Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Better Than Us - Episode Ten

2021. január 23. 13:26 - hektor_

Ahj, gyerekek, untam és utáltam ezt a részt, sajnos így a hvt is nehéz írni, pedig kotlottam rajta plusz egy napot, ám a javításra az ötletek még így is ritkák voltak, mint Indiában a szilárd széklet. Ott hagytuk abba ugye, hogy Varlamov lecsapott a tender végén Toropovra mindenki előtt, azonban mikor Ariszát megpróbálják lefoglalni, akkor veszik csak észre hogy a robot eltűnt. Viktor azonnal át is fordítja a helyzetet a maga javára: ellopták a robotom, rendőr urak, szóval hopp hopp, elő lehet keríteni!

1.png

A keresett gép Szafronovval ücsörög a kocsijában, és burkoltan szerelmet vall neki, de a férfi nem úgy tűnik, hogy viszonozná az érzelmeit, már csak azért sem, mert a magának épp kakastaréjt festető Barsszal tárgyal arról, hogy másnap átadja nekik a lányt.

Viktorra rájár a rúd, miután az apósa is lecseszi, hogy egyrészt hol a robot, másrészt mi volt ez az egész cirkusz a rendőrséggel, utána Gleb találja meg, Borja szétzúzott testével. Toropovnak itt már tényleg elfogy a türelme, és felteszi az amúgy jogos kérdést, hogy ha annyit fizet Glebnek, mintha legalábbis az űrprogramon melózna, akkor miért nem tartja kézben a rábízott dolgokat? A kopasz pimaszkodik egy kicsit, amit a Cronos kapitánya elenged a füle mellett, és csettintgetve bízza meg, hogy tüntessék el Szafronovot a robottal együtt. Gleb beszáll a kocsiba, ahol ott ül Suponev, aki mint kiderül, úgy fogja átverni a KBCS-t, hogy maga Varlamov (tudatlan) főnöke teszi be a nyomozó csapatába. Iráék megpróbálják elültetni a “Lehet hogy Szafronov és Toropov bűntársak”-bogarat beültetni a férfi fülébe, de a nyomozó cseppet sem nem hajlik a dologra.

Idilli kép fogad minket az egyik likvidátor-autóban, Zsanna picsipacsit játszik Soniával, Jegor meg megint megsértődik, amiért bármiről beszélnek, a lány szóba hozza Barszot – hiszen milyen alapon kötődik ő a bátyjához, haegyszer a fiú az egész családját hátra hagyná érte. Megérkeznek a megbeszélt helyszínre, ahol Barsz meg Szafronov jól összeugatnak, mert Ariszát nem lehet kikapcsolni, így a pultos beszarik és nincs alku-üvöltéssel elhajt a kocsijával, a doktor meg csak áll, mint fasz a lakodalomban. A Likvidátorok vezetője felhív egy csajt, akit még sosem láttunk, hogy segítsen neki, de a csaj lerázza, mert épp a kórházban ül és várja hogy behívják. Amikor ez megtörténik, az idegsebészet vezetője, azaz a Szafronovot kirúgó faszi közli vele hogy tudja, hogy feltörte a rendszerüket, és így került az életmentő műtétre várók listájának 47.helyéről az elsőre, szóval örüljön hogy nem jelenti fel, és várja ki szépen a sorát. A csaj berág, ok, kifizetem, mire a faszi épphogy vigyorogva nem közli hogy nincs akadálya, csak pattints ide 18 misit az OTP Egészségpénztáradból. A lány nekimegy, mire kidobják a kórházból.

Suponev kételyeket próbál ébreszteni Iráékban Szafronov szavahihetőségét illetően, így Varlamov közli vele, hogy ha nem tetszik valami, lehet visszahúzni a picsába a saját osztályára. A doktor épp felhívja a nyomozót, így aztán Suponev tud miről pletykálni Glebnek, aki megbízza hogy érje el valahogy, hogy Varlamov ne tudjon részt venni a találkozón. Viktor Maszlovszkijjal is összeveszik, mert szerinte oké hogy úgy beszél barátjával, mint ahogy én egy kutyával sem. Igornak részben ezzel, részben meg azzal van tele a töke, hogy a cimbora semmibe nem vonja be, csak utasítgatja hogy mikor mit hozzon helyre azok közül, amiket ő elbaszarintott. Valószínűleg a végtelenségig folytatnák az üvöltözést, de ekkor megérkezik Szveta, úgyhogy a szétroncsolt Borjára gyorsan rácsukják a fedelet, és hazudnak róla az asszonynak, hogy a robotgyereknek nincs baja, aztán együttesen megígérik, hogy másnap visszakapja a kisfiút.

