Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X63 – Je suis Szilágyi Vivien

2021. január 16. 17:34 - dmr94

Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval ha valami véletlen folytán megnyernék a játékot és az ő személyiségük sem fejlődne egy cseppet sem azzal, hogy pénz áll a házhoz.

vv10x63_57.png

Kevés adekvátabb proli motivációs zene létezik egy villabeli reggeli ébresztéshez, mint a Punnany Massif Élvezd című közhelykavalkádja, a szerkesztők mostanra ezt is kipipálhatják. Vivi Robival (na meg persze egy több cigivel) indítja napot, szánja-bánja tegnap esti tetteit és szavait, sajátos stílusában és lelkesedésével kér bocsánatot, szeretné fenntartani a jó kapcsolatot kettejük között. Számomra őszintének tűnik, csak némi nehézségei akadnak azzal, hogy kifejezze magát, Robi pedig továbbra is fenntartásokkal viszonyul a lányhoz, kiemeli a hitelesség elvesztését (ez mondjuk másokkal kapcsolatban is lehetne probléma) és úgy érzi jobb lesz néhány lépés távolságot tartani bár ő semmiképp sem haragtartó. Vivi szeretné ha a kérdőjelből felkiáltójel lenne (és itt kivételesen nem Virág testtartására gondol), mindkettőjük szerint jót tenne a lánynak egy párbaj mert ez a poshadt állóvíz szituáció nem maradhat fenn tovább. Ha úgy adódik, Robitól is számíthat egy jelre ennek érdekében.

Vivien Bálinttal is igyekszik tisztázni viszonyát, aki viszont Robival ellentétben kevésbé fogékony minderre, cserébe elképesztően lekezelő. Ismét a csalódást említi, fáj az egójának, hogy nem tetszeleghet a lélekdoktor szerepében, hálátlanságot emleget, amik lehetnek valós sérelmek is de nagyon nyomasztó az egész beszélgetés. Azt nem tudom felfogni miért gondolják, hogy szándékosan akarja átverni őket a lány ha elvileg nincsenek is saját gondolatai és egyszerű, mint a faék. Mindenesetre sikerül elérni, hogy Vivi olyan jelzőkkel illesse saját magát, mint hányadék és undorító, Bálint pedig még a Danival való összezördülését is rajta veri le.

A két fiú viszont könnyen tisztázza a félreértést miközben Virág szokás szerint kussban asszisztál, Dani valamit magyaráz, hogy ő szívesen segít bárkin bár amúgy leszarja. Bizonyos tekintetben érdekes Bálint és Dani nexusa, mint két erős karakter kölcsönös tisztelete a mostanra már egyértelműen felszínre kerülő konfliktusok ellenére is. Nem kizárva, hogy tényleg őszintén kedvelik egymást én érzem ennek egy olyan élét, amit a félelem/taktika vezérel és egyikük sem akar rátámadni egy másik nagyvadra.

vv10x63_16.png

Napi abszurd: Dani konyhai papírtörlővel és nyitott ajtóval ül le szarni miközben Virág nézi és „beszélget” vele. Párhuzamosan Virág riportjának lehetünk fültanúi, aki kifejti, hogy mennyire össze vannak nőve (nahát!), majd azt ecseteli a trónoló barátjának, hogy szerinte fiús döntő lesz, ahol Dani Bálintot előzve viszi el a főnyereményt, harmadik helyre pedig Robit vagy Renátót (:DDDDDDD) vizionálja. Úgy látszik ez a mellékhelyiség sajátos aurája, hogy a győzelemről való fantáziálásra ösztönöz, ha emlékszünk még Frunátóék szilveszteri közös vécézésére. Virág persze finoman megjegyzi, hogy lehet elfogult (igen, tényleg csak talán), majd Dani udvariasan megkéri, hogy álljon arrébb amíg feneket töröl, nehogy meglássa a szaros ánuszát. Úgy látszik a seggbőlszájba már belefér de itt még nem tart a kapcsolatuk.

vv10x63_17.png

Örömmel konstatálhatjuk továbbá, hogy Józsi, a burkolómester már ki is javította a tegnap észlelt hibát:

vv10x63_18.png

A párbajozók csapatai cheerleading előadás keretében mérik össze erejüket, sokadik alkalom már, hogy valahogy produkálniuk kell magukat. Szövegíró géniusz Danit ismét elkapja a flow, Moh alázása megy, Renátó pozitív tulajdonságainak kiemelése sokkal kevésbé, a végtermék inkább kínos, mint vicces. Moh rápörög, Merci klasszikus pompomlány alkat és időközben azt is megtudja mit jelent a messiás szó. Az ő performanszuk jobban emlékeztet a kívánt formátumra, mint a másik csapat rappelése (Dani természetesen ismét papírról olvas), akik az álszentleben és sunyigang kifejezésekkel zárják táncukat.

Ugyanez a lemez, fotókiállítás az ellenfél villabeli életének alakulásáról és benti kapcsolatairól, ezt is láttuk már kb. Bálint és megboldogult Digó között. Daniék Renátóék maradnak a csicskítós vonalon: Moh kihasználja Mercit, visszaél annak barátságával, bizalmával, csak szexre jó (ez teljesen érthetetlen vád, főleg attól a két párostól akik nyulak módjára basznak éjjel-nappal). Moh szerint egysíkúra sikerült és nem találtak rajta fogást de nem érezte magát kellemetlenül, Merci viszont lehet, hogy igen.

Az ő csapatuk is az ellenfél párkapcsolatát helyezi középpontba és mutatja be Renátó udvarlását majd sorozatos féltékenykedését, Moh nagyon rossz mind mesemondónak, mind tárlatvezetőnek, a képek viszont összességében találóak mindkét párbajozónál. Köpködő úr is méltóságteljesen viseli a kritikát, úgy érzi átment a vizsgán és tekintve, hogy nem rendezett ordenáré üvöltözős mocskolódást, egy kettest mindenképp megérdemel tőlem is.

A szokásos kerekasztal-beszélgetés most ágyban fetrengve valósul meg, és ha már fetrengés, ismét átélhetjük a sajnálatos jelenséget, ahogy a villalakók az amúgy is padlón lévő Vivibe rúgnak újabbakat. A kérdés ezúttal az, hogy ki nem érdemelné meg a fődíjat. Azon kívül, hogy valójában egyikük sem, mindenki Vivient mondja, ami persze jelen állapotban abszolút legitim csak kevésbé sportszerű. Mert bár kétségtelen, hogy a martfűi lány nem akaraterejéről híres, nem gondolom, hogy bármilyen botrányos dolgot tett volna eddig bármikor, ami viszont nem mondható el mindenkiről. Sokatmondó továbbá ahogy kiemelik mennyire nincs saját véleménye, ami főleg Virág szájából erős de pont ez a jelenet példázza jól, hogy mennyire nem a kockázatvállalás jellemzi a társaságot.

vv10x63_55.png

Vivi teljesen rottyon, nem is erőlködik, hogy megcáfolja a vádakat, saját magát is gyengének tartja, tényleg kellemetlen a szituáció. Egyedül Dani énekel ki némileg a kánonból, aki Mohval kapcsolatos sérelmeit hányja ismét nyilvánosság elé és futják le a szokásos köröket sokadjára is. Elhangzik, hogy le van zárva, én ebben kételkednék, végül pedig még Bálint ecseteli Mohnak, hogy engedje el, itt úgysem lesz sosem EKG az eltérő szocializáció miatt.

Vivi kint még tesz egy elkeseredett próbálkozást, hogy megköszönje Dani megnyilvánulását de sok pozitív visszajelzést itt sem kap, csak a kavboj szokásos értelmetlen szövegelését. Egyfajta remény akkor csillan fel, amikor Merci legalább helyes diagnózist tesz, miszerint Vivi úgy érzi el van nyomva odabent de az okfejtés egyből sötét zsákutcába jut, amint Fru is kinyitja a száját és megkezdi szokásos fröcsögését. Szerinte ugyanis pont Vivi volt az, aki folyton produkálta magát és nyilvánvalóan csak együttérzést akar kelteni a nézőkben. Annyit megsúgok a gonosz törpének, hogy ha esetleg ellene párbajozna, nem pusztán emiatt esne ki. Hozzáteszi még, hogy biztos arra játszott, hogy nehogy ő legyen a kihívott és Renátó amekkora úr, nem is őt választotta.

vv10x63_67.png

Peti ismét igyekszik betölteni a morális iránytű szerepét és ha nem mindig az okádék Belevaló követné a műsort, amivel instant sikerül lerombolni minden ilyen irányú hitelességet, akkor ennek még jobban tudnék örülni. Felveti Vivi önbecsülésének hiányát és, hogy vajon mekkora szerepe van mindebben a korábbi nemi erőszakos történet villabeli fogadtatásának. A napi kérdés kivételesen szoros, én sem tudnék magabiztosan tippelni ám az előzetesben elhangzik, hogy Vivi feladja a játékot, ami meglehetősen szokatlan spoilernek hat, úgyhogy kíváncsian várom a mai adást.

vv10x63_01.png

Végül pedig engedjetek meg egy kérdésfelvetést, mert bár sok az enyémhez hasonló véleményt olvastam a napokban, kissé továbbra is bizonytalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy engem hatott át a kelleténél jobban a #metoo szelleme vagy egyértelműen egy kollektív érzület az, ahogy Moh és Vivi egészen az ember szívéhez nő ahogy folyamatosan kapják a savat?

vv10x63_68.png

1501 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SirLemming 2021.01.16. 17:51:44

Gratulálok a dobogósoknak, irány a doppingvizsgálat.

etikette 2021.01.16. 17:55:20

Hat igen. Renatonak taka van, Vivi meg kerdeses...Remelem osszeszedi magat a vegere. Mindent osszevetve ez eddig a legszomorubb evad az osszes kozul, alig van benne szeretheto karakter, sehol egy vicces figura...remelem legkozelebb jobban valogatnak.

Ármándójózsi 2021.01.16. 17:57:51

kukacdmr94: A posztcsi abszolút rendben van, pontos, vicces. A végén feltett költői kérdésre mégis válaszolok, szerintem inkább a kollektív érzület, esetleg hevület mint a #metoo aminek a túltolása miatt ha mobilról lennék már berktam volna 13216 hányós smiley-t...

MsIreneAdler 2021.01.16. 18:11:31

Köszi a posztot! Nekem tetszett. Nagyon várom Rencsi fejét, mikor rádöbben, hogy mi nézők micsoda kutyák vagyunk, hogy nem nézzük se a szerelmet, se a tisztességet és ezt a senkiházi Moh gyereket szavazzuk vissza :D

bréniek 2021.01.16. 18:14:45

az, akinek csakegysimogatáscsakegypuszi MOH egy sajnálatra méltó karakter, és nem veszi észre, hogy mekkora gyáva szar az a szakmunkásbajszos veréb, no ott is komoly gondok vannak a toronyban :D
Ja, legyünk asszertívak: szerintem. :D

bréniek 2021.01.16. 18:16:03

@MsIreneAdler: nem móra nyomsz, hanem rönó ellen. Az azér' differencia.

hereverő heverő 2021.01.16. 18:18:14

@bréniek: és azt te honnan tudod? Nem nyomhat Mohára, csak mert szerinted "baj van a toronyban"?

.Zsu 2021.01.16. 18:20:35

azon gondolkoztam, hogy a VV-k történetében volt-e ennyire utált karakter mint a Rencsómencsó?
szinte 100%os az egyetértés abban, hogy ő húzzon haza.

2021.01.16. 18:21:36

dmr94, ez remek volt, koszi

ami a kerdest illeti a vegen, a valasz egyszeru, a reszemrol alapjaban veve egyik sem

szerintem az atlagnezok kisebb reszenel a meetoo jatszik, a nagyobb reszenel a kollektiv erzes az erosebb (bar talan nem ez a legjobb kifejezes erre)

szerintem szamunkra, ugymond erto (vagy legalabbis erteni probalo) nezok szamara azert jonnek fel, mert a tobbiek mennek lefele

ugy gondolom a mi kozvelekedesunk itt altalaban az, hogy annak alljon a zaszlo, aki ember tud maradni a jatek vegeig es nem masok karara akar tobbnek latszani

utobbi esetben a kivetel vv attila volt, aki megvezette a tarsait es musort csinalt meg a szerkik helyett is

ma mar nincsenek ilyen spilerek, van most pl torppapa es lobelta akik taktikazni probalnak, de balint most nagyon kivagta maga alatt a fejszet, robi meg annyira simulekony, hogy eleg egy ilyen rosszul megvalasztott reakcio a sajat oldalan allo vivi fele es o is szavazokat veszit

engem moh eloretorese azert zavar, mert sunyi, eleve a tujasagra utazik, konfliktuskerulo es olyan parbajra megy, ahol pininek kene ott lennie

a ket kan altal gerjesztett moh nez ugynek joforman semmi alapja, siman csak megfigyel a srac, de alapjaban veve semmit nem tett hozza a jatekhoz onerobol (olyan mint az rtl, mindig csak reflektal, nem proaktiv)

most visszajon a csulato alazo parbajrol es teljesen indokolatlanul fogjak erosnek tartani, ami valoban megerositi - balint es robi nem fogja celba venni, mercimarci meg meg jobban tapadni fog ra

en meg mindig azt erzem, hogy pini megembereli magat

Ármándójózsi 2021.01.16. 18:21:53

@bréniek: Én Moh-ra nyomtam bocsi. :(
De már járok kezelésre, hogy sikerüljön valahogy kizavarni a galambokat a toronyból, mert mindent összeszarnak...

bréniek 2021.01.16. 18:22:22

@hereverő heverő: nem engem minősít, ha neked szimpatikus a másik veréb

2021.01.16. 18:23:13

@.Zsu: lett volna, csak nem volt ideje ennyire lezulleni, pl radics ilyen volt

de ha a tenyeknel maradunk, akkor nem, o lesz a legelutasitottabb

bréniek 2021.01.16. 18:23:26

@Ármándójózsi: az összeset le lehetne simán húzni a WC-n, és kiírni, hogy szorri, lófasz karakterek voltatok, majd a köveetkező szériában talán...

hereverő heverő 2021.01.16. 18:24:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem mindig az offenzív játék a nyerő. Lehet jogy moha csak figyel, de egyelőre ez bejön neki, nem?

gizmO.o 2021.01.16. 18:24:48

Ahh, pedig milyen király lenne Fru fejét látni, ahogy Vivi megy vissza ellene a párbajon.

bréniek 2021.01.16. 18:25:15

az egész az elején lett elbaszva, ezekkel a kurvanagy szósöl kreatívokkal. szavazás előtt megnézem kinek van több followere, és az fog visszamenni.
end of story, kurvára szarul lovagolta meg az rtl ezt a tiktok-insta vonalat...

hereverő heverő 2021.01.16. 18:25:46

@bréniek: a kérdésre felelj légyszives.

2021.01.16. 18:26:46

@MsIreneAdler: tessek tisztesseges disco neked youtu.be/EJ1zU9uF0No (napkozben bedobta az almamuzsika, eszembe jutott a tre izlesed)

2021.01.16. 18:29:11

@bréniek: de, teged minosit ahogy ezt a velemenyt minosited

.Zsu 2021.01.16. 18:29:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény: fuh Radics egész lénye de irritáló volt.

de most meglestem a wikipédián és 44%ot így is elért, gondolom a youtubeos követői miatt sikerült.

Ármándójózsi 2021.01.16. 18:29:35

@bréniek: Én azért nem temetném ennyire ezt a szériát, mert bár kétségtelen, hogy a szereplők (karakterek) lehetnének sokkal jobbak, de az is tény, hogy sajnálatos módon a többség belelavírozta magát egy párkapcsolatba, amitől leült az egész műsor. És a szerkesztők hibája, hogy ezt hagyták idáig fajulni és most már nem tudnak mást mutogatni...

2021.01.16. 18:30:38

@hereverő heverő: konnyen lehet, hogy bejon neki, hiszen volt mar erre pelda, de ettol meg nem erdemel rokonszenvet

2021.01.16. 18:31:28

@gizmO.o: igen, ezt irtam en is ma, remelem gyorsan betolnak egy parbajt, hogy megvivjak

dmr94 2021.01.16. 18:31:53

@Ármándójózsi: nem költőinek szántam, köszi a reakciót :D

Mittudomki 2021.01.16. 18:32:13

@bréniek: Akkor meg nézel egy nagyot ha Vivi kinnhagyja Fru-t pedig a te tornyodban az már le van játszva.Ha nem lett volna tik tok meg Insta akkor is ilyen párbaj végeredmények lettek volna,annyi a változó hogy te a puszta követöszámból már előre tudsz mindent..

hereverő heverő 2021.01.16. 18:32:40

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ebben tök egyetértünk, nem is rokonszenvezek vele. Sőt egyikkel sem. Csak mint viselkedés, nem feltétlen elitélendő. Savószem Hunorka a vv9-et így tolta végig.

MsIreneAdler 2021.01.16. 18:33:57

@bréniek: azt gondoltam szemléltetni, hogy Rencsi vajon mit fog ebből megérteni azzal a borsónyi kis agyával. Mert ugye azt nem, ami a lényeg, hogy ő egy beképzelt, agresszív, primitív tuskó.

Ármándójózsi 2021.01.16. 18:34:22

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Én azért tudok Mohára simán szavazni, mert az ég világon semmi vállalhatatlant nem csinált még és a konfliktuskerülő magatartása is jobben bejön, mit az arcabaköpős ellenoldal. Igaz, sokat nem csinált még, de ezzel is előz nálam jó pár embert simán.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 18:35:52

ELSŐ !
@MsIreneAdler: " Az a baj ! Az! A TISZTELET az hiányzik itt belőled ! Meg a többiekból is!
Mert gyász vagytok mind ! Csicska-kutyák ! MOH-isták !
De majd ÉN megmutatom: én az UTOLSÓ RENikán ! ÉN fogok nyerni, ahogy a budin is megmondtam...." -részletek Rencsi beiktatási beszédéből....

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 18:37:08

@Ármándójózsi: EKG (mint mindig, de önálló véleményem van:)

Ármándójózsi 2021.01.16. 18:37:26

@dmr94: Szivi! :D
Javaslom, hogy elsőzz Te is az írásod alatt, mint a kollégád, bár Ő mindenhol elsőzik, mert még ha nem is sikerül, meg lehet tagelni, hogy reakciózhassunk közvetlenül Neked. :)))

etikette 2021.01.16. 18:37:36

@SelyemSonkaPini: es pontosan az is lesz belole. A budik kiralya! Mert hogy konkretan egy szar alak :D

MsIreneAdler 2021.01.16. 18:38:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem. Még mindig nem. A korosztályom meg van, de az irány még nem jó.
De akkor mutatooom most :D :

youtu.be/omfz62qu_Bc

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 18:39:46

@etikette: TEccett a hozzászólás ( te tiszteletlen gyász csöves,te!) :D

MsIreneAdler 2021.01.16. 18:39:51

@SelyemSonkaPini: tű pontos. Ilyesmre gondolok abszolúte.

És mi mind egyéniségek vagyunk :D!

Spitzbaue® 2021.01.16. 18:40:49

Jó a posz, köszönjük a poszt :-D

Ármándójózsi 2021.01.16. 18:42:03

@SelyemSonkaPini: Nekem minnyá mennem kell, de szerinted elég, ha bedobom, hogy itt mindenki egy talpnyaló szar alak, akiktől egyébként is sugárban hányok, naponta tele annyi konténert, amennyit a HMM Algeciras hajó 10 év alatt nem szállít el...

etikette 2021.01.16. 18:42:04

@SelyemSonkaPini: hallod en kerek elnezest es meg velemenyem is van :D mindjart felkepelem magam mert Mohra szavaztam. Amugy tudtatok hogy a rendes neve Armand?

dmr94 2021.01.16. 18:43:03

@VV10 Velőtrázó Vélemény: lehet nem fogalmaztam teljesen pontosan akkor erről lévén a nem teljesen szétválasztható a kollektív érzület és a metoo amennyiben utóbbi beépült a kollektív érzületbe és ha igen mennyire

egyébként egyetértek, főleg a játékosok egymáshoz való relatív megítélése kapcsán

Moht én nem tartom feltétlenül sunyinak/gecinek, tujának tuja ez tény de csodálkozom, hogy nem érzik, hogy a tujákkal hogy kell felvenni a versenyt és senki sem a tujaságát hangsúlyozza hanem mondvacsinált indokokkal állnak bele, ami pont ellentétes hatást vált ki

illetve nem elhanyagolható persze, hogy a tujasággal sosem elsőként esnek ki, sőt néha egészen sokáig jutnak (pl. Hunor), ami ha valaki tudatos (lol) akkor erre is rámehet mert a nettó képernyőn töltött ideje csak több lesz, amire jobban lehet építeni közösségi média "karriert"

mert hogy ez utóbbit viszont nem zárom ki, hogy célja lehet a beköltözőknek

.Zsu 2021.01.16. 18:43:38

párbaj alatti ivós játék: inni mindig egy felest amikor elhangzik az őszinte vagy a tisztelet szó.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 18:43:48

@etikette: Tudtuk, de én igyekeztem elnyomni magamban! :)

Post Modern Prometheus 2021.01.16. 18:44:11

Renátó VS Moh: strawpoll.com/5zrwpeak6
3.02% [7] - 96.98% [225]
Ma este 22:30-ig lehet szavazni, és remélhetőleg engem sem visz el az álommanó idő előtt, megint, hogy tudjam hozni az összesítéseket a párbaj után. :D

Szimpátiaszavazás [még most nézem csak a tegnapi részt, de félfüllel hallottam, hogy rip Vivi, -bár így őszintén nem tudom mi lesz a párbajjal, de majd egy 40 perc és okosabb leszek talán, mindenesetre]: strawpoll.com/srp79r1b6
TOP 3:
- Bálint: 50.21% [119]
- Robi: 21.94% [52]
- Vivi: 13.92% [33]

Mittudomki 2021.01.16. 18:44:23

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Hidd el hogy Danit nem fogja érdekelni hogy mennyivel jön vissza Móh..az lényeg hogy az idö előrehaladtával egyre több álarc hullik majd le,aki pedig a végéig lavírozva is de ember tud maradni az jó eséllyel mehet a fődíjért..aztán hozzájön az aktivitás,kinézet,történesekben való részvétel szerepe és kialakul a top3
A Virág még benézhet abba a pozíciókba ha Daniella kiesik mellőle,de szerintem..a Bálint-Robi-Móh 3 as eddig úgy néz ki elfoglalta a dobogót

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 18:44:55

@Ármándójózsi: Mármint mire elég ? Hogy megkedveljenek ? Vagy 10teljenek ?
Vagy erősnek lássanak ? Ezekre igen :D

.Zsu 2021.01.16. 18:45:34

@Ármándójózsi: jaj de máris távoznod kell??
de ugye visszajössz?

2021.01.16. 18:45:35

@Ármándójózsi: nalam is negyedik helyen van, pedig nem csipem

MsIreneAdler 2021.01.16. 18:45:41

@.Zsu: ujjujujjj. Nagyon jó ötlet :D

Ármándójózsi 2021.01.16. 18:46:44

@SelyemSonkaPini: Pont erre gondoltam. Különösen a megkedvelésre.
Szóval mindenki bekaphatja!!!

MsIreneAdler 2021.01.16. 18:47:40

@hereverő heverő: basszus. De komolyan. Ti melyik zenei univerzumban éltek?? :D
Ezt a dalt szerintem még nem is hallottam :))
Neked is mutassak jó melódiát :)?

hereverő heverő 2021.01.16. 18:47:41

@.Zsu: konténer lesz? Móki szokta hozni, de lehet hogy ma hegeszt.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 18:48:29

@.Zsu: Szombat van, megy csajozni a Tesó! Ismerem... végez 22:30-ra oszt gyün ! :D

Ármándójózsi 2021.01.16. 18:48:46

@.Zsu: Persze! Hétfőn talán. :)))
Remélem addig hűséges tudsz, akarsz maradni...
Mert lávcsi van, ezt ne felejtsd el!!! <3 <3 <3

2021.01.16. 18:49:14

oink!

mki vegye elő a csimpifonját, és kezdjük!:]

youtu.be/J-PsNsCrqNA?t=52

2021.01.16. 18:50:31

@Ármándójózsi: konnyen elsozik aki jovahagyja a cikket

Ármándójózsi 2021.01.16. 18:52:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Szerintem nem Ő hagyja jóvá. Csak figyel. :)))

hereverő heverő 2021.01.16. 18:53:06

@Ármándójózsi: vagy mint adminnak, neki megy email ha élesedik egy cikk.

2021.01.16. 18:53:37

@MsIreneAdler: jo, hat hip-hop fost tolem ne varj, kupak sakkurat meg plane ne

inkabb ilyet youtu.be/wvdU_DPHcNs

2021.01.16. 18:54:07

@MsIreneAdler: óóó, azt a részt kellett volna küldened, ahol henifer rábukik affleck répájára a verdában, és közben cartman priceless arckifejezését csodálhatjuk.:]]

.Zsu 2021.01.16. 18:54:11

@Ármándójózsi: hétfőőőn?
mintha kitépnének egy darabot a szívemből.

MsIreneAdler 2021.01.16. 18:55:01

@VV10 Velőtrázó Vélemény: na viszont ez telitalálat :D TuCC te, ha akarsz!

2021.01.16. 18:56:33

@Fálki: apa, hol vagy, micsinálol? lesz podcast/zoom-konferencia végül?

.Zsu 2021.01.16. 18:57:04

@Ármándójózsi: nem felejtem el, lávcsi van itt is :))) csókollak

MsIreneAdler 2021.01.16. 18:58:10

@vágtázó vadmalac: bocsi, de a csimpifonról nem az oboa jutott eszembe, hanem a dal :)

.Zsu 2021.01.16. 18:58:34

@vágtázó vadmalac: említettél nekem valamilyen streamet ahol nézhetem élőben ezt a csodaműsort.
azt belinkeled nekem szépen megkérlek rá :)

SirLemming 2021.01.16. 18:59:38

@vágtázó vadmalac: :D
Párbajra a MÁSIK jelenetet készítsd be. Mikor nekiáll Renyó habzani lehet is élesíteni.

.Zsu 2021.01.16. 19:01:39

@VV10 Velőtrázó Vélemény: tisztára hangulatba jöttem ettől.
@hereverő heverő: konténerről gondoskodom

2021.01.16. 19:05:00

na lepek kicsit parbajig

pini jo youtu.be/6XUv8dXD0KU

.Zsu 2021.01.16. 19:06:54

@VV10 Velőtrázó Vélemény: végighallgattam. de túl összetett ez a dal nekem.
miről is szól?

2021.01.16. 19:10:30

@.Zsu: pernye, Zsu, itt van e'!:]

onlinestream.live/tv

ált nem szokott vele gond lenni, múltkor a gina-bálint párbajnál időnként lehalt/akadozott, elképezhető, h túl sokan csatlakoztak fel, a mai párbajnál is lehetnek anomáliák, majd kiderül.:D

2021.01.16. 19:11:32

@MsIreneAdler: nem is a csimpifonról, hanem a heniferes részről sztem az a legmeredekebb mozzanat, ami beleég az ember agyába.:Đ

Spitzbaue® 2021.01.16. 19:13:00

@dmr94: Illetve, maga a tuja név ihletője, VV5 Csaba is második lett Atus után.

2021.01.16. 19:13:23

@SirLemming: a verjed má' csimpifonra gondolsz?:D *csimpi ráránt* cartman meg kiesik a legnehezebb szó (szék) hibás betűzése miatt?:]

.Zsu 2021.01.16. 19:14:22

@vágtázó vadmalac: velőtrázó beelőzött, de az érdemeidből ez semmit nem vesz el.
köszönöm :*

Spitzbaue® 2021.01.16. 19:15:22

@Mittudomki: Szerintem is Bála-Lóbelt-Mú a final 3.

2021.01.16. 19:16:00

@.Zsu: ne köszönd, csak dobj a persely-rokonyomba egy érmét.^^

.Zsu 2021.01.16. 19:16:32

@dmr94: ez kimaradt:
nagyon köszi a posztot! :))

SirLemming 2021.01.16. 19:17:06

@hereverő heverő: :D Köszi, végigröhögtem. De rég hallottam... lendülök is tova ezen a vektoron Jozin z bazin is régen volt.

.Zsu 2021.01.16. 19:19:03

@vágtázó vadmalac: az életem végéig fizetett kamatok az irományod után már nem elég neked? :)
az utolsó garasomat is el akarod venni? írd a többihez
nem akartam, de most ezért elmondom: ma sült szalonnát ettem ebédre

MsIreneAdler 2021.01.16. 19:21:08

@vágtázó vadmalac: azért a south parkból elég sok dolog égett az emberek agyába :)

SirLemming 2021.01.16. 19:21:43

@vágtázó vadmalac: Azaz, természetesen. Jó az a szinkron, na. :D

hereverő heverő 2021.01.16. 19:21:45

Na én pattanok is

*integet

MsIreneAdler 2021.01.16. 19:22:10

@.Zsu: pssztttt! Én itt próbálom elsunnyogni az el nem utalt sékeleket :D....

Spitzbaue® 2021.01.16. 19:28:23

@hereverő heverő: Igen, ez a jó kis zene már posztolva volt az előző évedoknál is, de most (is) könnyesre röhögtem magam. Föleg, hogy Recskához rendelted hozzá :-DDDDD

2021.01.16. 19:30:16

@.Zsu: az utolsó garas megszerzése/behajtása a legnagyobb boldogság.:') még a szombati véres hurka - áfonyás gyümölcsös joghurt kombónál is kielégítőbb számomra.^^

@MsIreneAdler: egen, a huszoniksz évadból azért össze lehetne ollózni egy erős egy-másfél órás best of-ot.

@SirLemming: az első négy évadnyi hbo-s szinkron helyenként, bizonyos karakterek esetében (pl józsa imre garrison hangjaként) erősebb, odabaszósabb, mint az - amúgy teljesen jó - original hangok parkerrel és stone-nal.

K_Attila 2021.01.16. 19:32:30

Üdvözlök mindenkit, fiúk és lányok, kicsik és nagyok.

.Zsu 2021.01.16. 19:33:15

@MsIreneAdler: uppsz, és hétvégén ugye nincs utalás.
de látod h folyton a pénz körül jár ennek a jómalacnak az esze, vezeti a számlakönyvében a tartozásokat biztos, és már egy jó szó után is fémpénzt kell a tarsolyába dobni.

SirLemming 2021.01.16. 19:34:09

@hereverő heverő: Ezen konkrétan meghatódtam annó mikor láttam. Nagy arcok, hogy bevállalták bármennyire is tét nélküli volt.

.Zsu 2021.01.16. 19:34:18

@K_Attila: instant arckaparás :D

2021.01.16. 19:38:07

@K_Attila: követelem a privilégiumnak számító szájba köpésemet!:]

MsIreneAdler 2021.01.16. 19:40:08

@K_Attila: üdv itt a zártosztályon :D

MsIreneAdler 2021.01.16. 19:41:53

@.Zsu: anyagias egy srác :D
Tehát hétvégén sajnos nincs utalás. No de hétfőtől mit találjunk ki???

SirLemming 2021.01.16. 19:42:31

@vágtázó vadmalac: Jogos, olyan alappal indítottak amivel mai napig azonosítom a sorozatot. Viszont régen sokkal kevésbé volt aktív az angolom és kevesebb cultural reference jött át, a magyar szövegkönyvet bevállalósabbnak éreztem. Most meg már csak szimplán lusta lennék újranézni angolul.

Na kis pihi, nem akarom túlszaturálni a szekciót.

2021.01.16. 19:47:35

@MsIreneAdler: van utalas mar hetvegen is

2021.01.16. 19:50:15

@MsIreneAdler: hétfőn hajnalban már ppupu ukrán tevéi ott lesznek nálad, és az apró méretednél fogva beleraknak egy dán kekszes fémdobozba, és az lesz a büntetésed, h a hv-s arcok között fogunk kézről-kézre adni: egyik nap Fálkinál, másnap Ármándónál, harmadnap Zsunál leszel, és ilyen horrorisztikus irl-tamagocsiként kell létezned örökkön-örökké. muháháháháhá.>.<

.Zsu 2021.01.16. 19:55:14

@vágtázó vadmalac: :DDDDD

látod @MsIreneAdler: nincs itt bajtársiasság. volt egy fedősztorink, igaz ingatag lábakon állt, de hátha vadmalacunk nem gondolt volna bele és akkor jön @VV10 Velőtrázó Vélemény: ilyen megoldásokkal.
beleköpött a levesünkbe

2021.01.16. 19:55:42

@SirLemming: én az ötödik évadtól kizárólag eredeti nyelven néztem, de tavaly elkezdtem darálni a legelejétől magyarul is, hátha beleszaladok egy-két olyan szövegbe, ami poénosabb számomra a madzsar ferdítésben.

MsIreneAdler 2021.01.16. 20:09:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény: te most kivel vagy?? Jutalékot kapsz, vagy mi :)?
Ejj, pedig tegnap Marky Marknál már kezdtelek megkedvelni, ma a Sonic empire-nél meg már szinte tezsvírként gondoltam rád...ejjj :D

ppupu 2021.01.16. 20:10:36

Jóóóóóó estééééééééét Kollllllééééééééégáááááák!

Most vacsorázni fogok. De azért figyelek. A sékelek még mindig nem jöttek meg... csak szólok.

ppupu 2021.01.16. 20:12:53

@MsIreneAdler: Hmmm... Vadmalac pontosan írta le a protokolt :)) De ne aggódj minden rendben lesz, a dán kekszes dobozt hetente cseréljük és az ukrán tevéken lesz maszk.

MsIreneAdler 2021.01.16. 20:13:04

@vágtázó vadmalac: akkor ha jól értem egy bazi nagy, kényelmes fémdobozba leszek zárva, és minden nap más elégíti ki az igényeimet, amint csipogok egyet...jaajj neee. Be is zárom az ajtót, nehogy rám találjanak a csúnya ukrán tevék!!
(kulcs a lábtörlő alatt, egyre zártam csak ;)

MsIreneAdler 2021.01.16. 20:15:39

@.Zsu: elárultak minket, el. Lehet téged még finoman figyelmeztetnek egy kis levágott tevefejjel a párnádon, de látod, engem meg már vár a doboz :)

.Zsu 2021.01.16. 20:21:17

@MsIreneAdler: ez nem elárulás, ez egy előre kitervelt összeesküvés, kezdve azzal h elérték h akarjunk valamit, amiről eredetileg nem is tudtuk, hogy akarjuk.
aztán szépen megvezettek minket ezek a négylábú szőrös jószágok.
manipupulálva lettünk

2021.01.16. 20:22:08

@MsIreneAdler: en a vizilovakkal vagyok :P

keszulok a parbajra youtu.be/NE2AvbROl5k

MsIreneAdler 2021.01.16. 20:26:31

@.Zsu: igazad van ez szín tiszta taTTikaaaa! Mi meg hogy bekaptuk a horgot. Na most már mindegy.

2021.01.16. 20:29:57

@ppupu: zsá/erev tov ppupu!*.* hja, és jó étvágyat!(:

@MsIreneAdler: én valójában irigykedek is rád, h bekerül(het)tél a dobozba, közben rájöttem, h az nem is egy dán kekszes doboz vót, hanem pinhead péter okossága:
i.etsystatic.com/16259172/r/il/51e454/2471431088/il_570xN.2471431088_3cmx.jpg

MsIreneAdler 2021.01.16. 20:30:13

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jujj ezt szerettem, mármint az ein, zwei polizeit :)

MsIreneAdler 2021.01.16. 20:34:03

@vágtázó vadmalac: rágugliztam. Beszédes neve van a srácnak :)
Szép a dobozka is.

2021.01.16. 20:34:51

Moh is keszul mar az alazasra, remelem youtu.be/eMhDQFLwrAA

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 20:34:52

Sziasztok, szép estét, jó szurkolást, de nem aszfaltozunk. :)

@MsIreneAdler: @.Zsu: Azéééé lettetek itten kérem szépen manipupulálva, mert a szép szavakra köncentráltatok és nem a mögöttes tartalomra. :D No de most már mindegy, mert benne vagytok a slamasztikában, dobozban és miegyébben. :D

2021.01.16. 20:40:10

Armand es Armin nagy napja lesz ez youtu.be/UPTIe13YzF4

SirLemming 2021.01.16. 20:41:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Csak kíváncsiságképp: zenész vagy / voltál vagy esetleg lemezlovász?

2021.01.16. 20:43:14

@SirLemming: csak hobbi volt, olyan 25-30 eve

ppupu 2021.01.16. 20:43:41

@vágtázó vadmalac: Köszi Malac, végzetem, kóser sült császár szalonna és tarja volt... Most elégedett vagyok. De te nehogy tevesültet egyél az nem lenne kóser :)))

ppupu 2021.01.16. 20:47:39

@Kiégett Hobbynyúl: Helló Nyúúúúl. Nem kéne elrontanod itt az intrikákat meg a sékeles manippupulációkat, sokáig dógoztunk, oszt itt kidumálod itt a tatikát... ukrán teve osztagból van ám több. :)))) Figyelünk ám tesó

ppupu 2021.01.16. 20:49:54

Rákészülök a rettenetre, megborotválom a púpomat, beindítom a dízelgenerátorokat az oázisban, bekészítem a datolyát ppupuné mellé.

2021.01.16. 20:50:10

Na jo, ledobom az atomot a mai emlekezetes parbaj elott youtu.be/JBbB-A_gAWQ

SirLemming 2021.01.16. 20:50:29

@ppupu: Már megvagyok félemlítve általatok, a dobozos retorzió beférne a CIA protokolljába is, brr.

ppupu 2021.01.16. 20:52:47

@SirLemming: Na azéééé, mindenki tuggya hogy hol a helye...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 20:53:58

@ppupu: Szia Ppupu! Semmi gond, majd terítek rá sötét kendőt, és akkor majd senki nem látja, hogy odaírtátok, hogy tattika. :D Az szuper, akkor majd beszélgethetnek az oroszokkal, mert ők meg már a spájzban vannak. :-))))

Mók_Ica 2021.01.16. 20:54:45

@VV10 Velőtrázó Vélemény: :DDDDDDDDDDDDD állllllat :DDDDDD

jó estét, jó szurkolást :))))

2021.01.16. 20:55:12

@ppupu: Holnap reggeli villaebresztonek kivalo lenne

MsIreneAdler 2021.01.16. 20:56:10

@Kiégett Hobbynyúl: szia :) ! Na most mondd meg. Így jártunk, mert kíváncsiak voltunk.
No de most koncentráljunk Rencsire, ezzel terelve el a patás maffia figyelmét :) Szoríts nekünk!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 20:56:22

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ezt ledobtad rendesen, de ha Renáta hasonló frizurával jelenne meg, legalább szórakoztató lenne a megsemmisítő erejű párbaj. :-)

Mók_Ica 2021.01.16. 20:57:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: fru besírna rajta.... és önként feladná a villalétet ...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 20:58:04

@MsIreneAdler: Látom, látom. Vegyetek fel ti is olyan szemfedőt (takarót), akkor nem látjátok a patákat sem. :-))))

SirLemming 2021.01.16. 20:59:07

@ppupu: Nyugalom, pupuvér. A lemmingeket a disney szórta le a szikláról maguktól nem ugrálnak.
Amúgy nem én voltam a beépített ember? Mint a Teleshopban a néne akinek instant 1500%al jobb lett az élete a ledes bottól.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:00:35

@Mók_Ica: Szia! Á, dehogy, gátlástalanabb annál. :D

Cimili2 2021.01.16. 21:00:54

@Mók_Ica: majd szünetben elolvasom.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:01:58

@Cimili2: Erre várok. Hoztam mogyorót, burgonyaszirmot... még söröm is van.:D
Ancsa a fekete özvegy. xD

Mók_Ica 2021.01.16. 21:02:27

@Kiégett Hobbynyúl: kit evett meg most? :))))))))))

.Zsu 2021.01.16. 21:02:55

@Kiégett Hobbynyúl: szívvel játszottunk, ez volt a baj.

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:03:08

@Kiégett Hobbynyúl: nem metek, mert félek, hogy hátulról betámad valami pohos mihaszna. Fru sem járt valami jól :)

PYT 2021.01.16. 21:03:22

Juhhú, remélem, kellemes esténk lesz ma... ;)

malevil2050 2021.01.16. 21:03:44

szörpong?????? ni a jó q élet!!!!!!!!!

.Zsu 2021.01.16. 21:03:57

PP-t jobban szeretem a párbajokon.
meg amúgyis.

ppupu 2021.01.16. 21:04:12

hajráááá maffiás zsarolás foyt köv a hv után

2021.01.16. 21:04:15

miért nincs olyan opsön, h ki tud egy nagyobb sallert lebaszni az ostobenkó ancsának?:D
ami után lehetne vekengeni, h hjaj, micsoda csúnya dolog a bántalmazás ám.:Đ

Mók_Ica 2021.01.16. 21:04:58

@malevil2050: sztem olyan, mint a sörpong.....

malevil2050 2021.01.16. 21:04:58

na jön má ez az elcsépelt baromság

ppupu 2021.01.16. 21:05:23

hohóóó lesz nagy visítozás... meg besza, behu

Cimili2 2021.01.16. 21:05:24

@Kiégett Hobbynyúl: 2 éve nem ittam sört, de most nálam is itt van egy meggyes. :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:05:28

@Mók_Ica: Még nem derült rá fény sajnos. :D
@.Zsu: Azt nem szabad, mert... mert... a patás is figyel.
@MsIreneAdler: Zárd be az ajtót, ablakot. Grincs magának választotta. xD

malevil2050 2021.01.16. 21:05:58

@Mók_Ica: megérett má a világ,,,,,,,

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:06:09

Szörppong?? Ez a kreatív csapat olyan, mint valami ultra tré vőfély egy istenhátamögötti lagzin...

malevil2050 2021.01.16. 21:07:17

Édes jó atyám,,,,,,,

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:07:34

@vágtázó vadmalac: Lehet, nincs orvos a közelben. :D
@Cimili2: Egészségedre! :-))
Még jó, hogy le lehet halkítani a tévét. Szájról is le tudom olvasni, hogy mindegyik visít. :D

malevil2050 2021.01.16. 21:07:41

A fülembe forró ólmot,,,

tvbuzi 2021.01.16. 21:07:42

Na, szavaztam én is

ppupu 2021.01.16. 21:07:47

most már legalább tudjuk Fru miért engedi magát megpocsékolni Recskának... Ezektől sem undorodik, Recskától miért undorodna

.Zsu 2021.01.16. 21:07:51

na ez élvezhetetlen.
az egeres doboztól asszem meghalnék.

tvbuzi 2021.01.16. 21:09:12

Dani golyóit nem gyantázzák?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:10:14

Most komolyan, a kreatívaknak nem jut eszébe semmi normális? De tényleg? Ez annyira szánalmas. :DDD

.Zsu 2021.01.16. 21:10:31

@tvbuzi: Virág szereti a nyelvéről leszedegetni a szőrt, addig is elvan és nem beszél

ppupu 2021.01.16. 21:11:48

ez egy f@szság volt

SirLemming 2021.01.16. 21:12:13

@tvbuzi: Arra a forró gyanta jön remélem.

malevil2050 2021.01.16. 21:12:22

Ha még1x valaki értelmeset ír errő a szarról , azt lelövöm.

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:12:25

Vivi ebben is selejt vót. Bocs.

.Zsu 2021.01.16. 21:12:34

Virág száján mi ez a csík?

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:13:05

Virágnak mi van a szájával?

Mók_Ica 2021.01.16. 21:13:14

@ppupu: a kövi feladat még nagyobb f@szság.....

ppupu 2021.01.16. 21:13:44

@MsIreneAdler: @.Zsu: Felsértette Dani zacsiján a borosta

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:13:47

@tvbuzi: Én gondoltam, hogy átteszem Recskára. Aztán vissza. De nem kockáztatok, nehogy közben behalasszák az appot....

nicu71 2021.01.16. 21:13:51

@Kiégett Hobbynyúl: Bezzeg Zsolti idején micsida kreativitás volt

Mók_Ica 2021.01.16. 21:14:01

@MsIreneAdler: @.Zsu: leszedte a bőrt szerintem....

malevil2050 2021.01.16. 21:14:02

Nahh, most mi gyün? harci kokas? ki gondolta vóna?

.Zsu 2021.01.16. 21:14:10

ez
mégis,
mi? :D :D :D

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:14:32

@MsIreneAdler: Ez a seggből-szájba következménye lehet (?)

SirLemming 2021.01.16. 21:15:04

Kellett volna szabályba hogy nem topogunk. Ennyi erővel pogózhatnának is.

readonlyvv 2021.01.16. 21:15:06

ha a srácok nem alázzák a csajokat majd a szerkik

Mók_Ica 2021.01.16. 21:15:16

@.Zsu: hááááááááááát....nehéz szavakba önteni......

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:15:44

@nicu71: Ugye? Kezdem visszasírni. :D Na jó, annyira azért nem.

malevil2050 2021.01.16. 21:16:09

@ppupu: Az lenne az igazi romantika.

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:16:16

@ppupu: uh, ezt sajnos elképzeltem :)

ppupu 2021.01.16. 21:16:39

Bazgeeeee f@szom, most vacsoráztam...

.Zsu 2021.01.16. 21:17:18

ajjaj Virágnak látszik a csupasz karja, ezután balhé lesz.

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:17:23

@Mók_Ica: sokat harapja gondolom a száját, nehogy rossz fele nézzen a szeme...

readonlyvv 2021.01.16. 21:17:28

befejeztem, ez hányadék

tvbuzi 2021.01.16. 21:17:37

Szegény kilgyo :(((

ppupu 2021.01.16. 21:18:03

Dani beszól a kígyónak mert ránézett Virágra

nicu71 2021.01.16. 21:18:28

@tvbuzi: EKG szegény ártalmatlan kígyó

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:18:38

Recska nagyon raj ebben a sapkában. Pfhejjjj!

tvbuzi 2021.01.16. 21:18:42

@Niemandhäuser: mi indokolná ezt a tattikai lépést?

Mók_Ica 2021.01.16. 21:18:58

miért kell ilyen hányadék feladatot adni??? ez sem bátorság, sem semmi......

Kábel Barát 2021.01.16. 21:19:28

Most bazz tényleg az a műsor, hogy állatokat taposnak agyon?

Cérnahuszár 2021.01.16. 21:19:30

most jól értettem PP renátának mondta renátót?

Mók_Ica 2021.01.16. 21:19:33

pp is szemfedőt mond :))))))))))))

ppupu 2021.01.16. 21:19:56

Uhhhh most jön a Nagy Dél-amerikai Fitymarágó Strandhal és vége a csávóknak

PYT 2021.01.16. 21:19:58

Ennek a játéknak mi értelme van amúgy?

SirLemming 2021.01.16. 21:20:08

@MsIreneAdler: Csak magamra vettem, semmi gond. Majd kimegyek a villágból, semmi gond. Szomcsi se vagyok. :)

Cérnahuszár 2021.01.16. 21:20:54

nem figyeltem, mit szóürnak a vízbe nekik, műtrgyát?

.Zsu 2021.01.16. 21:21:01

lehetnének fasza tényleg bátorságot igénylő feladatok
éneklés nélkül

ppupu 2021.01.16. 21:21:17

Remélem a jószágok leharapják a gyíkukat..

Mók_Ica 2021.01.16. 21:21:20

@ppupu: jajjj..... ezen azért röhögtem :DDDDDDDDDDDDDD

nicu71 2021.01.16. 21:21:25

Elszabadult a pokol!!!

mocskosmacska 2021.01.16. 21:21:38

Ez felháborító állatkínzás. És egyetlen egy villalkónak sincsen semmilyen ellenvetése.

SirLemming 2021.01.16. 21:21:41

Őszintén: Nálam ez érne egy közületi felhördülést. Nem basztatunk állatokat így. Szerencsétlenek.

princejesus 2021.01.16. 21:22:16

Na rencsi rámarkolt Moh golyoira

Cimili2 2021.01.16. 21:22:30

ezt a fosságot. pffffffffffff

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:22:33

@SirLemming: de te ne vegyél magadra semmit, csak amit úgy írok, hogy kukac lemming :)! Jó :)?

Mók_Ica 2021.01.16. 21:22:36

tök jó párbaj, semmi tétje,semmi értelme..... ámde undorító és megalázó.....

malevil2050 2021.01.16. 21:22:46

@Valinda1: Isten hozott a hádész világában.

tvbuzi 2021.01.16. 21:23:10

Anikót alig ismertem meg asztal nélkül

.Zsu 2021.01.16. 21:23:20

összemérték a TUDÁSUKAT! :DDD

malevil2050 2021.01.16. 21:23:36

Bojkottálni kéne már ezt az egész baromságot.

mocskosmacska 2021.01.16. 21:23:39

Szerintem az állatok traumatizállódtak.

ppupu 2021.01.16. 21:23:44

Nem lehetne, hogy ugorjunk és jönne a párbaj ?

Kábel Barát 2021.01.16. 21:23:54

Ebben a játékban az állatokkal érzek együtt, nem a gyökerekkel ;)

Mittudomki 2021.01.16. 21:24:10

Na a végén még Merci tököt növeszt Móh nak :D

tvbuzi 2021.01.16. 21:24:32

Merci most ruhában keresi Moh tökeit

princejesus 2021.01.16. 21:24:35

Na Merci mond valami értelmeset végre a Mohnak

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:24:36

@.Zsu: na jó. Ez náluk már az. Színvonal :)

.Zsu 2021.01.16. 21:24:40

@ppupu: *eredményhirdetése :D

PYT 2021.01.16. 21:24:53

Ez eddig ritka gusztustalan volt, miért kell ezt?

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:25:07

Recska gatyájáról a kedvenc dalom juttom eszembe:
"Árok szélén a p!na fogát vicsorítja
Elvesztette a pöckét, a faxomra fogta..." :-DDDD

Cérnahuszár 2021.01.16. 21:25:26

@ppupu: jó lenne. pont erre gondoltam én is

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:26:03

@PYT: Én nem is néztem a végén. Ki nyert?

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:27:24

@Niemandhäuser: én is inkább belebújtam a telefonba!

.Zsu 2021.01.16. 21:27:42

Moha most már tényleg befejezhetné a bocsánatkérést. az a szitu is iszonyat fel van nagyítva, de persze Dani véleménye az egyetlen igazság.
Mercinek meg már többször voltak jó meglátásai, nálam az utóbbi időben feljött a ranglistán

PYT 2021.01.16. 21:27:44

@Niemandhäuser: Rencsuláék (én sem néztem oda, csak hallgattam)

2021.01.16. 21:27:55

hat ez gyengusz volt

2021.01.16. 21:28:33

na mennyi lesz a vege? szerintem eppen atbillen 10 fole csulato

SirLemming 2021.01.16. 21:28:52

@Kábel Barát: Ha láttál már pár bármilyen adást ilyesmi műsorból hogy az úristenbe lehet egyáltalán bepánikolni állatoktól? Póktól kirázna az ideg, de azt úgyse teheti meg egy csatorna se, hogy életveszélyben legyek.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:29:59

Az azért kiderült, hogy Vivi énekelni SE tudod. Tényleg miben több ez a nő mint egy amőba ?
Jah igen: van Pinije ! (vélhetőleg:)

Cimili2 2021.01.16. 21:30:22

@Mók_Ica: a 24.hun törölték a rencsis cikket :((

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:30:48

@.Zsu: EKG merci-moha val kapcsolatban !

ppupu 2021.01.16. 21:30:51

A reklámblokk végére beszedtem egy csomó gyógyszert és étrend kiegészítőt, fújtam az orromba valami szart, majd bekentem magamat egy csomó kenceficével.

Sajnos a a férfierős reklám nem volt, pedig ott jó a csaj feneke.

PYT 2021.01.16. 21:30:52

De azt még mindig nem vágom, mit lehetett nyerni ezzel az undormány feladattal, +10%-ot Rencsulának?

2021.01.16. 21:31:02

exkluzív kontent!

southparkstudios.mtvnimages.com/uri/mgid:arc:content:shared.southpark.us.en:3b19cc76-5419-46c3-890b-5195c832dca9?quality=0.7

mindeközben renáta és mohás bélrendszerében életre-halálra menő szabadulós játék zajlik!
reméljük, a párbaj alatt kijutnak a kis lemmiwinks hercegek a csúnya-csúnya útvesztőkből.:D

SirLemming 2021.01.16. 21:31:17

@MsIreneAdler: Értem, vettem, leülök, egyes. :)

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:31:30

@ppupu: EZ egy kurvajó csaj ! (a kék seggű)

PYT 2021.01.16. 21:31:49

@SelyemSonkaPini: látta azt mér valaki? ;p

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:32:29

@PYT: azért írtam, hogy vélhetőleg :)

2021.01.16. 21:32:32

semmi dramai felutes nincs ancsa reszerol, szerintem vivi bent maradt

malevil2050 2021.01.16. 21:32:32

Na more, minnyá szökik a málna.

PYT 2021.01.16. 21:33:01

Fru feje.... xddddddd

2021.01.16. 21:33:30

mi az a makacs temperamentum

PYT 2021.01.16. 21:33:42

"párteraputa" by Rencsula xddddd

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:34:04

Nincsenek azon a szinten, hogy megértsék a Fru leugatását, lealázását :D
mondja Rencsi

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:34:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Lehet.
Bár megmondom őszintén, hogy ha egy játékos kiejti a száján, hogy ő szeretné feladni, akkor nem adnék neki gondolkodási időt. Így döntött, így döntött.

.Zsu 2021.01.16. 21:34:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: annak az a lényege h ellentmond ha csicskázzák

Valinda1 2021.01.16. 21:34:19

Jaj de kínos, kérem vissza a patkányokat :)
Rencso 100 százalékosan menj haza kérlek.

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:34:23

Recska alázatos. Szerintem azért gonolja ezt, mert azt hiszi, hogy az alázatos az, aki aláz. :-DDDD

SirLemming 2021.01.16. 21:34:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény: 15-20? Erősnek tűnik nekem a 10% alatti projekció.

@vágtázó vadmalac: :D Approved.

Jelentem megtanultam egy kommentbe több választ tenni, kevesebb lesz a spam.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:34:44

@SelyemSonkaPini: Most mondd meg. Ő az okos, szép... :D Ja nem.

PYT 2021.01.16. 21:34:46

@SelyemSonkaPini: sejtettem, csak nem akartam egy szimpla ekg-val leokézni ;))

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:35:14

@SirLemming: neeem, ilyet nem mondtam :). Mondjuk most azt nézem, szerintem azt se vedd szó szerint, hogy ne vegyél magadra semmit :D

ppupu 2021.01.16. 21:35:15

Ha Moh mégegyszer azt mondja hogy szánom bánom lefejelem.

Cimili2 2021.01.16. 21:35:17

rencsi még értelmes kérdést sem tud feltenni. moh viszont jól válaszol.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:35:24

@Niemandhäuser: Tuti. Magas lóról lehet nagyot esni, meg lesz az. :D

2021.01.16. 21:36:12

Miert van olyan erzesem, hogy a dani-moh ugyben nem mutattak meg mindent nekunk?

Mintha egy teljesen mas esetrol beszelnenek

mocskosmacska 2021.01.16. 21:36:20

Igen, ez elég bunkóság? De moh írta ezt a szöveget? Ha nem, akkor ki osztotta rá? A csapatból bárki is mondta, hogy ez a szöveg már elég erős?

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:36:25

renátó a szintaxis király :D

PYT 2021.01.16. 21:36:34

Moh úgy áll ott, mint akit behivattak az igazgatóiba... xdddddd

.Zsu 2021.01.16. 21:36:35

@ppupu: jövök veled, segítek

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:36:35

Recska még akar faragni abból a 10%-ból. Remélem sikerül.

Mók_Ica 2021.01.16. 21:37:08

komolyan elhiszi renáta, hogy ezen bármi is múlik??? mekkora arca van, hogy ezt a szópárbajt megnyerte magasan....... pffffff

PYT 2021.01.16. 21:37:24

Ez az Bála, toljad neki!!! Yesssz/tudéj xdddd

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:37:27

Rencsi NEM agresszív ! Ez biztos... MONDTA ! :D

Cimili2 2021.01.16. 21:37:44

@Niemandhäuser: ekg.
s szerinte mint halljuk a szócsatát is megnyerte, mert ő űberfasza.

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:38:04

Teljes amnéziája van ennek a szerencsétlennek. Hazudik és elhiszi.

Mók_Ica 2021.01.16. 21:38:06

@Niemandhäuser: sajnos nem tudok dupla-tripla szavazatot tenni mohára.....

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:38:13

"MÉG NEM LÁTTATOK AGRESSZÍVNAK!" mondjuk nem csapott le senkit....

mocskosmacska 2021.01.16. 21:38:37

Az agresszió a másikon való felükerekedés vágya. Itt ki nem agresszív? Szerintem Vivi és Virág a többi mind a legfaszább akar lenni.

ppupu 2021.01.16. 21:38:40

@.Zsu: Tartom a fejét, ha elhangzik az ominózus szó, ütheted a szívlapáttal :))

PYT 2021.01.16. 21:39:10

Egy kérdésre nem képes egyenesen válaszolni Csulátó, kérdésre kérdéssel....

Mók_Ica 2021.01.16. 21:39:13

renáta arcát akarjuk látni... minél hamarabb....... legyen 10%-nál kevesebb a százaléka!!!!!!!!!!!

nicu71 2021.01.16. 21:39:17

@Niemandhäuser: rettenetes , bicskanyitogató,én nem tudnàm ilyen higgadtan,mint Moha

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:39:43

Abban igazat adok neki, hogy Recska saját magát hozza, és azt senki más nem tudja hozni.

Ezaz Marci, moist okosakat mondassz.

Mók_Ica 2021.01.16. 21:39:47

mercike most jól beszél!!!

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:39:51

Most Merci okosan beszél !!!! mik vannak....

PYT 2021.01.16. 21:40:27

@mocskosmacska: ilyen alapon mindenki az, a nebáncsvirágok kivételével, itt kint is.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:40:42

Hogy ráugrottunk egy értelmes szóra :D :D

.Zsu 2021.01.16. 21:41:02

na most megtudjuk költözik-e Vivi

Mók_Ica 2021.01.16. 21:41:13

no, nézzük lesz vivivel

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:41:32

@Mók_Ica: Szerik! Rolikám, édes drága főfőszerkesztő úr, lécci, legyen 10% alatt!!!!! Lécci-lécci-lécci!

PYT 2021.01.16. 21:41:42

Adnak a drámának a szerkik ezzek a zenei aláfestéssel.

.Zsu 2021.01.16. 21:41:42

@SelyemSonkaPini: én is jöttem h kommenteljek, de mondom túlzás lenne :D

Mók_Ica 2021.01.16. 21:42:26

@Niemandhäuser: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen.....

na, tényleg feladta vivi....

mocskosmacska 2021.01.16. 21:42:43

@PYT: Mindenkiben van agresszió.

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:43:16

VVVivi újabb konteóját látjuk.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:43:34

"annyira bizonytlaan vagyok, vagy mégse?" - mondja Vivi
De lebeszéli magát

mocskosmacska 2021.01.16. 21:43:53

Na, Mercikének előbb osztja-e már az infot, mint ahogy a haja megszáradna?

SirLemming 2021.01.16. 21:43:58

@MsIreneAdler: Ne is, megfáznék. :(

@SelyemSonkaPini: Jó meglátás. Mi lehet a fejében a definíció?

Vividráma on.

Valinda1 2021.01.16. 21:44:20

@Mók_Ica: várjuk ki a véget :)
Ki tudja hogy megy ez

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:45:13

@Niemandhäuser: Támogatom. :D Csak egyszer, egyszer engedjék 10% alá. :D

@Mók_Ica: Fel.

mocskosmacska 2021.01.16. 21:45:18

Én ezt egy cry for help-nek érzem. Egy szakember vegye már kezelésbe ezt a lányt.

PYT 2021.01.16. 21:45:25

@mocskosmacska: ez esetben a szót magát sincs értelme használni, mert semmilyen érdelmi infót nem tartalmaz.

.Zsu 2021.01.16. 21:46:04

Mercit kedvelem most :)

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:46:12

Mercike százalékokat gyűjt! ÉS elég okoska!

mocskosmacska 2021.01.16. 21:46:33

Nehogy feladja! Én szeretnék látni egy vivi-grincs párbajt, ahol a grinc 5%-al esik ki.
Vivi hogy akarja anyukáját segíteni azzal, hogy bemegy a vv-be?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:46:41

@mocskosmacska: Ekg. Ezt viszont bent nem kapja meg.

Viszont ha ennek ellenére rábeszélik a játék folytatására, az gusztustalan. Inkább segítsék, hogy minél előbb talpraálljon.

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:46:59

@SirLemming: az nem lenne jó, egy tüsszögő lemming :)

Mók_Ica 2021.01.16. 21:46:59

merci is cuki, hogy próbálja marasztalni..... de ilyenkor arra kell gondolni, hogy eggyel közelebb kerülsz így a győzelemhez......

Cimili2 2021.01.16. 21:47:01

@Mók_Ica: a 10% is sok!! :)))))))))

mocskosmacska 2021.01.16. 21:47:22

@PYT: Nagyon sok tulajdonság van, ami mindenkiben megvan csak a mérték változik.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:47:28

Vivi most is elég fogalomtalan... mint mindig

gazo 2021.01.16. 21:47:29

Mennyi púder van vivin? Olyan mint egy élő photoshop

2021.01.16. 21:47:34

merci hozott most sok szazalekot maganak

Mók_Ica 2021.01.16. 21:47:57

@mocskosmacska: úgy néz ki, hogy ez sajnos elmarad....... :((((

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 21:48:16

Ez a Pini tényleg annyira szerencsétlen, hogy dékáni sem képes önállóan a játékot...

nicu71 2021.01.16. 21:48:23

@.Zsu: Nekem először utálatos volt,de jóideje megszerettem,sőt a héliumos verziót is.Jó kis csaj.

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 21:48:45

Feladni, nem dékáni... Autocorrect

PYT 2021.01.16. 21:48:48

Végighaknizza egyenként a villát ezzel?
De nem, nem attention seeker egyáltalán...

tvbuzi 2021.01.16. 21:48:52

Az Instin már Danit és Virágot is dobálják szharral a kommentelők

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:49:07

Most Robinak is extra titkosan elmondja, hogy ennyi volt?
De ilyenkor nem azt kellene, hogy most pakol és csá? Miért holnap? Miért kell még egy napig ott maradnia?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:49:09

@Mók_Ica: Igen, ez rendes volt tőle. Robi is arc. :D

tvbuzi 2021.01.16. 21:49:40

Azt írták, hogy aki a fantomképre szavazott ellenőrizze a szavazatát

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:49:46

@MsIreneAdler: Gondolom kap esélyt arra, hogy átgondolja, esetleg a többiek lebeszéljék... stb.

Mók_Ica 2021.01.16. 21:49:48

nem hülye ez a vivi...... valami nagy lelki tyúkszeme van..... szakember kell neki......

SirLemming 2021.01.16. 21:49:50

@Mók_Ica: Bár az ő fejében is átfutott az tuti, hogy nagyon adom amit mondott.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:50:04

@MsIreneAdler: Szerintem ezt kérik tőle hogy 1 napig gondolja át

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:50:08

@tvbuzi: Mohán maradt, nekem nem ugrott át.

tvbuzi 2021.01.16. 21:50:12

@MsIreneAdler: asszem 24 óra múlva mehet ki

2021.01.16. 21:50:24

@MsIreneAdler: szabaly, a hirtelen dontesek ellen

.Zsu 2021.01.16. 21:50:37

@nicu71: nekem is, kifejezetten nem kedveltem. de jószívű, kedves csaj, aki kiáll magáért.
a héliumos hangját még nem tudtam megszokni

Mók_Ica 2021.01.16. 21:50:42

@tvbuzi: rendben van, ott van :DDD

mocskosmacska 2021.01.16. 21:50:45

Bálintnak tényleg van pofája bármit is mondani a tegnapi jelenet után?

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:50:53

most is összevissza beszél Jézusgyerele :(

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:51:14

@Kiégett Hobbynyúl:
@SelyemSonkaPini:

Én nem adnék esélyt. Felnőtt ember. Ha kimondta, viszonlátás!!

tvbuzi 2021.01.16. 21:51:18

Nem szabad megbeszélni a jelrakást

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:51:23

NA Bálint jön vissza....

Mók_Ica 2021.01.16. 21:51:48

@SirLemming: igen, ekg neki és most a fiúknak is!!!!

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:51:57

És a kancik most is kurelnek? :-DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:51:59

@MsIreneAdler: ekg.
Bár azért rendesek a többiek, hogy mellé álltak még így is.
@tvbuzi: Grincset kell kihívnia, kint is hagyja. :D

mocskosmacska 2021.01.16. 21:52:07

"Essél ki egy fair küzdelembe!" És Bálint agyába az a lehetőség nem fordult meg, hogy Vivi jön vissza?

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 21:52:09

Vivinek jót tett, hogy eddig nem szerepelt. Ezt a vergődést nézni borzalmas. Ez után szavazzon rá párbajon a rossznyavaja, még a Grincset is visszaszavaznám vele szemben...
Bálint meg most megkapja a redemption arc-ját...

PYT 2021.01.16. 21:52:14

@MsIreneAdler: mert nem a feladás a real célja, hanem a kívánt figyelem begyűjtése, szívja megint az energiát mindenkitől, akit csak ér.

2021.01.16. 21:53:05

bazmeg, ennyire szar, uncsi szombati adást nem is emlékszem, h mikor sikerült összerakniuk az eréeles faszmajmoknak-,-' ne is sünt szarjanak, hanem szenes lapáttal pakoljanak a lötyögő végbelükbe törött üvegcserepet, rozsdás százasszögekkel!-.-' #tisztaszívűkommentelővagyok

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 21:53:23

@mocskosmacska: Ott akkor nem úgy tűnt, hogy visszafelé tart.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:53:42

AHA ! a szabályok szerint van 24 orája ! EZ OK szerintem !
Lehetnek kis lelki megingások, az belefér mindenkinek, aztán átgondolja
NEM Viviről beszélek az "átgondolja"-nál !

2021.01.16. 21:53:50

@mocskosmacska: tudja hogy vivi jon vissza, csak frut kell vinnie

Mók_Ica 2021.01.16. 21:54:10

@mocskosmacska: az viszont megerősíti vivi önbizalmát..... vagy ha utána adja fel, legalább grincs kint van már :)))

2021.01.16. 21:54:34

@PYT: csak eppen nem tudatosan csinalja, tenyleg meg van reccsenve

tvbuzi 2021.01.16. 21:55:02

Jöjjenek a százalékok és a visszatérés a villába

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:55:18

@PYT: Jó gondolat: ez a Pini egy energiavámpir ?

Spitzbaue® 2021.01.16. 21:55:38

@.Zsu: nekem a héliumos hangja tetszik a legjobban. :-DDD És ő a legjobb csaj, és a legszerethetőbb nőnemű a vellában. Szerintem.

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 21:56:11

@MsIreneAdler: EKG!

Amúgy sokkal szórakoztatóbb lenne azt nézni, hogy megpróbálja visszavonni, de a Nagy Testvér csak azt harsogja "Vivi 1 perced van elhagyni a villát!" Ez a szerencsétlen meg magát a földrevetve a kijáratajtófalába kapaszkodva próbál bentmaradni miközben két biztonsági rángatja kifelé a lábánál fogva...

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:56:25

@tvbuzi: Sajnos nem tudom, hogy mire SSKK és mire MMKK :D

Mók_Ica 2021.01.16. 21:56:29

@vágtázó vadmalac: ez nagyon szívhez szóló volt :DDDDD vizuális típus vagyok..... :DDDDD

Kábel Barát 2021.01.16. 21:56:33

@PYT: szánalmas a csaj. A való életben messze elkerülném. Inkább Ginával töltenék egy órát, mint Vivivel, pedig ahhoz is kell jó adag mazochizmus. Olyan szinten van belassulva, hogy visszafelé is adhatnák a műsort. Ránézek a csajra és fáj az, ahogy elképzelem, hogy mi lehet a fejében.

panamcat 2021.01.16. 21:56:41

Mégis ki a tököm neki Bálint, hogy így számonkéri a döntését, most is csak lehordta ezt a szerencsétlent...milyen rendes, hogy inkább kiķüldené párbajozni, esetleg érezze magát még szarabbul, ha veszít, meg az egész tortúrát csinálja végig...minek neki ellenség, ha ilyen barátai vannak.

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:56:46

@PYT: de kimondta a riportszobában, hogy feladja. Én ilyenkor a villanővér helyében visszakérdeznék max egyszer, hogy biztos? Ha biztos, akkor pakoljon és irány az uCCa. Ennyi. Ő döntött.
Gondolom arra számítottak, hogy a többiek meggyőzik. De minek?

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:57:07

@LaciHogyVoltol: Ez már kegyetlenség lenne.... Te nem vagy nagy VIVI FUN :D

2021.01.16. 21:57:47

@MsIreneAdler: mert ez a musor es nagyon nem jo nekik ha valaki magatol feladja

Mók_Ica 2021.01.16. 21:57:58

ki akar egy ikarust építeni??? nekem r2d2 jobban bejön.... én őt akarom megépíteni!!!!

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:58:25

@Kábel Barát: EKG !
@MsIreneAdler: Értsed meg Hugi: ez a szabály és szerintem jó szabály !

MsIreneAdler 2021.01.16. 21:58:26

@LaciHogyVoltol: na ezt elképzeltem, ahogy kapkodva pakolja a pinimosót meg a műszempillákat, a vibrit sebtében gyűri a zsebébe... :D

Sepsidzsi 2021.01.16. 21:58:29

Szerintem meg bàlint ponthogy azt hiszi hogy vivi a leggyengèbb , eszèbe nincs hogy fru ellen visszajönne

nicu71 2021.01.16. 21:58:47

@Niemandhäuser: pontosan.Remélem legtovább bennmarad a csajok közül,jelenleg Virág és Vivcsi mélyrepülését làtva van is esélyy
Off.Találtam egy piritet !!!

.Zsu 2021.01.16. 21:58:55

@PYT: vagy legalábbis h felmérje, h egyáltalán van még ember aki sajnálná ha feladná, hogy van-e még ember akiből ki tud sajtolni együttérzést, vagy támogatást

PYT 2021.01.16. 21:59:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jah, nem tudatosan csinálja, ő így működik, ahogy Rencsula is a maga agresszor módján - ő sem határozza el előre, hogy most jól nekimegyek valakinek verbálisan vagy fizikálisan... ez nem mentség, se Vivinek, se senkinek. Ideje hazaengedni, és ajánlani neki a terápiát, már csak emiatt is.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 21:59:26

@Mók_Ica: És ha jól látom van benne 3 db kis lofasz darabka... lesz vagy 1000 lapszám mirae összejönne :D

Mók_Ica 2021.01.16. 21:59:51

@nicu71: én r2d2-t akarok építeni!!!!

Cérnahuszár 2021.01.16. 21:59:55

@panamcat: robin aki megnyerte az egyiket, mennyi idő után ment be?

pomac 2021.01.16. 22:00:46

@panamcat: nem tudom a "tortúrát" milyen "á" betűvel írtad de majdnem fél percig kapartam a monitort hogy mi ez a piszok :)

Mók_Ica 2021.01.16. 22:00:47

@SelyemSonkaPini: jaja...... idióták..... :DDDD

PYT 2021.01.16. 22:01:05

@SelyemSonkaPini: én csak egy vámpirt ismerek, a Vámpír Ágit... xddd

argo001 2021.01.16. 22:01:17

Tartalékos játékos? :D

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:01:20

@MsIreneAdler: Ezt olvastam: " a vibrit sebtében gyűri a seggébe... "

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:01:54

@argo001: HOPPÁ jól megszopatnák őket ! egy ismeretlennel :D :D

ppupu 2021.01.16. 22:01:57

@Mók_Ica: Építsél lelkem, építsél. Ha attól jobb lesz építsél :DDDD

Mók_Ica 2021.01.16. 22:01:57

@SelyemSonkaPini: jajjjjjjjjjjj :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mittudomki 2021.01.16. 22:01:59

@argo001: 53 napja ülnek a hotelben karanténban :D

Cérnahuszár 2021.01.16. 22:02:05

@panamcat: á megvan a válasz, tartalék játékost hívnak be, aki iszonyú előnyben van.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:02:13

@argo001: Ezt én sem értem... van hátra egy hónap... ne már.

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 22:02:26

Én lecserélném Pinit egy új arcra. Bírnám a szerkesztők berángatnának innen a kommentszekcióból valakit!!!

.Zsu 2021.01.16. 22:02:26

@Niemandhäuser: biztos férfi vagy azért :D sztm ez a hang egy nőneműt jobban idegesít.
de én is egyre jobban bírom, a lányok közül ő a legjobb most.

PYT 2021.01.16. 22:02:51

@argo001: az de jó lenne! Nem fair a többiekkel, de minket szórakoztana xddd

2021.01.16. 22:02:52

vigasztaljon titeket a kavboj

princejesus 2021.01.16. 22:03:00

6 tartalék játékos aki már teljesen ismeri az erőviszonyokat

2021.01.16. 22:03:08

fru az egyutterzo

Mók_Ica 2021.01.16. 22:03:26

@ppupu: annyira drága vagy :DDDD építsek nektek is????????? ilyen uncsi öfik alatt szépen összerakosgatom őket...... aki a legtöbbet hányik a konténerbe, az kap minden öfi után 1-et :DDD

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:03:40

Rencsi is kedveskedik a maga módján :D :D

Cimili2 2021.01.16. 22:04:01

azért én még mindig tartom a tegnapi véleményem. ha vivi párbajról menne vissza, akkor nem lenne depis. tuti, h lelkileg megerősödne.

argo001 2021.01.16. 22:04:02

Menjen vissza a VV Mercédesz, én őt még néztem volna egy darabig...

princejesus 2021.01.16. 22:04:12

Most ne hogy már Renátánál vigasztalódjon

2021.01.16. 22:04:15

ha Fálkit behívják új játékosnak, ki fogja írni az ő hv-s adagját?:D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:04:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Mit vártál Grincstől? :D

Renáta.... neked aztán tényleg mindig mindenki hazudik. Jóóóóvan.

Mittudomki 2021.01.16. 22:04:24

@princejesus: Full kamu..biztos van 6 tartalék :D

gazo 2021.01.16. 22:04:25

Ha Vivi mégis kimegy visszaúsztatják a villasellőt. De nem megy.

ppupu 2021.01.16. 22:04:33

@Mók_Ica: Igen, köszike jöhet :DDD ki kellett cserélnem a konténert.

Mók_Ica 2021.01.16. 22:04:42

@SelyemSonkaPini: "ha ilyen barátaim lennének, szemen hánynám magam".... jól hallottam, hogy ezt mondta renáta???????????

PYT 2021.01.16. 22:04:49

@LaciHogyVoltol: bárkit, könyörgöm, ennél mindenki nézhetőbb lenne!! Különben meg van itt két tuti jelentkező, Adamadam és Fálki személyében, lehet őket megkeresni!!! ;dd

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:04:50

2 hét múlva Recska megbánja ezt, amikor Vivcsák kiejti Grincset. ;-)

Cérnahuszár 2021.01.16. 22:04:51

@princejesus: és nem lesz annyi ideje hogy utálatot halmozzon.
robin is így nyert asszem, tartalék volt

tvbuzi 2021.01.16. 22:04:57

Most Vivi bemegy és elmondja, hogy Reni hatására meggondolta magát :DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:05:05

@Cimili2: Én is. Ettől függetlenül neki ezek után biztosan nem adnám oda a 36 misit.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:05:13

@Mittudomki: Ennyi időre bárki bemegy az utcáról is
ÉN GINAt hoznám vissza :D :D

gazo 2021.01.16. 22:05:38

A farmerkabátban bemenve mondja, hogy mégse.

mocskosmacska 2021.01.16. 22:05:39

Nem tetszik a Vivi szidás. Ez egy sérült nő, akinek szaksegítségre lenne szüksége.

Mók_Ica 2021.01.16. 22:06:09

@Cimili2: sztem is... így, ekg

@ppupu: annyira cukkerek vagytok... olvastam ám, mindenki segít a konténerek körül!!!! szercsi-lávcsi-puszcsi nektek!!!

PYT 2021.01.16. 22:06:13

@argo001: az korrekt lenne, miután így kidobták ripsz-ropsz, támogatnám

2021.01.16. 22:06:21

ezek jobban fosnak egy uj jatekostol :)

Cimili2 2021.01.16. 22:06:26

@princejesus: na ezaz!! marha nagy igazságtalanság a többiekkel szemben.

Cérnahuszár 2021.01.16. 22:06:26

@mocskosmacska: biztos ez? lehet hogy játszmázik. Vagy-vagy
ha annyira elege lenne kimegy és kész, nem hezitál

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:06:30

@tvbuzi: Akkor nem a biztonságiak rángatják ki, hanem a többiek dobják ki. :D

2021.01.16. 22:06:42

@argo001: mercédesz már úgy néz ki azóta, mint akit megettek és kiszartak, egymás után háromszor:

rtl.hu/rtlklub/reggeli/felidohoz-erkezett-a-valovilag10-powered-by-big-brother-vv-amanda-vv-mercedesz

én nem szeretném egy mp erejéig sem nézni, mert kiégetné a retinámat.

mocskosmacska 2021.01.16. 22:06:52

Mi miatt lenne baj, ha ezektől az emberektől eltávolodna Vivien? Mit tettek érte, ami miatt kaparni kellene utánuk?

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:07:21

@SelyemSonkaPini: akár oda is dughatja :). Ez egy buta szabály. Legyen már súlya egy ilyen kijelentésnek. Nem a budin ülve mondta. Bement a riportba és kimondta, hogy vége. Akkor vége.

argo001 2021.01.16. 22:07:39

Ennek sok értelme volt...

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:07:42

Dani: " NEm kell neked gondolkozni Vivi!" :D :D
És IAGZA VAN ! csak árt vele

Mók_Ica 2021.01.16. 22:07:58

@nicu71: volt az is reklámban..... nem csak a hüJJJe ikarus busz.... :DDDD

na, marad vivienna...... még a beszédje is felgyorsult......

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:07:58

Az nem baj, ahogy Daniella beküldi Vivit? Ez mehet?
És nem adja fel... Vivi, azért sem szavazok rád, maximum Grincs ellen.

PYT 2021.01.16. 22:08:11

Most komolyan EZ a mai műsor!?? Szerkik, elmentek ti a...... #&@%#$!!!!

ANNYITA TUDTAM, HOGY SEGGET CSINÁL MEGINT A SZÁJÁBÓL!

SzabadEzANév? 2021.01.16. 22:08:17

Vivire már megint a Dani rudott hatást gyakorolni. Virág elkezdhet féltékeny lenni :))

mocskosmacska 2021.01.16. 22:08:23

@Cérnahuszár adversus: Lehet, hogy játszmázik, de nem tudatosan. Ez ilyen "figyeljetek már rá, teljesen kivagyok, valaki segítsen nekem.!" dolog, de ez sem tudatos.

Kábel Barát 2021.01.16. 22:08:24

Pfiiij de szánalmas ez így!

SirLemming 2021.01.16. 22:08:28

For real. Megint a paraszt Dani paraszt megnyilvánulása a nyerő? Még Rinyátó is emberibben beszélt vele.

.Zsu 2021.01.16. 22:08:31

@mocskosmacska: megtisztelték azzal, h a közelükben lehet

2021.01.16. 22:08:39

@ppupu: akkor max. márciusban olvashatnátok egy hv-t, a gyors tempómat ösmerve.:Đ

princejesus 2021.01.16. 22:08:52

Na akkor ez a szerencsétlen megint elérte célját, mindenki rá figyel, mindenki őt vigasztalja . Sikeres önsajnáltatás

ppupu 2021.01.16. 22:08:56

@SzabadEzANév?: Lesz itt még édes hármas az anális kanálisban :)))

PYT 2021.01.16. 22:09:02

@Niemandhäuser: nem injább örül majd neki, higy Girincs utána megy?

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:09:11

@mocskosmacska: én sem értem mivel is tartozik Vivi...

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:09:35

Vegyétek tudomásul: DANI A VV pszihologusa ! Ennyike....

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 22:09:43

Na ezek után még az baszott volna oda ha lángra is kap Pini

malevil2050 2021.01.16. 22:09:43

Mecsoda drámaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mók_Ica 2021.01.16. 22:09:58

@vágtázó vadmalac: kidobott pénz volt, amit a plasztikai sebésznél hagyott......

Lilith.Inanna.1 2021.01.16. 22:10:02

Vivi konnyu ellenfel,Dani annyira nem hulye.

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:10:03

Rájöttem, hogy P. Roli már bármit csinálhat, nálam nem fog visszajönni.

Mú meg már nem szabadul meg Marcitól.

mocskosmacska 2021.01.16. 22:10:16

@SirLemming: Valószínűleg azt szokta meg, hogy tisztelet nélkül, durván beszélnek vele. Ez a lány nem véletlenül lett ennyire áldozatípus.

KékCsöcsűPini 2021.01.16. 22:10:36

Gyün a pár baj !
Nézzétek mert brunyálnom kell !

.Zsu 2021.01.16. 22:10:38

@PYT: ugye? és bele sem tudok tekerni :D
a párbajt nem is tudom h fogom kibírni.
majd a HV tartja bennem a lelket

PYT 2021.01.16. 22:10:42

@princejesus: jah, és most igazán kimaxolta, mert ezúttal már nem csak a sajátjait, hanem az "ellenséges" csapatot is leszívta, ügyes.

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:10:47

@malevil2050: összepisiltem magamat az izgalomtól...

Cérnahuszár 2021.01.16. 22:11:24

@mocskosmacska: a játszmák legtöbbször nem tudatosak
főleg ilyen fiatalon

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:11:49

@.Zsu: én addig írni szoktam, amíg érdektelenségeket mutatnak. Sokat írok. Nem? :)

argo001 2021.01.16. 22:12:01

Renátó alacsonyabb százalékon állhat, mint a kétfarkúak. :(

2021.01.16. 22:12:03

akkor meg egyszer: sem a szerkiktol, sem egymastol nem kapnak eleg pozitiv impulzust, ez az egesz vivi felados dolog ebbol ered

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:12:12

Recska még a búcsúbeszédben is tudott egy oltári nagy baromságot mondani/tanácsolni, hogy P.Roli és a Gaz fenomenálisak együtt.

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 22:12:16

Renátó legszebb pillanatait skippelhetnék, senki nem kíváncsi rájuk...

2021.01.16. 22:12:24

es akkor csulato elhagyta vegleg a villat

princejesus 2021.01.16. 22:12:27

Na Rencsi végleg elhagyta a villát. Még egy összefoglalót ki kell bírnunk és többet nem látjuk

Mók_Ica 2021.01.16. 22:12:29

csulát a szájba és a kexet bevágják-e??? hhöhöhöhöhö

mocskosmacska 2021.01.16. 22:12:37

Ez a búcsúzás most jó volt. Amikor összeszedi magát ,akkor annyira kulturált tud lenni. Aztán lehullik a máz.

malevil2050 2021.01.16. 22:12:42

Elbúcsúzom a zidőm lejárt - énekli a more útközban.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:12:43

Legemlékezetesebb... abban benne lesz a szekrényajtó leszakítása is, meg a többi? :D

Ego0123 2021.01.16. 22:12:43

Holnap vasárnap. Ebéd. Rettegj Szolnok!

argo001 2021.01.16. 22:13:07

Tökéletes kisfilm. :D Renátót búcsúzóul szarrá alázzák.

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 22:13:11

Huhuuu... Úgy látszik a szerkik is utaljak

PYT 2021.01.16. 22:13:18

@.Zsu: hát ez az, én is ezért szoktam késleltetve nézni, bye reklémok, bye gagyi kontent, de egy párbajt... Mégiscsak irl az igazi ;)

Húú, a rencsis kisfilm KILLER lett!! xdddddd

gazo 2021.01.16. 22:13:21

Karakán nem egyenlő az agresszívvel.

princejesus 2021.01.16. 22:13:47

Mennyire ellene vágták össze a kisfilmet

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:14:03

@Ego0123: A szülők most hívják a Teket. xDDD

Mók_Ica 2021.01.16. 22:14:32

ez az utolsó mondat .... és utána majd a százalékok..... :DDDDDD

MsIreneAdler 2021.01.16. 22:14:40

@princejesus: mellette nem volt elég anyag a pár perces montázshoz :D

tvbuzi 2021.01.16. 22:14:41

A közönség tombol

LaciHogyVoltol 2021.01.16. 22:14:53

@princejesus: Hát amit az elmúlt 60 napban alakított mellette összevágni elég nehéz lett volna...

csodalámpa 2021.01.16. 22:15:05

@princejesus: nem kicsit elfogult, én is azt néztem...

princejesus 2021.01.16. 22:15:19

Ezek voltak a legjobb pillanatai

Cimili2 2021.01.16. 22:15:31

jól nézzétek meg, a nyertes nem fog visszamenni..DDDD

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:15:33

A szemüveggel pedig +1% lett volna, mert értelmesebbnek tűnt.

PYT 2021.01.16. 22:15:45

@princejesus: mert hogy? Volt benne valami, amit nem ő csinált? A szekrény ajtós incidens benne se volt, meg Virdzsi intenzívre küldése sem.

tvbuzi 2021.01.16. 22:15:49

Kíváncsi vagyok moha moha emnerei mekkora zajt csapnak

gazo 2021.01.16. 22:16:21

Mercit szemüvegben nyírta, vagy szemüveg nélkül?

Mók_Ica 2021.01.16. 22:16:33

sziasztok villalakók..... akkora a különbség a szavazatoknál, hogy moh feleslegges kijönnöd... maradj csak bent.... renáta uCCa ajtón mmeNNNNY ki!!!

.Zsu 2021.01.16. 22:16:36

@PYT: első élőm :D veletek azért szórakozás, nem panaszkodom
@MsIreneAdler: muszáj, h ne kattanj be :D

SirLemming 2021.01.16. 22:16:39

A zenei háttér most is jó.

@mocskosmacska: Ugye? Hihetelen.
@Kiégett Hobbynyúl: Benne volt. :D
@Niemandhäuser: Tesó és Tesóné. Nyilván nekik 'drukkolnék'.

Jóhet a másik delikvens...

Spitzbaue® 2021.01.16. 22:16:48

Marci úgy néz ki, mint egy csehszovák nő.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.16. 22:16:55

@tvbuzi: Most kellett volna, hogy Amanda és Gina ott legyen és neki szurkoljon. xD Rencsi csodálkozzon csak egy kicsit. Kár, hogy nem így van

tvbuzi 2021.01.16. 22:17:03

Virágot nem szabad megölelni