Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X64 – ValóVilágrekord

2021. január 17. 19:32 - Fálki

Sziasztok fiúk – lányok, kicsik és nagyok, ez itt az a rész, amikor ha minden jól megy, könnyes búcsút veszünk a Mindig Is Éleslátású Gyerektől, a Csulakirálytól, a szekrénybokszolótól.. Igen, ez itt mind ugyanaz a személy, VV10Renátó. Vagy kieshet Moh is. Nem.

A Sötétség -ezúttal is feketébe öltöztetett- papnője fogad minket ezúttal, combközépig felvágott szoknyában. Nekem ez így bejön, végre fel tudták dögösen öltöztetni.
kepernyofelvetel_393_egyedi.png



A párbaj előtt még csapatharc a villából. Ezúttal énekelni és nágyonkígyózni kellett, keverve az Xfaktor válogatót és a Celeb vagyok, ments ki innen-t.
Az első meccsen Fru és Merci küzd meg, 3-3 akvárium és mindegyikben 2-2 aranykorong vár rájuk. Nyilván az nyer, aki előbb találja meg.
Az első dobozban fogpiszkálók vannak beleszúrva krumplikba :D , természetesen a két ápolt már ettől is visítófrászt kap, pedig láthatóan kőrbe is tapogatják párszor az életveszélyes burgpiszkálókat.
A második dobozban szöcskék, a harmadikban egerek.
A többiek röhögőgórcsőt kapnak a teraszon, amíg a két énekes remegve üvölti a nótát, amit én nem ismerek.
kepernyofelvetel_397_egyedi.pngkepernyofelvetel_399_egyedi.pngkepernyofelvetel_400_egyedi.pngkepernyofelvetel_401_egyedi.pngkepernyofelvetel_403_egyedi.pngkepernyofelvetel_406_egyedi.pngkepernyofelvetel_407_egyedi.png

A második meccsen Dani és Bálint csap össze, a feladat pedig gyantázás. Vivi és Virág a két kozmetikus, itt is lesz kiabálás, ha nem csak lábszárat gyantáznak a csajok. Dani néha teljesen szabadon magát is beleénekli a szövegbe, Bálint próbálkozik becsülettel, de valószínűleg az Ő szőrzete annyival dúsabb és erősebb, hogy neki vannak komolyabb fajdalmai.. vagy Vivi bénább. Vagy egyszerűen alacsonyabban van a fajdalomküszöbe.. Bármi lehet.
Daninak nem fájt, amikor Virág a lábával együtt tépkedte le a gyantacsíkokat. Ezt Ő mondta, én meg mindent elhiszek.
A verseny addig tartott, amíg a Hófehér jaguár és mivel Virág tépett le több csíkot – és Dani lábát is, ugye- így ezt Ők nyerték.
kepernyofelvetel_412_egyedi.pngkepernyofelvetel_414_egyedi.pngkepernyofelvetel_415_egyedi.pngkepernyofelvetel_416_egyedi.pngkepernyofelvetel_421_egyedi.png


Harmadik forduló. Virágnak és Vivinek kell beállni egy karámba bevajazott és összemagozott lábakkal pár tyúk köze. Virág szerint azok ott dromedár tyúkok. Egyppupu tyúkok. Értitek.
Most múlik pontosan… Viviennek legalább annyira jó hangja van mint nekem. Komoly terroristákat lehetne azzal vallatni, ha Vivi énekelne nekik.. Ha pedig én is beszállnék mellé, akkor azonnal beköszöntene a Földre a világbéke, mert azt tényleg ép hallószervekkel nem lehetne kibírni.
Dani az űrlényeket űzné el Vivi hangjával, Bálint szerint pedig az a hang bizony egy tömegpusztító fegyver. Én pedig hangosan bólogatok és ölelem keblemre Vivient, mert végre megtaláltam a sajátom melle Magyarország legrosszabb női énekhangját.
A baromfiak le se szarják a baromlányok jelenlétét, a meccs így igazságos döntetlen, részemről egy nagy plusz Vivinek, az én antitalentumtestvéremnek.
Vivi szeretne egy visszavágót, a Föld lakossága nem.
kepernyofelvetel_422_egyedi.pngkepernyofelvetel_423_egyedi.png

Negyedik kör, Robinak és Virágnak kell lábbal végighaladni hat doboz nágyonkígyón és a dobozokból lábbal kivenni az aranykorongokat. Valamiféle belsőségek vannak az elsőben, csontik a másodikban, jeges víz a harmadikban, csótányok a negyedikben, halak az ötödikben és végre a hatodik akváriumban elértünk a tényleges nágyonkígyóig. Virág simán nyer mire Robi a kígyóhoz ér, így megússza, szerencsére, mert majdnem bepisi, bekaki lett a vége, mert Ő tényleg nagyon fél az ilyenkígyóktól.
kepernyofelvetel_424_egyedi.pngkepernyofelvetel_426_egyedi.pngkepernyofelvetel_427_egyedi.pngkepernyofelvetel_428_egyedi.pngkepernyofelvetel_431_egyedi.png


Utolsó kör, Renátó és Moh.
Bele kell ülniük egy plexikádba úgy, hogy szemtakaró van a szemükön és öntenek rájuk mindenféle finomságot.
Szerintem minden fiúnak és lánynak, kicsinek és nagynak titkon ez volt az álma, hogy együtt fürödhessen Renátóval. Kamerák előtt. Úgy, hogy öntik a nyakukba a szart. Moh-t mintha az egészestés Szilágyi Vivien nagykoncertre vinnék, úgy mered maga elé.
Elsőre talán valami belsőségeket kapnak, aztán jönnek a kukacok, végül pedig mennek a patkányok is. Mercike a patkányokat dobozzal együtt ejti be a vízbe, ettől mindkét ápolt azonnal maga alá csinál, pedig így jártak volna jobban.
Éneklik a Fekete Vonatot, miközben rajtuk van a para és ami a legjobb benne, hogy attól is félnek, ha egymáshoz érnek. Mondjuk Moh védelmében mondom, hogy ha Renátó hozzámérne, attól én is félnék. Renátó nyer, jóvan, legalább kulturáltan le tudott ez a móka menni, nem volt egymás gyalázása.
kepernyofelvetel_432_egyedi.pngkepernyofelvetel_433_egyedi.pngkepernyofelvetel_434_egyedi.pngkepernyofelvetel_435_egyedi.png



A stúdióban már a mind a négy Renátószurkoló ott van, töretlen a bizalmuk a pajtásukban, alakul ez.

Beszólogatásos szegmens van: gyávaság, agresszió, kutyapicsázás, lekussoltatás, alázatosság, Mercizés, Fruzsizás, tisztelet. Teljesen unalomba fulladó szakasz ez, azt leszámítva, hogy Renátó szerint a többiek nincsenek azon a szinten mint ők a szerelmével. Lesz az a szint legalább 10%.
Rencsula személyes meglátása szerint bárki bármit mondhat, Ő azt a szócsatát elvitte. Jóvan báttya, akkor legyen a tiéd. Fru közben szépen néz. Nem.
kepernyofelvetel_437_egyedi.pngkepernyofelvetel_439_egyedi.png

Jön a Viviblokk kismilliomodik fejezete, amikor is tényleg bemegy a riportba és feladja a játékot.
A tojásfej tetejére kötött copf az vajon miért jó? Ezt nagyon apróbetűvel és zárójelben kérdezem, de tényleg nem értem, hogy miért hordja a létező legelőnytelenebb módon a haját egy nő.
kepernyofelvetel_441_egyedi.png
Vivi átgondolta és neki érzelmileg ez tényleg nem menne.
Mercikével közösen zuhanyoznak és ez az a pont, ameddig a már nem pletykáló Vivien magában tudta tartani az infót. Jelzi Mercinek, hogy Ő itt fontosat és titkosat fog mondani, az asztalos pedig azonnal közbevág, hogy ugye a Bálint iránt táplált szerelemről van szó? Nem, inkább feladom az egészet. Mercike a maga egyszerű módján próbálja lebeszélni, aztán belátja hogy neki igazából mindegy. Ja, a zuhanyzóban a burkolat továbbra is jó állapotban van.
kepernyofelvetel_442_egyedi.png
A teraszon folytatódik a traccsparti, ahol megtudjuk hogy Vivi azért jött ide, hogy bebizonyítsa hogy itt tud lenni. Ez mit jelent vajon? Meg az anyukája miatt.
Vivien, Te egy gyáva szar vagy, mondom ezt én, Ő pedig azt, hogy a ValóVilág megtanította arra, hogy kiket is kell megbecsülnie. Ez mit jelent vajon 2?
Jön Robi, persze neki is elmondja, mert Ő is közel áll hozzá.
Robi első szavai, szó szerint:
- Mikor? Te most hülye vagy? Unatkoztál?
kepernyofelvetel_443_egyedi.png

Kupaktanács a szaunában: Merci, Vivi, Robi, Bálint. Nyilván itt is a flúgos feladása lesz a téma.
Az is, Bálint szerint ez se velük, se a nézőkkel szemben nem tisztességes.
Bálintnak van egy terve, Vivi pedig már ettől is boldogabb egy kicsit, hogy a pasi akiért odavan, terveket sző. A V-terv pedig az, hogy rácsapják mindannyian a jelet, Vivi megy párbajozni és ha ki esik, legalább nem egy gyáva, menekülő senkiként esik ki, hanem állva. Van erről egy film, illetve több is, de nekem most a Lions for Lambs jutott eszembe. Annyira nem jó, de ugyanez a téma a film egyik szálán, én javaslom mindenkinek megnézésre, aki fogékony az ilyesmire. Robert Redford a rendező.
kepernyofelvetel_444_egyedi.pngkepernyofelvetel_445_egyedi.png

Jön egy levél, mindenki megtudja, hogy Vivien fel akarja adni. Meg azt is, hogy a 6 tartalékjátékosból beküldenek akkor valakit. Nekem az volt a vízióm, hogyha Vivi tényleg feladja, akkor Ginát, mint a legutolsó párbaj vesztesét küldik majd vissza… És nem is lett volna az úgy rossz, bármennyire is felbaszott az a koszlidérc, mert saját bevallása szerint már másképp látja a dolgokat és lett volna bent meglepődés. Igazságtalan lett volna nyilván az is, de az meg aztán végképp, hogy egy teljesen új játékost küldenek be, az utolsó 40 napra. Hát az mi… Ha csak nem én magam vagy AdamAdam barátom lett volna az. Így megeshetett volna az, hogy a VV10et és a VV11-et is közülünk valaki nyerhette volna. Apropó, kémeim jelentették, hogy felmerült a kommentek között, hogyha jövőre beköltözök, akkor ki fogja írni a nekem jutó HV-kat. Jelentem én magam. Beülök a riportba, kérek a szerkiktől egy laptopot, napi 4 óra szabadidőt és minden megy ugyanúgy tovább, ahogy eddig. Vagy addigra eljut oda a Világuralmi tervem, hogy lesz erre is emberem.
Nade vissza a nyomorultakhoz es a főnyomorulthoz. Senki nem érti, hogy mi a fasz van. Proliúr mondja meg most a frankót, hogy szégyellje magát, mert sokan nézik, sokan szeretik és őket is nem szemen köpi a feladással, hanem egyenesen szemenhugyozza. Szépen megmondtad, na.
Renátó a nyugiban ad tanácsot Vivcsónak: Kurva nehéz együtt élni ilyen emberekkel. Drága barátom, hát még veled.
De mivel lassan már a készítők számára is vállalhatatlan vagy, így neked ez a kaland hamarosan véget ér. Te is boldog lehetsz, a bentiek is, meg mi, nézők is. Pár ember van, aki kezdhet aggódni, az pedig a Tímár család Szolnokon, mert amennyi eszed van neked, Te tényleg oda fogsz járni ebédelni. S ha túl sótlan lesz a leves, ott is lebaszol egy szekrényajtót, meg helyreteszed az anyóst, hogy legközelebb szedje össze magát, mert a következőt Ő fogja kapni.

Vivi meggondolja magát, marad.
Danival égetik el az udvaron a régi Vivien rossz dolgait, úgymint: Régi Vivi?, negatív gondolatok, alkohol.
kepernyofelvetel_446_egyedi.pngkepernyofelvetel_447_egyedi.png

Kezdőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőődjon a phááááááááááááháááááháárbaj. Őrenátósága búcsúzik először, Fru láthatóan aggódik:
Lepacsizik mindenkivel, kvv Dani és Viraaag, akiket szeretne a top3ban látni és Fru, akivel megbeszéltek mindent. Akkorjólvan, a soha viszont nem látásra, gyökér.
Legjobb pillanatai: Merci hajának elbaszása, Virág arcába üvöltés, Bálint arcába üvöltés, szekrénybox, Virágonvonaglás, Fruzserelem, Take My Breath Away, kiszophatmindenki.
Mi lett volna, ha a legrosszabb pillanatait vágják össze?
kepernyofelvetel_448_egyedi.png

Moh jön:
Mindenki jófej bent, próbált tanulni mindenkitől, közös ölelés a csapattal. Fruval, Virággal és a gazdájával pedig pacsi.
A videóban itt is ellentmondások és egy borzasztóan testidegen nagyképű gyerek.. Ennél azért szerintem jobbfej a Mohaman.
kepernyofelvetel_449_egyedi.png


A stúdióban értelmetlen smalltalk, ahol Renátó bárgyú mosolygás közben próbálja savazni Moht, Moh pedig bárgyú mosolygás közben nem érti, hogy ezek a dolgok miért történnek és/vagy az nem is úgy van. Kis Mercizés, kis Fruzás, aztán a parasztgyerek csak elmondja élő adásban is a „hokiztatás”-t… De nem annyira legalja a párbaj, mint ami Gináé volt.
Kortársbeszéd, természetesen Fru:
kepernyofelvetel_450_egyedi.png
Renátó egy tudatos játékos, érett férfi, őszinte karakter, aki a barátai mellett 110%-ban kiáll. Neki a Csodálatos Férfi nem csak a férfi, a szerelem, a barát, a bizalmas, hanem a lelki társ és a leendő gyerekek apja, a közös szalon tulajdonosa, Szombathely bikája.
Mercike:
kepernyofelvetel_451_egyedi.png
Azokhoz a lányokhoz szeretne szólni, akiknek megtetszett Moh két szép szeme, azok szavazzanak rá. Béla barátom kérdezi, hogy neki férfiként tetszett meg nagyon Moh két szép szeme, Ő most akkor ne is szavazzon?
Moh rendes nevelést kapott, jóindulatú és Mercike mezítláb van. Beste leben!

Vége, jönnek a számok, most is tippelek és egy erős 91-9et várok Moh javára.
Ehhez képest:
kepernyofelvetel_452_egyedi.png


Moh tehát minden idők legnagyobb különbségével mehet vissza: 84,54% vs 15,46%. Sokallom azt a 15-ot.
Még mielőtt megnéznénk ahogy Fru sírógörcsöt kap, Anikó próbál beszélni az ostoba véglénnyel, akinek a nézőtérről jön a „Hogy ízlik?” - imádom. :D
Ez a majom természetesen nem érti, az embereknek szerinte a képmutatás kell, meg a színészet.
„Mindenki azt gondol, amit szeretne” - drága tezsvírem, ez pontosan így van, azért sikerült megszerezned az összes szavazó 15%-ának a szimpátiáját, na takarodj haza, Te büdös gyökér.

Moh érkezik, stílusosan.
kepernyofelvetel_453_egyedi.png
A kamera pedig zseniálisan Fruzsit fókuszálja, aki ahogy várható volt insta sírógörcsöt kap.
Moh el is meséli szépen, hogy Renátónak 5 széken ültek a barátai, mindenki más az Ő embere volt.
Csodálatos látvány lehetett.

Holnap is én leszek.

1110 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trumplisteszta 2021.01.17. 19:39:50

A vetelkedonek lett valami jutalma?

.Zsu 2021.01.17. 19:42:45

Fálkii, köszi a posztcsit :)
beállnék a "legrosszabbul éneklő emberek a világon csapatba", és immáron trióvá avanzsálódtunk.

MsIreneAdler 2021.01.17. 19:43:58

Lecsúsztam a dobogóról. :(

Fálki 2021.01.17. 19:47:17

@.Zsu: Jovo heten tarthatunk is egy probat, ha mar itt lakunk egymas mellett kb.

Gyakorold be a Celine Dion féle Titanicot, abban kulonosen jo vagyok es az egy konnyu dal.

Fálki 2021.01.17. 19:48:08

@Trumplisteszta: Nem. Jó esetben majd ma lesz. Rossz esetben pedig felbe lesz hagyva ez is, ahogy a tobbi dologgal szokott tortenni.

etikette 2021.01.17. 19:52:29

Vajon mi volt az ebed ma Szolnokon? Cianoshusleves arzenospalacsintaval? Remelem keszult video a nagy talalkozasrol

Qqts 2021.01.17. 19:53:49

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

.Zsu 2021.01.17. 19:54:34

@Fálki: pont Celine Dion...cöh, abban semmi kihívás nincs. de jó lesz. Pécsről úgyis annyi országosan kedvelt együttes elindult már a pályáján.
mi leszünk majd az ellenpélda :D

Fálki 2021.01.17. 19:56:22

@.Zsu: Akkor a nevünk már meg is van.

Ellenpélda duó. (Akkor is duó, ha Vivi csatlakozik és hárman leszünk)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.17. 19:59:45

amikor Moh bedugta a kezét a résen az annyira jo volt, imádtam

cascade 2021.01.17. 19:59:57

Így másodikként most marha jó nekem?

.Zsu 2021.01.17. 20:03:16

a legjobb pillanatok ennél a párbajnál inkább lejárató pillanatok voltak

2021.01.17. 20:07:24

@Fálki: amúgy grat, h írni tudtál ebből a csövesbánat tegnapi agyhalálból. szerintem annyira ócska és unalmas volt végig, h még egy olyan posztcsit se érdemelt volna, ahol max. 50 szót egybeírsz, oszt eszik, nem eszik, nem kapnak mást.:] én a 3 órás belefeccölt melódért, felajánlok egy virtuális(!) 1 sékelt fizetségképpen:

st2.depositphotos.com/2919755/5981/i/600/depositphotos_59815865-stock-photo-one-israeli-shekel.jpg

de el ne költsd egyszerre!:D

MsIreneAdler 2021.01.17. 20:09:05

Én azért kicsit keményebb felkérdezésre számítottam Renátótól. Nem tudom miért gondoltam, hogy előveszik....

mocskosmacska 2021.01.17. 20:11:11

"A tojásfej tetejére kötött copf az vajon miért jó? Ezt nagyon apróbetűvel és zárójelben kérdezem, de tényleg nem értem, hogy miért hordja a létező legelőnytelenebb módon a haját egy nő." Baromi kényelmes, le lehet vele feküdni, hátra lehet dőlni. Itthon én is mindig így hordom a hajamat.

MsIreneAdler 2021.01.17. 20:12:35

@Fálki: ja igen, külön gratulálok ahhoz, hogy erről a csodás, alja versenyről tudtál közvetíteni, remélem konténerrel azért körbe voltál pakolva rendesen :)

MsIreneAdler 2021.01.17. 20:13:22

@mocskosmacska: én sem szóltam egy szót sem, nekem zuhanyzás után mindig így marad :D

Fálki 2021.01.17. 20:15:32

@mocskosmacska: köszi, tényleg nem tudtam.

Vivi fején borzasztóan néz ki sztem.

2021.01.17. 20:16:44

@mocskosmacska: @MsIreneAdler: itt az ideje, h életre hívjuk a "je suis tojásfejen felkötött copf" mozgalmat.:]

.Zsu 2021.01.17. 20:16:53

@mocskosmacska: @MsIreneAdler: nekem most is így van a hajam :D
nem zavar hátul a copf, és nem lógnak hajtincsek a szemembe.

mocskosmacska 2021.01.17. 20:18:33

@Fálki: Valószínűleg soha nem volt hosszú hajad, azért nem tudtad. Ja, legtöbb nőn szarul néz ki, de otthon így járunk.

2021.01.17. 20:19:29

@Fálki: én még mindig nem vagyok fekete öves anti-vivi drukker (mint péel manka:D), de csórinak semmi sem áll jól, kb. azzal tudna csak még szkeríbb hatást kelteni, ha leborotválná kopaszra a fejét.:][ (hahó, szerkik! ha esetleg ilyesmi történne a vellában, kiperelem az összes sékelt belőletek!:Đ)

Dr. Icc Madár 2021.01.17. 20:21:36

Szerintem Flu konnyei oszintek voltak! Most jott ra, hogy rossz lora ( vagy inkabb elefantfokara) tett, es neki sincs eselye megnyerni a jatekot:D

Fálki 2021.01.17. 20:21:49

@mocskosmacska: De, sajnos volt :)
Két csodálatos hosszúhajas korszaka is volt az életemnek... :D

Fálki 2021.01.17. 20:23:20

@vágtázó vadmalac: Adom, de nagyon hogy is mondjam, izgató a szája és semmi rosszindulat nincs benne szerintem soha.
Engem is felbasz, így kamerán keresztül is, valszeg élőben is kirakna az észből, de azért egyszer adnék neki...

MsIreneAdler 2021.01.17. 20:24:48

@.Zsu: pontosan. Én is így nyomom :D

.Zsu 2021.01.17. 20:26:52

párbaj alatti ivós játék összesítése:
őszinte: 6
csupaszív: 3
tisztelet: 9
vicces: 8

a hibázás jogát fenntartom, mert közben szinkronkommenteltem

hereverő heverő 2021.01.17. 20:27:29

@Fálki: pedig nem "adni neki" kellene, hanem szeretni. Kibaszott különbség.

alma_szósz 2021.01.17. 20:27:48

@Dr. Icc Madár: amikor Mó visszajött akkor tuti igazi könnyek voltak de a Belevalóban már szerintem csak rájátszott

Fálki 2021.01.17. 20:29:32

@hereverő heverő: Nyilván. De nekem olyan jellegű érzéseim/értelmeim nincsenek és nem is tudnának kialakulni vele kapcsolatban.
De gondolom ez nem bűn.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.17. 20:30:29

@Fálki: No ügye, nem meg mondtam neked, hogy Anikó szép, csak jól kell becsomagolni. A BigMac-et se ennéd meg egy használt pelenkákat tároló dobozból.
Ma kifejezetten szép volt a jány!!!!

Spitzbaue® 2021.01.17. 20:30:29

@Fálki: Lssú munkához idő kell, de nagyon jó lett! A legjobb részek, amikor Recskát minősíted, bár túl finom vagy vele :-DDD

Krétagarbó 2021.01.17. 20:30:51

@MsIreneAdler: nem is értem miért erőltetik még mindig. Anno - amikor a Rettegés fokát promózták - ha meg nem is értettem, de legalább világos volt, hogy miért vannak ilyen alja hányadék játékok. De annak a vetélkedőnek szerencsére régen vége, csak a promó maradt itt örökre. A kreatív csapat nem áll a helyzet magaslatán.

K_Attila 2021.01.17. 20:33:12

Huszonéves vidéki munkanélküli körökben alapműveltség minden magyar popzene szövegét fejből tudni?

Cérnahuszár 2021.01.17. 20:33:13

@Fálki: a luxuria? hádehonnem.
te is a gyehenna tüzére kerülsz :D

Krétagarbó 2021.01.17. 20:33:48

@hereverő heverő: az a jó szíved visz a sírba heverő;)

Adamadam 2021.01.17. 20:34:51

Köszi a posztot Fálki! Mi szívesen bemennénk Vivi helyére.

Ancsa szerintem nagyon langyosan kérdezte fel Renátót a végén. Kedveskedve kérdezett tőle egy-két kellemetlenebb dolgot. Győző szintén, de tőle ne is várjunk sokat. Azt hittem kap egy keményebb lebaszást, hogy na te hülyegyerek, akkor elmesélem miért kaptál 15 százalékot.

Ettől függetlenül csak nekem tűnik úgy, hogy a korábbi évadokban (9-est leszámítva) nem volt ennyire felkapva a benti verbális agresszió? Na nem a csatorna részéről, de a kommentek, szervezetek, hírportálok nagyon elkezdtek foglalkozni vele. A csatorna meg persze kényszeredetten néha elmondat pár mondatot PP-vel, mert kezd ciki lenni, hogy ilyen kontextusban foglalkoznak a műsorral.
Korábban pl a vv6-ban Iza és Krisztián rendeztek a végén egy köpködést, de előtte is elég viharos volt a kapcsolatuk. Állítólag kint bántalmazta is a csajt, de azzal valahogy senki nem foglalkozott. Itt meg némi verbális agresszió miatt máglyára küldené a játékosokat a közvélemény.

Fálki 2021.01.17. 20:35:50

@Brigante: Én is írtam már ezt valahol, hogy a szex, szerelem, házasság vonalon nálam csak hajszállal maradt le az egyik kategóriában.

Krétagarbó 2021.01.17. 20:38:43

@Adamadam: az Iza-Krisztián páros nekem is eszembe jutott. Anno itt a kommentszekcióban ki is voltunk akadva, de tény, hogy azért nagyot változott azóta a világ ezügyben.

Ego0123 2021.01.17. 20:38:46

@Adamadam: Mert mint kiderült Győzőt 10 éve ismeri, oda járt hozzá Szombathelyre fodrászhoz?

Cérnahuszár 2021.01.17. 20:40:38

@Adamadam: iza és krisztián között volt korlátozás_? Csak elküldték egymást a francba, ordítottak, de nem határozták meg a másiknak mit tehet meg és mit nem.
Épp most néztem végig egy kisfilmet, amiben dani közli virággal hogy nem támogatja, nem ért vele egyet hogy befejezze az érettségit. Torpedózza a csaj terveit.

2021.01.17. 20:41:55

@Fálki: "de azért egyszer adnék neki... "

há, jaú, mert te pervi vagyol!XD

én a bagázsból ugye - még mindig - a marcit, esetleg, de napról-napra lelakottabb a teste/feje, és leginkább azok a geci szarul kinéző varrásai hervasztanak le.:/ szal maradok ezért inkább vandusnál, skorpiként úgyis rosszul jövök ki ált. a többi skorpival, lenne vmi izgalom az életünkben (családon belüli erőszaG 0-24).:D

2021.01.17. 20:42:57

@.Zsu: akkor mindegyik eredménynél plusz-mínusz 50 találat.:D jaú az!:Đ

Adamadam 2021.01.17. 20:43:49

@Krétagarbó: Itt elképzelhető, hogy volt kiakadás, akkor még nem voltam hv olvasó, viszont ez a platform többségében az értelmesebb nézőket gyűjti, itt hamarabb is várható hasonló reakció.
Valószínű a világ változása lehet az ok, bár a verbális agresszió lehetne a taktika része is.
Kettős mérce azért volt már a vv6-ban is, emlékeztek Simont miért zárták ki? Szerencsétlen cseszegették, Viki lehúzta a gatyáját az udvaron, majd emiatt a srác lehúzta/letépte Viki pólóját. Itt Simont kizárták agresszió miatt, Viki pedig a harmadik helyig menetelt.

@Ego0123: nem is volt meglepő, hogy ismerik egymást. Dani tesója is nagy haverja Győzőnek. Lehet a fél csapat a Gáspár család barátai közül került ki

Rrami 2021.01.17. 20:44:02

Renátó hogy a tökbe szedett össze 15%-ot? Dani szimpatizánsok segítségével? Szerintetek?

Adamadam 2021.01.17. 20:46:38

@Cérnahuszár adversus: korlátozás talán nem volt Izáék között, az okra már nem emlékszem. De artikulálatlan ordibálás, és egymást szemközt köpködése játszott. Szerintem nem volt sokkal jobb mint a Dani-Virág, Fru-Renátó kapcsolat. Az viszont nagyon gáz, hogy Dani nem támogatja az éretsségit. Gondolom majd dolgozni se mehet Virág, mer' az a férfi dóga

2021.01.17. 20:47:23

@Fálki: nem szep, de van egy kisugarzasa, persze amikor epp nem a bu bassza

Fálki 2021.01.17. 20:48:29

@Adamadam: Iza és az egyszerugyerek koraban meg nem volt ennyire hangos a #metoo...

Egyebkent az szerintem is volt ott semmi _durva_, egyszeruen csak kutyapicsázták kolcsonosen egymast, ami egyszer kopkodesse fajult a villaban.

Utana volt pár pofon és egyebek is itt kint, de az már nem a mi dolgunk...

2021.01.17. 20:48:35

@Brigante: jol all neki ez a matrixos szerko

Cérnahuszár 2021.01.17. 20:49:16

@Rrami: szerintem mo utálóktól. amikor meg lett nevezve mo, akkor ment fel 15-re

Fálki 2021.01.17. 20:51:27

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Igen, ezt a kisugarzast erzem en is... :D :D :D

Sajat elmondasa szerint es szerintem is az a lany a Vivi, akivel nem maszatolni kell, hanem szabadon lehet engedni a fantaziat es az erőket, amik ilyenkor dolgoznak az emberben.

Ennel szebben nem tudom megfogalmazni azt, hogy biztosan imadja a jo kemeny b_sz_st. :D

Cérnahuszár 2021.01.17. 20:51:27

@Adamadam: az a gáz hogy a korlátozással el akarja venni minden önálló döntési jogot.
így maximális uralom van.
nagyon nagyon várom már h virág kiessen

2021.01.17. 20:51:42

@vágtázó vadmalac: zalahusi kene te kope kolyok? csalodtam benned kyle

peachcat 2021.01.17. 20:52:10

@Krétagarbó: de nem az a baj, ha kiabalnak egymassal, vagy ha egy ferfi kiabal egy novel. benne van egy kapcsolatban a veszekedes, kiabalas, ettol nem lesz bantalmazas. renato es dani modszeresen epiti ki a kontrollt a lanyok felett. van egy bantalmazoi minta, amit ok tokeletesen hoznak. uralkodni kezdenek a masikon akit a tulajdonuknak tekintenek, es bekontrollaljak az egesz eletet. ezert volt olyan gaz, h pont balint kiabalasa utan hoztak fel, h ejnye-bejnye, hat nem szabad igy beszelni egy novel... mert nem ez a baj, ha kiabalsz egy novel.. mert igenis, velunk is lehet kiabalni, van az a helyzet. de senki ne kezdje el kontrollalni, a tulajdonakent kezelni a masikat.

2021.01.17. 20:52:53

@Rrami: kb. győzi szólhatott érte a vezetőségnek, h ne legyenek kegyetlenek, h a régi jó ismijét, pajtiját 1-5%-al ejtik ki. ami szomorúbb/felháborítóbb, az az, h mo-n sokkal több renátó típusú agresszív geci él és terrorizál a mindennapokban embereket büntetlenül. irl nem hogy kiszavazni nem tudjuk őket sehonnan, de arra is alig van példa, h egy-egy brutálisabb lincselés (direkt ezta szót használom, és nem a gyilkosságot!) után ne az legyen a sztenderd, h a pár éves kényszerpihenőjük leteltével újra a társdalomra legyenek szabadítva...

Fálki 2021.01.17. 20:52:55

@Cérnahuszár adversus: Inkább Dani, akkor lenne erdekesebb a dolog.

budapest23 2021.01.17. 20:53:12

@alma_szósz: Az öszinte egy dolog, de mi MIATT öszinte? Nem mindegy, mely opció miatt:
Szerelem kiesett?
Egyedül marad a sok ellenséggel?
Tudja hogy nincs esélye nem kiválasztott lenni nemsokára?
Sejti ha ennyivel maradt kint Renátó, neki se lehet túl sok szimpátiapontja?
Ez az eröszakos fráter kint vár rá és majd tényleg akar valamit?
Már megint rossz pasinak tolta oda szemfedöben a hátsóját?

Szóval vannak opciók, és nem mindegyik jobb v. tisztességesebb mint ha csak egy hatalmas játszma egyik húzását látnánk a 36 milla érdekében!

K_Attila 2021.01.17. 20:53:55

Renátó elbúcsulázott.

Adamadam 2021.01.17. 20:53:58

@Fálki: Jogos, a kinti dolgok nem ránk tartoznak. Bár akkor Renátó-Fru és Dani-Virág kinti esetleges folytatása se kellene, hogy a mi dolgunk legyen. Néhányan viszont előre azon gondolkodnak hogy lehetne Frut megmenteni Rencsától.
A kutyapicsázás a vv6-ban ugye "belefért" itt pedig egy Bálint féle alkoholos este ráförmedése is égbekiáltó bűn volt. Mindegy, változik a világ, el kell fogadni. Simán lehet, hogy Attila ma már nem nyerné meg a műsort a korábbi taktikával, mert a lelki terror neki főleg kenyere volt

2021.01.17. 20:54:16

@Fálki: hat az biztos hogy nem olyan merevhulla lenne mint a farokvegi harmas

Fu Szekh Li 2021.01.17. 20:54:41

Sziasztok fiúk, lányok, kicsik és nagyok!

Program volt, nemrég értünk haza, és néztük meg a tegnapi öfit. Két kívánság merült fel:
1. részemről: szeretném, ha a következő évadban Dani lenne a villanővér. Még mindig nem értem a felét se annak, amit mond, de az ápoltakat valahogy meg tudja fogni, lelkükre tud beszélni.
2. párom részéről: annyira örülne, ha Fru rácuppanna Bálintra. Tudjátok: legszebb öröma káröröm, mert semmi irigység nincs benne :D

alma_szósz 2021.01.17. 20:54:54

@Cérnahuszár adversus: na ez már nagyon textbook bántalmazó kapcsolat

Fálki 2021.01.17. 20:55:35

@budapest23: Írtam neked egy privit.

Cérnahuszár 2021.01.17. 20:55:57

@Fálki: azért virág, hogy dani ne mehessen a közelébe, mert még bent van. Dani nem szedi szét avillát mint renato tette volna, de becsavarodik ő is ha nincs szex. Ezt még megtenném vele, menjen ő is a budira kiverni.
Virágot meg csak le tudják választani róla, ha megnézi a kisfilmeket.

Krétagarbó 2021.01.17. 20:56:39

@Adamadam: Simon kizárása is ilyen volt, illetve volt még a narancsdobáló Zsuzsa. (Ő nem is tudom melyik VV-ben volt, nem sokáig.)

.Zsu 2021.01.17. 20:57:27

@Fu Szekh Li: ekg veled és a pároddal is

Fálki 2021.01.17. 20:59:48

@Adamadam: En megmondom oszinten, engem nem is erdekel a kinti eletuk. Amig Vv jatekosok, addig oke, de utana felolem aztan azt csinalnak, amit akarnak.

Nyilvan nem orulnek neki, ha ebbol kesobb ujra hir lenne, hogy Csulabácsi megverte Csulanénit, de tenni ellene ugyse tudok.

Adamadam 2021.01.17. 21:00:11

@Krétagarbó: vv4-ben volt a narancsdobálás. Ott ugye Olivér provokálta Zsuzsát aki megdobálta narancsokkal. Arra még azt mondom, hogy ha csak verbális provokáció volt, akkor a provokátort ne zárják ki. De a vv6-ban az nem csak verbális volt Viki részéről, hogy lehúzta Simon gatyáját. Ráadásul Simon nem is dobálta meg semmivel, szimplán lehúzta Vikiről a pólót. Ott valószínű azért volt kettős mérce, mert Viki nő volt. Férfiről leszabad húzni a gatyát, nőről nem szabad a pólót.

Fálki 2021.01.17. 21:00:26

@Krétagarbó: Az oliveres, évas, alekoszos VV4ben.

Krétagarbó 2021.01.17. 21:01:26

@peachcat: ebben teljesen igazad van, akartam is jelezni, hogy a VV6-os jelenetek talán annyiban különböztek, hogy Iza nem csicskult be, ott oda-vissza ment az adok kapok.
A kontroll kialakítása (leginkább féltékenység formájában) azért nyomokban Krisztián esetén is felfedezhető volt.

Fálki 2021.01.17. 21:02:01

@Krétagarbó: Meg ugye tavaly a Csokit is kizartak, amikor hozzavagta Zsuzsuhoz a koromcsipeszt vagymit.

Ego0123 2021.01.17. 21:02:13

@Adamadam: Ezt összeférhetetlennek tartom, mert hány (nem minősítem) fiatal szeretne bekerülni, de esélyük sincs. Bár erről, már az Éden hotelnél Shezinél olvastam, hogy ez egy nagy társaság, és ebből élnek.

Adamadam 2021.01.17. 21:03:38

@Fálki: Engem se kifejezetten érdekel a kinti életük, de természetesen én se szorítok azért, hogy legyen valami hajtépés kettejük között.
Épp ezért nem is igazán értem, hogy sokak szerint meg kéne beszélni Fruval, hogy hagyja el Rencsát. Vagy épp Virággal ugyanez

2021.01.17. 21:04:28

kavbojt en nem tudom csulatoval egy szinten kezelni, mert mas a motivaciojuk

csulinnyo tudatosan birtokolni es testi es lelki terrorban tartva akarja kontrollalni frumixert

kavboj ezzel szemben egy alapvetoen erzekeny, joindulatu srac, aki baromira szorong, sokat kaphatott az elettol negativban es teljesen tulkompenzal, fel sem fogja, hogy amit o itten atyai joindulatnak nyom az valojaban mennyire durva - egy jo szakemberrel o meg foghato, ellenben modern gedeon bacsival

dani baromi nagy eselyes lenne, ha nem talalta volna meg HUB szemelyeben a zsak a foltjat

de persze felmenteni nem lehet igy sem, de nem remenytelen a srac es nem veletlenul nepszeru meg igy is, velemenyem szerint siman kint hagyna mohokit

kavboj amugy baromi jokat mond, remekul betalal minden 312-ik mondataval, a tobbi 311 meg motyogos hatterzaj

Gia 2021.01.17. 21:05:55

Most olvastam,hogy Peti vezette volna a párbajt,csak rájött a hasmars és Anikó beugrott helyette.

Cérnahuszár 2021.01.17. 21:07:01

@vágtázó vadmalac: most sokakat ki fogok akasztani, de megvédem győzit. (ezt megértem szőrös fejjel)
Szerintem tegnap nagyon jól kezelte a dolgot, tisztán látta hogy csulabá semmit nem ért a kérdéseiből. Az ha erősebben szólna akkor meg bedurvulna mert elkezdené védeni magát. Mindig lezárta hogy ok, most evezzünk más területre, több idő kell csulabának és visszanézés.

budapest23 2021.01.17. 21:07:20

@Fálki: nem vagyok finomlelkü, de szerintem gáz egy nöt (vagy férfit felölem) nézni és hangosan közölni róla, hogy úgy gondolod, szereti a jó kemény baszást.
ez nem #metoo, hanem stílus/tartás kérdése.

2021.01.17. 21:07:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: "zalahusi kene te kope kolyok? csalodtam benned kyle "

kelleni nem kő, de ha mkit (szal ancsát meg vandát is) beleszámítjuk a vv10es női felhozatalba, akkor még leginkább mellette tenném le a voksot. arról nem én tehetek, h nincsenek a vellában tini-huszonéves kiadású marisa tomei, winona ryder, tyra banks, lara flynn boyle hasonmások.:'D

Fálki 2021.01.17. 21:07:33

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Dani szerintem is egy alapvetoen jo srac.

Csak annyi fájó sebe van, hogy azonnal ugrik, ha hasonlo szituaciot lat, amiben egyszer mar serult.

pomac 2021.01.17. 21:08:08

@Cérnahuszár adversus: az influencerkedését nem támogatja, mert az akaja csinálni abban a fél évben míg "továbbtanulna", az érettségiről az a véleménye hogy nem ér semmit , amiben igaza van ,ha nem tanul tovább.

Fálki 2021.01.17. 21:09:07

@vágtázó vadmalac: Vagy epp egy Szintia Diktator, Rubint Reka vagy Rácz Gigi, ugye.. :D

Cérnahuszár 2021.01.17. 21:09:16

@Cérnahuszár adversus: annyit se értett meg csula amikor mondta neki győzike hogy kevered a tiszteletet a tekintéllyel.

Krétagarbó 2021.01.17. 21:10:57

@Fálki: nem tudom, a tavalyit nem követtem. Mondjuk az ideit sem, max itt elolvasom a posztokat. Köszi a mait!

Rrami 2021.01.17. 21:11:02

@Cérnahuszár adversus:
@vágtázó vadmalac:
Lehet benne valami. Arra leszek kíváncsi, Daninak vajon mekkora a szavazóbázisa. Én mindenképp Bálint és Robi mögé tenném, de még van 2 név, akiknél kétségeim akadnak.

2021.01.17. 21:11:13

azert ez a lenezos tekintet miutan megsimizte frut es a sunyi mosoly mielott belep a nappaliba, remelem nem kerulte el a figyelmeteket rtl.hu/rtl2/valovilag/parbaj-vv-moh-villa-visszateres-vv-fru-osszeomlas-siras-konnyek

Cérnahuszár 2021.01.17. 21:11:47

@pomac: szerintem ordas nagy marhaság nem támogatni az érettségit, mert nem tudhatja hogy tényleg befejezi azzal.
Itt arra megy ki a játék hogy lezárja a kitörési lehetőségeket. Az érettségi a kapu más iskolákba, akár zeneiu vonalon is, ha a leányzó mégis klezd valamit az eddigi zenei képzésével.

MsIreneAdler 2021.01.17. 21:12:09

@Adamadam: juuujj az a Simon. Már el is felejtettem. Ő nem volt ép, nem értettem hogyan került oda. Ki a bánat gondolta, hogy jó ötlet lesz őt villáva zárni? Vikitől meg meneküljön ki merre lát :). Akkor amúgy nem értettem miért nem zárták ki őt is.

MsIreneAdler 2021.01.17. 21:13:20

@Gia: akkor ezért mondta Anikó, hogy még nem tudni, kivel találkozunk ma. Köszi az infót. :)

.Zsu 2021.01.17. 21:14:09

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nekem a kedvenc pillanatom a tegnapi adásból :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.17. 21:14:27

@.Zsu: igen arctisztitáshoz remek, vagy amikor kened a fejed

2021.01.17. 21:14:46

@vágtázó vadmalac: azert nem a mostani larara gondolsz ugye, hanem a donna idejeben? ;)

ovadoc engem teljesen hidegen hagy, teljesen sotet, eroltetett es meg a nem letezo melle is a koldokenel van, ami lehetetlenseg, de igy van

budapest23 2021.01.17. 21:14:58

@MsIreneAdler: hej pedig az a "simonság"... :D

2021.01.17. 21:16:47

@Fálki: annam a gyereknek tonkre ment a sport karrierje (az ominozus jacuzziba cipelos esetnel teljes panikban volt a terde allapota miatt) es sajat elmondasa szerint is ezerszer atbasztak a csajok

Fálki 2021.01.17. 21:16:51

@VV10 Velőtrázó Vélemény: En minden parbaj utan sokkal hangosabb oromtancot lejtettem volna és a nagykepu, bekepzelt, "tuti kinnhagyod" lenezo agresszorokat igenis hergeltem volna... Csak hogy erezzék...

Szerintem ennyi boven belefer egy parbajgyozelem utan, meg akkor is, ha nem ra szavazott a szavazok 85%a, hanem Csula ellen.

MsIreneAdler 2021.01.17. 21:16:52

@budapest23: fujj. Tényleg. Meg valamiért a lábujj köröm jut még eszembe, de nem tudom miért. És félek ráguglizni :)

Adamadam 2021.01.17. 21:17:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Virág feje epic mikor Moh mondja a százalékot:D

.Zsu 2021.01.17. 21:17:27

@Cérnahuszár adversus: igen itt az a lényeg, h a lány anyagilag, fizikailag, és érzelmileg tőle függjön. ne menjen külön utakon.
plusz az érettségi a Dani fejében egyenlő azzal, h más pasikkal is találkozik Virág, egy olyan platformon ahol Dani nincs jelen és nem tudja kontrollálni.

Fálki 2021.01.17. 21:18:01

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Igen-igen, errol beszelek en is. Meg asszem vmi olyasmit is mondott, hoyg eddig mindegyik csaja atbaszta es nem akarja ezt soha tobbet.

2021.01.17. 21:18:23

@Cérnahuszár adversus: gáspár részrehajló volt, mint mindig. akit durva alázásra szán a csatorna, attól a fogykós, udvari bolond bármit bekérdezhet, avagy a leggusztustalanabb dolgokra kapacitálhat egyenes adásban. péel amikor vv8 zsóti kizuhant (nem volt kár érte ofkorsz), és a bv-ben a csávója,a kis nyünyüke patrik belibbent, vmi gyűrűs cumi szopkodására kérte fel őket.
(ebben ugye csak az a szép, h a liberális buzikkal zsúfolt csatorna kiadja a kis, mezei homikra a kilövési engedélyt, h nyugodtan lehet őket hasonló dolgokkal égetni élő adásban.)

ettől még persze védheted, v akár kedvelheted is gáspárt, miden jogod megvan hozzá, és nekem attól nem is lesz jobb, v rosszabb, ha vki nem azon a szemüvegen nézi őt és munkásságát, amin én.

budapest23 2021.01.17. 21:18:55

@Fálki: sajna zárt, és nekem még nincs opcióm meghívót küldeni, de hátha ismersz valakit aki ott van. A másik ami müködhetne az ncore de azoknak meg valami gentlemen´s agreement szerüségük van és nem engednek feltölteni semmilyen rtl-es cuccot.
De otthoni ip-röl nem müxik neked az rtlmost?

Adamadam 2021.01.17. 21:19:02

@MsIreneAdler: Őt tényleg nem szabadott volna beválogatni. De az előző szériát megnyerették a kattos Zsuzsuval, szóval Simon se volt teljesen rossz ötlet.
Vikit pedig ugyanúgy ki kellett volna zárni

budapest23 2021.01.17. 21:19:46

@MsIreneAdler: ne félj, bébi, guglizz csak, kell az a simonság neked a hétkezdéshez, khmm... (broáff... attól a sráctól - srácként is - kivert a hideg)

2021.01.17. 21:20:05

@Fálki: "Vagy epp egy Szintia Diktator, Rubint Reka vagy Rácz Gigi, ugye.. :D "

jó, az egy másik lyáték vót, nah!:D ne keverjük ide őket, amúgy sincs most nálam kockacukor.;D

Fálki 2021.01.17. 21:20:49

@budapest23:

De de, mukodik koszi es az Insane-t is ismerem, elvileg regem is van oda, ha meg nem basztak ki inaktivitas miatt.
Csak a kepkivagasok miatt egyszerubb lenne nekem egy torrent, mint az rtl online felulete.

MsIreneAdler 2021.01.17. 21:25:01

@Adamadam: valami esélyegyenlőség nevében nyerhetett ez a lány, legalább is ez jön le abból, amit tőletek olvasok róla.

Krétagarbó 2021.01.17. 21:25:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ennyi szerintem belefér egy 85%-os párbajgyőzelem után.

2021.01.17. 21:26:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én csipolom a sutyerák stílusát, humorát a vandusnak. semmi másban nem láttam szerepelni, csak a bv-kben, nem is állítok semmi olyasmit, h mísorvezetésre született volna, de hát egy vv/bv-hez ilyesmire nincs is szükség, bőven elég ő oda.:]

direkt azért írtam oda h tini/huszonéves, mert a legtöbb csaj, akitől el voltam ájulva a '80-as és '90-es években, ma már nagyon sok sékelt kéne fizessen, h hajlandó legyek sötétben, takaró alatt barátilag együtt aludni velük (a lá moh-merci).;]

2021.01.17. 21:27:05

@Krétagarbó: hogyne ferne, meg tobb is, csak szerintem a mohoki fanok tobbsege nem hiszi el, hogy a srac sunyi, pedig olykor rola is lehull a lepel

Fálki 2021.01.17. 21:28:05

@vágtázó vadmalac: Na mondj ilyeneket legyszi, csak kivancsisagbol.

Neve Campbell volt nalam sokaig a No1 - bár inkabb 2000es evek talan -, egeszen addig, amig egy magyar hasonmasaval ossze nem hozott az elet.

Cérnahuszár 2021.01.17. 21:28:14

@vágtázó vadmalac: mind a két esetben addig ment el amig elmehetett.

nekem is mindegy hogy te meg melyik szemüveget viseled, hát akkor ebben ennyi volt asszem

Adamadam 2021.01.17. 21:30:06

@MsIreneAdler: Akkoriban nagyon nyomta a csatorna és sajnos a közvélemény is, hogy nagyon kell egy női győztes. Baromi gyenge volt a kínálat, és volt egy népszerű vv Csoki. Egy mondvacsinált odadobott körömcsipesz miatt őt kizárták a játékból, tehát a nagy esélyes fiú már nem volt ott. És végül megkapta ez a félkegyelmű lány. A műsor után egyébként BishBarbie szintű nagyon trash insta celebekkel veszekedett live-ban, szóval sokra vitte

2021.01.17. 21:31:48

@Cérnahuszár adversus: én nem megbántani akartalak, de úgy tűnik, mintha annak vetted volna. sajnáZom, Cérna.

Spitzbaue® 2021.01.17. 21:33:42

@Cérnahuszár adversus: Essen ki előbb P. Roli! Mert most ha minden igaz, egy Gincs-Vivi lesz, de utána nem megint Mú lesz? Azért ott már tényleg nem lesz mese, valakire rakni kell, és Roli meg Gaz Múra fog. De még az 3 vagy 2 hét...

MsIreneAdler 2021.01.17. 21:35:11

@budapest23: uh, na köszi. Ezt teljesen törölte az agyam, hogy Charlotte együtt volt vele... Hozzáért...Fujj.

L3m4l3 2021.01.17. 21:35:13

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Érzékeny jóindulatú srác, te jó ég. Végülis csak féltékenységi versenyt rendeztek Csulával, Múra már ránézni sem szabadott se Frunak se Virágnak. Ennyi erővel Csulát is lehetne relativizálni hogy ő amúgy jó lelkű gyerek(és amúgy tényleg nem 0-24 ilyen) csak valahogy mégis egy féreg.Tényleg egész kevés választja el őket egymástól, talán nem véletlen hogy jóban is voltak. Az hogy melyikőjük menthető azt innen nem hiszem, hogy megtudjuk ítélni, de az biztos hogy mindkettőjükre ráférne egy szakember segítsége. És Prolival sem csak a beteges féltékenység a baj mielőtt még ez lenne a felmentése, a részegen mindenkibe beleállás köcsögözés kutyázás is ment tőle szépen, Múra már nem csak részegen, persze elsősorban csak a háta mögött nem mintha Mó keményen visszaszólna. Ha meg ezek ellenére is a Prolit szavaznák vissza Moha ellen az elég szomorú lenne..

Cérnahuszár 2021.01.17. 21:35:55

@vágtázó vadmalac: semmit nem érzek...komolyan
tök semleges a szemüvegről írt dolgod, remélem neked is az hogy engem se érint te hogy látod

Spitzbaue® 2021.01.17. 21:35:58

@Gia: Anikó kinézete tegnap az 5-ös skálán legalább 6 volt.

Cérnahuszár 2021.01.17. 21:37:51

@Niemandhäuser: velő ebben egész jó, a sakkozásban, még nem gondoltam végig minek van esélye, csak a csajokig

Charlie100 2021.01.17. 21:38:40

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Dani, olyan mint a megállt óra ami 2x pontos egy nap. Ahogy mondod a sok baromságból amit mond, néha kicsúszik egy-két értelmes mondat. De ha vitatkoznod kéne vele, az kb olyan lenne, mintha Rencsulával vitatkoznál.

MsIreneAdler 2021.01.17. 21:38:44

@Adamadam: komolyan fontolgatom, hogy legalább az előző évadon végigszenvedem magam. Kíváncsivá tesztek folyton :)

2021.01.17. 21:39:07

@Fálki: úúú sok van, de akkor a te unszolásodra offolok egy kis listát, itt most csak a '90-es évek (inkább első felében, max. az évtized végéig jó formában lévőket írom)

mädchen amick, patricia arquette, fairuza balk, monica bellucci, halle berry, sandra bullock,
naomi campbell, jennifer connelly, beatrice dalle, stacey dash, laura dern, gina gershon, elizaeth hurley, mia kirshner, juliette lewis, bai ling, sophie marceau, parker posey, annabella sciorra.

róluk olvastam volna a - megboldogult - matula magazinban, fenék tibi tolmácsolásában mféle sztorikat.:Đ

KékCsöcsűPini 2021.01.17. 21:39:38

@Charlie100: EKG !

Ja majd elfelejtettem: ELSO!

Ego0123 2021.01.17. 21:40:00

@vágtázó vadmalac: Sabrina, Samanta Fox,bár ő leszbi lett

Charlie100 2021.01.17. 21:40:52

@L3m4l3: Pontosan, Rencsó, Dani egykutya. Kísértetiesen hasonlítanak viselkedésben, csak Dani eddig még nyugiban volt a csapatban.

pomac 2021.01.17. 21:41:45

@Cérnahuszár adversus:igen de, nem az értettségit nem támogatta dani hanem a celebségét, pont az volt a téma mihez akar kezdeni,nem azt mondta hogy nem kell érettségi ,hanem azzal nem ér semmit ha nincs komolyabb terve.

Fálki 2021.01.17. 21:43:36

@MsIreneAdler: Az 5ost nezd inkabb vissza!

Ego0123 2021.01.17. 21:43:59

sophie marceau. 15 évesen láttam a Házibulit, mindenki szerelmes volt, amíg meg nem jött a Szerelem első vérig

2021.01.17. 21:44:12

@Ego0123: az mindegy, nem azért írjuk be őket, h maholnap elháljuk velük az évtizedek óta esedékes nászt.:Đ ahogy meleg ffiba is lehetnek szerelmesek nők milliói, vaskalapos dyke nőciket is felírhatunk cisz heteró ffiként a ki tetszett listáinkra.:]

Cérnahuszár 2021.01.17. 21:44:12

@Charlie100: dani nyugiban is marad, nem fog verni. Ez különbözteti meg renátótol.
Amikor mattrészeg volt, és virág összetörte a poharat, csak azt kérdezgette téblábolva hogy halo halo, összesöpörhetem?
De szabadságot nem fog adni virágnak, hiába nem agresszív.

Fálki 2021.01.17. 21:44:23

@vágtázó vadmalac: Azert ebbol en ma is orommel maszatolnek jópárral.

Gia 2021.01.17. 21:45:28

@MsIreneAdler: minden vv-t nézzél vicca.Egyedül azt hagyd ki,amiben Soma nyert,az naaagyon gyengusz volt.

Charlie100 2021.01.17. 21:45:30

Ha jól értettem tegnap akkor Csula bá szerint:
- a kultúrált, udvarias viselkedés az = megjátszás
- ordas primitív parasztnak lenni= őszinteség, amely TISZTELET-et is követel.
+ mi nézők ostoba, vaksi hülyék vagyunk, akiknek fogalma sincs róla micsoda mastermindok küzdenek odabent a legkülönfélébb taktikákkal.

Fálki 2021.01.17. 21:46:18

@Charlie100: Igen, olvasod az embert.

Adamadam 2021.01.17. 21:46:33

@pomac: nem is kell feltétlen, hogy komolyabb terve legyen az érettségi után. De ha nincs neki és 10 év múlva egy nyamvadt okj-t (vagy ki tudja milyen képzések lesznek akkor) se tud megcsinálni az érettségi hiányában az elég gáz lesz. Dani múltkor kifejtette, hogy ő majd keres elég pénzt Virág meg szüljön egy gyereket és legyen vele otthon meg legyen kaja. Ez nagyon régimódi, mára teljesen elavult gondolkodásra vall

Gia 2021.01.17. 21:46:50

@Ego0123: CC.Cats? Vagy hogy kell írni..

Cérnahuszár 2021.01.17. 21:46:53

@pomac: egyiket se. Az influencerkedést se, és a tanulást se, mert felesleges, csak kasszásnak mehet el vele. Virág levezette hogy ha sikerül jól csinálnia, jöhetnek szponzorok, felkérhetik termék bemutatókra, abban van pénz. Nem tivtyvi videókban gondolkodik.
persze évek kellenek és minőségibb tartalom, mint pl thevr-é, de ha sikerül neki, akkor anygilag független lehet danitól. A sduli ugyanez.
na de megyek mert mindjárt 10 és dolgom van, ez a végszó tőlem

Fálki 2021.01.17. 21:47:09

@vágtázó vadmalac: Majd később este a két NFL meccs kozott osszerittyanetek egy ilyen listát én is

Ego0123 2021.01.17. 21:47:52

@vágtázó vadmalac: de szép is volt, akkor öregnek tűntek
@Fálki: EKG

Adamadam 2021.01.17. 21:48:57

@MsIreneAdler: az 5-ös volt a legjobb ez tény. A 4-es meg érdekes volt, mert hosszú kihagyással követte a 3-ast. Akkor még a főcsatornán nagyobb volt a költségvetés is, és többen is nézték ezeket. A 9-es egyébként elég mocsár volt és ott nem is hullottak annyira gyorsan mint az ideiben.

Charlie100 2021.01.17. 21:49:21

@Fálki: Csak mert olyan jól kommunikál. :)
Köszi a posztot! Élmény volt ismét!

Fálki 2021.01.17. 21:50:00

@Charlie100: Szivesen, orulok ha tetszett :c)

Adamadam 2021.01.17. 21:50:14

@Cérnahuszár adversus: ha kijön a villából akkor a 60 ezer fölötti insta követőkkel kb azonnal nekiállhat influencerkedni. Nyilván nem olyan komolyan gondolja mint a thevr, de szép összegeket tudnak így is keresni

Ego0123 2021.01.17. 21:50:27

@Gia: pont így, Kim Wilde, nahát középkorú emberkék osztják a fiatalokat a VV-ben, nekünk még nem volt olyan, bár nálunk Bécs 1-2 jött.

pomac 2021.01.17. 21:51:26

@Adamadam: persze ezt értem ,nem is danit védem mert egy fogykos ,de azt nem mondta hogy ne érettségzzen le ,hanem azt hogy nem támogatja a celebségét nagy külömség a kettő között . csak figyelmesebben kellene megnézni a kisfilmet és nem olyanokat írni amit nem mondott mert ezekből lesznek felesleges kavarások.
rtl.hu/rtl2/valovilag/10-evad-65-resz-extra-vv-dani-nem-orul-vv-virag-jovobeli-terveinek

Krétagarbó 2021.01.17. 21:51:56

@Gia: nekem az első öt tetszett a legjobban. Utána már nagyot zuhant a casting minősége.

pomac 2021.01.17. 21:54:06

@Cérnahuszár adversus: oké elfogadom hogy neked ez jött le belőle ,nekem nem ez ,ha egyre gondoltunk volna akkor nem is irtam volna ,lehet neked van igazad ,de szerintem nem élik meg a 2 hetet odakinn eggyütt :)

KékCsöcsűPini 2021.01.17. 21:54:30

@Fálki: Elolvastam a Hogyvoltot, tényleg úgy volt ! :) És jó is lett, köszi !

Fálki 2021.01.17. 21:56:10

@SelyemSonkaPini: Szivesen, orokos elso SelyemsonkaPiniGinacsocse :D

Spitzbaue® 2021.01.17. 21:56:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nagyon-nagyon, undorítoan lenéző és alattomosan sunyi volt, ahogy mosolygott. NEM!
Há má bocsássá' meg, Pistám, tisztöllek, böcsüllek, de NEM. Múra lehet sokmindent mondani, de ő nem akart feltétlen párbajozni ezzel a barommal, nem akarta kapni az ívet az Új-Mocsártól, és ha rajta múlik szívesebben jött volna vissza 60-40%-kal, mint 85-15-tel. De így esetr, nyilván őróla is gurultak le a követ, a visszatérs azért ilyenkor eufórikus lehet, hát engedtessék meg, hogy mosolyogjon, és én pozitív dolognak láttam, hogy a szemtakaróban közösülő kislányhoz is odament vígasztalólag.

Adamadam 2021.01.17. 21:56:29

@pomac: nem mondta, hogy ne érettségizzen ez igaz, de a végén erősen leminősítette, hogy max arra jó, hogy beálljon egy kasszába. Pedig arra is jó, hogy ha később bármikor tanulni szeretne valamit akkor követelmény lesz, hogy legyen. Szóval konkrétan nem mondta, hogy ne érettségizzen csak azt, hogy nincs értelme

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 21:58:30

Sziasztok, szép estét! :)
@Fálki: Köszi a posztot. Egy hős vagy, hogy erről tudtál egyáltalán írni. Én a helyedben kiírtam volna címszavakban, mi történt, és benyomtam volna a %-okat, aztán ennyi. :D

Spitzbaue® 2021.01.17. 21:58:37

@Cérnahuszár adversus: @Krétagarbó: Szerintem, csak nyalni akart a spanjának.
Egyébként helló Gréta, rég voltál itt (Spitzbauer vagyok)

Fálki 2021.01.17. 21:59:48

@Kiégett Hobbynyúl: Nem merek mar ilyeneket meghuzni, mert akkor a herevero féle megmondoemberek megint kiternek a hitukbol és jon a feszko...

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:00:01

@Adamadam: azért Janit és Pistit fura is lenne egy lapon emlegetni egy villából kiszabadult iq nulla emberrel. Ők azért nem kevés energiát öltek a csatornájukba, csak ugye ezt a munkát senki sem irigyli, az eredményt viszont annál inkább.

KékCsöcsűPini 2021.01.17. 22:00:17

Apaaaaaaaaaaa apaaaaapppppaaaaa KEZDŐDIK !

2021.01.17. 22:01:12

@L3m4l3: gondjaid vannak a szovegertessel, nem fogom magyarazni

nicu71 2021.01.17. 22:01:49

@Gia: EKG.és minden idők legyökérebb nyertese ez a faszzopó volt.Még bolondZsu is különb nála,pedig az se semmi.

tvbuzi 2021.01.17. 22:01:52

Mackónadrág+körömcipő.
Király a szett VV Anikó

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:02:25

@Fálki:
@Adamadam:

Akkor 5-ös és 9-es. Már csak a napot kellene megtolni, hogy 24 helyett 30-ból álljon és simán menni is fog :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:02:49

@Fálki: Á, csaknem. Mindenki írhatott volna egy sort belőle és kész. :D

pomac 2021.01.17. 22:03:57

@Adamadam: mint vivi mondta még ahhoz is külön papír kell :D ,de hagyjuk kár erre több karaktert fecsérelni :)

Cimili2 2021.01.17. 22:04:35

halihó!! ancsa megint rémesen néz ki. és nem is x lába van, hanem focista óláb. :D

Mók_Ica 2021.01.17. 22:05:14

@Kiégett Hobbynyúl: pusz :)

bálint jól utánozza vivit.... pont így beszél.....

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:05:14

@Cimili2: jah, hordón száradt a harisnyája :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.17. 22:06:46

@Cérnahuszár adversus: a negatív reklám is reklám....bár nem tudom hogy komolyabb cégek ezt hogy gondolják....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:07:05

@Cimili2: Szia! Univerzális lába van, na. :D
@Mók_Ica: És tényleg. :)

.Zsu 2021.01.17. 22:07:12

Bálint olyan sittes kinézetű :D

2021.01.17. 22:09:23

mi lenne ha egyszer valaki egyutt csinalna vivivel es nem csak dirigalna? :)

Cimili2 2021.01.17. 22:09:26

azért az jó, h foglalkoznak a többiek vivivel, nekem tetszik.

2021.01.17. 22:09:52

ki ez a nagy darab gyerek ott a villaban? :P

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:10:00

@.Zsu: Recska ilyenre nyírta. Ennyit tud.

Mók_Ica 2021.01.17. 22:10:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény: merci felajánlotta neki.... meg a fiúk is azt kérdezték tőle, hogy edz-e velük? vivi nem akarta....

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:10:49

@.Zsu: egyre csudább az a fiú... :)

Cimili2 2021.01.17. 22:11:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény: mintha láttam volna olyat, h a robi párszor csinálta vele.

.Zsu 2021.01.17. 22:11:25

@Niemandhäuser: :D igen, és erre rátett még a csíkos felső

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:11:54

@Mók_Ica: Ez így volt, erre emlékszem én is.

tvbuzi 2021.01.17. 22:11:54

Unszimpatikus ebbe a részbe?

Mók_Ica 2021.01.17. 22:12:06

@VV10 Velőtrázó Vélemény: zöld kendővel a nyakában? felejtős..... :DDDDDDDDDDDD

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:12:31

Mindentlátó már megint mindent is lát. Jól. Nem!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.17. 22:13:59

Vivi majd elmegy táncolni a bencével meg a lujzival aztán minden happy lesz. hajrá Moh, szeretunk tegedet!

SirLemming 2021.01.17. 22:14:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Legalább megdícsérte mikor jól csinálta. A csajnak meg lett egy kis jobb hangulata.

.Zsu 2021.01.17. 22:14:35

olyan jó úgy nézni Renátót, h tudom h ezek az utolsó percei ebben a műsorban.

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:14:58

Nem értem a problémáját, szerencsére utoljára. Nem is érdekel. Nagyon lement a végére, de nem sajnálom.

azula 2021.01.17. 22:15:33

Jöttem frú könnyeiért.

Jóestét!!

2021.01.17. 22:15:58

ti is goproval a fejeteken maszkaltatok ma?

LaciHogyVoltol 2021.01.17. 22:16:41

Istenem ez a Recska... De nem fog hiányozni.

Egyébként Bálinték jobban bekóstolhatták volna. Én benyögtem volna neki, hogy
"Fru ma már tuti a párbaj győztesével fog aludni, akár te leszel az, akár Moh... "

Szerintem a párbajra már nem lett volna szükség...

.Zsu 2021.01.17. 22:17:23

Fru ejnye, nem érted, a te hibád minden. az is, hogy kiesett a Renátó.
az állatot is te hoztad ki belőle.

pomac 2021.01.17. 22:18:21

első ránézésre azt hittem ancsa fülében kapásjelző van :D

azula 2021.01.17. 22:18:34

@.Zsu: Biztos vagyok benne, hogy mikor legközelebb találkoznak, akkor renáta ezt frú fejéhez fogja vágni.

2021.01.17. 22:18:43

fru kap kint egy hatalmas állast renótól, amikor újra találkoznak.
fru: brühühühü, miért ütöttél meg, rencsi?:'(
renáta: nem ütöttelek meg, csak megosztom veled a gondolataimat!:DDDDDDDDD

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:18:51

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én a kontyomba tettem a fejem tetejére :D

azula 2021.01.17. 22:18:53

a két szerelmest :)

Ego0123 2021.01.17. 22:18:59

Rómeo és Júlia a 2 szerelmes

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:18:59

Ezt nem szerencsétlenségnek gívják Grincs. :D

budapest23 2021.01.17. 22:19:03

@Ego0123: jaja, emlékszem még, milyyen fura volt az a kettös érzés, a "kiábrándultság" vs. "totális izgalmi állapot" amikor a Boldog Húsvéti Ünnepek-ben levetközött Jean-Paul Belmondonak.. A fejem (satöbbi) szimplán nem volt képes feldolgozni ezt a kettösséget, asszem füstölt is akkor az agyam, mint valami paradoxonba futott robotnak :D

tvbuzi 2021.01.17. 22:19:52

Isten nem létezik Fru

2021.01.17. 22:19:59

joisten mohra voksolt gyikok

Cimili2 2021.01.17. 22:20:01

most ha jól értem, csulás azt várja el a nejétől, h bár nem érez késztetést arra, h vitatkozzon bálinttal és kiálljon a férje mellett, de igenis játssza meg magát és hajrá, vitázzon, védje meg őt.

SzabadEzANév? 2021.01.17. 22:20:43

Én nem vagyok nagy mélyvallásos, de ilyen emberek veszik a Jóistent a szájukra? (Valahogy ezekre az emberekre alapból jellemzőbb mondjuk)

2021.01.17. 22:20:45

@VV10 Velőtrázó Vélemény: sátán ments, asia olyan csúf szegény, mint az apja.:/

Cimili2 2021.01.17. 22:21:04

milyen szürreális, h a gonosz törpe egy angyalt tart a kezében.

SzabadEzANév? 2021.01.17. 22:21:16

Jaj de jó hogy ma nézzük utóljára a Rencsike lufifejét :)))

nicu71 2021.01.17. 22:21:21

Fru egy 10 centis gipszangyalhoz imádkozik..

argo001 2021.01.17. 22:21:27

Ha Frunak van egy kis agya és rájátszik a szomorúságra, akkor nyerhet egy kört.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.17. 22:21:36

@tvbuzi: de létezik, és megadta nekunk a boldog kielegulest

LaciHogyVoltol 2021.01.17. 22:21:37

Fru ugye tudja, hogy az angyalka figura a kezében még véletlen sem az Isten vagy Jézus, feleslegesen imádkozik hozzá. :D :D :D

Ego0123 2021.01.17. 22:21:56

@budapest23: Azt pont húsvétkor vetítették és locsolás után este mentünk a moziba a családdal, de "fáradt voltam" 14 évesen.

.Zsu 2021.01.17. 22:22:06

@azula: ennek nagy a valószínűsége. és nem hiszem h a műsor visszanézése, nála magába fordulást, és változtatást hozna. sőt, elkönyveli majd, hha nem szerelmesedett volna Fruba akkor TUTI megnyeri. :D ezt nézem ki belőle

azula 2021.01.17. 22:22:10

ÚRISTEN!!! ÚRISTEN!! DE KEVÉS SZÁZALÉKOT KAPOTT! :DDDDDDDD

tvbuzi 2021.01.17. 22:22:11

Kevés? Inkább sok

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:22:34

Ancsa mackónadrágja eléggé büntet.

Mók_Ica 2021.01.17. 22:22:47

most kezd leesni az összefüggés a sötét oldalnak......

azula 2021.01.17. 22:22:58

Én meg egy percig elhittem, hogy tényleg megszerette ezt a gyökeret. Közben csak realizálta, hogy a villa lúzerének tette oda a pinit.

KékCsöcsűPini 2021.01.17. 22:23:09

HA ezt tegnap látjuk, lehet hogy nem is RENI ment volna vissza ?
Jah..... amúgyse :D

mocskosmacska 2021.01.17. 22:23:15

Virág nem érti, hogy mit látnak "ezek" kint. Hát azt, hogy Rencsula egy agresszív bunkó.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:23:18

@Mók_Ica: Most, hogy végül is várat magára egy Vivi Grincs párbaj Grincs kieséssel... időben. :DDDDDDD

2021.01.17. 22:23:22

@vágtázó vadmalac: adok mindjart a sokkoloval, kyle

azula 2021.01.17. 22:23:43

@.Zsu: persze. Elolvassa majd frú oldalán a kommenteket és elkönyveli, hogy ő választott rosszul.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:23:54

@mocskosmacska: Vircsi ezt nem érti, mert Daniella ugyanaz.

KékCsöcsűPini 2021.01.17. 22:23:54

Tetszik ez a vulgár-logika : " mégiscsak 50-50" hogy visszagyön vagy nem :D :D

mocskosmacska 2021.01.17. 22:23:57

@azula: Igen, szerintem ez a lényeg a grincs sirámaiban.

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:24:13

@.Zsu: Ezért kapja Grincs az első maflást, amelyet malac már megénekelt. @vágtázó vadmalac:

SzabadEzANév? 2021.01.17. 22:24:19

Virág: Mit látnak ezek kint?

Hát csak azt hogy mekkora színvonalat hoztok

2021.01.17. 22:25:03

@LaciHogyVoltol: jo, hat ferenc papa funko pop figurat nem szorongathat

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:25:03

@.Zsu: ezt én is. De mintha Dani is valami ilyesmire jutott volna, úgy hallottam szünetet elmegettek.

SzabadEzANév? 2021.01.17. 22:25:59

@MsIreneAdler: én is azt figyeltem meg, kicsi a százalék, akkor legyen szünet, kb ez volt :))

.Zsu 2021.01.17. 22:26:32

@Niemandhäuser: és behajtja azokat is amit a kamerák előtt nem mert

LaciHogyVoltol 2021.01.17. 22:26:35

@SzabadEzANév?: És ezt a kérdést ha jól láttam Moh felé intézte. Milyen választ vár erre???

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:27:07

Bálint az elmúlt héten láthatóan megingott a tematikát illetően, de az előzetes alapján helyreállt a rend. Szerintem abba a szerencsétlen Vivibe is emiatt a feszkó miatt állt bele, de mostmár nyugi lesz. Vivinek is nyugta lesz.

2021.01.17. 22:27:09

hallottatok, hogy a reklam szerint a vedekezest belulrol kell kezdeni? ezen elgondolkodtam most

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:27:40

@SzabadEzANév?: ja hát most jönnek rá, hogy a szerelmesesdi nem vezet sehova? Azért gondolom a szünetnek is meg lesznek a szabályai. Természetesen Virágnak...

Mók_Ica 2021.01.17. 22:28:03

@Kiégett Hobbynyúl: sajnos a vivi fru párbaj nem egyértelmű.... sokan vivi ellen fordultak a kis feladásos műsora miatt.....

2021.01.17. 22:28:43

@Niemandhäuser: ha vivinek nyugta lesz akkor a navnal nagy karrier var majd ra

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:29:33

@Mók_Ica: Az lehet, de Grincset kb. ugyanúgy utálják, mint Renátát, tehát odaülhetne a képkeret is.

Cimili2 2021.01.17. 22:29:50

@Mók_Ica: hidd el, nem fog nekik leesni!! fogadunk egy milkában? :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.17. 22:30:00

@Mók_Ica: majd a bence kampányol neki, aztán rogton kapja a szavazokat...
meg nehogy már Fru....

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:30:10

A reklám hű de Agosztíni, Ikarus. Hát meg akartam nézni, hogy mennyiből jön ki a végén a busz. Szerintem, 74 és 100 ezer között. 25. kiadás/folytatás még említva van, és a 3. számtól 2450 HUF. Ott már 60.000 HUF.

.Zsu 2021.01.17. 22:30:24

@MsIreneAdler: ezt akartam írni pont :)) ha lesz is szünet, Dani kiakadásai nem fognak megszűnni, és Virág folyamatos formálni akarása saját szájíze szerint

2021.01.17. 22:30:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény: inkább örülj neki, h átadom neked akár a fiatal, akár a már nem annyira fiatal asia-t kakaskodás nélkül!:D

Mók_Ica 2021.01.17. 22:30:37

@Niemandhäuser: szerintem is....

@Krétagarbó: Krétácska, hát szia!! :DDD

2021.01.17. 22:30:53

ott all az, csak hatrebb par meterrel

mocskosmacska 2021.01.17. 22:30:55

Lemaradtam az elejéről. A grincs imádkozott a kameráknak?

azula 2021.01.17. 22:31:46

mó hozzáért frúhoz, mit fognak ezek kapni renátától. megnézném a fejét most

mocskosmacska 2021.01.17. 22:31:55

Szerihtetek most lesz akkor hiszti, mint Digo kiesése után?

Mók_Ica 2021.01.17. 22:33:24

@Kiégett Hobbynyúl: ebben bízom én is....

@Cimili2: de már csak fru van az igazi sötét csapatból..... már mindegy, hogy mire jön rá....

@repuloezustmokus: bence??? az ki?

azula 2021.01.17. 22:33:26

Virág: nem értem ezek mit látnak kint :)))

budapest23 2021.01.17. 22:33:47

@LaciHogyVoltol: azért a szememet féltettem volna mercicától... :)

mocskosmacska 2021.01.17. 22:33:59

Grincs őszintén elmondja most a problémáját.

SirLemming 2021.01.17. 22:34:01

@Niemandhäuser: Kár érte, nagyon bírom az Ikarus buszokat.

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:34:13

Mú is és P. Roli is úgy vannak megnyírva, úgy néznek ki, mint egy rühes kutya.

.Zsu 2021.01.17. 22:34:18

Fru már magát félti :D persze mindig is így volt

Mók_Ica 2021.01.17. 22:34:19

daniella felvilágosítja frut.....

mocskosmacska 2021.01.17. 22:35:10

Dani most mi a péniszről beszél?

Mók_Ica 2021.01.17. 22:35:21

@Niemandhäuser: annyiért már egy rendes modellt is lehet venni......

azula 2021.01.17. 22:35:23

Virág azt hiszi mót imádják az emberek.....

azula 2021.01.17. 22:35:37

ezek hülyék, mint a seggem

nicu71 2021.01.17. 22:35:46

@Niemandhäuser: ugyan már,tök olcsó.És az r2d2?azt is számold ki.Mók Ica olyat szeretne

mocskosmacska 2021.01.17. 22:36:34

kiállni a véleménye mellett = agresszív, artikulátlan ordibálás, amikor meg sem halljuk, hogy a másik mit mond

Mók_Ica 2021.01.17. 22:36:36

drága fru, ha egyszer olvasol itt...... nem mo-ra szavaztunk, hanem renáta ellen.....

azula 2021.01.17. 22:37:11

pfuuu dani bmeg...

Mók_Ica 2021.01.17. 22:37:27

@nicu71: igen, ő nagyon kis cukkeren néz ki a reklámban...... :DDD <3

azula 2021.01.17. 22:37:51

bárcsak vivi ellen esett volna ki renáta... de frú ki fog. na azt fejtsék majd meg

Mók_Ica 2021.01.17. 22:37:55

@azula: daniella már mo-ra feni a fogát???

tvbuzi 2021.01.17. 22:38:16

Minden okkal történik, hát igen, utálják mint a szhart az az ok.

mocskosmacska 2021.01.17. 22:38:16

Tök durva, hogy merci vigasztalja azt a grincset, aki ráuszítjotta amandát, meg mindenféle ocsmányságot tervezett ellene.

2021.01.17. 22:38:23

marci felutotte a kozhelyszotarat

azula 2021.01.17. 22:38:46

@Mók_Ica: nagyon úgy néz ki. Az a baj, hogy nem vagyok benne biztos, hogy visszajönne ott mó, pedig dani is megérdemelné a 10-15%-ot max.

2021.01.17. 22:38:46

@mocskosmacska: nem furcsa, marci a nezoknek jatszik

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:38:53

Jájj de nem sajnálom Grincset.

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:39:21

Azt a takarót dobd már a szennyesbe, higénikus Fru...!

Mók_Ica 2021.01.17. 22:39:26

na, erre be is nyomok egy mojito-s anton berg csokit :)))))) gopro kamerával a fejemen....

Cimili2 2021.01.17. 22:39:43

@mocskosmacska: csak hozza a szokásos formáját. :)

azula 2021.01.17. 22:39:57

kicsi rencsi baba:))) műsor elején még hájas disznó volt

mocskosmacska 2021.01.17. 22:40:16

Virág is hogy kedveli azt a rencsulát, aki olyan undorítóan ordibált vele. Ezeknek kétóránként törlődik a memóriája vagy pedig nem érzik ennek a viselkedésnek súlyát?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.17. 22:40:20

@Mók_Ica: csak elkezdtem kicsit filozni a kovetoszámokrol....

azula 2021.01.17. 22:40:28

frú: miért csak 5 barátod volt ott renátó??? :DDDDDD nagy kérdések. érzi a vesztét

Mók_Ica 2021.01.17. 22:40:42

@nicu71: proli úr=daniella :DDD

@MsIreneAdler: de hát azon van renáta SZAGA!!!!!!!!!!!!! ne legyél már szívtelen....

.Zsu 2021.01.17. 22:40:57

Danielláék ágya szét van szexelve? vagy mi az a repedés ott?
Merci aranyos, h próbálkozik de ettől a "minden okkal történik" mondattól engem kilehetne kergetni a világból.

tvbuzi 2021.01.17. 22:40:58

Ménem voltak ott a barátai? Mert, nem engedték ki őket az előzetesből.

azula 2021.01.17. 22:41:30

@mocskosmacska: EKG!!!!!! az, hogy intenzívre teszlek te kurva... ezzel szimpatizál. Míg móval teljesen jól elvoltak mindig, bulikban is, ha danika nem lett volna ott, tuti összejönnek.

argo001 2021.01.17. 22:41:31

Anikóval azért egyetértettem itt, Moh is egy elég nagy seggfej (nyilván Renátához nem mérhető azért).

Wiz Khalifát szeretem.

Ego0123 2021.01.17. 22:41:35

Bulika, bulika, bulika

gazo 2021.01.17. 22:41:37

@tvbuzi: mert a többi előzetesben, esetleg fodrásznál...

azula 2021.01.17. 22:42:11

virdzsinek amúgy beverték a száját?

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:42:42

Ha tudtam volna, hogy ily vallásos ez a lány... Bár láthatóan azt hitte az angyalka karácsonyfadszre, hogy a Jóisten, de kicsire nem adunk.

Virág tudja, hogyan viselkedik egy 30 éves férfi.
Ezaz Dani, toljad meg!

mocskosmacska 2021.01.17. 22:42:56

@.Zsu: Hu, ezt én is nagyon utálom. Aki ilyet mond, azzal még nem történt semmi igazán szörnyű dolog.

SirLemming 2021.01.17. 22:43:08

Hú vaze mekkora ciki. Melózik, nem bulikázik. "Mint egy 30 éves." :D :D
Besz*rok. :D
Vagy csak fél, hogy talál jobb kant a kislány?

Mók_Ica 2021.01.17. 22:44:02

@azula: nekem az az érzésem, hogy inkább magát síratja, mit renátát....persze benne van a sírásban rencsi is.... de inkább a saját helyzetén búsul.....

azula 2021.01.17. 22:44:05

frú vajon már gondolkodik, hogy fogja lepattintani kint rencsibabát?

mocskosmacska 2021.01.17. 22:44:22

@azula: Egyre inkább az az érzésem, hogy ezek a nők olyan környezetbe nőttek fel, ahol ezek mindennaposak voltak.

SzabadEzANév? 2021.01.17. 22:44:39

@Ego0123: legalább a zene legyen jó, ha már sok a köcsög

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:44:49

@Mók_Ica: Ez így is van. Sajnálja az elbukott játékát, rájött, hogy vége a dalnak, holott ő nem ezért jött. :D

Ego0123 2021.01.17. 22:45:13

Dani komoly , jövőt tervező komoly ember, semmi bulika, csk a család.

Koszliderc 2021.01.17. 22:45:31

@azula: csak ráragadt dani farkáról a kórság

azula 2021.01.17. 22:45:35

dani egy totál roncs

mocskosmacska 2021.01.17. 22:46:01

Iszonyat, hogy grincs hogyan játszik a kamerának.

Cimili2 2021.01.17. 22:46:04

@SirLemming: nem vagyok benne biztos, h nem a kameráknak játssza-e meg magát.

Mók_Ica 2021.01.17. 22:46:18

@Cimili2: küldök neked is :DDD nyisd az ablakot!

@SirLemming: most be is vallotta..... félti virdzsit az egyedüli bulitól..... féltékeny.... :DDD

Krétagarbó 2021.01.17. 22:46:29

@Niemandhäuser: biztosan minden nap bérmálkozik

azula 2021.01.17. 22:46:35

jaj de sokszor láttuk már ezt

azula 2021.01.17. 22:47:13

én szeretnék egy dani-virág párbajt :)

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:47:18

Már rohad Virág szája: nem egészséges az anál utáni szopás az álmoskönyv szerint.

mocskosmacska 2021.01.17. 22:47:21

Na, Dani megint talált okot, hogy belekössön Virágba.

Cimili2 2021.01.17. 22:47:33

@Ego0123: persze, én meg most léptem le a falvédőről.

.Zsu 2021.01.17. 22:47:42

Dani 22 éves ugye?
22 évesen azért még bulizhat az ember :D
mit játssza az agyát, istenem. Virágot nem a buliktól félti meg az éjszakázástól, hanem mindentől!
kalitkába akarja zárni

Ego0123 2021.01.17. 22:47:47

na majd legközelebb Virággal a nemzetközi vonaton találkozom , amikor megy Zürichbe.

Jack stereo 2021.01.17. 22:47:51

Biztos én csinálok valamit szarul,de nekem 40 évesen is elfér a bulizás a meló mellett

azula 2021.01.17. 22:47:57

ezek marhára unatkoznak ott bent, nem tudnak semmit elengedni. ugyanazon veszekednek hetekig

Mittudomki 2021.01.17. 22:48:16

@Ego0123: Tipikus Svéd..asszony sehova egyedül..otthon neveld a gyereket és tartsd oda amikor kell,add fel magad és még hidd is el hogy ez a legjobb neked..atyám de butuska ez a Virág

.Zsu 2021.01.17. 22:48:24

@azula: és kire szavaznál?

gazo 2021.01.17. 22:48:46

Bálint építi le Vivit, bármit is mond.

Mók_Ica 2021.01.17. 22:48:57

@.Zsu: no, csak kiment daniella bulikázni :DDDD

tvbuzi 2021.01.17. 22:48:57

Virág be van baszva?

azula 2021.01.17. 22:49:03

@.Zsu: teljesen jogos a kérdés, látod erre nem gondoltam. mindkettő irritál már.

mocskosmacska 2021.01.17. 22:49:07

DAni bulikázik, Virág meg az asztalnál sír? Jól látom?

2021.01.17. 22:49:23

csulato kiment, torppapat elkapta a flow

mocskosmacska 2021.01.17. 22:49:28

Bálint is talált okot, hogy belekössön Vivibe.

Mók_Ica 2021.01.17. 22:50:04

@tvbuzi: már egyik sem szomjas.... ahogy látom.....

SzabadEzANév? 2021.01.17. 22:50:05

Dani nem bulizik, remélem mindenki látta

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:50:29

P. Roli Úr azért kiment bulikázni, ha jól láttam. Őrá már nem veszélyes, ő átlátta ezt már.

tvbuzi 2021.01.17. 22:50:31

Lelki zsarolás? Rencsi 2

Mók_Ica 2021.01.17. 22:50:50

iskola hét helyett, önfejlesztő hét......

azula 2021.01.17. 22:50:56

dani el is kezdte helyettesíteni renátát, pont ahogy vártam

Cimili2 2021.01.17. 22:51:36

önfejlesztő hét? akkor mégse suli hét?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:51:53

Hááááát... még akkor is, ha így nem kezdünk mondatot, de Grincs sírásán kívül ez nem volt nagy durranás. :DDDD

2021.01.17. 22:51:58

na, jon az iskolahet light

nicu71 2021.01.17. 22:52:25

Szegény Vivaldi....ezek nem láttak kösztümös filmet!???

mocskosmacska 2021.01.17. 22:53:15

@Mók_Ica: Ez már csak ilyen TESCO gazdaságos VV.

Mók_Ica 2021.01.17. 22:53:34

@Jack stereo: a legjobban csinálod.... le kell vezetni a stresszt :DDDD

SzabadEzANév? 2021.01.17. 22:53:40

Mom can we get iskolahét?
No, we have iskolahét at home

Iskolahét at home: önfejlesztő hét

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:53:56

@mocskosmacska: jó, hát ez volt kuadva Virágnak, mit csodálkozol?

Mók_Ica 2021.01.17. 22:54:43

@mocskosmacska: ja, és már fodrászuk sincs.... mondjuk azért nem kár, mert nagyon gáz hajakat vágott..... amíg még csak szárítgatott, az jó volt....de aztán.... pfffffffffffff

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:54:54

@Jack stereo: Nana, tudod kik bulizna az éjszakában? Nem? Kérdezd Daniellát. Ha otthon buliznál, akkor is.

Cimili2 2021.01.17. 22:55:05

@Mók_Ica: ahelyett, h a jövőjét építené. pffffff, bort iszik és .......

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:55:26

@Jack stereo: én sem értem mi itt a gond. Lehet nekünk nem kell annyi pénzt ketesni, mint szegény Daninak :)

Mók_Ica 2021.01.17. 22:56:00

@nicu71: dehogynem..... a karib tenger kalózait..... csak abban nem szerepelt Vivaldi :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:56:23

@tvbuzi: nem, most éppen ki. Mert szüneten van!

tvbuzi 2021.01.17. 22:56:54

Daninak mi a foglalkozása? Autómosóban dolgozik?

Spitzbaue® 2021.01.17. 22:57:02

Ez is jobb lesz, mint semmi. A cél, hogy kiderüljön, hogy milyen tadatlanok a lemmingek, nekünk meg hízzon a májunk, hogy milyen okosak vagyunk (vagy attól, hogy mennyit ittunk :-)

.Zsu 2021.01.17. 22:57:06

csinálhatnának rendes iskolahetet. csak gondolom nagy fáradtság lenne. a tanárokat előtte két hétig karanténba kellene szállodába tartaniuk, sok covidtesztért fizetni.
de nem értem miért nem fektetnek ebbe ennyit.. ja merthogy szarnak bele :D
plusz egy rendes fodrászcsapatot is beküldhetnének. nem látom be miért ne lehetne, nekem a vírushelyzet nem elég magyarázat erre.

Trumplisteszta 2021.01.17. 22:57:10

Az iskolahetet lenyomhattak volna tavoktatasban. Ugy is ott a telefonjuk

Mók_Ica 2021.01.17. 22:57:33

@Cimili2: azért nekem nagyon fura volt, hogy mennyire ismerik a luxi dolgokat és teljesen képben volt fru cipőjével is.....

SzabadEzANév? 2021.01.17. 22:57:45

@tvbuzi: Dani foglalkozása hétpecsétes titok, már a beköltözéskor is titkolta

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 22:59:00

@Mók_Ica: Látod? Ez volt a baj. Szólni kell a rendezőnek, hogy legközelebb helyettesítse már a színészeket zeneszerzőkkel, hátha. :D

KékCsöcsűPini 2021.01.17. 22:59:13

@Mók_Ica: Igen ! Szerintem valami csempész vagy terjesztő vagy elosztó

2021.01.17. 22:59:31

@VV10 Velőtrázó Vélemény: sajnálom, de továbbra se tetszik a hölgy, szóval még mindig átengedem számodra párbaj nélkül.:] ennek inkább örülnöd kéne, h egyedül a tiéd a drágaszág, mert más nem akar vele pandázni a fórumról.:]

budapest23 2021.01.17. 22:59:38

@Kiégett Hobbynyúl: nem nyer(het már) de legalább országvilág elött dugták és megalázták.

hja. én is sírnék.

Mók_Ica 2021.01.17. 22:59:43

@Kiégett Hobbynyúl: úgyis olvasnak itt..... szóval már tudják :DDDDD

Cimili2 2021.01.17. 22:59:58

@tvbuzi: valamilyen családi vállalkozás, de többet nem árult el ha jól tudom.

KékCsöcsűPini 2021.01.17. 23:00:06

Dani aszongya neki sok százaléka lesz moh val !....
Mondjuk 25 ?

Spitzbaue® 2021.01.17. 23:00:54

Szerintem Daniella meg Virág kb. lexarta, hogy a pufidzseki kizúgott. Grincs is tisztába volt vele, már a csomagoláskor is végigbőgte a napot.
Recskának mge 5 barátja maradt. Nem azért, mert csak 5 van/volt: aki nem jött el a párbajára, azt becserkészi és levadássza.

azula 2021.01.17. 23:01:02

na ez igazán győzis szett

tvbuzi 2021.01.17. 23:01:31

Győző?? A pitshába

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 23:01:43

@budapest23: Én is, ha ennyire futná. :D
@Mók_Ica: Szuper, akkor nem kell majd megismételni. :D

Mók_Ica 2021.01.17. 23:01:54

győzi újságnak öltözött...... ha már nem olvas, legalább így legyen némi köze hozzá..... öööö hozé... vagy mi.... :DDDDD

SzabadEzANév? 2021.01.17. 23:02:20

Győzőnket ma újságpapírba csomagolták

Fálki 2021.01.17. 23:02:31

@SirLemming: Brady drukker vagyok, uh sok év Pats utan most Tampa..

budapest23 2021.01.17. 23:02:55

@.Zsu: kalitka my ass.
verembe, vasráccsal felette.

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:03:00

@.Zsu: nagyon igaz. Úgy feldobná ezt a posványt, de úgy látszik mi (illetve most te) több energiát ölsz az ötletelésbe, mint az állítólagos kreatívok.. :)

tvbuzi 2021.01.17. 23:03:06

Rencsi vágta a csíkot Győző hajába vagy Beja asszony körme?

Mók_Ica 2021.01.17. 23:03:14

győző hangja sem jobb, mint vivié...... pffff

Krétagarbó 2021.01.17. 23:03:53

@.Zsu: fosnak, mondjuk megértem. Valaki bevinné a covidot, vége lenne a dalnak.

Mittudomki 2021.01.17. 23:04:37

@Fálki: Akkor szurkolj hogy Bowles felébredjen végre és tolja a pressure-t mert egyébként csengettek..de sajnos amennyire gyengeelméjü nem lépi meg az elejétöl.

azula 2021.01.17. 23:04:42

merci amúgy tényleg jól meghízott magához képest

SirLemming 2021.01.17. 23:04:46

@Cimili2: @Mók_Ica: Elgondolkodtak volna Rencsi bukása után hogy akkor lehet komolyabbra kéne venni a figurát? Daniról még el is képzelem.

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:04:48

@Niemandhäuser: de Fru első két kérdése, nagyon jogos volt...

2021.01.17. 23:04:55

vivi hangja, ilyen a kalendariumban sincsen

azula 2021.01.17. 23:05:45

az megvan egyébként, hogy frú csomószor kérlelte renátót, hogy ha kiesik keresse fel frú családját, látogassa őket, menjen ebédre.... :))))))

Ego0123 2021.01.17. 23:06:27

A zeneszerkesztőnek respect

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 23:06:55

@azula: Meg, de szerintünk a család vagy elköltözött, vagy tanúvédelmi programban van. :D

Ego0123 2021.01.17. 23:07:08

@azula: nem tudom, hogy Szolnokon mi van

Fálki 2021.01.17. 23:07:22

Azért Mercikenek igencsak gyonyoru mellei vannak.

.Zsu 2021.01.17. 23:07:34

Merci fürdőruhában zuhanyzik, de ilyenkor simán villant :D logic

.Zsu 2021.01.17. 23:08:39

@repuloezustmokus: mondjuk még 40 évesen is lehet szórakozni :) kinézete és igazi kora alapján is hülyeségeket beszélt

mocskosmacska 2021.01.17. 23:08:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nézd meg a Better call saul 4. évad évadzáró epizódját. Egy munkahelyi karaoke partyval kezdődik. Nos, igen, Vivi nem lógna ki onnan.

2021.01.17. 23:09:03

@Fálki: olvasoszemuveggel es borral elmegy

2021.01.17. 23:10:16

@mocskosmacska: voltam egyszer debrecenben egy felsovezetoi bulin, ahol volt karaoke, az mindenen tultett minden szempontbol

azula 2021.01.17. 23:10:17

megjósolom daniék kapcsolatát: dani stuffolja magát, kattog folyamat, amikor virdzsi nincs otthon, szövi az elméleteket, majd a végén ő lép félre, nehogy már őt alázzák meg.

.Zsu 2021.01.17. 23:10:19

@Krétagarbó: megértem végülis, de akkor a bevitt élelmiszereket meg mindent lefertőtlenítenek alaposan?

azula 2021.01.17. 23:10:38

@azula: ja, abban az esetben, ha kint is együtt lesznek még

Cimili2 2021.01.17. 23:11:04

@SirLemming: pont az a véleményem, h nem. arra már jóval előbb, digó kiesése után rá kellett volna jönniük, h rossz lovon ülnek.

nicu71 2021.01.17. 23:11:30

Dani dünnyögéséból szrt se érteni...

Mók_Ica 2021.01.17. 23:12:00

@.Zsu: és a párbajok után?

.Zsu 2021.01.17. 23:12:06

az orrod amikor kifújod? mivan? :D

Mittudomki 2021.01.17. 23:12:09

@Fálki: Még talán benne is lehet bár a D nélkül nehéz lesz..és ha most és a GB ellen is ilyen 5-6 yardos távolbanézésre küldi a CB ket akkor nagyon simán fognak haladni..Bradyn nem fog múlni,mert legalább Arians felfogta ésszel mit is kéne játszani vele..de Bowles egyedül építi le a D-t iszonyat csalódás a pali és annyira nyilvánvaló hogy mit kéne így még dühítő is.

Krétagarbó 2021.01.17. 23:12:18

@.Zsu: lehet, hogy 1-2 napos csúszással kapják, nem tudom.

Gia 2021.01.17. 23:12:23

Jáj...Virág azt a levegőt akarja beszívni,amit Dani kifúj..:-))

2021.01.17. 23:12:40

fru imadkozott, kapott egy utolso vacsorat

Ecotrans 2021.01.17. 23:12:52

Merdzsó felkapott pár kilót, de sztem nem áll neki rosszul.

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:13:02

@.Zsu: nem akarok ebbe belegondolni, hogy szagolgatja, amit kifúj Dani... :)

SirLemming 2021.01.17. 23:13:05

@Fálki: Hogy összekapta Tampát a vén csirkefogó. :D Nem bírtam hogy NE kb megkerülhetetlen ha rájátszás van, de TB megérdemelne egy jó eredményt. No de nincs még OFFseason.

Cimili2 2021.01.17. 23:13:10

virdzsi menthetetlen.

tvbuzi 2021.01.17. 23:13:21

Győző elmehetne két hónap betegállományba

Mók_Ica 2021.01.17. 23:13:23

én még mindig azt látom, hogy renátának akkora magabiztossága van.... full meg volt győződve, hogy visszamegy.....

Mók_Ica 2021.01.17. 23:13:50

@.Zsu: romantikás ez a kislány..... :DDDD

.Zsu 2021.01.17. 23:14:09

@Mók_Ica: na az meg a másik. meg amikor rendezik a villát.
iskolahét is megoldható lenne, de azt aláírom, h veszélyforrás és elengedtem már, csak az a kedvenc VV tematikus hetem, és sajnálkozom

2021.01.17. 23:14:12

@Gia: Azt a levegot o fujja be alul, a multkor 17 perc alatt nem tudta felfujni, mert felul szelel a kavboj

Fálki 2021.01.17. 23:14:37

@Mittudomki: nyomast kell rakni rajuk az elso pillanattol kezdve es nekunk kell megszerezni a vezetest. Akkor meglehet.

Ha a Saints fog vezetni majdnem vegig, akkor bajos lesz a móka.

Mók_Ica 2021.01.17. 23:14:40

merci és mo is csámcsognak rendesen......

tvbuzi 2021.01.17. 23:14:45

Reni nem szabja meg de utólag lebaszás van ha rosszul csinálja

2021.01.17. 23:15:05

Csapásokat adunk és csapásokat kapunk.

azula 2021.01.17. 23:15:07

frú azt hiszi a szerencsén múlik

azula 2021.01.17. 23:15:31

jézusom fruzsina... veled nem beszélt úgy renátó....... te jó ég...........

Mók_Ica 2021.01.17. 23:15:43

fru milyen műsort nézett???? borzalmas...... és még tudja tetézni...... mi meg nem láttuk....

pomac 2021.01.17. 23:15:56

hogy lehet ekkora bundakabátban enni, nem hiszem hogy repkednek a minuszok a nyugiban ha ott alszanak :D

tvbuzi 2021.01.17. 23:16:06

Fru az orkok közül választott eddig faszit

Cimili2 2021.01.17. 23:16:14

innestől hülye vagy csulané.

SzabadEzANév? 2021.01.17. 23:17:17

Frunak ez a normális. Miben nőhetett ez fel?

Cimili2 2021.01.17. 23:19:02

@azula: hallhattuk, szerinte a való életben is azt mondják a pasik a barátnőjüknek, h húzzál innen.

Mittudomki 2021.01.17. 23:19:09

SZép palijai lehetettek Fru nak..nehogy már egy menj a picsába és két pofon nem figyel be minden kapcsolatban :D ezt a szülei ha látják azért egy pszichológushoz vigyék már el,mert ez sajnálatos.

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:19:10

Győző szájából a "szexualitás" szó úgy hangzik, mintha nagyanyám mondaná :D

Mók_Ica 2021.01.17. 23:19:12

@Cimili2: eddig is és innestől is....

mercike nőies oldalából is ízelítőt kapunk.....

2021.01.17. 23:19:53

mondtam, hogy adjanak be egy felcsatolhatot marcinak

.Zsu 2021.01.17. 23:20:07

ánuszbirizgáló Mercike

Mók_Ica 2021.01.17. 23:21:34

@.Zsu: azt se tudta, mi az az ánusz.... a gátra hitte, hogy az az ánusz.... pffff

Ego0123 2021.01.17. 23:21:37

A 17 éves fiam meglátta, hogy itt kommentelek,...... holnap hívom Renátót rendezze el

Mók_Ica 2021.01.17. 23:22:03

@budapest23: fru mondja ezt mindig...... cimili csak idézett :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:23:02

@Mók_Ica: nem is értem, ez hol volt biosz órán? Hát legalább a saját berendezését ismerje már!!

Cimili2 2021.01.17. 23:23:43

@budapest23: innestül, meg azelőtt is. :))

Mók_Ica 2021.01.17. 23:23:44

@MsIreneAdler: azt szerintem ismeri, csak az elnevezéseket nem tudja...... :DDDD

.Zsu 2021.01.17. 23:23:47

@Mók_Ica: igen, azt a kommentem után produkálta, attól még ez marad a neve :D nemtudjanemtudja, de csinálja

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:24:11

@budapest23: bizony. Szolnok környéki tájszólás. Hallottam már olyat, hogy: irosfatni, hivosgatni, városgatni... :)

2021.01.17. 23:24:45

@MsIreneAdler: a tiktokon nem volt meg errol szo

.Zsu 2021.01.17. 23:25:10

@MsIreneAdler: a városgatni mit jelent?

2021.01.17. 23:25:25

milye van a videobironak? VARanusza

2021.01.17. 23:26:07

@.Zsu: irj karigerinek, o biztos tudja

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:26:13

@Mók_Ica: de ebből nem gondolja, hogy baj lehet pl az ágyban, ha nem tudja megmondani, mi micsoda :D? Lehet szegény Virág sem tudta, mi az az ánusz...

Mittudomki 2021.01.17. 23:26:39

@Fálki: Nem vagy te fenn véletlenül a pats.hu?

Mók_Ica 2021.01.17. 23:27:03

@.Zsu: jaja.... a csináláshoz van eszük :DDDDDDD

2021.01.17. 23:27:07

mielott valaki belekot, fogalmam sincs miert irtam ly-al a mije szot

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:27:14

@.Zsu: várni. De inkább ilyen idegesen várakozni. Mikir valakire mindig várni kell, akkor őt kell városgatni :)

KékCsöcsűPini 2021.01.17. 23:27:29

Azért mercike elég prosztó svéd !

tvbuzi 2021.01.17. 23:27:45

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Mátészalkai a Karigeri
Meg a Gina is.... biztos ismerik egymást bakker!!!

Gia 2021.01.17. 23:27:54

Fruzsina azt hitte,hogy ha megálmodja,akkor Rencsike visszajön.Pedig az nem szokott teljesülni,amit megálmodunk.Esetleg a nézök mást álmodtak. :-)
Mercitől meg megtudtuk,hogy Rencsi azért esett ki,mert valami fontos dolga volt.. :-D

SirLemming 2021.01.17. 23:28:05

@Mittudomki: +1

@Fálki: Saints idén kétszer már elkapta tampát és általában nem volt kimondottan erős a sorsolás sem. Szvsz idén még nem lesz SB belőle. (Persze Saints képes kidurranni januárra és most vannak komoly sérültek is.)

2021.01.17. 23:28:08

legkozelebb lesz vv juli, mert julianus barat

Mók_Ica 2021.01.17. 23:28:38

@MsIreneAdler: egyszer csak kiderül a számukra..... vagy nem..... de ez legyen az ő bajuk....

@Cimili2: <3

2021.01.17. 23:29:11

@SelyemSonkaPini: gettoliba, csak annyira sved, hogy szokere is festi magat

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 23:29:26

Kiégtem Hozén is,, Daniellán is és nem sorolom. Fru meg csak a szépre emlékezik? Katasztrófa.:D

No de el is tolom a bringát, öreg vagyok én már ehhez. :))

Jó éjt nektek, jó szórakozást az éjszakai műszaknak!

2021.01.17. 23:29:28

vidzsónak és frunak vmi ilyesmi kellene majd otthonra:

img.discogs.com/UDJ1qFQ0ZJDzvcVdI6Fn2S6eVO8=/fit-in/600x470/filters:strip_icc():format(jpeg):mode_rgb():quality(90)/discogs-images/R-8802787-1469090860-3144.jpeg.jpg

faszturkász/rencsi lenen ugye manson
és a hölgyek meg twiggy és pogo módjára inhalálhatnák az állott túrószagokat.:D

2021.01.17. 23:29:44

@SirLemming: fru biztos a szenteknek drukkol

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:29:48

@Mók_Ica: Virág már tuti tudja...:)

Krétagarbó 2021.01.17. 23:29:55

@tvbuzi: az megvan, hogy a második neve Szilveszter?:D

KékCsöcsűPini 2021.01.17. 23:30:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: mutatták egyszer a rokonságát: atomsvédek!

Fálki 2021.01.17. 23:30:32

@Mittudomki: Mar nem.. De sok pajtasom van ott.

Fálki 2021.01.17. 23:31:27

@SirLemming: Igen, viszont azota valtozott sok dolog a Tampanal es Brady is sokat javult, orom most nezni megint az oreget.

budapest23 2021.01.17. 23:32:54

@VV10 Velőtrázó Vélemény: mit csinál a mérges mozgássérült? gegurul...

Mittudomki 2021.01.17. 23:33:14

@SirLemming: Szerintem se lesz SB ahoz 2 tökéletes meccs kéne..de Rodgers töl jobban félek mint Breestöl..mégha aki 2 szer kikapott egy csoportriválistól az 80% harmadszorra is..szóval még ez a meccs is qrva necces,de aztán a GB simán végállomás lenne sajnos(bár cáfoljon rám a Sec és próbáljanak meg nem ligaalját játszani miközben van tehetségük..de ez mondjuk Bowles faxága is sajnos)

Krétagarbó 2021.01.17. 23:34:33

Jó éjt, lépek én is:)

Mittudomki 2021.01.17. 23:34:49

@Fálki: Most van Tampa Chat szoba az oldalon :D vagyunk páran a meccseken egész szezonban..nem engedtük el az öreg kezét :)

Natália Zsanna Zarawales 2021.01.17. 23:34:52

@Adamadam: "..., változik a világ, el kell fogadni. Simán lehet, hogy Attila ma már nem nyerné meg a műsort a korábbi taktikával, mert a lelki terror neki főleg kenyere volt"
Castingja válogatja! Az utóbbi évadok tekintetében működése a legalsóbb szinteken alulműködött. Attila és a lelki terror... a két 'bites cigó micsoda férfi' abúzusa egy teljesen más értelmi-, érzelmi-, intelligencia szinten nyilvánul(t) meg. Mellesleg Attila tud(ott) önkritikus is lenni, öniróniával élni, és ő végig önreflexiót gyakorolt. Ezért tudott nyerni. Őt pl. az eszéért szerettük, a végére már szépnek is láttuk ;) (szinte magunkénak éreztük, + tiszta szívvel drukkoltunk, hogy a való világban is jöjjön be neki az élet. Neki és az Artúrbandinak! is.) A hazai RTL vezetése - legfelsőbb szinteken, is - megérett a távozásra; Der Fisch stinkt vom Kopf her.

Cimili2 2021.01.17. 23:34:55

@Kiégett Hobbynyúl: jó éjt nyuszi! :)
én is lépek, további jó dumcsizást a maradóknak.

2021.01.17. 23:37:29

@Natália Zsanna Zarawales: az rtl-re konkretan atomot kene dobni

Fálki 2021.01.17. 23:37:33

@Mittudomki: jaja, tudom, csabitgattak is, de nekem az mar ugy nem adja, hogy oda jarjak vissza.

2021.01.17. 23:43:40

@Natália Zsanna Zarawales: anno írtál nekem is vmivel kapcs, amire válaszoltam pár ezer karakterben, de arra már nem jött tőled reagálás. azóta nem aludtam emiatt egy szemhunyást sem!:']

2021.01.17. 23:44:58

@Fálki: mikor írod meg a listát, amit ígértél? a foci már fontosabb, mint a pini?:D

Fálki 2021.01.17. 23:47:11

@vágtázó vadmalac: Rajta vagyok, de most izgalmas a meccs, Te meg ugyis ittvagy velem egyutt keso ejszaka is.

SirLemming 2021.01.17. 23:54:54

@Fálki: @Mittudomki: Saints tud random lefagyásokat. Thomas, Kamara jól fogva, egy-két pofon Brees papának és kész a KO. Arians viszont ha jól emlékszem nem defenzív és nem vágom a D lineupot TBben meg tudnák-e csinálni vagy pontversenyre készülnek.
Kár az idei szezonért, utolsó pillanatig hittem hogy megállapodik a csatorna a népekkel így nem vagyok képben GBvel idén, róluk nem olvasgattam.

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Végeredményben én is röhögni akartam csak az amerikai "showműsoron" 15 éve, aztán ott ragadtam. Sokat segített, hogy magyarban nem volt szétreklámozva. Mondjuk a stat tenger is bejön.

No lépek mára. Jó éjt mindenkinek.

Fálki 2021.01.17. 23:59:00

@vágtázó vadmalac: Csak lista, nem sorrend, de az elejen vannak azert a topok.. :D

neve campbell, elisabeth shue, jennifer connelly, Tia Texada, Demi Moore, Jamie Luner, monica bellucci, gina gershon, Kelly Lynch, Angelina Crow, fiatal Cameron Diaz, Ginger Spice, Daphne Zuniga, Laura Leighton

.Zsu 2021.01.18. 00:00:00

mára végeztem énis, max mobilról rátok nézek még, mit alkottok.
további szép estét kommentelőtársak.

2021.01.18. 00:03:18

@Fálki: ez így van, de jó lenne, ha hatékonyan segítenél tönkretenni a hv-t, egyedül naTYón nehéz saLYna.:]

@VV10 Velőtrázó Vélemény: megírattathatná a hv-t a bénával, akit a rácsos alkalmatosságban tart kikötözve, és akkor közben kényelmesen tudna a pináról is értekezni velem, és még a focis mísort is nézni a téfáúban.

2021.01.18. 00:06:13

@.Zsu: milyen szép időbélyegző (2021.01.18. 00:00:00), adok érte egy sékelt!:] ha nem jönnél má', mert himnuszírás közben belalszol, akkor lajla tov/lyóélyt, mankakettő!:* ^^

Ego0123 2021.01.18. 00:06:17

@Fálki: christina applegate + monique cuvet, és a top kedvenc Maya Gold +az összes pornós csaj akiket csak a net bevezetése után láttam

Fálki 2021.01.18. 00:08:07

@Ego0123: Na ezek akiket Te irsz, szerintem pont rendesen rondan oregedtek meg :D

Monique-ról talan jobb nem is beszelni..

Adamadam 2021.01.18. 00:09:58

@Natália Zsanna Zarawales: Attila kétségtelen, hogy sokkal-sokkal intelligensebb volt mint a mostani játékosok. Sőt, megkockáztatom, hogy az egyik legintelligensebb volt az összes vv játékos közül.
Végül ő sem maradt fent a médiában, de lehet neki ez nem is volt célja. Ha jól emlékszem informatikai vállalkozása volt a műsor előtt, szóval nem a munkanélküliségből ment be ingyenélni 4 hónapot.
A lelki terror is más jellegű volt nála, mint a mostaniaknál, de lehet a mai pc, metoo szellemiségű érzékenyebb lelkű közönség nem tolerálná. Szerintem ugyanúgy szólnának néha PP-nek, hogy mondjon valami okosat miért nem lehet így beszélni egy másik emberrel.

Egyébként kár lenne ha a verbális agresszió, provokáció, lelki terror teljesen tiltva lenne a műsorban, mert gyakorlatilag nem szólna semmiről. Pedig ha mostanában nem is, de 5 éven belül könnyen reális lehet egy olyan vv évad ami már alapból tiltani fogja ezeket. Baromi unalmas műsor lenne, kb mindenki Robi és Moh csendes, simulékony taktikáját kellene, hogy válassza.

Ettől függetlenül Attila a kedvenc vv játékosom az eddigiek közül, de sajnos lehet, hogy ma nem tudná, nem engednék, hogy megnyerje a játékot.
Megfigyelhető az is, hogy a vv4-5-6 körül semmi baj nem volt azzal ha valaki taktikázik, az utóbbi évadokban viszont jött ez az "én szívből játszom" marhaság, és a taktikát valami gonosz, őszintétlen dolognak tartják

Fálki 2021.01.18. 00:11:05

@Ego0123: Valoban nem, bocsanat, most neztem h csak eggyel idosebb nalam.

2021.01.18. 00:11:45

@Fálki: közülük írtam én is jó párat, azokat nem ér még1x!:D
akiket nem írtam, azok között voltak 20-30 éve jó bőrök, de az én 30 évvel ezelőtti pinijeimmel nem bírnának.:'D angelina crow, a poreszos lány? ha egen, őt nézegettem eleget munkaidőben, a felnőttszórakoztatási manufaktúrában.:Đ

.Zsu 2021.01.18. 00:13:25

@vágtázó vadmalac: valóban, és még csak nem is direkt volt. :)
az alamizsna 1 sékeled nem kell, egyszerre kérem az összeset majd a himnusz után.

Fálki 2021.01.18. 00:15:39

@Adamadam: Azert mondjak gonosz, oszintetlen dolognak, mert nem ertik. Mert azt hiszik, hogy aki taktikazik, az hazudik. Holott kurvara nem, egyszeruen csak ugy helyezkedik es ugy mozgatja a szalakat, hogy neki jó legyen.

Én már most is hiányolom a provokációt. Nem ezt a Rencsula féle idiotizmust, hanem pl azt, hogy igenis minden egyes vesztes parbaj utan a vesztesek orra ala kell dorgolni azt, hogy veszitettek és mennyire hulyek, hogy az eddigi OSSZES parbaj elott/alatt meg voltak gyozodve arrol, hogy ok nyernek es kb szamolgattak, hogy kit hagynak kint a geciben.

Az egyetlen eddigi sikeres es ertelmes provokacio is a mocsarcsapattol jott, amikor annyira felbasztak az asztalost, hogy megboxolta az ajtókeretet.
Én pl ebbol szivesebben neznek tobbet, ahogy keresgelik azokat a pontokat, ameddig a masiknak el lehet menni.

Fálki 2021.01.18. 00:16:18

@vágtázó vadmalac: Ő az, randiztunk párat még nagyonsokéve.

2021.01.18. 00:16:40

@Fálki: "Valoban nem, bocsanat, most neztem h csak eggyel idosebb nalam. "

óóó, attól még simán lehet, h ma már csak a granny kategóriába férne bele - viccen kívül.

ha vki nem olyan fasza génlottó nyertes, mint liz hurley, v halle berry, akkor 40 körül már bőven van ok aggodalomra, hacsak addig nem sikerült vmi béla mellett lehorgonyozni, aki nem terrorizálja a nejét akkor sem, ha a megismerkedésüknél lévő testsúlyát megháromszorozta az asszony.:Đ body shaming fuck yeah!:'D

2021.01.18. 00:21:58

@Fálki: helyes kis bringa vót, bár nekem a cégnél a mféle anyagokon, amiken dolgoztam/tunk, többnyire a friss, ropogós orosz lyányok jöttek be, abból az érából (2000-es évek közepe, második fele) nem voltak számomra nagyon begyere-kategóriás magyar lyányok.

Adamadam 2021.01.18. 00:31:09

@Fálki: valamelyik hülye elkezdte egyszer, és azóta megy a szívből játszom. Igazad van egyébként, szimplán csak nem értik és ezért nem is szeretik. Bár a korábbi évadokban még a butább játékosok is taktikáztak, vagy legalább próbálkoztak vele. Az idei évadot nagyon elrontotta ez a sok párkapcsolat, gyakorlatilag Virág és Fru nem is voltak részesei a műsornak, és Merci se foglalkozott semmivel annyit mint Mohval.
Pedig a taktika része kell legyen az ilyen műsoroknak. Még azt hiszem az első éden hotelben volt egy Ádám nevű bróker srác, neki volt még élvezhető a játéka. Jól mozgatta a szálakat és az ottani szerkik elkezdték bevágni alá a Keresztapa zenéjét:D végül nem ő nyert, de az kicsit más jellegű játék volt. Például őt (hozzá hasonló játékost) szívesen látnék a vv-ben is.

A provokáció nekem is hiányzik ebből az évadból. És nem a két centiről arcba ordítós "kurva vagy" provokáció, hanem egy fokkal intelligensebb. Alekosz ezt például jól csinálta anno, félrehívta szexelni Gigit úgy, hogy Jerzy a pasija ezt hallja. Most ezt eljátszhatta volna valaki Virággal vagy Fruval, és Dani meg Rencsa megőrült volna. Ezek nagyon kellenének a műsorba

Fálki 2021.01.18. 00:41:18

Reszemrol mostantol Tampa - Saints!

Spitzbaue® 2021.01.18. 01:25:15

Visszanéztem, mindegykivel EKG, jóOFFolást!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 05:02:04

Fruzsika ne aggodj nem sokara a novero karjai kozt lehetsz.
Utana pedig Daniel tiplizik mert ennyire vakon van a baromallatja :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 05:24:07

Dani lebassza Viragot hogy bulizni akar, elqrja a kedvet utana meg fektelenbbulit tart Balintekkal.
Viragnal nagyobb madar nem letezik, remelem az utanfuto lesz a kivetkezo, vagy a Dani.

Krétagarbó 2021.01.18. 06:47:57

@vágtázó vadmalac: még szerencse, hogy a negyvenes faszik mind fessek és kívánatosak. Aztakurvaeget.

hereverő heverő 2021.01.18. 07:18:38

@Krétagarbó: :)))) 3 pontos, félpályáról, csont nélkül!

2021.01.18. 07:36:28

ATTÓL FÜGGETLENÜL
TESÓ
Proliúr szókincse. Megőrülök tőle, menjen ő legközelebb.

kozi001 2021.01.18. 08:09:21

@Adamadam: BAlekosz provokált? Az semmi volt ahhoz képest amit Attila csinált Verával! :P

Pamutbojt 2021.01.18. 08:10:09

@Adamadam: Egyetértek, hatalmas különbség van az Attila-féle "lelki terror" , provokáció és a mostanában láthatók között.... Attila esetében a nézők számára is egyértelmű volt, hogy ez taktika, a mostani viszont láthatóan nem az. A most tapasztalt verbális agresszió ösztönös, személyiségből fakadó, egészen más a célja. Most kicsit soká esett le a szerkiknek, hogy ezúttal ez most sima IQ-zéró türhősködés... De szerintem a láthatóan taktikai, finomabb, intelligens provokációt nem tiltanák, csak nincs alany, aki képes lenne ezt hozni...
Az Attila-évad óta szerintem itt is a legtöbben valami ahhoz hasonló agyjátékot várunk (a szívből játszom, őszintén játszom, én ilyen vagyok - helyett). Néha egy-egy lakóba többet is vizionálunk, de eddig mindhiába.

Pamutbojt 2021.01.18. 08:15:17

@szociál: Én is ezt várom még, hogy ők legyenek a következők. Semmivel nem jobb proliúr, mint rencsu.

2021.01.18. 08:39:37

A mostaniak közül Lóbelt áll legközelebb a "taktikához".
Nem áll be senki mellé látványosan, és nem akar vezérhím lenni.
Bálintnak lehet hogy Proliúr lesz a veszte, vagy Vivi basztatása, pedig ő még aki értelmes.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.18. 08:40:56

@hereverő heverő: És hajnali 6:47-kor szórta, azaz becserélték a kispadról, kapott egy labdát, és két másodperccel a vége előtt, 2 pontos hátrányban a becsapódáskor a dudaszó kíséretében elvállalta. Ez ám a klasszis játékos ! :-)

2021.01.18. 08:41:45

@Pamutbojt:
EKG
ez semmilyen taktika hogy üvöltünk, meg összeesküszünk, aztán futunk elmondani.
Egyiknek nincs esze igazán taktikázni, talán Lóbi és Bála valamiféle stratégiával érkezett, aztán elválik mi lesz belőle.

Sargabogre 2021.01.18. 08:44:40

elnézve a tegnapit Fru TÉNYLEG komolyan gondolta, hogy Renátó jön vissza, meg tényleg odavan érte. sajnos nem bírtam ki röhögés nélkül, amikor azon sírt, hogy azt hitte, ilyen emberekre van szükség itt a villában.

2021.01.18. 08:47:13

@Fálki: @vágtázó vadmalac:
A génlottó fasza dolog, 45 éves nőként mondom. Kár, hogy azon kell rettegni, hogy mikor lesz a hirtelen összeomlás.
Rosszul öregszik nő vs hú bazz, egy év alatt megöregedett.
:D

2021.01.18. 08:48:51

@Sargabogre: ProliDani is vakon van, majd ő megmutassa ATTÓL FÜGGETLENÜL, hogy ő is ugyanakkora szar, de ATTÓL FÜGGETLENÜL nem jelent semmit tesó.
Fújj, bazmeg az a gyerek is, mekkora szar. Igen, Bálint, bármit mondasz, primitív mint egy ősember a barátod.
:(

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.18. 08:49:04

@silvermansarah: Messze még a vége. Tegnap azért Bálint is módosított egy kicsit a Vivi vonalon. Egyébként a tegnapi adásban végre felfedeztem bizonyos pozitívumokat. 1 Nem volt hatalmas győzelmi mámor, Fru sem túlozta el a gyászperceket. Őszinte könnyekkel sírt, a többiek vigasztalása is őszintének tűnt. Különösen Merci kapott most nálam egy piros pontot, amikor egészen összeszedetten vigasztalta Frut azzal, hogy talán Renatőnak valami sorsa van most kinn, hogy ki kellett esnie. Tetszett az is, ahogy Fru megköszönte Mercinek és a többieknek a biztatást. Én még Moha együttérzését is őszintének éreztem. Nekem hosszú idők óta először jött le valami melegség a műsorból. Persze lehet, hogy mára minden újra gyökeresen megváltozik. Tényleg nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy Fru hogy fog alkalmazkodni a helyzethez. Szerintem nagy küzdő a csaj, úgyhogy reménykedem benne, hogy megpróbáljon valamit sos változtatni.

2021.01.18. 08:53:28

@VV Erőlegény: Igen, volt pozitívum, végre. Bálint is alakított valamit Vivi felé, benne az nem tetszik, hogy viszi az egoja. Nem hálás a vígasztalásért, meg amellé nem állok aki engem nem támogatott. Tatikus lehetne, ha nem lenne a hiúságával elfoglalva.
Mercike jó fej volt, valóban.

hereverő heverő 2021.01.18. 08:56:02

@silvermansarah: A génlottó egy bit.ly/3oTmlja
Semmit nem számítana, ha az emberek elfogadnák az öregedést. De a mindenféle marketing és vegyészeti hókuszpókuszok sulykolják beléd hogy jól kell kinézni, meg hogy csak akkor vagy nő/férfi ha úgy törődsz magaddal, hogy az ő termékeiket veszed és az ő életstílusukat követed.
Ezért van Frufrunak designer cipője ami 100e forint.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.18. 08:56:19

@Sargabogre: A többiek sem úgy nyilatkoztak róla benn tegnap, mint egy olyan kreténről, aki kötelezően kap ki Mohától 85-15%-ra, azért ez a különbség mindenkit meglepett benn, míg mi inkább keveselltük kinn. Szóval még egyszer megerősítve a tegnapiakat sztem nem egy Radics jellegű, minden szempontból aljadék karakter.

Krétagarbó 2021.01.18. 08:59:05

@Pamutbojt: ha azt a fajta tatTikázást letiltanák, amit Attila tolt, értelmét vesztené a játék. Vagyis már régen értelmét vesztette, hiszen Attila óta nem igazán volt olyan, aki képes lett volna ilyenfajta agy - és idegjátékra. Mondjuk ő tudatosan készült a műsorra.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.18. 09:01:20

@silvermansarah: Bálának továbbra is van csoport stratégiája, Lobi egyéni taktikával és megérzésekkel Bála követő üzemmódban, jobban csomagolva adja elő ugyanazt. Amikor tegnap főnixként újra előjött Vivi a Most múlik pontosant énekelve, akkor is kart kar öltve oltogatták Vivit a konyhából a tényleg minősíthetetlenül hamis előadásmódja miatt. Semmi lényegi különbséget nem látok abban, hogy az egyikük nyersebben fogalmaz, a másikuk ködösítve...

hereverő heverő 2021.01.18. 09:01:30

@Krétagarbó: És nem csak tudatosan készült, de a riportban mindig el is mondta nekünk, hogy mi a terve, mire készül és miken gondolkodik. Ez a tudatosság totálisan hiányzik a gyökerekből. Robi és talán Bála kivétel.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.18. 09:02:41

@Krétagarbó: Már vége van a meccsnek, nyertetek, lehet menni zuhanyozni! Igaz, Te meg sem izzadtál...! :-)

2021.01.18. 09:03:54

@hereverő heverő: de, van génlottó. Folyamat kérdezik, hogy hogy csinálod, hogy nem öregszel, baszki, sehogy, nem tudok mit mondani.
Anyámék összehoztak, aztán így. Gondolom genetika pl hogy nem ráncosodik valaki csak minimálisan, vagy bőrtípus, az anyagcsere szintén genetikai. De nyilván, ha nem görcsölünk rá, az segít. Kiváncsi leszek nálam mikor kezd látványos lenni, lehet hogy 50 után, lehet hogy előbb.

hereverő heverő 2021.01.18. 09:04:53

@VV Erőlegény: Hát azért van különbség. Ha kicsit becsomagolja a mondanivalóját, hogy azért ne legyen annyira sértő, akor a másik is jobban fogadja.
Persze nem tudjuk ők ott benn milyen viszonyban vannak. Mi ketten már ismerjük egymást ezer éve, te nem sértődsz meg ha azzal ébresztelek hogy hát húzd meg a répám. De más, akit nem ismerek lehet hogy besértődik ezen.

2021.01.18. 09:05:31

@VV Erőlegény: persze, top 2 a Bála meg a Lobi, csak Lóbelt jobban titkolózik, ennyivel előrébb van (szerintem).

kozi001 2021.01.18. 09:06:33

@L3m4l3: A két tesónak(Dani, Renátó) a beteges féltékenykedése szerintem az eltérő kulturális háttérből ered...
Magyarul tesóknál arrafelé asszonynak kuss a neve!

hereverő heverő 2021.01.18. 09:07:22

@silvermansarah: De őket is azért érdekli, mert jól akarnak kinézni. Mert társadalmi elvárás. Neked ebben szerencséd van, nekik meg talán nem és ezért költeni kell. Ha mindenki elfogadná magát olyannak amilyen, akkor meghalna a szépségipar (persze rettentően sarkítva).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.18. 09:08:31

@silvermansarah: Ebben van valami, hogy hiú, de azt nem mondanám, hogy ő nem egy taktikus játékos. Pl. milyen jó érzékkel választotta meg Digót az első párbaj ellenfelének. Gyakorlatilag az összes párbaj eddig úgy alakult, ahogy ő akarta, és ő irányította a csoportjában. Minden párbaj hatalmas különbséggel nyert volt eddig. Attilának is voltak hibái, de ő nyert. Ha Bála nyer szerintem mérhető lesz Attilához! Ennek a verziónak is drukkolok. Én nem szeretem a Robi féle lepattanóra várókat, de tény, hogy Robi tudja, hogy kit kell figyelnie a játékban!

MsIreneAdler 2021.01.18. 09:10:32

@szociál: de nem érted. Ő a kinti életre gondolt, meg amúgy sem magára értette, hanem Virágra. Mi olyan nehéz ezen :D?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 09:12:56

@Pamutbojt:
Dani megtalálta a 15 %-os haverját, össze illenek minden tekintetben.
Sztem Dani Renitől nyúlta ezt a féltékenységi taktikát, de ez annyira sötét ,hogy nem látja pont ezért lett csak 15%.
Erre vissza jön Mó 85-el és kihívná :)))))))))
Legyen ön is milliomos első kérdésénél elhasalna Dani akkora elmejátékos :))

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.18. 09:13:44

@Pamutbojt: nekem nem lenne bajom a szívvel jatszassal, ha...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 09:14:03

@MsIreneAdler:
Virág és Fru burkában fognak járni, két muszlim vezér meg előttük 3 méterrel.

2021.01.18. 09:17:04

@hereverő heverő: ez igaz. mondjuk SSKK nem adnék 100 forintot egy cipőért, se plasztikai semmiért sem.
Az egy másik dolog hogy érdemes nem mekikaján élni, meg mozogni, nyilván jobban néz ki aki nem folyik el, de a fő dolog, hogy egészségesebb marad. :)

2021.01.18. 09:17:51

@repuloezustmokus: "nekem nem lenne bajom a szívvel jatszassal, ha..."

...nem azt jelentené hogy sötétek taktikázni.

:DDDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.18. 09:19:34

@hereverő heverő: Van különbség, de ez már ízlés kérdése közöttünk, mert én jobban szeretném ha Te húzod meg az enyémet. :-) Vivi azért nem Robira nyomult, hanem Bálára, ezt csírájába kellett elfojtania Bálának, én erre is fogom ezt a nyers elutasítást (+ a hiúságára), és az is tény, hogy Bála is szereti az alkoholt, és akkor a trágársági szinten beleolvad a környezetébe, sőt néha át is tud esni a ló másik oldalára. Sztem egyébként Bála simán olyan karakter, aki képes lenne egy kulturkörnyezetben napokig úgy játszani, hogy egyetlen bmeg nem hagyja el a száját. Ez viszont nem az a környezet, ahol nem záporoznak a tesók, gecik, bmegek stb... Itt ő ebbe a környezetbe igyekszik beleolvadni.

Krétagarbó 2021.01.18. 09:19:36

@VV Erőlegény: : :D

Már régen termelem a GDP-t.

2021.01.18. 09:21:53

@repuloezustmokus: hogyne lenne, fiúknál is.
Pont nézegettem, hogy a 3 testípus közül a villában ki melyik lehet. (ektomorf, mezomorf vagy endomorf)
Ekto Virág
Mezo (génlottós): Bála, Lobi, Moha, Flú (?) Merci (?)
Endo: Rencsi, Vivi,

Ennyi jut eszembe.

Krétagarbó 2021.01.18. 09:22:06

@silvermansarah: ez nagyrészt alkati kérdés, meg életmód, odafigyelés.
Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem női sajátosság (főleg nem hazánkban) az, hogy úgy nézzen ki valaki, mint a telibeszart búvárruha. Csak valahogy könnyebb egy nőt megszólni érte, a férfiak csak olyan "mackósak", nekik még jól is áll. (Nem.)

MsIreneAdler 2021.01.18. 09:22:49

@silvermansarah: vannak dolgok, amiken nem lehet változtatni. Ezt el kell tudni fogadni, ha nem teszi meg az ember, akkor olyan izzadtságszagú próbálkozások jönnek létre, mint mondjuk a valaha gyönyörű volt Nicole Kidman. Ilyen sápadt, püffedt lárvaarcú izé lett belőle. Egyte nehezebb egyébként az "öregedést" megélni, hisz manapság a botox, plasztika, retus világban a hús vér valódi test már torznak tűnik.

2021.01.18. 09:23:47

@Krétagarbó: EKG
a férfi 100 kilo alatt nem ember!!
(grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, idegállapot, szekrényajtóleverés :DDDD)

2021.01.18. 09:24:29

@MsIreneAdler: egyre fiatalabban ráadásul. Műcsöcs, műhaj, műminden.
:(((((((((

2021.01.18. 09:26:42

@szociál: ezt elképzeltem
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2021.01.18. 09:26:49

@silvermansarah: egyébként korral is változik. És nem feltétlenül 40 évesen. 30 éves koromig azt hittem mezo vagyok. Ahogy elmúltam 30, keményen küzdök az alakom megtartásáért, és ha ránézek egy kiflicsücsökre már híztam is 1 kg-ot.

hereverő heverő 2021.01.18. 09:29:20

@VV Erőlegény: :DDDDDDDDDDD Oké, de semmi buzulás, buzulás az nuku :DDDDD
amit Lobiról és Báláról írsz az EKG. Az még felmerült bennem, hogy ha Robi mondjuk full hetero lenne, akkor vajon nyomulna a Vivi rá is? Vagy eleve elfogadja, hogy Robi a másik kapura játszik?

2021.01.18. 09:29:49

@Krétagarbó: ezt adom, nekem is 35 óta lassult be az anyagcserém, kicsit kevesebbet eszem, meg több zöldséget. De az igazi endók vért izzadnak a fogyásért, vagy az izomépítésért, gyerekkortól.
Van egy rossz hírem, majd a klimaxnál még inkább lassul az anyagcserénk, a jó hír visszont, hogy ha nem leszünk nagyon vékonyak, kevesebb ráncunk lesz :)))))

hereverő heverő 2021.01.18. 09:31:16

@Krétagarbó: Ne menj pékségbe, mert nem tudsz kijönni az ajtón. Micimackó és a Nyuszi barlangja rulez.

MsIreneAdler 2021.01.18. 09:32:36

@silvermansarah: pontosan. Sokan ezek hiányát már elhanyagoltságnak titulálják. És még mindig nem arról van szó, hogy tunyacsápnak kell lenni, meg hagyni magunkat szétfolyni.

Krétagarbó 2021.01.18. 09:34:03

@repuloezustmokus: ha valamelyik szerethető lenne. Vagy látnánk egy ívet, valami jellemfejlődést, ilyesmi...

2021.01.18. 09:37:58

@repuloezustmokus: jó nem vagyok szakértő, csak azt mondom, tényleg van akinek sokkal nehezebb. Azzal semmi baj nincs ha valaki nem nádszálvékony, sőt, van akinek jól áll. Viszont rettentően elismerem azokat, akik az alkatuk ellenére küzdenek hogy ne legyenek kövérek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.18. 09:37:59

@hereverő heverő: Először is Lobi fanként Te kéred ki magadnak a buzulást...? Csak arra tettem riposzt megjegyzést, hogy ízlésemnek megfelelően inkább a köcsög szerepet ajánld fel nekem képletesen is a hosszú ismeretségünk apropóján, ha EKG-t akarsz kapni tőlem. :-) Sztem Lobi tényleg két kapus, tehát hajthatna rá is a csaj, de Bálint férfiasabb, karakteresebb, karakánabb, és irányítóbb, és ez jobban bejött volna a lánynak. Egyébként nekem is ez imponál a kettejük összevetésében!

MsIreneAdler 2021.01.18. 09:38:22

@Krétagarbó: én is úgy 30 környékén éreztem, hogy hopp, már nem úgy vannak a dolgok, ahogy ezelőtt. Sajnos nekem kicsúsztak a dolgok a kezemből, szóval vért izzadtam, mire visszakormányoztam a hajót, a normális irányba :).
A kiflicsücsökre meg még gondolni sem szabad, nemhogy nézni :D

Krétagarbó 2021.01.18. 09:39:25

@hereverő heverő: nem is járok pékségbe:)
Mondjuk a kenyér(félék) hiányoznak a legkevésbé.

2021.01.18. 09:39:34

@MsIreneAdler: akkor minden elismerésem, hogy sikerült!! :)))

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.18. 09:44:40

@silvermansarah: főleg ha gyerekek..na az ultra szívás lehet..vagy ha tiniként kell..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.18. 09:44:41

@repuloezustmokus: @Krétagarbó: És mi lenne, ha valakinek úgy mond tattikai szíve lenne...? Ez a szívvel játszás tényleg egy óriási marhaság. Egyébként szívvel játszó játékos eddig egyetlen volt ebben a szériában, éspedig Gina. Na ő tényleg a szívére hallgatott amikor Bálát hívta ki párbajozni, most mióta kijött a villából már arra is rájött az "eszével", hogy bejött Bálának. :-) Ezt valahol lenyilatkozta. Na ez a full szívvel játszó játékos! :-) A többi mind többé-kevésbé tattikus...

Nets 2021.01.18. 09:45:31

@repuloezustmokus: Ez a szívvel játszás azt jelenti, hogy büszkék hogy proli és suttyó módon viselkednek, egyfajta kibúvóként használva, hogy magukat adják, az igazi énjüket.

Bizonyos részig igaz, hisz nem tudod megjátszani magad 120 napig 0-24-ben, de Rencsi is ugyanúgy végig taktikázott, őszinte sem volt és örömmel keverte a szrt már szinte az elejétől. Ez csak hárítós szöveg, hisz a hibáit nem tudja belátni. Épp tegnap kicsit visszanéztem a 6. évadot; nem túl okos Ádámot a földbe tiporta Aurelio kb. 20%-ot kapva, aki arra a kérdésre, hogy miért eshetett ki, azt válaszolta hogy mert nagy showman a srác, jók a dumái és ő is bírja. Lehet kamu persze, de egy vereséget legalább tudott kezelni, pedig aztán volt egó nála is

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.18. 09:46:46

@VV Erőlegény: Gina buta volt..és keverte kebelbarinojevel a banya levest

2021.01.18. 09:48:44

@Nets: hol tudjátok visszanézni a régebbi évadokat?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.18. 09:49:00

@Nets: nekem azt jelentené hogy nem válik hideg érzelem mentes mindenkin taposó fereggea játékos..

MsIreneAdler 2021.01.18. 09:49:01

@silvermansarah: köszönöm szépen, de nyilván bizonyos körökben esztétikailag még így is vállalhatatlan lennék :DD

hereverő heverő 2021.01.18. 09:49:49

@VV Erőlegény: Nos az tény, hogy Robi egy kicsit (nagyon) megúszós. De mindettől függetlenül Bála is odamehetne Vivihez több empátiával és akkor Vivi nem roskadna össze, meg nekünk is szimpatikusabb lenne. Viszont lehet, hogy egy Robi-Bálint párbajról az RTL Robit küldené vissza, hisz különben a többi éhen pusztulna ott benn :)

Nets 2021.01.18. 09:50:31

@silvermansarah: Sorozatbaráton fent van az összes

hereverő heverő 2021.01.18. 09:52:35

@MsIreneAdler: Na itt van a kutya elásva. Hogy azok a "bizonyos körök" léteznek és még szaporodnak is.

2021.01.18. 09:52:35

@Nets: de oda nem lehet bejutni :(

hereverő heverő 2021.01.18. 09:53:51

@Nets: Ez az az Ádám, aki favágóként ment be, de kiderült, hogy chippendale? És volt egy ikertesója is, akit szintén beküldtek egyszer (úúú de kreatííív)

MsIreneAdler 2021.01.18. 09:53:57

@repuloezustmokus: igazából nem tudom, hogy jól nézek-e ki, vagy az van, hogy már leszarom, ha nem :). Minden esetre jól érzem magam a bőrömben :D

2021.01.18. 09:54:58

@hereverő heverő: fagyasztott pizzán élnének :DDD

Krétagarbó 2021.01.18. 09:55:12

@silvermansarah: ez engem is érdekelne. Régebben ismételték az rtl valamelyik csatornáján, csak nem nagyon volt érkezésem nézni.

2021.01.18. 09:56:38

@Krétagarbó: én ezt a sorozatbarátot régebben néztem, de nem lehet rajta kiigazodni, hol kell regelni, vagy fizetős, vagy mi, aztán hagytam a fenébe.

MsIreneAdler 2021.01.18. 09:57:21

@Nets: köszi, ez jó infó! Én is fontolgatom a visszanézést, mert sokan jedvet csináltak, főleg az 5. évadhoz.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 09:58:22

Jóreggelt és ELSŐ! :)

Azt kell mondjam nagyon EKG az éjszakai műszakkal !
A taktika éltetné ezt a műsort, a kemény hideg vérgeci taktika, amibe mégsem lehet belekötni.
(Vagy a tiszta szívű barátságos félhülye, aztán nyerjen a jobb:)
Ehelyett... de nem ragozom : EKG
---
Namost Lobi: Igaz csak fél buzgár ha igaz de akkor is: EDDIG a VV-k történetében LOBI a legszimpatikusabb, legnormálisabb homosexuális csávó !
Lehet, hogy persze azért, mert bi és az tök más !

ÉS igen számit a különbség Lobi és Béla között épp ekkor : Ki legyen első és ki második ?

kozi001 2021.01.18. 10:04:03

@SelyemSonkaPini: Jaja. Ha nyer Robi, akkor VV9 Greget megütné a guta. :P

Ott nyihogott a csillámpóni, hogy Magyarországon meleg nem nyerhet.
De nyerhet, csak embernek kell lennie...

Krétagarbó 2021.01.18. 10:08:37

@hereverő heverő: ő volt az , aki begyújtotta a pukiját? :DDD

alma_szósz 2021.01.18. 10:09:25

@silvermansarah: soha nem volt fizetős csak csinált valaki pár átverős kamuoldalt, meghívó kell egy fehasználótól. ha küldesz priviben egy email címet én szívesen küldök neked meghívót

hereverő heverő 2021.01.18. 10:10:05

@Krétagarbó: igen, ez volt a szuperképessége, de a helikoptert nem ütötte.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 10:11:14

@SelyemSonkaPini:

Nyelje a Lobi....ööö...zié nyeRje :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 10:12:05

@szociál:
mi az a zié ez itt a kérdés :)
mert kapkodunk

Krétagarbó 2021.01.18. 10:12:52

@SelyemSonkaPini: nekem volt már olyan homoszexuális ffi versenyző, aki teljesen szimpi volt, VV Zsolti, talán a VV2-ben vagy 3-ban szerepelt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 10:14:42

@kozi001:

Ráadásul a két véglet, Gerg volt a leg rosszindulatúbb karakter, sztem még Amandát is lepipálja , Lobi meg a legjóindulatúbb.
És nem rókázzuk telibe a tv-t mert affektál, Gregnél sugárba hánytam.

Krétagarbó 2021.01.18. 10:16:09

@hereverő heverő: a helikopter mindent IS vitt. Tudom, sokan utálták már akkor, most már nekem sem szimpi, de akkor még csíptem Auréliót.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 10:17:48

@Krétagarbó:
Feka csóka a VV1-ben milyen volt ?
VÉGIG TAGADTA HOGY MELEG ERRE ÚGY BESZÉLT MINT LAKATOS MÁRK MIKOR TÚLTOLJA ÉS ÓRÁKIG ÁLLT A TÜKÖR ELŐTT, MEG KENEGETTE MAGÁT TESTÁPOLÓVAL. :O
capslock off

Spitzbaue® 2021.01.18. 10:20:07

@kozi001: pont ezért félek, hogy mmkk megnyeretik vele. Hogy a ballib zászlóshajója, értsd: retek, fel tudjon mutatni egy igazi PC, metoo, BLM kompatibilis nyertest.

Egyébként lóreggelt mindegykinek!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.18. 10:21:27

@hereverő heverő: Nem lesz Robi-Bála párbaj, csak a hármas döntőben.

Krétagarbó 2021.01.18. 10:22:10

@szociál: de ő udvarolgatott ott az egyik kiscsajnak, nem? Vagy csak kamu volt?

Spitzbaue® 2021.01.18. 10:23:44

@Krétagarbó: Au abszolút szerethető volt. Nekem azért is volt kedvencem, mert pont úgy viselkedett mit az egyik, akkor 11 éves gyerekem. A döntő szavazásnál is nem az volt, hogy a nézők szavaztak Aura meg Zsófikára, hanem Aura és Au ellen. Tehát ő volt ott az alfa és az ómega. Miután Simont kibaszcsizták.

.Zsu 2021.01.18. 10:24:40

nagyon jókat írtatok a taktikázós dolgokról. EKGézom :)
az a baj, hogy én az Attilás évadot nem láttam annó, nővérem volt nagy rajongója és ő mesélt róla, de itt is annyit hallok róla h kedvem támadt belenézni.
nekem az hiányzik nagyon, hogy több tudatosság legyen a játékban, nem kell hogy mindenki úgy játsszon, de egy két ember legalább.
pl provokálósabb kérdéseket feltehetnének egymásnak, vagy elejteni egy egy mondatot amivel kicsit manipulálják a másikat, és akkor utána a riportszobában meg elmondanák h ezzel ez és ez volt a céluk. "azért csináltam mert kíváncsi voltam, hogy..." vagy "elrejtettem ezt a gondolatot a fejébe..." "próbáltam elbizonytalanítani"
de nincs elemzés, nincs taktikusság. simán tudnánk alakítani az ilyenekkel is a nézői szimpátiákat. a meglátásaikkal, a tudatosabb játékkal.
ebben a csapatban még Robi és Bálint áll ehhez a legközelebb sztm is.
és tegnap Dani agytekervényei vért izzadva próbáltak dolgozni azon h rájöjjenek mi lehet a baj, és miért Moh jött vissza. azon kicsit nevettem.

hereverő heverő 2021.01.18. 10:25:13

@Krétagarbó: Igen, Nórinak hívták a csajt, Leslie volt a pasi. Amúgy "táncos" volt a foglalkozása :)
Amúgy a lány jól nézett ki, de amikor egymásba habarodtak akkor térdig ért a nyál a villában

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 10:25:22

@Krétagarbó:
2002-ben indult a VV akkoriban még nem igen merték felvállalni a másságot.
Ma már erény ha meleg vagy, sőt ha hideg vagy akkor kiközösítenek :))

2021.01.18. 10:29:48

@alma_szósz: óóóó
megköszönném :)))
írok akkor privit :) :*

Spitzbaue® 2021.01.18. 10:31:52

@.Zsu: De aztán P. Roli Úr meg is nyugtatta magát, Virág erős EKG-zése közben, hogy ilyen vele nem történhet meg.
De! :-DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.18. 10:31:59

@hereverő heverő: Lobi meg javasolhatná Bálának, mint második legerősebb, vagy szerintetek már a legerősebb játékos (párbaj nélkül), hogy jó lenne, ha egy kicsit empatikusabb lenne Vivivel. Mellesleg Robiból kinézem, hogy párbaj nélkül fog bemenni a hármas döntőbe. Sztem Lobi nem Vivi felé empatikus, hanem inkább a kifelé mutatja az empátiát, illetve alapból konfliktus kerülő. Ha azt mondjuk, hogy "vigasztaljon vkit Dani", ebben a sorozatban, akkor mondhatnánk azt is, hogy "mutasson feléd empátiát Robi".

.Zsu 2021.01.18. 10:32:55

@szociál: jó, ezen hangosan felnevettem :D

.Zsu 2021.01.18. 10:35:08

@Niemandhäuser: na akkor lesz csodálkozás a villában, amikor ő kiesik :D
bár lehet ő döntő előtt fog, és akkor már nem lesznek olyan sokan, tehát a reagálások mértéke is csökken valamelyest.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 10:35:30

@Niemandhäuser:
Múltkor kapcsolgattam a tv-t és a német RTL-en ment egy reklám amiben szakállas férfiak IS
smároltak, azért ennyire nem kellene túltolni a PC-t, mert ha neked nem tetszik akkor fasiszta homofób vagy, pedig úgy általában a melegekkel nincs bajom, pláne ha csajok :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.18. 10:37:18

@hereverő heverő: Egyébként tegnap már odament. Én úgy láttam, hogy ő volt Vivi első számú erőnléti trénere, persze a háttérben ott állt Lobi is, és ő is osztogatta az edzői tanácsokat Vivinek.

hereverő heverő 2021.01.18. 10:37:56

@VV Erőlegény: Fene tudja. Alig van képernyőn, akkor is vagy takarít, vagy főz, vagy Gina lovagol rajta. De amikor látjuk, akkor azért normálisan, emberi módon reagál mindenki bajaira. És, ami szerintem nagyon fontos: neki nincs baja senkivel. Ezek mellett mégsem tuja. Hogy csak kifele lenne ilyen? Nem hiszem.
Mindettől függetlenül én még nem jósolnék a végére. Dani is valahol mélyen jó lélek, én még emlékszem amikor a merev részeg Amandát meghánytatta és lefektette

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 10:38:34

@Niemandhäuser:
Aurelio önazonos volt, ő az életben is ilyen harsány elmebeteg, szerethető figura volt, de mikor ekézte a kiscsajt azt a pinket az nem volt szép tőle.
Az a baj hogy még mindig nem nőtt fel és befolyásolható , ezért fog egyszer böribe kerülni, meg túl páva, abból is visszavehetne.

hereverő heverő 2021.01.18. 10:38:44

@VV Erőlegény: jaja, az pozitív volt amikor magyarázta hogy hogyan csinálja a gyakorlatokat.

Spitzbaue® 2021.01.18. 10:42:12

@szociál: Alapjában nem politizálok, és bár a kereszténységet mint kultúrális örökséget (is) favorizálom, látom a hibákat mindkét oldalon. De ami a 2010-es évek végére kikristályosodott bennem, hogy a bal/liberális/demokrata/demokratikus oldalnak nagyon igaza van, hogy mindenkinek lehet véleménye és azt tiszteletben kell tartani. Csak az a bökkenő, hogy ha véletlen a te szabad véleményed nem esik egybe az övékével, akkor fasiszta/faszista, zaklató, lázító, begyöpösödött, megvezetett, ostoba Fidesz-bérenc vagy. UFF.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 10:42:41

@hereverő heverő:
Dani túltaktikázza a játékot, próbál mindenkinek az apukája lenni, lefektet mindenkit aludni, következő húzása az lesz hogy befonja Bálint haját.
De ő a részeges apuka aki mindenkiben csalódik ( mert nincs sör a hűtőben )

kozi001 2021.01.18. 10:42:51

@szociál: Böribe volt már a pé*ópörgető?

Krétagarbó 2021.01.18. 10:43:27

@szociál: ez igaz, bár nem sokkal utána VVZsolti vállaltan meleg volt, és Kismocsok is - nem telt el sok idő, 1 év talán.

Én azt sajnálom, hogy ezt a szex dolgot erőltetik, mind a csatorna, mind a lemmingek azt hiszik, ez kell a nézőknek, pedig dehogy. Ha szexet akarok nézni, nem a VV-re kapcsolok. Azért az első szériákban ez még csak vicc szintjén merült fel (na jó, kivéve Majka esetét Maya Golddal), de nem ez vitte el a kispajtások játékát.

kozi001 2021.01.18. 10:44:23

@Niemandhäuser: "2010-es évek végére kikristályosodott bennem, hogy a bal/liberális/demokrata/demokratikus oldalnak nagyon igaza van."

Nálam ez 2020-ban végleg megdőlt. Amit műveltek, illetve hagytak művelni a tengerentúlon az egy vicc volt...

Ármándójózsi 2021.01.18. 10:45:45

@Krétagarbó: Na meg ugye Okinak az Irén. ;) :D

Jó reggelt amúgy mindenkinek, nem sokat aludtam és még vissza is kell néznem, olvasnom, de fel vagyok dobva, úgyhogy menni fog! :)))

hereverő heverő 2021.01.18. 10:46:39

@kozi001: Másik ország, más nép, más normák.

Spitzbaue® 2021.01.18. 10:47:17

@VV Erőlegény: Szintén háttérben volt Lóbelt,mert épp evett az asztalnál, amikor Marci az análszkreccselős témát hozta fel. Hát megállt benne a falat. :-DD. Láttam, hogy párás lett a tekintete, és gondolom a képzelete valahol messze messze az óperenciás tengeren is túl, a kerek f@szerdő közepébe vezette, ahol a nem is annyira kurta farkú MALAC túr :-DDDDDDD

Nagyon irodalmi. Egyébként szeretem Lobit, nem bánnám, ha ő nyerne, de Bálát kicsit jobban kedvelem.

.Zsu 2021.01.18. 10:48:41

@Krétagarbó: VV3ban volt a Katka csaj asszem, ő azzal a csávóval aki a csajával párként ment be, de a csaja kiesett utána elég sokat szexeltek, hálóban is a többiek előtt, de a villa minden pontján kb tolták. azóta sem csinálta senki ennyire nyíltan.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 10:49:33

@kozi001:
Nem volt még kóterba, bár lehet jól viselné, kidumálná hogy ne izélgessék meg a poppolóját, el tud vegyülni VV-t is elég jól viselte, igaz az egy luxusbörtön :)

@Krétagarbó:
VVZsolti nemtom melyik volt, de Kismocsokra emlékszem.
Szólhatna a BV a poénokról, esetleg zuhanyzásról, de kit érdekel hogy takaró alatt reszelik egymást ???
Most komolyan dől a netről a pornó, ez mitől jobb ?

.Zsu 2021.01.18. 10:50:10

@Niemandhäuser: imádom Robi arcait :DDD azon is nagyon jót mulattam, amikor meglátta a kígyót. látszott h tényleg nagyon fél

Spitzbaue® 2021.01.18. 10:51:15

@kozi001: Olvasd tovább!
Hát persze, ha BLM, akkor az összes ballib orgánum támogat, reklámoz, csomó halott, sérült, szinte háború allapotok, mert szívbetegsége miatt (is) meghalt egy bizonyítottan visszaeső bűnöző.
Most hogy egy családanya halt meg, egy direkt szabadjára engedett tüntetésben, letitják Trumpot. Nagyon demokratikus. Bár ez nálam inkább szitokszó.

Krétagarbó 2021.01.18. 10:51:46

@Ármándójózsi: na jó, de ezek egy éjszakás kalandok voltak és nem éjjel nappal azt kellett nézni, hogy 3 pár hogyan éldegél 5X napja a villában ilyen olyan párkapcsolatban. A kutya nem kíváncsi erre.

.Zsu 2021.01.18. 10:52:12

@szociál: ez a takaró alatti maszatolás totál érdektelen valóban, bár gondolom nem pornóhelyettesítőnek szánják :D

Ármándójózsi 2021.01.18. 10:53:52

@Krétagarbó: Ebben igazad van. Én csak arra reagéltam, hogy már az Árpa is úgy gondolta, hogy ez kell a népnek és akkor még valamennyire igaza is volt. Csak ugye azóta nagyot ment a világ és ez a vonal már rohadtul uncsi.

Spitzbaue® 2021.01.18. 10:54:01

@szociál: Annyit azért megtudtunk, bár ne tudtuk volna meg, hogy Virág nemcsak Daniella szájszagát szereti, de a saját popsijából kicsusszant farkát is simán letorkozta. Aztán kérdezgetitek itten, hogy milyen a szája, miért rohad... :-DDD

Bocs, ha valaki épp tízóraizik.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 10:55:43

@Niemandhäuser:
A republikánusok is kitudják verni a biztosítékot, de azért nem volt még olyan elnök, aki ennyire fullba nyomta a kretént mint Trumpika (Tompika).
Az a pali maga egy mém.

Ármándójózsi 2021.01.18. 10:56:12

@.Zsu: Neked is pontZsu-m!!! :)
Tele vagyok boldogsághormonokkal, úgyhogy ha most megtisztelnélek azt sanszos, hogy még dédnagymama korodban is mesélnéd az apróléknak. :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 10:56:12

@szociál: akarom mondani a demokraták is kitudják verni...a biztosítékot :)

2021.01.18. 10:56:43

Mondjuk a dugások közül Csula házaspáré volt a legkomikusbb, rohadt sokat röhögtem rajta ahogy a szemfedő (?) izében feküdt a Flú mint egy bot.
az legalább vicces volt, a Proli házaspáré gyomorforgató

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 10:58:06

@Niemandhäuser:
Valaki felvilágosította hogy a cóli baktérium nem tesz jót az immunrendszernek ?
Nem lepődnék meg ha hányós fosós vírus lenne a villába Dani xaros farka miatt amit állandóan vakarászik.

SirLemming 2021.01.18. 10:58:45

Külföldi valóságshow trendeket figyeli valaki?
Merre megy ott a rendszer, mire van szüksége a nézőknek? Eddig trendkövetőnek láttam a magyar médiát, ki lehetne silabizálni a jövőt.

Spitzbaue® 2021.01.18. 10:58:54

@szociál: Ez is igaz. Az oligarchák buktatták meg, karölve a net2 uraival. Bár mára már azok is oligarchák. Még az is érdekes, hogyan lehet összeegyeztetni a baloldali érzelmet (amely pl. Zuckerbergnél a származása is definiál) a csiliárdokkal, amiket a prolikon keresnek. Sajnos rajtunk is.

kozi001 2021.01.18. 11:00:18

@silvermansarah: És ha közben mászkáltak, akkor Szekrényverő leállt 2 percre utána újra kezdte.
Fru meg se rezdült kábé :P

kozi001 2021.01.18. 11:01:13

@SirLemming: Nem nagyon. De ez a tiktok/insta beépítés ha onnan van, nem nagyon tetszik.

Spitzbaue® 2021.01.18. 11:01:32

Itt a tavasz. A kertben a szarkák visszatértek a fészkükhöz, és egymást méregetik.
Azt tudtátok, hogy a szarka a legokosabb madár? Van önképe, ami csak a főemlősökre jellemző, magyarán, ha látja magát pl. a tükörben, akkor tudja, hogy az ő.

Ármándójózsi 2021.01.18. 11:01:59

@Niemandhäuser: Eléggé rossz irányba kezdesz elmenni, pedig eddig csipáztalak. :D
Szerintem akadjunk le a politikáról kurvára sikamlós terep és nagyon gyorsan feleséeges konfliktusokat szül!

Spitzbaue® 2021.01.18. 11:03:35

@szociál: Ja, minden (is) el lett mondva kb. Ennél nem is kell többet belegondolni.
Illetve még egy utolsó, de nem lényegtelen megfigyelés: minden politikus oldalfüggetlenül annyit lop, amiennyit csak képes. Nem annyit, amennyit nem szégyell, mert annál sokkal többet. :-DDDDD

Spitzbaue® 2021.01.18. 11:04:37

@Niemandhäuser: Ja a lopást nem (csak) Magyarországra értettem.
FIN.

2021.01.18. 11:05:14

@Krétagarbó: "még szerencse, hogy a negyvenes faszik mind fessek és kívánatosak. Aztakurvaeget. "

keTvesch, Kréta!:]

sztem az eddigi munkásságomból kitűnik, h nem vagyok egy hímsoviniszta type. természetesen, a faszik nagy része sem előnyére változik 40 felett, és arról is tudok,
h a fiatalabbak közt is akad csilliószámra előnytelen, igénytelen példány.

mivel konkrétan nőkről beszélgettünk, száni, píszískedő gesztus lett volna, ha lépten-nyomon hozzáteszem, h de tudjátok, (a világsztárok közül) a ffiak is lepukkannak ám! evidencia.:]

@silvermansarah: "A génlottó fasza dolog, 45 éves nőként mondom"

névadód, a Zigazi sára silverman péel 40 felett kifejezetten jól nézett ki, és még most se traumatizálna, ha "kekszuálisan moleszterálna", pedig másfél hónapja betöltötte az ötödik ikszet.:]

Ármándójózsi 2021.01.18. 11:11:18

@vágtázó vadmalac: Helló Röfi!!! :)))

Képzeld, ma olyan jó kedvem van, hogy majdnem írtam egy 12000 karakteres spontán hozzászólást a szarkák életéről, mert Senkiházi kolléga feldobta a témát. :DDD

Amúgy még nem láttam lószart se a hétvégéből és vissza sem olvastam. :D

.Zsu 2021.01.18. 11:14:51

@Ármándójózsi: azt kell hogy mondjam, tartottuk a frontot :D

Krétagarbó 2021.01.18. 11:15:03

@Niemandhäuser: az utolsó mondatoddal nem értek egyet. (Na jó, a többivel sem, de az most mindegy:)

Szerintem nincs szégyenérzetük.

Charlie100 2021.01.18. 11:17:19

@kozi001: Hehe, igaz. Ahogy mondod, nyerhet, ha normális. Robi ezt elég jól hozza.

2021.01.18. 11:17:33

@Ármándójózsi: csá, Józsi!:]

mi a jó kedv oka?:Đ tippem - ofkorsz - van, de provokállak kicsit, hátha leírod 12 ezer karakterben.:Đ (én adnám!:D)

LaciHogyVoltol 2021.01.18. 11:20:13

@Niemandhäuser: Szerintem ezt a politikai vonalat engedjük el, mert jobb itt annál a társalgás, minthogy elszabaduljanak az indulatok.

Having said that though...

Egy dolgot azért szeretnék kijavítani. Minden homofób azt hozza fel mentségnek, hogy voltaképp az ő "véleményük" is csak egy vélemény, és ha őket elhallgattatják akkor nincs szólás- és médiaszabadság.

Csak azt felejtik el, hogy ők a "véleményükkel" az ellen kampányolnak, hogy az LMBTQ+ csoporthoz tartozó honfitársaik alapvető szabadságjogai legyenek megnyirbálva (úgy mint szabad párválasztáshoz, házassághoz, örökbefogadáshoz való jog), és itt a "vélemény" átfordul kirekesztésbe és emberi szabadságjogok korlátozásába, amit igenis csírjában kell elfolytani, még azelőtt, hogy olyan szégyenletes történések bekövetkezhetnek, mint a decemberi magyar alaptörvénymódosítás.

Én erre példaként mindig azt hozom fel, hogy én úgy szívből, igazán rühellem a motorosokat. (Pedig unokatesóm is szenvedélyes motoros.) El nem tudom képzelni, hogy mi élvezet van 100+ km/h sebességgel repeszteni egy olyan eszközön, amin semmi védelem nincs számodra az esések/becsapódások ellen. Nem egy eset volt a környezetemben, ami sajnos halálos kimenetelű volt: közvetlen környezetemben volt, hogy 24 éves lány vőlegénye nem tért haza munkából és olyat is láttam, hogy 3 kisgyermekes apuka nem tért haza a "szórakozásból". Volt, hogy majdnem én karambolomztam kocsival, mert mögülem próbált úgy előzni egy motoros, hogy nem látta be a szembejövő forgalmat. Ezen kívül ez a "hobbi" még ténylegesen környezet- és zajszennyezést is okoz, utálom amikor vasárnap délután chilleznék otthon a szobámban és valami hülye repeszt az utcában olyan hangerőn, hogy nincs az a hangszigetelés, ami kint tartaná ezt a épületekből. Ennek ellenére el tudom fogadni, hogy valakinek erre van igénye, hálás vagyok a motoros futárnak, amiért házhoz hozza a pizzamat, és eszembe nem jutna petíciókat aláírni vagy politikai kérdéskört kanyarintani abból, hogy tiltsák be a motorozást, pedig ténylegesen több család életét és fennmaradását okozná ennek a törvénybe iktatása, mint a most bevezetett örökbefogadási korlátozás.

Ezt nevezik toleranciának...igazán gyakorolhatnák többen is...

Krétagarbó 2021.01.18. 11:21:09

@vágtázó vadmalac: nem tudom, nem követtem az eddigi munkásságodat. A tegnapi munkásságodra reagáltam, nekem az a pár mondat erősen hímsovinisztának tűnt, de hát persze ez az én véleményem, nem erőltetem senkire. Csak elmondom. Bár úgyis tudom, hogy a vélemény mint a segglyuk...

LaciHogyVoltol 2021.01.18. 11:21:18

előző hozzászólásomban *ellen helyett természetesen *mellett-et akartam írni a negyedik bekezdésben.

Ármándójózsi 2021.01.18. 11:23:35

@vágtázó vadmalac: Először is PontZsu küldött magáról gif-et. Ez szívmelengető.
De nekem már az is az, hogy a világon van. Olyan Ő nekem, mint egy ajándék az Istenektől!!! <3 <3 <3

A többit talán sejted. 8 karakterben.

2021.01.18. 11:24:49

@Niemandhäuser: a holló a legokosabb madár

2021.01.18. 11:26:20

@szociál: egyébként amikor a nyugiba nyomják az anált, utána pl kezet mosnak? Vagy összetapiznak mindent a szaros kezükkel.
Ágyneműt se láttam még száradni bent, szóval lehet Pininek igaza van, a budapest parkányok igényesen élnek.
:DD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 11:27:24

@vágtázó vadmalac:
Lepukkannak a sztárok, de nekik van lóvé pénzre, amivel beültetik a babahajukat, és tükörre botoxolják az arcukat.
Helen Hunt úgy néz ki mint Gary Oldman a Hannibálban :))
www.valleybreeze.com/sites/default/files/styles/large/public/I%20see%20you.jpg?itok=WFfedYaA

Jelezném hogy a Látlak című filmje rohadt jó, ajánlom mindenkinek.

.Zsu 2021.01.18. 11:28:08

@Ármándójózsi: :))))) 2021es év eddigi legnagyobb ajándéka vagy <3

sztm mindenki sejti :DD még így kommenten keresztül is átjönnek ezek az energiák.
:)))

2021.01.18. 11:28:39

@vágtázó vadmalac: "névadód, a Zigazi sára silverman péel 40 felett kifejezetten jól nézett ki, és még most se traumatizálna, ha "kekszuálisan moleszterálna", pedig másfél hónapja betöltötte az ötödik ikszet.:]"

ezen felül kurva vicces is, imádom. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 11:29:19

@silvermansarah:
Zsebkendővel megtörli ennyike, ha ezt tudná higiénika :))
Essen már ki Dani vagy nem nézek több BV-t.

2021.01.18. 11:30:05

@szociál: Helen Hunt közel 60 éves és soha nem volt jó nő.

2021.01.18. 11:30:40

@szociál: Támogatom a kiesését.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 11:32:26

@silvermansarah:
Nézd meg a Kezelés-t tőle, John Hawkest lekezeli :)
Sztem nem volt csúnya.
Nekem pl Julia Roberts nem jön be, sose tetszett a béka szája meg a 84 db foga.

2021.01.18. 11:34:22

@szociál: nekem a csíkszájúak nem tetszenek :D
Most direkt rákerestem, HH 57 évesen, azért a teste nem ocsmány.
Az arca meg hát, öreg, ez van.
www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-8508775/Helen-Hunt-57-flaunts-phenomenal-figure-black-bikini-taking-refreshing-dip-Malibu.html

Ármándójózsi 2021.01.18. 11:37:03

@.Zsu: 18 nap telt el... Na, de ugye a kicsi ajándék is ajándék és a fogazata is rendben van, bár nem néztem! :)))
Olyan ez, mint a pálinkafőzés...egy kurva nagy tartályba beleteszem mindenet amim csak van és a végén a lepárlás után a csövön kicsepeg valami kevéske kis valami. Ami nem baj, de csak ha kellően tömény és erős. Olyan hirtelen mellbevágós. Erre várnék...

K_Attila 2021.01.18. 11:41:37

Vivi, belassulva: "Reggel... bennem... hatalmas energia... volt..."

ratsliveonnoevilstar 2021.01.18. 11:42:03

@MsIreneAdler: @Adamadam: @budapest23: @Niemandhäuser: hű, na most ez. megint tátott szájjal szaladtam a f&szerdőbe :DDD nem akartok esetleg megölni? pár évvel ezelőtt megköszöntem volna ha valamelyik hasonló ,,megfejtő" feladja a kötelet a nyakamra. nektek egy hülye fröcsögés csak, de nekem egy véget nem érő belső dialógus. hogy melyikünk áll közelebb a megfejtéshez, na azt nem tudom sajnos. ezt az oldalát le tudom írni a dolognak: úgy érzem, mintha el akarnának taposni valamiért, amit én eleinte viccnek/trollkodásnak fogtam föl és miután célba ért az ,,üzenetem" rájöttem, hogy a feladó - és a címzett is én voltam. két oldal viaskodik bennem: az egyik szerint minden fekete-fehér, a másik szerint nem, sokkal komplexebb. mindössze azt a rengeteg energiát bánom, hogy akkor, ott és abban a formában és most itt, ebben a formában kell(ett) magamból kiadnom. talán tényleg csak fut a programunk és nem menekülünk előle. talán nem csak én érzem így, talán ti is, és talán ha hasonló helyzetbe kerültök majd elgondolkodtok rajta. f&sztudja.

hereverő heverő 2021.01.18. 11:42:30

@Ármándójózsi: Ebben a témában ez a megfogalmazás nem egészen úri :)
"a csövön kicsepeg valami kevéske kis valami"

kozi001 2021.01.18. 11:42:44

@silvermansarah: becsülöm, hogy nem műtette meg az orrát. Egyen csontváz szerűségre.

2021.01.18. 11:44:17

@Krétagarbó: nem voltam hímsovi, csak hoztam a formámat; vadmalaczosch voltam/vagyok/leszek, ez meg időnként azzal jár, h bizonyos szövegeim talán erősebbre sikerednek a kelleténél.
én itt mkinek kíváncsi vagyok a segglyukára, azaz a véleményére, ha nem így lenne, akkor más virtuális jácczótereken mászókáznék.:]

@silvermansarah: én is csipolom a humorát, és az elveivel is öléggé tudok azonosulni (péel bipolárként jobb nem vállalni gyereket).

@szociál: inkább arról okoskodtunk, h bizonyos, szerencsésebb alkatú (ismert) emberek mennyire vonzóak tudnak maradni a negyedik iksz felett is. kvázi csilliomos, 40 körüli, ijesztőre plasztikázott hírességeket mindannyian ösmerünk tonnaszám.

ratsliveonnoevilstar 2021.01.18. 11:45:50

ja, ez lemaradt: ,,simonság". ,,I,,

Ármándójózsi 2021.01.18. 11:46:04

@hereverő heverő: Igazad van Tesó, de nem tudtam, mit írjak a csöpögésre. Mármint, hogy érted! :)))

hereverő heverő 2021.01.18. 11:46:41

@ratsliveonnoevilstar: Ezen kurvára nem éri meg filozofálni. A "mi lett volna ha" kérdések felvetése a legnagyobb ökörség, és ezen lamentálni energiapocsékolás.

Ármándójózsi 2021.01.18. 11:48:55

@ratsliveonnoevilstar: Nem voltam két napig, ilyenkor illetlenség megkérdezni, hogy ez most mi??? Vagy csak egyszerűen fogjam be és olvassak vissza? :S

2021.01.18. 11:49:14

@silvermansarah: "nekem a csíkszájúak nem tetszenek :D"

hé!:'D a a bús-pandává-tesz-a-csíkszáj-klubnak én vagyok az örökös elnöke.:Đ

2021.01.18. 11:53:13

@Ármándójózsi: "Nem voltam két napig, ilyenkor illetlenség megkérdezni, hogy ez most mi??? Vagy csak egyszerűen fogjam be és olvassak vissza? :S "

én itt vótam, de totál vakon vagyok, visszaolvasni meg persze nincs kedvem, szóval várom én is kíváncsian, h miről van szó.:Đ

Spitzbaue® 2021.01.18. 11:53:25

@ratsliveonnoevilstar: nem igen értem, amit írsz, főleg, hogy az Auréliós posztomra válaszoltál, és ma már eléggé elkalandoztam, voltak szarkák (bocs, ha ez sértő akkor kakikák :-), igen, volt f@szerdő is, meg Trump, de alapjában én csak trollkodom. Ha megsértettelek bármelyik topikkal, bocs, nem volt szándékom.
Ha meg Au miatt vagy így ki, akkor nem segíthetek :-DDD

Spitzbaue® 2021.01.18. 11:56:47

@hereverő heverő: Szép a kép. Grú is mutatott ilyet a párbajon az ujjaival, bár azt pont nem értettem, mert a mi köreinkben az azt jelenti, hogy két f@szt is ki tud verni egyszerre :-DDDD

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.18. 11:59:48

Húúú baszki!
Most néztem a VV-t... ez a Dani akkora gyökér, mint ide Nagykáta.
42 éves vagyok, családom van, házam van, dolgozok, felépített életem van. Amit elértem ahhoz többnyire csak lelki támogatást kaptam ésssss eljárok bulizni a barátaimmal... sőt a feleségem is eljár.

Dani szerint undorító leszek: néha együtt, néha külön szórakozunk ... wahhh! Menjen már a fenébe, a 21. században vagyunk.

mi a fenéért akarja bezárni Virágot egy kalitkába? Nem ettől építed a jövődet, hogy nem élsz! Ez a faszi, lehet, hogy rosszabb, mint Renátó... sőt..

Engem elejétől kezdve zavar a gyerek, de ez egyre rosszabb lesz, ahogy közeledik a vége!

Ármándójózsi 2021.01.18. 12:00:14

@hereverő heverő: Becsapódott!

Figyi, ha már itt vagy, Benned bízom, mert nagyon jó arc vagy, meg okos is, csak így privátilag, hogy más ne lássa, mi a véleményed, jól tolom, Zsu-nak? Vagy vegyek vissza??? A húzd meg, ereszd meg volnal jobb lenne??? Vagy csak simán megtoljam???

ratsliveonnoevilstar 2021.01.18. 12:00:56

@Ármándójózsi: műhisztim. :((

@hereverő heverő: a tanulási folyamatban megrekedtem. talán tényleg nem kötél kell, hanem csak egy pedikűrös

Spitzbaue® 2021.01.18. 12:02:06

@Brigante: Igen. Sok olyan gondolata van, ami a mi tradícionális gondolkodásunkkal nem igazán értelmezető. Ezt mondjuk egy szóban is leírhattam volna: HÜLYE.

Ármándójózsi 2021.01.18. 12:03:13

@ratsliveonnoevilstar: Oké, az így rendben van. Nekem is szokott lenni. Megértelek. ;) :)))

hereverő heverő 2021.01.18. 12:04:21

@ratsliveonnoevilstar: :DDD Lekapom én neked, tegnap vettem a flexbe új korongot

Spitzbaue® 2021.01.18. 12:06:47

@silvermansarah: Közeli rokonok, de a szarka okosabb. Múltkor láttam, hogy itt sakkoztak, és mindig a szarka nyert. :-DDDD

hereverő heverő 2021.01.18. 12:07:50

@Ármándójózsi: De miért tőlem kérdezed? PontZsut kellene erről megkérdezd, habár az eddig látott reakciók alapján csak pont így tovább :) Ja, az asia centerben láttam designer szemfedőket, 63ezer darabja, szerintem vegyél amíg lehet kapni

hereverő heverő 2021.01.18. 12:09:11

@Niemandhäuser: mert a szarka alapból fekete-fehér, a génjeiben van a sakk.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.18. 12:09:15

@szociál: netes pornó és BV.

Láttam már amatőr pornót és kedvelem a műfajt. A BV arra jó, hogy elmenjen a kedvem az erotikától... konkrétan nem azért nézem a műsort! Engem konkrétan a reszelés rohadtul nem érdekel. De szóljon bárki akit ez megérint...

.Zsu 2021.01.18. 12:09:44

@Ármándójózsi: most ezen annyira jót derültem, h elkezdtem neked priviben írni (úúúú :)))
de aztán rájöttem, hogy akkor minden álca lehullana rólam, és oda lenne a titokzatosság.

Ármándójózsi 2021.01.18. 12:11:32

@.Zsu: Nyugodtan fejezd be. Lehet, hogy megéri. ;) :D

Spitzbaue® 2021.01.18. 12:12:21

@hereverő heverő: Arról volt szó, hogy nem politizálunk: fekete, fehér?

2021.01.18. 12:13:12

@Brigante: amióta összecuppantak virdzsóval, mindketten gecire ellenszenvesekké és unalmasakká váltak, és ezek közül az utóbbi - egy szórakoztató mísor szempontjából - sokkal problémásabb is talán. a garantált kiesésüket is ennek köszönhetik majd. summa summarum, az a fő probléma, h még hetekig "élveznünk" kell a sehova sem tartó nyekergésüket, kapcsolati drámájukat, dugványozásaikat. akkor már inkább megnézném napi 4-5 percben akár, ahogy merci-marci egyre elkeseredettebben próbálja magára rángatni az xs-es farmerjeit. az a múltkori mérlegelésnél kijött plusz 8 kiló, már sanszos, h azóta gyarapodott 1-2 plusz kilogrammal.:]

a dani féle idióták középkorban megrekedt elgondolásait meg nyugodtan szard le magasról, hiszen, ha te és a nejed is jól érzitek magatokat, akár együtt, akár külön buliztok, annál optimálisabb dolog nem létezik.*

*= szerintem.
muszáj volt hozzátenni, mert még a végén ebbe is vki beleállt volna, amennyiben nem a magam nevében beszélek.:Đ

hereverő heverő 2021.01.18. 12:13:18

@.Zsu: Bízhatsz Józsiban, róla mintázták az igazi úriember szobrát.

hereverő heverő 2021.01.18. 12:15:49

@Niemandhäuser: na jó, akkor a szarka legyen afroid és kaukázusi színű. Vagy inkább széntabletta tejben.

ratsliveonnoevilstar 2021.01.18. 12:16:18

@hereverő heverő: :DDDD na, már nem is vagyok morci. folytatnom kell folytathatatlan életemet, ne haragudjatok ezért rám. :) puszi

.Zsu 2021.01.18. 12:16:58

@hereverő heverő: te honnan vagy birtokában ilyen infóknak? kezdem azt hinni, h ti személyesen is ismeritek egymást :)

K_Attila 2021.01.18. 12:17:25

Proli közhelyek a mai adásban:
- Bizonytalan dologra azt mondani, hogy ötven-ötven. Nem, a valószínűségek többnyire mások.
- "Minden okkal történik." - itt azt akarják mondani valamiféle ezoterikus-hitalapú fatalizmussal, hogy "minden céllal történik", ami hülyeség, csak nem értik a különbséget ok és cél között. Abban véletlenül tényleg igazuk van, hogy mindennek van oka, és ez az ok végső soron a fizika.

Nets 2021.01.18. 12:20:45

Néha belenézek 1-2 fb-csoportba és van egy kis furcsaság. Kiesett Renátó, nyilván lesznek még vele interjúk, anyagok, amiket ott meg is osztottak. Erre jöttek a várható reakciók, miszerint kamuzik, agresszív állat, a benti viselkedése volt szétszedve és poénkodva rajta. A csoport vezetői, adminjai elkezdtek a védelmére kelni, mondván hogy kiesett már, el kell engedni, ne bántsák.

Egyetértek hogy halálát kívánó üzenetek ne legyenek, de hogy ne lehessen megemlékezni róla, kiemelni az undorító viselkedését, vagy kedv szerint poénkodni, az mi? Még Amandánál, a másik legkevésbé kedvelt személynél sem történt ilyen, vígan élvezkedtek rajta.

Vagy most előadta a komoly, értelmes srác álarcát és minden törölve lett? Mire is ment a hiszti akkor, a vergődés, a metoo-zás, a fröcsögés? Hirtelen már nem bántalmazó? Kegyesen el kell engedni?

Kapja az ívet persze rendesen, de mintha nem ő viselkedett volna így. Egy ilyen megnyilvánulás örökre rá kell égjen és nem normalizálni, "elengedni", hanem rámutatni a hazugságokra. Kulturált formában történjen ez, de nem szabad a feledésbe merülnie, mikor kint kamerák nélkül még több ember életét teheti tönkre.

Ármándójózsi 2021.01.18. 12:21:36

@ratsliveonnoevilstar: Vigyázz magadra, viszlát és kösz a halakat! ;) :)))

Spitzbaue® 2021.01.18. 12:21:56

@K_Attila: EKG.
Annyival bővíteném az ismeretanyagot, hogy a szekrényajtó lecsapása is a fizikai törvények figyelembevételével ment végbe, és ez volt az (egyik) oka, hogy Recska (okkal) kiesett.

Spitzbaue® 2021.01.18. 12:26:40

@Nets: Annyiból védeném, hogy szerintem a rendszeres hazudozásai nagy részét már ő maga is elhitte, hogy úgy történt, ahogy mondja, és ha visszanézi (nem fogja), akkor is úgy fogja látni a ténylek ellenére, ld. a Belevalóban, hogy ki kezdte a köpködést... Nem sikerült védenem...

A kérdésedre pedig egyszerű válaszolni: "Egyetértek hogy halálát kívánó üzenetek ne legyenek, de hogy ne lehessen megemlékezni róla, kiemelni az undorító viselkedését, vagy kedv szerint poénkodni, az mi?" - Az a POLITIKAI KORREKTSÉG.

Sargabogre 2021.01.18. 12:34:32

remélem, Dani lesz a következő kieső, de nem lesz ekkora szerencsénk, mert Fru lesz. de egyetértek az előttem szólókkal, már nagyon ubnalmasak. amúgy Virág mégis mit tesz hozzá a játékhoz, ha Vivi piszkálják folyton ezzel? Mer én eddig tőle annyit láttam, hogy hogyan reszeli Dani kb állandóan.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 12:40:32

@Brigante:
Anno még érdekes lehetett hogy mutatták a beköltözőket zuhanyozni, még mikor a Liptay vezette a BB-t, de most már tényleg nem hat meg senkit hogy Virág furujázik.
Azok a poénmixek amiket összevágnak azok tényleg jók, de abból is keveset adnak, mert Győzike one man showja elviszi a felét az adásidőnek, pedig csak fel kellene konferálni.

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 12:41:06

Hopsz... már megint bekerültem az öfibe, még ha csak finom utalás formájában is. Lesz nagy öröm a tevekarámban, ha ezt elmesélem. Köszi Fálki, hogy elindítod karrieremet a celebség felé vezető úton. Celeb lesz e eme teve ? :))))))))))))

SirLemming 2021.01.18. 12:42:47

@Sargabogre: Szellőztet neki trónolás közben.
Nagy + lehet ez sok ember szemében.
Mondjuk engem felbaszna az ideg, ha bárki ezt csinálná de ha Daninak erre áll föl...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 12:44:23

@Sargabogre:
Ezért fura hogy még mindig ekkora tábora van, nekem ha nem jönne be a csaj akkor nem követném, de 60.000 még követi :(
Sztem Vivi ha kihívná Virágot, Danit, Frut ellenük simán visszajönne.
És mikor visszajönne 70-30-al Bálintnak kihullana a szakálla.

.Zsu 2021.01.18. 12:44:35

@K_Attila: én azt is bírom, h már kb az összes párbaj után elhangzott az a mondat h "dehát ennyire másképp látják a nézők?" vagy "mit látnak kint, hogy nem XY jött vissza?"
de nem született ebből még változtatás a részükről, vagy konklúzió.
hhm érdekes, hogy ekkora % különbségek születnek, és ennyire vakon vagytok. talán el kéne gondolkozni kedves villalakók.

.Zsu 2021.01.18. 12:46:08

@SirLemming: az azért volt h Virágra addig se nézzen rá senki, és Virág se keressen a szemével mást. csak Danira eshet a tekintete.

Fálki 2021.01.18. 12:46:41

@Ármándójózsi: Továbbjutottunk Ármándó!!!!!!!!!!!!!

Fálki 2021.01.18. 12:47:33

@ppupu: Megtettem ezt neked, de veled kell menjek errefele. :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 12:48:34

@Fálki: De remek ez nekem, nem feledem tetted Te fenegyerek.

MsIreneAdler 2021.01.18. 12:49:47

@ratsliveonnoevilstar: szerintem ne itt és ne ebben a formában add ki magadból, amit ki kell, hanem szakértők segítségével egy terápia keretén belül. Ennyit tudok erre neked mondani minden irónia és rosszindulat nélkül.

Cérnahuszár 2021.01.18. 12:50:06

@.Zsu: daninak, renátónak, ginának stb az a baja hogy nem értik azt hogy nem mindenhol válik be az hogy kidumálom magam...beszélek és úgy is megoldódik, mert meg szokott
itt a tartalom is kell
aurelionak sikerült egyedül hogy kidumálásal nyert, azóta? azt hiszik ez a jó tattika
jó pára elhullottak a korábbi évadok alatt ugyanezért., mert azt hitték simán eladják magukat

SirLemming 2021.01.18. 12:50:16

@.Zsu: Az elgondolkodtatott... ennyire torzítanának az összefoglalók? Mert itt abból ítélünk.

Fálki 2021.01.18. 12:51:18

@.Zsu: Én is ezt mantrázom már hetek óta... A digós párbaj után oké, még nem kellett volna hogy leessen nekik, de azota is folyamatosan az Ő csodalatos csapatuk hullik és egyiknek se jutott eszebe soha, hogy "helo, lehet h valamit rosszul csinalunk"... Helyette inkabb megy a kint is mindenki hulye. Meg ugye bent is.
A világostobája koszlidérc Gina volt eddig az egyetlen olyan - meg talán Gábor-, aki felszolalt, hogy igy utolag visszanezve jo vakon voltak es maskepp csinalnak mar... A tobbiek pedig tovabbra is toljak ezt az egoman én vagyok a legokosabb, mindent mindenkinel jobban tudok programot és a bentiek is hulyek, mert nem szivbol jatszanak, meg a kintiek is, mert nem ertik.
Magyarul mindenki hulye es vakon van, csak Ők nem.

ratsliveonnoevilstar 2021.01.18. 12:51:34

@Niemandhäuser: (mint volt érintett) és tényleg nem okoskodás és tudom, hogy hibás logika. ahogy én életemben nem rángattam meg lányt, nem abuzáltam állatot és még sorolhatnám, ugyanakkor voltam halálosan féltékeny és részegen ordibáltam volt barátnőkkel, villanyoszlopba boxoltam, sim kártyát megettem :DD 18 napot eltöltöttem ott bent (ki is készültem, mondjuk alapból ideggyenge vagyok és túlérzékeny, lámpalázas és alapból úgy trappoltam be, ahogy), de na, a lényeg, hogy amíg a főszerkesztők engem toltak, addig az összefoglalókat úgy vágták (mondjuk egy hosszabb, normálisabb beszélgetésem sem került be végül, de nem ez volt a ,,karakterem"), hogy még erősen megosztó maradjak, amint túltoltam a biciklit és belegabalyodtam a ,,szerelmi szálba" (ami nem utasításra zajlik, de eleve úgy válogatják össze a személyiségtípusokat/karaktereket/akármi, hogy abban a feszültségben, amit a kialvatlanság, összezártság, kamerák okoznak, elég csak nagyon finom manipulációkkal ,,terelgetni" a történéseket és hát a lényeg a balhé, szex stb.), na és lázadozásból levágattam a hajam és a nap nagy részében cukormókust játszottam heverészve, akkor az összefoglalókban kevesebb ideig tűntem föl és akkor már a csoszogás, motyogás, nyáladzás, kiakadások lettek bevágva. a kiesésem után sosem felejtem el, elvittek egy szállodába, ahol másnap reggel hallottam az egyik rádióműsorban, amint istenesbence és a haverjai épp kivesézik, hogy nem szép dolog nőket verni és állatokat kínozni, teszik úgy ezt gombnyomásra, hogy lebegtetve a sztorit az eccerű hallgató kattintson rá, nézze meg, hogy mi volt ez a ,,botrány". és ugyanez megy pepitában. én nem ismerem ezt a gyereket, de a körülményeket és a körülményekért ,,felelősöket" azt hiszem egy mezei kommentelőnél jobban megfigyelhettem és nem sértettségből írom le mindezt, de hányinger az egész. a srác szerencséje, hogyha kellő önbizalommal rendelkezik és nem roppan bele és nem tölti azzal az idejét 7 év után is, hogy néha a kommentek olvasásával kínozza magát és kardozzon belül ezzel a szarral. na mindegy. hülyeség.

hereverő heverő 2021.01.18. 12:52:21

@.Zsu: nincs is szebb látvány mint Dani a WCn. Minden nő álma ez

Fálki 2021.01.18. 12:53:19

@ppupu: Veled lehet egyeztetni, ezt kedvelem.

Kellemes hetet Neked!

SirLemming 2021.01.18. 12:53:55

@Fálki: Bejött a sok éves átlag. Januárra Brees évek óta gatyamadzag, 3-ból 2 int simán az övé.
Ez nem nyugdíj gyanús meccs volt hanem egyenesen temetés. Sorryoff megyek meeting.

Fálki 2021.01.18. 12:55:23

@ratsliveonnoevilstar: Semmi nem hulyeseg haver, van itt olyan is, aki kifejezetten kedvelt teged mar akkor is amikor bentvoltal, meg akkor is, amikor jottel ide kommentelgetni.

SirLemming 2021.01.18. 12:55:58

@.Zsu: értem én de ez már perverzió. Valóban érdekes lenne egy Danitlanított Virág, de Bálintnak abban igaza van hogy csajbuli lesz a következő.

.Zsu 2021.01.18. 12:58:31

@Fálki: belevalóban elcsíptem egy Amandás telefonbeszélgetést, (nem mindig nézem) és nekem ott Amandáról is az jött le, legalábbis Frunátóval kapcsolatban, h benézte, és már másképp lát sokmindent.

ratsliveonnoevilstar 2021.01.18. 12:59:24

na izé, a lényeg, hogy a leckét, amit a srác kapott, azt a ,,leckéztetők" személye/minősége hitelteleníti. ha mellényúlnak és kiszabadul a szellem a palackból, akkor azt korrigálják. itt is ennyi történt. a sosem látott ,,közjegyző"-nek tetszett ez a világrekord.

.Zsu 2021.01.18. 12:59:46

@hereverő heverő: remélem amikor Dani megy párbajra, az ő legszebb pillanataiban benne lesz ez is. a pöcsvakarászásai mellett

.Zsu 2021.01.18. 13:00:56

@SirLemming: nekem az összefoglalókból jön le ez. Virág is mondta, h itt nincs szabadság, mindenhol együtt KELL lenni.

Krétagarbó 2021.01.18. 13:01:29

@ppupu: Eme tevegyerek jelenleg e helyzetben teveceleb, erre merget veszek.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.18. 13:03:05

@szociál: Nem az gond, hogy Virág furulyázik, hanem az a gondom, hogy tudom, milyen az a "hangszer" amin játszik... lelombozó.

Krétagarbó 2021.01.18. 13:04:26

@ratsliveonnoevilstar: Te most tényleg Simon vagy, vagy csak játszod?

hereverő heverő 2021.01.18. 13:09:17

@ratsliveonnoevilstar: figyu, ami miatt most a Renátót épp lincselik, az nem összevágott anyag volt, hanem a szemünk előtt zajlott le az egész. Beleértve egymás kutyázását, virág intenzívre juttatását, köpködést stb. Ilyet nem lehet sugalmazni vagy megvezetni a nézőket. Az arányok megint más kérdés, de az ország nagy része nem vevő az ilyen normákra.
Hidd el, 7 év után pont annyira le fogja szarni az egészet mint 2 hét múlva, és most is csak azért nézi majd az öfiket, hogy lássa nehogy szíve hölgye másra vesse fényességes tekintetét.

.Zsu 2021.01.18. 13:13:16

@ratsliveonnoevilstar: na nekem most állt össze, h te ki vagy :) márhatevagyaz
ebbe sokszor belegondoltam, meg hát ezt tudjuk is, h ahogy összevágják a műsort az alapján alakul ki egy kép a fejünkben a villalakókról. torzítva van a villalét valósága persze. ezt jó szar lehet visszanézni, de minden ilyen műsorban ez benne van a pakliban.
de az h pl Renátóról azt gondolom, h egy abuzív birtokló faszkalap, azt nem a készítők érték el, hanem csakis ő.

Nets 2021.01.18. 13:15:48

@Fálki: Amanda is többször jelezte már, hogy rosszul látta a benti helyzetet

ratsliveonnoevilstar 2021.01.18. 13:18:11

@Krétagarbó: el tudom játszani magamat :DD

@hereverő heverő: én ezt a párbajt néztem végig, mert mindenhonnan ez ömlött youtube-on, zsolti youtube csatornáján, puzsérén is volt róla szó; de hát basszus, minden évadban voltak ekkora balhék (most nem csak a sajátomra gondolok, de volt minden szériában krva necces helyzet, ami nem került a nagyérdemű szeme elé), most ez valamiért felgerjedt. a műsor nézettsége mindenek felett. de a forró kását mindenütt kerülgetik, szerintem a probléma szociokulturális gyökerű is (de arról már nem esik szó). én továbbra is a ,hallgattassék meg a másik fél is' elvet követem.

Fálki 2021.01.18. 13:19:44

@Nets: Bocsi, arról lemaradtam.

Már amikor bennvolt, én akkor is azt mondtam, hogy Amanda lehetett volna az egyik leporgosebb, legszimpatikusabb karakter, ahogy eleinte a tobbiek is ugy lattak. Csak Ő volt az, aki rossz helyre csapodott es szepen a spiral ugy huzta be, ahogy illett. Nem volt neki se annyi esze, hogy kitorjon onnan es vallalja azt, hogy kutyázzák azért, mert "átállt".

hereverő heverő 2021.01.18. 13:21:13

@.Zsu: Simonnak olyan szempontból igaza van, hogy ha pl ezek az abuzív birtokló pillanatai nem kerülnek be az öfikbe, akkor Rencsula ilyen oldalát nem láttuk volna. Ha csak a cuki Fruzsizást láttad volna, akkor azt hiszed, hogy ez egy rendes bár kissé suta kezű fodrász. Aztán a valóságban meg címeres seggfej. Abban meg neked van igazad, hogy viszont ha benne van a műsorban, akkor egyrészt magának köszönheti, másrészt ne tagadja le ország-világ előtt a hülyeségeit.

kozi001 2021.01.18. 13:22:54

@szociál: Abszolút egyetértek.
Anno izomból szavaztam bárkire(flúgos Zsu, barátnő kint hagyó Roli) csak ne ez a Greg-Reni rosszindulat vonal nyerjen.

2021.01.18. 13:23:29

@.Zsu: "hhm érdekes, hogy ekkora % különbségek születnek, és ennyire vakon vagytok. talán el kéne gondolkozni kedves villalakók. "

sztem azért felesleges bármit is elvárni a játékosok nagy részétől, mert a többségüknél lazán megfigyelhető, h effektíve nem azért jelentkeztek, majd kocogtak be a játékba, h megnyerjék azt. nyilván, ezt nem fogják lépten-nyomon hangoztatni, hogyaszongya: én csak azé' gyüttem, mert "exhibiciklista" vaTYok, és itt tök jól ki tudom élni a magamutogatásomat, és a full ingerszegény hazai közegben, ha csak a hátamon fekszem egész álló nap, akkor is biztosítva van számomra a 15 (másod)perces hírnév, és az azzal járó előnyök.

azt gondolom, h még a legsötétebb, legostobább versenyzők zöme is tisztában volt azzal, h ő valójában egy érdektelen, haszontalan hernyó irl, de ettől függetlenül joga van ahhoz, h reflektorfényben legyen (egy bizonyos időintervallumig), akár van mögötte vmi teljesítmény, akár nincs.

csilliószor leírtam már, de megint idevésem, h csak és kizárólag a szerkiket, producereket terheli a felelősség amiatt, h életképtelen tujákat, unalmas faszbélákat és lujzákat castingolnak évadról-évadra, miközben ugyanannyiba fájna, azaz semennyibe(!), színesebb, érdekesebb, intelligensebb, vonzóbb estébé-estébé játékosokat beválogatni. mert attól függetlenül, h a műsor nézettsége évről-évre lejjebb zuhan, jelentkezőkből még mindig nincs hiány.

leegyszerűsítve: ez a tipix magyar ugar szindróma, ami minden területen megfigyelhető. tudják a készítői is, h silány szar a produktum, de amíg - jobb híján - az emberek egy része unalomból, kíváncsiságból mégis hajlandó nézni az igénytelen gagyit, eszük ágában sem lesz bármit is változtatni a bevált recepten. elvégre, jó ez a büdös parasztoknak.:D
szóval és tettel, mi, a mazochista nézők is nettó hülyék vagyunk, h időt fecsérelünk olyasmire, ami ennyire bóvli, lapos, kiszámítható.

ennek fényében - bátran és büszkén - kiáltom: je suis hülye!:]

hereverő heverő 2021.01.18. 13:27:37

@ratsliveonnoevilstar: Ez becsülendő (magam is így gondolnám), de itt a másik fél még Őzike Belehaló Világában is tagadott mindent, amit láttunk. Persze, kamera által homályosan, de láttuk. Szerintem Győző elég lightosan kérdezgette fel, mégis minden azt erősítette meg bennem, hogy a kialakult kép helyes. Pedig az egy élő műsor volt, ott nincs szerepjáték meg vágás. A szociokultúrális dolgokról lehetne vitázni, egy-két-sok sör mellett, de amíg a konkrét esetet nem ismerjük addig nem igazán érdemes mert ugyanannyira nem tudjuk innét messziről megmondani a tutit, mint az átlag villalakót nézve megtippelni a jellemét.

Rugdoll 2021.01.18. 13:30:39

@ratsliveonnoevilstar: Renátó nem fog belerokkanni semmibe. Más karakter, mint te Simon. Neked pont az ilyen hiperszenzitív lelkivilág miatt kellett bent lenned. Neki a nárcisztikus, pszichopátiás elnyomó stílusa miatt, ahogy írtad is, válogatva vagytok/vannak/voltatok. Fru ilyenekre gerjedt a múltjában is, tehát nagyjából lehetett látni, hogy ez lesz a vége.
Én inkább az olyan karakterek kiválasztásán akadok fenn, akik olyannyira gyengének bizonyulnak, hogy fel akarják adni (az az izmos józsi pl, vagy most Vivi). Milyen pszicho csapat válogatott titeket?

.Zsu 2021.01.18. 13:31:47

@vágtázó vadmalac: maximális EKG
" én csak azé' gyüttem, mert "exhibiciklista" vaTYok, és itt tök jól ki tudom élni a magamutogatásomat, és a full ingerszegény hazai közegben, ha csak a hátamon fekszem egész álló nap, akkor is biztosítva van számomra a 15 (másod)perces hírnév, és az azzal járó előnyök."
na de pont ez az, és erről is írsz, h ilyen embereket válogatott be az rtl. ők vitték ilyen irányba ezt a műsort. mi azért nézzük így is... :D
ha ekg-m nem lenne elég, kifejtem így is h egyetértek az álláspontoddal, és a csatorna a főfelelős.

Nets 2021.01.18. 13:32:38

Értem mire gondolsz Simon és ebben igazad van, tényleg olyan karaktert húznak rá és adnak el másra amilyet akarnak, de azt a végtelenségig nem lehet kiszínezni. Bár 0-24-ben tényleg nem látsz be, de azt megtudod ítélni, hogy mi az ami suttyóságból/iskolázatlanságból/idegességből-stresszből/"taktikából"/stb. ered és mi az ami abszolút gonoszságból, a személyisége egy elfojtott vagy elrejtett részeként.

Két egyszerű példa: VV5 Attiláról és Veráról tudtuk hogy magas szinten játszanak egy nagyon kemény játékot, ami erős pszichés nyomásra épült. VV9 Reniről tudtuk hogy azért üvöltözik és csapkod, mert egy alpári, nem túl értelmes ember.

Krétagarbó 2021.01.18. 13:32:53

@ratsliveonnoevilstar: jogos:D

Szerintem van esélye a másik félnek is, hogy meghallgassák. Az baj, hogy nem is érti, mi a probléma vele/a viselkedésével.

hereverő heverő 2021.01.18. 13:33:56

@Fálki: Ne feledd, Amanda saját maga kezdte a cuki pörgős kép erodálását, amikor befenyítette Virágot. Onnét azért teljesítmény lett volna visszajönni, és én nem is láttam rá kisérletet. Mindazonáltal egyetértek veled, hogy sokkal több lett volna Amandában, ha nem keveredik a korpa közé.

.Zsu 2021.01.18. 13:38:02

@hereverő heverő: mindenkinek igaza van = nincs igazság :)
vannak karakterek akiknél ezt jobban meg lehet csinálni, de Renátó egész villabeli tevékenyégére kihatott ez a viselkedés. amikor leültek "megbeszélni" utasításra a dolgokat. pl kit tartanak leggyengébbnek stb. vagy kinti cigizések. Fruzsival való kedveskedése is egy vitájuk lezárása volt legtöbbször.
persze ha 90% adásidőben Vivi a pinijéről beszél, Bálint helyretesz vkit, Robi főz, Fru eszik, Dani vakaródzik, Merci tiktokozik, Moh furán mosolyog, Virág Dani mellett áll, és a maradék 10%ban Renátó fruzsi haját simogatja akkor talán

Fálki 2021.01.18. 13:38:18

@vágtázó vadmalac: Fú tesó, dehogy.

"azt gondolom, h még a legsötétebb, legostobább versenyzők zöme is tisztában volt azzal, h ő valójában egy érdektelen, haszontalan hernyó irl"

Ezek ott ponthogy azt gondolják, hogy Ők valakik. S belőlük lesz majd az uj Majka, meg NagyNőAnikó, meg Fosch9Anikó.
Mindegyik azt hiszi magarol, hogy okos, érdekes, piacképes termék, hisz remegev izgulnak arra, hogy hány kovetőjuk van az instan és abbol majd milyen jol el lehet eldegelni...
Virag is azt hiszi, hogy majd Ő is lesz valaki a mostani 58e utan, ami nyilvan feljebb is fog meg menni, de annak legalabb a fele csak kurolajkolo balfasz, aki pucsítást, meg rosszlányokos/onlyfans-os linket vár majd VV10Virágtól.
Abban a pillanatban, amikor majd a kislany kiteszi a szokasos fogfeheritos reklamot, meg azokat a feltorekvo cegeket, akiknek eleg ez a kis keveske kovetoszam, elillannak majd a lajkok, mert semmi egyediseg, innovacio nincs benne. Kismilliard ilyen instaprofil van mar, de mindig van olyan vakon levo csitri, aki azt hiszi hogy O lesz a kovetkezo Rihanna és lesz majd annyi kovetoje, h elete vegeig meg tudjon elni belole.

En hajlando vagyok akar fogadni is arra, hogy Virag 5 éven belul escortozni fog, a kerdes az az, hogy Dani istallojanak lesz a lova vagy szoloban.

Krétagarbó 2021.01.18. 13:39:40

@vágtázó vadmalac: abszolút EKG.
Én már nem is nézem, csak a HV hiányzik:)

De tényleg azt érzem, már az előző szériánál is (amibe kb. 2 percig bírtam belenézni) az volt a bajom, hogy azt éreztem, hogy olyan emberek vannak bent, akik csak úgy vannak, kaphatnak 15 perc hírnevet, de egyébként fingjuk nincs, mi dolguk bent, mi végre is van ez az egész műsor, kik is azok a nézők, akiket nekik kutya kötelességük lenne kiszolgálni, szórakoztatni.
Bent tunyulnak, iszonyat sekélyes a létük, a párbeszédeik, az egész sztori.
Igazából úgymond nem tudom, hogy a szerkik csak ilyen rétegből meríthetnek és emiatt szar már a casting is, vagy tévesen azt gondolják, hogy csak ebből a merítésből lehet show-t csinálni. De mindegy is, így is úgy is teljesen vakon vannak.

Fálki 2021.01.18. 13:41:13

@hereverő heverő: Az a befenyítés szerintem pontosan ugyanaz a kategoria volt egy alkoholmámoros buliban, mint amit pár napja Bálint nyomott le Vivinek. Az max egy rossz lépés volt mindegyikuktol, de az ut maga attol meg jol lathato. Amanda eseteben lathato lett volna.

Ő ott vesztette el a sajat identitasat és ezt szerintem sajat maga is bevallotta ott bent, amikor a korpa koze keveredve nem tudta magat adni, hanem ezzé az epét hányó ostoba sárkánnyá változott, hogy a mocsárcsapatban ezzel népszerű legyen.

Krétagarbó 2021.01.18. 13:41:36

@Rugdoll: Pedig izmos Józsi milyen szórakoztató volt, istenem:)

Cérnahuszár 2021.01.18. 13:41:36

@ratsliveonnoevilstar:

media2.giphy.com/media/3o7TKSha51ATTx9KzC/giphy.gif?cid=ecf05e47juutww14lapjk3c0v5fjr9n2frn50pac63x1x9a6&rid=giphy.gif

ami sokaknak vvattila, nekem te vagy.
bar biztos úgy hiányzik ez neked mint egy töltelék nélküli palacsinta,
cernahuszar dünynögve megint odébbmegy

Rugdoll 2021.01.18. 13:42:36

@Fálki: szerintem is menni fog Virágnál a prostiság, hiszen eddig sem állt messze tőle a dolog, és a VV-ben is csak azt bizonyítja, hogy terhelhető kislány. de tuti nem Danika lesz a strici, az nem nézi el ezt még a nyereségért sem.