13.png

Barsz egyik likvidátora szar bilincset gyárt Ariszára, úgyhogy megkapja a magáét a sejtparancsnoktól, nem értem, ha egy részt nem tudnak 50 percesre megcsinálni, akkor miért nem elég 45 perc, miért kellenek bele ilyen töltelék-szarok. Szafronov belóg a lakásukba, ami most valamiért úgy néz ki, mintha a Sims 1-ben lennénk – és ott várja Lev, aki számon kéri, hol vannak Alláék. Szafronov el-rickgrimesozza a dolgot: amikor nem tetszik neki a hangnem, behúz egyet a faszinak, ám végül mégis együtt indulnak el kiszabadítani a családot. Az úton Lev ráveszi a doktort, hogy ne tartsa a kapcsolatot a családjával a későbbiekben egyáltalán, és akkor megbocsát Allának&elviszi innen a kölykökkel együtt.

Varlamov szarul lesz megbeszélés közben, és bár nem kér fájdalomcsillapítót, Suponev belecsempészi a kávéjába. Később aztán mikor hívja Szafronov hogy hova jöjjön segíteni visszalopni Alláékat, Varlamov kiütve durmol a székében, de Petrenko észreveszi hogy közben ömlik a kezéből a vér, úgyhogy ráhívják a mentőt, a kolléga meg elmegy Suponevvel a találkára. Ira később felhívja Petrenkot hogy elmesélje neki, Varlamov szervezetébe vérhígító került, így a férfi könnyen összerakja a képet, hogy Suponevnek vastagon fedi vaj a füle tövét. Fegyvert ránt az árulóra, de a szőke szarjankó hamarabb lövi le. 

A találkozón Barsz épp megbilincseli Ariszát, amikor megjelenik Gleb, aki lapot húzott Clark Kentre, mert a fején lévő sapkával úgy tűnik, már senki sem ismeri fel. Azonnal leteteti mindenkivel a fegyvert, de Arisza ekkor lepöccinti magáról a béklyóit, és kiadja az ember és rendszerzavaró sikítást, amitől Gleb tűz-üzemmódba állított, hangvezérelt egysége is meghibásodik átmenetileg, pont annyi ideig tart a zavargás, amíg mindenki el tud menekülni épségben. Mínusz Zsanna, mert ő kapott egy golyszlit a combjába. Szafronov ellátja a lányt, akiről egyébként még mindig kurvára nem világos, hogy a faszomba kerül az ő kocsijukba, hiszen ő is benne volt Jegorék elrablásában, még ha passzívan is – vagy ha nem így van, akkor a Szafronovok miért szálltak be a likvidátorokhoz? Alla és Sonia Lev kocsijában utaznak, a feleség visszamenne egyetlen fiáért, de Lev közli hogy coki van, innentől beéred egy gyerekkel – hát, van benne valami, amúgy is Sonia a kevésbé problémás. Szafronovék megérkeznek a likvidátor-fészekbe, a doktor szerint kórházba kéne vinni Zsannát, de Barsz közli, hogy orvos vagy, megoldod – és nyomatékul a mellkasába állítja a fegyver csövét.

Suponev megmutatja Glebnek Petrenko hulláját, a rövid nonverbális eszmecsere után a kopasz beleereszt egy golyót a srácba, az meg felhívja a KBCS-t és előadja, hogy megsebesült a tűzharcban, a társa pedig meg is halt. Szép mentés.

25.pngViktor olyan szigetországok közt nézelődik, akikkel nincs Oroszországnak kiadatási egyezménye, majd vesz is jegyet egy hét múlvára a Melanézia régióba.

26.png

Címkék: better than us
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása