Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X71-72 – Látáskép, garázdaság, 8000 kalória és megaposzt

2021. január 25. 16:08 - Fálki

O bella ciao, bella ciao, bella ciao , ciao, ciao, Fálki nem tűnt el, se nem távozott angolosan, se semmi ilyesmi, egyszerűen annyi történt, hogy a posztíróknak is vannak olyan napjaik, amikor nincs erre 3-4 órájuk/poszt. Meg ugye hétvége is volt, meg főcsoportdöntő és épp A nagy pénzrablást is darálni kellett. Nagy örömmel hallom, hogy az EKG-csoport és a kommentszekció dinoszauruszai is visszatértek a nagy elvonulásból.. Egyre izgalmasabb a VV, igaz? :D
kepernyofelvetel_504_egyedi.png




Ma duplaHV lesz, mert szombaton kiválasztódás volt és koncert, aztán pedig újabb tematikus hét vette kezdetét.
A gyomorrontás utáni PP-t kapjuk porondmesternek, kíváncsi vagyok hogy ma is lesz-e promózva a párkapcsolati erőszak elleni kamukampány, amit folytatnak most.. Talán korábban kellett volna gondolkodni.
Szavazósdi van arról, hogy mi benn az erősorrend.. Mármint az ápoltak dobálják egymásra a jeleket és a sarat, ami egy olyan szegmens, amiből mindig van vita. Tényleg semmit nem kell ezekkel a majmokkal csinálni, csak meg kell kerni őket, hogy egymás előtt beszéljenek egymásról és garantált a kutyapicsázás.
Mercinél Moh, Robi, Merci a TOP3, magát csak azért rakja oda, hogy legyen legalább egy ilyen előkelő helyezése és bár nem nevetnek rajta, de valamennyire viccesnek tartja magát. Segítek Húsos HéliumTörpe: Rajtad nevetnek, csak veled nem. Kinn is, benn is. A melled még mindig szép egyébként. Virág a hetedik és Vivi van a végén és itt mar kezdődik is a kiakadás, Virág ugyanis nem érti.
Mohnál is hetedik Virág és megint nem érti. Vivinél is ugyanott van, Bálintnál viszont a hatodik, de már ez sem elég jó neki. Nem mutatják vagy nem számított, de Frunál is csak utolsó előtti az análkirálynő és már jön a gőz a füléből.
Bálint azt a hibát is elköveti, hogy Danit a harmadik helyre teszi, Moh-t pedig a másodikra és ez már bizony két rosszpont a Danivirág párosnál.

kepernyofelvetel_506_egyedi.png

kepernyofelvetel_507_egyedi.png

kepernyofelvetel_508_egyedi.png




A két szerelmes a halószobában kutyázza a többieket és Virágba beleégett a fosch7-es. Ha majd kiesel kislány, akkor Anikóval együtt kesereghettek azon, hogy mennyire jelentéktelen karakterek voltatok mindketten. Csak amíg Anikóban annyi volt, addig benned sokkal több, csak Te is rossz vonatra szálltál fel és innen már sajnos nincs visszaút. De rakja a szenet ebbe a mozdonyba továbbra is, bizony, s nem hiszi, hogy unalmas lenne ebben a játékban. De.
Kimondja Ő is, hogy van neki ottbent egy szerelme. Ugye látta a kisasszony, hogy a másik szerelmesek hogy végezték? Mármint láttad is vagy csak nézted? Csak látta..
S nyilván nem ugyanaz a szituáció és megint oda jutunk, hogy gondolkodás nélkül nagyon nehéz lehet az élet. Mert egy pillanatra sem fordul meg a fejükben az, hogy a 85-15 se Moh mellett volt; hogy senkinek nem jött meg be az elvonulás…
Dani megnyugtatja a tulajdonát, hogy amíg ugyanúgy ahogy Ő is, Virág is 110%-ot nyújt mindenben, addig nem lehet baj. Megint másik filmet nézünk, mert nincs emlékem arról, hogy ezek ketten mikor és miben nyújtottak extrát.
Előkerül még a tisztelet, az őszinteség és a segítség is és nem elfogultságból mondják, de Ők a legjobbak, na. Meg Tom Brady.


