Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X63 – Je suis Szilágyi Vivien

2021. január 16. 17:34 - dmr94

Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval ha valami véletlen folytán megnyernék a játékot és az ő személyiségük sem fejlődne egy cseppet sem azzal, hogy pénz áll a házhoz.

vv10x63_57.png

Kevés adekvátabb proli motivációs zene létezik egy villabeli reggeli ébresztéshez, mint a Punnany Massif Élvezd című közhelykavalkádja, a szerkesztők mostanra ezt is kipipálhatják. Vivi Robival (na meg persze egy több cigivel) indítja napot, szánja-bánja tegnap esti tetteit és szavait, sajátos stílusában és lelkesedésével kér bocsánatot, szeretné fenntartani a jó kapcsolatot kettejük között. Számomra őszintének tűnik, csak némi nehézségei akadnak azzal, hogy kifejezze magát, Robi pedig továbbra is fenntartásokkal viszonyul a lányhoz, kiemeli a hitelesség elvesztését (ez mondjuk másokkal kapcsolatban is lehetne probléma) és úgy érzi jobb lesz néhány lépés távolságot tartani bár ő semmiképp sem haragtartó. Vivi szeretné ha a kérdőjelből felkiáltójel lenne (és itt kivételesen nem Virág testtartására gondol), mindkettőjük szerint jót tenne a lánynak egy párbaj mert ez a poshadt állóvíz szituáció nem maradhat fenn tovább. Ha úgy adódik, Robitól is számíthat egy jelre ennek érdekében.

Vivien Bálinttal is igyekszik tisztázni viszonyát, aki viszont Robival ellentétben kevésbé fogékony minderre, cserébe elképesztően lekezelő. Ismét a csalódást említi, fáj az egójának, hogy nem tetszeleghet a lélekdoktor szerepében, hálátlanságot emleget, amik lehetnek valós sérelmek is de nagyon nyomasztó az egész beszélgetés. Azt nem tudom felfogni miért gondolják, hogy szándékosan akarja átverni őket a lány ha elvileg nincsenek is saját gondolatai és egyszerű, mint a faék. Mindenesetre sikerül elérni, hogy Vivi olyan jelzőkkel illesse saját magát, mint hányadék és undorító, Bálint pedig még a Danival való összezördülését is rajta veri le.

A két fiú viszont könnyen tisztázza a félreértést miközben Virág szokás szerint kussban asszisztál, Dani valamit magyaráz, hogy ő szívesen segít bárkin bár amúgy leszarja. Bizonyos tekintetben érdekes Bálint és Dani nexusa, mint két erős karakter kölcsönös tisztelete a mostanra már egyértelműen felszínre kerülő konfliktusok ellenére is. Nem kizárva, hogy tényleg őszintén kedvelik egymást én érzem ennek egy olyan élét, amit a félelem/taktika vezérel és egyikük sem akar rátámadni egy másik nagyvadra.

vv10x63_16.png

Napi abszurd: Dani konyhai papírtörlővel és nyitott ajtóval ül le szarni miközben Virág nézi és „beszélget” vele. Párhuzamosan Virág riportjának lehetünk fültanúi, aki kifejti, hogy mennyire össze vannak nőve (nahát!), majd azt ecseteli a trónoló barátjának, hogy szerinte fiús döntő lesz, ahol Dani Bálintot előzve viszi el a főnyereményt, harmadik helyre pedig Robit vagy Renátót (:DDDDDDD) vizionálja. Úgy látszik ez a mellékhelyiség sajátos aurája, hogy a győzelemről való fantáziálásra ösztönöz, ha emlékszünk még Frunátóék szilveszteri közös vécézésére. Virág persze finoman megjegyzi, hogy lehet elfogult (igen, tényleg csak talán), majd Dani udvariasan megkéri, hogy álljon arrébb amíg feneket töröl, nehogy meglássa a szaros ánuszát. Úgy látszik a seggbőlszájba már belefér de itt még nem tart a kapcsolatuk.

vv10x63_17.png

Örömmel konstatálhatjuk továbbá, hogy Józsi, a burkolómester már ki is javította a tegnap észlelt hibát:

vv10x63_18.png

A párbajozók csapatai cheerleading előadás keretében mérik össze erejüket, sokadik alkalom már, hogy valahogy produkálniuk kell magukat. Szövegíró géniusz Danit ismét elkapja a flow, Moh alázása megy, Renátó pozitív tulajdonságainak kiemelése sokkal kevésbé, a végtermék inkább kínos, mint vicces. Moh rápörög, Merci klasszikus pompomlány alkat és időközben azt is megtudja mit jelent a messiás szó. Az ő performanszuk jobban emlékeztet a kívánt formátumra, mint a másik csapat rappelése (Dani természetesen ismét papírról olvas), akik az álszentleben és sunyigang kifejezésekkel zárják táncukat.

Ugyanez a lemez, fotókiállítás az ellenfél villabeli életének alakulásáról és benti kapcsolatairól, ezt is láttuk már kb. Bálint és megboldogult Digó között. Daniék Renátóék maradnak a csicskítós vonalon: Moh kihasználja Mercit, visszaél annak barátságával, bizalmával, csak szexre jó (ez teljesen érthetetlen vád, főleg attól a két párostól akik nyulak módjára basznak éjjel-nappal). Moh szerint egysíkúra sikerült és nem találtak rajta fogást de nem érezte magát kellemetlenül, Merci viszont lehet, hogy igen.

Az ő csapatuk is az ellenfél párkapcsolatát helyezi középpontba és mutatja be Renátó udvarlását majd sorozatos féltékenykedését, Moh nagyon rossz mind mesemondónak, mind tárlatvezetőnek, a képek viszont összességében találóak mindkét párbajozónál. Köpködő úr is méltóságteljesen viseli a kritikát, úgy érzi átment a vizsgán és tekintve, hogy nem rendezett ordenáré üvöltözős mocskolódást, egy kettest mindenképp megérdemel tőlem is.

A szokásos kerekasztal-beszélgetés most ágyban fetrengve valósul meg, és ha már fetrengés, ismét átélhetjük a sajnálatos jelenséget, ahogy a villalakók az amúgy is padlón lévő Vivibe rúgnak újabbakat. A kérdés ezúttal az, hogy ki nem érdemelné meg a fődíjat. Azon kívül, hogy valójában egyikük sem, mindenki Vivient mondja, ami persze jelen állapotban abszolút legitim csak kevésbé sportszerű. Mert bár kétségtelen, hogy a martfűi lány nem akaraterejéről híres, nem gondolom, hogy bármilyen botrányos dolgot tett volna eddig bármikor, ami viszont nem mondható el mindenkiről. Sokatmondó továbbá ahogy kiemelik mennyire nincs saját véleménye, ami főleg Virág szájából erős de pont ez a jelenet példázza jól, hogy mennyire nem a kockázatvállalás jellemzi a társaságot.

vv10x63_55.png

Vivi teljesen rottyon, nem is erőlködik, hogy megcáfolja a vádakat, saját magát is gyengének tartja, tényleg kellemetlen a szituáció. Egyedül Dani énekel ki némileg a kánonból, aki Mohval kapcsolatos sérelmeit hányja ismét nyilvánosság elé és futják le a szokásos köröket sokadjára is. Elhangzik, hogy le van zárva, én ebben kételkednék, végül pedig még Bálint ecseteli Mohnak, hogy engedje el, itt úgysem lesz sosem EKG az eltérő szocializáció miatt.

Vivi kint még tesz egy elkeseredett próbálkozást, hogy megköszönje Dani megnyilvánulását de sok pozitív visszajelzést itt sem kap, csak a kavboj szokásos értelmetlen szövegelését. Egyfajta remény akkor csillan fel, amikor Merci legalább helyes diagnózist tesz, miszerint Vivi úgy érzi el van nyomva odabent de az okfejtés egyből sötét zsákutcába jut, amint Fru is kinyitja a száját és megkezdi szokásos fröcsögését. Szerinte ugyanis pont Vivi volt az, aki folyton produkálta magát és nyilvánvalóan csak együttérzést akar kelteni a nézőkben. Annyit megsúgok a gonosz törpének, hogy ha esetleg ellene párbajozna, nem pusztán emiatt esne ki. Hozzáteszi még, hogy biztos arra játszott, hogy nehogy ő legyen a kihívott és Renátó amekkora úr, nem is őt választotta.

vv10x63_67.png

Peti ismét igyekszik betölteni a morális iránytű szerepét és ha nem mindig az okádék Belevaló követné a műsort, amivel instant sikerül lerombolni minden ilyen irányú hitelességet, akkor ennek még jobban tudnék örülni. Felveti Vivi önbecsülésének hiányát és, hogy vajon mekkora szerepe van mindebben a korábbi nemi erőszakos történet villabeli fogadtatásának. A napi kérdés kivételesen szoros, én sem tudnék magabiztosan tippelni ám az előzetesben elhangzik, hogy Vivi feladja a játékot, ami meglehetősen szokatlan spoilernek hat, úgyhogy kíváncsian várom a mai adást.

vv10x63_01.png

Végül pedig engedjetek meg egy kérdésfelvetést, mert bár sok az enyémhez hasonló véleményt olvastam a napokban, kissé továbbra is bizonytalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy engem hatott át a kelleténél jobban a #metoo szelleme vagy egyértelműen egy kollektív érzület az, ahogy Moh és Vivi egészen az ember szívéhez nő ahogy folyamatosan kapják a savat?

vv10x63_68.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krétagarbó 2021.01.17. 18:35:40

@VV Erőlegény: szerintem erre a típusú műsorra ez a merítés akad csak manapság. Tetszik, nem tetszik, ezt el kell fogadnunk. Egy Nyerő párossal nem érdemes összehasonlítani a VV-t, semmilyen szempontból.

MsIreneAdler 2021.01.17. 18:37:30

@vágtázó vadmalac: az a randa gondolatom támadt, hogy az insta követők jó része esetleg valami szaftos tartalomra vágyik majd... Viszont ők akkor nem egy támogató bázis, csak kivár, hogy vajon lesz-e valami izgi azon az oldalon.

.Zsu 2021.01.17. 18:40:53

@Niemandhäuser: Fálki már csak elsőzni jár ide :)))

2021.01.17. 18:42:12

Teljesen felesleges azzal az insta meg tiktok oldallal barmit is tervezni a villalakoknak, mert arra mar ratette a kapzsi mancsat az rtl, a lelkuket is el kellett adniuk a bekoltozoknek.

2021.01.17. 18:42:55

@.Zsu: Rumcajsz felesege

Spitzbaue® 2021.01.17. 18:43:27

@MsIreneAdler: Nem nézem az értesítéseket, de jó tudni, kösz..

2021.01.17. 18:54:35

@Krétagarbó: az én saram, belátom, ugyanis azt terveztem, h kitérek n számú esetre, amikor a nőjogi szervezetek lapítottak, és éjjel már a fáradság/dekoncentráltság miatt az vhogy kimaradt.:]
(btw, abban sem voltam/vagyok biztos, h a hölgy, akinek válaszoltam, valaha előkerül-e még itt a fórumon, mert láttam, h csak az értetlenkedő hsz-e miatt regisztrált.)

evidens, h a nevetséges/szánalmas büntetések jogerőre való emelkedésében nem a nőjogi szervezetek játszanak szerepet, sztem ilyesmit nem is írtam sehol, és utalni se utaltam rá.

én arra a kettős mércére gondolok, h a jellemzően balliberális (és nem, ezt most nem szitokszóként használom, még mielőtt vki jobberséggel vádolna meg:'D) kötődésű mo-i civil szervezetek a szintén ballib kötődéssel bíró csoportosulások, médiumok közül az utóbbi években - csak és kizárólag - a bűnbaknak megtett faszbélákat/lujzákat pécézték ki maguknak (marton, kerényi, gothár, eszenyi etc.). aki nem teljesen hipokrita, az jól tudja, h ezekben a körökben (is), folyamatosan jelen van, és még jó ideig jelen is lesz, a hétköznapi szexizmus, uram bocsá' a nem túl píszí, érdekből, ill. manipuláció hatására szárba szökkenő szexuális pandázások.

oké, legyenek bűnbakok, elvégre ez kell a show-hoz, a botrányhoz, csak akkor már lehetnének egy fokkal következetesebbek, h nem szóbeli abúzusokat, ill. udvariatlan, bántó gesztusokat elkövető alakokat próbálunk meg - szenzációhajhász módon - instant magyar weinsteinekként, avagy bill cosby-kként eladni. ez rettentően ócska, és kritikán aluli húzás volt a honi "civilek" és "független" médiumok részéről. összemosni egy-egy morálisan abszolút elítélhető(!), ám kevésbé durva szexuális zaklatást az évtizedeken át módszeresen erőszakolgató amcsi főkolomposok "munkásságával".

nálunk, mo-n a meetoo-t úgy oldották meg, mint anno a tanúban a magyar narancs projektet, ugyebár. muszáj volt előkukázni vmi ügyet (ha ezeréves, az sem baj), bűnbakokat keresni, és találni. megnyugtató lenne azt hinni, gondolni, h bezzeg itt, mo-n, nekünk csak ilyen már-már kedves emberkék jutottak szexuális zaklatók terén is, akik orálozásra kérnek fel, avagy fenekelgetnek. senkinek ne legyenek kétségei, az ún. "elit" köreiben is ugyanannyi keményvonalas szexuális ragadozó, erőszaktevő volt/van/lesz nálunk is, mint bárhol máshol. csak a legtöbbjükről, max. haláluk után lehet majd megtudni, h nem voltak olyan kurva jó fej mintaférjek, meg humánumtól majd' szétpukkadó szeretetgombócok, ahogy azt a baráti médiájukon keresztül évtizedeken át nyomták róluk.

2021.01.17. 19:03:54

@MsIreneAdler: nyem tom, én a mféle követők nettó 80%-át agyhalott zombinak képzelem, országtól függetlenül. belájkol, bekövet, feliratkozik mindenre, mert rutin, automatizmus.
sanszos, h egyik villalakó sem fog semmilyen érdekes kontentet feltölteni, ami miatt érdemes lenne őket követni, de ha már loholnak utánuk páran a virtuális térben, az sem jelent a mai világban semmit. x százezres follower-szám alatt még egy kínai piacos zokniárus sem fog senkit megszponzorálni, lehet vele rajoskodni a többi nyomorultnak max, h ők ennyire népszerűek. kívánom, h ez legyen tényleg a legnagyobb sikerük az életben, mert ennél gecibbet nagyon nem is lehetne kívánni (pedig már az oviban is rosszindulat vót a jelem:D).

2021.01.17. 19:06:08

@.Zsu: ikken, PYT lett a manka (mert szoktam mankázni amúgy mkit random mód, de ő ezt kifejezetten kedvelte, ezért ideiglenesen megkapta a licenc jogokat a hv-n az ominózus titulusra.):D

.Zsu 2021.01.17. 19:08:01

@vágtázó vadmalac: kivettem én itten a szövegkörnyezetből, meg reagálgatásokból, csak érdekelt a háttértörténet, mert nekem meg kíváncsi a középső nevem :) köszönöm az informálást

2021.01.17. 19:11:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Velő!:D mindÉg lebukunk, h mi valójában ugyanaz a user vagyunk, két felhasználó névvel!:Đ (amúgy tökre megnéznék vmi ilyen doksi filmet, amiben kiderül, h ez tényleg így van!:D)

Krétagarbó 2021.01.17. 19:15:32

@vágtázó vadmalac: köszi a bővebb kifejtést, bár még mindig azt gondolom, hogy két különböző dolgot hozol fel: az egyik (#metoo) a munkahelyen, legtöbbször alá-fölérendeltségben lévő személyek közötti szexuális kényszerítés, a másik (pl. lúgos doki, nőverő katona és egyéb vak komondorok) pedig a családon belüli erőszak. Azt állítod, hogy a családi erőszak eseteiben az inkább balliberális oldalra sorolható nőjogi szervezetek nem munkálkodnak annyit, mint a #metoo-s ügyekben.
Én nem tapasztaltam ilyenfajta kettős mércét ezeknél a szervezeteknél, sőt: nagyon sok megmozdulások/aktív segítségnyújtás kötődik az ilyen egyesületekhez a családi erőszakot elszenvedők megsegítésére, vagy akár a környezetből való kimentésükre. Az pedig, hogy a bulvárnak izgibb, hogy Eszenyi éppen melyik beosztott színészfiúkát akarta az ágyába cipelni, mint az, hogy pl. a NONE éppen hogyan mentette ki Gipsz Jakabnét az elvadult Gipsz Jakab karmai közül mert éppen harmadszorra akarta agyonverni egy hónapon belül, nem újdonság.

A családon belüli erőszak ellen a politikai elit - ha nyíltan nem is támogató - de cinkosan sokszor elnéző és ezzel mintegy legitimáló hozzáállásának 180 fokos megváltozása lenne az első lépés szerintem, de amíg a vak komondorok országában élünk, addig egy Renátó fasza gyerek a saját közegében, és nem is csoda, ha nem érti, hogy mi a baj vele, hiszen ő csak magát adta.

alma_szósz 2021.01.17. 19:19:17

@vágtázó vadmalac: ebben a témában nagyon tudom ajánlani ha van türelmed végignézni www.youtube.com/watch?v=K_DZd78WLQY

.Zsu 2021.01.17. 19:20:13

tippem mi volt Renátó kiesését követő reggel ébresztő zene a villában:

youtu.be/bLPm2RXikQ0

MsIreneAdler 2021.01.17. 19:24:02

@vágtázó vadmalac: pláne, hogy egy kattintás csak az egész, olyan sokat nem kell fáradni a követéssel.
A fentebbi írásodra is ekg. Örülök, hogy nem csak én érzem úgy, hogy Magyarországon se ritmusérzék, se súlyozás, emiatt pedig nevetséges lesz minden olyen jellegű mozgalom, ami a szexuális erőszak ellen ténykedne. Az igazi nagyágyúk meg röhögnek tovább a markukba.

kozi001 2021.01.17. 19:25:48

Ezek a dumák, amiket Moh mondott a párbajon! lol.
De szerencséje van, hogy ezzel a fickóval ment.

