Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X71-72 – Látáskép, garázdaság, 8000 kalória és megaposzt

2021. január 25. 16:08 - Fálki

O bella ciao, bella ciao, bella ciao , ciao, ciao, Fálki nem tűnt el, se nem távozott angolosan, se semmi ilyesmi, egyszerűen annyi történt, hogy a posztíróknak is vannak olyan napjaik, amikor nincs erre 3-4 órájuk/poszt. Meg ugye hétvége is volt, meg főcsoportdöntő és épp A nagy pénzrablást is darálni kellett. Nagy örömmel hallom, hogy az EKG-csoport és a kommentszekció dinoszauruszai is visszatértek a nagy elvonulásból.. Egyre izgalmasabb a VV, igaz? :D
kepernyofelvetel_504_egyedi.png
Ma duplaHV lesz, mert szombaton kiválasztódás volt és koncert, aztán pedig újabb tematikus hét vette kezdetét.
A gyomorrontás utáni PP-t kapjuk porondmesternek, kíváncsi vagyok hogy ma is lesz-e promózva a párkapcsolati erőszak elleni kamukampány, amit folytatnak most.. Talán korábban kellett volna gondolkodni.
Szavazósdi van arról, hogy mi benn az erősorrend.. Mármint az ápoltak dobálják egymásra a jeleket és a sarat, ami egy olyan szegmens, amiből mindig van vita. Tényleg semmit nem kell ezekkel a majmokkal csinálni, csak meg kell kerni őket, hogy egymás előtt beszéljenek egymásról és garantált a kutyapicsázás.
Mercinél Moh, Robi, Merci a TOP3, magát csak azért rakja oda, hogy legyen legalább egy ilyen előkelő helyezése és bár nem nevetnek rajta, de valamennyire viccesnek tartja magát. Segítek Húsos HéliumTörpe: Rajtad nevetnek, csak veled nem. Kinn is, benn is. A melled még mindig szép egyébként. Virág a hetedik és Vivi van a végén és itt mar kezdődik is a kiakadás, Virág ugyanis nem érti.
Mohnál is hetedik Virág és megint nem érti. Vivinél is ugyanott van, Bálintnál viszont a hatodik, de már ez sem elég jó neki. Nem mutatják vagy nem számított, de Frunál is csak utolsó előtti az análkirálynő és már jön a gőz a füléből.
Bálint azt a hibát is elköveti, hogy Danit a harmadik helyre teszi, Moh-t pedig a másodikra és ez már bizony két rosszpont a Danivirág párosnál.

kepernyofelvetel_506_egyedi.png

kepernyofelvetel_507_egyedi.png

kepernyofelvetel_508_egyedi.png
A két szerelmes a halószobában kutyázza a többieket és Virágba beleégett a fosch7-es. Ha majd kiesel kislány, akkor Anikóval együtt kesereghettek azon, hogy mennyire jelentéktelen karakterek voltatok mindketten. Csak amíg Anikóban annyi volt, addig benned sokkal több, csak Te is rossz vonatra szálltál fel és innen már sajnos nincs visszaút. De rakja a szenet ebbe a mozdonyba továbbra is, bizony, s nem hiszi, hogy unalmas lenne ebben a játékban. De.
Kimondja Ő is, hogy van neki ottbent egy szerelme. Ugye látta a kisasszony, hogy a másik szerelmesek hogy végezték? Mármint láttad is vagy csak nézted? Csak látta..
S nyilván nem ugyanaz a szituáció és megint oda jutunk, hogy gondolkodás nélkül nagyon nehéz lehet az élet. Mert egy pillanatra sem fordul meg a fejükben az, hogy a 85-15 se Moh mellett volt; hogy senkinek nem jött meg be az elvonulás…
Dani megnyugtatja a tulajdonát, hogy amíg ugyanúgy ahogy Ő is, Virág is 110%-ot nyújt mindenben, addig nem lehet baj. Megint másik filmet nézünk, mert nincs emlékem arról, hogy ezek ketten mikor és miben nyújtottak extrát.
Előkerül még a tisztelet, az őszinteség és a segítség is és nem elfogultságból mondják, de Ők a legjobbak, na. Meg Tom Brady.


Hideg víz ugye nincs, úgyhogy vizet melegítenek és azzal megy a fürdés. Az egész videó nem érne egy kalap semmit se, ha Moh épp nem jönne ki a Wcről dolgavégeztével és telitenyérrel, öt ujjal nem markolászná épp Merci legnagyobb vágyát. Ami most valószínűleg nem nagy, de ettől még az emberünk csuklóig a gatyában ellenőrzi, hogy a koronaékszerek megvannak-e még az output után.
Pár másodperc vízügyi megbeszélés után természetesen kézmosás nélkül már fordul is ki az ajtón… De hogy eszébe se jutott kezet mosni, az még a farokmarkolászáson is túltesz… Hányinger. Ezeket a videókat vajon miért nem mutatják meg nekik, amikor nevelni próbálják őket?

kepernyofelvetel_512_egyedi.png

kepernyofelvetel_514_egyedi.pngBálint igazi focista, Ő már megszokta ezt, simán megfürdik így is… Aki futballozott mar bármilyen szinten, az tudja, hogy főleg idegenben nem ritka az, amikor a vendégcsapatnak nem jut meleg víz…
Proli és hű követője együtt zuhanyoznak és bizony a férfiember zuhanyzás közben a kisdolgát is elvégzi… Nem ritka ez köztünk, csak nekem pl van annyi eszem, hogy nem a falat célzom ilyenkor.. Ő meg azt. Aztán otthagyja a levizelt felületet öblítés vagy takarítás nélkül… Ez vajon nem ütközik a villaszabályzatba? A fosch7es meg mindig a fosch7ességen van kiakadva, aztán a maga primkó módján azon viccelődik, hogy mennyire menő is az, hogy Ők nem akartak folytatni az öko életmódot. Borzasztó, hogy mennyire buta ez a lány.
kepernyofelvetel_518_egyedi.png

Másnap reggel szokás szerint Robi és Bálint az első két felkelő és velem együtt Ők is sokkot kapnak azon, hogy mekkora mocsok veszi őket körül.

kepernyofelvetel_520_egyedi.png

kepernyofelvetel_521_egyedi.png

kepernyofelvetel_522_egyedi.png
Virág, mint aktuális villamester próbál keménykedni, hogy majd Ő nekiállítja a munkának a fiúkat, mert itt most Ő parancsol. Takarítani nem fog és a hűtő ajtaját se csukja be maga után, de majd amikor Ő kiadja parancsba, hogy takarítás, akkor majd mindenki ugrani fog. Várjá, hogy is volt az a 110%?
Virág arra hivatkozik baszdmeg, hogy nem írja a szabálykönyv, hogy Ő köteles eltakarítani saját maga után. Baszdmeg. Mondjuk szerintem azt se írja a szabálykönyv, hogy nem lehet szemetet dobálni annak az ágyába, aki ilyeneket beszél…
Robi szerint egy új villalakó fog születni abból a gusztustalan dzsuvából, amit a konyhában hagynak maguk után.

kepernyofelvetel_523_egyedi.png

kepernyofelvetel_524_egyedi.pngVivi felülkerekedett azon, hogy fel akarta adni a játékot és már egyáltalán nem szomorú, hanem konkrétan pozitívan áll mindenhez. Szerintem pedig Te és a pinid csak figyelemre vágytatok.. Ahogy már korábban is.

Produkciók következnek kéremszépen, előszór az acroyoga csoport párosbemutatója:
Fru és Robi, valamint Mörszi és Moh.
Dani és a dédnagymamám szoknyáját büszkén viselő Virág a két műsorvezető, természetesen minden angolul zajlik, hisz a cél a világ meghódítása. Flower megkér mindenkit, hogy üljön a TV-re és kezdődhet a show!
kepernyofelvetel_527_egyedi.png
Az előadás közben Robi lehúzza Fru egyik zokniját, ami szerintem minimum vetkőztetésnek minősül, gondolom Renátó se elnézőbb és meg is indult az RTL stúdiója felé.. Végülis útbaesik neki úgyis, mivel Szolnokra megy vasárnap családi ebédre és csicskításra a Tímár-rezidenciára.
A két lány közül annak ellenére Fruzsina az ügyesebb egyébként, hogy jól látható sportmentes életmódot folytatott Ő is valószínűleg egész életében, mert a koordinációja siralmas.
De az előadás végén a kitartott figurát nagyon szépen csinálja, jár a taps.

kepernyofelvetel_528_egyedi.png

kepernyofelvetel_531_egyedi.png

kepernyofelvetel_532_egyedi.pngVV10Villaband in da house és az, amire egész héten készültek: a Dance Monkey c. sláger meggyalázása. Robi és Vivi mutatja be a zenekart, gondolom mindenki lefigyelte a héten hogy ki melyik hangszert bűvöli, nem vesztegetném erre a karaktert.
Az előadás hamis, borzasztóan hamis, nagyon nagyon nagyon hamis, így azt gondolom, hogy az Ellenpélda duó mindhárom tagja magabiztosan várhatja a tavaszi és nyári falunapokat… Lesz a VV10Villabandnek fellépése bőven, mi pedig mehetünk előzenekarnak.

Vivi gitározására egyszerűen szavak sincsenek, annyira lassan, ritmustalanul és mindenkitől függetlenül penget. Ez kell nekünk. Aki nem tudná, Ő az Ellenpélda duó harmadik tagja. A másik kettő pedig pontZsu és jómagam volnánk.
Rendesen rossz volt ez. De legalább nem prosztórossz, hanem volt benne munkájuk es akartak Ők, csak ennyire futotta.
kepernyofelvetel_537_egyedi.png

Újabb belső feszültséggenerálás: ki érzi magát veszélyben és ki biztonsági zónában a kiválasztás előtt. Felesleges percek ezek, mindenki tudja.
Vivi és Fru rakják magukat az előbbi, a többiek az utóbbi kalapba. Nabumm.
kepernyofelvetel_538_egyedi.png

Lööööööööööevéééél.
Dani olvassa fel: a VV szabályzata szerint értesítik az ápoltakat, ha kint a való életben történik valami valamelyik szerettükkel és most ez a rendhagyó esemény történt.
Fruzsinának ki kell mennie a riportba és ott közlik vele a hírt. Persze mindenki azonnal megfeszül, idős rokonok vannak, korona, miegymás, barmi lehet.
kepernyofelvetel_540_egyedi.png
Fruzsinával közlik, hogy szerelme, VV10Renátó előzetesben van garázdaságért, hivatalos személy elleni erőszakért és párkapcsolati erőszakért. A pontos információkat nem közlik vele, de kémeim jelentették, hogy szombat este 23 óra körül egy ingerült állapotban lévő állampolgár jelent meg a ValóVilág épülete előtt és hangos „DE HÁT LEVETTE A ZOKNIDAT” üvöltésekkel közeledett a villa külső falai felé. A nála lévő fodrászkellékekkel próbálta felfeszíteni a villaajtót, ásni próbált egy alagutat és a biztonsági emberek megérkezése után dulakodásba kezdett azokkal.
Najó, ez csak az én fejemben lévő verzió.
A valóság ezzel szemben az, hogy Danit hívják ki a riportba, ahol az apukája közli vele, hogy érkezni fog a kisöcsi. Nem a villába, hanem majd ha ennek vége, akkor születik egy újabb proli úr.
kepernyofelvetel_542_egyedi.png
Valami bulika is van a nehéz hét után, ami közben Dani megosztja csalódottságát Bálinttal, meg a korábbi sorrendfelállításos dolog miatt.
Balint megváltozott és amúgy is csak neki, mármint Daninak köszönheti a kinti népszerűséget is, meg a bentit is, mert miatta álltak csak Bálint mögé az ember minden párbaj előtt, blabla.
kepernyofelvetel_544_egyedi.pngkepernyofelvetel_545_egyedi.png


Közben Vivi és Robi a fürdőben tattikáznak és Robi folyamatosan vmi új lila kendőről beszél. Nem egyszeri nyelvbotlás volt, hanem többször is arra célozgat, hogyha esetleg a kiválasztás előtt az Vivire kerülne, akkor kire és hogyan kellene szavazni. De hogy kerülne oda lila kendó? Remélem nem leszünk megint felbaszva azzal, hogy valami kamujutalom címszóval lila kendőket kapnak…
kepernyofelvetel_546_egyedi.pngkepernyofelvetel_547_egyedi.png

Sziasztok villalakók! Kiválasztáska lesz.
Előtte smalltalk és VV10VMVirág (Valóvilág10villamesterVirág) bénázása a bőrönddel, kendővel, borítékokkal és csak azért HV-zom le a smalltalk részt, mert remélem hogy PP kicsit felkérdezi őket erről a párkapcsolati erőszak témáról, ha már Ő lett odaállítva a téma mellé majomnak.
Mohnak nincs lila kendője, ezt majd holnap tudjuk meg hogy miért. Gondolom visszakapták a meleg vizet 3 nap után, cserébe a kendőért… Édes istenem.
Fruzsi a kiszemelt beszélgetőpartner, kisvideót is mutatnak neki arról, hogy mennyire rosszul helyezkedett mindig, kiesett mindig akinek drukkolt, aztán a szerelme is és végül láss csodát világ, amikor normális emberek közé került, akkor normálisan kezdett el viselkedni és jól érzi magát, mert pozitívan áll hozzá. Jó reggelt kívánok, Tímár Fruzsina.
Vivi agonizálásáról is van pár perc, erre aztán tényleg senki nem kíváncsi, láttuk már sokszor.
Kezdődjön a móka:
Bálint: Vivi, szedd össze magad és ne basszál fel többet, mert kedvellek
Vivi: Fru, mert nem beszélgetnek
Merci: Virág, mert megsértett és barátok voltunk, de most már nem.
Virág: Merci, soha nem is voltunk barátok, dikk
Fru: Vivi, mert nem fér bele az, hogy fel akartad adni
Moh: Vivi, mert megbeszéltük
Robi: Vivi, tessék megoldani a problémáidat
Dani: Moh, szokásos dolgok

Vivi a kiválasztott!
kepernyofelvetel_548_egyedi.pngVasárnapi rész:
Ma is PP van, ezúttal Salt N Pepa pólóban… Ejj, mennyire adom én ezt.
kepernyofelvetel_549_egyedi.png
Ah, push it
Push it good
Ah, push it
Push it real good

Ébredeznek az ápoltak, Robi és Bálint megint el vannak szörnyedve a konyha állapotán, aztán egy kis lelkizés arról, hogy ki milyen, mi és mennyire zavarta a proli urat, semmi extra.
Aztán levél és tiktok csellendzs. Ez minek van? Komolyan kérdezem ismét.. Azt értem én, hogy az insta az új youtube és a tiktok az új insta, de ha oda megy a tartalomgyártás, akkor azt osszák meg ott, aztán akit érdekel, az majd követi ott ezt a bohóckodást.
Táncikálni kell most is, nagyon izgalmas dolog ez immár negyvennyolcadszorra.
kepernyofelvetel_550_egyedi.pngkepernyofelvetel_555_egyedi.png

Mindenki szelfitáncol, Fru szokás szerint aerobikelemekkel fűszerezve, Moh az asztalon, aztán Mercikével, Virág a fürdőben és akkor mi van? Semmi, halál unalmas ez.
Vivi a hálóban csinálja/csinálta és elkezdik kollektíven basztatni, hogy csinálják együtt. El van ez itt túlozva.
Vivinél miért van két telefon?
Dani a nappaliban nyomja, Fruzsi pedig hozzá mer szólni az emberhez és ez bizony már Virágnál sem fér bele. Nézi. És. Hozzá. Is. Szól. Az. Ő. Pasijához.
Komolyan, mi történik itt a fejekben baszdmeg???
kepernyofelvetel_558_egyedi.pngkepernyofelvetel_559_egyedi.png

Melegvíz-gate levélben. Biztos voltam benne, hogy ezzel se szívatják őket hosszútávon, csak lesz pár nap riogatás, aztán megint visszaáll minden az eredeti állapotra.
Vivi olvassa fel és a végén Robi megdicséri, hogy nagyon sokat fejlődött olvasásban. Szilágyi Vivien 21 évesen fejlődik olvasásban. Hagyok időt.
Szavazás lesz arról, hogy Moh egyedül bűnhődjön és legyen újra meleg víz vagy se. Nyilván lesz, mindenki arra szavaz, Robin kívül, aki vállalná egy hétig a közösségi büntetést.
Mohról pedig lekerül a kendő.
Micsoda izgalmak.
Nem.
kepernyofelvetel_560_egyedi.png

Löööööööevél.
Természetesen Vivi olvassa, mert ha nagyon rákap, akkor lehet hogy még egy olyan ritka és csodálatos dolog is a kezébe kerülhet egyszer, amit mi egyszerű halandók csak úgy hívunk: könyv.
Én tényleg nagyon szurkolok neked VV10Pini, hogy 2021ben olvass majd el egy könyvet. Nem baj ha színezős vagy nagy képek vannak benne.. Csak úgy tényleg, érezz rá.
Belenéz, hogy nagyjából mi is lehet benne és jelzi a többieknek, hogy ennek nem nagyon fog örülni senki.
kepernyofelvetel_562_egyedi.png
Gondolom akkor mi itt kint nagyon.
Kezdetét veszi a gazdálkodás hete.
Sikítás.
kepernyofelvetel_563_egyedi.png
Olvasd már azt a kurva papírt, javasolja Dani.
Sikítás.
Zsolt gazda lesz a góré. Ezt a csávót ismernem kellene valami másik RTL-es műsorból? Vagy ezkiez?
kepernyofelvetel_565_egyedi.png
Azt ehetik a héten amit megtermelnek, de lesz piac is, ahol lehet cserélni, ennek okán lehet pattani és MINDEN kaját kivinni a raktárba.
kepernyofelvetel_564_egyedi.png
A csajokban bekapcsol a reflex: Ha elveszik, akkor előtte be kell zabálni belőle.
Mercike, Fruzsi és Vivi azonnal rámarnak a csokira és indul a zabálás.
Kóla!!! Azt is gyorsan nagyon sokat kell inni, mert holnaptól nem lesz.
Merci előtt az ágyon konkrétan 7 csoki, kezében az 1,75 Coke és csodálkozik, hogy mitől szedett fel 10 kilót 2 hónap alatt.
Moh kolbászt pusztít, Vivi fagyit eszik pohárból.

kepernyofelvetel_572_egyedi.png

kepernyofelvetel_573_egyedi.png

kepernyofelvetel_575_egyedi.pngMufffájjj enni gyorsan, hangzik a szlogen, hisz meg fog szűnni a luxus. S anélkül ugye ennek az egésznek mi értelme van… Jóhogy rezsit nem kell fizetni, ugye, Mercike?
Jégkrém!!! Abból is meg kell enni gyorsan egy fél dobozzal… Az asztalosnak a csoki, a gumicukor és a cukros üdítő fog hiányozni a legjobban, mert nem szereti a csapvizet. Leszel Te annyira szomjas életem, hogy imadni fogod.
8-an vannak benn a Villában, de szerintem volt benn legalabb 20 emberre elegendő édesség… Csodálkoznak, hogy dagadnak.
Én itt felajanlanám majd nekik azt is, hogy vagy luxus és kaja lesz vagy csövesség és cigi.


Első feladatként össze kell rakni egy disznópuzzle-t és meg kell nevezni a részeit. Az összerakás nagy nehezen megy, segítenek nekik a vonalak, de aztán a malac részeit már úgy keverik, ahogy illik. De ezért nem ekézném őket nagyon, mert szerintem a magyar városi átlagember se tudná. Én mondjuk pont tudom, mert apám böllér is és nekem is szerette volna átadni azt a tudást… Meg nyilván vannak még olyanok, akik jártak mar disznóvágáson ésvagy valahonnan tudjak a részeket, de általánosságban szerintem annyit tudnak az emberek erről, hogy a multi polcain hol melyik húsfajta található.
kepernyofelvetel_578_egyedi.pngkepernyofelvetel_579_egyedi.png
Van még itt nekünk egy priceless értekezés Moh-tól a felsálról, ami nekem nagyon fájt. Aki nem látta, nézze vissza, minden pillanata arany. Volt ott szó sálakról, nyakról, négykézlábállásról, fenékről...
Egy pár órát biztosan elszórakoztak ezzel az ápoltak legalább, addig se volt hiszti.

Jutalmul paraszttálat kapnak ezek a parasztkezdemények, hurka, kolbász, hagyma, paprika.. Minden van. Én meg ebben a pillanatban váltanék át fotoszintézisre, mert ezeket én mind-mind utálom. Na jó, a paradicsomot megenném, de a húsfélékre szerveznék valami bizniszt… És gyanítom lenne is ott arra kereslet, hogy húst adok zöldségért.

kepernyofelvetel_580_egyedi.png

kepernyofelvetel_581_egyedi.png

kepernyofelvetel_582_egyedi.png


Remélem azok a szponzorvizek is csak most jártak és nem maradtak benn nekik, mert akkor az rögtön nem stimmel.

Visszatekintés van a tegnapi kiválasztódásra, ami után jön a már várva várt iszapbirkó cicaharc a két szőkeség között. Nyolc percen keresztül megy a fingreszelés, amit Dani kezd el Merci felkérdezésével miközben Virág a fürdőben hallgatozik és mindenki a következő szavakat ismételgeti különböző szövegkörnyezetben: ledegradál, vélemény, köszönöm, túlgondol, csalódás.

kepernyofelvetel_583_egyedi.png

kepernyofelvetel_584_egyedi.png

kepernyofelvetel_585_egyedi.png

kepernyofelvetel_586_egyedi.pngA segges asztalos szerint Ő rossz szándék nélkül mondta amit mondott, nem akarta bántani Virágot és csak azt szeretné, ha Virág nem Dani seggében lógna egész nap – de hát az fordítva szokott lenni, haha- , hanem máskor is felvállalná a véleményét, nem csak a táblánál.
Virág szerint pedig nem is voltak soha barátok és Mercikének nincs fogalma a barátság szó jelentésről.

kepernyofelvetel_587_egyedi.png

kepernyofelvetel_588_egyedi.png
Remélem nem arra megy ki ez az egész, hogy szerencsétlen Vivit majd arra motiválja rá mindenki, hogy Virágot hívja ki.

Borzasztóan unalmas es szar rész volt ez a mai.
kepernyofelvetel_589_egyedi.png

2091 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 18:34:51

@Krétagarbó: hát, ez az arc.. ez nem nagy.. :DDDDDDD

hereverő heverő 2021.01.25. 18:36:07

@kipcsak harcos:

kipcsak tartja avatárját
koszta betolja a batárját
úgymond nézi ama tárját
hereverő, maga párját
ritkítóan hülye.

Kosztarika 2021.01.25. 18:39:26

@hereverő heverő:
... és tényleg. Ritka hülye vagy :DDDD

Ármándójózsi 2021.01.25. 18:39:35

@vágtázó vadmalac: Jól is jött, de tudod Malac, nekem itt most vigyáznom kell, mert megváltoztam. Az éjszaka olyasmi történt itt a topicban, amiről nem szeretnék beszélni, de ami és az arra érkezett reakciók abba az irányba vittek, hogy bizony, ideje változtatni. És megtettem.
Bevallom, nem könnyű, de ha Sonkáspuncinak megy, akkor nekem is fog!!!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 18:41:23

@hereverő heverő: ritkítod a párod? kannibál :))))))))

Krétagarbó 2021.01.25. 18:47:51

@Kosztarika: pont azt néztem, a megfelelő helyre tette a vesszőt az utolsó sorokban:)))

2021.01.25. 18:51:42

@Krétagarbó: lenne igen, de nem szeretnék a magyarországi ellátásról beszélni. A lényeg, hogy iszonyú állapotok vannak, nagyon rossz a mentális egészség az országban. Erről ennyit mondanék.
A bántalmazott, terrorizált nők (is) nagyon kevés segítséghez jutnak.
Magánrendelésre meg nyilván az jut el, akinek van pénze.
De tudnék horror sztorikat mondani naggyon gazdag/ismert házaspárokról. Nyilván nem fogok, de ez nem csak a szegény réteg problémája.
Szomorú, nagyon.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.25. 18:59:47

egyébként Merci tegnapi evése számomra kifejezetten ijeszto volt

2021.01.25. 19:02:15

@repuloezustmokus: bulimiás volt, szerintem épp a visszaesését mozizzuk végig.
:((
Igazából egyre inkább meggyőződésem, hogy idén utaztak a mentálisan sérült/sérülékeny személyiségekre.

2021.01.25. 19:02:34

@Ármándójózsi: ómájdzsíziszjesztördéj:O most vissza kell olvasnom az éjjeli offolásokat, ha meg akarom tudni, mi történt konkrétan?:D mi lehtett a baLY? h minden csajnak párhuzamosan udvaroltál? de ez eddig sem vót gond (engem legalábbis nem zavart soha). szmájlikat már használsz, szóval ebből se lehetnek félreértések. valakiiiii! írja le, h mi vót!:D mert ó'vasni még mindÉg nem tudok, csak vivi alatti szinten.:]

kipcsak harcos 2021.01.25. 19:05:08

@hereverő heverő: tartom hát! Pedig nagy a választék belőlük :)
Különösen azokat szeretem, amikor a kondér mellett állok.
Ezek a fotók többnyire polgári piknikeken készülnek, ahová asszonyságokat (fehérnép) is beengedünk.
Egy ilyennel próbálkoztam már itt, de nem volt jó. Legfőbb ékem, a fejem lemaradt az avatarról :(

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.25. 19:05:19

@silvermansarah: nem értek ezekhez a dolgokhoz, így hiszek neked. nekem olyan volt teljesen laikusként mint aki nem tud tervezni, és csak az itt és most létezik számára.

hereverő heverő 2021.01.25. 19:05:27

@vágtázó vadmalac: Semmi komoly. Ármándó meghasonlott, mert tetszett neki az "egyszer megjavulok ééééééén" című komoly hozzáadott értékkel rendelkező Zámbó Jimmy szerzemény. Azóta ezt dúdolja, pedig körülötte már többen fel is kötötték magukat emiatt

2021.01.25. 19:07:56

@repuloezustmokus: én sem tudom tv-n keresztül látottakból sokkal okosabb lenni, ezért írtam hogy szerintem. Borzasztó volt nézni.
Néha azt gondolom, nem is kéne. Ma például.

hereverő heverő 2021.01.25. 19:08:07

@kipcsak harcos: ez tökéletesen megfelelő avatar, ha a lányoknak nem tetszik majd nézegetnek ilyen szép izmos palikat
iraborjustin.files.wordpress.com/2012/12/funny-gay-man-fabulous-hair.jpg

2021.01.25. 19:16:37

@hereverő heverő: @Ármándójózsi: mostanáig olvasgattam a tegnap éjszakai/ma hajnali eseményeket, persze nem is történt ott sámli, szóval Józsi lesz szíves az elherdált percekért fájdalomdíjat fizetni nekem, izraeli valutában, v legközelebb ő kerül be sixx feneketlen bendőjébe.:]

Ármándójózsi 2021.01.25. 19:22:08

@vágtázó vadmalac: És az eufórikus kirohanásaim kérlek??? Szégyent hoztam magamra... :(
Amikor a képet megláttam, először azt is hittem, hogy én vagyok benne. :DDD

Read Only Krónikás 2021.01.25. 19:28:42

@vágtázó vadmalac: ÁrmándóJózsi érzelmi kirohanás(ok) utána kvázi randira invitálta .Zsu-t ("SB közös megnézése)", melyre .Zsu nem egyértelmű választ adott. A beszélgetés további része (amennyiben volt) publikusan nem látható.

2021.01.25. 19:29:21

@Ármándójózsi: nyem tom, nekem nem tűnt fel sámli, amire rá lehetne húzni, h az kifejezetten euforikus ámok futkorászás lett volna. azt hittem, h túlzásba vitted esetleg a Zamerikaji fodball iránti lelkesedést, és írtál róla pár tucatnyi, 5 ezer karakteres hsz-t, de még ez sem.:]

a bendő méretét elnézve, sztem a fél kommentszeksön kényelmesen elférne odabent, de az ziher, h több szabad terünk lenne, mint péel a vv játékosoknak a lepusztult, egyre inkább putri szerű "vellában".

SirLemming 2021.01.25. 19:30:13

@úgymond olvasó mmkk: Késői reakció, de azt választod amit csak szeretnél.
A bolygón minden napszak megtalálható bármikor. :)

2021.01.25. 19:35:41

@Read Only Krónikás: egen, láttam/olvastam, h vótak invitálások fodball nézésre, de ezen nem ütköztem meg különösebben, mert korábban is szervezgettek a fiJúk mféle randevúkat, amiken gyakorlatilag egyik fél sem jelent volna meg (feltehetőleg).:] szal ez nálam köbö az a kategória, amikor én az igazi (tíz évvel fiatalabb:D) sarah silvermant (képzeletben) meghívom véres hurkát enni; nem valósul meg az álomprojekt, kissé bánatos is vagyok, de aztán két perc múlva már a huszonéves winona ryderrel szövögetek terveket.:Đ

Ármándójózsi 2021.01.25. 19:35:46

@vágtázó vadmalac: Na jó, feladom, mert már én is untam a stílust, de azért volt bennem egy olyan az éjjel, hogy ideröffentek egy 4980-as kommentet az amarikai futball szépségsiről, de még időben kicsavartam a kezemből az ujjaimat, már ha érted. :DDD
De PontosZsu.nak aki egyébként ismét sztár lett a posztcsi által és most már csak a celeb kategóriában említhető, még mindig nem magyarázta el senki, hogy mit jelent az, ha egy férfiember a legnagyobb boldogságát kifejezetten valakinek ajánlva fogalmazza meg...
Mert ez kb. felér egy szerelmi vallomással. Sőőőőt!!! ;) :)))

Nets 2021.01.25. 19:41:24

@silvermansarah: Fru is tömte magába hasonló mennyiségben, a többiek is azért falatoztak. Nem mondom hogy nem lehet beteg, de inkább azt láttam rajta, hogy nem túl okos (pl. azon hisztizett, hogy ő csapvizet nem iszik, mert fúj) és elég kislányos a gondolkodása (olyan 10 éves szinten van, de lehet sokat mondtam), ami pedig egyre általánosabb akár 25 felett is.

