Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X60 – A szóbaenyeledés és az incselkedés művészete

2021. január 13. 12:31 - Laura Ingalls

 

kepernyofelvetel_3.jpg

Végre nálunk is havazott, így fülig érő szájjal érkeztem meg ma reggel. Fasza parkolóhelyet fogtam, volt idő elszaladni reggeliért, kiválót kávéztam, aztán az örömömnek egy csapással vetett véget a tegnap esti összefoglaló.
Azzal indítunk, hogy Bálint nem tud aludni, mert mindenki horkol. Amellett hogy hangosak, nincsenek ritmusban és hamisak is. Miután vérző füllel nem lehet aludni, úgy dönt felkel. A vendégek a nappaliban továbbra is tojnak a vendéglátóikra és nem hajlandóak betartani az együttélés alapvető szabályait. Bálint tehát - bár kettőig nem lát - feltakarítja a meglepetéseket amiket a nappali különböző pontjain hagytak a kutyusok. Szépen lassan a többi egybites is ébredezik és bele is futunk azonnal az első egybites problémába. Virág nem fogja megkérni Dani kezét – bármennyire is erősködik Bálint – mert Dani megint haragszik azért, hogy Virág néz (de nem lát, azt hozzá kell tenni). Egy csapás ez a Dániel, nem értem Virág mit eszik rajta. Nekem rendesen hányingerem van mikor megjelenik, ha meg még beszélni is kezd az kész horror. Nah, kellett nekem horrort emlegetni, kezdődik. Virág kutyázik, mármint játszik a kutyákkal és feltűnik neki, hogy Daniéké nyüszög amikor hozzáérnek, így rákérdez miért van ez? A kérdésre Mó válaszol. Közben bevágják Dani ökölbe szorult arcát. Én azt gondolom, ez egy ártatlan kérdés volt, amire bárki válaszolhat. Dani meg úgy gondolja, hogy Virág kussoljon és kussoljon mindenki más is, de főleg Mó harapja le a saját nyelvét és ne merjen hozzászólni Dani tulajdonához Virághoz. Kint a teraszon veri a nyálát Dániel, Bálint pedig próbál értelmet verni a primkó fejébe, teljesen sikertelenül. A lényeg, hogy Dani világában Mó és Virág nem szólhatnak egymáshoz, mert ha igen, akkor a mi világunkban ez történik: Dániel értelmetlenül magyaráz idegből. Ő talán tudja mit akar mondani, de az agya és a szája között valami történik a betűkkel és szavakkal és ez a borzalom lesz belőle. Mit szépítsem, Dani most úgy csinál, mint Jámbor Jack, fullba nyomja a kretént, pedig ez aranyszabály, sose nyomd fullba a kretént!

kepernyofelvetel_18.jpg

És íme a hódító Adonisz a szóbaenyeledés és incselkedés mestere:

kepernyofelvetel_36.jpg

Dani agymenése szerencsére nem hatotta meg Mót és a lehető legjobb taktikát választotta: nem ment a közelébe és nem szállt vele vitába. Teljesen értelmetlen egy ilyen gyökérrel bármin is vitatkozni. Miután Dani erősen beledolgozta a szimpátiagörbéjét a földbe és még ugrált is rajta, hogy tuti kilapuljon, visszatérünk a bébikutyákhoz. Kinyílik a való világ óvodája és a csoportszobákban megy a kreatív szakkör: meg kell rajzolni, miért fogadják örökbe a kutyusokat. Mindenki szépen csendben dolgozik, színeznek, verselnek, ragasztanak ahogy azt egy ügyes nagycsoportosnak kell. Mutatom képekben:

Miután sikerült fenomenális plakátokat gyártani, újabb kreatív feladat várja a nyomoroncokat: barkács-szakkör, kutyaházépítés rulez. A lelkesedést díjazom, az eredményt meg mutatom:

A luxus kenel(?) és kutyaház(?) után az utolsó bejátszó arról kellene szóljon, hogy a gyökerek tanácsot adnak Renátónak A Nagyszerűnek, hogy kit hívjon ki szerdán párbajozni, ki ellen lenne esélye visszatérni a villába. Ehelyett egymás ekézésébe torkollik a kerek(ovális)asztal beszélgetés. Robi kezdi a sort. A mondandója végére érve arra jut, hogy igazából mindenki kint hagyná Rencsót a ..csába’. Dani elkezd morogni, mert Robi azt merte mondani Virágról, hogy egysíkú a játéka és Dani körül forog, de ha kicsit megrázná magát és elszakadna Danitól, ő is simán verné Renátót, mert Robi véleménye szerint Virág erős játékos. Sokszor azt érzem, Dani nemcsak a féltékenysége miatt kapaszkodik annyira Virágba, hanem mert ő is úgy látja, hogy Virágot szerethetik a nézők. Soha nem fogom megtudni. Ezután Merci beszél, de nem bírok a tartalomra figyelni, mert folyamatosan tapsikol miközben jár a szája és ettől tikkelni kezd a szemem, mert ugyanolyan idegesítő hangja van, mint amikor a kiválasztótáblánál csattogtatják beszéd közben a jeleiket. Nah, végre befejezte. Frú következik, aki azzal kezdi: lehet elfogultnak fogok tűnni. Nem annak tűnik, hanem elfogult. Rajta kívül mindenki más azt gondolja Renátónak csak Vivi ellen van esélye. Frú ezzel szemben bárkivel szemben Renátót tartja esélyesnek és ezzel nincs is nagy baj, mert így támogatja emberét. Viszont elhangzik egy szó méghozzá a primitív szó, ami miatt megint balhéznak. Frú szerint Dani primitív, amire nem Dani csattan fel először, hanem Bálint. Pedig az egész monológ alatt ez volt Frú egyetlen helytálló megállapítása. Bálint kiakad és Dani kérésére megmagyarázza mit jelent a primitív szó: egyszerű, idióta, ostoba. Akkor most tessék eldönteni Dani primitív-e, itt az értelmező kéziszótár magyarázata a primitív szóra, mint melléknévre amikor egy emberre vonatkozik (az első meghatározás néprajzi, a második pedig kulturális értelemben magyaráz, de nekünk a harmadik lényeges):

3. (rosszalló) <Az átlagos értelmi színvonalhoz képest> elmaradott, fejletlen <személy>. Micsoda primitív ember! Hogy lehet ilyen primitív! || a. (rosszalló) Ilyen emberre jellemző, vele kapcsolatos, tőle származó <megnyilatkozás.> Primitív álláspont, ízlés, magatartás. Primitív mondatokat ír. Stílusa meglehetősen primitív. Ezek primitív gondolatok.

Szerintem helyben vagyunk, de Bálint nyilvánvalóan okos és értelmes fiúnak találja Dánielünket. Ráadásul Bálint felsorolásából az idióta és az ostoba is illik Dánielre, de nem bántom tovább, haladjunk.

Bálint úgy védi meg Danit, hogy közben sértegeti Frút, aki elpityeredik rá nem jellemző módon. Korábban habzó szájjal tépte volna darabokra Bálintot Danival együtt, de most megsajnálom, Bálint ezúttal gonosz volt. Ezután Mó és Renátó kakaskodnak. Mó egész értelmes, Renátó hozza a szokásos formáját, Mr. Öntudat. Renátót hallgatni olyan, mintha valaki az orromon keresztül akarná eltávolítani az agyamat úgy, hogy magamnál vagyok. Mielőtt belehalnék ebbe a beszélgetésbe Dániel is beszáll, a másik agytröszt. Hozza a Virág-témát. Ha annyiszor ittam volna két centet ahányszor Dani az összefoglalóban azt emlegette, hogy Mó incselkedett Virággal, már nem látnék. Mondjuk így is végem van.
Bálint Az Érzékenylelkű Vivit veszi elő. Szerinte őt kellene kihívnia Renátónak és Vivi kint is maradna, mert árnyéka önmagának és Bálint látja rajta a depresszió jeleit. WTF? Nem kellene akkor elbeszélgetni Viviennel kedves Bálint ahelyett, hogy rúgsz egyet a földön fekvőbe mindenki előtt? Ha ez nem volna elég, Virág folytatja a sort, hogy szerinte is Vivit vigye Renátó, mert Vivi mindig mások után megy és nincs saját véleménye, önálló gondolatai. Természetesen ezt Virág nem tudta szépen megfogalmazni, hanem az ő ostoba egysejtű módján közölte. Annyi probléma van ezzel, hogy Dani szavait büfögi fel folyamatosan és gyakorlatilag egy önjellemzést hallottunk, de szegény Virág annyira gyökér, hogy észre sem veszi mi történik vele. S mire ezt leírom, Dani el is mondja ugyanazt amit Virágtól hallottunk. Nah akkor most ki megy ki után és kinek nincs saját véleménye?
Szegény Vivi is saját magát javasolja, úgy tűnik azért, mert szeretne kiesni a játékból. Elmeséli a riportban, hogy sokat alszik, alig beszélget a többiekkel, nem viccelődik és nevet úgy, mint korábban, rossz a közérzete és folyton rosszkedvű. Nem érzi jól magát a bőrében. Látjuk a mai adás előzetesét és úgy tűnik, Vivi azt tervezi napok óta, hogy feladja a játékot. Remélem, hogy sikerül őt kibillenteni az állapotból amiben most van.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gia 2021.01.13. 12:45:07

Jó lett,kösz Laula,nagyon egy ekg-n vagyunk.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 12:47:20

" Dani most úgy csinál, mint Jámbor Jack, fullba nyomja a kretént, pedig ez aranyszabály, sose nyomd fullba a kretént! "

Oscár bácsi nem jön el Daninak :)

Azért az milyen érdekes hogy Bálintnak sikít Dániel a dohányzóba, nem hogy egyenesen Mónak mondta volna a szemébe.
Meggyőzés ereje nem hatott Bálintkánál, morci is lett tőle Danika.

K_Attila 2021.01.13. 12:48:33

Akit nem kedvelnek a nők, az incelkedik.

Gia 2021.01.13. 12:50:23

Irigylem Moh hidegvérű közönyét,én nem bírnám így a rágalmazást.De teljesen igaza van,nem kell lemenni egy szint alá,illetve arra alkalmas helyen kell kiállnia magáért.Majd a nézők eldöntik.Most egy hülyével kevesebb lesz,Dani talán kicsit vissza vesz.

ficekence 2021.01.13. 12:52:37

Köszi az öfit, nagyon jó!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 12:53:30

Én úgy érzem, ezzel hogy Vivit ennyire gyengének látják, ezzel pont megerősítik mert a nézők az elesettekre fognak szavazni, pláne egy Renáta ellen aki alapból ellenszenves és már 90%-al vezet a fantom :))
Nincs akkora fordulat a játékban hogy ezt a hátrányt bárki is ledarálja, a szavazók 90%-a már leszavaz szerda éjjel, ha akkor mutatnak egy állást az fog maradni a párbaj napján is.
Persze ha Vivi nem adja fel mert depis, de azzal meg lehet megmentenék Renáta valagát, mert egy héten 2 játékos nem szállhat ki a játékból, de akkor befejeztem a VV-t ha megint kimentik Renátát.

Laura Ingalls 2021.01.13. 12:53:43

@szociál: "Oscár bácsi nem jön el Daninak :) " :D :D nagyon jó!!! Felkacagtam, eszembe jutott a jelenet. XD

@Gia: +1

ficekence 2021.01.13. 12:53:57

@K_Attila: Nálam az incselkedés egy játékos évődést, vicces szívatást jelent. :) Dani ezt benézte.

K_Attila 2021.01.13. 12:54:07

Ki lesz az első nem állatos profilkép?

K_Attila 2021.01.13. 12:54:40

@ficekence: Az egy szóvicc volt, de megölném a poént, ha meg kéne magyaráznom.

Spitzbaue® 2021.01.13. 13:00:46

Jó a posztcsi, Laula!
Még csak ott tartok, hogy ragasztgatnak, és opont azt gondoltam, hogy tiszta óvodás feladat, és az eredmény is kb. olyan lett, mint ha a betűket ismerő óvodások csinálták volna. Kicsi az esélye, hogy bárki is Nobel-díjat kap a vellából, de Oscr-díjas tudós sem lesz egyik sem.

ficekence 2021.01.13. 13:04:57

@K_Attila: Nyugodtan gyilkolhatsz, mert nem is értem miről beszélsz. Egyelőre csak Laurát látom embernek, mi mind állatok vagyunk. :)

Cérnahuszár 2021.01.13. 13:09:47

@K_Attila: tökéletes szóvicc volt :)
csak még nincs annyira a köztudatban mi az incel

Spitzbaue® 2021.01.13. 13:09:56

Egy szolgálati kérdés: Nektek is kiírja ezt az RTL Most?

"Hiba történt a videó lejátszása közben. Nyisd meg újra az oldalt!"

Nekem mindig. Még egyszer sem sikerült ott visszanéznem. De visszanézős a TV-nk, úgyhogy eddig lexartam.

ficekence 2021.01.13. 13:11:21

@K_Attila: Megnéztem, elolvastam. Nem igazán látok összefüggést. Mégis meg kell magyaráznod, hogy kire érted.

Fálki 2021.01.13. 13:12:10

@Laura Ingalls: Jó volt Laula, ebből a tegnapi semmiből sikelult jo kis olvasmanyos posztcsit csinalni!

Gia 2021.01.13. 13:14:23

@Niemandhäuser: Én mindig ott nézem vissza,nem jelzett még hibát.

ficekence 2021.01.13. 13:14:36

@K_Attila: Te tényleg feltételezed Daniról, hogy ezt, így ebben a formában ismeri??

ficekence 2021.01.13. 13:15:49

@Niemandhäuser: Nekem még soha nem jelzett problémát. Csak ott látom az adásokat 99°%

Gia 2021.01.13. 13:19:38

@Niemandhäuser: ellenőriztem,most is indul.A hiba a te készülékedben van.

Ármándójózsi 2021.01.13. 13:21:40

@Laura Ingalls: Ez is nagyon, nagyon jó lett, imádok mosolyogva, időnként hangosan felkacagva olvasni! :)))

Bougie 2021.01.13. 13:28:01

Tűpontos leírás Frunátóék kapcsolatáról (Daniéké is megérne egy elemzést):
facebook.com/story.php?story_fbid=1535037503364897&id=310927849109208&__tn__=%2AW-R

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 13:30:12

Remélem hogy az ovisaink a rajzos asztalnál dolgoztak...

Gia 2021.01.13. 13:33:03

@GeraltóJózsiofRivia: Ha lehet egy off-os véleményem próbálj meg ezután középsőzni,mert látom,hogy az utolsózást nem hagyják a posztok végén. :-DD

2021.01.13. 13:33:08

@Niemandhäuser: csak akkor irja ki ezt az üzenetet, ha a wifi-m lehal....

LaciHogyVoltol 2021.01.13. 13:36:04

Daninak mi az a kurva nagy kelés az arcán? Ha jól emlékszem eddig is volt ott neki egy kis anyajegy vagy csak pattanás lett volna? Mert ha az előbbi és az duzzadt hirtelen az 5x-ére, akkor azt azért érdemes lenne megnézetni szakemberrel...

Egyébként Vivien depresszióját egyértelműen a Bálinttól kapott határozott elutasítás váltotta ki. Tpikus viszonzatlan "munkahelyi szerelem". Minden nap össze vagytok zárva, ezért elindul egy olyan társalgás, ami enélkül a speckó körülmény nélkül soha nem indulna be. Kiderül, hogy tök egy hullámhosszon vagytok, nagyon jókat beszélgettek, röhögcséltek együtt, elindulnak a belső póénok, a vicces kis szivatások. Az egyik fel elkezd többet érezni, de a másik fél nem viszonozza a külső megjelenés miatt. Sajnos Bálint 2-3 ligával jobb pasi, mint amilyen csaj Vivien, és tök mindegy, hogy egy egész életet le tudnának élni tök egyetértésben és boldogságban, mivel fizikailag nem találja vonzónak, sosem fog rá lehetséges barátnőként tekinteni. Ez elhiszem, hogy nagyon rossz érzés és teljesen hazavágja Vivi közérzetét, a kamerák és a többi ápolt, akik 0-24-ben erről csámcsognak még rátesznek egy lapáttal. És sajnos Vivinek tényleg nehéz lenne ezt úgy lezárni, hogy még mindketten játékban vannak, de remélem nem adja fel a játékot. Leginkább önös érdekek miatt mondom ezt, mert én már Renátót nagyon a villa falain keresztül látnám...

2021.01.13. 13:39:03

Az én gyenge idegrendszeremnek ez a kerekasztal-megbeszélés felért egy Trónok Harca-féle Vörös Nász verbális változatával. Játék ide, taktika oda, szerintem Bálint nem viselkedett szépen, 100% EKG Laurával BTW köszi Laura a posztot! Én a győztest 1/3 Bálintból, 1/3 Viviből és 1/3 Robiból gyúrnám össze, vagy egyszerűen elosztanám a 36 milliót 3 egyenlő részre a 3 említett játékos között.

LaciHogyVoltol 2021.01.13. 13:39:39

Amúgy meg Dánielt mostanában még a Frunátó párosnál is rosszabbul viselem, ez a szintű kikelés, amit ebben az adásban lenyomott még durvább volt, mint a Renátó Moh miatti féltékenykedése. Bár tegyük hozzá, hogy ez azért van, mert Dani mindenki máson (is) vezeti le a frusztráltságát, míg Renátó csak Grincset öntötte nyakon a keserűségével, így Virágnak szerintem könnyebb lehet megélni ezt a helyzetet mint Frunak, plusz a kinti életben is Renátó előbb keverne le egyet neki, mint Dani Virágnak...

Azért viszont nagyon nagy pacsi @Laura-nak, hogy betetted ahogy Moh újszülött bárány arckifejezéssel lapátolja a Nesquick kakót egy pohár tejbe, miközben kint arról megy a cigány óbégatás, hogy ez a hatalmas Don Juan minden nőt elcsábít... :D Ezen hatalmasat röhögtem én is, amikor visszanéztem :D

Ármándójózsi 2021.01.13. 13:40:07

@Gia: Gondoltam rá!!! :D
De van még ott ahonnan ez jött... ;) :)))

Gia 2021.01.13. 13:42:40

@LaciHogyVoltol: Dani idegességében szétkaparja az arcát Moh miatt. :-)

kozi001 2021.01.13. 13:43:30

"A Dani kurvára nem primitív."

De. Kedves Bálint. Az.

2021.01.13. 13:47:03

A 24.hu-n olvastam, hogy Robi azt mondta, a nyereményéből képezné magát. Idézem: "Biztos vennék otthon egy csomó fát Kunhegyesen, mert nagyon idegesít, hogy sokat kivágtak és tiszta csupasz a város. És hát, magamra. Beiratkoznék egy csomó tanfolyamra belőle, mennék személyi edző suliba, főzős workshopra, szét iskoláztatnám magamat így belőle. Meg van egy bazi nagy álmom, hogy tök jó lenne Európát körbejárni egy lakókocsival". - Nekem ez a infó úgy kiesett, mint mezei amnéziásnak az emlékezőtehetsége. Viszont ez fatelepítés olyan "szépségkirálynő választásos". Utána azokat a fákat locsolni is kellene, amit itt a környékünkön nem igazán látok....

Spitzbaue® 2021.01.13. 13:47:41

@Barracuda2: @Gia: @ficekence: Hát köszi. Kipróbálom egy másik lEptoppal, mert a WIFI jó, sőt, most K. belről megy, ami meg 1 Gb.

Cérnahuszár 2021.01.13. 13:52:32

@Barracuda2: közterületre csak engedéllyel lehet, és nem is mindenféle fát, vannak invazív fajok, nem olyan egyszerű ez.

2021.01.13. 13:56:54

@Cérnahuszár adversus: gondoltam, nem magánakcióra gondolt Robi és az ötlet szuper. Én csak azt látom, hogy a környékünkön sok új fát ültettek, aztán az isteni gondviselésre van bízva, hogy megmaradnak-e....

Tominho83 2021.01.13. 13:58:19

@Bougie: Minden szavával egyetértek, de megint a kettős mérce a problémám ezzel is. Miért nincs kiemelve és részletezve, amit Merci csinál Mohval? Ha ez fordítva történne, hogy a Moh taperolja, mászik rá "hadd tegyem be" felkiáltással minden áldott este, már rég erről szólna minden fórum, hogy a nem az nem.

Rrami 2021.01.13. 14:00:56

Most estig lehet izgulni, hogy Vivi nehogy feladja...

Cérnahuszár 2021.01.13. 14:01:55

@Barracuda2: ja, az ötlet szuper
ha még a nehézségek ellenére is megoldja, az még szuperebb

Rrami 2021.01.13. 14:06:47

@LaciHogyVoltol: Én is rosszabbul. De ez milyen már, hogy mindig nő egy új gyökér a régi helyébe? Dani lesz a főgyök R távozása után, jelenleg is szorgalmasan gyakorol a pozícióra, Dani után meg... majd valaki azzá fejlődni addig

2021.01.13. 14:08:12

@Rrami: nagyon remélem, nem adja fel, ez csak a script része....sokan szidják a szerkiket, de a zenei szerki nagyon jó, az utóbbi időben nagyon jó aláfestő zenéket pakolt...tegnap elég drámaira sikerültek...

Spitzbaue® 2021.01.13. 14:12:22

@Gia: Az sem derült ki, hogy a főhősnek mi történt a lábacskájával. Vagy igen? Mérgében kificamodott a bokája? Miért titkos ez, ha a már nem is tudom melyik öfinek az volt az egyik csúcspontja, hogy valamelyik pitsa elesett amikor el akarta kapni a szopatólabdát?
Gondolom erről is Virág vagy Mú tehet. Leginkább mindkettő. Cinkosok azok, bárki megláthaSSa.

2021.01.13. 14:12:34

@Niemandhäuser: melyik böngészővel akarod nézni? Nekem pl. Google Chrome-bőngészőn jól meg. Pl. ide belépni és választ írni kommentekre Google Chrome-ban nem megy, de hál' Istennek Microsoft Edge-böngészővel igen.

mézescsók 2021.01.13. 14:14:28

Vivi maradjon a fenekén ott, ahova bement, mármint a villában, de nem látom okát, miért lenne helye a végső háromban. Unalmas, semmitmondó, abszolút passzív résztvevője a játéknak.
Besorakozott Bálint és Robi mögé, de szószerint a sarkukban mozog. Ha kimennek, kimegy, ha rágyújtanak, rágyújt, ha a kanapén döglenek, ő is, stb. Egy önálló ötlete, gondolata, véleménye nem volt. Három dolog miatt hagyott bennem némi emléket: a nők elleni erőszak napján előadottak (nem firtatom, hogy igaz volt-e vagy a világnaphoz köthető kis aktuális a szerkik részéről), Bálint hónalj szőrtelenítése és a selyemsonka pinikéje. Ja, négy, mert még a vibrátor.
Nyafogás, méltatlankodás, durcizás - ennyi a nő. Gyerekes Bálint visszautasítása miatti depije is.
Menjen ki akkor, amikor kiválasztják vagy kihívják, de ne most, mert az nagy kimarás lenne a többiekkel.
Az csak kizárás esetén van, hogy jön helyette egy új játékos?
Szerintem Renato segget csinál a szájából, ha nem Moht viszi, márpedig erre ő sokat ad nem?
Ez a macsóság minimuma.

Spitzbaue® 2021.01.13. 14:21:46

@Barracuda2: egyikkel sem megy mingyá megnézem egy másik gépen. Kössz!

Gia 2021.01.13. 14:22:02

@Niemandhäuser: Dani bokája azután lett (talán) bekötve miután a fiúk a medencébe akarták vonszolni,lehet,hogy akkor érte valami.Talány.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.13. 14:24:26

Mentsük meg Vivit! Ne hagyjuk szenvedni! Ha őt választja ki Röné, adjunk gerincet a lánynak! Mindenki szavazzon rá hogy 99%-al menjen vissza a villába! Én csípem a csajt!

Spitzbaue® 2021.01.13. 14:30:00

@mézescsók: Valóban. Teljes (terheléses) ékágé. Azért mert Vivi kevésbé irritáló, mint a többi, eléggé semmilyen. Esélye nincs a nyereményre, meg xarul érzi magát, micsinyájjunk? Hovaxarjak? Senki nem kényszerítette hogy bemenjen, annyira meg nem értelmes, hogy megértse, Bála miért nem hágja meg. Persze egy jó töltelék ember volt a maradékban = Bálint csapatban a létszámnövelő hatása = a szavazti joga miatt. SzereSSük is ezért, de csak drukkolni tudok, hogy ne befolyásolja már Bálint játékát negatívba, illetve nehogy elodázza Recska megszégyenítő kiesését.

2021.01.13. 14:30:42

@Brigante: Én is csípem, ő a Hamupipőke a villában. Szerintem azért lenne jó, ha Renátó vinné párbajozni, mert reményeim szerint győztesen visszajön, és ez adna neki egy kis önbizalmat.

LaciHogyVoltol 2021.01.13. 14:32:10

@mézescsók: Renátó a sziklaszilárdságú elveit csak másokra vetíti ki, magára nem tekinti érvényesnek őket. Így tőle (a saját észjárása szerint) nem lenne gyávaság nem Moh-t vinni. Sőt, majd megmagyarázza, hogy a "knight in shining armour" aki megmenti szegény "damsel in distress" Vivit azáltal, hogy megkiséreli kiejteni, felszabadítva őt a benti élet nehézségei alól. Persze majd néz, mint borjú az új kapura, amikor megfordulnak azok a fantomképek :D :D :D

Spitzbaue® 2021.01.13. 14:32:57

@Brigante: Ha Recska Vivit választja, az sem rossz. Olyan ívet lehet neki adni utána, hogy a leggyengébbet viszi, hogy csak úgy reccsenik. És ha Vivi kibírja, akkor tényleg feltöltődhet.

És utána egy nagyívű Roli vs. Mú phárbhaj, P. Roli kiesésével, epic lenne.

LaciHogyVoltol 2021.01.13. 14:33:05

@Barracuda2: Amúgy ez most rossz időzítés pont ehhez, mert ha kijön a 92-8, arról mindenki le fogja vágni, hogy Renátó ellen szól és nem a kihívott mellett...

2021.01.13. 14:36:13

@LaciHogyVoltol: lehet, hogy igazad van, bár eddig mintha nem ez a képlet/következtetés jött volna le a Dricc-egyletnek...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.13. 14:44:32

A Dani vs Moha párbaj lesz még jó :)

Szerintem az lesz a következő....
Frút hagyják a pékbe... jó megtartani a végére ...

Viszont Vivi baromira megerősödhet :) és annak örülünék. Tök jókat vigyorogok rajta

kozi001 2021.01.13. 14:45:31

@Brigante: Dani vs Moha párbaj?
Én már csak egy kávét kérek!

LaciHogyVoltol 2021.01.13. 14:46:33

@Barracuda2: Igen, csak már a Dricc-egylet elfogyott, úgyhogy már csak a "7-es" marad konzikvenciákat levonni, és azt ők addig is szépen felfedezték, hogy mi itt a pattern. Moh ki is mondta, amikor Mercit győzködte, hogy ne álljon Gina mellé Bálinttal szembe, mert a tapasztalatok egyértelműen mutatják, hogy az lesz a vesztes oldal...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.13. 14:51:06

@kozi001: ja ja ja és ha még nem mondtam volna ja ja ja

Spitzbaue® 2021.01.13. 14:52:03

@Gia: :-D
Született Proletár Roland (de lehet, hogy Pandacsöki a vezeték neve ;-).

Rrami 2021.01.13. 14:55:00

@Brigante: Ha minden így marad, Dani még nagyobbat is bukhat mint Rencsi, a kommentekből kiindulva:) Tényleg minden nap egyre mélyebbre ássa magát. Már ott tartunk, hogy nehezebb elviselni, mint Renátát. Csak az a kérdés, hogy kiválasztják-e Danit... én attól félek, hogy nem, így még jó darabig nézni kell az ámokfutását

Spitzbaue® 2021.01.13. 14:55:19

*vezetékneve (utálom a rossz helyesírást, főleg az egybeírás-különírás szabályainakafigyelmenkívülhagyását :-)

Post Modern Prometheus 2021.01.13. 14:55:38

Renátó VS Fantomkép: strawpoll.com/wj5juv53j
Ma este 22:30-ig él a szavazás, a jelenlegi állás 242 - 5 a Fantomkép javára.

Rrami 2021.01.13. 14:58:42

@Niemandhäuser: Szerintem nem Pandacsöki, sokkal inkább Már megint igazam van Dániel. Há' nem? De

2021.01.13. 15:00:59

@repuloezustmokus: köszönöm, nem kétlem, hajnalban reggeli készítés, reggelizés közben nézem meg utólag az előző esti adást. Ma speciel majdnem a torkomon akadt a retek (Raphanus sativus L.) a salátámból, úgy összeszorult a gyomrom, amikor a kerekasztalrész ment, amiből szerintem kivágták, amikor Fruból kibukott a kisebbrendűségi komplexus....

LaciHogyVoltol 2021.01.13. 15:07:25

De amúgy azoknak akik eddig Moht szídták, hogy miért nem koptatja le erélyesebben Mercikét, nekik most szimpatikus ahogy Bálint viselkedik Vivivel? Úgy tűnik nehéz megtalálni az aranyközéputat, mert eddig egyik delikvensnek sem sikerült...

Amúgy Bálint nem is értem miért van annyira beleállva most Pinibe (pun intended :D). Az előzetesben 3 embert kell megnevezni, akiket lecserélne a villában a kutyákra és Vivit mondja a Frunátó páros mellé. Vivi eddig 3-ból 3 párbajról őt várta vissza, Mercike 3-ből 2x NEM őt. Azért ez elég rossz arány, 'just saying...

Sepsidzsi 2021.01.13. 15:11:50

Ha lehet egy vèlemènyem akkor bàlint azon pòccent be hogy fru megint ocsmàny jelzőkkel illet akàrkit is egy jàtèk folyamàn( gondolom oda lettek ültetve a beszèlgetèsre). Ez èpp dani ès èpp a primitìv jelző volt, ès szetoltotta frùt kb. 3 szigorùan tűpontos mondatban. Azèrt pirult el fru mert 1. ad bàlint vèlemènyère 2. vàratlanul csùnyàn beègett ès mèg csak visszaszòlni se bìrt semmi frappànsat. Ami èrdekes màr màsodjàra( az első a robis szàjkontùros osztàs) hogy rencsi hogy viselkedik ilyen helyzetben mikor valahogy inteligensen kène visszavàgni, de kb. le se esik neki a szitu ùgy nèzem, ha nem direktbe csicskakurvàzza valaki.

Spitzbaue® 2021.01.13. 15:11:53

@Niemandhäuser: 2,07% vagy 2,07 százalék. Akkor is megvettem.

Post Modern Prometheus 2021.01.13. 15:11:57

Közben ne felejtsétek el, hogy még fut a szimpátiaszavazás is: strawpoll.com/srp79r1b6
A top3 jelenleg: Bálint [58.71%, 91 szavazattal], Robi [14.84%; 23 szavazattal], Vivi [13.55%; 21 szavazattal].

Post Modern Prometheus 2021.01.13. 15:12:59

@Niemandhäuser: Jó is lenne, ha így maradna a párbaj végéig :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.13. 15:34:37

@Post Modern Prometheus: Tyűűű ha Vivi tudná, hogy bent van a TOP 3-ban nem lenne így megmakanva.

Hajrá csajos!

Dr. Icc Madár 2021.01.13. 15:55:10

Én megértem Mút, hogy nincs kedve ezekkel a vadbarmokkal vitázni, úgysem hallgatnak észérvekre, nem fogják kevésbe basztatni, akkor sem tennék , ha ugyanabban az alpári stílusban leordítaná a fejüket, az ilyen gyökereket ez dühíti a legjobban, gyávaságnak állítják be a béketűrését, undorító energiavámpírok. Ez a nem áll bele a konfliktusokba duma is annyira idegesítő. Minek fárassza, stresszelje magát parttalan vitákkal olyan emberekkel, akiket nem is érdekel a mondandója? Melcinek hányszor mondta, hogy nem lesz semmi komoly, szerintem korrekt, ettől még szexelhetnének is, csak a szavazók nagyobbik része is prűd e tekintetben, és azt gondolnák, hogy kihasználta stb, miközben az emberi kapcsolatoknak ezerféle változata létezik, attól, hogy a többség sorozatmonogám, és a szexet valamiféle komoly, kizárólagos dolognak gondolja és a szerelmet a birtoklási vággyal azonosítja. Persze ehhez Melcinek is érettebbnek és nyitottabbnak kéne lennie.
Ha csak a nézői szimpátia elvesztésétől való félelmében nem küldte el keményebben, még akkor is becsülendő, de szerintem rendes gyerek amúgy alapjáraton, a családja is normálisnak tűnt. 22 évesen nekem nem volt ekkora önuralmam hasonló szituációkban:) Ok, kamera nem volt.A fődíjat én sem adnám neki, nekem per pillanat Lobi az, akinél szerintem a legjobb helyen lenne, őt Bálint, Mó és Vivi követi. A hőzöngő, idegbeteg Dani és Renáta a primitív kelet-európai prolik mintapéldányai, elfogadom, hogy ez az embertípus alkotja Mo. lakosságának bántóan nagy százalékát is, de nem szeretek tartósan a közelükben, vagy a társaságukban tartózkodni:D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.13. 16:17:22

@Laura Ingalls
Köszönöm az összefoglalót. Ugyanazt írtad benne, amit az előző öfi végén a mostani részre én is hozzászóltam. Jó tudni, hogy néha mások is hasonlóan látják a dolgokat

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 16:21:09

@Brigante:
Nem értem miért vagy ennyire pesszimista, miért nem hiszel a 100%-ban ? :))
Reni 0%-al kiesett :))))))

princejesus 2021.01.13. 16:27:46

@Rrami: nem lesz kiválasztva de Moh lehet hogy ki lesz és ő meg Danit kihívja

Gia 2021.01.13. 16:58:24

@Magentax: Ezt ma már vki linkelte.Rencsó kiesik a héten,egy problémával kevesebb.

Post Modern Prometheus 2021.01.13. 16:59:35

Renátó VS Fantomkép: strawpoll.com/wj5juv53j
Ma este 22:30-ig él a szavazás, a jelenlegi állás 257 - 5 [98.09% - 1.91%] a Fantomkép javára.

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/srp79r1b6
A top3 jelenleg: Bálint [56.89%, 95 szavazattal], Robi [15.57%; 26 szavazattal], Vivi [14.97%; 25 szavazattal].

Magentax 2021.01.13. 17:02:27

@Gia: Pdig visszanéztem a kommenteket, de nem láttam, csak facebook-ost. Azt meg én nem néztem, mert elvből nem vagyok tagja sem a face. sem az insta, sem a tiktok - se egyéb, magánéletemre kíváncsi cuccnak. :D
Igen, ha rencsó kiesik, attól még Dani és Virág marad és proliúr sem jobb.

Zabkása 2021.01.13. 17:04:35

Sziasztok!
Lau, köszi a posztot! :)

Azon kívül, hogy mi szételemezzük Frunátóék kapcsolatát, örülök, hogy kezd már itt-ott megjelenni, hogy ez nonszensz. Puzsér is remek posztot írt, valamint a hétfői Önkéntes Mérvadó adást is érdemes visszahallgatni, végig a VV10ről volt benne szó, és főszerepben Rencsike abuzív létezése, Fru szervilis elfogadása.

Ezen felül Dani... nem mondom, hogy az elejétől kezdve viszketett a tenyerem tőle - mint neki a farka a Virág tomporából származó e-colitól -, de mostmár elviselni nem bírom.
És itt jön a felismerés, hogy igazából a inti világban mennyi ilyen elbaszott kapcsolat lehet?! Anyáink generációjára volt igaz ez az "átestem a vak komondoron" dolog, de most egy Fru, aki előadja magát, hogy mekkora bálkirálynő, utána meg becsicskul a bak cigánynak, aztán a riportban még mondja is, hogy jogosan fel is kéne őt pofozni... ez iszonyat rémisztő körkép!
Egyedül Merci évődése az egyedüli - ami az elbaszott idegesítőségét nem levonva -, amit meg tudok érteni, kis 18 éves lány, neki még az alapvető élettapasztalatai is hiányoznak. Persze kivarrva, implantálva már van, meg vagány meg tiktok meg tökömtok, de a nap végén ő egy hisztis kislány, aki komolyan gondolta sírva, hogy a haja már soha nem lesz olyan, mint régen. Hisz tudjuk, hogy a haj, az olyan, mint a láb. Ha levágod, nem nő vissza, csak a gyíkoknak. Azoknak is csak egyszer...

A másik felfoghatatlan a Dani: komolyan, milyen rémeket lát ez? Hogy más beszél a csajával, az gáz? Ráadásul ezek az önbizalomhiányos, magukat alfának mutató balfaszok a csajukra dühösek, hogy a másik faszi ránéz? :D Mondjuk az a nő, aki ezek után még bocsánatot kér és igazat ad, az meg is érdemli!

Rossz látni körülöttem a korosztályom (korai harmincas) teljesen rendben lévő nőit, akik elkeseredettségükből fakadóan tele vannak komplexusokkal, minden jöttmentnek engednek mindent, akik meg kidobják őket az út szélére, amivel csak még jobban belefulladnak a saját borulátásukba. És ki tudja, hogy hány nem bekaerázott ilyen embernél csattan a pofon, küldi el a másikat a kurva anyjába csak azért, mert nem hozott sört és társai?!

Bocsánat, csak elkanandoztam. De azt várom, hogy ahogy az Édenhotel erőszakos epizódja után balhé kerekedett, ebből is az lesz.

ÖFIre még gyorsan: Vivit kaparják össze, hajrá top3, Bálint megnyeri, bár most tényleg gyökér volt, kutyák irtó cukik de szegényeknek ez tuti nem tesz jót.

Gia 2021.01.13. 17:06:03

@Magentax: A facebookos ugyanaz.Amit belinkeltél annak az elején olvasható is,hogy a facebookról szedték.

Gia 2021.01.13. 17:09:32

@Zabkása: Kutyákat kivéve ekg.Ha az összes gazdátlan kutyust örökbe fogadnák így,akkor beküldeném az összeset.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.13. 17:14:07

@szociál: jó volt :) , de csak a rokonság rá szavazna...

Zabkása 2021.01.13. 17:18:10

@Gia: nyílván én is örülnék, ha mindet örökbefogadnák, meg ez a 3 kis génengúz is írtó cuki.
De az, amit Fálki is írt, hogy most hirtelen van 9 gazdi, aztán megint vissza kenel, aztán persze elviszik őket mert VVkiskutyik.

evacat 2021.01.13. 17:30:30

Azért én nem látom ennyire optimistán a várható szavazati arányokat. Persze én is vágynék egy 10 % alatti megsemmisítésre, jót tenne a lelkemnek.
Szerintem is bárkit fog ma este kihívni, mindenképp megy, de legalább 20 %-ot összelapátol neki a rokonság és sok olyan szavazó van, aki jobb híján, mert valami miatt a másikra nem akarna, ezért rátenné szavazatát.
Én annak örülnék, ha Vivit hívná ki. Vivi csak nyerhetne ezzel. Mindenképp ő jönne vissza, kapna egy nagy szimpátia löketet, s talán ki tudna jönni a gödörből.
Mó is kinn hagyná Renátót, de aztán kérdés, hogy mennyire hinné el, hogy a szavazatok neki szólnak és mennyire látná be, hogy Renátó ellen nyilvánitott véleményt a nézősereg, mennyire szállna el a nagyarányú győzelemtől.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 17:34:00

@Zabkása:
Ráfoghatjuk arra hogy 60 napja vannak együtt bezárva, de ha jobban belegondlunk Renáta már ez elején elkezdte az ámokfutását, neki nem a bezártság váltotta ki hanem az hogy ő ilyen állat, vigyrogva nyomja beléd a kést, ez a legveszélyesebb pszichopata.
Nekem Mercivel csak az a bajom hogy sok dózist kap a héliumból, és néha a nyomulása, de neki legalább van tartása, ellenben a másik 2 terrorizálttal szemben.
Most nem azért de a riportba beküldhetnének egy pszichológust Fruhoz és virághoz és beszéljék meg ezt a nők elleni erőszak témát, mert ez így nem buli, szarul fog kijönni ebből az RTL olyan büntetéseket fog kapni hogy lehet a VV11-et már kukázzák is.
Vagy talán ebből tanulnak és más játékszabályokkal indítják el a VV11-amiben az ilyen Renátás meg Danis dolgok kizárást jelentenek.

Zabkása 2021.01.13. 17:38:44

@szociál: ja semennyire nem akartam se Danit, se Renátót kiemnteni és a bezártságra fogni. Ez korkép most, ez villán kívül csak rosszabb. Azért írtam, hogy máshol már durran a pofon, törik az ajtó, meg van tépve a másik

Sargabogre 2021.01.13. 17:40:50

@szociál: és pont itt került szóba pár napja, hogy pszichológiai tesztet (beszélgetést?) is csináltatnak velük beköltözés előtt. ez a két gyökér hogy a fenébe nem hullott ki egyből?

MsIreneAdler 2021.01.13. 17:43:28

Nagyon szépen köszönöm a posztot! Sajnos este nagyon korán értem jött az álommanó, így a végét már nem láttam az öfinek.

@Zabkása:
"Hisz tudjuk, hogy a haj, az olyan, mint a láb. Ha levágod, nem nő vissza, csak a gyíkoknak. Azoknak is csak egyszer..."

Ezen nagyon röhögök :) ! A többivel meg egk!

MsIreneAdler 2021.01.13. 17:45:30

@szociál: Mercinél te hol láttál tartást? Szerintem az sem a női büszkeség csúcsa, hogy
-tedd beeee
-nem
-tedd beeee

:D

MsIreneAdler 2021.01.13. 17:48:28

@Sargabogre: nem tudjuk mi a volt cél, hogy mire tesztelték őket.... Szerintem őket ilyen karakternek szánták, csak nem gondolták, hogy ennyire durván hozzák majd a műmájer macho életérzést.

Ármándójózsi 2021.01.13. 17:51:48

Az utóbbi napok sok sok kommentjét olvasva jutott eszembe...

Szép az élet, víg az élet, ámde én csak addig éljek,
Míg a Villa Villa Negra áll.
Szép lány jöjj el egyszer, nálunk fölmelegszel, s
Meglátod, még az álmod, egyre vissza jár.

www.youtube.com/watch?v=q_z5PEhpe0M&ab_channel=csuberda

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 17:54:39

@Zabkása:
Tudom de sokan foghatjak a bezartsagra is, pl Renata is hangoztatja hogy o nem szokott ilyen lenni....aha nagy fofaxt nem.

@Sargabogre:
USA-ban a rendorokkel is vegeznek, megis mar annyira varjak hogy lodozhessenek, teli tarat bele kuldenek barkibe .

@MsIreneAdler:
Megneznem azt aki ugy beszelne Mercivel mint pl Fruval Reni, fogait szedne ossze.
Reni nem a pssija megis odabassza neki hogy vele igy nem beszel, Viraggal es Fruval barmit lehet csinalni, Mercivel kizart.
Ilyen ertelembert hoztam fel a tartast mint olyat.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 17:57:31

Bananos szopoversenyt persze hogy Robi nyerte, most nezem a bvt.

Zabkása 2021.01.13. 17:58:55

@szociál: áh persze lófaszt nem, ez a fasz még a szombathelyi postaközben a 18 éves audira támaszkodva menőzik is azzal a spanjainak, hogy hogy leugatta az aktuális ribancot

alma_szósz 2021.01.13. 17:59:29

@szociál: miért kapna büntetést ar RTL? Azt nyilván értem, hogy szar meg fos amit csinálnak, ahogy 2 ilyen kapcsolatot engednek a képernyőre minden nap de ez nem ütközik szerintem semmilyen szabályzatba

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 18:01:10

@Zabkása:
:))
@alma_szósz:
Ez a baj hogy nincs a szabalyzatba.
Ha benne lenne ilyen Reni felek nem is jelentkeznenek a jatekra.

2021.01.13. 18:03:31

@szociál: én abban reménykedem, hogy amikor Brunó Angyalai és Fru kijönnek a villából, és visszanézik a műsort, találnak valakit (barátot, rokont, esetleg szakembert), akivel ki tudják elemezni ezt az egész műsort, és fel tudják saját személyiségfejlődésükre használni, hogy ki tudjanak törni ebből a mocsári világból, amiben élnek. Véleményem szerint az többet érne, mint a 36 milka. Szülőt direkt nem írtam, mert attól tartok pl. Fru anyukája igenis várná Rencsikét minden vasárnap a szokásos húsleves-rántott hús-krumplipüré-ecetes uborka kombóval, és még sulykolná is a lányába, hogy egy jó asszony mindent megbocsát. Tegnap azért megsajnáltam Frut, amiért Bálint olyan durván leoltotta. Szegény azon szociálizálódhatott, hogy minél többször, minél nyersebben és hangosabban kell elmondania a véleményét, a másikét pedig ne is hallgassa meg, mert az emberek többsége nem vitatkozik, vagy elfogadja...hát tegnap ez nem jött be neki. + Személyes sérelmét akarja Danin megtorolni, ahogy Mercit is azért küldte párbajra Amandával, mert előzőleg a táblánál, Merci leginaktívabb játékosnak titulálta. Bálintnak is igaza lehet, mi nem látjuk, hogy milyen mértékben van kitéve (lehet hogy 24/7) ennek a sok ostobaságnak, végül is nála is elszakadhat a cérna. De a Vivivel való viselkedését akkor sem fogadom el...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 18:10:24

@Barracuda2:
Sztem Fru szulei nem ilyen suttyok hogy ezt a kanciganyt beengedjek a hazukba.
Fruval leulnek es megbeszelik hogyan is kell tavoltartasit kerni a jardon :)

Balint tenyleg f.sz volt, de most hogy vissza megy vivi 85%-al teretet et bodotta let :)

etikette 2021.01.13. 18:11:27

@Barracuda2: pont erre gondoltam én is. Lehet, hogy Bálint nem alapból ilyen bunkó hanem már tényleg felgyülemlett neki sok agyhalott és agresszív között a feszültség… Azért Vivit mégis sajnálom, hogy így próbál barátkozni és Robi meg Bálint kiröhögik a háta mögött

etikette 2021.01.13. 18:12:35

@szociál: 85%?? Hogyhogy? Erősödik Csulabá? Vagy mi a szösz

MsIreneAdler 2021.01.13. 18:12:46

@szociál: jobban kiáll magáért, úgy néz ki, de nincs is olyan helyzetben, mint a másik két lány. Akiknek azért ha a "gazdájukkal" nem is, de másokkal szintén nagy a szája.
Ettől függetlenül szerintem legalább annyit csúszik, mászik Mó előtt. Ha neki szól majd be, na akkor szerintem össze tudjuk hasonlítani a többi csajszival.

2021.01.13. 18:14:09

@Zabkása: sajnos én is belekerültem Mercihez hasonló helyzetbe (viszonzatlan plátói szerelembe) 20 évesen, 5 évembe került, mire le tudtam jönni a témáról, pedig testiség nem volt...úgyhogy én sem ítélem el, és kifejezetten zavar, ahogy Renátó szakadatlanul csámcsog ezen a témán...a bezártság borzasztó lehet, nem mindenki bírja egyformán elviselni...azt nem tudom, hogy én is behéliumozva beszéltem akkoriban....

2021.01.13. 18:15:59

@szociál: Egy jós beszéljen belőled....Fru apuka is van, csak nem akart szerepelni a felvételen?

etikette 2021.01.13. 18:16:00

@szociál: A banános szopót a Merci nyerte… Úgy lenyomta a torkán a banánt a gyomráig és húzta vissza mint a sicc! Aztán nagy pofával kijelentette, hogy régen bulimiás volt és ezért tudja ezt ennyire jól. Hát gratulálok erre tényleg büszke lehet

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 18:16:18

@etikette:
Bocs elirtam 105%

:)
@MsIreneAdler:
Osdzetudjuk hasonlitani, mert mikor kiderult hogy mo csak arra hasznalja akkor megmondta a magaet, kizart hogy Mercivel lehetne ugy viselkedni mint a ket masikkal.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 18:17:54

@etikette:
Ja lattam utana, tehetseges kislany :)

Fru mellnyalos jelenetetol kifordult a belem :(

Zabkása 2021.01.13. 18:18:57

@Barracuda2: Mercinél is mondom, hogy a fiatalsága okozta tapasztalathiány miatt még ez megbocsájtható. 20 évesen sem gondolom főben járó bűnnek. Ellenben Moh, aki alapvetően szimpatikus figura és valóban nem kamuzta egyszer se a reményt, azért van annyira könyörtelen, hogy nem vonja meg magát azért, hogy Merci le tudjon jönni róla. Ez a tipikus esete, hogy ha őszintén szeretsz/kedvelsz, akkor elengedsz. Nyílván neki jólesik Merci közeledése, és ezt ki is veszi a rendszerből, de ő annyit ad bele csak, hogy ez megmaradjon. Magyarul csak a női oldal a befizetője ennek az uniónak.

És más a plátói szerelem, és más az, amikor valaki megalázkodik a másik kegyéért, és saját magát veszi semmibe. Az csak hab a tortánt, ha ezt az ország előtt a TVben teszi, nem max egy koliszoba a nézőközönség

etikette 2021.01.13. 18:19:21

@szociál: Én már a pattanás nyomástól elhánytam magam előtte… A mellnyalástól pedig a még meg nem evett vacsorám is kijött

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 18:19:48

@Barracuda2:
Sztem elvaltak, es most Renike az apafigura Frunal.

2021.01.13. 18:21:33

@etikette: szerintem is Bálint rendes, és jófej, jó tanácsokat osztogat, de amikor ő kerül bajba, szintén nem tudja a helyzetét helyesen megítélni, hogyan kell viselkedni, és egy kijön belőle egy kis arrogancia...a tegnapi adás után valahogy kezdtem kapisgálni, hogy a dricc-egyelet mit nem szeret Bálintban, csak nem tudták megfogalmazni.

Post Modern Prometheus 2021.01.13. 18:22:00

Szokásos spam, nehogy valaki lemaradjon :)

Renátó VS Fantomkép: strawpoll.com/wj5juv53j
Ma este 22:30-ig él a szavazás, a jelenlegi állás 260 - 5 [98.11% - 1.89%] a Fantomkép javára.
Aztán az tetemrehívás után jön a következő szavazás!

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/srp79r1b6
A TOP 3 jelenleg:
- Bálint [56.65%; 98 szavazattal]
- Robi [16.76%; 29 szavazattal]
- Vivi [14.45%; 25 szavazattal].

Koszliderc 2021.01.13. 18:23:56

Bálint még finom volt és nőies. Ahhoz képest, hogy renátóné egy hete még azt harsogta, hogy utál mindenkit, hányingere van tőlük, mindenki egymás seggét nyalja. Tegye össze a kis mancsait, hogy egyáltalán hozzá szólnak.

readonlyvv 2021.01.13. 18:24:13

@Sargabogre: valószínüleg csak az ön és közveszélyeseket szórják ki, a többi maradhat műsort csinálni. normális ember nem megy VV-be, mindegyik defektes valamennyire.

Ármándójózsi 2021.01.13. 18:24:24

Még egy kis OFF zene...

DragonForce - Through The Fire And Flames
www.youtube.com/watch?v=rK_d5g3pBb8&ab_channel=DragonForceVEVO

etikette 2021.01.13. 18:27:11

Szegény Fru vajon hogy tudja jelezni az anyjáéknak, hogy vasárnap be ne engedjék Renátót ha vasàrnap délben kopog az ajtajukon és ebédelni akar náluk?

Koszliderc 2021.01.13. 18:29:14

@etikette: ha evés közben kifordul a szájából a kaja az szerintem egy jel. Már gyakorolja pár hete.

Sepsidzsi 2021.01.13. 18:30:46

Èn a belevalòba bele szoktam tekerni ès csak a villalakòkat nèzem de tegnap ez fordìtva volt, tudtam hogy mèg csöcsnyalàs is lesz mert mondta győzi a pattanàsnyomogatàs meg alapbòl oh no ugyhogy tattikusan àttekertem.

2021.01.13. 18:31:32

@Zabkása: EKG 200%-ban azzal, amit írsz. Csak egy bökkenő van: össze vannak zárva 24/7-ben, Moh nem tud hová menni. A távolságtartás, kapcsolattartás ritkítása, megszűnése sokat segítene....Viszont azt is látom, hogy Moh nem vállal semmiféle konfliktust, Danival és Renátóval is nem jó nevelése miatt nem áll le veszekedni, hanem mert azt hiszi, így bejut a Top3-ba. Mercivel pláne nem szeretne rosszba lenni, nehogy a csaj bosszúként a jelét rárakja...bár ez inkább Fru filozófiája, Mercike alapjáraton rendes csaj, szerintem nem tenne ilyet Moh-val, akkor is, ha ő durván lepattintaná magáról....

2021.01.13. 18:33:22

@Koszliderc: az csak megahiszti volt, nem gondolta komolyan, mert a párbaj nem úgy sült el, ahogy szerette volna....:)))

Zabkása 2021.01.13. 18:34:37

@Barracuda2: az, hogy velük nem áll le, igazából erény. Mert egy Dani ugaztása, vagy Reni fröcsögése mellett nem tudsz érvekkel érvényesülni, a vége meg az lenne, hogy Röné bemászik az arcába a pszichopata vigyorával, hogy "na mit csinálsz megütsz geci?"

Oké, hogy be vannak zárva, de ha igazán érdekelné Merci kis lelkecskéje, akkor megmondhatná, hogy Merci, tényleg nincs bújci meg ilyenek, öleléskor a derekeam is kifordítom, nehogy hozzád dörgöljem a farkam. És bár lenne belőle hiszti, de kérem.. most is van! Plusz még le is húzza magát a WCn, mert mindenki rosszallóan nézi ezt.
Merci ha bosszúból ezért a jelét tenné Mohra, magávl baszna ki, de nem tudom ezt elképzelni róla.

2021.01.13. 18:44:10

@Zabkása: Ezeket Moh mind megpróbálta, pl. Merci befeküdt pár napra Gina mellé; szilveszterkor, Moh nem csókolta meg... utána Merci csak visszament hozzá, azt látom, megint együtt alszanak, és Merci száját elhagyta az ominózus TEDD BE is (2x)....De alapjában véve én kedvelem Mercit. Becsületére legyen mondva, beállt a párbajon Gina mögé nem szimpátiából, hátha így le tud Moh-ról válni, de nem....nem tud Moh közelségétől elvonatkoztatni...ennek már csak akkor lesz szerintem vége, amikor kijönnek, és Moh nem fogja vele a kapcsolatot tartani, illetve Mercit érik majd újabb impulzusok....Nekem az volt a végső segítség, amikor megtudtam, hogy a plátói szerelmem családot alapított....

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 18:45:14

@Barracuda2: szerintem Moh azért nem épiti le Mercit, mert ugy véli hogy a kettejuk cuki párosa sokat hoz a nézöknél, és egyébként a három páros közül nekik szurkolnak leginkább...

kozi001 2021.01.13. 18:52:39

@Barracuda2: "Moh nem vállal semmiféle konfliktust, Danival és Renátóval is nem 'jó nevelése' "

'Jó nevelés'? Ha!
BV-t nem néznek sokan látom!
Tegnapi gyöngyszem Moh-tól:

"Imádom nézni ahogy könnyeznek!"

Már csak ezért szívlapáttal kellene megkínálni!

readonlyvv 2021.01.13. 18:53:12

@repuloezustmokus: nem látok abban a srácban taktikát. egy pasi ritkán épít le egy csinos rajongót. Vivit lepattintaná, Mercike meg növeszti az egóját.

Ármándójózsi 2021.01.13. 18:56:34

Na jó! Ledobom az atombombát!

Ez a topic annyira olvashatatlan szar lett az utóbbi időben, hogy már tényleg nem sok kedve van az embernek ide írkálni.. Igen tudom, ha nem tetszik akkor mehetek is a picsába, alászolgája, de ezt majd én eldöntöm hogy mikor és hová megyek.

Nyilván ez a VV10 hogyvolt blogjának a komment helye, de ami az utóbbi időben itt megy az legalábbis számomra eléggé elszomorító...

A kötetlen beszélgetések, jó kedv, röhögések, egymás finom húzása, beszólások és viszont válaszok, laza stílus már mind a múlt...
Helyette a végtelen elemzések, a sehová nem vezető mindent még 25x leírunk és kifejtünk, vég nélkül mantrázunk, pszichológust, állatmentőt, nőmentőt, megmondomatutit játszó, tévedhetetlen nickek végtelen és unalmas mondatcunamijai, amitől már az első sor után bealszik az ember topic lett belőle. És mindig ugyanaz újra és újra leírva, megfogalmazva...

Hol vannak már a rövid, tömör, velős megfogalmazások, spontán reakciók... A szórakoztató OFF-ok, amiken iszonyat jókat röhögtünk...

Nyilván én ezt nem tudom befolyásolni és bárki ellenében nem is akarom, csak szomorúságomat fejeztem ki, hogy a "játszóteret", amit oly sokan szerettünk, ledózerolták és most valami ki tud többet kielemezni a lakókból, viselkedésekből mindenféle felkészültség nélkül huszadjára is leírva, szabadegyetem működik a helyén.

Fasza...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 19:00:32

@readonlyvv: vannak akik szerint Moh számára Mercike nem számít nönek, és ezért nem ugrik rá, és én is kezdek efelé hajolni

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 19:03:28

@readonlyvv: szerintem Moh egoja rendben van, nem kell növeszteni

kozi001 2021.01.13. 19:04:16

@Barracuda2: Merne csak így beszélni Mohnika nő rokonról, szívlapáttal verném be a tokmány orrát?
Gyerek még? Majd valakitól tanul majd egy kis tisztességet...

Röhejes hogy piedesztára emelik, mert Renátó ellen megy.
A szekényverőt a tuja is kint hagyná. ez nem lesz egy nagy teljesítmény.

sztropNat 2021.01.13. 19:05:20

@LaciHogyVoltol: "Amúgy Bálint nem is értem miért van annyira beleállva most Pinibe (pun intended :D). Az előzetesben 3 embert kell megnevezni, akiket lecserélne a villában a kutyákra és Vivit mondja a Frunátó páros mellé. Vivi eddig 3-ból 3 párbajról őt várta vissza, Mercike 3-ből 2x NEM őt. Azért ez elég rossz arány, 'just saying..."

Hú, ez kemény! Nekem ez új infó volt.. ugyanakkor a kerekasztal beszélgetésnél, hogy kit vigyen Renátó, nekem is szokatlanul durva volt Bálint Vivi felé. Ő dobálózott először a depressziós jelzővel, aztán Vivi pityeregve mondja a riportban, hogy látja magán a depresszió jeleit.. komolyan, ugyanazt a pszichoterrort sejtem Bálint felől, amit az elsőként kiesett Mercédesznek tolt, na meg kivételesen Fruzsi oltását se érzetem túl jogosnak, mert ja, Dani primitív. Ahogy Robin és Bálinton kívül ott mindenki.

Lehet, hogy érzi rajta, hogy szimpatikus lehet Vivi a nézőknek, ezért próbálja finoman megfúrni?

kozi001 2021.01.13. 19:05:49

@Barracuda2: Nem igazán. Épp a banánt vették torokra Bálint, Robi és könnyeztek...

Ármándójózsi 2021.01.13. 19:17:29

@hereverő heverő: Jó volt a heverő Tesó, még meg sem köszöntem! Mindenre alkalmas, már ha érted mire gondolok. :DDD

KékCsöcsűPini 2021.01.13. 19:18:01

Csá Tesók (rágjam szít a tüdőtököt) !
Szerintem itt manuperálnak !
Bálintnak jó ha kiesik Vivi, nem lesz vlew gond az utsó három között !
MOh-t nem szeretem különösen,de a két okádék trollhoz (és oldalkocsijukhoz) mérten egészen elmegy.
Sajnos elbaszta a héliumos lufival és már nem tud tőle szabadulni csak nagy vérveszteségek árán (ezt jól érzi), amit nem mer meglépni. Tattikázik, hátha valaki kibaszná Lufit és
akkor krokodil könnyezhetne utána !
Bálint És Lobi az első háromban tuti !

Ármándójózsi 2021.01.13. 19:23:48

@SelyemSonkaPini: Én erre még rá is kontráznék, ha nem haragszol meg érte.
Nálam Bálint és Robi az első 5-ben is tuti!!!

kozi001 2021.01.13. 19:26:40

Oh jaj. Kell is nekem Belevalót nézni. Renátóék megint alkottak a zuhanyzás után.
Ehhez képest Kárszeget és Micit már képernyő védőnek is felraknám.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 19:28:57

nálam Lobi a kedvenc, bírom a mókusképét a srácnak, és szerintem igazi mókarügy

Ármándójózsi 2021.01.13. 19:32:10

@repuloezustmokus: Azért ne várd majd a villa előtt a döntő után, mert esetleg csalódás okoz, ha egy jóképű krapekra fordul rá ösztönből és ráadásul sanszos, hogy kijárási tilalom lesz még akkor is. :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 19:42:33

@ÁrmándóYennefer: ha kell beöltözök krapeknak, biztos találok jo kis krapekjelmezt:D

Gia 2021.01.13. 19:52:22

@ÁrmándóYennefer: Hová lett a fagyineved?A képedre nem emlékszem..

Ármándójózsi 2021.01.13. 19:56:53

@Gia: Pedig iszonyat dögös volt!!! White Wolf, Blaviken mészárosa! Kell ennél több? :DDD

Koszliderc 2021.01.13. 20:03:06

Nem lehet, hogy Dani a farokmarkolással üzen az otthoniaknak?
Egy rányúlás:küldj canestent. Kettő:antibiotikum. Tizedik: szikét lidokainnal. Bár azon lehet már az sem segít

kozi001 2021.01.13. 20:10:04

@Koszliderc: 11: dobjatok már be gombakenőcsöt vaze!

Spitzbaue® 2021.01.13. 20:11:20

@etikette: Ezaz! Pont szomabton esik ki, már indulhat is reggel Szolnokra. Gondolom Pesten alszik.
Szerintem, az ebéd után majd ledől a nappaliban, udvariasan megkéri Grú anyját, hogy "Mostmár KUSS legyen! És húzd be a függönyt, majd húzz ki a szobából a pitsába. Te! Te csicska!" Mire a délutáni szundiból felébred, akkor is valami zajra, leköpi a zajongót, Grú húgát, az apjának és anyjának lekever egy-egy maflást, de hopp már délután 5 óra? Ilyen későn már nem indul haza Szombathelyre. Mosolyogva közli, hogy marad. Lehet, hogy tovább is mint egy éjszakát...

MsIreneAdler 2021.01.13. 20:27:38

@etikette: remélem elmorzézza pislogással :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 20:34:40

szerintem Dani fejét ki kéne rakni valahova

Rrami 2021.01.13. 20:50:30

@ÁrmándóYennefer: Én tudnék mit írni az egyik Offodra, de úgysem jön válasz.

Rrami 2021.01.13. 20:56:35

@Koszliderc: múltkor írtátok, hogy már nem markolássza, ezek szerint visszaszokott? @princejesus: persze, az úgy nyerő dolog, ha Mo a kiválasztott, de szerintem meg nem ő lesz jövő héten. A többi meg nem fogja Danit kihívni szerintem, aztán majd meglátjuk.

Sargabogre 2021.01.13. 21:00:39

sajnos Danit valamiért úgy tűnik, tök okénak tartják bent, sose értettem, hogy ezekben a gyökerekben mi a "jófejség" meg vicces, már a hangját meghallom és kiráz a hideg.. én az ilyen emberektől menekülni szoktam inkább. nem tudom, mennyi esély van rá, hogy megunják, és nem Frut sorozzák meg jelekkel Csulátó után (Fru, aki mellesleg teljesen visszavett mostanában és nem sok vizet zavar)

Post Modern Prometheus 2021.01.13. 21:02:57

Na mert ma még nem volt elég a spamből:

Renátó VS Fantomkép: strawpoll.com/wj5juv53j
22:30-ig lehet szavazni, jelenleg 97.83% [270] - 2.17% [6] az állás az Fantomkép javára.

És van még egy szimpátiaszavazás is: strawpoll.com/srp79r1b6
A TOP3 jelenleg:
- Bálint: 54.64% [100 szavazat]
- Robi: 18.58% [34 szavazat]
- Vivi: 15.30% [28 szavazat]

malevil2050 2021.01.13. 21:08:21

@ÁrmándóYennefer: Ez sajna nagyon igaz. Írd be az ötöst.

Ármándójózsi 2021.01.13. 21:14:28

@Rrami: Ezt miből gondolod? Ha tudok mit válaszolni, fogok is. :)))

Ármándójózsi 2021.01.13. 21:17:07

@Post Modern Prometheus: Na, most jól tolod, Tesa! :D

FIGYELEM, UTOLSÓ ESÉLYEK, HOGY SZAVAZZ, HA MÉG NEM TETTED MEG!!!
KIT FOG KIHÍVNI RENÁTÓ?

NYOMJAD!!! -> strawpoll.com/626a3fqgw

MsIreneAdler 2021.01.13. 21:26:17

@ÁrmándóYennefer: ajjj, hát nem kellemesebb így? Semmi csúnya szexuális utalás, semmi elkalandozás... :D

Fálki 2021.01.13. 21:26:54

@kozi001: Azt én is szeretem pedig... Nincs annak szerintem koze a joneveltseghez...

evacat 2021.01.13. 21:27:02

Azért én ezeknek a szavazásoknak az eredményeit /bár én is részt veszek bennük/ némi fenntartással fogadom. Az itt jelenlévők és szavazók nemcsak a tévében nézik az adásokat,
hanem hogyvoltozzák, részletesen kibeszélik a látottakat. Mindenki elég sok infoval rendelkezik ahhoz, hogy valamelyik játékosra adja szavazatát.
Jön a szombati párbaj, amikor azok is a tévé elé ülnek, akik máskor nem teszik, hiszen este nyóc után nincs semmi, ahova kimehetnének. Megnézik, amit eléjük pakolnak, eszükbe jut amit a blikkben olvastak, vagy csak simán azt mondják, jééééééé ott egy testvir, szavazok rá, vagy ellene.
Szóval nagyon örülnék egy 10% alatti Renátó blamának, de józan eszem valahol 20-30-at mond bárki ellen.

Post Modern Prometheus 2021.01.13. 21:32:45

@ÁrmándóYennefer: Így, hogy megint gépközelben vagyok, azért jóval egyszerűbb a dolog :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 21:46:07

@evacat: eddig minden tezsvír síros kislányként távozott...

etikette 2021.01.13. 21:51:24

@Niemandhäuser: ugy ugy! Konkretan bekoltozik...majd rendbeszedi a frizurajukat es kinyomkodja a pattanasokat.

evacat 2021.01.13. 21:52:42

@repuloezustmokus: én is ezt tippelem, csak jóval nagyobb százalékkal, mint itt mi szeretnénk.

Ármándójózsi 2021.01.13. 21:57:29

@evacat: Nyilván az itteni szavazások közel sem reprezentatívok, ezt tudjuk is, de érdekes látni, hogy mennyivel tér el a populáris nagyközönség szavazataihoz képest. Ezt is már kidumáltuk, hogy ez egy különleges kör, és mi is különlegesek vagyunk. :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 21:58:00

Sziasztok, szép estét! :-))) A konténert azért betolom, mert tuti szükség lesz rá.

nicu71 2021.01.13. 22:00:30

@ÁrmándóYennefer: ebben a szériában soha nem látott egyezés van a populáris és a mi reprezentatív szavazásunk között

2021.01.13. 22:00:58

oink! erev tov, buksik!:]

véletlenül a tegnapi alá dobtam be a vivis - egycsillió karakteres - okoskodást, ha vkit érdekel esetleg, mert nem akarja nézni a kihívást!:'D

Mók_Ica 2021.01.13. 22:01:27

szasztok.... ancsát ki öltözteti??? a hádából szerzik be a szettikéit???? óóóóóhhhh

etikette 2021.01.13. 22:03:06

Valaki kozvetit majd lecci? Kivagyok rekesztve miota a mocsok rtl kiszavazta magat a digionlinebol

princejesus 2021.01.13. 22:03:21

Na és a Bálint ma még majd szúr bele eggyet

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 22:03:32

@ÁrmándóYennefer: Vajon az idei évadban lesz olyan rész, amikor nem lesz erre szükség? Annyira jó lenne már.
@nicu71: Igen, ez felettébb meglepő, mert az fb-n eddig sok esetben láttam, hogy egészen más úton járnak, mint itt ti. Most meg... bár lehet, lesz még meglepetés a vége felé.

Cimili2 2021.01.13. 22:04:05

@Kiégett Hobbynyúl: hali! kérem!! kiégett a szemem ancsa ruhája láttán. barna szoknyához az a lila pulcsi, anyám borogass. ennek a csajszinak ennyire nincs ízlése?

Mók_Ica 2021.01.13. 22:04:20

@princejesus: azt majd a bv-ben mutatja hozé ;)))))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 22:05:12

@Mók_Ica: Szia! Lehet, magára húzta azt ami a kezébe akadt. :D
@etikette: Egyelőre Vivi depije a téma. Moha, Merci, meg pár percben Bála próbálta összeszedni.

princejesus 2021.01.13. 22:05:24

Vivinek szerintem fasz hiánya van, elő kéne keresni a vibrikéjét

nicu71 2021.01.13. 22:06:13

@Cimili2: szerintem tök jó én is felvenném.Totàl színtévesztő pasi vagyok amugy

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 22:06:19

@Cimili2: Szia! :) Sötétben húzta fel, vagy színvak. Bár a lilát lehet keverni valamivel? :DDDD Vagy azt hitte, hogy deréktúl lefelé nem mutatják majd.

pomac 2021.01.13. 22:06:19

@etikette: most nézem mennyi csatornát vettek ki... nyalják meg

Cimili2 2021.01.13. 22:06:30

@Mók_Ica: :) tegnap hiányoltalak is. :)

peachcat 2021.01.13. 22:07:09

vivi bazi idegesito.

MsIreneAdler 2021.01.13. 22:07:49

Vivi szétcsúszott. Robi ezzel a türelmetlen kérdezősködéssel meg legyintéssel nem segít. Meg a bullshit generátora is gáz.

Mók_Ica 2021.01.13. 22:08:25

@Cimili2: keddenként program van :))) kis társadalmi élet :)))

princejesus 2021.01.13. 22:08:44

Vivi próbálja sajnáltatni magát, nem először fordult elő.

Cimili2 2021.01.13. 22:08:49

@Kiégett Hobbynyúl: :DDDD
@nicu71: jó neked, akkor a te szemed nem égett ki.:)))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 22:08:53

@etikette: Robi igyekszik lelket önteni Vivienbe.
@princejesus: Még nem is használta, tényleg. Mondjuk nem lennék rá kíváncsi. :D

tvbuzi 2021.01.13. 22:09:28

Vivi legalább Grincs kieséséig maradjon bent

Cimili2 2021.01.13. 22:09:51

Robi milyen rendes.

princejesus 2021.01.13. 22:10:44

Egész összefoglaló erről fog szólni?

tvbuzi 2021.01.13. 22:10:58

A kutyáknak miért nincs valami szaratóhelyük?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 22:11:29

@tvbuzi: ekg.

Kiskutyák halál édesek. Persze melyik kölyök nem az. :D Amit nem értek, hogy miért nem eszkábálnak kutyapelust? Na mindegy.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 22:12:05

miért nem Reno lett depis?? miért??????

MmeChauchat 2021.01.13. 22:12:32

@princejesus: bevált manipulator-technika
máris középpontban van
és szexelni sem kellett hozzá.

Igen kifinomult módszer,
mivel aki nincs részvéttel iranta, csak veszithet a megítélése szempontjából

princejesus 2021.01.13. 22:13:36

@MmeChauchat: már az elején is be próbálkozott az erőszakolós sztorivat

MsIreneAdler 2021.01.13. 22:13:51

Remélem nem adja fel Vivi. Én nem bírnám, ha Rencsi ezért nem esne ki és tovább kell őt nézni.

MmeChauchat 2021.01.13. 22:15:21

@ÁrmándóYennefer: nemhogy reprezentativak vagyunk, hanem minél többen töltjük ki, annál inkabb közelítünk a teljes mintához.
Max nem reprezentaljuk a (kinti) teljes szavazói kört

Nbl 2021.01.13. 22:15:26

Qrvára remélem, h nem fog az egész műsor Vivi agonizálásáról szólni csak azért, h ideológiát gyártsanak Frunátónak amiért nem a Móót fogja vinni ... ez még a Prosztó Úr meg Virág teljes epizódnyi civódásánál is nyomasztóbb.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 22:16:19

@MsIreneAdler: ekg. Most nagyon drukkolok a srácoknak, hogy ebből kirángassák. Renáta ha nyer még egy hetet.... az gusztustalan lenne.

Addamm 2021.01.13. 22:17:25

Fejezd már be Vivi. Emlékszem anno mindenki szidta azokat akik feladták, mert elvettek egy lehetőséget valaki olyantól aki szívesen lett volna ott. Erre most mindenki sajnálgatja Vivit. Mit csinált eddig? 0.5-ös sebességen beszélt, semmit nem tud, semmihez nincs kedve. Most is plusz 5 kilón, meg a rohadt szempilláján megy a sírás.

MsIreneAdler 2021.01.13. 22:17:33

@Kiégett Hobbynyúl: azért roppantul csupaszívnek érzem magam attól, hogy miért kívánom, hogy Vivi rendbejöjjön :)

Nbl 2021.01.13. 22:17:35

@Nbl: Tegye meg mindenki a tétjeit, h Anikó ezután fel fogja-e hívni a figyelmet arra, h ha hasonlóan érzünk, ne legyünk restek segítséget kérni...

MmeChauchat 2021.01.13. 22:17:49

@princejesus: igaz.
mekkora hülye, h éppen kifele 'vagyakozik'. Hova, karantenba?

Lukás főhadnagy 2021.01.13. 22:18:01

Néha úgy szeretnék empatikus lenni ilyen helyzetekben.... ☹️

De sajnos Vivivel kapcsolatban nagyon nehéz... Nem tudok nem a martirkodasra következtetni, amivel engem ki lehet kergetni a világból...☹️

Mók_Ica 2021.01.13. 22:18:12

vivi orrhangú és lassú beszéde nagyon sok(k) már nekem....

tvbuzi 2021.01.13. 22:18:15

Rólad szeretnék megfeledkezni VV Anikó

princejesus 2021.01.13. 22:18:38

@Addamm: olyan mintha le lenne szedálva

etikette 2021.01.13. 22:18:41

@pomac: ugye? Felhaborito! Valaki igazan lekophetne a donteshozokat

MmeChauchat 2021.01.13. 22:20:17

@Addamm: foglalkozzon valamelyik kutyaval

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 22:20:39

@Addamm: te az életben nem voltál még magad alatt soha??? ne már

etikette 2021.01.13. 22:20:40

@Kiégett Hobbynyúl: Szinte sajnalom hogy nem latom Vivi nyusszogeset eloben

tvbuzi 2021.01.13. 22:21:53

Moh is neg van zuhanva

etikette 2021.01.13. 22:22:23

@pomac: nagyon szepen koszonom! :)

Mók_Ica 2021.01.13. 22:22:38

na, reklám után merci is nyígni fog :))))

tvbuzi 2021.01.13. 22:22:41

A reklám után Dráma Queen II.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 22:22:58

@etikette: Sokat azért nem vesztettél vele. :-))))

Na, most Mercike is... más nem hiányzik. :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 22:23:30

@tvbuzi: megértem, de tartson ki, mert jol csinalja.

pomac 2021.01.13. 22:23:42

@etikette: ne csak az "agyad" a szemed is égjen ki :D

Addamm 2021.01.13. 22:24:08

@repuloezustmokus: Voltam, ennél "kicsit" komolyabb dolgoktól. Bálinték rávilágítottak, a lehető legjobb helyen van ott a mostani helyzetben. Vagy mit hitt milyen lesz 100+ napig ott? Karácsonykor elérzékenyülnek oké, kapnak egy telefont kintről oké, de plusz 5 kilón ne sírjon már könyörgöm. Csúnya leszek, de előtte se volt egy modellalkat. Ha nem mérik meg nekem fel se tűnt volna a hízás

Cimili2 2021.01.13. 22:24:32

@Mók_Ica: de legalább nem héliumosan.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 22:27:10

@Addamm: szerintem nem az 5 kg-on sír igazábol, hanem kimerult, és valahol megértem. de remélem osszekaparja magát, mert inkább Vivi mint sok másik.

etikette 2021.01.13. 22:29:34

@pomac: alig varom hogy egjen :D

Ármándójózsi 2021.01.13. 22:29:35

Vivi vagy vetít és sajnáltatni akarja magát, vagy úgy rákattant Bálintra, hogy depis lett a visszautasítástól valamint, hogy ezt még el kell viselnie egy darabig.

Lukás főhadnagy 2021.01.13. 22:29:44

@Addamm: EKG...

Ha szegény ettől így kikészül akkor még sok akadály várja az életben...

Addamm 2021.01.13. 22:30:00

@repuloezustmokus: kimerülhetett, viszont villán belül most van a legkedvezőbb helyzetben. Korábban sokkal több szart kapott Amandától, Ginától, Frutól. Ahhoz képest most egy totál nyugis időszak van bent. Dani és Renáta Moh-t baszogatja, Fru retteg és nem baszogat senkit, a többiekkel meg jóban van, még jelet se kapott. A Robiékkal való haverkodás meg külön jót tett/tenne neki, hisz végre bekerült a műsorba. Szóval a 60 akárhány nap után most kéne, hogy a legjobb legyen neki ott bent

2021.01.13. 22:30:56

remélem, a vivit ekézők, ha vmi oknál fogva megtapasztalják első kézből a depressziót, akkor ők is annyi empátiát kapnak majd a környezetüktől, amennyit ma sikerült megvillantaniuk...

PYT 2021.01.13. 22:32:09

@MmeChauchat: pont ezt akartam beírni, sziasztok, hogy amnyira de annyira átlátszó ez a magát sajnáltatás, miután a kívánt figyelmet sehogyan sem sikerül önerőből megszerezni, jönnek a különféle manipulációs rutinok; a rengeteg kamusztori, a szexszel való figyelemfelkeltés – kontextus nélküli pini-emlegetés, szexuális utalások folyton, a vibri-téma, hogy az neki mkk kell, aztán mi is lett belőle? pont semmi, csak az extra figyelem kellett -, és miután ezek nem jöttek be, jött a nevetségesmés mindennalap nélküli bálintos wannabe-szerelmi szál, és most, hogy el lett utasítva, lehet látványosan szenvedni, depibe menekülni - ki is mondta ki először, hogy a depresszió jeleit véli felfedezni rajta, meg hogy elgyengült játékosként? Bálint, majd rögtön azután Vivi is elkezdi szajkózni, hogy depis meg elgyengült... és most már legálsan sajnáltathatja-vígasztaltathatja magát Robival, és, ami a legfontosabb: Bálinttal (!) is, micsoda véletlen... Őszintén bízom benne, hogy Bálint van annyra intelligens, hogy átlát ezeken a trükkökön, és nem hagyja manupulálni magát.

Lukás főhadnagy 2021.01.13. 22:32:11

Bálint szerintem éppen megmutatja Mohnak mit kell csinálni,ha valaki el akar távolodni egy nőtől udvariasan de határozottan.

Nem gecizni akar, egyszerűen csak egyértelműen lehűteni Vivi iránta táplált fellangolasat.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 22:32:22

@Addamm: ja, de az az elején volt amikor a gráciák rugdosták....kicsit más

PYT 2021.01.13. 22:32:52

@vágtázó vadmalac: te is bedőltél malackám? ez meglep...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 22:34:28

@Cimili2: Akkor a nézők egyszerre némítanák a tévét...stb. :DDDDDD

@ÁrmándóYennefer: Az utóbbit esélyesnek tartom, ettől reccsent meg.

Jaj de utálom ezt a távol áll tőlem dumát.
@Lukás főhadnagy: maximális ekg.

tvbuzi 2021.01.13. 22:34:32

Fru reklamál a csúnya stílus miatt???

Addamm 2021.01.13. 22:36:09

@vágtázó vadmalac: amíg Bálint nem mondta, hogy depressziós tüneteket lát Vivin, addig Vivinek eszébe se jutott, maradjunk ennyiben. Az asztálnál mondta neki, hogy látja rajta a tüneteket, következő bevágásban Vivi már nyilatkozta is, hogy jaj igen, észrevettem magamon a depresszió tüneteit.
Nem ez az első furcsaság a lánytól. A villában egyetlen egyszer szóba hozta a nemi erőszakot (pont a világnapon), akkor egyébként pont Renáta volt aki kiállt mellette, mindegy. Szóval azóta arról se volt egy büdös szó se. Simán eltudom képzelni, hogy szerkesztői sztori volt az is, és akár a mostani depresszió is.
Főleg, hogy az erőszakról azt mondta, hogy undorodik a férfiaktól, rosszul van tőlük (ez el is tudnám képzelni) erre két nappal később már arról beszélt a bv-ben, hogy melyik pasival hogy szexelt, egy hónappal később meg beleszerelmesedik Bálintba. Hirtelen már nem undorodik?

nicu71 2021.01.13. 22:36:35

Huh Virágnál a kamera is elvesztette a fókuszt! Totál szét van esve ez a csaj is.

PYT 2021.01.13. 22:36:48

@PYT: az erőszak-sztorit kihagytam, aminek az elején, amikor még nem ismertük Vivit, adtam neki esélyt, hogy igaz lehet, de mostanra teljességgel biztos vagyok benne, hogy azt is konfabulálta szegény lány, mint oly sok minden mást is... tényleg segítségre szorul, remélem, odakint van, vagy lesz terapeutája, mert nagy szüksége van rá.

MmeChauchat 2021.01.13. 22:37:07

@vágtázó vadmalac: jogos, de az igazi depis nem ketpofara tolja a nagyvilágba a banatat -
a cry for help megtevesztő, mert valójában csendes

ppupu #Fantom for President 2021.01.13. 22:39:14

Ezt a csupa szív remek embert Dánielt, a szavak emberét valaki agyonrúgná nekem? léci léci léci

princejesus 2021.01.13. 22:39:55

Legutóbbi távolságtartás után 1nap múlva könyörgött hogy tegye be

MsIreneAdler 2021.01.13. 22:40:02

Én értem, hogy akár lehet taktika vagy figyelemfelkeltés ez most Vivi részéről. De komolyan olyan bazi hihetetlen, hogy 60 nap bezártság után valaki csak úgy megborul? Nem taTTikailag csak játékon kívül.

MmeChauchat 2021.01.13. 22:40:02

lyézusom, Mú is heliumosodik

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 22:40:12

@ppupu: Sajnos csak péklapáttal szolgálhatok, ráadásul azt is kintről. :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.13. 22:40:22

Mikor Merdzsó nyávog, Moh ugyanúgy elkezd nyávogni...

MsIreneAdler 2021.01.13. 22:40:36

@nicu71: mintha lila lenne a szája vagy mi... Borzasztó.

Cimili2 2021.01.13. 22:40:52

unom a banánt. :)) ha nem lenne kihívás, dobnám a mai adást.

ppupu #Fantom for President 2021.01.13. 22:41:49

Nemmmmmmm bíííírom Danit Virágot Mercit földeljék el...

MsIreneAdler 2021.01.13. 22:41:57

@ppupu: attól félek egyszer olyan magas hangot ütnek meg, hogy már csak a kutyusok fogják hallani őket :)

Mók_Ica 2021.01.13. 22:43:49

lóbelt ma az általános megmentő :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 22:44:15

Nehezen fog Dani igy jeleket kapni, tiszta Terezanya :)

V Lovegood 2021.01.13. 22:44:52

Robikám végig Merci seggét leste, megjegyzem nem ok nélkül

nicu71 2021.01.13. 22:45:20

@tvbuzi: @MsIreneAdler: ha már lila.Felfedeztem hogy Ancsa körme passzol a pulcsihoz.És ez jó

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 22:45:22

@Mók_Ica: @ppupu: Ugye? Következő évadban lehet, ez lesz a melója. :DDDDDDD

Gia 2021.01.13. 22:45:26

Ezek a kutyás feladatok..pff.Inkább csak a kutyulikat mutatnák..

princejesus 2021.01.13. 22:45:55

Legunalmasabb összefoglaló ebből nehéz lesz holnap írni

Addamm 2021.01.13. 22:46:14

@vágtázó vadmalac: elolvastam a kommentet, nagyrészt egyetértek azzal amit ott írtál. Nekem minden bántás nélkül az jön le belőle, hogy Vivi egyszerűen nem alkalmas (jó) vv játékosnak. Sok más ember se, Dani például kb semmire nem alkalmas. Vivi simán lehet jó a szakmájában/munkájában, biztos jó feleség is lesz egyszer, de ha ennyire érzékeny személyiség akkor nem biztos, hogy egy ilyen lelkileg megterhelő játékba kellett volna jelentkeznie.

A másik ami érdekel, hogy ha igaz volt az erőszakos sztorija és undorodik a férfiaktól, akkor hogy lett most szerelmes Bálintba? Vagy kamu a szerelem sztori? Vagy kamu az undorodás? Mert ez nekem nagyon ellentmondásos

MsIreneAdler 2021.01.13. 22:46:37

@nicu71: jó, hogy észrevetted, vagy jó, hogy passzol :)?

PYT 2021.01.13. 22:47:00

@Addamm: szerencséje van, hogy ebben anszériában ennyi empatikus ember van, mert ha ezt bármelyik korábbiban játssza meg, neki annyi... A vérszagra mind falkában ugrottak volna neki, elképzeljük Attilát, mit csinált volna vele? Kb pont azt, amit az általa csak lamantinként emlegetett villatársával... Vagy a fannis szériában, ahol a szerencsétlent Zsút módszeresen kicsinálták, és még ki is röhögték, amikor már totálisan szétesett, és csak rugdalták tovább, amikor már télleg a földön feküdt és ott nyugtatózták folyamatosan a riportszobában, hogy kibírja a kövi párbajig, ahol veszteség nélkül kimenekíthetik... Érdekes, akkor hol voltak a fészbúkos emberjogi aktivisták? És mennyi ilyen volt még. Ez a vivis hiszti is csak azért van, mert megteheti, mert van rá felvevő közeg.

tvbuzi 2021.01.13. 22:47:07

Csicskasas, amerikaisas, villasas

MsIreneAdler 2021.01.13. 22:47:42

@tvbuzi: vagy a delfinek felúsznak a Dunán :D

Mók_Ica 2021.01.13. 22:48:49

@ppupu: hello Puppu :)))

@Kiégett Hobbynyúl: még jó is lenne benne :)))

Mók_Ica 2021.01.13. 22:49:42

@tvbuzi: pasas ;))))))))))))))))

Addamm 2021.01.13. 22:50:24

@PYT: Korábban még durvábbak voltak, ez tény. Nem mondom, hogy az jó volt de sokkal keményebb volt. Attila terrorba tartott néhány embert, Annamarit és Verát is ekézte rendesen. De akár az előző széria is sokkal durvább volt ahol az együgyü Zsuzsu kapta az ívet Radics féle mocsárlakóktól. A mostani széria egy elég könnyű menet az előzőekhez képest, a mocsár fő képviselője (Digo) rögtön elsőnek kiesett, azóta sétagalopp a normálisabbaknak a műsor

MsIreneAdler 2021.01.13. 22:52:32

Én is megnézném Fru fejét :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 22:55:46

@MsIreneAdler: én most Digo munkásságát nézem....
hááát...

plutopluto 2021.01.13. 22:56:01

Vivien szerintem meglehetősen szórakoztató volt mostanáig, sokszor már azon is felröhögtem, ha megjelent a képernyőn. A héliumhangon rikácsoló Mercihez, a Stockholm-szindrómás Virághoz, és a relatíve tűrhető, de Renátó miatt mégis nagyon mélyen lévő Fruhoz képest üde színfolt.

Mivel pozitív visszaigazolásra szomjazik, a legkedvezőbb forgatókönyv talán az lenne, ha Renátó rá tenné a zöld kendőt, majd (Vivi) nyerne 80-90 százalékkal. Persze, az eredmény hamis illúziót kelthet benne, hiszen nem rá, hanem a vetélytársa ellen fognak szavazni legtöbben, viszont a szórakoztatási és trash faktor szempontjából mi, nézők jól járnánk.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 22:56:31

@PYT: Bizony, az előző évadokban keményebb volt ez. Attila mellett feladta volna lazán.
A fene tudja igazából, Bálint tetszik neki, az tiszta sor, az nem kamu.
@Mók_Ica: Jaja. Bár nem meglepő, mert a normális melegek sokkal nagyobb empaták ráadásul. :-)

etikette 2021.01.13. 22:57:06

Ugy izgulok. Vajon kit hiv ki ez a tokeletes him egyed? Vivi feladja ido elott a jatekot? Merci abbahagyja vegre ezt a szanalmas hisztit? Virag ma is racuppan Dani egyik testreszere? Olyan jo hogy minden az utolso 10 percben fog kiderulni es vegignezhettunk 1,5 agyzsibbaszto adast. Koszonom ugy orulok

PYT 2021.01.13. 22:58:01

@Addamm: nem is annyira a "szerelmes" sztorija a kérdőjeles, mert az akár lehet plátói is (persze nem az), hanem a szexuális, amit eddig szinte nullhuszonnégyben tolt, erőltetett... hány szexszel kapcsolaros extrém élményével is haknizott? meg sem lehet számolni, a társai is csak röhögtek már rajta, hogy más témája nincs is, csak a szex és a szex... és nem véletlenül nevezi mindenki hazudósnak. De most nem ez a lényeg, mert mondom már egy ideje, itt is leírtam többször, hogy Vivi patológiás hazudozó, hanem az, hogy most vagy undorodik a szextől, pasiktól, vagy van egy szexuálisan túlfűtött drájvja, de döntse már el, hogy melyik, mert a kettő nem fér meg egyidőben egymással.

PYT 2021.01.13. 23:01:38

@Kiégett Hobbynyúl: az nem, persze, de ez az elutasított bánatos madonna szerep, amiben pár mapja tetszeleg, az megint kamu, mert hiszen tudta jól, hogy Bálintnál ő nem opció sskk, már az elején lefektette a szabályokat, na meg... na, hát van ott bent épp elég tükör, neki meg van szeme és bízom benne, hogy kellő önkritikája is..

MsIreneAdler 2021.01.13. 23:01:58

@repuloezustmokus: miért bünteted magad :)? Na mesélj!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 23:02:24

@etikette: :DDDD Általában erről szól az egész.

@vágtázó vadmalac: ekg. Nem tudom, kik castingolnak és mi alapján, de igazából azt nem hiszem el, hogy nem találnak 14 hasonlókaliberűt játékost, csak ennyi nyomorultat.

Nyehe, Rencsike, ha Robit viszed... még nagyobb égésed lesz.

nicu71 2021.01.13. 23:04:01

Breaking!A fb csoportból jövök,ahol egy hölgy kiírta,hogy már a férje is féltékeny Mohra!

plutopluto 2021.01.13. 23:04:02

Egyébként kíváncsiságból és tv-s programming érdeklődésből utánanéztem, hogy más országokban mennyire eresztik el a közönséget extra tartalmakkal, esetleg online élő közvetítésekkel a Big Brother formátum keretében, és azt kell mondanom, hogy az RTL rendkívül fukar a villában keletkező anyagokkal, ez a napi 40 perc (plusz 3-4, általában semmitmondó videócska a weboldalukon) rendkívül kevés nemzetközi összehasonlításban is. Pedig ez egy remek lehetőség lett volna a Most+ platform felfuttatására a kereskedelmi célcsoport alsóbb végeiben is. De ők tudják.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 23:04:10

Balint azt szeretne hogy vissza terjen Renata, vagy miert mondja Vivit ?

tvbuzi 2021.01.13. 23:04:16

Ha Robit viszi 99-1

MsIreneAdler 2021.01.13. 23:05:33

@nicu71: nem csodálom. Akkora csődör a kus frizurájával, ahogy énekli, hogy babaaaa :)

SzabadEzANév? 2021.01.13. 23:06:02

@szociál: Bálintban is van egy csavar néha, nem mindig az az egyenes korrekt fickó mint ami az imidzse

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 23:07:10

@PYT: Ez így van. Bálint sosem tekintett rá úgy nőként, hanem szimplán haverként.
@szociál: Azért, mert Vivinek megjönne az önbizalma egy győztes párbaj után. Ő pontosan tudja, hogy Rencsinek senki ellen nincsen esélye, ahogy Lóbelt is.
@tvbuzi: ekg. :D

mocskosmacska 2021.01.13. 23:07:25

"70-30-10%-ok, de ez lehet, hogy nem így van." Ez biztosan nem így van.

princejesus 2021.01.13. 23:07:38

Hát igen a 70 30 10 nyilván nem helyes

PYT 2021.01.13. 23:07:50

Vivi megadta az esélyt Rencsulának, hogy legyen indoka őt kivinni, és mellé a nagylelkű lovagként tetszeleghet, mert Vivi szenved, maga kérte, hogy adja neki a kendőt, stb... És ez jó megoldás is lenne, mert majd Vivi is kint hagyja szépen, amitől komoly löketet kap a későbbiekre; Renó pedig elhiszi majd, hogy most tényleg lett esélye hirtelen, és ámokfutjat még pár mapig - annál nagyobb lesz az örömünk, amikor elhullik majd szombaton.. ;pp De én a helyében azért Mót vinném, ha már ilyen gondosan felépítetem egy sztorit ellene, ne vesszem már kárbanaz a rengeteg "munka"... ;)

Addamm 2021.01.13. 23:08:20

@vágtázó vadmalac: Több is van, Moh jól hozza a tuja karaktert, tudatosan vagy véletlenül de kerüli a durva konfliktusokat. Mercivel kicsit elcseszte, de akár még jól is jöhet neki. Gábor tökéletes tuja lett volna, simán ellavírozhatott volna a top3-ba, csak hirtelen bekattant, ez még most is furcsa nekem, hogy mégis miért. Ettől függetlenül a többiek nagy része tényleg durván defektes és szerintem nem jó játékosok.

Az erőszakos sztori valódisága azért fontos, mert ha valaki képes hazudni egy nemi erőszakot, az szerintem bármit képes hazudni/előadni. Ha pedig igaz az erőszak, és az azzal járó dolgok, akkor a szerelem sztori önmagában elő se fordulhatott volna. Lehet ezt tudatállapottal magyarázni, de ha igazat mondott az elején, akkor nem hiányozhat neki a testiség, érzelem hisz állítása szerint undorodik a férfiaktól (ebbe a férfiak érzelme és testisége is benne van szerintem).
A másik, hogy van a fiú aki túl sokszor farkast kiáltott. Lehet a depresszió most pont valós, ha így van sajnálom is, de ha előtte már 10-szer hazudott valamit, akkor ne lepődjünk meg, hogy most se hiszik el neki. Már utaltak rá korábban többen is, hogy hazudós, Moh és Robi már fogták a fejüket ha szóbakerült egy újabb "volt egy pasim aki..." sztori. Több pasiról számolt be a vv-ben, mint ahány az összes lánynak együtt lehetett.

Tehát egy szónak is száz a vége, a korábbi hazugságai azért fontosak most, mert ha túl sokat hazudik akkor nehéz komolyan venni a mostani állapot valódiságát.

pomac 2021.01.13. 23:08:26

mindíííg elszólják magukat :D

princejesus 2021.01.13. 23:08:53

Na végre kivitték csóri kutyákat

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 23:09:02

@Kiégett Hobbynyúl:
20% fole nem tudja feltornazni senki ellen sem Rencsula

Spitzbaue® 2021.01.13. 23:10:19

Full vakon vannak. Az a szerencsétlen is elhiszi, hogy több ember ellen is van esélye. Remélem a retek nem trollkodja szét, hogy %-ot mutat neki. Elég lesz a végén. Előre röhögök.
Örülök, hogy VVViVi jobban van. Szerintem őt viszi :-DDD Dörzsölöm a kezem.

Spitzbaue® 2021.01.13. 23:11:23

@pomac: Mert buták, mint a főd. Ezért baxták ki őket a Harvardról is. Ja, nem.

Spitzbaue® 2021.01.13. 23:13:07

Eddig azt gondoltam, hogy tudálékoskodtok itt, hogy pszichopata, de mostmár én is látom.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 23:13:14

@szociál: Még azt is sokallom.
@Niemandhäuser: Nagy a mellény, de majd leereszt. :-)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 23:14:02

Megmeretteti magat aszondja :))))
90-10 gaz lesz pottyet :))

MsIreneAdler 2021.01.13. 23:14:02

Mikor kimondja, hogy "szerelmem" tarkón vagnam. Nem tudom miért.

MsIreneAdler 2021.01.13. 23:14:38

@Niemandhäuser: kiru, nem csak aén fülem bántotta :)

tvbuzi 2021.01.13. 23:15:47

Kilövöm a hangot amíg a fingfűrészelés megy

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 23:15:54

"Kicsit érettebb a gondolkodásom". Jaaaaj. :DDDDDDDDD

SzabadEzANév? 2021.01.13. 23:16:26

Tiszteletlenség, Anikóu, tudood?

princejesus 2021.01.13. 23:18:06

Dani meg az érettség

MmeChauchat 2021.01.13. 23:19:05

@princejesus: értsük jól, nem érettségi -
csak érettség.

pomac 2021.01.13. 23:19:16

"rossz döntést hoztak a kiválasztottak" kivéve bálint :D

etikette 2021.01.13. 23:19:29

Mrg us van! Rebato ne fidrasz legyen habem tanacsado! Coach! Mentor!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 23:19:33

Borotvalja a szemoldoket, irto ciki

SzabadEzANév? 2021.01.13. 23:20:02

"Nekem évek, hogy valakivel ilyen csúnyán beszéljek"

Szóval ez idő kérdése? Vagy megszoksz, vagy megszöksz?

etikette 2021.01.13. 23:20:29

Felalomban irok...meddig huzzak meg???

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 23:20:30

Magyarázkodj csak Rencsula, késő bánat. :D Csodálom, hogy Ancsa nem röhögi el magát élő adásban. :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.13. 23:20:37

Aha. Fruzsi a hibás. Értjük.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 23:20:58

@etikette: Még kb. 5-10 perc. :D Itt is biztos lesz csavar, tudod? :D

MmeChauchat 2021.01.13. 23:21:04

@szociál: nem, a lobotomia bemetszes helye

plutopluto 2021.01.13. 23:21:48

Lejár a műsoridő, hey!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 23:22:05

@MmeChauchat:
:)))))

Szavazzuk vissza, megigerte hogy rendi lesz :)

etikette 2021.01.13. 23:22:12

@Kiégett Hobbynyúl: a csavar az lenne ha Frut hivna ki :D

Ego0123 2021.01.13. 23:22:20

megint ez a faszság

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 23:22:27

Annyira tudtam, hogy szőnyegszéle lesz. :DDDDD Nevetséges vagy Rencsi. :D

dorinkaa 2021.01.13. 23:22:34

Uu Aniko kicsit oltott ra

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 23:23:04

@etikette: Á, ilyen nem telik tőlük. Folytatják Gaben hagyományát. Tudod, ki kell állítani mindenkit. :D Moha, Vivi, Renáta. :D

MsIreneAdler 2021.01.13. 23:23:10

Most komolyan? Robi és az agresszió???

MmeChauchat 2021.01.13. 23:23:10

@szociál: igen és hiszek neki, én mindannyian

ppupu #Fantom for President 2021.01.13. 23:23:29

Egyelőre nem értem Recskát, mondjuk eddig sem értettem.

Mók_Ica 2021.01.13. 23:23:32

@Kiégett Hobbynyúl: már kezdi is..... kiállította a sorfalat..... pfffff

gazo 2021.01.13. 23:24:32

Rencsi......”Hogy mit?”

Mók_Ica 2021.01.13. 23:24:37

@ppupu: bálint is összehúzta a szemöldökét.... höhöhöhö

MsIreneAdler 2021.01.13. 23:24:49

Mi vaaan? Én elvesztettem a fonalat!

MmeChauchat 2021.01.13. 23:25:07

@etikette: annyi maradt vissza, h párzó mozgásban mondja el a kendős szófosást

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 23:25:17

@Mók_Ica: Annyira átlátszó. Retteg a párbajtól, látszik rajta, bár próbálja előadni, hogy mennyire nyeregben van.

Mohát viszi... szia Rencsi! :DDD

Spitzbaue® 2021.01.13. 23:25:26

Recska nagy forma: papírforma.

MsIreneAdler 2021.01.13. 23:25:30

Hú de meglepődtünk...ja nem.

Mók_Ica 2021.01.13. 23:25:42

marad a szavazatom..... renátának nyílik a uCCa ajtó :))))))))))

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 23:25:46

@MsIreneAdler: ahogy látom rákapott a zenélésre, és most már többen vannak..és emberkednek a benzinkutnal..
www.youtube.com/watch?v=qcc65QfZgmg

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 23:25:58

@Lukás főhadnagy:
Mert romai, azok nem szoktak :))

Szombatig nezni a fejet :(

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 23:26:44

@Niemandhäuser: :DDD Nem iiiis, hát volt szőnyeg széle. Az kérlek ebben az évadban a sötét oldal nagy-nagy tattikai húzása.

Mók_Ica 2021.01.13. 23:26:49

@MsIreneAdler: sztem renáta, maga is.... összevissza beszélt.....

@Kiégett Hobbynyúl: arca, az van..... pffff

Post Modern Prometheus 2021.01.13. 23:27:23

Renátó VS Moh
Szombat 22:30-ig lehet szavazni.

Fantomképes végeredménye:
Renátó: 2.10% [6 szavazat]
Fantomkép: 97.90% [280 szavazat]

Lukás főhadnagy 2021.01.13. 23:28:18

@repuloezustmokus: Huhh... Ez még áttekerve is fájt...

malevil2050 2021.01.13. 23:28:27

More én rád szavazok, csak azi mer mindenki utál.

MsIreneAdler 2021.01.13. 23:28:42

@repuloezustmokus: öö ezek valami mini makimajmok, ez nem a Digoooou!

Mittudomki 2021.01.13. 23:30:08

Majdnem meglepetés..Not :)

Mók_Ica 2021.01.13. 23:30:46

@Post Modern Prometheus: tudom, nem reprezentatív és még csak 23 szavazat..... de felvinnyogtam a 100% - 0% eredményen.....

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 23:31:09

@MsIreneAdler: Digo zenéje hasonlo, csak abban hadonásznak is...

Spitzbaue® 2021.01.13. 23:31:14

@Kiégett Hobbynyúl: Hja, kérem az egó, az egó.
Ha bentről nézném Vivi ellen lett volna esélye, de ő úgy érzi, hogy Mú ellen van mit felhoznia, Mút nonstop fogja tudni kutyázni, P. Roli is mögötte/mellette áll. Szóval ez egyáltalán nem bátor, hanem tematika.

pomac 2021.01.13. 23:31:49

mi lett volna ha múú azt mondja nem fogadja el , vivire rakja, ha ő se akkor robira :D

KékCsöcsűPini 2021.01.13. 23:32:02

EZ ma végig csak telefonál ?

ppupu #Fantom for President 2021.01.13. 23:32:30

AZt nem értem, hogy ezek a véglények miből gondolják, hogy bárkit is érdekel a szavazáskor, hogy miket hoznak fel egymás ellen??? Mindenki leszarja..

KékCsöcsűPini 2021.01.13. 23:32:48

EZ nem egy renátó fan :D

MsIreneAdler 2021.01.13. 23:33:03

@repuloezustmokus: ja értem. Azért ezek a kis apróságok is hadonásznak rendesen :)

OriginalBlackMamba 2021.01.13. 23:33:12

Rendületlenül nézem ezt a szériát és olvasom a hogyvoltot, hiszen minden évadot láttam és írnék is valami értelmes kommentet, de idén nem megy. Kurva unalmas és kiszámítható az idei évad. :(

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 23:33:13

@Mók_Ica: Még van, aztán majd a párbaj végén nem lesz, csak a meglepetés. :-)

Tessék, a sörösdoboz is visszamenne ellene. Kivételesen egy értelmes betelefonáló?

Fálki 2021.01.13. 23:33:39

OFF zene

Rolling Stones - Anybody Seen My Baby

www.youtube.com/watch?v=BinwuzZVjnE

Mók_Ica 2021.01.13. 23:34:13

@pomac: ez váratlan lett volna, valóban :DDDD

@Niemandhäuser: majdnem megkérdeztem, hogy ki az a roli.... aztán rájöttem :DDDDDD

MsIreneAdler 2021.01.13. 23:34:34

@ppupu: ja, olyan szerintem nem volt, hogy "aztaa de keni a párbajon valaki, hát én rászavazok"...

ppupu #Fantom for President 2021.01.13. 23:34:35

És fasz Győzi elszólta magát.... :)))))

Gia 2021.01.13. 23:34:48

Kettő között jön ki a győztes-by Győzike..

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 23:35:09

@MsIreneAdler: igen, de Digo és bandája jobban...azokat is az utca nevelte...

MsIreneAdler 2021.01.13. 23:35:30

@Fálki: köszi, ez most kiüti az előző borzalmat :)

Mók_Ica 2021.01.13. 23:35:50

@Kiégett Hobbynyúl: jófej :))) mosolygok rajta :))) végre nem egy agyhalott.... csak félig....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 23:35:57

Erdekes hogy nem egy sotetet hivtak fel, ez legalabb nem teso

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 23:36:23

@SelyemSonkaPini: Szerda van, akkor többnyire telefonálgat. :-(
@ppupu: Fogalmam sincs. Mintha új lappal kezdenének akkor, és minden más el van felejtve, azt hiszik.
@Fálki: Köszi. :)))

MsIreneAdler 2021.01.13. 23:36:25

@repuloezustmokus: és akkor mindenképpen hadonászni kell :). Értem.

Gia 2021.01.13. 23:36:31

Karácsonyi vacsira vinné Fru-t a betelefonáló?? Jan 13 van..

SzabadEzANév? 2021.01.13. 23:36:35

Na jó, melyikőtök telefonált be Győzőhöz? :)))
Ez a ne egyetek nyúlhúst biztos valami titkos kód volt

Fálki 2021.01.13. 23:37:43

@MsIreneAdler: Nem borzalom az. Egy tok sikeres punkrock banda volt, aminek a magyar Teglasi Zoli volt az enekese.

Nekem nem stilusom az a fajta muzsika, de az szerintem emesztheto.

Ármándójózsi 2021.01.13. 23:38:13

@OriginalBlackMamba: Akkor írjál értelmetlen kommentet. :)
És is olyanokat szoktam, mégsem mer senki rám szólni. :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 23:38:14

@Mók_Ica: A Daniella fanságával azért zuhant egy nagyot. :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.13. 23:38:29

@Gia: jol fel kell készulnie..Frut nem hívhatja csak ugy el...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 23:39:37

@ppupu: Jaj, tényleg, azzal csak Hozénál akart bevágódni. :))))

Szegény Lóbelt. :D Nem ám segítene neki valaki, nem, dehogy.

Ármándójózsi 2021.01.13. 23:40:28

@Fálki: Kijafaszomsértődikmeg??? Én????
Na elegem van most már, ide sem jövök többet! Faszom!

Mók_Ica 2021.01.13. 23:41:05

@Kiégett Hobbynyúl: kész van már a leves???????????? höhöhöhöhö

MsIreneAdler 2021.01.13. 23:41:19

@Fálki: amit Peni linkelt? Ahol az aprómajmok hadonásznak? Sasold meg :)

Gia 2021.01.13. 23:42:14

@Fálki: A bótban van.De te ússe szereted.. :-P :-)

Fálki 2021.01.13. 23:42:15

@MsIreneAdler: Jah bocsi, nem, én a sajatomrol beszeltem, amit korabban linkeltem.

Mók_Ica 2021.01.13. 23:42:31

bakker győző... te tényleg agyhalott vagy..... csak ma, hányszor szólta már el magát???

Fálki 2021.01.13. 23:43:08

@Mók_Ica: En nem nezem.. Miről? Arrol hogy Csulabá 10% alatt van?

MsIreneAdler 2021.01.13. 23:43:50

@Fálki: ja neem. Te jókat szoktál linkelni. Majd szólok, ha nem sikerül :D

Mók_Ica 2021.01.13. 23:44:10

ez a vanda, nem az a vanda....ez a szűcs, nem a mi szűcsünk..... höhöhöhö

ppupu #Fantom for President 2021.01.13. 23:44:22

@Fálki: Százalékot nem mond, csak hogy nagyon gyengén áll.

Gia 2021.01.13. 23:45:07

@Fálki: Sosenem iszom egyedül.

pomac 2021.01.13. 23:45:11

annyira vízhangzol győzi hogy hallom a gondolataidat előre :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 23:45:30

Meg a Dade betelefonalok is 80%-ot mondanak :)

Mók_Ica 2021.01.13. 23:45:36

@Fálki: igen.... hogy a nagyobb (98,72) százalék, nem renátáé.....

Ármándójózsi 2021.01.13. 23:46:15

@Gia: Na jó, Te is egyszerre csak egy topicban igyál, rendben? :DDD

Mók_Ica 2021.01.13. 23:46:18

@ppupu: hivatkozott a vasárnap megmutatott százalékokra.... :DDDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 23:46:46

@Mók_Ica: Dehogy van. :DDD A legjobb kérdés az lett volna, mi az a leves? :D
Még el fogja egy párszor.

Mók_Ica 2021.01.13. 23:47:35

és ismét..... fru evése csak a 18+ os BV-be fért bele ma is.....

ppupu #Fantom for President 2021.01.13. 23:47:45

Kezd gyomorforgtóvá válni Fru evési stílusa...

pomac 2021.01.13. 23:49:02

hogymondt frú ... ő igényes , kivéve ha fürdik :)

Fálki 2021.01.13. 23:49:36

@MsIreneAdler:

Akkor ezt dedikáltan Neked :c)

Rockin 1000, Nirvana - Smells like teen spirit
www.youtube.com/watch?v=Ul8vqaGGnY0

Nagy feelgood nótám ez nekem

Mók_Ica 2021.01.13. 23:49:46

@pomac: vagy ha eszik..... :))))))

Fálki 2021.01.13. 23:51:00

@ppupu: 50+ napja az már... De hogy a villaban sem szol neki senki, barátilag. Ahogy megboldogult Gáborunknak szóltak, hogy budos, úgy Csula Asszonyságnak is lehetne.

Ha már az anyja nem tanitotta meg erre.

pomac 2021.01.13. 23:52:26

@Mók_Ica: és még mi ki nem fog derülni róla, ha nem lesz mellette rencsi :D, az már a bv sem fog beleférni inkább kimegy :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 23:54:08

@Fálki: ekg. Érthetetlen, hogy ez senkit sem zavar.
@Mók_Ica: Ezen most jót röhögtem. :DDDD Lehet, ez a fétise. :DDDD

Mók_Ica 2021.01.13. 23:54:15

@pomac: jó lesz még bent.... rakhatnak rá jelet vagy kihívhatják :)))))

ppupu #Fantom for President 2021.01.13. 23:54:41

@Fálki: Sokszor kajáltam együtt mongol meg vietnámi csókákkal, azt hittem rajtuk senki sem tesz túl, de aztán megjött Fru... Senki sem mer szólni nek,i mert kancigó leveri őket, amiért tiszteletlenek :)))

Bármit is jelentsen a "tiszteletlen" szó Recska és Proli úr szótárában.

Ecotrans 2021.01.13. 23:55:42

Húú lemaradtam, mit szólt el a "műsorvezető" ?

Cimili2 2021.01.13. 23:56:02

nna csak lemaradtam az egészről, de hallom hozétól, h mot hívta ki. tök mindegy persze. %-ot mutattak???????????

Fálki 2021.01.13. 23:56:50

@Kiégett Hobbynyúl: En aranylag tajekozott szoktam lenni fetis temaban, de ilyenrol meg sosem hallottam :D :D

BAr ahogy latjuk, rendszeresen _esnek egymasnak_ ugy, hogy Frun szemfedo van, szoval lehet h van ebben valami.

pomac 2021.01.13. 23:59:05

@Mók_Ica: ha rencsivel komolyan gondolja akkor kimegy ha nem akkor itt lesz az ideje hogy lerázza magáról ,majd kiderül melyik verziót válassza :)

Gia 2021.01.13. 23:59:14

@Ecotrans: Azt,hogy Rencsuláé a kevesebb szavazat.

Qqts 2021.01.13. 23:59:16

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

Qqts 2021.01.13. 23:59:33

Na fogadok, hogy erre senki sem szamitott

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 00:00:02

@Fálki: Még én sem, de minden jel erre utal, mivel az esetek 95%-ában ott van rajta. Most vagy ez kell neki, vagy az tetszik abban a szemfedőben, hogy szőrös, @ppupu felvetésére eddig gondolni sem mertem. :D :D

MsIreneAdler 2021.01.14. 00:00:05

@repuloezustmokus: bocsi, de... :D

@Fálki: ez viszont egy rohadt jó dal. Imádom. Szóval köszi!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 00:00:54

@Qqts: :-)))) Engem kifejezetten meglepett, de vártam már. :D

pomac 2021.01.14. 00:00:55

@Qqts: számítani számitottunk csak nem sejtettük :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.14. 00:01:00

@Qqts: má hiányoztáááá

OM FM ©️NARTNE®️ DOF™️MM

Qqts 2021.01.14. 00:03:36

Oriasi reakciok :D zsenialisak vagytok :))

Qqts 2021.01.14. 00:05:29

Rencsula szerintem sejti h eselytelen, mintha ma masabb lett volna a kommunikacioja.
En arra szamitottam h a zold kendotol megvadul es még undormanyabb lesz

Mók_Ica 2021.01.14. 00:05:46

@ppupu: :DDDD mi a rendes neve, amit fru mindig a szemére tesz éjjelente??? nekem a szemfedő jutott az eszembe.... :DDDDDD

Fálki 2021.01.14. 00:06:54

@Mók_Ica: Szemtakarónak vagy alvómaszknak hívják erre mifelénk.. :D

Mók_Ica 2021.01.14. 00:07:40

van 1 db szavazat renátára a szavazónkban..... 98,31 - 1,69 a mostani állás.....

Mók_Ica 2021.01.14. 00:08:10

@Fálki: köszi :DDD én nem szoktam ilyet használni :)))

Ármándójózsi 2021.01.14. 00:08:29

@Qqts: Vazze, isi-bizi bekaksiztam, úgy megijedtem. :DDD
Óvatosan az ilyenekkel!!! :)))

ppupu #Fantom for President 2021.01.14. 00:15:41

@Mók_Ica: Nekem jó a szemfedő... mert így Csula nekrofil... és ez annyira annyira perverz :D :D :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.14. 00:18:26

@Fálki: Köszke én is, tudja fene annak az izének a nevét. :D

No de, ezeket a hatalmas izgalmakat amik ma este történtek, muszáj kipihenni, így eltolom a bringát mára. Jó ét nektek! :-)))

SirLemming 2021.01.14. 00:23:18

minimális ON mielőtt elmegyek a tollasbálba: Most hogy a kulipintyóban patkányírtásra készülnek pár észrevétel:
- Moh nem érdemli meg a kegyet, hogy most nyerjen párbajt.
- Vivi gondolom következőn esik ki (talán Fruzsinácska ellen nem).

Iskolahétre készülve feladat ötlet magyar-történelem vonalon:
Az alább linkelt mű (kétszeri) meghallgatása után röpdogában kérdezni vissza 10-50 mondat/szó jelentését.
Bónusz kérdés: Ki az előadó, ki a szerző.

És a link, már ha link lesz belőle:
youtu.be/oT4CKxZWpeg

Felkonf a feladathoz lehetne a Vágó Pista.

Fálki 2021.01.14. 00:24:46

@SirLemming:

Szerintem szőkenő párbaj lesz a kovetkezo.

Ármándójózsi 2021.01.14. 00:27:47

Nem tudom. Ezzel a Moh gyerekkel nekem egyre kevesebb bajom van. Sőt, megkockáztatom, ha így nyomja (majd meglátjuk, hogy viselkedik párbaj szituációban), simán benne lehet az első háromban.

PYT 2021.01.14. 00:28:44

@Fálki: sztem meg Gru vs Marci...

Fálki 2021.01.14. 00:29:56

@PYT: Melyik lesz a zold?

Tetelezzuk fel azt az elkepzelhetetlen szitut, hogy nem Rencsula megy vissza.

PYT 2021.01.14. 00:30:33

@ÁrmándóYennefer: nekem sincs bajom vele, igaz, korábban sem volt, kíváncsi leszek, mennyit húz be Rencsula ellen, és hogy milyen reakciók lesznek, amikor benyit a villaajtón...

SirLemming 2021.01.14. 00:31:54

@Fálki: :D Látom benne a fantáziát. Análka vs Tedd Bea? Bónusz feladat lehetne az érintett kanoknak, hogy mondjuk 5 perc extra instáért boxoljanak egyet szigorúan amatőr tökfödőben/kesztyűben. Úgyis elvileg örihari. Vagy vesztes kap lovakra jellemző szemellenzőt, ne stírölje már a portékát. Ha Kokó még RTL kötöttségű le is vezényelhetné.

Hm. Agymenés off, látom fáradt vagyok.

Ármándójózsi 2021.01.14. 00:32:51

@PYT: Nekem csak annyi volt, hogy én lekoptattam volna Mercikét, amikor először emelte fel a hangját üvegre, de lehet, hogy rosszul jött volna ki belőle, mert a csajnak is nagy a tábora idekint.

PYT 2021.01.14. 00:33:06

@Fálki: Grút tippelem, mert annyit fog nyígni elvesztett szerelme után, hogy kegyesen utánaküldik, hadd menjen ;pp nagyon úgy látom, hogy a kezdeti taktikája visszafelé sűlt el, és télleg beleesett ebbe a ..... "rosszfiúba"..

Fálki 2021.01.14. 00:35:21

@PYT: Szerintem Gru pilanatok alatt integralodni fog és az elejen is joban voltak Heliummal, az ott meg nem egy halott ugy.

Ha tegyuk fel tenyleg csoportosan megkuldik jelekkel, szerintem akkor sem valasztja a szokéket.

Ha Gru a zold, akkor szerintem Vivi a kék.

PYT 2021.01.14. 00:35:29

@ÁrmándóYennefer: ugyanez, meg hozzá még talán annyi, hogy azért csak tetszhetett neki valamennyire, mert a legeslegelején még ő repült rá Maercikére, emlékszel? Meg nem gondolhatta azt sem, hogy ennyire erőszakos lesz a csini szöszi rajzfilmfigura-hangú kiccsaj.. ;)

Fálki 2021.01.14. 00:37:36

@PYT: En tovabbra sem ertem, hogy bemegy a zárkába egy fiatal, egyedulallo, elvileg hetero gyerek és 55 nap alatt nem jut el oda, hogy megmassza azt a not, aki kb barmit megtenne neki.

Fálki 2021.01.14. 00:38:12

@Fálki: Ennyire sziklaszilard elvek nem leteznek :D

PYT 2021.01.14. 00:39:48

@Fálki: de akkor elbukja a naaagy fogást, mert azt tudja szerintem,hogy Rencsula kint szanaszéjjel fogja vágni mimdent, amit ér az eszeveszett féltékenységében, és oda az eltervezett közös jövő... Pedig már olyan szépen eltervezték a közös szalont, ahol ő körmözik, Rencsu meg kedvére vagdoshatja a dzarabbnál szarabb hajakat... Tuti valami VV-s utalás lesz a szalon nevében ha már...

PYT 2021.01.14. 00:40:43

@Fálki: egy biztos, fura....

Ármándójózsi 2021.01.14. 00:41:16

@PYT: Persze, emlékszem, így volt valóban. Gondolom, csak meghódítani akarta a csajt, utána már nem kellett. Nameg ott még a szitu kényes is volt, mert mindenki felkérdezte mindkettőjüket Merci "pasijáról". És ez kellemetlenül érintette.

Fálki 2021.01.14. 00:41:31

@PYT: Fruzsina szerinted aranyat ásott és ezt a 100+ kilos nagydarab szenet talalta? :D :D

PYT 2021.01.14. 00:41:53

@Fálki: jahj, most látom, hülyeséget írtam, Marcy helyett Vivit akartam én is, kézenfekvő, hogy a leggyencélouza meg Gru.

Fálki 2021.01.14. 00:43:17

@PYT: leggyencélouza?

Szép szó, Danitól vagy Renátótól tanultad? :D

Ármándójózsi 2021.01.14. 00:44:28

@Fálki: Na de ha nem is megmászta, azért volt ott valami maszatolás...
De egyébként én el tudom képzelni. Bálint se megy rá bárkire, mert már majd 60 nap ugye és muszáj lenne. Nem egyszerű, de komoly önuralommal és a 36 millió mantrázásával sikerülhet.

PYT 2021.01.14. 00:44:59

@ÁrmándóYennefer: ó igen, az is vót, a "kinti pasi", lehet, azért is mert nyugodtan rástartolni, mert tudta, hogy foglalt, így biztonsággal hódítgathatja, felvállalni egészen soha nem kell majd, mert annyira azért nem jött be neki, csak amolyan villa-viszonylatban.. ;)

Fálki 2021.01.14. 00:47:36

@ÁrmándóYennefer:

Bálint nem egy 20 éves kis suttyó. Minden mas dontesen es a viselkedesen is latszik, hogy felallitott maganak szabalyokat es azok menten hozza meg a donteseit. Hatarozott, felnott ferfiként. El is mondta egyszer, hogy megha lenne is olyan no bent, aki neki toptop, akkor se, mert nem azert ment oda.

Moh meg egy kis taknyos.

PYT 2021.01.14. 00:48:50

@Fálki: hát, ebben a helyi bányácskában nincs túl nagy választék ;p hezitált is rendesen; csak aztán meglátta benne a potenciált - fodráász - ééérted, plusz egy körmös, az már egy kész szalon, majdnem = biztos egzisztenciaaaa Gru módra ;))

PYT 2021.01.14. 00:49:58

@Fálki: xdddddd rám rámragadt a helyi dialektus, annyit hallom... xdd

Ármándójózsi 2021.01.14. 00:52:14

@Fálki: És a kis taknyosból nem nézed ki, hogy neki is van annyi esze, hogy jobb, ha viszonylag távol tartja magát az olyan dolgotól, mint kapcsolat, szerelem, vad szex stb.? Lehet, hogy ő is látott már VV-t korábban. Nem azt mondom, hogy ő a legokosabb, de szerintem nem hülyegyerek.

PYT 2021.01.14. 00:53:36

@Fálki: a leggyengébbet célozza meg, nah - így akartam, érted így is xdd

Fálki 2021.01.14. 00:56:12

@ÁrmándóYennefer:

Szerintem sem hulyegyerek, sot. Tobbszor leirtam mar itt is, meg HV-ban is, hogy az elejetol kezdve ugyanazt mondja és ahhoz tartja is magat.

Ez nala is ugyanolyan tiszteletremelto, mint Balintnal. Csak Balintot nem kiserti meg nap mint nap egy ilyen Heliumpárduc, aki folyamatosan kinalja oda mindenét.

Én azt nem ertem, hogy hogy birja ezt megingás nelkul.

A kis maszatolasokat en nem neveznem megingásnak se.

Fálki 2021.01.14. 00:58:57

@PYT: Ez meg a masik, amit nem ertek :D

Ha taktika ez Frutol, akkor jo szar. Ha meg tenyleg beleszerelmesedett ebbe a parasztba, az mindennel szomorubb.

PYT 2021.01.14. 01:00:45

@ÁrmándóYennefer: ő nagyon tudatos játékos, persze , és ő az, aki nem csak úgy mondta, hanem komolyan felkészülhetett a játékból; nyilván látta, ahogy legutóbb Hunor játékát mennyire cseszte szét az, hogy éjszakánként meg-megpocsíkolta azt a lányt, akit amúgy kint bottal se piszkálgatott volna, aztán nappal meg kutyába se vette... Ebbe a mezőnybe hozzá képest csakis vállalhatatlan lányok kerültek be, és a Hunor-csapdába nem akart belesétálni (nagyon okosan).

PYT 2021.01.14. 01:02:41

@ÁrmándóYennefer: nem hülyegyerek Moh se, aláírom, de neki nehezebb a helyzete mert ő együtt alszik, ölelkezik Mercivel, stb, túl nagy, túl sok a kísértés...

Ármándójózsi 2021.01.14. 01:03:54

@Fálki: Én értem, hogy nem érted és van benne valami, mert Mercike tényleg nem egy csúnya lány. Fiatal, hamvas barack, már ha érted mire gondolok és mégis bírja a kis Sidney Crosby. :)

PYT 2021.01.14. 01:05:39

@Fálki: talán már nem akar többet a közel-kelete bányászni aranyrögök után, meg jobb is egy puhos dromedár, mint minden nap (ki tudja, hány) másik, csak kényelmesebb... vagy nemtom ;p

Fálki 2021.01.14. 01:06:17

@ÁrmándóYennefer: Akkor mar inkabb a fiatal Gretzky :D :D

Crosbyra nem hasonlit :D

PYT 2021.01.14. 01:07:31

@Fálki: nya, egyet írtunk daddy (eskü nem láttam, hogy te is ezt írtad, ne vádolj meg plágiummal, plzzz!) ;)

Fálki 2021.01.14. 01:08:22

@ÁrmándóYennefer: Nekem a csodalatos menyasszonyomon kivul csak a qqts tetszik, szoval nem ertem, mit hamvas barackozol itt ... :D

PYT 2021.01.14. 01:08:51

De hol vannak a többiek, hol van wildmalac..?

Fálki 2021.01.14. 01:09:25

@PYT: Legalabb nem irtal bele ilyen szavakat, mint leggyencélouza, sweetie ;)

Fálki 2021.01.14. 01:10:03

@PYT: Nehogy idecsalogassad :D :D

Ármándójózsi 2021.01.14. 01:10:44

@Fálki: Nem. Ez tény. És nem is lehet olyan jó, mert akkor nem itt baszná a rezet a Villában.

@PYT: EKG. A hosszabbal. Fálki alatt.

PYT 2021.01.14. 01:12:30

@Fálki: me' nem kell beleírjam, olvasod a gomdolataim ;ddd

Fálki 2021.01.14. 01:12:36

@ÁrmándóYennefer: Egyebkent ki ez a nember az avatarodon?

Ármándójózsi 2021.01.14. 01:13:14

@Fálki: Mi van Mcfly, nyuszi vagy? :DDD

PYT 2021.01.14. 01:13:54

Há most mé, pont ez volt a tervem pedig... ;pp

PYT 2021.01.14. 01:16:49

@ÁrmándóYennefer: khmm, hogy hol..?? xdddd (el nemtom képzelni, mit keresel te a Fálki alatt...)

Fálki 2021.01.14. 01:17:33

@PYT: Ráadásul a hosszabbal...

PYT 2021.01.14. 01:19:58

@Fálki: xddddddd bocsánat, ezen még röhögnöm se szabad, erkölcstelen xddd

Ármándójózsi 2021.01.14. 01:21:41

@PYT: Én? Te vagy a hosszúval alatta. Arra EKG. :D

PYT 2021.01.14. 01:23:11

Na de odébbpakolom a popóm, mert utóbbi napokban nem nagyon jutott időm alvásra, most pótolnám, ami kimaradt, csók az uraknak *: ;)

Fálki 2021.01.14. 01:24:11

@PYT: jó éjt

En is tavozom, mert felek kettesben maradni Ármándóval.

PYT 2021.01.14. 01:25:07

@ÁrmándóYennefer: ja, ha csak úgy nem... xdd de azért azt talán csak észrevenném, gondolom.... xdddd

Ármándójózsi 2021.01.14. 01:26:17

@Fálki: @PYT: Good Night!

Na végre! Enyém a topic!

PYT 2021.01.14. 01:27:32

@Fálki: megértem, nagy lehet a csábítás... ;pp xddd

Na sziasztooooook!!

PYT 2021.01.14. 01:34:55

@ÁrmándóYennefer: utolsóóóóóóó!!!! xdddddd najóvan nem ;))
Dobok neked egy zsetont a jukeboxba, hogy ne félj egyedül, én még úgyse tettem ide zenét soha, egyik kedvencem ever:

youtu.be/BilaShsQphM

Ármándójózsi 2021.01.14. 01:42:58

@PYT: Bejövős. :)))

Bátor voltam. ;)

Ármándójózsi 2021.01.14. 01:56:42

3. el nem küldött komment helye.

Jó éjszakát Ármándó!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.14. 04:04:28

Továbbra is azt kell mantráznom, hogy két emberen kívül senkiben nem érzek potenciált arra, hogy megnyerje a játékot, ezek, pedig mivel nem hülyék, egy oldalon állnak, és szerintem először a 3-as döntőben fognak megküzdeni egymással. Ami tény, hogy közülük Bálint képviseli az ész játékot ő a bevállalósabb, és Robi pengeti inkább az érzelmi húrokat, és ő a diplomatikusabb és megúszósabb. Mindkettőben van mindkét vonalból, de az egyik inkább a racionális, és gondolkodó taktikus, a másik jobban hat az érzelmekre a villán belül és kívül is. Tök unalmassá vált a műsor számomra, mert a maradék 7 embert ilyen-olyan okból nem szeretem nézni, játékuk leginkább ellenszenvet, méla undort, vagy dög unalmat vált ki bennem, szabadulnék már meg tőlük, hogy jussunk már a játék finisébe, és dőljön el ki nyeri a fődíjat a két jelölt közül. Nem érdekel az iskola teljesítményük sem, és már tematikus hét sem. Nem érzem a játékosok között a pozitív kisugárzásokat adó kémiát, ani abból fakad, hogy itt mégis csak valamit közösen élnek meg, ami egyáltalán nem hétköznapi. Vivi összesen nem került eddig annyit adásba, mint ma, amikor a fél műsor arról szólt, hogy ő még ebbe a tapéta attitüdbe is teljesen belefáradt... A három párkapcsolat teljesen megölte a szövetkezési variációkat, aki párkapcsolatba került a villában, az egy olyan zsákutcába küldte magát, ahonnan nincs kiút.

Magentax 2021.01.14. 07:17:19

@Fálki: Sziasztok!
Az egyik belevalóban mutattak valami olyasmit, ami akár dugásnak is nevezhető.
Ez valami részegen fetrengős buli utáni éjszaka volt.

Nets 2021.01.14. 07:20:26

BeleValóban is érdekes emberkékkel telefonálnak. A srác szerint Rencsi viselkedése undorító és egy doboz sör is kiejtené, de Dani a kedvence és reméli ő nyeri meg? Kíváncsi lennék hogy vezetné le miért van ez így, bár lehet csak az Einstein herevakarásaiból dekódol ősi történeteket, amik szórakoztatják.

Ármándójózsi 2021.01.14. 07:55:12

Na, ezt már szeretem, ilyen szép fehérségre ébredni korán reggel.

MsIreneAdler 2021.01.14. 08:01:26

@VV Erőlegény: annyira együttérzek veled. Tényleg csak Robi és Bálint esélyes a fődíjra. Ráadásul még ők sem különböznek sokban egymástól, hogy legalább minimális értelme legyen valamelyiket kiválasztani és neki drukkolni. Mert tök mindegy.

Magentax 2021.01.14. 08:08:44

@Nets: Az előző Belevalóban Dani testvérét kérdezgette Győzike, hogy mit szól Dani viselkedéséhez, kint is ilyen féltékeny-e - és gyakorlatilag helyeselt a tesó, Dani mindent jól csinál, kint is félti a "tulajdonát".
Szép kis család lehet az is.

hereverő heverő 2021.01.14. 08:11:01

Lóreggelt, kellemes hóeltakarítást mindenkinek

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.14. 08:21:04

@MsIreneAdler: Tök mindegy, nálam egyelőre Bálint a nyertes, mert ő az aktívabb közülük, a három párbaja közül a Digós, és szerintem a Gabenes is sztem döntően befolyásolta a játék kimenetelét. De mivel Bálint a nagyobb kockázatvállaló közülük ezért ő innen simán Bukhatja az első helyet, ha hibázik. Tegnap pl. a konfliktus gerjesztő, "melyik három játékos helyett szeretném inkább a három kiskutyát benn tartani a játékban", szerintem mindketten, különösen Robi, elkövetett egy hatalmas hibát a nézők felé, amikor mindketten Vivit nevezték meg a harmadiknak a három közül, csak Bálint ezt eléggé direktbe csomagolatlanul közölte, Robi meg úgy, hogy ez csak ennek a mostani Vivinek szól, meg ennek ellenére annyira imádlak.... Így aztán Bálintnál ez beakad az átlag nézőnek Robinál pedig valószínűleg nem, de ha így gondolkozik, akkor hol van a hitelessége annak az úgymond együttérzésnek és támogatásnak, amit Vivivel szemben tanúsított néhány perccel korábban a nyugi szobában. Vivit mind a ketten beáldozták a csapatukban, pedig szerintem erősebb szövetségesük lenne bármelyiknél a bomladozó hetesből... Egyik sem mert megnyitni egy újabb frontot Dani vagy Moha, vagy az egyik lány partnerük megválasztásával, pedig valójában ha idegesítő játékosokról beszélünk ezek jelenleg sokkal idegesítőbben viselkedhetnek benn külön-külön, vagy a párjukkal együtt, mint akár a Frunato páros, akár a jelenlegi őszintén sajnálható, önkritikát is gyakorló depis Vivi. Nem mind a ketten a tutira mentek Frunatóék + Vivi a saját csoportjukból, mivel pechükre a szerkik három nevet kértek...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.14. 08:24:49

@hereverő heverő: Örülök, hogy újra "re" üzemmódban vagytok többen is!

Ármándójózsi 2021.01.14. 08:27:27

@hereverő heverő: Belédis! :) Én ugyan nem takarítom, sok éves megfigyelésem szerint legkésőbb tavasszal úgyis elolvad.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.14. 08:28:08

@VV Erőlegény: Megint jó sok kisebb-nagyobb helyesírási -elsősorban vessző- hibát vétettem, elnézést.

hereverő heverő 2021.01.14. 08:28:49

@repuloezustmokus: Hómosakodás? Hemperegjek a hóban? Ahoz még kicsi... Ez ilyen kozmetikai hóesés volt csak. Alibi.

hereverő heverő 2021.01.14. 08:29:13

@ÁrmándóYennefer: Én se takarítom. Majd összeszedi aki leszórta.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.14. 08:30:10

@ÁrmándóYennefer: A lakosok meg addig ingyen korcsolyázhatnak az előtted levő járdaszakaszokon... :-D

Ármándójózsi 2021.01.14. 08:30:28

@repuloezustmokus: Én ugyan egy toleráns embernek tartom magam, de lehetnek itt olyanok akik a homosodásra való felbújtást esetleg rossz néven veszik.

Fu Szekh Li 2021.01.14. 08:32:00

@hereverő heverő: Bizonyos kor felett már ez is eredmény :D

hereverő heverő 2021.01.14. 08:32:24

@ÁrmándóYennefer: Ugyan már! Dani és virág is tudja, hogy a segg a jövő pinája!

-mindenkitől elnézést, ezt nem is én írtam.

hereverő heverő 2021.01.14. 08:33:18

@Fu Szekh Li: Hajaj, az én koromban már az is eredmény ha megtalálom. Ha más találja meg, az meg már maga a csoda.

Ármándójózsi 2021.01.14. 08:33:29

@Fu Szekh Li: Mit eredmény, egyenesen teljesítmény! :DDD

hereverő heverő 2021.01.14. 08:34:15

@ÁrmándóYennefer: ha egyenes teljesítmény lenne, de egyenesre gondolni sem merek

Sepsidzsi 2021.01.14. 08:35:11

Viràg azt mondja fàj a szàja... nem osztoznèk vele szivesen a poharakon

Ármándójózsi 2021.01.14. 08:35:24

@hereverő heverő: Gondolni én sem. Álmodni szoktam róla.

Ármándójózsi 2021.01.14. 08:38:26

@hereverő heverő: Ha teszel rá selyempapírt, még dalolni is lehet rajta.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.14. 08:38:27

Srácok, hová tűnt Malacka két napja, nem sárgállik a komment mező ?

Magentax 2021.01.14. 08:48:46

@Sepsidzsi: Ha megnézed, szinte mindegyiküknek óriási sebek és gennyes pattanások díszlenek az arcukon, meg egyég helyeken. Frunak pl. az egész háta merő gyulladt pattanás, brrrrrrrr....
Nem tudom, milyen arcmaszkokat kaptak ezek, lehet, hogy attól van - de ki tudja...

Ármándójózsi 2021.01.14. 08:51:54

@Magentax: Merci homloka is csúnyán kirügyezett...

hereverő heverő 2021.01.14. 08:53:07

@ÁrmándóYennefer: Hja, a túlhajszolt nemi élet hiánya

Ármándójózsi 2021.01.14. 08:55:24

@hereverő heverő: Én ezt úgy ismertem, hogy "a rendszertelen nemi élet hiánya", de így s rossz. :DDD
Látnád az én fejem...

hereverő heverő 2021.01.14. 08:59:03

@Magentax: Fru a hátán hordja az arcmaszkot?

Magentax 2021.01.14. 08:59:43

@ÁrmándóYennefer: Az egész úgy kezdődött, hogy Dani folyton a micsodáját fogdossa és vakargatja, aztán a pöcsös kezével összetapogat mindent, kaját, bútorokat....
Ki tudja, mivel fertőzte össze az egész villát. Virágnak is tiszta rügy a homloka, amióta proliúrral közelebbi kapcsolatot ápol.
Fru is hogy fel volt háborodva, amikor Virág felkérdezte őt a higiénia hiányáról, a Gina kiesése utáni perpatvarban. Talán két napja, a BV-ben mutatták, hogy kijön a wc-ből és kézmosás nélkül kilebben a nappaliba.
Prosztó egy bagázs ez.

Magentax 2021.01.14. 09:00:14

@hereverő heverő: Nem, őt már szétfertőzte rencsula.

hereverő heverő 2021.01.14. 09:05:29

@Magentax: Tény hogy prosztó banda. De lehet, Higiénika hogy csak a rágógumit köpte a budiba.
Mondjuk az rejtély, hogy ilyen fogsorral hogy tud rágózni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.14. 09:06:27

@VV Erőlegény: Természetesen az automoderált, és a kevésbé terjengős, énje, ha szabadna ilyet rendelnem tőle. :-)

hereverő heverő 2021.01.14. 09:06:33

@VV Erőlegény: Neked kell a fájdalom? Nem leszek a bajátoood!

Fu Szekh Li 2021.01.14. 09:16:22

Amúgy csinálhatna valaki egy blogot, aminél a régi kommenttársakkal lehetne offolgatni.

MsIreneAdler 2021.01.14. 09:17:14

@VV Erőlegény: olyan szempontból nekem mindegy, hogy rajtuk kívül nem látnám szívesen senki kezében a lóvét. Nekem ez a Vivi szerelmes Bálintba ügy is is kicsit felfújtnak tűnik. Miután szavaztak a nézők, hogy ő a leghaloványabb, utána hozták ezt fel. Mert Vivi azt mondta Bálint jócsávó és nem akar ebbe belebonyolódni meg érezni iránta valamit. Ez szerintem tök normális miután 60 napja vagy bezárva egy számodra amúgy vonzó emberrel. A szerkesztők és a lakók kerítettek ebből hatalmas szerelmet, nem Vivi. És pont ezért szerintem Bálint tök feleslegesen volt bunkó Vivivel, nem gondolom, hogy korrekt elutasítás után Mercivé változva tapadna. A lányok közül egyedül belőle nézek ki valami tartást. Rajta látom, hogy felmérte, Bálint nem az ő kategóriája, és nem alázza meg magát. Nyilván ez a felismerés nem tölti el boldogsággal, na de hát ez van.

hereverő heverő 2021.01.14. 09:25:00

@repuloezustmokus: Dedede, pl én mára már meg is elégeltem a munkát.

hereverő heverő 2021.01.14. 09:28:59

@MsIreneAdler: Azért ne felejtsd, hogy Vivi vitte randira Bálát, ami persze hülyén sikerült. Vivi is félszeg volt meg Bálint is kelletlen. Ha mindketten csak amolyan baráti borozgatásnak fogták volna fel, ahol pl kiröhögik a többi ápoltat, megtömik a hasukat és ejtőznek egy jót, akkor ma nem arról beszélnénk, hogy vivi mennyire összezuhant. Csak sajnos ő valóban romantikus randira gondolt egy erre tökéletesen alkalmatlan alannyal.

Ármándójózsi 2021.01.14. 09:49:31

@hereverő heverő: Egyszerre dobban a szívhangunk ebben! :)

MsIreneAdler 2021.01.14. 09:54:38

@hereverő heverő: te se felejtsd el, hogy a riportban Vivi mennyire szar ötletnek gondolta utólag, hogy Bálintot hívta, nem pedig Robit. Hogy mennyire meglepődött magán, milyen szerencsétlenül viselkedett. Szerintem amikor kettesbe kerültek az már furcsa volt neki, nem számított rá, hogy ez így fog elsülni.

Ármándójózsi 2021.01.14. 10:02:51

@MsIreneAdler: Oké, de ha Bálint iránt nem érezne semmit, ugyanúgy ahogy a Robi iránt, akkor vele is jól elröhöghettek volna stb. ahogy azt Hereverő barátom is leírta. Meglepődött,mert nem tudta, vagyis kurva szarul kezelte ezt a helyzetet.

kozi001 2021.01.14. 10:06:39

@hereverő heverő: Reméljük nem megy ki Vivi.
Ezerszer inkább nézem Vivi bénázásait, mint a három nyomorék suttyó VV-s Don Juan unalmas "kapcsolatát" vagy mit.

Ármándójózsi 2021.01.14. 10:09:02

@kozi001: Ki a harmadik nyomorék suttyó???

Magentax 2021.01.14. 10:12:45

@ÁrmándóYennefer: Proliúr, Moh és rencsula a három Don Juan...

kozi001 2021.01.14. 10:17:10

@ÁrmándóYennefer: Proli Úr, Mohcsing és Szekrényverő!

Ármándójózsi 2021.01.14. 10:21:14

@kozi001: Értem. Na most Moh-ról sok mindent el lehet mondani, de a "nyomorék" és a "suttyó" jelzők fényév távolságra vannak tőle, szerintem. Semmi nem indokolja, hogy ezekben egy kalap alá veszed Renátóval és Danival.

kozi001 2021.01.14. 10:28:37

@ÁrmándóYennefer: Az én szótáramban nagyon sok indokolja!
Sose bírtam az öntelt alakokat a nagy semmire!
Kisfiú akit még nem csapott arcon az élet, de még fog...

A sunyiságot és kétszínűséget sem bírom.
Fickókhoz nem áll oda, de nőkkel tud úgy beszélni , mint a kapcarongyról. (Nézzetek BV-t!)

Ármándójózsi 2021.01.14. 10:38:05

Oké, látom a nyomorékot nem a testi hiba megnevezésére jelzőként használod, hanem indulatszóként. Ez a Te dolgod, a Te szótárad.
Viszont a suttyót Moh esetében hiába írtál ilyen hosszan így sem sikerült megindokolnod.
Mert még ha igazad is lenne, az öntelt, a sunyi és a kétszínű sem a suttyó szinonimája.
Legfeljebb a Te szótáradban.
De legyen Neked, elengedtem. :)))

Nets 2021.01.14. 10:44:02

Rönátó pszichopata vigyora ragyogja be napotokat.

kozi001 2021.01.14. 10:49:07

Az németjuhász keverék VV-s balfékek!

Sepsidzsi 2021.01.14. 10:53:43

Remèlem a mai rèsz nem azzal kezdődik hogy rönè adja a cold shouldert frunak majd miutàn az eleget stresszelt azon hogy mit csinàlt màr megint,(semmit), felkèrdezi hogy mit rinyàl a riportban amièrt anikò azt gondolja hogy ő rosszul bànik vele

hereverő heverő 2021.01.14. 10:57:10

@Nets: És a te lelkeddel, amen :)

Nets 2021.01.14. 11:01:20

@Sepsidzsi: Szerintem rámegy keményen Mohra most már, egész nap a vérét fogja szívni elmebeteg módjára. Fru nem fog merni egy szót se szólni, ahogy az asztalnál is bekamuzta hogy szerinte mindenki ellen van esélye.

Neki ez a mániája, hogy elképzeli hogyan történjen valami, sokat mondogatja magában és akkor majd tuti az lesz. Biztos imádja a bevonzás törvényének a maszlagját, aztán megy a tátott szájjal csodálkozás a tisztánlátótól.

bel ami 2021.01.14. 11:36:29

Párbajozni megy Renátó,
Móht viszi magával.
Tehát megajándékozza
egy cuki lilával.

Kell is ez most Mohikának,
mert ha nem így esne
következő kiválasztás
áldozattya lenne.

K_Attila 2021.01.14. 11:53:36

Az "igazából" az új "úgymond".

.Zsu 2021.01.14. 11:57:15

sziasztok! mindent olvastam eddig de nem szóltam hozzá blabla, szokásos szöveg :)
@ÁrmándóYennefer: tök érdekes amit írtál, mert bár csak megfigyelő voltam, és nem résztvevőjeként olvastam a kommenteket (csak mindig megörültem amikor valaki leírta a velem egyező véleményét és tudtam magamban EKGzni rá) de nekem ez a kitárgyalós hogyvoltozás jobban tetszik.
néha nehéz volt a sok offot kiszűrni, és olyan káosz volt, hiába próbáltam felvenni a fonalat egyszerűen nem mindig tudtam követni.
szal ez külső nem folyamatosan aktívkodó inkábbolvasóként ilyen. gondolom más megélni a csoport dinamikáját, hogy benne vagy és aktívan részt veszel.

azon filóztam, hogy egyre jobban tetszik ahogy összevágják műsort, a zenei aláfestések zseniálisak. a tegnapi részben is ment a zene, és amikor Merci becsukta a mosószoba ajtaját épp akkor hallgatott el, és megkezdődött a párbeszéd. apróság volt, de szeretem az ilyeneket.

előtte lévő részhez meg: amikor az asztalnál ültek, és Moh mondta Reninek h nem tőle hallotta, hogy baja van vele hanem Frutól. akkor a szerelmetes lovagunk olyan pillantást küldött Fru felé, hogy én összerezzentem a laptopom előtt.
fél mpig tartott az egész, de minden benne volt.
"mégis mit képzelsz magadról, hogy hozzászóltál, és rólunk beszéltél, és ezért még számolunk"

várom azt az arckifejezést tőle, amikor megtudja szombaton, hogy 20%ot sem érte el.

hereverő heverő 2021.01.14. 12:15:18

@.Zsu: Légy üdvözölve.
A kommentfolyamot sokkal könnyebb PCről követni. Telefonon sajnos a blogmotor nem ugrik az idézett kommentre, de laptopon jól működik. A kitárgyalós hogyvoltozás is jó, de ahogy fogynak a giliszták, meg ahogy fogy a szerkik kreativitása (sic) őgy egyre kevesebb témát lehet majd kitárgyalni, óhatatlanul elő fognak jönni az OFF kommentek is. Ráadásul sokan le is írják majd ugyanazt a gondolatot amit te szerettél volna, a sok ismétlés miatt pedig ellaposodik majd a kommentszekció. Ha átmész aktívba, hidd el te is fogsz offolni, és jó is az úgy.
Addig pedig hajrá!

Sepsidzsi 2021.01.14. 12:16:21

Amùgy ràjöttem az a bajom Anikòval hogy 32 èves lètère 45+os ruhàkat reklàmozò divatkatalògus- modellnek öltöztetik. Nem azt mondom hogy sumak/her vandàsan, de simàn lehetne fiatalosabban . Ja ès mit tippeltek milyen vàlasz lesz az amit a nanènak igèrt az rtl pàrkapcsolaton belüli erőszak ügyben?

Lukás főhadnagy 2021.01.14. 12:21:44

@.Zsu: 20%???? Én azért nem titkoltan bízok egy ennél kategóriákkal szerényebb eredményben neki... :)

hereverő heverő 2021.01.14. 12:26:12

@Sepsidzsi: Először hadd helyesbítsek, nem a NANE hanem a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene fog választ kapni. ha ugyan kapnak, az egész úgyis el fog sikkadni a francba amikor Recska kiesik szombaton.
Amúgy pedig nem hiszem, hogy sok mindent lehetne tenni. Az idióta Frufru tényleg beleesett ebbe a szarzsák Renóba, eszébe sem jut, hogy a jelenlegi kapcsolata nem egészen fedi a szerelem, harmónia, kedvesség, stb. fogalmakat. Úgy általában semmit amit az ember szeretetnek nevez és amit kapnia KELL egy rendes szerelemtől. Úgyhogy először Fruzsi szemeit kellene felnyitni, aztán mehetne Renó a riportba, ahol két izomember már várna rá gumibotokkal és szájbaköpnék, üvöltenének vele, lökdösnék, és úgy általában mindent megtennének vele amit ő a nővel. Kiváncsi vagyok, Renó mit lép olyankor amikor egyértelműen ő a gyengébb fél.
Vajon kérne-e bocsánatot először a két verőembertől, aztán Higénikától? Mi tudjuk hogy nem.

alma_szósz 2021.01.14. 12:30:10

Szerintem az RTL Rencsivel már nem csinál semmit mert 3 nap múlva úgyis kiesik a francba. Mondjuk Dani következő kirohanása után (mert úgyis lesz) lehet terveznek tenni valamit ami remélem erősebb, mint valamelyik műsorvezető ejnye-bejnyezése. De amíg bent vannak a villában úgysem lesz változás egyik kapcsolatban sem.

Ármándójózsi 2021.01.14. 12:41:54

@.Zsu: Szia pontZsu!!! :)

Csak olvasóként és így egy kicsit kívülállóként teljesen igazad van. De tudod, az itt hozzászóéó, vagyis a nagy bummig kommentelő emberek jó része már nagyon régen ismeri egymást, sok-sok széria óta. És mint ilyen, ez egy nagyon belterjes társaság, akik szívesen beszélgetnek mindenféléről és szeretik ugratni is egymást. Majdnem beltenyészetet írtam. :DDD
Én magam is, csak az előző szériában csatlakoztam hozzájuk, miután sokat olvastam Őket és igyekeztem beilleszkedni, amennyire tudtam. Végül talán nagyképűség nélkül elmondhatom, örültem, hogy befogadtak és a társaság része lehettem. (Ne most írjátok le kérlek, ha nem így van, ne most törjetek össze!!! :D )
De meglátod, ha belekerülsz a körforgásba, egy idő után Neked is természetessé válik, hogy akikkel sokat válaszolgattok egymásnak, jó érzés lesz másról, offban is beszélgetni.

Végül, remélem, hogy Te nem az előző széria nyertese pontZsu vagy, mert akkor február végéig a Neked cínzett hozzászólásokban csak sűrű elnézéseket kérhetek. :)))

Nets 2021.01.14. 12:42:05

@.Zsu: Szerintem is van 1-2 jó kis összeállítás mostanában, de még mindig nagyon keveslem. Többnyire laposak, nem kreatívak, nem humorosak, üresnek érződnek.

Frissebb ellenpélda mikor Rencsi vagdalkozásakor bevágták miket csinált Moh, pl. megköszönte Frunak a kaját és lelépett. A kakaózását is baromi jól lehetne használni, csak egy példát mondtam. Ilyenekből lehetett volna több, ahol a hülyeségeiket kifigurázzák ötletesen.

TheLynx70 2021.01.14. 12:45:34

Nem minden adást néztem vissza mostanában. Köszönet annak, aki belinkelte az önkényes mérvadót, éppen hallgatom. Puzsérékkal a legtöbbször nem értek egyet, de most igen. Még annyi fogalmazódott meg bennem, hogy nagyon megszerkesztett adásokat látunk, aminek nem sok köze van a résztvevők bent töltött napjaihoz. Sarkított helyzetek, sarkított jellemek. Ha lehet egy véleményem, senki nem eredendően gonosz (van, aki még őket is szereti, Renátó, Dani, Fru), és senki nem eredendően jó (Bálint, Robi.). Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, a különbség nagyon sok dolgon múlhat. Genetika, születési körülmények, családi háttér. Pénzügyi háttér is, de ha valaki akar, ezt ma át lehet hidalni. Viszont visszajutunk a családi háttérhez, ahol a legtöbbször azt szocializálják, hogy nincs kitörés.

.Zsu 2021.01.14. 12:49:19

@hereverő heverő @ÁrmándóYennefer: na igen ez az amit tényleg csak akkor érthetsz meg igazán, amikor benne vagy. mint egy csoportos csetbeszélgetés, kb olyan volt sokszor a kommentszekció. na és ember legyen a talpán aki ezt külső szemmel követni tudja.
de kommentelni kell, és akkor minden más ugye :)

nekem nagyon tetszik a közösségetek, szal szépen idepofátlankodtam én is, több évnyi hallgatás után.

ja és nem a VVZsuzsu vagyok :D

.Zsu 2021.01.14. 12:50:51

@Lukás főhadnagy: énis!! csak próbálok reális lenni, és akkor majd amikor 7% lesz nagyobb lesz az örömöm :D

Valinda1 2021.01.14. 12:53:15

Üdv mindenkinek! a tegnapi részhez:
- tetszett , hogy a kiskutyák hogy rámentek azokra az ocsmány cipőxbaxx ruhákra :))) , meg a reggeli zenére s hogy figyeltek
- Merci nyígása alatt nagyon jó volt ez a romantikus zene :D

Amúgy tényleg unalmas ez a rész, még a munkaidőm is lassabban megy tőle.

Fálki 2021.01.14. 12:55:38

@.Zsu: Szia pontzsu, udv koztunk, légy aktív

MsIreneAdler 2021.01.14. 12:57:11

@ÁrmándóYennefer: Bálintot jó pasinak tartja, ez máris több, mint ami Robival van. Nekem valahogy úgy jött le különben, hogy Robival volt valami torzsalkodás, ezért nem ő ment Vivivel. Szerintem egyszerűen meglepte a csajt, hogy ekkora hatással volt rá, hogy kettesben voltak. De ha belegondolok 60 szexmentes nap után bezárnának Bálinttal egy szobába...hát én is bőszen a tányéromba mélyednék, nehogy valami baromságot mondjak :), pedig annyira nagyon nem is tetszik ő nekem és egyáltalán nem vagyok halgatag.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.14. 12:59:44

@TheLynx70: igen egy idő után már nem tudsz más kabstjaban lenni

.Zsu 2021.01.14. 13:05:21

@Fálki: igyekszem.
megörvendeztetted a szívemet, amikor a múltkori posztodban megemlítetted Szentlőrincet.
itt homeoffiszozkodok családnál fél éve, menekülve a pesti albimból.

.Zsu 2021.01.14. 13:08:11

@MsIreneAdler: meg Bálintnak van egy nagyon erőteljes kisugárzása. nekem úgy jön le, hogy ő szívesen irányít. Vivi kicsit elesettebb lélek, bizonytalanabb, Bálint meg tudatosabb, határozottabb. leuralta őt.

Rrami 2021.01.14. 13:10:37

Sziasztok! Egy baj van csak a tegnapi kihívással, hogy így Dani valószínűleg nem megy párbajozni az utána való héten, sanszos hogy majd Vivit szórják meg vagy Frút. Danitól tartanak, még Bálint is erősnek gondolja. Kihívni úgyse fogják, tehát el kell még viselni sokáig. Nekem jelenleg a legirritálóbb, meg se kell már szólalnia...

Fálki 2021.01.14. 13:11:43

@Fu Szekh Li: En nemtudom.. Szerintem kérdezd azokat a regi forumtarsakat, akikkel hianyzik az offolgatás :o)

Ármándójózsi 2021.01.14. 13:11:48

@.Zsu: Ez olyan, mit a bébiszitterkedés? Nem tudtam, hogy lehet már hómofiszkodni is! :O
Mennyit fizetnek? :S

Fálki 2021.01.14. 13:12:25

@.Zsu: Orulok, én Pécsen csinalom ugyanezt :D

TheLynx70 2021.01.14. 13:13:36

Azt mondják, morális szempontból most érte el a vv a mélypontot. Szerintem már az előző is az volt, de az emberi emlékezet sok mindent megszépít. :)

Fu Szekh Li 2021.01.14. 13:16:46

@Fálki: Akkor honnan tudod, hogy van?

.Zsu 2021.01.14. 13:19:12

@ÁrmándóYennefer: óhhogyne. újabb létforma alakult ki.
ha a bébiszitterkedés magában foglalja az ágyból pizsamában dolgozást és olvasgathatod a hogyvoltos kommenteket egész nap, akkor ugyanolyan :D

ez a bermudás freeblog címem nem tudom még miért van a nevem mellett. egyetem alatt csináltuk barátnőmmel és tesómmal kb 2 évig. :D

Rrami 2021.01.14. 13:19:56

@TheLynx70: Majd a VV11-nél meg visszasírjuk Renátót, mert az rtl-nél mindig van lejjebb...

hereverő heverő 2021.01.14. 13:21:01

@Fálki: Nálam ez pörög körbe vinilen már másodszor

www.youtube.com/watch?v=y7htAlPqwBI

Az eredeti, 1976-os.

Magentax 2021.01.14. 13:21:45

Én azt végképp nem értem, rencsula és proliúr milyen tiszteletet emlegetnek egyfolytában?
A Moh így tiszteletlen velük, a Moh úgy tiszteletlen velük. WTF?
Miért is, hát kik ezek a prosztók? Milyen tiszteletről álmodoznak? Még nem hallották, hogy a tiszteletet a viselkedéssel ki kell érdemelni, azt nem lehet kikövetelni?
Miért is kéne Mohnak tisztelnie azt, aki az arcába hajolva ordítva mocskolja, lehordja mindennek?
Mind a két ősember cigányvajda tán a kinti életben és elvárják, hogy mindenki előttük hajlongjon, vagy mi?
Világosítson már fel , aki érti, pls....

hereverő heverő 2021.01.14. 13:23:25

@Rrami: Na azt te nem éred meg szőrös fejjel, hogy én a renátót visszasírjam.

TheLynx70 2021.01.14. 13:23:57

@Rrami: Renót biztosan nem. :)

Viszont elgondolkodtam, mi lehet a következő párbaj. Feltéve, hogy nem megy vissza. :)

Gia 2021.01.14. 13:26:28

@Fu Szekh Li: Sia!Irtam neked privit.

TheLynx70 2021.01.14. 13:27:48

@Magentax: Elnézést, az előző üres posztért. Tehát, igen, náluk sajnos ez a természetes, lehet a fériakat lányomnak, kurvának nevezni. Ők ezt verbális megsemmisítésnek használják, ha valaki nem veszi fel, arra fizikai benyomást gyakorolnak.

Gia 2021.01.14. 13:29:08

Az megvan nektek,hogy Moh tegnap megkóstolta a földről a kutyakaját? :-)))
A száraztápot,de akkor is...

Ármándójózsi 2021.01.14. 13:31:15

Valaki megtenné, hogy elsőzik a nevemben, mert biztos megint akkor lesz új posztcsi amikor nem vagyok... :(

TheLynx70 2021.01.14. 13:31:50

@Gia: Én is kóstoltam már, semmi gond nincs vele, csak nehéz összerágni. :D

Magentax 2021.01.14. 13:32:01

@Gia: Hát izé...nekem cicám van, egyszer én is megkóstoltam a kajáját, mi a csudát zabál rajta ennyire.
Teljesen sótlan és íztelen volt, nem ízlett :DDD

Fálki 2021.01.14. 13:32:39

@Gia: Szerintem azzal nincs semmi baj. Laza volt.

Magentax 2021.01.14. 13:33:32

@TheLynx70: Ez oké, de milyen tiszteletet követelnek a másiktól? Mivel többek ők, mint pl. Moh?

Fálki 2021.01.14. 13:33:58

Ez pedig itt minden idok egyik legszebb magyar dala szerintem, feldolgozva és a klipnek is van hozzáadott értéke, ugyhogy ne csak hallgassátok, nézzétek is.

www.youtube.com/watch?v=AFW56ksJyGM

Rrami 2021.01.14. 13:35:26

@hereverő heverő: Komolyan mondom, a 70-es években születtek a legjobb zenék. Akkor még tudtak valamit.

Gia 2021.01.14. 13:35:36

Csak nevettem Moh-n is és rajtatok is.:-) Nem kértek egy kis Whiskas cicatápot?Tudok vele szolgálni.:-))

Rrami 2021.01.14. 13:37:09

@ÁrmándóYennefer: Én nem, bocs :D Nekem se sikerült még, de ha összejön, utána szívesen

Magentax 2021.01.14. 13:37:58

@Gia: Köszi, de mi a Real Nature-t fogyasztjuk. Mi kérem előkelő családból származunk (neem) :DDDD

Gia 2021.01.14. 13:38:26

@ÁrmándóYennefer: Megpróbálhatom,de nem tudok ígérni semmit.

Gia 2021.01.14. 13:38:50

@Magentax: :-DD A kis válogatós!

Rrami 2021.01.14. 13:39:06

@TheLynx70: Feltéve? :) Szombathelyen már deszkázzák az ablakokat

Gia 2021.01.14. 13:39:36

@Fálki: Ki írja a mai hv-t,tudod esetleg?

.Zsu 2021.01.14. 13:39:41

@Fálki: ez jólesett most, köszi.

Fálki 2021.01.14. 13:40:46

@Gia: Laura.. A vázlat már a rendszerben van, szóval szerintem hamarosan élesedik.

Rrami 2021.01.14. 13:41:59

Láttátok Rencsi testbeszédét a kihívás alatt? Hintázott meg billegett előre-hátra.

Magentax 2021.01.14. 13:42:03

@Gia: Anyósom cicája mindenre - de tényleg mindenre - allergiás és a Real Nature-nak van mindenmentes változata. Egyszer elkövettem azt a hibát, hogy megkínáltam azzal a száraztáppal az én cicámat. Nem kellett volna....

MsIreneAdler 2021.01.14. 13:43:00

@repuloezustmokus:
@.Zsu:

Igen hideg és olyan ellentmondást nem tűrő volt Balint. Ha belegondolok, ott van Moh meg Merci esete, illetve körülöttük a sok csodálatos villaszerelem, én elhiszem hogy a lehető legegyérteműbb akart lenni Vivivel. De ezzel átesett a paci túloldalára. Azért Vivi nem mart rá a brére, csupán annak adott hangot (azt is unszolásra), hogy esztétikailag Bálint bejövős. Most erre szerelmet vizionálni és kvázi szakítós légkört kreálni a kajálásnál túlzás volt.

Fálki 2021.01.14. 13:44:00

@MsIreneAdler: Nem vagyok benne biztos, hogy nem volt ez az egesz Vivi szerelmes dolog scriptelt...

Gia 2021.01.14. 13:45:02

@Magentax: Értem,de én nem a cicára értettem,hogy válogatós. :-))

TheLynx70 2021.01.14. 13:47:33

@Fálki: Köszönöm, ezt a dalt egyébként is szeretem. :)

Gia 2021.01.14. 13:47:49

@Magentax: Megfejtettem,Rencsó abban követel tiszteletet,hogy ő pl nem menne rá a haverja csajára.Moh szerinte itt követett el hibát.Szerintünk meg persze nem,hisz ilyen nem történt.

Fu Szekh Li 2021.01.14. 13:50:16

@Gia: Kösz, várom (még nem ért át az átirányításokon).

Fálki 2021.01.14. 13:50:47

Utolso.

Ha értitek :D

TheLynx70 2021.01.14. 13:51:42

@Magentax: @TheLynx70: Ez nem a tiszteletről szól, sajnos abban a környezetben nem ismerik ezt a szót. Még az iskolázottabbak sem, és ez nem csak a svédekre igaz, hanem mélyszegénységben élő magyarokra is. Sajnos! :(

Gia 2021.01.14. 13:51:55

@Rrami: Az hagyján,hogy hintázott Rencsó,de már a riportszobában hülyeségeket beszélt.Pl ég a keze(?) a kiesett barátai miatt,mert rossz tanácsot adott nekik,vagy hogy neki évek kellenek,hogy ilyen csúnyán beszéljen,mint bent..What?

.Zsu 2021.01.14. 13:56:39

@MsIreneAdler: igen, de ott a villában 2 nap után legjobb barátságokról is beszélnek... nagyon másképp haladnak az emberi kapcsolatok ott bent :D

Fu Szekh Li 2021.01.14. 13:57:24

@Fálki: Érdekes, hogy Novákot még a Cégben láttam, Pribil Gyurit (Isten nyugosztalja) meg az S-modellben, Kimnowak koncerten viszont nem voltam (random fölösleges információ).

Fálki 2021.01.14. 13:58:15

@.Zsu: Mert a legtobbjének annyi esze van, mint egy marek szaritott kenyérmorzsának.

Fálki 2021.01.14. 13:59:52

@Fu Szekh Li: Pedig nagyon komoly alkotópáros voltak.

En voltam koncerten is és nem volt ugyan The Cranberries féle agyrobbantó élmény, de mind a mai napig él bennem az a "zseniszag", ami ottvolt.

Mondjuk én Novákot minden szinten nagyon szeretem és tisztelem, nem csak mint zenészt.

hereverő heverő 2021.01.14. 14:04:16

@Fálki: és @Fu Szekh Li: Én is voltam Kimnovak koncerten, de vagy nekem voltak túl nagy elvárásaim, vagy ők voltak enerváltak, de nem volt nagy élmény. Nováknak akkor valami kötés volt a lábán, az mindig lecsavarodott és emiatt meg-megszakították a koncertet, kifejezetten zavaró volt. Lemezen klasszisokkal nagyobb a katarzis.

Olvastátok, hogy ismét megnyílik a Tilos az Á ?

.Zsu 2021.01.14. 14:04:31

@Fálki: igen, ez is igaz, plusz elképzeléseink lehetnek csak arról, hogy milyen lehet így összezárva lenni viszonylag ingerszegény környezetben.
Merci tett is egy szimpatikus megjegyzést ezzel kapcsolatban a tegnapi részben, amikor arról beszélt, h ha kintlennének már tuti Moh nem is érdekelné őt, mert lenne annyi más történés, ember stb, de ott bent ez nagyon nehéz.

bár ez a párnap után öribarik vagyunk típusú ember kinti életben is létezik, és mindig is a hideg kirázott tőlük.

Rrami 2021.01.14. 14:10:39

@Gia: sajnos pont elszenderedtem, mikor Anikó bekapcsolt hozzájuk, így lemaradtam Rencsi riportszobás alakításáról :( Csak a végére emlékszem, mikor feállította őket

Fálki 2021.01.14. 14:11:28

@Rrami: Semmit nem vesztettel, osszevissza beszelt az ember.

Rrami 2021.01.14. 14:12:34

@hereverő heverő: Igen, több helyen is cikkeztek róla

Gia 2021.01.14. 14:12:48

Nem jöttök át az új poszthoz?

hereverő heverő 2021.01.14. 14:19:03

@Fálki: No és ha már koncertek, egy Crippled Black Phoenix-re mindenképp szakíts időt. Sokat járnak felénk, illetve jártak a múltban - remélem ez a jövőben is így lesz. Élőben IS piszok jók, bár most Daniel Anghede kilépett. Legutóbb a Dürerben voltam koncertjükön, benne van életem legnagyobb koncertjei között. Másik ilyen még egy Tuber koncert volt. Ők konkrétan lezenélték a fejemet.

CBP: www.youtube.com/watch?v=nAlvwuTFaAg (pesti felvétel)
Tuber: www.youtube.com/watch?v=_bQ3Cs5hoS8

Fálki 2021.01.14. 14:23:19

@hereverő heverő: Nem ismertem a CBP-t, koszi az ajanlast, felkerult a listamra.

MsIreneAdler 2021.01.14. 14:24:53

@Fálki: én sem. Mint írtam, pooont a "Vivi halovány" szavazás után jött a sztori, ahol Vivi végig azt nyilatkozta, hogy ja, jóféle ez a Bólint gyerek, Bálintnak meg úgy viselkedik mintha azt súgta volna neki valaki, hogy Vivi meg bizony már a két pulyát tervezi, mint Fru.

TheLynx70 2021.01.14. 14:24:55

Vivit nagyon sajnálom. Elhiszem, hogy depis, de nem biztos, hogy annyira, amennyire mutatja. Én is beleestem már ebbe a csapdába, ismerem az állandóan alszom, nem beszélek, stb. kombinációt. A végén dolgozni sem tudtam menni, mindenki elől titkoltam. :( Mindenkinél más, tehár Vivit nem tudom megítélni, ahogy egyikünk sem, ahhoz szakorvos kellene.

Valinda1 2021.01.14. 14:24:59

@Gia: úgy úgy, ott Anikóból is kibukott valami megrökönyödős hang

Fu Szekh Li 2021.01.14. 15:15:59

@hereverő heverő: Mondjuk a Cég zenéjére már nem emlékszem, de arra igen, hogy elég jó volt a hangulat. Nekem a KImnowak a jó, jó, de semmi extra kategória. Az S-modellt nagyon bírtam, az olyan igazi mocskos blues-rock volt, Kőszegi Zsolti szerintem a legjobb magyar ismeretlen énekes. Sajnáltam Gyurit, az én korosztályom volt, nagyon rossz volt, hogy rövid időn belül hárman (Kepes Robi, ő és Oláh Andor) mentek el abból a szcénából és korosztályból.

MsIreneAdler 2021.01.14. 15:47:44

@.Zsu: na ez igaz mondjuk. Az örök barát jutott eszembe, Digó, aki Gina párbaján sehol se volt :).

MsIreneAdler 2021.01.14. 15:49:00

@repuloezustmokus: lehet. De arra Robi alkalmadabb, meg a hajfonásra is.
süti beállítások módosítása