Fálki 2021.01.17. 19:31:27

Legyen új posztcsi vagy megbeszéltetek mindent itt? :)

2021.01.17. 19:35:00

@alma_szósz: elbúkmárkoltam, most offolnom kell a topic-ot ugyanis, de később sort kerítek rá.:]

PYT 2021.01.17. 19:35:53

@Nets: nekem ez a hétvége kommentje, minden szavaddal azonosulni tudok, mind Viv mind Rencsula tekintetében, ekg erre és a többi kommentedre is a témában; emellett @ficekence: veled is maxi egyetértés, nem csak a mai, de a tegnapi és tegnapelőtti összes hozzászólásodra is; a vitádbannis veled voltam, kár, hogy nem tudtam itt lenni, és megtémogatni, csaknutólag olvasgattam... @VV Erőlegény: köszi :) és veled is ekg, csak mint rendesen; és @Addamm: ide is ekg, gondolom, nem lep meg ;) annyiban korrigálnálak, hogy Csulátó renoméját már ott erősen megtépázta, még Virág előtt, amikor ugyancsak ittasan Bálintnak ugrott neki és köpködött-ordibált pár centiről az arcába, és hiába sétált el Bálint előle, utána ment, és fölé tornyosult, miközben a széken ült Bé... Ott foszlott először szét az álarca, Virág esetében már csak foszlott tovább.

2021.01.17. 19:36:11

@Fálki: hól vóltál, maúnika?:D kivel zúm-szekszeltél mostanáig? és engem mié' nem hívtál be?:D (jöhetne má' az új posztcsih btw):D

PYT 2021.01.17. 19:37:13

@Fálki: áh, életjel, great... szerinted? ;)

Fálki 2021.01.17. 19:39:23

Bocsánat életeim, ottalvós buliban voltam P-V...

Így is komolyan motiválni kellett magam, hogy ezt a mait megírjam.. csak 3 csdálatos délutáni órám ment rá...

PYT 2021.01.17. 19:40:39

@vágtázó vadmalac: ejha, nem spóroltál a karakterekkel báttya ;) de érdemes volt, fogadd mega ékégémat és eegémet, és minden földi jót.. ;))

emilu Harris 2021.01.17. 19:45:05

@vágtázó vadmalac: Még az a jó, hogy mindenki tájékozott pl. a "lúgos orvos" koncepciós perében, ahol soha egyetlen normális bizonyíték nem állta meg végül a helyét. DNS, mobil cellainformációk, térfigyelő kamerák felvételei nincsenek, van viszont egy szomszédasszony, aki KILENC hónappal később, mint amit most belinkelek, majd mondani FOGJA, hogy a símaszkben a lépcsőházban mellette leszökdelőt annyira meg tudta figyelni, hogy felismeri. Az áldozat, négy év testi kapcsolattal sem ismerte fel. velvet.hu/blogok/helyszinelo/2013/03/19/egy_budai_korhaz_vezetoje_lehet_az_obudai_savas_tamado/ Folyamatban lévő ügyben nem nyilatkoznak, ellenben itt az RTL TV-t beengedték a bűncselekmény helyszínére. Szóval megnyugtatok mindenkit, ez a Tánczos- Móri-ügy- Balla Irma fia-ügy sorba tartozó, a magyar igazságszolgáltatás szégyenét bizonyító történet.

PYT 2021.01.17. 19:51:03

@.Zsu: ez van jah, de nem Bálint szakálla inspirálta malacot, hanem a Fálki múltkori felvetése - hogy válasszon k-ki magának all time VV szereplőket házastársnak, szexpartnernek, megmégmittomén minek, és az én választásom farm-Gergőre esett, akire rá kellett keresni, mert nem mindenki emlékezett rá, aztán malac belelapaszkodott egy nyilatkozatába, miszerint a jövőjét egy erdőszéli kicsiny házikóban képzeli el, satöbbi... és innen már egyenes út vezet a mankázáshoz.. ;))) @vágtázó vadmalac: köcce, de mijjaz, hogy ideiglenesen??

2021.01.17. 19:51:26

@PYT: na azé', manka! már épp le akartalak baszarintani (sőt, virtuális családon kívüli erőszaGban részesíteni), amiért velem nem ekágézol, de 43 másik userrel igen!:D de most már mekknyugodtam, szent a béke.:Đ

Fálki 2021.01.17. 19:53:56

@Niemandhäuser: Micsoda számonkérések vannak itt, dikk. :D

2021.01.17. 19:57:14

@emilu Harris: az a csávó szvsz párszor bebizonyította a bírósági hercehurca folyamán, h nettó pszichopata, szóval, ha vmi csoda folytán mégsem ő öntött lúgot az áldozat nemi szervére, akkor is élete végéig el kellene a társdalomtól zárni (persze ilyen nem lesz, mert ad1: szar, csövesbánat a magyar jogrendszer, ad2: vannak felsőbb, politikai körökben ismeretségei). a tánczos-ügynél a véráldozatos zsidó konteóban hiszel inkább. be my guest.:Đ

PYT 2021.01.17. 19:57:47

@VV10 Velőtrázó Vélemény:ez az és a tüzijáték se maradjon el! ;)

2021.01.17. 19:58:51

@MsIreneAdler: lávcsi-szercsi, egy fél sékelt elengedek, mert meglágyítottad a koleszterinszegény margarinszívemet!:D

PYT 2021.01.17. 19:59:56

@vágtázó vadmalac: csak sorban haladtam az időben, ééérted.. ;))

2021.01.17. 20:00:07

@PYT: ingyé' örökre licencet? az csúnya volna.:] a rabbi is rábaszna a csülkömre, ha ilyet tennék.:D

2021.01.17. 20:01:42

@PYT: aszittem, h te tudol időutazni, keresztül-kasul, jobbra-balra, előre-hátra, de ezek szerint nem tudol! persze öröklicenc az meg kéne, agyafúrt manka!:Đ

Krétagarbó 2021.01.17. 20:07:33

@emilu Harris: ez így elég bennfentesen hangzott, miután nem olvastam az eljárás több ezer oldalas peranyagát, egyelőre - még ha voltak C vágányos büntetőperek is - hiszek az igazságszolgáltatásnak, minden hibája ellenére.

Krétagarbó 2021.01.17. 20:09:37

@vágtázó vadmalac: azért ez a lombroso-i elmélet kissé túlhaladott. Csak mert pszichopatának néz ki, még nem csüccsentjük le:)

emilu Harris 2021.01.17. 20:14:12

@vágtázó vadmalac: Egyet, amikor bizonyította, hogy pszichopata. Nem konteóztam. Netán megmagyaráznád Tánczos hirtelen kiengedését? Ha azt az őrült bűncselekményt elkövette, miért szabadították rá a társadalomra?

MsIreneAdler 2021.01.17. 20:16:02

@vágtázó vadmalac: uh. Azért kemény meló lesz ezt fél sékelenként ekgval meg hízelkedéssel ledolgozni... Jajj szegény ujjaim :D

PYT 2021.01.17. 20:18:01

@vágtázó vadmalac: utazni még csak-csak, olvasni? xdd már csak nem gondoltad, hogy olvasatlanul osztogatom itt az ékágákat..? ;))

PYT 2021.01.17. 20:20:55

@MsIreneAdler: eegen, én is elgondolkodtam a pillanat tört részéig, aztán el us vetettem gyorsan, ugyanezért.. ;) sziszifuszi munka xdd

MsIreneAdler 2021.01.17. 20:23:16

@emilu Harris: ha jól tudom az ellen a titkárnő ellen is per folyik, aki hamis alibit igazolt a doktor úrnak, akinek ezek szerint erre nem is volt szüksége...
Lassan ott tartunk, hogy az a gonosz nőszemély azért lúgozta össze magát, hogy szegény igazgató úrnak kellemetlenséget okozzon.

PYT 2021.01.17. 20:24:47

@vágtázó vadmalac: ingyé ingyé, ki mondta, hogy ingyé? fizetek én, vatikáni valutával ;dd

MsIreneAdler 2021.01.17. 20:28:58

@PYT: de működik, az a lényeg. És tényleg nem nagy fáradtság ezt a csodás, deli malacot magasztalni (-0,5 sékel) csing csing :D

2021.01.17. 20:35:45

@emilu Harris: az elmúlt 30 évben bárkit rászabadítanak a társadalomra, amennyiben leülte a kiszabott büntetésének egy részét (ld. cozma-ügy, sztojka és barátai).
remélem, megbocsátod, h nem óhajtok órákat arra áldozni az életemből, h újból beleásom magam akár a lúgos köcsög, akár a tánczos körüli sztorikba. nem ezen a fórumon fog eldőlni, h ki az aki "valóban" ártatlan, és ki az, aki megérdemelten ülte/üli le a nevetségesen rövid büntetését.
te - felőlem - hihetsz a vérvádban is, de ugyanennyi erővel, én meg hadd higgyem azt, h bene egy pszichopata, és konkrétan az elkövetője annak a horrorisztikus cselekedetnek.

emilu Harris 2021.01.17. 20:50:31

@vágtázó vadmalac: "bebizonyította a bírósági hercehurca folyamán, h nettó pszichopata", tehát nem azt írtad, mint most, hogy ez a véleményed, hanem bizonyítékra utaltál. Ha megfigyelted volna a link címét legalább, amit beírtam, évekig savas dokiról beszéltek Még az áldozat is. Ennyire komolyan vették a nyomozást, akinek kellett volna. Nem találtak maró anyagot, hanem KITALÁLTAK.