2021.01.18. 13:43:08

@.Zsu: a rossz, nívótlan produktumért a csatornát terheli a felelősség, a tendencia kialakulásért, megszilárdulásért viszont már a nézői réteget, amiért továbbra is hajlandó nézni a műsort, ill. beszélni arról. azt ugye tudjuk, h az ertéelnél simán belefér, h egy halott formátumot, amit tényleg évről-évre kevesebben néznek, műsoron tartsák még indokolatlanul hosszú időn keresztül (péel heti hetes, barátok közt), és kb. akkor veszik le véglegesen a palettáról, ha már egy random, királyi tévés, alucsákós nyuggerek beszélnek bornírt fasságokat mísor is veri azt nézettségben.

valójában kurvára szomorú, h ennyire igénytelen ország a miénk. hüpp.

hereverő heverő 2021.01.18. 13:47:17

@Fálki: Lehet. Ám ezt már sose fogjuk megtudni hacsak Amanda is ide nem jön kommentelni mondjuk "icipicicici" nicken és el nem mondja nekünk. És ahogy akkor is veséztük, az alkohol ebben az esetben sem felmentés, Bálánál sem (bár érthetőbb).

Cérnahuszár 2021.01.18. 13:47:41

@ratsliveonnoevilstar: nem csak az hitelteleníti, hanem az is hogy ah sokáig csinálják, akkor a lecke átmegy mészárlásba. Onnantól meg áldozat lesz belőle, elveszik a lényeg.

Fálki 2021.01.18. 13:49:20

@hereverő heverő: Nyilvanvalóan nem, ebben maximálisan egyetértünk.

hereverő heverő 2021.01.18. 13:50:49

@Fálki: egyre több mindenben amúgy.

2021.01.18. 13:52:02

@Fálki: nyem tom, apa, sztem az, h ezt kommunikálják kajabálva 0-24, h ők valakik, az is azt igazol(hat)ja, h tisztában vannak legbelül azzal, h senkik.:] oké, biztos vannak olyan arrogáns, pszichopátiás esetek, akiknek mélyen elrejtve sincsenek aggályaik önnön teljesítményükkel kapcsolatban, de sztem a hangoskodók, magamutogatók zöme is vágtázza azt, h nincs a helyén. (lévén, ha ott lenne, nem volna szüksége arra, h izzadságszagúan próbáljon mkinek bizonyítani, h ő itten az ügyeletes tökösmákos - except klinikai értelemben vett pszichopaták, de ők azért még mindig nincsenek annyian, mint az önbizalomhiányos, céltalan melldöngetők.)

2021.01.18. 13:54:03

@Krétagarbó: *.* kaptam egy ekágét, akkor most már kijöttem a büntetésből?:'D

MsIreneAdler 2021.01.18. 13:55:45

@hereverő heverő: ez a nick már foglalt, egyszer belefutottam és nem Amanda volt az :)

.Zsu 2021.01.18. 13:55:47

@vágtázó vadmalac: a minőségén, a tendencián nem fog változtatás történni, azért mert kevesebben nézik. ahogy te is írtad rtlnél belefér h egyre kevesebben néznek egy műsort, mégis megtartják.
én azt látom, h bejöttek az évek során friss formátumok, több a celebes műsor, és azért a VV is hozott a konyhára, igaz már nem annyit, meg fel van építve a villa is, ne vesszen kárba. főcsatornáról lepakolták, castingra már egyre kevesebb erőforrást fektettek be, nincsenek már elvárásaik ezzel a műsorral kapcsolatban. nem terveznek vele egyszerűen.
ez tiszta sor.
lehet többe kerülne nekik megszüntetni a műsort, és azért megy még :)

Cérnahuszár 2021.01.18. 13:56:25

@Rugdoll: ezen filózok, 2 csajt is beraktak aki kapcsolódik ehhez, 2 partiarchális pasast is. valamelyik csak összejön. Mondjuk játszottam azzal a gondolattal is hogy frut bálintnak szánták, csak mellément. Pár napon múlt, azon hogy bedobták a szimpátiát, és fru megijedt, az egyetlen jelentkezőt meg elfogadta hogy mást mutasson.

2021.01.18. 13:56:48

@Fálki: készül már az új öfi, apja?:] nem sürgetni akarlak, én eldagonyázok ennél a posztnál is szívesen, csak a velem született kíváncsiság... júnó.:]

ratsliveonnoevilstar 2021.01.18. 13:57:10

@hereverő heverő: :DDDD még a 7-es alatt, amikor igazán dolgozott bennem a ptsd, akkor azon röhögtem, hogy milyen jó lenne ha így több volt játékos összejönne (azt hiszem a 7-esből, vagy a 8-asból dávid?-ot láttam felbukkanni itt-ott néha, puzsér videók alatti kommentekben tuti), de amúgy mást nem. és az a vicc, hogy amúgy hiába próbálna az ember volt játékosokkal beszélgetni, nem akar róla senki. egyszer gondolkodtam azon, hogy aurelio egyik bulijára be kellene néznem, amire megpróbálta összeszedni a csapatot :DDD de akkor lehet zárkatársak lennénk egy másik ,,villában"

Cérnahuszár 2021.01.18. 13:57:23

@Cérnahuszár adversus: mert fru tényleg piszkosul hasonlít bálint egyik barátnőjére, amit itt linkeltetek, ez nem véletlen sztem

2021.01.18. 13:57:47

@MsIreneAdler: Ájrín, ma nagyon inaktív vagy! himnuszt írsz, v mi köti le az idődet ennyire? azt ne mondd, h dolgozol!:Đ

Fálki 2021.01.18. 13:58:44

@vágtázó vadmalac: Keszul, csak kozben dolgoznom is kell, meg itt is épp olyan tema volt/van, amihez szivesen szoltam hozza okosat. lol.

Spitzbaue® 2021.01.18. 13:59:48

@szociál: Úgy legyen, Ámen. Mind a kettőre: Vivi vissza 70%-kal, Bála szakáll le.

Fálki 2021.01.18. 14:00:20

@ratsliveonnoevilstar: Az elso és a masodik szeria jatekosai egy darabig osszejarogattak bulizni meg egyebek, szoval nem volt ez anno olyan ritka.

MsIreneAdler 2021.01.18. 14:01:10

@vágtázó vadmalac: ne is mondd malac, ne is mondd, csuda egy napom van! Pl. most sem tudom, meddig pötyöghetek. Ha eltünnék tudd, hogy a főnököm hisztizik :)
Írom a himnuszt, írom...

2021.01.18. 14:01:44

@.Zsu: hát ikken, nem is tudok mit hozzáfűzni, csak egy szép (és rövid) nótát, szerelmeimtől, a burzsoá nyugdíjasoktól:

www.youtube.com/watch?v=XynknMFD9Xw

alma_szósz 2021.01.18. 14:03:47

@silvermansarah: csekkoltam az üzeneteimet és azóta sem jött tőled semmi, úgyhogy szerintem elkeveredett

.Zsu 2021.01.18. 14:04:12

@MsIreneAdler: na de most már ez a himnusz akkor jogilag megállja a helyét?
@vágtázó vadmalac: mi lett ezzel kapcsolatban a hivatalos verdikt?
én tegnap belekezdtem :D

2021.01.18. 14:05:01

@MsIreneAdler: nyugodtan elküldheted a halál pélójára a főnököt!:D mondd meg neki, h malacz sékelsteinbaum gróffal kell kommunikálnod, és ha ezt nem engedi/toelrálja, antiszemétizmusé' felsúrolom a bajátaimnál!:D

.Zsu 2021.01.18. 14:05:49

@Fálki: az együttes próbáinak az időpontját még egyeztessük kérlek

hereverő heverő 2021.01.18. 14:06:10

@MsIreneAdler: Hát, csak bedobtam mint egy jellemző tulajdonságot :))) Vajon Dhigooouuuu nick is van már?

@ratsliveonnoevilstar: :DDD Amíg nem Pumpeddel raknak össze, addig ne féltsd a segged :))
komolyabban: nem tudom a szerződések ebben mennyit akadályoznak és mennyien csak szimplán szarnak az egészre, vagy inkább igyekeznek eltűnni. Sokan dolgoztak az RTLnél mint szereksztők vagy kreatívok vagy postások vagy kávéfőzők, egy ilyen jól fizető zsíros állást nem akarnak elrontani mindenféle kommenteléssel. És hát... emiatt amúgy civilben még simán össze lehetne jönni, esetleg még a csatorna is elmegy a bulira és benne lesztek a kis szinesekben két tapírkölyök között. Lehet nem vagy egyedül a PTSDvel, hm hm

Krétagarbó 2021.01.18. 14:08:13

@vágtázó vadmalac: nem voltál büntiben, én nem a tanárnéni vagyok:)

Spitzbaue® 2021.01.18. 14:08:56

@ratsliveonnoevilstar: Már aztán reggel is rájöttem, hogy te vagy, kérlek, ne rágd magad. Esélyes voltál, tényleg, de elég egy rossz mozdulat, egy kiakadás (mint most Bálintnál), és ki vagy esve a pixisből. Persze az is más, ha a pixisből esel ki, vagy ha a műsorból.
Én, mint kívülálló a szerelmi száladat elhibázottnak láttam, de sokat hőbörögtünk itt, hogy téged zártak ki, nem pedig azt a dromedár manipulátort.

2021.01.18. 14:09:26

@Fálki: amúgy én most már egyre jobban sajnálok mkit, aki önként írja a hv-ket, eddig sem volt leányálom biztosan, de amikor már ennyire leül a kontent, katatón állapotba kerülnek a korábban aktívabb szereplők is, hát pasztmek, emberfelletti erő kellhet, h erre elbasszatok x órát. minden rispektem a tiéd/tiétek.:]

MsIreneAdler 2021.01.18. 14:09:27

@Cérnahuszár adversus: van benne valami, amit mondasz! Viszont azt nem értem, ha a céljuk a "párosítás" volt a szerkedztőknek az miért?? A villaszerelmek rohadt unalmasak egy idő után, pont ezért ült le ez az évad is. Más sem történik mint egymás popójában tengenek 0-24-ben a párocskák. A szex meg a mai világban nem olyan nagy szám, hogy önmagában nézettséget generáljon. Mondjuk nem ez lenne az egyetlen elbaltázott koncepció ebben a műsorban.

Krétagarbó 2021.01.18. 14:09:36

@ratsliveonnoevilstar: Vikivel sem tudtad később - amikor már lecsengett a dolog mindenkiben - megbeszélni a történteket? Ez amúgy szar lehet, nincsenek a szálak elvarrva.

Fálki 2021.01.18. 14:12:13

@.Zsu: Lesz ma még erről szó.. ;)

@vágtázó vadmalac: Akkó küggyé sékelt :Đ

MsIreneAdler 2021.01.18. 14:12:22

@vágtázó vadmalac: nem, amúgy nagyon rendes főnököm van, szóval nem mondanék neki ilyet.

@.Zsu: hát igazából te találtad ki, én csak belekeveredtem, illetve belekevertem magam.

2021.01.18. 14:12:33

@.Zsu: a hivatalos verdikt az, h mindÉg önkényesen változtatgatom a feltételeket, és ha vki nem tud (háháhá, hisz pont ez a célxD) alkalmazkodni, attól kárpótlást (is) fogok követelni, mert csak.:]

Krétagarbó 2021.01.18. 14:12:58

@hereverő heverő: abban azért nem akadályoz, hogy néha összefuss a másikkal és beszélgessetek. Egyszer olvastam egy ilyen (nem VV-s, de hasonló reality-hez készített) szerződést. De szerintem ezeket személyre is szabják valamennyire. Ki mit tud kiharcolni.

2021.01.18. 14:14:10

@Krétagarbó: jókor szólsz, már órák óta ücsörgök a a szamár-fejfedővel a kobakomon.:'D

thumbs.dreamstime.com/b/bad-student-23632107.jpg

Krétagarbó 2021.01.18. 14:14:53

@MsIreneAdler: és még a HV-t is olvassa, ki tudja? :)

MsIreneAdler 2021.01.18. 14:16:52

@hereverő heverő: ráadásul, ha jól emlékszem férfi vokt a tulajdonosa a nicknek. Nem tudom, de gyorsan befoglalom, hátha jól jön még. :)

hereverő heverő 2021.01.18. 14:17:25

@Krétagarbó: Úgy gondolom, hogy mennyit szerepelhetsz nyilvánosan, mert pl itt kommentben kifecseghetsz titkokat, ilyesmik. Azt én sem hiszem, hogy összefutásban akadályozna sőt akadályozhatna, hiszen alkotmányos jogot sértene.

ratsliveonnoevilstar 2021.01.18. 14:18:01

@Krétagarbó: Vikivel találkoztunk egyszer Pesten, megittunk egy sört, de velem volt az akkori barátnőm és úgy jobban nem tudtunk elbeszélgetni róla. annyit mondott, hogy az rtlnél (ott volt utána gyakornok) érezte azt, hogy miattam kicsit neheztel rá pár ember, de most utolsó infóm róla, hogy a viasat3-on az észbontókon dolgozik és aktívan kézizik.

hereverő heverő 2021.01.18. 14:18:04

@MsIreneAdler: most is van egy pini, aztán az is férfi :)

Krétagarbó 2021.01.18. 14:18:09

@vágtázó vadmalac: most én is írjam azt, ha követed a munkásságomat (van vagy 10ezer kommentem az elmúlt sok évből) akkor tudod, hogy nem vagyok én olyan? :)
Ha valami nem tetszik, jelzem, de nem ítélkezem (legalábbis megpróbálom).

MsIreneAdler 2021.01.18. 14:18:30

@Krétagarbó: biztos vagyok benne, hogy nem olvassa 100%.
Egyébként nem tudom, ki hogy van vele, de ez a vv nézés egy eléggé sötét titok az életemben :D

.Zsu 2021.01.18. 14:18:55

@MsIreneAdler: na igen, de külön egyeztetések, amik elkerülték a figyelmemet történhettek :)

2021.01.18. 14:19:36

@Fálki: "Akkó küggyé sékelt :Đ "

tudtam, h a nehezen összeharácsolt kárpis-sékelkéimére fáj a fogad. ha majd írsz egy olyan posztot, amiben én leszek a főszereplő, galambként berepülök a villába, aztán az udvaron felöltöm valós, medvedisznóember alakomat, és batz papuccsal agyonverem a gecibe a bent lévőket, felmarkolom a (nettó v bruttó, vátevör) 36 misit, és vandussal kettecskén élünk boldogan, amíg ő meg nem hal szegény covidban pár hónappal később, nu, akkor hajlandó vagyok egy sékelt fizetni honor gyanánt!:]

hereverő heverő 2021.01.18. 14:20:12

@ratsliveonnoevilstar: óóó miattad??? hehe ez kurva jó... Mintha nem lett volna benne nyakig. Nesze neked valóság só.

Krétagarbó 2021.01.18. 14:20:58

@hereverő heverő: azok a témák megvannak, hogy mit nem fecseghetsz ki, nyilván.De ha jól emlékszem, inkább arra mentek rá, hogy a műsor után hogyan kell rendelkezésre állnod X ideig a csatornának (nyilván kizárva ezzel a konkurens csatikat).

hereverő heverő 2021.01.18. 14:21:07

@Krétagarbó: :DDD nana, ha így haladsz a ranglétrán még oda is eljuthatsz :D mármint itélkezni

MsIreneAdler 2021.01.18. 14:22:11

@hereverő heverő: sosem lehet tudni. Lehet én meg egy dagadt kamionsofőr vagyok Kukutyinból :)

Krétagarbó 2021.01.18. 14:23:13

@ratsliveonnoevilstar: Ó, nem tudtam, hogy még mindig sportol. Na az észbontók az a műsor, ami engem nem szórakoztat. Valahogy nem tudok a sok ostobenkón szórakozni, engem inkább elszomorít.

hereverő heverő 2021.01.18. 14:23:17

@Krétagarbó: Alekosz óta tudjuk, hogy az úgyis smafu :))))

MsIreneAdler 2021.01.18. 14:23:31

@.Zsu: nem egyezkednék a hátad mögött, szerintem jobb, ha összefogunk :)

.Zsu 2021.01.18. 14:24:09

@MsIreneAdler: nem titkolom, de nem kürtölöm világgá. ha szóbakerül elmondom.
nekem van 2 jó barátom akik nézik, de a messengeres kibeszélőcsoportunk aktivítása számomra nem volt kielégítő.
és egy barátnőmnek próbáltam kifejteni, mert kérdezte, h mi a jó benne. :D
de nem jutottunk el odáig h megértessem vele miért is nézem

2021.01.18. 14:24:22

@Krétagarbó: én terveztem, h elolvasok tőled mindent is, de aztán persze - szokás szerint - becsicskultam, amikor láttam, h 16k kommentet kéne előbányászni (és azt sem tudom, h mely blogokról:D).

Rugdoll 2021.01.18. 14:25:35

@ratsliveonnoevilstar: nem lehet hogy attól tartanak, hogy olyat mondanak, ami jogikövetkezményekkel járhat? egyik sem olyan okos, hogy tudjon disztingválni. tuti volt/van valami szerződés, hogy mit mondhattok el a VV után.

Spitzbaue® 2021.01.18. 14:25:45

@Fálki: @vágtázó vadmalac: Vitatkoznék! A kontent tök jó volt most. Felfrissültem lelkileg, hogy Recska kiesett, és ahogy kiesett, és ahogy reagált, és hogy Grincs szopóágra került, ez olyan, mint amikor nyer egy meccset a válogatott pl. fociban.
És vitatkoznék! Fálkinak nem okozott gondot ebből írni, és nem csak azért mert Fálki egyébként jól ír, hanem azért is, mert van miről.

És nem vitatkoznék: ami kívül esik a csoportdinamikán, azaz nem a kiesés-tematikázásos mondakörben van, azaz amit a szerkik tesznek hozzá, az fosch, moschottßar (hogy a helysírásommal egy kicsit felvidítsalak MALAC)

hereverő heverő 2021.01.18. 14:26:35

@MsIreneAdler: Én is egy 160 centis operaénekes nő vagyok, csak nem merem elmondani senkinek.

Rrami 2021.01.18. 14:26:51

@Brigante: Valóban borzadály. És mindemellett, amiket leírtál, még igénytelen is. Én azon tanakodtam, talán van benne rájátszás is. Szerintem ő még biztosabb benne, mint Rencsi, hogy megnyeri, éppen ezért lesz R-nél is szórakoztatóbb, mikor kizúg. Az elejétől kezdve minden lakó, köztük Bálint is őt tartja a legerősebbnek, meg ráaggattak már másik jelzőt is (talán legdominánsabb, de erre nem emlékszem pontosan). Dániel pedig úgy gondolhatja, mennyire jó úton halad: Virág miatt folyamatosan adásban van, a riportban előadja az aggódó, bölcseskedő, látszólag csak jót akaró énjét, a villában is tartanak tőle, szóval sínen van (mármint a fejében). Aztán elhangzik: Dani vár az utcaajtó :)

Krétagarbó 2021.01.18. 14:28:00

@hereverő heverő: már nem vágyom rá. jó itt nekem a nyugdíjas állásomban, nem egy nagy szellemi kihívás, de jó pízért elvagyok. Nem csesztetnek, kisujjból kirázom, van időm mellette gyereket nevelni, posztolgatni, tanulgatni, énidőzni. Jó lesz ez nekem még 20-30 évig:)

Spitzbaue® 2021.01.18. 14:28:42

@Krétagarbó: Már feljött itt egy-két hete az Észbontók. Ott nem is az ostobák zseniálisak, hanem azok akik a kérdéseket, és a választható válaszokat írják. Azok mennyire jó humorú emberek lehetnek? Nézd így, vagy persze nyugodtan kapcsolj el.

Rugdoll 2021.01.18. 14:30:05

@Cérnahuszár adversus: akármennyire is uncsik a szerelmi szálak, azért némi történést (mint most a féltékenység) azért generálnak. szóval ezért is csinálnak párookat. és igen, simán lehet, hogy Fru Bálintnak lett szánva, de a terrorista jobban nyomult.

.Zsu 2021.01.18. 14:30:23

@hereverő heverő: @MsIreneAdler: amikor @vágtázó vadmalac: üzletébe belekevertem magam, ott a teljes személyazonosságomat is felfedtem.
persze bízom benne, h nem él vele vissza, de ha sékelekről van szó egy sakkbantartást el tudok képzelni tőle :)))

Nets 2021.01.18. 14:30:52

@Krétagarbó: Én is úgy vagyok vele, hogy inkább legyen időm munka mellett élni, ne a féktelen robotolás vigye el egy csettintésre. Nem nagyravágyó tulajdonság, de cserébe a hobbijaimban kitudok teljesedni.

Spitzbaue® 2021.01.18. 14:31:16

@ratsliveonnoevilstar: @Krétagarbó: Hát ha Viki írja azokat a hülyeségeket, akkor minden tanomat visszavonom vele kapcsolatban, mert tényleg, igazán humorosak.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 14:33:26

@Niemandhäuser: Énnekem teccik az Észbontók !
HA igaz akkor azért, ahogy soxor csavargatják a logikát és felmerülő emlékmorzsákból próbálják
felépíteni a semmit.
Ha meg nem igaz, akkor az hogy emberek képesek hülyének mutatni magukat ennyire és ELHISZEM róluk !
Jah és igen : fürdök közben a saját okosságomban is :D
(Mondjuk az nem értem, ha valaki nem ismer fel valami faszom színészt vagy sportólot képről az miért ciki... )

Cérnahuszár 2021.01.18. 14:34:12

@MsIreneAdler: látod mekkora port kavar most ez a 2 szerelmi szál....nyilatkozták azt is hogy előre felépített koncepciójuk van, ha erre gondoltak?
metoo jegyében, ez most kapós téma, kattintásvadász
viszont síkos, ezért amig a mezei néző böllérért ordít, nekik több cuccot kell a serpenyőben egyensúlyozni
idáig az elméletem, lehet hülyeség, és a tömegnek van igaza, a csatorna menti a valagát hogy ez megtörténhetett, de csak papíron, aztán minden csoda 3 napig tart majdelfelejtikha jön az újtéma.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 14:34:17

@Niemandhäuser: Igen humorosak ! És én bírom a musorvezető srácot is!

ratsliveonnoevilstar 2021.01.18. 14:34:32

@hereverő heverő: nincsenek hű de nagy titkok. én sokáig szerettem volna megérteni, hogy mégis miafsz volt ez, nyilván sosem fogom látni ,kockáspapíron' levezetve. már ha létezik ilyen ,,kockáspapír" :DDD

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 14:35:09

Meg néha a szereplők ( a studioban) is viccesek, különösen ha ők se tudják és ezt
bevallják :D

2021.01.18. 14:35:35

@Niemandhäuser: nyem tom, a digó kieséses óta nem volt semmi igazán jó (kamu) megrendülés sem a párbajok után. pedig tökre kékültem én is, h majd amikor amanda nem tér vissza, nagy hiszti lesz (kurvára nem volt), aztán amikor a dzsina kint marad utána is törpénik vmi látványosabb szitu (nem történt), ez a mostani meg a semminél is kevesebb volt. fru erőltetett (mű)sírása, who gives a shit?:D én pedig roppantul utáltam (jóindulatú józsuaként már a legelejétől) rencsit is, frut is, de nem érzem azt,h bármelyikük is elnyerte volna méltó büntetését.:D ha a bakcigó 1-2%-ot kapott volna, de utána ugyanolyan csicskagyász lájtos módon kérdezgetik a hónapokig tartó viselkedésével kapcs, ahogy azt ancsa és a gáspár tette, akkor az semmiféle elégtételt nem tud számorma biztosítani.
ettől még készséggel elismerem, h nekem vannak bizonyára irreálisan magas elvárásaim. telhetetlen kecifei vagyok.:]

Rugdoll 2021.01.18. 14:36:51

@SelyemSonkaPini: Áron nagyon jó műsorvezető. és neki tényleg csípőből jönnek a jó megszólalások. volt szerencsém anno egy műsorban szerepelni vele.

Rrami 2021.01.18. 14:37:13

@ratsliveonnoevilstar: Jó, hogy itt vagy! Én örömmel olvastalak "odaát" is, jöhetnél sűrűbben.

Rugdoll 2021.01.18. 14:38:45

@vágtázó vadmalac: EKG. megnéztem volna, hogy PP jobban felkérdezi-e

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 14:41:02

@.Zsu: Vadmalactól lehet, hogy nem kell tartanod. De a menedzsere egy elvtelen teve ! :)))

2021.01.18. 14:41:38

@.Zsu: a személyazonosságoddal kapcs, írtam anno a moszádnak, h adnának-e érte aranyrudat, na jó, akármennyi aprót, v akár egy fél mázsa makkot, amennyiben felfedem nékik, de kinevettek!:( persze ez nem azt jelenti, h itt, a hv-n ne lenne egy értékes adat, de ígérem, h csak annak árulok el bármit, aki legalább ezer sékelt utal érte cserébe.:] (az azért egy reális, jó ár, nem, Zsu?)

Spitzbaue® 2021.01.18. 14:41:50

@vágtázó vadmalac: hát igen. Dhííígaóóóú kiesése vitte a pálmát rendesen, de az azért érderkes, hogy utána sem módosítottak a pályán, sőt megtolták, hiába látszott, hogy a lékett kapott ürhajójuk orral a földbe áll, vagy éppenséggel elég a légkörben.
Ma kibeb@xott költői vagyok, nem? Nem :-D.

Rugdoll 2021.01.18. 14:44:12

@Niemandhäuser: én már agyfaszt kaptam, ahányszor elhangzott, a megtoljuk kifejezés. mindig az jutott eszembe, hogy : ugyan, mit kislányok? és a történtek fényében a válasz, hogy a : szopórollert :)

2021.01.18. 14:47:22

@Rugdoll: suttogva felkérdezés, öööö... talán jobb is, h nem volt rá mód.:Đ (pedig a mísorvezető brancsból pp-t bírom, legalábbis, amikor humorizál, az nekem fexik, viszont a zenei munkássága végett, büntiből az ápoltak közé zárnám pár hétre.)

.Zsu 2021.01.18. 14:50:02

@ppupu: a cukker teve avatar is csak a manipupuláció része akkor. :)))) egy jó üzletembernek elvtelennek is kell lennie, és itt a malac hozza a művészbáróönkényeskedő urat, aki mögé kell egy intéző. rml olyan intéző vagy aki nem tud mindent :D
@vágtázó vadmalac: ezer sékel?? ne viccelődjünk malacuram kérem, nagyon lent van ez a szám.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 14:52:49

@vágtázó vadmalac: És ne felejtsük el a szereplését a X faktor mentoraként sem!
Ahol karonfogva a kis picsa bogival szart se értek !
Nem is értem, hogyan zsűrizhetnek ilyen senkik..... pláne MENTORKODNI !

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 14:54:39

@.Zsu: Ne aggódj engem a nyílt őszinte rosszindulat és a burkolt kegyetlenség vezérel, a tisztán anyagi haszonszerzés mellett. Így pontosan tudod mire számíthasz. :))) Nem engedem Malacot elkótyavetyélni a megszerzett információkat., csak jó pénzé.. sékelért.

.Zsu 2021.01.18. 14:55:42

@ppupu: na ti szépen egymásra találtatok :D

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 14:57:48

@Cérnahuszár adversus: Szerintem a csatornának minden jó csak nézzék.
Egyébként meg azt senki nem mondhatja, hogy a hülyepicsákat erőszakkal maguk alá gyűrték a retkes kancigók !
Különösen grincs, aki eleinte úgy tünt keményen ellenálló lesz!
Aztán nem is tudom mi lett vele.... szerelmes lett ebbe a baromba ?
Vagy tattikázni akart aztán legyűrte a pinije ? vagy nem is tudom....

Cérnahuszár 2021.01.18. 15:00:11

@SelyemSonkaPini: az lett
a nőkek nagyon kell vigyázni, mert orgazmuskor termelődik az ösztrogén? , ami az összetartozást erősíti.
vigyázz hogy ne marháskodj egyéjszakásokkal se. Utána meg belegondolhatsz mindent.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.18. 15:00:24

@Rrami: ahogy mondod. Azon gondolkodok, hogy ki ellen fog kiesni... vagy Moha vagy Robi. Baromi kíváncsi leszek az arcára...

Virág szerintem tudja, hogy az a helyzet amiben benne van az nem jó... többször mondta már a riportban. Csak nem tud/akar/mer megszólalni. Pedig azzal jobban járna.

Egyébként személyiség fejlődés szempontjából, pont Virág mozdult előrébb a legtöbbet eddig.
Nem buta az a lány, csak szerintem rettentessen el van hanyagolva megfelelő kapcsolatok terén.

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 15:02:36

@SelyemSonkaPini: Miután nyíltan elmondta, hogy az eddigi pasijai is hasonló kaliberű csávók voltak, ezért simán beleesett az eddigi kapcsolatok csapdájába. Lehet hogy eleinte csak taktika volt, de a bezártság és a barátok/ismerősök/rokonok visszajelzésének hiányában predesztinált volt valamilyen kapcsolat kialakulása. Plussz az összetartozás érzése a közös "ellenség"gel szemben. Stb.....

Rugdoll 2021.01.18. 15:05:06

@vágtázó vadmalac: én is szeretem a stílusát, amit képvisel. és kövezz meg, de egy-két számát is elhallgatom :D

2021.01.18. 15:05:52

@SelyemSonkaPini: x-ből a 7-8-9. szériákat láttam csak, azokat is amiatt toltam, mint a vv-t, kellett a fájás.:'D asszem mki jobban jár, ha egyik zsűritagot/mentort sem minősítem, mert jót - fájdalom!:D - nem igazán tudnék írni velük kapcsolatban.:| az x kb. annyiban különbözik a lecsövesedett vv-ktől, h ott időnként akad 1-2 szereplő, akinek van vmennyi tehetsége legalább az énekléshez, csak a karakter, egyéniség, színpadi jelenlét hiányzik (a későbbiekben meg mondjuk az, h vki képes legyen egy nem tingli-tangli dalt összerakni). én mondjuk az underground zenebonákat preferálom inkább, de simán el tudom ösmerni azt, h a kádár rendszerben a 3 T-s kultúrpolitika mellett is csináltak színvonalas mainstream zenéket/dalokat, a gengszterváltás után 30 év alatt csak a leggagyibb, kínosabb, azonnal elfelejthető szart tudják a fősodratú ipar dolgozói felmutatni. vérgáz.

2021.01.18. 15:08:04

@Cérnahuszár adversus: de ha nincs orgazmusa a vánnájtsztendeknél a nő(k)nek, akkor nincs is mitől paráznia ezek szerint?:D

hereverő heverő 2021.01.18. 15:12:30

@Cérnahuszár adversus: Ez így van, én is pont így szerettem bele az ujjaimba

2021.01.18. 15:14:23

@Rugdoll: áh, nem kövezek ilyesmik miatt, valójában persze csak azért, mert lusta vagyok ahhoz is (le kell hajolni a kavicsért, azt nagyobb erővel elhajítani, hjaj, már attól elfáradtam, h csak elképzeltem:D).

Cérnahuszár 2021.01.18. 15:16:48

@hereverő heverő: ezt nem veszem be, már mondtad h nem vagy nő

2021.01.18. 15:16:59

@alma_szósz: Ó, most írtam újat, remélem az átmegy! :)))

Cérnahuszár 2021.01.18. 15:17:55

@vágtázó vadmalac: csak arra reagáltam hogy szerelmes lett ebbe a baromba?
a többit meghagyom nektek most már

hereverő heverő 2021.01.18. 15:18:34

@Cérnahuszár adversus: Ó amióta beleszerettem az ujjaimba, már senkitől nem elvárás, hogy be is vegye. A kedvencem ez a kis görcsös itt ni
*mutatja

ratsliveonnoevilstar 2021.01.18. 15:21:38

@Rugdoll: áh, de nincs olyan hű de nagy titok. az, hogy melyik szereplő kit ismer a stábban, ki kivel feküdt le, kinek a kije dolgozik hol, milyen pozícióban, kiket tartanak ott bent gyakornokként a műsor után, stb. de ezek meg így utólag olyan egyértelműek lettek. bent, amikor szépen így figyelgeti az ember az utcáról beesve, akkor zavaró. de ebben az is benne van, hogy túlspilázom és nagyon kevés élettapasztalatom van (volt). az inkább a baj, hogy én ragaszkodom ahhoz az elképzelésemhez, hogy bizonyos fokig ez egy truman show volt és centiről centire fel volt építve pár lehetséges forgatókönyv. a válogatókon elmondtam magamról több olyan dolgot, ami később visszaköszönt szó szerint játékostársak szájából, vagy cselekedeteiből. én meg lappangó pszichés problémákkal ott ültem a sűrűjében és pislogtam, hogy ilyen véletlenek nincsenek :DD (egy példa így hirtelen. laci, viki és én ülünk a dohányzó kanapén este, laci megkérdezi vikitől -rám néz közben- , hogyan nyeressük meg vele?, na itt rákérdeztem, hogy ez most mi, de beszélgettek tovább más dolgokról, vagy mielőtt behopponáltam a beköltöző show-n, előtte a műsor egyik akármije bejött hozzám, hogy a stáb drukkol nekem, kemény dologra készüljek, nagyon megosztó leszek, plusz megkérdezte, hogy van-e útlevelem, amit azóta sem tudok, hogy másoktól is megkérdezték-e. én arra gondoltam utólag, hogy a celebvagyokmentski innent már akkor tervezgethették és egy valóvilágost: az 1. vagy 2. helyezettet tervezték vinni) és ilyen kis apróságok vannak, de ebből nálam 2 hét alatt bent vagy 10000 összegyűlt, lehet többieknél mások az arányok, vagy kevésbé próbálták meg racionalizálni. vagy tényleg zárj össze 12 random embert, kamerázd be őket és tádá? lehet ennyi árpaattila knowhow -ja és a többi inkább csak sima technikai-, műsor szerkesztési hókuszpókusz.

2021.01.18. 15:22:34

@MsIreneAdler: "Egyébként nem tudom, ki hogy van vele, de ez a vv nézés egy eléggé sötét titok az életemben :D"

az enyémben is, a családban csak én nézem, szét is cinkelnek miatta :DD

Fálki 2021.01.18. 15:30:21

@silvermansarah: @MsIreneAdler:

"Egyébként nem tudom, ki hogy van vele, de ez a vv nézés egy eléggé sötét titok az életemben :D"

Én buszkek vallalom a pajtasaim elott hogy nalunk ez minden este a fomusoridos program, hogy nezzuk. Nyilvan szét is cinkelnek vele rendesen, de tudtam hogy ez lesz, készultem ra.

