Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X67 – Robinak csesznyébb a szája, mint a többieknek

2021. január 20. 18:33 - Laura Ingalls

 

kepernyofelvetel_229.jpg

Éljen a lebutított iskolahét, éljenek az idegen nyelvek! Legfőképp az angol, mert ezen a héten szem- és fültanúi lehetünk ahogy megtanulnak angolul a gyökerek küzdenek az angol nyelvvel. Olyan lelkesek, hogy korán reggel csipásan, s mosdatlanul már gyakorolnak. Robi a nappaliban magol és a felbukkanó Vivient kérdezgeti ez és az mit jelent, mialatt Dani és Virág odakint folytatják le a következő felejthetetlen konvót:
- Nincs az a nagyon kiver a víz meleg, nem? – teszi fel a költői kérdést 0 fokban Mr. Kretén.
- Very meleg? – kérdez vissza tulajdona Virdzsi.
- Very meleg? – ismétel Kretén vigyorogva.
- Sit down Dani! – invitálja maga mellé Virdzsi vihogva.
- Thank you very much! – mondja az udvariasság maga.
- Oh, you’re welcome! – válaszol Virág elalélva, hisz a kanija külföldiül beszél!
- Oh…- kezdi Dániel, de ezen a ponton megáll a tudomány, elfogy a lendület, viszont mégsem hagyhatja, hogy Virágé legyen az utolsó szó, ezért így zárja az epilógust: Yesterday! – nos szerintem is.

kepernyofelvetel_255.jpg

kepernyofelvetel_209.jpg

kepernyofelvetel_210.jpg

kepernyofelvetel_212.jpg

Nah, come on hamar! Kezdődik az akrojóga! Kis körbenállós ráhangolódós ki-belégzős integetés után indul a szakkörözés, amiből azt emelik ki nekünk, hogy Vivcsó félős. Nem kell ezt igazán ragozni: Vivinek nincs önbizalma, alacsony az önértékelése, ezért semmi meglepő nincs azon, hogy nem szívesen áll ki a többiek elé és mássza meg Bálintot különböző félakrobatikus helyzetekben. Ehhez az kellene, hogy magabiztos legyen és legalább hárommal jobban szeresse magát, mint most. Úgy nem okozna gondot a szereplés és nem lenne ennyire zavarban, nem félne az esetleges megaláztatástól. Bár a többiek buzdítják, hogy ügyes vagy, megcsinálod, de az elmúlt cirka 20 év komplexusai nem most fognak elillanni. Ettől eltekintve kollektív boldogság uralja a jóga órát és az utána következő pillanatokat. Jó nézni, hogy tudnak valamiért lelkesedni. Zárásként meghugják egymást, mert ez egy ilyen fogdosós-szeretgetős foglalkozás.
Az első és második óra közötti szünetben azért kezd elhalványulni a kumbájjá érzés. Gonosz törpe gyászol és megboldogult bikája naptárját lapozgatja a hajdan volt közös ágyban, mialatt Bálint Robinak kutyázza kicsit Vivcsót, hogy gyenge, semmi akaratereje azé’ nem megy neki a jóga. A riportban meg adja a megértőt. Vivcsó meg magát kutyázza kint cigi közben. Lapozzunk, mert bús panda leszek…

Abban egészen biztos vagyok, hogy nem most lesz a villalakókból megabioökomókus és az ökológiai lábnyomuk sem javul számottevő módon. Viszont. Ha csak egy kicsit is tudatosabbak lesznek a jövőben mondjuk a szelektív hulladékgyűjtést illetően, már nyertek ők is és mi is, mert remélhetőleg ezt a porontyaiknak is át fogják adni. Mindenesetre nehéz ez a környezetvédelem és Robit leszámítva nem látom a lelkesedés minimális jelét sem. A csomagolásmentes dolgokhoz egyébként is hardcore környezettudatos embernek kell lenni, nulláról megtanulni máról holnapra esélytelen. Nem is sikerült a tegnapi rendelést ezt szem előtt tartva leadni. Amikor pedig Ökomókus tanár néni arról beszél hogyan lehetne bóti szájvíz helyett maguknak kotyvasztani a szájvizet és amúgy a fogkrémmel is gond van, szivárványos színekben kezd játszani a lakók feje, kékülnek, zöldülnek, hogy ők nem erre a rodeóra vettek jegyet, hanem arra ahol habzsi-dőzsi-kaja-pia orrvérzésig. Robi továbbra is lelkesedik.

kepernyofelvetel_230.jpg

kepernyofelvetel_231.jpg

kepernyofelvetel_232.jpg

kepernyofelvetel_233.jpg

kepernyofelvetel_234.jpg

A reggeli gyakorlás után ideje learatni a babérokat, kezdetét veszi az angol óra. Két csoportra oszlik a társaság. Kezdő: Virág, Vivi, Merci, Dani (őket nem is mutatják) és középhaladó: Robi, Bálint, Mó és Frú. Először is, már attól frászt kapok, hogy az ertéel hibásan feliratoz, utána meg attól szorongok, hogy a közepes csoportot kell hallgatnom mert büntetés minden egyes szavuk. Először Robi és Bálint szenved össze egy áruházi vásárlós jelenetet, ami után Uncle Andrew jófej és megdicséri őket. Utána meg Mó udvarol Frúnak egy bárban, ahol teljesen nyilvánvaló, hogy Frú csak azért került a fiúk közé, hogy párosan legyenek a csoportok és nem mellesleg feszkónak is jó, mert az özvegy azon aggódik, hogy szerelme a Félkegyelmű, akinek nem írom le a nevét, vajon mit fog szólni ha ezt látja és ugye biztos nem haragszik meg, hisz ez csak egy feladat volt és csak a feladat miatt megy moziba Móval. Mó udvarlása közben nekem megint a Bëlga jut eszembe:

Nagyon szép vagy te!
Gyönyörű vagy te!
Nagyon szép a szemed!
Nagyon szép a hajad!

Jááájjj! Szintetizátoooorrrr! És furulyááááákkk! Azt mondja a zenetanár bá’, hogy a Dance Monkey meg lesz tanulva (így szenvedőben!) a hét végére. A szenvedő szerkezet természetesen nekem köszönhető, mert előre látom és hallom a kínt amit majd átélek mialatt hallgatom a furulyaszót… Óh, nem is kell sokat várnom, mert néhány vágással később már vérzik a fülem, sípolnak a be nem fogott lyukak miatt a pikulák és bármennyire is értékelem a gyökerek lelkesedését, ez egyelőre ebben a formában vállalhatatlan. Ezzel szemben úgy látom, hogy Virágnak van köze a zongorázáshoz, mert ügyesen mutatja Daninak mit is kellene csinálni. Tehát Virág és Dani lesznek a Dance Monkey szuperprodukció billentyűsei és Virág f.szán el is sajátította a 4 akkordot. Dani időnként lemarad / kimarad, de ha szorgalmas lesz úgy néz ki neki is menni fog a mutatvány. A furulyásokkal ugyanakkor nehezebb lesz, mert a közös próbán nem sikerül eltalálni sem a hangokat, sem a ritmust. Ancsa a végén szörnyülködik keveset, mert mégiscsak borzasztó amit zenélés címszó alatt művelnek ezek a szerencsétlenek, de az a helyzet Ancsa, hogy úgy emlékszem mintha te is hasonló tehetség lennél zeneügyileg, mint a mostani villalakók. Nem vagy muzikális nah, onnan meg nem ér az ekézés!

