Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X58 – Fújjuk le, hozd a bort!

2021. január 11. 16:23 - Fálki

Sziasztok hölgyek – urak, olvasók, kommentelők, facebookosok, indexesek és mindenki aki erre jár. Annyira unalmas volt ez a tegnapi rész, hogy nem tudom még most sem, hogy lesz ebből normális posztcsi.

PP van ma is, valami elbaszott függőlegescsíkos ingben, inkább lenne akkor már jelmezben és énekélné nekünk azt, hogy Kiáltsd hát te is azt, hogy Hónaljmirigy
kepernyofelvetel_272_egyedi.png



Fantomképpel kezdünk, Csulabá vs Fantomkép, illetve fantomkép vs fantomkép és bizony Vas megye népe nagyon rákapcsolt, jól sikerült a mozgósítás, mert kimatekoztam bizony, hogy 7.28%kal többje van A Csodálatos Férfinak, mint amennyi a villában mutatott viselkedése alapján járna neki. Így most 7.28%-on áll.
kepernyofelvetel_273_egyedi.png
Vágom a centit és hétvégére nem csinálok programot magamnak, hogy ezt a szoros párbajt mindenképp élőben láthassam. Előtte sziesztázok is egyet délután, hogy teljesen frissen és koncentráltan nézhessem végig, ahogy egy telefosott búvárruha és az Ő kis szerelmének az álmai szertefoszlanak.
PP is sokkot kap és egy jó büdös beste lébennel készit fel minket arra, hogy itt olyan lesz a hétvége, mint még soha.

Ma tele lesz az adás szerelemmel. Hjajj, de jó.
Levéééééééél. Mercike ront ki a hálóból, mert sejti Ő, hogy most jött el a nagy pillanat és az első igazi randijára mehet Mohval, aztán azonnal az arcára fagy a mosoly, amikor latja hogy a nappali van berendezve görkoris randipályának.
kepernyofelvetel_274_egyedi.png
Olvassa is gyorsan a levelet:
Kedves villalakók, a jutallllllllllllll...jutallll.. jutalomatából érkező… blabla.
Merci Mohval korizik, Vivi pedig döntött és Bálintot viszi vacsorázni, mert Robi gonosz volt. Bálint meg ettől sokkot kap. A riportban aztán azt mondja, hogy azért választotta Bálintot, mert nem rossz csávó.
kepernyofelvetel_278_egyedi.pngkepernyofelvetel_279_egyedi.png
Moh rögtön felkapja a jégkorong és floorball alkalmatosságot és dekázgatni kezd a labdával, miközben Mercike azon nyekereg, hogy tuti szerelmes a Vivcsó Bálintba.
A vacsorások nem viszik túlzásba és átöltözés nélkül, a kis otthoni mindennapiban mennek a nyereménypremiumvacsorára, Bálint konkrétan fekete trikóban, amiből végig kilátszik a mellbimbója. Megadják a módját.
kepernyofelvetel_283_egyedi.pngkepernyofelvetel_304_egyedi.png
Terített asztal fogadja őket a nyugiban, de bármennyire is próbálom az összes gasztrotudásomat latba vetni, nem jövök rá, hogy mi lehet az a barna, baconos leves, amit kapnak. Vivi persze első mozdulattal rányúl a borra.
kepernyofelvetel_286_egyedi.pngkepernyofelvetel_305_egyedi.png
Párhuzamos univerzumunkban Moh és Merci beöltözik a görrandira és Merci bejelenti, hogy ezt most Ő fizette, a kinti első randit meg majd Moh fogja. Könnyedén egyezik bele a fiú, mert tudja, hogy a kinti első randijuk nem lesz egy költséges móka, mert egyáltalán nem fog megtörténni.
Renátót közben megriasztják jutalllllllllllll… jutalllll, szóval elkapja a labdát és a hátára ugró Grinccsel együtt a párterápiát választják.
kepernyofelvetel_285_egyedi.png
Bálint arról érdeklődik, hogy hogyhogy Őtet hívta el a Vivijen randizni és bizony azért, mert nem annyira jó a bizalmi kapcsolat. Bálint szerint meg nem nemjó, hanem semmilyen. Bálint magyaráz valamit arról, hogy hogyan is jutottak el ide és mi miért van, Vivi pedig egy lényeges kérdést tesz fel, csak úgy Bálint mondatának közepén:
- A többiek kint vannak?
Bálintban ugrik egyet a vezérlés és nem érti hogy ez most mi a fasz, meg különben is épp sztoriban volt, egy kétszemélyes randin legyen mar olyan kedves rá figyelni a másik fel, amikor beszél.
Vivi eleve átrakta a borospoharat a saját bal oldára és tendenciózusan keresztbenyúl a tányérja felett, mert jobb kézzel fogja meg és aztán teszi vissza. Ugyanoda, balra. Ezt magyarázza már meg nekem valaki, komolyan, ne az EKG-t, kedves fórumlakók…
Mindemellett Vivien teljesen zavarban, szinte pánikban van és lesütött szemekkel néz hol jobbra – hol balra, csak Bálintra és az Ő szemébe ne kelljen.
Vivi már csak Vivi.
kepernyofelvetel_299_egyedi.png
Ő volt pletykás, de már nem az. A saját szavai szerint. Annyira. Elmúlt neki, mint amikor a boszorkány gyíkká változtatott valakit a Gyalog galoppban.
A másik randin a szőke királykisasszony arról érdeklődik, hogy jó koris lenne-e, majd 4 másodperc múlva akkorát seggel, hogy a horvátok utórengésként regisztrálják.
kepernyofelvetel_293_egyedi.png
Jó egy percbe telik neki visszaküzdenie magát külső segítséggel 8 kerékre, Moh pedig rajoskodni szeretett volna a koritudásával, de a parketta nagyon csúszós, a kinti -talán- rekortán pedig nagyon tapad. Nem volt annyira meggyőző a mutatvány, de azért látszott a gyereken, hogy tényleg komolyabb szinten űzhette ezt a sportágat. Mercikének természetesen ez is nagyon imponált, de neki az is imponálna, ha Moh egy rendes megpocsékolás után megsimogatná a hajacskáját..De erre még ma úgyis visszatérünk.
Utána ááámerikai menü is van, hambi, sültkrumpli, kóla és Mercike emeli papírpoharát a kambaráccságukra.
kepernyofelvetel_298_egyedi.png
Moh nem is veszi ezt valami jónéven, én konkrétan befejezettnek tekinteném ezzel a randit, Moh meg elgurul a majonézért. Közben Mercike fejtegeti, hogy nem igazi barátok. Barátok, de ha már randiznak, az már nem olyan.

Bálinték a kiválasztásról beszélnek. Bár leginkább Bálint beszél, Vivi pedig szemlesütve néz el mellette amerre épp tud, közben a riportszobai monológját vágják alá, miszerint Bálint jó csávó, de ő nem akart ránézni se, se rá, se senki másra és Bálintot különben is az első perctől kezdve utálta, undorítónak és egy köcsögnek tartotta.
kepernyofelvetel_280_egyedi.pngkepernyofelvetel_282_egyedi.pngkepernyofelvetel_302_egyedi.png
Jaja, persze, én meg ma tartom a Mindent elhiszek mindenkinek világnapot. És jajj istenem, Vivi már a riportban is zavarban van… Gondolom neki is nagyon komoly magánélete lehetett a villa előtt… Ha leszámítjuk az azóta elfelejtett megerőszakolós vagy igaz vagy nem sztoriját, akkor én bizony könnyedén el tudom képzelni, hogy ez a lány még soha nem élt komoly, viszonzott érzelmekkel teli párkapcsolatban. Hanem pár kedves szó után azt engedett oda a pinijéhez, aki épp arra járt.

Fújjuk le, hozd a bort! Ez a randi zárszava.

A görrandi még tart, este van, világító fények vannak, Mercike behéliumozta magát és dejó.
John Legend énekel nekik és Mercike életének ez a legromantikusabb pillanata. Nagylevegőt veszek. Komolyan??? Neked is? Azt már megtudtuk korábban, hogy Fru a rosszfiúkat szereti, akik kutyába se veszik és bele lehet köpni a szájába és ha rossz, meg lehet ütni. Vivi azt se tudja, hogy kell egy randin viselkedni. Virág szájába a kavboj kénye kedve szerint rakhat bármit, amit előtte máshonnan húzott ki és/vagy tüsszenthet bele a szájüregébe.
Mercike szerint pedig ez a romantikázás non plus ultrája és ő három méterrel a felhők felett érezte emiatt magát.
kepernyofelvetel_307_egyedi.png

Vagy én élek rossz dimenzióban vagy ezek a csitrik.
Moh még egy szájrapuszit is ad a lánynak, hogy ez aztán TÉNYLEG élete legjobb randija lehessen. Neked is Moh, neked is? Kérdezi pincsizve… Moh pár pillanatnyi hatásszünetet követően válaszol:
Nagyon szép randi.
kepernyofelvetel_308_egyedi.pngkepernyofelvetel_310_egyedi.png

A hálószobából kukucskálnak a többiek, ilyen cuki randit még ők se láttak.
Mohriport szerint ez nem volt randi és Ő ugyanazt tudja mondani, mint eddig. Nem fog változni benne semmi. És lehet kutyázni ezt a gyereket, de az első pillanattól kezdve ezt mondja és ki is tart emellett.

Mercike szerint a remény hal meg utoljára. Szerintem pedig a sejtszintű enzimműködés.

Riadó van és még mielőtt kimondaná a Nagytestvér a nevet, a többiek már tudják, hogy Virág jön. Ugye szerkikéim nem akarjátok azt mondani, hogy sorrendben mondjátok be a neveket? Ugye nem? UGYE NEM BASZDMEG, mert az már tényleg a legalja lenne.
Elkapja és az instakövetőkre kíváncsi, de mi más magyarázat lehet erre?


Napikérdés:
Hovatart Bálint és Vivi kapcsolata, tokmindegy.

Másnapreggel, Mercike reggelit csinál Mohnak, mert egy ilyen nagyonnagyonnagyon romantikus randi után … nem bírom baszdmeg, szóval ez mindig benne fog maradni, uh jár Mohnak a kedvenc reggelije, omlett és kakaó.
kepernyofelvetel_312_egyedi.pngkepernyofelvetel_313_egyedi.png

A teraszon csodálatos téli napsütésben Bálint, Vivi, Robi és Moh próbálják kiugrasztani a Vivinyulat a bokorbol hogy vállalja fel a dolgait, de a lány „olyan hülyeségeket beszél, hogy mindjárt beborul” mondja Bálint.

Közben kiderül, hogy reggel 10kor történt mindez, amikor is Vivi már votkanaranccsal indította a napot. Bálint szerint ez már aztán tényleg gyanús.

Vivi nem AKAR érezni. Fél attól, hogy a későbbiekben érzelmeket táplálna Bálint iránt. Én Bálinttól félnék, ha úgy nézne rám, mint amikor ezt meghallja.
kepernyofelvetel_314_egyedi.png

Bálintriport azt mondja, hogy ezt Ő nem akarja, nem nem és nem, s csak a legrosszabb rémálmaiban fordult ez eddig elő, hogy a Vivi többet érezhet iránta.


Fruzsina jómunkásasszonyként körmösszalont nyit:
- Vivi gyónja meg neki hogy nyilván mint férfi tetszik neki Bálint. Aztán jön az óvodás mellébeszélés, hogy légyszi ne mondd el neki, sőt mást mondj.
kepernyofelvetel_315_egyedi.png
- Mohval megbeszélik hogy régebben utálták egymást, most meg már nem.
- Bálint Renátóról beszél, aztán szokás szerint megy a körmöspletyka, hogy bizony Vivi felvállalta ezt és kifecsegem amit nekem mondott: Tetszel neki, mint férfi.
kepernyofelvetel_319_egyedi.png

Renátó is melózik, Mercédeszt nyírja meg. Nem értek hozzá, de Mercike már közben visít, hogy az úgy sok lesz és úúúúúúúúúúúúristen, hallllooooooooooood, csuri leszek.
kepernyofelvetel_316_egyedi.pngkepernyofelvetel_318_egyedi.png
Fruzsina odamegy és csodálattal tekint az Ő jómunkásember urára és már látja is pörögni a forintokat, ahogy törlesztik vissza a CSOK-ot.
kepernyofelvetel_328_egyedi.png
Saját szalonjuk lesz, amiből majd franchise-t
csinálnak és Szolnok, Szombathely, Százhalombatta, Szentlőrinc, Szeged és Szekszárd után nem lesz megállás, bejelentkeznek a külföldi városok is: Szarajevó és Szentpétervár után Szófia is, nekem pedig nem jut eszembe több Sz-betűs európai város.
kepernyofelvetel_317_egyedi.png
Moh fodrászhoz is megy és bocsánat kér, lezárják.

Frunátóék párterapeutához mennek, kíváncsi leszek hogy valamimi divatkócs lesz az vagy rendes szakember.
kepernyofelvetel_321_egyedi.png
Természetesen az első, mi mást is várhattunk volna, Pilát Gábor. Egy érettségivel rendelkező, korábban értékesítőként, konzulensként, trénerként és előadóként tevékenykedő ember, aki kiadott már könyveket is, mindenféle közhelyes címekkel. Innentől kezdve ezzel nem vagyok hajlandó érdemben foglalkozni.
A két ápolt nagyon
örül ennek és bizony sokat jelent az, ha valakinek 4 hét párkapcsolat után már terapeuta kell. Terapeuta, nem egy ilyen bohóc.
Megígérik egymásnak, hogy türelmesek lesznek, cukik, nem makacskodnak és kevesebb lesz az agresszió.
Tényleg nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni.

Közben Mercike kap egy pár perces hisztiblokkot, amikor is a háló, nappali vonalon minden sarkot telehisztizhet azzal, hogy nem tetszik neki a haja.
kepernyofelvetel_325_egyedi.pngkepernyofelvetel_326_egyedi.pngkepernyofelvetel_327_egyedi.pngkepernyofelvetel_329_egyedi.pngkepernyofelvetel_330_egyedi.pngkepernyofelvetel_332_egyedi.pngkepernyofelvetel_333_egyedi.png
Virág pont erre gondolt szerintem, amikor rábaszta a jelet.

Rögtön kapjuk is a bejátszót a kiválasztásról, ahol Fruzsin szerintem látható a para, hogy a hímje megy párbajra. Ha tudnád kisanyám, hogy mennyire jól áll. Több mint 7 %-a van!!!
Mercike nekiugrik Virágnak a táblázás után, miszerint a feltűnésiviszketegséges az a Virág, mert Ő mutogatta itt a pináját a beköltözés után.
Lesz még ebből Merci vs Virág iszapbirkózás párbaj.

A teraszon Bálinték megbeszélik Robival és Danival, hogy a hetes soha nem is volt hetes és Vivi nem csinál semmit itt, csak elvan mint a befőtt és ezzel vajon meddig lehet jutni.



Mennek be a kiskutyák, basszátok meg.







1074 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ficekence 2021.01.11. 16:36:53

Azért jó lett ez a poszt, köszi.

Gia 2021.01.11. 16:40:01

A földrengés volt a legjobb. :-))) Köszi!

2021.01.11. 16:42:09

@Fálki: jó lett a poszt, koszos!<3

de hát hogy lehettél olyan kis butus, h rögvest, az élesítés után nem elsőzted le?:O
vót rá kb. 2 egész perced!:]

a tartalmi részt - szvsz - sikerült teljes mértékben kimaxolnod, de a betűtípus és méret eltér a szabványostól, mijé'?:Đ

evacat 2021.01.11. 16:44:56

Ezen a prémiumvacsorán én is merengtem egy sort.
Hát nem egy fájndájning volt.
Fálki: az a leves valamilyen krémleves volt, sült baconnal a tetején. Általában a hiperszuper prémium kültelki bisztrók B menűjének inditója.
Viszont nem tudok rájönni a többire. Mi lehet az a piros szinű egytál. Esetleg kolbászos lecsó? De hol a kenyér. Aztán a főfogás: a tányér bal szélén egy véreshurka? Vagy mi az?

Hát ezt se a Rácz Jenő készitette-

Gia 2021.01.11. 17:01:33

@evacat: Bálint sem volt valami túl kedves..

Fálki 2021.01.11. 17:04:51

@vágtázó vadmalac: Valamit szarakodik a blog, haromszor allitottam be a betut, de nem sikerult neki megjegyeznie.. Vagy en nemtudom hogy esett szet.

2021.01.11. 17:05:10

Bálint azért szépen hízik. :)))

2021.01.11. 17:06:06

@Gia: szerintem nem akarja Pinit semennyire támogatni ebben a rémálomban, hogy ők ketten, ezért volt kicsit bunkó.

Gia 2021.01.11. 17:06:13

@silvermansarah: tegnap egyszer pocit is villantott..

2021.01.11. 17:06:47

@Gia: bizony, meg a feneke se olyan jó már
:((

Gia 2021.01.11. 17:08:27

Azt írják sok helyen,hogy a három kiskutyával végre egy kis IQ is beköltözik a vellába.. :-)

evacat 2021.01.11. 17:08:34

@Gia: Persze, Bálint sem hülye. Rég levette, hogy nem lenne Vivi ellenére egy kis ezmegaz. De annyira nincs oda érte mint nőért és a többi hősszerelmessel ellentétben ő nemcsak azt látta az eddigi évadokban, hogy a tévé arra világit, hanem azt is, hogy ha nyerni akar, akkor nem mehet bele olcsó numerákba.
Igy aztán nem örült annak, hogy ezzel a meghivással Vivi még ha tagadja is, de világossá tette a Bálint iránti valós érzelmeit. Bálint meg nem szeretne egy Merci-Mó üldözéses csapatverseny részese lenni.

2021.01.11. 17:09:31

@Gia: Telefonban gyorshívóra állítva az állatmentők, ha Merci visít, hívom őket.

2021.01.11. 17:10:41

@evacat: ANNYIRA nincs oda érte mint nőért.

Understatment of the yr.

Spitzbaue® 2021.01.11. 17:11:30

@Fálki: Fálki! Szamár kend? Hát Szamarkand. (Vagy csak Európában terjeszkednek?) Szingapúr, Szidni (lehet őket), bár azt lehet, hogy Sydney-nek írják. Csak tréfálkozom itt...

De az egész VV egyik legjobb beszólása kimaradt posztból:
Merszi: Bili vagyok!
Mú: Jó, akkor majd beléd pisilünk meg kakilunk! :-DDDDDDDD (vagy valami ilyesmi)

Gia 2021.01.11. 17:12:46

@silvermansarah: Úgy üvöltenek már akkor is amikor meglátják őket,pedig az állatkák félnek a hangos zajoktól..

2021.01.11. 17:13:39

Viszont ezen felröhögtem hangosan: "Mercike kap egy pár perces hisztiblokkot, amikor is a háló, nappali vonalon minden sarkot telehisztizhet azzal, hogy nem tetszik neki a haja"

:DDDD

Gia 2021.01.11. 17:15:13

Merszikéről jut eszembe,hogy az Exatlonban van egy bajnok srác,aki alapjáraton hélium hangú.Nagyon furi..Szép pár lennének.

Lukás főhadnagy 2021.01.11. 17:16:05

@Fálki: Szuper lett ez a beszámoló is.

Az vicces volt, hogy amikor PP a kiválastás során poénból lekutyázta Bálint haját, akkor Rencsi azonnal az olló-fésű-miegymás hiányával védekezett, ahelyett hogy egy poénnal elütötte volna a dolgot.

Izgatottan várom Moha kiválasztását szerdán... :D Nagy műsort várok kancitól és hogy szokás szerint lemegy alpárba...

De az továbbra sincs meg, hogy mit mondott a kiválasztás során Mohra aminek ilyen habja lett PP-nél és a cigizőben.

Fermina Daza 0413 2021.01.11. 17:22:20

az utóbbi napokban fájt a lelkemnek nézni ahogy Merci könyörög Mónak a szerelemért, fájt nézni ahogy Renátó viselkedett Fruval (akkor már majdnem megsajnáltam amúgy, de rájöttem hogy ő se különb sokszor).
Esküszöm félek, hogy fájni fog nézni azt is, ahogy a kiskutyákkal bánnak

ja és k*rva vicces a százalékarány, rendesen felnevettem

Sepsidzsi 2021.01.11. 17:25:01

@Lukás főhadnagy: hogy hokiztatja meg kuràlja mercit, baràttal rencsi ilyet nemtesz

Gia 2021.01.11. 17:25:35

@Lukás főhadnagy: Genyó volt Rencsi,mert a hajvágágásánál a mosodában már-már haverkodott Moh-val,meg minden oké,a táblánál meg megint hozta az alpári stílust.Ezt nehezményezte Moh.Szerinte fogalmazhatott volna szebben is.Szerintem is,csak akkor min szörnyülködnénk. :-)

2021.01.11. 17:25:52

@Fálki: ó, há', tudom, bástya, hisz' együtt tettük tökre a blogmotort (is)...;]

most már, h letudtad a penzumodat, igazán visszatérhetnél offolni, mert nélküled
sivárabb itten a közösségi élet.:/
hozhatod a kis korbácsot is pattogtatni, patt-patt-patt-patt,
meg a pálcát suhogtatni, shú-shú-shú-shú!

Spitzbaue® 2021.01.11. 17:39:45

@Gia: Kedves Gia, nem csak neked írom, hanem az összes kutyasajnálónak: az evolúció ennél stresszesebb szituációra is felkészítette ezeket az állatokat: tűrik a forróságot, a fagyot, az éhezést, a falka többi tagjának, és az erősebb ragadozóknak a baszlatását, stb. Jónéhány fajtársuk kóborkutyaként cseperedik fel valamelyik szeméttelepen, vagy láncon tratják élete végéig, nem beszélve a harcikutya-viadalokról, és az állatkínzókról, valamint a koreai/kínai konyháról, ahol ugye fogásként is meg-meg fordulnak. Itt ilyenekről szó sem lesz, ne féljetek, stram kis állatok, ki fogják bírni ezt a pár napot az ápoltakkal. Nekünk meg cukik lesznek.

Spitzbaue® 2021.01.11. 17:44:19

@vágtázó vadmalac: @Fálki: Lehetne egy véleményem? Csináljatok egy külön hogyvolt témakört és írogassatok posztot magatoknak, OFFálki és VágtázOFF Vadmalac címen. És ott csak offolnátok és offolnátok, ott is lehetne akár nekünk is hozzászolni, et cetera, et cetera. Bár tudom, hogy ez csak utópia, de olyan szép lenne :-DDDDD

2021.01.11. 17:53:29

@Niemandhäuser: "OFFálki és VágtázOFF Vadmalac"

ez azért elég dzsukel kis poén lett, megemelem előtted a - többnyire csak a szekrényben pihengető - kipámat, kedves uram!:]

2021.01.11. 18:00:18

@Niemandhäuser: hja, és a kutyás-topic meglátásoddal is egyet tudok érteni valójában. ha ez így megy tovább, muszáj leszek minden hsz-edet ekágézni, és akkor lebukunk, h igazából mi egyazon ufonauta különböző, rejtett személyiségei vagyunk. micsoda plot twist lenne!:Đ

MsIreneAdler 2021.01.11. 18:02:46

Lehet hogy én vagyok ilyen vaksi, divatot nem ismerő antinő, aki rohadtul nem lát változást Merci haján?
Hiába néztem előtte: szalmasárga boglya. Hiába nezem utána : megint csak boglya. Valaki segítsen nekem, hogy mi is változott, és az tényleg olyan katasztrofális-e. Köszönöm szépen!

@Fálki: ahogy látom elég fényes már a hátsód, de azért én is leírom, nagyon tetszett a poszt :D

hereverő heverő 2021.01.11. 18:09:51

Utolsó kép Merciről, sapkában és csikkel a szájában - epic. Mint egy igazi kocsmatöltelék.

PYT 2021.01.11. 18:11:05

Köszi Fálkinak a posztcsit, bár csak az első mondatig jutottam benne, de máris le kell írjam, mielőtt megfeledkezem róla végleg, hogy nekem ez a tegnapi öfi volt az idei első, amit felhőtlenül élvezni tudtam, mert ez emlékeztetett leginkább azokra az origin békebeli reality-kontentekre, amikkel eredetileg kezdték ezt a műfajt... Még a scripted Vivi--szegmenst is el bírtam viselni, noha lerítt róla, hogy az egész kamu, felépített sztori - de basszus, ti akartatok itt több Vivit, és ha egyszer önerőből képtelen öfibe kerülni, nosza, majd gyártanak neki a szerkik rgy sztorit, és ez lett, oké... egynek elment, és még Merci héliumos rinyáját is el bírtam viselni, mert cserébe nem volt semmi gyűlölködés, semmi kurvaanyázás, semmi idegtépő feszkózás, csakis a villalakók átlagnapjába való betekintgetés, úgy, mint régen... Én szerettem.

És bírnék több ilyet. PP "a jó büdös beszte' lébenbe" felkiáltásán meg szó szerint visítva röhögtem (és ezt most nem csak úgy mondom, télleg;))

Ármándójózsi 2021.01.11. 18:16:05

Mindig későn jövök, sohasem tudok elsőzni... :(

Éppen ezéert kitaláltam, hogy kicseszek én itt mindenkivel és majd utolsózni fogok, van már 57 poszt, ha mindegyikben én leszek az utolsó, az már-már überelhetetlen!!!
El is kezdtem, de hosszas gondolkodás után rájöttem, hogy azt mindig meg lehet kontrázni... :(((

A posztcsik jók lettek, a mai talán még jobb is, mint a tegnapi. Mondom ezt úgy, hogy olvastam őket.

Fálki 2021.01.11. 18:16:12

@Niemandhäuser: Szándékosan maradt ki, mert borzasztó primitiv humor az imo.. És nem akartam népszerusiteni.

2021.01.11. 18:16:36

@MsIreneAdler: háló, Irén!:Đ nem vagyok szakértő, de nekem (is) úgy tűnt, h egy elég jelentős mennyiséget levagdosott a szalmaboglyából. h ez indokolt volt-é tényleg, v csak a szokásos fodrász-trükköt alkalmazta, nem tudom megítélni.

az fix, h ezt velem is jó párszor eljátszották annak idején különböző fodrászok, h amikor világosan elmondtam a procedúra előtt, h maximum mennyit vághatnak vissza a rabbifürtökből, elsápadva néztem a végeredményt, h a háromszorosát-négyszeresét kapták le.
az persze már az én retardáltságomat bizonyította, h nemhogy nem küldtem el a halál véreres falloszára őket ezek után, de még meg is köszöntem a kontár munkájukat, fizettem és jattoltam is.:] utólag csak az vigasztal, h legalább nem köptek a számba/szemembe, miközben - elviekben - erre is lett volna lehetőségük.:]

Fálki 2021.01.11. 18:21:33

@vágtázó vadmalac: Nagymennyiségben nem jovok mar tobbet.á

Neha ranezek es par szóban reagalok, de erdemben befejeztem a kommentelést.

2021.01.11. 18:21:34

@Ármándójózsi: háló, elveszett ember, avagy kedves Ármándójózsi! hiányoltalak/tunk! remélem, minden okés nálad. én odaadnám neked ezt az első helyemet, ha attól jobban éreznéd magad. ez csak azért nagy szó, mert évtizedek óta nem tudtam sikeresen elsőzni semmilyen poszt alá, szal a mait nettó be kell kereteztetni és kirakni vmi dicsőségfalra.:']

2021.01.11. 18:23:50

@Fálki: "Neha ranezek es par szóban reagalok, de erdemben befejeztem a kommentelést. "

kár.:/ ha ennek a döntésednek az az oka, h irl találtál vmi színvonalasabb elfoglaltságot, mint on- és offtopic kommentelgetni, akkor persze megértem, sőt, fogadd őszinte, malacszívemből jövő irigykedésemet.:'D

hereverő heverő 2021.01.11. 18:25:24

@vágtázó vadmalac: tudtommal 13 éve meg se szólaltál. Úgy kurva nehéz elsőzni, csak úgy odagondolni...

Ármándójózsi 2021.01.11. 18:28:24

@vágtázó vadmalac: Egyéb elfoglaltság szólított el és ez így lesz hétvégénként még egy rövid ideig. :)
A magyarázatot, ha szemfüles vagy, megtalálod @Fálki: tegnapi öfijében, bár kétlem, hogy ráhibáznál. :P :DDD

2021.01.11. 18:31:11

@hereverő heverő: épp ez az, h azért anno (1999-2001, majd 2004-2007 között - a köztes időben nem vót normál netelőfizetés, csak modemes drótpostagalambozás:D), az akkori trendeknek megfelelően, ifjonti debilségtől hajtva, időnként éreztem késztetést, h elsőzhessek itt-ott-amott.:D
de rendszerint lecsúsztam. most, h sikerült egyet behúzni, már nem is érzek késztetést, h belátható ideig elsőzhessek.

alma_szósz 2021.01.11. 18:32:25

@MsIreneAdler: anno nekem is hasonlóképpen rontották el a hajam, mint Mercinek (csak az enyém nincs szarrá szőkítve) és engem is kiborított. Ahogy láttam Rencsi kábé meghagyta neki a hosszát de a ´felső réteget´ levágta neki rövidre kb a válláig ami nagyon furán néz ki közelebbről

Fálki 2021.01.11. 18:33:22

@vágtázó vadmalac: Nem, más az ok, de nem kell hogy erről szóljon a topik.

Ármándójózsi 2021.01.11. 18:34:20

@Fálki: Talán ez túlzás. Megértem, ha úgy gondolod, visszafogod magad, de ennyire szerintem nem kellene. De a Te döntésed és pont ugyanúgy nem fogok kiabálni a virtuális úrbe, ahogy eddig sem tettem és ugyanazért, amiért eddig sem kiabáltam. Az okot kifejtettem már egy posztban.

És igen, én mindenkinek nagyon fogok örülni, akit újra látok, de ezt sem verném nagydobra.
Legfeljebb majd a fülébe súgom az osztrigában...

2021.01.11. 18:36:40

@Ármándójózsi: ebben a részben szerepelsz ugye a tegnapi hv-s írásban:

"- Moh baszdmeg, rám nem jössz rám? - kérdezi Bálint, mert ez a csávó tényleg a legnagyobb DonJózsi a villában. Nem, nem ÁrmándóJózsi, mert abból csak egyetlen egy, megismételhetetlen van."

ööööö.... töröm a fejem. hétvégi elfoglaltság. donjózsiság. rámenni vkire. ez csak egy dolgot jelenthet: felcsípted vmelyik kiesett villalakó gádzsit!:D követeljük a bennfentes infókat!:Đ

Ármándójózsi 2021.01.11. 18:39:13

@vágtázó vadmalac: Azt szeretem benned, hogy mindig ráhibázol. :)))
Eredetileg csak Ginát akartam, de kiderült, jár vele bartelban Amanda is, úgyhogy elég fárasztó hétvégém volt... :D

Qqts 2021.01.11. 18:41:59

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

2021.01.11. 18:43:54

@Ármándójózsi: én tudom, h az amandánál is már jobban megpuffadt, emberi-szökőkút mercédeszt is behúztad az akciós pakkból.;] jó masszív, vv10-es hárem, nem mondom, ofkorsz iligy vagyok rád is.:]

Ármándójózsi 2021.01.11. 18:44:22

@Qqts: Amíg nem voltam, csak az járt a fejemben és csak azt hajtogattam amit Poldi bácsi. ;) :DDD

tvbuzi 2021.01.11. 18:49:42

@Qqts: GYERTEEEEEEEEEEK ™®©

Ármándójózsi 2021.01.11. 18:57:23

@vágtázó vadmalac: Ezt igyekeztem azért eltitkolni, de most már mindegy. Elhiszem, hogy irigy vagy, bár nem kellene, mert hosszú volt a hétvége és én végig a nevednek megfelelően viselkedtem!
Na nem rajtuk, hanem előlük!!!

hereverő heverő 2021.01.11. 19:09:32

@hereverő heverő: mert valóban nagyon alpári poén volt, felesleges még pluszban kiemelni és népszerűsíteni a gyökérséget. Még akkor is ha Merci saját akaratából szaladt be a faszerdőbe, de Moha mondjuk csendben is maradhatott volna, avagy csak megdicséri Merci haját... de inkább paraszt az esti dugipajtijával, hát micsoda férfi! Szóval EKG.

2021.01.11. 19:10:28

@Ármándójózsi: a három nőstény közül amanda, ha ledobna egy 20-30 kilót (sztem még akkor sem lenne anorexiás botsáska alkata, még mielőtt betámadnak az anti-body shaming kommandó tagjai), egész vállalható külsejű nőcske lehetne. az arc(formáj)a előnyösen szimmetrikus, a habitusát, észjárását ettől függetlenül nem hiszem, h szimpibb irányba el tudná vinni, így hát... nem is szándékozom őt (sem) lecsapni a kezedről, Ármándó!:Đ

hereverő heverő 2021.01.11. 19:12:09

@Ármándójózsi: balra nyúlok ott is asszony, jobbra nyúlok ott is asszony... és ez még mindig csak az Amanda volt!

2021.01.11. 19:12:18

@hereverő heverő: a bilis dologra gondolsz (belepisilek-belekakilok)?

PYT 2021.01.11. 19:16:31

@alma_szósz: azt mondta, "tépett hajat" szeretne vágni neki, hát, nem sikerült - ha csak nem egy catfightban megtépettre gondolt...

Ármándójózsi 2021.01.11. 19:17:27

@hereverő heverő: Most én is elmehetnék alpáriba, de nem akarok Moha lenni (nála azért egy kicsit hajlamos vagyok egy hangos krákogással elintézni, mert annyira gyerek még és azt hiszi, ami a hokis brancsban egy kanbulin félrészegen vicces lehet, az itt is az), hogy azt mondjam, miért jó egy kövér csaj?
És a választ szerintem tudjuk mindketten. :DDD

PYT 2021.01.11. 19:18:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény: érted nem kár ;ppp jaj dehogynem, vicc vót xdddd

Ármándójózsi 2021.01.11. 19:18:55

@repuloezustmokus: Az nem kifejezés! Én még húztam is!!!

PYT 2021.01.11. 19:20:49

@Qqts: RANDOM FUCKYEAH! ™®©

és

DHIGÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! ™®©

2021.01.11. 19:35:46

@hereverő heverő: "mert valóban nagyon alpári poén volt, felesleges még pluszban kiemelni és népszerűsíteni a gyökérséget. Még akkor is ha Merci saját akaratából szaladt be a faszerdőbe, de Moha mondjuk csendben is maradhatott volna, avagy csak megdicséri Merci haját... de inkább paraszt az esti dugipajtijával, hát micsoda férfi!"

nekem moha a legeleje óta nem szimpatikus; se nem vicces, se nem érdekes, és heteró paliként még csak nem is egy szemet gyönyörködtető jelenség ugye (akkor már inkább elismerem azt, h bé, és lobi kinéznek vhogy).
de ha belegondolsz, h 50x napja kell elviselje a merdzsó passzív-agresszív rohamozásait, infantilis hisztijeit, akkor sztem bőven megbocsájtható az a kijelentés, amit tett.
a többségünk már - nem egyszer, nem kétszer - a halál véreres faszára elküldte volna a tépett hajú pikácsú-lyányt annak az ezredrészéért is, amit leművel. ehhez képest mohás egészen jól tolerálja lassan két hónapja.

más: én a bentiek közül, merdzsót önzetlenül pocsékolgatnám, feltéve, ha megígéri, h fejleszti magát (elolvas könyveket, tágítja a tudathorizontját mféle kulturális csemegékkel), és az első dolga lesz a játék végeztével, h az igénytelen varrásait lézeres műtéttel leszedesse magáról.:]

MsIreneAdler 2021.01.11. 19:35:53

@vágtázó vadmalac: @repuloezustmokus:
@alma_szósz:

Köszönöm szépen a felvilágosítást!
Próbálom hegyezni a szemem :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.11. 19:58:46

@MsIreneAdler: olyan mint amikor már nem tudod kibogozni a hajad, és levágod a tincset

Cérnahuszár 2021.01.11. 20:08:22

@vágtázó vadmalac: micsoda ajánlat, megpocsékollak, csak legyél teljesen más mint amilyen vagy.
emlékeztet ez valamire
á nem, rencsó nem lehet...

Nets 2021.01.11. 20:18:15

Virággal nem az a baj, hogy odaszólt Mercinek, mert igaza volt - tényleg biztos kva irritáló lehet a folyamatos nyávogása és 10 évesként való viselkedése (sajnos az a tapasztalatom, hogy ez ma már általános kb. 26 éves korig, de láttam már 40 éves nőt is így viselkedni).

Virággal az a gond, hogy a kitartott kutya szerepében tündököl örömteli módon, amire ha valaki reflektál bent is, valahogy mindenki hülye lesz a szemében. Dani szövegeit hányja vissza és nagyon esélyes, hogy ezt a Mercis ügyet is csak azért csinálta, mert Moh és Einstein között feszültségek vannak. A másik a módja volt, amit Merci is kiemelt és amiben neki volt igaza: nem ment oda hozzá előtte, nem beszéltek róla, nem mondott neki semmit erről, csak a táblánál odahányta magát. Teljesen elszeparálódtak Danival mindenkitől, nem meri felvállalni magát, mindent csak azért csinál, hogy imponáljon Einsteinnek és ne legyen balhé vele. Látszik rajta hogy retteg ha valami, akár a legapróbb hülyeség történik, mert be van már idomítva, hogy mindenre ugorhat a bulldog (elég csak arra gondolni, hogy az volt a múltkor a baja, hogy NÉZNEK és LÁTNAK). Mikor valami dalt énekelt és a tudós úr poénkodott vele, hogy megrakta azt a csajt is, aki abban a számban van, a legalja volt ahogy reagált rá. Ez a gyerek teljesen tönkreteszi, nem mintha nélküle óriási figura lenne, de na.

Moh alapvetően egy ok srác lenne, de mivel sosem meri felvállalni a véleményét, vagy azt alárendelt módban teszi (folyamatos bocsánatkérésekkel, meghunyászkodásokkal, konfliktuskerülésekkel), ezért jelentéktelen. Volt két elképesztően jó lehetősége: mind a Danis, mind a Rencsis esetbe ha beleáll keményen és leosztja őket, hogy betegek vagytok, nem történt semmi, és ki is állna mellette, akkor rögtön más színben tűnne fel, de ugye fél a párbajtól. Így csak egy megúszó és menekülő massza, elég sok érdektelenséggel. Pedig elég egyértelmű, hogy mivel nincs senkivel erős bizalmi kapcsolata Mörcin kívül, ezért úgyis kiszórtak volna nemsokára, hisz őt a legkönnyebb elengedni. Akkor már inkább lett volna érdemes előadni egy erősebb karaktert, akinek van véleménye, de egy dologban reménykedek, mikor mondta hogy magába raktároz mindent és majd a kellő időben, egyszerre fogja kidurrantani az ellenfélre; hát meglátjuk, jó lenne valami jó kis szópárbaj a Rencsivel (aki egyetértek, hogy könnyen befshat és választhatja Vivit, szerinte a leggyengébbet).

A szavazás állásának örülök, szerintem ez még bőven lehet rosszabb is számára. Rencsike idegösszeroppanás közeli állapotba kerülhet, elképesztő megszégyenülést fog érezni azok után, amiket és ahogyan előadott.

Hakkipekki 2021.01.11. 20:20:04

@Fálki: Pedig éppen most csináltam neked egy látható avit.

Rrami 2021.01.11. 20:20:13

@vágtázó vadmalac: Mo tolerálja Mercit? Én inkább azt látom, hogy sunyin felhasználja a dolgot. Merci már rég nem nyomulna, ha Mo határozottan kezeli a helyzetet.

Nets 2021.01.11. 20:24:55

@evacat: Látva hogy a fodrászaton Rencsivel, a körmösön Fruval, párterapeután kócsokkal spórolnak, lehet Vanda és Győzi összedobott gyorsan valamit a kertben és az lett szervírozva.

Rrami 2021.01.11. 20:26:48

@Nets: Sok mindennel egyetértek. Az a durva, hogy nálam (meg gondolom másoknál is) Virág jól indított, volt neki egy stabil helye, ugyanis sok mindent jól látott, illetve higgadtan reagálta le az őt ért atrocitásokat, stb. Jelenleg meg minden szavazáson hátul kullog, és tulajdonképpen lenullázta magát. Nem Dani őt, hanem ő saját magát.

Rrami 2021.01.11. 20:29:54

Előbb csak annyit hallottam kintről, hogy a tévében üvöltenek GYEEEEREEEEE. Gyorsan benéztem a szobába, de csak az m4-en volt egy kommentátor :D

Nets 2021.01.11. 20:31:25

@Rrami: Sajnos nem Gina volt a szobádban :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.11. 20:34:47

@Rrami: mert fel kell hogy használja, csak szerintem kockázatos amit csinál, és mondom ezt ugy hogy TeamMoh vagyok

Rrami 2021.01.11. 20:40:26

@Nets: Tán csak nem a Gundelből hozattatak ezeknek menüt? Szerintem amúgy valami maradékot kaptak, amiket a Campona gyorséttermi asztalairól szedtek össze záróra után, és maximum azt hasznosították újra:)

Addamm 2021.01.11. 20:48:48

@vágtázó vadmalac: Ha visszanézed Amanda régebbi, 2-3 éves képeit akkor láthatod, hogy legalább 20 kilóval könnyebb volt, de még lehet többel is. Egy elég jó alakú, szép arcú csaj volt. Hirtelen hízhatott ennyit. Lehet abbahagyott egy sportot amit űzött korábban, vagy valami hormonális probléma, de korábban ha nem is nádszálvékony, de jó alakja volt.

Lukás főhadnagy 2021.01.11. 20:49:20

@Rrami: Trófea házhozszállítás...

2021.01.11. 20:50:04

@Cérnahuszár adversus: "micsoda ajánlat, megpocsékollak, csak legyél teljesen más mint amilyen vagy."

lehet, félreérthetően fogalmaztam. arra próbáltam csak az inkriminált soraimmal utalni, h a vv10-es lyányok közül még merci az, aki elől nem zárkóznék el kekszuálisan, akár hosszabb távon sem, de mivel faék egyszerűségű, és pöppet műveletlen is, ezeken megpróbálhatna változtatni, és ezzel leginkább nem is másoknak tenne jót, hanem saját magának.
nem vagyok naiv, a csúnya varrásait nyilván nem fogja leszedetni (még akkor sem, ha aktuális szívszerelme, mohás szólítaná fel erre), hanem további, hasonlóan kontár munkákkal gazdagítja a repertoárt.

irl soha nem kezeltem úgy egyik (ex-)bnőmet sem, mint rencsi, de azt már volt "szerencsém" megtapasztalni, amikor az egyik csajom, akit az akkori lófasz jövedelmemből hónapokon keresztül, mindig kizárólagosan én fizettem be mindenre, a pofámba vágta, miután felhoztam, h egyszer(!) - a modernkori esélyegyenlőség jegyében - felesben is állhatnánk vmi köccséget, az alábbiakat böfögte ki, miközben az ölemben csücsült: "de hát te zsidó vagy, és a zsidóknak mindig van pénzük." nagyon visszafogva magam, erre csak annyit tudtam kinyögni, h: "mekkora suttyó vagy." persze ezután még ő kapott sírógörcsöt, és nekem kellett puncsolnom, h ááá, nem is úgy értettem, ne sírjál, aranybogaram.

Lukás főhadnagy 2021.01.11. 20:50:37

@Rrami: De szép emlék is...GYERTEK,GYERTEEEKKKK... PP meg nézett ki a fejéből....

K_Attila 2021.01.11. 20:55:48

Az első Times New Roman poszt!

Rrami 2021.01.11. 20:56:28

@Lukás főhadnagy: Szép emlék biztos, de a szombat esti párbajnak megelőlegezem, hogy az még szebb lesz. De várom :))

MsIreneAdler 2021.01.11. 20:56:45

@repuloezustmokus: azzzz. Túl sok kiló lett a magasságához képest :D

2021.01.11. 20:58:45

@Rrami: " Mo tolerálja Mercit? Én inkább azt látom, hogy sunyin felhasználja a dolgot. Merci már rég nem nyomulna, ha Mo határozottan kezeli a helyzetet."

hm, talán az állhat legközelebb a valósághoz/igazsághoz, h is-is. abszolút jogosnak érzem a tolerálás kifejezés használatát, mert arra nem lehet nagyon mást mondani, amikor látszik a fején a srácnak, h kb. akármit-bármit szívesebben csinálna, minthogy emberi mászókaként funkcionáljon a merdzsó számára. persze eismerem azt is, h előferdül, h ő megy oda ölelgetni a lyányt, de ez sztem kevesebbszer fordul elő, és azoknak egy része is inkább egyfajta megelőzési funkciót szolgál, h inkább megsimizem, ölelem, puszilom a hót szerelmes csajt, és ezzel elejét veszem egy órákig tartó szeress-belém/miért-nem-szeretsz-belém agyhalálnak.

merci már hetekel ezelőtt is olyan állapotban volt, h ha a üvöltve küldte volna el őt mohás a kurva anyjába, az sem jutott volna el az agyáig, sőt, simán elképzelhető, h virághoz és fruhoz hasonlóan élvezné, vmiféle szerelmi kinyilatkoztatásnak kódolná a fejecskéjében.:|

2021.01.11. 21:00:05

@Addamm: hol vannak amandáról ilyen képök?:O meglesném kíváncsiságból.

Cérnahuszár 2021.01.11. 21:02:18

@vágtázó vadmalac: nem volt az félreérthető, teljesen világos volt
még most is az
bele lehet ezt burkolni abba hogy én csak jót teszek neki :)
de akkor is eszköz még.

MsIreneAdler 2021.01.11. 21:03:45

@repuloezustmokus: arra, hogy evett, evett, evett, oszt egyszer csak nem nőtt tovább?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.11. 21:04:34

@MsIreneAdler: pontosan, evett evett, de ugye egy ido utan nem leszel magasabb

MsIreneAdler 2021.01.11. 21:05:53

@repuloezustmokus: nekem mondod :)? Én soha nem is lettem egyáltalán magas!

Addamm 2021.01.11. 21:07:49

@vágtázó vadmalac: az instagram olalán, vv10amanda néven van fent, 2017-18 körül meg persze előtte még elég jó formában volt

K_Attila 2021.01.11. 21:08:41

Elképzelhető, hogy a műsorgyártók megkerestek 1-2 párterapeutát is, amire az a természetes válasz, hogy nyilvánosság előtt nem lehet ilyesmivel foglalkozni, meg félóra is kevés bármire, úgyhogy jön a B terv, a tanulatlan, de magabiztos megmondóember, aki örül, ha bekerül a tévébe.

Addamm 2021.01.11. 21:11:33

@repuloezustmokus: www.instagram.com/p/BXJWfhRhROE/
Itt pedig az arca kifejezetten szép. Valamikor 2019-20-ban hízhatott elég hirtelen

budapest23 2021.01.11. 21:12:08

tegnap már vhova írtam, de ide tartozik igazából, hogy sztem a Vivi-sztorit ott bent (vagy a szerkik kint) extra kiötlötték, hogy ha Renátó valahogy kiszagolná a fantom operáját (a.k.a. "beharangozott gyászmise") akkor esetleg nyuszi lesz és kiviszi Vivit, arra meg ugye - a bentiek szerint- gyüjteni kéne tetszés- és sajnáláspontokat. Egy - ha komolyan venné bárki is, eleve halva született - állítólagos szívpezsgés villadellában ér annyit, mint egy betört szekrényajtó, gondolhatják. Ök se ismerik persze az állást, különben nem küszködnének szárazabajnaszádi színjátszóköri tálentummal egy szerelmi szálon ennyit... :)

(bocs ha már mondta valaki, még csak most kezdek hsz-eket visszaolvasni)

Rrami 2021.01.11. 21:12:17

@vágtázó vadmalac:
Nem tudom, talán neked van igazad. Én azért még mindig nem dobom el azt a felvetést, hogy ha dominánsan és persze ésszel lép fel hetekkel ezelőtt, és nem üvöltve, mint amire te célzol, szóval ha így lépett volna föl és meghúzza a határokat, Mercike szerintem nem játszana mászókásat.

Abban viszont egyetértek, hogy most már késő. Mercikével jelen helyzetben már nem tud mit kezdeni, itt már csak a piócás ember segíthet.

2021.01.11. 21:14:32

@Cérnahuszár adversus:

jóvan, nincs értelme tovább színlelnem, bevallom, én vagyok renátó.
(ki szeretne egy minőségi hajvágást?
az első jelentkezőknek pár centiről ordibálok az arcába válogatott kedvességeket.)
és mmkk eszközként kezelem az összes embert.

na, de most már béküljünk ki, fru, lécci, megengedem, h a számba köpj!*.*
(de akár éneklő bilivé is változhatok varázsütésre.)

MsIreneAdler 2021.01.11. 21:15:15

@repuloezustmokus: hát voltam a közelében, szóval tudom, hogy nem egyszerű időben észbe kapni. De tény, hogy nem huszonévesen voltak ilyen jellegű gondjaim.

Rrami 2021.01.11. 21:16:03

@Lukás főhadnagy: ... vagy a múltkor bezáratott kínai horror étkezde, büdöskacsa miegymás :o)

2021.01.11. 21:24:10

@repuloezustmokus: @Addamm: dikk, more!:D ezt nem is gondoltam volna, h ennyire csinoska volt/lehetett még pár évvel ezelőtt.:O vmiért az volt a fejemben, h ő már valszeg gyerek/tinikorától kezdve ilyen stramm felépítésű. ha csaj létemre ilyen mutatós lettem volna, akkor mindent megtennék azért, h vhogy visszanyerjem azt a formámat, ahelyett, h kam olyasmiket mondogatok, h "nagy a bulkeszom, narancsbőrös vagyok, de leszarom!", miközben evidens, h ez bánt(hat)ja rendesen a leányzót.

azt már csak sityisutyorogva merem hozzátenni (mert Cérnahuszár fejbe rúg megint:D), h amanda koncentrált rosszindulata azért nem egy túl vonzó skill, még abban az esetben sem, ha visszanyeri régi alakját.(:

MsIreneAdler 2021.01.11. 21:25:05

@repuloezustmokus: figyelld meg majd Amanda is piacképesre fogyasztja magát, és azzal fog turnézni, az is meg fog érni egy-két újságcikket.

Cérnahuszár 2021.01.11. 21:26:37

@vágtázó vadmalac: kíváncsi voltam hogy jössz ki ebből, köszi :)
érdekes
köpni nem tudok, nem vagyok fru, így erről a lehetőségről le kell mondani

Lukás főhadnagy 2021.01.11. 21:27:21

@Addamm: Lehet a vizsgaidőszak stressze... Ja nem...

budapest23 2021.01.11. 21:30:01

@vágtázó vadmalac: én nála nem vettem észre rosszindulatot, inkább olyan megjátszott leckefelmondásokat. Mintha a) beépítve lenne, vagy b) végigbiflázta az elözö szezonokat és "kitalálta" mit kell a kamerába mondani, és azt hozta folyton. Nekem komolyan végig olyan volt szinte mindig, amikor nagyspontán összesúgott a csipet csapat bármely tagjával, mintha a régi Szomszédok levezetö (nagyonbéna) egysorosai köszönnének vissza...

Ami meg az alakját illeti: Meglehet, valami komolyabb bánat érte (akár még párkapcsolati bántalmazás is) és betett neki a csoki-cigi kombó.

Lukás főhadnagy 2021.01.11. 21:32:21

@budapest23: Elég ha megpróbálta letenni a cigit...10-15 kiló simán felpattanhat...
Utána meg már késő bánat,sajnos lefele már lassabban olvad...☹️

2021.01.11. 21:32:48

@Cérnahuszár adversus: "köpni nem tudok, nem vagyok fru, így erről a lehetőségről le kell mondani "

a mai világban, ahol már mindent könnyedén át lehet hidalni, ez legyen a legkisebb probléma. felfogadunk - figyelj, Cérnahuszár, hardcore tárgyiasítás következik!:D - egy dublőrt melléd, akinek semmi más feladata nem lesz, csak az, h helyetted köp(het) a számba.
kellemest a hasznossal alapon, ha nem vagy a közelben, mféle csúnya dolgokat mondok neki, h miben kéne megváltozzon, h ne biorobotként, hanem értékes humanoidként tekintsek rá.;]

Lukás főhadnagy 2021.01.11. 21:35:21

@MsIreneAdler: Felkarolja a Schobelt Nolbi.

Akit btw én nagyon tisztelek azért amit elért.

Cérnahuszár 2021.01.11. 21:36:16

@vágtázó vadmalac: még mindig nem vagyok fru :)

javaslat: kevesebbet fórumozz, mert kezdesz feloldódni. A kevesebb néha több

Fálki 2021.01.11. 21:43:25

@Hakkipekki: Szerinted ez vicces, te gyökér?

Az avatarképemen én magam vagyok, ugyhogy leszel szíves kibaszott gyorsan lecserélni a tiedet, amit innen loptál.

MsIreneAdler 2021.01.11. 21:43:44

@Lukás főhadnagy: én őt nem szeretem. Az elején még lehet volt benne nyomokban valami segíteni akarás vagy jóindulat, ami kicsit feledtette az emberekkel, hogy szakmailag nem volt a toppon (mármint az étkezéssel kapcsolatban) . De mára már teljesen elrugaszkodott a valóságtól. Elefántcsont tornyából dobálja a szarbombáit az emberekre, akik nem felelnek meg az ízlésének. Mindezt miért? Hogy beszéljenek róla.
De Amandának jó lesz :)

2021.01.11. 21:44:34

@budapest23: ó, pedig vót ott, gyárilag, saját tartalékból. az persze megint más, amikor már a bff-je gina is adta alá 0-24 a lovat, és együtt tolták a "pusztuljon el mki rajtunk kívül, de mi szívvel játszunk, ofkorsz, jó szívvel" okosságokat.:']
az, h emiatt időnként kiba antipatikus volt, még nem jelenti azt, h vmi nettó sátánnak gondoltam őt. azt viszont nem igazán hiszem utólag sem, h ha nem a ginával cuppannak össze, akkor sokkal szimpatikusabb, szerethetőbb lett volna heteken-hónapokon keresztül. ő már úgy érkezett meg a játékba, h vmi komolyabb stichje volt, és ominózus becsípődés kihatott minden benti megnyilvánulására.

rosszindulatú rezső vagyok/leszek, ájnó, de remélhetőleg a kinti életben mielőbb megszabadul a koszlidérctől, mert hát tudjátok, gina apját tolláról, embert barátjáról...:]

2021.01.11. 21:47:02

@Fálki: félreérted, apa! a srác (v lány, nem tom) feljavít időnként avatarokat, azt felkínálja a tulajdonosuknak, és miután az lementi, ő visszavált avatarkép nélkülibe. (péel Sepsidzsi virdzsós képénél is ez volt).

Fálki 2021.01.11. 21:48:39

@vágtázó vadmalac: Ez esetben elnézést, de én nem kértem hogy feljavitsa.

2021.01.11. 21:50:31

@Cérnahuszár adversus: az nekem is nagy kedvenc szövegem, de itt, ahogy látod, nem tartom magam hozzá. azért én örültem, h szóba álltál velem, még ha idegesítelek/untatlak is.:]

2021.01.11. 21:53:19

@Fálki: tÚdÓm, anno sepsidzsi se kérte tőle, de télleg jobb lett (kontúrosabb, világosabb), azt használja azóta is. és a tiedet is mintha élesebbé fotóboltozta volna, bár az is igaz, h nem ért olyan jól ezekhez a plogalomkohz, mint én a painthez.:Đ

budapest23 2021.01.11. 21:54:26

@vágtázó vadmalac: Kicsit azér olyan, mintha a villamoson vki kéretlenül rúzst igazítana az arcomon.
(nem hordok amúgy.)
(villamoson sem.)

budapest23 2021.01.11. 21:58:00

offolni most már egyáltalán nem szabad?
csak azér kérdem, mert a szokásos sorozat-töltögetös progimban ilyen epizód volt egyebek mellett friss felhozatalban:
Worst.Cooks.in.America.S21E02.Garden.of.Eatn.720p.HEVC.x265-MeGusta

Vazeg. 21 szezonnyi "worst cooks"-ra való szakács... ?!?!?! baszki, szegény amerikát komolyan már az ág is húzza...

2021.01.11. 21:59:32

@budapest23: van ebben igazság, de ahogy eddig megfigyeltem, jó szándékú volt az illető, meg udvarias. talán, ha anno én is így indítok, most mki a bff-em lenne a fórumon.:Đ lyaly, mindjá' kezdődik az "állatkínzás", ppupu, gyere! mki, gyereee-gyereeeeeeeeeee!:Đ

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:01:13

Sziasztok, szép estét! :-)

Kisimulva, üdén, frissen nézzük az öfit és a kiskutyákat. :D

tvbuzi 2021.01.11. 22:02:19

Az asztalcsapkodós műsorvezető

Mók_Ica 2021.01.11. 22:02:40

sziasztok, ma már nem akarom ezt a héliumhisztit hallgatni...... rögtön a konténernél kezdek....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:03:04

Ó banyek... ez mellbevágott. Valahogy nem Mercike nyígására készültem. Kérjük szépen a konténert. :D

Mók_Ica 2021.01.11. 22:03:12

@tvbuzi: minnie egérnek öltözve...... kiöregedett minnie egérnek.....

Mók_Ica 2021.01.11. 22:03:48

@Kiégett Hobbynyúl: gyere, én is rögtön itt kezdtem...... broáf

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:04:33

@Mók_Ica: Szia! :-)) Betársulok. Ez hihetetlen, de tényleg.:D

Mók_Ica 2021.01.11. 22:04:50

a fiúk nagyon rendesek vele...... de azért ez a vigasztalás: nem annyira rossz..... (hát de!)

tvbuzi 2021.01.11. 22:05:39

@Mók_Ica: adj helyet magad mellett...

MmeChauchat 2021.01.11. 22:05:44

lobii is fodlász?

végén kidelül, h mindenki az.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:05:47

@Mók_Ica: De, de. Át kell lépni, aztán majd befejezi.

tvbuzi 2021.01.11. 22:06:28

Fru talpnyaló lett??

Cimili2 2021.01.11. 22:06:28

@tvbuzi: egyre rondábban öltöztetik ancsát.
@Mók_Ica: én is:)

Mók_Ica 2021.01.11. 22:06:35

renáta egy igazi hősszerelmes...... csak nem látszik.... pffff

nicu71 2021.01.11. 22:07:12

@Mók_Ica: de Robi olyan ügyes,hogy befonta már.

tvbuzi 2021.01.11. 22:07:23

Ez a Reni tényleg a legkiválóbbak legkiválóbbja

Ego0123 2021.01.11. 22:07:25

Élelslátású csávó vagyok! :):):):):)

Mók_Ica 2021.01.11. 22:07:39

@tvbuzi: gyere... érintsd a vállamhoz a vállad :DDDD

@Cimili2: mmkk csatlakozz a vállainkhoz :DDD

MmeChauchat 2021.01.11. 22:08:19

@repuloezustmokus: lyézus, akkor ezek fodraszuzletekben kasztingoltak.
csak olyan jöhetett, aki nem tudja a szituáció szó jelentését

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:08:37

@nicu71: Meglepett engem is. Ezt ki sem néztem volna belőle.

Renáta próbál még pár %-ot szerezni? Elkésett ezzel.

Mók_Ica 2021.01.11. 22:08:41

@nicu71: nagyon türelmesen kezelte és kedves volt mercivel.... el is múlt a héliumhangja..... lóbeltet kedvelem

Cimili2 2021.01.11. 22:09:03

@tvbuzi: kicsit alul értékeled. :DDDDDDDD

Mók_Ica 2021.01.11. 22:09:52

bálint haja sem lett jó..... vagy ez most divatos??? nekem nem tetszik.....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:10:32

@Mók_Ica: Ez most sajnos divat, nagyon sok kölyök rohangál így.

MsIreneAdler 2021.01.11. 22:10:49

Volt lánykérés! Solyának. Asszem.

MmeChauchat 2021.01.11. 22:11:37

Bálynt szarkazmusa már kakakazmus

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:12:21

@MsIreneAdler: Bizony, neki volt először.
Az viszont elég gáz, hogy egy lány kérje meg egy fiú kezét...

Mók_Ica 2021.01.11. 22:12:25

@Kiégett Hobbynyúl: az oldalt rövid és fejtetőn hosszabb, még ok.... de ez az oldalt kopasz..... hááát..... no mindegy, nem értek én ehhez.....

@MsIreneAdler: ő kérte meg vkinek a kezét?

MmeChauchat 2021.01.11. 22:12:53

@MsIreneAdler: reggelente mindig újra rajzolta az arcát

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:13:53

Az a kutyus nem lesz halláskárosult ettől a visítástól? :D

tvbuzi 2021.01.11. 22:14:21

Ettől a hangtól a kutya egyből megreccsent sztem

Mók_Ica 2021.01.11. 22:15:26

@Kiégett Hobbynyúl: a második már menekült is..... :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:15:31

@Mók_Ica: Én sem, nem vagyok fodrász, szóval mi nem is mehetünk a vv11-be. :D

Második kiskuty el is szaladt. :DDDDDDD

nicu71 2021.01.11. 22:15:35

@Kiégett Hobbynyúl: én kinéztem.Mindenben odateszi magát,a lehetetlent nem ismeri...bár èn lennék ilyen,én mindig feladom.

MmeChauchat 2021.01.11. 22:15:52

@tvbuzi: idegösszeomlást kapott az uveghangtol

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:16:28

@tvbuzi: Tuti.
@Mók_Ica: Nem csodálom, szerencsétlen eddig viszonylag nyugodt környezetben élt, most meg bedobják egy hatalmas ricsajba. :D

tvbuzi 2021.01.11. 22:16:30

Látom Bálint segglyukát

Mók_Ica 2021.01.11. 22:16:40

bálint is mosolyog..... csak úgy kőmíves módra.... :DDDD

Lukás főhadnagy 2021.01.11. 22:17:17

@Kiégett Hobbynyúl: Mintha a végül kizárt csodabogár srác is megkérte volna a csajt aki pinit villantott neki... Sorry de nevekben nagyon rossz vagyok...

ppupu #Fantom for President 2021.01.11. 22:17:25

Mercit valaki verje agyon. A kutyákat mentsük ki. A Vellára kérjünk taktikai atomcsapást.

Cimili2 2021.01.11. 22:17:35

bálinté a legaribb kutyus.

MmeChauchat 2021.01.11. 22:17:37

@tvbuzi: tényleg
és már féltékeny a kutyára

Mók_Ica 2021.01.11. 22:18:00

@Kiégett Hobbynyúl: most omlottam össze.... nem mehetünk a vv1be???? mercihangon hélium sírok..... zokogok.....

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:18:12

1. Virág full kretén (Bála szopatja rendesen) Daniella is, de nem úgy :-D
2. Daniella nem kontrollálja a helyzetet, tele szájjal ordít
3. Most a két kanci egyet ért. Lesz kopp.
(4.) Lóbelt a hajvágáshoz IS ért.

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:18:47

Rohadt irígy a két kanci.

Lukás főhadnagy 2021.01.11. 22:18:51

De szép is,lemaradtak a kancik és indul is a pampogás...

nicu71 2021.01.11. 22:18:56

@Mók_Ica: Vivi X lába is ott figyelt

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:19:17

@nicu71: Ez igaz, de azt, hogy hajat is így fon elsőre -vagy nekünk vágták be a kész végeredményt?- le a kalappal előtte.
@Mók_Ica: Jaja.
Na, már a kutyákon is lehet veszekedni, csodálatos. Miért kell ez a folyamatos gyűlölködés mindenen? Most komolyan?

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:19:38

Remélem, veszettek a kiskutyák :-DDDDD

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:20:25

@Niemandhäuser: De ha nem veszettek, remélem jó összeszernak mindent. :-DDDDD

MmeChauchat 2021.01.11. 22:20:48

elrágják a Cipőt és a Baxxot

princejesus 2021.01.11. 22:21:08

Na Dani már a kutyára is féltékeny

MsIreneAdler 2021.01.11. 22:21:17

@Lukás főhadnagy: jah hogy úgy! Úgy abszolúte respekt, ahogy pénzt csinált abból, hogy eladta a "spanyol viaszt": ha fogyni akarsz, vigyél be kevesebb üzemanyagot a testedbe, mint amennyit elégetsz :D. Sőt a Réka se semmi, ő ilyen motivációs tréningeket tart...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:21:22

@Lukás főhadnagy: No látod, erre nem emlékszem, de lehetséges. :)
@Mók_Ica: Küldjek zsepit? :D Mesterfodrásszá kell avanzsálnunk nagyon rövid idő alatt.

Mók_Ica 2021.01.11. 22:21:54

@nicu71: miért nem az Xfaktorba jelentkezett.... hisz benne van az iksz :))))

Ego0123 2021.01.11. 22:22:14

@Niemandhäuser: :):):):) Nagyon jók a hozzászólásaid!

Qqts 2021.01.11. 22:23:24

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

Mók_Ica 2021.01.11. 22:23:55

@MmeChauchat: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Kiégett Hobbynyúl: csendben kuncogok ám.... jobb innen kintről kommentelni a bentieket.... :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:24:27

@Mók_Ica: Ott nem azt az x-et keresik. :D
@Niemandhäuser: Á, dehogy. Na majd abból lesz akkor a vita, ki szedi a kutyagumit, ki mos fel, ki etet... Gondolom a két nagyokos majd kívülről adja a tanácsokat. (Renáta és Daniella)

MsIreneAdler 2021.01.11. 22:24:28

@Kiégett Hobbynyúl: miatta néztem azt az évadot, ezért emlékszem. Ismertem tini korában, kíváncsi voltam :)

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:24:52

@Ego0123: Azért ne vegyétek mindet komolyan. De énis jókat röhögök.

Mók_Ica 2021.01.11. 22:25:01

@Niemandhäuser: reklám után jön.... reggeli meglepi a kutyiktól... "ezt nektek lakók"... hihihiihi

SzabadEzANév? 2021.01.11. 22:25:42

Plusz: nagyon cukik a kutyusok
Mínusz: ezek az ápoltak még magukra se tudnak vigyázni, nem hogy a kutyusokra, remélem az állatvédelmisek árgus szemekkel figyelnek

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:27:03

@Mók_Ica: Az egészen biztos, főleg azért, mert mi azt is látjuk, amiről néhány iq negatív azt hiszi, hogy nem. :DDD
Azt alig várom. Szétrágott papucs és egyéb finomságok...
@MsIreneAdler: Ja, akkor így értem. :) Kellemes csalódás volt?

Qqts 2021.01.11. 22:27:19

Megacukik a kutyik.
Szivmelengeto volt latni, hogy mennyire orulnek nekik.
Ezt most nem tudja bearnyekolni, hogy Rencsula es Dancicko rosszmajuskodtak egy sort.

MmeChauchat 2021.01.11. 22:27:43

@SzabadEzANév?: A vv11 állatos lesz, ha unatkoznak, bemehet hozzájuk majd 3 ember

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:29:04

@SzabadEzANév?: Erre mérget vehetsz. :D
@Qqts: Szerencsére, pedig... pedig itt is mindent megtettek érte. :(
@MmeChauchat: Szuper ötlet. Kár, hogy a mostani ápoltak 2/3-a is az.

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:29:30

@Kiégett Hobbynyúl: Komolyan, azért nincd kutyánk, mert olvastuk Nagy Lajos: A kutya című írását, és abból azt szürtem le, hogy a kuty tartozéka a kutyaxar (és nem akarok a kertben ilyet látni). Nagy Lajosnál maradva egy rövid részlet: "A kutyát házőrzésre, a szoba bepiszkítására, mások zavarására, a háziúr és házmester bosszantására használják, tehát igen hasznos állat, csontjából rongyot készítenek, húsát várostromok alkalmával eszik."

Qqts 2021.01.11. 22:30:21

@Kiégett Hobbynyúl: igen, de Moh olya aranyosan osszefoglalta. Nekem ezt jo volt latni. :))

tvbuzi 2021.01.11. 22:31:01

Virág ránézett Mohra?!!!
Akurvaéletbe

Addamm 2021.01.11. 22:31:53

Nézni amúgy miért baj? Dani egy idióta

Lukás főhadnagy 2021.01.11. 22:32:41

Buddha Dany megvilágosodott...Megint...

Mók_Ica 2021.01.11. 22:32:51

daniella kirohanásai egyre inkább renátások..... nálam süllyed daniella.... lefelé....

Cimili2 2021.01.11. 22:33:07

és morzsolgatja feszt. blöeeeeeeeeeeeee

tvbuzi 2021.01.11. 22:33:25

Dani a pulpituson markolássza a szerszámot

tvbuzi 2021.01.11. 22:34:06

@Cimili2: még szerencse, hogy gyökeret eresztettem a konténernél

Mók_Ica 2021.01.11. 22:34:13

robi, dani és moha egy csapatban .... höhöhöhö

Mók_Ica 2021.01.11. 22:34:52

renátának is kijár egy péklapát..... pfff

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:35:06

@Niemandhäuser: Nekem van kutyám, és igen járulékos tartozéka, bármennyire kellemetlen is, pláne egy kertben. És igen, nagyon hasznos állat. :-)))

tvbuzi 2021.01.11. 22:35:10

Bálintot megszopatták, Frunátóval egy csapatban...

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:35:14

Dániel agya beteg. Ezt szépen "eltanulta" Recskától. Ilyet élőben, még sohasem láttam. Ezt feladatba kapták? Mert ilyen nincs. De - ezek szerint - van.
Azért sem értem, mert mit tudnának csinálni ha valóban tetszenének egymásnak a fiatalok (Mú+Virgó), hova bújnának? Titokban osonnának ki a mosókonyhába? Vagy mit vízionál Dániel?

Recska meg csak szimplán megutálta Grincset, amit nem csodálok.

Mók_Ica 2021.01.11. 22:35:25

@tvbuzi: jól megértjük itt egymást a konténer mellett :DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:36:14

@Mók_Ica: Bálint se rossz Renátáékkal. :D Kemény.

Mók_Ica 2021.01.11. 22:36:26

@Niemandhäuser: én csak azon csodálkozok, hogy fru még nem utálta meg renátát.......

pomac 2021.01.11. 22:36:31

@tvbuzi: van bennem egy olyan érzés hogy azért mert lila van rajta

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:36:58

@tvbuzi: Vagy így intézik el Csulabá kizárását. ;) Ez is egy lehetőség.

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:37:00

@tvbuzi: Hátha összevesznek vele, és leveszi a lilát. A másik tippem, hogy a Bálint iránti szimpátiát akarják Recskára ragasztani. Nem fog menni.

Mók_Ica 2021.01.11. 22:37:14

@princejesus: az.... majdnem szekunder szégyen :DDDDD

@Kiégett Hobbynyúl: az.... pfff :DDDD

itt van anyu..... virág néni.... broáf....

Ego0123 2021.01.11. 22:37:23

@Niemandhäuser: 15 évig ellenálltam, most szedem a kertben...:(

nicu71 2021.01.11. 22:37:43

@MmeChauchat: az lesz a vv animal.A belevalót egy csimpánz vezeti.

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:38:05

@tvbuzi: Mú meg szemtelenül elnézett Dániel mellett.

Mók_Ica 2021.01.11. 22:38:16

óóóóóóóóóó..... insta követők száma..... úgy izgulok ..... lerágtam a körmeimet..... kérek még körmöket!!!!!

MmeChauchat 2021.01.11. 22:38:57

58.091 követő.
nev szerint?
az egyet értem, de a többi... ?

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:39:16

Vitgót megszopatták!
Ezez! Jó amit csinálsz, csak így tovább, még jobban csicskulj be Dánielnek, és ne néz Múra.

princejesus 2021.01.11. 22:39:31

Nagyon félrevezeti az a követő szám

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:39:35

@princejesus: Á, nem is értem, miről beszélsz. :D
@Mók_Ica: anyu meg apu... ezek a kiskutyák lelki sérültek lesznek a végére, az az érzésem.
@Ego0123: nem irigyellek.

Mók_Ica 2021.01.11. 22:40:51

@MmeChauchat: egymást is bekövették vajon? :DDDDDD

@Niemandhäuser: és daniella is olvas minket....látod, ő is mondta, hogy jól csinálnak ŐK KETTEN mindent..... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MmeChauchat 2021.01.11. 22:41:08

@nicu71: már targyalnak Jókai Mór armando hozeval

Mók_Ica 2021.01.11. 22:41:34

@Kiégett Hobbynyúl: nem egy pc család.... 2 apu + 1 anyu..... hümmmm :DDDDD

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:41:53

Az insta számot úgy kérdezte Dániel, mintha Virgó most jött volna meg a sorról: Mennyi? ...
Fog ez menni, na!

Egyébként meg már Dániel is úgy érzi, hogy ebben ő is benne van.
A fő követője. Dániel. Követi, hogy kire néz.

tvbuzi 2021.01.11. 22:42:00

Virág mindent jó döntésnek gondol amit Dani mond neki

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:43:28

@Mók_Ica: Fullra ez a meglátás. Nincs mese, csicskulni kell. Meg a seggből szájba cidázás.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:43:50

@Mók_Ica: Nyitott házasság, vagy édes hármas na. :D
Mekkora lesz a pofáraesés. Frunátó is így kezdte, milyen jól csinálnak mindent. :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:44:26

Titok, de Daniellának elpofázta. :DDDDDD Jól van Virág, okos vagy.

nicu71 2021.01.11. 22:45:01

@Kiégett Hobbynyúl: A kutyatulaj nők a gyereküknek érzik .A Házasodik a gazdában össze is vesztek."nem vagy jó anya"-"Miii???Én nem vagyok jó anya???

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:45:54

Daniella nem is Virgóra féltékeny, hanem Mút akarja. Seggbe.
Ott puszilgatták a közös kutyát egymáshos símulva az ágyban (bálintén). Mos'má' értem.

Mók_Ica 2021.01.11. 22:46:47

ajjaj..... nehogy mezítláb valaki belegyalogoljon a kutyagumiba...... :DDDDDnyomják rendesen a kis cukkerek :DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:46:53

@nicu71: Azt nem láttam, de azért az kissé beteges. :D

Na, kezdődik a szeretetcsomagok lerakása... is.

LaciHogyVoltol 2021.01.11. 22:46:55

Bálinttól pozitív, hogy a kutyáját nem fekteti az ágyába, attól be tudnék hányni...

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:48:05

Dániel elkapta a ragyás arcpattanásokat Virgótól. (a virgó szüzet jelent külföldiül, ha valaki nem beszélne latinul :-)

tvbuzi 2021.01.11. 22:49:25

Nekem is ilyen vasalódeszkám van. Ikea. 5000.-

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:50:02

@Mók_Ica: Ezzel jár, de ahogy ellopta a törlőkendőt, az nagyon édes volt. :DDD

Mók_Ica 2021.01.11. 22:50:12

van itt kérem horkolás rendesen..... :)))

kiszöktek a kis málnák..... :DDDD

LaciHogyVoltol 2021.01.11. 22:50:26

@Niemandhäuser: Végülis, mint én jó katolikus lány ő is cssk segbe engedi... Vagyis az ő helyzetében inkább úgy fogalmaznék, hogy oda kapja.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:50:50

Bombabiztos, stabil. xDDDD Hát persze. :D Az egyiknek sem jutott eszébe, hogy egymáshoz is rögzítsék?

Mók_Ica 2021.01.11. 22:52:04

dejóóóó... holnap még renátább lesz dani..... pfffff

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:53:00

És az volt ma, ami a tegnapi előzetesben le lett adva, hogy Bálint ecseteli Recskának, hogy Recska a leggyengébb játékos a vellában? Ugy hogy nem?

princejesus 2021.01.11. 22:53:23

Na Bálint Moh mellé áll, ő is látja hogy Dani minden szarért beleköt Mohba

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:54:15

@Mók_Ica: Úgy lett vágva, mintha Merszi horkolt volna, de mindenkit megnyugtatok, Recska volt.

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:54:58

@princejesus: Recskára rakott, nem fog Csulabá' mögé állni.

Lilith.Inanna.1 2021.01.11. 22:54:59

@Mók_Ica: Lanyok nem horkolnak,dorombolnak. :D :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 22:55:16

@Niemandhäuser: Nem, ismételten kimaradt, mint megannyi beharangozott rész.
@princejesus: Mohával az a leganygobb baja, hogy egyáltalán létezik. Nem kedvelem, de ez azért ez már sok.

Mók_Ica 2021.01.11. 22:56:33

@Niemandhäuser: szerintem renáta és daniella horkolt.... nem csak 1 horkolás volt....

@Lilith.Inanna.1: én dorombolok :DDDD

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:58:02

@Mók_Ica: Szerintem Dánielt megerősítette, hogy Virdzsó ennyi követővel bír. Ergo, jó irány Mú rempelése (majdnem azt írtam, kutyázása, de az most másról szól), sőt erősíteni kell. Így lesz egy ajándékból bazi nagy önszopatás az "agysebészeknél"

Mók_Ica 2021.01.11. 22:59:01

@Niemandhäuser: igen, kicsit elszámította magát.....

Spitzbaue® 2021.01.11. 22:59:15

@Kiégett Hobbynyúl: Én azt is megfigyeltem, hogy Mohán általában nincs sapka :-DDDD
Az lesz a baj.

Gia 2021.01.11. 22:59:22

@Niemandhäuser: Hátha leadják a Belahalóban.

Spitzbaue® 2021.01.11. 23:00:35

Megint Deéeeéeér Heni: hogy leírta magát a Párososban, atya-gatya!

tvbuzi 2021.01.11. 23:00:57

A kedvenc botsáskám Vanda

Mók_Ica 2021.01.11. 23:01:23

sajnos vandácsak sem sokkal jobb, mint győző......

Spitzbaue® 2021.01.11. 23:01:24

Vanda1Kenobi. Szerintem meg A hal neve Vanda.

Mók_Ica 2021.01.11. 23:02:29

@Niemandhäuser: nagyon durván leírta magát.... eddig sem volt kedvenc.... de amit ott csinált, azt nem tudom, hogy viseli a férje......

Spitzbaue® 2021.01.11. 23:02:37

Vivi szépségével egy baj van: hogy csúnya. Ezért nem (sem) kell Bálának.

Mók_Ica 2021.01.11. 23:03:16

ez még a kiválasztás előtti történés..... bálint haja árulkodó....

MmeChauchat 2021.01.11. 23:03:56

balintot nem lehet örökbe fogadni?

tvbuzi 2021.01.11. 23:04:07

Valaki tudja az előadó nevét?

Mók_Ica 2021.01.11. 23:04:36

@MmeChauchat: szedheted a kakiját és törölheted fel a pisijét.... csaxólok :DDDDDDDDDDDDDD

Spitzbaue® 2021.01.11. 23:05:03

@Mók_Ica: Én me tökre bírtam előtte: egy mosolygós, sportos, vagyány lány - gondolta Stierlitz.
(Stierlitz, gondolták a kurvák. :-DDDD)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 23:05:28

@Niemandhäuser: Nem is baj, majd akkor szembesül a nagyon sok követővel, amikor kiesik az első párbaján.
Ez meg a másik. Moha nem tud jót tenni, mert az is rossz. :D Lehet, ha beül egy cserépbe a sarokba, akkor csak nyakon öntik egy vödör vízzel.

Mók_Ica 2021.01.11. 23:05:51

merci haj mizériája után vivi még beül renátához hajat vágatni?????????? óóóóóó

Spitzbaue® 2021.01.11. 23:06:04

Az elején csak Recska haja volt ilyen okádék, most meg már mindenkié. Nem?

MsIreneAdler 2021.01.11. 23:06:46

@Kiégett Hobbynyúl: Solya kifejezetten visszafogott volt magához képest :)

pomac 2021.01.11. 23:07:09

virágnak azért van egy fejszerkezete reggelente :)

Mók_Ica 2021.01.11. 23:07:29

@Niemandhäuser: jók ezek.... :DDDD

fru miért megy renáta után a klotyóra???

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 23:09:35

@MsIreneAdler: Ó. Azt hiszem meglesem azt az évadot megint. :D
@Mók_Ica: Nem tudom, eddig úgy tudtam, hogy csak a lányok járnak párosával. :))))))

Mók_Ica 2021.01.11. 23:10:44

vivinek kevés és vékonyszálú haja van.... ezt még pengével vékonyítani..... renáta ezt direkt csinálja???

MsIreneAdler 2021.01.11. 23:12:30

@Mók_Ica: elnyomtam, szóval pedig tok jó reklám lehetne neki! :)

Spitzbaue® 2021.01.11. 23:13:15

Kövezzetek meg, és Merszi nyígásán tudok a legjobban röhögni! Plusz a kezdő hegedű a háttérben. Hát igen, a zenében két idegesítő dolog van: a kezdő hegedű, és a haladó magánének.

tvbuzi 2021.01.11. 23:13:21

Szerintem jó ez a Vanda

Mók_Ica 2021.01.11. 23:13:43

fru evése is csak a 18+os BV-be fér bele :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tvbuzi 2021.01.11. 23:13:58

Pföjj, ne egyenek már

Spitzbaue® 2021.01.11. 23:14:03

Grincsen eddig is ez a szörnyszemöldök vót?

tvbuzi 2021.01.11. 23:15:08

Ezek járnak étterembe?

MsIreneAdler 2021.01.11. 23:15:29

@Kiégett Hobbynyúl: lehet nekem is fel kellene zárkózni :)

Mók_Ica 2021.01.11. 23:15:51

@MsIreneAdler: lehetne...... lehetne.....

@Niemandhäuser: a zene + merci nyígás priceless volt.... plusz a végén: marci leszek :DDDDD

Spitzbaue® 2021.01.11. 23:16:23

@MsIreneAdler: Igen, már szinte várom, hogy egyszer kijön a belső álkapcsa, ezüst fogakkal.

Mók_Ica 2021.01.11. 23:18:31

lehetne egy egész öfi így, hogy a kutyákat szinkronizálják :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.11. 23:18:50

@Mók_Ica: de így, hogy a kedves vendég napokig vekeng egy vágás után :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 23:19:24

@Niemandhäuser: Legalább jól keverik a zenéket. És tényleg. :D
@Mók_Ica: Katasztrófa, és az is, hogy senki nem szól neki emiatt.
@MsIreneAdler: Lehetne ám. :)

Spitzbaue® 2021.01.11. 23:19:55

Aunak becsempésztek egy mobilt a kóterbe?

Mók_Ica 2021.01.11. 23:20:42

@MsIreneAdler: hát ezt elbatyta.... nem kicsit....

MsIreneAdler 2021.01.11. 23:20:44

@Niemandhäuser: ugye? Én meg Ripleyt várom a lángszóróval :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 23:20:49

@Niemandhäuser: Még állítólag szabadlábon van.

Mók_Ica 2021.01.11. 23:21:28

@Niemandhäuser: nagyjából el is mondták, hogy NEM renátáé a magas százalék..... pffff

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 23:22:32

@Mók_Ica: Ezen mit titkoljanak? Mindenki tudja. :D

MsIreneAdler 2021.01.11. 23:25:51

@tvbuzi: elterelte a figyelmemet a propellerrel :D

Spitzbaue® 2021.01.11. 23:26:42

A mai rész jóvót. Jojcakát mindegykinek!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 23:27:54

@Niemandhäuser: Jó éjt!

Mára én is eltolom a bringát, sziasztok! Jó beszélgetést az éjszakai műszaknak! :-)

MsIreneAdler 2021.01.11. 23:28:00

Megyek aludni én is!
Szép álmokat mindekinek!

Mók_Ica 2021.01.11. 23:28:25

@Kiégett Hobbynyúl: ennyi erővel mutathtták volna képpel is a százalékokat..... illetve akár ki is küdhetnék renátát párbaj nélkül..... tényleg, milyen lenne, ha kapnának egy levelet: renáta, annyira alacsony százalékot kaptál ellenfél nélkül, hogy a párbaj elmarad érdeklődés hiányában..... viszlát, utca ajtó nyílj ki :DDDDD

Spitzbaue® 2021.01.11. 23:30:03

@MsIreneAdler: Legalább akkor tojna egy tojást, és Recska belenézne. Szerkik! Ismét ingyen ötlet, hékás!

@Mók_Ica: Ez már annyira nyilvánvaló volt. Szerintem, most mindent elkövetnek, hogy felhozzák, de nem engedi, ő igenis 5%-kal akar kiesni, hogy utána tudja nézni a TV-ben Mút.

@tvbuzi: Dani is a seggébe csempészi, csak éppen Virágnak.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.11. 23:31:02

@Mók_Ica: Az gyönyörű csattanó lenne, és igazság szerint ezt simán bejátszanám a szerkik helyében. Még mindig ez lenne a leghumánusabb megoldás, mint szembesíteni ezt a véglényt azzal, hogy a 10%-ot sem érte el. :D

No de tényleg itt sem vagyok, jó éjt nektek! :)

2021.01.11. 23:31:47

virág - végső elkeseredésében, h stricije kedvére tegyen - kiszúrja mindkét szemét egy bökővel.
hatalmas felfordulás kerekedik; mki sír, hisztériásan ordít, páran összerókázzák magukat a sokktól.
miután ellátják, a riportban megkérdezik vidzsót, h akarja-e még folytatni a játékot,
a lány természetesen folytatná, akárcsak anno oki, akinek a lánya (akit persze mintaapa módjára ezer éve elhagyott) halt meg nem sokkal a finálé előtt.

renáta időközben 2%-kal kiesett a vivi/moh/fantomkép elleni párbajon.

a többiek folytatják bent megszokott életüket. a vak virágot dani - grál lovagként - kísérgeti kézen fogva mindenhova. virág boldog, semmi sem változott, a seggből szájba továbbra is napi program, reggel-délben-este. sőt, dani megígéri, h vaginális(!) szexet is kap szombatonként.

a nyugiszobában fekszenek egymás mellett, a napi negyedik anális mókázás után, turkász és a világtalan turkászné. proli úr egyszer csak pofán vágja a nőt, és a csak rá jellemző, gumi kacsa szerű sípolással próbál kiabálni: - azt hiszed, hogy hülye vagyok?!? többször észrevettem má', h a fejedet mozgattad minden irányba, tekergeted összevissza a nyakadat, mert azt a kis köcsögöt próbálod lokalizálni! én már tényleg nem is a madárfejű köcsögre haragszom, hanem rád! és a burkát sem viseled, pedig tudhatnád, h az első análozásunk óta ez jár a fejemben, h nonstop abban legyél, te átkozott denevér! hát hogy akarsz nekem bizonyítani? azt sem érdemled meg, h többé a pofádba tüsszögjek, rád fingjak, mert kislány vagy!

virág: brühühühühü, dani, kérlek, én mindent megteszek... nem tekergetem többé a fejemet, mféle hangok irányába, ígérem.*.*

Rrami 2021.01.11. 23:33:01

megint sziporkáztatok, köszi :D:D

A Szépség 2021.01.11. 23:33:13

A VV és BB szerelemgyereke, egy kibaszott idióta lett! Hajrá Oki!

Rrami 2021.01.11. 23:40:53

@vágtázó vadmalac: Beteg vagy Malac :DD

"virág - végső elkeseredésében, h stricije kedvére tegyen - kiszúrja mindkét szemét egy bökővel."
Csak megjegyzem, hogy láttam már ilyesmit egy albinó nőről és egy vak srácról szóló filmben (Blind, 2007)

Spitzbaue® 2021.01.11. 23:51:16

@vágtázó vadmalac: Csak nem mentem el.
Ez kicsit morbid, de nekem tetszik, sőt, attól még jobban :-DDD
Ezzel együtt teljesen jól megfogtad a figurák lényegét, a jellemábrázolás, a jelenetek kidolgozottsága, mind-mind mestermunka.

2021.01.11. 23:55:30

@Rrami: @Niemandhäuser: köszi-köszi!*.* virág elfolyt üvegtesteit köztetek sorsolnám ki, csak h méltó mód kifejezzem hálámat a szép szavakért, elismerésért.:]

budapest23 2021.01.12. 00:38:00

Vicces (nem) volt nézni Danit veszekedni - ezek a skacok szerintem qrvára unják a banánt és csak úgy a poén kedvéért (no meg persze hatalomgyakorlási/megtartási célból) is belekötnek a "párjukba". Tök mindegy, hogy Frú kérdezi Renátót, hogy "mit vétettem végülis?" a müsor elején, vagy Virág a Danit ugyanezt, a srácok sose tudnak válaszolni, max olyat, hogy "na látod, pont az a baj, hogy magadtól nem látod, én meg nem fogom mondani". Ez annyira röhejesen faszfej viselkedés, ami max óvodás szintig okés, de már ott is gáz 4-5 év felett.
Ráadásul úgy a pofájába vágnám ennek a Daninak is ilyenkor, hogy te istenbarma, éjjelente odatolja neked a fenekét, napközben szájjal kényeztet, amikor csak csettintesz, és te olyannal jössz, hogy "láttam, hogy a szemeddel kerested a Moh-t"... Komolyan, eszemfaszommegáll, hányok most már ettöl a sráctól (is).

budapest23 2021.01.12. 00:44:38

@Niemandhäuser: méltánytalanul alulértékelt komment!!!

Fálki 2021.01.12. 01:36:27

@repuloezustmokus: Baszki most nezem az instajat es barna hajjal, valamint 40 kiloval ezelott ez a csaj az exem ikertestvere volt...

Ezért utáltam én ennyire az első pillanattol fogva :D Ja, nem, a viselkedese miatt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.12. 07:36:49

Miert kellett kutyakat bekuldeni?
Renatanal mi cukibb mar, o a mi mackonk :*
:)

Danit szavazzuk ki 20-al, hanyok e tole.

temperepempe 2021.01.12. 07:54:59

Puzsér és barátai véleménye a VV10-ről:
www.youtube.com/watch?v=HbZzCaP_gLw

MsIreneAdler 2021.01.12. 08:26:38

@Niemandhäuser: nem kell tojás. Csula által szaporodik :)

MsIreneAdler 2021.01.12. 08:29:15

@vágtázó vadmalac: szerintem beteg vagyok. Lehúzott a mélybe ez a vv posvány. Ugyanis azt vettem észre, hogy el-el mosolyogtam magam tegnap Vandán. Ennyire hogy lehet lesüllyedni?? ? Segítség!! :)

Nets 2021.01.12. 08:34:31

Virág zuhanását és elnyomását (amiben nyilván jelentős része volt neki is) láttuk, a követői számát viszont úgy értelmezte, hogy mindent jól csinálnak a bulldoggal. Érdemes megfigyelni egyébként, hogy rögtön mennyire magáénak érzi a sikert Einstein és közössé teszi: "jól csináljuk". Jöhet a még több képzeletbeli Mó pofozgatás, a burkázás erőltetése Vihágra, és persze random köpdösések/tüsszentések/ütögetések/ágy alá nyomások.

Azt megtudjátok magyarázni, hogy mi az oka a magas insta számának? Nem csinál bent semmit, teljesen érdektelen lett jó ideje, még 20 kiló sminkkel is érdekes ahogy kinéz és nem is dögös (nem szidva a külsejét, csak próbálva megfejteni mi történik). Milyen az általános hangulat a profilján?

Nets 2021.01.12. 08:36:47

@MsIreneAdler: A tegnapiban volt egy kis kreativítás, mondjuk pont most az SW hogyan jött ide, azt nehéz lenne megfejteni. Viszont ez volt az eddigi legjobb teljesítménye magához képest; fontos hogy magához képest, természetesen minden tekintetben siralmas amit művel.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.12. 08:37:18

@MsIreneAdler:
Nem vettem fel, ha meg vissza akarom nezni nem lehet tekerni :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.12. 08:49:03

Ez a Vanda koroket ver a Gy.Ozikere, pedig most kezdte, komolyan mondom rutinosabb mint a Gaspar, pedig o 30 eve szerepel.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.12. 08:52:52

@Nets: szerintem éd ez vdsz szerintem..
Fiatal viszonylag szép..ízlések és pofonok igen..régen voltak mrllrd képei és az elég..
Sok negatív kommentje van.. nekem kicsit Mónika show..arra gondolok hogy azt is sokan a balhék miatt néztek meg utána jól megmondták..kicsit itt is ez vsn. Persze ha később reklámozni akar akkor ezzel nincs gond...de itt lehet

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.12. 08:56:51

Ok lehet nem teljesen értelmesen írtam le..
De csinálsz egy ötletes fotót arról hogy új asztalt csináltál.. fények, szögek minden jó..kapsz rá X reakció..
Kiraksz egy képet magadról ébredés után arra kapsz X+500

Magentax 2021.01.12. 08:58:37

Sziasztok!
Kíváncsi vagyok (nem), ez a Merci nevű rémség hány napig fog még nyüszíteni a haja miatt?
Én már megőrülök a hangjától. A lakók hogyan képesek ezt 0-24-ben elviselni úgy, hogy senki nem vágja pofán, nem tömik be valamivel a száját?!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.12. 09:14:33

@szociál: szerintem Dani is fog menni Renátó után... a fiú egyre inkább bontja a renoméját nálam.

Túl tolja ezt a Virágos sztorit: ha féltékenykedni kell a párodra (ráadásul ennyit, egy ilyen zárt közösségben) akkor vagy te vagy hülye vagy nincs értelme foglalkozni kapcsolattal.

Amikor még az egyetemen koliba laktam és amikor barátnőmre féltékenynek kellet volna lennem akkor gyakorlatilag már egy fél éve végtért a kapcsolatunk, csak senki nem mondta ki (3,5 évig voltunk együtt).

Ennek a kaki köpülésének semmi értelme, csak a saját karakterét rombolja. De hát ez neki a jelleméhez hozzá tartozik. Így ő szerintem ennyit is ér

Magentax 2021.01.12. 09:29:50

Most néztem vissza a tegnapit - hát ezt nem hiszem el. Ezek a gyökerek, ahelyett, hogy örülnének, még a kutyusok miatt is képesek veszekedni.
Amúgy meg iszonyúan sajnltam szegény kis csöppségeket, hogy meg lehettek rémülve az elején, amikor rájuk rontott a sivító, ordítozó horda.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.12. 09:30:24

A Virág, szerintem ha valaki felkarolná abból is lehetne valami ... idekint. Feltéve ha leválik a Daniról és nem megy el escort irányba...

Magentax 2021.01.12. 09:38:34

Szeintem nem voltak kreatívak a szerkik a kutyuscsapatok elosztásánál.
Én az egyik csoportban Moh-t, Virágot és Fruzsit tettem volna egybe.
Úgy néztem volna, ahogy Dani és rencsó tüzet okádnak. :DDDD

Koszliderc 2021.01.12. 09:56:47

@Magentax: csak akkor megint a csajok kaptak volna tőlük, hogy miért nem ellenkeztek vagy záratták ki magukat a játékból.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.12. 10:00:21

@Magentax: hááááátttt.... vért senki nem akar takarítani a villában szerintem :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.12. 10:01:07

@Koszliderc: Mondjuk Renátót és Bálintot egy csapatba rakták, lesz ott is nemulass :)

Ármándójózsi 2021.01.12. 10:08:39

Csináltam egy szavazást, kíváncsi vagyok szerintetek kit fog kihívni Röné szerdán?

Itt a link -> strawpoll.com/626a3fqgw

Spitzbaue® 2021.01.12. 10:14:27

@Magentax: EKG.
A másik csoportba meg a 2 kanci + Merszi.
A harmadikba a maradék.

Ehelyett Bálát szopatják.

Ármándójózsi 2021.01.12. 10:16:42

@Niemandhäuser: Talán, mert neki mindegy. Ha őt nem bántják, nagyjából mindenkivel kijön.

Gia 2021.01.12. 10:22:48

@Magentax: Szerintem Merci már nem fog nyüszíteni a haja miatt ( remélem..),ezzel a fonással áthidalták a dolgokat és kimondottan jól áll neki.Robi jobb fodrász,mint Rencsó.

Gia 2021.01.12. 10:24:24

@GeraltóJózsiofRivia: Móka vezet,én is rá szavaztam.

Gia 2021.01.12. 10:26:58

Fru és Virág vajon mikor ébred rá,hogy ha nincs bizalom egy kapcsolatban,akkor annak nincs értelme?Legalább állnának a sarkukra.Itt mindkét pasi csak saját magát szereti.

Ármándójózsi 2021.01.12. 10:27:45

@Gia: Jaja, én is egyébként így gondolom, de azért olyan nagyon nem lennék megdöbbenve, ha a végén Vivi lenne, mert összeszarja magát.

Spitzbaue® 2021.01.12. 10:27:53

@GeraltóJózsiofRivia: Sőt, olyan jól kezeli, hogy csak nő a reputációja ilyenkor.
De az akkor sem hat az érdekesebb műsor irányába, ha hagyják Bálát még jobban elhúzni.
Bár én Bálát szeretném nyerni látni....

Magentax 2021.01.12. 10:28:45

@Niemandhäuser: Az sem igazságos, hogy Frunátóékat egyben hagyták. Mi van, félnek tőlük még a szerkik is? :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.12. 10:29:40

@GeraltóJózsiofRivia:

Vivit fogja mert nem mer beleállni Mohába... nem tudja, hogy neki mán mindegy.
Vivinek meg kellene a boost :D

Magentax 2021.01.12. 10:30:51

@Gia: Ez a típus, amit a két csaj képvisel, sosem jön rá ilyesmire.
Szerintük a férfi az úr a háznál, mindig az van, amit az mond, a nők meg csak arra valók, hogy teleszüljék a világot.

Ármándójózsi 2021.01.12. 10:31:30

@Niemandhäuser: Nem lesz ez unalmas. Ahogy Röné kiesik, szerintem meg fogunk lepődni, milyen helyezkedések lesznek. Néhány embernek át kell gondolnia majd a stratégiáját, pláne ha Moh lesz a kiválasztott és visszamegy legalább 80%-al.

Magentax 2021.01.12. 10:32:40

@Brigante: Szerintem már tudja, hogy ki fog esni. Erre utal, hogy nekiesett Frunak olyasmi miatt, ami még a jövő zenéje - azon borongott, ha már ő nem lesz benn, akkor majd a Fruzsi szóbaáll másokkal is.

Gia 2021.01.12. 10:35:14

@GeraltóJózsiofRivia: Láttam,hogy egy régebbi poszt alatt utolsóztál. :-))

Gia 2021.01.12. 10:38:08

@Magentax: Rencsó a kiesése után kb a harmadik nap lenyilatkozza,hogy Fruval mindennek vége,mert Mohval egy időben voltak a konyhában.Sőt,az asztalnál meg szemben ültek...Jééézusatttyaúristennn.. :-DDD

Ármándójózsi 2021.01.12. 10:38:16

@Gia: :DDD
Észrevetted? :D
Nyilván, ha már leírtam, hogy elkezdtem stb. akkor nem csinálok tehetem meg, hogy csak kamuzok, még egy ilyen "humorposztban" sem. :)))

hereverő heverő 2021.01.12. 10:41:54

Lónapot. @Gia: te vagy a pár szavas összefoglalók mestere, visszanézzem a tegnapit?

Gia 2021.01.12. 10:42:05

@GeraltóJózsiofRivia: Ja és miért lett ilyen fagyineved?

Ármándójózsi 2021.01.12. 10:45:36

@Gia: Fagyi, vagy fogyi? :) Mert mindkettő stimmelhet! :D

Spitzbaue® 2021.01.12. 10:46:40

@Magentax: Frunátóékban látják a veszekedési potenciált, vagy hogy Recska esetleg Bálára is féltékenykedni kezd. Mert valószínűleg Grincs úgy néz rá, de ezt most tényleg komolyan írom.

Magentax 2021.01.12. 10:47:06

@Gia: Mivel Dani és rencsó olyan jó kis tesók egy ideje, nem tudom, Dani szedte-e az ötletet rencsótól vagy fordítva - hogy ha a nőik csak egy légtérben is tartózkodnak Móval, az már súlyos megcsalásnak minősül.
Mindenesetre mindkét fasz súlyos, pszichés klinikai eset.

hereverő heverő 2021.01.12. 10:47:41

@Gia: és @GeraltóJózsiofRivia: Fagyinév :D :D :D

Armando, köszönöm, ne írj hogyvoltot. csak egy igen-nem lenne a válasz, de azt hiszem eldöntöttem, visszapörgetem. 11-ig most van időm

Gia 2021.01.12. 10:48:04

@hereverő heverő: Nekem a Fru Rencsó vergődés érdekes volt tegnap.Még mindig nem hiszem el ezt az embert..Ezen kívül Robi befonta Merci haját klasszul,kaptak 3 kiskutyát,akiket 3-as csoportokban nevelgetnek.Iccaka ezek jól telepiszkították a nappalit.Daninak egy jó pont,hogy takarított utánuk és bazi nagy feketepont,hogy megint feltette Virágnak a Moh lemezt.

Magentax 2021.01.12. 10:48:44

@Gia: Ez nem is fagyi, hanem inkább ilyen boszorkányüldözősös...

Magentax 2021.01.12. 10:52:57

@Niemandhäuser: Lett volna bőven veszekedési potenciál akkor is, ha a mi tippjeink szerinti rakják őket csoportba.
Bálintra valamiért egyik idióta sem féltékeny. Renátó pl. már többször lebuzizta Bálintot, nyilván ezért nem féltékeny rá - mint ahogy Robira sem az - Danira meg akkor lennék kíváncsi, mit lép, ha Moh kiesne valahogy.

Ármándójózsi 2021.01.12. 10:55:05

@Magentax: Nem is boszorkány! Azokkal semmi bajom. Már a ha a női varászlőkra gondolunk ugye... :P
Inkább szörnyvadász, mutáns. :)

Spitzbaue® 2021.01.12. 10:55:33

@Gia: @hereverő heverő: Bocs, hogy belekontárkodom, de az még fontos volt, hogy Virág kapott instavisszajelzést, és Proliúr meg lett erősítve, hogy helyes az irány, úgyhogy Mú további kutyázása várható, abszolút és átvitt értelemben is.

Nets 2021.01.12. 10:56:04

Pár hete elszólta magát Rencsi, hogy szerinte mi miatt siklott ki a játéka: az elején túltaktikázta magát és Bálintra rakta a jelét. "Ha akkor nem úgy történik..." - morfondírozott egy egészséges turházás közben.

Legerősebb pillanata a Frura üvöltés volt és az, mikor megkérdezték tőle, hogy kint megüti majd? Válasz a hatalmas csend.

Eddig elevickélt ez az ember az életben, de innentől nehezen tudom elképzelni, hogy ne menne tönkre. Nem látom milyen helyre vennék fel pl., hol vállalnák a stílusát és a reputációját. Nem sajnálatból hozom fel, mert megérdemli, csak agyalgatok mi lesz vele, főleg azután hogy valaki ellen brutálisan megszégyenül.

Magentax 2021.01.12. 10:57:33

@GeraltóJózsiofRivia: Igaz, már elég rég ment a sorozat, nem emlékeztem pontosan, mikre is vaádszott :DD

Nets 2021.01.12. 10:59:59

@Magentax: Bálintra és Robira is volt már féltékeny, emlékezzünk mikor kiakadt hogy jó csajnak nevezte Frut és megjegyezte hogy egy patront beletöltene, amikor még együtt sem voltak, Robinál pedig ugye a híres feladat szúrta a szemét, amit a gyönyörű ajándékpólójával is megörökített. Nem a személy számít, hanem hogy triggerelődik a hülyeségei miatt, és azt vetíti ki éppen valakire.

2021.01.12. 11:01:23

Sziasztok!

Örömmel olvasom az összefoglalókat és a kommenteket. Nem tudom, hogy ezt a hírt láttátok-e?
24.hu/szorakozas/2021/01/12/vv-gina-vv10-valo-vilag-10-parbaj-renato-balint/

Ármándójózsi 2021.01.12. 11:01:51

@Magentax: A sorozat annyira nem izgatott, bár megnéztem és nem rossz. A könyvek és a játék az viszont odabasz. A játék különösen. :)

Magentax 2021.01.12. 11:02:54

@Nets: Azt a dupla jeles bakit simán el lehetett volna kenni. Bálint duzzog egy-két napig, azután elnézi neki.
Na de hajtotta a vére, ahelyett, hogy próbálta volna elsikálni, még ő kezdett el üvöltözni, csicskázni, buzizni, fenyegtőzni.
Ha akkor nem úgy történik - mára akkor is ő lenne a közellenség, a vér nem válik vízzé....

Ármándójózsi 2021.01.12. 11:05:07

@Barracuda2: Szia, én még nem láttam, úgyhogy köszi a linket! :)
Ne csak olvass, írj is. ;)

Spitzbaue® 2021.01.12. 11:06:02

@Barracuda2: Na! Milyen szimpi nyilatkozatot tett Gina. Ezek szerint az anyukájának több esze van.

Magentax 2021.01.12. 11:06:12

@Barracuda2: Köszi, én még nem láttam. :D
Gina is vicces, az ismeretek birtokában már Rencsóval menne párbajra. :DD
Ezek szerint a tesók is elítélik azt a prosztóságot, amit bent művel?

katemoss 2021.01.12. 11:11:37

@Magentax: aszta... hát a villában nyújtott teljesítménye alapján a képeken látható frizurákat nem ő készítette..
most őszintén? én tuti nem ülnék be a székébe aztán, amit a villában láttam.... :D

Spitzbaue® 2021.01.12. 11:12:03

@Magentax: Igen, az volt a pillanat, amikor elengedtem Recskát, illetve akkor hullt le a szimpatikus mackó álca.

Valinda1 2021.01.12. 11:12:17

@temperepempe: hú ez meglepően érdekes volt. Azt hittem, csak alázni fogják, de szinte mindennel egyet tudtam érteni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.12. 11:12:24

@Brigante:
Sztem Virág vágja hogy Dani az ő hátán kapaszkodik fel, ezért is kérte az insta számokat, hogy érzékeltesse ;)
Dani megint visszavesz az arcából ,mert tudja csak akkor tud tovább lavírozni ha cukimuki és nem hozza a Renáta 2.0-t.
Bár az is lehet hogy ennyire roncs a pali, jó ideje bent vannak.

Miért nem dobják fel napi kvíznek hogy válasszunk ,mutassák meg nekik a százalékokat vagy sem ?
Merci elkúrt haja is azt akarta leszűrni mennyire utáljuk Renátát, tiszta sor :))

Aszondja ha egy olyat meglát Fru viselkedésében ami nem nőhöz méltó akkor vége :)))))))))
Fru helyében az összes palira rámennék, élvezném bebacva ölelkeznék bálintal, alányúlnék Robinak, kacsintanék Mónak, kiélvezném minden percét :))))

tvbuzi 2021.01.12. 11:12:59

Ki áll be Rencsi mögé?

hereverő heverő 2021.01.12. 11:16:04

@katemoss: Jó reklám ez a VV. Pl. kiderül belőle, milyen kedves és odaadó ember ez a Rencsó, kiderül mennyire szépen dolgozik, és hogy milyen elegánsan oldja meg ha esetleg kevesebb borravalót kap mint amit ő elképzelt. De Grincs még álmodozik a házról meg a gyerekekről, meg hogy majd keresik a pénzt dögivel. aha.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.12. 11:17:49

@tvbuzi:
Danika és Fruzsika, ha Mót hívja.

Ha Vivit akkor lehet hogy csak Fruzsinetta áll be a "sorba" :))

Ármándójózsi 2021.01.12. 11:18:12

FIGYELEM, SZAVAZÁS!!!

KIT FOG KIHÍVNI RENÁTÓ? HA ÚGY GONDOLOD TUDOD A VÁLASZT, SZAVAZZ TE IS!!!
AKÁR KOMMENTELŐ VAGY, AKÁR CSAK OLVASÓ, SZAVAZZ VELÜNK!

ITT -> strawpoll.com/626a3fqgw

kozi001 2021.01.12. 11:18:50

@Magentax: Nem tudom. Mert Gina a másik tesóra mondta, hogy nyerjen! Danira!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.12. 11:20:34

@hereverő heverő:

Ezt így végig trollkodni csak akkor lehet, ha beépített ember és ezért kap valami lóvét.
Ha valaki azt hiszi hogy ezzel a hozzáállásával végig lehet vinni a döntőig, annak baj van a fejével.

A tegnapi BV kifejezetten jó volt, sokkal jobb mint a VV.
Legyen a VV fél óra, a BV meg másfél , persze a Vandával, Győzi kuka :)

hereverő heverő 2021.01.12. 11:20:43

@tvbuzi: Fru mmkk ott fog állni, és azt hiszem ezzel vége is. Moh nyilván nem, még ha nem is ő lesz az ellenfél, Robi, Bála, Vivi okosabbak, Merci meg ott fog állni ahol a moha. Dani és Virág... nagy jóindulattal még talán ők is Rencsula mögé, bár szerintem Virág inkább Moha mögé menne .
De sok múlik majd a sorrenden, hogy kiket kérdeznek először.

hereverő heverő 2021.01.12. 11:23:27

@szociál: Jó érzékkel Obi Van Dával kezdtem, és még el is mosolyodtam rajta. De első reakcióm az volt, hogy irigyeltem aki bemikrofonozta Vanda kisasszonyt ebben a fürdőköntösben.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.12. 11:25:32

@repuloezustmokus:
Mérnem a Peninikkel tolod ?

@hereverő heverő:
Be mikrofonoztam volna én is ;)

Ármándójózsi 2021.01.12. 11:28:35

@hereverő heverő: Vandával egy nagy baj van. Egyszerűen nem való ez a műsorvezetés neki, mert nem jó benne. Semmi spontenaitás, semmi jó duma, de még folymatosan beszélek sem. Teljesen a súgóra hagyatkozik és ez így nagyon rossz. Az életben nem lesz belőle műsorvezető, kár is erőltetni. Viszont látványilag 1000x inkább, mint az xlábú faszkalap. Az még nála is rosszabb egyébként.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.12. 11:32:30

@GeraltóJózsiofRivia:
Nem csak látványilag jobb Vanda, lehet hogy akadozik ,de sokkal elviselhetőbb mint a perverz zebrafan, vicces.
Győzi mikor vicces ?
Győző kb 30 éve a médiában dolgozik kisebb megszakításokkal, látszik valami jele a fejlődésnek ?
Én nem látok, nagyon xar a dumája.

katemoss 2021.01.12. 11:34:48

@tvbuzi: az egyik BV-ben mondta Grincs, hogy úgy gondolta, dolgoznak 1-1,5 évet, megveszik a házat, aztán jöhet a gyerek... WTF??? Hol fognak ezek körmözni/fordrászkodni, hogy ennyi idő alatt összejön a házra való?? Vagy úgy gondolta, visszamegy Dubai-ba, ott összeszedi, Renáta addig itthon várja, felveszik a CSOK-ot, és irány a boldog családi élet?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.12. 11:36:35

@katemoss: nem arról volt szó hogy Grincs a nyereményből vesz házat ahol.dzslont nyitnak?

Ármándójózsi 2021.01.12. 11:37:32

@katemoss: Húúúú, de régen jártál erre, vagy csak én nem voltam itt a hétvégén és azért nem láttalak? :)

hereverő heverő 2021.01.12. 11:39:32

@GeraltóJózsiofRivia: Itt most @szociál: -lal értek egyet. Vanda nem csak szebb (sokkal) mint Győző, de 5-10 adás alatt valamelyeset belejött a szerepbe, Győző ezt nem igazán tudta megugrani. Viccnek is inkább Vanda poénjai (sic.) mint Őzike erőltetett telefonhívásai. Ezért ha választani kell, legyen inkább Vanda, és akkor @tvbuzi: is szivesebben nézi a belevalót.
Mondjuk Vandácska tegnapi sminkje a legjobb indulattal is kapufa volt

Ármándójózsi 2021.01.12. 11:42:58

@hereverő heverő: Oké, mindennél inkább Vanda, ebben egyetértünk, és persze én is látok fejlődést, de szerintem soha nem éri el azt a szintet, amivel már igazi műsort is vezethet. De mégegyszer mondom, tény, hogy van benne valami, amitől ránézni jó, sőt egyre jobb. :)))

Gia 2021.01.12. 11:43:17

@Barracuda2: Szia ,köszi a linket!Az szép,hogy Gina bocsánatot fog kérni Bálinttól.

hereverő heverő 2021.01.12. 11:44:50

@repuloezustmokus: dede, így volt. Plusz a nyeremény mellett lett volna még az is, hogy mindketten öntik haza majd a nagy lóvékat.
Gondolom még szerepel az álmaikban ahogy egy kabrió BMW-vel veretnek le Monte Carloba, Renó hosszú haja igézően lobog a szélben, Fru önfeledten zabál egy Bigmacet az anyósülésen és közben szól az Álomhajó a hifiből

Ármándójózsi 2021.01.12. 11:46:24

@Gia: Az a nagyon durva és szimpatikus számomra, hogy Gina anyukája és barátnői ha igaz, amit ott leírtak, nem elfogultak, jól látták és hiába a lányuk nem, de ők kedvelték Bálintot. És ezt meg is mondták neki.

Gia 2021.01.12. 11:52:29

@GeraltóJózsiofRivia: Igen,Gina családja szimpi.Egy bejátszásban láttam,hogy meglepetésként még Amandát is elhívták Ginának.Nagy volt az öröm.

Ármándójózsi 2021.01.12. 11:54:45

@Gia: Ez egyébként megnézhető már valahol? :S

Gia 2021.01.12. 11:57:15

@GeraltóJózsiofRivia: Szerintem a Jöttem,láttam,buktam-ban volt..

Spitzbaue® 2021.01.12. 12:00:58

@szociál: Szerintem Virdzsó is beteljesíti a sorsát a sötét oldalon, és Csulabá mögé áll.

Spitzbaue® 2021.01.12. 12:03:05

@hereverő heverő: Nana! Itt valami hiba van: ha Grincs a kabrióban zabál, kifújja a szél a nyitott szájából a kaját. Bár az álmok nem logikusak, az igaz.

