Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X65 – A másik még bennvan

2021. január 18. 17:00 - Fálki

Helló-halló rajongók, egy nappal járunk a 15,46 után, de gondolom még minden erre lesz felhúzva, úgyhogy sem én, sem Ti nem ússzátok meg Renátókontent nélkül. Mert ezt szeretjük, ugye. Közben szolgálati közleményélnek is egyet gyorsan: Nem vagyok admin, csak egy egyszerű posztíró és nem kapok emailt sem arról, ha élesedik egy poszt. Értem én, hogy lassan minden is csípi már egyesek szemét, de valótlanságokat kitalálni azért, hogy elrontsák például az én szórakozásomat, nem menő.

Csapjunk inkább bele, mert Ancsa lába lassan annyira vékony lesz, hogy aggódni kezdek a testi szépségéért. Ahogy olvastam az élőHV kommentelésben, kapott ezért az outfitért is, de nekem tetszik most. Jó ez a haj, a fülbevaló is, nekem a cipő is bejön.. Mondjuk mit értek én a női divathoz se.. Ha azt mondjátok Ti, tisztelt és imádott gyönyörű nők a kommentszekcióban, hogy ez gáz, akkor én elhiszem.
kepernyofelvetel_454_egyedi.png
kepernyofelvetel_473_egyedi.pngSzavazás is van, mégpedig arról, hogy melyik területen kellene fejlődni az ápoltaknak, mindegyiken, akármik is az opciók.
kepernyofelvetel_455_egyedi.png


Viviennel kezdjük természetesen a napot, akiben…… reggel…… hatalmas…….. nagy…… energia….. volt, ezért rögtön meg is büntetett minden ébrenlévőt a hangjával.
kepernyofelvetel_458_egyedi.png
A szerkik pedig minket, mert betették az adásba. Virág csendben tűrte ezt is, gondolom a gazdája nem mondta még el neki, hogy mit kell ehhez szólnia, addig pedig inkább nem foglal állást, nehogy rossz fát tegyen a tűzre.
Bálint és Robi ugyanazon az EKG-n vannak Vivi éneklésével kapcsolatban, mint Vivianyuka: Ez nem rossz, ez bűnrossz. Robi megtalálta azonnal a lány számára az ideális munkát: kilakoltatásokhoz kell kivezényelni a dalos pacsirtát, odaállitani az ajtó elé és énekeltetni. Az illegális lakásfoglalók pár perc után ónként fognak menekülni a helyszínről.
Ennek a szegény lánynak mennyire nincs feneke...
kepernyofelvetel_460_egyedi.png
Vivi, innen üzenném neked, hogy semmi para, az Ellenpélda Duó a villa után vár téged, Fálki és pontZsu mellett komoly karrier vár rád. Remek alapanyagai lehetünk majd a mémeknek. Is.

Délelőtti fetrengés a kanapén, jól láthatóan unatkoznak az ápoltak… Szerkikéim, dobjunk már nekik valami tennivalót, hogy Ők is jobban szórakozzanak, meg mi is.
kepernyofelvetel_462_egyedi.png
Bálint Vivit utánozza és nem hiszi el, hogy a lány edzeni fog. És el is kezdi.
Ugyanabban a pulzustartományban megy a karkörzés, láblóbálás, helybenfutás, térdemelés..
kepernyofelvetel_463_egyedi.png
Bálint rá is szól, mert ez tényleg gyalázat. Ennek a lánynak fogalma sincs pl a bemelegítés szerepéről és hasznáról.
kepernyofelvetel_465_egyedi.png
Nyilván meg is mutathatnák neki, mivel Bálint ugye kapus volt évekig, Moh pedig hokis, tehát lehetne komolyabban is foglalkozni a leányzóval, de gondolom 50 nap alatt Vivi már rendesen kirágta a türelmüket.
Jön a RubintRékatorna, amiről én csak annyit tudok, hogy volt olyan csajom, aki ennek a mozgásfajtának – és a jó evésnek- köszönhetően pattintotta ki magát feszescsajjá egy év alatt.
Vivi rugdos összevissza, de első lépésnek ez szerintem bőven elegendő egy olyan embertől, aki láthatóan soha nem mozgott semmit.
kepernyofelvetel_467_egyedi.pngkepernyofelvetel_466_egyedi.png
Ezután az udvaron kitöréseket csinál Vivcsó, természetesen rosszul, Bálint végre minden bántó szándék nélkül megy ki hozzá és segít neki, hogy szabályosan csinálja, mert úgy nem teszi tönkre az ízületeit és meg haszna is lehet a gyakorlatnak.
kepernyofelvetel_472_egyedi.png

Értelmetlen unalmas percek jönnek, amiben is a villalakók megbeszélik, hogy mi lenne a lányokkal, ha Moh vagy épp Renátó maradna kinn.
Érdemi hozzászólás itt nem hangzik el, át is ugorjuk az egészet.
Két dolog azért mégiscsak van. Az első, hogy Renátó megint próbál egy kicsit kötözködni Bálinttal, de most legalább eljut oda, hogyha valamit félreértett, akkor elnézést kér. Azt ugye nemtudjuk, hogy mennyire őszinte ez nála.
A másik pedig, hogy ebben a kerekasztal-beszélgetésben vajon miért csak a férfiak szólaltak fel??? Vagy ha nem csak Ők, akkor a szerkik miért csak azt vágták be?
Egyébként mindenki szerint egy rövid gyászidőszak után mindkét özvegy újult erővel veti bele majd magát a játékba, uh kvázi le van szarva hogy ki esik ki, úgyis minden megy tovább. Ámen.

Regnáló elmebeteg Renátó még a párbaj előtti éjszakán felsorolja Frunak az elmúlt 3-4 hétben Fru által elkövetett hibákat, amivel gyengíti Őt. Fru próbálja egy kicsit kivenni a beszélgetés élét azzal, hogy Renátó miért is rúg most belé ezzel, de az éleslátású rövidre zárja a dolgot: Nem rúgok beléd, csak ezek a gondolataim.
Konklúzió: Fruzsina sokszor nem jól cselekedett és bevágott Renátó alá a fába. Fejszével.
Ezt Ő mondja, nem én.
kepernyofelvetel_474_egyedi.png

Párbaj előtti kiköltözés percei: Renátó három bőröndöt telepakol farmernadrággal. Komolyan kérdezem, minek kellett ennek az embernek oda be ennyi nadrág??? Fru már érzi a vesztét és a szerencsétlenségüket is megjelöli opcióként, amiért a két szerelmest esetleg szétválasztják a gonosz kintiek. De bizony, kisanyám, csak ez nem szerencsétlenség, hanem ezt érdemlitek.
Fru még imádkozik egyet egy 8 centis porcelánangyalkához… Remélem tisztában van vele azért, hogy az nem az, akihez imádkozik. Nincs az a mennyiségű ima, ami megmentené az abuzív parasztodat.
Ráadásul még meg is álmodta, hogy Renátó fog visszatérni. Volt ugye a szerencse, az ima és az álom. Ha ezek mellett tényleg nem a jövendőbelije tér vissza, akkor ott valami nagyon nagy gond lehet a tér-idő kontinuumban.
Fruzsi végigsírja az egész blokkot és én tényleg nem hiszem el, amit látok. Ez a nő tényleg beleszeretett ebbe a gyökérbe.
kepernyofelvetel_475_egyedi.pngkepernyofelvetel_476_egyedi.pngkepernyofelvetel_478_egyedi.pngkepernyofelvetel_479_egyedi.pngkepernyofelvetel_480_egyedi.png

Párbaj-visszatekintő, Frunak zabszem sem férne a poppolójába, annyira meg van feszülve szerencsétlen, Moh pedig a villa és a külvilág közötti határon mosolyog magában, amikor hallja hogy a kis gerle hívja a kaniját vissza :D Édes istenem, de csodalatos pillanat, melegség önti el a szívemet ilyenkor, komolyan.
kepernyofelvetel_481_egyedi.png
Sírógörcs és Moh azonnal rá is nyúl Fruzsira, a hajába is beletúr és a vállához is hozzáér!!!! Renátó barátom, ha olvasod ezt: Kitartást haver! Még kis se hűlt a köpéseid nyoma és máris megy a kavarás. Én a helyedben nem hagynám és minimum Twitteren és instán követelném a szavazatok újraszámlálását. De a georgiait és a michiganit mindenképp!! Aztán indulhat az ostrom. Megint elkalandoztam.
A gonosz törpe nem érti és úúúúúúúúúhúúúúúhúúúúúúriiissssssssteeeeen, miért csak pár Renátó-szimpatizáns volt ott és úúúúúúúúúhúúúúúhúúúúúúriiissssssssteeeeen de kevés százalékot kapott… Azé, me ennyit ér az a seggfej.
Dani és Virág megy vigasztalni és a szőke utánfutó nem érti, hogy mit látnak ezek kint. Ezek mi vagyunk. S mi látunk mindent, Ti pedig a saját elbaszott szemüvegeteken keresztül csak azt, amit Ti látni akartok. Ezért tartotok ott, ahol.
kepernyofelvetel_482_egyedi.pngkepernyofelvetel_483_egyedi.pngkepernyofelvetel_484_egyedi.png
Fruzsinavigasztalás végtelen percben… afasztérdekliez.
Mercike azért aranyos, hogy annak ellenére hogy az Ő embere jött vissza, masszívan ott áll Fru mellett ahelyett hogy Moht mászná.
kepernyofelvetel_485_egyedi.png
Szerencsére vége ennek a szegmensnek, mi jöhet még.

Virág és Dani jön, rég volt mar velük feszkó.
Virág rajön, hogy Ő igazából még fiatal és bulizgatna.
Dani pedig 22 éves, neki már a jövőjét kell építenie és 24/7 dolgozni fog, mert így működik a világ. Nincs neki ideje holmi bulizgatásra.
kepernyofelvetel_486_egyedi.png
De nincs neki ezzel baja, menjen csak bulizgatni, élje ki magát, de akkor azt bizony nélküle.
Micsoda egy aljas féreg kommunikáció ez… Az érzelmi zsarolás mintapéldája. Nyugodtan csináld csak azt, amit szeretnél, de nélkülem. Fú, rendesen felbaszott ez.
A proli úr a riportban még elmondja, hogy félti az éjszakától Virágot, mert ott aztán micsoda emberek vannak és teljesen elképzelhetetlen a számára, hogy mellette olyan lány legyen, aki éjszakázgat.
kepernyofelvetel_487_egyedi.png
Dani természetesen ezt nem maga miatt mondja, hanem Virágnak szeretne jót.Az a kis hülye meg persze elhiszi.
kepernyofelvetel_488_egyedi.png
Miután megbeszélték ezt és Virágot sikerült ismét egy kellően mély szakadékba belökni, Dániel úrfi nekiáll bulizni a többiekkel. A lány meg az asztalnál sírdogál.
kepernyofelvetel_489_egyedi.pngkepernyofelvetel_491_egyedi.png

A buli utáni after ninjarúgásokkal és karatéval telik, csodálom hogy nem hánytak össze mindent utána.

kepernyofelvetel_492_egyedi.png

kepernyofelvetel_493_egyedi.png

kepernyofelvetel_494_egyedi.png

kepernyofelvetel_495_egyedi.png

kepernyofelvetel_496_egyedi.png

kepernyofelvetel_497_egyedi.png


Dani pedig a tűzoltókészüléktáncot is bemutatta nekünk… Van még mit tanulnunk, na.

kepernyofelvetel_500_egyedi.png

kepernyofelvetel_501_egyedi.pngHolnapról iskolahét, ahogy mondtam, csak hogy ne legyen teljesen igazam, idén önfejlesztő hétnek hívjak.

2056 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raspberry Cake 2021.01.18. 18:17:08

@Ármándójózsi: Megtisztelsz a bizalmaddal:DD 2 tálca kávéhabos profiterolt csináltam, ha tudtam volna, hogy ma is ilyen kedves szavakat intézel hozzám, akkor nem adtam volna oda mindet a barátnőméknek, hagytam volna neked is belőle:))

.Zsu 2021.01.18. 18:18:03

@Kiégett Hobbynyúl: csak a későbbi történelmi viták elkerülése miatt kérdezném, h akkor Fálki kommentje semmis, és én vagyok az első? a tevemaffia a második, te meg akkor a 3.? :)))

2021.01.18. 18:23:23

@TheLynx70: főfoglalkozású feminista, Mérő László (leány)gyermeke

Ármándójózsi 2021.01.18. 18:23:52

@.Zsu: Miért távolodam volna el??? Csak közeledtem másokhoz is. ;) :)))
De fel kell készülnöm, hogy ha az olümposzi magaslatokból közénk egyszerű kommentelők közé leereszkedik a főisten, hogy begyűjtse a neki jogosan járó "ajándékokat", melyek közül a nekem meglévők úgy látszik mindig a legkedvesebbek neki, legyen egy "B" tervem. :)))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 18:24:18

@.Zsu: Á, előbb még elküldjük doppingvizsgálatra, nem ám csak úgy megfosztjuk az első helytől, az nem lenne szííííp.
Marad ott, te vagy a második, Ppupu meg majd lemeccseli maga között, hogy a teve vagy a maffia a harmadik. :D

2021.01.18. 18:24:57

lyaly, lemaradtam, nem tudok elsőzni!:Đ

Zsu, most már híres lettél, szóval már mentséged se lehet, h ne fizesd be a dézsmát!^^

2021.01.18. 18:25:16

@Gia: én ezt értem, csak vannak bizonyos ruhák, amik a nagyon vékonyaknak nem állnak jól.

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 18:26:16

@.Zsu: Lassan írom, hogy mindenki megértse. E L S Ő ! Ez én vagyok, mindegy ki mikor mit ír be !
Aki meg ellene szól azt kiviszem a gecibe és kinn hagyom a picsába !
Ne basszatok fel ! A kibaszott TISZTELET ! Az dolgozzon benneket csicskagyászok !

2021.01.18. 18:27:17

@silvermansarah: nem találtátok ki a nevemet, a héber átirat se volt helyös!:] szóval most már maradhatunk a báró piggy megszólításnál.:'D

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 18:28:32

@Ármándójózsi: Ha nem távoldosz a-tól de közeledsz B-hez, akkor lassan mindannyian belfértek egy epszilon sugarú körbe, ahol epszilon tetszőlegesen kicsi pozitív szám ( Analízis II. 3. )

Ármándójózsi 2021.01.18. 18:28:52

@Raspberry Cake: Tudhatot, hogy én mindig csak kedves szavakkal illetlek és így lesz ez a jövőben is, mert úriember vagyok! És nem, ezt nem én mondom magamról, hanem Heverő barátom állapította meg és szögezte le itt ellentmondást nem tűrően. :)))
Köszönöm szépen az utólagos felajánlást, és ha lehet ilyet egyáltalán kérni, akkor legközelebb francia krémes legyen. (De jó a sima is!!!) :D

TheLynx70 2021.01.18. 18:29:49

@silvermansarah: A feministákat nem igazán kedvelem, legalábbis a szó mai értelmében. Annak idején szükség volt rájuk, ez tény, különben még ma sem szavaznánk. :)

Raspberry Cake 2021.01.18. 18:30:33

@TheLynx70: Elvileg szerdán megy beszélgetni Petivel, nagyon remélem, hogy nem egy 5 napig elérhető RTL Most videót szentelnek a témának. Mérő László lánya, elsősorban emberi jogokat érintő kérdésekkel, illetve nők elleni erőszakkal foglalkozik a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene nevű Facebook-oldalán. Tudtommal nem rendelkezik pszichológus végzettséggel. @.Zsu: Nagyon szomorú, ha ez valóban így van, bízom benne, hogy nem.

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 18:30:48

@Ármándójózsi: "legközelebb francia krémes legyen. (De jó a sima is!!!) "

A végét úgy érted, hogy jó a sima francia is ? ( vagy ne adj isten a sima krémes? )

.Zsu 2021.01.18. 18:30:49

@Ármándójózsi: nincsenek itt jogosan járó ajándékok :))
ajándékozás szeretetből van maximum. én meg itt vártalak mint egy óvodás a délutáni kakaózást.
azért a B/C/D terveid előtt, még gyere el hozzám és magyarázd el a pálinkafőzős kommentedet, mert nem teljesen értettem, de van egy olyan sejtésem, h élőben nem is szorulna annyira magyarázatra. :)

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 18:32:42

@Ármándójózsi: "Faszért röhögtök tiszteletlen gecik, buzik, latrok,kurvák,buzeránsok?" ( Máté ev. XIII. 2.b )

Krétagarbó 2021.01.18. 18:33:13

@.Zsu: szerintem nem akarják kiszűrni a mentálisan labilisabb embereket, sőt.

.Zsu 2021.01.18. 18:33:13

@SelyemSonkaPini: de nemérted h nem hozzáád beszéltem????
takarodj ki a szobából inkább!
:D

Ármándójózsi 2021.01.18. 18:34:34

@.Zsu: Jogosan járó ajándék = Én szeretem az Isteneket, ezért ők megajándékoznak azzal, aki engem szeret (és természetesen viszontszeretem). Ez a jogos ajándék.

Mindenképpen bemegyek!!! :)))

2021.01.18. 18:34:40

@vágtázó vadmalac: mert letiltottál a tippelésről, Eliezer.

.Zsu 2021.01.18. 18:34:41

@Krétagarbó: na lehet, hogy tényleg így van. ez eléggé szomorú

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 18:35:17

@.Zsu: Ne közöljed itt a gondolataidat asszony !
"Sokat éltél vidéken, az a bajod! Nem fejlődött ki az anyad"** :D

** : KÉRDÉS: HONNAN IDÉZTEM ?

.Zsu 2021.01.18. 18:35:32

@vágtázó vadmalac: ez még csak egy titulus, várd meg a szponzorfelajánlásokat. meg van még kötve a kezem.

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 18:35:47

nem anyad hanem AGYAD ! elnézést !

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 18:36:21

@SelyemSonkaPini: Tessék, akkor hívjál ki, vigyél ki, tessék! Aztán majd megnézheted a százalékokat, mert én mindenki ellen IS visszajövök. :DDDDD

.Zsu 2021.01.18. 18:38:38

@Ármándójózsi: óóhh :))) szép :)
ennek így egészen más színezete van, mint ahogy én először értelmeztem.

2021.01.18. 18:39:45

@Raspberry Cake: Mérő Verának semmi köze nincs a pszichológiához. Vannak jó gondolatai, de nagyon sok butaságot is összehord a hozzá nem értése miatt.

.Zsu 2021.01.18. 18:40:41

@SelyemSonkaPini: értem, akkor az anyádnál van a határ? :DD

2021.01.18. 18:41:13

@TheLynx70: Ha komolyabban érdekel Mérő Vera, dobok pár linket a munkásságáról.
:(

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 18:42:41

@Kiégett Hobbynyúl: Nincsen veled semmi bajom, mert elvileg EKG meg így akkor nem azért
nem teszem Rád, mert nem jönnél be vagy valami. De a tisztelet és hogy tanító jelleggel!
Mert visszajönnél, de ki se mész, csak így szeretetből...
Csak mert közelebb akarok kerülni Veled: Nesze itt a jelem ! ( gumicsizma zöld kalászban)
:D :D

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 18:44:13

@.Zsu: Nem a határ, nála egy kés van... de józanon sose szúr! csak üt lapjával....
Merd szeret, azé !

TheLynx70 2021.01.18. 18:45:03

@Raspberry Cake: Nagyon kíváncsi leszek rá. Azért csak RTL Most felületen (esetleg RTL Most +-on, ami fizetős) bevállalni nagyon gáz. Adtam is, meg nem is. VV Zsoltinak annyiban volt jó felvetése, hogy beküldene hozzájuk egy pszichológust. Igaz, egy alkalom semmi, tehát tényleg csak pénzkidobás lenne a csatornának... Sajnálom is őket. :)

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 18:45:42

@silvermansarah: Mér ? Ő Vera ? [ ÉN KÉREK ELNÉZÉST !, ez a sonkapini full hülye ! ]

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 18:47:17

Van még az a kísérő műsor, hogy "Jöttem, láttam, Rábasztam" vagy hasonló ?
Abban jó lesz majd nézni Rinaldót!

Ármándójózsi 2021.01.18. 18:48:03

@SelyemSonkaPini: Nem, nem ez is jó volt! :D
De azért ne ragadtasd el magad! :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 18:50:00

@SelyemSonkaPini: Úgy érzem, hogy a kapcsolatunk nagyon jól indult, aztán valamiért eltávolodtunk egymástól, én sem tudom miért. Szeretném, ha ez változna, mert mégsem tehetem rád úgy a jelemet, hogy azt mondom, ez tisztán tattikai lépés, mivel téged gondollak a legerősebbnek, de most ... most mégis téged érezlek a legtávolabb magamtól, így ne haragudj, de a jelem mégis a tiéd. (Gumicsimma a kukoricásban) :D

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 18:50:39

@Ármándójózsi: Köszönöm Tesvírem, ritka az ennyire 10tán látó és csöppet se elfogult vélemény !
És a tisztelet, ami süt Belőled, NA ez az ami soxor hiányzik ITT!
Engedd meg, hogy térdenállva köszönjem meg ezt az kíméletlenül őszinte véleményt!
Mert szerény vagyok ! HA valamit tisztelek magamban az a végtelen szerénység !

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 18:52:24

@Kiégett Hobbynyúl: :D HA valaki most csöppen ide, azt hiszi hogy pár retardált szerepjátékozik a VV dallamára :D

schanc 2021.01.18. 18:54:38

Virág kommentjén én is felhúztam a szemem ("Mit látnak EZEK kint?"), kiscsajszi simán elintézte magának a kiesést, ha esetleg eddig ez kérdéses lett volna.
Merci nagyon emberien viselkedett, komolyan az egyik legkellemesebb meglepetés az elmúlt hetekben.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 18:54:50

@SelyemSonkaPini: Nem tudom, miért gondolod ezt. :D Holott még be sem vallottuk, hogy ezt elszúrtuk, eltattikáztuk a dupla jellel. :D

Raspberry Cake 2021.01.18. 18:54:59

@Ármándójózsi: Tisztában vagyok vele Mr. Gentleman, nem is gondoltam másra:)) Eredeti francia receptem alapján készülő mille-feuille kell vagy az újragondolt pisztáciás-karamellás verziómra vágysz? A sima krémes túl snassz, annál extrábbat érdemelsz:DD

Ármándójózsi 2021.01.18. 18:55:29

@SelyemSonkaPini: Mindig MEGTISZTELSZ!!!
És ezt érzem is. Ahányszor csak leülök.

TheLynx70 2021.01.18. 18:56:23

@SelyemSonkaPini: Itt a lét a tétéééét! :)

Ármándójózsi 2021.01.18. 18:58:44

@Raspberry Cake: Az újragondolt izgalmas és titokzatos, ahogyan Te is, úgyhogy azt választanám, ha lehetséges. Jól esik, hogy ezt mondod! Most meghatódtam...

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 19:00:48

Csak érdeklődöm ártatlanul: a "mille-feuille" az a milf-fétis franciául ?

Sepsidzsi 2021.01.18. 19:06:38

@TheLynx70: èn is ìrtam, hogy az rlmost+ fizetős de csak kòd kell a tv-szolgàltatòtòl hozzà.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2021.01.18. 19:09:33

nem bírom ki már, de a személyes névmásokat magyarul nem írjuk nagybetűvel.

TheLynx70 2021.01.18. 19:10:34

Nézem, de én ennyi mindent nem bírok elolvasni róla.(Mérő Vera.) Nem is szeretnék. Ettől még bekaphattya bármelyik szóban és tettben bántalmazó férfi, nő és hermafrodita (Brian élete). :) Azt hozzátenném, nem kell fizikai erőszak, olyan szintem meg lehet alázni embereket verbálisan, mentálisan, hogy a jobbegyenes elmaradhat. Renátó ehhez értett, de Dániel is jó úton halad.

etikette 2021.01.18. 19:10:43

En meg mindig azon vagyok felbaszva hogy ezt a szerencsetlen fereg Renatot 10 eve ismeri et a szerencsetlen primitiv Gyozike? Es meg el is mondja bazmeg elo musorban. Legalabb kussolt volna a csoro idiota. Hu de fel vagyok...na beveszem a nyugatotmat

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.18. 19:14:33

@SelyemSonkaPini: az az, egyébként egy leveles tésztás sütemény. ezer lapot jelent.

Ármándójózsi 2021.01.18. 19:15:18

@ミラ: Ne legyél már nyelvtannáci... :( :)))

helyesiras.mta.hu/helyesiras/blog/show/nagy-on-kicsi-on

De egyébként is, nekem így tetszik. ;) :D

TheLynx70 2021.01.18. 19:15:43

@Sepsidzsi: Nincs tévé szolgáltatóm, és nem is lesz. :D Nem tartom ördögtől valónak, csak rájöttünk, hogy nincs szükségünk rá. :) Internet szolgáltatóm viszont van, hogy rohadjon meg! :)

TheLynx70 2021.01.18. 19:19:29

@etikette: Ne idegeld fel magad ilyeneken. :) Győzike pont a mi fájdalmunkból és figyelmenünkből él! Nem kell nézni, és talán egyszer vissza megy hentesnek. Ami egy remek szakma, én imádom a hentesemet. :-)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2021.01.18. 19:23:06

@Ármándójózsi: nekem nem. Amúgy fálki mondta, hogy szólhatok.

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 19:23:42

@ミラ: Amire én céloztam az is egy édesség... csak mondom :D

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 19:24:38

@ミラ: Úgy érted, hogy Te nem írod naggyal vagy hogy Mi sem írjuk naggyal ? :)

Raspberry Cake 2021.01.18. 19:25:23

@silvermansarah: Akkor jól gondoltam, hogy nem az. Vannak jó gondolatai, ezt aláírom, de célszerűbb lenne szerintem szakemberrel elemezni a játékosok viselkedését, egymással való kapcsolatát. Bár láthatóan cseppet sem zavarta a csatornát az sem, hogy Pilát Gábor nem szakember, rendkívül félrevezető őt párterapeutának nevezni.
@TheLynx70: Nekem nincs RTL Most+om, Telekomos vagyok, így marad a máshonnan való megnézés, ha csak oda lesz feltéve. Nagyon jó lenne, ha egy VV Különkiadás keretében vagy a Belevaló helyett valósulna meg, tehát a televízióban is látható lenne, hogy ugyanahhoz a közönséghez jusson el, mint maga a műsor is. Pontosan azokban az emberekben kellene legjobban tudatosítani, hogy mely magatartások nem megengedhetőek, akik nagyobb hányada vélhetően csak a tévében nézi őket, az internetes tartalom nem jut el hozzájuk. Nem kellene személyesen bemennie a pszichológusnak, elég lenne Zoomon vagy Teamsen keresztül kapcsolatba lépnie a lakókkal. A pszichológust kiegészíteném egy büntetőjogásszal is, aki a kapcsolati erőszakról, rágalmazásról, zsarolásról beszélhetne velük.
@Ármándójózsi: Rendben, feljegyezve:))
@SelyemSonkaPini: Nem:DD Szó szerint ezer levelet jelent, így hívják a franciák a francia krémest:))

.Zsu 2021.01.18. 19:25:50

@vágtázó vadmalac: keresztneved kezdőbetűjét sem árulod el?

tudom tudom -1000 aranysékel

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 19:26:52

@Raspberry Cake: Köszi, én nem ismertem, de természetesen vicceltem amazzal, amit meg ismerek :)

Ármándójózsi 2021.01.18. 19:27:20

@ミラ: Nekem meg az, hogy sohasem kezdesz nagybetűvel mondatot. Oszt mégsem szólt érte senki. ;)
De ha ez konkrétan csak a posztnak szólt, akkor vedd úgy, hogy nem reagáltam. :)))
Végje csak meg magát, ha tudja. :)
(Én tudnám. :D )

2021.01.18. 19:28:26

@Cérnahuszár adversus: nyem.:]

van benne egy א (alef) pedig.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2021.01.18. 19:29:00

@Ármándójózsi: amikor blogposztot írok, mindig helyesen teszem és nem zavar, ha valaki mégis kijavít. itt és máshol kommentelve kvázi "nyaralok".

ppupu #TEAMPINI 2021.01.18. 19:29:12

Na meggyüttem ide is.... Mindenkivel ekg, akivel nem azzal meg nem. Persze Fálki megint elsőzött. Gondolkoztam, hogy az autópályán figyelem, hogy mikor aktíválódik az öfi, de aztán győzött az életösztön. Holnaptól tutira sofőrrel járok.

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 19:29:37

@Ármándójózsi: Kis betű kis tisztelet, nagy betű nagy tisztelet !
Mindig a kibaszott TISZTELEThez jutunk el, Jézusgyerele ! :(
"Tisztelet, mondom Tinéktek, tisztelet, a kurva életbe már tényleg!" ( Márk II.3. c.)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2021.01.18. 19:29:40

@Ármándójózsi: (kommentelőt nem javítottam még ki soha, hol érdekel)

ppupu #TEAMPINI 2021.01.18. 19:31:57

@SelyemSonkaPini: Tegnap szóltam... 9x Pufffff :))))

*szívlapát

Raspberry Cake 2021.01.18. 19:32:07

@SelyemSonkaPini: Szívesen:)) Szokták ritkábban ezerlevelű vagy ezerlapos süteménynek is hívni magyarul.

Ármándójózsi 2021.01.18. 19:33:13

@SelyemSonkaPini: Ez megvan nekem is de nem a Leviták 18 20?

2021.01.18. 19:33:15

@.Zsu: "keresztneved kezdőbetűjét sem árulod el?"

esetemben maradjunk az utónévnél, if jú nó vát áj mín.XD

4-5 éve, amikor regisztrálni próbáltam vhova, ahol meg kellett adni vezeték-, ill. utónevet is,
a rendszer pirossal kiírta az utóneves szövegmezőbe, h csak használatban lévő magyar neveket lehet használni/megadni.:D már bánom, h nem pereltem be őket; most csücsülhetnék az aranyrögökön, ahelyett, h pár sékel miatt tartok hajtóvadászatot.:D

2021.01.18. 19:34:08

@Krétagarbó: és ha héberesítette, akkor Avraham.
Megfejtettük.
:P

2021.01.18. 19:34:44

@ppupu: "Holnaptól tutira sofőrrel járok. "

na, de ppupu, és az asszony? nem lesz féltékeny?:D

Cérnahuszár a naív 2021.01.18. 19:34:51

@vágtázó vadmalac: hát túl egyértelmű lett volna 2 pontos egyezés

Fálki 2021.01.18. 19:35:16

@ミラ: Koszi, figyelek majd ra, de tudtommal ez nem helyesirasi hiba.

2021.01.18. 19:36:05

@silvermansarah: trükkös heeb vagyok, nem azt mondtam, h aleffel kezdődik, csak, h van benne egy darab. nyehehehheheh.:'Đ

.Zsu 2021.01.18. 19:36:15

@vágtázó vadmalac: ohhh, sorry, :D valóban.
elfelejtkezem én hamar a vallási hovatartozásról, csak az embert, esetünkben, malacot nézem.
na, és elárulod? :)))

Ármándójózsi 2021.01.18. 19:36:24

@SelyemSonkaPini: Ja, nem bocs.
Amit én beírtam az konkrétan ez:
"Ne hálj férfival, úgy, ahogy asszonnyal szokás hálni, ez gyalázatos dolog."

2021.01.18. 19:37:02

@vágtázó vadmalac: ne kamuzz, megfejtettük. :))

.Zsu 2021.01.18. 19:37:38

@Krétagarbó: erre adok plusz egy szavazatot, és ha nem is ez a neve de mi itt megszavazzuk, akkoris ez lesz. punktum

2021.01.18. 19:37:45

@Krétagarbó: hiába kapálózik Avraham $teinberg úr :DD

2021.01.18. 19:38:08

@Krétagarbó: az ábrahám nem olyan ritka utónév, bár most hirtelen persze nem ugrik be senki, de tuti, h pát tucatnyi, v akár pár száz embernek utóneve most is mo-n.

2021.01.18. 19:38:54

@vágtázó vadmalac: nem érdekel Ábi, ez a neved és kész.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.18. 19:39:29

@.Zsu: Amúgy amikor tiszteletbeli tag lett a tevemaffiában, megkapta a Vaszilij nevet. Tehát Vaszilij Vadmalac a becsületes neve.
vadmalac@grafoman.hu a mail címe.

Krétagarbó 2021.01.18. 19:39:40

@ミラ: engem a továbbfejlesztett változatok jobban zavarnak: Életem során soha nem hittem a Valóságnak, de a Szeretet vezérelt mindig...

etikette 2021.01.18. 19:41:05

@TheLynx70: igen igazad van :) ja en is csipem a henteseket es meszarosokat. Kiveve ha Lorinc

Ármándójózsi 2021.01.18. 19:42:47

@.Zsu: Tuti, hogy Lévi...
Ahogy ír, abból gondolom.

2021.01.18. 19:42:48

@ppupu: jó, de a fiatalkori homoerotikus videóimat azért ne szivárogtasd ki!:D vagy lecseréllek Hobbynyúlra, és ő lesz a behajtó uzsorásom!:D (miközben a cégnév marad: negev sivatagi terror-teve bt.)

.Zsu 2021.01.18. 19:44:33

@ppupu: cöhh, de ez csak az alvilági neve :))
mondjuk én a tartozásom miatt jobb ha tudok erről is.

.Zsu 2021.01.18. 19:45:36

@silvermansarah: MOST AKARTAM LINKELNI! :DDD
ez az egyik kedvenc videóm az egész interneten

2021.01.18. 19:46:20

@silvermansarah: ez jaú volt anno, arról nem beszélve, h itt még nagyon toppon vót a sárika.:]

Raspberry Cake 2021.01.18. 19:46:49

Zenét már régen linkeltem, így most pótolom azt is:DD
youtube.com/watch?v=ynqHvt9PCmo

ppupu #TEAMPINI 2021.01.18. 19:47:19

@vágtázó vadmalac: Viccelsz tezstvírem... Csak a harci neveket adom ki, rettegjenek csak.
Bár találtam rólad egy gyerekkori képet is, be is rakom, úgy sem ismernek fel róla.
i.pinimg.com/originals/a2/8f/4a/a28f4ade32586079c535c274fac32cce.jpg

Ármándójózsi 2021.01.18. 19:48:30

@ppupu: Ez tényleg Ő!!!! :O :O :O

ppupu #TEAMPINI 2021.01.18. 19:49:03

@vágtázó vadmalac: Negev Sivatagi Terror-teve Zrt. így nehezebb megtalálni a tulajdonosokat.

2021.01.18. 19:49:28

a the sarah silverman programot végigtolta anno vki (3 évad, 2007-2010)?

ott sztem eléggé hullámzó vót a színvonal, de volt 1-2 olyan jelenet benne, amik még most is büntetnek keményen.:]

2021.01.18. 19:49:47

@vágtázó vadmalac: Jimmy Kimmel vs Matt Damon évekig a kedvenc flightom volt. :D

2021.01.18. 19:50:23

@vágtázó vadmalac: én nem, volt amit néztem,volt ami kimaradt.

.Zsu 2021.01.18. 19:50:55

@Ármándójózsi:
"Lévi héberül: לֵוִי) bibliai személy, Jákob és Lea harmadik fia...
Testvérével, Simeonnal bosszút állt Sekemen, aki húgát, Dinát megszeplősítette. Sekem városának összes férfiát lemészárolták.Lévi erőszakos tettéről apja, Jákob, még a halálos ágyán is megemlékezett, és ő sem kapta az elsőszülöttnek járó áldást"

ebből gondolod? :D

SirLemming 2021.01.18. 19:51:03

Uh. Elmegy az ember fia meetingelni pár órácskát aztán olvashat még egy órát hogy utólérje a brigádot. Utálom ha szabadidő megy ilyesmire, ki fizeti ezt meg nekem...

2021.01.18. 19:52:01

@ppupu: hát ikken, ez tényleg én vagyok/voltam, bár itt még naiv piggy lehettem, látszik, h sem lopott makkom, se szőrömhöz ragadt fincsi pénzérméim nincsenek. a córesz, amiből jöttem!:D

SirLemming 2021.01.18. 19:53:37

@vágtázó vadmalac: ezért van a malacpersely hátán a nyílás mer szőrbe rosszul tapadt az aranysékel?

Fálki 2021.01.18. 19:54:26

@vágtázó vadmalac: Mekkorát futsz Te itt most ezzel, hogy senki nem tudja a nevedet, roff roff.

Pedig ha megtudnák, hogy Szeráf, rogton elmulna a varázs.
hupsz!

2021.01.18. 19:56:59

@silvermansarah: én csillió éve, még fostalicska divx-es dvdrip (bár az is lehet tv ripeket vótak) formátumban torrenteztem le, akarom mondani vásároltam meg sok pénzért!:D
random időközönként szoktam keresgélni a nyeten, h van-e már vmi jobb minőségű, sátán ments' hd-s kópia, de még nem botlottam bele.:|

ezt a részt, ha megtaláljátok, ajánlom:

www.imdb.com/title/tt1087347/?ref_=ttep_ep3

2021.01.18. 19:58:08

@SirLemming: bizony, ezért!:D (sponsored by ma is tanultam valamit rovat:D)

Raspberry Cake 2021.01.18. 19:59:28

@silvermansarah: Gims<33
Robi és Bálint valószínűleg nem hallotta még élőben Varga Irén művésznőt énekelni, hozzá képest Vivi hangja maga a főnyeremény:DD Én pechemre belefutottam egyszer a koncertjébe a Westendnél:DD

Charlie100 2021.01.18. 20:00:27

Ez is király volt Fálki, köszi! Epic ahogy Proli úr leoltja Virágot a bulizással kapcsolatban, majd megy és önfeledten kanmurizik. Beteg a csávó teljesen.

2021.01.18. 20:02:29

@Fálki: hatszárnyú angyal még nem vótam!:D bár a tollashát az már befigyelt (ifjúkori megcsalások, brühühühühü, dani-renátóvá válok lehet:D).

2021.01.18. 20:03:22

@Raspberry Cake: te voltál, aki megütötted a művésznőt?:ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ
(sry, ezt nem lehetett kihagyni.:D)

2021.01.18. 20:05:58

@Raspberry Cake: hűha, találtam EGY azaz egy embert végre aki szereti a francia rap-et.
Érdemes volt újra idejönnöm kommentelni ezer év után <3

Fálki 2021.01.18. 20:07:08

Pont az elmult hetekben volt a VVZsoltinal az Irén... Érdemes megnezni azt az adast.. Meg az utanalevot is.

Raspberry Cake 2021.01.18. 20:08:28

@vágtázó vadmalac: Nem, inkább amilyen gyorsan csak tudtam, elhagytam a koncert helyszínét:DD
@silvermansarah: Örülök neki, akkor már ketten vagyunk:))

2021.01.18. 20:08:46

@silvermansarah: vagyhát fene tudja milyen zene ez, rap-nek nem rap, olyasmi, mittomén :D

ppupu #TEAMPINI 2021.01.18. 20:11:57

Előre is bocsi, hogy most nem off-topic jön.
Olvasgattam a tegnapi és mai kommenteket, sokan ekéztük Renátót, volt aki vagy így vagy úgy kicsit meg is védte... sőt komolyabban is védelmébe vette. Ezzel nincs is semmi baj, csak azt nem értem, hogy velem miért nem történt még soha olyan, hogy 10 centire nyálat fröcsögve az arcába üvöltve fenyegettem valakit, vagy csicskageciztem és stb... stb.. Lehet, hogy velem van a baj??? Pedig unalmas és egysíkú életem folyamán nem egyszer kerültem kellemetlen helyzetekbe és sokszor hetekig kellett elviselnem számomra nem feltétlenül szimpatikus egyedek társaságát.

2021.01.18. 20:11:58

@silvermansarah: afropop.
Na jóccakát mindenkinek, lecsatlakozom a hálóról.

2021.01.18. 20:14:35

@Fálki: mindkét videót tekerve néztem meg anno, az elsőt amiatt, mert tényleg full kínos, h ennyire gyépés a nő, és egy névelőt nem tud normálisan kipréselni magából, nemhogy mondjuk egy pár szavas tőmondatot.
a későbbit, amiben elmagyarázza a zsóti, h mi, hogy vót ezzel vihar a biliben szituval, az meg már kínos volt kissé.

nem egy hülye gyerek a zsóti, időnként még vicces is tud lenni, viszont kurvára nem lett szimpatikusabb, amióta "influenzásnak" képzeli magát, és fossa a b-kat videókat magából.
az utolsó vidi, amiben sikerült vmennyire szimpatizálnom vele, és a mondanivalójával, az az elhíresült eddás vitája a pesti srácok szervezésében.

Fálki 2021.01.18. 20:15:15

@ppupu: Mert Te nem vagy mmkk éléslátású és nem szívből játszol.

2021.01.18. 20:17:17

@ppupu: mert nem jácczó szívbű', azé'!:D ha abbú jácczódná, a közértbe is úgy mennél, h behajolsz 2 centire az eladónő aurájába (pláne most, pestis járvány közepette:D), és szájba köpöd két ordibálás között, mert csak.:D

@silvermansarah: lajla tov, Sarah!:]

2021.01.18. 20:18:03

@Fálki: hát ikken, még jó, h itt voltunk ppupunak, megválaszolni a nyilvánvalót.:Đ

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 20:18:38

@ppupu: MErt hiányos a neveltetésed, azért ! Rossz példát láttál otthon szerintem !

.Zsu 2021.01.18. 20:18:58

@ppupu: szerintem próbálták kicsit finomítani a másik oldalnak a megítélését.
meg rámutatni arra, h ez a tévéműsor, az izolált környezet, és a szerkik ráhatása is.
de nálam Rencsó viselkedése a zéró tolerancia kategóriába esik.
és pláne azért is, mert semmilyen igyekezetet nem láttam tetteinek a belegondolásába, vagy h számonkérje saját magát.
ő mindig úgy ítélte meg h igaza van, a csaja hülye, a villalakók kétszínűek, a nézők nem látják az igazságot. irritáló, és káros személyiség.

fuhh, dejó h kiesett :DD

TheLynx70 2021.01.18. 20:19:03

@ppupu: Azért, mert nem Svédországban születtél. Én azt kérdezném, Fruttinak miért felejtik el a faszságait? :O Lassan áldozat (odabent), holott belegyalogolt a fél villa lelkivilágába. "Számíthatsz bennem, bármiben" mondja Marci? :O Gonosz vagyok, de a helyében ott röhögnék a szemfedője felett. :)

ppupu #TEAMPINI 2021.01.18. 20:20:33

@Fálki: @vágtázó vadmalac: Óóóóó köszönöm tezstvíreim, megvilágosodtam. De azért ezt a szájbaköpős erotikát egyelőre hanyagolom, mert az asszony kibassz az oázisból és így kijárási tilalom idején nehéz szabad kecót találni.

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 20:21:29

@TheLynx70: Én is megersztenék egy "mivan Grincs, szökik a málna?"-t
De Emrcike már tattikázik.... vgay simán retardált ő is !

Fálki 2021.01.18. 20:22:38

@TheLynx70: Pontosan!!! Végre valaki!

Nemhogy ott rohognek felette, hanem tolnam is neki a tole szarmazo idezeteket, miszerint mindenkitol okádni tudna aki ottbenn van; mindenki seggnyalo, talpnyalo; Ő és a csicska csapata mindenkit kinthagy a gecibe..

Stuffolnám, hogy egy nyugodt pillanata ne legyen és érezze csak magát méginkább egyedul anelkul az ember nelkul, akivel szerintuk kulonben mindenkinél magasabb szinten vannak.

Aztan lehet bogni napokig, esetleg osszekapni magát vagy Vivizni és bejelenteni, hogy Ő inkább távozna.

.Zsu 2021.01.18. 20:23:07

@TheLynx70: én neki sosem fogom elfelejteni hogy milyen gonoszan állt hozzá Vivihez amikor a megerőszakolós sztorit elmesélte. akármennyire is azt érezték h kamuzik.
de egy Dani - Fru párbajon sztm mégiscsak rá szavaznék, mert Dani kapcsolati lelki terrorját talán mégjobban utálom.

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 20:23:52

@ppupu: Az nem erotika volt, hanem vicceltek !
- "Kicsim mondok egy vicces... bár kicsit szájbarágós"
- ????
- Csullllllllllll !
- Hihi rég nevttem ilyet jót : pöfffffffff
-hhhehheehe visszaköpte... hát beszarok ez mekkora !

Fálki 2021.01.18. 20:24:20

@TheLynx70: És részemről ez még véletlenul sem Grincs ellen szolna, az osszes nyomorultat a halálba basztatnám a nagykepuskodeseik miatt, amit konkretan minden parbaj elott eloadtak.

Ginanak napokig nyomtam volna, ahogy Amanda begyakorolta a visszaterest... Még korábban meg a digózást.

Ármándójózsi 2021.01.18. 20:24:24

@SelyemSonkaPini: Mercike szerintem nem tattikázik, soha nem láttam, hogy valakit bántott volna, teljesen hiteles számomra, hogy Kuszafogat is megpróbálja vigsztalni. Persze nem tudja, vagy elfelejtette, hogy gonosz törpét melenget a keblein.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.18. 20:24:49

@SelyemSonkaPini: Fúúúúúújjjj :)))) Te perverz állat :))))

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 20:25:18

@.Zsu: De ezen nem kell izgulni : NEM Danit fogja kihívni... egy gyengét keres, azaz Vivit
ÉS kinn marad mint a fagyott szar !

Ármándójózsi 2021.01.18. 20:25:50

@Fálki: És ezzel fel is erősítenéd idekint a szánalom vonalat és ki tudja még meddig nézhetnénk...

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 20:25:51

@ppupu: ÉN ? Hát szó szerint ezt láttam a TV-ben (VVben:)

Fálki 2021.01.18. 20:25:56

@.Zsu: Dani - Fru párbaj nem lesz szerintem soha.

Most Vivi - Frut tippelek, utána pedig Moh - Dani. És szerintem mindketto kint is marad.
Persze sok konny lefolyik még Fru arcocskáján, mire idejutunk, szóval kitudja milyen átrendeződés lesz még.

.Zsu 2021.01.18. 20:27:30

@SelyemSonkaPini: vagy Vivi hívja ki őt, ha lehet hinni a villalakóknak, és következő alkalommal őt pakolják meg jelekkel.
öröm lesz nézni a ledöbbenést.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.18. 20:27:35

@Fálki: Fálkit a vellába! Fálkit a vellába! Fálkit a vellába! Tezstvírem festetnék egy ikont neked és minden este gyertyát gyújtanék előtte!

Fálki 2021.01.18. 20:27:52

@Ármándójózsi: Biztos lehetsz benne, hogy ahogy itt sem, úgy ott sem szimpatikuskodnék.

SirLemming 2021.01.18. 20:28:21

@Fálki: Ezt Bálint tette meg kicsiben a "szorul a hurok" bemondásnál. Itt egyik se akkora szadista hogy ha már szívében a ráspoly rácsapjon még kettőt és csak után rántsa ki.
Pedig a játék szempontjából csak az lenne az érdekes hogy kint sajnálnák érte vagy sem.

.Zsu 2021.01.18. 20:29:24

@Fálki: jaja, sztm sem lesz. csak eljátszottam a gondolattal. :)

Fálki 2021.01.18. 20:29:42

@SirLemming: Igen, mert ezek a lemmingek - bocs :D - nem játszanak benn, hanem csak elvannak mint a befott.

Fálki 2021.01.18. 20:30:27

@.Zsu: Oszt a Máj hárt will gó on megy már faszán? tornek a kristalypoharak, amikor gyakorolsz?

Ármándójózsi 2021.01.18. 20:31:10

@Fálki: Persze. Én sem erőltetem, ami nem megy.

SirLemming 2021.01.18. 20:31:58

@.Zsu: Vivi is majd arra jut hogy végülis B "kosarazta ki" és őt viszi.
Legalábbis viccesnek tartanám.

Raspberry Cake 2021.01.18. 20:32:39

Szinte biztos vagyok benne, hogy a következő párbaj Vivi és Fru között lesz, csak akkor lesz másképp, ha valamelyikük az önfejlesztés hetén lila kendőt szerez. A mai előzetesben jól láttam, hogy a Cápák c. műsorban szereplő, hulladékmentes bolt megálmodója, Pocsaji Csilla lesz a környezettudatosságra nevelő?

Fálki 2021.01.18. 20:34:20

@Raspberry Cake: Igne, én is Őt véltem felfedezni.

.Zsu 2021.01.18. 20:34:48

@Fálki: én már ott tartok, és most szükségem van minden képzelőerődre, de elkezdtem egy koreográfiát is kitalálni rá.
ehhez kapcsolódóan kérdés: szerinted menne neked a Vivi felemelése?
ezt mindenképpen tudnom kell, a folytatás mikéntje végett

TheLynx70 2021.01.18. 20:35:01

@.Zsu: Mostanában Dani nem fogja kihívni Frut, és fordítva sem. :) Szerintem vagy Vivire, vagy Frura pakolnak. A többi kérdés, de akkor egymás ellen párbajoznak. :-) Szerinem. Vivivel továbbra is elvagyok, és továbbra is végtelenül bambának tartom. De Frunak a fröcsögő rosszindulatát nem tudom elfelejteni, akármennyire játssza most a megtört királykisasszonyt, akit ott hagyott a sárkány. :-) Én úgy leoltanám, de úgy...

Fálki 2021.01.18. 20:35:29

@.Zsu: Inkább téged emelgetnélek....

Cérnahuszár a naív 2021.01.18. 20:36:32

bálinték nem kockáztathatnak egy újabb vivi összeomlást, mert ha kimegy, megszivítja az egész társaságot egy új lakóval.
Szerintem bálint ezt tudja, úgy fog okoskodni hogy ne vivit pakolják meg mert olyat választhat aki ellen visszajön, így saját magát pakoltatja meg. Aztán viszi vivit, hogy a gyenge láncszem ne okozzon több problémát

.Zsu 2021.01.18. 20:37:01

@TheLynx70: megértelek :DD
ha gondolod írd le mit mondanál neki, jobb ezt kiadni :D

Fálki 2021.01.18. 20:38:41

@Cérnahuszár adversus: De szép lenne... De szerintem ott a szaunában megígérték Vivinek, hogy kikuldik egy meccsre, ahhoz tartani fogjak magukat.

Igy Vivinek 3 jele tuti lesz.

Moh, D + V és Fru kérdéses, hogy kire raknak... Moh gondolom Danira, Te a masik harom az teljesen kiszamithatatlan most.

Cérnahuszár a naív 2021.01.18. 20:39:15

vivi jelenleg piszok veszélyes, frut le lehet játszani a következő körben.
mondjuk abba dani is beleszól, addigra lekerül moháról a zöld, és elkezdi emberkedni...
lehet fru megússza még pár hétig

.Zsu 2021.01.18. 20:39:40

@Fálki: megakasztod itten az alkotói folyamatokat :))

Raspberry Cake 2021.01.18. 20:39:53

@Fálki: Remélem jól láttuk:)) Illemet meg taníthatna nekik Görög Ibolya.

SirLemming 2021.01.18. 20:39:54

@Fálki: Előbb voltam Lemming mint a többi lemming, semmi gond.

Az a baj, hogy az előzőposztos termést és a bennfentes meglátásokat elolvasva épp nem hiszem, hogy nincs elképzelésük arról, hogy melyikük ül szalicilban és melyikük a fedő. Csak az a kérdés leverik-e a polcról és fejre esik vagy sem.

Ármándójózsi 2021.01.18. 20:39:57

@Fálki: Most mondanám, hogy Őt én elsőztem, de tudom, hogy úgyis hiába...

Fálki 2021.01.18. 20:40:46

@.Zsu: Szoktam ilyet... Erre számithatsz. :o)

Cérnahuszár a naív 2021.01.18. 20:41:03

@Fálki: hát ebbe még belefér hogy én kiviszlek vivi - mondja bálint - és segíítek így hogy hazamehess, tudod úgy hoyg emelt fővel mész el

TheLynx70 2021.01.18. 20:41:11

@.Zsu:Doktornő, én nem szerettem volna idejönni, a családom kényszerített, mert azt mondták így élhetetlen velem a mindennap... :D

Fálki 2021.01.18. 20:42:05

@Ármándójózsi: Van valami megmondás az erősebb kutyáról...
Meg ugye nekem San Lorenzo max fél óra, Te meg azt se tudod, hol van...

Fálki 2021.01.18. 20:43:51

@Cérnahuszár adversus: Nagyon kemény lenne és csodalatosan manipulativ, de szerintem ez nem fog megtortenni, mert Balint nem ilyen.

Megrakjak Vivit, nem úgy, perverzek, hanem jelekkel, aztan ráterelik Fru-ra. Vivi vissza és onnantol kezdve ha nem esik nagyon ossze, akkor egy ki-ki meccse lesz vkivel a bronzért.

SirLemming 2021.01.18. 20:44:55

@Raspberry Cake: Szabadítsák rájuk Csides Katát.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.18. 20:49:09

Fru miért csinált emlékhelyet az éjjeliszekrénybol?

Ármándójózsi 2021.01.18. 20:49:59

Ismerem a mondást és ha azt mondom, hogy ne bízz magadban mindenek ellenére, elhiszed?
Támadó falember voltam 15 évig...

Cérnahuszár a naív 2021.01.18. 20:51:15

@Fálki: nagyon mérges vivire a veszély miatt. Ráadásul nem is erősíti hogy ne jusson megint ilyen állapotba, hanem minden egyes alkalommal az orra alá dörgöli a hibáját. Vivi nem az aki megszívja magát és kabbe, hanem leereszt mint a lufi

SirLemming 2021.01.18. 20:51:44

@Raspberry Cake: Előző is RTL 2-n ment? Érdekes lenne hogy akkor mi volt a helyzet.

Fálki 2021.01.18. 20:52:28

@Ármándójózsi: Vagyis nem vagy már mai csirke, illetve kakas. Izuletek rendben vannak? Tudsz fordulni segitseg nelkul? Fordulsz vagy kanyarodsz?

Fálki 2021.01.18. 20:53:22

@Ármándójózsi: Elég gyorsan elfelejtetted azt a 2 centit is... :D

.Zsu 2021.01.18. 20:54:59

@TheLynx70: jólvan semmi baj. helyezze magát kényelembe. mit gondol mi lehet az oka, hogy a családja ide küldte?
persze nincs semmi kényszerítve, ha nem szeretne nem beszélünk, csak 45 percig csendben ülünk.

természetesen a honoráriumomat a nembeszélés ténye nem csökkenti.

(látod malacbáróság, tanulok tőled)

SirLemming 2021.01.18. 20:56:27

@Ármándójózsi: Hogy bírtad olyan sokáig? Térded még van? Te jó ég...

Ármándójózsi 2021.01.18. 20:57:45

@Fálki: Az erőmmel, csak a ruganyosságom és a robbanékonyságom veszi fel a versenyt. A két centit technikával pótolom.

Fálki 2021.01.18. 20:58:21

OFF

Olyan zene, amit szerintem senki nem ismer
Bátran kattintható, vidám muzsika

www.youtube.com/watch?v=FYn0BYoQqXw

TheLynx70 2021.01.18. 20:59:12

Tényleg elfelejtettétek Fru milyen volt néhány héttel ezelőtt? :) Itt senki nem haragtartó? :) Én az vagyok! :D Egy számító dög, most kiesett a "támasz", és eljátssza a hattyú halálát. Hiteltelen!

Fálki 2021.01.18. 21:00:06

@TheLynx70: ÉN sosem felejtek!

Remelem AdamAdam barátom sem és jovore szetszedjuk az ilyen kis napraforgocsitriket..

Ármándójózsi 2021.01.18. 21:02:33

@SirLemming: Kettő is! ;)
(Ppsssztt...vetítek!!! Ezeket csak azért írtam, hogy Fálki visszavegyen kicsit. Igazábó irányító (quaterback) voltam, de ez gondolom látszik is a rengeteg eszemből és az ehhez tartozó intelligenciámból. ;) :D

.Zsu 2021.01.18. 21:02:41

én már ugyan leírtam, de én sem felejtek. :)

SirLemming 2021.01.18. 21:04:18

@TheLynx70: Nem felejtettem.
De ha szereti a bántalmazóját... egy nap szomorkodás belefér.
Csak ne szánalomvár építéssel töltse hátralevő napjait mert akkor megint lesz garantált 5 perc unalomblokk minden este.

TheLynx70 2021.01.18. 21:04:34

@.Zsu:Nyilván a család az oka, ők fizetnek. :D
Viccet félretéve, sok embernek (és egyre többnek) szüksége lenne ilyenre.

Ármándójózsi 2021.01.18. 21:06:13

@Fálki: :DDD
Nem írogattam, játszottam.

SirLemming 2021.01.18. 21:10:44

@Ármándójózsi: Benyeltem, volt/van ex HFL játékos ismerős aki a térde miatt hagyta abba sok év játék után.

TheLynx70 2021.01.18. 21:12:48

@SirLemming: Ha igazán szereti, szavam nem lehet. Akármilyen kapcsolat, ő tudja. Nem így jött le, de bőven benne van, hogy tévedek. :)

2021.01.18. 21:26:10

OFF (bár nem tom, miért írom ki, mikor releváns hsz-eket nem is szoktam írni:D)

ecigizik itt vki? a mféle liquid-es okoságra gondolok, nem az iqos-ra.

én az analóg mellett tolom kb. 8 éve, kisebb-nagyobb megszakításokkal, és eddig legalább 30-35 féle aromát kiprószaltam, de kíváncsi lennék, h ha vki tolja/tolta ezt a válfaját a gőzölésnek, neki mik (voltak) a nagy favoritjai.

a válaszokért Irene és Zsu fizet helyettem is!:D

TheLynx70 2021.01.18. 21:31:47

@vágtázó vadmalac: Nekem az volt a frankó, amikor a meggyes aromásnál bemondta az unalmast a töltő! :( Oszt semmi nem volt nyitva. Az felejthetetlen volt egy nikotin függőnek. :)

.Zsu 2021.01.18. 21:33:57

@TheLynx70: szerintem kicsit mindenkinek, nincs ezzel semmi baj. nem akarom elbagatellizálni a fontosságát :)

TheLynx70 2021.01.18. 21:38:05

@.Zsu: Tényleg fontos lenne sokaknak. :) Valahogy elveszünk az emberségünkben. :) Én ezt sokszor a természetben találom meg. :)

SirLemming 2021.01.18. 21:38:58

@TheLynx70: Nem értek a nőkhöz (se a nem nőkhöz)... Lehetséges ennyi bőgést meg szempirosságot eljátszani?
Mondjuk ha igen az jó, van sansz akkor hogy beindítsa a botmixert a biliben.

@vágtázó vadmalac: Natúr dohány ment többnyire.
Aztán a valamiért valami zöld festésű mangós volt az ami fun is volt a dohány jelleg mellett.

Viszont ereszt a gépem tartálya így egy éve porosodik.

TheLynx70 2021.01.18. 21:45:45

Akkor új kérdés! Előfordult, hogy leszoktatok a cigiről, e-cigiről, nikotinról? :)

TheLynx70 2021.01.18. 21:47:56

Volt amikor két évig nem gyújtottam rá. Elég volt egy szál cigi. :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 21:51:30

@TheLynx70: Nem, én nem felejtek. :D A rosszindulatú, kint hagyok mindenkit, zárassuk ki Grincs megmaradt. :D
E-cigit megjártam, megrepedt a tartály, ömlött belőle a lötyi, azt fel is adtam igen hamar. :D

Krétagarbó 2021.01.18. 21:53:37

@TheLynx70: nekem volt többször is, volt 3 év kihagyásom is.
Sajnos nekem is elég 1 cigi is a visszaszokáshoz:(
Az nem megy, hogy csak néha 1-1 szál, pedig de jó lenne. Amikor leraktam, az is mindig egyik pillanatról a másikra ment csak, a fokozatosság nem erényem:)

2021.01.18. 21:55:35

@SirLemming: mféle gyümikkel kísérletezem évek óta, több-kevesebb sikerrel. a sima dohány ízeket nem bírom/tam, csak analógnál (ott piros 100s multi mmkk).

@TheLynx70: én 10 éves korom óta pöfékelek, persze rászokni csak 12-13 évesen sikerült, azóta egycsilliószor szoktam le, de a rekordom az vmi 4 hónap volt asszem. anno még toltam (2000es évek legeleje) nikotinos rágót, nikotin tapaszt is, lófaszt sem értek (a rágónak iszonyú rossz íze/állaga volt, a tapszt meg egyszer túladagoltam kissé, mert nem hatott, ezért magamra raktam vagy 6-8 darabot, és utána másztam létrára, oszt majdnem leszédültem:D).

az utóbbi kb. 4 évben, amióta van két ugyanolyan kangertech készülékem, azokkal pár hónapig tudok analóg cigi nélkül ellenni. de csak egyszer toltam abból is oylat, h 0 mg-os nikotinos lötyis verzsön, előtte-utána mindig 3 mg-os nikotinos lötyiket szipákolgatok.

csúnya, proli szokás, sokszor már szégyellem is, de negyedszázad alatt úgy az emberhez nő, mint semmi más.:'D

SirLemming 2021.01.18. 21:55:54

@TheLynx70: 8 éve pár hónapra igen. Aztán családi tragédia és automatikusan a nikotin volt az ami befókuszál és stresszmentesít annyira hogy 150%on tudok kármenteni.
Akkor sokat tanultam magamról és a dohányról.

Na de mindjárt kezdődik a napi energiavámpír előadás.

MsIreneAdler 2021.01.18. 21:56:28

Elolvastam!
Nagyon ügyes vagy @Fálki:
(erre a dicséretre gondoltál :D?)

Krétagarbó 2021.01.18. 21:57:07

@vágtázó vadmalac: e-cigit nem próbáltam, nekem ez a lötyis megoldás kicsit furi. Az icos-on gondolkozom. Amióta megszüntették a mentolos cigit (brühühü), unom ezeket a büdös szarokat, amiket kifogok. Csak találgatom, mit vegyek egyik szarabb mint a másik. (Mindig mentolosat szívtam.)

MsIreneAdler 2021.01.18. 21:57:37

Uhh. Cigiiii. Öt éve nem gyújtottam rá :D

Ármándójózsi 2021.01.18. 21:58:27

@vágtázó vadmalac: 100s piros Marlbi, de mindjárt kezdődik.

2021.01.18. 21:58:36

@Kiégett Hobbynyúl: háló!:] jó kéküléket kell venni, én is elbasztam 1-2 masinát, mire ezt kikísérleteztem, és mivel lusta dzsipi vagyok, az évek alatt azt sem tanultam meg, h hogyan kell vattázni, meg azt a drót szirszart kicserélni, inkább veszek drágábban kész porlasztókat bele, és azokkal pár hétig lehet mókázni, míg odakozmál, aztán meg kuka, és jöhet a next.:D ennyivel hozzájárulok a környezetszennyezéshez, sajnázom.:/

Mók_Ica 2021.01.18. 22:00:32

@Krétagarbó: szia Krétácska, abszolút iqos..... én is mentolost szívtam..... de mióta megszűnt, csak iqos.... abban van mentolos... kétféle is.. próbáld meg. jobb mint az e-cigi szerintem.... az nekem nem jött be.

Krétagarbó 2021.01.18. 22:00:36

Jól emlékszem, a rtl II-ön megy? belenézek, bakker.

2021.01.18. 22:01:19

@Krétagarbó: én pont ferdítve, cigikből csak csíra 11-12 évesen szerettem a mentolosat, de egenyóban azokat imádom a legjobban, ami mentolos/ánizsos, a lényeg, h legye benne jó kis jeges effekt.:]

Krétagarbó 2021.01.18. 22:01:36

@Mók_Ica: Szia Ica! Szerintem ráveszem magam. Na Anikó van ma. Furi az arca.

Mók_Ica 2021.01.18. 22:01:50

@Krétagarbó: igen :)

most komolyan ez a mai kérdés??????????????????????????

2021.01.18. 22:01:57

pppupu, gyereeeee, keztőőőDikkkkkkkkk!
esik-e hó mifelénk? legjobb kérdés, geccz.:Đ

TheLynx70 2021.01.18. 22:02:11

@Krétagarbó: Emékszel arra az egy szál cigire? :) Jobb volt mindegyiknél! :)

tvbuzi 2021.01.18. 22:02:37

Reni biztos a tévé előtt sír Fru

2021.01.18. 22:03:21

@MsIreneAdler: te nyertél, Irene!xD amit megspóroltál a cigin, azt nekem kell adnod (azaz, azt a pénzt IS!:D)

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:04:26

@vágtázó vadmalac: ppuou most nem tud jönni....lehet el lett rabolva, lehet nem....ki tudja... :D

.Zsu 2021.01.18. 22:04:31

aztán a hit és erkölcstan hol marad? :D

tvbuzi 2021.01.18. 22:04:36

Egy 56-os magyar nyomja az angol órát

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:05:36

Uh, nem beszélnek külföldiül :(

Krétagarbó 2021.01.18. 22:05:54

Angolt tanulnak a lemmingek.

Szegény Merci kissé lelakott lett. Magyarul sem megy az az ABC...

nicu71 2021.01.18. 22:06:11

@Mók_Ica: én is átálltam ,de nekem az ecigi bejön,én magam keverek ízeket, tökre megszoktam

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:06:16

Ez nem vicces. Ez gáz.

Mók_Ica 2021.01.18. 22:06:42

persze.... ha nem tudja sem a nevét, sem a korát megmondani, akkor majd az időjárásról fog beszélni folyékonyan.....

tvbuzi 2021.01.18. 22:06:53

Virág ma nagyon szarul néz ki

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:07:40

Aha, már sejtem, hogy Fru nem recepciós volt Dubaiban...

Mók_Ica 2021.01.18. 22:07:48

fru dubai-ban is így tolta az angolt??? höhöhöhöhöhö

.Zsu 2021.01.18. 22:08:30

ez nem vicces, ez kellemetlen.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 22:08:35

@vágtázó vadmalac: Szia! Oké, oké, már tudom. :D Akkor még kezdőként tudtam is én, melyk a jó, örültem, hogy találtam egyet.Azóta inkább csak figyelem, mit használnak a többiek, aztán majd rászánom magam valamelyikre. :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 22:09:09

@Mók_Ica: Szia! Ugyanez jutott nekem is eszembe. :DDDD A fickó sincs a helyzet magaslatán.

MmeChauchat 2021.01.18. 22:09:16

@MsIreneAdler: bakker. szegény pasi aki faggatja őket

Krétagarbó 2021.01.18. 22:10:03

Bálint a legértelmesebb, úgy tűnik.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 22:10:03

@Mók_Ica: Ott nem kellett neki, valószínűleg. :)))))

TheLynx70 2021.01.18. 22:10:15

@Krétagarbó: Várom mi van a mai összefoglalóban. Mert én innen tájékozódom, mint a denevér. :)

Mók_Ica 2021.01.18. 22:10:22

tudjátok, az ciki, ha nem tudják ki Arany János vagy Petőfi..... de hogy nem tudnak angolul, vagy nem jól beszélnek angolul, az nem ciki..... szerintem

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.18. 22:10:37

@MsIreneAdler: azok vagyunk, de lehet hogy rossz témában kérdezi a tanitobácsi....:D

Mók_Ica 2021.01.18. 22:10:53

@Kiégett Hobbynyúl: franciát használt, úgy érted? :DDDDD

Krétagarbó 2021.01.18. 22:11:19

Viviéknek éttermük van?

tvbuzi 2021.01.18. 22:11:43

@Krétagarbó: többször bizonyította már

SirLemming 2021.01.18. 22:12:09

@Mók_Ica: Nem kell idegen nyelv oda hisz teli szájjal nem beszélünk!

Krétagarbó 2021.01.18. 22:12:19

@TheLynx70: Most látom őket először, úgyhogy kicsit vakon vagyok (a csajokat csak találgatom, ki kicsoda:)

.Zsu 2021.01.18. 22:12:23

@Mók_Ica: egyetértek.
engem is kérdezhetnének spanyolból, pár szót tudnék és ennyi.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 22:12:23

@Mók_Ica: ekg. Lehet, más nyelven tud, mert nem egy ilyen van.

Mittudomki 2021.01.18. 22:12:32

Szakadokkk :D:D atya világ ez mi ez :D:D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 22:13:16

@Mók_Ica: Igeeeeeeen. :DDDDDDDDDDDDD Valamiből meg kellett venni az ótót. :D

MmeChauchat 2021.01.18. 22:14:01

@Mittudomki: önfejvesztés - tanárral meg házi feladattal.

Krétagarbó 2021.01.18. 22:14:05

Házit kapnak angolból, Bálint lesz a stréber, mert ahány nyelv, annyi ember - jelentsen ez bármit:DDD

tvbuzi 2021.01.18. 22:14:41

Anikó, ne csapkodd az asztalt bammeg

malevil2050 2021.01.18. 22:15:09

Ezek egyre szarabbul néznek ki.

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:15:15

Frunak elég volt annyi, hogy Honolulu :D

nicu71 2021.01.18. 22:15:19

De jo volt ez a kis Handel zene

Krétagarbó 2021.01.18. 22:16:30

Hulladékmentességet tanulnak most éppen. Nem rendelhetnek bármi dolgot a héten, illetve környezettudatos, hulladékmentes dolgokra cserélnek majd egy-két cuccot.

Mók_Ica 2021.01.18. 22:16:40

@tvbuzi: örül, hogy ő már nem ül ott a vv iskola hét padjában......

@.Zsu: én még annyit sem......

malevil2050 2021.01.18. 22:16:47

Igen az a jelszó: add ide a szappant!

SirLemming 2021.01.18. 22:17:01

@MsIreneAdler: ahogy eszik lehet azért jött el onnan mert Kamcsatkázott.

tvbuzi 2021.01.18. 22:17:18

@MsIreneAdler: naaaa, az már földrajz :DDD

Mók_Ica 2021.01.18. 22:17:33

@MsIreneAdler: nehogy elfelejtse, oszt kamcsatka legyen belőle.....bár a fogsorából kinézem :DDD

.Zsu 2021.01.18. 22:17:45

Virág felírta h tehén és tyúk :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 22:18:22

@SirLemming: Rencsulának volt valami megjegyzése egyszer, csak nem emlékszem mi volt az. :D Ne harapj talán?

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:18:45

@repuloezustmokus: ez a bácsi rákérdezett arra, hogy mi a chipendale, szerinted Fru dubai munkájához mennyire tudott volna hozzászólni :)?

TheLynx70 2021.01.18. 22:18:45

@Krétagarbó: A csajokat már láttam, csak a cselekménnyel vagyok lemaradva. :D Mindig visszanézésben vagyok, de nem baj.

Krétagarbó 2021.01.18. 22:19:08

Az elmúlt 3 napi szemetet megkapták zsákokban és most szelektíven át kell válogatniuk. Jujj, azért a használt zsepiket remélem lehúzták a WC-n:)

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:19:32

@SirLemming: meg lett az autó, szóval ugy gondolom nem volt ott hoba :D

Krétagarbó 2021.01.18. 22:20:14

@.Zsu: akkor jól láttam a tehenet:D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.18. 22:20:36

@MsIreneAdler: megkérdezhette volna hogy megiszik e vele egy italt a hotel bárjának medencéjének a partján..pl

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 22:20:37

@Mók_Ica: Azt nem tudom, de a kisfilmjében volt, ő maga mondta. :-)))
@Krétagarbó: Szép lesz ez, de van gumikesztyű. :)))

Mók_Ica 2021.01.18. 22:20:51

nemiszerv vakarás... sírok :DDDDD daniella meg fog pusztulni......

tvbuzi 2021.01.18. 22:20:54

A nemi szerv vakarást hogy akarja megszüntetni??

MmeChauchat 2021.01.18. 22:21:21

tesózas
nem szerv vakaras - strigulazas

irgalom

Mók_Ica 2021.01.18. 22:21:42

@Krétagarbó: volt ott tampon is...... meg miegymás.... ahogy undorkodtak......

.Zsu 2021.01.18. 22:21:45

eddig miért nem szelektíven gyűjtőtték a szemetet? nem értem

Krétagarbó 2021.01.18. 22:21:52

@tvbuzi: levágja? akkor mindig szorongathatja

MmeChauchat 2021.01.18. 22:22:41

tárgyakat, szenteket szidalmazunk = káromkodás

Krétagarbó 2021.01.18. 22:22:47

@.Zsu: ezt én sem értem amúgy.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 22:23:02

Daniella táblája tele lesz strigulákkal, hacsak nem kötik le a kezét. :D

Mók_Ica 2021.01.18. 22:23:02

az illemtan óra legalább hasznos lesz..... talán.....remélem.....

Mittudomki 2021.01.18. 22:23:45

Piros pont a szerkiknek..végre értelmes elfoglaltság ezeknek a gyökereknek :D jajj..elnézést az indulatszó használatért :D

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 22:23:50

Piniéknek éttermük van ? Hülye picsa 1 gulyáslevest tudott mondani magyarul is !
Remélem nem ő a pincér :D :D

Mók_Ica 2021.01.18. 22:24:23

@Krétagarbó: attól az még nemi szerv fogdosás.... ok,nem vakarás, de fogás.....

itt van a kis r2d2-m :DDDDDD

tvbuzi 2021.01.18. 22:24:29

Na, kinél havazik?

.Zsu 2021.01.18. 22:24:41

@tvbuzi: adnak a kezükbe egy a sajátjukkal méretben és fogásra megegyező műnemiszervet, és azt vakargathatják leszokás alatt

SirLemming 2021.01.18. 22:25:23

@MsIreneAdler: Vagy az volt a vigaszdíj. :D
Sebaj úgyse fogom letesztelni, még ahhoz sem elég eszes.

Mók_Ica 2021.01.18. 22:25:26

@SelyemSonkaPini: nem, ő a szakács...... na jól van, csak vicceltem.... ő az asztal terítő...... :DDDD

tvbuzi 2021.01.18. 22:25:28

@SelyemSonkaPini: a csajok közül csak ő tud főzni

Krétagarbó 2021.01.18. 22:26:42

Így első blikkre ezek a csajok nem annyira plasztikcicák, mint néhány korábbi VV lakó (Mici, Sehi, stb). De nagyon gyerekek, és most érzem igazán a generációs különbséget. (Különbség? Szakadék...)

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:27:46

@repuloezustmokus: jaaa. Meztelenül. Ezt biztos tudta volna :)

Mók_Ica 2021.01.18. 22:28:34

@Krétagarbó: ekg, ez volt az első benyomásom nekem is .... és ez a generation gap csak egyre nagyobb és mélyebb......

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:28:39

@SirLemming: izé. Dubaiban sem sakkoztak vele :). Nem az eszét tesztelték!

Krétagarbó 2021.01.18. 22:29:29

Ja, aki nem nézi: reklám van, gyors cigi, miegymás...

MmeChauchat 2021.01.18. 22:29:39

@Mók_Ica: dehogy. Onnan gondolom, h ritkán emlegetik káromkodás közben

Lukás főhadnagy 2021.01.18. 22:29:44

Azért az vicces volt amikro Daniella morfondirozott az álom meló leforditasan,erre a motivator benyogi a dream job-ot... Anyanyelvi az tuti...

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:29:50

@repuloezustmokus: beste leben, szerintem erre gondol :)

Krétagarbó 2021.01.18. 22:29:57

@repuloezustmokus: arra, hogy vészesen öregszem:(

Krétagarbó 2021.01.18. 22:31:37

Na folyt köv.

Dani? kihívást kap: virágnyelven kellene 2 percig káromkodnia. Nem megy neki.

tvbuzi 2021.01.18. 22:31:52

A cicamanóját neki!

Lukás főhadnagy 2021.01.18. 22:32:20

VV ápoltak és jóhírnév egy mondatban lefordithatatlan szójáték...

Krétagarbó 2021.01.18. 22:33:04

vivi: elfogy a boltban a tökéletes műszempillád, mit csinálsz? Elsírnám magam.

Moh: a hídrobbantó mindenit, óh:)))

Mók_Ica 2021.01.18. 22:33:10

káromkodásmentesen kell beszélniük :DDDD höhöhöhöhö

SirLemming 2021.01.18. 22:33:15

@MsIreneAdler: Pedig egy jó kis strip sakk... csakis rapid, órával.

Mók_Ica 2021.01.18. 22:33:54

@Krétagarbó: az "óóóóh" a végén nagyon vicces volt :DDDDD

MmeChauchat 2021.01.18. 22:34:19

legújabb alázás: INTELLIGENS EMBER BENYOMÁSÁT KELTED

tvbuzi 2021.01.18. 22:34:35

Bálint káromkodós burokban nőtt fel

Mók_Ica 2021.01.18. 22:35:08

érdekes, hogy átcsaptak magázódásba.....

TheLynx70 2021.01.18. 22:35:26

Ez a káromkodás mentesség használ?

SirLemming 2021.01.18. 22:35:26

Donner Vetter, hogy cidázzon hátasállatot az a félcédulás parasztivadék taplógomba!

tvbuzi 2021.01.18. 22:35:36

Anikó feje kiszélesedett

Lukás főhadnagy 2021.01.18. 22:36:31

@MmeChauchat: Én is megijedtem,higy nem ismerem majd fel őket az utcán, ilyen álca mellett...

tvbuzi 2021.01.18. 22:36:34

Többen furulyáznak

nicu71 2021.01.18. 22:37:15

Na most mutatják Vivaldit, akiről azt hiszik hogy nő

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:38:07

@SirLemming: hmm, van ilyen? De hogy működik :)?

Mók_Ica 2021.01.18. 22:38:14

bakkkker.......random nevek..... Mozartot is a golyójáról ismerik......

ifjabbik Liszt Ferenc...... és van Gogh.... :DDDDDDDDD

tvbuzi 2021.01.18. 22:38:15

ifj. Liszt Ferenc énekes

Krétagarbó 2021.01.18. 22:38:19

Énekóra: Liszt Ferenc énekes? Szerintem repülőtere van

SirLemming 2021.01.18. 22:39:14

Nem, Mozart. XD
Oh jaj te kis gonosz pernahajder, te.
De tök rendesek a szerkesztők hogy kb a legismertebb képeket tették be.

tvbuzi 2021.01.18. 22:39:28

@Krétagarbó: akkor ő találta fel a propellert

Krétagarbó 2021.01.18. 22:40:17

@tvbuzi: :DDD

Operaház fantomja: Beethoven?!

gazo 2021.01.18. 22:40:24

Fiatalok, nem fizettek már Bartókkal

Mók_Ica 2021.01.18. 22:41:03

ezt az a nő írta...... :DDDD

tvbuzi 2021.01.18. 22:41:11

Dani: honnan kéne ezeket tudnom :DDD
Ő mondta, hogy hülyeség suliba járni, Virág se érettségizzen

MmeChauchat 2021.01.18. 22:41:32

eccerü.
ez mind csengőhang✔️

Krétagarbó 2021.01.18. 22:41:50

Daniella : ilyenkor szokta kinyomni a rádiót (ha komolyzene megy)

Krétagarbó 2021.01.18. 22:42:48

A nyakán tetkós csaj kicsoda? Akinek kirepedt a szája?

nicu71 2021.01.18. 22:42:53

@Krétagarbó: mint a mai hasonló kortársai,sajnos... fogalmuk sincs, tapasztalat.

Krétagarbó 2021.01.18. 22:44:22

Hangszeren tanulnak a héten - a végén koncert lesz

Mók_Ica 2021.01.18. 22:44:26

bálint lett a stréber :DDDD bár erre inkább azt mondanám, hogy vakok között félszemű a király :DDD

tvbuzi 2021.01.18. 22:44:36

Ki kapja a nagybőgőt?

Krétagarbó 2021.01.18. 22:45:09

Jóga óra következik. Ezek amúgy mindig fekszenek?

tvbuzi 2021.01.18. 22:45:20

De ismerős ez a nő

SirLemming 2021.01.18. 22:46:12

@MsIreneAdler: Hmm. Valóban létezik több féle szabályrendszerrel. Rapid verzióban pl az idővel lehet szabályozni mennyi textil essen le az ellenfélről. Lettek volna saját ötleteim is, de mint mindenben ebben is a fantázia szab határt.

Mók_Ica 2021.01.18. 22:46:17

@Krétagarbó: pont mint az eddigiek.... nekik már jóval kevesebb tematikus feladatuk van, illetve ami volt eddig, az is elég low budget volt...... tesco gazdaságos.... :DDD

.Zsu 2021.01.18. 22:46:34

Merci: nem igaz h utolsó lettem, pedig én úgy próbáltam lesni :DD

Cimili2 2021.01.18. 22:46:47

vagyok, sziasztok. :)nem nézem, csak néha tudok odanézni. merci lett a fosch8as?

Krétagarbó 2021.01.18. 22:47:02

Akrobatikus jóga höhö.

Bálint és Vivi jógatársak lesznek.

tvbuzi 2021.01.18. 22:47:28

Reni most vágja ketté a tévét egy baltával

Cimili2 2021.01.18. 22:47:53

@tvbuzi: akarsz róla mesélni?? :DD

Mók_Ica 2021.01.18. 22:48:06

ott egy madár???? látta a galambot a jóga néni??? :DDDDD

.Zsu 2021.01.18. 22:48:11

@Cimili2: ének és zeneismereti órán

gazo 2021.01.18. 22:49:14

Na Vivi poppolója.....

Mók_Ica 2021.01.18. 22:49:23

@tvbuzi: vajon mennyi lesz a tv fogyasztása amíg fru kiér??? :DDDDD

Mók_Ica 2021.01.18. 22:50:57

@tvbuzi: na bakker.... már fél renátától.....

Mók_Ica 2021.01.18. 22:51:47

illedelmes, környezet tudatos és hajléktalan...... azt hittem így folytatja ancsa.... :DDD

tvbuzi 2021.01.18. 22:52:14

@Mók_Ica: vajon mennyi idő amíg kiábrándul?

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:52:14

@SirLemming: jó ötlet. Igazából gyerekkoromban sakkoztam utoljára, és akkor nem nagyon szerettem, mert muszáj volt.
De nem is utolsó ötlet így kicsit feldobni egy játszmát :)

tvbuzi 2021.01.18. 22:52:52

Nem volt előzetes!!! A teremburáját neki!!!

SzabadEzANév? 2021.01.18. 22:53:01

Azt csak én nem értem, hogy a Merci minek támogatja ennyire azt a Frut akivel hevesen összevesztek, aki miatt belevert a falba, és aki miatt napokig hordott párnát a kezén?

Mók_Ica 2021.01.18. 22:53:16

@tvbuzi: én két hetet adok neki, max.

gazo 2021.01.18. 22:54:13

@SzabadEzANév?: mert szívből játszik...

Mók_Ica 2021.01.18. 22:54:18

@SzabadEzANév?: jó a kérdés..... plusz, mi az ami történt és mi nem láttuk.... nem mutattak nekünk

TheLynx70 2021.01.18. 22:54:38

Vivi ma is annyira széép! :) Nem, de legalább csúnya! Bírom! :-) Nem a belső tulajdonságait, hanem a külcsínyt. Kell ilyen leány, mert a természetességet hozza, és a szempilláit leszámítva komolyan mondom, lány a szomszéd utcából. :)

Cimili2 2021.01.18. 22:55:10

@tvbuzi: innestűl így fogod nyomni? DD

tvbuzi 2021.01.18. 22:56:00

Remélem, nem csak fingás és kex lesz a bv-ben

Mók_Ica 2021.01.18. 22:56:31

@Cimili2: @tvbuzi: jó ötlet, mi is káromkodjunk szépen, virág nyelven :DDDDD

tvbuzi 2021.01.18. 22:56:36

@Cimili2: :DDDDD
Ezen felnyerítettem

Krétagarbó 2021.01.18. 22:56:59

@repuloezustmokus: érzem a csontjaimban:)

Vicc nélkül: Más korosztály. Nem mondom, hogy rosszabb (nem ítélkezem), de teljesen más, mint amilyen én/mi voltunk. De ez így van rendjén. Csak nem tudok a fejükkel gondolkozni, míg a VV első évadaiban ez talán ennyire nem volt így.

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 22:57:42

Vivi a semmihez se értés csúcsa!
MErci buta mint a föld, de ügyes
Virágot meg egyre rondábbnak látom !
Dani sötét, de ez nem lep meg.

Krétagarbó 2021.01.18. 22:58:01

@Mók_Ica: keszthelyi:) Nem ismerem amúgy. (Feltehetően akkor született, amikor elkerültem otthonról:)

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 22:59:06

@Krétagarbó: Mondjuk belegondolva, ha nem érdekli minek hallgasson mindenféle fosom zenét ?
Én is kikapcsolok egy csomót....
Legfeljebb nem pont azt amit ő.

Fálki 2021.01.18. 22:59:20

re

gecccccc, hogy ezt a reszt nem en Hv-zom...atyaég, mi volt itt :D :D

Ármándójózsi 2021.01.18. 22:59:43

@SelyemSonkaPini: Ezaz!!! Látod, nem káromkodtál! Annyira jó látni, hogy jössz felfelé....
Mondjuk én a kutyapicsázós énedet jobban bírtam...

MmeChauchat 2021.01.18. 22:59:46

@Fálki: ezt tudnád szebben mondani?

SzabadEzANév? 2021.01.18. 23:00:20

Amúgy eddig nem rossz ez a diétás iskolahét a körülményekhez képest

2021.01.18. 23:00:24

a zeneórás cuccnál bé volt a legégőbb szvsz. a többi sutyerákból nyilván nem nézem ki, h bákit/bármit felismerjenek, de ha vki 8 évig tanul hangszeren játszani, és 30 évesen bartókkal is ennyire vakon van az... ...hát igen, az sportoló, és mondjuk bé elsősorban az, csak akkor nem kéne az entellektüel-szerepre rájátszania talán.:]

bárcsak renátó ezt megérhette volna! leverte volna a tévét a falról, mert ránéztek(!) fruzsinára a tanítók, mi több, a vén schwarz bácsi még szóba is elegyedett vele.;]

Mók_Ica 2021.01.18. 23:00:45

@Krétagarbó: szerepelt a Mellékhatásban, az ÉNB-ben és a most futó Keresztanyu-ban is.... szigorúan mellékszereplőként... nekem nem volt ismerős.... győzinél egy picit jobb, már ha ez fokmérő :DDD

SirLemming 2021.01.18. 23:01:01

@MsIreneAdler: Nem is kell hozzá sok eszköz. Random sakk készlet, sakkóra. Lehet bolondítani 'piás sakk' készlettel, (tisztek helyett felespohár 1-2 cent piával, mondjuk).

Lehet akár online is, akár telefonon akár tableten, lehet fogadni is.

A sakkbox mintájára kombinálható is más játékkal, akár társasjáték, vmi táncolós ugrálós, stb.

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 23:01:46

@Ármándójózsi: Én már egészen fenn voltam az égben, de aztán eltünt a múzsám :(
az MMKK csajszi... azóta visszacsúsztam :(

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:02:07

Aztakurva!!! :O Vandaaaaaaaaaaa!!!
Ha nem lennék lekötelezve ugye...

tvbuzi 2021.01.18. 23:02:56

óbaszki Győző :(((((((

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 23:03:15

Mámmeg ez mijagecim ? győzike egy ujabb rokona ?

Mók_Ica 2021.01.18. 23:03:21

@vágtázó vadmalac: lóbelt meg megjógázta és hozzá is ért..... fru meg is ijedt.... többé már nem akar fiúval párba állni ....

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 23:03:59

És még amikor Vanda van, akkor is itt van ez a véncigány ! :(

SirLemming 2021.01.18. 23:04:16

Ez a sáska a Vanda? Aztán jósda öreg néne Győzikéjével?? Oh, well.

Mók_Ica 2021.01.18. 23:04:28

ezmiez? fru leépítése? renátónak nyerné meg??? minden szavazatát el is veszítette.....

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 23:04:48

@Mók_Ica: Na abból még lesz egy nagy verés ! A tisztelet hiánya....
LÁBBAL FOGDOSTA a combját !

.Zsu 2021.01.18. 23:05:30

@SelyemSonkaPini: eekáágé

most átkutattam Virág instáját, hogy régen másképp nézett-e ki az ajka. és az a csík egy beköltözés előtti ajakfeltöltés maradványa-e. (igen, rengeteg időm van)
és választ nem kaptam egyértelműen, mert seggéthaját mutatja leginkább, és lesz itt takarítás a képek között ha kijönnek Danival :D

és engedjétek meg h hadd osszak meg egy idézetet Virág instájáról:

"Nehéz a sorsunk és nehéz az út.
Az erős az marad, de a gyenge az fut"

köszönöm

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:05:38

Csak nekem tűnt fel, hogy
@Ármándójózsi:
@Fálki:
megint együtt jöttek mentek... :D? Hmm?

TheLynx70 2021.01.18. 23:05:53

Köszönöm az online linket, amit még tegnap, két hete vagy mikor osztottatok meg, dicsak jól jött, he te! :)

.Zsu 2021.01.18. 23:06:16

@Ármándójózsi: nem vakságot fogadtál :)))

Krétagarbó 2021.01.18. 23:06:20

Vanda beszólt Renátónak:)))

Mók_Ica 2021.01.18. 23:06:31

@SelyemSonkaPini: óbakker..... frunak küldhetünk egy ásót.... és helyben eláshatja magát.....a lábbal fogdosás engedése főben járó bűn!!!

SzabadEzANév? 2021.01.18. 23:07:02

Vandánál mi ez a májuselseje sütögetés? :))

Krétagarbó 2021.01.18. 23:08:09

@.Zsu: a ló néz, a csikó lát...

Mók_Ica 2021.01.18. 23:08:21

virág dromedárt süt???? óóóóóóóóóóóóó.... hol van Puppu?????????????????????? ááááá

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 23:09:15

@Krétagarbó: Ezt olvastam : a ló néz, a csikló lát...
És még értelmezni is tudtam! :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 23:09:17

Virágőt el kell tiltani a konyhától, tényleg. :DDDDDDDD

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:09:18

@.Zsu: Nem, de ha Te nem lennél, tisztelném egész álló nap...
De így természetesen már nem is érdekel. <3

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:09:54

@SirLemming: hú az ivós az szerintem egyenes út a sikerhez, mert a végén ledz egy pucér, meztelen nőd :D

Mók_Ica 2021.01.18. 23:10:03

ez elég undi, amit virág csinál főzés címén.....

Krétagarbó 2021.01.18. 23:10:08

Nme kívántam meg Virág főztjét.

Krétagarbó 2021.01.18. 23:10:31

Az agresszív olaj esete Virággal.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 23:10:40

"Hú de agresszív ez az olaj" :DDDDDDDDDDDDDDD

.Zsu 2021.01.18. 23:10:40

@MsIreneAdler: nekem is feltűnt.
de különös tekintettel figyeltetek ezen férfiurak iránt :)))

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:10:54

@SelyemSonkaPini: Marha!!!! :DDD (Pufff)

*szeneslapát

tvbuzi 2021.01.18. 23:11:06

Nem vagyok éhes, pedig öt perce az voltam

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 23:11:31

@Ármándójózsi: Hát aki jön megy az jÁR ! Így értettem [ártatlanul néz]

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:11:45

@SelyemSonkaPini: én nemtom, én csak figyelek és észreveszek ezt azt :D

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 23:12:50

Vivire RÁFÖRMEDT a ló ! :D :D

Krétagarbó 2021.01.18. 23:12:51

Hát Vandának nem igazán előnyös az a piros felső.

TheLynx70 2021.01.18. 23:12:59

Én már sokat gondolkodtam dromedár púp sütésen. Komolyan! Abban mennyi anyag lehet! :O Mondjuk vadmalacból is lehetne kinyerni anyagot. :D

.Zsu 2021.01.18. 23:13:31

@Ármándójózsi: megértem, ne aggódj nem vok féltékeny típus
női szemmel is élvezetesebb látvány mint Győző :D

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 23:13:46

@TheLynx70: MAcska létedre eszedbe ne jusson bekapni a sonkapinit ! :)

Fálki 2021.01.18. 23:14:29

@TheLynx70: Le kellene vagni ezt a vadmalacot, egyetertek.
Ugyis szezonja van...

Mók_Ica 2021.01.18. 23:15:13

nem szabadultunk meg renátától......

SelyemSonkaPini 2021.01.18. 23:15:23

Pfőőőőőőőőőőőjjjjjjjjjjj pöh pöh pöh !
Rena beszél Blöööööáááááááááááf

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:16:06

@.Zsu: akkor ez nem valami konteo, ez tény! Hová mennek és honnan jönnek együtt?

.Zsu 2021.01.18. 23:16:18

a mai műsort én adom, egész jól elszórakozom rajta.
necsakanegatívmenjen

Krétagarbó 2021.01.18. 23:16:48

@SelyemSonkaPini: csak ez jutott eszembe Virdzsi instájáról idézett versről.

Renátó: bírom a kritikát (csak nem szeretem)

Mók_Ica 2021.01.18. 23:16:50

na, vandát is lebaltázza finoman .... höhöhöhöhö

Fálki 2021.01.18. 23:16:52

@.Zsu: Teljesen jó volt.

Kuld at legyszi a koreot

tvbuzi 2021.01.18. 23:17:00

Renátó megsértődött Vandára :DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 23:17:30

@Mók_Ica: Remélem, szerdán Hozé nem fogja felhívni... ha ő lesz.

Ego0123 2021.01.18. 23:17:44

Minek kell hívni a köcsögöt?

.Zsu 2021.01.18. 23:18:49

@MsIreneAdler: nem tudom, de ma volt egy kis kakaskodás.
nem mondom h összefügg a közös eltűnésükkel, nem mondom.
de meg kellett említenem, mert minden bizonyítékra szükség van

TheLynx70 2021.01.18. 23:19:06

@SelyemSonkaPini: Az nem köll, de már Bálintnak a combját is kinéztem. :) Láttad az Életben maradtak című filmet? A lezuhant rögbisek? Nekem a könyv is megvolt, kölcsönadtam, azóta is kapom vissza. :( Mindegy, Bálintnak a két combján hónapokig elélnék... :D

Fálki 2021.01.18. 23:20:41

@TheLynx70: Merciéből meg lehetne sutni toportyut :D

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:21:05

@SirLemming: akkor tényleg nem tudom, mi a lényeg. Azt hittem ennek a vetkőzős sakknak végére kell lennie két darab illuminált pucér embernek. Nem?

Krétagarbó 2021.01.18. 23:21:19

Daniellának fingja nincs a nőkről amúgy...

Mók_Ica 2021.01.18. 23:22:58

@Kiégett Hobbynyúl: jaj, remélem nem fogja.....

@TheLynx70: megették a könyvedet is.....

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:23:10

@Krétagarbó: Mivót, mert én csak Vandáért mentem vissza.

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:23:13

@.Zsu: aha, jó hogy mondod, akkor én még nem voltam. Verekedni mentek volna :D? Melyikükön van monokli?

Mók_Ica 2021.01.18. 23:23:48

@Krétagarbó: igen, ez eléggé nyilvánvaló már egy ideje.......

.Zsu 2021.01.18. 23:24:21

@Krétagarbó: semmi.
szerencsétlen Virág, magát hibáztatja, pedig csak nem volt megfelelő partnere az ágyban.
proli úr sem fog változtatni sokat az eddigi tapasztalatain.
"most mit mártírkodsz, el kell menni azt kész"
megoldotta :D

tvbuzi 2021.01.18. 23:25:02

Szegény Rencsi idegállapotban volt :((((

Krétagarbó 2021.01.18. 23:25:24

@Ármándójózsi: hát Virág nem tud elélvezni szex közben pszichésen - egy orvos mondta neki:)))

Mondjuk Daniellától nem is csodálom:)

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:25:53

@.Zsu: ez komolyan így elhangzott? Mi volt ez? Lemaradtam :(

TheLynx70 2021.01.18. 23:26:22

@Fálki: Ha le tudjuk választani a repülőről az aktuális részeket, ahová kiterítjük napsütésileg. :D Egyébként Mercinek nem tett rosszat az a pár kiló, csak a fehér nadrágot kellene hanyagolni. Evésileg mindegy. :)

Krétagarbó 2021.01.18. 23:26:25

@.Zsu: ennyi. szerintem úgy megijedt, el is ment gyorsan:DDD

.Zsu 2021.01.18. 23:26:40

@MsIreneAdler: monoklit nem láttam, de ziháltabban tértek vissza...

lehet csak írtak egymásról egy lejárató rapszámot, és azt nyomták le

na fiúk, ki nyert?

Fálki 2021.01.18. 23:29:45

@.Zsu: @MsIreneAdler: Rossz nyomon vagytok.

Van kozos hobbink Armando baratommal, de a szivunk orokre a tietek.

.Zsu 2021.01.18. 23:30:24

@MsIreneAdler: ahha, vmi ilyesmi.
Virág nem tudott elélvezni, az eleje nekem sincs meg. Dani kiakadt. és akkor elmagyarázta neki.
és h ha jól vettem ki ő eddig még soha, csak ha orálisan alaposan kinyalják mint egy mézesbödönt, de kukitól nem megy el, hiába dugdossa bárhová is a Dani.
és akkor ezt megértette a Dániel, és így vigasztalta. h ja hát akkor ez megoldható.
és elkezdett kalimpálni az ujjaival Virágban közvetlen utána.
a testi szerelem mestere ez a férfi.

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:30:57

@Fálki: ahhh. Egy rejtéllyel kevesebb :(
:D

SirLemming 2021.01.18. 23:31:00

@MsIreneAdler: Az akadémiailag nem ellenjegyzett véleményem: A játék, az élmény, a vágyak fokozása szokott lenni az ilyesmi lényege, személy szerint a piát nem is erőltetném max bemelegítésnek ha igény van rá.

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:31:20

@.Zsu: @Krétagarbó: Atyaééég!!! Nem találok szavakat... :(((
Ez kurva gáz... És nem az, mielőtt valaki félreértené, hogy szegény lány nem tud elélvezni, hanem, hogy az a balfasz megsem próbál segíteni ezen. Csak kedvét leli benne oszt jóvan? Huuuh..., most kiakadtam kicsinykét...

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:32:36

@.Zsu: annyira tudtam, hogy Virág lesz a hülye, ha nem elvezi proli úr fantasztikusan lágy és érzéki kényeztetését :)

Krétagarbó 2021.01.18. 23:32:45

Na hát az első benyomásaim a villalakókról:

Dani: sültparaszt
Robi: se íze se bűze, kedves fiú a szomszédból, de nem szórakoztat
Bálint: most nyertesnek gondolom, ha nem bassza el, van karizmája (és a legértelmesebb, bár ez nem nagy érdem itt)
Virág: szegényke, a sültparaszttal szarul fog járni
Merci: nagyon gyerek
Vivien: kilóg a sorból, nekem kicsit olyan, mint a tartása: kérdőjel
Fru: ha sokáig még ez a depi megy, hamar találkozhat a szerelmével kint
Moh: nekem ő is szimpi volt, nyílt arcú, helyes fiú, de nem ismerem az eddigi munkásságát (a szombati 85%-on kívül)

.Zsu 2021.01.18. 23:34:58

@Fálki: New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers ?

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:35:27

@SirLemming: és utána jöhet is a hancúr, miután a lány megvigasztalta a fiút!
Persze értem én, csak már leakadt az agyam a romantikáról, annyit néztem az ápoktakat :)

Fálki 2021.01.18. 23:35:30

@.Zsu: Pontosan. És ugyanoda is drukkolunk.

TheLynx70 2021.01.18. 23:35:58

@Mók_Ica: Majdnem! :) Ennél a könyvnél szigorúan kapros, tejfölös zöldbablevest ettem mindig. Itt írta valaki,hogy megvan köny/étrend kombináció? :) Nekem isl :)

Krétagarbó 2021.01.18. 23:36:20

@Ármándójózsi: jó, azért utána volt még kis maszatolás, nagy kegyesen.

.Zsu 2021.01.18. 23:36:34

@TheLynx70: :DDDD énis lestem ma Bálint combját, amikor a kanapén feküdt és mozgatta kicsit a csípőjét :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 23:36:55

@Ármándójózsi: Pontosan erről van szó. Daniellát azárt nem nagyon hatotta meg a dolog, hiába mondott mást a szája. ://
@MsIreneAdler: proli úr a pornócsatornán nevelkedett.... mindent elmond róla.

Viszont a csodálatos és megismételhetetlen BV után eltolom a bringát. Jó éjt nektek! :-)))

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:37:37

@Krétagarbó: azt már láttam hogyan működik... Nem lennék Virág helyében.

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:39:14

@Fálki: Jó trükk volt ez. Így nem is sejtik, hogy igazából osztozunk... ;)
Bár, ahogy Te osztozol, az inkább elvtársi, mint baráti...

.Zsu 2021.01.18. 23:39:33

@Ármándójózsi: valahol a saját szintjén ő próbálkozik. de nem tűnik elegendőnek. olyan bumfordian áll hozzá nemtudom. olyan egyszerűen.

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:40:12

Megyek én is aludni!
Jó éjt mindenkinek :)

.Zsu 2021.01.18. 23:40:53

@MsIreneAdler: háddeehádde, mi történik itt?
teisfiambrutus?

Fálki 2021.01.18. 23:41:08

@Ármándójózsi: Testvéri... Te vagy a kisebb, uh en valasztok eloszor.

SirLemming 2021.01.18. 23:41:34

@MsIreneAdler: :) Jó éjt, álmodj szépeket.

SirLemming 2021.01.18. 23:43:38

@Fálki: Ha Mahomes kimarad a következő meccsből akkor szvsz a döntőt idén már a döntő előtt lejátssza a GB-TB páros.

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:44:01

@Fálki: Jó, rendben legyen így. Csak mos má válasszá egyet és ne tarold le az egész blogot...

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:44:33

@.Zsu: meglepett mindenkit az álommanó :)
Igazából engem nem, csak inkább tudom, hogy kellene menni!

Fálki 2021.01.18. 23:45:26

@SirLemming: Mahomes nelkul a Bills a fav, a masik ag szerintem 50-50... És ha esetleg a Lambeau-n tudnánk nyerni a -20 fokban, akkor a dontoben mar TB12-nek áll a zászló.

Fálki 2021.01.18. 23:46:01

@Ármándójózsi: Jó, legyen az, akit a mai posztban emlitettem.

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:46:44

@SirLemming: Azért én ezt nem egészen így látom. Jó ez a Bills nagyon.
Mi a hír Mahomes-ról. Durva volt a pályán, mintha egy ringben látnám az éppen KO-zott boxolót, harmónikalábakkal...

SirLemming 2021.01.18. 23:47:14

@.Zsu: Nem érzi át, hogy ez most az a szitu amikor nem lazán elhessegetni meg lerendezni kell a dolgot.
Kb mintha egy háziállatát sirató gyereknek mondanád, hogy ne bőgj úgyis vesz neked apuci másikat.

.Zsu 2021.01.18. 23:47:45

@MsIreneAdler: akkor jó elalvást, vagy még 1 órás telefonnyomkodást az ágyban :) én azt szoktam.
folytköv.

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:50:01

@Fálki: Miiiiiiiiii???? :O Aszittem valaki régebbről lesz. Mindig a kissebb baszik rá... :(
Már csak azt remélem, tudni fogja, hogy ki volt aki tényleg megtett érte mindent...
De aztán lehet, hogy Frú típus és mindig a rossz fiúlk kellenek neki... :(

.Zsu 2021.01.18. 23:50:21

@SirLemming: de nem okozott meglepetést. mindig szó van arról h jószívű gyerek, ezt én is így látom, de megvannak a maga korlátai.
és, nem nem érzi át. ő azt hiszi ez így rendben van

Fálki 2021.01.18. 23:50:36

@Ármándójózsi: A rosszak jobbak, Te is tudod...

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:51:56

@Fálki: Na ez az urban legend, amire a nők is mindig csak akkor jönnek rá, ha már rábasztak...

Fálki 2021.01.18. 23:53:04

@Ármándójózsi: De nem evidens am, hogy mindig ra kell baszni.

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:57:19

@Fálki: Miért, ha majd úgy érzik, hogy mégis akkor elénekeled neki ezt:

Zámbó Jimmy - Egyszer megjavulok én
www.youtube.com/watch?v=OyBwQKqJ6-k&ab_channel=NagyHunor