Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X60 – A szóbaenyeledés és az incselkedés művészete

2021. január 13. 12:31 - Laura Ingalls

 

kepernyofelvetel_3.jpg

Végre nálunk is havazott, így fülig érő szájjal érkeztem meg ma reggel. Fasza parkolóhelyet fogtam, volt idő elszaladni reggeliért, kiválót kávéztam, aztán az örömömnek egy csapással vetett véget a tegnap esti összefoglaló.
Azzal indítunk, hogy Bálint nem tud aludni, mert mindenki horkol. Amellett hogy hangosak, nincsenek ritmusban és hamisak is. Miután vérző füllel nem lehet aludni, úgy dönt felkel. A vendégek a nappaliban továbbra is tojnak a vendéglátóikra és nem hajlandóak betartani az együttélés alapvető szabályait. Bálint tehát - bár kettőig nem lát - feltakarítja a meglepetéseket amiket a nappali különböző pontjain hagytak a kutyusok. Szépen lassan a többi egybites is ébredezik és bele is futunk azonnal az első egybites problémába. Virág nem fogja megkérni Dani kezét – bármennyire is erősködik Bálint – mert Dani megint haragszik azért, hogy Virág néz (de nem lát, azt hozzá kell tenni). Egy csapás ez a Dániel, nem értem Virág mit eszik rajta. Nekem rendesen hányingerem van mikor megjelenik, ha meg még beszélni is kezd az kész horror. Nah, kellett nekem horrort emlegetni, kezdődik. Virág kutyázik, mármint játszik a kutyákkal és feltűnik neki, hogy Daniéké nyüszög amikor hozzáérnek, így rákérdez miért van ez? A kérdésre Mó válaszol. Közben bevágják Dani ökölbe szorult arcát. Én azt gondolom, ez egy ártatlan kérdés volt, amire bárki válaszolhat. Dani meg úgy gondolja, hogy Virág kussoljon és kussoljon mindenki más is, de főleg Mó harapja le a saját nyelvét és ne merjen hozzászólni Dani tulajdonához Virághoz. Kint a teraszon veri a nyálát Dániel, Bálint pedig próbál értelmet verni a primkó fejébe, teljesen sikertelenül. A lényeg, hogy Dani világában Mó és Virág nem szólhatnak egymáshoz, mert ha igen, akkor a mi világunkban ez történik: Dániel értelmetlenül magyaráz idegből. Ő talán tudja mit akar mondani, de az agya és a szája között valami történik a betűkkel és szavakkal és ez a borzalom lesz belőle. Mit szépítsem, Dani most úgy csinál, mint Jámbor Jack, fullba nyomja a kretént, pedig ez aranyszabály, sose nyomd fullba a kretént!

kepernyofelvetel_18.jpg

És íme a hódító Adonisz a szóbaenyeledés és incselkedés mestere:

kepernyofelvetel_36.jpg

Dani agymenése szerencsére nem hatotta meg Mót és a lehető legjobb taktikát választotta: nem ment a közelébe és nem szállt vele vitába. Teljesen értelmetlen egy ilyen gyökérrel bármin is vitatkozni. Miután Dani erősen beledolgozta a szimpátiagörbéjét a földbe és még ugrált is rajta, hogy tuti kilapuljon, visszatérünk a bébikutyákhoz. Kinyílik a való világ óvodája és a csoportszobákban megy a kreatív szakkör: meg kell rajzolni, miért fogadják örökbe a kutyusokat. Mindenki szépen csendben dolgozik, színeznek, verselnek, ragasztanak ahogy azt egy ügyes nagycsoportosnak kell. Mutatom képekben:

Miután sikerült fenomenális plakátokat gyártani, újabb kreatív feladat várja a nyomoroncokat: barkács-szakkör, kutyaházépítés rulez. A lelkesedést díjazom, az eredményt meg mutatom:

A luxus kenel(?) és kutyaház(?) után az utolsó bejátszó arról kellene szóljon, hogy a gyökerek tanácsot adnak Renátónak A Nagyszerűnek, hogy kit hívjon ki szerdán párbajozni, ki ellen lenne esélye visszatérni a villába. Ehelyett egymás ekézésébe torkollik a kerek(ovális)asztal beszélgetés. Robi kezdi a sort. A mondandója végére érve arra jut, hogy igazából mindenki kint hagyná Rencsót a ..csába’. Dani elkezd morogni, mert Robi azt merte mondani Virágról, hogy egysíkú a játéka és Dani körül forog, de ha kicsit megrázná magát és elszakadna Danitól, ő is simán verné Renátót, mert Robi véleménye szerint Virág erős játékos. Sokszor azt érzem, Dani nemcsak a féltékenysége miatt kapaszkodik annyira Virágba, hanem mert ő is úgy látja, hogy Virágot szerethetik a nézők. Soha nem fogom megtudni. Ezután Merci beszél, de nem bírok a tartalomra figyelni, mert folyamatosan tapsikol miközben jár a szája és ettől tikkelni kezd a szemem, mert ugyanolyan idegesítő hangja van, mint amikor a kiválasztótáblánál csattogtatják beszéd közben a jeleiket. Nah, végre befejezte. Frú következik, aki azzal kezdi: lehet elfogultnak fogok tűnni. Nem annak tűnik, hanem elfogult. Rajta kívül mindenki más azt gondolja Renátónak csak Vivi ellen van esélye. Frú ezzel szemben bárkivel szemben Renátót tartja esélyesnek és ezzel nincs is nagy baj, mert így támogatja emberét. Viszont elhangzik egy szó méghozzá a primitív szó, ami miatt megint balhéznak. Frú szerint Dani primitív, amire nem Dani csattan fel először, hanem Bálint. Pedig az egész monológ alatt ez volt Frú egyetlen helytálló megállapítása. Bálint kiakad és Dani kérésére megmagyarázza mit jelent a primitív szó: egyszerű, idióta, ostoba. Akkor most tessék eldönteni Dani primitív-e, itt az értelmező kéziszótár magyarázata a primitív szóra, mint melléknévre amikor egy emberre vonatkozik (az első meghatározás néprajzi, a második pedig kulturális értelemben magyaráz, de nekünk a harmadik lényeges):

3. (rosszalló) <Az átlagos értelmi színvonalhoz képest> elmaradott, fejletlen <személy>. Micsoda primitív ember! Hogy lehet ilyen primitív! || a. (rosszalló) Ilyen emberre jellemző, vele kapcsolatos, tőle származó <megnyilatkozás.> Primitív álláspont, ízlés, magatartás. Primitív mondatokat ír. Stílusa meglehetősen primitív. Ezek primitív gondolatok.

Szerintem helyben vagyunk, de Bálint nyilvánvalóan okos és értelmes fiúnak találja Dánielünket. Ráadásul Bálint felsorolásából az idióta és az ostoba is illik Dánielre, de nem bántom tovább, haladjunk.

Bálint úgy védi meg Danit, hogy közben sértegeti Frút, aki elpityeredik rá nem jellemző módon. Korábban habzó szájjal tépte volna darabokra Bálintot Danival együtt, de most megsajnálom, Bálint ezúttal gonosz volt. Ezután Mó és Renátó kakaskodnak. Mó egész értelmes, Renátó hozza a szokásos formáját, Mr. Öntudat. Renátót hallgatni olyan, mintha valaki az orromon keresztül akarná eltávolítani az agyamat úgy, hogy magamnál vagyok. Mielőtt belehalnék ebbe a beszélgetésbe Dániel is beszáll, a másik agytröszt. Hozza a Virág-témát. Ha annyiszor ittam volna két centet ahányszor Dani az összefoglalóban azt emlegette, hogy Mó incselkedett Virággal, már nem látnék. Mondjuk így is végem van.
Bálint Az Érzékenylelkű Vivit veszi elő. Szerinte őt kellene kihívnia Renátónak és Vivi kint is maradna, mert árnyéka önmagának és Bálint látja rajta a depresszió jeleit. WTF? Nem kellene akkor elbeszélgetni Viviennel kedves Bálint ahelyett, hogy rúgsz egyet a földön fekvőbe mindenki előtt? Ha ez nem volna elég, Virág folytatja a sort, hogy szerinte is Vivit vigye Renátó, mert Vivi mindig mások után megy és nincs saját véleménye, önálló gondolatai. Természetesen ezt Virág nem tudta szépen megfogalmazni, hanem az ő ostoba egysejtű módján közölte. Annyi probléma van ezzel, hogy Dani szavait büfögi fel folyamatosan és gyakorlatilag egy önjellemzést hallottunk, de szegény Virág annyira gyökér, hogy észre sem veszi mi történik vele. S mire ezt leírom, Dani el is mondja ugyanazt amit Virágtól hallottunk. Nah akkor most ki megy ki után és kinek nincs saját véleménye?
Szegény Vivi is saját magát javasolja, úgy tűnik azért, mert szeretne kiesni a játékból. Elmeséli a riportban, hogy sokat alszik, alig beszélget a többiekkel, nem viccelődik és nevet úgy, mint korábban, rossz a közérzete és folyton rosszkedvű. Nem érzi jól magát a bőrében. Látjuk a mai adás előzetesét és úgy tűnik, Vivi azt tervezi napok óta, hogy feladja a játékot. Remélem, hogy sikerül őt kibillenteni az állapotból amiben most van.

719 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bel ami 2021.01.14. 11:36:29

Párbajozni megy Renátó,
Móht viszi magával.
Tehát megajándékozza
egy cuki lilával.

Kell is ez most Mohikának,
mert ha nem így esne
következő kiválasztás
áldozattya lenne.

K_Attila 2021.01.14. 11:53:36

Az "igazából" az új "úgymond".

.Zsu 2021.01.14. 11:57:15

sziasztok! mindent olvastam eddig de nem szóltam hozzá blabla, szokásos szöveg :)
@ÁrmándóYennefer: tök érdekes amit írtál, mert bár csak megfigyelő voltam, és nem résztvevőjeként olvastam a kommenteket (csak mindig megörültem amikor valaki leírta a velem egyező véleményét és tudtam magamban EKGzni rá) de nekem ez a kitárgyalós hogyvoltozás jobban tetszik.
néha nehéz volt a sok offot kiszűrni, és olyan káosz volt, hiába próbáltam felvenni a fonalat egyszerűen nem mindig tudtam követni.
szal ez külső nem folyamatosan aktívkodó inkábbolvasóként ilyen. gondolom más megélni a csoport dinamikáját, hogy benne vagy és aktívan részt veszel.

azon filóztam, hogy egyre jobban tetszik ahogy összevágják műsort, a zenei aláfestések zseniálisak. a tegnapi részben is ment a zene, és amikor Merci becsukta a mosószoba ajtaját épp akkor hallgatott el, és megkezdődött a párbeszéd. apróság volt, de szeretem az ilyeneket.

előtte lévő részhez meg: amikor az asztalnál ültek, és Moh mondta Reninek h nem tőle hallotta, hogy baja van vele hanem Frutól. akkor a szerelmetes lovagunk olyan pillantást küldött Fru felé, hogy én összerezzentem a laptopom előtt.
fél mpig tartott az egész, de minden benne volt.
"mégis mit képzelsz magadról, hogy hozzászóltál, és rólunk beszéltél, és ezért még számolunk"

várom azt az arckifejezést tőle, amikor megtudja szombaton, hogy 20%ot sem érte el.

hereverő heverő 2021.01.14. 12:15:18

@.Zsu: Légy üdvözölve.
A kommentfolyamot sokkal könnyebb PCről követni. Telefonon sajnos a blogmotor nem ugrik az idézett kommentre, de laptopon jól működik. A kitárgyalós hogyvoltozás is jó, de ahogy fogynak a giliszták, meg ahogy fogy a szerkik kreativitása (sic) őgy egyre kevesebb témát lehet majd kitárgyalni, óhatatlanul elő fognak jönni az OFF kommentek is. Ráadásul sokan le is írják majd ugyanazt a gondolatot amit te szerettél volna, a sok ismétlés miatt pedig ellaposodik majd a kommentszekció. Ha átmész aktívba, hidd el te is fogsz offolni, és jó is az úgy.
Addig pedig hajrá!

Sepsidzsi 2021.01.14. 12:16:21

Amùgy ràjöttem az a bajom Anikòval hogy 32 èves lètère 45+os ruhàkat reklàmozò divatkatalògus- modellnek öltöztetik. Nem azt mondom hogy sumak/her vandàsan, de simàn lehetne fiatalosabban . Ja ès mit tippeltek milyen vàlasz lesz az amit a nanènak igèrt az rtl pàrkapcsolaton belüli erőszak ügyben?

