Leggyengébb győzelem volt a VV történetében.

Sajnos a történethez hozzá tartozik h a győzelem után Zsófi összejött vele. Hát az asszony ingatag v ilyesmi...

kozi001 2021.01.29. 09:11:18

@.Zsu: Zsófinak szurkoltam ezerrel.
Utáltam a pélópörgetőt. Jómódú fater elkényeztetett gyereke.
Meg, mint valami természeti nép tagja Ausztrália körüli szigeteken, úgy tudott hisztizni, óbégatni, ami aztán átcsapott sírásba, majd vissza.
Az h böris lett/lesz(?) meg se lep. :P

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.29. 09:14:40

@hereverő heverő: Volt egy ilyen nicknevű kommentelőnk, hogy "lobbantott csilke". :-)

2021.01.29. 09:26:32

Valaki kérdezte hogy van-e poll, ami nem hv-s. Ez nem hv-s, mikor utoljára néztem olyan 2000 körüli emberke szavazott.
easypolls.net/poll.html?p=6011e977e4b084a99583c32e

.Zsu 2021.01.29. 09:31:06

@kozi001: köszi a válaszod Kozi :)))
na akkor nem volt mindenki aurelios.

citrakomló 2021.01.29. 09:32:37

Jó reggelt. Na, ameddig olvastam vissza, hogy hozott-e már valaki nem hv-s pollt, már jött is egy. :D Azért itt hagyom azt is, amit én találtam reggel, bár ezen csak 315-en szavaztak, az arány hasonló. Azt hiszem ez sem lesz túl izgi párbaj.

kozi001 2021.01.29. 09:35:20

@.Zsu: Viszont az Auréliós szezonban tanultam meg, hogy bizonyos emberek(...) szeretik olaszosnak hívni magukat. :P

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.29. 09:45:41

@citrakomló: Én az indexen láttam egyet, de azon is elég kevés volt a szavazat. kb. pár száz.
Arány ugyanaz 80-20 körüli.
Közben Face-en Fru anyukája is írt a fő VV topikba.(Ha tényleg Ő az)

mozambikizombikini 2021.01.29. 09:49:29

Most nezem vissza a tegnap estit, de hogy ez a Fru micsoda egy askalodos szarkevero. Ahogy teheti, mar hangolja is sunyiskodva Merzdsot Vivi ellen. De jo lesz mar ha eltakarodik tenyleg. Engem mar jobban idegesit ez a szarkaveres, mint Virag nihilizmusa. Plane, hogy inkabb halas lejetne, amiert kedvesek vele mindazok utan amiket mondott. (hanyok toletek, stb) Hihetetlen amugy Merdzso tyukesze is, elfelejtette a sok alazast, amit Frunak koszonhetoen kapott a parbaja elott. Jajjistenemlyaaaanyok.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.29. 09:51:12

Közben indexen 3 olyan párbajt is felsoroltak ahol senki vagy max.1 ember állt valaki mellé
(a hitelességről nem tudok nyilatkozni, mert konkrétan egyik esetre sem emlékszem. Kéne a manager tabletta)
VV5 - Eszter első párbaja
VV8 - Lóri párbaja
VV9 - Era 2.párbaja (aztán később Zsuzsu átállt mellé/mögé)

MsIreneAdler 2021.01.29. 09:59:02

Szép jó reggelt mindenkinek :)

@Sargabogre: én tudom. Négy betű. "F" - fel kezdődik, "sz" - re végződik :D

hereverő heverő 2021.01.29. 09:59:59

@Majom1Parádé: És mit írt? Vettek már pitbullt?

kozi001 2021.01.29. 10:17:47

Amúgy azt a sok vetítést, amit Vivi még a riport szobába tolt, bevette vki?

