Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X64 – ValóVilágrekord

2021. január 17. 19:32 - Fálki

Sziasztok fiúk – lányok, kicsik és nagyok, ez itt az a rész, amikor ha minden jól megy, könnyes búcsút veszünk a Mindig Is Éleslátású Gyerektől, a Csulakirálytól, a szekrénybokszolótól.. Igen, ez itt mind ugyanaz a személy, VV10Renátó. Vagy kieshet Moh is. Nem.

A Sötétség -ezúttal is feketébe öltöztetett- papnője fogad minket ezúttal, combközépig felvágott szoknyában. Nekem ez így bejön, végre fel tudták dögösen öltöztetni.
kepernyofelvetel_393_egyedi.pngA párbaj előtt még csapatharc a villából. Ezúttal énekelni és nágyonkígyózni kellett, keverve az Xfaktor válogatót és a Celeb vagyok, ments ki innen-t.
Az első meccsen Fru és Merci küzd meg, 3-3 akvárium és mindegyikben 2-2 aranykorong vár rájuk. Nyilván az nyer, aki előbb találja meg.
Az első dobozban fogpiszkálók vannak beleszúrva krumplikba :D , természetesen a két ápolt már ettől is visítófrászt kap, pedig láthatóan kőrbe is tapogatják párszor az életveszélyes burgpiszkálókat.
A második dobozban szöcskék, a harmadikban egerek.
A többiek röhögőgórcsőt kapnak a teraszon, amíg a két énekes remegve üvölti a nótát, amit én nem ismerek.
kepernyofelvetel_397_egyedi.pngkepernyofelvetel_399_egyedi.pngkepernyofelvetel_400_egyedi.pngkepernyofelvetel_401_egyedi.pngkepernyofelvetel_403_egyedi.pngkepernyofelvetel_406_egyedi.pngkepernyofelvetel_407_egyedi.png

A második meccsen Dani és Bálint csap össze, a feladat pedig gyantázás. Vivi és Virág a két kozmetikus, itt is lesz kiabálás, ha nem csak lábszárat gyantáznak a csajok. Dani néha teljesen szabadon magát is beleénekli a szövegbe, Bálint próbálkozik becsülettel, de valószínűleg az Ő szőrzete annyival dúsabb és erősebb, hogy neki vannak komolyabb fajdalmai.. vagy Vivi bénább. Vagy egyszerűen alacsonyabban van a fajdalomküszöbe.. Bármi lehet.
Daninak nem fájt, amikor Virág a lábával együtt tépkedte le a gyantacsíkokat. Ezt Ő mondta, én meg mindent elhiszek.
A verseny addig tartott, amíg a Hófehér jaguár és mivel Virág tépett le több csíkot – és Dani lábát is, ugye- így ezt Ők nyerték.
kepernyofelvetel_412_egyedi.pngkepernyofelvetel_414_egyedi.pngkepernyofelvetel_415_egyedi.pngkepernyofelvetel_416_egyedi.pngkepernyofelvetel_421_egyedi.png


Harmadik forduló. Virágnak és Vivinek kell beállni egy karámba bevajazott és összemagozott lábakkal pár tyúk köze. Virág szerint azok ott dromedár tyúkok. Egyppupu tyúkok. Értitek.
Most múlik pontosan… Viviennek legalább annyira jó hangja van mint nekem. Komoly terroristákat lehetne azzal vallatni, ha Vivi énekelne nekik.. Ha pedig én is beszállnék mellé, akkor azonnal beköszöntene a Földre a világbéke, mert azt tényleg ép hallószervekkel nem lehetne kibírni.
Dani az űrlényeket űzné el Vivi hangjával, Bálint szerint pedig az a hang bizony egy tömegpusztító fegyver. Én pedig hangosan bólogatok és ölelem keblemre Vivient, mert végre megtaláltam a sajátom melle Magyarország legrosszabb női énekhangját.
A baromfiak le se szarják a baromlányok jelenlétét, a meccs így igazságos döntetlen, részemről egy nagy plusz Vivinek, az én antitalentumtestvéremnek.
Vivi szeretne egy visszavágót, a Föld lakossága nem.
kepernyofelvetel_422_egyedi.pngkepernyofelvetel_423_egyedi.png

Negyedik kör, Robinak és Virágnak kell lábbal végighaladni hat doboz nágyonkígyón és a dobozokból lábbal kivenni az aranykorongokat. Valamiféle belsőségek vannak az elsőben, csontik a másodikban, jeges víz a harmadikban, csótányok a negyedikben, halak az ötödikben és végre a hatodik akváriumban elértünk a tényleges nágyonkígyóig. Virág simán nyer mire Robi a kígyóhoz ér, így megússza, szerencsére, mert majdnem bepisi, bekaki lett a vége, mert Ő tényleg nagyon fél az ilyenkígyóktól.
kepernyofelvetel_424_egyedi.pngkepernyofelvetel_426_egyedi.pngkepernyofelvetel_427_egyedi.pngkepernyofelvetel_428_egyedi.pngkepernyofelvetel_431_egyedi.png


Utolsó kör, Renátó és Moh.
Bele kell ülniük egy plexikádba úgy, hogy szemtakaró van a szemükön és öntenek rájuk mindenféle finomságot.
Szerintem minden fiúnak és lánynak, kicsinek és nagynak titkon ez volt az álma, hogy együtt fürödhessen Renátóval. Kamerák előtt. Úgy, hogy öntik a nyakukba a szart. Moh-t mintha az egészestés Szilágyi Vivien nagykoncertre vinnék, úgy mered maga elé.
Elsőre talán valami belsőségeket kapnak, aztán jönnek a kukacok, végül pedig mennek a patkányok is. Mercike a patkányokat dobozzal együtt ejti be a vízbe, ettől mindkét ápolt azonnal maga alá csinál, pedig így jártak volna jobban.
Éneklik a Fekete Vonatot, miközben rajtuk van a para és ami a legjobb benne, hogy attól is félnek, ha egymáshoz érnek. Mondjuk Moh védelmében mondom, hogy ha Renátó hozzámérne, attól én is félnék. Renátó nyer, jóvan, legalább kulturáltan le tudott ez a móka menni, nem volt egymás gyalázása.
kepernyofelvetel_432_egyedi.pngkepernyofelvetel_433_egyedi.pngkepernyofelvetel_434_egyedi.pngkepernyofelvetel_435_egyedi.pngA stúdióban már a mind a négy Renátószurkoló ott van, töretlen a bizalmuk a pajtásukban, alakul ez.

Beszólogatásos szegmens van: gyávaság, agresszió, kutyapicsázás, lekussoltatás, alázatosság, Mercizés, Fruzsizás, tisztelet. Teljesen unalomba fulladó szakasz ez, azt leszámítva, hogy Renátó szerint a többiek nincsenek azon a szinten mint ők a szerelmével. Lesz az a szint legalább 10%.
Rencsula személyes meglátása szerint bárki bármit mondhat, Ő azt a szócsatát elvitte. Jóvan báttya, akkor legyen a tiéd. Fru közben szépen néz. Nem.
kepernyofelvetel_437_egyedi.pngkepernyofelvetel_439_egyedi.png

Jön a Viviblokk kismilliomodik fejezete, amikor is tényleg bemegy a riportba és feladja a játékot.
A tojásfej tetejére kötött copf az vajon miért jó? Ezt nagyon apróbetűvel és zárójelben kérdezem, de tényleg nem értem, hogy miért hordja a létező legelőnytelenebb módon a haját egy nő.
kepernyofelvetel_441_egyedi.png
Vivi átgondolta és neki érzelmileg ez tényleg nem menne.
Mercikével közösen zuhanyoznak és ez az a pont, ameddig a már nem pletykáló Vivien magában tudta tartani az infót. Jelzi Mercinek, hogy Ő itt fontosat és titkosat fog mondani, az asztalos pedig azonnal közbevág, hogy ugye a Bálint iránt táplált szerelemről van szó? Nem, inkább feladom az egészet. Mercike a maga egyszerű módján próbálja lebeszélni, aztán belátja hogy neki igazából mindegy. Ja, a zuhanyzóban a burkolat továbbra is jó állapotban van.
kepernyofelvetel_442_egyedi.png
A teraszon folytatódik a traccsparti, ahol megtudjuk hogy Vivi azért jött ide, hogy bebizonyítsa hogy itt tud lenni. Ez mit jelent vajon? Meg az anyukája miatt.
Vivien, Te egy gyáva szar vagy, mondom ezt én, Ő pedig azt, hogy a ValóVilág megtanította arra, hogy kiket is kell megbecsülnie. Ez mit jelent vajon 2?
Jön Robi, persze neki is elmondja, mert Ő is közel áll hozzá.
Robi első szavai, szó szerint:
- Mikor? Te most hülye vagy? Unatkoztál?
kepernyofelvetel_443_egyedi.png

Kupaktanács a szaunában: Merci, Vivi, Robi, Bálint. Nyilván itt is a flúgos feladása lesz a téma.
Az is, Bálint szerint ez se velük, se a nézőkkel szemben nem tisztességes.
Bálintnak van egy terve, Vivi pedig már ettől is boldogabb egy kicsit, hogy a pasi akiért odavan, terveket sző. A V-terv pedig az, hogy rácsapják mindannyian a jelet, Vivi megy párbajozni és ha ki esik, legalább nem egy gyáva, menekülő senkiként esik ki, hanem állva. Van erről egy film, illetve több is, de nekem most a Lions for Lambs jutott eszembe. Annyira nem jó, de ugyanez a téma a film egyik szálán, én javaslom mindenkinek megnézésre, aki fogékony az ilyesmire. Robert Redford a rendező.
kepernyofelvetel_444_egyedi.pngkepernyofelvetel_445_egyedi.png

Jön egy levél, mindenki megtudja, hogy Vivien fel akarja adni. Meg azt is, hogy a 6 tartalékjátékosból beküldenek akkor valakit. Nekem az volt a vízióm, hogyha Vivi tényleg feladja, akkor Ginát, mint a legutolsó párbaj vesztesét küldik majd vissza… És nem is lett volna az úgy rossz, bármennyire is felbaszott az a koszlidérc, mert saját bevallása szerint már másképp látja a dolgokat és lett volna bent meglepődés. Igazságtalan lett volna nyilván az is, de az meg aztán végképp, hogy egy teljesen új játékost küldenek be, az utolsó 40 napra. Hát az mi… Ha csak nem én magam vagy AdamAdam barátom lett volna az. Így megeshetett volna az, hogy a VV10et és a VV11-et is közülünk valaki nyerhette volna. Apropó, kémeim jelentették, hogy felmerült a kommentek között, hogyha jövőre beköltözök, akkor ki fogja írni a nekem jutó HV-kat. Jelentem én magam. Beülök a riportba, kérek a szerkiktől egy laptopot, napi 4 óra szabadidőt és minden megy ugyanúgy tovább, ahogy eddig. Vagy addigra eljut oda a Világuralmi tervem, hogy lesz erre is emberem.
Nade vissza a nyomorultakhoz es a főnyomorulthoz. Senki nem érti, hogy mi a fasz van. Proliúr mondja meg most a frankót, hogy szégyellje magát, mert sokan nézik, sokan szeretik és őket is nem szemen köpi a feladással, hanem egyenesen szemenhugyozza. Szépen megmondtad, na.
Renátó a nyugiban ad tanácsot Vivcsónak: Kurva nehéz együtt élni ilyen emberekkel. Drága barátom, hát még veled.
De mivel lassan már a készítők számára is vállalhatatlan vagy, így neked ez a kaland hamarosan véget ér. Te is boldog lehetsz, a bentiek is, meg mi, nézők is. Pár ember van, aki kezdhet aggódni, az pedig a Tímár család Szolnokon, mert amennyi eszed van neked, Te tényleg oda fogsz járni ebédelni. S ha túl sótlan lesz a leves, ott is lebaszol egy szekrényajtót, meg helyreteszed az anyóst, hogy legközelebb szedje össze magát, mert a következőt Ő fogja kapni.

Vivi meggondolja magát, marad.
Danival égetik el az udvaron a régi Vivien rossz dolgait, úgymint: Régi Vivi?, negatív gondolatok, alkohol.
kepernyofelvetel_446_egyedi.pngkepernyofelvetel_447_egyedi.png

Kezdőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőődjon a phááááááááááááháááááháárbaj. Őrenátósága búcsúzik először, Fru láthatóan aggódik:
Lepacsizik mindenkivel, kvv Dani és Viraaag, akiket szeretne a top3ban látni és Fru, akivel megbeszéltek mindent. Akkorjólvan, a soha viszont nem látásra, gyökér.
Legjobb pillanatai: Merci hajának elbaszása, Virág arcába üvöltés, Bálint arcába üvöltés, szekrénybox, Virágonvonaglás, Fruzserelem, Take My Breath Away, kiszophatmindenki.
Mi lett volna, ha a legrosszabb pillanatait vágják össze?
kepernyofelvetel_448_egyedi.png

Moh jön:
Mindenki jófej bent, próbált tanulni mindenkitől, közös ölelés a csapattal. Fruval, Virággal és a gazdájával pedig pacsi.
A videóban itt is ellentmondások és egy borzasztóan testidegen nagyképű gyerek.. Ennél azért szerintem jobbfej a Mohaman.
kepernyofelvetel_449_egyedi.png


A stúdióban értelmetlen smalltalk, ahol Renátó bárgyú mosolygás közben próbálja savazni Moht, Moh pedig bárgyú mosolygás közben nem érti, hogy ezek a dolgok miért történnek és/vagy az nem is úgy van. Kis Mercizés, kis Fruzás, aztán a parasztgyerek csak elmondja élő adásban is a „hokiztatás”-t… De nem annyira legalja a párbaj, mint ami Gináé volt.
Kortársbeszéd, természetesen Fru:
kepernyofelvetel_450_egyedi.png
Renátó egy tudatos játékos, érett férfi, őszinte karakter, aki a barátai mellett 110%-ban kiáll. Neki a Csodálatos Férfi nem csak a férfi, a szerelem, a barát, a bizalmas, hanem a lelki társ és a leendő gyerekek apja, a közös szalon tulajdonosa, Szombathely bikája.
Mercike:
kepernyofelvetel_451_egyedi.png
Azokhoz a lányokhoz szeretne szólni, akiknek megtetszett Moh két szép szeme, azok szavazzanak rá. Béla barátom kérdezi, hogy neki férfiként tetszett meg nagyon Moh két szép szeme, Ő most akkor ne is szavazzon?
Moh rendes nevelést kapott, jóindulatú és Mercike mezítláb van. Beste leben!

