Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X68 – Rá, rá, ráv jor bót!

2021. január 21. 11:23 - Laura Ingalls

 

kepernyofelvetel_315.jpg

A mai nappal a Vízöntő jegyébe léptünk - ezt reggel hallottam a rádióban – és megtudtam, hogy mi vízöntők rendkívüliek vagyunk, különlegesek, intellektusunk nem mindennapi! Ha nem kapaszkodtam volna éppen két kézzel a kormányba, még meg is veregettem volna a saját vállam, hogy érezzem a törődést.
A nyomoroncok tegnap reggel biztosan érezték a törődést, mikor Mozart Requiemjére ébredtek. Igazán humoránál volt a Johnny aki ezt az ébresztő muzsikát választotta. A gyászzene tökéletesen illik a reggeli hangulathoz. Mivel a büntisúlyokkal kellett aludni, az éjszaka mondhatni álmatlanra sikeredett sokaknak. Robi 10+ kilóval próbált aludni, majd reggel elkészülni. Mó nem zavartatta magát, ledobta a kéretlen terhet és berongyolt a budiba egy utána visszaveszem!-mel. Ebbű bünti lesz komám!
Bálint hangulata is igazodik a zenéhez, amikor meglátja a konyhát. Mindjárt eret vág magán, vagy inkább a többieken. Ezt a disznóólat! Mosatlan edényhalmok, mindenféle lom és el nem pakolt ennivaló, ételmaradék a pulton. Innen nézve is borzalmas látvány, hát még amikor ott állsz a csatatér közepén és azt mérlegeled ezt most el kell pakolnom, vagy egyenként fojtom meg egy kávéskanál sósavban a lakótársaimat. Sósavat nekik azt mondom, de Bálint nem ilyen véres szájú és kegyetlen, így legyint egyet. Dögöljetek ti meg, lefosom.

kepernyofelvetel_298.jpg

kepernyofelvetel_299.jpg

 

kepernyofelvetel_301.jpg

kepernyofelvetel_303.jpg

kepernyofelvetel_304.jpg

Ökomókus Csilla néni tartja az első órát. Kukázzunk gyerekek, nézzük meg hogyan megy a szelektív hulladékgyűjtés. A szelektálás jól megy, viszont a szerves kukában csúnya dolgok vannak. Az első bűnjel a banánhéj. Igazi komposztálóba ilyet nem teszünk, mert tele van kemikáliával. Viszont nincs bünti, mert most igazi komposztáló sincs. A következő bűnjel egy félig elfogyasztott kakaós csiga. Ej, ej, ej, szégyelljétek magatokat! – jön azonnal a dorgálás. Éééés … Vivi előhúz egy egész rántott húst! Retorzió lesz és skandallum! Borzalom! Mi-hi-hi-ért csináljátok ezt? Mert két napig a pulton volt és nem akartam, hogy valaki megegye a romlott húst! – feleli Robi. Most derül ki, hogy Virág amellett hogy nem túl okos, még rendetlen is. Nem teszi vissza az ételt a hűtőbe, nem pakol el maga után, sőt a hűtő ajtaját is nyitva hagyja. (Meg sem lepődöm azon, hogy a konyha úgy néz ki ahogy, mert most Virág a villamester.) Virág az egész jelenetből a következőket emeli ki a riportban: Vivcsó volt a hülye, hogy megmutatta Csilla néninek a rántott húst, mert égő. Egyébként is, Virág rántotta a húst és milyen dolog, hogy ezt dobják ki. Az a tény, hogy ha beteszi a hűtőbe nem romlik meg és nem kerül a kukába, az nem jut el az egybites agyáig. Miután vége az órának Bálint rákiabál Vivire, hogy nem kellett volna kivennie a húst a kukából, Dani és a többiek csatlakoznak. Vivi azzal védekezik, hogy tele volt a kuka ételmaradékkal. Jól tetted, hogy kivetted, ne dobjatok ki ennivalót! Pont. Ezután Bálint mégis önkritikát gyakorol és hozzáteszi, hogy mindenki nyakig benne van a pazarlásban. Ennyike.
A házi feladat az, hogy a lehető legtöbb műanyagot távolítsák el a lakók a villából. Elkezdenek dobozokba, üvegekbe és poharakba kiönteni mindenfélét (tejet, testápolót, öblítőt, olajakat stb.), de erősen döcög a folyamat. Ha eddig nem lett volna nyilvánvaló, Mó hangot ad annak, hogy ez a környezetvédelem nem az ő kenyere. Átfogalmaznám helyette: ez SEM.

Itt van újra Uncle Andrew és a kezdő csoportnak tart fejtágítást. Vivi bombasztikusnak hívja az ő kis négyesüket és nem áll messze a valóságtól. Le a kalappal Andrew előtt, én kockásra marnám magam Mercitől, Virágtól, Vivitől és Danitól. Bemelegítő beszélgetés – erős túlzás a beszélgetés szó – után éneklős feladat van. Megkapták leírva a Raw your boat liriccset és miután átbeszélték, el kellene énekelni. Uncle Andrew számtalanszor mondja hogy „Ró jor bót", mire simán elkezdik ’Rav’-val és mikor fordítani kellene a szuperprodukció után a szöveget, Merci a „Ró” elhangzása után instant rávágja ’Ráv’. Küzd, mint malac a jégen, de közös erővel sikerül összehozni egy kissé móricka fordítást. Merci hűen példázza mit is csinál a nyelveket nem beszélő egyszeri magyar: egyre hangosabban beszél és kalimpál. Minél nehezebben megy a fordítás, annál hangosabban mondja a szavakat és különböző kézmozdulatokkal segíti az érthetőséget. Uncle Andrew is fennhangon beszél, hogy pariban legyenek. Milyen érdekes, hogy ilyenkor sehol sincs Merdzsó cincogása. Rá sem lehet ismerni! Ezután mágnestáblán kell állatokat összepárosítani színekkel. Andrew mondja melyik állatot milyen színű korongra tegyék, az ovisok meg több kevesebb sikerrel végrehajtják az utasításokat. Kretén Dániel picit megakad a circle szónál, circle-purple, Virág don’t segít, aztán valahogy mégis összejön ez a feladat is. Merdzsónak gondoz okoz, hogy a shitet, vagy a sheepet rakja a megfelelő színű körre, nekem meg közben bevillan a Drót és a bűvös szó a kormányzótól (vagy csak polgi?): Shiiiiiiiiiit!
Míg Vivi kisebb sikereket ér el a nappaliban az angol óra közben, a hálóban Özvegy Éleslátásúné, Mó, Robi és Bálint rajta nevetnek. A téma az, hogy Vivi úgy alakítja a tevékenységeit, hogy Bálint közelében lehessen. Nekem ez nem vicces sorry. Ez már a sokadik, hogy a barátai Vivin nevetnek és nem vele. Értem én, hogy kiakasztó lehet nap, mint nap vele lenni, de ez a képmutatás netovábbja.

Akrojóga. Vivcsó újra visít. Mivel a feszítés nem megy neki, a belső feszültség enyhítését hangeffektekkel oldja meg. Mindenki azzal dolgozik amije van, nem? Egyébként meg egyre ügyesebb. Amíg az erő az akrojógásokkal van, addig Merdzsó valahogy kezd átbillenni a sötét oldalra. Behívja ugyanis Mót a nyugiba, hogy a maga kis egysejtű módján megtartott prezentáció keretében / útján rávegye az úriembert, hogy megd.gja. Nem kell ezt szépíteni, ezt szeretné már hetek óta. A következőkkel akarja vonzóvá tenni magát: a lány (tehát Merdzsó) érett nő, lakott már egyedül, dolgozott már gyárban és bejárta már … majdnem egész Magyarországot. Most őszintén. Ezt az ajánlatot ki tudná elutasítani? Segítek: Szlépka Armand Úr. Sértődés a vége természetesen. Merdzsó nem bír magával, pedig ő is érzi, hogy ez egyre megalázóbb. Awkward.

kepernyofelvetel_343.jpg

kepernyofelvetel_345.jpg

kepernyofelvetel_346.jpg

kepernyofelvetel_347.jpg

kepernyofelvetel_348.jpg

kepernyofelvetel_349.jpg

kepernyofelvetel_350.jpg


Kezdetét veszi a mai hangszeres 5 perc. Míg a furulyás szekciónak Bálint segít elsajátítani a Dance Monkeyt és a billentyűsök a nappaliban gyakorolnak, addig Vivcsó gitározni tanul a nyugiban. Ha lehet egy véleményem: mivel nincs zenei előképzettsége, sem hallása, sem ritmusérzéke bátor vállalás a kezébe nyomni egy gitárt, de éljenek a kihívások azt mondom!
Míg Vivi lelkesedéssel pótolja a hiányosságait, Merdzsó akkorákat ásít a nappaliban, hogy látni mit ebédelt. Ő nem tudja, nem érdekli, nem csinálja és egyébként is mikor fújná a hangszert „az oxigén kimegy A agyából”. Viszont bele akarna sípolni az előadásba, mert csak úgy random szeretné fújkálni a furulyát. Oh boy, ez kibírhatatlan.
Egyelőre addig eljutottunk, hogy Vivi penget az egyik kezével, a másikkal meg igyekszik lefogni a húrokat, de az akkordok nem felismerhetőek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Robi nem ismerte fel, hogy Vivcsó a Dance Monkeyt gitározta. Nem baj! Innen szép nyerni, hajrá Vivi!
Nem bírom szó nélkül hagyni: Ancsa sokadik alkalommal humorosnak szánt megjegyzésekkel nyírja a kedvenc gyökereimet. Ideje önkritikát gyakorolni Anikó: 1. nem vagy vicces, 2. nem a zenetanárnak kellene felmondani, hanem sokkal inkább neked egy-egy ilyen jól sikerült összefoglaló után, 3. csak egy féllel vagy okosabb, mint akiket kritizálsz, 4. az első három együtt, 5. megérett a meggy.

kepernyofelvetel_356.jpg

kepernyofelvetel_357.jpg

kepernyofelvetel_358.jpg

kepernyofelvetel_359.jpg

kepernyofelvetel_360.jpg

 

kepernyofelvetel_361.jpg

kepernyofelvetel_362.jpg


Auntie Eleonóra nekem nagyon fura. Ma kicsit kilóg a lóláb. Hosszasan beszél és azt vettem észre, hogy elkezdett idegesíteni. Erőltetettnek érzem ahogyan beszél és azért mert választékosan próbálja kifejezni magát, de nem akar neki összejönni. Én például nem szoktam tudatosan tudni valamit, hanem tudatosan csinálok valamit, vagy tudom, hogy mit csinálok. A szokásaimat sem szoktam letenni, hanem változtatok rajtuk és az érzelmeimet nem változékonyan fejezem ki, viszont ha mindenáron ezt a szót akarjuk használni, akkor változatosan. Az egész bejátszó alatt inkább ezen kattogok és emellett elhalványul a téma, hogy miért beszélnek csúnyán a gyökerek. Viszont új erőre kapok, amikor a herevakarás kerül szóba. Miért fogdosod, s vakarod non-stop a zacsit Kretén? – kérdezi Ms. Illem. Há’ mer’ tripperes lett a trapperem…- mondja Kretén. … Az én világomban mindenképp így hangzott a válasz. Egyébként meg mindegy is mit hadovál, hogy bemelegszik és nagyon izzad, vagy szűk a gatya és igazítja vagy bárakármi miatt is, de nagyon tré amit csinál, így Kretén és Mó szuszpenzort kapnak 24 órára. Mót nem hatja meg, hokizáskor is ezt viseli. Viszont Kreténnél az ellenkezőjét fogják elérni, mert a majom folyamatosan igazgatni fogja a csomagját a műanyag burok miatt. És már látjuk is ahogy prezentálja az előző mondatomat.
Megmondom én mit kell csinálni: nyissz! Problem solved. Question?
Jah és egyébként a büntisúlyokat mindenki levehette magáról, kivéve Mót, mert neki az a büntetése a reggeli súlytalan wc-zés után, hogy visszavonásig viselnie kell mindet. Nemcsak a szavaknak, hanem a tetteknek is súlya van. Muhahaha!