Ármándójózsi 2021.01.12. 12:03:20

@Gia: És azt hol lehet megnézni, mert eddig nem éreztem kísértést rá. (Mindenkitől elnézést a boomerkedésért! :( )

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.12. 12:13:41

@Niemandhäuser:
Kamera nem felejt, Virágot akarta intenzívre küldeni Renike a játék elején, azóta se lettek öribarik.
De a bibi sajnos az ,hogy Mó mögé nem állhat, mert arra meg féltékeny az "apukája", pedig lehetett volna önálló döntése mint pl a Mercire pakolásnál.
Én azt várom hogy szerdán bedurrantják a százalékokat amitől Reni idegösszeomlást kap és elküldi Frut a pitsába :))

Gia 2021.01.12. 12:14:53

@GeraltóJózsiofRivia: Az rtlMost-on ha van hozzá kódod a szolgáltatódtól.Ha nincs,akkor állítólag onlinefilmek.me-n,de ennek nem jártam utána.

Gia 2021.01.12. 12:17:16

Hm,azt olvastam face-n,hogy Fru luxushajón volt partygirl..Nem tudom van-e valóságalapja,vagy csak valaki hülyéskedik.

Rrami 2021.01.12. 12:30:04

Láttátok már a Jöttem... Ginás részét? Én nem, de most olvastam másik fórumon egy kommentet, miszerint állítólag Gina bocsánatot akar majd kérni Bálinttól, mert a családja elmondta neki, hogy nem is mondott rá rosszat :)

Ármándójózsi 2021.01.12. 12:31:18

@Rrami: Visszaolvasás az smafu??? :D

katemoss 2021.01.12. 12:37:29

@GeraltóJózsiofRivia: az idei évadhoz eddig nem szóltam hozzá, csak csendes olvasó voltam, de most, hogy így megfogyatkozott a létszám, gondoltam néha beszállok, ha munkám is engedi. :D

kozi001 2021.01.12. 12:40:35

BV:
Vivi a tusoló srácoknak: Bekaphatjátok!
Virág a paplan alatt: ok. Rajta vok.

Ármándójózsi 2021.01.12. 12:42:10

@katemoss: Nagyon jól teszed, remélem még sokan úgy fognak dönteni, hogy visszajönnek kommentelgetni, offolgatni. Van még a játékból bőven hátra. :)))

hereverő heverő 2021.01.12. 12:42:37

@katemoss: a hegyigirl ellentéte. A parton található lányok gyűjtőneve. Olyan mint a Parti Vajk Rém

katemoss 2021.01.12. 12:42:51

@repuloezustmokus: akkor már értem ezt a kiégett szexualitást... :D

katemoss 2021.01.12. 12:44:00

@hereverő heverő: na de akkor ő csak akkor volt girl, ha a hajó kikötött, nem? mit csinált az út további részén? :D

hereverő heverő 2021.01.12. 12:44:38

@Gia: mondjuk az megmagyarázná, miért is tudott a paravános feladatban annyira jól tekeregni.

hereverő heverő 2021.01.12. 12:46:08

@katemoss: mosogatott, felmosott, krumplit hámozott, turbógenerátort cserélt, ilyesmik

Ármándójózsi 2021.01.12. 12:48:00

SZAVAZÁS!!!

TETSZIK A KOMMNETSZEKCIÓ?
KÖZÉNK AKARSZ TARTOZNI?
TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST ÉS SZAVAZZ VELÜNK!
KIS KÉPÉS EZ NEKED, DE NAGY LÉPÉS A TOPICNAK!

LINK -> strawpoll.com/626a3fqgw

Fálki 2021.01.12. 12:48:45

@Nets: De azt Ő ott megint a saját okosságának tekintette.. Mert nem arra vezette le a dolgot, hogy Ő ott miben hibázott és ha mashogy szavaz akkor nem a primitívek koze kerul, hanem arra gondolt, hogy azzal a duplajellel a nezők megsajnaltak szegeny Bálintot és ezért istart most ott a dolog, hogy három párbajt nyert már meg és mindegyikben egy kebelbarátja volt az áldozat.

Ármándójózsi 2021.01.12. 12:55:00

@GeraltóJózsiofRivia: Most látom, hogy ezt is el tudtam baszni... :(

Rrami 2021.01.12. 13:01:40

@Magentax: Szombat után majd attól kell félni, nehogy Rencsi visszamásszon, mert látta a tévében, hogy Fru és Mo karja egymáshoz ért. Szerintem ki kellene vezényelni a kupolához a tartalékos biztonsági szolgálatot

hereverő heverő 2021.01.12. 13:09:26

@GeraltóJózsiofRivia: Semmi baj, a komnetszekció mmkk megbocsát

Sepsidzsi 2021.01.12. 13:09:47

+1 Vandàra, èn az elejètől bìrom, győzinek is milyen bulit rittyentett màr:D a nevèt ő maga nèha sumakernek nèha sumahernek mondja, a kà a ritkàbb, szerintem attòl függ mennyi nyàl van a szàjàban.
Robi meg mindenhez is èrt màr lassan mint chuck norris, milyet mentett merci fejèn???

Magentax 2021.01.12. 13:10:55

@Rrami: :DDD
Remélem, nem esünk pofára.
Cselesek az ertéelnél, elől van rencsó képe, utána a fantom. Amikor mutatták a százalékot, elől volt a 92% - tehát azt is képzelhetnénk, hogy rencsóé a nagy szám.

Ármándójózsi 2021.01.12. 13:13:22

@hereverő heverő: Ez valamennyire megvigasztal, de most mmkk leheveredem a nickedre és nem igérem, hogy azt a tevékenységet is fogom végezni, bár sanszos, de mmkk szunyókálok egy jót. :)))

Gia 2021.01.12. 13:14:17

@Magentax: az előző párbajnál is cserélgették a képek helyét..

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.12. 13:14:47

@Magentax: be van szarva, életébe nem volt még ilyen helyzetben (én is be lennék). Fru meg tudja, szerintem: ha kint marad úgy is jó, ha meg visszajön akkor is egy hónapot kell kibírni.

Lehet látni az arcán, hogy nyeli vissza azt amit mondana neki....

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.12. 13:16:15

@szociál: mondjuk megnézném, hogy éjszaka a rendőrök viszik el a villa mellől mert be akart törni a villába az asszonyhoz, hogy rendet csináljon :D

Rrami 2021.01.12. 13:18:04

@Magentax: Hallod.... én komolyan izgulok, hogy ne HernádiVivit vigye, ugyanis van egy olyan rossz érzésem, hogy akkor lehet visszamegy Rencsi. Elkezdenek majd óbégatni a haverok fészen, hogy nehogy már visszamenjen egy tuja, miközben a Rencsi csinálja a show-t, és beindul a csordaszellem.

Gia 2021.01.12. 13:19:38

@Rrami: Rencsi csak Radics ellen menne vicca..

Gia 2021.01.12. 13:21:01

Ó,Anikó tegnap volt 32 éves.Ha Peti lett volna biztos felköszönti.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.12. 13:22:56

@Brigante:
Haverjaival oda megy es beuvolt a villaba, kinezem belole.

Sargabogre 2021.01.12. 13:23:40

@Rrami: Rencsi egy szék ellen is kiesne, esélytelen. Vivi a top3ban van a népszrűségi listán, csak ezt ők bent nem tudják.

Rrami 2021.01.12. 13:24:40

@Brigante: Sokak szerint Fru lehet feladja, ha kiesik a hím mellőle, de szerintem meg jelenleg is bőszen imádkozik magában Szent Afrához, hogy vissza ne engedje a Rencsit

Sargabogre 2021.01.12. 13:26:18

@Brigante: nem tudom, nekem annyira őszintének tűnik, ahogy mesél a közös jövőről. bár bárkivel így tervezgetni 1 hónap után semmiképp se normális... Rencsi az a típus lesz, akit ha Fru elküld, még hónapokig zaklatja meg elmondja mindenféle ótvar ribinek, és végül egy távoltartási végzéssel lehet majd tőle megszabadulni.

Ármándójózsi 2021.01.12. 13:27:49

@hereverő heverő: Köszi, már (majdnem) be is csuktam a szemem. :)

@Gia: Persze a kor bemondása nélkül. :) De azért ez engem meglep. Többnek néztem...

Rrami 2021.01.12. 13:28:00

@Sargabogre: Ámen! Viszont ne feledjük, hogy Gina is elért 35%-ot vagy mennyit! Bálint ellen ráadásul. És abba már nem csak a család tartozott, tehát mondhatni, hogy volt látszatja a verbuválásnak, amit a hozzátartozók csináltak

hereverő heverő 2021.01.12. 13:33:35

@Rrami: Gina nem volt sosem annyira vállalhatatlan mint Rencsula, miután Amanda kizúgott mellőle voltak normális pillanatai is.

2021.01.12. 13:36:43

@GeraltóJózsiofRivia: Köszönöm a bíztatást. Van a 24.hu oldalnak VV10 rovata. A legújabb hír:
24.hu/szorakozas/2021/01/12/vv-10-valo-vilag-10-2020-instagram/

2021.01.12. 13:39:43

@Niemandhäuser: Volt már jele annak, hogy Gina megbánta, hogy Bálintot hívta ki: "Tróger húzás lett volna, ha egy barátom viszem ki párbajra" - 24.hu/szorakozas/2021/01/03/valo-vilag2020-vv10-gina-interju-kieses/

2021.01.12. 13:43:37

@Magentax: úgy néz ki.... Lehet, hogy kell, az új munkához. Lehet, hogy a VV11-ben, már szerkiként fog dolgozni. Az nlc.hu-nak pedig azt jelentette ki, hogy: "Szeretnék a modellkedéssel foglalkozni, és kihasználni az ismertséget. Médiában a háttérmunka érdekelne, és örülnék, ha lenne lehetőségem bizonyítani" - 24.hu/szorakozas/2021/01/09/valo-vilag-10-vv10-vv-gina-modellkedes-munka/

Spitzbaue® 2021.01.12. 13:44:32

@hereverő heverő: Igen, Ginára sosem lehetett rásütni, hogy gonosz, az a Mandából meg a Csulbából jött, később csatlakozott Grincs. Szép egy stáb.
Gina ott hullott el végleg, amikor a driccmadarat oltotta ezerrel a vélt sérelmeiért, de főleg Dhííígáóúúúért.

tvbuzi 2021.01.12. 13:45:48

Még nem is szavaztam a fantomra..

Spitzbaue® 2021.01.12. 13:47:45

@Barracuda2: Ez egy játék. Én a legjobb barátomnak is mattot adok a sakkban, ha úgy adódik. Sőt azt élvezem a legjobban, főleg ha tud is sakkozni.
A gyerekeket néha engedem nyerni, mert egyszer azt mondta egy gyerekpszichológus, hogy hagyni kell őket.
Recskát, bár nem barátom, nem hagynám nyerni semmiben. De egyébként is egy vesztes.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.12. 13:50:58

@Sargabogre:
Tervezgetni lehet egy honap utan is, de egy ilyennel ki tervez?
Kiismerte mennyire labilis, es megis ezt mantrazza hogy azert ilyen mert szereti.
Rovid poraz, es a sulyos testi sertes talan majd felnyitja a szemet, fokuszban fogjak.mutogatni a monoklis fejet.

2021.01.12. 13:51:43

mert Te ésszel játszanál, de Ő szíííívvvvvvel játszott.....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.12. 13:52:34

@Barracuda2:
Ezen felrohogtem, 6 altalanossal modellkedni :))))

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.12. 13:57:04

@szociál: Nem is a végzettséggel van baj, hanem egyrészt ami a belső értékeket illeti, a hozzáállással, "alázattal", kitartással, tanulni vágyással, külsejét tekintve meg hát.... nem szép az arca, de még csak nem is különleges, a teste aránytalan, meg hagyományos modellnek alacsony is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.12. 14:00:17

@Gézamalac:
CBA reklamarcnak meg elmenne.
Modellkedesben csak a fektelen bulizast birna, a koran kelest ,egesz nap pozolast tuti nem birna.

2021.01.12. 14:00:41

@szociál: minden közönségessége és butasága ellenére a végére megsajnáltam. Fizikai rosszullét fogott el, amikor a kiválasztáskor Renátót leültette, és végül Bálintot hívta ki. Szívből kívánom neki is, meg a VV10 egész női szekciójának, ha eljutnának arra a felismerésre, hogy nem kell nekik társadalmi nyomásra férjhez menni és gyereket szülni elmebeteg férfiaknak. Szerintem ezt kitartó, munkával lehet csak elérni. Így független, erős nők lehetnének, akik saját döntéseiket hoznák meg. Azonban erősen kétlem, hogy erre lenne annak esélye, aki még a borítékra sem tudja a bélyeget ráragasztani. És ettől nagyon szomorú lettem....Mert ez mégsem népmese hepienddel...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.12. 14:04:20

@Barracuda2:
Eletebe nem adott meg fel levelet, minek ha van messenger? :)))
Ez a sorsuk ezeknek ,onsorsronto aldozatok csupan, Fru is eppen ezen az uton halad.

katemoss 2021.01.12. 14:05:17

Csak nekem tűnt ki a tegnap éjjeli BV-ből, hogy Rencsulát már nem érdekli a Grincs annyira? Sztem megkapta, behódította, és ha kint lennének már dobná. Nemtom, miközben Grincs a mirelit pizzán kérődzött, Renáta szemében azt láttam, már elhajtaná a bús p..ba..

hereverő heverő 2021.01.12. 14:14:27

@Barracuda2: Nagyon sok nőnek ez az egyetlen jövőképe. Férjhez menni egy viszonylag elfogadható pasihoz, aki elfogadhatóan képes keresni, és kiszabadulni vele abból a reménytelen világból ahol felnőtt. Mondjuk nem hiszem, hogy Fruttinak menekülnie kellene az eddigi életéből, de Gina hátterét már problémásabbnak gondolom (és lehet persze hogy tévedek). Az ország nyamvadtabb részeiben a nőknek nincs esélyük olyan munkát találni, amivel ki tudnának törni, a férfiaknak is rettentően kevés. Mercike is mondta valami riportban, hogy hiába tanult asztalos, de minden cégtől elhajtották, mert nekik nem kell női munkaerő. Ez mindenhol megvan amik nem hagyományos "női" munka (ovónő, takarítónő stb). És akkor jó esetben mehet 3 műszakban robotolni a baromfifeldolgozóba ha van olyan, és keres havi 180 ezret műszakpótlékkal.

Spitzbaue® 2021.01.12. 14:24:40

@katemoss: Már kommenteltem is, hogy szerintem már csak szimplán utálja...
Este, azért, van hova betenni, erre a pár napra. - gondolta Stierlitz.

Gia 2021.01.12. 14:25:36

@katemoss: Igen és arra a kérdésére Frunak,hogy mit gondolt róla először amikor meglátta azt felelte Rencsó,hogy azt,hogy ribanc.Milyen kedves fiú,nem?Agyameldobom.

katemoss 2021.01.12. 14:33:24

@Niemandhäuser: upsz, akkor elnézést kérek, figyelmetlen voltam, hogy már más is észrevételezte a problémát! :)

katemoss 2021.01.12. 14:36:09

@Gia: másodikra meg, hogy nem emlékszem... :) hamar elfelejtette, hogy oda volt érte, míg meg nem hódította szíve hölgyét.

K_Attila 2021.01.12. 14:48:52

Merci hangmagassága a gizsgugyáktól már-már a hallható tartományon kívülre emelkedett.

zellerlevél 2021.01.12. 15:03:14

Most nézem a tegnapi adást.
Szegény kutyák, jobbat érdemelnének.
Kutyát adni azoknak, a kezébe akiknek gőzük sincs a felelős állattartásról, nagy merészség. ("Babakutya" - brrr....) Állatot oda lehet vinni, ahol a tartásukhoz szükséges feltételek, és ismeretek rendelkezésre állnak. Itt messze nem ez a helyzet.

@hereverő heverő: "Nagyon sok nőnek ez az egyetlen jövőképe."
Egyetértünk, bár kimaradt tanulás. Munka mellett is van, lenne rá lehetőség.
De tudom, ez nem népmese, igaza van Barracuda2-nek.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.12. 15:06:08

@Niemandhäuser: Frunak lebegni fog a szája a szembe szélbe... olyan lesz, mint egy élő szélzsák :)

Gia 2021.01.12. 15:06:31

@zellerlevél: Csak pár napig lesznek a kutyusok és nem hiszem,hogy trauma éri őket a babusgatástól.Meg legalább kénytelenek takarítani a kedves lakók,mert van mit..:-)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.12. 15:10:47

@zellerlevél: az a vidék, amire gondoltok @hereverő heverő: -vel egy olyan hely ahonnan nem látják, hogyan lehet élni másképp, de ne gondoljátok, hogy Budapesten a Hős utcában másképpen van...

budapest23 2021.01.12. 15:29:22

@Gia: Szerintem viccesmód Renátó csak Frú ellen menne vissza :D

budapest23 2021.01.12. 15:30:46

@szociál: Van a modellkedésnek olyan oldalága, ahol ez elegendö!

hereverő heverő 2021.01.12. 15:32:44

@Brigante: Ebben lenne a feladat. Megmutatni a Hős utcának és megmutatni Edelénynek is, hogy lehet másként is. Hosszú ez az út, mert rengeteg jó példa kellene először. És sajna egyik fél se akarja elkezdeni, mind a két fél (hozzáteszem mindkettő jogosan) mutogat a másik oldalra:
- minek tanuljak, úgysincs munka, jó nekem a segílyke is
- minek oktatás meg felzárkóztatás, úgyis csak a segílykére hajtanak, nem akarnak dolgozni
Na így aztán faszán nem lehet kitörni az ördögi körből.

Mellesleg amit írtam, hogy sok nőnek a jövőképe, az nagyon sok helyen jellemző az országban, teljesen magyarok lakta falukban is, csak ők sokkal rugalmasabbak (mozgékonyabbak földrajzilag pl).

2021.01.12. 15:35:45

@hereverő heverő: én hiszek az oktatás és az általa nyert tudás erejében. Én nem értelmiségi családba születtem, de a szüleim felismerték a tudás fontosságát, és nagyon kapacitáltak, hogy minél többet tanuljak. Sok anyagi áldozatot is hoztak emiatt. Attól tartok, ezek a villalakók az iskolákban sem találkoztak olyan ösztönző tanárokkal, példaképekkel, akik miatt más irányba indulhattak volna el, mint pl. család, gyerek (ami nem lenne rossz, de ha ilyen szájbaköpő, lelki terrorista jut, akkor inkább azt kellene mondani, köszönöm, de ebből nem kérek). Gina is hogy sírt részegen, hogy 26 évesen, nincs szerelme, saját gyereke! Frunak is eddig csak ilyen Renátó-félék jutottak. Mellesleg a kutyusok kapcsán, tegnap csak Virágban véltem valamiféle anyai ösztönöket felfedezni, ahogy babusgatta a kutyát. Merci csak bámult, inkább Virágra irigykedve, de őt megértem, 19 éves. Viszont Fruban sem láttam semmi empátiát, csak mosolygott rájuk, oda sem ment hozzájuk. Nem kellene szégyennek lenni, ha nem sikerült családot alapítanom. Annyi minden másban ki tud az ember teljesedni (pl. olyan munkában, ahol másoknak segíthetünk). A másik az utazás. Ma már elég olcsón lehet eljutni mindenfelé, ahol más kultúrákat lehet megismerni - ez is nagyon hathat a személyiségünkre, annak fejlődésére. Biztos idealista vagyok.

hereverő heverő 2021.01.12. 15:42:29

@Barracuda2: Nem hiszem. Értelek, és hidd el, nálam jobban senki nem propagálja az oktatás fontosságát, pont azért mert én is hiszek benne. És épp ezért hoztam a pozitív példák erejét, ha a leszakadók (szándékosan nem írok cigányokat vagy bárkit) látnák maguk előtt azt, hogy XY elvégezte az autószerelő sulit és most igenis frankón boldogul becsületes munkával is, akkor talán ők is jobban tanulnának. És akkor még mindig benne van a képben, hogy XY nem csak autószereléssel hanem természetesen némi adócsalással is próbálkozik, ezt is ki kellene gyomlálni a társadalomból.

Fálki 2021.01.12. 15:48:47

@hereverő heverő: Vagy el lehet menni a bázistól messzebbre is dolgozni, nyugati irányba, normális pénzért.

Nem is kell az országhatárt átlépni, lehet menni Esztergomba vagy Győrbe, lakhatással, étkezéssel. De nyilvan ahhoz rendesen kell viselkedni kozossegben es dolgozni is akarni kell, mert a multi az bizony olyan hely, ahol hajtani fogják őket.

S akkor még nem léptuk ugye at a határt 20 km-rel, ahol magyar mércével mérve komoly pénzeket lehet keresni takarítással, mosogatással, akár érdemi nyelvtudás nélkul is.

2021.01.12. 15:52:12

@hereverő heverő: +1 szomorú dolog, ami a tegnapi adás alapján eszembe jutott az a melegek helyzete és megítélése (nemcsak kis hazánkban). Tegnap, amikor Robi, Dani és Moh a kanapén ültek a kiskutyával, Dani így mutatta be hármójukat a kis kutyának: van egy anyukád és két apukád. Erre Robi beintett Daninak az ujjával. Nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de ez a Robi gyerek abban a pillanatban inkább egy magát el nem fogadó melegnek tűnt, mint egy laza biszex csávónak, akinek tisztátalan gondolatai támadtak a fürdőben Mercit zuhanyozni látva. Ehhez még vegyük hozzá, hogy azzal is szembesülni fog, amikor kijön, hogy a családja nem járult hozzá, hogy az RTL2 beadja a családját (okfejtés: mit fognak szólnia faluban, ha meglátják a fiunk meleg?), ami nem fog jót tenni a személyiségének. Azonban legalább nem zakkan addig meg, mert Dani akkor kezdte meg mélyrepülését, amikor az apukája és a húga nem köszöntötte fel Karácsonykor, amiből sejti, hogy valami nem tetszik nekik a viselkedésében....

budapest23 2021.01.12. 15:52:50

@Barracuda2: Mindennel egyetértve és Frút nem kedvelve annyit azért mondanék, hogy bármennyire cukrok ilyen korban, nem biztos hogy mindenki csípi "a" kutyát, még ebben a korban sem. Például mert fóbíás, vagy macskás, vagybármi. Azt akarom csak mondani, hogy ettöl (ETTÖL!) az anyai ösztönt nem vitatnám el Frútól - attól már jóval inkább, hogy egy Renátóval annak verbális és tetlegességi örjöngései elözetes megtapasztalása UTÁN összeállt, söt most hogy verbális abúzusok sorának elszenvedöje, akár taktika akár belsö program mentén együtt marad.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.12. 15:53:48

@hereverő heverő: ezer évvel ezelőtt szakácsként kezdtem a karrierem. Szakmunkás képző... nem voltak jó jegyeim általánosban... de rájöttem, hogy az a közeg amiben benne vagyok megöli az agyamat. Ezért kértem meg a szüleimet, hogy a suli után hadd tanuljak tovább. A gimit évfolyam másodiként fejeztem be, aztán egy mérnöki diploma utána egy közgazász.

