Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X59 – Világuralmi terveim és a kiskutyák

2021. január 12. 16:00 - Fálki

Napfényes hóolvasztó keddet kívánok mindenkinek és az a jó (...) hírem van, hogy világuralmi terveim apró részeként a HV-író csoportban is átvettem az irányítást, úgyhogy ma is én írok. A monitorok, telefonok és tabletek előtt ne legyetek restek hangosan ujjongani, örülni, táncikálni és tapsolni…

Vágjunk is bele a kutyázásos részbe.. És nem, itt most nem egymás kutyázása lesz a központban, hanem minden tiltakozásom ellenére csak kaptak kutyákat az ápoltak. De erről majd egy kicsit később, 
először nézzük inkább a mai porondmestert, Anikót.
kepernyofelvetel_335_egyedi.pngEgészen nehezen meghatározható, hogy minek is öltöztették, mindenesetre egy bőr vagy bőrhatású bokáig érő egyberuha van rajta, a lábán pedig bakancs. Nekem a sötétség elfajzott papnője, de a hajából legalább csináltak Mikiegérfüleket, szóval sokkal inkább vicces az összkép, mint riasztó. Maholnaptegnap születésnapja is volt, szóval boldog 32.-et Ancsa, most már annyi vagy, mint amennyinek évek óta kinézel.
kepernyofelvetel_336_egyedi.png
Najó, nem gonoszkodok, nekem a szex, házasság, szerelem listámról épphogy csak egy hajszállal maradtál le…

Napikérdés, milyen lett Merci haja?
A, tényleg el lett rontva
B, A
C, Dhhhhiiiigaóóóóó
D, RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

Folytatódik Marci rimánkodása, merthogy Ő már tiszta depressziós is a haja miatt, Moh és Bálint pátyolgatja, de hagyni kellene inkább, nyomja csak a hisztit. Amíg van rá kereslet, addig úgyis csinálni fogja. Robi ajánlja fel a segítségét és a héliumhiszti azonnal véget ér, rögtön átvált normális hangszínre a hisztériautomata. Befonja neki sportolócsajosra, nekem bejön, de én gerjedek a sportolócsajokra. Maerci szerint így olyan, mint LL Junior 16 évesen.
kepernyofelvetel_338_egyedi.pngkepernyofelvetel_339_egyedi.pngkepernyofelvetel_342_egyedi.png

Frunátóék a teraszon beszélik meg, hogy Csulabá nem izgul, nem izgatja semmi, nem agyal.. Ehhez képest látható rajta a feszültség és el is mondja a szerelmének, hogy egyéni játékosok mindketten és ha Ő távozik, akkor Fruzsi azt csinál amit akar, mert Őt már ez a dolog se feszélyezteti.
Fru: Nem is hiányoznék, meg semmi?
Renátó: De, persze hogy hiányoznék.

Akkor jó, mondd csak ki bátran Te, amit a másik féltől hallani szeretnél, kedves 7.28%-os barátom.

Fru továbbra is olyan szinten benyal és arra megy ki a játék hogy Őket kettejüket elszakítsák és a felső polcra emeljék a nőt. Ezt nem én mondom, Ő mondja. De én meg nem értem.
Saját bevallása szerint neki, a Csodálatos Férfinak nem kellene ezen izgulnia és jah, már nem is izgul ezen. Fruzsina megerősíti, hogy nem kell izgulni. Ilyet nem szabad mondani, mert most bizony mégis elkezd izgulni az ember, mert már voltak olyan esetek.
Mindig is egy éleslátású csávó voltam és most is az vagyok. Hát ilyet! Ezt föl kéne venni gyerekek! Ezt tedd, ezt tedd el izébe... Ezt tedd el humorosba!
Fruzsina is hallgatott megboldogult Knézy Jenőre és eltette ezt egy humorosba, mert nem akar inkább bemenni a teraszról az Ő urával… Aki szerint megint dobja itt a mártírt. Tímártír, hahaha.
Be
nn az ágyban folytatják, ahol is Renátó kijelenti, hogyha Ő olyat lát kintről, ami nem fog neki tetszeni, akkor biztos lehet benne Fruzsina, hogy nem fogja kint megvárni. Már most mondom, fog olyat látni. Szerintem már akkor, amikor a kiesése után a BV-ben bejelentkezik elbúcsúzni a szerelmétől. S amikor meglátja, hogy Moh mellett ül, akkor élő egyenes adásban jön majd a megmondtam Te büdöskurvázás. Várom már.
kepernyofelvetel_344_egyedi.pngkepernyofelvetel_345_egyedi.png

Bálinték arról
győzködik Virágot, hogy kérje meg Dani kezét. Ez egy csodalatos trollkodás és a lánynak nem esik le. Robi, Moh és Bálint pedig faarccal győzködik a lanyt, hogy nem kell rózsaszirom, gyűrűt majd ők maguk csinálnak és mekkora formabontó show lenne, ha a valóságshowk történetében először lenne fiúkérés.
kepernyofelvetel_346_egyedi.png
Mint azt a kommentelők tegnap
megírták, lánykérés már volt. Szóval Virág igenis legyen nő a talpán és kérje meg a Kavboj kezét.
Remélem rá tudják dumálni… Virág már el is képzeli, hogy a feldíszített nyugiszobában két analizáció közben meg is történhetne a dolog. Robi szerint mivel Bálint lenne az egyik tanú, így Vivi a legalkalmasabb, hogy pap legyen. Nagyon röhögök, zseniális az egész.
S
erről beszéltem pár hete egyébként, hogyha nem a mocsárlények gyalázkodásait kellett volna néznünk heteken keresztül, hanem normális emberek lettek volna becastingolva, akkor ilyen és ehhez hasonló szórakoztató tartalmak is lehettek volna a napi összefoglalóban.
Virág alszik még rá egyet, Moh szerint pedig ez egy tipikus Rómeó és
Júlia sztori, csak itt Júlia és Rómeó. Jólvan fiam, Te megint hozzászóltál egy okosat.

Maerci mosni megy és annyira
elmerült a kvantumfizika megoldatlan kérdéseiben, hogy az odaúton simán elsétál a már bennlévő kiskutya mellett. A mosógép bepakolása után már a húrelméletnél jár, amikor is mindenki legnagyobb szerencséjére a kutya megmozdul és erre az ingerre végre sikerül visszatérnie Mercédesznek közénk és reagál. Nézzétek meg a képet, hány lépése volt Mercikének, mielőtt észrevette. Biztos hogy a Higgs-bozon járt az esze. Megint.
kepernyofelvetel_348_egyedi.pngkepernyofelvetel_351_egyedi.png

Természetesen sipítozik. S m
ár kapja is fel a jószágot és viszi be a többiek közé.
kepernyofelvetel_350_egyedi.png
Azonnal mindenki megbokrosodik és átvált cukiba, kivéve a két féltezsvír, aki
közül az egyik épp eszik, a másik pedig most ébredt.
Ottvanmégeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegy jáááááááááj és indul a kutyariasztó akció, szerencsétlen kettes számú áldozat menne is vissza ott, ahol bejött, de az az ajtó sajnos bezárult.
kepernyofelvetel_352_egyedi.png

Dani szól rájuk, hogy legalább addig és akkor ne sikítozzanak, amikor itt vannak a kutyák.
kepernyofelvetel_354_egyedi.png

Jön egy harmadik is, ehhez négyen mennek ki, Bálint és a kőművesdekoltázsa, valamint Vivi és az X-lábai.
kepernyofelvetel_357_egyedi.png
De legalább nem visítoznak, hanem megfelelő
módon próbálnak barátkozni.

Dani és Renátó a teraszon elégedetlenkedik megint valami miatt, nem is értem, de persze Merci és Moh a fő
bűnösök megint. Dani szerint az egyik kiskutya nagyobb forma, mint Mercike barátja, szerintem pedig a három kutyus IQ-ja magasabb, mint nektek kettőtöknek összesen. Sőt, még a csajaitokat hozzászámolva is.

Pár perc cukikutyás kontent
jón, ahol is minden párocska nőtagja már el is képzelte, hogy mennyire jó lesz majd, amikor hozzájuk érkezik majd meg a tökéletes kapcsolatukba az első közös háziállat.
Esélytelen.


Dani és Virág a hálóban problémamegold és nem hiszitek el, hogy mi a baj.
Virág ránéz Mohra. És keresi a szemével.
És különben is, Virág azt sem tudja, hogy hova néz, mert annyira buta.
kepernyofelvetel_367_egyedi.png

Dani pedig emiatt nem Mohra fog már haragudni lassan, hanem Virágra.
Ennél szürreálisabb dolgot én 2021-ben még nem láttam, hallottam. Ja de, amikor Renátó szerint Moh rányúlt Fruzsira, meg egyszer el is ment
mögötte!!!!
Dani megnyugtatja szíve hölgyét, hogy nem haragszik, annak ellenére sem, hogy minden a szájába kell rágni.
Virágriport szerintem pedig Ő ezt nem fogja sokáig bírni.

Dani heremasszázs
közben olvassa fel a levelet, miszerint mindegyik kutya mellé lesz rendelve egy háromfős ideiglenes gazdicsapat.
kepernyofelvetel_369_egyedi.png
A kutyusok egyébként
örökbefogadókra várnak.
Fru, Renátó, Bálint
kepernyofelvetel_372_egyedi.png
Robi, Dani, Moh
kepernyofelvetel_371_egyedi.png
M
aerci, Vivi, Virág.
kepernyofelvetel_373_egyedi.png
Mekkora kibaszottnagy kupleráj van ebben a hálószobában, csak most nézem...

Érdekes, hogy csak Frunátóékat nem választották szét a pá
rok közül, valamint hogy megint Bálint került a közös feladatban a koszlidérc után is primkó társaságba.

Cukikutyás percek
jönnek ismet. Csinálok majd képeket, mert mit mondhatnék erről?
kepernyofelvetel_360_egyedi.pngkepernyofelvetel_364_egyedi.pngkepernyofelvetel_375_egyedi.pngAnikó emlékeztet minket, hogy Virág múlthéten elkapta a golyót. Mármint a szivatómatából érkezőt és az instak
övetőire volt kíváncsi.
58091.
De ki volt az az egy, ahogy a klasszikus vicc mondja, ugye….
Ezt az információt Virág senkinek nem mondja el, de levonja a téves
következtetést, hogy mivel nagyon sokkal nőtt az utolsó ellenőrzés óta, ezért Őt szeretik és minden a lehető legjobb úton halad.
A gazdájának persze elújságolja, aki meg is
erősíti, hogy akkor bizony itt minden jó, hat a nevelés, látod kislány, ezt is nekem köszönheted, hogy ember lett belőled.


Este mindenki könyörög a kiskutyáknak, hogy aludják át az éjszakát és nincs kakipisi. Bálint szerint igazából mindegy, mert úgyis Robi kel fel először és Ő fogja feltakarítani :D
Persze a kis cukorborsócskák emésztése a villában sem állt le, úgyhogy azonnal beindul a kakipisiautomata és az egyik kis jószágot hosszú
másodpercekig nézhetjük, amíg egy igazán emberes mitszépítsem kutyaszart présel ki magából.
kepernyofelvetel_377_egyedi.pngkepernyofelvetel_379_egyedi.pngkepernyofelvetel_380_egyedi.png
Dani bóklászik ki
először az éjszakába és becsületére legyen mondva, hogy nem nyavalyog, nem riadóztatja a többieket, hanem azonnal nekiáll feltakarítani a pisit és a taposóaknákat. „Na ez geci mekkora húgy” :D
Robi és Virág is megérkezik és immár
közösen gondoskodnak, se, mert Virág és Robi csak nézi a munkát.
A két mekkmester kitalálja, hogy karámot építenek és mindent felhasználnak, ami
kezük ügyébe kerül. Ruhaszárító, vasalódeszka, dohányzóasztal..
kepernyofelvetel_382_egyedi.pngkepernyofelvetel_383_egyedi.pngkepernyofelvetel_384_egyedi.pngkepernyofelvetel_385_egyedi.pngkepernyofelvetel_386_egyedi.png
A réseket pedig háztartási fóliával, ismertebb nevén folpackkal
kívánják bevonni, így lesz atombiztos a kutyabunker.
Egymáshoz mondjuk nem
rögzítik az elemeket, így az építkezés utáni második percben már meg is van a menekülőútvonal és ismét kiderült, hogy kik is most a legokosabbak a villában.
kepernyofelvetel_389_egyedi.pngkepernyofelvetel_391_egyedi.png

Holnap elvileg nem én leszek, de még nem
döntöttem el.

kepernyofelvetel_387_egyedi.png

505 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2021.01.12. 16:09:35

Vivi X lábait előről vagy hátulról látjuk? Annyira amorf hogy nem lehet eldönteni
Dani még akkor is valami fasz alakút (köntösének kötójének a csomós végét) markolászik, amikor a heverőn kutyáznak.

Fálki 2021.01.12. 16:12:34

@Mitya Ivanov: Tobb képet is csinaltam, de asszem hogy itt elolrol van.

etikette 2021.01.12. 16:19:33

Gyerekek, nem lehetne egy fertőtlenítő osztagot beküldeni a villába? Kezdve Bálint szemárpájával, Dani folyamatos tökvakarászásán át, mindenki pattanásos, retkes, redvás, mit tudom én. De valami őrület hogy milyen állapotok uralkodnak ott bent. Ez nem lehet egészséges. Csoda hogy még nem tetves az egész banda

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.12. 16:23:29

@etikette: ja ja, én már rég le floraszepteztem volna a bandát

hereverő heverő 2021.01.12. 16:27:53

@repuloezustmokus: atomot nekik! De előbb a kutyikat menekítsék ki

Rrami 2021.01.12. 16:28:56

@etikette: Igen, nálam is ez tudja legjobban lecsapni a biztosítékot. Azokat se irigylem, akik majd a műsor után nagytakarítást végeznek a trehány banda után.
Érdemes a háttérben lapuló ruhákat, zoknikat megfigyelni, na meg a talpakat...

etikette 2021.01.12. 16:29:29

Annyira drukkolok, hogy Renátó ha kijött a villàból új pályát válasszon. Biztosan sok mindenhez ért de fodrásznak katasztrófa. Könyörgöm NE engedje senki neki, hogy hozzáérjen a hajàhoz!

Valinda1 2021.01.12. 16:35:51

Köszönjük a posztot!
Nektek nem tűnt kicsit kamunak Robi hajfonása? Nekem sosem sikerült az ilyen fonás. :D
Furcsán jó lett szerintem. Mutatták magát a folyamatot amúgy? Kicsit olyan volt, mint a Fru világrekodrja a "kockákkal"

hereverő heverő 2021.01.12. 16:36:46

@etikette: Én azért Dajcs Tomi hajkoronáját szivesen rábíznám Rencsóra

etikette 2021.01.12. 16:39:23

@hereverő heverő: hehe erre nem gondoltam de jogos!

hereverő heverő 2021.01.12. 16:40:11

Én mára eltünök, mindenkinek szép estét, kevés veszekedést és sok szeszes italt. Éjjeli műszakot üdvözlöm.

LaciHogyVoltol 2021.01.12. 16:42:58

@etikette: Ezen a tetvességen már én is elgondolkodtam, amikor még Gina dobálta bent jobbra-balra a gyönyörű hajkoronáját, hogy most akkor ez tuti mindenkin átmegy :D
Igen, tudom: csúnya előítélet, de akkor is... :D

A másik dolog az a közös zuhanyzó, amibe a fiúk alkalom adtán még bele is brunyálnak. Na tuti, hogy ha nekem ott kellene zuhanyoznom minden reggel kisuvickolnám magam ELŐTT! :D

Spitzbaue® 2021.01.12. 16:44:11

@Fálki: Jó az öfi, köszönjük.

Az figyelitek a képen, hogy a piros pulcsis eb, vagy vamelyik másik kis templomtéri keverék, már letette a "névjegyét" a beengedőajtó előszobájában?

etikette 2021.01.12. 16:45:24

@LaciHogyVoltol: igen! És a wc detto...inkább a kertbe sz*rnék és elásnám

etikette 2021.01.12. 16:46:35

@Niemandhäuser: Azt nem néztem, csak amikor szerencsétlen vissza akart fordulni és kimenekülni amikor meghallotta a gyogyós kislány visító hangját, szegény kutyus

Rrami 2021.01.12. 16:47:05

@Niemandhäuser: Igen :) Gondolom az ápoltak bele is léptek és szétmaszatolták

Spitzbaue® 2021.01.12. 16:47:41

@LaciHogyVoltol: Nekem is azt javasolták, hogy úgy lehet vizet spórolni, ha zuhanyozás közben hugyozunk. Én próbáltam, de a WC kb. 1 méterre van a zuhanyzózól, és nehezen találtam bele olyan távolról :-DDDDDD
Nem is értettem, hogy lehet így vizet spórolni, de a vellában látottak alapján már értem ;-)

Post Modern Prometheus 2021.01.12. 17:08:06

Renátó VS Fantomkép: strawpoll.com/wj5juv53j
[Szerda este 22:30-ig lehet szavazni, jelenlegi állás 181 - 3 a Fantomkép javára]

Ármándójózsi 2021.01.12. 17:13:58

Faszántos lett az öfi, kezdesz visszatalálni a régi énedhez. :)
A mostmindentegybeírok mélyrepülés és annak fogadtatása után, már már sztratoszférai magasságokba törnek az írásaid. Így tovább! ;) :D

(Faszom hogy már megint nem értem ide... :( )

kozi001 2021.01.12. 17:14:37

Megjöttek a kiskutyák. Mindenki megbolondul!
Két tesó tömi a fejét tovább.

lol. Na vajon miért...? :P

Gia 2021.01.12. 17:17:30

@GeraltóJózsiofRivia: Utolsókból lesznek az elsők. ;-)

Fu Szekh Li 2021.01.12. 17:17:51

@Fálki: No offense, de már a posztírókat is kitúrtad? :D

K_Attila 2021.01.12. 17:19:00

Amikor majd Renya értesül a százalékról, köpni-NYERNI nem tud.
Na jó, köpni mindig tud.

Gia 2021.01.12. 17:20:20

@K_Attila: Jó lesz vele a
Jöttem,láttam,buktam.

Ármándójózsi 2021.01.12. 17:20:39

A Titán bejegyzésére jutott eszembe...

MUNKÁBÓL FÁRADTAN HAZATÉRŐK! TI IS SZAVAZZATOK VELÜNK!

KIT VÁLASZT RENÁTÓ? MEGMONDHATOT A TUTIT ITT -> strawpoll.com/626a3fqgw

K_Attila 2021.01.12. 17:21:14

@Gia: Köptem, láttam, buktam.

Ármándójózsi 2021.01.12. 17:22:14

@Fu Szekh Li: Félszemű Napoleonkutya!!! Vagy ugyanez kalózban. Jó estét! :)))

Gia 2021.01.12. 17:26:12

Furcsállottátok,hogy Fru nem rohant a kutyusokhoz.Hát azért,mert az ura se.Még az is bajVirág úgyszint.Neki rótta fel Dani,hogy arra nézett amikor Mohánál volt a kutya?Kezdem keverni,hogy mikor néz Mohra Fru és mikor Virág.Agybaj nagy baj.Csak nem nálam van.

Gia 2021.01.12. 17:27:31

@Gia: De nálam is van,a Virág előtti részt nem töröltem ki. :-)

Rrami 2021.01.12. 17:28:55

@K_Attila: Nem fogja érteni. Azt hozza majd fel magyarázatként, hogy azért esett ki, mert őszintén megmondta mindenkinek hogy kurva és nem talpnyalóskodott. Majdnem olyan lesz, mint amikor gorillaként verte a mellét. Büszkén kihúzza magát, mikor PP a párbaj végén odamegy mellé

MsIreneAdler 2021.01.12. 17:30:14

Teccik a poszt :)

@etikette: ezen felnyihogtam! Szinte láttam a szemem előtt, ahogy egy bús, magányos villalakó ásóval ballag szarni az udvarra. Tanu csak a hooold :)

Elképesztő a retekdzsuva!

kozi001 2021.01.12. 17:32:43

@Gia: Odakint meg kell tanulnia majd a két neveletlen kis gádzsinak, hogy tesóknál nem nézelődünk.

2021.01.12. 17:33:27

@Fálki: küldhettél volna órákkal ezelőtt értesítést, h jöhessek elsőzni, te iligy.:]
az ancsás oltás dzsukel volt.;]

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2021.01.12. 17:42:25

@Fálki: mennyire vagy nyitott nyelvtani korrigálásokra?

arni2134 2021.01.12. 18:15:32

@Mitya Ivanov: "Vivi X lábait előről vagy hátulról látjuk? Annyira amorf hogy nem lehet eldönteni"
Nem értem, egyes férfiak barlangban élnek és csak agyonretusált nőket láttak fotón? Ez egy teljesen normális, átlagos láb. Hátulról. Anatómia. Komolyan, úgy kezeltek teljesen átlagos külsejű nőket, mintha szörnyszülöttek lennének. Miközben az átlag magyar férfiak zöme elhízott, kopaszodik, és még sorolhatnám, de azért teli szájjal gúnyolódik óvodásként a nők különféle testrészein.

2021.01.12. 18:31:41

1. Köszi Fálki, nagyon jó lett!

2. A kutyakakit mostanában tényleg "taposóaknának" nevezik a szlengben, vagy ezt a kifejezést Dani sziporkázó humorának köszönhetjük?

Hakkipekki 2021.01.12. 18:36:24

@ミラ: Vigyázz!
Én az avatarját korrigáltam volna tegnap (egy kicsit, hogy látható legyen).
Teljesen berágott.

2021.01.12. 18:55:05

Schumacher Vanda úgy érezte, teljesen megsemmisül az első BeleValóVilág adása előtt - 24.hu/szorakozas/2021/01/12/schumacher-vanda-bele-valo-vilag/

kozi001 2021.01.12. 18:57:11

@Barracuda2: Szívesebben nézem még ha bénázik is, mint ahogy Győző pojácáskodik.

hereverő heverő 2021.01.12. 18:57:27

@arni2134: nem.
1: Vivinek jobb lábai vannak mint az átlag
2: szemből van, a térdeit látod a képen

A többi igaz, a pasik se jobbak. Nekem pl sokkal rondábbak a lábaim mint a Vivinek.

2021.01.12. 19:02:22

A játék kimenetelét abszolút nem lehet csupán a követők számából megjósolni (nem is érdemes), de ha győzelemre nem is, egy dologra mindenképpen jó az, ha valaki több tízezer követővel száll ki a játékból: elkezdhet influenszerkedni, ahol ekkora bázisért már szép összegeket fognak fizetni nekik a ruhamárkák, műszempilla- és a noname arcápolási termékeket forgalmazó cégek.

És ha már nyeremény: a ValóVilág saját Instagram-profiljával is nagyot szakított – a több mint százezer követője kétharmadát az elmúlt két hónapban szedte össze.

Forrás: 24.hu/szorakozas/2021/01/12/vv-10-valo-vilag-10-2020-instagram/

Gia 2021.01.12. 19:07:27

@Hakkipekki: Biztos jót akartál,de meg kellett volna előtte kérdezni.Van aki örül neki,van aki támadásnak veszi.Mindenkinek van lehetősége a saját képe szerkesztésre,valszeg ő nem akar jobban látszódni.

Fálki 2021.01.12. 19:07:54

@ミラ: Általában direkt írom rosszul a dolgokat, de simán lehet hogy van benne olyan, amit nem.

Add elő.

Fálki 2021.01.12. 19:09:15

@Hakkipekki: Mert nem kértem.

Én se megyek oda hozzád az utcán és igazitom ki a sminkedet vagy húzom eggyel szorosabbra az övedet, mert lóg rajtad a gatya.

Csak úgy kéretlenül.

Fálki 2021.01.12. 19:11:35

@Fu Szekh Li: Mindenkin átgázolok, mondtam :)

Illetve mondták....

K_Attila 2021.01.12. 19:12:10

@arni2134: A pontosság kedvéért: visszanéztem a jelenetet, az a lábának az előoldala.

2021.01.12. 19:15:40

@kozi001: nagyon nehéz műsort vezetni, elismerem. A linkelésnél FYI szempontok vezéreltek.

budapest23 2021.01.12. 19:15:46

@Barracuda2: néddmán, a 24.hu hogy izgult rá a valóvilágra az utóbbi hetekben... Mi van, telex helyett oda ment át Sixx?

Gia 2021.01.12. 19:19:01

@K_Attila: A térgyekalácsa,mert elfordult,hogy ne csábítsa Bálint kőműves dekoltázsa.. :-)

Ármándójózsi 2021.01.12. 19:19:12

@arni2134: Szerintem egy kicsinykét óvatosabban...
Eltekintve attól, hogy a lábak elölről látszanak (Anatómia!!!), azért engedtessék meg nekem elhízott, kopaszodó magyar férfinak sörrel a kezében, hogy úgy minősítsek bárkit a kirakati bábuk közül, ahogy nekem tetszik. ;)
Ígérem, Téged sskk nem foglak. Így ok? :)))

2021.01.12. 19:22:45

@budapest23: állandó VV10 rovat van a 24.hu-n, de a "kutyusok-kaki-pisi" téma miatt az Index is foglalkozott a VV10-el ma. Anno Sixx miatt kezdtem olvasni HV-t, majd VV-t nézni.

MsIreneAdler 2021.01.12. 19:22:58

@Hakkipekki: bocsi, hogy beleszólok, de sokan nem véletlenül választanak homályos vagy valamilyen módon torzított profilképet. Azért szerintem a mai világban ez ritkább esetben pancserság, mint szándékos dolog.

K_Attila 2021.01.12. 19:24:15

@Gia: Igen, zavarba jöhetett a nemi gerjedelemre okot adó látványtól!

2021.01.12. 19:26:27

24.hu azt írja, hogy Gina például január 2-án esett ki és 13 ezer plusz követőjéből négyezret a párbaj körüli néhány napban szedett össze.

Szerintem Renátó a legalacsonyabb párbaj %-arányon túlmenően abban is rekordot fog felállítani, hogy Ő párbaj körül veszít majd Insta-követőeket...

Ármándójózsi 2021.01.12. 19:34:05

MEGVOLT MÁR A VACSORA? MOST CSAK OLVASGATSZ?

SZAVAZZ IS! HA MÉG NEM TETTED, MOST MEGTEHETED. MI IS SZAVAZTUNK!

KIT VÁLASZT RENÁTÓ HOLNAP? ITT TIPPELHETSZ -> strawpoll.com/626a3fqgw

Post Modern Prometheus 2021.01.12. 19:34:44

Renátó VS Fantomkép: strawpoll.com/wj5juv53j
[Szerda este 22:30-ig lehet szavazni, jelenlegi állás 206 - 5 a Fantomkép javára]

Post Modern Prometheus 2021.01.12. 19:35:49

@Post Modern Prometheus: strawpoll.com/wj5juv53j
[nem tudom miért nem jól illesztette be a szavazós linket, bunki blogmoci]

Ármándójózsi 2021.01.12. 19:37:59

@Post Modern Prometheus: Ha másolod egy előzőből akkor baszik rá a kötsög. Újra be kell illeszteni. :))

Spitzbaue® 2021.01.12. 19:37:59

@Barracuda2: A taposóakna kifejezés nem újkeletű a kutyagumira, az biztos.
@Rrami: És Recska nem fog már a 2 hét múlva esedékes Grincs párbajra sem elmenni, mert fog olyat látni, amit legrosszabb álmában sem kívánok neki: Mú a 1.5 méteres védőtávolságon belülre kerül egyszer vagy akár kétszer is, és/vagy Ránéz Grincsre, és közben pofátlanul elnéz Dániel mellett. Ettől, föleg így együtt, valószínűleg kiakad Recska mint a sezlonyrugó.

Post Modern Prometheus 2021.01.12. 19:38:48

@GeraltóJózsiofRivia: Elképesztő, az ember egy másodpercre sem lazsálhat, itt is csak a munka... :D

Spitzbaue® 2021.01.12. 19:42:44

@Post Modern Prometheus: Ki az az 5? Ha közülük olvassa valaki, nem írná ide becses a véleményét, hogy miért Recskát támogatja? Vitassuk meg! Valószínűleg, valami itt kimaradt, és lehet felhozni mellette érveket. Akár meg is győzhet itt mindenkit, hogy rosszul láttuk, hallottuk, amit láttunk, hallottunk. Köszönöm!

2021.01.12. 19:44:34

@Niemandhäuser: köszi, jó pap holtig tanul. Itt tanultam meg pl., mi a vérf.sz. De azért rá kellett gugliznom. Amikor pedig az ismerőseimet megkérdeztem, azt mondták, az ellentéte a húsf.sz.

Addamm 2021.01.12. 19:48:49

@Hakkipekki: No offense, de tényleg nem kérte. Ha valaki megkér, hogy szerkeszd meg a képét és ingyen megcsinálod az egy tök jófej dolog. Ha kérés nélkül csinálod akkor kellemetlen lehet. Főleg, hogy nem is privátba küldted neki afféle "meglepetésként" hanem egyből beállítottad magadnak, és így az ő képe vált jobban láthatóvá a kommentelők számára.
Feltételezem direkt fekete-fehér és homályos kicsit, mivel saját maga szerepel a fotón és gondolom nem akarja, hogy 1 másodperc alatt felismerhető legyen.

Gia 2021.01.12. 19:50:06

@Niemandhäuser: Kipcsak harcos szavazott Rencsire és egy Z betűs valaki többször.

rss 2021.01.12. 19:50:42

Koszi az irast!

Ha minden igaz, az ebeket a Gazdatlan kolykok - Puppy rescue Hungary (www.facebook.com/puppyrescuehungary) nevu szervezet mentette, ami azert meglepo, mert oket egy korrekt szervezetnek tartom. Nem ertem, hogy miert mentek ebbe bele... Az egyetlen tippem, hogy igy hamar gazdisodnak a kutyak + gondolom bemondtak a nevuket a teveben es igy talan tobben fognak orokbefogadni, dehat ilyen aron...

Spitzbaue® 2021.01.12. 19:51:00

@Barracuda2: A faxról jut eszembe, hogy amikor még Daniella volt a (nemis olyan) titkos favoritom, sajnáltam, hogy fogdossa a pötsét, azt még jobban, hogy Gy. Őzike külön blokkot szentelt ennek.

Most meg már szinte hányok tőle.

Így múlik el a világ dicsősége.

Gia 2021.01.12. 19:52:01

@Niemandhäuser: Ja és egy "Ne legyen unalmas" nicknevű.

Gia 2021.01.12. 19:53:37

@rss: Milyen áron?:-) Nem fog a kiskutyákra ráragadni Recska köpködési szokása.

Spitzbaue® 2021.01.12. 19:58:05

@Gia: És a kipcsak is a sértődött/eltűnt csapatban van? Mert, tényleg, őt sem látni mostanában.

Egyébként rossz véleményem van azokról, akik eltűntek, mert az én szórakozásomat kisebbítik, de kicsit örülök, hogy nem offolják szét a blogot. (Sajnos, ígéretem ellenére, még mindig lusta voltam visszaolvasni az ominózus éjszak eseményeit. Úgy vagyok mint Néri Szent Fülöp Loyolai Szent Ignác könyvével: el kéne olvasnom, de annyira nem érdekel)

Ármándójózsi 2021.01.12. 20:00:31

@rss: Ez szerintem nagyon, nagyon túl van tolva...
Nem lesz azoknak a kiskutyáknak az évilágon semmi bajuk! (Persze, ha csak le nem ejtik őket, vagy ilyesmi.)
Sőt, szinte biztos, hogy örökbe fogadják őket ennyi cukiság után és szerintem a mentőhelynek is ez volt a célja. Jól is tették, legalább nekik lesz, remélhetőleg felelős gazdájuk.

Bougie 2021.01.12. 20:03:44

Ha valamelyikőtök szeretné a 3 cukorfalat valamelyikét, akkor az SMS küldés előtt olvassátok el az örökbefogadási szabályzatot is! Itt található több infó a kutyusokról: www.facebook.com/puppyrescuehungary/

Addamm 2021.01.12. 20:04:28

@rss: Milyen áron? Semmi baja nem lesz a kiskutyáknak a villában. Kaja/víz van, fűtött helyen vannak és még gondolom játszani is fognak velük. Tekintve, hogy valami gyökér kidobta őket, a mostani körülményeik ezerszer jobbak. A szervezetnek pedig hatalmas reklám, lásd ide is eljutott a facebook oldaluk linkje. Valószínűleg könnyebben találnak örökbefogadód a 3 kiskutyának és a többinek is amelyik a szervezetnél van.
Attól meg semmi bajuk nem lesz, hogy az elején volt pár perc hangoskodás amitől megijedtek. Valaki írta itt tegnap, hogy az evolúció során sokkal veszélyesebb és rosszabb körülményeket is túléltek a kutyák, mint pár hangos ember egy fűtött nagy házban.

Fálki 2021.01.12. 20:08:43

@GeraltóJózsiofRivia: Kosz kicsi... mi ez az uj nick?

Spitzbaue® 2021.01.12. 20:14:33

@rss: @GeraltóJózsiofRivia: Tegnap már elemeztem, hogy az evolúció ennél sokkal jobban felvértezte az ebeket a túlélés érdekében. Tehát nem Recska nézésétől vizelték össze magukat.
(Hanem Mú nézett, amiatt. Ja nem, attól Daniella vizelt be majdnem :-DD)

Spitzbaue® 2021.01.12. 20:16:36

@Bougie: Még mostanában azon röhögtem, hogy párhetes kismacskákat hirdettek a fácsén, de "kimondottan benti cicának". Apjuk faxát! :-DDDD

budapest23 2021.01.12. 20:19:19

a vivilábakra: A redök konvexek (kifelé dudorodnak), hacsak nem xenomorph a hölgy, ezek bizony térdek.

Lukás főhadnagy 2021.01.12. 20:23:57

Fálki: Kitartást, köszi a posztot. Maximálisan kihoztad amit lehetett ebből a kontentből.

Btw szerintem unalmas kis adás volt a Daniella lánykérés és a kancik puffogásán kívül...

Ármándójózsi 2021.01.12. 20:25:01

Ne köszönd, Tesó! :) Tudod, hogy ami a szívemen az a számon én így játszom, őszintén. :)

Az kérlek úgy volt..., akartam gyorsabban válaszolni, de éppen egy pizza volt az ölemben és azt fogyasztottam kultúráltan..., szalámis pizza, de megbolondítottam egy kis jalapenoval, parmezán sajttal és még főtt tojás karikákkal..., itt helyben rendeltem, ha valakit érdekel privátban átküldöm az étterem nevét..., a net pincér hozta házhoz, jó arc volt a srác, mondta is...ja, lehet, hogy elkalandoztam??? :S

Szóval: Mióta egyedül maradtam, mint az ujjam..., ez milyen hülyeség az ujjam nincs is egyedül, nem vagyok én asztalos...mindegy, szóval magányos vagyok, eszembe jutott a jó kis Witcher 3, hogy én azt milyen régen nyomtam utoljára...kb. egy éve egyébként, de akkor aztán szét moddoltam és ettől még inkább über lett...szóval, hogy emiatt. :DDD

2021.01.12. 20:25:55

@Fálki: am. egy csomó ideig azt hittem, h nem is te vagy az avatarodon, hanem a fiatal(abb) john rhys-davies:

m.media-amazon.com/images/M/MV5BMjMwNDY3NjQxMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDc3NTYyOQ@@._V1_.jpg

jó-jó, vágtázom, vaksik már öreg gyesznószemecskéim.:'D

Fálki 2021.01.12. 20:27:31

@vágtázó vadmalac: Te disznó, ez nem valami szép ember.

2021.01.12. 20:28:47

@GeraltóJózsiofRivia: háló, Józsi!:] utólag is jó étv! (avagy, előre a kövihez, mert még biztos szándékodban áll - belátható időn belül újból - táplálkozni.)

Ármándójózsi 2021.01.12. 20:31:30

@vágtázó vadmalac: Jó is, hogy megszólítottál!
Mindenek előtt köszönöm szépen!
Ha megengedsz egy kérdést: mi a bánatos, retkes lónak a faszát csináltok az előző elhagyott topicban??? :S
Hogy nem tudok utolsózni... :/

Lukás főhadnagy 2021.01.12. 20:34:42

Ez megvan?

www.google.com/amp/s/24.hu/szorakozas/2021/01/09/valo-vilag-10-vv10-vv-gina-modellkedes-munka/amp/

Nekem egyből a 2021-es munkaruha kiállítás "Láthatósági mellény" szekciója jutott eszembe mint lehetőség...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.12. 20:35:09

@K_Attila: húúúú bameg, ez fájt! Még jó, hogy bele nem léptünk :)

2021.01.12. 20:37:26

@Fálki: a szép férfiak homokosak többnyire, a heterók meg karakteres arcúak.:D
ha vmi nagyon helyes pofijú hímet dobtam volna be, h sztem rá hasonlít (kicsiben, 50x50 pixel felbontásban) a profilképed, akkor meg az lett volna a baj, h sunyi módon "lelobizlak".:]

a csepűrágó úrról próbáltam keresni vmi előnyösebb, fiatalkori képet, de csak olyat találtam, ahol még dagadt is volt, szal azokat inkább elengedtem. szvsz idősebb korára sokkal emberibb póneme lett.

és úgyis az számít, h a lyányok-asszonyok mit gondolnak rólad, hogyan látnak téged, és nem az, h én kire-mire asszociáltam.:Đ

Fálki 2021.01.12. 20:39:03

@vágtázó vadmalac: Mindig kimagyarázod magad, zsidó... :D

2021.01.12. 20:39:57

@repuloezustmokus: egy öléggé ismert walesi színművész/karakterszínész

www.imdb.com/name/nm0722636/

2021.01.12. 20:40:08

@Fálki: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2021.01.12. 20:45:58

@repuloezustmokus: de, abban is szerepelt (mmint az első részben bizonyosan), elég tetemes filmográfiája van a palinak (sacperkábé 270 cím, a '70-es évektől napjainkig). nekem leginkább a sliders c. soriból maradt meg, amit a '90-es években még önként s dalolva fogyasztottam, ma már valószínűleg megölném magam, ha csak 5 percet is meg kéne néznem bármelyik részéből.:]

2021.01.12. 20:47:32

@GeraltóJózsiofRivia: én nem csináltam sámlit! és - szokás szerint - óttsevótam! de ismerel jól már engemet, ha vki ír nékem, arra kényszeresen válaszolni fogok, lehetőleg 5000 karakteres hsz-ekkel.:D

MsIreneAdler 2021.01.12. 20:51:53

@vágtázó vadmalac: jujj a sliders. Hogy bírtam képes nézni :D? Én sem tudom!

Rrami 2021.01.12. 20:54:24

@Niemandhäuser: Úgy kellene a Jöttem, láttam... felvételeket megcsinálni, hogy láthassuk, mikor R. kiakad. Ha rajtam múlna, akkor olyan páros feladatokat adnék, amikben Frú Mo mellé kerül. Közben meg lehetne venni Rencsi arcát :D

Fálki 2021.01.12. 20:56:42

@Rrami: jövő héten sajnos iskolahet, aholis úgyis Mercike Moha padrend lesz, de azon kívül én is simán tolnam nekik a testi kontaktos feladatokat, úgymint zsákbanfutas, mindenkinek a nyugiban kell aludni, nem engedhetik el egymás kezét 24 óráig.

Rrami 2021.01.12. 20:59:31

@vágtázó vadmalac: Juj azt én is néztem gyerekkoromban, de már nem emlékszem mi lett a vége:) Visszakerültek vajon a helyükre, vagy még most is utazgatnak dimenziók között? Meg volt az X, attól paráztam, és a Twin Peaks, a legjobb!

2021.01.12. 21:03:03

@repuloezustmokus: hát bezony.:]

@MsIreneAdler: mekkorát lehetne offolni azzal, h szimplán csak felsoroljuk a címeket, amiket a '80-as, '90-es és 2000-es években toltunk trash kontentet a net megléte előtt/mellett.:Đ

2021.01.12. 21:04:03

@Niemandhäuser: Daniban nem a faxmarkolás zavar, hanem ahogy Virággal viselkedik. Nekem Bálint a favoritom, de lekezelően beszélt Vivivel a vacsora alatt, ezért egy kicsit csalódtam benne. Vivi is nagyon szimpatikus, ahogy nem áll le vitatkozni, gondját viseli a többieknek, de a "pinis" szövegei nekem nem jönnek be annyira, remélem, ez csak az ő "tattikájának" része. Bár Dani azt mondta rá, hogy pislog, mint hal a szatyorban...

Rrami 2021.01.12. 21:07:09

@Fálki: De látod, ezek nem élnek ilyen lehetőségekkel. Szerintem nincs is idén kreatív stáb. Meglátták az alapanyagokat, aztán gondolom felmondtak:)

MsIreneAdler 2021.01.12. 21:09:08

@vágtázó vadmalac: ne vigyél kísértésbe malac!!! :D

Ármándójózsi 2021.01.12. 21:13:14

@Fálki: Ez az iskolahét valid infó???

Fálki 2021.01.12. 21:15:39

@GeraltóJózsiofRivia: 8an lesznek. Mikor máskor lenne?

budapest23 2021.01.12. 21:16:52

@Fálki: Szerintem nem is a darabszám, hanem az iq-átlag miatt kételkedett...

Ármándójózsi 2021.01.12. 21:19:25

@Fálki: Már szerintem az is kevés, de legalábbis a legutolsó esély.
Viszont azért kérdeztem, mert szerintem nem is lesz ebben a szériában. Amit személy szerint bánnék, mert a legjobb öfik sokszor ezekből születtek.

readonlyvv 2021.01.12. 21:21:10

jé, az én profilképemet is többen használják. skandalum.

2021.01.12. 21:26:43

@Rrami:

x? mmint x akták? nekem abból a főcímzenén, meg mulderen és scullyn túl nem sok maradt meg; valszeg a Zidegenek kitörölték a látott epizódokat, amikor anális beültetést kaptam a Zűrhajón legutóbb.:Đ
a tvín píkszet meg full benéztem majd' másfél évtizedig.
amikor anno a királyin adták (1991-1992 között), kb. 8 éves kis szarosként láttam belőle hébe-hóba részleteket, és utána hosszú ideig egy nyomasztó, para dologként élt a fejemben.

a 2000-es évek elején-közepén kezdtem lynch munkásságra rákapni (elsősorban a nagyjátékfilmjeire, meg bizonyos rövidfilmes cuccaira), és nem volt kérdés, h akkor meg kő nézni szépen a twin peaks első két évadát, mielőtt sort kerítenék a '92-es mozifilmre.
vártam mindig a parát, a gyerekkoromból megmaradt horrorisztikus lófasz újbóli átélését, de az csak nem akart felbukkanni a 30 epizód alatt egyszer sem. roppant csalódott is vótam.
lynch cuccok közül csak a dűne és a későbbi, twin peaks mozifilm tudott ennyire bús pandává tenni.

persze, ahogy jött a hír, h gyárt hozzá az öreg egy harmadik évadot, bizakodni kezdtem.:] spoiler: a harmadik évad sem tetszett összességében. addigra már tényleg fekete öves lynch geek-ké képeztem magam ugyanis, és nem éreztem méltónak az életművéhez (amibe a mféle képzőművészeti alkotásaitól kezdve, a filmes munkáin át, a zeneszerzésig nagyon sok minden beletartozik). viszont a harmadik évad alatt kétszer is elbőgtem magam elég csúnyán.:D ad1: mert a nosztalgiavonat olyan szinten elgázolt, h olyat nem nagyon éreztem korábban még ad2: mert a lynch-univerzumból rengetegen meghaltak addigra, és kb minden rész végén újabb emblematikus emberek bukkantak fel az end credits-ben az in memory részben.

nu, ez eléggé off-ízűre sikeredett.:D

csodalámpa 2021.01.12. 21:29:26

@Addamm: Engem csak az nyugtat meg valamennyire, hogy mégiscsak megfigyelés alatt vannak, s ha valami obitális baromságot művelnének a kutyákkal, akkor időben közbelépnek. Pl. nem hagyják nekik, hogy csokival etessék, nem ejtik el őket, nem csukják oda őket az ajtóval (nem direkt, de pillanatok alatt láb alá tudnak kerülni a kis dögök). Még egy elvileg értelmes, jóindulatú gazdi is tudja bajba sodorni a kölyökkutyáját, nem egy példát láttam már rá...

Addamm 2021.01.12. 21:38:12

@Niemandhäuser: A benti cicának hirdetés amúgy jogos. Elég nagy problémákat tudnak okozni a kóbormacskák. Olvastam egy cikkben, mivel ragadozók elég rendesen pusztítják az élővilágot, madarakat, gyíkokat amik adott esetben simán lehetnek védettek is. Egy macskát pedig nem tudsz az udvaron, kerítésen belül tartani így minden kinti macska félig-meddig kóbor macska is. Utána pedig megy a sírás az eltűnt állatos csoportokban, hogy elütötték a macskájukat. Kinti macskát max valami világvégi tanyán lehet kb biztonságosan tartani, ahol nincs autós forgalom. Nálunk egy aránylag csendes településen két kisebb macskáját is elütötték a szomszédnak, meg volt amit a szomszéd kutya szedett szét. Úgyhogy teljesen jogos ha a szervezetek csak lakásba/házba adnak örökbe macskát.

@csodalámpa: igen, ez sajnos előfordulhat. Ha mástnem Bálint és Robi ott van, nekik van annyi eszük, hogy szóljanak a többieknek ha épp csokival akarnák etetni a kutyákat. Az ajtóra kétségtelen, hogy figyelni kell ilyen kis állatoknál ez mindenhol igaz.

budapest23 2021.01.12. 21:39:24

@csodalámpa: a csokin kívül mind olyat mondtál, ahová még egy szupermen-szerki se érne oda idöben ;)

Ármándójózsi 2021.01.12. 21:40:51

MINDJÁRT KEZDŐDIK!!!

TUDOM, HOGY NAGYON VÁROD, DE ELŐTTE MÉG PONT BELEFÉR, HOGY SZAVAZZ!

KIT HÍV KI RENÁTÓ HOLNAP? KIVÁNCSIAK VAGYUNK A TE VÉLEMÉNYEDRE IS!

ITT -> strawpoll.com/626a3fqgw

csodalámpa 2021.01.12. 21:43:38

@budapest23: ez igaz, de az sem hátrány ha egy ilyen baleset után csekkolja egy állatorvos, van-e sérülés. De legyünk optimisták, legyen szerencséjük a kiskutyaknak, éljék túl a villát és találjanak gazdát maguknak.

Rrami 2021.01.12. 21:45:33

@vágtázó vadmalac:
OFF

Én imádtam a harmadikat is:D Én is gyerekként láttam először a TP-t, m2-n vagy melyik adón adták (akkor még nem volt RTL és társa). Megrémisztett engem is rendesen, és valószínűleg ezért is mentem félre filmek terén. Persze nem teljesen értettem, hogy ki az a Bob, meg mi is történik pontosan, de annyira vonzott, hogy minden újságban kerestem valami kis infót:) Később megedződtem, és már meg se kottyant a Radírfej. Igen, az X aktákra céloztam. Attól másképpen féltem, pedig szerintem soha egyetlen űrlényt nem mutattak benne, csak mindig a célozgatás, meg hogy a kormány direkt eltitkolja a dolgokat. A Scully színésznő amúgy nagyon jó formában volt a 2013-as Hannibal c. sorozatban.

MsIreneAdler 2021.01.12. 21:46:55

@vágtázó vadmalac: szerintem minket lányokat David Duchovny...hogy is mondjam...jobban inspirált, mint a fiúkat Gilian Anderson. :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 21:47:43

Sziasztok, szép estét! :-)
@Fálki: Köszi a posztot. :) Komolyan csak beveszik az iskolahetet? Jaj nekünk...

Fálki 2021.01.12. 21:49:24

@Kiégett Hobbynyúl: Eddig minden évben volt, szerintem nem hagyjak ki. Egyertelmuen az a szeria legnepszerubb hete.

Raadasul ahogy fogynak, egyre tobb feldatot kell nekik adni, hogy legyen ami kitolti az adásidőt.

Én pl a vilagrekordok hetét is éppezert raktam volna kesobbre, amikor 4-5-6an vannak es rendesen ra tudnak fokuszalni.

Ármándójózsi 2021.01.12. 21:50:21

Azon elgondolkodtatok már, hogy egyébként Renátónak, ha lenne egy kis esze és viszonylag jól mérné fel az erőviszonyokat, akkor Vivit kellene kihívnia? Ez az egyetlen opció, ha vissza akar jönni (Frú nem pálya, de ezzel most nem húznám az időt, hogy miért), mert ha ellene kiesik, akkor Moh ellen pláne kiesett volna, nem is beszélve a többiekről.Ha viszont visszajön, nyert legalább két hetet, ill legalább egy kiválasztást. Ez most az ő agyával való gondolkodás, ha lenne neki.

Fálki 2021.01.12. 21:51:42

@GeraltóJózsiofRivia: Nem lenne ket hete, mert nem kaphatna lilát a korábbi szekreny elleni osszetuzese miatt.

Raadasul egy ures muanyagflakon ellen se lenne eselye visszamenni... De nyilvan ezt csak mi tudjuk.

Gia 2021.01.12. 21:52:26

@GeraltóJózsiofRivia: Elgondolkodtunk és szerintünk Vivi ellen is kint marad.

Ármándójózsi 2021.01.12. 21:54:11

@Fálki: Uuppsszsz, azt már el is felejtettem, jogos. Bár nem hiszem, hogy egyből megpakolnák, kihívnák utána.

Igen, azt tudjuk, de most próbáltam az ő helyében, de nem az ő fejével, eszével, gondokodni.

Ármándójózsi 2021.01.12. 21:55:35

@Gia: Jáááááj, szerintem is! De ezt azért írtam, hogy neki hogyan kellene gondolkodnia és ezért kit kellene kihívnia. ;) :D

Cimili2 2021.01.12. 21:56:38

@Fálki: Köszcsi a posztot!! Jó volt.:))) És igen, az iskolahét mindig népszerű volt, jókat lehetett nevetni az ápoltakon.

Fálki 2021.01.12. 21:56:56

@GeraltóJózsiofRivia: Bent ok meg vannak gyozodve az eleje ota, hogy akarkit visz ki Digo, Gábor, Amanda vagy Gina, azt ugyis kinnhagyja a gecibe, mert ok itt annyira erosek.

Szóval nincs is meg bennuk a ketely, hogy esetleg a benti altaluk leggyengebnek veltet kellene kivinni, mert ugye mindegy, mivel barki ellen visszamennek.

Fru konkretan TUDJA is.

Gia 2021.01.12. 21:58:07

@GeraltóJózsiofRivia: Nem Bálintnál mondta,hogy fiú nem hívhat ki lányt,mert az milyen.Tehát ha Vivit hívja ki,akkor szembe menne az elveivel.

Rrami 2021.01.12. 21:58:07

@GeraltóJózsiofRivia: Én próbáltam gondolkozni a fejével, és szerintem Vivi helyett inkább Robit viszi

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 21:58:42

@Fálki: Bevallom, örültem volna, ha most megkímélnek ettől minket. :D Kissé elcsépeltnek tartom már, engem egyáltalán nem szórakoztatott, hogy mennyire buták esetleg, sőt.
A világrekordosat én is, hogy a fél banda ne tudja kihúzni magát alóla.

@GeraltóJózsiofRivia: Renátának édes mindegy, kit hív ki, de ha csak abból indulunk ki, hogy ők mit éreznek ott a zárt közegben, akkor mindenképp. Vivit egyértelműen nem tartja ellenfélnek semmilyen szinten.
Az már más kérdés, hogy ahogy elásta magát a nézőknél, még a képkeret ellen is vesztene.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.12. 22:00:05

@Gia: ja ja, találtam egy szimpi szavazást ahol Vivi 3. a Rencsi meg utso

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:01:03

@Gia: Vanak elvei? :DDD (Bocs, ezt nem hagyhattam ki. xD)

tvbuzi 2021.01.12. 22:01:23

Kutyák sokáig lesznek még az ápoltakkal?

Fálki 2021.01.12. 22:01:29

@Kiégett Hobbynyúl: A netto szegyenerzet mellett azert az iskolahetnek voltak mindig pozitivumai is. Olyan szereplok tudtak szimpatiapontokat szerezni, akitol senki nem varta.

Nem azert, mert kiderult rola, hogy tudja mennyi 600 10 %-a, mert nem. Hanem az, hogy legalabb akart. Felkelt idoben, odafigyelt, probalt a maga szintjen bizonyitani.

És ennek pozitiv uzenete van.

2021.01.12. 22:01:35

@Fálki: ancsa szomorú, biztos olvasta, hogyan oltottad le.:(

Gia 2021.01.12. 22:01:57

@Fálki: Mostanában mintha nem lennének Frunátóék már olyan nagy mellényűek. :-)
Jó lenne ha ma már foglalkoznának kicsit a párbajjal,kapna Rönó tanácsot,vagy valami.

Cimili2 2021.01.12. 22:02:01

jé, ancsa a reggeliben is műsort vezet és érdekes, ott normálisan fel tudják öltöztetni. mondjuk a mai outfitje egész normális.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:02:10

@tvbuzi: Egy hétig állítólag, vagyis ha minden jól megy, vasárnap kimenekítik őket.

Fálki 2021.01.12. 22:03:00

@vágtázó vadmalac: Mas elethelyzetben megvigasztalnam en szivesen...

tvbuzi 2021.01.12. 22:03:06

Magamnak vágom a hajam de jobb mint Bálinté

tvbuzi 2021.01.12. 22:04:06

@Cimili2: szerencsére reggel nem szoktam tévét nézni

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:05:38

@Fálki: Ezt aláírom, bár az ilyen karakterekből volt kevesebb, illetve nagyon kevés. Online meg lehet azt oldani egyébként, ha erre van igény -és a jelek szerint van-, bár személy szerint jobban örülnék annak, ha egy kicsit változatosabbá tennék a vv-ket, és nem lenne kiszámítható hét.

Cimili2 2021.01.12. 22:07:06

dani szemei szikrát szórnak. :DD

peachcat 2021.01.12. 22:07:34

dani egy pszichopata. totalisan nyomja a bantalmazo semat, pontrol pontra.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:08:05

Daniellának elgurult a gyógyszere. Mondom, hogy az zavarja, Moha egyáltalán él, lélegzik, ott van. :DDDDDD

princejesus 2021.01.12. 22:08:33

De nagy beszólás volt, a Dani rosszabbakat szokott beszólni mindenkinek

nicu71 2021.01.12. 22:08:57

@Cimili2: gyilkos nézés volt.Amugy az incselkedés pont nem ez,de fogalma sincs.

MsIreneAdler 2021.01.12. 22:10:00

Ilyen, mikor enged és nem érdekli :)
Micsinál, mikor érdekli?

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:10:01

Daniella titokban szövetségese Múnak. Most azon dolgozik, hogy Mú még nagyobb százalékkal jöjjön vissza. Ügyes, ügyes. Majdnem elhittem, hogy nem szereti, de most lebukott! :-DDDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:10:49

@MsIreneAdler: :DDD
@Niemandhäuser: Mondasz valamit. Ez más nem lehet. :D

Ego0123 2021.01.12. 22:11:02

Kárál folyamatosan ez a barom hülyeséget. Faszkalap.

MmeChauchat 2021.01.12. 22:11:04

Dany fundamentál-ontológiailag mutat rá a helyzet szifilisztikájára

mocskosmacska 2021.01.12. 22:11:10

Most kapcsolódtam be. Virág és Moh incselkedik? Hogyan incselkednek? EGymás öt méteres körzetében voltak?

mocskosmacska 2021.01.12. 22:11:42

Szerintetek rencsa tényleg Moht fogja kivinni? Vagy Vivit?

MsIreneAdler 2021.01.12. 22:12:35

@Kiégett Hobbynyúl: kész vagyok. Ez már nem szórakoztató vagy vicces. Unalmas.

Lukás főhadnagy 2021.01.12. 22:12:53

Szegény Daniella...☹️

Nagyon komoly nyuszibox van a fejében....

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:13:09

@Kiégett Hobbynyúl: Ugye? Még azt akartam hozzáírni, hogy más ez nem lehet. Másra tényleg nem lehet itt gondolni. Ha igen, akkor az hihetetlen. Ebben a műsorban azért benne volt az az 53 ezer instakövető is.

princejesus 2021.01.12. 22:13:15

Remélem most már Moh megmutatja milyen amikor ideges és beugat valami szépet ennek a faszfejnek

tvbuzi 2021.01.12. 22:13:16

Örülök, hogy Frut megint evés közben láthattuk. (Nem)

nicu71 2021.01.12. 22:13:19

@mocskosmacska: te most BALRÓL beszólsz?

Lukás főhadnagy 2021.01.12. 22:14:30

Ilyenkor sajnálom, hogy nincs bennt egy igazi taktikus...Zongorazhatna ezeken a szálakon...

tvbuzi 2021.01.12. 22:14:50

Anikónak érthetetlen? Amikor ő bentvolt nem történt ilyen? :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:14:54

Grincs az értelmes... "az a baj, hogy engeded". :DDD
@mocskosmacska: Prolinak már tök mindegy, csak bele lehessen kötni. Passz. Elméletileg Mohát, gyakorlatilag ha tényleg fosik -márpedig fosik-, akkor Vivit.

MsIreneAdler 2021.01.12. 22:15:19

@mocskosmacska: szerintem inkább Moht. Vivit azért nehezebben magyarázná ki a menő haveroknak. Én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy jasszoskodásból benyögi-e, hogy ő Bálintot vinné, csak rajta saaajnos lila van.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:15:55

Ami érdekes, az, hogy egy csapatban van Mohával a kiskutyánál, az nem zavarja? :D

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:16:20

Mégiscsak a Mú-Virág-Dani hármas lett volna jó, mert ott Daniella itta, ihatta volna Mú minden szavát. Bár akkor, valószínűleg infarktust kapott volna, Mú második, vagy harmadik megszólalása után. :-DDD Ez tényleg dráma.

Cimili2 2021.01.12. 22:16:39

@Lukás főhadnagy: hú, a knap ati mit művelne velük. :DDDD

princejesus 2021.01.12. 22:16:53

Virág szereti a száját használni azt már tudjuk

Lukás főhadnagy 2021.01.12. 22:17:35

@princejesus: Ne reménykedj, én már feladtam, hogy egyszer golyókat növeszt...

Mondjuk én Mercivel kedvesebb lettem volna a helyében, megérdemelte volna hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe...☹️

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:17:39

Recska: "Nagyon szeretem a kiskutyákat."
Niemandhauser: "Ja, jól átsütve, hasábburgonyával" :-DDDD

Cimili2 2021.01.12. 22:17:56

@tvbuzi: fosch 9nek kihagy a memóriája.:)))

MsIreneAdler 2021.01.12. 22:18:04

Én ezt a Pollit szeretném! ❤️

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:18:08

@Niemandhäuser: Annyi idő alatt nem ér be az orvos, ne csináld, ők meg csak az eü. ládáért rohannának. :D
@Cimili2: Áááááá, mindegyiket kinyírná.

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:18:40

Lóbelt buz!s kutyaólat szeletne.

princejesus 2021.01.12. 22:18:52

Napi szavazás Melyik plakát tetszett a legjobban

mocskosmacska 2021.01.12. 22:19:31

A grincsnek tényleg az a poén, hogy mások munkáját leszólja? Annyira primitív ez a nő.

tvbuzi 2021.01.12. 22:19:47

Szívén viseli, hogy kidobták őket??

mocskosmacska 2021.01.12. 22:20:02

A csatorna nagyon meg akarja szeretettni a grincset.

tvbuzi 2021.01.12. 22:20:34

@Cimili2: teljesen elfelejtette hogy vellalakó :DDD

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:20:35

@Cimili2: :-DDDDDDD Daniella bőgne, mint egy szamár. Szinte látom, ahogy Atus súgja a fülébe: "Látod? Megint nyomul. Nézd már. Én az előbb is láttam, amikor nem voltál itt."

Mittudomki 2021.01.12. 22:21:12

@princejesus: Magamból kiindulva(persze lehet Móh nem ilyen) nekem fát lehetne vágni a hátamon és ez öröklött személyiség..én is inkább kinevetném..daniellát ilyen röhejes dolgokon nem tudnám felhúzni magam..amit meg mond róla azt a kíváltó ok teszi megint csak röhejessé..pl.kutya vagy,idióta,tisztelentlen..miért is mert hozzászólt Virághoz..agyam eldob..kiröhögés :D ezen még felhúzni se lehet magad annyira abszurd,idiotizmus.

Valamennyire Móh is laza,nyugodt típus lehet,mert ennyi önkontroll megjásztva lehetetlen..ezért lehet 1-2 alakalomnál többször az egész VV alatt nem fogod hallani hogy kiborul mint a bili

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:23:01

@mocskosmacska: Megragadta a lényeget. Azzal elkéstek, hogy megkedveltessék. Általában azért a nézők ilyen könnyen nem felejtenek. :D

MmeChauchat 2021.01.12. 22:23:11

@Niemandhäuser: a mocsár mélységét az eső mennyisége is befolyásolja

mocskosmacska 2021.01.12. 22:23:23

Vivi örülne, ha rencsa őt vinni ki? Mr. Grincs kapni fog az alkalmon.

pomac 2021.01.12. 22:23:42

dani MÁR olyan mint gina ,de lehet gina nem tolta ennyire túl verbálisan..

Cimili2 2021.01.12. 22:24:36

@Niemandhäuser: igenigen, pont ilyesmikre gondoltam. és mennyire élvezném. :DDDDD

malevil2050 2021.01.12. 22:24:40

Azt hiszem ez az eddigi leggyöngébb vv.

princejesus 2021.01.12. 22:25:35

Szóval Dani szerint a Mohnak kellet volna oda menni és megmondani hogy ne vitatkozzon virággal miatta.

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:26:00

@mocskosmacska: Jó lenne. Mert akkor lehetne egy "cizellált" Daniella-Mú párbaj. Csak az a xar, hogy Grincs megúszná akkor egy ideig.

Cimili2 2021.01.12. 22:26:17

@mocskosmacska: szerintem is vivit fogja kivinni. na majd holnap kiderül.

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:27:29

@malevil2050: Kár. Nekem jobban tetszik, mint a Robinos meg a Fosomás, a szefós Zsuzsusról nem is beszélve. Evvan.

mocskosmacska 2021.01.12. 22:28:34

@Niemandhäuser: Dani szerintem is kiesne most. Már ennek a kanális csatornának is égő lehet a ténykedése. De mondjuk ők választották be.

tvbuzi 2021.01.12. 22:28:38

Rencsi eléri a 10%-ot?

MsIreneAdler 2021.01.12. 22:28:42

@princejesus: bocsi! Szóval én már rohadtul nem vágom, kinek mit kellett volna. Vagy hogy egyáltalán mi kellene, hogy leakadjon Dani erről a ki néz kire témáról.

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:29:07

@princejesus: Nem. Itt mélyebb a probléma gyökere: Mún nem volt már megint sapka ;-/

SelyemSonkaPini 2021.01.12. 22:29:41

Menjen párbajra Renyhe és Daniella és egyik se jöjjön vissza !

pomac 2021.01.12. 22:30:09

ha mút viszi akkor leközelebb mú védett dani nem tudja kihívi/kiválasztani bele fog rokkanni idegileg :D

Addamm 2021.01.12. 22:30:20

@malevil2050: Szerintem se rossz ez. Az előző (nem tavalyi mert 2018-ban kezdődött) sokkal alpáribb volt. Ott voltak még Renátónál és Daninál is gázabb alakok, például Radics meg Krisztián. A 18 éves gyűrűs menyasszony Viviről nem is beszélve aki két nap után már lovagolt is Radicson. A mostani ahhoz képest egy egész kulturált évad.

tvbuzi 2021.01.12. 22:30:27

Anikó úgy vezeti a műsort mintha valami büntetés lenne a meló

Cimili2 2021.01.12. 22:30:30

@malevil2050: szerintem a vv9 sokkal gyengébb volt. jól látom az avatarodon, h megkingultál? :)

mocskosmacska 2021.01.12. 22:30:54

Merci, Vivi és Virág mit fognak együtt barkácsolni?

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:30:54

@tvbuzi: Én telhetetlen lettem. 15-12% csak az álmaimban szerepelt, de most egyértelműen szeretnék egy 10% alatti eredményt.

Szerkik! Halljátok?

mocskosmacska 2021.01.12. 22:32:24

Szerintem a vv mélyrepülése a 3. évadtól kezdődött. Az 1. és 2. még nagyjból okés alakok voltak. Aztán a 3.-nál elkezdődött az, hogy tényleg aljanépeket tegyenek bele.

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:32:41

Recska is faiparit végzett. Uána fodrászatott, de már akkor nem tudta elengedni a favágást.

mocskosmacska 2021.01.12. 22:32:44

@Niemandhäuser: Ja, tényleg!!!!!!!!!!!!! Ez ki is ment a fejemből.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:33:40

@vágtázó vadmalac: Valahogy így. Nem hiszem, hogy a család összekalapál ettől nagyobb százalékot. Renáta túlságosan visszataszító mindenkinek.

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:35:09

@mocskosmacska: Igen, VV1 Oki a még tudta mi az a kultúra. Meg Tommyboy, nőverő Péter meg a vöröhajú később prostija, és egyebek. Nekem a csót a VV4 és a VV5 volt, de VV6 sem volt semmi Izával. De szabad a vélemény természetesen.

Mittudomki 2021.01.12. 22:36:05

@MsIreneAdler: Ez a vonat már elment..pszicho-nál elmentek otthonról,erre már nincs megoldás és föleg nem Móh tól..ha akkor odamegy(ami spec. megtörtént azon a bulin is.. erre azt mondta Dani,nem tesó nem rád vagyok berágva,hanem Virágra..vágom..nyugi..tuti)az nem befolyásolta volna a késöbbi bekkattanást.Ebböl a tévképzetböl csak közeli barát,testvér,szülö tudná kirángatni de lehet már ök se..Móh-n rajta a billog "innestöl" van sapka nincs sapka..mindenben.Odamegy,akkor próbálja kimagyarázni magát..nem megy oda,akkor meg sunyi,lapít

mocskosmacska 2021.01.12. 22:37:24

@Niemandhäuser: Oki egyébként az egyik legjobb alak volt. Nem ilyen belpesti kurva vagy kamumaffiózó, amivel tele van a vv, hanem betették egy ilyen igazi falusi kocsmatölteléket. Egyébként "nagyjából"-t mondtam. Tommboy nem a 3.-ban volt?

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:37:47

Lobi lájött, hogy a két kalaktel testvílek, hasonlóak.

Cimili2 2021.01.12. 22:39:00

dani: nem akarok beleszólni. mégis beleugat.

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:39:45

Marci rámoccant Bálára.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:40:06

Vivi mitől reccsent meg ennyire?

mocskosmacska 2021.01.12. 22:40:33

@Niemandhäuser: Pétert meg kell védenem. Nem abban, mert behúzott Sziszinek, az tényleg védhetetlen, és teljesen megértem a nőjét, hogy utána már tudni sem akart róla. De Péterben sokkal több volt még így is, mint az átlagos vv söpredékben. Péterben még volt szolidaritás, bátorság stb.

mocskosmacska 2021.01.12. 22:41:13

DAni tudja jól, a primitív és a mindenbe beleszól nem ugyanazt jelenti?

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:42:13

@mocskosmacska: de, csak szerintem ezek az évadok még, talán kiforratlanságuk miatt, gyengébbek voltak.

princejesus 2021.01.12. 22:42:42

Dani valóban primitív szóval most az egyszer igaza van

SelyemSonkaPini 2021.01.12. 22:42:48

Jóvan, Fru szerint Rencsi szinte mindenki ellen visszajönne!
Már aggódtam, hogy nem !

mocskosmacska 2021.01.12. 22:42:51

Pedig nézzünk szembe a ténnyel: rencsinek senki ellen sincsen esélye.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:43:06

A primitív és alpári az két különböző fogalom. Grincs ebbe most belefutottál.

LaciHogyVoltol 2021.01.12. 22:43:14

Ha Fruzsikának fáj ha rosszat mondanak Renátóra, akkor szívinfarktust fog kapni, ha kijön és elolvas pár nézői kommentet...

De abban igaza van, hogy Danika KIB*Szőtt Primitív!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:43:37

@SelyemSonkaPini: Erősnek tartja. :D Lesz meglepetés.
@mocskosmacska: Bingó.

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:43:52

Mú akarja vinni. Most azért támad.

readonlyvv 2021.01.12. 22:43:56

@Kiégett Hobbynyúl: Bálint nem viszonozza az érzéseit, szerintem ez betett neki.

Cimili2 2021.01.12. 22:44:20

rencsi, ha nem tud érvelni, rögtön terel.

mocskosmacska 2021.01.12. 22:44:29

"Megmondom egy férfinek a szembébe, hogy kurva vagy" Most lemaradtam valamiről? Melyik férfi kurva itt?
Mohval az a baja mindenkinek, hogy jóképű, meg ilyen nők kedvence?

SelyemSonkaPini 2021.01.12. 22:44:30

@mocskosmacska: Dehogynincs ! Most mondta Fru !
Most is milyen intelligensen érvel :)

LaciHogyVoltol 2021.01.12. 22:44:47

Ez a cigány kóstolgatás, amit Renátó csinál Mohval... Hajrá, lesz ez még 5% is...

mocskosmacska 2021.01.12. 22:44:52

Hu, bassza meg, ez már nekem fáj.

SelyemSonkaPini 2021.01.12. 22:45:04

@Cimili2: Á dehogy, olyan nem lehet !

MmeChauchat 2021.01.12. 22:45:29

embörhalál lesz itten

mocskosmacska 2021.01.12. 22:45:31

@SelyemSonkaPini: Ok, ha Fru mondja, akkor az úgy is van.

SelyemSonkaPini 2021.01.12. 22:45:59

Na Dani is atomfizikusként érvel ! Ezek az emberi nagyság svédek...

SelyemSonkaPini 2021.01.12. 22:46:37

@mocskosmacska: Mert Fru igaz ember és mindent nagyon jól lát !

mocskosmacska 2021.01.12. 22:46:45

Daninak és rencsinek nem esik le, hogy velük nem érdemes leállni veszekedni. És nem azért, mert ők olyan faszák, és mindenkit leérvelnek, hanem mert akinek két agysejtnél többje van, az rájukhagyja.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:46:51

@readonlyvv: Kár lenne ezért. Az eddigi vv-kben sem volt kifizetődő kapcsolatokba bonyolódni, legalábbis a végső győzelemért.

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:47:25

Daniella = felnőtt
Mú = gyerek

Ezt is megtudtuk.

SelyemSonkaPini 2021.01.12. 22:48:03

Vivikének mi a bajy ? Elromlott a vibri ?

mocskosmacska 2021.01.12. 22:48:11

Tényleg vigye ki Vivit. Aztán megnézném a fejeket a 4-96%-on.

tvbuzi 2021.01.12. 22:48:40

Remélem Vivivel szemben esik ki 5%-kal

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:48:40

Hú Vircsike, inkább maradtál volna nagyon mélyen csendben, mert te meg pont Daniella véleménye után mész...

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:48:54

Teljes a sötétség. Nehogy beadják a szerkik a %-ot, mert lebukunk, hogy csak 7% adunk neki.

Most nehogy Vivi depressziója mentse meg azt a xarkupacot!

mocskosmacska 2021.01.12. 22:49:00

@SelyemSonkaPini: Szerintem alapból neurotikus. A bezártság a sok faszfejjel, meg ez a Bálintos dolog nem tesz neki jót.

princejesus 2021.01.12. 22:49:07

Na Virág beszél aki nem mer önállóan öltözködni a Dani miatt

SelyemSonkaPini 2021.01.12. 22:49:11

Egyem is meg, szegényem... most komolyan mondom, én Vivinek akartam adni a pízt ! :(

uwotm88 2021.01.12. 22:49:32

perfekt tarsadalomrajz ez: a sok idiota nagyhangu egybites nyomorek elnyomja a csendes, de viszonylag ertelmes embereket

LaciHogyVoltol 2021.01.12. 22:49:43

De vakon vannak. Vivi ellen fog a legkevesebb szavazatot kapni, mert Mohnak és mostmár Daninak is van kint ellentábora a Merci és Virágos dolgok miatt, Vivi nek viszont nincsenek annyira utálói...

Qqts 2021.01.12. 22:49:53

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

mocskosmacska 2021.01.12. 22:50:06

@Niemandhäuser: Nem hiszem, hogy megmentheti. Szerintem a szerkik ki akarják dobni, mielőtt megüt valakit.

Cimili2 2021.01.12. 22:50:18

virdzsi állítja viviről, h nincsenek önálló gondolatai, megy a bálint után. haha, ez a hét vicce.

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:50:21

Valaki magyarázza meeg, hogy miért jó az 5 cm hosszú műszempilla?

Cimili2 2021.01.12. 22:51:47

@Qqts: jó reggelt!! :))))))))))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:51:56

@LaciHogyVoltol: Szerintem Bálinték nincsenek vakon, legalábbis nem annyira, ahogy mutatják. Tudják ők, hogy Vivi is visszajönne Rencsike ellen, és hatalmasat dobna az önbecsülésén.

SelyemSonkaPini 2021.01.12. 22:51:59

Ha egy darab nem túl régi szar lenne Rencsi ellenfele én a szart választanám....

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:53:20

Nem fogja Vivit vinni, mert nem tud mit mondani ellene. Illetve, csak annyit, hogy ő csak segít Vivinek kijutni. Jajjj, de rendes!

readonlyvv 2021.01.12. 22:54:00

Bálint nem túl lojális, szegény Vivi

mocskosmacska 2021.01.12. 22:54:11

@Niemandhäuser: Ugyanaz, mint a férfiaknak a szakáll. Elrejti az arcot. Régebben mondták is, hogy szakállas férfivel vigyázni kell.

SelyemSonkaPini 2021.01.12. 22:54:12

@Niemandhäuser: Igen Rencsi az önzetlen !
Aztán kinn maradna 98:2 -re, bírnám :D :D

Qqts 2021.01.12. 22:54:16

@Cimili2: @tvbuzi: szelvusztok, sziasztok. Senki nem dobott egy random of kommentet? Hat zsenialis egy banda vagytok

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:54:16

@Qqts: Szia! :)
@Niemandhäuser: ekg. Bár Vivin tényleg lökne egy hatalmasat, ha látná a különbséget. :-)

Mittudomki 2021.01.12. 22:55:04

@LaciHogyVoltol: Azért ne becsüld túl az egyszerü szavazót.Móh vagy Merci szerintem jóval több szavazatot kapna..nagyobb az alapbázis,náluk a minimális hater nem rontana annyit..a Vivin meg nem dobna annyit hogy senkivel nem volt nézeteltérés,csak tujáskodik.

SelyemSonkaPini 2021.01.12. 22:55:14

@Qqts: SZeva Tesó, rágjam le a szemöldököd ! :)

mocskosmacska 2021.01.12. 22:55:21

@readonlyvv: Szerintem is elég genyó ez a Bálint. Nálam kezd kiesni a pixisből.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:55:45

@Qqts: Szia! Nem, meghagytuk neked. :D

SelyemSonkaPini 2021.01.12. 22:56:32

@mocskosmacska: Szerintem csak távolítani akarja Vivit a végső cél miatt.
Egyébként neki jól jönne hosszú távon ha vivi kiesik !

Spitzbaue® 2021.01.12. 22:57:44

@readonlyvv: Igen, ez az első negatívum, amiben én is egyetértek most. Lehet, hogy Vivi azért van offon (de nem OFF-on :-DDD), mert belezúgott Bálába, és elnyomja. Viszont Bálára most életveszélyes lenne egy ilyesfajta liezon.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 22:59:53

@Niemandhäuser: Szerelmi szállal nem lehet nyerni. Sajnálom Vivit, ha tényleg beleszeretett Bálintba, vagy többet érez iránta, de basszus, ez itt nem fér bele.

Qqts 2021.01.12. 23:00:30

@SelyemSonkaPini: Ahoj! most festettem be :( leccci csak azutan ragd le, hogy lekopott.

@Kiégett Hobbynyúl: sziooo, hala es koszonet nektek erte. Meg csak most olvasom a hv-t mert dó’gom volt. Ahogy meglattam a posztban beindult a pavlovi reflex

Addamm 2021.01.12. 23:01:45

Bálint most azt csinálja Vivivel amit Mohnak kellett volna Mercivel. Ha az egyik fél nem akar kapcsolatot akkor ez a legjobb amit tehet. Pár napig fáj de utána eltudja engedni. Minden szempontból csak rosszabb lenne ha belemennének egy Merci-Moh féle "barátság extrákkal" történetbe

evacat 2021.01.12. 23:04:51

@Niemandhäuser: Van még Renátónak egy napja, hogy valami nagy-nagy konfliktust generáljon Vivivel, s máris megvan az ürügy, hogy miért őt viszi, még akkor is, ha ELVEIVEL egyébként ellenkezne, hogy nőt vigyen. /Renátónak elvei??? Ezt mondta valamikor, hogy neki vannak/

Lehet, hogy arra jut, hogy Vivi megreccsenését sokan úgy értelmezik, hogy azzal segitenek neki, ha nem őt szavazzák vissza, szegény lánynak jobb lesz odakinn a családja körében felkiáltással.
A mostani beszélgetésen pedig a társaság egyértelműen Mót erősebbnek látta mint őt, ezért ezen erősen el fog gondolkodni.

Spitzbaue® 2021.01.12. 23:04:55

A BV, hozé ellenére is, jobb.

Fálki 2021.01.12. 23:05:24

@mocskosmacska: Szerintem a VV4 kurvajo volt, leszamitva azt a sultbolond alekoszt. De azt a szeriát én imadtam, ez a video pedig zsenialisan foglalja ossze.

Szerintem fetrengve rohogos.

www.youtube.com/watch?v=Rq2cSw5GXfM

Spitzbaue® 2021.01.12. 23:07:12

Marcin röhögtem most a legnagyobbat az egész szériában. Aki nem nézi, nézze vissza!

Ármándójózsi 2021.01.12. 23:07:31

Ez a banános mekkora volt!!! :DDD :DDDD :DDDD

Spitzbaue® 2021.01.12. 23:08:38

@evacat: Legyen úgy, és Vivi bírja ki az eredményhírdetésig. Akkor a 90-10% majd helyrerakja.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 23:08:40

@Qqts: Máskor is, szívesen. :D
@Addamm: Bizony. Nem hülyíti feleslegesen, nem megy ez a se veled se nélküled. Jobb ez így.

Lilith.Inanna.1 2021.01.12. 23:09:32

Nem meri Mot kivinni,Vivit fogja kihivni.A kerdes az,Renato bukik vagy visszamegy.

Addamm 2021.01.12. 23:09:36

Na itt van Daniella ex rtl-es családi vállalkozó testvére. Magyarázzák, hogy miért gyökér Dani

Fálki 2021.01.12. 23:11:16

Az a baj, hha Vivi most tenyleg eljut oda, hogy feladja, akkor Csulabácsi bentmarad.

Ármándójózsi 2021.01.12. 23:11:29

Azért most sokaknak fennakadt a szeme Merci teljesítménye láttán, lefogadom. :DDD

Spitzbaue® 2021.01.12. 23:12:52

Recska egy vadista szandál!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 23:13:46

@nicu71: Várható volt. :DDDDDDDDD
@Fálki: Nagyon de nagyon remélem, hogy nem így lesz.
@GeraltóJózsiofRivia: Nem, dehogy. :D

Mittudomki 2021.01.12. 23:14:12

@Addamm: Na azért ezzel Bálint nagyot nem vállalt..elhiheted ha Vivi Móhba lenne szerelmes akkor nála se lenne ebből barátság extrákkal.Azért valljuk be a külső sokat nyom a latba ezekben az extrás kapcsolatokban.

Fálki 2021.01.12. 23:14:47

@Kiégett Hobbynyúl: Az a baj, hogy ez a lany nagyon gyenge. És ha egyszer bekerul egy ilyen negativ spiralba, akkor nem fog tudni onnan kijonni. Sajnos.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.12. 23:15:08

Basszátok meg, Hozé lebukott... olvassa a hogyvoltot

Addamm 2021.01.12. 23:16:08

@Mittudomki: Vivinek nyilván könnyebb nemet mondani mint Mercinek. De ha csak szimplán kapcsolatot nem akar senkivel, akkor szerintem Bálint bármelyik csajjal ilyen lenne

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 23:16:28

@Fálki: Így van, de abban reménykedek, hogy ha Vivi esetleg fel is adja -bár még mindig azt mondom, hogy egy győztes párbaj sokat lendítene rajta-, a párbajt megtartják.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.12. 23:16:34

Pedofil ovóbácsi.. menjünk Mercike Lobi bácsihoz.

Fálki 2021.01.12. 23:19:29

@Kiégett Hobbynyúl: Két embert bukna a prod egy het alatt, az nagyon felboritana minden tervet.

Uh vagy visszakuldik valamelyik korabbi nyomorekot vagy nem lesz parbaj.

Fálki 2021.01.12. 23:19:56

@ppupu: Mi volt? olvassa??? Olvassák neki :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 23:20:55

Mekkora... zsákmányszerzés megvolt.Vitte is a kis helyére. :D
@Fálki: Ki lennék vele békülve, de az, ha Renáta megússza így a párbajt... abból hatalmas felháborodás lenne.

Fálki 2021.01.12. 23:22:23

@Kiégett Hobbynyúl: Kuldjunk energiat Vivinek, akkor tuti lesz Renátó pofáraesés.

Mittudomki 2021.01.12. 23:22:52

@Addamm: Móh sincs kapcsolatban Mercivel..az se zárjuk ki hogy Bálint kicsit bölcsebb,tapasztaltabb és rafkósabb is ;) Móh nál..nála már nincs feláll ész megáll(saját maga mondta az elején) az sokat segít a racionális látásmódban,döntésben.
De tény Bálint több észt tol a játékba mint Móh és nagyobb is az önkontroll..ráadásul rá nem másik rá Vivi,feszt és tolja oda neki,eröltetve..nem mentem fel Móht mert neki ez egy laza kaland,csak valahogy a Merci túlspirázta és elöbb van a gebasz.

Ármándójózsi 2021.01.12. 23:24:06

Basszus, ez az utolsó BV-s kisfilm is iszonyat jó volt. :DDD
Betegre röhögtem magam Merci dumáján. :DDD

Lilith.Inanna.1 2021.01.12. 23:24:32

@Kiégett Hobbynyúl: Remelem,mert mar idegallapotba kerultem.

Spitzbaue® 2021.01.12. 23:25:15

Az újévi fogadalmak nagyot mentek: Marci békén hagyja Mút, Recska nem cigizik, stb.

Egyébként nekem egyre jobban bejön Merci, és nem (feltétlenül) mint nő. A hélium külön tetszik.

Addamm 2021.01.12. 23:26:02

@Mittudomki: Nincsenek kapcsolatban, de belekerültek egy olyan "kapcsolatba" ami egyikőjüknek sem jó. Moh nem akar többet, Merci pedig mindenképp többet akar. Bálint ezt kerüli el elég tudatosan Vivivel. Nyilván Vivi más személyiség mint Merci, nem tudom elképzelni, hogy bárkire annyira akaszkodna. De ha Merci Bálintba lett volna szerelmes, akkor szerintem Bálint ugyanígy rázta volna le. Pár napig rosszabb, de jobb mintha heteken keresztül vergődnének

Qqts 2021.01.12. 23:26:55

@Fálki: ez az a komment, amihez nem lenne szabad hozzaszolnom

Ármándójózsi 2021.01.12. 23:27:59

@Fálki: Nem nézted a BV-t, ugye Tesó?
Ha nem, szerintem nézd vissza. Amennyire ismerlek, nem fogsz csalódni. :DDD

LaciHogyVoltol 2021.01.12. 23:29:37

Hát Vivi holnapi évődése az ugye real time már ma megvolt, úgyhogy remélhetőleg ha fel is adja a játékot, akkor is a kihívás előtt, mert akkor elvileg nem indokolná a párbaj elmaradását.

De olyat se láttunk még, hogy a kihívott adja fel a játékot, a VV8ban amikor Lóri feladta, ő kiválasztott volt. Mert ha még Recska Vivit is választja és a lány feladja mondhatják a szerkik, hogy attól még Recska a kiválasztott, válasszon másik ellenfelet, max jövő szombatra napolják a párbajt. Szerintem ezután már amúgy is átállnak a heti kiesésekre...

Fálki 2021.01.12. 23:29:41

@GeraltóJózsiofRivia: Szinte sose nezem, mert kieg az agyam a ket musorvezetotol. Ha felkerul online, akkor megnezem.

Fálki 2021.01.12. 23:30:39

@Qqts: trololololol, mondanam ami a szivemen van, de nem hianyoztal.

Mittudomki 2021.01.12. 23:31:53

@Addamm: Azért a 22 éves Siófoki focista Bálintot megnéztem volna maganak..elhiheted ö se ilyennek született 6 év fór azért ilyen szituációban nem kis előny...csinált,látott már olyat amit Móh még közelröl se.Az élettapasztalat egyértelmüen az ö oldalán van,ö már teljesen más szemüvegen keresztül nézi a világot.Ez nem felmenti Móht de az éremnek mindig két oldala van.

Ármándójózsi 2021.01.12. 23:32:34

@Fálki: Én sem szoktam, de az utóbbi napokban rászoktam, mert ott van az igazi tartalom.
Próbáéd legyőzni a viszolygásodat, vagy tekerj, az sokat segít. legszívesebben én is okádnék, már csak xláb látványától is...

Qqts 2021.01.12. 23:33:54

@Fálki: Nyulod a szovegem, de nem hianyoztam?

Fálki 2021.01.12. 23:35:07

@Qqts: Amíg ilyen ronda macska vagy, addig nem.

Annyira.

Addamm 2021.01.12. 23:35:09

@Mittudomki: Az jelenleg nem számít, hogy Bálint mit csinált volna 22 éves fejjel. Most okosan, higgadtan és távolságtartóan kezeli a helyzetet. Lehet, hogy 22 évesen ugyanazt csinálta volna, mint most Moh. Bár emberek között nagy különbségek vannak még ugyanabban az életkorban is. Azt sem tartom kizártnak, hogy Bálint korábban is tudatosabb, okosabb fickó volt, mint most Moh. Vagy nézd meg Danit, 22 évesen egy butább 10 éves szintjén van.

2021.01.12. 23:35:16

‘stet mindenkinek

most boritekolom, hogy vivi nem adja fel, lobi es torppapa nem hagyjak

ja es balint tuti biztos benne szvsz hogy renato ellen vivi is visszajonne, pont ezert ajanlotta a figyelmebe

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 23:35:47

@Fálki: Küldjünk, küldjünk. Nem adhatja fel, muszáj maradnia. :-)))
@Lilith.Inanna.1: Ez egészen biztos, nincs egy olyan tárgy sem, aki ellen esélye lenne neki.
@LaciHogyVoltol: Így lenne fair, de azért remélem, hogy Robi összekaparja a leányzót.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 23:39:33

@ppupu: Óóóóóó, ez elkerülte a figyelmemet. Szemfüles vagy. :D
Hozé igazán mást is megszívlelhetne innen, nem csak egy-két szót vehetne kölcsön.

Qqts 2021.01.12. 23:39:38

ELSO!

Most olvastam a HV-t, vicces -lett volna, ha mas irja- igy 3,6

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 23:41:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Szia! A próféta szóljon belőled. :-)) Én is ebben reménykedem, hogy valahogy átlendítik ezen a holtponton. (Ugyanezt mondom, és az mekkora erőt adhatna a leányzónak. :D )

ppupu #TEAMPINI 2021.01.12. 23:41:57

@Qqts: 10-ből, 5-ből vagy 100-ból? :)))

Fálki 2021.01.12. 23:42:39

@ppupu: Azert az nem biztos h innen van... Sajnos.

Fb-n meg asszem egy indexes cikkben is olvastam mar ezt.

2021.01.12. 23:43:00

@Kiégett Hobbynyúl: csulato rosalni fog, hogy pont moh ellen ciki lenne kiesni, meghagyja daninak

ppupu #TEAMPINI 2021.01.12. 23:44:31

Aszongya asszony, hogy ha kíhívná Recska Vivit, és közben Vivi folytatná a depresszióskodást, akkor nagyon sok néző szavazna Recskára, hogy szegény Vivi hazatudjon menni. Én ezt nem osztom, de gondoltam a gondolatot megosztom veletek. Vélemény??

2021.01.12. 23:45:25

@Fálki: a stab is atveszi ezeket szerintem es hasznaljak maguk kozt

gyozi nem olvassa szerintem, ellenben pp tuti

Fálki 2021.01.12. 23:46:37

@VV10 Velőtrázó Vélemény: PP-vel ertekeztem errol, nem olvassa.

2021.01.12. 23:47:12

@ppupu: ha valaki ki akar menni az menjen ki, egy keves sultbolondon kivul a tobbseg igy is csulatot ejtene ki, max 1-2%-ot jelenthet

Mittudomki 2021.01.12. 23:47:20

@Addamm: Na de látod..akkor nézd Dani-Móh..Bálint-Robi azért látható a generációs különbség és korához képest nem hibáztak nagyot Móh szülei.(nincs alpáriság,idegbaj,paranoia,lelki terror,paraszt tökvakarás)

Nálam ez hogy Vivit "lepattintotta" Bálint nem egy hatalmas teljesítmény,már csak a taktikai szempontból se..ettöl még nem ájultam be Bálint korrektségétől és számomra a 2 "kapcsolat" a közelében sincs egymásnak.
Persze Móh lehetett volna még egyértelműbb Mercivel és kordában tarthatta volna a hormonokat is..de nehéz egy ilyen helyzetben,ilyen feltételekkel ésszel ellenállni a kisfönök kíváncsiságának :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 23:48:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Felcsillant a szeme, amikor Vivi is azt mondta, őt vigye. Valószínű, hogy meg fogja lépni, és szentül hiszi, hogy most akkor grál lovagot játszik ezzel.

@ppupu: Nem hiszem, mert Renátát annyira utálják, akkora véglénynek tartják, hogy akkor sem fogja tudni legyőzni Vivit, kivéve, ha a szerkik bele nem nyúlnak.

2021.01.12. 23:49:10

A bananos jelenet utan balint tuti megertobb lesz mohokival

Qqts 2021.01.12. 23:50:33

@Fálki: ha ujra ertekeznetek, uzenem neki, hogy IMADOM! ORIASI es viszi a hatan az egeszet

2021.01.12. 23:52:01

@Kiégett Hobbynyúl: szerintem szarra alazza mohokit es aztan jon a hajcsavar, hogy vivit viszi, mert erre van szuksege

Balint meg itt fordul majd es kezdi emiatt ekezni csulatot es felspannolja vivit, hogy na majd a nezok eldontik

Addamm 2021.01.12. 23:54:44

@Mittudomki: Ne érts félre, nekem Moh-val nincs bajom. Korábban nem volt szimpatikus, és most se tetszik, hogy nem igazán áll bele a konfliktusokba. De milliószor inkább ő mint Dani.
Ettől függetlenül jobban járt volna ha hasonlóan építi le, mint most Bálint Vivit.
Abban is egyetértek, hogy Bálintnak könnyebb dolga van, mert valljuk be Vivi nem olyan vonzó, könnyebb neki nemet mondani ha testiségről van szó. Nem is állítom, hogy Moh-nak könnyű lett volna Mercit lepattintani, de arról nem Bálint tehet, hogy rá a kevésbé vonzó nő indult be:D

2021.01.12. 23:55:03

ja es ne feledjuk, fru is terelni fogja, hogy ne a bargyu arcut vigye, mert ellene nem a jo rencsi arcat mutatna meg

ppupu #TEAMPINI 2021.01.12. 23:57:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Megvettem munkaverziónak a dolgot, Nekem tetszene. Bár asszony szerint Vivi nem az a jellem akit ez felspanolna, inkább összeroskadna. De ne igyunk előre a medve poharából. Még nem volt kihívás, bár szerintem is Vivit fogja kiválasztani Csul... gyöké... Recsk... öö Renátó

2021.01.12. 23:57:54

@Addamm: balintnak azert van konnyu dolga mert tudja hogy neki nem kell hat lany kozul valasztania, mert minek, villan kivul temerdek lehetosege lesz, nem ertekeli le magat, plusz parban nem tudsz nyerni

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.12. 23:58:18

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Így lesz. Amíg Mohát alázza, azzal is saját magát égeti, a végén tényleg nem lesz 10% sem a neve alatt, hiába a család.
Bízom a két srácban, hogy maximálisan mellé állnak, és a maradék mázat is leszedik Renátáról.
Grincs ezerrel, mert jobban fél attól, hogy egyedül marad, mintsem belekergesse egy kétesélyes párbajba. Az más kérdés, hogy ők nem tudják azt, amit mi.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 00:01:25

@ppupu: Vivi mellé még mindig többen állnak majd be, mint Rencsulához. Az is sokat nyom a latba, hogy Renáta mögött esetleg csak Grincs tobzódik. Bár Virdzsike mai megszólalása... még az is lehet, hogy ketten lesznek.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.13. 00:02:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: A próféta szóljon belőled, óhhh nagyszakállú bölcs :))

Ármándójózsi 2021.01.13. 00:06:06

Végre ezen a télen először, ha kinézek az ablakon, fehér lepel borítja a tájat. Mondjuk van vagy 1 cm a szerencsétlen, de mégis legalább a feeling megvan... Tudom, költözzek Minnesotába és fogjam be. Értettem.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.13. 00:06:07

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Megvárja győztest a Vella kapujában és bunyó lesz :))) a tezstvérek meg segítenek az igazságtalanság helyrehozatalában :)))) Vidám nap lesz a Camponánál

Qqts 2021.01.13. 00:07:20

Balint, a rendithetetlen temakor:
Azt gondolom, ha Fru fele kozeledett volna, most ok lennenek a szerelmes par...

ppupu #TEAMPINI 2021.01.13. 00:07:26

@GeraltóJózsiofRivia: :)))) pontosan... Bár ajánlom Szibériát, ott most -50 fok körül van... tuti hely

Fálki 2021.01.13. 00:08:25

@GeraltóJózsiofRivia: Délután tudnád nézni a VV-t es a BV-t.

Szerintem menj.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.13. 00:08:41

@Qqts: Bálint ennél sokkal profitorientáltabb. Most is simán be dobta Vivit a kosárba... ügyes

Qqts 2021.01.13. 00:12:00

@ppupu: az csalodas volt szamomra. Nem volt korrekt.

Ármándójózsi 2021.01.13. 00:12:15

@ppupu: Oymyakon. De azt kihagyom, nem bírom a nyelvet. Minnyá megnézem... laza -44°C van.
És a héten még éjszaka sem megy -50°C alá. Ppppfff... kispálya.
De egyébként sem a hidegre izgulok, hanem a hóra. Attól szép és csendes a táj. :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 00:13:01

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Erre a nyakamat merném tenni. Eddig is mindenki hülye volt a nézőtől kezdve, ezután is így lesz. Akkor lennék meglepve, ha elismerné, hogy elcsezte, na de ez egy Renáta esetében természetesen nem fordulhat elő, mert ő a Mr. Tökéletes. Ja nem.
Jó éjt! :)

@ppupu: Ajj, már itt tartasz? :D Addidra remélhetőleg a csatorna is beizzít normális biztonságiakat. :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 00:17:22

@Qqts: Nyers volt, na, mondjuk ki bátran. Lehetett volna finomabban is, igen, de nem hiteget. Egyébként is, az ott egy szerelmi háromszög, ami nem teljesen az, mert tulajdonképpen Vivinek és Robinak is Bálint jön be, de Bálának egyik sem. :DDDDDDDDDD

Ármándójózsi 2021.01.13. 00:21:25

Nézzünk éjszaki fényt élőben, az megnyugtat!!!

www.youtube.com/watch?v=fhGCYJuWv5I&ab_channel=AuroraBorealis%28LIVE%21%29

Most szólok, hogy jelenleg nincs, de ez olyan, mit a pecázás, ki kell várni türelemmel.
A beetetés nem tudom, hogyan van itt... :/

Addamm 2021.01.13. 00:25:25

@Kiégett Hobbynyúl: ekg, plusz ne felejtsük el, hogy ez egy játék, aminek komoly főnyereménye van. Itt nem lehet korrektségről meg szívről beszélni. Illetve de, az összes "én szívből nyomom" játékos vagy kiesett vagy hamarosan ki fog esni. Nagyon jól teszi Bálint ha taktikázik és nem az érzelmeire hallgat.
Kétféle típus nyerheti meg ezt a játékot. A szerethető szimpatikus tuja, vagy az okos taktikus. Jó kivételek akadnak, Aurelio például nem volt se tuja se taktikus. Bálint eddig úgy tűnik, hogy tényleg látott már vv-t és értette is. Tud a nézők fejével gondolkodni, és ez hatalmas pozitívum az egybites Danik és Renátók között.

Mittudomki 2021.01.13. 00:35:01

@Addamm: Szerintem nem sok baj van a kiskölyökkel,de láthatóan nincs meg az eszköztára egy vitára..vannak jó meglátásai,értelmesnek található mert átlát egyértelmű szituációkat.Az egy dolog nem látom ezt a beleállást akkora extra teljesítménynek,van akinek ilyen a természete..kerüli a konfliktust,valaki meg gerjeszti..valaki érvel,valaki meg tolja anélkül hogy A ból B be jutna és a határozott fellépésével,eröszakosságával felülkerekedik egy vitapartneren..valaki meg az adott pillanatban,lehet stressz,kishitüség,önbizalom hiány miatt nem tud a konkrétan,összeszedetten visszavágni vagy kifejezni gondolatokat.

Azonkívül Recska ellen alapból bizonyos esetekben direkte nem áll bele a vitába Móh(és elmondta..vagyis tudja hogy ezzel a stílussal kinyírja önmagát Rencsi nem kell "felállni" a kutyázásra..hagyni kell mélyebbre ásni) de ismétlem még ha akarna is nincs meg Móhnak a képessége hogy szavakba,érvekbe öntse a gondolatmenetét.Tisztában van a képességeivel és nem akar belekeveredni egy olyan terepre ahol lehet az igaza ellenére is elveszne.

Bár ma az asztalnál addig azért eljutott hogy Recska meglátásaira,sikerült úgy reagálnia hogy a félsz,irigy vagy,metakommunikációs sületlenségnél bezárta Rencsi érvrendszerét.

Danival ugyanez dettó,egyszerübb egy bocsánatkéréssel elrendezni a részéröl,ha tudja hogy a rádobált,agresszív tévképzeteit nem lesz képes semmilyen szinten megváltoztatni és itt még a határozott fellépés is kényelmetlen megfutamodásra készteti,mivel Dani stílusa a saját magabiztosságában is eléggé elbizonytalanítja(miközben a dohányzóban elmondja Mercinek tudja mi lenne..igen-nem..igen-nem..állítás-tagadás,meddö parttalan vita ahol Dani semmilyen érvre nem ismeri be a meglátásainak hiányosságait..lsd Bálint-Dani vita a témáról ahol Bálint se tudott semmit felhozni hogy kimozdítsa Dani téveszméit a realitás talajára)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 00:35:57

@Addamm: Pontosan. Aki itt belemegy bármiféle érzelmeskedésbe, az elbukott. Lehet játszani őszintén, nem hatszáz álarccal is, de taktikusan. Bálintra hiába mondják, hogy persze, színész, de akkor is gondolkodik, minden lépését megfontolja nagyon okosan. Még csírájában el akarta fojtani valószínűleg Vivinél ezt az egészet, az más kérdés, hogyan tette.
Ugyanezt a taktikát Robinál látom -most ne menjünk bele, hogy kétkapus. Figyel és gondolkodik. Megnézzük, őt még igazán egyik sem buzizta le annyiszor, mint Bálintot, vagyis senkit nem érdekel ez a része, mert végre egy olyan -szerintem full- meleg karakter, aki nem a ripacskodásával akar kitűnni, mint az eddigiek.

Tuti, hogy tanultak az előző évadokból, nagyjából látták, mi jön be a nézőknek, mi fér bele és mi nem, ebből pedig nem is engednek egyelőre. Remélem, így is marad majd.
Daniella nem hülye, de alpári, míg Renáta primitív is, de őket simán megforgatják, ha akarják.

Ármándójózsi 2021.01.13. 01:07:45

Nem az északi fényről (és nem éjszaki, ahogy benne maradt az előzőben balfasz módon a hosszabb változatból) jutott eszembe, de:

Remember when old ones died and new were born
And life was changed, disassembled, rearranged

Remember When
www.youtube.com/watch?v=TTA2buWlNyM&ab_channel=alanjacksonVEVO

Ja igen igen tudom...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 01:15:09

Mára viszont eltoltam a bringát. Jó éjt! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.13. 02:09:46

Húú de negatív kisugárzása van most a műsornak...! :-( Tetszett, ahogy Bálint az asztalnál szembesítette Fru-t, hogy olyan szavakkal dobálózik, aminek még az értelmét sem tudja. Nem először történt ilyen, szerintem utalnék vissza arra a részre, ahonnan megkapta a Higiénika nevet.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.13. 02:11:35

@VV Erőlegény: Na akkor még egyszer nekirugaszkodom az utolsó mondatnak én is. Nem először történt ilyen, visszautalnék arra a részre amikortól megkapta a Higiénika nevet.

Fálki 2021.01.13. 02:15:25

@VV Erőlegény: Szerintem nem volt ez itt negativ.

Negativ az, h Vivit hagytak osszezuhanni.. Illetve szerintem O maga hagyta magat. S most lehet lapatolni ki a szart alola, ha egyaltalan sikerul.
De ugye pont ez a lenyege az egesznek, hogy ne csak a humor-moka-kacagast lassuk, hanem a melypontokat is.

S a szerkik felelossege nem az, hogy erre hogyan reagalnak, hanem az, hogy eleve nem szabadott volna hagyni ad1 bepunnyadni oket ad2 a nyugiszobas szeparalodast ad3 a hulye insta es tiktok kontent mellett minden mast hanyagolni.

Pont en lazadtam a jutalomata ellen, de igenis lehet celokat kituzni elejuk, aminek az elerese jutalmazassal jar. Nyilvan nem ilyen faszsagok, hogy +2000 koveto... Hanem pl vivcsonal lehetett volna testmozgasra osztonozni, aktivabb reszvetelre barmiben.. A vilagrekordheten is mit csinalt? tomkodte a szajaba a szivoszalat.
Balintos randin mit csinalt? Azt se tudta szerencsetlen hova nezzen.

Nets 2021.01.13. 02:16:44

A két retardmester előtt Vivivel kezdeném:

- Nagyjából leírtátok amire én is gondolok, bezuhant a Bálinttől jövő elutasítás után. Bárhogy nézzük, ez akkor is az volt, ha konkrétan nem vallott be neki semmit. Ami igazán a szomorúságba taszította, az Bálint a történtek óta mutatott viselkedése - nem nagyon beszélnek, kerüli őt, most már oda-oda is szúr. Egyedül érzi magát és hiányzik neki a társasága, a hülyéskedések, illetve ha 1-1x van is ilyen, nem tudja már kellően kezelni.

Bár Bálint az igazat mondja neki, nyilván nem esik jól attól, akit kedveltél és akár felnéztél rá; ahogy ő is elismerte a riportszobában. Én nem gondolom hogy ez javulna, Bálint tartani fogja a két lépés távolságot és a viszonyuk még annyira se lesz laza, mint korábban. Röviden szerintem annyi a haveri kapcsolatuknak. Ezen a rekordmagas párbajgyőzelem tudna csak segíteni, hisz mindenki bent az egyik leggyengébbnek tartja.

Ahogy sokan mások is, örülnék ha Vivi menne ki párbajozni és feltöltődne energiával, látná a családját, barátait, a brutális győzelmet pedig bezsebelhetné Rencsi ellen. Az esély megvan rá, de látva hogy Moh mennyire bénán kezeli Rencsi beszólásait és mutatványait (erre még később visszatérek), érezni fogja a pocak, hogy simán szétdarálhatja a srácot (nyilván nem tudja kint mennyien utálják).

- Dani folytatja a retardált viselkedését, ismét a semmitől triggerelődve és ismét csak Bálint szólal fel ellene. Reméljük a következő párbaj az övé és repül haza, nem lehet már mit fűzni hozzá.

- Rencsiről 1-2 szó. No, láttuk az asztalnál mi történt és ugye ismerjük milyen karakter -> 1-2 szóban, de legyalulta Moh-t, aki köpni-nyelni nem tudott. Az ilyen elmebetegek érzik a vér szagát és ki az akit könnyebben eltudnak taposni, akit kitudnak használni és akit úgy mozgathatnak, mint egy bábut. Moh sajnos ez a kategória, nem tud kiállni magáért, nem tudja megvédeni magát, ő csak lenne mint a befőtt és kész. Csak ez nem az a játék, Rencsi minden egyes feladatban szrrá fogja alázni. Ezek a beteg emberek az ilyen szituációkban a legerősebbek, az a remény marad, hogy Moh olyan dolgokat hoz majd fel, amikre nem fog vigyorogva nézni, hanem beütné a villa falát.

Annyit akarok kihozni ebből, hogy a kiválasztás utáni, párbajig tartó időszak lesz a tv-történelem egyik legundorítóbb időszaka, ahol egy mentális beteg hétköznapi viselkedésébe, manipulációiba, játszmáiba nyerünk betekintést, aki itt a túlélésért küzd minden eszközzel. Hányózacskókat bekészíteni, szükség lesz rájuk.

Fálki 2021.01.13. 02:24:13

@Nets: Moh korabban elmondta mar, hogy O ezekbe azert nem all bele, mert meglepetest akar vele okozni akkor, amikor majd igazan szamit.

S en pontosan ki is nezem belole, hogy gyujti es tartalekolja az infot és majd a studioban dobja oda Csulabácsinak, aki az aljaskodason kivul nem fog tudni mit reagalni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.13. 02:40:35

@Nets: "Rencsi minden egyes feladatban szrrá fogja alázni" Sztem most sem alázta egyáltalán szarrá. Miről folyt ez a vita, semmiről. Kiragadott szavakat vagdosott Móh-hoz. Tény, hogy a srác nem tud ezekkel a verbális inzultusokkal szemben mit kezdeni benn, de Renátó ellen semmi gondja sem lesz ezzel a mentalitással egy esetleges párbajon, majd később, mert ezzel esélye nincs a végső győzelemre, pedig most nagy lépést tehetne a népszerűségének kinti növelése irányába, de csak kicsiket araszolgat (jobb híján). A hét érdekessége, hogy 1, feladja-e a játékot Vivi, 2. irányt vált-e Renátó a ma esti kihívásig, és átvált-e Móh-ról a könnyebbnek vélt Vivi felé. Én most valószínűleg nem fogok szavazni, mert annyira egyikük sem hoz lázba.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.13. 02:49:46

@Fálki: Különben Mohnak csak annyit kellene most csinálnia, hogy tudatosan és nagyon finoman folytatnia kellene a két fajtárs ingerlését/kiakasztását azzal, hogy nem szabadkozva tovább beszélget, vagy incselkedik a nőstényekkel.

Cimili2 2021.01.13. 07:48:27

@VV Erőlegény: lécci azért szavazzál, h a %-os különbség minél nagyobb legyen!! ennyit minimum megérdemel rencsi a viselt dolgaiért.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.13. 08:05:26

@Cimili2: Még meglátom... Attól is függ, hogy kit hív ki. Sztem mindenki ellen esélytelen Renátó, és nem gondolnám, hogy a százalákos arányokból bármit is tanulna. Ő ha 5 %-al esik ki, akkor is bemagyarázza majd magának, hogy a lehető játékok és taktikák legjobbikát játszotta. Az a bajom, hogy két játékos kivételével a többi mind idegesít, illetve untat, és mindenféle szavazás csak arról szól, hogy melyik ujjamba harapjak, hogy van egy rossz karakter meg egy rosszabb. Szegény Vivit pl. azért tartom rossz karakternek, mert eddig tapéta volt, szótlan és minden feladatban a lassított felvétel, és most még ehhez képest is belassult, az egyetlen aktivitását a verbális fantáziálgatásaival mutatta egy-két BV-ben... Szeret(t)em a VV-ket, de úgy szeretnék már egyszer egy olyan helyzetbe kerülni egy szériában, hogy összeválogatnak 12 értelmes (de legalább 6-8-at), dolgos, küzdős fifikás, vicces és/de többé-kevésbé szerethető karaktert, akit meg is lehet akár kicsit könnyezni a szemérmesebbeknek a kieséskor.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.13. 08:07:13

@VV Erőlegény: szemérmesek= érzelmesek. Tiszta hülye vagyok már...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.13. 08:09:18

@Cimili2: Még annyit talán, hogy akkor szeretek szavazni, ha valaki mellett tudok szavazni, nem pedig a másik ellen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 08:18:48

Danitol mar jobban rokazok mint Reniketol.
De Mo megint nem all ki magaert, mint egy kislany baszki sasol bmg.
Eletkeptelen hazinyul.

Pamutbojt 2021.01.13. 08:22:26

@Nets: "Moh sajnos ez a kategória, nem tud kiállni magáért, nem tudja megvédeni magát, ő csak lenne mint a befőtt és kész."
Szerintem az ilyen ordenáré, óbégató, vég nélkül kerepelő, ostoba fajtársakkal szemben jobban is teszi, ha nem áll bele ezekbe a "vitákba". Mert ezek nem viták. Érveket meg sem hallgatnak, elmegy mellettük minden értelmes, emberi szó,, mert annyira sötétek, csak egy primitív üvöltözésbe csapna az egész. Többször próbálta már normális ember módjára elmagyarázni a saját álláspontját, ezzel kiállni a saját igazáért, de ezek szerint ez már fel sem tűnt, mert ezek a suttyó bunkók elnyomták a hangos mocskolódásukkal.
A kanapén ki is fejtette ezt Vivinek és Mercinek, hogy ő elmondaná, hogy nem így volt, azok ketten, hogy de, aztán ez így menne tovább. Csak gondolom, akkor még azt is hozzátennék, hogy "ez a kis csicska még le is tagadja"....
Nekem nem szimpatikus különösebben Móh, de a reakciójával ebben a szituban csak egyet tudok érteni. Ha picit tud gondolkozni, akkor arra is rájöhetett már, hogy "kint" ez a primkó ordítozás nem jött be eddig, ezért neki ez csak jó lehet.....R és D saját magát üvöltözi ki a villából.
Jó lenne, ha Móh menne Renátóval most, mert nagy százalékos visszatérése után nagyon kíváncsi lennék Dániel reakciójára és további viselkedésére. Felfogja-e, hogy ő lesz a kövi kieső így.

Cimili2 2021.01.13. 08:24:47

@VV Erőlegény: oké, elfogadom és megértem az érveidet. de szerintem a szerkik is hibásak lehetnek abban, h viviből nem sokat láttunk, ellenben a bv-en annál többször mutatták és a többi csajszihoz képest szórakoztató volt. azt egyáltalán nem feltételezem rencsiről én sem, h a %-os különbségen elgondolkozna, hisz tudjuk, tökéletesnek képzeli magát, pont úgy, ahogy dani. én inkább arra gondoltam, h ha vivi nagy %-al menne vissza, akkor bent más szemmel néznének rá. ráadásul nagyon jót tenne az önbizalmának, s akkor talán kimászna a jelenlegi depresszióból.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 08:26:45

@Pamutbojt:
Mo helyeben felre hivnam Danit es megmondanam neki, nem erdekel Virag, viszont ha ugy adodik beszelek vele mert egyutt elunk, ez van ha tetszik ha nem, ezt vagy lenyeled vagy nem innentol tema lezarva.
Es leszarnam hogy vegig hallgat e, elmondtam ez a lenyeg, es nem lapitok.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.13. 08:29:32

@Cimili2: Jó OK, ha Vivit hívja ki, akkor szavazok Vivire.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 08:33:37

Az mondjuk okos dontes volt hogy nem 9 kutyat kuldtek be, mert Reni es Fru kutyajat lehet senki se fogadta volna orokbe, pedig a kutya nem tehet rola.

Cimili2 2021.01.13. 08:36:42

@szociál: próbálta már félre hívni és elmagyarázni, de dani eldöntötte magában, h márpedig monak a virdzsi kell és nem enged a rögeszméjéből. ugyanilyen mániákusan mantrázza a f@szságait a virdzsinek, meg mindenki másnak. az ilyen embereknek nem lehet érvelni. amit ők eldöntöttek magukban, az úgy van, akkor is, ha nem úgy van. mert ha belátnák a tévedésüket, akkor azt hiszik, h gyengébbnek látszanak. az ilyen alakokat érdemes messziről elkerülni.

Pamutbojt 2021.01.13. 08:39:34

@szociál: Úgy emlékszem, hogy ez már megtörtént korábban, beszélt már velük. De lehet, hogy rosszul emlékszem. Mondjuk nem így tette, ahogy írtad. Igen, lehetett volna eddig is egy kicsit határozottabb Móh, de ő ilyen konfliktuskerülő személyiség lehet.
De az jó, hogy miközben hallgatta a pocskondiázást, egyszer enyhén kiakadva billegette a fejét, majd megkavarta a kakaót, jóízűen megreggelizett. Szerintem pont ez idegesíti Danit, hogy nyugodt tud maradni. Ezzel nem tud mit kezdeni, ehhez nincs hozzászokva ezek szerint, mert nem tudja kezelni, csak úgy, hogy ordít.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 08:40:22

@Cimili2:
Mo halveru, neki ez a megoldas hogy keruli a konfliktust, en nem tudnam elviselni ha valaki a hatam mogott veri a nyalat, raadasul faxsagokat beszel, felrobbannek ha nem tudnam megvedeni magam egy ilyen kretennel szemben.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 08:43:47

@Pamutbojt:
Engem irriral hogy sose megy 80 fole a vernyomasa, kiraz tole a hideg.
Pedig ismerjuk a masik oldalat is a bv-bol, annyira nem cuki.

Kábel Barát 2021.01.13. 08:45:16

Eddig azon vaciláltam, hogy Bálint vagy Robi éremli-e meg jobban a győzelmet, de kezd elbillenni a mérleg Robi irányába. Azon egyszerű oknál fogva, hogy hozzá 0db negatív élmény társul. Bálint agya azért néha elborult érthető okokból ugyan, de elborult. Ahogy a Vivi-s szitut kezeli az sem hibátlan. Robi meg 1000-el gyűjti a plusz pontokat. ahogy leszerelte az idegbajos Mercit azzal, hogy befonta a haját, nálam epic. Tegnap az is látszott végre, hogy gyakorlatilag ő eteti a gyökereket, akik Robi nélkül rántottán élnének.

Cimili2 2021.01.13. 08:46:47

@szociál: az biztos, h nagyon nehéz az ilyen dani féle emberekkel szemben megőrizni a nyugalmunkat és önuralmat gyakorolni. nekem sem sikerül mindig. :))

Cimili2 2021.01.13. 08:51:24

@Kábel Barát: nem csak ő főz, de legtöbbször ő takarított ki a vellában. de néha olyan bambán tud nézni még a száját is eltátja, mint aki azt se tudja, h hol van. :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 08:52:09

@Cimili2:
En biztos leuvoltenem a fejet, de nem ugy mint egy Gina vagy Reni , csak hogy ereztessem vele nem csak o a jani.
Es egyfolytaban oltanam ha ragyur a makkjara.

Kábel Barát 2021.01.13. 08:53:47

A svédekkel az a bajom, hogy mindig csalódni kell bennük. Nekem Rencsó az elején tök szimpatikus volt. Akcentus nélkül beszélte a magyart, nyugodt volt. Ahogy kiáltt Vivi mellett a megerőszakolós esetnél, akkor azt mondtam magamban, hogy itt a győztes, ezzel megnyerheti a játékot. Végre örültem, hogy csalódni fogok és nem hozza a sztereotípiát, mint pl. Gina. Aztán csalódtam, hogy na megint nem csalódok. Egyszerűen egy idő után megjelenik bennük az a viselkedés, mentalitás, a többiekhez és a nőkhöz való hozzáállás, ami megalapozza a sztereotípiát. Bármennyire is sikerül beilleszkedniük, azért keresik egymás társaságát, függetlenűl attól, hogy mit képvisel a másik. Dani is ott lehetett volna a top 3-ban, még a kezdeti Vircsis szereplésével is, de mára nálam egy szintre került Renátóval. Ezt látja Bálint és Robi is, csak nem tudják elengedni a dolgot, de látszik rajtuk, hogy már nincsenek egy hullámhosszon. Ha csak a jelen állapotot nézzük nem lenne most tesóság.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 08:55:04

@Kábel Barát:
Azert vedd figyelembe hogy Balint vitte el a piszkos munkat, mindig o ment parbajozni.
Raadasul Robi egyszer nagyon ketkapura jatszott mikor Fruek fele huzott.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 08:59:34

Balintek tacskora mereteztek azt a kutyahazat, gobdolom valamit nonek ezek a kitkutak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 09:08:45

Frunak mindig jok voltak a megerzesei,kb mindenki ellen visszajonne Renata :))))
Amandanal Ginanal es Gabornal is bejott a megerzes :))))

kozi001 2021.01.13. 09:12:58

@Kábel Barát: Lehet, hogy Bálint ezt látja, de azért még mindig jóban van Danival. Ami nem valami szimpatikus.

Ez az Akhilles sarka Bálintnak.
Ha Robi nyer, ezért fog...

kozi001 2021.01.13. 09:14:39

@Kábel Barát: Amúgy ez igaz. Nagy nyugodt macinak tűnt. VV9 Rolira emlékeztetett egy kicsit.
Most meg elkényzetett , óbégató gyereknek.
Dehát ez a faszi még pokollá teszi 1-2 nőnek az életét odakint.

kozi001 2021.01.13. 09:16:33

@Pamutbojt: Az, hogy Moh nem óbégat vissza, még nem lett szimpatikusabb a szememben.
Ezt nem tudatosan teszi.

Magentax 2021.01.13. 09:19:13

@Kábel Barát: "Ahogy a Vivi-s szitut kezeli az sem hibátlan..."
Miért, talán ahogy Moh kezeli Mercit, az szimpatikusabb számodra? Az ilyesmit nem lehet elfinomkodni, pláne ilyen zárt közösségben, ahonnan nem lehet máshová menekülni.
Ha finomkodsz, kedveskedsz, mert nem akarod a csajt megbántani, úgy jársz mint Moh, levakarhatatlanul, erőszakosan rád ragad a nő és így már sokkal kellemetlenebb lenne elzavarni
(lásd így is a Moht kritizálók nagy többségét)
Ezt csak így lehet, röviden, keményen, könyörtelenül, hogy a reménykedésnek írmagja se maradjon.

Pamutbojt 2021.01.13. 09:19:31

@kozi001: Nekem sem lesz ettől szimpatikus, illetve alapból nem szimpatikus Móh. De ha visszaóbégatna, akkor sem lenne szimpatikusabb, sőt.... Ha ő is lesüllyedne erre a szintre, az semmivel nem lenne jobb.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 09:21:20

Remelem Vivit hivha ki, mert ha Vivi visszamegy ,mar pedig 80-al tuti visszamegy akkor megerosodik, masik meg hogy pofara esnek a tobbiek a 80-20 lattan.

Magentax 2021.01.13. 09:21:37

@kozi001: Kíváncsi lennék, mit mondanátok, ha Bálint otthagyná Danit és nem barátkozna vele többet. Akkor meg az lenne a probléma, hogy hátbaszúrta a csapattársát...
Folyamatosan ekézi Danit, hogy hagyja abba, túltolja - csak Dani rá sem hallgat.

Kábel Barát 2021.01.13. 09:21:43

@szociál: nem hiába pirult ki annyira, amikor szemrebbenés nélkül kellett végighazudnia, hogy a Csodálatos Férfi bárki ellen visszajönne.

Pamutbojt 2021.01.13. 09:21:57

@szociál: Pont ezért nem szimpatikus nekem sem Móh. Nagyon nem.

Magentax 2021.01.13. 09:23:45

@kozi001: Ebben azért nem lehetsz biztos.
Nem tudom, nézed-e folyamatosan, de MOh az egyik régebbi adásban elmondta a riportszobában, hogy szándékosan kerüli a feszkót, gyűjti az infókat és majd kellő pillanatban felhasználja azokat.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 09:24:44

@Kábel Barát:
Hihetetlen hogy nincs tisztaban a primitiv szo jelentesevel.
Meg hogy megismerte Reni jo oldalat :))))
Egyet mondjon, vegig csak alazta a kancigo.

Kábel Barát 2021.01.13. 09:26:32

@Magentax: Moh-t hagyjuk! Ahogy Mercit kezeli az engem borzasztóan irritál. De van más módszer is az ilyesmi elkerüléséhez. Bálintnak azért imponál, hogy tetszik Vivi-nek. Játszottak azért ők szex utáni szituációs játékot is, ami szerintem már bőven kacérkodás kategória. De, ha csak barátok, akkor sem mondom el mindenki előtt, hogy szerintem gyenge és Rencsó ellen se biztos, hogy visszajönne.

Kábel Barát 2021.01.13. 09:28:15

@szociál: pedig Frú csak azért nem ment főiskolára, mert csak fizetősre mehetett volna. Tehát van "éreccségije". Ezért nekem fura, hogy nem ismeri egy ilyen alap szó jelentését. Picit féltem, hogy Bálint se fogja pontosan tudni :)

Pamutbojt 2021.01.13. 09:28:26

@szociál: Igen, talán ez lenne most a legjobb, ha Vivit vinné.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 09:31:53

@Kábel Barát:
Mi lesz itt suliheten :O

@Pamutbojt:
Vivi profitalhatna belole szepen, csak ne adja fel addig .

kozi001 2021.01.13. 09:32:22

@Magentax: Legviccesebb az lenne ha Bálintot hívná ki a szekrényverő és akkor hová állna Proli Úr? Tesóhoz vagy sem?

Nets 2021.01.13. 09:32:35

@Kábel Barát: Még könnyezett is utána, mert tudja pontosan hogy itt a vég. Frunak is egy nagyon komoly terápia lenne javasolt, elképesztő hogy kiért van oda - ez még csak játékból is a legalja lenne

kozi001 2021.01.13. 09:34:08

@Magentax: "Ha finomkodsz, kedveskedsz, mert nem akarod a csajt megbántani, úgy jársz mint Moh, levakarhatatlanul, erőszakosan rád ragad a nő és így már sokkal kellemetlenebb lenne elzavarni"

Ez csak a VV-ben működik! Odakint olajra lépne nagyon gyorsan!

Nets 2021.01.13. 09:34:14

@kozi001: Biztosan Bálinthoz állna. Kicsit vakarták a töküket a röfivel és szitkozódtak, az még nem nagy kapcsolat

Kábel Barát 2021.01.13. 09:36:24

@kozi001: őt nem tudja, Bálinton lila van és annyira még Rencsi sem hülye.

kozi001 2021.01.13. 09:37:13

Na a villalakók kennel építési technikáját néhány pár hetes kutyus leminősítette.

Magentax 2021.01.13. 10:10:37

@kozi001: Kutyus okosabbak, mint Robi és Dani együttvéve :DDD

Magentax 2021.01.13. 10:11:09

@kozi001: Így van, pont ezt írtam én is.

Magentax 2021.01.13. 10:13:28

@Kábel Barát: Adott helyzetben te kit mondtál volna a leggyengébbnek?
Valaki így is, úgy is megsértődött volna - Bálint legalább igazat mondott, az ő tudásuk és gondolataik alapján, tényleg Vivi a leggyengébb.

Spitzbaue® 2021.01.13. 10:23:17

Jojreggelit!

@Kábel Barát: Könnyű Lóbeltnek, mert a többiek szimpatikusnak, de olyan semmilyennek tartják, én is, míg Bálába mindenki beleállt eddig, nem volt egy nyugodt perce sem, állandóan harcolnia kellett (mint pártunknak és államunknak :-). Szerintem ő érdemli a nyereményt eddig. De Lóbelt ott van a sarkában, nálam is, az tény.
@Pamutbojt: Mú tehetetlen, mert egy fél mondatot sem engednek neki elmondani, és ha lenne is vita, valóban annyi lenne, hogy De nem! De, igen! De nem! De, igen!

@Cimili2: Jól látod, jó tanács lenne. Szerintem mi kintről jobban átlátjuk, és nem is vagyunk 22 évesek. De ezt kéne valóban csinálni.

Kábel Barát 2021.01.13. 10:24:31

@Magentax: eddig Frút mondták a leggyengébbnek és ő is az. Most miért nem tudták őt mondani? Bár Vivi most saját maga szerint is megbicsaklott, de egy baráttól nem ezt várnám.

Gia 2021.01.13. 10:25:03

De sajnálom,hogy Vivi megreccsent...Egy jó párbaj eredmény egy időre tényleg feldobná,de inkább ne őt vigye Csulabá.
Bálint és Robi Belehalóban jól hozta Vivcsó nyekergő hangját.Jó lenne ha a mai öfiben azt látnánk,hogy sikeresen összekanalazzák a csajt.
Amúgy még lehet,hogy Merci is Rencsó mögé áll ha Vivi a kihívott.Vírek,meg tegnap is jól elökörködtek.

Spitzbaue® 2021.01.13. 10:31:00

@Magentax: Nem szorosan ehhez kapcsolódik, de Bála tényleg teljesen őszintén játszik. Ő az igazi őszinte, nem Recska, mert Csulabá úgy őszinte, hogy vagy rosszul emlékszik (rendszeresen) vagy hazudik (rendszeresen), vagy direkt hazudik renszeresen.
Én ott haltam le, amikor az egyik feladat után a csapat egyik felének megmondták, hogy hirtelen kiválasztás lesz, és Bálint nem akarta eltitkolni a mocsár csapat előtt, Lóbelt meg győzködte, hogy dehogynem, hát megeszi őket a fene, hogy mi volt az info, erre Bálint, hát de nem fogok nekik hazudni, azt akarod, hogy hazudjak? Én ezt már egy kicsit túlzásnak tartottam, de abban igaza van Recskának, hogy őszintén kell játszani, mert szerinte az kell idekint. (Csak hát ami őszintén kijön Recskából/Daniból, meg őszintén kijön Bálintból az nagyon nem ugyanaz)

Spitzbaue® 2021.01.13. 10:35:12

Sokszor eszembe jut Dánielünk: szerintem komolyan gondolja ezt Múval kapcsolatban, de ez tényleg hihhhetetlen, ha valaki mesélné, tényleg nem hinném el. Sajnálom, mert nagyon rossz lehet neki ezzel kelni ezzel feküdni. Virág meg egy csicska. Egyelőre.

Spitzbaue® 2021.01.13. 10:45:54

@Kábel Barát: @szociál: Igen, ebben a játékban ismét nagyot mennek a svédek. Csak, hogy védjem egy kicsit őket: ha minden svéd ilyen lenne (Recska itt a legalaja), akkor nem lenne össztársadalmi szinten semmi baj velük. Szerintem. Persze attól itt még xarok, xarul játszanak.

Vivinek drukkolok, hogy ki legyen hívva és 80-90%-kal vissza legyen szavazva. De! Ha elképzelem, hogy mit művel ott 0-24-ben, eeelnyúúújtoooottaaaan beeeszéééél, buuutaaaasááágoookaaat mooond, neeeem ééértiiii eeezt, meeeg aaaazt, megy nyivákol a kozmtikumokért, a hajáért, a műszempillájáért, azért az fárasztó lehet, még ha egy csapatban is vagyunk. Ha Recska most ezért megússza a phárbhajt, akkor egy katarzis élménnyel kevesebb lesz, de attól még nem fog nyerni.

Ármándójózsi 2021.01.13. 10:52:12

MONDTAM MÁR, HOGY LEHET SZAVAZNI, KI LESZ A KIHÍVOTT MA ESTE?

PEDIG LEHET ÁM!!! ÉS MÉR NEM KELL SOKAT VÁRNI, HOGY KIDERÜLJÖN!

HA MÉG NEM KATTINTOTTÁL RÁ, ITT VAN -> strawpoll.com/626a3fqgw

Magentax 2021.01.13. 10:53:54

@Kábel Barát: De amikor az a feladat, hogy tanácsot adjanak a kiválasztott játékosnak, hogy ki a leggyengébb, ki ellen tudna visszajönni - rencsónak már hogy mondhatta volna fruzsit? Ne viccelődjünk, kéremszépen.

ficekence 2021.01.13. 10:58:26

Megnéztem a műsort, szerintem most Frunak igaza volt. Dani egy primitiv állat és nem értem Bálintot, hogy miért kell neki beleszólni mindenbe. Az aki nem hagyja a másikat szóhoz jutni, egész nap a fütyijét markolássza / hányinger/ egy bántalmazó, ráadásul duplán, mert Mót is szekálja. Úgy látom életeleme a másik vérének szívása. Renátó szintén egy vadbarom , szavaztam a fantomra, bárki legyen az. Igazi energia vámpír mindkettő. Ha Mót hívja ki remélem egy időre békén hagyják a srácot, mert tuti vissza megy. Sajnos Merci még mindig ott lesz rajta mint egy hátizsák. Cipelheti, nem tud kibontakozni. Bálintnak nem tesz jót, hogy ennyire Dani pártján áll, legalábbis az én szememben. A kutyák aranyosak, nekem is van egy LILI nevezetű tacskóm. .)

ficekence 2021.01.13. 11:00:56

Szavaztam Móra, de amilyen gyáva szar Vivit viszi ki.

Magentax 2021.01.13. 11:02:50

@ficekence: Szerintem Bálint még nem egészen vágja, hogy Dani is egy pszichopata, mint rencsóka és azért próbál neki tanácsokat adni, mert azt érzi, hogy Dani ezekkel az értelmetlen kirohanásaival csak lejáratja magát.

Magentax 2021.01.13. 11:06:55

Nekem még az jutott eszembe, amikor a csapatok a kutyusokkal kampányoltak és ott állt középen a 3 lány, Moh pedig megint incselkedni merészelt, ahelyett, hogy kiszúrta volna a szemét, vagy legalább háttal ül, RÁ MERT NÉZNI a csajokra!!!
Szidjátok itt Dániel atyát, pedig ezt az óriási szemétséget, tiszteletlenséget eltűrte, egy szót sem szólt miatta. :DD

ficekence 2021.01.13. 11:09:16

Bálint nagyon értelmes, magasan felettük áll. Tapasztalt, azért az éjjel nappalban való szereplése meglátszik rajta Már máskor is zavart, hogy mindenbe beleszól. Ha kérik a véleményét az más, de akkor is azzal kezdi, " nem akarok beleszólni ".... dehogynem. Nem értem mi ez a hozzáállása Danihoz. Igazi orvosi eset a srác, sajnálatra méltó. Miért érdekli ha lejáratja magát? Az neki csak jó. Persze Bálinttal szemben ennek a baromnak esélye nincs. Valami nagyon durvát kellene Bálintnak alakítani, hogy a népszerűsége romoljon. Azért ahogy Vivivel bánt, bánik nagyon kemény.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.13. 11:09:30

@Kábel Barát: Pont emiatt erősödik bennem Bálint pozíciója Robival szemben. Bálintnak van véleménye, és általában helyes, Robi soha sem foglal állást, de azt jól alkalmazza. Viszont szerintem nagyobbat kockáztat az, aki beleáll a vitákba, és kimondja a véleményét.

ficekence 2021.01.13. 11:09:56

@Magentax: Nem előztem rád de a válasz neked szól . :))

ficekence 2021.01.13. 11:12:19

@VV Erőlegény: Van véleménye, de elég sarkalatosan fogalmaz. Lásd Vivi. Egy közösségben élnek. Óránként lehetne konfliktus. Nekem jobban tetszik ha valaki tolerálja amásik viselkedését és nem akarja, hogy mindenki olyan legyen mint ő. Minden jó kapcsolatnak ez alap. Az is igaz, hogy ebből a szempontból Robi és Bálint két véglet.

Nets 2021.01.13. 11:12:27

@Magentax: én azt gondoltam Robi betrollkodja ezt is pedig, mint mikor Ginának ajánlotta őt :D (ha jól emlékszem)

Azért párbajozni ő sem akar gondolom, meg nem akarja pokollá tenni a benti életét

L3m4l3 2021.01.13. 11:18:04

Egyedül engem zavar, hogy Bálint bevédte Danit a primitívség kapcsán? Értem a kettősmércét.. pont Fru mondja, de ettől még a primitív szó tökéletes leírása Daninak. Vivivel kapcsolatban is talán valamivel lehetett volna finomabb Bálint, de az ennyire nem zavart. A másik általános vélemény amit nem értek ezek tudatában, hogy a Mó meg miért geci, hogy hitegeti Mercit és amúgyis tűri az alázást. Először is, Merci fényévekkel jobb nő mint Vivi akit a hős Bálint lovagiasan visszautasított. Másrészt a fiatal férfiakról beszélünk, én már ettől is elvagyok képedve, hogy Mo csak ennyire nyúl hozzá Mercihez aki ennyire felkínálja magát. Mindezt úgy, hogy egy kényelmeset masztizni sem tudsz ott bent. És ez már a sokadik napjuk összezárva. Szerintem nagyon kevesek bírnák ennél is jobban ilyen körülmények között, max ha valakinek nagyon nem esete hélium. Vivivel más a helyzet, őt visszautasítani számomra se lenne nagy kihívás. A vitákban való "becsicskulást" már szerintem is túlzásba viszi, igazán jólesne ha Danitól nem bocsánatot kérne hanem elmondaná hogy egy ostoba bunkó proli vagy, még ha sokra nem is menne vele.

Nets 2021.01.13. 11:20:06

@ficekence: Szerintem ők nem nagyon vágják mi van, Virág múltkori sztoriján is meglepődött Bálint, mikor a fiúkérést ajánlotta neki hülyeségként és mesélte neki a lány, hogy megint Moh a gond és hogy nézik egymást. Említette is, hogy Dani nem mondja neki már ezeket, mert mindig leoltotta

Ugyanez Frunál, megkérdezte miért van rosszul a múltkor és csak röhögni tudtak rajta. Mi nézőként sokkal többet látunk, ott bent egymás elől eltudnak azért bújni viszonylag, szóval csak átmeneti apró veszekedéseknek, nyűgnek gondolhatják

A másik egyébként, hogy az ő életük, ő döntéseik, felnőtt emberek, nem fogják pátyolgatni őket, mikor közben megy a játék is. Virágnak is ezerszer tanácsolták a többiek hogy ne adja fel magát, ne csicskuljon be, lépjen ki Dani mögül. Most is elmondta Robi az asztalnál, megint a bulldog válaszolt rá és vehemensen védte. Kva nagy nyeregben érzik magukat most az insta követők miatt

ficekence 2021.01.13. 11:29:10

@L3m4l3: Tökéletesen egyet értek veled EKG :) fentebb én is hasonlót írtam.

ficekence 2021.01.13. 11:34:51

Lehet, hogy igazad van, de én meg úgy gondolom, hogy ezeknek a balhéknak csak a töredékét látjuk, együtt élnek mindent tudni és hallani kell nekik. Már arra gondoltam, hogy Dani azért generálja ezeket a gyerekes problémákat, hogy benne legyenek az összefoglalóban. Annyi esze nincs, hogy esetleg valami pozitív dologgal is benne lenne, mert ez a viselkedés forma az igazi énje.
Bálint nem kedveli Frút nem is érdekli mi van vele, de valaminek történni kell, valakivel beszélgetni kell, mert akkor nem tudunk mit nézni. Dani üvölt, vagy kefél. Hát engem ez nem szórakoztat.
Virág mindenkinek igazat ad, amikor kérik, hogy ne csicskuljon Daninak, de képtelen mwgvédeni magát Danival szemben, csak motyog összefüggéstelenül, nem érteni mit mond.

ficekence 2021.01.13. 11:37:10

@Nets: Eh nem ment el a válaszom. :D Na majd mégegyszer.

ficekence 2021.01.13. 11:38:27

Nem értem miért nem jelenik meg hogy kire válaszolok??!! Nets az előző kommentem neked ment.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 11:46:09

@Niemandhäuser:
A legjobb játékos a Reni, taktikus, ésszel és szívvel játszik , jók a megérzései, fantasztikus fodrász, ráadásul féltékenyek rá, és félnek is tőle , én aszondom 99% hogy vissza megy Reni bárki ellen :)

Szerintem az lenne a legjobb megoldás hogy ne válasszon ki senkit, mérje meg magát a fantomképpel , szerkik helyében feldobnám neki a lehetőséget :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 11:50:47

@L3m4l3:

Bálintnál szintek vannak ki mennyire primkó, legalja Gina kéz a kézben Renivel, utána jön Dániel, de még Frut is primkónak tartom ,bár ő inkább rosszindulató, de ha belegondolunk primkó is mert nem tudta mit jelent maga a szó :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 12:04:11

@ficekence:
A közös vacsora után biztos szarul esett Vivinek ,hogy Bálint őt javasolta SzívveljátszóRenikének, de ő maga is beismerte hogy rottyon van nagyon, Bálint csak jelezte hogy talán ellene lenne esélye vissza menni, de előtte kijelentette hogy senki ellen sincs esélye Renikének.
Vivinek jót fog tenni a párbaj, boldogan berúgja a villaajtót 80%-al, Fru meg mantrázni fogja megint a "nemhiszemel, nemhiszemel, nemhiszemel"-t :))
Egy napig bőgni fog, utána feloldódik és lecumizza Bálintot :)

Spitzbaue® 2021.01.13. 12:17:19

@L3m4l3: Szerintem most a Recska és Grú elleni "küzdelmet" tartja Bálint elsőnek. Ezért védte be P. Rolit. Mú meg azért kér valószínűleg bocsánatot, mert amikor Virág megkérte, hogy tegyék féltékennyé P. Rolit, akkor azért odatette magát. Persze azt nem tudta, hogy ilyen heveny immunreakciót vált ki, akkor nem tette volna, ezt próbálja elmagyarázni, de 3-4 szó után le van kerepelve.

ficekence 2021.01.13. 12:20:16

@szociál: Hahaha úgy legyen ... de nem meri majd megtenni, mert fél a következményektől.

Azt értem, hogy a "vallomás" után Bálint távol akarja tartani Vivit, de nekem ez nagyon bántón jött le. Kicsit megsajnáltam, pedig nem kedvelem a lassúsága a tujasága és a vontatott beszéde miatt.

Azt írod, Frú nem tudja a primitív szó jelentését. Azért mert Dani nem húzza a hajánál fogva a földön Virágot még egy primitiv állat. Nem is tudom melyiktől iszonyodom jobban. Ranátó vagy Dani.

ficekence 2021.01.13. 12:27:05

@darlene: Elolvastam. Sem hozzátenni, sem elvenni nem lehet.
Persze könnyen kritizálhat az ember a fotelból. Én sem vagyok normális, hiszen a kezdetektől nézem ezt a szart. :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.13. 12:27:43

@Niemandhäuser:
Mi van féltékeny vagy?
Félsz ?
:)

@ficekence:
Vissza jön a párbajról Vivi és örök cimbik lesznek Bálinttal.

Saját magát definiálta proli úrnak, az ő olvasatában ,ha ő primkó ,akkor az bájosan proli inkább, pedig ő aztán tényleg néha úgy beszél Virággal mint a xarral.
Az meg amit az ágyban művel vele, (úgy hogy napközben kislányozza) az néha a pornhubon is kiverné a biztosítékot.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 12:46:18

Sziasztok! :)

@Magentax: "Ezt csak így lehet, röviden, keményen, könyörtelenül, hogy a reménykedésnek írmagja se maradjon."
Ezzel egyet kell értsek. Tény, és továbbra is azt mondom, hogy ezt el lehetett volna mondani másként is, de nem látunk nagyon sok mindent. Mi van akkor ha, Vivi az a típus, aki a szép, finom szavakból esetleg azt veszi le, hogy talán, talán csak van valami halvány esélye Bálintnál? Ezértlenne jó, ha nem csak a nyígásokat láthatnánk, amik többnyire kiteszik az öfik nagy részét a "párocskáknál".
A beszólogatásokat most azért vesszük másként, mert Vivi már nem vigyorog rajta. Eddig is voltak szarkasztikus, cinikus villanások, és azt azért ne felejtsük el, hogy Bála tud saját magán is röhögni.

@Kábel Barát: Még mindig azt mondom, hogy azért említette Vivit, mert neki most nagyon jót tenne, ha visszajönne egy párbajról, nem is akárhogyan. Az elején elmondta, hogy Renátának senki ellen nincs esélye, utána ajánlotta Vivit, és direkt tolja felé a kancigót. Az pedig, hogy Vivi el is ismeri, igaza volt Bálának, számomra azt jelzi, hogy bizony Vivinek nem a szép szavak kellenek, hanem sajnos az ilyen nyers megnyilvánulások.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.13. 13:01:13

@Barracuda2: Igen, így van, de erre mondom, hogy sok dolgot nem látunk. Nem védeni akarom Bálintot, a látottak alapján én is finomabban közöltem volna a véleményemet, tény. Vagy látva a Moha-Merci nyüglődést, nem akart ezzel kockáztatni,hogy félreértés legyen a vége?Ám ahogy írtam, mi van akkor, ha Vivi a szép szóból nem ért?
Van ilyen embertípus, akinek ha szépen, virágnyelven mondasz valamit, akkor nem fogja fel, vagy nem érti a lényeget, de ha nyersen mondod, akkor igen.
A riportban Vivi elismerte, hogy Bálintnak igaza volt, ezért gondolom azt, hogy a leányzó csak ebből érthet. Persze sajnálom őt, mert nagyon jó kis hármast alkotnak a srácokkal, de bízom abban, hogy összekanalazzák, és ha visszajön a párbajról, akkor az új lendületet ad neki.

kozi001 2021.01.13. 13:03:45

Már ott tartok, hogy jó lenne ha Vivit választani.
Dani és Moh feje priceless lenne amikor vissza jön 85-el.

Meg eleve miért sunyi Moh kapja az örömfocit?

darlene 2021.01.13. 14:30:13

@ficekence: :DD hát igen, ebben is van valami. De jó látni, hogy kapott azért más platformot is ez a téma, a vv oldalakon és a hogyvolton kívül.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.13. 14:55:13

@Kábel Barát: Pedig Fruzsi tudta jól és Bálint rosszul. Csak akkora meggyőzőerővel adja elő magát, hogy úgy tűnik, a nézőkkel is el tudja hitetni, neki van igaza.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.13. 15:23:47

Amúgy még két héttel ezelőttig én is azt gondoltam, hogy Bálint jogosan érdemelné meg a nyereményt, mert az első napok eseményeit már elfelejtettem. Most viszont, hogy Vivivel ilyen durván és megalázóan beszél (nem csak a "randin", vagy a renátós beszélgetés során, hanem a BV-ben bejátszottakban is), beugrott egy jelenet és visszanéztem. Mercédesszel volt valami konfliktusa és a nő azt mondta neki, hogy milyen nagy arca van és kurvaanyázott is egy sort. Aztán bocsánatot kért, ami eléggé ritkaságnak számít a VV-ben. Bálint viszont egy barracuda jóindulatával többször is számonkérte. Na ezután falta fel Mercédesz a hűtőt.

Gia 2021.01.13. 16:55:26

@Gézamalac: Ott nekem sem tetszett Bálint.Tud ő kötsög lenni ha akar.
süti beállítások módosítása