Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X58 – Fújjuk le, hozd a bort!

2021. január 11. 16:23 - Fálki

Sziasztok hölgyek – urak, olvasók, kommentelők, facebookosok, indexesek és mindenki aki erre jár. Annyira unalmas volt ez a tegnapi rész, hogy nem tudom még most sem, hogy lesz ebből normális posztcsi.

PP van ma is, valami elbaszott függőlegescsíkos ingben, inkább lenne akkor már jelmezben és énekélné nekünk azt, hogy Kiáltsd hát te is azt, hogy Hónaljmirigy
kepernyofelvetel_272_egyedi.pngFantomképpel kezdünk, Csulabá vs Fantomkép, illetve fantomkép vs fantomkép és bizony Vas megye népe nagyon rákapcsolt, jól sikerült a mozgósítás, mert kimatekoztam bizony, hogy 7.28%kal többje van A Csodálatos Férfinak, mint amennyi a villában mutatott viselkedése alapján járna neki. Így most 7.28%-on áll.
kepernyofelvetel_273_egyedi.png
Vágom a centit és hétvégére nem csinálok programot magamnak, hogy ezt a szoros párbajt mindenképp élőben láthassam. Előtte sziesztázok is egyet délután, hogy teljesen frissen és koncentráltan nézhessem végig, ahogy egy telefosott búvárruha és az Ő kis szerelmének az álmai szertefoszlanak.
PP is sokkot kap és egy jó büdös beste lébennel készit fel minket arra, hogy itt olyan lesz a hétvége, mint még soha.

Ma tele lesz az adás szerelemmel. Hjajj, de jó.
Levéééééééél. Mercike ront ki a hálóból, mert sejti Ő, hogy most jött el a nagy pillanat és az első igazi randijára mehet Mohval, aztán azonnal az arcára fagy a mosoly, amikor latja hogy a nappali van berendezve görkoris randipályának.
kepernyofelvetel_274_egyedi.png
Olvassa is gyorsan a levelet:
Kedves villalakók, a jutallllllllllllll...jutallll.. jutalomatából érkező… blabla.
Merci Mohval korizik, Vivi pedig döntött és Bálintot viszi vacsorázni, mert Robi gonosz volt. Bálint meg ettől sokkot kap. A riportban aztán azt mondja, hogy azért választotta Bálintot, mert nem rossz csávó.
kepernyofelvetel_278_egyedi.pngkepernyofelvetel_279_egyedi.png
Moh rögtön felkapja a jégkorong és floorball alkalmatosságot és dekázgatni kezd a labdával, miközben Mercike azon nyekereg, hogy tuti szerelmes a Vivcsó Bálintba.
A vacsorások nem viszik túlzásba és átöltözés nélkül, a kis otthoni mindennapiban mennek a nyereménypremiumvacsorára, Bálint konkrétan fekete trikóban, amiből végig kilátszik a mellbimbója. Megadják a módját.
kepernyofelvetel_283_egyedi.pngkepernyofelvetel_304_egyedi.png
Terített asztal fogadja őket a nyugiban, de bármennyire is próbálom az összes gasztrotudásomat latba vetni, nem jövök rá, hogy mi lehet az a barna, baconos leves, amit kapnak. Vivi persze első mozdulattal rányúl a borra.
kepernyofelvetel_286_egyedi.pngkepernyofelvetel_305_egyedi.png
Párhuzamos univerzumunkban Moh és Merci beöltözik a görrandira és Merci bejelenti, hogy ezt most Ő fizette, a kinti első randit meg majd Moh fogja. Könnyedén egyezik bele a fiú, mert tudja, hogy a kinti első randijuk nem lesz egy költséges móka, mert egyáltalán nem fog megtörténni.
Renátót közben megriasztják jutalllllllllllll… jutalllll, szóval elkapja a labdát és a hátára ugró Grinccsel együtt a párterápiát választják.
kepernyofelvetel_285_egyedi.png
Bálint arról érdeklődik, hogy hogyhogy Őtet hívta el a Vivijen randizni és bizony azért, mert nem annyira jó a bizalmi kapcsolat. Bálint szerint meg nem nemjó, hanem semmilyen. Bálint magyaráz valamit arról, hogy hogyan is jutottak el ide és mi miért van, Vivi pedig egy lényeges kérdést tesz fel, csak úgy Bálint mondatának közepén:
- A többiek kint vannak?
Bálintban ugrik egyet a vezérlés és nem érti hogy ez most mi a fasz, meg különben is épp sztoriban volt, egy kétszemélyes randin legyen mar olyan kedves rá figyelni a másik fel, amikor beszél.
Vivi eleve átrakta a borospoharat a saját bal oldára és tendenciózusan keresztbenyúl a tányérja felett, mert jobb kézzel fogja meg és aztán teszi vissza. Ugyanoda, balra. Ezt magyarázza már meg nekem valaki, komolyan, ne az EKG-t, kedves fórumlakók…
Mindemellett Vivien teljesen zavarban, szinte pánikban van és lesütött szemekkel néz hol jobbra – hol balra, csak Bálintra és az Ő szemébe ne kelljen.
Vivi már csak Vivi.
kepernyofelvetel_299_egyedi.png
Ő volt pletykás, de már nem az. A saját szavai szerint. Annyira. Elmúlt neki, mint amikor a boszorkány gyíkká változtatott valakit a Gyalog galoppban.
A másik randin a szőke királykisasszony arról érdeklődik, hogy jó koris lenne-e, majd 4 másodperc múlva akkorát seggel, hogy a horvátok utórengésként regisztrálják.
kepernyofelvetel_293_egyedi.png
Jó egy percbe telik neki visszaküzdenie magát külső segítséggel 8 kerékre, Moh pedig rajoskodni szeretett volna a koritudásával, de a parketta nagyon csúszós, a kinti -talán- rekortán pedig nagyon tapad. Nem volt annyira meggyőző a mutatvány, de azért látszott a gyereken, hogy tényleg komolyabb szinten űzhette ezt a sportágat. Mercikének természetesen ez is nagyon imponált, de neki az is imponálna, ha Moh egy rendes megpocsékolás után megsimogatná a hajacskáját..De erre még ma úgyis visszatérünk.
Utána ááámerikai menü is van, hambi, sültkrumpli, kóla és Mercike emeli papírpoharát a kambaráccságukra.
kepernyofelvetel_298_egyedi.png
Moh nem is veszi ezt valami jónéven, én konkrétan befejezettnek tekinteném ezzel a randit, Moh meg elgurul a majonézért. Közben Mercike fejtegeti, hogy nem igazi barátok. Barátok, de ha már randiznak, az már nem olyan.

Bálinték a kiválasztásról beszélnek. Bár leginkább Bálint beszél, Vivi pedig szemlesütve néz el mellette amerre épp tud, közben a riportszobai monológját vágják alá, miszerint Bálint jó csávó, de ő nem akart ránézni se, se rá, se senki másra és Bálintot különben is az első perctől kezdve utálta, undorítónak és egy köcsögnek tartotta.
kepernyofelvetel_280_egyedi.pngkepernyofelvetel_282_egyedi.pngkepernyofelvetel_302_egyedi.png
Jaja, persze, én meg ma tartom a Mindent elhiszek mindenkinek világnapot. És jajj istenem, Vivi már a riportban is zavarban van… Gondolom neki is nagyon komoly magánélete lehetett a villa előtt… Ha leszámítjuk az azóta elfelejtett megerőszakolós vagy igaz vagy nem sztoriját, akkor én bizony könnyedén el tudom képzelni, hogy ez a lány még soha nem élt komoly, viszonzott érzelmekkel teli párkapcsolatban. Hanem pár kedves szó után azt engedett oda a pinijéhez, aki épp arra járt.

Fújjuk le, hozd a bort! Ez a randi zárszava.

A görrandi még tart, este van, világító fények vannak, Mercike behéliumozta magát és dejó.
John Legend énekel nekik és Mercike életének ez a legromantikusabb pillanata. Nagylevegőt veszek. Komolyan??? Neked is? Azt már megtudtuk korábban, hogy Fru a rosszfiúkat szereti, akik kutyába se veszik és bele lehet köpni a szájába és ha rossz, meg lehet ütni. Vivi azt se tudja, hogy kell egy randin viselkedni. Virág szájába a kavboj kénye kedve szerint rakhat bármit, amit előtte máshonnan húzott ki és/vagy tüsszenthet bele a szájüregébe.
Mercike szerint pedig ez a romantikázás non plus ultrája és ő három méterrel a felhők felett érezte emiatt magát.
kepernyofelvetel_307_egyedi.png

Vagy én élek rossz dimenzióban vagy ezek a csitrik.
Moh még egy szájrapuszit is ad a lánynak, hogy ez aztán TÉNYLEG élete legjobb randija lehessen. Neked is Moh, neked is? Kérdezi pincsizve… Moh pár pillanatnyi hatásszünetet követően válaszol:
Nagyon szép randi.
kepernyofelvetel_308_egyedi.pngkepernyofelvetel_310_egyedi.png

A hálószobából kukucskálnak a többiek, ilyen cuki randit még ők se láttak.
Mohriport szerint ez nem volt randi és Ő ugyanazt tudja mondani, mint eddig. Nem fog változni benne semmi. És lehet kutyázni ezt a gyereket, de az első pillanattól kezdve ezt mondja és ki is tart emellett.

Mercike szerint a remény hal meg utoljára. Szerintem pedig a sejtszintű enzimműködés.

Riadó van és még mielőtt kimondaná a Nagytestvér a nevet, a többiek már tudják, hogy Virág jön. Ugye szerkikéim nem akarjátok azt mondani, hogy sorrendben mondjátok be a neveket? Ugye nem? UGYE NEM BASZDMEG, mert az már tényleg a legalja lenne.
Elkapja és az instakövetőkre kíváncsi, de mi más magyarázat lehet erre?


Napikérdés:
Hovatart Bálint és Vivi kapcsolata, tokmindegy.

Másnapreggel, Mercike reggelit csinál Mohnak, mert egy ilyen nagyonnagyonnagyon romantikus randi után … nem bírom baszdmeg, szóval ez mindig benne fog maradni, uh jár Mohnak a kedvenc reggelije, omlett és kakaó.
kepernyofelvetel_312_egyedi.pngkepernyofelvetel_313_egyedi.png

A teraszon csodálatos téli napsütésben Bálint, Vivi, Robi és Moh próbálják kiugrasztani a Vivinyulat a bokorbol hogy vállalja fel a dolgait, de a lány „olyan hülyeségeket beszél, hogy mindjárt beborul” mondja Bálint.

Közben kiderül, hogy reggel 10kor történt mindez, amikor is Vivi már votkanaranccsal indította a napot. Bálint szerint ez már aztán tényleg gyanús.

Vivi nem AKAR érezni. Fél attól, hogy a későbbiekben érzelmeket táplálna Bálint iránt. Én Bálinttól félnék, ha úgy nézne rám, mint amikor ezt meghallja.
kepernyofelvetel_314_egyedi.png

Bálintriport azt mondja, hogy ezt Ő nem akarja, nem nem és nem, s csak a legrosszabb rémálmaiban fordult ez eddig elő, hogy a Vivi többet érezhet iránta.


Fruzsina jómunkásasszonyként körmösszalont nyit:
- Vivi gyónja meg neki hogy nyilván mint férfi tetszik neki Bálint. Aztán jön az óvodás mellébeszélés, hogy légyszi ne mondd el neki, sőt mást mondj.
kepernyofelvetel_315_egyedi.png
- Mohval megbeszélik hogy régebben utálták egymást, most meg már nem.
- Bálint Renátóról beszél, aztán szokás szerint megy a körmöspletyka, hogy bizony Vivi felvállalta ezt és kifecsegem amit nekem mondott: Tetszel neki, mint férfi.
kepernyofelvetel_319_egyedi.png

Renátó is melózik, Mercédeszt nyírja meg. Nem értek hozzá, de Mercike már közben visít, hogy az úgy sok lesz és úúúúúúúúúúúúristen, hallllooooooooooood, csuri leszek.
kepernyofelvetel_316_egyedi.pngkepernyofelvetel_318_egyedi.png
Fruzsina odamegy és csodálattal tekint az Ő jómunkásember urára és már látja is pörögni a forintokat, ahogy törlesztik vissza a CSOK-ot.
kepernyofelvetel_328_egyedi.png
Saját szalonjuk lesz, amiből majd franchise-t
csinálnak és Szolnok, Szombathely, Százhalombatta, Szentlőrinc, Szeged és Szekszárd után nem lesz megállás, bejelentkeznek a külföldi városok is: Szarajevó és Szentpétervár után Szófia is, nekem pedig nem jut eszembe több Sz-betűs európai város.
kepernyofelvetel_317_egyedi.png
Moh fodrászhoz is megy és bocsánat kér, lezárják.

Frunátóék párterapeutához mennek, kíváncsi leszek hogy valamimi divatkócs lesz az vagy rendes szakember.
kepernyofelvetel_321_egyedi.png
Természetesen az első, mi mást is várhattunk volna, Pilát Gábor. Egy érettségivel rendelkező, korábban értékesítőként, konzulensként, trénerként és előadóként tevékenykedő ember, aki kiadott már könyveket is, mindenféle közhelyes címekkel. Innentől kezdve ezzel nem vagyok hajlandó érdemben foglalkozni.
A két ápolt nagyon
örül ennek és bizony sokat jelent az, ha valakinek 4 hét párkapcsolat után már terapeuta kell. Terapeuta, nem egy ilyen bohóc.
Megígérik egymásnak, hogy türelmesek lesznek, cukik, nem makacskodnak és kevesebb lesz az agresszió.
Tényleg nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni.

Közben Mercike kap egy pár perces hisztiblokkot, amikor is a háló, nappali vonalon minden sarkot telehisztizhet azzal, hogy nem tetszik neki a haja.
kepernyofelvetel_325_egyedi.pngkepernyofelvetel_326_egyedi.pngkepernyofelvetel_327_egyedi.pngkepernyofelvetel_329_egyedi.pngkepernyofelvetel_330_egyedi.pngkepernyofelvetel_332_egyedi.pngkepernyofelvetel_333_egyedi.png
Virág pont erre gondolt szerintem, amikor rábaszta a jelet.

Rögtön kapjuk is a bejátszót a kiválasztásról, ahol Fruzsin szerintem látható a para, hogy a hímje megy párbajra. Ha tudnád kisanyám, hogy mennyire jól áll. Több mint 7 %-a van!!!
Mercike nekiugrik Virágnak a táblázás után, miszerint a feltűnésiviszketegséges az a Virág, mert Ő mutogatta itt a pináját a beköltözés után.
Lesz még ebből Merci vs Virág iszapbirkózás párbaj.

A teraszon Bálinték megbeszélik Robival és Danival, hogy a hetes soha nem is volt hetes és Vivi nem csinál semmit itt, csak elvan mint a befőtt és ezzel vajon meddig lehet jutni.Mennek be a kiskutyák, basszátok meg.858 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gia 2021.01.16. 09:22:26

Pam param paramparam paramparam paraaaam..
Ki ismeri fel? :-)

Gia 2021.01.16. 10:00:25

Ó,talált-süllyedt. :-)))

Gia 2021.01.16. 11:20:14

Á,az csak kis nyúl.. :-)

MsIreneAdler 2021.01.16. 20:35:00

Nagymama koromig fogok ide írni. Én ráérek :)

Gia 2021.01.17. 00:11:05

Szintén zenész. :-)

Gia 2021.01.17. 00:50:26

Véletlen se.Mondjuk legyen Kim nyivákos.;-)

Rgo2 2021.01.17. 09:46:50

@MsIreneAdler: Abba tolod most is nyanya, a látvány se mást vetít.

MsIreneAdler 2021.01.17. 10:57:42

@Rgo2: hát ez van, öregszünk :)

Ármándójózsi 2021.01.18. 03:55:19

@Fálki: Huuuhhh...
Jövő héten még nehezebb lesz.

Kezdjél írni, gondolom úgyis fel vagy spannolva.

Gia 2021.01.18. 07:25:22

Igen,várjuk a posztcsit!A tegnapi is szuper lett,ha még nem mondtam volna. :-)

MsIreneAdler 2021.01.19. 10:21:28

@MsIreneAdler: ja hosszú ú :). Tegnapi angolóra hatása

Ármándójózsi 2021.01.19. 18:44:51

Mindig hallgatok
Találós kérdés: hol szerepeltek ezek a zenék tőlük:

Foo Fighters - Resolve
www.youtube.com/watch?v=ZrRbJRTRGeM&ab_channel=foofightersVEVO

Foo Fighters - Miracle
www.youtube.com/watch?v=cuXNGIM-It4&ab_channel=FooFighters-Topic

Gia 2021.01.19. 21:10:26

Ott vagyunk már?

Gia 2021.01.20. 00:01:07

Szerelem? :-o :-)))

MsIreneAdler 2021.01.20. 00:01:10

MonGYad megfele lécci :D

MsIreneAdler 2021.01.20. 00:01:43

@Gia: hogy egyszerre jöttünk ide :)

Gia 2021.01.20. 00:03:02

@MsIreneAdler: :-)) Lefutjuk a kötelező köröket.. :-))

Ármándójózsi 2021.01.20. 01:09:23

Inkább a megfejtést írd be, ha már itt trollkodsz...

Fálki 2021.01.20. 01:16:32

@Ármándójózsi: Nem szeretem nagyon a FF-t...

Gia 2021.01.20. 11:46:58

Az nyer,aki előbb lő. :-)

Fálki 2021.01.20. 11:59:54

Aki kincset talál, baratot talal

MsIreneAdler 2021.01.20. 12:48:12

Madarat tolláról, embert barátjáról!
(ez a feladat :D?)

Gia Gianea 2021.01.20. 13:37:09

Igen,ez a kõzhelyes közmondás poszt,a másik a mese. :-)

Fálki 2021.01.20. 13:38:01

mese, mese, meskete

Fálki 2021.01.20. 13:47:31

Tévedni ebmeri dolog.

Gia 2021.01.20. 13:49:09

És mit mer még az eb? :-)

Fálki 2021.01.20. 13:59:10

@Gia: bármit, ha jól van nevelve

Fálki 2021.01.20. 17:01:05

@Ármándójózsi: nem kell. Meg fog neked ártani.

PYT 2021.01.22. 04:57:07

UTOLSÓÓÓ!!™©®

VV Erőlegény 2021.01.22. 07:36:41

@PYT: Csak az 58-as poszt utolsója számít!

MsIreneAdler 2021.01.23. 00:29:02

Na neem. Már előre ittam a győzelemre :)

Gia Gianea 2021.01.23. 11:18:54

Majd én iszom helyetted is. :-)

Gia Gianea 2021.01.24. 14:58:46

vagy?Nem is te ittál. :-)

Ármándójózsi 2021.01.25. 04:08:27

Akartam hagyni, hogy legyen sikerélményed, de győzött a versenyszellem, bocsesz! :D

Gia 2021.01.25. 10:36:24

Sixx már úgy kihajintott volna minket innen,mint cicát szöarézni.. :-)

Ármándójózsi 2021.01.25. 11:31:41

De mivel nincs, nem is hajigál innen senkit sehová
süti beállítások módosítása