Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X61 – Sakk, matt, patt...

2021. január 14. 13:50 - Laura Ingalls

kepernyofelvetel_97.jpg

Ha kedd, ha szerda: Zsákba Macska! – ha kedd, ha szerda (esti adás) én írom meg hogyvót, hogyNemvót! S mivel tegnap szerda vót, hír áj em zisz iz mí.
Ez meg itt a tegnapi záró jelenet folytatása Vivivel, akit Mó és Merci hallgat a teraszon. Vivcsó pityereg, Mó kérdezgeti és próbálja kideríteni miért olyan rosszkedvű a lány. Bálint is megérkezik és bár az elején elkezdi bíztatni, hogy fel ne adja, mert kevesebb van hátra a játékból, mint amennyin már túl vannak, utána Vivi megemlíti hogy hízott 5 kilót, nincsenek szempillái sem és ez az a pont amikor Bálint komolytalannak érzi Vivit, így ott is hagyja. Elmész te a picsába – mondja befelé menet – mire Mó megszólal, hogy eddig nem voltak ilyen vonalon. És tényleg addig nem viccelődtek és most először látom szimpatikusnak ezt a srácot, mert úgy tűnik őszintén próbál segíteni Vivinek. És egyébként tök mindegy miért csúszik bele ebbe a letargikus állapotba bárki, az nem segít ha az arcába vágjuk, hogy ezért a szarért sírsz? Hülye vagy! Először meghallgatom, beszéltetem, tanácsot adok, majd utána viccelődünk rajta és jöhet a hülye vagy rész. Ám az csak a legvégén. Mindenesetre Mó tud olvasni a sorok között és bent a nappaliban három szóval elmondja, amihez szegény Vivinek hosszú körmondatok kellettek: elveszítette a nőiességét. Az asztalnál ülve kérdezi Robit, hogy te nem vetted észre? – mármint nem azt, hogy Vivi kevésbé nőies, hanem azt mennyire maga alatt van. És meséli a sírva elalvást és mindent amit Vivitől hallott. Robinak végre leesik a tantusz, hogy Vivcsó bajban van és elvonul vele beszélgetni és végre úgy viselkedik, mint ahogy egy barátnak kell ilyen esetben. Jól van, megnyugodtam, úgy néz ki Vivi meg fogja kapni a támogatást ami ahhoz kell, hogy kimásszon ebből a hullámvölgyből. Ezt későbbi jelenetek is megerősítik, úgy tűnik erőt vesz magán Vivi és nem adja fel a játékot.

kepernyofelvetel_101.jpg

Eljött a reggel. A kutyusok cukiskodnak, meg kell őket zabálni. Bálint igazán rémisztő felkelés után, de ez a szőrmók terroristákat nem zavarja, maxi gázon rohannak felé és ugrálnak körülötte ész nélkül. Bár az élet a villában eddig csupa móka és kacagás volt Pollynak, Lilinek és Brúnónak, most aztán bekeményítenek a gazdik: eljött a tanulás ideje. Ül, fekszik, játszik! Ebből a játszik nagyon megy, de nem vezényszóra, hanem séróból non-stop. A bejátszó alapján Mónak van némi fogalma arról hogyan kell bánni egy kutyával, hisz ő az egyetlen aki a nevét akarja a kutyának először megtanítani. Egész ügyes, amikor hívja Pollyt odamegy hozzá. Ez Robinál és Daninál nem működik. Ahogy az ült és feksziket is egyedül Mótól fogadja el. Nos ez probléma mindenhol, hogy nem hallgatnak a kutyusok a nevükre, nincs egy falkavezér akit elfogadtak és össze-vissza hallják a vezényszavakat, pl. Renátó: ül!, csüccs!, csücsülje 3 másodperc alatt. Lili pont leszarja Rencsót.

Kutyázás után azt nézhetjük végig, hogy a gyökerek újból az étkezőasztalnál ülve mondják el kivel nem akarnak együtt élni. Pontosabban három társukat kell megnevezni, akik helyett inkább a három kutyát tartanák meg. Jámbor Jack – ismertebb nevén Kretén Dániel - senkit nem akar látni a villában Virágon és a kutyákon kívül. Én legfőképp Őkreténségét tudnám nélkülözni, de ez senkit nem érdekel. Bálint Renátót, Frút és Vivit küldené haza, de szigorúan ezt a Vivit aki rossz passzban van. Köszi. Vivi ugyanezt mondja el. Majd Robi is ugyanezt mondja el. Szerintem meg gyávaság azt mondani, hogy Vivi jelenlegi állapotában nem kívánatos, ahelyett hogy valóban megneveznének valakit. Rohadtul megúszós. Frú Bálintot, Virágot és Vivit mondja. Vivinél a következő az indoklás:
Valamilyen szinten szerintem teljesen ellentétek vagyunk úgymond, nem tudunk valamilyen szinten azonosulni. Én meg valamilyen szinten nem találok szavakat. Úgymond.
Bálint rákérdez, hogy mivel bántotta Frút, ő pedig elmondja, hogy előző nap az asztalnál csúnyán beszélt vele. Bálint elnézést kér, nem akarta megbántani. High five mindkettőnek, végre valamit emberi módon sikerült tisztázni. Renátó Mót, Vivit és Mercit nevezi meg, Mó Renátót, Frút és Virágot, Virág Frút, Mót és Mercit. Merci Virágot említi, mert Merci azt gondolta barátnők, ehhez képest a kiválasztótáblánál derült ki hogy nem, Renátót azért mert eltávolodtak egymástól és meglepetésemre Danit is megnevezi, mert Mó miatta nem beszélhet Virággal, vagyis nem tetszik neki Dani viselkedése. Nekem viszont tetszik, ahogy Merci összeszedetten előadta magát és el merte mondani teljesen kulturáltan a véleményét. Őkreténsége nyilvánvalóan nem tudja ezt szó nélkül hagyni és védi a bántalmazó magatartását azzal, hogy a maga módján rávilágít Merci és Mó vélt, vagy valós hibáira. A vége az, hogy Merci pityereg, ami oda vezet minket, hogy a nyugiban Merci sírva megkéri Mót, hogy hagyják egymást békén. Meglátjuk meddig tudják tartani a három lépés távolságot.

614 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fálki 2021.01.14. 13:52:24

harmadik, Ármándó barátom nevében

Post Modern Prometheus 2021.01.14. 14:02:11

Renátó VS Moh: strawpoll.com/5zrwpeak6
2.06% [2] - 97.94% [95] a jelenlegi állás, tessék szavazni!
Illetve van még egy szimpátiaszavazás is: strawpoll.com/srp79r1b6
A TOP 3:
- Bálint: 53.85% [105]
- Robi: 20.00% [39]
- Vivi: 14.87% [29]

Fálki 2021.01.14. 14:04:43

Legyenittiszene

Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
www.youtube.com/watch?v=NAEppFUWLfc

ficekence 2021.01.14. 14:14:04

Köszönöm az összefoglalót, imádlak olvasni. :)

Laura Ingalls 2021.01.14. 14:20:08

@ficekence: szívesen. :)
Pedig rosszul jelent meg a poszt. 21 kép kimaradt és látom, hogy a harmadik blokk után mindent középre zárt. Nagyon bosszant, mert nem volt két perc kifotózni, átméretezni, feltölteni, csoportosítani... >:|

Gia 2021.01.14. 14:21:53

Én is köszönöm az öfit.Először azt hittem a vége lemaradt,de látom a kihívást képekben kaptuk.
Igy,hogy Moha az ellenfél van esély a jó nagy százalékkünbségre.Több,mintha Vivi állna a helyén.

hereverő heverő 2021.01.14. 14:22:43

@Laura Ingalls: No para Laura, mi így is imádjuk

ficekence 2021.01.14. 14:25:23

@Laura Ingalls: Szerintem így is pazar, a fejükre egyébként sem vagyok kíváncsi, csak az írásod érdekel és az szuper. Külön köszönet a drága időért amit az összefoglalókra fordítasz. :)

Gia 2021.01.14. 14:27:35

@Rrami: Azt akkor már láttad amit Rencsó kihívásként alkotott.Nem csak hintapalinta volt,de hantapalinta is bőven,szóismétlésekkel tarkítva.Kedvenc részem:"én sem vettem a számat az anyámra." :-D Mint mondta ezzel szerette volna "nyomósítani"a szövegét. :-DD

.Zsu 2021.01.14. 14:28:18

nagyon köszi az öfit :)) szuper lett, mint mindig.

Robi hozzáállása Vivihez 5ös, a megvalósítás már nem annyira, de elnézem neki, mindenki a saját eszköztárából dolgozik. és Moh is figyelmes volt most, és én is éreztem az empátia jeleit. meglátjuk.

Bálint is azért reggel odaült Vivihez, meg csinált neki reggelit, meg vodkanarancsot, igyekeztek feldobni a lányt Robival, ennek örültem, mert sajnálnám ha feladná. meg sajnálnám ha Bálint rajtamaradna ezen az arrogáns vonalon, mert sokszor ő a hangom a villában, amikor kimondja azokat az igazságtalanságokat amiket művelnek.
mondjuk a tutit Vivi kimondta: ezek a problémái mélyebbről jönnek, régiebbek, és nem itt fogja megoldani a villában.
hát nagyon nem, teljesen egyetérek.

Merci hangját mindig azt hittem h megszoktam már, de nem. az asztalnál tök normális hangszínen beszélt aztán Mohnak vinnyogott. gondolom ez olyan mint amikor én meglátok egy aranyos kiskutyát, hasonló érzéseket válthat ki neki Moh.
nade, én látom rajta, hogy igyekszik, távolodni akar ő, és előző poszt alatt már leírtam, de tudja ő, hogy ha kint lennének ingerek, emberek között már képes lett volna elszakadni.

Daninak megint volt valami megjegyzése a Virágra, amikor Mercivel beszélt, h láthatja mindenki ő a szárnyai alá vette és lett belőle valaki. vagy kezd lenni, már nem is tudom. fizikailag rosszul vagyok ezektől a kijelentéseitől, és a srác nőkkel való kapcsolatinak az értékrendjétől.

Fálki 2021.01.14. 14:29:22

@ficekence: Aztamindenit, ez aztan csontig... :D :D :D

Rrami 2021.01.14. 14:31:48

@Gia: Jaj, tényleg, azt hittem nálam van a hiba, hogy nem tudtam értelmezni azt a mondatot:) Arra gondoltam, biztos álmodom még. Asszem frusztált volt a jóember picit :P

Gia 2021.01.14. 14:35:18

@Rrami: Nagyon ideges volt.Imádom amikor próbálnak valami okosat mondani,de az istennek se sikerül.. :-))))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.14. 14:35:42

@.Zsu: Bálint valószínűleg többet van Vivivel, mint a többiek. Pontosan ezért egy kicst másképpen áll hozzá. Mindamellett tudja, ha nyitna Vivi felé, az benne mást is kiváltana és az nem lenne jó egyiküknek se.

TheLynx70 2021.01.14. 14:36:02

Köszönöm az összefoglalót, nagyon jó. :)

TheLynx70 2021.01.14. 14:40:48

@Brigante: Szerintem meg keveset látunk az egész villalétből. Gyakorlatilag összeszerkesztik, amit láthatunk, a többit csak a lakók tudhatják. Amilyen vakon vannak bent a kinti viszonyokról, mi is ugyanilyen vakon vagyunk a benti eseményekről.

.Zsu 2021.01.14. 14:47:26

@Brigante: igen, a jószándék ott van a tettei mögött. de szinte undorodik annak a lehetőségétől, hogy a Vivi beleszeret (holott erről szó sincs egyelőre) és én emiatt sajnálom a Vivit, okéoké, nem akar vele együttlenni, csak haver, de ez az undorodás ez számomra sok.

Cérnahuszár 2021.01.14. 14:49:21

@TheLynx70: ja, még az elején volta fehér folt digóval, a bentiek folyton arra hivatkoztak hogy milyen vicces, és ebből a szerkesztésben semmit nem láttunk. Tegnap is hivatkozott reno valami epizódra mohával kapcsolatban asszem, sehova nem tudtam rakni a történetet, egyszerűen nem adták le azt a konfliktot. Valami anyázás volt
Lehetne úgy mint a trónok harcában, a karakterek több oldala bemutatva, amikor nagyon utálod kiderül valami, és rögtön engedsz, vagy a jó karakter csinál valami orbitálisat és kiakadsz.
RR Martin játszott rendesen a berögződéseinkkel, nem is felejtjük egyhamar amit írt

Magentax 2021.01.14. 14:52:37

@.Zsu: De éppen hogy szó van erről. Maga Vivi mondta, hogy már kezd érezni valamit Bálint iránt és fél tőle, nehogy beleszeressen Báliontba...
Bálint ezért fújt marha gyorsan visszavonulót, hogy lezáruljon, mielőtt még elkezdődhetne.

Gia 2021.01.14. 14:54:12

@Cérnahuszár adversus: Igen,fentebb említettem,hogy Rönó felhozta ezt,hogy kénytelen volt a szájára venni az anyját és nekünk ezt tényleg nem mutatták.Vajon miért?Bár Bálint -Rencsó vitaféléje is csak az előzetesben volt,leadni már nem sikerült..

Fálki 2021.01.14. 14:54:14

@Magentax: Már régesrég bele van szeretve.. nem veletlenul szivatjak ezzel a tobbiek is.

Csak hogy O maga is mondta, mindent elnyom magaban es semmit nem vallal fel.

TheLynx70 2021.01.14. 14:54:20

Kutyákkal kapcsolatban Bálintnak igaza volt, annyi inger érte a kiskutyákat, hogy így nehéz őket tanítani. Egyébként szívják magukba a tudást, csak nyugodt, letisztult környezet kell. Remélem megkapták. :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.14. 14:54:56

@TheLynx70: ja ja ja, látok olyan képeket a villából egy egy BV-ben amit nem láttunk sose (lásd az egyik 24.hu-s cikkben a varázsló ruhás rész...)

Fálki 2021.01.14. 14:54:59

@Gia: De-de, Bálint - Renátó csata volt tobb is, adásban is.

Gia 2021.01.14. 14:55:38

Akkor én is leírom,hogy Vivcsó már szerelmes,mint a nagyágyú. :-D

Gia 2021.01.14. 14:56:07

@Fálki: Több is,csak nem mind.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.14. 14:57:47

@.Zsu: figyi, ez nem undor szerintem, csak nagyon nehezen kezelhető szituáció. Ha nő vagy és valaki akar tőled valamit az is kényelmetlen, de fordítva meg nem is tudom. Voltam ilyen helyzetben nem én sem tudtam kezelni (mondjuk az már jó 22 éve volt :DDDD ) . Próbálsz kedves, aranyos maradni, de hogy hogyan kezeld azt egy pasi se tudja...

Cérnahuszár 2021.01.14. 15:00:29

@Gia: ezt akkor átugrottam, most pótolom a tegnapi-mai terméseteket
lehet h azért hagyták ki mert reno számláján már eddig is túl sok minden van?
valamiért úgy maradt meg hogy moha lett volna ott a hunyó, de nagyon késő volt este, már kb mintha aludtam volna

Fálki 2021.01.14. 15:01:25

@Brigante: Dehogynem...

A Szomszéd nője mindig zoldebb és a Még zoldebb a szomszed noje c. klasszikusokban nagypapi megmondta a tutit:
"Meg kell hágni azt a nőt! Ha neked nem megy, kuld el hozzám! "

Cérnahuszár 2021.01.14. 15:02:05

@Brigante: tényleg, a varázslós se volt kerek történet, egyszer csak be voltak öltözve, aztán meg már nem. Sehova nem futott ki a történet, mint vivi történetei, ahogy sumivanda mondta

.Zsu 2021.01.14. 15:03:50

@Brigante: jó ok, elfogadom. azt hiszem inkább csak a női együttérzésemet vetítem ki.
meg csinált reggelit Vivinek, plusz láttam rajta, h mellette áll mint haver és akkor már "megbocsájtottam" neki :)

amit ez a csaj érez az nem szerelem. de értelek titeket, villalétben nézve odavan a csávóért, ez igaz.
tessék ilyen könnyen befolyásolható vagyok :D

TheLynx70 2021.01.14. 15:08:17

Moh nem egy leányálom, és nem egy népideál, de egy Renátótól sokkal jobb. Dánieltől is. :) Megtiszteltem a őket a saját nevükkel, de ennyi. :(

Cérnahuszár 2021.01.14. 15:09:40

@.Zsu: az lehet ami egy közösségben, mindenki felméri a kínálatot és kiválasztja a legjobban. Vivi felmérte és érzékeli hogy bálint a nemes vad, a többi vállalhatatlan, gatyarászás, gorombaság, biszeksz, bazsajgás a bajusz alatt semmi értelmes mondanivaló miatt.
és ezt most elengedem, mert belenyúltam jégzselés kézzel a szemembe és nem látok akönnytől ááááá

TheLynx70 2021.01.14. 15:13:46

Bálintnak is lesz rosszabbik énje. :) Robinak is, csak ő jobban tudja titkolni. Nincs még lejátszva, lesz itt harc a nézők szavazatáért. :)

K_Attila 2021.01.14. 15:14:54

Napi VV szexizmus: lánnyal nem akarok párbajozni. Miért, túl bénák hozzá?

.Zsu 2021.01.14. 15:18:46

@Cérnahuszár adversus: hát igen, és aztán felmérte saját magát is....
jaj az nagyon rossz. én egyszer nem jégzselés kézzel hanem van ellenkezője, ami forrósít játszottam el ugyanezt, na azzal is csodás volt.

Fálki 2021.01.14. 15:21:08

@.Zsu: @Cérnahuszár adversus: Unatkoztok Ti nagyon, hogy mindenfele nem odavalo dolgokat kenegettek nem odavalo helyekre...

Ken Adams79 2021.01.14. 15:22:32

Szerintem Bálint azért ennyire "agresszív" és már - már paraszt Vivivel, hogy tudjanak távolságot tartani.
Azóta ilyen, amióta kiderült, hogy Vivi esetleg többet is érez iránta és Vivi is akkor zuhant meg, amikor kiderült, hogy ez nagyon max egyoldalú.
Aztán lehet, hogy azért ilyen Bálint, hogy ne gyengítsék egymást játékon belül...

Szerintem vagy Robi (nyiltan biszex ... a család az család kampány közepén!!!) vagy Bálint nyeri meg! (ha jól láttam, Bálint szerepel egy Milli reklámban?!)

hereverő heverő 2021.01.14. 15:24:56

@Ken Adams79: De ugye nem mint tehén szerepel? Még rosszabb, ha mint tej.... ááá nem iszok többé Milli SEMMIT

Fu Szekh Li 2021.01.14. 15:25:26

@Fálki: Csak kérdés, hogy melyik oldalról (bocs Laura).

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.14. 15:29:46

@TheLynx70: szerintem lazán benne van, hogy Robi viszi a fődíjat vagy akár még Vivi is feltudná építeni magát ha nem lenne merecsenve (lád Zsu)

Rrami 2021.01.14. 15:35:42

@K_Attila: Gondolom beugrott neki, hogy Tarth-i Brienne is legyőzött párbajban férfit...

Gia 2021.01.14. 15:38:39

@Brigante: Ma Dani fog beszélni Vivcsó fejével,ezt mutatták az előzetesben.Nem tudom mennyire tudja kireccsenteni,azt mondja neki,hogy ő csak másodhegedűs..

Cérnahuszár 2021.01.14. 15:40:11

@Fálki: tényleg unatkozom, de ez most simán balfék üzemmód

Rrami 2021.01.14. 15:48:17

@Cérnahuszár adversus: Micsoda? Egy fej különbség volt köztük Davossal? oo

alma_szósz 2021.01.14. 15:56:16

@Gia: ha nekem egy olyan mintapéldány, mint Dani magyarázná, hogy én csak egy értéktelen másodhegedűs vagyok annyira kinevetném, hogy rögtön mérföldekkel jobb lenne a közérzetem

Rrami 2021.01.14. 15:59:14

@Cérnahuszár adversus: Brienne úgy néz ki, mint Mads Mikkelsen nőben.
De neki is látja a feje búbját:)

Gia 2021.01.14. 15:59:27

@alma_szósz: Hát tegnap este azt mondta Vivcsó Ancsának,h.jobban van.Akkor használt.

Post Modern Prometheus 2021.01.14. 16:06:33

Renátó VS Moh: strawpoll.com/5zrwpeak6
3.16% [5] - 96.84% [153] a jelenlegi állás, szavazni szombat este 22:30-ig [azt hiszem :'D] lehet!

Illetve van még egy szimpátiaszavazás is: strawpoll.com/srp79r1b6
A TOP 3:
- Bálint: 52.38% [110]
- Robi: 20.48% [43]
- Vivi: 14.29% [30]

kozi001 2021.01.14. 16:10:50

'Gangszta' Merci szerint el kell lopni a kabátját valakinek és akkor nem lehet azonosítani, hogy ki ölte meg!
Kezdek félni és ugyanakkor csodálatos mennyi hasznos dolgot tud ez a 19 éves szép reményű leányzó...

Főleg, hogy egy haveromat még a suliban a kocsmában látták utoljára és hóba fagyva találták meg...

Fálki 2021.01.14. 16:50:49

@Rrami: Miiiii, dehogy.

Mads Mikkelsen az avatarom egy csomo mas helyen, szerintem nagyon szep ferfiember az.

kozi001 2021.01.14. 16:54:21

Anikó: kérdez!
Dani: Stimuláns pakk aktiválva.
:P

readonlyvv 2021.01.14. 16:55:30

@Fálki: régen jó pasinak tartottam, aztán hallotam beszélni. mint egy piás melós a kocsmában, kiábrándultam rögtön.

Rrami 2021.01.14. 16:57:12

@Fálki: Nem a szépségről volt szó

Fálki 2021.01.14. 16:58:20

@readonlyvv: Igen, tenyleg olyan, mintha lenne a hangjában 40 év ivás és 25 év dohányzás :D

Fálki 2021.01.14. 16:59:02

@Rrami: Brienne inkabb ugy nez ki, mint vmi próbasminkes Joker :D

Ármándójózsi 2021.01.14. 17:01:23

@Fálki: Az enyémben több is van...

Megvolt az első (már sokadjára) és képes voltál egy harmadikkal lerázni engem??? :'(

Ármándójózsi 2021.01.14. 17:03:39

@Laura Ingalls: Szia!!!

Köszi a posztcsit, szipi-szupi lett ismét! (Bár nekem a galériát nem tölti be, de óriási bizalmam van irántad, hogy az is cukker! :))) )

Fálki 2021.01.14. 17:04:00

@ÁrmándóYennefer: Lerázni??? Ennyire előkelő helyen még az oviban a tornasorban se voltál soha :D

Fálki 2021.01.14. 17:04:30

@VV Erőlegény: Minden titkomat nem árulhatom el. Egyelőre.

Ármándójózsi 2021.01.14. 17:06:54

@Fálki: Csak hiszed! Nem járt mindenhová egy Fálki. Mindenki legnagyobb örömére... :D

panamcat 2021.01.14. 17:09:01

Jaaaj a szombati párbaj eredmény annyira szekunder szégyen lesz, és még így is azt fogjuk hallani csula szájából, hogy úgy látszik az embereknek nem tetszik a zőszinte játék, a szív játék...dikk

Gia 2021.01.14. 17:09:36

@ÁrmándóYennefer: Ne hari,de nem tudtam időben elsőzni a nevedben.De ami késik az majd ideér.

Fu Szekh Li 2021.01.14. 17:12:55

Na, mindenki hazaért a melóból (a másik szobából)?
Akkor mjúzik: www.youtube.com/watch?v=rCwDt_9q3pc&ab_channel=toottoot1000

Fálki 2021.01.14. 17:17:52

@Fu Szekh Li: Nagyon megbantam hogy erre rakattintottam es a youtube most erre a kattintasra is fog ajanlatokat tenni...

Fu Szekh Li 2021.01.14. 17:18:00

@Gia: Néztem, de nem jött semmi. Már én is írtam neked. Lehet, hogy le kéne cserélni ezt a címemet.

Gia 2021.01.14. 17:19:19

@Fu Szekh Li: Válaszoltam arra,amit küldtél.

Fu Szekh Li 2021.01.14. 17:23:36

@Fálki: Az jó, mert egyébként qrva jó zenészekről van szó. Csak példák:
www.youtube.com/watch?v=T0WuopJDxaA&ab_channel=PRESSERG%C3%81BORofficial
www.youtube.com/watch?v=E0lmZaYmqqM&ab_channel=rozecska

Ez meg amúgy egy poén, vagy mondjuk karikatúra.

Laura Ingalls 2021.01.14. 17:29:24

@VV Erőlegény: szkúzi, ezt kikérem magamnak! :p

@ÁrmándóMerigold: Ármándó! :) szívemcsücske vagy, köszi! :)

Spitzbaue® 2021.01.14. 17:37:34

@Laura Ingalls: Jó a posz eleje, kedves Laula, de hol a vége? Vagy csak én halóztam be, hgy volt ott még más is? Pl. kihívás? Előtte a szokásos felkérdezések...
He?

MsIreneAdler 2021.01.14. 17:40:09

Tetszett a poszt, de ez nem újdonság, jó, hogy mmkk színvonalas és szórakoztató posztok születnek itten. :)

Laura Ingalls 2021.01.14. 17:41:40

@Niemandhäuser: most szóltak, hogy csak én látom :/
Halljátok a poszt felét levágta a blog...

Gia 2021.01.14. 17:42:47

@Laura Ingalls: én is írtam fentebb,hogy hiányzik a vége..Nem tudod ide belinkelni?

hereverő heverő 2021.01.14. 17:44:23

@Laura Ingalls: Oda se neki, bekommenteljük semmi perc alatt.

Laura Ingalls 2021.01.14. 17:45:21

@Laura Ingalls: elég Móricka, de ezt a részt csak én látom:

Újra a négylábúak kerülnek középpontba. Ezúttal ismeretterjesztő filmet kell forgatniuk a kétlábú gazdiknak, ezzel is segítve az örökbefogadást. Mindegyik kisállat különleges, ritka, nem e világi lények. Polly amellett, hogy királykutya, a karmai (!) olyanok mint egy grizzly medvének és szóba kerül az amerikai sas is, de itt hibára fut mindhárom agytröszt, így végül Polly sasszemű, ennyiben maradnak.
Virágék olyan jampis, vagány gyerekes, olyan igazi 2021-es filmet készítenek Brúnóról és tele van olyan szavakkal, mint pl. pinibizseregtető nézés. Hogy erre nem bírnak egy szinonimát találni! Agyfaszt kapok amikor valaki(mi)nek a NÉZÉSéről van szó. Ilyenkor az én nézésemmel ölni lehetne.
Lili kisfilmjét szilárd alapokra helyezik: a nyála mérgező, mert szerelmes leszel tőle és egyébként pumagepárd testű amazon. A kész filmben még azt is hozzáteszik, hogy ha a nyál a véráramba kerül akkor van kampó, de nézzétek inkább meg az elkészült filmeket mert leírhatatlan mesterművek. Én meg mutatok néhány képet:

***

A kihívás előtti utolsó bejátszóban újra meghallgatjuk kit hívjon ki párbajra Renátó Az Éleslátású. Nincs új a nap alatt, Vivi, Mó és Robi neve hangzik el legtöbbször. Frú nagyon győzködi szerelmét a csodahímet, hogy Vivit vigye, mert így meg úgy és úgy tűnik Rencsike gondolkodóba esett, mert nem tudja mi lenne jobb. A biztosra menni és Vivit kihívni, vagy a férfiúi büszkeségtől vezérelve kihívni a falu bikáját, mielőtt minden tehénre IS rámegy. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy tudjuk ez a dilemma csak Az Éleslátású fejében létezik, hiszen a kihívott személyétől független a párbaj kimenetele. A nagy kérdés csak annyi: sikerül-e Renátónak a bravúr, miszerint egy számjegyű értéket összehozni a párbajon? Annyira izgulok már most!

***
Elérkezett a pillanat, élőben látjuk a gyökereket. Helyzetjelentés: Vivi jobban van, kutyák kiköltöztek, de csitt ezt a nézők még nem látták! Renátó hozza a formáját, abszolút nincs tisztában azzal, hogy a viselkedése hogyan hat a megítélésére, sőt azzal sincs tisztában, hogy értelmes jó érzésű ember úgy nem viselkedik ahogy Renátó. Megint jön a csapatokkal, amit egyébként Digó kezdett el és akiket Renátó most csapatnak hív, ők voltak a maradék és szimplán egymás mellé sodorta őket a Digó kiesése után alakuló események sora. Aztán meg az Éleslátású Renátó mondja a f.szságait arról mi mindent lát ő élesen és a többiek meg mennyire vakon vannak. Aztán megtudjuk, hogy Renátónak két barátja is van a lakók között: Frú és Dani. Meg amúgy Mercike, de ő igazából nem is, mert eltávolodtak, de amúgy meg de igen ő is, csak hát igen valójában távoli.
Mót is megszólítja Anikó: szerinted miért féltékeny rád mindenki? Ebbe természetesen Renátónak és Daninak is bele kell szólni. Akik nem féltékenyek. Egyáltalán nem. Jah de! Dani most mondja, hogy féltékeny volt, de már nem az, mert túl tette magát rajta és azért tette túl magát rajta, mert utána elhitte, hogy jobbnak érzi magát. Gratulálok.
Dani egy fasztarisznya. Renátó is. Ez az én véleményem.
Renátó ezután kivonul a riportba Ancsával trécselni. Ancsa rákérdez miért beszél ilyen minősíthetetlenül ocsmány módon Fruzsival. (Nem így kérdezte, de ez van.) Renátó hazudik. Legfőképp nekünk, mert szerintem tökéletesen tisztában van azzal mekkora gyökér, viszont nem akar ezen változtatni. Így halljuk a baromságait, amire egy betűt nem vagyok hajlandó elvesztegetni.
Ezután visszagurul a villába, kiállítja maga elé Vivit, Robit és Mót, hosszan beszél, de teljesen feleslegesen és a végén Mót hívja ki párbajozni. Nagyon remélem, hogy utolsó alkalommal hallottam az éleslátású egysejtű szájából, hogy sziasztok fiúk, lányok, kicsik és nagyok, mert nem vagyok hajlandó többé erről a nyomorultról írni egy betűt sem.

Nah, hát csak ennyi maradt ki, meg vagy 45 kép... O.o

hereverő heverő 2021.01.14. 17:47:14

@Laura Ingalls: Ez benne van, én is éleslátású vagyok!

Ármándójózsi 2021.01.14. 17:50:33

@Laura Ingalls: Én meg azt hittem a többi a képekben van, amit ugye nem is látok...
(Szerintem mások is, és senki nem mert reklamálni, ennyire nem szeretnénk megbántani, látod? :D )

Laura Ingalls 2021.01.14. 17:51:37

@hereverő heverő: akkor végképp nem értem. Ezek szerint valaki látja, valaki nem. Nem vágesz. :/
Kipróbáltam 3 olyan böngészővel ahol nem voltam bejelentkezve adminként és csak a fele jelent meg.
Elnézéseteket kérem. Attól is aki most duplán kapja és azoktól is akik valamiért nem látják.

Rrami 2021.01.14. 17:52:43

Ha már MMikkelsen.. egyik legjobb film, amiben ő játszik: Ádám almái
indavideo.hu/video/Adam_almai_1

hereverő heverő 2021.01.14. 17:54:47

@Laura Ingalls: Nálam 83-as Tűzróka van Ubuntu18.04(Bionic)+XFCE linuxon, azzal semmi gond. És persze nem vagyok adminként beTépve.

Fálki 2021.01.14. 17:56:02

@Rrami: Pontosan, én is imadom.

De a Gengszeterek fogadója, a Zold hentesek, a Wilbur ongyilkos akar lenni, az Eskuvo utan, a Vadaszat és a Sarkvidek is zsenialisan jo szerintem.

top szinesz nalam MM.

Fálki 2021.01.14. 17:57:17

Kozben 181/5 a szavazás, azaz 97% - 3%

Laura Ingalls 2021.01.14. 17:57:18

@hereverő heverő: én is mozzarella fájerfixet használok, de ebben voltam bejelentkezve. Edge, Chrome, Explorer meg nem mutatja. Operám csak otthon van, azt nem tudom, mert még 10 percig tolom a szekeret idebent, utána uzsgyi!

hereverő heverő 2021.01.14. 18:01:14

@ÁrmándóMerigold: Hja, ha tudnád milyen oprendszerekkel volt még dolgom ezen kívül :) GCOS8, CP/M, VAX-VMS, csak hogy párat említsek :) Nagyobb kötshög vagyok mint látszik!

hereverő heverő 2021.01.14. 18:03:56

@Fálki: :DDDDDDDDDDDDD Nagyon röhögök :DDDDD

budapest23 2021.01.14. 18:04:03

Egy kicsit sajnálom, hogy Renátó Móht választotta, mert így meglesz a narratívája
("a micsodám?")
a vesztésre
("hát mer infulenszer volt már elötte is a kis kurva és a sok csajszinak biztos keresztbe áll a punci ha megláttya a hüje fejét")
és a megsemmisítö arányra
("nézzedancsa, erre azt tudom mondani, hogy én végig magamat adtam, öszinte voltam, és úgy látszik azt nem szeretik itt kint, inkább a hazudság hátba meg a támadás, egy öszinte mosolya nem volt senkivel, ez a gyerek úgy hazudott hogy normálisan ökölbe szorult a kezem csomószor, egy minimális tisztelet nincs benne senki felé").

Ha Vivit vitte volna, lehet, hogy picivel kisebb aránnyal veszít, de abszolút nem tudta volna megmagyarázni magának/másnak.
("Öööööööööööööööh")

Fálki 2021.01.14. 18:05:42

@budapest23: Dehogynem, ez a nyomorek mindig mindent meg fog tudni magyarazni a hozza hasonlo semmirekello suttyóknak.

hereverő heverő 2021.01.14. 18:06:21

@budapest23: Dehogynem, azt is megmagyarázza. Vivi megreccsent és a nézők szimpátiája felé billent, pedig amúgy nem egy erős karakter. Meg a nézők kiváncsiak, mi alakul ki Vivi és Bálint között, ezért én most vesztettem bla bla BLA BLA

Ármándójózsi 2021.01.14. 18:07:10

@hereverő heverő: Mivel ezeket még híből sem ismerem, nem tudok vitába szállni Veled. Az vagy.
:DDD

Van der Waals 2021.01.14. 18:14:20

Most tudtam meg hogy van vv10 és már a 61. rész, hát bassza meg!
Visszaolvasom szorgalmasan. Van már valami szállóige mint a helikopterezés, szökik a málna, kárszeg, EKG, gheccciiiii??

hereverő heverő 2021.01.14. 18:16:50

@Van der Waals: EKG még mindig, az örökké lesz. Az idei a "megtisztelsz", szerencsére Gábor elhullott már, különben már mindeki kiharapta volna az ütőerét

Ármándójózsi 2021.01.14. 18:16:57

Hogy ON is legyek, most, hogy lassan-lassan okafogyottá válik az állítsuk meg a verbális erőszakot kampány, lehetne indítani egy újabbat.
Gyorsítsák meg a játékot, mert így kurva unalmas címmel, nem? :S

budapest23 2021.01.14. 18:17:58

@Laura Ingalls: A riportszobás ancsa-renátó tényleg vetítés volt, de azért a "nálam normálisan sokkal tovább tart mire így beszélek valakivel" c. ars poetica megér egy említést :D

Ármándójózsi 2021.01.14. 18:18:57

@Van der Waals: A visszaolvasáshoz sok sikert, ha végeztél majd nyomj egy kommentet az utolsó öfi alá, megígérem visszanézek tavasszal. :)))

budapest23 2021.01.14. 18:20:54

@ÁrmándóMerigold:
alcím: "adják oda gyorsan a 36ot a bálintnak azt húzzon már el végre mindenki a vérbe"

Ármándójózsi 2021.01.14. 18:26:30

@budapest23: Ez jó megoldásnak tűnik. És azzal ehyidőben újítsák fel a Villát (megy az kölcsönből és 6 milkából 3-at az állam visszatérít) utána költöztessék be azokat, akik szerintük túl normálisak voltak így kiestek a kasztingon.
Csak, hogy ne maradjunk kommentolás nélkül...

Post Modern Prometheus 2021.01.14. 18:30:51

Renátó VS Moh: strawpoll.com/5zrwpeak6
2.66% [5] - 97.34% [183]
Szombat este 22:30-ig lehet szavazni, de ne csak itt, az appon is, legyen már tényleg rekord alacsony százaléka rencsikéne :D:D

És van még mellette egy szimpátiaszavazás is: strawpoll.com/srp79r1b6
A TOP3:
- Bálint: 51.13% [113]
- Robi: 21.27% [47]
- Vivi: 14.03% [31]

budapest23 2021.01.14. 18:31:58

@ÁrmándóMerigold: plusz véletlenszerüen az itteni kommentelökböl féltucatot, hadd lássuk, hogy viselnék az emberkísérletet :)

egyébként (más-más megközelítésböl) ez a jelenlegi szereplökkel is egy tök jó müsor lehetne amúgy, ha a végkifejlet a) tömeggyilkosság betörö kovid-zombik által (lásd "Dead Set") vagy b) gruppenszex (lásd Kovi - nem, nem kovid! azok más idök voltak még... - videók) négy héten keresztül, csak kaja-pisi-alvás szünetekkel.

.Zsu 2021.01.14. 18:32:28

@hereverő heverő: abszolút így történne.
ez a gyökér mindent kimagyaráz, csak hogy ne kelljen egy kis önelemzést tartania, és magába szállnia. a támadó magatartása az emberekhez is ezt támasztja alá.

budapest23 2021.01.14. 18:36:18

Kéne amúgy összevágni egy Renátó best-of verziót. nem azt, amit a szerkik csinálnak majd neki, csomó mosolygós snitt, hanem a komolyabb rencsi féle, tudjátok, ajtószétbaszás, kétcentiröl arcbakurvázós, BESZÉLEK! típusú szerelemvallások, ilyesmik 5 percben :) Aztán lehetne a hétszázaléknyi Renátó fan-t odaküldeni.

Anybody?

Ármándójózsi 2021.01.14. 18:36:41

@budapest23: Tudok egyszerűbbet. Ha a Villát eleve úgy építettték volna meg, milyen battle royale gémet lehetne nyomni! Mi szavaznánk meg a fegyvereket, pajzsot, egészségügyi csomagot és a tetőn át droppban megkapnák.

.Zsu 2021.01.14. 18:36:48

@Laura Ingalls: nagyon köszi, ezt az én böngészőm sem mutatja. jómagam is abban a hitben éltem, h a maradék adást képekben mutattad és nálam van a hiba.
a kihívás szegmensnél a nagyrészét át szoktam tekerni.
csak bele bele nézek, meg a végét h kire rakja rá a delikvens.

EKG minden, de főleg ez
"Dani most mondja, hogy féltékeny volt, de már nem az, mert túl tette magát rajta és azért tette túl magát rajta, mert utána elhitte, hogy jobbnak érzi magát. Gratulálok.
Dani egy fasztarisznya. Renátó is. Ez az én véleményem."

budapest23 2021.01.14. 18:37:48

@budapest23: bocs, szájbaköpést kihagytam, pedig az top3

hereverő heverő 2021.01.14. 18:39:01

@.Zsu: Szeretném, ha majd a szerkik felkérdeznék ezt a tuskót, hogy mondta-e Mónak hogy csicskagyász (vagy bárkinek). Persze ő aztán soha senkinek nem mondott ilyeneket. És akkor élőben vetítsék le neki ahogy kutyázta a többieket. Aztán várjuk a magyarázatot, de az nem is ő volt hanem csak photoshop.

budapest23 2021.01.14. 18:39:18

@ÁrmándóMerigold: :DDD abszolút jogos!
vegyük is fel rögvest: c) variáns - Doom vagy Battle Royale Deathmatch

Fálki 2021.01.14. 18:41:01

@budapest23: Én továbbra is komolyan mondom, hogy mennék.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.14. 18:47:22

@hereverő heverő: Ez már-már olyan Camp-David-i kiegyezéses szitunak tűnik köztetek. Jöhet a felterjesztés a béke nobel díjra...?

.Zsu 2021.01.14. 18:48:26

@hereverő heverő: imádnám.
de ilyesmi lenne(tegyük fel műsorvezető szembesítené): tudod Anikó, amikor az ember egy bizonyos állapotba kerül, kiejt ilyeneket is a száján, de alapból én nem ilyen ember vagyok, de a sok kétszínű álságos ember ezt hozta ki belőlem.
esetleg odavetne egy elnézést, de hozzátenne vmi olyasmit h viszont a mondandójáért nem kér elnézést igazából, mert az a szívéből jött és ő mindenkinek mindent a szemébe mond és most is úgy gondolja, mint akkor.
az őszinte, mindent kimondó Renátó....fuhh
aki a csaját terrorizálja ha megfogdossa egy fiú. mert az a csaja hibája. nem ám a pasié aki megtette.

aztán persze tegyük hozzá h meg sem tette. de ez részletkérdés :D

Ármándójózsi 2021.01.14. 18:48:34

@Fálki: Azonnal megszavaznék Neked egy Ghillie suit-ot, AWM-mel. :DDD

Fu Szekh Li 2021.01.14. 18:53:26

@Laura Ingalls: Érdekes, hogy én első olvasáskor láttam. Csodálkoztam is, amikor a barátnőm hiányolta, hogy nincs szó a kihívásról. De most már nálam sincs meg.

Cérnahuszár 2021.01.14. 18:53:51

@budapest23: olyan gyönyörű lenne egy ilyen videó :D
a névnapi ajándék póló se maradjon ki, bámulatos volt

.Zsu 2021.01.14. 18:54:17

@ÁrmándóMerigold: megszavazhatnánk azt is h milyen időjárás legyen, szabályozhatnák a hőmérsékletet, csapadékot.
máskor arról dönthetnénk épp milyen veszélyes állatokat küldjenek be. :D
amúgy Mercit látom is, ahogy kés a lábához erősítve oldalt, fejpántban, arcán fekete csíkokkal kommandózik.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.14. 18:56:33

@Fálki: A FB-on, Instán, Tik-tokon biztos szorosabb azért néhány tized százalékkal sztem...

Sepsidzsi 2021.01.14. 18:57:12

Tyűűű beokàdok tölle is maradandò frùtòl, meg a baszdmeg èdesanyàm ez a valò vilàààg!

Sepsidzsi 2021.01.14. 18:59:31

Rencsis bestofba legyen mèg a kiskanàlcsörgetős jelenet meg a frùhoz oàrnàt baszok hogy vegye èszre hogy ideges vagyok.

hereverő heverő 2021.01.14. 19:02:16

@.Zsu: Nem lehetne olyan, hogy beengedünk nekik olyan 60-80 ezer hangyát? Kedves villalakók, ismét cuki kis állatok érkeznek hozzátok ebben a dobozban. Ezek az állatok fázósak, ezért lehetőleg a nappaliban engedjétek ki őket. A hét végére mindegyiknek adjatok hozzájuk illő nevet

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.14. 19:08:04

@hereverő heverő: Semmivel, de utána újra összeveszhettek, és újra ki lehet vonulni Cisz vvalóságisztánból !

budapest23 2021.01.14. 19:08:11

@.Zsu: bocs de vhogy azt olvastam, csiklókkal kommandózik :DDD

Spitzbaue® 2021.01.14. 19:08:14

@Laura Ingalls: Kár lett volna, ha megfoszt ettől bennününket a blog ördöge...
Föleg a Recskával kapcsolatos szóvirágok kertjében bolyongtam szívesen :-DDDD

evacat 2021.01.14. 19:11:04

@Laura Ingalls: most értem a visszaolvasásban a félposzt rejtélyhez. Kiváncsiságból megnéztem én is. Ugyanazon a win 10-es gépen 4 böngészőből 3 /chrome, firefox, opera/ mutatja. Az Edge még most sem.
A fene érti ezt.

Spitzbaue® 2021.01.14. 19:11:18

@.Zsu: Megtette! Egy feladattal kapcsolatban, megfogta a felkarját. És erről kispárnaképet csináltatott az az ócska majom, meg vekengett előtte egy hetet, meg utána két hetet idestova.

.Zsu 2021.01.14. 19:12:54

@budapest23: éés Freud bácsi belépett a kommentszekcióba. :D

.Zsu 2021.01.14. 19:16:02

@Niemandhäuser: de nem olyan minőségben tette meg, mint ahogy azt ő gondolta.
vagy az ő asszonyának és tulajdonának a felkarját az ő családtagjai is csak a Renátó engedélyével és előzetesen egyeztetett időpontban foghatják meg?

Gia 2021.01.14. 19:16:03

Fru helyében az utolsó összeveszéskor felvettem volna azt az ominózus ajándékpólót. :-)

hereverő heverő 2021.01.14. 19:16:38

@Niemandhäuser: Én szeretném feladatba adni Robinak és Bálintnak, hogy ápolják özvegy Rencsulánét a párbaj után, majd röntsanak rá (meztelenül persze) Fruzsira amikor az zuhanyzik. És közben mutassák Renót ahogy megüti a guta. Bár ez a gyökér még berontana a villába a falon át.

Fálki 2021.01.14. 19:17:36

@budapest23: En hajlando vagyok megcsinalni, ha kikeresed, hogy melyik részekben van kutyapicsázás.

Gia 2021.01.14. 19:25:15

@Fu Szekh Li: Gyáj,aszittem te jelöltél be facebookon,de már megint cak egy versenyző.. :-)

.Zsu 2021.01.14. 19:26:19

egy dolog fog hiányozni a Renátó kiesése után, az a tehetetlen dühének a látványa, ahogy kiakakad azon hogy viselkedik/él/játszik bent nélküle a Fru.
és h nem tud mit csinálni, nem tudja letámadni. azt azért megnézném.

Fálki 2021.01.14. 19:33:20

Rég volt már zene

Bryan Adams - Please Forgive Me

www.youtube.com/watch?v=9EHAo6rEuas

Fu Szekh Li 2021.01.14. 19:36:57

@Gia: Kűdtem másik emilcímet.

Fu Szekh Li 2021.01.14. 19:37:54

@Fálki: Mással ellentétben zenében elég konzervatív vagy :)

Fálki 2021.01.14. 19:42:13

@Fu Szekh Li: Igen, elég széles skálán válogatok, de leginkább ez a langyos popzene az, ami felé húzok :)

MsIreneAdler 2021.01.14. 19:43:12

@Fálki: ezt nagyon szeretem. (tudom, tudom, azt mondtam, majd akkor szólok, ha nem jó :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.14. 19:43:40

@.Zsu: senki sem foghatja meg a vezérbika tehenének a felkarját

hereverő heverő 2021.01.14. 19:50:45

Akkor én is langyos popzenével búcsúzom mára
www.youtube.com/watch?v=7k9j7TQbNlg

szép estét mindenkinek

budapest23 2021.01.14. 20:16:32

@Fálki: pffú.... én letöltés után mindig töröltem, hogy ne fertözze a vinyót, tehát most kábé s10e15 után mindet újra le kéne szednem és átforgatni (akkor meg már meg is csinálhatom én is :D de annyit meg nem ér nekem az életemböl), szóval elég macerás és hosszú lenne, no meg vagy 50-60 giga download. össztársadalmilag nem tudjuk összedobni esetleg bittebitte?

Van der Waals 2021.01.14. 20:16:54

Az elején hol maradtak a hv-k?
Lecserélődött az írógárda azt látni.

budapest23 2021.01.14. 20:19:42

btw meglehet ha itt az öfiket forgatjuk csak át mégegyszer, lehet hogy így is meglenne, jóval gyorsabban és célirányosan?

Ármándójózsi 2021.01.14. 20:27:59

@Van der Waals: Voltak döccenők, majdnem teljesen el is maradt az egész, de aztán összeálltak, mint sok kicsi LEGO és elosztották a szerepeket és a napokat. Azóta kisebb nagyobb megingásokkal tartják a nagyon magas szinvonalat. :)))

Rrami 2021.01.14. 20:29:25

@Fálki: Zöld hentesek a másik nagy kedvencem tőle. Micsoda fekete humor:)

Fálki 2021.01.14. 20:41:15

@budapest23: Közösségi munkában, hahah. Itt a sértődés az, ami közösségileg szokott működni, más nem.

budapest23 2021.01.14. 20:49:13

@Fálki: na most tuti megsértettél csomó embert :D

Oké. Holnap rászánok egy órát és átnyálazom a hv-kat, aztán írok egy listát ide az aljára, hogy miböl jöhetne ki a rencsibestof - de perceket nem fogok tudni írni, mert ahhoz le kéne töltenem újra. Így összmunkázhatunk?

Fálki 2021.01.14. 20:52:35

@budapest23: Elbírom ezt a keresztet :)

Jaja, ha mondasz epizódot, elég lehet. Viszont hétvégén minimalisat leszek online, szóval ha kész is lesz valaha ez az összeállítás, akkor az csak bőven a főszereplő kiesése után.

budapest23 2021.01.14. 20:57:28

Hmmnajó. Megnézem, hány epizódból állhatna össze, és ha nem túl sok, megcsinálom. Azér mégiscsak érdemes lenne a szombati "hivatalos" könnycsorgató bestof ellentételezéseként összedobni... jövö héttöl már kiafaxom emlékszik majd (remélem) ökelmére...
Lehet hogy lesz rá érkezésem a meló mellett :) Annyit tegyetek akkor meg hogy javasoltok egy platformot ahonnan nem szedeti le rögvest az rtl?

Post Modern Prometheus 2021.01.14. 21:05:19

Renátó VS Moh: strawpoll.com/5zrwpeak6
2.96% [6] - 97.04% [197]
Szombat este 22:30-ig él a szavazás! [Egyébként kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz reprezentatív ebben az esetben a házi szavazásunk. Az előző 4 párbaj esetében viszonylag pontos volt az itteni szavazás.]

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/srp79r1b6
TOP 3:
- Bálint: 50.88% [116]
- Robi: 21.05% [48]
- Vivi: 14.47% [33]
A párbaj - és remélhetőleg Renátó kiesése után -, ebből is lesz majd új.

Fálki 2021.01.14. 21:05:55

@budapest23: Siman az rtl oldalan fennvan, onnan ki tudod okositani.

MsIreneAdler 2021.01.14. 21:15:14

@budapest23: szerintem ez szuper ötlet, sokmindenkinek örömet szereznél vele!

budapest23 2021.01.14. 21:19:39

@Fálki: Nekem külföldröl nem olyan sima az ügy, torrentezni vagyok kénytelen... Próbáltam már magyar VPN-nel is, simán kidob :)

budapest23 2021.01.14. 21:21:05

szóval hová tegyem, hogy ne szedessék le? (pedig az ö munkájukat végzem baszki) (SÖT, a kiválasztó pszichológusét...)

Fálki 2021.01.14. 21:21:08

@budapest23: Abban viszont nemtudok segiteni, mivel nekem csak nkórom van, mivel ott mindigminden megvan.. kivéve rarbg a poresz miatt :D

Gia 2021.01.14. 21:24:33

@budapest23: Szerintem is tuti terv!Várjuk.A Valóvilág face oldalán is vannak fent dolgok..

Fálki 2021.01.14. 21:24:41

@budapest23: jaaa, hogy az output a kerdes.

Szerintem siman abbol is csinalj egy torrentet, aztan mindenki szedi majd rólad.

SirLemming 2021.01.14. 21:38:48

@hereverő heverő: Ha félszemmel még látod:
Durva. Az egzotikus OS felsorolásból nekem csak a VAX rémlik, hogy lötyög pár a cégnél. Annál már csak az a durvább hogy otthon is linuxot használsz. Melóban jó de magánban nem kéne. Le a kalappal.

SirLemming 2021.01.14. 21:44:55

@ÁrmándóMerigold: Amennyi területük van maradjunk az erdetinél: FFA (Free for all). Nincs nagyon hova bújni, nem kell szűkíteni a teret. Amilyen kétbitesek tulajdonképp egy 2D scrollerben is eltévednének.

Btw. Ez az mostani nevezéktanod másodszor szivat meg. Új avatar - új ember, ráadásul nő, aztán nem, 'csak ' Te...

SirLemming 2021.01.14. 21:52:08

@budapest23: Akár YouTube? Elnézve az ottani VV kontentet beleférhet a fair use policyba egy jó descriptionnel (és ha nem monetizálod amit nem is lehet X subscriberig).

Ármándójózsi 2021.01.14. 21:57:54

Lesz ma valami reakció a peticióra!!! Állítólag a stábnak is elege van abból, ahogy odabent a nőkkel bánnak és nem is akarják tagadni a felelősségüket. Már eddig is lépni akartak állítólag, de lépni is fognak. Kiváncsi vagyok...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:00:50

Sziasztok, szép estét! :-)

@ÁrmándóMerigold: Erre én is kíváncsi leszek, remélem, így lesz.

tvbuzi 2021.01.14. 22:02:44

Kajak veszek maszkot, hogy szép legyek

MsIreneAdler 2021.01.14. 22:02:59

Ne már Merci... Kezdi az alkudozást.

tvbuzi 2021.01.14. 22:03:28

@ÁrmándóMerigold: nehogymá párbaj nélkül essen ki Csula bá

mocskosmacska 2021.01.14. 22:03:53

Grincs minek adja a lovat Merci alá? Hülye vagy rosszindulatú?

princejesus 2021.01.14. 22:05:24

Tegnap még más baja volt, na most Dani megpróbálja Moh ellen hangolni

Cimili2 2021.01.14. 22:05:36

vagyok én, sziasztok:)) csak tetű lassú ez a kis netbook. jó lenne, ha holnap már a gyorson lehetnék.

tvbuzi 2021.01.14. 22:05:43

Vivi keresztbeütötte egyik szavával a másikat

ppupu 2021.01.14. 22:06:04

@hereverő heverő: VAX-VMS a pervezió csúcsa :)))

Ármándójózsi 2021.01.14. 22:06:11

@MsIreneAdler: A lányom küldte át, de nem a linket, mert azt betettem volna.

mocskosmacska 2021.01.14. 22:06:17

Dani aztán tudja, hogy hogyan kell megszeretettni magunkat a nézőkkel.

tvbuzi 2021.01.14. 22:06:32

Meggyőztetek, nem veszek maszkot

Cimili2 2021.01.14. 22:06:52

@tvbuzi: megérdemled!! eskü. :)

princejesus 2021.01.14. 22:06:58

Na meg tolja akkor ő is kiesik

Mók_Ica 2021.01.14. 22:07:03

14-e van.... az újévi fogadalmukban az volt, hogy nem beszélnek csúnyán.... hát elég hamar elfelejtették...

MsIreneAdler 2021.01.14. 22:07:10

Jujjj budipapííír :D

mocskosmacska 2021.01.14. 22:07:41

Szerintem direkt kölyökkutyákat küldtek be neki, hogy mindent szétszedjenek, és összerágjanak. Egy felnőtt kutyának lehet, hogy lett volna valamennyi önmérséklete.

mocskosmacska 2021.01.14. 22:08:23

@Mók_Ica: A cigiről való leszokást is elég sokan fogadták meg akkor.

Cimili2 2021.01.14. 22:08:26

@ppupu: heverő szeret ilyen kis perverz lenni. :))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:08:27

@Mók_Ica: Szia! Jaj már, ilyen apróságon fennakadsz? A fele nem akart tovább dohányozni, meg le akart fogyni, azaz mozogni... :DDD

Ármándójózsi 2021.01.14. 22:08:49

@MsIreneAdler: Valami FB poszt, ha jól látom.

Mók_Ica 2021.01.14. 22:08:54

moha bálint mellé kucorodik....

mocskosmacska 2021.01.14. 22:09:33

Szerintem Mohnak már nem kellene finomkodnia. Mármint, ha komolyan gondolja, hogy no merci

hereverő heverő 2021.01.14. 22:09:46

@Cimili2: naaa :D

stét mindenkinek, én még dolgozom úgyhogy közvetítsetek

Mók_Ica 2021.01.14. 22:10:50

@mocskosmacska: @Kiégett Hobbynyúl: igen, igen..... csak megütötték a fülemet daniella kedves szavai, amikor mentek befelé vivivel......

mocskosmacska 2021.01.14. 22:11:50

@Mók_Ica: Mik voltak Dánielünk kedves szavai?

mocskosmacska 2021.01.14. 22:12:11

Most komolyan a kutyákkal való lelkizés lesz a fő műsorszám. Szegény kutyák.

hereverő heverő 2021.01.14. 22:12:30

@tvbuzi: Majdnem ugyanaz, már keresztbe állnak a szemeim

mocskosmacska 2021.01.14. 22:13:49

@Mók_Ica: Dániel egy igazi gentleman.

Cimili2 2021.01.14. 22:14:18

@hereverő heverő: csak szeretetből írtam teeeeeeee. <3

Mók_Ica 2021.01.14. 22:14:21

így a villalét felénél már épp ideje, hogy megmutasd magad vivike.....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:14:26

@hereverő heverő: Szia, kitartást! Sok eddig nem történt. Merci nyüglődik, Moha elköltözött Bálint mellé, Vivi meg Daniellával beszélget, aki persze Mohát ekézi. Kiskutyák megtalálták a wc papírt, és játszottak, sok örömet okozva Merdzsónak, aki utána már Mohának könyörög ismét. :D

ppupu 2021.01.14. 22:14:55

Tulajdonképpen le lehetne cserélni a nyomoroncokat a 3 kutyusra és a maradék időben őket nézném. A végén meg megkapná a menhely a 36 milkát. Optimális megoldás lenne.

mocskosmacska 2021.01.14. 22:15:28

Én simán odaadnám a dögöknek a grincs cipőjét. Belepisilnek vagy szétrágják, nekem egyre megy.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:15:53

@Mók_Ica: Az lett volna a eglepő, ha nem káromkodik. Komolyan, nála ez már amolyan kötőszó és alap. :(
@ppupu: Támogatom.

