Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X57 – Megüthetsz, ha rossz vagyok

2021. január 10. 13:10 - Fálki

Sziasztok kedves ValóVilág-függő kispajtásaim, olvassuk meg együtt, hogy mit néztünk meg tegnap együtt a villalakók tegnapelőttjéről.
Puskás úr a mai porondmester és az eheti sziporkázásai után szerintem ma is hozzá fogja tudni tenni a magáét.
kepernyofelvetel_196_egyedi.png



Még mielőtt belekezdenénk a nézői kérdésbe és az összefoglalóba, engedjetek meg nekem egy rövid személyes bekezdést:
Elnézést kérek mindenkitől a kommentszekcióban, akit valaha is megbántottam. Soha nem volt szándékos, nem akartam csak azért is, dafke is megmutatni. Egyszerűen én így érkezek meg, hogy berúgom az ajtót, aztán szerzek ezzel szimpátiapontokat és antipátiapontokat is, aztán a béka segge alól próbálom visszakaparni magam, amikor úgy alakul. Most pedig úgy alakult.

Naszóval, hagyjuk a picsogást, nézői kérdés:
Felelősségteljesebbé tenné a villalakókat, ha pár napig gondját viselnék egy kutyának?
Igen – Nem.
kepernyofelvetel_197_egyedi.png

Nekem mindegy, hogy mi lesz a válasz, nem is szavazok, de könyörgöm szerkik, NE KÜLDJETEK BE kutyát.
Ez se nem vicces, se nem cuki dolog. Annak a szerencsétlennek jó esetben van gazdája, aki gondoskodik róla és szereti, nem kell összezavarni. Ha pedig nincs neki, akkor nem kell az, hogy pár napig legyen neki 9, aztán pedig megint a nagy üresség.
Légyszi, ne küldjetek be kutyát.

A Csodálatos Férfival kezdünk, akinek ma rossz napja van. Ma is. Emiatt Fruzsinak is rossz lesz. Ma is.
De szép szerelem ez, irigykedem rájuk. Nekem 13 hónapja nem volt ilyen, de mit értek én ehhez se…
Onnan indulunk, hogy a Csodálatos Férfi gondolom cigizésből hálószobába menet jól hallhatóan közli a kintiekkel, hogy Ő bizony ma kint alszik. Mármint a villán kívül, ugye? Kérdezhetné ezt az egyszeri Vvnéző, de nem kérdezi, hanem majd szavaz, ha megy párbajra ez az ember.
Kicsi tessék-lássék szöszmötöléssel próbálja jelezni az Ő szíve választottjának, hogy itt lenne az ideje megkérdezni Őnagyságától, vagyis Tőle, a Csodálatos Mindig Mindent Jól Gondoló Férfitól, hogy miért is nem a hitvesi ágyban tervezi tölteni az éjszakát. Fru rendes asszony, megkérdezi.
Renátó bizony nem akar vele aludni, mert gusztustalan.
F: Miért?
R: Nemtudom. De tudom. De nem akarom elmondani itt benn, mert nem akarom elrontani Fru a kis játékodat.
F: Mire gondolsz?
R: Mindegy, több dolog, lassacskán összerakom, hogy nekem megint mindenben igazam van és Te ezeket nem érzékeled és le is szarod….
F: .. De elmondanád, hogy mire gondolsz?
R: Beszélek!! Úgyhogy jah, érdekes egy személyiség vagy, szarok rá hogy mit csinálsz, kivagytenekem.
F: Mit tettem?
R: Nem akarom én a szádba rágni, de ez nem egy mai probléma.
F: Mivan?! Este amikor szexelni kellett, akkor nem volt semmi gond?
R: (Csendben van. )
F: Te amúgyis hogy beszélsz velem napok ota? A szerelmeddel?
R: Látod Fruzsina, ez a baj hogy állandóan visszakérdezel. Meg a cselekedeteid.
F: Meg tudnád mondani, hogy mik ezek?
R: Tudnék mondani, de nemtudom.

Ahj, nembírom tovább, azthittem valami értelmes kommunikáció lesz itt. De nem.
Fruzsina szerint addig volt csak jófiú a Csodálatos Ember, amíg megszerezte Őt, azóta meg kutyába se veszi.
Renátó szerint gondolhatja így, csak ebben az az ellenérv, hogy blabla, És Még Mindig Beszélek Ugye, Asszony, Te Meg Hallgatsz.
Nyekergés tovább, Renátóban akkora ideg van, Fru pedig ezt tudja és igazi terroristának tartja szerelmét, a Csodálatos Férfit.
Emberünk 5 perc kínlódás után végre kiböki, hogy mi is a baja. Ki nem találnátok, pedig egy hárombetűs szó az. Na? Tippek? OTP? BKV? Neeeeem. Mutatom, most: Moh.
Fru ebben a pillanatban láthatóan összezavarodik és nem érti hogy melyik rendezvényen van. Mert a rendezvény amúgy jó, csak sok a köcsög.
Szerintem minden önuralmára szüksége van, hogy ne röhögje mind a 32 fogával szembe ezt a felőrültet. Bocsánat. Csodálatos Férfit.
Mindenfele hülyeséget beszél az ember, többek közt a zuhanyzásról, a zöld kendőről, Fru pedig tényleg tapsot érdemel azért, mert ezt faarccal és csak a szemöldöke félhúzásával végig tudta hallgatni.
Végül oda lyukadunk ki, hogy mindkettő szeretné, ha a másik kitakarodna a közös ágyból. De szép lenne, istenem.
Ne beszélgessünk, mert hányok tőled – mondja ezt az egyik hányós, mindegy is szerintem hogy melyik, de szerintem se beszélgessetek, mert másoktól veszitek el az értékes műsoridőt.
És a zárszó. Visszahallgattam párszor, szó szerint idézem A Csodálatos Férfit:
„ Bár itt lenne valami szakadék gecis ribanc és visszaadhatnám. Megnézném TE hogy reagálnál.”
Tímár Fruzsina ledobta a láncot.
kepernyofelvetel_198_egyedi.pngkepernyofelvetel_199_egyedi.pngkepernyofelvetel_202_egyedi.pngkepernyofelvetel_205_egyedi.pngkepernyofelvetel_206_egyedi.pngkepernyofelvetel_208_egyedi.pngkepernyofelvetel_210_egyedi.pngkepernyofelvetel_210_egyedi.png kepernyofelvetel_211_egyedi.pngkepernyofelvetel_213_egyedi.pngkepernyofelvetel_214_egyedi.png

Mercike közben besétált a jelenetbe -melltartó nélkül, egy trikóban és szöszmöszmackóban- és rögtön megy a pletyi, hogy mi baja a kandisznónak.. Együtt röhögnek, de a pletyaszagra visszajön a hős és már idegállapotban van.
kepernyofelvetel_218_egyedi.png
Kis trashtalk még van, ezt Fruzsina a saját módján szeretné lezárni és utasítja Renátót, hogy pakoljon ki az ágyból és menjen onnan a faszomba.
Renátó is a maga módján szeretné rendezni a nézeteltérést és már repül is az első pofon BASZD MEG MAGAD, ÚGY JÖN IDE EZ AZ EGÉSZ HOGY RÓLA BESZELÜNK AZÉRT. S ezt nem én kiabálom nektek, hanem Ő üvölti a szerelme arcába.
Legyen már vége. Ennek a szegmensnek és ennek a szerelemnek is.
Fruzsina szomorú és remélem látja már, hogy nem lesz annyira jó itt a négy kerék, három gyerek közös ház projekt… Mert elég sokat kell majd a házban agresszívan közlekedő és sérüléseket okozó fürdőszobaszekrényre hivatkozni majd…Vagy a komondorra.
Riport, Fru: Meg fogjuk tudni ezt beszélni. Wtf, épp most láttad, hogy hogy lehet beszélni ezzel az előemberrel.
100%osan megbízik benne és családot tudna alapítani vele. Én meg pislogok, mint a karácsonyi ponty a fenyőfás szatyorban.
Ha ez a kapcsolat is csőd lesz, akkor Fru feladja a párkeresést. Ne haragudj Te jány, de milyen pasijaid voltak neked eddig?
kepernyofelvetel_220_egyedi.pngkepernyofelvetel_224_egyedi.pngkepernyofelvetel_226_egyedi.png

De hosszú 13 perc volt ez. És szomorú.
PP szerint szégyen, én EKGzok, a kis menyasszonyom meg nem érti, hogy mi az az EKG… Ejnye Te, Te sem vagy valami kiművelt HV kommentszekcióból. Valaki megírná majd a kommentek közé légyszi, hogy mi is az az EKG?

A nők ne adjanak teret annak, hogy a férfi így beszéljen velük és ne normalizálják egy kapcsolatban se ezt a beszédstílust. Péterek gondolata. A Puskásé, meg az enyém.

Jutalomata.
Ezzel mondjuk én nem vagyok kibékülve továbbra se. Ott élnek a luxusban, annyi dolguk van, hogy néha tiktokra vagy instára feltolnak valami gagyi kontentet, emellett napi két komoly vagy komolytalan világrekorddal próbálkoznak és ezen kívül a dögles, cigizés, semmittevés van.
És akkor ehhez még jönnek nekik a jutalmak. Na ne már.
Nekem továbbra is vesszőparipám az, hogy a nagy semmittevés közben miért nem csinálnak valami karitatívat?
Lehetne kirakni pl puzzle-ket, amiket aztán az RTL szépen bekereteztetne és mehetne vmi gyermekotthon vagy kórház falára.
Nem azt mondom, hogy dolgozzanak es varrjanak gyerekzoknikat – bár azt is lehetne ugye, tuti lenne rászoruló, de pl lehetne szendvicseket is csomagolni, amit aztán az erre szakosodott szocmunkások vagy a bringások vagy bárki odaadhatna a hajléktalanoknak.
Vagy épp lehetne rongyszőnyegeket csinálni, amik mehetnének állatmenhelyekre a kutyák alá.
Ehhez képest ezek még a semmittevés mellé jutalmakat is kapnak.

Az első versenyző Moh, aki mivel Mercikével alszik továbbra is, így meztelen. Vagyis az öltözés fontosabb reggel, mint a labda, uh ez bizony reménytelenül bukó. Levette az átkot. Jól értettem? Az meg mi lehetett? :D
Dani kilenc herevakarás közben elkapja és az állatkerti sétát választja. Én meg most mondom, hogy kivinni benneteket onnan nem fognak, uh jó kis digitális séta lesz ebből.
kepernyofelvetel_227_egyedi.png
Fru görkoris randit választana, de ki a faszt vigyen magával ugye… Nyilván A Csodálatos Férfival a villa falain belül még csak-csak mutatkozni kell, de az utcán vagy valami nyilvános helyen.. a-a.
Renátó közben rémálmodik egy riasztást a kiskanapén, én meg kuncogok magamban, hihih.

Dani és Renátó cigányul köszöntik egymást a dohányzóteraszon, aztan Dani ajánlja fel a rongyosra olvasott „Hogyan bánjunk a nőkkel?” c. 40000 oldalas enciklopédiáját kölcsönbe Rencsulának, hogy ezzel segítse a Fruval való kibékülést. Renátónak nem kell az a könyv, hisz tud Ő mindent, meg nem is érdekli. Ugye qqts.
Ezen sorok írása közben kapom az emailt egy ismerősömtől, aki antikváriumot üzemeltet, hogy Kovács Dániel beadott egy új, érintetlen könyvet, szerinte olvasatlanul, mert csak az elején a fekete-fehér nőalak lett kiszínezve. Mindent értek.

Fru odaér, fenn a keze… Aztán ki bírja ejteni. Ezt nem hiszi eeeeel, de téééélllleg. És még hót egymerőadta víz is lett. Akkor szoli se lesz.
kepernyofelvetel_228_egyedi.pngkepernyofelvetel_229_egyedi.png

Vivi minden jelzésnél azonnal visítozni kezd, hogy ne, Ne, NE, mert Ő éppen mindig csinál valami fontosat, amit nem lehet félbehagyni. Most is, az ágy alatt, de nem tudom megfejteni hogy mit.
Robinak kellene elkapni, de megfruzsinázza és lekapja a duplajelet, aminek a Grincs örül.. Mert Ő már ugye nyilván számolgat… Ha nem ők ketten viszik el, akkor az tuti a vesztüket okozza.
kepernyofelvetel_230_egyedi.pngkepernyofelvetel_232_egyedi.png

Mercikének már kis emelvény is van építve, hogy a cső végén kaphassa el a labdát. Mert egy 2.20 magasról érkező tenyérnyi méretű műanyaglabdát röptében nem lehet. Nyilván okosak és leleményesek, hogy odarakták azt a valamit, de balfaszok is, hogy csak így tudják megoldani ezt a rendkívül nehéz feladatot. Merci és gondolom Moha görkoris randira mennek, gyanítom vagy az udvarra vagy a nappaliba es ott lesz a gördiszkó.
kepernyofelvetel_235_egyedi.png

Dani ebéd után a maradék felett és a kólásüvegek között próbálja az enciklopédiában olvasottakat az életének minden tapasztalatát bevetve kibékíteni Renátót és a változatlanul nyitott szájjal most épp Snickers-t evő Frut kibékíteni. Renátó annyit fűz hozzá, hogy mindegy az egész, mert ezek ketten itt szopják-nyalják egymást, még jól ki is röhögi a szerelmét, aki szerint Renátó meg egy ilyen köcsög. És amúgy az, mert most a beszélgetés közben épp a saját orrszőreit tépkedi és dobálja szét.
Vajon abban a barlangban, ahol ez a neander-völgyi lakott, milyen komfortfokozat lehet?
Bakonyi Renátóné Tímár Fruzsina. Ízlelgessétek ezt velem. Mert bizony megint Frunátó percek jönnek, amikor is végre a kamerába is belemondja a nőcske, hogy azért Ő azt nem úgy gondolta teljesen egészen, hogy ennyire rövid lesz a póráz. Nemhogy rövid lesz kisanyám, kis is lesz az valahova kötve.
Bálint nem bírja már tovább és rákérdez Frunál, hogy mi a pálya, mire amaz meg elmondja, hogy Renátó szerint Ő és Moh állandóan egymás seggében vannak. Bálint hangosan felröhög, Moh lefordul az ágyról olyan sokkot kap, Mercike pedig a nemlétező bajsza alatt mosolyog.
kepernyofelvetel_236_egyedi.pngkepernyofelvetel_237_egyedi.png
- Moh baszdmeg, rám nem jössz rám? - kérdezi Bálint, mert ez a csávó tényleg a legnagyobb DonJózsi a villában. Nem, nem ÁrmándóJózsi, mert abból csak egyetlen egy, megismételhetetlen van.

Dohányzóterasz.
Bálint, Merci és Lóbelt győzködik Renátót, hogy vakon van ezzel kapcsolatban. Is.
Jön Moh is, Ő se érti.
A szerkiknek itt viszont jár a pacsi, mert bevágnak két jelenetet, ami ide passzol.
1. Moh elmegy Fruzsi mögött – Renátó ökle ökölbe szorul.
2. Moh megköszöni Fruzsinak az ébedet és még azt is mondja, hogy ügyes. - Renátó nézéssel öl, mint Steven Seagal.
kepernyofelvetel_239_egyedi.png

Olyan Renátón ez a saját maga által készített ruha, mintha vmi börtönegyenruha lenne. Elkalandoztam megint….
kepernyofelvetel_238_egyedi.png
Vissza a teraszra, még egy jelenet, ahol fogdossa az asszonyt a sportológyerek. Kikockáztam azt a jelentet, ott Fruzsi meg a Bálintot fogdosta meg. Fú, Renátó, innen mondom neked tezsvírem, more ebbű baj lesz. Ezek itt szerelmi háromszögeznek. Meg a Merci is ottvolt a háttérben, szerintem Ő is bennevan!
kepernyofelvetel_240_egyedi.png

Moh nem kér elnézést, mert nincs miért és kb sokkot is kapott a dolog miatt. Megérkezik a kavboj - Egy kavboj, mit tehet,
egy kavboj, ha tripperes.
Egy kavboj, nem indián,
egy kavboj, nem mohikán…..-, aki azonnal elkezdi darálni hogy ez a Moh gyerek magának köszönheti ami történt vele.
Látszólag megbeszélik, de amikor Moh bemegy, akkor Dani rámarkol a koronaékszerre és tudjuk mit jelent ez. A villában garantált kiválasztójelet.

Dani Virággal szeretne menni a zállatkertbe mert szereti. Virágot életében
előszór viszik randira, szép élete lehetett neki is. Mindenkit kizavarnak, redőny le és jön az állatkerti séta.
kepernyofelvetel_241_egyedi.png
Ezek meg nem értik, hogy ez az.
Mindkettő azt hitte, hogy majd helikopterrel viszik őket afrikai szafarira és ott vörös szőnyegen közlekedhet majd VVVVVVVVVVVirág és VVDani.
A kintiek
közben állatjelmezeket kapnak, ezek ketten pedig levelet. Levelet kaptak lajf, nana nanana, lajf isz lajf.
Belépőket kapnak és még mindig nem esik le nekik, hogy szivatva vannak. Imádom :D
Pillanatok alatt csinosba vágják magukat és várják a hintót
vagy a helikoptert.. Mindegy, csak mehessenek állatsimogatóba.
kepernyofelvetel_247_egyedi.png
A kintiek közben beöltöznek, Bálint az oroszlán, Renátó a majom -…-, Robi az elefánt.. és egyelőre a többit még nem tudom, mert megy fel a redőny, ez a két nyomorult meg elsőre teljesen elszontyolodik, aztán szerencsére poénra veszik. Fruzsi a krokodil, Merci a malac, Vivi pedig a kisebb majom.
Renátónak ezt adjuk meg azért, mert elviszi a showt a majomkodásával és a riportban is elmondja, hogy próbálta odatenni magát, hogy a két ápoltnak szebbé tegye a randiját. Tőlem ez érne +1%ot haver, ha mennél párbajra és az remélem már legalább 8 lesz neked.
kepernyofelvetel_242_egyedi.pngkepernyofelvetel_243_egyedi.pngkepernyofelvetel_244_egyedi.pngkepernyofelvetel_245_egyedi.png
Szerkikéim, nektek is jár a pont, jó volt ez.

PP is produkálja magát a stúdióban elefántjelmezben és visszaköt oda, hogy Ő bizony Az álarcos énekesben is bohóckodott.

Rekordkísérlet egy lila kendőért. Ne ne basszatok fel szerkikéim, most dicsértelek meg benneteket, erre megint ajándéklilakendőzés?
Hangkitaltas, ahogy Szlopacsek úl mondja, 2 pelc a lekold.
Vivien 17mp-ig bírja azt a nyekergést, amit Ő hangkitartásnak hív, én meg fagyhalál előtti állapotnak. Vagy vmi agyhalál közeli éberkóma. Bálint szerint is olyan, amilyen, Vivienes.
kepernyofelvetel_249_egyedi.pngkepernyofelvetel_250_egyedi.png
Senki nem veszi túl komolyan, pedig ugye lila kendő is van, de elröhögik, kvv Lóbeltet, aki ebbe is bele tudja motiválni magát és közel egy percig húzza, majd le is nyilatkozza, hogy a villában ez bizony a Robis dolog.
Lóbeltolás. Jelentése: Kihozni magadból a maximumot, plusz még 10-20%. Ma már láttunk ugye fruzsinázást, vivienelést és azért szerintem az első szegmenst nyugodtan nevezhetjük renátózásnak. És még van nekünk ugye a danizás is. Ami egyfelől lehet a nőkkel való bánásmód és a kötelezően poppolóba történő szexuális aktus is.

Riadó, riadó, Bálint vigyázz. Leesik. Bálint ideges ettől és minden ilyen apróságot kudarcként értékel. Van a táblán instant fényképező. Az minek nekik? Tudom mi az, de van telefonjuk, nem?
Fru az öfi elején mielőtt Renátó osztani kezdte, ugyis azt nyomkodta. Mondjuk hogy minek, az megint csak rejtély, mert gondolom ilyenkor semmilyen funkció nem elérhető nekik rajta. Biztos vmi kényszer. Nomindegy, Bálint leveszi a kézikonzolt. Az is minek…

PP bohóckodik még egy kicsit az elefántjelmezben, aztán betekintést ad kopaszodó fejtetejére. Köszönjük Peti, nopara, így is szeretünk. Anikónak meg babahajai vannak végtelen mennyiségben. Szóval átlagban a VV műsorvezetőinek hajmennyisége egészséges szintű :D Ő is jót röhög ezen. Nem ezen, mert ezt én írtam, hanem azon hogy neki is leesik hogy láttuk a hajhiányt.
kepernyofelvetel_254_egyedi.pngkepernyofelvetel_255_egyedi.pngkepernyofelvetel_256_egyedi.png

Vivi cigivel a szájában, egykézzél kapja el a jutalomlabdát, igazi sittes megoldás, imádnivaló :D
privát vacsorát választ.
kepernyofelvetel_270_egyedi.png

Frunátóék között a teraszon feszült csend, aztán kis egymásrámosolygás és gondolom most fog megtörni a jég.
kepernyofelvetel_260_egyedi.png
Ideje volt, de remélem nem lesz ez hosszú, mert mara elég már belőlük, ráadásul kiválasztósdi is lesz, ott is szerepelhetnek majd. Közben a Tampa 9-0ra vezet a Washington ellen.
Van egy kis okfejtés A Csodálatos férfitól, miszerint Moh vagy Ő megy párbajozni és vagy visszajön vagy nem. Az mondjuk elég nagy okosság, harmadik opció szerintem még soha nem volt. Senki nem változott párbaj közben mondjuk Vasemberré és olyan se volt még, hogy lehetett volna arra szavazni, hogy egyik párbajozó se menjen vissza, hanem helyettük mondjuk a vágtázó vadmalac. Bárcsak pont most lenne ilyen.
Jön a szokásos Mohzás, merthogy Fruzsi még be is nyal Moh valogába. Bizony.
És Fruzsina ne köpje magát orrba. Vagy szembe.
Fru eleinte megint a pokol egyik bugyrát éli meg, hogy ennek a hülyének a marhaságait kell hallgatnia, aztán rajön, hogy inkább otthagyja a picsába, kinek van erre szüksége alapon.

Riport, Fru, ma már nemtudom hányadszor, de veszik ki belőlem az energiát ezzel rendesen.
Mercike a szakítást javasolja mind a saját, mind Fru élet- es párkapcsolati tapasztalataira támaszkodva és itt jön el az a pillanat, amikor Fru arcára rá van írva, hogy mennyire rossz lovon ült Ő egész életében. Mert csak ilyen majmokba bonyolódott bele, aki akkora madárnak nézték, amekkorának hagyta magát.
kepernyofelvetel_263_egyedi.png

Dani lába a Wckagyló szélén, közben Renátó hajszobrászkodik kapucnispulcsiban. Szép pillanatkép.
kepernyofelvetel_264_egyedi.png

Renátó riport: Negatív a közeg, ezért vagyok én is negatív.

A hálószobában megint Frunátóék, legyen már elég.
Fru felteszi a millió dolláros kérdést:
- Ha itt ennyitől így kiborulsz Renátó, akkor kint mi lesz, megütsz?
Emberünk meg nem mond erre se semmit. Hát most hazudjon?

Fruzsina egy párt szeretne maga mellé, aki megütheti, ha Ő valami rosszat tesz.
Ez elhangzik így konkrétan a szájából.
2021-ben.
Komolyan????
Erre Renátó megenyhül és kifliznek. Szent a béke.
kepernyofelvetel_265_egyedi.pngkepernyofelvetel_266_egyedi.png
Kapott engedélyt rossz viselkedés esetén a verésre.
Nem térek magamhoz. Hajnali 3:15 van, eddgi 2656 szó és 17417 karakter a HV, kb 2 órája írom és képek még nincsenek.
De ez most rendesen fejbevágott engem is, pedig nálam azért magasan van az ingerküszöb.
Csókolóznak és Fru családot szeretne alapítani ezzel az emberrel.
Nó komment. Nem nektek nó komment, kedves kommentelők, Ti nyomjátok csak. A holnapit is én írom és amíg nem lesz 1500 komment, addig azt nem fogjuk élesíteni.

És még a kiválasztás is visszavan ma.
A kutyás kérdésben 67%kal az igen nyert, de esküszöm a székem mellett térdelve fogom írni a HV-kat ezentúl, kedves szerkik, így könyörgök, NE KÜLDJETEK BE kutyát.

A kiválasztás előtti smalltalkot nem HV-zom, mert soha nincs ott semmi izgi, csak szarkavaró kisvideók meg szimpatikuskodás. Kezdjünk inkább bele, de előtte tippelek:
Renátó 5 /Bálint, Merci, Vivi, Robi, Moh/
Moh 4 / Frunato, Kavbojék/

De mindegy is, mert szerintem úgyis egymást viszik.

Fru, taktikailag szavaz, pedig eddig szívből szavazott, Moh.
Bálint, nincs oka rá, hogy ne rá rakjon, Renátó
Dani, barátból ellenség, Moh
Merci, ne tarts velem két lépés távolságot és haverkodjunk, Renátó
Renátó, szokásos fikázás, gusztustalankodás, lehet egy véleményem, Moh
Moh, hülyegyerek vagy Te, Renátó
Virág, nem tudok vele együtt élni, Merci
Vivi, nem tudtam vele azonosulni, Renátó
Robi, ha menni akarsz, akkor menj, Renátó

kepernyofelvetel_268_egyedi.png
Renátót láthatjuk tehát jövő szombaton a párbajon.

Vége.

877 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.01.11. 12:16:30

Kiváncsi leszek h Pini elengedi-e a Bálint témát. Ha igen, marad a top 3-ban Bálinttal, Lobival.
Bár Lobiban látok némi helyezkedő beütést, de hát nem barátságokat meg házasságokat kötni mentek be (legalábbis a normálisabbja)

Kábel Barát 2021.01.11. 12:18:34

@budapest23: én ott és akkor Gina arcán azt láttam, hogy "Úristen, ennyivel győztem? Hát van igazság, látják az emberek! Álmomban sem gndoltam volna, hogy ennyien, ennyire szeretik azt amit képviselek és hogy ennyien díjjazák a bátorságomat és a korrektségemet!"

budapest23 2021.01.11. 12:22:21

@silvermansarah: Ha pini=Vivi, ez szerintem megdumált taktika, hogy tuti screentime-ot kapjon a szerkiktöl, mert kinéz neki egy Renátó féle gyáva kihívás (a tökös Moh vagy Bálint lenne) és arra rá akarnak most két hetet gyúrni. Okosak ezek ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.11. 12:24:37

@hereverő heverő:

:))

De nem hihetne azt mert a fantomkep a masik :)

MsIreneAdler 2021.01.11. 12:25:23

@budapest23: na igen. Ezért latolgattuk azt valamelyik nap, hogy Rencsi képes lenne napokig megjátszani a hősszerelmest, mikor Fru kiesik, és amikor a lány nem számít rá, na akkor jönne a fekete leves, hogy kivel, mit csinált ő nélküle bent a villában. Egy felkar megfogásából meg Moh állítólagos érintéséből is mekkora balhé volt. Ezért abban biztosak lehetünk, hogy lesznek kifogásai a sunyi kis elmebetegnek. Ha Fru esne ki előbb és neki lenne esélye végignézni, ami lement róluk, akkor talán felvilágosodna, vagy ki tudja.

LaciHogyVoltol 2021.01.11. 12:29:44

@szociál: Ááááá...Bálint túl nagy falat neki, ő biztos nagyot üt. Mohval merne már csak arcoskodni, biztos ő kapná a kizárató taslit...

MsIreneAdler 2021.01.11. 12:29:56

@LaciHogyVoltol: max ekg. Virág ott és akkor nyilvánította ki a véleményét, ahol és amikor kellett. Most minden egyes héliumos nyekergésre nem fog szólni. (Más kérdés, hogy ha meg Mohra rakta volna a jelet, akkor az lett volna, hogy Dani beszélte rá. Sőt, ha ez megtörténik, szavazat egyenlőség esetén Fru a villamester Moht küldte volna.)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.11. 12:33:10

@LaciHogyVoltol:
Lattam megint Fru ala nyultal !!! es szall egy pofon a szelben :)
Mo pedig eldol, Mercike arcara ul ad egy gyogypuszit a nunusaval, szep kis epizod lenne :)

budapest23 2021.01.11. 12:35:48

@MsIreneAdler: Nemtom, én nem sok minden jót nézek ki Frúból - ha neki az utólagos öfik kellenének ahhoz, hogy levegye, Renátó inkább sose legyen "gyermekei apja", vazeg azok után, amit dühböl pszeudo-okok menti viták során a fejéhez b@sz ez a dagiságot meg még mittoménmit túlkompenzáló kis eröszakos pöcsgyerek, akkor úgyis minden mindegy már annak a csajnak ;)
Ráadásul azért ö is eléggé elvágta magát emberileg nálam azzal, ahogyan Mercit direkt szabotálta és húzta, húzta, húzta a lagalpáribb provokatív "kommunikációs" trükkökkel napokon át, hogy kihozzon belöle egy kis mini-gutát és ajtóverést az Amandás párharc elött... nyenyenyenyé, nyenyenyenyé, csak mondta-mondta neki, mint egy folyamatosan piszkálódó tyúk, komolyan mondom. Megérdemel az is mindent, amit itt kap.
Menjen mindkettö el a képernyöröl, ne kelljek ilyen embereket nézni. (tudom, nem kell).

Ezerszer inkább héliumos pucsítás reggeltöl estig, mint ezek közül bárki.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.11. 12:44:27

@LaciHogyVoltol: Az a rész megvan a BV-ből Laci, amikor Gaben egyszer egy buli éjszakáján váratlanul, és kéretlenül benyitott Virágékhoz a nyugiba akkor, amikor szerintem Dani már lehet, hogy totál alkohol komában aludt, Virág meg bugyi nélkül úgy fordult le a billegő ágyról félájultan a nyugiban, hogy a kopaszra borotvált "pini"-je másodpercekig sokkal jobban kivehető volt, mint Sharon Stone-nak bármely képkockán az Elemi Ösztönben?

Spitzbaue® 2021.01.11. 12:49:46

@hereverő heverő: @MsIreneAdler: Megnéztem a fodrászatának a honlapját: hát ott is meg van említve a RÓLUNK rovatban, hogy legalább 2 évig az éjszakában volt, amiből nehéz volt kijönni. Ez számomra bűnözői, de minimum félbűnözői kapcsolatokat jelent. Nehéz egy ilyenfajta szocalizálódás után játszani egy játékban. Még ha ott is a TV. Ezzel nem mentegetni akarom, inkább arra gondolok, hogy ő tényleg egy rossz ember.

2021.01.11. 12:53:32

@budapest23: jaja Pini=Vivi
igazad lehet

Spitzbaue® 2021.01.11. 12:53:42

@budapest23: Totális majális ÉKÁGÉ!

2021.01.11. 12:54:50

budapest23:
Bálinton lila van

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.11. 12:59:40

@LaciHogyVoltol: szerintem Moha is Merci rokonsága miatt nem díjazza a kapcsolatot... , hogy mondjam... nem kellett volna bele menni Moha... vagy ha belemész vállald a dolgokat!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.11. 13:01:05

@szociál: nem kell, úgy sem fogják elhinni én szeretném kiélvezni a pillanatot amikor Moha mondja bent a százalékot.

A legjobb az lenne ha Vivit vinné, mert akkor mindenki lehalna :D

2021.01.11. 13:13:21

@Brigante: En nagyon drukkolok, hogy Vivit vigye.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.11. 13:14:15

@Brigante:
Sajnalom hogy megkaptak a kutyakat, ez meg hozhat Reninek 5%-ot :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.11. 13:16:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Vivi ellen se lesz 20-nal tobb Gedeonbacsinak.

Reni mosolygos kepa ala oda irhatnak hogy Ted Bundy

2021.01.11. 13:24:56

@szociál: pont ezert akarom, hogy vivit vigye

Spitzbaue® 2021.01.11. 13:26:50

@szociál: @VV10 Velőtrázó Vélemény: nekem mindennél fontosabb lenne, hogy 10 alatt maradjon. Ha ez Moha ellen jön össze, akkor inkább Moha. Ha Pini ellen is, akkor valóban jó lenne Pini is.

2021.01.11. 13:27:18

epic jelenet lenne amikor parbaj vegen megmutatjak a fantomkepeket a szazalekokkal, vivi osszeomlana, csulato az egekben erezne magat, aztan jonnenek a fotok

Spitzbaue® 2021.01.11. 13:27:49

@silvermansarah: az nincs odanőve, odabetonozva, bármikor leveheti.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.11. 13:31:21

@VV10 Velőtrázó Vélemény: @Niemandhäuser:
Meg egy nyiras ,meg ket kutyasimi es mar fel is kuszott 25-re.
Meg Fru kezet is megkeri, az kb 2% plusz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.11. 13:33:02

@VV10 Velőtrázó Vélemény:

:))))))

Es Gyozi megkerdi mit rontottal el szerinted?

kozi001 2021.01.11. 13:35:50

@Brigante: Moh "vállal dolgokat"? :DDDD
Az a faszi olyan sunyi 6 másik!

Spitzbaue® 2021.01.11. 13:39:44

@szociál: Ha meglesz a kihívás, onnantól olthatatlan vágyat fog érezni az oltásra, a beleállásra, az 10% minusz. Csak a végén nehogy negatív legyen. ;-D

budapest23 2021.01.11. 13:39:50

@szociál:
renátó válasza erre: "szerintem túl öszinte voltam. az emberek úgy látszik azt szeretik, ha valaki hazudik, ha valaki csal, a szemedbe mondja az egyiket és a kést a hátadba szúrja a másikkal, ha mindenféle szaros játékot játszik. én nem ilyen vagyok, én az elején is mondtam, öszinte leszek, és ha ez az embereknek ott bent vagy itt kint nem tetszik, akkor sajnálom, de én más nem leszek, mint ez.
nem hiszem, hogy bármit rosszul csináltam volna, és semmit nem bánok meg. azoknak kéne megbánni, akik úgy játszanak, hogy folyton mást mondanak és mást tesznek. azok játszanak, nem én. én végig öszinte voltam."

hereverő heverő 2021.01.11. 13:43:06

@budapest23: ...ez nagyon EKG. Szó szerint ezt fogja mondani.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.11. 13:45:04

@Niemandhäuser:
:)
@budapest23:
Pont igy :)
Ha ujra kezdenem akkor sem valtoztatnek, ez a masik amit a gyepesek mondanak.

budapest23 2021.01.11. 13:50:26

az tetszene még hogy ha gyözike a maga ketszámjegyü iq-jával félremondana egy kérdést, ami ezáltal kicsit rosszul esne Renátónak, az lazán leteremtené élö adásban is. (Tán még egy szekrényajtó is bánná...)
Mindig "tetszik" ahogy, amint elöször megszólítják az élö adások során, kioktató, bicskanyitogató módon visszaszól (tkp. beszól) a müsorvezetönek. "renátó..." kezdené Anikó, "neked is jónapot Ancsa" jön a válasz, kis variánsokkal, de fílingben ugyanígy mindig. Figyeljétek meg... Ez ilyen "tessék engem megtisztelni" hozzáállás lehet.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.11. 14:09:28

@MsIreneAdler: A 4. pontra tippelnék, de legalább is ceruzavastagságú. Nem véletlenül babrálja mindig

kozi001 2021.01.11. 14:11:44

Dani. A hetes megmarad. Mi jóban vagyunk.
+2 perc: Mohra pakol.

Gia 2021.01.11. 14:35:10

@VV Erőlegény: Igen,Mercinek abban igaza volt,hogy a vv elején amikor Virág berúgott és mindenkit lealjasozott akkor eléggé kivetkőzött magából és nem csak képletesen.Nekünk jobban csak a nyugiszobában meg az udvaron mutatták,de a többiek utána célozgattak rá,hogy sokkal durvább volt a helyzet.

Spitzbaue® 2021.01.11. 14:36:24

@budapest23: Hát igen. Játszik ő. Részéről ez a játék része, hogy jópofa, de határozott.
Csak hát ugye, nem jópofa.

Spitzbaue® 2021.01.11. 14:36:56

@kozi001: Matekból sosem volt erős v.színűleg.

Spitzbaue® 2021.01.11. 14:38:19

@K_Attila: Aurélió csak ott xart és csak Auréló xart ott abban a szériában. Én is ott xarnék, ha bent lennék. Ha van deszka, ha nincs.

Spitzbaue® 2021.01.11. 14:39:47

Nekem az a lényeg, hogy Bála nyerjen, mert neki szurkolok. A többi nyomoronc meg járassa le magát, ahogy akarja.

Post Modern Prometheus 2021.01.11. 14:51:18

Renátó VS Fantomkép: strawpoll.com/wj5juv53j
3 - 158 a jelenlegi állás a Fantomkép javára

szellemlanyka 2021.01.11. 14:52:49

Atyaég! Hát, hogy lesz meg így az 1500 komment? Mikor lesz már következő poszt a szigorúan csak olvasók kedvéért? :)

evacat 2021.01.11. 14:54:10

@K_Attila: Ez is a csapat és az RTL igényességét bizonyitja.
De arcmaszk, pinimosó, tusfürdő nem hiányozhat.
Valamelyik jelenetben simán oda volt támasztva a deszka a fajansz mellé.
Kiváncsi vagyok megcsináltatják-e valamikor.
Pont olyan, mint falu alsón a kocsmai reterát.

K_Attila 2021.01.11. 14:56:34

Esetleg Dani vagy Reni reflexből ellopta.

Spitzbaue® 2021.01.11. 15:01:46

@szellemlanyka: Émmá egy csomót írtam.

Fálki! Jöhet a poszt most, mert nem lesz meg az ezeöccá estig.

MsIreneAdler 2021.01.11. 15:05:23

@budapest23: nem kell félteni Frut. Gonosz kis teremtés ő, és meg is fogja bánni, hogy akár taktikából, akár hirtelen fellángolásból magára engedte ezt a Renátó fiút. Ettől függetlenül nem kívánom neki az elkövetkezőket.
Azért mindig eszembe jut, hogy vajon belőlem most mit hozna ki egy ilyen bezárt helyzet, vagy mit hozott volna ki felnőtt életem kezdetén.
Szerintem eléggé elszakadtak ők már a valóságtól, ezért segítene, ha visszanézné az adásokat

Spitzbaue® 2021.01.11. 15:10:11

@Post Modern Prometheus: Ha lehet egy véleményem, nem vagy őszinte, mert 164-3 :-D

Magentax 2021.01.11. 15:15:26

Sziasztok!
Kíváncsi lennék, a múltkor miért kellett annyira rohanni, hogy a párbaj után rögtön jött a kiválasztás, most meg hirtelen annyira ráérnek, hogy lesz 2 hét a következő párbajig.

Mercike folyamatos, vég nélküli nyüszítését már nem bírom elviselni.
Amúgy rencsó tényleg csúnyán elcseszte a haját. Na, az ő fodrászüzletébe se mennék, az hétszentség.

Sepsidzsi 2021.01.11. 15:20:26

Tyű hàt nekem is megvan a vèlemènyem ès az nem az hogy rencsò fodràsznak elmegy. Bàlintè konkrètan annyira szar hogy nem bìrtam nem nèzni, annyira szar hogy ha kimegy az egèszet tolhatja le. Mòè is gàz ès robin is làtszik hogy hozzànyùlt! Nullàs utàn jön a nulla hàrmas nem mentsèg. Merci virnyogàsa meg most először totàl jogos volt a szememben, mire azt összenöveszti màr menni fog a vv11. Mèg jò hogy jòl àll neki az a konty.

katemoss 2021.01.11. 15:20:59

Sziasztok! Ehhez az évadhoz még nem kommenteltem, de minden nap olvaslak benneteket. Most sincs különös hozzáfűzni valóm, általában mindennel EKG, főleg, hanem off.
Csak egy beírással hozzájárulok az 1500-hoz, mert már várom az új posztcsit!

LaciHogyVoltol 2021.01.11. 15:22:27

@VV Erőlegény: Ok, de azt ugye te is levágod, hogy mennyire nem egyenértékű a kettő?
Virág tett egy jelet Mercire azzal az indoklással, hogy "feltűnési viszketegsége van" és erre Mercike ezzel tudott visszavágni? Virágnak azért lenne feltűnési viszketegsége mert egyszer seggrészegen villantott és ez sokkal rosszabb lenne, minthogy a hidrogénszőke agyhalott reggeltől estig Pikachu hangon sipítozik és mindenen óvodásokat megszégyenítő durcikat és sírásokat vág le?
OK, leírom, hogy mocskosul lerészegedni sem egy jó tulajdonság, főleg fiatal lányoknál eléggé visszataszító, de akkor legalább mondta volna azt Merci Virágnak, hogy "lehet, hogy én a kamerának teszem magam, de te meg egy undorító alkesz vagy" és akkor azt mondom 1-1. De ezt felhozni példának, hogy Virág miért lenne nagyobb "attentionseeker" mint Mercike enyhén szólva is hatalmas öngól!

Rrami 2021.01.11. 15:39:03

Nem láttam a tegnapit (se), de tényleg oda merték tenni a fejüket Rencsi kezei alá, akinél olló is volt?!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.11. 15:40:43

@Sepsidzsi:
Bálinté sztem olyan MadMaxes , de Mercié elég brutális avantgard fosh hajzat lett.

A BV-s Mót ismerve én előre féltem a kiskutyákat : jajj

Lehet a kiskutyákat azért küldték be hogy adja fel Bálint, mert ugye őt kint várja egy, lehet megreccseNIK a kitkutáktól :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.11. 15:45:51

@budapest23:
" az tetszene még hogy ha gyözike a maga ketszámjegyü iq-jával félremondana egy kérdést, ami ezáltal kicsit rosszul esne Renátónak, az lazán leteremtené élö adásban is. "

Ezek bálványozzák Győzikét, a vérük, nekik olyan ő mint Semjénnek a Viktor, egy SzentIstenVezér .

Gia 2021.01.11. 15:48:46

@Post Modern Prometheus: 172/3 a szavazás állása jelenleg.

Spitzbaue® 2021.01.11. 15:54:35

827 posztnál vagyunk. 828.

Spitzbaue® 2021.01.11. 15:55:11

Nyomjuk meg, gyerekek, mindenki írjon 10 OFF-ot. 829.

Spitzbaue® 2021.01.11. 15:56:29

Rencsula egy lótetű (eredetileg, Gazsi bácsi)

Spitzbaue® 2021.01.11. 15:57:30

@Fálki: Most akko' kell a ezeöccá vagy nem?

Fálki 2021.01.11. 15:58:28

Kellene, de ne egyedul :D

2021.01.11. 16:00:27

@szociál: nem tudod elengedni ezt a politikai szalat, latom

2021.01.11. 16:08:02

kicsit húzzunk bele, kommenteljük be az ebédünket, vagy a kutyánk nevét :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.11. 16:09:35

@VV10 Velőtrázó Vélemény:

nyuggerként éhendöglöttem volna, vagy most szednének le a lélegeztetőgépről és tolnának a tepsibe

MsIreneAdler 2021.01.11. 16:14:07

@Gézamalac: én az összes variációt szánalmasnak és /vagy roppant kiábrándítónak találom.

2021.01.11. 16:16:20

@repuloezustmokus: székelykáposzta :D
Luna

2021.01.11. 16:17:06

még beírom a Rencsúnya tippelt kieső százalákát 91%

MsIreneAdler 2021.01.11. 16:18:16

@silvermansarah: még nem sikerült, sajnos most nincs :D

2021.01.11. 16:19:15

oink.

ezt a tempót tartva, kb. a szerdai kihíváskor lesz élesítve az újabb Fálkis poszt.(:

#jöjjelezeöcczá

szellemlanyka 2021.01.11. 16:25:38

@silvermansarah: tegnapi húsleves, és Brúnó. :D

MsIreneAdler 2021.01.11. 16:28:00

Csak hogy szaporítsam a szót. Ma reggel ezt a zenét hallottam, egy autóból szólt max hangerőn. Odanéztem, és egy dauerolt hajú, ősz nénike headbangelt a volán mögött :)

youtu.be/UCxgbOBVSfM

evacat 2021.01.11. 16:34:07

Kutyákra visszatérve. Amikor a karácsonyi üzeneteket vetitették, még viccelődtünk is, hogy majdnem mindegyiknek egyenkutyája volt, lehet körbevitték a felvételhez. Ezért aztán reménykedjünk, hogy arra a négy-öt napra, amig egy villahét tart, talán össze tudják szedni
magukat annyira, hogy rendesen ellássák őket.

Bálintnak pl nagyon hiányzik a sajátja és amikor meglátott egyet az udvaron, megszoktuk, már hogy semmi nem hozza ki a nyugalmából, de most tőle szokatlan módon gyorsan-lelkesen rohant ki érte.

PYT 2021.01.11. 16:44:11

@VV Erőlegény: igen, én is emlékszem rá, és arra is, hohy ez már nappal, ébresztő után volt, ekkor szokták ugyanis a portokban az elemeket cseréltetni a villamesterrel... a másik dolog meg az, hogy Virág sem tiltakozott, hogy sosem történt olyan (mármint pinimutogatás), csak azt nehezményezte, hogy kiért kell ezt Mercinek felhoznia, mikor ez "akkor" volt, most meg már nem mutogatja magát... Ha nem cáfolta, nyilván volt olyan, különben magát a rágalmazást nehezményezte volna...

PYT 2021.01.11. 17:15:59

@budapest23: semmi nem áll távolabb tőlem, mint hogy Rencsulát védjem bármivel kapcsolatban, most sem az a szándékom, csak fel szeretném hívni a figyelmet arra, hogy ez a fickó alpári agressziv szociopata, de koránsem ostoba. Személyiségzavaros, de nem hülye, pontosan látja mi folyik körülötte, ezért is egyre elborultabb, tudja, hogy szombaton bukni fog egy hatalmasat, ugyanúgy, mint mocsári társai - nem véletlenül küldte őket harcba maga helyett, szondázta velük a helyzetüket kint, a kintiek szemében.

Szóval, az megvan, amikor fáradhatatlanul küzdött Fru kegyeiért, és amikor az végül beadta a derekát neki, nemmhogy örült volna, de átment gyanakvóba, hogy netán Fru csak taktikai megfontolásból legyeskedett leereszkedni az ő pohos testéhez, stb... Ott is tisztán látta a helyzetét. Az most egy másik dolog, hogy Fru a saját dugába dőlt, és időközben ténylegesen vonzódni kezdett hozzá, de az elején még nem volt róla szó, nagyon is taktiksan állt a Rencsulában számára rejlő lehetőséghez...

De amire ki akarok lyukadni az az, hogy Rencsula pontosannlátta azt s, ahogy Fru lement a létező leggonoszabb, legrosszindulatúbb gonosz grincsbe, amikor Amanda párbaja előtt tudatosan hergelte Mercit addig, mígnem kihozta belőle a zsigeri dühöt, és azt is hallotta, amikor Fru büszkélkedett a skilljével a mocsárcsapatnak a nyugiban, hogy bárkiből képes kihozni a legrosszabb énjét, és nem fél kihívni bárkit, hogy szanaszéjjel alázza egy párbajon, stb... Márpedig Rencsifiú nem felejt, gondosan regisztrál az agya mindent, ami a játékhoz kell - láttuk a táblánál, majd a cigizőben kint, ahogy Mó ellen se felejtett ki semmit, amit valaha begyűjtött róla -, és ugyanígy raktározza el azt is, hogy Fru mire képes, ha a cuki máz lemállik róla adott esetben, pontosan látja, ki is ő, és ezért nem veszi kutyába se, ezért enged meg magának ilyen stílust és hangnemet vele szemben, mert valójában lenézi, amiért ilyen aljasságokra képes, rothadt legbelül.

Nem csak hogy nem tiszteli, nem becsüli, egyenesen lenézi őt mindezek miatt, és ez a valódi oka annak, hogy az ő kapcsolatuk eleve halálra van ítélve. Mert a tiszteletet, megbecsülést nem lehet imitálni, max alakoskodni ideig-óráig, de olyankor mindig előbukik a valódi viszonyulása Frúhoz, amikor helyzet van, amikor elveszíti a kontrollt és szabad folyást enged az indulatainak.

(Bocsi a terjedelemért, igyekeztem tagolni;)

pomac 2021.01.11. 17:46:55

@VV Erőlegény: akkor ő volt a villamester és elemet ment be cserélni.

PYT 2021.01.11. 17:55:41

Jah, azt majdnem elfelejtettem leszögezni, hogy nem, szerintem sem ok mindez arra, hogy Rencsula bántalmazza bármilyen módon Frút, és Fru sem érdemli meg amiatt, mert olyan, amilyen, csak a Renátót motivációinak egyikére szerettem volna rávilágítani> és arra, hogy a kapcsolatuk miért nem fog működni kint - mert hogy meg fogják próbálni, abban biztos vagyok. Már csak azért is, hogy igazolják a nagyközönség előtt, hogy nem olyan számító aljas dögök ők, nem, hogy csupán érdekből (taktikából) használják egymást odabent - dehiszen a "kapcsolati tanácsadó" is megerősítette őket ebben, hogy van keresni valójuk egymás mellett, hát nem? Igaz szerelem volt köztük akár tetszik nekünk, akár nem, és majd ők kint megmutatják, hogy mennyire.... Aztán belebuknak szépen és szétválnak, valszeg nem túl szépen.

De igen, megérdemlik egymást, és jah, rossz nézni őket, ideje otthon folytatniuk.

Pinát Gáborné párkapcsolati tanácsadóné voltam
(és mentem én is a friss posztcsihoz, csá) ;)

MsIreneAdler 2021.01.11. 18:09:08

@PYT: szerinted már offolhatok kicsit itt a regi posztnál, hogy válaszoljak a jósnős kérdésedre :)?

PYT 2021.01.11. 18:24:11

@MsIreneAdler: persze, lécci, válaszolj!!!!!!! :))

PYT 2021.01.11. 18:27:05

@vágtázó vadmalac: xdddddd de ha egyszer itt van akomi, amire válaszoltam...? különben is, akar a fene hullámokat vetni (pláne aratni), csak hangot akartam adni a véleményemnek, mert nekem is lehet egy véleményem, nem-e? a büdös besztelébenbe mán! ;pp ;)

PYT 2021.01.11. 18:29:23

*(friss posztcsihoz amúgy se mernék ilyen hosszút kommentelni, még megakasztanám a pörgést, istenments!;))

PYT 2021.01.11. 19:13:14

@vágtázó vadmalac: xddd dolgozzanak csak meg a sékeljeikért ;pp

MsIreneAdler 2021.01.11. 19:27:31

@PYT: azért mentem el, mert kíváncsi voltam, a barátnőm nagyon odáig volt meg vissza. Egyébként egy régi házban laktunk akkoriban és nem mindig aludtam jól, a gonosz lelkek voltak hidd el az utolsók, amikre ezzel kapcsolatban gondoltam. Na most utána alig akartam elhinni, de jobb lett. Ami ugye lehet attól is, hogy lenyugodtam, vagy tudja bánat. De nem ez volt a fő kérdésem. A munkahelyem izgatott akkor. Egy nagyon fontos infót vártam tőlük. Azt mondta a nőci, hogy ez éppen történik, és hamarosan meg lesz a pozitív válasz, nagyon hamar. Mire hazamentem ott várt az e-mail.... Asszittem berosálok :) Ez kb 8 éve volt. Azóta minden amit mondott a barátnőmnek is, az bejött, nemrég emlegettük is. És itt nem ilyen homályos kétértelmű utalasokról volt szó.
Nem mondanám magam spiritualisnak, nagyon nem. Abban viszont hiszek,hogy sokkal több van a világban, mint amit mi fel tudunk a kis agyunkkal fogni. Lehet eljön majd az idő, mikor ennek a jósnőnek a képessége egy abszolút hétköznapi különlegesség lesz, mint pl az, hogy valaki a zenében tehetséges. Egyszer majd meg fogjuk tudni ezt magyarázni, le fogjuk tudni írni, addig meg marad a magic kategória.

MsIreneAdler 2021.01.11. 19:30:43

@vágtázó vadmalac: ennél többet már nem tudok tenni azokért, akik nem bírják az offokat, mint hogy a már kivesézett posztok alatt tesszük, amit teszünk. Jó nyilván írhatnék privátban is, de azért nem vetem el annak esélyét, hogy esetleg mást is érdekel :). Meg aztán szerintem kábé már mindenkit kellett volna privátban zaklatnom, az meg milyen már :)?

MsIreneAdler 2021.01.11. 20:53:18

@vágtázó vadmalac: ez tényleg egy olyan téma, amit nem lehet a vv-re visszavezetni, ennyire nem szetetném tönkre tenni más szórakozását. Azt nem értettem, hogy egy igen forró bv-s jelenet után (amit én még mindig nem láttam :) vajon miért nem fért bele az értekezésünk a pornóról vagy egyéb szexuális preferenciákról. Ez teljesen homály.

budapest23 2021.01.11. 20:57:10

@MsIreneAdler: más dolog az országvilág elötti tévés popping (a petting Dani féle változata) és más dolog arról nyíltan beszélni. Prüd ország lennénk vagymiafasz.

MsIreneAdler 2021.01.11. 21:12:28

@budapest23: de ezt olyan jó lenne, ha valaki elmagyarázná. Hogy egy derekas, premier plán seggbekuki után békésen szundikált, majd reggel elolvasta itt, hogy bdsm, hentai, nyanya(broáf) poresz, és rögtön megbotránkozott. Mikor nézi, hogy Dani szopatja Virágot, az ok, de ne kommenteljünk róla, mert az már a fertő. Hihetetlen.

PYT 2021.01.15. 00:22:21

@MsIreneAdler: húúú, hát ez.... durva, köszi, hogy megosztottad :) A kérdésedre meg, hát, sztem sosem tudjuk meg a választ... (én se értettem és azóta se, de mindegy). Hihetetlen, tényleg.
süti beállítások módosítása