Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X64 – ValóVilágrekord

2021. január 17. 19:32 - Fálki

Sziasztok fiúk – lányok, kicsik és nagyok, ez itt az a rész, amikor ha minden jól megy, könnyes búcsút veszünk a Mindig Is Éleslátású Gyerektől, a Csulakirálytól, a szekrénybokszolótól.. Igen, ez itt mind ugyanaz a személy, VV10Renátó. Vagy kieshet Moh is. Nem.

A Sötétség -ezúttal is feketébe öltöztetett- papnője fogad minket ezúttal, combközépig felvágott szoknyában. Nekem ez így bejön, végre fel tudták dögösen öltöztetni.
kepernyofelvetel_393_egyedi.png



A párbaj előtt még csapatharc a villából. Ezúttal énekelni és nágyonkígyózni kellett, keverve az Xfaktor válogatót és a Celeb vagyok, ments ki innen-t.
Az első meccsen Fru és Merci küzd meg, 3-3 akvárium és mindegyikben 2-2 aranykorong vár rájuk. Nyilván az nyer, aki előbb találja meg.
Az első dobozban fogpiszkálók vannak beleszúrva krumplikba :D , természetesen a két ápolt már ettől is visítófrászt kap, pedig láthatóan kőrbe is tapogatják párszor az életveszélyes burgpiszkálókat.
A második dobozban szöcskék, a harmadikban egerek.
A többiek röhögőgórcsőt kapnak a teraszon, amíg a két énekes remegve üvölti a nótát, amit én nem ismerek.
kepernyofelvetel_397_egyedi.pngkepernyofelvetel_399_egyedi.pngkepernyofelvetel_400_egyedi.pngkepernyofelvetel_401_egyedi.pngkepernyofelvetel_403_egyedi.pngkepernyofelvetel_406_egyedi.pngkepernyofelvetel_407_egyedi.png

A második meccsen Dani és Bálint csap össze, a feladat pedig gyantázás. Vivi és Virág a két kozmetikus, itt is lesz kiabálás, ha nem csak lábszárat gyantáznak a csajok. Dani néha teljesen szabadon magát is beleénekli a szövegbe, Bálint próbálkozik becsülettel, de valószínűleg az Ő szőrzete annyival dúsabb és erősebb, hogy neki vannak komolyabb fajdalmai.. vagy Vivi bénább. Vagy egyszerűen alacsonyabban van a fajdalomküszöbe.. Bármi lehet.
Daninak nem fájt, amikor Virág a lábával együtt tépkedte le a gyantacsíkokat. Ezt Ő mondta, én meg mindent elhiszek.
A verseny addig tartott, amíg a Hófehér jaguár és mivel Virág tépett le több csíkot – és Dani lábát is, ugye- így ezt Ők nyerték.
kepernyofelvetel_412_egyedi.pngkepernyofelvetel_414_egyedi.pngkepernyofelvetel_415_egyedi.pngkepernyofelvetel_416_egyedi.pngkepernyofelvetel_421_egyedi.png


Harmadik forduló. Virágnak és Vivinek kell beállni egy karámba bevajazott és összemagozott lábakkal pár tyúk köze. Virág szerint azok ott dromedár tyúkok. Egyppupu tyúkok. Értitek.
Most múlik pontosan… Viviennek legalább annyira jó hangja van mint nekem. Komoly terroristákat lehetne azzal vallatni, ha Vivi énekelne nekik.. Ha pedig én is beszállnék mellé, akkor azonnal beköszöntene a Földre a világbéke, mert azt tényleg ép hallószervekkel nem lehetne kibírni.
Dani az űrlényeket űzné el Vivi hangjával, Bálint szerint pedig az a hang bizony egy tömegpusztító fegyver. Én pedig hangosan bólogatok és ölelem keblemre Vivient, mert végre megtaláltam a sajátom melle Magyarország legrosszabb női énekhangját.
A baromfiak le se szarják a baromlányok jelenlétét, a meccs így igazságos döntetlen, részemről egy nagy plusz Vivinek, az én antitalentumtestvéremnek.
Vivi szeretne egy visszavágót, a Föld lakossága nem.
kepernyofelvetel_422_egyedi.pngkepernyofelvetel_423_egyedi.png

Negyedik kör, Robinak és Virágnak kell lábbal végighaladni hat doboz nágyonkígyón és a dobozokból lábbal kivenni az aranykorongokat. Valamiféle belsőségek vannak az elsőben, csontik a másodikban, jeges víz a harmadikban, csótányok a negyedikben, halak az ötödikben és végre a hatodik akváriumban elértünk a tényleges nágyonkígyóig. Virág simán nyer mire Robi a kígyóhoz ér, így megússza, szerencsére, mert majdnem bepisi, bekaki lett a vége, mert Ő tényleg nagyon fél az ilyenkígyóktól.
kepernyofelvetel_424_egyedi.pngkepernyofelvetel_426_egyedi.pngkepernyofelvetel_427_egyedi.pngkepernyofelvetel_428_egyedi.pngkepernyofelvetel_431_egyedi.png


Utolsó kör, Renátó és Moh.
Bele kell ülniük egy plexikádba úgy, hogy szemtakaró van a szemükön és öntenek rájuk mindenféle finomságot.
Szerintem minden fiúnak és lánynak, kicsinek és nagynak titkon ez volt az álma, hogy együtt fürödhessen Renátóval. Kamerák előtt. Úgy, hogy öntik a nyakukba a szart. Moh-t mintha az egészestés Szilágyi Vivien nagykoncertre vinnék, úgy mered maga elé.
Elsőre talán valami belsőségeket kapnak, aztán jönnek a kukacok, végül pedig mennek a patkányok is. Mercike a patkányokat dobozzal együtt ejti be a vízbe, ettől mindkét ápolt azonnal maga alá csinál, pedig így jártak volna jobban.
Éneklik a Fekete Vonatot, miközben rajtuk van a para és ami a legjobb benne, hogy attól is félnek, ha egymáshoz érnek. Mondjuk Moh védelmében mondom, hogy ha Renátó hozzámérne, attól én is félnék. Renátó nyer, jóvan, legalább kulturáltan le tudott ez a móka menni, nem volt egymás gyalázása.
kepernyofelvetel_432_egyedi.pngkepernyofelvetel_433_egyedi.pngkepernyofelvetel_434_egyedi.pngkepernyofelvetel_435_egyedi.png



A stúdióban már a mind a négy Renátószurkoló ott van, töretlen a bizalmuk a pajtásukban, alakul ez.

Beszólogatásos szegmens van: gyávaság, agresszió, kutyapicsázás, lekussoltatás, alázatosság, Mercizés, Fruzsizás, tisztelet. Teljesen unalomba fulladó szakasz ez, azt leszámítva, hogy Renátó szerint a többiek nincsenek azon a szinten mint ők a szerelmével. Lesz az a szint legalább 10%.
Rencsula személyes meglátása szerint bárki bármit mondhat, Ő azt a szócsatát elvitte. Jóvan báttya, akkor legyen a tiéd. Fru közben szépen néz. Nem.
kepernyofelvetel_437_egyedi.pngkepernyofelvetel_439_egyedi.png

Jön a Viviblokk kismilliomodik fejezete, amikor is tényleg bemegy a riportba és feladja a játékot.
A tojásfej tetejére kötött copf az vajon miért jó? Ezt nagyon apróbetűvel és zárójelben kérdezem, de tényleg nem értem, hogy miért hordja a létező legelőnytelenebb módon a haját egy nő.
kepernyofelvetel_441_egyedi.png
Vivi átgondolta és neki érzelmileg ez tényleg nem menne.
Mercikével közösen zuhanyoznak és ez az a pont, ameddig a már nem pletykáló Vivien magában tudta tartani az infót. Jelzi Mercinek, hogy Ő itt fontosat és titkosat fog mondani, az asztalos pedig azonnal közbevág, hogy ugye a Bálint iránt táplált szerelemről van szó? Nem, inkább feladom az egészet. Mercike a maga egyszerű módján próbálja lebeszélni, aztán belátja hogy neki igazából mindegy. Ja, a zuhanyzóban a burkolat továbbra is jó állapotban van.
kepernyofelvetel_442_egyedi.png
A teraszon folytatódik a traccsparti, ahol megtudjuk hogy Vivi azért jött ide, hogy bebizonyítsa hogy itt tud lenni. Ez mit jelent vajon? Meg az anyukája miatt.
Vivien, Te egy gyáva szar vagy, mondom ezt én, Ő pedig azt, hogy a ValóVilág megtanította arra, hogy kiket is kell megbecsülnie. Ez mit jelent vajon 2?
Jön Robi, persze neki is elmondja, mert Ő is közel áll hozzá.
Robi első szavai, szó szerint:
- Mikor? Te most hülye vagy? Unatkoztál?
kepernyofelvetel_443_egyedi.png

Kupaktanács a szaunában: Merci, Vivi, Robi, Bálint. Nyilván itt is a flúgos feladása lesz a téma.
Az is, Bálint szerint ez se velük, se a nézőkkel szemben nem tisztességes.
Bálintnak van egy terve, Vivi pedig már ettől is boldogabb egy kicsit, hogy a pasi akiért odavan, terveket sző. A V-terv pedig az, hogy rácsapják mindannyian a jelet, Vivi megy párbajozni és ha ki esik, legalább nem egy gyáva, menekülő senkiként esik ki, hanem állva. Van erről egy film, illetve több is, de nekem most a Lions for Lambs jutott eszembe. Annyira nem jó, de ugyanez a téma a film egyik szálán, én javaslom mindenkinek megnézésre, aki fogékony az ilyesmire. Robert Redford a rendező.
kepernyofelvetel_444_egyedi.pngkepernyofelvetel_445_egyedi.png

Jön egy levél, mindenki megtudja, hogy Vivien fel akarja adni. Meg azt is, hogy a 6 tartalékjátékosból beküldenek akkor valakit. Nekem az volt a vízióm, hogyha Vivi tényleg feladja, akkor Ginát, mint a legutolsó párbaj vesztesét küldik majd vissza… És nem is lett volna az úgy rossz, bármennyire is felbaszott az a koszlidérc, mert saját bevallása szerint már másképp látja a dolgokat és lett volna bent meglepődés. Igazságtalan lett volna nyilván az is, de az meg aztán végképp, hogy egy teljesen új játékost küldenek be, az utolsó 40 napra. Hát az mi… Ha csak nem én magam vagy AdamAdam barátom lett volna az. Így megeshetett volna az, hogy a VV10et és a VV11-et is közülünk valaki nyerhette volna. Apropó, kémeim jelentették, hogy felmerült a kommentek között, hogyha jövőre beköltözök, akkor ki fogja írni a nekem jutó HV-kat. Jelentem én magam. Beülök a riportba, kérek a szerkiktől egy laptopot, napi 4 óra szabadidőt és minden megy ugyanúgy tovább, ahogy eddig. Vagy addigra eljut oda a Világuralmi tervem, hogy lesz erre is emberem.
Nade vissza a nyomorultakhoz es a főnyomorulthoz. Senki nem érti, hogy mi a fasz van. Proliúr mondja meg most a frankót, hogy szégyellje magát, mert sokan nézik, sokan szeretik és őket is nem szemen köpi a feladással, hanem egyenesen szemenhugyozza. Szépen megmondtad, na.
Renátó a nyugiban ad tanácsot Vivcsónak: Kurva nehéz együtt élni ilyen emberekkel. Drága barátom, hát még veled.
De mivel lassan már a készítők számára is vállalhatatlan vagy, így neked ez a kaland hamarosan véget ér. Te is boldog lehetsz, a bentiek is, meg mi, nézők is. Pár ember van, aki kezdhet aggódni, az pedig a Tímár család Szolnokon, mert amennyi eszed van neked, Te tényleg oda fogsz járni ebédelni. S ha túl sótlan lesz a leves, ott is lebaszol egy szekrényajtót, meg helyreteszed az anyóst, hogy legközelebb szedje össze magát, mert a következőt Ő fogja kapni.

Vivi meggondolja magát, marad.
Danival égetik el az udvaron a régi Vivien rossz dolgait, úgymint: Régi Vivi?, negatív gondolatok, alkohol.
kepernyofelvetel_446_egyedi.pngkepernyofelvetel_447_egyedi.png

Kezdőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőődjon a phááááááááááááháááááháárbaj. Őrenátósága búcsúzik először, Fru láthatóan aggódik:
Lepacsizik mindenkivel, kvv Dani és Viraaag, akiket szeretne a top3ban látni és Fru, akivel megbeszéltek mindent. Akkorjólvan, a soha viszont nem látásra, gyökér.
Legjobb pillanatai: Merci hajának elbaszása, Virág arcába üvöltés, Bálint arcába üvöltés, szekrénybox, Virágonvonaglás, Fruzserelem, Take My Breath Away, kiszophatmindenki.
Mi lett volna, ha a legrosszabb pillanatait vágják össze?
kepernyofelvetel_448_egyedi.png

Moh jön:
Mindenki jófej bent, próbált tanulni mindenkitől, közös ölelés a csapattal. Fruval, Virággal és a gazdájával pedig pacsi.
A videóban itt is ellentmondások és egy borzasztóan testidegen nagyképű gyerek.. Ennél azért szerintem jobbfej a Mohaman.
kepernyofelvetel_449_egyedi.png


A stúdióban értelmetlen smalltalk, ahol Renátó bárgyú mosolygás közben próbálja savazni Moht, Moh pedig bárgyú mosolygás közben nem érti, hogy ezek a dolgok miért történnek és/vagy az nem is úgy van. Kis Mercizés, kis Fruzás, aztán a parasztgyerek csak elmondja élő adásban is a „hokiztatás”-t… De nem annyira legalja a párbaj, mint ami Gináé volt.
Kortársbeszéd, természetesen Fru:
kepernyofelvetel_450_egyedi.png
Renátó egy tudatos játékos, érett férfi, őszinte karakter, aki a barátai mellett 110%-ban kiáll. Neki a Csodálatos Férfi nem csak a férfi, a szerelem, a barát, a bizalmas, hanem a lelki társ és a leendő gyerekek apja, a közös szalon tulajdonosa, Szombathely bikája.
Mercike:
kepernyofelvetel_451_egyedi.png
Azokhoz a lányokhoz szeretne szólni, akiknek megtetszett Moh két szép szeme, azok szavazzanak rá. Béla barátom kérdezi, hogy neki férfiként tetszett meg nagyon Moh két szép szeme, Ő most akkor ne is szavazzon?
Moh rendes nevelést kapott, jóindulatú és Mercike mezítláb van. Beste leben!

Vége, jönnek a számok, most is tippelek és egy erős 91-9et várok Moh javára.
Ehhez képest:
kepernyofelvetel_452_egyedi.png


Moh tehát minden idők legnagyobb különbségével mehet vissza: 84,54% vs 15,46%. Sokallom azt a 15-ot.
Még mielőtt megnéznénk ahogy Fru sírógörcsöt kap, Anikó próbál beszélni az ostoba véglénnyel, akinek a nézőtérről jön a „Hogy ízlik?” - imádom. :D
Ez a majom természetesen nem érti, az embereknek szerinte a képmutatás kell, meg a színészet.
„Mindenki azt gondol, amit szeretne” - drága tezsvírem, ez pontosan így van, azért sikerült megszerezned az összes szavazó 15%-ának a szimpátiáját, na takarodj haza, Te büdös gyökér.

Moh érkezik, stílusosan.
kepernyofelvetel_453_egyedi.png
A kamera pedig zseniálisan Fruzsit fókuszálja, aki ahogy várható volt insta sírógörcsöt kap.
Moh el is meséli szépen, hogy Renátónak 5 széken ültek a barátai, mindenki más az Ő embere volt.
Csodálatos látvány lehetett.

Holnap is én leszek.

1110 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 16:25:10

@Cérnahuszár adversus: Naná, de altatni akarja itten kérem szépen a jónépet. :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.18. 16:33:13

@Kiégett Hobbynyúl: valamiért pedig nem vesznek erről tudomást, hogy telített a piac :)

2021.01.18. 16:36:13

@silvermansarah: nem szeretném elárulni. legyen annyi ölég, h mo-n kb. annyira elterjedt, mint a slomó. szóval, tényleg ritka. ne tippmiKSZelj, sarah!;]

MsIreneAdler 2021.01.18. 16:36:29

@SelyemSonkaPini: igeeen. Főleg az elején kezdett feljönni nálam, most meg, hogy Rencsi kiment, már talán őt látnám legszívesebben utána menni.
De szerintem ő is meg van győződve arról, hogy, amit csinál az jó. Hogy Virágnak ez a legjobb.

2021.01.18. 16:38:54

@hereverő heverő: jajj, Blájen élete <33333333

2021.01.18. 16:40:09

@.Zsu: Ond, Kond
...ja neem

hereverő heverő 2021.01.18. 16:40:36

@.Zsu: Áh nem, Magyarországon tök ritka férfinév. Eszternek hívják

2021.01.18. 16:40:41

@MsIreneAdler: gonoszmanó aka gonosztörpe

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 16:42:43

@MsIreneAdler: Mindegyikük hiszi, jobb a másiknál. Innen már csak egy ugrás, higy majd egymás taposásával jussanak előrébb itt is.

MsIreneAdler 2021.01.18. 16:42:58

@silvermansarah: nem, ez tényleg zsidó név :), de valóban a gonosz manók miatt illene rá.
(megyek is himnuszt írni :D)

2021.01.18. 16:44:05

@MsIreneAdler: az Ezra annyira szép név

TheLynx70 2021.01.18. 16:44:08

@silvermansarah: Nekem sincs tévém, de nézem. :) Nem is titkolom, nem is hagyok beleszólást. Igaz, lanyhul az érdeklődésem. :)

2021.01.18. 16:44:52

@TheLynx70: én nézem, csak nem kapcsolom be.

MsIreneAdler 2021.01.18. 16:46:19

@silvermansarah: igen, ez az egyik kedvenc férfi nevem.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 16:50:27

Na jó én is coming out-olok: Csak én nézem a családban VV-t, mindenki lenéz ezért!
A munkatársaim is tudják, ők is lenéznek.
Szar senkinek érzem magam emiatt és csak az ilyen csöves gyászok között érzem magam embernek,mint Ti, ami igen szomorú!
De már nem bírom elviselni tovább ( a vibrim is sárga és kiment belőle az elem), szóval odamegyek az ajtóhoz, becsöngetek....

ÉS lebaszok egy rohadt nagy sallert a szomszédnak, aki erről ugyan nem tehet, de görény fasz amúgy,
és már nagyon kellett ez nekem....

2021.01.18. 16:52:19

@SelyemSonkaPini: üzenem nekik hogy az összes egy driccmadár!!

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 16:54:34

@silvermansarah: Asse tudják mijaz....az alsóbbrendűek ! [megvetően köp]

MsIreneAdler 2021.01.18. 16:56:08

@Kiégett Hobbynyúl: azért nem tudom, az ilyen kis ropi jutyuberek között megnéznék egy cicagarcot :D

TheLynx70 2021.01.18. 16:58:03

@MsIreneAdler: Ha ez lenne a vonzóbb alternatíva a gyerekem számára, én a saját fejemre és a "galamb" édesapja fejére ráütnék egy jó nagyot, amúgy Renátósan. Mert mit csináltunk az elmúlt 13-14-15 vagy akárhány évben? Csak egy gyereket a fogantatásakor?

TheLynx70 2021.01.18. 16:59:52

@silvermansarah: :D Ezt eltanulom. :) Rossz tévé még van... Relax!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.18. 17:01:25

@SelyemSonkaPini: Óóóóó... azt hittem, feladod, de értékelem a küzdőszellemedet. :D
@MsIreneAdler: Az hasonlítani fog a kengurukéhoz, hátsó láb használata nélkül. :)))

Estig eltűnök, átmegyek Lóbeltbe és megetetem a családot, de ha valamelyikük azt meri mondani, hogy rágós a hús... földhöz vágok egy poharat és mártír könnyekben török ki.

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 17:03:36

@Kiégett Hobbynyúl: Mondjad nekik, hogy..... á inkább mégse ! :D

KékCsöcsűPini 2021.01.18. 17:04:35

Ez kicsit OFF lesz, de nem tudtam benn tartani :
"Kormányzati meghívó nem érkezett – válaszolt Szijjártó Péter, amikor az ATV megkérdezte a minisztert hétfőn, hogy Joe Biden amerikai elnök beiktatásán ki képviseli majd Magyarországot."
Renátóék elbaszták :D :D

ratsliveonnoevilstar 2021.01.18. 17:33:38

@budapest23: köszi, a sorozatra rálesek.

azt érzem, hogy süt az írásodból az a bizonyos ,hidegrázás' (bár ez lehet képzavar, már nem tudom). és nem lángpallost akartam itt suhogtatni, isten ments. teljesen megértem, amiről írsz. jó hülye voltam, hogy ráugrottam erre a 85-15%-os posztra, nem gondoltam, hogy belefutok ebbe megint. mármint, hogy felszakad ez a turha belőlem. ez a pár dolog triggerelte és pont fizkém vizsga után akartam kicsit kikapcsolni az agyam, amúgy át szoktam siklani ezek fölött (már megedződtem- gondoltam én, de pár napja valamiért megint elkezdtem azzal álmodni, hogy megnyertem és nem kell csóróskodnom a barátnőmmel [aki hozzám mer érni], de aztán rájövök, hogy nem is így alakultak volna a dolgok.) a többi néma csend. egy punk zenésztől olvastam ezt a frappáns gondolatot (inkább csak magamnak)
a wc-n sem azon kell gondolkodnod, hogy mit ettél előtte

Rrami 2021.01.18. 17:40:41

@Brigante: Még lepötyögök valamit ezzel kapcsolatban. Nekem Virágról is beugrott, hogy rájátszik. Ezt most nem úgy értem, hogy teljes mértékben, meg hogy kitalált magának egy másik karaktert. Hanem úgy, hogy talán megsajnálják a nézők ezzel az afférral, ugyanakkor a felszínen tud maradni és ott stagnál inkább, mint a Dani csaja, mintsem hogy szóló játékos legyen. Számomra nem tűnt egy ostoba lánynak a legelején, és bár ritkán, de vannak olyan meglátásai, amivel alátámasztja a gondolataimat. Szóval valamennyire nyilván kötődik is D-hoz, de ugyanakkor érzem benne, hogy egyedül már nem mer lenni a játék szempontjából. Mindenesetre látjuk, mennyire nem érzik azt a lakók, hogy kint hogyan csapódnak le a nézőknél, így szerintem Virág azt gondolhatja, hogy valamennyire stabil a pozíciója, pláne hogy a villa Főbikájának a partnere.

Rrami 2021.01.18. 17:44:39

Elnézést, nem akartam elrontani senki szórakozását, látom, hogy már "utolsóztátok" ezt a posztot, de még kikívánkozott belőlem valami.

Na szóval, most már lezárhatjátok :)

budapest23 2021.01.18. 17:54:43

@ratsliveonnoevilstar: Figyi, ahogy rád reagáltam (akkor! - és abból "visszafelé" aztán emlékböl tegnap - mert ez a "megítélés" a mai interakcióval nyílván változott) az annak függvénye volt, amit "megettem" (illetve amit megetettek velem/velünk), és itt neked max az a felelösséged/sarad/hibád hogy egy ilyen show-ba egyáltalán jelentkeztél... ami viszont marhaság, mert az vesse rád a követ aki pontpontpont. Szóval jah, ezt dobta a gép mindenkinek, ami épp van.
Egy azóta már sajnos meghalt újságíró ismerösöm mondta a kilencvenes évek közepén, amikor ez az itteni híg fos már beállni látszódott, hogy "hjakérem, Magyarország a kurvák és londínerek országa lesz". Ezzel azt akarta mondani, hogy nönek-férfinek (nagyon pár kivételtöl eltekintve) viszonylag egysíkú érvényesülési életpályamodelljei lesznek. És persze itt a kurva is, meg a londíner is képként értendö, mert nem csak Rákóczi teret és Hilton hotelt fed le a két szó. Szerintem tüpontos meglátás, mégcsak nem is biztos hogy csak Magyarországra igaz (gyakorlatilag a komplett KGST körzet minusz a felkarolt NDK)

Erre aztán mindenki megpróbálhatja a maga fantáziájával és egyéb étkészletével kizsugázni a menekülési útvonalát, csakhát ugye a rendszer nem arra lett megalkotva, hogy kikerülhesd... De ez már messzire vezetne, így is bocs az off-ért.

Örülök, hogy nemcsak simonság-szereplöt, hanem Simont is megleshettem egy kicsit. Utóbbinak valamivel jobban :)
Ha csak ennyi a haszna ennek a hogyvoltnak, már megérte. További minden jót!

budapest23 2021.01.18. 17:55:22

@Rrami: inkábbakkormost , és tölem is bocsi, de a folyam nagy úr! :)

ratsliveonnoevilstar 2021.01.18. 18:00:29

@vágtázó vadmalac: én meg éreztem, hogy hochmecolsz :DD és a pikírt gúnyt is, amivel finoman átirányítottál a kurucinfo fórumára :)))

Gia 2021.01.18. 18:07:40

@ratsliveonnoevilstar: A mostani vv-t nézed?Ha igen,akkor ki a legszimpatikusabb?