Az esti adásban Merci idegösszeroppan, amit ki más okozhatna, mint Mó. Ha nem lenne ez elég baj, még meg is fogják büntetni, mert nem viselte a szuszpenzorát másfél órán keresztül. Őrület mik vannak. Ezt viszont már nem én hogyvótozom, jövő héten találkozunk. Pusszantás.

954 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csakazertis2018 2021.01.21. 11:29:14

második :) végre elcsíptem egy dobogót.. az én koromban ez azért már érdem :)

Magentax 2021.01.21. 11:34:21

Sziasztok!
Laura, köszi a posztot, megint szuper lett :DDD

Gia 2021.01.21. 11:38:51

Szerintem is szuper lett Laula,nagyon kösziii! :-)

MsIreneAdler 2021.01.21. 11:40:07

Nagyon tetszik a poszt, de ez ugye nem újdonság!
Kíváncsi leszek Moh milyen büntit kap még Merci mellé :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.21. 11:40:17

tetszik, és Ancsa miért kapott pedagógusjelmezt?

Gia 2021.01.21. 11:41:40

@repuloezustmokus: Ancsa nyugdíjas leopárdnak öltözött...

MsIreneAdler 2021.01.21. 11:42:54

@repuloezustmokus: ezen én is gondolkodtam. Ő egy csinos nő mégis folyton ilyen mammer szerkókat adnak rá. Lehet Belevaló Vanda mellé szánják kontrasztnak?

tvbuzi 2021.01.21. 11:43:44

Anikós rész miatt plusz pont. Ugyanolyan szar mint Győző.

Magentax 2021.01.21. 11:45:35

Ez a Merci egy borzalom. Moh helyében ordítva rohannék a villa másik sarkába, ha csak elindul felém.
Hogy képes egy luvnya ennyire erőszakosan nyomulni?
Ezt a némbert nem tanította meg senki, mit jelent az a szó, hogy "nem"?

MsIreneAdler 2021.01.21. 11:46:27

@tvbuzi: igen! Egyébként pont azért nem tetszik a gúnyolódása mert ezen a héten végre látok a lakókon valami életkedvet, tenniakarást, nem csak fetrengést meg egymás mocskolását. Szóval rosszul esett ez most nekem is :D

Magentax 2021.01.21. 11:47:13

@tvbuzi: Szerintem Győzi sokkal elviselhetetlenebb, mint Anikó.
Győzivel ellentétben Anikó azért képes összefüggő mondatokban beszélni, már nem is bakizik annyit és nem hord össze annyi baromságot

MsIreneAdler 2021.01.21. 11:47:45

@repuloezustmokus: mittomén. Lehet Anikónak is ilyen Dani-Rencsi pasija van, aki miatt nem hordhat dögös rucit.

Ármándójózsi 2021.01.21. 11:48:39

@Laura Ingalls: Én már nem is merek semmit mondani...
Talán csak annyi: 6. majd a szamár megissza!
Visszafogottan: Ez is egy jól sikerült összefoglaló volt a tegnapi adásról, megragadva a lényeget, hűen ábrázolta a Villában lakók ténykedéseit, viselkedését. Köszönjük az erre szánt idődet, jól szórakoztunk.

Magentax 2021.01.21. 11:49:12

@MsIreneAdler: Úgy hallottam, a Weisz Fanni volt férjével kavar.

Gia 2021.01.21. 11:49:19

@Magentax: Ancsa legalább nem imádkozik,nem énekel és nem pózol a végén..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2021.01.21. 11:49:54

reméltem titkon, hogy az lesz a büntetés a sok pöcsvakarásra, hogy súlyokat tesznek rájuk, de nincs humora a szerkiknek

Kábel Barát 2021.01.21. 11:50:30

Az elmúlt 2 napban annyira nem volt tartalom, hogy a felénél elkapcsoltam és még a HV-t is lusta voltam végigolvasni? Csak én vagyok így ezzel? Aztán gondolkoztam, hogy miért és rájöttem, hogy nincs nagyon kit utálni. Nincs balhé. ezek nélkül meg tényleg egy színvonaltalan szar az egész :)

Gia 2021.01.21. 11:50:42

@Magentax: Hagyma szerintem uralkodó tipus.Csodálkozom Anikó választásán.Bár Aurelió után........

Gia 2021.01.21. 11:52:36

@Kábel Barát: Ha balhé van,akkor meg az a baj..Moh és Merszi a maiban többször összeugrik majd.Persze Rencsó színvonalát nem tudják majd hozni.

Gia 2021.01.21. 11:53:28

@MsIreneAdler: Igen,együtt voltak Auval 2-3 éve,felvállaltan.Pár hónapot bírt Anikó.

Magentax 2021.01.21. 11:54:56

@Gia: Párt cseréltek. Weisz Fanni Bókay Gergővel jött össze, aki Anikó (asszem) férje volt

Magentax 2021.01.21. 11:56:06

@MsIreneAdler: Mondom, Weisz Fanni volt férjével, Hajmásy Péterrel jár.

MsIreneAdler 2021.01.21. 11:56:59

@Gia:
@repuloezustmokus:

Na szép, ezt nem is tudtam, mondjuk egyiket sem követem figyelemmel. Nekem abszolút nem illenek ők össze.

MsIreneAdler 2021.01.21. 11:57:50

@Magentax: nem tudom, linaz a Weisz Fanni :(. Guglizok, és már jövök is :D

Magentax 2021.01.21. 11:58:20

@MsIreneAdler: Siketnéma modell, jeltolmács.

Gia 2021.01.21. 11:58:25

@Magentax: Anikónak nem volt a férje a Gergő.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.21. 11:58:36

@Kábel Barát: nem vagy vele egyedül....tegnap ráadásul a Belevalóban volt egy rész, ami ugyanaz volt, mint az előző napi összefoglalóban a Dani-Virág angolozás a kinti kanapén...nem hiszem el, hogy ennyire nem történik semmi...

Magentax 2021.01.21. 12:00:18

@Gia: akkor csak együtt éltek, ezt konkrétan nem tudom, csak eltátottam a szám, amikor olvastam, hogy Anikó és Fanni párt cseréltek. :DD

hereverő heverő 2021.01.21. 12:02:01

Házastársamat Társasházra cserélném! Méretbeli különbségek nem akadály.

Futaki Bátor
+36 91 2556734

hereverő heverő 2021.01.21. 12:16:38

ÉÉÉs Laura, köszi a posztot - most már végig is olvastam, ami így munkaidőben nem kis teljesítmény nálam. Ancsás részhez EKG, mercis részhez EKG. Moha és Danis részhez EKG. De legnagyobb EKG a Vivis részhez.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.21. 12:27:11

@hereverő heverő: Nem vagy Te még túl fiatal ennyi EKG-hoz? :-)

Csakazertis2018 2021.01.21. 12:36:33

Anikóék párt cseréltek. Azt nem tudom ki volt az ő volt párja, csak annyit, hogy szerkesztő ( ?? ) az ENB-ben, ahol szerepelt Anikó is. Van egy közös kisfiuk. Fanniék meg benne voltak valamelyik páros játékban, ahol feladatokat kellett megoldani, igazából ott se a srác, se Fanni nem voltak szimpatikusak.
Anikót a Házasodna a gazda műsorvezetőjeként bírom, itt kicsit lenéző néha. Azért lehetnének kikacsintásai, hogy mi hogy volt az ő idejében a villában.
Meddig tart egyébként a VV? Ha most szombaton kiválasztás, szerdán kihívás ( ? ) , szombaton párbaj, akkor még nagyon sokáig fog tartani.. a végén nem szokták kicsit felpörgetni ?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.21. 12:41:37

Én is elolvastam a posztot, nem akarom dicsérni, de jó lett.
Anikó helyretételével nagyjából egyetértek, egy dolgot viszont ne felejtsünk el, még így is mérföldekkel a többi műsorvezető előtt jár, főleg a műsorvezetőnek épelméjű ember által nem nevezhető Vanda és Győzike megfigyelése után.

Ármándójózsi 2021.01.21. 12:45:00

@Majom1Parádé: Nana!!!! Vandával azért vigyázzunk!!! ^^
Persze nagyon mélyről indult, de legutóbb a sütögetősben már egészen jó volt. És ugye... <3 <3 <3
:DDD

Krétagarbó 2021.01.21. 12:47:05

Nah, én is végigértem a poszton, csak annyit mondanék Uncle Andrew legnagyobb örömére: That's the shit!

Vivivel én is így vagyok: utálom, hogy rajta (és nem vele) nevetnek a "barátai". Ancsa indokolatlanul felsőbbrendű viselkedése kiakaszt, azért még emlékszünk a napraforgó fosch9re, aki hol Olivérre mászott rá, hol meg Bécire.
És igen, az illemtanárnő erőltetett és úgy adja elő a mondanivalóját, mint aki öt perce próbálta meg memorizálni azt, csak hát nem jött össze. Hol van egy Görög Ibolyától ugye...

Nekem Moh szimpi, egyelőre őt tenném első helyre, de szorosan követi Robi. Bálintnál idegesít, hogy túlságosan is tisztában van azzal, hogy szellemileg a vakok közt ő félszemű. Ez nem áll jól neki (sem).

Gia 2021.01.21. 12:47:51

@Csakazertis2018: Anikó a gyermeke apjától már rég külön élt.Az utolsó párját cserélte el Fannival,nem a szerkesztő pasit.Az idősebb is jóval amúgy.

Krétagarbó 2021.01.21. 12:49:42

@Majom1Parádé: Hát ha hármójukat nézem, inkább szégyen egy ilyen társaságban szerepelni, nem nevezném érdemnek, hogy egy paraszthajszállal de kitűnik közülük.

Szia Majom, örülök, hogy látlak:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.21. 13:06:20

@Krétagarbó: Én is örülök Neked <3
(lehet a végéig itt is leszek már. :-) )

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.21. 13:09:32

@Ármándójózsi: Ja, hát a buta majom nem bír ám a rothadó banánfájára felkucorodni az összefoglaló után, még maradni kell a Belevaló idejére is a digitális csősz karmai között. :-)

ilona12 2021.01.21. 13:10:07

@Magentax: nem néma, csak siket, de van hallókészüléke és azzal hall

.Zsu 2021.01.21. 13:10:24

nagyon jóóó lett a poszt. imádom a stílusod Laura :))) köszönöm széépen :)
nagyon ekgézok mindent amit írtál, és most ennél jobban nem fejtem ki, mert már úgyis megtettem tegnap, és meg mert nagyon sok a melóm.
persze azért idejöttem kommentelni, de csak még mielőtt többszáz érkezik, és elveszek az áradatban.

@.Doktor.Szöszi.: ez nekem is feltűnt. de az is eszembejutott h ezek annyira agyalágyultak h ugyanazon poénkodnak mint előző reggel.

@hereverő heverő: na, tökéletesen megfogalmaztad az érzéseimet :))))

ilona12 2021.01.21. 13:13:06

@Krétagarbó: hol meg a Szandikát ujjazta a paplan alatt...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.21. 13:14:02

Laura, Köszi a posztot! Legalább valami vidámság a munka óráiban :) !

Ez a megoldás, legalább a szaporodásra való hajlamot is erősen korlátozná: "Megmondom én mit kell csinálni: nyissz! Problem solved. Question?"

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.21. 13:16:47

@Csakazertis2018: emlékeim szerint valamikor februárban lesz vége! Ha vége lesz akkor #hiányoznifogtokhogyvoltosok

.Zsu 2021.01.21. 13:20:08

@MsIreneAdler: ja azért neked még emelem virtuális kalapomat/koronámat, és fogadja konfettiesős tapsikolásomat kedves hölgyem :))

hereverő heverő 2021.01.21. 13:24:41

@Majom1Parádé: Oh nem hiném. Tankérem, én már basztam is! De sajnos nem tudom kivel, mert éppen nagyon részeg voltam

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.21. 13:29:50

@hereverő heverő: Mondta az 5 éves Pistike, miközben nagyot szippantott az elektromos cigijéből. :-)

MsIreneAdler 2021.01.21. 13:30:27

@.Zsu: jesszusom...izé, köszönöm szépen :). Mivel érdemeltem én ezt ki :D??

