Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X70 – Javuló tendencia

2021. január 23. 17:01 - dmr94

Peti ismét bemindenezett állapotban fogad minket, ennek állít emléket a bejegyzés végi galéria ám előtte nézzük hogyan telt az ápoltak utolsó "tanulós" napja. Minden bizonnyal a tetőfokára hágott már a fáradtság és a stressz a benti mostoha körülmények miatt, így egy kis meditációs foglalkozás várja őket, ami 8 darab polifoam matracban és néhány percnyi fetrengésben ölt testet, hogy nehogy kibillentse aktívnak még véletlenül sem nevezhető mindennapjaik komfortzónájából a villalakókat.

vv10x70_06.png

Fru agya nyilván Renátón jár közben, Vivi elgondolkozik (sic!) és a gyantát hiányolja bár utóbb rájön, hogy teljesen mindegy mert a szőrtelenítő krém már kimarta az egész „tanösvényt” az orrából. Dani instant horkolós mélyalvásba szenderül mert állítása szerint kimerült és nyűgös, Robinak nem sikerül lemennie alfába, Merci és Virág gondolatai pedig említést sem érdemelnek. Moh inkább a motivációs tréneri vonalra szándékozik lépni és a létminimum alatt élők Szabó Péterét igyekszik megformálni, így ebben a rendkívül kompetitív mezőnyben Bálint maga a Zen Buddha, ahogy egyedüliként képes nyugton maradni és elraktározni magába valami hasznosat az egészből.

Mohnak talán bűntudata támadt az előző napi történések miatt, így a seggénél megragadva kapja fel és dönti ágyba a szobába lépő Mercit majd puszilgatja végig ezáltal egy kanos hősszerelmes és egy a gyerekével játszó szülő szürreális keverékét megalkotva. A békülős dedózásból szó szerint csak a köldökbe fújás hiányzik de legalább a kislány boldog mert újra nőnek van titulálva és mert kapott cigit mint az kiderül a jelenet közben.

vv10x70_13.png

Vivi eszmefuttatása a konyhában: ő még álmában is gondolkodik, ez milyen menő már! Állítása szerint ő éber alvó mióta beköltöztek, Robi nem érti, én még ennyire sem, Bálint idegei pedig kötélből, hogy mindezt hallgatni tudja. A lány viszont állítása szerint örül a reggeli klasszikus zenés ébresztőnek mert ettől műveltebbnek érzi magát. Mutatjuk, így örül neki:

vv10x70_19.png

Ha nem lenne elég mindez, Bálint még rátesz egy kis trombitálással és furulyázással, amivel a DaniVirág párosnál húzza ki kicsit a gyufát. Látjuk, ahogy Moh megint "elfelejti" a súlyokat felcsatolni, majd következik a jógaóra. Moh és Merci relatíve jól nyomják, Renátó legnagyobb örömére Fru és Robi is, Virágék már kevésbé sikeresek de a blokk zömét ismét Vivi bájos(?) bénázása teszi ki. Párja szerint neki mindenhol súlypontja van és látjuk is, ahogy a hármasból a legtöbb munkát minden bizonnyal a seggfogdosó spotter szerepét betöltő Moh végzi. Önkritikája legalább mindkettőjüknek van, Vivi szerint a fejlődése leginkább abban merül ki, hogy egyre kevesebbet sikítozik a gyakorlatok közben.

A zenélést illetően sincs túl szignifikáns előrehaladás, a táncoló majom mindenesetre találó metaforája lehet "művészeinknek", én pedig konstatálhatom, hogy sikerült a Való Világból megismernem egy zenét, ami lassan másfél milliárd megtekintésnél jár a YouTube-on. Dani gitáros házi praktikákat igyekszik osztani Vivinek, Robi izomból fogja be a furulya lyukait, Bálint pedig már szinte egész nap trombitálva közlekedik. Csak nehogy a végén Gina galambok képében reinkarnálódott rokonai rabolják el, mint ahogy a denevérek Lusta Dicket a Macskafogóban.

Egy főpróba erejéig összeáll a zenekar és egyszerre szólhat mind a 4 hangszer, amit nehéz jellemezni de talán a szubadditivitás és a negatív szinergia jöhet szóba, mint szalonképes jelzők. A tanárok nehezen leplezik véleményüket és tájékoztatják a bentieket, hogy készüljenek, mert itt bizony koncertezni kell holnap. Ez még Bálintot is lesokkolja pedig a legkevésbé pont neki kell szégyenkeznie. A kulcs azonban a JAVULÓ TENDENCIA, ami ennek a hétnek egyértelműen a sláger eufemizmusa és tudhatjuk, hogy ahányszor elhangzik, akkor az azt jelenti, hogy ugyanolyan szar a produktum, mint azelőtt.

vv10x70_42.png

vv10x70_43.png

Sajnos angolórából is ez az utolsó, nem is értem Bandi bá hogy bírja ezt az elképesztő színvonalat. Dani nagyon motivált és lelkes, önbizalma is az egekben amikor az angol királynővel való találkozást szimulálják, ami természetesen nem Mr. Prolinak lenne megtiszteltetés hanem nyilván fordítva. Kovács úr még valami olyan megjegyzést is tesz, hogy ő ezelőtt sosem tanult angolul, ami csak további kérdéseket vet fel. Endrú felolvas nekik egy történetet, ami gyakorlatilag a villalét mesei köntösben, majd többnyire hiába várja, hogy leessen nekik a tantusz. Robinál és Vivinél teljes homály, Fru kapizsgálja de aztán random stúdiókról nyökög, egyedül Bálint értette meg a "tanulságot". PP helyesen tapint rá Merci fejlődésére, azaz, hogy a lány már magyarul is elfelejtett beszélni.

vv10x70_51.png

Csilla is értékeléssel zárja a hetet, hátha sikerült átadni valamit a fenntarthatóság kapcsán, elégedettnek persze nem elégedett de látszik a JAVULÓ TENDENCIA. Vivi szerint igyekeztek szelektíven szemetelni, majd dönthetnek, hogy maradjon-e ez az ínséges állapot vagy jöjjön vissza a habzsidőzsi. A legnagyobb huzavona Danival megy, aki amolyan Wishről rendelt Donald Trumpként jelzi, hogy köszöni szépen de inkább kilépne a 22. kerületi klímaegyezményből. Hiába próbálja mind az előadó, mind Bálint tudomására hozni hogy ez a legkevésbé sem róla szól és nem ezért csinálják, a kretén nem érti és nem hajlandó feladni a korlátlan fogyasztást.

Szintén nem kér holmi hippiségből Virág (surprise!), Fru, Merci és Moh sem, bár utóbbi próbálja némiképp kevergetni a szart a téma körül. Robi, Vivi és Bálint érzik csak a felelősséget és állnak ki határozottan a változás mellett, ami így viszont nem megy át pedig érdekes törésvonal lehetne ennek mentén a lakók között, ami feszültséget okozhatna és még triggerelni is lehetne némelyik prolit vele. Bálint még kint osztja a népet döntésük miatt, neki ez szívügye, Virág nem érti (miért is értené?), szerinte Bálintnál valami elszakadt és megváltozott. Én pedig Csillának üzenem, hogy ha a villalakóknál nem is járt átütő sikerrel, engem bármikor zaklathat bármivel.

vv10x70_63.png

Végül az illemtan oktatás utolsó fejezetét is megtekinthetjük, hármat találhatunk mi a konklúzió: hát persze, hogy JAVULÓ TENDENCIA!! Itt Mohval megy a huzavona a szabályszegések körül, aki szerint ez csak egyfajta gyermeki lázadás és szóba kerül Bálint nagyon "kreatív és konstruktív" büntetése is. Szerintem egyébként roppant erőltetett mind a magázódás, mind a puszta káromkodás kontextus nélküli negatív fetisizálása.

vv10x70_70.png

vv10x70_00.png

Moh a sorozatos kihágások miatt nagyobb volumenű retorzióval nézhet szembe mert a KIMONDOTT SZAVAKNAK SÚLYA VAN (hogy egy újabb ordas közhely sorozatos puffogtatásával  bővüljön a műsor). A srác úgy spekulál, hogy vagy elveszik tőle a lila kendőt vagy nem vehet részt az előadáson de a döntés végül a melegvíz kollektív megvonása, ami ott hirtelen mintha nem érintené meg őket túlságosan, Moh szerint is lófasz habbal. Ma kiválasztás, a többség szerint Vivi és Fru a zöld kendő legfőbb várományosai.

vv10x70_77.png

És akkor jöjjön az ígért PP parádé elmosódott sceenshotokon keresztüli bemutatója:

1394 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ármándójózsi 2021.01.23. 17:03:58

HARMADIK!!! köszönöm! :P:DDD

Ármándójózsi 2021.01.23. 17:16:58

@dmr94: Faszányos lett, tudtam, hogy Te írod, mert jó későn jött ki. :DDD
(Vagy csak a szerki/admin aludt be... :)))) )

Ármándójózsi 2021.01.23. 17:18:07

Ezt már szeretem, amikor csak én kommentelek, tiszta EKG lesz az egész topic!!! :DDD

Fu Szekh Li 2021.01.23. 17:19:01

@Ármándójózsi: Asszem, most vesztetted el a népszerűségi versenyt.

Ármándójózsi 2021.01.23. 17:23:30

@Fu Szekh Li: Nem. Azt azt még első kommentemnél 2 évvel ezelőtt. :)))

TheLynx70 2021.01.23. 17:23:52

Köszönöm a posztot, frankó! :)

.Zsu 2021.01.23. 17:26:23

nagyon köszi a posztot!! szupi, a simpsonos Bálintot felnevettem.

@Ármándójózsi: pffff, minnyá visszavonom az előző kommentem ami neked ment. :D

Cérnahuszár 2021.01.23. 17:29:42

"egyszerre szólhat mind a 4 hangszer, amit nehéz jellemezni de talán a szubadditivitás és a negatív szinergia jöhet szóba, mint szalonképes jelzők. "

bálint döbbent feje epic :D
a tanárok kárörvendő röhécselése is. Várom mikor esnek le a székről

Ármándójózsi 2021.01.23. 17:32:04

@TheLynx70: Akkor itt is: Szijjjaaa keresztanyu!!! :DDD

Nets 2021.01.23. 17:37:34

Az angol és a zene volt a legjobb, többnyire okés ötletek voltak és hoztak pár kellemes, vicces pillanatot. A jóga is rendben volt összességében, az öko és illemtan viszont nagyon mellé ment.

Főleg az utóbbi, ami lényegében 1 hetes száraz, ötlettelen, sablonos szivatás volt nulla értelmes momentummal. Az menthette volna meg, ha mindenki, de legalább 1-2 ember ellenáll és kiidegeli a nőt úgy, hogy a világból is kifusson, de végül Mú is leborult előtte.

TheLynx70 2021.01.23. 17:47:52

Az a baj, hogy a VV mostanában nem tudja lekötni a figyelmem. Ezért jó Vivi (pedig továbbra sem bejövős), mert legalább rácsodálkozom a bambaságára. :)

TheLynx70 2021.01.23. 17:53:17

@Ármándójózsi: Szia Keresztfiam! Jól viselkedj .Zsuval, mert ha meghallom, hogy nem bántalmazod verbálisan, nem ütöd meg (amikor nem látják a kamerák), akkor baj lesz! :( Hozhatsz magyarázkodó videjókat... Húúú, ez még visszaolvasva is kemény, mindenkitől elnézést kérek, de tényleg ez történt a villában, nem?! :O

Ármándójózsi 2021.01.23. 17:56:18

FIGYELEM SZAVAZÁS!!! FIGYELEM SZAVAZÁS!!! FIGYELEM SZAVAZÁS!!! FIGYELEM SZAVAZÁS!!!

TETSZIK EZ A KÖZÖSSÉG? SZERETNÉL A TAGJA LENNI? NEM MERSZ ÍRNI?
AKKOR LEGALÁBB SZAVAZZ VELÜNK!!!

KINYERJE MEG A VV10-ET SZERINTED?

ITT SZAVAZHATSZ -> strawpoll.com/ozyp3xep1

TheLynx70 2021.01.23. 17:57:56

@TheLynx70: Tényleg elnézést, rendesen rosszul érzem magam, hogy ilyet posztoltam, pedig viccesnek szántam, de nem az. :(

Ármándójózsi 2021.01.23. 17:58:57

@TheLynx70: De az volt, ne emésszed magad!!! :DDD

.Zsu 2021.01.23. 18:05:20

@TheLynx70: :D ugye?
köszönöm.
féltékenykedni sem szokott :(((

TheLynx70 2021.01.23. 18:15:58

@.Zsu: Ármándó Maul rendes srác, de inkább beszéljünk a való világról. :) Mit gondolsz Bálintról? Szerintem veszít a népszerűségéből.

dmr94 2021.01.23. 18:23:29

@Ármándójózsi: valóban, enyhén szólva nem vagyok egy koránkelő típus így valahogy mindig megcsúszik kicsit a poszt :D

Ármándójózsi 2021.01.23. 18:28:33

@dmr94: Mindegy, mert úgyis a minőség számít, az pedig ugyebár toppos!!! ;) :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.23. 18:31:58

@dmr94: Láttunk mi már itten olyant, hogy egy nap nem is vót poszt.
De amit akkor mondtunk, azt nem tette volna zsebre az illemtudó néni. :-)

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 18:32:36

@dmr94: Köszi, fájintos az öfi... A táblára író Bálintot berakom magamnak háttérképnek :D

Nets 2021.01.23. 18:33:13

Csak erős idegzetűeknek, Renátó és Gina friss live-ja: www.instagram.com/p/CKZDV95Fa4z/?igshid=t5a5nku9o08o&fbclid=IwAR3XDSUB35p_uvfFO2-Eoe8SkyM7tUjl4ZeDRTWJ1ZGEFCxYgzoaZTI-gd0

Az új konklúziójuk, hogy Amanda levele miatt estek ki, mert a nézőknek az jött le belőle, hogy ők mekkora szemetek, közben csak az RTL nem mutatta hogy ők mennyire jók.

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 18:34:48

@TheLynx70: Elnézést, az illetlenségért. Helyesbítek: Bálint egy pénisz.

Ármándójózsi 2021.01.23. 18:36:04

@Nets: Na ez az, amit biztos, hogy nem nézek meg, kurvára nem vagyok kiváncsi egyikőjükre sem, örülök, hogy kiestek a picsába. :/

Krétagarbó 2021.01.23. 18:36:19

@dmr94: Dani, mint a "Wish-ről rendelt Donald Trump" :DDD Hát nagyon köszi:)

Koszliderc 2021.01.23. 18:38:57

Beszél az ózonrétegről, miközben cigivel a kezében kalimpál. Bravo, bravo

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 18:42:48

@dmr94: Jó lett baxki !
Ez meg akkorra telitalálat:
Danival megy, aki amolyan Wishről rendelt Donald Trumpként jelzi,....

Felröhögtem, mert már rendeltem már Wishről és a Trump mekkora tahó ! :D:D

Amúgy : ELSŐ !!!!! Mint mindig és Ármándó úgyse számít !

Ármándójózsi 2021.01.23. 18:43:03

@Koszliderc: Mi köze van a cigifüstnek az ózonréteghez??? :S :/
Ennek fussál neki még egyszer szerintem...

.Zsu 2021.01.23. 18:43:58

@TheLynx70: Bálint karakterének jót tett az h volt kollektíven utált ellenfél. Amanda, Gina, a Recska meg a többi. volt ellenpólus. tudtunk Bálinttal együttérezni, sokszor kimondta helyettünk is amit senki más a villában.
szerintem ezt nagyon jól csinálta, okosan állt ki az igazságért.
én azt veszem észre, hogy ő egy arrogáns, mindenkifelettállok hozzáállású arcát mutatja ott bent. főleg az utóbbi időben, de most h nincs bent a gonoszcsapat ez nem csapódik le túl szimpin.
de sztm döntős lesz, és még meg is nyerheti, mert jó játékos. talán ha Vivi visszatér egy párbajról az a kapcsolat is árnyalódik.

SirLemming 2021.01.23. 18:45:40

Ha már Simpsons:
youtu.be/q1u7XZ9c8fI

@Ármándójózsi: Valami állat kinyitotta az előző postot.

Ármándójózsi 2021.01.23. 18:50:23

@SelyemSonkaPini: Tesó én szívesen átadom neked, mert megérdemled!!! :)))
Meg is javultál ugye, hogy vejem bele és nagyon kitartó is vagy. Legyen a Tiéd!!! ;) :))

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 18:50:44

@Nets: Pfőőőőőőőőőőj !

Tipikus svéd viselkedés ! Mindenki hibás, de ők angyali tisztaságúak !

Nem lettek agresszívek ? Nem érti hogy tud változni a szimpátia ??????
Hát baszdmeg!!!!!!!!!!

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 18:53:50

@Ármándójózsi: Erkölcsi nagyság vagy Ármi ! Elfogadom , mert szívből adtad.
Egy a zászló egy a tábor ! Szerintem tegeződjünk ! :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 18:54:13

üdvözlöm a tekintetes úri társaságot, tisztelettel.

SirLemming 2021.01.23. 18:54:16

@Ármándójózsi: Hozzávalók előállítása nem feltétlen hazai. Szállításukhoz üzemanyag megy el. Az ezzel foglalkozó üzemben fűtenek, áram is van.

Ha ez nem lenne eddig rémes: A szűrő egyfajta műanyag.

Az is szennyez hogy xy ember a dohány miatt szétesett tüdejéhez igénybevesz mindenféle szolgáltatásokat, pl egészségügy, gyógyszer.

A VV léte is környezetszennyező.

Ármándójózsi 2021.01.23. 18:55:41

@SelyemSonkaPini: Megtisztelsz!!!
Innnentől kezdve bármit mondhatsz rám , sőt meg is pofozhatsz, ha nem vagyok ott. TISZTELETTEL!!!

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 18:56:04

A belátás teljes hiánya !!! Mindkettőjüknél...
Reni Tiszteli a nőket ! Virággal ugyan prosztó volt, de az nem nő csak kislány!
Reni: A negatív kommentelők betegek, hagy Gina !

Ezért estetek ki barmok !

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 18:56:58

@úgymond olvasó mmkk: Csáááááááájóóóóóóóó Bambina !

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 18:57:44

@SelyemSonkaPini: csá bébi, mivan, ideges vagy? egyem meg a szívedet lassan sütve, kérgesen.

Ármándójózsi 2021.01.23. 19:00:30

@SirLemming: Lemming barátom, nem baj, ha így mondom, ugye? :)
Ózon!!! Ez volt itt a kulcsszó. A környezetszennyezés egy másik pálya, még akkor is, ha abba beletartozik az ózonréteg elpusztítása, de nem cigifüsttel, hanem chemikáliák által.

Ármándójózsi 2021.01.23. 19:01:43

@úgymond olvasó mmkk: Részünkről a megtiszteltetés Kishölgy! :)))

Koszliderc 2021.01.23. 19:02:27

@Ármándójózsi: két slukk között pötyögd be mit is okoz, csepp a tengerben, de azért...

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:04:08

A 15% se lényeges, csak talán hibázott...
GINA semmit se csinálna másképp !
Az idő majd Renátót igazolja...
Vérgáz az egész

Cérnahuszár 2021.01.23. 19:04:50

@Nets: megnéztem....amit bent csináltak, azt most itt kint, és most már nem 10+ emberrel, hanem a vv nézőkkel. A vv nézők a hibásak, a véleményük miatt.

Renátó kérdésére meg azt mondanám, pont ezért nem mennék be, mert elég ha én tudom a gyarlóságaim. Nem kéne hogy még egy komplett vv néző sereg mondja. Egy szavam se lehetne, mert a hülyeségeimet sorolnák. Nem vagyok szent, csak én ezt tudom is

Ármándójózsi 2021.01.23. 19:05:04

@Koszliderc: Fogd már fel, hogy az ózonhoz semmi köze. :) Javaslom, hogy olvass utána. És kezd mindjárt azzal, hogy magas légköri ózon réteg. ;)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 19:05:11

@Ármándójózsi: merem is remélni, hogy megtisztelve érzed magad

@SelyemSonkaPini: te egy hős vagy :))))))))))

Krétagarbó 2021.01.23. 19:07:32

@SelyemSonkaPini: minek nézni őket? kiestek már, sóval behintve a helyük is.

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:08:12

@úgymond olvasó mmkk: Inkább egy hülye, hogy meghallgattam... de hozta a formát 110%-ra,
ahogy Gina is!

Ármándójózsi 2021.01.23. 19:09:34

@Krétagarbó: EKG! Kit érdekel, hogy még itt kint is csak egyre mélyebbre ássák magukat?
Nincsenek többé, hála Istennek!!! :)))

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:09:38

@Krétagarbó: Igazatok van, mentségemre nem én linkeltem ide :)
már kikapcsoltam !

MsIreneAdler 2021.01.23. 19:10:10

Köszi szépen a posztot!
Próbálom felvenni a fonalat :)

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:11:59

@MsIreneAdler: Másik témában pedig fegyverbarátságot kötöttünk Ármándóval (extrák nélkül:)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 19:12:03

@SelyemSonkaPini: téged sose hülyéznélek le ♥

@Krétagarbó: jó téged is itt látni :)))))

Cérnahuszár 2021.01.23. 19:12:14

@Krétagarbó: igazad van, a következőt kihagyom. Felesleges

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:14:34

87 éves korában egy Los Angeles-i kórházban elhunyt Larry King, az amerikai televíziózás legendás alakja
RIP !

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:15:20

@úgymond olvasó mmkk: Egyelek le ! Annyira édi vagy, csipázlak mint állat !

Ármándójózsi 2021.01.23. 19:15:46

@SelyemSonkaPini: Láttam, legyen neki könnyű a föld...

MsIreneAdler 2021.01.23. 19:15:52

@SelyemSonkaPini: na mesélj :D! Ilyen Moh-Merci féle igaz barátságról van szó?

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:35:14

@MsIreneAdler: Nem, ez két úriember véd és dacszövetsége !
Életre halálra
de sose análba ! :D :D

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:35:55

@úgymond olvasó mmkk: Ne kötözködjél, mert.... nem tom mé ne :)

MsIreneAdler 2021.01.23. 19:39:57

@SelyemSonkaPini: tehát barátságon innen, s nem túl. Értem. Cool :). De mi volt a vita tárgya?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 19:40:07

@SelyemSonkaPini: na jó, legyen, kívánságod teljesítem :))) (majdnem azt írtam, hogy kívánságod számomra parancs, az azért mégiscsak túlzás lenne, egyelőre még nem vagyunk elnyomó kapcsolatban)

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:43:03

@MsIreneAdler: Az ügyben semmi.
Másfelől Rencsi és Gina nyomott egy élő instát és azt betették a linket ide.
Én meg elkezdtem nézni és idevéleményeztem.
Erre többen szóltak, hogy mijafasznak csinálom, kiestek a gecibe, hagyjam őket a faszba !
(Nem szó szerint csak hangulatilag adom vissza Neked :)

Én meg (mivel megváltoztam mint tudjuk), ELISMERTEM, hogy igazuk van és dobtam a témát!
Ennyike volt :)

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 19:43:28

@úgymond olvasó mmkk: EGy konkrét kívánságom teljesíted ?

hereverő heverő 2021.01.23. 19:44:53

Hogy én mi a francnak néztem meg ezt a két senkit.. de így legalább biztos vagyok benne, hogy nem tévedtünk és nem kettünk átverve. Ők kinn is ugyanolyanok mint benn, ugyanazokat a kliséket pufogtatva mentegetik magukat. Nem bírnak szembenézni a valósággal. Két seggluk.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 19:45:15

@SelyemSonkaPini: már teljesítettem, nem kötök beléd. kívánhatsz még egyet, de annak ára lesz :)))))

hereverő heverő 2021.01.23. 19:46:54

@úgymond olvasó mmkk: hozzál ide nekem egy rekettyést és vágd ki nekem az erdő leghatalmasabb fáját - ezzel a heringgel!

MsIreneAdler 2021.01.23. 19:49:16

@SelyemSonkaPini: Ginát nem, csak Rencsit néztem, sokkot kaptam, konténerért imádkoztam :)

SirLemming 2021.01.23. 19:49:19

@Ármándójózsi: :D
Oké. Az ózont instant konvertáltam általános környezetvédelemre.

@hereverő heverő: Leesett már a kiesés utáni máz is.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 19:50:20

@hereverő heverő: psssszt, miért kell nyilvánossá tenni az elnyomó kapcsolatunkat? :))))))))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.23. 20:09:31

@.Zsu: nem a fenét nem szokott Józsi féltékenykedni, csak írtam neked egy kapásból Renátóvá változott ... nem láttad, még furut is nyírt a kopasz fejemre :)

Ármándójózsi 2021.01.23. 20:23:35

Szia! :)))
Te lány vagy???

Post Modern Prometheus 2021.01.23. 20:25:05

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/ozyp3xep1
TOP 3:
- Bálint: 35.50% [71]
- Robi: 35.00% [70]
- Vivi: 17.00% [34]

@Nets: Elkezdtem hallgatni, fúh gecc, nagyon súlyos, és döbbenet, hogy még mindig mennyire "vakon vannak".

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 20:26:56

@Ármándójózsi: nem ,de a mai világban már nehéz állást foglalni

csajoknak vagy nyunyó vagy kicsim :P

.Doktor.Szöszi. 2021.01.23. 20:29:28

@Ármándójózsi: a kérdéstől deja vu érzésem van....és tuti nem attól, hogy a mátrixot nézem...:)))

Ármándójózsi 2021.01.23. 20:29:36

@nyunyo.de.balboa: Oké, akkor nem vagy szimpi.
(Csak hülyéskedek nyugi, örülünk, hogy itt vagy!!! :))) )

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.23. 20:29:43

@hereverő heverő: bammeg, megnéztem én is a videót! Ezeket tényleg gyökerek, főleg Gina... bammeg nem jött le neki, hogy Amandát tényleg megvezették... bakter...

SirLemming 2021.01.23. 20:30:51

@nyunyo.de.balboa: Szép jó estét!
Remek estét, jó beilleszkedést kívánok.

TheLynx70 2021.01.23. 20:32:56

Elvoltam főzésileg is, de megpróbálok visszaolvasni.
@Ármándójózsi: Ejnye, ejnye! Érezd a tenyeremet a tarkódon, mán megin csalod verbálisan a Zsut (is)... :)

TheLynx70 2021.01.23. 20:34:44

@Ármándójózsi: Na, végre egy nemcsaj. :) Akkor nem terrorizállak. :)

.Zsu 2021.01.23. 20:35:09

@Ármándójózsi: jaj, hangosan nevetek :DD

@Brigante: :D na akkor minden rendben, igyekszem nem aggódni, de nagyon nehéz.

.Zsu 2021.01.23. 20:37:12

@hereverő heverő: írtam néked privi üziit :))

Ármándójózsi 2021.01.23. 20:37:14

Kérem szépen én nem csináltam semmit! :)))

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 20:37:18

na de mi van akkor, ha valaki sellő?

SirLemming 2021.01.23. 20:38:52

@Ármándójózsi: Nem a te érdemed, hanem nyunyó kromoszómáié. :D

.Zsu 2021.01.23. 20:39:44

ma 9kor kezdődik az elmeshow?

TheLynx70 2021.01.23. 20:43:04

@.Zsu: Úgy tudom, igen. Rá is megyek az onlányra.

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 20:44:11

@úgymond olvasó mmkk: sellő csak nő lehet ? mit csinálhat? műköröm esetleg póthaj aztán elúszik valamerre.(mondjuk cipőt nem kell vennie)

Ármándójózsi 2021.01.23. 20:45:28

KEZÜNK TÖBBEN LENNI, ÚGYHOGY A SZAVAZÁS!!!

IGEN, SZAVAZÁS ZAJLIK A SZERINTED JELENLEGI LEGSZIMPATIKUSABB VILLALAKÓ TÉMAKÖRBEN!!!

NE HAGYD KI!!! SZAVAZZ VELÜNK ITT -> strawpoll.com/ozyp3xep1

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 20:45:52

@nyunyo.de.balboa: a vv-ben eddig egy sellő volt, greg. tudtommal ő nem nő, bár sose lehet tudni :DDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 20:47:25

@Ármándójózsi: ne ordíjjá, elijeszted magad mellől a potenciális és alkalmas női hölgyeket.

Ármándójózsi 2021.01.23. 20:49:09

@úgymond olvasó mmkk: Még nem telt el 24 óra és megdupláztam a szavazók számát, pedig már több, mit egy hete lehet szavazni. Ez bejön!!! ;) :)))

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 20:49:22

@úgymond olvasó mmkk: legalább akkor tudjuk hogy szaporodnak(eddig azon dilemmáztam két sellő nő hogy hoz utódot a világra)

@SirLemming: köszi

Ármándójózsi 2021.01.23. 20:50:19

@Post Modern Prometheus: A linkedet!!! :DDD Nézd meg mit írtam ÚOMMKK-nak. ;)

SirLemming 2021.01.23. 20:50:38

@úgymond olvasó mmkk: Sellő mint a filmekben, vagy ez újkori megfelelője valamelyi nemidentitásnak?
Klasszikus sellő necc mert a nedves környezet ok, kukacot be tudja kapni de ennyi, szereti a tengeri kaját és gyöngyhalásznak is alkalmas, de víz alatt még nem épült pl IMAX se.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 20:51:29

@Ármándójózsi: igaz, nem mi vagyunk egymás célcsoportjai.

Cérnahuszár 2021.01.23. 20:54:49

@TheLynx70: ikráznak?
sanyarú a sorsuk

SirLemming 2021.01.23. 20:57:25

@TheLynx70: @Cérnahuszár adversus: Piaci rés? Sellőkaviár Evian szintre vihetné a hypeot és az árrést.

TheLynx70 2021.01.23. 20:58:06

@Cérnahuszár adversus: Nekik sanyarú, nekünk finom! Ezért veszélyeztetett faj a sellő, mert a sellőkaviár kelendő, te sem tudnál hozzájutni, még aranyárban sem. :)

Mók_Ica 2021.01.23. 21:00:27

szép estét :D pusszantás kommentlakótársaim :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 21:01:21

A francba elaludtam, elkezdődött !

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:01:39

állítólag fru kaviárját renátó szeretetből vascsővel szét******

.Zsu 2021.01.23. 21:01:56

@Mók_Ica: szép estéét!

nagyon pontosan kezd ez az rtl

SirLemming 2021.01.23. 21:02:07

No kedves HV félig zártosztály, kezdődik a móka és a kacagás. Mindenkinek kíváló időtöltést kíván az Anonim Szekunder Szégyen Függők egyesülete.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:02:44

Sziasztok, szép estét! :-))

Majdnem lekéstem banyek. 10-re készültem.

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:03:40

közvetítsetek ,mert én a mai nap el klasszikóját nézem ...

tvbuzi 2021.01.23. 21:05:16

Fru feje amikor Bálint azt mondja kivégzés :DDDD

gazo 2021.01.23. 21:05:26

Virág, a hetedik Temagad légy !

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:05:35

Bálint végre leválik Danielláról? Vircsi hogy meg van sértődve most, hogy csak 7. :D

Cérnahuszár 2021.01.23. 21:06:19

virág és dani csupa sértettség, csak mondják a magukét egyszerre

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:06:21

@nyunyo.de.balboa: Szia! ^^
@tvbuzi: Az nagy volt. :D
@úgymond olvasó mmkk: Én is azt néztem eddig, emiatt késtem.

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 21:06:38

Dani monológjai idején lekapcsol az agyam értelmező része... Ez a faszi valami vírus

TheLynx70 2021.01.23. 21:06:42

Ha jól láttam a táblát, csak Vivinél szerepelt Fru az utolsó helyen. Én is kezdem megkedvelni VVécépumpa Vivit, de komolyan. Bevállalta! :)

.Zsu 2021.01.23. 21:06:58

Virág csak a Jabbájával tud azonosulni.

Adamadam 2021.01.23. 21:07:05

Virág mit hisz, hogy a Dani mögött kullogás erősíti?

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 21:07:11

Dani-Virág páros lesz az új Recska_Fru ??

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:07:16

Na megvan a két újabb vakegér...

SirLemming 2021.01.23. 21:07:46

@úgymond olvasó mmkk: Annak most lett vége. Szép volt, már ha a női meccsre gondol a kedves hölgy.

Cérnahuszár 2021.01.23. 21:07:50

dani előbb meg te háborogtál. ja virágnak nem szabad

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:08:15

@Adamadam: A jelek szerint igen. Pedig... pedig semmit nem csinál.

SzabadEzANév? 2021.01.23. 21:08:36

"Nem tudtuk még magunkat megmutatni" - kedves daniella, maholnap már vége van a játéknak

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:08:49

@tvbuzi: guten abend mein freund, ich hoffe, dass du glücklich und gesund bist. ich wünsche dir viel spaß.

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 21:09:15

Asszony feltette az a kérdést: Hogy tudnak ezek ekkora dzsuvában élni? És tényleg...

Mók_Ica 2021.01.23. 21:09:23

@nyunyo.de.balboa: :D

ez a "ki kit hányadik helyre teszi?" feladat, értem, hogy feszkót generál, de nem néztek eddig vv-t a lakók? eddig még nem jöttek rá, hogy ennek kb. 0 a jelentősége??? pffff

Cérnahuszár 2021.01.23. 21:09:29

@SzabadEzANév?: XD
sajnos van amiből túl sokat is mutattak

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:09:51

@SirLemming: igen, arra. előtte a két kézilabdát váltogattam (ffi válogatott meg eto), azok se voltam rosszak.

.Zsu 2021.01.23. 21:09:58

@SzabadEzANév?: meg "tedd oda magad" mondat a Virágnak.
egy módon tudná ezt a csaj megtenni, ha nem lenne a Proli uradalomban.

nicu71 2021.01.23. 21:10:09

@ppupu: és soha nincs pont az mondatai végén.Ezért is olyan nehezen érthető a végeérhetetlen nyegle dünnyögése

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:10:28

@úgymond olvasó mmkk: aztis néztem , irány Tokió!

@TheLynx70: volt eggy csajszi a koleszba eldugította a wct aztán kézzel oldotta meg . hat évre ráragadt a wcpumpa név de becézték pumpának is. :)

peachcat 2021.01.23. 21:11:02

daninal meg viragnal teljesen elmentek otthonrol.

.Zsu 2021.01.23. 21:11:15

@Mók_Ica: egy idő után mivel nincs kinti inger, elfelejted ezeket sztm.

princejesus 2021.01.23. 21:11:25

Dani meg a tisztelet, Virág nagyon vakon van

csodalámpa 2021.01.23. 21:11:32

Szerintem Vivi nagyobb különbséggel hagyná kint Virágot, mint Frut.

Cérnahuszár 2021.01.23. 21:11:55

most a villanővér virágékat manuperálja a "tisztelet" skillel?
mintha gábort hallanám, utána meg csula bát

.Zsu 2021.01.23. 21:11:56

@úgymond olvasó mmkk: a kézilabdát én is néztem, ffi válogatottat! :))

Pink Martini 2021.01.23. 21:11:57

@Post Modern Prometheus: halihó! Most próbáltam szavazni (először) és azt írja a rendszer, hogy én vagy someone in my wi-fi/network már szavazott... holott nem is. Ez vajon mit jelenthet?

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:12:09

Jó nézni ahogy ezek egymást szopják fel...

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:13:39

@úgymond olvasó mmkk: két tv- nézted vagy kapcsolgattál?(etot csak az utsó percben pont akkor egalizált a Breszt) ne felejtsd el volt Siófok és Vác is. :)

edimörfi 2021.01.23. 21:13:43

@Ármándójózsi: nézem-hallgatom ezt a két hülyét, olyan mintha a Rencsula-Fru házaspár még mindig játékban lenne

Cérnahuszár 2021.01.23. 21:13:57

bálint mindjárt hős lesz
kajakra beáll a hideg alá

princejesus 2021.01.23. 21:14:09

Nem csinálnak ott bent semmit, 1napot nem ki bírnak zuhany nélkül?

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:14:47

@Pink Martini: talán a szomszéd használja a neted és ő már becsületből helyetted leszavazott :P

.Zsu 2021.01.23. 21:14:50

Bálint zuhanyzik - kedvenc kontentem :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:15:06

@nyunyo.de.balboa: kapcsolgattam. siófokot meg vácot nem láttam, olvastam helyettük.. majd holnap bepótolom :))

tvbuzi 2021.01.23. 21:16:01

Amikor katona voltam csak télen volt melegvíz (akinek jutott) tehát sokkal keményebb vagyok a villalakóknál.

Mók_Ica 2021.01.23. 21:16:02

eddig full uncsi.....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:16:05

@ppupu: Jó kérdés. Valahogy ez minden évadban előkerül, mert még mindig dzsuva van. :D
@Mók_Ica: Szia! ^^ Nem. Hiszik, hogy ez a fő szempont. :D

.Zsu 2021.01.23. 21:16:31

nincs egy lavór vagy vmi bent? vinnék be abba vagy egy kurva nagy lábosba melegvizet, és azzal öntögetném le magam.

tvbuzi 2021.01.23. 21:16:59

De utálom a musicalt

malevil2050 2021.01.23. 21:17:29

Gyere és énekelj, fantom!

.Zsu 2021.01.23. 21:17:35

@tvbuzi: én szeretem nagyon! :D

TheLynx70 2021.01.23. 21:17:40

Ájrin neked közvetítem, mivel nem tudod nézni! Bálint meztelenül zuhanyozik (hideg vízben :D), nyilván a BV-ben lesz róla kendőzetlen összefoglaló.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:18:16

@Ármándójózsi: sajnos nincs időm mindenkit elítélni. ha felszabadul egy hely a listámon, te leszel az első, akinek szólok.

Mók_Ica 2021.01.23. 21:18:29

@.Zsu: senkinek nem jutott eszébe vagy csak nekünk nem mutatták???

a villa mindig ilyen full redvába fordul....... nekem nem lenne kedvem sem enni sem inni egy ilyen konyhából.....

malevil2050 2021.01.23. 21:18:35

@tvbuzi: Akko te sem egy mai gyerök vagy

nicu71 2021.01.23. 21:18:59

@tvbuzi: én is,de ez a dal a fantomból ez mestermű.

.Zsu 2021.01.23. 21:19:11

ez a Virág egyre kevésbé szimpi

K_Attila 2021.01.23. 21:19:30

Nagyon jó poszt, de azért a szerzőknek hoztam pár csomagolásmentes vesszőt közös felhasználásra, hogy enyhüljön a szűkösség: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
A villatársadalom jól leképezi a globális társadalmat abban, hogy elsősorban az önző, beleszarós tahók rohasztják szét a bolygót, akikkel szemben kisebbségben vannak a környezettudatossággal erőlködő, gondolkodó emberek.
A szavazás, hogy maradjon-e a szemétmentes életmód, meg arra a politikai technikára emlékeztet, amikor csak olyan kérdést bocsátanak népszavazásra, ahol egyértelmű lesz az eredmény, így nincs kockázat, de azt hiszi a nép, hogy szabadságában állt dönteni valamiről. Itt a műsornak az állt érdekében, hogy kerüljön vissza mindaz a műanyag szemét a villába, aminek a termékmegjelenítés értelmében láthatónak is kell lenniük.

Mók_Ica 2021.01.23. 21:19:31

tkarítás nuku,full smink ellenben mindig van...... hol van higénika???????????

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:19:56

@úgymond olvasó mmkk: Imádom a kedvességed és köszönöm!

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:21:05

most őszintén ilyen névvel , hogy Virág bemennétek a vv-be?mennyire közhely.
pontosíthatna : pl Nefelejcs,Ibolya,Pipacs.

malevil2050 2021.01.23. 21:21:29

Vivikém én rád szavazok.

SirLemming 2021.01.23. 21:22:30

@TheLynx70: Igen. pont most nincs itt... :(

@tvbuzi: Musical még Ok. Opera és minden olyan ami áriás egyebes idegesít mert a zenét szeretem de az éneket többnyire nem értem. Bah.

@.Zsu: Ah... lusta lennék ilyesmihez. Hidegvíz azt csá. Nem halálos és serkent arra hogy az ember belehúzzon. :D

A takarítós részt viszont adom. Semmi rendet rendszert nem alakítottak ki, randomnak tűnik az életszervezésük...

SirLemming 2021.01.23. 21:23:43

@nyunyo.de.balboa: "Szabad az Á" név túl hosszú lett volna. A VV Végzet Asszonya is.

tvbuzi 2021.01.23. 21:23:56

Megint meglazult az asztal

Pink Martini 2021.01.23. 21:24:24

@nyunyo.de.balboa: hehe
A szomszédnak is van net, nincs az enyémre rászorulva.
Marad a rejtély... :)

SzabadEzANév? 2021.01.23. 21:24:26

Megint mozog az asztal :))

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:24:27

@Ármándójózsi: feljegyeztem a naptáramba 2032. október 6. napjára, hogy tekintsem át a listát.

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 21:24:31

@tvbuzi: Há me tegnap azon repülőzött :DDD az idióta

.Zsu 2021.01.23. 21:25:52

@SirLemming: nekem egyszer 2 hétig nem volt melegvíz az albimban. és hegyipatak hideg víz jött csak. képtelen voltam így zuhanyozni, pedig nyár közepe volt 30 fokokkal.
szal ezt a lavóros módszert alkalmaztam.

Merridzsízöszkriszmösz 2021.01.23. 21:25:58

előbb az a vörös hasszőrzet, most az alpecines sampnreklám...majdnem visszajött a vacsi

tvbuzi 2021.01.23. 21:26:08

Segíti a segggyógyulást

SirLemming 2021.01.23. 21:26:56

@Pink Martini: Lakótárs is lehetett. Hmm.. Gyanús.

TheLynx70 2021.01.23. 21:27:11

@.Zsu:Nekem idáig sem volt. Tulajdonképpen egyik sem, de valamiért nézem. :DDDD

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:28:03

@edimörfi: Kurva nagy EKG, én is erre gondoltam. :D

Mók_Ica 2021.01.23. 21:28:21

@tvbuzi: @Merridzsízöszkriszmösz: együnk erre egy kis csokit..... oszt vezessünk egy hibrid swiftet..... éljen!!!

TheLynx70 2021.01.23. 21:28:49

@.Zsu: Én sem bírom a hideg vizet, megáll a szívem, de komolyan! :)

tvbuzi 2021.01.23. 21:29:16

Tököm televan már ezzel a droiddal

Mók_Ica 2021.01.23. 21:30:10

ahhoz, hogy megvegyük r2d2 összes részét, fel kell vennünk egy akciós személyi hitelt a raiffeisen banktól.....

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:30:24

@Pink Martini: esetleg megtörted a lineáris idővonalat , jövőből visszautaztál leszavaztál ,azért nem tudsz MÉG róla :)

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:30:33

SZAVAZZATOK, SZAVAZZATOK, HA MÉG NEM TETTÉTEK MEG!!!!

KI A LEGSZIMPATIKUSABB, KI NYERJE MEG A 36 MILLIÓT???

ITT -> strawpoll.com/ozyp3xep1

tvbuzi 2021.01.23. 21:30:45

Ha nem indul az autód - rábasztál

Mók_Ica 2021.01.23. 21:30:56

@tvbuzi: nyomjunk egy snickers-t? :DDD

Cérnahuszár 2021.01.23. 21:31:04

hangot le, jön a macskazene

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:31:41

@Cérnahuszár adversus: Megtörtént. :D Ezt képtelen lennék végighallgatni halláskárosodás nélkül. :DDD

Cérnahuszár 2021.01.23. 21:31:53

amúgy fru mintha eltűnt volna.

tvbuzi 2021.01.23. 21:31:59

Mikor telefonál már Daniella???

tvbuzi 2021.01.23. 21:32:57

Fru és Robi? Rencsi mindjárt bedob egy kézigránátot a vellába

Mók_Ica 2021.01.23. 21:33:04

nagyon gáz virdzsi és daniella...... de azért röhögtem rajtuk ..... :DDDDDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:33:38

Nya, Renátó most veri szét a tévét. Lóbelt hozzárt Grincs fenekéhez a lábával. :D

tvbuzi 2021.01.23. 21:33:43

Dani egy méterről nézi Frut!!!! A kurvaéletbemár

nicu71 2021.01.23. 21:34:33

Tœk jó a yoga!Ügyessk bagyon!

Mók_Ica 2021.01.23. 21:34:47

@tvbuzi: már az összes tv-re ráült renáta és szétb.......ta...... ráadásul fru még mosolyog is lóbeltre....... tuti meggyilkolja, amikor kijön.....

SirLemming 2021.01.23. 21:34:54

Full jól tolják. o.O

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:34:59

@tvbuzi: nem tarCSajaszocijálistávolságot, aztakurvaeget!

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:35:02

Haljak meg ez egész jó, ahhoz képest! Grat nekik.

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 21:35:03

@tvbuzi: @Kiégett Hobbynyúl: Armageddon, világvége, megszűnt a tisztelet... Renátóóóóóó tegyé rendet

Merridzsízöszkriszmösz 2021.01.23. 21:35:03

Mercinek adásról adásra nagyobb a hátsója

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 21:35:26

Fru jócsaj ! Kurvuljak el: megreszelném ha nem ismerném :)

Adamadam 2021.01.23. 21:35:37

Mercike azért küzdött rendesen, Fru talán kecsesebb volt. Rencsa meg tervezi a bosszút

SzabadEzANév? 2021.01.23. 21:35:48

A Rippel-fívérek reszketnek

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:36:02

@Ármándójózsi: Ekg.
@ppupu: Szép lenne, vérben forgó szemekkel berúgná az ajtót. :DDD
@Merridzsízöszkriszmösz: Mert csak eszik. Mondta, hogy ő nem mozog semmit. :)))))))

Adamadam 2021.01.23. 21:36:22

@Merridzsízöszkriszmösz: múltkor kapott vagy egy kiló gumicukrot egy műanyag dobozban. Látszik rajta rendesen

tvbuzi 2021.01.23. 21:36:39

Nem tudom mit játszanak de nem is érdekel

Mók_Ica 2021.01.23. 21:36:56

azta...... jajjjjjjjjjjjjjjjjj...... lehetne, hogy ez legyen a holnapi ébresztő zenéjük???

SirLemming 2021.01.23. 21:37:03

@SelyemSonkaPini: Abszolúte.

Most viszont az audioterrornál megy a mute. Majd mondjátok mennyire volt qrva sz*r.

gazo 2021.01.23. 21:37:05

Omájgád, Gina borogass....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:37:14

Tényleg olyan borzalmas végig ez a "koncert", mint ami az előzetesben volt? :DDDD
(Lenémítottam a tévét.)

Cérnahuszár 2021.01.23. 21:37:23

édes istenem.... lehetne ez a vv új bevezetője.

plutopluto 2021.01.23. 21:37:33

Robi és Vivi angol műsorvezetése a szláv országokban rendezett Eurovíziós Dalfesztiválok házigazdáinak hangulatát hozta vissza.

TheLynx70 2021.01.23. 21:37:44

Ájrin, úttörőingben tolják a lakók a produkciót (piros nyakkendő nélkül, valami jóga előadás), és Robi úgy nyúlt Fruttihoz sokszor, hogy az ura nem fogja kint megdícsérni. Most meg kakofónia van, tehát pikuláznak, trombitálnak. Pumpa gitározik. Nagyon jó, de tényeg. :) Nekem bejött. :)

Mók_Ica 2021.01.23. 21:37:45

bakker..... lóbelt ekg-zott velem :DDDDD

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:37:46

Ez viszont nagyon rossz...

gazo 2021.01.23. 21:37:53

Robi olvassa. A hvt

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 21:38:03

@Kiégett Hobbynyúl: ÉN nem lettem volna jobb, de ez nem azt jelenti, hogy nem volt vérszar :D

nicu71 2021.01.23. 21:38:07

Bassza meg...nem egy hangnemben vannak,szerintem direkt?Viszont a ritmus akarom mondani a periodika MAJDNEM stimmelt.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:38:16

@Mók_Ica: Akkor kapnának szívrohamot. :DDD

plutopluto 2021.01.23. 21:38:51

Ok, látom, nem csak nekem jutott eszembe.

.Zsu 2021.01.23. 21:39:33

én sem az akrojógában sem a közös zenélésben nem értem el volna ilyen szinteket sem, mint ők.

Mók_Ica 2021.01.23. 21:39:48

@Kiégett Hobbynyúl: dehogyis :DDDDD csak rögtön felébrednének :DDD

SirLemming 2021.01.23. 21:39:56

Gyanítom annál többet gyakoroltak mint mutogatták, mert a tegnapi alapján is ennél sokkal szarabbnak gondoltam volna bármit.

.Zsu 2021.01.23. 21:40:06

@plutopluto: igazából te vagy a PP.

SzabadEzANév? 2021.01.23. 21:40:08

Peti jól ráérzett, tényleg Eurovision feeling volt :))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:40:55

@.Zsu: Hidd el, én sem, de 5 nap után koncerteztetni őket kibacás. :D
@Mók_Ica: Feltűnően frissen és üdén, ugye? :D

tvbuzi 2021.01.23. 21:41:50

Merci gyűlöli Virágot

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:41:54

Itt vagyok, itt vagyok. Nem látok, csak olvasok :)

princejesus 2021.01.23. 21:42:15

Fruból amióta kiesett a majma nem látni semmit

nicu71 2021.01.23. 21:42:16

@SirLemming: bizony igy lehetett,mint ahogy a yoga se volt ilyen letisztult, konkrétan sehogy se állt tegnap .Megtolták a gyakorlást,na.

Mók_Ica 2021.01.23. 21:42:20

@Kiégett Hobbynyúl: szinte menekülőre fogva ugranának ki az ágyacskájukból...... :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:42:30

Vircsike, nem kellene Daniella seggében lenni a nap 24 órájában, és akkor lehet, kommunikálnál is a többiekkel....

argo001 2021.01.23. 21:42:43

Virágnak egy önálló gondolata sincs, ugyanazt mondja, amit Dani. Ez most már kirívóan szánalmas.

princejesus 2021.01.23. 21:43:15

@tvbuzi: inkább fordítva igaz, de nyilván mercinek sem szimpi virág amióta rá rakta a jelet minden előzmény nelkulr

SirLemming 2021.01.23. 21:43:24

@Fu Szekh Li: Belehallgattam, lehet még tetszeni is fog, de most csak lementem, köszi.

@All: Bálint indoklása kicsit keresztapás lett: Aki eddig rosszban volt velem má nincs itt. :D

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:43:24

@Ármándójózsi: mmkk, jóhogy. Nem kockázatok :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:43:27

@tvbuzi: Virág is Mercikét.
@Mók_Ica: Megszavazom nekik ébresztőnek a hátralévő napokra. :D

Merridzsízöszkriszmösz 2021.01.23. 21:43:58

@argo001: de ő majd megmutatja, hogy nem a 7. helyen áll. Hogyan? A s*ggből szájba után már sok mutatni való nem maradt, amivel kitűnhet.

.Zsu 2021.01.23. 21:43:59

@tvbuzi: fordítva is.

@Kiégett Hobbynyúl: persze ez totális kibaszás

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:44:41

@MsIreneAdler: WC papír, ne felejtsd, WC papír!!!

argo001 2021.01.23. 21:44:45

@Merridzsízöszkriszmösz: Legalább lenne bent egy Jay és Néma Bob....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:45:07

@.Zsu: Értékelem, hogy megpróbáltak a carból kártyavárat építeni. :DDDD

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:45:15

@SelyemSonkaPini: énis :P

@.Zsu: sztem is jók voltak , de azt hittem sz** lesz így nem mertem nézni.

gazo 2021.01.23. 21:45:41

és pont ő olvassa...vagy be vannak osztva?

Mók_Ica 2021.01.23. 21:45:59

úrist'n..... fru szemöldöke büntet...... kiégett a retinám....

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:46:57

@TheLynx70: franc, hogy pont ma nem látom a BV-t sem!!! Szóval ebben is a segítségedre szorulok! De számítok még @.Zsu: narrálására is!

peachcat 2021.01.23. 21:47:12

es most ezert be kellett telefonalni...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:47:12

Grincs szemöldökével mi történt?

Kistesó. :D

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 21:47:27

Ez volt a hír ? kit érdekel...

Mók_Ica 2021.01.23. 21:47:31

még egy kistestvér???? óóóóóóóó

edimörfi 2021.01.23. 21:47:34

Vajúdtak a hegyek és megszületik Daniella kistestvére.

princejesus 2021.01.23. 21:47:49

Az apja felcsinált valakit, ezt miért kell bejelenteni?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:48:04

@MsIreneAdler: Daninak kistesója lesz, ezért ment a riportba, ezt mondták el neki.

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:48:09

@Ármándójózsi: törölköző, nem :)? Az mindig legyen nálam.
Akkor szerinted levehetem a szemkötőt?

Mók_Ica 2021.01.23. 21:48:19

apuka is és anyuka is ugyanaz?

gazo 2021.01.23. 21:48:22

Már nincs sok hahahaha

TheLynx70 2021.01.23. 21:48:32

Uramisten! Fru-nak már megint milyen a szemöldöke? :O Nem fogyott el az alkoholos filc?

edimörfi 2021.01.23. 21:48:34

@Kiégett Hobbynyúl: Láttam már életemben sok elb@szott szemöldököt, de Frúé a Top 3-ban benne van.

SirLemming 2021.01.23. 21:48:35

@Mók_Ica: Mitől ilyen? filctoll?

Dani ciszont így ezzel a mozdulattal indokolatlan boostot kap.
Mi a rák ez hogy fater még csacsog neki miközben ilyen full érdektelen franckarika hírt közölnek vele...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:48:36

@Mók_Ica: Ebben nem vagyok biztos. :DDDDDD

Adamadam 2021.01.23. 21:48:48

Ez gáz, hogy ezért betelfonálhattak. Nem is született csak lesz, lol. Tehát van egy pozitív terhességi teszt és ezért betelefonáltak. Korábban csak halálesetnél telefonáltak be. Talán még a VV4-VV5 körül amikor az egyik csajt otthagyta a párja, akkor betelefonáltak.

.Zsu 2021.01.23. 21:48:48

@MsIreneAdler: természetesen számíthatsz rám :))

na most jó nagy lelki töltetet adtak Daninak.
meg a nézők érzelmeire is hatottak ezzel. nem tartom fairnek.

Qqts 2021.01.23. 21:48:49

Dani ugy tapsolt, mint egy autista

kozi001 2021.01.23. 21:48:54

@princejesus: Vagy megjött a családi pótlék :P

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:49:03

@peachcat: Ja, hátha holnapra megszületik...
Ez vicc...

tvbuzi 2021.01.23. 21:49:20

Fru megölelte Danit!!!!

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 21:49:28

@Adamadam: EKG ! Ez szinte kibaszás a többiekkel!

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 21:49:46

Gratulálunk Dani! Hiába no... apa nem s.gbe kurja a nőjét.

Bocsi ez parasztság volt, de kikívánkozott

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.23. 21:50:03

Grat a kistesóhoz! Csak jobban neveljék, mint a nagyot. Most láthatták, hogy LQrták, szóval tanuljanak belőle...

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 21:50:04

@tvbuzi: MAjd kap egy akkora pofont kinn, hogy befosik! Megbízhatatlan rihe!

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:50:05

@Kiégett Hobbynyúl: köszi. Mármint anyukája babát vár? Vagy már meg is született?

Mók_Ica 2021.01.23. 21:50:13

@Kiégett Hobbynyúl: @SelyemSonkaPini: apuka és apuka barátnője :DDDD na......

princejesus 2021.01.23. 21:50:16

Hogy hazudik, mondta hogy jó amit itt képvisel

nicu71 2021.01.23. 21:50:36

@edimörfi: ez csak a tartós festés a szemöldökön, fél ora mulva lemossa,nem marad ilyen

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:50:40

én meg carbonarat főztem ma. kb. ugyanannyi a hírértéke mindkettőnek.

tvbuzi 2021.01.23. 21:50:41

Éjszaka elmennek beszerzési körútra és Dani aggódni kezd :((((

Mók_Ica 2021.01.23. 21:51:05

@SirLemming: remélem alkoholos.... és nem jön le jó sokáig......

Adamadam 2021.01.23. 21:51:13

Jó nagy korkülönbség lesz, apuka is érdekesen intézi az életét. Van 3 gyerek, 22-25 év körül erre lesz mégegy.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 21:51:18

@MsIreneAdler: Igen. Á, dehogy, most Daniella azt tippelte, hogy kb. 3 hónapos lehet.

edimörfi 2021.01.23. 21:51:26

@ppupu: szerintem is parasztság volt, de kurva jót röhögtem

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 21:51:30

@úgymond olvasó mmkk: nem ! mert azt imádom ! (MÁRMINT A karbonárát)

Qqts 2021.01.23. 21:51:44

@úgymond olvasó mmkk: a carbonara hevesebb erzelmeket valtott ki belolem, pedig most nem is vagyok ehes

princejesus 2021.01.23. 21:52:32

Na fogadni merek Merci -Moh balhé lesz

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:52:33

@.Zsu: tuTTam hogy Bálint pucér tesze ösdzehozza az embereket :D

tvbuzi 2021.01.23. 21:52:36

@MsIreneAdler: nem az anyukája. Apu új barátnője

gazo 2021.01.23. 21:52:40

@Adamadam: lehet Daniékat mitulábáti hotta

.Zsu 2021.01.23. 21:53:12

@MsIreneAdler: az apjának a barátnője. meg mondta Daninak h mindent jól csinál, büszkék rá, és szeretik.
Bálint azóta nem volt meztelen

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:53:59

@Ármándójózsi: az attól függ, vagyis tőled, hogy levehetem-e már a szemkötőt :D
De figyelek, igen és jól mulatok :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:54:07

@SelyemSonkaPini: tudtam én, hogy te vagy a námbörvan :)))))

@Qqts: én is annyit ettem belőle délben, hogy nem is kívántam estére semmit :D

SirLemming 2021.01.23. 21:54:08

@úgymond olvasó mmkk: Ez érdekesebb hír, a carbonarat szeretem.

@princejesus: Mié? Pontosan mit mondott a fater? Az maradt meg hogy vigyázzon magára vagy ilyesmi. Nem 100%ban figyelem az adást a gyerektéma után kimaradt valamennyi.

edimörfi 2021.01.23. 21:54:13

@nicu71: akkor csak fél óráig baromi ronda; az is sok idő.

tvbuzi 2021.01.23. 21:55:03

@úgymond olvasó mmkk: hogyhogy nem káposztát kolbásszal??

úgymond olvasó mmkk 2021.01.23. 21:55:46

@tvbuzi: mert ma nagyon intenzív szexuális életem volt: basztam a világra :DDDDDDD

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:55:58

@princejesus: nem mondhatta azt , hogy akkora gáz vagy mi már más városba költöztünk olyan jól viselkedsz csak így tovább ...
Renátó spanod Ginával egy jó liveozás után már tanuvédelmi programra várnak.

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:56:19

Most komolyan felhívták mert apa bedurrantott valakinek?? Nem akarok paréj lenni, de ez nem fair. Egy ilyen hír akkora löketet ad, amit egyrészt Dani nem érdemel meg, másrészt Dani életére nincs is komoly hatással.

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:56:53

@Ármándójózsi: tudod, mik a feltételek, hogy levegyem :)

MsIreneAdler 2021.01.23. 21:58:08

@.Zsu: oké oké, de ha Bálint pucér, szólj, mert késlekedés nélkül el akarom képzelni :D

edimörfi 2021.01.23. 21:58:23

Vivi az elmúlt két évben nem sokat változott. Egy 2018-as kép, amikor éppen zsűritag volt:
www.martfu.hu/pics/martfu/hu/211832.jpg

TheLynx70 2021.01.23. 21:58:37

@MsIreneAdler: Engem nem hoz lázba, de megnézném hidegvíz alatt a csúnyáját! :DDD

Adamadam 2021.01.23. 21:58:44

A többiekkel ez most nem volt korrekt. Abszolút nem olyan hír volt amit érdemes volt közölni. Halálesetet azért szoktak, hogy ha akarja akkor feladhatja a játékot, kimehet a temetésre és tud nyugodtan gyászolni. Nem is lenne korrekt, hogy valaki végig bent van majd amikor kimegy közlik vele, hogy "a fél család meghalt autóbalesetben". Jó ez elég szélsőséges példa volt de érthető.
Az, hogy terhes az apjának a barátnője nem olyan amiért be szabadott volna telefonálni. Most kb 2-3 hónapos terhes mikor kimegy lesz max 4 hónapos. Semmi nem történt volna ha akkor tudja csak meg.
Ha pedig ne adj Isten történik valami a magzattal, akkor mégrosszabb lesz abban a hitben kimenni, hogy lesz egy kis tesója aztán kiderül, hogy mégsem

princejesus 2021.01.23. 21:58:46

@MsIreneAdler: Plusz nem marad le semmiről ha akkor tudja meg mikor kimegy 1 hónap múlva. Ezzel az erővel mindenki kaphatott volna egy pár perc beszélgetést a családjával

evacat 2021.01.23. 21:58:59

Memóriám egyre szarabb, de mintha ugy emlékeznék, hogy a hét elején azt mondták, hogy koncertet fognak adni a szüleik, szeretteik előtt. Nem?
Vagy nem vállalták?

SzabadEzANév? 2021.01.23. 21:59:19

@edimörfi: ilyen képeket honnan ástok elő? :))

tvbuzi 2021.01.23. 21:59:22

@edimörfi: baszki, honnan szerválod az infókat? respect

tvbuzi 2021.01.23. 21:59:48

@evacat: szülők nem vállalták

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 21:59:52

@tvbuzi: messzebbről kell nézni akkor lehet szép :P

Ármándójózsi 2021.01.23. 21:59:59

@Adamadam: Teljes, feltétel nélküli EKG. Bár nem olvastam végig...

Krétagarbó 2021.01.23. 22:00:10

@Mók_Ica: mondjuk Daniellát én is lecserélném :DDD

gazo 2021.01.23. 22:00:37

@tvbuzi: de vajon melyik Vivi ?

Adamadam 2021.01.23. 22:00:59

@princejesus: vagy ha már mindenképp közölni kellett akkor mást nem mondhatott volna. Kapjon egy levelet vagy videofelvételt csak erről. De nincs "büszkék vagyunk rád" meg "csinálj mindent ugyanígy, sokan szeretünk" hisz ezzel manipulálni lehet a játékot

Adamadam 2021.01.23. 22:01:38

@Ármándójózsi: megtisztelő:D
Érthető egyénként, kicsit malacos lett a terjedelme

tvbuzi 2021.01.23. 22:01:42

Bálint minden undorral nézte a szívószálat :DDD

Merridzsízöszkriszmösz 2021.01.23. 22:02:57

Dani hozott be magával olyan pólót, aminek ujja is van?

princejesus 2021.01.23. 22:03:09

@tvbuzi: sok helyen járt az a száj

peachcat 2021.01.23. 22:03:25

virag csak ne igyon, de dani persze siman. megint mondhat az adas utan vmit peti, h nem szep dolog kontrollalni a noket...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:03:35

@Mók_Ica: Ez nekem kimaradt. Lehet, jobb is. :D

Olyan jó nézni Daniella és Virág szenvedését... ja nem.

Mók_Ica 2021.01.23. 22:03:40

@Krétagarbó: ja.... végülis őt már túl késő elvetetni...... bocsi, ez morbid volt :DDDDD

SirLemming 2021.01.23. 22:03:51

@MsIreneAdler: Ekg. Remélem azért ezt látod a szemfedőtől.

Nem hittem hogy a Fru a la Reni trend lesz.

@Adamadam: Szvsz nettó lecsokizza hogy lesz egy tesója. Mit kezdjen vele. Max annyin gondolkodik hogy a 36 misiből messzire költözik a sírás elől.

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:03:58

De a kiscsajt is utálom azért...

Adamadam 2021.01.23. 22:04:18

@Merridzsízöszkriszmösz: akkor nem látszanának a tetkók, az meg nem szabad, mert ha már kifizette hadd lássák

Mók_Ica 2021.01.23. 22:04:29

@Merridzsízöszkriszmösz: persze..... csak levágta már mndegyik ujját..... :DDD

MsIreneAdler 2021.01.23. 22:05:03

@Ármándójózsi: kérhetek ilyet :)? Csak, ha megoldható, de tényleg!

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 22:05:09

miért festette DAni meg Virág Hulkra magukat?

Adamadam 2021.01.23. 22:05:12

@SirLemming: mivel az apja barátnőjének a gyereke lesz így amúgy is csak féltestvére. Abszolút nem nagy hír

edimörfi 2021.01.23. 22:05:53

@SzabadEzANév?: @tvbuzi: az igazság az, hogy Vivi földim, bár személyesen nem ismerem, meg van köztünk egymillió év, de amikor haza-hazajárok, megnézem a helyi lapot, abban többször is szerepelt, sokkal-sokkal a VV előtt.

Mók_Ica 2021.01.23. 22:05:59

renáta bálintot is kinyírja...... mert az megkívánta frut...... hümmmm

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 22:06:02

Bekapcsolt Daniella monolog én meg kikapcsoltam

pomac 2021.01.23. 22:06:24

milyen lila kendőről beszélnek ?

TheLynx70 2021.01.23. 22:06:31

Bálint és Dani között szar került a palacsintába. :)

nicu71 2021.01.23. 22:06:54

Vivi müszempillában maszkol.Normáális? Közbe tattikáznak.

Krétagarbó 2021.01.23. 22:07:09

@Mók_Ica: nem volt morbid, Dani esetében semmiképpen :DDDDDDD

MsIreneAdler 2021.01.23. 22:07:12

@TheLynx70: igen, tegnap már kiveséztük, @.Zsu: - val, hogy milyen helyzetekben látnánk szívesen Bálint dorongját :D

SirLemming 2021.01.23. 22:07:22

@evacat: Az már lement. A nagy előadás elején üzentek a családnak meg stb.
Igen annyira volt a családnak szánva hogy úgyis leadják öfiben, tehát az a kérdés is nullás volt.

Ármándójózsi 2021.01.23. 22:07:34

Bammeg, teszek fel én is ilyen színes cuccost. Most!

Mók_Ica 2021.01.23. 22:07:44

@Krétagarbó: kösziiiiiiiiiiiii és ekg :DDDD

edimörfi 2021.01.23. 22:07:57

@SelyemSonkaPini: mint lelkes helyi ember, aki ebben is, abban is benne van

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:07:59

Tudod mit Dani : Anyád basszad! ( NEM ÉN MONDOM, Ő mondta)

Cérnahuszár 2021.01.23. 22:08:12

robi imádlak....ha vivi kiviszi virágot hujjj

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:08:14

Daniellának most mi baja van tulajdonképpen?
@pomac: Valamire számítanak az "önfejlesztős" hét után.

MsIreneAdler 2021.01.23. 22:08:26

@SirLemming: de, ez nagyon trendi most. Ápol és eltakar(ja a pucér Ármándót :D).

TheLynx70 2021.01.23. 22:08:41

Ez milyen duma már "Anyám basszam, ha nem így van!" By Dani! :OOO

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:08:48

@edimörfi: Úgy értem hogy Ő milyen szövegkörnyezetben szerepelt ?

Mók_Ica 2021.01.23. 22:09:02

bakker..... daniella a telefontól még nagyobb arcot növesztett.......

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:09:15

Nagy a mellény Daniella... :DDDDDDDD

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 22:09:36

@Mók_Ica: Indul az ámokfutás Daniella részéről

gazo 2021.01.23. 22:09:37

Azt mondta anyám basszon le, nem?

edimörfi 2021.01.23. 22:10:01

@SelyemSonkaPini: én is úgy értettem; úgy írtak róla, mint egy aktív helyi valakiről, aki ebben is benne van, abban is benne van.

pomac 2021.01.23. 22:10:03

@Kiégett Hobbynyúl: akkor konkrétan nincs semmi csak képzelegnek :)

Womanity 2021.01.23. 22:10:03

honnan lesz/lenne Vivinek lila kendője? asszem lemaradtam

MsIreneAdler 2021.01.23. 22:10:04

@princejesus: pontosan! Semmiről nem marad le, az a pici meg amúgy sem lesz szerves része az életének...

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:10:14

@gazo: Én nem így hallottam... hanem amúgy

.Zsu 2021.01.23. 22:10:37

robiék végre kicsit taktikázik. ilyen sem volt még ebben az évadban. na végre.

Daninak kicsit a Vivis témával kapcsolatosan kicsit igaza van, de nem tud beszélni rendesen.

pomac 2021.01.23. 22:10:51

@Mók_Ica: az nem kifejezés , tényleg rencsi 2.0 lesz :)

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:11:08

@edimörfi: Aha értem! Hát ez elég érdekes infó..... nem néztem volna ki belőle

Ármándójózsi 2021.01.23. 22:11:24

@Womanity: Csat tippelnek, hogy a "suli" hét miatt.

tvbuzi 2021.01.23. 22:11:36

@Womanity: megnyeri a heti játékot szerintük

SzabadEzANév? 2021.01.23. 22:11:49

Renátó nem vész el, csak átalakul - Daniban öltött új testet

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:12:23

@pomac: Így van. Bár lehet, ők tudnak valamit és mi nem. :DDDDD

Mók_Ica 2021.01.23. 22:12:34

@SzabadEzANév?: még a végén fru-ra is ráindul......

Cérnahuszár 2021.01.23. 22:13:09

a nézőknek van humorérzéke :D

Krétagarbó 2021.01.23. 22:13:12

@SelyemSonkaPini: gondolom a család miatt. Éttermük van, helyi szinten - feltételezem - társadalmilag ismertebb és elismertebb család lehet.

pomac 2021.01.23. 22:13:45

dani csak parázik hogy nem lesz barija virágon kívül ,de erről csakis ő tehet a túlltolt móh féle féltékenységével.

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:13:51

@Krétagarbó: De akkor most vérsötét vagy Ficekencenek van igaza és manipulál ?

Merridzsízöszkriszmösz 2021.01.23. 22:14:03

Jól látom, hogy Fru visszatért a szájkontúrhoz? Oh, no.

SirLemming 2021.01.23. 22:14:20

@MsIreneAdler: Ahhoz a 191 centihez nagy szemfedő kell, feláras. :D

@.Zsu: Az a lényeg, hogy átmenjen Vivi szűrőjén az üzenet. Ha fényekkel kéne kommunikálni mint a nulladik típusú találkozásokban akkor az.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.23. 22:14:48

@nyunyo.de.balboa: Nem Hulk, hanem biztosan olvasta, hogy mostanában Jabbának hívjuk és próbál hasonlítani rá.

Krétagarbó 2021.01.23. 22:14:58

@SelyemSonkaPini: attól a csaj még lehet vérsötét sztem. A manuperálásos vonal engem is érdekelne, én nem látom egyelőre csíráját sem benne.

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:15:11

Virágot egyre kevésbé tudom elviselni ! ciki ?

Adamadam 2021.01.23. 22:15:16

Virág te ostoba majom

.Zsu 2021.01.23. 22:15:23

jézusom Virág, egyrészt az alapozód, másrészt mi az h mit kell csinálnod?????

Ármándójózsi 2021.01.23. 22:15:36

Húúúú, de én mostanra, hogy megutáltam ezt a Virágot...

SzabadEzANév? 2021.01.23. 22:16:05

Miért vannak ma este ilyen sportosban a villalakók?

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:16:16

@Ármándójózsi: Nem csodálkozom... Nem lehet hogy a féltesóm vagy :? D:

MsIreneAdler 2021.01.23. 22:16:26

@SirLemming: nem őt kell letakarni vele, hanem a szememet :D

tvbuzi 2021.01.23. 22:16:31

Virágos hatereknek ekg

pomac 2021.01.23. 22:16:37

na csak nem volt elég a melegvíz :?D

.Zsu 2021.01.23. 22:16:53

@SzabadEzANév?: nem tisztelik meg az élő adást

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:17:00

Hm... Moháról miért nem tudjuk, hogy lekerült a lila kendő? Komolyan nem értem a szerkesztőket, de tényleg.

Adamadam 2021.01.23. 22:17:14

Moh biztos továbbra is káromkodott. Bár nem hiszem, hogy ő lesz a kiválasztott

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 22:17:21

@SelyemSonkaPini: @Adamadam: @.Zsu: @Ármándójózsi: Ezért veszélyes az anális szex. Butít és valamilyen ismeretlen okból tönkreteszi a sminket :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:17:57

@SelyemSonkaPini: Igen, mondta PP, hogy rá is lehet jelet tenni.

TheLynx70 2021.01.23. 22:17:59

@Merridzsízöszkriszmösz: Úgy nézem, igen. :) Szemöldök és szájkontúr kell, mert hová vezetne, ha nem lenne... :)

Ármándójózsi 2021.01.23. 22:18:33

@SelyemSonkaPini: Le, majd holnap meglátjuk mondta Píter.

pomac 2021.01.23. 22:18:43

:)@Kiégett Hobbynyúl: mert a dani tesó fontosabb hír volt :)

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:18:47

Virág agyát elöntötte a kiszívott geci !

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:19:05

@tvbuzi: Yepp...

@ppupu: Azért rémisztően sokat butít. :DDDD

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 22:19:08

Dani : "Figyelj tesó bejöttem a villába mindenkit leoltottam ,miattam álltak mögéd .Szerinted ki a legkeményebb tesó?hát én tesó.Kinek nincs ujja a pólóinak nah tesó?nekem tesó.Miért vágtam le tesó a pólóim ujját tesó? mert én vagyok a legkeményebb tesó"

@Gézamalac: ":P

tvbuzi 2021.01.23. 22:19:31

Borzalmasan néz ki Fru

Ármándójózsi 2021.01.23. 22:19:35

@SelyemSonkaPini: Na, na! Mondtad, hogy szóljak, ha visszaesel!

SirLemming 2021.01.23. 22:19:51

@MsIreneAdler: Azokat a szép szemeket... kár lenne.

TheLynx70 2021.01.23. 22:20:35

Olyan aranyos Frutti! Szeretem! :DD

Mók_Ica 2021.01.23. 22:20:38

frut is kinyírja renáta..... jó kedve van és mosolyog..... nélküle!!!! botrány.......

mo arca fáradtnak tűnik......

Adamadam 2021.01.23. 22:20:40

Ezt már másodjára játszák el, hogy kiválasztáson nem tudjuk miért van/nincs lilakendő a játékosokon. Mikor beküldtek 4-et azt is csak másnap tudtuk meg, hogy miért. Ezeket megcsinálhatnák, hogy előtte megmutatják nekünk. Nem hinném, hogy kiválasztás előtt 2 perccel csinált valami amiért lekerült a kendő, szóval bevághatták volna

.Zsu 2021.01.23. 22:20:41

@ppupu: :DDD
@Kiégett Hobbynyúl: biztos a holnapi adásban lesz benne. de ez így nagyon gáz h nem tudjuk a hátterét.

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 22:21:03

Szintem kolvastam Merci szemében a kérdést: Mi az a performansz ??

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.23. 22:21:06

@SelyemSonkaPini: Amikor annyira butázták, akkor kicsit rákerestem és középiskolák műveltségi vetélkedőjében volt az anyukájával együtt szervező vagy zsűritag. Gondolom, nem saját jogon volt ott, hanem a szülei mellett pótkerékként.

.Zsu 2021.01.23. 22:21:53

@MsIreneAdler: ő a villamester, 10 éve megy ez a szar, 2 hónapja bentvannak, és nem tudta mit kell csinálnia

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 22:22:01

@SelyemSonkaPini: Na azért... Disztingválj baszmegggg ! :D

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:22:03

@Gézamalac: Hmmm lehet hogy csak elbutult így öregségére :D

Mittudomki 2021.01.23. 22:22:08

@Adamadam: Ma kapták le róla mert a nézők és ök is full egyértelmü Vivi-Fru-t vizionáltak..a nagy csavar,mert itt minden megtörténhet

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:23:32

@.Zsu: Tuti. Régen ilyen nem volt. Azért ezek fontos momentumok, nem hallgatták el sosem. Most pedig nem először teszik meg.

SirLemming 2021.01.23. 22:23:35

@ppupu: Amit Moh nem hagy neki. Például.

@Gézamalac: Ez most Vivi? Tényleg?

@Adamadam: Akár 6 szóban: hot vóter on, pörpöl kendő off
Oszt nincs kérdés. Nemértem.

Mók_Ica 2021.01.23. 22:23:51

@ppupu: @SelyemSonkaPini: mingyá kaptok lóbalzsamot vagy szupenzort a klaviatúrátokra :DDDDDDDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.23. 22:24:10

@.Zsu: Ja, a szerkik hogy a drága jó édesanyjukba' képzelik, hogy a NÉZŐ utólag tudjon meg lényeges dolgokat? Vérlázító! A béka hátsója alá esett a prioritás...

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 22:24:15

Hmmm Jabba a belső szimpátia szavazásunkon még egy szavazatot sem kapott

edimörfi 2021.01.23. 22:24:19

@Gézamalac: Nem feltétlenül. Többször is zsűritag volt, s amikor megnéztem az adott versenyek szponzorait, nem volt köztük a vállalkozásuk.

Adamadam 2021.01.23. 22:24:31

@.Zsu: "szeretem" az ilyen játékosokat akik a korábbi évadokból egyet sem néztek végig, itt pedig csodálkoznak teljesen alap dolgokra. Ezek szoktak a "hatalmas vv rajongó vagyok" játékosok lenni. Rész vett már ő is 5 kiválasztáson de figyelni nem sikerült és azt se tudta merre induljon. Nevetséges ez a lány

TheLynx70 2021.01.23. 22:24:48

@repuloezustmokus: :D Ármándó megkérdezte tőle lány-e? :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 22:25:28

@Mók_Ica: jóóó van naaaaa... majd beállok egy kicsit a sarokba anyu

tvbuzi 2021.01.23. 22:25:44

A buszt is utálom nem csak a droidot

Ármándójózsi 2021.01.23. 22:25:57

Irénke! Itt tetszik lenni??? Már felöltöztem.
És Bálint sem meztelen még. Most jön a kiválasztás a reklám után. Ugye a reklámot nem kell tételesen elmesélni???

nicu71 2021.01.23. 22:26:24

@ppupu: én egyszer a munkatársaimat kérdeztem,ki tudja mi a performansz/valami ünnepi utcai előadás kapcsán/és SENKI sem tudta.Pedig nem szefós munkahely.... kiakadtam kicsit.

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 22:27:25

@repuloezustmokus: boxoló vagyok de nem olyan ismert mint rocky balboa

jah armandó is ezt kérdezte itt úgy látom muszlim közösség van poligámiával.

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 22:27:36

@nicu71: Na látod ezért nem járok be a munkahelyemre :DDD

.Zsu 2021.01.23. 22:27:58

@Adamadam: igen, nekem ilyenkor az jön le, h igazából nem számít nekik annyira a VV maga, hanem csak h szerepeljenek. amúgy mintha Renátó is mondta volna h nem nézett régi VV-ket. egyik instás livejába belepörgettem és elcsíptem egy ilyet.

TheLynx70 2021.01.23. 22:28:00

@nicu71: Perforált férfiak többes számban??? :D

Ármándójózsi 2021.01.23. 22:28:07

@repuloezustmokus: Kína??? Alibaba? Vakcina? Mire gondolsz?

MsIreneAdler 2021.01.23. 22:28:39

@Ármándójózsi: itt vagyok, köszönöm, de már azelőtt levettem a szemkötőt, szóval így jártál :D
Nem, a reklámok közül szabadon ismertethetsz egy neked tetszőt, nem kell az összeset :)

pomac 2021.01.23. 22:29:10

@Adamadam: biztos úgy megy .."akarsz a vv 10-ben szerepeln? az meg mi? szelepesz a tévében. naná hogy akarok. kb így tudom elképzelni , utánna megy a duma milyen különleges vagy te vagy a 7 millióból az az egy kiváltségos stb :)

nicu71 2021.01.23. 22:29:48

@tvbuzi: a pirites kislány se semmi.Inkább barbi babàt reptetne mint ezt az ásványos dobozt,szo szerint süt róla,mennyire kurvára unja.

2021.01.23. 22:30:20

Jabba azt mondta, hogy basszam meg az anyámat? Jól hallottam?

MsIreneAdler 2021.01.23. 22:30:29

@.Zsu: ehh. Virág egyre gyatrább.

TheLynx70 2021.01.23. 22:30:47

@nyunyo.de.balboa: Boksz? :) Igen kedvelem. :) A jelenlegi kedvencem Fahéj Alvarez. :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 22:30:47

@nyunyo.de.balboa: Van egy betöltetlen állás a Teve Terror Kommandó-ban. Behajtással foglakozunk... Vágtázó Vadmalac sékeleit hajtjuk be ... Küldj önéletrajzot ha érdekel :DDD

.Zsu 2021.01.23. 22:31:01

@nyunyo.de.balboa: Ármándó szeretné csak h poligámia legyen. :D

tvbuzi 2021.01.23. 22:31:01

Daniék kimentek dugni a reklám alatt?

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 22:32:15

@repuloezustmokus: én sem tudok csak ez a rossz fius imidzsem , hogy bukjanak rám a csajok.
érted ezzel lebukni nem tudsz ,mert soha nem kérik üss egy bal csapottat. :P

Mók_Ica 2021.01.23. 22:32:49

@ppupu: nem kell..... csak használd a lóbalzsamot helyesen :DDDDDD

@tvbuzi: küldök neked nyugi csokit!!! ne idegeld fel magad :DDD

TheLynx70 2021.01.23. 22:33:19

Ájrin, visszajátszás, Fru sír, nekem pedig a szívem szakad meg. :(

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:33:47

@TheLynx70: Élőben is sír ! Ideszarok az érzelemtől :(

SirLemming 2021.01.23. 22:33:50

@MsIreneAdler: Elnézést kívánok. :(

@nyunyo.de.balboa: Az kemény. Főállású?

Mók_Ica 2021.01.23. 22:33:52

na, felszopják frut???? ki fogja sajnálni??? én mondjuk nem.......

.Zsu 2021.01.23. 22:33:54

@ppupu: kell is az erősítés, mert elég gyatran álltok. :))))

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.23. 22:34:04

@edimörfi: @Sirlemming:
Úgy értettem, hogy mivel a szüleinek étterme van és kis város, gondolom a fontosabb társadalmi eseményekre meghívják őket akkor is, ha nem szponzorálnak. Vivcsó meg saját jogon max a volt középiskolájában vehetne részt mint végzett tanuló, ezért a többire inkább a családi neve miatt hívják.

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 22:34:23

@TheLynx70: Nekem is kicsit könnybe lábadt a szemem, ja nem

tvbuzi 2021.01.23. 22:34:25

Fru már nem utálja a talpnyalókat

Mók_Ica 2021.01.23. 22:34:30

@SelyemSonkaPini: na...... legalább használd a konténert :DDDDD

Adamadam 2021.01.23. 22:34:34

@.Zsu: @pomac: eltudom képzelni, hogy ilyen ostobán vágnak neki egy vv-nek. Alap lenne szerintem, hogy ha nem is mindet de az elmúlt 3-4 vv-t visszanézzék. Ebből az akuális irányra is lehetne következtetni. Előzőben női győztes kellett, most megy az rtl "a család az család" kampánya, könnyen lehet, hogy ez most Robinak kedvez, és ezt akár sejthette is előre.

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:34:36

Fruban NINCS semmi, de ha Reni itt lenne akkor elvonulnának és........... lenne benne ! :D

Cérnahuszár 2021.01.23. 22:35:00

@nyunyo.de.balboa: csak próbáltam, de nem jött össze a bigámia

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:35:21

@Mók_Ica: Fúúúúúúúúúúúújjjjj, abba hányni szabad! :D

pomac 2021.01.23. 22:35:25

@tvbuzi: mert most nincs kivel gyűlölködnie :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 22:35:35

Ez a magyarázkodás most szánalmas

Merridzsízöszkriszmösz 2021.01.23. 22:36:00

Na ez a nem normális dolog...hogy egy játék közben is a gyökérnek akar megfelelni..

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:36:04

Fru magyarázkodik.... a hútlen csélcsap ! :D

peachcat 2021.01.23. 22:36:11

miert nem szol neki peti, h nem kell magyarazkodnod, onallo ember vagy...

.Zsu 2021.01.23. 22:36:20

most is magyarázkodik a Grincs kifele a Recskának.

Mók_Ica 2021.01.23. 22:36:24

bakker..... fru rendesen meg van félemlítve...... sztem bent fog maradni a villában és egyedül, remeteként fog élni bent..... ha kijön, renáta majd jól rendberakja.... az arcát..... még ki sem jött és már mentegetőzik.......

Adamadam 2021.01.23. 22:36:48

Még most is az agresszornak akar megfelelni. Teljesen beteg... senki nem arra kérte, hogy feküdjön le Robival

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:36:51

@Mók_Ica: Naná, bár igen nehéz lesz... azaz nem fog menni. :D
@tvbuzi: Sőt, már nem is talpnyalók, kedvesek. :)))

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 22:36:53

képzeldd Fru akrojógánál Renató két kézzel tapsolt! annyira tetszett neki. :P

tvbuzi 2021.01.23. 22:37:02

És úgy kell gondolkodnom, hogy megütnek ha valamit elbaszok

.Zsu 2021.01.23. 22:37:03

@peachcat: nem tudom! ennyi beleférne

SirLemming 2021.01.23. 22:37:14

@ppupu: @peachcat: Életbiztosításnak hívják ezt a magyarázkodást.

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 22:37:18

Ez a mai műsor annyira nyíltan manipulatív... huuuuu

pomac 2021.01.23. 22:37:35

@Adamadam: akkor ezért van ennyi "pár" a mostani évadban , még a végén kiderül jól taktikáztak csak nem jól adták elő :D

nyunyo.de.balboa 2021.01.23. 22:37:51

jo8 nektek átülök kényelmes fotelbe sziasztok

Mittudomki 2021.01.23. 22:38:01

@peachcat: Mert ekkora képmutató szar az RTL..ezeregy alkalmuk lehetett volna ez ellen ténylegesen,erényesen,eredményesen fellépni..de qrvára nem érdekli öket.

Krétagarbó 2021.01.23. 22:38:39

@nyunyo.de.balboa: pedig megnéztem volna, ahogy egy kézzel tapsol.

Cérnahuszár 2021.01.23. 22:38:42

azért szedték le móról a lilát hogy legyen egy dani-moh párbaj, hogy kiszedjék danit is?
mert sok a média támadása a bántalamzás miatt?

TheLynx70 2021.01.23. 22:38:43

Robi kimondta a varázsszót! Harminchatmillió... :)

edimörfi 2021.01.23. 22:38:49

@Gézamalac: Hát, nem tudom, ennyire azért nem mélyedtem el Vivi történelmében.

Adamadam 2021.01.23. 22:39:47

@pomac: kicsit akkor vakon vannak:D
Ráadásul abból amit Dani csinál abból elég ritkán születik gyerek, hogy aztán abból család legyen

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:40:05

@SirLemming: Gonosz vagy. :DDDDDD Amúgy igen.
@ppupu: Igyekeznek, igyekeznek.

Mók_Ica 2021.01.23. 22:40:19

az önfejlesztő hét után, ahol illemet is tanultak, az élő adásba egy ilyen szösszenetet bevágtak, ahol minden második szó káromkodás volt....... pfffff

SirLemming 2021.01.23. 22:40:34

@Gézamalac: Grat az utánajáráshoz. Eszembe se jutott volna ilyen társadalmi dinamika.

Mittudomki 2021.01.23. 22:40:51

@Cérnahuszár adversus: Ne áltasd magad..ezt is leszarja az RTL mint a többit,max. egy szorosabb párbajt akarnának,önös érdekböl de nekik a Nök abúzálása sehol nem szempont.De ettöl még Vivi fogja kapni a zöldet.

TheLynx70 2021.01.23. 22:41:26

Pumpa Vivi: Ámpátia! :DDDD Imádom! :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 22:42:03

Mounika show érzésem van ahogy Vivi beszél

tvbuzi 2021.01.23. 22:42:25

Elég már a fingfűrészelésből

.Zsu 2021.01.23. 22:42:30

@Adamadam: az aktuális irányra következtetést már nagyon optimista felvetésnek gondolom, főleg így h "ismerem" a villalakókat. a korlátaik nem teszik ezt lehetővé. Bálint Robi kivételével.
lehet az rtl kiszűri a nagyon taktikus, értelmesebb játékosokat zömét.
na de ja, egy pár évad végignézése sztm is ALAP! nem kell disszertációt írni belőle, de azért kicsit lehetne egy terepbejárás.

TheLynx70 2021.01.23. 22:42:34

Vivi: Megpróbáltassam magamat. :) Figyelj Ájrin! :)

pomac 2021.01.23. 22:42:46

pp is teszi a hülyét mintha ő nem nézné a műsort

tvbuzi 2021.01.23. 22:43:21

Szerintem Pini nem vágta el maga alatt a fejszét a feladással

MsIreneAdler 2021.01.23. 22:44:08

@SirLemming: már megszoktam, nyugi, folyton ez van, ilyen pirulós vagyok :D

.Zsu 2021.01.23. 22:44:35

felbasz ez amikor PP mondja h "akivel nem akartok együttélni" h ez a filozófia.
kurvára nem ez a filózofia, ez egy játék. régebben ezt nem hangsúlyozták ki. iszonyat manipulatív ez is. a villalalkók felé is, és a nézők felé is

Adamadam 2021.01.23. 22:44:41

@.Zsu: Bálint és Robi lehet max alkalmas erre. A többiből én sem nézek ki ilyen előrelátást. De aki nem nézett egy korábbit sem, az nem tudom hogy szeretne játszani, hisz a játék menetével sincs tisztában.

MsIreneAdler 2021.01.23. 22:44:56

@TheLynx70: uh. Próbáltassa, bánja már a...kánya, ha ez jó neki.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.23. 22:45:22

@edimörfi: Az biztos, hogy Te jobban ismered őket. Én csak csendben találgatom a szereplők háttértörténeteit és próbálom kitölteni a réseket, mert a benti Vivi nem passzol a kintről mutatott képhez.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:45:37

@.Zsu: Azt is el tudom képzelni, hogy nézték ők, csak kb. az Aurelio szint maradt meg bennük.

pomac 2021.01.23. 22:46:00

no legyen vivi- fru párbaj :D hajrá szerda !

Adamadam 2021.01.23. 22:46:19

Jézusom, Virág feje hogy néz ki?

tvbuzi 2021.01.23. 22:46:21

Merci vs Viri jó lenne

Merridzsízöszkriszmösz 2021.01.23. 22:46:25

"Sziasztok fiúk-lányok, kicsik és nagyok"..de hiányzik ez a bevezető. Ja, nem :D

Mók_Ica 2021.01.23. 22:48:18

ha nem két lányról lenne szó, azt mondanám, hogy virdzsi és merci között nettó pöcsméregetés van.....

Adamadam 2021.01.23. 22:48:32

@MsIreneAdler: igen, ezt megbeszélték a szaunában, hogy így lesz. Ne adja fel és inkább menjen párbajra. Ha visszamegy csak erősödik ha kiesik akkor ugyanott van mintha feladta volna

argo001 2021.01.23. 22:48:41

Fru "Azt gondolom, azt gondolom".... Tisztára mint Pintér Attila.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.23. 22:48:42

@SirLemming: Köszi, de nem tettem különösebb erőfeszítést. Lsd. edimörfinek adott válaszom

tvbuzi 2021.01.23. 22:48:43

Az én szövegkörnyezetem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

.Zsu 2021.01.23. 22:48:55

na, eldőlt, h Vivi lesz.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:48:58

@Mók_Ica: Szó szerint az történik. Virágból süt a gyűlölet. :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:50:21

No, Vivinek már csak Grincset kell kihívnia. :D

MsIreneAdler 2021.01.23. 22:50:24

@Kiégett Hobbynyúl:
@Adamadam:

Aha, köszi az infót, így azért oké.

Mók_Ica 2021.01.23. 22:50:45

vivi lesz a kiválasztott...... kihívja frut.... és asszem már szavazok is vivire.......

tvbuzi 2021.01.23. 22:50:50

Vivi teljesen kiszámíthatatlan még a végén Danit viszi ki

princejesus 2021.01.23. 22:51:15

Vagy Virágot vagy Fru-t hívja ki, szerintem mindkettő ellen vissza jönne

pomac 2021.01.23. 22:51:23

jó hogy igazuk lett te fogykos mikor mutattátok is ...

Post Modern Prometheus 2021.01.23. 22:51:47

Vivi VS Fantomkép: strawpoll.com/ywrca43dh
[Szerda este 22:30-ig lehet szavazni]

TheLynx70 2021.01.23. 22:51:53

Remélem Vivi Frut viszi ki, akkor nem lesz gondja. :)

SirLemming 2021.01.23. 22:51:57

Részben meglepett hogy nem szórták meg Fru-t izomból, de Vivi könnyebben befolyásolható, hogy akárkit kivigyen akit Bálint / Robi akar.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.23. 22:51:58

Na, télleg Vivi lett, de szépen mosolygott rá.

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:52:40

Vivivre szavazok és vigye ki Virágot és hagjya kinn !

Ármándójózsi 2021.01.23. 22:52:59

Faszom, hogy már megint Győző... :(((

Mók_Ica 2021.01.23. 22:53:02

@tvbuzi: akkor is hagynám vivin a szavazatom :)

princejesus 2021.01.23. 22:53:08

Na Virág is féltékeny lesz, tudnak még lejjebb süllyedni?

Mittudomki 2021.01.23. 22:53:25

Daniella vérig van sértve :D ezt már nem engedi el :)

nicu71 2021.01.23. 22:54:03

@TheLynx70: Virágot is símán kint hagyná.Jobban is örülnék.

2021.01.23. 22:54:04

Vivire ment a szavazat

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:54:26

Kik ezek a gecik , akik nem merik még nickjüket se vállalni a szavzásnál ?

.Zsu 2021.01.23. 22:54:34

felőlem Vivi kiviheti, Prolit, Rabszolganőt vagy Grincset is, én rá szavazok.

Post Modern Prometheus 2021.01.23. 22:54:44

@Ármándójózsi: Oooh! Igazán rendes tőled :D:D [mostanában nem tudom végig olvasni az összes kommentet, így sokszor elsiklok ezek felett :( ]

@Pink Martini: Jó kérdés, elvileg IP alapján szűr, hogy egy ember csak egyszer tudjon szavazni

@ppupu: :*

Ecotrans 2021.01.23. 22:55:00

Úúristen frúú, tényleg még mindig a vadcigónak akar megfelelni? Remélem őt viszi párbajozni pini.

Ármándójózsi 2021.01.23. 22:55:02

@SelyemSonkaPini: Tesó, minden ellen (is) Vivi!!! (Csak nem olyan szerencsétlen, hogy ezt is elbaszkurálja és véletlenül mondjuk Bálintot, vagy Robit, vagy Mohát mondja. A többi elen meg én visszaszavazom.)

edimörfi 2021.01.23. 22:55:04

@tvbuzi: a gyökér Dani ellen is visszajönne

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:55:47

A liderines jósegg megy éppen kúrni....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 22:55:51

No, ment is a szavazat Vivire.

