Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X74 – Zsolt gazda, rap-répák, vastehén, vagy amit akartok

2021. január 27. 15:30 - Laura Ingalls

kepernyofelvetel_372.jpg

Ancsa köszönt minket a 74. összefoglaló elején. Azt kell mondjam, ma nagyon egyben van: jó a smink, jó a séró és ez a lehetetlen anyagú felső is jól áll neki. Hozzá képest Virdzsó és Merdzsó eléggé le vannak rongyolódva, nem tesz jót nekik a Gazda-Hét. Azzal kezdünk, hogy a két jobb sorsra érdemes a hálóban ücsörög az ágyon, mert megkapták feladatnak, hogy tisztázzák a kapcsolatukban lassan Mariana-árkot képező konfliktus gyökereit. Nos, az leszögezhető rögtön a legelején, hogy egyik lány sem a szavak embere. Merdzsó rengeteget beszél, de a mondat végére sohasem kerül pont és nehezen lehet megérteni a mondandója lényegét. Virdzsónak viszont az összetett mondatalkotás mellett az artikulálás is nehézséget okoz, így hozzá is minimum jeltolmács kellene. Mindenesetre ivós játékot kezdhetnék a sok degradálásra és némi tiszteletezésre építve, de azt hiszem nem lenne ez olyan jó ötlet tekintve, hogy a munkahelyemen vagyok. Plusz az is szempont, hogy nem szeretném hazáig tolni az autót. Újdonság nem hangzik el: Merci elmondja, hogy nem akarta megsérteni Virágot, rosszul esett neki, hogy azt hitte ők ketten ha nem is barátok, de azért legalább haverok és Virág nem közölte vele semmilyen formában a problémáját, hanem a kiválasztótáblánál vágta a fejéhez, hogy Merdzsó sok vagy, elviselhetetlen és nem akarok veled együtt élni. Virág továbbra sem érti mi ezzel a baj. Megmondom én. Az, hogy a szemébe mosolyogtál, aztán meg kupán vágtad egy jellel, hogy egyébként az idegeimre mész. Virágot degradálja Merci, lábbal tiporja, Merci a táblánál bunkó volt és Virág mindent jól csinál és csinált, Merci meg menjen ahova szeretne a sérült lelkével, itt kérem Virág az áldozat. Nos így állunk, nincs itt semmi látnivaló. A többiek a jelenet alatt a nappaliban várják türelmesen a vitává ért megbeszélés végét. Dani Vivcsónak segít a konyhában, de ugyanott fogadásokat lehet kötni, hogy mivel zárul a vita. Szerinte Merci kiviharzik és úgy lesz done. Végül ugyan Merci hagyja el először a hálót, de együtt álltak fel, nem volt most semmilyen vihar. Merdzsó túl enervált a napi 5000 kalória csoki és gumicukor adagja nélkül.

kepernyofelvetel_379.jpg


Újabb kakaskukorékolós jó reggel virrad a lakókra, dübörög a Dallas főcímdala, ez a nap is csupa móka, s kacagás lesz. Reményeim szerint. Robi eteti az állatokat, Bálint feji a műanyag tehenet és a műanyag tyúkok is megtojták már a tojásaikat. micsoda abszurd ez? Műanyag tehén....

Dani és árnyéka az ágyukon nyomorognak csipásan. Virágnak nem gyere be ez a koránkelés, meg a Gazda-Hét úgy ahogy van. Meg az életmód sem. Rendes parasztoknál, tanyán nem éheznek szerintem úgy, mint mi. Nem? – szakérti meg a helyzetet Virág. Dani egy büfögéssel felel az elmés mondatra. Én meg nem tudok ehhez mit hozzáfűzni.
Merdzsó a hangos kukorékolásra panaszkodik a riportban és ezt a problémát egyébként át tudom érezni. Amikor a sötét éjszakában 2:20-kor a szomszédok rohadmányos kakasa elkezd óbégatni az én mosolyom sem őszinte. Akkor meg főleg nem őszinte, amikor bekapcsolódnak a többiek és legalább 4 kakas felelget egymásnak és természetesen egymásra tromfolnak, mert mindegyik a leghangosabban kukorékoló megtisztelő címre hajt. Szóval van bennem némi belső feszültség kakasszó ügyben, de azt nem adom, hogy Merci ahelyett hogy segítene valamit a többieknek, vagy legalább odaállna biodíszletnek melléjük, már megint a dohányzósarokban kuporog.
A reggeli műszak után Robi és Bálint arról beszélnek vajon Vivinek ki ellen lenne esélye egy párbajon. Frú személye a közös nevező. Viszont úgy néz ki, hogy egyre jobban kijönnek a gonosz törpével. Megdicsérik, hogy szívós, kitartó, részt vesz a feladatokban, aranyos, mosolygós és értelmesen el lehet vele beszélgetni. Mióta a véglények kiestek mellőle megváltozott a viselkedése. A fiúk úgy gondolják, Fruzsina ha nem keveredik rossz társaságba, vállalható lett volna a villalét alatt.

Vivi tök jó villamester. Nekem tetszik ahogy leosztotta a feladatokat és birtokba vette a konyhát. Ez a jelenet is úgy indul, hogy Dani megkérdezi tőle mit fognak ma enni. Ezután leülnek együtt és megbeszélik a rendelést, mire van szükség, mit tudnak adni cserébe. Vivi és a fiúk között zajlik a párbeszéd. Közben Dani elmondja Bálintnak, hogy az apukája megtanította kenyeret sütni, de már nem emlékszik, de azért süssenek idebenn kenyeret, mert nem nagy cucc, jó lesz. Óh-hohó! Szerintem is! Főleg, hogy onnan indítunk, hogy kell-e bele sütőpor. Nekem egyébként van élesztőmentes kenyérreceptem amit meg lehet csinálni sütőporral is, de itt nyilván nem erről szól a diskurzus.
Sajnos a másik három lány érdemben nem tud hozzátenni a beszélgetéshez. Merdzsó továbbra is a csoki és gumicukor miatt sír és nem fér a fejembe, hogy ő vajon tényleg ezen élt az elmúlt 19 évben? A kanapén fekve tekintete elhomályosul. Délibábot lát. A távolban Kinder Maxi Kingek, Túró Rudik, Snickersek és Haribo macik lejtenek őrjítő táncot és csábítják Merdzsónkat. A lány ábrándosan néz a finomított cukorral teli szép jövőbe.
Robi még győzködi a cigizőben Vivit, hogy biztosan kell a sütőpor a kenyérbe, hogy levegős legyen és megemelkedjen, de nem kap Vivitől megerősítést. Lesz még ennek folytatása ebben biztos vagyok.

kepernyofelvetel_388.jpg

kepernyofelvetel_389.jpg

kepernyofelvetel_390.jpg

kepernyofelvetel_392.jpg

Ezután azt nézzük végig, hogy magas ágyást csinálnak a lakók. A mondás a következő: összeasztaloskodják a ládát, utána veteményeznek. Megtöltik a ládát földdel, beleteszik amit a raktárban találnak, egy csodaszerből cseppentenek a növényre nem 4, nem 2, hanem pontosan 3 cseppet és várják a csodát. Ha jól dolgoztak, másnap, vagy harmadnap répa lesz a magas ágyásokban. Oh boy, én azt a csodaszeres répát nem akarnám megenni, de azért azt szívesen megnézem mit alkotnak a gyökerek.
Párban csinálják a feladatot: Robi Frúval dolgozik, Merci Móval, Vivi Bálinttal és a borravaló akik egyébként is, már semmit sem csinálnak egyedül. Amíg a társaság nagy része lelkesen elkezdi a munkát, Dani előbb egy cigit szív el, utána meg letelepednek az utánfutójával együtt a nappaliban és evés közben figyelik mit csinálnak kint a többiek. Miután tele a pocak, kivonulnak, felmérik a terepet, majd Virág rákérdez: nah életem, hogy kezdünk neki? Kiváló kérdés, a baj a többes számmal van. Virág beszél, Dani büfög. Imádnivalóak. Robi és Frú készül el leghamarabb, utána Merci és Mó, majd Vivi és Bálint. Épp befejezik a cseppentést, amikor Zsolt gazda bejelentkezik, hogy itt a vége, aki még nem készült el az éhen marad, mert ennyi idő volt a feladatra. A Lusta Házaspárt különösebben nem hatotta meg, hogy nem tudták befejezni a feladatot, egy mosollyal veszik tudomásul, hogy így jártak, nem lesz répájuk.
Zárásként Robi kérésére Frú és Merci énekelnek a magas ágyásoknak, hogy jobban nőjenek a répák. Virág végülis el tudja képzelni, hogy a növények is érző lények, de úgy gondolja, hogy Frú dalolásától inkább megállnak a növésben. Én meg valahogy úgy érzem, hogy bármilyen fejlődőkorban lévő élőlény megállna a növésben, ha Virdzsót kellene hallgatnia miközben riportozik.

Bár Dániel nagyon ajánlkozott, végül Robi áll neki kenyeret sütni. Kerül abba a tésztába minden. Rengeteg liszt, hisz nyolcan vannak. Tej, víz, só, palacsinta tészta, sütőpor és nagy valószínűséggel élesztő is, de azért erre nem vennék mérget. Robi receptje egyedülálló, ahogy a technika is amivel a tésztát gyúrja. Azt mondják akkor dagasztottad elég ideig a kenyeret, ha lecseppen a homlokodról az izzadság. Bár az a tészta olyan sűrű, hogy alig lehet gyúrni, de Robi cseppet sem verejtékezik. Attól tartok nem ezen fog múlni a siker. Robi nagyon bizakodó, szerinte két kézzel fognak kapni a pékek a különleges receptért. Édesjézus, annyira röhögnék ha ebből egy ehető valami sülne ki!

Mezőgazdasági kvíz perceink következnek! Merdzsó az első áldozat. Zsolt gazda megkérdezi izgul-e? Merci szemlesütve válaszol, hogy nem, csak nem akar annyira butának tűnni. Édesem, most picit megsajnálom. Sajnos az a vonat már rég elment.
Az első kérdés: hány négyzetméter egy hektár? Az első válasz: 100. Ájjjjjj…majdnem. A második válasz: 1000. Ne add fel, már csak egy tizedesjegy… A harmadik válasz: 10000. Júúúújjjj nagyon jó vagy öcsém, ez az!
A következő kérdés: hogyan lesz a napraforgómagból napraforgó? Ezt Bálint és Dani válaszolják meg helyesen. Elveted a napraforgó vetőmagot, oszt’ megnő.
Ezután arra vár választ Zsolt, mivel etetnék a lakók a tehenüket. Igazság szerint semmi gondom a válaszokkal, átsiklok a „szalma az növény?” kérdés felett ám mikor Virág azt mondja, hogy legeltetné a tehenet és „gazat” adna neki, majd mikor Zsolt visszakérdez „gazat?” és Virdzsó megerősíti, hogy igen „gazat”, ebben a pillanatban tényleg úgy érzem nincs remény.
Mit kell tenni a földdel, ha ugaron van? – hangzik a következő kérdés. Itt is megáll a tudomány. Mi lehet az az ugar? Eszik, vagy isszák? Puszta; kietlen föld; az kint van a levegőn… úgy van, kint van.

Mi a különbség a borjú és az üsző között? – kérdezi Zsolti. Bevallom, erre most rákerestem, mert nem voltam biztos benne. Íme a fogalom: a nőivarú marha az első ellésig, kortól függetlenül. A legjobban az tetszett, amikor Robi visszakérdez: üsző??? Jól mondtad? Vivi elsőre a birkához kapcsolja a főnevet, de gyorsan javít, szarvasmarha. Jajj te Zsolt gazda, teljesen zavarba hozod ezt a jányt! Pedig séróból nyomná ha nem lennél ilyen daliás!
Mi az a betyárkörte? – mikor elhangzik a kérdés, Bálint izomból felnevet. Én még nem hallottam ezt, így erre is rákerestem. Akit érdekel a megoldás, hallgassa meg Virágot és Danit. Bezzeg ezt tudják…
Ezután mezőgazdasági gépeket kell felismerni képről, amiért szintén nem fogom bántani egyiküket sem és egyébként is, rávezetéssel sikerül azért megoldani.
Merdzsó a végére még alakít egy nagyot. Hol található Európában domesztikált sárkány? – Mercit teljesen felvillanyozza a kérdés. Ugyehogyugye? Megmondtam, hogy vannak sárkányok! - nagyon örül magának. És most ezt is megmondja hol élnek: Erdélyben. Bizony ám! Aki eddig nem tudta, annak most szólok én is, hogy ebben az elvarázsolt mesevilágban Erdélyben még élnek sárkányok.

kepernyofelvetel_428.jpg

kepernyofelvetel_429.jpg

kepernyofelvetel_430.jpg

Végül a "kenyér" is kikerül a sütőből. Azt gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy a képződményt csúfolhatjuk ugyan kenyérnek, de inkább emberölésre alkalmas szerszám lett belőle. Bár a kés nem tört bele, de tartom, hogyha Robi tarkón csapná vele Dánielt, utána annyira sem lehetne érteni mit mond, mint eddig.
Úgy néz ki ez a sárkány-kérdés központi probléma Merdzsó mindennapjaiban. A kanapén ülve Frú segítő szándékkal tisztázni akarja: nem léteznek. Mire Merci visszakérdez? Igen? Mondták is? De mondták is? Drága kenyér. Nem hiszek a fülemnek. Mercédesz tényleg hiszi, de tényleg hiszi, hogy vannak sárkányok és hangosan felordít, hogy egyszer és mindenkorra tisztázni kell: van sárkány, vagy nincs sárkány g.ci? Robi és Bálint tovább szívatja, hát hogyneeeee! Varánuszgyíksárkány! (Majdnem.) Jó’ van de a erdélyi sárkány érdekelne! Hogyne lenne! – feleli Bálint. Tedd a szívedre a kezed! – utasítja Merdzsó. Miért? – mosolyog Bálint. Nagyon remélem ezzel mégis tisztázódott a sárkánykérdés.

Kezdődik az esti műszak – mondja Zsolt gazda a lakóknak. Mó és Robi öltözzön, mert odakint lesz dolguk. A többiek pedig kukoricát fognak morzsolni, csutkáig. Majd megszámolják szemenként (sic!) a mennyiséget és mozsárban apróra törik, hogy utána megetessék a műanyag tehénnel és a műanyag tyúkokkal. Azért most jól kiszúrtak a gyökerekkel. Bármit is kell Robiéknak csinálni, ennél biztosan jobb.
Amíg a kevésbé szerencsések két zsáknyi kukoricát morzsolhatnak a villában, addig Robi és Mó fát ültetnek a villa mellett. Érdekes ötlet a januári faültetés, de a Gazda-Héttel kapcsolatban nem akadok fenn semmin úgy döntöttem. Mindegy nekem ha -5 fokban fát ültetnek, csak csináljanak valamit. (Halkan jegyzem meg, hogy ver iz de maszk Mr. Zsolt? Jeszterdéj még volt, tudéj meg már smafu?)
Miután kigyúrták magukat ültetésből elméletben és felülemelkedtek a tényen, hogy ritkán ültetünk télen fát, Zsolt gazda irányításával gyakorlati tudásukat is megcsillogtathatják a fiúk. Míg a fiúk fát ültetnek (bár inkább csak mélyedéseket ásnak), Merci odabenn puffog a kukoricamorzsolás miatt. Hosszasan. Tudod mit Merdzsó? Nem az élet kemény, hanem te vagy csicska.

kepernyofelvetel_436.jpg

kepernyofelvetel_438.jpg

kepernyofelvetel_439.jpg

A lemmingek legújabb kalandjai a vajköpülés mellett a kiválasztásról szólnak majd. Jah, és mindenki jegyezze meg: kombájn = vastehén! Epic.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 15:39:54

a kakaskukorékolással vigyázni kell, Jimmyt is zavarta, és tudjuk mi lett...

Krétagarbó 2021.01.27. 15:41:46

@Fálki: és 15:33:48-kor szóltál a másik posztban:)

Laura Ingalls 2021.01.27. 15:46:38

@Krétagarbó: Naná! Minden erejét lefoglalta, hogy bebiztosítsa az első 10 helyet magának...

Fálki 2021.01.27. 15:47:39

@Krétagarbó: Igen, nagyon rendes vagyok, hogy egyaltalan szóltam.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 15:49:12

@Fálki: fel is terjesztünk érte vmi érdemrendre. ja nem. XD

Gia 2021.01.27. 15:52:39

@.Doktor.Szöszi.: Azért egy osz-kár dily járhatna,nem? :-)

Krétagarbó 2021.01.27. 15:58:48

@Laura Ingalls: :D

Köszi a posztot, szuper lett. Pár apróságról mindig lemaradok a műsor közben. Tényleg néha nem érteni, mit beszélnek.

Nets 2021.01.27. 15:59:59

Epic BV pillanat, mikor dani sunyiban belezabálgat a közös kajába.

Gia 2021.01.27. 16:05:16

@Laura Ingalls: Köszi a klassz posztot!

Fálki 2021.01.27. 16:09:50

@Laura Ingalls: Nagyon jo volt Laula, koszonjuk :-) :*

mozambikizombikini 2021.01.27. 16:14:26

@Nets: engem ez is csak abban a hitemben erositett meg, hogy valszeg a szerkik bekuldtek egy ganjat, hadd jarjon korbe.
Eredmeny: humoros beszelgetesek, szellemes otletek, punnyado Balint es Moh, horny Vivi es Robi, Dani meg munchie a hatterben, mint allat. :D

2021.01.27. 16:15:28

sixx most 9x baszná ki Fálkit?

Az a kenyér már akkor halott volt, amikor összeállt. Egyrész ahogy Laura írja, sokáig kell gyúrni, másrészt hólyagonsak kell lenni, attól lesz levegős (és nem a szódabikarbónától).
De én azért elismerem Lóbeltet, legalább megpróbálta.
ui: a cigizőben ugyanazon pokrócok maradtak, amire tegnap trágyásan ráült Merka és Jabba.
Várom az újabb keléseket az ápoltak arcán.
uui: melyik nyomoronc vitte be a talicskát szarral tele a nappaliba, azon még jót röhögtem, Fúék asszem. :D

Gia 2021.01.27. 16:18:31

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): Frúék,és Robi el is potyogtatta a villáról..

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 16:20:25

ELSŐ ! már megint én :)

Jó a poszt és Igazad van Kréta: Soxor kiderül valami amit én épp nem láttam vagy nem hallottam!

Vivi feljött absolut min. 3.-ra !
DE: mostmár végképp nem tudom, hogy nyomika-e vagy vígszinház és számító dög ???

2021.01.27. 16:20:26

@Gia: hi-he-tet-len-ek :D
Valamelyik a sportcipőjével rugdalta a nyers disznót, az sem volt semmi.
Na, a tisztaságmániámmal elmegyek egy szakemberhez, van itt valaki? ;))))))))

Benszülött zsebsárkány 2021.01.27. 16:22:01

Köszönjük szépen a posztot! :)
Szerintem tényleg vannak sárkányok. Ezelőttig azt hittem nincsenek olyanok, mint Merci. Aztán mégis :)

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 16:22:07

jah és mégegy: A BV egyre jobb, bár már kezdik Vandát is hülyeségekre kényszeríteni !

alma_szósz 2021.01.27. 16:23:03

@SelyemSonkaPini: az előző évadban is sokan mondták Zsu-ra hogy csak megjátsza, hogy ilyen kis buta aztán kiderült hogy nem, nagyon nem játsza meg

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 16:23:12

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): "sixx most 9x baszná ki Fálkit"
ez olyan népmesei fordulat volt :D

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 16:25:42

@alma_szósz: Igaz viszont Zsu rettentően aljas szemét, bosszúálló és gonosz volt!
ÉS SOSE volt olyan értelmes visleekedése , mint Vivinek mostanában !
Ezért Viviről nem tudom eldönteni....

Ugyanakkor VIVI tutira NEM gonosz !

Fálki 2021.01.27. 16:28:15

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): Ugy tudom van. Jo kezekben lenne nála a lábad.

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 16:28:22

@Benszülött zsebsárkány: Erdélyben már lehet , hogy nincs sárkány, de Harry Potter kiskoréban még volt, mondta Hagrid!
Másfelől meg annyi filmben szereplnek sárkányok, ház azt honnan hozzák ?
Ugye hogy ugye : egy sárkány farmról !!!
A Kis szőke pininek is volt 3, amikor kijött a tűzből!
(Jó azok ott születtek a forgatáson a tojásból, de a tojás is jött valahonnan! )

Krétagarbó 2021.01.27. 16:29:42

@SelyemSonkaPini: gyanús vagy te nekem, már másodszorra írod le, hogy igazam van:))

Fálki 2021.01.27. 16:33:11

@SelyemSonkaPini: Buta volt az ahhoz, hogy gonosz legyen szerintem. Egy rosszindulatu ostoba kis gorcs volt, de azert gonosz emlekeim szerint nem volt.

Mellesleg gratulalok az elso helyhez!
Mindig megprobállak megelozni, de sosem sikerul...

Benszülött zsebsárkány 2021.01.27. 16:34:13

@SelyemSonkaPini: mondom én! Lehet a magyar menydörgő nevet kellett volna választani, igazad van, úgyis imádom a Harry Pottert.... :D

Spitzbaue® 2021.01.27. 16:34:18

Kicsit kontrasztos volt, amikor Virág valami olyat mondott, hogy neki nem FEKSZIK a korán KELÉS, nem?

A mésik, ahogy szájbarágta a gizda, hogy 3 cseppet tegyenek:
" ... számlálj el háromig. Se többet, se kevesebbet. Három legyen, ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pedig kettőig. Hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. Az ötöst szádra ne vedd. Midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen, ... "

alma_szósz 2021.01.27. 16:36:12

@SelyemSonkaPini: nem Vivi nem az ezért is kedveltem meg nagyon, főleg Amandával összehasonlítva aki tényleg egy kicsinyes rosszindulató lény volt bent

al Dajjal 2021.01.27. 16:36:55

Első! (Powered by Internet Explorer)

Gia 2021.01.27. 16:37:57

@Niemandhäuser: Az előzetesben mutatták,hogy Bálint elcseszi a csepegtetés,mérgelődik és Vivcsó nyugtatja..Persze ez az öfibe már nem került leadásra. :-/

readonlyvv 2021.01.27. 16:45:25

@silvermansarah(erdélyi_sárkány): már rég megtette volna. az éjjeli incselkedésektől mmkk idegállapotban volt.

2021.01.27. 16:45:57

@Gia: helyette láthattuk Dánielt szarni.

2021.01.27. 16:46:32

@readonlyvv: mindentől idegállapotba volt, egyszer engem is kibaszarintott :DD

readonlyvv 2021.01.27. 16:47:37

@Laura receptes öfi máskor is lehetne, az volt a legjobb evör

2021.01.27. 16:48:46

@readonlyvv: én német gőzgombócot csináltam, vaníliasodóbal, kő recept? :DDD

2021.01.27. 16:49:39

@readonlyvv: jaja, mondjuk addigra már kifelé állt a rudam, úgyhogy felkérdeztem mitől van idegállapotban mmkk, és mosolyogva vártam a reptetést. :DDDD

2021.01.27. 16:50:09

@readonlyvv: végül is én úgysem eszem belőle, úgyhogy akár küldhetek is.

Spitzbaue® 2021.01.27. 16:50:12

"Zárásként Robi kérésére Frú és Merci énekelnek a magas ágyásoknak, hogy jobban nőjenek a répák."
Szerintem a répák menekülőre fogták: inkább lefelé nőnek, áttörik a láda alját, és megszöknek.

2021.01.27. 16:51:44

@readonlyvv: nem is jöttem utána vagy 100 évig :D

Egyfejű 2021.01.27. 17:15:30

Üdvözlet mindenkinek Erdély mitikus sötétjéből! Noha én alapvetően inkább olvasgatós, mint beírogatós vagyok, most nem bírtam magammal. Már szinte kihaltam-forma, de a tény, hogy egyesek a 21. században is hisznek bennem, új értelmet adott a létezésemnek, és letettem a kipusztulásról. Azonkívül láttam, hogy vannak itt még a fajtámból, ami szintén melengette kicsi sárkányszívemet, szóval gyüttem én is köszönni, csá, rokonok és többiek, majd elüldögélek itt a sarokban, néha esetleg köhhentek egy kis füstöt.

Gia 2021.01.27. 17:18:35

@Egyfejű: Isten hozott!Te fijú vagy,ugye? :-)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.27. 17:18:54

@Egyfejű: Rád vártunk mióta! Végre ide értél, lakják velünk

ErdélyiSárkánylány 2021.01.27. 17:19:18

@Egyfejű: Üdvözöllek sárkány testvérem

Egyfejű 2021.01.27. 17:22:53

@Gia: Az avatarom becsapós, szóval jány vónék. :)

Gia 2021.01.27. 17:24:01

@Egyfejű: Inkább a szövegből próbáltam következtetni,de tévedtem.Semmi baj.:-)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 17:24:22

@Egyfejű: armando meg ne tudja :))))))))))))))

2021.01.27. 17:27:20

@Egyfejű:
isten hozott dicső lovag
szép a ruhád, szép a lovad!

ErdélyiSárkánylány 2021.01.27. 17:35:26

@Egyfejű: Szép vagy mint a rózsaszál...:D

Spitzbaue® 2021.01.27. 17:35:26

@Laura Ingalls: Most olvastam végig. Naggyon jó, és van egy íve: a végén már folyamatosan röhögtem. Kösszönjük!

Fálki 2021.01.27. 17:36:25

Daenerys Targaryen, a sarkanyok anyja, a tuzbenszuletett, a rabszolgak felszabaitoja meg istentudja mi volt meg... Na Ő vajon mikor jelenik meg? :D

MsIreneAdler 2021.01.27. 17:39:30

@Fálki: ő szokott itt kommentelni?

Egyfejű 2021.01.27. 17:41:03

@Fálki: Egyre többen vagyunk, szóval én nem szívóznék :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 17:43:16

netről néztem kenyér receptet , nem lett lyukacsos , sőt renatózhattam is volna vele(valakit agyonverni)

Fálki 2021.01.27. 17:44:51

@Egyfejű: Mondjuk ebből a szempontból jó, hogy a seggest a sárkányokkal szivatták és nem mondjuk borzokkal vagy csupasz turkálóval.

Mi lenne itt..

.Zsu 2021.01.27. 17:45:43

@alma_szósz: @SelyemSonkaPini: mindig megijedek hirtelen, amikor meglátom a nevemet h rólam van szó :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 17:46:07

@Fálki: meg szerelmeskedtek a fiútestvérével mr "dilemma mester" john snow ,-val
szóval nem hinném felveszik a nevét , mert ide erkölcsös nők járnak .

ÁrmándóJózsefné 2021.01.27. 17:46:44

Most tudtam meg, hogy mi folyik itt, mit művel itt a férjem!! Ez felháborító, Ármi, azaz Józsi, azonnal gyere haza! A kommentelő hölgyek(?) szégyelljék magukat, Józsit három kisgyermek várja otthon és egy kis erdélyi sárkány (meg én), úgyhogy el a kezekkel! José Pombio, te hazug, 8-ra legyél itthon, különben a fejedre borítom a vacsorádat!!44!! (Ami a kedvenced egyébként. Tükörtojás.)

Fu Szekh Li 2021.01.27. 17:46:59

Na basszus, itt minden sárkány erdélyi, csak én vagyok Draconix Sparrowsiensis?

Gia 2021.01.27. 17:49:30

@.Zsu: Én is folyton silabizálom,hogy rólad van-e szó,vagy vvZsuzsuról.. :-)

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 17:51:25

@Egyfejű: hali, nem sokára jön Józsi és nem menekülsz. Behálóz, elcsábít majd eldob. De ne csüggedj nem Te leszel az első :DDDDD

Gia 2021.01.27. 17:52:14

Már csak Paff a büvős sárkány hiányzik.
Egyébként tudjátok,hogy mit jelent,hogy :Paff,a bűvös sárkány?
-Anyósom elesett a biciklivel.. :-DDD

TheLynx70 2021.01.27. 17:52:36

Pot! Kedvelem a sárkányokat, egyfejűt is, több fejűt is. :) Most idegállapotban vagyok, de próbálok visszanézni, visszaolvasni. Ilyen fél disznót nekem is idedobhatnának, nem olcsó mulatság... :)

Krétagarbó 2021.01.27. 17:52:56

@ppupu (sivatagi sárkány): szólj neki, h most egy kicsit még ne jöjjön, pont itt ólálkodik a neje:DDD

Spitzbaue® 2021.01.27. 17:53:11

@Egyfejű: A Süsünek volt egy menyasszonya is, kb. Süsü kinézettel, www.thetvdb.com/series/susu-a-sarkany/episodes/4248696

TheLynx70 2021.01.27. 17:54:18

@ppupu (sivatagi sárkány): Ármándó nem olyan, csak a szája nagy. :) Tényleg, száppörkölt nincs?! :O

.Zsu 2021.01.27. 17:56:02

@ÁrmándóJózsefné: szia Józsefné? miért bújsz a férjed neve mögé? félsz megmutatkozni?

Egyfejű 2021.01.27. 17:56:03

@Niemandhäuser: Igazad vagyon, de Süsü feje szimpibb volt. :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 17:57:41

Nálunk középiskolás koromban a Süsüből a kedvenc a zsoldosok dala volt:

Mi vagyunk a zsoldosok,
kezünk sose dolgozott,
kardot lándzsát hordozott,
ruhánk mégse foltozott!

Hangosan üvöltöttük a kollégiumban a folyosón

Egyfejű 2021.01.27. 17:58:13

@Fálki: Naugye. Bár a sárkány kétségtelenül magasabb labda, mint a másik két opció.

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 17:59:14

@ÁrmándóJózsefné: Ezek szerint Józsi megejtett egy sárkányt is???? Ejnye-bejnye, ezt nevezem :DD

.Zsu 2021.01.27. 17:59:22

@Niemandhäuser: decukiik :D jaj nagyon szeretem a Süsüt.

van itt valaki borsod megyéből? ott a kapucnira mondják h SÜSÜ :D imádom

TheLynx70 2021.01.27. 18:02:15

@.Zsu: Máshol nem mondják így?

Spitzbaue® 2021.01.27. 18:02:38

@.Zsu: Hát igen Süsünek nem volt más választása, mint hogy megnősül, mert mátyásozni, a T-Rexhez hasonlóan, nem tudott. :-DDDDDDDDDD

MsIreneAdler 2021.01.27. 18:03:52

@.Zsu: na erről beszéltem :D szia Józsefné :D... Kész!

.Zsu 2021.01.27. 18:05:42

@TheLynx70: neeem :))))) legalábbis én sosem hallottam mástól, csak borsodiaktól.
cimbim barátnője borsodi és egyszer órákig beszéltük át ezeket a szavakat. a makuka maradt még meg nagyon.

Ecotrans 2021.01.27. 18:06:02

Ez a Zsolt (ál)gazda, egy másik műsorból átemelt fazon, amúgy ott irritálóan nagy pöcsfej volt

Spitzbaue® 2021.01.27. 18:06:02

ON: Szerintem Grincs titkon (vagy a tiktokon) abban reménykedik, hogy annyira jó fej lett, hogy csak na, és hogy Iwiw ezért nem is hívja ki. Ennek megfelelő lesz a döbbenet az arcán. Bár Iwiw tőlem Virgácsot is viheti. Én már szavaztam, és végre nem a fantomképre.

csendesülő 2021.01.27. 18:06:27

nem 4 csepp, nem is 2, hanem pont 3... szerintem ebben volt némi tudatosság és kikacsintás:
www.youtube.com/watch?v=iuKdZaHjKSk

Spitzbaue® 2021.01.27. 18:07:07

@Ecotrans: Hívjuk csak egyszerűen Gizdának!

.Zsu 2021.01.27. 18:07:30

@Niemandhäuser: nem rögtön fogtam fel, h mit akar ez jelenteni, de aztán leesett... :DDD

@MsIreneAdler: tisztára idegállapotba is jöttem :))))

Spitzbaue® 2021.01.27. 18:08:02

@Fálki: Nem, ő már asszony: Baja asszony. Nem?

Fu Szekh Li 2021.01.27. 18:09:28

@.Doktor.Magyar.mennydörgő.Szöszi.: Nekem is van két lyukas zoknim, megstoppolnád azt is?

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 18:10:38

És a legnagyobb kedvenc Süsü mellett:
Krisztofóróóóóóóóóó
www.youtube.com/watch?v=oE8bi2xbd2M&t=18s

TheLynx70 2021.01.27. 18:11:37

@.Zsu: Igen, mit itt Borsodban makukázunk. :D És van a dumó, ami a kenyérnek a vége. :) Hirtelen nem jut eszembe több.

.Zsu 2021.01.27. 18:13:07

@ppupu (sivatagi sárkány): megelőztél ppupúú, most akartam :)))))
szerettem nagyon.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 18:13:29

@Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány): biztos, hogy az egyik legveszedelmesebb sárkánnyal akarsz ujjat húzni? :DD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 18:14:21

@ÁrmándóJózsefné: gondolom ,azért tükör tojás a kedvence ,hogy evés közben is gyönyörködjön saját szépségén.Amúgy Józsefné ármi nem szokott nyomulni a nőkre ..annyira.

@ppupu (sivatagi sárkány): :P

TheLynx70 2021.01.27. 18:15:04

@Niemandhäuser: Még mindig Fruskát vinném a helyében, de rájöttem, hogy bent tattikáznak, nem szívből játszanak. :)

Egyfejű 2021.01.27. 18:15:52

@ppupu (sivatagi sárkány): Még ezt az utolsót, aztán nem fárasztom tovább a családi legendáriummal a tisztelt egybegyűlteket :)
www.youtube.com/watch?v=6uQcnHFnAGU

TheLynx70 2021.01.27. 18:17:24

@ppupu (sivatagi sárkány): Nekem a Vuk, de azt Fekete Istvántól is szerettem olvasni. :)

.Zsu 2021.01.27. 18:19:52

@TheLynx70: baranyai szavakból nincs sok, a csikálásra szoktak nézni az emberek, meg a bökékelés szóra.
miskolcadhatott.blog.hu/2016/04/20/tedd_fel_a_susud_mert_megfazol_avagy_miert_makukat_veszunk_es_nem_szotyit

itt csomó még fel van sorolva.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 18:20:10

@Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány): kérem, én illedelmes sárkánylány vagyok, nem proli :)

Cérnahuszár 2021.01.27. 18:20:13

@Fálki: hallottam valamit arról hogy a Nyolcadik
utas a halál

Fu Szekh Li 2021.01.27. 18:23:25

@.Doktor.Magyar.mennydörgő.Szöszi.: Akkor te akarod az én ujjam húzni? És melyiket?

TheLynx70 2021.01.27. 18:23:58

@.Zsu: Szerintem ezt a legtöbb magyar ember érti. :) Az"Élamodani" nekem is újdonság volt. :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 18:26:11

@TheLynx70: az nagy budapesten szoktak nézni nagyokat, mikor elkezdek a sváb tájszólásommal beszélni :DDDDD

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 18:28:11

@Egyfejű: igeeeeen ez is nagy kedvencem, de jó, hogy beraktad, nagyon régóta próbáltam megtalálni. Köööszcsi

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 18:30:00

@TheLynx70: Dehogynem! :D
jösztök, csutak, pacuha, büszke, lipityóka, csesznye, girnyó, furik, troszka, gyá, levonó, öhöm, szakállka

Fálki 2021.01.27. 18:31:34

@Cérnahuszár adraconis.0.01: A Predatort nagyon bírtam. De csak a klasszikus, elso részt és leginkább Sonny Landham miatt.

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 18:31:55

Csak szólok, ha esetleg valaki elfelejtette volna: Ma este 22:00-kor VV10.
Rágcsát, üdcsit bekészíteni, Vivi megmondja a tutit.

TheLynx70 2021.01.27. 18:32:04

@úgymond olvasó mmkk: A svávoknál sokkal több tájszó van, amiből mi is vettünk át itt, Borsodban. :)

Ármándójózsi 2021.01.27. 18:32:31

@Laura Ingalls: Na, így kell ezt! Közszemlére lehet tenni ezt a helyre kis öszefoglaló posztot a Hogyvolt írók, sőt csak simán az írók Hall of Fame-jében!!! :)))
(- üsző, -betyárkörte, de legjobbak is guglira szorulnak, tartja egy nagyon híres középkori mondás.) :)))

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 18:33:22

Dorkó? Ifjú koromban havonta rúgtunk szét egy dorkót foci közben

Fálki 2021.01.27. 18:34:27

@Ármándójózsi: Elfelejtettél gratulálni az első kilenc helyezettnek. :D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 18:34:55

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Eredetileg csenevész, de nálunk arra is mondták, aki gusztustalanul viselkedik, pl. befingik a liftbe

TheLynx70 2021.01.27. 18:35:07

@Gézamalac: Nekem ez mind természetes. :) Azt hogyan mondják máshol "jösztök"? :D Gyöttök? Gyüttök? :D "Jösztök-e, jösztök-e, káromkodni Miskolcra, jösztök-e?" :D

Ármándójózsi 2021.01.27. 18:35:48

@Fálki: Ügyes. Ha nem tőlem nyúlod le az ötletet még ügyesebb lett volna. :)

Cérnahuszár 2021.01.27. 18:36:13

@Gézamalac: á köszi :D
a jöttünk láttunk visszamennénkben mondja montmirai, és nem tudtam hova tenni :D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 18:37:45

@TheLynx70: :DDD ugye? Azt így kell mondani és kész. Amúgy jöttök

TheLynx70 2021.01.27. 18:40:04

@Gézamalac: Tényleg! :) Viszont nagyon hülyén hangzik a fülemnek a jöttök, sőt, helytelennek... :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 18:41:04

@TheLynx70: mikor fáradt/ideges vagyok, belelendülök :DDD

.Zsu 2021.01.27. 18:42:20

@Gézamalac: @TheLynx70: nálunk, (baranyai kisváros) alap volt h azt mondtuk amikor elmentünk kocsmázni, vagy bulizni h "kimegyünk" csak így. Kijöttök? meg hova megyünk ki?
amikor Budapesten ezt mondtam egy fővárosi születésű kolleganőmnek, csak nézett, h mi az h kimegyünk, hova, az utcára?
de egy másik haverom meg aki ugyancsak kisvárosból jött rögtön értette, mert náluk is tolják ezt.

PYT 2021.01.27. 18:44:55

@Laura Ingalls: szupcsi posztcsi, köszönjük :)

TheLynx70 2021.01.27. 18:46:22

@úgymond olvasó mmkk: Jól teszed! :) Én is bele tudnék most lendülni borsodi káromkodásba, de úrinő leszek, és visszafogom magam. :)

PYT 2021.01.27. 18:46:24

@.Zsu: ez nagyon tengerentúlias ;)

Ármándójózsi 2021.01.27. 18:48:57

FIGYELEM 3 SZAVAZÁS!!!

1. KIT HÍV KI MA VIVI? MÁR NINCS SOK IDŐ SZAVAZZ ITT -> www.strawpoll.me/42521607/
VAGY ITT -> strawpoll.com/foceksksx

2. KI MENJEN VISSZA A KÖVETKEZŐ PÁRBAJRÓL? SZINTÉN NINCS MÁR SOK IDŐ, SZAVAZZ ITT -> strawpoll.com/ywrca43dh

3. SZIMPÁTIASZAVAZÁS! KI NYERJE A VV10-ET? ITT -> strawpoll.com/ozyp3xep1

PYT 2021.01.27. 18:49:39

@úgymond olvasó mmkk: vadmalac-kolléga szokott ilyesformán, tyézni, kázni a gyé és gé helyett... mindig röhögök magamban, mintha csak a nagyszüleimet hallanám lelki füleimmel... ;))

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 18:49:43

@TheLynx70: múltkor azért lettem kiröhögve, mert csollányt mondok a csalán helyett :D

TheLynx70 2021.01.27. 18:49:57

@.Zsu: A "kimegyünk" az megvan, csak a jöttök nincs. :D Nálunk tényleg "jösztök", és idáig azt hittem, ez így helyes... :DD

PYT 2021.01.27. 18:50:46

@.Zsu: já-já, ezt mindenki mondhassa ;pp

TheLynx70 2021.01.27. 18:58:35

@úgymond olvasó mmkk: Az is jó. :D Csollány Szilveszter lehet innen kapta a nevét. :-) Egyébként a Kárpát-medence tényleg olvasztótégely, remélem megmaradunk ilyen sokszínűeknek. :)

Krétagarbó 2021.01.27. 18:59:05

@.Doktor.Magyar.mennydörgő.Szöszi.: Én nálad fedeztem fel kétszer is ugyanazt a szót, amiből azt gondolom, hogy kb. ugyanarról a környékről származunk.

Egyfejű 2021.01.27. 19:00:35

Egyébiránt Mercike védelmére legyen szólva (ha védeni akarnám, de akarja a fene), hogy kb. 400 évvel ezelőtt még komoly értekezéseket írtak az erdélyi sárkányokról, amiknek nemcsak a maradványait találták meg garmadával a Kárpátok barlangjaiban ( barlangimedve-fosszíliákat véltek annak), hanem élő mivoltukban is látták őket saját szemükkel! Szóval, csak cirka négy évszázaddal van lemaradva Mercike világképe - lehet, hogy időutazó?

Krétagarbó 2021.01.27. 19:01:48

@TheLynx70: nálunk tányérat teszel az asztalra, és mész kinyitani az ajtót. Én is így gondoltam, hogy helyes. Aztán Pécsre kerülve kiderült, hogy nem annyira:)

.Zsu 2021.01.27. 19:03:31

@Krétagarbó: somogy vagy zala netalántán?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 19:04:29

@Egyfejű: na de hát ugye, hogy nem csalán :DDDDD

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 19:08:17

@Krétagarbó: zala megyét szeresssssük tizenöt essel :))))))

TheLynx70 2021.01.27. 19:15:09

@Krétagarbó: Igen, nekem és mész. :) Pedig azzal meszelünk, meg építkezünk. :D

TheLynx70 2021.01.27. 19:16:24

@Egyfejű: No, ez nem tudom mit jelent? Elárulod? :)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 19:16:52

@Krétagarbó: somogy közepe :) mi volt az a szó? :O

TheLynx70 2021.01.27. 19:17:27

@Krétagarbó: Zalában isteni ételek vannak! :) Ha lennének itt szívecskét, tenném... :)

Laura Ingalls 2021.01.27. 19:17:58

Jééé, mennyi sárkány bújt elő hirtelen! :D

Merdzsónak üzenem:
Kutató tekinteted a hogyvolt blogra vesd,
Hőn áhított sárkányod rötön megleled! :p

És köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Egyébként is lelkesen írom a posztokat, így meg főleg. :)

@Ármándójózsi: mondtam már, hogy a szívem csücske vagy? :D

Egyfejű 2021.01.27. 19:18:46

@TheLynx70: A csihányra gondolsz? A csalán az.

TheLynx70 2021.01.27. 19:21:39

@Egyfejű: Oké, de svábul meg csollány. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 19:23:05

@TheLynx70: hardcore svábul meg nessze :DDDD

TheLynx70 2021.01.27. 19:23:41

@Laura Ingalls: Sárkány ellen sárkányfű! :))

Krétagarbó 2021.01.27. 19:23:57

@.Doktor.Magyar.mennydörgő.Szöszi.: rajt (rajta helyett).
Pécsen tanultam meg azt is, hogy “csodálkozom rajta” és nem “csodálkozom rajt”, mert a rajt az a rajt-cél győzelem. Egy helyes közgázos srác javított ki, égtem mint a rongy :DD
Otthon mindig rajt volt minden:)

Fu Szekh Li 2021.01.27. 19:24:20

Reggel indulás előtt erdélyi fiatalokat hallgattam (a párom vizsgáztatott), az es érdekes volt :)

Krétagarbó 2021.01.27. 19:25:30

@.Doktor.Magyar.mennydörgő.Szöszi.: Akkor ismered az aludtejes prószát? Imádom.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 19:25:58

@Krétagarbó: aki azt mondja csodálkozom rajt helyett, hogy csodálkozom rajta, az egyéb aljasságokra is képes

TheLynx70 2021.01.27. 19:26:10

@úgymond olvasó mmkk: Csíp a rohadék! :D Viszont főztem már belőle főzeléket, parajhoz hasonlatosan (rengeteg fokhagymával) és ízlett. :)

Krétagarbó 2021.01.27. 19:27:15

@.Zsu: na ilyet sem hallottam még nem zalaitól:)))
A férj baranyai (félig, félig erdélyi), sokat járunk felétek.

Krétagarbó 2021.01.27. 19:28:59

@TheLynx70: EKG:) Már ha valaki szereti a krumplit, mert ott a krumplit is krumplival eszik.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 19:30:14

@Krétagarbó: baranya is jó hely :))) csak gyms ilyen uncsi :D

TheLynx70 2021.01.27. 19:31:23

@Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány): De ők inkább nem est mondanak, hanem az és helyett s-t: :D Oké, ez így írásban nem megy át. :D Nekem bejön. :)

Krétagarbó 2021.01.27. 19:33:21

@TheLynx70: igen! Nekem is nagyon tetszik az a sok s kötőszóként, és olyan szépen mondják.

.Zsu 2021.01.27. 19:34:16

@Krétagarbó: ezt én is észrevettem pont ennél a "rajt" - nál, de nagyjából már behatároltam h szöszi merre lakik, mert a balaton déli partja neki közel van, és akkor összeraktam a képet.
mert nekem a legjobb barátnőm meg kaposvári és ezeket ő is így mondja.
de másik barátnőm meg zalai, és a tányérat azt ugyanúgy tolják, szerintük így helyes :D

nagyon sokat vendégeskedtem zalában. imádom a zalai falvaknak az elnevezéseit. mintha vki mesekönyvből szedte volna őket :)))))

Egyfejű 2021.01.27. 19:38:07

@TheLynx70: Biza finom, én is szeretem!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.27. 19:38:18

@.Zsu: én egyszer a kapucnira vmi nagyon fura kifejezést....amibol en full másra asszocialtam

TheLynx70 2021.01.27. 19:38:25

@Krétagarbó: Kedvelem a krumplit, és a vadhúsokat is, meg az erdei gombákat is. :) Nekem Zalából ez van meg ételileg. :) Meg valami hidegen sajtolt olaj, de most meg nem mondom melyik..

ÁrmándóJózsefné 2021.01.27. 19:38:33

@.Zsu: Mindig mindennek róla kell szólnia, így ragaszkodott hozzá, hogy felvegyem a nevét. A sajátomat már elfelejtettem.

@ppupu (sivatagi sárkány): Az volt a sokadik félrelépése. Nem bírta volna fizetni a gyerek, mármint a sárkánytartást, így magunkhoz vettük. Persze nekem kell nevelnem az ő "kis" hibáját. Képzelheted.

@Fálki: Szia, én nő vagyok. Ha jól értesültem, te vagy a férjem ősellensége.

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ezt pontosan jól látod. Ezért költöztünk egy tó mellé.
Komolyan mondod? Tedd a szívedre a kezed: igaz ez? Csak vigasztalni akarsz, tudom. :(

Ármándójózsi 2021.01.27. 19:40:10

@Laura Ingalls: Mondtad, de nyugodtan ismételgetheted, nem unom meg! ;) :)))

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 19:40:35

@Krétagarbó: imádom én is! nagyon régen ettem, kellene is tejlelőhelyet keresni hozzá :))

igen, nekem a rajt a természetes :))

Krétagarbó 2021.01.27. 19:41:06

@.Zsu: Kemendollár? :) Pornóapáti a másik kedvenc, de az már azt hiszem Vas megye:DD
De egyébként a viccet félretéve, tényleg szép a zalai dombság, az Őrség.

Krétagarbó 2021.01.27. 19:42:42

@.Doktor.Magyar.mennydörgő.Szöszi.: Én kefírrel csinálom, nem lehet már aludttejet csinálni ezekből a bolti tejekből. Házi tejet meg nem tudom, hol kaphatnék a környékünkön.

TheLynx70 2021.01.27. 19:43:24

@ÁrmándóJózsefné: Akkor Darth Maul már nem is jön többé közénk? Nem azért, mert nem hiányzik, csak úgy kérdezem, hogy koptassam a karaktereket. :DD

mozambikizombikini 2021.01.27. 19:43:34

@Niemandhäuser: pontosan ezert kell kibaSZNI a picsaba :D #metoo

(btw volt egy jelenet, amikor Mercike kibukott, hogy meg lekvar sincsen... mert a tobbiek inkabb lisztre, stb csereltek a hust... Fru mar egybol nekiallt hangolni Merdzsot a tobbiek ellen...)
Eleg para, mert gondolom tenyleg egy ertelmes lany Fruzsi , de akkor is brrrrrrrr..... inkabb valasztanek 10 agressziv Mercit + 10 affektalo Vivit, hatvanyra emelve Virag tompasagaval, mint egy ilyen Fru. :D

Egyfejű 2021.01.27. 19:47:21

@TheLynx70: Sárkányfű? :D Ide vele! Legfinomabb fűszer a fuszulykalevesbe!

TheLynx70 2021.01.27. 19:49:54

@mozambikizombi: Szerintem Fru minden, csak nem értelmes... Amikor bement én is ezt gondoltam. Csinos, értelmes fiatal lány. Azóta megfordult velem a világ, én is szeretnék elmenni egy vasárnapi ebédre a családjához.:) Háztűznézőbe, ahogy a magyar nyelv mondja, tehát nem szó szerint kell venni... :D

.Zsu 2021.01.27. 19:50:26

@repuloezustmokus: igeen, nekem lesz egyszer ott egy kis házam :)

ÁrmándóJózsefné 2021.01.27. 19:50:57

@TheLynx70: Nem tudok minden pillanatban itt lenni, így sajnos nem tudom megakadályozni...

TheLynx70 2021.01.27. 19:51:20

@Egyfejű: Fuszulyka az bab. Sárkányfű az a csombor lehet! :O Nálunk vasfűnek hívják. :)

TheLynx70 2021.01.27. 19:55:48

Egyébként nekem fogalmam nincs Vivi kit fog kihívni. Ennek a leánynak bármi és bárki lehet a fejében. :D

Egyfejű 2021.01.27. 19:57:55

@TheLynx70: Tárkony a sárkányfű. A csombor nálunk csombor vagy borsikafű. :)

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 19:58:18

@ÁrmándóJózsefné: Ke'csoklom nacs'szzony !

Nagy barátja vagyok a maga urának ! Jójember az nagyon !
Kicsi csélcsap, de ott bassza meg, jut is marad is!
Kiskegyed hogy hogy itt a mocsárban ?

TheLynx70 2021.01.27. 19:59:35

@repuloezustmokus: Az finom lehet! :) Mondta Mabel a Csengetett Mylordban! :DDD

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 19:59:44

Még mindig a sárkányvadászat megy Tesók ?
Ilyenkor azok téli álmot alszanak, csak a farkuk lóg ki a lukból... de az is ilyen kövesedettes..

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:00:25

@úgymond olvasó mmkk: Egyelek le, mindenidőkben ! Hát szííííííííííííja !

mozambikizombikini 2021.01.27. 20:01:27

@TheLynx70: :))) nekem rettenetes Fru jelensege, nyilvan a tarsasaga is lehuzta a karakteret, de akkor is... nem keveredsz ilyen "bunko" tarsasagba, ha nem vagy ra hajlamos.... :D Szoval barki mast valasztanek a csajok kozul, mint ezt a csajt, aki azon mesterkedett, hogy kelloen basszak fel primko Merdzsot, aki majd csinal olyat, ami kizarassal jar... es akinek jelen allas szerint nyalizodik. Nalam ennel gusztustalanabb stilus talan nem is letezik. Es ennek nincsen koze meg Renatohoz sem.

TheLynx70 2021.01.27. 20:02:28

@Egyfejű: @repuloezustmokus: Köszönöm, soha nem késő tanulni. :)))

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:02:51

@mozambikizombi: Ezzel egyet kell értsek, de jó a teste meg a segge is még !

Ez nem ellenérv csak mondom :)

Egyfejű 2021.01.27. 20:03:16

@TheLynx70: Artemisia dracunculus a latin neve, nálunfele nagyon népszerű, intenzív illatú és aromájú fűszernövény. Sóban-ecetben szoktuk eltenni télire, és így ízesítünk vele, főleg leveseket (pityóka-:), fuszulyka-, ragulevesek).

Fu Szekh Li 2021.01.27. 20:03:34

@Egyfejű: Na mondjuk paszulyból is lehetne országjárást tartani: én salgótarjániként a tót bablevesen nőttem fel, a párom salátás paszulyt szokott főzni, és akkor lehet taglalni a további változatokat :D

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:03:35

Én most legjobban a Dani után Virágot utálom, de erősen !

ÁrmándóJózsefné 2021.01.27. 20:04:38

@SelyemSonkaPini: Végre egy jólnevelt férfiáll..ember! (felkiáltójel.)
Dehogy jóember az, engem is megszédített, aztán én több pereputtyát nem akarom felnevelni!

A home office az agyamra ment, és úgy látszik 10+ év hogyvolt és kommentszekció olvasás után én is bereggeltem, megmártózni a drámában. Talán már kissé késő, így valószínűleg hamarosan visszavonulok.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 20:04:53

@SelyemSonkaPini: sziiiiiiiiiijjjja :))))))) jól viselkedtél, amíg csak a fél szememet tartottam rajtad?

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:05:11

@Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány):
"Két karodban fingatózom rendesen,
próbálom, de sehogy se megy csendesen!"
Ezek a verssorok jutottak róla eszembe....

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:06:08

@úgymond olvasó mmkk: Alig es vótam ma csaj'e ! talán délután 10 percig....
Akkor is a sárkányokról értekeztünk kicsinyég...
Aztán meló vót :(

Egyfejű 2021.01.27. 20:06:29

@Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány): Salátást én is csípem! :) És az aszaltszilvásat vagy aszaltsomosat kóstoltad?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 20:07:16

@SelyemSonkaPini: egyem a szívedet jól megsütve, sültkrumplival :))))))))))))))

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:07:45

@ÁrmándóJózsefné: Jaj naccsága ne menjen még... majd ezután jön a java !

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:08:32

@Egyfejű: EZT olvastam: És az aszaltszilvásat vagy aszaltfosomat kóstoltad? :D :D

Ármándójózsi 2021.01.27. 20:09:00

@mozambikizombi: Ezeket én sem felejtem el neki és szerintem igenis gonosz, ezért is találó a "Gonosz Törpe" kifejezés rá, amit Dani használt...

@SelyemSonkaPini: Helló Tesó!!! A kocsmából írok hazamenni nem merek, meg már nem is tudok, mert tudod van ez kibaszott kijárási korlátozás, hogy verjem a faszomat abba is aki kitalálta, hogy én sem mehetek ki, hogy az anyja adja fel neki az utolsó kenetet, drága Barátom.

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:11:28

@Ármándójózsi: Tesvírem, barátom vír a vírembő ! Nem sima kocsma lesz az, hanem valami kurvafészek! De nem írigykedem ma cölibátust tartok.... a szomszédasszonnyal!
egymást támogatjuk, hogy ne csaljunk meg senkit !

KékCsöcsűPini 2021.01.27. 20:11:57

MOst kicsit el.....
Majd gyüvök....

TheLynx70 2021.01.27. 20:12:57

@mozambikizombi: EKG. Feledékeny ember vagyok, de Fru mocsokságait nem tudom elfelejteni. Játék és pénzért mentek oké, de amikor már az elején kavarta a szart rosszindulatból (Vivi megerőszakolása), okádni tudott volna mindenkitől, a Renátós pálfordulása, a tele szájjal "higiénika" csámcsogása, a mostani szende szűz meghúzódása... Áááá!

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 20:14:16

@PYT (általános sárkányszelidítő): ma haladt előttem egy autó, PYT volt a rendszáma, tevótá? :DD

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 20:15:21

@SelyemSonkaPini: és még te mondod másra, hogy csapodár

mozambikizombikini 2021.01.27. 20:15:42

@Ármándójózsi: :D ugye!!!? szegeny Merdzso... kulonben ebbol nekem az jon le, hogy Merdzso minden hibaja ellenere legalabb nem gonosz :D Frut egyebkent nem szeretem "gonosz torpekent" aposztrofalni, plane hogy en magam is 160 cm vagyok.
Ellenben az nagyon kircsi lenne a VV-tol, ha mindenkinek fizetnenek egy terapeutat min. 10 alkalommal.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 20:16:21

@TheLynx70: ezekből én semmit sem tudok. Egy két hete olvasom a hogyvoltot.

TheLynx70 2021.01.27. 20:18:12

@Egyfejű: Ismerem, csak a latin nevét nem tudtam, és lusta voltam ráguglizni. :-) Tegnapelőtt sárkányfűvel főztem ragulevest, oszt nem is tudtam. :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 20:18:50

@úgymond olvasó mmkk: X aztán hetesek és landin megnyerte a dánoknak.:P

mozambikizombikini 2021.01.27. 20:19:21

@TheLynx70: ugye???! szerintem ez a valos gonoszsag, ezt nem tudod egy Merdzso/Vivi/Viraggal osszehasonlitani... az o negativ tulajdonsagaik relative messze allnak (szamomra) ettol a melysegtol.

Fu Szekh Li 2021.01.27. 20:19:29

@Egyfejű: Azt nem, de elég bizarrul hangzik. Mondjuk a salátás is annak tűnt.

Ármándójózsi 2021.01.27. 20:19:38

@mozambikizombi: A törpét akkor érintettség miatt visszavonom. :D
Minnyá feltolok valahová egy fényképet és belinkelem, mert a terapeutára hajaz. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 20:22:56

@repuloezustmokus: igen :) móki szia ,maradt a tökfőzelékből?

Gia 2021.01.27. 20:23:18

Valaki regizzen már sárkányfűárusként.:-)))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 20:24:27

@úgymond olvasó mmkk: érző vagy mozgató ideg?:P
hát én nem stresszelek lesz ami lesz.

Gia 2021.01.27. 20:26:24

Úgy látom lenne itt feladata egy Sárkányellátó Vállalatnak is.:-)) A Süsüben volt..

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 20:26:38

@repuloezustmokus: stíriai ?ez biztos valami görög eposzból vetted

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 20:27:46

@úgymond olvasó mmkk: csak nem egy igazi sárkány nézett be az ablakon és megijedtél?

evacat 2021.01.27. 20:28:18

Láttam egy előzetest a mai napról. Ezek szerint a szerkesztők a konkurrencia műsoraiból is szemezgetnek. Ez a vajköpülés, sajtkészités a kora őszi TV2-s Farmon is volt feladat.

Mindegy már azt se bánom, hogy lopott ötlet, de legalább értelmes feladatok jönnek a héten.
Zsolt gazda szerepeltetése is telitalálat. Csipőből kontráz bármilyen feladott labdát. Van humora, ekézi a beutaltakat rendesen. Szórakoztató.

MsIreneAdler 2021.01.27. 20:28:42

Sárkányos szép estét!
21:00-kor kezdik a mókát?

TheLynx70 2021.01.27. 20:30:29

@mozambikizombi: Nyilván egyik sem olyan ember, akivel szabadidőmben összejárnék. :) Voltak jobb és rosszabb időszakaik, de ha jól belegondolok Fru volt az, aki már (majdnem) az elejétől próbált helyezekedni, és még ezzel sem lenne baj. Ahová viszont süllyedt, az gáz! Most próbál meghúzódni, lehet azért, mert Renátó kiesett, lehet azért, mert érzi egyedül is kevés lett volna mindig. Nem tudom. Vivi helyében vinném, mint a kakit, a Virág-Merci párost meg hagynám későbbre.

Krétagarbó 2021.01.27. 20:31:08

@Gia: volt régen egy nick nem? vagy csak beképzelem már itt a sok sárkány közepette?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 20:31:10

@MsIreneAdler: szia Röné!egészséges sárkánytojásokat kívánok neked !Le ne üsd tükörtojásnak.

TheLynx70 2021.01.27. 20:33:46

Itt mindenkinek naponta változik az avatárja? :O :D Nem bírom követni... :)

Krétagarbó 2021.01.27. 20:34:47

@TheLynx70: én fix vagyok. Ezt az egyet ígérhetem. (Igazából lusta vagyok keresgélni mást.)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 20:35:25

@MsIreneAdler: neem, 22:00kor, és 23:30kor a bv

Gia 2021.01.27. 20:36:01

@MsIreneAdler: Szirénke csak 10-kor..

SirLemming 2021.01.27. 20:36:38

Kiscsikó apukájának a hengeres alkatrészét, megint akkor jópofa az egész napos off mikor munka van.

MsIreneAdler 2021.01.27. 20:36:45

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): üdv néked sárkánymester! A tükörtojással csak a baj van, folyton kilyukad ugye :)?

@Krétagarbó: a teve tudja!! Na akkor nem kell sietnem, ráérek :)

mozambikizombikini 2021.01.27. 20:38:51

@TheLynx70: Minden betuddel egyetertek. :D Nagyon bizom benne, hogy Vivi jol valaszt majd es visszamegy es kap nemi respectet a tobbiektol es kesobb a VV utan is tudja majd ezt az elmenyt kamatoztatni. :)

Fru meg, hat tipikus "ember", nem jobb, nem roszabb... alapvetoen nincsen vele goond... de pontosan ezekkel a "tipikusan helyezkedos" emberekkel lett ki a faszom es koltoztem el Mo-rol. Szoval Fru nekem nem total negativ, de pontosan azt testesiti meg, amitol irtozom. :D

Ármándójózsi 2021.01.27. 20:39:33

@MsIreneAdler: Szia!!! :))) Te lány vagy??? :S :D

Ajjjjj, mennyémá, új avatar... basszus...

SirLemming 2021.01.27. 20:40:12

@TheLynx70: Fru az aki előrepofátlankodik a sorban aztán amikor jogosan beszólnak neki elvárja, hogy védd meg.

Vagy a hátad mögött megzsarolja a főnököd, hogy jobb poziba kerülj aztán úgy tálalja a szülinapodon mint a legjobb ajándékot a Föld kerekén.

Gia 2021.01.27. 20:41:15

Megjegyzem Virág és Merszi közös melója is elmaradt tegnap..

SirLemming 2021.01.27. 20:42:47

@MsIreneAdler: De meg tetszett változni.
Először azt hittem egy wyvernen röpülsz de végül megszavaztam sárkánynak. :)

mozambikizombikini 2021.01.27. 20:44:05

@SirLemming (ki játékok közt él): ez de jo "leiras". Nagyon hasonlo az intuiciom vele kapcsolatban.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 20:52:47

@SirLemming (ki játékok közt él): azt hittem, 9-kor kezdődik, kár volt odakapcsolnom

SirLemming 2021.01.27. 20:54:38

@úgymond olvasó mmkk, a PP rajongó sárkányfűárus: Ha nézed akkor a srácoknak nem megy? Nekem is ilyen az aurám.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 20:57:18

bodó meg ancsin két szerencsétlenség, 2méter 20centi , de felugrani nem tud.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 20:58:08

@SirLemming (ki játékok közt él): kézilabdában ilyen.. bezzeg a forma 1-et nézhetem akárhogy, hamiltonnak mindig minden összejön :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 20:59:48

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): pedro is nem tudom, minek van pályán, mikor elcseszi az összes lövését, eh

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 21:01:40

@Krétagarbó: Szeretem Zalát. Talán mert most már nem Borsodban élek, hanem az Alföldön és még az hasonít legjobban a dombjaival szeretett Bükkömhöz.
Az zalai sajátosság hogy t helyett d-t mondanak néha? Beszélgettem egy asszonnyal és tőle hallottam így: IDvan a telek.

MsIreneAdler 2021.01.27. 21:07:44

@SirLemming (ki játékok közt él): jah megyek Orgrimmarba aukciózni. Amúgy most tényleg... :D

@Gia: köszi :)

@Ármándójózsi: Jóózsiii, mi van veled? Még rám is rámrepülnél :D?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.27. 21:09:02

megfigyelésem alapján Dani fejében a WC egyenlö a villaléttel.

MsIreneAdler 2021.01.27. 21:09:21

@Krétagarbó: kösziiii. Most már én is :D

Ármándójózsi 2021.01.27. 21:10:05

@MsIreneAdler: Jajj, megzavart az új avatar, na! :)))
De amúgy gondod lenne vele? ;) :DDD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 21:10:08

@úgymond olvasó mmkk, a PP rajongó sárkányfűárus: hát ez a kurva Gerard sztem a vb legjobb kapusa ,asszem neki van a legtöbb védése.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 21:10:53

@repuloezustmokus: mi alapján jutottál erre a következtetésre?

Krétagarbó 2021.01.27. 21:12:43

@Gézamalac: igen, falun, nagyszülőknél hallottam így én is. Másik: a hűtő szóban nem az ű hosszú, hanem a t (hüttttőő).
(Ha elfeledkezem magamról, én is így mondom, röhögnek is rajtam egyből:)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 21:13:48

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): nem merek semmit sem mondani.. max azt, hogy lefújhatták volna 30 perc után

@Krétagarbó: hüttő, szöllő, pósta :)))))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 21:16:46

@MsIreneAdler: hát igen másra tervezte a landolást , de elfogyott a kerozin és előbb szállt le pont nálad:-P

Krétagarbó 2021.01.27. 21:18:24

@úgymond olvasó mmkk, a PP rajongó sárkányfűárus: @nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): :DD

Egyszer régen férjem helyszínelt egy néninél Bp-en, és a néni mondta, hogy a hüttőből is elvittek valamit. Megkérdezte tőle, hogy csak nem zalai? Néni csodálkozott, hogy honnan tudja? :)

MsIreneAdler 2021.01.27. 21:18:31

@Ármándójózsi: neeeem, semmi gondom nem lenne vele. Sőt, tökre különlegesnek érezném magam itt a blogon az 1436-os rajtszámmal :D

Egyfejű 2021.01.27. 21:19:54

Most megyek, szurkolok egy kicsit az Exatlonban, de majd visszajövök a kihívásra. Fru kihívásában reménykedek, hiába mutat "javuló tendenciát", nem teszi ezzel semmissé a korábbi alattomos machinációit. Számomra egy ármánykodó, manipulatív nő marad, aki, amikor fölényben érezte magát, falkába verődve , akkor támadt és provokált, és kajánul nyugtázta, ha sikerrel járt. Hogy most normálisabb, az nem feltétlen azt jelenti, hogy átértékelte a korábbi viselkedését, inkább csak azt, hogy a rosszabbik énjének felülkerekedésében a támogató, hasonló közegnek is nagy szerepe volt, de attól még nem tűnt el belőle - és ha ilyen vehemenciával tolta az elején , akkor meglehetősen markáns részét képezheti a személyiségének.

Ármándójózsi 2021.01.27. 21:23:32

@MsIreneAdler: Jajjjj, mindig ez a dráma... :(

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 21:24:28

@úgymond olvasó mmkk, a PP rajongó sárkányfűárus: Ne mááár! 3 napja nem bírom kiverni a fejemből a táncoló majmot hamis furulyaszóval és fülsértő trombitával a főszerepben. Most sem sikerült, de legalább van mivel váltogatnom

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 21:26:40

@Gézamalac: bocs, lett volna pink is. de az nem aratott volna ekkora sikert :)))))))

TheLynx70 2021.01.27. 21:28:27

@Krétagarbó: Tepsi? :-) Nagyon sok helyen tepszinek mondják. :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 21:30:03

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Visszaszámlálás -30 perc

MsIreneAdler 2021.01.27. 21:31:03

@Ármándójózsi: nincs itt dráma, most miért mondod :D?

Spitzbaue® 2021.01.27. 21:31:43

@mozambikizombi: Gonosz egy rüfke az biztos. És nem azért volt eddig a mocsárral, mert belevitték, hanem maga volt a mocsár. Csak annyival jobb, mint a Manda, hogy nem úgy néz ki mint egy lamantin, a Dricclánynál meg nem is jobb, még akkor sem, ha figyelmebe vesszük a nemzetiségét. Dhígaoúról ne is beszéljünk (mert fax se tudja milyen, két hétig tudta valamennyire tartani az arcot). Persze Recska a legalja, annyira, hogy nem is tudom ekkora büntetés jár-e egyáltalán Grincsnek. Én minden esetre megszavazom neki. ;-)

MsIreneAdler 2021.01.27. 21:34:34

@Egyfejű: nagyon jól mondod. Fru, amikor maga mögött érezte az embereket, nagyon undorítóan viselkedett. Most csak azért sunyizik, mert egyedül van. Remélem őt hívja ki Vivi.

SirLemming 2021.01.27. 21:36:11

@MsIreneAdler: :D Pedig eredetileg nem utalásnak szántam, ösztönből jött.
Majd minden AH-s mmo-ban azon kapom magam hogy jobban keköt a pénzcsinálás mint a manós-baszós lootvadászat.

@Krétagarbó: Nagyváradi kolléga ragasztotta rám annó az 'egyfeszt' kifejezést, pedig eleinte hej de utáltam miatta. :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 21:40:14

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Visszaszámlálás -20 perc

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 21:42:44

@SirLemming (ki játékok közt él): elő se hozzátok wowban csak farmoltam a goldot aztán árultam aztán farmoltam aztán árultam :P

TheLynx70 2021.01.27. 21:45:26

@Niemandhäuser: Szerintem egy ordas nagy ribanc. Bement a villába, szétnézett. Megállapította, hogy ő a legjobb csaj, onnan nem volt megállás. Először az intellektuális, higiénikus, rózsaszín unikornis, utána a kicsit furkálódós, utána a nagyon fúrkálódós, utána a kétszínű, "Lenátónak" pinijét odatartó, rosszindulatú lidérc. Most pedig eljátssza a szende, bájos szüzet, aki mindenen mosolyog, és mindenben benne van. Aha...

MsIreneAdler 2021.01.27. 21:46:25

@SirLemming (ki játékok közt él): pontosan. Ez a kedvenc részem. Mikor dől a lé! Hmm lehet rokonok vagyunk @vágtázó vadmalaccal :D

kipcsak harcos 2021.01.27. 21:49:22

Egyeseknek milyen bolondos nickje és furcsa avatarja lett :D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 21:50:04

@TheLynx70: Igen, pont ilyen Fru. Viszont tőle (bocsánat, töllle) várhatunk még negédeskedést, hátbatámadást, míg Virág unalmas kesztyűbáb. Én jobban szórakoznék, ha ő menne ki. Márcsak Jabba miatt is, mert nélküle biztosan újabb balhékat provokálna.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 21:51:10

@kipcsak harcos: te is jobban járnál, ha a disznófejű nagyúr helyett egy sárkányt tennél ki :P

.Zsu 2021.01.27. 21:54:52

@Gézamalac: vesszen Virág.
de úgysem fog, még.

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 21:55:05

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Visszaszámlálás -5 perc

SirLemming 2021.01.27. 21:55:06

@ppupu (sivatagi sárkány): danke!

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Farmolni sose szerettem. Egyszer direkt egy receptet a klánnak. Inkább figyeltem az árakat, napszakot mikor mi olcsó/drága.
GW2ben is legendaryt összetradeltem.

@MsIreneAdler: Nem hiszem, nekem nincs diagnózisom. De eleve úgy akartuk annó kezdeni wowot poénból, hogy mindenki gnóm zsidó nevekkel (még csak US bétára készültünk).

Ha bárkiror játszunk még valamit akkor leporolom a tetühintát és termelem a pénzt.

Na de nem untatom tovább a többi népeket, 6 perc és VV. :)

Krétagarbó 2021.01.27. 21:55:14

@Gézamalac: szerintem Virág gyengíti Danit, én még adnék nekik 2 hetet együtt, hogy még jobban gyengítse. Most menjen Frú, remélem Vivi őt viszi.
Amióta szingli, szinte nem is látni a villában, a szórakoztatóértéke nagyjából nulla. Dupla nulla.

Mók_Ica 2021.01.27. 21:57:33

sziasztok :) ideértem :)

TheLynx70 2021.01.27. 21:58:04

@Gézamalac: Játék szempontjából igazad van. :) Néha elfeljetkezem magamról, mert én sem szeretem a végtelenbe nyúló Dani-Virdzsó párost nézni. Tényleg azok a szórakoztatóbb karatkterek, akiket tudunk szeretni vagy utálni.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 21:59:45

Sziasztok, szép estét! Még pont kezdés előtt csak beestem. :-)

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 21:59:58

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Kezdődik az ápoltak viadala!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 22:01:19

@kipcsak harcos: ady endre halálának évfordulója van, gondoltam idézek tőle valamit, hogy ne csak pacal keringjen az agyadban :P

.Zsu 2021.01.27. 22:01:50

fuhh nem bírok elszakadni a kézitől. majd később jövök :)

Krétagarbó 2021.01.27. 22:02:11

Dani horkol így? Úrjézus.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 22:02:12

@.Zsu: Én is ide-oda kapcsolgatok. :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:02:17

Előkerültek Anikó csecsei a nagyi pulcsik alól :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 22:02:19

@.Zsu: tiszta idegbe vagyok gyűve, maoni-ka!

Pink Martini 2021.01.27. 22:02:32

... a pici kis elméjükben... :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 22:02:38

Fogadások? Feltűnik valamelyik idiótának, hogy ennyi idő alatt nem nő ekkorát a répa?

malevil2050 2021.01.27. 22:03:07

Hogy a tökömbe lehet ilyen horkolás mellett aludni?

tvbuzi 2021.01.27. 22:03:19

Elkommenteltem magam a lezárt cuccnál :DDDD

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 22:03:53

@malevil2050: Aki alszik, az nem hallja :D Nem hallgatózni kell, hanem aludni

Krétagarbó 2021.01.27. 22:03:53

Az nem furi, hogy a sárgarépa zöldje kidől, mint a rohadt nád?

tvbuzi 2021.01.27. 22:03:56

@MsIreneAdler: ha már kifizette a pasija

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 22:04:15

@Mók_Ica: Szia! :)
@ppupu (sivatagi sárkány): A vella nagyobbik felének tutira nem. Hiú ábránd. :D

malevil2050 2021.01.27. 22:04:20

A riska nem ad tejet egész nap azt bőgi munkaszünet.

mocskosmacska 2021.01.27. 22:04:23

Tényleg nem jöttek rá, vagy ezt kellett mondani a szerkik utasítása szerint? Mert azt hiszik, hogy a butaság a szórakoztató? (De ez szerntem nem is butaság, mert aki nincsen otthon az ilyen témába, azt könnyű átvágni. Például egy autószerelő azt ad be nekem, amit akar.)

nicu71 2021.01.27. 22:04:38

@Krétagarbó: de még tüsszentett is!Arra lusta hogy a kezét a szàjs elé tegye basszzz....

tvbuzi 2021.01.27. 22:04:56

Remélem, Frut választja Pini

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 22:05:53

És most Virdzsi megfeji Danit is

tvbuzi 2021.01.27. 22:05:53

Most Danit is megfeji?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 22:06:03

@.Zsu: kurvaéletbőlkifolyólag! nem bírom én ezt idegekkel :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 22:06:41

A tejes vödröt meg a paraszt a tehén alatt hagyja???

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:06:43

Úgyis van, vissza az ágyba, úgyis van...
Kibaszott fárasztó a Villalét, baszdmeg...

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:06:52

@tvbuzi: ahhoz képest nem nagyon mutatják.
Rossz rossz, az már majdnem le volt zárva l:D.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 22:07:08

@Krétagarbó: Igaz, hogy gyengíti, de ha Virág kimenne, akkor talán Dani őrjöngésbe is kezdene. Igaz, hogy az apja telefonja után hatalmas volt az arca, de lehet, hogy ismét beleállna Bálintba, hogy megerősítse a vélt alfa pozícióját.
Igen, Fru most unalmas. Még változhat, ha elég időt volt egyedül

Mók_Ica 2021.01.27. 22:07:21

vajon hol töltik be a tejet abba a műtehénbe, amit fejnek?

Krétagarbó 2021.01.27. 22:07:44

Azért a vajköpülés nem egyszerű, az melós állítólag.

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:07:59

@ppupu (sivatagi sárkány): jah, de úgy csinált, mintha valami új dolog lenne neki ez az egész!

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 22:08:00

Azért Lobi mert lusta disznók vagytok

mocskosmacska 2021.01.27. 22:08:12

"Hogy áll a répátok?" - most csak nekem mocskos a fantáziám, vagy ez tényleg kétértelmű?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.27. 22:08:48

@.Zsu: bodó meg ancsin monnyonle, hát nem hiszem el

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 22:09:18

:D Robi mekkora szemekkel mesélte, hogy a csodacsöppeknek hála a répácskák megnőttek. Lehet, hogy Zsolt nevét, a csöppeket és a répákat csak nekem vicces közös kontextusban hallanom?

nicu71 2021.01.27. 22:09:24

Robi megint elcsodálkozott.Ebből így vaaaaj lesz? Úgy érzem magam mint aki hokizik/vajat köpül

Cimili2 2021.01.27. 22:09:29

@Krétagarbó: de azt csak így lehet kézzel?

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:09:42

Mercit ez sem hozza lázba... fúúúúbazzz

tvbuzi 2021.01.27. 22:09:55

Kevés a kaja=nincs csoki meg kóla

Krétagarbó 2021.01.27. 22:10:03

Merdzsónak milyen szépek a szemei

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 22:10:33

@Gézamalac: Nekem és vannak csodacsöpjeim... két gyerek is lett tőlük... Mondjuk nem egy éjszaka alatt...

tvbuzi 2021.01.27. 22:10:48

Pföjj, mind megtapogatta a vajat

Cimili2 2021.01.27. 22:10:54

sütni való vaj:DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 22:11:45

@mocskosmacska: Tényleg az. :DD
@Gézamalac: Nem, nem, nekünk is. :))

@úgymond olvasó mmkk, a PP rajongó sárkányfűárus: Csak találjanak 2 gólt úgy, hogy a franciák egyet se...

Krétagarbó 2021.01.27. 22:13:46

Mercike, ha okoskodni szeretnél sem tudnál:)))

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:14:18

Már megint degradálnak....

Cimili2 2021.01.27. 22:14:40

@tvbuzi: nabazzzz, degradálnak

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:15:01

A hős lovag: Dániel. Védi a tulajdonát. Bátor, jó szőr Robin.

Krétagarbó 2021.01.27. 22:15:34

Mercikének vannak párkapcsolati meglátásai, nem is rosszak?

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:15:36

@Cimili2: De legalább már nem le (-degradálnak).

tvbuzi 2021.01.27. 22:16:31

Fru most is kutyázza majd a maradékot?

.Zsu 2021.01.27. 22:17:00

@úgymond olvasó mmkk, a PP rajongó sárkányfűárus: @Kiégett Hobbynyúl: @SirLemming (ki játékok közt él): ahj, jólvan. faszom. :((((((
minddiéég ez van ha kézilabdát nézek. kész voltam.

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:17:03

@Krétagarbó: Marci esztétikus. Szerintem.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 22:17:31

@tvbuzi: Á, dehogy, most senki nem lesz talpnyaló. :D

(Éééés kikaptunk a hosszabbításban, de nagyot játszottak a srácok.)

Mók_Ica 2021.01.27. 22:17:35

@tvbuzi: most világosodott meg..... pffff....elhisszük, ja nem

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:17:42

Frú megvilágosult! Faszt!

Krétagarbó 2021.01.27. 22:17:46

@tvbuzi: hülye lenne...

Fru: vége felé? érzi a kiesését...

mocskosmacska 2021.01.27. 22:17:50

A grincs úgy látja őket másként, hgoy még az ő agyáig is eljutott az, hogy erősek, és ha nem akarja, hogy kirepüljön a villából puncsolnia kell. (De remélem, hogy így is repül.)

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:18:10

Most megy Grincsnél az ún. szerecsenmosdatás. (A szerecsenmosdatás, ha arra irányul, hogy a fekete fehér legyen, totál felesleges).

LaciHogyVoltol 2021.01.27. 22:18:36

Azért Lobinak a bőre, haja, szakálla, szája eszméletlen szar állapotban van egy 27 éves, sportos fiúhoz képest. 35-40-nek mondanák simán elhinném...

tvbuzi 2021.01.27. 22:18:57

Na, a mai két konténer megvolt.
Jöhet a harmadik

Krétagarbó 2021.01.27. 22:19:19

Én úgy utálom az ilyen igazság órája kontenteket. Értem a célját, de rühellem.

Cimili2 2021.01.27. 22:19:20

@Mók_Ica: csak sajna az ápoltak valszeg elhiszik.

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:19:25

Virgács meg bazira nyeregbe érzi magát. Mindenkit kivisz a kheccibe.

TheLynx70 2021.01.27. 22:19:26

Frutól megint könnybe lábadt a szemem. :( Másik csapatban volt. Szegény! :(

Mók_Ica 2021.01.27. 22:19:30

daniellának akkora az egoja..... ha leesne az egojáról az iq-jára, eléggé súlyos sérüléseket szerezne.....

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:19:31

Virágnak mi nem bassza fel az agyát???

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 22:19:34

@ppupu (sivatagi sárkány): :D ok,a rudoncsöpp amúgy is gyógyhatású...így hallottam

tvbuzi 2021.01.27. 22:19:40

@LaciHogyVoltol: ekg többnek néz ki sokkal

.Zsu 2021.01.27. 22:19:44

persze h Dani szerint miatta jobb a kapcsolata Mohával :DD minden rajta múlik.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 22:19:55

@Cimili2: Ebben nem lennék olyan biztos. Az okosabbja nem veszi be.

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 22:20:24

Virdzsi érzi a hogy szar van a palacsintában ....

Mók_Ica 2021.01.27. 22:20:36

@tvbuzi: gyere.... már én is pakoltam bele :))))

@Krétagarbó: ekg

@Cimili2: jaja.....

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 22:21:11

@.Zsu: Mert Daniella az Önkéntes Kiváló Mérvadó

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:21:30

Lobinak csúnyán elszakadt a nadrágja. (Nem fázik ezeknek a térde?)

mocskosmacska 2021.01.27. 22:21:39

Remélem, Vivit nem beszélik le a grincsről. Unalmas, buta és rosszindulatú.

tvbuzi 2021.01.27. 22:21:59

@Niemandhäuser: biztos a bazi sok insti követő miatt+ Daniella a legerősebb szerinte

.Zsu 2021.01.27. 22:22:46

bocs ha már volt róla szó, de Ancsa ma csinos :) tetszik ez a szett

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:23:01

Szünet van, benézek a hűtőbe...hátha.

LaciHogyVoltol 2021.01.27. 22:23:30

@repuloezustmokus: Hát hogy a bőre foltokban piros, haja, szakálla teljesen száradt, töredezett, szája szét van száradva, fogai sárgák, amikor közelről mutatják már-már ilyeszto... Még szerencse hogy voltak itt Ginak meg Digók is, úgyhogy azért még van edzve a gyomrom...

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:23:39

@.Zsu: én már észrevettem, hogy kint van a cickó :)

Cimili2 2021.01.27. 22:23:49

@Kiégett Hobbynyúl: ja, az a kettő, max három. bár annyi is bőven elég, h repüljön.

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:23:51

@tvbuzi: Proli apja meg jól bemondta neki, hogy nagyon jó az irány. Ha ilyen segítséget kapsz a barátaidtól (itt:rokonaidtól), akkor nem is kell ellenség.

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 22:24:41

@.Zsu: Megjelenik és a tekintetem automatikusan a dekoltázsára fókuszál. Mi lenne ha még tetszene is a csaj?

TheLynx70 2021.01.27. 22:25:22

Egyébként én arra jöttem rá (orrhangon beszélve), legszívesebben mindenkit kint látnék a való világban, kinek-kinek képessége szerint adva munkát. A legtöbb gyártósoron (sem) állná meg a helyét. Nincs a gys-el bajom, én is álltam mellette, rohadt nehéz. Mezőgazdaság kilőve, szellemi munka, háááát... :D Mi marad még? :O

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.27. 22:25:38

@LaciHogyVoltol: mert biztos nem leni mandulaolajjal, meg argánolajjal, és nem hámlaszt.meg nem rak magára rizst. ezért van, plusz nem étkezik megfeleloen, a sok puding, meg gumimaci ezt okozza. enne inkább halat, meg inna csontlevest.

Cimili2 2021.01.27. 22:25:50

@.Zsu: ebből is látszik, h olvanak minket.

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:25:57

@MsIreneAdler: Hhhhmmmm... ezek újak! Még neveletlenek.

SirLemming 2021.01.27. 22:26:18

@ppupu (sivatagi sárkány): Átváltoznál Ármándóvá. :D

@MsIreneAdler: Nem ismertem a csajt, nem gondoltam hogy ilyenje is van.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 22:26:23

@mocskosmacska: Na már csak az hiányozna. :D Vircsi jó lesz a következő párbajra, nem kell előbb.
@Niemandhäuser: Ahogy a tesója beszélt Rencsulánál, csodálkozol rajta, hogy ez nekik jó irány?

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:26:51

@ppupu (sivatagi sárkány): figyi, én heteró nő vagyok, de ez még nekem is kiveri a szemem :D
Gyere, van bolognai! Nem tevéből!

Krétagarbó 2021.01.27. 22:27:12

@.Zsu: szerintem is csinos ma. A cicijei is megnőttek.

tvbuzi 2021.01.27. 22:28:46

A Mekdodóban vettem vacsorát Amikor megkaptam Félixet a zacsiban azt mondta az eladócsaj: egészségedre
erre én: Hááát...

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:29:33

@Ármándójózsi: ja értem. Kb egy hét, mire betanítod őket :)? (nyeldeklek basszus)

@SirLemming (ki játékok közt él): hát igazából a nőknek szokott ilyenjük lenni, annyira azért ne lepődj meg :)

Cimili2 2021.01.27. 22:29:46

@Krétagarbó: úgy kb 1 óra alatt. gondolom annyi idő lehet az implantátum behelyezése.

tvbuzi 2021.01.27. 22:29:49

@ppupu (sivatagi sárkány): így legalább nem rá figyelnek hanem a cickókra

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:29:53

@Krétagarbó: És ezzel fel is soroltuk az esztétikus embereket a vellában. Mert, nekem pl. Mú túl savószemű, grincs fogsora ugye, meg a jelleme, Iwiw (no comment), Virgács broáf, Bála borotválva megnyírva jó lenne, de most nem esztétikus, Lóbelt ugye ki lett tárgyalva feljebb, és hát P.Roli: ő nem csúnya amíg nem szólal meg, vagy nem csinál valamit.

Még P.Roliról annyit: tegnap is elvitte virgácsot xarni, gondolom, nehogy Mú rámászhasson.

Krétagarbó 2021.01.27. 22:30:34

nah, nézzük a répanövesztést

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.27. 22:30:37

@Krétagarbó: edddig sem volt kicsi a cicije, csak elrejtették az otthonkák mögé

Cimili2 2021.01.27. 22:30:55

kókadoznak azok a répák.

tvbuzi 2021.01.27. 22:31:06

Tetszik, hogy szivatják őket

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:31:10

@Ármándójózsi: isteni finom...nem ilyen porból lettél, porrá leszel kaja :)

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:31:14

Ezek kibaszott hülyék...

tvbuzi 2021.01.27. 22:31:37

D vitamin a lámpából. Fincsi

.Zsu 2021.01.27. 22:31:56

mitcsinálnak ezek a zseblámpákkal??

Fálki 2021.01.27. 22:32:00

Elkapta az Ármándóné az Ármándó grabancát vagy még mindig valami kocsmában bujkál?

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:32:35

@.Zsu: a repaknak pótolják a napfényt...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 22:32:44

@MsIreneAdler: kérjük a receptet , mert a tükörtojás kilyukadt ......

Mók_Ica 2021.01.27. 22:33:43

@Cimili2: most kapják az éltető d vitamint.....

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:33:43

Kisbaba pinaszőr!!!! Priceless.

SirLemming 2021.01.27. 22:33:45

@MsIreneAdler: XD Köszönöm szépen tanárnéni!

@Fálki: Hazakujtoroghatott, de vacsi az nem volt lévén épp a hűtőt stíröli.

@.Zsu: Fotoszintézis próbálnak előidézni?

tvbuzi 2021.01.27. 22:33:46

Túl nagy a zene. Csak mondom

readonlyvv 2021.01.27. 22:33:59

Mú belső tulajdonságokat mond, Mörszi meg csak külsőt XD

Krétagarbó 2021.01.27. 22:34:03

@Niemandhäuser: kövezzetek meg, de szerintem Virág sem csúnya.

Marcinak egy fogszabályzás kellene, sminkkel teljesen dekoratív. Csak meg ne szólaljon szegénykém:)

Ja azt a biszbaszt az arcából szedje ki.

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:34:17

@MsIreneAdler: Biztos voltam benne... Imádom! De a spagettit csak én főzhetem hozzá, al dente!

ilona12 2021.01.27. 22:34:19

@.Zsu: igaza van, mert a kapcsolatuk Dani miatt volt rossz. Most, hogy nem piszkálja NOHt, javult a kapcsolat. Simán Danié az érdem - nem provokál, nincs feszkó.

.Zsu 2021.01.27. 22:34:43

Vivinek odanyúlnék a jobb szemének a pillájához és megigazítanám.

@Krétagarbó: @ppupu (sivatagi sárkány): hát igen a cicik vonzzák a tekintetet. :D @MsIreneAdler: senki sem mondhassa h csak a Bálintot lessük :)

@Cimili2: nem eléggé alaposan! :)))

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:34:53

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): nem offolnék ekkorát itt :D
Hogyan lyukad ki az szerencsétlen tojás???

Mók_Ica 2021.01.27. 22:34:54

szivatnak, anyám.... stop....

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 22:35:10

Anikó szándékosan mutatta meg a cicijét a répák miatt vagy véletlenül?

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 22:35:13

Zasszony lefagyott a D-vitaminnál... most próbálom újraindítani....

tvbuzi 2021.01.27. 22:35:25

@readonlyvv: így legalább nem csalódtam Merciben

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.27. 22:35:51

Katasztrófálisan idióták, amikor elhiszik, hogy 1 éjjel alatt kifejlett répa lesz. Ezek a büdös életben nem ütettek semmit...

Krétagarbó 2021.01.27. 22:35:51

Nyilván, az elemlámpában sok a napfény...

Mók_Ica 2021.01.27. 22:36:06

@Niemandhäuser: én ott még a fényre írtam..... a tabletta eszembe sem jutott.....

tvbuzi 2021.01.27. 22:36:20

Mercinek büdös a szája?

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:36:23

@Krétagarbó: Virágnak az arca a baj, az arc a baj. Egyébként nagyon gáz az arcbőre, és a bibircsókja se segít.

Gia 2021.01.27. 22:37:21

Lehelgetnek a kis sárkányok..:-)

Mók_Ica 2021.01.27. 22:37:26

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): szerintem nem "vagy", hanem is :))))) ezek vajon új bóti csöcsök? egyébként szépek.....

.Zsu 2021.01.27. 22:37:26

@ilona12: igen csak Dani nem így fogja fel :D hanem h ő nemesen elengedte a dolgokat.

@MsIreneAdler: @SirLemming (ki játékok közt él): minden világos :D
ezek a szivatások azért viccesek :)))

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:37:36

@Krétagarbó: Nekem tesztik a foga. Szeret a (szimmetrikusan) szabálytalan fogsort.

readonlyvv 2021.01.27. 22:37:40

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): bronzosítóval van árnyékolva mint az arca, hogy nagyobbnak tűnjön

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 22:37:40

A nyóc átalános ezeknél úgy volt, hogy két első osztály meg hat második

SirLemming 2021.01.27. 22:37:48

Dö fakk. Mondjátok hogy beszóltak nekik, hogy igen ez fasság de tessék idiótának lenni kell a cucc a BV-be.

Mók_Ica 2021.01.27. 22:38:18

nem akarnak állni ezek a répák.......

naty77 2021.01.27. 22:38:18

Gyerekek én ezt nem hiszem el.
Ezek nem jártak általános iskolába??? Döbbenet.
Már nem tudom sírjak vagy röhögjek rajtuk...

Cimili2 2021.01.27. 22:38:27

@Gia: edzik a tüdejüket. na beszabadult a hélium.

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:38:38

@SirLemming (ki játékok közt él): szívesen, kérdezz nyugodtan, ha valami nem világos :D

@.Zsu: most ezek úgy szembeötlenek, nem tudom nem észrevenni őket...

@Ármándójózsi: úgy úgy. Na szóval, akkor azt hiszem van cserealapom a mignonra :)! Yesssss

Pink Martini 2021.01.27. 22:38:38

Ez most ritka szórakoztató :)
Bejön a gazda stílusa

Gia 2021.01.27. 22:39:01

A gazda fülei nem semmik..:-))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 22:39:09

Én nem akarom elhinni, hogy ezt képesek komolyan csinálni, esetleg elhiszik, hogy ez kell a répáknak. :DDDDD

Mók_Ica 2021.01.27. 22:39:19

energiamurva........ azta..... besza-behu..... röhögök :DDDDDDDDDDD

pomac 2021.01.27. 22:39:33

most esik le hogy danielláék kimaradtak mert nincs veteményesük :D

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:39:48

Ennyit már rég röhögtem öfin. Lehet, hogy a bor is segít, amit éppen iszom. (Villányi Portugieser)

readonlyvv 2021.01.27. 22:40:25

jó sok murva van bent így is

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:40:32

@pomac: Hiányoztak, mint üveges tótnak a hanyattesés.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 22:40:32

Milyen szájszag lehet ott a sok lehelgetéstől

TheLynx70 2021.01.27. 22:40:55

Én nem lepedődtem meg. Szerintem nagyon sok fiatalnál hasonló eredményt lehetne elérni. Nem tudják, honnan kerül az asztalra a növényi táplálék és a hús. Ez nem feltétlenül az ő hibájuk. Azt nem tudom kié, de ez csak rosszabb lesz. :(

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:41:07

A Gizda hátszélben született.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 22:41:17

Imádom Zsolt gazdát. :DDDDDDDDDD

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:41:18

De kurva jó, hogy a két análgyökér nem volt benne. Vicces volt!

Kábel Barát 2021.01.27. 22:41:34

Zsolt gazda osztja az észt, akinek ahhoz is tanulnia kellett, hogy paraszt lehessen.

Gia 2021.01.27. 22:41:42

Merszike epret akart teremteni.. :-)

tvbuzi 2021.01.27. 22:41:43

Baszki, ez nagyon kemény volt

Cimili2 2021.01.27. 22:41:58

el se árulják nekik, h csak szivatás volt??

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:42:00

@Mók_Ica: Honnan tudtad ezt is? :-DDDD Olcsó vót, vettem is ötöt. (OTP-s bácsi borászata)

pomac 2021.01.27. 22:42:19

@Niemandhäuser: ez igaz :) ,csak fura volt hogy nincs annyi nyígás meg vakargatózás :)

mocskosmacska 2021.01.27. 22:42:53

JÓ érzés lesz Zsolt gazdával találkozni és beszélgetni? Nos, Renátó ehhez mit szól?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 22:43:04

@Cimili2: Szerintem nem. Majd megtudják, ha visszanézik. :D

tvbuzi 2021.01.27. 22:43:08

Sztájliszt von Mercedes

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 22:43:23

@MsIreneAdler: minden rendben zajlott aztán egyszer csak kifolyt a sárgája, nem lőtt rá senki.
A helyszíni szemle negatív volt puskaporra.

@readonlyvv: szóval női praktika.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.27. 22:43:29

Fruzsina beszélgetni akar egy ismeretlen Emberrel? Hát egyetlen követője, Renátó nyitott bicskával fogja odakint várni

LaciHogyVoltol 2021.01.27. 22:43:34

Fru izgatott, hogy találkozhat Zsolt gazdával... Ebből Istenes pofon lesz szombaton a párbaj után...

Egyfejű 2021.01.27. 22:43:40

Zsolt gazda hatalmas :) Jól megaszonta a véleményét, sokunk helyett is.

tvbuzi 2021.01.27. 22:44:11

A gazda videofonozik a trágyán, ez a 21. század

nicu71 2021.01.27. 22:44:27

Mercyke elemében van

Gia 2021.01.27. 22:44:31

@LaciHogyVoltol: Jajj a gazdának,ha ránéz Fruzsinára..:-))

LaciHogyVoltol 2021.01.27. 22:44:55

Még sminkkel is... Rencsó most pakolja be a belezőkést...

Mók_Ica 2021.01.27. 22:44:58

@Niemandhäuser: szoktam én is venni :)))) tippcsiztem :)))

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:44:58

Már előre röhögök!!!

tvbuzi 2021.01.27. 22:45:09

Sosem ültetett bokrot

.Zsu 2021.01.27. 22:45:31

sskk nem hagynám el a szobámat és mennék ki agrárkodni. én attól fázom, h nézem őket :D

Cimili2 2021.01.27. 22:45:32

@LaciHogyVoltol: fülig ér a szája, ennek pofon lesz a vége.

Mók_Ica 2021.01.27. 22:45:43

tegnap esett a hó??? nálunk nem.....

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:46:08

@readonlyvv: Ez beugratós kérdés ;-)? Szoktam kapni 1-2 La Fiestát/év ajándékba nem túl közeli barátoktól, nagy becsben tartom, és elrakom (forraltbornak :-)

tvbuzi 2021.01.27. 22:46:13

Fru milyen "magas" lehet?

Mók_Ica 2021.01.27. 22:46:53

vivi rácuppant a gizdára :))))

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:47:19

Kóbor Vivi gazdát keres :D

evacat 2021.01.27. 22:47:23

Ez most olyan volt mint a mesében: a jó elnyeri méltó büntetését.

Dani-Virág a ládakészitésben, veteményezésben nem vettek részt, ettek az asztalnál. Nekik igy aztán nincs is veteményesük. Ezért aztán a teljes szivatásból kimaradtak, nem lámpáztak, vitaminoztak, leheltek.
Kaptak egyáltalán valami ejnyebejnyét? Nekem kimaradt volt-e ilyen.

.Zsu 2021.01.27. 22:47:28

@tvbuzi: ezt átvitt értelemben kérdezted? mert amúgy 159 cm :)))

Egyfejű 2021.01.27. 22:47:40

Ami meg Fru szépítő-korrigáló hadműveletét illeti:még ha így is van, hogy egy csapat a rivális csapatból jórészt a negatív vonásokat hajlandó észrevenni, az eléggé árulkodó az ember valódi természetét illetően, hogy alapból, ösztönből, belső indíttatásból melyik oldalt választja.

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:48:12

@.Zsu: akkor magasabb nálam :D

.Zsu 2021.01.27. 22:48:29

rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-fru-adatlap

ittvan az adatlapján mindenkinek h hány centi, meg mindenféle uncsi adat

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:48:32

Ottvan!!! Elhangzott a sárkány!!!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.27. 22:48:38

A lányok sárkányok...
Itt is van nálunk egy pár ugyebár...

Mók_Ica 2021.01.27. 22:48:44

ahogy látom, ott is volt energiamurva..... a campona mögött csak úgy terem....

tvbuzi 2021.01.27. 22:48:51

Fúj, baszdmeg Dani :DDDDDD

mocskosmacska 2021.01.27. 22:48:54

Ez most nekem nem jött be. Jó, bénák voltak, meg minden. De nem érzetem azt, hogy most le kellene nézni őket, mert én is így viselkednék, ha betennének autót szerelni.

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:49:34

Bála tényleg Törppapa.

mocskosmacska 2021.01.27. 22:49:45

Baromira nem kellene Vivit ezzel cukkolni. Zsolti gazda lezuhant nagy negatívba.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.27. 22:50:28

Vivi annyira cuki: Még nem láttam ilyen gazdát ennyire közelről :-)

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:50:38

@Ármándójózsi: Feleséged? Már lefeküdt? Délután elég aktív volt itt. :-DDDDDDDDDDD

SirLemming 2021.01.27. 22:50:53

@MsIreneAdler: Gyakorlati vizsga lesz, kéremszépen. 5 éve nem vettem fel az öltönyöm.

@Mók_Ica: Nekem is feltűnt, tegnap reggelre volt némi hó, de a kerületem messze van a camponatól.

@Niemandhäuser: Az nem 'retek' kategória? Max felvizezve iszom... lehet aranyat pocsékolok?

Vivi: "Nem láttam még ilyen gazdát élőben" XD XD
De látszik, hogy csaj lefagy amikor megzavarják.

Telihold meg technikailag holnap lesz.

LaciHogyVoltol 2021.01.27. 22:51:13

Pár év múlva kinőne a fa... Ez a Fru tudja, hogy facsemetét ültet, nem magot?!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 22:51:27

Vircsike, neked mi fekszik? Mert eddig soha semmi, ami nem fetrengés volt.

Mók_Ica 2021.01.27. 22:51:35

@Niemandhäuser: na, tök jól tippcsiztem ... 159 cm @.Zsu: belinkelte az adatlapját :)

mocskosmacska 2021.01.27. 22:51:38

Az előző szériákban milyen menő helyekre vitték őket! Élményfürdő meg Amszterdam. Most meg a campona mellé fát ültetni.

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:51:49

Te semmit nem tudnál, Te szerencsétlen kislány... szörnyűűűűűűűű

Cimili2 2021.01.27. 22:51:56

@Majom1Parádé: és látott 1 taxit, meg 1 buszt.:DD

LaciHogyVoltol 2021.01.27. 22:52:01

@SirLemming (ki játékok közt él): nekem az ablakom a villara néz, itt nem volt hó

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.27. 22:52:07

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): bizony drága nyulam, ezek a nők mindenféle praktikát vetnek be hogy megszerezzék maguknak amit akarnak

Krétagarbó 2021.01.27. 22:52:23

@Niemandhäuser: Hobó és Törppapa szerelemgyermeke

TheLynx70 2021.01.27. 22:53:00

@tvbuzi: Ádám és Éva is így kezdte! :DD

tvbuzi 2021.01.27. 22:53:05

Csak én láttam Danit recskázni a szaunában?

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:53:15

Eddig ez kurvajó volt, akárki akármit is mond!

Fálki 2021.01.27. 22:54:40

@Ármándójózsi: A holnapi HVírónak kurva konnyu dolga lesz, mert itt aztan volt minden... :D

Spitzbaue® 2021.01.27. 22:54:48

@Krétagarbó: Tényleg hasonlít Földesre, még a hangja is. Mert távol ülnek a szemeik.

.Zsu 2021.01.27. 22:54:49

@tvbuzi: nem. de szerintem nem volt ott heppending

Mók_Ica 2021.01.27. 22:54:54

@mocskosmacska: tesco gazdaságos, ez a vv10 powered by covid 19 :))))

Krétagarbó 2021.01.27. 22:55:17

@tvbuzi: nem. de most próbálom elfelejteni a látványt.

tvbuzi 2021.01.27. 22:56:08

@.Zsu: úgy érted happy end? :DD

Mók_Ica 2021.01.27. 22:56:21

@Niemandhäuser: még az első részeknél belinkeltem egy cikket, amiben Hoboról írnak..... akkor írtam, hogy bálint Hobo eltitkolt gyereke :))))))))))))

MsIreneAdler 2021.01.27. 22:56:36

@SirLemming (ki játékok közt él): jja hogy úgy érzed már készen állsz vizsgázni :)??

Ármándójózsi 2021.01.27. 22:56:48

@Fálki: A holnapi HV író, vérprofi és bármi lett volna a mai részben, bármilyen szar, ő abból is csuklóból aranyat ír!

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 22:57:13

frunak nem magasnak kell lenni ,hanem lábon gyorsnak , hogy kikerülje rencsó parasztlengőit.

@repuloezustmokus: miket nem mondasz :P

tvbuzi 2021.01.27. 22:57:34

Nem akartam felkavarni a hölgyeket csak hiányoltam a felhördülést Proli úr kapcsán

Fálki 2021.01.27. 22:58:27

@Ármándójózsi: Ezt Ő már nem olvassa ám... :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.27. 22:58:47

Na, akkor most jön végre a kihívás? Továbbra is farokcibáló Danikát vinném Vivi helyében.

mocskosmacska 2021.01.27. 22:58:52

@Krétagarbó: A vv3-ban votl olyan, hogy valami eu népszerűsítő kampány miatt kivitték őket nyugat-európai országokban.

Mók_Ica 2021.01.27. 22:59:20

@tvbuzi: szerencsére nem láttam..... és nem is bánom.....

Krétagarbó 2021.01.27. 22:59:40

Jajj izgulok, kit hív ki Vivcsó????

Cérnahuszár 2021.01.27. 22:59:53

@tvbuzi: hát úgy voltunk vele mint az osztriga akit megkínáltak citrommal
nem jó erről beszélni

tvbuzi 2021.01.27. 23:00:31

@MsIreneAdler: alig ismertelek meg ezzel az avatarral

Ármándójózsi 2021.01.27. 23:01:00

@Fálki: Erre azért nagy összegekben ne kössél fogadást.

Krétagarbó 2021.01.27. 23:02:08

@mocskosmacska: ja, arra emlékszem. Csak úgy értettem, hogy mostanában is volt ilyen, emiatt kérdeztem.

A régiekbe pakoltak még lóvét, de ez már a VV5 -6 környékén átváltott tescó gazdaságosra.

MsIreneAdler 2021.01.27. 23:02:10

@tvbuzi: jah, Ármándó is tolta itt a biciklit véletlenül :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 23:02:27

@Mók_Ica: Tényleg. Majdnem elfelejtettem, hogy tiszta Hobo. :DDD

No, essünk végre túl a kihíváson.

Cimili2 2021.01.27. 23:03:03

@tvbuzi: én már semmin nem lepődök meg proliúr kapcsán.

readonlyvv 2021.01.27. 23:03:32

egész csinos lehetne Vivi, ha lefogyna egy tizest és aztán azt IQ-ban felszedné.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.27. 23:04:10

@repuloezustmokus: :P

jó8 nyulak , mókusok , sárkányok , huszárok ,ruhadarabok és a német srác.

readonlyvv 2021.01.27. 23:04:24

@tvbuzi: csak nem köpül vajat a kivilágított szaunában

naty77 2021.01.27. 23:05:03

@TheLynx70: OFF. Budán lakásban nőttek fel a kamasz lányaim, jártak már párfelé a világban, de a nyarak zömét a nagyszülők kertjében töltötték. Simán ültetnek bármit, gazolnak, termést szednek le, magoznak, elteszik télre. A disznóvágás sajna kimaradt... A szülőkön múlik mit tud a gyerek,és míg világjárásra nincs mindenkinek lehetősége (pláne most) kertészkedni van.

mocskosmacska 2021.01.27. 23:05:43

Girncs nem tudja, hogy Vivivel mi miatt nem jó a kapcsolata.

SirLemming 2021.01.27. 23:05:43

@MsIreneAdler: Igaz is. Előbb gyakorlati korrepetálás, aztán rámennék a +2 pótvizsgára is és méltányosságit is kérnék. :D

@Majom1Parádé: Bálintot, ofc. Ha többesélyes akkor Bálint a biztos választás.

mocskosmacska 2021.01.27. 23:06:15

Szerintem Grincs azt hiszi, hogy Vivi ellen visszajöhet.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 23:06:46

@Krétagarbó: Alacsonyabb költségvetéssel is lehetne szórakoztatóvá tenni, de a kreatívak is carok. :-(

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Jó éjt! :-))

Ármándójózsi 2021.01.27. 23:06:55

@naty77: A szokásos kérdésemet most kihagyom, és csak EKG-zom. Nagyon sok minden nevelés kérdése.

Fálki 2021.01.27. 23:06:56

@naty77: Igen, de azt ne felejtsd el, hogy valszeg a Te kamasz lanyaid nem a tiktok/insta vonzasaban nottek fel és valoszinuleg ertekrendileg is normalisabb szuleik voltak /nyal-nyal/, mint ezeknek a Merciféléknek.

Krétagarbó 2021.01.27. 23:07:07

MOH fehér frottírzokni + papucs kombója, jájj

mocskosmacska 2021.01.27. 23:07:26

Igen, a répák a cigiszagú lehelet miatt nőttek.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 23:07:38

@mocskosmacska: ekg. Vivit gyengének gondolja, beszélték is ezt Rencsulával.

tvbuzi 2021.01.27. 23:07:41

Elmondják majd nekik, hogy szopatás volt a répanevelés?

.Zsu 2021.01.27. 23:07:57

"megmondom AZ őszintét" egyik kedvenc mondatom

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 23:07:58

@Krétagarbó: Kiöltözött, mint Szaros Pista Jézus nevenapján

Cérnahuszár 2021.01.27. 23:08:55

ha frut választja, ki fog frunak kampányolni?

Mók_Ica 2021.01.27. 23:08:57

mi a kedvenc állatod? a rántott csirke :DDDDDDDDDD

tvbuzi 2021.01.27. 23:09:02

@.Zsu: igazából, igazándiból

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.27. 23:09:17

@Fálki: az instagrammal semmi baj, nem az a hibás ha hülye a gyerek..

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 23:09:35

Dani mit élvezel legjobban a héten? Az inszeminálást....

mocskosmacska 2021.01.27. 23:09:44

Dani vajon mit válaszolna, ha megkérdeznék tőle, hogy mik a gyengeségei?

Krétagarbó 2021.01.27. 23:10:08

@Kiégett Hobbynyúl: ez így van, itt most amiatt említettem, mert felmerült, hogy régebben vitték őket a villából egy csomó helyre.

MsIreneAdler 2021.01.27. 23:10:11

@SirLemming (ki játékok közt él): na ez a beszéd :D. Szorgalmas diáknak tűnsz!

pomac 2021.01.27. 23:10:18

tudjuk dániel mindenki hibás csak te nem:)

mocskosmacska 2021.01.27. 23:10:35

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Virágról, Daniról és Merciről tudom elképzelni, hogy beállnak a grincs mögé.

tvbuzi 2021.01.27. 23:11:01

Cukik a gumicsizmák az ajtó előtt

MsIreneAdler 2021.01.27. 23:11:16

@.Zsu: ezt tudja Merci, ezért háromszor is elmondta! :)

Mók_Ica 2021.01.27. 23:11:56

@tvbuzi: úhhhhhhhh.... az nagyon fini

tvbuzi 2021.01.27. 23:12:17

Fru meg a szövegkörnyezete megint kiakasztott

Krétagarbó 2021.01.27. 23:12:18

@tvbuzi: szerintem tudják, a riportszobás jeleneteknél az jött le, hogy végül mondták nekik

Fálki 2021.01.27. 23:12:28

@repuloezustmokus: Nyilvan a szulo a hibas.

Volt itt mar errol is egy ejszakai gyereknevo es megdobbento beszelgetes, hogy miket csinalnak a mai gyerekek 10-12 évesen mar.. 10 Évesen az a napi legfontosabb kerdes, hogy melyik platformon hany kovetojuk van...

.Zsu 2021.01.27. 23:13:12

ez a két copfocska, meg kapucnis pulcsi sztm jól áll Vivinek :))

tvbuzi 2021.01.27. 23:15:29

Rencsibaba kiesett :((((

tvbuzi 2021.01.27. 23:16:10

Análkát inkább Merszi hagyja kint a gheccibe

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.27. 23:16:38

@Fálki: hány követo nulla munkával..a baj ez, és igen a szülö hibás ha nem ad alapokat.

pomac 2021.01.27. 23:16:49

eltűntek a répaültetvények , ezek szerint megették őket :D

.Zsu 2021.01.27. 23:17:40

jézusom Anikó, és rtl komolyan ezt ilyenkor megkérdezi?? milyen volt amikor nem hitték el h megerőszakoltak....fuhbazmeg

TheLynx70 2021.01.27. 23:18:41

@naty77: Ez nagyon jó, és büszke lehetsz rájuk, magadra is. Sajnos a legtöbb embert nem érdekli az egész. Nyilván vannak, akik meg sem tehetnék, de általában inkább az érdektelenség a lényeg. Három szem babot egy balkonládában is el lehet ültetni. Vagy két-három paradicsompalántát... A kíváncsiság kedvéért. :) Vagy akármit, akár kókuszdiót is. :D Nem mindegy milyen környezetben szocializálódunk, és ez nem csak a szülőkön múlik. Egy karizmatikus biológia tanár is fel tudja kelteni a kíváncsiságot a tanítványaiban.

MsIreneAdler 2021.01.27. 23:19:01

Na, most is elmondta, hogy barát a Bálint, nem érez többet. Mi a szarnak kell ezt a szerelem szálat erőltetni!

pomac 2021.01.27. 23:19:05

mik ezek a kérdések...

.Zsu 2021.01.27. 23:19:15

@Fálki: ez embertelen kategória már.

Krétagarbó 2021.01.27. 23:19:34

@Fálki: teljesen nem tudod elzárni a digitális dolgoktól őket. kereteket kell szabni, és persze 11 évesen még nincs FB, Insta, Tiktok, stb. regisztráció..
Viberen tartja a kapcsolatot az osztálytársakkal, barátokkal, snapchat és youtube megy.
Nálunk ez megy most, néha én is kész vagyok tőle, de azt gondolom, hogy nem lehet teljesen tiltani. (Úgy, ahogy minket sem tiltottak anno a TV-től, max megvoltak a keretek ott is.)

tvbuzi 2021.01.27. 23:20:29

Vajon lesz csavar???

MsIreneAdler 2021.01.27. 23:20:41

@.Zsu: jah, ezt már nem is mondom, ez annyira legalja, hogy kész.

Fálki 2021.01.27. 23:21:07

@repuloezustmokus: Igen és pontosan ezt irta be valaki. Hogy a gyerek azt latja, hogy anya napi 8-10-12 oraban gurizik, utana haztartastvezet, aztan este elalszik a VV nezese kozben.. Az instan mit lat? Hogy bikiniben kell pucsitani a tengerparton és jon a penz. Vagy menni kell a twitterre, onlyfansra, ahol ugyanugy 24 ora alatt annyit keres tevepata es csocsmutogatassal, mint anya két hónap gurizessel.

Ha nem megfelelo az alap, akkor melyiket fogja valasztani?

Meg kell nezni, hogy mi megy ma a magyar _celebvilagban_ ...

Krétagarbó 2021.01.27. 23:22:00

Nah, Frú. megnyugodtam

Mók_Ica 2021.01.27. 23:22:09

nincs meglepi, fruval megy párbajra

Post Modern Prometheus 2021.01.27. 23:22:15

Vivi VS Fru: strawpoll.com/58d7acxzq
Szavazni szombat este 22:30-ig lehet.
A Fantomképes eredménye: Vivi: 93.36% [211] VS Fantomkép: 6.64% [15]

tvbuzi 2021.01.27. 23:22:15

A tiktokon lehet szavazni? :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 23:22:17

Ééés akkor pápá Grincs. :-) Mehetsz Renátázni.

MsIreneAdler 2021.01.27. 23:22:31

@Krétagarbó: a Google-nek van szülői felügyeletes cucca. Az is jó kis találmány.

mocskosmacska 2021.01.27. 23:22:54

Grincsből már jön elő az agresszor.

malevil2050 2021.01.27. 23:23:27

Szét kellett volna robbantani a szerelem párost. Semmi izgalom ebben a játékban.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.27. 23:23:28

Nem lesz cicaharc. Azért jobban örültem volna, ha Danit vagy Virágot viszi.

mocskosmacska 2021.01.27. 23:23:33

Mi miatt baj, ha valaki néha negatív? Nem lehet mindig örömködni.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.27. 23:24:05

@MsIreneAdler: A gyerekek hamarabb feltörik, mint a szülők beállítják. :-)

MsIreneAdler 2021.01.27. 23:24:18

@Fálki: ezt mi beszéltük asszem, hogy milyen nehéz normális alternatívát mutatni egy fiatalnak.

mocskosmacska 2021.01.27. 23:24:24

@malevil2050: Majd Merci a következő körben.

Fálki 2021.01.27. 23:24:36

@Krétagarbó: Igen, igy van. Csak van ahol nincs ido/energia arra, hogy ezeket a kereteket megszabjak es/vagy betartassák.

En meg gyerek nelkul vagyok es kulso szemlélőként nagy a szam, de latom hogy korulottem mik tortennek.

Ha a gyerek nem instazhat/tiktokozhat, akkor hiszti van, meg anya gonosz stb.. Amivel nem is lenne baj, hisztizzen csak.
De ha minden osztalytarsa meg csinalja és egymas lajkolgatjak korbe es egesz nap ez a tema a suliban, mondom, alsó tagozat!!!!!, akkor ha ő abbol kimarad, akkor periferiara fog szorulni.

Ármándójózsi 2021.01.27. 23:24:56

Pini a királylány ebben a szériában, Anikó szar, mint mindig és lenne harmadik csöcse és azt is kitenné, akkor is...

Vannnddaaaaaaaaaaaaaaa❤️❤️❤️

SirLemming 2021.01.27. 23:25:02

@.Zsu: Egyfelől nénikéjük térde kalácsát. Másrészt ez lehet tervezett manipuláció is.

@Mók_Ica: @Krétagarbó: Fru most előveszi vajh amit beígért hogy úúúúúgy megsemmisíti a párbalyellenfelét hogy nyüszít majd a sarokban vagy mi?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 23:25:07

Ezeket hiányoltam eddig, hogy egy kihívás után is mik a reakciók, mert többnyire nem mutatták. Ideióta szerkik.

mocskosmacska 2021.01.27. 23:26:24

Grincs stílusra egy vénlány, kiszáradt tanító néni, aki humortalan és rosszindulatú, de görcsösen próbál nagyon laza lenni.

Ármándójózsi 2021.01.27. 23:26:35

Rábasztam, a faszfej lesz...

OriginalBlackMamba 2021.01.27. 23:27:00

@Kiégett Hobbynyúl: azért nem mutatták, mert általában a kiválasztott annyi ideig húzta a beszédet, hogy lejárt a műsoridőt. Vici rövid volt, ezért maradt erre idő.

Ármándójózsi 2021.01.27. 23:27:55

@vágtázó vadmalac: Mindegy mivel Malac, mindenképpen köszi!

pomac 2021.01.27. 23:28:22

@Kiégett Hobbynyúl: mert eddig álltalában mindíg balhé volt a kiválasztás után, és azt nem láthattuk mert akkor mit adtak volna le másnap , ennyi logika van benne :)

mocskosmacska 2021.01.27. 23:28:33

Ok, akkor most grincs kiesik. Aztán mi lesz? Moh-Dani párbaj, vagy Merci-Virág párbaj? Ezek érnek nagyon.

plutopluto 2021.01.27. 23:28:45

@Kiégett Hobbynyúl: Most is csak azért mutatták, mert Vivi hamar befejezte az indoklását, a műsornak viszont fix időpontban kell végződnie az előre beprogramozott reklámok és ajánlók miatt. Máskülönben a luxemburgi playout simán megszakítaná az adást.

tvbuzi 2021.01.27. 23:29:02

Betelefonálós Győzőt meghagyom nektek

.Zsu 2021.01.27. 23:29:02

@SirLemming (ki játékok közt él): ja hát ezek tuti tervezve voltak, és manipulációk. Anikó olvasta kb a kérdéseket.
de idáig nem kellene lesüllyedniük. nem kérdezem meg élő adásban egy amúgyis stresszes helyzetben lévő nőt arról hogy milyen érzés volt neki az amikor nem hitték el a többiek hogy megerőszakolták.
ez kb hasonló kérdés mint mittomén: Milyen érzés volt amikor meghalt az anyukád?

ez szégyen.

Fálki 2021.01.27. 23:29:11

@Ármándójózsi: En egyaltalan nem vagy cicista, de azert ez a mai dekoltazs szerintem rendben volt, dikk :D

Krétagarbó 2021.01.27. 23:29:19

@SirLemming (ki játékok közt él): már visszavett az arcából. nekem kicsit olyannak tűnt, mint aki feladni készül. nem direktbe, de sztem arra készül, hogy szombaton "irány az utcaajtó"

Ármándójózsi 2021.01.27. 23:29:23

@mocskosmacska: Valamelyik, nehéz jósolni, hogy melyik lesz előbb.

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 23:29:30

@vágtázó vadmalac: Eltűntél Malac, a biznisz meg döglődik. Hol a fenébe mászkálsz, more...?

Cérnahuszár 2021.01.27. 23:29:38

@SirLemming (ki játékok közt él): úgy néz ki igen. Beindult a fru machine...majdnem elfeletős volt, de emlékezteti a nézőket rá. Szépen kifejszézi maga alatt az egész erdőt.

Mók_Ica 2021.01.27. 23:31:13

@Fálki: az ápoltak is észrevették az ikreket :)))) hallottad???

hzét elrabolták.... bár megtartották volna...... ott....

2021.01.27. 23:31:16

@ppupu (sivatagi sárkány): nem fizetnek az adósok, így - kieséses alapon - lopni járok győzivel, renátóval, digóval és dzsinával!:][ nehéz munka, sok időt elvisz.;]

.Zsu 2021.01.27. 23:31:19

jaj neeee, Győző...

Spitzbaue® 2021.01.27. 23:31:22

Vége a jó világnak, itt van ez a kretén!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 23:31:47

@pomac: Régebben ez nem érdekelte őket. :D Mellette meg látod, történik más is, nem csak dráma, amit folyamatosan toltak elénk.
@vágtázó vadmalac: Szia Malac! :)

@plutopluto: Tudom, és igen szomorú. :/

Győzőt nem akarom, nagyon nem. Muszáj ezt?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.27. 23:32:06

Ne mááá, de xar. Mérnem Vivi show van?

Ármándójózsi 2021.01.27. 23:32:13

Ez a Győző performasz, nem lehetett volna úgy, hogy váltságdíjat követelnek érte, és mivel senki nem akar fizetni, lelövik a gecibe???

Spitzbaue® 2021.01.27. 23:32:44

@Mók_Ica: Akkor nem olvastam elég figyelmesen, de téLLeg.

Cimili2 2021.01.27. 23:32:59

kellesz a fenének hozé.

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 23:33:10

Megláttam ezt a f@szt és reflexből kinyomtam a TV-t. Kezdenek tönkremenni az idegeim. Lehet, hogy nem iszok rendesen?

MsIreneAdler 2021.01.27. 23:33:21

@Fálki: elzárni nem lehet. Minden a digitálizált világ felé halad, nem tarthatod a gyereket távol, nem ez a megoldás. Én úgy gondolom jobb, ha először biztonságos keretek között megtanul játszani/kommunikálni, először csak a családdal, pár közeli baráttal szülői felügyelet mellett. El kell mondani, mire figyeljen, mik a buktatók, hogy az emberek sajnos néha aljas szándékkal közelíthetik meg. Aztán izgulsz, hogy jól csináltad-e vajon. :)

Krétagarbó 2021.01.27. 23:33:29

@tvbuzi: dettó. Győzikét tiltja a TV-m.

SirLemming 2021.01.27. 23:33:56

@Fálki: Ez marha gáz. Nálunk is voltak pénzes gyerekek akik röhögtek a szakadt cuccaimon adott esetben, de amit most hallok (gazdagabb de jó suliban tanul a 2 gyerkőc) ismerőstől... hi-he-tet-len. Aszondja. Okostelcsi, PS5, Xbox, PC, minden qtyafasza kellene a gyereknek mert az a menő és mit szól a kis cimbije.
Összeszámoltam nekik mennyibe is fájna (nem értenek hozzá), nem volt boldog egyiktől se.

@MsIreneAdler: Hajjaj. Persze a tanáron is múlik nem csak a tananyagon.

@Ármándójózsi: Az. Nem bírom az druszád.

Spitzbaue® 2021.01.27. 23:34:09

Ha már szerelemgyerekek: a pulóverén Till Attila és Steve Buschemi szerelemgyereke.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 23:34:16

@Ármándójózsi: az a baj, annyit kapnának érte, mint egy rendes emberért...:/

.Zsu 2021.01.27. 23:34:51

@Fálki: a "VV11 győztese" nick a házi-szavazásnál te vagy? :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.27. 23:35:22

@Krétagarbó: Látod, neked ki se kell kapcsolni. Szerencsés vagy...

Mók_Ica 2021.01.27. 23:35:37

@Niemandhäuser: pont ezen gondolkodtam, hogy ki a vihar az..... és téLLeg, megfejtetted :)))))

TheLynx70 2021.01.27. 23:35:42

"Szerinted aranyba mi lesz a szazalék?" :DDD

Fálki 2021.01.27. 23:35:42

@Mók_Ica: Nem figyeltem, mert kozben MU meccs is volt...

De ez ma tisztes kipakolás volt :D

pomac 2021.01.27. 23:35:54

@Kiégett Hobbynyúl: régebben ON is volt , na az miért nincs, az lenne az érdekesebb :)

Ármándójózsi 2021.01.27. 23:36:40

@.Doktor.Magyar.mennydörgő.Szöszi.: De az ostoba fasz, elmondták a telefonba a százalékot, erre megkérdezi 10 másodperc múlva... Csak ennyire hülye...

Cimili2 2021.01.27. 23:36:45

ezt a barmot. most mondta el a betelefonáló, h szerinte 60-40%-al megy vissza vivi, erre megkérdezi tőle ugyanezt.

Fálki 2021.01.27. 23:37:35

@.Zsu: Nem én voltam, de vagy én vagy AdamAdam fogjuk nyerni.

Spitzbaue® 2021.01.27. 23:38:41

@pomac: Régebben az éjszakai live-ról is kaptunk összefoglalót Ay Che Mama-tól. Ő hun van? Vagy itt van, csak más a nick/avatár?

PYT 2021.01.27. 23:39:26

Na, papírforma, semmi érdekes; de Fru feje... az megint egy tanulmány volt megint, hiába húzza most meg magát, sajnos szimpibb nem lett, ugyanúgy ott a zsigeri rosszindulat és gonoszság a szemében, az arcára van írva sokszor, pl amikor összehúzza a szemeit... rettenet az a lány. És a fotója, amit most kitettek róla a fantomkép helyett... egy másik nő, köszönő viszonyban sincs a valóságossal.

MsIreneAdler 2021.01.27. 23:39:29

@vágtázó vadmalac: malac, én fizetnék, de nem jöttél összeszámolni a lélegzetvételemet, sőt felém se nézel :(. Így nem tom mennyi az annyi.

Egyfejű 2021.01.27. 23:39:46

Na, Vivi beváltotta a reményeimet a választással, Fru dettó az előzetessel - csak nem válik az a vér vízzé. Nyugovóra térek barlangomba, jóccakát, sárkány- és kommenttársak!

Adamadam 2021.01.27. 23:39:51

@.Zsu: én se szavaztam, de egyetértek Fálkival, nekünk kell megnyerni a 11-et:D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.27. 23:39:54

A betelefonáló gyerek nagyon vakon van, sima 80-20 lesz. :-)

Cimili2 2021.01.27. 23:40:29

@Fálki: jeleket majd kerünk, h tudjuk, h ti vagytok azok. ekg-zatok, meg hasonlók.

pomac 2021.01.27. 23:41:02

@Niemandhäuser: nincs itt ,de tőle nem csak arról kaptunk összegoglalót,jó volt az az éjszakai műszak :), a mostani sem rossz de, akkor más volt mert volt mellé ON

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.27. 23:41:08

Igen, ha 1 napig nincs csoki, az már szinte világvége!

.Zsu 2021.01.27. 23:41:35

@Adamadam: rajta leszek én is az ügyön.

MsIreneAdler 2021.01.27. 23:41:38

@Cimili2: jó ötlet! Beszéljünk meg kódszavakat!

Fálki 2021.01.27. 23:41:46

@SirLemming (ki játékok közt él):

Az egyik exem testvereek kibaszott okosak. Mindket szulo komoly beosztasban dolgozik, jo korulmenyek kozott elnek, okosak, tajekozottak, tenyleg nem tudnek semmi rosszat mondani rajuk. Remekul es okosan nevelik az asszem masodikos gyerekuket.
Tavaly laptopot kapott a gyerek karacsonyra, hogy tudjon online tarsasozni. A tarsasozas tok jo, en is a szerelmese vagyok, a csaladban apuka konkretan tarsasjatekklubot uzemeltetett stb.. .Ennek ellene nem kaptunk szikrát, amikor kiderult, hogy a 7 éves gyerek lapotopot kap.

Masik csalad: Itt Pécsen rangos csaladnak szamitanak, tisztesen dolgoznak, stb, tenyleg minden rendben van veluk, erre tavalya a ket gyerek, akik 7 es 9 evesek, 300.000 forintos drónokat kaptak a szuletesnapjukra....

S mondom, ezek teljesen egeszseges, okos szulok gyerekei...

Két év mulva mit kapnak? Ferrarit???

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 23:42:11

@pomac: Nem tudom, bár ha tesco gazdaságos a műsor, akkor azért. :-)
@Cimili2: Hozénak nem erőssége sem az ész, sem a gondolkodás. :DDD
@Fálki: Feltéve ha az egyezményes jelekkel kommunikáltok, hogy tudjuk, rátok kell szavazni. :DDD

SirLemming 2021.01.27. 23:42:16

@.Zsu: Ez durvább szerintem, az a baj. Aztán a fene tudja nem kattog-e majd ezen a kérdésen.

@MsIreneAdler: Ki kell építeni a bizalmat a gyerek felől is, hogy nem öncélúan tiltani akarod mert, csak, hanem van indokod is. Meglepő, hogy milyen fiatalon is át tud menni az üzenet. Csak ne hülyézd le nettó, ne feszüljön be.

Cimili2 2021.01.27. 23:42:27

@Niemandhäuser: na arról minden éjjel én is közvetítettem xoxoval együtt.

Ármándójózsi 2021.01.27. 23:42:40

@.Zsu: Azért sok múlik a műsorvezetőn is, az pedig ugyebár én leszek.

pomac 2021.01.27. 23:43:38

@Majom1Parádé: amúgy is vakon van , azt mondta szoros párbaj ..60-40 az mióta szoros :)

Fálki 2021.01.27. 23:43:42

@Cimili2: Nagyo egyszeru lesz a dolgotok: Lesz egy VV11Falki és egy VV11Adam.

EKG-zni nem fogok, de minden csúnya szó után elmondok egy Ármándót!

.Zsu 2021.01.27. 23:44:26

@Ármándójózsi: naa, ezt nem tudtam. kezd összeállni a műsor :D
Vandával meglesz a céges románcod akkor?

Cimili2 2021.01.27. 23:44:45

@Ármándójózsi: csak ki ne dobd a cickókat!!:DDDD

2021.01.27. 23:45:41

@MsIreneAdler: háló, Irén!:] nem dőlök be! egy sékelt se adtál, sÓÓÓha!:Đ

Cimili2 2021.01.27. 23:46:06

@Fálki: oké. más. állítólag indul majd a survivor. lesz hv arról is?

PYT 2021.01.27. 23:47:02

@Fálki: engedned kell ezeket nekik Fálki, nem izolálhatod őket, mert akkor életképtelen embereket nevelsz belőlük, akik védtelenek a világ - a mai világ - kihívásaival szemben, ezt pedig egy szülő sem akarhatja. Elzárás helyett fel kell készítened őket mindenre, egy erős alapot kell adnod nekik, amivel elboldogulnak majd önállóan is a világban, beleértve az online teret, a social médiát és mindent.

Ármándójózsi 2021.01.27. 23:47:39

@.Zsu: Ez kb. az első perctől így van, ők mennek be, én kintről közvetítem, Vandácskát elveszem feleségül, mire kijönnek az ápoltak már gyerekünk is lesz. 10 éves évadra tervezek, havi bekapcsolással a Villába. Aki túléli kijöhet.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.27. 23:47:46

@Fálki: Helyes. :D Ne bonyolítsátok.
@Cimili2: Hű, az jó lenne. Azt is szerettem olvasni. :-)

pomac 2021.01.27. 23:47:49

@Cimili2: voltunk ott egy páran ,majdnem mindíg fullon men a fülesen a hangerő hogy lehessen őket hallani, mega a sok ki be kapcsolás a végén meg nézhettük hogy csak alszanak :DDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.27. 23:47:50

@Fálki: Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, TI nem vagytok elég idióták, hogy bekerüljetek bármelyik következő szériába.

Pista1234321 2021.01.27. 23:47:52

Szegény Merci eddig nekem nagyon szimpatikus volt, mert szerintem elég jól néz ki és jófej is, viszont ahogy az utóbbi részekben megnyilvánult, abból az jön le, hogy nagyon buta szegény.

Cimili2 2021.01.27. 23:48:55

@pomac: régi szép idők, bizony te is velünk voltal éccaka.

Fálki 2021.01.27. 23:49:42

@Majom1Parádé: Majd megmanipulerálom őket, hogy kell oda be két nem annyira nagy idióta is.

Emlékszik valaki, hogy a megmanipulerál az melyik VV melyik agyhalottjától származik?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.27. 23:50:44

Na, ez a gyerek is idióta, Bálint OK, de Dani egy gyökér köcsög.

.Zsu 2021.01.27. 23:51:00

@Ármándójózsi: majd ezt mi eldöntjük, és te kicsit a mi csicskásunk leszel, azt mondhatsz majd amit mi előre megírunk neked. :))) de Vanda majd kárpótol

SirLemming 2021.01.27. 23:51:19

@Fálki: Ugye? Felfogás kérédése.

Második családnál két dolog lesz valószínű ha nem hülye papamama:
- Gyerek megunja ám a játékait abban a korban hamar, jöhet a következő, az is lehet drága cucc.
Viszont:
- A gyereknek amúgy abban a korban marha mindegy, nem fogja értékelni hogy 300k darabja a repülős játékának. Nem fogja felfogni, hogy nem standard ami vele történik. Nem rossz, de torzulhat az értékekhez való viszonya.
Kivétel, ha ez társadalmi nyomás a köreikben.

Még változhat később vagy kaphatnak más mintát, legalábbis a legjobbakat kívánom nekik. :)

nicu71 2021.01.27. 23:51:23

Hu de gáz ez a telefonáló...Dani mint a másik fő játékos?Hol van az már ....

Krétagarbó 2021.01.27. 23:51:54

@Fálki: sztem Aurélió féle bagázs, de hogy melyik volt, passz.
Lehet, h Zsófika, akire rádőlt a barbiház?

Ármándójózsi 2021.01.27. 23:52:35

@.Zsu: Álmodhatsz királylány, de a háttéremberek mindig ott is maradnak ahol vannak. A háttérben.

Adamadam 2021.01.27. 23:52:37

@Majom1Parádé: bízom benne, hogy keresnek egy-két okosabb játékost is akik viszik a műsort taktikai szempontból. Minden évadban van a mocsár mellett egy értelmesebb csapat

Fálki 2021.01.27. 23:53:36

@SirLemming (ki játékok közt él): Persze és tudom hogy szelsoseges a pelda, sot.

Csak azert mondtam, hogy nem a banyasz/takaritono/senkit nem akarok megserteni, de egesz nap a megelhetesert gurizo csaladokban tortennek olyan dolgok, amiket nem tudunk hova tenni. Hanem azokban is, ahol amugy a gyerekek tisztelettudoak, jo iskolaba jarnak, fejlettek, okosak, erdeklodoek stb... CSak itt is becsuszik egy egy ilyen kilenges.

Fálki 2021.01.27. 23:54:19

@Majom1Parádé: @Cimili2: @Krétagarbó:

Én sem tudom, azert kerdezem. Szerintem később volt...

Spitzbaue® 2021.01.27. 23:54:45

Na, ez jó xar vót, Győző!

A többieknek jojcakát! ;-D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.27. 23:55:16

@Adamadam: Már lefutott rég az a korszak, amikor egy Attila rommá alázott mindenkit. Azóta nem válogatnak be IQ fightert.

Cimili2 2021.01.27. 23:55:18

@Fálki: holnap reggel talan jön tuti valasz.

Gia 2021.01.27. 23:55:40

Virág vajon most befog állni "néz,mer'néééz"Fru mögé Dani miatt?Tsúnya lenne..

Cimili2 2021.01.27. 23:55:59

@Niemandhäuser: jó éjt neked, meg mindenkinek!!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.27. 23:57:18

@Cimili2: Megkérdezem az ex origó Fórumosokat :-)

Fálki 2021.01.28. 00:01:04

@Majom1Parádé: Az utobbi ket evben igen, csak a 18-20éves primitiv gyokereket viszik be, de latod iden is volt egy Balint és Robi...

Nem azt mondom, hogy legyen egy ertelmisegi VV, de 3-4 olyan ember, aki nem olyan buta, mint a Gaspar csalad, jot tehetne szerintem ennek a cirkusznak.

Akkor is, ha abban a 3-4ben mi Adammal nem leszunk benne.

SirLemming 2021.01.28. 00:03:47

@Fálki: Kár, hogy nem tudok hosszan offolni ma este se... így marad az, hogy úgy a VV20 körül térjünk vissza rá milyenek lettek a lurkók. :)

Joccak mindenkinek!

MsIreneAdler 2021.01.28. 00:05:15

@SirLemming (ki játékok közt él): így van. És semmi másba nem éri meg annyi energiát fektetni, mint a bizalomépítésbe.

@PYT (általános sárkányszelidítő): maxi ekg.

2021.01.28. 00:06:54

@Kiégett Hobbynyúl: szijja, Nyúl! sry a megkésett rieksönért, figyelmetlen vótam.:/

2021.01.28. 00:08:24

na, van vmi szaftos off téma?:D
műbalhét vki? jó áron adom.:]]

MsIreneAdler 2021.01.28. 00:09:12

@vágtázó vadmalac: de de. Még himnuszt is írtam :). No de mindegy :'( (sírós emoji, bocsi, de Ármándó kedvéért nem árt tisztázni)

Ármándójózsi 2021.01.28. 00:09:37

@vágtázó vadmalac: Van új karikatúrád? :D Jöhet! :DDD

2021.01.28. 00:12:35

@Ármándójózsi: sajnos nincs, pedig az biztos elegendő témát szolgáltatna a kövi 2-3 napra.:D

@MsIreneAdler: múltkor is vmi rövidke, kamuhimnusszal próbáltál lekenyerezni, amit 2 mp alatt találtál ki. v tévedek?:D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 00:13:14

@Fálki: volt próbálkozás korábban is, hogy idősebbeket is beválogattak, és csúfos vége lett. talán a VV6-ban volt utoljára, hogy is hívták, Laci?..állandóan okoskodott, ki is baszcsizták nagyon gyorsan. és az egy dolog, mi nézők mit szeretnénk, ha agyhalottakra van felépítve az egész....bár abban sem vagyok biztos, h van terv, vagy rendszer, vagy valami...

mindig kiderül, h belterjes az egész bagázs...főleg amikor még voltak éjjeli adások, és nemcsak a horkolást mutatták, be-becsúszott olyan infó, h ki kinek az ismerőse, barátja, stb...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 00:13:55

@Gia: Simán kinézem belőle. Gátlástalan a kislány, illetve megy Daniella után, teljesen mindegy, miről van szó.
@Cimili2: Jó éjt! :)
@vágtázó vadmalac: Semmi gond. :D

Fálki 2021.01.28. 00:15:50

@.Doktor.Magyar.mennydörgő.Szöszi.: Igen, en ezzel maximalisan egyetertek, de ettol fuggetlenul forradalmar vagyok es legyszi ne dontsd romba az osszes tervemet a VV-vel kapcsolatban. :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 00:16:35

@vágtázó vadmalac: nem is tudom hirtelen eldönteni, melyik a nagyobb gáz, a kettő együtt meg übergáz :DD

MsIreneAdler 2021.01.28. 00:17:05

@vágtázó vadmalac: naaa, azért nem tartott az olyan sokáig, hogy kitaláljam :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 00:18:40

@vágtázó vadmalac: Lassan a fél bandáról kiderül szépen lassan, hogy ez így van, azaz muszáj, ha valaki ott akar lenni. Ha ez kell ahhoz, hogy bekerüljenek... :D Ne tagadjuk már meg magunktól az értelmet. :-)))

.Zsu 2021.01.28. 00:18:57

@Fálki: nekem az a kérdésem csak h gatyában vagy gatya nélkül fogsz-e zuhanyozni.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 00:19:53

@Fálki: meglátom, mit tehetek...ha bekerülsz, én leszek a szurkolócsapatod vezetője, ha itt már mindenki osztott magának szerepet...:DD

Fálki 2021.01.28. 00:20:25

@.Zsu: Meztelenul fogok zuhanyozni, aludni és szaunazni is.

De tisztaban vagyok az adottsagaimmal, szoval akkora nagy elmeny nem lesz az senkinek :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 00:20:30

@.Zsu: és hideg vagy meleg vízben, ezt is tedd hozzá lécci :P

Gia 2021.01.28. 00:20:46

@Kiégett Hobbynyúl: Azt láttad hogy tapadt Virág a kihívás előtt Vivcsóra?:-)Azért kicsit berezelt egy esetleges párbajtól..

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 00:22:43

@.Zsu: A legfontosabb info, persze. :DD
Nekik arra is gondolniuk kell, hogy őket nem csak 7 millió ember nézi, hanem a HV szekció is. Muszáj magukat adniuk. :DDDDD
@Gia: Láttam. Persze, hogy berezelt, tudta, hogykétesélyes a dolog, vagy ő vagy Fru. Virág szentül hiszi, hogy Mercit majd megveri.

Fálki 2021.01.28. 00:23:59

@Kiégett Hobbynyúl: Szerintem az lesz az elso szoros parbaj iden.. A szőkéké.

MsIreneAdler 2021.01.28. 00:24:37

@.Zsu: a lényeget megtudtuk :D:D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 00:25:20

@Ármándójózsi: mit is szeretnél most tőlem megtudni?

Ármándójózsi 2021.01.28. 00:25:58

Mentem olvasni, majd később visszanézek, hogy nem szabadult-e el valaki, vagy a pokol... :D

.Zsu 2021.01.28. 00:26:04

@Gia: és nagyon mondta Anikónak is, h őt most nem viszi ki Vivi, tök jóban vannak.

@Kiégett Hobbynyúl: na arról lesz csak igazán élvezetes posztot írni, meg kommentelni :D

Gia 2021.01.28. 00:26:58

@.Zsu: Igen,az adásban előtte nem ezt mondta Virág.

Fálki 2021.01.28. 00:27:32

@Ármándójózsi: Ha esetleg ideteved addig valami uj lany, akkor majd szólunk. :D

.Zsu 2021.01.28. 00:28:14

@MsIreneAdler: igaz! :D

@Ármándójózsi: szia ÁrmándóBájlándó!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 00:29:37

@Fálki: Kb. Ha megnyered majd a posztot, lesz miről írnod, azt hiszem. :D Ott olyan gettódumák lesznek, hogy csak na. :DDDD
@.Zsu: Alig várom. :D Elvileg most már hetenként vannak a párbajok nem? Vagyis szombaton rögtön kiválasztás kellene, hogy legyen, ha be akarják fejezni február végéig.
@vágtázó vadmalac: Dehogynem, majd megkéred a szerkiket, hogy a riportba engedjenek már be dolgozni. :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 00:29:40

@Ármándójózsi: megint szürke szamarat játszol? amúgy volt kérdés....

@vágtázó vadmalac: épp akartam szólni, megint nem figyelsz ki(k) vagy(tok) :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 00:31:38

@Kiégett Hobbynyúl: valószínű hangtompító kell majd a tv-re :D

MsIreneAdler 2021.01.28. 00:32:22

@Ármándójózsi: ha hűtőajtó csapódást hallasz, ne ijedj meg, csak én vagyok... :D

Őzláb Gida 2021.01.28. 00:36:19

@Fálki: A 3. Éden Hotelben volt egy szörnyű, irritáló szőke, Naomi (Noémi?) nevű játékos. Tőle származik ez a kifejezés.

Fálki 2021.01.28. 00:36:28

@.Doktor.Szöszi.: Meg van serulve szerintem a mi kis mackónk, mert engem is ignorál

Fálki 2021.01.28. 00:38:03

@Őzláb Gida: Tuti? Mert en azt csak felszemmel neztem, de nem remlik... Nekem valamiert az az emlekem, hogy VV vagy Survivor mondás ez.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.28. 00:39:18

@Ármándójózsi: Jó olvasást! :)
@.Doktor.Magyar.mennydörgő.Szöszi.: Ez lesz a párbaj, amit nem vállalok be fülessel, maximum füldugóval. :D

No de mára én is eltolom a bringát, jó éjt nektek! :-)))

Fálki 2021.01.28. 00:39:36

@Őzláb Gida: hjajjj, dehogynem neztem, az volt a Snezi-s évad...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 00:40:50

@Fálki: nagyon úgy néz ki, egyem a kis érzékeny lelkét...

Fálki 2021.01.28. 00:41:40

@.Doktor.Szöszi.: Nem sikerult ma senkit meghódítania...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 00:42:48

@Fálki: pedig mennyi-mennyi sárkánylány járt erre...

@Kiégett Hobbynyúl: jóéjt!

Fálki 2021.01.28. 00:43:34

@.Doktor.Szöszi.: Mondjuk azt megértem, hogy sarkany nem kellett neki :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 00:46:07

@Fálki: nagyon rendes is vagy, most majdnem szívbajt kaptam.....

kozi001 2021.01.28. 00:54:51

Facebook alapján ez eléggé Vivis párbaj.
Így majd csak olyan nők maradnak, akinek kb 3 agysejtjük van.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 00:57:21

Bejött a megérzésem, Reanato lájvol instán....

Fálki 2021.01.28. 01:00:06

@.Doktor.Szöszi.: Percenkent hanyszor hangzik el a szerelmem szó?

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 01:06:53

@Fálki: csak a végét csíptem el, úgyhogy csak a hülyék az emberek volt kétszer. meg ha kijön Fruzsina, ugyanazt fogja mondani, mint Renátó, de az emberek véleménye akkor se fog változni, mert hülyék...közben meg dőltek a savazó hozzászólások, nem bírtam követni, olyan gyorsan...

Azt hiszem, ez volt a napom féMpontja, megyek aludni.

Jóéjt :)

ficekence 2021.01.28. 05:43:36

Köszi a posztot Laura, nagyon sokat nevettem, kicsit sajnáltam, hogy nem láthattam. :)))

ficekence 2021.01.28. 05:46:59

@.Doktor.Szöszi.: :))) Nekem is ez jutott eszembe. :))

ficekence 2021.01.28. 06:29:57

Eh.. dögunalom lesz az egész Frú-ra szavazok. Gondolom a kommentszekcióban egyedül. :))

Gia 2021.01.28. 07:20:45

@ficekence: Miért nen nézed vissza az adást?Jó a régi-új avatarod. :-)

ficekence 2021.01.28. 07:27:02

@Gia: Még nincs fent az RTL en, telefonon meg nem szeretem. :)

Köszi, Motkányt is bírom. :))

Gia 2021.01.28. 07:35:41

Most jutottam el arra a pontra,hogy Virágnak már a járása is zavar.Ahogy görbén halad és darálja,hogy őt ez meg az hogy felcseszte...Elképesztően lusta,trehány,semmirevaló.Nem fekszik neki semmi,csak ő az ágynak..Valaki vegye el tőle a narancsárgás alapozót..

Fu Szekh Li 2021.01.28. 08:35:20

Jó reggelt mindenkinek!

Lehet, hogy sokan nem értenek velünk egyet, de nekem meg a páromnak ez az egyik legszórakoztatóbb évad. Tegnap is végigröhögtük az egészet.
Szerintünk a bentieknek már az elején leesett, hogy nem maguktól nőttek meg ennyire a répák, de jó gyerekekként teljesítették a feladatot.
Amúgy talán ez az egyik legfontosabb tulajdonságuk. Lehet, hogy van egy kis morgás, de mindent megpróbálnak teljesíteni (jó, talán Virág kivételével), és még szégyenkeznek is, ha valamiben rossszak.
A másik ami nagyon tetszik, az a békés játszadozás, amit a Vivi, Bálint, Lóbelt és Moh művelnek. Annyira jó nézni, ahogy szórakoznak, és nem egymás gyűlölésével foglalkoznak.

Nets 2021.01.28. 09:02:36

Legrosszabb kiválasztós beszéd valaha.

Legrosszabb BV valaha. Akiken érzik hogy nem tudnak és nem is akarnak beszélni, kb. azonnal lekéne tenni, aztán motyogjanak magukban. Épp elég kínzás, hogy hozé állandóan elvesz a műsoridőből.

Fru, Dani, Merci és Virág ellen Vivi mellett vagyok, még ha hatalmasat is zuhant nálam és már nem fog tudni visszajönni. Frut hagyja csak szépen kint.

Krétagarbó 2021.01.28. 09:03:00

@Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány): szia! Az önfejlesztő héten nekem is szemet szúrt, h sokkal lelkiismeretesebbek, mint az előző szériák lakói. Játékosabbak, még naivabb gyerekek talán.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 09:06:48

@Gia: nem vagy vele egyedül....:))

Nets 2021.01.28. 09:12:11

@Krétagarbó: Kellett hozzá azért, hogy minden fröcsögő senkiházi ki lett takarítva a nézők által, így az emberileg értelmesebbek maradtak

Elég csak Mercire gondolni, aki lehet nem okos, de azután a darálás után amiket rönátóéktól kapott, ott volt Fru mellett és támogatta amikor egyedül maradt. Fordítva soha nem lett volna ilyen, minden másodpercét megkeserítették volna

Spitzbaue® 2021.01.28. 09:12:29

Jojreggelit!

@Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány): Valóban! Én is élvezem az évadodt, és nem csak ezek miatt, hanem azért is, mert minden párbajon az győz, akinek drukkolok, mint a népmesékben, ráadásul a "gonosz" azon kívül, hogy elnyeri méltó büntetését, azaz kiesik, úgy teszi ezt, hogy a phárbhaj végéig ül a magas lovon. És azok az arcok, amikor a nyertes visszamegy a villába: a legjobb részek. Sajnos ennek a sorozatnak, úgy látszik, vége lesz Grincs kiesésével, de Virgács és P.Roli még visszahozhatják ezeket a szép időket, ha nagyon akarják. Minden "adottságuk" megvan hozzá...

Ármándójózsi 2021.01.28. 09:13:04

@Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány): Jó reggelt! :)

Nem sokat tudok ehhez hozzáfűzni, talán elég lett volna egy EKG is, de talán annyit mégis, hogy ami Neked és nekem is (sokszor leírtam már) tetszik, mert szórakoztató, vicces, emberi, érdekes stb. ez másoknak és bizony elég sokan vannak, maga az unalom, a szánalom, a semmi nem történik kategória. Mert ők a minél nagyobb balhét, az ocsmány lekutyázást, veszekedést, a trash legalját kedvelik.
Itt köztünk persze kevesen vannak, talán senki nincs ilyen, de sajnos "odakint" akad belőlük bőven.

Fu Szekh Li 2021.01.28. 09:17:31

@Niemandhäuser: Szerintem, még nincs. A következő két párbaj többé-kevésbé biztos (Merci-Virág, Moh-Dani), és ezek talán már szorosabbak is lesznek. Utána meg már közel a döntő.

Fu Szekh Li 2021.01.28. 09:24:13

@Ármándójózsi: Szerintem inkább az a baj, hogy a szerkik nem készültek fel erre a variációra igazán. Többet kéne őket foglalkoztatni, építeni kéne a kreativitásukra, mert még az is van nekik :)
rtl.hu/rtl2/valovilag/10-evad-74-resz-extra-oruletes-szerkezetet-epitettek-a-villalakok

Spitzbaue® 2021.01.28. 09:31:09

@ficekence: Inkább Grincs unalmas, ahogy most gazsulál mindenkinek. Kb. úgy van vele, hogy szeretné látni azt a villalkót, akivel ő nem ért egyet! Abszolút a megúszásra megy. Ha nyerne is a phárbhajon, a többiek azt szűrnék le, hogy, ja, Iwiw legyengítette magát azzal, hogy ki akar menni, meg különben is milyen volt már... Grincs meg azt gondolná, hogy bejött a pucsolás, és puncsolna tovább.
Sokkal inkább érdekes a proli házaspár magabiztossága, amelyet a számukra a külvilágból érkező összes információ alátámaszt: Virgács rengeteg insta követője, aki mellesleg 90%-ban fikázza őt, és Proli apjának "csak-így-tovább-jó-az-irány"-ozása.

Spitzbaue® 2021.01.28. 09:37:13

@Ármándójózsi: De hát volt itt annyi kutyázás, hogy juhújj. Minden igényt kielégítő évad na. Még azokat is kielégíti, akik morognak rá :-DDDD

ficekence 2021.01.28. 09:39:21

@Niemandhäuser: Persze!! Mindkettő az, és egyiket sem kedvelem,! Előzőleg kijelentettem, csak akkor szavazok Vivire, ha Virágot viszi. Nos ez nem történt meg, így maradok az eredeti elgondolásomnál. Lesz ennek a nőnek éppen elég baja, legalább a százalékja legyen egy kicsivel több mint az idióta Renátóé.

Spitzbaue® 2021.01.28. 09:49:02

@Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány): a következő kiválasztás kérdéses: tényleg érdekes, hogy hogyan lesz Merci vagy Virgács kiválasztva. Mert ha egyenként megnézzük, csak Lóbelt és Merci van "elkötelezve" Virgács ellen, Proli Múhra tesz, Virgács Marcira. Na de Bála? Iwiw Virgácsra. Akkor bocs, meg is van a három Virágra. Na aztán Proli átkapcsol majd terminátor üzemmódba... Bála vajon hova áll? Izgis lesz ez még.

Krétagarbó 2021.01.28. 10:01:24

@Niemandhäuser: szerintem Bála gondolkodik, és ha valóban így van, akkor pontosan tudja, hogy az érdekeinek megfelelne egy Merdzsó - Virdzsó párbaj legközelebb. (Ha Virágra teszi a jelét Bálint és Virágot párbajozni küldik, megnézem majd Dani reakcióját - Bálint felé is...)

Csakazertis2018 2021.01.28. 10:05:28

Én most azért szavazok Vivire, mert szeretném ha egy esetleges győzelem visszaadná kicsit az önbizalmát.

Fu Szekh Li 2021.01.28. 10:07:36

@Krétagarbó: Szerintem, annyira nem fog hevesen reagálni. Úgy érzem, hogy a lakók már többé-kevésbé elkönyvelték a Merci-Virág cicaharcot.

Spitzbaue® 2021.01.28. 10:12:55

@Krétagarbó: @Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány): Maximum, ha megbeszélik előre. Ha Bála Prolival való egyeztetés nélül tesz Virgácsra, akkor lesz nemulass.

Ármándójózsi 2021.01.28. 10:43:33

@ficekence: Megsajnáltad? :S Nekem ez nagyon fura... Soha ne tudnék egy igazi gonosz zsákra szavazni, még akkor sem, ha Vivit nem kedvelném, csak közömbös lenne, mert soha nem tett keresztbe senkinek, nem rosszindulatú, mindent megcsinál, eteti a többieket stb. És ez még csak a sima leírása a pozitív viselkedésének, semmi kedvelés.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 10:57:20

@Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány): szíííííííííjjja :) most már igen. ügyesek voltak a fiúk, küzdöttek rendesen, de azért azt a 6 gólos előnyt nem kellett volna eladni.

Cérnahuszár 2021.01.28. 10:57:55

megvan valakinél a ki menjen vissza szavazás? lusta vagyok visszakeresni

Ármándójózsi 2021.01.28. 11:00:53

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Szerintem nem jött Prometheus az újjal, de lehet, hogy felületesen olcastam vissza... :/

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 11:02:19

@Őzláb Gida: Most, hogy mondod, valami rémlik.
Köszi az infót mindenki nevében (is)

Krétagarbó 2021.01.28. 11:07:15

@Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány): nekem úgy tűnt, hogy Proliúr mindig mindenkit felkérdez, aki Virgácsra mer tenni egy-egy neki nem tetsző mondatot. Bálint ráadásul cimbije is (volt), külön sértésként fogja venni a jelet tőle.

ficekence 2021.01.28. 11:07:20

@Ármándójózsi: Igen egy kicsit sajnálom, még akkor is ha ilyen ijesztően szigorúan nézel kedves Józsi. Leget egy véleményem ? Tisztelettel.

Fálki 2021.01.28. 11:07:55

Szép napot mindegykinek!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 11:08:27

@Fu Szekh Li (karibi kalózsárkány): Csak azért lehetnek esetleg szorosak, mert nem én szavazok mindenki helyett. Akkor Merci és Moh 100-0-val mennének vissza. :-)

Gia 2021.01.28. 11:09:02

Sírjak vagy nevessek?:-DDIgen művelt férfi Fru rajongó a face-n:
"Na kor mindenki szavazon fura mert jo csaj higyétek el voltak 2. csapat már csak fur van bene higyétek el mert már abol a bálit csapatábol ideje lesz ki eszni mert nagyon kék szinüek mindenkivel el bántak ha van egy kis tatika akor fura szavazatok mert sokat változot bent a vilába jo szavazatok fura mert imágyuk"
Pasztmek a nevét se tudod leírni...:-DDDVessző meg pont az pont minek,mi?Ehhh..:-DDD

ficekence 2021.01.28. 11:10:46

@Gia: Ez kegyetlen. :)) Hol olvastad?

Gia 2021.01.28. 11:10:54

@Fálki: itt nem lakik Mindegyki.:-))

Gia 2021.01.28. 11:11:27

@ficekence: Egy 24.hu-s cikk alatt.

Ármándójózsi 2021.01.28. 11:11:57

@ficekence: Már megint összegömbölyödsz, mint a sündisznó...:/ Én csak megkérdeztem, hogy miért gondolod így és megpróbáltam érvelni amellett, hogy én miért nem így látom. Egyszerűen kiváncsi voltam az indokaidra, érveidre de mindent támadásnak fogsz fel. Persze, hogy lehet véleményed és ezt most is tiszteletben tartom/tartottam.

Gia 2021.01.28. 11:12:39

Hajrá Gábol! :-)

Krétagarbó 2021.01.28. 11:13:12

@Gia: "ideje lesz ki eszni mert nagyon kék szinüek"

Csak @úgymond olvasó mmkk, a PP rajongó sárkányfűárus: téged tudlak most idézni: Úrjézusgyerele!

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 11:13:16

@Gia: ha kék színűek, akkor avatárok!!!! :DD

@Fálki: jóreggelt! :)

Fálki 2021.01.28. 11:14:14

@Gia: En az ilyen kommenteknel meg szoktam nezni, hogy ki az a csodalatosan agyoniskolazott joember, aki ezt ki tudta hanyni magából :D

Ármándójózsi 2021.01.28. 11:14:40

@Gia: Az ilyenekről nem igazán tudom eldönteni, hogy valós-e, vagy csak sima trollkodás. Mert utóbbinak is simán elmegy. :)))

Fálki 2021.01.28. 11:14:46

@.Doktor.Szöszi.: Jó reggelt :)

Épp most keszultem nekiallni a 1000000000 krakternek.

tvbuzi 2021.01.28. 11:14:53

Én is kíváncsi vagyok Törpapa kire rakja a jelét és mi lesz az indok.
Ha Virire rakja azt jól meg kell indokolni előtte Proli úrnál.

Gia 2021.01.28. 11:17:26

Szintén az előző úriember tollából:"fur imádni valo mert sokat jotet avilla higyétek jo lesz fura szavasztok köszi"
What??

tvbuzi 2021.01.28. 11:17:28

Egyébként jól mondta Dhigou, tényleg ők lesznek a maradék (Törpapa, Vivi, Dani?) akik a végéig maradnak.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 11:17:51

@Niemandhäuser: Ezért kellene azonnal Danikát megzöldezni. Aztán vigyem bárkit, úgyis kiesik. :-) Onnantól Virág is Fru 2.0-vá válna, kövi párbajra őt megszórni, Merci meg lezúzza 60-40-re minimum.
Utána meg már szinte végjáték jön, hiszen csak Bálint, Robi, Vivi, Moh és Merci lesznek bent.

Gia 2021.01.28. 11:18:53

@Ármándójózsi: Megnéztem a fejét,észbontós winnetou,komolyan gondolja.

Gia 2021.01.28. 11:19:54

@tvbuzi: Csak Digó nem pont így értette.. ;-)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 11:21:01

@Gia: a 24.hu-s kommenteken mindig kiég az agyam

Ármándójózsi 2021.01.28. 11:21:32

@Gia: Az akkor problem...nehéz rá mit mondani. :/

Gia 2021.01.28. 11:21:42

@Fálki: Rencsike alulművelt ismije lehet..:-)

Fálki 2021.01.28. 11:23:16

@Gia: Tul sok ember fer hozza az internethez sajnos...

Gia 2021.01.28. 11:24:17

Még egy tőle és befejezem:"Szavazatok fru mert jo viszelkedet azota nics veleszemi.Baj."
:-DDDD Minden szava arany!

tvbuzi 2021.01.28. 11:25:35

@úgymond olvasó mmkk, a PP rajongó sárkányfűárus:
Ezt értettem!! Sőnét neked is a hanyatló nyugaton!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 11:26:33

@tvbuzi: túlontúl kedves vagy ily korai órán!

Ármándójózsi 2021.01.28. 11:27:24

@Gia: Továbbra is nehéz elképzelnem, hogy nem troll kamu felhasználóval, kamu profilképpel, fotókkal. Én így csinálnám, ha durván trollban akarnám nyomni. :D
Próbálom meggyőzni magam, hogy ilyen nincs a valóságban...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 11:34:31

@Ármándójózsi: hidd el van! tizenpáréves gyerekek rászabadultak a zinternetre, és olyanokat hánynak ki magukból - és nem feltétlenül a VV kapcsán, hanem általánosságban - olyan szóhasználattal, és főleg helyesírással, pl. instán, hogy én szégyellem magam...

Cérnahuszár 2021.01.28. 11:36:21

@Ármándójózsi: köszi, megvan
megnyugtató az állás

Ármándójózsi 2021.01.28. 11:38:57

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Szerintem ez még sima liba lesz. És ha a Merci-Virág lesz a következő, akkor az is. De meglátjuk. :)

Fálki 2021.01.28. 11:41:42

@Ármándójózsi: Szerintem a Szőkék Párbaja lesz az első szoros idén. Max 10 kozte.

Ármándójózsi 2021.01.28. 11:43:22

@Fálki: Én úgy látom, érzem, gondolom, hogy lesz közte legalább 20, de lehet, hogy több is.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 11:45:13

@Fálki: miattam lehet szoros, de Virág essen ki :DDD

Gia 2021.01.28. 11:46:18

@Ármándójózsi: Ha még a sajtfejű (vagy sárgarépa) Virág tovább égeti magát akkor igen,több is.

Gia 2021.01.28. 11:54:22

@repuloezustmokus: Az a Ká megvan.De hogyan illik az írástudatlan tolmács után kiáltóra?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 11:54:40

Tudom, nem kívánságműsor, de remélem Danika és Virág még Rencsike %-ánál is kevesebbet fognak kapni. Azokat a fejeket akarom látni, mikor Moh visszamegy és azt mondja, hogy most jobban toltam a párbajt, mert Danika csak 9,2%-ot kapott, én meg 90,8-at :-) Ugyanez Merci-Virágnál. :-)

Gia 2021.01.28. 11:55:17

@repuloezustmokus: Ja!Hogy írásban is pösze!Igazad van!:-))))

Gia 2021.01.28. 11:57:14

@repuloezustmokus: Vagy Gollan.Drágaszáááág..

Fálki 2021.01.28. 11:58:28

@Majom1Parádé: Sajnos egyszer volt csak Budán kutyavásár...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.28. 12:01:30

@Gia: igen, legyen inkább Villám.. Ká kedvenc

ficekence 2021.01.28. 12:05:16

@Ármándójózsi: Jaj, nemán, ne haragudj.!! A véleménnyel és a tisztelettel próbáltam Gáborra utalni. :))) Azt hittem vicces vagyok, de ezek szerint nem. :(
Viviről sok mindent írtam már, a hazugságairól a kihívás előtti manipulációiról, még egyszer nem szeretném. Ami nálam lényeges, hogy haza akart menni. Úgy gondolom segíteni kell neki. Ahogy te Frúnak a gonosz énjét nem tudod elfelejteni én Vivinek ezt a döntését sérelmezem.

Ja és nem magától mondott le róla, több estén keresztül / én nappal/ nézhettük, hogy felváltva győzködik , ugyanmár maradjon a villába. Persze nem volt önzetlen, be voltak ijedve, hogy valakit beküldenek helyette. Aztán egyszerre csak kivirult, volt nincs depresszió / ami egy komoly betegség/ szerintem mindenkit átvert. Tehát a bentmaradás sem a saját döntése volt.

Hogy még valamit mondjak. Nem tudja rendesen kimondani az e é betűket az affektálás miatt, idegbajt kapok a rolla szótól ami róla lenne / Robi is/ és végül nem bírom ahogy rángatja a száját.

Ármándójózsi 2021.01.28. 12:11:39

@ficekence: Köszi, hogy összefoglaltad és elnézést, hogy félreértettelek. :)

Ahogy így leírtad egyben öszesúrítva, az indokaidat, azt kell mondjam teljességgel elfogadom. És megértem. Én nem így látom továbbra sem, de ezek érvek és így teljesen korrekt a véleményed. :)))

Ármándójózsi 2021.01.28. 12:13:25

@Ármándójózsi: Az "öszesúrítva" érdekes szó, de én "összesűrítve"-t akartam írni. :D

Spitzbaue® 2021.01.28. 12:13:33

@Majom1Parádé: Hát igen, a proli családé a jövő (két párbaja, szerintem).

@Gia: Milyen Bálint csapat? Itt egy csapat volt, Dhígaóúé, a többiek "csak maradék" voltak, ahogy ezt VV(a)Gina is oly elmésen(?) megjegyezte. Szép csapat, gratula, de valamiért úgy érzem alacsony a támogatottsága. A nézők nagyon vakon vannak. Mit látnak ezek (=mi, nézők)? :-DDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 12:14:49

@ficekence: Ez is egy elfogadható érvelés. Még jót is tenne Fru-nak, ha minél tovább távol maradna Rencsitől. Megnyerni viszont úgysem fogja és a saját kárán fogja megtanulni, (amit amúgy nem kívánok neki), hogy nagyon rossz lóra tett Rencsivel.
A Poll-ok egyelőre Vivi fölényt mutatnak, mondjuk még talán korai kijelenteni, hogy simán 80-20 lesz, de szombatra már ez jobban látszani fog.

ficekence 2021.01.28. 12:16:15

@Ármándójózsi: Ennek örülök, mert a Vajákot kedvelem, persze a sündisznót is. :))

ficekence 2021.01.28. 12:23:01

@Majom1Parádé: Láttam a szavazás eredményét, Frú nagyon elszúrta az elején, nem lett volna szabad Renátónak engedni. Saját bevallása szerint, ha jól emlékszem azt mondta, nem bízik senkiben és ez a srác viszont őszintén szereti. Elhitte, utána már nem volt megállás bekerült ebbe a szenny társaságba és ezt nem tudja e lfeledtetni senkivel. Megértem.

Előzőleg leírtam, ha Vivi Virágot viszi, akkor mi előbb jutunk igazi műsorhoz mert hárman borulnak be az agyukba Dani, Virág, Renátó. Tudom... nagyon gonosz vagyok. :))

Fálki 2021.01.28. 12:24:26

@ficekence: Egy valamire itt en is reagalnek azert, bocsánat :)

"Hogy még valamit mondjak. Nem tudja rendesen kimondani az e é betűket az affektálás miatt, idegbajt kapok a rolla szótól ami róla lenne / Robi is/ és végül nem bírom ahogy rángatja a száját."

Ez engem is borzasztoan felbasz a valo eletben is. Pécsi polgárként én leggyakrabban egyebkent pestiektol vagy az agglomeracioban eloktol hallom a leggyakrabban ezeket: Nállllam, Tőlllllem, Róllllam.

S van meg ugye Fru és a szolnokiak szavajarasa, az innestol, onnastol.. MEg Frunak van meg egy, ami most nem jut eszembe.

De ezek tenyleg olyan dolgok, amik basszák az ember fulet, de remelem senki nem szavaz csak ezert valaki mellett/ellen.

Gia 2021.01.28. 12:24:53

@Niemandhäuser: Csak az ismeretlen winnetou írt "kék szinü Bálit csapat"-ról,én nem.:-)

Gia 2021.01.28. 12:27:54

@Fálki: És mit szólsz ahhoz,pl.hogy:"azon a hellyen"?Én kész vagyok tőle.Pedig mindenhol egyre gyakrabban hallani..

Fálki 2021.01.28. 12:29:34

@Gia: Igenigen, ugyanaz ez is. De ha ezt halljak abban a kozossegben ahol elnek és senki nem jelzi nekik, hogy ott nincs annyi massalhangzo, akkor soha nem fog valtozni semmi.

Gia 2021.01.28. 12:31:05

De a tv-ben is sűrűn elhangzik..Akár a riporterektől is,F1,stb.

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 12:34:21

Helló röfik ! :)

@ficekence: Hallod csaj'e ! Teljesen egyet kell értsek Józsi Tesvíremmel, amikor ezt írja rólad :
"Ahogy így leírtad egyben öszesúrítva, az indokaidat, azt kell mondjam teljességgel elfogadom."

És még azt tenném hozzá, hogy éppen ezért folyton hánykolódom a Vibri iránti pozitív és negatív hullámok között ! ( Nyilván Frú ellenében 110%-kal tolom őt, mert az elefánt nem felejt, ez nem kérdés) Még az orrhangú szövege is zavar, de ugyanakkor azt is érzem, hogy ha
összekerülnék vele, gondolkodás nélkül zsigerből ráhajtanék, és seperc alatt tolnám mint a lopott cangát ! De ez zsigeri dolog, nem tudok tenni ellene.
Minthogy úgysem fogja megnyerni a fődíjat azt hiszem inkább a pozitív iránynak engedek feléje.
DE nagyon szeretném megtudni pusztán tudományos kíváncsiságból, hogy igaz-e amit TE gondolsz róla ! Az áldepressziójával kapcsolatban tuti igazad van ! A rafináltságában kétkedek... de fasztudja....
Bizonytalank vagyok... VAGY MÉGSE :D

Fálki 2021.01.28. 12:35:36

@Gia: igen, de azoknak kotelezo beszedtanarhoz jarni - legallllabbis regebben az volt-, ugyhogy ott van esely arra, hogy orvosollljak a problemat.

ezeknek senki nem szól, mert nem is lehet. Ha teljesen normalisan szolnal hozzajuk segito szandekkal, akkor is kiakadnanak, hogy mit grammarnacizol, ugy mondja ahogy akarja, mert neki is lehet egy velemenye.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 12:36:01

@ficekence: Ha Danit vitte volna, akkor még jobban jártunk volna. :-) (Nálam most d a közellenség)

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 12:36:48

@ficekence: Ebben is EKG ! szóról szóra ! ( amit a majomP-nek írtál )

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 12:38:26

@Majom1Parádé: Virág Dani nélkül egy kis darab fosszál.... igaz vele is :)
ÉN megmondom kerek perec nagyon utálom Virágot
Amilyen fiatal olyan romlott, buta, fellengzős, semmirekellő...

Fálki 2021.01.28. 12:38:56

@SelyemSonkaPini: Helló első!

Ebbe is belepofázok, bocsánat.

Ha jol olvastam a kommentszekcioban jelenlevo pszichologusok - ketto tuti van- velemenyet, akkor egyetertettek abban, hogy figyelemre vagyik a draga es szo sincs itt semmifele depressziorol.

Amit pedig a zsigeri dolgokrol irtal, azzal maximalisan egyetertek, volt is itt mar errol szó, hogy ez az baszógép tipusu csaj, akit egyszer akarsz, de akkor nagyon. Utana mar konnyen elengeded, de amig nincs meg, addig fesziti az.... agyadat.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 12:39:06

@SelyemSonkaPini: Ilyen nickkel nem támogathacc mást csak a zöld kendős csajt.
Szerintem Fru-ban amúgy több van, mint a Virág+Merci párosban együttvéve. Csak Rencsike kikapcsolta az eszit nekije. :-)

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 12:39:23

@Majom1Parádé: Vibritől azt se csodáltam volna, ha elsőre kihívja saját magát és elemzi, hogy akkkor biztosan ő megy vissza, de meg hazais :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.28. 12:43:20

@SelyemSonkaPini: Danika ugyanez csak még beképzelt gyökér is hozzá, mer ő má 22. Az a típus, akit addig ütni kell, amíg mozog. Frura meg ugyanez a mondás csak "dugni-val". :-)

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 12:43:37

@Majom1Parádé: Ebben nagyon igazad van, de a gonosz törpe-séget azért elkezdte már Renyhe előtt is művelni. Agyilag messze a két értelmi árvízkárosult felett van
És persze neki van a legjobb teste a csajok közül benn, de kinn is !
( arcával is ki tudnék békülni talán, hanem lenne az az evésmódja és
ha feledhetném a szájonkúrt illetve a szájkontúrt :D )

ficekence 2021.01.28. 12:45:32

@SelyemSonkaPini: Azt mondom Pinikém, ne fogd vissza magad, tudom én mi forog a fejedben már rég óta, de tudod én lány vagyok nálam ezek nem érvek.

Valóban nem nyeri meg a fődíjat ezért kellett volna magunknak egy kis szórakozást rendezni, ha Virágot hívja ki, de ez a vonat már elment. Na az a semmilyen kihívás, az volt benne a fordulat, hogy nem volt fordulat.

Rafinált olyan szempontból, hogy kedves barátnődet Zsút utánozza ostobaságban, csodálom, hogy nem ismered fel. :)) Már Ginát is megkérte, hogy ne hívja ki.
Viszont nincs benne rosszindulat, ez igaz.

Ha kijön, ne hagyj magadban hiányérzetet! :))

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 12:45:37

@úgymond olvasó mmkk, a PP rajongó sárkányfűárus: Alkotmányos szép jó reggelt Tengeri Violám !
Mi a félrevert hónaljmankós fittyfene történt a nevedddel ? Olyan hosszú mint a Lobi pöcse ! :D

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 12:48:10

@ficekence: Azt mondod , hogy valójában kicsi se ostoba csak játssza végig ?
nem tudom.... nők ezt jobban felismerik az igaz....
(Egyébként Zsú szerintem valóban ostoba volt általában, de magához való esze azért megvolt rengeteg negatív erővel)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 12:48:23

@SelyemSonkaPini: már nem :)))))))) ellepték a migráncsok a házunkat, képzeld el.

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 12:49:08

@repuloezustmokus: Úgy értem, hogy itt kinn az életben. szerintem igen jó testű.
Igaz kicsit kicsi nekem....

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 12:50:37

@úgymond olvasó mmkk: Már tényleg nem :D
EZt a migráncsos állítást lehetne részletezni ? ( HA nem indiszkrét)

Gia 2021.01.28. 12:50:51

@Fálki: Akartam kérdezni,hogy mi volt Amanda ikertestvérével?Már ha jól értettem,hogy volt neki.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 12:53:08

@SelyemSonkaPini: fullon van a ház utca felőli oldala azokkal a sokpettyes katicákkal, amire egyszer a tv2-ben azt mondták, migráns katicák.. azóta én is úgy hívom őket :DDD

Fálki 2021.01.28. 12:53:18

@Gia: Nem ertetted jól :D

Én azt mondtam, hogy a pár évvel ezelotti, 20 kiloval konnyebb Amanda kb az ikertestvere lehetne egy korabbi exemnek.

SirLemming 2021.01.28. 12:56:25

@úgymond olvasó mmkk: Harlekin. Kiszorijják a normál katicákokat.

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 12:57:35

@úgymond olvasó mmkk: Értem, hát érdekes ez, mert pl. felénk még egyet se láttam...
ÉS az a bizonyos mezei poloska invázió is úgy zajlik, hogy időnként találtam 1-et botorkálni benn,
de összesen kb. 5-t nyár óta

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 12:58:06

@SirLemming: tényleg, harlekin. annyian vannak, mint a rosseb. jön a tavaty :)

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 12:58:50

"Katalinka szállj el
a kurva anyádat,
hogyha itt maradnál
szétkenem a szádat "

EMLÉKSZEM ERRE OVI-ból ! :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 12:59:02

@SelyemSonkaPini: poloska nálunk sincs, nem tudnak feljönni a szobákig, messze van az anyaföldtől :)

Gia 2021.01.28. 12:59:46

@Fálki: Hát akkor tényleg jól félreértettem.:-))

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 12:59:58

@SelyemSonkaPini: ezt fogom elénekelni nekik, ha hazaestem meló után. ha nem a szövegtől, akkor majd az énekhangomtól fognak elmenekülni :DDD

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 13:01:10

@úgymond olvasó mmkk: Repülni is tudnak, nálunk az emeleten is találtam már, sőt főleg ott...
ott szokott nyitvalenni nyílászáró

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 13:02:09

@úgymond olvasó mmkk: A Harlemben jártam óvodába.. ez van :)

kozi001 2021.01.28. 13:03:46

Na végre láttam Robit összehúzott szemmel, nemcsak tágra nyitott szemekkel.
+10 masculinity
:P
prnt.sc/xr9914

úgymond olvasó mmkk 2021.01.28. 13:05:02

@SelyemSonkaPini: tényleg? a rohadékok :))) imádom a dalt :))

@Krétagarbó: az biztos :)))

ilona12 2021.01.28. 13:05:33

@ficekence: " szerintem mindenkit átvert. Tehát a bentmaradás sem a saját döntése volt." - ez a kettő nálam kizárja egymást. Vagy megjátszotta a depressziót hogy ne kelljen párbajozni - akkor átvert mindenkit (rajtad kívül). Akkor viszont a bentmaradás saját döntése volt, mert eleve esze ágában se volt feladni - hisz csak megjátszotta magát - igaz ?

Spitzbaue® 2021.01.28. 13:06:16

@Gia: Még fogantatásuk előtt kihívta párbajra és kinnhagyta a pitsába a kheccit. Szó szerint így történt :-DDDD

alma_szósz 2021.01.28. 13:07:29

a VV párbajos instagram posztja alá valaki odakommentelte hogy ´like aki Vivire szavaz´, jelenleg 2900 kedvelésnél jár és a többi komment is mind Vivi mellett/Fru ellen szól

nagyon utálom ezt a típusú likevadászatot de itt azért rávilágított arra ki áll nyerésre

Ármándójózsi 2021.01.28. 13:08:43

@SelyemSonkaPini: Aszongya "nyílászáró" , büszke vagyok Rád, Testvérem, a kistornyosi pisilős szűz, Szent Análka hugyozza végig a lábadat! Ez egyébként különös szerencsét jelent a helyiek szerint.

ficekence 2021.01.28. 13:09:04

@Majom1Parádé: Ahhoz túl gyáva, azt még a hülye is ki tudja sakkozni, hogy Frú mennyire gyenge lehet.

Dani nálam kezdettől fogva egy igazi rémálom. :(

ficekence 2021.01.28. 13:11:02

@SelyemSonkaPini: Csak elleszünk egymás mellett! :))

Rrami 2021.01.28. 13:12:56

Bennem van egy kis kétely, erre a tegnapi répa-kalandra rátérve. Mi van olyankor, ha sejtik, hogy nagy baromság, amit feladatba kapnak, de félvén attól, hogy büntetést jön, ha megtagadják, inkább végigcsinálják. Nem hiszem el, hogy a Bálint-Robi-Vivi triónak nem esett le, hogy csak szívatják őket.

kozi001 2021.01.28. 13:13:23

@ficekence: Vivi szerintem arra rakta akit Bálint és Robi mondott/sugallt neki.
Ők meg úgy gondolják h Fru a leggyengébb.
Valójában inkább Virág jelenleg, de mindegy.

Fru kitartásával erősödik amúgy a feladatokkal, de nincs már ideje.
Vivi túl erős, és most h a balhésok kint vannak, gyakran megtalálja a kamera a flúgosságával.

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 13:14:41

"Szlovákiában fontolóra vették az anális tesztek alkalmazását"

Háááááát az meleg helyzet lesz :D

ficekence 2021.01.28. 13:15:35

@SelyemSonkaPini: A feladatoknál látszik, hogy ott van a szeren. Jó az is számít, hogy az összes lány közül ő van olyan közegben, ahol munka van. Ha jól tudom a szülei éttermet üzemeltetnek. Valaki írta, hogy társadalmi rendezvényeken is részt vesz. Igen, szerintem kicsit rájátszik az ostobenkóra.

Engem az is zavar, ahogy Bálintra rátapad. Az a szerencsétlen nem meri lekoptatni, mert felénk nagyon rossz üzenete lenne a dolognak. Csak gondolj bele, ha téged folyamatosan követne és figyelne valaki. :))) De tényleg. :))

Rrami 2021.01.28. 13:16:45

@alma_szósz: ezen nem vagyok meglepve, bár még nem néztem meg a tegnap este óta felrakott szavazásokat a többi oldalakon. Viszont Fru régebben alig kapott pár százalékot vagy like-ot, ebből sejtem, hogy nem erősödhetett meg túlzottan.

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 13:17:48

@Ármándójózsi: EZen hangosan felröhögtem Tesvírem ! Láttam magm előtt ahogy a mamik vonulnak a szent elé, az meg időnként kispirccel egy egy sárgát (ami pl. feltőrő gyógyvíz)
a pinijéből (ami perzse egy bő szoknyával takart rész)
ÉS VALÓBAN gyógyhatású pl. egy fekélyes lábszárra :D :D

Fálki 2021.01.28. 13:18:35

@Rrami: Most sem áll jobban.. Szinte sehol.

Nagy kulonbseg lesz szombaton megint.

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 13:19:45

@ficekence: Persze hogy elleszünk, ha nem írkálsz baromságokat, hanem sőt, akkor én híven dicsőítelek, láthatod :D
De az is lehet, hogy csak megöregedtem és egy romantikus vén szar lettem ezért barizok :D :D

ilona12 2021.01.28. 13:20:28

@SelyemSonkaPini: szerintem csak az eredeti cikk fordítójának vette el a figyelmét a VV Dani-Virágos sztori. Valójában a széklet vizsgálatáról van szó :)

ficekence 2021.01.28. 13:21:58

@ilona12: Csavaros. :))) de ez a műsorban nem így jött le. Mint írtam elég sokat kellett nézni, ahogy mindenki külön-külön és együtt is beszélt vele, sőt ráparancsoltak, hogy azonnal menjen a riportba és mondja vissza.

Majdnem röhögött, miközben egy fél ország, bocs 7 millió ember nem tudott aludni kerek egy éjszakát.

Ellentmondás?? Az egész az. :)

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 13:22:48

@ficekence: Na ott nagyot nőtt a szemembe,a mikor a sok semmirekellő ribanc csak ott fagyoskodott a disznóölésen ő meg csinált mindent sőt irányított!
A fiük se csináltak még ilyet, az látszott de azok azért nekiestek ! (Talán Dani nem, erre nem emlékszem) Virág egy darab szar volt, Merci dettó.. Fru meg sunnyogott ...

Krétagarbó 2021.01.28. 13:25:07

@SelyemSonkaPini: sztem nem bírták a covidot, én is megállapítottam, hogy jóval kevesebb volt belőlük, mint korábban. Na nem hiányoztak amúgy.

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 13:25:15

@ficekence: Meg tudnál győzni... plána ha női praktikákat is bevetnél :D

Dehát a név kötelez: maradok Vibri fun !
Viszont árgus szemekkel vizslatom majd az árulkodó jeleket.
Ha bármi bizonyítékot látsz kérlek jelzed rögtön !!

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 13:27:50

@Krétagarbó: Úgy legyen ! Nekem se hiányoztak ! HA megfogod annyira maradandőan büdös !!

Nekem kislánykori emlékem, amikor egyszer egy szőlő fürtbe haraptam és elroppantottam egy ilyen kis bogarat..... el lehet képzelni ! Nem, nem lehet , azt érezni kell :(

ficekence 2021.01.28. 13:28:12

@kozi001: Ez bentről egy nagyon jó gondolatmenet. Rencsi eredménye után természetes, hogy Frú a leggyengébb. Őket nem érdekli a műsor, a bent maradás a tét! Mint tudjuk csak 1 maradhat.

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 13:28:39

@úgymond olvasó mmkk: Csak ártatlanul barátkozom Szívem Csillámló Vérvirága !

ficekence 2021.01.28. 13:30:28

@SelyemSonkaPini: Én meg elég vén szar vagyok ahhoz, hogy bármilyen baromságot leírjak.
Na, űberelheted

ilona12 2021.01.28. 13:30:43

@ficekence: én arra gondoltam, azért csinálja, mert a fiúk mind a ketten megdorgálták, pletykásnak mondták, és úgy érezte, szövetségesek nélkül maradt. A Bálint azt mondta, semennyire se bízik benne, a Robi nem ennyire egyértelműen, de szintén a Bálintnak adott igazat. Ha ez így marad, a Vivi játékának annyi. A fiúkat akarta maga mellé állítani. Amint a fiúk észbe kaptak, hogy akármilyen pletykás Vivi (legfeljebb nem adnak neki fontos infókat) jobb, mint egy frissen beküldött új játékos (védettséggel az 1. hetekre), visszakoztak. Azóta nem piszkálják, hanem segítik Vivit. Probléma megoldva, Vivi a tattikus?

KékCsöcsűPini 2021.01.28. 13:31:10

@ficekence: Azt hiszem Bálin sokkal jobban meglovagolta ( höhöhöhö) Vivit , mint Moh Mercit !
Nem rúgja el, haverkodik vele, oltja keményen de többnyire barátilag.
Egyébként az ominózus kizavarást sem úgy élte meg Vibri mint mi, csak indulatos szófordulatnak vette és azt bánta, hogy összevesztek az ő faszséága miatt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.28. 13:32:20

Azert az kemeny hogy Balint is beallt zseblampazni a repat.
Ennyi faeket bmg :(

Krétagarbó 2021.01.28. 13:34:03

@SelyemSonkaPini: voltál kisPini is? Na ne mondd:)))

ficekence 2021.01.28. 13:34:31

@SelyemSonkaPini: Erről beszélek, máskor is lehetett látni, hogy a gyakorlati dolgokhoz van érzéke, amikor a többinek lila gőzük sincs. Ezért gondolom, hogy időnként megjátsza magát.

Egyébként megértem. Ez egy játék. Játszani kell és ő ezt teszi. Nyerni akar.
Párszor már eszembe jutott, amikor Virág vinnyog, hogy ezek az emberekl egyáltalán belegondoltak abba, milyen nehéz megkeresni 36 milliót.

Ha naponta hideg vízben kellene fürödnöm, nem ehetnék csak zsíros kenyeret csapvízzel azt is bevállalnám és még többet.

ficekence 2021.01.28. 13:36:49

@SelyemSonkaPini: Ne rőhőgtess. Most írtam, hogy vén vagyok. :))

Azt sem tudom mi az a praktika. :))

Krétagarbó 2021.01.28. 13:38:31

@SelyemSonkaPini: én amúgy Vivin nem látom, hogy annyira beleszerelmesedett volna Törppapába. Nyilván nem lenne ellenére, végül is nem rossz egy barátság extrákkal, de max ennyit látok bele.

ficekence 2021.01.28. 13:40:27

@ilona12: Kedves Ilona üdvözöllek ! Azt hittem egyedül vagyok. :( Pont így van, én is így látom. A fiúknak, különösen Bálintnak a kirohanás után nagyon gyorsan visszavonulót kellet fújni, mert ott volt Rencsula példának. Már az is taktika, ahogy viselkednek vele. Okos!

Rrami 2021.01.28. 13:41:55

@Majom1Parádé: most nézegetem a többi oldalt, és ez a párbaj lehet, hogy szorosabb lesz a 80-20nál. Vivi ellen a feladásával érvelnek. Majd meglátjuk.

ficekence 2021.01.28. 13:42:24

@SelyemSonkaPini: A két fiúnak legalább annyira jól jön Vivi követése, mint Vivinek az ő állítólagos barátságuk.
Most, hogy a csatorna ennyire nyomja Vivit, így ők is porondon lehetnek. Még a végén kiderül, hogy a nő a porondmester. :)))

Magentax 2021.01.28. 13:43:54

@úgymond olvasó mmkk: Na de a poloska tud ám repülni is. :D

Ármándójózsi 2021.01.28. 13:49:32

@Laura Ingalls: Húúúúúú, futás van, hátha lehet elsőzni!!! Feltéve, ha még nem vitte el valaki,, úgyeeee??? :DDD :DDD :DDD

Magentax 2021.01.28. 13:55:32

@Rrami: Mondjuk Vivi éppenséggel nagyon megörült reggel, hogy 1 éjszaka alatt kinőttek a répák, ezek szerint mindent jól csináltak.
Ha annyira átláttak volna a szitán, jóval előbb jelzik a riportokban, hogy amit csináltatnak velük, az full gáz, de hát feladat, az feladat.

Cérnahuszár 2021.01.28. 14:08:28

@ficekence: szerintem ezek játékok vivitől
piszkálgatja bálintot, mert tudja nem fog lépni, így lehet
zsolt gazdánál bajban volt, mert a gazda beleállt, visszakérdezett neki, hogy tényleg tetszem?
vivi nem győzött ámuldozni hogy ezt most miért kérdezi?
egyszer mondta valaki hogy buszos kislány, amig fent van a buszon és az ablakon szemez minden rendben van, de ha felszáll az illető, csak lesüti a szemét

az ostobenkó beállítás meg azért van, mert nem engedték szóhoz jutni, sose tudta elmondani rendesen mi van mert a szavába vágtak, ő meg elhallgatott mert egyszerre csak egy beszél....

ficekence 2021.01.28. 14:28:30

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Fentebb én is írtam, hogy játszik és meg is értem, hiszen erről szól ez a dolog, nyerni akar. Ez is egy gyengeség nála, hogy hagyja magát elnyomni. Persze ezért én nem ítélem el, de én más vagyok, talán azért nem szimpatikus ez a tulajdonsága sem. Engem biztos nem tudnának kizavarni a szobából, ahol ugyanolyan jogom van tartózkodni , mint másnak. Számomra az a jelenet tragikomikus volt.

TheLynx70 2021.01.28. 19:19:10

Ledobódott az atombomba, hogy ilyen csend van? Vagy rossz helyen vagyok? :O

Ármándójózsi 2021.01.28. 19:20:41

@TheLynx70: Kicsit, de látom, jól elvagy. :D

TheLynx70 2021.01.28. 19:26:24

Rossz helyen vagyok, azt hittem átmentem. :D Akkor utolsó! :D

TheLynx70 2021.01.28. 19:27:33

@Ármándójózsi: Fáradt vagyok na, és senki nem szól, hogy magammal beszélgetek. :D

Ármándójózsi 2021.01.28. 19:49:55

@TheLynx70: Dede, én szóltam, nem hagytalak magadra! :D
süti beállítások módosítása