Vége, jönnek a számok, most is tippelek és egy erős 91-9et várok Moh javára.
Ehhez képest:
kepernyofelvetel_452_egyedi.png


Moh tehát minden idők legnagyobb különbségével mehet vissza: 84,54% vs 15,46%. Sokallom azt a 15-ot.
Még mielőtt megnéznénk ahogy Fru sírógörcsöt kap, Anikó próbál beszélni az ostoba véglénnyel, akinek a nézőtérről jön a „Hogy ízlik?” - imádom. :D
Ez a majom természetesen nem érti, az embereknek szerinte a képmutatás kell, meg a színészet.
„Mindenki azt gondol, amit szeretne” - drága tezsvírem, ez pontosan így van, azért sikerült megszerezned az összes szavazó 15%-ának a szimpátiáját, na takarodj haza, Te büdös gyökér.

Moh érkezik, stílusosan.
kepernyofelvetel_453_egyedi.png
A kamera pedig zseniálisan Fruzsit fókuszálja, aki ahogy várható volt insta sírógörcsöt kap.
Moh el is meséli szépen, hogy Renátónak 5 széken ültek a barátai, mindenki más az Ő embere volt.
Csodálatos látvány lehetett.

Holnap is én leszek.

1110 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trumplisteszta 2021.01.17. 19:39:50

A vetelkedonek lett valami jutalma?

.Zsu 2021.01.17. 19:42:45

Fálkii, köszi a posztcsit :)
beállnék a "legrosszabbul éneklő emberek a világon csapatba", és immáron trióvá avanzsálódtunk.

MsIreneAdler 2021.01.17. 19:43:58

Lecsúsztam a dobogóról. :(

Fálki 2021.01.17. 19:47:17

@.Zsu: Jovo heten tarthatunk is egy probat, ha mar itt lakunk egymas mellett kb.

Gyakorold be a Celine Dion féle Titanicot, abban kulonosen jo vagyok es az egy konnyu dal.

Fálki 2021.01.17. 19:48:08

@Trumplisteszta: Nem. Jó esetben majd ma lesz. Rossz esetben pedig felbe lesz hagyva ez is, ahogy a tobbi dologgal szokott tortenni.

etikette 2021.01.17. 19:52:29

Vajon mi volt az ebed ma Szolnokon? Cianoshusleves arzenospalacsintaval? Remelem keszult video a nagy talalkozasrol

Qqts 2021.01.17. 19:53:49

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

.Zsu 2021.01.17. 19:54:34

@Fálki: pont Celine Dion...cöh, abban semmi kihívás nincs. de jó lesz. Pécsről úgyis annyi országosan kedvelt együttes elindult már a pályáján.
mi leszünk majd az ellenpélda :D

Fálki 2021.01.17. 19:56:22

@.Zsu: Akkor a nevünk már meg is van.

Ellenpélda duó. (Akkor is duó, ha Vivi csatlakozik és hárman leszünk)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.17. 19:59:45

amikor Moh bedugta a kezét a résen az annyira jo volt, imádtam

cascade 2021.01.17. 19:59:57

Így másodikként most marha jó nekem?

.Zsu 2021.01.17. 20:03:16

a legjobb pillanatok ennél a párbajnál inkább lejárató pillanatok voltak

2021.01.17. 20:07:24

@Fálki: amúgy grat, h írni tudtál ebből a csövesbánat tegnapi agyhalálból. szerintem annyira ócska és unalmas volt végig, h még egy olyan posztcsit se érdemelt volna, ahol max. 50 szót egybeírsz, oszt eszik, nem eszik, nem kapnak mást.:] én a 3 órás belefeccölt melódért, felajánlok egy virtuális(!) 1 sékelt fizetségképpen:

st2.depositphotos.com/2919755/5981/i/600/depositphotos_59815865-stock-photo-one-israeli-shekel.jpg

de el ne költsd egyszerre!:D

MsIreneAdler 2021.01.17. 20:09:05

Én azért kicsit keményebb felkérdezésre számítottam Renátótól. Nem tudom miért gondoltam, hogy előveszik....

mocskosmacska 2021.01.17. 20:11:11

"A tojásfej tetejére kötött copf az vajon miért jó? Ezt nagyon apróbetűvel és zárójelben kérdezem, de tényleg nem értem, hogy miért hordja a létező legelőnytelenebb módon a haját egy nő." Baromi kényelmes, le lehet vele feküdni, hátra lehet dőlni. Itthon én is mindig így hordom a hajamat.

MsIreneAdler 2021.01.17. 20:12:35

@Fálki: ja igen, külön gratulálok ahhoz, hogy erről a csodás, alja versenyről tudtál közvetíteni, remélem konténerrel azért körbe voltál pakolva rendesen :)

MsIreneAdler 2021.01.17. 20:13:22

@mocskosmacska: én sem szóltam egy szót sem, nekem zuhanyzás után mindig így marad :D

Fálki 2021.01.17. 20:15:32

@mocskosmacska: köszi, tényleg nem tudtam.

Vivi fején borzasztóan néz ki sztem.

2021.01.17. 20:16:44

@mocskosmacska: @MsIreneAdler: itt az ideje, h életre hívjuk a "je suis tojásfejen felkötött copf" mozgalmat.:]

.Zsu 2021.01.17. 20:16:53

@mocskosmacska: @MsIreneAdler: nekem most is így van a hajam :D
nem zavar hátul a copf, és nem lógnak hajtincsek a szemembe.

mocskosmacska 2021.01.17. 20:18:33

@Fálki: Valószínűleg soha nem volt hosszú hajad, azért nem tudtad. Ja, legtöbb nőn szarul néz ki, de otthon így járunk.

2021.01.17. 20:19:29

@Fálki: én még mindig nem vagyok fekete öves anti-vivi drukker (mint péel manka:D), de csórinak semmi sem áll jól, kb. azzal tudna csak még szkeríbb hatást kelteni, ha leborotválná kopaszra a fejét.:][ (hahó, szerkik! ha esetleg ilyesmi történne a vellában, kiperelem az összes sékelt belőletek!:Đ)

Dr. Icc Madár 2021.01.17. 20:21:36

Szerintem Flu konnyei oszintek voltak! Most jott ra, hogy rossz lora ( vagy inkabb elefantfokara) tett, es neki sincs eselye megnyerni a jatekot:D

Fálki 2021.01.17. 20:21:49

@mocskosmacska: De, sajnos volt :)
Két csodálatos hosszúhajas korszaka is volt az életemnek... :D

Fálki 2021.01.17. 20:23:20

@vágtázó vadmalac: Adom, de nagyon hogy is mondjam, izgató a szája és semmi rosszindulat nincs benne szerintem soha.
Engem is felbasz, így kamerán keresztül is, valszeg élőben is kirakna az észből, de azért egyszer adnék neki...

MsIreneAdler 2021.01.17. 20:24:48

@.Zsu: pontosan. Én is így nyomom :D

.Zsu 2021.01.17. 20:26:52

párbaj alatti ivós játék összesítése:
őszinte: 6
csupaszív: 3
tisztelet: 9
vicces: 8

a hibázás jogát fenntartom, mert közben szinkronkommenteltem

hereverő heverő 2021.01.17. 20:27:29

@Fálki: pedig nem "adni neki" kellene, hanem szeretni. Kibaszott különbség.

alma_szósz 2021.01.17. 20:27:48

@Dr. Icc Madár: amikor Mó visszajött akkor tuti igazi könnyek voltak de a Belevalóban már szerintem csak rájátszott

Fálki 2021.01.17. 20:29:32

@hereverő heverő: Nyilván. De nekem olyan jellegű érzéseim/értelmeim nincsenek és nem is tudnának kialakulni vele kapcsolatban.
De gondolom ez nem bűn.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.17. 20:30:29

@Fálki: No ügye, nem meg mondtam neked, hogy Anikó szép, csak jól kell becsomagolni. A BigMac-et se ennéd meg egy használt pelenkákat tároló dobozból.
Ma kifejezetten szép volt a jány!!!!

Spitzbaue® 2021.01.17. 20:30:29

@Fálki: Lssú munkához idő kell, de nagyon jó lett! A legjobb részek, amikor Recskát minősíted, bár túl finom vagy vele :-DDD

Krétagarbó 2021.01.17. 20:30:51

@MsIreneAdler: nem is értem miért erőltetik még mindig. Anno - amikor a Rettegés fokát promózták - ha meg nem is értettem, de legalább világos volt, hogy miért vannak ilyen alja hányadék játékok. De annak a vetélkedőnek szerencsére régen vége, csak a promó maradt itt örökre. A kreatív csapat nem áll a helyzet magaslatán.

K_Attila 2021.01.17. 20:33:12

Huszonéves vidéki munkanélküli körökben alapműveltség minden magyar popzene szövegét fejből tudni?

Cérnahuszár a naív 2021.01.17. 20:33:13

@Fálki: a luxuria? hádehonnem.
te is a gyehenna tüzére kerülsz :D

Krétagarbó 2021.01.17. 20:33:48

@hereverő heverő: az a jó szíved visz a sírba heverő;)

Adamadam 2021.01.17. 20:34:51

Köszi a posztot Fálki! Mi szívesen bemennénk Vivi helyére.

Ancsa szerintem nagyon langyosan kérdezte fel Renátót a végén. Kedveskedve kérdezett tőle egy-két kellemetlenebb dolgot. Győző szintén, de tőle ne is várjunk sokat. Azt hittem kap egy keményebb lebaszást, hogy na te hülyegyerek, akkor elmesélem miért kaptál 15 százalékot.

Ettől függetlenül csak nekem tűnik úgy, hogy a korábbi évadokban (9-est leszámítva) nem volt ennyire felkapva a benti verbális agresszió? Na nem a csatorna részéről, de a kommentek, szervezetek, hírportálok nagyon elkezdtek foglalkozni vele. A csatorna meg persze kényszeredetten néha elmondat pár mondatot PP-vel, mert kezd ciki lenni, hogy ilyen kontextusban foglalkoznak a műsorral.
Korábban pl a vv6-ban Iza és Krisztián rendeztek a végén egy köpködést, de előtte is elég viharos volt a kapcsolatuk. Állítólag kint bántalmazta is a csajt, de azzal valahogy senki nem foglalkozott. Itt meg némi verbális agresszió miatt máglyára küldené a játékosokat a közvélemény.

Fálki 2021.01.17. 20:35:50

@Brigante: Én is írtam már ezt valahol, hogy a szex, szerelem, házasság vonalon nálam csak hajszállal maradt le az egyik kategóriában.

Krétagarbó 2021.01.17. 20:38:43

@Adamadam: az Iza-Krisztián páros nekem is eszembe jutott. Anno itt a kommentszekcióban ki is voltunk akadva, de tény, hogy azért nagyot változott azóta a világ ezügyben.

Ego0123 2021.01.17. 20:38:46

@Adamadam: Mert mint kiderült Győzőt 10 éve ismeri, oda járt hozzá Szombathelyre fodrászhoz?

Cérnahuszár a naív 2021.01.17. 20:40:38

@Adamadam: iza és krisztián között volt korlátozás_? Csak elküldték egymást a francba, ordítottak, de nem határozták meg a másiknak mit tehet meg és mit nem.
Épp most néztem végig egy kisfilmet, amiben dani közli virággal hogy nem támogatja, nem ért vele egyet hogy befejezze az érettségit. Torpedózza a csaj terveit.

2021.01.17. 20:41:55

@Fálki: "de azért egyszer adnék neki... "

há, jaú, mert te pervi vagyol!XD

én a bagázsból ugye - még mindig - a marcit, esetleg, de napról-napra lelakottabb a teste/feje, és leginkább azok a geci szarul kinéző varrásai hervasztanak le.:/ szal maradok ezért inkább vandusnál, skorpiként úgyis rosszul jövök ki ált. a többi skorpival, lenne vmi izgalom az életünkben (családon belüli erőszaG 0-24).:D

2021.01.17. 20:42:57

@.Zsu: akkor mindegyik eredménynél plusz-mínusz 50 találat.:D jaú az!:Đ

Adamadam 2021.01.17. 20:43:49

@Krétagarbó: Itt elképzelhető, hogy volt kiakadás, akkor még nem voltam hv olvasó, viszont ez a platform többségében az értelmesebb nézőket gyűjti, itt hamarabb is várható hasonló reakció.
Valószínű a világ változása lehet az ok, bár a verbális agresszió lehetne a taktika része is.
Kettős mérce azért volt már a vv6-ban is, emlékeztek Simont miért zárták ki? Szerencsétlen cseszegették, Viki lehúzta a gatyáját az udvaron, majd emiatt a srác lehúzta/letépte Viki pólóját. Itt Simont kizárták agresszió miatt, Viki pedig a harmadik helyig menetelt.

@Ego0123: nem is volt meglepő, hogy ismerik egymást. Dani tesója is nagy haverja Győzőnek. Lehet a fél csapat a Gáspár család barátai közül került ki

Rrami 2021.01.17. 20:44:02

Renátó hogy a tökbe szedett össze 15%-ot? Dani szimpatizánsok segítségével? Szerintetek?

Adamadam 2021.01.17. 20:46:38

@Cérnahuszár adversus: korlátozás talán nem volt Izáék között, az okra már nem emlékszem. De artikulálatlan ordibálás, és egymást szemközt köpködése játszott. Szerintem nem volt sokkal jobb mint a Dani-Virág, Fru-Renátó kapcsolat. Az viszont nagyon gáz, hogy Dani nem támogatja az éretsségit. Gondolom majd dolgozni se mehet Virág, mer' az a férfi dóga

2021.01.17. 20:47:23

@Fálki: nem szep, de van egy kisugarzasa, persze amikor epp nem a bu bassza

Fálki 2021.01.17. 20:48:29

@Adamadam: Iza és az egyszerugyerek koraban meg nem volt ennyire hangos a #metoo...

Egyebkent az szerintem is volt ott semmi _durva_, egyszeruen csak kutyapicsázták kolcsonosen egymast, ami egyszer kopkodesse fajult a villaban.

Utana volt pár pofon és egyebek is itt kint, de az már nem a mi dolgunk...

2021.01.17. 20:48:35

@Brigante: jol all neki ez a matrixos szerko

Cérnahuszár a naív 2021.01.17. 20:49:16

@Rrami: szerintem mo utálóktól. amikor meg lett nevezve mo, akkor ment fel 15-re

Fálki 2021.01.17. 20:51:27

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Igen, ezt a kisugarzast erzem en is... :D :D :D

Sajat elmondasa szerint es szerintem is az a lany a Vivi, akivel nem maszatolni kell, hanem szabadon lehet engedni a fantaziat es az erőket, amik ilyenkor dolgoznak az emberben.

Ennel szebben nem tudom megfogalmazni azt, hogy biztosan imadja a jo kemeny b_sz_st. :D

Cérnahuszár a naív 2021.01.17. 20:51:27

@Adamadam: az a gáz hogy a korlátozással el akarja venni minden önálló döntési jogot.
így maximális uralom van.
nagyon nagyon várom már h virág kiessen

2021.01.17. 20:51:42

@vágtázó vadmalac: zalahusi kene te kope kolyok? csalodtam benned kyle

peachcat 2021.01.17. 20:52:10

@Krétagarbó: de nem az a baj, ha kiabalnak egymassal, vagy ha egy ferfi kiabal egy novel. benne van egy kapcsolatban a veszekedes, kiabalas, ettol nem lesz bantalmazas. renato es dani modszeresen epiti ki a kontrollt a lanyok felett. van egy bantalmazoi minta, amit ok tokeletesen hoznak. uralkodni kezdenek a masikon akit a tulajdonuknak tekintenek, es bekontrollaljak az egesz eletet. ezert volt olyan gaz, h pont balint kiabalasa utan hoztak fel, h ejnye-bejnye, hat nem szabad igy beszelni egy novel... mert nem ez a baj, ha kiabalsz egy novel.. mert igenis, velunk is lehet kiabalni, van az a helyzet. de senki ne kezdje el kontrollalni, a tulajdonakent kezelni a masikat.

2021.01.17. 20:52:53

@Rrami: kb. győzi szólhatott érte a vezetőségnek, h ne legyenek kegyetlenek, h a régi jó ismijét, pajtiját 1-5%-al ejtik ki. ami szomorúbb/felháborítóbb, az az, h mo-n sokkal több renátó típusú agresszív geci él és terrorizál a mindennapokban embereket büntetlenül. irl nem hogy kiszavazni nem tudjuk őket sehonnan, de arra is alig van példa, h egy-egy brutálisabb lincselés (direkt ezta szót használom, és nem a gyilkosságot!) után ne az legyen a sztenderd, h a pár éves kényszerpihenőjük leteltével újra a társdalomra legyenek szabadítva...

Fálki 2021.01.17. 20:52:55

@Cérnahuszár adversus: Inkább Dani, akkor lenne erdekesebb a dolog.

budapest23 2021.01.17. 20:53:12

@alma_szósz: Az öszinte egy dolog, de mi MIATT öszinte? Nem mindegy, mely opció miatt:
Szerelem kiesett?
Egyedül marad a sok ellenséggel?
Tudja hogy nincs esélye nem kiválasztott lenni nemsokára?
Sejti ha ennyivel maradt kint Renátó, neki se lehet túl sok szimpátiapontja?
Ez az eröszakos fráter kint vár rá és majd tényleg akar valamit?
Már megint rossz pasinak tolta oda szemfedöben a hátsóját?

Szóval vannak opciók, és nem mindegyik jobb v. tisztességesebb mint ha csak egy hatalmas játszma egyik húzását látnánk a 36 milla érdekében!

K_Attila 2021.01.17. 20:53:55

Renátó elbúcsulázott.

Adamadam 2021.01.17. 20:53:58

@Fálki: Jogos, a kinti dolgok nem ránk tartoznak. Bár akkor Renátó-Fru és Dani-Virág kinti esetleges folytatása se kellene, hogy a mi dolgunk legyen. Néhányan viszont előre azon gondolkodnak hogy lehetne Frut megmenteni Rencsától.
A kutyapicsázás a vv6-ban ugye "belefért" itt pedig egy Bálint féle alkoholos este ráförmedése is égbekiáltó bűn volt. Mindegy, változik a világ, el kell fogadni. Simán lehet, hogy Attila ma már nem nyerné meg a műsort a korábbi taktikával, mert a lelki terror neki főleg kenyere volt

2021.01.17. 20:54:16

@Fálki: hat az biztos hogy nem olyan merevhulla lenne mint a farokvegi harmas

Fu Szekh Li 2021.01.17. 20:54:41

Sziasztok fiúk, lányok, kicsik és nagyok!

Program volt, nemrég értünk haza, és néztük meg a tegnapi öfit. Két kívánság merült fel:
1. részemről: szeretném, ha a következő évadban Dani lenne a villanővér. Még mindig nem értem a felét se annak, amit mond, de az ápoltakat valahogy meg tudja fogni, lelkükre tud beszélni.
2. párom részéről: annyira örülne, ha Fru rácuppanna Bálintra. Tudjátok: legszebb öröma káröröm, mert semmi irigység nincs benne :D

alma_szósz 2021.01.17. 20:54:54

@Cérnahuszár adversus: na ez már nagyon textbook bántalmazó kapcsolat

Fálki 2021.01.17. 20:55:35

@budapest23: Írtam neked egy privit.

Cérnahuszár a naív 2021.01.17. 20:55:57

@Fálki: azért virág, hogy dani ne mehessen a közelébe, mert még bent van. Dani nem szedi szét avillát mint renato tette volna, de becsavarodik ő is ha nincs szex. Ezt még megtenném vele, menjen ő is a budira kiverni.
Virágot meg csak le tudják választani róla, ha megnézi a kisfilmeket.

Krétagarbó 2021.01.17. 20:56:39

@Adamadam: Simon kizárása is ilyen volt, illetve volt még a narancsdobáló Zsuzsa. (Ő nem is tudom melyik VV-ben volt, nem sokáig.)

.Zsu 2021.01.17. 20:57:27

@Fu Szekh Li: ekg veled és a pároddal is

Fálki 2021.01.17. 20:59:48

@Adamadam: En megmondom oszinten, engem nem is erdekel a kinti eletuk. Amig Vv jatekosok, addig oke, de utana felolem aztan azt csinalnak, amit akarnak.

Nyilvan nem orulnek neki, ha ebbol kesobb ujra hir lenne, hogy Csulabácsi megverte Csulanénit, de tenni ellene ugyse tudok.

Adamadam 2021.01.17. 21:00:11

@Krétagarbó: vv4-ben volt a narancsdobálás. Ott ugye Olivér provokálta Zsuzsát aki megdobálta narancsokkal. Arra még azt mondom, hogy ha csak verbális provokáció volt, akkor a provokátort ne zárják ki. De a vv6-ban az nem csak verbális volt Viki részéről, hogy lehúzta Simon gatyáját. Ráadásul Simon nem is dobálta meg semmivel, szimplán lehúzta Vikiről a pólót. Ott valószínű azért volt kettős mérce, mert Viki nő volt. Férfiről leszabad húzni a gatyát, nőről nem szabad a pólót.

Fálki 2021.01.17. 21:00:26

@Krétagarbó: Az oliveres, évas, alekoszos VV4ben.

Krétagarbó 2021.01.17. 21:01:26

@peachcat: ebben teljesen igazad van, akartam is jelezni, hogy a VV6-os jelenetek talán annyiban különböztek, hogy Iza nem csicskult be, ott oda-vissza ment az adok kapok.
A kontroll kialakítása (leginkább féltékenység formájában) azért nyomokban Krisztián esetén is felfedezhető volt.

Fálki 2021.01.17. 21:02:01

@Krétagarbó: Meg ugye tavaly a Csokit is kizartak, amikor hozzavagta Zsuzsuhoz a koromcsipeszt vagymit.

Ego0123 2021.01.17. 21:02:13

@Adamadam: Ezt összeférhetetlennek tartom, mert hány (nem minősítem) fiatal szeretne bekerülni, de esélyük sincs. Bár erről, már az Éden hotelnél Shezinél olvastam, hogy ez egy nagy társaság, és ebből élnek.

Adamadam 2021.01.17. 21:03:38

@Fálki: Engem se kifejezetten érdekel a kinti életük, de természetesen én se szorítok azért, hogy legyen valami hajtépés kettejük között.
Épp ezért nem is igazán értem, hogy sokak szerint meg kéne beszélni Fruval, hogy hagyja el Rencsát. Vagy épp Virággal ugyanez

2021.01.17. 21:04:28

kavbojt en nem tudom csulatoval egy szinten kezelni, mert mas a motivaciojuk

csulinnyo tudatosan birtokolni es testi es lelki terrorban tartva akarja kontrollalni frumixert

kavboj ezzel szemben egy alapvetoen erzekeny, joindulatu srac, aki baromira szorong, sokat kaphatott az elettol negativban es teljesen tulkompenzal, fel sem fogja, hogy amit o itten atyai joindulatnak nyom az valojaban mennyire durva - egy jo szakemberrel o meg foghato, ellenben modern gedeon bacsival

dani baromi nagy eselyes lenne, ha nem talalta volna meg HUB szemelyeben a zsak a foltjat

de persze felmenteni nem lehet igy sem, de nem remenytelen a srac es nem veletlenul nepszeru meg igy is, velemenyem szerint siman kint hagyna mohokit

kavboj amugy baromi jokat mond, remekul betalal minden 312-ik mondataval, a tobbi 311 meg motyogos hatterzaj

Gia 2021.01.17. 21:05:55

Most olvastam,hogy Peti vezette volna a párbajt,csak rájött a hasmars és Anikó beugrott helyette.

Cérnahuszár a naív 2021.01.17. 21:07:01

@vágtázó vadmalac: most sokakat ki fogok akasztani, de megvédem győzit. (ezt megértem szőrös fejjel)
Szerintem tegnap nagyon jól kezelte a dolgot, tisztán látta hogy csulabá semmit nem ért a kérdéseiből. Az ha erősebben szólna akkor meg bedurvulna mert elkezdené védeni magát. Mindig lezárta hogy ok, most evezzünk más területre, több idő kell csulabának és visszanézés.

budapest23 2021.01.17. 21:07:20

@Fálki: nem vagyok finomlelkü, de szerintem gáz egy nöt (vagy férfit felölem) nézni és hangosan közölni róla, hogy úgy gondolod, szereti a jó kemény baszást.
ez nem #metoo, hanem stílus/tartás kérdése.

2021.01.17. 21:07:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: "zalahusi kene te kope kolyok? csalodtam benned kyle "

kelleni nem kő, de ha mkit (szal ancsát meg vandát is) beleszámítjuk a vv10es női felhozatalba, akkor még leginkább mellette tenném le a voksot. arról nem én tehetek, h nincsenek a vellában tini-huszonéves kiadású marisa tomei, winona ryder, tyra banks, lara flynn boyle hasonmások.:'D

Fálki 2021.01.17. 21:07:33

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Dani szerintem is egy alapvetoen jo srac.

Csak annyi fájó sebe van, hogy azonnal ugrik, ha hasonlo szituaciot lat, amiben egyszer mar serult.

pomac 2021.01.17. 21:08:08

@Cérnahuszár adversus: az influencerkedését nem támogatja, mert az akaja csinálni abban a fél évben míg "továbbtanulna", az érettségiről az a véleménye hogy nem ér semmit , amiben igaza van ,ha nem tanul tovább.

Fálki 2021.01.17. 21:09:07

@vágtázó vadmalac: Vagy epp egy Szintia Diktator, Rubint Reka vagy Rácz Gigi, ugye.. :D

Cérnahuszár a naív 2021.01.17. 21:09:16

@Cérnahuszár adversus: annyit se értett meg csula amikor mondta neki győzike hogy kevered a tiszteletet a tekintéllyel.

Krétagarbó 2021.01.17. 21:10:57

@Fálki: nem tudom, a tavalyit nem követtem. Mondjuk az ideit sem, max itt elolvasom a posztokat. Köszi a mait!

Rrami 2021.01.17. 21:11:02

@Cérnahuszár adversus:
@vágtázó vadmalac:
Lehet benne valami. Arra leszek kíváncsi, Daninak vajon mekkora a szavazóbázisa. Én mindenképp Bálint és Robi mögé tenném, de még van 2 név, akiknél kétségeim akadnak.

2021.01.17. 21:11:13

azert ez a lenezos tekintet miutan megsimizte frut es a sunyi mosoly mielott belep a nappaliba, remelem nem kerulte el a figyelmeteket rtl.hu/rtl2/valovilag/parbaj-vv-moh-villa-visszateres-vv-fru-osszeomlas-siras-konnyek

Cérnahuszár a naív 2021.01.17. 21:11:47

@pomac: szerintem ordas nagy marhaság nem támogatni az érettségit, mert nem tudhatja hogy tényleg befejezi azzal.
Itt arra megy ki a játék hogy lezárja a kitörési lehetőségeket. Az érettségi a kapu más iskolákba, akár zeneiu vonalon is, ha a leányzó mégis klezd valamit az eddigi zenei képzésével.

MsIreneAdler 2021.01.17. 21:12:09

@Adamadam: juuujj az a Simon. Már el is felejtettem. Ő nem volt ép, nem értettem hogyan került oda. Ki a bánat gondolta, hogy jó ötlet lesz őt villáva zárni? Vikitől meg meneküljön ki merre lát :). Akkor amúgy nem értettem miért nem zárták ki őt is.

MsIreneAdler 2021.01.17. 21:13:20

@Gia: akkor ezért mondta Anikó, hogy még nem tudni, kivel találkozunk ma. Köszi az infót. :)

.Zsu 2021.01.17. 21:14:09

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nekem a kedvenc pillanatom a tegnapi adásból :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.17. 21:14:27

@.Zsu: igen arctisztitáshoz remek, vagy amikor kened a fejed

2021.01.17. 21:14:46

@vágtázó vadmalac: azert nem a mostani larara gondolsz ugye, hanem a donna idejeben? ;)

ovadoc engem teljesen hidegen hagy, teljesen sotet, eroltetett es meg a nem letezo melle is a koldokenel van, ami lehetetlenseg, de igy van

budapest23 2021.01.17. 21:14:58

@MsIreneAdler: hej pedig az a "simonság"... :D

2021.01.17. 21:16:47

@Fálki: annam a gyereknek tonkre ment a sport karrierje (az ominozus jacuzziba cipelos esetnel teljes panikban volt a terde allapota miatt) es sajat elmondasa szerint is ezerszer atbasztak a csajok

Fálki 2021.01.17. 21:16:51

@VV10 Velőtrázó Vélemény: En minden parbaj utan sokkal hangosabb oromtancot lejtettem volna és a nagykepu, bekepzelt, "tuti kinnhagyod" lenezo agresszorokat igenis hergeltem volna... Csak hogy erezzék...

Szerintem ennyi boven belefer egy parbajgyozelem utan, meg akkor is, ha nem ra szavazott a szavazok 85%a, hanem Csula ellen.

MsIreneAdler 2021.01.17. 21:16:52

@budapest23: fujj. Tényleg. Meg valamiért a lábujj köröm jut még eszembe, de nem tudom miért. És félek ráguglizni :)

Adamadam 2021.01.17. 21:17:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Virág feje epic mikor Moh mondja a százalékot:D

.Zsu 2021.01.17. 21:17:27

@Cérnahuszár adversus: igen itt az a lényeg, h a lány anyagilag, fizikailag, és érzelmileg tőle függjön. ne menjen külön utakon.
plusz az érettségi a Dani fejében egyenlő azzal, h más pasikkal is találkozik Virág, egy olyan platformon ahol Dani nincs jelen és nem tudja kontrollálni.

Fálki 2021.01.17. 21:18:01

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Igen-igen, errol beszelek en is. Meg asszem vmi olyasmit is mondott, hoyg eddig mindegyik csaja atbaszta es nem akarja ezt soha tobbet.

2021.01.17. 21:18:23

@Cérnahuszár adversus: gáspár részrehajló volt, mint mindig. akit durva alázásra szán a csatorna, attól a fogykós, udvari bolond bármit bekérdezhet, avagy a leggusztustalanabb dolgokra kapacitálhat egyenes adásban. péel amikor vv8 zsóti kizuhant (nem volt kár érte ofkorsz), és a bv-ben a csávója,a kis nyünyüke patrik belibbent, vmi gyűrűs cumi szopkodására kérte fel őket.
(ebben ugye csak az a szép, h a liberális buzikkal zsúfolt csatorna kiadja a kis, mezei homikra a kilövési engedélyt, h nyugodtan lehet őket hasonló dolgokkal égetni élő adásban.)

ettől még persze védheted, v akár kedvelheted is gáspárt, miden jogod megvan hozzá, és nekem attól nem is lesz jobb, v rosszabb, ha vki nem azon a szemüvegen nézi őt és munkásságát, amin én.

budapest23 2021.01.17. 21:18:55

@Fálki: sajna zárt, és nekem még nincs opcióm meghívót küldeni, de hátha ismersz valakit aki ott van. A másik ami müködhetne az ncore de azoknak meg valami gentlemen´s agreement szerüségük van és nem engednek feltölteni semmilyen rtl-es cuccot.
De otthoni ip-röl nem müxik neked az rtlmost?

Adamadam 2021.01.17. 21:19:02

@MsIreneAdler: Őt tényleg nem szabadott volna beválogatni. De az előző szériát megnyerették a kattos Zsuzsuval, szóval Simon se volt teljesen rossz ötlet.
Vikit pedig ugyanúgy ki kellett volna zárni

budapest23 2021.01.17. 21:19:46

@MsIreneAdler: ne félj, bébi, guglizz csak, kell az a simonság neked a hétkezdéshez, khmm... (broáff... attól a sráctól - srácként is - kivert a hideg)

2021.01.17. 21:20:05

@Fálki: "Vagy epp egy Szintia Diktator, Rubint Reka vagy Rácz Gigi, ugye.. :D "

jó, az egy másik lyáték vót, nah!:D ne keverjük ide őket, amúgy sincs most nálam kockacukor.;D

Fálki 2021.01.17. 21:20:49

@budapest23:

De de, mukodik koszi es az Insane-t is ismerem, elvileg regem is van oda, ha meg nem basztak ki inaktivitas miatt.
Csak a kepkivagasok miatt egyszerubb lenne nekem egy torrent, mint az rtl online felulete.

MsIreneAdler 2021.01.17. 21:25:01

@Adamadam: valami esélyegyenlőség nevében nyerhetett ez a lány, legalább is ez jön le abból, amit tőletek olvasok róla.

Krétagarbó 2021.01.17. 21:25:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ennyi szerintem belefér egy 85%-os párbajgyőzelem után.

2021.01.17. 21:26:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én csipolom a sutyerák stílusát, humorát a vandusnak. semmi másban nem láttam szerepelni, csak a bv-kben, nem is állítok semmi olyasmit, h mísorvezetésre született volna, de hát egy vv/bv-hez ilyesmire nincs is szükség, bőven elég ő oda.:]

direkt azért írtam oda h tini/huszonéves, mert a legtöbb csaj, akitől el voltam ájulva a '80-as és '90-es években, ma már nagyon sok sékelt kéne fizessen, h hajlandó legyek sötétben, takaró alatt barátilag együtt aludni velük (a lá moh-merci).;]

2021.01.17. 21:27:05

@Krétagarbó: hogyne ferne, meg tobb is, csak szerintem a mohoki fanok tobbsege nem hiszi el, hogy a srac sunyi, pedig olykor rola is lehull a lepel

Fálki 2021.01.17. 21:28:05

@vágtázó vadmalac: Na mondj ilyeneket legyszi, csak kivancsisagbol.

Neve Campbell volt nalam sokaig a No1 - bár inkabb 2000es evek talan -, egeszen addig, amig egy magyar hasonmasaval ossze nem hozott az elet.

Cérnahuszár a naív 2021.01.17. 21:28:14

@vágtázó vadmalac: mind a két esetben addig ment el amig elmehetett.

nekem is mindegy hogy te meg melyik szemüveget viseled, hát akkor ebben ennyi volt asszem

Adamadam 2021.01.17. 21:30:06

@MsIreneAdler: Akkoriban nagyon nyomta a csatorna és sajnos a közvélemény is, hogy nagyon kell egy női győztes. Baromi gyenge volt a kínálat, és volt egy népszerű vv Csoki. Egy mondvacsinált odadobott körömcsipesz miatt őt kizárták a játékból, tehát a nagy esélyes fiú már nem volt ott. És végül megkapta ez a félkegyelmű lány. A műsor után egyébként BishBarbie szintű nagyon trash insta celebekkel veszekedett live-ban, szóval sokra vitte

2021.01.17. 21:31:48

@Cérnahuszár adversus: én nem megbántani akartalak, de úgy tűnik, mintha annak vetted volna. sajnáZom, Cérna.

Spitzbaue® 2021.01.17. 21:33:42

@Cérnahuszár adversus: Essen ki előbb P. Roli! Mert most ha minden igaz, egy Gincs-Vivi lesz, de utána nem megint Mú lesz? Azért ott már tényleg nem lesz mese, valakire rakni kell, és Roli meg Gaz Múra fog. De még az 3 vagy 2 hét...

MsIreneAdler 2021.01.17. 21:35:11

@budapest23: uh, na köszi. Ezt teljesen törölte az agyam, hogy Charlotte együtt volt vele... Hozzáért...Fujj.

L3m4l3 2021.01.17. 21:35:13

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Érzékeny jóindulatú srác, te jó ég. Végülis csak féltékenységi versenyt rendeztek Csulával, Múra már ránézni sem szabadott se Frunak se Virágnak. Ennyi erővel Csulát is lehetne relativizálni hogy ő amúgy jó lelkű gyerek(és amúgy tényleg nem 0-24 ilyen) csak valahogy mégis egy féreg.Tényleg egész kevés választja el őket egymástól, talán nem véletlen hogy jóban is voltak. Az hogy melyikőjük menthető azt innen nem hiszem, hogy megtudjuk ítélni, de az biztos hogy mindkettőjükre ráférne egy szakember segítsége. És Prolival sem csak a beteges féltékenység a baj mielőtt még ez lenne a felmentése, a részegen mindenkibe beleállás köcsögözés kutyázás is ment tőle szépen, Múra már nem csak részegen, persze elsősorban csak a háta mögött nem mintha Mó keményen visszaszólna. Ha meg ezek ellenére is a Prolit szavaznák vissza Moha ellen az elég szomorú lenne..

Cérnahuszár a naív 2021.01.17. 21:35:55

@vágtázó vadmalac: semmit nem érzek...komolyan
tök semleges a szemüvegről írt dolgod, remélem neked is az hogy engem se érint te hogy látod

Spitzbaue® 2021.01.17. 21:35:58

@Gia: Anikó kinézete tegnap az 5-ös skálán legalább 6 volt.

Cérnahuszár a naív 2021.01.17. 21:37:51

@Niemandhäuser: velő ebben egész jó, a sakkozásban, még nem gondoltam végig minek van esélye, csak a csajokig

Charlie100 2021.01.17. 21:38:40

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Dani, olyan mint a megállt óra ami 2x pontos egy nap. Ahogy mondod a sok baromságból amit mond, néha kicsúszik egy-két értelmes mondat. De ha vitatkoznod kéne vele, az kb olyan lenne, mintha Rencsulával vitatkoznál.

MsIreneAdler 2021.01.17. 21:38:44

@Adamadam: komolyan fontolgatom, hogy legalább az előző évadon végigszenvedem magam. Kíváncsivá tesztek folyton :)

2021.01.17. 21:39:07

@Fálki: úúú sok van, de akkor a te unszolásodra offolok egy kis listát, itt most csak a '90-es évek (inkább első felében, max. az évtized végéig jó formában lévőket írom)

mädchen amick, patricia arquette, fairuza balk, monica bellucci, halle berry, sandra bullock,
naomi campbell, jennifer connelly, beatrice dalle, stacey dash, laura dern, gina gershon, elizaeth hurley, mia kirshner, juliette lewis, bai ling, sophie marceau, parker posey, annabella sciorra.

róluk olvastam volna a - megboldogult - matula magazinban, fenék tibi tolmácsolásában mféle sztorikat.:Đ

SelyemSonkaPini 2021.01.17. 21:39:38

@Charlie100: EKG !

Ja majd elfelejtettem: ELSO!

Ego0123 2021.01.17. 21:40:00

@vágtázó vadmalac: Sabrina, Samanta Fox,bár ő leszbi lett

Charlie100 2021.01.17. 21:40:52

@L3m4l3: Pontosan, Rencsó, Dani egykutya. Kísértetiesen hasonlítanak viselkedésben, csak Dani eddig még nyugiban volt a csapatban.

pomac 2021.01.17. 21:41:45

@Cérnahuszár adversus:igen de, nem az értettségit nem támogatta dani hanem a celebségét, pont az volt a téma mihez akar kezdeni,nem azt mondta hogy nem kell érettségi ,hanem azzal nem ér semmit ha nincs komolyabb terve.

Fálki 2021.01.17. 21:43:36

@MsIreneAdler: Az 5ost nezd inkabb vissza!

Ego0123 2021.01.17. 21:43:59

sophie marceau. 15 évesen láttam a Házibulit, mindenki szerelmes volt, amíg meg nem jött a Szerelem első vérig

2021.01.17. 21:44:12

@Ego0123: az mindegy, nem azért írjuk be őket, h maholnap elháljuk velük az évtizedek óta esedékes nászt.:Đ ahogy meleg ffiba is lehetnek szerelmesek nők milliói, vaskalapos dyke nőciket is felírhatunk cisz heteró ffiként a ki tetszett listáinkra.:]

Cérnahuszár a naív 2021.01.17. 21:44:12

@Charlie100: dani nyugiban is marad, nem fog verni. Ez különbözteti meg renátótol.
Amikor mattrészeg volt, és virág összetörte a poharat, csak azt kérdezgette téblábolva hogy halo halo, összesöpörhetem?
De szabadságot nem fog adni virágnak, hiába nem agresszív.

Fálki 2021.01.17. 21:44:23

@vágtázó vadmalac: Azert ebbol en ma is orommel maszatolnek jópárral.

Gia 2021.01.17. 21:45:28

@MsIreneAdler: minden vv-t nézzél vicca.Egyedül azt hagyd ki,amiben Soma nyert,az naaagyon gyengusz volt.

Charlie100 2021.01.17. 21:45:30

Ha jól értettem tegnap akkor Csula bá szerint:
- a kultúrált, udvarias viselkedés az = megjátszás
- ordas primitív parasztnak lenni= őszinteség, amely TISZTELET-et is követel.
+ mi nézők ostoba, vaksi hülyék vagyunk, akiknek fogalma sincs róla micsoda mastermindok küzdenek odabent a legkülönfélébb taktikákkal.

Fálki 2021.01.17. 21:46:18

@Charlie100: Igen, olvasod az embert.

Adamadam 2021.01.17. 21:46:33

@pomac: nem is kell feltétlen, hogy komolyabb terve legyen az érettségi után. De ha nincs neki és 10 év múlva egy nyamvadt okj-t (vagy ki tudja milyen képzések lesznek akkor) se tud megcsinálni az érettségi hiányában az elég gáz lesz. Dani múltkor kifejtette, hogy ő majd keres elég pénzt Virág meg szüljön egy gyereket és legyen vele otthon meg legyen kaja. Ez nagyon régimódi, mára teljesen elavult gondolkodásra vall

Gia 2021.01.17. 21:46:50

@Ego0123: CC.Cats? Vagy hogy kell írni..