.Zsu 2021.01.17. 20:53:23

@PYT: :))))) na azért nagyobb betekintést engedtél a sztoriba, köszii.
sztm iszonyú cuki név, és vhogy bírom amikor malac így szólít meg téged :))

MsIreneAdler 2021.01.17. 20:54:38

@SirLemming:
@PYT:
Amin ez a nő átment... Nem csodálkozom, hogy az ilyen jellegű esetek rejtve maradnak. Ki csinálja ezt végig?

2021.01.17. 20:56:55

@emilu Harris: ne hari, de én elengedtem, további sok szépet és jót kívánok neked az advocatus diaboli szerepben töltött küldetésedhez!:]

2021.01.17. 21:00:15

@.Zsu: ha nem fizet rendesen a manka, akkor eljöhet annak az ideje, h másokat is mankázni fogok (Ájrín is meg te is lehetnétek simán mankák(ok), csak akkor az eléggé zavarossá válna egy idő után.)

.Zsu 2021.01.17. 21:06:07

@vágtázó vadmalac: szal a first mankának el kell követnie valami hibát, h mások esetleg mankák lehessenek. mint vmi titulus ami továbbszállhat. éééértem
de én nem szeretnék mankákok lenni, mert belőle csak egy van, mert malac sem lehet már senki más csak te. :)))

.Zsu 2021.01.17. 21:11:14

@vágtázó vadmalac: jó közben felfogtam h nem továbbszáll, hanem több manka lesz egyszerre :DD
belezavarodtam a saját gondolataimba.
ha eljön annak az ideje, és kapcsolatunk minősége kap mindenki saját becézést! :D

gala galuska 2021.01.17. 21:15:20

@vágtázó vadmalac: Ha az orvos esetében nem tetted volna hozzá a köcsög szót is, akkor elhinném, hogy csak a téma miatt hoztad fel az ügyet. Gyűlölködsz, azt magadnak kell tudni miért. Mérő Vera abból él, hogy férfigyűlölő. Én nem ismerem, de ha te igen, gratulálj neki.

MsIreneAdler 2021.01.17. 21:21:35

@.Zsu: ne hibáztasd magad. Ezt a csavaros malacos, briliáns észjárást nekünk nehéz követni (-0,5) :D

KékCsöcsűPini 2021.01.17. 21:25:48

@vágtázó vadmalac: A csávót simán pofán kéne önteni rgy liter kénsavval, azt utána mehet a picsába !
Ha az én lányommal tette volna meg, már megkapta volna !

KékCsöcsűPini 2021.01.17. 21:28:43

"Áron alul adta el a 17 mázsa lopott makkot"
Döbbenet hogy mik történnek ebben az országban.....

KékCsöcsűPini 2021.01.17. 21:29:59

"Dubajba utazott Hosszú Katinka" Höhöhö höööhööö hát már itt tartunk ?

2021.01.17. 21:55:22

@gala galuska: én született mizantróp vagyok, ergo mkit gyűlölök vhol (saját magamat is beleértve:D), de a bene féléket, ha tetszik, ha nem, jobban tudom utálni, mint egy random john doe-t. ez van.:]

2021.01.17. 21:57:22

@MsIreneAdler: fájdalmasan lassan csökken az etymilijó sékeles adósság ezekkel a mínusz 0,5-ös sékelekkel. de mképp díjazom a kitartást és elszántságot, Irene!^^

2021.01.17. 21:59:18

@SelyemSonkaPini: szvsz ugyanazt a hercehurcát, és genitáliára locsolt lúgot érdemelné, amit az áldozata - se többet, se kevesebbet.

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:09:29

@vágtázó vadmalac: milllyen egymillió??? Mikor lett ez ennyi?? Nem valami 20 sékelről volt szó? :)

2021.01.17. 22:12:01

@MsIreneAdler: nem emlékszem, de most már etycsillijó sékel a behajtandó összeg, mert csak!:Đ

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:00:21

@vágtázó vadmalac: táncolj csak malacka, majd kihullanak a sékelek a kis zsebedből :D

.Zsu 2021.01.17. 23:02:06

@MsIreneAdler: a malacésteve maffia áldozatai lettünk tudod.

@vágtázó vadmalac: teszemazt, ha írok rólad egy himnuszt pl,
akkor elengeded az adósságot?

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:09:23

@.Zsu: ezt így még azért ne jelentsük ki, még nincs minden veszve :D

.Zsu 2021.01.17. 23:22:18

@MsIreneAdler: belefáradtam a harcba, de belőled erőt merítek, és próbálok helyezkedni én is. nem adom fel :D

2021.01.17. 23:25:28

@MsIreneAdler: óó, nem a zsebemben van, hanem páncélszekrényben a séköl.:]

@.Zsu: hát, nem tudom, Zsu. egy jaú kis himnusz, amibe szépen bele vagyok foglalva, hm, biztos dzsukel lenne. de hogy mennyi dézsmabefizetés alól mentesíteni, azt - egyelőre - nem tudnám megmondani.:]

ppupu #Fantom for President 2021.01.17. 23:26:29

Jó estét!
Dobálom a sékeles zsákokat a púpomra, oszt haladok tovább...

ppupu #Fantom for President 2021.01.17. 23:28:11

@SelyemSonkaPini: Ezt 17 mázsa makkos cikket én is olvastam, egyből Malac jutott eszembe. Elverte a sékeleket makkra.

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:40:57

@vágtázó vadmalac: jájj milyen eszes és előrelátó itt valaki, akkor topogjál csak nyugodtan :)

@.Zsu: látod, ez mindenre gondol... Nem lesz egyszerű. Meglatom, te mire mész a himnusdzal, azt lehet én is írok egyet. Ha megéri :)

2021.01.18. 00:00:09

@ppupu: szeva, ppupu!:] lebuktam, ikken, én vótam, de azt nem írta a cikk, h előtte 34 mázsányit megettem a makkbú' egy ültő helyemben, amit loptam, és csak a felesleget kótyavetyéltem el!;]

@.Zsu: nem hallom a disznó-denevér füleimmel, h vésnéd a sorokat. pedig nem kaptál rá több hetes-hónapos határidőt, mankakettő!:]

@MsIreneAdler: *topog* mivel megnézted a világhírű tánczom, +1000 sékelt kell fizetned, honorárium címszó alatt.:]

MsIreneAdler 2021.01.18. 10:23:21

@vágtázó vadmalac: figyi harács kalács, nem néztem, csak láttam! Nagy különbség!
Szóval himnusszal lehet törleszteni?

2021.01.18. 11:06:52

@MsIreneAdler: háló, Irene!:D most már offoljunk az újabb topic-ban, elfér az ott. ha vki rád szól, majd jól elbújok a hátad mögé.:D

.Zsu 2021.01.18. 11:34:58

@vágtázó vadmalac: pedig én még be is könyvjelzőztem ezt a posztot, hogy majd jól csinálunk itt 3ezer kommentet. :D

Ármándójózsi 2021.01.18. 11:40:25

Na mi van, már itt is???
Felőlem mehet, van még hely újabb lapfülnek a böngészőmben. :D

.Zsu 2021.01.18. 11:49:50

@Ármándójózsi: eddig ott tartunk h milliós sékeles tartozásunk van @vágtázó vadmalac: felé és próbáljuk meggyőzni, h dicsőítő himnusszal kiválthassuk.
de ez a malac a világ legmakacsabb malaca :))))

Ármándójózsi 2021.01.18. 11:53:55

@.Zsu: Hahahahaha... :DDD
Zsidó a lelkem, és Vele próbáltok alkudozni? Ilyen alapon Chuck Norrist is megpróbálhatnátok lenyomni szkanderban. :D

.Zsu 2021.01.18. 11:59:12

@Ármándójózsi: na erre hamar rájöttünk, de valami naiv női remény él bennem, hogy hátha tudunk rá hatni.
érzem én h kellenek neki a becéző szavak, de csakis sékelekkel együtt :D

.Zsu 2021.01.18. 12:03:33

@vágtázó vadmalac: ohh h itt ilyen haditervek vannak, taktikák, és fondorlatok.
el tudunk érni több helyen is 10ezreket, ne legyél kishitű. :)))

Ármándójózsi 2021.01.18. 12:09:02

@vágtázó vadmalac: Miért nem jó Neked itt, velünk, köztünk? :'( :'( :'(

.Zsu 2021.01.18. 22:31:09

én csak úgy idejöttem, h fenntartsam ezt a topicot is, és h rátok nézzek :)

Gia 2021.01.19. 20:07:43

Te minden poszt alatt örülsz? :-)
Persze jobb,mint ha sírnál..
süti beállítások módosítása