Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X67 – Robinak csesznyébb a szája, mint a többieknek

2021. január 20. 18:33 - Laura Ingalls

 

kepernyofelvetel_229.jpg

Éljen a lebutított iskolahét, éljenek az idegen nyelvek! Legfőképp az angol, mert ezen a héten szem- és fültanúi lehetünk ahogy megtanulnak angolul a gyökerek küzdenek az angol nyelvvel. Olyan lelkesek, hogy korán reggel csipásan, s mosdatlanul már gyakorolnak. Robi a nappaliban magol és a felbukkanó Vivient kérdezgeti ez és az mit jelent, mialatt Dani és Virág odakint folytatják le a következő felejthetetlen konvót:
- Nincs az a nagyon kiver a víz meleg, nem? – teszi fel a költői kérdést 0 fokban Mr. Kretén.
- Very meleg? – kérdez vissza tulajdona Virdzsi.
- Very meleg? – ismétel Kretén vigyorogva.
- Sit down Dani! – invitálja maga mellé Virdzsi vihogva.
- Thank you very much! – mondja az udvariasság maga.
- Oh, you’re welcome! – válaszol Virág elalélva, hisz a kanija külföldiül beszél!
- Oh…- kezdi Dániel, de ezen a ponton megáll a tudomány, elfogy a lendület, viszont mégsem hagyhatja, hogy Virágé legyen az utolsó szó, ezért így zárja az epilógust: Yesterday! – nos szerintem is.

kepernyofelvetel_255.jpg

kepernyofelvetel_209.jpg

kepernyofelvetel_210.jpg

kepernyofelvetel_212.jpg

Nah, come on hamar! Kezdődik az akrojóga! Kis körbenállós ráhangolódós ki-belégzős integetés után indul a szakkörözés, amiből azt emelik ki nekünk, hogy Vivcsó félős. Nem kell ezt igazán ragozni: Vivinek nincs önbizalma, alacsony az önértékelése, ezért semmi meglepő nincs azon, hogy nem szívesen áll ki a többiek elé és mássza meg Bálintot különböző félakrobatikus helyzetekben. Ehhez az kellene, hogy magabiztos legyen és legalább hárommal jobban szeresse magát, mint most. Úgy nem okozna gondot a szereplés és nem lenne ennyire zavarban, nem félne az esetleges megaláztatástól. Bár a többiek buzdítják, hogy ügyes vagy, megcsinálod, de az elmúlt cirka 20 év komplexusai nem most fognak elillanni. Ettől eltekintve kollektív boldogság uralja a jóga órát és az utána következő pillanatokat. Jó nézni, hogy tudnak valamiért lelkesedni. Zárásként meghugják egymást, mert ez egy ilyen fogdosós-szeretgetős foglalkozás.
Az első és második óra közötti szünetben azért kezd elhalványulni a kumbájjá érzés. Gonosz törpe gyászol és megboldogult bikája naptárját lapozgatja a hajdan volt közös ágyban, mialatt Bálint Robinak kutyázza kicsit Vivcsót, hogy gyenge, semmi akaratereje azé’ nem megy neki a jóga. A riportban meg adja a megértőt. Vivcsó meg magát kutyázza kint cigi közben. Lapozzunk, mert bús panda leszek…

Abban egészen biztos vagyok, hogy nem most lesz a villalakókból megabioökomókus és az ökológiai lábnyomuk sem javul számottevő módon. Viszont. Ha csak egy kicsit is tudatosabbak lesznek a jövőben mondjuk a szelektív hulladékgyűjtést illetően, már nyertek ők is és mi is, mert remélhetőleg ezt a porontyaiknak is át fogják adni. Mindenesetre nehéz ez a környezetvédelem és Robit leszámítva nem látom a lelkesedés minimális jelét sem. A csomagolásmentes dolgokhoz egyébként is hardcore környezettudatos embernek kell lenni, nulláról megtanulni máról holnapra esélytelen. Nem is sikerült a tegnapi rendelést ezt szem előtt tartva leadni. Amikor pedig Ökomókus tanár néni arról beszél hogyan lehetne bóti szájvíz helyett maguknak kotyvasztani a szájvizet és amúgy a fogkrémmel is gond van, szivárványos színekben kezd játszani a lakók feje, kékülnek, zöldülnek, hogy ők nem erre a rodeóra vettek jegyet, hanem arra ahol habzsi-dőzsi-kaja-pia orrvérzésig. Robi továbbra is lelkesedik.

kepernyofelvetel_230.jpg

kepernyofelvetel_231.jpg

kepernyofelvetel_232.jpg

kepernyofelvetel_233.jpg

kepernyofelvetel_234.jpg

A reggeli gyakorlás után ideje learatni a babérokat, kezdetét veszi az angol óra. Két csoportra oszlik a társaság. Kezdő: Virág, Vivi, Merci, Dani (őket nem is mutatják) és középhaladó: Robi, Bálint, Mó és Frú. Először is, már attól frászt kapok, hogy az ertéel hibásan feliratoz, utána meg attól szorongok, hogy a közepes csoportot kell hallgatnom mert büntetés minden egyes szavuk. Először Robi és Bálint szenved össze egy áruházi vásárlós jelenetet, ami után Uncle Andrew jófej és megdicséri őket. Utána meg Mó udvarol Frúnak egy bárban, ahol teljesen nyilvánvaló, hogy Frú csak azért került a fiúk közé, hogy párosan legyenek a csoportok és nem mellesleg feszkónak is jó, mert az özvegy azon aggódik, hogy szerelme a Félkegyelmű, akinek nem írom le a nevét, vajon mit fog szólni ha ezt látja és ugye biztos nem haragszik meg, hisz ez csak egy feladat volt és csak a feladat miatt megy moziba Móval. Mó udvarlása közben nekem megint a Bëlga jut eszembe:

Nagyon szép vagy te!
Gyönyörű vagy te!
Nagyon szép a szemed!
Nagyon szép a hajad!

Jááájjj! Szintetizátoooorrrr! És furulyááááákkk! Azt mondja a zenetanár bá’, hogy a Dance Monkey meg lesz tanulva (így szenvedőben!) a hét végére. A szenvedő szerkezet természetesen nekem köszönhető, mert előre látom és hallom a kínt amit majd átélek mialatt hallgatom a furulyaszót… Óh, nem is kell sokat várnom, mert néhány vágással később már vérzik a fülem, sípolnak a be nem fogott lyukak miatt a pikulák és bármennyire is értékelem a gyökerek lelkesedését, ez egyelőre ebben a formában vállalhatatlan. Ezzel szemben úgy látom, hogy Virágnak van köze a zongorázáshoz, mert ügyesen mutatja Daninak mit is kellene csinálni. Tehát Virág és Dani lesznek a Dance Monkey szuperprodukció billentyűsei és Virág f.szán el is sajátította a 4 akkordot. Dani időnként lemarad / kimarad, de ha szorgalmas lesz úgy néz ki neki is menni fog a mutatvány. A furulyásokkal ugyanakkor nehezebb lesz, mert a közös próbán nem sikerül eltalálni sem a hangokat, sem a ritmust. Ancsa a végén szörnyülködik keveset, mert mégiscsak borzasztó amit zenélés címszó alatt művelnek ezek a szerencsétlenek, de az a helyzet Ancsa, hogy úgy emlékszem mintha te is hasonló tehetség lennél zeneügyileg, mint a mostani villalakók. Nem vagy muzikális nah, onnan meg nem ér az ekézés!

Illemtan. No káromkoding, no szentségeling, rather kussoling. Az a helyzet, hogy nem megy ez a szép beszéd a lakóknak, így rá kell őket venni külső kényszerrel, hogy ne szitkozódjanak. Azt mondja Auntie Eleonóra, hogy meg vannak az eszközei. LégyszilégysziLÉGYSZI adjatok nekik pár voltot a kis seggükbe, hadd visítsanak pritti plíííííízzzz. Ezt mantrázom éppen izomból mialatt Virdzsó kimegy a raktárba az ösztönzőkért, de sajnos nem áramot kapnak a gyökerek, hanem kéz és lábsúlyokat ha csúnyán beszélnek. A 40 darab súly ... szörprááájz: nem volt elég, ezért az öfi végén öveket is kapnak, amire további súlyzókat kell akasztaniuk és alváskor sem vehetik le. Sőt, zuhanyozni is ebben kell. Akármennyire is figyelnek magukra, csuklóból jönnek a szitokszavak, teljesen beépült a mindennapjaikba és ez azért jó, mert az erőlködésüktől roppant szórakoztató az egész bejátszó. Azon vettem észre magam, hogy önkéntelenül mosolygok. Végre, így a 67. adás alkalmával sikerült.
Hogy ne legyen felhőtlen a szórakozás, bevágják nekünk újfent Özvegy Köpködő Negyedistennét, amint a rongyosra lapozott naptár felett siratja Néhai Köpködőt. Nem fér a fejembe, hogyan tudott ennyire belehabarodni abba a tökéletlen f.szba. Mielőtt én is tönkre mennék teljesen, elhangzik a p.csa szó az özvegy szájából és máris elillant a szorongásom. Remélem az övé is elmúlik, nem ér ennyit az Éleslátású.

Estére szabadfoglalkozás van a villában. Bálint, Robi és Mó a nyugiban furulyáznak. Nem úúúúgggy…jajj. A hangszerrel gyakorolnak, hisz Bálint klarinétos múltjából fakadóan tud egyet, s mást. ... Ah, azt hiszem ebből nem tudok jól kijönni. Mindegy, zenélnek hogy jobban menjen a Dance Monkey. Ezalatt Frú kurkumás hányást kavar az étkezőasztalnál, amit először Merci arcára ken fel, utána meg a sajátjára. Aztán meg csodálkoznak amikor próbálják letörölni, hogy sárga a fejük a kurkumától. Rendben hogy bio pacsuli, de ha az én arcomra akarná azt a sárga f.st felkenni, biztos hogy megitatnám vele az egész piklit.

Azért ez a zoknispapucs pusztító:

kepernyofelvetel_281.jpg

kepernyofelvetel_283.jpg

A próba eredményével Vivcsót örvendeztették meg:

kepernyofelvetel_284.jpg

kepernyofelvetel_285.jpg

kepernyofelvetel_286.jpg

kepernyofelvetel_287.jpg

599 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Zsu 2021.01.20. 18:47:12

na most végig is olvastam. nagyon köszi a posztot :))) jó lett.
Vivi olyan kis gyámoltalan önbizalomhiányos kicsit butuska lány, akivel lehet poénkodni, de közben pl Bálinton látom h bőven lenézi őt. vagyhát kevésbe empatikus Vivi hiányosságaival szemben, mint pl Daniéval.
lehet h Vivi hiányosságaival többet szembesül, de azért szigorúbb a lánnyal.

Krétagarbó 2021.01.20. 18:49:12

Laura, elolvastam, szuper a poszt. Kedvencem a nyugiban furulyázó trió:D

Ármándójózsi 2021.01.20. 18:50:05

@Laura Ingalls: Akármi is történik a jövőben, nekem Te vagy a kedvencem!!! Imádom olvasni a posztcsijaidat, tűpontos, betegre röhögős, nagyon szórakoztató. :)))
Egyszer volt egy...mindegy, nem tartozik ide, köszi az írást!!! :)))

.Zsu 2021.01.20. 18:50:36

@Krétagarbó: nekem is az a kedvenc részem! :)) (ki csodálkozik ezen? - senki)

Cérnahuszár 2021.01.20. 18:55:24

gyanítom megint levágta a posztot a rencer?
nekem itt a vége fuss el véle

Rendben hogy bio pacsuli, de ha az én arcomra akarná azt a sárga f.st felkenni, biztos hogy megitatnám vele az egész piklit.

Krétagarbó 2021.01.20. 18:56:00

Régen is volt kamera a WC-ben is?

Ármándójózsi 2021.01.20. 18:59:26

@Krétagarbó: Igen volt, de csak akkor mutatták, ha oda mentek kibeszélni, taktikázni stb. Biológiai szükségletek elvégzése közben nem. És ez szerintem ultra gáz... :(

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2021.01.20. 19:00:13

Remélem a következő kieső Fru vagy Virág lesz. Előbbit szerintem nem kell különösebben magyarázni, utóbbinál pedig azt látom, hogy egyáltalán nem éli át a villalétet. Az ágyban fetreng egész nap, néha nyekereg valami Danival kapcsolatos faszságon, nincs saját gondolata, és jóformán csak akkor mozdul meg, ha a cigizőbe kell kivánszorogni, vagy feladat van.

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 19:02:54

@.Zsu: @Rrami: Titeket figyellek ám! Rettenetes szemem ereje lesz végzetetek.

@Ármándójózsi: Józsi bakker most tényleg.... még egy csajnak el kezdtél udvarolni?

Cérnahuszár 2021.01.20. 19:03:34

@Krétagarbó: nekem a wc előtt, akkora trollok :D

alma_szósz 2021.01.20. 19:03:51

Peti szerintetek is elkapta a koronát, ugye?

.Zsu 2021.01.20. 19:03:53

@ppupu: én már végeztem ezzel a pernahajderrel

Ármándójózsi 2021.01.20. 19:04:41

@ppupu: Ééééénnnn???? Ááááá, dehogy!

SirLemming 2021.01.20. 19:09:50

@Laura: Szuper lett.
Ezt viszont lopom: No káromkoding, no szentségeling, rather kussoling.

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 19:11:00

@Ármándójózsi: Tesóóóó, papírtörlőt kellet raknom a gépem alá mikor olvastam a kommentedet Laurának, úgy folyt a nyál... :)))) Fálki ki fog osztani :))

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.20. 19:11:55

én a kurkumát a levesbe rakom, amit megeszek

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 19:12:11

Nagyon várom. hogy a két f@szvakaró függő mit fog művelni a szuszpenzorban

SirLemming 2021.01.20. 19:12:17

@Cérnahuszár adversus: jogos. Nekem is ott a vége a maradék kép.

Ármándójózsi 2021.01.20. 19:12:36

@ppupu: Én csak az igazat írtam, Ti vagytok akik állandóan gyanusítgattok, indokolatlanul...

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 19:13:08

@repuloezustmokus: Nagyon helyes... ezekkel az alternatív felhasználási módokkal nekem is vannak fenntartásaim.

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 19:14:05

@Ármándójózsi: ha hah ha indokolatlanul ha ha ha most nagyon megnevettettél

Gia 2021.01.20. 19:15:26

@SirLemming: Nekem először végig volt a poszt,most már nem.

SirLemming 2021.01.20. 19:15:45

Ha Fruzsina kencéje kurkumás volt mi volt Vivien szépségápolási termékében?

Laura Ingalls 2021.01.20. 19:15:45

@.Zsu: @Krétagarbó: @Ármándójózsi: szivi és köszi :)

és Ármándó: én legalább annyira lubickolok ezekben a dicséretekben, mint ahogy te szereted a posztokat ;) :*

@Cérnahuszár adversus: nem, ennek ott a vége, mert utána már nem történt semmi, a képekben mutattam a végét (azt meg fentebb írtam, hogy nem volt elég a 40 súly és plusz súlyokat kaptak, odacsaptam a káromkodós részhez, mert úgy éreztem oda tartozik. A végén csak úgy lógott volna a levegőben.)

Ármándójózsi 2021.01.20. 19:17:16

@ppupu: Ez most Tőled rosszul esik Tesó, pedig gondolkodtam, hogy besegítek az üzletbe némi lehulló sékelért, mert úgy láttam, hogy az okos, kedves, aranyos, intelligens PontDoktorPontSzöszi megforgat benneteket és megsajnáltalak... :(

Ármándójózsi 2021.01.20. 19:20:04

@Laura Ingalls: Reméltem. :) De ettől még igaz minden szó. ;) :)))

Laura Ingalls 2021.01.20. 19:22:03

@Ármándójózsi: jajj egyem a szívedet! Most már elég legyen... XD

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 19:22:45

@.Zsu: beijedtek, látod? :)
@ppupu: pert nyerek ellenetek...hehe..:))

Krétagarbó 2021.01.20. 19:24:47

@Ármándójózsi: ez így valóban gáz:(
@!Márk!: idén még a csatorna sem tud kihozni egy női nyertest ebből a felhozatalból, az tuti. A tippem egyébként most egy Vivi-Frú párbaj, és remélem Vivien megy vissza, mert Frú gyakorlatilag a síráson kívül semmit nem tesz hozzá, azt meg minek...
@ppupu: pedig lehet jó kis kencéket gyártani, bár kurkumával még nem próbáltam. De inkább ezt, mint a sok vegyszeres szart kenjék a fejükre.

SirLemming 2021.01.20. 19:24:59

@repuloezustmokus: Végülis töltöttkáposzta alkatú... Ahhoz megy a tejfel.

Krétagarbó 2021.01.20. 19:31:31

@Ármándójózsi: nem jóra nyomtam, na. Mondom, hogy csak floodolva megy:)

(A WC-s sztorira reagáltam)

Post Modern Prometheus 2021.01.20. 19:34:07

Köszi a posztot, jó volt, mint mindig :3

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/ozyp3xep1
TOP 3:
- Robi: 38.55% [32]
- Bálint: 31.33% [26]
- Vivi: 16.87% [14]

Úgy néz ki Robi kezd elhúzni, eddig ugye Bálint vezetett toronymagasan.

Ármándójózsi 2021.01.20. 19:34:43

@Krétagarbó: Értem. :)
Egyébként én (többek között), ezért is nem költöznék be soha, semmi pénzért.
A többiről már írtam, legfeljebb kb. egy hétig tudnám elviselni azt, hogy semmit nem tudok a világról és, hogy be vagyok zárva, korlátozva.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 19:35:21

@repuloezustmokus: kíváncsiságból utána olvastam, van kurkumás arckrém, a C és E vitaminhoz hasonló a hatóanyaga, csak valószínűleg nem kellett volna egy egész zacskóval belekeverni, elég lett volna egy teáskanálnyi. ezért fogta össze a fejüket. ráadásul gyulladt, pattanásos bőrre ajánlott, nem szárazra....

hereverő heverő 2021.01.20. 19:37:23

@Laura Ingalls: a kurkumás hányáson konkrétan besírtam :) művészi poszt, köszönjük!

Bár látom Ármándó már körbenyalogatott, de hidd el, megérdemled

Ármándójózsi 2021.01.20. 19:39:48

@.Doktor.Szöszi.: Figyike! :)
Az előbb akartam írni, hogy én Neked drukkolok és most próbálok beépülni a bandába, hogy tudjak belső információval szolgálni! ;)
Úgyhogy nyugodtam megtisztelhetjük egymást, köztünk marad!!!

etikette 2021.01.20. 19:40:22

Merci direkt nyomul Robira hogy a Mo feltekeny legyen ra? Annak meg esze agaban sincs?

Cünör 2021.01.20. 19:49:18

Köszi a posztot, ismét remek :)
(még úgy is, hogy Daninál az elején én úgy értettem azt válaszolta: Have a nice day )

más.... ezt láttátok?
24.hu/szorakozas/2021/01/20/vv-renato-fru-valo-vilag-10-vv10/
"Azon megdöbbennék, ha olyan nagy dolognak látszottak volna a viták vagy veszekedések, mert akkor nem a szekrény fog repülni, hanem otthon a tévém."

.Zsu 2021.01.20. 19:56:06

@Ármándójózsi: én örülök a beépülésednek, de te ma engem direkt ignorálsz?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.20. 19:59:31

Köszi az Öfit Laura!

Az az igazság, hogy én is elég sokat tudtam mosolyogni rajtuk! Több ilyen adás kellene és akkor Puzsér se hányná össze a netet a műsor miatt. (hozzáteszem szerintem egy kib... rész se nézet meg amegmondó ember a VV-ből, mert akkor talán értené, hogy ez az évad miért is talán az egyik legjobb az össze többi közül).

(szerintem ezért:
- Karakter fejlődés van!
- Megmutatkozik milyen a párkapcsolati erőszak és egyáltalán a mobing, hogyan is működik
- és akik mind az erőszakot és a mobingot csinálják olyan szinten zuhannak ki a játékból, hogy a lábuk se éri a földet. Van katarzis amikor megsemmisülnek és nem értik, a gyökerek, hogy miért..
- a győztes kérdése meg még mindig nyitott számomra, de még a top 3 is.

Az egyetlen akit sajnálok az Virág, de szerintem tudja ő, hogy mit kell csinálnia csak addig míg bent vannak igazodik...

hereverő heverő 2021.01.20. 19:59:49

@Cünör: Renátó egy akkora fasz hogy két kézzel kell verni. Nem volt nagy dolog? Csipkelődés? Huh de remélem hogy egyszer nagyon megverik csak úgy vicces csipkelődésként.. barom.

Ármándójózsi 2021.01.20. 20:02:12

@.Zsu: Az éjjel nagyon csúnyán beszéltél velem és ez még azóta is fáj... :(
Alig aludtam, csak forgolódtam álmatlanul...

.Zsu 2021.01.20. 20:03:47

@Cünör: "Annak tudom be a kiesésemet, hogy a nézők azt gondolták, agresszív vagyok Fruzsinával. Véleményem szerint nem voltam az."

de, az voltál

tudtam, h fel fogom ezen a cikken húzni magam :D

Ármándójózsi 2021.01.20. 20:06:25

@hereverő heverő: A büdös életben nem tanul semmit ez a csicskagyász semmiből, egy utolsó aljadék az ilyen, húúúú de felkúrtam magam...

hereverő heverő 2021.01.20. 20:08:11

@Ármándójózsi: hát nem, ez tényleg egy aljadék tapló farok. Marharépa.

Cérnahuszár 2021.01.20. 20:14:50

az nlc-ről vette át a 24 töredezve az interjút
érdemes azt is elolvasni a teljesebb kép miatt
nlc.hu/sztarok/20210120/vv-renato-valovilag-10-kieses-agresszio-fru/

ami kiderült, renato még nem nézte vissza, az most jön neki.
lehet tényleg repülni fog a tévéje

hereverő heverő 2021.01.20. 20:16:26

És én most lelépek a színről. Mindenkinek kellemes hogyvoltozást és jó éjszakát.

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 20:18:34

@Ármándójózsi: Tesó... Miről beszélsz... én csak védeni próbállak, vityázz a csajokkal...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 20:24:17

@Ármándójózsi: aha, gyanús is lett, hogy szégyenszemre kettős ügynök lettél...
de figyu! nem kell belekeveredned, mert nekem kell megmentenem :))

K_Attila 2021.01.20. 20:24:29

Nem tudtam, mi az a Dance Monkey, úgyhogy belehallgattam, és arra gondoltam, hogy itt végre hasznát lehetne venni Merci hülyehangjának.
Meg úgy általában egyik zenét se hallottam még soha, amire ébresztik őket.

Ármándójózsi 2021.01.20. 20:27:13

@.Doktor.Szöszi.: Bármibe szívesen keveredek, amiben Te benne vagy, úgyhogy nem gond. :)))
De ha úgy érzed, hogy ez Neked küldetés, akkor természetesen nem zavarok bele.
Csak a megtisztelés meg legyen és én alkalmazkodom. :)

.Zsu 2021.01.20. 20:28:16

@Ármándójózsi: ez a kimerültség okozta, hogy arra a döntésre jutottál, h büntibe raksz? :D
na, én azt gondoltam jóban lehetünk, de akkor megvárom amíg kiszomorkodod magad. :)))

Rrami 2021.01.20. 20:28:57

@ppupu: :))) Rendben Púpos, mi is figyelünk.

Rugdoll 2021.01.20. 20:29:06

@alma_szósz: utoljára azt írták gyomorrontása van.

alma_szósz 2021.01.20. 20:29:44

Én átérzem min megy keresztül Vivi a jóga feladatok közben. X év tesi óra tapasztalata beszél belőlem mikor azt mondom hogy nagyon rossz érzés nézni ahogy a 40 kilós kiscsajokat dobálják össze-visza ő meg szegény csak ott álldogál magának. Gondolom fél, hogy milyen égő lesz ha Bála elejti vagy nem bírja el.

Bevihettek volna nekik kezdő egyéni jógát is mert ez nagyon fura, főleg a 3 oktató.

Ármándójózsi 2021.01.20. 20:30:55

@.Zsu: Nem raktalak büntibe, csak most jobb híján még a sebeimet nyalogatom... :(

K_Attila 2021.01.20. 20:32:51

@alma_szósz: Nem az volt a cél, hogy sikerélményük legyen, hanem hogy a néző tudjon röhögni rajtuk, ezért mindegyik foglalkozáson a kezdő szinten jóval túlmutató feladatokba dobták őket.

Rrami 2021.01.20. 20:32:59

@Brigante: Szia! Írtam neked tegnap Virágról valamit, nem tudom láttad-e, vagy akkor már elmentél.

Rugdoll 2021.01.20. 20:33:23

extrán sajnálom ezt a Virágot. hogy Daninak a szájába kell rágni, hogy ha tőle elvárja az orális szexet, akkor esetleg viszonozhatná is. és ő akkor is csak kézi munkázik. mire utal mindez? undorodik a lánytól? de ő aztán büszke volt rá már a beköltözőkör, hogy minden nőt milyen faszán ki tud elégíteni..

TheLynx70 2021.01.20. 20:34:03

@Cérnahuszár adversus: Ez mekkora ártány! Egészen megnyugodtam mióta kiesett, de most megint idegállapotba kerültem! :( Leginkább azért, mert tényleg vannak ilyen emberek... :(

Rrami 2021.01.20. 20:35:34

@Post Modern Prometheus: itt először Robi húzott el, de utána beérte Bálint, jelenleg meg már nagyon vezet:
www.easypolls.net/poll.html?p=60049d41e4b084a99583b4ed

Rugdoll 2021.01.20. 20:36:40

jah és fyi: az etikett tanár színész. nem tanár :D tudom, mert ismerem :D

SirLemming 2021.01.20. 20:38:04

@Rugdoll: az valóban érdekes volt. Ha nem vagyok oda a dologért akkor is ez már a minimum ha épp előtte mondta, hogy ez a kulcs.

Rugdoll 2021.01.20. 20:39:37

@SirLemming: hát meg akkor ne csak diktálgasson, meg menőzzön a nagy kaszanova. akkor villantsa azt a nagy szex-machin attitűdöt, ahol nemcsak ő a lényeg..

Cérnahuszár 2021.01.20. 20:40:23

@Rugdoll: ha ő találta ki a súlyzókat, jutalmat érdemel :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.20. 20:54:51

@Rrami: Olvastam, de már nem válaszoltam! Egyetértek veled egyébként!

sztropNat 2021.01.20. 21:02:39

@Post Modern Prometheus: Ha most kéne dönteni szerintem én is Bálint elé engednék egy megúszósabb játékost a győzelemre.. Robit, vagy Moh-t.
Bálintnál annyira irritál, ahogy Vivit kezeli, főleg, hogy ott van kontrasztként, hogy valamiért a fősuttyó Dani meg a legjobb cimborája, ha törik ha szakad. Az nekem is belefért volna egyszer, hogy részegen elküldi Vivit a fenébe.. de miután másnap hagyta őt puncsolni főurasan, de Daninak meg ment más hangnemben a "nehogy rámenjen erre a barátságunk..".
Nyilván ilyen ordenáré Gina-Renátók mellett tiszteletreméltó volt Bálint helytállása, de így az idő elteltével rajta is látszik az a fajta kegyetlenség, hogy a gyengébbe azért ő is szívesebben szeret belerúgni. Mint az első kieső Mercédesz ominózus bűntudatba hajszolása, vagy Fruzsi kerekasztalos oltása, "miért vörösödsz..?". Érdekes az óbégató kisebbséget azért ilyen szinten sosem szorongatta meg..
Ezen az iskolahét-light-on is érezni azt a pöffeszkedő szereplését, majd ő fordítja az angolt.. bár Gina kiesésére már nagyon vágytam, azért átérzem amit anno mondott, hogy Bálint közelében úgy megfeszül, feszélyezve érzi magát. Szerintem most lehet valóban igazán érezni ebben a könnyedebb légkörben, ahogy falkavezéresen terpeszkedik, mint a legokosabb, aki mindenkinél többet ér.

MsIreneAdler 2021.01.20. 21:04:58

@Cérnahuszár adversus: elolvastam. Borzasztó. Olaszos, mi? Miért olyan nehéz elfogadnia, hogy egy normális párkapcsolatban nem beszélünk így a másikkal.

SirLemming 2021.01.20. 21:08:13

Kezdesig egy kis muzsika.
bfz.hu/hu/media/elo-kozvetitesek/

Vigyazat masfel ora.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.20. 21:11:26

@MsIreneAdler: találkoztam már olaszokkal..egyik sem hasonlított Renato-ra..

Fu Szekh Li 2021.01.20. 21:13:17

@SirLemming: Az már nem fér bele addig, remélem, holnap még elérhető lesz :)
Ez viszont igen (én vigyorogva néztem, a párom meg közben a fejét fogta):
www.youtube.com/watch?v=cX8dyBKGGD4&ab_channel=NPRMusic

.Zsu 2021.01.20. 21:14:20

@ppupu: ne aggódj résen vagyunk mi is :))

@alma_szósz: ja persze, ezért szemétség ekézni őt.

@Rugdoll: ez arra utal, h nincs szexuális kultúrája a csávónak.
bumfordi, egyszerű, és nem fektet energiát abba sem. az, hogy őt akár fél óráig is kényeztetni kell, is csak azt bizonyítja h az uralkodói mivoltát akarja erősíteni Virágban. holott egy orális szexnek nem fölé alá rendeltségről kellene szólnia, nála mégis érzek egy ilyet.

.Zsu 2021.01.20. 21:18:53

@sztropNat: ekg a nagyrészével :)
igen én is erről írtam, h azért visszatetsző a Vivivel való viselkedése, mert közben Danival sokkal elnézőbb.
nem tudom h azért mert Dani kiállása erősebb, meg nem hagyja magát, és ezért nem kerül bele egy szerencsétlen szerepbe, közben meg Vivi nem áll ki magáért.
szal így belegondolva a Vivi - Bálint dinamikáról mindketten tehetnek, csak ha már ekkora fölényben van a csávó, akkor tőle várjuk el sztm, hogy példát mutasson.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.20. 21:19:30

Sziasztok, szép estét! :)

@Laura Ingalls: Köszke a posztot. Először én is azt hittem, levágta a rendszer a felét, de mozillán sem mutatta, így beletörődtem, hogy tényleg vége. :D

A jógáról az a véleményem, hogy ez nagyon szép és nagyon jó, de a nulla mozgáskoordinációval megáldott embertől aztán várhatja a hölgyike, hogy feszítsen. Az maximum akkor is olyan lesz, mint a döglött galamb. :D Egyébként kezdő szinten ilyeneket kell csinálni? Ne mááár. (Nem értek hozzá, azért kérdezem.)

Fu Szekh Li 2021.01.20. 21:21:39

@nincsvelemenyem: Talán különböző a zenei ízlésünk? :)

.Zsu 2021.01.20. 21:24:36

@Kiégett Hobbynyúl: én sem értek hozzá, de sztm nem :)) sztm ez az ami képernyőn látványos tud lenni, meg amiből van némi izgalom.

Cérnahuszár 2021.01.20. 21:26:59

@Fu Szekh Li: el is mentettem a kedvencekbe :D
ha nem tanul a kölök akkor....

Van der Waals 2021.01.20. 21:28:41

@sztropNat:
Szerintem ő beleillik a kicsit jó kicsit rossz figurába, nyert már ilyen vv-t. Azt nem tudom mit alkotott az Énb-ben de ha kicsit jobban állt volna Vivihez vagy állna akkor esélye se lenne a többieknek de ezt elbaszta. Pláne mert egy lerakat párbajról visszament már.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.20. 21:29:22

@.Zsu: Ja, akkor jó. Igaz, onnan lehet nagyot esni... egymásra, ide-oda. :D Még jó, Amanda már kiesett... vagy ez most gonosz volt? :D

SirLemming 2021.01.20. 21:30:49

@Fu Szekh Li: oh hát ez zseni. Nem mondom hogy naponta újrahallgatós, de az jelent valamit hogy nem számítottam a végére.

Valaki viszont adjon már egy korsó portert. Folyamatosan az volt az érzésem hogy erre innék egyet.

Lukás főhadnagy 2021.01.20. 21:31:33

@Rugdoll: Abból, hogy a káromkodás,es a pöcsvakaras volt felirva a lapjára,valahogy sejtettem ezt, és azt hogy nem azt fogja nekik tanítani, hogy halvillával nem nyársaljuk fel a steaket...

.Zsu 2021.01.20. 21:34:11

@Van der Waals: most legalább nem olyan egyértelmű a végkimenetel.

sztropNat 2021.01.20. 21:34:32

@.Zsu: "szal így belegondolva a Vivi - Bálint dinamikáról mindketten tehetnek, csak ha már ekkora fölényben van a csávó, akkor tőle várjuk el sztm, hogy példát mutasson."
Hát igen.. de Bálint mintha már elengedte volna ezt a dolgot és minden egyéb frusztrációját örömmel tölti ki Vivin. Azon kész voltam, mikor először választotta a jógán Vivit párnak, amire persze Vivi hú, de örült a riportban, újra jóban lesznek.. Bálint meg "Vivit úgyse választotta volna senki" :D Amúgy komolyan meglep, hogy Bálint eddig milyen tudatosan tolta, mint aki mindig figyeli kívülről hogy jöhet le a viselkedése, milyen benyomást kelt vele.. most meg vagy nincs képben, vagy már nem érdekli.

Danival kapcsolatban igazad lehet, hogy nem az intelligenciát értékeli csak a kiállást.

Post Modern Prometheus 2021.01.20. 21:40:51

@Rrami: Nálam a 2 párbajtól-párbajig szavazáson megkérdőjelezhetetlenül vezetett Bálint az első perctől, most viszont Robi vezetett kezdetben, de Bálint hozza vissza és most jelenleg 1 szavazat a differencia kettőjük között.

@sztropNat: Igen, eddig én sem tudtam volna dönteni Robi és Bálint között, de most egyértelműen Robit mondanám. Mohval nekem sosem volt bajom, olvastam meg láttam is, amiket a szemére vetettek BV-s megnyilvánulásait, de hát egy fiatal, valószínűleg nem sok tapasztalattal rendelkező, kíváncsi, kissé infantilis srácról van szó. Még így is sokkal visszafogottabb, mint a legtöbb srác ebben a korban [középsuliban fiú osztályba jártam, és ma is a legközelebbi barátaim mind srácok]. Meg poén szinten szerintem alapból nincs ezekkel baj, amikről beszélnek és csak a BV-ben megy le. Persze jó, hogy nem már gondolat rendőrséget nem vezetünk be, az az érzésem, hogy sokan itt túl szigorúak [voltak] vele, amit nem éreztem indokoltnak. Nem is tartozik igazán ide, meg nem feltétlen neked szántam, csak kikívánkozott már. :D:D
Viszont amit Bálintról írsz, az 110%-os EKG, egy ideje én is ezt látom, érzem az öfik alapján.

Van der Waals 2021.01.20. 21:42:11

@.Zsu: valamiért Mót látom most befutónak. Kicsit olyan figura mint Soma volt, lehet ezért se parittyázza a csajt - nem tudom megjegyezni a nevét - Soma is pont így volt szefó Vivivel bár ő jobban tolta ezt a vonalat. De szerethető figura azért, megúszós is, és szvsz a köpködős is segített neki előrébb jutni ezzel a debilséggel.

Van der Waals 2021.01.20. 21:45:20

Vótmá hogy Robi hasonlít a fenyvesen túl színészére?

sztropNat 2021.01.20. 21:48:11

@Post Modern Prometheus: Nekem Moh-nál tudod mi a fura? Hogy egy ilyen jókiállású, helyes, sportoló srác, és ugye van ez a konfliktuskerülő, "jaj, mindenkitől bocsánatot kérek.. minél többször annál jobb.." beállítódása. Hát én azt hittem, hogy a sport miatt ő aztán hozzáedződik (még ha nem is ilyen Dani-Mercike szintű alpári stílusban), de hogy beleálljon a másikba, vagy minimum felvegye a kesztyűt, ne hagyja annyiban, ha valaki kóstolgatja.
Még azt se mondanám így ránézésre, hogy mindig ő volt a sporttársak között akit oltogattak, meg leghátul kullogott.. hát ilyen külsővel nehezen hiszem el.

ilona12 2021.01.20. 21:51:51

@Rugdoll: ugyanígy állt az orális szexhez a Renátó is. Amikor a hálóban beszéltek róla, azt mondta, nyalni szeret a legjobban, és mégis csak a Fru feje volt a paplan alatt... pont mint a Virágé... A Maffiózókban volt, hogy ez szigorúan tilos náluk, ha valamelyik meg is teszi, nem szabad, hogy a többi maffiózó megtudja.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.20. 21:51:58

@Van der Waals: Moha akkor lehet befutó, ha a tini kislányok rá fognak szavazni, de ezt azért kétlem. Nekem nagyon fura a srác. A hokisokra nem jellemző ez a jaj, bocs, hogy élek sítlus, mindig én teszem fel a kezem, hogy ne haragudj... már azon is elgondolkodtam, hogy nem is hokis. :D
@Gia: Bezony ám. :-)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.20. 21:52:21

@sztropNat: én inkább fegyelmezettnek látom, ami lehet hogy pont a sportbol jon

sztropNat 2021.01.20. 21:55:25

@repuloezustmokus: Lehet benne valami. Csak mikor hajdanán úszni jártam, emlékszem, hogy az öltözőben milyen szinten ment a dominanciaharc. Valahogy nekem a versenysport egyet jelent a "védd meg magad a tahóktól" érzéssel is. Aztán lehet, hogy csapatsportokban van valami egyéb nevelés is.

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 21:55:45

@ilona12: A teve maffia nevében psssztttt... :)

Post Modern Prometheus 2021.01.20. 21:56:23

@sztropNat: Általánosban volt egy osztálytársam, szintén élsportoló, jó fej, vicces srác, de ő is ilyen konfliktuskerülő volt. Középsuliban szintén volt hasonló beállítottságú srác az osztályban. Nekem ez azért ennyire nem fura, gondolom alapvetően nyugodt természetűek, és sanszos, hogy inkább a sportban élik ki a frusztrációjukat. Bár nem tudom mennyit edzhet a villán belül, de az is benne lehet, hogy csak simán képes arra - mert mondjuk jó környezetben és normális haverok között szocializálódott, viszonylag normális értékrenddel rendelkezik, van önbecsülése, tudja nagyjából mi, merre hány méter és ezért -, hogy ne vegye ezeket fel. De az is lehet, amit ki sem nézünk belőle, hogy ennyire tudatos [valamiért nem hiszem mondjuk, és szimplán csak kiismerte őket, és tudja, hogy ő is csak veszítene egy-egy ilyen sehova sem vezető vitával, és ezt egyszer már ő maga is mondta]. :D

.Zsu 2021.01.20. 21:58:10

@Kiégett Hobbynyúl: nem ismerem a nézettségi adatokat de sztm a tinikorosztály nem annyira nézi a VVt.

SirLemming 2021.01.20. 21:59:04

@Post Modern Prometheus: Melyik suliban volt ennyire kevés lány?

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:00:07

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Kezdődik az ápoltak viadala!

sztropNat 2021.01.20. 22:00:32

@Post Modern Prometheus: Ezek szerint csak én jártam szar helyre sportolni.:D
Én komolyan többnyire ilyen Bálint achetípusokat láttam sportember címén. Ez a dominánskodás és/vagy a kissé bárdolatlan, bántó stílus van előttem.

Post Modern Prometheus 2021.01.20. 22:01:31

@SirLemming: Informatikai SZKI, a 30-ból 27 volt srác, rajtam kívül még volt 2 csaj, de ők meg ikrek voltak, úgyhogy mintha nem is lettek volna :'D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.20. 22:01:35

@repuloezustmokus: Oké. :D
@.Zsu: Reménykedjünk.
@Cimili2: Szia! Ahaaa. Ideért időben :D

tvbuzi 2021.01.20. 22:02:10

VV Anikót tutira szopatja a stylist.

Cimili2 2021.01.20. 22:02:20

Kurtág Györgyre ébredjenek. szavazok is.

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:03:25

Bálint milyen kis stréber mostanában

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.20. 22:03:34

@Post Modern Prometheus: nem megy bele felesleges dolgokba, izmozásokba, inkább csinál egy kakaót

.Zsu 2021.01.20. 22:04:03

ennyire nem tudják kitölteni a műsoridőt h a pisilést azt mutatni kell? nem elég h megutatják h bemegy a wc-be? felesleges.

nicu71 2021.01.20. 22:04:34

@Cimili2: Úristen,az durva lenne,bár én birom.Én Csajkovszkira savaztam az olyan gyönyörű....hátha megfogná 1 picit őket

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:04:44

@repuloezustmokus: szerintem sem ilyenek az olaszok. Attól hogy én svédnek látom magam, nég nem leszek svéd :D

Post Modern Prometheus 2021.01.20. 22:04:46

@sztropNat: Gondolom sport válogatja, ők ilyen kajak-kenus arcok voltak [az egyikük kajakozott a másik kenuzott, de sosem tudtam melyikük melyiket, nekem krumpli-burgonya a két sport :D]. Én jártam küzdősportolni is, de ott sem volt jellemző az ilyen kivagyiság. Általában azoknál vettem észre azt, hogy ilyen hangemberek, akik ott éltek a lakótelepen és ilyen Dani szintű pondrók voltak, akiknek tényleg csak a hangjuk volt nagy, de amúgy én is összepakoltam volna őket, ha arra került volna sor :D

SirLemming 2021.01.20. 22:04:53

@Post Modern Prometheus: Wow. Úgy tényleg érdekes lehetett. Nálunk a lányok voltak többen de általános gimi.

No off off.

tvbuzi 2021.01.20. 22:05:22

Öko-náci in action

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.20. 22:05:56

Komolyan, engem ez az ökonéni irritál. :DDD

.Zsu 2021.01.20. 22:06:10

férfiakon a gyengém a szürke kapucnis pulcsi. nem tudom ez nálam ilyen beidegződés.
szal hellóóó Bálint :))))))

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:06:16

Merci visszakapta a héliumos palackot

malevil2050 2021.01.20. 22:07:05

Még mindig az önkínzás? Akkor pá vv.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.20. 22:07:18

@sztropNat: szerintem azok alapbol olyanok, amilyenek független a sporttól

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:07:19

@Kiégett Hobbynyúl: Üdv a klubban. Amúgy nem mond hülyeségeket... csak tényleg kicisit irritáló a csaj

tvbuzi 2021.01.20. 22:07:41

@.Zsu: olyan nekem is van
csak mondom

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:08:07

@.Zsu: Bálint hello anélkül is :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.20. 22:08:10

@.Zsu: hát még amikor leveszik..az milyen izgi:)

tvbuzi 2021.01.20. 22:09:04

Banyek, VV Pininek hány cm a műszempillája?

Post Modern Prometheus 2021.01.20. 22:09:19

@repuloezustmokus: És mennyivel szimpibb is volt, sírtam azon a kontraszton amit az a jelenet hozott :D

@SirLemming: Sosem gondoltam bele :D valahol hálás vagyok ezért, mert nem bírtam volna 5 éven keresztül olyan osztályban ahol [közel] egyenlő a nemek aránya, valahogy egyszerre nem rokon nőből csak egyet képes elviselni az elmém megbomlás nélkül :D

Adamadam 2021.01.20. 22:09:25

Virág de ostoba. Rosszul esik neki, hogy kidobták a kaját amit készített, de pont ő az aki nem rakja be a hűtőbe. Mit gondolt, majd megeszik a romlott kaját?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.20. 22:09:35

@ppupu: Üdv Ppupu. :D Nem, de túltolja. Míg az ásványvíz mehet petpalackban, az üdítő teszem azt dobozokban a tejjel együtt... akkor miről beszél? Szívesen benéznék hozzá, hogy vajon mennyit valósít meg ezekből, mert bezony ha bevásárol, akkor amiről beszél, ennek a felét nem oldja meg.

Ármándójózsi 2021.01.20. 22:10:03

Jó, hogy már nem Vivit basszák le... Faszarcok...

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:10:05

Most Vivi a hibás, hogy pazarolnak???

Cimili2 2021.01.20. 22:10:12

@tvbuzi: gagyi és egyáltalán nem természetes.

nicu71 2021.01.20. 22:10:19

Szörnyű ez a pocsékolás...de annyira jellemző.Nézni is.

.Zsu 2021.01.20. 22:10:47

@tvbuzi: akkor neked is hellóóóó! ;)))
:D
viccen kívül ha egy pasin szürke kapucnis pulcsi van vonzóbbnak számomra.

Spitzbaue® 2021.01.20. 22:10:59

1. Vivaldi
2. Bála Töppapából Dulifuli lett. (Azért hajrá Bála!)

Adamadam 2021.01.20. 22:11:29

Amúgy abban mi az öko, hogy a műanyag flakonos tusfürdőt átöntöm egy üvegpohárba? Az a műanyag már így is úgy is létezik

Cimili2 2021.01.20. 22:11:32

@Adamadam: ekg. virdzsi más területen is ostoba.

.Zsu 2021.01.20. 22:12:14

@ppupu: akkor nálad megmarad az erőd és a pozicíiód ami lehengerel :))))

tvbuzi 2021.01.20. 22:13:11

What bad words?
Fuck you..

Spitzbaue® 2021.01.20. 22:13:16

Marci kikerekedett arcával nem tudok betelni.

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:13:29

@.Zsu: mindenkinek van ilyen dilije. Nekem a szemüveg. Nah nem ilyen hülyegyerek kukker, mint, ami Mohn szokott lenni :)

Cimili2 2021.01.20. 22:13:48

az ökonéni szerint már a boltban töltsük át üvegbe a joghurtot? vagy hogy gondolja??

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:13:57

@Adamadam: Fején találtad a szöget. Itt kicsit megbomlott az öko lady koncepciója.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.20. 22:14:33

@Cimili2: Na ez az. Innentől kezdve meg okoskodó képmutatás az egész, már elnézést.

Spitzbaue® 2021.01.20. 22:15:11

@ppupu: @Adamadam: Az ökohölgyikének vannak őrmesteri hajlamai. Az is lehet, hogy domina... :-D

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:16:24

@Cimili2: Elmondom a titkot. Elindulsz a boltba egy bazi nagy kender szatyorral amiben üvegek és dobozok vannak. A boltban mindent ezekbe kérsz és úgy mész haza. Már csak azt az üzletet kéne megtalálni ahol ez működik. Nem találod...? Jééééé mert nincs max a piacon a kimért dolgok.

Adamadam 2021.01.20. 22:16:25

@Cimili2: Az a gond, hogy ha már a boltban átöntenéd se érne semmit. Az a műanyag már le van gyártva, valamit kell vele csinálni. Ez az átöntögetés teljesen felesleges. Vannak olyan boltok ahova viszed az üveget és ott megtöltik, de egyrészt még ritka és drágább is.
Ez az öko óra a villában elég gagyi. Ráadásul jövőhéten ugyanúgy rendelnek mindent és dobják egy kukába, szóval semmit nem ér ez most

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:16:37

@repuloezustmokus: de az is baj volt, hogy milyen poharat választott...

.Zsu 2021.01.20. 22:16:39

@MsIreneAdler: megértelek :)))

amúgy Vivin a szempilla áll csálén, vagy felette a tusvonalat bassza el mindig?
szólhatna neki vki márnemigaz

Virág most nincs lepukkanva.

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:17:48

@Niemandhäuser: Szerintem simán... rossz helyre dobod a műanyag palackot és szopó álarcot ad rád, majd elveri egy újrahasznosított seprűnyéllel a heréidet :)))

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:18:27

@.Zsu: szerintem mindkettő. A szempilla már nem ragad gondolom, ahhoz meg nehéz a tust hozzá rajzolni :)

SirLemming 2021.01.20. 22:18:53

PPUPU!!! benne vagy a TVben!

nicu71 2021.01.20. 22:18:55

@.Zsu: szerintem mindkettő.

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:19:03

Benne vagyok a tévében! A tábla alján

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:19:13

@repuloezustmokus: asszem egy koktélosba öntött valami :D

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:19:40

@ppupu: a sztár! Instakövetőd mennyi? :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.20. 22:19:52

@MsIreneAdler: lánybol vagyok, de fogalmam sincs hogy kell tusvonalat rajzolni:)

Cimili2 2021.01.20. 22:20:11

@Adamadam: igen, pont erre gondoltam, csak nem fejtettem így ki, mint te. akkor már a tejüzemben ne palackozzanak semmit müanyagba!!

SirLemming 2021.01.20. 22:20:36

Fru bent vigyorog. Még. Szóbaáll az ellenséggel. Még tud.

Rugdoll 2021.01.20. 22:21:32

@ilona12: nevetséges. és komolyan nem fogom ezt a fokú alárendelődést. egyik lány részéről sem. fiatalok nagyon, nekik még pont hogy diktálni kellene és nem megalkudni.

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:23:24

@repuloezustmokus: nekem is eltartott egy ideig, amire nyilvánosan vállalhatót bírtam húzni :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:23:38

Kicsit elgondolkoztam, ha én ugyanazt csinálnám egy nővel mint Merci Moh-val az zaklatás lenne, nem ?

Adamadam 2021.01.20. 22:24:13

@Cimili2: Nem is értem ez mire jó. Még ha valami népnevelő szándékkal alapból csomagolásmentes cuccokat küldenének be nekik, akkor azt mondom oké. De ez egy vicc "megoldás" hogy a műanyagból áttöltjük poharakba. Ha meg mélyebben belegondolunk ezzel csak ártottak, mert a poharakat el kell majd mosni, babaolajat szép lesz. Több liter vizet és mosogatószert elpazaroltak ezzel a kis akcióval

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:26:01

@MsIreneAdler: Egy éve csináltam :((( mondjuk a f@szbookra is havonta max egyszer lépek be... Lehet valami baj van velem... Elmegyek egy teve picológushoz... nem elég fejlett a social media függőségem

Cimili2 2021.01.20. 22:26:06

@ppupu: ha sorbaállok, szigorúan betartva a kellő távolságot, kaphatnék egy dedikált fotót??

Ármándójózsi 2021.01.20. 22:26:08

Amikor így pörgtök, esélytelen írni...pláne értelmeset. :D
De ez a palackos faszság, meg az egyebek, erre mondtam, hogy tele van ellentmondással és vetítéssel ez a kurvára túltolt környezettudatosság. Mint mindent, ez sem sikerül értelmes keretek között tartani. lásd #metoo stb.

.Zsu 2021.01.20. 22:26:17

@ppupu: hát ha közben a nő azért sokszor örömmel fogdosna meg a paplanalatt, és kellenének neki a puszik, meg a simi, akkor azért necces

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:26:30

@ppupu: amit Merci csinál Mohval az így már szimplán zaklatás, te se csináld senkivel. Hallgass rám teve :)

nicu71 2021.01.20. 22:26:39

Anya,miert fáj az antibiotikumtól a pocakoooom???

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.20. 22:26:46

@Adamadam: sterintem is eléggé halottnak a csók...ennyire nm kéne félni a gonosz müanyagtól...
de ez kissé szokás öko natur barátainknál

SirLemming 2021.01.20. 22:26:54

@Adamadam: Ha el lenne magyarázva hogy amúgy ennek az az értelme, hogy kint is kereshetsz kimérős cuccot a flakon nem kell akkor so-so elmegy demonstrálásnak. Amúgy meg csak felesleges szivatás.

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:27:04

@repuloezustmokus: ááááá sötétben bújkáló gaz teve vagyok. A szürke eminenciás... teve :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:28:10

@MsIreneAdler: Mondjuk asszony agyon is verne, ha rajta kívül mást is mernék zaklatni...

*itt bólogat mellettem

Ármándójózsi 2021.01.20. 22:28:34

Engem senki nem akar zaklatni??? Ármándó már egy szar? :(

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.20. 22:30:04

@ppupu: biztos vannak medencés képeid:) arra jonnek

Ármándójózsi 2021.01.20. 22:30:08

@.Zsu: Nyilván nálam az első azonnal. :)

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:30:23

@ppupu: asszonyt viszont kell zaklatni. De próbálj meg ne héliumos hangon csókot követelni tőle :).

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.20. 22:30:55

@Adamadam: Ezért mondtam, hogy okoskodó képmutatás. Mivel nincs erre lehetőség sehol, hogy valóban így csinálják, vagy mindenhez recept, hogyan lehet magadnak megcsinálni, teljesen felesleges ez az egész, és csak ellenszenvet vált ki.
@Ármándójózsi: ekg.

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:30:57

@.Zsu: Köszi... Meghallgattam.. egyértelműen Kurtág :))))

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:31:03

@Ármándójózsi: ejj. Hozom a porszívót na. Ne ríjjál :D

Spitzbaue® 2021.01.20. 22:31:36

Szavaztam. Kurtágra. Az kemény lesz!

Cimili2 2021.01.20. 22:32:36

@.Zsu: szavaztam Kurtágra, mert csak.:DDDDD

tvbuzi 2021.01.20. 22:33:22

Van olyan csávó aki bírná idegileg Vivit?

.Zsu 2021.01.20. 22:33:30

@ppupu: @Niemandhäuser: miközben írtam a kommentet a linkekkel a Kurtág maradt bent és hallgattam közben.
idegállapotba kerültem basszus

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 22:34:16

@MsIreneAdler: ha már insta, VVIza éppen élőben tép be vmi zselés cucctól...

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:34:24

De miért kell ezt erőltetni Vivinek...

Adamadam 2021.01.20. 22:34:49

Vivi mi a fasztól fél 40-50 centi magasban?

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:34:52

@.Zsu: Nem értékeled elégé a kortárs magyar komolyzenét

* térdét csapkodva röhög

Cimili2 2021.01.20. 22:34:59

@.Zsu: :DDDDD pont azért szavazram én is arra a zenére.

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:35:19

@SirLemming: Nagyon, nekem is kiégett az agyam 40 mp alatt

.Zsu 2021.01.20. 22:36:02

@MsIreneAdler: porszívót miért? az foglalkozik vele? :O

jaj MERCIIIII, nemár.
@ppupu: jah, ha pasi csinálná erősebben jönne le a nézőkben.

Adamadam 2021.01.20. 22:36:18

@.Doktor.Szöszi.: milyen néven van fent instán?

tvbuzi 2021.01.20. 22:36:38

Fru az új faszleső

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:37:03

Oh Merci szánalmas... Ultra gáz. Én égek itt a kanapén...

.Zsu 2021.01.20. 22:37:56

@ppupu: ja, de a Moha is egy csicska :DD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.20. 22:38:16

Ez most mi akart lenni Mercitől? :D

Adamadam 2021.01.20. 22:38:23

Merci jó pár kilót felszedett. De amúgy nagyon gáz ez a kuncsorgás Mohnál

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:38:31

@.Zsu: semmi, csak vicceltem, az előző posztnál esett róla szó. :)

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 22:38:41

EGy dolog nem hagy nyugodni : Mi értelme van elmosni egy koszos muanyag szart ?
Igaz kulon rakjuk, de elbasztunk egy csomó vizet ? Ti hogy érzitek ezt ?

SirLemming 2021.01.20. 22:39:10

@ppupu: Tudok oroszt ami durvább.

Merci viszont nem ment át héliumba. o.O

Cimili2 2021.01.20. 22:39:14

füldugókat betenni!! most!!

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 22:39:27

@Kiégett Hobbynyúl: A szokásos szarakodás, így könnyít magán lelkileg

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 22:40:05

Vivi gitározni tanul.... idefosok !

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 22:41:03

Mreci nem akar furulyázni... még a végén megakad a torkán :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:41:15

@SelyemSonkaPini: Az a kérés a szelektív kukák esetén, hogy a beledobott szemét legyen tiszta. Teljesen igazad van így vizet pazarolnak, ami amúgy sokkal nagyobb probléma, de szerintem engedjük el a dolgot mielőtt teljesen felbasznánk rajta az agyunk

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.20. 22:42:02

@SelyemSonkaPini: Jogos a kérdés. Ez a kettősség benne. Egyik oldalról akarunk valamit, másikról adunk neki egy pofont.

Jaaa, jó. :D
Vivi a mázlista. A furulyába én belehaltam volna.Véletlenül rátettem volna a kanapét, vagy a Daniella súlyát, hogy eltörjön...stb.

Spitzbaue® 2021.01.20. 22:42:29

Szánalmasan sztárolják Vivit.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 22:43:12

@MsIreneAdler: az elejét nem láttam, de vki konkrétan rákérdezett most be fog-e tépni ettől a zselés cucctól, és arra mondta, h igen, kb 1 órán belül lesz hatása...egyébként Miamiban van

@Adamadam: iizabeelll

Ármándójózsi 2021.01.20. 22:43:36

Hajrá Vivi, hajrá Moh!!!

Spitzbaue® 2021.01.20. 22:43:36

Most közelebb ülök a TV-hez: az illemnéni nagggyon szeplős. Figyeltétek?

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 22:43:43

hatvan súly ? Hát az lófasz !.... hatvanegy :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:44:24

Illem néni olyan kis gestapós kérdező biztosnak néz ki

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 22:44:28

Illemnéni: Vegyétek le a kibaszott sulyokat, gecik !

Adamadam 2021.01.20. 22:44:40

Ez az illemtanár menjen már a picsába, irritálóbb mint az öko tanár. Ha bent lennék direkt idegesíteném egy-egy lófasszal, bazdmeggel:D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.20. 22:45:07

Illemtannéni jól érzi. :DDDDDDDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.20. 22:45:49

@Adamadam: Összekötném az ökos tyúkkal, aztán járjanak kéz a kézben.

.Zsu 2021.01.20. 22:46:02

@SelyemSonkaPini: @ppupu: :DDD
engem irritál. azt hozná ki belőlem h csakazértse csináljam azt amit mond.

tvbuzi 2021.01.20. 22:46:02

Moh folyamatosan hozza a lebaszott kutya tekintetet

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:46:12

@.Doktor.Szöszi.: és a betépésen kívül vajon mit csinál ő ott?
Nekem ő annyira egyébként nincs meg.

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 22:46:39

Miért dörgölik a lányok reggel felkeléskor a szemüket ?

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 22:47:03

@SelyemSonkaPini: Mert nincs pöcsük, amit vakargathatnának :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:47:21

@SelyemSonkaPini: Mert ráfröccsent éjszaka a öööööö és összeragadt.

Adamadam 2021.01.20. 22:47:30

Nagyon kár, hogy nem vagyok bent. Farkat vakarászva bazdmegolnék a tanárnőnek. Nagyon idegesítő

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.20. 22:47:33

@Adamadam: ilyen volt anno a tánc és dráma tanárunk is...bár az a menésbe volt beleszerelmesedve

.Zsu 2021.01.20. 22:48:07

Danii :DDD
a pöcséről, amikor megfogja: de jó h van ott nekem egy

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 22:48:20

A "Megmondom őszintén" szófordulattól is kezd ökölbe szorulni az agyam

Adamadam 2021.01.20. 22:49:06

@ppupu: Ugyanez az "igazából" szó. Merci beszéde 50%-át ez teszi ki

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 22:49:21

@.Zsu: Ha meg egy lány nyúl oda a pinijéhez : Uristen hol a pöcsöm ?

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:49:40

Moh megszívta. Súlyok +szuszpenzor :D

Ármándójózsi 2021.01.20. 22:49:46

@ppupu: Megmondom őszintén, igazad van.

Spitzbaue® 2021.01.20. 22:49:57

Múnak azért kinyílt a csipppája.
Daniella meg még visszataszítóbb, amikor a jófiút akarja hozni.
Bocs.

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 22:50:32

@Ármándójózsi: Amúgy igazából megmondom őszintén: nekem a TISZTELET az ami a legfontosabb !

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:50:38

@SelyemSonkaPini: ha hiszed, ha nem, nekem még ez nem jutott eszembe soha :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.20. 22:50:42

@.Zsu: Detto. :D Már csak azért se.
@Adamadam: :DDD

Cimili2 2021.01.20. 22:50:50

@Adamadam: :DDDD majd jövőre megteheted!! legalább tudni fogjuk, h te vagy az, Fálkit meg megismerjük.

Spitzbaue® 2021.01.20. 22:51:03

Petyának eldugult a fosszórója? :-DDD

princejesus 2021.01.20. 22:51:19

Anikó ebben a szettben 20-al többnek néz ki

.Zsu 2021.01.20. 22:52:11

jaj tudtam h Beethoven lesz. tuti nem fektettek az emberek annyi energiát ebbe a szavazásba.

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 22:52:11

MOH NEM hordtad a szuszpenzort 2 óráig, büntetésed : 10 tökönrűgás !

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 22:52:37

@MsIreneAdler: passz...hiányos öltözetben hasonszőrű társakkal (fiúkkal-lányokkal vegyesen) buliznak erre-arra, főként hajókon. tökre fel van fújva a szája, van egy kutyája és egy pasija.

tvbuzi 2021.01.20. 22:53:01

Ha muszáj lenne választani Győző betelefonálós műsora és egy tarkólövés között akkor a tarkólövést választanám.
Adios

Ármándójózsi 2021.01.20. 22:53:48

@SelyemSonkaPini: Az a kibaszott TISZTELET, a büdös tetves kurva életbe. Megmondom neked, de őszintén, geci fontos!

Krétagarbó 2021.01.20. 22:54:07

@.Zsu: szerintem nagyjából ezt ismerik.

Adamadam 2021.01.20. 22:54:08

@Cimili2: Mindenképp ha lesz vv11 és lesz olyan szerencsém, hogy beválogatnak. Alapból is idegesítő ez a nő. Mit hitt, hogy professzorok mentek be a villába? Persze, hogy van káromkodás meg tökvakarás. De ehhez nem is kell a villába menni, sokkal intelligensebb társaságok is szoktak néha káromkodni. Egyetemen volt tanár aki egy elég okos pali volt, de csak úgy röpködtek nála a bazdmegek. Abszolút nem ez számít

Cimili2 2021.01.20. 22:54:26

@.Zsu: már rájuk sem lehet számítani. nulla humorérzek.

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 22:54:37

@Ármándójózsi: Felröhögtem... kicsit hallom Renyhét ahogy ezt mondja :D

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:54:39

@.Doktor.Szöszi.: azért nagyon kíváncsi leszek az ilyen lányokra idősen, mondjuk 50 felett.

Gia 2021.01.20. 22:54:47

Mercike holnap hozza a sértődött női karaktert..

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 22:55:23

@.Zsu: Az milyen csoki ? Marcipános ?

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:55:48

@repuloezustmokus: ja hogy a ti menésetekkel volt elfoglalva, azt hittem ő riszált :)

SirLemming 2021.01.20. 22:55:50

@ppupu: Megtaláltam.
www.youtube.com/watch?v=ssc3ic-s_xg

Élőben egyébként koncert részeként elgondolkodtató.

Ármándójózsi 2021.01.20. 22:56:08

@Gia: Én azt pasiban szerintem sokkal jobban tolom. :DDD

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 22:56:22

@MsIreneAdler: Én azt mondom: a hülye picsák öreg korukra hülye vén kurvák lesznek !
( Tisztelettel:)

Krétagarbó 2021.01.20. 22:56:36

Anikó nagyon szarul vezeti ezt a műsort. Erőltetetten vicceskedő (ez a Beethoven-Bernáthegyi vicc a végén száncsi volt) és nekem nagyon visszás, hogy sokszor úgy okoskodik, mintha ő egyébként nem pont ugyanilyen lemmingként kezdte volna a karrierjét...

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:57:06

@Gia: na igen. Van az a mondás, hogy annál a nőnél, akit megdugtál, csak az a rosszabb, amelyiket meg nem :). Merci nem cáfol rá erre.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.20. 22:57:09

@MsIreneAdler: mondta hogy az utcán is ugy menjunk mint ha Versace show-n lennénk

Cimili2 2021.01.20. 22:58:03

@Adamadam: érdekes, mert alapból nem nagyon szeretem a káromkodást, bár én is szoktam néha, de volt egy kolleganőm, aki folyamatosan és neki baromi jól állt.

MsIreneAdler 2021.01.20. 22:58:21

@Krétagarbó: nekem le sem esett ez a hatalmas poén...

Ármándójózsi 2021.01.20. 22:58:36

@Krétagarbó: Na ez számomra is gáz, hogy elfeletette honnan indult. Milyen mélyről. Most sincs sokkal magasabban, de már nem akar lelátni odáig...

Krétagarbó 2021.01.20. 22:59:02

@Gia: azt néztem én is, a visszautasított sértődött perszóna szerep lesz holnap. Szegénykeh:(((

Adamadam 2021.01.20. 22:59:11

@Krétagarbó: felrakták a szart a polcra és azt hiszi, hogy befőtt. Nagyon elfelejtette, hogy volt ő fosch9-es

Adamadam 2021.01.20. 23:00:00

@Cimili2: én sem káromkodok 0-24-be, de egy ilyen műsorba szerintem teljesen belefér néhány csúnyább szó

.Zsu 2021.01.20. 23:00:32

@Krétagarbó: @Cimili2: komolytalanul szavaz a nézőközönség.

Anikó meglátásáról egyetértek veled Kréta :)
PP sztm sokkal jobb.

Krétagarbó 2021.01.20. 23:01:39

A Belevaló kezdődött volna és letiltott a TV. Olyan gyerekzáras megoldás, nem emlékszem, hogy beállítottam volna, de úgy tűnik okosTV, megkímél Győzikétől:DDD

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:02:43

@repuloezustmokus: és betartod? Ha látok egy nőt, aki veszettül riszál a körúton leszólíthatom, hogy hello Peni :)?

Krétagarbó 2021.01.20. 23:03:08

@Adamadam: kb. Az illemtancinénivel kapcsolatban írtakhoz max EKG.

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 23:03:28

@SirLemming: Olvastad alatta az egyetlen kommentet?
Epic a cucc... a klapmpírozós bácsi mozgása zseniális, mikor a tubás "fingott" asszony csúnyán rámnézett.

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 23:03:30

I do solemnly swear (or affirm) that I will faithfully execute the Office of President of the United States, and will to the best of my Ability, preserve, protect and defend the Constitution of the United States.

EZ lehet hogy OFF-nak tűnik, de örülök Hogy Trump Lee elhúzott a vérbe !

Ármándójózsi 2021.01.20. 23:03:40

@MsIreneAdler: Szóhoz sem jutok! :)
De kurvára elsikkadt, hogy engem itt senki sem akar úgy zaklatni, mint Merci Mohát... Pedig én engednék!!! :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.20. 23:03:58

@MsIreneAdler: szerintem aki ilyet tesz azt le kungfukaratézom:)

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:04:35

@Krétagarbó: engem is letilthatna. Nincs itt a távirányító a közelben :)

.Zsu 2021.01.20. 23:05:01

@Adamadam: téged hívott Győzi? :D felvehetted volna neki igazán :D

ilona12 2021.01.20. 23:05:39

@Rugdoll: diktálnának is, csak nincs aki jegyzeteljen :D

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:06:13

@repuloezustmokus: uh, akkor még véletlenül sem fogok soha ilyet tenni :D

Ármándójózsi 2021.01.20. 23:06:29

@SelyemSonkaPini: Megin az a kibaszott angol??? Honnan a búbánatos faszomból kéne tudnom, hogy mi van odaírva, ha teljesen értelmetlen így elolvasva... Őszintén mondom, a véres gecibe!

ilona12 2021.01.20. 23:07:13

@ppupu: megszegtem volna az omertát ? :D

Post Modern Prometheus 2021.01.20. 23:07:48

@Adamadam: Az irracionális félelemben az a vicces, hogy pont ilyen. Oké Viviről van szó, láttunk már fűben nyuszit, but still. Ezektől a feladatoktól anno tesin én is hülyét kaptam. Adott Pál aki szerint jópofa és vicces a mély vízbe dobni az embert egyből, akivel semmilyen bizalmi kapcsolat nem alakult még ki, de még csak a feladatra kapott pároddal sem. Ezeket általában kiröhögtem és megmondtam, hogy velem biztos nem ["akkor írd be az egyest, a bánatot sem érdekli" rühelltem a talajtornát], de anyukáddal majd megcsinálod a feladatot jóember. Úgyhogy ezt a jógás baszakodást elnézve, nekem komoly PTSD-m jött elő ezekről a hülye feladatokról. :D [létra második fokán már elönt a pánik, nem majd még egy random gyerekre bízom, hogy megtartson a levegőben :D]
,,Ez az illemtanár menjen már a picsába" +1

@Niemandhäuser: És a zenetanci meg ha jól láttam heterokrómiás :D

@ppupu: Máskülönben honnan tudnád, hogy ők ilyen kis őszinte emberek? :D

@Ármándójózsi: Úgymond [ha már Iza is szóbakerült]

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:08:08

@Ármándójózsi: biztos ezt szeretnéd? Jól meggondoltad :)?

Krétagarbó 2021.01.20. 23:08:08

@Post Modern Prometheus: most nekem is Moh szimpi, gyerek még nagyon. Nem nagyon néztem eddig, úgyhogy nem tudom, mit alkotott eddig, az elmúlt napokban amit én láttam belőle, az nem rossz.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 23:08:39

szóljon valaki Bálintnak, h a térde nem lehet előrébb, mint a bokája...tönkremennek az ízületei...

SirLemming 2021.01.20. 23:08:46

@ppupu: Ugye? :D
Ismerve a szerző életútját és a No2 No3 darabokat nem akkora kínzás ez. Perverz vagyok mert tulajdonképp szeretem, mint a brokkolit: évente egyszer-kétszer max.
Mit sem sejtő embereket viszont letaglóz.

@SelyemSonkaPini: Néztem a ceremóniát. Az öregnek ennyi fasságot végigcsinálnia ennyi idősen...

.Zsu 2021.01.20. 23:09:05

@MsIreneAdler: de azért most legalább megcsodálhatod Bálint lábait és férfias székemelgetését :D
az a szürke nadrág kiemeli a jó dolgokat :)))

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 23:09:09

Egész jo lenne a BV ha nem vezetné senki !

Krétagarbó 2021.01.20. 23:09:33

@SelyemSonkaPini: én is követtem egy darabig az eseményeket:) De ne politizáljunk inkább itt.

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 23:11:22

@Krétagarbó: OK ! De már Ármi válaszáért érdemes volt beírni :D

SirLemming 2021.01.20. 23:11:29

@Post Modern Prometheus: Pacsi! Egy sámlin is biztosítókötelet kérnék. Nem is cseréltem égőket a lakásban amíg szobánként legalább egy égett.

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:11:36

@SelyemSonkaPini: nem inkább a Harry Potterből akart idézni, hogy :
"I solemnly swear that I am up to no good"
:)

Krétagarbó 2021.01.20. 23:11:54

@Post Modern Prometheus: a talajtorna dettó, már az óra elején én kértem az egyest.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 23:13:18

@Ármándójózsi: megtisztellek...de, ennyi súly a világon nincs, amit magadra kellene aggatnod...:))

Adamadam 2021.01.20. 23:13:25

@.Zsu: szerencsére nem, Győzi megőrjít, nem akarok vele beszélni:D
@Post Modern Prometheus: oké ebben van valami. Én sem rajongok az ilyen feladatokért, de reálisan nézve nagy kockázatot nem vállal az aki megcsinál egy ilyen feladatot

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:13:28

@.Zsu: székelését olvastam.... :D:D
De igen, Bálintot mmkk megcsodálom :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.20. 23:15:02

Miért nem lep meg, hogy ismét egy Dani-fan...
Győző ne beszélj, nem kellenek az ilyen összekötő részek, tényleg nem.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 23:15:19

@MsIreneAdler: én az egészségéért is aggódtam közben :))

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 23:15:39

Szerintetek a ppupus avatarommal bekövetném Győzit és hagynék egy telószámot felhívna?

Ármándójózsi 2021.01.20. 23:16:24

@.Doktor.Szöszi.: Miért, mer egyszer kicsúszott egy kibaszott káromkodás a kurva számon? :S

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:17:04

@Ármándójózsi: visszapörgetted az eseményeket a fejedben, mi? :)

SirLemming 2021.01.20. 23:17:06

@Ármándójózsi: Angolozáshoz segítség.
www.youtube.com/watch?v=RoCslBHMDfM

@ppupu: Ha rajzolsz rá miniszoknyát, még otthonról is.

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 23:17:27

Most pont úgy néz ki Győző mint akit most engedtek ki a Csillagból

.Zsu 2021.01.20. 23:17:57

@ppupu: biztos otthonosan érzi magát állatok között, szal sztm igen :))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.20. 23:18:25

@ppupu: Persze, főleg ha odaírod, hogy hajrá Daniella. :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 23:18:28

Azt mondja meg nekem valaki, hogy az elmúlt 5 percnek mi köze volt a VV-hez?

Cimili2 2021.01.20. 23:18:53

@Krétagarbó: én meg imádtam a talajt és a szertornát is. 12 éven keresztül versenyszerűen nyomtam a Postásban. pár éve fájt pár hétig a derekam, s azt kérdezte a doki, h annyira le tudok-e hajolni nyújtott lábbal, h a bokám megérintem. azt hitte rosszul lát, mert én letettem a tenyerem a padlóra.

SirLemming 2021.01.20. 23:19:56

Viszont mivel ez a BV Győzi só epizód elhúzok.
Joccak, szép álmokat mindenkibe.

Cimili2 2021.01.20. 23:20:13

@ppupu: próbáld ki!!! én jusse követem be.

Krétagarbó 2021.01.20. 23:20:39

@Cimili2: az komoly, nem vagy hajléktalan:)))

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 23:21:02

@Ármándójózsi: csak nem szeretném, ha nem tudnál kényelmesen feküdni az ágyikódban, és megint álmatlanul forgolódnál..

.Zsu 2021.01.20. 23:21:16

@SirLemming: szépálmokat :)) megértelek :D

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:21:16

@SirLemming: jó éjt! Legközelebb némítsd le, én azt csináltam. :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 23:21:58

A svédek már a telefonban vannak!

Cimili2 2021.01.20. 23:22:02

direkt ilyeneket hív fel hozé, akiknek dani a kedvencük??

Ecotrans 2021.01.20. 23:22:21

Na sikerült megint vmi észlényt telefonvégre keríteni.

.Zsu 2021.01.20. 23:22:43

ez a BV a szarnak egy pofon volt

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 23:22:53

Előjöhettek! Vége a BV-nek :DDDDD

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:22:58

@pomac: hopp, küldött neked egy üres üzit, bocsi :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.20. 23:23:27

Katasztrófa volt. Nem lehetne ezeket a betelefonáló részeket kivenni, pláne ha nincsen értelmes betelefonáló? Vagy ez csak amolyan hiú ábránd?

Na jó, mindegy, én eltolom a bringát mára, jó éjt nektek, éjszakás műszaknak jó szórakozást! :))))

Cimili2 2021.01.20. 23:24:00

végre vége. én is léptem az éjszakásoknak további jó szórakozást!!

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 23:25:47

Emészteni való éjszakára:
A világ ismét gazdagabb lett... tessék:

"Kutatók szerint egyedülálló és tökéletes dinóánuszt találtak"

Ármándójózsi 2021.01.20. 23:26:49

@SelyemSonkaPini: Még nem látták az enyémet...
Ja, az nem dino...

Cimili2 2021.01.20. 23:27:25

@ppupu: számolja a sékeleket. na télleg megyek hunyni.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 23:29:01

@.Zsu: az, de nekem az öfi is uncsi volt...a tegnapi után egyértelmű csalódás, már a cápás ökonénit se akartam telibeverni (by Maerci)

@Ármándójózsi: hm, mit tehetek ellene.... :))

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:29:19

@SelyemSonkaPini: találtak egy lukat és ráfogták, hogy dínó segglyuk?? Vagy mi? :)

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:29:51

@pomac: az, a telóm sitty sutty intéz ilyeneket :)

.Zsu 2021.01.20. 23:29:57

@ppupu: na ezt neked kéne a legjobban tudnod!
szerintem épp keresi a megoldást h lehetne behajtani a sékeleket, mert az eddigi próbálkozások nem jártak sikerrel. :)))

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:30:57

@ppupu: malacot elkaptuk, váltságdíjat kérünk érte :)

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 23:31:24

@MsIreneAdler: Állítólag univerzális volt... olyan kloákaszerű, de dugtak is vele !

Krétagarbó 2021.01.20. 23:31:58

@Niemandhäuser: Daniella nagyon tré. Mindenhogyan is.

Krétagarbó 2021.01.20. 23:32:37

@ppupu: vissza is jött az adás, ahogy eltűnt Győzike :DDD

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:33:00

@SelyemSonkaPini: értem. Akkor az a lyuk különleges volt :)

.Zsu 2021.01.20. 23:34:12

@MsIreneAdler: jaaa h már itt tartunk, h ezt így nyíltan?
okok. felzárkózom

Ármándójózsi 2021.01.20. 23:34:39

@.Doktor.Szöszi.: Nekem néhány kedves szó is elég, amit ugye nem kaptam meg máshol...
Megtisztelés előtt.

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:35:56

@Ármándójózsi: szerintem nem vagy elhanyagolva, nem mondhatod :)

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:37:27

@.Zsu: igen. Elkaptam és kész. Visszaszerezzük a pénzünket, becsületünket!
(igazából fogalmam sincs, hol van, de ppupu ezt nem tudja, szóval psszt!) :)

KékCsöcsűPini 2021.01.20. 23:37:40

@MsIreneAdler: Azt írták, hogy még megkövesedett kakit is találtak benne !
Kurva jó napjuk volt !

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:39:11

@SelyemSonkaPini: senki nem örült még úgy szarnak, mint ők :D

Ármándójózsi 2021.01.20. 23:39:13

@SelyemSonkaPini: Azt én is találtam valamelyik nap, de nem részletezem.

.Zsu 2021.01.20. 23:39:35

@MsIreneAdler: persze h nincs elhanyagolva.
tessék @Ármándójózsi: , én egy dalt is küldök neked:

youtu.be/epd2TH1pJxY

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 23:40:58

Na, kiadattam az országos körözést Vadmalacra. Remélem nem pörkölt formájában találják meg.

Ármándójózsi 2021.01.20. 23:42:00

@.Zsu: És ezek után még csodálkozol, hogy ignorállak... :(

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:42:54

@ppupu: ha fizetsz szépen, akkor tudom csak gatantálni @vágtázó vadmalac testi épségét :)!

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:44:01

@.Zsu: na ez nem éppen egy vidám dal, amitől a törődést érzi az ember.
(Dér Henit egyébként nagyon nem szeretem)

.Zsu 2021.01.20. 23:46:37

@MsIreneAdler: ez így van. de az Ármándó érte el h ilyeneket kapjon.

jaj amúgy énsem szeretem, a nyerő párosban kifejezetten idegesített.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.20. 23:46:38

Vagy sokan nicket cseréltek, vagy alig van már hírmondónak is a régi kommentelő gárdából. Azért 1-2 EKG még befigyel, de nincsenek a lakók átkeresztelve találó nevekre és a posztírók között se találtam igazán a régieket akik olyanokat tudtak írni, ami fényévekkel verte az akkor még jóval színvonalasabb összefoglalókat, mint amilyenek mostanság vannak.

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 23:46:44

@MsIreneAdler: Akkor leírom veszteségként... Vadmalacot

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 23:48:45

@Majom1Parádé: Ez egy vidám kedves belépő volt. Te is szimpi vagy

Ármándójózsi 2021.01.20. 23:49:22

@Majom1Parádé: Sajnos ez van... Látod, így múlik el a világ dicsősége...

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:50:15

@.Zsu: nocsak? Lemaradtam valamiről? Én még a puszcsi-szivcsinél tartok :)!
Ott is idegesítő volt a Heni, de láttam vele egy beszélgetést valami reggeli műsorban. Én szégyeltem magam helyette.

.Zsu 2021.01.20. 23:50:37

@Majom1Parádé: sajnálom ha a kommentelésünk színvonala nem éri el az általad megkívántat.
:((
remélem kommented hatására változni fognak a dolgok.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.20. 23:51:18

Köszi PPUPU!
Így jár, aki szökőévben 1x tolja be a banánhéjas komposztot ide (ez vagyok ugye én)

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:52:26

@ppupu: öööö.... :)
Csak ilyen könnyedén??

Ármándójózsi 2021.01.20. 23:52:38

@Majom1Parádé: Most vagy Te vagy én értettem félre Ppupu-t. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.20. 23:53:10

@.Zsu: Ó, nem dehogyis makogok én itt kommentelési színvonalról, csak a nevek tök ismeretlenek a majom fejemnek.

.Zsu 2021.01.20. 23:53:28

@MsIreneAdler: Ármándó egy szoknyapecér kurafi,
kiadtam szívemet, lelkemet, padba karcoltam a nevünket, de mindig más szőke nők után néz.
nem bírtam ezt már, szal kiadtam az útját.
a padot meg felgyújtottam.
:D

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 23:54:19

@MsIreneAdler: Közben könnyezem... hüpp hüpp

@Ármándójózsi: Te nem érthettél félre :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.20. 23:54:28

@Ármándójózsi: Gondolom én. nem is tudom mire akart kilyukadni, de nem baj az, lehet 1x kiderül vagy valaki megsúgja. :-)

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:54:41

@Majom1Parádé: szerintem ppupu ironizált egy cseppet :D
De szívesen látunk téged! Volt itt olyan aki szintén borúsan kezdte, aztán beidomult a bandába :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 23:55:41

@MsIreneAdler: Csak lehet hogy szegény ma pörköltként végezte :))))

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:55:41

@.Zsu: oh hát ki mondott ilyen szörnyűségeket róla :)?

MsIreneAdler 2021.01.20. 23:56:42

@ppupu: jó jó. Most nem ez a lényeg... :D
Amúgy ettem ám már én tevepörköltöt is. Finom volt. :P

.Zsu 2021.01.20. 23:56:50

@Majom1Parádé: megértem, én pl egy hete sem kommentelek ide. de lelkes olvasó voltam :)
biztos fura, de nem akarok hazabeszélni (defogok) és most is olyan csodálatosan sziporkázó itt minden mint régen.
legalábbis jól érezzük magunkat :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.20. 23:57:59

@MsIreneAdler: Fúúúúj kannibál izééé tevebál... ööö hagyjuk :)

Ármándójózsi 2021.01.20. 23:59:10

@.Zsu: Az első mondat első felével még egyet is értek, tényleg hibázom néha... Na de, hogy Te kiadtad volna a szívedet, lelkedet, az súrolja a vicc kategóriát... Volt itt még régebben valaki, akire akkor is jó szívvel gondolok vissza, ha azóta már utál engem, és aki valóban beleadott mindent. De tönkre ment a kapcsolatunk, ne kérdezd, hogy miért, nyilván én is hibás voltam, de a szép emlékek megmaradtak...

