Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X63 – Je suis Szilágyi Vivien

2021. január 16. 17:34 - dmr94

Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval ha valami véletlen folytán megnyernék a játékot és az ő személyiségük sem fejlődne egy cseppet sem azzal, hogy pénz áll a házhoz.

vv10x63_57.png

Kevés adekvátabb proli motivációs zene létezik egy villabeli reggeli ébresztéshez, mint a Punnany Massif Élvezd című közhelykavalkádja, a szerkesztők mostanra ezt is kipipálhatják. Vivi Robival (na meg persze egy több cigivel) indítja napot, szánja-bánja tegnap esti tetteit és szavait, sajátos stílusában és lelkesedésével kér bocsánatot, szeretné fenntartani a jó kapcsolatot kettejük között. Számomra őszintének tűnik, csak némi nehézségei akadnak azzal, hogy kifejezze magát, Robi pedig továbbra is fenntartásokkal viszonyul a lányhoz, kiemeli a hitelesség elvesztését (ez mondjuk másokkal kapcsolatban is lehetne probléma) és úgy érzi jobb lesz néhány lépés távolságot tartani bár ő semmiképp sem haragtartó. Vivi szeretné ha a kérdőjelből felkiáltójel lenne (és itt kivételesen nem Virág testtartására gondol), mindkettőjük szerint jót tenne a lánynak egy párbaj mert ez a poshadt állóvíz szituáció nem maradhat fenn tovább. Ha úgy adódik, Robitól is számíthat egy jelre ennek érdekében.

Vivien Bálinttal is igyekszik tisztázni viszonyát, aki viszont Robival ellentétben kevésbé fogékony minderre, cserébe elképesztően lekezelő. Ismét a csalódást említi, fáj az egójának, hogy nem tetszeleghet a lélekdoktor szerepében, hálátlanságot emleget, amik lehetnek valós sérelmek is de nagyon nyomasztó az egész beszélgetés. Azt nem tudom felfogni miért gondolják, hogy szándékosan akarja átverni őket a lány ha elvileg nincsenek is saját gondolatai és egyszerű, mint a faék. Mindenesetre sikerül elérni, hogy Vivi olyan jelzőkkel illesse saját magát, mint hányadék és undorító, Bálint pedig még a Danival való összezördülését is rajta veri le.

A két fiú viszont könnyen tisztázza a félreértést miközben Virág szokás szerint kussban asszisztál, Dani valamit magyaráz, hogy ő szívesen segít bárkin bár amúgy leszarja. Bizonyos tekintetben érdekes Bálint és Dani nexusa, mint két erős karakter kölcsönös tisztelete a mostanra már egyértelműen felszínre kerülő konfliktusok ellenére is. Nem kizárva, hogy tényleg őszintén kedvelik egymást én érzem ennek egy olyan élét, amit a félelem/taktika vezérel és egyikük sem akar rátámadni egy másik nagyvadra.

vv10x63_16.png

Napi abszurd: Dani konyhai papírtörlővel és nyitott ajtóval ül le szarni miközben Virág nézi és „beszélget” vele. Párhuzamosan Virág riportjának lehetünk fültanúi, aki kifejti, hogy mennyire össze vannak nőve (nahát!), majd azt ecseteli a trónoló barátjának, hogy szerinte fiús döntő lesz, ahol Dani Bálintot előzve viszi el a főnyereményt, harmadik helyre pedig Robit vagy Renátót (:DDDDDDD) vizionálja. Úgy látszik ez a mellékhelyiség sajátos aurája, hogy a győzelemről való fantáziálásra ösztönöz, ha emlékszünk még Frunátóék szilveszteri közös vécézésére. Virág persze finoman megjegyzi, hogy lehet elfogult (igen, tényleg csak talán), majd Dani udvariasan megkéri, hogy álljon arrébb amíg feneket töröl, nehogy meglássa a szaros ánuszát. Úgy látszik a seggbőlszájba már belefér de itt még nem tart a kapcsolatuk.

vv10x63_17.png

Örömmel konstatálhatjuk továbbá, hogy Józsi, a burkolómester már ki is javította a tegnap észlelt hibát:

vv10x63_18.png

A párbajozók csapatai cheerleading előadás keretében mérik össze erejüket, sokadik alkalom már, hogy valahogy produkálniuk kell magukat. Szövegíró géniusz Danit ismét elkapja a flow, Moh alázása megy, Renátó pozitív tulajdonságainak kiemelése sokkal kevésbé, a végtermék inkább kínos, mint vicces. Moh rápörög, Merci klasszikus pompomlány alkat és időközben azt is megtudja mit jelent a messiás szó. Az ő performanszuk jobban emlékeztet a kívánt formátumra, mint a másik csapat rappelése (Dani természetesen ismét papírról olvas), akik az álszentleben és sunyigang kifejezésekkel zárják táncukat.

Ugyanez a lemez, fotókiállítás az ellenfél villabeli életének alakulásáról és benti kapcsolatairól, ezt is láttuk már kb. Bálint és megboldogult Digó között. Daniék Renátóék maradnak a csicskítós vonalon: Moh kihasználja Mercit, visszaél annak barátságával, bizalmával, csak szexre jó (ez teljesen érthetetlen vád, főleg attól a két párostól akik nyulak módjára basznak éjjel-nappal). Moh szerint egysíkúra sikerült és nem találtak rajta fogást de nem érezte magát kellemetlenül, Merci viszont lehet, hogy igen.

Az ő csapatuk is az ellenfél párkapcsolatát helyezi középpontba és mutatja be Renátó udvarlását majd sorozatos féltékenykedését, Moh nagyon rossz mind mesemondónak, mind tárlatvezetőnek, a képek viszont összességében találóak mindkét párbajozónál. Köpködő úr is méltóságteljesen viseli a kritikát, úgy érzi átment a vizsgán és tekintve, hogy nem rendezett ordenáré üvöltözős mocskolódást, egy kettest mindenképp megérdemel tőlem is.

A szokásos kerekasztal-beszélgetés most ágyban fetrengve valósul meg, és ha már fetrengés, ismét átélhetjük a sajnálatos jelenséget, ahogy a villalakók az amúgy is padlón lévő Vivibe rúgnak újabbakat. A kérdés ezúttal az, hogy ki nem érdemelné meg a fődíjat. Azon kívül, hogy valójában egyikük sem, mindenki Vivient mondja, ami persze jelen állapotban abszolút legitim csak kevésbé sportszerű. Mert bár kétségtelen, hogy a martfűi lány nem akaraterejéről híres, nem gondolom, hogy bármilyen botrányos dolgot tett volna eddig bármikor, ami viszont nem mondható el mindenkiről. Sokatmondó továbbá ahogy kiemelik mennyire nincs saját véleménye, ami főleg Virág szájából erős de pont ez a jelenet példázza jól, hogy mennyire nem a kockázatvállalás jellemzi a társaságot.

vv10x63_55.png

Vivi teljesen rottyon, nem is erőlködik, hogy megcáfolja a vádakat, saját magát is gyengének tartja, tényleg kellemetlen a szituáció. Egyedül Dani énekel ki némileg a kánonból, aki Mohval kapcsolatos sérelmeit hányja ismét nyilvánosság elé és futják le a szokásos köröket sokadjára is. Elhangzik, hogy le van zárva, én ebben kételkednék, végül pedig még Bálint ecseteli Mohnak, hogy engedje el, itt úgysem lesz sosem EKG az eltérő szocializáció miatt.

Vivi kint még tesz egy elkeseredett próbálkozást, hogy megköszönje Dani megnyilvánulását de sok pozitív visszajelzést itt sem kap, csak a kavboj szokásos értelmetlen szövegelését. Egyfajta remény akkor csillan fel, amikor Merci legalább helyes diagnózist tesz, miszerint Vivi úgy érzi el van nyomva odabent de az okfejtés egyből sötét zsákutcába jut, amint Fru is kinyitja a száját és megkezdi szokásos fröcsögését. Szerinte ugyanis pont Vivi volt az, aki folyton produkálta magát és nyilvánvalóan csak együttérzést akar kelteni a nézőkben. Annyit megsúgok a gonosz törpének, hogy ha esetleg ellene párbajozna, nem pusztán emiatt esne ki. Hozzáteszi még, hogy biztos arra játszott, hogy nehogy ő legyen a kihívott és Renátó amekkora úr, nem is őt választotta.

vv10x63_67.png

Peti ismét igyekszik betölteni a morális iránytű szerepét és ha nem mindig az okádék Belevaló követné a műsort, amivel instant sikerül lerombolni minden ilyen irányú hitelességet, akkor ennek még jobban tudnék örülni. Felveti Vivi önbecsülésének hiányát és, hogy vajon mekkora szerepe van mindebben a korábbi nemi erőszakos történet villabeli fogadtatásának. A napi kérdés kivételesen szoros, én sem tudnék magabiztosan tippelni ám az előzetesben elhangzik, hogy Vivi feladja a játékot, ami meglehetősen szokatlan spoilernek hat, úgyhogy kíváncsian várom a mai adást.

vv10x63_01.png

Végül pedig engedjetek meg egy kérdésfelvetést, mert bár sok az enyémhez hasonló véleményt olvastam a napokban, kissé továbbra is bizonytalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy engem hatott át a kelleténél jobban a #metoo szelleme vagy egyértelműen egy kollektív érzület az, ahogy Moh és Vivi egészen az ember szívéhez nő ahogy folyamatosan kapják a savat?

vv10x63_68.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SirLemming 2021.01.16. 17:51:44

Gratulálok a dobogósoknak, irány a doppingvizsgálat.

etikette 2021.01.16. 17:55:20

Hat igen. Renatonak taka van, Vivi meg kerdeses...Remelem osszeszedi magat a vegere. Mindent osszevetve ez eddig a legszomorubb evad az osszes kozul, alig van benne szeretheto karakter, sehol egy vicces figura...remelem legkozelebb jobban valogatnak.

Ármándójózsi 2021.01.16. 17:57:51

kukacdmr94: A posztcsi abszolút rendben van, pontos, vicces. A végén feltett költői kérdésre mégis válaszolok, szerintem inkább a kollektív érzület, esetleg hevület mint a #metoo aminek a túltolása miatt ha mobilról lennék már berktam volna 13216 hányós smiley-t...

MsIreneAdler 2021.01.16. 18:11:31

Köszi a posztot! Nekem tetszett. Nagyon várom Rencsi fejét, mikor rádöbben, hogy mi nézők micsoda kutyák vagyunk, hogy nem nézzük se a szerelmet, se a tisztességet és ezt a senkiházi Moh gyereket szavazzuk vissza :D

bréniek 2021.01.16. 18:14:45

az, akinek csakegysimogatáscsakegypuszi MOH egy sajnálatra méltó karakter, és nem veszi észre, hogy mekkora gyáva szar az a szakmunkásbajszos veréb, no ott is komoly gondok vannak a toronyban :D
Ja, legyünk asszertívak: szerintem. :D

bréniek 2021.01.16. 18:16:03

@MsIreneAdler: nem móra nyomsz, hanem rönó ellen. Az azér' differencia.

hereverő heverő 2021.01.16. 18:18:14

@bréniek: és azt te honnan tudod? Nem nyomhat Mohára, csak mert szerinted "baj van a toronyban"?

.Zsu 2021.01.16. 18:20:35

azon gondolkoztam, hogy a VV-k történetében volt-e ennyire utált karakter mint a Rencsómencsó?
szinte 100%os az egyetértés abban, hogy ő húzzon haza.

2021.01.16. 18:21:36

dmr94, ez remek volt, koszi

ami a kerdest illeti a vegen, a valasz egyszeru, a reszemrol alapjaban veve egyik sem

szerintem az atlagnezok kisebb reszenel a meetoo jatszik, a nagyobb reszenel a kollektiv erzes az erosebb (bar talan nem ez a legjobb kifejezes erre)

szerintem szamunkra, ugymond erto (vagy legalabbis erteni probalo) nezok szamara azert jonnek fel, mert a tobbiek mennek lefele

ugy gondolom a mi kozvelekedesunk itt altalaban az, hogy annak alljon a zaszlo, aki ember tud maradni a jatek vegeig es nem masok karara akar tobbnek latszani

utobbi esetben a kivetel vv attila volt, aki megvezette a tarsait es musort csinalt meg a szerkik helyett is

ma mar nincsenek ilyen spilerek, van most pl torppapa es lobelta akik taktikazni probalnak, de balint most nagyon kivagta maga alatt a fejszet, robi meg annyira simulekony, hogy eleg egy ilyen rosszul megvalasztott reakcio a sajat oldalan allo vivi fele es o is szavazokat veszit

engem moh eloretorese azert zavar, mert sunyi, eleve a tujasagra utazik, konfliktuskerulo es olyan parbajra megy, ahol pininek kene ott lennie

a ket kan altal gerjesztett moh nez ugynek joforman semmi alapja, siman csak megfigyel a srac, de alapjaban veve semmit nem tett hozza a jatekhoz onerobol (olyan mint az rtl, mindig csak reflektal, nem proaktiv)

most visszajon a csulato alazo parbajrol es teljesen indokolatlanul fogjak erosnek tartani, ami valoban megerositi - balint es robi nem fogja celba venni, mercimarci meg meg jobban tapadni fog ra

en meg mindig azt erzem, hogy pini megembereli magat

Ármándójózsi 2021.01.16. 18:21:53

@bréniek: Én Moh-ra nyomtam bocsi. :(
De már járok kezelésre, hogy sikerüljön valahogy kizavarni a galambokat a toronyból, mert mindent összeszarnak...

bréniek 2021.01.16. 18:22:22

@hereverő heverő: nem engem minősít, ha neked szimpatikus a másik veréb

2021.01.16. 18:23:13

@.Zsu: lett volna, csak nem volt ideje ennyire lezulleni, pl radics ilyen volt

de ha a tenyeknel maradunk, akkor nem, o lesz a legelutasitottabb

bréniek 2021.01.16. 18:23:26

@Ármándójózsi: az összeset le lehetne simán húzni a WC-n, és kiírni, hogy szorri, lófasz karakterek voltatok, majd a köveetkező szériában talán...

hereverő heverő 2021.01.16. 18:24:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem mindig az offenzív játék a nyerő. Lehet jogy moha csak figyel, de egyelőre ez bejön neki, nem?

gizmO.o 2021.01.16. 18:24:48

Ahh, pedig milyen király lenne Fru fejét látni, ahogy Vivi megy vissza ellene a párbajon.

bréniek 2021.01.16. 18:25:15

az egész az elején lett elbaszva, ezekkel a kurvanagy szósöl kreatívokkal. szavazás előtt megnézem kinek van több followere, és az fog visszamenni.
end of story, kurvára szarul lovagolta meg az rtl ezt a tiktok-insta vonalat...

hereverő heverő 2021.01.16. 18:25:46

@bréniek: a kérdésre felelj légyszives.

2021.01.16. 18:26:46

@MsIreneAdler: tessek tisztesseges disco neked youtu.be/EJ1zU9uF0No (napkozben bedobta az almamuzsika, eszembe jutott a tre izlesed)

2021.01.16. 18:29:11

@bréniek: de, teged minosit ahogy ezt a velemenyt minosited

.Zsu 2021.01.16. 18:29:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény: fuh Radics egész lénye de irritáló volt.

de most meglestem a wikipédián és 44%ot így is elért, gondolom a youtubeos követői miatt sikerült.

Ármándójózsi 2021.01.16. 18:29:35

@bréniek: Én azért nem temetném ennyire ezt a szériát, mert bár kétségtelen, hogy a szereplők (karakterek) lehetnének sokkal jobbak, de az is tény, hogy sajnálatos módon a többség belelavírozta magát egy párkapcsolatba, amitől leült az egész műsor. És a szerkesztők hibája, hogy ezt hagyták idáig fajulni és most már nem tudnak mást mutogatni...

2021.01.16. 18:30:38

@hereverő heverő: konnyen lehet, hogy bejon neki, hiszen volt mar erre pelda, de ettol meg nem erdemel rokonszenvet

2021.01.16. 18:31:28

@gizmO.o: igen, ezt irtam en is ma, remelem gyorsan betolnak egy parbajt, hogy megvivjak

dmr94 2021.01.16. 18:31:53

@Ármándójózsi: nem költőinek szántam, köszi a reakciót :D

Mittudomki 2021.01.16. 18:32:13

@bréniek: Akkor meg nézel egy nagyot ha Vivi kinnhagyja Fru-t pedig a te tornyodban az már le van játszva.Ha nem lett volna tik tok meg Insta akkor is ilyen párbaj végeredmények lettek volna,annyi a változó hogy te a puszta követöszámból már előre tudsz mindent..

hereverő heverő 2021.01.16. 18:32:40

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ebben tök egyetértünk, nem is rokonszenvezek vele. Sőt egyikkel sem. Csak mint viselkedés, nem feltétlen elitélendő. Savószem Hunorka a vv9-et így tolta végig.

MsIreneAdler 2021.01.16. 18:33:57

@bréniek: azt gondoltam szemléltetni, hogy Rencsi vajon mit fog ebből megérteni azzal a borsónyi kis agyával. Mert ugye azt nem, ami a lényeg, hogy ő egy beképzelt, agresszív, primitív tuskó.

Ármándójózsi 2021.01.16. 18:34:22

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Én azért tudok Mohára simán szavazni, mert az ég világon semmi vállalhatatlant nem csinált még és a konfliktuskerülő magatartása is jobben bejön, mit az arcabaköpős ellenoldal. Igaz, sokat nem csinált még, de ezzel is előz nálam jó pár embert simán.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 18:35:52

ELSŐ !
@MsIreneAdler: " Az a baj ! Az! A TISZTELET az hiányzik itt belőled ! Meg a többiekból is!
Mert gyász vagytok mind ! Csicska-kutyák ! MOH-isták !
De majd ÉN megmutatom: én az UTOLSÓ RENikán ! ÉN fogok nyerni, ahogy a budin is megmondtam...." -részletek Rencsi beiktatási beszédéből....

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 18:37:08

@Ármándójózsi: EKG (mint mindig, de önálló véleményem van:)

Ármándójózsi 2021.01.16. 18:37:26

@dmr94: Szivi! :D
Javaslom, hogy elsőzz Te is az írásod alatt, mint a kollégád, bár Ő mindenhol elsőzik, mert még ha nem is sikerül, meg lehet tagelni, hogy reakciózhassunk közvetlenül Neked. :)))

etikette 2021.01.16. 18:37:36

@SelyemSonkaPini: es pontosan az is lesz belole. A budik kiralya! Mert hogy konkretan egy szar alak :D

MsIreneAdler 2021.01.16. 18:38:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem. Még mindig nem. A korosztályom meg van, de az irány még nem jó.
De akkor mutatooom most :D :

youtu.be/omfz62qu_Bc

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 18:39:46

@etikette: TEccett a hozzászólás ( te tiszteletlen gyász csöves,te!) :D

MsIreneAdler 2021.01.16. 18:39:51

@SelyemSonkaPini: tű pontos. Ilyesmre gondolok abszolúte.

És mi mind egyéniségek vagyunk :D!

Spitzbaue® 2021.01.16. 18:40:49

Jó a posz, köszönjük a poszt :-D

Ármándójózsi 2021.01.16. 18:42:03

@SelyemSonkaPini: Nekem minnyá mennem kell, de szerinted elég, ha bedobom, hogy itt mindenki egy talpnyaló szar alak, akiktől egyébként is sugárban hányok, naponta tele annyi konténert, amennyit a HMM Algeciras hajó 10 év alatt nem szállít el...

etikette 2021.01.16. 18:42:04

@SelyemSonkaPini: hallod en kerek elnezest es meg velemenyem is van :D mindjart felkepelem magam mert Mohra szavaztam. Amugy tudtatok hogy a rendes neve Armand?

dmr94 2021.01.16. 18:43:03

@VV10 Velőtrázó Vélemény: lehet nem fogalmaztam teljesen pontosan akkor erről lévén a nem teljesen szétválasztható a kollektív érzület és a metoo amennyiben utóbbi beépült a kollektív érzületbe és ha igen mennyire

egyébként egyetértek, főleg a játékosok egymáshoz való relatív megítélése kapcsán

Moht én nem tartom feltétlenül sunyinak/gecinek, tujának tuja ez tény de csodálkozom, hogy nem érzik, hogy a tujákkal hogy kell felvenni a versenyt és senki sem a tujaságát hangsúlyozza hanem mondvacsinált indokokkal állnak bele, ami pont ellentétes hatást vált ki

illetve nem elhanyagolható persze, hogy a tujasággal sosem elsőként esnek ki, sőt néha egészen sokáig jutnak (pl. Hunor), ami ha valaki tudatos (lol) akkor erre is rámehet mert a nettó képernyőn töltött ideje csak több lesz, amire jobban lehet építeni közösségi média "karriert"

mert hogy ez utóbbit viszont nem zárom ki, hogy célja lehet a beköltözőknek

.Zsu 2021.01.16. 18:43:38

párbaj alatti ivós játék: inni mindig egy felest amikor elhangzik az őszinte vagy a tisztelet szó.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 18:43:48

@etikette: Tudtuk, de én igyekeztem elnyomni magamban! :)

Post Modern Prometheus 2021.01.16. 18:44:11

Renátó VS Moh: strawpoll.com/5zrwpeak6
3.02% [7] - 96.98% [225]
Ma este 22:30-ig lehet szavazni, és remélhetőleg engem sem visz el az álommanó idő előtt, megint, hogy tudjam hozni az összesítéseket a párbaj után. :D

Szimpátiaszavazás [még most nézem csak a tegnapi részt, de félfüllel hallottam, hogy rip Vivi, -bár így őszintén nem tudom mi lesz a párbajjal, de majd egy 40 perc és okosabb leszek talán, mindenesetre]: strawpoll.com/srp79r1b6
TOP 3:
- Bálint: 50.21% [119]
- Robi: 21.94% [52]
- Vivi: 13.92% [33]

Mittudomki 2021.01.16. 18:44:23

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Hidd el hogy Danit nem fogja érdekelni hogy mennyivel jön vissza Móh..az lényeg hogy az idö előrehaladtával egyre több álarc hullik majd le,aki pedig a végéig lavírozva is de ember tud maradni az jó eséllyel mehet a fődíjért..aztán hozzájön az aktivitás,kinézet,történesekben való részvétel szerepe és kialakul a top3
A Virág még benézhet abba a pozíciókba ha Daniella kiesik mellőle,de szerintem..a Bálint-Robi-Móh 3 as eddig úgy néz ki elfoglalta a dobogót

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 18:44:55

@Ármándójózsi: Mármint mire elég ? Hogy megkedveljenek ? Vagy 10teljenek ?
Vagy erősnek lássanak ? Ezekre igen :D

.Zsu 2021.01.16. 18:45:34

@Ármándójózsi: jaj de máris távoznod kell??
de ugye visszajössz?

2021.01.16. 18:45:35

@Ármándójózsi: nalam is negyedik helyen van, pedig nem csipem

MsIreneAdler 2021.01.16. 18:45:41

@.Zsu: ujjujujjj. Nagyon jó ötlet :D

Ármándójózsi 2021.01.16. 18:46:44

@SelyemSonkaPini: Pont erre gondoltam. Különösen a megkedvelésre.
Szóval mindenki bekaphatja!!!

MsIreneAdler 2021.01.16. 18:47:40

@hereverő heverő: basszus. De komolyan. Ti melyik zenei univerzumban éltek?? :D
Ezt a dalt szerintem még nem is hallottam :))
Neked is mutassak jó melódiát :)?

hereverő heverő 2021.01.16. 18:47:41

@.Zsu: konténer lesz? Móki szokta hozni, de lehet hogy ma hegeszt.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 18:48:29

@.Zsu: Szombat van, megy csajozni a Tesó! Ismerem... végez 22:30-ra oszt gyün ! :D

Ármándójózsi 2021.01.16. 18:48:46

@.Zsu: Persze! Hétfőn talán. :)))
Remélem addig hűséges tudsz, akarsz maradni...
Mert lávcsi van, ezt ne felejtsd el!!! <3 <3 <3

2021.01.16. 18:49:14

oink!

mki vegye elő a csimpifonját, és kezdjük!:]

youtu.be/J-PsNsCrqNA?t=52

2021.01.16. 18:50:31

@Ármándójózsi: konnyen elsozik aki jovahagyja a cikket

Ármándójózsi 2021.01.16. 18:52:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Szerintem nem Ő hagyja jóvá. Csak figyel. :)))

hereverő heverő 2021.01.16. 18:53:06

@Ármándójózsi: vagy mint adminnak, neki megy email ha élesedik egy cikk.

2021.01.16. 18:53:37

@MsIreneAdler: jo, hat hip-hop fost tolem ne varj, kupak sakkurat meg plane ne

inkabb ilyet youtu.be/wvdU_DPHcNs

2021.01.16. 18:54:07

@MsIreneAdler: óóó, azt a részt kellett volna küldened, ahol henifer rábukik affleck répájára a verdában, és közben cartman priceless arckifejezését csodálhatjuk.:]]

.Zsu 2021.01.16. 18:54:11

@Ármándójózsi: hétfőőőn?
mintha kitépnének egy darabot a szívemből.

MsIreneAdler 2021.01.16. 18:55:01

@VV10 Velőtrázó Vélemény: na viszont ez telitalálat :D TuCC te, ha akarsz!

2021.01.16. 18:56:33

@Fálki: apa, hol vagy, micsinálol? lesz podcast/zoom-konferencia végül?

.Zsu 2021.01.16. 18:57:04

@Ármándójózsi: nem felejtem el, lávcsi van itt is :))) csókollak

MsIreneAdler 2021.01.16. 18:58:10

@vágtázó vadmalac: bocsi, de a csimpifonról nem az oboa jutott eszembe, hanem a dal :)

.Zsu 2021.01.16. 18:58:34

@vágtázó vadmalac: említettél nekem valamilyen streamet ahol nézhetem élőben ezt a csodaműsort.
azt belinkeled nekem szépen megkérlek rá :)

SirLemming 2021.01.16. 18:59:38

@vágtázó vadmalac: :D
Párbajra a MÁSIK jelenetet készítsd be. Mikor nekiáll Renyó habzani lehet is élesíteni.

.Zsu 2021.01.16. 19:01:39

@VV10 Velőtrázó Vélemény: tisztára hangulatba jöttem ettől.
@hereverő heverő: konténerről gondoskodom

2021.01.16. 19:05:00

na lepek kicsit parbajig

pini jo youtu.be/6XUv8dXD0KU

.Zsu 2021.01.16. 19:06:54

@VV10 Velőtrázó Vélemény: végighallgattam. de túl összetett ez a dal nekem.
miről is szól?

2021.01.16. 19:10:30

@.Zsu: pernye, Zsu, itt van e'!:]

onlinestream.live/tv

ált nem szokott vele gond lenni, múltkor a gina-bálint párbajnál időnként lehalt/akadozott, elképezhető, h túl sokan csatlakoztak fel, a mai párbajnál is lehetnek anomáliák, majd kiderül.:D

2021.01.16. 19:11:32

@MsIreneAdler: nem is a csimpifonról, hanem a heniferes részről sztem az a legmeredekebb mozzanat, ami beleég az ember agyába.:Đ

Spitzbaue® 2021.01.16. 19:13:00

@dmr94: Illetve, maga a tuja név ihletője, VV5 Csaba is második lett Atus után.

2021.01.16. 19:13:23

@SirLemming: a verjed má' csimpifonra gondolsz?:D *csimpi ráránt* cartman meg kiesik a legnehezebb szó (szék) hibás betűzése miatt?:]

.Zsu 2021.01.16. 19:14:22

@vágtázó vadmalac: velőtrázó beelőzött, de az érdemeidből ez semmit nem vesz el.
köszönöm :*

Spitzbaue® 2021.01.16. 19:15:22

@Mittudomki: Szerintem is Bála-Lóbelt-Mú a final 3.

2021.01.16. 19:16:00

@.Zsu: ne köszönd, csak dobj a persely-rokonyomba egy érmét.^^

.Zsu 2021.01.16. 19:16:32

@dmr94: ez kimaradt:
nagyon köszi a posztot! :))

SirLemming 2021.01.16. 19:17:06

@hereverő heverő: :D Köszi, végigröhögtem. De rég hallottam... lendülök is tova ezen a vektoron Jozin z bazin is régen volt.

.Zsu 2021.01.16. 19:19:03

@vágtázó vadmalac: az életem végéig fizetett kamatok az irományod után már nem elég neked? :)
az utolsó garasomat is el akarod venni? írd a többihez
nem akartam, de most ezért elmondom: ma sült szalonnát ettem ebédre

MsIreneAdler 2021.01.16. 19:21:08

@vágtázó vadmalac: azért a south parkból elég sok dolog égett az emberek agyába :)

SirLemming 2021.01.16. 19:21:43

@vágtázó vadmalac: Azaz, természetesen. Jó az a szinkron, na. :D

hereverő heverő 2021.01.16. 19:21:45

Na én pattanok is

*integet

MsIreneAdler 2021.01.16. 19:22:10

@.Zsu: pssztttt! Én itt próbálom elsunnyogni az el nem utalt sékeleket :D....

Spitzbaue® 2021.01.16. 19:28:23

@hereverő heverő: Igen, ez a jó kis zene már posztolva volt az előző évedoknál is, de most (is) könnyesre röhögtem magam. Föleg, hogy Recskához rendelted hozzá :-DDDDD

2021.01.16. 19:30:16

@.Zsu: az utolsó garas megszerzése/behajtása a legnagyobb boldogság.:') még a szombati véres hurka - áfonyás gyümölcsös joghurt kombónál is kielégítőbb számomra.^^

@MsIreneAdler: egen, a huszoniksz évadból azért össze lehetne ollózni egy erős egy-másfél órás best of-ot.

@SirLemming: az első négy évadnyi hbo-s szinkron helyenként, bizonyos karakterek esetében (pl józsa imre garrison hangjaként) erősebb, odabaszósabb, mint az - amúgy teljesen jó - original hangok parkerrel és stone-nal.

K_Attila 2021.01.16. 19:32:30

Üdvözlök mindenkit, fiúk és lányok, kicsik és nagyok.

.Zsu 2021.01.16. 19:33:15

@MsIreneAdler: uppsz, és hétvégén ugye nincs utalás.
de látod h folyton a pénz körül jár ennek a jómalacnak az esze, vezeti a számlakönyvében a tartozásokat biztos, és már egy jó szó után is fémpénzt kell a tarsolyába dobni.

SirLemming 2021.01.16. 19:34:09

@hereverő heverő: Ezen konkrétan meghatódtam annó mikor láttam. Nagy arcok, hogy bevállalták bármennyire is tét nélküli volt.

.Zsu 2021.01.16. 19:34:18

@K_Attila: instant arckaparás :D

2021.01.16. 19:38:07

@K_Attila: követelem a privilégiumnak számító szájba köpésemet!:]

MsIreneAdler 2021.01.16. 19:40:08

@K_Attila: üdv itt a zártosztályon :D

MsIreneAdler 2021.01.16. 19:41:53

@.Zsu: anyagias egy srác :D
Tehát hétvégén sajnos nincs utalás. No de hétfőtől mit találjunk ki???

SirLemming 2021.01.16. 19:42:31

@vágtázó vadmalac: Jogos, olyan alappal indítottak amivel mai napig azonosítom a sorozatot. Viszont régen sokkal kevésbé volt aktív az angolom és kevesebb cultural reference jött át, a magyar szövegkönyvet bevállalósabbnak éreztem. Most meg már csak szimplán lusta lennék újranézni angolul.

Na kis pihi, nem akarom túlszaturálni a szekciót.

2021.01.16. 19:47:35

@MsIreneAdler: van utalas mar hetvegen is

2021.01.16. 19:50:15

@MsIreneAdler: hétfőn hajnalban már ppupu ukrán tevéi ott lesznek nálad, és az apró méretednél fogva beleraknak egy dán kekszes fémdobozba, és az lesz a büntetésed, h a hv-s arcok között fogunk kézről-kézre adni: egyik nap Fálkinál, másnap Ármándónál, harmadnap Zsunál leszel, és ilyen horrorisztikus irl-tamagocsiként kell létezned örökkön-örökké. muháháháháhá.>.<

.Zsu 2021.01.16. 19:55:14

@vágtázó vadmalac: :DDDDD

látod @MsIreneAdler: nincs itt bajtársiasság. volt egy fedősztorink, igaz ingatag lábakon állt, de hátha vadmalacunk nem gondolt volna bele és akkor jön @VV10 Velőtrázó Vélemény: ilyen megoldásokkal.
beleköpött a levesünkbe

2021.01.16. 19:55:42

@SirLemming: én az ötödik évadtól kizárólag eredeti nyelven néztem, de tavaly elkezdtem darálni a legelejétől magyarul is, hátha beleszaladok egy-két olyan szövegbe, ami poénosabb számomra a madzsar ferdítésben.

MsIreneAdler 2021.01.16. 20:09:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény: te most kivel vagy?? Jutalékot kapsz, vagy mi :)?
Ejj, pedig tegnap Marky Marknál már kezdtelek megkedvelni, ma a Sonic empire-nél meg már szinte tezsvírként gondoltam rád...ejjj :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 20:10:36

Jóóóóóó estééééééééét Kollllllééééééééégáááááák!

Most vacsorázni fogok. De azért figyelek. A sékelek még mindig nem jöttek meg... csak szólok.

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 20:12:53

@MsIreneAdler: Hmmm... Vadmalac pontosan írta le a protokolt :)) De ne aggódj minden rendben lesz, a dán kekszes dobozt hetente cseréljük és az ukrán tevéken lesz maszk.

MsIreneAdler 2021.01.16. 20:13:04

@vágtázó vadmalac: akkor ha jól értem egy bazi nagy, kényelmes fémdobozba leszek zárva, és minden nap más elégíti ki az igényeimet, amint csipogok egyet...jaajj neee. Be is zárom az ajtót, nehogy rám találjanak a csúnya ukrán tevék!!
(kulcs a lábtörlő alatt, egyre zártam csak ;)

MsIreneAdler 2021.01.16. 20:15:39

@.Zsu: elárultak minket, el. Lehet téged még finoman figyelmeztetnek egy kis levágott tevefejjel a párnádon, de látod, engem meg már vár a doboz :)

.Zsu 2021.01.16. 20:21:17

@MsIreneAdler: ez nem elárulás, ez egy előre kitervelt összeesküvés, kezdve azzal h elérték h akarjunk valamit, amiről eredetileg nem is tudtuk, hogy akarjuk.
aztán szépen megvezettek minket ezek a négylábú szőrös jószágok.
manipupulálva lettünk

2021.01.16. 20:22:08

@MsIreneAdler: en a vizilovakkal vagyok :P

keszulok a parbajra youtu.be/NE2AvbROl5k

MsIreneAdler 2021.01.16. 20:26:31

@.Zsu: igazad van ez szín tiszta taTTikaaaa! Mi meg hogy bekaptuk a horgot. Na most már mindegy.

2021.01.16. 20:29:57

@ppupu: zsá/erev tov ppupu!*.* hja, és jó étvágyat!(:

@MsIreneAdler: én valójában irigykedek is rád, h bekerül(het)tél a dobozba, közben rájöttem, h az nem is egy dán kekszes doboz vót, hanem pinhead péter okossága:
i.etsystatic.com/16259172/r/il/51e454/2471431088/il_570xN.2471431088_3cmx.jpg

MsIreneAdler 2021.01.16. 20:30:13

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jujj ezt szerettem, mármint az ein, zwei polizeit :)

MsIreneAdler 2021.01.16. 20:34:03

@vágtázó vadmalac: rágugliztam. Beszédes neve van a srácnak :)
Szép a dobozka is.

2021.01.16. 20:34:51

Moh is keszul mar az alazasra, remelem youtu.be/eMhDQFLwrAA

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 20:34:52

Sziasztok, szép estét, jó szurkolást, de nem aszfaltozunk. :)

@MsIreneAdler: @.Zsu: Azéééé lettetek itten kérem szépen manipupulálva, mert a szép szavakra köncentráltatok és nem a mögöttes tartalomra. :D No de most már mindegy, mert benne vagytok a slamasztikában, dobozban és miegyébben. :D

2021.01.16. 20:40:10

Armand es Armin nagy napja lesz ez youtu.be/UPTIe13YzF4

SirLemming 2021.01.16. 20:41:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Csak kíváncsiságképp: zenész vagy / voltál vagy esetleg lemezlovász?

2021.01.16. 20:43:14

@SirLemming: csak hobbi volt, olyan 25-30 eve

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 20:43:41

@vágtázó vadmalac: Köszi Malac, végzetem, kóser sült császár szalonna és tarja volt... Most elégedett vagyok. De te nehogy tevesültet egyél az nem lenne kóser :)))

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 20:47:39

@Kiégett Hobbynyúl: Helló Nyúúúúl. Nem kéne elrontanod itt az intrikákat meg a sékeles manippupulációkat, sokáig dógoztunk, oszt itt kidumálod itt a tatikát... ukrán teve osztagból van ám több. :)))) Figyelünk ám tesó

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 20:49:54

Rákészülök a rettenetre, megborotválom a púpomat, beindítom a dízelgenerátorokat az oázisban, bekészítem a datolyát ppupuné mellé.

2021.01.16. 20:50:10

Na jo, ledobom az atomot a mai emlekezetes parbaj elott youtu.be/JBbB-A_gAWQ

SirLemming 2021.01.16. 20:50:29

@ppupu: Már megvagyok félemlítve általatok, a dobozos retorzió beférne a CIA protokolljába is, brr.

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 20:52:47

@SirLemming: Na azéééé, mindenki tuggya hogy hol a helye...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 20:53:58

@ppupu: Szia Ppupu! Semmi gond, majd terítek rá sötét kendőt, és akkor majd senki nem látja, hogy odaírtátok, hogy tattika. :D Az szuper, akkor majd beszélgethetnek az oroszokkal, mert ők meg már a spájzban vannak. :-))))

Mók_Ica 2021.01.16. 20:54:45

@VV10 Velőtrázó Vélemény: :DDDDDDDDDDDDD állllllat :DDDDDD

jó estét, jó szurkolást :))))

2021.01.16. 20:55:12

@ppupu: Holnap reggeli villaebresztonek kivalo lenne

MsIreneAdler 2021.01.16. 20:56:10

@Kiégett Hobbynyúl: szia :) ! Na most mondd meg. Így jártunk, mert kíváncsiak voltunk.
No de most koncentráljunk Rencsire, ezzel terelve el a patás maffia figyelmét :) Szoríts nekünk!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 20:56:22

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ezt ledobtad rendesen, de ha Renáta hasonló frizurával jelenne meg, legalább szórakoztató lenne a megsemmisítő erejű párbaj. :-)

Mók_Ica 2021.01.16. 20:57:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: fru besírna rajta.... és önként feladná a villalétet ...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 20:58:04

@MsIreneAdler: Látom, látom. Vegyetek fel ti is olyan szemfedőt (takarót), akkor nem látjátok a patákat sem. :-))))

SirLemming 2021.01.16. 20:59:07

@ppupu: Nyugalom, pupuvér. A lemmingeket a disney szórta le a szikláról maguktól nem ugrálnak.
Amúgy nem én voltam a beépített ember? Mint a Teleshopban a néne akinek instant 1500%al jobb lett az élete a ledes bottól.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:00:35

@Mók_Ica: Szia! Á, dehogy, gátlástalanabb annál. :D

Cimili2 2021.01.16. 21:00:54

@Mók_Ica: majd szünetben elolvasom.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:01:58

@Cimili2: Erre várok. Hoztam mogyorót, burgonyaszirmot... még söröm is van.:D
Ancsa a fekete özvegy. xD

Mók_Ica 2021.01.16. 21:02:27

@Kiégett Hobbynyúl: kit evett meg most? :))))))))))

.Zsu 2021.01.16. 21:02:55

@Kiégett Hobbynyúl: szívvel játszottunk, ez volt a baj.

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:03:08

@Kiégett Hobbynyúl: nem metek, mert félek, hogy hátulról betámad valami pohos mihaszna. Fru sem járt valami jól :)

PYT 2021.01.16. 21:03:22

Juhhú, remélem, kellemes esténk lesz ma... ;)

malevil2050 2021.01.16. 21:03:44

szörpong?????? ni a jó q élet!!!!!!!!!

.Zsu 2021.01.16. 21:03:57

PP-t jobban szeretem a párbajokon.
meg amúgyis.

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 21:04:12

hajráááá maffiás zsarolás foyt köv a hv után

2021.01.16. 21:04:15

miért nincs olyan opsön, h ki tud egy nagyobb sallert lebaszni az ostobenkó ancsának?:D
ami után lehetne vekengeni, h hjaj, micsoda csúnya dolog a bántalmazás ám.:Đ

Mók_Ica 2021.01.16. 21:04:58

@malevil2050: sztem olyan, mint a sörpong.....

malevil2050 2021.01.16. 21:04:58

na jön má ez az elcsépelt baromság

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 21:05:23

hohóóó lesz nagy visítozás... meg besza, behu

Cimili2 2021.01.16. 21:05:24

@Kiégett Hobbynyúl: 2 éve nem ittam sört, de most nálam is itt van egy meggyes. :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:05:28

@Mók_Ica: Még nem derült rá fény sajnos. :D
@.Zsu: Azt nem szabad, mert... mert... a patás is figyel.
@MsIreneAdler: Zárd be az ajtót, ablakot. Grincs magának választotta. xD

malevil2050 2021.01.16. 21:05:58

@Mók_Ica: megérett má a világ,,,,,,,

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:06:09

Szörppong?? Ez a kreatív csapat olyan, mint valami ultra tré vőfély egy istenhátamögötti lagzin...

malevil2050 2021.01.16. 21:07:17

Édes jó atyám,,,,,,,

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:07:34

@vágtázó vadmalac: Lehet, nincs orvos a közelben. :D
@Cimili2: Egészségedre! :-))
Még jó, hogy le lehet halkítani a tévét. Szájról is le tudom olvasni, hogy mindegyik visít. :D

malevil2050 2021.01.16. 21:07:41

A fülembe forró ólmot,,,

tvbuzi 2021.01.16. 21:07:42

Na, szavaztam én is

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 21:07:47

most már legalább tudjuk Fru miért engedi magát megpocsékolni Recskának... Ezektől sem undorodik, Recskától miért undorodna

.Zsu 2021.01.16. 21:07:51

na ez élvezhetetlen.
az egeres doboztól asszem meghalnék.

tvbuzi 2021.01.16. 21:09:12

Dani golyóit nem gyantázzák?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:10:14

Most komolyan, a kreatívaknak nem jut eszébe semmi normális? De tényleg? Ez annyira szánalmas. :DDD

.Zsu 2021.01.16. 21:10:31

@tvbuzi: Virág szereti a nyelvéről leszedegetni a szőrt, addig is elvan és nem beszél

SirLemming 2021.01.16. 21:12:13

@tvbuzi: Arra a forró gyanta jön remélem.

malevil2050 2021.01.16. 21:12:22

Ha még1x valaki értelmeset ír errő a szarról , azt lelövöm.

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:12:25

Vivi ebben is selejt vót. Bocs.

.Zsu 2021.01.16. 21:12:34

Virág száján mi ez a csík?

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:13:05

Virágnak mi van a szájával?

Mók_Ica 2021.01.16. 21:13:14

@ppupu: a kövi feladat még nagyobb f@szság.....

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:13:47

@tvbuzi: Én gondoltam, hogy átteszem Recskára. Aztán vissza. De nem kockáztatok, nehogy közben behalasszák az appot....

nicu71 2021.01.16. 21:13:51

@Kiégett Hobbynyúl: Bezzeg Zsolti idején micsida kreativitás volt

Mók_Ica 2021.01.16. 21:14:01

@MsIreneAdler: @.Zsu: leszedte a bőrt szerintem....

malevil2050 2021.01.16. 21:14:02

Nahh, most mi gyün? harci kokas? ki gondolta vóna?

.Zsu 2021.01.16. 21:14:10

ez
mégis,
mi? :D :D :D

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:14:32

@MsIreneAdler: Ez a seggből-szájba következménye lehet (?)

SirLemming 2021.01.16. 21:15:04

Kellett volna szabályba hogy nem topogunk. Ennyi erővel pogózhatnának is.

readonlyvv 2021.01.16. 21:15:06

ha a srácok nem alázzák a csajokat majd a szerkik

Mók_Ica 2021.01.16. 21:15:16

@.Zsu: hááááááááááát....nehéz szavakba önteni......

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:15:44

@nicu71: Ugye? Kezdem visszasírni. :D Na jó, annyira azért nem.

malevil2050 2021.01.16. 21:16:09

@ppupu: Az lenne az igazi romantika.

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:16:16

@ppupu: uh, ezt sajnos elképzeltem :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 21:16:39

Bazgeeeee f@szom, most vacsoráztam...

.Zsu 2021.01.16. 21:17:18

ajjaj Virágnak látszik a csupasz karja, ezután balhé lesz.

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:17:23

@Mók_Ica: sokat harapja gondolom a száját, nehogy rossz fele nézzen a szeme...

readonlyvv 2021.01.16. 21:17:28

befejeztem, ez hányadék

tvbuzi 2021.01.16. 21:17:37

Szegény kilgyo :(((

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 21:18:03

Dani beszól a kígyónak mert ránézett Virágra

nicu71 2021.01.16. 21:18:28

@tvbuzi: EKG szegény ártalmatlan kígyó

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:18:38

Recska nagyon raj ebben a sapkában. Pfhejjjj!

tvbuzi 2021.01.16. 21:18:42

@Niemandhäuser: mi indokolná ezt a tattikai lépést?

Mók_Ica 2021.01.16. 21:18:58

miért kell ilyen hányadék feladatot adni??? ez sem bátorság, sem semmi......

Kábel Barát 2021.01.16. 21:19:28

Most bazz tényleg az a műsor, hogy állatokat taposnak agyon?

Cérnahuszár 2021.01.16. 21:19:30

most jól értettem PP renátának mondta renátót?

Mók_Ica 2021.01.16. 21:19:33

pp is szemfedőt mond :))))))))))))

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 21:19:56

Uhhhh most jön a Nagy Dél-amerikai Fitymarágó Strandhal és vége a csávóknak

PYT 2021.01.16. 21:19:58

Ennek a játéknak mi értelme van amúgy?

SirLemming 2021.01.16. 21:20:08

@MsIreneAdler: Csak magamra vettem, semmi gond. Majd kimegyek a villágból, semmi gond. Szomcsi se vagyok. :)

Cérnahuszár 2021.01.16. 21:20:54

nem figyeltem, mit szóürnak a vízbe nekik, műtrgyát?

.Zsu 2021.01.16. 21:21:01

lehetnének fasza tényleg bátorságot igénylő feladatok
éneklés nélkül

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 21:21:17

Remélem a jószágok leharapják a gyíkukat..

Mók_Ica 2021.01.16. 21:21:20

@ppupu: jajjj..... ezen azért röhögtem :DDDDDDDDDDDDDD

nicu71 2021.01.16. 21:21:25

Elszabadult a pokol!!!

mocskosmacska 2021.01.16. 21:21:38

Ez felháborító állatkínzás. És egyetlen egy villalkónak sincsen semmilyen ellenvetése.

SirLemming 2021.01.16. 21:21:41

Őszintén: Nálam ez érne egy közületi felhördülést. Nem basztatunk állatokat így. Szerencsétlenek.

princejesus 2021.01.16. 21:22:16

Na rencsi rámarkolt Moh golyoira

Cimili2 2021.01.16. 21:22:30

ezt a fosságot. pffffffffffff

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:22:33

@SirLemming: de te ne vegyél magadra semmit, csak amit úgy írok, hogy kukac lemming :)! Jó :)?

Mók_Ica 2021.01.16. 21:22:36

tök jó párbaj, semmi tétje,semmi értelme..... ámde undorító és megalázó.....

malevil2050 2021.01.16. 21:22:46

@Valinda1: Isten hozott a hádész világában.

tvbuzi 2021.01.16. 21:23:10

Anikót alig ismertem meg asztal nélkül

.Zsu 2021.01.16. 21:23:20

összemérték a TUDÁSUKAT! :DDD

malevil2050 2021.01.16. 21:23:36

Bojkottálni kéne már ezt az egész baromságot.

mocskosmacska 2021.01.16. 21:23:39

Szerintem az állatok traumatizállódtak.

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 21:23:44

Nem lehetne, hogy ugorjunk és jönne a párbaj ?

Kábel Barát 2021.01.16. 21:23:54

Ebben a játékban az állatokkal érzek együtt, nem a gyökerekkel ;)

Mittudomki 2021.01.16. 21:24:10

Na a végén még Merci tököt növeszt Móh nak :D

tvbuzi 2021.01.16. 21:24:32

Merci most ruhában keresi Moh tökeit

princejesus 2021.01.16. 21:24:35

Na Merci mond valami értelmeset végre a Mohnak

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:24:36

@.Zsu: na jó. Ez náluk már az. Színvonal :)

.Zsu 2021.01.16. 21:24:40

@ppupu: *eredményhirdetése :D

PYT 2021.01.16. 21:24:53

Ez eddig ritka gusztustalan volt, miért kell ezt?

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:25:07

Recska gatyájáról a kedvenc dalom juttom eszembe:
"Árok szélén a p!na fogát vicsorítja
Elvesztette a pöckét, a faxomra fogta..." :-DDDD

Cérnahuszár 2021.01.16. 21:25:26

@ppupu: jó lenne. pont erre gondoltam én is

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:26:03

@PYT: Én nem is néztem a végén. Ki nyert?

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:27:24

@Niemandhäuser: én is inkább belebújtam a telefonba!

.Zsu 2021.01.16. 21:27:42

Moha most már tényleg befejezhetné a bocsánatkérést. az a szitu is iszonyat fel van nagyítva, de persze Dani véleménye az egyetlen igazság.
Mercinek meg már többször voltak jó meglátásai, nálam az utóbbi időben feljött a ranglistán

PYT 2021.01.16. 21:27:44

@Niemandhäuser: Rencsuláék (én sem néztem oda, csak hallgattam)

2021.01.16. 21:27:55

hat ez gyengusz volt

2021.01.16. 21:28:33

na mennyi lesz a vege? szerintem eppen atbillen 10 fole csulato

SirLemming 2021.01.16. 21:28:52

@Kábel Barát: Ha láttál már pár bármilyen adást ilyesmi műsorból hogy az úristenbe lehet egyáltalán bepánikolni állatoktól? Póktól kirázna az ideg, de azt úgyse teheti meg egy csatorna se, hogy életveszélyben legyek.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:29:59

Az azért kiderült, hogy Vivi énekelni SE tudod. Tényleg miben több ez a nő mint egy amőba ?
Jah igen: van Pinije ! (vélhetőleg:)

Cimili2 2021.01.16. 21:30:22

@Mók_Ica: a 24.hun törölték a rencsis cikket :((

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:30:48

@.Zsu: EKG merci-moha val kapcsolatban !

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 21:30:51

A reklámblokk végére beszedtem egy csomó gyógyszert és étrend kiegészítőt, fújtam az orromba valami szart, majd bekentem magamat egy csomó kenceficével.

Sajnos a a férfierős reklám nem volt, pedig ott jó a csaj feneke.

PYT 2021.01.16. 21:30:52

De azt még mindig nem vágom, mit lehetett nyerni ezzel az undormány feladattal, +10%-ot Rencsulának?

2021.01.16. 21:31:02

exkluzív kontent!

southparkstudios.mtvnimages.com/uri/mgid:arc:content:shared.southpark.us.en:3b19cc76-5419-46c3-890b-5195c832dca9?quality=0.7

mindeközben renáta és mohás bélrendszerében életre-halálra menő szabadulós játék zajlik!
reméljük, a párbaj alatt kijutnak a kis lemmiwinks hercegek a csúnya-csúnya útvesztőkből.:D

SirLemming 2021.01.16. 21:31:17

@MsIreneAdler: Értem, vettem, leülök, egyes. :)

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:31:30

@ppupu: EZ egy kurvajó csaj ! (a kék seggű)

PYT 2021.01.16. 21:31:49

@SelyemSonkaPini: látta azt mér valaki? ;p

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:32:29

@PYT: azért írtam, hogy vélhetőleg :)

2021.01.16. 21:32:32

semmi dramai felutes nincs ancsa reszerol, szerintem vivi bent maradt

malevil2050 2021.01.16. 21:32:32

Na more, minnyá szökik a málna.

PYT 2021.01.16. 21:33:01

Fru feje.... xddddddd

2021.01.16. 21:33:30

mi az a makacs temperamentum

PYT 2021.01.16. 21:33:42

"párteraputa" by Rencsula xddddd

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:34:04

Nincsenek azon a szinten, hogy megértsék a Fru leugatását, lealázását :D
mondja Rencsi

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:34:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Lehet.
Bár megmondom őszintén, hogy ha egy játékos kiejti a száján, hogy ő szeretné feladni, akkor nem adnék neki gondolkodási időt. Így döntött, így döntött.

.Zsu 2021.01.16. 21:34:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: annak az a lényege h ellentmond ha csicskázzák

Valinda1 2021.01.16. 21:34:19

Jaj de kínos, kérem vissza a patkányokat :)
Rencso 100 százalékosan menj haza kérlek.

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:34:23

Recska alázatos. Szerintem azért gonolja ezt, mert azt hiszi, hogy az alázatos az, aki aláz. :-DDDD

SirLemming 2021.01.16. 21:34:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény: 15-20? Erősnek tűnik nekem a 10% alatti projekció.

@vágtázó vadmalac: :D Approved.

Jelentem megtanultam egy kommentbe több választ tenni, kevesebb lesz a spam.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:34:44

@SelyemSonkaPini: Most mondd meg. Ő az okos, szép... :D Ja nem.

PYT 2021.01.16. 21:34:46

@SelyemSonkaPini: sejtettem, csak nem akartam egy szimpla ekg-val leokézni ;))

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:35:14

@SirLemming: neeem, ilyet nem mondtam :). Mondjuk most azt nézem, szerintem azt se vedd szó szerint, hogy ne vegyél magadra semmit :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 21:35:15

Ha Moh mégegyszer azt mondja hogy szánom bánom lefejelem.

Cimili2 2021.01.16. 21:35:17

rencsi még értelmes kérdést sem tud feltenni. moh viszont jól válaszol.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:35:24

@Niemandhäuser: Tuti. Magas lóról lehet nagyot esni, meg lesz az. :D

2021.01.16. 21:36:12

Miert van olyan erzesem, hogy a dani-moh ugyben nem mutattak meg mindent nekunk?

Mintha egy teljesen mas esetrol beszelnenek

mocskosmacska 2021.01.16. 21:36:20

Igen, ez elég bunkóság? De moh írta ezt a szöveget? Ha nem, akkor ki osztotta rá? A csapatból bárki is mondta, hogy ez a szöveg már elég erős?

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:36:25

renátó a szintaxis király :D

PYT 2021.01.16. 21:36:34

Moh úgy áll ott, mint akit behivattak az igazgatóiba... xdddddd

.Zsu 2021.01.16. 21:36:35

@ppupu: jövök veled, segítek

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:36:35

Recska még akar faragni abból a 10%-ból. Remélem sikerül.

Mók_Ica 2021.01.16. 21:37:08

komolyan elhiszi renáta, hogy ezen bármi is múlik??? mekkora arca van, hogy ezt a szópárbajt megnyerte magasan....... pffffff

PYT 2021.01.16. 21:37:24

Ez az Bála, toljad neki!!! Yesssz/tudéj xdddd

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:37:27

Rencsi NEM agresszív ! Ez biztos... MONDTA ! :D

Cimili2 2021.01.16. 21:37:44

@Niemandhäuser: ekg.
s szerinte mint halljuk a szócsatát is megnyerte, mert ő űberfasza.

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:38:04

Teljes amnéziája van ennek a szerencsétlennek. Hazudik és elhiszi.

Mók_Ica 2021.01.16. 21:38:06

@Niemandhäuser: sajnos nem tudok dupla-tripla szavazatot tenni mohára.....

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:38:13

"MÉG NEM LÁTTATOK AGRESSZÍVNAK!" mondjuk nem csapott le senkit....

mocskosmacska 2021.01.16. 21:38:37

Az agresszió a másikon való felükerekedés vágya. Itt ki nem agresszív? Szerintem Vivi és Virág a többi mind a legfaszább akar lenni.

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 21:38:40

@.Zsu: Tartom a fejét, ha elhangzik az ominózus szó, ütheted a szívlapáttal :))

PYT 2021.01.16. 21:39:10

Egy kérdésre nem képes egyenesen válaszolni Csulátó, kérdésre kérdéssel....

Mók_Ica 2021.01.16. 21:39:13

renáta arcát akarjuk látni... minél hamarabb....... legyen 10%-nál kevesebb a százaléka!!!!!!!!!!!

nicu71 2021.01.16. 21:39:17

@Niemandhäuser: rettenetes , bicskanyitogató,én nem tudnàm ilyen higgadtan,mint Moha

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:39:43

Abban igazat adok neki, hogy Recska saját magát hozza, és azt senki más nem tudja hozni.

Ezaz Marci, moist okosakat mondassz.

Mók_Ica 2021.01.16. 21:39:47

mercike most jól beszél!!!

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:39:51

Most Merci okosan beszél !!!! mik vannak....

PYT 2021.01.16. 21:40:27

@mocskosmacska: ilyen alapon mindenki az, a nebáncsvirágok kivételével, itt kint is.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:40:42

Hogy ráugrottunk egy értelmes szóra :D :D

.Zsu 2021.01.16. 21:41:02

na most megtudjuk költözik-e Vivi

Mók_Ica 2021.01.16. 21:41:13

no, nézzük lesz vivivel

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:41:32

@Mók_Ica: Szerik! Rolikám, édes drága főfőszerkesztő úr, lécci, legyen 10% alatt!!!!! Lécci-lécci-lécci!

PYT 2021.01.16. 21:41:42

Adnak a drámának a szerkik ezzek a zenei aláfestéssel.

.Zsu 2021.01.16. 21:41:42

@SelyemSonkaPini: én is jöttem h kommenteljek, de mondom túlzás lenne :D

Mók_Ica 2021.01.16. 21:42:26

@Niemandhäuser: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen.....

na, tényleg feladta vivi....

mocskosmacska 2021.01.16. 21:42:43

@PYT: Mindenkiben van agresszió.

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:43:16

VVVivi újabb konteóját látjuk.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:43:34

"annyira bizonytlaan vagyok, vagy mégse?" - mondja Vivi
De lebeszéli magát

mocskosmacska 2021.01.16. 21:43:53

Na, Mercikének előbb osztja-e már az infot, mint ahogy a haja megszáradna?

SirLemming 2021.01.16. 21:43:58

@MsIreneAdler: Ne is, megfáznék. :(

@SelyemSonkaPini: Jó meglátás. Mi lehet a fejében a definíció?

Vividráma on.

Valinda1 2021.01.16. 21:44:20

@Mók_Ica: várjuk ki a véget :)
Ki tudja hogy megy ez

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:45:13

@Niemandhäuser: Támogatom. :D Csak egyszer, egyszer engedjék 10% alá. :D

@Mók_Ica: Fel.

mocskosmacska 2021.01.16. 21:45:18

Én ezt egy cry for help-nek érzem. Egy szakember vegye már kezelésbe ezt a lányt.

PYT 2021.01.16. 21:45:25

@mocskosmacska: ez esetben a szót magát sincs értelme használni, mert semmilyen érdelmi infót nem tartalmaz.

.Zsu 2021.01.16. 21:46:04

Mercit kedvelem most :)

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:46:12

Mercike százalékokat gyűjt! ÉS elég okoska!

mocskosmacska 2021.01.16. 21:46:33

Nehogy feladja! Én szeretnék látni egy vivi-grincs párbajt, ahol a grinc 5%-al esik ki.
Vivi hogy akarja anyukáját segíteni azzal, hogy bemegy a vv-be?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:46:41

@mocskosmacska: Ekg. Ezt viszont bent nem kapja meg.

Viszont ha ennek ellenére rábeszélik a játék folytatására, az gusztustalan. Inkább segítsék, hogy minél előbb talpraálljon.

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:46:59

@SirLemming: az nem lenne jó, egy tüsszögő lemming :)

Mók_Ica 2021.01.16. 21:46:59

merci is cuki, hogy próbálja marasztalni..... de ilyenkor arra kell gondolni, hogy eggyel közelebb kerülsz így a győzelemhez......

Cimili2 2021.01.16. 21:47:01

@Mók_Ica: a 10% is sok!! :)))))))))

mocskosmacska 2021.01.16. 21:47:22

@PYT: Nagyon sok tulajdonság van, ami mindenkiben megvan csak a mérték változik.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:47:28

Vivi most is elég fogalomtalan... mint mindig

gazo 2021.01.16. 21:47:29

Mennyi púder van vivin? Olyan mint egy élő photoshop

2021.01.16. 21:47:34

merci hozott most sok szazalekot maganak

Mók_Ica 2021.01.16. 21:47:57

@mocskosmacska: úgy néz ki, hogy ez sajnos elmarad....... :((((

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 21:48:16

Ez a Pini tényleg annyira szerencsétlen, hogy dékáni sem képes önállóan a játékot...

nicu71 2021.01.16. 21:48:23

@.Zsu: Nekem először utálatos volt,de jóideje megszerettem,sőt a héliumos verziót is.Jó kis csaj.

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 21:48:45

Feladni, nem dékáni... Autocorrect

PYT 2021.01.16. 21:48:48

Végighaknizza egyenként a villát ezzel?
De nem, nem attention seeker egyáltalán...

tvbuzi 2021.01.16. 21:48:52

Az Instin már Danit és Virágot is dobálják szharral a kommentelők

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:49:07

Most Robinak is extra titkosan elmondja, hogy ennyi volt?
De ilyenkor nem azt kellene, hogy most pakol és csá? Miért holnap? Miért kell még egy napig ott maradnia?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:49:09

@Mók_Ica: Igen, ez rendes volt tőle. Robi is arc. :D

tvbuzi 2021.01.16. 21:49:40

Azt írták, hogy aki a fantomképre szavazott ellenőrizze a szavazatát

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:49:46

@MsIreneAdler: Gondolom kap esélyt arra, hogy átgondolja, esetleg a többiek lebeszéljék... stb.

Mók_Ica 2021.01.16. 21:49:48

nem hülye ez a vivi...... valami nagy lelki tyúkszeme van..... szakember kell neki......

SirLemming 2021.01.16. 21:49:50

@Mók_Ica: Bár az ő fejében is átfutott az tuti, hogy nagyon adom amit mondott.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:50:04

@MsIreneAdler: Szerintem ezt kérik tőle hogy 1 napig gondolja át

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:50:08

@tvbuzi: Mohán maradt, nekem nem ugrott át.

tvbuzi 2021.01.16. 21:50:12

@MsIreneAdler: asszem 24 óra múlva mehet ki

2021.01.16. 21:50:24

@MsIreneAdler: szabaly, a hirtelen dontesek ellen

.Zsu 2021.01.16. 21:50:37

@nicu71: nekem is, kifejezetten nem kedveltem. de jószívű, kedves csaj, aki kiáll magáért.
a héliumos hangját még nem tudtam megszokni

Mók_Ica 2021.01.16. 21:50:42

@tvbuzi: rendben van, ott van :DDD

mocskosmacska 2021.01.16. 21:50:45

Bálintnak tényleg van pofája bármit is mondani a tegnapi jelenet után?

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:50:53

most is összevissza beszél Jézusgyerele :(

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:51:14

@Kiégett Hobbynyúl:
@SelyemSonkaPini:

Én nem adnék esélyt. Felnőtt ember. Ha kimondta, viszonlátás!!

tvbuzi 2021.01.16. 21:51:18

Nem szabad megbeszélni a jelrakást

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:51:23

NA Bálint jön vissza....

Mók_Ica 2021.01.16. 21:51:48

@SirLemming: igen, ekg neki és most a fiúknak is!!!!

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:51:57

És a kancik most is kurelnek? :-DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:51:59

@MsIreneAdler: ekg.
Bár azért rendesek a többiek, hogy mellé álltak még így is.
@tvbuzi: Grincset kell kihívnia, kint is hagyja. :D

mocskosmacska 2021.01.16. 21:52:07

"Essél ki egy fair küzdelembe!" És Bálint agyába az a lehetőség nem fordult meg, hogy Vivi jön vissza?

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 21:52:09

Vivinek jót tett, hogy eddig nem szerepelt. Ezt a vergődést nézni borzalmas. Ez után szavazzon rá párbajon a rossznyavaja, még a Grincset is visszaszavaznám vele szemben...
Bálint meg most megkapja a redemption arc-ját...

PYT 2021.01.16. 21:52:14

@MsIreneAdler: mert nem a feladás a real célja, hanem a kívánt figyelem begyűjtése, szívja megint az energiát mindenkitől, akit csak ér.

2021.01.16. 21:53:05

bazmeg, ennyire szar, uncsi szombati adást nem is emlékszem, h mikor sikerült összerakniuk az eréeles faszmajmoknak-,-' ne is sünt szarjanak, hanem szenes lapáttal pakoljanak a lötyögő végbelükbe törött üvegcserepet, rozsdás százasszögekkel!-.-' #tisztaszívűkommentelővagyok

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:53:23

@mocskosmacska: Ott akkor nem úgy tűnt, hogy visszafelé tart.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:53:42

AHA ! a szabályok szerint van 24 orája ! EZ OK szerintem !
Lehetnek kis lelki megingások, az belefér mindenkinek, aztán átgondolja
NEM Viviről beszélek az "átgondolja"-nál !

2021.01.16. 21:53:50

@mocskosmacska: tudja hogy vivi jon vissza, csak frut kell vinnie

Mók_Ica 2021.01.16. 21:54:10

@mocskosmacska: az viszont megerősíti vivi önbizalmát..... vagy ha utána adja fel, legalább grincs kint van már :)))

2021.01.16. 21:54:34

@PYT: csak eppen nem tudatosan csinalja, tenyleg meg van reccsenve

tvbuzi 2021.01.16. 21:55:02

Jöjjenek a százalékok és a visszatérés a villába

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:55:18

@PYT: Jó gondolat: ez a Pini egy energiavámpir ?

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:55:38

@.Zsu: nekem a héliumos hangja tetszik a legjobban. :-DDD És ő a legjobb csaj, és a legszerethetőbb nőnemű a vellában. Szerintem.

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 21:56:11

@MsIreneAdler: EKG!

Amúgy sokkal szórakoztatóbb lenne azt nézni, hogy megpróbálja visszavonni, de a Nagy Testvér csak azt harsogja "Vivi 1 perced van elhagyni a villát!" Ez a szerencsétlen meg magát a földrevetve a kijáratajtófalába kapaszkodva próbál bentmaradni miközben két biztonsági rángatja kifelé a lábánál fogva...

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:56:25

@tvbuzi: Sajnos nem tudom, hogy mire SSKK és mire MMKK :D

Mók_Ica 2021.01.16. 21:56:29

@vágtázó vadmalac: ez nagyon szívhez szóló volt :DDDDD vizuális típus vagyok..... :DDDDD

Kábel Barát 2021.01.16. 21:56:33

@PYT: szánalmas a csaj. A való életben messze elkerülném. Inkább Ginával töltenék egy órát, mint Vivivel, pedig ahhoz is kell jó adag mazochizmus. Olyan szinten van belassulva, hogy visszafelé is adhatnák a műsort. Ránézek a csajra és fáj az, ahogy elképzelem, hogy mi lehet a fejében.

panamcat 2021.01.16. 21:56:41

Mégis ki a tököm neki Bálint, hogy így számonkéri a döntését, most is csak lehordta ezt a szerencsétlent...milyen rendes, hogy inkább kiķüldené párbajozni, esetleg érezze magát még szarabbul, ha veszít, meg az egész tortúrát csinálja végig...minek neki ellenség, ha ilyen barátai vannak.

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:56:46

@PYT: de kimondta a riportszobában, hogy feladja. Én ilyenkor a villanővér helyében visszakérdeznék max egyszer, hogy biztos? Ha biztos, akkor pakoljon és irány az uCCa. Ennyi. Ő döntött.
Gondolom arra számítottak, hogy a többiek meggyőzik. De minek?

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:57:07

@LaciHogyVoltol: Ez már kegyetlenség lenne.... Te nem vagy nagy VIVI FUN :D

2021.01.16. 21:57:47

@MsIreneAdler: mert ez a musor es nagyon nem jo nekik ha valaki magatol feladja

Mók_Ica 2021.01.16. 21:57:58

ki akar egy ikarust építeni??? nekem r2d2 jobban bejön.... én őt akarom megépíteni!!!!

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:58:25

@Kábel Barát: EKG !
@MsIreneAdler: Értsed meg Hugi: ez a szabály és szerintem jó szabály !

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:58:26

@LaciHogyVoltol: na ezt elképzeltem, ahogy kapkodva pakolja a pinimosót meg a műszempillákat, a vibrit sebtében gyűri a zsebébe... :D

Sepsidzsi 2021.01.16. 21:58:29

Szerintem meg bàlint ponthogy azt hiszi hogy vivi a leggyengèbb , eszèbe nincs hogy fru ellen visszajönne

nicu71 2021.01.16. 21:58:47

@Niemandhäuser: pontosan.Remélem legtovább bennmarad a csajok közül,jelenleg Virág és Vivcsi mélyrepülését làtva van is esélyy
Off.Találtam egy piritet !!!

.Zsu 2021.01.16. 21:58:55

@PYT: vagy legalábbis h felmérje, h egyáltalán van még ember aki sajnálná ha feladná, hogy van-e még ember akiből ki tud sajtolni együttérzést, vagy támogatást

PYT 2021.01.16. 21:59:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jah, nem tudatosan csinálja, ő így működik, ahogy Rencsula is a maga agresszor módján - ő sem határozza el előre, hogy most jól nekimegyek valakinek verbálisan vagy fizikálisan... ez nem mentség, se Vivinek, se senkinek. Ideje hazaengedni, és ajánlani neki a terápiát, már csak emiatt is.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:59:26

@Mók_Ica: És ha jól látom van benne 3 db kis lofasz darabka... lesz vagy 1000 lapszám mirae összejönne :D

Mók_Ica 2021.01.16. 21:59:51

@nicu71: én r2d2-t akarok építeni!!!!

Cérnahuszár 2021.01.16. 21:59:55

@panamcat: robin aki megnyerte az egyiket, mennyi idő után ment be?

pomac 2021.01.16. 22:00:46

@panamcat: nem tudom a "tortúrát" milyen "á" betűvel írtad de majdnem fél percig kapartam a monitort hogy mi ez a piszok :)

Mók_Ica 2021.01.16. 22:00:47

@SelyemSonkaPini: jaja...... idióták..... :DDDD

PYT 2021.01.16. 22:01:05

@SelyemSonkaPini: én csak egy vámpirt ismerek, a Vámpír Ágit... xddd

argo001 2021.01.16. 22:01:17

Tartalékos játékos? :D

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:01:20

@MsIreneAdler: Ezt olvastam: " a vibrit sebtében gyűri a seggébe... "

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:01:54

@argo001: HOPPÁ jól megszopatnák őket ! egy ismeretlennel :D :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 22:01:57

@Mók_Ica: Építsél lelkem, építsél. Ha attól jobb lesz építsél :DDDD

Mók_Ica 2021.01.16. 22:01:57

@SelyemSonkaPini: jajjjjjjjjjjj :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mittudomki 2021.01.16. 22:01:59

@argo001: 53 napja ülnek a hotelben karanténban :D

Cérnahuszár 2021.01.16. 22:02:05

@panamcat: á megvan a válasz, tartalék játékost hívnak be, aki iszonyú előnyben van.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:02:13

@argo001: Ezt én sem értem... van hátra egy hónap... ne már.

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 22:02:26

Én lecserélném Pinit egy új arcra. Bírnám a szerkesztők berángatnának innen a kommentszekcióból valakit!!!

.Zsu 2021.01.16. 22:02:26

@Niemandhäuser: biztos férfi vagy azért :D sztm ez a hang egy nőneműt jobban idegesít.
de én is egyre jobban bírom, a lányok közül ő a legjobb most.

PYT 2021.01.16. 22:02:51

@argo001: az de jó lenne! Nem fair a többiekkel, de minket szórakoztana xddd

2021.01.16. 22:02:52

vigasztaljon titeket a kavboj

princejesus 2021.01.16. 22:03:00

6 tartalék játékos aki már teljesen ismeri az erőviszonyokat

2021.01.16. 22:03:08

fru az egyutterzo

Mók_Ica 2021.01.16. 22:03:26

@ppupu: annyira drága vagy :DDDD építsek nektek is????????? ilyen uncsi öfik alatt szépen összerakosgatom őket...... aki a legtöbbet hányik a konténerbe, az kap minden öfi után 1-et :DDD

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:03:40

Rencsi is kedveskedik a maga módján :D :D

Cimili2 2021.01.16. 22:04:01

azért én még mindig tartom a tegnapi véleményem. ha vivi párbajról menne vissza, akkor nem lenne depis. tuti, h lelkileg megerősödne.

argo001 2021.01.16. 22:04:02

Menjen vissza a VV Mercédesz, én őt még néztem volna egy darabig...

princejesus 2021.01.16. 22:04:12

Most ne hogy már Renátánál vigasztalódjon

2021.01.16. 22:04:15

ha Fálkit behívják új játékosnak, ki fogja írni az ő hv-s adagját?:D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:04:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Mit vártál Grincstől? :D

Renáta.... neked aztán tényleg mindig mindenki hazudik. Jóóóóvan.

Mittudomki 2021.01.16. 22:04:24

@princejesus: Full kamu..biztos van 6 tartalék :D

gazo 2021.01.16. 22:04:25

Ha Vivi mégis kimegy visszaúsztatják a villasellőt. De nem megy.

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 22:04:33

@Mók_Ica: Igen, köszike jöhet :DDD ki kellett cserélnem a konténert.

Mók_Ica 2021.01.16. 22:04:42

@SelyemSonkaPini: "ha ilyen barátaim lennének, szemen hánynám magam".... jól hallottam, hogy ezt mondta renáta???????????

PYT 2021.01.16. 22:04:49

@LaciHogyVoltol: bárkit, könyörgöm, ennél mindenki nézhetőbb lenne!! Különben meg van itt két tuti jelentkező, Adamadam és Fálki személyében, lehet őket megkeresni!!! ;dd

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:04:50

2 hét múlva Recska megbánja ezt, amikor Vivcsák kiejti Grincset. ;-)

Cérnahuszár 2021.01.16. 22:04:51

@princejesus: és nem lesz annyi ideje hogy utálatot halmozzon.
robin is így nyert asszem, tartalék volt

tvbuzi 2021.01.16. 22:04:57

Most Vivi bemegy és elmondja, hogy Reni hatására meggondolta magát :DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:05:05

@Cimili2: Én is. Ettől függetlenül neki ezek után biztosan nem adnám oda a 36 misit.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:05:13

@Mittudomki: Ennyi időre bárki bemegy az utcáról is
ÉN GINAt hoznám vissza :D :D

gazo 2021.01.16. 22:05:38

A farmerkabátban bemenve mondja, hogy mégse.

mocskosmacska 2021.01.16. 22:05:39

Nem tetszik a Vivi szidás. Ez egy sérült nő, akinek szaksegítségre lenne szüksége.

Mók_Ica 2021.01.16. 22:06:09

@Cimili2: sztem is... így, ekg

@ppupu: annyira cukkerek vagytok... olvastam ám, mindenki segít a konténerek körül!!!! szercsi-lávcsi-puszcsi nektek!!!

PYT 2021.01.16. 22:06:13

@argo001: az korrekt lenne, miután így kidobták ripsz-ropsz, támogatnám

2021.01.16. 22:06:21

ezek jobban fosnak egy uj jatekostol :)

Cimili2 2021.01.16. 22:06:26

@princejesus: na ezaz!! marha nagy igazságtalanság a többiekkel szemben.

Cérnahuszár 2021.01.16. 22:06:26

@mocskosmacska: biztos ez? lehet hogy játszmázik. Vagy-vagy
ha annyira elege lenne kimegy és kész, nem hezitál

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:06:30

@tvbuzi: Akkor nem a biztonságiak rángatják ki, hanem a többiek dobják ki. :D

2021.01.16. 22:06:42

@argo001: mercédesz már úgy néz ki azóta, mint akit megettek és kiszartak, egymás után háromszor:

rtl.hu/rtlklub/reggeli/felidohoz-erkezett-a-valovilag10-powered-by-big-brother-vv-amanda-vv-mercedesz

én nem szeretném egy mp erejéig sem nézni, mert kiégetné a retinámat.

mocskosmacska 2021.01.16. 22:06:52

Mi miatt lenne baj, ha ezektől az emberektől eltávolodna Vivien? Mit tettek érte, ami miatt kaparni kellene utánuk?

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:07:21

@SelyemSonkaPini: akár oda is dughatja :). Ez egy buta szabály. Legyen már súlya egy ilyen kijelentésnek. Nem a budin ülve mondta. Bement a riportba és kimondta, hogy vége. Akkor vége.

argo001 2021.01.16. 22:07:39

Ennek sok értelme volt...

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:07:42

Dani: " NEm kell neked gondolkozni Vivi!" :D :D
És IAGZA VAN ! csak árt vele

Mók_Ica 2021.01.16. 22:07:58

@nicu71: volt az is reklámban..... nem csak a hüJJJe ikarus busz.... :DDDD

na, marad vivienna...... még a beszédje is felgyorsult......

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:07:58

Az nem baj, ahogy Daniella beküldi Vivit? Ez mehet?
És nem adja fel... Vivi, azért sem szavazok rád, maximum Grincs ellen.

PYT 2021.01.16. 22:08:11

Most komolyan EZ a mai műsor!?? Szerkik, elmentek ti a...... #&@%#$!!!!

ANNYITA TUDTAM, HOGY SEGGET CSINÁL MEGINT A SZÁJÁBÓL!

SzabadEzANév? 2021.01.16. 22:08:17

Vivire már megint a Dani rudott hatást gyakorolni. Virág elkezdhet féltékeny lenni :))

mocskosmacska 2021.01.16. 22:08:23

@Cérnahuszár adversus: Lehet, hogy játszmázik, de nem tudatosan. Ez ilyen "figyeljetek már rá, teljesen kivagyok, valaki segítsen nekem.!" dolog, de ez sem tudatos.

Kábel Barát 2021.01.16. 22:08:24

Pfiiij de szánalmas ez így!

SirLemming 2021.01.16. 22:08:28

For real. Megint a paraszt Dani paraszt megnyilvánulása a nyerő? Még Rinyátó is emberibben beszélt vele.

.Zsu 2021.01.16. 22:08:31

@mocskosmacska: megtisztelték azzal, h a közelükben lehet

2021.01.16. 22:08:39

@ppupu: akkor max. márciusban olvashatnátok egy hv-t, a gyors tempómat ösmerve.:Đ

princejesus 2021.01.16. 22:08:52

Na akkor ez a szerencsétlen megint elérte célját, mindenki rá figyel, mindenki őt vigasztalja . Sikeres önsajnáltatás

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 22:08:56

@SzabadEzANév?: Lesz itt még édes hármas az anális kanálisban :)))

PYT 2021.01.16. 22:09:02

@Niemandhäuser: nem injább örül majd neki, higy Girincs utána megy?

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:09:11

@mocskosmacska: én sem értem mivel is tartozik Vivi...

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:09:35

Vegyétek tudomásul: DANI A VV pszihologusa ! Ennyike....

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 22:09:43

Na ezek után még az baszott volna oda ha lángra is kap Pini

malevil2050 2021.01.16. 22:09:43

Mecsoda drámaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mók_Ica 2021.01.16. 22:09:58

@vágtázó vadmalac: kidobott pénz volt, amit a plasztikai sebésznél hagyott......

Lilith.Inanna.1 2021.01.16. 22:10:02

Vivi konnyu ellenfel,Dani annyira nem hulye.

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:10:03

Rájöttem, hogy P. Roli már bármit csinálhat, nálam nem fog visszajönni.

Mú meg már nem szabadul meg Marcitól.

mocskosmacska 2021.01.16. 22:10:16

@SirLemming: Valószínűleg azt szokta meg, hogy tisztelet nélkül, durván beszélnek vele. Ez a lány nem véletlenül lett ennyire áldozatípus.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:10:36

Gyün a pár baj !
Nézzétek mert brunyálnom kell !

.Zsu 2021.01.16. 22:10:38

@PYT: ugye? és bele sem tudok tekerni :D
a párbajt nem is tudom h fogom kibírni.
majd a HV tartja bennem a lelket

PYT 2021.01.16. 22:10:42

@princejesus: jah, és most igazán kimaxolta, mert ezúttal már nem csak a sajátjait, hanem az "ellenséges" csapatot is leszívta, ügyes.

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:10:47

@malevil2050: összepisiltem magamat az izgalomtól...

Cérnahuszár 2021.01.16. 22:11:24

@mocskosmacska: a játszmák legtöbbször nem tudatosak
főleg ilyen fiatalon

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:11:49

@.Zsu: én addig írni szoktam, amíg érdektelenségeket mutatnak. Sokat írok. Nem? :)

argo001 2021.01.16. 22:12:01

Renátó alacsonyabb százalékon állhat, mint a kétfarkúak. :(

2021.01.16. 22:12:03

akkor meg egyszer: sem a szerkiktol, sem egymastol nem kapnak eleg pozitiv impulzust, ez az egesz vivi felados dolog ebbol ered

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:12:12

Recska még a búcsúbeszédben is tudott egy oltári nagy baromságot mondani/tanácsolni, hogy P.Roli és a Gaz fenomenálisak együtt.

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 22:12:16

Renátó legszebb pillanatait skippelhetnék, senki nem kíváncsi rájuk...

2021.01.16. 22:12:24

es akkor csulato elhagyta vegleg a villat

princejesus 2021.01.16. 22:12:27

Na Rencsi végleg elhagyta a villát. Még egy összefoglalót ki kell bírnunk és többet nem látjuk

Mók_Ica 2021.01.16. 22:12:29

csulát a szájba és a kexet bevágják-e??? hhöhöhöhöhö

mocskosmacska 2021.01.16. 22:12:37

Ez a búcsúzás most jó volt. Amikor összeszedi magát ,akkor annyira kulturált tud lenni. Aztán lehullik a máz.

malevil2050 2021.01.16. 22:12:42

Elbúcsúzom a zidőm lejárt - énekli a more útközban.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:12:43

Legemlékezetesebb... abban benne lesz a szekrényajtó leszakítása is, meg a többi? :D

Ego0123 2021.01.16. 22:12:43

Holnap vasárnap. Ebéd. Rettegj Szolnok!

argo001 2021.01.16. 22:13:07

Tökéletes kisfilm. :D Renátót búcsúzóul szarrá alázzák.

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 22:13:11

Huhuuu... Úgy látszik a szerkik is utaljak

PYT 2021.01.16. 22:13:18

@.Zsu: hát ez az, én is ezért szoktam késleltetve nézni, bye reklémok, bye gagyi kontent, de egy párbajt... Mégiscsak irl az igazi ;)

Húú, a rencsis kisfilm KILLER lett!! xdddddd

gazo 2021.01.16. 22:13:21

Karakán nem egyenlő az agresszívvel.

princejesus 2021.01.16. 22:13:47

Mennyire ellene vágták össze a kisfilmet

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:14:03

@Ego0123: A szülők most hívják a Teket. xDDD

Mók_Ica 2021.01.16. 22:14:32

ez az utolsó mondat .... és utána majd a százalékok..... :DDDDDD

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:14:40

@princejesus: mellette nem volt elég anyag a pár perces montázshoz :D

tvbuzi 2021.01.16. 22:14:41

A közönség tombol

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 22:14:53

@princejesus: Hát amit az elmúlt 60 napban alakított mellette összevágni elég nehéz lett volna...

csodalámpa 2021.01.16. 22:15:05

@princejesus: nem kicsit elfogult, én is azt néztem...

princejesus 2021.01.16. 22:15:19

Ezek voltak a legjobb pillanatai

Cimili2 2021.01.16. 22:15:31

jól nézzétek meg, a nyertes nem fog visszamenni..DDDD

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:15:33

A szemüveggel pedig +1% lett volna, mert értelmesebbnek tűnt.

PYT 2021.01.16. 22:15:45

@princejesus: mert hogy? Volt benne valami, amit nem ő csinált? A szekrény ajtós incidens benne se volt, meg Virdzsi intenzívre küldése sem.

tvbuzi 2021.01.16. 22:15:49

Kíváncsi vagyok moha moha emnerei mekkora zajt csapnak

gazo 2021.01.16. 22:16:21

Mercit szemüvegben nyírta, vagy szemüveg nélkül?

Mók_Ica 2021.01.16. 22:16:33

sziasztok villalakók..... akkora a különbség a szavazatoknál, hogy moh feleslegges kijönnöd... maradj csak bent.... renáta uCCa ajtón mmeNNNNY ki!!!

.Zsu 2021.01.16. 22:16:36

@PYT: első élőm :D veletek azért szórakozás, nem panaszkodom
@MsIreneAdler: muszáj, h ne kattanj be :D

SirLemming 2021.01.16. 22:16:39

A zenei háttér most is jó.

@mocskosmacska: Ugye? Hihetelen.
@Kiégett Hobbynyúl: Benne volt. :D
@Niemandhäuser: Tesó és Tesóné. Nyilván nekik 'drukkolnék'.

Jóhet a másik delikvens...

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:16:48

Marci úgy néz ki, mint egy csehszovák nő.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:16:55

@tvbuzi: Most kellett volna, hogy Amanda és Gina ott legyen és neki szurkoljon. xD Rencsi csodálkozzon csak egy kicsit. Kár, hogy nem így van

tvbuzi 2021.01.16. 22:17:03

Virágot nem szabad megölelni

PYT 2021.01.16. 22:17:11

@Cimili2: ah, azzal megbomlik a téridő kontinuum, lehhetetlenn xdddd

Mók_Ica 2021.01.16. 22:17:24

@gazo: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

malevil2050 2021.01.16. 22:17:31

Mindenki tanul a vévékből???? Mi a jónapotkívánokat???

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:17:38

@Mók_Ica: Látod? Mindek húzni itt az időt? Vagy Moha helyére odatenni egy sörösdobozt. xD

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:17:38

Szerintem Mú a visszatérése nyomán ma meszexeli Marcit rendesen. Fogadjunk!

.Zsu 2021.01.16. 22:17:40

Moh-n jól látom h van egy réteg alapozó?

gazo 2021.01.16. 22:18:19

Az benne lesz, hogy szereti alázni a nőket?

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 22:19:12

Így hogy Reni csak a Mohét látja most azt hiheti teljesen mellette áll az RTL is... Így mekkorát fog a szólni a koppanása...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.16. 22:19:28

Lesz 10%-a ennek a tisztaszivnek?

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:19:39

Hát ez is jól volt összevágva :)!

PYT 2021.01.16. 22:19:42

Azé Szlipka Armand is megkapta a magáét, nehogy szó érje a héz elejét xdd

Mók_Ica 2021.01.16. 22:19:56

@.Zsu: merci felkészítette.... :DDD

moha rajongói hangosabbak.....

SzabadEzANév? 2021.01.16. 22:20:52

Vágószoba ma extra humoros volt :)))

tvbuzi 2021.01.16. 22:21:04

@malevil2050: kifejezéseket
úgymond, igazából,..

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:21:12

@.Zsu: igen. Úgy tűnik. Jajj. :D

Cimili2 2021.01.16. 22:21:15

na kezdődik a csupa szívvel játszottam. pont azok nem mentek eddig vissza.

PYT 2021.01.16. 22:21:27

Rencsikének nem tetszik az ováció.... amit Moha kap xdddd

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:21:35

@LaciHogyVoltol: Erre várunk. Látni akarom az arcokat. :DDD

tvbuzi 2021.01.16. 22:21:38

GYERTEEEEEEEEEEK!!!

Mók_Ica 2021.01.16. 22:21:38

őszintén magukat adták mind a ketten......

2021.01.16. 22:22:20

@PYT: manka, kitaláltam számodra a pörfikt büntit, ha rossz lesző, hozzád bilincseljük vivit egy hétre.:Đ

Cimili2 2021.01.16. 22:22:24

ancsának is utcaajtó.

Mók_Ica 2021.01.16. 22:22:26

renátán túl nagy az arc.....

OriginalBlackMamba 2021.01.16. 22:23:03

@.Zsu: Bálint is kapott múltkor egy réteget a párbaján Vivitől.

mocskosmacska 2021.01.16. 22:23:35

@malevil2050: Persze, én tanultam a vv-ből a következőket
- ha megerőszakolna, akkor hallgassak róla, mert különben még a környezetem is megaláz
- teljesen természetes, ha egy férfi még azt is meghatározza, hogy a nője mit vehet fel és mit nem
- ha valaki szarrá aláz, az attól még a barátod
- ne csináljak belőle nagy ügyet, ha valaki gusztustalan, sértő szavakat mond rám és megfenyeget

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:24:04

Most nem karják szembesíteni Renátát a tetteivel? Ancsa sem akar kérdezni?

PYT 2021.01.16. 22:24:07

@vágtázó vadmalac: jahj, egy szikla gördült le rólam, asztem a Rencsulát akartad..... xddd Vivcsóval ellennék, lenne miről beszélgetnünk ;)

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:24:28

@OriginalBlackMamba: na akkor jól van. Ez ilyen szerencsehozó alapozó :)

2021.01.16. 22:24:47

@.Zsu: sosem felejted el az elsot

2021.01.16. 22:25:07

falki sem felejti el soha az elsot

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:25:50

@Lilith.Inanna.1: Gy. Őzike elmondta, hogy ne várjunk sokat, mert csak borbély, nem fodrász.

2021.01.16. 22:25:56

@SirLemming: azert a take my breath awayt csulatoek ala betenni nem volt szep, ahhoz az tul jo szam

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:26:15

@Mók_Ica: pedig Rencsi helyében inkább azt kamuznám, hogy ez nem én voltam :D

PYT 2021.01.16. 22:26:25

@ppupu: de most mé? ;) Ennél ezerszer rosszabbak vannak, hidd el, Vivcsó nem vészes, csak nézni ne kelljen a játékban, mert azt elcseszi teljesen... Márpedig ez itt egy szórakoztató műsor kéne legyen, nem?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:26:34

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Fálkié nem ér.Helyzeti előnyben van, amit nem fél használni. :)))))

malevil2050 2021.01.16. 22:26:37

@tvbuzi: Azt ja. a faszomatbazdmeg - (by kinga)

2021.01.16. 22:26:45

@Niemandhäuser: marci egyedul a szilveszteri baszo sminkben volt kivanatos, elotte es azota se

Cérnahuszár 2021.01.16. 22:26:49

mindenki önmagát adja...egyik 120 kilóban, másik 90

2021.01.16. 22:26:56

@ppupu: pedig azt hozzá se tettem, h a kínokat úgy fokoznám, h győzi követi őket mhova (természetesen a vécére is, elvégre ez vv-s sztenderd), és nyomná orrvérzésig a szokásos, agyhalált okozó halandzsáit két csövesbánat, dzsipi sláger eldanolászása között.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:27:27

Én is sokat tanultam benn mindenkitől mint mOH
Mindegyik példa nekem a maga nemében... ELLENpélda ! :D

gazo 2021.01.16. 22:27:33

1-1 a szőrpong vagy mi

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:27:39

@Kiégett Hobbynyúl: Jó lenne, ha Fos9-est is leoltaná még a párbaj alatt egy kicsit. Csak, hogy még jobban agát adja. Esetleg meg is üthetné. Nincs a vellában, nem vonatkozik rá a szabályzat. Há nem, há de. Már megin' igazam van, nem? Há, de!

malevil2050 2021.01.16. 22:27:41

@mocskosmacska: Ne vedd ennyire komolyan , így jáccanak.

PYT 2021.01.16. 22:28:17

@Niemandhäuser: azért a fiúk haját is tönkrevágta (szó szerint) rendesen, különösen csóri Báláét... Szal annak is szar.

2021.01.16. 22:28:40

marcinak kuldjenek be estere egy felcsatolhato mupeniszt

Csakazertis2018 2021.01.16. 22:28:45

Eddig tényleg nem mutatták a százalékokat, vagy csak én maradtam le ???

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:28:46

@vágtázó vadmalac: kezdesz belelendülni, úgyhogy : stipistopi doboz :D

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:28:48

@gazo: nem szörp-pong? Mer akkor sörpong, csak szörppel, hogy fos9 ne tudja kimondani.

Cérnahuszár 2021.01.16. 22:29:01

@PYT: nyopmokat hagyott bennük
rajtuk
vagy mi

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:29:06

Csula holnap már megy ebédre grincsékhez ?

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 22:29:13

@PYT: Nekem semmi bajom vele, de szegény annyira egyszerű, hogy megőrülnék mellette én is. Pedig híresen nyugodt vagyok.

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 22:29:31

Hát ez a szörppong irtó gyenge volt...

argo001 2021.01.16. 22:29:41

@Niemandhäuser: Anikó mit szólna ahhoz, ha valaki lefoskilencesezné? Vagy napraforgózná?

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 22:29:42

@SelyemSonkaPini: megy hát :DDD a szülők meg nem lesznek otthon

tvbuzi 2021.01.16. 22:29:50

@SelyemSonkaPini: és utána elássák a kertben

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:30:05

@Niemandhäuser: Azt azért megnézném, amint a stúdióban lévők egy emberként vetik rá magukat Rencsire. :DDDD

2021.01.16. 22:30:13

@vágtázó vadmalac: teged bilincselunk hozza, egy szal kipaban

MmeChauchat 2021.01.16. 22:30:17

@mocskosmacska: ill. legyél hálás random senkiknek;
és köszönd meg (a sok semmit) amit tanultal

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:30:25

@SelyemSonkaPini: gyááá :D az lesz már jó :D

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:30:28

Győzike: Úgy látom Moh vezet 119% : 12% -ra !

gazo 2021.01.16. 22:30:31

@Niemandhäuser: azaz szörp. Vagy vodka, gyorsan lehúzták. megtudtuk közben hogy moha nagyon pisis. Szó szerint így. Ennyi ertelme volt

PYT 2021.01.16. 22:31:04

@Kiégett Hobbynyúl: á, azt a PP-vel elmondatott mosakodás formájában letudták, igaz, Bálint kirohanása kapcsán, még véletlenül sem az igazi, perma agresszorral szemben, de az nem számít, gondolom.

Cimili2 2021.01.16. 22:31:09

@VV10 Velőtrázó Vélemény: :DDD
@Csakazertis2018: nem. de jobb is, így nagyobbat fog koppanni.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2021.01.16. 22:31:36

jajjjj, nemsokára jönnek a portásbeszédek. legjobb.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:31:50

@argo001: Hogy volt az a fos9-ezés? már nem emlékszem :(

Csakazertis2018 2021.01.16. 22:32:28

@SelyemSonkaPini: tuti elugrik egy rántott húsra !

SirLemming 2021.01.16. 22:33:17

Melyik jelenet volt az amikor úgy nézett ki mintha vki elesett volna nagy ordíás közepette egy sarokban?

pomac 2021.01.16. 22:33:18

@SelyemSonkaPini: beköltözési sorrend és aniko volt a 9. azaz fosh9

2021.01.16. 22:33:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: "teged bilincselunk hozza, egy szal kipaban "

:'DDD

argo001 2021.01.16. 22:33:27

@SelyemSonkaPini: Ha jól emlékszem, a hierarchia-héten mondta magára Anikó hogy "én ilyen foskilences vagyok", merthogy a 9. legerősebb játékosnak tartották, ami egy 11-12 fős társaságban nem túl kecsegtető eredmény.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:33:48

@PYT: Ez a szomorú, hogy ezzel le is tudták.

tvbuzi 2021.01.16. 22:34:43

Jöjjenek a százalékok!!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:35:10

Rencsi párkapcsolati tanácsait halljuk.... kemény. :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:35:13

@SirLemming: az a nagy ordítások éjszakáján történt. Viaskodtak az ajtón. Virágot is eltiporták.

Zabkása 2021.01.16. 22:35:15

sziasztok! Megjöttem a fináléra :D mennyi lesz, 90-10-re javított vajon Röncsi?

Cérnahuszár 2021.01.16. 22:35:34

bagly mondja bögölynek, büdös bögöly dögölj meg

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:35:42

Na jó, haladjunk már. Kortárs beszéd azán százalékok és szevasz Renáta.

Lukás főhadnagy 2021.01.16. 22:35:45

@SirLemming: Virág tartott Daniellahoz,amikor Lekunhalmizta a nyugiajtót...

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.16. 22:35:49

Bammeg Renátó! Most két felest egymás után be kellett dobnom. @.Zsu: ötletét megfogadva

Cimili2 2021.01.16. 22:36:45

@SelyemSonkaPini: ancsa monda saját magára.:)))

.Zsu 2021.01.16. 22:37:04

@Gézamalac: húzom a strigulákat, a végén egyben lenyomom a felesmennyiséget

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:37:19

Már Recskába megy fel a pumpa.

Lukás főhadnagy 2021.01.16. 22:37:32

@Kiégett Hobbynyúl: egyetértek elkezdődött a Rams - Packers...

Mók_Ica 2021.01.16. 22:38:09

renátának 1%ot sem adnék......

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:38:17

@.Zsu: atyaég. Csak nehogy Zacher karjai közt ébredj aztán :)

Zabkása 2021.01.16. 22:38:28

Nagyon tetszik, hogy Moh totál higadt tud maradni.

Cimili2 2021.01.16. 22:38:35

@Kiégett Hobbynyúl: ekg. már én is azt várom. :)

Cérnahuszár 2021.01.16. 22:38:35

renato a tisztelettudó...
amikor a tettek felülírják amit gondol magáról

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 22:38:37

Recska már nagyon kényszeredetten mosolyog

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:39:01

A számítógép (= Recska agya) üzenete folyamatosan: FATAL ERROR

Ego0123 2021.01.16. 22:39:06

majd elmegy a jó kedved.

2021.01.16. 22:39:07

@.Zsu: van otthon annyi pia?

Mók_Ica 2021.01.16. 22:39:09

@Kiégett Hobbynyúl: jajajajjajajajaaaaaa EKg

renáta annyira biztos magában...... az arcát akarom már látni.... a százalékok után....

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 22:39:18

Rencsinek szerintem lemorzézták a haverok, hogy bukó van... Nagyon ideges

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:39:37

@Lukás főhadnagy: El, el. :DDDD
@Cimili2: Én is, kezd unalmassá válni. :D

No, nézzük a kortársakat. :D

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:39:41

Ne húzzátok már az időt....

Monkey butt 2021.01.16. 22:39:54

@SelyemSonkaPini: Grincs mammer koppasztja a varnyút, Grincs papa holnap reggel ürgét is önt, hogy ebédre elkészüljön!

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 22:39:58

Hát Fru bocsi... ez a hajó már elment.

2021.01.16. 22:40:07

marci mar szivja a heliumot magaba a kortarsbeszedhez

SirLemming 2021.01.16. 22:40:16

@MsIreneAdler:, @Lukás főhadnagy: Egyik jobb verzió mint a másik, köszi. :)

2021.01.16. 22:40:25

megfontolt csulato, ja

Mók_Ica 2021.01.16. 22:40:35

fru: kérlek NE szavazzátok vissza renátát, nem szeretném, ha tovább alázna engem... másképp nem tudok tőle megszabadulni!!!!

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:40:42

Eut nem akartuk egyedül: Fiúk, lányok, kicsik, nagyok. Uppsz. Most meg le is írtam. Recskát is leírtam, hetek óta.

.Zsu 2021.01.16. 22:40:49

@VV10 Velőtrázó Vélemény: van a spájzban egy unicumos üvegben vmi ótvar házipálinka. meg szilveszterről maradt pezsgő
szal sztm ma meghalok :D

2021.01.16. 22:41:07

most szeretnem kerni szolnok hermetikus lezarasat

Monkey butt 2021.01.16. 22:41:11

Látni akarom, ahogy Grincs összeomlik! Már elkezdte, ez a beszéd inkább búcsú volt

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 22:41:29

Mercike már tulhizott azon a ponton hogy jól álljon neki ez a fehér nadrág

mocskosmacska 2021.01.16. 22:41:34

@Monkey butt: Hu, bassza meg vajon Grincs apuka és anyuka mit szól hozzá, ha tényleg megy hozzájuk ez az agresszív állat?

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:41:48

@SirLemming: nincs mit. Mi profik vagyunk. Csak kérdezz :)

argo001 2021.01.16. 22:41:55

Merci véletlenül összekeverte Moh-t Teréz anyával.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:41:58

mercike kicsit elfogult, de ari :D

Qqts 2021.01.16. 22:42:03

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

mocskosmacska 2021.01.16. 22:42:06

Mercinek tök jó ez a felsője.

tvbuzi 2021.01.16. 22:42:10

Virág milyen okosan néz. A szája a furulyázástól kirepedt??

MmeChauchat 2021.01.16. 22:42:21

ez milyen megható.

ja nem.

2021.01.16. 22:42:23

es elmondta normal hangszinben, le a kalappal

malevil2050 2021.01.16. 22:42:25

Sej de , régen áll már az az vonat , te is leszálltál róla má'

gazo 2021.01.16. 22:42:26

Mivan Virág szájával? Feltörte a proli zacsi szőr?

Mók_Ica 2021.01.16. 22:42:29

na, százalékok gyertek!!!

mocskosmacska 2021.01.16. 22:42:39

@tvbuzi: Nekem is feltűnt a buta feje.

nicu71 2021.01.16. 22:42:40

Merci cukker volt ,a highlightert tultolta kicsit

Monkey butt 2021.01.16. 22:42:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ne már, faxom akar itt ragadni, hajnalban húzok Martfűre

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:42:42

Erre vártam egész héten!!!!!

2021.01.16. 22:42:43

S.O.S: TIPPMIKSZ LYÁTÉK:D

renátó 14%
mohás 86%

2021.01.16. 22:42:43

@tvbuzi: castingol valami sw sorozathoz

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:42:58

Látni akarom Renáta arcát. Gonosz vagyok. :DDD

SirLemming 2021.01.16. 22:43:08

Fru menthetetlen ha télleg orkné szeretne lenni.
Merci legalább poénosra vette.

De hogy ennyit nem tudnak, hogy egy nappal a szavazás zárása előtt kortársozni... Így semmi értelme.

malevil2050 2021.01.16. 22:43:29

Kálámbófeleségeközjegyző

.Zsu 2021.01.16. 22:43:58

jöjjenek a százalékok és semmisüljön meg kicsit Renáta már végre

tvbuzi 2021.01.16. 22:44:07

Történelmi pillanat következik

mocskosmacska 2021.01.16. 22:44:31

Ha rencsi kiesik, akkor grincs rá fog hajtani valaki másra vagy pedig játsza az özvegyet?

tvbuzi 2021.01.16. 22:44:40

Nagyon feljött valaki

Mók_Ica 2021.01.16. 22:44:41

84,54 - 15,46 szomi vagyok...

argo001 2021.01.16. 22:44:45

15%-ra ment fel Renátó, atomdurva!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:44:55

84,54-15,46 Szia Rencsi. Sajnálom, hogy felkúsztál 15%-ra. :DD

Zabkása 2021.01.16. 22:44:59

85-15 is megsemmisítő azért

.Zsu 2021.01.16. 22:45:02

azt a 15 %ot is sokallom, de azért szép

Ego0123 2021.01.16. 22:45:07

Ez azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!

Cimili2 2021.01.16. 22:45:14

hogy a pitsába kapott 15, 46%-t???????

Mók_Ica 2021.01.16. 22:45:27

juhééééééééééééééééééééééééééééééééé... mondjuk ezt tudtuk.... de azért juhéééééééééééé

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:45:31

Csalódott vagyok :( Kijafaszom adott neki 15%-t ?????

SirLemming 2021.01.16. 22:45:46

Tényleg több lett mint 10 procent... és kultúráltan viselte elsőre.

Qqts 2021.01.16. 22:45:50

Rencsula megduplazta a szazalekat, azert ez nem semmi...

Zabkása 2021.01.16. 22:46:02

15% cigó nézi :D meg asszonyverő

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 22:46:05

@Cimili2: ez azt mutatja, hogy azért Moht is sokan nem szeretik...

Cimili2 2021.01.16. 22:46:14

ezt hívják megalázó vereségnek.

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:46:16

Na most kéne arról beszélni, hogy mi történt

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:46:22

Rencsi belátja !!! Á lófaszt ! :D :D

gazo 2021.01.16. 22:46:23

@princejesus: a vezénylőből könnyű :) ( nem is)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:46:29

Képmutatás a menő... nem ám te vagy a hibás Rencsi, neeeeeeem, dehogy.

Ego0123 2021.01.16. 22:46:41

Nem esett le a baromnak, hogy utálják.

Mók_Ica 2021.01.16. 22:46:42

és még mindig nem hiszi el, hogy ő vesztette el.... másokat hibáztat, mint mindig!!!!
ez az ancsa, mondd csak meg....

Zabkása 2021.01.16. 22:46:46

jaj de tdutam, hogy a képmutatás lesz a duma... pfff ja meg a kövér kártya

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:46:57

@MsIreneAdler: Anikó próbálja ! DE FALNAK beszél ! ....

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:47:09

Ancsa jól néz ki, na!

Zabkása 2021.01.16. 22:47:22

Ancsának akkora prémiumot kell adni, hogy ne jusson a nyereményalapba!

Nbl 2021.01.16. 22:47:27

Kanci azért még így, hogy kiesett, lefelezte a nem létező népszerűségét.

Ego0123 2021.01.16. 22:47:27

A nézők a hülyék.

Mók_Ica 2021.01.16. 22:47:28

még mi is hülyék vagyunk .....

.Zsu 2021.01.16. 22:47:30

a képmutatás menő, és a megjátsszáás.de ő a csodálatos őszinte ember.
:DDDDDD annyira könnyen kiismertük ezt az embert

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:47:47

NA beszólt a nézőknek ! A kibaszott kurva anyádat Renátó !
Ez jólesett !

Cimili2 2021.01.16. 22:47:55

kabbe rencsi!!! te csak ne ajánlgass semmit a nézőknek!!!!!

tvbuzi 2021.01.16. 22:47:56

Meghekkelték a százalékokat :(((((

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:48:02

Anikó gyengén, de legalább próbálkozott

Nbl 2021.01.16. 22:48:18

@Nbl: lemaradt a fele, a képmutatással sikeresen lefelezte a nem létező népszerűségét.

Zabkása 2021.01.16. 22:48:33

frankón még a mi kurva anyánkat :D

mocskosmacska 2021.01.16. 22:48:33

Ancsa mit játsza az agyát? Annyira durva, hogy a szerkik becastingolták egy csomó agresszív állatot (Fru, renátó, bálint, amanda, gina stb. még lehetne folytatani) aztán amikor egyre nagyobb balhék lesznek ebből (pl. Mérő Vera, 444.hu) akkor odaküldik Anikót okoskodni.

tvbuzi 2021.01.16. 22:48:54

A közönség is beszólt rencsinek

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 22:48:55

Lehet, hogy a Renátó worst videót mégiscsak meg kellett volna csinálni.

SirLemming 2021.01.16. 22:48:55

@Cimili2: Arról lemaradtam. Mit ajánlott? Nagyon azt néztem tikkel-e.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:48:57

Renáta egy nulla vagy, egy undorító véglény.

Cimili2 2021.01.16. 22:49:04

na lássuk rencsóné arcát! :DDDDD

Mók_Ica 2021.01.16. 22:49:09

sírjál renáta, sírjál renáta!!!

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:49:20

@mocskosmacska: Azért renátó kilógott még közülük is !

Zabkása 2021.01.16. 22:49:22

Fru bömböl majd szerintetek? Na meg Győzi megmondja, hogy egy büdös paraszt voltál tesvírem?

mocskosmacska 2021.01.16. 22:49:26

@MsIreneAdler: Mert ezt az utasítást kapta a gazdáitól. Ha azt mondják neki, hogy dicsérje az egekig rencsit, akkor azt teszik.

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:49:27

Ancsa az óvónéni!

Reszkess Szolnok!!!!!!!

MmeChauchat 2021.01.16. 22:49:39

milyen tartalmas lesz Mú növenykedeset nézni a finaleig

Zabkása 2021.01.16. 22:49:48

Látszott a mozgásán, hogy már el akart tűnni nagyon a színről :D

malevil2050 2021.01.16. 22:49:51

Baj van mohikán, nem te vagy ám a jó, ugye tudod.

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:50:16

Már tapizza Grút!!!!

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:50:45

@SelyemSonkaPini: tudtam, hogy mi leszünk a hülyék, ő meg a helikopter :)

Zabkása 2021.01.16. 22:51:05

a belépő jó volt :DDD

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:51:09

@Zabkása: Még lesz a BV-ben. Remélem Hozé bekérdez neki. Esetleg kis verekedés....

tvbuzi 2021.01.16. 22:51:26

Reni barátai öt széken elfértek :DDDDDD

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:51:40

@mocskosmacska: sajna. Pedig a közvélekedéssel a háta mögött, simán lehetett volna nagyobb a szája Anikónak.

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 22:51:46

@Niemandhäuser: Hát Anikót a végén már majdnem lefejelte, úgyhogy sanszos...

Zabkása 2021.01.16. 22:51:47

@Niemandhäuser: bökőzés :D muszáj maradnom a BV-re :D

Ego0123 2021.01.16. 22:52:02

Na akkor Gina meg Amanda megint pofára esett, hogy mekkora kis hülyék voltak

Mók_Ica 2021.01.16. 22:52:07

na, most majd frut fogja hibáztatni, hogy miatta esett ki......

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:52:23

Rencsi még holnap is veszít százalékot! :D :D

Kábel Barát 2021.01.16. 22:52:31

Azért ez a Frú mekkora egy kurva, hogy hagyja, hogy a Moh hozzá érjen.

SirLemming 2021.01.16. 22:52:43

@MsIreneAdler: Azt sajnálom, hogy mindig olyan kis naivan meg bizalommal tudok lenni emberek felé. 5 percet kellett volna kibírnia anélkül hogy ne legyen fasz, bíztam benne hogy kibírja azt a 300 másodpercet.

gazo 2021.01.16. 22:53:17

Egy pozitívum volt Recskában, Ginát nem űberelte a párbajon.

Ego0123 2021.01.16. 22:53:22

Már telefonál, hogy hogyan szereti a húslevest, meg a rántott húst.

tvbuzi 2021.01.16. 22:53:36

Győző majd mondja Reninek:
Micsoda karakter voltál!
Akivel beszéltem mindenki imádott!

csodalámpa 2021.01.16. 22:53:36

@LaciHogyVoltol: kifelé menet sanszos, hogy a kulisszák mögött már szétbaszott valamit/valakit...

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:53:59

így Grincsre hárul a feledat, hogy hozza az egy számjegyű százalékot! Hajrá!!!!!

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:54:37

@tvbuzi: Szerintem nem. A retek pitsáját fogja menteni, és nekiáll moralizálni.

.Zsu 2021.01.16. 22:54:50

@Mók_Ica: a fru-t és a nézőket,mert mi nem láttuk az igazságot, a fru meg makacskodott és gyengítette

pomac 2021.01.16. 22:55:05

most tömik rencsi fejét hogy, mit kell mondania a bv ben , vagy csak bólogasson :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:55:19

@Niemandhäuser: Vivcsó ellen. :D Legyen még egy nagy-nagy pofára esés. :DDD

Qqts 2021.01.16. 22:55:28

Rencsula, azt tudtad, hogyha gopro lesz a fejemen nem fognak tobb dolgot mutatni az osszefoglaloban? Attol nem fogok jobban/tobbet latni.

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:55:43

@SirLemming: nem, sajnos nem tudta ezt (sem) méltósággal viselni. Attól az őrült kényszeredett mosolyától még mindig ráz a hideg...

Cimili2 2021.01.16. 22:55:49

@csodalámpa: pont erre gondoltam én is, amikor kényszeredetten nevetve vonult ki.
@Niemandhäuser: ekg tesó

2021.01.16. 22:55:51

@Ego0123: ok mar reg rajottek

2021.01.16. 22:55:55

@csodalámpa: "kifelé menet sanszos, hogy a kulisszák mögött már szétbaszott valamit/valakit... "

ott minden saller jó helyre kerül(ne), hidd el!:]

Kábel Barát 2021.01.16. 22:55:56

Szinte látom, ahogy holnap kibassza az ajtót Grú mamáéknál, hogy kisült-e mán a rántott hús?

etikette 2021.01.16. 22:56:21

Fru csaladja mar a repteren viszik oket tanuvedelmiben mexikoba :D

Mók_Ica 2021.01.16. 22:56:38

@.Zsu: bárkit, csak saját magát nem fogja hibáztatni......

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:57:00

@.Zsu: ja igen, már alapozta, hogy legyen kire fogni, ha veszít, szánalmas vokt.

.Zsu 2021.01.16. 22:57:31

@Kábel Barát: :DDDD

jaj nagyon idegbe került a Rencsó, h mindenki ilyen hülye. látszott a nézésén meg a járásán

2021.01.16. 22:57:39

moh mosolya ahogyan frut megsimogatta es belepett az udvarrol a nappaliba priceless

gazo 2021.01.16. 22:57:40

Grincs kb 90 fokot fog fordulni, legkozelebb Vivi Grincs párbaj, az szorosabb lesz, 55 45 az egyiknek.vagy nem.

Cérnahuszár 2021.01.16. 22:58:29

@Mók_Ica: fogja még a csatornát is, hogy ellene hangolták a népeket
kíváncsi vagyok eljut-e odáig hogy megszegje az aláírt papírokat

Qqts 2021.01.16. 22:59:04

Lehet Gina nem is Diiihiigooohhhoouuuunak kiabalt, hogy GYEREEEE, hanem Rencsulanak?!

Figyelj Gina, jon a cimbid! :D

SzabadEzANév? 2021.01.16. 22:59:11

@Cérnahuszár adversus: akkor jó nagy bohóc lesz, mert az rtl lepereli róla a gatyát is

SirLemming 2021.01.16. 22:59:12

@Qqts: aha! Gopro! Ezt nem értettem. Köszi.

@MsIreneAdler: Igen. Anikót(?) a végén már féltettem, nem véletlenül nem beszéltette tovább.

PYT 2021.01.16. 22:59:22

@Niemandhäuser: és a proliuraság? ő smafu, neki esélyt se adunk? ;pp

OriginalBlackMamba 2021.01.16. 22:59:29

@etikette: :D :D :D :D ezt most nagyon elképzeltem :D

Kábel Barát 2021.01.16. 22:59:40

@VV10 Velőtrázó Vélemény: azt a kaján vigyort remélem holnap megmutatják szemből is. Amúgy, ha Moh ráhajt Frúra, akkor viszi a szavazatomat.

argo001 2021.01.16. 22:59:53

@Cérnahuszár adversus: VV Radics 2.0. Az is egy idióta véglény volt, volt szerencsém edzőteremben összefutni vele...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 23:00:04

@Cérnahuszár adversus: El, ő simán.
@Qqts: Most, hogy így mondod, benne van a pakliban. :DDD

Mók_Ica 2021.01.16. 23:00:14

@Cérnahuszár adversus: annyira okos ez a renáta..... hogy ő mindent IS jobban tud.... olvasni és szerződést értelmezni viszont tuti nem :DDDDDD ő egy csupaszív és őszinte ember.... höhöhöhöhö

SzabadEzANév? 2021.01.16. 23:00:17

@Qqts: Gina már lenyilatkozta, hogy mostmár látja, hogy mit tett a Rencsi, már nem barik szerintem :))

PYT 2021.01.16. 23:00:38

@SzabadEzANév?: A Radicsot se tartotta ez vissza...

2021.01.16. 23:00:49

@mocskosmacska: " aztán amikor egyre nagyobb balhék lesznek ebből (pl. Mérő Vera, 444.hu) akkor odaküldik Anikót okoskodni. "

hjaj, mérővera és társaik!:D puzsi is nyilván álságos, és hipokrita vót egy pöppet, amikor elkezdte ekézni az idei széria anomáliáit, de amíg nem szólította fel a mféle hazai nőjogi szervezeteket, h a kettős mércés rollerről ideje lenne lepattanniuk, jellemző mód kussban lapítottak (és várták, h vmi fél évszázados seggre csapkodós, utána fütyülgetős sztoriból kreálhassanak össznépi lincselést vki ellen). szóval, mérő veráék szarjanak sünt az ertéeles ratyibánatokkal közösen.

SzabadEzANév? 2021.01.16. 23:01:08

@PYT: Jaj most eszembe juttattátok azt a másik idiótát, mit vétettem? :))))

Cérnahuszár 2021.01.16. 23:01:11

@SzabadEzANév?: alekosz is balfasz volt, elvesztett mindent mert azt hitte okos

2021.01.16. 23:01:21

csulato vesz mindenkinek egy goprot?

etikette 2021.01.16. 23:01:31

@SzabadEzANév?: Gina most nyilatkozza hogy Rencso is szerelmes volt bele mint a Balint :D

Lukás főhadnagy 2021.01.16. 23:01:44

@gazo: Én Frut fekete lónak tartom, az áldozati kreditek pörögtek azért neki...

Spitzbaue® 2021.01.16. 23:02:00

Gyögyőn kismama ruha van. Terhes?

Qqts 2021.01.16. 23:02:06

@SirLemming: Szerintem goprot mondott, meg mintha mutatta is volna.

Zabkása 2021.01.16. 23:02:13

na José, töröld fel a tesóddal a padlót

pomac 2021.01.16. 23:02:47

ismeri 10 éve :DDDDDDD

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 23:02:49

OLASZOS ??? Egy büdös ótvar kan cigány voltál , nem olaszos ! :D
Ismeri 10 éve ? No rohadj meg Győzi TE is !

tvbuzi 2021.01.16. 23:02:50

Igen. Nem tudunk azonosulni azzal amit képviselsz.
10 éve ismeri??

2021.01.16. 23:02:53

szarok ra hogy haragszol-e

Mók_Ica 2021.01.16. 23:02:54

nem olaszos vagy renáta, hanem egy rohadt nagy ökör........ nem nyers, hanem egy agresszív pöcs....

micsoda????????????????????????? győző 10 éve ismeri?????????????????????? azta..... (=/%!+!%T/!%+!"

Kábel Barát 2021.01.16. 23:02:54

15-46 bazdmeg. És kétszer is.

PYT 2021.01.16. 23:03:07

@Qqts: ugyan már, túl sokat vársz te tőle, lásd be.. ;pp

Lukás főhadnagy 2021.01.16. 23:03:12

Győző basszusindekit ismer? Renátó,Daniella... Faxom...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 23:03:12

Nem is szeretnénk azonosulni azzal amit képviselsz Rencsike. Tényleg nem. És tessék, Győző őt is ismeri. Ehh...

Spitzbaue® 2021.01.16. 23:03:13

Belterjes az egész: gyügyő 10 éve ismeri ezt a kretént!!!!!

.Zsu 2021.01.16. 23:03:13

ismeri 10 éve a Győző a Rencsót? ez nekem kimaradt

Zabkása 2021.01.16. 23:03:17

megnyugodtam, nem haragszik ránk... fasszopó
Győzi legalább basztatja :D

Ego0123 2021.01.16. 23:03:18

Nálunk a cigók azt mondták, hogy brazilok

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:03:22

Ez a fasz 10 éve ismeri ezt a másik faszt? Anyám borogass... Az RTL menjen a k...a anyjába

tvbuzi 2021.01.16. 23:03:28

Győző haját is ez vágja? :DDD

Cimili2 2021.01.16. 23:03:30

kiderült, h hozé 10 éve ismeri rencsulát. fasza.

.Zsu 2021.01.16. 23:03:49

jóvan, nem csak én nem tudtam :DD

mérges nokedli 2021.01.16. 23:03:50

Az olaszok között tényleg mindenki ismer mindenkit??

Qqts 2021.01.16. 23:03:53

@SzabadEzANév?: Forognak ezek ossze-vissza. Lesznek ok meg orias cimbik...

Ego0123 2021.01.16. 23:04:10

megint egy éles meglátás, mint eddig.

nicu71 2021.01.16. 23:05:11

@Niemandhäuser: hát... nagyon sukár.mint általában,de ma különösen.k...

OriginalBlackMamba 2021.01.16. 23:05:41

ha lehetne egy kérésem, a következő évad szereplőit ne Győzi ismerőseiből válogassák össze, köszönöm.

Mók_Ica 2021.01.16. 23:05:42

meglepetés vendég renátának.... dzsina és amanda..... bejönnek és egy nagy sallert lenyomnak neki!!!

etikette 2021.01.16. 23:05:52

@Kiégett Hobbynyúl: en is arra gondoltam hogy rohant hagymaert a spejzba hogy odadorgolje a szemehez mielott Gyozo bekapcsol

tvbuzi 2021.01.16. 23:06:13

@OriginalBlackMamba: lehet, hogy más nem jelentkezik?

argo001 2021.01.16. 23:06:37

@OriginalBlackMamba: A Virág mondjuk kikenné kakával a villát.

Cimili2 2021.01.16. 23:06:54

@ppupu: na ezaz, felháborító és ekg.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 23:06:54

Renátónak nem a külseje a páratlan, hanem a belseje... a lelke !

tvbuzi 2021.01.16. 23:07:17

Bemutatják ezt a nagy szerelmet?
broáf

PYT 2021.01.16. 23:07:24

@SelyemSonkaPini: mii, erről lemaradtam, ezt is ismeri, meg a másik tezsvírt, azt a proliurat is?? Micsoda egy belterjes társaság ez! És akkor higgyük el, hogy egymást a két ápolt nem meg smerte..? Please

MsIreneAdler 2021.01.16. 23:07:29

@SirLemming: azért megnyugodtam, hogy nem haragszik senkire :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 23:08:04

@Mók_Ica: Á, az Gaben lesz. :-((((
@etikette: Valami hasonló tuti volt, vagy addig a hálóban próbált felidézni valami rémes emléket. :D

malevil2050 2021.01.16. 23:08:43

Jézus, már a vévé is urambáttyám világ.

Lukás főhadnagy 2021.01.16. 23:08:50

@Kiégett Hobbynyúl: Első este Rencsivel a takaró alatt?

pomac 2021.01.16. 23:09:04

itt papaolnak vivinek hogy, kik elől vette el a lehetőséget hogy, ide bekerült, őke meg danival egyetemben benyalták magukat ,akkor ők nem gondolnak bele hogy mások elől vették el a lehetőséget ,nem is képmutatók :D

2021.01.16. 23:10:07

úgy látszik, az idei széria selejtes dzsipijeit győző bajáti köréből sikerült castingolni... (dani, rencsula) dzsinát lehet, csak futtatták, és azért nem vállalták fel, h már régebbre nyúlik vissza az ismeretség kettejük közt.
a 11. szériába - remélhetőleg - már csak a hős utcai és avasi dögevők kerülnek be.:]

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 23:10:22

Hoppá ! Reni jó emberismerő..... erről annyit : 15% :D :D :D

Mók_Ica 2021.01.16. 23:10:40

na, most megimserhetjük renáta értékeit......eddig nem láttunk belőle ugyan semmit......

etikette 2021.01.16. 23:11:06

Vagy a kovetkezo eved csak Gyozike ismeroseibol alljon. Tesok mindenutt, a butorok befoliazva (a kopesek miatt), spejzba csak szalonna es hagyma, 101%polieszter najki ruhak...degecivagyooook

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 23:11:07

SEMMIT NEM RONTOTT EL ! erről ennyit : 15% ! :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 23:11:11

@Lukás főhadnagy: Az tökéletesen illene a pillanathoz. :DDD

Nem rontott el semmit... hát persze. :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:11:22

@ミラ: Szerintem a svédek okai mindennek... Sajnos most monda az egyik svéd, hogy szaporodni akar.

MsIreneAdler 2021.01.16. 23:11:33

Nem rontott el semmit... Nem bírom...

tvbuzi 2021.01.16. 23:11:33

A fodrászatot bekenték már szarral?

Zabkása 2021.01.16. 23:11:37

"nem rontottam el semmit" - az önreflexió tökéletes példája, a rekord kiesés után :D balfasz

PYT 2021.01.16. 23:11:38

@SzabadEzANév?: Ez csak pontosan addig fog tartani, amíg nem találkoznak, aztán meg lesz majd a nagy tesózás, mintha mi sem történt volna...

nicu71 2021.01.16. 23:11:41

@vágtázó vadmalac: vs havanna lakótelep &lyukóbánya.

Mók_Ica 2021.01.16. 23:11:45

ki a faxom fog renáta fodrász üzletébe bemenni???? egyik haj szarabb, mint a másik, amit csinált....

SirLemming 2021.01.16. 23:11:50

@MsIreneAdler: Lehet kapott vmi erőset. Vagy nyugtatót.

@etikette: Hálóba visszamenet az az ásítás érdekes volt.

Lukás főhadnagy 2021.01.16. 23:11:57

Rencsi minden szava elmegy a szilveszteri humorosba... "Nem rontottam el semmit, szuper voltam, kinden vitánk erősítette a kapcsolatunkat..."

Ego0123 2021.01.16. 23:12:00

hogy ne legyél bunkó köcsög szemétláda

argo001 2021.01.16. 23:12:14

@etikette: Entonik Zoli vinné a szavazatom.

Mók_Ica 2021.01.16. 23:12:41

kössük össze gáborral.... tisztelettel..... broáf......

Spitzbaue® 2021.01.16. 23:12:51

Nagyon jó lenne, ha Grincset valaki még bent "elcsábítaná", de nem akarok senkinek rosszat.

2021.01.16. 23:12:56

allitom az eddigi kiesok kozul vele a legkimeletesebb gyozi

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 23:13:10

Ez a hülye azt hiszi, hogy valaki még rábízza a haját...

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:13:27

Újra figyelmeztetek mindenkit: "Aki a 'tiszteletet' szót használja a jelenlétemben azt agyon verem egy szívlapáttal"

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 23:13:28

A TISZTELET !!!! Ez a Ti bajotok csöves gecik !!! NEm tisztelitek Rencsit !

.Zsu 2021.01.16. 23:13:53

nem azzal rontotta el, h szerelembe esett vagy mit csinált, hanem hogy egy gyökér fasz.
Győző meg túl kedves, dehát testvére neki a Rencsike

MmeChauchat 2021.01.16. 23:14:10

Hozé miért nézi a papírokat a kezében?
ja, képek.

Cimili2 2021.01.16. 23:14:12

amit eddig is tudtunk, ő volt a tökéletes végig, és mindig és örökké.:DDDDDDDD segghülye vagy rencsula.

tvbuzi 2021.01.16. 23:14:31

Reni fő baja, hogy nem vezérként tisztelték

2021.01.16. 23:14:43

ezt az amit megbeszeltunket tessek leadni szerkikeim

Zabkása 2021.01.16. 23:14:47

@ppupu: megtisztelsz a figyelmeztetéseddel!

2021.01.16. 23:15:24

remelm fru lehanyta a 115 ezres cipojet

tvbuzi 2021.01.16. 23:15:26

A végére muszáj volt berakni egy kajálós jelenetet Fruról :((((

Zabkása 2021.01.16. 23:16:14

@ppupu: én szerintem nem hibáztam semmit!

2021.01.16. 23:16:34

unszimpatikus volt neki amit dani viraggal tett, tyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

tvbuzi 2021.01.16. 23:16:49

Ilyenkor mutathatnának a kiesőnek egy népszerűségi listát

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 23:17:35

Jah hoztál egy színt : a vérsötétet ! :D

2021.01.16. 23:17:39

hoztal egy szint, a sotetet

.Zsu 2021.01.16. 23:17:47

@tvbuzi: vagy hogyvoltos kommenteket :D

Mók_Ica 2021.01.16. 23:17:50

@tvbuzi: szembesülni fog vele, ne aggódj....

Mók_Ica 2021.01.16. 23:18:19

otthon nem a szekrényajtót fogja ütni.....

Lukás főhadnagy 2021.01.16. 23:18:20

A geciség miért jelenti neki az hogy"színt visz a villába"?

PYT 2021.01.16. 23:18:24

@vágtázó vadmalac: neee malac, ezt nem kívánhatod Fálkiéknak, ez túl kegyetlen lenne, még velük is ;)))

Post Modern Prometheus 2021.01.16. 23:18:59

Na szóval [és tettel]:
Házi szavazásunk eredménye:
Összesen 248-an szavaztatok.
Renátó: 2.82% [7]
Moh: 97.18% [241]
Most egy kicsit elhúztunk a valóshoz képest, de végül is így is rekord dőlt [eddig VV1 Leslie tartotta a negatív csúcsot, 15,59% szavazattal.]

Ami meg a szimpátiaszavazást illeti [második "oszlop" az előző párbajig bezárólag:
- Bálint: 49.59% [120] < 53.78% [64]
- Robi: 22.31% [54] > 21.01% [25]
- Vivi: 14.46% [35] > 7.56% [9]
- Moh: 6.20% [15] > 4.20% [5]
- Merci: 3.31% [8] < 5.88% [7]
- Virág: 1.65% [4] < 4.20% [5]
- Dani: 1.24% [3] > 0.84% [1]
- Fru: 0.83% [2] < 0.84% [1]
- Renátó: 0.41% [1] > 0.00% [0]
- Gina: 1.68%

Új Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/ozyp3xep1

Mók_Ica 2021.01.16. 23:19:19

kotonfújás .... faxfejeknek :DDDDDDDDDDDD ezt megnyerte renáta :DDDD

tvbuzi 2021.01.16. 23:19:35

@Mók_Ica: de kár, hogy nem látom a fejét

gazo 2021.01.16. 23:20:06

Nyugi Reno ez csak a jéghegy csúcsa

MsIreneAdler 2021.01.16. 23:20:07

@Mók_Ica: meg még egy füles is kinéz, ha nem vagy elég tisztelettudó :D

.Zsu 2021.01.16. 23:20:20

nah,
gyönyörű pillanatok

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:21:13

Fatyomba... ez egy nagy szar ma este

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 23:21:27

Azért bevágták a szerkik a szart :D

Ego0123 2021.01.16. 23:21:33

@Niemandhäuser: Azt mondta múltkor Győző, hogy megkérdezi

argo001 2021.01.16. 23:21:49

Rám jött a hányás.

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:22:01

És azt az undorító kibeb@szott szájbaköpős broooaffff

Mók_Ica 2021.01.16. 23:22:15

jól vann szerkik...... most kap egy kis ízelítőt, hogy mennyire undibundi volt...... broáf.......

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 23:22:38

MIVAN ?? A KOPEST FRUZSI KEZDTE ???

.Zsu 2021.01.16. 23:22:52

@ppupu: túl régóta vártunk erre, elképzeltük 100x, túl nagyok voltak az elvárásaink

etikette 2021.01.16. 23:22:52

Konyorogve kerem az univerzumot hogy EZ NE szaporodjon!!!!soha!

Mók_Ica 2021.01.16. 23:23:09

@ppupu: bakker... és még arra is azt mondta, hogy fru kezdte....... idióta.....

tvbuzi 2021.01.16. 23:23:12

Bakonyit karóval agyonverik a stúdió mögött

MsIreneAdler 2021.01.16. 23:23:13

@SirLemming: azért őt kell is szedálni...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 23:23:23

@Mók_Ica: Mégis hiszi, hogy vicces gyerek. :D

Mók_Ica 2021.01.16. 23:23:47

@SelyemSonkaPini: drágám, nekem hiszel vagy a szemednek??? höhöhöhöhö

Zabkása 2021.01.16. 23:23:54

vajon becsönget Frumamához? :D

Spitzbaue® 2021.01.16. 23:23:56

@SelyemSonkaPini: Renátó hetedhét országban híres emlékezete....

kozi001 2021.01.16. 23:24:06

Mohcsing történelmi győzelmet aratott.
Csak köze nem sok volt hozzá...
A tuját is oda lehetett volna rakni.

MsIreneAdler 2021.01.16. 23:24:18

Én azt játszottam volna be, mikor a húsz kilós Virágnak üvölti, hogy intenzívre küldi...

Mók_Ica 2021.01.16. 23:24:26

@Kiégett Hobbynyúl: az a lényeg,hogy neki teCCett, mi meg hánykolódunk a láttán...... broáf

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 23:24:52

@Kiégett Hobbynyúl: Á ez semmiből nem tanul ! Tényleg csak az agyonverésből...
Bár még ahhoz is belepofázna

Mók_Ica 2021.01.16. 23:25:09

valami kell levezetésnek..... háborog a gyomrom...... mit iszunk???

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 23:25:10

@Mók_Ica: Most nyert értelmet, miért viselt Grincs szemfedőt (takarót, akármit.) :DDDD

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:25:19

Na kiscsillagok... most már idegállapotban vagyok. Aki eddig nem küldte a sékeleket, az kapj a össze magát... Tovább nincs viccc az ukrán teve szabadcsapatok (bocsi kintlévőség kezelő menedzserek) elindulnak.

Mók_Ica 2021.01.16. 23:25:48

@Kiégett Hobbynyúl: nekünk is az kellett volna......

.Zsu 2021.01.16. 23:25:52

@MsIreneAdler: vagy amikor lekussoltatja a jövőbeli gyermekeinek az anyját

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 23:25:55

@Mók_Ica: Beteg értékrend...
@SelyemSonkaPini: Micsoda? Megmutatná, hogyan kell, mert azt IS jobban tudja.

PYT 2021.01.16. 23:26:18

@SirLemming: sajnos nincs... az van, hogy egy ilyen szardarab elhullásának még örülni se lehet szívbű', mert annyira hányingerkeltő az egész - az ember, a bejátszók, a megnyilvánulásai, minden...

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 23:26:30

Kérlek Uram varrja le valaki Frut ! fiu vagy lány vagy szerkérny !

MsIreneAdler 2021.01.16. 23:26:44

@Mók_Ica: én jagert ittam. Még van :) ;)

.Zsu 2021.01.16. 23:26:51

@Mók_Ica: pálinkával tudok szolgálni

Mók_Ica 2021.01.16. 23:26:56

@ppupu: mire gyűjtesz??? bérgyilokra??? akkor küldök neked .... sokat sokat.....

PYT 2021.01.16. 23:27:15

@Niemandhäuser: az ő agya nem amnéziás, megmondta xdddd

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:27:16

Azért az még mindig baromira érdekel, hogy hogyan jött össze majdnem 15% ennek a véglénynek?

Cimili2 2021.01.16. 23:27:37

@tvbuzi: az hát.de az idióták mindig azt hiszik magukról, h ők a tökéletesek és szinte soha nem ismerik be, ha hibáznak. Frú, 120 évet kívánok neked e mellett a faszfej mellett!!

2021.01.16. 23:27:56

@ppupu: egy rommel veszett el benned

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 23:28:03

@ppupu: Mert van akikből még nem veszett ki a TISZTELET! Azok értékelték Őt !

Mók_Ica 2021.01.16. 23:28:04

@MsIreneAdler: @.Zsu: @ppupu: MINDENT is iszok gyorsan....... köszönöm!!!

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:28:17

@Mók_Ica: Eladtam Vadmalac titkos öfijét az 50. adásról, csak nem nagyon küldik a lét akik megkapták.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 23:28:53

@Mók_Ica: Következő évadra kötelező tartozék lesz. Csak és kizárólag hang alapján tájékozódhatunk. :D
@ppupu: Nagy a család... meg a Győzié.

Mók_Ica 2021.01.16. 23:29:00

@Cimili2: és szüljön neki minium 6 gyereket.....

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 23:29:04

@PYT: nem ám, hanem egy számítógép ! ezt is ő mondta ! EGY IKON ! EGY IDOL !

.Zsu 2021.01.16. 23:29:17

@SelyemSonkaPini: és van aki még látja az ő TISZTA SZÍVÉT!

PYT 2021.01.16. 23:29:29

@ppupu: alkalmazd Rencsulát behajtónak, tuti fizet mindenki késlekedés nélkül.. xddd

MsIreneAdler 2021.01.16. 23:29:47

@ppupu: ajjaj. Jagert esetleg? :)

tvbuzi 2021.01.16. 23:29:56

@ppupu: a lopott telefonokkal is szavaztak

Mók_Ica 2021.01.16. 23:30:06

@ppupu: ááááá... értem.... bérgyilkolót nem akarsz szerezni??? akkor én is küldök sékeltet....

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 23:30:27

@.Zsu: ÉS értékeli az igaz tiszta szerelmet (és a TISZTELET a szerelme iránt, na az meg főleg!)

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:30:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Rommel lúzer volt... Bezzeg a tevék ... Majd ha partra szállunk

kozi001 2021.01.16. 23:31:03

@Mók_Ica: LEgjobb az lett volna ha Renátó ellen a szekrény ajtót küldik MOha helyett. Még az is visszajön 80-al! :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:31:08

@PYT: De a genya lelépne a pénzel és nem tisztelne

Cérnahuszár 2021.01.16. 23:31:37

@ppupu: ezen filoztam, arra jutottam hogy 7% volt amig moh lett az ellenfél, akkor ment fel 15-re, szóval 7% körül utálják mót, ez hány tízezer szavazat lehet?

Mók_Ica 2021.01.16. 23:31:42

cool-on most adják a Mellékhatást, akit érdekel
de az rtl2-n most kezdődő film is jó

SzabadEzANév? 2021.01.16. 23:31:45

De hogy van ez, hogy egy csöpp megbánást se látni rajta? Semmiben sem érzi magát hibásnak? Ez neki normális? Ilyen elmeállapotú emberek kb azok, akik még a bíróságon sem tanúsítanak megbánást emberölésért. Kékfénybe való... előbb-utóbb ott is fog kikötni.

Mondjátok, hogy nem csak én vagyok ezen megbotránkozva, lécci.

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:32:17

@Mók_Ica: Hát jóóó, az ukrán tevék elég lazák ezekben a kérdésekben, majd megnézem mit tehetek.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.16. 23:32:17

@MsIreneAdler: Én is, de 6-nál abbahagytam. Tisztelet ide vagy oda

Mók_Ica 2021.01.16. 23:32:37

@tvbuzi: köszönöm!!!! puszi!!!!

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 23:33:19

@SzabadEzANév?: Hát ő ilyen! Magát adta... Ez gyön belőle...Megmondta

.Zsu 2021.01.16. 23:33:32

most akkor szeretném letisztázni egyszerre és mindenkorra, hogy én tisztességesen befizettem a költségeket, és minden járulékot.
de lehet h a kamatokat leállítom, mert túl nagy a követelőzés, és a fenyegetőzés, és én igenis nem hagyom h 7 millió ember előtt rágalmazzanak!!

Zabkása 2021.01.16. 23:33:41

@SzabadEzANév?: nem csak te, én se értem. Magamat nyugtatom, hogy nem idegbetg a gyerek, csak menőnek próbál tűnni, faszacsávónak. DE ezt nevezik kontraproduktívnak :D

Cérnahuszár 2021.01.16. 23:33:56

@SzabadEzANév?: idő kell neki
meg visszanézés

MmeChauchat 2021.01.16. 23:34:10

@SzabadEzANév?: nem szeret, nem tanul, nem szorong - sajnos tipikus, tankönyvi

2021.01.16. 23:34:51

nalam ma helycsere tortent a 4-5. helyen, marci beelozte mohokit

moh nagyon szar volt a parbajon

Mók_Ica 2021.01.16. 23:35:11

@ppupu: köszi :DDD

@MsIreneAdler: megkaptam, megittam.... hukkkk,kezdek jól lenni :DDDD

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 23:35:19

@MmeChauchat: EKG ! Tele van velük a világ! Még országvezetők között is van ilyen pár!
Csak egyte mondok : TRUMP!

2021.01.16. 23:35:21

@hereverő heverő: neki patai vannak, vivinek meg tevepini

MsIreneAdler 2021.01.16. 23:35:22

@SzabadEzANév?: nem, én is. Csak nézek, hogy ez nem igaz!!!

.Zsu 2021.01.16. 23:35:50

@SzabadEzANév?: azért nem botránkoztam meg, mert azon már túl vagyok :D
nem is számítottam másra tőle

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:35:52

@tvbuzi: Megfejtetted a rejtélyt. A lopott telók... ez az.

2021.01.16. 23:35:58

@ppupu: vilag tevei kozosuljetek?

MsIreneAdler 2021.01.16. 23:37:32

@ppupu: legyen hst, de akkor nem árulkoCC malackának, oké? Legyen ez a mi kus külön megállapidásunk :)!

MmeChauchat 2021.01.16. 23:37:56

@SelyemSonkaPini: nagyjából 10%-a az emberiségnek, vegyesen nők-férfiak, (egyelőre több a pasi)
antiszociális szemelyisegzavar, aka pszichopatia

2021.01.16. 23:38:23

na akkor hamar egy vivi-fru parbajt, pini vissza, lila kendovel

johet a marci-HUB parbaj, marci vissza

eeeeeesssss jon egy szoros kavboj-mohoki

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.16. 23:38:45

@ppupu: Ááá! Lámacsulával eltérítettem

.Zsu 2021.01.16. 23:38:55

@ppupu: asszem ez a szó trigger-ré vált számomra :DDD

2021.01.16. 23:39:11

@ppupu: mert te vagy a vezer es akkor mindenki onnan rakna be

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:39:16

@MsIreneAdler: Hát jó... bármi legyen is az a hst. De aztán semmi anál !

Cimili2 2021.01.16. 23:39:53

tudjátok mi a szomorú? leszarom, h hogy viselkedett a villában, de sajnos itt kint is így fog viselkedni. és a legrosszabb, h nincs egyedül. rengeteg ilyen suttyóparaszt futkos a világban. na ez az igazi probléma.

Cérnahuszár 2021.01.16. 23:40:43

@VV10 Velőtrázó Vélemény: vivinek a bandából kell valakit választani, mert mi van ha a performansza miatt frut visszaküldik?

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:40:59

@Cimili2: Hülyeség OFF Sajnos nagyon igazad van

hereverő heverő 2021.01.16. 23:41:24

@ppupu: tisztelet,nem ez volt a szó?

OriginalBlackMamba 2021.01.16. 23:42:02

@Mók_Ica: én az rtl2-n nézem a filmet, még nem láttam de szeretem a thrillereket

Mók_Ica 2021.01.16. 23:42:15

@Cimili2: maxekg cicusom..... igen, sajnos igazad van

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:42:52

@hereverő heverő: De én használhatom, teve vezér vagyok, vagy mi a franc

Pufffff

*szívlapát

Mók_Ica 2021.01.16. 23:43:02

@OriginalBlackMamba: jó kis fordulatos, nekem tetszett

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:43:43

@tvbuzi: Mert annyi nyílás van rajta:
USB1 száj
USB2 ..
USB3 ..
stb...

Cérnahuszár 2021.01.16. 23:43:59

@ppupu: na most felröhöügtem XDDDD

Mók_Ica 2021.01.16. 23:44:31

@ppupu: jáááááááájjjjj :DDDDDDDDDDDDD

MsIreneAdler 2021.01.16. 23:44:43

@ppupu: ma? Na neeem. Ezzel 6 jagerrel vége, nem? :)

Mók_Ica 2021.01.16. 23:45:03

@ppupu: és mindenhová ugyanazt a pendrive-ot rakja be daniella :DDDDDDD

Cimili2 2021.01.16. 23:45:50

@ppupu: :DDDDDDDDDDDDDDDDD
na jóccakát, még sok dolgom van. :))

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:46:01

@MsIreneAdler: Te még nem láttad filmeken hogyan megy a zsarolás? Nézz utánna..

.Zsu 2021.01.16. 23:46:12

@MsIreneAdler: ügyes kis nő vagy te, kifigyelem itt a módszereidet. tehát leitatás. jegyzetelek :D

Cérnahuszár 2021.01.16. 23:46:35

a tevevezéren, a tevevezéren röhögtem
kemény henrik előadását láttam magam előtt

MsIreneAdler 2021.01.16. 23:47:01

@Mók_Ica: jah, Dani csodapendrájvja a bámulatos pózaival :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:47:40

@Mók_Ica: Látom gyorsan kapcsolsz...
@tvbuzi: az egyik öfinél tárgyaltuk ki mikor Daniel az USB3-on csatlakozott Virdz... Hub-ra

hereverő heverő 2021.01.16. 23:47:55

@Cérnahuszár adversus: :)) tényleg
Elnáspángulja az ördöngöt egy serpenyővel

Mók_Ica 2021.01.16. 23:48:04

@MsIreneAdler: és mindig gyurmázza..... :DDDDDD

Mók_Ica 2021.01.16. 23:48:55

@ppupu: szakmai ártalom :DDDDDD

MsIreneAdler 2021.01.16. 23:49:24

@Mók_Ica: megvaaan. Hogy ez eddig nem esett le!! Dzsinn van benne, Dani meg fáradhatatlanul elő akarja csalni :D!!

MsIreneAdler 2021.01.16. 23:50:01

@.Zsu: ezzel csak időt nyerek, nem ez a végleges megoldás, úgy néz ki :(
:D

Lukás főhadnagy 2021.01.16. 23:50:08

@Cérnahuszár adversus: Én mondjuk alapból Grut küldenem vissza egy Vivis párbajról. Végtelenül idegesít amit Vivi csinál, a mártírkodás, nyávogás,meg a szerencsétlenkedés. De nekem ez egyébként is be van akadva egy korábbi kapcsolatomból amikor ezzel ment az érzelmi zsarolás...☹️

PYT 2021.01.16. 23:50:35

@SelyemSonkaPini: közelebbi példát nem tudtál volna? ;dddd

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 23:50:53

@ppupu: Jjjjaj. :D Tudod mia baj? Daniella nem tudja, melyiket kell használni, mert mint tudjuk, csak egyet ismer. :DDDDD
@Cimili2: Jó éjt! :)

.Zsu 2021.01.16. 23:51:09

@MsIreneAdler: minden púpjával résen van a tevénk

MsIreneAdler 2021.01.16. 23:52:07

@Mók_Ica: dzsinn, ami a kívánságokat teljesíti, az van ott :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 23:52:59

@Lukás főhadnagy: Én őt biztosan nem, szeretném, ha beteljesülne a szerelme Renátával, de én már csak egy ilyen kis dög vagyok. :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.16. 23:53:23

Jóéccakát mindenkinek, elfáradtam itt az izomásban.

@MsIreneAdler: @.Zsu: Titeket figyellek ám... Teve szeme mindent lát

Mók_Ica 2021.01.16. 23:53:56

@MsIreneAdler: lehet, hogy virdzsi már lenyelte..... :DDDDDDDD

Lukás főhadnagy 2021.01.16. 23:54:01

@Kiégett Hobbynyúl: Naa....Hagyjunk időt a szülőknek felkészülni a nagy bemutatásra...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 23:54:01

@ppupu: Jóccakát. A patákat takard be, mert hideg van. :D

hereverő heverő 2021.01.16. 23:54:05

@ppupu: jóéjt te tétova tevevezér

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 23:55:47

@Lukás főhadnagy: Nem, ajtóstól rontunk a házba, hogy a tornádó söpörje el minél hamarabb ezt az egész rémálmot. :DDDD

.Zsu 2021.01.16. 23:56:10

@ppupu: jóéjt :)
nem is alszom, inkább hajnalig Office-t nézek, nehogy az éj leple alatt csapjanak le rám a teve zsoldos csapatok.

PYT 2021.01.16. 23:56:16

@Kiégett Hobbynyúl: kettőt. A2M a napi rutin náluk (nézd meg csóri Virdzsi száját, nem véletlenül oszladozik)

Lukás főhadnagy 2021.01.16. 23:58:17

@PYT: pfuj...Azok a fránya bélbaktériumok....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 23:59:36

@PYT: Upsz, tényleg. :D Orvos vajh látta már? :-)))

Spitzbaue® 2021.01.17. 00:00:27

@VV10 Velőtrázó Vélemény: A P. Roli-Mú párbaj már nem lesz szoros. Addigra Roli maradék cérnája is elfogy.

hereverő heverő 2021.01.17. 00:01:00

Én is kikapcs, megyek tevepatát szaglászni. Kellemes jägerezést
Joccak.

Szép volt Rencsula, ez rekord lett.

Addamm 2021.01.17. 00:01:37

Vivivel rájöttem mi a bajom és miért nem tudok hozzá teljesen empatikusan hozzáállni. Számomra abszolút nem szerethető karakter és mégcsak nem is szimpatikus. Nincs ezzel egyedül, van rajta kívül bőven aki egy cseppet sem szerethető, Renátó is ilyen volt. Ma is kicsit furcsa volt, hogy mindenki normálisan próbálta meggyőzni, hogy maradjon, Robi és Merci ha taktika ha nem, nagyon emberségesek voltak vele. Nem hatott, erre jött Dani bezavarta a "picsába" és hirtelen jó kedve lett és mégse adja fel. Komolyan az hozza helyre ha Dani úgy beszél vele mint egy darab szarral?

A másik ami nekem furcsa/érthetetlen volt, hogy ő az anyjának akar(t) azzal segíteni, hogy bejött a villába. Mégis miben lehet ez neki segítség? Ahogy a karácsonyi videóból látszott, nem élnek rossz körülmények között, kb nagyobb volt a házuk mint a valóvilág "villa". Családi vállalkozásban dolgozik, szóval nekem úgy jött le, hogy anyagi gondok nincsenek. Ha esetleg mégis, akkor egy elég bizonytalan 36 millió kéne, hogy megoldja de nem azonnal csak 3-4 hónap után HA Vivi nyer. Másban pedig hogy lehetne ez segítség egy szülőnek?

MsIreneAdler 2021.01.17. 00:02:09

@hereverő heverő: jó éjt! Nekem 15% rekord ide vagy oda, csalódás.

PYT 2021.01.17. 00:03:46

@ppupu: azigaz... akkor ne alkalmazd, csak mondd azt, hogy neked dolgozik, és már küldöd is a renitens nemfizetőkre, rá.. ;))

hereverő heverő 2021.01.17. 00:04:46

@MsIreneAdler: csalódás de a kis rekordnak is örülünk. Jobb lett volna az a 5.2% de így is nyugodtan alszom :)

Spitzbaue® 2021.01.17. 00:06:05

@Lukás főhadnagy: ezért lehet szoros. Ha Vivien semmit se csináét volna, Grincs 10% alá mehetett volna simán. Ne felejsük már el, hogy mit csinált folyamatosan. Amióta meg bevédte a kanci, főleg.

Még két momentumot említenék a ma estéből:
1. Mú megfogta Grincs vállát, amikor belépett. így vígasztalta. Szerintem pont ebből már voltak bajok...
2. Nem véletlenül cz!gányoztuk Recskát, Gyügyő is azt mondta kettőjükre mutatva: "Nálunk romáknál..." (de a PC jegyében, ugye mi nem mondhatjuk, hogy roma...)

.Zsu 2021.01.17. 00:06:52

@Addamm: csak anyagi segítséget tudok elképzelni. lehet van egy rendezetlen hitele, nem tudhatjuk.
és nekem hasonló a bajom Vivivel, mert sajnálatot érzek iránta, nincs lelki ereje a lánynak, és önbizalomhiányos, és ez bennem az erősebb érzés, nem a szimpátia. párszor egész aranyos volt párszor, de semmi különös.
magát is egy szardarabnak tartja, és igen ezért egy Daniféle beszéd tud rá hatni.
nekem pl egy Mercis támogatás sokkal többet jelentene

MsIreneAdler 2021.01.17. 00:07:04

@hereverő heverő: persze, persze :). Lényeg hogy kívül tágasabb neki!

2021.01.17. 00:07:55

na, jó'van, éjfél elmúlt, a puhos cigó már vhol mucsán terrorizálja a magyar lakosságot (ahogy az az elmúlt 30 évben már sztenderd itthon), szóval, épp itt az ideje szarrá OFF-olni a fórumot!:D

Spitzbaue® 2021.01.17. 00:08:55

@hereverő heverő: Főleg úgy, hogy a rekordot többször az orcájába mondta Ancsa és G. Y. Őzike is.

PYT 2021.01.17. 00:09:06

@Lukás főhadnagy: ugye? és a papírzsepivel való törölgetés nem biztos hogy a legcélravezetőbb tisztálkodási mód egy-egy ilyen akció után... @Kiégett Hobbynyúl: én nemtom, de ahogy kinéz... nem biztos.

Cérnahuszár 2021.01.17. 00:10:28

@Niemandhäuser: olyan furcsa hogy nem lett gyanús neki hogy mire akarnak kilyukadni...
bár nagyon el van szállva magától az is tény

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 00:12:47

@vágtázó vadmalac: Akkor most átveszed a maffiavezéri posztot? :D Mondjuk neked nincs ukrán tevéd, de gondolom van még kétes eredetű vadmalacod. :DDDD

@PYT: Majd ha lerohadt, akkor megnézik. Nem aggódok. :D

Spitzbaue® 2021.01.17. 00:13:01

@Addamm: Az anyjának úgy segít, hogy nem otthon eszik-iszik, nem fogyaszt otthon áramot, mosószert. Ez is nagy segítség.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 00:13:35

@Cérnahuszár adversus: Megmondta, hogy most a képmutatás a menő.... mindenkit lehülyézett. :D

Cérnahuszár 2021.01.17. 00:15:54

@Kiégett Hobbynyúl: persze, nem vártunk mást tőle, de az hogy meg se hallja amit mondanak neki
vajon miért mondhatják...
de igaz, bent se hallotta meg, csak amit akart

2021.01.17. 00:16:04

@Kiégett Hobbynyúl: próblom az off-keresztapa szerepet betölteni, de érhetetlen oknál fogva még mki az uncsi szombati adáson kattog. utóbbinál bármilyen offtopic csak izgalmasabb böszédtéma lehetne.:]

Cérnahuszár 2021.01.17. 00:17:11

na én is megyek, párnát szagolgatni XD
további randalírozást, malac lobogója alatt

MsIreneAdler 2021.01.17. 00:17:15

@Addamm: fura, mert én annak ellenére sajnáltam meg, hogy nekem sem volt egyáltalán szimpatikus. Viccesnek sem találtam. Talán annyi pozitívuma van, és ez elég sokat nyom a latba, hogy (ahogy azt valaki már profin megfogalmazta) nem lóg egy fasz végén, mint a többi lány. Meg a helyzete is abszolút indokolta, hogy ki legyen borulva. Nem láttam ebben semmi különöset.
Anyunak való segítség valószínűleg bullshit. Ki akarta próbálni magát és ennyi, de ez túl önzően hangzik, így kreált magának valami nemes küldetést!

SirLemming 2021.01.17. 00:17:48

Vivi anyucinak max azt tudná bebizonyítani, hogy megérte apucira nem ráhúzni a gumit annó.
Szerintem inkább a bizonyításon volt a hangsúly nem a pénzen.

Spitzbaue® 2021.01.17. 00:18:18

@Cimili2: És mindig IS igaza van....

Vicc nélkül mondom, hogy annyiszor emlékezett rosszul dolgokra, hogy csoda, hogy a lakcímét nem felejti el. Grincs szülei egyébként csak abban bízhatnak, hogy nem jól jegyezte meg a címüket. Ha igen, béke poraikra!

2021.01.17. 00:18:20

@MsIreneAdler: @.Zsu: @PYT: hahóóó, gyertek, tegyük együtt tönkre a hv-t!:D
ha már Fálki és Ármándó szabadságra mentek.:]

kepkezelo.com/images/dk747qbcfgyf0vnp54ku.png

kepkezelo.com/images/fm4nwsp3o09vh4jugpsy.png

MsIreneAdler 2021.01.17. 00:20:34

@vágtázó vadmalac: ezeken a posztereken még mindig felröhögök :D

PYT 2021.01.17. 00:21:27

@Addamm: valószínűleg így szocializálódott, ebben a szituban érzi komfortosan magát, ami szomorú, de terápiával kezelhető. Nekem nem ellenszenves egyáltalán, kedveltem sokáig, de amit művel, a viselkedése, a játszmázgatásai ellenszenvesek - hozzáteszem, a képernyőn, egy szórakoztató showműsorban. Ami az utóbbi felvetésed illeti, sajnos arra is csak azt mondanám, a szokásos kamusztori... A bemutatkozó kisfilmjében és a beköltözésekor valami lányt magyarázott, akinek meg akarta mutatni, stb... Gondolom, azokra gondolhatott, akik halálba oltogatják a normál életében azért a viselkedésmódjáért, amit itt is bemutatott, végig a játékban...

.Zsu 2021.01.17. 00:21:35

@Cérnahuszár adversus: azt hiszi hogyha megingást mutat, megbánást, ha kiejti a száján h nem biztos h kellett volna, akkor veszít a férfiasságából (értitek férfiasság :DDD)
nem sokmindent tudna javítani már amúgy Renó-méján, de emberségesebben távozott volna, ha kicsit magába száll, és leesik neki a százalékokból hogy hibázott.

2021.01.17. 00:23:13

@Niemandhäuser: kecifei vagyok - szokás szerint -, de én nem tudnám azok után sajnálni fru családját, h láttam-hallottam, mekkora sutyerákot neveltek a kedves leányukból. ergo, az ilyen famíliákat egész nyugodtan találják be a rejtett erőforrások; minden saller/bökő jó helyre kerül.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 00:23:31

@MsIreneAdler: Amit el tudok képzelni, magának akart bizonyítani, hogy ő is meg tudja csinálni.
@vágtázó vadmalac: Együtt? o.o

.Zsu 2021.01.17. 00:23:56

@vágtázó vadmalac: :DDDD
nevetek, de tudom h csak a pénzemet akarod

2021.01.17. 00:24:39

@MsIreneAdler: na, hát ponty ezért is kell jönni aktívan szétoffolni a szekciót, hátha készül majd egy újabb lejárató plakát-sorozat, amin már te is szerepelhetel, ájrín!:Đ

PYT 2021.01.17. 00:24:46

@vágtázó vadmalac: xddd itt vagyunk, de az egyik már aktualitását veszítette, ideje lenne kukázni ;pp

MsIreneAdler 2021.01.17. 00:25:11

@vágtázó vadmalac: gondolod, hogy beengedik? Ennyit ér nekik Fruzsika? Én ezt nem akarom elhinni...

2021.01.17. 00:25:30

@Kiégett Hobbynyúl: ikken, túgedőr-fórevőr!:]

2021.01.17. 00:26:32

@.Zsu: fizetned így is, úgy is muszáj, de ha rendesen offolsz, 1-2 sékelt elengedek a csilliós végösszegből (talán).:Đ

MsIreneAdler 2021.01.17. 00:27:00

@vágtázó vadmalac: minden titkos vágyam veletek egy plakáton szerepelni és a blog tönkretételén minden erőmmel dolgozni :D
(mint egy eskü szövege, nem? :)

Spitzbaue® 2021.01.17. 00:27:01

@Cimili2: És, legalább is a műsor(?) végéig semmiféle rédöbbenés, megbánás nem volt benne.
Elképesztő, hogy mindent jól tud, mindenben jó vólt a meglástása, semmit sem csinálna másként. Csak magát adta. Őszintén. Erre rávetítve az eredményt, és hozzáadva, hogy Mú is csak magát adta, elmondhatjuk, hogy a nem túl parádés Mú személyisége többszörösen szimpatikusabb a nézőknek. Legalább erre rájöhetne. De nem, ő híbátlan... Szerintem, meg főleg a vége felé, majdnem mindent rosszul gondolt, rosszul csinált. És valóban az életben is ezt folytatja majd, mert bérmilyen visszajelzést tud ignorálni, ha nem az egóját szopja fel.

PYT 2021.01.17. 00:27:02

@vágtázó vadmalac: friss még bennünk az élmény - hogy elmaradt a katarzis.... ;)

.Zsu 2021.01.17. 00:27:02

@vágtázó vadmalac: csibész egy vadmalac vagy te

.Zsu 2021.01.17. 00:28:26

@MsIreneAdler: kezem a szívemen, és lassan tagoltan annyit teszek hozzá - Fogadom

MTTRN 2021.01.17. 00:29:09

@vágtázó vadmalac: Azért Mérő Vera és az oldala nem ennyiből áll, lásd a lúgos dokis ügyet.
Fél évszázados seggrecsapkodós sztorik, ja igen, a darnóci hentes ügye, nemi erőszak, gyerekbántalmazás, és még sorolhatnám. Férfiak bántalmazása is téma ott. Lehet neked csak vállvonogatós röhögés tárgya mások traumája, de nekem pl kurva szar érzés és a mai napig bennem él, hogy suliból hazafelé meg akartak erőszakolni vagy amikor a buszon zaklattak és az utazóközönség rám volt dühös, mert felemeltem a hangom. Évekig alig tudtam erről valakivel beszélni, főleg a hozzád hasonló mentalitású emberek miatt. Én örülök neki, hogy van ilyen oldal és lehet erről beszélni. Seggrepacsizós...az. Persze ha veled történik bármi apróság az komoly ügy, ugye?

SirLemming 2021.01.17. 00:29:25

@Niemandhäuser: Igen. Még a 3 bites Győziben is elreccsent egy bit, hogy a tesó fullba tolja a kretént.

2021.01.17. 00:30:57

@MsIreneAdler: nekem konkrétan fogykós pronyóknak tűnt fruzsi családja is (karis videó alapján), az ő köreikben meg simán elképzelhető, h üdvös és pozitív az, amit a dagadt művelt a kuszafogú lyányukkal. de tul.képpen egyáltalán nem érdekel, h a kinti életben hogy és miképp folytatódik (avagy nem folytatódik) az ő történetük. ha együtt maradnak, és naponta szarrá veri a puhos, engem nem fog meghatni, ha más-más gyépést kukáznak maguknak, akivel a szörnyű génállományukat továbbörökítik, annak se fogok örülni.:D

PYT 2021.01.17. 00:31:16

@Niemandhäuser: ékágé és kágébé, vagyis így így, olvassuk majd még a nevét az orfk körözési listájában...

.Zsu 2021.01.17. 00:32:03

@SirLemming: na én ezt nem véltem felfedezni benne. annyit láttam h a féltékenykedését túl soknak tartotta, de alapvetően kedves volt vele.

2021.01.17. 00:32:08

@MsIreneAdler: " minden titkos vágyam veletek egy plakáton szerepelni és a blog tönkretételén minden erőmmel dolgozni :D"

jó az irány, Irene!;]]]

.Zsu 2021.01.17. 00:34:49

@vágtázó vadmalac: a nemérdeklős résszel Ekg
plusz egy VV évad után pár hónappal, már nem szoktam tudni felsorolni a neveket.

Spitzbaue® 2021.01.17. 00:34:50

@Addamm: @PYT: Végre, hogy nem egyedül gondolom azt, hogy Vivi mekkora "áldozat", azért mert Bála egyszer elküldte a pitsába.

MsIreneAdler 2021.01.17. 00:35:36

@vágtázó vadmalac: én nem kívánok ilyen sorsot senkinek, ha bamba, ha kapzsiak a szülei, akkor sem.

MsIreneAdler 2021.01.17. 00:36:27

@.Zsu: pontosan. 10 éve ismeri. Még annyit sem mondott, hogy ejnye...

PYT 2021.01.17. 00:39:39

@vágtázó vadmalac: én már régóta dolgozom rajta, nemtom, miért nem értékeled te malac, te ;)) btw bejövősi volt az alter hv-d, a sékeleket hová utaljam? ja, pupunak, mindig elfeledem, hogy neked már menedzsmented is van... hát, sajnos az ő munkaideje már lejárt, mi legyen? ;))

2021.01.17. 00:40:55

@vágtázó vadmalac: az a baj, hogy nem hangos az a plakat, en tolnam alatok a muzsikat

PYT 2021.01.17. 00:42:17

@Niemandhäuser: hát én már napok óta pária vagyok itt emiatt, van, aki már hozzám akarja Vivit láncolni büntiből (xdd), örülök, hogy vagyunk azért néhányan, akik hasonlóan látják. :)

SirLemming 2021.01.17. 00:42:49

@.Zsu: @MsIreneAdler: Lehet akkor én gondoltam bele többet. :) Úgy tűnt forszíroz pár kérdést aminek az értelme kb az lett volna, hogy közel se volt tökéletes az úriember performansza.

Addamm 2021.01.17. 00:43:32

@MsIreneAdler: ezt elképzelhetőnek tartom, biztos vannak páran akiknek eleve nincs vele semmi bajuk. Sőt, idővel bennem is változhat ez, bár kevés esélyt látok rá. Kezdetben Moh-t és Mercit nagyon nem kedveltem. Moh viszont feljött nálam mióta Dani és Renátó elkezdte cseszegetni. Merci nem igazán lett szimpatikus, de már kevésbé tartom kellemetlennek. Szóval lehet egy hónap múlva én leszek a legnagyobb Vivi fan, bár erre nagyon kevés esélyt látok. Eddig amit hozott (vagy mutattak belőle) az a kellemetlenül elnyújtott beszéd, kisebb-nagyobb hazugságok de legalábbis kamu gyanús történetek. És a bv-ben pinike így, pinike úgy. Talán feladat sem volt amit jól tudott volna teljesíteni, többször mondta, hogy "nem tudom" mint Gina a "geci" szót... és pont ez az életképtelen, semmihez nem értés, küzdeni akarás teljes hiánya ami zavaró. Nem kell mindenkinek Robihoz hasonló maximalistának lenni, de egy 60 feletti pulzusszámot szívesen látnék Vivitől.
@PYT: a jelenlegi helyzetéhez én nem értek, tényleg szomorú ha a Dani féle alpári bánásmód által érzi jól magát, és a Merci-Robi féle hozzáállás pedig nem használ. Viszont a kamu gyanús anyunak kell a segítség sztorija megint lerombolja a sajnálatom. Miért nem vallja be, hogy nehezebb a játék mint hitte? Arra azt mondanám, hogy egy őszinte beismerés. De előhúzni egy jó eséllyel kamu sztorit nekem nagyon gáz. Ami mindig elgondolkodtat (Vivitől függetlenül), hogy milyen emberek lehetnek akik képesek valamilyen érdekből azt hazudni, hogy meghalt a nagymamájuk, beteg az anyukájuk, vagy épp erőszak érte őket. Eszembe se jutna ilyen dolgokat hazudni, pláne tv-ben.

Na ez kicsit vadmalacos hosszúságú komment lett, remélem nem túl nagy off:D

.Zsu 2021.01.17. 00:44:55

@SirLemming: nagyon habiszti forszírozás volt az.
Anikó azért tanítónénisen beolvasott neki. legalább annyi történt

2021.01.17. 00:46:17

@Addamm: nezd meg ujra, pont ezt mondta hogy erre nem volt felkeszulve

Addamm 2021.01.17. 00:46:25

@Niemandhäuser: Bálát mindenki máglyán akarta itt látni amiatt, hogy elküldte Vivit. Hirtelen PP és Hozé is mélyen elítélte, erre Hozé ma a belevalóban bájosan beszélgetett a legnagyobb vv-s agresszorral. Sőt a névnapi pólós ajándékhoz még asszisztáltak is, mert valaki beküldte Renátának azt a pólót

PYT 2021.01.17. 00:46:59

@SirLemming: én is beleláttam valami ilyesmit, csak visszafogott volt vele, mert hát mégiscsak tezsvíír tezsvírnek már csak nem farkasa, legalábbis a tévében.. ;)

2021.01.17. 00:47:12

@Addamm: azert erdekes, hogy tenykent allitod, hogy ezekrol hazudik

Addamm 2021.01.17. 00:48:56

@VV10 Velőtrázó Vélemény: megkövetem magam tényleg mondott ilyet. De az anyukás segítség sztori még mindig kérdéses. De igazad van, az egy tökös beismerés, hogy ezt elmondta.
Privát vélemény, hogy aki 9 vv évad után nem tudja elképzelni milyen lesz a 10. az nagyon háttal ül a moziban. Tavalyi Radics vagy VV4-5-6-7 lelki terroros epizódjai után mire számított? Vv7-ben Zsu vagy Zsuzsu fene tudja hogy hívják, az utolsó párbaja előtt már be volt nyugtatózva annyira kicsinálták bent

2021.01.17. 00:49:50

@MTTRN: már megszoktam, h a többség imádja félreértelmezni a szavaimat, szóval geci jó fej leszek, és gyépésebb megfogalmazásban is leírom neked, h mire gondolt a költő.;]

a családomban volt nemi erőszakos sztori (a '80-as években anyámat támadták meg, a 2000-es években a nővéremet). szal nem olyan közegből jövök eleve, ahol áldozatot hibáztatunk, ha kell, ha nem. engem 11 és 17 éves korom között támadtak meg és vertek el mfelé judapesten és környékén (az éppen aktuális, tinédzserkori szubkultúrákban betöltött szerepem okán:D), akár éjjel, akár nappal, nagy közönség szeme láttára is akár.:] szóval, ezt is eléggé át tudom - empirikus tapasztalatimnál fogva - érezni.

arra hívtam fel a figyelmet az inkriminált hsz-ben, h a hazai nőjogi szervezetek évtizedek óta ugyanazt a csövesbánat kettős mércét tolják (a nyilvánosságban legalábbis), ami ellen sok esetben - okkal-joggal - emelik fel szavukat.

ismerem az általad is említett sztorikat, gondolhatod, h egyik esetben sem az elkövetőknek drukkoltam, h lehetőleg állami kitüntetéssel ússzák meg a húzásaikat. de egyszerűen sztenderd itthon, h ha a saját ismeretségi körükhöz tartozó bagázs követ el meredek(ebb) dolgokat, azt vagy elbagatellizáljuk, de inkább agyonhallgatjuk.

elrettentő büntetést sem a lúgos geci nem kapott, sem a bnőjét majdnem halálra verő (ex)katona, a hentes meg, ha egyszer el is ítélik (két felmentés után ugyebár), kap majd vmi kb olyan súlyos büntit mint doktor lúg (11 év, de sanszos, h ő is idő előtt szabadul majd, mint mki ebben a kurva országban...)

amíg a tényleges pszichopaták, valódi erőszaktevők sincsenek leleplezve, megbüntetve, megszégyenítve, addig talán nem a marton féle dolgokból kéne mega-botrányokat gyártani. (félréértes ne essék, se kutyám, se macskám marton, szartam rá magasról, míg élt, és a halála sem rázott meg különösebben).

Addamm 2021.01.17. 00:50:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény: írtam, hogy Vivitől függetlenül és kamu gyanús (!). Nem tényként, erős gyanúm van, hogy kamu. A kettő nem ugyanaz.
Főleg, hogy bent többen és többször utaltak a kamu sztorikra, így jogosan feltételezhetem, hogy nem mond igazat. De akkor sem tényként állítottam.

2021.01.17. 00:51:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: mi szépet tennél a plakát alá, DJ Velő?:]

MsIreneAdler 2021.01.17. 00:51:59

@SirLemming: én is vágytam volna rá, mert hátha a vérének elhiszi, hogy ez a felvilágosultabb romáknál is ultra gáz viselkedés. De nem.

PYT 2021.01.17. 00:57:05

@VV10 Velőtrázó Vélemény: drága Velő, valamit tisztázzunk, és ezt egyben Ármándónak is üzenem, bár nincs itt, valaki adja át neki... (vagy ne, mindegy). Itt senki nem állít tényként semmit, nem nyilatkoztat ki és nem közöl diagnózist. Ez itt egy blog kommentszekciója, ahol mindenki a VÉLEMÉNYÉNEK ad hangot, függetlenül attól, hogy hozzáteszi-e a "szerintem" formulát vagy sem. Ez alapvetés, plz értsük már egymást anélkül, hogy modoroskodni kéne az szvsz, meglátásom szerint és hasonló fölös szófordulatokkal... Csakis a legmélyebb tisztelettel, ha lehet egy véleményem.. ;))

Lukás főhadnagy 2021.01.17. 00:57:30

@MsIreneAdler: Mondjuk az hogy nem lóg Bálint faxán az nem egészen rajta múlott...

2021.01.17. 00:59:09

@PYT: kedvenc rövidítésemet, "szvsz úrfit" megsértetted!:Đ nem vót szép tőled, manka!:'D

2021.01.17. 00:59:11

Pusztan azt lovagoljak meg, hogy piasan lodit mint az emberek tobbsege. De o ezt be is vallotta. Az anyukajat meg miert ne tamogathatna, akar az ismertte valasat is meg lehet lovagolni, nem kell feltetlenul nyernie. Nem ertem, hogy miert kell ravetiteni ennyi baromsagot erre az alapvetoen mindenkivel szemben korrekt es joindulatu lanyra, amikor bent van egy penzehes kurva, egy eroszakos kis tini, meg egy szetcsuszott, onallo egyeniseggel nem rendelkezo masik tini, akik mint mar emlitettem, fasz vegen logo jatekosok, onmagaban meg Marci is sulytalan lenne.

MsIreneAdler 2021.01.17. 00:59:26

@Addamm: tényleg ciki, hogy azért fogadom el Vivit, meg azért érzek vele együtt, mert még minden szarsága ellenére ő a legvállalhatóbb a lányok közül. Tehát a lányok között abszolút ő a vakok közötti félszemű császár, bár bénácska, lassú és olyan unottan flegma szinte mindig. De ez csak az én véleményem.

MsIreneAdler 2021.01.17. 01:02:02

@Lukás főhadnagy: nem lennék ebben olyan biztos, ez az egyik. A másik meg, hogy azért Bálint bréjén sokan lógtak volna.

Addamm 2021.01.17. 01:03:17

Ez a fasz végén logó játékos igaz is Fru és főleg Virág esetében. De ne legyen már Vivi emiatt pozitív példa, hogy senkivel nem szexel ott bent. Ugyanúgy Amanda se ha vissza lehet rá utalni. Nem nehéz ártatlannak maradni ha nincs bent olyan aki megpocsíkolna. Vivinek a lábát szokták itt sokan szépnek tartani, azon kívül segge semmi, mellét hagyjuk, arcra flegma és még személyiségre se olyan, hogy az feledtesse a külsejét. Így persze, hogy nem "faszon logó játékos" mert nincs bent ember akinél lenne esélye legalább egy vadabb csókolózásra

2021.01.17. 01:03:21

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én veled vagyok, Velő! szal meg is alapíthatnánk a VVVVVV klubot (váKtázó vakmalacz & velő'rázó vélömény vivit védi kláb)!:]

PYT 2021.01.17. 01:04:24

@.Zsu: és az is milyen gagyi volt már... Ancsa mint párkapcsolati tanácsosztogató, a maga 33ezredik párkapcsolatával... rendkívül hiteles, igen.

PYT 2021.01.17. 01:05:26

@vágtázó vadmalac: akkor mi meg ellenklabbot alakítunk, bebee! ;ppp

2021.01.17. 01:06:36

@PYT: velemeny az lehet, de nulla alatamasztassal elbagatellizalni egy lehetseges abuzust, mert nem szimpi az illeto, meg szokott loditani, hat... szamomra meg teljesen hihetoen adta elo es a testbeszede es a jellemrajza, villabeli palyafutasa is alatamasztja

ettol fuggetlenul mint versenyben levo villalakora nem nezek maskent emiatt, a tobbiekre ahogyan ezt lereagaltak, annal inkabb

nem sajnalom, butanak tartom, szepnek sem mondhato, de mint ember, ot tudom leginkabb ertekelni a pro es kontra dolgok menten

Addamm 2021.01.17. 01:06:36

@Addamm: még mielőtt valaki betámad, én se vagyok egy Moh féle helyes fiú, vagy egy Robi féle atletikus sportos fizikum. De még csak egy Bálint szerű morcos macsós alkat se vagyok. Szóval bent a villában nekem se lenne nehéz cölibátust fogadni, mert nem biztos, hogy lenne olyan nő akivel lefeküdhetnék. De nem is magyaráznék tartást a saját előnytelen külsőmbe

.Zsu 2021.01.17. 01:06:53

@VV10 Velőtrázó Vélemény: már nem tudom hányadik ekg-m neked ma :D

2021.01.17. 01:07:40

@PYT: az vesse a görbe lábú cigányasszonyra az első féltéglát, aki még nem jött össze vmi vén ertéeles kóbival, golddiggerezés céljából! na? na? na? kinek adhatok egy célba dobáshoz ideális féltéglát?:'D

.Zsu 2021.01.17. 01:08:36

@Addamm: amúgy ő ezt tolja? mármint h mekkora tartása van?
nyíltan beszél arról h hiányzik neki a szex nem?
kérdésekérdések tömkelege

Addamm 2021.01.17. 01:10:47

@.Zsu: Ő tudtommal ezt nem tolja ott bent, hogy tartása van. Itt kint a facebook és hv kommentek miatt van megbecsülve azért, mert nem szexel bent. Illetve ahogy páran fogalmaztam "nem faszon lógó játékos". Csak éppen ez nem az ő saját döntése, elhatározása, hanem kb ha akarna se tudna ott bent ilyen viszonyt kialakítani a fiúkkal.

PYT 2021.01.17. 01:12:45

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem, józanul is lódít, ha kell, ha nem; csak egy példa azon túl, hogy a többi ápolt is gyakran odavágja neki, hogy folyton hazudik: beszélgettek egyszer a hálóban napkpzben, nem bulizás alkalmával, nem piásan, hogy a fogazata szabálytalan, mire csípőből beválaszolta, hogy valami baleset miatt csáklk a fogai oldalt, mire Bála rászólt, hogy minek kell folyton vetítenie, most minek ilyesmi hülyeségben hazudnia, stb... Meg hogy "látod? ez a baj veled, hogy hazidsz ha kell, ha nem"... bla, bla, bla... Emlékszik erre valaki? Nekem megütötte a fülem, mert wz mér nem az első ilyen volt nála. Jah, és Bálint felvetésére Vivi bevallotta, hogy igen, kamu volt a baleset, így született, ilyen fogsorral... Ennyit arról, hogy "csak piásan" hazudik. Nem, nem csak akkor.

Addamm 2021.01.17. 01:13:02

@.Zsu: és igen, nyíltan beszél arról, hogy hiányzik a szex meg bizsereg a pini, berendelte azt a vibrit is amit azóta sehol nem láttunk. Szóval nem szentszűz ő sem, csak nincs rá alkalmas partner bent.
Ami még furcsa, hogy az erőszak miatt elvileg undorodik a férfiaktól (ő maga mondta, nem én találom ki), de a szex hiányzik és Bálint iránt is volt valami vonzódás féle.

2021.01.17. 01:14:05

@Addamm: teljesen felreertelmezed, nem azert pozitiv mert o nem kefel, hanem mert a butasag nem emlitheto egyazon lapon azzal, ahogyan a tobbi viselkedik, de amugy azzal sem ahogyan pl te is hozzaallsz, egyszeruen gyalazatosnak tartom, hogy egy valoban aldozatnak kituno karakterre raaggatnak ennyi faszsagot

az udvari bohoc szorakoztato de amint lehet rugjunk is bele es ne legyenes erzesei, gondjai? mi az pl hogy csalodas baljntnak? mit tett? ha valakinek nincs face to face eleg erve valaki ellen az ne kapaszkodjon abba, hogy x mit mondott y-nak, mert ugysem adja vissza pontosan, plane reszegen

2021.01.17. 01:15:20

hjaj, engedjük má' el a vivit, a hülyéskedéseit bírom, néha sajnázom is (akár megjátssza, akár nem, vátevör), de annyit biztosan nem ér, h hajnali egykor pro meg kontra vitatkozzunk rajta. pláne, mivel nem is tudjuk meggyőzni egymást, mert vki utálja, vki meg nem, de abban talán egyetérthetünk mindkét oldalon, h egyik benti sutyi sem ér annyit, h parázsvitákat generáljanak. miután vége ennek a fosnak, a 90%-ukról -remélhetőleg - soha többé nem hallunk, hozzáteszem, ideális esetben egyikőjükről se kellene, mert nincs egyikükben sem sámli olyan extra érték, ami arra predesztinálná őket, h bent is maradjanak a köztudatban.

MsIreneAdler 2021.01.17. 01:16:11

@Addamm: zaklathatná ő is mondjuk Bálintot vagy Robit, hogy tedd beeee :), de nem teszi. Kótyagos, piálós, furán fejezi ki magát, oké. Nem bírom az ilyen típusú embereket, de szerintem akkor sem aljasult úgy le, mintba többi csaj.

2021.01.17. 01:16:30

@Addamm: ne viccelj mar, kommenthuszar gyiklenyek fals ertekitelete miatt ekezed? jobb vagy te ennel

PYT 2021.01.17. 01:17:02

@vágtázó vadmalac: jaj nem, nem vetek én rá semmit, pláne nem emiatt, csak minimum fura olyasvalaki szájából kapcsolati tanácsokat hallgatni, aki a megszámlálhatatlanul sokadik sikertelen párkapcsolatát csócsálta a bulvármédia évről évre, újra és újra... Valahogy nem venném komolyan. (Na meg helikpteres Aurélió? Plz.. xdd)

.Zsu 2021.01.17. 01:17:29

na én azon az állásponton vagyok, h összegzem: sajnálatból nem adnék nyereményt senkinek, Vivi felé egyelőre az együttérzésem, sajnálatom nagyobb mint a szimpátiám. segítségre szorul, és megértem ha valakinek visszatetsző h mártírkodik. sztm ez egy segélykiáltás.
szerkesztőkön is múlik h most ez fajsúlyosabb az adásokban. én nem hiszem h szereplésből csinálja. és azt is el tudom képzelni, h nem történik sokminden bent.
eddig amikor bizonyíthatóan igazat mondott, azt is ugyanúgy adta elő mint amikor arról beszélt h segíteni akar anyukájának.
nem látom miért ne lehetne ez is az egyik mozgatórugója a beköltözésének. nem csak ez, de ez IS.

persze fárasztó néha egy ilyen karaktert szórakoztató műsorban nézni. de nekem emberi ő még mindig.

sztm ezt a lányt egész életében nem elemezték ennyien mint amit mi leművelünk :D

MsIreneAdler 2021.01.17. 01:18:16

@.Zsu: jajj most látom, milyen ügyesen fogadkozol :D:D

2021.01.17. 01:18:55

@PYT: jóvan, már lincselni se akarsz velem ancsát? ne legyél már ilyen uncsi... LINCSELÉÉÉÉS, naaa, jó lesz!:D

PYT 2021.01.17. 01:19:01

@Addamm: így van. Lógna ő, ha valaki odaengedné... Nem véletlenül tolta a pinimeséket orrvérzésig.

Lukás főhadnagy 2021.01.17. 01:19:49

@MsIreneAdler: Nálam Merci a befutó... Szerelmes oké, nyávog oké, nem tudja elengedni Mohát oké... De ahogy lekezelte a körülötte kialakult kavarást - amit még talán Vivi egyik "félre hallása" indított- az nagyon érett volt. Ő zárta le, és ott nem volt hiszti,hanem simán elengedte,hogy tisztázták, spongyát rá.
Megérdemelte volna higy Moh érettebben kezelje a helyzetet. Ha kicsit rafináltabb akkor simán behúzhatta volna Mohát. De ahhoz még picit érnie kell. Plusz imádtam hogy kimkndta Mohának a véleményemet hogy növesszen golyókat maga alá...

2021.01.17. 01:20:08

@PYT: mint temaban jartas ember, ezt felhozni peldanak szinten eleg erdekes

ha egy onmaga kulsejevel nem elegedett, szemmel lathatoan serult lanyt a kulseje egy nem dicso reszevel szembesitik, az szamomra egy normal emberi reakcio ha terel gyorsan egy sztorival

PYT 2021.01.17. 01:20:18

@vágtázó vadmalac: igazából kedvelem őt ;) saját VV-jében nem, de azóta megkedveltem.. ;pp

PYT 2021.01.17. 01:21:18

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem terelt, hazudott egy jókorát.

2021.01.17. 01:22:29

@.Zsu: a puruttya ertéel ott baszta el, h egyáltalán nem castingoltak be szórakoztató figurákat, bár ezt már korábban is benézték, de egy-két ufót még talán mki tud említeni, akik legalább az első hetekben, első 1-1,5 hónapban néha viccesek/szórakoztatóak vótak.

.Zsu 2021.01.17. 01:22:43

@PYT: na ez nekem kimaradt. :D
nekem volt egy osztálytársam gimiben aki zsigerből kamuzott, lényegtelen dolgokban is. amikor az igazság is ugyanolyan érdekes volt, vagy nem számított a hazugság.
van ilyen típus

Anikó meg hát igen nem tőle kérnék első körben párkapcsolati tanácsokat, de ő jutott, legalább volt vmi :D

2021.01.17. 01:22:51

@Addamm: mondom hogy teljesen felreertelmezed

vegyel egy alapbol extrovertalt, szexualisan tulfutott lanyt, aki emiatt es butasaga miatt egy nem kivant aktus reszese lesz, majd kezeletlenul eltelik par ev - na ezt latod most

2021.01.17. 01:24:56

@PYT: omg, pedig élőben (is) egy igazi hücpe gyökér a nő, vót hozzá "szerencsém" ugye a castingon anno.

Addamm 2021.01.17. 01:25:20

@MsIreneAdler: igaz, ennyivel okosabb mint Merci, hogy nem zaklatja őket. Bár nem is engedték magukhoz olyan közel mint Moh Mercit így nagyon meglepő lenne ha a semmiből elkezdené zaklatni Robit, hogy tegye be:D

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én az áldozattá válása előtt sem szimpatizáltam vele, igaz nem is fejtettem ki. Voltak bent bőven rosszabbak, Gina, Renátó stb. személyében, így nyilván én se Vivivel foglalkoztam.
Az erőszakos történetnél én őszintén sajnáltam és nem is gondoltam kamunak. Sőt, csodálkoztam hogy Renátón kívül miért hiszi mindenki, hogy hazugság. Aztán jöttek kisebb-nagyobb ellentmondások, és most sem állítom 100%-ra, hogy bármi is kamu, de már megvan bennem is a gyanú, hogy nem mondott igazat. Csak egy dolog ami nagyon elbizonytalanít, vázolom: megerőszakolták, azóta undorodik a férfiaktól, 2 nappal később pini így szex úgy, 2 hónappal később meg vonzódik Bálához. Biztos jó pasi Bálint, de ennyire hogy még az undora is elmúlt Vivinek?
És ez csak egy dolog ami engem elbizonytalanít, a többi kisebb-nagyobb kamuról nem is beszéltem. Vagy amit PTY említett fogsoros kamu amit be is vallott.

Kommentelők miatt amúgy nem ítélem el, csak reagáltam rá, hogy furcsa ez a kommentes szentté avatás amikor ez nem igazán az ő érdeme.

.Zsu 2021.01.17. 01:25:20

@Lukás főhadnagy: én most az itteni szimpátia szavazáson Mercire voksoltam, emelkedjen csak meg a %a mintha beszélni is megtanulna lassan

2021.01.17. 01:25:45

@vágtázó vadmalac: ancsat szerintem kar bantani, o kimaxolta amit lehetett az o adottsagaival

.Zsu 2021.01.17. 01:26:48

@vágtázó vadmalac: hát igen. szal maradtak az elemzések, az h fogjuk a fejünket, h bántalmazó kapcsolatokat analizálunk :D

rml az iskolahét majd hoz némi szórakozást

Lukás főhadnagy 2021.01.17. 01:27:31

@vágtázó vadmalac: erre emlékszem, saját szériájában kilógott a kapanyél a szájából...

PYT 2021.01.17. 01:27:40

@MsIreneAdler: nekem ezerszer inkébb Mercike, a héliumozás ellenlre, az erőszakoskodása ellenére - utóbbit betudom annak, hogy az izolált közegben nem tud nem ránézni Mohára, higy nem tudja elkerülni és elengedni, majd kint... De még mindig ő a legvállalhatóbb karakter a lányok közt nekem. Vicces, kiáll magáért, Csulátóval szemben is kiállt, miközben a "pasija" fülét farkét behúzva elnézést kéreget, beki van töke helyette is. Nekem ez tetszik. Fru és Virág a legalja, nincs mit mondani róluk. A játékuk pukkasztott nulla, csak marketingelik a szolgáltatásaikat.

Lukás főhadnagy 2021.01.17. 01:28:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Még rá is segített az ikrekre szerintem...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.17. 01:28:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: dmr-nek igaza van a posztban, amikor azt mondja, hogy Bálint kb úgy viszonyul a saját embereinek gondolt játékosokhoz, mint egy rossz pszichiáterből lett szektavezér a nyájához, amikor azt mantrázza, hogy kiben mennyire "csalódott". Ezzel együtt nálam még mindig Bálintnál az előny vs. Robi!

2021.01.17. 01:29:25

@vágtázó vadmalac: a castingon nem veletlenul olyanok, te okostojas :)

ancsaval semmi baj nincsen, teljesen hetkoznapi jelenseg

Addamm 2021.01.17. 01:30:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem kétlem, lehet ez így történt és ennek az eredménye a mostani Vivi. Természetesen ez egy nagyon szomorú történet. Az, hogy ez nem volt kezelve szerintem inkább a szülei bűne egy 21 éves lány esetében. (21? azt hiszem ennyi de javítsatok ki ha tévedek)

2021.01.17. 01:31:25

@.Zsu: hat az szerintem nem lesz, online oktatassal nem mukodne

PYT 2021.01.17. 01:31:28

@vágtázó vadmalac: milyen castingon, wtf!? Már megint milyen fontos infóról maradtam le veled kapcsolatban? / Azt azért nem állítottam, hogy irl is bírnám, nem ismerem, de amennyit itt látni lehet belőle, az nekem pozitívan jön le, mondom, a képernyőn. Ettől életben még lehet, hogy simán kiröhögném, ha elkezdene nekem picsáskodni. ;)

.Zsu 2021.01.17. 01:31:51

@MsIreneAdler: na azt hittem már sosem veszed észre :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.17. 01:32:00

@PYT: Maradjunk abban, hogy ebben a szériában a lányeresztés rettentően gyenge, mondjuk kettő kivételével a fiú is. Nem hiszem el, hogy ennél nem lehetett volna egy intellektuálisabban összeválogatott csapattal is nézettséget elérni. Csak példának okáért megemlíteném az utolsó nyerő páros szériát, ami szerintem egész jó nézettséget hozott az RTL-nek.

MsIreneAdler 2021.01.17. 01:32:38

@Lukás főhadnagy: Merci szarrá alázta magát Mohval. Az a nyávogás a folyamatos felkínálkozás nekem sokkal visszatetszőbb, mint az, hogy Vivi reszegen csámpázik meg a pinijéről beszél. De Virág meg Fru alá semmiképpen nem tenném be.

.Zsu 2021.01.17. 01:32:45

@Addamm: nem mondta el otthon h mi történt

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.17. 01:32:48

Tyűűűűűűűű, gyerekek -ahogy Grincs mondaná- én elaludtam a gép felett.:D

Nem olvasok vissza, majd reggel megyek át mazochistába.
Szóval és tettvel én eltolom a bringát gyorsan. Jó éjt nektek!:-)

2021.01.17. 01:33:07

@PYT: Marcival az a baj, hogy egy akaratos hisztis kis gyoker gettoliba, aki cukimukit jatszik, de ha nemmkorulotte forog a vilag akkor lehullik a cukormaz

.Zsu 2021.01.17. 01:34:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jajnemár.
nem gondoltam ezt végig. derossz.
tisztaszarezígy

2021.01.17. 01:35:10

@Lukás főhadnagy: az ilyen dolgokkal ugy vagyok, hogy amig nem akarom megdugni, addig latvanyos, de amint egy ilyet kicsomagol az ember akkor inkabb egy kevesbe latvanyos, de igazit valasztana

Spitzbaue® 2021.01.17. 01:35:30

ÉÉÉÉÉÉ BB (többé kevésbé) visszaolvastam. Mindekivel mindenben EKG, kivéve Vivit. Ott középen vagyok valahol, illetve középszerű.

Ahogy látom, holnap (ma) még lesz részünk egy kis undorban, utána következhet az immáron kibővült mocsár további szeletelése.

'Cakát!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.17. 01:36:39

@MsIreneAdler: Merciben ráadásul marhára idegesít az, hogy sokszor zárt fogsorokkal beszél, ráadásul a szavakat is sokszor random állítja össze, így eléggé nehezen érthető a kommunikációja.

PYT 2021.01.17. 01:37:09

@VV Erőlegény: az milyen jó volt! És azok győztek, akiknek szurkoltam, jeeej! :)) De nekem az előző is bejött mondjuk... az egy jó kis formula. És mindenben egyetértünk, mér akartam mondani (na nem nem puncsolásilag, nem;), hogy korábbi posztoknál is olvastalak, csak sajnos utólag, már poszt-zárás után, így nem volt alkalmam elmondani, hogy ebben a szériában igen nagyon egy az ékágénk.. ;) de most komolyan, szmájlit hanyagolom.

2021.01.17. 01:37:22

@PYT: futolag van rola hetkoznapi szitukban tapasztalatom, teljesen normalis

SirLemming 2021.01.17. 01:39:26

Nézem miket írtok Viviről... Ezek szerint mégis tud érdekes lenni, rendesen polarizálta a népeket errefelé.

Közben este 8 óta nincs közvilágítás az utcánkban. Kár hogy felhős az ég néznék csillagokat.

PYT 2021.01.17. 01:40:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: azt nem állítom, hogy tökéletes, csak a mezőnyhöz képest a legkevésbé vállalhatatlan, azt hiszem, egyelőre. Nekem még mindig Bála a favoritom, a lányokat nem látom erős ellenfeleknek továbbra sem.

2021.01.17. 01:40:19

na en lepek aludni

kyle, a plakathoz szerintem nem lehet egy konkret szamot odatenni

PYT 2021.01.17. 01:41:13

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ennek örülök, legalább ezt jól érzem.. ;))

Lukás főhadnagy 2021.01.17. 01:41:27

@Addamm: Az erőszakos sztori nekem azonnal kamu szagú volt... Senkinek nem mondta el,de bejön a VVbe és egy hét után vadidegenekkel osztja meg az élményt amikor valami feladatot feladott éppen?

Nekem nincs előttem hogy egy ilyen traumat valaki így adjon elő egy ilyen plénumon... De lehet csak a targyalótermi rutin miatt érzem így...

.Zsu 2021.01.17. 01:42:30

mikor kezdődik az OFFparty? ennek nagyobb volt a füstje :)

2021.01.17. 01:42:30

@VV10 Velőtrázó Vélemény: hát nem tudom, nyári g. meg a többi fajtestvérem, akikkel először "mini-interjúztunk" a lépcsőn, nem voltak akkora sutyerákok, ancsa meg egen.
ancsa játszotta a nagyasszonyt, és hücpe volt, miközben kb annyit tud felmutatni a vv-s szereplése óta, h vidéki golddiggerként rácuppant egy idősebb ertéeles faszira (k.d.), és a patrónusa segítségével megvetette az iksz lábait a szennycsatorna zs-kategóriás produkcióiban.
az én szememben ő az igazi törtető, egész életében kisebbségi komplexussokkal küszködő ostobenkó ká archetípusa.

PYT 2021.01.17. 01:43:59

@Lukás főhadnagy: nekem a "napraforgósága" maradt meg (és halld ezt Alekosz hangján, úgy autentikus;)), az nem tetszett, ahogyan most Robinál is ez az egyetlen, ami miatt nem tudok melléállni...

2021.01.17. 01:44:07

@PYT: 2018. júliusi vv9 casting. anno írtam róla hosszasan, de lusta vagyok visszakeresni (sztem vhol a dec 28-30. közötti posztcsik között lehet.)

Addamm 2021.01.17. 01:44:28

Csak egy kis mellékes gondolat Renátóról. Szerintem ennek a játéknak ő az egyik legnagyobb vesztese. Nagyon jól indított, még a Frus udvarlása is egész jó anyag volt. Lehetett volna olyan a cigányságnak mint Robi a melegeknek.
Ha tudná a hülye agresszióját kontrollálni, ami kezdetben főként piás bulizás alatt jött elő, akkor nagy esélyese lett volna a játéknak. Vagy ha tudja, hogy ittasan bolond, akkor ne igyon, Gábor se ivott igaz ő más miatt volt gáz.
És ha már Viviről beszéltünk, Renátó volt az egyetlen aki kiállt mellette az erőszakos történetnél.
Kár érte, hogy az agresszióját nem tudja kezelni, mert lehetett volna (végre) egy jó példa a cigányság számára.

Ezt pedig Mérő Vera nyilatkozta Vivi története után: "Kiemelte, hogy ha több olyan ember lenne a világban, mint VV Renátó, akkor a nők sokkal hamarabb beszélni mernének a fájdalmukról."

2021.01.17. 01:46:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: lyóélyt Velő! nem én tettem oda a számot, hanem a rosszakaró propagandisták!:'D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.17. 01:47:07

@PYT: Köszi, viszont, én is szeretem a tieidet, meg az éjszakai műszak értekezéseket is akár on, akár off témában, szívesen olvasom vissza, hajnalban, vagy kora reggel. Én sajnos az élő adás alatt (legkésőbb az első reklám blokk alatt) , vagy előtt, rendszeresen elalszom, most is így történt . :-)

.Zsu 2021.01.17. 01:49:23

@PYT: én arra emlékszem h volt vmi kreált szerelemsztori Olivér és közte, és mindig nagyon vártuk a VV-t, h jaj mi lesz köztük.

2021.01.17. 01:52:27

@Addamm: renátó akkor se tudott volna normális, emberarcú cigány karaktert hozni, ha azért vmi titkos szerződés értelmében kapott volna (bánat)pízt a játéka végén. a becastingolt romák ugyanolyan antiszociális, buta véglények, mint a herbálos, öregezős rokonaik, azzal a különbséggel, h a bent lévők a kamerák miatt igyekeztek időnként "viselkedni", azaz a saját, önazonos szerepükből kiszakadni. sajnos inkább kevesebb, mint több sikerrel.
(és ez, ahogy már x hsz-ben írtam korábban, nem is az ő saruk, hanem a csatornáé.)

PYT 2021.01.17. 01:53:20

@VV Erőlegény: de cukker vagy, köszi :* de legalább felébredtél és itt vagy, beszállhatsz az off-hv teamünkbe :)

2021.01.17. 01:54:26

@.Zsu: hé, te akkor még (2010) kisbaba voltál!:D és már csúnya, nem neked való mísorokkal romboltad gyermeki lelkedet?:D

.Zsu 2021.01.17. 01:58:20

@vágtázó vadmalac: 2010? fuhh, kisbaba még nem, de kislány mondjuk :D
amíg nem fedeztem fel a minőségi műsorokat, addig többségében ilyeneken és szappanoperákon kulturálódtam tv által.
mondjuk 20 évvel később még mindig nézem a VV-t, de a szappanoperákat hamar elhagytam.

Addamm 2021.01.17. 01:58:47

@vágtázó vadmalac: az rtl tényleg keríthetne egy normális cigány játékost, mert amúgy vannak normálisak. Ahogy Robi végre egy szimpatikus meleg úgy lehetne egy szimpatikus cigány is. Vv8 Zsolt is lehetett volna szimpatikus meleg, de minden őt ért kritikára előhúzta a "most azért mert meleg vagyok?" kártyát amivel rombolta a megítélést.
Cigányból viszont nem sikerül találni, vv9 Radicsról garantáltan tudni lehetett, hogy egy utolsó véglény, 2 hét alatt bizonyította is. Renátónál volt valamennyi remény az elején de hamar szerte foszlott. A női cigány karakterek szintén nem működnek, lásd Gina.
De én már csak kíváncsiságból is megnéznék egy szimpatikus, tanult (legalább egy érettségi, plusz legyen értelmes) cigány embert a vv-ben. Persze lehet ugyanúgy mocsár részleg is, de tudjon bent ember maradni. Na egy ilyen karakter többet segítene a cigányok megítélésében mint a sok pénzt felvevő kamu jogvédő

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.17. 01:59:31

@Addamm: Mérő Vera gondolom később ezt a nyilatkozatát már szépen lassan el is felejtette... :-)

Renátóról már többször megírtam, hogy szerintem egyébként ő (ellentétben pl. Ginával) az asszimilálódni vágyó c*-k közé tartozik. Amikor bement, akkor még működött benne az a tanult viselkedési forma, amit el szeretne sajátítani a kinti világban, és amit mint egy mázként, vagy páncélként épített fel maga köré. De belül cipeli magában az ösztönös tulajdonságait, illetve az otthonról, vagy a környezetéből hozott viselkedési mintákat, és ezek kezdetben ritkábban (alkoholos állapotban), később pedig (a bezártság és az izoláltság miatt is) egyre gyakrabban megrepesztették a páncélt, és feltörtek a felszínre nála. Viszont a szándékot érzem rajta, hogy kint asszimilálódni igyekszik. És azért ezt a kinti folyamatos visszacsatolások mellett egyszerűbb megtenni, mint valós alapok nélkül hosszú távon benn.

.Zsu 2021.01.17. 02:00:12

@.Zsu: *kisbaba Már nem
kifáradt a renátózásban és a vivizésben az agyam

MsIreneAdler 2021.01.17. 02:01:27

@.Zsu: én mindent látok. Pl most azt, hogy esik a hó!

Addamm 2021.01.17. 02:03:23

@VV Erőlegény: valószínűleg kint könnyebben marad normális és tényleg próbált is beilleszkedni. Ahogy talán épp te írtad, teljesen jól beszéli a magyar nyelvet, nem úgy mint Gina a rikácsoló cigányasszony. Illetve van egy normális szakmája, volt egy igényesnek tűnő fodrászata. Szóval a törekvés megvan/megvolt benne, de kevés volt ahhoz, hogy ez a villában is megmaradjon

MsIreneAdler 2021.01.17. 02:05:33

@Addamm: ööö linkeltek róla egy rendőrségi közleményt, hogy úgy összeverték egymást egy fickóval a fodrász üzletében, hogy mindketten 8 napon túl gyógyuló serüléseket szenvedtek..
Szóval ez kint sem ment ám olyan flottul...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.17. 02:08:34

@Addamm: Szerintem a szándék becsülendő, és Renátó azért szögezzük le, hogy annak ellenére, hogy teljesen vakon volt a játékban és elszúrta azt, nem egy második Radics. Mondjuk azért a felesége nem lennék Fru helyében, mert otthon azért biztos, hogy kinn is nagyon hamar előjönne a bántalmazó énje, erről meggyőzött a villaélete, de ettől még szerintem a külvilággal normális lesz a kapcsolata.

SirLemming 2021.01.17. 02:10:11

@MsIreneAdler: És tényleg. Akkor lassan tollasbál mer föl kéne kelni legalább elseperni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.17. 02:10:28

@vágtázó vadmalac: Ha már natürlisch, akkor miért nem inkább DM-be, vagy esetleg Oiróba ?

PYT 2021.01.17. 02:11:49

@VV10 Velőtrázó Vélemény: erre asszociálva, azt észrevettétek, hogy az idei szériában - ellentétbenna korábbiakkal - se műcici, se műhaj, de még a pillák (kivéve Vivinél) sincsenek jelen?

Addamm 2021.01.17. 02:12:23

@MsIreneAdler: igaz, bár úgy emlékszem ott csak írta valaki, hogy ő volt és nem biztos. De eltudom róla képzelni. Viszont ha igaz a sztori amit írtak ott az történt, hogy Renátó levarrt egy csajt és annak a pasija ment bosszút állni a fodrászathoz és ebből lett a balhé. Most nem mondom, hogy ez mindenkivel előfordulhat, de könnyen lehet, hogy ez a verekedés részéről egy önvédelem volt. Persze nem szép dolog más nőjét levarrni, de bosszúból verekedni se kéne.
Ettől függetlenül mindenképp vesztese ennek a játéknak. Kint elvileg sok barátja volt, sokan szerették. Ha volt egy verekedős ügye arról páran tudhattak, de maga a fodrászat (covidot leszámítva) mehetne neki szépen. A vv után lesz olyan aki megy hozzá (látva miket és milyen hajakat csinált ott bent), hogy levágassa a haját? A benti balhék miatt egy állásinterjún se hiszem, hogy jó esélyekkel indulna. Szóval szerintem nagyon elkapálta magát egy időre

SirLemming 2021.01.17. 02:13:22

@PYT: Mercédesznek nem plasztikból volt a keble halma?

PYT 2021.01.17. 02:13:30

@vágtázó vadmalac: köszönöm, csengetem a shakeL-eket, áfás számlát adsz? ;)

PYT 2021.01.17. 02:15:53

@SirLemming: hú, róla meg is feledkeztem, hogy bent járt... igen, ő valószínű, hogy tuningolt cickókkal érkezett.

Addamm 2021.01.17. 02:16:07

@VV Erőlegény: Radicstól messze van, ő kategóriákkal undorítóbb. Állítólag futtat valami csajt és abból vette a mustangját is, szóval Renátó a fodrászkodással egy ártatlan bárány hozzá képest. Radicsot csak azért említettem, hogy a cigány karakterek eddig nem működtek bent jól. Talán a vv11-re keresnek egy cigányok Robiját, bár kétlem hogy az rtl képes erre

.Zsu 2021.01.17. 02:16:28

@vágtázó vadmalac: én ezt most ingyen elolvastam. igen. ingyen.
nade én félreértettem, az jött le hirtelen h te dolgoztál a VV-ben a castingosok között voltál.
nekem a wc ügyben az nem menne h kamerák vannak bent, és igazából láthatnak ha akarnak.
egy ismerősöm dolgozott ott, és ő mondta h persze végignézhetik a kakilásokat.
nagyon frusztrálna :D

egyszer én is voltam castingon az ertéelben. mert amikor suliba kerültem pöstre, akkor mindenféle statiszta melót elvállaltam, sörreklám, klipforgatás, tömegben álldogálás, h ne csak sparos tejfölös tésztát egyek.
2 órás várakozás után 5-6 perc volt maga a casting rész. adtak egy szitut, és az egyik csajjal veszekednem kellett. előtte megkérdezték ki a kedvenc jóbarátok szereplőm.
éreztem h a válaszomon most nagyon sokminden fog múlni. de átmentem a teszten, mosolyogtak hjajdejó h nem rachel.
sorbanállás közben a kijövő emberkék megosztották velünk h minél hangosabbnak kell lenni, harsánynak, lehengerlőnek.

én úgy látszik nem voltam eléggé lehengerlő, mert nem hívtak vissza. nem viselt meg egyáltalán.
utóbb kiderült h családi üzelmekhez, vagy mi az a műsor, kreált áldokumentum szarság, kerestek embereket.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.17. 02:18:12

@PYT: Viszont van fehér lepel az arcon, meg egyen séró (a fiúknál). És azért azt hallottuk már Danitól, hogy a műsor után Virágnak illene megcsináltatnia a melleit.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.17. 02:19:20

@Addamm: VV7 Laci nekem nem volt antipatikus.

PYT 2021.01.17. 02:19:30

@VV Erőlegény: jogos felvetés, de ő már itteni pályafutása legelején leszögezte, hogy csakis klasszik bibliai fizetőeszközt fogad el, mert az értékesebb, mint a mai "virtuális" valuták... ;)

2021.01.17. 02:20:09

@MsIreneAdler: és ugye ez - valszeg - csak a jéghegy csúcsa, az ügyeit illetően.
én elhiszem, h volt dolga jó pár leányzóval, abban a közegben, ahol ő mozog nem egy nagy kunszt trófeákat gyűjteni. és eléggé biztos vagyok abban is, h tángált már el nőket (az kb. mindegy, h aktuális bnője volt az illető, v sem), mivel abban a kultúrkörben (nem, nem a cigányságra utalok elsődlegesen, hanem szimplán az alja rétegre, cigóstul, white thrash-estűl, mindenestől) ez évezredek óta elfogadott dolog.
fasiszta vagyok, ájnó, de én az ilyen lényeknek nem biztosítanék teret a nyilvános szerepléshez, ha akar, bizonyíthat persze; munkával, karitatív tevékenységgel, emberhez méltó viselkedéssel bizonyíthatja, h hasznos, értékes tagja tud lenni a társdalomnak. a rencsi féle (egy-kétszáz szavasnál gazdagabb szókincsű) romák viszont jellemzően nem akarnak semmit sem bizonyítani - sem a környezetüknek, sem a társadalomnak, sem pedig saját maguknak. kizárólag az ösztöneiket akarják mindenáron kiélni, és a valóság az, h aki ebben őket gátolni merészelné, azt - a lehetőségeikhez mérten - azonnal kicsinálják.

.Zsu 2021.01.17. 02:21:22

@Addamm: de nyert magának egy Frut! :D

2021.01.17. 02:22:09

@VV Erőlegény: mert a sékelhez emocionálisch kötődésem vagyon, de hát ezt te is tudod jól.:D

PYT 2021.01.17. 02:22:09

@VV Erőlegény: és az arcszőrzet.... eh, annyira utálom xdd de jó hogy mondod, azok a fátyolmaszkok... nagyon viccesek xddd

Addamm 2021.01.17. 02:22:47

@VV Erőlegény: basszus őt el is felejtettem, vele nem volt gond ez igaz. Bár nem maradt meg és nem is hallani róla. De legalább egy jó példa volt már, most akár lehetett volna mégegy talán emlékezetesebb jó példa. Na majd legközelebb:D

PYT 2021.01.17. 02:23:11

@vágtázó vadmalac: áá fenét, az értékéhez van kötődésed, valld csak be ;pp

2021.01.17. 02:23:26

@PYT: számla? nokiás dobozom van csak, jó nagy, sok-sok izraeli valutát el tud nyelni ezáltal.:]

.Zsu 2021.01.17. 02:23:43

@vágtázó vadmalac: emlékeim szerint amikor Fru egyszer felkérdezte egy vita során, h mi lenne ha kintlennének, megütné-e, és nem kezdett el esedezni h ő ilyet soha nem tenne. nagy hallgatás volt a válasz

2021.01.17. 02:28:23

@.Zsu: hát, ikken, nem lettünk celebek, akarom mondani, világsztárok, szal most már nincs is mit lerakni arra a bizonyos asztalra.:]

.Zsu 2021.01.17. 02:32:21

@vágtázó vadmalac: na a saját nevedben beszélj, én kérlekszépen egy sörreklámban tized mpig látszom, és egy feltörekvő alternatív magyar zenekar klipjében szomorú tinilányt alakítok. :))

2021.01.17. 02:33:24

@.Zsu: egen, erre sztem még a kissé szenilisebb nézők is emlékeznek, mert az azért öléggé sokatmondó momentum vót.:]
anno még a digó nevű undi féreg vallott színt, vmi kérdezz-feleleknél, h csapott már meg nőt.
de sztem a renáta-dani páros (akiknek sanszos, h szintén van e téren rutinjuk) jellemző mód hazudoztak volna, h ők aztán soha az életben ilyesmire nem vetemedtek. (anyuhajjonmekk! óttsevótam! azémecickányvatyók?!?!?)

.Zsu 2021.01.17. 02:34:51

bebújok ágyikóba és alszom. holnap folyt.köv.
jóéjszakát mindenkinek aki még nem aludt be

2021.01.17. 02:34:57

@.Zsu: ténylek?*.* kaphatók ety atókramót a tráka müfésznöttöll?*.* leknatyóp ralyonkolya vatyók csilijó éve.:]

2021.01.17. 02:37:26

megyek én is dögleni, lyócczakát Zsu, manka, Ájrín, Legény, lemming, addamm, renátó! remélem, nem hagytam ki senkit!:D

PYT 2021.01.17. 02:38:02

@.Zsu: igen, ez lehet a titka annak, hogy miért ilyen sótlan, unalmas, kedvetlen, vagy extrém alacsony ingerküszöbű agresszív játékosokat válogatnak be, utóbbiak önmagukat adják, előbbiek behazudták, alakították a harsány, mindenre hajlandó gátlástalan karaktert... Aztán mi meg csodálkozunk, hogy mindig csak az ordibáció van, egymás leuralása vagy a tapéta-tujulás...

.Zsu 2021.01.17. 02:39:19

@vágtázó vadmalac: uhh, hosszú másodpercekig elméláztam ezen a szavon: atókramót
elbartelezhetjük az adósságom eltörléséért cserébe.
de üzletelni csak frissen tiszta fejjel szeretek, és most félig alszom.
elköszönök vadmalac úr :)

PYT 2021.01.17. 02:40:54

@Addamm: lekvár Lacika? vagy volt még a Zsús szériában is egy Laci, azzal sem volt baj, és mlg valaki, akinek a nevét már nem tudom, csak annyi van meg, hogy behívták a menyasszonyát, és rendeztek nekik bent egy esküvőt... Emlékeim szerint ő is ártalmatlan volt és kulturált.

PYT 2021.01.17. 02:42:34

@vágtázó vadmalac: renátó? ammegki?

aludj jól rumcájsz ;)

PYT 2021.01.17. 02:43:26

@.Zsu: xdddd atókramó... ez is olyan malacos xdd

PYT 2021.01.17. 02:44:49

Ha mindenki ellépett, UTOLSÓZHATOK? ;)))

Addamm 2021.01.17. 02:58:20

@PYT: basszus milyen jókat írsz, ekg, totál elfelejtettem őket. Vv5-ben volt Fecó aki bent házasodott meg, bevitték neki kintről a menyasszonyát. Ő egy elég kulturált pasi volt, és az előző évados lekvár Lacika is. Tök buta volt (ugye ige: lekvár) de amúgy jó indulatú és nyugodt tujaként elvolt bent. Szóval csak annyi történt, hogy a negatív példák (Radics és mostmár Renátó) jobban megmaradtak mint a pozitívak. Még a vv4-ben volt ugye a Rácz testvérpár, ott nem tudom eldönteni, hogy pozitív vagy negatív példák. A Gigi ugyan lefeküdt Jerzyvel, de akkoriban még elég szemérmesen, volt hogy a kamerát is letakarták. Szóval ilyen szempontból pozitívabb mint vv9 Vivien aki gyűrűs menyasszonyként takaró nélkül lovagolta meg Radicsot:D
Béci meg nem mindig volt bent szimpatikus, korábban elvileg voltak neki is ügyei, azóta viszont rapperként talán normálisan élve megtalálta a helyét.
Mindent összefoglalva, igazad van, teljesen elfelejtettem az eddigi normális cigány karaktereket. Kicsit azért sajnálom, hogy Renátó végül nem bővítette a listát, hanem rekordalacsony szavazattal hatalmas utálatnak örvendve fejezte be a villalétet, egy újabb pozitív példa helyett.

PYT 2021.01.17. 03:13:15

@Addamm: köszi :) igen a Rácz tesók is remek példa, megosztóak voltak az akkori sztenderdekhez képest - ma már egyértelműen pozitív karaktereknek számítanának -, ugyanakkor kulturáltak, és ma is azok; Béci agressziven nyomult sokszor, de a mostaniakhoz képest egy úriember volt, nem lehet hasonlítani őket egy Rencsulához vagy Driccmadárhoz, de Proliúrhoz sem... hol volt akkor még ilyen gátlástalan szexelés a közös hálóban, egy légtérben a többiekkel, fényes nappal, tematikus héten akár feladat közben, bármikor; és ami ennél is vállalhatatlanabb: a közös ürítések a toaletten... broáf.

PYT 2021.01.17. 03:19:28

@vágtázó vadmalac: ezzel egyetértek, én sem adnék teret ennek a rendkívül kártékony mentalitásnak és életstílusnak, senkit ne erősítsenek meg abban, hogy ez egy járható út.

PYT 2021.01.17. 03:32:17

RANDOM UTOLSÓÓÓ!!!™©®

Nets 2021.01.17. 05:24:18

Ahogy várható volt, Vivi manipulált. Mint mondtam legutóbb, a legegyszerűbb és legátlátszóbb eszköz arra, hogy megkapja amit akarjon, leginkább a figyelmet. Sajnos tömérdek ilyen embert látok a valóságban is; ha adhatok egy tanácsot, kerüljétek őket messzire, vagy tönkre fognak tenni az önsajnáltatásukkal és játszmáikkal. Kedveltem korábban, de teljesen elvágta magát nálam. Zárásként annyit ide, hogy tényleg kívánom hogy találjon egy jó szakembert majd kint és helyrehozza az életét, ahogy a többi benti lány is.

Renátó...nincsenek szavak. Fake mosoly és erőltetett vicceskedés mögé bújva szétfeszítette a megszégyenülés érzése. Na nem azért amilyen volt a villában és amiket csinált, mert arra nagyon büszke, hanem hogy egy olyan számára paprikajancsi ellen esett ki, mint Moh. Szörnyű volt nézni ahogy a beteg pszichéje élvezettel fogyasztja a szégyenteljes és ember alatti viselkedéseket, mikor mutatták neki a benti jeleneteit. Egészen sokkoló és undorító látvány volt, ami ellen az sem segített semmit, hogy tudtam hogy belül szétfeszíti az ideg.

ficekence 2021.01.17. 06:55:31

@Nets: Maximális EKG minden szavadra. Napok óta ezt mondom, Renátó már szerencsére nem érdekes, de Vivi még bent van és ahogy olvasgatom szenté fogják avatni.

Nets 2021.01.17. 07:54:06

A százalékok/eredmények felfedésekor hiányoltam hogy mutassák a két játékos reakcióit.

Fura volt hogy végig a fantomképeket láttuk, a végeredménykor is későn kapcsoltak vissza.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.17. 07:56:40

Tegnap este egy országnak hízott a mája, pedig nem is ittunk :)
Frunak le fog esni valaha hogy 15%-al esett ki tisztaszívjátékosszerelme ???

Vivi "haverjai" azért tartották bent a lányt, hogy jó színben tűnjenek fel ?
Most megszórják jelekkel és minden bizonnyal Frut választja, ellenkező esetben ha Frut pakolnák meg akkor mindenki veszélyben lenne, így egy legyet ütnek egy csapásra, nem mennek párbajozni és esélyes hogy Frutól is megszabadulnak, számukra az lett volna a veszélyes ha feladja Vivi.

Csakazertis2018 2021.01.17. 07:57:52

@PYT: a lány Rácz Gigi ( a rendes nevére nem emlékszem), belépett egy buddhista közösségbe, ott férjhez is ment, és már van egy gyerekük is. Egész értelmesen, összeszedetten mesélt egy műsorban jógáról, életmódról. Persze a férje hatása, befolyása érezhető rajta, de ez most jó irányba vitte.
Vivi nekem is kedvencem volt, bírtam a sztoikus mélaságát, hogy érti a fiúk humorát, de most kezd úgy tűnni, hogy egyszerűen csak végtelenül buta.
Lányként 2 féle buta lánnyal szoktam találkozni, beszélni, az egyik a hangos/erőszakos buta, nekem itt Merci az, és a csendes, szemlélődő, jóindulatú buta, aki azért elég sokáig meg tudja téveszteni az embert, ő nekem Vivi.
Nem tudom miért lett ilyen, hogy műszempilla nélkül semmi önértékelése, de szülőként azt látom, otthon valamit nagyon elbactak... sajnos ez a műsor sem fog segíteni, hiszen szinte ráerősít erre a félig hazudok/félig kummantok, azzal majd ellavírozok viselkedésre.
Ő nagyon komolyan kezelésre szorul, mert nem egy rossz ember, de valahogy nagyon rosszul jönnek ki a dolgai. Bálinttal meg marhára elszaladt a ló, a bezártság persze rátehet, hogy így leesett az ingerküszöbe, de azért ne ő nyerje már meg.
Anikó nekem se volt szimpi sokáig, úgy voltam vele, csak a gyereke apja miatt van ott, ahol, de van egy műsor, a Házasodna a gazda, ahol jól csinálja.. normálisan beszélget ( füles nélkül), és szimpatikus is.
Robi maradt, továbbra is neki adnám a pénzt, kőkemény meló lehet nap nap után, ezekkel az emberekkel.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.17. 08:03:36

@Csakazertis2018:
Eddig szerintem is Robi aki majdhogynem makulátlan, Bálintot kezdi felőrölni a bezártság ,meg hogy nem tud kihez bújni, Dani haverja napi szinten répázza a "kislányt", Mó is sokáig oda volt fészkelve Mercihez, Renáta éjjel nappal tolta a kuszafogút az utolsó hetekben, Bálintnak a recskázás maradt, kicsit én is feszkós lennék :))
De egy csajjal akkor se beszélnék így mint a xarral, szóval esélyes hogy a 36 pénz kicsusszant a vazelines kezéből.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.17. 08:15:44

A legviccesebb az hogy Dani most saját magát copatta meg, hogy ennyire rászállt Móra.
Hogy nyerhetett 85%-al Mó ??? :)))
Ezt Virág is becumizta rendesen.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.17. 08:29:03

@szociál: Azt kell, hogy mondjam megérdemelte. De tekinthetjük úgy is, hogy Mónak semmi mást sem kellett tennie, ahhoz, hogy lazán 30%-ot emelkedjen a népszerűsége egy párbaj során, csak hagynia, hogy Frunátóék, és Daniék rászálljanak, és azt valahogy elkezdje szó nélkül állni...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.17. 08:31:29

@VV Erőlegény:
Most gondolkozzanak el azon mennyit ér az insta követők száma :))
Reni, Fru, Dani, Virág és így lett 15%-a Reninek.
Virág elgondolkozhat mennyit ér az 58.000 követő ha szar helyre áll.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.17. 08:59:26

@PYT: EKG, és Pacsi az éjjeli utolsózáshoz! Igen VV Béci, na ő alakított egy kulturált nyomulós mocsár csapat főnök karaktert romaként. Az nem baj, hogy aggresszív, vagy aktív sztem a játékban, csak ne menjen át tuskóba. Sztem ő nem lépte át a határt!

Gia 2021.01.17. 09:01:28

Rossz a sorrend.Ha Fru esett volna ki,akkor visszatudta volna nézni az adásokat és kapott volna felvilágosítást a környezetétől,hogy nagyon rossz úton jár Rencsikével.Igy továbbra is vakon marad bent,nincs esélye eltávolodni,sőt még jobban isteníteni fogja magában azt a csodálatos faszkalapot.Nem csípem Frut,de ilyen mérgező kapcsolatot senkinek sem kívánok.Nem kis időt fog elvenni az életéből teljesen feleslegesen.Valaki írta is,hogy ha majd vége lesz a nagy (khm) szerelmeknek akkor a résztvevők visszatekintve csak azt fogják látni,hogy elcseszték a tévés szereplési lehetőségüket.Hát...mindenki a maga szerencséjének a pogácsa..

Nets 2021.01.17. 09:05:25

@szociál: Ezt belülről nem fogják már átlátni, Danival nagyon erősnek gondolják magukat. Őszintén szólva én még kívülről is nehezen teszem.

Virág elnyomott viselkedése, 0 jelenléte és nem létező dögössége ilyen brutális számokat hoz. Értem hogy valaki élvezi hogy a keféléseiket látja, de olyan az instáján úgyse lesz. Fogalmam sincs miért követik annyian, még a trollkodás se magyarázza

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.17. 09:07:33

Nem tudom mikor lesz a következő kiválasztás, kihívás, és párbaj, bár gyanítom, hogy fel lesz most már gyorsítva a játék heti párbaj ciklusokra, de ennek a hétnek a legnagyobb kérdése számomra az, hogy Fru fog-e valamit változtatni a játékán, és megpróbál-e majd gőzerővel közelíteni valakihez (valakikhez) a villában. Frut nagy küzdőnek tartom, és kinézem belőle, hogy a cél érdekében mindent.

MsIreneAdler 2021.01.17. 09:08:45

@Addamm: nem tudom, én azért nem lengetném körülötte ezt a csibészes, betyáros hangulatot. Rengeteget tett ő ezért a megalázó vereségért. Kapásból két olyan esetet tudok mondani, ahol szerintem kizárólag a kamerákon múlt, hogy nem történt fizikai erőszak. Egyik esetben ugye egy 50 kilós ropi csajt küldött volna nagy bátran intenzívre. Én nem úgy látom, hogy ő elrontott bármit is, nem. Ő ilyen. Ha taktikázott volna és rossz lóra tett volna, azt mondom tényleg elszúrta, de így... Ne tévesszen meg a szépen nyírt szakáll meg a néha modoros beszéd, ő nem az a cigány, aki alkalmazkodni szeretne, ő az aki mindent jól csinált, de a gonosz gádzsók mégsem adták neki a fődíjat. Én ismerek normális romákat, ég és föld.
Amit még nem értek, és itt nem pont rád gondolok, hogy amíg sokan Rencsivel ilyen megértőek és a benti ámokfutását csak egy kis rosszcsontságnak állítják be, azok hogy képesek ilyen mélyre ásni tuja-Vivit? Neki miért nem jár ilyen magyarázat, hogy kint biztos más ember, elrontotta, meg csak a bezártság miatt...stb?

2021.01.17. 09:11:01

@MmeChauchat: egy százalék, nem 10, kicsit durva lenne ha 100 emberből 10 pszichopata lenne :D

MsIreneAdler 2021.01.17. 09:13:19

@vágtázó vadmalac: ez egy ekg. De azt kell mondjam, sajnos, mert bár ne így lenne.

2021.01.17. 09:22:37

@PYT: A műpilla, műhaj, műcici, műminden tendenciát szerintem azért hanyagolták most, mert COVID van és nem tudnak beküldeni fodrászt, sminkest, semmit.
Mondjuk látszik is rajtuk, most hogy CSula is kint maradt a következő 50 nap alatt mindenki vagy kopasz lesz, vagy ősember.
:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.17. 09:25:55

@Nets:
61.000 követő Virágnál, rák se érti :O
A csaj sajátmagából csinál hülyét, ő a tipikus utánfutó, még sajnálni sem lehet mert ő akarja ezt a kapcsolatot.
Bár lehet 61000 követőből csak a fele kedveli.

Nets 2021.01.17. 09:26:12

@Gia: Ha valós volt a benti kapcsolat, nem csak taktika (szerintem kamunak indult, de átfordult), akkor valódi belső problémákra volt építve.

Ez azt jelenti, hogy emiatt mindenképp ilyen kapcsolatba futott volna bele kint is, és ha igaz amit mondott, ez így is történt eddig.

Ebben az esetben teljesen mindegy ki mit mond neki, még ha a világ összes embere is teszi egyszerre, a gondjai miatt teljesen máshogy látja és nagyon erősen ragaszkodik hozzá. Statisztikák szerint átlag 7-szer szoktak visszamenni az elnyomottak egy bántalmazó/mérgező kapcsolatba, mire annyi folyamatos fájdalom és csalódás éri őket, hogy felfogják hogy rosszul látták a helyzetet.

Rencsi mondott egy furcsa dolgot a BV-ben (a viselkedése tükrében), miszerint ő mindig érzi kire érdemes nyomulni, ezért is csinálta tovább, hiába utasították el sokszor. Mint az köztudott, egy nárc/személyiségzavaros mágnesként vonzza az önbizalomhiányos, önképzavaros embereket; tökéletesen megérzi a gyenge pontokat és később azokra épít is. Olyan mint a cápa, ami vért szagol és beindul rá. A kezdeti mézes-mázas időszakot követő fokozatos leépítés, majd későbbi ocsmány beszéd és szrba nézés is egy ilyen közegre utal, időszakos pozitív megerősítésekkel, falatkákkal.

Nem vagyunk szakemberek, sokszor elmondtam én is, de a látottak alapján 1-2 szó és felvétel nem fog segíteni Frunak (se), már ha tényleg igazi volt vagy igazinak érezte/akarta vele. Neki is évekig tartó terápiára lenne szükség, mert attól hogy az édesanyja leteremti és eltiltja Rencsitől, egy másik hasonló baromba sajnos ugyanúgy bele fog esni.

MmeChauchat 2021.01.17. 09:32:50

@silvermansarah: hja. köszi a pontosítást. Asszem én mindegyik pszichopataval találkoztam már.

Amugy (!) a börtönökben 25 % körül van, a vállalati vezetők körében 21% az arányuk.

Van még tovább 11 szempont a meghatározásra, úgyhogy egy spektrum a pszichopatia is.
Így, ezen mozogva a lakosságnak akár 10%-a is érintett lehet vmilyen fokban.

Sztem a villalakok ezt jól mintazzák.

SirLemming 2021.01.17. 09:38:06

Jókat írtok, ámulok és bámulok így al első kávém végefele.

bel ami 2021.01.17. 09:54:45

Utcára nyílik a vellaajtó,
kitántorog rajta a szegrény Renátó.
Nagy tömeg várja kint, sokak szeme sír.
Mert hiszen te voltál a legjobb, Tezsvír.

Addamm 2021.01.17. 10:04:21

@MsIreneAdler: nyilván sokat tett azért, hogy ilyen megalázó vereséget szenvedjen. Én inkább egy afféle alternatív valóságot vázoltam fel, ahol Renátó tudta volna tartani az első 1-2 heti viselkedését ami sokaknak szimpatikus volt. Utána jött egy piálás és el is rontotta a Virágos intenzívre küldéssel. Elrontás alatt én azt értem, hogy nem tudta tartani a kulturált szerepét.
Mint írtam tegnap, rencsi kezdeti kedves énjét például Mérő Vera is bekajálta, aki azt mondta hogy ha több olyan férfi lenne a világon mint Renátó, akkor a nők könnyebben beszélnének az őket ért fájdalmakról. Itt a cikk: filmsor.net/a-szakerto-szerint-vv-vivi-nemi-eroszak-esete-minden-szempontbol-tipikus-volt/
Ugye ez volt az amikor nagyjából csak Renátó állt ki Vivi mellett.
A tanulság csak az, hogy nagyon sok embert megvezethetett az elején.

Viszont a Vivi-Rencsa párhuzamra is reagálok, bár nem csak nekem szólt ahogy írod is.
Én Rencsa benti viselkedését (mínusz első 1-2 hét) mélyen elítélem, és egy undorító alaknak tartom. Mi már a kinti életéről beszélgettünk ami valószínű még mindig nem egy mintapolgár élete, de talán nem olyan gáz mint Radicsé. Ez még önmagában nem a dicsőítése Rencsának, csak kisebb szar mint a másik mocsárlény.
Vivit pedig a benti viselkedése, játékstílusa miatt ekézzük, és nemigazán került szóba, hogy kint milyen lehet.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.17. 10:30:04

@PYT: Ja és az elmaradhatatlan tetkók, szinte minden mocsár tagon....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.17. 10:35:40

@bel ami: A Gyors vonat személy vonat valahol megáll, ha megáll....? analógiáján, ha javasolhatom a csasztuska harmadik sorában az következő módosítást:
Nagy tömeg várja kint, sokak szeme sír, ha sír...?

KékCsöcsűPini 2021.01.17. 10:50:23

@Nets: Nagyon jókat írsz Anyám !

evacat 2021.01.17. 11:03:03

Tegnap megütötte a fülemet az elbúcsúzás a VV-ben is meg a BV-ben is.
Mindketten ugy köszöntek el, hogy nem tudják ma ki lesz.
Furcsa.

alma_szósz 2021.01.17. 11:10:43

@Addamm: pár éve találkoztam Bécivel és teljesen normálisan viselkedett sőt még kedves is volt. akármekkora hülyegyerek volt anno a villában valószínűleg megkomolyodott és van egy iszonyatosan aranyos kislánya

Cérnahuszár 2021.01.17. 11:21:32

@Gia: az a baj hogy ha fru ment volna ki előbb, renato 1 hét alatt lebontotta volna a villát
fru volt a fék meg a pufferzóna neki ahol kiélhette magát.
nem tudom hogy renatot a csatorna rögtön szélnek ereszti, vagy egy-két napig szobában tartják, nem hagyva hogy saját maga értelmezze az öfiket ha visszanézi. Végig nézik vele, és beszélgetnek, és megértetik vele hogy a bocsánatkérés nem gyengeség.

@Nets: ugyanezt gondolom fruról, sajnos tényleg ez van, a saját fejét mindenkinek magának kell rendbe tennie. Csak rögtön megkapom hogy áldozat hibáztató vagyok, miközben én nem hibást, hanem megoldást keresek. Aki engem áldozat hibáztatónak tart, az keres hibást, nem én. Sajnos senki más nem tanulhat meg úszni helyetted. A vizet hibáztatni hogy az tehet róla és változzon meg, megint értelmetlen, nézd meg milyen a víz. Muszáj. Úsznod neked kell.

Lukás főhadnagy 2021.01.17. 11:22:10

Ma Fálki mester alkot ugye? Mintha a januári szombatokat ő kapta volna...

kozi001 2021.01.17. 11:44:49

A nagy barát, Gábor ha jól látom el se ment párbajra.

kozi001 2021.01.17. 11:48:14

Na akkor még Fru, hogy megnyugodjon a kaszás-kapás tömeg és lehet kitakarítani Daniellát és Mohnikát vissza a proli negyedbe ahová valók!

Magentax 2021.01.17. 12:01:56

@kozi001: Én mintha láttam volna, amikor párszor mutatták a közönséget.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.17. 12:02:22

Gyozinek a papirjara 15-46-ot irtak ???
Ez ennyire sotet ??? :))))))))

Magentax 2021.01.17. 12:04:34

Most néztem vissza a tegnapi belevalót - egyszerre nem bírtam idegekkel.
Jól hallottam, hogy a végén Győzi, amikor rákérdezett, mi volt ez a köpés - ennek a nagyarcú, pofátlan kancigónak volt képe azt hazudni, hogy de fru kezdte, ő csak visszaadta?
Egy perccel előtte játszották be neki a jelenetet. Ez a gyökér már a saját szemének sem hisz?

Magentax 2021.01.17. 12:05:31

@szociál: Én 76-nak értettem, de mondjuk, ezen is elcsodálkoztam. Győzi nem képes százig számolni?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.17. 12:07:11

@Magentax:
Visszaneztem direkt, 46-ot mond :)))))

kozi001 2021.01.17. 12:11:25

@szociál: 3. osztályos matek nem kell a Belevaló vezetéshez! :P

Magentax 2021.01.17. 12:13:21

@szociál: Én letöröltem a felvételt, már nem tudom csekkolni. :DD
RTLMost-ot valamiért egyik gép se szereti, telón meg utálok "filmet " nézni, a set top boxom meg felvevős....

KékCsöcsűPini 2021.01.17. 12:13:21

@kozi001: Szerintem Győzi a "műsorvezetés" hevében bármit kimond ami eszébe jut illetve amit félszemmel ránézve olvasni vél a papírról !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.17. 12:15:49

@Magentax:
Ketszer is kimondja hogy 15-46 :))
De lehet ugy ertette 15.46% :)

K_Attila 2021.01.17. 12:25:55

Szeretném látni az összes kommentet!

SirLemming 2021.01.17. 12:29:32

@Lukás főhadnagy: Úgy rémlik nekem is. Hiányoltam is tegnap egy picit, adás közben átjött volna neki az itt kialakuló közhangulat.

MsIreneAdler 2021.01.17. 13:01:47

@Addamm: igen, az elején szimpatikusan viselkedett, meg kellett volna maradnia a kis vidám, husi (bár szerintem ez korántsem volt olyan vészes) srác karakterénél. De sajnos, mint ahogy a való életben is, kábé eddig bírják az ilyen típusú emberek. Az is egyértelmű, hogy szerintem neki már idekint reszeltek, mint ahogy az évad több szereplőjének is, pl Virágot sem tudom melyik munkahelyen alkalmaznák. A való élet kapcsán még az a fontos különbség jutott eszembe, hogy Vivi a viselkedésével a villán kívül jobbára csak magának árthat, viszont Reni meg inkább másnak.
Egy szó mint száz, én is rettenetesen sajnálom, hogy nem sikerült meglepnie engem Renátónak.

SirLemming 2021.01.17. 13:17:52

@MsIreneAdler: Egyetértek anyi kitétellel, hogy ennyire azért nem lennék szigorú, ha a munkára megfelel és tudja kezelni a 'csomagot' amit hoz. Volt balhés múltú kollégám akiről kiderült, hogy bármelyik Legjobb Ember szavazáson fogadnék rá nagy összegben, bőven megfizette fiatalkori problémái árát és bőven bizonyított emberileg és teljesítményben is.

Mostani munkahelyemen is van 'ismert ember', azzal sincs gond. Amíg nem interferál a cég érdekeivel/imidzsével és a munka el van végezve.

Igaz mindkét említett ember okos, intelligens. :)

kozi001 2021.01.17. 13:24:01

@SelyemSonkaPini: Győzikének sztam majdnem szavanként mondják a fülére a mondandót. Vicces amikor kihallani.

kozi001 2021.01.17. 14:55:16

Moh. "Pont olyan srác vagyok, akit anyukád szeretne mellé!"

Téves. Az anyukám a heréidet a disznóknek vetné Takonypóc!

Spitzbaue® 2021.01.17. 14:56:15

@Magentax: Igen. Én is visszanéztem. Rájöttem, hogy a mosolygós, kedves Renátót még sokkal jobban utálom, ha lehet ezt egyáltalán fokozni. Egy hazudós,egyben önmagát is becsapó, megjátszós, hülye barom.

Mú első dolga volt, hogy Grúnak meglapogatta a vállát, hogy nem tud most mit mondani. Azért az a váll nagyon közel van ám a csecshez. És látni fogja Recska. Ájjájjjájjjjj!

Spitzbaue® 2021.01.17. 15:00:17

@kozi001: Soxor hallani, hogy mondják a fülére. És utána látni, hogy 1-2 másodperc, amíg hozé újrabútol. Most hibásan érkezett meg az agyához (ha van egyáltalán neki) az info package, 84,56 helyett 46.

Cibere Brúnó 2021.01.17. 15:03:45

@Addamm: Gazdag cigánybűnöző család sarja a Radics, mindent az apja tolt alá, a lakást és a kocsit is. Normális munkája az életben nem volt még, úgy kéreget kölcsön 2 ezer forintokat az ismerőseitől is. Volt egy hagymázas lázálma, hogy majd youtube sztár lesz, dehát abba is energiát kellene rakni. Teng-leng céltalanul, közeli ismerőse beszélte ki, innen vannak az infók.

Gia 2021.01.17. 15:05:35

@kozi001: Gábor állva tapsolt,amikor Rencsi beérkezett a stúdióba.Tehát ott volt.

kozi001 2021.01.17. 15:08:40

@Addamm: Én inkább Danit hasonlítanám Radicshoz.
Renátó egy tohonya, tehetetlen alak.
Max 1 méter 50 centis nőkkel tud keménykedni. Ez a típus inkább majd a családon belüli erőszakban fog jeleskedni...

gala galuska 2021.01.17. 15:09:39

@Addamm: VVFecó humoros, jólelkű, szimpatikus roma srác volt. Ha nem VV Attilával lett volna egy szériában, ez jobban megmaradt volna az emlékezetben. Csak hát ott az Attila-Vera ellentét ellopta a showt - hozzáteszem jogosan. Mindketten erős egyéniségek voltak.

MsIreneAdler 2021.01.17. 16:00:50

@SirLemming: szerintem háromféle munkahely van. Olyan, ahol sskk nem veszik fel ilyen múlttal, ha ezek után egyenest kolostorba vonul és onnan küldi a cv-t, akkor sem, pl pénzügyi, kormányzati állás esetén. Van, ahol mérlegelik, hogy a szakértelme hoz-e nagyobb hasznot, vagy a rossz híre okoz-e nagyobb kárt a cégnek. Valamint van, ahol ez az előélet kifejezetten lendít a bizniszen, pl szexmunkás, de szerintem Fru körömstúdiója is akár felfuthat emiatt. Szóval akárhogy is, beszűkíti egy ilyen Virág stílusú villalakó lehetőségeit a szereplés.

SirLemming 2021.01.17. 17:06:30

@MsIreneAdler: Igen, igaz.
Mondjuk ha fél év múlva ő fogadna a bankban formaruhában én tuti nem ismerném fel. Viszont őt basztatni fogja a média pár évig nem elég ha ő nem teszi ki faszbukra.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.17. 17:36:08

@SirLemming: én jelen pillanatban nem lennék Virág helyében itt kint..

2021.01.17. 17:59:20

@repuloezustmokus: "én jelen pillanatban nem lennék Virág helyében itt kint.. "

és bent igen?^^

(sry, magas labda vót.)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.17. 18:07:17

@vágtázó vadmalac: bent sem...de jelenleg annyit tud hogy van 61.000 követöje...de..

MsIreneAdler 2021.01.17. 18:13:50

@repuloezustmokus: jajj, de jó hogy látlak! Nem válaszoltam neked a Bálinttal kapcsolatos felvetésedre, de most mondom: igen, nagyon jó meglátás :D

MsIreneAdler 2021.01.17. 18:16:55

@SirLemming: azért olyan gáz ez az egész, mert annyira fiatal még, szinte gyerek, előtte az egész élet. Van egy olyan érzésem, hogy ha jobban odafigyeltek volna rá a szülei, akkor most nem az ATM lenne a fő attrakciója neki. Illetve nem tudom sikerült-e kiharcolni végül az aranydárdát máshova is...

Spitzbaue® 2021.01.17. 18:17:01

Fálki, annak ellenére, hogy Zoom találkozót akartál tegnap estére, eléggé nem jön a poszt. Vagy tán épp azért?

2021.01.17. 18:20:12

@repuloezustmokus: tiszta sor, h a követőit, ill. a műsorban szerzett ismertségét virdzsó konkrétan egy területen tudná kamatoztatni a közeli jövőben: ha visszaregisztrál ominózus weboldalra, és effektív áruba bocsájtja a testét. sanszos, h csak egy pár hónapig pörögne az üzlet, amíg vmennyire még benne van a köztudatban, utána jönne az éhkopp, hiszen ő még ahhoz is kevéske (szvsz), h sikeres "karriert" fusson be hosszú távon örömlányként.:|

Krétagarbó 2021.01.17. 18:20:33

@vágtázó vadmalac: azt melyik nőjogi szervezet intézte el, hogy a lúgos doki csak 11 évet kapjon? Vagy a barátnő verő katona egyelőre semmit? (Az egyelőre egyelőre jogos, szerintem ott még nem futott le egyáltalán a büntetőeljárás, és reményeim szerint csak egyelőre marad büntetlen a faszfej alezredes úr.)
Szóval, lehet, hogy gyépés vagyok én is, de nem igazán tudtam összekötni a nőjogi szervezetek kettős mércéjét és az általad kiemelt ügyeket.

Krétagarbó 2021.01.17. 18:24:54

@PYT: legalább van tapasztalata. Mondjuk rá is igaz, hogy nem kellene osztania az észt, mert neki nem marad:)

MsIreneAdler 2021.01.17. 18:31:11

@Niemandhäuser

Itt te sem vagy zöld, de kapsz értesítést, hogy írtam, ugye?
Ha nem, akkor megbukott az elméletem.

Krétagarbó 2021.01.17. 18:35:40

@VV Erőlegény: szerintem erre a típusú műsorra ez a merítés akad csak manapság. Tetszik, nem tetszik, ezt el kell fogadnunk. Egy Nyerő párossal nem érdemes összehasonlítani a VV-t, semmilyen szempontból.

MsIreneAdler 2021.01.17. 18:37:30

@vágtázó vadmalac: az a randa gondolatom támadt, hogy az insta követők jó része esetleg valami szaftos tartalomra vágyik majd... Viszont ők akkor nem egy támogató bázis, csak kivár, hogy vajon lesz-e valami izgi azon az oldalon.

.Zsu 2021.01.17. 18:40:53

@Niemandhäuser: Fálki már csak elsőzni jár ide :)))

2021.01.17. 18:42:12

Teljesen felesleges azzal az insta meg tiktok oldallal barmit is tervezni a villalakoknak, mert arra mar ratette a kapzsi mancsat az rtl, a lelkuket is el kellett adniuk a bekoltozoknek.

2021.01.17. 18:42:55

@.Zsu: Rumcajsz felesege

Spitzbaue® 2021.01.17. 18:43:27

@MsIreneAdler: Nem nézem az értesítéseket, de jó tudni, kösz..

2021.01.17. 18:54:35

@Krétagarbó: az én saram, belátom, ugyanis azt terveztem, h kitérek n számú esetre, amikor a nőjogi szervezetek lapítottak, és éjjel már a fáradság/dekoncentráltság miatt az vhogy kimaradt.:]
(btw, abban sem voltam/vagyok biztos, h a hölgy, akinek válaszoltam, valaha előkerül-e még itt a fórumon, mert láttam, h csak az értetlenkedő hsz-e miatt regisztrált.)

evidens, h a nevetséges/szánalmas büntetések jogerőre való emelkedésében nem a nőjogi szervezetek játszanak szerepet, sztem ilyesmit nem is írtam sehol, és utalni se utaltam rá.

én arra a kettős mércére gondolok, h a jellemzően balliberális (és nem, ezt most nem szitokszóként használom, még mielőtt vki jobberséggel vádolna meg:'D) kötődésű mo-i civil szervezetek a szintén ballib kötődéssel bíró csoportosulások, médiumok közül az utóbbi években - csak és kizárólag - a bűnbaknak megtett faszbélákat/lujzákat pécézték ki maguknak (marton, kerényi, gothár, eszenyi etc.). aki nem teljesen hipokrita, az jól tudja, h ezekben a körökben (is), folyamatosan jelen van, és még jó ideig jelen is lesz, a hétköznapi szexizmus, uram bocsá' a nem túl píszí, érdekből, ill. manipuláció hatására szárba szökkenő szexuális pandázások.

oké, legyenek bűnbakok, elvégre ez kell a show-hoz, a botrányhoz, csak akkor már lehetnének egy fokkal következetesebbek, h nem szóbeli abúzusokat, ill. udvariatlan, bántó gesztusokat elkövető alakokat próbálunk meg - szenzációhajhász módon - instant magyar weinsteinekként, avagy bill cosby-kként eladni. ez rettentően ócska, és kritikán aluli húzás volt a honi "civilek" és "független" médiumok részéről. összemosni egy-egy morálisan abszolút elítélhető(!), ám kevésbé durva szexuális zaklatást az évtizedeken át módszeresen erőszakolgató amcsi főkolomposok "munkásságával".

nálunk, mo-n a meetoo-t úgy oldották meg, mint anno a tanúban a magyar narancs projektet, ugyebár. muszáj volt előkukázni vmi ügyet (ha ezeréves, az sem baj), bűnbakokat keresni, és találni. megnyugtató lenne azt hinni, gondolni, h bezzeg itt, mo-n, nekünk csak ilyen már-már kedves emberkék jutottak szexuális zaklatók terén is, akik orálozásra kérnek fel, avagy fenekelgetnek. senkinek ne legyenek kétségei, az ún. "elit" köreiben is ugyanannyi keményvonalas szexuális ragadozó, erőszaktevő volt/van/lesz nálunk is, mint bárhol máshol. csak a legtöbbjükről, max. haláluk után lehet majd megtudni, h nem voltak olyan kurva jó fej mintaférjek, meg humánumtól majd' szétpukkadó szeretetgombócok, ahogy azt a baráti médiájukon keresztül évtizedeken át nyomták róluk.

2021.01.17. 19:03:54

@MsIreneAdler: nyem tom, én a mféle követők nettó 80%-át agyhalott zombinak képzelem, országtól függetlenül. belájkol, bekövet, feliratkozik mindenre, mert rutin, automatizmus.
sanszos, h egyik villalakó sem fog semmilyen érdekes kontentet feltölteni, ami miatt érdemes lenne őket követni, de ha már loholnak utánuk páran a virtuális térben, az sem jelent a mai világban semmit. x százezres follower-szám alatt még egy kínai piacos zokniárus sem fog senkit megszponzorálni, lehet vele rajoskodni a többi nyomorultnak max, h ők ennyire népszerűek. kívánom, h ez legyen tényleg a legnagyobb sikerük az életben, mert ennél gecibbet nagyon nem is lehetne kívánni (pedig már az oviban is rosszindulat vót a jelem:D).

2021.01.17. 19:06:08

@.Zsu: ikken, PYT lett a manka (mert szoktam mankázni amúgy mkit random mód, de ő ezt kifejezetten kedvelte, ezért ideiglenesen megkapta a licenc jogokat a hv-n az ominózus titulusra.):D

.Zsu 2021.01.17. 19:08:01

@vágtázó vadmalac: kivettem én itten a szövegkörnyezetből, meg reagálgatásokból, csak érdekelt a háttértörténet, mert nekem meg kíváncsi a középső nevem :) köszönöm az informálást

2021.01.17. 19:11:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Velő!:D mindÉg lebukunk, h mi valójában ugyanaz a user vagyunk, két felhasználó névvel!:Đ (amúgy tökre megnéznék vmi ilyen doksi filmet, amiben kiderül, h ez tényleg így van!:D)

Krétagarbó 2021.01.17. 19:15:32

@vágtázó vadmalac: köszi a bővebb kifejtést, bár még mindig azt gondolom, hogy két különböző dolgot hozol fel: az egyik (#metoo) a munkahelyen, legtöbbször alá-fölérendeltségben lévő személyek közötti szexuális kényszerítés, a másik (pl. lúgos doki, nőverő katona és egyéb vak komondorok) pedig a családon belüli erőszak. Azt állítod, hogy a családi erőszak eseteiben az inkább balliberális oldalra sorolható nőjogi szervezetek nem munkálkodnak annyit, mint a #metoo-s ügyekben.
Én nem tapasztaltam ilyenfajta kettős mércét ezeknél a szervezeteknél, sőt: nagyon sok megmozdulások/aktív segítségnyújtás kötődik az ilyen egyesületekhez a családi erőszakot elszenvedők megsegítésére, vagy akár a környezetből való kimentésükre. Az pedig, hogy a bulvárnak izgibb, hogy Eszenyi éppen melyik beosztott színészfiúkát akarta az ágyába cipelni, mint az, hogy pl. a NONE éppen hogyan mentette ki Gipsz Jakabnét az elvadult Gipsz Jakab karmai közül mert éppen harmadszorra akarta agyonverni egy hónapon belül, nem újdonság.

A családon belüli erőszak ellen a politikai elit - ha nyíltan nem is támogató - de cinkosan sokszor elnéző és ezzel mintegy legitimáló hozzáállásának 180 fokos megváltozása lenne az első lépés szerintem, de amíg a vak komondorok országában élünk, addig egy Renátó fasza gyerek a saját közegében, és nem is csoda, ha nem érti, hogy mi a baj vele, hiszen ő csak magát adta.

alma_szósz 2021.01.17. 19:19:17

@vágtázó vadmalac: ebben a témában nagyon tudom ajánlani ha van türelmed végignézni www.youtube.com/watch?v=K_DZd78WLQY

.Zsu 2021.01.17. 19:20:13

tippem mi volt Renátó kiesését követő reggel ébresztő zene a villában:

youtu.be/bLPm2RXikQ0

MsIreneAdler 2021.01.17. 19:24:02

@vágtázó vadmalac: pláne, hogy egy kattintás csak az egész, olyan sokat nem kell fáradni a követéssel.
A fentebbi írásodra is ekg. Örülök, hogy nem csak én érzem úgy, hogy Magyarországon se ritmusérzék, se súlyozás, emiatt pedig nevetséges lesz minden olyen jellegű mozgalom, ami a szexuális erőszak ellen ténykedne. Az igazi nagyágyúk meg röhögnek tovább a markukba.

kozi001 2021.01.17. 19:25:48

Ezek a dumák, amiket Moh mondott a párbajon! lol.
De szerencséje van, hogy ezzel a fickóval ment.

Fálki 2021.01.17. 19:31:27

Legyen új posztcsi vagy megbeszéltetek mindent itt? :)

2021.01.17. 19:35:00

@alma_szósz: elbúkmárkoltam, most offolnom kell a topic-ot ugyanis, de később sort kerítek rá.:]

PYT 2021.01.17. 19:35:53

@Nets: nekem ez a hétvége kommentje, minden szavaddal azonosulni tudok, mind Viv mind Rencsula tekintetében, ekg erre és a többi kommentedre is a témában; emellett @ficekence: veled is maxi egyetértés, nem csak a mai, de a tegnapi és tegnapelőtti összes hozzászólásodra is; a vitádbannis veled voltam, kár, hogy nem tudtam itt lenni, és megtémogatni, csaknutólag olvasgattam... @VV Erőlegény: köszi :) és veled is ekg, csak mint rendesen; és @Addamm: ide is ekg, gondolom, nem lep meg ;) annyiban korrigálnálak, hogy Csulátó renoméját már ott erősen megtépázta, még Virág előtt, amikor ugyancsak ittasan Bálintnak ugrott neki és köpködött-ordibált pár centiről az arcába, és hiába sétált el Bálint előle, utána ment, és fölé tornyosult, miközben a széken ült Bé... Ott foszlott először szét az álarca, Virág esetében már csak foszlott tovább.

2021.01.17. 19:36:11

@Fálki: hól vóltál, maúnika?:D kivel zúm-szekszeltél mostanáig? és engem mié' nem hívtál be?:D (jöhetne má' az új posztcsih btw):D

PYT 2021.01.17. 19:37:13

@Fálki: áh, életjel, great... szerinted? ;)

Fálki 2021.01.17. 19:39:23

Bocsánat életeim, ottalvós buliban voltam P-V...

Így is komolyan motiválni kellett magam, hogy ezt a mait megírjam.. csak 3 csdálatos délutáni órám ment rá...

PYT 2021.01.17. 19:40:39

@vágtázó vadmalac: ejha, nem spóroltál a karakterekkel báttya ;) de érdemes volt, fogadd mega ékégémat és eegémet, és minden földi jót.. ;))

emilu Harris 2021.01.17. 19:45:05

@vágtázó vadmalac: Még az a jó, hogy mindenki tájékozott pl. a "lúgos orvos" koncepciós perében, ahol soha egyetlen normális bizonyíték nem állta meg végül a helyét. DNS, mobil cellainformációk, térfigyelő kamerák felvételei nincsenek, van viszont egy szomszédasszony, aki KILENC hónappal később, mint amit most belinkelek, majd mondani FOGJA, hogy a símaszkben a lépcsőházban mellette leszökdelőt annyira meg tudta figyelni, hogy felismeri. Az áldozat, négy év testi kapcsolattal sem ismerte fel. velvet.hu/blogok/helyszinelo/2013/03/19/egy_budai_korhaz_vezetoje_lehet_az_obudai_savas_tamado/ Folyamatban lévő ügyben nem nyilatkoznak, ellenben itt az RTL TV-t beengedték a bűncselekmény helyszínére. Szóval megnyugtatok mindenkit, ez a Tánczos- Móri-ügy- Balla Irma fia-ügy sorba tartozó, a magyar igazságszolgáltatás szégyenét bizonyító történet.

PYT 2021.01.17. 19:51:03

@.Zsu: ez van jah, de nem Bálint szakálla inspirálta malacot, hanem a Fálki múltkori felvetése - hogy válasszon k-ki magának all time VV szereplőket házastársnak, szexpartnernek, megmégmittomén minek, és az én választásom farm-Gergőre esett, akire rá kellett keresni, mert nem mindenki emlékezett rá, aztán malac belelapaszkodott egy nyilatkozatába, miszerint a jövőjét egy erdőszéli kicsiny házikóban képzeli el, satöbbi... és innen már egyenes út vezet a mankázáshoz.. ;))) @vágtázó vadmalac: köcce, de mijjaz, hogy ideiglenesen??

2021.01.17. 19:51:26

@PYT: na azé', manka! már épp le akartalak baszarintani (sőt, virtuális családon kívüli erőszaGban részesíteni), amiért velem nem ekágézol, de 43 másik userrel igen!:D de most már mekknyugodtam, szent a béke.:Đ

Fálki 2021.01.17. 19:53:56

@Niemandhäuser: Micsoda számonkérések vannak itt, dikk. :D

2021.01.17. 19:57:14

@emilu Harris: az a csávó szvsz párszor bebizonyította a bírósági hercehurca folyamán, h nettó pszichopata, szóval, ha vmi csoda folytán mégsem ő öntött lúgot az áldozat nemi szervére, akkor is élete végéig el kellene a társdalomtól zárni (persze ilyen nem lesz, mert ad1: szar, csövesbánat a magyar jogrendszer, ad2: vannak felsőbb, politikai körökben ismeretségei). a tánczos-ügynél a véráldozatos zsidó konteóban hiszel inkább. be my guest.:Đ

PYT 2021.01.17. 19:57:47

@VV10 Velőtrázó Vélemény:ez az és a tüzijáték se maradjon el! ;)

2021.01.17. 19:58:51

@MsIreneAdler: lávcsi-szercsi, egy fél sékelt elengedek, mert meglágyítottad a koleszterinszegény margarinszívemet!:D

PYT 2021.01.17. 19:59:56

@vágtázó vadmalac: csak sorban haladtam az időben, ééérted.. ;))

2021.01.17. 20:00:07

@PYT: ingyé' örökre licencet? az csúnya volna.:] a rabbi is rábaszna a csülkömre, ha ilyet tennék.:D

2021.01.17. 20:01:42

@PYT: aszittem, h te tudol időutazni, keresztül-kasul, jobbra-balra, előre-hátra, de ezek szerint nem tudol! persze öröklicenc az meg kéne, agyafúrt manka!:Đ

Krétagarbó 2021.01.17. 20:07:33

@emilu Harris: ez így elég bennfentesen hangzott, miután nem olvastam az eljárás több ezer oldalas peranyagát, egyelőre - még ha voltak C vágányos büntetőperek is - hiszek az igazságszolgáltatásnak, minden hibája ellenére.

Krétagarbó 2021.01.17. 20:09:37

@vágtázó vadmalac: azért ez a lombroso-i elmélet kissé túlhaladott. Csak mert pszichopatának néz ki, még nem csüccsentjük le:)

emilu Harris 2021.01.17. 20:14:12

@vágtázó vadmalac: Egyet, amikor bizonyította, hogy pszichopata. Nem konteóztam. Netán megmagyaráznád Tánczos hirtelen kiengedését? Ha azt az őrült bűncselekményt elkövette, miért szabadították rá a társadalomra?

MsIreneAdler 2021.01.17. 20:16:02

@vágtázó vadmalac: uh. Azért kemény meló lesz ezt fél sékelenként ekgval meg hízelkedéssel ledolgozni... Jajj szegény ujjaim :D

PYT 2021.01.17. 20:18:01

@vágtázó vadmalac: utazni még csak-csak, olvasni? xdd már csak nem gondoltad, hogy olvasatlanul osztogatom itt az ékágákat..? ;))

PYT 2021.01.17. 20:20:55

@MsIreneAdler: eegen, én is elgondolkodtam a pillanat tört részéig, aztán el us vetettem gyorsan, ugyanezért.. ;) sziszifuszi munka xdd

MsIreneAdler 2021.01.17. 20:23:16

@emilu Harris: ha jól tudom az ellen a titkárnő ellen is per folyik, aki hamis alibit igazolt a doktor úrnak, akinek ezek szerint erre nem is volt szüksége...
Lassan ott tartunk, hogy az a gonosz nőszemély azért lúgozta össze magát, hogy szegény igazgató úrnak kellemetlenséget okozzon.

PYT 2021.01.17. 20:24:47

@vágtázó vadmalac: ingyé ingyé, ki mondta, hogy ingyé? fizetek én, vatikáni valutával ;dd

MsIreneAdler 2021.01.17. 20:28:58

@PYT: de működik, az a lényeg. És tényleg nem nagy fáradtság ezt a csodás, deli malacot magasztalni (-0,5 sékel) csing csing :D

2021.01.17. 20:35:45

@emilu Harris: az elmúlt 30 évben bárkit rászabadítanak a társadalomra, amennyiben leülte a kiszabott büntetésének egy részét (ld. cozma-ügy, sztojka és barátai).
remélem, megbocsátod, h nem óhajtok órákat arra áldozni az életemből, h újból beleásom magam akár a lúgos köcsög, akár a tánczos körüli sztorikba. nem ezen a fórumon fog eldőlni, h ki az aki "valóban" ártatlan, és ki az, aki megérdemelten ülte/üli le a nevetségesen rövid büntetését.
te - felőlem - hihetsz a vérvádban is, de ugyanennyi erővel, én meg hadd higgyem azt, h bene egy pszichopata, és konkrétan az elkövetője annak a horrorisztikus cselekedetnek.

emilu Harris 2021.01.17. 20:50:31

@vágtázó vadmalac: "bebizonyította a bírósági hercehurca folyamán, h nettó pszichopata", tehát nem azt írtad, mint most, hogy ez a véleményed, hanem bizonyítékra utaltál. Ha megfigyelted volna a link címét legalább, amit beírtam, évekig savas dokiról beszéltek Még az áldozat is. Ennyire komolyan vették a nyomozást, akinek kellett volna. Nem találtak maró anyagot, hanem KITALÁLTAK.

.Zsu 2021.01.17. 20:53:23

@PYT: :))))) na azért nagyobb betekintést engedtél a sztoriba, köszii.
sztm iszonyú cuki név, és vhogy bírom amikor malac így szólít meg téged :))

MsIreneAdler 2021.01.17. 20:54:38

@SirLemming:
@PYT:
Amin ez a nő átment... Nem csodálkozom, hogy az ilyen jellegű esetek rejtve maradnak. Ki csinálja ezt végig?

2021.01.17. 20:56:55

@emilu Harris: ne hari, de én elengedtem, további sok szépet és jót kívánok neked az advocatus diaboli szerepben töltött küldetésedhez!:]

2021.01.17. 21:00:15

@.Zsu: ha nem fizet rendesen a manka, akkor eljöhet annak az ideje, h másokat is mankázni fogok (Ájrín is meg te is lehetnétek simán mankák(ok), csak akkor az eléggé zavarossá válna egy idő után.)

.Zsu 2021.01.17. 21:06:07

@vágtázó vadmalac: szal a first mankának el kell követnie valami hibát, h mások esetleg mankák lehessenek. mint vmi titulus ami továbbszállhat. éééértem
de én nem szeretnék mankákok lenni, mert belőle csak egy van, mert malac sem lehet már senki más csak te. :)))

.Zsu 2021.01.17. 21:11:14

@vágtázó vadmalac: jó közben felfogtam h nem továbbszáll, hanem több manka lesz egyszerre :DD
belezavarodtam a saját gondolataimba.
ha eljön annak az ideje, és kapcsolatunk minősége kap mindenki saját becézést! :D

gala galuska 2021.01.17. 21:15:20

@vágtázó vadmalac: Ha az orvos esetében nem tetted volna hozzá a köcsög szót is, akkor elhinném, hogy csak a téma miatt hoztad fel az ügyet. Gyűlölködsz, azt magadnak kell tudni miért. Mérő Vera abból él, hogy férfigyűlölő. Én nem ismerem, de ha te igen, gratulálj neki.

MsIreneAdler 2021.01.17. 21:21:35

@.Zsu: ne hibáztasd magad. Ezt a csavaros malacos, briliáns észjárást nekünk nehéz követni (-0,5) :D

KékCsöcsűPini 2021.01.17. 21:25:48

@vágtázó vadmalac: A csávót simán pofán kéne önteni rgy liter kénsavval, azt utána mehet a picsába !
Ha az én lányommal tette volna meg, már megkapta volna !

KékCsöcsűPini 2021.01.17. 21:28:43

"Áron alul adta el a 17 mázsa lopott makkot"
Döbbenet hogy mik történnek ebben az országban.....

KékCsöcsűPini 2021.01.17. 21:29:59

"Dubajba utazott Hosszú Katinka" Höhöhö höööhööö hát már itt tartunk ?

2021.01.17. 21:55:22

@gala galuska: én született mizantróp vagyok, ergo mkit gyűlölök vhol (saját magamat is beleértve:D), de a bene féléket, ha tetszik, ha nem, jobban tudom utálni, mint egy random john doe-t. ez van.:]

2021.01.17. 21:57:22

@MsIreneAdler: fájdalmasan lassan csökken az etymilijó sékeles adósság ezekkel a mínusz 0,5-ös sékelekkel. de mképp díjazom a kitartást és elszántságot, Irene!^^

2021.01.17. 21:59:18

@SelyemSonkaPini: szvsz ugyanazt a hercehurcát, és genitáliára locsolt lúgot érdemelné, amit az áldozata - se többet, se kevesebbet.

MsIreneAdler 2021.01.17. 22:09:29

@vágtázó vadmalac: milllyen egymillió??? Mikor lett ez ennyi?? Nem valami 20 sékelről volt szó? :)

2021.01.17. 22:12:01

@MsIreneAdler: nem emlékszem, de most már etycsillijó sékel a behajtandó összeg, mert csak!:Đ

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:00:21

@vágtázó vadmalac: táncolj csak malacka, majd kihullanak a sékelek a kis zsebedből :D

.Zsu 2021.01.17. 23:02:06

@MsIreneAdler: a malacésteve maffia áldozatai lettünk tudod.

@vágtázó vadmalac: teszemazt, ha írok rólad egy himnuszt pl,
akkor elengeded az adósságot?

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:09:23

@.Zsu: ezt így még azért ne jelentsük ki, még nincs minden veszve :D

.Zsu 2021.01.17. 23:22:18

@MsIreneAdler: belefáradtam a harcba, de belőled erőt merítek, és próbálok helyezkedni én is. nem adom fel :D

2021.01.17. 23:25:28

@MsIreneAdler: óó, nem a zsebemben van, hanem páncélszekrényben a séköl.:]

@.Zsu: hát, nem tudom, Zsu. egy jaú kis himnusz, amibe szépen bele vagyok foglalva, hm, biztos dzsukel lenne. de hogy mennyi dézsmabefizetés alól mentesíteni, azt - egyelőre - nem tudnám megmondani.:]

ppupu #Fantom for President 2021.01.17. 23:26:29

Jó estét!
Dobálom a sékeles zsákokat a púpomra, oszt haladok tovább...

ppupu #Fantom for President 2021.01.17. 23:28:11

@SelyemSonkaPini: Ezt 17 mázsa makkos cikket én is olvastam, egyből Malac jutott eszembe. Elverte a sékeleket makkra.

MsIreneAdler 2021.01.17. 23:40:57

@vágtázó vadmalac: jájj milyen eszes és előrelátó itt valaki, akkor topogjál csak nyugodtan :)

@.Zsu: látod, ez mindenre gondol... Nem lesz egyszerű. Meglatom, te mire mész a himnusdzal, azt lehet én is írok egyet. Ha megéri :)

2021.01.18. 00:00:09

@ppupu: szeva, ppupu!:] lebuktam, ikken, én vótam, de azt nem írta a cikk, h előtte 34 mázsányit megettem a makkbú' egy ültő helyemben, amit loptam, és csak a felesleget kótyavetyéltem el!;]

@.Zsu: nem hallom a disznó-denevér füleimmel, h vésnéd a sorokat. pedig nem kaptál rá több hetes-hónapos határidőt, mankakettő!:]

@MsIreneAdler: *topog* mivel megnézted a világhírű tánczom, +1000 sékelt kell fizetned, honorárium címszó alatt.:]

MsIreneAdler 2021.01.18. 10:23:21

@vágtázó vadmalac: figyi harács kalács, nem néztem, csak láttam! Nagy különbség!
Szóval himnusszal lehet törleszteni?

2021.01.18. 11:06:52

@MsIreneAdler: háló, Irene!:D most már offoljunk az újabb topic-ban, elfér az ott. ha vki rád szól, majd jól elbújok a hátad mögé.:D

.Zsu 2021.01.18. 11:34:58

@vágtázó vadmalac: pedig én még be is könyvjelzőztem ezt a posztot, hogy majd jól csinálunk itt 3ezer kommentet. :D

Ármándójózsi 2021.01.18. 11:40:25

Na mi van, már itt is???
Felőlem mehet, van még hely újabb lapfülnek a böngészőmben. :D

.Zsu 2021.01.18. 11:49:50

@Ármándójózsi: eddig ott tartunk h milliós sékeles tartozásunk van @vágtázó vadmalac: felé és próbáljuk meggyőzni, h dicsőítő himnusszal kiválthassuk.
de ez a malac a világ legmakacsabb malaca :))))

Ármándójózsi 2021.01.18. 11:53:55

@.Zsu: Hahahahaha... :DDD
Zsidó a lelkem, és Vele próbáltok alkudozni? Ilyen alapon Chuck Norrist is megpróbálhatnátok lenyomni szkanderban. :D

.Zsu 2021.01.18. 11:59:12

@Ármándójózsi: na erre hamar rájöttünk, de valami naiv női remény él bennem, hogy hátha tudunk rá hatni.
érzem én h kellenek neki a becéző szavak, de csakis sékelekkel együtt :D

.Zsu 2021.01.18. 12:03:33

@vágtázó vadmalac: ohh h itt ilyen haditervek vannak, taktikák, és fondorlatok.
el tudunk érni több helyen is 10ezreket, ne legyél kishitű. :)))

Ármándójózsi 2021.01.18. 12:09:02

@vágtázó vadmalac: Miért nem jó Neked itt, velünk, köztünk? :'( :'( :'(

.Zsu 2021.01.18. 22:31:09

én csak úgy idejöttem, h fenntartsam ezt a topicot is, és h rátok nézzek :)

Gia 2021.01.19. 20:07:43

Te minden poszt alatt örülsz? :-)
Persze jobb,mint ha sírnál..
süti beállítások módosítása