Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X70 – Javuló tendencia

2021. január 23. 17:01 - dmr94

Peti ismét bemindenezett állapotban fogad minket, ennek állít emléket a bejegyzés végi galéria ám előtte nézzük hogyan telt az ápoltak utolsó "tanulós" napja. Minden bizonnyal a tetőfokára hágott már a fáradtság és a stressz a benti mostoha körülmények miatt, így egy kis meditációs foglalkozás várja őket, ami 8 darab polifoam matracban és néhány percnyi fetrengésben ölt testet, hogy nehogy kibillentse aktívnak még véletlenül sem nevezhető mindennapjaik komfortzónájából a villalakókat.

vv10x70_06.png

Fru agya nyilván Renátón jár közben, Vivi elgondolkozik (sic!) és a gyantát hiányolja bár utóbb rájön, hogy teljesen mindegy mert a szőrtelenítő krém már kimarta az egész „tanösvényt” az orrából. Dani instant horkolós mélyalvásba szenderül mert állítása szerint kimerült és nyűgös, Robinak nem sikerül lemennie alfába, Merci és Virág gondolatai pedig említést sem érdemelnek. Moh inkább a motivációs tréneri vonalra szándékozik lépni és a létminimum alatt élők Szabó Péterét igyekszik megformálni, így ebben a rendkívül kompetitív mezőnyben Bálint maga a Zen Buddha, ahogy egyedüliként képes nyugton maradni és elraktározni magába valami hasznosat az egészből.

Mohnak talán bűntudata támadt az előző napi történések miatt, így a seggénél megragadva kapja fel és dönti ágyba a szobába lépő Mercit majd puszilgatja végig ezáltal egy kanos hősszerelmes és egy a gyerekével játszó szülő szürreális keverékét megalkotva. A békülős dedózásból szó szerint csak a köldökbe fújás hiányzik de legalább a kislány boldog mert újra nőnek van titulálva és mert kapott cigit mint az kiderül a jelenet közben.

vv10x70_13.png

Vivi eszmefuttatása a konyhában: ő még álmában is gondolkodik, ez milyen menő már! Állítása szerint ő éber alvó mióta beköltöztek, Robi nem érti, én még ennyire sem, Bálint idegei pedig kötélből, hogy mindezt hallgatni tudja. A lány viszont állítása szerint örül a reggeli klasszikus zenés ébresztőnek mert ettől műveltebbnek érzi magát. Mutatjuk, így örül neki:

vv10x70_19.png

Ha nem lenne elég mindez, Bálint még rátesz egy kis trombitálással és furulyázással, amivel a DaniVirág párosnál húzza ki kicsit a gyufát. Látjuk, ahogy Moh megint "elfelejti" a súlyokat felcsatolni, majd következik a jógaóra. Moh és Merci relatíve jól nyomják, Renátó legnagyobb örömére Fru és Robi is, Virágék már kevésbé sikeresek de a blokk zömét ismét Vivi bájos(?) bénázása teszi ki. Párja szerint neki mindenhol súlypontja van és látjuk is, ahogy a hármasból a legtöbb munkát minden bizonnyal a seggfogdosó spotter szerepét betöltő Moh végzi. Önkritikája legalább mindkettőjüknek van, Vivi szerint a fejlődése leginkább abban merül ki, hogy egyre kevesebbet sikítozik a gyakorlatok közben.

A zenélést illetően sincs túl szignifikáns előrehaladás, a táncoló majom mindenesetre találó metaforája lehet "művészeinknek", én pedig konstatálhatom, hogy sikerült a Való Világból megismernem egy zenét, ami lassan másfél milliárd megtekintésnél jár a YouTube-on. Dani gitáros házi praktikákat igyekszik osztani Vivinek, Robi izomból fogja be a furulya lyukait, Bálint pedig már szinte egész nap trombitálva közlekedik. Csak nehogy a végén Gina galambok képében reinkarnálódott rokonai rabolják el, mint ahogy a denevérek Lusta Dicket a Macskafogóban.

Egy főpróba erejéig összeáll a zenekar és egyszerre szólhat mind a 4 hangszer, amit nehéz jellemezni de talán a szubadditivitás és a negatív szinergia jöhet szóba, mint szalonképes jelzők. A tanárok nehezen leplezik véleményüket és tájékoztatják a bentieket, hogy készüljenek, mert itt bizony koncertezni kell holnap. Ez még Bálintot is lesokkolja pedig a legkevésbé pont neki kell szégyenkeznie. A kulcs azonban a JAVULÓ TENDENCIA, ami ennek a hétnek egyértelműen a sláger eufemizmusa és tudhatjuk, hogy ahányszor elhangzik, akkor az azt jelenti, hogy ugyanolyan szar a produktum, mint azelőtt.

vv10x70_42.png

vv10x70_43.png

Sajnos angolórából is ez az utolsó, nem is értem Bandi bá hogy bírja ezt az elképesztő színvonalat. Dani nagyon motivált és lelkes, önbizalma is az egekben amikor az angol királynővel való találkozást szimulálják, ami természetesen nem Mr. Prolinak lenne megtiszteltetés hanem nyilván fordítva. Kovács úr még valami olyan megjegyzést is tesz, hogy ő ezelőtt sosem tanult angolul, ami csak további kérdéseket vet fel. Endrú felolvas nekik egy történetet, ami gyakorlatilag a villalét mesei köntösben, majd többnyire hiába várja, hogy leessen nekik a tantusz. Robinál és Vivinél teljes homály, Fru kapizsgálja de aztán random stúdiókról nyökög, egyedül Bálint értette meg a "tanulságot". PP helyesen tapint rá Merci fejlődésére, azaz, hogy a lány már magyarul is elfelejtett beszélni.

vv10x70_51.png

Csilla is értékeléssel zárja a hetet, hátha sikerült átadni valamit a fenntarthatóság kapcsán, elégedettnek persze nem elégedett de látszik a JAVULÓ TENDENCIA. Vivi szerint igyekeztek szelektíven szemetelni, majd dönthetnek, hogy maradjon-e ez az ínséges állapot vagy jöjjön vissza a habzsidőzsi. A legnagyobb huzavona Danival megy, aki amolyan Wishről rendelt Donald Trumpként jelzi, hogy köszöni szépen de inkább kilépne a 22. kerületi klímaegyezményből. Hiába próbálja mind az előadó, mind Bálint tudomására hozni hogy ez a legkevésbé sem róla szól és nem ezért csinálják, a kretén nem érti és nem hajlandó feladni a korlátlan fogyasztást.

Szintén nem kér holmi hippiségből Virág (surprise!), Fru, Merci és Moh sem, bár utóbbi próbálja némiképp kevergetni a szart a téma körül. Robi, Vivi és Bálint érzik csak a felelősséget és állnak ki határozottan a változás mellett, ami így viszont nem megy át pedig érdekes törésvonal lehetne ennek mentén a lakók között, ami feszültséget okozhatna és még triggerelni is lehetne némelyik prolit vele. Bálint még kint osztja a népet döntésük miatt, neki ez szívügye, Virág nem érti (miért is értené?), szerinte Bálintnál valami elszakadt és megváltozott. Én pedig Csillának üzenem, hogy ha a villalakóknál nem is járt átütő sikerrel, engem bármikor zaklathat bármivel.

vv10x70_63.png

Végül az illemtan oktatás utolsó fejezetét is megtekinthetjük, hármat találhatunk mi a konklúzió: hát persze, hogy JAVULÓ TENDENCIA!! Itt Mohval megy a huzavona a szabályszegések körül, aki szerint ez csak egyfajta gyermeki lázadás és szóba kerül Bálint nagyon "kreatív és konstruktív" büntetése is. Szerintem egyébként roppant erőltetett mind a magázódás, mind a puszta káromkodás kontextus nélküli negatív fetisizálása.

vv10x70_70.png

vv10x70_00.png

Moh a sorozatos kihágások miatt nagyobb volumenű retorzióval nézhet szembe mert a KIMONDOTT SZAVAKNAK SÚLYA VAN (hogy egy újabb ordas közhely sorozatos puffogtatásával  bővüljön a műsor). A srác úgy spekulál, hogy vagy elveszik tőle a lila kendőt vagy nem vehet részt az előadáson de a döntés végül a melegvíz kollektív megvonása, ami ott hirtelen mintha nem érintené meg őket túlságosan, Moh szerint is lófasz habbal. Ma kiválasztás, a többség szerint Vivi és Fru a zöld kendő legfőbb várományosai.

vv10x70_77.png

És akkor jöjjön az ígért PP parádé elmosódott sceenshotokon keresztüli bemutatója:

1394 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ármándójózsi 2021.01.23. 17:03:58

HARMADIK!!! köszönöm! :P:DDD

Ármándójózsi 2021.01.23. 17:16:58

@dmr94: Faszányos lett, tudtam, hogy Te írod, mert jó későn jött ki. :DDD
(Vagy csak a szerki/admin aludt be... :)))) )

Ármándójózsi 2021.01.23. 17:18:07

Ezt már szeretem, amikor csak én kommentelek, tiszta EKG lesz az egész topic!!! :DDD

Fu Szekh Li 2021.01.23. 17:19:01

@Ármándójózsi: Asszem, most vesztetted el a népszerűségi versenyt.

Ármándójózsi 2021.01.23. 17:23:30

@Fu Szekh Li: Nem. Azt azt még első kommentemnél 2 évvel ezelőtt. :)))

TheLynx70 2021.01.23. 17:23:52

Köszönöm a posztot, frankó! :)

.Zsu 2021.01.23. 17:26:23

nagyon köszi a posztot!! szupi, a simpsonos Bálintot felnevettem.

@Ármándójózsi: pffff, minnyá visszavonom az előző kommentem ami neked ment. :D

Cérnahuszár 2021.01.23. 17:29:42

"egyszerre szólhat mind a 4 hangszer, amit nehéz jellemezni de talán a szubadditivitás és a negatív szinergia jöhet szóba, mint szalonképes jelzők. "

bálint döbbent feje epic :D
a tanárok kárörvendő röhécselése is. Várom mikor esnek le a székről

Ármándójózsi 2021.01.23. 17:32:04

@TheLynx70: Akkor itt is: Szijjjaaa keresztanyu!!! :DDD

Nets 2021.01.23. 17:37:34

Az angol és a zene volt a legjobb, többnyire okés ötletek voltak és hoztak pár kellemes, vicces pillanatot. A jóga is rendben volt összességében, az öko és illemtan viszont nagyon mellé ment.

Főleg az utóbbi, ami lényegében 1 hetes száraz, ötlettelen, sablonos szivatás volt nulla értelmes momentummal. Az menthette volna meg, ha mindenki, de legalább 1-2 ember ellenáll és kiidegeli a nőt úgy, hogy a világból is kifusson, de végül Mú is leborult előtte.

TheLynx70 2021.01.23. 17:47:52

Az a baj, hogy a VV mostanában nem tudja lekötni a figyelmem. Ezért jó Vivi (pedig továbbra sem bejövős), mert legalább rácsodálkozom a bambaságára. :)

TheLynx70 2021.01.23. 17:53:17

@Ármándójózsi: Szia Keresztfiam! Jól viselkedj .Zsuval, mert ha meghallom, hogy nem bántalmazod verbálisan, nem ütöd meg (amikor nem látják a kamerák), akkor baj lesz! :( Hozhatsz magyarázkodó videjókat... Húúú, ez még visszaolvasva is kemény, mindenkitől elnézést kérek, de tényleg ez történt a villában, nem?! :O

Ármándójózsi 2021.01.23. 17:56:18

FIGYELEM SZAVAZÁS!!! FIGYELEM SZAVAZÁS!!! FIGYELEM SZAVAZÁS!!! FIGYELEM SZAVAZÁS!!!

TETSZIK EZ A KÖZÖSSÉG? SZERETNÉL A TAGJA LENNI? NEM MERSZ ÍRNI?
AKKOR LEGALÁBB SZAVAZZ VELÜNK!!!

KINYERJE MEG A VV10-ET SZERINTED?

ITT SZAVAZHATSZ -> strawpoll.com/ozyp3xep1

TheLynx70 2021.01.23. 17:57:56

@TheLynx70: Tényleg elnézést, rendesen rosszul érzem magam, hogy ilyet posztoltam, pedig viccesnek szántam, de nem az. :(

Ármándójózsi 2021.01.23. 17:58:57

@TheLynx70: De az volt, ne emésszed magad!!! :DDD

.Zsu 2021.01.23. 18:05:20

@TheLynx70: :D ugye?
köszönöm.
féltékenykedni sem szokott :(((

TheLynx70 2021.01.23. 18:15:58

@.Zsu: Ármándó Maul rendes srác, de inkább beszéljünk a való világról. :) Mit gondolsz Bálintról? Szerintem veszít a népszerűségéből.

dmr94 2021.01.23. 18:23:29

@Ármándójózsi: valóban, enyhén szólva nem vagyok egy koránkelő típus így valahogy mindig megcsúszik kicsit a poszt :D

Ármándójózsi 2021.01.23. 18:28:33

@dmr94: Mindegy, mert úgyis a minőség számít, az pedig ugyebár toppos!!! ;) :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.23. 18:31:58

@dmr94: Láttunk mi már itten olyant, hogy egy nap nem is vót poszt.
De amit akkor mondtunk, azt nem tette volna zsebre az illemtudó néni. :-)

ppupu 2021.01.23. 18:32:36

@dmr94: Köszi, fájintos az öfi... A táblára író Bálintot berakom magamnak háttérképnek :D

Nets 2021.01.23. 18:33:13

Csak erős idegzetűeknek, Renátó és Gina friss live-ja: www.instagram.com/p/CKZDV95Fa4z/?igshid=t5a5nku9o08o&fbclid=IwAR3XDSUB35p_uvfFO2-Eoe8SkyM7tUjl4ZeDRTWJ1ZGEFCxYgzoaZTI-gd0

Az új konklúziójuk, hogy Amanda levele miatt estek ki, mert a nézőknek az jött le belőle, hogy ők mekkora szemetek, közben csak az RTL nem mutatta hogy ők mennyire jók.

ppupu 2021.01.23. 18:34:48

@TheLynx70: Elnézést, az illetlenségért. Helyesbítek: Bálint egy pénisz.

Ármándójózsi 2021.01.23. 18:36:04

@Nets: Na ez az, amit biztos, hogy nem nézek meg, kurvára nem vagyok kiváncsi egyikőjükre sem, örülök, hogy kiestek a picsába. :/

Krétagarbó 2021.01.23. 18:36:19

@dmr94: Dani, mint a "Wish-ről rendelt Donald Trump" :DDD Hát nagyon köszi:)

Koszliderc 2021.01.23. 18:38:57

Beszél az ózonrétegről, miközben cigivel a kezében kalimpál. Bravo, bravo

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 18:42:48

@dmr94: Jó lett baxki !
Ez meg akkorra telitalálat:
Danival megy, aki amolyan Wishről rendelt Donald Trumpként jelzi,....

Felröhögtem, mert már rendeltem már Wishről és a Trump mekkora tahó ! :D:D

Amúgy : ELSŐ !!!!! Mint mindig és Ármándó úgyse számít !

Ármándójózsi 2021.01.23. 18:43:03

@Koszliderc: Mi köze van a cigifüstnek az ózonréteghez??? :S :/
Ennek fussál neki még egyszer szerintem...

.Zsu 2021.01.23. 18:43:58

@TheLynx70: Bálint karakterének jót tett az h volt kollektíven utált ellenfél. Amanda, Gina, a Recska meg a többi. volt ellenpólus. tudtunk Bálinttal együttérezni, sokszor kimondta helyettünk is amit senki más a villában.
szerintem ezt nagyon jól csinálta, okosan állt ki az igazságért.
én azt veszem észre, hogy ő egy arrogáns, mindenkifelettállok hozzáállású arcát mutatja ott bent. főleg az utóbbi időben, de most h nincs bent a gonoszcsapat ez nem csapódik le túl szimpin.
de sztm döntős lesz, és még meg is nyerheti, mert jó játékos. talán ha Vivi visszatér egy párbajról az a kapcsolat is árnyalódik.

SirLemming 2021.01.23. 18:45:40

Ha már Simpsons:
youtu.be/q1u7XZ9c8fI

@Ármándójózsi: Valami állat kinyitotta az előző postot.

Ármándójózsi 2021.01.23. 18:50:23

@SelyemSonkaPini: Tesó én szívesen átadom neked, mert megérdemled!!! :)))
Meg is javultál ugye, hogy vejem bele és nagyon kitartó is vagy. Legyen a Tiéd!!! ;) :))

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 18:50:44

@Nets: Pfőőőőőőőőőőj !

Tipikus svéd viselkedés ! Mindenki hibás, de ők angyali tisztaságúak !

Nem lettek agresszívek ? Nem érti hogy tud változni a szimpátia ??????
Hát baszdmeg!!!!!!!!!!

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 18:53:50

@Ármándójózsi: Erkölcsi nagyság vagy Ármi ! Elfogadom , mert szívből adtad.
Egy a zászló egy a tábor ! Szerintem tegeződjünk ! :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 18:54:13

üdvözlöm a tekintetes úri társaságot, tisztelettel.

SirLemming 2021.01.23. 18:54:16

@Ármándójózsi: Hozzávalók előállítása nem feltétlen hazai. Szállításukhoz üzemanyag megy el. Az ezzel foglalkozó üzemben fűtenek, áram is van.

Ha ez nem lenne eddig rémes: A szűrő egyfajta műanyag.

Az is szennyez hogy xy ember a dohány miatt szétesett tüdejéhez igénybevesz mindenféle szolgáltatásokat, pl egészségügy, gyógyszer.

A VV léte is környezetszennyező.

Ármándójózsi 2021.01.23. 18:55:41

@SelyemSonkaPini: Megtisztelsz!!!
Innnentől kezdve bármit mondhatsz rám , sőt meg is pofozhatsz, ha nem vagyok ott. TISZTELETTEL!!!

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 18:56:04

A belátás teljes hiánya !!! Mindkettőjüknél...
Reni Tiszteli a nőket ! Virággal ugyan prosztó volt, de az nem nő csak kislány!
Reni: A negatív kommentelők betegek, hagy Gina !

Ezért estetek ki barmok !

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 18:56:58

@úgymond olvasó mmkk: Csáááááááájóóóóóóóó Bambina !

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 18:57:44

@SelyemSonkaPini: csá bébi, mivan, ideges vagy? egyem meg a szívedet lassan sütve, kérgesen.

Ármándójózsi 2021.01.23. 19:00:30

@SirLemming: Lemming barátom, nem baj, ha így mondom, ugye? :)
Ózon!!! Ez volt itt a kulcsszó. A környezetszennyezés egy másik pálya, még akkor is, ha abba beletartozik az ózonréteg elpusztítása, de nem cigifüsttel, hanem chemikáliák által.

Ármándójózsi 2021.01.23. 19:01:43

@úgymond olvasó mmkk: Részünkről a megtiszteltetés Kishölgy! :)))

Koszliderc 2021.01.23. 19:02:27

@Ármándójózsi: két slukk között pötyögd be mit is okoz, csepp a tengerben, de azért...

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:04:08

A 15% se lényeges, csak talán hibázott...
GINA semmit se csinálna másképp !
Az idő majd Renátót igazolja...
Vérgáz az egész

Cérnahuszár 2021.01.23. 19:04:50

@Nets: megnéztem....amit bent csináltak, azt most itt kint, és most már nem 10+ emberrel, hanem a vv nézőkkel. A vv nézők a hibásak, a véleményük miatt.

Renátó kérdésére meg azt mondanám, pont ezért nem mennék be, mert elég ha én tudom a gyarlóságaim. Nem kéne hogy még egy komplett vv néző sereg mondja. Egy szavam se lehetne, mert a hülyeségeimet sorolnák. Nem vagyok szent, csak én ezt tudom is

Ármándójózsi 2021.01.23. 19:05:04

@Koszliderc: Fogd már fel, hogy az ózonhoz semmi köze. :) Javaslom, hogy olvass utána. És kezd mindjárt azzal, hogy magas légköri ózon réteg. ;)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 19:05:11

@Ármándójózsi: merem is remélni, hogy megtisztelve érzed magad

@SelyemSonkaPini: te egy hős vagy :))))))))))

Krétagarbó 2021.01.23. 19:07:32

@SelyemSonkaPini: minek nézni őket? kiestek már, sóval behintve a helyük is.

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:08:12

@úgymond olvasó mmkk: Inkább egy hülye, hogy meghallgattam... de hozta a formát 110%-ra,
ahogy Gina is!

Ármándójózsi 2021.01.23. 19:09:34

@Krétagarbó: EKG! Kit érdekel, hogy még itt kint is csak egyre mélyebbre ássák magukat?
Nincsenek többé, hála Istennek!!! :)))

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:09:38

@Krétagarbó: Igazatok van, mentségemre nem én linkeltem ide :)
már kikapcsoltam !

MsIreneAdler 2021.01.23. 19:10:10

Köszi szépen a posztot!
Próbálom felvenni a fonalat :)

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:11:59

@MsIreneAdler: Másik témában pedig fegyverbarátságot kötöttünk Ármándóval (extrák nélkül:)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 19:12:03

@SelyemSonkaPini: téged sose hülyéznélek le ♥

@Krétagarbó: jó téged is itt látni :)))))

Cérnahuszár 2021.01.23. 19:12:14

@Krétagarbó: igazad van, a következőt kihagyom. Felesleges

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:14:34

87 éves korában egy Los Angeles-i kórházban elhunyt Larry King, az amerikai televíziózás legendás alakja
RIP !

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:15:20

@úgymond olvasó mmkk: Egyelek le ! Annyira édi vagy, csipázlak mint állat !

Ármándójózsi 2021.01.23. 19:15:46

@SelyemSonkaPini: Láttam, legyen neki könnyű a föld...

MsIreneAdler 2021.01.23. 19:15:52

@SelyemSonkaPini: na mesélj :D! Ilyen Moh-Merci féle igaz barátságról van szó?

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:35:14

@MsIreneAdler: Nem, ez két úriember véd és dacszövetsége !
Életre halálra
de sose análba ! :D :D

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:35:55

@úgymond olvasó mmkk: Ne kötözködjél, mert.... nem tom mé ne :)

MsIreneAdler 2021.01.23. 19:39:57

@SelyemSonkaPini: tehát barátságon innen, s nem túl. Értem. Cool :). De mi volt a vita tárgya?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 19:40:07

@SelyemSonkaPini: na jó, legyen, kívánságod teljesítem :))) (majdnem azt írtam, hogy kívánságod számomra parancs, az azért mégiscsak túlzás lenne, egyelőre még nem vagyunk elnyomó kapcsolatban)

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:43:03

@MsIreneAdler: Az ügyben semmi.
Másfelől Rencsi és Gina nyomott egy élő instát és azt betették a linket ide.
Én meg elkezdtem nézni és idevéleményeztem.
Erre többen szóltak, hogy mijafasznak csinálom, kiestek a gecibe, hagyjam őket a faszba !
(Nem szó szerint csak hangulatilag adom vissza Neked :)

Én meg (mivel megváltoztam mint tudjuk), ELISMERTEM, hogy igazuk van és dobtam a témát!
Ennyike volt :)

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:43:28

@úgymond olvasó mmkk: EGy konkrét kívánságom teljesíted ?

hereverő heverő 2021.01.23. 19:44:53

Hogy én mi a francnak néztem meg ezt a két senkit.. de így legalább biztos vagyok benne, hogy nem tévedtünk és nem kettünk átverve. Ők kinn is ugyanolyanok mint benn, ugyanazokat a kliséket pufogtatva mentegetik magukat. Nem bírnak szembenézni a valósággal. Két seggluk.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 19:45:15

@SelyemSonkaPini: már teljesítettem, nem kötök beléd. kívánhatsz még egyet, de annak ára lesz :)))))

hereverő heverő 2021.01.23. 19:46:54

@úgymond olvasó mmkk: hozzál ide nekem egy rekettyést és vágd ki nekem az erdő leghatalmasabb fáját - ezzel a heringgel!

MsIreneAdler 2021.01.23. 19:49:16

@SelyemSonkaPini: Ginát nem, csak Rencsit néztem, sokkot kaptam, konténerért imádkoztam :)

SirLemming 2021.01.23. 19:49:19

@Ármándójózsi: :D
Oké. Az ózont instant konvertáltam általános környezetvédelemre.

@hereverő heverő: Leesett már a kiesés utáni máz is.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 19:50:20

@hereverő heverő: psssszt, miért kell nyilvánossá tenni az elnyomó kapcsolatunkat? :))))))))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.23. 20:09:31

@.Zsu: nem a fenét nem szokott Józsi féltékenykedni, csak írtam neked egy kapásból Renátóvá változott ... nem láttad, még furut is nyírt a kopasz fejemre :)

Ármándójózsi 2021.01.23. 20:23:35

Szia! :)))
Te lány vagy???

Post Modern Prometheus 2021.01.23. 20:25:05

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/ozyp3xep1
TOP 3:
- Bálint: 35.50% [71]
- Robi: 35.00% [70]
- Vivi: 17.00% [34]

@Nets: Elkezdtem hallgatni, fúh gecc, nagyon súlyos, és döbbenet, hogy még mindig mennyire "vakon vannak".

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 20:26:56

@Ármándójózsi: nem ,de a mai világban már nehéz állást foglalni

csajoknak vagy nyunyó vagy kicsim :P

.Doktor.Szöszi. 2021.01.23. 20:29:28

@Ármándójózsi: a kérdéstől deja vu érzésem van....és tuti nem attól, hogy a mátrixot nézem...:)))

Ármándójózsi 2021.01.23. 20:29:36

@nyunyo.de.balboa: Oké, akkor nem vagy szimpi.
(Csak hülyéskedek nyugi, örülünk, hogy itt vagy!!! :))) )

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.23. 20:29:43

@hereverő heverő: bammeg, megnéztem én is a videót! Ezeket tényleg gyökerek, főleg Gina... bammeg nem jött le neki, hogy Amandát tényleg megvezették... bakter...

SirLemming 2021.01.23. 20:30:51

@nyunyo.de.balboa: Szép jó estét!
Remek estét, jó beilleszkedést kívánok.

TheLynx70 2021.01.23. 20:32:56

Elvoltam főzésileg is, de megpróbálok visszaolvasni.
@Ármándójózsi: Ejnye, ejnye! Érezd a tenyeremet a tarkódon, mán megin csalod verbálisan a Zsut (is)... :)

TheLynx70 2021.01.23. 20:34:44

@Ármándójózsi: Na, végre egy nemcsaj. :) Akkor nem terrorizállak. :)

.Zsu 2021.01.23. 20:35:09

@Ármándójózsi: jaj, hangosan nevetek :DD

@Brigante: :D na akkor minden rendben, igyekszem nem aggódni, de nagyon nehéz.

.Zsu 2021.01.23. 20:37:12

@hereverő heverő: írtam néked privi üziit :))

Ármándójózsi 2021.01.23. 20:37:14

Kérem szépen én nem csináltam semmit! :)))

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 20:37:18

na de mi van akkor, ha valaki sellő?

SirLemming 2021.01.23. 20:38:52

@Ármándójózsi: Nem a te érdemed, hanem nyunyó kromoszómáié. :D

.Zsu 2021.01.23. 20:39:44

ma 9kor kezdődik az elmeshow?

TheLynx70 2021.01.23. 20:43:04

@.Zsu: Úgy tudom, igen. Rá is megyek az onlányra.

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 20:44:11

@úgymond olvasó mmkk: sellő csak nő lehet ? mit csinálhat? műköröm esetleg póthaj aztán elúszik valamerre.(mondjuk cipőt nem kell vennie)

Ármándójózsi 2021.01.23. 20:45:28

KEZÜNK TÖBBEN LENNI, ÚGYHOGY A SZAVAZÁS!!!

IGEN, SZAVAZÁS ZAJLIK A SZERINTED JELENLEGI LEGSZIMPATIKUSABB VILLALAKÓ TÉMAKÖRBEN!!!

NE HAGYD KI!!! SZAVAZZ VELÜNK ITT -> strawpoll.com/ozyp3xep1

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 20:45:52

@nyunyo.de.balboa: a vv-ben eddig egy sellő volt, greg. tudtommal ő nem nő, bár sose lehet tudni :DDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 20:47:25

@Ármándójózsi: ne ordíjjá, elijeszted magad mellől a potenciális és alkalmas női hölgyeket.

Ármándójózsi 2021.01.23. 20:49:09

@úgymond olvasó mmkk: Még nem telt el 24 óra és megdupláztam a szavazók számát, pedig már több, mit egy hete lehet szavazni. Ez bejön!!! ;) :)))

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 20:49:22

@úgymond olvasó mmkk: legalább akkor tudjuk hogy szaporodnak(eddig azon dilemmáztam két sellő nő hogy hoz utódot a világra)

@SirLemming: köszi

Ármándójózsi 2021.01.23. 20:50:19

@Post Modern Prometheus: A linkedet!!! :DDD Nézd meg mit írtam ÚOMMKK-nak. ;)

SirLemming 2021.01.23. 20:50:38

@úgymond olvasó mmkk: Sellő mint a filmekben, vagy ez újkori megfelelője valamelyi nemidentitásnak?
Klasszikus sellő necc mert a nedves környezet ok, kukacot be tudja kapni de ennyi, szereti a tengeri kaját és gyöngyhalásznak is alkalmas, de víz alatt még nem épült pl IMAX se.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 20:51:29

@Ármándójózsi: igaz, nem mi vagyunk egymás célcsoportjai.

Cérnahuszár 2021.01.23. 20:54:49

@TheLynx70: ikráznak?
sanyarú a sorsuk

SirLemming 2021.01.23. 20:57:25

@TheLynx70: @Cérnahuszár adversus: Piaci rés? Sellőkaviár Evian szintre vihetné a hypeot és az árrést.

TheLynx70 2021.01.23. 20:58:06

@Cérnahuszár adversus: Nekik sanyarú, nekünk finom! Ezért veszélyeztetett faj a sellő, mert a sellőkaviár kelendő, te sem tudnál hozzájutni, még aranyárban sem. :)

Mók_Ica 2021.01.23. 21:00:27

szép estét :D pusszantás kommentlakótársaim :D

ppupu 2021.01.23. 21:01:21

A francba elaludtam, elkezdődött !

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:01:39

állítólag fru kaviárját renátó szeretetből vascsővel szét******

.Zsu 2021.01.23. 21:01:56

@Mók_Ica: szép estéét!

nagyon pontosan kezd ez az rtl

SirLemming 2021.01.23. 21:02:07

No kedves HV félig zártosztály, kezdődik a móka és a kacagás. Mindenkinek kíváló időtöltést kíván az Anonim Szekunder Szégyen Függők egyesülete.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:02:44

Sziasztok, szép estét! :-))

Majdnem lekéstem banyek. 10-re készültem.

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:03:40

közvetítsetek ,mert én a mai nap el klasszikóját nézem ...

tvbuzi 2021.01.23. 21:05:16

Fru feje amikor Bálint azt mondja kivégzés :DDDD

gazo 2021.01.23. 21:05:26

Virág, a hetedik Temagad légy !

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:05:35

Bálint végre leválik Danielláról? Vircsi hogy meg van sértődve most, hogy csak 7. :D

Cérnahuszár 2021.01.23. 21:06:19

virág és dani csupa sértettség, csak mondják a magukét egyszerre

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:06:21

@nyunyo.de.balboa: Szia! ^^
@tvbuzi: Az nagy volt. :D
@úgymond olvasó mmkk: Én is azt néztem eddig, emiatt késtem.

ppupu 2021.01.23. 21:06:38

Dani monológjai idején lekapcsol az agyam értelmező része... Ez a faszi valami vírus

TheLynx70 2021.01.23. 21:06:42

Ha jól láttam a táblát, csak Vivinél szerepelt Fru az utolsó helyen. Én is kezdem megkedvelni VVécépumpa Vivit, de komolyan. Bevállalta! :)

.Zsu 2021.01.23. 21:06:58

Virág csak a Jabbájával tud azonosulni.

Adamadam 2021.01.23. 21:07:05

Virág mit hisz, hogy a Dani mögött kullogás erősíti?

ppupu 2021.01.23. 21:07:11

Dani-Virág páros lesz az új Recska_Fru ??

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:07:16

Na megvan a két újabb vakegér...

SirLemming 2021.01.23. 21:07:46

@úgymond olvasó mmkk: Annak most lett vége. Szép volt, már ha a női meccsre gondol a kedves hölgy.

Cérnahuszár 2021.01.23. 21:07:50

dani előbb meg te háborogtál. ja virágnak nem szabad

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:08:15

@Adamadam: A jelek szerint igen. Pedig... pedig semmit nem csinál.

SzabadEzANév? 2021.01.23. 21:08:36

"Nem tudtuk még magunkat megmutatni" - kedves daniella, maholnap már vége van a játéknak

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:08:49

@tvbuzi: guten abend mein freund, ich hoffe, dass du glücklich und gesund bist. ich wünsche dir viel spaß.

ppupu 2021.01.23. 21:09:15

Asszony feltette az a kérdést: Hogy tudnak ezek ekkora dzsuvában élni? És tényleg...

Mók_Ica 2021.01.23. 21:09:23

@nyunyo.de.balboa: :D

ez a "ki kit hányadik helyre teszi?" feladat, értem, hogy feszkót generál, de nem néztek eddig vv-t a lakók? eddig még nem jöttek rá, hogy ennek kb. 0 a jelentősége??? pffff

Cérnahuszár 2021.01.23. 21:09:29

@SzabadEzANév?: XD
sajnos van amiből túl sokat is mutattak

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:09:51

@SirLemming: igen, arra. előtte a két kézilabdát váltogattam (ffi válogatott meg eto), azok se voltam rosszak.

.Zsu 2021.01.23. 21:09:58

@SzabadEzANév?: meg "tedd oda magad" mondat a Virágnak.
egy módon tudná ezt a csaj megtenni, ha nem lenne a Proli uradalomban.

nicu71 2021.01.23. 21:10:09

@ppupu: és soha nincs pont az mondatai végén.Ezért is olyan nehezen érthető a végeérhetetlen nyegle dünnyögése

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:10:28

@úgymond olvasó mmkk: aztis néztem , irány Tokió!

@TheLynx70: volt eggy csajszi a koleszba eldugította a wct aztán kézzel oldotta meg . hat évre ráragadt a wcpumpa név de becézték pumpának is. :)

peachcat 2021.01.23. 21:11:02

daninal meg viragnal teljesen elmentek otthonrol.

.Zsu 2021.01.23. 21:11:15

@Mók_Ica: egy idő után mivel nincs kinti inger, elfelejted ezeket sztm.

princejesus 2021.01.23. 21:11:25

Dani meg a tisztelet, Virág nagyon vakon van

csodalámpa 2021.01.23. 21:11:32

Szerintem Vivi nagyobb különbséggel hagyná kint Virágot, mint Frut.

Cérnahuszár 2021.01.23. 21:11:55

most a villanővér virágékat manuperálja a "tisztelet" skillel?
mintha gábort hallanám, utána meg csula bát

.Zsu 2021.01.23. 21:11:56

@úgymond olvasó mmkk: a kézilabdát én is néztem, ffi válogatottat! :))

Pink Martini 2021.01.23. 21:11:57

@Post Modern Prometheus: halihó! Most próbáltam szavazni (először) és azt írja a rendszer, hogy én vagy someone in my wi-fi/network már szavazott... holott nem is. Ez vajon mit jelenthet?

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:12:09

Jó nézni ahogy ezek egymást szopják fel...

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:13:39

@úgymond olvasó mmkk: két tv- nézted vagy kapcsolgattál?(etot csak az utsó percben pont akkor egalizált a Breszt) ne felejtsd el volt Siófok és Vác is. :)

edimörfi 2021.01.23. 21:13:43

@Ármándójózsi: nézem-hallgatom ezt a két hülyét, olyan mintha a Rencsula-Fru házaspár még mindig játékban lenne

Cérnahuszár 2021.01.23. 21:13:57

bálint mindjárt hős lesz
kajakra beáll a hideg alá

princejesus 2021.01.23. 21:14:09

Nem csinálnak ott bent semmit, 1napot nem ki bírnak zuhany nélkül?

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:14:47

@Pink Martini: talán a szomszéd használja a neted és ő már becsületből helyetted leszavazott :P

.Zsu 2021.01.23. 21:14:50

Bálint zuhanyzik - kedvenc kontentem :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:15:06

@nyunyo.de.balboa: kapcsolgattam. siófokot meg vácot nem láttam, olvastam helyettük.. majd holnap bepótolom :))

tvbuzi 2021.01.23. 21:16:01

Amikor katona voltam csak télen volt melegvíz (akinek jutott) tehát sokkal keményebb vagyok a villalakóknál.

Mók_Ica 2021.01.23. 21:16:02

eddig full uncsi.....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:16:05

@ppupu: Jó kérdés. Valahogy ez minden évadban előkerül, mert még mindig dzsuva van. :D
@Mók_Ica: Szia! ^^ Nem. Hiszik, hogy ez a fő szempont. :D

.Zsu 2021.01.23. 21:16:31

nincs egy lavór vagy vmi bent? vinnék be abba vagy egy kurva nagy lábosba melegvizet, és azzal öntögetném le magam.

tvbuzi 2021.01.23. 21:16:59

De utálom a musicalt

malevil2050 2021.01.23. 21:17:29

Gyere és énekelj, fantom!

.Zsu 2021.01.23. 21:17:35

@tvbuzi: én szeretem nagyon! :D

TheLynx70 2021.01.23. 21:17:40

Ájrin neked közvetítem, mivel nem tudod nézni! Bálint meztelenül zuhanyozik (hideg vízben :D), nyilván a BV-ben lesz róla kendőzetlen összefoglaló.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:18:16

@Ármándójózsi: sajnos nincs időm mindenkit elítélni. ha felszabadul egy hely a listámon, te leszel az első, akinek szólok.

Mók_Ica 2021.01.23. 21:18:29

@.Zsu: senkinek nem jutott eszébe vagy csak nekünk nem mutatták???

a villa mindig ilyen full redvába fordul....... nekem nem lenne kedvem sem enni sem inni egy ilyen konyhából.....

malevil2050 2021.01.23. 21:18:35

@tvbuzi: Akko te sem egy mai gyerök vagy

nicu71 2021.01.23. 21:18:59

@tvbuzi: én is,de ez a dal a fantomból ez mestermű.

.Zsu 2021.01.23. 21:19:11

ez a Virág egyre kevésbé szimpi

K_Attila 2021.01.23. 21:19:30

Nagyon jó poszt, de azért a szerzőknek hoztam pár csomagolásmentes vesszőt közös felhasználásra, hogy enyhüljön a szűkösség: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
A villatársadalom jól leképezi a globális társadalmat abban, hogy elsősorban az önző, beleszarós tahók rohasztják szét a bolygót, akikkel szemben kisebbségben vannak a környezettudatossággal erőlködő, gondolkodó emberek.
A szavazás, hogy maradjon-e a szemétmentes életmód, meg arra a politikai technikára emlékeztet, amikor csak olyan kérdést bocsátanak népszavazásra, ahol egyértelmű lesz az eredmény, így nincs kockázat, de azt hiszi a nép, hogy szabadságában állt dönteni valamiről. Itt a műsornak az állt érdekében, hogy kerüljön vissza mindaz a műanyag szemét a villába, aminek a termékmegjelenítés értelmében láthatónak is kell lenniük.

Mók_Ica 2021.01.23. 21:19:31

tkarítás nuku,full smink ellenben mindig van...... hol van higénika???????????

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:19:56

@úgymond olvasó mmkk: Imádom a kedvességed és köszönöm!

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:21:05

most őszintén ilyen névvel , hogy Virág bemennétek a vv-be?mennyire közhely.
pontosíthatna : pl Nefelejcs,Ibolya,Pipacs.

malevil2050 2021.01.23. 21:21:29

Vivikém én rád szavazok.

SirLemming 2021.01.23. 21:22:30

@TheLynx70: Igen. pont most nincs itt... :(

@tvbuzi: Musical még Ok. Opera és minden olyan ami áriás egyebes idegesít mert a zenét szeretem de az éneket többnyire nem értem. Bah.

@.Zsu: Ah... lusta lennék ilyesmihez. Hidegvíz azt csá. Nem halálos és serkent arra hogy az ember belehúzzon. :D

A takarítós részt viszont adom. Semmi rendet rendszert nem alakítottak ki, randomnak tűnik az életszervezésük...

ppupu 2021.01.23. 21:22:58

@nyunyo.de.balboa: Dögvirág (Stapelia grandiflora)

SirLemming 2021.01.23. 21:23:43

@nyunyo.de.balboa: "Szabad az Á" név túl hosszú lett volna. A VV Végzet Asszonya is.

tvbuzi 2021.01.23. 21:23:56

Megint meglazult az asztal

Pink Martini 2021.01.23. 21:24:24

@nyunyo.de.balboa: hehe
A szomszédnak is van net, nincs az enyémre rászorulva.
Marad a rejtély... :)

SzabadEzANév? 2021.01.23. 21:24:26

Megint mozog az asztal :))

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:24:27

@Ármándójózsi: feljegyeztem a naptáramba 2032. október 6. napjára, hogy tekintsem át a listát.

ppupu 2021.01.23. 21:24:31

@tvbuzi: Há me tegnap azon repülőzött :DDD az idióta

.Zsu 2021.01.23. 21:25:52

@SirLemming: nekem egyszer 2 hétig nem volt melegvíz az albimban. és hegyipatak hideg víz jött csak. képtelen voltam így zuhanyozni, pedig nyár közepe volt 30 fokokkal.
szal ezt a lavóros módszert alkalmaztam.

Merridzsízöszkriszmösz 2021.01.23. 21:25:58

előbb az a vörös hasszőrzet, most az alpecines sampnreklám...majdnem visszajött a vacsi

tvbuzi 2021.01.23. 21:26:08

Segíti a segggyógyulást

SirLemming 2021.01.23. 21:26:56

@Pink Martini: Lakótárs is lehetett. Hmm.. Gyanús.

TheLynx70 2021.01.23. 21:27:11

@.Zsu:Nekem idáig sem volt. Tulajdonképpen egyik sem, de valamiért nézem. :DDDD

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:28:03

@edimörfi: Kurva nagy EKG, én is erre gondoltam. :D

Mók_Ica 2021.01.23. 21:28:21

@tvbuzi: @Merridzsízöszkriszmösz: együnk erre egy kis csokit..... oszt vezessünk egy hibrid swiftet..... éljen!!!

TheLynx70 2021.01.23. 21:28:49

@.Zsu: Én sem bírom a hideg vizet, megáll a szívem, de komolyan! :)

tvbuzi 2021.01.23. 21:29:16

Tököm televan már ezzel a droiddal

Mók_Ica 2021.01.23. 21:30:10

ahhoz, hogy megvegyük r2d2 összes részét, fel kell vennünk egy akciós személyi hitelt a raiffeisen banktól.....

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:30:24

@Pink Martini: esetleg megtörted a lineáris idővonalat , jövőből visszautaztál leszavaztál ,azért nem tudsz MÉG róla :)

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:30:33

SZAVAZZATOK, SZAVAZZATOK, HA MÉG NEM TETTÉTEK MEG!!!!

KI A LEGSZIMPATIKUSABB, KI NYERJE MEG A 36 MILLIÓT???

ITT -> strawpoll.com/ozyp3xep1

tvbuzi 2021.01.23. 21:30:45

Ha nem indul az autód - rábasztál

Mók_Ica 2021.01.23. 21:30:56

@tvbuzi: nyomjunk egy snickers-t? :DDD

Cérnahuszár 2021.01.23. 21:31:04

hangot le, jön a macskazene

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:31:41

@Cérnahuszár adversus: Megtörtént. :D Ezt képtelen lennék végighallgatni halláskárosodás nélkül. :DDD

Cérnahuszár 2021.01.23. 21:31:53

amúgy fru mintha eltűnt volna.

tvbuzi 2021.01.23. 21:31:59

Mikor telefonál már Daniella???

tvbuzi 2021.01.23. 21:32:57

Fru és Robi? Rencsi mindjárt bedob egy kézigránátot a vellába

Mók_Ica 2021.01.23. 21:33:04

nagyon gáz virdzsi és daniella...... de azért röhögtem rajtuk ..... :DDDDDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:33:38

Nya, Renátó most veri szét a tévét. Lóbelt hozzárt Grincs fenekéhez a lábával. :D

tvbuzi 2021.01.23. 21:33:43

Dani egy méterről nézi Frut!!!! A kurvaéletbemár

nicu71 2021.01.23. 21:34:33

Tœk jó a yoga!Ügyessk bagyon!

Mók_Ica 2021.01.23. 21:34:47

@tvbuzi: már az összes tv-re ráült renáta és szétb.......ta...... ráadásul fru még mosolyog is lóbeltre....... tuti meggyilkolja, amikor kijön.....

SirLemming 2021.01.23. 21:34:54

Full jól tolják. o.O

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:34:59

@tvbuzi: nem tarCSajaszocijálistávolságot, aztakurvaeget!

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:35:02

Haljak meg ez egész jó, ahhoz képest! Grat nekik.

ppupu 2021.01.23. 21:35:03

@tvbuzi: @Kiégett Hobbynyúl: Armageddon, világvége, megszűnt a tisztelet... Renátóóóóóó tegyé rendet

Merridzsízöszkriszmösz 2021.01.23. 21:35:03

Mercinek adásról adásra nagyobb a hátsója

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 21:35:26

Fru jócsaj ! Kurvuljak el: megreszelném ha nem ismerném :)

Adamadam 2021.01.23. 21:35:37

Mercike azért küzdött rendesen, Fru talán kecsesebb volt. Rencsa meg tervezi a bosszút

SzabadEzANév? 2021.01.23. 21:35:48

A Rippel-fívérek reszketnek

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:36:02

@Ármándójózsi: Ekg.
@ppupu: Szép lenne, vérben forgó szemekkel berúgná az ajtót. :DDD
@Merridzsízöszkriszmösz: Mert csak eszik. Mondta, hogy ő nem mozog semmit. :)))))))

Adamadam 2021.01.23. 21:36:22

@Merridzsízöszkriszmösz: múltkor kapott vagy egy kiló gumicukrot egy műanyag dobozban. Látszik rajta rendesen

tvbuzi 2021.01.23. 21:36:39

Nem tudom mit játszanak de nem is érdekel

Mók_Ica 2021.01.23. 21:36:56

azta...... jajjjjjjjjjjjjjjjjj...... lehetne, hogy ez legyen a holnapi ébresztő zenéjük???

SirLemming 2021.01.23. 21:37:03

@SelyemSonkaPini: Abszolúte.

Most viszont az audioterrornál megy a mute. Majd mondjátok mennyire volt qrva sz*r.

gazo 2021.01.23. 21:37:05

Omájgád, Gina borogass....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:37:14

Tényleg olyan borzalmas végig ez a "koncert", mint ami az előzetesben volt? :DDDD
(Lenémítottam a tévét.)

Cérnahuszár 2021.01.23. 21:37:23

édes istenem.... lehetne ez a vv új bevezetője.

plutopluto 2021.01.23. 21:37:33

Robi és Vivi angol műsorvezetése a szláv országokban rendezett Eurovíziós Dalfesztiválok házigazdáinak hangulatát hozta vissza.

TheLynx70 2021.01.23. 21:37:44

Ájrin, úttörőingben tolják a lakók a produkciót (piros nyakkendő nélkül, valami jóga előadás), és Robi úgy nyúlt Fruttihoz sokszor, hogy az ura nem fogja kint megdícsérni. Most meg kakofónia van, tehát pikuláznak, trombitálnak. Pumpa gitározik. Nagyon jó, de tényeg. :) Nekem bejött. :)

Mók_Ica 2021.01.23. 21:37:45

bakker..... lóbelt ekg-zott velem :DDDDD

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:37:46

Ez viszont nagyon rossz...

gazo 2021.01.23. 21:37:53

Robi olvassa. A hvt

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 21:38:03

@Kiégett Hobbynyúl: ÉN nem lettem volna jobb, de ez nem azt jelenti, hogy nem volt vérszar :D

nicu71 2021.01.23. 21:38:07

Bassza meg...nem egy hangnemben vannak,szerintem direkt?Viszont a ritmus akarom mondani a periodika MAJDNEM stimmelt.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:38:16

@Mók_Ica: Akkor kapnának szívrohamot. :DDD

plutopluto 2021.01.23. 21:38:51

Ok, látom, nem csak nekem jutott eszembe.

.Zsu 2021.01.23. 21:39:33

én sem az akrojógában sem a közös zenélésben nem értem el volna ilyen szinteket sem, mint ők.

Mók_Ica 2021.01.23. 21:39:48

@Kiégett Hobbynyúl: dehogyis :DDDDD csak rögtön felébrednének :DDD

SirLemming 2021.01.23. 21:39:56

Gyanítom annál többet gyakoroltak mint mutogatták, mert a tegnapi alapján is ennél sokkal szarabbnak gondoltam volna bármit.

.Zsu 2021.01.23. 21:40:06

@plutopluto: igazából te vagy a PP.

SzabadEzANév? 2021.01.23. 21:40:08

Peti jól ráérzett, tényleg Eurovision feeling volt :))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:40:55

@.Zsu: Hidd el, én sem, de 5 nap után koncerteztetni őket kibacás. :D
@Mók_Ica: Feltűnően frissen és üdén, ugye? :D

tvbuzi 2021.01.23. 21:41:50

Merci gyűlöli Virágot

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:41:54

Itt vagyok, itt vagyok. Nem látok, csak olvasok :)

princejesus 2021.01.23. 21:42:15

Fruból amióta kiesett a majma nem látni semmit

nicu71 2021.01.23. 21:42:16

@SirLemming: bizony igy lehetett,mint ahogy a yoga se volt ilyen letisztult, konkrétan sehogy se állt tegnap .Megtolták a gyakorlást,na.

Mók_Ica 2021.01.23. 21:42:20

@Kiégett Hobbynyúl: szinte menekülőre fogva ugranának ki az ágyacskájukból...... :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:42:30

Vircsike, nem kellene Daniella seggében lenni a nap 24 órájában, és akkor lehet, kommunikálnál is a többiekkel....

argo001 2021.01.23. 21:42:43

Virágnak egy önálló gondolata sincs, ugyanazt mondja, amit Dani. Ez most már kirívóan szánalmas.

princejesus 2021.01.23. 21:43:15

@tvbuzi: inkább fordítva igaz, de nyilván mercinek sem szimpi virág amióta rá rakta a jelet minden előzmény nelkulr

SirLemming 2021.01.23. 21:43:24

@Fu Szekh Li: Belehallgattam, lehet még tetszeni is fog, de most csak lementem, köszi.

@All: Bálint indoklása kicsit keresztapás lett: Aki eddig rosszban volt velem má nincs itt. :D

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:43:24

@Ármándójózsi: mmkk, jóhogy. Nem kockázatok :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:43:27

@tvbuzi: Virág is Mercikét.
@Mók_Ica: Megszavazom nekik ébresztőnek a hátralévő napokra. :D

Merridzsízöszkriszmösz 2021.01.23. 21:43:58

@argo001: de ő majd megmutatja, hogy nem a 7. helyen áll. Hogyan? A s*ggből szájba után már sok mutatni való nem maradt, amivel kitűnhet.

.Zsu 2021.01.23. 21:43:59

@tvbuzi: fordítva is.

@Kiégett Hobbynyúl: persze ez totális kibaszás

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:44:41

@MsIreneAdler: WC papír, ne felejtsd, WC papír!!!

argo001 2021.01.23. 21:44:45

@Merridzsízöszkriszmösz: Legalább lenne bent egy Jay és Néma Bob....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:45:07

@.Zsu: Értékelem, hogy megpróbáltak a carból kártyavárat építeni. :DDDD

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:45:15

@SelyemSonkaPini: énis :P

@.Zsu: sztem is jók voltak , de azt hittem sz** lesz így nem mertem nézni.

gazo 2021.01.23. 21:45:41

és pont ő olvassa...vagy be vannak osztva?

Mók_Ica 2021.01.23. 21:45:59

úrist'n..... fru szemöldöke büntet...... kiégett a retinám....

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:46:57

@TheLynx70: franc, hogy pont ma nem látom a BV-t sem!!! Szóval ebben is a segítségedre szorulok! De számítok még @.Zsu: narrálására is!

peachcat 2021.01.23. 21:47:12

es most ezert be kellett telefonalni...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:47:12

Grincs szemöldökével mi történt?

Kistesó. :D

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 21:47:27

Ez volt a hír ? kit érdekel...

Mók_Ica 2021.01.23. 21:47:31

még egy kistestvér???? óóóóóóóó

edimörfi 2021.01.23. 21:47:34

Vajúdtak a hegyek és megszületik Daniella kistestvére.

princejesus 2021.01.23. 21:47:49

Az apja felcsinált valakit, ezt miért kell bejelenteni?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:48:04

@MsIreneAdler: Daninak kistesója lesz, ezért ment a riportba, ezt mondták el neki.

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:48:09

@Ármándójózsi: törölköző, nem :)? Az mindig legyen nálam.
Akkor szerinted levehetem a szemkötőt?

Mók_Ica 2021.01.23. 21:48:19

apuka is és anyuka is ugyanaz?

gazo 2021.01.23. 21:48:22

Már nincs sok hahahaha

TheLynx70 2021.01.23. 21:48:32

Uramisten! Fru-nak már megint milyen a szemöldöke? :O Nem fogyott el az alkoholos filc?

edimörfi 2021.01.23. 21:48:34

@Kiégett Hobbynyúl: Láttam már életemben sok elb@szott szemöldököt, de Frúé a Top 3-ban benne van.

SirLemming 2021.01.23. 21:48:35

@Mók_Ica: Mitől ilyen? filctoll?

Dani ciszont így ezzel a mozdulattal indokolatlan boostot kap.
Mi a rák ez hogy fater még csacsog neki miközben ilyen full érdektelen franckarika hírt közölnek vele...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:48:36

@Mók_Ica: Ebben nem vagyok biztos. :DDDDDD

Adamadam 2021.01.23. 21:48:48

Ez gáz, hogy ezért betelfonálhattak. Nem is született csak lesz, lol. Tehát van egy pozitív terhességi teszt és ezért betelefonáltak. Korábban csak halálesetnél telefonáltak be. Talán még a VV4-VV5 körül amikor az egyik csajt otthagyta a párja, akkor betelefonáltak.

.Zsu 2021.01.23. 21:48:48

@MsIreneAdler: természetesen számíthatsz rám :))

na most jó nagy lelki töltetet adtak Daninak.
meg a nézők érzelmeire is hatottak ezzel. nem tartom fairnek.

Qqts 2021.01.23. 21:48:49

Dani ugy tapsolt, mint egy autista

kozi001 2021.01.23. 21:48:54

@princejesus: Vagy megjött a családi pótlék :P

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:49:03

@peachcat: Ja, hátha holnapra megszületik...
Ez vicc...

tvbuzi 2021.01.23. 21:49:20

Fru megölelte Danit!!!!

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 21:49:28

@Adamadam: EKG ! Ez szinte kibaszás a többiekkel!

ppupu 2021.01.23. 21:49:46

Gratulálunk Dani! Hiába no... apa nem s.gbe kurja a nőjét.

Bocsi ez parasztság volt, de kikívánkozott

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.23. 21:50:03

Grat a kistesóhoz! Csak jobban neveljék, mint a nagyot. Most láthatták, hogy LQrták, szóval tanuljanak belőle...

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 21:50:04

@tvbuzi: MAjd kap egy akkora pofont kinn, hogy befosik! Megbízhatatlan rihe!

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:50:05

@Kiégett Hobbynyúl: köszi. Mármint anyukája babát vár? Vagy már meg is született?

Mók_Ica 2021.01.23. 21:50:13

@Kiégett Hobbynyúl: @SelyemSonkaPini: apuka és apuka barátnője :DDDD na......

princejesus 2021.01.23. 21:50:16

Hogy hazudik, mondta hogy jó amit itt képvisel

nicu71 2021.01.23. 21:50:36

@edimörfi: ez csak a tartós festés a szemöldökön, fél ora mulva lemossa,nem marad ilyen

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:50:40

én meg carbonarat főztem ma. kb. ugyanannyi a hírértéke mindkettőnek.

tvbuzi 2021.01.23. 21:50:41

Éjszaka elmennek beszerzési körútra és Dani aggódni kezd :((((

Mók_Ica 2021.01.23. 21:51:05

@SirLemming: remélem alkoholos.... és nem jön le jó sokáig......

Adamadam 2021.01.23. 21:51:13

Jó nagy korkülönbség lesz, apuka is érdekesen intézi az életét. Van 3 gyerek, 22-25 év körül erre lesz mégegy.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:51:18

@MsIreneAdler: Igen. Á, dehogy, most Daniella azt tippelte, hogy kb. 3 hónapos lehet.

edimörfi 2021.01.23. 21:51:26

@ppupu: szerintem is parasztság volt, de kurva jót röhögtem

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 21:51:30

@úgymond olvasó mmkk: nem ! mert azt imádom ! (MÁRMINT A karbonárát)

Qqts 2021.01.23. 21:51:44

@úgymond olvasó mmkk: a carbonara hevesebb erzelmeket valtott ki belolem, pedig most nem is vagyok ehes

princejesus 2021.01.23. 21:52:32

Na fogadni merek Merci -Moh balhé lesz

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:52:33

@.Zsu: tuTTam hogy Bálint pucér tesze ösdzehozza az embereket :D

tvbuzi 2021.01.23. 21:52:36

@MsIreneAdler: nem az anyukája. Apu új barátnője

gazo 2021.01.23. 21:52:40

@Adamadam: lehet Daniékat mitulábáti hotta

.Zsu 2021.01.23. 21:53:12

@MsIreneAdler: az apjának a barátnője. meg mondta Daninak h mindent jól csinál, büszkék rá, és szeretik.
Bálint azóta nem volt meztelen

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:53:59

@Ármándójózsi: az attól függ, vagyis tőled, hogy levehetem-e már a szemkötőt :D
De figyelek, igen és jól mulatok :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:54:07

@SelyemSonkaPini: tudtam én, hogy te vagy a námbörvan :)))))

@Qqts: én is annyit ettem belőle délben, hogy nem is kívántam estére semmit :D

SirLemming 2021.01.23. 21:54:08

@úgymond olvasó mmkk: Ez érdekesebb hír, a carbonarat szeretem.

@princejesus: Mié? Pontosan mit mondott a fater? Az maradt meg hogy vigyázzon magára vagy ilyesmi. Nem 100%ban figyelem az adást a gyerektéma után kimaradt valamennyi.

edimörfi 2021.01.23. 21:54:13

@nicu71: akkor csak fél óráig baromi ronda; az is sok idő.

tvbuzi 2021.01.23. 21:55:03

@úgymond olvasó mmkk: hogyhogy nem káposztát kolbásszal??

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:55:46

@tvbuzi: mert ma nagyon intenzív szexuális életem volt: basztam a világra :DDDDDDD

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:55:58

@princejesus: nem mondhatta azt , hogy akkora gáz vagy mi már más városba költöztünk olyan jól viselkedsz csak így tovább ...
Renátó spanod Ginával egy jó liveozás után már tanuvédelmi programra várnak.

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:56:19

Most komolyan felhívták mert apa bedurrantott valakinek?? Nem akarok paréj lenni, de ez nem fair. Egy ilyen hír akkora löketet ad, amit egyrészt Dani nem érdemel meg, másrészt Dani életére nincs is komoly hatással.

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:56:53

@Ármándójózsi: tudod, mik a feltételek, hogy levegyem :)

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:58:08

@.Zsu: oké oké, de ha Bálint pucér, szólj, mert késlekedés nélkül el akarom képzelni :D

edimörfi 2021.01.23. 21:58:23

Vivi az elmúlt két évben nem sokat változott. Egy 2018-as kép, amikor éppen zsűritag volt:
www.martfu.hu/pics/martfu/hu/211832.jpg

TheLynx70 2021.01.23. 21:58:37

@MsIreneAdler: Engem nem hoz lázba, de megnézném hidegvíz alatt a csúnyáját! :DDD

Adamadam 2021.01.23. 21:58:44

A többiekkel ez most nem volt korrekt. Abszolút nem olyan hír volt amit érdemes volt közölni. Halálesetet azért szoktak, hogy ha akarja akkor feladhatja a játékot, kimehet a temetésre és tud nyugodtan gyászolni. Nem is lenne korrekt, hogy valaki végig bent van majd amikor kimegy közlik vele, hogy "a fél család meghalt autóbalesetben". Jó ez elég szélsőséges példa volt de érthető.
Az, hogy terhes az apjának a barátnője nem olyan amiért be szabadott volna telefonálni. Most kb 2-3 hónapos terhes mikor kimegy lesz max 4 hónapos. Semmi nem történt volna ha akkor tudja csak meg.
Ha pedig ne adj Isten történik valami a magzattal, akkor mégrosszabb lesz abban a hitben kimenni, hogy lesz egy kis tesója aztán kiderül, hogy mégsem

princejesus 2021.01.23. 21:58:46

@MsIreneAdler: Plusz nem marad le semmiről ha akkor tudja meg mikor kimegy 1 hónap múlva. Ezzel az erővel mindenki kaphatott volna egy pár perc beszélgetést a családjával

evacat 2021.01.23. 21:58:59

Memóriám egyre szarabb, de mintha ugy emlékeznék, hogy a hét elején azt mondták, hogy koncertet fognak adni a szüleik, szeretteik előtt. Nem?
Vagy nem vállalták?

SzabadEzANév? 2021.01.23. 21:59:19

@edimörfi: ilyen képeket honnan ástok elő? :))

tvbuzi 2021.01.23. 21:59:22

@edimörfi: baszki, honnan szerválod az infókat? respect

tvbuzi 2021.01.23. 21:59:48

@evacat: szülők nem vállalták

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:59:52

@tvbuzi: messzebbről kell nézni akkor lehet szép :P

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:59:59

@Adamadam: Teljes, feltétel nélküli EKG. Bár nem olvastam végig...

Krétagarbó 2021.01.23. 22:00:10

@Mók_Ica: mondjuk Daniellát én is lecserélném :DDD

gazo 2021.01.23. 22:00:37

@tvbuzi: de vajon melyik Vivi ?

Adamadam 2021.01.23. 22:00:59

@princejesus: vagy ha már mindenképp közölni kellett akkor mást nem mondhatott volna. Kapjon egy levelet vagy videofelvételt csak erről. De nincs "büszkék vagyunk rád" meg "csinálj mindent ugyanígy, sokan szeretünk" hisz ezzel manipulálni lehet a játékot

Adamadam 2021.01.23. 22:01:38

@Ármándójózsi: megtisztelő:D
Érthető egyénként, kicsit malacos lett a terjedelme

tvbuzi 2021.01.23. 22:01:42

Bálint minden undorral nézte a szívószálat :DDD

Merridzsízöszkriszmösz 2021.01.23. 22:02:57

Dani hozott be magával olyan pólót, aminek ujja is van?

princejesus 2021.01.23. 22:03:09

@tvbuzi: sok helyen járt az a száj

peachcat 2021.01.23. 22:03:25

virag csak ne igyon, de dani persze siman. megint mondhat az adas utan vmit peti, h nem szep dolog kontrollalni a noket...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:03:35

@Mók_Ica: Ez nekem kimaradt. Lehet, jobb is. :D

Olyan jó nézni Daniella és Virág szenvedését... ja nem.

Mók_Ica 2021.01.23. 22:03:40

@Krétagarbó: ja.... végülis őt már túl késő elvetetni...... bocsi, ez morbid volt :DDDDD

SirLemming 2021.01.23. 22:03:51

@MsIreneAdler: Ekg. Remélem azért ezt látod a szemfedőtől.

Nem hittem hogy a Fru a la Reni trend lesz.

@Adamadam: Szvsz nettó lecsokizza hogy lesz egy tesója. Mit kezdjen vele. Max annyin gondolkodik hogy a 36 misiből messzire költözik a sírás elől.

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:03:58

De a kiscsajt is utálom azért...

Adamadam 2021.01.23. 22:04:18

@Merridzsízöszkriszmösz: akkor nem látszanának a tetkók, az meg nem szabad, mert ha már kifizette hadd lássák

Mók_Ica 2021.01.23. 22:04:29

@Merridzsízöszkriszmösz: persze..... csak levágta már mndegyik ujját..... :DDD

MsIreneAdler 2021.01.23. 22:05:03

@Ármándójózsi: kérhetek ilyet :)? Csak, ha megoldható, de tényleg!

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 22:05:09

miért festette DAni meg Virág Hulkra magukat?

Adamadam 2021.01.23. 22:05:12

@SirLemming: mivel az apja barátnőjének a gyereke lesz így amúgy is csak féltestvére. Abszolút nem nagy hír

edimörfi 2021.01.23. 22:05:53

@SzabadEzANév?: @tvbuzi: az igazság az, hogy Vivi földim, bár személyesen nem ismerem, meg van köztünk egymillió év, de amikor haza-hazajárok, megnézem a helyi lapot, abban többször is szerepelt, sokkal-sokkal a VV előtt.

Mók_Ica 2021.01.23. 22:05:59

renáta bálintot is kinyírja...... mert az megkívánta frut...... hümmmm

ppupu 2021.01.23. 22:06:02

Bekapcsolt Daniella monolog én meg kikapcsoltam

pomac 2021.01.23. 22:06:24

milyen lila kendőről beszélnek ?

TheLynx70 2021.01.23. 22:06:31

Bálint és Dani között szar került a palacsintába. :)

nicu71 2021.01.23. 22:06:54

Vivi müszempillában maszkol.Normáális? Közbe tattikáznak.

Krétagarbó 2021.01.23. 22:07:09

@Mók_Ica: nem volt morbid, Dani esetében semmiképpen :DDDDDDD

MsIreneAdler 2021.01.23. 22:07:12

@TheLynx70: igen, tegnap már kiveséztük, @.Zsu: - val, hogy milyen helyzetekben látnánk szívesen Bálint dorongját :D

SirLemming 2021.01.23. 22:07:22

@evacat: Az már lement. A nagy előadás elején üzentek a családnak meg stb.
Igen annyira volt a családnak szánva hogy úgyis leadják öfiben, tehát az a kérdés is nullás volt.

Ármándójózsi 2021.01.23. 22:07:34

Bammeg, teszek fel én is ilyen színes cuccost. Most!

Mók_Ica 2021.01.23. 22:07:44

@Krétagarbó: kösziiiiiiiiiiiii és ekg :DDDD

edimörfi 2021.01.23. 22:07:57

@SelyemSonkaPini: mint lelkes helyi ember, aki ebben is, abban is benne van

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:07:59

Tudod mit Dani : Anyád basszad! ( NEM ÉN MONDOM, Ő mondta)

Cérnahuszár 2021.01.23. 22:08:12

robi imádlak....ha vivi kiviszi virágot hujjj

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:08:14

Daniellának most mi baja van tulajdonképpen?
@pomac: Valamire számítanak az "önfejlesztős" hét után.

MsIreneAdler 2021.01.23. 22:08:26

@SirLemming: de, ez nagyon trendi most. Ápol és eltakar(ja a pucér Ármándót :D).

TheLynx70 2021.01.23. 22:08:41

Ez milyen duma már "Anyám basszam, ha nem így van!" By Dani! :OOO

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:08:48

@edimörfi: Úgy értem hogy Ő milyen szövegkörnyezetben szerepelt ?

Mók_Ica 2021.01.23. 22:09:02

bakker..... daniella a telefontól még nagyobb arcot növesztett.......

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:09:15

Nagy a mellény Daniella... :DDDDDDDD

ppupu 2021.01.23. 22:09:36

@Mók_Ica: Indul az ámokfutás Daniella részéről

gazo 2021.01.23. 22:09:37

Azt mondta anyám basszon le, nem?

edimörfi 2021.01.23. 22:10:01

@SelyemSonkaPini: én is úgy értettem; úgy írtak róla, mint egy aktív helyi valakiről, aki ebben is benne van, abban is benne van.

pomac 2021.01.23. 22:10:03

@Kiégett Hobbynyúl: akkor konkrétan nincs semmi csak képzelegnek :)

Womanity 2021.01.23. 22:10:03

honnan lesz/lenne Vivinek lila kendője? asszem lemaradtam

MsIreneAdler 2021.01.23. 22:10:04

@princejesus: pontosan! Semmiről nem marad le, az a pici meg amúgy sem lesz szerves része az életének...

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:10:14

@gazo: Én nem így hallottam... hanem amúgy

.Zsu 2021.01.23. 22:10:37

robiék végre kicsit taktikázik. ilyen sem volt még ebben az évadban. na végre.

Daninak kicsit a Vivis témával kapcsolatosan kicsit igaza van, de nem tud beszélni rendesen.

pomac 2021.01.23. 22:10:51

@Mók_Ica: az nem kifejezés , tényleg rencsi 2.0 lesz :)

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:11:08

@edimörfi: Aha értem! Hát ez elég érdekes infó..... nem néztem volna ki belőle

Ármándójózsi 2021.01.23. 22:11:24

@Womanity: Csat tippelnek, hogy a "suli" hét miatt.

tvbuzi 2021.01.23. 22:11:36

@Womanity: megnyeri a heti játékot szerintük

SzabadEzANév? 2021.01.23. 22:11:49

Renátó nem vész el, csak átalakul - Daniban öltött új testet

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:12:23

@pomac: Így van. Bár lehet, ők tudnak valamit és mi nem. :DDDDD

Mók_Ica 2021.01.23. 22:12:34

@SzabadEzANév?: még a végén fru-ra is ráindul......

Cérnahuszár 2021.01.23. 22:13:09

a nézőknek van humorérzéke :D

Krétagarbó 2021.01.23. 22:13:12

@SelyemSonkaPini: gondolom a család miatt. Éttermük van, helyi szinten - feltételezem - társadalmilag ismertebb és elismertebb család lehet.

pomac 2021.01.23. 22:13:45

dani csak parázik hogy nem lesz barija virágon kívül ,de erről csakis ő tehet a túlltolt móh féle féltékenységével.

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:13:51

@Krétagarbó: De akkor most vérsötét vagy Ficekencenek van igaza és manipulál ?

Merridzsízöszkriszmösz 2021.01.23. 22:14:03

Jól látom, hogy Fru visszatért a szájkontúrhoz? Oh, no.

SirLemming 2021.01.23. 22:14:20

@MsIreneAdler: Ahhoz a 191 centihez nagy szemfedő kell, feláras. :D

@.Zsu: Az a lényeg, hogy átmenjen Vivi szűrőjén az üzenet. Ha fényekkel kéne kommunikálni mint a nulladik típusú találkozásokban akkor az.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.23. 22:14:48

@nyunyo.de.balboa: Nem Hulk, hanem biztosan olvasta, hogy mostanában Jabbának hívjuk és próbál hasonlítani rá.

Krétagarbó 2021.01.23. 22:14:58

@SelyemSonkaPini: attól a csaj még lehet vérsötét sztem. A manuperálásos vonal engem is érdekelne, én nem látom egyelőre csíráját sem benne.

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:15:11

Virágot egyre kevésbé tudom elviselni ! ciki ?

Adamadam 2021.01.23. 22:15:16

Virág te ostoba majom

.Zsu 2021.01.23. 22:15:23

jézusom Virág, egyrészt az alapozód, másrészt mi az h mit kell csinálnod?????

Ármándójózsi 2021.01.23. 22:15:36

Húúúú, de én mostanra, hogy megutáltam ezt a Virágot...

SzabadEzANév? 2021.01.23. 22:16:05

Miért vannak ma este ilyen sportosban a villalakók?

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:16:16

@Ármándójózsi: Nem csodálkozom... Nem lehet hogy a féltesóm vagy :? D:

MsIreneAdler 2021.01.23. 22:16:26

@SirLemming: nem őt kell letakarni vele, hanem a szememet :D

tvbuzi 2021.01.23. 22:16:31

Virágos hatereknek ekg

pomac 2021.01.23. 22:16:37

na csak nem volt elég a melegvíz :?D

.Zsu 2021.01.23. 22:16:53

@SzabadEzANév?: nem tisztelik meg az élő adást

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:17:00

Hm... Moháról miért nem tudjuk, hogy lekerült a lila kendő? Komolyan nem értem a szerkesztőket, de tényleg.

Adamadam 2021.01.23. 22:17:14

Moh biztos továbbra is káromkodott. Bár nem hiszem, hogy ő lesz a kiválasztott

ppupu 2021.01.23. 22:17:21

@SelyemSonkaPini: @Adamadam: @.Zsu: @Ármándójózsi: Ezért veszélyes az anális szex. Butít és valamilyen ismeretlen okból tönkreteszi a sminket :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:17:57

@SelyemSonkaPini: Igen, mondta PP, hogy rá is lehet jelet tenni.

TheLynx70 2021.01.23. 22:17:59

@Merridzsízöszkriszmösz: Úgy nézem, igen. :) Szemöldök és szájkontúr kell, mert hová vezetne, ha nem lenne... :)

Ármándójózsi 2021.01.23. 22:18:33

@SelyemSonkaPini: Le, majd holnap meglátjuk mondta Píter.

pomac 2021.01.23. 22:18:43

:)@Kiégett Hobbynyúl: mert a dani tesó fontosabb hír volt :)

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:18:47

Virág agyát elöntötte a kiszívott geci !

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:19:05

@tvbuzi: Yepp...

@ppupu: Azért rémisztően sokat butít. :DDDD

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 22:19:08

Dani : "Figyelj tesó bejöttem a villába mindenkit leoltottam ,miattam álltak mögéd .Szerinted ki a legkeményebb tesó?hát én tesó.Kinek nincs ujja a pólóinak nah tesó?nekem tesó.Miért vágtam le tesó a pólóim ujját tesó? mert én vagyok a legkeményebb tesó"

@Gézamalac: ":P

tvbuzi 2021.01.23. 22:19:31

Borzalmasan néz ki Fru

Ármándójózsi 2021.01.23. 22:19:35

@SelyemSonkaPini: Na, na! Mondtad, hogy szóljak, ha visszaesel!

SirLemming 2021.01.23. 22:19:51

@MsIreneAdler: Azokat a szép szemeket... kár lenne.

TheLynx70 2021.01.23. 22:20:35

Olyan aranyos Frutti! Szeretem! :DD

Mók_Ica 2021.01.23. 22:20:38

frut is kinyírja renáta..... jó kedve van és mosolyog..... nélküle!!!! botrány.......

mo arca fáradtnak tűnik......

Adamadam 2021.01.23. 22:20:40

Ezt már másodjára játszák el, hogy kiválasztáson nem tudjuk miért van/nincs lilakendő a játékosokon. Mikor beküldtek 4-et azt is csak másnap tudtuk meg, hogy miért. Ezeket megcsinálhatnák, hogy előtte megmutatják nekünk. Nem hinném, hogy kiválasztás előtt 2 perccel csinált valami amiért lekerült a kendő, szóval bevághatták volna

.Zsu 2021.01.23. 22:20:41

@ppupu: :DDD
@Kiégett Hobbynyúl: biztos a holnapi adásban lesz benne. de ez így nagyon gáz h nem tudjuk a hátterét.

ppupu 2021.01.23. 22:21:03

Szintem kolvastam Merci szemében a kérdést: Mi az a performansz ??

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.23. 22:21:06

@SelyemSonkaPini: Amikor annyira butázták, akkor kicsit rákerestem és középiskolák műveltségi vetélkedőjében volt az anyukájával együtt szervező vagy zsűritag. Gondolom, nem saját jogon volt ott, hanem a szülei mellett pótkerékként.

.Zsu 2021.01.23. 22:21:53

@MsIreneAdler: ő a villamester, 10 éve megy ez a szar, 2 hónapja bentvannak, és nem tudta mit kell csinálnia

ppupu 2021.01.23. 22:22:01

@SelyemSonkaPini: Na azért... Disztingválj baszmegggg ! :D

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:22:03

@Gézamalac: Hmmm lehet hogy csak elbutult így öregségére :D

Mittudomki 2021.01.23. 22:22:08

@Adamadam: Ma kapták le róla mert a nézők és ök is full egyértelmü Vivi-Fru-t vizionáltak..a nagy csavar,mert itt minden megtörténhet

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:23:32

@.Zsu: Tuti. Régen ilyen nem volt. Azért ezek fontos momentumok, nem hallgatták el sosem. Most pedig nem először teszik meg.

SirLemming 2021.01.23. 22:23:35

@ppupu: Amit Moh nem hagy neki. Például.

@Gézamalac: Ez most Vivi? Tényleg?

@Adamadam: Akár 6 szóban: hot vóter on, pörpöl kendő off
Oszt nincs kérdés. Nemértem.

Mók_Ica 2021.01.23. 22:23:51

@ppupu: @SelyemSonkaPini: mingyá kaptok lóbalzsamot vagy szupenzort a klaviatúrátokra :DDDDDDDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.23. 22:24:10

@.Zsu: Ja, a szerkik hogy a drága jó édesanyjukba' képzelik, hogy a NÉZŐ utólag tudjon meg lényeges dolgokat? Vérlázító! A béka hátsója alá esett a prioritás...

ppupu 2021.01.23. 22:24:15

Hmmm Jabba a belső szimpátia szavazásunkon még egy szavazatot sem kapott

edimörfi 2021.01.23. 22:24:19

@Gézamalac: Nem feltétlenül. Többször is zsűritag volt, s amikor megnéztem az adott versenyek szponzorait, nem volt köztük a vállalkozásuk.

Adamadam 2021.01.23. 22:24:31

@.Zsu: "szeretem" az ilyen játékosokat akik a korábbi évadokból egyet sem néztek végig, itt pedig csodálkoznak teljesen alap dolgokra. Ezek szoktak a "hatalmas vv rajongó vagyok" játékosok lenni. Rész vett már ő is 5 kiválasztáson de figyelni nem sikerült és azt se tudta merre induljon. Nevetséges ez a lány

TheLynx70 2021.01.23. 22:24:48

@repuloezustmokus: :D Ármándó megkérdezte tőle lány-e? :D

ppupu 2021.01.23. 22:25:28

@Mók_Ica: jóóó van naaaaa... majd beállok egy kicsit a sarokba anyu

tvbuzi 2021.01.23. 22:25:44

A buszt is utálom nem csak a droidot

Ármándójózsi 2021.01.23. 22:25:57

Irénke! Itt tetszik lenni??? Már felöltöztem.
És Bálint sem meztelen még. Most jön a kiválasztás a reklám után. Ugye a reklámot nem kell tételesen elmesélni???

nicu71 2021.01.23. 22:26:24

@ppupu: én egyszer a munkatársaimat kérdeztem,ki tudja mi a performansz/valami ünnepi utcai előadás kapcsán/és SENKI sem tudta.Pedig nem szefós munkahely.... kiakadtam kicsit.

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 22:27:25

@repuloezustmokus: boxoló vagyok de nem olyan ismert mint rocky balboa

jah armandó is ezt kérdezte itt úgy látom muszlim közösség van poligámiával.

ppupu 2021.01.23. 22:27:36

@nicu71: Na látod ezért nem járok be a munkahelyemre :DDD

.Zsu 2021.01.23. 22:27:58

@Adamadam: igen, nekem ilyenkor az jön le, h igazából nem számít nekik annyira a VV maga, hanem csak h szerepeljenek. amúgy mintha Renátó is mondta volna h nem nézett régi VV-ket. egyik instás livejába belepörgettem és elcsíptem egy ilyet.

TheLynx70 2021.01.23. 22:28:00

@nicu71: Perforált férfiak többes számban??? :D

Ármándójózsi 2021.01.23. 22:28:07

@repuloezustmokus: Kína??? Alibaba? Vakcina? Mire gondolsz?

MsIreneAdler 2021.01.23. 22:28:39

@Ármándójózsi: itt vagyok, köszönöm, de már azelőtt levettem a szemkötőt, szóval így jártál :D
Nem, a reklámok közül szabadon ismertethetsz egy neked tetszőt, nem kell az összeset :)

pomac 2021.01.23. 22:29:10

@Adamadam: biztos úgy megy .."akarsz a vv 10-ben szerepeln? az meg mi? szelepesz a tévében. naná hogy akarok. kb így tudom elképzelni , utánna megy a duma milyen különleges vagy te vagy a 7 millióból az az egy kiváltségos stb :)

nicu71 2021.01.23. 22:29:48

@tvbuzi: a pirites kislány se semmi.Inkább barbi babàt reptetne mint ezt az ásványos dobozt,szo szerint süt róla,mennyire kurvára unja.

2021.01.23. 22:30:20

Jabba azt mondta, hogy basszam meg az anyámat? Jól hallottam?

MsIreneAdler 2021.01.23. 22:30:29

@.Zsu: ehh. Virág egyre gyatrább.

TheLynx70 2021.01.23. 22:30:47

@nyunyo.de.balboa: Boksz? :) Igen kedvelem. :) A jelenlegi kedvencem Fahéj Alvarez. :)

ppupu 2021.01.23. 22:30:47

@nyunyo.de.balboa: Van egy betöltetlen állás a Teve Terror Kommandó-ban. Behajtással foglakozunk... Vágtázó Vadmalac sékeleit hajtjuk be ... Küldj önéletrajzot ha érdekel :DDD

.Zsu 2021.01.23. 22:31:01

@nyunyo.de.balboa: Ármándó szeretné csak h poligámia legyen. :D

tvbuzi 2021.01.23. 22:31:01

Daniék kimentek dugni a reklám alatt?

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 22:32:15

@repuloezustmokus: én sem tudok csak ez a rossz fius imidzsem , hogy bukjanak rám a csajok.
érted ezzel lebukni nem tudsz ,mert soha nem kérik üss egy bal csapottat. :P

Mók_Ica 2021.01.23. 22:32:49

@ppupu: nem kell..... csak használd a lóbalzsamot helyesen :DDDDDD

@tvbuzi: küldök neked nyugi csokit!!! ne idegeld fel magad :DDD

TheLynx70 2021.01.23. 22:33:19

Ájrin, visszajátszás, Fru sír, nekem pedig a szívem szakad meg. :(

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:33:47

@TheLynx70: Élőben is sír ! Ideszarok az érzelemtől :(

SirLemming 2021.01.23. 22:33:50

@MsIreneAdler: Elnézést kívánok. :(

@nyunyo.de.balboa: Az kemény. Főállású?

Mók_Ica 2021.01.23. 22:33:52

na, felszopják frut???? ki fogja sajnálni??? én mondjuk nem.......

.Zsu 2021.01.23. 22:33:54

@ppupu: kell is az erősítés, mert elég gyatran álltok. :))))

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.23. 22:34:04

@edimörfi: @Sirlemming:
Úgy értettem, hogy mivel a szüleinek étterme van és kis város, gondolom a fontosabb társadalmi eseményekre meghívják őket akkor is, ha nem szponzorálnak. Vivcsó meg saját jogon max a volt középiskolájában vehetne részt mint végzett tanuló, ezért a többire inkább a családi neve miatt hívják.