Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X74 – Zsolt gazda, rap-répák, vastehén, vagy amit akartok

2021. január 27. 15:30 - Laura Ingalls

kepernyofelvetel_372.jpg

Ancsa köszönt minket a 74. összefoglaló elején. Azt kell mondjam, ma nagyon egyben van: jó a smink, jó a séró és ez a lehetetlen anyagú felső is jól áll neki. Hozzá képest Virdzsó és Merdzsó eléggé le vannak rongyolódva, nem tesz jót nekik a Gazda-Hét. Azzal kezdünk, hogy a két jobb sorsra érdemes a hálóban ücsörög az ágyon, mert megkapták feladatnak, hogy tisztázzák a kapcsolatukban lassan Mariana-árkot képező konfliktus gyökereit. Nos, az leszögezhető rögtön a legelején, hogy egyik lány sem a szavak embere. Merdzsó rengeteget beszél, de a mondat végére sohasem kerül pont és nehezen lehet megérteni a mondandója lényegét. Virdzsónak viszont az összetett mondatalkotás mellett az artikulálás is nehézséget okoz, így hozzá is minimum jeltolmács kellene. Mindenesetre ivós játékot kezdhetnék a sok degradálásra és némi tiszteletezésre építve, de azt hiszem nem lenne ez olyan jó ötlet tekintve, hogy a munkahelyemen vagyok. Plusz az is szempont, hogy nem szeretném hazáig tolni az autót. Újdonság nem hangzik el: Merci elmondja, hogy nem akarta megsérteni Virágot, rosszul esett neki, hogy azt hitte ők ketten ha nem is barátok, de azért legalább haverok és Virág nem közölte vele semmilyen formában a problémáját, hanem a kiválasztótáblánál vágta a fejéhez, hogy Merdzsó sok vagy, elviselhetetlen és nem akarok veled együtt élni. Virág továbbra sem érti mi ezzel a baj. Megmondom én. Az, hogy a szemébe mosolyogtál, aztán meg kupán vágtad egy jellel, hogy egyébként az idegeimre mész. Virágot degradálja Merci, lábbal tiporja, Merci a táblánál bunkó volt és Virág mindent jól csinál és csinált, Merci meg menjen ahova szeretne a sérült lelkével, itt kérem Virág az áldozat. Nos így állunk, nincs itt semmi látnivaló. A többiek a jelenet alatt a nappaliban várják türelmesen a vitává ért megbeszélés végét. Dani Vivcsónak segít a konyhában, de ugyanott fogadásokat lehet kötni, hogy mivel zárul a vita. Szerinte Merci kiviharzik és úgy lesz done. Végül ugyan Merci hagyja el először a hálót, de együtt álltak fel, nem volt most semmilyen vihar. Merdzsó túl enervált a napi 5000 kalória csoki és gumicukor adagja nélkül.

kepernyofelvetel_379.jpg


Újabb kakaskukorékolós jó reggel virrad a lakókra, dübörög a Dallas főcímdala, ez a nap is csupa móka, s kacagás lesz. Reményeim szerint. Robi eteti az állatokat, Bálint feji a műanyag tehenet és a műanyag tyúkok is megtojták már a tojásaikat. micsoda abszurd ez? Műanyag tehén....

Dani és árnyéka az ágyukon nyomorognak csipásan. Virágnak nem gyere be ez a koránkelés, meg a Gazda-Hét úgy ahogy van. Meg az életmód sem. Rendes parasztoknál, tanyán nem éheznek szerintem úgy, mint mi. Nem? – szakérti meg a helyzetet Virág. Dani egy büfögéssel felel az elmés mondatra. Én meg nem tudok ehhez mit hozzáfűzni.
Merdzsó a hangos kukorékolásra panaszkodik a riportban és ezt a problémát egyébként át tudom érezni. Amikor a sötét éjszakában 2:20-kor a szomszédok rohadmányos kakasa elkezd óbégatni az én mosolyom sem őszinte. Akkor meg főleg nem őszinte, amikor bekapcsolódnak a többiek és legalább 4 kakas felelget egymásnak és természetesen egymásra tromfolnak, mert mindegyik a leghangosabban kukorékoló megtisztelő címre hajt. Szóval van bennem némi belső feszültség kakasszó ügyben, de azt nem adom, hogy Merci ahelyett hogy segítene valamit a többieknek, vagy legalább odaállna biodíszletnek melléjük, már megint a dohányzósarokban kuporog.
A reggeli műszak után Robi és Bálint arról beszélnek vajon Vivinek ki ellen lenne esélye egy párbajon. Frú személye a közös nevező. Viszont úgy néz ki, hogy egyre jobban kijönnek a gonosz törpével. Megdicsérik, hogy szívós, kitartó, részt vesz a feladatokban, aranyos, mosolygós és értelmesen el lehet vele beszélgetni. Mióta a véglények kiestek mellőle megváltozott a viselkedése. A fiúk úgy gondolják, Fruzsina ha nem keveredik rossz társaságba, vállalható lett volna a villalét alatt.

Vivi tök jó villamester. Nekem tetszik ahogy leosztotta a feladatokat és birtokba vette a konyhát. Ez a jelenet is úgy indul, hogy Dani megkérdezi tőle mit fognak ma enni. Ezután leülnek együtt és megbeszélik a rendelést, mire van szükség, mit tudnak adni cserébe. Vivi és a fiúk között zajlik a párbeszéd. Közben Dani elmondja Bálintnak, hogy az apukája megtanította kenyeret sütni, de már nem emlékszik, de azért süssenek idebenn kenyeret, mert nem nagy cucc, jó lesz. Óh-hohó! Szerintem is! Főleg, hogy onnan indítunk, hogy kell-e bele sütőpor. Nekem egyébként van élesztőmentes kenyérreceptem amit meg lehet csinálni sütőporral is, de itt nyilván nem erről szól a diskurzus.
Sajnos a másik három lány érdemben nem tud hozzátenni a beszélgetéshez. Merdzsó továbbra is a csoki és gumicukor miatt sír és nem fér a fejembe, hogy ő vajon tényleg ezen élt az elmúlt 19 évben? A kanapén fekve tekintete elhomályosul. Délibábot lát. A távolban Kinder Maxi Kingek, Túró Rudik, Snickersek és Haribo macik lejtenek őrjítő táncot és csábítják Merdzsónkat. A lány ábrándosan néz a finomított cukorral teli szép jövőbe.
Robi még győzködi a cigizőben Vivit, hogy biztosan kell a sütőpor a kenyérbe, hogy levegős legyen és megemelkedjen, de nem kap Vivitől megerősítést. Lesz még ennek folytatása ebben biztos vagyok.

kepernyofelvetel_388.jpg

kepernyofelvetel_389.jpg

kepernyofelvetel_390.jpg

kepernyofelvetel_392.jpg

Ezután azt nézzük végig, hogy magas ágyást csinálnak a lakók. A mondás a következő: összeasztaloskodják a ládát, utána veteményeznek. Megtöltik a ládát földdel, beleteszik amit a raktárban találnak, egy csodaszerből cseppentenek a növényre nem 4, nem 2, hanem pontosan 3 cseppet és várják a csodát. Ha jól dolgoztak, másnap, vagy harmadnap répa lesz a magas ágyásokban. Oh boy, én azt a csodaszeres répát nem akarnám megenni, de azért azt szívesen megnézem mit alkotnak a gyökerek.
Párban csinálják a feladatot: Robi Frúval dolgozik, Merci Móval, Vivi Bálinttal és a borravaló akik egyébként is, már semmit sem csinálnak egyedül. Amíg a társaság nagy része lelkesen elkezdi a munkát, Dani előbb egy cigit szív el, utána meg letelepednek az utánfutójával együtt a nappaliban és evés közben figyelik mit csinálnak kint a többiek. Miután tele a pocak, kivonulnak, felmérik a terepet, majd Virág rákérdez: nah életem, hogy kezdünk neki? Kiváló kérdés, a baj a többes számmal van. Virág beszél, Dani büfög. Imádnivalóak. Robi és Frú készül el leghamarabb, utána Merci és Mó, majd Vivi és Bálint. Épp befejezik a cseppentést, amikor Zsolt gazda bejelentkezik, hogy itt a vége, aki még nem készült el az éhen marad, mert ennyi idő volt a feladatra. A Lusta Házaspárt különösebben nem hatotta meg, hogy nem tudták befejezni a feladatot, egy mosollyal veszik tudomásul, hogy így jártak, nem lesz répájuk.
Zárásként Robi kérésére Frú és Merci énekelnek a magas ágyásoknak, hogy jobban nőjenek a répák. Virág végülis el tudja képzelni, hogy a növények is érző lények, de úgy gondolja, hogy Frú dalolásától inkább megállnak a növésben. Én meg valahogy úgy érzem, hogy bármilyen fejlődőkorban lévő élőlény megállna a növésben, ha Virdzsót kellene hallgatnia miközben riportozik.

Bár Dániel nagyon ajánlkozott, végül Robi áll neki kenyeret sütni. Kerül abba a tésztába minden. Rengeteg liszt, hisz nyolcan vannak. Tej, víz, só, palacsinta tészta, sütőpor és nagy valószínűséggel élesztő is, de azért erre nem vennék mérget. Robi receptje egyedülálló, ahogy a technika is amivel a tésztát gyúrja. Azt mondják akkor dagasztottad elég ideig a kenyeret, ha lecseppen a homlokodról az izzadság. Bár az a tészta olyan sűrű, hogy alig lehet gyúrni, de Robi cseppet sem verejtékezik. Attól tartok nem ezen fog múlni a siker. Robi nagyon bizakodó, szerinte két kézzel fognak kapni a pékek a különleges receptért. Édesjézus, annyira röhögnék ha ebből egy ehető valami sülne ki!

Mezőgazdasági kvíz perceink következnek! Merdzsó az első áldozat. Zsolt gazda megkérdezi izgul-e? Merci szemlesütve válaszol, hogy nem, csak nem akar annyira butának tűnni. Édesem, most picit megsajnálom. Sajnos az a vonat már rég elment.
Az első kérdés: hány négyzetméter egy hektár? Az első válasz: 100. Ájjjjjj…majdnem. A második válasz: 1000. Ne add fel, már csak egy tizedesjegy… A harmadik válasz: 10000. Júúúújjjj nagyon jó vagy öcsém, ez az!
A következő kérdés: hogyan lesz a napraforgómagból napraforgó? Ezt Bálint és Dani válaszolják meg helyesen. Elveted a napraforgó vetőmagot, oszt’ megnő.
Ezután arra vár választ Zsolt, mivel etetnék a lakók a tehenüket. Igazság szerint semmi gondom a válaszokkal, átsiklok a „szalma az növény?” kérdés felett ám mikor Virág azt mondja, hogy legeltetné a tehenet és „gazat” adna neki, majd mikor Zsolt visszakérdez „gazat?” és Virdzsó megerősíti, hogy igen „gazat”, ebben a pillanatban tényleg úgy érzem nincs remény.
Mit kell tenni a földdel, ha ugaron van? – hangzik a következő kérdés. Itt is megáll a tudomány. Mi lehet az az ugar? Eszik, vagy isszák? Puszta; kietlen föld; az kint van a levegőn… úgy van, kint van.

Mi a különbség a borjú és az üsző között? – kérdezi Zsolti. Bevallom, erre most rákerestem, mert nem voltam biztos benne. Íme a fogalom: a nőivarú marha az első ellésig, kortól függetlenül. A legjobban az tetszett, amikor Robi visszakérdez: üsző??? Jól mondtad? Vivi elsőre a birkához kapcsolja a főnevet, de gyorsan javít, szarvasmarha. Jajj te Zsolt gazda, teljesen zavarba hozod ezt a jányt! Pedig séróból nyomná ha nem lennél ilyen daliás!
Mi az a betyárkörte? – mikor elhangzik a kérdés, Bálint izomból felnevet. Én még nem hallottam ezt, így erre is rákerestem. Akit érdekel a megoldás, hallgassa meg Virágot és Danit. Bezzeg ezt tudják…
Ezután mezőgazdasági gépeket kell felismerni képről, amiért szintén nem fogom bántani egyiküket sem és egyébként is, rávezetéssel sikerül azért megoldani.
Merdzsó a végére még alakít egy nagyot. Hol található Európában domesztikált sárkány? – Mercit teljesen felvillanyozza a kérdés. Ugyehogyugye? Megmondtam, hogy vannak sárkányok! - nagyon örül magának. És most ezt is megmondja hol élnek: Erdélyben. Bizony ám! Aki eddig nem tudta, annak most szólok én is, hogy ebben az elvarázsolt mesevilágban Erdélyben még élnek sárkányok.

kepernyofelvetel_428.jpg

kepernyofelvetel_429.jpg

kepernyofelvetel_430.jpg

Végül a "kenyér" is kikerül a sütőből. Azt gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy a képződményt csúfolhatjuk ugyan kenyérnek, de inkább emberölésre alkalmas szerszám lett belőle. Bár a kés nem tört bele, de tartom, hogyha Robi tarkón csapná vele Dánielt, utána annyira sem lehetne érteni mit mond, mint eddig.
Úgy néz ki ez a sárkány-kérdés központi probléma Merdzsó mindennapjaiban. A kanapén ülve Frú segítő szándékkal tisztázni akarja: nem léteznek. Mire Merci visszakérdez? Igen? Mondták is? De mondták is? Drága kenyér. Nem hiszek a fülemnek. Mercédesz tényleg hiszi, de tényleg hiszi, hogy vannak sárkányok és hangosan felordít, hogy egyszer és mindenkorra tisztázni kell: van sárkány, vagy nincs sárkány g.ci? Robi és Bálint tovább szívatja, hát hogyneeeee! Varánuszgyíksárkány! (Majdnem.) Jó’ van de a erdélyi sárkány érdekelne! Hogyne lenne! – feleli Bálint. Tedd a szívedre a kezed! – utasítja Merdzsó. Miért? – mosolyog Bálint. Nagyon remélem ezzel mégis tisztázódott a sárkánykérdés.

Kezdődik az esti műszak – mondja Zsolt gazda a lakóknak. Mó és Robi öltözzön, mert odakint lesz dolguk. A többiek pedig kukoricát fognak morzsolni, csutkáig. Majd megszámolják szemenként (sic!) a mennyiséget és mozsárban apróra törik, hogy utána megetessék a műanyag tehénnel és a műanyag tyúkokkal. Azért most jól kiszúrtak a gyökerekkel. Bármit is kell Robiéknak csinálni, ennél biztosan jobb.
Amíg a kevésbé szerencsések két zsáknyi kukoricát morzsolhatnak a villában, addig Robi és Mó fát ültetnek a villa mellett. Érdekes ötlet a januári faültetés, de a Gazda-Héttel kapcsolatban nem akadok fenn semmin úgy döntöttem. Mindegy nekem ha -5 fokban fát ültetnek, csak csináljanak valamit. (Halkan jegyzem meg, hogy ver iz de maszk Mr. Zsolt? Jeszterdéj még volt, tudéj meg már smafu?)
Miután kigyúrták magukat ültetésből elméletben és felülemelkedtek a tényen, hogy ritkán ültetünk télen fát, Zsolt gazda irányításával gyakorlati tudásukat is megcsillogtathatják a fiúk. Míg a fiúk fát ültetnek (bár inkább csak mélyedéseket ásnak), Merci odabenn puffog a kukoricamorzsolás miatt. Hosszasan. Tudod mit Merdzsó? Nem az élet kemény, hanem te vagy csicska.

kepernyofelvetel_436.jpg

kepernyofelvetel_438.jpg

kepernyofelvetel_439.jpg

A lemmingek legújabb kalandjai a vajköpülés mellett a kiválasztásról szólnak majd. Jah, és mindenki jegyezze meg: kombájn = vastehén! Epic.

1127 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 15:39:54

a kakaskukorékolással vigyázni kell, Jimmyt is zavarta, és tudjuk mi lett...

Krétagarbó 2021.01.27. 15:41:46

@Fálki: és 15:33:48-kor szóltál a másik posztban:)

Laura Ingalls 2021.01.27. 15:46:38

@Krétagarbó: Naná! Minden erejét lefoglalta, hogy bebiztosítsa az első 10 helyet magának...

Fálki 2021.01.27. 15:47:39

@Krétagarbó: Igen, nagyon rendes vagyok, hogy egyaltalan szóltam.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 15:49:12

@Fálki: fel is terjesztünk érte vmi érdemrendre. ja nem. XD

Gia 2021.01.27. 15:52:39

@.Doktor.Szöszi.: Azért egy osz-kár dily járhatna,nem? :-)

Krétagarbó 2021.01.27. 15:58:48

@Laura Ingalls: :D

Köszi a posztot, szuper lett. Pár apróságról mindig lemaradok a műsor közben. Tényleg néha nem érteni, mit beszélnek.

Nets 2021.01.27. 15:59:59

Epic BV pillanat, mikor dani sunyiban belezabálgat a közös kajába.

Gia 2021.01.27. 16:05:16

@Laura Ingalls: Köszi a klassz posztot!

Fálki 2021.01.27. 16:09:50

@Laura Ingalls: Nagyon jo volt Laula, koszonjuk :-) :*

mozambikizombikini 2021.01.27. 16:14:26

@Nets: engem ez is csak abban a hitemben erositett meg, hogy valszeg a szerkik bekuldtek egy ganjat, hadd jarjon korbe.
Eredmeny: humoros beszelgetesek, szellemes otletek, punnyado Balint es Moh, horny Vivi es Robi, Dani meg munchie a hatterben, mint allat. :D

2021.01.27. 16:15:28

sixx most 9x baszná ki Fálkit?

Az a kenyér már akkor halott volt, amikor összeállt. Egyrész ahogy Laura írja, sokáig kell gyúrni, másrészt hólyagonsak kell lenni, attól lesz levegős (és nem a szódabikarbónától).
De én azért elismerem Lóbeltet, legalább megpróbálta.
ui: a cigizőben ugyanazon pokrócok maradtak, amire tegnap trágyásan ráült Merka és Jabba.
Várom az újabb keléseket az ápoltak arcán.
uui: melyik nyomoronc vitte be a talicskát szarral tele a nappaliba, azon még jót röhögtem, Fúék asszem. :D

Gia 2021.01.27. 16:18:31

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): Frúék,és Robi el is potyogtatta a villáról..

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 16:20:25

ELSŐ ! már megint én :)

Jó a poszt és Igazad van Kréta: Soxor kiderül valami amit én épp nem láttam vagy nem hallottam!

Vivi feljött absolut min. 3.-ra !
DE: mostmár végképp nem tudom, hogy nyomika-e vagy vígszinház és számító dög ???

2021.01.27. 16:20:26

@Gia: hi-he-tet-len-ek :D
Valamelyik a sportcipőjével rugdalta a nyers disznót, az sem volt semmi.
Na, a tisztaságmániámmal elmegyek egy szakemberhez, van itt valaki? ;))))))))

Benszülött zsebsárkány 2021.01.27. 16:22:01

Köszönjük szépen a posztot! :)
Szerintem tényleg vannak sárkányok. Ezelőttig azt hittem nincsenek olyanok, mint Merci. Aztán mégis :)

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 16:22:07

jah és mégegy: A BV egyre jobb, bár már kezdik Vandát is hülyeségekre kényszeríteni !

alma_szósz 2021.01.27. 16:23:03

@SelyemSonkaPini: az előző évadban is sokan mondták Zsu-ra hogy csak megjátsza, hogy ilyen kis buta aztán kiderült hogy nem, nagyon nem játsza meg

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 16:23:12

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): "sixx most 9x baszná ki Fálkit"
ez olyan népmesei fordulat volt :D

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 16:25:42

@alma_szósz: Igaz viszont Zsu rettentően aljas szemét, bosszúálló és gonosz volt!
ÉS SOSE volt olyan értelmes visleekedése , mint Vivinek mostanában !
Ezért Viviről nem tudom eldönteni....

Ugyanakkor VIVI tutira NEM gonosz !

Fálki 2021.01.27. 16:28:15

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): Ugy tudom van. Jo kezekben lenne nála a lábad.

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 16:28:22

@Benszülött zsebsárkány: Erdélyben már lehet , hogy nincs sárkány, de Harry Potter kiskoréban még volt, mondta Hagrid!
Másfelől meg annyi filmben szereplnek sárkányok, ház azt honnan hozzák ?
Ugye hogy ugye : egy sárkány farmról !!!
A Kis szőke pininek is volt 3, amikor kijött a tűzből!
(Jó azok ott születtek a forgatáson a tojásból, de a tojás is jött valahonnan! )

Krétagarbó 2021.01.27. 16:29:42

@SelyemSonkaPini: gyanús vagy te nekem, már másodszorra írod le, hogy igazam van:))

Fálki 2021.01.27. 16:33:11

@SelyemSonkaPini: Buta volt az ahhoz, hogy gonosz legyen szerintem. Egy rosszindulatu ostoba kis gorcs volt, de azert gonosz emlekeim szerint nem volt.

Mellesleg gratulalok az elso helyhez!
Mindig megprobállak megelozni, de sosem sikerul...

Benszülött zsebsárkány 2021.01.27. 16:34:13

@SelyemSonkaPini: mondom én! Lehet a magyar menydörgő nevet kellett volna választani, igazad van, úgyis imádom a Harry Pottert.... :D

Spitzbaue® 2021.01.27. 16:34:18

Kicsit kontrasztos volt, amikor Virág valami olyat mondott, hogy neki nem FEKSZIK a korán KELÉS, nem?