Azt viszont, hogy itt is produkalom magam, nem mertem elmondani, mert akkor tuti itt rontana a levegot az osszes a kommentszekcioban es arra aztan vegkepp nincs felkeszulve az itteni a fogadobizottsag :D

Cérnahuszár 2021.01.18. 15:33:15

@Fálki: nem tartozol még egy poszttal véletlenül?

hereverő heverő 2021.01.18. 15:33:52

@ratsliveonnoevilstar: Ok, de ha van forgatókönyv, akkor miért nem viszik végig? Az a pólóletépés nem volt olyan ami miatt rugni kellett volna a szépen felépített műsort. Szerintem ez sokkal inkább random műfaj, a csatorna ígyis úgyis beszippantja akit akar. Te is mehettél volna szöcskét enni halálfaszaföldre, ahoz nem kellett volna megnyerni a fődíjat. Már ismert voltál, sőt rád még mindenki emlékszik így is, de nekem pl fingom nincs ki az a Laci, meg kellett nézzem a neten.

Rugdoll 2021.01.18. 15:34:07

@ratsliveonnoevilstar: azt azért nem mertem feltételezni, hogy ennyire irányított. én minidg ellene voksoltam az összeesküvéselméleteknek, de ebből inkább azt látom, ohgy valóban nagy a manipuláció a szerkesztői oldalról is. nem igazán értem, hogy ennyire miért kell belenyúlni, de nem is vagyok műsorszerkesztő.
téged kimondottan sajnáltalak, nem szánalomból, őszinte sajnálattal, ahogyan ledaráltak. de legalább te nem mentél rá úgy, mint a BB Évi. ő is oda lett dobva a szenzáció hajhászás oltárára, és nem tudom, hogy ki hogyan számol el a lelkiismeretével, hogy az ő élete egy a töntrementek sorozatában, de pl. 2 kisgyerekének is nevelőszülei vannak.

ratsliveonnoevilstar 2021.01.18. 15:34:14

@vágtázó vadmalac: ugyanazok szerkesztik váltásban az x faktorokat, mint a vv-ket :))) keress egy vv stáblistát, nézd meg ki az aktuális főszerki., majd egy olyan x faktort, amit szintén ő dirigált. aztán láss csodát :DDD

Fálki 2021.01.18. 15:34:51

@Cérnahuszár adversus: Nagyon rohogok :D :D :D :D :D :D

De baszki, ritka pofátlanok vagytok páran :D :D :D :D :D

Rugdoll 2021.01.18. 15:36:46

@hereverő heverő: erre talán az a válasz, hogy akkor még nem "rehabilitálták" a bukottakat olyan gyorsan (lásd most az álarcosénekesben Eszenyit). ott még a nézőkkel megszavaztatták, hogy erőszak-e vagy sem, menjen-e vagy maradjon. és elvileg a nézők azt szavazták, hogy essen ki. lehet látták, hogy a Simon idegei nem úgy fogják bírni a gyűrődést, mint ahogyan azt szerették volna, és/vagy a többiek túltolták ideje korán a maguk szerepét.

2021.01.18. 15:36:53

@Cérnahuszár adversus: "a nőkek nagyon kell vigyázni, mert orgazmuskor termelődik az ösztrogén?"

oxitocin :PP
ill a férfiaknál az antiduretikus hormon (vazopresszin), az is kötödést segíti elő. Részben ennek is köze van a pornó függőséghez, de ne szakmázzunk :))))

Cérnahuszár 2021.01.18. 15:39:59

@silvermansarah: na köszike, megmentettél
utálom ha ezeréves emlékek töredezve jönnek elő

Cérnahuszár 2021.01.18. 15:45:07

@silvermansarah: na ebből se jövök ki jól, most jön az hogy freud bácsi nálam is tiszteletét tette

MsIreneAdler 2021.01.18. 15:47:22

@.Zsu: @silvermansarah:

Sejtettem, hogy vannak ilyen meg nem értett vv kukkolók is rajtam kívül :) . Szintén csak a legbelsőbb köröm tud erről a dologról. Hú most kezdek erről úgy beszélni, mint egy drogos :D

@Fálki: jó, hát te vagy a legtökösebb köztünk, ez tény :)

budapest23 2021.01.18. 15:47:40

@ratsliveonnoevilstar: köszi hogy leírtad.
1) megerösít abban, hogy jól tettem nem összevagdosni a "bestofrenátót", mert nem akartam potenciális mentális problémákhoz és következményeihez akár egy ilyen minimális szinten se asszisztálni
2) megerösít abban, hogy karaktereket építenek ki, a kinti nézök - részben legalantasabb, de mindenképp - legelemibb ösztöneit pengetve (off: ehelyütt szoktam ajánlani az Unreal sorozatot, ami gyakorlatilag minden valóságshow hátterébe enged bepillantást és a mutatott manipulációk és showszereplö-kihasználások szintjén annyira kinyitja az ember szemét, hogy onnantól egyetlen ilyen "show"-t sem fog már ugyanúgy nézni /tudni/)
3) ahogyan fogalmaztam veled kapcsolatban (dehonesztálóan, leegyszerüsítve és a negatívumra kihegyezve) ilyenmód a fenti két ponttal ütközni látszik és még akár canossát is kéne járnom érte, DE a harmadik pontom az lenne SZÁMODRA, hogy attól még hogy belül minden mondanivalód és gondolatod tiszta (úgy is mint tisztességes, és úgyis mint közérthetö) , ettöl még nem így jön ki a klaviatúrádból vagy szádból a többség számára sajnos. És egyfajta alapjóindulat kell hozzá (ami ma ritka a perckommentelés müfajában), hogy valaki hajlandó (nem beszélve arról, hogy: képes!) legyen rá kibogozni belöle a - megintcsak! - tisztát. Ezen csak TE tudsz segíteni azzal, hogy megpróbálod magadban csupaszítani, tisztítani a pozitív értékeket és élményeket, és utána ehhez igazítod a kifelé viselkedést, megnyilatkozást is. A villaléttel kapcsolatban (mint most Renátónál is) ez már veszett fejsze nyele, ezért írtam/írtuk, amit és ahogy, de attól a pillanattól kezdve hogy megint kiléptél onnan (és annak médiateréböl), már teljesen a te kezedben van a dolog.

2021.01.18. 15:48:04

@Fálki: kedves uram, ez a privizgetés hogy zajlik itt, 2-őt küldtem almaszósznak, de nem látok semmit hogy átment-e vagy sem.
Köszönöm válaszod: Sára EzüstEmber

Fálki 2021.01.18. 15:49:11

@budapest23: Nagy nagy +1 erre a kommentedre is.

MsIreneAdler 2021.01.18. 15:49:22

@Cérnahuszár adversus: szerintem nem hülyeség, amit írtál. A fentiek tükrében, hogy mennyire belenyúlnak a dolgokba, pedig már nem is tűnik csupán konteónak.

2021.01.18. 15:50:01

@MsIreneAdler: engem folyamat húz a párom érte, ráadásul ápoltaknak hívja őket, amitől paranoiás lettem, hogy olvassa hogy kommentelek :DD
Pl: Na, mit csináltak a pszichiátriai ápoltak tegnap?
Persze nem árulom el neki, hadd vergődjön :DDDDDD

Fálki 2021.01.18. 15:50:49

@silvermansarah: Ha irsz neki, akkor ő azt emailben kapja meg.

Ha olyan mailcimmel van regisztralva ide, amit nagyon ritkan nez meg, akkor az ott csak ugy lesz, amig nem szolsz neki errol.

Ha olyan mailcimmel van regisztralva ide, ami már nem él, arrol Te kapsz visszajelzest, hogy az uzenetet nem sikerult kezbesiteni.

Ha ez utobbit nem kaptad, akkor a mail nala már nála van.

Fálki 2021.01.18. 15:51:23

@silvermansarah: Hihi, mi is ápoltaknak hívjuk őket :D

2021.01.18. 15:52:25

@Fálki: Köszönet! Egyelőre nincs üzenetem, így akkor várok :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 15:53:07

@MsIreneAdler: Hopsz... Még egy infó a sékeles zsákba...Már a tevemaffia kezében vagy teljesen.
Én nem titkolom, hogy ilyen alantas dologgal foglalkozom, mint a VV nézés... sőt a kommentelést is vállalom... néha kicsit furcsán néznek rám, de aztán elengedik a dolgot...

MsIreneAdler 2021.01.18. 15:53:58

@silvermansarah: nos igen. Azért ez is tipikusan az a műsor, amit mindenki utál meg lenézi azt, aki nézi, de azért kíváncsi.
Bocsi, hogy belekontárkodok, de a privinél előfordul, hogy spam-be teszi a blogról jövő üzeneteket. Érdemes ott is megnézni.

2021.01.18. 15:54:21

@Fálki: amúgy simán illik rájuk, elmeosztály :D
Bár a koszlidérc kijövetele óta sokat javult a helyzet, őrá tényleg fehér köpenyt lehetett volna adni, bár ugye Csulabá még maradt, de azóta olyan nagyokat nem alakított, mint előtte.

2021.01.18. 15:55:08

@MsIreneAdler: nézem már mindenhol, nem akarom alma_szószt szivatni, de nem tudom megnézni hogy átment-e, szóval várok. :))

.Zsu 2021.01.18. 15:55:22

@ppupu: teve szemed mindenre figyel

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.18. 15:56:55

@Brigante:
Emlékszel arra mikor Dani éppen gittelt és Virágnak néznie kellett, mert ugye máshol nem lehet ahol nincs a Dani, na ott mondta Dánielnek hogy nem érdekli hogy ő nem lesz a 3-ba, de legalább Dani meg Bálint reméli ott lesz, erre Dani azt mondta reméli.
Daninak a tulajdona Virág, nem egyéni játékos hanem az a személy aki a döntőbe juttatja papát, a kislány úgy is csak elszórná a pénzt.
És erre még mindig nem jött rá Virág, és cseppet sem sajnálom, pedig tudja hogy kint nem lesz semmi, elhajtja a kis paprikajancsit Danibácsi :)
Ez nem szerelem ,hanem túszdráma.

Fálki 2021.01.18. 15:57:23

@silvermansarah: Ha nem kaptal ellentetes tartalmu uzenetet, akkor tuti ottvan az az uzi, ahova kuldted. Csak lehet hogy a cimzett meg nem is tud róla.

MsIreneAdler 2021.01.18. 15:57:46

@ppupu: rengeteg infótok lehet rólam....:) Büszkén vállalom, hogy titkolom, hogy nézem!

.Zsu 2021.01.18. 15:58:14

@MsIreneAdler: nagyon utálom, aki nem látott még semmit belőle, szidja a VV-t. (vagy bármit amit nem látott) sznobság
az más amikor mi csináljuk. ebben rengeteg belefektetett energia van, és rááldozott idő :D

Spitzbaue® 2021.01.18. 15:58:23

@Fálki: @budapest23: Nagy +1, kivéve, hogy nem vagdostad össze a Recska Roast-ot. :-D

2021.01.18. 15:58:36

@Fálki: akkor egyelőre türelem, tornaterem lesz a dolgom. :))

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 15:58:37

Ja igen... Mi asszonnyal nézzük a vv-t, néha a nevében is kommentelek - szigorúan "asszongya az asszony" bevezetővel :))) - mint ahogy a régi szakik itt tudják is.
Néha vannak történések ami után egymásra nézünk és csak annyit mondunk "ma este mindkettőnknek fáj a feje". Viszont attól még sosem jöttünk tűzbe, hogy valamelyik ápolt megpocskolta a másikat. hmmmm... ez mondjuk érdekes :)

MsIreneAdler 2021.01.18. 15:58:59

@.Zsu: az, hallod kezdek parázni :D:D

2021.01.18. 16:00:32

@.Zsu: fú, bazmeg, amikor a 444 írt róla, a falsbookon meg 100 kommentből 99 az volt, hogy minek nézni, tv-m sincs, megérdemli aki ilyen fost néz.

Érdekes a motiváció, hogy bekommenteld valahová, hogy te nem nézed, nem érdekel, de azért ezt elmondod, mert miért is. Ja, hogy mert te különb vagy.
(WTF)

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 16:00:42

@MsIreneAdler: Hát ez az.... Az elemzők már dolgoznak az infón :)))

@.Zsu: :) igeeeeen mindenhol ott vagyok

Fálki 2021.01.18. 16:00:55

Egyébkent annyit mondok, hogy kész van az uj posztcsi, csak meg jovahagyasra var.. Szoval stay tuned

MsIreneAdler 2021.01.18. 16:02:34

@.Zsu: ekg! Mondjuk a családom és a barátaim már hozzászoktak, hogy mindig van valami olyan agymenésem, amit ők nem tudnak hova tenni :).

Fálki 2021.01.18. 16:02:39

@Fálki: És ha szerencsétek van, pont akkor fog élesedni, amikor kocsiban ulok, szoval lesz esélyetek az első helyre. Vagy nem :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 16:03:19

Sziasztok, szép napot!

@MsIreneAdler: Nálunk nem titok, tudják, hogy követem. Idén még anyósom is becsatlakozott, amit abból a szempontból sajnálok, hogy ez a széria jelenleg a legalja. :D Amin elborzadtam, hogy ennyire elhülyítették a társadalmat, hogy sokan normálisnak tartanak olyan karaktereket mint Daniella... vagy azt, hogy életcélként lebegjen a youtuber leszek meg influenszer... maximum influenzás, de sebaj.

@Rugdoll: Ó, pedig de. Nehogy azt hidd, hogy az X-ben nincsen meg előre a leosztás, mert de, vagy egy karakter azért megy vissza következő évben, mert hirtelenjében jön egy gondolat, mi lenne ha... ez mind-mind porhintés.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 16:03:58

@Fálki: Ne kamuzz, tudom, hogy az ujjad már egy másik nyitott ablakban a küldés gombon remeg, hogy beírhasd, első. :DDDDDD

.Zsu 2021.01.18. 16:04:25

@silvermansarah: pontosan, láttam azt én is. fel is húztam magam. divatból hőbörögtek.
meg persze, ez önigazolás nekik, h ők mennyire király arcok, nem alacsonyodnak le idáig :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.18. 16:04:40

@Fálki: Bakker most indulok egy megbeszélésre... fatyom... megint nem lehetek első

Fálki 2021.01.18. 16:05:50

@Kiégett Hobbynyúl: Szia!

Az a baj, hogy youtuber meg influenszer lassan tobb kis tini akar lenni, mint ovoneni, tanarneni, allatorvos, pek vagy barmi olyan, amik mi akartunk lenni gyerekkorunkban...

A mai 10-14 éves korosztaly mar semmi mast nem akar, csak csillogast, pucsitast, kovetot, konnyen keresett sok penzt... Egeszen borzaszto mennyisegu egeszen borzaszto tapasztalatom van errol, sajnos.

Fálki 2021.01.18. 16:07:42

@Kiégett Hobbynyúl: Epp ez a baj bassza meg, hogy ilyenkor meg nincs se masik ablak lehetoseg, se kuldes gomb, se semmi.. En is pontosan ugyanolyan vakon varom, hogy mikor élesedik, mint ahogy Ti. Annyi elonyom van, hogy vazlatkent latom, hogy kesz a poszt, minden rendben van vele... Aztan egyszercsak ott lesz és bumm, mehet a harc.
De ma el fogom bukni a csatát, mar latom elore, meg legjobb esetben is 13 percem van még...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 16:10:18

@Fálki: Tudom, látom én is. Ez köszönhető a médiumoknak, az eléjük tolt, torzult értékrendnek, ahol elhitetik velük IS, hogy márpedig csak a felszín, a külcsín számít, botoxolj, plasztikáztass, a legdrágábbat akard... stb.
Ez sajnos egy nagyon gondosan megtervezett terv része, ahol tudatosan leépítik azt, ami igazán fontos, és persze a szerencsétlen nem érti, miért boldogtalan egész életében.

2021.01.18. 16:11:36

@ratsliveonnoevilstar: "ugyanazok szerkesztik váltásban az x faktorokat, mint a vv-ket :))) "

a kezdetek ('90-es évek vége) óta tudható, h a bzsh aktív/inaktív tagságának, ill. azok rokonságának zöme ott lebzsel az ertéelnél (ahogy a tipikusan balliberális, "független" médiumoknál szintén). engem mondjuk a mai napig kiakaszt a 80-90 éve tartó name game itthon, én az amúgy is zsidós nevemet tovább héberesítettem hivatalosan is, mert ha nem szégyellem a származásomat/identitásomat, akkor az a legkorrektebb, h ezt a nevemmel fel is vállalom, ahelyett hogy -i képzős helységnevekkel magyarosítgatnám.:D

MsIreneAdler 2021.01.18. 16:13:05

@Kiégett Hobbynyúl: szia! Sajnos ezt a Dani-imádatot nem igazán tudom én sem hova tenni. Mintha nem ugyanazt a műsort nézném azokkal, akik érte rajonganak. Az infulenszerkedésben meg arra vagyok kíváncsi, mikor fog vajon telítődni a piac? Mennyi ilyet vagyunk képesek eltartani? Azt hiszem nem értem egyébként az egész lényegét.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 16:14:10

@Fálki: Jaj, és szia! :)
Azt hiszem, hogy egyszer túl fogod élni, ha nem a tiéd a nyerő komment. :D Viszont én mint empata, esküszöm, küldök neked papírzsepit is, és megengedem, hogy sírj a vállamon. :DDDDDD

ratsliveonnoevilstar 2021.01.18. 16:14:23

@vágtázó vadmalac: ja, semmi ilyesmire nem gondoltam most :DDD az nagyon messzire vezetne. inkább arra értettem, hogy felismerhető egy-egy azonos szerkesztésű vv-n és x faktoron az adott rendező ,,kézjegye", akár mint a filmrendezőknél. csak itt inkább a ,,váratlan" fordulatokra, balladai elemekre gondoltam. :DDD

TheLynx70 2021.01.18. 16:15:09

@Niemandhäuser:A galamb a legokosabb madár, mert taktikából simán megvezette Ginát, hogy ő az édesapja. Igaz, nem volt nehéz dolga...

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 16:15:38

@Fálki: Never mind Tesó ! ÉN leszek ELSŐ (mint mindig:) , a többiek legfeljebb előbb írják ki....

Fálki 2021.01.18. 16:16:47

@SelyemSonkaPini: ebben tényleg te vagy a legjobb :))))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 16:17:42

@MsIreneAdler: Ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül. Lehet, hogy néhol a kölyöknek helyén van a szíve, de a kapanyél kilóg a szájából, nem beszélve a nők tárgyként való használatáról.
Szerintem már rég telítődött a piac, a lényege meg... ingyen és bérmentve megélni valamiből.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 16:19:09

@MsIreneAdler: Dani időnként megvezeti az embert, ha nem folyamatában látod....
Egyébként szerintem le is hiszi magáról, hogy ő MMKK segítőkész, empatikus jóember.
Most hogy leírtam ez jutott róla eszembe: "segítőkés" :D :D

Cérnahuszár 2021.01.18. 16:19:54

@Kiégett Hobbynyúl: egész biztos vagyok benne hogy falkinak van egy ilyen megoldás az elsőzésre
esély sincs

www.youtube.com/watch?v=dzgOjtqn-Vw&feature=emb_logo

MsIreneAdler 2021.01.18. 16:19:59

@Fálki: na igen. Azt hiszem erről már beszélgettünk, hogy a 8-10 órában dolgozó, majd kipurcanásig háztartást vezető anyuka látszólag hogyan is lehetne vonzóbb példakép, alternatíva, mint a felpumpált szájú, celebecske, aki csak a tengerparton pucsít. A gyerek latja, ha szorgalnasan tanul es küzd akár az előbbi is lehet belőle, de ha ledobja a textilt, ami kevesebb erőfeszítéssel jár, akkor meg az utóbbi.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 16:21:46

@SelyemSonkaPini: El bizony, ahogy Renáta is elhitte, hogy ő nyerni fog, és mindenki hülye, csak ő a helikopter. Ám letört a rotor és lezuhant.
Segítőkés... van benne valami. :D

2021.01.18. 16:23:39

@ratsliveonnoevilstar: sejtettem, h nem erre gondoltál konkrétan, csak én meg mképp hozzá akartam ezt csapni grátiszként.:'D az engem spec hidegen hagy, h nyári, v pierre kotyvasztja éppen a főműsort, amíg tinglitangli unalom a végeredmény.:]

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 16:25:10

@Cérnahuszár adversus: Naná, de altatni akarja itten kérem szépen a jónépet. :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.18. 16:33:13

@Kiégett Hobbynyúl: valamiért pedig nem vesznek erről tudomást, hogy telített a piac :)

2021.01.18. 16:36:13

@silvermansarah: nem szeretném elárulni. legyen annyi ölég, h mo-n kb. annyira elterjedt, mint a slomó. szóval, tényleg ritka. ne tippmiKSZelj, sarah!;]

MsIreneAdler 2021.01.18. 16:36:29

@SelyemSonkaPini: igeeen. Főleg az elején kezdett feljönni nálam, most meg, hogy Rencsi kiment, már talán őt látnám legszívesebben utána menni.
De szerintem ő is meg van győződve arról, hogy, amit csinál az jó. Hogy Virágnak ez a legjobb.

2021.01.18. 16:38:54

@hereverő heverő: jajj, Blájen élete <33333333

2021.01.18. 16:40:09

@.Zsu: Ond, Kond
...ja neem

hereverő heverő 2021.01.18. 16:40:36

@.Zsu: Áh nem, Magyarországon tök ritka férfinév. Eszternek hívják

2021.01.18. 16:40:41

@MsIreneAdler: gonoszmanó aka gonosztörpe

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 16:42:43

@MsIreneAdler: Mindegyikük hiszi, jobb a másiknál. Innen már csak egy ugrás, higy majd egymás taposásával jussanak előrébb itt is.

MsIreneAdler 2021.01.18. 16:42:58

@silvermansarah: nem, ez tényleg zsidó név :), de valóban a gonosz manók miatt illene rá.
(megyek is himnuszt írni :D)

2021.01.18. 16:44:05

@MsIreneAdler: az Ezra annyira szép név

TheLynx70 2021.01.18. 16:44:08

@silvermansarah: Nekem sincs tévém, de nézem. :) Nem is titkolom, nem is hagyok beleszólást. Igaz, lanyhul az érdeklődésem. :)

2021.01.18. 16:44:52

@TheLynx70: én nézem, csak nem kapcsolom be.

MsIreneAdler 2021.01.18. 16:46:19

@silvermansarah: igen, ez az egyik kedvenc férfi nevem.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 16:50:27

Na jó én is coming out-olok: Csak én nézem a családban VV-t, mindenki lenéz ezért!
A munkatársaim is tudják, ők is lenéznek.
Szar senkinek érzem magam emiatt és csak az ilyen csöves gyászok között érzem magam embernek,mint Ti, ami igen szomorú!
De már nem bírom elviselni tovább ( a vibrim is sárga és kiment belőle az elem), szóval odamegyek az ajtóhoz, becsöngetek....

ÉS lebaszok egy rohadt nagy sallert a szomszédnak, aki erről ugyan nem tehet, de görény fasz amúgy,
és már nagyon kellett ez nekem....

2021.01.18. 16:52:19

@SelyemSonkaPini: üzenem nekik hogy az összes egy driccmadár!!

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 16:54:34

@silvermansarah: Asse tudják mijaz....az alsóbbrendűek ! [megvetően köp]

MsIreneAdler 2021.01.18. 16:56:08

@Kiégett Hobbynyúl: azért nem tudom, az ilyen kis ropi jutyuberek között megnéznék egy cicagarcot :D

TheLynx70 2021.01.18. 16:58:03

@MsIreneAdler: Ha ez lenne a vonzóbb alternatíva a gyerekem számára, én a saját fejemre és a "galamb" édesapja fejére ráütnék egy jó nagyot, amúgy Renátósan. Mert mit csináltunk az elmúlt 13-14-15 vagy akárhány évben? Csak egy gyereket a fogantatásakor?

TheLynx70 2021.01.18. 16:59:52

@silvermansarah: :D Ezt eltanulom. :) Rossz tévé még van... Relax!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 17:01:25

@SelyemSonkaPini: Óóóóó... azt hittem, feladod, de értékelem a küzdőszellemedet. :D
@MsIreneAdler: Az hasonlítani fog a kengurukéhoz, hátsó láb használata nélkül. :)))

Estig eltűnök, átmegyek Lóbeltbe és megetetem a családot, de ha valamelyikük azt meri mondani, hogy rágós a hús... földhöz vágok egy poharat és mártír könnyekben török ki.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 17:03:36

@Kiégett Hobbynyúl: Mondjad nekik, hogy..... á inkább mégse ! :D

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 17:04:35

Ez kicsit OFF lesz, de nem tudtam benn tartani :
"Kormányzati meghívó nem érkezett – válaszolt Szijjártó Péter, amikor az ATV megkérdezte a minisztert hétfőn, hogy Joe Biden amerikai elnök beiktatásán ki képviseli majd Magyarországot."
Renátóék elbaszták :D :D

ratsliveonnoevilstar 2021.01.18. 17:33:38

@budapest23: köszi, a sorozatra rálesek.

azt érzem, hogy süt az írásodból az a bizonyos ,hidegrázás' (bár ez lehet képzavar, már nem tudom). és nem lángpallost akartam itt suhogtatni, isten ments. teljesen megértem, amiről írsz. jó hülye voltam, hogy ráugrottam erre a 85-15%-os posztra, nem gondoltam, hogy belefutok ebbe megint. mármint, hogy felszakad ez a turha belőlem. ez a pár dolog triggerelte és pont fizkém vizsga után akartam kicsit kikapcsolni az agyam, amúgy át szoktam siklani ezek fölött (már megedződtem- gondoltam én, de pár napja valamiért megint elkezdtem azzal álmodni, hogy megnyertem és nem kell csóróskodnom a barátnőmmel [aki hozzám mer érni], de aztán rájövök, hogy nem is így alakultak volna a dolgok.) a többi néma csend. egy punk zenésztől olvastam ezt a frappáns gondolatot (inkább csak magamnak)
a wc-n sem azon kell gondolkodnod, hogy mit ettél előtte

Rrami 2021.01.18. 17:40:41

@Brigante: Még lepötyögök valamit ezzel kapcsolatban. Nekem Virágról is beugrott, hogy rájátszik. Ezt most nem úgy értem, hogy teljes mértékben, meg hogy kitalált magának egy másik karaktert. Hanem úgy, hogy talán megsajnálják a nézők ezzel az afférral, ugyanakkor a felszínen tud maradni és ott stagnál inkább, mint a Dani csaja, mintsem hogy szóló játékos legyen. Számomra nem tűnt egy ostoba lánynak a legelején, és bár ritkán, de vannak olyan meglátásai, amivel alátámasztja a gondolataimat. Szóval valamennyire nyilván kötődik is D-hoz, de ugyanakkor érzem benne, hogy egyedül már nem mer lenni a játék szempontjából. Mindenesetre látjuk, mennyire nem érzik azt a lakók, hogy kint hogyan csapódnak le a nézőknél, így szerintem Virág azt gondolhatja, hogy valamennyire stabil a pozíciója, pláne hogy a villa Főbikájának a partnere.

Rrami 2021.01.18. 17:44:39

Elnézést, nem akartam elrontani senki szórakozását, látom, hogy már "utolsóztátok" ezt a posztot, de még kikívánkozott belőlem valami.

Na szóval, most már lezárhatjátok :)

budapest23 2021.01.18. 17:54:43

@ratsliveonnoevilstar: Figyi, ahogy rád reagáltam (akkor! - és abból "visszafelé" aztán emlékböl tegnap - mert ez a "megítélés" a mai interakcióval nyílván változott) az annak függvénye volt, amit "megettem" (illetve amit megetettek velem/velünk), és itt neked max az a felelösséged/sarad/hibád hogy egy ilyen show-ba egyáltalán jelentkeztél... ami viszont marhaság, mert az vesse rád a követ aki pontpontpont. Szóval jah, ezt dobta a gép mindenkinek, ami épp van.
Egy azóta már sajnos meghalt újságíró ismerösöm mondta a kilencvenes évek közepén, amikor ez az itteni híg fos már beállni látszódott, hogy "hjakérem, Magyarország a kurvák és londínerek országa lesz". Ezzel azt akarta mondani, hogy nönek-férfinek (nagyon pár kivételtöl eltekintve) viszonylag egysíkú érvényesülési életpályamodelljei lesznek. És persze itt a kurva is, meg a londíner is képként értendö, mert nem csak Rákóczi teret és Hilton hotelt fed le a két szó. Szerintem tüpontos meglátás, mégcsak nem is biztos hogy csak Magyarországra igaz (gyakorlatilag a komplett KGST körzet minusz a felkarolt NDK)

Erre aztán mindenki megpróbálhatja a maga fantáziájával és egyéb étkészletével kizsugázni a menekülési útvonalát, csakhát ugye a rendszer nem arra lett megalkotva, hogy kikerülhesd... De ez már messzire vezetne, így is bocs az off-ért.

Örülök, hogy nemcsak simonság-szereplöt, hanem Simont is megleshettem egy kicsit. Utóbbinak valamivel jobban :)
Ha csak ennyi a haszna ennek a hogyvoltnak, már megérte. További minden jót!

budapest23 2021.01.18. 17:55:22

@Rrami: inkábbakkormost , és tölem is bocsi, de a folyam nagy úr! :)

ratsliveonnoevilstar 2021.01.18. 18:00:29

@vágtázó vadmalac: én meg éreztem, hogy hochmecolsz :DD és a pikírt gúnyt is, amivel finoman átirányítottál a kurucinfo fórumára :)))

Gia 2021.01.18. 18:07:40

@ratsliveonnoevilstar: A mostani vv-t nézed?Ha igen,akkor ki a legszimpatikusabb?

MsIreneAdler 2021.01.18. 18:11:09

@TheLynx70: szerintem legalább meg kell próbálni a normális úton tartani őket. El kell mondani nekik, hogy bizony mindennek van ám árnyoldala. És neha a könnyű pénz nem is olyan könnyű.

Ármándójózsi 2021.01.18. 18:16:06

@Gia: Nemáááá, ez már a harmadik elhagyott topic ahol nyomjuk tovább. :DDD
Nincs már hely a lapfüleknek!!!

De @ratsliveonnoevilstar: egyébként nekem is szimpi itt, igaz amott régen sem volt ez másképpen. Ráadásul rögtön sejtettem, hogy Ő az az első komment után, de biztos nem voltam leleplezni meg nem akartam, mert nem tudtam, hogy szeretné-e. És még privát üzenet is megerősített benne , ami köszönök is @hereverő heverő: Tesókámnak. :)))

Gia 2021.01.18. 18:18:18

@Ármándójózsi: Én is csíptem akkor is,és most is. :-)

MsIreneAdler 2021.01.18. 20:00:40

@ratsliveonnoevilstar: nem nyilatkoztam én sem túl fényesen VV Simonról, de az a nagy büdös helyzet, hogy az a karakter, akit az a műsor elém rakott, egy bazi nagy "nem" volt számomra minden tekintetben. Nem értettem, hogy ki gondolta, hogy jó ötlet őt kiválasztani, oda berakni, emberekkel összezárni és egyáltalán. Erre sajnos nem tudok mit mást mondani, ahogy emlékszem és ahogy ott ezt láttam, így gondoltam. A kizárása abszolút igazságtalan volt, egy másodpercnyi szórakozást nem nyújtott, ahogy addig trinkelték szegényt, amíg szabályt szegett. Viki viselkedését szerintem többször is taglaltuk már itt. Egyébként nekem ott ért véget az a széria.
Amit írtam, az ezek szerint nem neked, hanem egy belőled összeollózott, jobbára a leggázabb énedet mutató papírmasé karakternek szóltak, és bár a simonság nem jött be egy kicsit sem, a nem simonságos @ratsliveonnoevilstar kommentjeit szívesen olvastam. (na jó, az elsőt, amiben kvázi legyilkosozott azt annyira nem :)

Fálki 2021.01.18. 20:05:48

Most elmondom, mid vagyok, mid nem neked.
Vártál ha magadról szép éneket,
dícsérő éneked én nem leszek,
mi más is lehetnék: csak csönd neked.

MsIreneAdler 2021.01.18. 20:29:51

@Fálki: milyen szép végszó lehetett volna, ha nem trollkodnánk ide...

Fálki 2021.01.18. 20:33:25

De nem bírjátok ki

Fálki 2021.01.18. 20:48:09

Szerintem ugyanugy mi.

MsIreneAdler 2021.01.18. 21:03:44

Még el sem olvastam az új posztcsit!

Fálki 2021.01.18. 21:04:21

@MsIreneAdler: Akkor tessek kattintani, aztan dícsérni.

budapest23 2021.01.18. 21:05:46

"Egyetlen kimondható gondolata maradt: csak akkor beszélj, ha egészen biztos vagy benne, hogy szebb a hangod, mint a csend."
Trenka Csaba Gábor: És most hallgatunk

Ebben a szellemben... :P

MsIreneAdler 2021.01.18. 21:11:30

@Fálki: meg akarom adni a módját, és most még nem lehet :)

MsIreneAdler 2021.01.18. 21:12:07

@budapest23: jah, bocsi, eztba csend dolgot, most elszúrtam...ugye? :)

Fálki 2021.01.18. 23:41:40

Velem Te igy nem beszelsz

Fálki 2021.01.19. 00:20:16

fel vagyok haborodva

budapest23 2021.01.19. 01:41:01

Mindjárt jön Fülig Jimmy, kioszt mindenkinek egy nagy pofont és kihajítja az egész társaságot!

Gia 2021.01.19. 21:11:42

Fidelsz?Castro. :-))

Fálki 2021.03.12. 20:21:30

Szerintem nem.

Kosztarika jobban tudja.

evacat 2021.03.12. 20:24:23

Akkor a következő posztnál?

.Zsu 2021.03.12. 20:29:39

10x65ösnél van a játék
süti beállítások módosítása