Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X58 – Fújjuk le, hozd a bort!

2021. január 11. 16:23 - Fálki

Sziasztok hölgyek – urak, olvasók, kommentelők, facebookosok, indexesek és mindenki aki erre jár. Annyira unalmas volt ez a tegnapi rész, hogy nem tudom még most sem, hogy lesz ebből normális posztcsi.

PP van ma is, valami elbaszott függőlegescsíkos ingben, inkább lenne akkor már jelmezben és énekélné nekünk azt, hogy Kiáltsd hát te is azt, hogy Hónaljmirigy
kepernyofelvetel_272_egyedi.png



Fantomképpel kezdünk, Csulabá vs Fantomkép, illetve fantomkép vs fantomkép és bizony Vas megye népe nagyon rákapcsolt, jól sikerült a mozgósítás, mert kimatekoztam bizony, hogy 7.28%kal többje van A Csodálatos Férfinak, mint amennyi a villában mutatott viselkedése alapján járna neki. Így most 7.28%-on áll.
kepernyofelvetel_273_egyedi.png
Vágom a centit és hétvégére nem csinálok programot magamnak, hogy ezt a szoros párbajt mindenképp élőben láthassam. Előtte sziesztázok is egyet délután, hogy teljesen frissen és koncentráltan nézhessem végig, ahogy egy telefosott búvárruha és az Ő kis szerelmének az álmai szertefoszlanak.
PP is sokkot kap és egy jó büdös beste lébennel készit fel minket arra, hogy itt olyan lesz a hétvége, mint még soha.

Ma tele lesz az adás szerelemmel. Hjajj, de jó.
Levéééééééél. Mercike ront ki a hálóból, mert sejti Ő, hogy most jött el a nagy pillanat és az első igazi randijára mehet Mohval, aztán azonnal az arcára fagy a mosoly, amikor latja hogy a nappali van berendezve görkoris randipályának.
kepernyofelvetel_274_egyedi.png
Olvassa is gyorsan a levelet:
Kedves villalakók, a jutallllllllllllll...jutallll.. jutalomatából érkező… blabla.
Merci Mohval korizik, Vivi pedig döntött és Bálintot viszi vacsorázni, mert Robi gonosz volt. Bálint meg ettől sokkot kap. A riportban aztán azt mondja, hogy azért választotta Bálintot, mert nem rossz csávó.
kepernyofelvetel_278_egyedi.pngkepernyofelvetel_279_egyedi.png
Moh rögtön felkapja a jégkorong és floorball alkalmatosságot és dekázgatni kezd a labdával, miközben Mercike azon nyekereg, hogy tuti szerelmes a Vivcsó Bálintba.
A vacsorások nem viszik túlzásba és átöltözés nélkül, a kis otthoni mindennapiban mennek a nyereménypremiumvacsorára, Bálint konkrétan fekete trikóban, amiből végig kilátszik a mellbimbója. Megadják a módját.
kepernyofelvetel_283_egyedi.pngkepernyofelvetel_304_egyedi.png
Terített asztal fogadja őket a nyugiban, de bármennyire is próbálom az összes gasztrotudásomat latba vetni, nem jövök rá, hogy mi lehet az a barna, baconos leves, amit kapnak. Vivi persze első mozdulattal rányúl a borra.
kepernyofelvetel_286_egyedi.pngkepernyofelvetel_305_egyedi.png
Párhuzamos univerzumunkban Moh és Merci beöltözik a görrandira és Merci bejelenti, hogy ezt most Ő fizette, a kinti első randit meg majd Moh fogja. Könnyedén egyezik bele a fiú, mert tudja, hogy a kinti első randijuk nem lesz egy költséges móka, mert egyáltalán nem fog megtörténni.
Renátót közben megriasztják jutalllllllllllll… jutalllll, szóval elkapja a labdát és a hátára ugró Grinccsel együtt a párterápiát választják.
kepernyofelvetel_285_egyedi.png
Bálint arról érdeklődik, hogy hogyhogy Őtet hívta el a Vivijen randizni és bizony azért, mert nem annyira jó a bizalmi kapcsolat. Bálint szerint meg nem nemjó, hanem semmilyen. Bálint magyaráz valamit arról, hogy hogyan is jutottak el ide és mi miért van, Vivi pedig egy lényeges kérdést tesz fel, csak úgy Bálint mondatának közepén:
- A többiek kint vannak?
Bálintban ugrik egyet a vezérlés és nem érti hogy ez most mi a fasz, meg különben is épp sztoriban volt, egy kétszemélyes randin legyen mar olyan kedves rá figyelni a másik fel, amikor beszél.
Vivi eleve átrakta a borospoharat a saját bal oldára és tendenciózusan keresztbenyúl a tányérja felett, mert jobb kézzel fogja meg és aztán teszi vissza. Ugyanoda, balra. Ezt magyarázza már meg nekem valaki, komolyan, ne az EKG-t, kedves fórumlakók…
Mindemellett Vivien teljesen zavarban, szinte pánikban van és lesütött szemekkel néz hol jobbra – hol balra, csak Bálintra és az Ő szemébe ne kelljen.
Vivi már csak Vivi.
kepernyofelvetel_299_egyedi.png
Ő volt pletykás, de már nem az. A saját szavai szerint. Annyira. Elmúlt neki, mint amikor a boszorkány gyíkká változtatott valakit a Gyalog galoppban.
A másik randin a szőke királykisasszony arról érdeklődik, hogy jó koris lenne-e, majd 4 másodperc múlva akkorát seggel, hogy a horvátok utórengésként regisztrálják.
kepernyofelvetel_293_egyedi.png
Jó egy percbe telik neki visszaküzdenie magát külső segítséggel 8 kerékre, Moh pedig rajoskodni szeretett volna a koritudásával, de a parketta nagyon csúszós, a kinti -talán- rekortán pedig nagyon tapad. Nem volt annyira meggyőző a mutatvány, de azért látszott a gyereken, hogy tényleg komolyabb szinten űzhette ezt a sportágat. Mercikének természetesen ez is nagyon imponált, de neki az is imponálna, ha Moh egy rendes megpocsékolás után megsimogatná a hajacskáját..De erre még ma úgyis visszatérünk.
Utána ááámerikai menü is van, hambi, sültkrumpli, kóla és Mercike emeli papírpoharát a kambaráccságukra.
kepernyofelvetel_298_egyedi.png
Moh nem is veszi ezt valami jónéven, én konkrétan befejezettnek tekinteném ezzel a randit, Moh meg elgurul a majonézért. Közben Mercike fejtegeti, hogy nem igazi barátok. Barátok, de ha már randiznak, az már nem olyan.

Bálinték a kiválasztásról beszélnek. Bár leginkább Bálint beszél, Vivi pedig szemlesütve néz el mellette amerre épp tud, közben a riportszobai monológját vágják alá, miszerint Bálint jó csávó, de ő nem akart ránézni se, se rá, se senki másra és Bálintot különben is az első perctől kezdve utálta, undorítónak és egy köcsögnek tartotta.
kepernyofelvetel_280_egyedi.pngkepernyofelvetel_282_egyedi.pngkepernyofelvetel_302_egyedi.png
Jaja, persze, én meg ma tartom a Mindent elhiszek mindenkinek világnapot. És jajj istenem, Vivi már a riportban is zavarban van… Gondolom neki is nagyon komoly magánélete lehetett a villa előtt… Ha leszámítjuk az azóta elfelejtett megerőszakolós vagy igaz vagy nem sztoriját, akkor én bizony könnyedén el tudom képzelni, hogy ez a lány még soha nem élt komoly, viszonzott érzelmekkel teli párkapcsolatban. Hanem pár kedves szó után azt engedett oda a pinijéhez, aki épp arra járt.

Fújjuk le, hozd a bort! Ez a randi zárszava.

A görrandi még tart, este van, világító fények vannak, Mercike behéliumozta magát és dejó.
John Legend énekel nekik és Mercike életének ez a legromantikusabb pillanata. Nagylevegőt veszek. Komolyan??? Neked is? Azt már megtudtuk korábban, hogy Fru a rosszfiúkat szereti, akik kutyába se veszik és bele lehet köpni a szájába és ha rossz, meg lehet ütni. Vivi azt se tudja, hogy kell egy randin viselkedni. Virág szájába a kavboj kénye kedve szerint rakhat bármit, amit előtte máshonnan húzott ki és/vagy tüsszenthet bele a szájüregébe.
Mercike szerint pedig ez a romantikázás non plus ultrája és ő három méterrel a felhők felett érezte emiatt magát.
kepernyofelvetel_307_egyedi.png

Vagy én élek rossz dimenzióban vagy ezek a csitrik.
Moh még egy szájrapuszit is ad a lánynak, hogy ez aztán TÉNYLEG élete legjobb randija lehessen. Neked is Moh, neked is? Kérdezi pincsizve… Moh pár pillanatnyi hatásszünetet követően válaszol:
Nagyon szép randi.
kepernyofelvetel_308_egyedi.pngkepernyofelvetel_310_egyedi.png

A hálószobából kukucskálnak a többiek, ilyen cuki randit még ők se láttak.
Mohriport szerint ez nem volt randi és Ő ugyanazt tudja mondani, mint eddig. Nem fog változni benne semmi. És lehet kutyázni ezt a gyereket, de az első pillanattól kezdve ezt mondja és ki is tart emellett.

Mercike szerint a remény hal meg utoljára. Szerintem pedig a sejtszintű enzimműködés.

Riadó van és még mielőtt kimondaná a Nagytestvér a nevet, a többiek már tudják, hogy Virág jön. Ugye szerkikéim nem akarjátok azt mondani, hogy sorrendben mondjátok be a neveket? Ugye nem? UGYE NEM BASZDMEG, mert az már tényleg a legalja lenne.
Elkapja és az instakövetőkre kíváncsi, de mi más magyarázat lehet erre?


Napikérdés:
Hovatart Bálint és Vivi kapcsolata, tokmindegy.

Másnapreggel, Mercike reggelit csinál Mohnak, mert egy ilyen nagyonnagyonnagyon romantikus randi után … nem bírom baszdmeg, szóval ez mindig benne fog maradni, uh jár Mohnak a kedvenc reggelije, omlett és kakaó.
kepernyofelvetel_312_egyedi.pngkepernyofelvetel_313_egyedi.png

A teraszon csodálatos téli napsütésben Bálint, Vivi, Robi és Moh próbálják kiugrasztani a Vivinyulat a bokorbol hogy vállalja fel a dolgait, de a lány „olyan hülyeségeket beszél, hogy mindjárt beborul” mondja Bálint.

Közben kiderül, hogy reggel 10kor történt mindez, amikor is Vivi már votkanaranccsal indította a napot. Bálint szerint ez már aztán tényleg gyanús.

Vivi nem AKAR érezni. Fél attól, hogy a későbbiekben érzelmeket táplálna Bálint iránt. Én Bálinttól félnék, ha úgy nézne rám, mint amikor ezt meghallja.
kepernyofelvetel_314_egyedi.png

Bálintriport azt mondja, hogy ezt Ő nem akarja, nem nem és nem, s csak a legrosszabb rémálmaiban fordult ez eddig elő, hogy a Vivi többet érezhet iránta.


Fruzsina jómunkásasszonyként körmösszalont nyit:
- Vivi gyónja meg neki hogy nyilván mint férfi tetszik neki Bálint. Aztán jön az óvodás mellébeszélés, hogy légyszi ne mondd el neki, sőt mást mondj.
kepernyofelvetel_315_egyedi.png
- Mohval megbeszélik hogy régebben utálták egymást, most meg már nem.
- Bálint Renátóról beszél, aztán szokás szerint megy a körmöspletyka, hogy bizony Vivi felvállalta ezt és kifecsegem amit nekem mondott: Tetszel neki, mint férfi.
kepernyofelvetel_319_egyedi.png

Renátó is melózik, Mercédeszt nyírja meg. Nem értek hozzá, de Mercike már közben visít, hogy az úgy sok lesz és úúúúúúúúúúúúristen, hallllooooooooooood, csuri leszek.
kepernyofelvetel_316_egyedi.pngkepernyofelvetel_318_egyedi.png
Fruzsina odamegy és csodálattal tekint az Ő jómunkásember urára és már látja is pörögni a forintokat, ahogy törlesztik vissza a CSOK-ot.
kepernyofelvetel_328_egyedi.png
Saját szalonjuk lesz, amiből majd franchise-t
csinálnak és Szolnok, Szombathely, Százhalombatta, Szentlőrinc, Szeged és Szekszárd után nem lesz megállás, bejelentkeznek a külföldi városok is: Szarajevó és Szentpétervár után Szófia is, nekem pedig nem jut eszembe több Sz-betűs európai város.
kepernyofelvetel_317_egyedi.png
Moh fodrászhoz is megy és bocsánat kér, lezárják.

Frunátóék párterapeutához mennek, kíváncsi leszek hogy valamimi divatkócs lesz az vagy rendes szakember.
kepernyofelvetel_321_egyedi.png
Természetesen az első, mi mást is várhattunk volna, Pilát Gábor. Egy érettségivel rendelkező, korábban értékesítőként, konzulensként, trénerként és előadóként tevékenykedő ember, aki kiadott már könyveket is, mindenféle közhelyes címekkel. Innentől kezdve ezzel nem vagyok hajlandó érdemben foglalkozni.
A két ápolt nagyon
örül ennek és bizony sokat jelent az, ha valakinek 4 hét párkapcsolat után már terapeuta kell. Terapeuta, nem egy ilyen bohóc.
Megígérik egymásnak, hogy türelmesek lesznek, cukik, nem makacskodnak és kevesebb lesz az agresszió.
Tényleg nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni.

Közben Mercike kap egy pár perces hisztiblokkot, amikor is a háló, nappali vonalon minden sarkot telehisztizhet azzal, hogy nem tetszik neki a haja.
kepernyofelvetel_325_egyedi.pngkepernyofelvetel_326_egyedi.pngkepernyofelvetel_327_egyedi.pngkepernyofelvetel_329_egyedi.pngkepernyofelvetel_330_egyedi.pngkepernyofelvetel_332_egyedi.pngkepernyofelvetel_333_egyedi.png
Virág pont erre gondolt szerintem, amikor rábaszta a jelet.

Rögtön kapjuk is a bejátszót a kiválasztásról, ahol Fruzsin szerintem látható a para, hogy a hímje megy párbajra. Ha tudnád kisanyám, hogy mennyire jól áll. Több mint 7 %-a van!!!
Mercike nekiugrik Virágnak a táblázás után, miszerint a feltűnésiviszketegséges az a Virág, mert Ő mutogatta itt a pináját a beköltözés után.
Lesz még ebből Merci vs Virág iszapbirkózás párbaj.

A teraszon Bálinték megbeszélik Robival és Danival, hogy a hetes soha nem is volt hetes és Vivi nem csinál semmit itt, csak elvan mint a befőtt és ezzel vajon meddig lehet jutni.



Mennek be a kiskutyák, basszátok meg.







1074 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fálki 2021.02.10. 18:48:14

@VV Erőlegény: Az miért annyira biztos, hogy csaj? :D

.Zsu 2021.02.10. 19:03:13

@Fálki: ha ez történt, akkor egészen biztos :DD

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 19:04:44

@Fálki: inkább kerítenéd elő a kisbarátod :)

Fálki 2021.02.10. 19:12:08

@.Doktor.Szöszi.: Ti vagytok tul mar egy mignonozáson...

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 19:21:39

@Fálki: ez így ebben a formában nem teljesen igaz....és jobban szeretem a madártejet...:DD

Fálki 2021.02.10. 19:27:48

@.Doktor.Szöszi.: Ha jol tudom, akkor az en kisbarátom ezeket olvassa... S akkor Te még fogsz ezért kapni... :D

.Zsu 2021.02.10. 19:33:03

@.Doktor.Szöszi.: a madártej ellen mmkk fel kell szólalnom.
a desszertek között az utolsó helyen áll, kézenfogva mennek hátul a mentolos édességekkel.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 19:40:13

@Fálki: Ne sértegessük már, én kinézem belőle, hogy csajjal szűrte össze a levet. :-)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 19:41:21

@.Zsu: nagyon ritkán eszem csokit, de a mentolosat pont szeretem. meg a madártejet. de szívesen cserélek édességet veled, hogy mindegyikőnk jól járjon. :)

@Fálki: most meg kellene ijednem? itt már jártunk egyszer, úgyhogy további válaszaim lsd. fent...

Fálki 2021.02.10. 19:41:47

@VV Erőlegény: Ekkora kanoknál bármi bennelehet. Szerintem is sanszos, hogy csajról lehet szó. :D

.Zsu 2021.02.10. 19:46:32

@.Doktor.Szöszi.: hm, neked jogi pályára kéne menned, mondták már? :)))))

.Doktor.Szöszi. 2021.02.10. 19:49:05

@.Zsu: neeeem, még soha, senki...:))) pedig orvosakartamlenni

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.10. 19:52:12

@Fálki: Ja, pl Freddie Mercuryről sem gondoltam volna úgy 1985-ig. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.14. 21:03:39

A klasszik utolsózós posztot nem hagyhatom eltűnni, bár eddig is én voltam az utolsó.

.Zsu 2021.02.15. 12:17:49

szintén itt. szóval le is zárom ezt szépen.

Fálki 2021.02.15. 12:21:35

@.Zsu: Érdekes lenne, ha Te zárnád le.

.Zsu 2021.02.15. 12:32:17

@Fálki: egy egyszerű kommentlakó már le sem zárhatja, csak a posztíró?
sztm a posztíró inkább foglalkozzon a mai feladatával, és ne a kommentek között randarílozzon.

Fálki 2021.02.15. 12:37:28

@.Zsu: Már ott tartunk, hogy a feladatokat is Te osztod ki?

Dikk!

.Zsu 2021.02.15. 12:46:10

@Fálki: tetszik az első mondatod, csak a végén a kérdőjellel vannak gondjaim, javítsuk ki légyszí egy felkiáltó jelre.

Fálki 2021.02.15. 14:51:55

@.Zsu: Javítsd ki, ha tudod.

.Zsu 2021.02.18. 08:39:39

közkedvelt zenék amik kivisznek a világból, prt1

www.youtube.com/watch?v=7GDEuhMftsY

.Doktor.Szöszi. 2021.02.18. 08:46:43

@.Zsu: pedig a Balaton mellett a nyár mmkk jóóóó! ;) :)

.Zsu 2021.02.18. 09:01:15

@.Doktor.Szöszi.: ezzel nem vitatkozom.
de ez a szám mmkk szörnyű. :DD

.Zsu 2021.02.18. 09:01:58

@.Doktor.Szöszi.: 1000. voltál Szösszentyű.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.18. 09:26:37

@.Zsu: wow, mindjárt pezsgőt bontok! :)

... csak egy baj van, dolgozom, lehet nem értékelnék...:DDD

.Zsu 2021.02.18. 09:40:47

@.Doktor.Szöszi.: kérek énis. szárazat. kristálypohárban. :))

.Doktor.Szöszi. 2021.02.18. 09:57:03

@.Zsu: akkor kék hungária kristálypohárban szervírozva...

fenékig! :))

.Zsu 2021.02.18. 11:45:31

@.Doktor.Szöszi.: drága vagy nagyon. <3 tökéletes.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.18. 13:27:03

@.Zsu: mert mindig tökéletes ötleteim vannak :))

Fálki 2021.02.18. 13:28:14

@.Doktor.Szöszi.: Mindig. tokeletes. otleteid.

Fálki 2021.02.18. 13:40:29

@.Doktor.Szöszi.: Fú, látom Ármándó jelenléte a fejedben nálad is okozott problémákat :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.18. 13:46:17

@Fálki: el vagy Te tévedve, de nagyon....

.Zsu 2021.02.18. 13:46:33

@Fálki: na mármegint Ármándó tehet mindenről?

Fálki 2021.02.18. 13:48:29

@.Zsu: Mikor volt ez máshogy?

.Zsu 2021.02.18. 13:54:42

@Fálki: és ezt ki döntötte el? :) te?

.Doktor.Szöszi. 2021.02.18. 13:57:12

@.Zsu: gyere, inkább igyuk meg a maradék pezsit! :))

.Zsu 2021.02.18. 14:24:07

@Fálki: nem, csak megláttam egy sormintát :))

@.Doktor.Szöszi.: mindenképpen :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.20. 02:33:44

@.Zsu: A sormintába mindig be kell kerülnie egy gyöngyszemnek is! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.21. 07:45:42

Még egy gyöngyszem emelje az 58-as poszt utolsózását ! Vagy utó sózását... ? :-)

.Zsu 2021.02.23. 16:04:52

na nem úgy van az :)))

.Zsu 2021.02.24. 11:39:54

mennyi pénzért állnátok le?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.24. 13:38:45

@.Zsu: A tegnapi adás után azt mondom, ha fizettek 36 millát, akkor nem utolsózom többet, és feladom !

Fálki 2021.02.28. 00:42:31

@.Zsu: En mast valasztanek, nem a penzt.

.Zsu 2021.03.02. 10:35:42

@Fálki: nincs pedig más opció

Fálki 2021.03.02. 11:40:54

@.Zsu: Tarzan erős, fúr másik lyukat!

.Zsu 2021.03.02. 23:31:03

@Fálki: fálkisítani akarod a témát mármegint? :D

Fálki 2021.03.03. 00:00:27

@.Zsu: Megkapta valakitol a 36 mikulást és feladta.

.Zsu 2021.03.03. 00:04:32

@Fálki: 36ezer ftért már leálltam volna. :DD
ha egyszer nem írok többet akkor megkaptam a pénzt.

Fálki 2021.03.03. 00:06:34

@.Zsu: szerintem ossze lehetne azt itt koldulni, ha mar Vivinek nem kell a kempingbicajra...

.Zsu 2021.03.03. 00:10:00

@Fálki: összekoldult pénz nem kell, az olyan lenne mint valami alamizsna csicskapont.

Fálki 2021.03.03. 00:10:59

@.Zsu: Te szereztél már pontot? Valaha....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.03.03. 10:20:45

@Fálki: Miért nem tettél be az utolsó VV posztodba a listázáskor ? Bosszú!

Fálki 2021.03.03. 11:14:41

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Ne haragudj, nem szándékosan.. Másik is kimaradtak olyanok, akiknek ott lett volna a helyuk, de amikor elkezdtem irni a listát, még nem fogtam fel, hogy mekkora melot vettem ezzel a nyakamba. Mea culpa, mea maxima culpa.

.Zsu 2021.03.03. 21:35:18

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: @VV Erőlegény #TEAMBÁLA:
én azt olvastam a HV szabálykönyvben, hogy akik nem voltak megemlítve nem utolsózhatnak itt sem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.03.04. 07:45:11

@.Zsu: Na de a kivétel erősíti a szabályt...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.04. 09:37:47

@.Zsu: Sajnos ez a majmot baromira nem érdekli + a fél társaság itt sem volt, amikor én már igen. Szal ennyike. :-)

Fálki 2021.03.12. 23:04:38

@MsIreneAdler: szerintem mindenki :D

Bar borzaszto szexista es himsovoniszta a szoveg, de en is birom nagyon.

Bombák benne a csajok

.Zsu 2021.03.12. 23:21:19

főleg a majomnak lett címezve, meg hogy ne írjon ide senkisem soha többé :DD

.Zsu 2021.03.12. 23:24:29

@Fálki: nem is sajnálod igazából

MsIreneAdler 2021.03.12. 23:24:32

@Fálki: szerintem poén a szöveg is :)! A csajokról nem tudok nyilatkozni, a törpe cuki benne!

MsIreneAdler 2021.03.12. 23:25:11

@.Zsu: nyilván nem sajnálja....ehhh ez a Fálki :)...

Fálki 2021.03.12. 23:25:44

@.Zsu: Semennyire sem :D :D

.Zsu 2021.03.12. 23:28:13

@MsIreneAdler: jaja, én is bírom a szöveget. :))

.Zsu 2021.03.12. 23:31:20

@MsIreneAdler: holnap hétvégee. bulizni kell hajnalig.
(mondom ezt pizsamában az ágyban fekve:))

Fálki 2021.03.12. 23:31:28

@MsIreneAdler: Ilyen adrenalinfroccs utan, amit a megosztott masodik hely adott, Te fogsz tudni aludni? :D

MsIreneAdler 2021.03.12. 23:39:14

@.Zsu: aha, én is szintén pizsiben mondom, hogy....nem :))

@Fálki: na igen, ez lehet az oka, hiszen szinte soha nincs gondom az elalvással... :)!
Egyébként sokkal gyengébb szereplésére számítottam magamtól. Rohadtul nehezek voltak a kérdések is !

Fálki 2021.03.12. 23:44:33

@MsIreneAdler: Az volt a cél. És mivel tobbekel is beszeltem privátban, tudtam, hogy komoly felkeszulesek vannak :D Uh kiválasztasos, hierarchias, szazalékos kerdeseket nem szabadott feltenni.. Meg egy csomo mast sem :D

.Zsu 2021.03.12. 23:44:34

@MsIreneAdler: eléggé jó voltál. :))
amikor először kommenteltem akkor te átvertél engem Irén. azt mutattad h sokáig fentmaradós leány vagy, aztán a nagy beetetés után, később már inkább az volt a -módi- hogy fél11kor becsatlakoztál az esti közös élőbe, h "na mivolt eddig? most keltem"
szépszép :DD

MsIreneAdler 2021.03.13. 00:11:51

@Fálki: én megmondom őszintén, nem készültem :). De ez nem azt jelenti, hogy nem vettem komolyan! Nagyon szeretek így játszani!

MsIreneAdler 2021.03.13. 00:18:31

@.Zsu: nos ennek azért meg van az oka, itt a háttérben elég jelentős változások történtek. Mondhatni gyökeresek. Szóval semmi képpen nem akartalak átvágni :). Egyébként alapvetően bagoly típusú vagyok. Csak néha az élet közbeszól, hogy legyek pacsirta...franc :)
De te nagyon jól bírod, rokon :)!

.Zsu 2021.03.13. 00:39:53

@MsIreneAdler: remélem ezek a változások pozitívak. :)

már nem annyira én sem mint amikor elkezdtem.

MsIreneAdler 2021.03.13. 00:49:27

@.Zsu: igen, pozitívak, mondhatjuk rájuk.
Ma viszont nem értem mi van. Már rég aludnom kellene. Korán is keltem, kávét sem ittam.

Fálki 2021.03.13. 00:53:41

@MsIreneAdler: Jó volt a tarsasag... Mi mas lehetne ennek ma az oka.. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.03.13. 22:19:55

@.Zsu: De sajnos az falra hányt borsó :-)

.Zsu 2021.04.27. 11:25:28

@Fálki: piNa

istenem, de prosztóó ez :DDD

Fálki 2021.04.27. 11:27:42

@.Zsu: Bolond lyukból bolond szél fúj :) :*

.Zsu 2021.04.27. 19:06:55

@Fálki: a VV edukáltságom hatása

Fálki 2021.04.27. 20:03:40

@.Zsu: Akkor jó az irány :)

.Zsu 2021.04.28. 12:56:28

@Fálki: A cél szentesíti az eszközt.

Fálki 2021.04.28. 12:58:28

@.Zsu: jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok :)
süti beállítások módosítása