Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X65 – A másik még bennvan

2021. január 18. 17:00 - Fálki

Helló-halló rajongók, egy nappal járunk a 15,46 után, de gondolom még minden erre lesz felhúzva, úgyhogy sem én, sem Ti nem ússzátok meg Renátókontent nélkül. Mert ezt szeretjük, ugye. Közben szolgálati közleményélnek is egyet gyorsan: Nem vagyok admin, csak egy egyszerű posztíró és nem kapok emailt sem arról, ha élesedik egy poszt. Értem én, hogy lassan minden is csípi már egyesek szemét, de valótlanságokat kitalálni azért, hogy elrontsák például az én szórakozásomat, nem menő.

Csapjunk inkább bele, mert Ancsa lába lassan annyira vékony lesz, hogy aggódni kezdek a testi szépségéért. Ahogy olvastam az élőHV kommentelésben, kapott ezért az outfitért is, de nekem tetszik most. Jó ez a haj, a fülbevaló is, nekem a cipő is bejön.. Mondjuk mit értek én a női divathoz se.. Ha azt mondjátok Ti, tisztelt és imádott gyönyörű nők a kommentszekcióban, hogy ez gáz, akkor én elhiszem.
kepernyofelvetel_454_egyedi.png
kepernyofelvetel_473_egyedi.png



Szavazás is van, mégpedig arról, hogy melyik területen kellene fejlődni az ápoltaknak, mindegyiken, akármik is az opciók.
kepernyofelvetel_455_egyedi.png


Viviennel kezdjük természetesen a napot, akiben…… reggel…… hatalmas…….. nagy…… energia….. volt, ezért rögtön meg is büntetett minden ébrenlévőt a hangjával.
kepernyofelvetel_458_egyedi.png
A szerkik pedig minket, mert betették az adásba. Virág csendben tűrte ezt is, gondolom a gazdája nem mondta még el neki, hogy mit kell ehhez szólnia, addig pedig inkább nem foglal állást, nehogy rossz fát tegyen a tűzre.
Bálint és Robi ugyanazon az EKG-n vannak Vivi éneklésével kapcsolatban, mint Vivianyuka: Ez nem rossz, ez bűnrossz. Robi megtalálta azonnal a lány számára az ideális munkát: kilakoltatásokhoz kell kivezényelni a dalos pacsirtát, odaállitani az ajtó elé és énekeltetni. Az illegális lakásfoglalók pár perc után ónként fognak menekülni a helyszínről.
Ennek a szegény lánynak mennyire nincs feneke...
kepernyofelvetel_460_egyedi.png
Vivi, innen üzenném neked, hogy semmi para, az Ellenpélda Duó a villa után vár téged, Fálki és pontZsu mellett komoly karrier vár rád. Remek alapanyagai lehetünk majd a mémeknek. Is.

Délelőtti fetrengés a kanapén, jól láthatóan unatkoznak az ápoltak… Szerkikéim, dobjunk már nekik valami tennivalót, hogy Ők is jobban szórakozzanak, meg mi is.
kepernyofelvetel_462_egyedi.png
Bálint Vivit utánozza és nem hiszi el, hogy a lány edzeni fog. És el is kezdi.
Ugyanabban a pulzustartományban megy a karkörzés, láblóbálás, helybenfutás, térdemelés..
kepernyofelvetel_463_egyedi.png
Bálint rá is szól, mert ez tényleg gyalázat. Ennek a lánynak fogalma sincs pl a bemelegítés szerepéről és hasznáról.
kepernyofelvetel_465_egyedi.png
Nyilván meg is mutathatnák neki, mivel Bálint ugye kapus volt évekig, Moh pedig hokis, tehát lehetne komolyabban is foglalkozni a leányzóval, de gondolom 50 nap alatt Vivi már rendesen kirágta a türelmüket.
Jön a RubintRékatorna, amiről én csak annyit tudok, hogy volt olyan csajom, aki ennek a mozgásfajtának – és a jó evésnek- köszönhetően pattintotta ki magát feszescsajjá egy év alatt.
Vivi rugdos összevissza, de első lépésnek ez szerintem bőven elegendő egy olyan embertől, aki láthatóan soha nem mozgott semmit.
kepernyofelvetel_467_egyedi.pngkepernyofelvetel_466_egyedi.png
Ezután az udvaron kitöréseket csinál Vivcsó, természetesen rosszul, Bálint végre minden bántó szándék nélkül megy ki hozzá és segít neki, hogy szabályosan csinálja, mert úgy nem teszi tönkre az ízületeit és meg haszna is lehet a gyakorlatnak.
kepernyofelvetel_472_egyedi.png

Értelmetlen unalmas percek jönnek, amiben is a villalakók megbeszélik, hogy mi lenne a lányokkal, ha Moh vagy épp Renátó maradna kinn.
Érdemi hozzászólás itt nem hangzik el, át is ugorjuk az egészet.
Két dolog azért mégiscsak van. Az első, hogy Renátó megint próbál egy kicsit kötözködni Bálinttal, de most legalább eljut oda, hogyha valamit félreértett, akkor elnézést kér. Azt ugye nemtudjuk, hogy mennyire őszinte ez nála.
A másik pedig, hogy ebben a kerekasztal-beszélgetésben vajon miért csak a férfiak szólaltak fel??? Vagy ha nem csak Ők, akkor a szerkik miért csak azt vágták be?
Egyébként mindenki szerint egy rövid gyászidőszak után mindkét özvegy újult erővel veti bele majd magát a játékba, uh kvázi le van szarva hogy ki esik ki, úgyis minden megy tovább. Ámen.

Regnáló elmebeteg Renátó még a párbaj előtti éjszakán felsorolja Frunak az elmúlt 3-4 hétben Fru által elkövetett hibákat, amivel gyengíti Őt. Fru próbálja egy kicsit kivenni a beszélgetés élét azzal, hogy Renátó miért is rúg most belé ezzel, de az éleslátású rövidre zárja a dolgot: Nem rúgok beléd, csak ezek a gondolataim.
Konklúzió: Fruzsina sokszor nem jól cselekedett és bevágott Renátó alá a fába. Fejszével.
Ezt Ő mondja, nem én.
kepernyofelvetel_474_egyedi.png

Párbaj előtti kiköltözés percei: Renátó három bőröndöt telepakol farmernadrággal. Komolyan kérdezem, minek kellett ennek az embernek oda be ennyi nadrág??? Fru már érzi a vesztét és a szerencsétlenségüket is megjelöli opcióként, amiért a két szerelmest esetleg szétválasztják a gonosz kintiek. De bizony, kisanyám, csak ez nem szerencsétlenség, hanem ezt érdemlitek.
Fru még imádkozik egyet egy 8 centis porcelánangyalkához… Remélem tisztában van vele azért, hogy az nem az, akihez imádkozik. Nincs az a mennyiségű ima, ami megmentené az abuzív parasztodat.
Ráadásul még meg is álmodta, hogy Renátó fog visszatérni. Volt ugye a szerencse, az ima és az álom. Ha ezek mellett tényleg nem a jövendőbelije tér vissza, akkor ott valami nagyon nagy gond lehet a tér-idő kontinuumban.
Fruzsi végigsírja az egész blokkot és én tényleg nem hiszem el, amit látok. Ez a nő tényleg beleszeretett ebbe a gyökérbe.
kepernyofelvetel_475_egyedi.pngkepernyofelvetel_476_egyedi.pngkepernyofelvetel_478_egyedi.pngkepernyofelvetel_479_egyedi.pngkepernyofelvetel_480_egyedi.png

Párbaj-visszatekintő, Frunak zabszem sem férne a poppolójába, annyira meg van feszülve szerencsétlen, Moh pedig a villa és a külvilág közötti határon mosolyog magában, amikor hallja hogy a kis gerle hívja a kaniját vissza :D Édes istenem, de csodalatos pillanat, melegség önti el a szívemet ilyenkor, komolyan.
kepernyofelvetel_481_egyedi.png
Sírógörcs és Moh azonnal rá is nyúl Fruzsira, a hajába is beletúr és a vállához is hozzáér!!!! Renátó barátom, ha olvasod ezt: Kitartást haver! Még kis se hűlt a köpéseid nyoma és máris megy a kavarás. Én a helyedben nem hagynám és minimum Twitteren és instán követelném a szavazatok újraszámlálását. De a georgiait és a michiganit mindenképp!! Aztán indulhat az ostrom. Megint elkalandoztam.
A gonosz törpe nem érti és úúúúúúúúúhúúúúúhúúúúúúriiissssssssteeeeen, miért csak pár Renátó-szimpatizáns volt ott és úúúúúúúúúhúúúúúhúúúúúúriiissssssssteeeeen de kevés százalékot kapott… Azé, me ennyit ér az a seggfej.
Dani és Virág megy vigasztalni és a szőke utánfutó nem érti, hogy mit látnak ezek kint. Ezek mi vagyunk. S mi látunk mindent, Ti pedig a saját elbaszott szemüvegeteken keresztül csak azt, amit Ti látni akartok. Ezért tartotok ott, ahol.
kepernyofelvetel_482_egyedi.pngkepernyofelvetel_483_egyedi.pngkepernyofelvetel_484_egyedi.png
Fruzsinavigasztalás végtelen percben… afasztérdekliez.
Mercike azért aranyos, hogy annak ellenére hogy az Ő embere jött vissza, masszívan ott áll Fru mellett ahelyett hogy Moht mászná.
kepernyofelvetel_485_egyedi.png
Szerencsére vége ennek a szegmensnek, mi jöhet még.

Virág és Dani jön, rég volt mar velük feszkó.
Virág rajön, hogy Ő igazából még fiatal és bulizgatna.
Dani pedig 22 éves, neki már a jövőjét kell építenie és 24/7 dolgozni fog, mert így működik a világ. Nincs neki ideje holmi bulizgatásra.
kepernyofelvetel_486_egyedi.png
De nincs neki ezzel baja, menjen csak bulizgatni, élje ki magát, de akkor azt bizony nélküle.
Micsoda egy aljas féreg kommunikáció ez… Az érzelmi zsarolás mintapéldája. Nyugodtan csináld csak azt, amit szeretnél, de nélkülem. Fú, rendesen felbaszott ez.
A proli úr a riportban még elmondja, hogy félti az éjszakától Virágot, mert ott aztán micsoda emberek vannak és teljesen elképzelhetetlen a számára, hogy mellette olyan lány legyen, aki éjszakázgat.
kepernyofelvetel_487_egyedi.png
Dani természetesen ezt nem maga miatt mondja, hanem Virágnak szeretne jót.Az a kis hülye meg persze elhiszi.
kepernyofelvetel_488_egyedi.png
Miután megbeszélték ezt és Virágot sikerült ismét egy kellően mély szakadékba belökni, Dániel úrfi nekiáll bulizni a többiekkel. A lány meg az asztalnál sírdogál.
kepernyofelvetel_489_egyedi.pngkepernyofelvetel_491_egyedi.png

A buli utáni after ninjarúgásokkal és karatéval telik, csodálom hogy nem hánytak össze mindent utána.

kepernyofelvetel_492_egyedi.png

kepernyofelvetel_493_egyedi.png

kepernyofelvetel_494_egyedi.png

kepernyofelvetel_495_egyedi.png

kepernyofelvetel_496_egyedi.png

kepernyofelvetel_497_egyedi.png


Dani pedig a tűzoltókészüléktáncot is bemutatta nekünk… Van még mit tanulnunk, na.

kepernyofelvetel_500_egyedi.png

kepernyofelvetel_501_egyedi.png



Holnapról iskolahét, ahogy mondtam, csak hogy ne legyen teljesen igazam, idén önfejlesztő hétnek hívjak.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Zsu 2021.01.18. 18:14:08

@Raspberry Cake: ekg
filóztam ezen az állítólagos pszichológiai teszten. sztm nincs ott szakember sem, úgy képzelen h van egy 20 kérdésből álló tesztsorozat, amit eléjük tolnak, ilyen kérdésekkel:
Alkalmatlannak érzi magát, hogy a Való világban szerepeljen? igen - nem
Szomorúnak érzi magát? i - n
Felfedezte magán az elmebaj tüneteit? i - n
Kérjük a megfelelőt húzza alá!
és akkor ennyi

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 18:15:51

@SelyemSonkaPini: Ééés visszatértem. Bevetettem az amandás és renátás nézésemet, így senki nem mert kritizálni semmit, szép csendben befalták a vacsorát és szétrebbentek. :D
Ppupu tevemaffiavezér álma volt, hogy egyszer első lehessen, ahogyan Pyt utolsó. Csupán kedveskedni akartam neki, de örüljön a dobogónak és kész. :D

@Cérnahuszár adversus: Igen, mondtad. :D

TheLynx70 2021.01.18. 18:16:55

@Raspberry Cake: Erre is EKG. Viszont életszerű? Valószínűleg hozzá lehet jutni államilag támogatott pszichológiai ellátáshoz, de milyen gyakorisággal? A minőségét soha nem kérdőjelezném meg, mert az szakembertől függ. A magánrendelés nagyon húzós, pedig legtöbbször az lehetne a megoldás.

Raspberry Cake 2021.01.18. 18:17:08

@Ármándójózsi: Megtisztelsz a bizalmaddal:DD 2 tálca kávéhabos profiterolt csináltam, ha tudtam volna, hogy ma is ilyen kedves szavakat intézel hozzám, akkor nem adtam volna oda mindet a barátnőméknek, hagytam volna neked is belőle:))

.Zsu 2021.01.18. 18:18:03

@Kiégett Hobbynyúl: csak a későbbi történelmi viták elkerülése miatt kérdezném, h akkor Fálki kommentje semmis, és én vagyok az első? a tevemaffia a második, te meg akkor a 3.? :)))

2021.01.18. 18:23:23

@TheLynx70: főfoglalkozású feminista, Mérő László (leány)gyermeke

Ármándójózsi 2021.01.18. 18:23:52

@.Zsu: Miért távolodam volna el??? Csak közeledtem másokhoz is. ;) :)))
De fel kell készülnöm, hogy ha az olümposzi magaslatokból közénk egyszerű kommentelők közé leereszkedik a főisten, hogy begyűjtse a neki jogosan járó "ajándékokat", melyek közül a nekem meglévők úgy látszik mindig a legkedvesebbek neki, legyen egy "B" tervem. :)))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 18:24:18

@.Zsu: Á, előbb még elküldjük doppingvizsgálatra, nem ám csak úgy megfosztjuk az első helytől, az nem lenne szííííp.
Marad ott, te vagy a második, Ppupu meg majd lemeccseli maga között, hogy a teve vagy a maffia a harmadik. :D

2021.01.18. 18:24:57

lyaly, lemaradtam, nem tudok elsőzni!:Đ

Zsu, most már híres lettél, szóval már mentséged se lehet, h ne fizesd be a dézsmát!^^

2021.01.18. 18:25:16

@Gia: én ezt értem, csak vannak bizonyos ruhák, amik a nagyon vékonyaknak nem állnak jól.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 18:26:16

@.Zsu: Lassan írom, hogy mindenki megértse. E L S Ő ! Ez én vagyok, mindegy ki mikor mit ír be !
Aki meg ellene szól azt kiviszem a gecibe és kinn hagyom a picsába !
Ne basszatok fel ! A kibaszott TISZTELET ! Az dolgozzon benneket csicskagyászok !

2021.01.18. 18:27:17

@silvermansarah: nem találtátok ki a nevemet, a héber átirat se volt helyös!:] szóval most már maradhatunk a báró piggy megszólításnál.:'D

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 18:28:32

@Ármándójózsi: Ha nem távoldosz a-tól de közeledsz B-hez, akkor lassan mindannyian belfértek egy epszilon sugarú körbe, ahol epszilon tetszőlegesen kicsi pozitív szám ( Analízis II. 3. )

Ármándójózsi 2021.01.18. 18:28:52

@Raspberry Cake: Tudhatot, hogy én mindig csak kedves szavakkal illetlek és így lesz ez a jövőben is, mert úriember vagyok! És nem, ezt nem én mondom magamról, hanem Heverő barátom állapította meg és szögezte le itt ellentmondást nem tűrően. :)))
Köszönöm szépen az utólagos felajánlást, és ha lehet ilyet egyáltalán kérni, akkor legközelebb francia krémes legyen. (De jó a sima is!!!) :D

TheLynx70 2021.01.18. 18:29:49

@silvermansarah: A feministákat nem igazán kedvelem, legalábbis a szó mai értelmében. Annak idején szükség volt rájuk, ez tény, különben még ma sem szavaznánk. :)

Raspberry Cake 2021.01.18. 18:30:33

@TheLynx70: Elvileg szerdán megy beszélgetni Petivel, nagyon remélem, hogy nem egy 5 napig elérhető RTL Most videót szentelnek a témának. Mérő László lánya, elsősorban emberi jogokat érintő kérdésekkel, illetve nők elleni erőszakkal foglalkozik a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene nevű Facebook-oldalán. Tudtommal nem rendelkezik pszichológus végzettséggel. @.Zsu: Nagyon szomorú, ha ez valóban így van, bízom benne, hogy nem.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 18:30:48

@Ármándójózsi: "legközelebb francia krémes legyen. (De jó a sima is!!!) "

A végét úgy érted, hogy jó a sima francia is ? ( vagy ne adj isten a sima krémes? )

.Zsu 2021.01.18. 18:30:49

@Ármándójózsi: nincsenek itt jogosan járó ajándékok :))
ajándékozás szeretetből van maximum. én meg itt vártalak mint egy óvodás a délutáni kakaózást.
azért a B/C/D terveid előtt, még gyere el hozzám és magyarázd el a pálinkafőzős kommentedet, mert nem teljesen értettem, de van egy olyan sejtésem, h élőben nem is szorulna annyira magyarázatra. :)

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 18:32:42

@Ármándójózsi: "Faszért röhögtök tiszteletlen gecik, buzik, latrok,kurvák,buzeránsok?" ( Máté ev. XIII. 2.b )

Krétagarbó 2021.01.18. 18:33:13

@.Zsu: szerintem nem akarják kiszűrni a mentálisan labilisabb embereket, sőt.

.Zsu 2021.01.18. 18:33:13

@SelyemSonkaPini: de nemérted h nem hozzáád beszéltem????
takarodj ki a szobából inkább!
:D

Ármándójózsi 2021.01.18. 18:34:34

@.Zsu: Jogosan járó ajándék = Én szeretem az Isteneket, ezért ők megajándékoznak azzal, aki engem szeret (és természetesen viszontszeretem). Ez a jogos ajándék.

Mindenképpen bemegyek!!! :)))

2021.01.18. 18:34:40

@vágtázó vadmalac: mert letiltottál a tippelésről, Eliezer.

.Zsu 2021.01.18. 18:34:41

@Krétagarbó: na lehet, hogy tényleg így van. ez eléggé szomorú

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 18:35:17

@.Zsu: Ne közöljed itt a gondolataidat asszony !
"Sokat éltél vidéken, az a bajod! Nem fejlődött ki az anyad"** :D

** : KÉRDÉS: HONNAN IDÉZTEM ?

.Zsu 2021.01.18. 18:35:32

@vágtázó vadmalac: ez még csak egy titulus, várd meg a szponzorfelajánlásokat. meg van még kötve a kezem.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 18:35:47

nem anyad hanem AGYAD ! elnézést !

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 18:36:21

@SelyemSonkaPini: Tessék, akkor hívjál ki, vigyél ki, tessék! Aztán majd megnézheted a százalékokat, mert én mindenki ellen IS visszajövök. :DDDDD

.Zsu 2021.01.18. 18:38:38

@Ármándójózsi: óóhh :))) szép :)
ennek így egészen más színezete van, mint ahogy én először értelmeztem.

2021.01.18. 18:39:45

@Raspberry Cake: Mérő Verának semmi köze nincs a pszichológiához. Vannak jó gondolatai, de nagyon sok butaságot is összehord a hozzá nem értése miatt.

.Zsu 2021.01.18. 18:40:41

@SelyemSonkaPini: értem, akkor az anyádnál van a határ? :DD

2021.01.18. 18:41:13

@TheLynx70: Ha komolyabban érdekel Mérő Vera, dobok pár linket a munkásságáról.
:(

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 18:42:41

@Kiégett Hobbynyúl: Nincsen veled semmi bajom, mert elvileg EKG meg így akkor nem azért
nem teszem Rád, mert nem jönnél be vagy valami. De a tisztelet és hogy tanító jelleggel!
Mert visszajönnél, de ki se mész, csak így szeretetből...
Csak mert közelebb akarok kerülni Veled: Nesze itt a jelem ! ( gumicsizma zöld kalászban)
:D :D

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 18:44:13

@.Zsu: Nem a határ, nála egy kés van... de józanon sose szúr! csak üt lapjával....
Merd szeret, azé !

TheLynx70 2021.01.18. 18:45:03

@Raspberry Cake: Nagyon kíváncsi leszek rá. Azért csak RTL Most felületen (esetleg RTL Most +-on, ami fizetős) bevállalni nagyon gáz. Adtam is, meg nem is. VV Zsoltinak annyiban volt jó felvetése, hogy beküldene hozzájuk egy pszichológust. Igaz, egy alkalom semmi, tehát tényleg csak pénzkidobás lenne a csatornának... Sajnálom is őket. :)

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 18:45:42

@silvermansarah: Mér ? Ő Vera ? [ ÉN KÉREK ELNÉZÉST !, ez a sonkapini full hülye ! ]

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 18:47:17

Van még az a kísérő műsor, hogy "Jöttem, láttam, Rábasztam" vagy hasonló ?
Abban jó lesz majd nézni Rinaldót!

Ármándójózsi 2021.01.18. 18:48:03

@SelyemSonkaPini: Nem, nem ez is jó volt! :D
De azért ne ragadtasd el magad! :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 18:50:00

@SelyemSonkaPini: Úgy érzem, hogy a kapcsolatunk nagyon jól indult, aztán valamiért eltávolodtunk egymástól, én sem tudom miért. Szeretném, ha ez változna, mert mégsem tehetem rád úgy a jelemet, hogy azt mondom, ez tisztán tattikai lépés, mivel téged gondollak a legerősebbnek, de most ... most mégis téged érezlek a legtávolabb magamtól, így ne haragudj, de a jelem mégis a tiéd. (Gumicsimma a kukoricásban) :D

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 18:50:39

@Ármándójózsi: Köszönöm Tesvírem, ritka az ennyire 10tán látó és csöppet se elfogult vélemény !
És a tisztelet, ami süt Belőled, NA ez az ami soxor hiányzik ITT!
Engedd meg, hogy térdenállva köszönjem meg ezt az kíméletlenül őszinte véleményt!
Mert szerény vagyok ! HA valamit tisztelek magamban az a végtelen szerénység !

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 18:52:24

@Kiégett Hobbynyúl: :D HA valaki most csöppen ide, azt hiszi hogy pár retardált szerepjátékozik a VV dallamára :D

schanc 2021.01.18. 18:54:38

Virág kommentjén én is felhúztam a szemem ("Mit látnak EZEK kint?"), kiscsajszi simán elintézte magának a kiesést, ha esetleg eddig ez kérdéses lett volna.
Merci nagyon emberien viselkedett, komolyan az egyik legkellemesebb meglepetés az elmúlt hetekben.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 18:54:50

@SelyemSonkaPini: Nem tudom, miért gondolod ezt. :D Holott még be sem vallottuk, hogy ezt elszúrtuk, eltattikáztuk a dupla jellel. :D

Raspberry Cake 2021.01.18. 18:54:59

@Ármándójózsi: Tisztában vagyok vele Mr. Gentleman, nem is gondoltam másra:)) Eredeti francia receptem alapján készülő mille-feuille kell vagy az újragondolt pisztáciás-karamellás verziómra vágysz? A sima krémes túl snassz, annál extrábbat érdemelsz:DD

Ármándójózsi 2021.01.18. 18:55:29

@SelyemSonkaPini: Mindig MEGTISZTELSZ!!!
És ezt érzem is. Ahányszor csak leülök.

TheLynx70 2021.01.18. 18:56:23

@SelyemSonkaPini: Itt a lét a tétéééét! :)

Ármándójózsi 2021.01.18. 18:58:44

@Raspberry Cake: Az újragondolt izgalmas és titokzatos, ahogyan Te is, úgyhogy azt választanám, ha lehetséges. Jól esik, hogy ezt mondod! Most meghatódtam...

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 19:00:48

Csak érdeklődöm ártatlanul: a "mille-feuille" az a milf-fétis franciául ?

Sepsidzsi 2021.01.18. 19:06:38

@TheLynx70: èn is ìrtam, hogy az rlmost+ fizetős de csak kòd kell a tv-szolgàltatòtòl hozzà.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2021.01.18. 19:09:33

nem bírom ki már, de a személyes névmásokat magyarul nem írjuk nagybetűvel.

TheLynx70 2021.01.18. 19:10:34

Nézem, de én ennyi mindent nem bírok elolvasni róla.(Mérő Vera.) Nem is szeretnék. Ettől még bekaphattya bármelyik szóban és tettben bántalmazó férfi, nő és hermafrodita (Brian élete). :) Azt hozzátenném, nem kell fizikai erőszak, olyan szintem meg lehet alázni embereket verbálisan, mentálisan, hogy a jobbegyenes elmaradhat. Renátó ehhez értett, de Dániel is jó úton halad.

etikette 2021.01.18. 19:10:43

En meg mindig azon vagyok felbaszva hogy ezt a szerencsetlen fereg Renatot 10 eve ismeri et a szerencsetlen primitiv Gyozike? Es meg el is mondja bazmeg elo musorban. Legalabb kussolt volna a csoro idiota. Hu de fel vagyok...na beveszem a nyugatotmat

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.18. 19:14:33

@SelyemSonkaPini: az az, egyébként egy leveles tésztás sütemény. ezer lapot jelent.

Ármándójózsi 2021.01.18. 19:15:18

@ミラ: Ne legyél már nyelvtannáci... :( :)))

helyesiras.mta.hu/helyesiras/blog/show/nagy-on-kicsi-on

De egyébként is, nekem így tetszik. ;) :D

TheLynx70 2021.01.18. 19:15:43

@Sepsidzsi: Nincs tévé szolgáltatóm, és nem is lesz. :D Nem tartom ördögtől valónak, csak rájöttünk, hogy nincs szükségünk rá. :) Internet szolgáltatóm viszont van, hogy rohadjon meg! :)

TheLynx70 2021.01.18. 19:19:29

@etikette: Ne idegeld fel magad ilyeneken. :) Győzike pont a mi fájdalmunkból és figyelmenünkből él! Nem kell nézni, és talán egyszer vissza megy hentesnek. Ami egy remek szakma, én imádom a hentesemet. :-)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2021.01.18. 19:23:06

@Ármándójózsi: nekem nem. Amúgy fálki mondta, hogy szólhatok.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 19:23:42

@ミラ: Amire én céloztam az is egy édesség... csak mondom :D

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 19:24:38

@ミラ: Úgy érted, hogy Te nem írod naggyal vagy hogy Mi sem írjuk naggyal ? :)

Raspberry Cake 2021.01.18. 19:25:23

@silvermansarah: Akkor jól gondoltam, hogy nem az. Vannak jó gondolatai, ezt aláírom, de célszerűbb lenne szerintem szakemberrel elemezni a játékosok viselkedését, egymással való kapcsolatát. Bár láthatóan cseppet sem zavarta a csatornát az sem, hogy Pilát Gábor nem szakember, rendkívül félrevezető őt párterapeutának nevezni.
@TheLynx70: Nekem nincs RTL Most+om, Telekomos vagyok, így marad a máshonnan való megnézés, ha csak oda lesz feltéve. Nagyon jó lenne, ha egy VV Különkiadás keretében vagy a Belevaló helyett valósulna meg, tehát a televízióban is látható lenne, hogy ugyanahhoz a közönséghez jusson el, mint maga a műsor is. Pontosan azokban az emberekben kellene legjobban tudatosítani, hogy mely magatartások nem megengedhetőek, akik nagyobb hányada vélhetően csak a tévében nézi őket, az internetes tartalom nem jut el hozzájuk. Nem kellene személyesen bemennie a pszichológusnak, elég lenne Zoomon vagy Teamsen keresztül kapcsolatba lépnie a lakókkal. A pszichológust kiegészíteném egy büntetőjogásszal is, aki a kapcsolati erőszakról, rágalmazásról, zsarolásról beszélhetne velük.
@Ármándójózsi: Rendben, feljegyezve:))
@SelyemSonkaPini: Nem:DD Szó szerint ezer levelet jelent, így hívják a franciák a francia krémest:))

.Zsu 2021.01.18. 19:25:50

@vágtázó vadmalac: keresztneved kezdőbetűjét sem árulod el?

tudom tudom -1000 aranysékel

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 19:26:52

@Raspberry Cake: Köszi, én nem ismertem, de természetesen vicceltem amazzal, amit meg ismerek :)

Ármándójózsi 2021.01.18. 19:27:20

@ミラ: Nekem meg az, hogy sohasem kezdesz nagybetűvel mondatot. Oszt mégsem szólt érte senki. ;)
De ha ez konkrétan csak a posztnak szólt, akkor vedd úgy, hogy nem reagáltam. :)))
Végje csak meg magát, ha tudja. :)
(Én tudnám. :D )

2021.01.18. 19:28:26

@Cérnahuszár adversus: nyem.:]

van benne egy א (alef) pedig.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2021.01.18. 19:29:00

@Ármándójózsi: amikor blogposztot írok, mindig helyesen teszem és nem zavar, ha valaki mégis kijavít. itt és máshol kommentelve kvázi "nyaralok".

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 19:29:12

Na meggyüttem ide is.... Mindenkivel ekg, akivel nem azzal meg nem. Persze Fálki megint elsőzött. Gondolkoztam, hogy az autópályán figyelem, hogy mikor aktíválódik az öfi, de aztán győzött az életösztön. Holnaptól tutira sofőrrel járok.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 19:29:37

@Ármándójózsi: Kis betű kis tisztelet, nagy betű nagy tisztelet !
Mindig a kibaszott TISZTELEThez jutunk el, Jézusgyerele ! :(
"Tisztelet, mondom Tinéktek, tisztelet, a kurva életbe már tényleg!" ( Márk II.3. c.)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2021.01.18. 19:29:40

@Ármándójózsi: (kommentelőt nem javítottam még ki soha, hol érdekel)

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 19:31:57

@SelyemSonkaPini: Tegnap szóltam... 9x Pufffff :))))

*szívlapát

Raspberry Cake 2021.01.18. 19:32:07

@SelyemSonkaPini: Szívesen:)) Szokták ritkábban ezerlevelű vagy ezerlapos süteménynek is hívni magyarul.

Ármándójózsi 2021.01.18. 19:33:13

@SelyemSonkaPini: Ez megvan nekem is de nem a Leviták 18 20?

2021.01.18. 19:33:15

@.Zsu: "keresztneved kezdőbetűjét sem árulod el?"

esetemben maradjunk az utónévnél, if jú nó vát áj mín.XD

4-5 éve, amikor regisztrálni próbáltam vhova, ahol meg kellett adni vezeték-, ill. utónevet is,
a rendszer pirossal kiírta az utóneves szövegmezőbe, h csak használatban lévő magyar neveket lehet használni/megadni.:D már bánom, h nem pereltem be őket; most csücsülhetnék az aranyrögökön, ahelyett, h pár sékel miatt tartok hajtóvadászatot.:D

2021.01.18. 19:34:08

@Krétagarbó: és ha héberesítette, akkor Avraham.
Megfejtettük.
:P

2021.01.18. 19:34:44

@ppupu: "Holnaptól tutira sofőrrel járok. "

na, de ppupu, és az asszony? nem lesz féltékeny?:D

Cérnahuszár 2021.01.18. 19:34:51

@vágtázó vadmalac: hát túl egyértelmű lett volna 2 pontos egyezés

Fálki 2021.01.18. 19:35:16

@ミラ: Koszi, figyelek majd ra, de tudtommal ez nem helyesirasi hiba.

2021.01.18. 19:36:05

@silvermansarah: trükkös heeb vagyok, nem azt mondtam, h aleffel kezdődik, csak, h van benne egy darab. nyehehehheheh.:'Đ

.Zsu 2021.01.18. 19:36:15

@vágtázó vadmalac: ohhh, sorry, :D valóban.
elfelejtkezem én hamar a vallási hovatartozásról, csak az embert, esetünkben, malacot nézem.
na, és elárulod? :)))

Ármándójózsi 2021.01.18. 19:36:24

@SelyemSonkaPini: Ja, nem bocs.
Amit én beírtam az konkrétan ez:
"Ne hálj férfival, úgy, ahogy asszonnyal szokás hálni, ez gyalázatos dolog."

2021.01.18. 19:37:02

@vágtázó vadmalac: ne kamuzz, megfejtettük. :))

.Zsu 2021.01.18. 19:37:38

@Krétagarbó: erre adok plusz egy szavazatot, és ha nem is ez a neve de mi itt megszavazzuk, akkoris ez lesz. punktum

2021.01.18. 19:37:45

@Krétagarbó: hiába kapálózik Avraham $teinberg úr :DD

2021.01.18. 19:38:08

@Krétagarbó: az ábrahám nem olyan ritka utónév, bár most hirtelen persze nem ugrik be senki, de tuti, h pát tucatnyi, v akár pár száz embernek utóneve most is mo-n.

2021.01.18. 19:38:54

@vágtázó vadmalac: nem érdekel Ábi, ez a neved és kész.

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 19:39:29

@.Zsu: Amúgy amikor tiszteletbeli tag lett a tevemaffiában, megkapta a Vaszilij nevet. Tehát Vaszilij Vadmalac a becsületes neve.
vadmalac@grafoman.hu a mail címe.

Krétagarbó 2021.01.18. 19:39:40

@ミラ: engem a továbbfejlesztett változatok jobban zavarnak: Életem során soha nem hittem a Valóságnak, de a Szeretet vezérelt mindig...

etikette 2021.01.18. 19:41:05

@TheLynx70: igen igazad van :) ja en is csipem a henteseket es meszarosokat. Kiveve ha Lorinc

Ármándójózsi 2021.01.18. 19:42:47

@.Zsu: Tuti, hogy Lévi...
Ahogy ír, abból gondolom.

2021.01.18. 19:42:48

@ppupu: jó, de a fiatalkori homoerotikus videóimat azért ne szivárogtasd ki!:D vagy lecseréllek Hobbynyúlra, és ő lesz a behajtó uzsorásom!:D (miközben a cégnév marad: negev sivatagi terror-teve bt.)

.Zsu 2021.01.18. 19:44:33

@ppupu: cöhh, de ez csak az alvilági neve :))
mondjuk én a tartozásom miatt jobb ha tudok erről is.

.Zsu 2021.01.18. 19:45:36

@silvermansarah: MOST AKARTAM LINKELNI! :DDD
ez az egyik kedvenc videóm az egész interneten

2021.01.18. 19:46:20

@silvermansarah: ez jaú volt anno, arról nem beszélve, h itt még nagyon toppon vót a sárika.:]

Raspberry Cake 2021.01.18. 19:46:49

Zenét már régen linkeltem, így most pótolom azt is:DD
youtube.com/watch?v=ynqHvt9PCmo

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 19:47:19

@vágtázó vadmalac: Viccelsz tezstvírem... Csak a harci neveket adom ki, rettegjenek csak.
Bár találtam rólad egy gyerekkori képet is, be is rakom, úgy sem ismernek fel róla.
i.pinimg.com/originals/a2/8f/4a/a28f4ade32586079c535c274fac32cce.jpg

Ármándójózsi 2021.01.18. 19:48:30

@ppupu: Ez tényleg Ő!!!! :O :O :O

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 19:49:03

@vágtázó vadmalac: Negev Sivatagi Terror-teve Zrt. így nehezebb megtalálni a tulajdonosokat.

2021.01.18. 19:49:28

a the sarah silverman programot végigtolta anno vki (3 évad, 2007-2010)?

ott sztem eléggé hullámzó vót a színvonal, de volt 1-2 olyan jelenet benne, amik még most is büntetnek keményen.:]

2021.01.18. 19:49:47

@vágtázó vadmalac: Jimmy Kimmel vs Matt Damon évekig a kedvenc flightom volt. :D

2021.01.18. 19:50:23

@vágtázó vadmalac: én nem, volt amit néztem,volt ami kimaradt.

.Zsu 2021.01.18. 19:50:55

@Ármándójózsi:
"Lévi héberül: לֵוִי) bibliai személy, Jákob és Lea harmadik fia...
Testvérével, Simeonnal bosszút állt Sekemen, aki húgát, Dinát megszeplősítette. Sekem városának összes férfiát lemészárolták.Lévi erőszakos tettéről apja, Jákob, még a halálos ágyán is megemlékezett, és ő sem kapta az elsőszülöttnek járó áldást"

ebből gondolod? :D

SirLemming 2021.01.18. 19:51:03

Uh. Elmegy az ember fia meetingelni pár órácskát aztán olvashat még egy órát hogy utólérje a brigádot. Utálom ha szabadidő megy ilyesmire, ki fizeti ezt meg nekem...

2021.01.18. 19:52:01

@ppupu: hát ikken, ez tényleg én vagyok/voltam, bár itt még naiv piggy lehettem, látszik, h sem lopott makkom, se szőrömhöz ragadt fincsi pénzérméim nincsenek. a córesz, amiből jöttem!:D

SirLemming 2021.01.18. 19:53:37

@vágtázó vadmalac: ezért van a malacpersely hátán a nyílás mer szőrbe rosszul tapadt az aranysékel?

Fálki 2021.01.18. 19:54:26

@vágtázó vadmalac: Mekkorát futsz Te itt most ezzel, hogy senki nem tudja a nevedet, roff roff.

Pedig ha megtudnák, hogy Szeráf, rogton elmulna a varázs.
hupsz!

2021.01.18. 19:56:59

@silvermansarah: én csillió éve, még fostalicska divx-es dvdrip (bár az is lehet tv ripeket vótak) formátumban torrenteztem le, akarom mondani vásároltam meg sok pénzért!:D
random időközönként szoktam keresgélni a nyeten, h van-e már vmi jobb minőségű, sátán ments' hd-s kópia, de még nem botlottam bele.:|

ezt a részt, ha megtaláljátok, ajánlom:

www.imdb.com/title/tt1087347/?ref_=ttep_ep3

2021.01.18. 19:58:08

@SirLemming: bizony, ezért!:D (sponsored by ma is tanultam valamit rovat:D)

Raspberry Cake 2021.01.18. 19:59:28

@silvermansarah: Gims<33
Robi és Bálint valószínűleg nem hallotta még élőben Varga Irén művésznőt énekelni, hozzá képest Vivi hangja maga a főnyeremény:DD Én pechemre belefutottam egyszer a koncertjébe a Westendnél:DD

Charlie100 2021.01.18. 20:00:27

Ez is király volt Fálki, köszi! Epic ahogy Proli úr leoltja Virágot a bulizással kapcsolatban, majd megy és önfeledten kanmurizik. Beteg a csávó teljesen.

2021.01.18. 20:02:29

@Fálki: hatszárnyú angyal még nem vótam!:D bár a tollashát az már befigyelt (ifjúkori megcsalások, brühühühühü, dani-renátóvá válok lehet:D).

2021.01.18. 20:03:22

@Raspberry Cake: te voltál, aki megütötted a művésznőt?:ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ
(sry, ezt nem lehetett kihagyni.:D)

2021.01.18. 20:05:58

@Raspberry Cake: hűha, találtam EGY azaz egy embert végre aki szereti a francia rap-et.
Érdemes volt újra idejönnöm kommentelni ezer év után <3

Fálki 2021.01.18. 20:07:08

Pont az elmult hetekben volt a VVZsoltinal az Irén... Érdemes megnezni azt az adast.. Meg az utanalevot is.

Raspberry Cake 2021.01.18. 20:08:28

@vágtázó vadmalac: Nem, inkább amilyen gyorsan csak tudtam, elhagytam a koncert helyszínét:DD
@silvermansarah: Örülök neki, akkor már ketten vagyunk:))

2021.01.18. 20:08:46

@silvermansarah: vagyhát fene tudja milyen zene ez, rap-nek nem rap, olyasmi, mittomén :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 20:11:57

Előre is bocsi, hogy most nem off-topic jön.
Olvasgattam a tegnapi és mai kommenteket, sokan ekéztük Renátót, volt aki vagy így vagy úgy kicsit meg is védte... sőt komolyabban is védelmébe vette. Ezzel nincs is semmi baj, csak azt nem értem, hogy velem miért nem történt még soha olyan, hogy 10 centire nyálat fröcsögve az arcába üvöltve fenyegettem valakit, vagy csicskageciztem és stb... stb.. Lehet, hogy velem van a baj??? Pedig unalmas és egysíkú életem folyamán nem egyszer kerültem kellemetlen helyzetekbe és sokszor hetekig kellett elviselnem számomra nem feltétlenül szimpatikus egyedek társaságát.

2021.01.18. 20:11:58

@silvermansarah: afropop.
Na jóccakát mindenkinek, lecsatlakozom a hálóról.

2021.01.18. 20:14:35

@Fálki: mindkét videót tekerve néztem meg anno, az elsőt amiatt, mert tényleg full kínos, h ennyire gyépés a nő, és egy névelőt nem tud normálisan kipréselni magából, nemhogy mondjuk egy pár szavas tőmondatot.
a későbbit, amiben elmagyarázza a zsóti, h mi, hogy vót ezzel vihar a biliben szituval, az meg már kínos volt kissé.

nem egy hülye gyerek a zsóti, időnként még vicces is tud lenni, viszont kurvára nem lett szimpatikusabb, amióta "influenzásnak" képzeli magát, és fossa a b-kat videókat magából.
az utolsó vidi, amiben sikerült vmennyire szimpatizálnom vele, és a mondanivalójával, az az elhíresült eddás vitája a pesti srácok szervezésében.

Fálki 2021.01.18. 20:15:15

@ppupu: Mert Te nem vagy mmkk éléslátású és nem szívből játszol.

2021.01.18. 20:17:17

@ppupu: mert nem jácczó szívbű', azé'!:D ha abbú jácczódná, a közértbe is úgy mennél, h behajolsz 2 centire az eladónő aurájába (pláne most, pestis járvány közepette:D), és szájba köpöd két ordibálás között, mert csak.:D

@silvermansarah: lajla tov, Sarah!:]

2021.01.18. 20:18:03

@Fálki: hát ikken, még jó, h itt voltunk ppupunak, megválaszolni a nyilvánvalót.:Đ

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 20:18:38

@ppupu: MErt hiányos a neveltetésed, azért ! Rossz példát láttál otthon szerintem !

.Zsu 2021.01.18. 20:18:58

@ppupu: szerintem próbálták kicsit finomítani a másik oldalnak a megítélését.
meg rámutatni arra, h ez a tévéműsor, az izolált környezet, és a szerkik ráhatása is.
de nálam Rencsó viselkedése a zéró tolerancia kategóriába esik.
és pláne azért is, mert semmilyen igyekezetet nem láttam tetteinek a belegondolásába, vagy h számonkérje saját magát.
ő mindig úgy ítélte meg h igaza van, a csaja hülye, a villalakók kétszínűek, a nézők nem látják az igazságot. irritáló, és káros személyiség.

fuhh, dejó h kiesett :DD

TheLynx70 2021.01.18. 20:19:03

@ppupu: Azért, mert nem Svédországban születtél. Én azt kérdezném, Fruttinak miért felejtik el a faszságait? :O Lassan áldozat (odabent), holott belegyalogolt a fél villa lelkivilágába. "Számíthatsz bennem, bármiben" mondja Marci? :O Gonosz vagyok, de a helyében ott röhögnék a szemfedője felett. :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 20:20:33

@Fálki: @vágtázó vadmalac: Óóóóó köszönöm tezstvíreim, megvilágosodtam. De azért ezt a szájbaköpős erotikát egyelőre hanyagolom, mert az asszony kibassz az oázisból és így kijárási tilalom idején nehéz szabad kecót találni.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 20:21:29

@TheLynx70: Én is megersztenék egy "mivan Grincs, szökik a málna?"-t
De Emrcike már tattikázik.... vgay simán retardált ő is !

Fálki 2021.01.18. 20:22:38

@TheLynx70: Pontosan!!! Végre valaki!

Nemhogy ott rohognek felette, hanem tolnam is neki a tole szarmazo idezeteket, miszerint mindenkitol okádni tudna aki ottbenn van; mindenki seggnyalo, talpnyalo; Ő és a csicska csapata mindenkit kinthagy a gecibe..

Stuffolnám, hogy egy nyugodt pillanata ne legyen és érezze csak magát méginkább egyedul anelkul az ember nelkul, akivel szerintuk kulonben mindenkinél magasabb szinten vannak.

Aztan lehet bogni napokig, esetleg osszekapni magát vagy Vivizni és bejelenteni, hogy Ő inkább távozna.

.Zsu 2021.01.18. 20:23:07

@TheLynx70: én neki sosem fogom elfelejteni hogy milyen gonoszan állt hozzá Vivihez amikor a megerőszakolós sztorit elmesélte. akármennyire is azt érezték h kamuzik.
de egy Dani - Fru párbajon sztm mégiscsak rá szavaznék, mert Dani kapcsolati lelki terrorját talán mégjobban utálom.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 20:23:52

@ppupu: Az nem erotika volt, hanem vicceltek !
- "Kicsim mondok egy vicces... bár kicsit szájbarágós"
- ????
- Csullllllllllll !
- Hihi rég nevttem ilyet jót : pöfffffffff
-hhhehheehe visszaköpte... hát beszarok ez mekkora !

Fálki 2021.01.18. 20:24:20

@TheLynx70: És részemről ez még véletlenul sem Grincs ellen szolna, az osszes nyomorultat a halálba basztatnám a nagykepuskodeseik miatt, amit konkretan minden parbaj elott eloadtak.

Ginanak napokig nyomtam volna, ahogy Amanda begyakorolta a visszaterest... Még korábban meg a digózást.

Ármándójózsi 2021.01.18. 20:24:24

@SelyemSonkaPini: Mercike szerintem nem tattikázik, soha nem láttam, hogy valakit bántott volna, teljesen hiteles számomra, hogy Kuszafogat is megpróbálja vigsztalni. Persze nem tudja, vagy elfelejtette, hogy gonosz törpét melenget a keblein.

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 20:24:49

@SelyemSonkaPini: Fúúúúúújjjj :)))) Te perverz állat :))))

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 20:25:18

@.Zsu: De ezen nem kell izgulni : NEM Danit fogja kihívni... egy gyengét keres, azaz Vivit
ÉS kinn marad mint a fagyott szar !

Ármándójózsi 2021.01.18. 20:25:50

@Fálki: És ezzel fel is erősítenéd idekint a szánalom vonalat és ki tudja még meddig nézhetnénk...

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 20:25:51

@ppupu: ÉN ? Hát szó szerint ezt láttam a TV-ben (VVben:)

Fálki 2021.01.18. 20:25:56

@.Zsu: Dani - Fru párbaj nem lesz szerintem soha.

Most Vivi - Frut tippelek, utána pedig Moh - Dani. És szerintem mindketto kint is marad.
Persze sok konny lefolyik még Fru arcocskáján, mire idejutunk, szóval kitudja milyen átrendeződés lesz még.

.Zsu 2021.01.18. 20:27:30

@SelyemSonkaPini: vagy Vivi hívja ki őt, ha lehet hinni a villalakóknak, és következő alkalommal őt pakolják meg jelekkel.
öröm lesz nézni a ledöbbenést.

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 20:27:35

@Fálki: Fálkit a vellába! Fálkit a vellába! Fálkit a vellába! Tezstvírem festetnék egy ikont neked és minden este gyertyát gyújtanék előtte!

Fálki 2021.01.18. 20:27:52

@Ármándójózsi: Biztos lehetsz benne, hogy ahogy itt sem, úgy ott sem szimpatikuskodnék.

SirLemming 2021.01.18. 20:28:21

@Fálki: Ezt Bálint tette meg kicsiben a "szorul a hurok" bemondásnál. Itt egyik se akkora szadista hogy ha már szívében a ráspoly rácsapjon még kettőt és csak után rántsa ki.
Pedig a játék szempontjából csak az lenne az érdekes hogy kint sajnálnák érte vagy sem.

.Zsu 2021.01.18. 20:29:24

@Fálki: jaja, sztm sem lesz. csak eljátszottam a gondolattal. :)

Fálki 2021.01.18. 20:29:42

@SirLemming: Igen, mert ezek a lemmingek - bocs :D - nem játszanak benn, hanem csak elvannak mint a befott.

Fálki 2021.01.18. 20:30:27

@.Zsu: Oszt a Máj hárt will gó on megy már faszán? tornek a kristalypoharak, amikor gyakorolsz?

Ármándójózsi 2021.01.18. 20:31:10

@Fálki: Persze. Én sem erőltetem, ami nem megy.

SirLemming 2021.01.18. 20:31:58

@.Zsu: Vivi is majd arra jut hogy végülis B "kosarazta ki" és őt viszi.
Legalábbis viccesnek tartanám.

Raspberry Cake 2021.01.18. 20:32:39

Szinte biztos vagyok benne, hogy a következő párbaj Vivi és Fru között lesz, csak akkor lesz másképp, ha valamelyikük az önfejlesztés hetén lila kendőt szerez. A mai előzetesben jól láttam, hogy a Cápák c. műsorban szereplő, hulladékmentes bolt megálmodója, Pocsaji Csilla lesz a környezettudatosságra nevelő?

Fálki 2021.01.18. 20:34:20

@Raspberry Cake: Igne, én is Őt véltem felfedezni.

.Zsu 2021.01.18. 20:34:48

@Fálki: én már ott tartok, és most szükségem van minden képzelőerődre, de elkezdtem egy koreográfiát is kitalálni rá.
ehhez kapcsolódóan kérdés: szerinted menne neked a Vivi felemelése?
ezt mindenképpen tudnom kell, a folytatás mikéntje végett

TheLynx70 2021.01.18. 20:35:01

@.Zsu: Mostanában Dani nem fogja kihívni Frut, és fordítva sem. :) Szerintem vagy Vivire, vagy Frura pakolnak. A többi kérdés, de akkor egymás ellen párbajoznak. :-) Szerinem. Vivivel továbbra is elvagyok, és továbbra is végtelenül bambának tartom. De Frunak a fröcsögő rosszindulatát nem tudom elfelejteni, akármennyire játssza most a megtört királykisasszonyt, akit ott hagyott a sárkány. :-) Én úgy leoltanám, de úgy...

Fálki 2021.01.18. 20:35:29

@.Zsu: Inkább téged emelgetnélek....

Cérnahuszár 2021.01.18. 20:36:32

bálinték nem kockáztathatnak egy újabb vivi összeomlást, mert ha kimegy, megszivítja az egész társaságot egy új lakóval.
Szerintem bálint ezt tudja, úgy fog okoskodni hogy ne vivit pakolják meg mert olyat választhat aki ellen visszajön, így saját magát pakoltatja meg. Aztán viszi vivit, hogy a gyenge láncszem ne okozzon több problémát

.Zsu 2021.01.18. 20:37:01

@TheLynx70: megértelek :DD
ha gondolod írd le mit mondanál neki, jobb ezt kiadni :D

Fálki 2021.01.18. 20:38:41

@Cérnahuszár adversus: De szép lenne... De szerintem ott a szaunában megígérték Vivinek, hogy kikuldik egy meccsre, ahhoz tartani fogjak magukat.

Igy Vivinek 3 jele tuti lesz.

Moh, D + V és Fru kérdéses, hogy kire raknak... Moh gondolom Danira, Te a masik harom az teljesen kiszamithatatlan most.

Cérnahuszár 2021.01.18. 20:39:15

vivi jelenleg piszok veszélyes, frut le lehet játszani a következő körben.
mondjuk abba dani is beleszól, addigra lekerül moháról a zöld, és elkezdi emberkedni...
lehet fru megússza még pár hétig

.Zsu 2021.01.18. 20:39:40

@Fálki: megakasztod itten az alkotói folyamatokat :))

Raspberry Cake 2021.01.18. 20:39:53

@Fálki: Remélem jól láttuk:)) Illemet meg taníthatna nekik Görög Ibolya.

SirLemming 2021.01.18. 20:39:54

@Fálki: Előbb voltam Lemming mint a többi lemming, semmi gond.

Az a baj, hogy az előzőposztos termést és a bennfentes meglátásokat elolvasva épp nem hiszem, hogy nincs elképzelésük arról, hogy melyikük ül szalicilban és melyikük a fedő. Csak az a kérdés leverik-e a polcról és fejre esik vagy sem.

Ármándójózsi 2021.01.18. 20:39:57

@Fálki: Most mondanám, hogy Őt én elsőztem, de tudom, hogy úgyis hiába...

Fálki 2021.01.18. 20:40:46

@.Zsu: Szoktam ilyet... Erre számithatsz. :o)

Cérnahuszár 2021.01.18. 20:41:03

@Fálki: hát ebbe még belefér hogy én kiviszlek vivi - mondja bálint - és segíítek így hogy hazamehess, tudod úgy hoyg emelt fővel mész el

TheLynx70 2021.01.18. 20:41:11

@.Zsu:Doktornő, én nem szerettem volna idejönni, a családom kényszerített, mert azt mondták így élhetetlen velem a mindennap... :D

Fálki 2021.01.18. 20:42:05

@Ármándójózsi: Van valami megmondás az erősebb kutyáról...
Meg ugye nekem San Lorenzo max fél óra, Te meg azt se tudod, hol van...

Fálki 2021.01.18. 20:43:51

@Cérnahuszár adversus: Nagyon kemény lenne és csodalatosan manipulativ, de szerintem ez nem fog megtortenni, mert Balint nem ilyen.

Megrakjak Vivit, nem úgy, perverzek, hanem jelekkel, aztan ráterelik Fru-ra. Vivi vissza és onnantol kezdve ha nem esik nagyon ossze, akkor egy ki-ki meccse lesz vkivel a bronzért.

SirLemming 2021.01.18. 20:44:55

@Raspberry Cake: Szabadítsák rájuk Csides Katát.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.18. 20:49:09

Fru miért csinált emlékhelyet az éjjeliszekrénybol?

Ármándójózsi 2021.01.18. 20:49:59

Ismerem a mondást és ha azt mondom, hogy ne bízz magadban mindenek ellenére, elhiszed?
Támadó falember voltam 15 évig...

Cérnahuszár 2021.01.18. 20:51:15

@Fálki: nagyon mérges vivire a veszély miatt. Ráadásul nem is erősíti hogy ne jusson megint ilyen állapotba, hanem minden egyes alkalommal az orra alá dörgöli a hibáját. Vivi nem az aki megszívja magát és kabbe, hanem leereszt mint a lufi

SirLemming 2021.01.18. 20:51:44

@Raspberry Cake: Előző is RTL 2-n ment? Érdekes lenne hogy akkor mi volt a helyzet.

Fálki 2021.01.18. 20:52:28

@Ármándójózsi: Vagyis nem vagy már mai csirke, illetve kakas. Izuletek rendben vannak? Tudsz fordulni segitseg nelkul? Fordulsz vagy kanyarodsz?

Fálki 2021.01.18. 20:53:22

@Ármándójózsi: Elég gyorsan elfelejtetted azt a 2 centit is... :D

.Zsu 2021.01.18. 20:54:59

@TheLynx70: jólvan semmi baj. helyezze magát kényelembe. mit gondol mi lehet az oka, hogy a családja ide küldte?
persze nincs semmi kényszerítve, ha nem szeretne nem beszélünk, csak 45 percig csendben ülünk.

természetesen a honoráriumomat a nembeszélés ténye nem csökkenti.

(látod malacbáróság, tanulok tőled)

SirLemming 2021.01.18. 20:56:27

@Ármándójózsi: Hogy bírtad olyan sokáig? Térded még van? Te jó ég...

Ármándójózsi 2021.01.18. 20:57:45

@Fálki: Az erőmmel, csak a ruganyosságom és a robbanékonyságom veszi fel a versenyt. A két centit technikával pótolom.

Fálki 2021.01.18. 20:58:21

OFF

Olyan zene, amit szerintem senki nem ismer
Bátran kattintható, vidám muzsika

www.youtube.com/watch?v=FYn0BYoQqXw

TheLynx70 2021.01.18. 20:59:12

Tényleg elfelejtettétek Fru milyen volt néhány héttel ezelőtt? :) Itt senki nem haragtartó? :) Én az vagyok! :D Egy számító dög, most kiesett a "támasz", és eljátssza a hattyú halálát. Hiteltelen!

Fálki 2021.01.18. 21:00:06

@TheLynx70: ÉN sosem felejtek!

Remelem AdamAdam barátom sem és jovore szetszedjuk az ilyen kis napraforgocsitriket..

Ármándójózsi 2021.01.18. 21:02:33

@SirLemming: Kettő is! ;)
(Ppsssztt...vetítek!!! Ezeket csak azért írtam, hogy Fálki visszavegyen kicsit. Igazábó irányító (quaterback) voltam, de ez gondolom látszik is a rengeteg eszemből és az ehhez tartozó intelligenciámból. ;) :D

.Zsu 2021.01.18. 21:02:41

én már ugyan leírtam, de én sem felejtek. :)

SirLemming 2021.01.18. 21:04:18

@TheLynx70: Nem felejtettem.
De ha szereti a bántalmazóját... egy nap szomorkodás belefér.
Csak ne szánalomvár építéssel töltse hátralevő napjait mert akkor megint lesz garantált 5 perc unalomblokk minden este.

TheLynx70 2021.01.18. 21:04:34

@.Zsu:Nyilván a család az oka, ők fizetnek. :D
Viccet félretéve, sok embernek (és egyre többnek) szüksége lenne ilyenre.

Ármándójózsi 2021.01.18. 21:06:13

@Fálki: :DDD
Nem írogattam, játszottam.

SirLemming 2021.01.18. 21:10:44

@Ármándójózsi: Benyeltem, volt/van ex HFL játékos ismerős aki a térde miatt hagyta abba sok év játék után.

TheLynx70 2021.01.18. 21:12:48

@SirLemming: Ha igazán szereti, szavam nem lehet. Akármilyen kapcsolat, ő tudja. Nem így jött le, de bőven benne van, hogy tévedek. :)

2021.01.18. 21:26:10

OFF (bár nem tom, miért írom ki, mikor releváns hsz-eket nem is szoktam írni:D)

ecigizik itt vki? a mféle liquid-es okoságra gondolok, nem az iqos-ra.

én az analóg mellett tolom kb. 8 éve, kisebb-nagyobb megszakításokkal, és eddig legalább 30-35 féle aromát kiprószaltam, de kíváncsi lennék, h ha vki tolja/tolta ezt a válfaját a gőzölésnek, neki mik (voltak) a nagy favoritjai.

a válaszokért Irene és Zsu fizet helyettem is!:D

TheLynx70 2021.01.18. 21:31:47

@vágtázó vadmalac: Nekem az volt a frankó, amikor a meggyes aromásnál bemondta az unalmast a töltő! :( Oszt semmi nem volt nyitva. Az felejthetetlen volt egy nikotin függőnek. :)

.Zsu 2021.01.18. 21:33:57

@TheLynx70: szerintem kicsit mindenkinek, nincs ezzel semmi baj. nem akarom elbagatellizálni a fontosságát :)

TheLynx70 2021.01.18. 21:38:05

@.Zsu: Tényleg fontos lenne sokaknak. :) Valahogy elveszünk az emberségünkben. :) Én ezt sokszor a természetben találom meg. :)

SirLemming 2021.01.18. 21:38:58

@TheLynx70: Nem értek a nőkhöz (se a nem nőkhöz)... Lehetséges ennyi bőgést meg szempirosságot eljátszani?
Mondjuk ha igen az jó, van sansz akkor hogy beindítsa a botmixert a biliben.

@vágtázó vadmalac: Natúr dohány ment többnyire.
Aztán a valamiért valami zöld festésű mangós volt az ami fun is volt a dohány jelleg mellett.

Viszont ereszt a gépem tartálya így egy éve porosodik.

TheLynx70 2021.01.18. 21:45:45

Akkor új kérdés! Előfordult, hogy leszoktatok a cigiről, e-cigiről, nikotinról? :)

TheLynx70 2021.01.18. 21:47:56

Volt amikor két évig nem gyújtottam rá. Elég volt egy szál cigi. :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 21:51:30

@TheLynx70: Nem, én nem felejtek. :D A rosszindulatú, kint hagyok mindenkit, zárassuk ki Grincs megmaradt. :D
E-cigit megjártam, megrepedt a tartály, ömlött belőle a lötyi, azt fel is adtam igen hamar. :D

Krétagarbó 2021.01.18. 21:53:37

@TheLynx70: nekem volt többször is, volt 3 év kihagyásom is.
Sajnos nekem is elég 1 cigi is a visszaszokáshoz:(
Az nem megy, hogy csak néha 1-1 szál, pedig de jó lenne. Amikor leraktam, az is mindig egyik pillanatról a másikra ment csak, a fokozatosság nem erényem:)

2021.01.18. 21:55:35

@SirLemming: mféle gyümikkel kísérletezem évek óta, több-kevesebb sikerrel. a sima dohány ízeket nem bírom/tam, csak analógnál (ott piros 100s multi mmkk).

@TheLynx70: én 10 éves korom óta pöfékelek, persze rászokni csak 12-13 évesen sikerült, azóta egycsilliószor szoktam le, de a rekordom az vmi 4 hónap volt asszem. anno még toltam (2000es évek legeleje) nikotinos rágót, nikotin tapaszt is, lófaszt sem értek (a rágónak iszonyú rossz íze/állaga volt, a tapszt meg egyszer túladagoltam kissé, mert nem hatott, ezért magamra raktam vagy 6-8 darabot, és utána másztam létrára, oszt majdnem leszédültem:D).

az utóbbi kb. 4 évben, amióta van két ugyanolyan kangertech készülékem, azokkal pár hónapig tudok analóg cigi nélkül ellenni. de csak egyszer toltam abból is oylat, h 0 mg-os nikotinos lötyis verzsön, előtte-utána mindig 3 mg-os nikotinos lötyiket szipákolgatok.

csúnya, proli szokás, sokszor már szégyellem is, de negyedszázad alatt úgy az emberhez nő, mint semmi más.:'D

SirLemming 2021.01.18. 21:55:54

@TheLynx70: 8 éve pár hónapra igen. Aztán családi tragédia és automatikusan a nikotin volt az ami befókuszál és stresszmentesít annyira hogy 150%on tudok kármenteni.
Akkor sokat tanultam magamról és a dohányról.

Na de mindjárt kezdődik a napi energiavámpír előadás.

MsIreneAdler 2021.01.18. 21:56:28

Elolvastam!
Nagyon ügyes vagy @Fálki:
(erre a dicséretre gondoltál :D?)

Krétagarbó 2021.01.18. 21:57:07

@vágtázó vadmalac: e-cigit nem próbáltam, nekem ez a lötyis megoldás kicsit furi. Az icos-on gondolkozom. Amióta megszüntették a mentolos cigit (brühühü), unom ezeket a büdös szarokat, amiket kifogok. Csak találgatom, mit vegyek egyik szarabb mint a másik. (Mindig mentolosat szívtam.)

MsIreneAdler 2021.01.18. 21:57:37

Uhh. Cigiiii. Öt éve nem gyújtottam rá :D

Ármándójózsi 2021.01.18. 21:58:27

@vágtázó vadmalac: 100s piros Marlbi, de mindjárt kezdődik.

2021.01.18. 21:58:36

@Kiégett Hobbynyúl: háló!:] jó kéküléket kell venni, én is elbasztam 1-2 masinát, mire ezt kikísérleteztem, és mivel lusta dzsipi vagyok, az évek alatt azt sem tanultam meg, h hogyan kell vattázni, meg azt a drót szirszart kicserélni, inkább veszek drágábban kész porlasztókat bele, és azokkal pár hétig lehet mókázni, míg odakozmál, aztán meg kuka, és jöhet a next.:D ennyivel hozzájárulok a környezetszennyezéshez, sajnázom.:/

Mók_Ica 2021.01.18. 22:00:32

@Krétagarbó: szia Krétácska, abszolút iqos..... én is mentolost szívtam..... de mióta megszűnt, csak iqos.... abban van mentolos... kétféle is.. próbáld meg. jobb mint az e-cigi szerintem.... az nekem nem jött be.

Krétagarbó 2021.01.18. 22:00:36

Jól emlékszem, a rtl II-ön megy? belenézek, bakker.

2021.01.18. 22:01:19

@Krétagarbó: én pont ferdítve, cigikből csak csíra 11-12 évesen szerettem a mentolosat, de egenyóban azokat imádom a legjobban, ami mentolos/ánizsos, a lényeg, h legye benne jó kis jeges effekt.:]

Krétagarbó 2021.01.18. 22:01:36

@Mók_Ica: Szia Ica! Szerintem ráveszem magam. Na Anikó van ma. Furi az arca.

Mók_Ica 2021.01.18. 22:01:50

@Krétagarbó: igen :)

most komolyan ez a mai kérdés??????????????????????????

2021.01.18. 22:01:57

pppupu, gyereeeee, keztőőőDikkkkkkkkk!
esik-e hó mifelénk? legjobb kérdés, geccz.:Đ

TheLynx70 2021.01.18. 22:02:11

@Krétagarbó: Emékszel arra az egy szál cigire? :) Jobb volt mindegyiknél! :)

tvbuzi 2021.01.18. 22:02:37

Reni biztos a tévé előtt sír Fru

2021.01.18. 22:03:21

@MsIreneAdler: te nyertél, Irene!xD amit megspóroltál a cigin, azt nekem kell adnod (azaz, azt a pénzt IS!:D)

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:04:26

@vágtázó vadmalac: ppuou most nem tud jönni....lehet el lett rabolva, lehet nem....ki tudja... :D

.Zsu 2021.01.18. 22:04:31

aztán a hit és erkölcstan hol marad? :D

tvbuzi 2021.01.18. 22:04:36

Egy 56-os magyar nyomja az angol órát

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:05:36

Uh, nem beszélnek külföldiül :(

Krétagarbó 2021.01.18. 22:05:54

Angolt tanulnak a lemmingek.

Szegény Merci kissé lelakott lett. Magyarul sem megy az az ABC...

nicu71 2021.01.18. 22:06:11

@Mók_Ica: én is átálltam ,de nekem az ecigi bejön,én magam keverek ízeket, tökre megszoktam

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:06:16

Ez nem vicces. Ez gáz.

Mók_Ica 2021.01.18. 22:06:42

persze.... ha nem tudja sem a nevét, sem a korát megmondani, akkor majd az időjárásról fog beszélni folyékonyan.....

tvbuzi 2021.01.18. 22:06:53

Virág ma nagyon szarul néz ki

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:07:40

Aha, már sejtem, hogy Fru nem recepciós volt Dubaiban...

Mók_Ica 2021.01.18. 22:07:48

fru dubai-ban is így tolta az angolt??? höhöhöhöhöhö

.Zsu 2021.01.18. 22:08:30

ez nem vicces, ez kellemetlen.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 22:08:35

@vágtázó vadmalac: Szia! Oké, oké, már tudom. :D Akkor még kezdőként tudtam is én, melyk a jó, örültem, hogy találtam egyet.Azóta inkább csak figyelem, mit használnak a többiek, aztán majd rászánom magam valamelyikre. :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 22:09:09

@Mók_Ica: Szia! Ugyanez jutott nekem is eszembe. :DDDD A fickó sincs a helyzet magaslatán.

MmeChauchat 2021.01.18. 22:09:16

@MsIreneAdler: bakker. szegény pasi aki faggatja őket

Krétagarbó 2021.01.18. 22:10:03

Bálint a legértelmesebb, úgy tűnik.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 22:10:03

@Mók_Ica: Ott nem kellett neki, valószínűleg. :)))))

TheLynx70 2021.01.18. 22:10:15

@Krétagarbó: Várom mi van a mai összefoglalóban. Mert én innen tájékozódom, mint a denevér. :)

Mók_Ica 2021.01.18. 22:10:22

tudjátok, az ciki, ha nem tudják ki Arany János vagy Petőfi..... de hogy nem tudnak angolul, vagy nem jól beszélnek angolul, az nem ciki..... szerintem

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.18. 22:10:37

@MsIreneAdler: azok vagyunk, de lehet hogy rossz témában kérdezi a tanitobácsi....:D

Mók_Ica 2021.01.18. 22:10:53

@Kiégett Hobbynyúl: franciát használt, úgy érted? :DDDDD

Krétagarbó 2021.01.18. 22:11:19

Viviéknek éttermük van?

tvbuzi 2021.01.18. 22:11:43

@Krétagarbó: többször bizonyította már

SirLemming 2021.01.18. 22:12:09

@Mók_Ica: Nem kell idegen nyelv oda hisz teli szájjal nem beszélünk!

Krétagarbó 2021.01.18. 22:12:19

@TheLynx70: Most látom őket először, úgyhogy kicsit vakon vagyok (a csajokat csak találgatom, ki kicsoda:)

.Zsu 2021.01.18. 22:12:23

@Mók_Ica: egyetértek.
engem is kérdezhetnének spanyolból, pár szót tudnék és ennyi.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 22:12:23

@Mók_Ica: ekg. Lehet, más nyelven tud, mert nem egy ilyen van.

Mittudomki 2021.01.18. 22:12:32

Szakadokkk :D:D atya világ ez mi ez :D:D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 22:13:16

@Mók_Ica: Igeeeeeeen. :DDDDDDDDDDDDD Valamiből meg kellett venni az ótót. :D

MmeChauchat 2021.01.18. 22:14:01

@Mittudomki: önfejvesztés - tanárral meg házi feladattal.

Krétagarbó 2021.01.18. 22:14:05

Házit kapnak angolból, Bálint lesz a stréber, mert ahány nyelv, annyi ember - jelentsen ez bármit:DDD

tvbuzi 2021.01.18. 22:14:41

Anikó, ne csapkodd az asztalt bammeg

malevil2050 2021.01.18. 22:15:09

Ezek egyre szarabbul néznek ki.

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:15:15

Frunak elég volt annyi, hogy Honolulu :D

nicu71 2021.01.18. 22:15:19

De jo volt ez a kis Handel zene

Krétagarbó 2021.01.18. 22:16:30

Hulladékmentességet tanulnak most éppen. Nem rendelhetnek bármi dolgot a héten, illetve környezettudatos, hulladékmentes dolgokra cserélnek majd egy-két cuccot.

Mók_Ica 2021.01.18. 22:16:40

@tvbuzi: örül, hogy ő már nem ül ott a vv iskola hét padjában......

@.Zsu: én még annyit sem......

malevil2050 2021.01.18. 22:16:47

Igen az a jelszó: add ide a szappant!

SirLemming 2021.01.18. 22:17:01

@MsIreneAdler: ahogy eszik lehet azért jött el onnan mert Kamcsatkázott.

tvbuzi 2021.01.18. 22:17:18

@MsIreneAdler: naaaa, az már földrajz :DDD

Mók_Ica 2021.01.18. 22:17:33

@MsIreneAdler: nehogy elfelejtse, oszt kamcsatka legyen belőle.....bár a fogsorából kinézem :DDD

.Zsu 2021.01.18. 22:17:45

Virág felírta h tehén és tyúk :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 22:18:22

@SirLemming: Rencsulának volt valami megjegyzése egyszer, csak nem emlékszem mi volt az. :D Ne harapj talán?

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:18:45

@repuloezustmokus: ez a bácsi rákérdezett arra, hogy mi a chipendale, szerinted Fru dubai munkájához mennyire tudott volna hozzászólni :)?

TheLynx70 2021.01.18. 22:18:45

@Krétagarbó: A csajokat már láttam, csak a cselekménnyel vagyok lemaradva. :D Mindig visszanézésben vagyok, de nem baj.

Krétagarbó 2021.01.18. 22:19:08

Az elmúlt 3 napi szemetet megkapták zsákokban és most szelektíven át kell válogatniuk. Jujj, azért a használt zsepiket remélem lehúzták a WC-n:)

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:19:32

@SirLemming: meg lett az autó, szóval ugy gondolom nem volt ott hoba :D

Krétagarbó 2021.01.18. 22:20:14

@.Zsu: akkor jól láttam a tehenet:D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.18. 22:20:36

@MsIreneAdler: megkérdezhette volna hogy megiszik e vele egy italt a hotel bárjának medencéjének a partján..pl

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 22:20:37

@Mók_Ica: Azt nem tudom, de a kisfilmjében volt, ő maga mondta. :-)))
@Krétagarbó: Szép lesz ez, de van gumikesztyű. :)))

Mók_Ica 2021.01.18. 22:20:51

nemiszerv vakarás... sírok :DDDDD daniella meg fog pusztulni......

tvbuzi 2021.01.18. 22:20:54

A nemi szerv vakarást hogy akarja megszüntetni??

MmeChauchat 2021.01.18. 22:21:21

tesózas
nem szerv vakaras - strigulazas

irgalom

Mók_Ica 2021.01.18. 22:21:42

@Krétagarbó: volt ott tampon is...... meg miegymás.... ahogy undorkodtak......

.Zsu 2021.01.18. 22:21:45

eddig miért nem szelektíven gyűjtőtték a szemetet? nem értem

Krétagarbó 2021.01.18. 22:21:52

@tvbuzi: levágja? akkor mindig szorongathatja

MmeChauchat 2021.01.18. 22:22:41

tárgyakat, szenteket szidalmazunk = káromkodás

Krétagarbó 2021.01.18. 22:22:47

@.Zsu: ezt én sem értem amúgy.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 22:23:02

Daniella táblája tele lesz strigulákkal, hacsak nem kötik le a kezét. :D

Mók_Ica 2021.01.18. 22:23:02

az illemtan óra legalább hasznos lesz..... talán.....remélem.....

Mittudomki 2021.01.18. 22:23:45

Piros pont a szerkiknek..végre értelmes elfoglaltság ezeknek a gyökereknek :D jajj..elnézést az indulatszó használatért :D

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 22:23:50

Piniéknek éttermük van ? Hülye picsa 1 gulyáslevest tudott mondani magyarul is !
Remélem nem ő a pincér :D :D

Mók_Ica 2021.01.18. 22:24:23

@Krétagarbó: attól az még nemi szerv fogdosás.... ok,nem vakarás, de fogás.....

itt van a kis r2d2-m :DDDDDD

tvbuzi 2021.01.18. 22:24:29

Na, kinél havazik?

.Zsu 2021.01.18. 22:24:41

@tvbuzi: adnak a kezükbe egy a sajátjukkal méretben és fogásra megegyező műnemiszervet, és azt vakargathatják leszokás alatt

SirLemming 2021.01.18. 22:25:23

@MsIreneAdler: Vagy az volt a vigaszdíj. :D
Sebaj úgyse fogom letesztelni, még ahhoz sem elég eszes.

Mók_Ica 2021.01.18. 22:25:26

@SelyemSonkaPini: nem, ő a szakács...... na jól van, csak vicceltem.... ő az asztal terítő...... :DDDD

tvbuzi 2021.01.18. 22:25:28

@SelyemSonkaPini: a csajok közül csak ő tud főzni

Krétagarbó 2021.01.18. 22:26:42

Így első blikkre ezek a csajok nem annyira plasztikcicák, mint néhány korábbi VV lakó (Mici, Sehi, stb). De nagyon gyerekek, és most érzem igazán a generációs különbséget. (Különbség? Szakadék...)

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:27:46

@repuloezustmokus: jaaa. Meztelenül. Ezt biztos tudta volna :)

Mók_Ica 2021.01.18. 22:28:34

@Krétagarbó: ekg, ez volt az első benyomásom nekem is .... és ez a generation gap csak egyre nagyobb és mélyebb......

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:28:39

@SirLemming: izé. Dubaiban sem sakkoztak vele :). Nem az eszét tesztelték!

Krétagarbó 2021.01.18. 22:29:29

Ja, aki nem nézi: reklám van, gyors cigi, miegymás...

MmeChauchat 2021.01.18. 22:29:39

@Mók_Ica: dehogy. Onnan gondolom, h ritkán emlegetik káromkodás közben

Lukás főhadnagy 2021.01.18. 22:29:44

Azért az vicces volt amikro Daniella morfondirozott az álom meló leforditasan,erre a motivator benyogi a dream job-ot... Anyanyelvi az tuti...

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:29:50

@repuloezustmokus: beste leben, szerintem erre gondol :)

Krétagarbó 2021.01.18. 22:29:57

@repuloezustmokus: arra, hogy vészesen öregszem:(

Krétagarbó 2021.01.18. 22:31:37

Na folyt köv.

Dani? kihívást kap: virágnyelven kellene 2 percig káromkodnia. Nem megy neki.

tvbuzi 2021.01.18. 22:31:52

A cicamanóját neki!

Lukás főhadnagy 2021.01.18. 22:32:20

VV ápoltak és jóhírnév egy mondatban lefordithatatlan szójáték...

Krétagarbó 2021.01.18. 22:33:04

vivi: elfogy a boltban a tökéletes műszempillád, mit csinálsz? Elsírnám magam.

Moh: a hídrobbantó mindenit, óh:)))

Mók_Ica 2021.01.18. 22:33:10

káromkodásmentesen kell beszélniük :DDDD höhöhöhöhö

SirLemming 2021.01.18. 22:33:15

@MsIreneAdler: Pedig egy jó kis strip sakk... csakis rapid, órával.

Mók_Ica 2021.01.18. 22:33:54

@Krétagarbó: az "óóóóh" a végén nagyon vicces volt :DDDDD

MmeChauchat 2021.01.18. 22:34:19

legújabb alázás: INTELLIGENS EMBER BENYOMÁSÁT KELTED

tvbuzi 2021.01.18. 22:34:35

Bálint káromkodós burokban nőtt fel

Mók_Ica 2021.01.18. 22:35:08

érdekes, hogy átcsaptak magázódásba.....

TheLynx70 2021.01.18. 22:35:26

Ez a káromkodás mentesség használ?

SirLemming 2021.01.18. 22:35:26

Donner Vetter, hogy cidázzon hátasállatot az a félcédulás parasztivadék taplógomba!

tvbuzi 2021.01.18. 22:35:36

Anikó feje kiszélesedett

Lukás főhadnagy 2021.01.18. 22:36:31

@MmeChauchat: Én is megijedtem,higy nem ismerem majd fel őket az utcán, ilyen álca mellett...

tvbuzi 2021.01.18. 22:36:34

Többen furulyáznak

nicu71 2021.01.18. 22:37:15

Na most mutatják Vivaldit, akiről azt hiszik hogy nő

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:38:07

@SirLemming: hmm, van ilyen? De hogy működik :)?

Mók_Ica 2021.01.18. 22:38:14

bakkkker.......random nevek..... Mozartot is a golyójáról ismerik......

ifjabbik Liszt Ferenc...... és van Gogh.... :DDDDDDDDD

tvbuzi 2021.01.18. 22:38:15

ifj. Liszt Ferenc énekes

Krétagarbó 2021.01.18. 22:38:19

Énekóra: Liszt Ferenc énekes? Szerintem repülőtere van

SirLemming 2021.01.18. 22:39:14

Nem, Mozart. XD
Oh jaj te kis gonosz pernahajder, te.
De tök rendesek a szerkesztők hogy kb a legismertebb képeket tették be.

tvbuzi 2021.01.18. 22:39:28

@Krétagarbó: akkor ő találta fel a propellert

Krétagarbó 2021.01.18. 22:40:17

@tvbuzi: :DDD

Operaház fantomja: Beethoven?!

gazo 2021.01.18. 22:40:24

Fiatalok, nem fizettek már Bartókkal

Mók_Ica 2021.01.18. 22:41:03

ezt az a nő írta...... :DDDD

tvbuzi 2021.01.18. 22:41:11

Dani: honnan kéne ezeket tudnom :DDD
Ő mondta, hogy hülyeség suliba járni, Virág se érettségizzen

MmeChauchat 2021.01.18. 22:41:32

eccerü.
ez mind csengőhang✔️

Krétagarbó 2021.01.18. 22:41:50

Daniella : ilyenkor szokta kinyomni a rádiót (ha komolyzene megy)

Krétagarbó 2021.01.18. 22:42:48

A nyakán tetkós csaj kicsoda? Akinek kirepedt a szája?

nicu71 2021.01.18. 22:42:53

@Krétagarbó: mint a mai hasonló kortársai,sajnos... fogalmuk sincs, tapasztalat.

Krétagarbó 2021.01.18. 22:44:22

Hangszeren tanulnak a héten - a végén koncert lesz

Mók_Ica 2021.01.18. 22:44:26

bálint lett a stréber :DDDD bár erre inkább azt mondanám, hogy vakok között félszemű a király :DDD

tvbuzi 2021.01.18. 22:44:36

Ki kapja a nagybőgőt?

Krétagarbó 2021.01.18. 22:45:09

Jóga óra következik. Ezek amúgy mindig fekszenek?

tvbuzi 2021.01.18. 22:45:20

De ismerős ez a nő

SirLemming 2021.01.18. 22:46:12

@MsIreneAdler: Hmm. Valóban létezik több féle szabályrendszerrel. Rapid verzióban pl az idővel lehet szabályozni mennyi textil essen le az ellenfélről. Lettek volna saját ötleteim is, de mint mindenben ebben is a fantázia szab határt.

Mók_Ica 2021.01.18. 22:46:17

@Krétagarbó: pont mint az eddigiek.... nekik már jóval kevesebb tematikus feladatuk van, illetve ami volt eddig, az is elég low budget volt...... tesco gazdaságos.... :DDD

.Zsu 2021.01.18. 22:46:34

Merci: nem igaz h utolsó lettem, pedig én úgy próbáltam lesni :DD

Cimili2 2021.01.18. 22:46:47

vagyok, sziasztok. :)nem nézem, csak néha tudok odanézni. merci lett a fosch8as?

Krétagarbó 2021.01.18. 22:47:02

Akrobatikus jóga höhö.

Bálint és Vivi jógatársak lesznek.

tvbuzi 2021.01.18. 22:47:28

Reni most vágja ketté a tévét egy baltával

Cimili2 2021.01.18. 22:47:53

@tvbuzi: akarsz róla mesélni?? :DD

Mók_Ica 2021.01.18. 22:48:06

ott egy madár???? látta a galambot a jóga néni??? :DDDDD

.Zsu 2021.01.18. 22:48:11

@Cimili2: ének és zeneismereti órán

gazo 2021.01.18. 22:49:14

Na Vivi poppolója.....

Mók_Ica 2021.01.18. 22:49:23

@tvbuzi: vajon mennyi lesz a tv fogyasztása amíg fru kiér??? :DDDDD

Mók_Ica 2021.01.18. 22:50:57

@tvbuzi: na bakker.... már fél renátától.....

Mók_Ica 2021.01.18. 22:51:47

illedelmes, környezet tudatos és hajléktalan...... azt hittem így folytatja ancsa.... :DDD

tvbuzi 2021.01.18. 22:52:14

@Mók_Ica: vajon mennyi idő amíg kiábrándul?

MsIreneAdler 2021.01.18. 22:52:14

@SirLemming: jó ötlet. Igazából gyerekkoromban sakkoztam utoljára, és akkor nem nagyon szerettem, mert muszáj volt.
De nem is utolsó ötlet így kicsit feldobni egy játszmát :)

tvbuzi 2021.01.18. 22:52:52

Nem volt előzetes!!! A teremburáját neki!!!

SzabadEzANév? 2021.01.18. 22:53:01

Azt csak én nem értem, hogy a Merci minek támogatja ennyire azt a Frut akivel hevesen összevesztek, aki miatt belevert a falba, és aki miatt napokig hordott párnát a kezén?

Mók_Ica 2021.01.18. 22:53:16

@tvbuzi: én két hetet adok neki, max.

gazo 2021.01.18. 22:54:13

@SzabadEzANév?: mert szívből játszik...

Mók_Ica 2021.01.18. 22:54:18

@SzabadEzANév?: jó a kérdés..... plusz, mi az ami történt és mi nem láttuk.... nem mutattak nekünk

TheLynx70 2021.01.18. 22:54:38

Vivi ma is annyira széép! :) Nem, de legalább csúnya! Bírom! :-) Nem a belső tulajdonságait, hanem a külcsínyt. Kell ilyen leány, mert a természetességet hozza, és a szempilláit leszámítva komolyan mondom, lány a szomszéd utcából. :)

Cimili2 2021.01.18. 22:55:10

@tvbuzi: innestűl így fogod nyomni? DD

tvbuzi 2021.01.18. 22:56:00

Remélem, nem csak fingás és kex lesz a bv-ben

Mók_Ica 2021.01.18. 22:56:31

@Cimili2: @tvbuzi: jó ötlet, mi is káromkodjunk szépen, virág nyelven :DDDDD

tvbuzi 2021.01.18. 22:56:36

@Cimili2: :DDDDD
Ezen felnyerítettem

Krétagarbó 2021.01.18. 22:56:59

@repuloezustmokus: érzem a csontjaimban:)

Vicc nélkül: Más korosztály. Nem mondom, hogy rosszabb (nem ítélkezem), de teljesen más, mint amilyen én/mi voltunk. De ez így van rendjén. Csak nem tudok a fejükkel gondolkozni, míg a VV első évadaiban ez talán ennyire nem volt így.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 22:57:42

Vivi a semmihez se értés csúcsa!
MErci buta mint a föld, de ügyes
Virágot meg egyre rondábbnak látom !
Dani sötét, de ez nem lep meg.

Krétagarbó 2021.01.18. 22:58:01

@Mók_Ica: keszthelyi:) Nem ismerem amúgy. (Feltehetően akkor született, amikor elkerültem otthonról:)

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 22:59:06

@Krétagarbó: Mondjuk belegondolva, ha nem érdekli minek hallgasson mindenféle fosom zenét ?
Én is kikapcsolok egy csomót....
Legfeljebb nem pont azt amit ő.

Fálki 2021.01.18. 22:59:20

re

gecccccc, hogy ezt a reszt nem en Hv-zom...atyaég, mi volt itt :D :D

Ármándójózsi 2021.01.18. 22:59:43

@SelyemSonkaPini: Ezaz!!! Látod, nem káromkodtál! Annyira jó látni, hogy jössz felfelé....
Mondjuk én a kutyapicsázós énedet jobban bírtam...

MmeChauchat 2021.01.18. 22:59:46

@Fálki: ezt tudnád szebben mondani?

SzabadEzANév? 2021.01.18. 23:00:20

Amúgy eddig nem rossz ez a diétás iskolahét a körülményekhez képest

2021.01.18. 23:00:24

a zeneórás cuccnál bé volt a legégőbb szvsz. a többi sutyerákból nyilván nem nézem ki, h bákit/bármit felismerjenek, de ha vki 8 évig tanul hangszeren játszani, és 30 évesen bartókkal is ennyire vakon van az... ...hát igen, az sportoló, és mondjuk bé elsősorban az, csak akkor nem kéne az entellektüel-szerepre rájátszania talán.:]

bárcsak renátó ezt megérhette volna! leverte volna a tévét a falról, mert ránéztek(!) fruzsinára a tanítók, mi több, a vén schwarz bácsi még szóba is elegyedett vele.;]

Mók_Ica 2021.01.18. 23:00:45

@Krétagarbó: szerepelt a Mellékhatásban, az ÉNB-ben és a most futó Keresztanyu-ban is.... szigorúan mellékszereplőként... nekem nem volt ismerős.... győzinél egy picit jobb, már ha ez fokmérő :DDD

SirLemming 2021.01.18. 23:01:01

@MsIreneAdler: Nem is kell hozzá sok eszköz. Random sakk készlet, sakkóra. Lehet bolondítani 'piás sakk' készlettel, (tisztek helyett felespohár 1-2 cent piával, mondjuk).

Lehet akár online is, akár telefonon akár tableten, lehet fogadni is.

A sakkbox mintájára kombinálható is más játékkal, akár társasjáték, vmi táncolós ugrálós, stb.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 23:01:46

@Ármándójózsi: Én már egészen fenn voltam az égben, de aztán eltünt a múzsám :(
az MMKK csajszi... azóta visszacsúsztam :(

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:02:07

Aztakurva!!! :O Vandaaaaaaaaaaa!!!
Ha nem lennék lekötelezve ugye...

tvbuzi 2021.01.18. 23:02:56

óbaszki Győző :(((((((

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 23:03:15

Mámmeg ez mijagecim ? győzike egy ujabb rokona ?

Mók_Ica 2021.01.18. 23:03:21

@vágtázó vadmalac: lóbelt meg megjógázta és hozzá is ért..... fru meg is ijedt.... többé már nem akar fiúval párba állni ....

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 23:03:59

És még amikor Vanda van, akkor is itt van ez a véncigány ! :(

SirLemming 2021.01.18. 23:04:16

Ez a sáska a Vanda? Aztán jósda öreg néne Győzikéjével?? Oh, well.

Mók_Ica 2021.01.18. 23:04:28

ezmiez? fru leépítése? renátónak nyerné meg??? minden szavazatát el is veszítette.....

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 23:04:48

@Mók_Ica: Na abból még lesz egy nagy verés ! A tisztelet hiánya....
LÁBBAL FOGDOSTA a combját !

.Zsu 2021.01.18. 23:05:30

@SelyemSonkaPini: eekáágé

most átkutattam Virág instáját, hogy régen másképp nézett-e ki az ajka. és az a csík egy beköltözés előtti ajakfeltöltés maradványa-e. (igen, rengeteg időm van)
és választ nem kaptam egyértelműen, mert seggéthaját mutatja leginkább, és lesz itt takarítás a képek között ha kijönnek Danival :D

és engedjétek meg h hadd osszak meg egy idézetet Virág instájáról:

"Nehéz a sorsunk és nehéz az út.
Az erős az marad, de a gyenge az fut"

köszönöm

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:05:38

Csak nekem tűnt fel, hogy
@Ármándójózsi:
@Fálki:
megint együtt jöttek mentek... :D? Hmm?

TheLynx70 2021.01.18. 23:05:53

Köszönöm az online linket, amit még tegnap, két hete vagy mikor osztottatok meg, dicsak jól jött, he te! :)

.Zsu 2021.01.18. 23:06:16

@Ármándójózsi: nem vakságot fogadtál :)))

Krétagarbó 2021.01.18. 23:06:20

Vanda beszólt Renátónak:)))

Mók_Ica 2021.01.18. 23:06:31

@SelyemSonkaPini: óbakker..... frunak küldhetünk egy ásót.... és helyben eláshatja magát.....a lábbal fogdosás engedése főben járó bűn!!!

SzabadEzANév? 2021.01.18. 23:07:02

Vandánál mi ez a májuselseje sütögetés? :))

Krétagarbó 2021.01.18. 23:08:09

@.Zsu: a ló néz, a csikó lát...

Mók_Ica 2021.01.18. 23:08:21

virág dromedárt süt???? óóóóóóóóóóóóó.... hol van Puppu?????????????????????? ááááá

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 23:09:15

@Krétagarbó: Ezt olvastam : a ló néz, a csikló lát...
És még értelmezni is tudtam! :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 23:09:17

Virágőt el kell tiltani a konyhától, tényleg. :DDDDDDDD

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:09:18

@.Zsu: Nem, de ha Te nem lennél, tisztelném egész álló nap...
De így természetesen már nem is érdekel. <3

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:09:54

@SirLemming: hú az ivós az szerintem egyenes út a sikerhez, mert a végén ledz egy pucér, meztelen nőd :D

Mók_Ica 2021.01.18. 23:10:03

ez elég undi, amit virág csinál főzés címén.....

Krétagarbó 2021.01.18. 23:10:08

Nme kívántam meg Virág főztjét.

Krétagarbó 2021.01.18. 23:10:31

Az agresszív olaj esete Virággal.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 23:10:40

"Hú de agresszív ez az olaj" :DDDDDDDDDDDDDDD

.Zsu 2021.01.18. 23:10:40

@MsIreneAdler: nekem is feltűnt.
de különös tekintettel figyeltetek ezen férfiurak iránt :)))

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:10:54

@SelyemSonkaPini: Marha!!!! :DDD (Pufff)

*szeneslapát

tvbuzi 2021.01.18. 23:11:06

Nem vagyok éhes, pedig öt perce az voltam

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 23:11:31

@Ármándójózsi: Hát aki jön megy az jÁR ! Így értettem [ártatlanul néz]

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:11:45

@SelyemSonkaPini: én nemtom, én csak figyelek és észreveszek ezt azt :D

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 23:12:50

Vivire RÁFÖRMEDT a ló ! :D :D

Krétagarbó 2021.01.18. 23:12:51

Hát Vandának nem igazán előnyös az a piros felső.

TheLynx70 2021.01.18. 23:12:59

Én már sokat gondolkodtam dromedár púp sütésen. Komolyan! Abban mennyi anyag lehet! :O Mondjuk vadmalacból is lehetne kinyerni anyagot. :D

.Zsu 2021.01.18. 23:13:31

@Ármándójózsi: megértem, ne aggódj nem vok féltékeny típus
női szemmel is élvezetesebb látvány mint Győző :D

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 23:13:46

@TheLynx70: MAcska létedre eszedbe ne jusson bekapni a sonkapinit ! :)

Fálki 2021.01.18. 23:14:29

@TheLynx70: Le kellene vagni ezt a vadmalacot, egyetertek.
Ugyis szezonja van...

Mók_Ica 2021.01.18. 23:15:13

nem szabadultunk meg renátától......

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 23:15:23

Pfőőőőőőőőőőőjjjjjjjjjjj pöh pöh pöh !
Rena beszél Blöööööáááááááááááf

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:16:06

@.Zsu: akkor ez nem valami konteo, ez tény! Hová mennek és honnan jönnek együtt?

.Zsu 2021.01.18. 23:16:18

a mai műsort én adom, egész jól elszórakozom rajta.
necsakanegatívmenjen

Krétagarbó 2021.01.18. 23:16:48

@SelyemSonkaPini: csak ez jutott eszembe Virdzsi instájáról idézett versről.

Renátó: bírom a kritikát (csak nem szeretem)

Mók_Ica 2021.01.18. 23:16:50

na, vandát is lebaltázza finoman .... höhöhöhöhö

Fálki 2021.01.18. 23:16:52

@.Zsu: Teljesen jó volt.

Kuld at legyszi a koreot

tvbuzi 2021.01.18. 23:17:00

Renátó megsértődött Vandára :DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 23:17:30

@Mók_Ica: Remélem, szerdán Hozé nem fogja felhívni... ha ő lesz.

Ego0123 2021.01.18. 23:17:44

Minek kell hívni a köcsögöt?

.Zsu 2021.01.18. 23:18:49

@MsIreneAdler: nem tudom, de ma volt egy kis kakaskodás.
nem mondom h összefügg a közös eltűnésükkel, nem mondom.
de meg kellett említenem, mert minden bizonyítékra szükség van

TheLynx70 2021.01.18. 23:19:06

@SelyemSonkaPini: Az nem köll, de már Bálintnak a combját is kinéztem. :) Láttad az Életben maradtak című filmet? A lezuhant rögbisek? Nekem a könyv is megvolt, kölcsönadtam, azóta is kapom vissza. :( Mindegy, Bálintnak a két combján hónapokig elélnék... :D

Fálki 2021.01.18. 23:20:41

@TheLynx70: Merciéből meg lehetne sutni toportyut :D

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:21:05

@SirLemming: akkor tényleg nem tudom, mi a lényeg. Azt hittem ennek a vetkőzős sakknak végére kell lennie két darab illuminált pucér embernek. Nem?

Krétagarbó 2021.01.18. 23:21:19

Daniellának fingja nincs a nőkről amúgy...

Mók_Ica 2021.01.18. 23:22:58

@Kiégett Hobbynyúl: jaj, remélem nem fogja.....

@TheLynx70: megették a könyvedet is.....

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:23:10

@Krétagarbó: Mivót, mert én csak Vandáért mentem vissza.

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:23:13

@.Zsu: aha, jó hogy mondod, akkor én még nem voltam. Verekedni mentek volna :D? Melyikükön van monokli?

Mók_Ica 2021.01.18. 23:23:48

@Krétagarbó: igen, ez eléggé nyilvánvaló már egy ideje.......

.Zsu 2021.01.18. 23:24:21

@Krétagarbó: semmi.
szerencsétlen Virág, magát hibáztatja, pedig csak nem volt megfelelő partnere az ágyban.
proli úr sem fog változtatni sokat az eddigi tapasztalatain.
"most mit mártírkodsz, el kell menni azt kész"
megoldotta :D

tvbuzi 2021.01.18. 23:25:02

Szegény Rencsi idegállapotban volt :((((

Krétagarbó 2021.01.18. 23:25:24

@Ármándójózsi: hát Virág nem tud elélvezni szex közben pszichésen - egy orvos mondta neki:)))

Mondjuk Daniellától nem is csodálom:)

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:25:53

@.Zsu: ez komolyan így elhangzott? Mi volt ez? Lemaradtam :(

TheLynx70 2021.01.18. 23:26:22

@Fálki: Ha le tudjuk választani a repülőről az aktuális részeket, ahová kiterítjük napsütésileg. :D Egyébként Mercinek nem tett rosszat az a pár kiló, csak a fehér nadrágot kellene hanyagolni. Evésileg mindegy. :)

Krétagarbó 2021.01.18. 23:26:25

@.Zsu: ennyi. szerintem úgy megijedt, el is ment gyorsan:DDD

.Zsu 2021.01.18. 23:26:40

@MsIreneAdler: monoklit nem láttam, de ziháltabban tértek vissza...

lehet csak írtak egymásról egy lejárató rapszámot, és azt nyomták le

na fiúk, ki nyert?

Fálki 2021.01.18. 23:29:45

@.Zsu: @MsIreneAdler: Rossz nyomon vagytok.

Van kozos hobbink Armando baratommal, de a szivunk orokre a tietek.

.Zsu 2021.01.18. 23:30:24

@MsIreneAdler: ahha, vmi ilyesmi.
Virág nem tudott elélvezni, az eleje nekem sincs meg. Dani kiakadt. és akkor elmagyarázta neki.
és h ha jól vettem ki ő eddig még soha, csak ha orálisan alaposan kinyalják mint egy mézesbödönt, de kukitól nem megy el, hiába dugdossa bárhová is a Dani.
és akkor ezt megértette a Dániel, és így vigasztalta. h ja hát akkor ez megoldható.
és elkezdett kalimpálni az ujjaival Virágban közvetlen utána.
a testi szerelem mestere ez a férfi.

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:30:57

@Fálki: ahhh. Egy rejtéllyel kevesebb :(
:D

SirLemming 2021.01.18. 23:31:00

@MsIreneAdler: Az akadémiailag nem ellenjegyzett véleményem: A játék, az élmény, a vágyak fokozása szokott lenni az ilyesmi lényege, személy szerint a piát nem is erőltetném max bemelegítésnek ha igény van rá.

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:31:20

@.Zsu: @Krétagarbó: Atyaééég!!! Nem találok szavakat... :(((
Ez kurva gáz... És nem az, mielőtt valaki félreértené, hogy szegény lány nem tud elélvezni, hanem, hogy az a balfasz megsem próbál segíteni ezen. Csak kedvét leli benne oszt jóvan? Huuuh..., most kiakadtam kicsinykét...

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:32:36

@.Zsu: annyira tudtam, hogy Virág lesz a hülye, ha nem elvezi proli úr fantasztikusan lágy és érzéki kényeztetését :)

Krétagarbó 2021.01.18. 23:32:45

Na hát az első benyomásaim a villalakókról:

Dani: sültparaszt
Robi: se íze se bűze, kedves fiú a szomszédból, de nem szórakoztat
Bálint: most nyertesnek gondolom, ha nem bassza el, van karizmája (és a legértelmesebb, bár ez nem nagy érdem itt)
Virág: szegényke, a sültparaszttal szarul fog járni
Merci: nagyon gyerek
Vivien: kilóg a sorból, nekem kicsit olyan, mint a tartása: kérdőjel
Fru: ha sokáig még ez a depi megy, hamar találkozhat a szerelmével kint
Moh: nekem ő is szimpi volt, nyílt arcú, helyes fiú, de nem ismerem az eddigi munkásságát (a szombati 85%-on kívül)

.Zsu 2021.01.18. 23:34:58

@Fálki: New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers ?

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:35:27

@SirLemming: és utána jöhet is a hancúr, miután a lány megvigasztalta a fiút!
Persze értem én, csak már leakadt az agyam a romantikáról, annyit néztem az ápoktakat :)

Fálki 2021.01.18. 23:35:30

@.Zsu: Pontosan. És ugyanoda is drukkolunk.

TheLynx70 2021.01.18. 23:35:58

@Mók_Ica: Majdnem! :) Ennél a könyvnél szigorúan kapros, tejfölös zöldbablevest ettem mindig. Itt írta valaki,hogy megvan köny/étrend kombináció? :) Nekem isl :)

Krétagarbó 2021.01.18. 23:36:20

@Ármándójózsi: jó, azért utána volt még kis maszatolás, nagy kegyesen.

.Zsu 2021.01.18. 23:36:34

@TheLynx70: :DDDD énis lestem ma Bálint combját, amikor a kanapén feküdt és mozgatta kicsit a csípőjét :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 23:36:55

@Ármándójózsi: Pontosan erről van szó. Daniellát azárt nem nagyon hatotta meg a dolog, hiába mondott mást a szája. ://
@MsIreneAdler: proli úr a pornócsatornán nevelkedett.... mindent elmond róla.

Viszont a csodálatos és megismételhetetlen BV után eltolom a bringát. Jó éjt nektek! :-)))

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:37:37

@Krétagarbó: azt már láttam hogyan működik... Nem lennék Virág helyében.

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:39:14

@Fálki: Jó trükk volt ez. Így nem is sejtik, hogy igazából osztozunk... ;)
Bár, ahogy Te osztozol, az inkább elvtársi, mint baráti...

.Zsu 2021.01.18. 23:39:33

@Ármándójózsi: valahol a saját szintjén ő próbálkozik. de nem tűnik elegendőnek. olyan bumfordian áll hozzá nemtudom. olyan egyszerűen.

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:40:12

Megyek én is aludni!
Jó éjt mindenkinek :)

.Zsu 2021.01.18. 23:40:53

@MsIreneAdler: háddeehádde, mi történik itt?
teisfiambrutus?

Fálki 2021.01.18. 23:41:08

@Ármándójózsi: Testvéri... Te vagy a kisebb, uh en valasztok eloszor.

SirLemming 2021.01.18. 23:41:34

@MsIreneAdler: :) Jó éjt, álmodj szépeket.

SirLemming 2021.01.18. 23:43:38

@Fálki: Ha Mahomes kimarad a következő meccsből akkor szvsz a döntőt idén már a döntő előtt lejátssza a GB-TB páros.

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:44:01

@Fálki: Jó, rendben legyen így. Csak mos má válasszá egyet és ne tarold le az egész blogot...

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:44:33

@.Zsu: meglepett mindenkit az álommanó :)
Igazából engem nem, csak inkább tudom, hogy kellene menni!

Fálki 2021.01.18. 23:45:26

@SirLemming: Mahomes nelkul a Bills a fav, a masik ag szerintem 50-50... És ha esetleg a Lambeau-n tudnánk nyerni a -20 fokban, akkor a dontoben mar TB12-nek áll a zászló.

Fálki 2021.01.18. 23:46:01

@Ármándójózsi: Jó, legyen az, akit a mai posztban emlitettem.

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:46:44

@SirLemming: Azért én ezt nem egészen így látom. Jó ez a Bills nagyon.
Mi a hír Mahomes-ról. Durva volt a pályán, mintha egy ringben látnám az éppen KO-zott boxolót, harmónikalábakkal...

SirLemming 2021.01.18. 23:47:14

@.Zsu: Nem érzi át, hogy ez most az a szitu amikor nem lazán elhessegetni meg lerendezni kell a dolgot.
Kb mintha egy háziállatát sirató gyereknek mondanád, hogy ne bőgj úgyis vesz neked apuci másikat.

.Zsu 2021.01.18. 23:47:45

@MsIreneAdler: akkor jó elalvást, vagy még 1 órás telefonnyomkodást az ágyban :) én azt szoktam.
folytköv.

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:50:01

@Fálki: Miiiiiiiiii???? :O Aszittem valaki régebbről lesz. Mindig a kissebb baszik rá... :(
Már csak azt remélem, tudni fogja, hogy ki volt aki tényleg megtett érte mindent...
De aztán lehet, hogy Frú típus és mindig a rossz fiúlk kellenek neki... :(

.Zsu 2021.01.18. 23:50:21

@SirLemming: de nem okozott meglepetést. mindig szó van arról h jószívű gyerek, ezt én is így látom, de megvannak a maga korlátai.
és, nem nem érzi át. ő azt hiszi ez így rendben van

Fálki 2021.01.18. 23:50:36

@Ármándójózsi: A rosszak jobbak, Te is tudod...

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:51:56

@Fálki: Na ez az urban legend, amire a nők is mindig csak akkor jönnek rá, ha már rábasztak...

Fálki 2021.01.18. 23:53:04

@Ármándójózsi: De nem evidens am, hogy mindig ra kell baszni.

Ármándójózsi 2021.01.18. 23:57:19

@Fálki: Miért, ha majd úgy érzik, hogy mégis akkor elénekeled neki ezt:

Zámbó Jimmy - Egyszer megjavulok én
www.youtube.com/watch?v=OyBwQKqJ6-k&ab_channel=NagyHunor

MsIreneAdler 2021.01.18. 23:58:25

@Ármándójózsi: dzsimitől kipattant a szemem basszus :D:D

TheLynx70 2021.01.18. 23:59:07

@.Zsu: Szerintem 15-20 kilogramm hús van rajta. Nyami! :) Mondjuk én megenném! :D De Vadmalacot is simán, pedig olyan, mint egy angolna. Ezt jó értelemben mondom, nem bántásból. :) Nehéz rajta fogást találni... :D

SirLemming 2021.01.18. 23:59:20

@Ármándójózsi: A konkrét esetet nem láttam, haver írta miközben a fumble-touchback szituról értekeztünk. Agyrázkódás. Komolyabb is lehet mert fenntartották a protokollt hiába jött Reid pár órája azzal, hogy sokkal jobban van. Azt meg láttuk már hogy néha ez egy hét alatt nem ér véget mióta komolyabban veszik a független szakértőket. Browns majdnem el is kapta őket.

Tény, Bills impresszív, egy fullos Chiefs lehet jobb.
Idei GB/TB páros ellen talán még annyi esélyt se adnék nekik, de nem tudnám megindokolni azon túl, hogy Allen statjai hullámzóak, keményebb védelem ellen laposodik.

Krétagarbó 2021.01.18. 23:59:55

@.Zsu: igen, bumfordi, ez jó szó rá. Sültparaszt szegény.

.Zsu 2021.01.18. 23:59:58

@Ármándójózsi: de te meg csak így, harc nélkül?

.Zsu 2021.01.19. 00:01:07

@Ármándójózsi: síírok :D miért nyitottam meg egyáltalán? :DD

Fálki 2021.01.19. 00:01:11

@.Zsu: Jobban jarsz, Ő is tudja és egy hős, hogy neked akar jót.

Ezért is tisztelem ennyire.

mézescsók 2021.01.19. 00:01:58

@.Zsu: Virág - Dani jelenet: nem vesztettél semmit, az elején nem történt semmi. Amiről szó volt:
- D. : Mi bajod?
- V.: Semmi.
- D.: Mi történt?
- V.: Semmi.
- D.: De valami bajod van!
Ez ment vagy két percig. Aztán tért rá Virág, hogy van egy problémája, de nagyon sz..r róla beszélni, stb.

Krétagarbó 2021.01.19. 00:02:33

@MsIreneAdler: ezzel én is így vagyok, megyek is.

Jó éjt!

.Zsu 2021.01.19. 00:04:17

@Krétagarbó: jóééjt, szép álmokat! :)

.Zsu 2021.01.19. 00:04:53

@mézescsók: áhh, köszi. azt hittem már ment a kamatyolás és ott adódott problem

Ármándójózsi 2021.01.19. 00:05:28

@.Zsu: Az szerinted feladás, hogy benned bízom??? Okos lány vagy tudod mit kell tenned.
Ha mégis ezt az égimeszelő, énekestesót választod, akkor a szerelmünk nem is volt igaz...

2021.01.19. 00:05:43

@TheLynx70: vátvátvát?:D engemet megenni? kisbaba vagyok mékk, alig múltam 37, még kéne legyen kb 5-10 év jó/jobb évem, utána megehetitek a holttestemet, nem bánom.:D (persze, előre kérem érte a pííízt!:D)

MsIreneAdler 2021.01.19. 00:06:21

@.Zsu: fe ezek szerint Virágnak eddig nem is volt jó?

Ármándójózsi 2021.01.19. 00:07:34

@vágtázó vadmalac: De azért pörzsölni előre lehet? :S :D

.Zsu 2021.01.19. 00:07:56

@vágtázó vadmalac: nevetek :DD te sékelimádó malacfejű maffiavezér

2021.01.19. 00:08:31

@Ármándójózsi: @Fálki: na, de fiJúk, hát kell ez a béna, őskori versengés? ki a sékeleket, az majd mindent eldönt; a csóróbb megkaphatja vivit.:D na? na? na?:D

.Zsu 2021.01.19. 00:09:02

@MsIreneAdler: hát, az orális része lehet h jó volt neki. erősen kételkedem

Fálki 2021.01.19. 00:09:06

@Ármándójózsi: Jónapot kívánok, VV10 Erzelmi zsarolo Daniellel beszelek?

MsIreneAdler 2021.01.19. 00:10:17

@vágtázó vadmalac: most kapcsolok, hogy minden gondunk egyszerre megoldódhat.... már tesszük is az almát a szádba!!!

MsIreneAdler 2021.01.19. 00:11:05

@.Zsu: volt olyan? Én csak csóri Virágot láttam a paplan alatt dolgozni, Danit nem.

Ármándójózsi 2021.01.19. 00:11:18

@Fálki: Nem. Téves. Kérem tegye le.

2021.01.19. 00:11:43

@.Zsu: csillió éve volt egy ilyen sztori, ha jól rémlik, a fricceknél, h két szado-mazo béla lebeszélte, h az egyik kinyiffantja, és utána megeheti a másikat. de előtte asszem az áldozat kukettóját levágták, és kisütötték(?), és mintha abból még mindketten csemegéztek vón. kár, h a dani-renátó spanok nem így szoktak vacsorázni, mindjá' jobb hely lenne a világ.:D

Ármándójózsi 2021.01.19. 00:12:09

@MsIreneAdler: Nem citromot??? Régen sütöttem malacot... Egyben...

.Zsu 2021.01.19. 00:12:27

@Ármándójózsi: de bánt h eleve felmerült benned h más férfiak elé dobsz lehetőségként.
hát nem duruzsoltam eleget neked? :)))))
ha van is köztünk vmi @Fálki: val az maximum testi vonzalom. ugyanazon a baranyai levegőn vunk.
de a szívem az a tiéd Ármándó

Fálki 2021.01.19. 00:14:02

@.Zsu: Nekem így is jó, nem tiltakozom a testiség ellen.

A szíve lehet a tiéd Armando, két hét mulva ugyis valami masik uj husra fogsz rarepulni, ahogy mindig...

Ármándójózsi 2021.01.19. 00:14:12

@.Zsu: Nem lehetne fordítva?
Izé, akarom mondani, nem lehetne a tested is az enyém és Fálkinak maradna a levegő???

.Zsu 2021.01.19. 00:15:04

@MsIreneAdler: tényleg? BV-ből vannak hiányosságaim. de most volt nyilinyali

@vágtázó vadmalac: emlékszem erre a sztorira!
eggyel jobb lenne az biztos :D

MsIreneAdler 2021.01.19. 00:15:15

@Ármándójózsi: nem, alma. A sertéshúshoz nem megy a citrom annyira. De tudod mit? Megkérdezzük malackát melyiket szeretné jobban :)!

Ármándójózsi 2021.01.19. 00:16:28

@MsIreneAdler: Legfeljebb rakunk a szájába ezt is azt is. Mi baja lehet...

MsIreneAdler 2021.01.19. 00:16:31

@.Zsu: ajj Dani beszélni sem tud, el sem tudom képzelni, mi jót művelhet odalent :)

Fálki 2021.01.19. 00:16:50

@Ármándójózsi: Most meg már alkudozol? :D :D :D micsoda partvonalra állitott férfi vagy Te :D

2021.01.19. 00:17:20

@MsIreneAdler: nyem szeretem az ómát, fáj tőle a röfi-ínyem, ha beleharapok, meg savas is, hja és undin megbarnul, ha fél mp-n belül nem eszi meg az ember.:D majonézes csirkés saliba, alapanyagként nem rossz, meg unaloműzésként alma chipset ropogtatni is elmegy néha.:] a jaúféle, édes, nem plöttyedt málnát és szedret azt szeressem, meg a friss, izraeli datolyát is, szal ezekkel legyen majd kitömve a szám, mielőtt felfalnátok.:D

.Zsu 2021.01.19. 00:17:42

@MsIreneAdler: hát igen, ha úgy nyal ahogy beszél akkor csinálhatja reggelig is Virágnak. értelme nem lesz :D

Ármándójózsi 2021.01.19. 00:18:56

@MsIreneAdler: Ja, ha ott is beszélni próbál, az szerintem is kudarc.

MsIreneAdler 2021.01.19. 00:19:34

@Ármándójózsi: legfeljebb csendbe marad. Ja. Dupla siker :)

@vágtázó vadmalac: honnan szedjek én neked friss datolyát pandémia idején Izraelből???

.Zsu 2021.01.19. 00:19:46

@vágtázó vadmalac: én nem szeretem a datolyát, bár malacbatömve még nem kóstoltam. a többi jöhet.
és az almát azt nagyon szeretem.

2021.01.19. 00:20:23

@MsIreneAdler: "ajj Dani beszélni sem tud, el sem tudom képzelni, mi jót művelhet odalent :) "

mint mindég: kallerkodik az análvonaton, a kis hápi kacsa hangú trubadúr.:Đ

TheLynx70 2021.01.19. 00:21:35

@vágtázó vadmalac:Tégedet Csíkoshátú! :) Egyszer majd elragadoz valaki, aztán bottal üthetjük a nyomod! Amiről nem tehet senki, még a rómaiak sem. Pedig mennyi mindent köszönhetünk nekik. :-)

MsIreneAdler 2021.01.19. 00:21:53

@.Zsu: Virág inkább behazudja, hogy jó. Ahogy eddig is. Bakker.

@Ármándójózsi: fogalmatlan csávó.

2021.01.19. 00:22:44

@MsIreneAdler: mindég csak a kifogások!:D himnusz, sékel meg sehun!:]

@.Zsu: datolyát eddig én is csak natúr ettem, és főleg ezeket a szárított vackokat, amik a frisshez képest hót gagyik.:/ az ómákon meg nem fogunk összeveszni, a te adagot simán eladom vmi járókelőnek oszt jóvan.:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

.Zsu 2021.01.19. 00:22:46

@Fálki: ezek a tapasztalataid?
mondjuk @Ármándójózsi: az elején tisztázta h nincsenek lezáratlan szálai itt bent a HV blogon.
de nem hánytorgatom fel senki múltját. ami most van az a lényeg.
kivéve ha vki kiskutyákat kínzott halálra régebben. az mondjuk lényeges :D

2021.01.19. 00:23:44

@TheLynx70: lyaly, ne, a lettenetes lómaikat, csak őket ne, kéllek!:]

.Zsu 2021.01.19. 00:24:55

@vágtázó vadmalac: :DDDDDDD ezek nem csak ilyen kamu D betűk.
nevettem igaziból!

MsIreneAdler 2021.01.19. 00:25:14

@vágtázó vadmalac: megírom malacka, megírom! Sütés közben azt fogom neked énekelni :).
De egy csomó nevet találtunk ki neked, nem mondtad, hogy jók-e a tippek!

Ármándójózsi 2021.01.19. 00:27:44

@MsIreneAdler: Jobban sül a hús, láttam. Robertnál.

Fálki 2021.01.19. 00:28:15

@.Zsu: Felebaratomra és szurkolotestveremre nem mondhatok rosszat, de az igazat igen.

Az elmult 25-30 napban alsohangon Te vagy neki az otodik...

.Zsu 2021.01.19. 00:29:57

@Fálki: akkor könnyen elcsábul ez a férfiember :))
köszönöm a hasznos információkat

2021.01.19. 00:30:21

@.Zsu: az igazi nevetésért kérem a legtöbb pízt!=( az se segít, ha vki nem szmájlizik, ppupuval bevádoljuk, h nevetgélt midnen csövesbánat hsz-en, szal fizetnie kő!:]

@MsIreneAdler: nem figyeltél, a himnusz meg nem írása közben, Irene!:D mondtam, csak már asszem ebben a topicban, és nem a tegnapi alatt, h egyik se nem vót helyes megfejtés!:] sőt, még segítettem is, h van benne egy alef (א), mmint az utónevemben, vhol. ezek után nem kitalálni béndzsiség, szal elfogadtam vmi avram $teinberg írói álnevet silvermansárátú'.:]

agimano 2021.01.19. 00:31:40

Veletlenul lattam ma a fokuszt, es mondtak benne, hogy a mostani VV szavazasaon 159000 szavazat jott az appban. Lattam, hogy regebben volt rola szo, hogy vajon hanyan szavaznak.

.Zsu 2021.01.19. 00:32:33

akkor már legyen ez a muzsika is még itt:

youtu.be/SJUhlRoBL8M

MsIreneAdler 2021.01.19. 00:32:53

@Ármándójózsi: csodás. Viszont nekem eddig tartott az általad linkelt csodálatos Jimmy dal hatása, kezdek kókadni :)

Fálki 2021.01.19. 00:34:00

@agimano: Koszi, volt rola ma cikk is vhol

.Zsu 2021.01.19. 00:34:04

@vágtázó vadmalac: az őszinteségért nem jár diszkáunt?

Fálki 2021.01.19. 00:34:23

@MsIreneAdler: Irén, Te láttad azokat is, amiket én dobaltam ide be?

MsIreneAdler 2021.01.19. 00:35:21

@vágtázó vadmalac: ezra névnek drukkoltam pedig. Na holnapra illetve mára meg is van a házim :)

Ármándójózsi 2021.01.19. 00:35:30

@.Zsu: Na most kérem szépen, vannak itt félreértések, mert azt nem is feltételezem, hogy a fogadott tesóm szándékosan ferdítene. Voltak dolgok, ez kétségtelen. De azok nem azok voltak, aminek látszottak. És nem is annyi. De enek vége, magam mögött hagytam a múltat és mint egy hófehér ártatlan szív és lélek álltam eléd! Ezt jó, ha tudod.
És én róla inkább nem is mondok semmit, mert még mindig úriember vagyok!

Ármándójózsi 2021.01.19. 00:38:05

@Ármándójózsi: Látom a helyesírást is magam mögött hagytam... :(

Fálki 2021.01.19. 00:39:34

@Ármándójózsi: Ezt a fajta kodositett magyarazkodast tanitjak valahol vagy olvastad? Esetleg hosszu evek rutinja utan ragadt rad?

En erzem mar magam kinosan.

Holgyeim, elnezest kerek Armando neveben is.

Fálki 2021.01.19. 00:40:09

@MsIreneAdler: Majd ha egyszer irsz egy privit, akkor adok egy tok jo yt playlistet :)

Fálki 2021.01.19. 00:41:01

Esetleg ha van rá igény, gyorsan leHV-zom Armando fentebbi sorait.

Ármándójózsi 2021.01.19. 00:42:18

@Fálki: Fáradsz. Engedd el szerintem. :DDD

2021.01.19. 00:42:29

@.Zsu: nincs kedvezmény, max ha előtte 200%-ot feltornászom az árakat, amolyan black frájdéjesre/sábbátosra.;]

.Zsu 2021.01.19. 00:42:34

@Ármándójózsi: tudooooom én azt.
csak mulattam Fálkin, mert természetesen engem választott. már ha másért nem azért h felebarátjának keresztbetegyen. direekt :D
várható lépés volt

2021.01.19. 00:44:22

@MsIreneAdler: hívhatol ezrának, Ájrín, nem zavar. persze a mféle álneveken való szólongatás sincs ingyé' a mai világban.:( gondolom, a prostiknál is bele van kalkulálva a magas tarifákba, h a valós nevük helyett szólongathatják őket lujzának, v lendvai ildikónak etc.:D

.Zsu 2021.01.19. 00:44:23

@vágtázó vadmalac: ezennel megfogadom, hogy ameddig a VV10 tart megpróbálom megtalálni a gyenge pontod. ez lesz a missönöm

Ármándójózsi 2021.01.19. 00:46:04

@vágtázó vadmalac: Lévi. Tudom, hogy eltaláltam, csak nem akarod bevallani.

MsIreneAdler 2021.01.19. 00:46:34

@vágtázó vadmalac: jó, de csak titokban, magamban, úgy sokkal bensőségesebb :) (és ingyé' van :D)

2021.01.19. 00:46:55

@.Zsu: hát ez egy elég béndzsi misön, mert nekem csak gyenge pontjaim vannak. az sokkal nagyobb kunszt, ha vmi erősséget találnak nálam.:]

Fálki 2021.01.19. 00:48:14

@.Zsu: iiiiiiiiiiiiiigeeeeeen? Mulattál?

Érdekes.

Armando baratom, lassan el kellene dontened, hogy a baratodat és szurkolotarsadat valasztod-e vagy ezt a némbert, aki kozénk akar állni.

2021.01.19. 00:48:25

@MsIreneAdler: két dolog van, amit nem tűrök el: az első, h nekem kelljen fizetnem, a második, ha vki ingyé akar bármit csinálni, ahelyett, h nekem fizetne érte!:D aki szerint ez tsúnya ószövetségi szokás, az antiszemétista és feljelentem!:D

.Zsu 2021.01.19. 00:50:07

@vágtázó vadmalac: sékelek terén eddig nem találtam fogást rajtad, nem volt olyan ahol érző szívet, és elgyengülést mutattál volna, vagy fair alkudozás lett volna. :D
pontosítok erre ;))
a másik missön amit te említettél az számomra nem kihívás :))

Ármándójózsi 2021.01.19. 00:51:25

@MsIreneAdler: Majd minnyá lesz benne halef, mer engem mostanába ignorál. :(
De akkor is Lévi, Strauss bácsi leszármazottja és a szőre alatt is sékel van. Tudom.

2021.01.19. 00:51:27

@Ármándójózsi: léviből csak ruhám van elég sok, és a név is tecczik, persze az orig heebie formában, nem a madzsaros levente/levi alakjai, de az is fejlövésem volt, h ne legyen benne ékezet (se a vezeték, se az utónévben), a mféle magyarosított és kiab ufó nevek zöme meg még bénábban néz ki, amikor fonetikusan vannak leírva (és úgy is anyakönyvezik be a többségét).

hja, és tíz dezsőbe fájt anno ez a móka (plusz mféle kisebb, járulékos köccségek, azokat is a lyányok fogják nekem megtéríteni, most már 5-6 éves kamatokkal együtt!:D)

MsIreneAdler 2021.01.19. 00:52:08

@vágtázó vadmalac: jó, de nem fogod tudni mikor hívlak úgy. Így a pénzt sem tudod behajtani. Nye nye nye :)

2021.01.19. 00:53:10

@Ármándójózsi: na, dikk, Józsi, nem írok fél percig, már karakterszámban engem előző rinyát küldözget a Zinternetekre!:D hova jut eza planéta?:D

.Zsu 2021.01.19. 00:53:22

@Fálki:aztamindenit. itt gyorsabban történnek meg az érzelmi váltások, mint a valóvilágban. :D
csak kapkodom a fejem.

arra azért emlékeztetnélek Fálki, hogy a héten próbánk is lesz.

felőlem mehet ilyen hangulatban is, de a koreográfiát egyszer fogom megmutatni.
egyszer!

MsIreneAdler 2021.01.19. 00:54:16

@Ármándójózsi: nem is :)
Csak annyian írunk neki, nem tud gyorsan válaszolni!

Fálki 2021.01.19. 00:55:46

@.Zsu: Holnap beszélnunk kell az Ellenpont Duóról. Addig megkerdezem még a Vivit, hogy Ő mit gondol, de pillanatnyilag nem all jol a szenad.

Mennyé csak, vekeregjél Armandonak nyugodtan.

2021.01.19. 00:55:51

@MsIreneAdler: lyaly, mint ha nem ösmernél már egy ideje!:'D kiszámoltam az abakusszal, h egy ezra 1 sékel, egy percben fejben ki tudod mondani, alvás közben is kb 120x, az egy óra alatt uTYE már 60x120 sékel, 7200x24 egy napra levetítve 172,800 plusz lustasági adó, szemtelenkedési (hücpe) adó, az kereken 200K sékel per napocska!*.*

.Zsu 2021.01.19. 00:57:13

én csak ilyen magyarosított zsidó neveket ismerek :(( pedig nagyon szeretnék játszani.
namost az alef az simán A betű. vagyis kiejtés szerint?
ha kapnék egy 300 névből álló listát az igencsak megkönnyítené a dolgom, és lehetne válogatni mi illik a malacra leginkább :)))

2021.01.19. 00:57:27

@MsIreneAdler: "Csak annyian írunk neki, nem tud gyorsan válaszolni! "

erről most tÚdÓd mi jutott eszembe, az első napom az isiben, azaz első disznószárnypróbálgatásaim a hv-n, dec végén.XD akkor is vót mennyiségi reakció az fix.:DDDDDDDDDD

.Zsu 2021.01.19. 00:59:46

@Fálki: naa, nem kell itt ez a fenyítő stílus. lehet te egyszerű posztíró vagy én meg egyszerű kommentelő, de az Ellenpont Duóban nem te fogsz eldönteni mindent.
egyenlőség lesz itt kisapám, nem Fálkuralom

2021.01.19. 01:00:21

@.Zsu: hát, az úgy túl könnyű lenne.:D de amúgy fent van a nyeten a minden hónapban frissített, mta által engedélyezett ffi utónevek listája. bár ott valszeg több lehet mint 300 db, de a nagyon kalányosnintendó szerű utóneveket ki lehet lőni, meg a mféle latin-görög, esetleg ősmagyar cuccokat is, úgy már nem is marad olyan sok.

MsIreneAdler 2021.01.19. 01:00:54

@vágtázó vadmalac: jájj :D
Emlékszem, hogyne emlékeznék, kiröhögtekek én is, hogy mit pampogsz :D

Ármándójózsi 2021.01.19. 01:01:21

@vágtázó vadmalac: De azok nem voltak ilyen minőségiek! :D
(Nem szeretnélek emlékeztetni, hogy teátrális belépőd után, ki állt melletted, mert nem szokásom az ilyesmi, de ha cserébe kérhetnék valamit és ez nem a meglepetés törvénye lesz, @MsIreneAdler: tartozásának felét engedd el a kedvemért légy szíves. Nem fogsz rosszul járni. ;) :)

Fálki 2021.01.19. 01:02:28

@.Zsu: Vállald fel a donteseid kovetkezmenyeit.
Nem en dontok, hanem a titkos csatornankon beszelek Vivivel és tobbsegi dontes fog szuletni.

Az Armando& .Zsu is egy jol csengo nev lehet egyebkent a hazai zenei eletben, ha Gyozike felkarol benneteket, akkor lehet ebbol meg sok falunap is.

.Zsu 2021.01.19. 01:02:50

@vágtázó vadmalac: én egy leegyszerűsített csakis lehetséges férfinevek listáját szeretném :D

Efraim vótmá?

2021.01.19. 01:04:27

@MsIreneAdler: nem is, te már akkor tudtad, h bff-ek leszünk!:Đ v ha nem is tudtad, de sejtetted, ha az sem, akkor ábrándoztál róla!:Đ

Ármándójózsi 2021.01.19. 01:06:02

@vágtázó vadmalac: Tényleg! Efrájim Kishon leszármazottja vagy!!! Az írásaid, most már értem!!!
Mennyit olvastam az öreged, nagyon jó írt! :)

MsIreneAdler 2021.01.19. 01:06:17

@vágtázó vadmalac: igen igen. TuTTam. Csak nem sejtettem :)

2021.01.19. 01:06:50

@Ármándójózsi: emlékszök, h mellém álltál, és nagy szeretettel fogadtad a sok-sok 5000 karakteres hsz-t, amiket szórtam megállás nélkül.:') adósság-elengedést egyelőre nem ígérhetek, kikérem előbb még a rabbim tanácsát, mert nem kevés sékelről van itt szó.:D

2021.01.19. 01:07:52

@.Zsu: az talán még nem vót, de nem talált!:Đ

Fálki 2021.01.19. 01:08:11

Zsurmando... azaz :D :D :D

Fálki 2021.01.19. 01:08:28

Meg is érdemlik egymast :D :D :D :D

MsIreneAdler 2021.01.19. 01:08:42

@.Zsu: kábé ilyen, mikor megvesznek kilóra, mi :D?

MsIreneAdler 2021.01.19. 01:09:47

@Fálki: örülök, hogy tetszik :)

2021.01.19. 01:10:35

@Fálki: "Az Armando& .Zsu is egy jol csengo nev lehet egyebkent a hazai zenei eletben, ha Gyozike felkarol benneteket, akkor lehet ebbol meg sok falunap is. "

ez amúgy tlleg dzsukel név lenne, persze rövidítva, h "átólzséig":D ármándó meg győzi kanalaznának (ritmus-szeksön), zsu (alias shosanna) meg ősi héber dalokat danolászhatna.:D

.Zsu 2021.01.19. 01:10:40

@Fálki: de most mit is vétettem tulajdonképpen? :D
ez erős h már Vivit is beveted.

óvatosan kérdezem, de csak így halkan szépen, h lehetséges h itt egy felnagyolt műbalhé tanúi lehetünk?
amikor valakinek már nincsenek igazi érvei, akkor szokott ilyen módszerekhez folyamodni

MsIreneAdler 2021.01.19. 01:11:00

@.Zsu: vagy a Zsurmandó a baszki :D?

Ármándójózsi 2021.01.19. 01:12:30

@vágtázó vadmalac: Jaja, nem kedveled? :) Nagyon régen olvastam, de lehet megkeresem és eéőveszem megint, csak most a Witchert olvasgatom másodszorra. Elsőre bevallom kicsit túl gyorsan ledaráltam az összes könyvet.

2021.01.19. 01:14:34

@Fálki: @MsIreneAdler: @Ármándójózsi: @.Zsu: na, gyorsan még offoljuk szét vmi botrányossal a topicot, h jobban induljon majd a reggeli/délelőtti kommandónak a napja, amikor visszaolvasgat!:D

a lyányok beszélhetnének a hüvelygombáról és egzotikusabb nemi betegségekről, a fiúk a legcsúfabb parafíliákról. és akkor kedd du-tól már csak 5en, meg esetleg még néhány edzett gyomrú olvasóval kéne osztozkodni a grundon.:D

Ármándójózsi 2021.01.19. 01:14:50

@MsIreneAdler: Te végül is mióta alszol már? :DDD
Láttad, hogy mindent megpróbáltam érted???

Ármándójózsi 2021.01.19. 01:16:35

@.Zsu: Viccelsz??? Nézz az avataromra. :D
Kimaxolva 2x és ha végeztem a Valhallával, akkor jön harmadszorra is. :)))

Fálki 2021.01.19. 01:17:01

@.Zsu: Nem - nem, semmi mubalhe.

Itt bizony arrol van szo, hogy Te jot mulattál rajtam és kozben az Armandot valaszottad.
En bezzeg beleirtalak a posztba, megterveztem az Ellenpélda Duó europai turnéját, elkészultek a fotok az elso Billboard Top10es kislemezunk boritojara, Te meg kozben az Armandoval hetyegsz és meg a koreo sincs se kesz, se megtanulva.

Ennel tobb alazatot vartam toled.

MsIreneAdler 2021.01.19. 01:19:15

@Ármándójózsi: oh, ne is mondd, megyek is aludni most már tényleg. Jó, hát múltkor megegyeztünk, hogy csak Sanchoval üzenek, te meg jössz :):)

MsIreneAdler 2021.01.19. 01:20:32

@Ármándójózsi: ja és láttam és hálás is vagyok, meg minden. De mit is értél el malacnál... :D??

.Zsu 2021.01.19. 01:20:42

@vágtázó vadmalac: akkor valami botrányos kell??
nekem van egy játékom, két lehetséges dolog között muszáj választani.

de muszáj, nincs olyan h nem választasz.

pl.

mit választanál?

kielégítenél szájjal egy fél éve nem mosdott embert

v

vagy hagynád h Fálki BDSM szexjátékokat folytasson veled?

de persze ez túl könnyű mert mindenki az elsőt választja.
:DD

2021.01.19. 01:20:46

@Ármándójózsi: apámnak nagy kedvence (moldova mellett), én bevallom, nem sok mindent olvastam az öregtől. az utóbbi 20 évben az első-második-harmadik helyen a filmek álltak, aztán gyüttek a lyátékok (ovi forevör:D), és a könyvek meg az utóbbi 10 évben eléggé szórványauchan. volt pedig anno saját könyvdílerem is 1-2 évig (nagy gyűjtő vótam, de a poresz után eladtam minden cuccomat, dvd-k, játékok, zenei cd-k, könyvkálleksön, fuksz etc.) azóta kalózlajosnak álltam persze, de egy kibaszott e-book olvasót még mindig nem szereztem be, pedig kéne.:Đ

Ármándójózsi 2021.01.19. 01:21:37

@MsIreneAdler: Erről van szó. Két kard van a hátamon, az egyik ezüst, úgyhogy kurvára nem viccelek...
Álmodj szépeket! :)

.Zsu 2021.01.19. 01:22:33

@MsIreneAdler: szép álmokat drága :))

2021.01.19. 01:23:06

@MsIreneAdler: "De mit is értél el malacnál... :D?? " nem akarok kecifei lenni, de a kilincset se, hiába 191 centi.:D az alkudozás nem kosárlabda, kérem.:D

.Zsu 2021.01.19. 01:23:40

@Ármándójózsi: jó az avatarod műmájerkedésből is lehet.
nem játszottam vele, de egyik exem nyomta és nagyon szerettem nézni ahogy játszik. nagyon fasza az a játék.

2021.01.19. 01:24:14

@.Zsu: "kielégítenél szájjal egy fél éve nem mosdott embert

v

vagy hagynád h Fálki BDSM szexjátékokat folytasson veled?"

és olyan opsön miért nincs, h BOTH?XD indokolatlan.:D

.Zsu 2021.01.19. 01:25:12

@Fálki: jót mulattam, de nem kinevetés volt, hanem szórakozás. tudtam mire megy ki a játék :))
de persze rögtön jönnek a konvenciók és a retorzió.
aztán a megértés meg hol marad? ahhj

.Zsu 2021.01.19. 01:26:43

@vágtázó vadmalac: "az alkudozás nem kosárlabda"
akár ezzel a gondolattal is zárhatnánk az éjszakát. ennél jobb ma már nem lesz.

.Zsu 2021.01.19. 01:27:27

@vágtázó vadmalac: ne könnyítsd meg a játékot kérlek.

Ármándójózsi 2021.01.19. 01:27:34

@.Zsu: 350 órám van benne és bármikor játszom Veled! :)

.Zsu 2021.01.19. 01:29:31

el kell köszönöm, leragadnak a szemeim.
bebújok az ágyba :))
jóéjt malacúr, Fálki, Ármándó, és Irén még ideveszlek hátha olvasod és ne maradj ki.
szép álmokat sékelekről, falunapokról, és datolyáról!
pusszantás

.Zsu 2021.01.19. 01:31:09

@vágtázó vadmalac: lebuktam, a renátó volt.
eddig egész jól tartottam magam.

amúgy nem tudom, gameplayeket is szeretek nézni néha youtubeon. játszani is szoktam, de élvezem nézni is :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.19. 06:50:01

A műveltségi vetélkedőn hogy lett első Bálint mikor végig rossz tippeket adott a képekre ?Bevallom Vivaldi nekem se jött, de a többi alap szint szerintem.

Az illemtanár kitér a pénisz gyurmázásra is ???

KékCsöcsűPini 2021.01.19. 09:39:26

Mivan baszdmeg, alszotok mind ? (Jó belépő:)

KékCsöcsűPini 2021.01.19. 10:49:14

@Ármándójózsi: Jóválasz :)
Látom öregszékelyek vagyunk Tesó, gecc!

ppupu #Fantom for President 2021.01.19. 10:53:11

@SelyemSonkaPini: Egész éjjel viháncoltak, naná hogy alszanak

.Zsu 2021.01.19. 11:32:47

@ppupu: plusz munkát kellett bevállalnom, mert az uzsoratevekamat elviszi a fizetésem.
ilyen körülmények között nincs idő az alvásra.

ppupu #Fantom for President 2021.01.19. 12:38:39

@.Zsu: Már megbocsáss, de Tazirbuban, a kipufogó boltban ki van függesztve a hirdetmény az aktuális kondiciókkal. Nem tehetek róla, hogy nem figyelsz ezekre a fontos dolgokra. Teljesen törvényesen járunk el.

.Zsu 2021.01.19. 13:45:18

@ppupu: törvényesen persze, én meg már pakolom fel jófogásra a családi ékszereket, h legyen mit ennem.
tőrbe lettem csalva! lehet törvényileg helyes amit csináltok, na de morálisan kéremszépen!!??

ppupu #Fantom for President 2021.01.19. 13:47:04

@.Zsu: Ha ha ha ha ha. Morááál? Moreeeeee..... ha ha ha ha

Fálki 2021.01.19. 13:49:22

@.Zsu: látod-látod, én mondtam hogy rosszul dontottel...

.Zsu 2021.01.19. 13:51:31

@Fálki: most már belátom jómagam is. de mit lehet tenni? köt a közjegyző előtt aláírt szerződés
meg amúgyis, simlis egy banda ez

ppupu #Fantom for President 2021.01.19. 13:53:59

@Fálki: Nem tehet róla szegény kislány, hogy vonzódik az ilyen kemény patájú csávókhoz. De majd a púpjaim alá veszem, oszt embert faragok belőle.

Fálki 2021.01.19. 13:59:52

@ppupu: Tonkreteszitek szegeny megyetársamat... Esetleg ki tudnam vasarolni?

.Zsu 2021.01.19. 14:05:56

@Fálki: mint szomszéd a szomszédnak szeretnék tanácsot adni,(bár a közvetve tárgyiasításért még kapsz, és nem, nem úúgy)
Ne kezdj bele velük SEMMILYEN üzletbe!

Fálki 2021.01.19. 14:31:19

@.Zsu: Ezesetben segitsen neked a Gyozike... :D

.Zsu 2021.01.19. 14:41:19

@Fálki: na mert ha átvállalnád az adósságomat neked ugyanúgy kikéne fizetnem, nem?
csöbörből vödörbe

.Zsu 2021.01.19. 14:46:08

@Fálki: de szívesen meghallgatom a te feltételeidet :))

Fálki 2021.01.19. 15:10:43

Velem biztosan jobban jarsz, mert ugy gondolom barmi jobb, mint az ukran tevemaffia vagy a zsido diszno.

Azt is mondhatnam, hogy nem a penzed kell :D

.Zsu 2021.01.19. 15:20:27

@Fálki: naa, helyben vagyunk :DDD
választhatok h a tevemaffia és a zsidó malacúr kizsákmányolja az összes pénzemet, vagy kekszrabszolgája leszek egy egyszerű posztírónak.
ez a blog kizsigerel :D

Fálki 2021.01.19. 15:22:30

@.Zsu: Szerintem azert nem olyan rossz opcio az....

.Doktor.Szöszi. 2021.01.19. 16:33:47

@.Zsu: bocs, hogy beleszólok, DE harmadik opcióként szóba jöhet a jogi tanács is, hogy ebből a slamasztikából kimássz :))

.Zsu 2021.01.19. 17:19:15

@.Doktor.Szöszi.: nem nem, hálás vagyok!
vagy hát az itteni tapasztalatokból kiindulva azért első körben óvatosan örülök :DD
bepereljük őket, és szaftos pénzeket szakítunk, vagy mi a javaslatod? [kezétdörzsöli]

KékCsöcsűPini 2021.01.19. 17:36:38

@.Zsu: Szósz REncsi Tesónak, kis pízé pár haverjával elkapják a tevét és megcsinálják egy életre !

.Doktor.Szöszi. 2021.01.19. 18:54:32

@.Zsu: áááá, nem perelünk, az nem jó móka sskk! jól kijátsszuk őket egymás ellen, és közben megszerezzük a zösszes zsét. különben meg ezt a tevemaffiát sehol nem jegyzik, simán elássuk őket a sivatagban. :)) ha megkötjük a züzletet, elkészítem a terveket :DD /csapjatenyerembe/

Ármándójózsi 2021.01.19. 19:21:15

Akkor ebben maradtatok...

Utolsó...

.Zsu 2021.01.19. 19:49:44

@.Doktor.Szöszi.: [kézbe hölgyesen köp, tenyeredbe csap]
a stratégiát majd privibe megbeszéljük :)))

.Doktor.Szöszi. 2021.01.19. 19:55:28

@.Zsu: yess! ráadásul én sem lakom túl messze :))

.Doktor.Szöszi. 2021.01.19. 20:02:06

örülök, h örülsz...(nemtudokkacsintósszmájlittenni)

.Zsu 2021.01.19. 20:17:41

@.Doktor.Szöszi.: az közel van tényleg :)
Ármándót meg csak ignoráld, feltűnési viszketegsége van

.Zsu 2021.01.19. 23:24:32

@Fálki: ugye? te azért türelmetlennek tűntél

Fálki 2021.01.19. 23:30:50

@.Zsu: En hatarozott vagyok es szeretem ha haladnak a dolgok. Turelmetlensegrol szo nincs.

Szoval mikor ersz ra? :D

.Zsu 2021.01.19. 23:40:42

@Fálki: kizárólag hivatalos-zenekari ügyekben vagyok hajlandó találkozni veled, mert itt nem akarom h a vizsály parazsát is akár elhintsem @Ármándójózsi: és közted, nehogy az jöjjön le, hogy mi bármi más okból is kooperálnánk. :)))

Fálki 2021.01.19. 23:43:56

@.Zsu: hivhatjuk felolem zenekari ugyeknek is.... ahogy neked tetszik.

Gia 2021.01.19. 23:59:44

Zenetáborba is mentek? :-D

Fálki 2021.01.20. 00:13:28

Mar most sajnalom szegeny Armandot :D

.Zsu 2021.01.20. 00:17:24

@Fálki: @Ármándójózsi: majd egyszer meséljétek el ennek a vibenak köztetek mi az előzménye :D

Ármándójózsi 2021.01.20. 00:20:03

A minek a mije??? Mijazavibe??? :S

Fálki 2021.01.20. 00:20:20

Egyszeru barati egyhullamhosszrakerules

Ármándójózsi 2021.01.20. 00:23:03

Ja, itten kevert nyelveket használunk kérem, de akkor sincs vibe. Előzmény sincs.

.Zsu 2021.01.20. 00:25:02

áhh akkor semmi baráti viaskodás nincs amit felfedeztem?
vagy ha van is előzmény nelküli, rendben :)))

Fálki 2021.01.20. 01:06:43

Ki kellene teged innen tiltani leginkabb

Fálki 2021.01.20. 01:15:48

Mi mast mondhatnál

Gia 2021.01.20. 11:39:25

Rinaldo Rinaldini.

Fálki 2021.01.20. 12:00:54

És Rómeó és Júlia

.Zsu 2021.01.20. 12:38:47

Vladimir és Estragon

Fálki 2021.01.20. 12:40:43

Mégegy OffHercegnő

.Zsu 2021.01.20. 13:30:17

mazsola és tádé

Gia 2021.01.20. 13:50:56

Tapsi és hapsi.(Nem röhög! :-D)

Fálki 2021.01.20. 13:58:27

@Gia: Ez minimum pontlevonas, de inkább kizárás.

Gumi és Maci

Gia 2021.01.20. 14:04:04

Cak majd ha megdobáltalak naranccsal és ásványvizes flakonnal. :-)
Atom és Anti

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 14:28:24

@Fálki: ejj-ejj...ez pontlevonás, bocsi... :))

Mása és a medve

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 14:55:44

@Fálki: jobb vagy ennél...

Leo és Fred

Gia 2021.01.20. 15:15:27

Mekk és Elek (ne olvassátok öcce! :-D)

Fálki 2021.01.20. 15:17:14

Cépség és a cornyeteg

Gia 2021.01.20. 15:22:11

Boci és Pipi
Bííí :-))

Fálki 2021.01.20. 15:24:46

Shrek es szamár

Lécci...:-)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 15:26:22

@Fálki: határeset... :)

Cápali és Cápeti

Gia 2021.01.20. 15:31:40

Maci és Laci,esetleg Mici és Mackó :-P :-DD

Fálki 2021.01.20. 15:35:00

@Gia: Szerintem Te már rég kiestél, troll.

Lilo és Stich

Gia 2021.01.20. 15:37:48

@Fálki: Dehogy,csak viccezem,bolondozom.
Spejbl és Hurvinek.

Gia 2021.01.20. 15:41:53

Moha és Merci...izé..Páfrány.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 15:44:43

@Fálki: akkor erre ér a Jamie és a csodalámpa

Gia Gianea 2021.01.20. 15:58:13

@Gia Gianea: jaj már vót.Akkor Hófehérke és a hét törpe.

Fálki 2021.01.20. 16:08:43

@Gia Gianea: A kismalac és a farkasok

Gia Gianea 2021.01.20. 16:13:59

@Fálki: Ezt figyeld:Kockásfülű és még nyúl is! :-D

Fálki 2021.01.20. 16:30:43

@Gia Gianea: de szép találat :)

A török és a tehenek

Gia Gianea 2021.01.20. 16:35:31

@Fálki: Alvin és a mókusok :-)

Fálki 2021.01.20. 16:38:03

@Gia Gianea: Én már nagyon a végét rúgom, nem adod fel? :D

Gia Gianea 2021.01.20. 16:41:12

@Fálki: Ha már nagyon a végét járod,akkor miért én adjam fel? :-D

Gia Gianea 2021.01.20. 16:46:24

A tücsök és a hangya :-)

Fálki 2021.01.20. 16:49:42

@Gia Gianea: Rémusz bácsi és a kisfiú

Gia 2021.01.20. 16:54:52

@Fálki: Hát ez nem közismert.Csak a Rémusz bácsi meséi.Akkor írhatnám,hogy a Kisvakond és az autó.

.Zsu 2021.01.20. 16:55:42

Pumukli és Éder mester

Ármándójózsi 2021.01.20. 16:58:08

Te azt honnan tudod??? Asziszed minden mesét ismerel?

Fálki 2021.01.20. 16:59:07

@Gia: Aztán azt mikor beszéltük meg, hogy Te hozod a szabályokat? :D

Jól éreztem én, hogy órákkal ezelőtt ki kellett volna zárni téged. Vagy be. :D

Gia 2021.01.20. 17:08:19

@Ármándójózsi: Nem ismerhetem ha nem létezik..

Ármándójózsi 2021.01.20. 17:27:41

@Fálki: Nem mondanál ilyeneket, ha láttad volna, hogy hány ángliust öltem meg az elmúlt néhány órában... Csak úgy repültek a fejek, kezek, lábak...

Gia Gianea 2021.01.20. 17:31:46

@Fálki: Árgyílus királyfi és Tündér Ilona.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 17:48:07

@Fálki: a Pat és Stan tényleg mese, a Stan és Pan nem ér....sztem kiestél :DD

Csirizár és Csipisz

Ármándójózsi 2021.01.20. 17:52:38

Csongor és Tünde

(Nem olvasok vissza és holnap reggelig tudnám sorolni :P )

Szerelmes vagyok...

Gia Gianea 2021.01.20. 17:54:59

@Ármándójózsi: ez egy drámai darab...csak mese ér.

Ármándójózsi 2021.01.20. 17:58:27

A három kismalac

Malackodnék...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 18:00:13

@Ármándójózsi: szabályokat oszt' tetszik-e érteni? :))

Gia Gianea 2021.01.20. 18:02:52

Szilveszter és Csőrike kalandjai

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 18:07:24

Maci Laci és Bubu (ésezmégnemvótigy)

.Zsu 2021.01.20. 18:27:27

ali baba és a 40 rabló

Ármándójózsi 2021.01.20. 18:27:32

Az öreg halász és a tenger (ésezmegmégígysohasenemvót!!!)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 18:32:13

@Ármándójózsi: pfff... :)

Kunkori és kandúrvarázsló

Ármándójózsi 2021.01.20. 18:34:55

@.Doktor.Szöszi.: Bármit csinálok, Neked sohe semmi sem jó... :'(

Szegény Dzsoni és Árnika

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 18:39:59

@Ármándójózsi: csak a maximumot szeretném kihozni belőled :)

Gézengúz Guszti és Mardel

Ármándójózsi 2021.01.20. 18:53:54

@.Doktor.Szöszi.: De azt tudod, hogy azért az is gagyi amit te írsz...
Ilyen alapon, bármilyen meséből kiragadhatunk 2 szereplőt..

Kotkoda és Kukori

Gia 2021.01.20. 19:11:07

@Ármándójózsi: Szöszi azért ír ilyeneket,mert a közismert és-es mesék már elfogytak.A Kukori és Kotkoda is volt már.

Gia 2021.01.20. 19:13:09

Sárkány és papucs.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 19:18:05

@Ármándójózsi: jó, tényleg az volt, de lassan elfogynak a valami és valami mesék...

Trombi és a tűzmanó

Ármándójózsi 2021.01.20. 19:41:30

@Gia: Hahaaaa!!! Most megfogtalak! Kukori és Kotkoda lehet, hogy volt, de Kotkoda és Kukori fogadjunk, hogy nem!!! :P :DDD

Gia 2021.01.20. 19:59:39

@Ármándójózsi: De ha nem létező mese,akkor nem is számít,vagyis nem ér.

Gia 2021.01.20. 20:01:24

@.Zsu: Az Ali babáért amúgy egy különdíj minimum jár neked! :-)

Gia 2021.01.20. 20:10:17

A só és a méz.

.Zsu 2021.01.20. 21:23:05

@Gia: köszönöm, hát mit szerénykedjek, én is így gondolom :D

Aladdin és a csodalámpa

Gia 2021.01.20. 21:26:09

Kököjszi és Bobojsza

.Zsu 2021.01.20. 21:26:37

@Fálki: mindig amikor kitalálok vmit, de aztán ctr effel rákeresek h voltemár, azokat te már beírtad. :D

.Zsu 2021.01.20. 21:28:37

A hercegnő és a béka

Gia 2021.01.20. 21:54:19

Coraline és a titkos ajtó

.Zsu 2021.01.20. 22:02:24

@Gia: na ezért adok egy különdíjat

Rick és Morty

Gia 2021.01.20. 22:05:01

Arthur és a villangók

Gia 2021.01.20. 23:03:16

Asterix és Kleopátra

Ármándójózsi 2021.01.20. 23:14:27

Góg és Magóg

@.Doktor.Szöszi.: Te bujkálsz előlem???

Ármándójózsi 2021.01.20. 23:25:24

@.Doktor.Szöszi.: De akkor még nem amikor ezt írtam, pedig előtte néztem csak még nem volt ott és amikor ide beírtam akkor sem láthattam, mert éppen írtam és így azt ami ott van nem is vehettem észre, ezért is írtam ide azt amit írtam. Na.

.Zsu 2021.01.20. 23:32:29

ezsembejutottmégegyeszembejutottmégegy

barbie és a 12 táncoló hercegnő

:D
éés itt ezennel részemről befejeztem

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 23:35:56

@.Zsu: de a Barbie és akárminek van még ezer verziója....és amúgy is én nyertem :))

@Ármándójózsi: aha, értem..ez a tudtad csak nem sejtetted tipikus esete :))

Ármándójózsi 2021.01.20. 23:36:49

Nekemis, nekemis!!!

Forró vizet a kopaszra

Bammeg ez mese!!!

Ármándójózsi 2021.01.20. 23:38:14

@.Doktor.Szöszi.: Pontosan, egészen kivételes észjárással és intelligenciával rendelkezel, de ezt már mondtam. :)))

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 23:43:43

@Ármándójózsi: de ez a kismalac és a farkasok című mese, ami @Fálki megfejtése volt...

a kivételes észjárást aláírom és megtisztelsz...csak a szintén kivételes észjárással és intelligenciával rendelkezők veszik ezt észre :))

Ármándójózsi 2021.01.20. 23:46:57

@.Doktor.Szöszi.: Ooohhh..., túlzol, de jól esett. :)

Gia 2021.01.20. 23:50:57

Flipper és Lopaka
Abba a nyerésbe én még beleszólnék.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.20. 23:55:40

@Gia: téged nem kizártunk kétszer is trollkodás miatt? :DD

Gia 2021.01.21. 00:01:11

@.Doktor.Szöszi.: Nem,én stabil vagyok,ahogy az kell.Csak viccelődtem imitt-amott :-)

.Zsu 2021.01.21. 00:08:19

Micimackó és a Zelefánt

Ármándójózsi 2021.01.21. 00:28:47

:DDD És még mindig van neki!!! :DDD

Gia 2021.01.21. 00:33:47

Persze,ez egy mese maraton.
Csingiling és az elveszett kincs.

Ármándójózsi 2021.01.21. 00:38:32

Jamie és a csodalámpa
Lolka-Bolka
Varázsceruza
Barbapapa
Futrinka utca
Popey

Voltak, vagy ezek nem jók? :S

.Zsu 2021.01.21. 00:42:50

@Ármándójózsi: vagy voltak vagy nem jók :D

Ármándójózsi 2021.01.21. 00:44:46

Nem értek én ehhez (se)... :(

.Doktor.Szöszi. 2021.01.21. 07:23:53

@Ármándójózsi: a Jamie és a csodalámpa az egyik kedvenc mesém volt és én írtam korábban

Gia 2021.01.21. 07:54:34

Filemon és Bonifác :-)

Ármándójózsi 2021.01.21. 08:22:59

@.Doktor.Szöszi.: Én azt utáltam... Nekem olyan gagyi volt... Már akkor is a baszós, kardozós meséket szerettem.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.21. 09:35:18

@Ármándójózsi: szóld csak le a kedvenc mesém, semmi más nem hiányzott ma reggel...szarul aludtam, bal lábbal keltem fel, dógozóba is kellett jönni...:(

.Zsu 2021.01.21. 09:57:50

@Ármándójózsi: mondjmár egy baszós kardozós mesét! érdekel :D

hereverő heverő 2021.01.21. 12:21:27

@.Zsu:
- Ki a legény a gátamon?
- Krémálom az Elm utcában

hereverő heverő 2021.01.21. 12:25:04

mesékhez: kevesek vagytok mint mackósajtban a brummogás.
Frédi és Béni
Lolka és Bolka
Moha és Páfrány
Kukori és Kotkoda
..ha bármelyik volt már, akkor bocsika de nem olvastam végig

Gia 2021.01.21. 13:05:47

Biga csiga és Batka manó :-)

.Zsu 2021.01.21. 13:17:59

Vízipók és csodapók

.Zsu 2021.01.21. 13:18:52

@hereverő heverő: ez most csak nekem perverz vagy neked is kicsit? :D

.Zsu 2021.01.21. 14:10:31

Kázmér és Huba

Gia 2021.01.21. 14:11:57

@.Zsu: Szerizlek,de a vizipók után kötőjel jön..Szerintem lassan elfogynak a lehetőségek,de talán nem is baj.

.Zsu 2021.01.21. 14:18:59

@Gia: tudom én azt, de volt itt már shrek és szamár meg hasonlók, és gondoltam csalok picit :)))
azt mondod h sok volt?
nem is értelek :D ;))

Gia 2021.01.21. 14:23:00

@.Zsu: :-)) És még mindig tudnék írni.De az igazi nagy találatok már szerepelnek.Szóval lehetne:itt a vége fuss el véle.

.Zsu 2021.01.21. 14:25:48

@Gia: részemről rendben :))

.Zsu 2021.01.21. 14:26:50

viszont 20 komment hiányzik az 1000ig...azért ezt toljuuuk meeg!

.Doktor.Szöszi. 2021.01.21. 14:57:17

@Ármándójózsi: most tényleg eltűnt innen a kommented fele, vagy én hülyültem meg? :O

@.Zsu: engem is érdekelne, de úgy látszik sose tudjuk meg...:D

Gia Gianea 2021.01.21. 15:21:34

@.Zsu: Akkor toljuk.Tip és Tap.

.Zsu 2021.01.21. 15:43:14

@Gia Gianea: ezekre mind rá kell keresnem :D

Upin and Ipin

Ármándójózsi 2021.01.21. 17:34:36

@.Doktor.Szöszi.: Nem Te, tényleg eltűnt!!! :O

Mijafasz és Pina

Gia 2021.01.21. 18:04:09

Nemá'!Ez tényleg gáz..

.Zsu 2021.01.21. 18:19:25

@Ármándójózsi: be kell perelni itt valakit most már tényleg. @.Doktor.Szöszi.: kérlek intézz valamit.
felelősöket akarok!!

.Doktor.Szöszi. 2021.01.21. 18:57:49

@Ármándójózsi: megnyugodtam, illetve nem is! ezmeghogy?!?

@.Zsu: a tevemaffia..túl nagy a csend körülöttük...

.Zsu 2021.01.21. 19:11:03

@.Doktor.Szöszi.: basszus tényleg....
amúgyis fenték a fogukat Ármándóra.
készüljünk fel mindenre

Ármándójózsi 2021.01.21. 19:41:14

@.Doktor.Szöszi.: @.Zsu: Ezek meg akarják ölni Kevint!!!
Vagyis Ármándót!!! Kérlek ne hagyjátok!!! :'(

Ármándójózsi 2021.01.21. 19:48:46

@.Doktor.Szöszi.: Eddig fogalmam sem volt, hogy mit takar a háttéhatalmak fogalom, de most már kezdem sejteni...Félek Szöszi... :(

.Doktor.Szöszi. 2021.01.21. 20:03:48

@Ármándójózsi: semmi baj nem lesz...ők csak egy kis bosszúság, mondhatni ujjgyakorlat..;)

Ármándójózsi 2021.01.21. 20:29:47

@.Doktor.Szöszi.: Biztos??? Este nyolc után már ki sem merek menni az utcára... :(

.Doktor.Szöszi. 2021.01.21. 20:45:58

@Ármándójózsi: az most senkinek nem ajánlott, tudod...
Filmet nézek, kitalálod melyiket?

.Doktor.Szöszi. 2021.01.21. 23:55:12

olvastam már könyvben, a történet kicsit más, de ez most nem is zavart, szóval tetszett :))
romantikus fiúk vagytok Fálkival, azt kell mondjam...én meg be sem merem vallani, melyik volt a kedvenc jelenetem :D

Ármándójózsi 2021.01.22. 00:17:42

@.Doktor.Szöszi.: Na, melyik, ne kímélj! :D
A történet engem nagyon-nagyon megfog nem tagadom és nem csak a szerelmi szál, de természetesen az is, hanem, úgy minden. És a fényképezés... elképesztően jó. A táj, az ágyúk füstje ahogy eldördülnek és még hosszasan sorolhatnám. A karakterek telitalálatok. Az indiánokról elhiszed, hogy indiánok, az angolokról, hogy angolok stb. Ááááááá...beszélhetnék róla órákig, mert tudnék... :)

.Zsu 2021.01.22. 00:18:20

éééééés EZREDIK.
huh, na végre írtatok vmit :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.22. 00:25:30

@Ármándójózsi: amikor Csingacsguk a végén elintézi Maguát, konkrétan a kartörés nagyon állat :D
a könyvet olvastad egyébként? én inkább könyvolvasós típus vagyok, és nagyon szokott zavarni, ha előbb olvastam a könyvet, mint láttam a filmet, de itt elvitt a történet, és tényleg nagyon jók a karakterek, a fényképezés, és a zene is... szóval köszi az élményt :))

Ármándójózsi 2021.01.22. 00:36:21

@.Doktor.Szöszi.: Persze, hogy olvastam. Az összeset. Ahogy May Károlyt is. Mindkettő jól írt, de nekem Cooper hitelesebb.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.22. 00:51:20

@Ármándójózsi: Már előkerestem A nagy indiánkönyvet, holnap újra elolvasom...

PYT 2021.01.22. 04:56:15

UTOLSÓÓÓ!!™©®

.Zsu 2021.01.22. 13:13:44

ezt a szekciót nem hagyom! próbálkozhattok felőlem akármeddig is!
mindig itt leszek, és lesből lecsapok.

Ármándójózsi 2021.01.22. 13:27:48

Na, erre kiváncsi vagyok... :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.22. 17:28:12

de miiiiihhhéééért???

Ármándójózsi 2021.01.22. 18:32:05

Én is...de leírni fárasztó...

Ármándójózsi 2021.01.23. 11:07:49

Nem élek vele, Neked is!!! :)))

.Zsu 2021.01.23. 12:13:53

jóóreggelt! 1 órája keltem, de még pizsiben

.Zsu 2021.01.23. 12:25:58

azt láttátok h fentebb 4 napja fbosan NagyLászlóné megkérdezte h "Miért itt a HV-on folynak magán levelezések?"
felnevettem mikor megláttam :D
jó kérdés

Ármándójózsi 2021.01.23. 12:33:23

@.Zsu: Ugye ez nem Te vagy??? Mond, hogy nem... :/

.Doktor.Szöszi. 2021.01.23. 12:37:02

ööööö....azért a néni fb-s megosztásai is megérnének egy misét...:))

ha meg látja, h magánlevelezés, minek olvassa el??

.Doktor.Szöszi. 2021.01.23. 12:38:25

@.Zsu: cép.... de ennyi ruhában nem tudnék aludni..XDD

Ármándójózsi 2021.01.23. 12:45:01

@.Doktor.Szöszi.: Ppppssztt... én tök pucéran alszom, mint amikor @MsIreneAdler: jön a porszívóval... :)))

.Zsu 2021.01.23. 13:00:22

@.Doktor.Szöszi.: jaj én nagyon fázós vagyok :))
@Ármándójózsi: tudtam h meg fogod ezt kérdezni vmilyen formában

Ármándójózsi 2021.01.23. 13:04:11

@.Zsu: Mert én úgy képzelem, hogy Te sokkal, sokkal szebb vagy!!! :)

Nem válaszoltál a kérdésemre... :(

MsIreneAdler 2021.01.23. 13:26:20

@Ármándójózsi: köszi az infót. Tél van. Meg fogsz fázni. Aggódom. :)

.Zsu 2021.01.23. 13:26:26

@Ármándójózsi: de válaszoltam, írtam h nem én vok.
na ki a figyelmetlen?

Ármándójózsi 2021.01.23. 13:42:40

@.Zsu: Nem erre a kérdésre, Te! Ne tegyél idegállapotba!!! :D
Volt ott más is, de ha már úgy kell felhívnom rá a figyelmed, régen rossz... :(

Ármándójózsi 2021.01.23. 13:43:28

@MsIreneAdler: Ne aggódj, majd magamra húzom a porszívót! :D

.Zsu 2021.01.23. 13:53:10

@Ármándójózsi: hát pedig itten most idegállapot lesz :D
mert én nem fedezek fel másik nekem szánt kérdést.

Ármándójózsi 2021.01.23. 13:56:33

@.Zsu: Az éjjel...a búcsúd után...mi kell még, hogy végre...észrevedd... :((((

Ármándójózsi 2021.01.23. 14:01:00

@.Zsu: Időbélyegző: 01:50:15...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.23. 14:01:07

@.Zsu: jajjmá...asszem közvetlenül az én elbúcsúzásom előtt kell keresni...:).

.Zsu 2021.01.23. 14:46:01

nagyn sajnálom, h nem tudok ide printszcínt nyomatni nektek, de esküszöm nálam nem látható.
negyed órája itt kutakodom.

ÁRMÁNDÓJÓZSI 2021.01.22. 23:10:35
Harmatos virágszálaim

ezután:

.DOKTOR.SZÖSZI. 2021.01.23. 09:40:25
pálinkás jóreggelt!

eközött a kettő időpont között kellene h legyen?

.Doktor.Szöszi. 2021.01.23. 15:32:52

@.Zsu: de nem itt!!! a másik posztban, ahol világvégéztünk!!!
szánd már meg ezt a jóembert :)))
(mert megint engem fog kiküldeni egyedül egy mezőre....vagy bokorba...)

MsIreneAdler 2021.01.23. 15:59:16

@Ármándójózsi: ne fáradj, majd felteszek egy pihepuha unikornisos szemfedőt, az úgyis trendi :)
Ja és disznó a pöri, végül bográcsban, már nem tudom hol kérdezted.

.Zsu 2021.01.23. 17:01:34

@.Doktor.Szöszi.: jaaaaaaaaaaaaaaaa
hát basszus. én meg itt bedilizek a keresésben :DDD
köszönöm Szössz

Ármándójózsi 2021.01.23. 17:14:11

@.Zsu: Ha majd összeválogatjuk a legrosszabb pillanataidat a kommentszekcióban, ez biztos köztük lesz... :/ :DDD

.Zsu 2021.01.23. 17:17:39

@Ármándójózsi: inkáább nézzed meg a kommentem mert nyáladzok neked :D

Ármándójózsi 2021.01.23. 17:30:28

@.Zsu: "...szívem egy mély sötét bugyrában felfedeztem némi rezdülést,
egy hangot, ami halkan azt kántálja, h ááhhrmáándóó." <- Nálad ez a nyáladzás??? :O

.Zsu 2021.01.23. 17:36:51

@Ármándójózsi: háááát, fenntartásokkal kell kezelnem mindent ami veled kapcsolatos. nem adom a szívemet oda csak úgy 1 hét után.

Cérnahuszár 2021.01.23. 17:40:12

marsinnét mert folyton rákattintok arra amire nem kéne mert legfelülre dobja
fegylemezetlen banda

Ármándójózsi 2021.01.23. 17:42:17

Hagyd nyitva a legutolsót egy lapfülön és azt frissítsd. :P
Amúgy meg hozok minnyá Chemotox-ot... ^^

Cérnahuszár 2021.01.23. 17:44:32

@Ármándójózsi: szerinted tudok ilyen lenni?
francot, ötletszerűen zárom be az épp böngészett füleket.
pont nem akarom frissíteni hogy ne ugorjon fel a francba, hanem a végén legyen,
vivivagyok

.Zsu 2021.01.23. 18:06:48

@Ármándójózsi: mobilon ezt csinálja ha frissítesz, lehet erre gondolt @Cérnahuszár adversus:

.Zsu 2021.01.23. 23:36:05

na akkor ezt nyertem. enyém a világuralom.
ezennel lezárnám a topicot.

.Zsu 2021.01.24. 00:00:11

sajnálom gyerekek, menjetek máshová rosszalkodni.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.24. 00:23:48

de én már úúúúgy megszerettem...

Ármándójózsi 2021.01.24. 03:37:45

És megfekteted a blogmotort...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.24. 08:12:36

@.Zsu: ....is.... @MsIreneAdler: rossznak lenni jóóóó...:)))

.Doktor.Szöszi. 2021.01.24. 10:26:06

csak azt hiszed....nem bírsz velünk

.Zsu 2021.01.24. 11:26:29

@.Doktor.Szöszi.: törvényes kereteken belül. gondolom én naivan :D

Ármándójózsi 2021.01.24. 11:28:23

Csitt...Milyen szép is a csend, élvezzétek...

.Zsu 2021.01.24. 12:29:06

@Ármándójózsi: na a csendkirály megszólalt.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.24. 13:36:23

Te csak ne vihogj itt! Jöhettél volna segíteni, nem nekem kellett volna magaslati levegőn (értsd: létra tetején) tartózkodni...és kaptál volna sütit is...így viszont több marad nekem..XDD

Ármándójózsi 2021.01.24. 13:56:19

Szóltál?????????
Vagy ki kellett volna találnom?

Ármándójózsi 2021.01.24. 18:30:46

Értettem!!!
Legközelebb figyelni fogok rá.
Addig itt elleszek a sarokban, ha szükséged lenne rám és nem jövök rá magamtól, csak szólj.

.Zsu 2021.01.24. 21:58:55

na, férfiak befenyítve. ez már valami :) jó irányba haladunk

.Doktor.Szöszi. 2021.01.24. 22:54:46

@.Zsu: nem hitte el, nem fog velünk bírni!

.Zsu 2021.01.24. 23:47:32

@.Doktor.Szöszi.: szerintem a lelke mélyén tudta :))

Ármándójózsi 2021.01.25. 13:54:10

@.Zsu: @.Doktor.Szöszi.: Minden idők valaha volt legjobb SB Halftime Show-ja:

Lady Gaga - Pepsi Zero Sugar Super Bowl LI Halftime Show
www.youtube.com/watch?v=mjrdywp5nyE&ab_channel=LadyGagaVEVO

<3 <3 <3

.Doktor.Szöszi. 2021.01.25. 14:01:09

@Ármándójózsi: Egyetértek!

Mindig megnézem a Halftime Show-t!

<3 <3 <3

.Zsu 2021.01.25. 15:50:36

@Ármándójózsi: na a halftimeshowkat kb az összeset láttam az elmúlt 15 évbőll, legtöbbet utólag. elég fasza.

Fálki 2021.01.25. 16:10:52

@Ármándójózsi: Gondolom ez csak valami vicc, hogy nem a JLo & Shakira volt a legjobb...

.Zsu 2021.01.25. 17:28:59

@Fálki: fuhh az a két nő milyen jól tartja magát.
amúgy semmi különös mondanivalóm nincs, csak itt mindig enyém az utolsó szó.

Ármándójózsi 2021.01.25. 17:53:58

@Fálki: Nem vicc. De ha nem mondod el senkinek, most csak neked megsúgom, hogy szerelmes vagyok Lady Gaga-ba... De tényleg és nagyon!!! Ez van...
És mindez úgy, hogy eddig a produkcióig, csak címlapokon láttam véletlenül cikkeket róla és legfeljebb a lead-et olvastam el, de szerintem még azt sem, úgyhogy amit tudtam róla az felszínes volt, hogy egy ilyen magamutogató, exravagáns hülye picsa. A zenéjét, dalait sem ismertem, mert nem érdekelt. De ezek után... Kész... Istennő!!!

Már megint elragadtattam magam, mert hosszan tudnék írni erről az előadásról, hogy mennyire vérprofi volt, sodró lendülettel... mindegy, nem megyek bele.

Ármándójózsi 2021.01.25. 18:02:56

@Ármándójózsi: Muszáj kiegészítenem, mert félreérthető így utólag olvasva.
Nem a szépsége, nem ahogy kinéz, mert nála 10 ezer szám vannak szebbek, sőt még csak azt sem lehet mondani, hogy neki szép az arca, vagy az alakja. (Nekem azért bejön, de ez másodlagos) Inkább a kisugárzása, a belőle áradó erő, elhivatottság és profizmus ami megfogott nagyon. Nagyon kíváncsi lennék rá, szívesen elbeszélgetnék egyszer vele élőben.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.25. 18:12:04

Nemár, Lady Gaga klasszisokkal jobb volt!! J.Lo & Shakira meg szemfényvesztés jó sok seggrázással..

@Fálki: amúgy vagy félelmetesen egyforma az észjárásunk/szóhasználatunk, vagy a melegvíz gate-t és a cicaharcot az Ármándónak délelőtt írt egysoros hogyvoltomból tetted a magadévá XDD

Fálki 2021.01.25. 18:13:48

@.Doktor.Szöszi.: A férfiaknak az kell, Te is tudod.

Nemnagyon olvasok már kommenteket, főleg írni nem szeretnék, szóval csak a véletlen műve az egyezés, nem plagizáltam :)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.25. 18:21:58

@Fálki: magamtól is az első lehetőségre tippeltem :))

ez volt az én verzióm:
"cicaharcvolt+Dani beleugatás, meg hurkát és kolbit zabáltak. melegvíz gate is volt, Bálint is zuhanyozott :))"

gyere azért néha OFFolni :))

Fálki 2021.01.25. 18:29:06

@.Doktor.Szöszi.: Max éjjelente jövök, amikor a felsőbbrendűek már nem lesznek aktívak és bármiről lehet beszélgetni köpönyegforgatás nélkül.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.25. 18:35:16

@Fálki: csak a világvégéről nem beszélünk sskk, ugye kedves @Ármándójózsi: XDDD

Ármándójózsi 2021.01.25. 18:41:37

@.Doktor.Szöszi.: De, lehet arról is. Az nekem úgyis szakmába vág. :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.25. 19:05:09

@Ármándójózsi: nem. nem beszélünk róla. kimért stílusban meg főleg nem.

Ármándójózsi 2021.01.25. 19:12:04

@.Doktor.Szöszi.: De igenis beszélünk, mert a fontos dolgokról kell! Az elhallgatás semmit nem old meg, ezt tudhatnád! A kinért stílus ide nem vonatkozik, mert ez itt magán játszóterünk. :P :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.25. 19:23:37

@Ármándójózsi: de most komolyan, semmi gáz nem volt szerintem az örömködésedben, meg a lőtéri kutyát nem zavarta, és láthatóan azt a pár embert sem, aki még ott volt. én jót mosolyogtam rajt korán reggel, mikor elolvastam, pedig festetted a szöszit a falra

Ármándójózsi 2021.01.25. 19:29:09

@.Doktor.Szöszi.: Ezt én is pontosan tudom, már az örömködés is szándékosan túl volt tolva, csak gondoltam új színt hozok a topicba, de szemmel láthatóan nem jött be. :DDD <3

.Doktor.Szöszi. 2021.01.25. 19:40:15

@Ármándójózsi: na tudod kivel szórakozzál!!!!! megtalállak, eláslak!!!!

Ármándójózsi 2021.01.25. 20:45:21

@.Doktor.Szöszi.: Sokáig bizonytalan, vak és fogalmatlan voltam, de lassan felismerem, hogy Te vagy az igazi!!!

Fálki 2021.01.25. 21:24:05

@Ármándójózsi: Így akkor .Zsu-val mi randizhastunk engedelmeddel?

.Doktor.Szöszi. 2021.01.25. 21:26:49

@Ármándójózsi: nem kell ajtóstul rohanni a házba...picit a ló nincs, szamár is jó esetét vélem felfedezni

.Doktor.Szöszi. 2021.01.25. 21:28:37

@.Doktor.Szöszi.: ja, melegvíz nincs, bojler sincs..basszameg...

.Zsu 2021.01.25. 21:33:45

@Fálki: nem Ármándón múlik az :)

Fálki 2021.01.25. 21:34:32

@.Zsu: Azért megiscsak megvarom, amig rábólint, aztan utana hivlak randira.

Ármándójózsi 2021.01.25. 21:45:03

@Fálki: Természetesen, köztünk mindennek vége. És köszönöm! Barátok közt így illik ezt. :)))

Ármándójózsi 2021.01.25. 21:47:06

@.Doktor.Szöszi.: Neeeem, ez már régen érett bennem. Csak az tartott vissza, hogy olyan ritkán és keveset vagy... :(

.Doktor.Szöszi. 2021.01.26. 13:08:24

@Ármándójózsi: hidd el, belőlem ennyi is elég :)))

észrevettétek, h amit mobilról írtok, annak a nagy része később eltűnik... :OOO

.Zsu 2021.01.26. 13:26:24

@.Doktor.Szöszi.: én nem vettem észre! :O

csak h itt lebzseltek már megint :DD

.Doktor.Szöszi. 2021.01.26. 14:01:29

@.Zsu: @Ármándójózsi: olyan jó képeket és videókat csináltam a parton, el sem hiszitek! kár, h nem tudom megmutatni...annyira fújt a szél, h letörtek az ujjaim és a füleim...és nem volt annyi eszem, h ne menjek a vízhez közel, jól nyakoncsapott egy hullám XDDD

Ármándójózsi 2021.01.26. 14:14:32

@.Doktor.Szöszi.: Miért ne tudnád??? Elmegyek és megnézem, csak egy szavadba kerül. ;) :)))

Ármándójózsi 2021.01.26. 14:30:50

@Fálki: Dehogy, csak nincs ami fontosabb lenne/lehetne... :D

Fálki 2021.01.26. 14:33:15

@Ármándójózsi: Ma épp a doktorszoszi, tegnap a pontzsu, elotte masik, holnap meg majd megint valaki új...

Nagy hajt a véred, de elobb utobb eszre fogják ám venni a csajok, hogy mindenkinek csapod a szelet.

Hupsz!

.Doktor.Szöszi. 2021.01.26. 14:44:45

@Ármándójózsi: szóval megnéznéd Fonyódnál a Balatonpartot...nyugodtan, ez egy szabad ország, csak vigyázz, este 8-ra érj haza! XDD

@Fálki: szerinted nem ismerjük? minden újhoz az az első kérdése, Te lány vagy? ;)) :))

Fálki 2021.01.26. 14:46:56

@.Doktor.Szöszi.: Ármándó DonJuan Józsi.

Egészen elkepesztő a forma.

Ármándójózsi 2021.01.26. 15:03:34

@.Doktor.Szöszi.: Képekről, videókról volt szó, ha jól emlészem...
Ha csak a Balatont akarnám megnézni, lemegyek Boglárra, ott van nyaralóm.

Egyébként , ha nem tudnék hazaérni, Te képes lennél kivetni este 8-kor a hiénák elé??? :S :(

Ármándójózsi 2021.01.26. 15:06:21

@Fálki: Nemnem!!! Ha már, akkor Casanova. ;) :)))
De természetesen az sem, csak egy szegény magányos férfiember aki egy kis melegségre vágyik!!! :))) (Nemúgy!!!)

Fálki 2021.01.26. 15:07:27

@Ármándójózsi: Józsi Józsi, már a férfiak is...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.26. 15:11:56

@Ármándójózsi: voltam kint az utcán ma, nincsenek hiénák...sőt, egy kezemen meg tudom számolni, hány embert láttam...:))
nem vagyok fonyódi, csak gyakran előfordulok itt...
majd nyáron küldök Neked Boglárra fonyódburgert :)

Ármándójózsi 2021.01.26. 15:13:12

@Fálki: Nem tagadnám, ha úgy lenne, bár itt vigyázni kell a "kilengésekkel", de nincs úgy.
Csak PontosDoktorPontosSzöszi-t szeretem!!! <3 <3 <3
És egy kicsit még mindig PontosZsu-t is... <3
De most ennyi!

Ja és Vandaaaaaaaaa, őt is. <3
Meg Lady Gaga-t, de őt feleségül is venném. Azonnal! <3 <3 <3

Fálki 2021.01.26. 15:15:36

@.Doktor.Szöszi.: Valami LMBTQ kitavaszodas tuti erzekelhető nála..

.Zsu 2021.01.26. 16:22:54

@Ármándójózsi: a régi nagy szerelmeket sosem felejti el az ember.
a balatoni nyaralót említhetted volna azért előbb is....

@.Doktor.Szöszi.:
nekem is küldj olyan burgert légyszí :)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.26. 17:17:51

@.Zsu: rendben. ha megyek Pécsre, be is dobom Neked. @Fálki: finnyás, ő nem kap

Fálki 2021.01.26. 17:32:17

@.Doktor.Szöszi.: Ezzel mondjuk én nem leszek megbuntetve... Nem kapok valamit, amit nem szeretek.

Igazan kemenyen tudsz buntetni :D

.Zsu 2021.01.26. 17:45:46

@Fálki: mást még lehet h kapsz.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.26. 17:51:05

@Fálki: ó, ez csak jelzés volt, h kimaradsz a buliból, amikor .Zsu-val hambizunk...azt meg ne akard megtudni, milyen keményen tudok büntetni

Ármándójózsi 2021.01.26. 19:19:09

Csajok! Hozzátok közlekedési rendőr kell, hogy tudjátok, ki merre...
PontZsu - Fálki
PöttydokipötySzösz - Ármándó
NA!

.Zsu 2021.01.26. 23:44:59

@Ármándójózsi: mi ez, általános iskola alsó osztály? :D
amúgymeg Dr.Szösszentyű csak adhat egy csirkeburgert a @Fálki: nak, nem?

Fálki 2021.01.26. 23:51:08

@Ármándójózsi: Ontenenek teged aranyba.. Jo forro aranyba.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.26. 23:54:26

Nekem egy közlekedési rendőr se mondja meg, merre menjek! Azt még eldönthetem egyedül, mit veszek fel holnap reggel?

Ármándójózsi 2021.01.26. 23:54:41

@Fálki: Inkább ne! Az csak olyan szobor lenne különben, amit már láttam kulcstartóként is... :DDD

Fálki 2021.01.27. 00:00:18

Kisbaratom, ezzel a feketefeher doktorszoszivel bizony belenyultal a tutiba :D :D :D :D

Ármándójózsi 2021.01.27. 00:11:15

@.Doktor.Szöszi.: Igazából azt nem szeretném. Sohase. ;) :)))

Ármándójózsi 2021.01.27. 09:38:51

@.Doktor.Szöszi.: Dehogynem. Azt is, hogy mit akarok és azt is, hogy mit szeretnék. :P :)))

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 09:43:43

@Ármándójózsi: tegnap (vagy az más ma volt?) megint szürke szamarat játszottál...@Fálki: zavart el minket aludni (lehet, h emiatt még bosszút fogunk állni :P), annyira untattuk...

Ármándójózsi 2021.01.27. 10:40:30

@.Doktor.Szöszi.: Nem csodálom, engem is untattatok, semmi szappanopera, semmi love, semmi ökörködés, semmi vidámkodás... :P :D
Az meg milyen már, hogy a barát jön árulkodni minden topicba, hogy máshol mit csinálok... :(
Közben meg rámegy még a női biciklire is és annak is anakonda hosszúságú privátokat ír, mint PontosZsunak... :/ :O :DDD

Fálki 2021.01.27. 13:02:46

@.Doktor.Szöszi.: Már szeliditi az uj sárkányt Ármándó... Tenyleg mindenkire rárepül, most épp szó szerint.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 13:06:49

@Fálki: ja, itt meg majd néz naaagy, ártatlan szemekkel XDDD

Fálki 2021.01.27. 13:09:28

@.Doktor.Szöszi.: Én irigylem ezt az energiat, amivel beleveti magat minden nap a lódításba. Hódításba, na, rossz billentyu!!!

:D

Ármándójózsi 2021.01.27. 13:19:46

Most mi van már megint??? Az új csatlakozókat szivélyesen kell fogadni és örülni, hogy emelik a blog és a topic fényét...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 14:41:55

@Fálki: szerinted megmondjam neki, h a kínai horoszpókom sárkány? :)))

@Ármándójózsi: nincs semmi, csak Fálkival beszélgettünk :DDD

Fálki 2021.01.27. 14:44:48

@.Doktor.Szöszi.: Mindegy mit mondasz neki, amíg nem talál újabb predat, addig megfelelő leszel a számára.

De persze ahogy ranezel valakire, jön a Renátózás.

.Zsu 2021.01.27. 16:01:36

@Ármándójózsi: ezt amúgy mindegy milyen indokból csinálod, de szerintem nagyon kedves, és barátságos tőled :)

Fálki 2021.01.27. 16:02:47

@.Zsu: Miiiii, ne viccelj már.. Csak ki akar hasznalni benneteket... A ferfiaknak sose írogat.

.Zsu 2021.01.27. 16:08:04

@Fálki: de mindenkit kedvesen köszönt, és mondja az újaknak írjanak sokat.
sztm ez kedves dolog.
hát most van ennek a férfiúnak pozitív tulajdonságai is, elismerheted :)

Fálki 2021.01.27. 16:10:52

@.Zsu: Ez vitathatalna. Egy kedves kanos mackó :D

.Zsu 2021.01.27. 16:13:19

van ez a méltán híres szám:

youtu.be/QJPomks6Rl4

a napokban beragadt ez a fejemben, random eszembejutott, és a refrénben a bájlándót Ármándónak kell egyszerűen énekelnem :D majd még tovább költöm.

Fálki 2021.01.27. 16:15:35

@.Zsu: En nagyon szeretem ezt a zenét amugy :)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 16:16:04

@.Zsu: csak a mindenkihez feltett "te lány vagy," kérdés miatt szívjuk a vérét, amire természetesen ma is volt példa :DDD

@Fálki: Micimackó...vagy az egy másik mese? :D

Fálki 2021.01.27. 16:18:34

@.Doktor.Szöszi.: Annyira azert nem cuki. Én inkább ilyen TVMaciként kepzelem el, ahogy nem a Tv elott, hanem a tablet elott ul és vadassza az ujabb prédákat, akivel lehet kommentszerelmezni.

Fálki 2021.01.27. 16:18:57

@.Doktor.Szöszi.: Én meg ugye 12000 karakteres emaileket kuldozgetek... :D

.Zsu 2021.01.27. 16:19:21

@.Doktor.Szöszi.: tudoom én, szívjátok csak :))))

.Zsu 2021.01.27. 16:21:01

@Fálki: az a tervem, h a (28ezer karakteres) emaileidből fogok könyvet készíteni, és kiadatom. Majd jól meggazdagszom.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 16:23:44

@Fálki: szánom-bánom, nem volt időm válaszra...mentségemre szolgáljon, még dolgozom és kb. 1 óra kell, hogy hazaérjek ...de első dolgom lesz...:)

Fálki 2021.01.27. 16:24:34

@.Zsu: Abból komoly per lesz, mert nekem is vannak ilyen terveim. Sőt.

Csak neked es titokban mondom el, hogy egy mesekonyvem mar csak az illusztrator munkájára vár ;)

Fálki 2021.01.27. 16:25:09

@.Doktor.Szöszi.: Nem rád kívántam ezzel pirítani, Zsu kapta a hosszabbat :D

Ármándójózsi 2021.01.27. 18:19:07

Túl sokat beszélsz...írsz...

Fálki 2021.01.27. 18:22:26

@Ármándójózsi: Keress az asszony a 10x74es helyrajzi számon, szerintem erkezz meg :D

.Zsu 2021.01.27. 18:52:13

@Ármándójózsi: neked amúgy hiába ír az ember szép szavakat :DD

Ármándójózsi 2021.01.27. 19:37:14

@.Zsu: Igyekszem mindenkihez szólni egy bíztató szót, mert tudom, milyen jól esik az, ha az ember beesik egy ennyire zárt közösségnek tűnő, nagyrészt régi tagokból topicba. Ilyenkor minden pozitív reakció nagyon tudja oldani az első drukkokat. :)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 20:43:37

@Ármándójózsi: mit mit? mit tehetsz meg, vagy mit írj? :S
hogy tetszik az új nevem? :D

Ármándójózsi 2021.01.27. 20:48:50

@.Doktor.Magyar.mennydörgő.Szöszi.: Nem tetszik. Ahol már mindenki sárkány ott én inkább a királylány lennék a helyedben a toronyban. :)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 20:50:59

@Ármándójózsi: de én nem akajok kijájjány lenni [toppant]

.Doktor.Szöszi. 2021.01.27. 20:55:01

@Ármándójózsi: és ehhez semmit nem is kell tennem :DD

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 10:17:58

@Ármándójózsi: nem olvastál vissza, vagy csak simán ignorálsz, kedves Ármándó? :S

Ármándójózsi 2021.01.28. 10:37:13

@.Doktor.Szöszi.: Visszaolvastam, de nem látok itt semmi olyat, amire reagálnom kellett volna és nem tettem. :S

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 10:45:30

@Ármándójózsi: nem itt, a másikban tegnap....én még értetlenkedtem egy kérdéseden, mégis mire gondolhatott a költő, de szokás szerint eltűntél...

Ármándójózsi 2021.01.28. 10:49:31

Jaaaaaa, most visszakerestem.
Te azt írtad, hogy a szurkoló vezetője lennél, vezérszurkoló, erre én kérdetem, hogy Pom Pom Dragon? Vagyis vezérszurkoló pom pom lány, de Te akkor éppen sárkány voltál. :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 11:05:37

@Ármándójózsi: nem esett le :DDD
a pom pom lányoknak nem kötelező a hosszú haj? mert még Fálki miatt sem növesztem meg a hajam XD
és tudod, akkor is sárkány vagyok, ha nem :DD

Ármándójózsi 2021.01.28. 11:17:46

@.Doktor.Szöszi.: Nem hosszú a hajad??? :O :O :O
Öööööö...akkor izé...hát jól van...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 11:20:57

@Ármándójózsi: sosevolt, soselesz....tudom, h ezzel az információval kiestem a pixisből...

Ármándójózsi 2021.01.28. 11:24:03

@.Doktor.Szöszi.: Ennyire végletesen nem fogalmaznék, de...

Ármándójózsi 2021.01.28. 11:41:11

@.Doktor.Szöszi.: De valamit mutatnod kellene, hogy ne így legyen.

Fálki 2021.01.28. 11:43:45

Én csak csendesen figyelek.

Nem, nemtudok olyat :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 11:52:17

@Ármándójózsi: kisujjamat nyújtom, karomat akarod? még a kedvenc filmed is megnéztem :))

@Fálki: meglévő hajzatommal lehetek vezérszurkolód? :DD

Ármándójózsi 2021.01.28. 12:14:54

@.Doktor.Szöszi.: Nem csak a karodat, de haladjunk sorjában.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 12:42:23

@Fálki: ezek szerint igen :) és így már nemcsak önjelölt :D

.Zsu 2021.01.28. 21:22:53

@Fálki: na, írtam néked. :)
bár szeretném különlegesnek érezni magam, szal nekem írj a legtöbbet mindiiig :D

Fálki 2021.01.28. 21:25:34

@.Zsu: Kothetunk ilyen alkut :) De akkor azt kell tenned, amit mondok ;)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 21:44:30

@.Zsu: nna, a végén nemcsak az adósságból, hanem a rabszolgasorból is húzhatlak ki :DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 21:58:18

@Fálki: phh...kecskére káposztát..:DDD

Fálki 2021.01.28. 22:54:24

@.Doktor.Szöszi.: Nálam jobb kezekbe nehezen kerulhetne ;)

.Zsu 2021.01.28. 23:28:38

@.Doktor.Szöszi.: nem lesz itten semmiféle rabszolgasors :)))
de azért a jogi támogatásodra természetesen igényt tartanék folyamatosan.

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:41:23

Van itt még szabad nő, vagy kereshetek megint újat? :DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 23:44:18

@Ármándójózsi: csak olyan, akit észre sem veszel...:P

Fálki 2021.01.28. 23:44:24

@Ármándójózsi: Szerintem neked mostantol nem azt kellene kerdezned az ujaktol, hogy lanyok-e, hanem hogy tudjak-e ugyanazt a banannal, amit Mercike :D

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:48:00

@.Doktor.Szöszi.: Nincs olyan, aki én ne vennék észre!!! ;) :)))

@Fálki: És az csak a belépő, egy magasabb polcra. :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.28. 23:54:42

@Fálki: és lehetne a neve Banános Joe XD

Ármándójózsi 2021.01.28. 23:58:09

@.Doktor.Szöszi.: Lehet, hogy téged nem kellene észrevegyelek... vannak még ötleteid??? :S

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 00:00:30

@Ármándójózsi: szerintem nem is vettél észre, úgyhogy most meg vagyok sértődve...

Ármándójózsi 2021.01.29. 00:06:11

@.Doktor.Szöszi.: Én mindig, minden körülmények között észrevettelek. Akkor is, amikor egy nyamvadt kikötő nevét nem tudtad leírni és akkor is, amikor egyedül nézté szembe a világvégével egy mezőn állva...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 00:08:20

@Ármándójózsi: ezredszer is mondom, arra a mezőre Te zavartál ki egyedül...a kikötőt meg kitalálta más, szóval azt is tudod...

Ármándójózsi 2021.01.29. 00:15:06

@.Doktor.Szöszi.: Nem zavartalak ki, csak példaként mondtam, hogy ott kószálsz. A világvége meg jön, érted. A kitaláció meg nem ugyanaz, mintha Te mondtad volna és nekem, mert én kérdeztem...

Fálki 2021.01.29. 00:21:18

@Ármándójózsi: Fú, mennyi ige van ebben a kommentben, báttya :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 00:24:35

@Ármándójózsi: ebben sosem fogunk egyetérteni, hogyan kerültem egyedül a mezőre, ahol semmi dolgom nem volt...
Te is kitalálhattad volna, de rossz volt a tipped, mert magadból indultál ki...

Ármándójózsi 2021.01.29. 00:30:55

@.Doktor.Szöszi.: De az egy példa, könyörgöm, ne tegyél a sírba, pont ma, még sok dolgom van. Ott sétálsz. A mezőn. Egyedül. És pont akkor, igen pont akkor jön a világvége. Te ott állsz, budipapír nélkül, de a történetet ismered. Na. Szóval segítettem ez a lényeg.
Azért volt rossz a tippem, mert hagytál találgatni.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 00:43:42

@Ármándójózsi: ellenvéleményem van, de mindegy. a játék lényege az lett volna, hogy Te találd ki, és akkor kaptál volna a hamburgeremből. ami nagy szó, csak úgy mondom.

Ármándójózsi 2021.01.29. 00:49:18

@.Doktor.Szöszi.: Te nem adsz a hamburgeredből, de én azért adjak jó tanácsot világvégére, ugye? Marha jó... Én bezzeg adtam volna a mignonomból, pláne, hogy nem kértél...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 01:00:11

@Ármándójózsi: messze van...veszek holnap a Geletában...milyet kérsz?

Ármándójózsi 2021.01.29. 01:02:37

@.Doktor.Szöszi.: Pppfff... Nekem nincs ugyanolyan messz, szerinted? Nyakamon a kijárási tilalom is...
Csokisat és citromosat.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 01:10:50

@Ármándójózsi: akkor citromosat kapsz, azt én is megeszem...ha esetleg mégsem kérnéd..
viszont reggel fel kell kelnem, megyek aludni. telihold sem fog zavarni, hó sem esik.

jóéjt!

Ármándójózsi 2021.01.29. 01:13:34

@.Doktor.Szöszi.: Pedig pont most akartam írni, hogy...de akkor tárgytalan. Jó éjt!

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 08:49:42

@Ármándójózsi: ez így nem ér, mi tárgytalan?....kicsit morci vagyok a koránkeléstől...
....és mindenhol mindenki mignont keres...

Ármándójózsi 2021.01.29. 09:01:39

@.Doktor.Szöszi.: Sajnálom, az éjjel akartam mondani, de már elmentél aludni. És én nem keresek mignont, mert nekem már van. :P :D

Ármándójózsi 2021.01.29. 09:10:52

@.Doktor.Szöszi.: Ahogy gondolod, bár én vettem Neked is két puncsosat...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 09:14:28

@Ármándójózsi: ki vagyok vele segítve, még mindig messze van....

Ármándójózsi 2021.01.29. 09:18:26

@.Doktor.Szöszi.: Ahogy én, ha Te veszel nekem... Bár arra gondolatam...de aztán elhesegettem a gondolatot...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 09:40:55

@Ármándójózsi: akkor pont ott vagyunk, ahonnan elindultunk...

Ármándójózsi 2021.01.29. 09:43:22

@.Doktor.Szöszi.: Na ez a baj, hogy még el sem indultunk...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 09:53:34

@Ármándójózsi: perpill dolgozom, szóval elég helyhez kötött vagyok...és még az ebédem is otthon felejtettem....

Ármándójózsi 2021.01.29. 10:12:05

@.Doktor.Szöszi.: Az nem jó...Egyik sem... Én pedig nem tekertem fel a fűtést az appon keresztül, úgyhogy a Boglári házban most hideg van, pedig volt eszemben, hogy esetleg...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 10:20:53

@Ármándójózsi: a hideget nekem ne is mondd...ki kellene mennem a nyaralóba körbenézni, de oda sapka, sál, védőital, miegymás is kellene...

Ármándójózsi 2021.01.29. 10:25:10

@.Doktor.Szöszi.: Te sem terelsz rosszabbul, mint a Pontos ügyfeled...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 10:39:21

@Ármándójózsi: én megyek is Boglárra, illetve átmegyek Bogláron, ha a geletába el akarok jutni mignonért

Ármándójózsi 2021.01.29. 11:02:42

@.Doktor.Szöszi.: Azt gondoltam, hogy cukit nem helyezték át az éjjel Fonyódra...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 11:15:53

@Ármándójózsi: pedig az ötlet nem is rossz...de nekem is van egy zseniális ötletem. amikor nekiállok sütizni, szólok, és akkor két helyrajzi számon ugyan ,de együtt esszük meg azt a nyamvadt mignont...éhen fogok halni, nincs ebédem, mondtam már?

Ármándójózsi 2021.01.29. 11:31:33

@.Doktor.Szöszi.: Na, az marha jó lesz... Most szólok, hogy én csak este fogok mignonozni, bármennyire is elítélendő ez a cselekedet... Mondtad, de együtt érzek!!! Én asszem ma kivételesen Pizzát ebédelek. Szerintem jalapenoval töltött szélű csípős olaszkolbászosat a Pizza Hut-ból...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 11:50:17

@Ármándójózsi: neked aztán semmi nem jó...és nem eszünk este sütit...tényleg, mignont eszek ebédre...már csak egy órát kell kibírnom...

Ármándójózsi 2021.01.29. 11:55:57

@.Doktor.Szöszi.: Mignon ebédre??? :S Az így önmagában eléggé, hogy is mondjam, sovánka...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 12:01:43

@Ármándójózsi: evvan, ezt kell szeretni...azt meg nem mondtam, hányat fogok megenni belőle...

.Zsu 2021.01.29. 12:58:31

@Ármándójózsi: csakmondom h tegnap is édeset ebédelt @.Doktor.Szöszi.:
nagyon ennék pizzát, pedig nem vagyok egy pizzás lány. olyan igazi olasz pizzát, max 3 feltéttel.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 13:04:35

@.Zsu: az teljesen véletlen volt, egyébként nem nagyon eszek édeset, és annak is elosztogattam a felét :)

@Ármándójózsi: inkább nem mondom, amit most gondolok....

Ármándójózsi 2021.01.29. 13:07:39

@.Doktor.Szöszi.: Mi a baj, Drága??? :D Tudod, hogy szeri van, ugye??? <3 :D

Ármándójózsi 2021.01.29. 13:33:18

@.Zsu: Inkább áthoztam ide:

"meg nem szeretem az igazságtalanságot, sztm vegyük észre azt is ha valaki jólelkűen viselkedik."

Ne haragudj meg érte, Isten látja a lelkem, csak jó szándékból mondom: Ez a netto naivitás.
Mert semmi igazságtalanság nincs itt, hiszen ő nem jólelkű, hanem ahogy mondod, jólelkűen viselkedik és ez a kulcs. Hiszen csak viselkedik, csak megjátsza, csak alkalmazkodik, csak úgy csinál. Te is tudod magadban belül és azóta már ki is derült. És még ki is fog szerintem ennél jobban is. Akkor most végülis kit, vagy mit sajnálsz meg??? Nem minden az, aminek látszik, tudod?
De nagyon szerizlek ám, mert okos csaj vagy és hatalmas beszólásaid vannak, a tegnapin még mindig röhögök!!! :DDD Csak azért írtam le, hogy esetleg elgondolkozz ezen. Segítő szándékkal. :)

.Zsu 2021.01.29. 14:07:14

@Ármándójózsi: szerintem meg másképp látjuk. és nem feltétlenül az a mérvadó ahogy te látod.
Pl.: én azt láttam Mercin, h megsajnálta őszintén Frut, amikor nem jött vissza Renátó.
én spec nem éreztem sajnálatot iránta. pedig elhittem h kivan, de szimpatikus volt Merci jószívűsége.
sztm nem megjátsszás volt hanem tényleg így érezte, és támogatta Frut.

bocsi, de amikor valaki segíteni akar nekem anélkül, hogy én megkértem volna rá, attól bennem mindig feszkó alakul ki, mert az az érzés alakul ki bennem, h a másik most azt hiszi szükségem van erre, hogy megreformálják a látásmódomat.
ezzel a naivitással dologgal is rámragasztasz egy címkét csak, és ezzel pluszban, h te ugye csak jót akarsz nekem.
nem szorulok segítségre, köszönöm szépen :))

én is szerizlek téged, és mi általában egy ekg-n vagyunk azt vettem észre, de én rosszindulatú embereket is meg tudok sajnálni. akár a helyzetük miatt. többmindent tudok egyszerre érezni.
és igen, akkor is ha maguk kerültek oda.
de vannak határok, pl Renátót egy percig nem sajnáltam.
amúgy hosszan beszélünk egy olyan érzésről, ami pár percig tartott, csak megírtam kommentben. nem ez a mérvadó pl Frunál, sem Mercinél. nem így hozok döntést.

és bár nem kell ezt megmagyaráznom, de a mindennapos közös okfejtések, és HVpajtásosságunk miatt mégis megteszem: a VV szempontból az életemben is minden rendben van az ítélőképességemmel, de ki fogom fejezni az érzelmeimet, és az együttérzésemet mmkk.

Ármándójózsi 2021.01.29. 14:10:15

@.Zsu: Addig amíg idetalálsz, csak elírdogálok itt magamban.
Szóval vegyünk egy példát, Te megsajnálsz valakit, mert olyan jólelkűen viselkedik, mert egyedül van, mert szomorú, mert kiszolgáltatott, mert elhagyatott, mert szánalomra méltó, még akkor is, ha pontosan tudod, hogy ki ő és milyen volt előtte. Mert ilyen vagy és az empátiád ezt diktálja. Ez nagyon dicséretes és ha akkor képletesen felveszed az illetőt a kebleiden melengeted és ha már kellőképpen jól érzi magát, szerinted kit harap meg?
Persze könnyen mondhatnád azt, hogy akkor így jártam és megrándíthatod a vállad, de majd akkor ott abban a szituációban nem lesz ennyire könnyű, mert fájni fog rettenetesen, úgy, hogy majd bele pusztulsz. Természetesen ez csak a véglet, közte van néhány átmenet, de mégis azt mondom, jól gondold meg, hogy kire pazarolod az empátiádat, ne hagyd magad becsapni a látszat által...

Ármándójózsi 2021.01.29. 14:15:44

@.Zsu: Húha, azt hiszem én nem próbállak (ahogy eddig sem volt szándékom) semmire sem rá, vagy lebeszélni, pláne nem megváltoztatni Téged. Oda is írtam: "Csak azért írtam le, hogy esetleg elgondolkozz ezen." Ehhez képest, Te ezt támadásnak vetted és a második bekezdésed alapján, szerintem innentől egyszerűbb, ha ignoráljuk egymást, mert erre a durva lecseszésre semmilyen okot nem adtam.

.Zsu 2021.01.29. 14:15:52

@Ármándójózsi: nem ismersz engem, és ez egyszerűen így bármit írnék úgy jönne le, hogy magyarázkodok.
annyiból levontál rólam csomó következtetést, h kimondtam, hogy érzelmes vagyok és empatikus.
én amennyi infóval te rendelkezel rólam, én sosem tennék ilyet senkivel, mert tisztában vagyok, h senki nem ilyen fekete fehér.
mindenkinek meg van a saját élettapasztalata, de engem ne vegyél légyszí egy kalap alá azzal amiket te éltél át az életedben, amiket te láttál.
az empátia egy nagyon fontos dolog. és örülök h bennem erős. te most mégis kritizálod.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 14:18:53

@Ármándójózsi: akkor 15 perc múlva a Geletában??

Ármándójózsi 2021.01.29. 14:20:08

@.Doktor.Szöszi.: Előbb is szólhattál volna, még gatyában vagyok!!! :O (És Budaörsön...)

.Zsu 2021.01.29. 14:22:28

@Ármándójózsi: bocsi, én nem éreztem az elfogadást irányodból, csak h gondolkozzak el ÉN azon amit te írsz. mert te most nagyon jófej vagy velem, és segíteni akarsz a kislánynak, hogy ne érje csalódás az életben.
ha ignorálni szeretnél szíved joga, sztm itt én lettem inkább kritizálva, de majd elgondolkozom az életemen köszönöm szépen.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 14:24:08

@Ármándójózsi: akko' így jártál...

megyek intézem a dolgaim...

Fálki 2021.01.29. 14:28:15

@.Doktor.Szöszi.: Látom, de nem merek hozzaszolni... Irok inkabb mailt annak, akinek meg nem valaszoltam ;)

Ármándójózsi 2021.01.29. 18:08:26

@.Doktor.Szöszi.: Szar ügy...Már megint csak nekem van mignonom... Sálálálálááááááá :DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 18:11:38

@Ármándójózsi: ezt azért nem kellene elkiabálni.....van mignonom, csokis is és puncsos is..a csokisat neked vettem, dehát ezek után ugye....

Ármándójózsi 2021.01.29. 18:16:47

@.Doktor.Szöszi.: Citromos nem volt??? Nem vagyok telhetetlen, köszönöm a csokist is, csak kérdezem. :)))

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 18:35:02

@Ármándójózsi: nem, citromos nem volt...így körbejártam kétszer Kaposvárt..ma igencsak kimaxoltam a Kvár-Fonyód-B.lelle-Kvár útvonalat...az ebédem meg fél 6-kor ettem meg...

Ármándójózsi 2021.01.29. 18:48:28

@.Doktor.Szöszi.: Te szegényke... :(

Viszont ezen a versenyen nem indultál? És ha igen, melyik vagy Te? :S
www.youtube.com/watch?v=r8IliPVerAs&ab_channel=sonline.hu

Ármándójózsi 2021.01.29. 19:07:39

@.Doktor.Szöszi.: Ezek szerint nem indultál. Igazad is van, a sok hülyének ne is mutogasd magad, több vagy Te ennél sokkal!!! Én tudom!

Jaaaaaaaa, képzeld a Kaposvárról ez jutott eszembe a hasonló hangzás miatt és most folyamatosan dúdolom... :DDD
www.youtube.com/watch?v=-NfJCcnQjYw&ab_channel=makkocska1

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 19:19:25

@Ármándójózsi: plusz azt is tudom, hogy működik ez a háttérben...
a Szamos helyett meg Kapos-t kell behelyettesíteni..
csaxólok, fogynak a mignonok...

Ármándójózsi 2021.01.29. 20:10:27

@.Doktor.Szöszi.: De jó az operettnóta, ugye? :D Mijazhogyfogynak??? Azé a csokisok ne fogyjanak olyan viharos gyorsan... :/ :)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 20:31:47

@Ármándójózsi: jóóó, majd átállok a képviselőfánkra...

Ármándójózsi 2021.01.29. 20:36:44

@.Doktor.Szöszi.: (Nagy nyelés...) Öööööö...mire??? (További nyelések, sőőőt nyálcsorgás...) Jó...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 21:02:15

@Ármándójózsi: Gombóc Artúrhoz van szerencsém? :)

Ármándójózsi 2021.01.29. 21:04:58

@.Doktor.Szöszi.: Betettem a másikba, az aktuálisba a kettőnk titkát!!! De nem árultam el! ;) :)))

Ármándójózsi 2021.01.29. 21:13:29

@.Doktor.Szöszi.: Kár volt... Te, ezek semmit nem tudnak értékelni... :/
Megvan a szövege a nótának? Zseniális, nem? :DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.01.29. 21:15:25

@Ármándójózsi: igen, ismerem...és tényleg Kaposvárral éneklik errefelé

Fálki 2021.01.30. 00:11:49

@Ármándójózsi: Ittvagyok Életem, mondjad...

Ármándójózsi 2021.01.30. 00:14:56

@Fálki: Ajjjj, Te is szöszi vagy??? :S

Fálki 2021.01.30. 00:15:54

@Ármándójózsi: Nem, csak nem hagyom hoyg ezt a hoditast is elbaszd.

Jottem "segiteni" :D :D :D

Ármándójózsi 2021.01.30. 00:19:08

@Fálki: Na, azzal eddig is mindig bejjebb voltam.....a szarban. :DDD

Fálki 2021.01.30. 00:21:39

@Ármándójózsi: A szo amit keresel: koszonom.

Szívesen.

Ármándójózsi 2021.01.30. 00:23:27

@Fálki: A másik amit kerestem az a beljebb, de azt sem találtam ahogy látod. :DDD

Fálki 2021.01.30. 00:25:47

@Ármándójózsi: Ilyenen en mar fenn sem akadok...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.30. 01:28:29

@Fálki: attól mentsenek meg asszem :DD

.Zsu 2021.01.30. 01:57:24

@Ármándójózsi: írtam neked privát üzit Ármandó :$

.Zsu 2021.02.09. 15:11:42

na itt még jár valaki? mert ha nem akkor enyém a végszóóó :)))

.Zsu 2021.02.09. 15:12:22

és az utolsó szó legyen a:
Nabukodozonor

.Zsu 2021.02.09. 17:18:12

@Fálki: tudok más végszót is

Fálki 2021.02.09. 17:39:34

Imádnám hallani/olvasni.

Fálki 2021.02.09. 18:25:47

@.Zsu: Tudnék :)

Sokat. :) Sokféleképpen. :)

.Zsu 2021.02.09. 23:35:48

@Fálki: egyféleképpen is lehet, csak az legyen megfelelő.

.Zsu 2021.02.10. 00:54:45

@Fálki: a nő azért szemüveges, mert mindenrefigyelős (is) vagy?

Fálki 2021.02.10. 00:56:42

@.Zsu: Remelem ez a kerdes csak koltoi...:)

.Zsu 2021.02.15. 12:35:32

na me még mitnem :))

Fálki 2021.02.15. 12:38:20

@.Zsu: Ha nem hagyod abba, akkor se poszt nem lesz ma, se válasz. :)

.Zsu 2021.02.15. 12:40:16

@Fálki: na, ne fenyegess :))

Fálki 2021.02.15. 14:52:26

@.Zsu: Ígéret volt ez, nem fenyegetés.

.Zsu 2021.02.28. 00:36:51

természetesen ez nincs elfelejtve.

Fálki 2021.03.02. 11:40:03

Max utolso elotti, zsuzska!

.Zsu 2021.03.02. 23:32:07

@Fálki: nagyon szemtelen vagy, de én ezt végtelenségig tudom csinálni, szal inkább add fel :))

Fálki 2021.03.02. 23:33:47

@.Zsu: Maradjunk annyiban, hogy Te meg csak readonly olvasócska voltál, amikor én már rég első és utolsó. Is.

Szóval add meg a tiszteletet kislány, mert ráhúzok a fenekedre.

.Zsu 2021.03.02. 23:40:10

@Fálki: pfff, jóhogy nem azzal jössz, h te idősebb vagy és azért adjam meg a tiszteletet.
de ez kb olyan szinteken mozgó érvelés volt.

inkább át kéne adni a friss embereknek a stafétabotot, és beismerni h ez ennyi volt, és bizony szükséges az újítás.

Fálki 2021.03.02. 23:41:19

@.Zsu: Igen, azt is mondhatnám, h jojjenek a fiatalok, de akkor bizony neked is bezárna a bazár, husi. :))

.Zsu 2021.03.02. 23:45:44

@Fálki: a példálózás olyan tee.
HV szinteken te úgy beszélsz magadról mint valami nagyöreg, én meg kis kezdő.
nagyon köszönjük az áldozatos munkádat posztíró Fálki.
vége.

Fálki 2021.03.02. 23:49:08

@.Zsu: Szóval nem írsz tobbet?

.Zsu 2021.03.02. 23:57:55

@Fálki:
"ZSU 2021.03.02. 23:32:07
@Fálki: nagyon szemtelen vagy, de én ezt végtelenségig tudom csinálni, szal inkább add fel :))"

Fálki 2021.03.02. 23:59:35

@.Zsu: idemásolok én is egy korábbi hozzászólást akkor:

akkor pont ott vagyunk, ahonnan elindultunk...

.Zsu 2021.03.03. 00:03:16

@Fálki: én most csak magamat tudom ismételni, nem más szavát.

mit kellene tennem ahhoz, h leállj? :)

Fálki 2021.03.03. 00:07:40

@.Zsu: Hűha, az egy szép kérdés. :)

Mi lenne, ha a tartozásod egyharmadát torlesztenéd? :)

.Zsu 2021.03.03. 00:15:43

@Fálki: és akkor enyém az utolsó, és elismered h győztem, és kapok csilliónyi pontszámot?

Fálki 2021.03.03. 00:16:48

@.Zsu: Ebben a topikban igen.

.Zsu 2021.03.03. 00:35:23

@Fálki: majd eldöntöm még mi éri meg nekem jobban.

Fálki 2021.03.03. 00:36:39

@.Zsu: Ma, azaz szerdán 01:00ig él az ajánlat.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.03. 00:37:25

Látom itt is jól szórakoztok. :-)

.Zsu 2021.03.03. 00:39:18

@Fálki: tehát még 11 percig? vagy még 24 óra + 11 percig?

Fálki 2021.03.03. 00:40:04

@.Zsu: Hogy jon ki a 11perc?

.Zsu 2021.03.03. 00:40:32

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: szórakozás itt nincs.

@.Zsu: 21 perc az. :D

Fálki 2021.03.03. 00:41:03

igen, még 20 perc.

.Zsu 2021.03.03. 00:43:28

@Fálki: na igazából @Majom1Parádé #Team PINLobelt: eldöntötte a helyzetet, mert nem csak Fálkival kell megküzdenem itt. szóval nem áll az alku bankigazgató úúr.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.03. 00:44:43

mosmá minden topik az enyim lesz :-)

Fálki 2021.03.03. 00:44:53

@.Zsu: Helyes :)

Pedig ahogy Bálint is eggyel kozelebb kerult volna a gyozelemhez, ha hagyja a gyáva szart kisétálni a 8 mikulással, ugy most Te is eggyel kozelebb kerulhettél volna a győzelemhez..

.Zsu 2021.03.03. 00:47:26

@Fálki: ja és most itt ezesetben te lennél a gyáva szar?

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: na de nem lehet itt a koroddal jönni ám.

Fálki 2021.03.03. 00:49:07

@.Zsu: Én is megkapnám a magam jutalmát és Te is egy ellenféllel kevesebbel kellene hogy megbírkózz.

.Zsu 2021.03.03. 00:52:57

@Fálki: én köszönöm megvagyok, de nem kezdek el veled kiabálni h hogy képzeled és mennyire képmutató vagy :))

Fálki 2021.03.03. 00:58:18

@.Zsu: Elég gyorsan rovidre is zárnám én azt a kiabálást..

.Doktor.Szöszi. 2021.03.03. 09:40:44

@Fálki: idegen tollakkal ékeskedsz....ezek az én szavaim voltak.....szóval már a jogdíjjal IS tartozol.....csaxólok...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.03.03. 10:04:34

Érdekesek ezek a letisztult sorrendek az előző poszt alatt, azért látszik, hogy mennyire számít még a hozzáértő HV-ozók esetében is a pillanatnyi most megbüntetem ezt, vagy azt a játékost érzelmi szál a szavazáskor, vagy a szavazás előtti napok párbaj hajrájában, és letisztulva mennyire objektívebb listák tudnak kijönni. Az én letisztult listám a következő:

1, Bálint
2, Robi
3, Vivi

Ez a három karakter, amelyik szerintem megérdemelte, vagy megérdemelte volna a végső győzelmet az egész csoportból, vagy azért mert sokáig kontrollálta a mezőnyt, vagy azért, mert ügyesen helyezkedett, de ekkor sem volt teljesen tuja, és a végén jól hajrázott.
Hosszú szünet
4, Merci
5, Fru (ez biztos sokótoknál meglepetés, de szerintem ő egy alapvetően érdekes karakter volt, és szerintem a legszebb, vagy legcsinosabb nő)
Szünet
6, Moha (Olyan semmilyen, de jobbára ártalmatlan).
Szünet
7-10, Virág, Amanda, Gina, Gaben karakter szereplők inkább a mocsár felé vonzódnak, mint a nem mocsár, de egy másik játék konstellációban talán ők is feljebb tudtak volna menni a jelenlegi 4.-5. szintre. Gaben esetében pedig azt mondom, hogy potenciálisan érdekes figura lehetett volna, de elszúrta, ha nem szúrta volna el, akkor simán az 5-be került volna, de győzelmi esélyei nem lettek volna.
szünet
11-12 Renátó, Dániel, abszolút mocsár egy szinten vannak.

+1 Mercédesz, nem tudom hová rakni, a játékideje közelítette a nullát, de sajnálom, hogy ő került kiszavazásra, és nem pl. Virág, vagy a Renátó, Dániel párosból az egyik.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.03.03. 10:08:02

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Adamadammal egyetértve Moha lehetett volna kulcsszereplő, ha Mercit leszerelve, vagy Mercivel a nyakán, szándékosan elkezdett volna flörtölni Virággal vagy Fruval is, de sajnos nem tette, pedig az nagyon érdekes lett volna. Persze így, hogy időelőtt amúgy is kiesett, ezt Fru esetében megtehette volna Bálint is...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.03.03. 10:15:17

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Ja bocsánat és Digót én a 7-10 csoportba raknám, tehát az a csoport 7-11 lenne, mert alapvetően ő is mocsárpárti, viszont a gyors kieséséig azért nem mutatott olyan jellegű beteges féltékenységet, vagy egyéb kiemelt mocsárságot, ami miatt a Renátó-Dániel csoportba raknám. Tehát megelőlegezem neki a 7-11-ik futottak még csoport tagságot.

.Zsu 2021.03.03. 21:28:55

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: mi ez a komolyság, és Valóvilág téma itt kéremszépen? :D
az 5. helyezettes Frut én adom, sztm ő műsor szempontból megkavarós karakter volt, aki ha nem renátosódik be akkor érdekesebb is lehetett volna.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.04. 09:39:56

@.Zsu: De berencsisedett. Amúgy igen, amikor mán' egyedül volt az elnyomója nélkül, jobban bírták a többiek is.

Kosztarika 2021.03.12. 20:19:09

Jelen. :) ismét telón. Hátha.

.Zsu 2021.03.12. 20:23:44

nemáár h ez a poszt, @Fálki: basszus :DD

Fálki 2021.03.12. 20:25:32

@MsIreneAdler: "egy nappal járunk a 15,46 után"

MsIreneAdler 2021.03.12. 20:25:56

Renátó jan.16-án esett ki. Ez a poszt 18-án íródott...

.Zsu 2021.03.12. 20:26:37

@Fálki: de a kiesős poszt gyakorlatilag Renátó párbajnapja után jelent meg.

Krétagarbó 2021.03.12. 20:26:51

De miért ez a poszt? Egy nappal Renátó kiesése (jan 16) után íródott poszt az a jan 17-i:)

MsIreneAdler 2021.03.12. 20:26:53

@Fálki: ."egy nappal Renato kiesése után íródott. "

Fálki 2021.03.12. 20:27:33

Jó, akkor elbasztam, akkor is itt lesz :D :D :D

.Zsu 2021.03.12. 20:27:40

felőlem lehet ez a poszt, de mi kapjunk mindannyian 1-1 pontot.

MsIreneAdler 2021.03.12. 20:28:14

@Fálki: egy "igazatok van lányok, legközelebb pontosabban fogalmazok"elég is lesz :D

evacat 2021.03.12. 20:28:24

@Fálki: Ez a beszéd. Csak határozottan!

Fálki 2021.03.12. 20:28:34

@MsIreneAdler: Legyen egyáltalán kvíz? :D

.Zsu 2021.03.12. 20:28:43

@MsIreneAdler: nem pontosabban, hanem HELYESEN! :D

Kosztarika 2021.03.12. 20:28:57

idetaláltunk, ez a lényeg.

Krétagarbó 2021.03.12. 20:29:18

@Kosztarika: gyere inkább gépen, telón nehéz követni:) Halihó!

Fálki 2021.03.12. 20:30:03

1 Melyik dalt kellett enekelni a fiuknak a gyantázás alatt?

evacat 2021.03.12. 20:30:04

Én is leköltöztem a nagy gépre, mire a kicsi frissit, már eredményhirdetés van.

Kosztarika 2021.03.12. 20:30:06

@Fálki: mindegy.. ugysem nyerhetünk. a kérdések gondolom nem lesznek könnyebbek. :)

kipcsak harcos 2021.03.12. 20:30:10

@Fálki: tudnám miért kell ennyire bujdosni? :(

MsIreneAdler 2021.03.12. 20:30:16

@.Zsu: ne feszítsd túl a húrt :)

.Zsu 2021.03.12. 20:30:23

most múlik pontosan

Krétagarbó 2021.03.12. 20:30:43

@Fálki: Meghalok, hogyha a rám nézel:)

Kosztarika 2021.03.12. 20:31:15

basszus a jelenetre emlékszem, a számra nem. Dani átköltötte.

Krétagarbó 2021.03.12. 20:31:36

@Kosztarika: én még akkor nem néztem:)

.Zsu 2021.03.12. 20:31:39

@Kosztarika: almaszósz emlékszik mindenre is :D

Fálki 2021.03.12. 20:31:57

2 Milyen szinu volt a furdoszobai pult?

.Zsu 2021.03.12. 20:32:44

biztos ez is vmi lehetetlen színű volt mint a buzi csap :D

Fálki 2021.03.12. 20:33:02

3 Mennyi volt minden idok legnagyobb parbajkulonbsege ket tizedesjegy pontosan!

.Zsu 2021.03.12. 20:33:12

piroos? :DDDD jézusom de rossz megfigyelő vagyok.

2021.03.12. 20:33:45

Bocs, nem volt könnyű idetalálni. Győzzön a legjobb!

dmr94 2021.03.12. 20:34:06

3.) 69.08 százalékpont

.Zsu 2021.03.12. 20:34:35

84,54 Moh és Renátó 15,46

.Zsu 2021.03.12. 20:35:06

én ezt fel sem fogtam... :D

Fálki 2021.03.12. 20:35:16

4 Mi volt Bálint sapkájára irva?

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 20:35:23

Nabasszus, ez a frissítgetés... :D

Kosztarika 2021.03.12. 20:35:47

ja hogy számoljuk is ki. ne máááá. :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.12. 20:36:16

én legalábbis ilyet írnék a sapkámra..

Fálki 2021.03.12. 20:36:35

5 Hany dkg! hagyma meghamozasaval nyerte meg Robi a hagymapucolo napot?

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 20:37:41

na jó, folyton le vagyok maradva egy egész kérdéssel... teljes fáziskésés :D :(

evacat 2021.03.12. 20:37:48

Á............. én arra sem emlékeztem, hogy Robi nyerte. Nem hogy mennyivel.

.Zsu 2021.03.12. 20:37:58

@Fálki: nagyon rossz vagyok átváltásokban :DDD

Fálki 2021.03.12. 20:38:11

Johetnek szabadon a tippek 20:38:59ig

2021.03.12. 20:38:28

Pucolás jobban megy:(

Fálki 2021.03.12. 20:38:30

@.Zsu: Nemhiszeeeeeem :D :D :D :D :D :D :D

alma_szósz 2021.03.12. 20:38:40

azota a Hófehér Jaguárt hallgatom :D

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 20:39:14

@.Zsu: próbálok, de mire betölt ezzel az atomnettel... :/ (pedig tényleg jó lenne, csak épp hulladék)

Fálki 2021.03.12. 20:39:37

6 Hany VD-ba kerult egy arcmaszk?

.Zsu 2021.03.12. 20:40:33

ma nagyon számos kérdések vannak :))

Kosztarika 2021.03.12. 20:40:41

@Kosztarika: basszus az az árverésen volt. asszem. :(

TheLynx70 2021.03.12. 20:41:15

1 kg=100 dkg
100 dkg=1000 g
Főziséleg tudom, de azt nem, Bálint mit csinált. :))

Fálki 2021.03.12. 20:42:04

@metatroll: 1000 Vd volt az arcmaszk, azt vitted.

MsIreneAdler 2021.03.12. 20:42:11

@.Zsu: ja, persze ha Balintrol kérdezne a zuhany alatt....:D

Fálki 2021.03.12. 20:42:29

7 Robi a villaarveresen mennyiert vette meg az extra kivalasztojelet?

2021.03.12. 20:42:29

Huhhh, köszi...:)

.Zsu 2021.03.12. 20:42:33

@Fálki: és most bármennyi tipp lehet?

Fálki 2021.03.12. 20:43:09

@alma_szósz: Ott a pont! Nem vette meg.

Krétagarbó 2021.03.12. 20:43:18

@Fálki: ne szívass, nem is volt ilyen? :D

Fálki 2021.03.12. 20:43:36

@.Zsu: Nem, ameddig nem jelzek, addig mindenki egyet tippelhet minden kérdésre.

MsIreneAdler 2021.03.12. 20:43:48

Későn jutott eszembe :)

Fálki 2021.03.12. 20:43:54

@Krétagarbó: Volt, csak nem vette meg :D

Fálki 2021.03.12. 20:44:08

8 Milyen szinu volt Fru lufija a lufiutogetos jatekban?

Fálki 2021.03.12. 20:45:18

Nincs jó válasz, mehet még egy kor.

Fálki 2021.03.12. 20:46:10

A sárga az sajnos kevés....

Fálki 2021.03.12. 20:47:27

9 Hol irta meg a kiesese elotti levelet Amanda, amit aztan gina megkapott?

2021.03.12. 20:48:02

a nyugiszobában

Fálki 2021.03.12. 20:48:15

10 Kivel volt osszebilincselve Fru a bilincselos heten?

Kosztarika 2021.03.12. 20:48:25

nesze neked teló, kétszer is megelőztek. brühühü

kipcsak harcos 2021.03.12. 20:48:26

egy jó tippem volt, az késett 4 másodpercet. Szevasztok :(

.Zsu 2021.03.12. 20:49:02

erre egyáltalán nem emlékeztem h robi :D

TheLynx70 2021.03.12. 20:49:12

Ezt pedig tudtam volna... :)))

Fálki 2021.03.12. 20:50:01

10 kérdés után a kovetkezo az állás:

almaszósz 4
DMR és Metatroll 2-2
Irene és Mókus 1-1

Kapjátok ossze magatokat, almaszoszon kivul a kovetkezo 10 kérdést elkuldtem mindenkinek mailben!

.Zsu 2021.03.12. 20:50:50

nekem ez az összeszedett állapotom :D

Fálki 2021.03.12. 20:51:39

11 Mennyit szedett fel Mercike az elso 50 nap alatt?

Fálki 2021.03.12. 20:52:48

A 8 nem jó, ennyit segitek.

2021.03.12. 20:53:15

A végére 10, akkor 50 nap alatt csak 5

Fálki 2021.03.12. 20:53:52

12 Hány labdával kapott el tobb labdat Bálint, mint a korabbi rekorder?

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 20:54:49

(Bakker, ha ezt tudom, végigjegyzetelem az egész VV-t :D :D)

alma_szósz 2021.03.12. 20:54:52

miért nem elég mennyit kapott el Bálint?

.Zsu 2021.03.12. 20:54:54

@MsIreneAdler: te vmi rokonom vagy irl, igaz? :DD

Fálki 2021.03.12. 20:55:12

@alma_szósz: Mert nem azt kérdeztem :D

Fálki 2021.03.12. 20:55:30

@dmr94: Ott lesz a helyes válasz!

Krétagarbó 2021.03.12. 20:55:33

@alma_szósz: mert azt tudnád, még mit nem!!! :))

Fálki 2021.03.12. 20:55:56

13 Kinek kellett elkapnia az elso szivatomata labdát?

2021.03.12. 20:56:04

Vagy az a pókfoci volt, ahol kikapott?

Krétagarbó 2021.03.12. 20:56:10

@Fálki: nem azért mentem jogásznak, mert tudtam számolni, csak mondom...

MsIreneAdler 2021.03.12. 20:56:28

@.Zsu: igen, már volt róla szó :D

Fálki 2021.03.12. 20:56:41

@.Zsu: Ottvaaaaaaaaan baaaaaaaaszdmeg!!!!!!!

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 20:57:07

@.Zsu: én is... :D de ha utána nem lesz kvíz, felégetem a jegyzeteket :D :D (=kb befűtük velük) :D

.Zsu 2021.03.12. 20:57:07

@Fálki: sírok örömömben bazze :DD

Fálki 2021.03.12. 20:57:49

15 mit evett Moh és Merci a gorkoris randi utan?

MsIreneAdler 2021.03.12. 20:58:44

@Krétagarbó: franc, nekem sem kellett volna kiírnom :)

.Zsu 2021.03.12. 20:58:57

hamburger és hotdog

Kosztarika 2021.03.12. 20:59:21

hamburger sültkrumli

2021.03.12. 20:59:30

tükörtojás és kakaó

Fálki 2021.03.12. 20:59:30

@MsIreneAdler: Irén nyerte, hambi + sultkrumpli

Fálki 2021.03.12. 21:00:01

16 Milyen szinu cipo volt PP-n a Finale alatt?

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:00:08

@metatroll: virslit csak Merci szeretett volna :)

Krétagarbó 2021.03.12. 21:00:20

@Fálki: legalább egy 1/2 pontot kaphatnék a hamburgerért? :)

TheLynx70 2021.03.12. 21:00:25

@Fálki: Akkor hamburger és az a görög lóf..sz, nem jut eszembe a neve!

Fálki 2021.03.12. 21:01:05

17 A nappaliban volt egy hatalmas fekete szovegbuborek. Mi volt beleirva?

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:01:38

@Fálki: valami kajával kapcsolatos...

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 21:01:55

just keep my name outta yo' mouth

Krétagarbó 2021.03.12. 21:01:57

@Fálki: na most trollkodom: b.sz.s !!!

Kosztarika 2021.03.12. 21:01:57

nem tudom de oh.. volt benne

alma_szósz 2021.03.12. 21:02:15

keep my name out your mouth

dmr94 2021.03.12. 21:02:20

just keep my name outta your mouth

Fálki 2021.03.12. 21:02:53

18 Vivi és Moh milyen parbajban csataztak volna instaliveban, ha nem a duett nyer?

TheLynx70 2021.03.12. 21:03:43

Áááá, esélytelen vagyok. :))

2021.03.12. 21:03:44

duguláselhárítás

.Zsu 2021.03.12. 21:04:25

limbó?? :DD nem is rémlik

Fálki 2021.03.12. 21:04:27

19 Milyen minta volt a mosokonyha falán?

Kosztarika 2021.03.12. 21:05:08

fekete fehér vonalak

Fálki 2021.03.12. 21:05:18

@.Zsu: Jóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Fálki 2021.03.12. 21:05:52

20 Hany eves lett Ancsa a VV alatt?

.Zsu 2021.03.12. 21:06:31

32 de már megírták :)

ilona12 2021.03.12. 21:06:56

@Fálki: bearanyoztad a napom :)

Fálki 2021.03.12. 21:06:58

Bónuszkérdés kovetkezik:

Fálki 2021.03.12. 21:07:31

Hányas számú kérdés maradt ki?

.Zsu 2021.03.12. 21:07:56

ezentúl bármi lesz ezt a számot írom :DD

Fálki 2021.03.12. 21:08:48

20 kérdés után az állás:

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 21:09:25

Ez a blogmotor a kommentszekcióban felér egy szivatómatával :D

Fálki 2021.03.12. 21:09:53

almaszósz 4
Irene, dmr, metatroll 3-3-3
Zsu, Gyapjaszati 2-2
Mokus, Ilona, Kosztarika 1-1-1

2021.03.12. 21:10:03

És mi lesz a 14. kérdéssel?

kipcsak harcos 2021.03.12. 21:10:23

mintha nem is néztem/olvastam/kommenteltem volna :( :O

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 21:10:38

@MsIreneAdler: gépről is... elkopik az f5. (amúgy nem is működik, a touchpad kopik el... )

Krétagarbó 2021.03.12. 21:10:45

@kipcsak harcos: ma én sem kaptam egy pontot sem:(

Kosztarika 2021.03.12. 21:11:24

@MsIreneAdler: en is telóról próbálkoztam. Mint látjátok kevés sikerrel. :))))

Fálki 2021.03.12. 21:11:26

@metatroll: Semmi, oda elfelejtettem helyes választ irni, uh azert maradt ki :D :D :D

evacat 2021.03.12. 21:11:29

@kipcsak harcos: nem vagy egyedül.
Bár, ha megnézem, nekem is volt egy-két olimpiai pontszerző helyem :))

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 21:11:37

@Krétagarbó: elfelezem veled a 2 pontomat, csak ne szomorkodj. :)

.Zsu 2021.03.12. 21:11:45

@Fálki: gratulálok @alma_szósz: :)))
meg mindnekinek! ügyik vagytok

TheLynx70 2021.03.12. 21:12:02

@Kosztarika: Nekem nagyon tetszik ez a kvíz. :) Még soha nem sikerült egy pontot sem elérnem, de nem zavar, sőt. :) Nagyon jókat röhögök magamon, és ez a legfontosabb. :)

Fálki 2021.03.12. 21:12:16

Utolso 10 kérdés kovetkezik, csumpirudik! Frissitésre fel!

Fálki 2021.03.12. 21:12:40

21 Milyen szinu volt az elso kiskutya ruhaja, amikor bekerult a villaba?

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 21:12:42

@Kosztarika: nekem gépről is olyan szinkroncsúszásom volt, mintha a Hold árnyékos feléről beszélnék Houstonnal... :D

Fálki 2021.03.12. 21:12:59

@Krétagarbó: Már nemtudom, majd gorgesd vissza

ilona12 2021.03.12. 21:13:02

@Fálki: senki se találta el a helyes választ a 14. kérdésre?

kipcsak harcos 2021.03.12. 21:13:04

@Krétagarbó: és látom, még hantázol is, csak azért, hogy vigasztalj :D :)

2021.03.12. 21:13:26

egyszer már bejött:)

Fálki 2021.03.12. 21:14:01

@ilona12: Kihagytam a 14est, mert eszrevettem, hogy nem irtam oda a helyes választ. Ezért kell trukkozni egy kicsit.

Fálki 2021.03.12. 21:14:50

@alma_szósz: Mondtam én, hogy nem? :D

Kosztarika 2021.03.12. 21:15:36

en meg nyugodtan olvasgatok. erre látom hogy újabb kör van. :D

Fálki 2021.03.12. 21:15:57

22 Milyen szinu volt Vivi mamusza?

Kosztarika 2021.03.12. 21:16:55

na ez a bosszantó. Az ötödikre tudom, de mindig lemaradok. Grrrrrr

Fálki 2021.03.12. 21:17:04

@Fálki: bocsánat, nem megint... Az elso pontod valóban!

Fálki 2021.03.12. 21:17:37

23 Milyen datum szerepelt a 36 millios csekken, ami az utolso par napban bennvolt veluk?

Kosztarika 2021.03.12. 21:17:47

@Fálki: a baszásért is adtál neki???? :DDDD

Fálki 2021.03.12. 21:20:21

24 MErci es Vivi dobozbanyulkalos probajan mi volt a masodik dobozokban?

dmr94 2021.03.12. 21:21:07

azt Merci nem Fru ellen nyomta?

Fálki 2021.03.12. 21:21:40

@dmr94: De, bocsanat!!!

Merci vs FRU!!!

Fálki 2021.03.12. 21:22:00

24 MErci es FRU dobozbanyulkalos probajan mi volt a masodik dobozokban?

dmr94 2021.03.12. 21:22:06

oh, azt hittem direkt becsapós a kérdés :DD

Krétagarbó 2021.03.12. 21:22:12

@Fálki: azt kellett volna mondani, hogy ez a helyes válasz DMR:)

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 21:22:17

@metatroll: az a fiúknál a belelépegetős volt.

Fálki 2021.03.12. 21:22:49

@Krétagarbó: Ennel pontosabban kellene..

Fálki 2021.03.12. 21:23:31

még mindig nincs jo valasz

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 21:23:37

@Fálki: hát én ezt nem néztem meg anno pontosan, pont elég volt, hogy valami aminek 4-nél több lába van... :D :D

dmr94 2021.03.12. 21:24:07

szöcskék a posztod szerint :D

TheLynx70 2021.03.12. 21:25:02

Látszik, hogy a lányok az egereket utálják a legjoban.:))

Fálki 2021.03.12. 21:25:23

Hármas holtverseny az élen!

Irene, alma és dmr 4-4-4 ponttal!
meta es gyapjaszati 3-3

Kosztarika 2021.03.12. 21:25:52

@TheLynx70: en a bogarakat, főleg a pókot. Egeret, kigyót, békát megfogom,

Fálki 2021.03.12. 21:25:55

25 Milyen szinu volt Bálint jógamatraca?

TheLynx70 2021.03.12. 21:28:06

@TheLynx70: A keresztgyerekemnek volt egyiptomi ugróegere... Haggyámá.... :))

.Zsu 2021.03.12. 21:28:07

@Fálki: sztm ez inkább kék mint szürke :)

Fálki 2021.03.12. 21:28:14

26 Mi volt Zsoltgazda bekuldott konyvének a cime?

Kosztarika 2021.03.12. 21:28:44

Házasodna a gazda :DDD

2021.03.12. 21:28:55

Gyümölcsfák metszése

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:28:58

@Fálki: így neveld a sárkányod :)?

ilona12 2021.03.12. 21:29:29

@Fálki: a sárgarépa lehelve jó

Krétagarbó 2021.03.12. 21:29:36

@Fálki: nem küldött be könyvet

Kosztarika 2021.03.12. 21:29:45

A répák titkos élete

Kosztarika 2021.03.12. 21:30:27

Mit hogyan termesszünk

Fálki 2021.03.12. 21:30:27

nincs jo valasz. Volt konyv, enynit segitek.

2021.03.12. 21:31:01

Ökogazdálkodás kezdőknek

Fálki 2021.03.12. 21:32:02

Nem lesz ez meg, uh haladjunk. helyes megoldás: Tuti hurka - kolbász.

Fálki 2021.03.12. 21:32:22

27 Amig Moh és Fruzsi a villán kivul dolgoztak, mi volt a bentiek feladata?

Kosztarika 2021.03.12. 21:32:40

drága (a) kenyér :D

2021.03.12. 21:33:04

Mókus kolbászkönyvét elfogadhattad volna

dmr94 2021.03.12. 21:33:39

Moh Robival ásott kint amíg a bentiek kukoricát törtek

2021.03.12. 21:33:42

Takarítás, rendrakás

Fálki 2021.03.12. 21:34:01

@dmr94: Pontosan! Ott a pont!

Krétagarbó 2021.03.12. 21:34:43

@Fálki: de azt előbb írtuk gyapjászati is, én is.

Fálki 2021.03.12. 21:35:09

28 Fru hanyadik heylre tette magat a top8 rangsorban?

Fálki 2021.03.12. 21:35:38

@Krétagarbó: Nem, mert Moh nem Furval volt kint, hanem Robival.

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 21:36:13

@Fálki: csak nem ezt kérdezted... na mindegy. :D

Fálki 2021.03.12. 21:36:17

29 Mi volt a Vivi - Fru előpárbaj elso feladata?

kipcsak harcos 2021.03.12. 21:36:49

@Fálki: a kukoricatörés az egészen más. Az az, amikor a szárról letörik a kukoricát, batakaritják.

.Zsu 2021.03.12. 21:37:06

tányérdobálás elkapás

alma_szósz 2021.03.12. 21:37:38

a többiek oldalt választottak

Fálki 2021.03.12. 21:38:04

Előpárbaj!!! Még benn a villában.

2021.03.12. 21:38:57

valami emlékezős feladat - de nem emlékszem

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:39:06

@Fálki: savazták egymást ilyen szájába bábuval

.Zsu 2021.03.12. 21:39:30

ilyen játékcuccokon kellett végigmenni gorillajelmezben

Krétagarbó 2021.03.12. 21:39:33

@MsIreneAdler: azt írtam én is a szájalósként feljebb

dmr94 2021.03.12. 21:40:06

gorillajelmezes legózás, VV10 feliratot kellett kirakni

Fálki 2021.03.12. 21:40:13

@.Zsu: Azazzzzzzzzzzzzzzzzzzz!

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 21:40:14

ja nem, valami vv10 logót kellett kirakni legóból majomjelmezben

ilona12 2021.03.12. 21:40:44

@Fálki: ki kellett rakni vv x-ET KISAUTÓKBÓL, AMIKET A LEGÓK KöZüL KERESTEK Ki

Fálki 2021.03.12. 21:40:48

@dmr94: Dani,a tied kozelebb van, de en zsunak adnam, ha elfogadod.

alma_szósz 2021.03.12. 21:40:56

btw a szócsata is előpárbaj nem?

Fálki 2021.03.12. 21:41:18

@alma_szósz: nem az volt az elso faladat

Fálki 2021.03.12. 21:41:36

30 Mi volt az egyik posztiro 5 kedvenc filmje, amit az egyik posztba bele is írt?

.Zsu 2021.03.12. 21:41:56

@dmr94: @Fálki: de ha ezen múlna Dani győzelme legyen az övé .

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:42:28

@Fálki: csillagainkban a hiba, az az Anthony hopkinsos thriller, interstellar....

alma_szósz 2021.03.12. 21:42:48

@Fálki: ez nagyon szemét kérdés

Krétagarbó 2021.03.12. 21:42:53

@Fálki: Áhh, a posztra emlékszem, de nagyon szar vagyok filmekből, passz:)

.Zsu 2021.03.12. 21:43:05

@Fálki: naaa, én pont akkor voltam szabin....

Kosztarika 2021.03.12. 21:43:10

csillagok között
halálsoron
és minden pornó :DDDDD

alma_szósz 2021.03.12. 21:43:50

@Fálki: már azért se keresem ki

Fálki 2021.03.12. 21:44:17

Vannak jo tippek, de az Anthoy Hopkinsos Tores nincs benne...

Csak az kap pontot, aki osszekukazza mind az 5ot.

Krétagarbó 2021.03.12. 21:44:53

Tényleg, a Csillagainkban a hibát meg is néztem egyik éjszaka.

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 21:44:57

Csillagainkban, Utolsó mohikán, Vérbosszú, Csillagok között, Törés

Fálki 2021.03.12. 21:45:23

@Gyapjászati egérszippancs: Majdneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. A tores nincs benne.

TheLynx70 2021.03.12. 21:45:44

@Fálki: Vízipók a csodapók, ötször. :))) Én imádom! Meg a nagy Ho-Ho-Ho-t is. :D

Kosztarika 2021.03.12. 21:45:59

@Fálki: en biztos nem. a telóm lassan lemerül. A játék előtt vettem le a töltőről. :D
A szemem meg kifolyik.

Fálki 2021.03.12. 21:46:05

@Gyapjászati egérszippancs: Ezt megadom, mert 5/4 megvolt neki.

Az otodik pedig A bátrak c. film.

Fálki 2021.03.12. 21:46:26

Eredményhirdetéééééés

.Zsu 2021.03.12. 21:47:12

Csillagainkban a hiba
V, mint Vérbosszú,
Utolsó mohikán
Csillagok között
atlantisz

Fálki 2021.03.12. 21:48:18

Az első helyen dmr 6 ponttal, akit diszkvalifikálok, mert Ő posztíró :D

MAsodik helyezettek:
Almaszósz, Irene, Metatroll, Gyapjászati 4-4-4-4 ponttal

Hatodik: Zsu 3 ponttal
Hetedik Mókus, Kosztarika, Ilona és Kréta 1-1-1-1 ponttal

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:49:22

Juhujuhu. Első kvíz-szereplésnek nem is rossz!

ilona12 2021.03.12. 21:49:27

@Fálki: yess, a Hetedikk te magad légy!

Krétagarbó 2021.03.12. 21:49:35

Juhúúú, gratulálok a nyertesnek, és mindenkinek, aki szeretné:)

dmr94 2021.03.12. 21:49:42

amúgy tényleg valid mert sokat segített az admin felület a posztok keresésében. ez így nem volt 10%-ban fair :D

Kosztarika 2021.03.12. 21:49:43

gratula a győzteseknek. :D

Fálki te ge.i vagy :DDDDDD

Fálki 2021.03.12. 21:49:52

GRatulálok mindenkinek és koszi hogy játszottatok!

Ha kedvesek lesztek, jovo héten is lesz b.sz.s, illetve Kvíz, na... :D

.Zsu 2021.03.12. 21:50:01

gratulááálok!!! szuperek voltatok, le a kalappal!

gyakorlatilag én a 3. helyen vagyok akkor :DD

.Zsu 2021.03.12. 21:50:39

@Fálki: köszi a szervezést!

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:51:14

@.Zsu: gyakorlatilag második helyen vagy!

Gyapjászati egérszippancs 2021.03.12. 21:51:31

Köszi a kvízt, gratula mindenkinek. Gépesek, jóltippelősök előnyben. :D
Jövő pénteket várjuk :D

ilona12 2021.03.12. 21:51:48

@Kosztarika: sok jó ember kis helyen is elfér :)

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:52:11

@Fálki: köszönjük! Fálkizásosat nem, de kvízeset szívesen játszunk szerintem :)

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:53:07

@Gyapjászati egérszippancs: ja, így telóról lassú volt kissé, és az ujjam is fáj

.Zsu 2021.03.12. 21:53:23

@MsIreneAdler: :DD
DMR-től nem venném el az első helyet azért :)))

evacat 2021.03.12. 21:53:40

köszönöm én is.
Egyre kevesebb kérdésre van válaszom, még ötlet szinten se. Bővitheted a témákat, akár VV10-en kivül is.
Szerintem.

ilona12 2021.03.12. 21:53:48

@Fálki: köszi a játékot, gratula a résztvevőknek, különösen a sok pontot begyűjtőknek :)

Krétagarbó 2021.03.12. 21:53:50

@MsIreneAdler: telóról voltál? Akkor dupla gratula:)

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:54:54

@.Zsu: na de ő is beismerte, hogy picit felé lejtett a pálya, szóval.... :D

Kosztarika 2021.03.12. 21:55:09

a kérdések "kedvességétől" eltekintve is egyre kevesebbre emlékszem. A vv felejthető műsor. :D

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:55:31

@Krétagarbó: én csak arról vagyok! Köszi :)

TheLynx70 2021.03.12. 21:55:51

@Fálki: Fálki, te melyik "Utolsó mohikánt" kedveled és miért? :) J.F Cooper jókat írt, de nem tudom komolyan venni. :)

MsIreneAdler 2021.03.12. 21:58:08

@TheLynx70: mi az egyik osztálytársam apukájával újra forgattuk gyerekkoromban kézi kamerával, szerintem ő azt látta :)

Krétagarbó 2021.03.12. 21:59:09

@Kosztarika: én is ezt érzem. eddig azzal nyugtattam magam, hogy csak az nem megy, amit nem láttam. de a szart, amit láttam sem rémlik már...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.03.12. 22:00:27

@TheLynx70: a film végén én sírtam, amikor adták a tévében

MsIreneAdler 2021.03.12. 22:00:39

@Kosztarika: még az is baj, hogy inkább nektek iroSgattam, és nem figyeltem :)

kipcsak harcos 2021.03.12. 22:03:43

@Fálki: akkor mi többiek negyedikek vagyunk? :)
Tehát:
DMR kizárva
a második helyezettekből elsők lesznek
Almaszósz, Irene, Metatroll, Gyapjászati
Zsu második lesz
Mókus, Kosztarika, Ilona és Kréta bronzérmesek
MI Többiek pedig negyedikek :)))

Krétagarbó 2021.03.12. 22:04:36

@kipcsak harcos: gratulálok, a negyedik hely is majdnem dobogós:)

kipcsak harcos 2021.03.12. 22:07:39

@Krétagarbó: milyen menő lettél a "na most trollkodom: b.sz.s" bejegyzéseddel :D

kipcsak harcos 2021.03.12. 22:08:58

@Krétagarbó: ezt az újraszámlálást csak azért javasoltam, hogy Koszta és Te érmesek legyetek :D

TheLynx70 2021.03.12. 22:10:24

@MsIreneAdler: Jó lehetett! :)) Nehogy félreértés legyen, é, imádom az észak-amerikai őslakosok kultúráját. :) A Pow Wow is rendszeresen befigyel nálam. :) A Nagy Indiánkönyv gyermekkori olvasmányom volt . :)

Kosztarika 2021.03.12. 22:13:58

@kipcsak harcos:
A részvéTem a fontos
Sok kérdésnél nálam az idő is bejátszott. Hiába volt jó a válasz, a telefon nem veszi fel a versenyt a PC -vel még nem is annyira átlátható. De ide nem is nyerni jön azemberlánya.
Azért kedves tőled. :)

Kosztarika 2021.03.12. 22:16:47

@MsIreneAdler:
Persze. Én is jót derültem közben, főleg a gazda könyvcímeken. :)

Kosztarika 2021.03.12. 22:18:29

@Krétagarbó:
Ugye, hogy ugye? Az emberi agy szelektál. Szerencsére. ;)

dmr94 2021.03.12. 22:19:14

A jövő margójára esetleg érdemes lehet pl. a kahoot.it felületét használni ilyen kvízre (és biztos léteznek még hasonló szolgáltatások, én ezt ismerem).
Ott abszolút kiegyenlített a verseny mobil és gép között, cserébe viszont erősebb a tippelős faktora a dolognak és beszélgetni sem lehet közvetlenül benne/alatta mert pörgős, bár ez személyre szabható.

MsIreneAdler 2021.03.12. 22:20:35

@TheLynx70: elvoltunk egy nyáron. De sajna nem sikerült befejezni. Jó móka volt valóban :)

Amúgy Ármándó hova lett?

.Zsu 2021.03.12. 22:22:21

@kipcsak harcos: kiváló logikai következtetés

TheLynx70 2021.03.12. 22:23:50

@Kosztarika: Szóval és tettel... te is az esélytelenek nyugalmával indultál? :)) Viszont imádom ezt a játékot, teljesen mindegy hol végzek, pénteken nem lehet elaludni, és figyelem a kérdéseket is, hiába nem tudom a választ. :)

kipcsak harcos 2021.03.12. 22:29:38

@Krétagarbó: @Kosztarika: ugye-hogy kedves és cuki vagyok? :D
Ide fogok járni :)
Ha itt lenne MMKK kapnék más jellegű jelzőt is :D

kipcsak harcos 2021.03.12. 22:31:00

@.Zsu: feliratkoztál Kréta és Koszta mellé :)

kipcsak harcos 2021.03.12. 22:31:43

Még nagyon hiányzik a vonzó jelző :D

TheLynx70 2021.03.12. 22:44:53

@repuloezustmokus #Piniteam: Az a változat, amiben Daniel Day Lewis szerepelt? Mert akkkor aláírom.:) Ott már volt egy erős vonal, ami őslakosokat is szerepeltetett, végre. :)

Fálki 2021.03.12. 22:45:54

@TheLynx70: Az egesz indian kulturat kedvelem. Minden ilyen konyvet elolvastam es elolvasok, szerettem a JFC konyveket is, van olyan, ami tobb kiadasban is megvan, csak ugy... Mert nem tudtam otthagyni.

Filmek kozul a 1992es, Michael Mann által rendezett a kedvencem, Daniel Day-Lewis-szal a foszerepben, mert O a ket kedvenc szineszem egyike.
Raadasul abban a filmben minden jo. A zene, a jelmezek, a romantika... Minden. Évekig a The kiss c. szám volt a csengohangom :)

De pl a regebbi filmek kozul a Farkasokkal tancolot is nagyot szeretem és a Fekete kopenyt is.

Ha ujjaszulethetnek, akkor indian szeretnék lenni.

Kosztarika 2021.03.12. 22:54:12

@Fálki:
Kérd el Robi jelmezét, pattanj fel a szalajtós biciklire.. fánkot és lekvárt is vigyél magaddal ;)

Fálki 2021.03.12. 22:55:23

@Kosztarika: A fánkot nem szeretem, de azt a jelmezt adnám :)

Krétagarbó 2021.03.12. 23:03:34

@Fálki: apukámmal minden hétvégén néztük gyerekkoromban a western filmeket, és persze mindig az indiánoknak szurkoltam. Ja, és mindig lestoppoltam a foltos indiánlovat, mert az csak az enyém lehetett:)

Később én is olvastam minden "indiános" könyvet, amihez hozzáfértem, és azóta már jártam "Vadnyugaton" is, ami az egyik legklasszabb utazási élményem volt az USA-n belül.

TheLynx70 2021.03.12. 23:08:17

@Fálki: Én is odavagyok az észak-amerikai kultúráért, de próbálok szelektálni. :) Nyilván JFC alap, nekem a Farkasokkal táncoló azért visz mindent, mert őslakosok szerepeltek benne. :) A bölényvadászat után volt a legjobb, amikor megtalálták a kalapját. :))) De az Utólsó Mohikán is hatalmas, most rákerestem, ez a zene fantasztikus. www.youtube.com/watch?v=q8ZisDHg6v0

Fálki 2021.03.12. 23:10:05

@Krétagarbó: Én is voltam, lenyugozo...

És még egy hatalmas veletlennek koszonhetoen Russel Means-szel is talalkoztam egy kezfogas és rajongoi mitcsinaljakmost kereteben. O volt a 92es mohikanfilmben Chingachgook.

Fálki 2021.03.12. 23:12:09

@TheLynx70:
Ez még jobb, ez a The Kiss, amit mondtam:
www.youtube.com/watch?v=yB6S3c7f8XA&ab_channel=MDGirl

Ez pedig a teljes téma:
www.youtube.com/watch?v=LGt_KpgXymU&ab_channel=TaylorDavis

Van teljes The Last of the Mohicans OST, javaslom letoltesre és/vagy spotify listárahelyezésre, mert a legjobb filmzene ever.

TheLynx70 2021.03.12. 23:24:58

@Fálki: Teljes tisztelettel a másodikra szavazok. Csodálatos! :)

TheLynx70 2021.03.12. 23:32:19

A filmre már nem is emlékszem. :( De játszd el nekem a halál dalát... www.youtube.com/watch?v=miMYd5WiXHs

Fálki 2021.03.12. 23:35:14

@TheLynx70: Nagyon komoly muzsika!

Más stílus lesz, de ez is filmzene, méghozzá orgonán:
www.youtube.com/watch?v=SoP44KNu0IQ&ab_channel=manowweik1995

TheLynx70 2021.03.13. 00:00:12

@Fálki: Elgondolkoztam ezen a filmen, de tetszettt. :) Sokkal több ilyet szeretnék.
Ez meg a Jupiter "hangja". :) Hátborzongató! Űrbéli horror. www.youtube.com/watch?v=miMYd5WiXHs

Fálki 2021.03.13. 00:03:33

@TheLynx70: Szerintem ugyanazt linkelted :D :D

TheLynx70 2021.03.13. 00:15:28

@Fálki: Szerintem is. :) De hátborzongató volt, nem? :D Na, új próba, merneménvagyokahülye. :(
www.youtube.com/watch?v=oWTC7P1Dprw&t=875s
Jupiter hang, és a hideg futkos a hátamon. :) Ehhez már csak JMJ kell. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.13. 20:55:15

A filmes kérdést diszkvalifikáljuk, mert semmi köze a VV-hez.

Fálki 2021.03.13. 21:17:05

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Miért kell állandóan okoskodni valami miatt?

úgymond olvasó mmkk 2021.03.13. 21:39:46

@kipcsak harcos: életemvirágom, ha hiányoznak a jelzőim, csak kiabálj, és máris elárasztalak velük :)
süti beállítások módosítása