Hideg víz ugye nincs, úgyhogy vizet melegítenek és azzal megy a fürdés. Az egész videó nem érne egy kalap semmit se, ha Moh épp nem jönne ki a Wcről dolgavégeztével és telitenyérrel, öt ujjal nem markolászná épp Merci legnagyobb vágyát. Ami most valószínűleg nem nagy, de ettől még az emberünk csuklóig a gatyában ellenőrzi, hogy a koronaékszerek megvannak-e még az output után.
Pár másodperc vízügyi megbeszélés után természetesen kézmosás nélkül már fordul is ki az ajtón… De hogy eszébe se jutott kezet mosni, az még a farokmarkolászáson is túltesz… Hányinger. Ezeket a videókat vajon miért nem mutatják meg nekik, amikor nevelni próbálják őket?

kepernyofelvetel_512_egyedi.png

kepernyofelvetel_514_egyedi.png



Bálint igazi focista, Ő már megszokta ezt, simán megfürdik így is… Aki futballozott mar bármilyen szinten, az tudja, hogy főleg idegenben nem ritka az, amikor a vendégcsapatnak nem jut meleg víz…
Proli és hű követője együtt zuhanyoznak és bizony a férfiember zuhanyzás közben a kisdolgát is elvégzi… Nem ritka ez köztünk, csak nekem pl van annyi eszem, hogy nem a falat célzom ilyenkor.. Ő meg azt. Aztán otthagyja a levizelt felületet öblítés vagy takarítás nélkül… Ez vajon nem ütközik a villaszabályzatba? A fosch7es meg mindig a fosch7ességen van kiakadva, aztán a maga primkó módján azon viccelődik, hogy mennyire menő is az, hogy Ők nem akartak folytatni az öko életmódot. Borzasztó, hogy mennyire buta ez a lány.
kepernyofelvetel_518_egyedi.png

Másnap reggel szokás szerint Robi és Bálint az első két felkelő és velem együtt Ők is sokkot kapnak azon, hogy mekkora mocsok veszi őket körül.

kepernyofelvetel_520_egyedi.png

kepernyofelvetel_521_egyedi.png

kepernyofelvetel_522_egyedi.png
Virág, mint aktuális villamester próbál keménykedni, hogy majd Ő nekiállítja a munkának a fiúkat, mert itt most Ő parancsol. Takarítani nem fog és a hűtő ajtaját se csukja be maga után, de majd amikor Ő kiadja parancsba, hogy takarítás, akkor majd mindenki ugrani fog. Várjá, hogy is volt az a 110%?
Virág arra hivatkozik baszdmeg, hogy nem írja a szabálykönyv, hogy Ő köteles eltakarítani saját maga után. Baszdmeg. Mondjuk szerintem azt se írja a szabálykönyv, hogy nem lehet szemetet dobálni annak az ágyába, aki ilyeneket beszél…
Robi szerint egy új villalakó fog születni abból a gusztustalan dzsuvából, amit a konyhában hagynak maguk után.

kepernyofelvetel_523_egyedi.png

kepernyofelvetel_524_egyedi.png



Vivi felülkerekedett azon, hogy fel akarta adni a játékot és már egyáltalán nem szomorú, hanem konkrétan pozitívan áll mindenhez. Szerintem pedig Te és a pinid csak figyelemre vágytatok.. Ahogy már korábban is.

Produkciók következnek kéremszépen, előszór az acroyoga csoport párosbemutatója:
Fru és Robi, valamint Mörszi és Moh.
Dani és a dédnagymamám szoknyáját büszkén viselő Virág a két műsorvezető, természetesen minden angolul zajlik, hisz a cél a világ meghódítása. Flower megkér mindenkit, hogy üljön a TV-re és kezdődhet a show!
kepernyofelvetel_527_egyedi.png
Az előadás közben Robi lehúzza Fru egyik zokniját, ami szerintem minimum vetkőztetésnek minősül, gondolom Renátó se elnézőbb és meg is indult az RTL stúdiója felé.. Végülis útbaesik neki úgyis, mivel Szolnokra megy vasárnap családi ebédre és csicskításra a Tímár-rezidenciára.
A két lány közül annak ellenére Fruzsina az ügyesebb egyébként, hogy jól látható sportmentes életmódot folytatott Ő is valószínűleg egész életében, mert a koordinációja siralmas.
De az előadás végén a kitartott figurát nagyon szépen csinálja, jár a taps.

kepernyofelvetel_528_egyedi.png

kepernyofelvetel_531_egyedi.png

kepernyofelvetel_532_egyedi.png



VV10Villaband in da house és az, amire egész héten készültek: a Dance Monkey c. sláger meggyalázása. Robi és Vivi mutatja be a zenekart, gondolom mindenki lefigyelte a héten hogy ki melyik hangszert bűvöli, nem vesztegetném erre a karaktert.
Az előadás hamis, borzasztóan hamis, nagyon nagyon nagyon hamis, így azt gondolom, hogy az Ellenpélda duó mindhárom tagja magabiztosan várhatja a tavaszi és nyári falunapokat… Lesz a VV10Villabandnek fellépése bőven, mi pedig mehetünk előzenekarnak.

Vivi gitározására egyszerűen szavak sincsenek, annyira lassan, ritmustalanul és mindenkitől függetlenül penget. Ez kell nekünk. Aki nem tudná, Ő az Ellenpélda duó harmadik tagja. A másik kettő pedig pontZsu és jómagam volnánk.
Rendesen rossz volt ez. De legalább nem prosztórossz, hanem volt benne munkájuk es akartak Ők, csak ennyire futotta.
kepernyofelvetel_537_egyedi.png

Újabb belső feszültséggenerálás: ki érzi magát veszélyben és ki biztonsági zónában a kiválasztás előtt. Felesleges percek ezek, mindenki tudja.
Vivi és Fru rakják magukat az előbbi, a többiek az utóbbi kalapba. Nabumm.
kepernyofelvetel_538_egyedi.png

Lööööööööööevéééél.
Dani olvassa fel: a VV szabályzata szerint értesítik az ápoltakat, ha kint a való életben történik valami valamelyik szerettükkel és most ez a rendhagyó esemény történt.
Fruzsinának ki kell mennie a riportba és ott közlik vele a hírt. Persze mindenki azonnal megfeszül, idős rokonok vannak, korona, miegymás, barmi lehet.
kepernyofelvetel_540_egyedi.png
Fruzsinával közlik, hogy szerelme, VV10Renátó előzetesben van garázdaságért, hivatalos személy elleni erőszakért és párkapcsolati erőszakért. A pontos információkat nem közlik vele, de kémeim jelentették, hogy szombat este 23 óra körül egy ingerült állapotban lévő állampolgár jelent meg a ValóVilág épülete előtt és hangos „DE HÁT LEVETTE A ZOKNIDAT” üvöltésekkel közeledett a villa külső falai felé. A nála lévő fodrászkellékekkel próbálta felfeszíteni a villaajtót, ásni próbált egy alagutat és a biztonsági emberek megérkezése után dulakodásba kezdett azokkal.
Najó, ez csak az én fejemben lévő verzió.
A valóság ezzel szemben az, hogy Danit hívják ki a riportba, ahol az apukája közli vele, hogy érkezni fog a kisöcsi. Nem a villába, hanem majd ha ennek vége, akkor születik egy újabb proli úr.
kepernyofelvetel_542_egyedi.png
Valami bulika is van a nehéz hét után, ami közben Dani megosztja csalódottságát Bálinttal, meg a korábbi sorrendfelállításos dolog miatt.
Balint megváltozott és amúgy is csak neki, mármint Daninak köszönheti a kinti népszerűséget is, meg a bentit is, mert miatta álltak csak Bálint mögé az ember minden párbaj előtt, blabla.
kepernyofelvetel_544_egyedi.pngkepernyofelvetel_545_egyedi.png


Közben Vivi és Robi a fürdőben tattikáznak és Robi folyamatosan vmi új lila kendőről beszél. Nem egyszeri nyelvbotlás volt, hanem többször is arra célozgat, hogyha esetleg a kiválasztás előtt az Vivire kerülne, akkor kire és hogyan kellene szavazni. De hogy kerülne oda lila kendó? Remélem nem leszünk megint felbaszva azzal, hogy valami kamujutalom címszóval lila kendőket kapnak…
kepernyofelvetel_546_egyedi.pngkepernyofelvetel_547_egyedi.png

Sziasztok villalakók! Kiválasztáska lesz.
Előtte smalltalk és VV10VMVirág (Valóvilág10villamesterVirág) bénázása a bőrönddel, kendővel, borítékokkal és csak azért HV-zom le a smalltalk részt, mert remélem hogy PP kicsit felkérdezi őket erről a párkapcsolati erőszak témáról, ha már Ő lett odaállítva a téma mellé majomnak.
Mohnak nincs lila kendője, ezt majd holnap tudjuk meg hogy miért. Gondolom visszakapták a meleg vizet 3 nap után, cserébe a kendőért… Édes istenem.
Fruzsi a kiszemelt beszélgetőpartner, kisvideót is mutatnak neki arról, hogy mennyire rosszul helyezkedett mindig, kiesett mindig akinek drukkolt, aztán a szerelme is és végül láss csodát világ, amikor normális emberek közé került, akkor normálisan kezdett el viselkedni és jól érzi magát, mert pozitívan áll hozzá. Jó reggelt kívánok, Tímár Fruzsina.
Vivi agonizálásáról is van pár perc, erre aztán tényleg senki nem kíváncsi, láttuk már sokszor.
Kezdődjön a móka:
Bálint: Vivi, szedd össze magad és ne basszál fel többet, mert kedvellek
Vivi: Fru, mert nem beszélgetnek
Merci: Virág, mert megsértett és barátok voltunk, de most már nem.
Virág: Merci, soha nem is voltunk barátok, dikk
Fru: Vivi, mert nem fér bele az, hogy fel akartad adni
Moh: Vivi, mert megbeszéltük
Robi: Vivi, tessék megoldani a problémáidat
Dani: Moh, szokásos dolgok

Vivi a kiválasztott!
kepernyofelvetel_548_egyedi.png



Vasárnapi rész:
Ma is PP van, ezúttal Salt N Pepa pólóban… Ejj, mennyire adom én ezt.
kepernyofelvetel_549_egyedi.png
Ah, push it
Push it good
Ah, push it
Push it real good

Ébredeznek az ápoltak, Robi és Bálint megint el vannak szörnyedve a konyha állapotán, aztán egy kis lelkizés arról, hogy ki milyen, mi és mennyire zavarta a proli urat, semmi extra.
Aztán levél és tiktok csellendzs. Ez minek van? Komolyan kérdezem ismét.. Azt értem én, hogy az insta az új youtube és a tiktok az új insta, de ha oda megy a tartalomgyártás, akkor azt osszák meg ott, aztán akit érdekel, az majd követi ott ezt a bohóckodást.
Táncikálni kell most is, nagyon izgalmas dolog ez immár negyvennyolcadszorra.
kepernyofelvetel_550_egyedi.pngkepernyofelvetel_555_egyedi.png

Mindenki szelfitáncol, Fru szokás szerint aerobikelemekkel fűszerezve, Moh az asztalon, aztán Mercikével, Virág a fürdőben és akkor mi van? Semmi, halál unalmas ez.
Vivi a hálóban csinálja/csinálta és elkezdik kollektíven basztatni, hogy csinálják együtt. El van ez itt túlozva.
Vivinél miért van két telefon?
Dani a nappaliban nyomja, Fruzsi pedig hozzá mer szólni az emberhez és ez bizony már Virágnál sem fér bele. Nézi. És. Hozzá. Is. Szól. Az. Ő. Pasijához.
Komolyan, mi történik itt a fejekben baszdmeg???
kepernyofelvetel_558_egyedi.pngkepernyofelvetel_559_egyedi.png

Melegvíz-gate levélben. Biztos voltam benne, hogy ezzel se szívatják őket hosszútávon, csak lesz pár nap riogatás, aztán megint visszaáll minden az eredeti állapotra.
Vivi olvassa fel és a végén Robi megdicséri, hogy nagyon sokat fejlődött olvasásban. Szilágyi Vivien 21 évesen fejlődik olvasásban. Hagyok időt.
Szavazás lesz arról, hogy Moh egyedül bűnhődjön és legyen újra meleg víz vagy se. Nyilván lesz, mindenki arra szavaz, Robin kívül, aki vállalná egy hétig a közösségi büntetést.
Mohról pedig lekerül a kendő.
Micsoda izgalmak.
Nem.
kepernyofelvetel_560_egyedi.png

Löööööööevél.
Természetesen Vivi olvassa, mert ha nagyon rákap, akkor lehet hogy még egy olyan ritka és csodálatos dolog is a kezébe kerülhet egyszer, amit mi egyszerű halandók csak úgy hívunk: könyv.
Én tényleg nagyon szurkolok neked VV10Pini, hogy 2021ben olvass majd el egy könyvet. Nem baj ha színezős vagy nagy képek vannak benne.. Csak úgy tényleg, érezz rá.
Belenéz, hogy nagyjából mi is lehet benne és jelzi a többieknek, hogy ennek nem nagyon fog örülni senki.
kepernyofelvetel_562_egyedi.png
Gondolom akkor mi itt kint nagyon.
Kezdetét veszi a gazdálkodás hete.
Sikítás.
kepernyofelvetel_563_egyedi.png
Olvasd már azt a kurva papírt, javasolja Dani.
Sikítás.
Zsolt gazda lesz a góré. Ezt a csávót ismernem kellene valami másik RTL-es műsorból? Vagy ezkiez?
kepernyofelvetel_565_egyedi.png
Azt ehetik a héten amit megtermelnek, de lesz piac is, ahol lehet cserélni, ennek okán lehet pattani és MINDEN kaját kivinni a raktárba.
kepernyofelvetel_564_egyedi.png
A csajokban bekapcsol a reflex: Ha elveszik, akkor előtte be kell zabálni belőle.
Mercike, Fruzsi és Vivi azonnal rámarnak a csokira és indul a zabálás.
Kóla!!! Azt is gyorsan nagyon sokat kell inni, mert holnaptól nem lesz.
Merci előtt az ágyon konkrétan 7 csoki, kezében az 1,75 Coke és csodálkozik, hogy mitől szedett fel 10 kilót 2 hónap alatt.
Moh kolbászt pusztít, Vivi fagyit eszik pohárból.

kepernyofelvetel_572_egyedi.png

kepernyofelvetel_573_egyedi.png

kepernyofelvetel_575_egyedi.png



Mufffájjj enni gyorsan, hangzik a szlogen, hisz meg fog szűnni a luxus. S anélkül ugye ennek az egésznek mi értelme van… Jóhogy rezsit nem kell fizetni, ugye, Mercike?
Jégkrém!!! Abból is meg kell enni gyorsan egy fél dobozzal… Az asztalosnak a csoki, a gumicukor és a cukros üdítő fog hiányozni a legjobban, mert nem szereti a csapvizet. Leszel Te annyira szomjas életem, hogy imadni fogod.
8-an vannak benn a Villában, de szerintem volt benn legalabb 20 emberre elegendő édesség… Csodálkoznak, hogy dagadnak.
Én itt felajanlanám majd nekik azt is, hogy vagy luxus és kaja lesz vagy csövesség és cigi.


Első feladatként össze kell rakni egy disznópuzzle-t és meg kell nevezni a részeit. Az összerakás nagy nehezen megy, segítenek nekik a vonalak, de aztán a malac részeit már úgy keverik, ahogy illik. De ezért nem ekézném őket nagyon, mert szerintem a magyar városi átlagember se tudná. Én mondjuk pont tudom, mert apám böllér is és nekem is szerette volna átadni azt a tudást… Meg nyilván vannak még olyanok, akik jártak mar disznóvágáson ésvagy valahonnan tudjak a részeket, de általánosságban szerintem annyit tudnak az emberek erről, hogy a multi polcain hol melyik húsfajta található.
kepernyofelvetel_578_egyedi.pngkepernyofelvetel_579_egyedi.png
Van még itt nekünk egy priceless értekezés Moh-tól a felsálról, ami nekem nagyon fájt. Aki nem látta, nézze vissza, minden pillanata arany. Volt ott szó sálakról, nyakról, négykézlábállásról, fenékről...
Egy pár órát biztosan elszórakoztak ezzel az ápoltak legalább, addig se volt hiszti.

Jutalmul paraszttálat kapnak ezek a parasztkezdemények, hurka, kolbász, hagyma, paprika.. Minden van. Én meg ebben a pillanatban váltanék át fotoszintézisre, mert ezeket én mind-mind utálom. Na jó, a paradicsomot megenném, de a húsfélékre szerveznék valami bizniszt… És gyanítom lenne is ott arra kereslet, hogy húst adok zöldségért.

kepernyofelvetel_580_egyedi.png

kepernyofelvetel_581_egyedi.png

kepernyofelvetel_582_egyedi.png


Remélem azok a szponzorvizek is csak most jártak és nem maradtak benn nekik, mert akkor az rögtön nem stimmel.

Visszatekintés van a tegnapi kiválasztódásra, ami után jön a már várva várt iszapbirkó cicaharc a két szőkeség között. Nyolc percen keresztül megy a fingreszelés, amit Dani kezd el Merci felkérdezésével miközben Virág a fürdőben hallgatozik és mindenki a következő szavakat ismételgeti különböző szövegkörnyezetben: ledegradál, vélemény, köszönöm, túlgondol, csalódás.

kepernyofelvetel_583_egyedi.png

kepernyofelvetel_584_egyedi.png

kepernyofelvetel_585_egyedi.png

kepernyofelvetel_586_egyedi.png



A segges asztalos szerint Ő rossz szándék nélkül mondta amit mondott, nem akarta bántani Virágot és csak azt szeretné, ha Virág nem Dani seggében lógna egész nap – de hát az fordítva szokott lenni, haha- , hanem máskor is felvállalná a véleményét, nem csak a táblánál.
Virág szerint pedig nem is voltak soha barátok és Mercikének nincs fogalma a barátság szó jelentésről.

kepernyofelvetel_587_egyedi.png

kepernyofelvetel_588_egyedi.png




Remélem nem arra megy ki ez az egész, hogy szerencsétlen Vivit majd arra motiválja rá mindenki, hogy Virágot hívja ki.

Borzasztóan unalmas es szar rész volt ez a mai.
kepernyofelvetel_589_egyedi.png

2091 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PYT 2021.01.27. 00:37:35

@PYT: (ez különben nem igaz, mármint az eleje;)

2021.01.27. 00:37:38

@.Doktor.Szöszi.: pont eza cselendzs benne, h előbb-utóbb azok is kezdjenek megbomlani, akik eddig csak konteóként sütögették, h mi egyazon skizo ufónauta urak lennénk, azt várom, h legközelebb már saját magukat is gyanúsítgassák, h ők én vagyok/mi vagyunk. akkor majd elégedetten hátradőlhetek, és dörzsölhetem a mellső lábaimat, a mém-karikatúrához méltó mód. (vége csattanóként meg elárulom majd, h én vagyok/voltam sixx is, és lezárom az egész hv-t, miután mkit kibannoltam.:Đ)

Fálki 2021.01.27. 00:37:50

@PYT: Az nagyon rossz lenne, ha en ezt elkepzelnem, mert akkor leirnam és lenne itt pislogas :D

PYT 2021.01.27. 00:38:55

@Fálki: xdddddd ha csak pislogás lenne...

PYT 2021.01.27. 00:40:21

@.Zsu: nanáhogy! IMÁDÁS for all time! ;)

.Zsu 2021.01.27. 00:41:21

@vágtázó vadmalac: istenem és te lennél sixx :DDD
ezen most nagyon nevetek. jaj. bárcsak.

.Zsu 2021.01.27. 00:42:09

@PYT: egyenruhás katoliku lánysuli?

PYT 2021.01.27. 00:44:26

@.Doktor.Szöszi.: szebb az igaz, de csakis ha visszavágja a sövényt az arcán, testén, fején.. ;) így most nem annyira látom a különbséget.. ;)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 00:47:29

@.Zsu: nekem sixx képregényei hiányoznak...zseniálisan művelte

télleg @Fálki: nem akarsz egyszer képregényes hv-t írni? lécci lécci...tuti minden bűnöd meg lenne bocsájtva :P :DD

PYT 2021.01.27. 00:47:47

@.Zsu: az az, de egyenruha csak vasárnap és ünnepeken volt kötelező, hétköznap nem, de voltak azért vicces dolgok, pl térd fölött végződő ruha, croptop, bármi ujjatlan cucc szigorúan tiltólistás volt... totál Matula-fíling, de azért annyira nem volt szigorkodás... ;)

Fálki 2021.01.27. 00:49:49

@.Doktor.Szöszi.: Gondolkodtam rajta, de... De nekem meg ponthogy azok nem tetszettek igazan.

S az ott nehez kenyer.. Nem a technikai resze, mert az sima ugy, de ott tortenetet is kellene meselni, meg nemi humort is rakni bele, meg azert a ram jellemzo kikacsintasokat is.

Ahhoz vagy vmi nagyonfasza vagy vmi nagyonrossz resz kellene...

Gondolkodom még azert rajta.

Fálki 2021.01.27. 00:50:15

@.Doktor.Szöszi.: Marmint minden itteni vagy tenyleg az osszes? :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 00:50:23

@PYT: ok, a szakállnak tényleg mennie kell, de hajának csak egy kis igazításra van szüksége, az nekem tetszik :P :D

PYT 2021.01.27. 00:51:05

@vágtázó vadmalac: nem és nem xdddd csak a polgárpukkasztás stimmel, de az inkább a vízöntő mivoltomból fakad (na jó, meg ebből is;), de nagyjából már kinőttem abból is.. ;)

PYT 2021.01.27. 00:51:50

@.Doktor.Szöszi.: jahhát hátul, mindenképp, azt rettenet ód elcseszte neki Rencsula..

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 00:55:34

@Fálki: az attól függ! :P

de ha egyszer megcsinálod, és nem sülne el jól, előre mondom, nem én hoztam fel XDD

nekem a mindentegybeírós is tetszett, jól követhető volt, pedig az öfit nem is láttam akkor :)

Fálki 2021.01.27. 00:58:41

@.Doktor.Szöszi.:

Szerintem sem volt az anynira rossz, mint amennyire lenyomták, de mar akkor is irtam, hogy egy proba volt, vallaltam a kockazatot, hogy lehet a tobbsegnek nem fog tetszeni.

De az a nagy fujjolas ott nyilvan a szemelyemnek is szolt.

PYT 2021.01.27. 01:00:32

@Fálki: herr komissar bitte, ha már szóba került, csak érintőleg futottam át a tegnapi kommentfolyamot, aztán besokalltam és inkább hagytam a fenébe, de muszáj elmondanom, hogy nekem nagyon is bejövősi volt a megaposztod, úgy tartalmát, mint stílusát tekintve; miközben olvastam, pont az jutott eszembe egyből, hogy ez eddig a legsixxesebb posztod, bár biztosan nem szándékoltan, de mégis, ő írt ilyen méla undorral sokszor az ápoltakról, és én bírtam a fanyarságát ugyanúgy, mint a humorosabb hangvételű posztjait, szal részemről megalájk a megaposztra (no nyalizás, csak akartam, hogy tudd;))

Fálki 2021.01.27. 01:02:25

@PYT: Ksozonom szépen, nagyon kedves toled :)

Fálki 2021.01.27. 01:05:52

Na mivan, mindenki privizik? :D

Ha elég volt mára mindenkinek, akkor zarjuk a cirkuszt :D

PYT 2021.01.27. 01:06:54

@Fálki: nm, szívbű jött.. :)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 01:07:08

@Fálki: tudnék kérdéseket feltenni Neked az akkori történésekkel kapcsolatban, de nyilván nem fogok...

Fálki 2021.01.27. 01:10:16

@PYT: Nocsak.. Mosthogy a vadkan meg a masik kan sincs itt, rogton megy a szivecskezes? :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 01:13:16

@Fálki: tessék tőlem is kapsz egyet:

PYT 2021.01.27. 01:14:58

@Fálki: lebuktam, nekem annyi... ;)

PYT 2021.01.27. 01:15:44

@.Doktor.Szöszi.: szép álmokat re, de az utolsózásról ne is álmodj! ;))

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 01:16:58

@PYT: mondjuk arról pont nem szeretnék álmodni!

PYT 2021.01.27. 01:21:12

@.Doktor.Szöszi.: megértem, de azt látod, hogy Fálki miről álmodozik? mindkettőnket összetömörített itt egy komiban, szívecskékkel... valami threesome-ra tippelnék, te? ;)

Fálki 2021.01.27. 01:27:25

@PYT: Muhahaha, rossz tipp. Lusta voltam csak.. Nem szeretem az ilyen kettonel tobb resztvevos mokakat..

Kozuleket pedig nem tudnek valasztani, annyira bájosak vagytok, szóval menjetek csak csiripelni Armandoval meg a malaccal.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 01:31:13

@PYT: vagy csak gyorsan túl akart esni rajt(unk)

PYT 2021.01.27. 01:33:53

@Fálki: oh excellente, azt én se szeressem, mert hol van ott az intimacy,? ;) bár, ha jobban belegondolok, a lustaságot sem ;pp

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 01:34:14

@Fálki: olvasok a gondolataidban, látod

PYT 2021.01.27. 01:34:43

@.Doktor.Szöszi.: gyorsaságot se szeressük, ügye? ;)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 01:37:13

@PYT: jól beszélsz! se lustaságot, se gyorsaságot!

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 01:40:27

@Fálki: ....hagynánk már békén...;-)

Fálki 2021.01.27. 01:45:31

@.Doktor.Szöszi.: O bella ciao, bella ciao, bella ciao , ciao, ciao,

PYT 2021.01.27. 02:00:22

@vágtázó vadmalac: kész szerencse, hogy visszagörgettem desktop nézetre váltva, mert eddig ezt nem láttam, pedig én kértem, hogy hv-zd le, és köszi, mert ugyan kicsit elvetted a kedvem, de ha igényes munka, akkor azért csak belenéznék (gyengém az igényes munka) thx noch einmal. :)

PYT 2021.01.27. 02:03:19

UTOLSÓÓÓÓ!!!!!! ™©® ♡♡♡♡♡♡♡

PYT 2021.01.27. 02:23:27

@Fálki: neeeeeeee!!!!! hát hogy lehetsz te ilyen, ilyen, ilyeeeen... xddd

SirLemming 2021.01.27. 03:30:58

@readonlyvv: Kihasználja helyzeti előnyét hogy ő biza még nem csicsika így nyugodt szívvel be tud még írni ezzel megtörve az illúziót, hogy a hölgy valóban utolsó üzit ejtett mintegy saját maga által lezárva az éjszakai műszak tradícionális évődését.

ficekence 2021.01.27. 07:20:48

Jó reggelt! Rengeteg a komment, csak lájtosan olvastam.

Azért a lányokat nem írnám le ennyire, bár elég szarul álltak a feladathoz, ami ugye becsületbeli ügy.
Vidéki lyány vagyok 1-2 disznóvágást megéltem már, nálam a az iszonyat ott kezdődött amikor leszúrták a disznót. Az a hang beleég az ember jobbik lelkébe, még a szüleimet is utáltam abban a pillanatban. Persze mindenki tudta, ezért soha nem mulasztották el, megkérni, hogy tartsam a tálat, fogjam a lábát, stb. Utálom a belsőségeket nézni nem birom a tüdőt, a vesét. Az én konyhámba még soha nem főtt pacal és csak halálom után fog. Esetleg.
Na ebből kiindulva inkább megértéssel nevettem rajtuk, :))) A fejük végig epic. :))

5 jó thlirrelt kérni igazi lelketlenség, mert nálam akár 100-as lista is lehet. :))
Így hajnalban:
Tökéletes másolat
Tortura
Legbelső félelem /itt muszáj Amerikai história X, bocs
Dejavu
Mindig az ördöggel,,, ez a legutolsó amit láttam a Netflixen, szerintem szenzációs, Tarantinós.

MsIreneAdler 2021.01.27. 09:00:32

@Ármándójózsi:
hu.m.wikipedia.org/wiki/Hangulatjel

Nix köpős hangulatjel :). Az elveszett mignonok felett érzett bánatomat akartam kifejezni a sok vesszővel '' '!

Ármándójózsi 2021.01.27. 09:31:52

@MsIreneAdler: Nagyon szépen köszönöm, megtanultam egy életre!

MsIreneAdler 2021.01.27. 11:27:26

@Ármándójózsi: áh, már szerencsére elmúlt a mingon ehetnékem, de este nagyon felzaklatódtam a hírére, hogy van és ott létezik a hűtődben :D

Gia 2021.01.27. 11:32:15

@ficekence: Megfogom nézni ezek közül azokat a filmeket,amiket nem láttam,köszi!A Tortúra nekem is nagyon tetszett!

Ármándójózsi 2021.01.27. 12:42:41

Az jó film valóban. Van új topic!!!

Fálki 2021.01.27. 13:16:56

@MsIreneAdler: Szerintem csak azert mondta, hogy odacsalogasson.

Ármándójózsi 2021.01.27. 13:24:13

@MsIreneAdler: Mit létezik, egyenesen él a hűtőmben!!! Ha akarom, kijön magától. :D

MsIreneAdler 2021.01.27. 13:42:34

@Fálki: gondolod, csalinak használná a sütiket, én ezt alig akarom elhinni... Nem olyannak ismertem őt én meg, hogy nőket akarjon behálózni :)

@Ármándójózsi: tyű, de csábító! Mignon, ami magától kimászik a hűtőből, nyami :D

Fálki 2021.01.27. 13:43:46

@MsIreneAdler: Neeeem, szerintem sem olyan. Sőt. Ez távolabb áll tőle, mint tőlem a cigányozás :D

MsIreneAdler 2021.01.27. 14:09:10

@Fálki: látom én! Átírhatná a nevét Ármándó-cölibátus-józsira nem :)?
Jó, hát a kövi posztnál még egy sárkányra is rámozdult...ehhh. Félek, sokfele kéne osztanom azt a....minyont :)

Ármándójózsi 2021.01.27. 18:41:38

Nincs mignon, nincs itt semmiféle látnivaló, kérem haladjanak tovább...

ficekence 2021.01.28. 05:26:10

@Gia: Pedig elég régi filmek, csak az utolsó új. Nem bánod meg, többször nézős mind. :)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 21:57:16

nem győz...
akkó öccá

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:43:37

Pedig valahol tuti van mignon.

Fálki 2021.01.28. 23:45:09

@MsIreneAdler: :D :D :D

Nagyon rohogok, az egyik topikban még tuti találsz :D

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:50:12

@Fálki: nem mondod? Egy ideje emlegeti :). Ma, ha láttam volna, szerintem vettem volna egyet!

Fálki 2021.01.28. 23:51:20

@MsIreneAdler: Most épp ezzel próbál hódítani :D

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:54:18

@Fálki: szerintem nem rossz trükk :). Mással is szokott próbálkozni?

MsIreneAdler 2021.01.28. 23:58:44

@Fálki: :D:D
Sejtettem. Látom én hogy félénk srác, alig ismerkedik :)

Fálki 2021.01.28. 23:59:34

@MsIreneAdler: Tapasztalatlan még.. Kell neki egy kis lokes és akkor fel fog tudni szabadulni.

En szurkolok neki :D

MsIreneAdler 2021.01.29. 00:02:08

@Fálki: majd te kiokosítod :) hidd el én is szurkolok neki :D

Fálki 2021.01.29. 00:03:03

@MsIreneAdler: Itt en vagyok az, aki az ifju padawan lehetne és tanulhatna a mestertől.

MsIreneAdler 2021.01.29. 00:04:35

@Fálki: ne szerénykedj, szerintem bőven jedi vagy ám te is.

MsIreneAdler 2021.01.29. 00:09:38

@Fálki: oké oké :D Én elhiszem,ha így van. Én nem értek hozzá!

Ármándójózsi 2021.01.29. 01:28:08

Mi a tosz??? :O :O :O
Elszabadult a topic...

Gia 2021.01.29. 08:33:33

Munka előtt veszek mignont..:-)

MsIreneAdler 2021.01.29. 09:32:09

Én végül rozsos zsemlét vettem :)

Ármándójózsi 2021.01.29. 10:27:04

@MsIreneAdler: Akkor mignonom már megint csak nekem van!!! :PPP

Ármándójózsi 2021.01.29. 18:10:15

@MsIreneAdler: Hívj csak nyugodtan mignon dealer-nek. :DDD

MsIreneAdler 2021.01.31. 23:23:58

Nálam jobban senki nem örül, hogy te örülsz :)
süti beállítások módosítása