.Zsu 2021.01.25. 19:43:30

@Read Only Krónikás: mert @Ármándójózsi: csak szerepelni akar itt, csinálja a showt de emögött nincs igazi romantikus figyelem és érdeklődés.
szoknyabolond :D

ez egy Virágnak esetleg elég lenne Józsi...:)))

2021.01.25. 19:48:24

@Ármándójózsi: rájöttem a megoldásra, Józsi!:] bármelyik leányzót (pinit:D), randira hívhatod a hv-ról, előre nem is kell közölnöd velük, h mi lészen a pLogLam; mkinek a vérmérsékletére, és élénk fantáziájára lehet bízni, h közös karantén-mozizásról, eszegetésről, céltalan sétálgatásokról, kőkemény bdsm-es mókázásról ábrándozik véled, miközben a cél, azaz a konkrét elfoglaltság mindÉg ugyanaz lészen: végignézni 48 órán keresztül mféle amerikai fudballos rohangászásokat, lökdösődéseket.:] az, aki nem alszik be 10 perc után, v menekül pánikszerűen a falon keresztül akár, az - láss csodát! - megszerette a fodballt! és vele együtt téged is!:] mivel pajátok vagyunk, ezért a tanácsért csak aprópénzt, azaz 100 sékelt kérek, holnap éjfélig ráérsz elutalni.:*

Ármándójózsi 2021.01.25. 19:48:46

@.Zsu: Már vagy 100x megfogadtam, hogy Veled nem játszom, de a szívem mindig visszahúzott. Na de most már nem leszek tovább Merci, ezennel itt mindenki előtt feladom. Nem vagy jó partner ez az igazság... :(

Ármándójózsi 2021.01.25. 19:50:34

@vágtázó vadmalac: A sékeles részt ignorálva természetes annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy zseniális!!! Éppen ezért, nekem is eszembe jutott már. :DDD

.Zsu 2021.01.25. 19:51:17

@vágtázó vadmalac: aztán miből lenne az a hurka, pulykából? vagy egyes hölgyekért kannibalizmust is bevállalsz? :))
nincs annyi off már malacúr, éjszaka is kapcsolatokat elemezgettünk :(( énis
hátmivéleszígyablog?

.Zsu 2021.01.25. 19:54:56

@Ármándójózsi: itt 7 millió ember előtt ilyeneket írsz??
cöhh, amúgymeg nem hiszek neked. 2 kedves szavam elég lenne és kezdődne minden előlről :P :))) te céda

SirLemming 2021.01.25. 19:54:56

@Ármándójózsi: Sajnálattal olvasom sorait. Úri stílusa már-már felébresztette bennem a gyanút, hogy nemesi vérből való.

Ármándójózsi 2021.01.25. 19:58:23

@SirLemming: Ez nem csak gyanú, ez tény. Bizonyítja, hogy minden nehézség nélkül vittem nemes őseim úrhoz méltó kommunikációját. De nem éri meg, az emberiség még nem érett meg erre újra... :(

temperepempe 2021.01.25. 19:58:36

@repuloezustmokus: ránézésre kb. heti 3 kilót hízik. Jobban jár ha minél előbb kiesik, különben nem fér majd ki a villa ajtón. :)

2021.01.25. 20:00:25

@Ármándójózsi: ignoráljuk a fizetést?;] majd amikor ppupu hajnalban betoppan hozzád, kezében egy 48-as batz papuccsal, már késő lesz szánnod-bánnod ezt a hücpe húzásodat.;Đ

@.Zsu: mibű' lenne? kóser gyesznóból, csurom véresen, hozzá karamellás pudingot eszegetve, h jobban csússzon.:] akkor kell offolni, amikor... öööö.... amikor csak lehet!:]
pláne, amikor a mísor színvonala visszazuhan a totálisan érdektelen köldöknézős puruttyaságba, akkor bármilyen off pufogtatása hasznosabb, mint csilliomdjára leírni, h bálint milyen jó arc, meg lobi is, viszont dani és virág irritáló/unalmas fírgek. (ennyi erővel naponta mki 48x leírhatná, h ízlett neki a reggeli kakaója, viszont bosszús is volt, mert a szar félbetört az ánuszában, és az szörnyen kellemetlen dolog ugyebár.)

.Zsu 2021.01.25. 20:05:25

@vágtázó vadmalac: kell az offhoz a csapat is na. egységben az erő
azért elemezgetni is jólesik
meg még mostanság utálkoztam is.
hiába, a jószívű énemet elviszik a villalakók.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 20:06:05

@Ármándójózsi: ma a meg nem értett tehetség karakterét hozod?

Qqts 2021.01.25. 20:06:09

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

Ármándójózsi 2021.01.25. 20:06:44

@vágtázó vadmalac: Ezt a fizetős részt nyugodtan engedd el, ha velem kommunikálsz mert nics az a teve és az ő slepje, amitől beszarnék. Természetesen ha adományként kérsz némi támogatást annak fejében, hogy többet lássam a sárga fejedet, arról lehet szó. :)))

Ármándójózsi 2021.01.25. 20:08:23

@úgymond olvasó mmkk: Az az igazság, hogy előre még én sem tudom soha, hogy mit hozok. Ami jön. Spontán. :)))

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 20:09:12

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE ™️®️©️

SirLemming 2021.01.25. 20:10:14

@Ármándójózsi: Átérzem fájdalmát. A történelem vihara rejtőzködésre késztet minket midőn kultúránk sírján táncot jár a vezetés nélkül maradt népek szabadossága.
A címerünk idegen országban leltük fel, uradalmunk mára halálra ítélt falu csupán.
Ide jutott a világ bölcsességünk és útmutatásunk nélkül.

hereverő heverő 2021.01.25. 20:11:32

@Qqts: joestét! hova lett a cicicica avatarod?

2021.01.25. 20:12:10

@Ármándójózsi: óóó, hát lehet adomány is, nekem mindegy, csak pénSZ legyen.*.*
@.Zsu: itt vagy te is, Józsi is, én is - ez már egy egész (off-)kommandó.:Đ
és topic-tól függően valszeg mások is becsatlakoznának, ha nem a szerelmi vívódást nyomjátok.(:
@MsIreneAdler: Irén! gyere má' offolni!:D@silvermansarah: Sára, te is!:D

Ármándójózsi 2021.01.25. 20:13:03

@SirLemming: Ezt én sem fogalmazhattam volna meg szebben, jobban! Látszik, hogy igaz nemes vér folyik az ereidben Tesókám. (Meg ne haragudj ezért, de a népek mostanában így mondják.)

Krétagarbó 2021.01.25. 20:13:51

@vágtázó vadmalac: Na jó, tudom, hogy nem leszek népszerű, meg igazából pénzért szoktam képviselni másokat, de:
1. Az a kurva nagy helyzet, hogy ha sixx (tudod az az ocsmány) ezt a helyet nem csinálta volna meg és nem szórakoztatta volna a nagyérdeműt legalább 7-8 évig úgy, ahogy te és a haverjaid csak szeretnétek most itt szórakoztatni, akkor most nem lenne ez a szemétdomb, ahova ti is nap mint nap jöttök kapirgálni. Az meg, hogy egy olyan emberbe rúgtok bele, aki nincs is itt, az a legalja.hu.
2. Felnőtt, értelmes ember szerintem rohadtul nem tart viccesnek mások testi adottságait kifigurázó poénokat és nem is viccel ilyesmivel. Személy szerint a villalakók testi adottságain sem tudok csámcsogni, ez a legutolsó, ami érdekel bennük. De ha már ez perverzió (a múltkor a hervadó nők voltak porondon, ha jól emlékszem), az a minimum, hogy a saját vadmalac testedet is kiteszed közszemlére, mert így elég tré, gondolom megérted.
3. Az, hogy páran itt visszasírják a régebbi posztírókat, talán nem véletlen, ez is egy olyan kritika, amin el kellene gondolkozni sértődés helyett. Ahogy írtam is, tisztelem a belefektetett energiát és időt, de ami szar azt el kell ismerni, másképpen nem lesz jobb. És ez így volt régen is, sértődés nélkül le lehetett írni, ha valakinek az adott poszt éppen nem jött be. Én bírom, ha valakinek nagy az arca, de csak ha van mögötte tartalom. Na, az még kicsit hiányzik.

És igen, gondolom, hogy az volt a cél, hogy talán valaki lecsapja ezt a nem túl magas labdát és nem csak átgörgeti a kommentedet (mert Fálkin és Józsin kívül senki nem reagálta le, vajon miért?), és őszintén szólva hasonló esetekben általában én is úgy vagyok az ilyen típusú kommentekkel, mint a finggal, egy darabig tartogatom aztán szépen lassan elengedem. De azt gondolom, veled talán még van értelme beszélgetni. Nyilvánvaló, hogy sixx-en keresztül néhány kommentelőbe akartál belerúgni, de az a helyzet, hogy ez a játszótér mindenkié, aki idejár. Ez a hely befogadó, még téged is elfogadtak, sőt megkedveltek sokan, pedig küzdöttél ellene, mint malac a jégen. Ezen kicsit rágódj, legalábbis én biztos azt tenném, de ez persze csak az én véleményem.
Na, még maradt pár ezer karakter, hogy a picsába tudtad anno az 5000 karaktert kitölteni ?!

Qqts 2021.01.25. 20:14:01

@hereverő heverő: Falki nem szerette, nem all velem sziba, amugy rusnya szisza vagyok

hereverő heverő 2021.01.25. 20:14:38

@Ármándójózsi: és abban a nemes vérben mennyi az ezrelék? Mert józanul nem értem

temperepempe 2021.01.25. 20:15:50

@repuloezustmokus: Szerintem nem kell ezért. Elég nagy trauma, hogy ingerszegény környezetben van bezárva idegenekkel, ahol hetek óta nem találkozott ismerőssel, ráadásul Moh is elutasítja (akárhogy dörgöli oda a csúnyáját), szóval, hogy ilyenkor a kajálás, mint pótcselekvés megjelenik. Remek önismereti tréning ez, ha egyszer kikerül és átgondolja a dolgokat. "Nagy arccal mentem be, tapasztaltan jöttem ki" feeling. Mindenkivel megesik ez az élete folyamán, csak nem feltétlenül egy ilyen elcseszett műsorban, ahol sokan nézik. :)

etikette 2021.01.25. 20:20:02

De vajon hova tunt Gyozike? Ki rabolta el? Az idegenek? Veganok? Es kinek kell fizetni hogy meg ott tartsak egy darabig? Es megduplazom ha PPt is viszik!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.25. 20:21:10

@temperepempe: erről nem nyilatkozom itten.
de nagyin remélem hogy csak ennyi van itt, és nem más.

Ármándójózsi 2021.01.25. 20:22:14

@Krétagarbó: Jesszusom!!! :O :O :O

Kicsit túlzásnak érzem most ezt a kirohanást és másokat nem tisztem, de magamat hagy védjem meg, hogy olyan szövegkörnyezetbe tettél, amit nem értek és nem is fogadok el. Mindezt azért, mert röhögni merészeltem egy képen, annak vicces tartalma miatt??? Hpl ekéztem és, vagy tettem bármilyen sértő kijelentést Sixx-re???? Soha még csak meg sem említettem a nevét még itt szerintem, nemhogy a testi adottságaiz bíráljam, ami egyébként a lépen nem s volt, csak utána kommnetben hangzott el, amire nem is reagáltam. Nem szoktam ilyet tenni és ezutén sem teszek. Sőt, még a villalakókat, színésznőket, akárkiket sem minősítettem ebből a szempontból soha.
Úgyhogy személy szerint ez most tényleg szarul esett... :(

hereverő heverő 2021.01.25. 20:25:45

@Qqts: oh.. azért ez is jó, majd mi szóba állunk veled :)

Krétagarbó 2021.01.25. 20:26:34

@Ármándójózsi: majd megvigasztalódsz, nem féltelek :D

Nets 2021.01.25. 20:27:54

@Ármándójózsi: Nem tanultál semmit a VV-ből? Ki kell játszani a Joker kártyát: "Nekem ez a véleményem" és minden vitát megnyersz

.Zsu 2021.01.25. 20:28:46

@Nets: "add meg nekem a tiszteletet"

Krétagarbó 2021.01.25. 20:31:01

@Nets: legalább vállalná fel, ha így van.

Gia 2021.01.25. 20:34:24

@Qqts: Kukucska pedig olyan faja volt az a kaméleon,nekem az teccett a legjobban..Ja meg persze amin Te voltál maszk nélkül.

Cérnahuszár a naív 2021.01.25. 20:36:26

@Krétagarbó: nem szabad a tűzvonalba menni mert ne csodálkozz ha te is kapsz egy sorozatot...
mégis, beállok mögéd, az a kép qvára nem tetszett
annyira szinvonaltalan valakit így felhasználni gúnyolódásra

Ármándójózsi 2021.01.25. 20:36:36

@Krétagarbó: Mit? Te írtál valamit, én válaszoltam. Arra azt reagáltad amit, minden vita, ellentmondás, ellenérvek, tények felsorakoztatása nélkül. Egyszóval akkor az egy kinyilatkoztatás volt és nem vélemény? És az egyszer és mindenkorra úgy van, ahogy leírtad. Rendben. Ebben az esetben felvállalom.

SirLemming 2021.01.25. 20:36:43

@Krétagarbó:
Sixx itteni, általában negatív megítélése mondjuk meglepett mikor újra elkezdtem olvasni a HV-t. "Csak" túltolta a smasszerkedést? Mert az írásaival nem volt gond.

2021.01.25. 20:39:10

@Krétagarbó: szia, Kréta!:]

pöppet félreértelmezted a poénnak szánt mémet szvsz, ezért igyexem hozzá némi magyarázatot csatolni, nátha.:]

1. senki se bántotta sztem amiatt, h anno létrehozta ezt a helyet, és azt se vágtam sem én, sem más a fejéhez, h tehetségtelen író lenne. attól még, h vki bizonyos területeken jó, kiemelkedő, még nem biztos, h egy kedvelhető, uram bocsá' hiteles figura. (ld. hitler, mao, sztálin és még sokan mások.:D)

2. sixx egész jól tud írni, fogalmazni, savazni is. viszont, ha olvastad írásait, talán rémlik, h n alkalommal savazott másokat a kinézetük okán. egen, pont ő, aki valszeg évekkel-évtizedekkel ezelőtt sem volt egy elegáns megjelenésű, külsejét tekintve brad pitt és johnny depp "közös" szerelemgyermeke. ez azért cink.(:
én emlékszem a hisztijeire, bannolgatásaira is (engem nem tiltott ki soha, mert csak ó'vasgattam őt a hv-n, és néha-néha a comment-com-on).
3. nem vágtázom, h miért a posztírókba álltál bele, mikor az ominózus mém miatt, max én "érdemelnék" lebaszást.o.O

ki tudnám a maradék 4 ezer karaktert is tölteni, de inkább majd reagálok még, rövidebben.:D

mellékelek friss fotót, ami jó fos minőségű persze, remélem nem baj, h a fejemet kitakartam, elvégre semmilyen értelemben véve nem vagyok közszereplő.:Đ

kepkezelo.com/images/eb1kjkh90gdtioesabgg.jpg

2021.01.25. 20:43:10

@Cérnahuszár invexo: "annyira szinvonaltalan valakit így felhasználni gúnyolódásra "

de az oké akkor szted, ha vki (esetünkben ugye sixx) pénzt kap azért, h másokat gúnyoljon külső és belső adottságaik/tulajdonságaik miatt éveken keresztül. ez picit öngól vót, Cérna.(:

HufnágelSteve 2021.01.25. 20:43:49

Csomót kihagytam, vasárnap és ma ráértem, visszanéztem, néhány kommentbe beleolvastam, mait végig. Sixx-et kár szidni, én bírtam az írásait, bár sértődős volt és sokakat tiltott. Köszi a posztot Fálki, jobb későn, de tényleg jobb lenne humorosan. Kellene valami Jumurdzsákot (ja nem humorzsákot) nyitni. Kövesd Sixx stílusát írásaidban, és akkor az se baj ha letiltanak engem is ;)
Virágot a Virágnak, de már idomult Danihoz, lement gyökérbe. Amúgy én is hasonlítok Sixx-re, hasam már lassan van akkora, csak kicsit fiatalabb, magasabb és kevésbé szőrös vagyok. Amúgy már farsang van és én báli hangulatban vagyok, kannibáliban :P

Cérnahuszár a naív 2021.01.25. 20:44:00

@vágtázó vadmalac: nem magad miatt kellene felállítani a mércét?
az öngól nálad landolt.

Kosztarika 2021.01.25. 20:45:07

@Krétagarbó:
Én sem leszek népszerű, de vállalom.
Elhatározram ugyan, hogy semmi ilyesmiben nem fogok véleményt nyilvánítani, de nem tudom megállni.
Személyeskedni nem szeretnék, bárkit is megbántani még kevésbé. Ha valakit megsértenék, előre is elnézést kérek.
Ez egy téma köré gyűlt önkéntes és ideiglenes (?) közösség. Mindenki hozza a maga sajátos gondolkodását, stilusát, ami értelemszerűen egyéni és sokféle, hála Istennek. Mint minden közösségben kénytelenek vagyunk egymás hülyeségeit tolerálni, bizonyos határig. Aztán normálisan szóvá tesszük, ha valaki(k) átlépik azt a bizonyos határt. Ha nem sikerül, elhatárolódunk.
Nálam az tette be a kaput, amikor megjelent anno egy kép a "kommetszekció törzstagjainak térdre kényszerítéséről". Nemcsak a kép ütött szívem, hanem az, hogy egyes 'törzstagok' mekkora ovációval fogadták és milyen büszkék voltak a műre.
Igy történt, hogy inkább nem jöttem a környékre sem.
Annak, hogy most mégis itt vagyok elsődlegesen az az oka, hogy mindezek ellenére szeretem ezt az évek óta létező csapatot, egyeseket nagyon, másokat talán kevésbé, de nem akarok lemondani előbbiekről az utóbbiak miatt, mert szerencsére többen vannak.
Kréta respect és EKG.

Van der Waals 2021.01.25. 20:45:31

@Krétagarbó: hali
A “segges asztalos” nem tetszett ennyire?

2021.01.25. 20:46:49

@repuloezustmokus: "jo a kabátod "

eladó.:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
s méretű.:Đ

hereverő heverő 2021.01.25. 20:48:37

Hosszú választ írtam. Aztán kitöröltem az egészet a picsába. Ehh :(( nekem van önkritikám.

Krétagarbó 2021.01.25. 20:49:05

@Ármándójózsi: Józsi, olvass és értelmezz. Nem vagy te ennyire hülye, mint ahogy most mutatod magad.

hereverő heverő 2021.01.25. 20:50:30

@vágtázó vadmalac: kurvára nem. Nem érted az egészet malac.

hereverő heverő 2021.01.25. 20:53:02

@Kosztarika: téged még nem is kértelek feleségül. Mekkora barom vagyok...

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 20:55:21

nem fogok senkitől sem elnézést kérni.
boldogok a lélekben szegények.

Krétagarbó 2021.01.25. 20:55:31

@vágtázó vadmalac: Malac, nem érted a lényeget. Ha sixx mások testi adottságain gúnyolódott éveken át, és te akkor olvastad, miért nem akkor jöttél és vágtad a képébe a sixx.telibeszart_búvárruha.png című képet? Nem érzed, milyen gáz mások háta mögött gúnyolódni? Ráadásul eszközként felhasználni, mert nincs vér a pucádban szemtől szembe megmondani, ha valami nem tetszik?

A kabi tényleg jó. Olyan moszados.

Spitzbaue® 2021.01.25. 20:55:40

@Krétagarbó: @Kosztarika: @Rrami: @hereverő heverő: @kipcsak harcos: @vágtázó vadmalac:
Most olvasom a Sixx-szes történeteket. Engem is örökre baxott ki a Qrva jó zs!dó viccért. Már nem emlékszem melyik, volt, de egyik sem sértő, sőt. Lehet, hogy az volt, hogy "Kohn megsérti Grűnt, és a rabbi kötelezi, hogy kérjen tőle bocsánatot. Az meg csak kiakar bújni a bocsánatkérés alól, és megkérdezi: Rabbi, telefonon is lehet ez a bocsánatkérés? Hát persze fiam, a lényeg, hogy megtedd. Másnap felhívja, Grűnt és az kérdezi: Halló, Schwartz lakás? Nem kérem, itt Grűn. Mire Kohn: Jah, akkor bocsánat!".
Na mindegy, asszem Malac írta mindkét jellemző kifejezést sixx-re: smasszer, és teliszart búvárruha. EKG. Azért, hálás vagyok hogy van a Hogyvolt, de a szenttéavatására nem megyek el.

SirLemming 2021.01.25. 20:56:14

@Kosztarika: Na ja. Az húzós volt. Elsőre, egyszer még némileg vicces de a tunkolás nagyon nem.

2021.01.25. 20:56:45

nem tudom, h miért nem tűnt/tűnik fel a sértődékeny tagoknak, h a legeleje óta (dec. végétől) én békén hagyom őket, azokkal beszélek, akik - vmi oknál fogva - szóba állnak velem, és nem próbáltam őket baszogatni, ill. elüldözni a régi törzshelyükről. a korábbi és a mostani megnyilatkozásaitokból persze egyértelműen kitűnik, h be vagytok rágva, mert egy outsider, aki titeket irritál az első hsz-e óta, ide mert pofátlankodni, és ami a legszörnyűbb, az egész közösség nem közösítette ki őt, sőt, még nevetgélnek is vele.:(

Krétagarbó 2021.01.25. 20:59:08

@Van der Waals: az az egy tetszett a posztban. (bár meghazudtolom magam, hogy nem gúnyolódunk más testi adottságain, de Marci segge több srác szerint is most lett vállalható, így ezt nem vettem gúnynak.)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 20:59:47

@hereverő heverő: ezt három évig terjedő szabadságvesztéssel szokták szankcionálni, csak mondom :))))))

cavanagh 2021.01.25. 21:00:13

@Krétagarbó: Köszönöm (egy read only, néha megszólaló 2007es regisztráció)

khar0n · khar0n.blogspot.com 2021.01.25. 21:02:18

Ha emlékeim nem csalnak, akkor sixx, mikor mondjuk beleírta, hogy x szereplő meghízott, akkor megemlítette, hogy ő maga sem egy matyóhímzés.

Úgy általánosságban meg szerintem elég különös dolog valakire hörögni, vagy valakin röhögni, hogy meghízott, mikor tudni róla, hogy bulímiás volt, ami az egyik legkegyetlenebb mentális zavar, és sok esetben halál a vége. És ez teljesen független attól, hogy rokonszenves-e, vagy sem.

Cérnahuszár a naív 2021.01.25. 21:02:23

@vágtázó vadmalac: nem bakker, engem a bemutatkozó belépőd nem zavart, nem éreztem találva magam
csak néztem ez most mi akar lenni, de jóvan

most ez a kép verte ki a biztosítékot, tudod nagyon sokat proliztok, így meg úgy.
ez mi volt ha nem proli húzás?
legyen már egy színvonal tényleg, nem kérem hogy eltartott kisujjal igyuk a teát, de na.
mi fog jönni, kaka-fing viccek?

hereverő heverő 2021.01.25. 21:02:37

@úgymond olvasó mmkk: de csak ha lebukom. Bár szerintem a bigámia legnagyobb büntetése a két anyós

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 21:04:13

@hereverő heverő: én vagyok az élő tanú, hogy egy triumvíremet már elvetted, most meg feleségül kérted a másikat.

2021.01.25. 21:04:22

@Krétagarbó: "Nem érzed, milyen gáz mások háta mögött gúnyolódni? Ráadásul eszközként felhasználni, mert nincs vér a pucádban szemtől szembe megmondani, ha valami nem tetszik?"

de aranyom! a kritikusok, kb. puzsit leszámítva, mióta híresek arról, h face-to-face beleállnának vkibe?:D '99 óta olvasom a zsindexet napi szinten, több órában, szóval varga művész úr munkásságát - asszem - elég jól ösmerem, és ennek fényében is írtam róla, amit (tehetséges, de pöppet önellentmondásos, nehéz természetű figura). ha sixxnek épp olyan napja vót, kb a semmiért is bannolt usereket a szemétdombjain, szóval nem hiszem, h sok esélyem lett volna szembesíteni az egyik önellentmondásával (a sokból). indexes szerzőknek rendszeresen írtam mail-eket (az elsődleges, saját névvel vállalt gmail-emről) az utóbbi években, a mféle kamu csúsztatásaik miatt, az esetek kb 5-10%-ban korrigáltak a hibáikat, ill. reagáltak, a többit elsunnyogták (ami persze szívük joga).

cavanagh 2021.01.25. 21:05:00

@khar0n: Te fogsz még hogyvoltot írni? <3

hereverő heverő 2021.01.25. 21:05:55

@úgymond olvasó mmkk: de az egyik még azon melegében el is hagyott. És most se kértem meg a másikat csak megemlítettem hogy kellett volna. Ártatlanul akarsz anyósok közé vetni

Krétagarbó 2021.01.25. 21:07:13

@Niemandhäuser: nem is kell szentté avatni, én sem azért írtam. Nekem is volt +2 nickem, ha véletlenül kibasz, amikor beindul és vakon borítja a sakktáblát. Nem is igazán sixxről szólt a mondandóm. Talán csak az első része, mert az tény, hogy most nem lenne ez a szarkupac, ha nem tett volna bele elég melót.

Spitzbaue® 2021.01.25. 21:10:16

@vágtázó vadmalac: Na ez sok(k). Szerintem töröld, ha tudod. Csak egy tanács, de pl. engem (is) sért. És értem én a humort, de nem is humoros.

Mostmár én is azt javasolnám, hogy máshol rontsd a levegőt!

2021.01.25. 21:10:38

@Cérnahuszár invexo: nem állítottam, h vmi überelhetetlen mémet osztottam meg, de érdekes mód, a célszemélyek (Fálki, Ármándó) elsőre vették a lapot, és nevettek. persze most már bocsánatot kell emiatt kérniük, mert kb olyan bűnt követtek el, mintha azon kacagtak volna, h egy ártatlan csecsemőt halálra erőszakolnak felhevült pirézek vmi elszabadult gang bang keretein belül, miközben aláfestő zenének a benny hill-es dallam megy loopolva.

ne legyünk má', ennyire hópihék!:o

Krétagarbó 2021.01.25. 21:11:03

@hereverő heverő: nekem szerencsém van azzal az eggyel, aki jutott:)

Krétagarbó 2021.01.25. 21:12:40

@vágtázó vadmalac: mellébeszélsz, sajnos többet néztem ki belőled.

Qqts 2021.01.25. 21:12:56

@Cérnahuszár invexo: mondjuk a kaka-fing vicceket pont birom

SelyemSonkaPini 2021.01.25. 21:13:30

NA végre : ELSŐ !

Mi van röfik ? - kérdezem derűsen, mintegy bekapcsolódva a beszélgetés fonalába.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 21:14:35

@Qqts: azért mond ilyeneket, mert túlzottan kedves :))))))

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 21:15:43

@SelyemSonkaPini: csá bébi :))))))) hádehogy örülök neked

Qqts 2021.01.25. 21:15:58

@SelyemSonkaPini: na vegre, hogy elsoztel. Igy kezdodhet a komment folyam :)))

Krétagarbó 2021.01.25. 21:16:03

@Niemandhäuser: EKG. Bár nem vagyok fanatik, de ez valóban nem humoros. Mondom ezt úgy, hogy a húsvéti Nyunyoka néni - Jézus kontenten nem találtam kivetnivalót.

Spitzbaue® 2021.01.25. 21:16:12

@Krétagarbó: Én tényleg hálával gondolok rá, de ha a saját stílusában aktívitizett volna itt a blogon, 3-4 bejegyzés után figyelmeztetés nélül baxxta volna ki saját magát. Ezért éreztem ellentmondásos személyiségnek. Azért és is próbáltam neki nyalni, hogy hű de jó volt a poszt, de nem mindig volt őszinte a mosolyom.
A mostani posztírók sem rosszabbak, sőt. Csath Gézát meg mindenki kutyázta itt, néha annyira gyengus volt. A Malac meg mindig akkor bukkan fel, amikor Fálki....

2021.01.25. 21:16:37

@Niemandhäuser: mivel eléggé felpörgött a kommunikáció, nem tudom, h melyik részen rágtál be. én péel ezért szoktam bemásolni idézőjelek közé, h x perccel később is, legyen sejtése a címzettnek arról, h mire reflektálok.

btw, egy hónap van már csak hátra a vv-ből, és a hv-kból, szóval még sokat nem is kell senkinek scrollozgatnia, ha nem óhajtja a hsz-eimet olvasni (én se olvasom el mkiét, ez tök rendben is van).

Gia 2021.01.25. 21:16:55

@Qqts: Sikerült,de jó! :-)

Cérnahuszár a naív 2021.01.25. 21:17:02

@Qqts: oh de jó, szeretem ezt a képet, végre
malac eltérített, majdnem elkezdtem írni neked milyen felbontást csinálj és biztos elfogadja
de megoldódott látom

HufnágelSteve 2021.01.25. 21:17:17

@vágtázó vadmalac: Ej-ej Malacka. Előbb kellett volna az utóbbi írásod, hogy indoklod újoncként az ellenérzéseidet. Feleslegesen ne generálj indulatokat! Már kezdtem sült hagymás vér tunkolásra, konfitált oldalasra, sült tarjára és vadmalacból szalonnára vágyni ;)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 21:18:20

@Niemandhäuser: kikérem magamnak, én voltam a Gézu rajongói klub alapítója.. és valószínűleg egyetlen tagja is, de ilyen lényegtelen részletkérdésekre ki emlékszik már :DDDD

SirLemming 2021.01.25. 21:20:46

@Qqts: Grat a kaméleonhoz, már el is felejtettem. Hogy sikerült mégis?

@SelyemSonkaPini: Épp súlyos témák vannak, meg páran akik ebből most kimaradnak.

2021.01.25. 21:20:51

@Niemandhäuser: Fálki öregebb 2 évvel, és magasabb majd' 30 centivel, mint én. és ő nem is zsé, ha nem tévedek.:] amúgy kb fél tucatnyi embernek elküldtem anno prájvit egy hv-s irományt (4 oldalnyi szöveget), sztem semmi hasonló nem vót abban és a Fálki által írt hv-k között. pláne, h nekem ahhoz is kellett kb- egy hét, ő meg tényleg meg tud írni egy hv-t pár óra alatt.

SelyemSonkaPini 2021.01.25. 21:21:34

@úgymond olvasó mmkk: Csókdosom a gégéd belsejét aranyvirág-gomb-nádszál-vitorlám!@repuloezustmokus: Egyelek le Mókuska, hát elkényeztetsz szavaiddal !
@Qqts: Hát szép húgom, bizony immár kezdődhet a folyás, ahogy kedvenc nagynéném mondogatta: húzd le klotyót, húzd meg a lotyót ! :D

Szóval ki kell utálni és miért ? (Oké a miért elmaradhat ha hosszú :D )

Cérnahuszár a naív 2021.01.25. 21:21:52

@HufnágelSteve: főleg hogy most már tudjuk a vv továbbképzésből, hogy kell szétkapni egy disznót.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 21:22:03

@SirLemming: jut eszembe, kérdezted, milyen a troll zene.. hát, például ilyen: www.youtube.com/watch?v=h3ZMI3eEFLA

Spitzbaue® 2021.01.25. 21:22:11

@Krétagarbó: A Brian élete az egyik kedvencem. Ezt mondjuk sosem mertem még a baráti körben lévő papoknak sem mondani. Szóval értem én a viccet, csak nem szeretem. :-DDD De szeretem is.

Azon kívül még a J.C. Superstar is nagyon tetszik, főleg zeneileg. de azt sem szabad nagyon reklámozni...

Ármándójózsi 2021.01.25. 21:22:11

APROPÓ HA MÁR ILYEN SOKAN VAGYUNK ITT MÉG MINDIG FUT A KÉT SZAVAZÁS!!!

1. KI NYERJE A 36 MILLIÓT SZIMPÁTIA ITT -> strawpoll.com/ozyp3xep1

2. KIRE SZAVAZOL A KÖVETKEZŐ PÁRBAJON ITT -> strawpoll.com/ywrca43dh

Krétagarbó 2021.01.25. 21:23:00

@úgymond olvasó mmkk: nem Dottyka? Dottyka szerelmes volt Gézuba:))

SelyemSonkaPini 2021.01.25. 21:23:45

@SirLemming: Kösz az infót, lehet ez utóbbi leszek, mert nagyon sokat kéne visszanézni...
És az élet rövid...
Szóval : kit gyűlöljek szép szavakkal ?

HufnágelSteve 2021.01.25. 21:23:58

@úgymond olvasó mmkk: Ő egy kicsit Sixx epigon volt, erőltetettebb humorral, de olvasható ;)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 21:24:06

@Krétagarbó: sztem Dotty nem kommentelt abban az évadban, amelyikben a klubot csináltam, de tényleg nem emlékszem :D

2021.01.25. 21:24:15

@HufnágelSteve: nem akartam semmiféle indulatokat generálni, kurvára nem gondoltam, h a sixx-es mém képből botrány lesz.:o naiv vótam, ennyi.

Spitzbaue® 2021.01.25. 21:24:23

@repuloezustmokus: Lehet hogy Chat.

Elnézést a Mestertől, Géza.

.Zsu 2021.01.25. 21:24:41

@SelyemSonkaPini: spec én pl. nehezen viselem ezt a sok ellenérzést itt most :(

Ármándójózsi 2021.01.25. 21:24:47

@SelyemSonkaPini: Mondjuk utálj engem, abból baj nem lehet és már amúgy is megszoktam. :DDD

SelyemSonkaPini 2021.01.25. 21:25:19

@Ármándójózsi: Én naponta bepróbálom tesó, de mindig aszondja, hogy "már vótá, geci "!
Hunnan ismer fel a retek gyász ?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 21:26:01

@Ármándójózsi: te már megint azt hiszed, hogy körülötted forog a világ, és mindenki téged utál. hát, én ma csakazértse utállak :D

Krétagarbó 2021.01.25. 21:26:43

@úgymond olvasó mmkk: azt nem tudom, régebben ő oda volt meg vissza. Ha Géza posztolt, csak annyit írt: Gézu....

Ármándójózsi 2021.01.25. 21:26:53

@SelyemSonkaPini: Nem tudom, nem én csinátam, de ha engem kérdezel, szerintem varázslat! :D

MsIreneAdler 2021.01.25. 21:26:56

@vágtázó vadmalac: hiányoztam :)? Hó vége van, le vagyok égve, ezt le kell szögeznem :D

Van der Waals 2021.01.25. 21:26:57

@vágtázó vadmalac: mutiii a mémet
Sixx engem is kivágott anno mint a sicc

Qqts 2021.01.25. 21:29:10

@SirLemming: halas koszonetem, megkerestem a google-n ujra a kepet, mert a telom galeriajabol vmiert nem szerette a blog. Gyozedelmeskedtem! Vissza a gyokerekhez :)))

SelyemSonkaPini 2021.01.25. 21:29:11

@Ármándójózsi: Én Tégedet sose nem utálnálak Józsi Tesó !
Még ha a frut szavaznád vissza is csak annyit mondanék (már még mielőtt megváltoztam volna persze): "Basszam rojtosra a segged lujkát egy vas reszerőlevel tesvérem, hát mi véreres büdős lófaszért szavztad vissza ezt a kibaszott Danit, TE !".....
osztán innánk egyet... mer ez az igaz férfihűség !
( de már ma sak azt mondanám "ejejjejej Komám, rossz róla tettél Te Virágimádó , TE" , mer ugye megváltoztam)

nyunyo.de.balboa 2021.01.25. 21:30:40

sziasztok mindenki ! üdv a női egyletnek!
csúnyán kikaptunk a spanyoloktól szomorú nap.

SirLemming 2021.01.25. 21:30:44

@úgymond olvasó mmkk: Oh. El is felejtettem rég, ezer köszi, örök hála.
Szóval feketeöves szám az tuti. Pár éve megijedtem volna.

Nagy meglepetésemre azonban nem annyira rossz mint lehetett volna, sőt első és utolsó meghallgatás után nem hogy eret nem akarok vágni magamon hanem pozitívan csalódtam PPben.

Qqts 2021.01.25. 21:30:46

@SelyemSonkaPini: azt tudom, hogy kint nem kell utalni. Pl engem! En szeretetre melto vagyok. Ezt nem en mondom, masok. Mondjuk nekik en mondtam, hogy mondjak

2021.01.25. 21:31:00

Hello egri bodri. Sixxet emlitettetek, meg kellett jelennem, mint ellenpont. :) Lehet neki csontig benyalni, mert szereti, hogy o volt itt a keresztapa, de attol meg egy kitartott seggarc volt mindig es az is marad. De ennyit a sotet oldalrol.

Na jo meg egy utalas erejeig belerugok (nem azert mert nincs itt, nyiltan is megmondtam neki, de vita helyett kitiltott nem egyszer, mivel nem voltak ervei). Szoval az emlitett ferfiu altal felszopott media etalon RTL kreativjait jol jellemzi, hogy a belevaloban latott Vivi show, amit Balint es Robi szallitanak ezerszer tobbet ernek mint amit kiizzadt magabol a mediterran legkoru Camponat megszallo luxemburgi szabadcsapatok.

A napokban nem is igazan volt kedvem irni, mert ez a lofasz, amit muvelnek ezzel a bagazzsal, azert nem fizetes, hanem buntetes jarna. Na nem olyan hulyeseg, hogy levesszuk a lila kendot Mohrol, hogy ezzel ot (se) buntessuk, a tobbieknek ugyanis nem piszkalta a csoret a kollektiv hidegvizes buntetes. Hat miert piszkalja, amikor az ingerkuszob a kiesettek es a meg bent levok egy resze miatt mar ki van maxolva? Ezektol csak a cigi, a kaja es egy reszuknek a szex megvonasa az egyetlen buntetes.

A bennem elo kompletista azonban nem ereszt, csak a Robinos szart nem birtam abszolvalni, a tobbi megvolt, ezt is vegig nezem, mert minden apro dolog, ami nem ugy alakul ahogyan azt a kreativ vezetes akarja az nekem oromet okoz. Peldaul hiaba akarjak Csulatonerol terelni a figyelmet, Vivi igenis ot fogja vinni es kint hagyni.

SelyemSonkaPini 2021.01.25. 21:31:17

@Van der Waals: Hát nekem mi a fa*szé volt annyi nickem, hogy elfeljtettem ?
Mert mindig kibasztak.....
Mondjuk engem sok helyről kitiltottak már... de nem értem miért.... pedig csak ez volt a legdurvább mondatom : .... á inkább mégse [mióta megváltozott pirulós..]

Spitzbaue® 2021.01.25. 21:32:17

@vágtázó vadmalac: ha a rámész a saját @nevedre kommentemben, odaugrik, amelyikre válaszoltam. És ha nem világos, a képre rágtam be. Egyszerűen ízléstelen, és xar.

Lehet egy véleményem: osszál meg egy-két hasonló Mohamedeset afgán, szaúdi vagy francia blogokon, elérhetőségeid megadásával (címeddel, neveddel)! Szívesen.

Ármándójózsi 2021.01.25. 21:32:20

@SelyemSonkaPini: Tudom, Tesvérem én csak neked akartam könnyebbséget. De a megváltozásról csak annyit, hogy látod én is visszaestem, de Te erős vagy és ezért is vagyok olyan büszke Rád, a kocsmában már ahová járok mindenki kivüről tudja a neved!!!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 21:32:27

@nyunyo.de.balboa: szerintem nem volt annyira tragikus, meg ahogy olvastam a nyilatkozatokat, a fiúk se ostorozták magukat. ennyi volt bennük - és sztem ez sokkal több, mint amit várni lehetett tőlük per pillanat.

@SirLemming: PP-vel szoktam kiakasztani a kommentszekciót, de már rutinosak, és nem kattintanak a youtube linkjeimre :)))

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.25. 21:32:54

@nyunyo.de.balboa: na végre, végre te is ide értél. gyere lakjál velunk

SelyemSonkaPini 2021.01.25. 21:33:36

@Qqts: Én nagyon tudnálak szeretgetni, főleg ha lány vagy.... vagy asszony... vagy özvegy... vagy mindegy :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 21:34:03

@SelyemSonkaPini: melengeti szívem-lelkem a tény, hogy évadról évadra finomabb úriember leszel. csak azt a lóbaszót tudnám feledni..

SelyemSonkaPini 2021.01.25. 21:35:23

@Ármándójózsi: Jólesik a szavad, bár volt ár olyan hely, ahol igen sokan ismertek... és el kellett hagynom örökre :D

Spitzbaue® 2021.01.25. 21:36:04

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Tényleg Velő, te qrva soxor ki lettél baxxva by cipó(fejű nagyúr) :-DDD De nem mindig lehetett érteni, hogy mi volt az amitől kiborult. Mint, a lovagok, akik azt mondják, hogy Ni!

kipcsak harcos 2021.01.25. 21:36:18

@Niemandhäuser: engem a 'teliszart búvárruha' mélyen bánt :D
Sanda célzást érzek egy kiváló emberre :D

2021.01.25. 21:36:34

@MsIreneAdler: Józsi ígért nekem pízt, csak úgy, könyöradományt.:] szóval most hepi vagyok, hja, és megint tönkretettem a hv-t, szóval a heti konteós-misön is ki lett pipálva.;]

SelyemSonkaPini 2021.01.25. 21:38:20

@úgymond olvasó mmkk:Nem védekezem: igen hibáztam ! Köpjél le, rúgjál arcon, dugd a 2 ujjad az orromba és ránts föl tiszta erőből.....
Vezkelni akarok régi rossz önmagamért....
Pfőőőőőőőőőőjjj elöntött az önutálat savós hányadékhulláma........... :(

nyunyo.de.balboa 2021.01.25. 21:38:28

@úgymond olvasó mmkk: tudod soha sem jó leadni egy meccset ez eléggé úgy tünt. Remélem nem esünk ki a ritmusból.

@repuloezustmokus: lesz külön szobám vagy egy szobában? :)

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ekg ,de énis mindig így járok
de ha kitiltanak legalább tudom nyomni az egykezes fekvőt meg tükör előtt fürdés után feszíteni.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 21:38:34

@kipcsak harcos: minimum hármat fel tudnék sorolni a "kiváló" emberekből, akik vagy arcberendezésükben, vagy öltözködésükben emlékeztetnek a búvárruhára :DDDDD

Ármándójózsi 2021.01.25. 21:38:51

@SelyemSonkaPini: Ismerős az érzés, neken is el kellett mennem, illetve nem ez a legjobb szó rá, kidobtak a picsába örökre. És az is azért volt, mert már sokan ismertek. Téged! :D

De na aggódj, a férfibarátság...örök!!!

2021.01.25. 21:39:18

@Van der Waals: blog.hu/user/1569678

hópihék NE kattintsanak rá, mert sértő, és nem vicces!:(

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 21:39:33

@SelyemSonkaPini: tudod, hogy imádlak ♥

@nyunyo.de.balboa: remélem a franciák ellen jobban játszunk, lékai meg mikler sokszor hiányoztak.

hereverő heverő 2021.01.25. 21:39:45

Hát én elhullok fél órával ppupu mester bekiabálasa előtt. Mindenkinek azt kivánom amire legjobban vágyik, feltéve ha nem én vagyok az roston.

Sziasztok

SelyemSonkaPini 2021.01.25. 21:40:23

@Qqts: Minden legyél ! Az én mindenem ! ( Anyám basszam, de szépen mondtam!)

SirLemming 2021.01.25. 21:40:23

@úgymond olvasó mmkk: Én is csak inkognito módban mert ha youtube elkezdi ajánlgatni akkor morci leszek. :D

Qqts 2021.01.25. 21:40:35

@vágtázó vadmalac: amugy te ezt eskuszom elvezed. Mindig olyan buszken irod, hogy kiakasztottad a nepet..de miert?

hereverő heverő 2021.01.25. 21:41:20

@SelyemSonkaPini: gondolom a kék osztriga volt az a hely?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 21:41:46

@SirLemming: senkinek se merném megmutatni a youtube ajánlásait per pillanat :D

SelyemSonkaPini 2021.01.25. 21:41:58

@nyunyo.de.balboa: Igen ? Radnóti anyázott, nem a Dani ? Én tőle ismerem ezt a szófordulatot...

Qqts 2021.01.25. 21:42:42

@SelyemSonkaPini: nem lehetek a te mindened. En itten mar senki mindene leszek!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 21:42:51

@SelyemSonkaPini: szakítottunk, végeztem veled :( :DDDDDD

SelyemSonkaPini 2021.01.25. 21:43:08

@hereverő heverő: Nem játszom meg, hogy nem tudom mi az...
De sose voltam még ott....
Én a 2nemús ligában vagyok

MsIreneAdler 2021.01.25. 21:43:14

@vágtázó vadmalac: Józsi egy igazi jótét lélek :D!
Szupi! Akkor az én kis sékeleimre már nincs is szükséged, ugye?

SelyemSonkaPini 2021.01.25. 21:44:28

@Qqts:
"NEm leszek játékszered ha már a mindened nem lehetek...
Lófaszt Neked... De nem nekem...."
Van egy ilyen dal....

Spitzbaue® 2021.01.25. 21:45:05

@kipcsak harcos: Az avatárod számomra full szimpi, mert a pacal a kedvenc ételem, és már az oviban is csülköspacal volt a jelem.

Sziszikém, ne vedd magadra, te nem olyan vagy. Másmilyen, de nem merem ideírni.

A búvárruhésat meg különben is a Malac írta először, ő meg úgyis abcúg.

nyunyo.de.balboa 2021.01.25. 21:45:15

@úgymond olvasó mmkk: nekem Ancsin Bodó nem tetszik 220 centi magas azt nem mer felugrani (nincs önbizalmuk)
a kis Máthé meg a Szita a kezdő átlövőbe úgy ,hogy egy fejjel alacsonyabbak.(vagy kettővel)

franciák brutál erős kézilabdát nyomnak , de a norvégok még rosszabbak lettek volna (azok futnak mint a mérgezett egerek)

SelyemSonkaPini 2021.01.25. 21:45:27

@úgymond olvasó mmkk: Ugyanmár gyöngyöm! Minket nem ingat meg egy kis liason (vagy hogy a picsába írják)

2021.01.25. 21:46:41

@Niemandhäuser: ó, ezt nem tudtam, h ha rákattintok, odaugrik.:] thx..:D

"Lehet egy véleményem: osszál meg egy-két hasonló Mohamedeset afgán, szaúdi vagy francia blogokon, elérhetőségeid megadásával (címeddel, neveddel)! Szívesen."

"te qrva soxor ki lettél baxxva by cipó(fejű nagyúr) :-DDD"

most akkor illik/lehet sixx testi adottságain viccelődni, v nem? v csak nekem nem lehet?;]

ennyi erővel azt is tanácsolhattad volna, h építsek időgépet, és szálasis gúnyrajzokat szórjak a munkaszolgálatos nagyapámmal 1944 végén mo-n, csak mert szted ízléstelenül humorizáltam egy olyan emberrel, aki abból kereste éveken keresztül a fizetését, h másokat savazott (sokszor a jó ízlés határain túlmenően). nem értelek.:/

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 21:46:47

@Qqts: felesleges, csalárd a fiatalember, minden szabad nőnek felajánlkozik, lassan ármándót is lekörözi :(( :DDDDDDDD de azért köszönöm ♥

Qqts 2021.01.25. 21:47:33

@úgymond olvasó mmkk: ilyenek ezek, fullos nok vannak mellettuk, de nem birnak magukkal. Telhetetlenek

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 21:48:54

@nyunyo.de.balboa: ez igaz, inkább a franciák. szerintem itt lesz a vége, de ez az eredmény az én várakozásaimat már felülmúlta.

Qqts 2021.01.25. 21:49:19

@vágtázó vadmalac: nezd! En vicces vagyok. Megmutatom neked, hogy mi vicces. Pl ez: youtu.be/CLzMPM1anl4

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 21:51:01

@SelyemSonkaPini: egy nem.. de négy, öt.. hát, nem tudom.

2021.01.25. 21:52:50

@Qqts: nem leszek álszent, időnként tényleg üdvösebb az, ha vmi műbalhén pörögnek a népek (mert ezt a mostanit abszolút annak érzem), mintha n-edjére leírják, h bálint haja hogyan áll éppen, dani faszvakargatása meg felháborította őket (csilliomodjára is).

az örökös ekg-zás, ill. egyetértés az a halál és unalom melegágya, a vita (ld. latin megfelelőjét) meg maga az élet (kedvenc mondásom: két zsidó, három vélemény - leginkább ennek köszönhető ominózus népcsoport szellemi felülemelkedése a történelem folyamán. és a legtöbb esetben nem verték egymást agyon a nézetkülönbségeik megvitatásának közepette.)

HufnágelSteve 2021.01.25. 21:53:38

@vágtázó vadmalac: Malacka még mindig nem érted (nincs rajtad sapka se). Aki nincs itt, nem jár ide, azon nem illik. Egymással, magadon, a nickeddel vagy máséval lehet, a benti ápoltakon szintén, mivel ezt vállalták. Én már tökéletesebb vagyok a búvárruhánál, mert a gömb a tökéletes alak :P

cavanagh 2021.01.25. 21:54:23

@vágtázó vadmalac: ez a "szellemi felülemelkedés" borzasztóan arrogáns

Fálki 2021.01.25. 21:56:14

@HufnágelSteve: Ha szerinted ez itt, ezen a fórimon legitim, akkor semmit nem tudsz erről a kozossegrol.

Vagy ha tudsz, akkor még rosszabb.

Rrami 2021.01.25. 21:57:04

Na nézzük a gazdákat, ma állítólag bevisznek nekik egy halom trágyát.

TheLynx70 2021.01.25. 21:57:36

Mindenkit üdvözlök! :) Nehéz másfél napon vagyok túl, nekem nem melegvizem nem volt, hanem nem volt víz! :( Talán most jó, de még mindig feldúlt vagyok. :)

2021.01.25. 21:57:58

@vágtázó vadmalac: ne foglalkozz mar ezzel, sixx ennel sokkal tobbet megenged maganak masokkal szemben es akkor meg a penzert vasarolt velemenyeit es egyeb dolgait nem is emlitenem, szegyellje magat az aki vedi

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.25. 21:58:19

@vágtázó vadmalac: ne már malac, mi a jó édesmézeslepényért nem bírod azt ha valahol nyugalom van, és mindenki szépen issza a kakaóját, és nem akarja a másikat megenni??
nekem nincs veled bajom de néha le kell nyugodni a picsába, és nem folyton szítani a feszültséget..föleg ilyen mesterséges mód.

2021.01.25. 21:58:28

@Qqts: én a jézusgyalázó zsé-humort csipolom, bocsi.:'D

www.youtube.com/watch?v=nHfTeaXmsLA

Ármándójózsi 2021.01.25. 21:59:10

Ppupu csapóóó, merre vagy??? Így hogy kapcsoljak oda??? :S

MsIreneAdler 2021.01.25. 21:59:12

@TheLynx70: ó te szegény! Minden rendben már?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 21:59:19

Sziasztok, szép estét! :)
Tegnap úgy, de úgy elaludtam az érdekfeszítő öfin, hogy csak na. :D Utána meg inkább olvastam hajnalig.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 21:59:45

ugyanitt száraz kukorica eladó, ha valaki szégyenében a sarokban kukoricán kívánna térgyepelni. ajándék hamuval, amit lehet szórni.

SelyemSonkaPini 2021.01.25. 22:00:24

@Qqts: Ez tényleg jóvót, de nem akarok nyalni ! Mármint amúgy nem...
Emígy meg hát... na mindegy, kezdődik !

Spitzbaue® 2021.01.25. 22:00:28

@vágtázó vadmalac: Én cseppet nem bántam, ha te bárki testi adottságaival viccelődtél, azt te behalóztad. Böngészd át. Összekeversz valakivel. Mégsem vagy te olyan okos? Lehet, hogy csak rossz nickre böktél, mert sixxet is eléggé dehonesztáltam.

Ha neked a (köz)felháborodás, meg mások kiakasztása okoz örömöt, csak egy olyan földrajzi/vallási közeget javasoltam, de komolyan, ahol ezt az örömöt még szélsőségesen megélheted. Én csak jót akarok neked. (Legalább annyira, mint te nekünk.)

Az időgépes ötleted is egyre jobban tetszik.

Részemről lezártam, nem olvaslak (eddig sem nagyon/mindent, mert nem is lehet ép ésszel), de remélem meg tudsz bocsájtani, hogy nem tetszett a Krisztusos képed, és ezt meg mertem írni úgy, hogy te itt ámokkocogsz (általában akkor, amikor Fálki is itt/a közelben van).

2021.01.25. 22:01:30

@HufnágelSteve: rajtam is van egy jó 5-6 kg plusz, szégyellem is.:D

@cavanagh: lehetséges, h az (mmint arrogánsan hangozhat). de ha kb. 3500 éve ezt tolják, eredményesen, akkor mégis helytálló, nemde?

tvbuzi 2021.01.25. 22:01:46

Ott van a szellem a ganyénál!!!

Cérnahuszár a naív 2021.01.25. 22:01:52

akkor hord csak a szarból készült koronádat, amit a fejedre tettél büszkén.
lehet hogy készül belőle egy mém is

tvbuzi 2021.01.25. 22:02:55

VV Tanyapini elemében van

princejesus 2021.01.25. 22:03:05

Ha rajtuk múlik rájuk rohad az a fél malac

Qqts 2021.01.25. 22:03:13

@SelyemSonkaPini: mondom vicces vagyoooook ☝

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 22:03:25

@tvbuzi: guten abend, ich hoffe, dass du einen schönen tag hattest :DDDDDDDDDDDD

Spitzbaue® 2021.01.25. 22:03:44

Vivire szavazok a héten szinte bárki ellen, de egy napig sem bírnám élőben. Az sem tetszik, hogy másodikos szinten (sem) tud olvasni. És beszélni.

princejesus 2021.01.25. 22:03:59

Kutyát vittek be, pár tyúkot meg nem mertek bevinni?

.Doktor.Szöszi. 2021.01.25. 22:04:10

én már két hete mondtam, h tehén lesz az udvaron :))

HufnágelSteve 2021.01.25. 22:04:29

@Fálki: Legitim, mert nem törvénytelen, de nem mindig illendő.

Krétagarbó 2021.01.25. 22:04:38

Nem mertek nekik élő állatokat adni kezelésbe.

MsIreneAdler 2021.01.25. 22:05:09

@TheLynx70: akkor még nincs víz? Nálunk is ez volt pár napja. Csőtörés volt az utcánkban.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 22:05:36

@.Doktor.Szöszi.: Menjél lottózni. :D Szerkik viccesek lettek volna, bikát pakoltak volna be, és nézhettük volna a küzdelmet. Tudom, csak én vagyok ilyen gonosz. :D

kipcsak harcos 2021.01.25. 22:05:41

@Niemandhäuser: írd nyugodtan, de szigorúan csak a VV-s illemtan órák keretei között :D
Tudom, hogy a vadmalac írta, de neked egyszerűbb volt válaszolni kettő az egyben.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 22:05:50

@Qqts: segítek, ahol tudok :))

@tvbuzi: napszaknak megfelelően köszöntöttelek, és kifejeztem abbéli reményemet, hogy szép napod volt.

gazo 2021.01.25. 22:06:50

Pálesz van, sült vér nincs?

tvbuzi 2021.01.25. 22:06:52

@úgymond olvasó mmkk: köszönöm, remélem, neked is szép napod volt ❤️

TheLynx70 2021.01.25. 22:07:29

Ez nekem való rész, nagy parasztlyány vagyok. :) Legalábbis láttam egy-két jószágot... :D

2021.01.25. 22:07:40

@repuloezustmokus: napokig ide se jöttem, egyeseket meg az is zavar, ha napi 1 hsz-t kipréselek magamból, ha hópihék akarnak lenni, hajrá, de én nem fogok a bocsánatukért esedezni, és "viselkedni" sem, mert nekik az sem lenne elég, egy megoldást látnának üdvösnek, h takarodjak el innen, mert ők nem óhajtanak tolerálni. egy nyilvános fórum az - sajna! - nem így müxik; aki nem szimpi, azt lehet ignorálni, jobb esetben, normális érvek mentén vitatkozni az illetővel (tudtommal senkit nem küldtem el melegebb éghajlatra, és nem is személyeskedtem az itteni gárda tagjaival, kivéve, aki vevő volt rá -> humorheroldkodás).

úgymond olvasó mmkk 2021.01.25. 22:07:48

@SirLemming: jézusom, dehogy. a gyerekek nem élnék azt túl :))))

gazo 2021.01.25. 22:07:51

Fűrészt pedig szerintem Marcinak küldték

Spitzbaue® 2021.01.25. 22:07:55

Nagyon röhögök a "szakavatott" henteseken. És a "tanácsadókon".

Krétagarbó 2021.01.25. 22:08:17

@tvbuzi: Egyedül Vivi a legény a gáton a csajok közül

VV10 Bálint 2021.01.25. 22:08:29

Dumálhattok, én meg sunyiba' megnyerem a 36 millát

SelyemSonkaPini 2021.01.25. 22:08:32

Hülye ribancok csak ülnek mint a szar !
VIVI most nyert nálam !

HufnágelSteve 2021.01.25. 22:08:45

@gazo: Én is hiányolom. Kicsit furán dolgozzák fel a röfit, ebből írhattok öfit ;)

2021.01.25. 22:08:49

Hat ez a harom picsa mit ossze fintorog, aztan ket pofara zabaltak tegnap a kolbaszt. A lesajnalt Vivi bezzeg odaallt.

Krétagarbó 2021.01.25. 22:09:59

@vágtázó vadmalac: faszt. oda mész ahova akarsz, de most hagyj már műsort nézni. te miért nem nézed?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 22:10:13

@SelyemSonkaPini: A 3 gráciának nem is adnék enni, fotoszintetizáljanak a napon.

Spitzbaue® 2021.01.25. 22:10:42

Mi az a kandi? Nagyon kandi?

MsIreneAdler 2021.01.25. 22:11:00

Na most kapcsoltam ide. Azok a luvnyák mit ülnek ott, mint a darab kaka?? Munkára fel!

Ármándójózsi 2021.01.25. 22:11:16

Éhes a lelkem, miközben fintorog, húbazmeg...

gazo 2021.01.25. 22:11:26

Marci, bezzeg a kabátos hús nem undi ugyi?

Spitzbaue® 2021.01.25. 22:11:32

@gazo: Csak akkor az asztalt vágta volna fel ;-)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 22:11:33

@MsIreneAdler: Szia!^^ Ők nem piszkolják be a kezüket, tudod? :D

TheLynx70 2021.01.25. 22:11:42

@MsIreneAdler: Ez rohadt családi ház és szétment a pincében egy csap, a vízaknában meg le kellett zárni az egészet. Elméletileg már jó, de gyakorlatilag tíz percenként nézek le a pincébe, mikor önt el a víz. :(

Krétagarbó 2021.01.25. 22:11:47

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Vivi jó ösztönnel nyomja a műsort. mert nem tattika, az tuti.

princejesus 2021.01.25. 22:12:12

@Kiégett Hobbynyúl: Dani se sokat dolgozott, állt ott mint egy fasz és dirigált

HufnágelSteve 2021.01.25. 22:12:26

@vágtázó vadmalac: Nem csesztetlek, megtették elegen és épp a rokonod dolgozzák fel, de szerencsére nem élőben, hanem már holtában.

Kosztarika 2021.01.25. 22:12:35

@úgymond olvasó mmkk:
Und warum interresiert dich, was für einen Tag hatte er?

tvbuzi 2021.01.25. 22:13:23

VV Tanyapinit megtolják a phárbajra de nem baj

gazo 2021.01.25. 22:13:56

Az nem lehet, hogy mégis Digu tért vissza a villába? Vagy a fele?

TheLynx70 2021.01.25. 22:14:29

Óóóó, egyszer megettem egy fél főtt fejet, fokhagymásan, paprikásan... Három napig hánytam és f..tam. :) Elnézést. :) Imádom!

SirLemming 2021.01.25. 22:14:31

@VV10 Bálint: Szeva, ma is fogsz zuhanyozni? Az errefelé szeretik a nők.

@úgymond olvasó mmkk: Pedig szelid, jóravaló hölgynek tűnsz. :D

@Krétagarbó: Vivi már párszor bizonyította hogy nem sírja el magát ha undi van.

2021.01.25. 22:14:35

@Niemandhäuser: áh, so, a jesus saves... kép. provokatív, sértő, elismerem, bár itt a zsindexen ez 1999 óta sztenderd, kb. csak a jobber médiumok felületein akadnának ki rajta (még azt is elismerem, h ők okkal, joggal). én amúgy bírom, ha egyenlő arányban viccelődnek, gúnyolódnak bármelyik valláson, és központi alakjain. persze, ezt most már hiába írom le, mert nem olvasol, pedig anno még ekg-ztunk is egymással!:]

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 22:14:36

@princejesus: Igen. Neki sem adnék. Zsolt gazdából kinézem, hogy megteszi. :D Szép is lenne.

tvbuzi 2021.01.25. 22:14:59

Látszik, hogy Merszi az Észbontókban brillírozott

HufnágelSteve 2021.01.25. 22:15:12

@Niemandhäuser: Kandi, kandesz: büdös, itt gusztustalan. Talán a kandisznó szagából ered pont etimológiailag.

2021.01.25. 22:15:13

@vágtázó vadmalac: egyeseknek nem vagy koser :P

Spitzbaue® 2021.01.25. 22:15:24

TéLLeg, a Puskást kellett volna a disznóvágáshoz beosztani!

SelyemSonkaPini 2021.01.25. 22:15:24

Ezek a kurvák rakásara döglenének, ha úgy adódna.....

MsIreneAdler 2021.01.25. 22:15:25

@Kiégett Hobbynyúl: oh, majdnem mondtam valamit erre, ami nem szalonképes :D (a kolbásszal, a seggükkel, meg a szájukkal kapcsolatos)

2021.01.25. 22:15:48

@Krétagarbó: nézem a mísort (is), Kréta.*.*

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 22:16:08

@VV10 Bálint: Nyerjed, nyerjed. Nem fogunk bánkódni. :D

.Zsu 2021.01.25. 22:16:37

lehet h valaki szerint malac az aki feszültségeket okoz, de ezt a kollektív ráugrást is kicsit erős sztm. nem is akartam addig belemenni ebbe, amíg Kréta írt neki megítélésem szerint normális hangnemben.
de kezdem kellemetlenül érezni magam.
ezt a közösséget olyannak ismertem meg, h meg lehet osztani egymással a különböző véleményeket.
nagyobb feszültséget látok abban h ekézve van kiindulva egy hülye mémből, ami mögött tudom h más sérelmek is vannak.
és ha már valaki kritikát kap, hadd ne legyen azért is szólva neki, mert reagál arra.
nem akarok feszkót, csak kicsit az igazságérzetem helyre akarta billenteni az egyensúlyt. :))

.Doktor.Szöszi. 2021.01.25. 22:16:38

@TheLynx70: én nyersen szoktam enni a májat, imádom :))

ui: együttérzek, nálunk a bojler krepált be...

Spitzbaue® 2021.01.25. 22:16:41

@HufnágelSteve: Köszi.

..., kanci, kandi, ... alakul a szókincsem.:-D

Krétagarbó 2021.01.25. 22:17:17

@MsIreneAdler: remélem figyeled Bála felsőtestét.

MsIreneAdler 2021.01.25. 22:18:03

@TheLynx70: az is jó! Drukkolok, hogy rendben legyen most már! Tudom, milyen a régi ház. Nekünk a villanyvezetékek gyulladtak ki... Nem víz volt, hanem tűz :D:D

.Zsu 2021.01.25. 22:18:20

na ez lesz Vivi hete? :)))

@VV10 Bálint: szeretjük amikor zuhanyzol. :)

princejesus 2021.01.25. 22:19:07

Virág a telefont se kezelheti

MsIreneAdler 2021.01.25. 22:19:46

@Krétagarbó: jóhogy. Mit gondolsz, majd Virág görbe hátát meg narancs fejét leskelem :D??

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 22:20:22

A vitába nem szólnék bele, bár tény, a képeket sem láttam, viszont én mindenkit kedveltem régebben is, amikor még csak olvastam. Malacot is csípem, elfogadom a sajátos humorát.

@MsIreneAdler: Ne tartsd magadban, nem éri meg. :D

malevil2050 2021.01.25. 22:20:28

Jól mondod . lekvár ez az egész.

2021.01.25. 22:20:31

@.Zsu: csordaszellem, mindig is volt, nem tudom mi szukseg ra, malac nem konnyu eset, de ert abbol, ha ervekkel odamond neki valaki valamit - rossz inditas miatt nem csiptem en sem, neha tul sok, de hat en is az vagyok, ezert toleralom

de max ekg, semmi szukseg ilyen felfujt szarsagokra itt

.Zsu 2021.01.25. 22:20:38

Bálint mostani pulcsiját betenném a mindenkit körbejáró piros dzseki mellé, a kukába.

Ármándójózsi 2021.01.25. 22:20:42

Na jó, Mercit végleg elengedtem...

Rrami 2021.01.25. 22:20:56

@VV10 Bálint: Mi ez az avatar? :D Meghalok rajta :D

TheLynx70 2021.01.25. 22:20:57

@.Doktor.Szöszi.: Nyersen? :D Arra még én sem vetemedem, de tetszik. :) Erről ez jut eszembe. :) „Egyszer egy népszámláló ki akart kérdezni … a máját ettem meg szép, nagy szemű babbal és jó chiantit ittam rá.” By Hannibal Lecter. :)

2021.01.25. 22:21:01

@.Zsu: ha Józsival esetleg nem házasodtok össze, én leszek a danid/renátód!:'D

HufnágelSteve 2021.01.25. 22:21:12

@Niemandhäuser: A kandi a kandikálásból kíváncsit is jelenthet, de itt argót használnak.

2021.01.25. 22:21:15

marci feje fel van puffadva

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 22:21:26

@.Doktor.Szöszi.: Te vagy az én emberem. Mindenki kiakad, hogy a májból egy jó darabot mindig elkülönítek nyersen magamnak. Egyszerűen imádom. :D

MsIreneAdler 2021.01.25. 22:22:17

@Kiégett Hobbynyúl: hát jó. Szóval a brét markolni, análozni, oboázni nem mocskos. Az ételt elkészíteni meg az. Hát menjenek a....
Jól esett :D

Krétagarbó 2021.01.25. 22:22:38

@.Zsu: az gáz, hogy nekem tetszik a pulcsi?:)

ppupu #TEAMPINI 2021.01.25. 22:23:05

Hopsz a VV-ben a szerencsétlen disznót dógozzák fel, itt meg Vadmalac feldolgozás folyik.

Közben Mercitől elhangzott a kulcs mondat: "Éhen fogunk halni". Hát ápoltak, rábasztatok

Spitzbaue® 2021.01.25. 22:23:21

@princejesus: Virgács betartja a jó feleség 10 parancsolatát. P. Rolit v.színűleg ebben a szellemben nevelték:
1. Légy alázatos és szófogadó férjed irányában.
2. Tiszteld és becsüld férjedet, mert ő az úr a házban.
3. Ha férjedtől sokat kívánsz, a sok jó megárt.
4. Férjed kedvenc ételét mindig készítsd.
5. Elégedj meg a férjeddel és ne nézz másokra.
6. A te házadban se nyelveskedj és máshová se járj pletykálkodni.
7. A férjed másutt is jól mulat, ne vedd azt rossz néven tőle, mert az erősíti idegeit.
8. Ne költsd a pénzed puccos ruhákra, legszebb az egyszerű asszony.
9. Ha olykor férjed megver, az azért van, mert az asszony verve jó.
10. Hallgass, ha a férjed beszél.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.25. 22:24:06

@vágtázó vadmalac: drága malac, nekem most kicsit olyan vagy, mint a kisgyerek aki beleugrik a másik homokvárába, majd csodálkozik hogy nem kap nápolyit.
több röfögést, és kevesebb túrást. egyébként én nem akarom hogy elmenj, csak néha olyan vad vagy.

Krétagarbó 2021.01.25. 22:24:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én is azt néztem, szar éjszakája lehetett.

Cérnahuszár a naív 2021.01.25. 22:24:35

bocánat mindenkitől, elértem a határaimat

Spitzbaue® 2021.01.25. 22:24:43

@VV10 Velőtrázó Vélemény: 28 pect alatt tegnap megette mind a 4 kg csokit.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.25. 22:24:49

@tvbuzi: nagy szemétség volt nekik házitejet adni, nincsenek hozzászokva, semmi nem fog megmaradni bennük...

gazo 2021.01.25. 22:25:02

Remélem főzniük kell olyanokat hogy pl pacal, kakashere pörkölt, szalontüdő. Stb. Marci tényleg éhenhalna.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 22:25:08

@MsIreneAdler: :DDD Pont így, ez a felfogásuk.
Ez az elkényelmesedett világ hozadéka. Nem ám megdolgozunk az ételért, nem, megvesszük készen. Ezek a lányok -kivéve Vivit- valóban éhenahlnának egy tanyán, vagy csak tojást ennének.

2021.01.25. 22:25:42

@Kiégett Hobbynyúl: @VV10 Velőtrázó Vélemény: majd rajzolok nektek vmi - szigorúan píszí - mémet ecczer, hálábú'.^^
<3

Kultimann 2021.01.25. 22:26:00

Én már csak poénból is Moht és Virágot küldeném holnapra jószágot ellátni :D

ppupu #TEAMPINI 2021.01.25. 22:26:37

Mindenkitől elnézést kérek, hogy nem voltam itt és ezért Vadmalac elszabadult... Ha lehet bocsássatok meg nekem, ígérem később elverem a sonkáját és törlöm a számítógépét. Szeressük egymást, (nem fijúk nem úgy gondoltam) Zárjuk le a históriát. Lehet???
Nem kell válaszolni.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.25. 22:26:45

@Kiégett Hobbynyúl: örülök, h nem vagyok egyedül ezzel :))

.Zsu 2021.01.25. 22:27:04

@vágtázó vadmalac: Józsival mindennek vége. :(((
de tudod h mit mondok erre: jópénzért persze :D (vki erre tanított)

HufnágelSteve 2021.01.25. 22:28:03

@.Zsu: Én csípem Malackát, csak néha "túltolja". Én igazi flaszterbunkó vagyok, ezért igyekszem mostanában hagyni megérni a dolgokat, mielőtt leírnám, amitől tudálékos f.sznak is tűnhetek.

TheLynx70 2021.01.25. 22:28:18

@MsIreneAdler: Na, itt már oltani sem tudnék. :) Most frankó, mert van víz, de lehet a pincében is ömlik, akkor viszont az egész kerületét én fogom fizetni. :) Mondjuk a tesóm ezermester, átment Mekkelekbe, remek szeletelt eledelt teszek eledelnek elejbe... :D:D

MsIreneAdler 2021.01.25. 22:28:55

@Kiégett Hobbynyúl: egyébként láttad Virágot tojást sütni? Azt is nyersen ennék. Fú az ilyen lusta, fintorgós pinik nagyon fel tudnak húzni.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.25. 22:29:00

@Niemandhäuser: Ezt már nyomtatom is ki és teszem ki a házban mindenhova. Ha többet nem írnék semmit, akkor itt nálunk más elvek vannak és háááát... :D

tvbuzi 2021.01.25. 22:29:06

Merci és Dani fog ganyézni

2021.01.25. 22:29:26

Sixxrol amugy ez mindent elmond: "A Hogyvolt nevű blog viszont a saját homokozóm, ahol nem csak azt döntöm el én, hogy ki kapja meg a dömpert, hanem azt is, hogy ki megy a kurva anyjába. Ha a Hogyvolton valaki elkezd emberkedni, arra nem szoktam válaszolni, hanem egyből kitiltom. Ha visszajön, akkor kitiltom megint, és így tovább. Csinálhatjuk ezt az idők végezetéig is. Nekem csak egy gombnyomás, de neki oda kell menni, e-mail címet megadni, regisztrálni, még egyszer beírni a kommentet, stb."

Krétagarbó 2021.01.25. 22:29:50

@.Doktor.Szöszi.: gondolod? szerintem csak szimplán nem tudják majd meginni az íze és az illata miatt. A csapvíz gondolatától rosszul voltak tegnap.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 22:29:53

@vágtázó vadmalac: Most kezdjek el rettegni? :D Najóóóó, nem. :-))))
@.Doktor.Szöszi.: Dehogy. A máj egyébként nagyon is egészséges, főleg télen. Tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal. :D

.Zsu 2021.01.25. 22:30:03

@Krétagarbó: aha.

neem, dehogy gáz :DD
na de ha már itt tartunk: nekem Merci piros melegítő szettje tetszik :)))

ppupu #TEAMPINI 2021.01.25. 22:30:09

@tvbuzi: Ne kóstógass nem csillámpóni vagyok, hanem teve :D

2021.01.25. 22:30:09

@repuloezustmokus: nem mondom, h nincs igazad, Móki.:'] infantilis vagyok kissé.:D

2021.01.25. 22:30:36

@ppupu: kuldj mar be egy kis teveszart, legyen cigijuk abbol

tvbuzi 2021.01.25. 22:30:48

VV Anikó végre nem csapkodja az asztalt olyan intenzíven

SirLemming 2021.01.25. 22:30:57

@Cérnahuszár invexo: Volt határellenőrzés? Sor nagy? Covidteszt jó fénymásolva? :D

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nem volt ez a csörte olyan egyoldalú se előzmények nélküli.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.25. 22:31:07

@vágtázó vadmalac: na akkor ezt megbeszéltem
és innentol tessek rofogni:D

MsIreneAdler 2021.01.25. 22:31:40

@.Zsu: na erre azt mondom, hogy a nagy büdös francokat! Te itt házassággal rendezed az adósságot, én meg csengetek tovább. Hát persze :D:D

HufnágelSteve 2021.01.25. 22:32:09

@gazo: Finnyásak, én ezeket imádom.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.25. 22:32:18

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Basszus mekkora ötlet...:DDDD Van még Camel cigi ?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 22:32:30

@MsIreneAdler: Láttam... végig azon gondolkodtam, hogy ebből mi lesz, minek szánta? Tükörtojás újragondolva? :D
@repuloezustmokus: Sajnálni fogom őket, amikor nem lesz más alternatíva. Legalább az alap túlélést kötelezővé tenném. :)

Spitzbaue® 2021.01.25. 22:32:34

@ppupu: Már a nejemnek is felhívtam a figyelmét főleg a 7. és a 9. pontra, de a többi sem rossz.
Sajnos/hál'Istennek ma már nem így van. Szar lehetett az az idő, amikor nem volt az embernek társa. Mert ha eszerint élnénk, a feleség nem lehetne társ.

tvbuzi 2021.01.25. 22:32:51

Fru cukiskodik. Kérem a konténert!

Cimili2 2021.01.25. 22:34:11

mi volt?? most értem ide.

MsIreneAdler 2021.01.25. 22:34:12

@repuloezustmokus: jujj tényleg! Gyerekkoromban csattogós tojásnak hívtam!
És úgy kell mondani : innenStől :)

Krétagarbó 2021.01.25. 22:34:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: be tudjuk fejezni? ha elolvastad, amit írtam, a lényege nem sixx személyéről szólt. Kár ezen lovagolni.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.25. 22:34:21

Szép dolog, hogy így 70 nap után jutnak el oda, hogy mit is kéne csinálni a villamesternek

princejesus 2021.01.25. 22:36:00

Virág nem meri a többieknek elmondani a véleményét?

2021.01.25. 22:36:54

@Krétagarbó: elolvastam, de en ugrom ha ezt a kretent barki is pozitiv kontextusban emliti es van ra okom, nem a kitiltas, mivel az is kovetkezmeny volt, te meg ezt fogadd el

MsIreneAdler 2021.01.25. 22:36:55

@TheLynx70: akkor most már múkodj!!

@Kiégett Hobbynyúl: tényleg nem vagyok egy vaskallapos, de hogy az ATM előbb megy, mint egy redves tükörtojás... Az már ultra gáz.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.25. 22:36:56

@Cimili2: A villaban feldolgoztak egy disznót, aztán kicsi rész nekem kimaradt... rájöttek hogy dzsuva van és hogy Virág rossz villamester

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 22:36:59

@tvbuzi: Adj helyet magad mellett... :DDDD
@Cimili2: Szia!^^Beköszöntött a tanyavilág.Cserekereskedelem lesz, amit melóztak azért vehetnek kaját. Egyébként disznót próbáltak bontani, Vivi tejet fejt a műtehénből, most pedig kitárgyalták, hogy Vircsike miért nem volt jó villamester. :D

Adamadam 2021.01.25. 22:37:15

Láttátok azt a szendvicssütőt? Blöe...

SirLemming 2021.01.25. 22:37:18

@ppupu: Munkaszervezés lenne kb a második dolog amire rámennék ha beköltöznék.... o.O

@MsIreneAdler: Uh. Ettől félek viszont. Nagy volt a kár?