.Zsu 2021.01.23. 22:56:45

@SelyemSonkaPini: tiszteletlen csicskagyászok :DD

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 22:56:46

NA melyik szarházi szavazott Vivi ellen ? Mind ismeretlen nevet írd be ! Pfőőőőőőőj

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 22:57:15

@SelyemSonkaPini: Liderines jósegg a kedvencem, csak egyszer nehogy megfirduljon és szakálla legyen

Valinda1 2021.01.23. 23:00:07

Nooo a házi szavazásban véletlen a fantomkepre szavaztam :’D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 23:00:42

@Valinda1: A megszokás, a megszokás. :DDDDDDDD

Ecotrans 2021.01.23. 23:01:11

Amúgy amennyi logikai érzéke van vivinek, simán benne van hogy valamelyiket hívja a háromból aki ellen esélytelen. Bár csak idő kérdése ha belegondolunk.

Ármándójózsi 2021.01.23. 23:01:33

@SelyemSonkaPini: De régen akartam már ezt mondani Tesó... Engem már úgyis utálnak, hagyhattad volna. A faszér nem lehet azoknak akik itt nickkel kommentelnek vállalni a véleményüket, nem tudom... :/ De inkább nem is érdekel...

.Zsu 2021.01.23. 23:01:47

hozé magához képest milyen konszolidált megjelenésű.

Valinda1 2021.01.23. 23:02:21

@Kiégett Hobbynyúl: haha úgy úgy. + általában ezt munkaidőben csinálom amikor frissebb vagyok :D

Valinda1 2021.01.23. 23:02:37

Jajj de hianyoztatok :)

SzabadEzANév? 2021.01.23. 23:04:12

Ezzel a mercédesszel hogy kibasztak, alig 3 napot volt bent s azóta is basztatják ilyen megjelenésekkel mint a mai is :)))

tvbuzi 2021.01.23. 23:04:21

Négy konténer kevés volt

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 23:04:30

@.Zsu: A ZSU Te vagy a szavazásnál ?

edimörfi 2021.01.23. 23:05:10

kisorsolom az egyik ÖLTÖNYÖMÖT; ez a hülye Szegeden járt?

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 23:05:20

@Valinda1: Rád nem vonatkozik ha véletlen ha nem ! Mert magadat írtad, az ugy ok !

Cérnahuszár 2021.01.23. 23:07:11

mindig tiudtam hogy a faszik hülyék, de hogy ennyire....
a hülye yutub videók zöme róluk szól...

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 23:07:16

VAn egy névtelen fasz: az mindkettőre szavazott DE HOGY ?

.Zsu 2021.01.23. 23:08:05

@SelyemSonkaPini: az elején vagyok a pontZsu névvel

Mók_Ica 2021.01.23. 23:08:18

most ez komoly???? kitörik a nyakukat.....

tvbuzi 2021.01.23. 23:08:47

Hál istennek a jóisten megsegítette??

MsIreneAdler 2021.01.23. 23:09:05

@SelyemSonkaPini: lehet 2 névtelen fasz, nem :)?

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 23:09:23

@.Zsu: Nem látom Drága, de hiszek Neked :)

Ármándójózsi 2021.01.23. 23:09:24

@SelyemSonkaPini: IP-re szűr, úgyhogy egy cím egy szavazat elvileg.

.Zsu 2021.01.23. 23:09:33

random infó: ugyanilyen fekete tányérjaim vannak mint bent a villában

MsIreneAdler 2021.01.23. 23:10:14

Egy linket kérhetek? Hiába pörgetem, nem találom :(.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 23:10:31

@Valinda1: Elnézzük most az egyszer. :DDD
@SelyemSonkaPini: két gép, dinamikus ip...

Lóbelt banyek. :D Nem vagy normális, de Moha se.

Pink Martini 2021.01.23. 23:10:36

@Post Modern Prometheus: köszönöm, ez a mostani gond nélkül ment :)

TheLynx70 2021.01.23. 23:10:38

@Ármándójózsi: Ki utál téged? Szólj, és helyrerakom! :)

SirLemming 2021.01.23. 23:10:59

@.Zsu: Uh. Milyen szertartáshoz kell fekete tányér?

.Zsu 2021.01.23. 23:11:07

@SelyemSonkaPini: szeretném h lásd pedig, de a hited megtisztelő :)

szeretem amikor így hülyülnek a lakók

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 23:11:09

@Ármándójózsi: Akkor ez lehet, hogy 2 független hülye is név nélkül szavazott de kétfélét :)

tvbuzi 2021.01.23. 23:11:17

Vivire jelentkezni fogok

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 23:11:58

@SirLemming: Sült vér vagy sült f*sz tálalásához ! :D

tvbuzi 2021.01.23. 23:12:33

38 a max? A kurvaéletbemár, kiestem az első rostán

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 23:12:51

@.Zsu: Már látlak Kisdrága ! csak nem . hanem pont van elől :D

Cérnahuszár 2021.01.23. 23:12:57

@Post Modern Prometheus: na asszem indíthatsz egy új pollt :D
ki szeretzné vivit birtokolni

Ármándójózsi 2021.01.23. 23:13:00

Ez megint, de kurva jó volt!!!

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 23:13:36

@Ármándójózsi: Jah "Csak előbb kibaszom magam" a'la Vivi ! :D

.Zsu 2021.01.23. 23:14:39

@SirLemming: Zsu étkezik a szertartás neve. nagyon szépek rajta az ételek. kijön jobban a színűk.

amikor rabszolgané azt mondja prolinak h "ÉÉLETEM" akkor megfognám a copfjánál fogva és belelökném a jakuzziba

Ármándójózsi 2021.01.23. 23:15:32

Bammeg ezek már csak egymás seggében, szó szerint seggében léteznek....

nicu71 2021.01.23. 23:16:05

@SelyemSonkaPini: adrenokróm,ha megnézted volna a cabal bukását akkor tudnád!Tájékozodj a sátánista pedofil világhálózatról.Itthon a Vv a melegágya,a napnál világosabb .

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 23:16:57

@.Zsu: Segítenék benne. :D
@Ármándójózsi: Ennek ellenére Vircsike erősnek érzi magát. :D

nicu71 2021.01.23. 23:17:19

@Ármándójózsi: én is,meghaltam a röhögéstől

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 23:20:53

EZ mi a lófasz ? A VV helyett ?

.Zsu 2021.01.23. 23:20:58

erre van esze az rtl-nek, ilyen pocsék töltelékszarságokra.

Ecotrans 2021.01.23. 23:21:59

Ójajj, muszáj ezt a faszripacs előadást a vella helyett?

SirLemming 2021.01.23. 23:22:20

@MsIreneAdler: Győzi féle bejátszó megy egy szőke milffel.
Lángszórópozitív.

TheLynx70 2021.01.23. 23:22:46

Valaki szerint ez az utolsó jelenet vicces ezzel az idiótával? :O Annyi, hogy meghűlt bennem a vér, a Jó, a Rossz és a Csúf zenére, mert ezt állítottam be csengőhangnak a főnökömhöz. Azt hittem ő hív, mert szokása hétvégén is. :)

.Zsu 2021.01.23. 23:23:10

@MsIreneAdler: nem tudom ezt rendesen visszaadni Ájrín :D

edimörfi 2021.01.23. 23:23:11

Nem tudták elég VV-tartalommal megtölteni a BV-t, hogy ez félkegyelmű külön műsorperceket kapott a végére?

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 23:23:28

Elmegy az RTL a büdös picsába már tényleg ! Mintha nem utálnánk győzit eléggé

Őszintén : EZEN MOSOLYGOTT VALAKI ?

Ármándójózsi 2021.01.23. 23:23:33

Remélem elviszi a gecibe és innentől már csak Vanda lesz!
Vvaaaaaaaaaannnddddaaaaaaaaaaa ❤️❤️❤️

MsIreneAdler 2021.01.23. 23:23:33

@SirLemming: akkor annyira ne sajnáljam, hogy nem láthatom?

OriginalBlackMamba 2021.01.23. 23:23:39

Lehet Győzi egy hosszabb szabadságra megy és így akarták ezt közölni velünk

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.23. 23:23:40

Na, örülhetünk, Győzit elrabolta egy csajszi.
Rencsike biztos erre is féltékeny lenne, hogy mérnem' Őt. :-)

Jack stereo 2021.01.23. 23:23:47

Nem tudom mit szivnak az rtlnél,de adjanak belőle ...MOST

SzabadEzANév? 2021.01.23. 23:24:02

Gyerekek ez mi volt? Így jelentik be hogy egy darabig csak Vanda lesz? :))

.Zsu 2021.01.23. 23:24:18

@TheLynx70: :DD ez jó.
nálam a munkatársak voltak annó beállítva az office sorozat intro zenéjére. :))

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 23:24:24

@TheLynx70: :D :D :D Na ezen tudtam röhögni ! ( Engem is szoktak hívni időnként benntről:)

MsIreneAdler 2021.01.23. 23:24:27

@.Zsu: jó jó. Tőled tudod milyen infót várok :D

Post Modern Prometheus 2021.01.23. 23:24:42

Az nem lehetne, hogy győzikét tényleg kitoloncolják? Az nekem már mindegy, hogy neki milyen szöveget adnak be, felőlem vihetik Kanadába, havat lapátolni, csak soha többet ne "vezethessen" műsort.

plutopluto 2021.01.23. 23:24:54

Most komolyan, annyira nem történik semmi a villában 24 órán keresztül, hogy ilyen szarokkal kell kitölteni az egyébként is kínosan kevés műsoridőt?

.Doktor.Szöszi. 2021.01.23. 23:25:08

vicces volt. vagy faszt...

Ármándójózsi 2021.01.23. 23:25:38

@MsIreneAdler: Nem volt a Bálintka fütyikéje, NA!!! Tessen megbarátkozni ezzel a gondolattal... :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 23:25:45

@SelyemSonkaPini: Nem, bár azért reménykeltő, hogy Hozét talán nem látjuk egy darabig. :D

.Zsu 2021.01.23. 23:25:51

@SelyemSonkaPini: aki ezen mosolygott az egy jó szűrő szellemi és mentális problémákra, és ki kell emelnünk a társadalomból.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.23. 23:26:35

@Post Modern Prometheus: VPN? Proxy server? :-) Tudok savazni kínai meg ukrán címről is. meg bármilyenről (bantu néger) :-)
De mégnem savaztam sehonnét erre :.-_9

SirLemming 2021.01.23. 23:26:54

@MsIreneAdler: Semmiképp se. Ha mégis megfordulna a fejedben, akkor sem. Ha mégis kíváncsi lennél rá, gondolj arra a sok másodpercre amit az életedből erre szánnál. Soha senki nem adja majd vissza őket, ennél jobb sorsot érdemelnek.

MsIreneAdler 2021.01.23. 23:26:56

@Ármándójózsi: az neked fütyike :D?? (szemfedő vissza :D)
De még lehet, nem?

TheLynx70 2021.01.23. 23:27:03

@MsIreneAdler: Zsu helyett én válaszolok, nem csupaszkodott meztelenül Bálint! :D Legalábbis nem mutatták. :)

edimörfi 2021.01.23. 23:27:14

Egy szellemi fogyatékos papagáj is vezethetné a műsort, annyit az is megtanulna, hogy HÖLGYEIM ÉS URAIM, MUTATOM IS MOST.

SzabadEzANév? 2021.01.23. 23:27:32

Kövezzetek meg de én azért megnézném, ahogy Hozé a kanadai Big Brothert vezeti... Lehetőleg franciául, mert angolul már túl jól tud ((:

Ármándójózsi 2021.01.23. 23:27:47

@MsIreneAdler: Mánem. Végevan. Talán holnap.

Post Modern Prometheus 2021.01.23. 23:28:27

@Majom1Parádé: ezeket a kérdéseket az oldal létrehozóinak/üzemeltetőinek kell feltenni, én csak "bepipálom", hogy 1 IP-ről 1 szavazat jöhet, és ennyi :D

SirLemming 2021.01.23. 23:28:29

@Kiégett Hobbynyúl: Olvastam valami új induló tévéről amiben Győzi meg Aurelio is lesz. Lehet, hogy átigazol fullba telibe?

MsIreneAdler 2021.01.23. 23:28:58

@SirLemming: jobb sorsot? Pl egy sakkpartit :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 23:29:00

@edimörfi: Ne bántsd a papagájokat.. Mutatok olyat amelyik a vellalakók többségénél okosabb

www.youtube.com/watch?v=gj_uJ53oAs8&t=96s

.Zsu 2021.01.23. 23:29:15

igen szeretném jegyzőkönyvbe vetetni, h ma nem volt Bálintpénisz mutatva, csak más pénisz de az túl hosszan.
RTL ÉS PUSKÁS PETI HA OLVASSÁTOK!! ne tegyétek ezt velem többé!!

MsIreneAdler 2021.01.23. 23:30:03

@TheLynx70:
@Ármándójózsi:

Na mindegy, ez van. De legalább Győzi sem égette ki a retinámat.

ppupu #Fantom for President 2021.01.23. 23:31:08

@.Zsu: úgylátom bálintpénisz fixált vagy lelkem... küzdeni kell a függőségekkel

.Zsu 2021.01.23. 23:31:38

@ppupu: decukiii, nagyon kis ügyes. én papagájom, Pityu, aki kislánykoromban volt velem, nem volt ennyire okos.

TheLynx70 2021.01.23. 23:31:40

@Post Modern Prometheus: Kanadába már nem lehet, egy csomót visszaküldtek belőlük Miskolciába is! :(

.Zsu 2021.01.23. 23:32:11

@MsIreneAdler: más pénisz? a Győző maga

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.23. 23:32:52

@MsIreneAdler: Muszáj. A szerkiesztők szerint sokkal fontosabb Daniella és Virág. :D
@SirLemming: Komolyan? Oké, maradjon is ott. Nem fogom hiányolni.
@.Zsu: :DDD

Mára viszont eltolom a bringát, jó éjt nektek, az éjszakásoknak jó szórakozást! :-))))

edimörfi 2021.01.23. 23:33:15

@ppupu: Nem bántom, azért írtam, hogy egy szellemi fogyatékos papagáj. Egy normális kb. 20-25-ször okosabb, mint Jose Armando. Vagy nézd meg ezt a papagájt!
youtu.be/XPQlMmMDm-A

.Zsu 2021.01.23. 23:34:15

@ppupu: fuh, lehet. de nem értem el még a holtpontot, még élvezem. :D
de majd ha gond lesz csoportterápiára kell mennem, és beszélnem kell más emberekkel, akik hasonló problémákkal küzdenek.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.23. 23:34:19

@Post Modern Prometheus: Csak azt írtam le, hogy lehet ezt kikerülni. :-)
De nyilván itt senki nem fogja ezt csinálni, mert minek. :-)

Cérnahuszár 2021.01.23. 23:34:45

kicsi a győzitűrő képességetek
lehet a trenírozás miatt kaptok még kisfilmeket is

MsIreneAdler 2021.01.23. 23:35:29

@.Zsu: jaaa :)
@Kiégett Hobbynyúl: szerintem meg uncsik. Jó éjt!

Post Modern Prometheus 2021.01.23. 23:38:13

@TheLynx70: Igazából nekem mindegy hova, csak tőlünk minél messzebb legyen és neki minél kényelmetlenebb legyen, mert most már kijárna neki valami bünti azért amit a kertévéknél művelt...

@Majom1Parádé: jaaa, hogy ja :D

Ármándójózsi 2021.01.23. 23:39:01

Na, mindenki elment már, beszélhetünk végre a világvégéről??? :S :D

KékCsöcsűPini 2021.01.23. 23:39:32

JÓJÉJT TESÓK !
Ne dugjatok lóval ma éjjel ! ( Ez igen hasznos tanács asszem)

TheLynx70 2021.01.23. 23:40:19

@Post Modern Prometheus: Az lehet a baj, hogy van rá nézői igény... tovább nem is ragoznám. :(

Ármándójózsi 2021.01.23. 23:40:45

@SelyemSonkaPini: Még éppen időben szóltál!!! Neked is, javulgassál tovább álmodban... :)))

Post Modern Prometheus 2021.01.23. 23:41:07

@TheLynx70: Olyat lehetne, hogy ezt nem akarom elhinni? :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.23. 23:41:11

@Ármándójózsi: tegnap is otthagytál a mezőn egyedül......

TheLynx70 2021.01.23. 23:41:48

@Ármándójózsi: Azt mondtátok nem lesz! :O Holnap meg vasárnap, nálunk zárva vannak a boltok, és nincs WC papír, annyi....:(

Ármándójózsi 2021.01.23. 23:42:21

@.Doktor.Szöszi.: Egy halom jó tanáccsal és egy rahedli klopapírral... Az győztes helyzet volt!

SirLemming 2021.01.23. 23:43:13

@MsIreneAdler: :D Ezeknél a bejátszóknál még az adóbevallást is hasznosabb kitölteni, egy sakkparti már non plusz ultra kategória.

@ppupu: Küzdene azzal a függőséggel de Bálint még bent van...

@Majom1Parádé: Pont, hogy miért ne? ;) Na jó, nem.

@Cérnahuszár adversus: Tény, hogy lehetne rosszabb. Pákó mondjuk. De pl az Akrojóga bemutatót simán Rencsinek adtam volna, lájv.
A gondom főleg a kontent, nem a műsorvezető személye. Van bruttó 30 perc VV, ebből nem 10-15 perc ipari hulladékot szeretnék amiben Győzi vereti magát, arra van/volt a Győzike show.

.Zsu 2021.01.23. 23:43:35

@TheLynx70: Németországban élsz?

TheLynx70 2021.01.23. 23:43:45

@Post Modern Prometheus: Lehetne, csak nem fedné a valóságot. Sajnos. :)

TheLynx70 2021.01.23. 23:45:18

@.Zsu: Ha Miskócia Németország, akkor igen. :D

MsIreneAdler 2021.01.23. 23:46:53

@SelyemSonkaPini: a budipapííír vigyázza pihepuha álmodat :D

MsIreneAdler 2021.01.23. 23:48:03

@SirLemming: főleg az a fajta sakk, amiről a múltkor beszéltünk :)

.Zsu 2021.01.23. 23:48:11

@TheLynx70: :most miskolcot mondod másképp vagy skóciát? :D

Cérnahuszár 2021.01.23. 23:49:59

@SirLemming: pákónál eret vágnék magamon

TheLynx70 2021.01.23. 23:53:58

@.Zsu: Miskolcot. :) Egyébként szeretem, hiába kétes hírű város. :)

SirLemming 2021.01.23. 23:56:02

@MsIreneAdler: Oh igen. Rájöttem, megvan a sakkórám valahol, nem lett kidobva.
No, majd ha találok potenciális asszonyjelöltet, fel is húzom.

Ármándójózsi 2021.01.23. 23:57:26

@TheLynx70: Az egy másik Magyaország, hogy ott zárva vannak a boltok vasárnap??? :O :S

.Zsu 2021.01.23. 23:58:24

@TheLynx70: gyere le Szentlőrincre itt be tudsz vásárolni vasárnap is :))
nekem Miskolccal kapcsolatban pozitív emlékeim vannak :)

TheLynx70 2021.01.24. 00:00:35

@Ármándójózsi: Igen, másik. :D Nyilván van ami nyitva van, de oda meg nem megyek. :D

MsIreneAdler 2021.01.24. 00:01:21

@SirLemming: azt mindenképpen jól teszed ha felhúzod. Az órát is, meg az asszonyjelöltet is :)

Ármándójózsi 2021.01.24. 00:02:53

@TheLynx70: Csaxolok, hogy Te csak válogassál nyugodtan, de a világvége nem válogat!!!

.Zsu 2021.01.24. 00:09:27

elköszönök mindenkitől. jóééééjt!

TheLynx70 2021.01.24. 00:12:01

Az előző összefoglaló végén belinkeltem a kedvenc világvége filmemet. :) Nem hiszem, hogy szükségem lenne budipapírra. :) Egyébként fogalmam sincs, mit tennék az utolsó órákban. :)

TheLynx70 2021.01.24. 00:13:14

@.Zsu: @MsIreneAdler: Jó éjt! Lassan én is húzok, mindjárt hétfő! :(

SirLemming 2021.01.24. 00:13:40

@TheLynx70: helyiként biztos más, a híre alapján kb úgy mennék oda mint itt a 8-ba, laposkúszásban, fosva.
(Ok, túlzás. De nem nagy.)

@MsIreneAdler: Az ám. A jól begerjesztett nőnél jobbat még nem igen találtak ki. Csak nem mindegy hogy a tányér vagy a bugyi hullik le.

SirLemming 2021.01.24. 00:14:44

@.Zsu: @TheLynx70: Joccak. Hétfő emlegetésért -1 pont. Brr.

PYT 2021.01.24. 00:17:09

Sárgadobozos-dolgitakutos jáúúestét a tisztelt szexciónak! ;)) Megjöttem, leszavaztam tisztességgel az operaházi fantomra - ja nem, Vivire ofc, és rohadtul boldog lennék, ha valami csuda folytán az oszladozó arcú a2m-et vinné és hagyná kint, hogy proliuraság egy kicskét összemenjen, mert túlságosan elszállt mostanra - de egyefene, a gonosz törpével is beérem, csak menjem má' valamelyik... ;)

.Zsu 2021.01.24. 00:19:02

@PYT: na azért neked még ideköszönök héééjj. :))
ekg-n vagyunk.

Ármándójózsi 2021.01.24. 00:19:48

@PYT: Most készülök olvasni menni, régen jártál erre. A kettő nem tudom, hogy függ össze, de mindegy. :)))

TheLynx70 2021.01.24. 00:20:39

@SirLemming: Nyugodtan jöhetsz, nem veszélyes, hidd el. :-) Nappal és frekventált helyeken. :D Viccet félretéve, kb. annyira gáz, mint bármelyik város. Valamint vannak szép helyek, hiába Acélváros. ;) www.youtube.com/watch?v=3Qy5VvhN0es

PYT 2021.01.24. 00:21:24

Belevalót még nem láttam, csak most értem az öfi végére, de nagyon vakon vagyok, valaki segítsen ki plz, miről maradtam le? Miért is kapta proliúr a szülői telefont, mit tett érte, amiről lemaradtam, megdöntött egy guiness rekordot? Mert a többieknek csak ilyenért járt a családi telefon...

PYT 2021.01.24. 00:23:50

@.Zsu: szia Zsuzska, szia @Ármándójózsi: mióta lettetek ti ilyen korán fekvésűek, he? Mire ez a sietség! ;)

Ármándójózsi 2021.01.24. 00:25:25

@PYT: Az apja új nője terhes, vagyis féltestvére fog születni. Fasz tudja, hogy ez miért volt olyan sürgős, miért nem ért volna rá egy hónap múlva...

SirLemming 2021.01.24. 00:26:03

@PYT: Gróf Proletár Dániel őurasága annak okán kapta a családi konzultáció lehetőségét, (mely alapján a családja maximálisan támogatja úri neveltetése általunk is tapasztalt megnyilvánulásait) hogy aszondja: faterja gumi nélkül beledurrantott a barátnőjébe ami tevékenység eredményeképp Dánielnek kistesója lesz. Hurrá.
BV nekem kimaradt csak azt a részt láttam hogy Győzi megint elszabta az időt egy jelenettel.

Ármándójózsi 2021.01.24. 00:26:26

@PYT: Én nem mondtam, hogy fekszem. :)))

PYT 2021.01.24. 00:27:31

Oké, de ez mióta ok arra, hogy külső infókkal megerősítse a fiacskáját, hogy milyen a támogatottsága idekint... What the actual f*ck!?

Adamadam 2021.01.24. 00:31:11

@PYT: Szia:D
Nem kéne, hogy ok legyen de valamiért az rtl úgy gondolta, hogy muszáj közölni a hírt. Korábban csak halálesetnél volt ilyen betelefonálás. Nagyon nem volt ez most korrekt

.Zsu 2021.01.24. 00:32:15

@PYT: na hát ez az. nem volt fair.
énsem alszom még, olvasok.
kaptam vagy 8 scifi könyvajánlót itt az utóbbi napokban, szal elleszek.

PYT 2021.01.24. 00:32:55

@SirLemming: korrekt xddddd és vicc egyben, mert mlg ha az a baba már meg is született volna, az sem ok az sos értesítlsre, mert nem a proli játékát befolyásoló tényező, már bocsánat, nem akarok morbid lenni, de nem halt meg, vagy nincs lélegeztető gépen senkije a covid miatt, mégis, miért kellett emiatt rendkívüli konzultációra hívni (ahogy mondod, ez tetszik;), ezek szerint bárki hoz egy pozitív terhességi gyorstesztet, máris beszélhet a családtagjával?

.Zsu 2021.01.24. 00:34:13

@Adamadam: amúgy nem értem az rtlt, miert tamogatjak igy danit? ez valami kárpótlás a karácsony miatt?
de akkor sem ok, mert nem egyenértékű.

PYT 2021.01.24. 00:35:07

@Adamadam: szia ÁdiÁdi :) Na ez az, még ha világra jött volna az a gyerkőc, de így, hogy csak terhes valaki? És ha nem is az?

PYT 2021.01.24. 00:37:03

@.Zsu: de miért, mi volt karácsonykor? Láttuk az anyját, két testvérét, az nem elég? Robi ls Bálint ennyit se kapott....

MsIreneAdler 2021.01.24. 00:39:12

@TheLynx70: szép álmokat és köszönöm a közvetítést :)

SirLemming 2021.01.24. 00:40:00

@PYT: Ötletünk sincs. Legalább úgy 2 percig benne volt a feszkó, ennyi az összes pozitívum.
Illetve ezen felbuzdulva talán bele mer állni Bálintba, minth ahogy ez részben meg is történt.

@TheLynx70: @Ármándójózsi: Melyik verzió az 'eredetibb'?
Nagyon jó volt olvasni alattuk a kommenteket, hogy szeretik az emberek azt a várost is és jelent nekik valamit. Pestiként is éreztem a 'hazatérést' mindíg.
Bár Szeged... valamiért Szeged még tetszik, ott is el tudnám magam képzelni hosszabb távon.

No de elbúcsúzom mára. (Hivatalosan, aztán lehet még visszanézek.)
Jo éjt kedves mindenki.

Ármándójózsi 2021.01.24. 00:40:05

@PYT: Na jól van, gyakorlatilag ugyanazt írtam le korábban, mint adamnégyzet, de észre sem veszed, mentem olvasni. Holnap este sem leszek öfi majd hétfőn.

Vótmá, de jó.

Chris Rea - The Road to Hell
www.youtube.com/watch?v=OcW-BSEB3ng&ab_channel=ChrisRea

Adamadam 2021.01.24. 00:40:43

@.Zsu: @PYT: én sem engedném, hogy egy pozitív terhességi teszt miatt betelefonáljanak. Még ha Daninak lenne terhes az (ex)barátnője, akkor talán szóljanak neki, hogy ha kijön számítson arra, hogy apuka lesz. De ez, hogy születni fog egy féltestvére, ráadásul 22 évesen. Nem olyan testvéri kötelék lesz az ekkora korkülönbségnél. Egy 5 éves gyereknek nyilván nagy hír lenne, de 22 évesen nem olyan extra.
De ha nagyon akarják oké, szóljanak róla. De bőven elég lett volna egy levél vagy videó róla. Erre az apja már a második mondatban mondta neki, hogy büszkék rá meg csak így tovább. Dani kérte, hogy szedjenek össze mindenkit és szavazzanak. Ez így totál nem fair a többiekkel szemben.

És nem akarok morbid lenni, de sajnos egy 2-3-4 hónapos terhesség nem jelenti biztosan azt, hogy a magzat meg is fog születni. Ha ne adj Isten történik valami vele, akkor milyen lesz úgy kimenni Daninak, hogy lesz egy tesója ja hoppá mégse?

MsIreneAdler 2021.01.24. 00:41:53

@SirLemming: nagyon nem mindegy. Annyit tudok tanácsolni, ha azt kéri, valami mocskos dolgot súgj a fülébe, ne azt mondd, hogy konyha :)

PYT 2021.01.24. 00:44:39

@.Zsu: ezt pont sikerült visszaolvasnom tök szuper ajánlókat kaptál, ekg-zek velük, a scifiket szeretem én is :) ja, és ha már, nekem is van kedvenc filmem a világvége témakörben, a Melankólia... scifiben pedig egyik fav nálam a Moon Sam Rockwellel, áh meg a Felettünk a Föld... (csak hogy off is legyek, nehogy malacka rámförmedjen;))

SirLemming 2021.01.24. 00:45:03

@MsIreneAdler: :D Bárcsak ez lenne már csak amin gondolkodnom kell.

MsIreneAdler 2021.01.24. 00:45:04

@Adamadam: teljesen igazad van. Ez az egész nekem annyira összecseng azzal a furcsasággal, hogy Győzihez is mindig Dani rajongók telefonálnak...

MsIreneAdler 2021.01.24. 00:45:58

@SirLemming: egyik barátnőm szokta mondani, hogy ami késik, az legalább jön :)

PYT 2021.01.24. 00:46:20

@Ármándójózsi: bocsánatbocsánat, nem láttaaaam!!!! :) Ékégézlak akkor, na ;))

PYT 2021.01.24. 00:47:31

@MsIreneAdler: ahaha, hogy mennyire igaza van, lopom xddddd

.Zsu 2021.01.24. 00:48:20

@PYT: ott az volt h az apja meg a kishúga nem volt a felvételeken, és most említette is az apja h félreértés volt akkor.

@Adamadam: sztm sem olyan ez már így 22 évesen. vagy hat nem éltem át, de olyan jellegű infó ami bőven ráért volna.
és tényleg bármi történhet még.
kapva kapott ezen az egészen az rtl és felakarta pumpálni az érdeklődést a szombati adásra. ezért volt így kiszámítva h mikor telefonálhat dani.
nem látom mi más lett volna vele a csatorna célja

Adamadam 2021.01.24. 00:52:08

@.Zsu: Azt se szabadott volna engedni, hogy tisztázza az apja a karácsonyi félreértést. Legalább akkor elgondolkodott azon, hogy lehet csinált valamit ami miatt az apja nem akart részt venni a beküldött felvételen. Erre most felhívhatta és elmondta, hogy semmi baj kisfiam, tévedés volt az egész. Ilyen alapon az összes játékosnak telefonálhatott volna egy hozzátartozója és magyarázhatták volna a karácsonyi üzeneteket. Nagyon utálom amikor így szól bele a csatorna a játékba.

PYT 2021.01.24. 00:54:39

@Adamadam: így is van, mindegyik felvetésed ékégézom, és akármelyik eshetőség lenne, egyik sem ok arra hogy értesítsék, pláne nem arra, hogy az apjával cseveregjen, mert egy új családtag érkezése miatt sskk fel sem merülhet benne az, hogy esetleg kimenne a játékból... Egy közeli - közvetlen! - családtag váratlan súlyos betegsége, ne adj'isten halála az lenne, mint Oki esetében volt, de ez...? Ez itt nem olyan, emiatt nem kellett a távozást megfontolnia, ergo értesíteni erről sem volt miért.

MsIreneAdler 2021.01.24. 00:54:54

@PYT: ő egy roppant bölcs lány. Imádom, amikor ezt mondja, amikor turelmetlenkedek valamin, csak előtte mindig felkiált, hogy Irénkééém (nem ez az igazi nevem) :D

.Zsu 2021.01.24. 00:57:36

@Adamadam: én is utálom. de erre az évadra ez a fajta igazságtalansag és manipuláció különösen jellemző.
nah majd én rendet teszek ott jövőre!

Adamadam 2021.01.24. 01:01:13

@PYT: halálesetnél természetes, hogy szóljanak. Ott felmerülhet, hogy feladja, kimegy a temetésre, gyászol amit nem a villában szeretne stb. A vv7-ben is volt talán 2 ilyen eset is, hogy nagyszülők haltak meg. De azért senki nem adná fel a játékot, mert az apja új nője terhes lett és majd 8 hónap múlva, amikor ő már rég otthon lesz, születni fog egy féltestvére.
@.Zsu: ideje lenne ott rendet tenni, mert ez így nagyon gáz.
Az se igazán tetszik, hogy kiválasztás előtt történnek dolgok amik hatással vannak a kiválasztásra (mint ma Moh lilakendője) de csak a kiválasztás másnapján levő összefoglalóban van benne.