K_Attila 2021.01.21. 13:32:23

Dani minden nap legalább egyszer elmondja, hogy 22 éves. Szerintem az önismeret hiányát jelzi, hogy mindig ezzel próbálja magát definiálni és a viselkedését indokolni.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.21. 13:36:12

Viviről... nem szép, hogy kinevetik a háta mögött, de jelentkezzen aki még nem tett ilyet soha.
Én tettem, utána szégyelltem is magam. Amióta benőtt a fejem lágya, már nem teszem. Bálinton látom, hogy tudja, hogy ez nem volt helyes dolog. A többieknek meg nem esik le....
Mondjuk lehet, hogy én is besz....nék ha arra ébrednék, hogy Vivi néz a másik ágyról :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.21. 13:40:24

@Magentax: @MsIreneAdler:

Hajmásy Péterről nekem csak ez jut eszembe, gőzöm sincs egyébként ki a csávó... ha nem mondjátok azt se tudom , hogy létezik....

www.youtube.com/watch?v=ljAQ8inST5w

Sargabogre 2021.01.21. 13:45:03

szegény Vivi.. amikor mondta, hogy nincs zenei előképzettsége, az volt az első gondolatom, hogy "nem lepődöm meg", olyan, mintha ez a lány semmihez se értene meg nem érdekelné semmi. amúgy én őt imádom, egyik kedvencem, csak hát hogy egy klasszikust idézzek: "A Vivi.. az Vivi" :D

K_Attila 2021.01.21. 13:57:12

Ha már a bazmegot büntetik, a sikítást és a tesót is kellene, azok sokkal irritálóbbak.

Laura Ingalls 2021.01.21. 13:58:06

@MsIreneAdler: puszi :) és én is kíváncsi vagyok ... az én tippem: használnia kell a szerszámot Merdzsóval :p nah, az igazi büntetés lenne XD

@Ármándójózsi: pusszantás ;)
@hereverő heverő: cuki vagy, húh mennyi EKG :D
@Krétagarbó: @.Zsu: @Brigante: köszi és mindenkinek kösz és szivi és puszi :*

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 14:01:15

ELSŐ ! ismét megint úgymond.....

EZ jó írás volt TesóNővér ! Jobb volt mint az adás és összeszedettebb is :D

Egyszer fiatal koromban nyomult rám egy svéd csaj a strandon a barátnője meg segítette
Végén elmenekültem :)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.21. 14:01:58

@.Zsu: én sskk nem nézem ki belőlük, hogy kétszer ugyanúgy elő tudnak adni egy párbeszédet....főleg nem egy nap múlva :))

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 14:03:41

Egyébként szerintem ez hülyeség, hogy a muanyag csomagolásból mindenféle poharakba, üvegekbe kell áttöltögetni a cuccokat...
HA azt mondják : rendeljetek amiből lehet üvegeset azt megértem !

.Zsu 2021.01.21. 14:03:52

@MsIreneAdler: hát az aranyérmes helyezésed miatt :))))

@K_Attila: és tényleg. hát ezt tudja felmutatni. ennyit :D amúgyis kisebbségi komplexusai vannak, és nem véletlen h fiatalabb lánnyal jött össze, mert ha másban nem is, években fölébe tud kerekedni.

.Zsu 2021.01.21. 14:05:54

@.Doktor.Szöszi.: azt én kinézem belőlük h másodszorra is ugyanazon a béna poénon röhögnek.

MsIreneAdler 2021.01.21. 14:06:11

@Laura Ingalls: vaagy Merci tenyere lesz a szuszpenzor ezek után :D

MsIreneAdler 2021.01.21. 14:07:12

@.Zsu: jaaaj köszönöm, de tényleg. Már el is felejtettem. Talán mert rajtad kívül senki sem gratulált nekem :(... Sírok is egy sort :)

Krétagarbó 2021.01.21. 14:07:45

@K_Attila: szerintem csak azért mondja el minden nap, hogy nehogy elfelejtse:D

Spitzbaue® 2021.01.21. 14:09:16

Laula, te jól ílsz, na! Köszi!

Krétagarbó 2021.01.21. 14:09:18

@ilona12: jujj tényleg.

Na Ancsa, szerintem taka van:)

Cérnahuszár a naív 2021.01.21. 14:11:16

@SelyemSonkaPini: ha még poharakba...de kiveszik a műanyag zacsiból a répát, gondosan elhelyezik egy műanyag dobozban. A csirkemell szintén.
hát jó.

Spitzbaue® 2021.01.21. 14:13:10

@Kábel Barát: A tegnapelőttiben nagyon jó rész volt, amikor a parasztok próbáltak nem káromkodni, és mikor kicsúszott 1-1 bazmeg, akkor az öröm és káröröm közös élményén lehetett isztozni velük. Jól is volt megvágva, én röhögtem. Recskán meg sosem.

.Zsu 2021.01.21. 14:13:13

@Krétagarbó: :DDDDDD jó, ez nyert nálam.

sztropNat 2021.01.21. 14:21:35

@K_Attila: Ebben az a legviccesebb, mikor Virágéhoz képest meg úgy említi, mintha ez mekkora kor lenne. A 18 éves az kislány, az a 4 év előny meg rengeteg behozhatatlan élettapasztalatot takar.

K_Attila 2021.01.21. 14:26:14

@sztropNat: Igen, ezzel a Virág fölötti magas státuszát is szokta jelezni. De továbbra sem értem azt, hogy a leereszkedő kislányozás melletti felnőtt funkciókra miért használja.

Fu Szekh Li 2021.01.21. 14:27:13

Jó volt a poszt, kösz Laura.

Szeretném mindenkinek megmutatni ezt a kommentet:
hogyvolt.blog.hu/2015/01/20/valo_vilag_7x65_a_pattanasig_feszult_zsakok_ejszakaja/full_commentlist/1#c25817293

Egy ártatlan hozzászólás volt, az első. Most meg itt táncoltunk a szobában kiingattakkal :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.21. 14:30:00

@K_Attila: de mi van ha Dani szerint nem használja felnőtt dolgokra..

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.21. 14:32:13

@Brigante: De hát most is azt teszed és mi is. Kibeszélünk másokat a háta mögött és nincs lelkifurkánk miatta.
Az tényleg nem szép a szerkesztőktől, hogy csak ezt vágják be, mert a lakókat ismerve mindenkit kibeszélnek, aki éppen nincs jelen.

Spitzbaue® 2021.01.21. 14:32:31

@Krétagarbó: Az illemtanár néni egyáltalán nem illedelmes, nem tudja, hogyan illik viselkedni, illetlen, illetéktelen, illékony.

Gia 2021.01.21. 14:35:24

@Niemandhäuser: mit is toltak még túl?Talán a javuló tendenciát?Valami ilyesmi 3x is volt.

Spitzbaue® 2021.01.21. 14:37:27

@Fu Szekh Li: A régi szép idők, amikor még Spitzbauer voltam... ;-D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.21. 14:40:13

@Krétagarbó: Na igen, kb. ennyit bír megjegyezni. Se az általa írt rapszöveget, se a csaja helyes bemenetét, semmit.

Krétagarbó 2021.01.21. 14:42:38

@Fu Szekh Li: This is the beginning of....:)
Ez már a találkozó után volt? Nem emlékszem, hogy melyik VV után taliztunk anno.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.21. 14:42:56

@SelyemSonkaPini: Max. EKG. Ez kb. annyira öko mint amikor a vegánok környezettudatosságról papolnak, de avokádót, kókuszolajat, meg más egzotikus dolgokat esznek teleszájjal, elfeledve, hogy miattuk esőerdők hektárjait írtották ki, beleértve az ott élő állatokat.

.Zsu 2021.01.21. 14:46:52

@Fu Szekh Li: erre már múltkor is rá akartam kérdezni, h ez nektek h smint volt :)))
elmeséled? ezután kezdtetek egymásnak kommentek alapján szimpi lenne? vagy előtte a találkozón kezdődött a vonzalom?
kérlek csepegtess a romantikus lelkemnek vmi jót is, ha már ilyen nyűgös napom van.

Spitzbaue® 2021.01.21. 14:59:42

@Gia: Annyira nem néztem, de hogy minden van itt, csak tendencia nincs, az biztos.

Egyébként már csak kettőt kell aludnunk és itt a kivi. Szerintem tök (itt nem illetlen, mert a tökéletesen rövidítése) mindegy, hogy Grincs vagy Vivi lesz az, a phárbhajra ők ketten mennek. Talán azért volna jobb Grincset kiválasztani, mert Vivike még a végén elfelejtené, hogy kit is kell vinni, oszt nézegethetünk.
Azt is megnézném, hogy Grincs, hogyan viselkedne a ződdel a kezén. Menne a smúzolás rendesen. Az is érdekes lesz, hogy Marci odaáll-e mőgé annak ellenére, hogy Grincs kidegelte és direkt ki akarta záratni. A Daniella házaspár mögé áll, az biztos, viszont addig még hetet kell aludni.

Krétagarbó 2021.01.21. 15:00:36

@Fu Szekh Li: egyébként köszi a megosztást, kicsit beleolvasgattam az akkori kommentekbe, jó volt nosztalgiázni:)

MsIreneAdler 2021.01.21. 15:01:34

@Fu Szekh Li: mindig így kezdődik. Egy kommenttel, egy üzivel. Mindig. :D

Krétagarbó 2021.01.21. 15:03:48

@Gézamalac: jó de nem a barátaink. Vagy neked azok?

sztropNat 2021.01.21. 15:06:09

@Gézamalac: "Az tényleg nem szép a szerkesztőktől, hogy csak ezt vágják be, mert a lakókat ismerve mindenkit kibeszélnek, aki éppen nincs jelen."

Szerintem amúgy tényleg nagyobb százalékban fordulhat elő, hogy "Vivin lehet röhögni", ahogy a "ki nem érdemli meg a fődíjat?" beszélgetőkörben is - az ügyeletes hogyvolt író is kiemelte - mindenki megúszósan őt jelölte meg. Na meg a "kit cserélnél le a kutyára.." és egyéb játékokban az oldalborda Virág is hajtogatja, hogy Vivinek aztán nincs önálló véleménye.
Nekem az az érzésem, hogy mivel Bálint is ennyire nyíltan őt szereti piszkálni, ezért a töltelék is úgy érzi, hogy azzal nem lő mellé, ha Vivin élcelődik egy kicsit a háta mögött.

Krétagarbó 2021.01.21. 15:08:27

Bocs @Ármándójózsi: a flood miatt. Dolgozom és így egyszerűbb most nekem:DD
De szégyellem magam érte, majd felveszek pár decathlanos súlyt a kezemre-lábamra.

Fu Szekh Li 2021.01.21. 15:10:04

@Krétagarbó: Nem, az márciusban volt. Katánál még képet is találsz a FB-n.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.21. 15:10:44

@Krétagarbó: Miért, ők egymás barátai? Én azt hittem, hogy ellenfelek egy nyereményért. Legjobb esetben is csak szövetségesek egy ideig, amíg az egyéni érdekek ezt engedik.
Tudom, hogy sokszor úgy beszélünk róluk, mintha az ismerőseink lennének, de azért ne emeljük az ő "barátságukat" oda, mintha a vietnámi háborúban egymás mellett vívnának élet-halál harcot és utána örökre egymás vérszövetségesei, lekötelezettjei lennének.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.21. 15:20:14

@sztropNat: Igen, a csordaösztön. Nem véletlenül csúszott meg Vivi. Mondhatja bárki, hogy ő nem ért semmihez, meg nincs két értelmes mondata, de én mégis azt látom, hogy amikor (mindegy, hogy csak szerkesztői utasításra) a kiskutyákhoz beszélt, akkor eléggé összeszedett, kerek mondatokat hozott össze. A kutyák nem szakították félbe, nem néztek rá gúnyosan és nem szóltak közbe, ezért a gátlásai kicsit oldódtak.

Csakazertis2018 2021.01.21. 15:20:31

@Gia: köszi az infokat ! Úgy látszik nem vagyok erős bulvárban. :) köszi a többieknek is, hogy írtátok mikor lesz vége..
ahogy itt olvasom a kommenteket, egyre biztosabb vagyok Moh győzelmében. Egyébként ő még el sem verné a pénzt szerintem. Az amit Mercike művel vele , nekem ugyanolyan durva, mint Renátó.. szegény srác, néha már sajnálom. Robiban pedig van potenciál egy későbbi műsorvezetésre is akár, imádom, amikor elkerekedett szemekkel néz. :)

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 15:25:41

@Gézamalac: Arra lennék Kivi hogy dug a Vivi pini !
Ott is lassított felvétel van ?
Meg ilyen beszólások: Mééééééééééééggg (15 sec) , méééééééééég (15sec)
Nee ... hagyd... abba! (45sec) stb.

Gia Gianea 2021.01.21. 15:26:14

Vajon mikor lesz már kész a Jöttem,láttam,tapló voltam műsor Rencsóval?Megnézném..

Krétagarbó 2021.01.21. 15:30:02

@Gézamalac: hát a mindennapi értelemben nem is, de a villalét eléggé összesűríti a teret és az időt. Az érzelmek is máshogy alakulnak, sokkal intenzívebb(nek érzik), amíg bent vannak. Nem véletlen, hogy Frú azóta sír -rí a rabszolgahajcsárja után.

Csakazertis2018 2021.01.21. 15:30:23

@SelyemSonkaPini: neeeee.. vizuális típus vagyok :) egyébként a lányok közül nekem ő lenne benn a barátnőm, úgyhogy ne bántsuk. :)

Spitzbaue® 2021.01.21. 15:38:28

@Csakazertis2018: Lóbelt tényleg Chippendale: de inkább csak Chip.
Az Retek hőskorában volt vasárnap délutánonként ilyen dizni rajzfilmdömping: Gumimacik, Kacsamesék, stb. és abban volt Chip and Dale, két mókus tesó (tezsvír). Na, Lóbelt pont úgy néz ki mint Chip. (Dale-nek szünet volt a fogai között)
www.jing.fm/clipimg/full/25-251472_nut-clipart-chip-dale-chip-and-dale-kh2.png

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 15:40:01

@Csakazertis2018: Igazából nekem külsőre és testileg is bejön Vivi ! ÉN kérek elnézést !
A legjobb nő pedig kétségtelenül Fru, csak a szájszervét kellene kicserélni, dehát senki sem tökéletes !
Csak hát mind olyanok mint az orosz bicikli : ereszt a belsőjük vagy ha nem akkor meg van tekerve !

sztropNat 2021.01.21. 15:45:39

@Krétagarbó: Engem ez őszintén ledöbbent, ahogy Fru gyászol.. mármint tényleg olyan mint, aki kivételesen nem magát siratja, mert egyedül maradt a szupercsapatból, hanem valóban hiányolja a terrort és hogy néha a szájába köpjenek.
Kíváncsi vagyok fog-e oldódni, vagy ő a kieséséig Renátó özvegyeként fog szerepelni.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.21. 15:47:35

@SelyemSonkaPini: Lehet, hogy meglepődnél. Szerintem túlfűtött, de csakis sötét szobában, ahol nem kell szégyellnie magát

bel ami 2021.01.21. 15:54:01

Ha Vivi kiválasztott lesz
kit vinne magával?
Akárki lenne az ellen,
Vi-t várnám lilával.

hereverő heverő 2021.01.21. 15:54:03

@Gézamalac: Majd tesz a babapinire is műszempillát és akkor már világosban sem fogja szégyellni.

hereverő heverő 2021.01.21. 15:54:45

@bel ami: óóó ez nagyon szép :) Ráadásul igaz is.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.21. 15:54:51

@Krétagarbó: jó, az igaz, hogy besűrűsödik az idő és véges a tér, ezért azt hiszik, hogy éreznek valamit. Nem tudják magukat elfoglalni külső ingerek híján, de Vivinek pl. elég kiterjedt baráti kör köszönt be. Nem is vette jó néven, amikor a fiúk oltogatták, csak nem spontán és nem bírt nekik visszavágni. Azt ő is látja, hogy ez nem barátság, legfeljebb a Robival való kapcsolata hasonlít néha kicsit ehhez.
A fekete özvegy meg folyamatosan kontrollálja magát és szerintem már régen a kameráknak játszik.

Krétagarbó 2021.01.21. 15:56:07

@Gézamalac: szerintem meg még nagyon tapasztalan (és a többi is), hiába is gondolják ezt most másként. Ha Vivi talál majd egy hozzáértőt/hozzá értőt, még akármekkora sexmachine is válhat belőle. Remélem egyébként, hogy tényleg megtalálja azt, aki kicsit felpumpálja az önbizalmát, mert rossz nézni, hogy mennyire nem szereti és értékeli most magát és ezt a többiek milyen ócska módon támadási felületként használják (sokszor szerintem nem is tudatosan, de hát az ember már csak ilyen, a legkisebb ellenállás felé megy).

K_Attila 2021.01.21. 15:56:45

@bel ami: Ha a tévében van Győzike,
A nézők nézni győzik-e?

Post Modern Prometheus 2021.01.21. 15:56:48

Köszi a posztot :)

Én évadról-évadra egyre jobban bírom Anikót, lehet ez már a Stockholm-szindroma :D PP-t nagy nem kedveltem az elején, mikor elkezdte, de most már őt is megszerettem.

@Niemandhäuser: Ne, eddig én azt hittem, hogy Chip & Dale között az a különbség, hogy az egyik Magnumnak, a más Indynek van öltözve, most már nem tudom nem látni ezt is :D

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/ozyp3xep1
TOP 3:
- Bálint: 36.61% [41] és Robi: 36.61% [41]
- Vivi: 14.29% [16]
- Merci: 7.14% [8]
Na ilyen se volt még...

hereverő heverő 2021.01.21. 15:58:23

@Gézamalac: Nem hiszem, hogy Higiénikának lett volna egyetlen olyan pillanata amikor nem a kamerának játszott. A szemfedő is azért volt rajta állandóan mikor Rencsula becsempészte a gyíkot.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.21. 15:58:41

@hereverő heverő: :DDDD
A mai világban bárminemű szőr a pini környékén? A bentiek szerint nagyon fújjjj!
Bár, ha tud vele pislogni, akkor még kerülhet nyerő helyzetbe

hereverő heverő 2021.01.21. 15:59:44

@K_Attila:
a szegedi őzike
szerntetek őzik-e?

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.21. 16:00:23

@hereverő heverő: EKG. Nagyon számító és tudatos, csak az ítélőképessége pocsék

hereverő heverő 2021.01.21. 16:02:57

@Gézamalac: Én nem szeretnék egy olyan nőt, aki még onnan is árgus szemekkel figyeli minden mozdulatomat :)
Szőr témában nem vagyok kompetens, nekem van egy preferenciám, de hogy mi a divat azt nem tudom.

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 16:03:35

Pinának Oltnak egy a hangja ! Vagy Dunának ? Mindegy is !

Győzikét nem érzékenyítő tréningre kellene küldeni, hanem a büdös picsába !

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.21. 16:04:20

@Niemandhäuser: És tényleg Chip! :DDD Én az Alvin és a mókusokra asszociáltam, de az ő nevüket nem tudom fejből

Post Modern Prometheus 2021.01.21. 16:06:01

@Krétagarbó: rejtély vajon miért... :D eddig is mondjuk max 2-3 szavazatot kaptak csak

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 16:06:07

@hereverő heverő: Nekem még azt tanították az iskolában gyermekkoromban, hogy akkor jó
ha "szőrös a pina és lucskos" !

Gondolom ez a pedofília burkolt elvetését is jelentette...

K_Attila 2021.01.21. 16:07:35

@hereverő heverő:
Megint látszott Ancsa
Szkinhedes bakancsa.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.21. 16:08:46

@Krétagarbó: EKG. Remélem, hogy talál egy terapeutát, aki kicsit átforgatja a gondolkodásmódját. Túl fiatal még ahhoz, hogy az egész életét háttérben, mások által elnyomottan élje le az önbizalomhiánya miatt. Ha elégedett lesz önmagával, vagy legalább is elfogadó, akkor talán párt is találhat magának.

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 16:09:34

@K_Attila: Én úgy tudom Ancsa is svéd származású, nem ?

.Zsu 2021.01.21. 16:10:32

@Gézamalac: @hereverő heverő: egyetértek, de ha ő ezt Mind játssza amit csinál, akkor azt hiszem elkezdek félni tőle. nem tudom az olyan pszichopata lenne. és ahogy ő eddig viselkedett ebből kizárnám.
sztm tényleg elhiszi, hogy érez valamit, és tényleg kivan amiért nincs ott a köpködős.
ahogy ezt csinálja az már kameránakmutogatás, és nézőknek sajnáltatja magát.

.Zsu 2021.01.21. 16:12:00

@bel ami: @K_Attila: @hereverő heverő: ezeket imádom :DD
itt nevetgélek a kommentjeiteken, hát hiába, könnyű nekem örömet szerezni :))

Krétagarbó 2021.01.21. 16:12:58

@SelyemSonkaPini: Jajj Pini, hangosan röhögök:DD

Csak senki nem hiszi el az irodában, hogy a szerződések ilyen viccesek:)

hereverő heverő 2021.01.21. 16:13:00

@.Zsu: egy szóval: affektál. Nekem meg ökölbe szorul a talpam tőle.

Ezt meg csak úgy, mert jó. Már volt sokszor, hiszen alapmű
www.youtube.com/watch?v=BBtLMLQfiRo

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.21. 16:13:11

@hereverő heverő: Nem kell aggódni. Szerintem ELNÉZŐ lenne.
Én sem mondom el, szerintem mi guszta azon a tájékon, de költői kérdésem, hogy ha a teljesen csupasz valaki szerint az egyedüli elfogadott, az ugye szakállat, bajuszt sem visel?

K_Attila 2021.01.21. 16:14:28

@SelyemSonkaPini:
Ki szól hozzám, nini?
Selyemsonkapini!

Krétagarbó 2021.01.21. 16:14:51

@Gézamalac: én nem küldeném egyből terapeutához. Szinte kamasz még, egy jó barát vagy faszi ezt még helyrerakja. De aztán lehet, hogy tévedek, mit értek én a lovakhoz.

Fu Szekh Li 2021.01.21. 16:15:32

@.Zsu: (bocs, sétáltunk egyet)
Szerintem az első hónap elég jól lekövethető a blogban. Február végén kezdtünk el levelezni,, azután messenger, telefon, és májusban találkoztunk először. Ehhez mondjuk az is kellett, hogy akkor én még fehérvári voltam, ő meg akkor is, most is kolozsvári.

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 16:16:38

@K_Attila:
Üdvözöllek K_ati,
Az én nevem K.Kati! :D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.21. 16:16:46

@SelyemSonkaPini: Az iskolában mi? Csak nem a Pinanistákhoz jártál?

Fu Szekh Li 2021.01.21. 16:18:25

@Krétagarbó: Nekem az a közös döntőnézés még mindig jó emlék :)

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 16:19:01

@Krétagarbó: Nem tudom melyik "szerződésemre" reagáltál így, de köszönöm ha vidám percet okozhattam :)

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 16:22:23

@Gézamalac: Drága Tesvírem, hát mit gondolsz káromkodni hol tanultam ?
Hát az oviban !
És sexuális alapműveltséget hol kaptam ? Hát általános alsóban !
TE NEM ? :D

Krétagarbó 2021.01.21. 16:22:58

@Fu Szekh Li: megtaláltam a brokkoli fejet:) Március 3. volt.

Gia 2021.01.21. 16:26:29

Moh azt a büntetést kapta,hogy el kell hagynia az illemtan órát.... Naaagy bünti.. (Nem.)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.21. 16:27:00

@Gia: és háromszor korbe kell futnia az arénát

Fu Szekh Li 2021.01.21. 16:27:11

@repuloezustmokus: Ugye? :) Te akár még emlékezhetnél is rá.

Gia 2021.01.21. 16:27:34

@repuloezustmokus: Cakumpakedli elégedetlen magával,de ezért csak magát hibáztathatja Mercike..

mézescsók 2021.01.21. 16:27:55

@Fu Szekh Li: Kösz a linket! Magamtól sosem jutott volna eszembe visszakeresni a régi dolgokat.
Kicsit elméláztam azon a szérián. Izgalmasabb karakterek voltak benne a jelenlegieknél.
Szóval még egyszer kösz.

Más:
A poszt nem tetszett. Nem kell szeretni a villalakókat, de a - szerintem - gyűlölködő hangnemre sem szolgáltak rá. Ez csak egy műsor. "Minden, amit hallunk, vélemény. Minden, amit látunk, nézőpont. Nem a valóság." (Marcus Aurelius, de nem garantálom, hogy szószerint idéztem.)

Fu Szekh Li 2021.01.21. 16:30:42

@Krétagarbó: Tök érdekes volt olvasni, ahogy bejelentkeztünk onnan ide a blogra :)

Gia 2021.01.21. 16:32:23

@Fu Szekh Li: Én meg nem találtam magamtól egy hozzászólást sem,pedig már akkoriban is aktív voltam. :-(

Gia 2021.01.21. 16:34:44

Láttam,egy vidit Mohról,amelyben az exét emlegeti Bálintnak.Sokat gondol rá,álmodik vele és talán az első útja is hozzá vezet majd.Én úgy tudom már bepasizott a csaj..Igy nem csak Merszike koppan,hanem Moha is.

hereverő heverő 2021.01.21. 16:36:27

@mézescsók: Bár ez a te véleményed, és én tiszteletben tartom, de engedd meg nekem hogy ellentmondjak. Én semmi gyűlölködő hangnemet nem tudtam felfedezni benne, maximum enyhe feddést amit viszont jogosnak tartok. Mi itt az öfik karikatúrába fordított képét kapjuk, és mint ilyen a karikatúrának igenis sarkítania kell azokat a pontokat amiket ki szeretne pellengérezni. A feddésre pedig alaposan rászolgált mindegyik benn szaladgáló kis fehér egerünk.

Magentax 2021.01.21. 16:36:59

Lehet, hogy már volt - mit gondoltok, mi lesz Moh büntetése?
Miot szóltok egy kék kendőhöz?

Magentax 2021.01.21. 16:38:08

@Magentax: vagy elkobozzák a lilát?

hereverő heverő 2021.01.21. 16:38:18

@Gia: hajaj, én egyszer néztem bele az elmúlt évadok hogyvoltjaiba, és egyből egy versike jött szembe velem valami hereverőtől, amit így utólag is szégyellek. Valamelyik idei kommentszekcióba linkeltem is :) Szóval nem kell keresni a saját beszólásokat

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 16:40:29

@Magentax: El kell tűrnie , hogy Mercike megerőszakolja, ez lesz a büntije.

.Zsu 2021.01.21. 16:42:36

@Fu Szekh Li: köszii :))) gondolom sosem gondoltátok volna h a ValóVilág által találjátok meg a párotokat :D
majd ha lesz egyszer pár üres órám jól lenyomozom a románcotokat, aztán írok belőle egy forgatókönyvet, és jó pénzért eladom a Netflixnek. :))

Gia 2021.01.21. 16:42:40

@Magentax: Fentebb írtam a büntit.

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 16:42:43

@hereverő heverő: Belém kötöttél te gyász ? Hát hol a tisztelet?
Tiszteljél meg geci! És ne írjál amikor én írok ! Ne nézzé, ne nézzé !
Vigyél ki a picsába aztán ott tisztelenkedjél !

kozi001 2021.01.21. 16:43:11

Bálint, hogy ki van akadva Vivire.
Arra emlékeztet amikor VV8 Zsolti akadt ki VV8 Vivienre az akrobatikus feladatnál.

hereverő heverő 2021.01.21. 16:43:49

@SelyemSonkaPini: Pardon, csicskageci, ha kérhetném! :D

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 16:44:26

@SelyemSonkaPini: Picsába, visszaolvastam és MAGAMRA reagáltam véletlenül :D :D
De barom vagyok :D :D

hereverő heverő 2021.01.21. 16:44:39

@SelyemSonkaPini: ezt te írtad elsőre is. Nem tudom mit iszol, de kérek belőle

Fu Szekh Li 2021.01.21. 16:45:52

@.Zsu: Hát...
nem.
A jogdíjat meg várjuk :)

hereverő heverő 2021.01.21. 16:47:34

És én lassan becsicskulok elsimulok én tulok, kikapcsulok
holnap veletek ugyanitt
vagy másutt
sziasztok, szép estét - vigyázzatok, lehet hogy ma még jövök!
pápá

Fu Szekh Li 2021.01.21. 16:47:50

@hereverő heverő: nem iszik, szív. De ha jó anyag, én is kérek :D

Magentax 2021.01.21. 16:50:00

@Gia: E lkell hagynia az illemtanórát?
Ez bünti? Ennek csak örül :D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.21. 16:55:12

@SelyemSonkaPini: Tesó! Tisztejjé' mán meg azzal, hogy nem feltételezel rollam ijent! Már a zanyatejjel szíttam magamba a szép szavakat és magvas gondolatokat.

Krétagarbó 2021.01.21. 16:56:11

@Fu Szekh Li: na ezt este visszaolvasom:))) köszi

Gia 2021.01.21. 16:56:14

@Fu Szekh Li: Köszi,beleolvastam.Azért az a Robin egy jó nagy tuja volt..

Gia 2021.01.21. 16:57:11

@Magentax: Nem nagy bünti,de olyan megalázottan indult a szoba felé Moha.

Krétagarbó 2021.01.21. 16:58:00

@SelyemSonkaPini: most már egyedül vagyok az irodában, úgyhogy téLLeg hangosan röhögök:DDDDD

Krétagarbó 2021.01.21. 16:58:30

@Gia: egy szép tuja volt azért.

Gia 2021.01.21. 17:01:31

@Krétagarbó: csúnya nem volt az biztos.

kozi001 2021.01.21. 17:06:44

Ha Anikó egy felest tol műsor előtt, akkor bejelentkezéskor az illemtanár 3 felessel indít Dani és Moh előtt! :P

kozi001 2021.01.21. 17:17:17

VV Moh: "Egyáltalán nem szeretnék ezen változtatni megmondom őszintén!"

Már az ük-ük-ük nagyapám is káromkodott honfoglaláskor!
Jó nekem így tirpákon!

"Minden társaságba előfordul!"
Nem csak nálad suttyókám!

mézescsók 2021.01.21. 17:21:32

@hereverő heverő: Átgondoltam. A gyűlölködő kifejezés talán tényleg erős kicsit, az enyhe feddés pedig enyhe. A villalakók többségét kiosztotta elég rendesen, van akit jobban, van akit kevésbé. Elfogultságot, néhányukkal szemben - kivéve a butuska, ügyetlenke Vivit, akinek éppen csak a fejecskéjét nem simizte meg - kifejezett rosszindulatot éreztem az írásban. Ennyire nem alja népség.
Ez is csak egy vélemény és egy nézőpont. Ebből következően több szót nem is érdemel.

Ármándójózsi 2021.01.21. 17:26:50

A búbánatos faszom tisztelje meg , aki baszik nem megtisztelni a másikat, hogy szopjon lovat minden reggel!!!

UTOLSÓÓÓ!!!

Hogy verjem bele már ebbe is!

Ármándójózsi 2021.01.21. 17:28:53

@Fu Szekh Li: Azta, de régen láttam és hogy megöregedett az öreg. :O

Gia 2021.01.21. 17:34:37

@repuloezustmokus: Bence Lukács,Fót.Olyam Mohaszerű.Úgy látszik ilyen a zsánere a hölgynek.

Fu Szekh Li 2021.01.21. 17:35:12

@Gia: Nem nagyon maradt más vállalható karakter a végére.

Ármándójózsi 2021.01.21. 17:35:48

@Fu Szekh Li: Nem rossz értelemben mondtam, csak régen nem láttam, érted?
Most utálol??? :'(

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.21. 17:43:19

@hereverő heverő: @K_Attila:
Győzike vagy Gőzeke, mindegy.
Mondja Gézuka

Ármándójózsi 2021.01.21. 17:51:42

@Fu Szekh Li: Nem tudom... Ezt csak Te tudhatod...
Viszont visszamentem az időben...arra pontra, amit megjelöltél...és... mit mondjak, az igazat nem merem, úgyis elég gáz vagyok már itt...

Fu Szekh Li 2021.01.21. 17:54:18

@Ármándójózsi: Nem is tudtam, hogy időutazó vagy :D Mesélj!

Ármándójózsi 2021.01.21. 17:58:57

@Fu Szekh Li: Nagyon meghatódtam...nagyon...
(Na, most jobb?)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.21. 18:06:55

Én is visszamentem, egyből meg is láttam a majomfejem, ahogy tömtem bele a banántot.
Aszittem Fu-szek-Lee régebben kezdtél itt.

.Zsu 2021.01.21. 18:14:22

@Fu Szekh Li: persze alap, meg majd egyeztetünk melyik színész és színésznő játsszon el titeket.

Fu Szekh Li 2021.01.21. 18:19:11

@Majom1Parádé: A nick elég régi, de a hogyvolton csak a VV7-nél kezdtem kommentelni. 2014 szilveszterén meguntam Conchobart :)

nincsvelemenyem 2021.01.21. 18:21:00

@Fu Szekh Li: Itten romizol, meg filmről álmodozol, de szép is együtt. Séta közben kaptam az első pofont ma, de megérdemeltem, néztem. Többé nem fogok. Bejöhetek már a szobába? Kissé hideg lett kint

Fu Szekh Li 2021.01.21. 18:22:47

@Ármándójózsi: Megírtam a közvetlen címem. Mire a blog.hu-ról megérkezik az üzenet...

Ármándójózsi 2021.01.21. 18:50:25

@hereverő heverő: Inkább ne kisérletezzetek... :(

Csak a mihez tartás végett, akiről már (régen) lemaradtam...

Alicia Keys

hereverő heverő 2021.01.21. 18:52:29

@Ármándójózsi: én azért rágugliznék Dannira a helyedben :)

Ármándójózsi 2021.01.21. 18:57:24

@hereverő heverő: Megtettem. Nem kellett volna... :(

@repuloezustmokus: Akár. Mjúzikel.

@Fu Szekh Li: Igen, ő bejövős. :)

hereverő heverő 2021.01.21. 19:02:43

@Ármándójózsi: Ok, elfogadom. Nekem amúgy a fiatal Patsy Kensit.

Ármándójózsi 2021.01.21. 19:03:06

Megint megnéztem az utolsó mohikánt...megint, mindig, újra és újra libabőőőőr...
Baj van velem??? :S

hereverő heverő 2021.01.21. 19:05:28

@Ármándójózsi: Nem, dehogy van. Én a Koyaanisqatsi-val vagyok ugyanígy.

.Zsu 2021.01.21. 19:05:37

@Ármándójózsi: te azt minden héten megnézed?

Pink Martini 2021.01.21. 19:05:53

Sziasztok!
Alkalomadtán örömmel csatlakoznék ezen színes kommentelő társasághoz, félszeg óvodás üzemmódban... :)
Beengedtek?

.Zsu 2021.01.21. 19:07:37

@repuloezustmokus: mármint @Fu Szekh Li: csaját/pártját/kedvesét/tubicáját a GalGadot alakítsa?

Ármándójózsi 2021.01.21. 19:07:46

@hereverő heverő: Jöjjünk közelebb...
Péter Szabó Szilvia...
Annó tűzbe mentem volna érte!!! És ez nem vicc!!!

.Zsu 2021.01.21. 19:09:32

@Pink Martini: szijaaa! gyeree és írj sokat! :))

engem így fogadott @Ármándójózsi: amikor először írtam és azóta lelkes kommentelő vagyok.
szal welkám

Ármándójózsi 2021.01.21. 19:10:01

@Pink Martini: Nem csak úgy, hanem durván nagylányos OFF-olósba is be! :D
Te lány vagy amúgy? Mert ezt jobb az eleján tisztázni. :DDD

hereverő heverő 2021.01.21. 19:11:07

@.Zsu: na Zsu, neked harangoztak. Kereshetsz új férjet

Ármándójózsi 2021.01.21. 19:12:22

@.Zsu: Azért nem. Csak mostanában amióta szó volt róla, kétszer.
(Nem valószínű, hogy ezt bárki is megérti, de ja...)

Ármándójózsi 2021.01.21. 19:13:47

@hereverő heverő: Vadakat terelő juhász. :)
De minden akadályra rámegyek, ha muszáj!!! :D

.Zsu 2021.01.21. 19:14:56

@hereverő heverő: jaj igen, ezt csinálja tudod a latin vér, nem bír magával. na nem védem. el is távolodtunk, max éjszakánként engedek neki egy kis simit
az a baj h azt hittem h majd én megváltoztatom.
:((((

nincsvelemenyem 2021.01.21. 19:15:18

@Ármándójózsi: Mai világban ilyen kérdést feltenni??? Na de uram :) Lányok amúgy csak az oviban vannak

.Zsu 2021.01.21. 19:15:55

@Fu Szekh Li: :D ja igen, nem hallottad még? ez a legújabb szöveg.

hereverő heverő 2021.01.21. 19:16:33

@Fu Szekh Li: :DDDD Igazi csajozos duma: Leszel az ifjúsági ügyekért felelős államtitkárom bébi?

.Zsu 2021.01.21. 19:17:13

@Ármándójózsi: jaja, emlékszem, én még nem láttam bevallom töredelmesen, de listámon van.

hereverő heverő 2021.01.21. 19:17:52

@.Zsu: azaz éjjel néha megsimogathatja a kutyát?

Fu Szekh Li 2021.01.21. 19:19:49

@hereverő heverő: Akkor már inkább az igazságügyminiszterem :)

SirLemming 2021.01.21. 19:20:15

@Ármándójózsi: ezt az állatos kifejezést is kb csak magamtól láttam eddig.

De ha már illemtan meg mifene, 2 cemeteszsák a .Zsudra, hogy megtanuld a szavaknak van (Z)súlya.

Pink Martini 2021.01.21. 19:20:22

@hereverő heverő: @.Zsu: @Ármándójózsi: Köszönöm mindenkinek! :)
Igen, nőnemű vagyok.
Nagylányos offolás csak miután felengedtem ;)

Ármándójózsi 2021.01.21. 19:21:18

@nincsvelemenyem: Mit mondhattam volna? Te már nő vagy? Vagy: Asszonynak tetszik lenni? :DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.01.21. 19:22:06

@Ármándójózsi: a múltkor az egyik adón Star Wars hétvége volt, minden nap néztem az aznapi részeket és az ismétléseket is...szóval ja...

.Zsu 2021.01.21. 19:22:06

@Ármándójózsi: kezdjük ott h Semmit!
ezt minden este el kell játszanunk?

hereverő heverő 2021.01.21. 19:22:37

@Pink Martini: De el kell énekelned nekünk az Una notte de Napoli-t. Lehetőleg hajnal egykor amikor Ármándó már készül lefeküdni

Ármándójózsi 2021.01.21. 19:25:48

@.Zsu: De ugye azt tudod, hogy szeretlek??? :S
És ha látnám itt, hogy ez legalább egy kicsit is kölcsönös, biztosan bírnék a latin véremmel...

Hogy mondjam el, hogy vágyom, rád,
Hogy szeretem a bõröd illatát,
Ha bennem élsz a szívem is ég,
Hadd legyek újra meg újra a tiéd!

<3 <3 <3

nincsvelemenyem 2021.01.21. 19:26:45

@Ármándójózsi: Maradjunk annyiban, hogy nem vagyok ovis :)

Ármándójózsi 2021.01.21. 19:28:58

@nincsvelemenyem: Te vagy @Pink Martini: is??? :O
Mert én tőle kérdeztem. Ő pedig ovis, le is írta!!! :D

Fu Szekh Li 2021.01.21. 19:33:20

@nincsvelemenyem: Lehet, hogy ő már eldöntötte, hogy mi a neme abból az 58 lehetőségből.

Ármándójózsi 2021.01.21. 19:34:19

@hereverő heverő: Azé, linkelni nem mertem. :DDD :DDD :DDD

Pink Martini 2021.01.21. 19:40:03

@hereverő heverő: legyen inkább a Sympathique. Vagy a Brazil. Ha már Nápoly, akkor a Santa Luciával kedveskednék az elalvóknak

SirLemming 2021.01.21. 19:43:11

@Pink Martini: Jó estét, jó csatlakozást.
Szórakozásod legyen felhőtlen, de kommented ne legyen felelőtlen.

Üdv.:
Az itteni állatkert egy tagja.

Krétagarbó 2021.01.21. 19:43:23

@Fu Szekh Li: hú, elolvastam a kommenteket. Vki Dennisre azt írta, hogy rövid időn belül a Tisza mélyén vagy pár tonna aljzatbeton alatt végzi...és aztán tudjuk mi történt, nem pont vele...:(

Krétagarbó 2021.01.21. 19:47:46

@Pink Martini: hopp becsuktuk az ajtót. Már bent vagy:)

Fu Szekh Li 2021.01.21. 19:53:07

@Ármándójózsi: Annyi nem van mostanság...
(és milyen kevés igen)

Ármándójózsi 2021.01.21. 19:55:28

@Fu Szekh Li: Nem tudom, hogy látod-e, de az újabb, immár ki tudja hányadik szerelmi vallomásomra sem reagál a szívem hölgye... :( Így legyen az ember hűséges...
De, ja... Csak a nemek.

etikette 2021.01.21. 19:56:06

Kerlek valaki mondja azt, hogy ezek rajatszanak. Ennyire nem lehetnek butak a mai 20-on evesek. A csapbol is angol szavak folynak zene tv sorozatok reklam mindenhol ott van az angol. Baszki a katica csoport ovodasai tobbet tudnak angolul mint ezek a szerencsetlenek. Komolyan az allatokat es a szineket sem ismerik? Na neeee...sirok...tenyleg ez a generacio ennyire kreten vagy hogy sikerult ezt a par primitiv semmirekellot kivalasztani? Es nem, az sem segit hogy Balint valamennyire tud. Szerintem ennek kene az alapnak lennie...

.Zsu 2021.01.21. 19:57:35

@Ármándójózsi: .
jólvan a szeretet az megvan persze, na de a tisztelet? különben sem tudtam rendesen kibontakozni érzelemkimutatás terén, mert nem bírsz magaddal.
nincs más megoldás, énsem leszek ezentúl ilyen szűklátókörű.

azért persze mindig tudod milyen fain dalszövegekkel lehet kiengesztelni

Fu Szekh Li 2021.01.21. 20:11:17

@Ármándójózsi: Mondjuk én nem erre az 58 nemre gondoltam :D
De a párom azt üzeni, hogy menj át egy kicsit Mohba!

ppupu #TEAMPINI 2021.01.21. 20:16:03

Jó estét Tezstvírek!

Mostanában mikor olvasom az öfit, mindig eszembe jut, hogy le a kalappal az öfi írók előtt. Értelmes anyagot írni a vella életéből mostanság nem volt egyszerű. Bár mióta elindult ez a hét azért alakul a dolog. Az előzetesben ahogy Dani vakarja a szuszpenzort az vidám.

Látom bővült a kórterem, újabb kommentelők érkeztek és Józsinak már csillog a szeme :DD

hereverő heverő 2021.01.21. 20:17:02

@ppupu: ha még cdak a szeme csillogna de sajnos már csillog alatta a padló is

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:17:14

@Ármándójózsi: Nem mindegy hogy valaki nő vagy nem ?
MAJD AZ LESZ egy idő múlva ! :D :D

hereverő heverő 2021.01.21. 20:18:39

@SelyemSonkaPini: így, de ezt kimondani olyan molettys :)

hereverő heverő 2021.01.21. 20:19:45

@repuloezustmokus: amennyiben nő az ellenfél, a hanyattvágódás a cél

.Zsu 2021.01.21. 20:20:48

@hereverő heverő: köszönöm, hát ez a tökéletes dal ide! pontosan kifejezi az érzéseimet.
:))))

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:22:29

@Fu Szekh Li: Már megváltoztam! A Kis drága MMKK jány miatt...
De aztán ő elmaradt és én visszaestem :(

.Zsu 2021.01.21. 20:22:35

@hereverő heverő: jólvan ezen meg felnevettem :DD

Ármándójózsi 2021.01.21. 20:23:36

Na, csak sorban:

@Fu Szekh Li: Amikor ignoráltam, az sem volt jó, ha teperek érte az sem jó... nem, azt hiszem én ezt most itt elengedem... :(
Ja és csókoltatom a párod , ha ez nem túl nagy megtisztelés, így ismeretlenül! :)

@hereverő heverő: Neméridelátni!!! :P :D

@SelyemSonkaPini: Mindkettőre EKG, de vigyázz, mert az a teherbekúrt TISZTELET, majdnem megint elmaradt, a tetves kurva életbe már! NA!!!

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:25:04

@Ármándójózsi: Ú tényleg... a TISZTELET-ről megfeledkeztem, baszom alássan !

ppupu #TEAMPINI 2021.01.21. 20:25:39

@hereverő heverő: :)

Annyi zenét dobtok be, én egy sokkal jobbal rukkolok elő:

www.youtube.com/watch?v=AID-qhrsG6k

hereverő heverő 2021.01.21. 20:27:37

@Fu Szekh Li: na, a matematikus bmeg. Csakis akkor értelmezhető, ha az ellenfél monoton nő.

Fu Szekh Li 2021.01.21. 20:30:20

@ppupu: rukkola, meg lófasz (by Edina)

hereverő heverő 2021.01.21. 20:30:38

@ppupu: túl sok benne a fokhagyma. A többi oké.

Krétagarbó 2021.01.21. 20:31:57

@Ármándójózsi: nem baszki. de leeshetett volna:D

Fu Szekh Li 2021.01.21. 20:31:59

@hereverő heverő: Azért egy monoton nő elég ijesztő tud lenni.

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:32:01

@Krétagarbó: Az a helyzet hogy elfelejtettem a régi nickem...
Aztán lettem Ginacsöcse... de az meg kiesett ( nem a csöcse hanem a csaj, a csöcse az mindig kinn volt)
Így lettem selyemsonkapini, mert VIVI mindig ezzel jött :D
Kiskezitcsókolom :)

hereverő heverő 2021.01.21. 20:32:49

@Krétagarbó: persze! A legjobb, hogy amikor ginacsöcse volt, még ő maga sem emlékezett az eredeti nevére :)) de felvilágosítottuk. Arra emlékezett, hogy úgymond olvasó magas, de nem szerette a "lóbaszó" jelzőt.

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:33:15

@Fu Szekh Li: Léteznek szigorúan monton növő, de korlátos sorozatok ! csak mondom...
nők meg pláne :D

Krétagarbó 2021.01.21. 20:33:41

@hereverő heverő: én meg vártam, hogy mikor lesz már vége ennek a steak sütő teflon (vagy hogyan hívják) reklámnak és kezdődik a zene.

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:33:57

@hereverő heverő: Így volt igen... ÚGYMOND hooooooooooooooool vaaaaaaaaaaaaaaagy ?

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:34:47

@Ármándójózsi: Hát csak hogy Krétácska tisztán lásson, visszamenőlegesen is :)

ppupu #TEAMPINI 2021.01.21. 20:35:59

@Fu Szekh Li: @hereverő heverő: Látom megfogtátok a lényeget. A steaket nézzétek... a steaket...
nyami

Krétagarbó 2021.01.21. 20:36:04

@SelyemSonkaPini: Jó, most már otthon röhögök hangosan, nem az irodában:D

És itt szóltak, hogy te voltál a moletty???? :DDDDD

(Jó, kicsit megértem, én ahányszor belépek ide - egy kisebb idő elteltével - mindig új jelszót kérek, a franc sem emlékszik már a régire:)

hereverő heverő 2021.01.21. 20:36:50

@Krétagarbó: igen, én volzam. A nickjéről ráismertem, eskü

Krétagarbó 2021.01.21. 20:37:39

@hereverő heverő: de szerintem a moletty előtt is volt más neve, de arra már én sem emlékszem.

