Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X65 – A másik még bennvan

2021. január 18. 17:00 - Fálki

Helló-halló rajongók, egy nappal járunk a 15,46 után, de gondolom még minden erre lesz felhúzva, úgyhogy sem én, sem Ti nem ússzátok meg Renátókontent nélkül. Mert ezt szeretjük, ugye. Közben szolgálati közleményélnek is egyet gyorsan: Nem vagyok admin, csak egy egyszerű posztíró és nem kapok emailt sem arról, ha élesedik egy poszt. Értem én, hogy lassan minden is csípi már egyesek szemét, de valótlanságokat kitalálni azért, hogy elrontsák például az én szórakozásomat, nem menő.

Csapjunk inkább bele, mert Ancsa lába lassan annyira vékony lesz, hogy aggódni kezdek a testi szépségéért. Ahogy olvastam az élőHV kommentelésben, kapott ezért az outfitért is, de nekem tetszik most. Jó ez a haj, a fülbevaló is, nekem a cipő is bejön.. Mondjuk mit értek én a női divathoz se.. Ha azt mondjátok Ti, tisztelt és imádott gyönyörű nők a kommentszekcióban, hogy ez gáz, akkor én elhiszem.
kepernyofelvetel_454_egyedi.png
kepernyofelvetel_473_egyedi.png



Szavazás is van, mégpedig arról, hogy melyik területen kellene fejlődni az ápoltaknak, mindegyiken, akármik is az opciók.
kepernyofelvetel_455_egyedi.png


Viviennel kezdjük természetesen a napot, akiben…… reggel…… hatalmas…….. nagy…… energia….. volt, ezért rögtön meg is büntetett minden ébrenlévőt a hangjával.
kepernyofelvetel_458_egyedi.png
A szerkik pedig minket, mert betették az adásba. Virág csendben tűrte ezt is, gondolom a gazdája nem mondta még el neki, hogy mit kell ehhez szólnia, addig pedig inkább nem foglal állást, nehogy rossz fát tegyen a tűzre.
Bálint és Robi ugyanazon az EKG-n vannak Vivi éneklésével kapcsolatban, mint Vivianyuka: Ez nem rossz, ez bűnrossz. Robi megtalálta azonnal a lány számára az ideális munkát: kilakoltatásokhoz kell kivezényelni a dalos pacsirtát, odaállitani az ajtó elé és énekeltetni. Az illegális lakásfoglalók pár perc után ónként fognak menekülni a helyszínről.
Ennek a szegény lánynak mennyire nincs feneke...
kepernyofelvetel_460_egyedi.png
Vivi, innen üzenném neked, hogy semmi para, az Ellenpélda Duó a villa után vár téged, Fálki és pontZsu mellett komoly karrier vár rád. Remek alapanyagai lehetünk majd a mémeknek. Is.

Délelőtti fetrengés a kanapén, jól láthatóan unatkoznak az ápoltak… Szerkikéim, dobjunk már nekik valami tennivalót, hogy Ők is jobban szórakozzanak, meg mi is.
kepernyofelvetel_462_egyedi.png
Bálint Vivit utánozza és nem hiszi el, hogy a lány edzeni fog. És el is kezdi.
Ugyanabban a pulzustartományban megy a karkörzés, láblóbálás, helybenfutás, térdemelés..
kepernyofelvetel_463_egyedi.png
Bálint rá is szól, mert ez tényleg gyalázat. Ennek a lánynak fogalma sincs pl a bemelegítés szerepéről és hasznáról.
kepernyofelvetel_465_egyedi.png
Nyilván meg is mutathatnák neki, mivel Bálint ugye kapus volt évekig, Moh pedig hokis, tehát lehetne komolyabban is foglalkozni a leányzóval, de gondolom 50 nap alatt Vivi már rendesen kirágta a türelmüket.
Jön a RubintRékatorna, amiről én csak annyit tudok, hogy volt olyan csajom, aki ennek a mozgásfajtának – és a jó evésnek- köszönhetően pattintotta ki magát feszescsajjá egy év alatt.
Vivi rugdos összevissza, de első lépésnek ez szerintem bőven elegendő egy olyan embertől, aki láthatóan soha nem mozgott semmit.
kepernyofelvetel_467_egyedi.pngkepernyofelvetel_466_egyedi.png
Ezután az udvaron kitöréseket csinál Vivcsó, természetesen rosszul, Bálint végre minden bántó szándék nélkül megy ki hozzá és segít neki, hogy szabályosan csinálja, mert úgy nem teszi tönkre az ízületeit és meg haszna is lehet a gyakorlatnak.
kepernyofelvetel_472_egyedi.png

Értelmetlen unalmas percek jönnek, amiben is a villalakók megbeszélik, hogy mi lenne a lányokkal, ha Moh vagy épp Renátó maradna kinn.
Érdemi hozzászólás itt nem hangzik el, át is ugorjuk az egészet.
Két dolog azért mégiscsak van. Az első, hogy Renátó megint próbál egy kicsit kötözködni Bálinttal, de most legalább eljut oda, hogyha valamit félreértett, akkor elnézést kér. Azt ugye nemtudjuk, hogy mennyire őszinte ez nála.
A másik pedig, hogy ebben a kerekasztal-beszélgetésben vajon miért csak a férfiak szólaltak fel??? Vagy ha nem csak Ők, akkor a szerkik miért csak azt vágták be?
Egyébként mindenki szerint egy rövid gyászidőszak után mindkét özvegy újult erővel veti bele majd magát a játékba, uh kvázi le van szarva hogy ki esik ki, úgyis minden megy tovább. Ámen.

Regnáló elmebeteg Renátó még a párbaj előtti éjszakán felsorolja Frunak az elmúlt 3-4 hétben Fru által elkövetett hibákat, amivel gyengíti Őt. Fru próbálja egy kicsit kivenni a beszélgetés élét azzal, hogy Renátó miért is rúg most belé ezzel, de az éleslátású rövidre zárja a dolgot: Nem rúgok beléd, csak ezek a gondolataim.
Konklúzió: Fruzsina sokszor nem jól cselekedett és bevágott Renátó alá a fába. Fejszével.
Ezt Ő mondja, nem én.
kepernyofelvetel_474_egyedi.png

Párbaj előtti kiköltözés percei: Renátó három bőröndöt telepakol farmernadrággal. Komolyan kérdezem, minek kellett ennek az embernek oda be ennyi nadrág??? Fru már érzi a vesztét és a szerencsétlenségüket is megjelöli opcióként, amiért a két szerelmest esetleg szétválasztják a gonosz kintiek. De bizony, kisanyám, csak ez nem szerencsétlenség, hanem ezt érdemlitek.
Fru még imádkozik egyet egy 8 centis porcelánangyalkához… Remélem tisztában van vele azért, hogy az nem az, akihez imádkozik. Nincs az a mennyiségű ima, ami megmentené az abuzív parasztodat.
Ráadásul még meg is álmodta, hogy Renátó fog visszatérni. Volt ugye a szerencse, az ima és az álom. Ha ezek mellett tényleg nem a jövendőbelije tér vissza, akkor ott valami nagyon nagy gond lehet a tér-idő kontinuumban.
Fruzsi végigsírja az egész blokkot és én tényleg nem hiszem el, amit látok. Ez a nő tényleg beleszeretett ebbe a gyökérbe.
kepernyofelvetel_475_egyedi.pngkepernyofelvetel_476_egyedi.pngkepernyofelvetel_478_egyedi.pngkepernyofelvetel_479_egyedi.pngkepernyofelvetel_480_egyedi.png

Párbaj-visszatekintő, Frunak zabszem sem férne a poppolójába, annyira meg van feszülve szerencsétlen, Moh pedig a villa és a külvilág közötti határon mosolyog magában, amikor hallja hogy a kis gerle hívja a kaniját vissza :D Édes istenem, de csodalatos pillanat, melegség önti el a szívemet ilyenkor, komolyan.
kepernyofelvetel_481_egyedi.png
Sírógörcs és Moh azonnal rá is nyúl Fruzsira, a hajába is beletúr és a vállához is hozzáér!!!! Renátó barátom, ha olvasod ezt: Kitartást haver! Még kis se hűlt a köpéseid nyoma és máris megy a kavarás. Én a helyedben nem hagynám és minimum Twitteren és instán követelném a szavazatok újraszámlálását. De a georgiait és a michiganit mindenképp!! Aztán indulhat az ostrom. Megint elkalandoztam.
A gonosz törpe nem érti és úúúúúúúúúhúúúúúhúúúúúúriiissssssssteeeeen, miért csak pár Renátó-szimpatizáns volt ott és úúúúúúúúúhúúúúúhúúúúúúriiissssssssteeeeen de kevés százalékot kapott… Azé, me ennyit ér az a seggfej.
Dani és Virág megy vigasztalni és a szőke utánfutó nem érti, hogy mit látnak ezek kint. Ezek mi vagyunk. S mi látunk mindent, Ti pedig a saját elbaszott szemüvegeteken keresztül csak azt, amit Ti látni akartok. Ezért tartotok ott, ahol.
kepernyofelvetel_482_egyedi.pngkepernyofelvetel_483_egyedi.pngkepernyofelvetel_484_egyedi.png
Fruzsinavigasztalás végtelen percben… afasztérdekliez.
Mercike azért aranyos, hogy annak ellenére hogy az Ő embere jött vissza, masszívan ott áll Fru mellett ahelyett hogy Moht mászná.
kepernyofelvetel_485_egyedi.png
Szerencsére vége ennek a szegmensnek, mi jöhet még.

Virág és Dani jön, rég volt mar velük feszkó.
Virág rajön, hogy Ő igazából még fiatal és bulizgatna.
Dani pedig 22 éves, neki már a jövőjét kell építenie és 24/7 dolgozni fog, mert így működik a világ. Nincs neki ideje holmi bulizgatásra.
kepernyofelvetel_486_egyedi.png
De nincs neki ezzel baja, menjen csak bulizgatni, élje ki magát, de akkor azt bizony nélküle.
Micsoda egy aljas féreg kommunikáció ez… Az érzelmi zsarolás mintapéldája. Nyugodtan csináld csak azt, amit szeretnél, de nélkülem. Fú, rendesen felbaszott ez.
A proli úr a riportban még elmondja, hogy félti az éjszakától Virágot, mert ott aztán micsoda emberek vannak és teljesen elképzelhetetlen a számára, hogy mellette olyan lány legyen, aki éjszakázgat.
kepernyofelvetel_487_egyedi.png
Dani természetesen ezt nem maga miatt mondja, hanem Virágnak szeretne jót.Az a kis hülye meg persze elhiszi.
kepernyofelvetel_488_egyedi.png
Miután megbeszélték ezt és Virágot sikerült ismét egy kellően mély szakadékba belökni, Dániel úrfi nekiáll bulizni a többiekkel. A lány meg az asztalnál sírdogál.
kepernyofelvetel_489_egyedi.pngkepernyofelvetel_491_egyedi.png

A buli utáni after ninjarúgásokkal és karatéval telik, csodálom hogy nem hánytak össze mindent utána.

kepernyofelvetel_492_egyedi.png

kepernyofelvetel_493_egyedi.png

kepernyofelvetel_494_egyedi.png

kepernyofelvetel_495_egyedi.png

kepernyofelvetel_496_egyedi.png

kepernyofelvetel_497_egyedi.png


Dani pedig a tűzoltókészüléktáncot is bemutatta nekünk… Van még mit tanulnunk, na.

kepernyofelvetel_500_egyedi.png

kepernyofelvetel_501_egyedi.png



Holnapról iskolahét, ahogy mondtam, csak hogy ne legyen teljesen igazam, idén önfejlesztő hétnek hívjak.

2056 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 21:40:14

ja nem, valami vv10 logót kellett kirakni legóból majomjelmezben

ilona12 2021.03.12. 21:40:44

@Fálki: ki kellett rakni vv x-ET KISAUTÓKBÓL, AMIKET A LEGÓK KöZüL KERESTEK Ki

Fálki 2021.03.12. 21:40:48

@dmr94: Dani,a tied kozelebb van, de en zsunak adnam, ha elfogadod.

alma_szósz 2021.03.12. 21:40:56

btw a szócsata is előpárbaj nem?

Fálki 2021.03.12. 21:41:18

@alma_szósz: nem az volt az elso faladat

Fálki 2021.03.12. 21:41:36

30 Mi volt az egyik posztiro 5 kedvenc filmje, amit az egyik posztba bele is írt?

.Zsu 2021.03.12. 21:41:56

@dmr94: @Fálki: de ha ezen múlna Dani győzelme legyen az övé .

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:42:28

@Fálki: csillagainkban a hiba, az az Anthony hopkinsos thriller, interstellar....

alma_szósz 2021.03.12. 21:42:48

@Fálki: ez nagyon szemét kérdés

Krétagarbó 2021.03.12. 21:42:53

@Fálki: Áhh, a posztra emlékszem, de nagyon szar vagyok filmekből, passz:)

.Zsu 2021.03.12. 21:43:05

@Fálki: naaa, én pont akkor voltam szabin....

Kosztarika 2021.03.12. 21:43:10

csillagok között
halálsoron
és minden pornó :DDDDD

alma_szósz 2021.03.12. 21:43:50

@Fálki: már azért se keresem ki

Fálki 2021.03.12. 21:44:17

Vannak jo tippek, de az Anthoy Hopkinsos Tores nincs benne...

Csak az kap pontot, aki osszekukazza mind az 5ot.

Krétagarbó 2021.03.12. 21:44:53

Tényleg, a Csillagainkban a hibát meg is néztem egyik éjszaka.

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 21:44:57

Csillagainkban, Utolsó mohikán, Vérbosszú, Csillagok között, Törés

Fálki 2021.03.12. 21:45:23

@Gyapjászati egérszippancs: Majdneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. A tores nincs benne.

TheLynx70 2021.03.12. 21:45:44

@Fálki: Vízipók a csodapók, ötször. :))) Én imádom! Meg a nagy Ho-Ho-Ho-t is. :D

Kosztarika 2021.03.12. 21:45:59

@Fálki: en biztos nem. a telóm lassan lemerül. A játék előtt vettem le a töltőről. :D
A szemem meg kifolyik.

Fálki 2021.03.12. 21:46:05

@Gyapjászati egérszippancs: Ezt megadom, mert 5/4 megvolt neki.

Az otodik pedig A bátrak c. film.

Fálki 2021.03.12. 21:46:26

Eredményhirdetéééééés

.Zsu 2021.03.12. 21:47:12

Csillagainkban a hiba
V, mint Vérbosszú,
Utolsó mohikán
Csillagok között
atlantisz

Fálki 2021.03.12. 21:48:18

Az első helyen dmr 6 ponttal, akit diszkvalifikálok, mert Ő posztíró :D

MAsodik helyezettek:
Almaszósz, Irene, Metatroll, Gyapjászati 4-4-4-4 ponttal

Hatodik: Zsu 3 ponttal
Hetedik Mókus, Kosztarika, Ilona és Kréta 1-1-1-1 ponttal

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:49:22

Juhujuhu. Első kvíz-szereplésnek nem is rossz!

ilona12 2021.03.12. 21:49:27

@Fálki: yess, a Hetedikk te magad légy!

Krétagarbó 2021.03.12. 21:49:35

Juhúúú, gratulálok a nyertesnek, és mindenkinek, aki szeretné:)

dmr94 2021.03.12. 21:49:42

amúgy tényleg valid mert sokat segített az admin felület a posztok keresésében. ez így nem volt 10%-ban fair :D

Kosztarika 2021.03.12. 21:49:43

gratula a győzteseknek. :D

Fálki te ge.i vagy :DDDDDD

Fálki 2021.03.12. 21:49:52

GRatulálok mindenkinek és koszi hogy játszottatok!

Ha kedvesek lesztek, jovo héten is lesz b.sz.s, illetve Kvíz, na... :D

.Zsu 2021.03.12. 21:50:01

gratulááálok!!! szuperek voltatok, le a kalappal!

gyakorlatilag én a 3. helyen vagyok akkor :DD

.Zsu 2021.03.12. 21:50:39

@Fálki: köszi a szervezést!

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:51:14

@.Zsu: gyakorlatilag második helyen vagy!

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 21:51:31

Köszi a kvízt, gratula mindenkinek. Gépesek, jóltippelősök előnyben. :D
Jövő pénteket várjuk :D

ilona12 2021.03.12. 21:51:48

@Kosztarika: sok jó ember kis helyen is elfér :)

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:52:11

@Fálki: köszönjük! Fálkizásosat nem, de kvízeset szívesen játszunk szerintem :)

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:53:07

@Gyapjászati egérszippancs: ja, így telóról lassú volt kissé, és az ujjam is fáj

.Zsu 2021.03.12. 21:53:23

@MsIreneAdler: :DD
DMR-től nem venném el az első helyet azért :)))

evacat 2021.03.12. 21:53:40

köszönöm én is.
Egyre kevesebb kérdésre van válaszom, még ötlet szinten se. Bővitheted a témákat, akár VV10-en kivül is.
Szerintem.

ilona12 2021.03.12. 21:53:48

@Fálki: köszi a játékot, gratula a résztvevőknek, különösen a sok pontot begyűjtőknek :)

Krétagarbó 2021.03.12. 21:53:50

@MsIreneAdler: telóról voltál? Akkor dupla gratula:)

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:54:54

@.Zsu: na de ő is beismerte, hogy picit felé lejtett a pálya, szóval.... :D

Kosztarika 2021.03.12. 21:55:09

a kérdések "kedvességétől" eltekintve is egyre kevesebbre emlékszem. A vv felejthető műsor. :D

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:55:31

@Krétagarbó: én csak arról vagyok! Köszi :)

TheLynx70 2021.03.12. 21:55:51

@Fálki: Fálki, te melyik "Utolsó mohikánt" kedveled és miért? :) J.F Cooper jókat írt, de nem tudom komolyan venni. :)

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:58:08

@TheLynx70: mi az egyik osztálytársam apukájával újra forgattuk gyerekkoromban kézi kamerával, szerintem ő azt látta :)

Krétagarbó 2021.03.12. 21:59:09

@Kosztarika: én is ezt érzem. eddig azzal nyugtattam magam, hogy csak az nem megy, amit nem láttam. de a szart, amit láttam sem rémlik már...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.12. 22:00:27

@TheLynx70: a film végén én sírtam, amikor adták a tévében

MsIreneAdler 2021.03.12. 22:00:39

@Kosztarika: még az is baj, hogy inkább nektek iroSgattam, és nem figyeltem :)

kipcsak harcos 2021.03.12. 22:03:43

@Fálki: akkor mi többiek negyedikek vagyunk? :)
Tehát:
DMR kizárva
a második helyezettekből elsők lesznek
Almaszósz, Irene, Metatroll, Gyapjászati
Zsu második lesz
Mókus, Kosztarika, Ilona és Kréta bronzérmesek
MI Többiek pedig negyedikek :)))

Krétagarbó 2021.03.12. 22:04:36

@kipcsak harcos: gratulálok, a negyedik hely is majdnem dobogós:)

kipcsak harcos 2021.03.12. 22:07:39

@Krétagarbó: milyen menő lettél a "na most trollkodom: b.sz.s" bejegyzéseddel :D

kipcsak harcos 2021.03.12. 22:08:58

@Krétagarbó: ezt az újraszámlálást csak azért javasoltam, hogy Koszta és Te érmesek legyetek :D

TheLynx70 2021.03.12. 22:10:24

@MsIreneAdler: Jó lehetett! :)) Nehogy félreértés legyen, é, imádom az észak-amerikai őslakosok kultúráját. :) A Pow Wow is rendszeresen befigyel nálam. :) A Nagy Indiánkönyv gyermekkori olvasmányom volt . :)

Kosztarika 2021.03.12. 22:13:58

@kipcsak harcos:
A részvéTem a fontos
Sok kérdésnél nálam az idő is bejátszott. Hiába volt jó a válasz, a telefon nem veszi fel a versenyt a PC -vel még nem is annyira átlátható. De ide nem is nyerni jön azemberlánya.
Azért kedves tőled. :)

Kosztarika 2021.03.12. 22:16:47

@MsIreneAdler:
Persze. Én is jót derültem közben, főleg a gazda könyvcímeken. :)

Kosztarika 2021.03.12. 22:18:29

@Krétagarbó:
Ugye, hogy ugye? Az emberi agy szelektál. Szerencsére. ;)

dmr94 2021.03.12. 22:19:14

A jövő margójára esetleg érdemes lehet pl. a kahoot.it felületét használni ilyen kvízre (és biztos léteznek még hasonló szolgáltatások, én ezt ismerem).
Ott abszolút kiegyenlített a verseny mobil és gép között, cserébe viszont erősebb a tippelős faktora a dolognak és beszélgetni sem lehet közvetlenül benne/alatta mert pörgős, bár ez személyre szabható.

MsIreneAdler 2021.03.12. 22:20:35

@TheLynx70: elvoltunk egy nyáron. De sajna nem sikerült befejezni. Jó móka volt valóban :)

Amúgy Ármándó hova lett?

.Zsu 2021.03.12. 22:22:21

@kipcsak harcos: kiváló logikai következtetés

TheLynx70 2021.03.12. 22:23:50

@Kosztarika: Szóval és tettel... te is az esélytelenek nyugalmával indultál? :)) Viszont imádom ezt a játékot, teljesen mindegy hol végzek, pénteken nem lehet elaludni, és figyelem a kérdéseket is, hiába nem tudom a választ. :)

kipcsak harcos 2021.03.12. 22:29:38

@Krétagarbó: @Kosztarika: ugye-hogy kedves és cuki vagyok? :D
Ide fogok járni :)
Ha itt lenne MMKK kapnék más jellegű jelzőt is :D

kipcsak harcos 2021.03.12. 22:31:00

@.Zsu: feliratkoztál Kréta és Koszta mellé :)

kipcsak harcos 2021.03.12. 22:31:43

Még nagyon hiányzik a vonzó jelző :D

TheLynx70 2021.03.12. 22:44:53

@repuloezustmokus #Piniteam: Az a változat, amiben Daniel Day Lewis szerepelt? Mert akkkor aláírom.:) Ott már volt egy erős vonal, ami őslakosokat is szerepeltetett, végre. :)

Fálki 2021.03.12. 22:45:54

@TheLynx70: Az egesz indian kulturat kedvelem. Minden ilyen konyvet elolvastam es elolvasok, szerettem a JFC konyveket is, van olyan, ami tobb kiadasban is megvan, csak ugy... Mert nem tudtam otthagyni.

Filmek kozul a 1992es, Michael Mann által rendezett a kedvencem, Daniel Day-Lewis-szal a foszerepben, mert O a ket kedvenc szineszem egyike.
Raadasul abban a filmben minden jo. A zene, a jelmezek, a romantika... Minden. Évekig a The kiss c. szám volt a csengohangom :)

De pl a regebbi filmek kozul a Farkasokkal tancolot is nagyot szeretem és a Fekete kopenyt is.

Ha ujjaszulethetnek, akkor indian szeretnék lenni.

Kosztarika 2021.03.12. 22:54:12

@Fálki:
Kérd el Robi jelmezét, pattanj fel a szalajtós biciklire.. fánkot és lekvárt is vigyél magaddal ;)

Fálki 2021.03.12. 22:55:23

@Kosztarika: A fánkot nem szeretem, de azt a jelmezt adnám :)

Krétagarbó 2021.03.12. 23:03:34

@Fálki: apukámmal minden hétvégén néztük gyerekkoromban a western filmeket, és persze mindig az indiánoknak szurkoltam. Ja, és mindig lestoppoltam a foltos indiánlovat, mert az csak az enyém lehetett:)

Később én is olvastam minden "indiános" könyvet, amihez hozzáfértem, és azóta már jártam "Vadnyugaton" is, ami az egyik legklasszabb utazási élményem volt az USA-n belül.

TheLynx70 2021.03.12. 23:08:17

@Fálki: Én is odavagyok az észak-amerikai kultúráért, de próbálok szelektálni. :) Nyilván JFC alap, nekem a Farkasokkal táncoló azért visz mindent, mert őslakosok szerepeltek benne. :) A bölényvadászat után volt a legjobb, amikor megtalálták a kalapját. :))) De az Utólsó Mohikán is hatalmas, most rákerestem, ez a zene fantasztikus. www.youtube.com/watch?v=q8ZisDHg6v0

Fálki 2021.03.12. 23:10:05

@Krétagarbó: Én is voltam, lenyugozo...

És még egy hatalmas veletlennek koszonhetoen Russel Means-szel is talalkoztam egy kezfogas és rajongoi mitcsinaljakmost kereteben. O volt a 92es mohikanfilmben Chingachgook.

Fálki 2021.03.12. 23:12:09

@TheLynx70:
Ez még jobb, ez a The Kiss, amit mondtam:
www.youtube.com/watch?v=yB6S3c7f8XA&ab_channel=MDGirl

Ez pedig a teljes téma:
www.youtube.com/watch?v=LGt_KpgXymU&ab_channel=TaylorDavis

Van teljes The Last of the Mohicans OST, javaslom letoltesre és/vagy spotify listárahelyezésre, mert a legjobb filmzene ever.

TheLynx70 2021.03.12. 23:24:58

@Fálki: Teljes tisztelettel a másodikra szavazok. Csodálatos! :)

TheLynx70 2021.03.12. 23:32:19

A filmre már nem is emlékszem. :( De játszd el nekem a halál dalát... www.youtube.com/watch?v=miMYd5WiXHs

Fálki 2021.03.12. 23:35:14

@TheLynx70: Nagyon komoly muzsika!

Más stílus lesz, de ez is filmzene, méghozzá orgonán:
www.youtube.com/watch?v=SoP44KNu0IQ&ab_channel=manowweik1995

TheLynx70 2021.03.13. 00:00:12

@Fálki: Elgondolkoztam ezen a filmen, de tetszettt. :) Sokkal több ilyet szeretnék.
Ez meg a Jupiter "hangja". :) Hátborzongató! Űrbéli horror. www.youtube.com/watch?v=miMYd5WiXHs

Fálki 2021.03.13. 00:03:33

@TheLynx70: Szerintem ugyanazt linkelted :D :D

TheLynx70 2021.03.13. 00:15:28

@Fálki: Szerintem is. :) De hátborzongató volt, nem? :D Na, új próba, merneménvagyokahülye. :(
www.youtube.com/watch?v=oWTC7P1Dprw&t=875s
Jupiter hang, és a hideg futkos a hátamon. :) Ehhez már csak JMJ kell. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.13. 20:55:15

A filmes kérdést diszkvalifikáljuk, mert semmi köze a VV-hez.

Fálki 2021.03.13. 21:17:05

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Miért kell állandóan okoskodni valami miatt?

úgymond olvasó mmkk 2021.03.13. 21:39:46

@kipcsak harcos: életemvirágom, ha hiányoznak a jelzőim, csak kiabálj, és máris elárasztalak velük :)
süti beállítások módosítása