Cimili2 2021.01.14. 22:16:31

ajándékot varrnak a kutyáknak, meg takarót. eddig csak a kutyák viccesek.

tvbuzi 2021.01.14. 22:17:15

Ha Bálint kijön Kozsó újraforgatja vele a szomorú szamurájt

Mók_Ica 2021.01.14. 22:17:42

@Cimili2: minőségi ajándékok..... höhöhöhö

SirLemming 2021.01.14. 22:17:51

@ÁrmándóMerigold: " Már eddig is lépni akartak állítólag" -> Dehogy akartak amíg pörög a számláló és nincs lincshangulat...

mocskosmacska 2021.01.14. 22:17:54

Én szeretem az állatokat. Tényleg. De nem tudnék úgy viselkedni, mint az ápoltak, akik úgy tesznek, mintha három nap után valami kurva komoly érzelmi kötődés lenne köztük és a kutyák között.

MsIreneAdler 2021.01.14. 22:18:30

Bálint ezekkel az ökör fonásokkal meg kontyokkal, copfokkal olyan idétlen.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:19:25

@tvbuzi: :DDDD
@Mók_Ica: Hamar szét lesznek szedve, na. :D

Cimili2 2021.01.14. 22:19:46

@tvbuzi: :DDDDDDDDDD
@mocskosmacska: virdzsi már sírva búcsúzik a kutyustól.

mocskosmacska 2021.01.14. 22:20:12

@Cimili2: Ezek mindenen sírnak. Így már nincsen értéke a sírásnak.

hereverő heverő 2021.01.14. 22:20:31

@Kiégett Hobbynyúl: jövök neked egy zsák kiégett répával, köszönöm!

mocskosmacska 2021.01.14. 22:20:59

Kutyák elmennek, az ápoltak meg olyan jeleneteket fognak mindjárt előadni, mintha a kisbabájukat tépnék ki a karjukból.

Mók_Ica 2021.01.14. 22:21:23

@Cimili2: a kisfiától..... pffff

@MsIreneAdler: vajon lóbelt fonta be neki??? :DDDDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:22:28

@hereverő heverő: Igazán nincs mit. 10 perc kutya ajándék varrás, könnyes búcsú... PP tanácsok a felelős kutyatartásról, ésezzel vége is az első felvonásnak. :D

nicu71 2021.01.14. 22:23:40

@Mók_Ica: ezt a mondatot Dante is megirígyelte volna

tvbuzi 2021.01.14. 22:23:41

Vivien megtisztelte Bálintot?

MmeChauchat 2021.01.14. 22:23:59

@Kiégett Hobbynyúl: jah, a nők folytatólagos abúzusára meg zéró reflexió

princejesus 2021.01.14. 22:24:06

Na most Vivi Dani tanácsára teljesen kifordul majd magából és ő is megutáltatja magát

Ebből Bálint, Robi, Moh döntő lesz

Mók_Ica 2021.01.14. 22:24:08

csak miheztartás végett..... a kutyák védelmében összesen több szó hangzott el eddig, mind a megalázó viselkedés ellen.....

Ego0123 2021.01.14. 22:24:11

Kutya mintha érezné, hogy róluk volt szó, nyüsszög, hogy be akar jönni

MsIreneAdler 2021.01.14. 22:25:38

@Mók_Ica: lehet. De nincs is férfiasabb, mint mikor két izmos pasi egymás haját fésüli, fonja, gumizza...mmmmm :D Hát de nem?

Mók_Ica 2021.01.14. 22:25:38

@nicu71: megtiszteltél :)))))))))))))))

@MmeChauchat: ekg, pont ezt írtam én is.... mélyérzésű az rtl.....

Mók_Ica 2021.01.14. 22:26:21

@MsIreneAdler: most már sajnálom, hogy nem mutatják :))))))))))))))))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:26:35

@MmeChauchat: Majd a büntetések után rájönnek, hogy ezt nem elég két szóban lerendezni összekötő szövegben.

nicu71 2021.01.14. 22:26:54

@MsIreneAdler: nekem viszont bejönnek fiúknál a fonások,kontyok miegymás,ha a viselője tudja hordani

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:27:25

@Cimili2: Nem ám itt lecsapsz rá. :DDDDDDDDD

Cimili2 2021.01.14. 22:27:58

@Mók_Ica: pont erre gondoltam, miközben pp beszélt. direkt figyeltem, h említi-e. igaz, most a kutyák volt a téma.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:29:48

@Mók_Ica: Arra gondoltam, hogy ha eszük van, a párbajnál ezt fogja végig szajkózni mindegyikük Renátának. Hiú ábránd, sejtem.

Cimili2 2021.01.14. 22:31:02

@Kiégett Hobbynyúl: óóóó, dehogy, majd ha nem figyelsz oda.:DDDDDDDDDDDDDD

Addamm 2021.01.14. 22:31:35

Nem kedvelem PP-t, de most a kutyákról volt szó, persze hogy róluk beszélt. Mikor Renátó terrorizálta Frut, akkor is felszólalt. Arról nem ő tehet ha a csatorna nem tesz további lépéseket. De nehogymár soha semmi ne legyen jó. Most kutyás rész volt, kutyákról beszélt. Kész.

mocskosmacska 2021.01.14. 22:32:20

@Mók_Ica: Nos, elég fontos dologra tapintottál rá.

Cimili2 2021.01.14. 22:32:40

rencsi szerint soha nem kavart szart. haha

princejesus 2021.01.14. 22:32:40

Olyan közel került Digohoz hogy első adandó alkalommal hátba szúrta

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:33:55

@hereverő heverő: Tegnapi kiválasztás, Renáta semmitmondó dumája, Moha meg boldog, hogy rákerült a kendő, ezt még Bálának is emlegeti. :DD
Vivi kiosztja Rencsulát a maga módján, aki persze mindig mindent jobban tud, aztán ezt el is újságolja a fiúknak.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:34:20

@Cimili2: Na jóóóó, adok belőle. :DDDDDDDDDD

mocskosmacska 2021.01.14. 22:34:25

@Cimili2: Hu, először úgy olvastam, hogy "rencsi még soha nem szart."

mocskosmacska 2021.01.14. 22:34:54

Nyugi, Vivi, akármit csinálsz rád fognak szavazni, ha Fruval mész.

MsIreneAdler 2021.01.14. 22:35:13

@nicu71: én nem tudom. Szerintem ezt nem lehet jól hordani. De biztos van olyan, ami nekem tetszik, más meg a falnak menne tőle.

SirLemming 2021.01.14. 22:35:14

Vivinek legalább abban igaza van, hogy "takarítsátok el". Hopp, odakapcsoltam a retekre. Ez hány miatyánk?

princejesus 2021.01.14. 22:35:25

Vivi kezd túl sok lenni

tvbuzi 2021.01.14. 22:35:42

Vállszélesség? Melled nincs Merci?

Cimili2 2021.01.14. 22:36:17

@Addamm: szerintem is. adandó alkalommal biztos megteszik.

tvbuzi 2021.01.14. 22:37:08

Daniék maguk alatt vágják a fejszét

mocskosmacska 2021.01.14. 22:37:30

MOh tényleg elkezdte Robit puszilgatni? Nekem mindig furcsa, amikor férfiak pusziszkodni.

Mók_Ica 2021.01.14. 22:37:35

renáta okos??????????????????????? óóóóóóóóóóóó.....

tvbuzi 2021.01.14. 22:37:41

Tudatos
okos
Férfi

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:37:49

@hereverő heverő: Az ápoltak a telefonba pofázzák, ki mögé állnak.
Moha: Merdzsó, Vivi,, Bálint, Robi,
Renáta: Daniella, Virág, Fru.

Grincs az igaz szerelmet találta meg Rencsiben, meg a lelki társát, mert kitartó... stb, maszlag duma. :DDDDD

mocskosmacska 2021.01.14. 22:37:53

A grincsnek fel van töltve a szája?

Ego0123 2021.01.14. 22:38:03

összenő ami összetartozik,a szél összefújja

Cimili2 2021.01.14. 22:38:22

miért nem lepődök meg, h virág is rencsi mögé áll? ha nem így tenne, lenne ám veszekedés, jól lebaszarintaná dani.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:38:48

Rencsi megint magas lovon ül... tényleg ennyire vakon van? Katasztrófa.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:40:54

@Cimili2: Vircsi véglegesen elveszett, nincs miről beszélni.

Cimili2 2021.01.14. 22:41:16

@mocskosmacska: :DDD

azon röhögök, h pont az a csapat bulikázik felhőtlenül, amelyik ismét koppanni fog szombaton.

mocskosmacska 2021.01.14. 22:41:39

Bálint kurvára túlreagálja a szitut.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.14. 22:42:12

@Kiégett Hobbynyúl: ha Frunak Reno az igazi akkor milyen lehetett a többi?

Addamm 2021.01.14. 22:42:19

@mocskosmacska: Vivi meg nem tud egy mondatot kétszer ugyanúgy elmesélni. Engem is idegesítene

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:42:52

@hereverő heverő: Vivi képtelen elmondani, mit mondott Renáta... kb 5 perce próbálja Bála és Robi kiszedni belőle. :DDDD
A sötét oldal bulizik, mintha övék lenne a főnyeremény.

princejesus 2021.01.14. 22:43:14

@Kiégett Hobbynyúl: amúgy se egy észlény de amikor iszik...

SirLemming 2021.01.14. 22:43:15

Valaki megfejtené nekem, hogy ez a beszélgetés miről folyik? kb 1 percnél kiderült mit akart mondani. Mit vakaróznak rajta ennyit?

mocskosmacska 2021.01.14. 22:43:37

@Addamm: Lehet, értem, de nem igazán tudja megfogalmazni azt, hogy mi a problémája. Csak ismételgeti, hogy "Vivi, felkúrod az agyamat", de nem tudjuk meg, hogy mivel.

Mók_Ica 2021.01.14. 22:43:40

egyébként ez most miért olyan eget rengető kérdés, hogy renáta mit mondott lóbeltről????

SzabadEzANév? 2021.01.14. 22:43:49

Bálintot mostanában kezdem elengedni. Sok.

Addamm 2021.01.14. 22:44:42

@mocskosmacska: azért probléma, mert hozzátesz a sztorihoz, és ilyenből volt már hatalmas veszekedés, lásd Gábor

SirLemming 2021.01.14. 22:45:14

@Mók_Ica: Gondolom ott van a kutya elásva, hogy ha ekézte akkor arra más a reakció mintha nem.

mocskosmacska 2021.01.14. 22:45:19

@SzabadEzANév?: Régebben nekem is szimpibb volt.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:45:30

@Mók_Ica: Ez még a kihívás előtt volt, és arra mentek, hogy ha Robit viszi, fel tudja hozni ellene. Persze ezt nem sikerült, mert Vivi azt a 1.5 mondatot se tudta elmondani értelmesen. :DDD

mocskosmacska 2021.01.14. 22:46:03

Most az a baj, hogy Vivi Danival beszélgetett, vagy, hogy Dani nagyobb hatással volt rá?

readonlyvv 2021.01.14. 22:47:01

@mocskosmacska: az hogy semmiben van véve amikor ők tutujgatták

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:47:25

@mocskosmacska: Valószínű. Az elején Mohát és Mercit mutatták, aztán Bálintot, Robit, akit említett is Vivi, hogy milyen jó volt. Erre felhozza Daniellát. xD

Mók_Ica 2021.01.14. 22:47:32

na, bálint is lesüllyedt ......

princejesus 2021.01.14. 22:47:49

@mocskosmacska: inkább az szerintem hogy egész nap vele foglalkoztak meg próbáltak segíteni neki erre azt mondja hogy csak a Dani szava segített neki

MsIreneAdler 2021.01.14. 22:48:21

Ha én tényleg fontosnak tartok valakit, aki rottyon van, nem mindegy, hogy ki vigasztalja meg?

mocskosmacska 2021.01.14. 22:48:29

@Addamm: Ilyenből mindenhol probléma lenne. De nehezen tudom elképzelni, hogy Vivi az egyetlen, ezt csinálja bent. Egyszerűen az van, hogy Vivi áldozattípus és rá lehet szállni.

LaciHogyVoltol 2021.01.14. 22:48:45

Moh most nyeri meg a játékot. Egyedül ő tudja normálisan kezelni a konfliktust...

MmeChauchat 2021.01.14. 22:48:50

ha kamu ha nem, nem volt hülye ez a Zimbardo

mocskosmacska 2021.01.14. 22:49:06

@princejesus: És ilyenkor nem az a lényeg, hogy Vivi jobban van?

readonlyvv 2021.01.14. 22:49:18

kiküldte mint a kutyát :(

Ármándójózsi 2021.01.14. 22:49:19

Jó reggelt Vietnám...
Na ettől féltem. Bálint, menny a büdös picsába most!

MsIreneAdler 2021.01.14. 22:49:47

@mocskosmacska: igen. Ez a rohadt nagy probléma.

mocskosmacska 2021.01.14. 22:49:56

Bálint beállt harmadiknak renátó és dani mellé.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:49:57

@MsIreneAdler: Ez tiszta sor, de abban igazuk van, hogy egész nap (vagy napokban) istápolnak, akkor nem egy embernek köszönöm meg, főleg nem kihagyva az állítólagos barátokat.

Rugdoll 2021.01.14. 22:50:06

@Addamm: én egyre inkább pont az ilyenek miatt kedvelem!

princejesus 2021.01.14. 22:50:08

@LaciHogyVoltol: azért Robit még ne felejtsd el, de valóban veszít most népszerűségéből Bálint

Mók_Ica 2021.01.14. 22:50:20

na.... apró pici szavak pptől.... végre

MsIreneAdler 2021.01.14. 22:50:32

Na PP valamit vekeng legalább.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:51:00

@ÁrmándóMerigold: Bizony. Bála most kezdte elásni magát. Maradt Robi. :D

Cimili2 2021.01.14. 22:51:33

@Mók_Ica: az a baj, h hiúsági kérdést csinált ebből, ahelyett, h örült volna, h vivi jobban van.

SirLemming 2021.01.14. 22:51:44

A műsörgyökér lamentálása ennyi volt? Mindjárt elsírom magam. Nagy büdös nulla, habbal.

LaciHogyVoltol 2021.01.14. 22:52:31

Lol Moh holnapi pompom performansza nagyon cringe lesz

MsIreneAdler 2021.01.14. 22:52:52

@Kiégett Hobbynyúl: én megértem, hogy azt érzik, hogy kvázi ők feleslegesen istápolták, ha Dani aratta le a babérokat. De basszus ez nem verseny. Ki vigasztal jobban, messzebbre...

kis.herceg 2021.01.14. 22:53:15

nagyon kapálózik a retek klub a vádak ellen :D tán ki kéne vágni ilyen jeleneteket, vagy normálisabb embereket castingolni és nem kéne magyarázkodni.

MsIreneAdler 2021.01.14. 22:53:31

@ÁrmándóMerigold: annyira de annyira sajnálom. Egy csalódás volt nekem.

KékCsöcsűPini 2021.01.14. 22:54:11

Hát ez sajnálatos....
Nekem egy ember maradt : LOBI!

Bálint sajnos lement állatba :(

Vivi pedig egy idióta vérhüye picsa !
Ha csajom lenne otthagynám ....

Mók_Ica 2021.01.14. 22:54:19

@MsIreneAdler: ezt meg is érteném..... a reakció, az volt durva, ahogy beszélt a vivivel.....

MsIreneAdler 2021.01.14. 22:54:28

@repuloezustmokus: mittomén. Hogy végül az ő szavai húzták ki Vivit a gödörből.

peachcat 2021.01.14. 22:54:36

azert balint viselkedesenek koze sincs a daniehoz es renatoehoz. daninal es renatonal a hatalom es a kontroll a motivacio, ok komolyan bantalmazo tipusok. balint egyszeruen egy f#sz volt, es tulreagalta.

csodalámpa 2021.01.14. 22:54:38

Ha Vivi tudatosan csinálja, amit csinál, akkor le a kalappal előtte, Bálintról is milyen jól lerántotta a maszkot. De nem hiszem, hogy tudatos. Nem rosszindulatú ő, de nagyon nem tudja jól kifejezni magát, plusz a hazudozások...Remélem Robiban nem kell csalódnunk. Ő az egyetlen akinek jó szívvel tudok szurkolni, meg egy kicsit Moh-nak, aki a sok negatív impulzus mellett is egész emberi tudott még maradni.

SzabadEzANév? 2021.01.14. 22:54:40

@kis.herceg: ami megtörtént az megtörtént, kivágni minek. A castingon ment el ez a hajó

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:54:53

@MsIreneAdler: Én nem is ezt mondom, csak azt, hogy ha én vagyok hasonló szituációban, akkor egy emberként köszönöm meg mindenkinek, de ez én vagyok. :-)))
@hereverő heverő: Semmiről nem maradtál le, előzetes szerint holnap Vivi rájön, hogy elcseszte a saját kapcsolatait a vellában. :D

Cimili2 2021.01.14. 22:55:07

@Kiégett Hobbynyúl: igen, ez kurvára nem volt szép vivitől. csak hát tudjuk, h nem túl okos a csajszi. jobban tette volna, ha mélyen hallgat, de minimum nem iszik alkoholt.

MsIreneAdler 2021.01.14. 22:55:20

@Mók_Ica: igen, úgy viseljedtek veke, mintha legalább is Rencsi mögé állt volna.

KékCsöcsűPini 2021.01.14. 22:55:42

Egyébként tényleg így szokott viselkedni kiválasztás előtt és után Vivi...
Nálam ZSU-sodik !

Fálki 2021.01.14. 22:55:50

Hellohallo estiek/éjszakasok es barki aki olvassa.

Arra gondoltam, hogy a szombati csodalatos parbajt nezhetnenk egyutt.
Akinek belefer, hogy a nevet, a hangjat esetleg az arcát adja ehhez, azzal osszekapcsolodhatnank pl Teams-en egy oraval a musor kezdete elott, dumalnank egy kicsit, aztan utan kozosen rohoghetnenk, ahogy kiesik a főparaszt.

Ha lenne erre a mókára kereslet, akkor szóljatok és leszervezem a technikat.

Ha nagyon hulye vagyok és ne akarjak itt ilyesmit szervezni es ez egy hulyeseg, akkor is.

Lukás főhadnagy 2021.01.14. 22:56:03

Engem Vivi sokkal jobban idegesít annál hogy komolyan haragudjak Bálintra... Ez sajnos kitört belőle,de valahol ha a kommunikációt nem is a csalódottságát megértem.
Próbálja a csapatot előre vinni,erre jön egy suta kavarógép aki azt sem érti mit akar mondani.
Sajnálom, hogy így alakult köztük,Vivi teljesen be van csavarodva.

princejesus 2021.01.14. 22:56:35

@MsIreneAdler: nem azzal volt baj hogy Dani nak sikerült végre kizökkenteni abból a kamu helyzetből amit kitalált, hanem az hogy úgy mondta oda nekik mintha ők teljesen jelentéktelenül beszéltek egész nap vele. Plusz mellé megint próbált szart keverni, hazudozni .

KékCsöcsűPini 2021.01.14. 22:56:46

@Kiégett Hobbynyúl: Én meg senkinek se köszönném meg, de én tahó vagyok :D

Addamm 2021.01.14. 22:57:03

Nem védeni akarom Bálintot, de Vivi k*rva idegesítő még így képernyőn keresztül is. Csodálom, hogy nem küldték el melegebb éghajlatra úgy 50 nappal korábban.
Egy rohadt 2 mondatos sztorit nem tud elmesélni normálisan. Van egyébként bármi a világon amit Vivi megtud csinálni? Tudja mindenki, hogy mekkora balhék voltak félremagyarázott sztorikból, erre olyanokat tesz hozzá, hogy "Robi egy unalmas szar" miközben Renátó a "semleges" jelzőt használta.
Ne felejtsük el, hogy Gábort a hasonló kavarásai miatt kb keresztre akartuk feszíteni. Igaz, ő nem sírt miután elbaszta

Ármándójózsi 2021.01.14. 22:57:11

@MsIreneAdler: Nekem is. És ezt most nálam végleg elbukta. Ezt nem lehet, se jóvátenni, se elfelejteni, akár mit fog még csinálni a jövőben odabent.
Nem térek magamhoz...így beszélni egy másik emberrel...különösen egy nővel...undorító...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:57:12

@SelyemSonkaPini: ekg. Bár Bálát azért még nem írnám le teljesen, még ha ma marha is volt ebben. Egy nap egy szitujáról beszélünk. Mohát sem tartom jobbnak ezzel a se veled, se nélküled dologgal. Megbeszéljük, de mégsem, illetve azzal, hogy mindenre csak azt mondja, bocsánat.

Lóbelt tartja magát, ez tény. :D

LaciHogyVoltol 2021.01.14. 22:57:17

@kis.herceg: Amúgy én a csatorna vadolasat nem értem. Arról szól a műsor hogy bekuldjuk a nyomorultak és nézzük hogy interaktalnak. Most cenzurazzak meg? Jobb lenne ha mondjuk Renátónak és Daninak csak a jó oldalát mutogatnak és népszerű, reklamertekkel bíró celebeket nevelnének belőlük akik utána évekig képernyőn maradnak? Egyedül ennyit tudnak tenni amit most PP, hogy kinyilvanitjak, hogy nem ez a normális viselkedés...

mocskosmacska 2021.01.14. 22:57:29

Vivinek pszichológus kell. Nagyon sérült az az ember, aki természetesnek veszi és nem háborodik fel azon, ahogy Bálint beszélt vele. De bálintnak is kellene a szakember, mert az is beteges, ahogy ő viselkedik. Undorodom azoktól az emberektől, akik kinézik ezek a szerencsétlen bántalmazott embereket, akik nem tudják megvédeni magukat, és terrorizálják őket.

MmeChauchat 2021.01.14. 22:57:57

@mocskosmacska: messze nem. Azért tutujgatta, hogy bezsebelje érte az elismerést, micsoda együttérző már...
Ami nem jött be!
Ettől idegbe került B

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 22:58:29

@Addamm: ekg. Emlékezzünk a kezdetre, amikor mélyen hallgatott, amikor arról ment a vita, ki mondta kinek, és kb. 2 adással később jegyezte meg valaki, hogy miért nem vállalja fel, ha ő mondta?

Lukás főhadnagy 2021.01.14. 22:58:40

@SelyemSonkaPini: Szerintem Bálint is ezt próbálta de zárva volt az utcaajtó...

tvbuzi 2021.01.14. 22:59:12

Kár így felbaszódni Vivin amikor már tudják róla, hogy ilyen együgyű.

Nbl 2021.01.14. 22:59:37

Nem értem Bálint kiakadását már csak azért sem, mert az "unalmas szar" után kb 1 mp múlva tette hozzá Vivi, h na jó, a szart nem mondta, szóval qrvára feleslegesen húzta fel magát ... Vivi biztos qrva idegesítő tud lenni, szóval ez biztosan gyűlt már Bálintban egy ideje, de akkor is ... mellesleg meg Vivi elég zizi alapjáraton is, faszért kellene szóról-szóra emlékeznie arra, h mit mondott neki a Frunátó (és nem a szarozásra gondolok, hanem h kb azt várta Bálint, h egy az egyben mondja vissza) ... az meg ahogy ráugatott Vivire, h menjen ki, sztem kapásból eldobott 20%-ot a népszerűségéből ... kár, h Vivi ilyen puding, megérdemelte volna Bálint, h elküldje a f...opó qrva anyjába, nemtom miből gondolja, h majd ő kitalálja, h ki lehet bent a szobában és ki nem.

tvbuzi 2021.01.14. 22:59:43

@SelyemSonkaPini: én szóba sem állnék vele

KékCsöcsűPini 2021.01.14. 23:00:07

@Kiégett Hobbynyúl: Valószínűleg én is leugattam volna Vivit a sárga földig...
De a "kimész!" és ahogy kioldalgott azt nem tettem volna meg
Mondjuk Vivi nem gonosz mint Zsu volt...
Ez minden amit most pozitivumának tudok mondani!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 23:00:17

@Fálki: Mint technikai zseni kérdezem, mi az a Teams? Az is hasonló mint a Jitsi és társai? :D

Ármándójózsi 2021.01.14. 23:00:22

@Addamm: Kurva szarul látod szerintem, már kezded is az áldozathibáztatást...
Van arra bármilyen ok szerinted, hogy így lehessen beszélni egy nővel???
Akkor meg ne is keresd...

MmeChauchat 2021.01.14. 23:00:43

@csodalámpa: csak megfelelő szitut kell provokálni, és Lobi is állat lesz

SirLemming 2021.01.14. 23:00:53

@Addamm: Ennyi idő alatt nem ismerték még ki a stílusát? Magukra vessenek.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 23:02:18

@Nbl: Nem tudjuk, ez mennyi ideig tartott, lehet, egy kisebb részt vágtak be, de azért azt látni, hogy kezd mindenkinél kiakadni a barométer, annak oka kell, hogy legyen.

@SelyemSonkaPini: Azt én sem. Vivi tényleg ártalmatlan Zsuhoz képest, ez biztos.

Mók_Ica 2021.01.14. 23:02:21

na azért ez a legalja, hogy győző tart oktatást..... bocsánat, de ez így hányinger

Cimili2 2021.01.14. 23:02:24

na hozé is bálintot ekézi.

princejesus 2021.01.14. 23:03:07

@mocskosmacska: már beköltözésnél láttam rajta hogy selejtes, nem tudom gyógyszert kapnak-e de olyan mintha folyamatosan be lenne nyugtatózva

LaciHogyVoltol 2021.01.14. 23:03:07

@Kiégett Hobbynyúl: A Microsoft saját fejlesztésű Skype-öt leváltó szoftvere. Minden cég ezt használja kB...

Addamm 2021.01.14. 23:03:13

@ÁrmándóMerigold: Húzzuk rá az áldozathibáztatást, lehet így is. Amikor az áldozat tátott szájjal rohan a f*szerdőbe akkor ki a hibás? Ez nem egy "minek ment oda" hibáztatás. Vivi szimplán kurva idegesítő, ostoba és 60 nap után minden 90 iq feletti ember a falat kaparná tőle. Nehogymár a szarkavarót sajnáljuk

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.14. 23:03:23

@MsIreneAdler: :D A világrekordok hetére kellett volna betenni: Mennyit vigasztal 0-ról 100-ra gyorsulva Dani, ha Vivi "legjobb barátai" haja kihullik az idegtől?

Nbl 2021.01.14. 23:03:56

Egyébként azt hallottátok, h mikor arról volt szó, h ki mit mondott korábban, Dani elharapott egy olyan félmondatot, h "vissza kell nézni"? Vajon mire utalhatott, csak nincs vmi opció nekik utólag visszanézni v nézetni korábbi történéseket?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 23:03:59

@Fálki: Köszi. Zoomolni még nem zoomoltam, Jitsiben már járatosabb vagyok. :D
@Mók_Ica: Hoé mindenhez IS ért. :-(((

KékCsöcsűPini 2021.01.14. 23:04:41

@princejesus: EKG! Mindig mondom h. olyan mint aki lassítót szed!

Fálki 2021.01.14. 23:04:45

@princejesus: Hűűűűű, de nagyon egyetertek. Nekem is ez ugrott be, hogy mar a bekoltozésnél se volt két osszefuggo ertelmes mondata, de a terdig ero cicik voltak felpolcolva.

MsIreneAdler 2021.01.14. 23:05:11

@ÁrmándóMerigold: nekem ez válóok :). És tőle azért esett szarabbul, mert nem vártam.

Fálki 2021.01.14. 23:05:28

@Nbl: Na az baszna be.

Remelem arra gondolt, h majd kint, utolag visszanezik.

Nbl 2021.01.14. 23:05:57

@Kiégett Hobbynyúl: Igen ez igaz, de az biztos, h a szarozást azonnal korrigálta és Bálint azon akadt ki.

Ármándójózsi 2021.01.14. 23:05:58

@Addamm: Figyi, ezt nagyon nem egyformán látjuk és tartok tőle, hogy Te nem látod jól, de érteémetlen lenne Veled a vita, mert nincsenek érveid, úgyhogy ezt is elengedtem. :)

Addamm 2021.01.14. 23:07:13

@ÁrmándóMerigold: Itt egy érv: Vivi idegesítőbb mint bármelyik ott bent, és 60 nap után csodálkoznék ha egy kicsit is kedvesebb tudnál lenni vele, mint Bálint vagy Robi. Ennyi.

Nbl 2021.01.14. 23:07:29

@Fálki: Reméljük, egyébként még a 4. szériában Jerzsike meg Béci húga mikor kimehettek vmi közös programra, Béci húga (nem emléxem a nevére) akkor is elkottyantotta mikor visszamentek, h volt olyan jelenet amit újra kellett venni.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 23:07:52

@Nbl: Tuti. Gondolom tényleg érveket akartak gyűjteni, ott meg aztán nem mindegy, hogy hazugságot mondanak, vagy sem. Gonolom itt még arra tippeltek, lehet, Lóbelt megy majd párbajozni.

Renátát próbálják emelni? Szerkik, ne tegyétek, nem fog menni. :DDD

hereverő heverő 2021.01.14. 23:08:05

@Kiégett Hobbynyúl: örök hálám, köszönöm még egyszer és ezerszer

Ármándójózsi 2021.01.14. 23:08:08

@Addamm: Ez sem érv volt, hanem vélemény, de lapozzunk. :)

Lukás főhadnagy 2021.01.14. 23:08:20

@ÁrmándóMerigold: És ha a nő kezd el kiabálni? Ne adj isten veszekedést kezdeményez? Esetleg az arcodat karmolja? Elhord egy szar szemét léhűtő gecinek?

Akkor azt kell neki sugni halkan,hogy ne haragudj elnézést hiszen mégis nő vagy.

Én el tudok képzelni olyan helyzetet amikor igenis remegek annyira az idegtol, hogy olyanokat mondok amit később megbanok és bocsánatot kerek.

Ezt en nem mosnám össze Renátó vagy Dani öncélú és permanens abuzusaval.

De lehet én vagyok túl konzervatív...

MsIreneAdler 2021.01.14. 23:08:23

@Addamm: tehát ha elitélem Bálint viselkedését az azt jelenti Vivivel egyet értek? Ez azért nem ilyen egyszerű. Vivi barom volt, részegen össze vissza hadovált fontos dolgokról. Ezzel együtt Bálint parasztul nyilvánult meg.

Fálki 2021.01.14. 23:08:45

@Nbl: Igen, Gigi volt az. Emlekszem ra, abban a szeriaban sok balhe is volt ebbol, hogy a nezok pl kiszurtak, h a Jerzyn ugyanabban a jelenetben ket vagas kozott altozott a nadrag szine.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 23:08:56

@vágtázó vadmalac: Szia Malac! :) Itt a tuti, mert sajnos ez tényleg igaz. :/

Addamm 2021.01.14. 23:09:10

@ÁrmándóMerigold: Érveket tőled se hallottam mosolykám:)

Ármándójózsi 2021.01.14. 23:10:32

@Addamm: Dehogynem. Csak nem tudod mi az. :D

Addamm 2021.01.14. 23:10:36

@MsIreneAdler: Elítéled Bálint viselkedését, de nem veszed tudomásul mi váltotta ki. Ha egy fontos dologban hadoválnának meg ferdítenének előtted, gondolom te sem teljesen nyugisan hallgatnád.

MsIreneAdler 2021.01.14. 23:10:40

@Lukás főhadnagy: addig, amíg ez a bocsánatkérés meg nem történik, addig ez szimplán egy tapló húzás volt.

KékCsöcsűPini 2021.01.14. 23:10:54

@Lukás főhadnagy: Van olyan helyzet amikor le kell ütni egy nőt is, de ez azért messze messze nem volt olyan !

SirLemming 2021.01.14. 23:11:32

@Lukás főhadnagy: Jogos, de ez nem az a szitu volt. Hajlanék rá, hogy megjátszott hiszti. Ellenkező esetben lesz még meglepi.

KékCsöcsűPini 2021.01.14. 23:11:35

@MsIreneAdler: Igen a bosánatkérés (belátás) azért változtathat a dolgokon.. némileg

Fálki 2021.01.14. 23:11:51

Indián is rúgott már szájba nőt!

:D

Nbl 2021.01.14. 23:12:16

@Fálki: Jah igen, Gigi .. tényleg, ezt a gatyaváltás sztorit el is felejtettem.

Ármándójózsi 2021.01.14. 23:12:59

@Fálki: Aztán még különösebb ok sem kellet hozzá, igen. :D

MsIreneAdler 2021.01.14. 23:13:21

@Addamm: nem küldjük így ki a szobából a másik embert. Vagy ha ez megtörténik, oda megyek és azt mondom neki, bocs, de idegállapotban voltam, vagy a tököm tudja, de elmondom neki, hogy sajnálom. Ja és nem érdekel, hogy Vivi nő ebben a szituban, Bálint meg férfi.

LaciHogyVoltol 2021.01.14. 23:13:46

De buták ezek basszus... Amit itt a Napról le elmélkedtek...

Győző meg tényleg azt festette fel a vászonra, hogy "Váló Világ"?

Lukás főhadnagy 2021.01.14. 23:14:57

@MsIreneAdler: Tehát addig ameddig nem mutatják a szerkik?

pomac 2021.01.14. 23:16:07

azért a kelleténél túlihegitek ezt a bálint kirohanást ,mintha nem történt volna ilyen a történelemben ,vagy veletek ,nem kell állszentkedni ,nem volt szép tőle de azért keresztre sem kellen feszíteni ,közen nincs azon a színvonalon mint dani vagy renátó

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 23:16:11

@Lukás főhadnagy: Na ez az, mert honnan tudjuk, esetleg nem történt meg? Sajnos a szerkik döntik el, mit látunk. :-(((((

SirLemming 2021.01.14. 23:17:01

@MsIreneAdler: Ilyen formán a kiküldés erőfitogtatás és megszégyenítés. Utána mehet négyszemközt magyarázkodni, két másik humanoid előtt degradálta.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.14. 23:17:04

Most mindketten veszítettek szimpátiát a nézőknel.. kar erte

Fálki 2021.01.14. 23:18:12

Arra gondoltam, hogy a szombati csodalatos parbajt nezhetnenk egyutt.
Akinek belefer, hogy a nevet, a hangjat esetleg az arcát adja ehhez, azzal osszekapcsolodhatnank pl Teams/Zoom -on egy oraval a musor kezdete elott, dumalnank egy kicsit, aztan utan kozosen rohoghetnenk, ahogy kiesik a főparaszt.

Ha lenne erre a mókára kereslet, akkor szóljatok és leszervezem a technikat.

Ha nagyon hulye vagyok és ne akarjak itt ilyesmit szervezni es ez egy hulyeseg, akkor is.

Ha szar az otlet, legyszi akkor is reagaljatok valamit.

Ármándójózsi 2021.01.14. 23:21:31

Én benne lennék, de se kamerám (ezt üzenem annak is aki emailt küldözget, hogy felvette amit önkielégítést végzek, valami poreszt bámulva), se mikrofonom. :(

MsIreneAdler 2021.01.14. 23:22:32

@Lukás főhadnagy: na ebből a szempontból meg lehet olyan konteót gyártani, hogy Bálint népszerűségét akarják megnyírbálni, ezért a bocsánatkérést nem fogják bevágni...

KékCsöcsűPini 2021.01.14. 23:23:12

@MsIreneAdler: mekláttyuk hónap ! vagy nem....

MsIreneAdler 2021.01.14. 23:23:34

@Fálki: sajna én nem tudok ezen részt venni, de szerintem szuper ötlet és ha a körülmények adottak lennének szerintem buli lenne!

MsIreneAdler 2021.01.14. 23:24:14

@ÁrmándóMerigold: akkor csak kukkolnál meg hallgatóznál, értjük :)

PYT 2021.01.14. 23:24:26

@Addamm: maximálisan osztom a véleményed és azokét, akik hasonlóan gondolják; ekg tesa és mkk neked szurkolok majd, ha bemész a 11-be, azt mér most mondom.. ;)

Fálki 2021.01.14. 23:24:55

@ÁrmándóMerigold: Telefonod csak van... Aki hangban szeretne jelen lenni, az ugy is tud, nem kotelezo a kep. Sot, valodi nevet sem kell megadni.

Cimili2 2021.01.14. 23:25:34

@Fálki: egyáltalán nem szar ötlet. sőt. én nem, de biztos lesznek jelentkezők. gondolom a nappalosoknak és a délutánosoknak is megmutatod és lesznek jelentkezők. :)

Fálki 2021.01.14. 23:25:43

@PYT: Ez az Addamm ugyanaz az AdamAdam, akivel en megyek be nyerni a 11be?

MsIreneAdler 2021.01.14. 23:26:10

@SirLemming: igaz, de ebben az évadban az is maga lenne a csoda. Mondjuk Bálinttól azért remélem.

SirLemming 2021.01.14. 23:26:17

A nickek lényege az anonimitás, szvsz max voice eventként működne.
Az is necc hátha felismerik egymást az emberek hangról.
De pilotnak jó ötlet. Teamsre mondjuk szvsz én se céges accal mennék.

PYT 2021.01.14. 23:28:27

@MsIreneAdler: Ájrín, lécci segíts nekem, hogy hol találom azt a posztot, ahol az okkult versus spirituális tapasztalatokról beszélgettünk, mert pár napig nem tudtam jönni, aztán most meg égre-földre keresem és nehm találooom.. :)

Fálki 2021.01.14. 23:29:03

@SirLemming: Felismerik az emberek egymast hangrol? :D

Marmint milyen emberek? Akik jo esellyel 200+ km tavolsagban élnek egymastol es soha nem talalkoztak?
Vagy ha esetleg azonos keruletben is laknak, akkor felismerik egymast hangrol? :D

Fálki 2021.01.14. 23:29:48

@PYT: Ájrin? Nálam Ő Ádler Irén :D :D :D

Spitzbaue® 2021.01.14. 23:30:15

Nézem ám, csak lusta voltam írni...
Gondoltam, hogy itt a hölgyek majd elengedik Bálát. Sajnálom. Van miért, de azért látni kell, hogy itt nem arról van szó, mint a másik két kannál. Itt egy részeg összevissza beszélő butácska lány, kihozta a sodrából a szintén ittas Bálintot, nem hagyott végigmondani egy mondatot belebeszélés nélkül, és Bála elküldte a pitsába. Egyszeri eset, nem a szerelmével, hanem egy hosszú távon full idegesítő, saját bevallása szerint is ittasan hazudozó, de legalább is össze-vissza beszélő nővel. Ha ezt egy másik fiúnak monja, nincs belőle ekkore hajcihő, de persze fiúnak nem biztos, hogy merte volna mondani. Nem akarom felmenteni, de elítélni sem tudom, ha ebből nem lesz szokás.

Engem sokkal inkább zavar, vagy inkább szórakoztat, hogy Recska mennyire fel van szabadulva, abszolút nyeregbe érzi magát, Grú már fantáziál, hogy ő meg Vivit viszi legközelebb, humorizálnak (elég szarul), megmondóembereskednek. Alig várom a párbaj utáni interjút, hacsak Recska, szarva mindenre el nem szelel a szégyen helyszínéről idő előtt.

Lukás főhadnagy 2021.01.14. 23:32:00

@MsIreneAdler: Nemnem,nem akartam konteozni,csak ironizáltam... Igazából fogalmam sincs mit akartak a szerkik,csak így nekem nem kerek a sztori
Mondjuk én múlt hétig komolyan bíztam benne, hogy Trump csak a szavazóinak jatsza meg magát, és valójában ennyire nem idióta...

PYT 2021.01.14. 23:32:52

@Fálki: ha ezt mondjuk, másfél-két hete mondod, gondolkodás nélkül támogattam volna, de szerintem most nem igazán olyan oldott az általános közhangulat itt, szerintem legalábbis, szal én passzolom most, talán a kövi párbajig javul a helyzet, és akkor térjünk vissza rá... :)

Lukás főhadnagy 2021.01.14. 23:33:29

@Niemandhäuser: En komolyan várok Rencsulától egy Radics szintű hisztit,hogy mindenki köcsög és az RTL direkt ki akart baszni velem..

KékCsöcsűPini 2021.01.14. 23:33:41

@Niemandhäuser: Köszi Tesó! feloldottad a bennem dúló ellentmondást! :)
Csak már ki vagyunk már hegyezve, mert annyira állatok a csávók ott benn!

SirLemming 2021.01.14. 23:34:01

@Fálki: Értem. Magamból indultam ki. Nekem pl van kollégám az ország majd minden megyéjéből + majdnem összes kontinensen is, bár ők nem tétel itt az tuti. :)
Bezzeg a Roger Wilco időkben mindegy volt mert eleve rossz volt a minőség.

Fálki 2021.01.14. 23:34:07

@PYT: Milyen itt az altalanos kozhangulat?

Gia 2021.01.14. 23:35:14

@Niemandhäuser: Én is meglepődtem,hogy Recska milyen jókedvű
Nagyon vonzó volt azzal a harisnyával a fején..(Nem)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.14. 23:35:50

@SirLemming: max azok akik már beszéltek egymással telefonon vagy élőben de nekik mindegy..vagy arra gondolsz hogy később a valós életben lehet ebből gebasz?

Fálki 2021.01.14. 23:35:50

@SirLemming: Igen, erre gondoltam. Annyira kicsi esellyel van itt atfedes a kommentelok itteni enje es a valosag kozott, hogy minimalis az esely, hogy valaki valakit felismer hangrol.

De tegyuk fel, hogy megis. És akkor mi van?
- Sanyi, Te vagy a vagtazo vadmalac?
- Én.

Aztan minden megy tovabb.

Lukás főhadnagy 2021.01.14. 23:37:06

@Gia: Lehet valami melóra gyakorolt a párbaj utánra...

PYT 2021.01.14. 23:37:38

@Fálki: úgy is jó, csak azzal a "ms"-szel az elején kicsit furán hangzik ez így, nem? ;ddd

Gia 2021.01.14. 23:38:14

@Lukás főhadnagy: Én is a bankra gondoltam.:-)))

MsIreneAdler 2021.01.14. 23:39:00

@Lukás főhadnagy: ha az a valaki fontos nekem, rohadtul nem érdekel, ki pattintotta helyre, ha a nézőktől bezsebelhető szimpátia miatt dolgozok rajta, na akkor engem is enne a penész. Egyébként meg mindkét esetben örülnék, hogy végre nem rinyál :).
Annyira nem konteo, hogy végre Balintról is van anyag, ami picit visszafogja a támogatói számát, az viszont így utólag baromira nem volt tisztességes, hogy Dani meg Rencsi sorozatos alázása után pont Bálint egyedi eseténél szólalt fel PP.

Trumppal kapcsolatban nekem soha nem voltak kétségeim :D

Lukás főhadnagy 2021.01.14. 23:39:15

@Gia: Hamár úgy indult el,hogy 36 milliót hazavisz,akkor 36 milliót hazavisz...

Spitzbaue® 2021.01.14. 23:39:30

@Lukás főhadnagy: EKG

Pont ilyenre gondoltam, mint a Radicsos sztori.

MsIreneAdler 2021.01.14. 23:40:24

@PYT:
@Fálki:
De ugye tudjátok ki Ms Irene Adler? :)

SirLemming 2021.01.14. 23:40:26

@repuloezustmokus: Arra gondoltam, hogy lehetnek olyanok akik az USB-be vakdugót tesznek nehogy kémkedjenek. Mindössze egy szempont volt, megfontolásra. "Mert mivan ha megtudják hogy VV-t nézek..."

Fálki 2021.01.14. 23:40:44

@PYT: Csak flancolni akar itt elottunk... En tovabbra is Ádler Irénnek olvasom :D

Gia 2021.01.14. 23:42:21

Azért Bálintnak is megártott a bezártság és a társaság.Ha holnap lenne a döntő,akkor ez miatt bukhatna is.De még van ideje kikalapálni.Mindegy,hajlá Lobelt és Ledfold.

SirLemming 2021.01.14. 23:42:41

@Fálki: Azért óriásit röhögnék egyes embereken. Szívnám a vérét pár hónapig a meetingeken, az tuti.
Magamat kevésbé féltem, csak kevés emberem van, velük is nyílt lapokkal játszok.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 23:43:04

@Fálki: Egyébként nem rossz ötlet ez a közös párbaj nézés, és épp akartam mondani, hogy nekem a kamerám car, de már látom, írtátok páran, hogy hanggal is elég. :D

@Gia: Recska szentül hiszi, hogy bárki ellen visszamegy. :-)))))

@MsIreneAdler: Ekg. Ezért mondtam, hogy egy szituációból messzemenő következtetést nem lehet levonni.

Lukás főhadnagy 2021.01.14. 23:43:45

@SirLemming: Mindenki nézi,csak valaki őszintén bevállalja...

Fálki 2021.01.14. 23:44:34

Boven eleg a hang, nem egymas nevere vagy arcara vagyunk szerintem kivancsiak.. En legalabbis biztosan nem... Hanem egy jo kis kozossegi rohogesen..

Ugyanaz, mint ami itt megy, csak szóban.

Lukás főhadnagy 2021.01.14. 23:46:05

@Fálki: Szerintem is jó ötlet,de en valószínűleg éppen a Bogyó-Babóca olvasás világrekordját próbálom majd megdönteni...

Fálki 2021.01.14. 23:46:49

@Lukás főhadnagy: Akkor majd utana, immar vilagrekorderkent becsatlakozol :D

MsIreneAdler 2021.01.14. 23:48:21

@Lukás főhadnagy: Anna, Peti, Gergő megvolt már :)?

Spitzbaue® 2021.01.14. 23:49:23

@Gia: Gyakorol. Bankrabláshoz.

PYT 2021.01.14. 23:50:22

@MsIreneAdler: köszi, kíváncsi voltam már nagyon... :)

Lukás főhadnagy 2021.01.14. 23:51:10

@MsIreneAdler: Ahhh...Ne is fájditsd a szívem,lemaradtunk róla... Addigra ha jól tudom Anna betiltatta, és már csak masodkézből lehetett volna aranyáron beszerezni...

MsIreneAdler 2021.01.14. 23:51:50

@PYT: szívesen. Ha gondolod megkérdezem barátnőmet, meg van-e az elérhetősége... :D

PYT 2021.01.14. 23:52:43

@Fálki: akkor mostantól én is.. ;))) @MsIreneAdler: tudjuk hát! ;pp

SirLemming 2021.01.14. 23:52:49

@Lukás főhadnagy: Marhára a HV miatt néztem bele a mai adásba egyedül mert épp ráértem és real time akartam részt venni a közösségi habzásban. Ez épp az első valós idejű belenézés a VV2 óta.

De értem, annó a BK-ra írtam ezt, a Dallas után néztem pár évig, hátha. :D

MsIreneAdler 2021.01.14. 23:53:08

@Lukás főhadnagy: eszméletlen módon kajálják a gyerekek. Döbbenetes!

PYT 2021.01.14. 23:55:24

@MsIreneAdler: azér előbb, gondoltam, elolvasnám a te tapasztalataidat.. ;)

Fálki 2021.01.14. 23:56:11

@Lukás főhadnagy: Lesz meg itt szoros parbaj.

Nem az app nyirja ki az izgalmat, hanem a szar casting.

SirLemming 2021.01.14. 23:56:25

@Fálki: Ha ez a session nem is jön össze, javaslom a döntőt idejekorán hírezd ki, mert az ötlet jó.

Tulképp a HV *wink wink* csinálhatna is egy Discord szervert tematikus text/voice chatornákkal, az pont alkalmas lenne. (Igaz a honlaptól vonna el kattintást szóval 1-es, leültem.)

Lukás főhadnagy 2021.01.15. 00:03:17

LEGYEN ÚJRA ÉDEN HOTEL!!!!

PYT 2021.01.15. 00:05:28

@Lukás főhadnagy: szerintem az csak egy legenda volt az emeltdíjas sms-szavazások hőskorából, amikor még nem voltak komolyabban szabályozva ill. konteoll alatt tartva ezek a dolgok és a csati kedvére manipulálhatott a beérkező szavazatokkal... Tutira nem fordult akkor se, semmi sem, ugyanígy eldőltek már a párbajok még mielőtt kimentek volna a szereplők, semmi nem múlt akkor sem a párbajokon, show volt csak a népnek, meg a párbajozóknak visszajelzés, és persze hatalmas feltöltődés. Nem véletlenül nincs ilyesmi bohóckodás az eredeti BB formátumban sem...

SirLemming 2021.01.15. 00:06:41

@Lukás főhadnagy: Inkább az a baj hogy a műsor nem alkalmazkodik.
Kiválasztás, aztán kihívás ugyanaznap vagy másnap. Akkor nem fantomképre menne a szimpátiaszavazat.

MsIreneAdler 2021.01.15. 00:07:00

@PYT: ott van a trollkodott poszt alatt :), ha bármi kérdésed lenne, szerintem ott offolva megkérdezheted!

SirLemming 2021.01.15. 00:09:11

@PYT: Érdekes meglátás, köszi.

PYT 2021.01.15. 00:09:24

@Fálki: mittomén, nem olyan felszabadult, mint korábban volt, csak azt tudom, vagyis érzem... te nem? ;)

PYT 2021.01.15. 00:10:21

@MsIreneAdler: kösszi, megyek is át oda ;)

PYT 2021.01.15. 00:16:05

@SirLemming: emlékszel az irgalmatlanul elszállt szavazatszámokra? Olyannyra extrém számokkal operáltak, ami egyértelművé tette, hogy valamit mókolnak ott, és miután egyre több helyen tették ezt szóvá, minden magyarázat nélkül áttértek a számok szavazatszámok helyett a százalékok mutatására (na meg olvastam az Árpa-könyvet is;)

kozi001 2021.01.15. 00:17:02

Ezek a szánalmas suttyó Dani rajongók a BV-ben. Győző instája tele van ilyenekkel vagy tenyésztik azt a párat!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.15. 00:17:40

@SirLemming: Ez egy jó ötlet. :-) A discord is megbízható, nem szokott összeomlani.

@PYT: Ekg. A párbajidő sem lenne elegendő ahhoz, hogy ott bármiféle fordulás következzen be az eredményekben.

Mára eltolom a bringát, jó éjt nektek, jó szórakozást az éjszakai műszaknak! :-))))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.15. 00:18:06

@kozi001: Hozé ismerőse Daniella, azért van ez.

kozi001 2021.01.15. 00:19:14

Annyi előnye lenne, hogy ha ezek után Robi nyerne, hogy VV9 Greget megütné a guta! :P

Fálki 2021.01.15. 00:22:52

@PYT: Szerintem nem.

A kommentszekcio mindig pontosan olyan, amilyenne a kommentelok teszik. Ez pedig itt foleg olyan, mint nincs moderacio.

Velemenyem szerint korabban sokkal konnyedebb hangvetelu volt az egesz, tobb volt az OFF es az egymassal torteno cukiskodas 100meg100 kommenten keresztul.
Most azert kicsit komolyabb a hangvetel, sokkal tobb az on.
Nyilvan este 10kor felporog, mert kb mindenki liveHVzik és az _atombomba_ elottiek nincsenek itt akkora szamban, de van helyettuk mas.

Szerintem nem jobb/rosszabb a mostani kommentszekcio, hanem mas.

Raadasul mindenki ovatoskodik, hogy mit is szabad mondani, amiert a kozosseg meg "akad ki".

Fálki 2021.01.15. 00:24:13

Raadasul mindenki ovatoskodik, hogy mit is szabad mondani, amiert a kozosseg meg nem "akad ki".

Aludnom kellene és akkor nem hagynék ki szavakat...

PYT 2021.01.15. 00:28:47

@Kiégett Hobbynyúl: na pontosan, más magyarázat nem lehetséges erre az anomáliára; a párbajokat meg még meg is rövidítették, mert nincs már szükség felesleges időhúzásra, mióta nincs már emeltdíjas szavazás, nem kell tarhálni az sms-eket... jó éjt :)

SirLemming 2021.01.15. 00:33:59

@Fálki: Igaz. De.
Aki a régi társaságot ismeri az hiányolja, és az érzelem nagy úgy.
Kéne egy diplomata aki megoldja vagy legalább letisztázza a feszkót. Feltehetően kb annyira nem komoly, hogy öroharit érdemeljen.

kozi001 2021.01.15. 00:34:59

Most nézem, hogy Robi azért ipari mennyiségű kajál csinál.
6-8 liter makaróni feltét, 1 kiló sajt lereszelve, borsó leves, csajok meg a kanapén döglenek.

Fálki 2021.01.15. 00:35:05

@PYT: En egyszer nagyonregen, kivancsisagbol szavaztam egy ilyen emeltdijas sms rendszerben.

Nem emlékszem már, hogy kire, de gondolom es tegyuk fel h nagy kedvencemre, VV2Ritara.

Szoval volt Rita meg mondjuk Zsolti, én meg elkuldtem az emeltdijas sms számra azt, hogy Málta. Kiváncsiságból.

Gondoltam majd valaszolnak, hogy ervenytelen. Ehhez kepest jott a valasz, hogy koszonik szepen, a szavazatomat regisztraltak. Hát de mondom hova???
Gondoltam lesz majd egy Rita %, egy Zsolt %, meg azert odairjak azt is, hogy Málta.

De lofasz se lett, tolem persze a penzt vittek, a szavazatot regisztraltak.

Na azóta nem hiszem el, hogy ezek itt legitim eredmenyek, amiket kapunk.

PYT 2021.01.15. 00:35:19

@Fálki: dehát pontosan ezek miatt igen, és pontosan ezekről beszéltem én is; ezek a beszabályozások kinyírják a spontaenitást és a felhőtlen atmoszférát... ami persze nem biztos, hogy baj, lehet, hogy másoknak épp igy jó, de én nem tartozom közéjük, és emiatt nincs kedvem lájvban jópofizni... egyelőre legalábbis.

Ármándójózsi 2021.01.15. 00:36:24

@Fálki: Igen, más. Sokkal szarabb és ezt nem félek kimondani. Nem óvatoskodok. És neeeem, nem attól szarabb, hogy szarabb emberek járnak ide, hanem attól, hogy semmi vicces, semmi bensőséges nincs, vagy alig van benne. Én kibeszélni és jókat röhögni járok ide. De legyen ez az én bajom.

Fálki 2021.01.15. 00:38:24

@kozi001: Fru es Virag bevallottan nem tudnak fozni csak probalkozgatnak, gyanitom az asztalos se egy Nigella, uh marad a fozes Robira es Vivire felvaltva.

Fru konkretan multkor a botmixert se tudta hogy hogy mukodik, pedig az aztan nem robotika.

kozi001 2021.01.15. 00:40:42

@Fálki: Ha mindig ilyen kosztot csinál Robi, nem csoda az a +8 meg +5 kiló. :)

Fálki 2021.01.15. 00:40:54

@ÁrmándóMerigold: De ha szarabbnak tartod, akkor igenis az ittlevoket is annak tartod. Mert mindenki ugyanugy magat adja.

Tehat amig regen eKG-zas ment egesz nap, meg ki kinek a virtualis szerelme, addig most sokkal inkabb onolas van es komolyabb hangvetel, komolyabb temak.

Szerintem mindketto ugyanugy elfer, egyik sem jobb, hanem ismet ezt mondom, mas.

Ha neked az a kozeg jobban tetszett es a mostani szar, akkor nyilvan az azt jelenti, hogy Te azt kozelebb érezted magadhoz.

PYT 2021.01.15. 00:41:52

@Fálki: hova hova, hát a bevételi számlájukra, hová máshová? ;)) én is szavaztam anno a gyerkőceim miatt, hatalmas fanok voltak, amikor még kisebbek voltak, és a tartalom is belefért a 12-es karikába...

Fálki 2021.01.15. 00:42:30

@kozi001: Nyilvan. Doglenek egesz nap. Fru vegigzabalja az osszes gyarto osszesfajta csokijat, az Asztalos épp ma tolt be lefekves elott egy pudingot...

A pulzusuk meg egesz nap nem megy 80 fole, csak akkor, ha kutyapicsázni kell.

Nem meglepo, hogy hiznak mint a diszno.

budapest23 2021.01.15. 00:45:26

Bálint ma esti faszkodása mögött három dolgot sejtek.
1) Már hetek óta friendzone-ozva lett Vivi, és ebben - mintha pasi-friend lenne - emlékszem állandóan keményebb szavak hangzottak el, pl. amikor Vivi picsogott az elvett szépítöszerek miatt, vagy amikor ökörködtek csomó szituban (pl. párnacsata)... voltak ott olyan (akkor még poénból) elmondott dolgok, pl. "namészmostmárapicsába" amik két haver közt még elférnek, de férfi és nö között már akkor is furcsák voltak. Nyílván ebben benne volt a
2) hogy Vivi egyre inkább beleszédült egy Bálint-ideálba/fantáziába, amit viszont Bálint kezdett az utóbbi idöben levenni és tökre megijedni töle, gondolom egyrészt mint férfi, másrészt mint tudatos játékos, és ezt most extra rájátszott durvassággal (amit távolságtartásra használna) teszi. Az utóbbi pár nap során egyre keményebb lett a kommunikációja Vivivel, és tényszerüen is többször mondta, hogy így vagy úgy de (a mostani) Vivit kint szeretné tudni inkább. (Ezennel le is hülyeségezem múltkori gondolatomat, hogy ezt a félszerelmi szálat direkt meg akarták játszani, hogy legyen Vivinek esélye Renátó ellen).

A harmadik pont meg sajnos roppant egyszerü:
3) Alkohol.

Ez így együtt meg kihozta az állatot.

Én sem értékelném túl, mert ebböl a háromból legalább 2 együtt nemigen szokott normál esetben számára összejönni a valós életben és ezért gondolom azt, hogy alapvetöen nem rossz arc, mégha ezt másképp is kellett volna megoldania, de azért 60 nap bezártság meg fesz gondolom rajta is reszel. Mindeközben Dani és Renátó kezdettöl fogva önnön lényüket adták, amit az alkohol max idönként még extra felnagyított, mert a gátlásokat komplett levette róluk.

Hja kérem. Magyarhon két nagy gondja szépen együtt, alkohol és középkori suttyóság.

Mohról meg kezdettöl úgy gondolom hogy felesleges rosszat szólni, mert a maga kevéske évével még a legkonzekvensebb, jószívübb és kiegyensúlyozottabb viselkedést produkálta (Robi mellett).

Fálki 2021.01.15. 00:47:58

@budapest23: Alkohol volt az szerintem is. Mert kivitte mar a haját az, hogy Vivi mennyire ostoba.

Nemtud rendesen elmondani/felidezni ket mondatot és a sajat szavaival probalja kipotolni, de azok mindig csak rontanak a helyzeten es egy borzaszto hazugsagspiralba kerul.

Itt raadasul ket okosabb ember ulte korul, akik pillanatok alatt darabokra szedtek.