Ármándójózsi 2021.01.29. 10:23:15

@MsIreneAdler: Jó reggelt kedves Irén!!! :)

Ugye most mindenki jön a Kuszafog milyen kis gonosz kommentekkel, mert Merci után, itt is sokan már kezdték majdhogynem piedesztára emelni, elfelejtve azt a gyűlölet fröcsögést, amit leművelt 1.5 hónappal ezelőtt. Mondtam, hogy nem kellene...
Kérem szépen ebben a szerencsétlen Rencsibabázóban ott van és lesz a gyűlölet és rosszindulat mindig, mert a véréban van. Naná, hogy kussolt, amikor egyedül maradt, de az volt a megjátszás! Ez a lány pontosan olyan, mint amilyennek láttuk, egy kis geciláda, már bocsánat a kifejezésért.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 10:32:24

@Majom1Parádé: VV7 Zsu első párbajánál Vikcsu ellen, amikor még mindenki benn volt 1 ember volt Zsu pártján, a többiek ellene, Robin 1-2 nap után átpártolt....

Cérnahuszár 2021.01.29. 10:33:56

@kozi001: én.

de amúgy rossz nézni, forog a gyomrom a párbajtól, amit fru mond mercinek, meg a mai előzetes, az álarcos alázás megint.

Ármándójózsi 2021.01.29. 10:35:06

@VV Erőlegény: Tényleg!!! Erre így már nem emlékeztem at maradt meg, hogy egyedül volt.
Apropó, csalovasó, vagy ki bocsánat, hogy nem jegyeztem meg a nicket pontosan üzeni, hogy ki voltál régebben, de azt is elfelejtettem, bocsi... :(((

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 10:38:46

Én Frura szavaztem tegnap, mert egyszerűen nem bírom Vivinél, hogy semmi, de semmi teljesítményt nem tud magából kipréselni. Tegnap még ezt a négy soros kis ostoba csasztuskát is elfelejtette, amivel az udvaron a munkásruhában Zsolt gazdának akartak "kedveskedni" a villalakók. Tehát tényleg, hogy valaki abszolút antiteljesítménnyel párbajt nyerjen, az nálam nem bejövős... Fru bármennyire is "gonosz törpe", de megcsinálta azt a dominó, vagy kártyavár építési feladatot, és általában mindenhez jobban odateszi magát. A kettejük összevetésében én ezt értékelem.

Krétagarbó 2021.01.29. 10:40:37

@VV Erőlegény: érdekes megközelítés. Nekem a döntés inkább arról szól, ki tud jobban szórakoztatni. És az most egyértelműen Vivien.

Krétagarbó 2021.01.29. 10:42:12

@Ármándójózsi: az a nick nem ERőlegény volt régebben. Erőlegény kérdezett rá egy régi nicknévre, amire válaszolt "csakolvasó".

mozambikizombikini 2021.01.29. 10:43:14

@Ármándójózsi: Abszolut adom. Ahogy kiszimatolja Fru, hogy pl. Mercit lehet hangolni, most eppen Vivi ellen, mar le is csap a lehetosegre. Mintha az Amandas parbaja elott, nem frocsogott volna gusztustalanul Mercire, illetve nem akarta volna felhergelve a kizarasat provokalni.. Es o beszel arrol, hogy "teeeee, milyen emberek ezeeeek". Az a baj, hogyha vissza is nezi magat sem fog neki leesni, hogy a legnagyobb koponyegforgato talan eppen o volt ebben a szeriaban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 10:44:13

@Krétagarbó: Fru biztos, hogy veszteni fog, de legalább ne 85-15-re, mert ennyi különbség biztos, hogy nincs köztük Vivi javára.

Ármándójózsi 2021.01.29. 10:45:20

@VV Erőlegény: Azt hiszem, elggé pongyolán fogalmaztam az előzőben. :D
Tehát, csakolvasó üzent neked, hogy tudja mi volt a régebbi nicked és ezt le is írta, én meg mondtam neki, hogy átadom, viszont elfelejtettem, mi volt az.... :( Pedig nekem is beugrott akkor rögtön!

mozambikizombikini 2021.01.29. 10:45:26

@VV Erőlegény: Sztem Vivien alapvetoen introvertalt. De nem hiszem, hogy ezt tudja, egyszeruen nincsen kepben sajat magaval. (mint nyilvan a legtobb szereplo a villaban)
Amikor a tobbiek vedoszarnyai alatt biztonsagban erzi magat, akkor mereszel csak kibujni a felelmei mogul.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 10:46:36

@Krétagarbó: Most már tudom viszont, hogy ki volt Farm Heni. ő-szinte volt, és mindig hatalmasakat kacagott, ezért sixx kivágta. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 10:48:16

@Ármándójózsi: Nekem itt nem volt más nickem, az eleje óta csak ezzel vagyok a Hogyvolton. A 2014 előtti HV időszakot nem ismerem, a VV6-ot nagyjából és egészében kihagytam.

hereverő heverő 2021.01.29. 10:50:56

@Ármándójózsi: Azt hiszem el kell keserítsetek mindkettőtöket, mert @VV Erőlegény: mindig is ezen a nicken és ezzel a popeyes avatárral volt jelen.

Krétagarbó 2021.01.29. 10:51:30

@VV Erőlegény: most vagy nem olvastad el, hogy mit írtam korábban, vagy leszarod...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 10:52:47

@mozambikizombi: És tegnap tetszett, hogy Merci Fru mellé állt. A csajok közül egyre jobban kezden megkedvelni, mert valami karaktert próbál mutatni. Bár meg kel, hogy valljam a hétenj nem nagyon néztem az öfiket, inkébb a HV posztokra hagyatkozom.

Post Modern Prometheus 2021.01.29. 10:54:05

Vivi VS Fru: strawpoll.com/58d7acxzq
93.85% [122] - 6.15% [8] a jelenlegi állás Vivi javára, szombat este 22:30-ig lehet még szavazni, hajrá!

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/ozyp3xep1
TOP3:
Bálint: 37.05% [123]
Robi: 34.04% [113]
Vivi: 17.77% [59]
Úgy tűnik Bálint megint átvette a vezetést.

Ármándójózsi 2021.01.29. 10:54:07

@mozambikizombi: Simán megérdemelné, hogy benyomják mindenki előtt azokat a felvételeket, lássa csak Merci ki mögé állt be, ha már annyi esze nincs, hogy ezt levegye, annak ellenére, hogy azokat nyilván, csak mi láttuk, ő nem. De ugye, ha nem agysejt nélküli lenne akkor azért kurvára látnia kellene, emlékeznie kellene rá, hogy Frú menynire gusztustalanul ellene volt és miket mondott rá, mindenki előtt.
A másik, hogy ez a szánalmas picsa (Kuszafog), arra nem gondol, hogyha Merci és a tobbiek nem is, mi pontosan tudjuk, mert láttuk, hogy mit művelt, ezért jobban jött volna ki, ha udvariasan visszautasítja Merci támogatását, hiszen "ellened kampányoltam, azt akartam, hogy kiess" stb.), mert így különösen ellenszenvessé válik idekint és ezt tudnia, látnia kellene. Így pláne teljesen esélytelen, hogy nyerjen, ezt fel kellett volna mérnie...

readonlyvv 2021.01.29. 10:55:08

@Ármándójózsi: Armándó ne keverd a kakit, nem ezt üzentem úrjézus gyere leeeee

Ármándójózsi 2021.01.29. 10:56:18

@hereverő heverő: Akkor meg én értettem félre valamit és valaki másról volt szó ezek szerint. Már tippelni sem merek, hogy akkor ki lehetett... :(

readonlyvv 2021.01.29. 10:56:49

@VV Erőlegény: ezt üzentem, hogy ő-szinte volt a régi kommentelő akinek a nevén gondolkodtál. semmilyen más nick névvel nem degradáltalak.

Ármándójózsi 2021.01.29. 10:57:06

@readonlyvv: Jóóólvvvaaaan, már én is rájöttem, csak jót akartam, de bekussolok!!! :(

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 10:57:07

@Krétagarbó: Nem szarom le, de ebben én nem látok nagy (pl.személyiségi) problémát, anno is kitárgyaltuk már korábbi szériáknál (nem veled, hanem itt a blogon). Csak annak apropóján írtam, hogy rákérdeztem valakinek a nick nevére, és az egyik az övé volt...