MsIreneAdler 2021.01.24. 01:01:25

@.Zsu: te is bemész Fálkival és Ádival (boccsi AdamAdam, de így rímel :D)

MsIreneAdler 2021.01.24. 01:04:02

@Adamadam: "születni fog egy féltestvére."
... akivel soha nem fog egy háztartásban élni, akivel soha nem lesz klasszikus testvéri viszonya, aki nagy valószínűséggel nulla hatással lesz az ő életére. Nagyon gáz az egész.

PYT 2021.01.24. 01:07:49

@Ármándójózsi: aszitteeem... de akkor okkqa, stay!:)

@MsIreneAdler: hoppácsak, egy VV Powered by HV Commsection? Adnám!!!! ;))

.Zsu 2021.01.24. 01:08:48

@Adamadam: @MsIreneAdler: igen amúgy ez amit leginkább érdemes kihangsúlyozni ez egyszerűen nincs akkora hatással az életére.
nem szabadott volna ezt megengednie az rtlnek. ekágézom az okfejtést

én nem játékosnak megyek be, hanem szerkesztőnek. :)))

PYT 2021.01.24. 01:11:03

@MsIreneAdler: az, és most szólok jövendő itteni játékosainknak, hogy számoljanak ezzel a taktika lehetőséggel, szal ha kell a külső megerősítés bármikor, bármilyen körülmények között (bbkk;), akkor gondoskodjanak megfelelő számú pozitív tesztekről, mi meg majd beküldjük azokat... ;)))

Adamadam 2021.01.24. 01:12:25

@MsIreneAdler: ekg, semmiben nem fogja befolyásolni az ő életét. Valószínű már nem az apja tartotta el őt sem, így még annyi hatása sem lesz, hogy emiatt kevesebb pénz jut neki. Ennyi idősen már a figyelem sem lényeges, nincs az mint kisebb gyerekeknél, hogy kevesebb figyelmet kapnak és emiatt esetleg féltékenyek lesznek.
Gondoljunk bele, mire a kistesó 18 éves lesz addigra Dani már 40. Mégcsak közös témájuk se nagyon lesz

PYT 2021.01.24. 01:16:35

@Adamadam: pontosan, csakis amiatt szabadna engedni a rendkívüli külsős infó-közlést, ha az potenciális okot rejt a játék feladására; de ez igen messze van attól, még ha már meg is született volna az a kistesó - féltesó ráadásul, akinek családjával ő nem is él közös háztartásban... vicc volt ez így, és rendkívűl inkorrekt a többiekkel szemben.

MsIreneAdler 2021.01.24. 01:18:13

@PYT: én is élvezném, de komolyan. Kitalálnánk kódolt üzeneteket minden helyzetre. Aztán ha mondanivalónk lesz, valamelyikünk csak felmutat egy pozitív tesztet, és már mehet is a teló. Akár hetente :D

@.Zsu: jaa, azt hittem lakó lennél :)

MsIreneAdler 2021.01.24. 01:20:16

@Adamadam: persze. Ez most ilyen átlátszó Dani-hype :(

PYT 2021.01.24. 01:23:09

@Adamadam: nah ez meg a másik dolog. Mégis, miért tolja a csatorna ennyire ezt a tapló gyökeret? Vagy éppen azt akarják elérni ilyen trükkös módon, hogy még nagyobb legyen az arca és komolyabb kihívója legyen Bálintnak? És Robi? Vele nem számolnak? Ő is komoly esélyes szerintem, a döntőre mindenképpen. Vagy Moh, Merci, Vivi... Mi a jó francért akarnak egy önhibájából elgyengült játékos unfair módon játékba hozni, és legfőképpen: miért kell ennyire nyilvánvaló módon (is!) beleavatkozni a játék menetébe?!

PYT 2021.01.24. 01:26:02

@MsIreneAdler: óriási lenne xddddd bevállalnánk itt mi a szegény megesett női lánykák-asszonykák szerepét, simán (csak szabad szemmel is jól látható sékel-mennyiség kérdése az egész;)) simaliba xdd

PYT 2021.01.24. 01:28:33

@MsIreneAdler: de kááááár, már annyira Irénként gondolok rád... ;ddd

ppupu #Fantom for President 2021.01.24. 01:33:16

Most nagyon ordenáré leszek, aki nem bírja az altesti "humort" ne olvassa

Ma reggel nem sikerült egy jót sz@rnom. Szeretném, ha erről értesítenék Proli urat, .ert ez egy nagyon komoly probléma.

MsIreneAdler 2021.01.24. 01:37:29

@PYT: malacka megtámogat minket! De hol van amúgy napok óta?? Sajnálom, hogy csalódást okoztam, de tényleg soha nem voltam Irén :)

@vágtázó vadmalac: keresünk téged! Szponzor kell! Megfialtatjuk a kis sékeljeidet. Gyete gyere :)

PYT 2021.01.24. 01:38:22

@Adamadam: eh, most esett le (jó gyors vagyok;), utóbbi felvetéseddel szereztek prolipapáék instant még egy betelefonálási lehetőséget a kisprolinak: "bocsi kisfiam, téves riasztás volt, és amúgy meg... (infók, infók).." Ravasz!

PYT 2021.01.24. 01:40:46

@ppupu: tényleg nagyon ordinár, de proli uraság esetében adekvát, szal támogatom az újabb betelefont!! xdd

PYT 2021.01.24. 01:45:47

@MsIreneAdler: hát én nem tudom, épp ezt akartam kérdezni én is tőletek, talán túldolgozta magát a lelkem, nincsen szokva ehhez a kis csíkoshátú... ;))) na és a Fálki, ő merre pervikedik vajon..? Egyedül ÁrmiJózsit látni itt az állandó éjszakás műszakból, neked nem gyanús? Mi van, ha elásta őket csendben a hátsó kertben.? ;)

MsIreneAdler 2021.01.24. 01:47:54

@PYT: nem tudom. Ármándó is hogy fel volt háborodva, hogy ő biz nem alszik, aztán meg se híre se hanva :D

MsIreneAdler 2021.01.24. 01:49:20

@MsIreneAdler: hamva :D

Asszem én is megyek aludni :)

PYT 2021.01.24. 01:53:06

@MsIreneAdler: Nna ez, EZ a leggyanúsabb! ;))) De akkor én is menek, ha már mindenki.... visszaolvasok és megnézem a Belevalót.... csak előbb még gyorsan UTOLSÓZOK egyet - arra tuti előkerül Józsefkénk.. ;p ;)))

Adamadam 2021.01.24. 01:58:29

@PYT: Az rtl nem először csinálja, hogy egy önhibájából elgyengült játékost megment. Virággal ugyanezt csinálták az elején. Óriási mellénnyel bement, kioszott mindenkit a gecibe'. Utána csináltak egy feladatot ahol egyértelműen szétfogják alázni (hashtag írás egymás bőrére). Ezzel megsajnáltatták a nézőkkel és megszavaztattak neki egy lila kendőt. Ha akkor nem dobja be neki az rtl a lila kendőt, akkor ő lett volna az első párbajozó és könnyen lehet, hogy kint is marad. Ehhez képest 70 napja ingyenél ott bent úgy hogy saját erejéből a második héten már ki is esett volna.

PYT 2021.01.24. 02:19:26

@Adamadam: hmm, ez igaz. És most már az is látható, hogy miért mentették meg a seggét (a szó legszorosabb értelmében): hogy legyen proliúrnak mibe pakolgatnia, broáf.

PYT 2021.01.24. 02:29:22

@MsIreneAdler: ezt akartam még én is megerősíteni, hogy az a rengeteg proli-rajongó, aki a bv-ba telefonálgat folyton, az nekem is gyanús, és kísértetiesen emlékeztet az előző szériára, ahol a félkegyelmű Zsuzsu-rajongók telefonáltak folyton, és hitetlenkedtünk akkor is... a csati meg simán megnyerette vele. Nehogy most is ez legyen.

Itt azért most van több potenciális győztes is, a proletár uraság pedig pont nincs köztük.

Adamadam 2021.01.24. 02:37:07

@PYT: ezért igazán kár volt megmenteni, nem lennék szomorú ha kimaradt volna az életemből proli úr "lepedőakrobatikája".
Talán a bv-be a butább réteg telefonálgat be és ezért hallani a sok Dani rajongót. Bálint vagy Robi értelmesebb szavazói nem gondolnám, hogy Hozéval akarnak beszélgetni.
Őszintén remélem, hogy az rtl nem hozza ki Danit győztesnek. Bízzunk benne, hogy a Virágot elnyomó stílusa ciki legalább annyira az rtl-nek, hogy nem nyeretik meg vele. Zsuzsunál közrejátszott, hogy mindenki (jó én nem) női győztest akart. A csatorna, a közvélemény, a játékosok, mindenki a női győztesről beszélt. Most szerencsére nincs ilyen dömping.

PYT 2021.01.24. 02:48:13

@Adamadam: ebben bízom én is, hogy talán tényleg Hozé választja ki, hogy kiket hív fel, és nem csak eljátszatja vele a BV szerkije... ő meg eleve a víreit preferálja.
A proli-páros "lepedőakrobatikáját" meg én is inkább mellőztem volna, annyira illúziórombolóak... (Kb pont annyira, amennyire miss a2m külseje éett lepukkant mostanra).

PYT 2021.01.24. 02:53:50

És ezennel én is benyújtanám a csatlakozási kérelmemet a Virág-hater movementbe, hová utalhatom a tagdíjat? Már attól kivagyok, ha meglátom a szakadék fejszerlezetét, hát még ha megszólal.... Brrrrr. Tényleg kár volt megmenteni, és ezerszer inkább Vivi, ha még oly' manipulatív is, sőt, talán annál inkább.

Ármándójózsi 2021.01.24. 03:28:12

Lányok, Fiúk!!!

Most kaptam az infót olyantól aki nézte, de sajnos nem vette fel, hogy Renátó kb. éjfél körül élőzött az Instán és egy olyan kérdésre, hogy elmegy-e egy esetleges Dani-Moh párbajra azt válaszolta, hogy:
"Elmegyek a haverjaimmal, hogyha kieesik Moh akkor jól elverjem".
Azt is mondta állítólag:
"Nem lennék Moh helyében amikor kijön..."
Aztán később amikor a kommentelők írták, hogy nem kellene erőszakkal fenyegetőzni, akkor azt mondta:
"Ááá csak viccelődöm..."
Még azt is mondta:
"Undorító amit Moh megenged magának, hogy Frú kezét csókolgatja..."
És még azt:
"Ha meghallottam volna ott bent a villában ahogy Bálint és Moh Frúról beszéltek, tuti megverem őket és ha kizártak volna leszarom. Szerencséjük, hogy nem hallottam."
És ha ez még nem lenne elég még ezeket azoknak a kommentelőknek akik Frút szidták: "Rendezzük le élőben" "Ha kiütöm a fogad, nem lesz ekkora a szád"...stb.

Amikor először hallottam ezt, bevallom engem is elöntött a tömény agresszió ami ebből az aljadék véglényből árad és el tudjátok képzelni miket gondoltam magamban. Sőt...
De, bár továbbra is elképesztőnek tartom, hogy egy ilyet, hogyan hordhat a hátán a föld, csak leírtam nektek amit hallottam és igyekszen lecsillapítani az indulataimat...

PYT 2021.01.24. 03:54:26

@Ármándójózsi: ennél rosszabbak is vannak, nyugodj meg, csak azokról nem hallasz; tele vannak a börtönök velük, de kint is akad elég... Tudom, ez nem vígasztal, de gondolj arra legalább most már bebizonyosodott, amit mi itt mind láttunk már a bentléte alatt, hogy pontosan olyan szardarab, mint amilyennek látszott, amikor repedezni kezdett a máz, amit magára húzott a beköltözésekor; hiába erőlködött, átláttunk a maszkján, nem csaltak a megérzéseink és az emberismeretünk sem.

Egyébként pedig rögzíteni kellett volna a lájvját, továbbítani Moh családjának, és máris mehetne a feljelentés ellene meg a bűnöző haverjai ellen, akikkel önbíráskodni készülnek.

Ármándójózsi 2021.01.24. 04:08:26

@PYT: Óóóóó, nem élek én burokban, pontosan tudom, hogy ez még csak nem is a jéghegy csúcsa, csak azért más, mert őt "ismerem", ráadásul még meg is akart vezetni a maga módján és még ha ez nem lenne elég, hazudik is, mint a vízfolyás és ez az utolsó csepp az ő poharában, mert a hazugságot gyűlölöm a legjobban...

Remélem, hogy valaki rögzítette a live-ot és feljelenti ezt a köcsögöt.

Viszont itt szeretném leszögezni, ahogy a kommentemben is leírtam, ezt én csak hallottam, tehát felelősséget és így vállalok érte, de számomra megbízható helyről, azért is mertem leírni.

prakp 2021.01.24. 04:56:51

@Ármándójózsi: Ha ez igaz, eléri, hogy az a tohonya buflák feje be legyen verve. Jelenleg a koszlidérces instájánál tartok, csak belenéztem, de ott is oltják rendesen kommentben. Ugyanúgy van 10% hülye fasz/picsa akik azt képviselik, amit ez a szardarab. Ami egyébként elszomorító. Az is igaz, hogy meg lehet nézni a helyesírását annak a 10%-nak, abból azért lehet következtetni sok mindenre...

ficekence 2021.01.24. 05:54:48

Szavaztam a fantomra. :))

2021.01.24. 07:11:42

@Ármándójózsi: én esküszöm szeretném megnézni ahogy ez a véglén "megveri" Bálintot, de akár Moht is.
Bár lehet, inkább nem, még az intenzíven kötne ki, a nagypofájú barom.

umbriel 2021.01.24. 07:20:09

Úgy lenne fair, ha akkor minden játékos csacsoghatna a szüleivel sikeres orrsövényferdülés műtét vagy akár egy jobban sikerült hajvágás után. Semmi nem indokolta ebben az esetben, hogy telefonon beszéljenek és főleg nem, hogy egyébről. Értem én, hogy a szerkesztők nagyon drámaiak akartak lenni, de ehhez is elég lett volna egy hangüzenet.

ficekence 2021.01.24. 08:17:52

Nem tehetek mást, mert többesélyes a dolog. Rengeteg idő van még szavazat módosításra. Csak akkor szavaznék Vivire, ha Virágot vinné ki. Azt tudjuk, hogy Vivi nem nyeri meg a játékot, ha visszamegy, akkor megint nézhetjük Bálint és Robi utánfutójaként. Ha Fru nyer, akkor talán még röhöghetünk és élcelődhetünk egy kicsit Renátón. Ha Virág nem megy vissza a villába, akkor a Kretén beborul az agyába és legalább valami színt visz ebbe a fos műsorba , egy kicsit mi is szórakozhatunk. Szerintem.

zellerlevél 2021.01.24. 08:18:07

@SelyemSonkaPini: Szavazott egy szóköz névvel, meg két szóköz névvel is valaki. (Nem biztos, hogy azonos személy.)

hereverő heverő 2021.01.24. 08:28:21

@ficekence: nem biztos ám, hogy Dani elborult vergődése szórakoztató lesz. Inkább szánalmas.

Lóreggelt mindenkinek

2021.01.24. 08:28:25

jó reggelt!
Utólagos meglátásaim, ami talán nem került kibeszélésre korábban:
A mocskos kupleráj amit csinálnak, Rabszolgalány és az Gazda a fő gusztustalan. A reggeli asztalt hagyjuk is, mindenki látta-hallotta, de a tusolóban baszki, a Robi által levágott üvegekkel tusolnak, azokat összevissza szétkúrva jobbra-balra otthagyják, és búcsúzóul proliúr belehugyozik a tusolóba, és annyit nem tesz meg hogy vizet engedjen rá.
Volt korábban is rendetlen, de ennyire igénytelen retek banda, mint ezek volt valaha?
Rabszolgalány annyit tud a villamesterkedésről, hogy Robinak adja a konyhát, de ezen kívül semmit, azt a kurva bőröndöt behozni is 10 perc neki.
Essen ki már ez a két "csicskagyász" a fenébe, gusztustalanok.
ATTÓL FÜGGETLENÜL, attól függetlenül Dániel.

Bálint jól teszi, hogy ássa az árkot szép finoman Dani és közte, tudta ő, hogy hiszti lesz ha Danit Moh után rakja.

a Harmadik meg, hogy szerintem le se kéne játszani, szavazzuk meg a top4 közül ki nyerje. Vergődünk még itt ilyen Frúkkal, meg A proli házaspárral, vigye akkor Vivi mind a 3-at, aztán haladjunk.

:((

prakp 2021.01.24. 08:28:35

@umbriel: Így van, aki ezt kitalálta retekéknél, szarjon sünt! Azért, mert a Győző haverja, nem kellene ennyire tolni ezt az idiótát. Semmivel sem jobb, mint a csulagép, mégsem volt egy rossz szavuk se a tetűládához.

ficekence 2021.01.24. 08:35:59

@hereverő heverő: az is jobb mint a semmi. Tulajdonképpen egymást szórakoztatjuk. :) Ha már bent van, legalább vergődjön. Az egész fickó szánalmas. Sokat nem ront a helyzeten.

MsIreneAdler 2021.01.24. 08:40:32

@Adamadam: az a gáz, hogy Dani nem egy ilyen klasszikus meggyengült játékos, arra ott van Vivi.
Sőt, az az igazság, hogy valóban tűnhet úgy, hogy Dani egy hős lovag, aki megmenti Virágot, megtanítja viselkedni és irányítgatja szegény párát. Jó hát néha megrakja, na de ezt kell csinálni amúgy egy nővel, nem? Engem az döbbent meg, hogy egész sokan elhiszik, hogy ilyen egy kapcsolat, hogy az egyik fél előírja a másiknak, hogy pl mit vegyen fel. És itt jutott eszembe, hogy tulajdonképpen ezért a viselkedésért meg is jutalmazták Danit, mikor az automata jutalom osztásra váltott Virág "büntetéseként".
Egy szó mint száz, nem értem a Dani hátszelet a csatorna részéről. Daninak így is meg van a tábora. Talán fel szeretnék hozni őt egy Bálint, Robi szintre, hogy ne legyen a vége olyan sima liba. Ki tudja?

PYT 2021.01.24. 09:01:25

@Ármándójózsi: közben eszembe jutott még, hogy a legnyilvánvalóbb megoldásról meg is feledkeztem majdnem az ilyen kártékony véglények ellen: légyszi tedd ki ide az instája elérhetőségét, hogy ne kelljen keresgélni, és JELENTSE MINDENKI a platformon belül, akinek van instája, mert a nyílt fenyegetőzést tiltja a disclaimerük, még ha odalök egy "vicceltemet", akkor is, senki nem hülye, tudjuk, hogy nem... Tiltsák legalább le a profilját, ez a minimum, hogy ne ámokfuthasson már tovább - Trumpnál is bevált.

Kosztarika 2021.01.24. 09:09:51

jó reggelt tisztelettel.
Úgy döntöttem, ma reggel kávé helyett Renátó-Driccmadár videójával emelem meg a vérnyomásomat.
Sikerült.

Krétagarbó 2021.01.24. 09:15:41

@Kosztarika: a kávé legalább finom, szerintem legközelebb azt válaszd:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.24. 09:16:24

Egyre szimpatikusabb ez a Virág.
Ja nem :P
Picikét elszállt a leány magától, pedig olyan kis paprikajancsi feje van :))
Fel nem tudja fogni ha Dániel seggébe van 0-24-be ,akkor csak eltávolodik a többiektől, persze úgy nehéz ha még xarás közben is ott kell állni proliúr mellett.
A gyerekcsinálós infót azért közölték Danival hogy legyen ok a piálásra, hátha lesz balhé ha már Renike nincs a házban.

PYT 2021.01.24. 09:17:38

@silvermansarah: volt volt, hajaj... nem tudom, láttad-e az előző bagázst, ennél is durvábban éltek, ott pl. a háló is okádás volt, itt azért az többé-kevésbé rendben van. Csak korábban kiadták nekik, hogy nosza, takkerolni kell, és a villamester ossza ki a részfeladatokat! Nem értem, most miért nem teszik ugyanezt a szerkik, talán nem zavarja őket, vagy szórakoztatónak találják Bálint napi morgolódásét amiatt, hogy a konyhapult tartalma lassan önkéntes alapon megindul a szemeteskuka felé..? Ekg amúgy, kivéve az utolsó bekezdést, én azért még elvagyok a vergődésükkel, dolgozzanak csak meg a fődíjért, meg az ahhoz vezető népszerűségért, ha már erre vállalkoztak fenenagy önbizalommal; én aztán ki nem menteném őket idő előtt. ;p

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.24. 09:18:09

Remélem Vivi Virágot viszi, vagy Frut ,tök mindegy, visszajön 70-el.

Krétagarbó 2021.01.24. 09:18:11

@silvermansarah: az utolsó felvetéssel ekágézom. Egyébként is, hogyan lesz itt február végére vége, ha így húzzák-halasztják?

Ármándójózsi 2021.01.24. 09:19:43

@PYT: Én nem vagyok Instás ezekkel a közösségi médiákkal nem foglalkozom, azért is hívott az ismerősöm, mert tudja. Úgyhogy fogalmam sincs, mi az Insta elérhetős

Ármándójózsi 2021.01.24. 09:20:29

@Ármándójózsi: ége a gyökérnek, csak közben véletlenül elküldtem, mielőtt végig írtam...

MsIreneAdler 2021.01.24. 09:20:51

@Kosztarika: te aztán szetetsz veszélyesen élni :)

Krétagarbó 2021.01.24. 09:20:59

@szociál: szerintem is a kettő női hölgy közül választ.

Remélem Vivi jön vissza, bármelyiket is viszi.

Krétagarbó 2021.01.24. 09:23:14

@Ármándójózsi: mi ez a kényszeres javítgatás? Érthető így is, az meg egyébként tisztán lejön, hogy nincs nagyobb gond a helyesírásoddal:))

Ármándójózsi 2021.01.24. 09:23:49

@Kosztarika: ❤️❤️❤️
De csak azért, mert mobilról vagyok és tudok ilyet, mer igaziból nem érdemled meg...

Ármándójózsi 2021.01.24. 09:26:52

@Ármándójózsi: Mondtam már, hogy jó reggelt??? Mert akkor most mondom!!!

2021.01.24. 09:28:40

@PYT: nem láttam mindegyik évadat, de ha eddig rájuk szóltak, akkor nem értem most miért nem. Ezen a héten már Moh-nak is kipállott a szája, irtó rossz nézni, hogy mindenkinek herpesze, meg sebes/pállott a szája/arca.

2021.01.24. 09:28:57

Hol van az ahol CSulátó fenyegetőzik?

Krétagarbó 2021.01.24. 09:29:04

@Ármándójózsi: többször javítottad a helyesírásod (leginkább elírás volt), most is kiegészítetted, ami lemaradt (de egyébként érthető volt). Nem okoskodni akartam, csak megerősíteni, h nem szükséges. Sztem ez nem az a hely, ahol nyelvtannácizna bárki egy egy elütésen vagy hibán.

Ármándójózsi 2021.01.24. 09:30:37

@silvermansarah: Nincsen, élő volt, mesélték. Talán felvette valaki is kiteszi valahová. Ez van jelenleg. Pusszantás!

.Doktor.Szöszi. 2021.01.24. 09:30:56

@Ármándójózsi: ránéztem, nincs nyoma az instán, ezt nem mentette a gyökér...vv10renato egyébként

jóreggelt! :)

Ármándójózsi 2021.01.24. 09:33:14

@Krétagarbó: Igenis, értettem. Szigorú tetszik lenni, pedig én csak a tökéletességre törekszem.

PYT 2021.01.24. 09:35:00

@MsIreneAdler: és az a legnagyobb baj, hogy ezáltal már-már normalizálják ezt a fajta kapcsolati dinamikát, ahelyett, hogy felhívnák a figyelmet annak kártékonyságára, de az Rtl már megint csak maszatol, dagonyázik a mocsokban, amikor még meg is erősíti őket, hogy jó úton járnak egy szülői dícsérettel, nem hogy felhívnák a figyelmet arra, hogy mennyien élnek így, és hogy ezt mennyire nem így kéne ezért és ezért, bla-bla, hiszen ez egy gyakori párkapcsolati csapdahelyzet... De nem, ők még egy lájkot is adnak rá proli-apukán keresztül! Ha meg már esetleg emelkedne a közfelháborodás, majd megint elintézik az egészet egy-egy PP vagy Ancsa szájába adott közhelyes helytelenítő mondattal. Ennyi telik tőlük.

Krétagarbó 2021.01.24. 09:35:52

@Ármándójózsi: ja nem vagyok szigorú, azt még hozzá akartam tenni, h természetesen azt csinálsz, amit akarsz:)

PYT 2021.01.24. 09:40:27

@Ármándójózsi: Oké, akkor félreteszem az undorom, és rákeresek, aztán kiteszem ide, hogy JELENTHESSE MINDENKI, pretty please, muszáj megtenni, hogy legalább tiltva legyen ez a kártékony féreg. Nem szoktam ilyet csinálni, de ez már ultrasok(k), hogy ennyire nyíltan merjen fenyegetőzni valaki, ne hagyjuk már.

PYT 2021.01.24. 09:41:18

@Ármándójózsi: akarsz beszélni róla? ;)

Ármándójózsi 2021.01.24. 09:45:00

Majd azért arra kérlek Titeket, hogy szóljatok rám, ha a szokásosnál is jobban elszalad velem a ló a mai nap folyamán és beszélek, vihogok összevissza, mint szűz lány a pornófilmen. Ez tulajdonképpen valami kényszeres kompenzáció, mert egyébként már most nem fér egy zabszem sem a seggembe az este miatt, amit @Fálki: barátom is tud és talán hasonlóan érez ő is.
Úgyhogy szorikavagyok!!!

2021.01.24. 09:45:46

@PYT: hajrá! én kerestem, de nem volt erőm végignézni a driccmadárasszonnyal nyomot lájvot, hihetetetlen mennyire sötétek.

Kosztarika 2021.01.24. 09:47:02

@Ármándójózsi:
Szeretem a pernahajdereket. ❤❤ Ha nem vernek, nem aláznak, feltehetem azt a ruhát, amit szeretnék és csak időnként dugnak seggbe.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.24. 09:47:33

@Krétagarbó:
Szerintem már a követői is kiábrándultak Virágból, nagy eséllyel Vivi megy vissza sikongva :)

2021.01.24. 09:48:47

Viszont benéztem a Való világ fészbuk oldalára és rengetegen szavaznak Vivire, ami durva, hogy Virágot talán többen utálják, mint özv.Bakonyinét.

Ármándójózsi 2021.01.24. 09:49:07

@Kosztarika: Csak óvatosan, jelenleg szingli vagyok!!!

PYT 2021.01.24. 09:49:48

@Ármándójózsi: itt a profil »

www.instagram.com/vv10renato/

Neve mellett a három pici pötty » user jelentése » kifogásolható tartalom... és így tovább, pillanatok alatt jelenteni lehet, tegyük meg minél többen, hogy mielőbb letiltsa a platform.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.24. 09:50:37

@PYT:
ekg
RTL csak kezeit mossa, közben pedig pont azt erősítik meg egy külsős telefonnal aki abuzálja a másikat, vicc bmg

PYT 2021.01.24. 09:51:35

@silvermansarah: thx god! örülök, hogy sokan látják, mennyire negatív példa ez a szerencsétlen elveszett lány.

Magentax 2021.01.24. 09:51:50

@Krétagarbó: Választhatná merdzsót is - vagy ő már nem is női hölgy neked? :D

Ármándójózsi 2021.01.24. 09:52:53

@.Doktor.Szöszi.: Igen, csókolnálak, de azért nem kell ezt kihangsúlyozni, kvázi kigúnyolni szegény engemet...

SirLemming 2021.01.24. 09:54:00

Jobb reggelt mindenkibe!

@Kosztarika: Pernahajder ebben a konstellációban klasszikus "rosszfiút" jelent?

@Ármándójózsi: Rápörögtetek a Meccsre? :D
Az jó későn lesz.

Magentax 2021.01.24. 09:54:04

@silvermansarah: Idén teljesen magukra hagyták az agyhalottakat.
Szinte semmiért nem szólnak rájuk, legyen az kupleráj, kajapocsékolás, nyugiszoba indokolatlan használata, ébresztő után is továbbdöglés, stb, stb.

PYT 2021.01.24. 09:55:16

@szociál: pontosan, és amit a proli bemutat, olyan dominancia a másik felett, ami ráadásul hős megmentőnek van álcázva...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.24. 09:57:51

@Ármándójózsi: nincs kivételezés, de lásd kivel van dolgod: ♥️♥️♥️

Ármándójózsi 2021.01.24. 09:57:56

@SirLemming: A lényeges nem lesz későn, este kilenckor kezdődik. A másikat kis túlzással leszarom, bár a Chiefs-t Mahomes-sel együtt utálom...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.24. 09:58:10

@PYT:
És ezt nem csak mi látjuk, pont ezért fog repülni Virág amint párbajozni megy, részben hogy megszabadítsuk tőle, részben hogy rohadtul gusztustalan már ezt a kapcsolatot nézni.

Magentax 2021.01.24. 10:00:28

@PYT: Én eleve, első perctől kezdve nem értem és baromira idegesít, hogy proliúr folyton azt mekegi, hogy ő neveli és erre-arra tanítgatja a "kislányt".
De mire? Hogyan kell elviselni minden megaláztatást? Hogyan kell rabszolgát nevelni valakiből?
Proliurat most már nagyon helyre kéne tenni.
Egyébként láttam - még azon a műanyag vackon keresztül is megállás nélkül fogdossa, vakarássza a pöcsét.
Fúúúúj, undorító egy véglény.

PYT 2021.01.24. 10:01:06

@silvermansarah: én se néztem meg, nem azért küldtük haza, hogy még most is nézegessem, örülök, hogy többé nem pofátlankodik a képernyőre, nem megyek én házhoz a lóf.... szal érted, hiányzik belőlem a mazo hajlam. ;)

PYT 2021.01.24. 10:04:06

@Magentax: az; visszataszító, és mostanra már a papucsállatkája is, mert minél többet nevelgeti a "gazdája", annál inkább kinyílik a csipája, egyre pofátlanabb és irritálóbb ő is.

Ármándójózsi 2021.01.24. 10:06:05

@Magentax: TISZTELETRE, baszdmeg, TISZTELETRE tanítja!!!
(Most így nem tudom, de ha lány vagy akkor a "baszdmeg"-et hagyd figyelmen kívül.

PYT 2021.01.24. 10:14:05

@szociál: nagyon szeretném ezt én is, egyetértek, csak szerintem Vivi nem meri kivinni (épp a belengetett magas számú insta-követői miatt), Girincs lesz a választottja vsz, ami nem baj persze, de most én is szívesebben bontanám már meg a proli-párt. Na de majd Mercike, ő kiviszi szépen és kint is hagyja. Remélem. Csak hogy lesz Merci kiválasztott, azt nem tudom még...

SirLemming 2021.01.24. 10:14:39

@Ármándójózsi: Klasszikus. Francért kellett Bradynek konferenciát is váltani. :D

Mahomes/Chiefs párost miért utálod?
Aztán abbafejezem az offot.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.24. 10:15:42

@PYT:
Ja Merci is siman kint hagyja Viragot, Mó meg Danit utana.

2021.01.24. 10:17:27

@PYT: ja, hős megmentő. Kislány vagy, de azért seggbeduglak.