MsIreneAdler 2021.01.18. 18:11:09

@TheLynx70: szerintem legalább meg kell próbálni a normális úton tartani őket. El kell mondani nekik, hogy bizony mindennek van ám árnyoldala. És neha a könnyű pénz nem is olyan könnyű.

Ármándójózsi 2021.01.18. 18:16:06

@Gia: Nemáááá, ez már a harmadik elhagyott topic ahol nyomjuk tovább. :DDD
Nincs már hely a lapfüleknek!!!

De @ratsliveonnoevilstar: egyébként nekem is szimpi itt, igaz amott régen sem volt ez másképpen. Ráadásul rögtön sejtettem, hogy Ő az az első komment után, de biztos nem voltam leleplezni meg nem akartam, mert nem tudtam, hogy szeretné-e. És még privát üzenet is megerősített benne , ami köszönök is @hereverő heverő: Tesókámnak. :)))

Gia 2021.01.18. 18:18:18

@Ármándójózsi: Én is csíptem akkor is,és most is. :-)

MsIreneAdler 2021.01.18. 20:00:40

@ratsliveonnoevilstar: nem nyilatkoztam én sem túl fényesen VV Simonról, de az a nagy büdös helyzet, hogy az a karakter, akit az a műsor elém rakott, egy bazi nagy "nem" volt számomra minden tekintetben. Nem értettem, hogy ki gondolta, hogy jó ötlet őt kiválasztani, oda berakni, emberekkel összezárni és egyáltalán. Erre sajnos nem tudok mit mást mondani, ahogy emlékszem és ahogy ott ezt láttam, így gondoltam. A kizárása abszolút igazságtalan volt, egy másodpercnyi szórakozást nem nyújtott, ahogy addig trinkelték szegényt, amíg szabályt szegett. Viki viselkedését szerintem többször is taglaltuk már itt. Egyébként nekem ott ért véget az a széria.
Amit írtam, az ezek szerint nem neked, hanem egy belőled összeollózott, jobbára a leggázabb énedet mutató papírmasé karakternek szóltak, és bár a simonság nem jött be egy kicsit sem, a nem simonságos @ratsliveonnoevilstar kommentjeit szívesen olvastam. (na jó, az elsőt, amiben kvázi legyilkosozott azt annyira nem :)

Fálki 2021.01.18. 20:05:48

Most elmondom, mid vagyok, mid nem neked.
Vártál ha magadról szép éneket,
dícsérő éneked én nem leszek,
mi más is lehetnék: csak csönd neked.

MsIreneAdler 2021.01.18. 20:29:51

@Fálki: milyen szép végszó lehetett volna, ha nem trollkodnánk ide...

Fálki 2021.01.18. 20:33:25

De nem bírjátok ki

Fálki 2021.01.18. 20:48:09

Szerintem ugyanugy mi.

MsIreneAdler 2021.01.18. 21:03:44

Még el sem olvastam az új posztcsit!

Fálki 2021.01.18. 21:04:21

@MsIreneAdler: Akkor tessek kattintani, aztan dícsérni.

budapest23 2021.01.18. 21:05:46

"Egyetlen kimondható gondolata maradt: csak akkor beszélj, ha egészen biztos vagy benne, hogy szebb a hangod, mint a csend."
Trenka Csaba Gábor: És most hallgatunk

Ebben a szellemben... :P

MsIreneAdler 2021.01.18. 21:11:30

@Fálki: meg akarom adni a módját, és most még nem lehet :)

MsIreneAdler 2021.01.18. 21:12:07

@budapest23: jah, bocsi, eztba csend dolgot, most elszúrtam...ugye? :)

Fálki 2021.01.18. 23:41:40

Velem Te igy nem beszelsz

Fálki 2021.01.19. 00:20:16

fel vagyok haborodva

budapest23 2021.01.19. 01:41:01

Mindjárt jön Fülig Jimmy, kioszt mindenkinek egy nagy pofont és kihajítja az egész társaságot!

Gia 2021.01.19. 21:11:42

Fidelsz?Castro. :-))

Fálki 2021.03.12. 20:21:30

Szerintem nem.

Kosztarika jobban tudja.

evacat 2021.03.12. 20:24:23

Akkor a következő posztnál?

.Zsu 2021.03.12. 20:29:39

10x65ösnél van a játék
süti beállítások módosítása