Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Better Than Us - Episode Nine

2021. január 14. 08:30 - hektor_

Viktor még mindig bekarmolva üldögél az egyik robotringyó lába között, aztán megjön Maszló, és beszámol neki Arisza új gyilkossági kísérletéről, és hogy ha vége a tendernek, megszabadul a lánytól, mivel köpött Szafronovéknak a korábbi ügyekről. Na jójó, apukám, de ha megsemmisíted a prototípust, szerinted hogy fogjuk legyártani a többit? - teszi fel a jogos kérdést a feleségdöngető barát. Azzal ne törődj, egyelőre javítsd meg a robotot, a többi az én dolgom – mondja Toropov. Maszlovszkij pörgő szemekkel elhagyja a helyiséget, aztán jön Gleb és megerősíti a hírt, miszerint Szafronov paktumot kötött a KBCS-vel, úgyhogy megkapja az ukázt: tudod, mi a dolgod.

1.png

Gleb dolga = elrabolni a Szafronov családot. Persze a ház ura van olyan idióta, hogy mikor kidörzsöli a csipákat és bepillant a stukker csövébe, rögtön a zsebében kezd kotorászni Varlamov riasztója után, amit éppen sikerül megnyomnia, mielőtt elkobozza a kopasz, aki egy gyomrossal jutalmazza meg a finggyenge próbálkozást. A családot kivezetik, Jegor nincs velük, de a mínusz 1 fő vagy senkinek nem tűnik fel, vagy csak pont leszarják, hogy hol nyűglődik a tenyérbemászó tinédzser.

Ira hiába keresi szoftverrel Ariszát az utcákon, a dolgot eléggé megnehezíti hogy a show reklámjainak köszönhetően tele van a város az arcával. Jegor arra ér haza, ahogy a családját épp két autóba pakolják, de szerencsére nem annyira hülye, hogy odamenjen hősködni, így egy kocsi mögött lapít. Zsanna kihallgatja ahogy a bátyja izzadva, hátában a még vérző lövedékkel a maradék maroknyi likvidátornak tolja a “g*cirobotok, elveszik a munkánkat és megpocsíkolják az emberi természetet”-hőbörgést, miközben a csaja gúnyos szerelmes pillantásokkal méregeti. Zsanna próbálja leállítani az akcióra készülést, de Barsz úgy semmibe veszi, mint a bíróság M.Richárd viselt dolgait. Később a pultos húga meg a csaja beleállnak egymásba, mert Zsanna ellenzi az új akciót, Kátya viszont már el is intézett minden kamubeléptetést a Cronosnál, úgyhogy másnap catering csapatnak öltözve akarják kiiktatni Ariszát a show előtt.

Varlamov a riasztásra kimegy a Szafronov hajlékba, de csak Jegort találja ott egy tál müzli felett bamulva. A srác elárulja hogy a szüleit Toropov tartja fogva, és jó lenne, ha a KBCS azonnal bevenné az egész épületet, de mivel Varlamov előbb átgondolná a szitut, Jegor hepciáskodni kezd, a nyomozó meg választás elé állítja: vagy a nagyfaternál töltöd az estét, vagy az örsön, öcsi. Ezalatt Gleb a Cronosban olvasgat Georgij ájult teste felett, aztán mikor Viktor kérdezi, hogy miért verte el úgy a dokit, mint a macskát aki a korpába szart, a válasz csak:

Nagyon makacs volt.

9.pngIra kiteszi Jegort a nagyapja lakása előtt, aki – ha eddig nem lett volna kurva egyértelmű – megvárja, míg a lány elhajt, aztán olajra lép. Mindeközben a kórházban Varlamov arra lép be a Panyin cimboráját tartalmazó kórterembe, hogy a férfi épp most vette az utolsó lélegzetét az ágy mellett álló jóakaró mérgének köszönhetően. Varlamov gyorsabban kapja elő a fegyvert mint Clint Eastwood bármikor, de a másik sem rest; egymásra lőnek, talált, azonban a szívleállást jelző hang bús búgását ez nem állítja meg: viszlát Yuriy, akinek a nevét legalább 7 percig kerestem, mire meglett az IMDB-n. Később Ira jön elvinni a nyomozót a KBCS-be, de az aztmondja, nem szorul segítségre, holott a kabátját nem tudja egyedül felvenni – ám mielőtt elindulnának, megjelenik az Ezredes.

11.pngKözjáték: a Toropov házaspár durva estén van túl.

Allát Soniával és Borjával egy idegen házba viszik megőrzésre, a két kisgyerek jól elvan, ami az asszonynak nyilván nem tetszik, de ő ugye eleve nem szereti, ha mások boldogok körülötte. Beállít Toropov egyik embere annyi mekis kajával, amennyit születésnapomkor is szégyellnék bezabálni, de Alla kérdéseire nem ad választ. Szvetát készítik a műsorra, mikor bejön Maszlovszkij meglátogatni, de mielőtt elmesélhetné neki a nő, hogyvolt, Viktor jön tovább gyötörni és zsarolni a feleségét.