Magentax 2021.01.24. 10:18:04

@Ármándójózsi: Plusz ellenállni az incselkedésnek.... :D

Ármándójózsi 2021.01.24. 10:18:21

@SirLemming: Nemtom...a Chiefs-t csak úgy, Mahomes pedig nekem mindig is egy beképzelt vigyori kis pöcs lesz, ellenszenves attitűdökkel... :(
De lehet, hogy abba a hibába esem, mint Kozi Mohával, hogy ON is legyek. :D

PYT 2021.01.24. 10:19:26

Még valami, aki claimeli Csulátót az instán, a full júzer-opciót válassza, ne csak egy közzétett tartalmát (mert hogy az már nem is látható), és hivatkozzon a fenyegetőzésre (bullying or harassment).

Krétagarbó 2021.01.24. 10:19:55

@Magentax: merdzsó sem nem női, sem nem hölgy:) szerintem benne néha még van szórakoztató faktor, a másik két delikvensben meg nulla.

Ármándójózsi 2021.01.24. 10:20:20

@Magentax: Jaaa, meg az ivásnak! Mert az a férfi dolga.

2021.01.24. 10:21:02

@PYT: ha Frút viszi Vivi és visszajön, valakit ki kell választani (ősi dakota bölcsesség).
Ebben az estben:
Bálát, Robit nem fogják, Vivin lila lesz. Moh-t Dani MMKK, lehet hogy a papucskája is, ez elben kettő, de szerintem Rabszolganő Mercire teszi. Ha még valaki Mercire rak, esélyes lehet.

MsIreneAdler 2021.01.24. 10:21:18

@PYT: maxi ekg. A 21. században Európa közepén fiataloknak normális ez, hogy a szeretet jele, ha a másik beszabályoz, féltékenykedik. Arra már nem is térek ki így fényes nappal, hogy a szexben is mennyire fogalmatlanok, és mennyire nem ismerik nem hogy a másik testét, de a sajátjukat sem. Döbbenetes.

PYT 2021.01.24. 10:21:46

@silvermansarah: jah, és a csatorna még meg is tapsolja érte, szép... (NEM)

MsIreneAdler 2021.01.24. 10:22:09

@Ármándójózsi: semmi baj, elnézzük neked, ha adsz a cuccból, amin vagy :D

2021.01.24. 10:22:25

@PYT: én most regisztráltam instát, de igazából már akartam, hogy Pinit bekövessem, hadd legyen neki egyel több követője. Ezzel a lendülettel, meghárompöttyöztem Mr. Agresszort.

2021.01.24. 10:23:46

@PYT: meg bizony.
ATTÓL FÜGGETLENÜL, hogy kislányokkal és kisfiúkkal nem szexelünk, Virág még úgy is néz ki mint egy 14 éves. Fúújj.

Ármándójózsi 2021.01.24. 10:24:46

@MsIreneAdler: Jelenleg csak egy eszméletlen finom cappuccino-n vagyok csipetnyi fahéjjal megbolondtva. :)

2021.01.24. 10:24:58

@Ármándójózsi: mondjuk a palacsintasütés meg a nőé, ezt pedig Virág nem abszolválta megfelelően a szarig retkes konyhában. Úgyhogy kell még a nevelés.

Magentax 2021.01.24. 10:26:15

Vivi ugye nemrégiben haza akart menni. Robi És Bálint azzal győzték meg, hogy ráteszik a jelet, menjen párbajozni, vigye a legerősebbet és akkor emelt fővel eshet ki.
Ezek alapján akár Virdszókát is kihívhatja - vagy Bálintot. :D

Krétagarbó 2021.01.24. 10:26:38

@MsIreneAdler: én azért annyira nem döbbenek meg a vak komondorok hazájában. De idézhetném a mára már szinte klasszikust is: “nézd meg hogy élnek apádék...”

2021.01.24. 10:27:17

@Magentax: Virágot akkor viszi, ha Bála vagy Robi rábeszéli. Tehát ha őt mondják neki. :))))

Ármándójózsi 2021.01.24. 10:28:07

@silvermansarah: Persze, hogy kell!!! A nevelés fontos! És milyen egy óriási szerencséje ennek a kislánynak, hogy pont egy ilyen kiváló tanárt fogott ki. Mind szakmailag, mind emberileg!!! NEM!!4!!négy!!

Krétagarbó 2021.01.24. 10:28:55

@silvermansarah: azt nem tudom, h ha Virág esetleg kint maradna, az gyengíteni vagy épp erősíteni e Danit. És hogy ezen Bálint vagy Robi agyalnak e.

2021.01.24. 10:29:09

@Ármándójózsi: Remélem nem lesz belőle prosti, mert szerencsétlen elindult azon az úton.

PYT 2021.01.24. 10:30:05

@MsIreneAdler: maxi ekg viszont, szomorú ez, ill. ez is, üeg az is, higy az rtl nem használja ki a lehetőséget egy kis népnevelésre... Be lehetne küldeni nekik - képernyőn keresztül persze - egy párkapcsolati szakértőt, aki segít megérteniük, hogy mi is a baj ezel, mert sztem fogalmuk nincs... Ez lenne az igazi önfejlesztő program, nem a csakis büntetés-alapú illemtan (egy színésznő prezentálásában), vagy épp csak a lényeg elmagyarázását mellőző, ezáltal teljesen haszontalan öko-órák.

Ármándójózsi 2021.01.24. 10:30:57

@silvermansarah: Egyébként már írtam valahol, hogy ami történik az a tipikus strici betörés fázisa. Ha kész, mehet a lány az utcára keresni.

2021.01.24. 10:31:08

@Krétagarbó: Bála 100% agyal. Ha vissza tudod nézni, amikor PP a kiválasztáskor próbált manipulálni, Bálint szemén látni hogy veszi az adást.
Egyedül a Moh 85%-al jött vissza miatt erős dolgot nézte be eddig, de majd rájön.

cavanagh 2021.01.24. 10:31:15

@PYT: jelentettem én is renátót instán, de biztosan fenyegetőzött? mondjuk már mindegy :D

2021.01.24. 10:31:50

@cavanagh: mindegy, nem fognak felkérdezni hogy miért jelentetted. :DDDDD

Ármándójózsi 2021.01.24. 10:31:58

@MsIreneAdler: Ezt nem adom, csinálj magadnak!!! :P :D

MsIreneAdler 2021.01.24. 10:32:33

Na igen, azt nem értem, hogy miért nem jön át mindenkinek, hogy Virág nevelésének a celja nem az, hogy ő egy önálló, független nővé érjen, hanem az, hogy Dani minden igényét kielégítse.

2021.01.24. 10:33:01

@PYT: jajj ne. Párkapcsolati szaGértőt már kaptak, aki SSKK nem szakértő, és többet ártott Bakonyiéknak mint használt.

2021.01.24. 10:33:35

@MsIreneAdler: átjön, Dani is kapja a savat fb-n, instán, itt, mindenhol!

MsIreneAdler 2021.01.24. 10:33:53

@Krétagarbó: ja, én basszus ezredjére is képes vagyok megdöbbenni :)

PYT 2021.01.24. 10:34:20

@silvermansarah: de ők nem fogják, mert nem akarják Vivit kiejteni, márpedig nekik csak az insta-követői szám az egyetlen infójuk ott bent, nem tudják, milyen Virág megítélése idekint... tehát nem kockáztatnak. Frúról meg tudják, hogy gyenge, mint a

MsIreneAdler 2021.01.24. 10:34:53

@Ármándójózsi: irigy vagy. Pedig még fel is porszívóztam, minden hátráltató körülmény ellenére :)

Ármándójózsi 2021.01.24. 10:34:54

@cavanagh: Olvass vissza, nem kell sokat éjjel írtam valamikor, abban minden infó ott van. Nem tudjuk, hogy biztosan, de akitől hallottam abban én megbízom, hogy nem vetített, mert semmi érdeke nem fűződött hozzá. Ettől még persze túlozhatott, de direkt rákérdeztem és azt mondta, így hangzott el. Ennyike. :D

2021.01.24. 10:35:30

@PYT: mármint Virágot?

Ármándójózsi 2021.01.24. 10:35:41

@MsIreneAdler: Milyen hátráltató kürülmény??? Nem fértél el? :DDD

PYT 2021.01.24. 10:36:27

@PYT: vége lemaradt, mindegy, Bálint megmondta tegnap proletár úrnak, hogy Rencsula kiejtése kivégzés volt, következésképp a nője is kb ennyire erős csak, vele nincs rizikó.

2021.01.24. 10:38:24

@PYT: Viszont Bálint egyéni játékos, bármennyire heverkodik. Vivin kipróbálhatja mennyire erős Virág, nem véletlenül mondta, hogy erőset vigyen, akkor méltó mód esik ki.
Nem azt mondom hogy Einstein a csávó, de ügyesen tolja ezt a vv játékot.

MsIreneAdler 2021.01.24. 10:39:15

@PYT: én biosz órát is tartottam volna nekik, biztos, ami biztos :)

MsIreneAdler 2021.01.24. 10:40:07

@Ármándójózsi: egyrészt, igen, kicsi volt a hely, meg a szemkötőt is csak félve mertem levenni :D

cavanagh 2021.01.24. 10:40:37

@Ármándójózsi: igen igen olvastam :) simán elhiszem mert nagyon is elképzelhető. Nagyon szomorú hogy ennyire következmény nélküli egy ilyen agresszor tv-ben mutogatása

Kosztarika 2021.01.24. 10:41:26

@SirLemming: Nem. Ez kizárólag Ármándóra vonatkozik.

Kosztarika 2021.01.24. 10:43:48

@PYT: Én jelentettem. (Tesóm instájáról mert nekem nincs hihihi)
Visszaírtak, hogy minden rendben van a videóval és Renátóval. :((((((((

2021.01.24. 10:44:53

@Kosztarika: kapják be Proletár úr kolbászát!

2021.01.24. 10:49:12

@tvbuzi: hogy pp/rtl manipulál.

2021.01.24. 10:50:51

Jajj, ez aranyos:
www.instagram.com/p/CKW0W2dq3kg/

na, nem floodolok itt tovább, szép napot!

SirLemming 2021.01.24. 10:51:56

@Kosztarika: Megnyugtattál, hiszen tudjuk, Ármándó egy... mit egy... A Gentleman.

@silvermansarah: Jó gondolat. Másik aspektusban a csaj szavazatára nagy hatással tud lenni, kapóra jönne ha Fru esne ki ellene és komolyabb vadakhoz lőszerként használnák.
(Amíg Vivi nem száll el magától egy Fru elleni győzelem esetén.)

@MsIreneAdler: Lehet ez a standard a világban és csak itt vagyunk túltolva meghaladott, kőkori gondolatokkal a párkapcsolatok terén?

Ármándójózsi 2021.01.24. 10:54:55

@SirLemming: Mit hozzak, mit iszol, Tesó? :DDD

Krétagarbó 2021.01.24. 10:55:34

@silvermansarah: mondjuk az sem véletlen, h Bálint Moh-t Dani elé helyezte hirtelen, járnak azok a fogaskerekek.

Kosztarika 2021.01.24. 10:55:47

@nyunyo.de.balboa: szia nyunyó bácsi. :)
Bár ő néni, neeem?! Összezavartál.

Ármándójózsi 2021.01.24. 10:58:14

@Kosztarika: Ha néni lenne, így köszöntem volna neki szerinted? :DDD

2021.01.24. 10:58:47

@SirLemming: na utolsó: nem arra utaltam hogy azt akarja, hogy Vivi kiessen, hanem hogy neki végül is mindegy. Ha az a gondolatmenete, hogy ha Vivi kiesik nincs semmi, akkor rábeszélheti hogy Virágot vigye, így kiderül, hogy a Proli házaspár tényleg erős-e. Ha Vivi visszajön, akkor neki az is jó (megtudja hogy Proliék nem olyan erősek kint) ha nem, akkor is jó, megtudja hogy Proliék igenis erősek., sé a "hírneve sem csorbul, arról már előre tett, hiszen kamerák előtt többször elmondta, hogy jobb ha párbajon esik ki, mintha feladja a Vivcsó.
Neki win-win szitu.

nyunyo.de.balboa 2021.01.24. 10:59:14

@Kosztarika: egy sexi boxoló pasi aki jól főz és szeret a nőkkel "beszélgetni"

Kosztarika 2021.01.24. 11:00:05

@Ármándójózsi: dehát.. dehát nyunyóka néni naponta van a televízióban. Azt hittem ide is befurakodott, vagy beküldték. ;)

2021.01.24. 11:00:11

@Krétagarbó: utolsó utáni: nem bizony, direkt provokálja, de nem durván. Kicsit távolodni akar tőle, így hogy egyre fogynak. Legyen oka kifarolni mögüle, ha úgy alakul.

Ármándójózsi 2021.01.24. 11:01:55

@nyunyo.de.balboa: Kicsit úgy tűnik nekem, mintha kezdenél a helyemre pályázni és ezzel a főzés dologgal bevallom ügyesen lavírozol, de nem gond, elférünk ketten is, csak a csajokkal óvatosan...

Ármándójózsi 2021.01.24. 11:05:49

@Kosztarika: Jááááj, egyem a kicsi szívit neki, ha a nagymamára emlékeztetne még tudnám is szeretni, de annyira nem, hogy bocsánat amiért Rönésen őszinte vagyok, de kimondom, kifejezetten utálom, irritál, idegesít... Sajnálom... :(

Kosztarika 2021.01.24. 11:06:18

@silvermansarah: ez igaz lehetne, ha nem Vivi lenne az alany. Róla nem feltételezik, hogy kint komoly szavazóbázisa van, butának tartják, tehát ha valaki visszamenne ellene az az ő szemükben nem arra utalna, hogy az illető erős, hanem Vivi gyengeségére.
Tovább megyek. Ha visszamegy, azt fogják hinni, mondani, hogy megsajnáltatta magát a nézőkkel.
Teljesen vakon vannak. Sztem.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.24. 11:06:20

@silvermansarah: nem tudom megfigyeltél e valamit a lakók instáján?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.24. 11:06:57

@Kosztarika: ja nagyíon erre a sajnálat vonatra vannak ráülve...

PYT 2021.01.24. 11:07:54

@silvermansarah: ez igaz :) és pont ezért, mert ő nem Rencsula szintjén viszi a játékot, nem fogja eleve esélytelen csatákban kivéreztetni a sajátjait... vigye csak Virdzsit Mercike, ezzel is megmérheti prolinét, mert Merci párbaj-százaléka ismert.. ;)

Kosztarika 2021.01.24. 11:09:53

@Ármándójózsi:
Te adsz tanácsot a csajozásról??
Fetrengve röhögök.

2021.01.24. 11:11:38

@PYT: de Vivi nem az ővé, ő individualista player, nem így gondolkodik. Csapatjátékosnak tűnik, de nem az, és igaza van. A többiek elfelejteik hogy nem barátkozni jöttek, hanem nyerni. Ő nem felejti el, néha kizökken mondjuk, ez tény, de hamar korrigál.

@Kosztarika: Bálintnak teljesen mindegy hogy Vivi kiesik-e. Megmondta korábban is hogy nincs hetes, meg sehányas, itt már egyéni játék van.

PYT 2021.01.24. 11:15:26

@Krétagarbó: igenigen, jó érzékkel lépett távolodó pályára, amit Dani meg is erősített a tegnapi öfiben, amikor azt fejtegette neki a maga "okos" "burkolt" módján, hogy milyen hálátlan is ez a Bálint-gyerek, miközben csakis neki köszönhetően vannak, ill. voltak támogatói az első párbaján, stb... Bálint feje epic volt xdd

Kosztarika 2021.01.24. 11:17:18

@Ármándójózsi:
Megérdemled. Úgy dobálod a szíveket, mint budipapírt világvégekor.
Ha jegyzetelsz, jó sok papírt készíts.
Vagy írd a kéménybe korommal.

.Zsu 2021.01.24. 11:22:17

jóreggelt! nekem most indul a nap. végigolvastalak titeket és ekgzom az eddigi okfejtéseket.
Renátó egyre lejjebb süllyed. Az emberek ellenszenve sztm nála pont az ellenkezőjé éri el. még agresszívabb faszkalapabb lesz. no persze nem csak ezért ilyen.

sztm a kövi kihívás uncsi lesz. Vivi nem fog meglepni és nem viszi ki Virágot. hanem kiviszi Frut azt csá.
én nagyon adnám ha Virág kiesne. az jobban megkavarná a benti állapotokat.

Ármándójózsi 2021.01.24. 11:22:55

@Kosztarika: "...ne bánts a kóbor szívemért, nem báts a szabad lelkemért...." :(((

Egyszer megjavulok én...
www.youtube.com/watch?v=OyBwQKqJ6-k&ab_channel=NagyHunor

.Zsu 2021.01.24. 11:24:55

@silvermansarah: ez igaz, de közben sztm korrekt módon támogatni fogja.

eszembe jutott még vmi. azért is tetszene ha virág lenne a kihívottja vivinek, mert kb csak dani állna mögé, esetleg fru. és ebből is lehetne konfliktus bálint és proli között.

PYT 2021.01.24. 11:27:22

@silvermansarah: okké, de ennyire nem gondolom én őt hidegfejű, számító embernek, még ha a játékot úgy is akarja tolni, és mondhat bármit, azért csak érző szívet takar az a bozontos ősember-test, valamennyire... Na meg a nézői szimpátia, ugye... a játék legfontosabb eleme. Nem hagyhatja figyelmen kívül. Lehet taktikus valaki, ha nekünk kint nem jön be - Gábor ls Rencsula is ezen bukott el. Rencsula pont ezt a stratégiát játszotta meg: lelketlenül, minden lojalitást mellőzve harcba küldte maga helyett a társait, ugyanígy, szondázásképpen...

.Zsu 2021.01.24. 11:27:30

ma Fálki írja a posztot igaz?

PYT 2021.01.24. 11:28:28

@.Zsu: de jó lenne, ékágééé! :)

Ármándójózsi 2021.01.24. 11:31:01

@.Zsu: Ez full EKG! Már én is kezek efelé hajlani, bár Kuszafog rémségeit nem tudom feledni, de nagyobb csavar lenne, az biztos. :)

Jaja, Fálki a soros, ha csak el nem cserélte az események miatt.

PYT 2021.01.24. 11:31:36

@silvermansarah: az "övéit" úgy értettem ofc, hogy azok, akik mögé állnának be mmkk egy párbajszituban...

PYT 2021.01.24. 11:37:36

@silvermansarah: teljesen logikus gondolatmenet, de van egy buktatója, amit az imént írtam neked, miszerint nézői szemmel ez nem túl szimpi hozzáállás az "övéihez"... és a néző ezt büntetni szokta - pont ezzel ne számolna a nagy stratéga? ;) Szerintem Fru marad a célpont, nem fogja Virágra rábeszélni (max Robiból nézek ki egy ilyet).

PYT 2021.01.24. 11:44:47

@Ármándójózsi: bocsi, nem én vótam, hanem a mesterséges intelligencia itt, a kezemben.. xddd de örülök, hogy mkk megvéded, te csikorgó páncélzatú lovag, te. Inkább azt árulnád el, hová ástad el malackát és fálkit? ;pp

PYT 2021.01.24. 11:49:05

@Ármándójózsi: kuszafog fogatlan oroszlán így, magában, nem sok vizet zavar; ámde egy párját vesztett proletár uraság... nah az, érdekes lenne, valóban. (Szerkik, plz!!!)

ficekence 2021.01.24. 11:49:35

@.Zsu: Végre Valaki, aki műsort akar látni. Ha ennyi ocsmányságot ránk kényszerítettek megfejelve Renátóval, akkor igazán jár egy kis szórakozás nekünk is. :))

Ármándójózsi 2021.01.24. 11:49:43

@PYT: Bár az elejét nem értem, hohy mi ne Te voltál és minek örülsz, hogy kit védtem meg, de ja, igazad van!!!
A többire a szokásos neménvótam, esetleg ottsevótam formulával tudnék felelni. :D

Cérnahuszár 2021.01.24. 11:52:37

@Ármándójózsi: faxa.
én meg itt lebaxtam egy kommentelőt, aki mondta hogy renátó késelni fog, hogy ami még nem történt meg, azért ne vonja felelősségre.
De nagyon kéne egy felvétel róla, mert így csak darthvader szobatársának a nagynénje mondta :( erre az insta se tud függeszteni, mert nincs tárgyi bizonyííték
Ha verekszik, akkor az idő tényleg igazol valamit, de az lesz hogy igaza van annak aki baromnak tartja, mert tényleg úgy viselkedik.
(remélem mohra vigyáznak a haverjai)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.24. 11:54:28

@PYT:
Robi biztos rabeszelne Viragra, csak eppen ugy jarnank mint Ginanal, azt hittuk lesz csavar, erre lofax lett nem csavar.

SirLemming 2021.01.24. 11:54:51

Nem egy Sun Tzu a srác. Ellenben inkább alakítani próbálja az eseményeket mint reagálni.
A bemorculásai egy része annak is szól, hogy a benti dinamika nem mindig úgy alakul ahogy elképzeli.
Nagy előnye a versenysport és kb az egész előélete, kitartás és célok egymás után. Van rálátása a médiára, ami szintén extra.
Lefogadom, hogy az edzései a sima mozgás mellett kellően lenyugtatják, elvezetik az energiát ami a száján jönne ki.
Ezek ellenére sebezhetőségnek a fogyó türelem és a feltörő fennsőbbrendűség tűnik.
Többi heringgel ellentétben legalább kapcsol ha szélmalomharcol, akkor már a közönségnek játszik.
Robi vele ellentétben szürke mecénás. Ő a reverendája ujjából szedi majd elő a halefot a megfelelő pillanatban ha már az inkvizíció megtette a dolgát.

.Zsu 2021.01.24. 11:54:55

@ficekence: na igen csak nem Vivi az a játékos akitől ilyen fordulatokat remélhetünk. :)

Cérnahuszár 2021.01.24. 11:55:33

@nyunyo.de.balboa: asszem most sokan keresik az éthordót
(én biztosan)

Ármándójózsi 2021.01.24. 11:56:59

@ficekence: Szerintem Danin és Virágon kívül, akik full befordultak egymásba a többiek most is tolják a műsort rendesen. Ráadásul azt a műsort, amit én személy szerint a legjobban bírok a szórakoztatót. :) A szájbaköplekezés nem érdekel. Ezért tényleg igaza van @.Zsu: -nak és most ebben Neked, hogy Virág kiesésével, az utolsó nyomorpáros is felszámolódna és több lehetne a normális tartalom.

De, hogy azért egy kicsit húzzalak: Hajrááá Viviiiiiiiiiiiiiiii!!!! :P :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.24. 11:57:11

@.Zsu:
Riportba adhatnanak egy tippet Vivinek, hatha vinne Viragot es meg se kene neznie embereknek az abozust, rtl is jol jarna ezzel a huzassal.

PYT 2021.01.24. 11:57:53

@silvermansarah: már az... (és én komolyan tartok tőle, hogy proliúr nagy nevelési akciója mögött valami ilyesmi áll, hogy most kikupálja - értsd: betöri, bejáratja -, hogy kint majd már csak menedzselni kelljen).

ficekence 2021.01.24. 11:59:14

@.Zsu: Nem is benne bízok, hanem Robiban.

PYT 2021.01.24. 12:01:41

@SirLemming: ámen testvérem, az úr jutalmazza meg éleslátásodat.. ;) röviden: ekg

ficekence 2021.01.24. 12:03:42

@Ármándójózsi: Azokkal nincs is bajom, még Mercike idegesít időnként, de valamilyen szinten ő is egy érdekes szereplője a villának. Frú " előző" élete nincs elfelejtve, de nálam mindenkinek van második esély. :))) Hiszem, hogy az emberi jóság ott kucorog valahol legbelül.

Mint írtam, ha Vivi Virágot hívja, akkor változtatok a szavazatomon.

.Zsu 2021.01.24. 12:04:58

@szociál: nem tudom mennyire adhatnak tippeket. sztm csak rávezethetik a kérdéseikkel. mondjuk Vivit lehet befolyásolni.

az van h ezek ott bent azt hiszik minden párbajtól mi nézők igazi mély konfliktust várunk el, és az a nyerő párbaj.
nagy francokat, Vivi kiállna és elmondaná h Virág nem állunk közel egymáshoz de nem utállak téged, viszont a párosotokat szeretném megbontani, és tiéd a kék kendő.
vagy hasonló indokkal.
persze tudom h a benti viszonyokra is figyelniük kell, és nem akarnak ellenszenvben élni, de ez a fajta játék nekem nagyon bejönne.

@Ármándójózsi: főleg amikor baromkodnak egymással, azt bírom leginkább. kár h BVre irányulnak ezek a tartalmak.

PYT 2021.01.24. 12:05:09

@szociál: jah, meg mint a mostani kiválasztás előtt a fürdőben... ott is bedobták proliné nevét, aztán maradt a papírforma (persze a szerkik hibája, hogy nem dobtak be ehhez egy lilát Vivcsónak;)

Magentax 2021.01.24. 12:06:39

Azért engem érdekelne pl., a kiesett játékosok hogyan élik meg a kintlétet.
Kilépnek az ajtón, aztán szembesülnek vele, hogy kijárási korlátozások, kötelező maszkviselés, távolságtartás, nincs bandázás, se habzsidőzsi....

Ármándójózsi 2021.01.24. 12:07:19

APROPÓ SZAVAZÁS!!! KETTŐ IS VAN!!!

AZ ELSŐ, KI NYERJE A VV10-ET??? HA MÉG MEM SZAVAZTÁL ITT MEGTEHETED -> strawpoll.com/ozyp3xep1

A MÁSODIK, KIRE SZAVAZOL A KÖVETKEZŐ PÁRBAJON??? ITT -> strawpoll.com/ywrca43dh

PYT 2021.01.24. 12:08:33

@Magentax: ez már mind megvolt a beköltözésükkor is :)

.Zsu 2021.01.24. 12:09:23

@PYT: fuhhh. ez durva lenne. én vhogy nem tudom elképzelni, de recska is pl egyre rosszabb arcát mutatja meg amióta a való életben van. simán elképzelhető proliról is bármi.

Magentax 2021.01.24. 12:09:57

@Ármándójózsi: Robi nincs lemaradva egyáltalán...

PYT 2021.01.24. 12:11:19

@Ármándójózsi: hogy b*sszam a szád, te ignorálsz engem Jaúzsi, most jöttem rá, hozzád nem szólok többet, és szavazni se szavazok, hiába agitálsz! xdddd

Magentax 2021.01.24. 12:11:47

@PYT: Na jó, de azóta eltelt egy csomó idő, el is felejthették, gondolhatták, hogy vége (hiszen nem valami észlény egyik sem). Ráadásul a villában hozzászoktak újra a "normális" élethez.

Ármándójózsi 2021.01.24. 12:13:35

@Magentax: Öööööö, ez már a második, hogy fogalmam sincs, miért írod amit nekem címezve. Izé, én nem mondtam, hogy le van maradva... Vagy ezt ténymegállapításnak szántad? :S

Nets 2021.01.24. 12:14:45

A danis telefonálásban egyetértek, hogy infókat kiadni nem szabadott volna, de az hogy kap egy ilyen hírt, az szerintem okés. Főleg hogy aztán kis buli is lett belőle és volt 1-2 történés, főleg a Bé-töki beszélgetés volt érdekes és köztük még izgalmas dolgok lehetnek.

Hirtelen két eset ami eszembe jutott, de sok példa van még. Mikor Tordasnak beküldték hogy szakított vele a pasija (igaz előtte megkérdezték a nézőket), vagy mikor Olivérnek konkrétan a barátnőjét beengedték és együtt lehettek (ha jól emlékszem mert nagyon ki volt már nélküle).

A 4. évadban ráadásul végig kapták a bulvárszennyes címlapokat, olvasgatták az SMS-eket és véleményeket magukról.

Vivi meg még boxolja ki Frut vagy Virágot, de a tökvakarót lenne a legzseniálisabb.

Ármándójózsi 2021.01.24. 12:16:39

@PYT: Az életedre esküszöm, hogy eszembe sincs ignorálni Téged!!! Most is úgy szaladtam be a konyhából, mert éreztem, hogy írni fogsz!!! Haljon meg az összes vándorpoloska tavaszra ha hazudok!!!

Necsináldeztvelem!!! :'(

PYT 2021.01.24. 12:18:55

@.Zsu: komolyan gondolom, nem vicc, és azóta se tudjuk, miből élhet... lehet persze sima seftes is, de akkor miért mondta a bentieknek, hogy vmi családi vállalkozásban dolgozik, az angoltancsinak meg hogy éppen munkát keres, mikor simán mondhatta volna, hogy trader..? Kamuzik össze-vissza, és ez némi gyanút kelt, na.

Ármándójózsi 2021.01.24. 12:20:32

@.Zsu: Én már reggel írtam erről, hogy strici és most töri be az új lányt, de már meg sem merek szólalni... :(((

Kosztarika 2021.01.24. 12:22:28

@Ármándójózsi:
Beszélj nyugodtan. Megvédelek. Itt állok mögötted egy korbáccsal. ;)

PYT 2021.01.24. 12:24:19

@Ármándójózsi: esküdj csak a sajátodra, hiába írogatok én, nem méltatsz válaszra egyszer se, ezt minek véljem, véletlennek? ;) Nyomorult vándorpoloskákat mondjuk, tudnám egy életre mellőzni, szal, részemről deal, hazudj! xdd

PYT 2021.01.24. 12:25:58

@Kosztarika: hurrá, döglenek a poloskák, már látom is, ezzel a Józsival érdemes üzletelni xddd

.Zsu 2021.01.24. 12:26:53

@Ármándójózsi: @PYT: na de most h van ez, kivan attól ha Virágra csak ránéznek.
vagy most ez az az időszak h teljesen birtokolja, függ tőle testileg lelkileg és akiről kint úgy dönt őméltósága h mehet jópénzért azzal viszont kötelessége lesz lefeküdni?
akkor prolinak ez tulajdonszerzés amit a csajjal csinál.

ez igencsak borzasztó volna.
ja es még vmi. ha Dani nőket futtat, vagy illegális üzletekben van, az rtl szégyene is h nem szűrte róla ki ezeket és engedte bemenni.

Cérnahuszár 2021.01.24. 12:28:48

@PYT: de mi alapján?
ha nincs meg amire hivatkozhasson?
ha függyeszt is, csak ideiglenesen, mert nem tuzdja alátámasztani

PYT 2021.01.24. 12:28:48

@Kosztarika: aztán adják neki, nehogy úgy processzálja neked az ételmiszert, mint Virág a rántott húst, az agressziv olajban... az ritka undi volt xddd

PYT 2021.01.24. 12:29:12

@PYT: mondom, adjáL! xddd

ilona12 2021.01.24. 12:30:49

@cavanagh: én nem néztem végig, de olyat nen hallottam, mit Ármándónak jelentettek. Én annyit hallottam, hogy a párbajáról beszélt, arról, hogy a Moh barátai micsoda dolgokat kiabáltak be neki oda menet is, a párbajon is, és ezért a következőre ő is elmegy (a Gina is bólogatott, hogy ő is megy) és majd überelik a MOH szurkolók műsorát.

Cérnahuszár 2021.01.24. 12:32:14

visszanéztem robi tegnapi sugdolózását viviel, mintha danira akarnák ráállítani vivit...
azt számolgatta vivinek ha lilás lesz, ki kire fog rakni, és frut is megemlíti, meg virágot is, szóval ők bent lesznek

PYT 2021.01.24. 12:33:33

@Cérnahuszár adversus: tudják, hogy a lájv nem feltétlenül hagy nyomot, számolnak ezzel, ha többen jelentik és tendenciózusan, lépni szoktak. Mindenesetre semmibe se kerül jelenteni, érdemes meglépni, én is megtettem (várom is türelmetlenül, hogy mikor jön kiverni a fogam;)

Kosztarika 2021.01.24. 12:34:09

@PYT:
Én abban a konyhában egy korty vizet sem tudnék lenyelni, mert mi van, ha Dani megfogta azzal a kézzel, vagy Virág beleivott, előtte meg... brrrrr

Ármándójózsi 2021.01.24. 12:34:41

@PYT: Azért esküdtem a Tiédre, mert az sokkal fontosabb nekem, mint a sajátom!!! MMKK!!!
Az enyém úgysem ér semmit, ha így gondolsz velem...:(((

PYT 2021.01.24. 12:36:39

@.Zsu: igenigen, a futtatók pontosan így működnek... mind.

Kosztarika 2021.01.24. 12:38:58

@Ármándójózsi:
"Így gondolsz velem" ???
Menj be a riportba és add fel a játékot, már (s)írni sem tudsz rendesen. ;)

Ármándójózsi 2021.01.24. 12:39:28

@ilona12: Milyen Gina??? Most éjszaka? Úgy tudom, nem volt benne Gina... :S

PYT 2021.01.24. 12:39:55

@Kosztarika: pfúj, én se, meg a wc-használat után se mosnak kezet, tegnap épp Mót láttam, ahogy pisi után simán kiment, miután pár szót váltott Lobiékkal, pefig mér s súlyok se voltak rajta...

Krétagarbó 2021.01.24. 12:40:43

@Cérnahuszár adversus: ha még lesz lila. Egy idő után már nincs a nyertes párbajozónak védelme, de hogy mikortól, azt mindig a csatorna dönti el ugye...

Ármándójózsi 2021.01.24. 12:40:52

@Kosztarika: Az így gondolsz VELM a "rám" régies és nagyon kifejező változata. Van, ahol még most is használják... :(

.Zsu 2021.01.24. 12:42:54

@PYT: nagyon nagyon szomorú ez.
belegondolva amennyire megismertük Danit, a rosszlányok.hu-s viragakció után elnéző volt a lánnyal. én még adtam is neki akkor a pluszpontokat h na, ennyi nem kell a múlttal törődni. rendes ez a srác.
aztán lehet más indíttatásból szülte ezt a hozzáállást...
nagyon remélem h nem ez a helyzet.
de az rtl mindenesetre elmehet a fenébe, egyre jobban haragszom rájuk.

PYT 2021.01.24. 12:42:59

@Ármándójózsi: na majd pont ezt hiszem el neked, dikk ;ppp miután elástad a srácokat.. ;))

Ármándójózsi 2021.01.24. 12:43:11

@Krétagarbó: Általában amikor már csak négyen maradnak. Tehát amikor a párbajról visszamenővel együtt négyen. Neki ott már biztosan nincs lila kendője. De lehet, hogy eggyel előbb elveszik.

Krétagarbó 2021.01.24. 12:43:11

@Ármándójózsi: ez olyan, mint a jösztök nálam (a jöttök hozzám helyett).

Krétagarbó 2021.01.24. 12:44:21

@Ármándójózsi: sztem ezekre direkt nincsenek kőbe vésett, gránit szilárdságú szabályok a rtl-nél.

PYT 2021.01.24. 12:44:22

@Ármándójózsi: nekem tetszik.. ;)) meh is enyhültem, csak a poloskák... aannyira csábító ajánlat... xdddd

.Zsu 2021.01.24. 12:44:39

@Kosztarika: fuhh jah, kilennék, a tiszta dolgokat is elmosnám megint.

PYT 2021.01.24. 12:45:28

@Krétagarbó: ááá én ezt ismerem, erdélyi ismik használják így :)

Ármándójózsi 2021.01.24. 12:46:03

@PYT: A hazugságot tudod, hogy mennyire gyűlölöm, írtam is Neked hajnalban, gondolod, hogy majd pont én hazudok? Soha!!!
És a srácokat nem én ástam el, nekem is hiányoznak.

De Téged is szeretlek!!! <3 :)))

.Zsu 2021.01.24. 12:47:14

ja és a wcre is úgy ülnék le h előtte mmkk lefertőtlenítem.

Ármándójózsi 2021.01.24. 12:47:35

@Krétagarbó: Jaja, szabályok nincsenek, ahogy nekik jobban kijön a játék szempontjából, úgy fogják kavarni, az biztos. :)

PYT 2021.01.24. 12:51:06

@.Zsu: a legelején én us befőltem, csak aztán annyi minden rakódott egymásra... a virágos modakodós sztorinál is a bátyjára hivatkozott, hogy ő küldte át neki a rosszlányokos profilját.. (upsz, a családi biznisz, meg is van;) De viccen kívül, ne legyen így.
Csak hát a tapasztalat, mást súg...

ilona12 2021.01.24. 12:53:08

@Ármándójózsi: ma éjjel láttam, de nem tudom mikori volt a felvétel, mert otthagytam a gépet, és amikor visszaértem, akkor ment ez a duma. Eluntam előtte és otthagytam.

ilona12 2021.01.24. 12:53:08

@Ármándójózsi: ma éjjel láttam, de nem tudom mikori volt a felvétel, mert otthagytam a gépet, és amikor visszaértem, akkor ment ez a duma. Eluntam előtte és otthagytam.

PYT 2021.01.24. 12:53:16

@PYT: jézusom, miket hordok már össze! xdd én is bedőltem - így akartam, csak a gboard nem ;)

kozi001 2021.01.24. 12:53:49

Puskásnak milyen király pólói vannak. Nem ismerem fel ugyan a filmet, de hol veszi ezeket. :)

PYT 2021.01.24. 12:57:02

@.Zsu: vagy mint Vivi, körbepapíroznád... ;)) én nemtom, belegondolni se akarok (én nyilvánis mosdóba se megyek sskk, mindig hazaviszem, amit otthonról elhozok, ééérted ;dd)

Ármándójózsi 2021.01.24. 12:57:06

@ilona12: Én élőről beszéltem, ami nincs is fent, mert nem tette fel.

PYT 2021.01.24. 12:57:37

@kozi001: pull & bear, még mindig ;)

MsIreneAdler 2021.01.24. 13:00:02

@SirLemming: ja hogy esetleg mi gondoljuk rosszul vagy túl a felek szerepét egy párkapcsolatban? Már esküszöm elgondolkodok ezen is :D

PYT 2021.01.24. 13:00:26

@Ármándójózsi: okké, csak annyira ne szeress sskk, hogy engem is begyűjts abba titkos csontkollekciódba, ahová a srácokat is, jó? ;)))

Ármándójózsi 2021.01.24. 13:01:28

@kozi001: És most kedves kommentelők, éljük át újra a tegnap estét percről percre Kozi001 tomácsolásában. :DDD

PYT 2021.01.24. 13:02:36

@ilona12: de ez nem felvétel volt, hanem live, amiről nem készült felvétel...

MsIreneAdler 2021.01.24. 13:03:12

@.Zsu: hallod, borzalmas életem lenne bent nekem is. A zuhanyzót meg a budit is minden alkalommal lesikálnám, ezzel menne el a nap :D

PYT 2021.01.24. 13:03:51

@Ármándójózsi: neeee! féltem Mohát xdddd

Krétagarbó 2021.01.24. 13:06:35

@PYT: Edinka? :DDD

Na jó, csak vicceltem. Én is onnan hallottam egyébként.

MsIreneAdler 2021.01.24. 13:09:05

@kozi001: én szívesen olvasom, mert nem láttam tegnap az öfit! Ne is figyelj Ármándóra :)

PYT 2021.01.24. 13:09:31

@Cérnahuszár adversus: szerintem itt arra számítottak, hogy valaki kap majd egy lilát az önfejlesztő hét végén, és ha a Vivi lenne az... stb, stb.

ilona12 2021.01.24. 13:10:43

@PYT: visszanéztem most a Renato-Gina 2. videóját, és én azt láttam az éjjel, arról írtam. Élőt nem láttam.

Nets 2021.01.24. 13:11:31

Bocsánat a vulgáris képért, de nekem Virágról Jar Jar Binks és Meg keveréke jut eszembe, Peter pedig Dániel, ahogy mindig megfogja a fejét és az orra alá szellent. Kb. ez a színvonala a kapcsolatuknak is.

PYT 2021.01.24. 13:11:39

@Krétagarbó: jaj neeee! erre kár volt emlékeztetned ;p xddd

Cérnahuszár 2021.01.24. 13:12:28

@PYT: legyen úgy ;)

igen, tényleg akkor lehetett, mert furamaszk van rajtuk, a házi.
akkor ez is felejtős

PYT 2021.01.24. 13:19:42

@Cérnahuszár adversus: ugyehogy? ;) sajnos nincs más, be kell érnünk most egy papírforma Vivi vs Girincs mérkővel, hacsak nem lesz "fordulatt"... én ezekből a szerkikből már mindent IS kinézek a tegnapi proliúr-féle családi konzultáció™ után.. xd

Kosztarika 2021.01.24. 13:26:47

@PYT:
Tudom, hogy reggel már kibeszéltetek, de le kell írjam.
Engem is felháborít Dani ekkora előnyben részesítése.
Hallottátok, hogy azt mondta: " apám azt mondta, minden el van rendezve, legyek nyugodt?"

kozi001 2021.01.24. 13:28:03

Azt a mindenit. A Dani vs Bálintnál most Daninak adtam igazat. Jaj. Mi van velem?

Bálintnak csak annyit kellett volna mondani, hogy ez nem szimpátia sorrend volt. De helyette inkább csak pofákat vágott. Mondjuk lehet nem volt hangulata vitázni.
Meg nem olyan régen tényleg kicsit elvetette a sulykot Vivivel szvsz.
Ez Moh hatása lenne? (Dani szerint)

Ármándójózsi 2021.01.24. 13:29:02

@PYT: Nézz csak körül, hátha jött valami... :P :D

Cérnahuszár 2021.01.24. 13:35:40

@kozi001: dani érzékeli hogy csúszik le, és bálint kiállt mögüle.
azt is érzékeli amit mi itt kint, bálint időként arrogánsabb, ahogy a pozííciója erősebb bent
adj hatalmat a kézbe és kiderül ki milyen ember...
ha bálint nem veszi komolyan a jelzést, akkor végleg elszáll vele a helyzet
fontos lenne hogy szerény maradjon

most csináltam a belső ranglista statisztikát, ha megvan bedobom ide, mi mennyire változott

PYT 2021.01.24. 13:38:28

@silvermansarah: ez szuper forgatókönyv, megvettem ;) De az miért van, hogy hiába frissítek, nem látok pár kommentet, majd később visszaolvasgatok, és voilá, ilyenekre bukkanok, mint ez a komment..? Mind desktop, mind mobil nézetnél előfordul...

Magentax 2021.01.24. 13:38:36

@Ármándójózsi: Te raktad ki a szavazásos linkeket - vagy nem?
Csak szimplán megállapítottam, hogy Robi közvtlenül bálint mögött van. Ennyike....

Én meg azt nem értem, milyen másodikról írtál?
Te szóltál hozzám, hogy Dani "tiszteletet" tanít Virdzsónak, erre válaszoltam neked, hogy és azt tanítja, hogy kerülje el az incselkedést.
Többször vagy más témában nem szóltam hozzád.

Nets 2021.01.24. 13:39:15

@kozi001: Érdekes volt Bé döntése, biztosan tudta hogy egy tüskét rak daniba és lesz valamilyen következménye.

Ha taktikát feltételezek, akkor elég jó húzás arra, hogy kicsit megingassa a gyenge pontjain keresztül. A "vitánál" látott reakciója is erre utal, inkább hagyta hogy kitombolja magát a srác, amolyan kiváró módon, hogy magát rombolja.

Az egyértelműen látszik, hogy nagyon zavarja hogy milyen alfának gondolja magát töki és hogy sokan anno szintén vezérnek mondták. Neki és Virágnak is köszönhetően, de jóval kevesebb időt töltenek együtt mint az elején.

Aztán lehet csak szimplán tényleg a nagy arányú győzelem miatt tette elé Moh-t és nem volt egyéb gondolat mögötte, a kisebb kirohanását pedig egyszerűen nem értette hirtelen, főleg hogy 2 nap után hozta fel. Tegyük hozzá, hogy töki pedig Moh-ra féltékeny brutálisan; amiatt is mert ilyen aránnyal visszament, és amiatt is mert Bével elég jóban lettek.

Ármándójózsi 2021.01.24. 13:40:28

@Magentax: Jó, lehet már én keverek össze-vissza mindent, sorry... :(

Cérnahuszár 2021.01.24. 13:45:21

Naa a rangsor bent most.
A kettő között volt egy vezéregyéniségi kvíz nekik bent, ott dani kapta a legtöbbet, 6 ponttal, szóval nemrégen még ő volt az alfa
Ez nem objektív, mert sajnos egy lakó szavazata nem volt a táblán, csak 7-ből tudtam dolgozni, ki mennyi pontot szedett össze alapon.

Benti RS 1 hó.........Bentlakó rangsor 2 hó

Dani.......................Bálint
Bálint.....................Robi
Robi.......................Moh
Moh........................Dani
Virág......................Merci
Merci......................Virág
Vivi.......................Fru
Fru........................Vivi

PYT 2021.01.24. 13:45:36

@Kosztarika: hát akkor ekg ide is, nagyon pofátlan belenyúlás, mert nem érdemelt ki egy szülői megerősítlst proliúr, ráadásul... hát, ha úgy nézem, félrevezető is, mert addig oké, hogy az apjánál rendben van ez a viselkedés, de a nézőknél nagyon nem! És ezzel durván manipuálták szerencsétlent, gondolom azért, hogy neki merjen állni Bálintnak - amit meg is tett, még aznap...

Cérnahuszár 2021.01.24. 13:46:50

ja, az elsőből a kiesetteket kiszedtem, gábort, amandát, renátót

PYT 2021.01.24. 13:48:41

@Ármándójózsi: what? nézzek magam mögé, azt mondod? hát már itt tartunk? ;ddd

Ármándójózsi 2021.01.24. 13:50:21

@PYT: Jaja, vagy nagyon előreszaladtam??? :S :D

SirLemming 2021.01.24. 13:53:06

@MsIreneAdler: Pedig rém egyszerű, legalábbis az én fejemben. Zanzásítva: Egyfajta szövetség egyenlő jogú partnerek közt. Minden lehet megállapodás tárgya amíg az mindkét félnek megfelel (akár kompromisszumosan).
Kész is az alap.
Mondjuk legendásan naiv vagyok.

PYT 2021.01.24. 14:06:00

@Ármándójózsi: az első üzi, amit megnyitottam, szerinted? ;)) de most már a barátodét is megnyitottam, és végre tudooom, hogy honnan a nickje, jeeej! ;ddd

SirLemming 2021.01.24. 14:06:36

Babytroll ON

@Cérnahuszár adversus: Amikor csak olvastam azt hittem Gáborral fogok tudni azonosulni csak túltolta.
Azóta egyszer láttam egy jelenetben. Nem. Az a másik véglet amitől felmegy a vérnyomásom.

@PYT: Ha már mögötted van már csak a szemkötő kell nem nézegetés. Szvsz.

@Nets: Virágról sokadszor is az jut az eszembe hogy nem furán széles a válla? Vagy csak a ruhái miatt...

Babytroll OFF

2021.01.24. 14:06:47

@.Zsu: korrekt lesz, és támogatja, biztosan.

Ármándójózsi 2021.01.24. 14:07:28

@PYT: Ezt nem teljesen értem, de EKG!!! :D

2021.01.24. 14:13:16

@PYT: jó, de amit levezettem, abban benne volt hogy támogatja Vivit, és a nézők felé már kommunikálta hogy erőset vigyen, ezért gondolom, hogy ebben is gondolkozhat. Meglátjuk jövő héten, kiválasztásig még lehetnek konfliktusok is, nehéz így jósolni. Én nem tartanám számítónak azt aki taktikázik, játszani mentek be. Ez ilyan, hogy milliós teniszmeccsen se nézik a profil, hogy amúgy jóban vannak.

PYT 2021.01.24. 14:19:33

@SirLemming: xdddd nem engedem magam mögé, nem gondolod... abból csak gond lehet, nézd meg szegíny Virágot, hervad is csúnyán ;))

2021.01.24. 14:22:29

@PYT: a fürdőben azt beszéltek, hogy mi lenne akkor ha Vivi kapja a lilát. Azért nem volt érthető, mert ők tudják hogy valaki valamiért kap egyet, Mohtól meg valamiért elvették. Az most az új baromsága az rtl-nek hogy szórakozik a lila kendőkkel. De aztán nem kapott, meg még senki, így maradtak az eredeti verziónál. ;)

PYT 2021.01.24. 14:25:49

@silvermansarah: persze, én sem tartom számítónak, taktikai játékban taktikázni alap - lenne -, de sokan nem díjazzák mégsem, ördögtől való árulásként értékelik, és ellene szavaznak, pedig... a "szívbű"-játék halálosan elcsépelt és kamu is, de még mindig sokan vevők rá (fb-csopikat böngészők mondják).

PYT 2021.01.24. 14:29:03

@silvermansarah: igen, én is így értelmeztem, mondhatni, ekg ;) a lilakendőkkel való játszadozosokról meg végleg leszokhatnának, annyira olcsó megoldás a szerkiktől..

PYT 2021.01.24. 14:31:32

@Ármándójózsi: mindegy, a lényeg az ekg, az pedig megvan ;))

hereverő heverő 2021.01.24. 14:32:17

@PYT: de jó hogy itt talállak. Ezt neked találtam

barato.dk/products/pytknap

Ármándójózsi 2021.01.24. 14:35:28

@silvermansarah: A profik, az igazán nagy játékosok, sportolók például teszik a dolgikat amiért megfizeték őket, amiért drukkolnak nekik, de annyira emberek maradnak, hogy tisztelik az ellenfelet, sőt sokszor nagyon jóban vannak vele, és ha vége a játéknak akkor ki is mutatják ezt.

Fálki és az én egyik, ha nem a legnagyobb sportoló egyénisége, kedvence, szívembere Tom Brady amerikai football játékos. Beteszek ide pár linket, hogy lásd, lássátok miről beszélek. A videó előző vasárnap éjjel készült helyi idő szerint éjfél körül, amikor már véget ért a Tampa bay Buccaners - New Orleans Saints mérközés után, amelyen a Saints veszített és így kiesett a rájátszásból, véget ért számukra a szezon. A videón Drew Brees a New Orleans irányítója látható a családjával a már kiürült (egyébként sem voltak sokan a Covid miatt) stadionban ahogy játszik a gyerekeivel. (Valószínűleg befejezi a pályafutását, visszavonul.) És akkor érkezik meg Tom Brady a győztes Buccaners irányítója táskával a vállán már szintén átöltözve, hazafelé tartva. A többi a videókon és az mindent elmond helyettem:

twitter.com/espn/status/1351032514077458446
www.facebook.com/watch/?v=898090257617187
www.bostonglobe.com/2021/01/18/sports/special-moment-brees-brady-spent-time-together-field-following-what-may-have-been-saints-quarterbacks-last-game/

2021.01.24. 14:38:11

@Ármándójózsi: tudom ki Tom Brady, mindenki tudja, te kis lüke

Ármándójózsi 2021.01.24. 14:39:55

@silvermansarah: Jó, hát nem biztos, na. Szépen leírtam, hogy annak is érthető legyen, aki nincs benne ezekben a dolgokban. :P :P :P :DDD

MsIreneAdler 2021.01.24. 14:40:46

@SirLemming: én is naív vagyok, vállalom :). Nincs könnyű helyzetben, aki randizni akar!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.24. 14:41:42

@Cérnahuszár adversus: Dani soha a b életbe' nem volt alfa csak egy csicskagecccccciiii.

Ármándójózsi 2021.01.24. 14:42:22

@MsIreneAdler: Randiiii??? Én balfasz meg itt csak fogalmazok, linkeket keresek... Miről maradtam le?????? :SSS

PYT 2021.01.24. 14:42:27

@Cérnahuszár adversus: köszi :) eltekintve Vivitől, akit az átmeneti blackoutja miatt harmatgyengének gondolnak, a sorrendjük most a nézői preferenciákkal egyező... persze Dani fejében nem, de ő teljesen vakon van a háziállatkájával együtt, főleg amióta az apjával is konzultált...

2021.01.24. 14:43:35

@Majom1Parádé: alfa nem, de az elején jópofa volt, amíg be nem virágozott. Virág meg törököt fogott vele. Így lettek Proli házaspár.
Kapcsolati öfit hallottak.

hereverő heverő 2021.01.24. 14:45:58

@Ármándójózsi: ehez nem kell profi sportolónak lenni, sőt! Ehez csak egyszerűen embernek kell maradni.
Amúgy a sport jó példa, ezt a bajtársiasságot láthatod pl az országuti bicikliseknél amikor megosztják egymással a kulacsokat meg csereberélik az energiaszeleteket -csokisat narancsízűre stb- miközben később a befutónál centikért is ölik egymást. De nálunk us volt olyan, hogy ha valakinek hiányzott valami az egyébként szigorúan ellenőrzött felszereléséből akkor azt az ellenfelek összedobták neki csak hogy ők is elindulhassanak a versenyen.

2021.01.24. 14:46:32

@PYT: Vivi a sötét ló bent, kintről is, bentről is.

bel ami 2021.01.24. 14:46:50

Ha én Vivi volnék
csak egy Danit vinnék.
Hadd tudja meg a tetű
Kívül milyen népszerű.

De én Vivi nem vagyok,
sugalmazni se tudok.

hereverő heverő 2021.01.24. 14:47:55

@silvermansarah: úgy érted hogy Vivi benn sötét? EKG :)

SirLemming 2021.01.24. 14:49:53

@Ármándójózsi: Előzmény elolvasása nélkül!

Minusz azok a jelenetek amikor pl veszes SB után felszívodott. Győztes meccs után egyszerű faszagyereknek lenni.

Nem sebezhetetlen és nem tökéletes.
Ember.
Maximalista, kb 30 évét egy konkrét célra beáldozó ember (potenciális fizut is) aki maga kis sutyiságaival együtt (trump, tb12 sarlatánkodás) is iskolapéldája annak, hogy miként kell nagynak lenni.

Mondjuk úgy könnyű, hogy Giselle-t szeretgetheted. Aki nem mellesleg talán ma is egyszerűen többet keres, és megoldották.

Ezt az equilibrium-ot nem lehet elvitatni. Örülök, hogy 16. éve nézhetem a kiállhatatlan jófiús vigyorát mert még egy nem lesz ilyen.

Hol van ehhez képest egy random kispályás sportoló srác akinek a mentális felkészítése fasorba sincs...

PYT 2021.01.24. 14:50:59

@hereverő heverő: áááá ez is nagyon ott van, too, köszi xdddd és én is örülök, hogy itt talállak, mert a te prividet is észrevettem végre - nem akarok magyarázkodni, a legelején leszögeztm, hogy sskk nem privizek, de most akkor feladtam, és nemtom, elég-e annyi, hogy ajánlat elfogadva, és bocsi, hogy csak most reagálok, tényleg nem láttam korábban... ;* ;)

Ármándójózsi 2021.01.24. 14:51:08

@hereverő heverő: Persze, Tesó, teljesen igazad van!!! Én csak egy példát ragadtam ki a sport legfelső szintjéről, de számtalan ilyen van még az élet különböző területein. Szerencsére, mert az ilyenek nélkül már régen azt mondtam volna, hogy atomot nekünk!!! Sőt elloptam volna az indító kulcsokat és én fordítom el a kart. De ezek adnak erőt, ezek töltenek felés ezek miatt mondom azt, hogy érdemes élni!!!
Na meg a szerelem!!! Az mindenek előtt!!! :)))

PYT 2021.01.24. 14:53:28

@silvermansarah: de mennyire, hogy az, ekg & eeg ;)

Ármándójózsi 2021.01.24. 14:54:02

@SirLemming: Ez nem az a nap amikor vitázni fogunk ezen, mert nem értek egyet természetesen.
Csak Drew Bries, a felesége és a gyermeki arcát nézd. Az mindent elmond. :)))

hereverő heverő 2021.01.24. 14:54:24

@Ármándójózsi: no meg egy kurva nagy szelet szaftos steak :)
Az életben 3 jó dolog van: ami bemegy, ami kijön és a vakaródzás.

PYT 2021.01.24. 14:55:36

Most mennem kell nekem is, öfire mkk jövökk, további kellemes csevejt a kedves kommtársaknak!

Ármándójózsi 2021.01.24. 14:56:12

@hereverő heverő: Az első kettő megvolt, jelenleg a harmadiknál tartok.

SirLemming 2021.01.24. 14:56:36

@MsIreneAdler: pedig az egyszerű.
Tali, dumcsi, megismerés.
Vagy földig ér a kritériumlista a bekerüléshez?

@Ármándójózsi: :D baszki.

Ármándójózsi 2021.01.24. 15:07:58

Na én is megyek, mert:

Apa kocsit hajt
www.youtube.com/watch?v=dn5zvFTtgWs&ab_channel=Tud%C3%B3sok

KÖTELEZŐ VÉGIGHLLGATNI!!! :DDD

SirLemming 2021.01.24. 15:08:07

@Ármándójózsi: Ok. :)
Ők amúgy jóban vannak régóta. Asszem college footballban is találkoztak már, még az előző évezredben lehetett. :D

MsIreneAdler 2021.01.24. 15:18:30

@Ármándójózsi: semmiről sem maradtál le, nyugi :D. Általánosságban bedzéltem, így most elolvasva nagyon furán néz ki, bevallom :D

@SirLemming: nem, nincs, nem is volt soha extra kritériumlista. Mindössze abba gondoltam bele, ha pl én most lennék fiatal és most kellene randiznom, nagyon nehéz helyzetben lennék, mert ilyen régimódi vagyok :). Semmi szájbacsula, semmi folytogatós szex :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.24. 15:38:11

Sziasztok, szép napot!

@Ármándójózsi: Megnyugodtam, hogy rajtam kívül akad még egy őrült, aki ezt ismeri, ráadásul ajánlgatja is. :DDDDDD (Emiatt anno ki akartak bannolni egy chatről, miután az adminnak elküldtem szeretetből. xDDDDDDDD)

SirLemming 2021.01.24. 15:44:21

@MsIreneAdler: Hát ja. Elvörösödnék ha randin az lenne a téma hogy mikor teszem már be és lehetőleg úgy szorongassam közben, hogy másnap ne legyen gond melóhelyen, miközben azt igyekszem kipuhatolni hogy metoo-t kiáltva elrohanna-e ha a szemébe nézek vagy megfogom a kezét. Fura világ.

Szóval igen. Szerencse, hogy neked már nem is kell a mostani fiatalok sztenderdje szerint randizni. :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.24. 15:54:48

@SirLemming: azt szerintem nem randinak hivjak, ahol ilyen elhangzik :D

KékCsöcsűPini 2021.01.24. 16:12:33

@Kiégett Hobbynyúl: Drága nyúl ! Az én köreimben ezt köttelező ismerni ! :D
De valamiért meg se lepődtem, hogy Te és Ármi ismeri :D :D

Amúgy kibaszott jóreggelt mindenkinek !

KékCsöcsűPini 2021.01.24. 16:13:16

@úgymond olvasó mmkk: Szorongassalak hervadtra Csibém ! Szassssszzz csaj'e !

.Zsu 2021.01.24. 16:13:17

@SirLemming: azért ne általánosítsuk ezt a fajta kapcsolati dinamikát az egész mostani fiatalságra.
egyrészt az abuzív birtokló kapcsolati működés nem egy új keletű dolog, másrészt egy szűk réteg látható a mostani fiatalságból a VVben.

KékCsöcsűPini 2021.01.24. 16:14:44

@.Zsu: Én már a múlt évezredben is próbálkoztam ezzel, de a drabális pini olyat bebaszott, hogy kézen jártam ! :D :D (Azóte megváltoztam nagyon, előnyömre)

Fu Szekh Li 2021.01.24. 16:15:10

@Ármándójózsi: Azért itt igazi sportemberekről van szó :)
Valamelyik New Orleansi zenész, akit követek, azt írta FB-n, hogy Brees hosszabbít, de lehet, hogy nem jól emlékszek.

MsIreneAdler 2021.01.24. 16:17:54

@SirLemming: elhiszem, hogy nem egyszerű ilyen ellentmondásos világban. Nekem Virág is fura ebből a szempontból. Olyan kis esetlen madárka, éjjel meg pirnósztár.
Anno én azt éreztem sok találkozón, hogy szinte már vagyon nyilatkozatot, jövedelemigazolást kell vinnem, valamint eskü alatt vallanom, hogy nem a pénzre hajtok :D

@úgymond olvasó mmkk: gondolod :D??

KékCsöcsűPini 2021.01.24. 16:19:38

@MsIreneAdler: Dehát arra hajtottál valójában ! :D :D

MsIreneAdler 2021.01.24. 16:25:01

@SelyemSonkaPini: ja hát, ha azt annak lehet nevezni, hogy nem kívántam eltartani senkit, akkor igen, valóban egy ordas golddigger voltam :D

KékCsöcsűPini 2021.01.24. 16:26:06

@MsIreneAdler: Mondom én..... , ismerlek !
Még a kólámat se fizetnéd tuti ! :D

Cérnahuszár 2021.01.24. 16:31:11

@Majom1Parádé: jóvan de ő ezt gondolja magáról
így értettem az alfát, bent annak gondolták sokáig és most fordul a kocka, ezt megsínyli

MsIreneAdler 2021.01.24. 16:33:32

@SelyemSonkaPini: spúr dög vagyok bevallom! Nincsen ingyen kóla, azér' már elvárok ám valamit :D

.Zsu 2021.01.24. 16:37:25

@SelyemSonkaPini: ezt a kommentet ötödszörre írom a kibebaszott vonaton, ahol se net, se térerő, se átláthatóság.
ha nem lenne iderögzítve az asztal feldöntöttem volna a picsába :D
hátnemigazmár

a lényeg, a drabális pini egy erős képi világot alkotott a fejemben.
na és most már angyalka vagy?

rml az összes komment hirtelen egyszerre sorban megjelenik majd :))))

Kosztarika 2021.01.24. 16:50:54

@MsIreneAdler:
Szinte hallom:
- Kő kóla?
- Meg hát...!

Post Modern Prometheus 2021.01.24. 16:56:37

Vivi VS Fantomkép: strawpoll.com/ywrca43dh
92.70% [127] - 7.30% [10] a jelenlegi állás Vivi javára. Szerda este 22:30-ig lehet szavazni, aztán jön az éles!

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/ozyp3xep1
TOP 3:
- Bálint: 34.92% [88]
- Robi: 34.92% [88]
- Vivi: 18.25% [46]

KékCsöcsűPini 2021.01.24. 16:57:15

@.Zsu: A rövid válaszom IGEN, ma már angyalka vagyok !
A kicsit hosszabb : www.youtube.com/watch?v=yhdzK8Hvuew

KékCsöcsűPini 2021.01.24. 16:58:07

@Post Modern Prometheus: De bírnám, ha Danit vagy Virágot vinné ki !

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.24. 16:58:26

No részemről tettem egy X-et Vivire és nincs az az ég, hogy levegyem róla (talán csak ha Bálintra vagy Robira dobaja a kéket)

Post Modern Prometheus 2021.01.24. 16:59:15

@SelyemSonkaPini: Érdekes egy párbaj lenne, de szerintem a jelen állás alapján kint is hagyná őket [lehet, hogy szoros lenne, de ő jönne vissza]

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.24. 17:00:50

@Post Modern Prometheus: nekem olyan jó érzés amikor az ilyen karakterek, mint Vivi sikereket érnek el! Valahogy úgy érzem egy kicsit, minden kisember nyer valamit....

KékCsöcsűPini 2021.01.24. 17:05:14

@Post Modern Prometheus: Szerintem is Vivi menne vissza.. azért lenne jó :)

MsIreneAdler 2021.01.24. 17:08:55

@Kosztarika: pontosan ez lenne a forgatókönyv :D

Qqts 2021.01.24. 17:09:21

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

úgymond olvasó mmkk 2021.01.24. 17:10:13

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE ™️®️©️

KékCsöcsűPini 2021.01.24. 17:13:24

@MsIreneAdler: @úgymond olvasó mmkk: Hú csajok, most kit válasszak ?
LEGYEN MINDKETTŐTÖK ! :D

Kosztarika 2021.01.24. 17:14:51

@Qqts:
@úgymond olvasó mmkk:
Triumvírek együtt! :))))
Giaaaa gyereeee!