Krétagarbó 2021.01.29. 10:58:09

@VV Erőlegény: nem tudom, a szavazatszám is csak egy szam. Sok jelentősége nincs, elég ha eggyel több gólt rúg az ellenfél.

Krétagarbó 2021.01.29. 10:59:25

@readonlyvv: csak megmondtam az őszintét :)

Gia 2021.01.29. 10:59:41

@VV Erőlegény: Ha a héten nem láttad Mercikét az nagy hiba. :-D Nálam is feljövőben van/volt,de az e heti mutatványa után nagyokat nyeltem.Elképesztően buta és lusta volt..

kozi001 2021.01.29. 11:01:32

Nekem azért röhejes/szánalmas Zsu elleni keresztes hadjárat, mert olyan emberek tolják főleg a face birkakarámjában, akik az elején még olvadoztak Proli Úrra és Mohcsingra...

Az hogy "később csalódtam Daniban/Mohban" irreleváns, a véleményük nem számít semmit.
Birkák módjára manipulálható tetszés szerint. Csak pár jó bejátszás kell.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:01:43

@repuloezustmokus: Az, ezt aláírom, de mégis így érzem, de tök mindegy, mert csak kozmetikázom a vereségét egy kicsit.

ficekence 2021.01.29. 11:02:03

@VV Erőlegény: Annyira bátor vagy, hogy ezt le merted írni! :))) Teljes EKG!

Krétagarbó 2021.01.29. 11:02:27

@VV Erőlegény: nem tudom, én nem szeretném azért, h az itteni nick-ek az irl személlyel összeköthetőek legyenek. Még akkor sem, ha valaha (4 éve) vállalt közszereplést. Ismersz, megkérdezhetted volna tőlem más csatornákon is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:03:23

@Gia: Tényleg nem láttam, pótolom majd, biztos igazad van.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:06:29

@Krétagarbó: Más válaszolt rá Kréta. Mástól tudom, nem tőled. Sőt már Penni is mondta itt, csak ő még nem ezzel a kötőjeles írással. Szerintem ne ragozzuk tovább, nincs jelentősége. Ha igen, akkor mindenkitől elnézést kérek. Tőled is, és Henitől is, és mindenkitől, akit még esetleg zavar!

Nets 2021.01.29. 11:10:39

Merci szerintem inkább amiatt állt Fru mögé, mert azt gondolja így önállóbbnak mutatja magát, nem Moh szatyraként. Azt akarja elkerülni, ami Virágból lett, hisz még bent is látják mennyire másodhegedűs. Az okok mögött lehet az is, hogy így többet van képernyőn, nem 6 másik emberrel kell megoszlania a figyelemnek a feladatoknál.

Nyilván nem látunk bele pontosan milyen a kapcsolatuk, de nehezen tudom elképzelni, hogy azok után amiket kapott, a rönátós párbajt is figyelembe véve még Daniék mondják azt, hogy dehogy állunk Fruhoz, nem is vagyunk jóban. Merci inkább van Béék társaságában, aminek egyik oka Moh, akin sokkal többször csüng és könyörög hogy megrakják, minthogy hitelesnek gondoljam, hogy milyen haverok lettek Fruval.

Nekem ez ugyanannak a lépésnek tűnik, mint mikor Bé ellen Gina mögé állt, mert elmondása szerint "megsajnálta", hiába Bét várta vissza.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:11:47

@ficekence: Imádok szembemenni a forgalommal az autópályán, és látom beültél mellém mitfahrernek, :-D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.29. 11:11:59

@VV Erőlegény: Aha, miss Kiskun. Rá emlékszem. Ő volt az anyuka.

Ármándójózsi 2021.01.29. 11:13:39

@ficekence: Te már nem mered? Azok után, hogy a múltkor ha jól emlékszem minimum hárman is teljesen normálisan és megértően nyilatkoztunk? :S

Gia 2021.01.29. 11:16:07

@Nets: Igen,Merci úgy gondolja,hogy Frunak most nagyobb szüksége van rá,mint Vivcsónak.Ugyanaz a szisztéma,mint Ginánál.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:17:13

@Nets: Ebben lehet, hogy van igazságod, sőt. Ahogy annó Gina mellé állt, na úgy vigasztaljon minket pl. Dani. Abban Ginának nem volt köszönet, de most a tegnapi képsorok alapján (ennyit láttam az öfiből, hogy választanak, hogy ki ki mellé áll, és hogy Dani besorolt a végén a falkába) sokkal szorosabbnak tűnik a lelki együttműködés Fru és Merci között, mint Ginával. A Mohtól való eltávolodási szándékot is értékelem, ha tudatos, ha nem, mert valamit legalább próbálkozik...

Gia 2021.01.29. 11:17:20

@kozi001: Zsut írtál,de gondolom Frut akartál..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:18:29

@Majom1Parádé: Igen Miss Kiskun volt az egyik neve itt a HV-n akkor még inkább nevezgettük őket, mint most.

Krétagarbó 2021.01.29. 11:19:03

@Majom1Parádé: ezt most nem tudom, hogy mire írtad. Nem ugrik vissza a kommentre.

Krétagarbó 2021.01.29. 11:20:23

@VV Erőlegény: jó, lehet, hogy én gondolom túl. Ugorjunk.

ficekence 2021.01.29. 11:21:29

@Ármándójózsi: :))) Nem félek, inkább most olyan a hangulatom, hogy nincs kedvem semmihez és örülök hogy Erőlegény ezt leírta.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.29. 11:22:34

@Krétagarbó: Hogy Dani állt Zsu mellé egyedül, (mert bele volt zúgva)

Ármándójózsi 2021.01.29. 11:22:35

@VV Erőlegény: Azt gondolom, hogy nem próbálkozik. Nincs annyi esze, hogy ezt felmérje, mint ahogy rzt itt levezetted. Egyszerűen odaált, mert csak, vagy szánalom, vagy képzelt barinőség, meg csakazért is, meg faszom tudja még mi. De már az öfiben megint Bálin seggében volt, mintha érezné, hogy mekkor egy marha. Majd meglátjuk. De szerintem túl sokat feltételezel néhány játékos agyi képességeiről, taktikai érzékéről. :))) És nagyon szeretnéd, ha úgy is lenne, mert Neked az az érdekes. ;) :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.29. 11:23:58

@VV Erőlegény: Ja, már arra se vesszük a fáradtságot, hogy zsír kis neveket adjunk nekik. Pedig jókat lehetett szórakozni, hogy a "kívülállók" teljesen vakon voltak, hogy kiről is van szó. :-)

ficekence 2021.01.29. 11:24:06

@VV Erőlegény: Így igaz, soha nem vezérelt a csorda szellem. Nem tehetek róla, ha évek óta egyetértek veled. Van ilyen. Ráadásul többet is tududnk egymásról mint az átlag, ebből lejön, hogy az egyetértés őszinte.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:24:07

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ezt nem is értem... Arra gondolsz, hogy utolsó pár előre fuss ? Érzésből szavazok, most ezt diktálta. Alkalmazással nem is kerül semmibe. Ahogy Kréta mondta a lényeget tekintve pedig az egy szavazatos győzelem, vagy vereség is győzelem, vagy vereség, tehát a szavazatom a továbbjutást illetően nem oszt nem szoroz majd.

mozambikizombikini 2021.01.29. 11:24:16

Jajj-jajj, megneztem a belevalot. Edesistenem Fru a legrosszabb "baratno" sztereotipiaja. Hulyesegeket zagyval Merdzsonak Mohval kapcsolatban, amivel csak abba az iranyba tereli szerencsetlent, hogy meg nagyobb idiotat csinaljon magabol... Ennel meg ellensegkent is hasznosabb Fru, ez borzaszto... :( Tenyleg azon voltam mar egy par napja, hogy Virag a legfarasztobb karakter jelenleg, de Fruhoz kepest meg mindig egy istenno...

Krétagarbó 2021.01.29. 11:27:04

@Nets: én ennyi tudatosságot nem érzek Merciben. Inkább azt látom, hogy a sok butasága, meg a gettóstílus mögött is eléggé empatikus. Az az ember, aki hamar elfelejti, hogy valaki belerúgott és adott esetben meg is tudja sajnálni az illetőt. Tipikusan ő az akinek az IQ és az EQ között arány inkább az EQ felé dőlt.
Érezte, hogy sokan nem fognak Frú mögé beállni, szerintem csak ki akarta kicsit egyenlíteni a két párbajozó támogatói körét. És akármennyire is érezte, hogy sokan nem állnak Frú mögé, azon szerintem ő is meglepődött, hogy ő maga lett az egyetlen támogató.

LaciHogyVoltol 2021.01.29. 11:27:59

Én azon gondolkodtam, hogy lehet hogy Miss Higiénika megdönti a bikája negatív rekordját.
Renátó azért szalad fel 7%-ról 15%-re, mert Mohnak is sok utálója van, akik a Mercis dolgok miatt pikkelnek rá. Vivinek viszont nem nagyon van ellentábora. Ráadásul hiába állt mellé, Mercike tábora is tudja, hogy Fru ki akarta záratni, úgyhogy ez a szerencsétlen most teljesen egyedül van egy szerethető szefós ellen. Én 10 és nagyon maximum 25% közé saccolom a szavazat arányát, nem hinném, hogy a 30-at eléri...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:28:33

@Majom1Parádé: Szerintem nem csak ezért, hanem ő játszotta meg először a tudatos "grál lovag" tattikát a VV szériákban. Egy ideig be is jött neki a kinti népszerűségben, a szerelemszál később zavart be.

LaciHogyVoltol 2021.01.29. 11:29:32

@Krétagarbó: Viszont én már várom, hogy MErcikének visszanyaljon a fagyi. Akármennyire is tolerálhatóbb mostanában, mint Virág, megérdemelné, hogy a következő körben Vivi és Bálint is Mrs. P. Roli mögé sorakozzon fel, mondván "bocsi, az én párbajomon Ő mellettem állt, TE nem!"

Krétagarbó 2021.01.29. 11:30:52

@Majom1Parádé: jah, igen köszi. Érdekesek ezek a felfokozott érzelmek egy ilyen bezárt helyen. Azt hiszed, hogy úristen, de elöntöttek az érzelmek, megtaláltad életed szerelmét (lásd a mostani párocskákat), aztán kint nem is érted magadat. Meg a másikat sem nagyon.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.29. 11:33:44

VVErőlegény és Lacihogyvoltol: EKG

Azért szerencsére a szavazók többsége nem hülye és Merci úgy is kint hagyja Virágot, ha Bálinték nem mellé állnak be. (Mondjuk szerintem Bálinték ezt nem lépik meg, de az indok kikezdhetetlen amúgy)

Krétagarbó 2021.01.29. 11:34:38

@VV Erőlegény: az szerinted tudatos volt, csak később jöttek a (villabeli, ahogy az előbb részleteztem, inkább csalóka) érzelmek?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.29. 11:34:49

@Krétagarbó: Kevés párnak jött be hosszabb távon a bent indult kapcsolat.

Krétagarbó 2021.01.29. 11:36:19

@VV Erőlegény: na, még a végén kiderül, hogy te is csak játszod itt a grál lovag szerepét Frú -t támogatva:D

Krétagarbó 2021.01.29. 11:39:00

@LaciHogyVoltol: nem tudom, én nem lennék sem Vivi, sem Bálint helyében ilyen bosszúálló. Egyrészt amiatt, amit írtam Mercike (általam feltételezett) indíttatásairól, másrészt pedig szerintem a nézők (én biztosan) csalódnának, ha Vivi vagy Bálint Mrs Prolit támogatná.

mozambikizombikini 2021.01.29. 11:39:17

@Krétagarbó: +1 a reszemrol is. Annyira megerdemelnek a szereplok, foleg Mercike, aki tenyleg IQX2 =EQ, hogy kapjanak egy terapeutat az RTL-tol .. nem erzem oket alapvetoen gonosznak, viszont egyertelmuen nagyon rament az idei casting a total labilis fiatal lanyokra. :(

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.29. 11:42:53

@Krétagarbó: Már korábban is mondtam egy hozzászólásomban, hogy szeretem a sportot, és ha semlegesként nézem az eseményeket, akkor általában az esélytelenebbnek drukkolok, mert akkor édesebb a meglepetés győzelem. Viszont tény, hogy ebben a szerepben nem kockáztatok túl sokat. Egy ilyen VV helyzetben viszont valószínűleg használnám a grál lovag taktikát, csak persze azt végig hitelesen kell tudni játszani, mert könnyen visszaüthet az inga.

hereverő heverő 2021.01.29. 11:46:34

@Majom1Parádé: Rencsula, Segges asztalos, Grincs, Proliúr, Moha, Bála. Csak Vivinek és Virágnak nincs gúnyneve (még)

Cérnahuszár 2021.01.29. 11:46:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: velejéig romlott, mocskosszájú ribanc?

mercikének az a baja hogy nem tud veszíteni.
ez nem a velejéig romlott kategória

hereverő heverő 2021.01.29. 11:50:17

@Krétagarbó: EKG, én is pont így látom Mercit. És szerintem Mohára is ezért tapad annyira, kellene a kis lelkének a gyengédség, és ezt egyedül Mohától kaphatná meg odabenn, a többiek alkalmatlanok rá. Moha viszont lovagként nem akarja ámítani héliumot, de hogy milyen szinten és milyen jelzésekkel azt már kitárgyaltuk.

hereverő heverő 2021.01.29. 11:50:37

@Ármándójózsi: tényleg, na..akkor mindenkinek van neve

Cérnahuszár 2021.01.29. 11:51:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: á storno, félreolvastam amit írtál
bakker...

Ármándójózsi 2021.01.29. 11:52:06

@hereverő heverő: Mondjuk én Frú-t következetesen Kuszafog-nak hívom, de a Rencsula is nagyon találó. :)

Ármándójózsi 2021.01.29. 12:20:47

Van új posztcsi, ha már mindenkinek derogál kiírni és itt basszuk a rezet egy órája...

hogyvolt.blog.hu/2021/01/29/valo_vilag_10x76_virat_tul_hangosan_elvezi_danit

Krétagarbó 2021.01.29. 12:44:03

@VV Erőlegény: az előző párbajon Renátónak drukkoltal, mert ő volt az esélytelenebb? Na jó, csak gonoszkodom, szerintem tudom a választ:)))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.29. 15:05:19

sziasztok megjött nyunyó a megyeszékhelyről! bakelit lemezjátszó tűért voltam HAHA

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.29. 15:30:26

@hereverő heverő: Igen, de ezeket nem használja konzekvensen a többség.

hereverő heverő 2021.01.29. 15:38:17

@Majom1Parádé: igen, régebben stabilabb nevek voltak. Az is igaz, hogy idén sokkal több új név bukkant fel. És sajnos sokan eltűntek, pl Ay Mama, Sanda Ipse, Commodore, Dotty... csak páran akik eszembe jutnak

Ármándójózsi 2021.01.29. 18:12:49

Firefly...ilyen nick nem volt ugyan, vagy nem emlékszem, de marha jól hangzik. :)))

mézescsók 2021.01.30. 16:12:49

Ha szavaznék, Fru-ra szavaznék. Rosszindulatú, fifikás kis p...a, de hozzáadott - nem is keveset - a műsorhoz. Ha mást nem, hát témát, amiről lehetett írni, szörnyülködni, utálkozni.
Vivi azonkívül, hogy alapból síkhülye, mindig mindent kifogásoló, elégedetlenkedő, affektáló lény, Bálint és Robi mögött sunnyogott végig, jószerivel észre sem vettük.
Semmilyen teljesítményt nem tudok felhozni a javára, a szórakoztatásomhoz nem tett hozzá semmit.

mézescsók 2021.01.30. 16:14:11

@Ármándójózsi: Volt. Hagyjuk nyugodni a múltat.
süti beállítások módosítása