Ármándójózsi 2021.01.21. 20:38:00

@SelyemSonkaPini: Én már azon is betegre röhögtem magam, amikor meg voltál javulva ÚOMMKK miatt. :DDD De most is, persze. :DDD
Azért ő elég sokat van emlegetve, még részemről is, pedig engem (ő is) utál... :)

Fu Szekh Li 2021.01.21. 20:38:38

@ppupu: Azt nem, mert éhes leszek a pezsgő mellé :)

Krétagarbó 2021.01.21. 20:39:22

Csak azt nem mondjátok, hogy koncsita is itt bujkál valahol :DDDDD

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:39:44

@hereverő heverő: Igen így volt!
Elfelejtettem na....
De beírtam, hogy mire emlékszem és kire :)
Megjegyzem a "LÓBASZÓ" volt a kulcsszó, de MEG NE SÉRTŐDJ KEDVES ! (ha olvasod)

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:40:40

@Ármándójózsi: Hát téged ki nem utál Tesó ? :D
Oké én nem. de azzal nem vagy kisegítve :D

Krétagarbó 2021.01.21. 20:40:40

@SelyemSonkaPini: hát mit mondjak, imádtalak mindig:)))

Krétagarbó 2021.01.21. 20:41:21

@Fu Szekh Li: nem jó, idézned kellett volna a posztom, amire válaszolsz:)

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:41:47

@Krétagarbó: SZerintem is volt, több évadot végigbaromkodtam már :D
De én se emlékszem magamra...

Ármándójózsi 2021.01.21. 20:42:08

@SelyemSonkaPini: Ez végülis igaz. :)
Nekem már az is siker! :D

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:42:28

@Krétagarbó: Köszcsi egyelek le Drága Húgom !

Fu Szekh Li 2021.01.21. 20:43:24

@SelyemSonkaPini: Vigyázz, mert ennyi alkohol után már nem biztos, hogy fel fog állni :D

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:43:31

Halványan emlékszem egy vörös csizma avatárra is.... de őt nem láttam idén :(

Fu Szekh Li 2021.01.21. 20:44:14

@Krétagarbó: Bizonyítsd be, hogy idéznem kellett volna a posztod!

Krétagarbó 2021.01.21. 20:44:17

@SelyemSonkaPini: volt valami kannás v. kancsós v. valami ilyesmi, nem? Vagy az más volt?

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:44:30

@Fu Szekh Li: Milyen alkohol ? ÉN saját jogon vagyok sötét....
Nem kell nekem ahhoz semmi segítség !
TISZTELET baszod , tisztelet ! :D

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:45:03

@Krétagarbó: TAlán kannácska ? Ismerős....

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:45:54

@hereverő heverő: Nem vagyok mindig, mert sajnos dolgozom soxor.....
ÉS nem nézek vissza 100-nál többet !

Krétagarbó 2021.01.21. 20:46:15

@SelyemSonkaPini: a vöröscipős Dottyka, én sem láttam most, bár csak pár napja vagyok itt.

De volt egy vörös csizmás profilképes csajszi, talán beácska is. De szerintem Dottyra gondolsz (a vöröscipellősre)

Ármándójózsi 2021.01.21. 20:46:24

@SelyemSonkaPini: Jóhogy nem köcsög... Tudod, ugye, megunt mi hiányzik...

Fu Szekh Li 2021.01.21. 20:46:25

@SelyemSonkaPini: Ja bocs, megadom én neked a riszpektet ecsém. Na!

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:46:56

@Krétagarbó: Szerintem igen rá !
Régi szép idők.....

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:49:34

@Krétagarbó: Mondanám, hogy "Persze majd pont Te tudod jobban !"....
De nem mondom, mert tényleg úgy van :D :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.21. 20:51:16

@SelyemSonkaPini: hátbazdmeg :DDDDDDDDDD heverő könyörög, hogy szánjalak már meg, szóljak már hozzád néhány jó szót, mert itt rimánkodsz, hogy hol vagyok.. erre mi az első szó, amit meglátok? a lóbaszó.

Krétagarbó 2021.01.21. 20:53:04

@Ármándójózsi: köszi:)

Hát fiúk, egy élmény volt, most gyorsan összedobom holnapra az ebédem, aztán vagy jövök egy közös esti lemmingköpködésre vagy nem. :)))

Fu Szekh Li 2021.01.21. 20:55:12

@repuloezustmokus: ja, elfoglaltuk a kommentmezőt, az újak meg pislognak valahol, hogy kik ezek a trottyosok, és miről beszélnek :D

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:56:19

@úgymond olvasó mmkk: Jézusgyerle ! Csókolom a kisgezed, baszomalássan !
Djó hogy látleak ! má írni se tudok....

úgymond olvasó mmkk 2021.01.21. 20:56:55

@Ármándójózsi: még egy komment, nur für dich: ne érezd magad különlegesnek, mindenkit egyformán utálok :))))))))))

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:58:22

@úgymond olvasó mmkk: Az nem ugy volt...Csak Krétácskának világítottuk meg az eseményeket...

SirLemming 2021.01.21. 20:58:54

@úgymond olvasó mmkk: De jó téged is látni. :)
Egész jó kis osztálytalálkozó hangulat lett, maradhatnál.

.Zsu 2021.01.21. 20:59:01

@Fu Szekh Li: én a kommenteket is olvastam. a felét értem annak ami történik épp. :D

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 20:59:20

@úgymond olvasó mmkk: Józsit szard le ! Úgy tűnik azt kedveli.... legalábbis a probálkozásaiból :d

Ármándójózsi 2021.01.21. 20:59:56

@úgymond olvasó mmkk: Igen, ez tényleg Te vagy, nem ellopták a nickedet! :)))
Úgy tudsz megalázni, hogy még hálálkodnom is kelljen. :DDD

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 21:00:24

@úgymond olvasó mmkk: Mé tüntél el ? Férjhő mentél ?
Vagy túlterhes vagy ?

Látod mivé lettem nélküled :(

úgymond olvasó mmkk 2021.01.21. 21:03:47

@SirLemming: hát, ez kedvesebb invitálás, mint a lóbaszózás.. még a végén meggondolom

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 21:04:44

@úgymond olvasó mmkk: Hogy vagy mindig Kedves nővér ?
( kezdem magam felépíteni)

Fu Szekh Li 2021.01.21. 21:06:17

@.Zsu: Osztálytalálkozó van a legalább 6 éves nickek között :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.21. 21:06:27

@Ármándójózsi: valóban, ez jobban hozzám illik, mint berúgni az ajtót, oszt belekiabálni az éterbe, hogy szevasztok parasztok.. eh.. akarom mondani kollegák, visszatértem :)))))))

úgymond olvasó mmkk 2021.01.21. 21:07:32

@SelyemSonkaPini: nem mentem férjhez, nem kérted meg a kezem :)))))

Ármándójózsi 2021.01.21. 21:07:52

@SelyemSonkaPini: Én szorítok, hogy ne csússz vissza megint... És ha hiányzik a régi éned, majd megpróbálom felidézni, ha megengeded nekem Tesa, TISZTELETTEL!

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 21:08:36

@úgymond olvasó mmkk: vagy így is kezdheted :

MI VAN RÖFIK ?

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 21:11:33

@Ármándójózsi: Kedves uram, köszönettel veszem kedves szavait!
Élek a felajánlott lehetőséggel!

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 21:12:07

@úgymond olvasó mmkk: Mit csináljak Szívem Királynéja 5nél ?

Ármándójózsi 2021.01.21. 21:13:53

@SelyemSonkaPini: Kérd má meg, me lecsúszol! Róla!!!

SirLemming 2021.01.21. 21:15:13

@Fu Szekh Li: Ebben a tekintetben én kakukk vagyok, csak a reg régi elvoltam (néha) olvasással meg a (rajtatok/veletek) röhögéssel. A komment szekció élhetőbbé teszi ezt a trágya műsort.

.Zsu 2021.01.21. 21:15:34

@Fu Szekh Li: igenigen, ez lejött :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.21. 21:15:51

@Fu Szekh Li: Há, akkor én is benne vagyok a 6-ban. Bár a majmok nemigen tudnak jól számolni...

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 21:15:58

@Ármándójózsi: Nem tehetem :( Az ügyvédem már így is magához nyúl !
( Mármint nem magához Józsi úr, hanem sajátmagához az ügyvéd... érted)

SirLemming 2021.01.21. 21:18:20

@úgymond olvasó mmkk: Ugyan, kérem. Csak ne a VV végén gondold meg. Maradj oszt pont. :)

Ármándójózsi 2021.01.21. 21:19:16

@SelyemSonkaPini: Óóóóó, hogy basszalak nyakon egy bivalyherével, mi a bánatós lófaszér nem tudsz ennyi áldozatot hozni, hogy a káromat húzzam az ánuszrózsádba...

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 21:20:03

@SirLemming: Igen marajd MMKK, ha időd engedi és szórd ránk sugaraidat....

Főleg rám, a többit leszarom!
Hopp még vannak hézagok a pajzson...

úgymond olvasó mmkk 2021.01.21. 21:20:18

@Ármándójózsi: ember legyen a talpán, aki hosszabb időt kibír velem.. az meg, hogy valaki elvegyen.. hát..

hereverő heverő 2021.01.21. 21:21:00

@SelyemSonkaPini: rés a pajzson vagy pajzs a résen?

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 21:21:25

@Ármándójózsi: Nem sért az erős fogalmazás... mert az őszinte törődést érzem benne!
Megkönnyezem szavaidat sensey ! Áldott légy és nagy tudású !

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 21:22:15

@hereverő heverő: Előtürmkedik a régi énem... így értettem!

De dolgozok rajta kibaszottul !

SirLemming 2021.01.21. 21:22:34

@SelyemSonkaPini: Az egy tésztaszűrő, nem pajzs. :D

Ármándójózsi 2021.01.21. 21:23:12

@úgymond olvasó mmkk: Jó, elvételről szó sem volt. Csak megkér. :)))

SirLemming 2021.01.21. 21:23:24

@úgymond olvasó mmkk: Mesélj. Milyen rémtettekre vagy képes? :D

Krétagarbó 2021.01.21. 21:24:05

@úgymond olvasó mmkk: nyugi, anyám is mindig ezt mondta rám. Hálás is a férjemnek:D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.21. 21:25:04

@Ármándójózsi: azt nem mondtad, mire kérjen meg, igaz

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 21:27:25

@úgymond olvasó mmkk: Letérgyeltem és kérlek szépen....

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.21. 21:28:50

@Krétagarbó: Ő is előszeretettel variált a a nickneveit, de mindig felismerhető volt, mert a lényeg nem változott. Meg a stílusa. :-)
DR. DOTTYKA, A VÖRÖS CIPELLŐS, KATGIMIS ANGYAL

hereverő heverő 2021.01.21. 21:32:27

Nekem mennem kell barátaim. Lejárt a munkaidőm, irány haza. Szép estét!

Ármándójózsi 2021.01.21. 21:32:36

@SelyemSonkaPini: Ez az!!! Nem csalódtam benned! Most már becézhetlek is és Te is engem punus! :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.21. 21:33:28

Miközben mész hazafelé még írhatnál. :-) Vagy addig anya tartja a frontot?

Ármándójózsi 2021.01.21. 21:34:58

@Majom1Parádé: Mindent ugyanabból a heverőből csinál, nincs olyan, hogy hazamegy... :)

Krétagarbó 2021.01.21. 21:37:42

@Majom1Parádé: apa mosdik anya főz.

