Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X65 – A másik még bennvan

2021. január 18. 17:00 - Fálki #TEAMPINI

Helló-halló rajongók, egy nappal járunk a 15,46 után, de gondolom még minden erre lesz felhúzva, úgyhogy sem én, sem Ti nem ússzátok meg Renátókontent nélkül. Mert ezt szeretjük, ugye. Közben szolgálati közleményélnek is egyet gyorsan: Nem vagyok admin, csak egy egyszerű posztíró és nem kapok emailt sem arról, ha élesedik egy poszt. Értem én, hogy lassan minden is csípi már egyesek szemét, de valótlanságokat kitalálni azért, hogy elrontsák például az én szórakozásomat, nem menő.

Csapjunk inkább bele, mert Ancsa lába lassan annyira vékony lesz, hogy aggódni kezdek a testi szépségéért. Ahogy olvastam az élőHV kommentelésben, kapott ezért az outfitért is, de nekem tetszik most. Jó ez a haj, a fülbevaló is, nekem a cipő is bejön.. Mondjuk mit értek én a női divathoz se.. Ha azt mondjátok Ti, tisztelt és imádott gyönyörű nők a kommentszekcióban, hogy ez gáz, akkor én elhiszem.
kepernyofelvetel_454_egyedi.png
kepernyofelvetel_473_egyedi.pngSzavazás is van, mégpedig arról, hogy melyik területen kellene fejlődni az ápoltaknak, mindegyiken, akármik is az opciók.
kepernyofelvetel_455_egyedi.png


Viviennel kezdjük természetesen a napot, akiben…… reggel…… hatalmas…….. nagy…… energia….. volt, ezért rögtön meg is büntetett minden ébrenlévőt a hangjával.
kepernyofelvetel_458_egyedi.png
A szerkik pedig minket, mert betették az adásba. Virág csendben tűrte ezt is, gondolom a gazdája nem mondta még el neki, hogy mit kell ehhez szólnia, addig pedig inkább nem foglal állást, nehogy rossz fát tegyen a tűzre.
Bálint és Robi ugyanazon az EKG-n vannak Vivi éneklésével kapcsolatban, mint Vivianyuka: Ez nem rossz, ez bűnrossz. Robi megtalálta azonnal a lány számára az ideális munkát: kilakoltatásokhoz kell kivezényelni a dalos pacsirtát, odaállitani az ajtó elé és énekeltetni. Az illegális lakásfoglalók pár perc után ónként fognak menekülni a helyszínről.
Ennek a szegény lánynak mennyire nincs feneke...
kepernyofelvetel_460_egyedi.png
Vivi, innen üzenném neked, hogy semmi para, az Ellenpélda Duó a villa után vár téged, Fálki és pontZsu mellett komoly karrier vár rád. Remek alapanyagai lehetünk majd a mémeknek. Is.

Délelőtti fetrengés a kanapén, jól láthatóan unatkoznak az ápoltak… Szerkikéim, dobjunk már nekik valami tennivalót, hogy Ők is jobban szórakozzanak, meg mi is.
kepernyofelvetel_462_egyedi.png
Bálint Vivit utánozza és nem hiszi el, hogy a lány edzeni fog. És el is kezdi.
Ugyanabban a pulzustartományban megy a karkörzés, láblóbálás, helybenfutás, térdemelés..
kepernyofelvetel_463_egyedi.png
Bálint rá is szól, mert ez tényleg gyalázat. Ennek a lánynak fogalma sincs pl a bemelegítés szerepéről és hasznáról.
kepernyofelvetel_465_egyedi.png
Nyilván meg is mutathatnák neki, mivel Bálint ugye kapus volt évekig, Moh pedig hokis, tehát lehetne komolyabban is foglalkozni a leányzóval, de gondolom 50 nap alatt Vivi már rendesen kirágta a türelmüket.
Jön a RubintRékatorna, amiről én csak annyit tudok, hogy volt olyan csajom, aki ennek a mozgásfajtának – és a jó evésnek- köszönhetően pattintotta ki magát feszescsajjá egy év alatt.
Vivi rugdos összevissza, de első lépésnek ez szerintem bőven elegendő egy olyan embertől, aki láthatóan soha nem mozgott semmit.
kepernyofelvetel_467_egyedi.pngkepernyofelvetel_466_egyedi.png
Ezután az udvaron kitöréseket csinál Vivcsó, természetesen rosszul, Bálint végre minden bántó szándék nélkül megy ki hozzá és segít neki, hogy szabályosan csinálja, mert úgy nem teszi tönkre az ízületeit és meg haszna is lehet a gyakorlatnak.
kepernyofelvetel_472_egyedi.png

Értelmetlen unalmas percek jönnek, amiben is a villalakók megbeszélik, hogy mi lenne a lányokkal, ha Moh vagy épp Renátó maradna kinn.
Érdemi hozzászólás itt nem hangzik el, át is ugorjuk az egészet.
Két dolog azért mégiscsak van. Az első, hogy Renátó megint próbál egy kicsit kötözködni Bálinttal, de most legalább eljut oda, hogyha valamit félreértett, akkor elnézést kér. Azt ugye nemtudjuk, hogy mennyire őszinte ez nála.
A másik pedig, hogy ebben a kerekasztal-beszélgetésben vajon miért csak a férfiak szólaltak fel??? Vagy ha nem csak Ők, akkor a szerkik miért csak azt vágták be?
Egyébként mindenki szerint egy rövid gyászidőszak után mindkét özvegy újult erővel veti bele majd magát a játékba, uh kvázi le van szarva hogy ki esik ki, úgyis minden megy tovább. Ámen.

Regnáló elmebeteg Renátó még a párbaj előtti éjszakán felsorolja Frunak az elmúlt 3-4 hétben Fru által elkövetett hibákat, amivel gyengíti Őt. Fru próbálja egy kicsit kivenni a beszélgetés élét azzal, hogy Renátó miért is rúg most belé ezzel, de az éleslátású rövidre zárja a dolgot: Nem rúgok beléd, csak ezek a gondolataim.
Konklúzió: Fruzsina sokszor nem jól cselekedett és bevágott Renátó alá a fába. Fejszével.
Ezt Ő mondja, nem én.
kepernyofelvetel_474_egyedi.png

Párbaj előtti kiköltözés percei: Renátó három bőröndöt telepakol farmernadrággal. Komolyan kérdezem, minek kellett ennek az embernek oda be ennyi nadrág??? Fru már érzi a vesztét és a szerencsétlenségüket is megjelöli opcióként, amiért a két szerelmest esetleg szétválasztják a gonosz kintiek. De bizony, kisanyám, csak ez nem szerencsétlenség, hanem ezt érdemlitek.
Fru még imádkozik egyet egy 8 centis porcelánangyalkához… Remélem tisztában van vele azért, hogy az nem az, akihez imádkozik. Nincs az a mennyiségű ima, ami megmentené az abuzív parasztodat.
Ráadásul még meg is álmodta, hogy Renátó fog visszatérni. Volt ugye a szerencse, az ima és az álom. Ha ezek mellett tényleg nem a jövendőbelije tér vissza, akkor ott valami nagyon nagy gond lehet a tér-idő kontinuumban.
Fruzsi végigsírja az egész blokkot és én tényleg nem hiszem el, amit látok. Ez a nő tényleg beleszeretett ebbe a gyökérbe.
kepernyofelvetel_475_egyedi.pngkepernyofelvetel_476_egyedi.pngkepernyofelvetel_478_egyedi.pngkepernyofelvetel_479_egyedi.pngkepernyofelvetel_480_egyedi.png

Párbaj-visszatekintő, Frunak zabszem sem férne a poppolójába, annyira meg van feszülve szerencsétlen, Moh pedig a villa és a külvilág közötti határon mosolyog magában, amikor hallja hogy a kis gerle hívja a kaniját vissza :D Édes istenem, de csodalatos pillanat, melegség önti el a szívemet ilyenkor, komolyan.
kepernyofelvetel_481_egyedi.png
Sírógörcs és Moh azonnal rá is nyúl Fruzsira, a hajába is beletúr és a vállához is hozzáér!!!! Renátó barátom, ha olvasod ezt: Kitartást haver! Még kis se hűlt a köpéseid nyoma és máris megy a kavarás. Én a helyedben nem hagynám és minimum Twitteren és instán követelném a szavazatok újraszámlálását. De a georgiait és a michiganit mindenképp!! Aztán indulhat az ostrom. Megint elkalandoztam.
A gonosz törpe nem érti és úúúúúúúúúhúúúúúhúúúúúúriiissssssssteeeeen, miért csak pár Renátó-szimpatizáns volt ott és úúúúúúúúúhúúúúúhúúúúúúriiissssssssteeeeen de kevés százalékot kapott… Azé, me ennyit ér az a seggfej.
Dani és Virág megy vigasztalni és a szőke utánfutó nem érti, hogy mit látnak ezek kint. Ezek mi vagyunk. S mi látunk mindent, Ti pedig a saját elbaszott szemüvegeteken keresztül csak azt, amit Ti látni akartok. Ezért tartotok ott, ahol.
kepernyofelvetel_482_egyedi.pngkepernyofelvetel_483_egyedi.pngkepernyofelvetel_484_egyedi.png
Fruzsinavigasztalás végtelen percben… afasztérdekliez.
Mercike azért aranyos, hogy annak ellenére hogy az Ő embere jött vissza, masszívan ott áll Fru mellett ahelyett hogy Moht mászná.
kepernyofelvetel_485_egyedi.png
Szerencsére vége ennek a szegmensnek, mi jöhet még.

Virág és Dani jön, rég volt mar velük feszkó.
Virág rajön, hogy Ő igazából még fiatal és bulizgatna.
Dani pedig 22 éves, neki már a jövőjét kell építenie és 24/7 dolgozni fog, mert így működik a világ. Nincs neki ideje holmi bulizgatásra.
kepernyofelvetel_486_egyedi.png
De nincs neki ezzel baja, menjen csak bulizgatni, élje ki magát, de akkor azt bizony nélküle.
Micsoda egy aljas féreg kommunikáció ez… Az érzelmi zsarolás mintapéldája. Nyugodtan csináld csak azt, amit szeretnél, de nélkülem. Fú, rendesen felbaszott ez.
A proli úr a riportban még elmondja, hogy félti az éjszakától Virágot, mert ott aztán micsoda emberek vannak és teljesen elképzelhetetlen a számára, hogy mellette olyan lány legyen, aki éjszakázgat.
kepernyofelvetel_487_egyedi.png
Dani természetesen ezt nem maga miatt mondja, hanem Virágnak szeretne jót.Az a kis hülye meg persze elhiszi.
kepernyofelvetel_488_egyedi.png
Miután megbeszélték ezt és Virágot sikerült ismét egy kellően mély szakadékba belökni, Dániel úrfi nekiáll bulizni a többiekkel. A lány meg az asztalnál sírdogál.
kepernyofelvetel_489_egyedi.pngkepernyofelvetel_491_egyedi.png

A buli utáni after ninjarúgásokkal és karatéval telik, csodálom hogy nem hánytak össze mindent utána.

kepernyofelvetel_492_egyedi.png

kepernyofelvetel_493_egyedi.png

kepernyofelvetel_494_egyedi.png

kepernyofelvetel_495_egyedi.png

kepernyofelvetel_496_egyedi.png

kepernyofelvetel_497_egyedi.png


Dani pedig a tűzoltókészüléktáncot is bemutatta nekünk… Van még mit tanulnunk, na.

kepernyofelvetel_500_egyedi.png

kepernyofelvetel_501_egyedi.pngHolnapról iskolahét, ahogy mondtam, csak hogy ne legyen teljesen igazam, idén önfejlesztő hétnek hívjak.

1315 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ármándójózsi 2021.01.29. 00:06:11

@.Doktor.Szöszi.: Én mindig, minden körülmények között észrevettelek. Akkor is, amikor egy nyamvadt kikötő nevét nem tudtad leírni és akkor is, amikor egyedül nézté szembe a világvégével egy mezőn állva...

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 00:08:20

@Ármándójózsi: ezredszer is mondom, arra a mezőre Te zavartál ki egyedül...a kikötőt meg kitalálta más, szóval azt is tudod...

Ármándójózsi 2021.01.29. 00:15:06

@.Doktor.Szöszi.: Nem zavartalak ki, csak példaként mondtam, hogy ott kószálsz. A világvége meg jön, érted. A kitaláció meg nem ugyanaz, mintha Te mondtad volna és nekem, mert én kérdeztem...

Fálki #TEAMPINI 2021.01.29. 00:21:18

@Ármándójózsi: Fú, mennyi ige van ebben a kommentben, báttya :D

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 00:24:35

@Ármándójózsi: ebben sosem fogunk egyetérteni, hogyan kerültem egyedül a mezőre, ahol semmi dolgom nem volt...
Te is kitalálhattad volna, de rossz volt a tipped, mert magadból indultál ki...

Ármándójózsi 2021.01.29. 00:30:55

@.Doktor.Szöszi.: De az egy példa, könyörgöm, ne tegyél a sírba, pont ma, még sok dolgom van. Ott sétálsz. A mezőn. Egyedül. És pont akkor, igen pont akkor jön a világvége. Te ott állsz, budipapír nélkül, de a történetet ismered. Na. Szóval segítettem ez a lényeg.
Azért volt rossz a tippem, mert hagytál találgatni.

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 00:43:42

@Ármándójózsi: ellenvéleményem van, de mindegy. a játék lényege az lett volna, hogy Te találd ki, és akkor kaptál volna a hamburgeremből. ami nagy szó, csak úgy mondom.

Ármándójózsi 2021.01.29. 00:49:18

@.Doktor.Szöszi.: Te nem adsz a hamburgeredből, de én azért adjak jó tanácsot világvégére, ugye? Marha jó... Én bezzeg adtam volna a mignonomból, pláne, hogy nem kértél...

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 01:00:11

@Ármándójózsi: messze van...veszek holnap a Geletában...milyet kérsz?

Ármándójózsi 2021.01.29. 01:02:37

@.Doktor.Szöszi.: Pppfff... Nekem nincs ugyanolyan messz, szerinted? Nyakamon a kijárási tilalom is...
Csokisat és citromosat.

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 01:10:50

@Ármándójózsi: akkor citromosat kapsz, azt én is megeszem...ha esetleg mégsem kérnéd..
viszont reggel fel kell kelnem, megyek aludni. telihold sem fog zavarni, hó sem esik.

jóéjt!

Ármándójózsi 2021.01.29. 01:13:34

@.Doktor.Szöszi.: Pedig pont most akartam írni, hogy...de akkor tárgytalan. Jó éjt!

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 08:49:42

@Ármándójózsi: ez így nem ér, mi tárgytalan?....kicsit morci vagyok a koránkeléstől...
....és mindenhol mindenki mignont keres...

Ármándójózsi 2021.01.29. 09:01:39

@.Doktor.Szöszi.: Sajnálom, az éjjel akartam mondani, de már elmentél aludni. És én nem keresek mignont, mert nekem már van. :P :D

Ármándójózsi 2021.01.29. 09:10:52

@.Doktor.Szöszi.: Ahogy gondolod, bár én vettem Neked is két puncsosat...

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 09:14:28

@Ármándójózsi: ki vagyok vele segítve, még mindig messze van....

Ármándójózsi 2021.01.29. 09:18:26

@.Doktor.Szöszi.: Ahogy én, ha Te veszel nekem... Bár arra gondolatam...de aztán elhesegettem a gondolatot...

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 09:40:55

@Ármándójózsi: akkor pont ott vagyunk, ahonnan elindultunk...

Ármándójózsi 2021.01.29. 09:43:22

@.Doktor.Szöszi.: Na ez a baj, hogy még el sem indultunk...

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 09:53:34

@Ármándójózsi: perpill dolgozom, szóval elég helyhez kötött vagyok...és még az ebédem is otthon felejtettem....

Ármándójózsi 2021.01.29. 10:12:05

@.Doktor.Szöszi.: Az nem jó...Egyik sem... Én pedig nem tekertem fel a fűtést az appon keresztül, úgyhogy a Boglári házban most hideg van, pedig volt eszemben, hogy esetleg...

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 10:20:53

@Ármándójózsi: a hideget nekem ne is mondd...ki kellene mennem a nyaralóba körbenézni, de oda sapka, sál, védőital, miegymás is kellene...

Ármándójózsi 2021.01.29. 10:25:10

@.Doktor.Szöszi.: Te sem terelsz rosszabbul, mint a Pontos ügyfeled...

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 10:39:21

@Ármándójózsi: én megyek is Boglárra, illetve átmegyek Bogláron, ha a geletába el akarok jutni mignonért

Ármándójózsi 2021.01.29. 11:02:42

@.Doktor.Szöszi.: Azt gondoltam, hogy cukit nem helyezték át az éjjel Fonyódra...

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 11:15:53

@Ármándójózsi: pedig az ötlet nem is rossz...de nekem is van egy zseniális ötletem. amikor nekiállok sütizni, szólok, és akkor két helyrajzi számon ugyan ,de együtt esszük meg azt a nyamvadt mignont...éhen fogok halni, nincs ebédem, mondtam már?

Ármándójózsi 2021.01.29. 11:31:33

@.Doktor.Szöszi.: Na, az marha jó lesz... Most szólok, hogy én csak este fogok mignonozni, bármennyire is elítélendő ez a cselekedet... Mondtad, de együtt érzek!!! Én asszem ma kivételesen Pizzát ebédelek. Szerintem jalapenoval töltött szélű csípős olaszkolbászosat a Pizza Hut-ból...

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 11:50:17

@Ármándójózsi: neked aztán semmi nem jó...és nem eszünk este sütit...tényleg, mignont eszek ebédre...már csak egy órát kell kibírnom...

Ármándójózsi 2021.01.29. 11:55:57

@.Doktor.Szöszi.: Mignon ebédre??? :S Az így önmagában eléggé, hogy is mondjam, sovánka...

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 12:01:43

@Ármándójózsi: evvan, ezt kell szeretni...azt meg nem mondtam, hányat fogok megenni belőle...

.Zsu 2021.01.29. 12:58:31

@Ármándójózsi: csakmondom h tegnap is édeset ebédelt @.Doktor.Szöszi.:
nagyon ennék pizzát, pedig nem vagyok egy pizzás lány. olyan igazi olasz pizzát, max 3 feltéttel.

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 13:04:35

@.Zsu: az teljesen véletlen volt, egyébként nem nagyon eszek édeset, és annak is elosztogattam a felét :)

@Ármándójózsi: inkább nem mondom, amit most gondolok....

Ármándójózsi 2021.01.29. 13:07:39

@.Doktor.Szöszi.: Mi a baj, Drága??? :D Tudod, hogy szeri van, ugye??? <3 :D

Ármándójózsi 2021.01.29. 13:33:18

@.Zsu: Inkább áthoztam ide:

"meg nem szeretem az igazságtalanságot, sztm vegyük észre azt is ha valaki jólelkűen viselkedik."

Ne haragudj meg érte, Isten látja a lelkem, csak jó szándékból mondom: Ez a netto naivitás.
Mert semmi igazságtalanság nincs itt, hiszen ő nem jólelkű, hanem ahogy mondod, jólelkűen viselkedik és ez a kulcs. Hiszen csak viselkedik, csak megjátsza, csak alkalmazkodik, csak úgy csinál. Te is tudod magadban belül és azóta már ki is derült. És még ki is fog szerintem ennél jobban is. Akkor most végülis kit, vagy mit sajnálsz meg??? Nem minden az, aminek látszik, tudod?
De nagyon szerizlek ám, mert okos csaj vagy és hatalmas beszólásaid vannak, a tegnapin még mindig röhögök!!! :DDD Csak azért írtam le, hogy esetleg elgondolkozz ezen. Segítő szándékkal. :)

.Zsu 2021.01.29. 14:07:14

@Ármándójózsi: szerintem meg másképp látjuk. és nem feltétlenül az a mérvadó ahogy te látod.
Pl.: én azt láttam Mercin, h megsajnálta őszintén Frut, amikor nem jött vissza Renátó.
én spec nem éreztem sajnálatot iránta. pedig elhittem h kivan, de szimpatikus volt Merci jószívűsége.
sztm nem megjátsszás volt hanem tényleg így érezte, és támogatta Frut.

bocsi, de amikor valaki segíteni akar nekem anélkül, hogy én megkértem volna rá, attól bennem mindig feszkó alakul ki, mert az az érzés alakul ki bennem, h a másik most azt hiszi szükségem van erre, hogy megreformálják a látásmódomat.
ezzel a naivitással dologgal is rámragasztasz egy címkét csak, és ezzel pluszban, h te ugye csak jót akarsz nekem.
nem szorulok segítségre, köszönöm szépen :))

én is szerizlek téged, és mi általában egy ekg-n vagyunk azt vettem észre, de én rosszindulatú embereket is meg tudok sajnálni. akár a helyzetük miatt. többmindent tudok egyszerre érezni.
és igen, akkor is ha maguk kerültek oda.
de vannak határok, pl Renátót egy percig nem sajnáltam.
amúgy hosszan beszélünk egy olyan érzésről, ami pár percig tartott, csak megírtam kommentben. nem ez a mérvadó pl Frunál, sem Mercinél. nem így hozok döntést.

és bár nem kell ezt megmagyaráznom, de a mindennapos közös okfejtések, és HVpajtásosságunk miatt mégis megteszem: a VV szempontból az életemben is minden rendben van az ítélőképességemmel, de ki fogom fejezni az érzelmeimet, és az együttérzésemet mmkk.

Ármándójózsi 2021.01.29. 14:10:15

@.Zsu: Addig amíg idetalálsz, csak elírdogálok itt magamban.
Szóval vegyünk egy példát, Te megsajnálsz valakit, mert olyan jólelkűen viselkedik, mert egyedül van, mert szomorú, mert kiszolgáltatott, mert elhagyatott, mert szánalomra méltó, még akkor is, ha pontosan tudod, hogy ki ő és milyen volt előtte. Mert ilyen vagy és az empátiád ezt diktálja. Ez nagyon dicséretes és ha akkor képletesen felveszed az illetőt a kebleiden melengeted és ha már kellőképpen jól érzi magát, szerinted kit harap meg?
Persze könnyen mondhatnád azt, hogy akkor így jártam és megrándíthatod a vállad, de majd akkor ott abban a szituációban nem lesz ennyire könnyű, mert fájni fog rettenetesen, úgy, hogy majd bele pusztulsz. Természetesen ez csak a véglet, közte van néhány átmenet, de mégis azt mondom, jól gondold meg, hogy kire pazarolod az empátiádat, ne hagyd magad becsapni a látszat által...

Ármándójózsi 2021.01.29. 14:15:44

@.Zsu: Húha, azt hiszem én nem próbállak (ahogy eddig sem volt szándékom) semmire sem rá, vagy lebeszélni, pláne nem megváltoztatni Téged. Oda is írtam: "Csak azért írtam le, hogy esetleg elgondolkozz ezen." Ehhez képest, Te ezt támadásnak vetted és a második bekezdésed alapján, szerintem innentől egyszerűbb, ha ignoráljuk egymást, mert erre a durva lecseszésre semmilyen okot nem adtam.

.Zsu 2021.01.29. 14:15:52

@Ármándójózsi: nem ismersz engem, és ez egyszerűen így bármit írnék úgy jönne le, hogy magyarázkodok.
annyiból levontál rólam csomó következtetést, h kimondtam, hogy érzelmes vagyok és empatikus.
én amennyi infóval te rendelkezel rólam, én sosem tennék ilyet senkivel, mert tisztában vagyok, h senki nem ilyen fekete fehér.
mindenkinek meg van a saját élettapasztalata, de engem ne vegyél légyszí egy kalap alá azzal amiket te éltél át az életedben, amiket te láttál.
az empátia egy nagyon fontos dolog. és örülök h bennem erős. te most mégis kritizálod.

Ármándójózsi 2021.01.29. 14:20:08

@.Doktor.Szöszi.: Előbb is szólhattál volna, még gatyában vagyok!!! :O (És Budaörsön...)

.Zsu 2021.01.29. 14:22:28

@Ármándójózsi: bocsi, én nem éreztem az elfogadást irányodból, csak h gondolkozzak el ÉN azon amit te írsz. mert te most nagyon jófej vagy velem, és segíteni akarsz a kislánynak, hogy ne érje csalódás az életben.
ha ignorálni szeretnél szíved joga, sztm itt én lettem inkább kritizálva, de majd elgondolkozom az életemen köszönöm szépen.

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 14:24:08

@Ármándójózsi: akko' így jártál...

megyek intézem a dolgaim...

Fálki #TEAMPINI 2021.01.29. 14:28:15

@.Doktor.Szöszi.: Látom, de nem merek hozzaszolni... Irok inkabb mailt annak, akinek meg nem valaszoltam ;)

Ármándójózsi 2021.01.29. 18:08:26

@.Doktor.Szöszi.: Szar ügy...Már megint csak nekem van mignonom... Sálálálálááááááá :DDD

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 18:11:38

@Ármándójózsi: ezt azért nem kellene elkiabálni.....van mignonom, csokis is és puncsos is..a csokisat neked vettem, dehát ezek után ugye....

Ármándójózsi 2021.01.29. 18:16:47

@.Doktor.Szöszi.: Citromos nem volt??? Nem vagyok telhetetlen, köszönöm a csokist is, csak kérdezem. :)))

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 18:35:02

@Ármándójózsi: nem, citromos nem volt...így körbejártam kétszer Kaposvárt..ma igencsak kimaxoltam a Kvár-Fonyód-B.lelle-Kvár útvonalat...az ebédem meg fél 6-kor ettem meg...

Ármándójózsi 2021.01.29. 18:48:28

@.Doktor.Szöszi.: Te szegényke... :(

Viszont ezen a versenyen nem indultál? És ha igen, melyik vagy Te? :S
www.youtube.com/watch?v=r8IliPVerAs&ab_channel=sonline.hu

Ármándójózsi 2021.01.29. 19:07:39

@.Doktor.Szöszi.: Ezek szerint nem indultál. Igazad is van, a sok hülyének ne is mutogasd magad, több vagy Te ennél sokkal!!! Én tudom!

Jaaaaaaaa, képzeld a Kaposvárról ez jutott eszembe a hasonló hangzás miatt és most folyamatosan dúdolom... :DDD
www.youtube.com/watch?v=-NfJCcnQjYw&ab_channel=makkocska1

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 19:19:25

@Ármándójózsi: plusz azt is tudom, hogy működik ez a háttérben...
a Szamos helyett meg Kapos-t kell behelyettesíteni..
csaxólok, fogynak a mignonok...

Ármándójózsi 2021.01.29. 20:10:27

@.Doktor.Szöszi.: De jó az operettnóta, ugye? :D Mijazhogyfogynak??? Azé a csokisok ne fogyjanak olyan viharos gyorsan... :/ :)

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 20:31:47

@Ármándójózsi: jóóó, majd átállok a képviselőfánkra...

Ármándójózsi 2021.01.29. 20:36:44

@.Doktor.Szöszi.: (Nagy nyelés...) Öööööö...mire??? (További nyelések, sőőőt nyálcsorgás...) Jó...

Ármándójózsi 2021.01.29. 21:04:58

@.Doktor.Szöszi.: Betettem a másikba, az aktuálisba a kettőnk titkát!!! De nem árultam el! ;) :)))

Ármándójózsi 2021.01.29. 21:13:29

@.Doktor.Szöszi.: Kár volt... Te, ezek semmit nem tudnak értékelni... :/
Megvan a szövege a nótának? Zseniális, nem? :DDD

.Doktor.Szöszi.TeamPini. 2021.01.29. 21:15:25

@Ármándójózsi: igen, ismerem...és tényleg Kaposvárral éneklik errefelé

Ármándójózsi 2021.01.30. 00:14:56

@Fálki: Ajjjj, Te is szöszi vagy??? :S

Fálki #TEAMPINI 2021.01.30. 00:15:54

@Ármándójózsi: Nem, csak nem hagyom hoyg ezt a hoditast is elbaszd.

Jottem "segiteni" :D :D :D

Ármándójózsi 2021.01.30. 00:19:08

@Fálki: Na, azzal eddig is mindig bejjebb voltam.....a szarban. :DDD

Fálki #TEAMPINI 2021.01.30. 00:21:39

@Ármándójózsi: A szo amit keresel: koszonom.

Szívesen.

Ármándójózsi 2021.01.30. 00:23:27

@Fálki: A másik amit kerestem az a beljebb, de azt sem találtam ahogy látod. :DDD

.Zsu 2021.01.30. 01:57:24

@Ármándójózsi: írtam neked privát üzit Ármandó :$

.Zsu 2021.02.09. 15:11:42

na itt még jár valaki? mert ha nem akkor enyém a végszóóó :)))

.Zsu 2021.02.09. 15:12:22

és az utolsó szó legyen a:
Nabukodozonor

.Zsu 2021.02.09. 17:18:12

@Fálki: tudok más végszót is

Fálki #TEAMPINI 2021.02.09. 17:39:34

Imádnám hallani/olvasni.

Fálki #TEAMPINI 2021.02.09. 18:25:47

@.Zsu: Tudnék :)

Sokat. :) Sokféleképpen. :)

.Zsu 2021.02.09. 23:35:48

@Fálki: egyféleképpen is lehet, csak az legyen megfelelő.

.Zsu 2021.02.10. 00:54:45

@Fálki: a nő azért szemüveges, mert mindenrefigyelős (is) vagy?

Fálki #TEAMPINI 2021.02.10. 00:56:42

@.Zsu: Remelem ez a kerdes csak koltoi...:)

.Zsu 2021.02.15. 12:35:32

na me még mitnem :))

Fálki #TEAMPINI 2021.02.15. 12:38:20

@.Zsu: Ha nem hagyod abba, akkor se poszt nem lesz ma, se válasz. :)

.Zsu 2021.02.15. 12:40:16

@Fálki: na, ne fenyegess :))

Fálki #TEAMPINI 2021.02.15. 14:52:26

@.Zsu: Ígéret volt ez, nem fenyegetés.

.Zsu 2021.02.28. 00:36:51

természetesen ez nincs elfelejtve.
süti beállítások módosítása