Illemtan. No káromkoding, no szentségeling, rather kussoling. Az a helyzet, hogy nem megy ez a szép beszéd a lakóknak, így rá kell őket venni külső kényszerrel, hogy ne szitkozódjanak. Azt mondja Auntie Eleonóra, hogy meg vannak az eszközei. LégyszilégysziLÉGYSZI adjatok nekik pár voltot a kis seggükbe, hadd visítsanak pritti plíííííízzzz. Ezt mantrázom éppen izomból mialatt Virdzsó kimegy a raktárba az ösztönzőkért, de sajnos nem áramot kapnak a gyökerek, hanem kéz és lábsúlyokat ha csúnyán beszélnek. A 40 darab súly ... szörprááájz: nem volt elég, ezért az öfi végén öveket is kapnak, amire további súlyzókat kell akasztaniuk és alváskor sem vehetik le. Sőt, zuhanyozni is ebben kell. Akármennyire is figyelnek magukra, csuklóból jönnek a szitokszavak, teljesen beépült a mindennapjaikba és ez azért jó, mert az erőlködésüktől roppant szórakoztató az egész bejátszó. Azon vettem észre magam, hogy önkéntelenül mosolygok. Végre, így a 67. adás alkalmával sikerült.
Hogy ne legyen felhőtlen a szórakozás, bevágják nekünk újfent Özvegy Köpködő Negyedistennét, amint a rongyosra lapozott naptár felett siratja Néhai Köpködőt. Nem fér a fejembe, hogyan tudott ennyire belehabarodni abba a tökéletlen f.szba. Mielőtt én is tönkre mennék teljesen, elhangzik a p.csa szó az özvegy szájából és máris elillant a szorongásom. Remélem az övé is elmúlik, nem ér ennyit az Éleslátású.

Estére szabadfoglalkozás van a villában. Bálint, Robi és Mó a nyugiban furulyáznak. Nem úúúúgggy…jajj. A hangszerrel gyakorolnak, hisz Bálint klarinétos múltjából fakadóan tud egyet, s mást. ... Ah, azt hiszem ebből nem tudok jól kijönni. Mindegy, zenélnek hogy jobban menjen a Dance Monkey. Ezalatt Frú kurkumás hányást kavar az étkezőasztalnál, amit először Merci arcára ken fel, utána meg a sajátjára. Aztán meg csodálkoznak amikor próbálják letörölni, hogy sárga a fejük a kurkumától. Rendben hogy bio pacsuli, de ha az én arcomra akarná azt a sárga f.st felkenni, biztos hogy megitatnám vele az egész piklit.

Azért ez a zoknispapucs pusztító:

kepernyofelvetel_281.jpg

kepernyofelvetel_283.jpg

A próba eredményével Vivcsót örvendeztették meg:

kepernyofelvetel_284.jpg

kepernyofelvetel_285.jpg

kepernyofelvetel_286.jpg

kepernyofelvetel_287.jpg

599 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fu Szekh Li 2021.01.21. 08:01:30

@SelyemSonkaPini: Tegnap Szily garázdálkodott a 444-en, így nem maradhatott ki ez a hír :D

hereverő heverő 2021.01.21. 08:33:04

@Post Modern Prometheus: Ha olvasod: nálunk az egész évfolyamon volt 4 lány. Szintén elektronikai SZKI. Érdekes módon a főiskolán már fele-fele volt az arány.

Ármándójózsi 2021.01.21. 08:48:12

@Fu Szekh Li: Nem is leszek!
Apropó, a tegnapi összefoglaló egyik folyományaként Merci csak nekem egyre gázabb? Kezdve az újra elővett, beszéljük meg Moh-tól a mindent unok, semmit sem csinálok, pufigolyóra hízok-ig bezárólag...

Fu Szekh Li 2021.01.21. 08:59:48

Ez a szám nekem mindig indokolatlan vidámságot okoz, pláne ha megpróbáljuk megfejteni a szöveget:

www.youtube.com/watch?v=XZs_MeWRn1s&ab_channel=D%C3%A1nielfyGerg%C5%91

Addig jutottunk, hogy a srác homeless lett a kedvenc fája alatt, a csaj meg menő kormánypárti politikus (hisz a tényekben szerepel), és telefonon szakított a csávóval.
Biztos van még más mélysége is a szövegnek, várom a megfejtéseket :D

Fu Szekh Li 2021.01.21. 09:06:35

@Ármándójózsi: Borzalmas, azért röhögök rajta, ahelyett, hogy meghatódnék.

hereverő heverő 2021.01.21. 09:11:07

@Krétagarbó: ÓÓÓÓ igen, Kréta te is. Mondom, rövid az elmém már. Kellene egy csiga.

hereverő heverő 2021.01.21. 09:14:02

@Fu Szekh Li: Na akkor ezt a szüvegeet fejtsétek meg. Mire gondol a költő?

www.youtube.com/watch?v=LwCJxhaNDZs

Sargabogre 2021.01.21. 09:19:54

ez az illemtanár kicsoda? visszanéztem és nem mutatkozott be, ejnye :D (nagyon túljátssza a szerepét)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.21. 09:22:32

@hereverő heverő: Egyáltalán nem, sőt úgy látom az EKG csoport néhány lemorzsolódó, vagy profilt változtató profil mellett, néhány újonnan integrálódó és asszimilálódó csoport taggal kiegészülve újra él és virul. Hamarosan megalakulhat a második OFF triumvirátus is! :-D

SirLemming 2021.01.21. 09:22:56

@Ármándójózsi: Főleg, hogy az ilyen "kierőszakolt" szerelmek kb nullát érnek. El kell engednie a dudét akármennyire fáj.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.21. 09:23:59

Még mindig nem értem, hogy mire gondolhatott NETS az aktív szankciók alatt...?

.Zsu 2021.01.21. 09:27:55

@Fu Szekh Li: fuhhh, ez a szám így kora reggel. az volt kicsit az érzésem, h -legyenkdirektnagyondepi - de erőltetés számomra. "írok egy számot amin majd mindenki meghatódik" ....

a másik az tök jó :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.21. 09:28:25

@Ármándójózsi: Nem láttam a tegnapi öfit, de Merci hízása tegnapelőttig szerintem még kifejezetten előnyös volt rá nézve. Szépen kikerekedett, de jóval formásabb lett, mint beköltözéskor. Akkor a sok koplalástól pl. lógott a feneke, most viszont szvsz egész jó kis popsija lett. Viszont tény, hogy két és fél hónap alatt hízott kb. 10 kg-t, ami a beköltözéskori testtömegének sztem több, mint 20%-a.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.21. 09:30:24

@VV Erőlegény: feladatra? tehát nem arra hogy rájuk kötnek vmit, aztan csá

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.21. 09:31:06

@VV Erőlegény: igen, ha tényleg 10 kg-ot hizott az nem tul biztato neki

Ármándójózsi 2021.01.21. 09:34:19

@.Zsu: Ha Te nem, akkor majd én megkérdezem: Jól aludtál drága?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.21. 09:35:09

@repuloezustmokus: Annyit káromkodnak, hogy ha minden káromkodásra adnának egy feladatot, akkor ebben a hétben vissza kellene állítani a 24 órás on-line adásfolyamot. A feladatokat sztem ugyanúgy elbliccelnék, mint a súlyviseléseket. Mellesleg viszont egy olyat lehetne csinálni, hogy a két legtöbbet káromkodónak egy soron kívüli párbajt kellene megvívnia egymással... Sztem ez azért már visszatartó lenne...

Ármándójózsi 2021.01.21. 09:35:30

@VV Erőlegény: Majd nézd meg, kiváncsi vagyok a véleményedre.

Csakazertis2018 2021.01.21. 09:37:59

Sziasztok, úgy látom egyre többen vettük észre, látjuk úgy, hogy Bálintnak kicsit fejébe szállt a dicsőség. Nagyon csúnyán beszél Viviről, Vivivel, és az, hogy ezt a háta mögött teszi, őt minősíti. Tudja hogy okosabb, mint a többiek, talán a szocializációja is jobb ( zeneiskola, angol.. ), a feneke mindenképp a legjobb a villában:), de azért na... ezzel fogja elpuskázni a fődíjat. Még valamikor a Rencsi-Moh párbaj előtt írtam, hogy Moh esélyes a fődíjra, ezt tartom most is.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.21. 09:39:11

@Adamadam: nincsmit. nem szokta menteni az élőket, de ígért nemsokára egy főzős és/vagy sminkelős élőzést, ha érdekel... :))

.Zsu 2021.01.21. 09:39:29

@VV Erőlegény: én odáig jutottam, h aki káromkodik annak mondjuk takarítania kéne, vagy megcsinálni 20 guggoláat, de a tiéd sem rossz :D

@Ármándójózsi: fuhh, szarul aludtam hiába minden hozzájárulásod. Most nyűgös kismacska vagyok.

MsIreneAdler 2021.01.21. 09:39:32

@Nets: nagyon szívemből szóltál a tanárt illetően. Engem egy "ejtőernyős" főnökömre emlékeztetett, aki szakmai hozzáértés híján máshogy dolgozott meg a pozícióért. Ezért ő is csak belebújt a főnök szerepébe, próbálta eljátszani, azt :)
Az aktív büntetés is jó ötlet lenne egyébként.

Ármándójózsi 2021.01.21. 09:44:41

@.Zsu: Mi történt, hogy mindenki rosszul aludt és nyűgös, hisztis korán délelőtt...

MsIreneAdler 2021.01.21. 09:48:29

@Fu Szekh Li: komolyabb összegbe le merném fogadni, hogy a dal szerzője meghallgatta a lenti számot, és jó magyar módra átripacskodta magának. A szövege is nagyon hasonló. Egyébként ezt a számot imádom, amolyan szakítás utáni párnaáztatós :)

youtu.be/SVYsCXcDu9M

MsIreneAdler 2021.01.21. 09:53:17

@repuloezustmokus: jah. Most, hogy így mondod :D...

.Zsu 2021.01.21. 09:54:16

@Ármándójózsi: nem tudom. sztm a sok ápolt villalakó belemászott a lelki világomba.
de ma megyek masszőrhöz meló után, ami most jutott eszembe.

Mercivel meg legyél elnézőbb, össze fogja ő még szedni magát.
de tegnap gáz volt persze. 100adszorra ez a kuncsorgás.

Moh előbb akarna tőle valamit, ha a lány elszakadna, látná rajta h a csajnak nincs szüksége rá. de most olyan kiskirályi helyzetben van.

Ármándójózsi 2021.01.21. 10:00:18

@.Zsu: Pedig én mindent megpróbáltam, képzeletben még többet is, mint a simi...

hereverő heverő 2021.01.21. 10:06:19

@.Zsu: Na akkor rossz alvás ellen küldök neked egy számot minden idők egyik legjobb és legelborultabb prog-rock bandájától. a klipet nézni kötelező!
www.youtube.com/watch?v=g4ouPGGLI6Q

Krétagarbó 2021.01.21. 10:16:46

@.Zsu: szerintem Moh már akkor sem akarna Mercitől semmit. Nincs mit vadászni, úgy meg nem izgi.

Krétagarbó 2021.01.21. 10:18:04

@hereverő heverő: tegnap kaptál, de már el is felejtetted. Meg engem is:(

hereverő heverő 2021.01.21. 10:23:34

@Krétagarbó: Jaaaaj Kréta, dehogy felejtettem el a tegnapi csigámat, ezzel próbáltam érzékeltetni, mennyire is feledékeny vagyok. De tény, hogy kifelejtettelek a felsorolásból pedig sokkal régebbi tag vagy mint én. mea culpa mea culpa mea maxima culpa

.Zsu 2021.01.21. 10:29:39

@Krétagarbó: persze, meg valamilyen szinten bírja ő a csajt, de tök lejön h ez az egész egy villalét által generált szimpátia, kapcsolat, nem tudom minek nevezzem.

@Ármándójózsi: jaja, az azért volt, mert nincs megcsókolgatva, meg megmaszatolva, és egyre nyűgösebb :D

Csakazertis2018 2021.01.21. 10:30:18

@repuloezustmokus: pontosan.. + ami még nem tette szimpatikussá Bálintot, hogy reggel kiment a konyhába ami egy botrány, elkezdett sápitozni, hogy milyen kupi/kosz van, de egy villát nem tett arrébb, csak kisétált. Simán elvannak a nyitott, üres mosogatógép mellett a kupiban. Nem is értem, otthon mindenki után elraktak mindent ???
Mondjuk az én férjem is ilyen volt, anyukája pakolt utána, egyke, mamahotelből jött. Együttélésünk első hónapjában leültetem, hogy mondja el, melyik házimunkához fűlik a foga, mert az mostantól az övé.
Egyke fiam van, de 9 évesen már pakol, persze közben morog, hogy mindent ő csinál :)) ..
Szóval, Robin kívül senki nem csinál benn semmit, tényleg ?