Cérnahuszár a naív 2021.01.17. 21:46:53

@pomac: egyiket se. Az influencerkedést se, és a tanulást se, mert felesleges, csak kasszásnak mehet el vele. Virág levezette hogy ha sikerül jól csinálnia, jöhetnek szponzorok, felkérhetik termék bemutatókra, abban van pénz. Nem tivtyvi videókban gondolkodik.
persze évek kellenek és minőségibb tartalom, mint pl thevr-é, de ha sikerül neki, akkor anygilag független lehet danitól. A sduli ugyanez.
na de megyek mert mindjárt 10 és dolgom van, ez a végszó tőlem

Fálki 2021.01.17. 21:47:09

@vágtázó vadmalac: Majd később este a két NFL meccs kozott osszerittyanetek egy ilyen listát én is

Ego0123 2021.01.17. 21:47:52

@vágtázó vadmalac: de szép is volt, akkor öregnek tűntek
@Fálki: EKG

Adamadam 2021.01.17. 21:48:57

@MsIreneAdler: az 5-ös volt a legjobb ez tény. A 4-es meg érdekes volt, mert hosszú kihagyással követte a 3-ast. Akkor még a főcsatornán nagyobb volt a költségvetés is, és többen is nézték ezeket. A 9-es egyébként elég mocsár volt és ott nem is hullottak annyira gyorsan mint az ideiben.

Charlie100 2021.01.17. 21:49:21

@Fálki: Csak mert olyan jól kommunikál. :)
Köszi a posztot! Élmény volt ismét!

Fálki 2021.01.17. 21:50:00

@Charlie100: Szivesen, orulok ha tetszett :c)

Adamadam 2021.01.17. 21:50:14

@Cérnahuszár adversus: ha kijön a villából akkor a 60 ezer fölötti insta követőkkel kb azonnal nekiállhat influencerkedni. Nyilván nem olyan komolyan gondolja mint a thevr, de szép összegeket tudnak így is keresni

Ego0123 2021.01.17. 21:50:27

@Gia: pont így, Kim Wilde, nahát középkorú emberkék osztják a fiatalokat a VV-ben, nekünk még nem volt olyan, bár nálunk Bécs 1-2 jött.

pomac 2021.01.17. 21:51:26

@Adamadam: persze ezt értem ,nem is danit védem mert egy fogykos ,de azt nem mondta hogy ne érettségzzen le ,hanem azt hogy nem támogatja a celebségét nagy külömség a kettő között . csak figyelmesebben kellene megnézni a kisfilmet és nem olyanokat írni amit nem mondott mert ezekből lesznek felesleges kavarások.
rtl.hu/rtl2/valovilag/10-evad-65-resz-extra-vv-dani-nem-orul-vv-virag-jovobeli-terveinek

Krétagarbó 2021.01.17. 21:51:56

@Gia: nekem az első öt tetszett a legjobban. Utána már nagyot zuhant a casting minősége.

pomac 2021.01.17. 21:54:06

@Cérnahuszár adversus: oké elfogadom hogy neked ez jött le belőle ,nekem nem ez ,ha egyre gondoltunk volna akkor nem is irtam volna ,lehet neked van igazad ,de szerintem nem élik meg a 2 hetet odakinn eggyütt :)

SelyemSonkaPini 2021.01.17. 21:54:30

@Fálki: Elolvastam a Hogyvoltot, tényleg úgy volt ! :) És jó is lett, köszi !

Fálki 2021.01.17. 21:56:10

@SelyemSonkaPini: Szivesen, orokos elso SelyemsonkaPiniGinacsocse :D

Spitzbaue® 2021.01.17. 21:56:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nagyon-nagyon, undorítoan lenéző és alattomosan sunyi volt, ahogy mosolygott. NEM!
Há má bocsássá' meg, Pistám, tisztöllek, böcsüllek, de NEM. Múra lehet sokmindent mondani, de ő nem akart feltétlen párbajozni ezzel a barommal, nem akarta kapni az ívet az Új-Mocsártól, és ha rajta múlik szívesebben jött volna vissza 60-40%-kal, mint 85-15-tel. De így esetr, nyilván őróla is gurultak le a követ, a visszatérs azért ilyenkor eufórikus lehet, hát engedtessék meg, hogy mosolyogjon, és én pozitív dolognak láttam, hogy a szemtakaróban közösülő kislányhoz is odament vígasztalólag.

Adamadam 2021.01.17. 21:56:29

@pomac: nem mondta, hogy ne érettségizzen ez igaz, de a végén erősen leminősítette, hogy max arra jó, hogy beálljon egy kasszába. Pedig arra is jó, hogy ha később bármikor tanulni szeretne valamit akkor követelmény lesz, hogy legyen. Szóval konkrétan nem mondta, hogy ne érettségizzen csak azt, hogy nincs értelme

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 21:58:30

Sziasztok, szép estét! :)
@Fálki: Köszi a posztot. Egy hős vagy, hogy erről tudtál egyáltalán írni. Én a helyedben kiírtam volna címszavakban, mi történt, és benyomtam volna a %-okat, aztán ennyi. :D

Spitzbaue® 2021.01.17. 21:58:37

@Cérnahuszár adversus: @Krétagarbó: Szerintem, csak nyalni akart a spanjának.
Egyébként helló Gréta, rég voltál itt (Spitzbauer vagyok)

Fálki 2021.01.17. 21:59:48

@Kiégett Hobbynyúl: Nem merek mar ilyeneket meghuzni, mert akkor a herevero féle megmondoemberek megint kiternek a hitukbol és jon a feszko...

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:00:01

@Adamadam: azért Janit és Pistit fura is lenne egy lapon emlegetni egy villából kiszabadult iq nulla emberrel. Ők azért nem kevés energiát öltek a csatornájukba, csak ugye ezt a munkát senki sem irigyli, az eredményt viszont annál inkább.

SelyemSonkaPini 2021.01.17. 22:00:17

Apaaaaaaaaaaa apaaaaapppppaaaaa KEZDŐDIK !

2021.01.17. 22:01:12

@L3m4l3: gondjaid vannak a szovegertessel, nem fogom magyarazni

nicu71 2021.01.17. 22:01:49

@Gia: EKG.és minden idők legyökérebb nyertese ez a faszzopó volt.Még bolondZsu is különb nála,pedig az se semmi.

tvbuzi 2021.01.17. 22:01:52

Mackónadrág+körömcipő.
Király a szett VV Anikó

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:02:25

@Fálki:
@Adamadam:

Akkor 5-ös és 9-es. Már csak a napot kellene megtolni, hogy 24 helyett 30-ból álljon és simán menni is fog :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:02:49

@Fálki: Á, csaknem. Mindenki írhatott volna egy sort belőle és kész. :D

pomac 2021.01.17. 22:03:57

@Adamadam: mint vivi mondta még ahhoz is külön papír kell :D ,de hagyjuk kár erre több karaktert fecsérelni :)

Cimili2 2021.01.17. 22:04:35

halihó!! ancsa megint rémesen néz ki. és nem is x lába van, hanem focista óláb. :D

Mók_Ica 2021.01.17. 22:05:14

@Kiégett Hobbynyúl: pusz :)

bálint jól utánozza vivit.... pont így beszél.....

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:05:14

@Cimili2: jah, hordón száradt a harisnyája :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.17. 22:06:46

@Cérnahuszár adversus: a negatív reklám is reklám....bár nem tudom hogy komolyabb cégek ezt hogy gondolják....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:07:05

@Cimili2: Szia! Univerzális lába van, na. :D
@Mók_Ica: És tényleg. :)

.Zsu 2021.01.17. 22:07:12

Bálint olyan sittes kinézetű :D

2021.01.17. 22:09:23

mi lenne ha egyszer valaki egyutt csinalna vivivel es nem csak dirigalna? :)

Cimili2 2021.01.17. 22:09:26

azért az jó, h foglalkoznak a többiek vivivel, nekem tetszik.

2021.01.17. 22:09:52

ki ez a nagy darab gyerek ott a villaban? :P

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:10:00

@.Zsu: Recska ilyenre nyírta. Ennyit tud.

Mók_Ica 2021.01.17. 22:10:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény: merci felajánlotta neki.... meg a fiúk is azt kérdezték tőle, hogy edz-e velük? vivi nem akarta....

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:10:49

@.Zsu: egyre csudább az a fiú... :)

Cimili2 2021.01.17. 22:11:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény: mintha láttam volna olyat, h a robi párszor csinálta vele.

.Zsu 2021.01.17. 22:11:25

@Niemandhäuser: :D igen, és erre rátett még a csíkos felső

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:11:54

@Mók_Ica: Ez így volt, erre emlékszem én is.

tvbuzi 2021.01.17. 22:11:54

Unszimpatikus ebbe a részbe?

Mók_Ica 2021.01.17. 22:12:06

@VV10 Velőtrázó Vélemény: zöld kendővel a nyakában? felejtős..... :DDDDDDDDDDDD

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:12:31

Mindentlátó már megint mindent is lát. Jól. Nem!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.17. 22:13:59

Vivi majd elmegy táncolni a bencével meg a lujzival aztán minden happy lesz. hajrá Moh, szeretunk tegedet!

SirLemming 2021.01.17. 22:14:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Legalább megdícsérte mikor jól csinálta. A csajnak meg lett egy kis jobb hangulata.

.Zsu 2021.01.17. 22:14:35

olyan jó úgy nézni Renátót, h tudom h ezek az utolsó percei ebben a műsorban.

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:14:58

Nem értem a problémáját, szerencsére utoljára. Nem is érdekel. Nagyon lement a végére, de nem sajnálom.

azula 2021.01.17. 22:15:33

Jöttem frú könnyeiért.

Jóestét!!

2021.01.17. 22:15:58

ti is goproval a fejeteken maszkaltatok ma?

LaciHogyVoltol 2021.01.17. 22:16:41

Istenem ez a Recska... De nem fog hiányozni.

Egyébként Bálinték jobban bekóstolhatták volna. Én benyögtem volna neki, hogy
"Fru ma már tuti a párbaj győztesével fog aludni, akár te leszel az, akár Moh... "

Szerintem a párbajra már nem lett volna szükség...

.Zsu 2021.01.17. 22:17:23

Fru ejnye, nem érted, a te hibád minden. az is, hogy kiesett a Renátó.
az állatot is te hoztad ki belőle.

pomac 2021.01.17. 22:18:21

első ránézésre azt hittem ancsa fülében kapásjelző van :D

azula 2021.01.17. 22:18:34

@.Zsu: Biztos vagyok benne, hogy mikor legközelebb találkoznak, akkor renáta ezt frú fejéhez fogja vágni.

2021.01.17. 22:18:43

fru kap kint egy hatalmas állast renótól, amikor újra találkoznak.
fru: brühühühü, miért ütöttél meg, rencsi?:'(
renáta: nem ütöttelek meg, csak megosztom veled a gondolataimat!:DDDDDDDDD

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:18:51

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én a kontyomba tettem a fejem tetejére :D

azula 2021.01.17. 22:18:53

a két szerelmest :)

Ego0123 2021.01.17. 22:18:59

Rómeo és Júlia a 2 szerelmes

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:18:59

Ezt nem szerencsétlenségnek gívják Grincs. :D

budapest23 2021.01.17. 22:19:03

@Ego0123: jaja, emlékszem még, milyyen fura volt az a kettös érzés, a "kiábrándultság" vs. "totális izgalmi állapot" amikor a Boldog Húsvéti Ünnepek-ben levetközött Jean-Paul Belmondonak.. A fejem (satöbbi) szimplán nem volt képes feldolgozni ezt a kettösséget, asszem füstölt is akkor az agyam, mint valami paradoxonba futott robotnak :D

tvbuzi 2021.01.17. 22:19:52

Isten nem létezik Fru

2021.01.17. 22:19:59

joisten mohra voksolt gyikok

Cimili2 2021.01.17. 22:20:01

most ha jól értem, csulás azt várja el a nejétől, h bár nem érez késztetést arra, h vitatkozzon bálinttal és kiálljon a férje mellett, de igenis játssza meg magát és hajrá, vitázzon, védje meg őt.

SzabadEzANév? 2021.01.17. 22:20:43

Én nem vagyok nagy mélyvallásos, de ilyen emberek veszik a Jóistent a szájukra? (Valahogy ezekre az emberekre alapból jellemzőbb mondjuk)

2021.01.17. 22:20:45

@VV10 Velőtrázó Vélemény: sátán ments, asia olyan csúf szegény, mint az apja.:/

Cimili2 2021.01.17. 22:21:04

milyen szürreális, h a gonosz törpe egy angyalt tart a kezében.

SzabadEzANév? 2021.01.17. 22:21:16

Jaj de jó hogy ma nézzük utóljára a Rencsike lufifejét :)))

nicu71 2021.01.17. 22:21:21

Fru egy 10 centis gipszangyalhoz imádkozik..

argo001 2021.01.17. 22:21:27

Ha Frunak van egy kis agya és rájátszik a szomorúságra, akkor nyerhet egy kört.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.17. 22:21:36

@tvbuzi: de létezik, és megadta nekunk a boldog kielegulest

LaciHogyVoltol 2021.01.17. 22:21:37

Fru ugye tudja, hogy az angyalka figura a kezében még véletlen sem az Isten vagy Jézus, feleslegesen imádkozik hozzá. :D :D :D

Ego0123 2021.01.17. 22:21:56

@budapest23: Azt pont húsvétkor vetítették és locsolás után este mentünk a moziba a családdal, de "fáradt voltam" 14 évesen.

.Zsu 2021.01.17. 22:22:06

@azula: ennek nagy a valószínűsége. és nem hiszem h a műsor visszanézése, nála magába fordulást, és változtatást hozna. sőt, elkönyveli majd, hha nem szerelmesedett volna Fruba akkor TUTI megnyeri. :D ezt nézem ki belőle

azula 2021.01.17. 22:22:10

ÚRISTEN!!! ÚRISTEN!! DE KEVÉS SZÁZALÉKOT KAPOTT! :DDDDDDDD

tvbuzi 2021.01.17. 22:22:11

Kevés? Inkább sok

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:22:34

Ancsa mackónadrágja eléggé büntet.

Mók_Ica 2021.01.17. 22:22:47

most kezd leesni az összefüggés a sötét oldalnak......

azula 2021.01.17. 22:22:58

Én meg egy percig elhittem, hogy tényleg megszerette ezt a gyökeret. Közben csak realizálta, hogy a villa lúzerének tette oda a pinit.