Talán a 10es kezdésre készen van a cukorborsó főzelék:)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.21. 21:38:09

@SelyemSonkaPini: de mire kérsz, még mindig nem tudom

Ármándójózsi 2021.01.21. 21:38:37

@úgymond olvasó mmkk: Látod, látod??? Megvolt és még mielőtt kimondtad volna az ötöt!!! :)))

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 21:38:48

Kicsit e kell mennem.....
De visszagyüvök!

Heverő : Jójéjt Tesa !

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.21. 21:39:35

@Krétagarbó: Kuktában főzöd? Már csak 20 perc. :-)

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 21:39:48

@úgymond olvasó mmkk: Aszonták kérjelek meg.... megkértelek
a mire mindegy is....
de pl. hogy maradj velünk ! vagy Velem... ilyenek

Fu Szekh Li 2021.01.21. 21:40:28

@Ármándójózsi: Mindig is az volt a kedvenc viccem, hogy megy a csiga hazafelé.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.21. 21:40:32

@Ármándójózsi: Milyen igazad van! Buta majom ezeket mindig elfelejti. :-)

Krétagarbó 2021.01.21. 21:41:03

@SirLemming: nekem ez olyan mint a cigi. Nem tudtam sohasem csak olvasni. Vagy nem is olvastam, vagy írtam is.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.21. 21:41:34

@úgymond olvasó mmkk: Hát kiskezit tsókolom ténsasszony !

úgymond olvasó mmkk 2021.01.21. 21:41:39

@SelyemSonkaPini: meglatom :) most megyek aludni, be kell potolnom 3 het nem alvast

úgymond olvasó mmkk 2021.01.21. 21:42:09

@ppupu: szervusz kisfiam. haggyal aludni, majd jovok egyszer vagy nem.

Krétagarbó 2021.01.21. 21:42:24

@Majom1Parádé: már 1 órája főzöm. És zsenge, mint Úgymond csajszi életkora.

SirLemming 2021.01.21. 21:43:02

@úgymond olvasó mmkk: Megérte 3 hetet nem aludni?
Joccak.

Pink Martini 2021.01.21. 21:44:49

@SirLemming: @Majom1Parádé:
@Krétagarbó: @repuloezustmokus: Sziasztok, köszönöm :)

@Ármándójózsi: van véleményem :) Nem válaszoltam volna valamire?

Ármándójózsi 2021.01.21. 21:46:37

@Pink Martini: Haljak meg, ha tudom, hogy ezt most mire írtad. :D
Azt sem tudom már én miket írok itt összevissza. :DDD

ppupu #TEAMPINI 2021.01.21. 21:51:05

@úgymond olvasó mmkk: Kicsit kekec vagy kiscsillag. Elgurult a gyógyszer?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.21. 21:51:56

@Krétagarbó: Illetlen majom erre azt tudja mondani, hogy ilyen nickkel nem lehet zsenge... :--)

Cimili2 2021.01.21. 21:52:41

@ppupu: drága Pupu, kiabálj, ha kezdődik!!

ppupu #TEAMPINI 2021.01.21. 21:53:53

@Cimili2: Azta fatyom... de jó hogy szólsz... mindjárt kezdődik :DDD Én még aszittem hogy olyan 9 óra körül van :D

SirLemming 2021.01.21. 21:54:35

@Krétagarbó: Megértem. Ha jó egy közösség és szívesen veszel benne részt akkor pláne. Ahogy változott a munkám és a felelősségi köröm egyre jobban értékeltem ha magam vagyok a gondolataimmal. Kb VV után megint lehúzom a rolót szvsz egy ideig, de most per pillanat élmény értelmesnek (tűnő) emberekkel kommunikálni.

Megint elkalandoztam, sok volt ma a meeting. :)

7 perc a kezdésig.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.21. 21:54:42

@Kosztarika: Triumvír találkozó van ? Hellóka

Kosztarika 2021.01.21. 21:55:54

@ppupu: szia Tata, hogy ityeg a púp? :)

Ármándójózsi 2021.01.21. 21:56:39

@Kosztarika: ❤️❤️❤️
Imádlak! Mondtam már?

SirLemming 2021.01.21. 21:57:14

@Kosztarika: Azta, még egy híresség! Szia, remélem maradsz. :)

Kosztarika 2021.01.21. 21:58:22

@Ármándójózsi: a szót már ezerszer hallottam tőled, csak minden nap másnak mondtad. :D

Ármándójózsi 2021.01.21. 21:59:23

@Kosztarika: Jaaaaa... De Téged is!!! :DDD
(Láttad, átmentem mobilra, csak a szívecskék miatt!!! ;) :))) )

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.21. 22:00:00

Sziasztok, szép estét! :)

Extra adag pattogatott kukoricával készültem a drámára, ha esetleg kér valaki. No meg fülhallgatóval, hogy ne halljam a nyígást. :D

Kosztarika 2021.01.21. 22:00:07

@SirLemming: úgy tűnik nem bírom nélkületek. És volt valaki, akinek hiányoztam. :)

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 22:00:16

@Majom1Parádé: 60 alatt minden pini zsenge... utána meg érett :D :D

ppupu #TEAMPINI 2021.01.21. 22:00:25

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Kezdődik az ápoltak viadala!

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 22:01:00

@SelyemSonkaPini: Azért most benyaltam a forró szarig Csajok !

.Zsu 2021.01.21. 22:01:28

@ppupu: enélkül már el sem tudom kezdeni nézni. :DD

na ma végre PP.
ÉN hiányoltalaaaak!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.21. 22:01:55

4 napig Peti bohóckodik....

Komolyan veszik-e? Ezek ugyan semmit...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.21. 22:01:57

@ppupu: Köszke. :D
@SelyemSonkaPini: Tyűűűűű, tesó. Ez bátor kijelentés volt, de tudd, hogy támogatlak, akárhogyan is döntesz. :DDDDDD

.Zsu 2021.01.21. 22:03:32

@Kiégett Hobbynyúl: nálam gyümölcssali van, csere érdekel?

Gia 2021.01.21. 22:04:05

@Kosztarika: Már csak Kukucs hiányzik..

Cimili2 2021.01.21. 22:04:07

merci átment kiscsoportosba?

ppupu #TEAMPINI 2021.01.21. 22:04:20

Basszus ez most nem tartozik szorosan ide... De kib@szott büdös a lábam! Újra kamaszodni kezdenék?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.21. 22:04:23

@Cimili2: Szia! ^^
@ppupu: Tállal adom, mert nem szeretném csuzlival kicsapni a szemed. :D
@.Zsu: Ó, persze. :-))) A cserekereskedelem az igazi.

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 22:04:31

@Kiégett Hobbynyúl: Köszönöm... kérdés milyen értelemben támogatsz...

Kosztarika 2021.01.21. 22:05:32

@ppupu: küggyek egy patakaparót?

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 22:05:35

@ppupu: TISZTELETem tevepata Uram !

.Zsu 2021.01.21. 22:05:41

@Cimili2: sztm a napkban PMSezik a csaj.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.21. 22:06:06

@Kiégett Hobbynyúl: Tesó... tudtam hogy bízhatok benned

Mercike úgy olvass angolul mint én németül...

Ármándójózsi 2021.01.21. 22:06:55

@Gia: Nekem ő is hiányzik, de nem merem leírni, mert félreértené és azt hinné bántani akarom...

tvbuzi 2021.01.21. 22:07:10

Fru túl jól érzi magát

.Zsu 2021.01.21. 22:07:10

Megmondom az őszintét!!!

SirLemming 2021.01.21. 22:07:57

@Kosztarika: Többek közt nekem is, így kerekebb a HVilág.

@ppupu: Új papucs esetleg? Vettem nyáron egy stramm de műbőr cuccot. Azóta visszatértem a törött parafához.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.21. 22:07:58

@tvbuzi: Renátó majd elássa :DDDD

Pink Martini 2021.01.21. 22:09:24

Az az angol ABC nagyon fájt...
Jól láttam, hogy Daninak szőrtelen a lába???

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 22:09:27

@SirLemming: ÉN már volt hogy megmostam a lábam..... javított

Cimili2 2021.01.21. 22:09:29

@tvbuzi: pont azt figyeltem én is. rossz vége lesz, h nevetett.:DD

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.21. 22:09:50

:DDD Vivi úgy kapaszkodik Robia, mint valami folyondár.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.21. 22:10:03

@SirLemming: Hibáztam... bementem az irodába... ott meg baromi meleg volt... én meg téli cipőben voltam... egy hétig most biztos nem megyek arra :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.21. 22:10:08

@SelyemSonkaPini: Tisztelettel jegyzem meg, mindenben. Még az eldelemet is megosztom veled és a kólámat is. :-)))
@ppupu: Ez csak azért van, mert nem tudom, hol az elsősegély láda.:D

ppupu #TEAMPINI 2021.01.21. 22:10:32

@Pink Martini: Mert legyantázták neki feladat keretében

tvbuzi 2021.01.21. 22:10:50

@Pink Martini: a múltkor legyantázzák, feladat volt

SirLemming 2021.01.21. 22:11:12

@Ármándójózsi: Most már csak meg tudják idézni a többiek.

Közben Mercivel jól kicsesztek. Miért nem ül le vele valamelyik jobb angolos legalább fonetikus átiratot csinálni?
Vivi meg végre egyszer hallgatott a szép (tényleg) szép szóra.
Mindjárt meghatódok vala.

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 22:11:16

mONDJUK HA NEM TUD SEMMIT ANGOLUL AKKOR FASZSÁG EZ AZ EGÉSZ...

ppupu #TEAMPINI 2021.01.21. 22:11:43

@Krétagarbó: Az lehet... Vosszatérek a datolyára

Cimili2 2021.01.21. 22:12:02

csak úgy megjegyzem, Móki nagyon fegyelmezetlen, napok óta lóg az esti műszakról.

Krétagarbó 2021.01.21. 22:12:25

Így kopogtat a sors az ajtón:)

nicu71 2021.01.21. 22:12:30

@Pink Martini: a multkori párbajcsapat feladat a szőrtelenítés volt,Danit meg Bálint lábát gyantázták időre.

Mók_Ica 2021.01.21. 22:12:45

@Cimili2: meghallottam, hogy szólítottál :) itt vagyok.... kicsit késtem.....

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 22:12:53

Lobi !!! ne szólj hozzá !

tvbuzi 2021.01.21. 22:13:13

De értelmes ez a Fru, ja, nem

ppupu #TEAMPINI 2021.01.21. 22:13:16

@Mók_Ica: Álljá be a sarokba... késtél :D

Cimili2 2021.01.21. 22:13:33

@Cimili2: mmkk itt a helyed Móki.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.21. 22:13:38

@SelyemSonkaPini: @SirLemming: ekg.
@Cimili2: Igen, ő sincsen. :-(

Lesz itt balhé, Grincs Robival beszéli meg a dolgait.... a póló után.

SelyemSonkaPini 2021.01.21. 22:13:44

Már én se sírok ugymond.... Rágondolok és hányok !

Mók_Ica 2021.01.21. 22:14:06

@ppupu: igenisssssssss :DDDDD

@Cimili2: ❤

Krétagarbó 2021.01.21. 22:14:16

Ez a Moh cuki. Nálam nyerő<3

.Zsu 2021.01.21. 22:14:46

Moha amikor beszél mindig mintha kicsit mosolyra állna a szája.

Krétagarbó 2021.01.21. 22:14:54

@Mók_Ica: már keresni akartalak, ha ma sem jöttél volna:) Minden ok?

ppupu #TEAMPINI 2021.01.21. 22:15:15

Van valami friss hír kancig... Renátóról?

Mók_Ica 2021.01.21. 22:15:25

@Kiégett Hobbynyúl: vagyok már :DDDD

@Cimili2: köszi :DDDD volt egy kis dolog..... de inkább most kikapcsolódnék :DDDD

.Zsu 2021.01.21. 22:15:36

@Kiégett Hobbynyúl: azokután h Lobi nyííltan letapogatta!!! tiszteletlenül!

Krétagarbó 2021.01.21. 22:15:38

@.Zsu: nekem bejön az ilyen mosolygós arc, száj;)

Ármándójózsi 2021.01.21. 22:16:39

Kezdenek végre Való Világosan viselkedni. Most indul a műsor.