Cimili2 2021.01.25. 22:37:19

@Krétagarbó: jut eszembe, azt pont olvastam pár órája és ekg.

HufnágelSteve 2021.01.25. 22:37:26

Virág most is csak dumál Proliúrral, míg a többiek takarítanak.

pomac 2021.01.25. 22:37:37

volt ott fertő dögivel , csoda hogy megették ami ott készült :D

TheLynx70 2021.01.25. 22:37:43

@Kiégett Hobbynyúl: Most olvasom, te is nyersen? :D Egyszer megpróbálom. :D De egyszer megkóstolok egy népszámlálót is, lassan úgyis időszerű. :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 22:38:16

@princejesus: Az csak Daniellának megy, mert majd ő továbbítja, mint szócső. :D
@MsIreneAdler: Az. Jellemzi a beteg társadalmat. :-( Sebaj, legyen az ő gondjuk, én az erdőben is megtalálom, mi az ehető, miben van víz. :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.25. 22:38:17

@MsIreneAdler: én azért szercsizem az atm-met mert abban mindig van pénz, csak bedugok egy kártyát, aztán jön a pénz

Krétagarbó 2021.01.25. 22:38:31

@.Zsu: az sem rossz. de azért utcára nem mennék ki benne:) Titokban tetszene:)

tvbuzi 2021.01.25. 22:38:36

Virág ezek után még jobban utálja majd Mercit

Cimili2 2021.01.25. 22:38:38

@Kiégett Hobbynyúl: ó köszi szépen!! a virdzsit félig mar láttam.

MsIreneAdler 2021.01.25. 22:38:39

@repuloezustmokus: hát csattogott, mikor a cukorral kikeverték nekem :)

princejesus 2021.01.25. 22:39:21

Virág milyen szemmel nézett Mercire

TheLynx70 2021.01.25. 22:39:23

@ppupu: Miért, mit csinált Malac? Idővel visszaolvasok, csak idő kellene. :-)

HufnágelSteve 2021.01.25. 22:39:24

Jó választás volt trágyázóknak ;)

ppupu #TEAMPINI 2021.01.25. 22:39:24

Baj lesz... most Virág lesz féltékeny, mert Hélium P.Roli úrral megy ganyézni.... uhhh

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 22:40:19

@TheLynx70: Igen. Nagyon szeretem mindegyiket. :D Népszámlálót kihagyom, csak végszükség esetén.
@Cimili2: Szívesen. :))

gazo 2021.01.25. 22:41:11

@MsIreneAdler: piskótasütéskor nagy tömegekben lehetett lopkodni, de sietni kellett, mielőtt muter belevágta a lisztet :)

ppupu #TEAMPINI 2021.01.25. 22:41:23

@TheLynx70: Mindenki máshogy ítéli meg... koncentrálj most a trágyázókra... :DDD

MsIreneAdler 2021.01.25. 22:41:53

@SirLemming: nem, szerencsére. Egyszer, mikor a villabybojler füstölt el, otthon voltam szabin, teljesen random szerdai napon. Aztán a villanyóra szikrázott, az még szép is lett volna, ha nem az enyém lett volna...

TheLynx70 2021.01.25. 22:42:08

Szarvasmarha trágya = tehénszar! :D

pomac 2021.01.25. 22:42:09

mennyit ásítgat a gazda :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.25. 22:42:11

most megyek és megeszem nyersen a krémet

ppupu #TEAMPINI 2021.01.25. 22:42:16

Bírom a gazdát... jó a dumája

Adamadam 2021.01.25. 22:42:46

Merciről egyre kevésbé hiszem el, hogy asztalos

HufnágelSteve 2021.01.25. 22:42:59

"Láttam már talicskát, kapát"-Dani. "Nézzük hol van benne a kapa?"-a gazda. "Szarvasmarha kaki" by Merci.

2021.01.25. 22:43:02

van igazolasuk a munkaltatotol?

Kosztarika 2021.01.25. 22:43:31

Dani nem undorodik a sz@rtól.
Mostanában sűrűn találkozik vele. ;)

MsIreneAdler 2021.01.25. 22:43:40

@repuloezustmokus: ez amolyan Virág féle atm, be kell dugni itt is, az stimmel, de pénz nem jön :)

ppupu #TEAMPINI 2021.01.25. 22:43:41

Hogy örülhetnek a Campona környékén a szagnak... ha ha ha h a

Cimili2 2021.01.25. 22:43:58

@Adamadam: tuti kitalált karakter.
dani jól túrja a földet.

SirLemming 2021.01.25. 22:43:59

Má tudom Dani mi. A vidékimen.
Merci viszont...

Miért a villa a jó eszköz erre? Amilyen városi vagyok lapáttal állnék neki.

.Zsu 2021.01.25. 22:44:04

@HufnágelSteve:
csak kicsit soknak éreztem, és ezért írtam amit írtam. ha már malac túltol valamit, sztm az ekézés is túl lett tolva így összességében :))
de persze gyomorfekélye se legyen senkinek a visszafojtott rosszérzésektől.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.25. 22:44:11

@Kosztarika: De genyaaaa vagy :DDDDDDDDD USB3 ? :DDDDDD

.Doktor.Szöszi. 2021.01.25. 22:44:37

egyébként november 1. után tilos akár szerves, akár szervetlen trágyát kiszórni...majd még jól meg is büntetik őket :))

tvbuzi 2021.01.25. 22:44:51

Merszike megint pontot szerzett az Észbontókban

princejesus 2021.01.25. 22:44:59

Remélem visznek haza Covidot

Gia 2021.01.25. 22:45:02

De uncsi ez a melós rész..

ppupu #TEAMPINI 2021.01.25. 22:45:04

@SirLemming: Lapáttal ez nem megy, gyerekkoromban megtanultam, a villa az igazi hidd el :D

Ármándójózsi 2021.01.25. 22:45:19

Jó ki felkúrós öfi a mai, de a gazda az biziny Tesó!

MsIreneAdler 2021.01.25. 22:45:21

@gazo: én liszttel is szerettem :)

HufnágelSteve 2021.01.25. 22:45:39

A gazda sajátos humorú, szimpatikus ;)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 22:45:42

Mercike reménykedik, hamar végeznek. :D Az egy másik világ banyek.
@Kosztarika: Jaj. :DDDDDDD
@ppupu: Ott sem árt, ha egyszer természeteset látnak. :DD

Ármándójózsi 2021.01.25. 22:46:54

@.Doktor.Szöszi.: ❤️❤️❤️
Találd ki kinek?

.Doktor.Szöszi. 2021.01.25. 22:46:55

@Cimili2: valami okos kitalálta, jogszabály van rá..és életszerűtlen is..:/

Ego0123 2021.01.25. 22:47:04

@ppupu: Szembe van a rózsanemesítő, oda jó lehetne.

Adamadam 2021.01.25. 22:47:10

Merci kemény egy óra munka után meg akar halni

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 22:47:13

@HufnágelSteve: @MsIreneAdler: Zsolt gazda volt a legjobb arc az évadában is. Ott is csíptem. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.25. 22:47:17

Mérnem a szutyki kis Virágot küldték a Danikával?

gazo 2021.01.25. 22:47:35

Nem hiszem el, hogy Marci nem szórta nyakon magát egy kis finom trágyával

tvbuzi 2021.01.25. 22:47:45

Dani miért szedi le a tehénszart kézzel a villáról??

Kosztarika 2021.01.25. 22:47:46

@Ármándójózsi:
Szerintem a Farm-ban volt ez Zsóti, nem?

.Zsu 2021.01.25. 22:48:07

@Gia: eléggé

viszont Mercinek jól áll ez a trágyázás vmiért :D

ppupu #TEAMPINI 2021.01.25. 22:48:54

A gazda a rabszolgákkal elugorhatna ide hozzánk itt is lenne egy kis dolog.

pomac 2021.01.25. 22:49:06

@Kiégett Hobbynyúl: mert hol szerepelt ,milyen műsorban?

Cimili2 2021.01.25. 22:49:07

@Kiégett Hobbynyúl: jaaaa, azert volt ismerős. a műsort nem láttam szerintem, csak az előzeteseket. ancsa miatt nem bírtam nézni.

Ármándójózsi 2021.01.25. 22:49:09

@Kosztarika: Húúúú, nem tudom. De lehet.

SirLemming 2021.01.25. 22:49:30

@ppupu: Aha. Tehát a tevetrágya is hasonló? Max ürgét öntöttem.

Vivi istenítette Zsoltit Bálint hogy forgatta a szemét. :D
Merci de gáz volt... vajh sz*ros lábbal bemennek?

princejesus 2021.01.25. 22:49:46

A szart jól széthordták

2021.01.25. 22:49:58

Marci beult a tragyas talicskaba most meg leul a pokrocra, Kavboj detto

HufnágelSteve 2021.01.25. 22:50:14

@Kosztarika: Szerintem az másik TV adó, gondolom a Házasodna gazdában.

Krétagarbó 2021.01.25. 22:50:17

@tvbuzi: fétis, tényleg szereti a szart

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 22:50:29

@pomac: Van ez a Házasodna a gazda. Na abban szerepelt Zsolt. Ott is ezt a stílust tolta végig. Szívatta a csajokat a traktorral is. :DDD
@Cimili2: Megértem. Ancsa ott katasztrófa. :D

Ármándójózsi 2021.01.25. 22:50:49

Vaandaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

TheLynx70 2021.01.25. 22:50:56

Mivel ismerem a sz@rok szagát, a legbüdösebb a macskasz@r és a disznósz@r. A ló, szarvasmarha, juh, baromfi elbújhat mellette. :-) Empirikus tapasztalás. :)

Rrami 2021.01.25. 22:51:41

@ppupu: most a tevetermékre gondolsz? :D

Krétagarbó 2021.01.25. 22:52:18

Én büszke vagyok rád! Egy igazi ...(para, ja nem) gazda vagy!

pomac 2021.01.25. 22:52:23

@SirLemming: még a szarostalicska is benn volt :D

.Zsu 2021.01.25. 22:52:34

@TheLynx70: ezdejó skill :D "ismerem a szarok szagát"

ppupu #TEAMPINI 2021.01.25. 22:52:43

@SirLemming: nagyapámnak segítettem tehénistállót ganyézni... de még mindig jobb a tehénszar mint a disznószar.. az fertelmesen büdös.

Ármándójózsi 2021.01.25. 22:52:46

@MsIreneAdler: Nem tudok várniiiiiiiii!!!
Vandaaaaaaaaaaaaaa

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.25. 22:52:47

Amúgy mit tippeltek mennyi ideig villázták a tehénkakit?

Kosztarika 2021.01.25. 22:52:48

Na, ki meri először megnézni Renátót? Ha túléli, jelezzen. Én még gyűjtöm az erőt hozzá. Meg keresek Xanaxot.

Gia 2021.01.25. 22:52:51

@Krétagarbó: nem maradt együtt a csajjal,akit választott.

Spitzbaue® 2021.01.25. 22:54:25

@Ármándójózsi: Gondolom Gy. Őzike meg otthon feszengve nézi a BV-t, és drukkol, hogy Vanda nem legyen nála sokkal jobb. A rossz hír az, hogy Gyögyőnek senki ellen nincs esélye.

MsIreneAdler 2021.01.25. 22:54:29

@Ármándójózsi: szinte látom, ahogy rátapadtál a tévédre, mint valami pókember :D

Gia 2021.01.25. 22:54:29

Még jó,hogy nem Virág ment Danival.Egyből elhervadt volna ott a trágyaföldön..

SirLemming 2021.01.25. 22:54:35

@TheLynx70: Macska. Az. Öl. Pusztít. És nehezebb levakarni a bakancsról mint bármi mást.

@Ármándójózsi: Telefonálj be neki oszt kérd meg a kezéjét nekije.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 22:54:40

@Kosztarika: Most még az se dühít fel... vagy mégis, de majd elválik. (Főleg ha megint elkezdi a mindenki hülye, csak én nem, szokásos szöveget.

Krétagarbó 2021.01.25. 22:55:09

@TheLynx70: a macska tényleg büdi. nagyon.

pomac 2021.01.25. 22:55:11

@Kiégett Hobbynyúl: annyira mazoista már nem vagyok hogy, azt is nézzem ,de akkor jó lehetett :)

Ármándójózsi 2021.01.25. 22:55:46

Amúgy, nem tud valaki szólni Vandusnak, akár azok közül akik csak olvasnak itt, hogy regisztráljon egy nicket azt jöjjön kommentelni??? Naaaaa, légysziiiiiiiiiii!!!

Spitzbaue® 2021.01.25. 22:55:46

@Kosztarika: Van valahol nem fizetős link? Én, egy életem, egy halálom, megnézném.

Kosztarika 2021.01.25. 22:56:32

@ppupu: Azt hiszem. Állítólag este 9 után látható. -es Ancsa is mondta, meg ki is írták.

HufnágelSteve 2021.01.25. 22:56:58

@Niemandhäuser: Remélem Gőzekét végleg elrabolták az ufók.

Krétagarbó 2021.01.25. 22:57:26

@Gia: akkor még van remény Vivinek

2021.01.25. 22:57:39

@.Doktor.Szöszi.: ketlem hogy nitraterzekeny terulet lenne a campona azon resze

Ármándójózsi 2021.01.25. 22:57:57

@tvbuzi: Nekem nincs olyan és biztos nem is foglalkozna vele...

Spitzbaue® 2021.01.25. 22:58:07

@TheLynx70: És a cica, amikor végzett, kb. 3 mm-ről meg is szagolja. Ilyenkor azt találgatja, hogy mi a faxt evett, amitől ilyen büdöset xart?

Kosztarika 2021.01.25. 22:58:27

@Ármándójózsi: minek arra a pár napra, míg kitartanál mellette? :))))

.Doktor.Szöszi. 2021.01.25. 22:58:53

@ppupu: @Kosztarika: fent van a videó rtlmost pluszon, de fizetős :/

2021.01.25. 22:59:07

@Ármándójózsi: nemhogy bekövetnéd instán, és lehet, felhívna, adás alatt, és üzenhetnél a hv-kommentszekciónak.:O utána olyan dzsukel celeb lennél, h nem csak a lyányok, de még a fiúk is mind össze akarnának pörögni veled (ofkorsz, én is:D)!

Cimili2 2021.01.25. 22:59:33

@SirLemming: nem meri.sajnos nem meri.:DD

HufnágelSteve 2021.01.25. 22:59:59

@tvbuzi: Most lelomboztál, rájöttem, hogy csak visszadobják trágyázás gyanánt.

MsIreneAdler 2021.01.25. 23:00:00

@.Doktor.Szöszi.: hála a jóégnek! Így tuti nem nézem meg, hiába vagyok kíváncsi :).

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.25. 23:00:01

@pomac: Az volt az egyetlen az évad, amit kivételesen megnéztem, és igen, csak Zsolt gazda miatt. :D
@MsIreneAdler: Az az egy évad elég is volt belőle, annyira ne bánd. :)

Kosztarika 2021.01.25. 23:00:28

@Ármándójózsi: Legfeljebb Platon-i. Megfilozofálnád, hogy miért akarod mégis megdugni.

Gia 2021.01.25. 23:01:15

@.Doktor.Szöszi.: 3 napig meg lehet nézni ingyé.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.25. 23:01:20

@Kosztarika: 33 Xanaxot vegyél be mielőtt nekifutsz :D

tvbuzi 2021.01.25. 23:01:23

Vanda a milyen csini ❤️

Spitzbaue® 2021.01.25. 23:01:23

Vanda gatyája csúnyán elszakadt! Ejjj.