Qqts 2021.01.24. 17:15:46

@Kosztarika: juuupiiii! Kosztarikaaaa ❤️

Ármándójózsi 2021.01.24. 17:16:05

@MsIreneAdler: Nem bonyolítod túl, de igazad van!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.24. 17:19:48

@SelyemSonkaPini: hát ennyit ér neked az évadok óta tartó kapcsolatunk?

Qqts 2021.01.24. 17:19:56

Na az van, hogy napok ota nem olvastam HV-t, se kommenteket, az ofik csak hatterzajnak mentek...szoval hajra Gabooooor! Es akkor mondjatok el, hogy kit kell utalni, ki a jofej? Kirol derult ki vmi ordenare dolog es kik kommentelnek most! Kosziiii

Ármándójózsi 2021.01.24. 17:24:28

@Qqts: Dióhéjban???
Csak annyi váltizott, hogy most már Dani és Virágot is utáljuk, Kuszafogat meg még mindig. Vivi szeretős, vannak újak, visszajöttek régiek, eltűntek ismertek.
Kb. ennyi. Mit hagytam ki...?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.24. 17:26:02

@SelyemSonkaPini: Pinikém, kötelező alap darab volt, bizony. :DDDDD Akár a Szögletes Üveggolyó zenekar nagysikerű, Ez egy fa című remekműve. :)))))))))))

MsIreneAdler 2021.01.24. 17:27:00

@Ármándójózsi: én egy egyszerű nő vagyok, kérem szépen :D
Szemem, mint a sasé ;)

MsIreneAdler 2021.01.24. 17:28:29

@Qqts: üdv itthon :D! Én is le vagyok maradva :(

SirLemming 2021.01.24. 17:29:13

@.Zsu: :) Nyugalom, a VV nem az M1-en megy, nem hiszem el, hogy reprezentatív mérés szemtanúja vagyok.
Ráadásul én se vagyok még nyugdíjas. Csak bohóckodunk.

@MsIreneAdler: Az előítéletek, ugye. Nálam a legtöbb "törést" ilyen státusz méregetésen a pénz, politika, vallás hozta.

Virágra korábban mondtatoj egy megoldást: önbizalomhiányos kislány lehet akinek sok mozgástere eddig se nagyon lehetett. Valahol, valahogy már magára szedte a jelenlegi kompetenciáit.

Qqts 2021.01.24. 17:29:51

@Ármándójózsi: kimerito valasz! Koszonom :))

@MsIreneAdler: nincs mas hatra. Nekunk kell megmondani a tutit a tobbieknek, mert fingunk sincs az egeszrol :))

Ármándójózsi 2021.01.24. 17:33:15

@MsIreneAdler: Csak úgy csinálsz!!! Az nagy különbség!!! :P :)))

@Qqts: Jöhet a tuti, totál vakon vagyunk!!! :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.24. 17:33:21

@Qqts: Szia! ^^ Nem maradtál le semmiről, @Ármándójózsi: pedig ismertette is a jelenlegi tényállást. :D Talán annyi maradt ki, hogy Daniella még mindig azt hiszi, hogy ő carta a spanyolviaszt, Bála viszont nem így gondolja, és kezd kihátrálni Daniella mögül. :D

Qqts 2021.01.24. 17:34:25

@úgymond olvasó mmkk: Sztlopacsek is ott volt a heten?

KékCsöcsűPini 2021.01.24. 17:34:59

@úgymond olvasó mmkk: Dehát csak magasabb szintre próbálom emelni :)
Mondhatnám kibővíteni....

KékCsöcsűPini 2021.01.24. 17:35:50

@Kiégett Hobbynyúl: Húúúúúúúúú nyúlam ! Most szégyenlem magam, de azt NEM ismerem !

úgymond olvasó mmkk 2021.01.24. 17:36:01

@Qqts: en nem tudom, kb. 3 het utan jottem vissza :)))

@SelyemSonkaPini: adok en neked olyan bovitest mindjart..

Ármándójózsi 2021.01.24. 17:39:22

Mijafaszomnak iszom én energiaitalt amikor a pulzusom már ígyis 250 felett van??? :S
(Mai költői kérdésünket hallották...)

KékCsöcsűPini 2021.01.24. 17:40:45

@Kiégett Hobbynyúl: NA már ismerem:D
Nem haragszol meg, ha azt mondom : EZ KIBASZOTTUL SZAR ! :D

De jótett helyébe , tessék : www.youtube.com/watch?v=0s0IYhEz_2U

MsIreneAdler 2021.01.24. 17:42:37

@SirLemming: oh. Durva. Az utóbbi kettőn azért csodálkozom, hogy ennyit nyom a latba!

@Qqts: még annyi van, hogy páran picit ráfixálódtunk Bálint altesttájára :), de igyekszünk azért nem túl gyakran ezt szóba hozni. Ugye @.Zsu:? :D

Qqts 2021.01.24. 17:43:33

@MsIreneAdler: Ginacsöcse utan szabadon Bálintpöcse fan club?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.24. 17:43:45

@SelyemSonkaPini: Nem túl bonyolult. :D Dehoooogy, szó szerint AZ. :D

Köszi. :DDDDDDD A Dunnyezóóó a kedvencem benne. :))))))))

.Zsu 2021.01.24. 17:44:23

@SirLemming: oksa akkor én vettem túl komolyan
a fiatalság önjelölt védelmezője vagyok :)))

SirLemming 2021.01.24. 17:44:23

@Qqts: A munkásőr? Nem rémlik, most 'tanarak' voltak.

Nets 2021.01.24. 17:44:37

Egy átlagos nap a villában (sorry, unatkoztam és elborultam):

- Hova raktátok a pinimosóm?
- F*szom se tudja tesó, de a f*szomat se érdekli *heremorzsolás*
- Jajj már Dani, inkább bújj vissza mellém az ágyba
- Kiidegeltek teljesen, 5 perce még veszekedtetek, most meg itt a nagy lamúr? Hát én ezt nem bírom
- Nagyon hiányzik Renátó
- Itt vagyok én neked, ne sírj. Együtt bosszuljuk majd meg, hogy elrontotta a hajam
- Nem rontotta el
- De elrontottaaaaaaa, már sose lesz a régiiiii
- Jó, akkor elrontotta
- De ne máááár, szeress és tedd be
- Majd én betömöm neked, mint múltkor a pizzát, csak kitakarítom a konyhát
- Mi lenne, ha azt a trottyos pulcsit végre levennéd, Fru?

*Betörik a villa falát*

- KI AKARJA LEVETKŐZTETNI A CSAJOMAT?!

Kosztarika 2021.01.24. 17:45:00

@Qqts:
Ő nem, de volt helyette Gestapina, illemtancinéni. :(

.Zsu 2021.01.24. 17:45:56

@MsIreneAdler: ohh igen, csak minden belevaló alatt csakcsupán :D
amúgy én újabb kommentelő vagyok hejhó :) @Qqts:

Ármándójózsi 2021.01.24. 17:48:35

@Kosztarika: Engem a szemüveges csomagolásmentes néni is felbaszott rendesen azt se hagyjuk ki. És nem, nem a szemüveg miatt, az lehet szexis is...

SirLemming 2021.01.24. 17:48:43

@.Zsu: Nem baj, majd elmúlik. A fiatalság is. :D

2021.01.24. 17:49:50

@MsIreneAdler: miért pont arra? Az egész teste jó, nagy kuki sok van, szép test kevés.

Ármándójózsi 2021.01.24. 17:51:18

@.Zsu: Készítek nektek belőle egészfalas posztert, az jó lesz??? Kb, fejközépmagasságban lesz a lényeg, azt nézhetitek egész nap, ha akarjátok, ha nem. :DDD

MsIreneAdler 2021.01.24. 17:52:30

@Qqts: olyasmi, és van tagfelvétel ;). Természetesen adataidat diszkréten kezeljük, ha esetleg jelentkeznél :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.24. 17:53:29

@SirLemming: egyszer veget er a lazas ifjusaaaag

MsIreneAdler 2021.01.24. 17:55:12

@silvermansarah: az egész fickó jól össze van rakva, ez tény. Őszintén szólva nem is tudom, hogyan szűkült le így a látókörünk :)...

.Zsu 2021.01.24. 17:56:36

@silvermansarah: vonzódásunk alapja @MsIreneAdler: el Bálint egész testére kivetül.
de pár napja láttam teljes egészében meztelenül.
@Ármándójózsi: hálás lennék. mikorra lesz kész?

alma_szósz 2021.01.24. 17:56:52

@MsIreneAdler: az arca is egész szép az alatt a ronda szakáll alatt

2021.01.24. 17:56:55

@MsIreneAdler: hát, oké jó pasi, de.
Sokat emel rajta hogy kik közt látjuk. Egy vizilabdacsapatból nem tűnne ki.

Ármándójózsi 2021.01.24. 17:57:48

@.Zsu: Rajta vagyok, de ne sürgess kérlek... Mindent megteszek értetek!!! ;) :)))

KékCsöcsűPini 2021.01.24. 17:58:10

@MsIreneAdler: Ezt olvastam: ".... és van tagfelvétel..."

Mondom magamban :miről , a Bálint pöcséről ? Miért pont "hang" van, csattog vagy mi ?
De már látom félreolvastam :D :D

KékCsöcsűPini 2021.01.24. 17:58:39

@Ármándójózsi: Én is ezt hazudom mindenkinek ! :D

2021.01.24. 17:58:49

@alma_szósz: nekem nem jön be. :(
Pedig hasonló karakter az uram, magasságra, típusra, szakáll, stb. Mégse.
Lehet ha kicsit formálna azon a szakállon, így olyan hajléktalanos.

SirLemming 2021.01.24. 17:58:55

@úgymond olvasó mmkk: Aztán kis szomcsi után az ember megvonja a vállát és megállapítja hogy a kor nem erény hanem állapot.

Hmm. Túl komolyan veszem ma magam úgy érzem.

KékCsöcsűPini 2021.01.24. 17:59:37

@silvermansarah: Egy vízilabda csapatból én se tűnnék, illetve DE, csak nem úgy ahogy szeretnék :D

.Zsu 2021.01.24. 18:01:35

@alma_szósz: lehetne az a szakáll rendezettebb de mindenképpen maradjon sztm :)))

úgymond olvasó mmkk 2021.01.24. 18:02:06

nekem nem tetszik rumcájsz. mea culpa, mea maxima culpa.

SirLemming 2021.01.24. 18:02:35

@MsIreneAdler: Abban a mezőnyben Adonis a srác. A többi seggén még világlik a tojáshéj.
Olyanok mint egy kupac kopasz kukac.

2021.01.24. 18:02:54

@úgymond olvasó mmkk: sebaj, mi nem lépünk be a klubba. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.24. 18:03:36

@SirLemming: amúgy meg, mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. ha a bal lábamat levágnánk, akkor közel lennék a biológiai koromhoz, de így a kettő átlaga nagyjából 50.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.24. 18:04:25

@silvermansarah: jó, máris nem érzem magam annyira nagyon rosszul :)

2021.01.24. 18:04:40

@SirLemming: azért sokat visszavesz a vonzerejéből hogy szereti magát. Tegnap is sétált a nappaliban és közben nézte magát a tükörben. :DD
Lol

.Zsu 2021.01.24. 18:06:10

arról beszéltünk már h tegnap megszólalt az élő adásban vkinek a telója a stúdióban?
alapból olyan a mostani VV mint valami vásári utánzata a régieknek, és az ilyen apróságok még rátesznek.

alma_szósz 2021.01.24. 18:08:16

@.Zsu: úristen azt tényleg a stúdióban volt? csodállkoztam is,de azt hittem valakié itthon

Ármándójózsi 2021.01.24. 18:08:58

@silvermansarah: Szerintem MOha se csúnya gyerek, így férfiszemmel, tudom, nem szakállas, de na. De ezt Ti tudjátok. :))) Ugyanakkor azt mondják a férfinak elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél... Én ezt nem tudom megerősíteni. :)))

2021.01.24. 18:10:50

@Ármándójózsi: fú, nekem ő nagyon nem. Szőrtelen, szőke szemöldökű, színtelen szempillájú kisfiú. Nyilván nem ocsmány, de nekem nagyon nem típusom.

.Zsu 2021.01.24. 18:12:09

@Ármándójózsi: nagyon hasonlít az öcsémre külsőleg, nem tudok elvonatkoztatni :)
de igen, helyes sztm is.

2021.01.24. 18:13:20

@Ármándójózsi: reméljük agyat is növeszt
:D

Ármándójózsi 2021.01.24. 18:14:59

@.Zsu: Neked csak annyit:

"Létünk ingoványra épült, mely a sötét mélybe húz, de ha akarjuk, még tűzhet ránk a fény!..."

alma_szósz 2021.01.24. 18:15:56

@Ármándójózsi: hát Moh kb 1 évvel lehet nálamfiatalabb és szerintem azért van benne olyan ami megfogja a lányokat, szögletes álla és elég szép szeme van, hozzá ezzel a laza stílus, szerintem sok tinilánynak bejön

Ármándójózsi 2021.01.24. 18:16:20

@silvermansarah: Van neki, és majd megtanulja használni, ráadásul egyre tapasztaltabb lesz. Talán. De én bízom benne.

Ármándójózsi 2021.01.24. 18:18:28

@alma_szósz: Jesszusom!!! Neked szabad itt lenned, ide írnod? Megengedték a szüleid??? :DDD
(Jóvancsakhülyülök... :D )

úgymond olvasó mmkk 2021.01.24. 18:18:47

@Ármándójózsi: akkor sem fog az érdeklődési körömbe esni, vénasszony leszek hozzá képest :)

SirLemming 2021.01.24. 18:20:50

@úgymond olvasó mmkk: Ez rejtélyes. Miért a bal? A matekot ki tudom silabizálni.

@silvermansarah: Oh ezt meg se figyeltem.
Gondolom ellenőrzi hogy lábnapot tartson legközelebb vagy húzódzkodjon. :D
De tükörnél én is megnézem magam: "Hát téged meg honnan szalajtottak?"

@Ármándójózsi: Valamiért a savó semmilyen nézésétől ökölbeszorul a rosszindulat bennem....

MsIreneAdler 2021.01.24. 18:21:26

@silvermansarah:
@alma_szósz:

Persze persze, ez igazából egy poén. Helyes srác, jó kiállású, de valóban a sok láma mellett érettnek, és még helyesebbnek tűnik.

2021.01.24. 18:24:09

@Ármándójózsi: lusta vagyok visszaolvasni etycsillijó komment', szal csak az a kérdésem, kedves Józsim, h mivel offoljuk szét per pill a hv-t?:]

Krétagarbó 2021.01.24. 18:24:38

@silvermansarah: csatlakozom, nekem nagyon ősember. De tény, h a többi fiú között talán ő a legférfiasabb.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.24. 18:25:36

@úgymond olvasó mmkk: nekem sem de ezt itt nem hangoztatott mert megteazpnek asszonyok

Krétagarbó 2021.01.24. 18:25:57

@Ármándójózsi: Moha helyes kölyök, még bármi is lehet belőle, ha egyszer megférfiasodik:)

Ármándójózsi 2021.01.24. 18:26:20

@vágtázó vadmalac: Jelenleg langyos víz, nincs konkrét topicszétcsesző OFF, gyakori még a mellék ON, pl. Bálint fasza. De én próbálom más irányba vinni a dolgokat, gondolom, megérted. :)))

Kosztarika 2021.01.24. 18:26:26

@Krétagarbó:
A régi képein, kevesebb szőrrel, zokni-papucs nélkül bejövős. ;)

SirLemming 2021.01.24. 18:27:55

@vágtázó vadmalac: Na eddig a pontig örültem neked. Nem tartott sokáig.

Mesélj röviden mi volt veled? Itt már aggódtak a népek páran.

MsIreneAdler 2021.01.24. 18:29:44

@alma_szósz:
@silvermansarah:

Nyilván ez egy kisarkított poén. Tény, hogy jó felépítésű srác a Bálint, de valóban talán csak a többi láma között tűnik kivételesnek, érettebbnek!

MsIreneAdler 2021.01.24. 18:30:25

Ja hogy mégis elment az a komment :D

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.24. 18:31:49

Vivi kérlek vidd ki Análkát és hagyd kint a gecibe! Köszönöm szépen

.Zsu 2021.01.24. 18:32:57

@vágtázó vadmalac: világvégére készülnek az emberek, az rtl szemét kapitalista fasz, jövőre fálki és adamadam amikor versenyeznek én leszek a műsor egyik szerkesztője. ja és, ppupu elengedte képzeld az összes tartozást. csodálkoztam énis, de elfogadtam persze. :))))

MsIreneAdler 2021.01.24. 18:33:11

@úgymond olvasó mmkk: semmi gáz, ha nem jön be Bálint, ezért nem kell mea culpázni :)

@SelyemSonkaPini: azon csodálkoztam volna, ha nem olvasod félre ;)

@Ármándójózsi: meg kell értened: Mohért rajonganom, úgy, hogy még Bálint is iszonyúan fiatal hozzám, már ultra gáz lenne :D

Kosztarika 2021.01.24. 18:33:49

@Hedo a nokedli szaggató:
Ezer éve nem láttalak. :(
Jó, hogy jöttél. :)))

Ármándójózsi 2021.01.24. 18:33:55

@vágtázó vadmalac: Megpróbáéom értelmezni a képet...
Az ott látható hölgy a nem elhanyagolható méretű vaginájában egy konyhamalac lakik annak minden hozzávalójával és képességével??? :S

MsIreneAdler 2021.01.24. 18:34:25

@vágtázó vadmalac: szia malacka! Emlegettelek, hiányoltalak, meg minden. Na de nem hiába csörgettem a sékeleket, csak idetaláltál :D

Ármándójózsi 2021.01.24. 18:35:55

@Hedo a nokedli szaggató: Csókolom Hedó néni a bal...orcáját!!! :))) Jó, hogy tetszett jönni, kell egy kis fülledt erotika. :D

Ármándójózsi 2021.01.24. 18:38:33

@MsIreneAdler: Közben csak halkan jegyzem meg, hogy küldtem ám valakinek egy békülős idézetet, de le sem szarta... Vagyis igen, pont, hogy leszarta... :(((

MsIreneAdler 2021.01.24. 18:42:36

@Ármándójózsi: lehet nem jó idézetet választottál. Megesik néha... Szomorkodjak veled, sajnáljalak kicsit? (vagy feltúrod azt a k... netet és guglizol egy épkézlábabb idézetet!! Mire vársz? Most!) :D

SirLemming 2021.01.24. 18:44:54

@MsIreneAdler: Manapság az is menő ha a nő az idősebb.

@vágtázó vadmalac: Ah jó. Akkor semmi extra. Megfordult a fejemben a depi és az önként vaddisznópörivé válás is, de se VV se sékel ennyit nem ér.

Legfontosabb hírek:
-VVibri eltörte a VVCkefét.
-Proletár Dánielnek kistesója lesz és ezt önnön atyja bagólesőjéből hallhatta aki amúgy büszke rája.
-Vivi a kiválasztott, megy arénába.
-Rencsi idekint is hozza a formáját, fullkretén üzemmód megmaradt.

@Hedo a nokedli szaggató: Próféta beszéljen belőled, az lenne a combos fordulat.

Ármándójózsi 2021.01.24. 18:45:41

@.Zsu:

"Szomjúság volt, éhség - te voltál a gyümölcs.
Bánat volt és romok - te voltál a csoda."

Fu Szekh Li 2021.01.24. 18:46:51

@Ármándójózsi: Ah, elvtársnő, oly kegyetlen! Miért utasítja vissza érzéki, bővérű szerelmemet? Nem látva látja-e, szívem, vajon dagadzó vesszőmet toporzékolni a nadrág prűd rabságában? Nem inkább nagysád öle is készségesen harmatos?

Látni látom a parttalan, hatalmas botozatot, mely nyilván kész a vadállati ugrásra, ám ön oly csúf!

Istenkém no, hisz nekünk, férfiaknak szabad egy kissé csúnyáknak lennünk!

Igen, igen, de ön, barátom, felettébb visszaél e szabadsággal…

Ármándójózsi 2021.01.24. 18:49:53

@Fu Szekh Li: Ez nagyon szép!!! És különösen romantikus! Te valamit nagyon tudsz...én meg szemmel láthatóan nem... :(((

SirLemming 2021.01.24. 18:53:39

@Ármándójózsi: kapisgálod már, hogy miért jött neki össze a "Fu Szekh Li-manőver"?

Ármándójózsi 2021.01.24. 18:56:26

@Fu Szekh Li: IMÁDOM Esterházyt!!! Komolyan!!! Mint okos embert is imádtam, nem csak mint írót! :)

@SirLemming: Most már igen. :)))

.Zsu 2021.01.24. 18:58:01

@Ármándójózsi: mi ez Ármándó elbocsájtó szép üzenet?

Ármándójózsi 2021.01.24. 19:04:15

@.Zsu:

"Mert sehol se vagy, mindenütt kereslek,
nap, rét, tó, felhő, száz táj a ruhád,
mindig mutat valahol a világ
s mindig elkap, bár kereső szememnek
tévedései is hozzád vezetnek."

úgymond olvasó mmkk 2021.01.24. 19:07:36

@Ármándójózsi: szóval miattad ömlik a nyál a telefonomból meg a laptopomból is

úgymond olvasó mmkk 2021.01.24. 19:10:00

@Ármándójózsi: csak viccűtem, szabó lőrinc jöhet bármikor :)))))))

nyunyo.de.balboa 2021.01.24. 19:12:46

sziasztok ! Tordast küldjék vissza a vv 10 be!

SirLemming 2021.01.24. 19:13:20

"Fönséges éj!
Az égen tündökölve ballag
A nagy hold s a kis esti csillag.
Fönséges éj!
A harmat csillog a gyep bársonyán,
Bokor sátrában zeng a csalogány.
Fönséges éj!
Az ifju mostan megy szeretője után...
S most megy gyilkolni a zsivány.
Fönséges éj!"
(Petőfi, Fönséges éj)

nyunyo.de.balboa 2021.01.24. 19:15:42

@Ármándójózsi: ármi gyönyörű idézet , de szerintem zsu felhőben ,réten , napban szerintem nincs kizárásos logikai alapon . Nagy valószínűséggel passzív háromszögeléssel (ahogy jack Bauer tanította) gép közelben lehet lakott területes vagy járműben.
de csak tipp

MsIreneAdler 2021.01.24. 19:17:15

@SirLemming: szerintem az annyira nem menő,mint mondjuk fordítva. Balintnál is 10 évvel vagyok idősebb :)

Fu Szekh Li 2021.01.24. 19:18:30

@Ármándójózsi: @SirLemming: Csaxólok halkan, hogy a sikerhez néha saját művel is elő kell állni :)

nyunyo.de.balboa 2021.01.24. 19:19:16

@MsIreneAdler: most már csak azt lenne jó tudni bálint mennyi.

Ármándójózsi 2021.01.24. 19:19:45

@nyunyo.de.balboa: Ebben van logika Nyunyókám!!! :))) Már megbocsáss a közvetlenségemért! :)

Ármándójózsi 2021.01.24. 19:21:00

@Fu Szekh Li: Tudom, de úgy terveztem, hogy azt személyesen olvasnám fel, mert itt már így is csupa nyál minden...

Krétagarbó 2021.01.24. 19:21:19

@SirLemming: Fu szekh li manőver, ez jó:)

nyunyo.de.balboa 2021.01.24. 19:24:12

ennyi nyál a 80-as évek horror filmjében nem volt talán A massza volt a címe de lehet nem.

SirLemming 2021.01.24. 19:25:52

@MsIreneAdler: Hamvas 35 körülre saccoltalak. Volt kollégám aki +7 különbséggel választott. Macront meg tudjuk.
Manapság max a törvény tilthatja meg, ember nem. Az meg ilyesmit csak extrém lefelé szabályoz. A többi csak konvenció amit magára szed az ember.

Csak számolni kell azzal hogy esetleg nem lesz holtomiglan holtodiglan tartós.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.24. 19:32:06

@SirLemming: Mindegyik villalakónak az apja lehetnék, az "ovisoknak" a nagyapja is. :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.24. 19:33:36

@Ármándójózsi: A menők egyáltalán nem fűzik/kötik be a cipőt. csaxólok. :-)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.24. 19:34:31

@Majom1Parádé: most megnéztem, ki hány éves a wiki szerint.. és megint megdöbbentem, hogy virág még csak 18, merdzsó meg 19

Fu Szekh Li 2021.01.24. 19:34:43

@Ármándójózsi: Ha nem jössz itt vele elő, akkor nem tudod majd személyesen felolvasni :)

Ármándójózsi 2021.01.24. 19:34:56

@Majom1Parádé: Azért kell!!! :DDD Én nem kötöm, fűzöm be, elintézi maga. :)))

Fu Szekh Li 2021.01.24. 19:37:25

@SirLemming: Állítólag az ideális korkülönbség az, ha a nő életkora=a férfi életkora + 7 év.

Ármándójózsi 2021.01.24. 19:37:27

@Fu Szekh Li: Most más dolgokon jár az eszem és összecsapni pedig nem szeretném, megérted ugye? :) És most sok a nyál, legfeljebb titokban, máshol jövök majd elő vele. :)))

Fu Szekh Li 2021.01.24. 19:38:19

@Fu Szekh Li: férfi életkorának a fele + 7 év, bocs, elírtam.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.24. 19:38:48

@Fu Szekh Li: el se tudom képzelni, hogy fiatalabb pasim legyen

MsIreneAdler 2021.01.24. 19:39:16

@nyunyo.de.balboa: legjobb tudomásom szerint 30.

@SirLemming: IRL annyit sem szoktak rám többet mondani :D
Persze, ha belegondolunk, a kor csak egy szám. Inkább azért lenne furcsa ez nekem, mert nincs ebben tapasztalatom.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.24. 19:39:54

@SirLemming: így van, én is megkezdtem a kezdőmilfesedést

Fu Szekh Li 2021.01.24. 19:40:24

@Ármándójózsi: Nem nyálasnak kell lenni, hanem frappánsnak!

.Doktor.Szöszi. 2021.01.24. 19:42:44

@Ármándójózsi: remélem, mint alapító tagot, nem felejtettél ki a poszter darabszámnál XP

történt valami? fog történni? vagy mehetek olvasni?

SirLemming 2021.01.24. 19:43:05

@Majom1Parádé: Itt az átlagéletkor relatív magas, nem csodálkozom. Illetve de, egy kicsit.
Mindig szerettem az idősebb generációt (már ha szorult bele ész), jobb tőlük tanulni mint a saját hibáimból.

@Fu Szekh Li: Hogy matekozták ki? Érzelmi érettség?

Ármándójózsi 2021.01.24. 19:44:42

@.Doktor.Szöszi.: Természetesen nem felejtettelek ki.
Mehetsz. Majdnem mindenki elment innen... :(

úgymond olvasó mmkk 2021.01.24. 19:44:51

@Fu Szekh Li: nem álltam még neki matematikázni, de ez érdekes.

Ármándójózsi 2021.01.24. 19:45:53

@Ármándójózsi: u.i.: Ma sem lesz világvége, ha ez megnyugtat.

2021.01.24. 19:48:19

@Kosztarika: az a flipflop zoknival pusztító. A másik a Mohás féltédig felhúzott fehérzoknija. :D

Fu Szekh Li 2021.01.24. 19:49:50

@SirLemming: Őszintén szólva már nem emlékszem rá, hogy hol olvastam, de valahogy megragadt bennem. Nyilván csak bizonyos korlátokkal igaz, pl mit kezd egy 90 éves fazon egy 52 éves nővel?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.24. 19:50:09

@silvermansarah: volt az előző munkahelyemen egy kollégám, aki egész nyáron a világosbarna szandál-fehér sportzokni kombinációban hódított

.Doktor.Szöszi. 2021.01.24. 19:50:22

@Ármándójózsi: megnyugtatsz. pedig már kezdtem azt hinni lesz, mert akartam menni fürödni, de tesóm mondja, nincs melegvíz...már melegítettem volna a vizet, mikor eszembe jutott, nem vagyok én csövesbánat vellalakó, és felmentem a másik fürdőbe...:))))

2021.01.24. 19:53:20

@Fu Szekh Li: akkor most beadom a válópert. :(

Ármándójózsi 2021.01.24. 19:53:36

@.Doktor.Szöszi.: Pedig már vágtál is fel flakonokat, ugye? :)
Szeretem, ahogy mindig feltalálod magad!!! :)))

2021.01.24. 19:54:53

Ma már nem lesz új poszt?

Fu Szekh Li 2021.01.24. 19:55:48

@silvermansarah: De olvastad a javított változatot is: @Fu Szekh Li:

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.24. 19:57:11

@Fu Szekh Li: én olvastam, de bevallom megkeveredtem benne a sok sinuscosinusban

Fu Szekh Li 2021.01.24. 19:58:59

@silvermansarah: Fálkinak kéne megírnia, úgy tudom, de lassan eltűntnek nyilváníthatjuk.

Fu Szekh Li 2021.01.24. 20:00:59

@repuloezustmokus: Ha már az osztás és az összeadás se megy, akkor futás vissza a villába!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.24. 20:01:47

a Bálintnak hátul miért ilyen a haja???

.Doktor.Szöszi. 2021.01.24. 20:02:28

@Ármándójózsi: megtisztelsz! de a flakonokat elvitték pénteken a kukások a magánügyükbe...:))

MsIreneAdler 2021.01.24. 20:03:40

@repuloezustmokus: kezdőmilfesedés :)? Az milyen nálad?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.24. 20:08:12

@hereverő heverő: vagy ha nem elég andys akkor vesz neki egy fánkot

MsIreneAdler 2021.01.24. 20:12:38

@repuloezustmokus: jah, akkor nálam is elkezdődött egy ideje :D

SirLemming 2021.01.24. 20:15:08

@Fu Szekh Li: Vajnanézás, vagy művész. Művészeknél láttam extrém különbségeket.
Ámbátor Benkő Dani Bazsarózsája is golddigga szvsz.
De. Ha nem is kezd vele semmit testileg... lelkileg lehet kielégítő társ.
Papíron.

Gia 2021.01.24. 20:27:14

@Kosztarika: Lekéstem a triumvírátust.. :-/

Krétagarbó 2021.01.24. 21:31:10

@úgymond olvasó mmkk: sokáig én sem tudtam volna. Aztán a férj -4 év. (Na jó, csak 3,5:)))

.Zsu 2021.01.24. 21:52:35

@Ármándójózsi: no ez azért nagyon szép volt Ármándó :)))) <3

.Zsu 2021.01.24. 21:57:06

@Krétagarbó: nekem valahogy mindig úgy jött össze, h fiatalabb pasim volt.
de nem kikötés :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.24. 22:11:44

Na, takarodjon a csati, szóval ezért bukta Moh a lila kendőt.

PYT 2021.01.25. 01:30:32

@Krétagarbó: úgy tűnik, egyelőre vezetek a -7-esemmel, jeejj! ;) és nálam a matek is stimmel (férj+7 év=én;) xdd

PYT 2021.01.25. 01:33:35

@repuloezustmokus: Rencsula fodrász-skillje jóvoltából...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.25. 10:39:54

38:05-től nézzétek, mondjuk az egész műsor jó, de innen foglalkoznak a VV-ben történt dolgokkal Puzsérék.

www.youtube.com/watch?v=-wfQmC-gg-w

Ármándójózsi 2021.01.25. 11:32:57

Nem kellene elrontani a játékot, különben is, a topic zárva!!! :P :D

kozi001 2021.01.25. 11:40:27

@Majom1Parádé:
1. Úgyse viszi ki Moht!
2. Úgy kell neki!
süti beállítások módosítása