A mésik, ahogy szájbarágta a gizda, hogy 3 cseppet tegyenek:
" ... számlálj el háromig. Se többet, se kevesebbet. Három legyen, ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pedig kettőig. Hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. Az ötöst szádra ne vedd. Midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen, ... "

alma_szósz 2021.01.27. 16:36:12

@SelyemSonkaPini: nem Vivi nem az ezért is kedveltem meg nagyon, főleg Amandával összehasonlítva aki tényleg egy kicsinyes rosszindulató lény volt bent

al Dajjal 2021.01.27. 16:36:55

Első! (Powered by Internet Explorer)

Gia 2021.01.27. 16:37:57

@Niemandhäuser: Az előzetesben mutatták,hogy Bálint elcseszi a csepegtetés,mérgelődik és Vivcsó nyugtatja..Persze ez az öfibe már nem került leadásra. :-/

readonlyvv 2021.01.27. 16:45:25

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): már rég megtette volna. az éjjeli incselkedésektől mmkk idegállapotban volt.

2021.01.27. 16:45:57

@Gia: helyette láthattuk Dánielt szarni.

2021.01.27. 16:46:32

@readonlyvv: mindentől idegállapotba volt, egyszer engem is kibaszarintott :DD

readonlyvv 2021.01.27. 16:47:37

@Laura receptes öfi máskor is lehetne, az volt a legjobb evör

2021.01.27. 16:48:46

@readonlyvv: én német gőzgombócot csináltam, vaníliasodóbal, kő recept? :DDD

2021.01.27. 16:49:39

@readonlyvv: jaja, mondjuk addigra már kifelé állt a rudam, úgyhogy felkérdeztem mitől van idegállapotban mmkk, és mosolyogva vártam a reptetést. :DDDD

2021.01.27. 16:50:09

@readonlyvv: végül is én úgysem eszem belőle, úgyhogy akár küldhetek is.

Spitzbaue® 2021.01.27. 16:50:12

"Zárásként Robi kérésére Frú és Merci énekelnek a magas ágyásoknak, hogy jobban nőjenek a répák."
Szerintem a répák menekülőre fogták: inkább lefelé nőnek, áttörik a láda alját, és megszöknek.

2021.01.27. 16:51:44

@readonlyvv: nem is jöttem utána vagy 100 évig :D

Egyfejű 2021.01.27. 17:15:30

Üdvözlet mindenkinek Erdély mitikus sötétjéből! Noha én alapvetően inkább olvasgatós, mint beírogatós vagyok, most nem bírtam magammal. Már szinte kihaltam-forma, de a tény, hogy egyesek a 21. században is hisznek bennem, új értelmet adott a létezésemnek, és letettem a kipusztulásról. Azonkívül láttam, hogy vannak itt még a fajtámból, ami szintén melengette kicsi sárkányszívemet, szóval gyüttem én is köszönni, csá, rokonok és többiek, majd elüldögélek itt a sarokban, néha esetleg köhhentek egy kis füstöt.

Gia 2021.01.27. 17:18:35

@Egyfejű: Isten hozott!Te fijú vagy,ugye? :-)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.27. 17:18:54

@Egyfejű: Rád vártunk mióta! Végre ide értél, lakják velünk

ErdélyiSárkánylány 2021.01.27. 17:19:18

@Egyfejű: Üdvözöllek sárkány testvérem

Egyfejű 2021.01.27. 17:22:53

@Gia: Az avatarom becsapós, szóval jány vónék. :)

Gia 2021.01.27. 17:24:01

@Egyfejű: Inkább a szövegből próbáltam következtetni,de tévedtem.Semmi baj.:-)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 17:24:22

@Egyfejű: armando meg ne tudja :))))))))))))))

2021.01.27. 17:27:20

@Egyfejű:
isten hozott dicső lovag
szép a ruhád, szép a lovad!

ErdélyiSárkánylány 2021.01.27. 17:35:26

@Egyfejű: Szép vagy mint a rózsaszál...:D

Spitzbaue® 2021.01.27. 17:35:26

@Laura Ingalls: Most olvastam végig. Naggyon jó, és van egy íve: a végén már folyamatosan röhögtem. Kösszönjük!

Fálki 2021.01.27. 17:36:25

Daenerys Targaryen, a sarkanyok anyja, a tuzbenszuletett, a rabszolgak felszabaitoja meg istentudja mi volt meg... Na Ő vajon mikor jelenik meg? :D

MsIreneAdler 2021.01.27. 17:39:30

@Fálki: ő szokott itt kommentelni?

Egyfejű 2021.01.27. 17:41:03

@Fálki: Egyre többen vagyunk, szóval én nem szívóznék :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 17:43:16

netről néztem kenyér receptet , nem lett lyukacsos , sőt renatózhattam is volna vele(valakit agyonverni)

Fálki 2021.01.27. 17:44:51

@Egyfejű: Mondjuk ebből a szempontból jó, hogy a seggest a sárkányokkal szivatták és nem mondjuk borzokkal vagy csupasz turkálóval.

Mi lenne itt..

.Zsu 2021.01.27. 17:45:43

@alma_szósz: @SelyemSonkaPini: mindig megijedek hirtelen, amikor meglátom a nevemet h rólam van szó :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 17:46:07

@Fálki: meg szerelmeskedtek a fiútestvérével mr "dilemma mester" john snow ,-val
szóval nem hinném felveszik a nevét , mert ide erkölcsös nők járnak .

ÁrmándóJózsefné 2021.01.27. 17:46:44

Most tudtam meg, hogy mi folyik itt, mit művel itt a férjem!! Ez felháborító, Ármi, azaz Józsi, azonnal gyere haza! A kommentelő hölgyek(?) szégyelljék magukat, Józsit három kisgyermek várja otthon és egy kis erdélyi sárkány (meg én), úgyhogy el a kezekkel! José Pombio, te hazug, 8-ra legyél itthon, különben a fejedre borítom a vacsorádat!!44!! (Ami a kedvenced egyébként. Tükörtojás.)

Fu Szekh Li 2021.01.27. 17:46:59

Na basszus, itt minden sárkány erdélyi, csak én vagyok Draconix Sparrowsiensis?

Gia 2021.01.27. 17:49:30

@.Zsu: Én is folyton silabizálom,hogy rólad van-e szó,vagy vvZsuzsuról.. :-)

ppupu 2021.01.27. 17:51:25

@Egyfejű: hali, nem sokára jön Józsi és nem menekülsz. Behálóz, elcsábít majd eldob. De ne csüggedj nem Te leszel az első :DDDDD

Gia 2021.01.27. 17:52:14

Már csak Paff a büvős sárkány hiányzik.
Egyébként tudjátok,hogy mit jelent,hogy :Paff,a bűvös sárkány?
-Anyósom elesett a biciklivel.. :-DDD

TheLynx70 2021.01.27. 17:52:36

Pot! Kedvelem a sárkányokat, egyfejűt is, több fejűt is. :) Most idegállapotban vagyok, de próbálok visszanézni, visszaolvasni. Ilyen fél disznót nekem is idedobhatnának, nem olcsó mulatság... :)

Krétagarbó 2021.01.27. 17:52:56

@ppupu (sivatagi sárkány): szólj neki, h most egy kicsit még ne jöjjön, pont itt ólálkodik a neje:DDD

Spitzbaue® 2021.01.27. 17:53:11

@Egyfejű: A Süsünek volt egy menyasszonya is, kb. Süsü kinézettel, www.thetvdb.com/series/susu-a-sarkany/episodes/4248696

TheLynx70 2021.01.27. 17:54:18

@ppupu (sivatagi sárkány): Ármándó nem olyan, csak a szája nagy. :) Tényleg, száppörkölt nincs?! :O

.Zsu 2021.01.27. 17:56:02

@ÁrmándóJózsefné: szia Józsefné? miért bújsz a férjed neve mögé? félsz megmutatkozni?

Egyfejű 2021.01.27. 17:56:03

@Niemandhäuser: Igazad vagyon, de Süsü feje szimpibb volt. :)

ppupu 2021.01.27. 17:57:41

Nálunk középiskolás koromban a Süsüből a kedvenc a zsoldosok dala volt:

Mi vagyunk a zsoldosok,
kezünk sose dolgozott,
kardot lándzsát hordozott,
ruhánk mégse foltozott!

Hangosan üvöltöttük a kollégiumban a folyosón

Egyfejű 2021.01.27. 17:58:13

@Fálki: Naugye. Bár a sárkány kétségtelenül magasabb labda, mint a másik két opció.

ppupu 2021.01.27. 17:59:14

@ÁrmándóJózsefné: Ezek szerint Józsi megejtett egy sárkányt is???? Ejnye-bejnye, ezt nevezem :DD

.Zsu 2021.01.27. 17:59:22

@Niemandhäuser: decukiik :D jaj nagyon szeretem a Süsüt.

van itt valaki borsod megyéből? ott a kapucnira mondják h SÜSÜ :D imádom

TheLynx70 2021.01.27. 18:02:15

@.Zsu: Máshol nem mondják így?

Spitzbaue® 2021.01.27. 18:02:38

@.Zsu: Hát igen Süsünek nem volt más választása, mint hogy megnősül, mert mátyásozni, a T-Rexhez hasonlóan, nem tudott. :-DDDDDDDDDD

MsIreneAdler 2021.01.27. 18:03:52

@.Zsu: na erről beszéltem :D szia Józsefné :D... Kész!

.Zsu 2021.01.27. 18:05:42

@TheLynx70: neeem :))))) legalábbis én sosem hallottam mástól, csak borsodiaktól.
cimbim barátnője borsodi és egyszer órákig beszéltük át ezeket a szavakat. a makuka maradt még meg nagyon.

Ecotrans 2021.01.27. 18:06:02

Ez a Zsolt (ál)gazda, egy másik műsorból átemelt fazon, amúgy ott irritálóan nagy pöcsfej volt

Spitzbaue® 2021.01.27. 18:06:02

ON: Szerintem Grincs titkon (vagy a tiktokon) abban reménykedik, hogy annyira jó fej lett, hogy csak na, és hogy Iwiw ezért nem is hívja ki. Ennek megfelelő lesz a döbbenet az arcán. Bár Iwiw tőlem Virgácsot is viheti. Én már szavaztam, és végre nem a fantomképre.

csendesülő 2021.01.27. 18:06:27

nem 4 csepp, nem is 2, hanem pont 3... szerintem ebben volt némi tudatosság és kikacsintás:
www.youtube.com/watch?v=iuKdZaHjKSk

Spitzbaue® 2021.01.27. 18:07:07

@Ecotrans: Hívjuk csak egyszerűen Gizdának!

.Zsu 2021.01.27. 18:07:30

@Niemandhäuser: nem rögtön fogtam fel, h mit akar ez jelenteni, de aztán leesett... :DDD

@MsIreneAdler: tisztára idegállapotba is jöttem :))))

Spitzbaue® 2021.01.27. 18:08:02

@Fálki: Nem, ő már asszony: Baja asszony. Nem?

Fu Szekh Li 2021.01.27. 18:09:28

@.Doktor.Magyar.mennydörgő.Szöszi.: Nekem is van két lyukas zoknim, megstoppolnád azt is?

ppupu 2021.01.27. 18:10:38

És a legnagyobb kedvenc Süsü mellett:
Krisztofóróóóóóóóóó
www.youtube.com/watch?v=oE8bi2xbd2M&t=18s

ppupu 2021.01.27. 18:11:28

@Egyfejű: Dargay rajzfilmek mind kedvencek :D

TheLynx70 2021.01.27. 18:11:37

@.Zsu: Igen, mit itt Borsodban makukázunk. :D És van a dumó, ami a kenyérnek a vége. :) Hirtelen nem jut eszembe több.

.Zsu 2021.01.27. 18:13:07

@ppupu (sivatagi sárkány): megelőztél ppupúú, most akartam :)))))
szerettem nagyon.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 18:13:29

@Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány): biztos, hogy az egyik legveszedelmesebb sárkánnyal akarsz ujjat húzni? :DD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 18:14:21

@ÁrmándóJózsefné: gondolom ,azért tükör tojás a kedvence ,hogy evés közben is gyönyörködjön saját szépségén.Amúgy Józsefné ármi nem szokott nyomulni a nőkre ..annyira.

@ppupu (sivatagi sárkány): :P

TheLynx70 2021.01.27. 18:15:04

@Niemandhäuser: Még mindig Fruskát vinném a helyében, de rájöttem, hogy bent tattikáznak, nem szívből játszanak. :)

Egyfejű 2021.01.27. 18:15:52

@ppupu (sivatagi sárkány): Még ezt az utolsót, aztán nem fárasztom tovább a családi legendáriummal a tisztelt egybegyűlteket :)
www.youtube.com/watch?v=6uQcnHFnAGU

TheLynx70 2021.01.27. 18:17:24

@ppupu (sivatagi sárkány): Nekem a Vuk, de azt Fekete Istvántól is szerettem olvasni. :)

.Zsu 2021.01.27. 18:19:52

@TheLynx70: baranyai szavakból nincs sok, a csikálásra szoktak nézni az emberek, meg a bökékelés szóra.
miskolcadhatott.blog.hu/2016/04/20/tedd_fel_a_susud_mert_megfazol_avagy_miert_makukat_veszunk_es_nem_szotyit

itt csomó még fel van sorolva.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 18:20:10

@Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány): kérem, én illedelmes sárkánylány vagyok, nem proli :)

Cérnahuszár 2021.01.27. 18:20:13

@Fálki: hallottam valamit arról hogy a Nyolcadik
utas a halál

Fu Szekh Li 2021.01.27. 18:23:25

@.Doktor.Magyar.mennydörgő.Szöszi.: Akkor te akarod az én ujjam húzni? És melyiket?

TheLynx70 2021.01.27. 18:23:58

@.Zsu: Szerintem ezt a legtöbb magyar ember érti. :) Az"Élamodani" nekem is újdonság volt. :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 18:26:11

@TheLynx70: az nagy budapesten szoktak nézni nagyokat, mikor elkezdek a sváb tájszólásommal beszélni :DDDDD

ppupu 2021.01.27. 18:28:11

@Egyfejű: igeeeeen ez is nagy kedvencem, de jó, hogy beraktad, nagyon régóta próbáltam megtalálni. Köööszcsi

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 18:30:00

@TheLynx70: Dehogynem! :D
jösztök, csutak, pacuha, büszke, lipityóka, csesznye, girnyó, furik, troszka, gyá, levonó, öhöm, szakállka

Fálki 2021.01.27. 18:31:34

@Cérnahuszár adraconis.0.01: A Predatort nagyon bírtam. De csak a klasszikus, elso részt és leginkább Sonny Landham miatt.

ppupu 2021.01.27. 18:31:55

Csak szólok, ha esetleg valaki elfelejtette volna: Ma este 22:00-kor VV10.
Rágcsát, üdcsit bekészíteni, Vivi megmondja a tutit.

TheLynx70 2021.01.27. 18:32:04

@úgymond olvasó mmkk: A svávoknál sokkal több tájszó van, amiből mi is vettünk át itt, Borsodban. :)

Ármándójózsi 2021.01.27. 18:32:31

@Laura Ingalls: Na, így kell ezt! Közszemlére lehet tenni ezt a helyre kis öszefoglaló posztot a Hogyvolt írók, sőt csak simán az írók Hall of Fame-jében!!! :)))
(- üsző, -betyárkörte, de legjobbak is guglira szorulnak, tartja egy nagyon híres középkori mondás.) :)))

ppupu 2021.01.27. 18:33:22

Dorkó? Ifjú koromban havonta rúgtunk szét egy dorkót foci közben

Fálki 2021.01.27. 18:34:27

@Ármándójózsi: Elfelejtettél gratulálni az első kilenc helyezettnek. :D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 18:34:55

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Eredetileg csenevész, de nálunk arra is mondták, aki gusztustalanul viselkedik, pl. befingik a liftbe

TheLynx70 2021.01.27. 18:35:07

@Gézamalac: Nekem ez mind természetes. :) Azt hogyan mondják máshol "jösztök"? :D Gyöttök? Gyüttök? :D "Jösztök-e, jösztök-e, káromkodni Miskolcra, jösztök-e?" :D

Ármándójózsi 2021.01.27. 18:35:48

@Fálki: Ügyes. Ha nem tőlem nyúlod le az ötletet még ügyesebb lett volna. :)

Cérnahuszár 2021.01.27. 18:36:13

@Gézamalac: á köszi :D
a jöttünk láttunk visszamennénkben mondja montmirai, és nem tudtam hova tenni :D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 18:37:45

@TheLynx70: :DDD ugye? Azt így kell mondani és kész. Amúgy jöttök

TheLynx70 2021.01.27. 18:40:04

@Gézamalac: Tényleg! :) Viszont nagyon hülyén hangzik a fülemnek a jöttök, sőt, helytelennek... :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 18:41:04

@TheLynx70: mikor fáradt/ideges vagyok, belelendülök :DDD

.Zsu 2021.01.27. 18:42:20

@Gézamalac: @TheLynx70: nálunk, (baranyai kisváros) alap volt h azt mondtuk amikor elmentünk kocsmázni, vagy bulizni h "kimegyünk" csak így. Kijöttök? meg hova megyünk ki?
amikor Budapesten ezt mondtam egy fővárosi születésű kolleganőmnek, csak nézett, h mi az h kimegyünk, hova, az utcára?
de egy másik haverom meg aki ugyancsak kisvárosból jött rögtön értette, mert náluk is tolják ezt.

PYT 2021.01.27. 18:44:55

@Laura Ingalls: szupcsi posztcsi, köszönjük :)

TheLynx70 2021.01.27. 18:46:22

@úgymond olvasó mmkk: Jól teszed! :) Én is bele tudnék most lendülni borsodi káromkodásba, de úrinő leszek, és visszafogom magam. :)

PYT 2021.01.27. 18:46:24

@.Zsu: ez nagyon tengerentúlias ;)

Ármándójózsi 2021.01.27. 18:48:57

FIGYELEM 3 SZAVAZÁS!!!

1. KIT HÍV KI MA VIVI? MÁR NINCS SOK IDŐ SZAVAZZ ITT -> www.strawpoll.me/42521607/
VAGY ITT -> strawpoll.com/foceksksx

2. KI MENJEN VISSZA A KÖVETKEZŐ PÁRBAJRÓL? SZINTÉN NINCS MÁR SOK IDŐ, SZAVAZZ ITT -> strawpoll.com/ywrca43dh

3. SZIMPÁTIASZAVAZÁS! KI NYERJE A VV10-ET? ITT -> strawpoll.com/ozyp3xep1

PYT 2021.01.27. 18:49:39

@úgymond olvasó mmkk: vadmalac-kolléga szokott ilyesformán, tyézni, kázni a gyé és gé helyett... mindig röhögök magamban, mintha csak a nagyszüleimet hallanám lelki füleimmel... ;))

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 18:49:43

@TheLynx70: múltkor azért lettem kiröhögve, mert csollányt mondok a csalán helyett :D

TheLynx70 2021.01.27. 18:49:57

@.Zsu: A "kimegyünk" az megvan, csak a jöttök nincs. :D Nálunk tényleg "jösztök", és idáig azt hittem, ez így helyes... :DD

PYT 2021.01.27. 18:50:46

@.Zsu: já-já, ezt mindenki mondhassa ;pp

TheLynx70 2021.01.27. 18:58:35

@úgymond olvasó mmkk: Az is jó. :D Csollány Szilveszter lehet innen kapta a nevét. :-) Egyébként a Kárpát-medence tényleg olvasztótégely, remélem megmaradunk ilyen sokszínűeknek. :)

Krétagarbó 2021.01.27. 18:59:05

@.Doktor.Magyar.mennydörgő.Szöszi.: Én nálad fedeztem fel kétszer is ugyanazt a szót, amiből azt gondolom, hogy kb. ugyanarról a környékről származunk.

Egyfejű 2021.01.27. 19:00:35

Egyébiránt Mercike védelmére legyen szólva (ha védeni akarnám, de akarja a fene), hogy kb. 400 évvel ezelőtt még komoly értekezéseket írtak az erdélyi sárkányokról, amiknek nemcsak a maradványait találták meg garmadával a Kárpátok barlangjaiban ( barlangimedve-fosszíliákat véltek annak), hanem élő mivoltukban is látták őket saját szemükkel! Szóval, csak cirka négy évszázaddal van lemaradva Mercike világképe - lehet, hogy időutazó?

Krétagarbó 2021.01.27. 19:01:48

@TheLynx70: nálunk tányérat teszel az asztalra, és mész kinyitani az ajtót. Én is így gondoltam, hogy helyes. Aztán Pécsre kerülve kiderült, hogy nem annyira:)

.Zsu 2021.01.27. 19:03:31

@Krétagarbó: somogy vagy zala netalántán?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 19:04:29

@Egyfejű: na de hát ugye, hogy nem csalán :DDDDD

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 19:08:17

@Krétagarbó: zala megyét szeresssssük tizenöt essel :))))))

TheLynx70 2021.01.27. 19:15:09

@Krétagarbó: Igen, nekem és mész. :) Pedig azzal meszelünk, meg építkezünk. :D

TheLynx70 2021.01.27. 19:16:24

@Egyfejű: No, ez nem tudom mit jelent? Elárulod? :)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 19:16:52

@Krétagarbó: somogy közepe :) mi volt az a szó? :O

TheLynx70 2021.01.27. 19:17:27

@Krétagarbó: Zalában isteni ételek vannak! :) Ha lennének itt szívecskét, tenném... :)

Laura Ingalls 2021.01.27. 19:17:58

Jééé, mennyi sárkány bújt elő hirtelen! :D

Merdzsónak üzenem:
Kutató tekinteted a hogyvolt blogra vesd,
Hőn áhított sárkányod rötön megleled! :p

És köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Egyébként is lelkesen írom a posztokat, így meg főleg. :)

@Ármándójózsi: mondtam már, hogy a szívem csücske vagy? :D

Egyfejű 2021.01.27. 19:18:46

@TheLynx70: A csihányra gondolsz? A csalán az.

TheLynx70 2021.01.27. 19:21:39

@Egyfejű: Oké, de svábul meg csollány. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 19:23:05

@TheLynx70: hardcore svábul meg nessze :DDDD

TheLynx70 2021.01.27. 19:23:41

@Laura Ingalls: Sárkány ellen sárkányfű! :))

Krétagarbó 2021.01.27. 19:23:57

@.Doktor.Magyar.mennydörgő.Szöszi.: rajt (rajta helyett).
Pécsen tanultam meg azt is, hogy “csodálkozom rajta” és nem “csodálkozom rajt”, mert a rajt az a rajt-cél győzelem. Egy helyes közgázos srác javított ki, égtem mint a rongy :DD
Otthon mindig rajt volt minden:)

Fu Szekh Li 2021.01.27. 19:24:20

Reggel indulás előtt erdélyi fiatalokat hallgattam (a párom vizsgáztatott), az es érdekes volt :)

Krétagarbó 2021.01.27. 19:25:30

@.Doktor.Magyar.mennydörgő.Szöszi.: Akkor ismered az aludtejes prószát? Imádom.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 19:25:58

@Krétagarbó: aki azt mondja csodálkozom rajt helyett, hogy csodálkozom rajta, az egyéb aljasságokra is képes

TheLynx70 2021.01.27. 19:26:10

@úgymond olvasó mmkk: Csíp a rohadék! :D Viszont főztem már belőle főzeléket, parajhoz hasonlatosan (rengeteg fokhagymával) és ízlett. :)

Krétagarbó 2021.01.27. 19:27:15

@.Zsu: na ilyet sem hallottam még nem zalaitól:)))
A férj baranyai (félig, félig erdélyi), sokat járunk felétek.

Krétagarbó 2021.01.27. 19:28:59

@TheLynx70: EKG:) Már ha valaki szereti a krumplit, mert ott a krumplit is krumplival eszik.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 19:30:14

@Krétagarbó: baranya is jó hely :))) csak gyms ilyen uncsi :D

TheLynx70 2021.01.27. 19:31:23

@Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány): De ők inkább nem est mondanak, hanem az és helyett s-t: :D Oké, ez így írásban nem megy át. :D Nekem bejön. :)

Krétagarbó 2021.01.27. 19:33:21

@TheLynx70: igen! Nekem is nagyon tetszik az a sok s kötőszóként, és olyan szépen mondják.

.Zsu 2021.01.27. 19:34:16

@Krétagarbó: ezt én is észrevettem pont ennél a "rajt" - nál, de nagyjából már behatároltam h szöszi merre lakik, mert a balaton déli partja neki közel van, és akkor összeraktam a képet.
mert nekem a legjobb barátnőm meg kaposvári és ezeket ő is így mondja.
de másik barátnőm meg zalai, és a tányérat azt ugyanúgy tolják, szerintük így helyes :D

nagyon sokat vendégeskedtem zalában. imádom a zalai falvaknak az elnevezéseit. mintha vki mesekönyvből szedte volna őket :)))))

Egyfejű 2021.01.27. 19:38:07

@TheLynx70: Biza finom, én is szeretem!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.27. 19:38:18

@.Zsu: én egyszer a kapucnira vmi nagyon fura kifejezést....amibol en full másra asszocialtam

TheLynx70 2021.01.27. 19:38:25

@Krétagarbó: Kedvelem a krumplit, és a vadhúsokat is, meg az erdei gombákat is. :) Nekem Zalából ez van meg ételileg. :) Meg valami hidegen sajtolt olaj, de most meg nem mondom melyik..

ÁrmándóJózsefné 2021.01.27. 19:38:33

@.Zsu: Mindig mindennek róla kell szólnia, így ragaszkodott hozzá, hogy felvegyem a nevét. A sajátomat már elfelejtettem.

@ppupu (sivatagi sárkány): Az volt a sokadik félrelépése. Nem bírta volna fizetni a gyerek, mármint a sárkánytartást, így magunkhoz vettük. Persze nekem kell nevelnem az ő "kis" hibáját. Képzelheted.

@Fálki: Szia, én nő vagyok. Ha jól értesültem, te vagy a férjem ősellensége.

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ezt pontosan jól látod. Ezért költöztünk egy tó mellé.
Komolyan mondod? Tedd a szívedre a kezed: igaz ez? Csak vigasztalni akarsz, tudom. :(

Ármándójózsi 2021.01.27. 19:40:10

@Laura Ingalls: Mondtad, de nyugodtan ismételgetheted, nem unom meg! ;) :)))

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 19:40:35

@Krétagarbó: imádom én is! nagyon régen ettem, kellene is tejlelőhelyet keresni hozzá :))

igen, nekem a rajt a természetes :))

Krétagarbó 2021.01.27. 19:41:06

@.Zsu: Kemendollár? :) Pornóapáti a másik kedvenc, de az már azt hiszem Vas megye:DD
De egyébként a viccet félretéve, tényleg szép a zalai dombság, az Őrség.

Krétagarbó 2021.01.27. 19:42:42

@.Doktor.Magyar.mennydörgő.Szöszi.: Én kefírrel csinálom, nem lehet már aludttejet csinálni ezekből a bolti tejekből. Házi tejet meg nem tudom, hol kaphatnék a környékünkön.

TheLynx70 2021.01.27. 19:43:24

@ÁrmándóJózsefné: Akkor Darth Maul már nem is jön többé közénk? Nem azért, mert nem hiányzik, csak úgy kérdezem, hogy koptassam a karaktereket. :DD

mozambikizombikini 2021.01.27. 19:43:34

@Niemandhäuser: pontosan ezert kell kibaSZNI a picsaba :D #metoo

(btw volt egy jelenet, amikor Mercike kibukott, hogy meg lekvar sincsen... mert a tobbiek inkabb lisztre, stb csereltek a hust... Fru mar egybol nekiallt hangolni Merdzsot a tobbiek ellen...)
Eleg para, mert gondolom tenyleg egy ertelmes lany Fruzsi , de akkor is brrrrrrrr..... inkabb valasztanek 10 agressziv Mercit + 10 affektalo Vivit, hatvanyra emelve Virag tompasagaval, mint egy ilyen Fru. :D

Egyfejű 2021.01.27. 19:47:21

@TheLynx70: Sárkányfű? :D Ide vele! Legfinomabb fűszer a fuszulykalevesbe!

TheLynx70 2021.01.27. 19:49:54

@mozambikizombi: Szerintem Fru minden, csak nem értelmes... Amikor bement én is ezt gondoltam. Csinos, értelmes fiatal lány. Azóta megfordult velem a világ, én is szeretnék elmenni egy vasárnapi ebédre a családjához.:) Háztűznézőbe, ahogy a magyar nyelv mondja, tehát nem szó szerint kell venni... :D

.Zsu 2021.01.27. 19:50:26

@repuloezustmokus: igeen, nekem lesz egyszer ott egy kis házam :)

ÁrmándóJózsefné 2021.01.27. 19:50:57

@TheLynx70: Nem tudok minden pillanatban itt lenni, így sajnos nem tudom megakadályozni...

TheLynx70 2021.01.27. 19:51:20

@Egyfejű: Fuszulyka az bab. Sárkányfű az a csombor lehet! :O Nálunk vasfűnek hívják. :)

TheLynx70 2021.01.27. 19:55:48

Egyébként nekem fogalmam nincs Vivi kit fog kihívni. Ennek a leánynak bármi és bárki lehet a fejében. :D

Egyfejű 2021.01.27. 19:57:55

@TheLynx70: Tárkony a sárkányfű. A csombor nálunk csombor vagy borsikafű. :)

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 19:58:18

@ÁrmándóJózsefné: Ke'csoklom nacs'szzony !

Nagy barátja vagyok a maga urának ! Jójember az nagyon !
Kicsi csélcsap, de ott bassza meg, jut is marad is!
Kiskegyed hogy hogy itt a mocsárban ?

TheLynx70 2021.01.27. 19:59:35

@repuloezustmokus: Az finom lehet! :) Mondta Mabel a Csengetett Mylordban! :DDD

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 19:59:44

Még mindig a sárkányvadászat megy Tesók ?
Ilyenkor azok téli álmot alszanak, csak a farkuk lóg ki a lukból... de az is ilyen kövesedettes..

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:00:25

@úgymond olvasó mmkk: Egyelek le, mindenidőkben ! Hát szííííííííííííja !

mozambikizombikini 2021.01.27. 20:01:27

@TheLynx70: :))) nekem rettenetes Fru jelensege, nyilvan a tarsasaga is lehuzta a karakteret, de akkor is... nem keveredsz ilyen "bunko" tarsasagba, ha nem vagy ra hajlamos.... :D Szoval barki mast valasztanek a csajok kozul, mint ezt a csajt, aki azon mesterkedett, hogy kelloen basszak fel primko Merdzsot, aki majd csinal olyat, ami kizarassal jar... es akinek jelen allas szerint nyalizodik. Nalam ennel gusztustalanabb stilus talan nem is letezik. Es ennek nincsen koze meg Renatohoz sem.

TheLynx70 2021.01.27. 20:02:28

@Egyfejű: @repuloezustmokus: Köszönöm, soha nem késő tanulni. :)))

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:02:51

@mozambikizombi: Ezzel egyet kell értsek, de jó a teste meg a segge is még !

Ez nem ellenérv csak mondom :)

Egyfejű 2021.01.27. 20:03:16

@TheLynx70: Artemisia dracunculus a latin neve, nálunfele nagyon népszerű, intenzív illatú és aromájú fűszernövény. Sóban-ecetben szoktuk eltenni télire, és így ízesítünk vele, főleg leveseket (pityóka-:), fuszulyka-, ragulevesek).

Fu Szekh Li 2021.01.27. 20:03:34

@Egyfejű: Na mondjuk paszulyból is lehetne országjárást tartani: én salgótarjániként a tót bablevesen nőttem fel, a párom salátás paszulyt szokott főzni, és akkor lehet taglalni a további változatokat :D

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:03:35

Én most legjobban a Dani után Virágot utálom, de erősen !

ÁrmándóJózsefné 2021.01.27. 20:04:38

@SelyemSonkaPini: Végre egy jólnevelt férfiáll..ember! (felkiáltójel.)
Dehogy jóember az, engem is megszédített, aztán én több pereputtyát nem akarom felnevelni!

A home office az agyamra ment, és úgy látszik 10+ év hogyvolt és kommentszekció olvasás után én is bereggeltem, megmártózni a drámában. Talán már kissé késő, így valószínűleg hamarosan visszavonulok.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 20:04:53

@SelyemSonkaPini: sziiiiiiiiiijjjja :))))))) jól viselkedtél, amíg csak a fél szememet tartottam rajtad?

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:05:11

@Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány):
"Két karodban fingatózom rendesen,
próbálom, de sehogy se megy csendesen!"
Ezek a verssorok jutottak róla eszembe....

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:06:08

@úgymond olvasó mmkk: Alig es vótam ma csaj'e ! talán délután 10 percig....
Akkor is a sárkányokról értekeztünk kicsinyég...
Aztán meló vót :(

Egyfejű 2021.01.27. 20:06:29

@Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány): Salátást én is csípem! :) És az aszaltszilvásat vagy aszaltsomosat kóstoltad?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 20:07:16

@SelyemSonkaPini: egyem a szívedet jól megsütve, sültkrumplival :))))))))))))))

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:07:45

@ÁrmándóJózsefné: Jaj naccsága ne menjen még... majd ezután jön a java !

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:08:32

@Egyfejű: EZT olvastam: És az aszaltszilvásat vagy aszaltfosomat kóstoltad? :D :D

Ármándójózsi 2021.01.27. 20:09:00

@mozambikizombi: Ezeket én sem felejtem el neki és szerintem igenis gonosz, ezért is találó a "Gonosz Törpe" kifejezés rá, amit Dani használt...

@SelyemSonkaPini: Helló Tesó!!! A kocsmából írok hazamenni nem merek, meg már nem is tudok, mert tudod van ez kibaszott kijárási korlátozás, hogy verjem a faszomat abba is aki kitalálta, hogy én sem mehetek ki, hogy az anyja adja fel neki az utolsó kenetet, drága Barátom.

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:11:28

@Ármándójózsi: Tesvírem, barátom vír a vírembő ! Nem sima kocsma lesz az, hanem valami kurvafészek! De nem írigykedem ma cölibátust tartok.... a szomszédasszonnyal!
egymást támogatjuk, hogy ne csaljunk meg senkit !

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:11:57

MOst kicsit el.....
Majd gyüvök....

TheLynx70 2021.01.27. 20:12:57

@mozambikizombi: EKG. Feledékeny ember vagyok, de Fru mocsokságait nem tudom elfelejteni. Játék és pénzért mentek oké, de amikor már az elején kavarta a szart rosszindulatból (Vivi megerőszakolása), okádni tudott volna mindenkitől, a Renátós pálfordulása, a tele szájjal "higiénika" csámcsogása, a mostani szende szűz meghúzódása... Áááá!

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 20:14:16

@PYT (általános sárkányszelidítő): ma haladt előttem egy autó, PYT volt a rendszáma, tevótá? :DD

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 20:15:21

@SelyemSonkaPini: és még te mondod másra, hogy csapodár

mozambikizombikini 2021.01.27. 20:15:42

@Ármándójózsi: :D ugye!!!? szegeny Merdzso... kulonben ebbol nekem az jon le, hogy Merdzso minden hibaja ellenere legalabb nem gonosz :D Frut egyebkent nem szeretem "gonosz torpekent" aposztrofalni, plane hogy en magam is 160 cm vagyok.
Ellenben az nagyon kircsi lenne a VV-tol, ha mindenkinek fizetnenek egy terapeutat min. 10 alkalommal.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 20:16:21

@TheLynx70: ezekből én semmit sem tudok. Egy két hete olvasom a hogyvoltot.

TheLynx70 2021.01.27. 20:18:12

@Egyfejű: Ismerem, csak a latin nevét nem tudtam, és lusta voltam ráguglizni. :-) Tegnapelőtt sárkányfűvel főztem ragulevest, oszt nem is tudtam. :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 20:18:50

@úgymond olvasó mmkk: X aztán hetesek és landin megnyerte a dánoknak.:P

mozambikizombikini 2021.01.27. 20:19:21

@TheLynx70: ugye???! szerintem ez a valos gonoszsag, ezt nem tudod egy Merdzso/Vivi/Viraggal osszehasonlitani... az o negativ tulajdonsagaik relative messze allnak (szamomra) ettol a melysegtol.

Fu Szekh Li 2021.01.27. 20:19:29

@Egyfejű: Azt nem, de elég bizarrul hangzik. Mondjuk a salátás is annak tűnt.

Ármándójózsi 2021.01.27. 20:19:38

@mozambikizombi: A törpét akkor érintettség miatt visszavonom. :D
Minnyá feltolok valahová egy fényképet és belinkelem, mert a terapeutára hajaz. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 20:22:56

@repuloezustmokus: igen :) móki szia ,maradt a tökfőzelékből?

Gia 2021.01.27. 20:23:18

Valaki regizzen már sárkányfűárusként.:-)))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 20:24:27

@úgymond olvasó mmkk: érző vagy mozgató ideg?:P
hát én nem stresszelek lesz ami lesz.

Gia 2021.01.27. 20:26:24

Úgy látom lenne itt feladata egy Sárkányellátó Vállalatnak is.:-)) A Süsüben volt..

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 20:26:38

@repuloezustmokus: stíriai ?ez biztos valami görög eposzból vetted

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 20:27:46

@úgymond olvasó mmkk: csak nem egy igazi sárkány nézett be az ablakon és megijedtél?

evacat 2021.01.27. 20:28:18

Láttam egy előzetest a mai napról. Ezek szerint a szerkesztők a konkurrencia műsoraiból is szemezgetnek. Ez a vajköpülés, sajtkészités a kora őszi TV2-s Farmon is volt feladat.

Mindegy már azt se bánom, hogy lopott ötlet, de legalább értelmes feladatok jönnek a héten.
Zsolt gazda szerepeltetése is telitalálat. Csipőből kontráz bármilyen feladott labdát. Van humora, ekézi a beutaltakat rendesen. Szórakoztató.

MsIreneAdler 2021.01.27. 20:28:42

Sárkányos szép estét!
21:00-kor kezdik a mókát?

TheLynx70 2021.01.27. 20:30:29

@mozambikizombi: Nyilván egyik sem olyan ember, akivel szabadidőmben összejárnék. :) Voltak jobb és rosszabb időszakaik, de ha jól belegondolok Fru volt az, aki már (majdnem) az elejétől próbált helyezekedni, és még ezzel sem lenne baj. Ahová viszont süllyedt, az gáz! Most próbál meghúzódni, lehet azért, mert Renátó kiesett, lehet azért, mert érzi egyedül is kevés lett volna mindig. Nem tudom. Vivi helyében vinném, mint a kakit, a Virág-Merci párost meg hagynám későbbre.

Krétagarbó 2021.01.27. 20:31:08

@Gia: volt régen egy nick nem? vagy csak beképzelem már itt a sok sárkány közepette?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 20:31:10

@MsIreneAdler: szia Röné!egészséges sárkánytojásokat kívánok neked !Le ne üsd tükörtojásnak.

TheLynx70 2021.01.27. 20:33:46

Itt mindenkinek naponta változik az avatárja? :O :D Nem bírom követni... :)

Krétagarbó 2021.01.27. 20:34:47

@TheLynx70: én fix vagyok. Ezt az egyet ígérhetem. (Igazából lusta vagyok keresgélni mást.)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 20:35:25

@MsIreneAdler: neem, 22:00kor, és 23:30kor a bv

Gia 2021.01.27. 20:36:01

@MsIreneAdler: Szirénke csak 10-kor..

SirLemming 2021.01.27. 20:36:38

Kiscsikó apukájának a hengeres alkatrészét, megint akkor jópofa az egész napos off mikor munka van.

MsIreneAdler 2021.01.27. 20:36:45

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): üdv néked sárkánymester! A tükörtojással csak a baj van, folyton kilyukad ugye :)?

@Krétagarbó: a teve tudja!! Na akkor nem kell sietnem, ráérek :)

mozambikizombikini 2021.01.27. 20:38:51

@TheLynx70: Minden betuddel egyetertek. :D Nagyon bizom benne, hogy Vivi jol valaszt majd es visszamegy es kap nemi respectet a tobbiektol es kesobb a VV utan is tudja majd ezt az elmenyt kamatoztatni. :)

Fru meg, hat tipikus "ember", nem jobb, nem roszabb... alapvetoen nincsen vele goond... de pontosan ezekkel a "tipikusan helyezkedos" emberekkel lett ki a faszom es koltoztem el Mo-rol. Szoval Fru nekem nem total negativ, de pontosan azt testesiti meg, amitol irtozom. :D

Ármándójózsi 2021.01.27. 20:39:33

@MsIreneAdler: Szia!!! :))) Te lány vagy??? :S :D

Ajjjjj, mennyémá, új avatar... basszus...

SirLemming 2021.01.27. 20:40:12

@TheLynx70: Fru az aki előrepofátlankodik a sorban aztán amikor jogosan beszólnak neki elvárja, hogy védd meg.

Vagy a hátad mögött megzsarolja a főnököd, hogy jobb poziba kerülj aztán úgy tálalja a szülinapodon mint a legjobb ajándékot a Föld kerekén.

Gia 2021.01.27. 20:41:15

Megjegyzem Virág és Merszi közös melója is elmaradt tegnap..

SirLemming 2021.01.27. 20:42:47

@MsIreneAdler: De meg tetszett változni.
Először azt hittem egy wyvernen röpülsz de végül megszavaztam sárkánynak. :)

mozambikizombikini 2021.01.27. 20:44:05

@SirLemming (ki játékok közt él): ez de jo "leiras". Nagyon hasonlo az intuiciom vele kapcsolatban.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 20:52:47

@SirLemming (ki játékok közt él): azt hittem, 9-kor kezdődik, kár volt odakapcsolnom

SirLemming 2021.01.27. 20:54:38

@úgymond olvasó mmkk, a PP rajongó sárkányfűárus: Ha nézed akkor a srácoknak nem megy? Nekem is ilyen az aurám.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 20:57:18

bodó meg ancsin két szerencsétlenség, 2méter 20centi , de felugrani nem tud.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 20:58:08

@SirLemming (ki játékok közt él): kézilabdában ilyen.. bezzeg a forma 1-et nézhetem akárhogy, hamiltonnak mindig minden összejön :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 20:59:48

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): pedro is nem tudom, minek van pályán, mikor elcseszi az összes lövését, eh

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 21:01:40

@Krétagarbó: Szeretem Zalát. Talán mert most már nem Borsodban élek, hanem az Alföldön és még az hasonít legjobban a dombjaival szeretett Bükkömhöz.
Az zalai sajátosság hogy t helyett d-t mondanak néha? Beszélgettem egy asszonnyal és tőle hallottam így: IDvan a telek.

MsIreneAdler 2021.01.27. 21:07:44

@SirLemming (ki játékok közt él): jah megyek Orgrimmarba aukciózni. Amúgy most tényleg... :D

@Gia: köszi :)

@Ármándójózsi: Jóózsiii, mi van veled? Még rám is rámrepülnél :D?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.27. 21:09:02

megfigyelésem alapján Dani fejében a WC egyenlö a villaléttel.

MsIreneAdler 2021.01.27. 21:09:21

@Krétagarbó: kösziiii. Most már én is :D

Ármándójózsi 2021.01.27. 21:10:05

@MsIreneAdler: Jajj, megzavart az új avatar, na! :)))
De amúgy gondod lenne vele? ;) :DDD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 21:10:08

@úgymond olvasó mmkk, a PP rajongó sárkányfűárus: hát ez a kurva Gerard sztem a vb legjobb kapusa ,asszem neki van a legtöbb védése.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 21:10:53

@repuloezustmokus: mi alapján jutottál erre a következtetésre?

Krétagarbó 2021.01.27. 21:12:43

@Gézamalac: igen, falun, nagyszülőknél hallottam így én is. Másik: a hűtő szóban nem az ű hosszú, hanem a t (hüttttőő).
(Ha elfeledkezem magamról, én is így mondom, röhögnek is rajtam egyből:)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 21:13:48

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): nem merek semmit sem mondani.. max azt, hogy lefújhatták volna 30 perc után

@Krétagarbó: hüttő, szöllő, pósta :)))))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 21:16:46

@MsIreneAdler: hát igen másra tervezte a landolást , de elfogyott a kerozin és előbb szállt le pont nálad:-P

Krétagarbó 2021.01.27. 21:18:24

@úgymond olvasó mmkk, a PP rajongó sárkányfűárus: @nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): :DD

Egyszer régen férjem helyszínelt egy néninél Bp-en, és a néni mondta, hogy a hüttőből is elvittek valamit. Megkérdezte tőle, hogy csak nem zalai? Néni csodálkozott, hogy honnan tudja? :)

MsIreneAdler 2021.01.27. 21:18:31

@Ármándójózsi: neeeem, semmi gondom nem lenne vele. Sőt, tökre különlegesnek érezném magam itt a blogon az 1436-os rajtszámmal :D

Egyfejű 2021.01.27. 21:19:54

Most megyek, szurkolok egy kicsit az Exatlonban, de majd visszajövök a kihívásra. Fru kihívásában reménykedek, hiába mutat "javuló tendenciát", nem teszi ezzel semmissé a korábbi alattomos machinációit. Számomra egy ármánykodó, manipulatív nő marad, aki, amikor fölényben érezte magát, falkába verődve , akkor támadt és provokált, és kajánul nyugtázta, ha sikerrel járt. Hogy most normálisabb, az nem feltétlen azt jelenti, hogy átértékelte a korábbi viselkedését, inkább csak azt, hogy a rosszabbik énjének felülkerekedésében a támogató, hasonló közegnek is nagy szerepe volt, de attól még nem tűnt el belőle - és ha ilyen vehemenciával tolta az elején , akkor meglehetősen markáns részét képezheti a személyiségének.

Ármándójózsi 2021.01.27. 21:23:32

@MsIreneAdler: Jajjjj, mindig ez a dráma... :(

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 21:24:28

@úgymond olvasó mmkk, a PP rajongó sárkányfűárus: Ne mááár! 3 napja nem bírom kiverni a fejemből a táncoló majmot hamis furulyaszóval és fülsértő trombitával a főszerepben. Most sem sikerült, de legalább van mivel váltogatnom

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 21:26:40

@Gézamalac: bocs, lett volna pink is. de az nem aratott volna ekkora sikert :)))))))

TheLynx70 2021.01.27. 21:28:27

@Krétagarbó: Tepsi? :-) Nagyon sok helyen tepszinek mondják. :)

ppupu 2021.01.27. 21:30:03

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Visszaszámlálás -30 perc

MsIreneAdler 2021.01.27. 21:31:03

@Ármándójózsi: nincs itt dráma, most miért mondod :D?

Spitzbaue® 2021.01.27. 21:31:43

@mozambikizombi: Gonosz egy rüfke az biztos. És nem azért volt eddig a mocsárral, mert belevitték, hanem maga volt a mocsár. Csak annyival jobb, mint a Manda, hogy nem úgy néz ki mint egy lamantin, a Dricclánynál meg nem is jobb, még akkor sem, ha figyelmebe vesszük a nemzetiségét. Dhígaoúról ne is beszéljünk (mert fax se tudja milyen, két hétig tudta valamennyire tartani az arcot). Persze Recska a legalja, annyira, hogy nem is tudom ekkora büntetés jár-e egyáltalán Grincsnek. Én minden esetre megszavazom neki. ;-)

MsIreneAdler 2021.01.27. 21:34:34

@Egyfejű: nagyon jól mondod. Fru, amikor maga mögött érezte az embereket, nagyon undorítóan viselkedett. Most csak azért sunyizik, mert egyedül van. Remélem őt hívja ki Vivi.

SirLemming 2021.01.27. 21:36:11

@MsIreneAdler: :D Pedig eredetileg nem utalásnak szántam, ösztönből jött.
Majd minden AH-s mmo-ban azon kapom magam hogy jobban keköt a pénzcsinálás mint a manós-baszós lootvadászat.

@Krétagarbó: Nagyváradi kolléga ragasztotta rám annó az 'egyfeszt' kifejezést, pedig eleinte hej de utáltam miatta. :D

ppupu 2021.01.27. 21:40:14

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Visszaszámlálás -20 perc

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 21:42:44

@SirLemming (ki játékok közt él): elő se hozzátok wowban csak farmoltam a goldot aztán árultam aztán farmoltam aztán árultam :P

TheLynx70 2021.01.27. 21:45:26

@Niemandhäuser: Szerintem egy ordas nagy ribanc. Bement a villába, szétnézett. Megállapította, hogy ő a legjobb csaj, onnan nem volt megállás. Először az intellektuális, higiénikus, rózsaszín unikornis, utána a kicsit furkálódós, utána a nagyon fúrkálódós, utána a kétszínű, "Lenátónak" pinijét odatartó, rosszindulatú lidérc. Most pedig eljátssza a szende, bájos szüzet, aki mindenen mosolyog, és mindenben benne van. Aha...

MsIreneAdler 2021.01.27. 21:46:25

@SirLemming (ki játékok közt él): pontosan. Ez a kedvenc részem. Mikor dől a lé! Hmm lehet rokonok vagyunk @vágtázó vadmalaccal :D

kipcsak harcos 2021.01.27. 21:49:22

Egyeseknek milyen bolondos nickje és furcsa avatarja lett :D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 21:50:04

@TheLynx70: Igen, pont ilyen Fru. Viszont tőle (bocsánat, töllle) várhatunk még negédeskedést, hátbatámadást, míg Virág unalmas kesztyűbáb. Én jobban szórakoznék, ha ő menne ki. Márcsak Jabba miatt is, mert nélküle biztosan újabb balhékat provokálna.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 21:51:10

@kipcsak harcos: te is jobban járnál, ha a disznófejű nagyúr helyett egy sárkányt tennél ki :P

.Zsu 2021.01.27. 21:54:52

@Gézamalac: vesszen Virág.
de úgysem fog, még.

ppupu 2021.01.27. 21:55:05

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Visszaszámlálás -5 perc

SirLemming 2021.01.27. 21:55:06

@ppupu (sivatagi sárkány): danke!

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Farmolni sose szerettem. Egyszer direkt egy receptet a klánnak. Inkább figyeltem az árakat, napszakot mikor mi olcsó/drága.
GW2ben is legendaryt összetradeltem.

@MsIreneAdler: Nem hiszem, nekem nincs diagnózisom. De eleve úgy akartuk annó kezdeni wowot poénból, hogy mindenki gnóm zsidó nevekkel (még csak US bétára készültünk).

Ha bárkiror játszunk még valamit akkor leporolom a tetühintát és termelem a pénzt.

Na de nem untatom tovább a többi népeket, 6 perc és VV. :)

Krétagarbó 2021.01.27. 21:55:14

@Gézamalac: szerintem Virág gyengíti Danit, én még adnék nekik 2 hetet együtt, hogy még jobban gyengítse. Most menjen Frú, remélem Vivi őt viszi.
Amióta szingli, szinte nem is látni a villában, a szórakoztatóértéke nagyjából nulla. Dupla nulla.

Mók_Ica 2021.01.27. 21:57:33

sziasztok :) ideértem :)

TheLynx70 2021.01.27. 21:58:04

@Gézamalac: Játék szempontjából igazad van. :) Néha elfeljetkezem magamról, mert én sem szeretem a végtelenbe nyúló Dani-Virdzsó párost nézni. Tényleg azok a szórakoztatóbb karatkterek, akiket tudunk szeretni vagy utálni.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 21:59:45

Sziasztok, szép estét! Még pont kezdés előtt csak beestem. :-)

ppupu 2021.01.27. 21:59:58

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Kezdődik az ápoltak viadala!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 22:01:19

@kipcsak harcos: ady endre halálának évfordulója van, gondoltam idézek tőle valamit, hogy ne csak pacal keringjen az agyadban :P

.Zsu 2021.01.27. 22:01:50

fuhh nem bírok elszakadni a kézitől. majd később jövök :)

Krétagarbó 2021.01.27. 22:02:11

Dani horkol így? Úrjézus.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 22:02:12

@.Zsu: Én is ide-oda kapcsolgatok. :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:02:17

Előkerültek Anikó csecsei a nagyi pulcsik alól :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 22:02:19

@.Zsu: tiszta idegbe vagyok gyűve, maoni-ka!

Pink Martini 2021.01.27. 22:02:32

... a pici kis elméjükben... :D

ppupu 2021.01.27. 22:02:38

Fogadások? Feltűnik valamelyik idiótának, hogy ennyi idő alatt nem nő ekkorát a répa?

malevil2050 2021.01.27. 22:03:07

Hogy a tökömbe lehet ilyen horkolás mellett aludni?

tvbuzi 2021.01.27. 22:03:19

Elkommenteltem magam a lezárt cuccnál :DDDD

ppupu 2021.01.27. 22:03:53

@malevil2050: Aki alszik, az nem hallja :D Nem hallgatózni kell, hanem aludni

Krétagarbó 2021.01.27. 22:03:53

Az nem furi, hogy a sárgarépa zöldje kidől, mint a rohadt nád?

tvbuzi 2021.01.27. 22:03:56

@MsIreneAdler: ha már kifizette a pasija

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 22:04:15

@Mók_Ica: Szia! :)
@ppupu (sivatagi sárkány): A vella nagyobbik felének tutira nem. Hiú ábránd. :D

malevil2050 2021.01.27. 22:04:20

A riska nem ad tejet egész nap azt bőgi munkaszünet.

mocskosmacska 2021.01.27. 22:04:23

Tényleg nem jöttek rá, vagy ezt kellett mondani a szerkik utasítása szerint? Mert azt hiszik, hogy a butaság a szórakoztató? (De ez szerntem nem is butaság, mert aki nincsen otthon az ilyen témába, azt könnyű átvágni. Például egy autószerelő azt ad be nekem, amit akar.)

nicu71 2021.01.27. 22:04:38

@Krétagarbó: de még tüsszentett is!Arra lusta hogy a kezét a szàjs elé tegye basszzz....

tvbuzi 2021.01.27. 22:04:56

Remélem, Frut választja Pini

ppupu 2021.01.27. 22:05:53

És most Virdzsi megfeji Danit is

tvbuzi 2021.01.27. 22:05:53

Most Danit is megfeji?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 22:06:03

@.Zsu: kurvaéletbőlkifolyólag! nem bírom én ezt idegekkel :D

ppupu 2021.01.27. 22:06:41

A tejes vödröt meg a paraszt a tehén alatt hagyja???

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:06:43

Úgyis van, vissza az ágyba, úgyis van...
Kibaszott fárasztó a Villalét, baszdmeg...

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:06:52

@tvbuzi: ahhoz képest nem nagyon mutatják.
Rossz rossz, az már majdnem le volt zárva l:D.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 22:07:08

@Krétagarbó: Igaz, hogy gyengíti, de ha Virág kimenne, akkor talán Dani őrjöngésbe is kezdene. Igaz, hogy az apja telefonja után hatalmas volt az arca, de lehet, hogy ismét beleállna Bálintba, hogy megerősítse a vélt alfa pozícióját.
Igen, Fru most unalmas. Még változhat, ha elég időt volt egyedül

ppupu 2021.01.27. 22:07:13

@tvbuzi: De egy srófra jár az agyunk :D

Mók_Ica 2021.01.27. 22:07:21

vajon hol töltik be a tejet abba a műtehénbe, amit fejnek?

Krétagarbó 2021.01.27. 22:07:44

Azért a vajköpülés nem egyszerű, az melós állítólag.

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:07:59

@ppupu (sivatagi sárkány): jah, de úgy csinált, mintha valami új dolog lenne neki ez az egész!

ppupu 2021.01.27. 22:08:00

Azért Lobi mert lusta disznók vagytok

mocskosmacska 2021.01.27. 22:08:12

"Hogy áll a répátok?" - most csak nekem mocskos a fantáziám, vagy ez tényleg kétértelmű?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 22:08:48

@.Zsu: bodó meg ancsin monnyonle, hát nem hiszem el

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 22:09:18

:D Robi mekkora szemekkel mesélte, hogy a csodacsöppeknek hála a répácskák megnőttek. Lehet, hogy Zsolt nevét, a csöppeket és a répákat csak nekem vicces közös kontextusban hallanom?

nicu71 2021.01.27. 22:09:24

Robi megint elcsodálkozott.Ebből így vaaaaj lesz? Úgy érzem magam mint aki hokizik/vajat köpül

Cimili2 2021.01.27. 22:09:29

@Krétagarbó: de azt csak így lehet kézzel?

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:09:42

Mercit ez sem hozza lázba... fúúúúbazzz

tvbuzi 2021.01.27. 22:09:55

Kevés a kaja=nincs csoki meg kóla

Krétagarbó 2021.01.27. 22:10:03

Merdzsónak milyen szépek a szemei

ppupu 2021.01.27. 22:10:33

@Gézamalac: Nekem és vannak csodacsöpjeim... két gyerek is lett tőlük... Mondjuk nem egy éjszaka alatt...

tvbuzi 2021.01.27. 22:10:48

Pföjj, mind megtapogatta a vajat

Cimili2 2021.01.27. 22:10:54

sütni való vaj:DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 22:11:45

@mocskosmacska: Tényleg az. :DD
@Gézamalac: Nem, nem, nekünk is. :))

@úgymond olvasó mmkk, a PP rajongó sárkányfűárus: Csak találjanak 2 gólt úgy, hogy a franciák egyet se...

Krétagarbó 2021.01.27. 22:13:46

Mercike, ha okoskodni szeretnél sem tudnál:)))

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:14:18

Már megint degradálnak....

Cimili2 2021.01.27. 22:14:40

@tvbuzi: nabazzzz, degradálnak

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:15:01

A hős lovag: Dániel. Védi a tulajdonát. Bátor, jó szőr Robin.

Krétagarbó 2021.01.27. 22:15:34

Mercikének vannak párkapcsolati meglátásai, nem is rosszak?

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:15:36

@Cimili2: De legalább már nem le (-degradálnak).

tvbuzi 2021.01.27. 22:16:31

Fru most is kutyázza majd a maradékot?

.Zsu 2021.01.27. 22:17:00

@úgymond olvasó mmkk, a PP rajongó sárkányfűárus: @Kiégett Hobbynyúl: @SirLemming (ki játékok közt él): ahj, jólvan. faszom. :((((((
minddiéég ez van ha kézilabdát nézek. kész voltam.

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:17:03

@Krétagarbó: Marci esztétikus. Szerintem.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 22:17:31

@tvbuzi: Á, dehogy, most senki nem lesz talpnyaló. :D

(Éééés kikaptunk a hosszabbításban, de nagyot játszottak a srácok.)

Mók_Ica 2021.01.27. 22:17:35

@tvbuzi: most világosodott meg..... pffff....elhisszük, ja nem

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:17:42

Frú megvilágosult! Faszt!

Krétagarbó 2021.01.27. 22:17:46

@tvbuzi: hülye lenne...

Fru: vége felé? érzi a kiesését...

mocskosmacska 2021.01.27. 22:17:50

A grincs úgy látja őket másként, hgoy még az ő agyáig is eljutott az, hogy erősek, és ha nem akarja, hogy kirepüljön a villából puncsolnia kell. (De remélem, hogy így is repül.)

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:18:10

Most megy Grincsnél az ún. szerecsenmosdatás. (A szerecsenmosdatás, ha arra irányul, hogy a fekete fehér legyen, totál felesleges).

LaciHogyVoltol 2021.01.27. 22:18:36

Azért Lobinak a bőre, haja, szakálla, szája eszméletlen szar állapotban van egy 27 éves, sportos fiúhoz képest. 35-40-nek mondanák simán elhinném...

tvbuzi 2021.01.27. 22:18:57

Na, a mai két konténer megvolt.
Jöhet a harmadik

Krétagarbó 2021.01.27. 22:19:19

Én úgy utálom az ilyen igazság órája kontenteket. Értem a célját, de rühellem.

Cimili2 2021.01.27. 22:19:20

@Mók_Ica: csak sajna az ápoltak valszeg elhiszik.

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:19:25

Virgács meg bazira nyeregbe érzi magát. Mindenkit kivisz a kheccibe.

TheLynx70 2021.01.27. 22:19:26

Frutól megint könnybe lábadt a szemem. :( Másik csapatban volt. Szegény! :(

Mók_Ica 2021.01.27. 22:19:30

daniellának akkora az egoja..... ha leesne az egojáról az iq-jára, eléggé súlyos sérüléseket szerezne.....

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:19:31

Virágnak mi nem bassza fel az agyát???

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 22:19:34

@ppupu (sivatagi sárkány): :D ok,a rudoncsöpp amúgy is gyógyhatású...így hallottam

tvbuzi 2021.01.27. 22:19:40

@LaciHogyVoltol: ekg többnek néz ki sokkal

.Zsu 2021.01.27. 22:19:44

persze h Dani szerint miatta jobb a kapcsolata Mohával :DD minden rajta múlik.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 22:19:55

@Cimili2: Ebben nem lennék olyan biztos. Az okosabbja nem veszi be.

ppupu 2021.01.27. 22:20:24

Virdzsi érzi a hogy szar van a palacsintában ....

Mók_Ica 2021.01.27. 22:20:36

@tvbuzi: gyere.... már én is pakoltam bele :))))

@Krétagarbó: ekg

@Cimili2: jaja.....

ppupu 2021.01.27. 22:21:11

@.Zsu: Mert Daniella az Önkéntes Kiváló Mérvadó

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:21:30

Lobinak csúnyán elszakadt a nadrágja. (Nem fázik ezeknek a térde?)

mocskosmacska 2021.01.27. 22:21:39

Remélem, Vivit nem beszélik le a grincsről. Unalmas, buta és rosszindulatú.

tvbuzi 2021.01.27. 22:21:59

@Niemandhäuser: biztos a bazi sok insti követő miatt+ Daniella a legerősebb szerinte

.Zsu 2021.01.27. 22:22:46

bocs ha már volt róla szó, de Ancsa ma csinos :) tetszik ez a szett

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:23:01

Szünet van, benézek a hűtőbe...hátha.

LaciHogyVoltol 2021.01.27. 22:23:30

@repuloezustmokus: Hát hogy a bőre foltokban piros, haja, szakálla teljesen száradt, töredezett, szája szét van száradva, fogai sárgák, amikor közelről mutatják már-már ilyeszto... Még szerencse hogy voltak itt Ginak meg Digók is, úgyhogy azért még van edzve a gyomrom...

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:23:39

@.Zsu: én már észrevettem, hogy kint van a cickó :)

Cimili2 2021.01.27. 22:23:49

@Kiégett Hobbynyúl: ja, az a kettő, max három. bár annyi is bőven elég, h repüljön.

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:23:51

@tvbuzi: Proli apja meg jól bemondta neki, hogy nagyon jó az irány. Ha ilyen segítséget kapsz a barátaidtól (itt:rokonaidtól), akkor nem is kell ellenség.

ppupu 2021.01.27. 22:24:41

@.Zsu: Megjelenik és a tekintetem automatikusan a dekoltázsára fókuszál. Mi lenne ha még tetszene is a csaj?

TheLynx70 2021.01.27. 22:25:22

Egyébként én arra jöttem rá (orrhangon beszélve), legszívesebben mindenkit kint látnék a való világban, kinek-kinek képessége szerint adva munkát. A legtöbb gyártósoron (sem) állná meg a helyét. Nincs a gys-el bajom, én is álltam mellette, rohadt nehéz. Mezőgazdaság kilőve, szellemi munka, háááát... :D Mi marad még? :O

ppupu 2021.01.27. 22:25:28

Basszus éhes vagyok...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.27. 22:25:38

@LaciHogyVoltol: mert biztos nem leni mandulaolajjal, meg argánolajjal, és nem hámlaszt.meg nem rak magára rizst. ezért van, plusz nem étkezik megfeleloen, a sok puding, meg gumimaci ezt okozza. enne inkább halat, meg inna csontlevest.

Cimili2 2021.01.27. 22:25:50

@.Zsu: ebből is látszik, h olvanak minket.

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:25:57

@MsIreneAdler: Hhhhmmmm... ezek újak! Még neveletlenek.

SirLemming 2021.01.27. 22:26:18

@ppupu (sivatagi sárkány): Átváltoznál Ármándóvá. :D

@MsIreneAdler: Nem ismertem a csajt, nem gondoltam hogy ilyenje is van.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 22:26:23

@mocskosmacska: Na már csak az hiányozna. :D Vircsi jó lesz a következő párbajra, nem kell előbb.
@Niemandhäuser: Ahogy a tesója beszélt Rencsulánál, csodálkozol rajta, hogy ez nekik jó irány?

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:26:51

@ppupu (sivatagi sárkány): figyi, én heteró nő vagyok, de ez még nekem is kiveri a szemem :D
Gyere, van bolognai! Nem tevéből!

Krétagarbó 2021.01.27. 22:27:12

@.Zsu: szerintem is csinos ma. A cicijei is megnőttek.