Ármándójózsi 2021.01.21. 10:32:48

@.Zsu: Most ugye még mindig Merciről beszélünk???

Ármándójózsi 2021.01.21. 10:34:59

@hereverő heverő: Oohhh... ez esetben gratulálok! Jófej az anyukád!

.Zsu 2021.01.21. 10:36:01

@hereverő heverő: na ilyen energiák kellenek nekem ébredéshez!
ezt a számot, mondanom sem kell, h nem ismertem eddig :)
nagyon bejött, végig mosolyogtam :D őőrület volt. köszönöm :)))

.Zsu 2021.01.21. 10:37:44

@Ármándójózsi: jaja, ok, ott a pont :D
már magam sem tudom..:S :$ :)))))

hereverő heverő 2021.01.21. 10:47:26

@Krétagarbó: Naaa, ugye nem árvulok el a 68. szülinapom előtt? :))
(tudom, és én is csak viccelek, de fülig ér a szám)

hereverő heverő 2021.01.21. 10:48:25

@.Zsu: Kérlek, bármikor nagyon szívesen. Van még ott ahonnét ez jött :)

Krétagarbó 2021.01.21. 10:51:01

@hereverő heverő: azért titokban tarthattad volna a korodat, ezzel engem is öregítesz Pistike!!!
Na jó, ma nincs csiga:D (béka sem, az sose nem is volt.)

2021.01.21. 10:53:27

Sziasztok!
Visszaolvastam és a sportolós részhez annyit tennék hozzá (a magám 2 centjét, de nem malacnak), hogy Mohamed szerintem ugyanilyen konfluktuskerülő lehet az életben is, sportcsapatokban meg általában hamar beáll a hierarchia. Azért az elején az ajtóveréses majdnem verekedésbe beleállt, szóval elképzelhető, hogy egy jól sikerült pofon után nem nagyon basztatták.
Aztán, fene tudja.
Bála meg Dani meg lehet hogy a foci miatt öribarik, így maradt Vivi boxzsáknak.

2021.01.21. 10:57:27

Ka, igen, illemnénit ütném, viszont abban igaza van, hogy Dani sokszor konkrétan belenyúl az alsógatyába és úgy vakargat. Így mondjuk nem csoda ha mindegyiknek rohad az arca.
Én nem egy napot, felet se lennék ezekkel bent.

kozi001 2021.01.21. 11:03:28

Vivien és a testápoló koktél a pezsgős pohárba! :D

2021.01.21. 11:04:20

@kozi001: nekem az tetszett, Piniben az a vicces hogy fogalmatlan, de mindenhez :D

sztropNat 2021.01.21. 11:04:55

@Ármándójózsi: Mercin én is kész vagyok.. kezdi tolni ezt a Gina szintű, ha valamit csinálni kell, amihez koncentráció, figyelem, energia szükséges megy a lázadozás. Komolyan, ha csak kihúzna cigzini, hagyva a többieket csinálni a feladatot, legyen. De ez a hülyegyerekes "direkt hülyén csinálom", fordítva fújom a furulyát, telipofával ásítozom, meg nyávogok össze-vissza. Aztán a kötelező magyarázat "hát kifogy a levegő a tüdejéből és rosszul lesz..", pedig amúgy csinálná ő..

Meg szerintem tán Moh-nak először mondta ki azt a tényt (amit emlékeim szerint csak a riportban osztott meg), hogy ő sem feltétlen szerelmes, csak felbassza, hogy valaki nemet mond neki, miközben ő nem bír a vérével.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.21. 11:06:10

@silvermansarah: igen, de én csípem, biztos jol ossze tudnánk barizni

kozi001 2021.01.21. 11:06:29

Az angol kezdő csoportnak annyi esze van, mint egy marék lepkének. :P

2021.01.21. 11:08:42

@repuloezustmokus: én is össze tudnék vele, néha tényleg picit idegesítő, de MMKK tűri ha cinkelik, és nevet rajta, meg rájátszik. Nem véletlenül van annyi barátnője kint.

kozi001 2021.01.21. 11:08:45

@sztropNat: Én Bálintot sajnálom, amikor Mercinek el kell magyaráznia vmit Mercinek.
Rögtön elkezdi bokszolni mint egy kamasz fiú gyerek. .P

kozi001 2021.01.21. 11:09:06

@kozi001: ehh. Össze-vissza írok. bocsi :)

2021.01.21. 11:11:04

@kozi001: Bálintot hogy lehet sajnálni, a kis törökbasát. Remélem nem nyeri meg a kinézete miatt.

Ármándójózsi 2021.01.21. 11:11:30

@kozi001: Imádom (no offense) amikor cirka 12-16 óra elteltével visszanézed az összefoglalót és ezt live-ban közvetíted nekünk, akik már jobbára ki is beszélték.

Gia 2021.01.21. 11:12:08

@Krétagarbó: Kedvencem amikor Merci azt mondja a riportba,hogy nem tudja,hogy Moh mit érez..De tudod pasztmek,már százszor elmondta,hogy semmit.
Mellesleg ha így hízik tovább akkor kijőve a villából tuti bulímiás lesz ismét..

2021.01.21. 11:14:40

@Gia: egyébként szerintem edzenek az ápoltak (mármint páran) Bála 8kg-ot hízott és ránézésre nem zsírra, Robin semmi nem látszik, Mohán sem.

kozi001 2021.01.21. 11:16:40

Angol tanár de jó arc.
A kezdő csoportot nagyon jól kezeli. Én egy levél Xanaxszal indítanék a helyében.

Gia 2021.01.21. 11:17:38

@sztropNat: Szerintem Merci szerelmes,Mohnak csak kompromisszumként ajánlgatott érzelem nélküli dolgokat.Csak legyen már valami..

sztropNat 2021.01.21. 11:18:53

@kozi001: Ú, azt én is néztem, hogy Merci mit bokszolja random Bálintot. Nekem is ez a javítóintézetből szökött szerencsétlen agresszív kamasz-fiú ugrik be róla.

Amúgy már nem is tudom, hogy ez a gengszer-Merci irritál jobban, vagy a héliumos affektáló oldala..

Gia 2021.01.21. 11:19:35

@silvermansarah: Dani,Bála,Moh,Robi tutira majdnen minden nap edz,mutatták is párszor őket.

2021.01.21. 11:20:50

@sztropNat: Mercédesz a wikiszótárban:
ms-msa://code=M.R3_BAY.bc04af76-ffe9-c301-6eaa-e98d3691ea7e&uaid=c5d0596fc56841b5a225aaad022ea93e&expires=0

alma_szósz 2021.01.21. 11:21:12

@kozi001: az angol tanár hatalmas :D ő és a zenés arc ketten akiktől nem kapok frászt a tanárok közül

Gia 2021.01.21. 11:21:43

Vicces volt,hogy sípoltak,ahányszor Dani a szuszpenzorhoz nyúlt..Sajnos még az sem elég visszatartó erő neki.Lovagi páncélt rá!

.Zsu 2021.01.21. 11:22:17

@sztropNat: sztm azt akkor nyomja amikor zavarban van. vagy amikor nem tud mit reagálni, mert a szókészletében nem szerepelnek olyan szavak amivel ki tudná fejezni magát :D
órán is nyomta a bokszolós gengszer kiskölköt

Krétagarbó 2021.01.21. 11:28:11

Ha már itt anyuka lettem, kikívánkozik belőlem: szóval lehet, hogy még csak egy-két részt láttam, ráadásul a renátlanított verziót nézem csak, de nekem nagyon gyerekeknek tűnnek a villalakók és most ezt nem pejoratív értelemben mondom. A korábbi VV-k tapasztalatai után nekem ők sokszor emberibbek, a botlásaik megbocsáthatóbbak. Az iskola (vagy most önfejlesztő) hét is ezt mutatja nekem: ha valamelyik tanár leszúrja őket, még látszik az őszinte szégyen az arcukon, még akkor is, ha egyébként utána ugyanúgy elkövetik ugyanazokat a hibákat, amiért leszúrást kaptak, mégsem érzem azt - amit korábbi villalakók esetében többször - hogy telibe szarnák a feladatokat. Tény, hogy isznak, szexelnek, buliznak mint a felnőttek, de nekem valahogy mégis "ártatlanabb", naivabb gyerekeknek tűnnek egyelőre, mint a korábbi szériák egyik másik résztvevője.
A korábbi iskolahetek sokkal balhésabbak voltak, gondolok itt pl. VV Szandi (aki már a villába kerülése előtt is egy kitartott prosti volt) folyamatos hisztijére azzal kapcsolatban, hogy ő nem kel fel, nem öltözik át és nem megy ki az iskolapadba, vagy az egyszeregy szintű feladatok megoldásának sorozatos bojkottálására.

Krétagarbó 2021.01.21. 11:28:47

@Gia: vagy azt hiszi, hogy az. Csalóka dolog a szerelem:)

sztropNat 2021.01.21. 11:38:05

@.Zsu: Fú, hát mikor beköltözött a villába, akkor volt aggasztó, mintha alig beszélt volna magyarul.. minden második szó "izé", meg "faszom" volt. Na mondom, remélem ez a csaj inkább csendben fogja elfoglalni magát.

Post Modern Prometheus 2021.01.21. 11:41:54

@SirLemming: Abszolút meg tudom érteni. Egyszer megpróbáltak haverok megtanítani a létrával járni. Maradjunk annyiban, hogy nem sikerült. :D

@Krétagarbó: Igen, vagy "sosem volt" felszerelésem. De amúgy még általánosban simán megcsináltam ezeket, jó ott sem tetszett, de nem lázadoztam, viszont középiskolában vad lovakkal nem lehetett volna bevonszolni a gyakorlatokat megcsinálni. Jó hát, majd egyszer írok egy köszönőlevelet a pánikbetegségnek, ezekért :'D

@Adamadam: Nem, persze, de 2 sorral feljebb ^ [szar amikor magadban sem bízol, pedig amúgy tudod, hogy képes vagy rá, de közben meg vagy 4millió scenario pörög a fejedben, hogy mégis azért hány különböző módon tudnád elbaszni]

@hereverő heverő: Amíg össze nem vontak minket egy gimivel, addig az évfolyamon szintén hasonló létszámban voltunk jelen [a mi osztályunkban voltunk a legtöbben, egyik évben 4-en is, de sosem egyszerre xdd]. Egyetemen meg már nálunk is kb fele-fele volt az arány, de mondjuk az filmes szak volt, nem infós, bár ahogy hallottam, már azokon a szakokon is [szerencsére] ez az arány :)

2021.01.21. 11:42:40

@repuloezustmokus: de mintha régebben mutatták volna egyszer-egyszer hogy edzenek, pár pillanatig. Arra konkrétan emlékszem, hogy Robi futott, mert Koszlidérc beszólt, hogy mit futkoz EZ itt, mint egy hülye.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.21. 12:15:36

@VV Erőlegény: Végre egy ismerős. :-)
Ez tényleg tuti ötlet lenne, hogy a 2 legtöbbet káromkodó extra párbajt vívjon. Ha az sem lenne hatásos, hogy kevesebbet "anyázzanak", az már komoly lenne.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.21. 12:25:14

@hereverő heverő: Látom és édesanyukádat is felfedeztem már a listában. (Mondjuk Ő mindig is feltűnő egyéniség volt az előző 9 VV alatt is. :-) )

PYT 2021.01.22. 04:54:18

Éés... :

UTOLSÓÓÓ!!™©®

Ármándójózsi 2021.01.22. 12:09:14

Szzziiiiijjjjaaaaaaa!!!! :DDD
süti beállítások módosítása