Lukás főhadnagy 2021.01.14. 12:21:44

@.Zsu: 20%???? Én azért nem titkoltan bízok egy ennél kategóriákkal szerényebb eredményben neki... :)

hereverő heverő 2021.01.14. 12:26:12

@Sepsidzsi: Először hadd helyesbítsek, nem a NANE hanem a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene fog választ kapni. ha ugyan kapnak, az egész úgyis el fog sikkadni a francba amikor Recska kiesik szombaton.
Amúgy pedig nem hiszem, hogy sok mindent lehetne tenni. Az idióta Frufru tényleg beleesett ebbe a szarzsák Renóba, eszébe sem jut, hogy a jelenlegi kapcsolata nem egészen fedi a szerelem, harmónia, kedvesség, stb. fogalmakat. Úgy általában semmit amit az ember szeretetnek nevez és amit kapnia KELL egy rendes szerelemtől. Úgyhogy először Fruzsi szemeit kellene felnyitni, aztán mehetne Renó a riportba, ahol két izomember már várna rá gumibotokkal és szájbaköpnék, üvöltenének vele, lökdösnék, és úgy általában mindent megtennének vele amit ő a nővel. Kiváncsi vagyok, Renó mit lép olyankor amikor egyértelműen ő a gyengébb fél.
Vajon kérne-e bocsánatot először a két verőembertől, aztán Higénikától? Mi tudjuk hogy nem.

alma_szósz 2021.01.14. 12:30:10

Szerintem az RTL Rencsivel már nem csinál semmit mert 3 nap múlva úgyis kiesik a francba. Mondjuk Dani következő kirohanása után (mert úgyis lesz) lehet terveznek tenni valamit ami remélem erősebb, mint valamelyik műsorvezető ejnye-bejnyezése. De amíg bent vannak a villában úgysem lesz változás egyik kapcsolatban sem.

Ármándójózsi 2021.01.14. 12:41:54

@.Zsu: Szia pontZsu!!! :)

Csak olvasóként és így egy kicsit kívülállóként teljesen igazad van. De tudod, az itt hozzászóéó, vagyis a nagy bummig kommentelő emberek jó része már nagyon régen ismeri egymást, sok-sok széria óta. És mint ilyen, ez egy nagyon belterjes társaság, akik szívesen beszélgetnek mindenféléről és szeretik ugratni is egymást. Majdnem beltenyészetet írtam. :DDD
Én magam is, csak az előző szériában csatlakoztam hozzájuk, miután sokat olvastam Őket és igyekeztem beilleszkedni, amennyire tudtam. Végül talán nagyképűség nélkül elmondhatom, örültem, hogy befogadtak és a társaság része lehettem. (Ne most írjátok le kérlek, ha nem így van, ne most törjetek össze!!! :D )
De meglátod, ha belekerülsz a körforgásba, egy idő után Neked is természetessé válik, hogy akikkel sokat válaszolgattok egymásnak, jó érzés lesz másról, offban is beszélgetni.

Végül, remélem, hogy Te nem az előző széria nyertese pontZsu vagy, mert akkor február végéig a Neked cínzett hozzászólásokban csak sűrű elnézéseket kérhetek. :)))

Nets 2021.01.14. 12:42:05

@.Zsu: Szerintem is van 1-2 jó kis összeállítás mostanában, de még mindig nagyon keveslem. Többnyire laposak, nem kreatívak, nem humorosak, üresnek érződnek.

Frissebb ellenpélda mikor Rencsi vagdalkozásakor bevágták miket csinált Moh, pl. megköszönte Frunak a kaját és lelépett. A kakaózását is baromi jól lehetne használni, csak egy példát mondtam. Ilyenekből lehetett volna több, ahol a hülyeségeiket kifigurázzák ötletesen.

TheLynx70 2021.01.14. 12:45:34

Nem minden adást néztem vissza mostanában. Köszönet annak, aki belinkelte az önkényes mérvadót, éppen hallgatom. Puzsérékkal a legtöbbször nem értek egyet, de most igen. Még annyi fogalmazódott meg bennem, hogy nagyon megszerkesztett adásokat látunk, aminek nem sok köze van a résztvevők bent töltött napjaihoz. Sarkított helyzetek, sarkított jellemek. Ha lehet egy véleményem, senki nem eredendően gonosz (van, aki még őket is szereti, Renátó, Dani, Fru), és senki nem eredendően jó (Bálint, Robi.). Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, a különbség nagyon sok dolgon múlhat. Genetika, születési körülmények, családi háttér. Pénzügyi háttér is, de ha valaki akar, ezt ma át lehet hidalni. Viszont visszajutunk a családi háttérhez, ahol a legtöbbször azt szocializálják, hogy nincs kitörés.

.Zsu 2021.01.14. 12:49:19

@hereverő heverő @ÁrmándóYennefer: na igen ez az amit tényleg csak akkor érthetsz meg igazán, amikor benne vagy. mint egy csoportos csetbeszélgetés, kb olyan volt sokszor a kommentszekció. na és ember legyen a talpán aki ezt külső szemmel követni tudja.
de kommentelni kell, és akkor minden más ugye :)

nekem nagyon tetszik a közösségetek, szal szépen idepofátlankodtam én is, több évnyi hallgatás után.

ja és nem a VVZsuzsu vagyok :D

.Zsu 2021.01.14. 12:50:51

@Lukás főhadnagy: énis!! csak próbálok reális lenni, és akkor majd amikor 7% lesz nagyobb lesz az örömöm :D

Valinda1 2021.01.14. 12:53:15

Üdv mindenkinek! a tegnapi részhez:
- tetszett , hogy a kiskutyák hogy rámentek azokra az ocsmány cipőxbaxx ruhákra :))) , meg a reggeli zenére s hogy figyeltek
- Merci nyígása alatt nagyon jó volt ez a romantikus zene :D

Amúgy tényleg unalmas ez a rész, még a munkaidőm is lassabban megy tőle.

Fálki 2021.01.14. 12:55:38

@.Zsu: Szia pontzsu, udv koztunk, légy aktív

MsIreneAdler 2021.01.14. 12:57:11

@ÁrmándóYennefer: Bálintot jó pasinak tartja, ez máris több, mint ami Robival van. Nekem valahogy úgy jött le különben, hogy Robival volt valami torzsalkodás, ezért nem ő ment Vivivel. Szerintem egyszerűen meglepte a csajt, hogy ekkora hatással volt rá, hogy kettesben voltak. De ha belegondolok 60 szexmentes nap után bezárnának Bálinttal egy szobába...hát én is bőszen a tányéromba mélyednék, nehogy valami baromságot mondjak :), pedig annyira nagyon nem is tetszik ő nekem és egyáltalán nem vagyok halgatag.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.14. 12:59:44

@TheLynx70: igen egy idő után már nem tudsz más kabstjaban lenni

.Zsu 2021.01.14. 13:05:21

@Fálki: igyekszem.
megörvendeztetted a szívemet, amikor a múltkori posztodban megemlítetted Szentlőrincet.
itt homeoffiszozkodok családnál fél éve, menekülve a pesti albimból.

.Zsu 2021.01.14. 13:08:11

@MsIreneAdler: meg Bálintnak van egy nagyon erőteljes kisugárzása. nekem úgy jön le, hogy ő szívesen irányít. Vivi kicsit elesettebb lélek, bizonytalanabb, Bálint meg tudatosabb, határozottabb. leuralta őt.

Rrami 2021.01.14. 13:10:37

Sziasztok! Egy baj van csak a tegnapi kihívással, hogy így Dani valószínűleg nem megy párbajozni az utána való héten, sanszos hogy majd Vivit szórják meg vagy Frút. Danitól tartanak, még Bálint is erősnek gondolja. Kihívni úgyse fogják, tehát el kell még viselni sokáig. Nekem jelenleg a legirritálóbb, meg se kell már szólalnia...

Fálki 2021.01.14. 13:11:43

@Fu Szekh Li: En nemtudom.. Szerintem kérdezd azokat a regi forumtarsakat, akikkel hianyzik az offolgatás :o)

Ármándójózsi 2021.01.14. 13:11:48

@.Zsu: Ez olyan, mit a bébiszitterkedés? Nem tudtam, hogy lehet már hómofiszkodni is! :O
Mennyit fizetnek? :S

Fálki 2021.01.14. 13:12:25

@.Zsu: Orulok, én Pécsen csinalom ugyanezt :D

TheLynx70 2021.01.14. 13:13:36

Azt mondják, morális szempontból most érte el a vv a mélypontot. Szerintem már az előző is az volt, de az emberi emlékezet sok mindent megszépít. :)

Fu Szekh Li 2021.01.14. 13:16:46

@Fálki: Akkor honnan tudod, hogy van?

.Zsu 2021.01.14. 13:19:12

@ÁrmándóYennefer: óhhogyne. újabb létforma alakult ki.
ha a bébiszitterkedés magában foglalja az ágyból pizsamában dolgozást és olvasgathatod a hogyvoltos kommenteket egész nap, akkor ugyanolyan :D

ez a bermudás freeblog címem nem tudom még miért van a nevem mellett. egyetem alatt csináltuk barátnőmmel és tesómmal kb 2 évig. :D

Rrami 2021.01.14. 13:19:56

@TheLynx70: Majd a VV11-nél meg visszasírjuk Renátót, mert az rtl-nél mindig van lejjebb...

hereverő heverő 2021.01.14. 13:21:01

@Fálki: Nálam ez pörög körbe vinilen már másodszor

www.youtube.com/watch?v=y7htAlPqwBI

Az eredeti, 1976-os.

Magentax 2021.01.14. 13:21:45

Én azt végképp nem értem, rencsula és proliúr milyen tiszteletet emlegetnek egyfolytában?
A Moh így tiszteletlen velük, a Moh úgy tiszteletlen velük. WTF?
Miért is, hát kik ezek a prosztók? Milyen tiszteletről álmodoznak? Még nem hallották, hogy a tiszteletet a viselkedéssel ki kell érdemelni, azt nem lehet kikövetelni?
Miért is kéne Mohnak tisztelnie azt, aki az arcába hajolva ordítva mocskolja, lehordja mindennek?
Mind a két ősember cigányvajda tán a kinti életben és elvárják, hogy mindenki előttük hajlongjon, vagy mi?
Világosítson már fel , aki érti, pls....

hereverő heverő 2021.01.14. 13:23:25

@Rrami: Na azt te nem éred meg szőrös fejjel, hogy én a renátót visszasírjam.

TheLynx70 2021.01.14. 13:23:57

@Rrami: Renót biztosan nem. :)

Viszont elgondolkodtam, mi lehet a következő párbaj. Feltéve, hogy nem megy vissza. :)

Gia 2021.01.14. 13:26:28

@Fu Szekh Li: Sia!Irtam neked privit.

TheLynx70 2021.01.14. 13:27:48

@Magentax: Elnézést, az előző üres posztért. Tehát, igen, náluk sajnos ez a természetes, lehet a fériakat lányomnak, kurvának nevezni. Ők ezt verbális megsemmisítésnek használják, ha valaki nem veszi fel, arra fizikai benyomást gyakorolnak.

Gia 2021.01.14. 13:29:08

Az megvan nektek,hogy Moh tegnap megkóstolta a földről a kutyakaját? :-)))
A száraztápot,de akkor is...

Ármándójózsi 2021.01.14. 13:31:15

Valaki megtenné, hogy elsőzik a nevemben, mert biztos megint akkor lesz új posztcsi amikor nem vagyok... :(

TheLynx70 2021.01.14. 13:31:50

@Gia: Én is kóstoltam már, semmi gond nincs vele, csak nehéz összerágni. :D

Magentax 2021.01.14. 13:32:01

@Gia: Hát izé...nekem cicám van, egyszer én is megkóstoltam a kajáját, mi a csudát zabál rajta ennyire.
Teljesen sótlan és íztelen volt, nem ízlett :DDD

Fálki 2021.01.14. 13:32:39

@Gia: Szerintem azzal nincs semmi baj. Laza volt.

Magentax 2021.01.14. 13:33:32

@TheLynx70: Ez oké, de milyen tiszteletet követelnek a másiktól? Mivel többek ők, mint pl. Moh?

Fálki 2021.01.14. 13:33:58

Ez pedig itt minden idok egyik legszebb magyar dala szerintem, feldolgozva és a klipnek is van hozzáadott értéke, ugyhogy ne csak hallgassátok, nézzétek is.

www.youtube.com/watch?v=AFW56ksJyGM

Rrami 2021.01.14. 13:35:26

@hereverő heverő: Komolyan mondom, a 70-es években születtek a legjobb zenék. Akkor még tudtak valamit.

Gia 2021.01.14. 13:35:36

Csak nevettem Moh-n is és rajtatok is.:-) Nem kértek egy kis Whiskas cicatápot?Tudok vele szolgálni.:-))

Rrami 2021.01.14. 13:37:09

@ÁrmándóYennefer: Én nem, bocs :D Nekem se sikerült még, de ha összejön, utána szívesen

Magentax 2021.01.14. 13:37:58

@Gia: Köszi, de mi a Real Nature-t fogyasztjuk. Mi kérem előkelő családból származunk (neem) :DDDD

Gia 2021.01.14. 13:38:26

@ÁrmándóYennefer: Megpróbálhatom,de nem tudok ígérni semmit.

Gia 2021.01.14. 13:38:50

@Magentax: :-DD A kis válogatós!

Rrami 2021.01.14. 13:39:06

@TheLynx70: Feltéve? :) Szombathelyen már deszkázzák az ablakokat

Gia 2021.01.14. 13:39:36

@Fálki: Ki írja a mai hv-t,tudod esetleg?

.Zsu 2021.01.14. 13:39:41

@Fálki: ez jólesett most, köszi.

Fálki 2021.01.14. 13:40:46

@Gia: Laura.. A vázlat már a rendszerben van, szóval szerintem hamarosan élesedik.

Rrami 2021.01.14. 13:41:59

Láttátok Rencsi testbeszédét a kihívás alatt? Hintázott meg billegett előre-hátra.

Magentax 2021.01.14. 13:42:03

@Gia: Anyósom cicája mindenre - de tényleg mindenre - allergiás és a Real Nature-nak van mindenmentes változata. Egyszer elkövettem azt a hibát, hogy megkínáltam azzal a száraztáppal az én cicámat. Nem kellett volna....

MsIreneAdler 2021.01.14. 13:43:00

@repuloezustmokus:
@.Zsu:

Igen hideg és olyan ellentmondást nem tűrő volt Balint. Ha belegondolok, ott van Moh meg Merci esete, illetve körülöttük a sok csodálatos villaszerelem, én elhiszem hogy a lehető legegyérteműbb akart lenni Vivivel. De ezzel átesett a paci túloldalára. Azért Vivi nem mart rá a brére, csupán annak adott hangot (azt is unszolásra), hogy esztétikailag Bálint bejövős. Most erre szerelmet vizionálni és kvázi szakítós légkört kreálni a kajálásnál túlzás volt.

Fálki 2021.01.14. 13:44:00

@MsIreneAdler: Nem vagyok benne biztos, hogy nem volt ez az egesz Vivi szerelmes dolog scriptelt...

Gia 2021.01.14. 13:45:02

@Magentax: Értem,de én nem a cicára értettem,hogy válogatós. :-))

TheLynx70 2021.01.14. 13:47:33

@Fálki: Köszönöm, ezt a dalt egyébként is szeretem. :)

Gia 2021.01.14. 13:47:49

@Magentax: Megfejtettem,Rencsó abban követel tiszteletet,hogy ő pl nem menne rá a haverja csajára.Moh szerinte itt követett el hibát.Szerintünk meg persze nem,hisz ilyen nem történt.

Fu Szekh Li 2021.01.14. 13:50:16

@Gia: Kösz, várom (még nem ért át az átirányításokon).

Fálki 2021.01.14. 13:50:47

Utolso.

Ha értitek :D

TheLynx70 2021.01.14. 13:51:42

@Magentax: @TheLynx70: Ez nem a tiszteletről szól, sajnos abban a környezetben nem ismerik ezt a szót. Még az iskolázottabbak sem, és ez nem csak a svédekre igaz, hanem mélyszegénységben élő magyarokra is. Sajnos! :(

Gia 2021.01.14. 13:51:55

@Rrami: Az hagyján,hogy hintázott Rencsó,de már a riportszobában hülyeségeket beszélt.Pl ég a keze(?) a kiesett barátai miatt,mert rossz tanácsot adott nekik,vagy hogy neki évek kellenek,hogy ilyen csúnyán beszéljen,mint bent..What?

.Zsu 2021.01.14. 13:56:39

@MsIreneAdler: igen, de ott a villában 2 nap után legjobb barátságokról is beszélnek... nagyon másképp haladnak az emberi kapcsolatok ott bent :D

Fu Szekh Li 2021.01.14. 13:57:24

@Fálki: Érdekes, hogy Novákot még a Cégben láttam, Pribil Gyurit (Isten nyugosztalja) meg az S-modellben, Kimnowak koncerten viszont nem voltam (random fölösleges információ).

Fálki 2021.01.14. 13:58:15

@.Zsu: Mert a legtobbjének annyi esze van, mint egy marek szaritott kenyérmorzsának.

Fálki 2021.01.14. 13:59:52

@Fu Szekh Li: Pedig nagyon komoly alkotópáros voltak.

En voltam koncerten is és nem volt ugyan The Cranberries féle agyrobbantó élmény, de mind a mai napig él bennem az a "zseniszag", ami ottvolt.

Mondjuk én Novákot minden szinten nagyon szeretem és tisztelem, nem csak mint zenészt.

hereverő heverő 2021.01.14. 14:04:16

@Fálki: és @Fu Szekh Li: Én is voltam Kimnovak koncerten, de vagy nekem voltak túl nagy elvárásaim, vagy ők voltak enerváltak, de nem volt nagy élmény. Nováknak akkor valami kötés volt a lábán, az mindig lecsavarodott és emiatt meg-megszakították a koncertet, kifejezetten zavaró volt. Lemezen klasszisokkal nagyobb a katarzis.

Olvastátok, hogy ismét megnyílik a Tilos az Á ?

.Zsu 2021.01.14. 14:04:31

@Fálki: igen, ez is igaz, plusz elképzeléseink lehetnek csak arról, hogy milyen lehet így összezárva lenni viszonylag ingerszegény környezetben.
Merci tett is egy szimpatikus megjegyzést ezzel kapcsolatban a tegnapi részben, amikor arról beszélt, h ha kintlennének már tuti Moh nem is érdekelné őt, mert lenne annyi más történés, ember stb, de ott bent ez nagyon nehéz.

bár ez a párnap után öribarik vagyunk típusú ember kinti életben is létezik, és mindig is a hideg kirázott tőlük.

Rrami 2021.01.14. 14:10:39

@Gia: sajnos pont elszenderedtem, mikor Anikó bekapcsolt hozzájuk, így lemaradtam Rencsi riportszobás alakításáról :( Csak a végére emlékszem, mikor feállította őket

Fálki 2021.01.14. 14:11:28

@Rrami: Semmit nem vesztettel, osszevissza beszelt az ember.

Rrami 2021.01.14. 14:12:34

@hereverő heverő: Igen, több helyen is cikkeztek róla

Gia 2021.01.14. 14:12:48

Nem jöttök át az új poszthoz?

hereverő heverő 2021.01.14. 14:19:03

@Fálki: No és ha már koncertek, egy Crippled Black Phoenix-re mindenképp szakíts időt. Sokat járnak felénk, illetve jártak a múltban - remélem ez a jövőben is így lesz. Élőben IS piszok jók, bár most Daniel Anghede kilépett. Legutóbb a Dürerben voltam koncertjükön, benne van életem legnagyobb koncertjei között. Másik ilyen még egy Tuber koncert volt. Ők konkrétan lezenélték a fejemet.

CBP: www.youtube.com/watch?v=nAlvwuTFaAg (pesti felvétel)
Tuber: www.youtube.com/watch?v=_bQ3Cs5hoS8

Fálki 2021.01.14. 14:23:19

@hereverő heverő: Nem ismertem a CBP-t, koszi az ajanlast, felkerult a listamra.

MsIreneAdler 2021.01.14. 14:24:53

@Fálki: én sem. Mint írtam, pooont a "Vivi halovány" szavazás után jött a sztori, ahol Vivi végig azt nyilatkozta, hogy ja, jóféle ez a Bólint gyerek, Bálintnak meg úgy viselkedik mintha azt súgta volna neki valaki, hogy Vivi meg bizony már a két pulyát tervezi, mint Fru.

TheLynx70 2021.01.14. 14:24:55

Vivit nagyon sajnálom. Elhiszem, hogy depis, de nem biztos, hogy annyira, amennyire mutatja. Én is beleestem már ebbe a csapdába, ismerem az állandóan alszom, nem beszélek, stb. kombinációt. A végén dolgozni sem tudtam menni, mindenki elől titkoltam. :( Mindenkinél más, tehár Vivit nem tudom megítélni, ahogy egyikünk sem, ahhoz szakorvos kellene.

Valinda1 2021.01.14. 14:24:59

@Gia: úgy úgy, ott Anikóból is kibukott valami megrökönyödős hang

Fu Szekh Li 2021.01.14. 15:15:59

@hereverő heverő: Mondjuk a Cég zenéjére már nem emlékszem, de arra igen, hogy elég jó volt a hangulat. Nekem a KImnowak a jó, jó, de semmi extra kategória. Az S-modellt nagyon bírtam, az olyan igazi mocskos blues-rock volt, Kőszegi Zsolti szerintem a legjobb magyar ismeretlen énekes. Sajnáltam Gyurit, az én korosztályom volt, nagyon rossz volt, hogy rövid időn belül hárman (Kepes Robi, ő és Oláh Andor) mentek el abból a szcénából és korosztályból.

MsIreneAdler 2021.01.14. 15:47:44

@.Zsu: na ez igaz mondjuk. Az örök barát jutott eszembe, Digó, aki Gina párbaján sehol se volt :).

MsIreneAdler 2021.01.14. 15:49:00

@repuloezustmokus: lehet. De arra Robi alkalmadabb, meg a hajfonásra is.
süti beállítások módosítása