Ha a szüleim nem lökdösnek és támogatnak sose lett volna diplomám, szakács se lennék szerintem, csak egy betanított munkás valahol...

A közeg rengeteget számít!

hereverő heverő 2021.01.12. 15:56:24

@Fálki: Pontosan. Viszont akik benne vannak az ördögi körben, azoknak fogalmuk sincs hogy Esztergomban lehetne dolgozni, sőt arról sincs fogalmuk, hol van Esztergom. Másrészt ahogy írod, nem olyan könnyű bekerülni a multikhoz sem, hiszen a jobban tájékozott tömegek már befoglalták az elérhető állásokat. A jobban képzett bárkik pedig elmentek a Lajtán túlra, de az itthoni leszakadók erről semmit nem tudnak, mert közülük senki még csak meg se próbálta.
És ismét bezárul a kör, marad az az életforma, ami alapjaiban lehetetlenné teszi mind az oktatást, mind a kitörést. És ismét, nem csak a cigányokról beszélek. De nem hiszem hogy ezeket az összetett társadalmi problémákat mi itt meg tudnánk oldani, nagyon nehéz egy beidegződést kiirtani mindkét oldalról.
Attól függetlenül vallom, hogy aki akar dolgozni, az tud dolgozni ma Magyarországon.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.12. 16:03:48

Én nem értelmiségi családba születtem, de a szüleim felismerték a tudás fontosságát, és nagyon kapacitáltak, hogy minél többet tanuljak.

varázsmondat....

hereverő heverő 2021.01.12. 16:04:24

@Brigante: Persze! Mindez azért sikerült neked, mert rájöttél, hogy te a szakácsságnál többre vagy képes, hogy a közeg megöli az agyadat. És tettél ellene, plusz a szüleid tudtak segíteni. Sokaknak ez nincs meg, sem az akarat sem a lehetőség.
Azonkívül van egy szakács barátom, aki sulik után egy ideig a budapesti Hilton hidegkonyháját vezette, ma két étterme van Németországban.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.12. 16:05:06

@budapest23: én pl nem szeretem kutyákat, és belölem nem hozzák ki a nyálcsorgást.

hereverő heverő 2021.01.12. 16:07:41

@repuloezustmokus: az fogja kihozni majd ha megharap egy veszett kutya

Fálki 2021.01.12. 16:08:27

Nemazé mondom, meg ez itt nem is reklám helye, de van uj posztcsi

budapest23 2021.01.12. 16:29:40

Most hogy ilyen kevesen vagyok, félve bár de meg merem kérdezni: Felvilágosítana egy jótét lélek, hogy minek a rövidítése ez az EKG, amit oly szívesen és gyakran használtok? Lekéstem ennek születését... azt vágom, hogy valami "egyetértek" lehet (EgyetértekKisGeci? Ennyi,KöcsögGombafej?ElemzéstKizáróanGarantálva?) de mégis miiiiii?!

Gia 2021.01.12. 16:33:36

@budapest23: Ekg=egy hullámhosszon vagyunk.Aurelió mondta anno.

hereverő heverő 2021.01.12. 16:34:37

@budapest23: Még aurélió mondta (vagy valaki az ő szériájából, én Zsoltra emlékszem de tök mindegy), azt jelenti hogy egyetértünk. Úgy akarta mondani hogy egy hullámhosszon vagyunk, de ebből az lett, hogy egy EKGn vagyunk. Vagy ilyesmi

budapest23 2021.01.12. 16:42:24

áááááh : tenkjú, vakon haltam volna meg...! :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.12. 17:01:01

@hereverő heverő: jól főztem, de a vendéglátás olyan dolgokat kér az embertől amint nehéz megadni: nincs nyár, nincs hétvége, nincs este, nincs ünnepnap...
Mellé anno 95'ben nem a legképzettebb emberekkel voltam körülvéve... és a közeg elkezdett lehúzni...

Natália Zsanna Zarawales 2021.01.12. 18:23:40

@vágtázó vadmalac: "más: én a bentiek közül, merdzsót önzetlenül pocsékolgatnám, feltéve, ha megígéri, h fejleszti magát (elolvas könyveket, tágítja a tudathorizontját mféle kulturális csemegékkel), és az első dolga lesz a játék végeztével, h az igénytelen varrásait lézeres műtéttel leszedesse magáról.:]"

Érdekelne, miféle kulturális csemegéket ajánlana vágtázás közben, a vadmalac úr? (Költői kérdés) Ha már tud érthetően/értőn olvasni. Esetleg JA: Büszkeség és balítélet? MB: Mester és Margarita? Biblia? ...

Az igényesség jegyében (és ha már a külsőségnél tartunk), -mivel az első dolog adott- második legyen a professzionális fogszabályozás a rendezett fogsorért/mosolyért. Azon is túl, egy hajakadémia felkeresése is javasolt lenne. Ha már az úr pocsékolgatná a VVmercedes nevezetű já(rgá)nyt...

„Mindig úgy van, ahogy lennie kell: erre épül a világ!”

Gia 2021.01.12. 19:15:45

@hereverő heverő: Zsoltié a nem improvizálok (szimpatizálok) feltalálása volt.
Bocsi Gelato! :-))

Natália Zsanna Zarawales 2021.01.12. 19:20:42

@Rrami: "Mo tolerálja Mercit? Én inkább azt látom, hogy sunyin felhasználja a dolgot. Merci már rég nem nyomulna, ha Mo határozottan kezeli a helyzetet."

Te másik mozit nézel. Merci a VV falain túl is nyomulna/mászna Moh-ra. Amúgy meg, Moh-nál több hibája soha ne legyen egy férfi-palántának se az életben, ...ugyehogyugye lányok, nők, asszonyok! Merci kapcsán jutott eszembe, "számtalan szebbnél szebb gondolat", de nem... pontosabban Janus Pannonius egyik pajzán epigrammája: QUAESTIO ARDUA ET DIFFICILIS

Cur penem cunnus, cur contra mentula cunnum
Appetat, haec, vulgo iudice, causa facit:
Cum primos homines uda ex tellure Prometheus
Confinxit, geminum non variavit opus.
Membra nec apposuit duplicem dirimentia sexum,
Unde novum posset se reparare genus.
Mox cum non aliter naturae iura manerent,
Discrevit propriis, corpora bina, notis.
Quippe puellari raptam de pectine carnem,
Alterius mediis fixit in ingvinibus.
Inde suam partem semper locus ille requirit,
Inde suum semper pars petit illa locum. ... :) (Aki kíváncsi járjon utána)

Ármándójózsi 2021.01.12. 19:40:17

@Natália Zsanna Zarawales: Előbb utóbb úgyis megunod és akkor eljön az én időm!!! :D

Natália Zsanna Zarawales 2021.01.12. 20:03:02

@Kiégett Hobbynyúl: Az, gáz. A múlt században erre találták ki a női praktikát. Persze az már rég elillant. Manapság a csajok pasik, a pasik csajok -- tisztelet a kivételnek. Minden kivétel a maga felsőjét hordja, én úgy hallottam.

Tavaszi szél vizet áraszt, virágom, virágom
Minden madár társat választ, virágom, virágom

Hát én immár kit válasszak, virágom, virágom
Te engemet, én tégedet, virágom, virágom

Zöld pántlika könnyű gúnya, virágom, virágom
Mert azt a szél könnyen fújja, virágom, virágom

De a fátyol nehéz gúnya, virágom, virágom
Mert azt a bú földig húzza, virágom, virágom

Ármándójózsi 2021.01.12. 21:16:22

Még valaki?
Senki?
Akkor utolsó!!!

Fálki 2021.01.12. 21:44:34

@MsIreneAdler: Nem adjuk konnyen a sikert, dolgozzon meg érte :D

MsIreneAdler 2021.01.12. 21:51:31

@Fálki: nagyon helyes!
Gigászok harca lesz :)

Ármándójózsi 2021.01.12. 23:55:23

Csak csendben, csak halkan, hogy senki meg ne hallja...

Utolsóóóó!!!!

MsIreneAdler 2021.01.13. 16:51:29

Ééés a nyolcas pályán felúszik valakiii, akire senki nem figyel!
Tüpptürüpp :)

Fálki 2021.01.13. 17:22:10

@MsIreneAdler: De sajnos ezzel sem tud nyerni... :D

Gia 2021.01.13. 19:59:01

Lemaladt az e bötű,who'se :-)

Gia 2021.01.13. 21:43:26

Mi is a poszt címe?"Fújjuk le,hozd a bort!
Olyan szép végszó lenne.. :-)

Fálki 2021.01.13. 22:38:00

@Gia: Amilyet Te szeretsz, én nem iszom soha alkoholt.

MsIreneAdler 2021.01.13. 23:22:08

@Fálki: pffff.
@Gia: bármilyen tokaji bor jó lesz! :)

Ármándójózsi 2021.01.13. 23:45:01

@MsIreneAdler: Kampózik! Az én vagyok aki nem iszik!

Ármándójózsi 2021.01.13. 23:49:00

@MsIreneAdler: Ne puffogj, iszik Veled @Gia: ahol csak akarod. :DDD

MsIreneAdler 2021.01.13. 23:52:44

@ÁrmándóYennefer: jó jó, ez azért vigasztal! :)
Ti meg nézitek :D

Fálki 2021.01.13. 23:52:44

Micsoda 4es buli lehetne ebbol Armando... A csajok innának, mi meg az ajtófélfára filccel húznánk a csíkot, hogy ki milyen magas.... :D :D :D

Ármándójózsi 2021.01.13. 23:56:16

@Fálki: Huzogathatjuk, ha gondolod... :DDD

MsIreneAdler 2021.01.14. 00:01:49

@Fálki: hmm nálad ilyen a buli? Centi, méregetés, semmi alkohol...wow :D

Ármándójózsi 2021.01.14. 00:02:02

@Fálki: Jaaaa, mert az írta az Irén, hogy csak nézhetjük. Azért gondoltam, talán az sem zavarná őket, ha huzogatjuk.

Fálki 2021.01.14. 00:04:53

@MsIreneAdler: Oreg vagyok en mar a nagy elszabadulos bulikhoz..

Mi tarsasozunk, beszelgetunk, akiakariszik... aztan lehet méregetni is, ha a megfelelo embereknel van erre igeny.

MsIreneAdler 2021.01.14. 00:08:02

@Fálki: ja és a háttérben Ármándó huzogatja... :D
Csak a szám nagy, én is már csak pianoba nyomom. Grillezés, dumálás, ilyesmi.

Ármándójózsi 2021.01.14. 00:10:17

@MsIreneAdler: Nem tudom, feltűnt-e, de nem én akartam huzogatni...
De most már akarok! :)))

Fálki 2021.01.14. 00:10:38

@MsIreneAdler: @Gia: lesz itt ebben a negyesben a partiállat :D

Fálki 2021.01.14. 00:11:11

@ÁrmándóYennefer: Senki nem mossa mar le rolad, hogy Te vagy a huzogatos.

Ármándójózsi 2021.01.14. 00:11:51

@Fálki: Pláne, hogy már itt sincs. :D

MsIreneAdler 2021.01.14. 00:12:06

De most már a virtuális bortól is elálmosodtam! Jó éjt mindenkinek!:)

De amúgy tényleg mit akart @Fálki a centivel :D??

Ármándójózsi 2021.01.14. 00:12:57

@Fálki: Lehet, hogy ez még javít is a megítélésemen. :D

Fálki 2021.01.14. 00:13:24

@MsIreneAdler:

Jó éjt!

Ármándó barátom magasságára utaltam azzal, ami sajnos pont két hatalmas centivel kevesebb, mint az enyém.

MsIreneAdler 2021.01.14. 00:13:45

@ÁrmándóYennefer: nem tűnt fel, mert már előre tudtam, hogy akarni fogod :)
Na de most már alszom!!

Ármándójózsi 2021.01.14. 00:13:47

@MsIreneAdler: Hagyd el, csak a szokásos e-penis méregetés részéről. :DDD

MsIreneAdler 2021.01.14. 00:14:49

@Fálki: nem hinné az ember, de néha 2 centi baromi sokat számít :D

Fálki 2021.01.14. 00:14:54

@ÁrmándóYennefer: e-penis :D :D :D Nagyon rohogok :D :D :D

MsIreneAdler 2021.01.14. 00:16:21

Na de mos'már! Rosszat fogok álmodni!

Ármándójózsi 2021.01.14. 00:16:52

@MsIreneAdler: Jó éjszakát! :)

Na, már megint mekkora egy arc vagyok!!! Feltaláltam a mmkk offolós topicot az elhagyott topicokban! Néha komolyan elgondokodtat, hogyan lehetek ilyen kurva jó fej. :DDD

Fálki 2021.01.14. 00:18:04

@ÁrmándóYennefer: En is ezen szoktam gondolkodni... Aztan beleirlak az aktualis HV-ba...

Gia 2021.01.14. 00:22:24

Ez nevetős lett. :-)Majd holnap is iszunk valamit.Az uccsó villany le o.

Ármándójózsi 2021.01.14. 00:22:26

@Fálki: Ne is mond. Neked köszönhetem, hogy már alig merek kimenni az utcára, mert állandóan felismernek a rajongoi m/d. :DDD

Gia 2021.01.14. 00:25:27

@Fálki: Köszi,bár a centivel kivertétek az álmot a szememből.. :-DDD

Gia 2021.01.14. 00:26:09

@ÁrmándóYennefer: Cecília néni is megmondta,hogy maradj otthon! :-))

Fálki 2021.01.14. 00:28:07

@Gia: vigyazz miket mondasz itt nyilvanosan a kiverésről, mert a huzogatos is ittvan és azonnal atvalt ragadozo uzemmodba.

Ármándójózsi 2021.01.14. 00:30:30

@Gia: Igérem este 8-ra mindig itthon leszek Gia néni!!! :)

Figyelek...

Ármándójózsi 2021.01.14. 00:59:36

Akkor ezt megbeszéltük.

Fálki 2021.01.14. 01:00:20

Ezt is, meg a centiket is.

Mar tobbszor is.

Fálki 2021.01.14. 01:18:11

Ne terheld tul magad, aggodom erted.

MsIreneAdler 2021.01.14. 06:50:42

Tehát a felnőttek elmentek aludni, a gyerekek tovább játszottak :)

Ármándójózsi 2021.01.14. 08:05:20

@VV Erőlegény: Úgy összességében, vagy konkrétan ennek a smiley-nak a használatát nem érted?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.14. 08:36:03

Ennek a konkrétnak, az összességben magadról velünk korábban kialakíttatott kép tudatában (nem használok smájlikat!), és természetesen az utolsó szó jogán!

Ármándójózsi 2021.01.14. 08:42:59

@VV Erőlegény: Jaaaaa, a kisérlet véget ért, a harmadik fázisban 95%-os eredmény jött ki, de maradok a száznál. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.14. 09:04:07

@ÁrmándóYennefer: Ja értem, új név, új avatar, új emoji sztájl !

MsIreneAdler 2021.01.14. 15:49:47

De nem megy, mi srácok? :D

PYT 2021.01.14. 15:56:16

Utolsóóóó!!!!!!

PYT 2021.01.14. 17:18:05

@ÁrmándóMerigold: de, téma, me' undok vagy és irigy, azé ;pp

Ármándójózsi 2021.01.14. 17:26:42

Az is vagyok! De az is ÉN vagyok!!!
Pia van? Most én is innék egy pohárkával...

MsIreneAdler 2021.01.14. 17:33:49

@ÁrmándóMerigold: van kaja, pia, mérőszalag! Fálki-party!! Yeeee

Fálki 2021.01.14. 17:40:06

@MsIreneAdler: kaja, pia, meroszalag, szemtakaro, ostor, korbacs... Mi kellhet még? :D

MsIreneAdler 2021.01.14. 17:46:05

@Fálki: szemtakaró??? Frunak nézel te engem :D.

Ármándójózsi 2021.01.14. 17:54:50

Mielőtt bármibe is belekezdenénk, itt és előre szeretnék elhatárolódni mindenkitől, legfőképpen saját magamtól.
Ez később még jól jöhet!

Fálki 2021.01.14. 17:57:53

@ÁrmándóMerigold: Már előre mentegeted magad...

Fálki 2021.01.14. 18:10:02

egy naponta avatart es nevetvalto kis torpeferfi vagy

Ármándójózsi 2021.01.14. 18:13:20

@Fálki: Tény.
De végül minden és mindenki visszatér oda, ahonnan vétetett, úgyhogy eljön majd az is.
És egyre csak törpébb leszek.

MsIreneAdler 2021.01.14. 18:27:56

@Fálki: szép... Akkor megpróbálok majd olyan unott fejet vágni :D

Fálki 2021.01.14. 18:28:35

@MsIreneAdler: kétlem hogy sikerülne :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.14. 18:51:01

@ÁrmándóMerigold: Porból lettünk porrá leszünk, a kettő közt meg - gondolom, hogy néhány másodperc múlva már nem utolsó sorban- éljenek törpék!

Ármándójózsi 2021.01.14. 18:53:47

Pulvere est et in pulvere reverteris.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.14. 18:58:29

@ÁrmándóMerigold: Mondtam....! Malacka vágtázzál már ide lsz, és szórjál már néhány epilógus esszét!

Fálki 2021.01.14. 19:01:33

@VV Erőlegény: Az nagyon kellene még ide... Egy 4800 karakteres megmondás :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.14. 19:05:01

@Fálki: Az igazi 12 kötetes epilógus minden egyes bejegyzése kihasználja az utolsó lehetséges karaktert is (betű és szóismétlés nélkül). :-D

Fálki 2021.01.14. 19:19:10

@VV Erőlegény: Vályi Pista után szabadon: nemkell.

Gia 2021.01.14. 19:27:37

Hm..izé..kő kóla? :-D

MsIreneAdler 2021.01.14. 19:30:11

@Gia: bort hozz lécci, ahogy tegnap megbeszéltük: tokajit :)

Gia 2021.01.14. 19:32:44

@MsIreneAdler: Esetleg Whisky colával,jéggel,keverve,nem rázva?:-)

Fálki 2021.01.14. 19:34:36

@Gia: Az biztos hogy a whiskykóla?

MsIreneAdler 2021.01.14. 19:35:13

@Gia: jöhet! Kólával szinte minden jó! Igényes, higénikus fogyasztó vagyok :) !

Gia 2021.01.14. 19:42:58

@Fálki: A whisky nem cola,a medve nem játék,etc,etc..

Gia 2021.01.14. 19:43:49

@MsIreneAdler: Egy mézes Jack Daniels pölö több,mint jó. :-)

MsIreneAdler 2021.01.14. 19:52:10

@Gia: hmm, nem vagyok egy whiskeys, de ez jól hangzik :)
Csak azért vigyázzunk, mert sokan azt szeretnék, ha mi itten alkoholmámorban kidőlnénk és nem tudnánk írni ide többet!! Szóval, légy résen!

Fálki 2021.01.14. 23:19:48

Korán van meg ehhez :D

MsIreneAdler 2021.01.14. 23:44:09

@ÁrmándóMerigold: mit? Már rég részegen kéne ordítoznunk, hogy váj em szí éj :D. Mindjárt éjfél!

Fálki 2021.01.14. 23:47:57

Reszegen? Csutortokon? Holnap meg van aki dolgozik...

Mondjuk nem én, de valaki biztosan.

Fálki 2021.01.15. 00:45:45

Miert csinalod ezt?

Fálki 2021.01.15. 01:01:24

Ááááááááááhhhhhhááááááááhhhhhhááááármáááááááhááándóóóóó

Ármándójózsi 2021.01.15. 01:04:25

Nyugodj meg, itt vagyok.
Egyébként a hétvége azért sem jó, mert...kitalálod? Malackának is írtam, benne van az egyik írásodban is.

Fálki 2021.01.15. 01:07:36

@ÁrmándóMerigold: gondolom mentek tivornyázni :D

Ármándójózsi 2021.01.15. 01:13:19

@Fálki: Volt olyan valamelyik írásodban? Arra nem emlékszem.
De amelyiket éjjel írtad abban volt egy utalás... :)))

Fálki 2021.01.15. 02:54:06

@ÁrmándóMerigold: azt nem Te mondod meg, Bálint!

Ármándójózsi 2021.01.15. 02:56:06

Akkor megyek én.
Tegnap úgyis nyertem.

Fálki 2021.01.15. 02:57:05

@ÁrmándóMerigold: jaja, meg első voltál, igaz?

Ármándójózsi 2021.01.15. 03:10:17

Első nem voltam, mert valaki maximalista és minden nap első akar lenni... Nekem már az is nagy dolog lett volna, ha egyszer sikerül.

Ármándójózsi 2021.01.15. 08:50:54

@VV Erőlegény: Ezt most nem értem... Nekem a nagy semmi, másoknak pedig egy rendkívül igényes nóta? :S

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.15. 08:58:02

@ÁrmándóMerigold: Utolsó klasszikus, a foverver young Dzsoninktól ! ?

Gia 2021.01.15. 10:22:31

Elképzeltem,hogy 1 év múlva már lesz 11.vv és mi még mindig ide (is) írogatunk..:-))))

MsIreneAdler 2021.01.15. 16:38:56

A kínai kaját szeretem!

Gia 2021.01.15. 21:22:59

Ne mond hogy pont ma ettél kínait..

MsIreneAdler 2021.01.15. 22:29:49

Én holnap thai kaját fogok. Azt is szeretem.

Ármándójózsi 2021.01.15. 23:47:56

De mondom
Azért írtam be

MsIreneAdler 2021.01.16. 00:18:41

Komolyan azt hiszed, hogy azért mert kínait ettél lehetsz utolsó? Hát nem, nagyon nem :D

Gia 2021.01.16. 09:22:26

Pam param paramparam paramparam paraaaam..
Ki ismeri fel? :-)

Gia 2021.01.16. 10:00:25

Ó,talált-süllyedt. :-)))

Gia 2021.01.16. 11:20:14

Á,az csak kis nyúl.. :-)

MsIreneAdler 2021.01.16. 20:35:00

Nagymama koromig fogok ide írni. Én ráérek :)

Gia 2021.01.17. 00:11:05

Szintén zenész. :-)

Gia 2021.01.17. 00:50:26

Véletlen se.Mondjuk legyen Kim nyivákos.;-)

MsIreneAdler 2021.01.17. 10:57:42

@Rgo2: hát ez van, öregszünk :)

Ármándójózsi 2021.01.18. 03:55:19

@Fálki: Huuuhhh...
Jövő héten még nehezebb lesz.

Kezdjél írni, gondolom úgyis fel vagy spannolva.

Gia 2021.01.18. 07:25:22

Igen,várjuk a posztcsit!A tegnapi is szuper lett,ha még nem mondtam volna. :-)

MsIreneAdler 2021.01.19. 10:21:28

@MsIreneAdler: ja hosszú ú :). Tegnapi angolóra hatása

Ármándójózsi 2021.01.19. 18:44:51

Mindig hallgatok
Találós kérdés: hol szerepeltek ezek a zenék tőlük:

Foo Fighters - Resolve
www.youtube.com/watch?v=ZrRbJRTRGeM&ab_channel=foofightersVEVO

Foo Fighters - Miracle
www.youtube.com/watch?v=cuXNGIM-It4&ab_channel=FooFighters-Topic

Gia 2021.01.19. 21:10:26

Ott vagyunk már?

Gia 2021.01.20. 00:01:07

Szerelem? :-o :-)))

MsIreneAdler 2021.01.20. 00:01:10

MonGYad megfele lécci :D

MsIreneAdler 2021.01.20. 00:01:43

@Gia: hogy egyszerre jöttünk ide :)

Gia 2021.01.20. 00:03:02

@MsIreneAdler: :-)) Lefutjuk a kötelező köröket.. :-))

Ármándójózsi 2021.01.20. 01:09:23

Inkább a megfejtést írd be, ha már itt trollkodsz...

Fálki 2021.01.20. 01:16:32

@Ármándójózsi: Nem szeretem nagyon a FF-t...

Gia 2021.01.20. 11:46:58

Az nyer,aki előbb lő. :-)

Fálki 2021.01.20. 11:59:54

Aki kincset talál, baratot talal

MsIreneAdler 2021.01.20. 12:48:12

Madarat tolláról, embert barátjáról!
(ez a feladat :D?)

Gia Gianea 2021.01.20. 13:37:09

Igen,ez a kõzhelyes közmondás poszt,a másik a mese. :-)

Fálki 2021.01.20. 13:38:01

mese, mese, meskete

Fálki 2021.01.20. 13:47:31

Tévedni ebmeri dolog.

Gia 2021.01.20. 13:49:09

És mit mer még az eb? :-)

Fálki 2021.01.20. 13:59:10

@Gia: bármit, ha jól van nevelve

Fálki 2021.01.20. 17:01:05

@Ármándójózsi: nem kell. Meg fog neked ártani.

PYT 2021.01.22. 04:57:07

UTOLSÓÓÓ!!™©®

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.22. 07:36:41

@PYT: Csak az 58-as poszt utolsója számít!

MsIreneAdler 2021.01.23. 00:29:02

Na neem. Már előre ittam a győzelemre :)

Gia Gianea 2021.01.23. 11:18:54

Majd én iszom helyetted is. :-)

Gia Gianea 2021.01.24. 14:58:46

vagy?Nem is te ittál. :-)

Ármándójózsi 2021.01.25. 04:08:27

Akartam hagyni, hogy legyen sikerélményed, de győzött a versenyszellem, bocsesz! :D

Gia 2021.01.25. 10:36:24

Sixx már úgy kihajintott volna minket innen,mint cicát szöarézni.. :-)

Ármándójózsi 2021.01.25. 11:31:41

De mivel nincs, nem is hajigál innen senkit sehová

Gia 2021.01.28. 07:26:19

-ból van a hold..

Gia 2021.01.28. 11:50:38

Nem igaziból.Sajtból.:-))

Fálki 2021.01.29. 00:31:01

Mivel 12 órája nem volt itt új komment, ezert kijelentem, hogy ezt bizony megnyertem.

Ármándójózsi 2021.01.29. 01:30:45

Ez nem így működik...
Majd talán szeptemberben, vagy inkább majd ha indul az új évad és még mindig Te vagy az utolsó, akkor.

Gia 2021.01.29. 08:31:34

az álmos marad.. :-)

Fálki 2021.01.29. 12:43:50

Boldog élet rád, barátok kozt vár...

MsIreneAdler 2021.01.30. 17:57:03

Hellóka :D Mi a pálya?

Fálki 2021.01.31. 03:24:22

Van aki HV-t ír, hogy reggel megkapjátok...

Ármándójózsi 2021.01.31. 09:38:05

Möndtam Szöszinek, de nem hitt nekem...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 09:46:45

azért ez így ebben a formában nem igaz...

Ármándójózsi 2021.01.31. 10:11:41

Jó, akkor legalábbis kételyeidnek adtál hangot ez ügyben...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 10:37:21

Jó, de rendes ember olyankor már alszik...Fálki meg valószínű sosem alszik...akkor lehet, hogy egy gép?

Ármándójózsi 2021.01.31. 10:48:29

De mi sem aludtunk, úgyhogy mi is gépek vagyunk, bassza meg...
De szar erre így rájönni, tiszta Buzz Lightyear feeling...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 11:25:44

nem, nem, én biztos nem vagyok gép..én aludtam tegnap edéd ÉS vacsi után is...

Ármándójózsi 2021.01.31. 11:37:13

Jó Neked...Fejlettebb funkciókkal rendelkezel. De gép vagy Te is, tudom. Esetleg alakváltó gyíkember, de azt nem hiszem.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 11:48:25

@Ármándójózsi: na ne fárassz lécci, így is mindjárt elalszom...

Ármándójózsi 2021.01.31. 12:06:07

Szóval fárasztalak... Jól van...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 12:31:32

...amúgy hallom eszel...

Ármándójózsi 2021.01.31. 12:41:35

Azt legfeljebb mástól hallottad, mert én kultúráltan falatozom...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 12:47:35

helyes...akkor jó étvágyat...

Ármándójózsi 2021.01.31. 12:51:23

Köszönöm..., már túl vagyok rajta...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 13:39:05

én is...most próbálom eldönteni, csináljak-e vmi hasznosat, vagy sem...vagy esetleg egyek egy képviselőfánkot...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 13:50:59

jajcsakaztne....rágondolni se akarok a mignonra, pénteken majdnem elpatkoltam tőle...de egy hideg madártej, az más..

Ármándójózsi 2021.01.31. 13:58:34

Irénkének van, csak még nem hideg...

MsIreneAdler 2021.01.31. 23:26:31

Van bizony :). Még éppen maradt egy kicsi! Ki kér?

Fálki 2021.02.05. 15:41:53

@.Doktor.Szöszi.: Dehogy szolok, csak berúgom a kertkaput

.Doktor.Szöszi. 2021.02.05. 15:45:08

@Fálki: azt nem tudnád...mentő vinne el

.Doktor.Szöszi. 2021.02.05. 15:54:22

tölgyfakerítés erősebb...plusz a kutyák, ugye...

Fálki 2021.02.05. 15:55:28

Akkor a hatsó ajtón megyek be, azt úgyis jobban szeretem ..... ....

.Doktor.Szöszi. 2021.02.05. 15:58:31

próbálkozni csak saját felelősségre.....

.Doktor.Szöszi. 2021.02.05. 16:07:15

ezért fejjel rohan a falnak, ahelyett, hogy szépen megkérne valakit a kapu kinyitására

Fálki 2021.02.05. 16:16:19

Szerintem akkor megkérlek.

Gia 2021.02.05. 20:14:19

Serény is,mert gyakran első.:-)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.05. 21:49:25

a serénység nem nyit számára kapukat...

.Doktor.Szöszi. 2021.02.05. 23:29:49

meg ha elég szépen kéred, ugye..

Fálki 2021.02.05. 23:32:40

Azt nagyon jol csinalom.

Azt is.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.05. 23:38:07

Hiszi a piszi, aki elhiszi.

Fálki 2021.02.05. 23:39:15

@.Doktor.Szöszi.:

Hiszi a szöszi, aki elhiszi.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.05. 23:41:32

Szöszinek bizonyíték kell, nem ígéret.

Fálki 2021.02.05. 23:47:31

@.Doktor.Szöszi.: Sziklaszilárd bizonyitek? Ami meg az eskudtszék előtt is megáll? :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.05. 23:57:47

@Fálki: a messziről jött ember esete forog fenn

.Doktor.Szöszi. 2021.02.06. 00:03:00

@Fálki: szeretek magam meggyőződni...a szavak csak szavak...

Fálki 2021.02.06. 00:24:59

Majd jon az Armando, aztan helyrerak mindkettonket

.Doktor.Szöszi. 2021.02.06. 00:27:39

Most annyira megijedtem. Ja, nem.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.06. 00:34:31

örülök, hogy örömöt szerezhettem neked ezzel, @Fálki:

.Doktor.Szöszi. 2021.02.06. 00:44:22

pedig nem is álldogálok, pihepuha ágyikómban fekszem...

Fálki 2021.02.06. 00:44:52

@.Doktor.Szöszi.: Ami csak a tiéd, tudom tudom, emlékszem.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.06. 00:49:14

@Fálki: Emiatt nem hibáztathatsz....amúgy is, Te dolgozni akartál, emlékszel?

Fálki 2021.02.06. 00:54:39

Akartam... Muszáj.

Fálki 2021.02.06. 01:01:18

Lesz még ebből megindulás..

.Doktor.Szöszi. 2021.02.06. 01:07:03

csak ne ronts ajtóstul a házba..

Fálki 2021.02.06. 01:09:55

szépen kérem majd, hogy nyisd ki a hátsó bejáratot..

.Doktor.Szöszi. 2021.02.06. 01:15:05

kénytelen leszel a meglévő bejáratot használni, nem építek neked másikat...

Fálki 2021.02.06. 01:16:03

@.Doktor.Szöszi.: Így már annyira nem is vonzó az a környék :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.06. 01:19:12

Nem tetszik ez a hozzáállás, @Fálki:

.Doktor.Szöszi. 2021.02.06. 01:23:26

@Fálki: most miért....neked volt bajod a környékkel

Fálki 2021.02.06. 01:32:38

@.Doktor.Szöszi.: jobb előre tisztázni a játékszabalyokat

.Doktor.Szöszi. 2021.02.06. 01:33:48

@Fálki: ott még nem tartunk, még az ajtón sem jutottál be :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.06. 01:45:16

@Fálki: én szóltam...koncentrálj a lényegre...

.Doktor.Szöszi. 2021.02.09. 14:38:44

téllleg? észre sem vettem...

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 09:15:47

szó nélkül eltűnősdit játszik...

.Zsu 2021.02.10. 15:59:56

@VV Erőlegény: nem bírt el ennyi nővel :)))

Fálki 2021.02.10. 16:23:53

@.Zsu: Ennyivel és ilyennel...;)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 16:41:55

@Fálki: aha, szóval Te most sértegetsz...

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 16:53:38

@Fálki: csak nem tettem szmájlit, jól félre is értetted...:P

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 18:35:12

@.Zsu: :-D Én is erre gondoltam, hogy most vagy beakadt egy komment csaj, vagy valaki durván elküldte őt valahová, és ezen megsértődött... :-D

Fálki 2021.02.10. 18:48:14

@VV Erőlegény: Az miért annyira biztos, hogy csaj? :D

.Zsu 2021.02.10. 19:03:13

@Fálki: ha ez történt, akkor egészen biztos :DD

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 19:04:44

@Fálki: inkább kerítenéd elő a kisbarátod :)

Fálki 2021.02.10. 19:12:08

@.Doktor.Szöszi.: Ti vagytok tul mar egy mignonozáson...

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 19:21:39

@Fálki: ez így ebben a formában nem teljesen igaz....és jobban szeretem a madártejet...:DD

Fálki 2021.02.10. 19:27:48

@.Doktor.Szöszi.: Ha jol tudom, akkor az en kisbarátom ezeket olvassa... S akkor Te még fogsz ezért kapni... :D

.Zsu 2021.02.10. 19:33:03

@.Doktor.Szöszi.: a madártej ellen mmkk fel kell szólalnom.
a desszertek között az utolsó helyen áll, kézenfogva mennek hátul a mentolos édességekkel.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 19:40:13

@Fálki: Ne sértegessük már, én kinézem belőle, hogy csajjal szűrte össze a levet. :-)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 19:41:21

@.Zsu: nagyon ritkán eszem csokit, de a mentolosat pont szeretem. meg a madártejet. de szívesen cserélek édességet veled, hogy mindegyikőnk jól járjon. :)

@Fálki: most meg kellene ijednem? itt már jártunk egyszer, úgyhogy további válaszaim lsd. fent...

Fálki 2021.02.10. 19:41:47

@VV Erőlegény: Ekkora kanoknál bármi bennelehet. Szerintem is sanszos, hogy csajról lehet szó. :D

.Zsu 2021.02.10. 19:46:32

@.Doktor.Szöszi.: hm, neked jogi pályára kéne menned, mondták már? :)))))

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 19:49:05

@.Zsu: neeeem, még soha, senki...:))) pedig orvosakartamlenni

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 19:52:12

@Fálki: Ja, pl Freddie Mercuryről sem gondoltam volna úgy 1985-ig. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.14. 21:03:39

A klasszik utolsózós posztot nem hagyhatom eltűnni, bár eddig is én voltam az utolsó.

.Zsu 2021.02.15. 12:17:49

szintén itt. szóval le is zárom ezt szépen.

Fálki 2021.02.15. 12:21:35

@.Zsu: Érdekes lenne, ha Te zárnád le.

.Zsu 2021.02.15. 12:32:17

@Fálki: egy egyszerű kommentlakó már le sem zárhatja, csak a posztíró?
sztm a posztíró inkább foglalkozzon a mai feladatával, és ne a kommentek között randarílozzon.

Fálki 2021.02.15. 12:37:28

@.Zsu: Már ott tartunk, hogy a feladatokat is Te osztod ki?

Dikk!

.Zsu 2021.02.15. 12:46:10

@Fálki: tetszik az első mondatod, csak a végén a kérdőjellel vannak gondjaim, javítsuk ki légyszí egy felkiáltó jelre.

Fálki 2021.02.15. 14:51:55

@.Zsu: Javítsd ki, ha tudod.

.Zsu 2021.02.18. 08:39:39

közkedvelt zenék amik kivisznek a világból, prt1

www.youtube.com/watch?v=7GDEuhMftsY

.Doktor.Szöszi. 2021.02.18. 08:46:43

@.Zsu: pedig a Balaton mellett a nyár mmkk jóóóó! ;) :)

.Zsu 2021.02.18. 09:01:15

@.Doktor.Szöszi.: ezzel nem vitatkozom.
de ez a szám mmkk szörnyű. :DD

.Zsu 2021.02.18. 09:01:58

@.Doktor.Szöszi.: 1000. voltál Szösszentyű.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.18. 09:26:37

@.Zsu: wow, mindjárt pezsgőt bontok! :)

... csak egy baj van, dolgozom, lehet nem értékelnék...:DDD

.Zsu 2021.02.18. 09:40:47

@.Doktor.Szöszi.: kérek énis. szárazat. kristálypohárban. :))

.Doktor.Szöszi. 2021.02.18. 09:57:03

@.Zsu: akkor kék hungária kristálypohárban szervírozva...

fenékig! :))

.Zsu 2021.02.18. 11:45:31

@.Doktor.Szöszi.: drága vagy nagyon. <3 tökéletes.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.18. 13:27:03

@.Zsu: mert mindig tökéletes ötleteim vannak :))

Fálki 2021.02.18. 13:28:14

@.Doktor.Szöszi.: Mindig. tokeletes. otleteid.

Fálki 2021.02.18. 13:40:29

@.Doktor.Szöszi.: Fú, látom Ármándó jelenléte a fejedben nálad is okozott problémákat :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.18. 13:46:17

@Fálki: el vagy Te tévedve, de nagyon....

.Zsu 2021.02.18. 13:46:33

@Fálki: na mármegint Ármándó tehet mindenről?

Fálki 2021.02.18. 13:48:29

@.Zsu: Mikor volt ez máshogy?

.Zsu 2021.02.18. 13:54:42

@Fálki: és ezt ki döntötte el? :) te?

.Doktor.Szöszi. 2021.02.18. 13:57:12

@.Zsu: gyere, inkább igyuk meg a maradék pezsit! :))

.Zsu 2021.02.18. 14:24:07

@Fálki: nem, csak megláttam egy sormintát :))

@.Doktor.Szöszi.: mindenképpen :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.20. 02:33:44

@.Zsu: A sormintába mindig be kell kerülnie egy gyöngyszemnek is! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.21. 07:45:42

Még egy gyöngyszem emelje az 58-as poszt utolsózását ! Vagy utó sózását... ? :-)

.Zsu 2021.02.23. 16:04:52

na nem úgy van az :)))

.Zsu 2021.02.24. 11:39:54

mennyi pénzért állnátok le?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.24. 13:38:45

@.Zsu: A tegnapi adás után azt mondom, ha fizettek 36 millát, akkor nem utolsózom többet, és feladom !

Fálki 2021.02.28. 00:42:31

@.Zsu: En mast valasztanek, nem a penzt.

.Zsu 2021.03.02. 10:35:42

@Fálki: nincs pedig más opció

Fálki 2021.03.02. 11:40:54

@.Zsu: Tarzan erős, fúr másik lyukat!

.Zsu 2021.03.02. 23:31:03

@Fálki: fálkisítani akarod a témát mármegint? :D

Fálki 2021.03.03. 00:00:27

@.Zsu: Megkapta valakitol a 36 mikulást és feladta.

.Zsu 2021.03.03. 00:04:32

@Fálki: 36ezer ftért már leálltam volna. :DD
ha egyszer nem írok többet akkor megkaptam a pénzt.

Fálki 2021.03.03. 00:06:34

@.Zsu: szerintem ossze lehetne azt itt koldulni, ha mar Vivinek nem kell a kempingbicajra...

.Zsu 2021.03.03. 00:10:00

@Fálki: összekoldult pénz nem kell, az olyan lenne mint valami alamizsna csicskapont.

Fálki 2021.03.03. 00:10:59

@.Zsu: Te szereztél már pontot? Valaha....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.03.03. 10:20:45

@Fálki: Miért nem tettél be az utolsó VV posztodba a listázáskor ? Bosszú!

Fálki 2021.03.03. 11:14:41

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Ne haragudj, nem szándékosan.. Másik is kimaradtak olyanok, akiknek ott lett volna a helyuk, de amikor elkezdtem irni a listát, még nem fogtam fel, hogy mekkora melot vettem ezzel a nyakamba. Mea culpa, mea maxima culpa.

.Zsu 2021.03.03. 21:35:18

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: @VV Erőlegény #TEAMBÁLA:
én azt olvastam a HV szabálykönyvben, hogy akik nem voltak megemlítve nem utolsózhatnak itt sem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.03.04. 07:45:11

@.Zsu: Na de a kivétel erősíti a szabályt...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.04. 09:37:47

@.Zsu: Sajnos ez a majmot baromira nem érdekli + a fél társaság itt sem volt, amikor én már igen. Szal ennyike. :-)

Fálki 2021.03.12. 23:04:38

@MsIreneAdler: szerintem mindenki :D

Bar borzaszto szexista es himsovoniszta a szoveg, de en is birom nagyon.

Bombák benne a csajok

.Zsu 2021.03.12. 23:21:19

főleg a majomnak lett címezve, meg hogy ne írjon ide senkisem soha többé :DD

.Zsu 2021.03.12. 23:24:29

@Fálki: nem is sajnálod igazából

MsIreneAdler 2021.03.12. 23:24:32

@Fálki: szerintem poén a szöveg is :)! A csajokról nem tudok nyilatkozni, a törpe cuki benne!

MsIreneAdler 2021.03.12. 23:25:11

@.Zsu: nyilván nem sajnálja....ehhh ez a Fálki :)...

Fálki 2021.03.12. 23:25:44

@.Zsu: Semennyire sem :D :D

.Zsu 2021.03.12. 23:28:13

@MsIreneAdler: jaja, én is bírom a szöveget. :))

.Zsu 2021.03.12. 23:31:20

@MsIreneAdler: holnap hétvégee. bulizni kell hajnalig.
(mondom ezt pizsamában az ágyban fekve:))

Fálki 2021.03.12. 23:31:28

@MsIreneAdler: Ilyen adrenalinfroccs utan, amit a megosztott masodik hely adott, Te fogsz tudni aludni? :D

MsIreneAdler 2021.03.12. 23:39:14

@.Zsu: aha, én is szintén pizsiben mondom, hogy....nem :))

@Fálki: na igen, ez lehet az oka, hiszen szinte soha nincs gondom az elalvással... :)!
Egyébként sokkal gyengébb szereplésére számítottam magamtól. Rohadtul nehezek voltak a kérdések is !

Fálki 2021.03.12. 23:44:33

@MsIreneAdler: Az volt a cél. És mivel tobbekel is beszeltem privátban, tudtam, hogy komoly felkeszulesek vannak :D Uh kiválasztasos, hierarchias, szazalékos kerdeseket nem szabadott feltenni.. Meg egy csomo mast sem :D

.Zsu 2021.03.12. 23:44:34

@MsIreneAdler: eléggé jó voltál. :))
amikor először kommenteltem akkor te átvertél engem Irén. azt mutattad h sokáig fentmaradós leány vagy, aztán a nagy beetetés után, később már inkább az volt a -módi- hogy fél11kor becsatlakoztál az esti közös élőbe, h "na mivolt eddig? most keltem"
szépszép :DD

MsIreneAdler 2021.03.13. 00:11:51

@Fálki: én megmondom őszintén, nem készültem :). De ez nem azt jelenti, hogy nem vettem komolyan! Nagyon szeretek így játszani!

MsIreneAdler 2021.03.13. 00:18:31

@.Zsu: nos ennek azért meg van az oka, itt a háttérben elég jelentős változások történtek. Mondhatni gyökeresek. Szóval semmi képpen nem akartalak átvágni :). Egyébként alapvetően bagoly típusú vagyok. Csak néha az élet közbeszól, hogy legyek pacsirta...franc :)
De te nagyon jól bírod, rokon :)!

.Zsu 2021.03.13. 00:39:53

@MsIreneAdler: remélem ezek a változások pozitívak. :)

már nem annyira én sem mint amikor elkezdtem.

MsIreneAdler 2021.03.13. 00:49:27

@.Zsu: igen, pozitívak, mondhatjuk rájuk.
Ma viszont nem értem mi van. Már rég aludnom kellene. Korán is keltem, kávét sem ittam.

Fálki 2021.03.13. 00:53:41

@MsIreneAdler: Jó volt a tarsasag... Mi mas lehetne ennek ma az oka.. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.13. 22:19:55

@.Zsu: De sajnos az falra hányt borsó :-)

.Zsu 2021.04.27. 11:25:28

@Fálki: piNa

istenem, de prosztóó ez :DDD

Fálki 2021.04.27. 11:27:42

@.Zsu: Bolond lyukból bolond szél fúj :) :*

.Zsu 2021.04.27. 19:06:55

@Fálki: a VV edukáltságom hatása

Fálki 2021.04.27. 20:03:40

@.Zsu: Akkor jó az irány :)

.Zsu 2021.04.28. 12:56:28

@Fálki: A cél szentesíti az eszközt.

Fálki 2021.04.28. 12:58:28

@.Zsu: jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok :)
süti beállítások módosítása