.Zsu 2021.01.20. 23:59:26

@MsIreneAdler: ahj hát Irene ez a legrosszabb, ezt mind előttem történt.
aztán ma meg még ő ignorál, érted!?? még ő
pedig én szeretnék jóban maradni vele.
remélem egyszer elsimulnak a dolgok :))))

@ppupu: akkor malacunkról nincs híred ugye?

MsIreneAdler 2021.01.21. 00:01:15

@ppupu: isteni volt, de tényleg. Sajnálom :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.21. 00:03:45

@MsIreneAdler: Akadjon a torkodon... legalább nokedlivel etted? :))

MsIreneAdler 2021.01.21. 00:05:07

@.Zsu: én biztos vagyok benne, hogy elsimultok, vagy mi :).

.Zsu 2021.01.21. 00:06:55

@Ármándójózsi: most ezt nem tudom miért, lehet a szmájlijelek hiánya miatt, de komolyabbnak érzem tőled.
én nagyon bírlak Ármándó, és csak viccelődtem, és direkt túloztam. :))) azt hittem, h te is ezt csinálod. bocs ha félreértettem.
ha kiadom a szívemet lelkemet az persze nem ilyen.
remélem nincs harag, mert most megijesztettél, és rossz érzések lettek ott a mellkasom tájékán.

Gia 2021.01.21. 00:09:23

@.Zsu: Borús napja van szerintem,ma engem is kicsit megbántott..

.Zsu 2021.01.21. 00:11:00

tisztára érzelmi hullámvasút volt mostez az este. :))
el is fáradtam.
elköszönök gyerekek! legyetek jók, szép álmokat!

ui.: tevét nem kóstoltam, csak rántott békát.

Gia 2021.01.21. 00:11:04

@Majom1Parádé: Melyik vv-nél kommenteltél még?

MsIreneAdler 2021.01.21. 00:12:20

@.Zsu: jó éjt, én is megyek aludni!
Ha úgy adódik megesszük majd ppuput simán :)

Ármándójózsi 2021.01.21. 00:15:21

@.Zsu: Be kellett volna smiley-znom, de akkor pont az veszik el kifelé, hogy mintha komoly lenne. :DDD
Érted? Így hitelesebb a színház, hiszen ezt az előadást kvázi kifelé csináljuk, de nem utolsó sorban a magunk szórakoztatására. :D
A mellkasod tájékán ne legyenek rossz érzések, de ha mégis vannal, most nagyon szívesen megsimogatnám, hogy elmúljanak. :) Még puszit is adnék rá! :DDD

.Zsu 2021.01.21. 00:15:38

@MsIreneAdler: erre csak annyit tudok mondani h ekg :D
@Gia: ahj megértem, mindenkinek van.

Ármándójózsi 2021.01.21. 00:18:13

@.Zsu: Remélem még nem alszol és ágyból mobil van. :P :D

@Gia: Na, ezt meg már végkép nem értem... :( Sajnálom, ha így volt, biztos kehetsz benne, hogy nem volt szándékos!!! <3

.Zsu 2021.01.21. 00:19:08

@Ármándójózsi: jóvan tisztára rámhoztad frászt. :)))
színház????? értem Ármándó. ha neked ez csak egy színjáték. nem tudom mi lesz még ebből....
tönkremegyek a végén a lávsztorikba.

azért egy simi az jólesne. :)))

Ármándójózsi 2021.01.21. 00:20:56

@.Zsu: Má nem tudom, mit mondjak. Nem úgy színház... Mindegy, inkább megyek simizni! :)))

Ármándójózsi 2021.01.21. 00:25:27

Akik nyugovóra tértek azoknak jó éjszakát kívánok! :)

(Malac, előjöhetsz!)

.Zsu 2021.01.21. 00:29:38

@Ármándójózsi: értettem mindent, egy hullámhosszon vagyunk, és voltunk is ;)))

Adamadam 2021.01.21. 01:04:33

@.Doktor.Szöszi.: köszi a nevet, anno a vv6-ban jobban nézett ki, mostanra elég mű lett a csaj. Bár az ominózus élőben betépős videóját nem láttam, gondolom nem hagyta fent.

Ármándójózsi 2021.01.21. 01:55:13

@vágtázó vadmalac: De azért én tudtam, hogy írni fogsz még az éjjel.

Nets 2021.01.21. 04:59:16

A VV-s illemtanár a sulis éveim sötétebb bugyraiba repített vissza, ahol egyesek még mindig azt hiszik, hogy erőből és hatalomból lenyomva kell a tanítást végezni. Ő maga is érzi - amit nyíltan kimondott nekik legutóbb - hogy nem veszik őt komolyan, nem figyelnek rá. Talán azért, mert nem partnerként vannak kezelve.

Elhitte, vagy ráaggasztották azt a szerepet, hogy ő majd kemény lesz és jól rendre neveli a lakókat, csak ez az arrogáns stílus pont ellenhatást fog elérni és ellenállásba, érdektelenségbe csap át, ahogy a való életben is. Ő az egyedüli, aki folyamatosan bünteti őket amikor csak tudja, megutáltatva velük az egészet.

A súlyzós büntetésnél meg megjegyezném, hogy megint passzív szankciókat kaptak aktív helyett. Tudjuk hogy sokszor alig találják fel magukat és jó páran csak fetrengenek, lehetett volna egy kis életet és színt vinni a játékba egy-egy csúnya szó kimondása után valami cselekvéssel/mozgással, amivel amúgy jobban bennük marad. Láthattuk hogy le is szrták mennyi súly kerül rájuk, Mú pl. direkt rakatott magára még többet, amíg el nem fogynak.

Fu Szekh Li 2021.01.21. 07:35:05

@.Zsu: Én Puccinit választottam, Kurtág reggel azért nehéz lenne nekik :)
Az 5. helyett mehetett volna ez:
www.youtube.com/watch?v=PLNR4xfh1Qc&ab_channel=kungfumanchu

hereverő heverő 2021.01.21. 07:44:15

@Fu Szekh Li: keblemre! Kurtág is, Puccini is jöhet

Lórdggelt mindenkinek

hereverő heverő 2021.01.21. 07:45:54

@Majom1Parádé: én még vagyok, Móki, Cimili is, Fuszekli is... azért még nem mindenki tűnt el

Fu Szekh Li 2021.01.21. 08:01:30

@SelyemSonkaPini: Tegnap Szily garázdálkodott a 444-en, így nem maradhatott ki ez a hír :D

hereverő heverő 2021.01.21. 08:33:04

@Post Modern Prometheus: Ha olvasod: nálunk az egész évfolyamon volt 4 lány. Szintén elektronikai SZKI. Érdekes módon a főiskolán már fele-fele volt az arány.

Ármándójózsi 2021.01.21. 08:48:12

@Fu Szekh Li: Nem is leszek!
Apropó, a tegnapi összefoglaló egyik folyományaként Merci csak nekem egyre gázabb? Kezdve az újra elővett, beszéljük meg Moh-tól a mindent unok, semmit sem csinálok, pufigolyóra hízok-ig bezárólag...

Fu Szekh Li 2021.01.21. 08:59:48

Ez a szám nekem mindig indokolatlan vidámságot okoz, pláne ha megpróbáljuk megfejteni a szöveget:

www.youtube.com/watch?v=XZs_MeWRn1s&ab_channel=D%C3%A1nielfyGerg%C5%91

Addig jutottunk, hogy a srác homeless lett a kedvenc fája alatt, a csaj meg menő kormánypárti politikus (hisz a tényekben szerepel), és telefonon szakított a csávóval.
Biztos van még más mélysége is a szövegnek, várom a megfejtéseket :D

Fu Szekh Li 2021.01.21. 09:06:35

@Ármándójózsi: Borzalmas, azért röhögök rajta, ahelyett, hogy meghatódnék.

hereverő heverő 2021.01.21. 09:11:07

@Krétagarbó: ÓÓÓÓ igen, Kréta te is. Mondom, rövid az elmém már. Kellene egy csiga.

hereverő heverő 2021.01.21. 09:14:02

@Fu Szekh Li: Na akkor ezt a szüvegeet fejtsétek meg. Mire gondol a költő?

www.youtube.com/watch?v=LwCJxhaNDZs

Sargabogre 2021.01.21. 09:19:54

ez az illemtanár kicsoda? visszanéztem és nem mutatkozott be, ejnye :D (nagyon túljátssza a szerepét)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.21. 09:22:32

@hereverő heverő: Egyáltalán nem, sőt úgy látom az EKG csoport néhány lemorzsolódó, vagy profilt változtató profil mellett, néhány újonnan integrálódó és asszimilálódó csoport taggal kiegészülve újra él és virul. Hamarosan megalakulhat a második OFF triumvirátus is! :-D

SirLemming 2021.01.21. 09:22:56

@Ármándójózsi: Főleg, hogy az ilyen "kierőszakolt" szerelmek kb nullát érnek. El kell engednie a dudét akármennyire fáj.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.21. 09:23:59

Még mindig nem értem, hogy mire gondolhatott NETS az aktív szankciók alatt...?

.Zsu 2021.01.21. 09:27:55

@Fu Szekh Li: fuhhh, ez a szám így kora reggel. az volt kicsit az érzésem, h -legyenkdirektnagyondepi - de erőltetés számomra. "írok egy számot amin majd mindenki meghatódik" ....

a másik az tök jó :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.21. 09:28:25

@Ármándójózsi: Nem láttam a tegnapi öfit, de Merci hízása tegnapelőttig szerintem még kifejezetten előnyös volt rá nézve. Szépen kikerekedett, de jóval formásabb lett, mint beköltözéskor. Akkor a sok koplalástól pl. lógott a feneke, most viszont szvsz egész jó kis popsija lett. Viszont tény, hogy két és fél hónap alatt hízott kb. 10 kg-t, ami a beköltözéskori testtömegének sztem több, mint 20%-a.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.21. 09:30:24

@VV Erőlegény: feladatra? tehát nem arra hogy rájuk kötnek vmit, aztan csá

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.21. 09:31:06

@VV Erőlegény: igen, ha tényleg 10 kg-ot hizott az nem tul biztato neki

Ármándójózsi 2021.01.21. 09:34:19

@.Zsu: Ha Te nem, akkor majd én megkérdezem: Jól aludtál drága?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.21. 09:35:09

@repuloezustmokus: Annyit káromkodnak, hogy ha minden káromkodásra adnának egy feladatot, akkor ebben a hétben vissza kellene állítani a 24 órás on-line adásfolyamot. A feladatokat sztem ugyanúgy elbliccelnék, mint a súlyviseléseket. Mellesleg viszont egy olyat lehetne csinálni, hogy a két legtöbbet káromkodónak egy soron kívüli párbajt kellene megvívnia egymással... Sztem ez azért már visszatartó lenne...

Ármándójózsi 2021.01.21. 09:35:30

@VV Erőlegény: Majd nézd meg, kiváncsi vagyok a véleményedre.

Csakazertis2018 2021.01.21. 09:37:59

Sziasztok, úgy látom egyre többen vettük észre, látjuk úgy, hogy Bálintnak kicsit fejébe szállt a dicsőség. Nagyon csúnyán beszél Viviről, Vivivel, és az, hogy ezt a háta mögött teszi, őt minősíti. Tudja hogy okosabb, mint a többiek, talán a szocializációja is jobb ( zeneiskola, angol.. ), a feneke mindenképp a legjobb a villában:), de azért na... ezzel fogja elpuskázni a fődíjat. Még valamikor a Rencsi-Moh párbaj előtt írtam, hogy Moh esélyes a fődíjra, ezt tartom most is.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.21. 09:39:11

@Adamadam: nincsmit. nem szokta menteni az élőket, de ígért nemsokára egy főzős és/vagy sminkelős élőzést, ha érdekel... :))

.Zsu 2021.01.21. 09:39:29

@VV Erőlegény: én odáig jutottam, h aki káromkodik annak mondjuk takarítania kéne, vagy megcsinálni 20 guggoláat, de a tiéd sem rossz :D

@Ármándójózsi: fuhh, szarul aludtam hiába minden hozzájárulásod. Most nyűgös kismacska vagyok.

MsIreneAdler 2021.01.21. 09:39:32

@Nets: nagyon szívemből szóltál a tanárt illetően. Engem egy "ejtőernyős" főnökömre emlékeztetett, aki szakmai hozzáértés híján máshogy dolgozott meg a pozícióért. Ezért ő is csak belebújt a főnök szerepébe, próbálta eljátszani, azt :)
Az aktív büntetés is jó ötlet lenne egyébként.

Ármándójózsi 2021.01.21. 09:44:41

@.Zsu: Mi történt, hogy mindenki rosszul aludt és nyűgös, hisztis korán délelőtt...

MsIreneAdler 2021.01.21. 09:48:29

@Fu Szekh Li: komolyabb összegbe le merném fogadni, hogy a dal szerzője meghallgatta a lenti számot, és jó magyar módra átripacskodta magának. A szövege is nagyon hasonló. Egyébként ezt a számot imádom, amolyan szakítás utáni párnaáztatós :)

youtu.be/SVYsCXcDu9M

MsIreneAdler 2021.01.21. 09:53:17

@repuloezustmokus: jah. Most, hogy így mondod :D...

.Zsu 2021.01.21. 09:54:16

@Ármándójózsi: nem tudom. sztm a sok ápolt villalakó belemászott a lelki világomba.
de ma megyek masszőrhöz meló után, ami most jutott eszembe.

Mercivel meg legyél elnézőbb, össze fogja ő még szedni magát.
de tegnap gáz volt persze. 100adszorra ez a kuncsorgás.

Moh előbb akarna tőle valamit, ha a lány elszakadna, látná rajta h a csajnak nincs szüksége rá. de most olyan kiskirályi helyzetben van.

Ármándójózsi 2021.01.21. 10:00:18

@.Zsu: Pedig én mindent megpróbáltam, képzeletben még többet is, mint a simi...

hereverő heverő 2021.01.21. 10:06:19

@.Zsu: Na akkor rossz alvás ellen küldök neked egy számot minden idők egyik legjobb és legelborultabb prog-rock bandájától. a klipet nézni kötelező!
www.youtube.com/watch?v=g4ouPGGLI6Q

Krétagarbó 2021.01.21. 10:16:46

@.Zsu: szerintem Moh már akkor sem akarna Mercitől semmit. Nincs mit vadászni, úgy meg nem izgi.

Krétagarbó 2021.01.21. 10:18:04

@hereverő heverő: tegnap kaptál, de már el is felejtetted. Meg engem is:(

hereverő heverő 2021.01.21. 10:23:34

@Krétagarbó: Jaaaaj Kréta, dehogy felejtettem el a tegnapi csigámat, ezzel próbáltam érzékeltetni, mennyire is feledékeny vagyok. De tény, hogy kifelejtettelek a felsorolásból pedig sokkal régebbi tag vagy mint én. mea culpa mea culpa mea maxima culpa

.Zsu 2021.01.21. 10:29:39

@Krétagarbó: persze, meg valamilyen szinten bírja ő a csajt, de tök lejön h ez az egész egy villalét által generált szimpátia, kapcsolat, nem tudom minek nevezzem.

@Ármándójózsi: jaja, az azért volt, mert nincs megcsókolgatva, meg megmaszatolva, és egyre nyűgösebb :D

Csakazertis2018 2021.01.21. 10:30:18

@repuloezustmokus: pontosan.. + ami még nem tette szimpatikussá Bálintot, hogy reggel kiment a konyhába ami egy botrány, elkezdett sápitozni, hogy milyen kupi/kosz van, de egy villát nem tett arrébb, csak kisétált. Simán elvannak a nyitott, üres mosogatógép mellett a kupiban. Nem is értem, otthon mindenki után elraktak mindent ???
Mondjuk az én férjem is ilyen volt, anyukája pakolt utána, egyke, mamahotelből jött. Együttélésünk első hónapjában leültetem, hogy mondja el, melyik házimunkához fűlik a foga, mert az mostantól az övé.
Egyke fiam van, de 9 évesen már pakol, persze közben morog, hogy mindent ő csinál :)) ..
Szóval, Robin kívül senki nem csinál benn semmit, tényleg ?

Ármándójózsi 2021.01.21. 10:32:48

@.Zsu: Most ugye még mindig Merciről beszélünk???

Ármándójózsi 2021.01.21. 10:34:59

@hereverő heverő: Oohhh... ez esetben gratulálok! Jófej az anyukád!

.Zsu 2021.01.21. 10:36:01

@hereverő heverő: na ilyen energiák kellenek nekem ébredéshez!
ezt a számot, mondanom sem kell, h nem ismertem eddig :)
nagyon bejött, végig mosolyogtam :D őőrület volt. köszönöm :)))

.Zsu 2021.01.21. 10:37:44

@Ármándójózsi: jaja, ok, ott a pont :D
már magam sem tudom..:S :$ :)))))

hereverő heverő 2021.01.21. 10:47:26

@Krétagarbó: Naaa, ugye nem árvulok el a 68. szülinapom előtt? :))
(tudom, és én is csak viccelek, de fülig ér a szám)

hereverő heverő 2021.01.21. 10:48:25

@.Zsu: Kérlek, bármikor nagyon szívesen. Van még ott ahonnét ez jött :)

Krétagarbó 2021.01.21. 10:51:01

@hereverő heverő: azért titokban tarthattad volna a korodat, ezzel engem is öregítesz Pistike!!!
Na jó, ma nincs csiga:D (béka sem, az sose nem is volt.)

2021.01.21. 10:53:27

Sziasztok!
Visszaolvastam és a sportolós részhez annyit tennék hozzá (a magám 2 centjét, de nem malacnak), hogy Mohamed szerintem ugyanilyen konfluktuskerülő lehet az életben is, sportcsapatokban meg általában hamar beáll a hierarchia. Azért az elején az ajtóveréses majdnem verekedésbe beleállt, szóval elképzelhető, hogy egy jól sikerült pofon után nem nagyon basztatták.
Aztán, fene tudja.
Bála meg Dani meg lehet hogy a foci miatt öribarik, így maradt Vivi boxzsáknak.

2021.01.21. 10:57:27

Ka, igen, illemnénit ütném, viszont abban igaza van, hogy Dani sokszor konkrétan belenyúl az alsógatyába és úgy vakargat. Így mondjuk nem csoda ha mindegyiknek rohad az arca.
Én nem egy napot, felet se lennék ezekkel bent.

kozi001 2021.01.21. 11:03:28

Vivien és a testápoló koktél a pezsgős pohárba! :D

2021.01.21. 11:04:20

@kozi001: nekem az tetszett, Piniben az a vicces hogy fogalmatlan, de mindenhez :D

sztropNat 2021.01.21. 11:04:55

@Ármándójózsi: Mercin én is kész vagyok.. kezdi tolni ezt a Gina szintű, ha valamit csinálni kell, amihez koncentráció, figyelem, energia szükséges megy a lázadozás. Komolyan, ha csak kihúzna cigzini, hagyva a többieket csinálni a feladatot, legyen. De ez a hülyegyerekes "direkt hülyén csinálom", fordítva fújom a furulyát, telipofával ásítozom, meg nyávogok össze-vissza. Aztán a kötelező magyarázat "hát kifogy a levegő a tüdejéből és rosszul lesz..", pedig amúgy csinálná ő..

Meg szerintem tán Moh-nak először mondta ki azt a tényt (amit emlékeim szerint csak a riportban osztott meg), hogy ő sem feltétlen szerelmes, csak felbassza, hogy valaki nemet mond neki, miközben ő nem bír a vérével.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.21. 11:06:10

@silvermansarah: igen, de én csípem, biztos jol ossze tudnánk barizni

kozi001 2021.01.21. 11:06:29

Az angol kezdő csoportnak annyi esze van, mint egy marék lepkének. :P

2021.01.21. 11:08:42

@repuloezustmokus: én is össze tudnék vele, néha tényleg picit idegesítő, de MMKK tűri ha cinkelik, és nevet rajta, meg rájátszik. Nem véletlenül van annyi barátnője kint.

kozi001 2021.01.21. 11:08:45

@sztropNat: Én Bálintot sajnálom, amikor Mercinek el kell magyaráznia vmit Mercinek.
Rögtön elkezdi bokszolni mint egy kamasz fiú gyerek. .P

kozi001 2021.01.21. 11:09:06

@kozi001: ehh. Össze-vissza írok. bocsi :)

2021.01.21. 11:11:04

@kozi001: Bálintot hogy lehet sajnálni, a kis törökbasát. Remélem nem nyeri meg a kinézete miatt.

Ármándójózsi 2021.01.21. 11:11:30

@kozi001: Imádom (no offense) amikor cirka 12-16 óra elteltével visszanézed az összefoglalót és ezt live-ban közvetíted nekünk, akik már jobbára ki is beszélték.

Gia 2021.01.21. 11:12:08

@Krétagarbó: Kedvencem amikor Merci azt mondja a riportba,hogy nem tudja,hogy Moh mit érez..De tudod pasztmek,már százszor elmondta,hogy semmit.
Mellesleg ha így hízik tovább akkor kijőve a villából tuti bulímiás lesz ismét..

2021.01.21. 11:14:40

@Gia: egyébként szerintem edzenek az ápoltak (mármint páran) Bála 8kg-ot hízott és ránézésre nem zsírra, Robin semmi nem látszik, Mohán sem.

kozi001 2021.01.21. 11:16:40

Angol tanár de jó arc.
A kezdő csoportot nagyon jól kezeli. Én egy levél Xanaxszal indítanék a helyében.

Gia 2021.01.21. 11:17:38

@sztropNat: Szerintem Merci szerelmes,Mohnak csak kompromisszumként ajánlgatott érzelem nélküli dolgokat.Csak legyen már valami..

sztropNat 2021.01.21. 11:18:53

@kozi001: Ú, azt én is néztem, hogy Merci mit bokszolja random Bálintot. Nekem is ez a javítóintézetből szökött szerencsétlen agresszív kamasz-fiú ugrik be róla.

Amúgy már nem is tudom, hogy ez a gengszer-Merci irritál jobban, vagy a héliumos affektáló oldala..

Gia 2021.01.21. 11:19:35

@silvermansarah: Dani,Bála,Moh,Robi tutira majdnen minden nap edz,mutatták is párszor őket.

2021.01.21. 11:20:50

@sztropNat: Mercédesz a wikiszótárban:
ms-msa://code=M.R3_BAY.bc04af76-ffe9-c301-6eaa-e98d3691ea7e&uaid=c5d0596fc56841b5a225aaad022ea93e&expires=0

alma_szósz 2021.01.21. 11:21:12

@kozi001: az angol tanár hatalmas :D ő és a zenés arc ketten akiktől nem kapok frászt a tanárok közül

Gia 2021.01.21. 11:21:43

Vicces volt,hogy sípoltak,ahányszor Dani a szuszpenzorhoz nyúlt..Sajnos még az sem elég visszatartó erő neki.Lovagi páncélt rá!

.Zsu 2021.01.21. 11:22:17

@sztropNat: sztm azt akkor nyomja amikor zavarban van. vagy amikor nem tud mit reagálni, mert a szókészletében nem szerepelnek olyan szavak amivel ki tudná fejezni magát :D
órán is nyomta a bokszolós gengszer kiskölköt

Krétagarbó 2021.01.21. 11:28:11

Ha már itt anyuka lettem, kikívánkozik belőlem: szóval lehet, hogy még csak egy-két részt láttam, ráadásul a renátlanított verziót nézem csak, de nekem nagyon gyerekeknek tűnnek a villalakók és most ezt nem pejoratív értelemben mondom. A korábbi VV-k tapasztalatai után nekem ők sokszor emberibbek, a botlásaik megbocsáthatóbbak. Az iskola (vagy most önfejlesztő) hét is ezt mutatja nekem: ha valamelyik tanár leszúrja őket, még látszik az őszinte szégyen az arcukon, még akkor is, ha egyébként utána ugyanúgy elkövetik ugyanazokat a hibákat, amiért leszúrást kaptak, mégsem érzem azt - amit korábbi villalakók esetében többször - hogy telibe szarnák a feladatokat. Tény, hogy isznak, szexelnek, buliznak mint a felnőttek, de nekem valahogy mégis "ártatlanabb", naivabb gyerekeknek tűnnek egyelőre, mint a korábbi szériák egyik másik résztvevője.
A korábbi iskolahetek sokkal balhésabbak voltak, gondolok itt pl. VV Szandi (aki már a villába kerülése előtt is egy kitartott prosti volt) folyamatos hisztijére azzal kapcsolatban, hogy ő nem kel fel, nem öltözik át és nem megy ki az iskolapadba, vagy az egyszeregy szintű feladatok megoldásának sorozatos bojkottálására.

Krétagarbó 2021.01.21. 11:28:47

@Gia: vagy azt hiszi, hogy az. Csalóka dolog a szerelem:)

sztropNat 2021.01.21. 11:38:05

@.Zsu: Fú, hát mikor beköltözött a villába, akkor volt aggasztó, mintha alig beszélt volna magyarul.. minden második szó "izé", meg "faszom" volt. Na mondom, remélem ez a csaj inkább csendben fogja elfoglalni magát.

Post Modern Prometheus 2021.01.21. 11:41:54

@SirLemming: Abszolút meg tudom érteni. Egyszer megpróbáltak haverok megtanítani a létrával járni. Maradjunk annyiban, hogy nem sikerült. :D

@Krétagarbó: Igen, vagy "sosem volt" felszerelésem. De amúgy még általánosban simán megcsináltam ezeket, jó ott sem tetszett, de nem lázadoztam, viszont középiskolában vad lovakkal nem lehetett volna bevonszolni a gyakorlatokat megcsinálni. Jó hát, majd egyszer írok egy köszönőlevelet a pánikbetegségnek, ezekért :'D

@Adamadam: Nem, persze, de 2 sorral feljebb ^ [szar amikor magadban sem bízol, pedig amúgy tudod, hogy képes vagy rá, de közben meg vagy 4millió scenario pörög a fejedben, hogy mégis azért hány különböző módon tudnád elbaszni]

@hereverő heverő: Amíg össze nem vontak minket egy gimivel, addig az évfolyamon szintén hasonló létszámban voltunk jelen [a mi osztályunkban voltunk a legtöbben, egyik évben 4-en is, de sosem egyszerre xdd]. Egyetemen meg már nálunk is kb fele-fele volt az arány, de mondjuk az filmes szak volt, nem infós, bár ahogy hallottam, már azokon a szakokon is [szerencsére] ez az arány :)

2021.01.21. 11:42:40

@repuloezustmokus: de mintha régebben mutatták volna egyszer-egyszer hogy edzenek, pár pillanatig. Arra konkrétan emlékszem, hogy Robi futott, mert Koszlidérc beszólt, hogy mit futkoz EZ itt, mint egy hülye.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.21. 12:15:36

@VV Erőlegény: Végre egy ismerős. :-)
Ez tényleg tuti ötlet lenne, hogy a 2 legtöbbet káromkodó extra párbajt vívjon. Ha az sem lenne hatásos, hogy kevesebbet "anyázzanak", az már komoly lenne.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.21. 12:25:14

@hereverő heverő: Látom és édesanyukádat is felfedeztem már a listában. (Mondjuk Ő mindig is feltűnő egyéniség volt az előző 9 VV alatt is. :-) )

PYT 2021.01.22. 04:54:18

Éés... :

UTOLSÓÓÓ!!™©®

Ármándójózsi 2021.01.22. 12:09:14

Szzziiiiijjjjaaaaaaa!!!! :DDD
süti beállítások módosítása