SelyemSonkaPini 2021.01.17. 22:23:09

HA ezt tegnap látjuk, lehet hogy nem is RENI ment volna vissza ?
Jah..... amúgyse :D

mocskosmacska 2021.01.17. 22:23:15

Virág nem érti, hogy mit látnak "ezek" kint. Hát azt, hogy Rencsula egy agresszív bunkó.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:23:18

@Mók_Ica: Most, hogy végül is várat magára egy Vivi Grincs párbaj Grincs kieséssel... időben. :DDDDDDD

2021.01.17. 22:23:22

@vágtázó vadmalac: adok mindjart a sokkoloval, kyle

azula 2021.01.17. 22:23:43

@.Zsu: persze. Elolvassa majd frú oldalán a kommenteket és elkönyveli, hogy ő választott rosszul.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:23:54

@mocskosmacska: Vircsi ezt nem érti, mert Daniella ugyanaz.

SelyemSonkaPini 2021.01.17. 22:23:54

Tetszik ez a vulgár-logika : " mégiscsak 50-50" hogy visszagyön vagy nem :D :D

mocskosmacska 2021.01.17. 22:23:57

@azula: Igen, szerintem ez a lényeg a grincs sirámaiban.

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:24:13

@.Zsu: Ezért kapja Grincs az első maflást, amelyet malac már megénekelt. @vágtázó vadmalac:

SzabadEzANév? 2021.01.17. 22:24:19

Virág: Mit látnak ezek kint?

Hát csak azt hogy mekkora színvonalat hoztok

2021.01.17. 22:25:03

@LaciHogyVoltol: jo, hat ferenc papa funko pop figurat nem szorongathat

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:25:03

@.Zsu: ezt én is. De mintha Dani is valami ilyesmire jutott volna, úgy hallottam szünetet elmegettek.

SzabadEzANév? 2021.01.17. 22:25:59

@MsIreneAdler: én is azt figyeltem meg, kicsi a százalék, akkor legyen szünet, kb ez volt :))

.Zsu 2021.01.17. 22:26:32

@Niemandhäuser: és behajtja azokat is amit a kamerák előtt nem mert

LaciHogyVoltol 2021.01.17. 22:26:35

@SzabadEzANév?: És ezt a kérdést ha jól láttam Moh felé intézte. Milyen választ vár erre???

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:27:07

Bálint az elmúlt héten láthatóan megingott a tematikát illetően, de az előzetes alapján helyreállt a rend. Szerintem abba a szerencsétlen Vivibe is emiatt a feszkó miatt állt bele, de mostmár nyugi lesz. Vivinek is nyugta lesz.

2021.01.17. 22:27:09

hallottatok, hogy a reklam szerint a vedekezest belulrol kell kezdeni? ezen elgondolkodtam most

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:27:40

@SzabadEzANév?: ja hát most jönnek rá, hogy a szerelmesesdi nem vezet sehova? Azért gondolom a szünetnek is meg lesznek a szabályai. Természetesen Virágnak...

Mók_Ica 2021.01.17. 22:28:03

@Kiégett Hobbynyúl: sajnos a vivi fru párbaj nem egyértelmű.... sokan vivi ellen fordultak a kis feladásos műsora miatt.....

2021.01.17. 22:28:43

@Niemandhäuser: ha vivinek nyugta lesz akkor a navnal nagy karrier var majd ra

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:29:33

@Mók_Ica: Az lehet, de Grincset kb. ugyanúgy utálják, mint Renátát, tehát odaülhetne a képkeret is.

Cimili2 2021.01.17. 22:29:50

@Mók_Ica: hidd el, nem fog nekik leesni!! fogadunk egy milkában? :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.17. 22:30:00

@Mók_Ica: majd a bence kampányol neki, aztán rogton kapja a szavazokat...
meg nehogy már Fru....

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:30:10

A reklám hű de Agosztíni, Ikarus. Hát meg akartam nézni, hogy mennyiből jön ki a végén a busz. Szerintem, 74 és 100 ezer között. 25. kiadás/folytatás még említva van, és a 3. számtól 2450 HUF. Ott már 60.000 HUF.

.Zsu 2021.01.17. 22:30:24

@MsIreneAdler: ezt akartam írni pont :)) ha lesz is szünet, Dani kiakadásai nem fognak megszűnni, és Virág folyamatos formálni akarása saját szájíze szerint

2021.01.17. 22:30:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény: inkább örülj neki, h átadom neked akár a fiatal, akár a már nem annyira fiatal asia-t kakaskodás nélkül!:D

Mók_Ica 2021.01.17. 22:30:37

@Niemandhäuser: szerintem is....

@Krétagarbó: Krétácska, hát szia!! :DDD

2021.01.17. 22:30:53

ott all az, csak hatrebb par meterrel

mocskosmacska 2021.01.17. 22:30:55

Lemaradtam az elejéről. A grincs imádkozott a kameráknak?

azula 2021.01.17. 22:31:46

mó hozzáért frúhoz, mit fognak ezek kapni renátától. megnézném a fejét most

mocskosmacska 2021.01.17. 22:31:55

Szerihtetek most lesz akkor hiszti, mint Digo kiesése után?

Mók_Ica 2021.01.17. 22:33:24

@Kiégett Hobbynyúl: ebben bízom én is....

@Cimili2: de már csak fru van az igazi sötét csapatból..... már mindegy, hogy mire jön rá....

@repuloezustmokus: bence??? az ki?

azula 2021.01.17. 22:33:26

Virág: nem értem ezek mit látnak kint :)))

budapest23 2021.01.17. 22:33:47

@LaciHogyVoltol: azért a szememet féltettem volna mercicától... :)

mocskosmacska 2021.01.17. 22:33:59

Grincs őszintén elmondja most a problémáját.

SirLemming 2021.01.17. 22:34:01

@Niemandhäuser: Kár érte, nagyon bírom az Ikarus buszokat.

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:34:13

Mú is és P. Roli is úgy vannak megnyírva, úgy néznek ki, mint egy rühes kutya.

.Zsu 2021.01.17. 22:34:18

Fru már magát félti :D persze mindig is így volt

Mók_Ica 2021.01.17. 22:34:19

daniella felvilágosítja frut.....

mocskosmacska 2021.01.17. 22:35:10

Dani most mi a péniszről beszél?

Mók_Ica 2021.01.17. 22:35:21

@Niemandhäuser: annyiért már egy rendes modellt is lehet venni......

azula 2021.01.17. 22:35:23

Virág azt hiszi mót imádják az emberek.....

azula 2021.01.17. 22:35:37

ezek hülyék, mint a seggem

nicu71 2021.01.17. 22:35:46

@Niemandhäuser: ugyan már,tök olcsó.És az r2d2?azt is számold ki.Mók Ica olyat szeretne

mocskosmacska 2021.01.17. 22:36:34

kiállni a véleménye mellett = agresszív, artikulátlan ordibálás, amikor meg sem halljuk, hogy a másik mit mond

Mók_Ica 2021.01.17. 22:36:36

drága fru, ha egyszer olvasol itt...... nem mo-ra szavaztunk, hanem renáta ellen.....

azula 2021.01.17. 22:37:11

pfuuu dani bmeg...

Mók_Ica 2021.01.17. 22:37:27

@nicu71: igen, ő nagyon kis cukkeren néz ki a reklámban...... :DDD <3

azula 2021.01.17. 22:37:51

bárcsak vivi ellen esett volna ki renáta... de frú ki fog. na azt fejtsék majd meg

Mók_Ica 2021.01.17. 22:37:55

@azula: daniella már mo-ra feni a fogát???

tvbuzi 2021.01.17. 22:38:16

Minden okkal történik, hát igen, utálják mint a szhart az az ok.

mocskosmacska 2021.01.17. 22:38:16

Tök durva, hogy merci vigasztalja azt a grincset, aki ráuszítjotta amandát, meg mindenféle ocsmányságot tervezett ellene.

2021.01.17. 22:38:23

marci felutotte a kozhelyszotarat

azula 2021.01.17. 22:38:46

@Mók_Ica: nagyon úgy néz ki. Az a baj, hogy nem vagyok benne biztos, hogy visszajönne ott mó, pedig dani is megérdemelné a 10-15%-ot max.

2021.01.17. 22:38:46

@mocskosmacska: nem furcsa, marci a nezoknek jatszik

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:38:53

Jájj de nem sajnálom Grincset.

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:39:21

Azt a takarót dobd már a szennyesbe, higénikus Fru...!

Mók_Ica 2021.01.17. 22:39:26

na, erre be is nyomok egy mojito-s anton berg csokit :)))))) gopro kamerával a fejemen....

Cimili2 2021.01.17. 22:39:43

@mocskosmacska: csak hozza a szokásos formáját. :)

azula 2021.01.17. 22:39:57

kicsi rencsi baba:))) műsor elején még hájas disznó volt

mocskosmacska 2021.01.17. 22:40:16

Virág is hogy kedveli azt a rencsulát, aki olyan undorítóan ordibált vele. Ezeknek kétóránként törlődik a memóriája vagy pedig nem érzik ennek a viselkedésnek súlyát?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.17. 22:40:20

@Mók_Ica: csak elkezdtem kicsit filozni a kovetoszámokrol....

azula 2021.01.17. 22:40:28

frú: miért csak 5 barátod volt ott renátó??? :DDDDDD nagy kérdések. érzi a vesztét

Mók_Ica 2021.01.17. 22:40:42

@nicu71: proli úr=daniella :DDD

@MsIreneAdler: de hát azon van renáta SZAGA!!!!!!!!!!!!! ne legyél már szívtelen....

.Zsu 2021.01.17. 22:40:57

Danielláék ágya szét van szexelve? vagy mi az a repedés ott?
Merci aranyos, h próbálkozik de ettől a "minden okkal történik" mondattól engem kilehetne kergetni a világból.

tvbuzi 2021.01.17. 22:40:58

Ménem voltak ott a barátai? Mert, nem engedték ki őket az előzetesből.

azula 2021.01.17. 22:41:30

@mocskosmacska: EKG!!!!!! az, hogy intenzívre teszlek te kurva... ezzel szimpatizál. Míg móval teljesen jól elvoltak mindig, bulikban is, ha danika nem lett volna ott, tuti összejönnek.

argo001 2021.01.17. 22:41:31

Anikóval azért egyetértettem itt, Moh is egy elég nagy seggfej (nyilván Renátához nem mérhető azért).

Wiz Khalifát szeretem.

Ego0123 2021.01.17. 22:41:35

Bulika, bulika, bulika

gazo 2021.01.17. 22:41:37

@tvbuzi: mert a többi előzetesben, esetleg fodrásznál...

azula 2021.01.17. 22:42:11

virdzsinek amúgy beverték a száját?

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:42:42

Ha tudtam volna, hogy ily vallásos ez a lány... Bár láthatóan azt hitte az angyalka karácsonyfadszre, hogy a Jóisten, de kicsire nem adunk.

Virág tudja, hogyan viselkedik egy 30 éves férfi.
Ezaz Dani, toljad meg!

mocskosmacska 2021.01.17. 22:42:56

@.Zsu: Hu, ezt én is nagyon utálom. Aki ilyet mond, azzal még nem történt semmi igazán szörnyű dolog.

SirLemming 2021.01.17. 22:43:08

Hú vaze mekkora ciki. Melózik, nem bulikázik. "Mint egy 30 éves." :D :D
Besz*rok. :D
Vagy csak fél, hogy talál jobb kant a kislány?

Mók_Ica 2021.01.17. 22:44:02

@azula: nekem az az érzésem, hogy inkább magát síratja, mit renátát....persze benne van a sírásban rencsi is.... de inkább a saját helyzetén búsul.....

azula 2021.01.17. 22:44:05

frú vajon már gondolkodik, hogy fogja lepattintani kint rencsibabát?

mocskosmacska 2021.01.17. 22:44:22

@azula: Egyre inkább az az érzésem, hogy ezek a nők olyan környezetbe nőttek fel, ahol ezek mindennaposak voltak.

SzabadEzANév? 2021.01.17. 22:44:39

@Ego0123: legalább a zene legyen jó, ha már sok a köcsög

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:44:49

@Mók_Ica: Ez így is van. Sajnálja az elbukott játékát, rájött, hogy vége a dalnak, holott ő nem ezért jött. :D

Ego0123 2021.01.17. 22:45:13

Dani komoly , jövőt tervező komoly ember, semmi bulika, csk a család.

Koszliderc 2021.01.17. 22:45:31

@azula: csak ráragadt dani farkáról a kórság

azula 2021.01.17. 22:45:35

dani egy totál roncs

mocskosmacska 2021.01.17. 22:46:01

Iszonyat, hogy grincs hogyan játszik a kamerának.

Cimili2 2021.01.17. 22:46:04

@SirLemming: nem vagyok benne biztos, h nem a kameráknak játssza-e meg magát.

Mók_Ica 2021.01.17. 22:46:18

@Cimili2: küldök neked is :DDD nyisd az ablakot!

@SirLemming: most be is vallotta..... félti virdzsit az egyedüli bulitól..... féltékeny.... :DDD

Krétagarbó 2021.01.17. 22:46:29

@Niemandhäuser: biztosan minden nap bérmálkozik

azula 2021.01.17. 22:46:35

jaj de sokszor láttuk már ezt

azula 2021.01.17. 22:47:13

én szeretnék egy dani-virág párbajt :)

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:47:18

Már rohad Virág szája: nem egészséges az anál utáni szopás az álmoskönyv szerint.

mocskosmacska 2021.01.17. 22:47:21

Na, Dani megint talált okot, hogy belekössön Virágba.

Cimili2 2021.01.17. 22:47:33

@Ego0123: persze, én meg most léptem le a falvédőről.

.Zsu 2021.01.17. 22:47:42

Dani 22 éves ugye?
22 évesen azért még bulizhat az ember :D
mit játssza az agyát, istenem. Virágot nem a buliktól félti meg az éjszakázástól, hanem mindentől!
kalitkába akarja zárni

Ego0123 2021.01.17. 22:47:47

na majd legközelebb Virággal a nemzetközi vonaton találkozom , amikor megy Zürichbe.

Jack stereo 2021.01.17. 22:47:51

Biztos én csinálok valamit szarul,de nekem 40 évesen is elfér a bulizás a meló mellett

azula 2021.01.17. 22:47:57

ezek marhára unatkoznak ott bent, nem tudnak semmit elengedni. ugyanazon veszekednek hetekig

Mittudomki 2021.01.17. 22:48:16

@Ego0123: Tipikus Svéd..asszony sehova egyedül..otthon neveld a gyereket és tartsd oda amikor kell,add fel magad és még hidd is el hogy ez a legjobb neked..atyám de butuska ez a Virág

.Zsu 2021.01.17. 22:48:24

@azula: és kire szavaznál?

gazo 2021.01.17. 22:48:46

Bálint építi le Vivit, bármit is mond.

Mók_Ica 2021.01.17. 22:48:57

@.Zsu: no, csak kiment daniella bulikázni :DDDD

tvbuzi 2021.01.17. 22:48:57

Virág be van baszva?

azula 2021.01.17. 22:49:03

@.Zsu: teljesen jogos a kérdés, látod erre nem gondoltam. mindkettő irritál már.

mocskosmacska 2021.01.17. 22:49:07

DAni bulikázik, Virág meg az asztalnál sír? Jól látom?

2021.01.17. 22:49:23

csulato kiment, torppapat elkapta a flow

mocskosmacska 2021.01.17. 22:49:28

Bálint is talált okot, hogy belekössön Vivibe.

Mók_Ica 2021.01.17. 22:50:04

@tvbuzi: már egyik sem szomjas.... ahogy látom.....

SzabadEzANév? 2021.01.17. 22:50:05

Dani nem bulizik, remélem mindenki látta

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:50:29

P. Roli Úr azért kiment bulikázni, ha jól láttam. Őrá már nem veszélyes, ő átlátta ezt már.

tvbuzi 2021.01.17. 22:50:31

Lelki zsarolás? Rencsi 2

Mók_Ica 2021.01.17. 22:50:50

iskola hét helyett, önfejlesztő hét......

azula 2021.01.17. 22:50:56

dani el is kezdte helyettesíteni renátát, pont ahogy vártam

Cimili2 2021.01.17. 22:51:36

önfejlesztő hét? akkor mégse suli hét?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:51:53

Hááááát... még akkor is, ha így nem kezdünk mondatot, de Grincs sírásán kívül ez nem volt nagy durranás. :DDDD

2021.01.17. 22:51:58

na, jon az iskolahet light

nicu71 2021.01.17. 22:52:25

Szegény Vivaldi....ezek nem láttak kösztümös filmet!???

mocskosmacska 2021.01.17. 22:53:15

@Mók_Ica: Ez már csak ilyen TESCO gazdaságos VV.

Mók_Ica 2021.01.17. 22:53:34

@Jack stereo: a legjobban csinálod.... le kell vezetni a stresszt :DDDD

SzabadEzANév? 2021.01.17. 22:53:40

Mom can we get iskolahét?
No, we have iskolahét at home

Iskolahét at home: önfejlesztő hét

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:53:56

@mocskosmacska: jó, hát ez volt kuadva Virágnak, mit csodálkozol?

Mók_Ica 2021.01.17. 22:54:43

@mocskosmacska: ja, és már fodrászuk sincs.... mondjuk azért nem kár, mert nagyon gáz hajakat vágott..... amíg még csak szárítgatott, az jó volt....de aztán.... pfffffffffffff

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:54:54

@Jack stereo: Nana, tudod kik bulizna az éjszakában? Nem? Kérdezd Daniellát. Ha otthon buliznál, akkor is.

Cimili2 2021.01.17. 22:55:05

@Mók_Ica: ahelyett, h a jövőjét építené. pffffff, bort iszik és .......

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:55:26

@Jack stereo: én sem értem mi itt a gond. Lehet nekünk nem kell annyi pénzt ketesni, mint szegény Daninak :)

Mók_Ica 2021.01.17. 22:56:00

@nicu71: dehogynem..... a karib tenger kalózait..... csak abban nem szerepelt Vivaldi :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:56:23

@tvbuzi: nem, most éppen ki. Mert szüneten van!

tvbuzi 2021.01.17. 22:56:54

Daninak mi a foglalkozása? Autómosóban dolgozik?

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:57:02

Ez is jobb lesz, mint semmi. A cél, hogy kiderüljön, hogy milyen tadatlanok a lemmingek, nekünk meg hízzon a májunk, hogy milyen okosak vagyunk (vagy attól, hogy mennyit ittunk :-)

.Zsu 2021.01.17. 22:57:06

csinálhatnának rendes iskolahetet. csak gondolom nagy fáradtság lenne. a tanárokat előtte két hétig karanténba kellene szállodába tartaniuk, sok covidtesztért fizetni.
de nem értem miért nem fektetnek ebbe ennyit.. ja merthogy szarnak bele :D
plusz egy rendes fodrászcsapatot is beküldhetnének. nem látom be miért ne lehetne, nekem a vírushelyzet nem elég magyarázat erre.

Trumplisteszta 2021.01.17. 22:57:10

Az iskolahetet lenyomhattak volna tavoktatasban. Ugy is ott a telefonjuk

Mók_Ica 2021.01.17. 22:57:33

@Cimili2: azért nekem nagyon fura volt, hogy mennyire ismerik a luxi dolgokat és teljesen képben volt fru cipőjével is.....

SzabadEzANév? 2021.01.17. 22:57:45

@tvbuzi: Dani foglalkozása hétpecsétes titok, már a beköltözéskor is titkolta

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:59:00

@Mók_Ica: Látod? Ez volt a baj. Szólni kell a rendezőnek, hogy legközelebb helyettesítse már a színészeket zeneszerzőkkel, hátha. :D

SelyemSonkaPini 2021.01.17. 22:59:13

@Mók_Ica: Igen ! Szerintem valami csempész vagy terjesztő vagy elosztó

2021.01.17. 22:59:31

@VV10 Velőtrázó Vélemény: sajnálom, de továbbra se tetszik a hölgy, szóval még mindig átengedem számodra párbaj nélkül.:] ennek inkább örülnöd kéne, h egyedül a tiéd a drágaszág, mert más nem akar vele pandázni a fórumról.:]

budapest23 2021.01.17. 22:59:38

@Kiégett Hobbynyúl: nem nyer(het már) de legalább országvilág elött dugták és megalázták.

hja. én is sírnék.

Mók_Ica 2021.01.17. 22:59:43

@Kiégett Hobbynyúl: úgyis olvasnak itt..... szóval már tudják :DDDDD

Cimili2 2021.01.17. 22:59:58

@tvbuzi: valamilyen családi vállalkozás, de többet nem árult el ha jól tudom.

SelyemSonkaPini 2021.01.17. 23:00:06

Dani aszongya neki sok százaléka lesz moh val !....
Mondjuk 25 ?

Spitzbaue® 2021.01.17. 23:00:54

Szerintem Daniella meg Virág kb. lexarta, hogy a pufidzseki kizúgott. Grincs is tisztába volt vele, már a csomagoláskor is végigbőgte a napot.
Recskának mge 5 barátja maradt. Nem azért, mert csak 5 van/volt: aki nem jött el a párbajára, azt becserkészi és levadássza.

azula 2021.01.17. 23:01:02

na ez igazán győzis szett

tvbuzi 2021.01.17. 23:01:31

Győző?? A pitshába

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 23:01:43

@budapest23: Én is, ha ennyire futná. :D
@Mók_Ica: Szuper, akkor nem kell majd megismételni. :D

Mók_Ica 2021.01.17. 23:01:54

győzi újságnak öltözött...... ha már nem olvas, legalább így legyen némi köze hozzá..... öööö hozé... vagy mi.... :DDDDD

SzabadEzANév? 2021.01.17. 23:02:20

Győzőnket ma újságpapírba csomagolták

Fálki 2021.01.17. 23:02:31

@SirLemming: Brady drukker vagyok, uh sok év Pats utan most Tampa..

budapest23 2021.01.17. 23:02:55

@.Zsu: kalitka my ass.
verembe, vasráccsal felette.

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:03:00

@.Zsu: nagyon igaz. Úgy feldobná ezt a posványt, de úgy látszik mi (illetve most te) több energiát ölsz az ötletelésbe, mint az állítólagos kreatívok.. :)

tvbuzi 2021.01.17. 23:03:06

Rencsi vágta a csíkot Győző hajába vagy Beja asszony körme?

Mók_Ica 2021.01.17. 23:03:14

győző hangja sem jobb, mint vivié...... pffff

Krétagarbó 2021.01.17. 23:03:53

@.Zsu: fosnak, mondjuk megértem. Valaki bevinné a covidot, vége lenne a dalnak.

Mittudomki 2021.01.17. 23:04:37

@Fálki: Akkor szurkolj hogy Bowles felébredjen végre és tolja a pressure-t mert egyébként csengettek..de sajnos amennyire gyengeelméjü nem lépi meg az elejétöl.

azula 2021.01.17. 23:04:42

merci amúgy tényleg jól meghízott magához képest

SirLemming 2021.01.17. 23:04:46

@Cimili2: @Mók_Ica: Elgondolkodtak volna Rencsi bukása után hogy akkor lehet komolyabbra kéne venni a figurát? Daniról még el is képzelem.

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:04:48

@Niemandhäuser: de Fru első két kérdése, nagyon jogos volt...

2021.01.17. 23:04:55

vivi hangja, ilyen a kalendariumban sincsen

azula 2021.01.17. 23:05:45

az megvan egyébként, hogy frú csomószor kérlelte renátót, hogy ha kiesik keresse fel frú családját, látogassa őket, menjen ebédre.... :))))))

Ego0123 2021.01.17. 23:06:27

A zeneszerkesztőnek respect

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 23:06:55

@azula: Meg, de szerintünk a család vagy elköltözött, vagy tanúvédelmi programban van. :D

Ego0123 2021.01.17. 23:07:08

@azula: nem tudom, hogy Szolnokon mi van

Fálki 2021.01.17. 23:07:22

Azért Mercikenek igencsak gyonyoru mellei vannak.

.Zsu 2021.01.17. 23:07:34

Merci fürdőruhában zuhanyzik, de ilyenkor simán villant :D logic

.Zsu 2021.01.17. 23:08:39

@repuloezustmokus: mondjuk még 40 évesen is lehet szórakozni :) kinézete és igazi kora alapján is hülyeségeket beszélt

mocskosmacska 2021.01.17. 23:08:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nézd meg a Better call saul 4. évad évadzáró epizódját. Egy munkahelyi karaoke partyval kezdődik. Nos, igen, Vivi nem lógna ki onnan.

2021.01.17. 23:09:03

@Fálki: olvasoszemuveggel es borral elmegy

2021.01.17. 23:10:16

@mocskosmacska: voltam egyszer debrecenben egy felsovezetoi bulin, ahol volt karaoke, az mindenen tultett minden szempontbol

azula 2021.01.17. 23:10:17

megjósolom daniék kapcsolatát: dani stuffolja magát, kattog folyamat, amikor virdzsi nincs otthon, szövi az elméleteket, majd a végén ő lép félre, nehogy már őt alázzák meg.

.Zsu 2021.01.17. 23:10:19

@Krétagarbó: megértem végülis, de akkor a bevitt élelmiszereket meg mindent lefertőtlenítenek alaposan?

azula 2021.01.17. 23:10:38

@azula: ja, abban az esetben, ha kint is együtt lesznek még

Cimili2 2021.01.17. 23:11:04

@SirLemming: pont az a véleményem, h nem. arra már jóval előbb, digó kiesése után rá kellett volna jönniük, h rossz lovon ülnek.

nicu71 2021.01.17. 23:11:30

Dani dünnyögéséból szrt se érteni...

Mók_Ica 2021.01.17. 23:12:00

@.Zsu: és a párbajok után?

.Zsu 2021.01.17. 23:12:06

az orrod amikor kifújod? mivan? :D

Mittudomki 2021.01.17. 23:12:09

@Fálki: Még talán benne is lehet bár a D nélkül nehéz lesz..és ha most és a GB ellen is ilyen 5-6 yardos távolbanézésre küldi a CB ket akkor nagyon simán fognak haladni..Bradyn nem fog múlni,mert legalább Arians felfogta ésszel mit is kéne játszani vele..de Bowles egyedül építi le a D-t iszonyat csalódás a pali és annyira nyilvánvaló hogy mit kéne így még dühítő is.

Krétagarbó 2021.01.17. 23:12:18

@.Zsu: lehet, hogy 1-2 napos csúszással kapják, nem tudom.

Gia 2021.01.17. 23:12:23

Jáj...Virág azt a levegőt akarja beszívni,amit Dani kifúj..:-))

2021.01.17. 23:12:40

fru imadkozott, kapott egy utolso vacsorat

Ecotrans 2021.01.17. 23:12:52

Merdzsó felkapott pár kilót, de sztem nem áll neki rosszul.

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:13:02

@.Zsu: nem akarok ebbe belegondolni, hogy szagolgatja, amit kifúj Dani... :)

SirLemming 2021.01.17. 23:13:05

@Fálki: Hogy összekapta Tampát a vén csirkefogó. :D Nem bírtam hogy NE kb megkerülhetetlen ha rájátszás van, de TB megérdemelne egy jó eredményt. No de nincs még OFFseason.

Cimili2 2021.01.17. 23:13:10

virdzsi menthetetlen.

tvbuzi 2021.01.17. 23:13:21

Győző elmehetne két hónap betegállományba

Mók_Ica 2021.01.17. 23:13:23

én még mindig azt látom, hogy renátának akkora magabiztossága van.... full meg volt győződve, hogy visszamegy.....

Mók_Ica 2021.01.17. 23:13:50

@.Zsu: romantikás ez a kislány..... :DDDD

.Zsu 2021.01.17. 23:14:09

@Mók_Ica: na az meg a másik. meg amikor rendezik a villát.
iskolahét is megoldható lenne, de azt aláírom, h veszélyforrás és elengedtem már, csak az a kedvenc VV tematikus hetem, és sajnálkozom

2021.01.17. 23:14:12

@Gia: Azt a levegot o fujja be alul, a multkor 17 perc alatt nem tudta felfujni, mert felul szelel a kavboj

Fálki 2021.01.17. 23:14:37

@Mittudomki: nyomast kell rakni rajuk az elso pillanattol kezdve es nekunk kell megszerezni a vezetest. Akkor meglehet.

Ha a Saints fog vezetni majdnem vegig, akkor bajos lesz a móka.

Mók_Ica 2021.01.17. 23:14:40

merci és mo is csámcsognak rendesen......

tvbuzi 2021.01.17. 23:14:45

Reni nem szabja meg de utólag lebaszás van ha rosszul csinálja

2021.01.17. 23:15:05

Csapásokat adunk és csapásokat kapunk.

azula 2021.01.17. 23:15:07

frú azt hiszi a szerencsén múlik

azula 2021.01.17. 23:15:31

jézusom fruzsina... veled nem beszélt úgy renátó....... te jó ég...........

Mók_Ica 2021.01.17. 23:15:43

fru milyen műsort nézett???? borzalmas...... és még tudja tetézni...... mi meg nem láttuk....

pomac 2021.01.17. 23:15:56

hogy lehet ekkora bundakabátban enni, nem hiszem hogy repkednek a minuszok a nyugiban ha ott alszanak :D

tvbuzi 2021.01.17. 23:16:06

Fru az orkok közül választott eddig faszit

Cimili2 2021.01.17. 23:16:14

innestől hülye vagy csulané.

SzabadEzANév? 2021.01.17. 23:17:17

Frunak ez a normális. Miben nőhetett ez fel?

Cimili2 2021.01.17. 23:19:02

@azula: hallhattuk, szerinte a való életben is azt mondják a pasik a barátnőjüknek, h húzzál innen.

Mittudomki 2021.01.17. 23:19:09

SZép palijai lehetettek Fru nak..nehogy már egy menj a picsába és két pofon nem figyel be minden kapcsolatban :D ezt a szülei ha látják azért egy pszichológushoz vigyék már el,mert ez sajnálatos.

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:19:10

Győző szájából a "szexualitás" szó úgy hangzik, mintha nagyanyám mondaná :D

Mók_Ica 2021.01.17. 23:19:12

@Cimili2: eddig is és innestől is....

mercike nőies oldalából is ízelítőt kapunk.....

2021.01.17. 23:19:53

mondtam, hogy adjanak be egy felcsatolhatot marcinak

.Zsu 2021.01.17. 23:20:07

ánuszbirizgáló Mercike

Mók_Ica 2021.01.17. 23:21:34

@.Zsu: azt se tudta, mi az az ánusz.... a gátra hitte, hogy az az ánusz.... pffff

Ego0123 2021.01.17. 23:21:37

A 17 éves fiam meglátta, hogy itt kommentelek,...... holnap hívom Renátót rendezze el

Mók_Ica 2021.01.17. 23:22:03

@budapest23: fru mondja ezt mindig...... cimili csak idézett :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:23:02

@Mók_Ica: nem is értem, ez hol volt biosz órán? Hát legalább a saját berendezését ismerje már!!

Cimili2 2021.01.17. 23:23:43

@budapest23: innestül, meg azelőtt is. :))

Mók_Ica 2021.01.17. 23:23:44

@MsIreneAdler: azt szerintem ismeri, csak az elnevezéseket nem tudja...... :DDDD

.Zsu 2021.01.17. 23:23:47

@Mók_Ica: igen, azt a kommentem után produkálta, attól még ez marad a neve :D nemtudjanemtudja, de csinálja

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:24:11

@budapest23: bizony. Szolnok környéki tájszólás. Hallottam már olyat, hogy: irosfatni, hivosgatni, városgatni... :)

2021.01.17. 23:24:45

@MsIreneAdler: a tiktokon nem volt meg errol szo

.Zsu 2021.01.17. 23:25:10

@MsIreneAdler: a városgatni mit jelent?

2021.01.17. 23:25:25

milye van a videobironak? VARanusza

2021.01.17. 23:26:07

@.Zsu: irj karigerinek, o biztos tudja

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:26:13

@Mók_Ica: de ebből nem gondolja, hogy baj lehet pl az ágyban, ha nem tudja megmondani, mi micsoda :D? Lehet szegény Virág sem tudta, mi az az ánusz...

Mittudomki 2021.01.17. 23:26:39

@Fálki: Nem vagy te fenn véletlenül a pats.hu?

Mók_Ica 2021.01.17. 23:27:03

@.Zsu: jaja.... a csináláshoz van eszük :DDDDDDD

2021.01.17. 23:27:07

mielott valaki belekot, fogalmam sincs miert irtam ly-al a mije szot

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:27:14

@.Zsu: várni. De inkább ilyen idegesen várakozni. Mikir valakire mindig várni kell, akkor őt kell városgatni :)

SelyemSonkaPini 2021.01.17. 23:27:29

Azért mercike elég prosztó svéd !

tvbuzi 2021.01.17. 23:27:45

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Mátészalkai a Karigeri
Meg a Gina is.... biztos ismerik egymást bakker!!!

Gia 2021.01.17. 23:27:54

Fruzsina azt hitte,hogy ha megálmodja,akkor Rencsike visszajön.Pedig az nem szokott teljesülni,amit megálmodunk.Esetleg a nézök mást álmodtak. :-)
Mercitől meg megtudtuk,hogy Rencsi azért esett ki,mert valami fontos dolga volt.. :-D

SirLemming 2021.01.17. 23:28:05

@Mittudomki: +1

@Fálki: Saints idén kétszer már elkapta tampát és általában nem volt kimondottan erős a sorsolás sem. Szvsz idén még nem lesz SB belőle. (Persze Saints képes kidurranni januárra és most vannak komoly sérültek is.)

2021.01.17. 23:28:08

legkozelebb lesz vv juli, mert julianus barat

Mók_Ica 2021.01.17. 23:28:38

@MsIreneAdler: egyszer csak kiderül a számukra..... vagy nem..... de ez legyen az ő bajuk....

@Cimili2: <3

2021.01.17. 23:29:11

@SelyemSonkaPini: gettoliba, csak annyira sved, hogy szokere is festi magat

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 23:29:26

Kiégtem Hozén is,, Daniellán is és nem sorolom. Fru meg csak a szépre emlékezik? Katasztrófa.:D

No de el is tolom a bringát, öreg vagyok én már ehhez. :))

Jó éjt nektek, jó szórakozást az éjszakai műszaknak!

2021.01.17. 23:29:28

vidzsónak és frunak vmi ilyesmi kellene majd otthonra:

img.discogs.com/UDJ1qFQ0ZJDzvcVdI6Fn2S6eVO8=/fit-in/600x470/filters:strip_icc():format(jpeg):mode_rgb():quality(90)/discogs-images/R-8802787-1469090860-3144.jpeg.jpg

faszturkász/rencsi lenen ugye manson
és a hölgyek meg twiggy és pogo módjára inhalálhatnák az állott túrószagokat.:D

2021.01.17. 23:29:44

@SirLemming: fru biztos a szenteknek drukkol

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:29:48

@Mók_Ica: Virág már tuti tudja...:)

Krétagarbó 2021.01.17. 23:29:55

@tvbuzi: az megvan, hogy a második neve Szilveszter?:D

SelyemSonkaPini 2021.01.17. 23:30:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: mutatták egyszer a rokonságát: atomsvédek!

Fálki 2021.01.17. 23:30:32

@Mittudomki: Mar nem.. De sok pajtasom van ott.

Fálki 2021.01.17. 23:31:27

@SirLemming: Igen, viszont azota valtozott sok dolog a Tampanal es Brady is sokat javult, orom most nezni megint az oreget.

budapest23 2021.01.17. 23:32:54

@VV10 Velőtrázó Vélemény: mit csinál a mérges mozgássérült? gegurul...

Mittudomki 2021.01.17. 23:33:14

@SirLemming: Szerintem se lesz SB ahoz 2 tökéletes meccs kéne..de Rodgers töl jobban félek mint Breestöl..mégha aki 2 szer kikapott egy csoportriválistól az 80% harmadszorra is..szóval még ez a meccs is qrva necces,de aztán a GB simán végállomás lenne sajnos(bár cáfoljon rám a Sec és próbáljanak meg nem ligaalját játszani miközben van tehetségük..de ez mondjuk Bowles faxága is sajnos)

Krétagarbó 2021.01.17. 23:34:33

Jó éjt, lépek én is:)

Mittudomki 2021.01.17. 23:34:49

@Fálki: Most van Tampa Chat szoba az oldalon :D vagyunk páran a meccseken egész szezonban..nem engedtük el az öreg kezét :)

Natália Zsanna Zarawales 2021.01.17. 23:34:52

@Adamadam: "..., változik a világ, el kell fogadni. Simán lehet, hogy Attila ma már nem nyerné meg a műsort a korábbi taktikával, mert a lelki terror neki főleg kenyere volt"
Castingja válogatja! Az utóbbi évadok tekintetében működése a legalsóbb szinteken alulműködött. Attila és a lelki terror... a két 'bites cigó micsoda férfi' abúzusa egy teljesen más értelmi-, érzelmi-, intelligencia szinten nyilvánul(t) meg. Mellesleg Attila tud(ott) önkritikus is lenni, öniróniával élni, és ő végig önreflexiót gyakorolt. Ezért tudott nyerni. Őt pl. az eszéért szerettük, a végére már szépnek is láttuk ;) (szinte magunkénak éreztük, + tiszta szívvel drukkoltunk, hogy a való világban is jöjjön be neki az élet. Neki és az Artúrbandinak! is.) A hazai RTL vezetése - legfelsőbb szinteken, is - megérett a távozásra; Der Fisch stinkt vom Kopf her.

Cimili2 2021.01.17. 23:34:55

@Kiégett Hobbynyúl: jó éjt nyuszi! :)
én is lépek, további jó dumcsizást a maradóknak.

2021.01.17. 23:37:29

@Natália Zsanna Zarawales: az rtl-re konkretan atomot kene dobni

Fálki 2021.01.17. 23:37:33

@Mittudomki: jaja, tudom, csabitgattak is, de nekem az mar ugy nem adja, hogy oda jarjak vissza.

2021.01.17. 23:43:40

@Natália Zsanna Zarawales: anno írtál nekem is vmivel kapcs, amire válaszoltam pár ezer karakterben, de arra már nem jött tőled reagálás. azóta nem aludtam emiatt egy szemhunyást sem!:']

2021.01.17. 23:44:58

@Fálki: mikor írod meg a listát, amit ígértél? a foci már fontosabb, mint a pini?:D

Fálki 2021.01.17. 23:47:11

@vágtázó vadmalac: Rajta vagyok, de most izgalmas a meccs, Te meg ugyis ittvagy velem egyutt keso ejszaka is.

SirLemming 2021.01.17. 23:54:54

@Fálki: @Mittudomki: Saints tud random lefagyásokat. Thomas, Kamara jól fogva, egy-két pofon Brees papának és kész a KO. Arians viszont ha jól emlékszem nem defenzív és nem vágom a D lineupot TBben meg tudnák-e csinálni vagy pontversenyre készülnek.
Kár az idei szezonért, utolsó pillanatig hittem hogy megállapodik a csatorna a népekkel így nem vagyok képben GBvel idén, róluk nem olvasgattam.

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Végeredményben én is röhögni akartam csak az amerikai "showműsoron" 15 éve, aztán ott ragadtam. Sokat segített, hogy magyarban nem volt szétreklámozva. Mondjuk a stat tenger is bejön.

No lépek mára. Jó éjt mindenkinek.

Fálki 2021.01.17. 23:59:00

@vágtázó vadmalac: Csak lista, nem sorrend, de az elejen vannak azert a topok.. :D

neve campbell, elisabeth shue, jennifer connelly, Tia Texada, Demi Moore, Jamie Luner, monica bellucci, gina gershon, Kelly Lynch, Angelina Crow, fiatal Cameron Diaz, Ginger Spice, Daphne Zuniga, Laura Leighton

.Zsu 2021.01.18. 00:00:00

mára végeztem énis, max mobilról rátok nézek még, mit alkottok.
további szép estét kommentelőtársak.

2021.01.18. 00:03:18

@Fálki: ez így van, de jó lenne, ha hatékonyan segítenél tönkretenni a hv-t, egyedül naTYón nehéz saLYna.:]

@VV10 Velőtrázó Vélemény: megírattathatná a hv-t a bénával, akit a rácsos alkalmatosságban tart kikötözve, és akkor közben kényelmesen tudna a pináról is értekezni velem, és még a focis mísort is nézni a téfáúban.

2021.01.18. 00:06:13

@.Zsu: milyen szép időbélyegző (2021.01.18. 00:00:00), adok érte egy sékelt!:] ha nem jönnél má', mert himnuszírás közben belalszol, akkor lajla tov/lyóélyt, mankakettő!:* ^^

Ego0123 2021.01.18. 00:06:17

@Fálki: christina applegate + monique cuvet, és a top kedvenc Maya Gold +az összes pornós csaj akiket csak a net bevezetése után láttam

Fálki 2021.01.18. 00:08:07

@Ego0123: Na ezek akiket Te irsz, szerintem pont rendesen rondan oregedtek meg :D

Monique-ról talan jobb nem is beszelni..

Adamadam 2021.01.18. 00:09:58

@Natália Zsanna Zarawales: Attila kétségtelen, hogy sokkal-sokkal intelligensebb volt mint a mostani játékosok. Sőt, megkockáztatom, hogy az egyik legintelligensebb volt az összes vv játékos közül.
Végül ő sem maradt fent a médiában, de lehet neki ez nem is volt célja. Ha jól emlékszem informatikai vállalkozása volt a műsor előtt, szóval nem a munkanélküliségből ment be ingyenélni 4 hónapot.
A lelki terror is más jellegű volt nála, mint a mostaniaknál, de lehet a mai pc, metoo szellemiségű érzékenyebb lelkű közönség nem tolerálná. Szerintem ugyanúgy szólnának néha PP-nek, hogy mondjon valami okosat miért nem lehet így beszélni egy másik emberrel.

Egyébként kár lenne ha a verbális agresszió, provokáció, lelki terror teljesen tiltva lenne a műsorban, mert gyakorlatilag nem szólna semmiről. Pedig ha mostanában nem is, de 5 éven belül könnyen reális lehet egy olyan vv évad ami már alapból tiltani fogja ezeket. Baromi unalmas műsor lenne, kb mindenki Robi és Moh csendes, simulékony taktikáját kellene, hogy válass