Barszék akcióba lendülnek, mi meg percekig kuncogunk itthon a cateringcsapat kipakolásánál sétáló roboton, mert nagyon aranyos. Jegor megjelenik épp ott, ahol Zsanna áll az üdítőspult mögött, de a lány most is elárulja, úgyhogy előbb elveszik minden kommunikációs eszközét, majd elvitetik Barsz haverjaival a kölyköt, hisz csak zavarná őket a bevetésen. A likvidátorok megtalálják a szobát, ahol Arisza és Szafronov kuksolnak, és miután kiiktatták az őröket, Barsz Georgijt fenyegeti a sokkolóval, hogy jobb lesz, ha kinyitja Arisza ládáját, míg szépen beszél. A doki előrevetíti, hogy egyrészt ebből baj lesz, másrészt a családját fogja likvidálni Toropov, ha ezek elintézik Ariszát, de a sejtparancsnok csak vihog – egészen addig, míg Szafronov ki nem nyitja a dobozt. Barsz megpróbálja leszúrni Ariszát, aki természetesen egy szempillantás alatt a fiú saját kezével fordítja maga ellen a kést, miközben a többiek csak néznek, mint a borjú az új kapura. Georgij, hagyjam, hogy megölje magát? - hangzik el a kérdés, mikor Zsanna már visít, és a többiek is pánikolnak, de szerencsére Szafronovnak volt gyerekszobája, úgyhogy szélnek eresztik a bandát, de a férfi még utánaordít Zsannának, hogy szóljon a KBCS-nek, mentsék meg a családját. A likvidátorok vért akarnak, ha már Ariszát nem, legalább másik robotokat miskároljunk ki, mondja egyikük, de Barsz valamiért meggondolja magát és hajlik a Szafronov-lányok mentőakcióra, mivel tudja, hol vannak. Beszarsz, ez a Barsz mindent tud.

A show elkezdődik, és úgy tűnik, a jövőben már túltermelés sincs a divatszakmában, hiszen “a műsorvezetőket a Sugarbird öltözteti” mondat maximum abban a formában van jelen, hogy az alap fekete-csíkos dresszre épp milyen ruhát vetít(!) oda egy számítógép. Na, Viktor beül az apósával a mozira, Alláék is ezt nézik, mint kiderült fentebb, Glebnél, és Iráék is a KBCS-nél, közben Viktor biztonsági felelőse le akarja fújni a műsort a likvidátorok miatt, de Szafronov lebeszéli róla. 3,2,1 és porondra: az első feladatban Ariszának és a meglehetősen fantáziatlan nevű és béna kinézetű RX-420 robotnak gyerekek közé kell mennie és kommunikálni velük, valamint kezelni őket.

- Sziasztok, a nevem Arisza. Játszhatok veletek?

- Nem.

- Miért nem?

- Mert ezek a mi játékaink.

- És ha a játékok akarnak velem játszani?

Na, erre már nem tudnak mit lépni a kiskölykök, aztán mikor Arisza magához vonzza az összes játékkütyüt a szobában, kitör az ujjongás.

Kitekintő a mentőakcióra: Jegor hisztizve gúnyolódik, miszerint ő hisztis és megérti (NEM) hogy miért nem akarta Zsanna hogy ott legyen, Zsannának forog a szeme mint a mókusé, de egy szerelemi vallomással leszereli a fiú haragját. A kocsit vezető likvidátor rákérdez Barsznál, hogy miért is mentik meg a robotimádó Szafronov családot, mire az közli, hogy nem mentik meg őket, erre meg az én szemem forog.

36.png

Vissza a show-ra: Szafronov a kulisszák mögött nem érti, hogyan lehetnek majdnem egyenlőek a szavazati számok, ha Arisza sokkal jobban teljesít a szedett szemöldökű majomnál, mikor Szveta sminkese felvilágosítja, hogy hát barátom, tekintve hogy ilyen műsorokat többnyire nők néznek, a szavazók is azok, és nem sok nő engedné hogy a gyereke egy másik nőre legyen bízva, főleg akkor nem, ha az ráadásul ezerszer felülmúlja őt. True story. A robotoknak meg kell etetniük a csoportukat, MZ/X-et szétgyalázzák a kölykök, Ariszának pedig azt mondja az egyik ovis, hogy keserű a zabkása, a mazsolával együtt – furcsa. Altatás az utolsó feladat, míg a férfi a másik üvegbúrában iszonyú creepyn hajkurássza takaróval a gyerekeket, Ariszának ez is simán megy azzal a nótával, amit Szveta is énekelt Borjának, illetve Alla is a gyerekeinek.

Ezalatt Barsz és bandája egy elterelő hadművelettel hatástalanítják az Alláékat őrző Suponevet, és kimenekítik Allát és Soniát, azonban a robotfiút Barsz kivégzi. Hogy honnan a fenéből tudta, hogy ott van egy robotgyerek, azt nem teljesen értem, de nyilván eleve ezért ment oda.

Arisza szabályt szegve egyszer csak felemeli a keserűzabkásás gyereket, és elindul vele kifelé az épületből, Georgij után óbégatva – Toropovék azt sem tudják, hogyan erőltessenek be egy reklámot azonnal az élő adásba, miután senki sem érti, mi történik -, szerencsére megérkezik a doktor és átveszi a kisfiút, akinek kiderül hogy hepatitisze van, ezért azonnal kórházba szállítják, a robotlány meg ezzel a húzással nyilván felpimpelte a saját nézői szavazatait, így a show véget ér. Szafronov rápillant a tabletre, amin eddig ott voltak Alláék, most meg nincsenek, úgyhogy rácsörög az exfeleségre aki lepíszeli hogy minden ok, viszont Barsznak mikor köszönetet mond a faszi, az egy találkozóra invitálja, cserébe a szívességért – úgyhogy Ariszával elintézteti az őröket, és elszöknek.

Loszev úrék már előre isznak a medve és a sorozatgyártás bőrére, Viktor is épp befejezi a Cronos diadaláról adott interjúját, mikor megjelenik Varlamov és persze egyszerre kussol el mindenki, így jól hallható hogy a nyomozó ittlétének az oka az, hogy a győztes robotot gyilkossággal gyanúsítják. Burn.

Címkék: better than us
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása