Hogy volt?

Való Világ 10X56 – BeleHogyvolt

2021. január 09. 17:45 - dmr94

Köszöntök mindenkit kedves hölgyeim és uraim, én Rozé Ármándó vagyok és ma én fogom végigpojácáskodni a BeleHogyvoltot, ma kiválasztás hölgyeim és uraim, írjátok meg kommentben, hogy szerintetek ki lesz a kiválasztott!!!! Vigyázzunk Dani előtt Moh nevével de vágjunk is bele mert elképesztő izgalmaknak lehettünk szemtanúi és még egy szabályszegés is volt. Vajon kizárnak valakit hölgyeim és uraim? Sajnos ekkora szerencsénk nincs de hogy hogyan is folytatódott a világrekordok és a szivatómata hete? Mutatom is, most!

gyozi_bv.jpg

Dani beszélni szeretne Bálinttal mert zavarja kis pillangó lelkét, hogy élete szíve hölgye, Virág más kanokkal is interaktál odabent, legutóbb Robival folytatott magánbeszélgetést és a srác hiába kérte meg Virágot, hogy ne mondja tovább Daninak, a kislányon a játék eleje óta be van kapcsolva az automatikus továbbítás funkció gazdája felé. Proli úrnak látszólag bármi zavarja az egóját, amit Virág csinál és nem azzal kapcsolatos, hogy őt elégíti ki testileg. Hát milyen dolog már hölgyeim és uraim, hogy egyre többet GONDOLKOZIK ÉS AGYAL A JÁTÉKMENETEN? Nem jutnak egyértelmű konklúzióra Robi szándékaival kapcsolatban de megállapítják, hogy ha itt intrika húzódik a háttérben akkor bizony ez a Robi gyerek jó nagy geci kedves hölgyeim és uraim.

A szivatómata éjszaka sem áll le, láthatjuk, ahogy egy alkalommal sem tudják abszolválni a feladatot mert nincs annyi eszük/akaraterejük, hogy a nappaliban fekve várják a potenciális dudálást. Renátó a mikrótól, Moh a cigitől, Bálint egy falnak rohanás után a felsőruházattól fosztja meg a válogatott társaságot, Dani sommás véleménye a következő:

„Tesó szarok rá, tesó elvesznek mindent annál többet már nem tudnak tesó, kelljen fel a faszom!”

Nos, ezzel nehéz lenne vitába szállni kedves völgyeim és utaim. A lelkesedés egyre csak lankad, hajnalban Vivi sem erőlteti meg magát, rajta különösen látszik, hogy mennyire szét van esve szépségápolási eszközök nélkül, ezt mutatom is, most!

Ennek nyomán a fogkefe-fogkrém duótól kell megválniuk, Renátónak több se kell, a nyugiban kezdi meg ámokfutását Daniék előtt, hogy hogyan eshetett a szefósok választása erre, amikor ott van az a főzőlapnak csúfolt valami, hát ki a halálnak kell az, csak megégeti és megijeszti a magafajta homo habilist. Moh ugyan elkap egy labdát hölgyeim és uraim de mivel Virág nem szabadult meg felsőruházatától, így a nagy tesó (nem Danié, hanem a pávördbájos forma) a melegvizet is kikapcsolja és a gép is üzemben marad határozatlan ideig.

vv10x56_27.png

vv10x56_28.png

Az én első tippem az volt, hogy mivel Virág általában általában amúgy is haspólókban jár, számára nem jelentene nagy váltást a fehérneműre/fürdőruhára való áttérés de tévedtem, nyilván emögött is rabszolgatartója áll, Daninak ugyanis nem fér bele, hogy valaki magamutogató és neki kurvára nem járkálhat így a csaja. Mondja mindezt úgy mintha bármikor is emberszámba venné őt és nem a strichelős családi biznisz potenciális alkalmazottjává trenírozná folyamatosan. Virág természetesen bólogat és állítja, ez neki saját döntése, nem akar vetkőzni, még véletlenül nem látjuk mi van rajta az egésznapos fetrengés és paplan alatti szopás során.

Mint azonban később kiderül, a sok hűhó semmiért lakmuszpapírja volt az előbbi jelenet, ápoltjaink ugyanis lehetőséget kapnak saját felsőruházat készítésére és divattervezői képességeik megcsillogtatására, erre sok karaktert nem is pazarolnék kedves hölgyeim és uraim, inkább mutatom is, most!

Renátó és Fruzsina jó szokásukhoz híven megint összebalhéznak, a kettejük közti szinergia olyan szállóigéket eredményez, mint hogy

„Te balfasz vagy? mondtam én egy szóval is ilyet?”

„Nem lehet szar napom? Duguljál el akkor aztán üljél el, húzzál mellőlem a gecibe!”

Fru Merci előtt fogadja meg, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy Renátó így beszélt vele mert bár ő a rosszfiúkat szereti és eddig minden faszija így simogatta lelkét, ezúttal tényleg elhitte, hogy majd pont ez a verébarcú lesz különb. Renátó habár tagadta, hogy ez a baja, ismét Daniék nyugiszobás fetrengését zavarja meg problémáinak kifejtésével és tárja eléjük, hogy mekkora köcsög ez a Bálint amiért szóvá merte tenni Virág vetkőzésének hiányát és, hogy ő saját asszonyától is hasonlót várt volna. A két hímsoviniszta disznó szentül meg van győződve, hogy a többi férfiú nullahuszonnégyben a csajaikon legelteti szemeit és fixen ki vannak éhezve eme tünemény hölgyekre, „az a köcsög Moh” még rá is nyúlt Fruzsinára, amikor futott ki a labdáért reggel.

És itt is vagyunk a reklám után újra kedves hölgyeim és uraim, nézzük meg hogyan birkózott meg Dani és Fru a nekik szánt rekordkísérletekkel. A srácnak hiába mutatja meg Robi „azt a vákuumos lófaszt”, nem tud komolyabb sikert felmutatni a fémdobozok testre tapasztásában és nagyjából negyed óra után engedi el teljesen. Mohval ellentétben ő nem kap dehonesztáló jelzőket emiatt és ennek oka gyanítom a számomra továbbra is megmagyarázhatatlan villabeli respektje, mintsem az általa említett feszes bőr.

Frunak viszont sikerül felhasználnia az összes Jenga kockát elemet, így elvileg megdönti a fennálló rekordot hölgyeim és uraim, hát ez elképesztő. Mit sem ér azonban a Guinness könyvben szerepelni ha közben nem teheted boldoggá életed szerelmét, így jön is a kötelező felkérdezős kör, hogy Rencsó miért nem tudja félretenni makacsságát legalább ilyenkor, szokásos közepes anyázás a vége. Mutatom is, most!

Mindeközben Vivi a konyhában vet oda egy látszólag ártatlan kérdést Bálintnak, hogy kvantitatíve értékelje a kapcsolatukat. A srác egy flegma 10/4 kíséretében fejti ki, hogy nem bíznak egymásban és különben is, Vivi túl pletykás. Később a riportjából úgy jön le, ezt valami pedagógiai lépésnek szánta és komoly bizalmi kapcsolat kiépülését is el tudja képzelni (ha más nem, akkor gondolom továbbra is előszeretettel használja majd kozmetikusnak a lányt). Vivien viszont megsértődik és Robit próbálja együttérzésre sarkallni, aki meglepő módon nem érzi át a helyzetet. Írják meg önök, kedves hölgyeim és uraim, hogy ennek volt-e bármi értelme vagy csak a szokásos szarrágás!

A rekord miatt a luxuscikkek megvonása sztornó, el is vonja a figyelmet a Jengás mutatványról, hogy végre mindenki újra felöltheti emberi villalakói imázsát. A rekorddöntő jutalma egy telefonbeszélgetés családtagjaival, ahol kishúga akaratán kívül summázza tökéletesen Fru eddig teljesítményét, amikor a mi újság kérdésre egy kövér SEMMIvel felel. Hasznos tanács még anyukája részéről, hogy engedje el a szájkontúrt, Fruzsina pedig boldog, állítása szerint teljesen új lendületet kapott. Erre a 2-3 hétre csak elég lesz, amit még bent tölt, önök mit gondolnak erről drága hölgyeim és uraim?

Végül megnézhetjük még PP lottósorsolását, ami a szivatómata további funkciójáról dönt, én hiányolok a lehetőségek közül egy olyat, hogy Dzsudibí megnyeri a macis pulcsit (btw én is beneveznék egyre kedves hölgyeim és uraim). Vannak szaftos dolgok, kedvencem, ahogy Renátó megijed a nyereményből esetlegesen kieső millióktól mintha lenne bármi esélye a fődíjra. Nos kedves Bakonyi úr, hadd világosítsam fel, az önbíráskodás okán fellépő perköltségeket máshonnan kell majd előteremtenie! Az ítélet az inverzió, Peti gyorsan meg is magyarázza ennek jelentését magasan kvalifikált versenyzőinknek, az automata ezentúl jutalmakat oszt, van itt minden, mi szem-szájnak ingere hölgyeim és uraim, mutatom is, most!

Peti még megvallja színészi tehetségét, biztos Gina is megdicsérné az előbb látott játékot, bevallom kedves hölgyeim és uraim, én is bedőltem neki. A kedves nézők szerint Renátó lesz a kiválasztott, adja az ég! Én pedig a kommentmezőben fogadóórát tartok kedves hölgyeim és uraim, ha betaggeltek, igyekszem válaszolni, mintha bárkit is érdekelne a véleményem. Holnap Schúgógép Vanda helyett Fálki várja majd önöket kedves hölgyeim és uraim, addig is további szép napot, izgalmas kiválasztást estére!

vv10x56_90.png

800 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MsIreneAdler 2021.01.09. 17:59:38

Köszönjük szépen a posztot!
A képért, ami a jutalmakat mutatja, külön hála :)!

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2021.01.09. 18:09:51

Nekem van egy sanda gyanúm, hogy most fogják elszúrni a játékot azzal, hogy nem szórják ki a Frunátó párost, hanem a jelek szétoszlásának köszönhetően nem közülük fog kikerülni a párbaj egyik résztvevője. Az még csak hab a tortán, hogy Fru a villamester, szerintem simán benne van a pakliban egy szavazategyenlőség. Jelenleg Moh-t látom a legesélyesebbnek arra, hogy zöld kendőt kapjon, és nem is azért, mert olyan sokan tennének rá jelet, hanem mert mindenki szanaszét fogja szórni a kiválasztójelét, és így a viszonylag kevés jel is elég lesz Moh-nak arra, hogy párbajra menjen. Én Bálinték helyében most állnék neki taktikázni azzal, hogy megszórják Frut majd Renátót jelekkel. Aztán ha ők ketten kihullottak, le tudják rendezni a "csapaton belüli" belső konfliktusaikat.

Adamadam 2021.01.09. 18:20:31

Virág arca egyébként csak szerintem rettentő ronda smink nélkül?
Brutális a kontraszt a sminkelt vs a natúr arca között.
Egyébként szánalmas amit Danival művelnek...
A posztot köszi, jól sikerült!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.09. 18:26:48

@!Márk!: Én meg Bálint helyében nem csinálnék semmit, csak nem hiszem, hogy meg tudná állni. Jelenleg védett, és amúgy is a legerősebb játékos. Én Bálint helyében most egy kicsit magára hagynám a csoportot. Szenvedjenek csak egy kicsit és próbáljanak meg gondolkozni ők is. Eddig nem kellett túl sokat, mert hallgattak a vezérre.

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2021.01.09. 18:28:44

@Adamadam: Szerintem is. Erre még rátesz egy lapáttal az unott, fancsali arckifejezése, amit az adások 90%-ban látunk tőle. Igazán késhetnének ők is. Egész nap csak fetrengenek, Virág 0 életkedvvel nyöszörög, Dani meg óriási mellénnyel fikáz mindenkit.

2021.01.09. 18:31:19

@!Márk!:

nincs azzal semmi baj, ha mohás kapja a zöldet, mert ha így is lesz, sanszos, h a hv-s top3-ból (bé, lobi, vivi), valamint a nyüszögő ürítőedényéből (merdzsó) nem fog választani magának ellenfelet.

a többi retek közül (renátó, fru, dani, virág) meg abszolút indifferens, h kit választana magának párbajellenfélnek, szinte borítékolható, h akármelyiket kint hagyná, legfeljebb a szavazatkülönbség terén lenne eltérés (rencsit, frut toronymagasan kiverné a mohás, a dani-virdzsó párossal talán kissé szorosabb eredmények jönnének ki).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.09. 18:43:16

@vágtázó vadmalac: Már megint kezded kicsit elragadtatni magad a játékosok minősítése vonatkozásában Malacka, bocsi hogy szólok!

2021.01.09. 18:53:39

@VV Erőlegény: ezt most nem nagyon értem, h miért kizárólag(!) nekem címezted, mikor - talán 1-2 kivételtől eltekintve - mindegyik kommentelő, ebben, v még ennél keményebb stílusban minősíti a játékosokat 0-24. szóval, a fair play jegyében, ezentúl vagy mindenkire szólj rá, amikor "durvább hangnemben" minősít egy játékost, vagy ha nem teszed, akkor talán eltekinthetnél attól, h kizárólag nekem olvasod a fejemre, h le mertem írni az alábbi szavakat az inkriminált hsz-emben, amik ezek voltak ugye: "nyüszögő ürítőedény", "retkek".

2021.01.09. 18:53:58

@VV Erőlegény: de maga a konkluzio az tupontos

Sepsidzsi 2021.01.09. 19:00:06

Nahàt nem az volt hogy a kommentelő tàrsakat ne minősìtgesse senki? Az àpoltakat èrjen màr, nekem az a kedvenc rèszem

2021.01.09. 19:06:22

@Sepsidzsi: vadászszezon a hv-n, avagy mindennap kilövési-nap van.:]

kepkezelo.com/images/dk747qbcfgyf0vnp54ku.png

amúgy, mondd, megeszed még azt a zsebkendőt, vagy kaphatok belőle én is?:'D

Cibere Brúnó 2021.01.09. 19:11:26

Annyira éltem volna, ha tényleg opció lett volna, ha kisorsolja Petya az 1 labda lesés=-1 misi lehetőséget. élvezettel néztem volna végig, hogyan csinálják ki egymást ezek az agyhalottak.:D

Rugdoll 2021.01.09. 19:13:59

Szerintem is Moháci lesz a kiválasztott. Mivel mind2 rajcsávó be van rá rágva, így sanszos, hogy Fru, Renátó, Dani rá fog tenni. Virág Mercire, Merci Virágra, Bálint Renátóra, még lehet Lobi is Mohra, Vivi fogalmam sincs, talán rencsire, Moh kb Danira. És akkor lehet is gondolkozni, hogy mennyire tökös a kiscsávó, bele mer-e állni egy Dani/Renátó párbajba, vagy kislányt választ

Sepsidzsi 2021.01.09. 19:14:42

@vágtázó vadmalac: ata mashu, beemet, megnyitottam a plakàtod elèg ütős.
Nem tudtam hogy te is szereted a gecit mint viràg meg vivi :D

Rugdoll 2021.01.09. 19:16:43

@Cibere Brúnó: amúgy pont ugyanúgy röhögtem, mint @dmr94 , amikor Rencsi a riportban arról filozofált, hogy bekaksizott azon, hogy ugranak a milliók. imádom. képes azt gondolni, hogy van bármi esélye.. sokat elárul az agykapacitásáról, önértékeléséről.

etikette 2021.01.09. 19:17:48

En is ettol tartok...hogy csulaek kikerultek a fokuszbol sot renato ugyesen uszitja danit moh ellen... viszont mostanaban balint nem szimpi ahogy szerencsetlen vivivel viselkedik...

etikette 2021.01.09. 19:20:09

@Cibere Brúnó: ja cukik voltak hogy elhittek hogy mas feliratu golyo is van mint a jutalom :)

2021.01.09. 19:20:27

@Sepsidzsi: nem, én vv10 mohás vagyok, és csak megkóstoltam egyszer, véletlenül... legalábbis csak ennyit vallottam be adásban, mert azzal ciki lett volna eldicsekedni, h bukkake partikra járok, ahol a tehenészlány szerepet tolom,. és fejek órákon keresztül.:Đ nem is csoda, h barátom, babóóóó is ilyen jellegű videókat néz a neten saját bevallása szerint.:]

nem az én plakátom, óttsevótam.:] de azért toda raba!:Đ

2021.01.09. 19:30:26

@etikette: szvsz danit nem kell uszítani, gyárilag megvannak benne ugyanazok az "értékek", amik renátóban, és dánielünk volt már annyira önálló, h saját magától kipécézze mohást, az persze tény, h renáta szívesen adja alá a lovat a továbbiakban, ha kell, ha nem.

de ha emlékszel a pár adással ezelőtti epizódra, amikor ketten (faszturkász úrfi és csulásfalvi méltóságos úr) a dohányzóból nézegettek befelé, előbbi kifejezetten kérte/utasította utóbbit, h ezentúl ő is folyamatosan figyelje mohást, h rá mer-e pillantani bármelyikük tulajdonára, akarom mondani nőjére.

egyiküket sem érdekelnék a tények, a valóság - ha arról van szó, akkor szíves-örömest hergelik magukat és egymást lincshangulatba (olaszliszka-szindróma).

kisbeka44 2021.01.09. 19:32:44

Nekem gyanús hogy pont az egy pozitív golyót húzta ki PP a gömbböl. Legalább egy másikat megmutathatott volna hogy elhiggyem hogy más is volt bedobva a jutifalaton kívül.

etikette 2021.01.09. 19:36:37

@vágtázó vadmalac: igen tenyleg megbeszeltek kint valamit csak nem figyeltem pontosan...ket szerencsetlen

2021.01.09. 19:37:59

@kisbeka44: nem egyertelmu, hogy nem volt mas opcio, mindben ua volt?

2021.01.09. 19:40:36

mi lesz a mai menetrend, ha kilenckor kezdunk es nincs parbaj csak kihivas? az masfel ora west coasttal, telekomcsi mamaval, pirosszekes csaladdal egyutt, van ures felora

etikette 2021.01.09. 19:42:06

Remelem az “instakovetok szama” jutalmat csak a kivalasztas utan kerik/kapjak majd

dmr94 2021.01.09. 19:52:58

@vágtázó vadmalac: 10/10, ez tökéletes diagnózis

2021.01.09. 19:54:07

@VV10 Velőtrázó Vélemény:

valszeg - szokás szerint - mféle összevagdosott kisfilmekkel fogják kitölteni a feles műsoridőt, a nézzük-meg-mi-volt-az-ami-oda-vezetett--hogy-elmérgesedett-a-kapcsolat-kettőtök-között-pedig-a-beköltözés-után-5-perccel-még-bff-ek-voltatok jegyében. és ha még ez is kevés, peti vagy ancsa hangsúlyozza majd a táblához vonulás előtt, h hossssssszan, nagggggggggyon hossssssssszan fejtsék ki a játékosok azt, h ki áll tőlük a legtávolabb, és csak ezután mondják ki a nevet/cuppantsák fel jeleiket.

és ez igenis tökre izgalmas, ismerd el, Velőtrázó!:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.09. 19:55:42

@vágtázó vadmalac: Azért, mert az eddigi tapasztalataim alapján te értesz a jó szóból, illetve azért, mert te gyakran szólsz itt és pont emiatt fontos, hogy ha te egy kicsit visszaveszel újra, akkor a többiek is visszavesznek. :-) Tudod, hogy én mindig is megértően viszonyultam hozzád. Hála Istennek ez egy automoderációs fórum, most éreztem így, de egyelőre ennyi, itt befejeztem.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.09. 19:56:22

nagy off, de ma boltba menet találkoztam Jason Voorhees-sel. Egy nöi bringán ült...

2021.01.09. 20:00:36

@dmr94:

*.*

megdicsért egy posztíró! ómájdzsiziszjesztőrdély!
(miközben ezt írom, próbálok olyan bárgyú fejet vágni, mint a 47. életévét
nemrég betöltött, adócsaló bácsi, és közben persze csípőre van téve az egyik kezem,
meg rogyasztok, és azt gondolom minderről, h ez a legviccesebb dolog a világon.)

csak fel ne kerülj te is a szégyenplakátra ezek után, kedves dmr94!:'D

2021.01.09. 20:08:35

@VV Erőlegény: azért is bántott picit, h rám lett szólva, mert te tökre normálisan álltál hozzám az elejétől fogva, és nem rémlik, h ellened bármi rosszat is tettem volna akarva-akaratlanul.

de abban - tisztelettel:D - nem értek veled egyet, h itt, a fórumon bárki is hozzám igazodna, ha én akár disztingválva kezdenék megnyilatkozni, akár a legvulgárisabb stílusban. többször leírtam, h csipolom a trágár, kocsis beszédet, és amíg nem a többi hv kommentelőt tisztelem meg a jelzőimmel, ebből senkinek semmi baja, sérülése nem származik.

digó, gábor, gina és a többiek nem hiszem, h elkezdenék az elejétől végigrágni az idei évad hv-s kommentfalát, de ha mégis, akkor évtizedekre garantáltan meglesz a programjuk, az olvasási/szövegértési készségeiket ismerve.:Đ

SelyemSonkaPini 2021.01.09. 20:10:13

ELSŐ (már megint :D )

Egy megjegyzés : Én a "szájkonturt" mindig "SZÁJONKÚRT"-nak olvasom .....
Mondjuk Frunál nem annyira nagy a különbség...

SelyemSonkaPini 2021.01.09. 20:11:21

@repuloezustmokus: Nem akarok bunkó lenni (de az vagyok:) , de az kijafaszomaz ?

2021.01.09. 20:13:31

@repuloezustmokus: nem láttam még egy frájdéj alkotást sem (csak a freddy vs jason c. művészfilmhez vót "szerencsém" bő 15 évvel ezelőtt), de azért vágtázom nagyjából a karaktert meg a kedvenc időtöltését. szóval, hogyan úsztad meg végül, h meggyilkoljon téged ominózus karakter?:D (nem tudta elég gyorsan hajtani a női bicajt?)

SelyemSonkaPini 2021.01.09. 20:14:46

@kisbeka44: Az teljesen kamu volt: Ezek az félszerzetek nem bírták volna már tovább a szívatást, azért csinálták a jutalmazósdit !
Ahogy a ruhavarrás is korrekció votl, hogy ne kelljen mégegyszer agyonra büntetni Vircsit, hiszen később
se vette le a felsőruhát (nem mintha igényelném tőle).

Sepsidzsi 2021.01.09. 20:22:11

Most nèztem a jutalomtàblàra, èn biztos kèrnèk egy bulira zenegèpet, kedvelt zenère menyivel jobb màr inni. Vagy csak èn utàlok nagyon szar zenère tàncolni

Sepsidzsi 2021.01.09. 20:23:45

"Lemegy az a kurva zene " by fru is jò volt, valaki itt kiemelte mikor elhangzott

2021.01.09. 20:32:42

@Sepsidzsi: jó, de péel mi van abban az esetben, ha a zenegépben, amit megkapnak a bulira, ugyanazok a - mféle ócska - tingli-tanglik vannak, amik az eddigi bulikon is mentek? bár láthatóan nem tudtak soha, semmi olyan gagyi slágert lejátszani a játékosoknak, ami ellen különösebben kikeltek volna. csak arra kell/kéne odafigyelni, nehogy kizárólag "cigányzene" menjen (danit idéztem, nem én lasszistáskodom má' megint), mert akkor ha ott vki keverni merészel egyet a seggével, proli úr azt magára veszi, és megint gumikacsa szerű sípoló hangok szakadnak fel belőle. (más is megfigyelte nála rajtam kívül?:D)

dani felemeli a hangját:

www.youtube.com/watch?v=2AaVzo6Xwvo

tvbuzi 2021.01.09. 20:36:22

@repuloezustmokus: tetszik az avatarod.
Véres volt a bringa?

Sepsidzsi 2021.01.09. 20:37:05

@vágtázó vadmalac: először ènis klasszik zenegèpet kèpzeltem de màr ùgy gondolom ezt tuti ùgy oldanàk meg hogy lehet kèrni mi szòljon. Vagy nem. Az mondjuk igaz hogy ezek ùgy tünik szeretik amik szòlnak aztàn meg lehet csak hogy ùgy tesznek

tvbuzi 2021.01.09. 20:38:04

@Sepsidzsi: ezeknek tetszik az a zene ami bent megy a bulikon

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.09. 20:45:42

@tvbuzi: nem, ahogy kivettem a sötétben olyan lilás

2021.01.09. 20:48:20

@Sepsidzsi: a legkorrektebb "zenegépes" megoldás az lenne, ha kapnának egy elemről működő - max 1-2 óra alatt lemerülő - kazettás magnót, hozzá egy darab kazettával, aminek csak az egyik oldalán van 3-4 szám, és ezért ha azokat többször szeretnék meghallgatni a buli alatt, ceruzával kellene vkinek visszatekergetnie a szalagot, mert a lejátszóval való tekergetés megeszi azt a kevés élettartamát is a magnó elemeinek, és akkor volt-nincs "nézése-járása" bömböltetés.:]

Sepsidzsi 2021.01.09. 20:57:05

@vágtázó vadmalac: èn mèg ennek a megoldàsnak is lehet jobban örülnèk mint szempillànak vagy feherjènek :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 20:58:18

Sziasztok, szép estét! :)
@vágtázó vadmalac: Szuper ötlet, de ők előbb nyírnák ki az elemeket.. :D

2021.01.09. 21:00:55

@Kiégett Hobbynyúl: szeva, Hobbynyúl!:]

@Sepsidzsi: a dupla jelen kívül mindegyik nyeremény extra csövesbánat az új táblán, esetleg ha az "átok" cuccról lehetne tudni, h az mit is takar pontauchan, akkor lehet, h azt még egy jó opciónak látnám.

2021.01.09. 21:01:56

Kutyat ezekre ne.

2021.01.09. 21:02:31

na lesz egy szerencsétlen kutya beküldve, akit a mindig faszos kezű dani (is) simogat.:(

Mók_Ica 2021.01.09. 21:04:10

fos9-es :D vagy erről is lecsúsztam???

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:04:24

@vágtázó vadmalac: Előre sajnálom szegény párát. :-(

Na, csulabá még mindig idióta. :DDD

nicu71 2021.01.09. 21:05:41

Huiu Renáto akkora egy tipikus kötőszkœdő C...pont ilyenekkel hozott össze a sors egy időben.

2021.01.09. 21:05:45

Jelentem, ezek ketten nem emberek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 21:05:50

Megunta Fru nunijat Renike, pedig hogy tepert erte :))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:06:15

@szociál: Naná, mert addig érdekelte, míg megkapta. :D

Mók_Ica 2021.01.09. 21:06:17

@Kiégett Hobbynyúl: fru nem is kérdezhet...... renáta is elég sok pszichopatikus tünetet mutat....

Adamadam 2021.01.09. 21:07:25

Daninak egy dolgot nem fogok tudni megbocsátani, mégpedig azt, hogy elkezdett szimpatikus lenni Moh. Pedig kifejezetten nem kedveltem. De amúgy hihetetlen, hogy Daninak nem tűnik fel, hogy Moh még Mercit sem akarja megdugni (pedig tálcán kínálja magát). Majd pont az ő rút kiskacsa Virágja kéne neki... Persze:D
Mohnak kategóriákkal jobb nője volt korábban kint. Biztos a csúnya/buta Virág kellene neki

2021.01.09. 21:07:34

@nicu71: fru te vagy az?:O:D

2021.01.09. 21:07:41

Van ott bent eleg kutya.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:07:54

@Mók_Ica: Szia! :-) Bizony. Most ha Grincsnek esze lenne, akkor a Mercike elleni nagy tattikáját vele szemben vetné be. Persze ennyi gerinc Grincsben sincs.

tvbuzi 2021.01.09. 21:08:28

Jajj, szörnyű ez a Rencsi

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:08:29

Rencsike baja Moha. Milyen meglepő. :DDDDDDDD

2021.01.09. 21:08:53

Moh mikor lett szatir?

Adamadam 2021.01.09. 21:09:01

@Adamadam: na már Rencsike is Moh-t ekézi. Ezek nagyon hülyék.. nem esik le nekik, hogy ezzel csak Moh malmára hajtják a vizet

Mók_Ica 2021.01.09. 21:09:17

@Kiégett Hobbynyúl: áááá... hát ilyen pasijai voltak...... nem vet be semmit renáta ellen.... nekiáll magyarázkodni

Rugdoll 2021.01.09. 21:09:45

ez egy elmebeteg. komolyan. még ő hány. és ez egy párkapcsolatban lévő férfi. még szavakat sem találok rá.

2021.01.09. 21:09:54

A Covid mutalodott aztan Kavbojt es Csulatot is maga ala gyurte a mohinkompatibilitas

princejesus 2021.01.09. 21:10:05

Igazi kaszanova ez a Moh, holnap lehet Robi alá nyúl

Mittudomki 2021.01.09. 21:10:08

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Mindenkit megfarkal a srác lassan..Rencsi és Dani képzeletében :D

Mók_Ica 2021.01.09. 21:10:20

milyen lehet renáta a kinti, kameramentes életben??

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 21:10:53

@tvbuzi:
Nem lapat kene az ilyen kancigonak hanem csakany.
Fru szulei most mit gondolhatnak?
Apja lennek a villa ajtoban varnam egy kalasnyikovval ezt a niggat.

tvbuzi 2021.01.09. 21:11:05

Fru is mondta, hogy kint Reninek nem lehetne kint nőnemű barátja.
Majd a riportban elmondja, hogy Reni micsoda férfi amiért féltékeny.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:11:09

@Mók_Ica: Mert ennyi esze van. De az egyiknek sem tűnik fel, hogy mind Daniella, mind Rencsula Mohát ekézi? :D Mintha Moha lenne a nagy Casanova, akinek tulajdonképpen egyik nő sem kell. :DDDD

nicu71 2021.01.09. 21:11:43

@vágtázó vadmalac: hát kb így néztem anno,ugyanolyan faszságokra reagàlva. Jajj essen már ki,annyira kínos.

2021.01.09. 21:12:23

es figyeljetek meg hogy ezek utan is lesz bekules csulaek kozt

2021.01.09. 21:13:13

tikkelos pszichopata

tvbuzi 2021.01.09. 21:14:01

Szegény Reni Moh áldozata lett.

pomac 2021.01.09. 21:14:11

akkor anyukánál lemarad a vasárnapi ebéd :D

princejesus 2021.01.09. 21:14:28

Kint már megütötte volna

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 21:14:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Facom az rtl-be hogy nem zarja ki ezt a pszihopatat?
Fru megerdemled bmg , ne engedd el szeresd :))))))

Rugdoll 2021.01.09. 21:14:55

családot tudna vele alapítani... mi van?????

2021.01.09. 21:14:56

mondtam bazdmeg, ez egy idiota, meg is erdemli

Spitzbaue® 2021.01.09. 21:14:56

Sajnáljuk Grút! Van miért, de ne!

Cimili2 2021.01.09. 21:15:00

eszetlen vagy frú, a helyedben rencsire tenném a jelemet.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:15:02

Jóvan Grincs... ettől sötétebb már tényleg nem lehetsz. Nem kívánom, de egyenes úton mész szegény Fanni után....

SelyemSonkaPini 2021.01.09. 21:15:27

Nem szeretem Fru-t, te ezt a cigány kutyát szívem szerint felgyújtatnám !

tvbuzi 2021.01.09. 21:15:37

Melyik a betegebb? Fru vagy Reni?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 21:15:40

Lenyulta Dani feltekenyseget Recska.

Spitzbaue® 2021.01.09. 21:15:43

Csak a kamerák miatt nem ütötte meg!

2021.01.09. 21:15:43

fru szuleinel a kovetkezo vasarnapi ebeden meg fog jelenni csulato?

SelyemSonkaPini 2021.01.09. 21:16:09

@Kiégett Hobbynyúl: EKG !
Egyetértek PP-vel is! ( Jézus gyerele!)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:16:17

PP, ha ekkora szégyen ahogy Rencsula beszél és amit művel, akkor miért is nem lép a csatorna ezzel szemben?

Adamadam 2021.01.09. 21:16:19

Nem kívánom de sajnos a Fru féle nők szoktak véletlenül beleesni 16-szor a konyhakésbe. Ha van egy csöpp esze még most lapátra teszi kanit

2021.01.09. 21:16:29

az rtl meg elmehet a bus picsaba, ne pp dumalja ki, konkretan ki kellene zarni

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:16:48

Banyek... kié lesz a dupla jel? Remélem, nem Frunátóéké...

Mók_Ica 2021.01.09. 21:16:54

@VV10 Velőtrázó Vélemény: borzalmas.....

@Kiégett Hobbynyúl: nagyjából....

na, pp ismét megemlíti a jó kis bántalmazást.... mert hogy ez nagyon az volt..... egyébként a riportszobában ezt miért nem mondják meg fru-nak?

SzabadEzANév? 2021.01.09. 21:16:55

Nagyon jó egy-egy ilyen jelenet után Peti reality check-je

Cimili2 2021.01.09. 21:17:00

ez a faszkalap hiszi azt, h megnyerheti a 36 millát??

tvbuzi 2021.01.09. 21:17:16

Kint Fru monoklival békülne.

Lilith.Inanna.1 2021.01.09. 21:17:52

Ugy latom Fru teste vagyik a veresre, ezekutan sem dobta Renatot.

Mók_Ica 2021.01.09. 21:18:17

daniella és az ő farka.... lassan ez a farok önálló vvlakó lesz....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:18:26

Ja, hogy itt is leveszik csak? Akkor ezt én értettem félre.

tvbuzi 2021.01.09. 21:18:54

Az előbb sajnos elhánytam magam amikor Dani a táblánál állt.

Cimili2 2021.01.09. 21:18:55

na a dani az állatkerti sétát választotta. nem elég nagy állatkert a vella.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:19:14

@Mók_Ica: Nem a riportban kellene, hanem fellépni a kancigó ellen, és nem hagyni, hogy ezt folytathassa. Vagy tényleg meg akarják várni, míg valakit megüt?

nicu71 2021.01.09. 21:19:15

Dani kobden kirohanásánál alap ,hogy fogjana farkát

Mók_Ica 2021.01.09. 21:19:49

@VV10 Velőtrázó Vélemény: egyébként igen... ez legalább annyira gáz, mint a fizikai erőszak..... az előző vvben egy rohadt szemöldökcsipesz hozzávágás miatt zárták ki csokit..... amit renáta csinált durvább volt

tvbuzi 2021.01.09. 21:20:58

Fri és Reni lecsúszott a romantikus vacsoráról

2021.01.09. 21:21:06

vazelinos az a tenyer?

Cimili2 2021.01.09. 21:21:39

@Mók_Ica: undorító, blöeeeeeeee.

Spitzbaue® 2021.01.09. 21:21:50

Ez az Petya!

Ne felejtsük Grincsnek, hogy milyen higénikus, érdemli rendesen, de szerintem is meneküljön!

tvbuzi 2021.01.09. 21:22:21

Minden okkal történik. Spirituális fasz.

Mók_Ica 2021.01.09. 21:22:34

a jutalomata nem sokkal jobb, mint a szivatomata..... :DDDDDD

tvbuzi 2021.01.09. 21:23:42

Az állatkerti séta odabaszott :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:24:11

@Mók_Ica: Nem hát. :D Szerkik helyébe még valami olajat is kevernék a vízbe, hogy jobban csússzon. :DDDDDDDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:24:37

@tvbuzi: :DDDDDDD
Élvezetes séta a szobából. :D

Mók_Ica 2021.01.09. 21:25:46

@Kiégett Hobbynyúl: lehet, hogy van is benne....... :DDD

2021.01.09. 21:25:50

egy ivos jatek telekomcsi mamara?

2021.01.09. 21:26:25

azt figyelitek, hogy szonyat mondanak, nem szonjat a reklamban?

Cimili2 2021.01.09. 21:26:28

szavaznék, ha elérhető lenne az rtl szervere, h nem kell oda kutya. még a végén maguk mellé betennék az ágyba daniék.

Mók_Ica 2021.01.09. 21:26:29

mi lett ebből a celine dion-ból is..... jajjj....

Rugdoll 2021.01.09. 21:26:39

gyerekek ez döbbenet. azért Fruzsinka,, aki a kisfilmjében adta a nagy megmondós, vagány csajt, aki nem hajlik mint a nád (ahogyan a szél fújja), most kiderül, hogy csak ilyenekkel keveredett eddig, és komolyan gondolkozik azon, hogy ezt meg lehet beszélni? 10 év alatt egyszer nem beszélt még csak hasonlóan sem a férjem velem. de max egyszer tehette volna meg, az lett volna az utolsó szóváltásunk. és szerinte ezzel lehet gyereket vállalni?
ki lesz hamarosan egyenesítve az a fogsor Fruzsinám, nem kell hozzá fogszabályzó..

Mók_Ica 2021.01.09. 21:27:55

@Cimili2: szavaztam egyet neked :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:28:17

@Mók_Ica: Még nem elég. :D A jutalomért küzdjenek meg. :DDD

Mók_Ica 2021.01.09. 21:30:14

@Kiégett Hobbynyúl: nem is a vízbe kell az olaj.... a kislabdára menjen egy kis sikosító.... :DDDD

Sepsidzsi 2021.01.09. 21:30:26

Csupanő csalàdba nem is kell pasi fruzsika add fel nyugodtan ezt a renàtòt. Hogy a francba nem küldte elba kurva anyjàba? Èn max., de nagyon max. addig birtam volna mikor először ràdobta hogy BESZÈLEK

Cimili2 2021.01.09. 21:31:19

@Rugdoll: megdöbbentő. nem értem, mit akar ezen megbeszélni. ha kamerák előtt így beszél vele a "szerelme", akkor kamerák nélkül jól pofán fogja vágni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 21:31:25

@Rugdoll:
Stokholm szindroma

Keptelen elszakadni

P.Y.T. 2021.01.09. 21:31:41

@Kiégett Hobbynyúl: ékágééé, nem gondoltam volna, hogy ez nagyobb szivatás lesz nekik, mint a szivatomata, és tessék, mekkora idióta suták már.. xddddd és hogy eddig egyik se volt képes gondolkodni, csak Lobi, azon meg sem lepődöm...

Az a marha minimum nemibeteg farturkász proli meg... ennyire rövid az agya, hogy elfelejtette a pandémiát? télleg azt hitte, majd kiviszik a fertőzésmentes közegből a pontenciális fertőzőbe, a bezárt állatkertbe nézelődni, hülye ez? jah, igen.

PP-n meg szakadok megint xdddddd

2021.01.09. 21:32:08

@Rugdoll: azért mert nálam/nálatok/nálunk nem ez a sztenderd (azaz nem a nonstop verbális és/vagy fizikai erőszak a szeretett ember irányába), ne csináljunk már úgy, mintha nem lenne ez a jelenség megtalálható az idők kezdete óta, a párok/családok jelentős zöménél.

lehet felháborodni (joggal), de a kommentelők zöme úgy csinál, mintha dani, renátó vmi olyasmit mutatna be, ami egy kuriózum - akár ebben az országban, akár más helyeken a Földön. nem, nem az. ez sajnos egy sztenderd emberek százmillióinál, ha tetszik, ha nem.:/

2021.01.09. 21:33:01

a ket alompar egymasra talal

2021.01.09. 21:33:58

@szociál: a stockholm szindroma a sved osokre utal

2021.01.09. 21:34:30

orrszor kitepve, asztalra dobva

Rugdoll 2021.01.09. 21:34:43

@szociál: az. de komolyan. nem hiszem el. tényleg nem. hogy ezzel lefekszik stb. nem fér be a fejembe. és otthon anyuék valóban ezt nézik.. hogy a kislányukkal valaki így bánik. döbbenet.

2021.01.09. 21:34:46

igen fru, akarni fogod

P.Y.T. 2021.01.09. 21:34:55

@Sepsidzsi: elhűltem teljesen..... És ugye senki nem gondolja, hogy ez a vita kint történik, már megegyengette volna Fru fogsorát a szociopata agresszív ge.... görény, ugye?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:35:56

@PYT: Ennyire buták, de ezt tudtuk. :DDDD

Igen, Daniella azt hitte, hogy majd elhagyhatja a villát. Többet vártál tőle? :xD

Mók_Ica 2021.01.09. 21:36:06

@vágtázó vadmalac: pont az a baj, hogy ezt elfogadja a fru-k többsége.....

@Cimili2: <3

2021.01.09. 21:36:09

ha az en lanyom lenne mar kihoztam volna, plusz feljelentest tettem volna a rendorsegen

Mók_Ica 2021.01.09. 21:37:22

renáta férfiasan felkérdezi mohát......

2021.01.09. 21:37:22

na ez a bevagasos jo volt

Rugdoll 2021.01.09. 21:37:26

@vágtázó vadmalac: hát Malacka, én elhiszem ezt, de attól még ledöbbent. hogy ilyen fiatal kölykök így viselkedjenek, és ilyen fiatal kislányok ezt okénak érzik.
mint egy lány gyermek anyja most mondom, egyszer beszél vele valaki így, azt elásom a retkes g*cibe.

P.Y.T. 2021.01.09. 21:37:33

@Rugdoll: ma ez meg a másik, nemmhogy elküldené azonnal melegebb éghajlatra - úgy értem, szakítana vele azonnal, még össze is fekszik vele??! Ez mi!??

Mók_Ica 2021.01.09. 21:38:07

@Rugdoll: megyünk segíteni.....

Adamadam 2021.01.09. 21:38:31

Mohnak lenne egy kis humorérzéke akkor direkt elkezdene nyomulni Frura és Virágra

Cimili2 2021.01.09. 21:38:32

okoskodnak a buták.

2021.01.09. 21:38:54

na az ilyen behaluzos felkerdezos sztori szokott keselessel vegzodni

2021.01.09. 21:40:18

a trippert kapjatok el virag

P.Y.T. 2021.01.09. 21:40:27

@Rugdoll: csatlakozom, úgy, hogy nekem fiaim vannak, ha bármelyik valaha ilyet engedne meg magának, lenne vele megbeszélnivalóm. Mondjuk, ilyen sosem lenne, még a legdurvább vitáik során sem hallottam egyiket se soha így beszélni, nem hogy lánnyal, de a haverjaikkal sem, senkivel sem. Persze, nevelés kérdése...

tvbuzi 2021.01.09. 21:40:48

@Adamadam: magyarázkodás helyett koröhöghetné Renit

Mók_Ica 2021.01.09. 21:41:12

jajjj.... ez jó lesz...... a többi ápolt lesz az állat a kertben :DDDDD

malevil2050 2021.01.09. 21:41:12

Emberök, ez egy színház és nem valós! Ergo - pár mandóra nem jól játssza a szerepet,. Hogy lehet ? hogy lehet ? Hát így.

2021.01.09. 21:41:17

nem csak a villamester lephet be oda?

Rugdoll 2021.01.09. 21:41:42

@PYT: semmi tartás nincs benne. csak hangoskodik olyanokkal, mint Virág, de amikor tényleg ki kellene nyitni a száját és kiállnia magáért, akkor néz maga elé, és pislog mint hal a szatyorban. el is mondja, hogy gáz, hogy azért megdugja este. de te tartod oda a pinit kicsikém..

P.Y.T. 2021.01.09. 21:42:47

@VV10 Velőtrázó Vélemény: pontosan. A nője arca pedig alapállásba rakva, ököllel természetesen.

Adamadam 2021.01.09. 21:42:47

Dani meg Virág hogy lehet ennyire hülye, hogy azt hiszi kimennek? Covid közepén... szép lenne ha bevinnék a vírust a többieknek

Cimili2 2021.01.09. 21:42:50

ez az állatnak beöltözős jó ötlet volt a szerkiktől. jól átvágják virdzsiéket. :DDD

Mittudomki 2021.01.09. 21:42:50

Ez+ert piros pont a kreatív csapatnak..mekkora sz.patás márrr :D

Mók_Ica 2021.01.09. 21:43:08

nagyon röhögök..... :DDDDDD
btw daniella papucsban menne a programra.....

MsIreneAdler 2021.01.09. 21:43:40

Na itt vagyok már!
Csak el kellett hesegetnem Moht, mert a tévén keresztül el akart csábítani :)

tvbuzi 2021.01.09. 21:44:22

Fru a jelmezben pucsít!!! Lesz nemulass!

Spitzbaue® 2021.01.09. 21:44:27

Lehet, hogy annak az egy üveg bornak köszönhető, amit megittam, de rég röhögtem ekkorát! Bála az oroszlánjelmezben, prájszlesz. Recska is jó (azért nem szerettem meg)!

2021.01.09. 21:44:34

csulato maradhat igy most mar erre a kis idore

Rugdoll 2021.01.09. 21:44:38

@PYT: persze, mert te nevelted a gyerekeidet, és nem a vadonra hagytad. én az egész VV-t komolyan ezért nézem. sokk terápia, szoktatom magam a nagyvilághoz, mert ezek szerint engem valahol burokban és nagyon elzárva az igazi élettől neveltek, mert ilyenkor csak a szememet forgatom, hogy ez megtörténhet.

Mók_Ica 2021.01.09. 21:44:42

@MsIreneAdler: neked is megfogta a derekad??? az enyémet is.... és megköszönte a kaját is.....

tvbuzi 2021.01.09. 21:45:04

@MsIreneAdler: biztos, hogy hagytad magad!!! Minden nő álma...

Lilith.Inanna.1 2021.01.09. 21:45:10

Komolyan azt gondoltak allatkertben fognak setalgatni covid alatt. Lol.

Mók_Ica 2021.01.09. 21:45:38

lóbelt kicsit aránytalan elefántjelmezt kapott...... :DDDDDDDDDDD

MsIreneAdler 2021.01.09. 21:45:52

@Mók_Ica: rosszabb...engem....engem...nézett!!:D

Lilith.Inanna.1 2021.01.09. 21:46:21

@Mók_Ica: En is ereztem,isteni volt. :)

MsIreneAdler 2021.01.09. 21:46:54

@tvbuzi: igen. Bevallom, vissza néztem rá :)

tvbuzi 2021.01.09. 21:47:02

@MsIreneAdler: egyenesen rád? Vagy melletted el?

Cimili2 2021.01.09. 21:47:06

szakadok pp-n és az ő elefántjelmezén.:DD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:47:51

@Mók_Ica: Csak kicsit.

Ezen viszont szakadtam azért. :D A két naiv amikor rájött, hogy nem mennek sehová...:D

tvbuzi 2021.01.09. 21:48:01

Reni a riportban milyen cuki

Spitzbaue® 2021.01.09. 21:48:05

Nehogy Recska lilát kapjon, mert tökön szúrom magam!

MsIreneAdler 2021.01.09. 21:48:08

@tvbuzi: rám, és legalább 3 mississippin keresztül, amit mindenki tud, hogy szerelem :)

Lilith.Inanna.1 2021.01.09. 21:48:12

Aki a- t mond,mondjon b-t is.

Mók_Ica 2021.01.09. 21:48:34

@MsIreneAdler: te nyertél.... te kellesz neki.... már látom :DDDD

@Lilith.Inanna.1: :DDD

Spitzbaue® 2021.01.09. 21:48:50

@tvbuzi: Broáf! Vagy a konténeresek hagyták itt a HV-t? Akkor is broáf!

P.Y.T. 2021.01.09. 21:50:00

@Rugdoll: na ez az, pontosan....

De miért mutatják ma folyton azt a pszichopata állatot, komolyan már ránézni se bírok!

MsIreneAdler 2021.01.09. 21:50:37

@Mók_Ica: hát evvan, ellenállhatatlan vagyok :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 21:51:28

Tud oooozni a mikrofonba Robi, sokat gyakorolta ;)

P.Y.T. 2021.01.09. 21:51:32

@Niemandhäuser: önkiszolgáló konténer-ellátás van mostantól, szegény Móki már nem bírt eleget szolgáltatni... ;)

Mók_Ica 2021.01.09. 21:52:18

@Niemandhäuser: a konténer mmkk itt van... ne aggódj.... jöhetsz nyugodtan... :DDD

2021.01.09. 21:52:22

instant fenykepezot vegyek le, tok felesleges

P.Y.T. 2021.01.09. 21:52:24

@tvbuzi: behányás, broáááf

Cimili2 2021.01.09. 21:52:29

@PYT: gondolom azért, h akik eddig rá szavaztak volna, most végleg kiábránduljanak belőle.

MsIreneAdler 2021.01.09. 21:52:39

@nicu71: én is, kezdte, mint egy medve, a végére meg szúnyog lett :D

Rugdoll 2021.01.09. 21:52:47

Asszem Petinél is elszakadt valami :D

princejesus 2021.01.09. 21:52:53

Vivi feje ott van a fényűző vacsorán

tvbuzi 2021.01.09. 21:53:53

Épp kiszaladtam megkeverni a mártást... Mit vett lett Bálint?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 21:53:59

@PYT:
Nem szimpi Renike?
Rasszista !!!

:P

Mók_Ica 2021.01.09. 21:54:02

@MsIreneAdler: most már csak az a kérdés, hogy a párod felkérdezi-e mohát??? :DDD vagy téged....

2021.01.09. 21:55:03

@MsIreneAdler: tovabbfejlesztett polaroid

Mók_Ica 2021.01.09. 21:55:37

@MsIreneAdler: gondolom polaroid gép..... ami úgy néz ki, mint az insta logója

@PYT: persze, már edzett vagyok :DDDD

@tvbuzi: én nem láttam..... :((((

P.Y.T. 2021.01.09. 21:55:37

@Cimili2: de én a kommentárokra gondolok, állandóan vele kommentáltatják a napi dolgokat... Egy ilyen belépő után, mint a mai öfi eleje... most komolyan...

MsIreneAdler 2021.01.09. 21:56:46

@Mók_Ica: már hasogatja a fát a máglyámhoz, csak a szokásos :D

P.Y.T. 2021.01.09. 21:57:32

@Mók_Ica: hát jó, de már aggódom érted, naggyon durva a kontent.. :)

P.Y.T. 2021.01.09. 21:58:45

@szociál: tartom és emelek: tripperes proliúr se szimpi ;p xdd

P.Y.T. 2021.01.09. 21:59:37

@pomac: komolyan? de miért nem a polaroidot?

Mók_Ica 2021.01.09. 22:01:04

@PYT: drága vagy :DDD még bírom.. amint segítség kell, akkor szólok nektek :DDDD

tvbuzi 2021.01.09. 22:01:33

És még mosolygott rá

2021.01.09. 22:01:49

@PYT: mert fuji instax divik, a polaroid egy marka, tehat az instant fenykepezogep az neutral

pomac 2021.01.09. 22:02:20

@PYT: azt csak ő tudhatja hogy, miért azt választotta. :)

Mók_Ica 2021.01.09. 22:02:42

renáta szerint fru megcsalta őt..... jááááááááááájjjjjj........

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:02:58

@PYT:
:)

Fru majd lebabazik 6 kis ogret

2021.01.09. 22:03:10

pakk, most nullazta le magat csulato vegleg

P.Y.T. 2021.01.09. 22:03:32

Tyűű... pifff.... Ez a nő is egy beteg állat!!! Még odaül hozzá, könyörgő borjúszemekkel, meg bazsalyog rá... Há' nooooormális???! Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de megérdemli a sorsát, maga keresi magának.

Mók_Ica 2021.01.09. 22:03:39

ez a stílus, ahogy beszélnek..... fáj hallgatni is......

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:03:44

Csulabá, te mindenkivel így beszélsz, nem tűnt még fel? És most nem védeni akarom Grincset, mert ő a hülye, hogy hagyja...

Na, meg is kaptuk a választ, Rencsula kit hívna ki. :D Fosik Bálinttól.

Cimili2 2021.01.09. 22:03:51

nő létére frúnak is elég mocskos szája van.

P.Y.T. 2021.01.09. 22:04:45

@Mók_Ica: én sem bírom, csodálod, hogy aggódom érted? Szójl ha kell segítség! ;)

tvbuzi 2021.01.09. 22:04:47

Dani hajvágás közben is a farkát markolássza

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:05:20

Merci tanácsa, hogyan fejezzük be a kapcsolatot...oh wait... :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:05:39

Mercike kivétlesen jól mondja... meglepő.

Mók_Ica 2021.01.09. 22:05:39

@PYT: kösziiiii <3

@tvbuzi: mikor nem?? ja, amikor virdzsiben van....akkor nem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:05:52

Merci vegre vagja
De ennek hijaba mondja

Adamadam 2021.01.09. 22:05:54

Mercinek kivételesen most igaza van

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:06:10

@MsIreneAdler: Az más kérdés, de abban igaza volt, hogy ha kamerák előtt így viselkedik, akkor kint milyen lehet. :D

Cimili2 2021.01.09. 22:06:31

dani a párkapcsolati tanácsadó. ez a hét vicce :DDDDDDDDDD

2021.01.09. 22:06:40

nagy elmek ha talalkoznak

Mók_Ica 2021.01.09. 22:06:47

@MsIreneAdler: @Kiégett Hobbynyúl: érdekes, hogy a másét milyen jól látja.... a sajátjában ő is bután viselkedik....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:06:58

Daniella, a te lekezelésed.... hagyjuk. Látni Virágon, hogyan rántottad magaddal.

2021.01.09. 22:07:15

ja csak mercike onmaganak kene tanacsot adjon

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:07:30

@Kiégett Hobbynyúl: igaza volt, csak azon röhögtem, hogy mikor másról van szó, milyen okos, mikor magáról, akkor meg milyen kus bamba.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:07:40

@Mók_Ica: A sajátjában pióca. Pedig mondták neki, hogy ha nem akarja őt Moha, akkor hagyja, de neki is hiába.

P.Y.T. 2021.01.09. 22:08:15

@tvbuzi: pont azt néztem még az előző szegmensben, hogy úgy markolássza, hogy közben úgy gyurmázva vakarássza... tuti valami nemi úton terjedő betegsége van, és akkor már a háziállatkájának is...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:08:32

Ennyit mutogatni ennek a hombar fejet, lerokaztam a tvt baszki

Mók_Ica 2021.01.09. 22:08:33

jön az éjszaka.... ki kell békülni.... különben mehet renáta a wc-re.....

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:08:50

Miből kellene látnia Frunak, hogy Rencsi szereti? De komolyan?

tvbuzi 2021.01.09. 22:09:07

Fru elmondja amit Mercikétől hallott

2021.01.09. 22:09:30

csulato nem valaszolt a megutsz kerdesre

tvbuzi 2021.01.09. 22:09:52

@MsIreneAdler: fújatás, hátulról beakasztás,...

Mók_Ica 2021.01.09. 22:10:05

@MsIreneAdler: jajjj... fru.... üssön meg a párod??? ójajj..... van ott is baj....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:10:08

"Üssön meg"... gratulálok Grincs.

pomac 2021.01.09. 22:10:39

@VV10 Velőtrázó Vélemény: de fru válaszolt hogy kívánja az ütést , ez se normális..

princejesus 2021.01.09. 22:10:44

A legrosszabb az hogy Fru szülei is látják. Biztos fasza lesz a viszonyuk Rencsivel.

Ha a valami rosszat teszek üssön meg?? Normális ez a nő?

tvbuzi 2021.01.09. 22:10:46

Ugye nem csak én hányok?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:11:12

@Kiégett Hobbynyúl:
Es oda bujik hozza

Ennek kimutottek az agyat es a gerincet

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:11:20

Na este van, Recska baxxni akar, most békülékeny. Gincs meg hülye, de az nem is kifejezés.

SzabadEzANév? 2021.01.09. 22:11:38

Sok munkát fognak adni ezek a rendőrségnek...

Mók_Ica 2021.01.09. 22:11:40

@MsIreneAdler: hát ebből..... amit most csinál..... és már csőröznek is...... fru ettől a fickótól akar gyereket..... hümmmm

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:11:43

Megérdemlik egymást, nincs miről beszélni. :DDDD
Szépen fog működni... idióta.

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:12:01

@tvbuzi: nem, én is. Ez hülye, mint a segg!

2021.01.09. 22:12:06

"...én egy párt szeretnék, aki, ha vmi rosszat teszek, akkor üssön meg..." - by vv10 fru

ezek után - lécci - ne sírjunk már, h szegény áldozat, akit az agresszív dzsipi terrorizál...
köszi!:D

readonlyvv 2021.01.09. 22:12:11

ezt nem lett volna szabad leadni..

P.Y.T. 2021.01.09. 22:12:20

@VV10 Velőtrázó Vélemény: tudja ő jól, hogy mit kéne csináljon, csak képtelen rá, mint egy OCD-s, képtelenneéengedni a srácot.

Ez a barom Fru meg.... nincs elég baja, még rátesz magának egy lapáttal?? Elárulja a nak a barom agressziv állatnak, hogy szokva van a veréshez??! Agyarán: okés a szájbaverés, csak "okkal történjen"..!?? Ez kész.

Mók_Ica 2021.01.09. 22:12:41

@tvbuzi: nem..... már a 3dikk konténert hozom......

és kapnak kutyát.... szegény kutya....

Rugdoll 2021.01.09. 22:12:47

ne küldjenek kutyát. légyszi. semmilyen állatot.egy bolhát se!

P.Y.T. 2021.01.09. 22:13:00

@PYT: *képtelen elengedni*, nyah.

readonlyvv 2021.01.09. 22:13:03

@princejesus: lehet pont, h otthon is ezt látta

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:13:24

@princejesus: Azok a vasárnapi ebédek... Mire Grincs kimegy, anyu-apuban is vigyázba fog állni a xar, 1-2 vasárnap után. :-DDDD

Mók_Ica 2021.01.09. 22:13:33

renáta az ingyen fodrász.....

Cimili2 2021.01.09. 22:13:36

@Mók_Ica: és még ő gondolta magáról az elején, h agyilag messze fölötte áll a többi ápoltnál.

peachcat 2021.01.09. 22:13:45

remeltem, h peti vhogy reflektal a noveresre, h semmiesetben nem elfogadhato... de semmi. ez csalodas.

malevil2050 2021.01.09. 22:13:49

honnan tuttam h ez lesz? - mert én vok a dramaturg.

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:13:54

@Mók_Ica: de Rencsi anbyit nem mondott, hogy bocsika...

P.Y.T. 2021.01.09. 22:13:56

@Rugdoll: ezt akartam írni én is, védtelen állatot, ezeknek??! Ekg...

princejesus 2021.01.09. 22:13:57

Az a haj nem készül el ha a Bálint rencsire rak

tvbuzi 2021.01.09. 22:14:02

Mercike milyen bájos, teli szájjal üvölt a tévére

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.09. 22:14:37

Most tényleg, kapnak kutyát? Milyen fajtát? Vakkomondort? Akkor legalább lehetne legalizálni Frúék kapcsolatának zökkenőit.
Ja, Frú egy idióta picsa. Ez már nagyon kikívánkozott belőlem.

Lilith.Inanna.1 2021.01.09. 22:14:38

Mikor lesz iskola het? Mar nagyon varom.

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:14:46

@PYT: "Agyarán":-DDD Akkor azért olyan kusza :-DDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:14:49

Mindegyik Dzsudzsak frizuraban kuldi, pfff

Ego0123 2021.01.09. 22:15:01

@Niemandhäuser: :):):)és pofa lapos lesz :):):)

LaciHogyVoltol 2021.01.09. 22:15:15

Fake élő a Kiválasztás? RTL appon van már videó Bálint kész hajával...

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:15:35

@Gézamalac: egy kaktuszt nem bíznék oda, én a nemre szavaztam.

P.Y.T. 2021.01.09. 22:16:00

@Niemandhäuser: bocsánat, a gboard önállósítja magát néha és nem bírok vele, egy terrorista... xddddd

Cimili2 2021.01.09. 22:16:30

@Lilith.Inanna.1: ahhoz már túl kevesen vannak szerintem.

Mók_Ica 2021.01.09. 22:16:52

@MsIreneAdler: de átkarolta..... frunak ennyi is elég..... :((((

@szociál: rencsi ezt tudja.....

P.Y.T. 2021.01.09. 22:17:02

@repuloezustmokus: ....a beteget.... xdddddddd (erre gondolsz?;))

pomac 2021.01.09. 22:17:24

világítós cipő :DDDD

LaciHogyVoltol 2021.01.09. 22:17:25

Amúgy én nemmel szavaztam a kutyára. Kaktusz nem adnék ezeknek a szerencsétleneknek gondozni, nem hogy kutyát!

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.09. 22:17:27

@Mók_Ica: Jaja, elképzelhető, hogy Dani farka bekerül az első három közé

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:17:46

@Lilith.Inanna.1: Szerki kötsögök! Iskolahetet akarunk!

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:18:05

@LaciHogyVoltol: hihi, lásd feljebb ugyanezt írtam :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:18:43

@Niemandhäuser: Minek? Az annyira elcsépelt már. :-( Ráadásul tényleg kevesen vannak hozzá.

Adamadam 2021.01.09. 22:19:14

@LaciHogyVoltol: szerintem az még az előző. Már tegnap is új frizurája volt, szerintem most csak igazítottak valamit rajta

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:19:38

@LaciHogyVoltol:
Egy hordo nitroglicerint adnek nekik, azzal jatszanak

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:19:50

@Mók_Ica: hihetetlen. Semmi tartás! Mitől várja a csodát vajon? Még bocsánatot sem kell kérnie Rencsinek, meg sem kell erőltetnie magát.

LaciHogyVoltol 2021.01.09. 22:20:28

@PYT: bocsi nem az appon, Bálint instabsztorijaban van, most néztem elvileg már 11 órája fent van a story, amiben először nézi meg a tukorben. Amúgy az is fura hogy nem készültek rá, tuti nem most vágta volna a haját, ennyire ok sem lehetnek hülyék...

malevil2050 2021.01.09. 22:20:37

Hát azt hiszem csak vivi maradt , a többi mehet a levesbe.Mától Néked szurkolok Vivieny.

Cimili2 2021.01.09. 22:20:40

@Kiégett Hobbynyúl: meg azt dumcsiztuk eccer itt, h csak onlány tanítás mehetne, nehogy bevigyék nekik a vírust.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:22:27

@Cimili2: Jajaja. Az még vicces is lehetett volna, de arról már letehetünk. Ennyi emberrel már nincs értelme.

SzabadEzANév? 2021.01.09. 22:24:20

@Cimili2: jaja, idétlenkednének a zoommal meg a teamssel, szakadozna a net meg ilyenek :))

etikette 2021.01.09. 22:24:30

En beadnam nekik a bombolo csecsemoket. Gyakoroljanak csak...kivancsi lennek hogy melyik kapna szet leghamarabb a kis mubabat

SzabadEzANév? 2021.01.09. 22:24:54

@malevil2050: ekg. Vivien közellebb van a 36 misihez, mint azt gondolná

2021.01.09. 22:26:04

@peachcat:

"remeltem, h peti vhogy reflektal a noveresre, h semmiesetben nem elfogadhato... de semmi. ez csalodas."

lehet, h időnként ő is lebokszolja a boglárkát otthon, who knows?:]

2021.01.09. 22:28:19

@malevil2050: "Hát azt hiszem csak vivi maradt , a többi mehet a levesbe.Mától Néked szurkolok Vivieny. "

adom:]

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:29:40

@Lilith.Inanna.1: Szerintem mindenkit. Ezért fogalmaztam meg kedvesen, türelmesen a kérdést a szerkesztők felé. Ebben az évadban úgy látszik olvasnak bennünket.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.09. 22:30:08

@Mók_Ica: Az semmi! Nekem nemhogy megérintette a derekam, hanem még csücsörített is hozzá

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:30:34

@etikette:
Kiderulne milyen fantasztikus apa lenne Recska.

Megint remeg a fold bmg, razza az agyam

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:31:06

@Kiégett Hobbynyúl: Jó lenne. Szopacsek lenne az összes tanár. Tesco-gazdaságos iskolahét!

2021.01.09. 22:31:19

@LaciHogyVoltol: "Fake élő a Kiválasztás? RTL appon van már videó Bálint kész hajával... "

gyanús nekem is, pláne h a "premier" szó figyel az ertéel logónál, miközben ilyenkor szigorúan át szoktak váltani az "élő" feliratra. simán lehet, h késő du, kora este (16-20 körül) jelentkezett be hozzájuk pp, elvégre nagyjából már vágtázzák a lakók, h szombatonként hány körül van az élő kiválasztási procedúra.

tvbuzi 2021.01.09. 22:31:59

Reni be is van szarva

Ego0123 2021.01.09. 22:32:59

Nincs a .............léted

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:33:01

Ja, hogyne szerette volna Rencsi mindÉg isss...

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:33:05

Recska kérte. Múlt héten. Azóta sem, biztos, ami biztos.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:33:19

@Niemandhäuser: Mindenhez IS ért. Volt munkafelügyelő, Guiness rekordot felügyelő mittudomén kicsoda, így simán lehet tanár is. :D Megnézném, ahogy bemutatja a gyakorlatokat az ápoltaknak. xD

princejesus 2021.01.09. 22:34:32

@Niemandhäuser: azóta már lila kendőért is imádkozott ha jól emlékszem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:34:59

Frunak igaza van ,mindenki hanyinger csak szerelme nem az :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.09. 22:35:17

@SzabadEzANév?: Vivi a legjobb a csajok kozt, innen már ne bassza el

Mók_Ica 2021.01.09. 22:35:21

fru már "okádik" bent lenni..... hát rajtunk ne múljon :DDDD

Ego0123 2021.01.09. 22:36:27

Felmemlt fej.....ű

Mók_Ica 2021.01.09. 22:36:31

@Gézamalac: óóóóó.... akkor én csak a harmadikkkkk vagyok..... Irene vagy te vagy az első moha listáján?? :DDDD

Mók_Ica 2021.01.09. 22:37:05

renáta.... ki ellen mennél vissza???

Cimili2 2021.01.09. 22:37:39

mit álmodozik, h ő visszamegy??

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:38:02

@Mók_Ica: no no kocc van mohácskáról! A riportszobából csak engem nézett, kizárólag :)

Cimili2 2021.01.09. 22:38:45

@tvbuzi: mártás elkészült? :)

Mók_Ica 2021.01.09. 22:38:49

@MsIreneAdler: Gézamalaccal van a párbajod.... én a harmadikkk vagyok a sorban, utánatok :DDDD

Mók_Ica 2021.01.09. 22:39:45

a 7es, az egy busz.....nekem ez a véleményem.....

princejesus 2021.01.09. 22:40:08

Virág nem merte még Merci szemébe mondani hogy ki nem állhatja

Mittudomki 2021.01.09. 22:41:13

Láttátok Móh odanyomta a vállát Fru hoz..a perverz állatja :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.09. 22:41:48

@MsIreneAdler: nem is, merz engem nézett, és én vissza is kacsintottam rá

princejesus 2021.01.09. 22:42:36

Megint a semmiről beszél ez a sügér

2021.01.09. 22:42:36

daninak maskor is ilyennek kene lennie

Ego0123 2021.01.09. 22:42:57

indokolás, nem idoklás

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:43:11

@princejesus: Így volt. Meg akarta szóratni magukat kintről. xD

Mók_Ica 2021.01.09. 22:44:21

@Mittudomki: renáta látta??? :DDD

@Niemandhäuser: pláne..... :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:45:12

@Mók_Ica: Majd ha visszanézi, lesz nemulass. xDDD

Cimili2 2021.01.09. 22:46:46

úrstn, merci barátkozni akar frunátóval. ja, mert tesók.

Adamadam 2021.01.09. 22:47:01

Ha esetleg fake élő a kiválasztás akkor Moh nem lesz kiválasztva. Bálint insta szotrijában Moh-n nincs zöld kendő, Renátó pedig nincs a sztoriban. Szóval szerintem Rencsa lesz

Mók_Ica 2021.01.09. 22:47:24

@Kiégett Hobbynyúl: remélem hamarabb nézi meg, mint gondolná..... otthonról..... :DDDD

Ego0123 2021.01.09. 22:47:32

taktikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkka

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.09. 22:48:04

@MsIreneAdler: @Mók_Ica Én nem vagyok egy Dániel, bátran megosztozom a szépfiún, mert tudom, hogy fogja bírni szusszal

P.Y.T. 2021.01.09. 22:48:07

Móki, egy EGÉSZ konténert kérek, most!!!

pomac 2021.01.09. 22:48:12

virágon fog múlni

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:48:21

Ha Mú lesz, remélem, akkor is Mú-Recska phájbhaj lesz!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:48:28

@Mók_Ica: Én is. :-))) Bár akkor láncfűrésszel fogja várni az ajtóban Grincset.

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:48:32

@Mók_Ica: ajjaj. Egy malaccal nem bizti, hogy elbírok.

@repuloezustmokus: oh és még te is... Tipikus Moh :)

Koszliderc 2021.01.09. 22:49:03

Sziasztok, csak nekem tűnik úgy, hogy a sunyif@sz aka Renato állandóan Bálintot lesi miközben élőznek? Csak egyszer kellene megindulnia a Bálintnak és a kis csicska a sarokban kuporogna mig ki nem mentik. Talán még önként fel is ajánlaná a személyes boxzsákját.

P.Y.T. 2021.01.09. 22:49:17

Oh, Virdzsi kifalsult? Ez vajon tattika a prolipárostól..?

princejesus 2021.01.09. 22:49:33

Na Virágnak nem lett megmondva kire kell rakni, ezért lesz seggbekuki Danitól

P.Y.T. 2021.01.09. 22:49:49

@Koszliderc: ez jó, lehet benne valami..

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:50:44

Grú arca! Megérte ma is nézni!!!!!!!!!!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

tvbuzi 2021.01.09. 22:50:59

ITT A LÉT A TÉÉÉÉÉT

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:51:10

Van isten, Renike tiplizik 5 %-al

2021.01.09. 22:51:14

balint fiam vedd le a lilat

LaciHogyVoltol 2021.01.09. 22:51:15

Van igazság!!! Viszlát Recska!!!

Mók_Ica 2021.01.09. 22:51:19

@PYT: @Gézamalac: dobtam is....

@MsIreneAdler: én kiszállok..... :DDD keresek másik szépfiút :DDDD lóbeltre teszem a jelem :DDD

@Niemandhäuser: ez lenne az optimális... és maradhat is kint....renáta

P.Y.T. 2021.01.09. 22:51:55

@princejesus: de, szerintem meg lett mondva neki, proliúr így hátrált ki a szituból, hogy a víríére kelljen pakolnia, és: én Bálintot sejtem emögött, mert a prolinak tuti nincs ennyi esze...

gazo 2021.01.09. 22:51:56

Durran a fantomkép

princejesus 2021.01.09. 22:52:06

Gyáva szar Vivit viszi ki mert őt tartja leggyengébbnek

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:52:40

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ekg. Megtenném a helyében, azért is, ahogy napok előtt is beszéltük.

Már ment is a szavazatom a fantomképre.

Koszliderc 2021.01.09. 22:53:04

Remélem megalázó 5 százalékkal kullog haza a fodrászok gyöngye.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:53:22

@princejesus: Vivit vagy Mohát. Még akkor is, ha Bálint leveszi a llát. xDDD Gyáva car alak.

tvbuzi 2021.01.09. 22:53:37

Ha nem Frut viszi ki nincs izgalom a párbajon

Mók_Ica 2021.01.09. 22:53:45

@VV10 Velőtrázó Vélemény: mondjuk ez lenne a lényeg, hogy minél később menjen párbajozni :D ezt jól csinálja lóbelt....

renáta bosszút állt merci haján......

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:54:09

Jól láttam, hogy Recska annyira akarta a zöld kendőt, mint kecske a kést?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:54:14

Szerverhiba lefagyott annyian szavaznak :))))

Mittudomki 2021.01.09. 22:54:51

@princejesus: Móh-t viszi..teljesen biztos a dolgában,ráadásul Fru miatt meg pláne Móht kell vinnie..ez a párbaj már rég le van zsírozva(kb. mióta Dani bekattant Móhra Gina kiesése után)

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:54:56

@Mók_Ica: áh amúgy nekem is más a zsánerem :)

tvbuzi 2021.01.09. 22:55:01

@szociál: majd szombaton szavazok

malevil2050 2021.01.09. 22:56:07

More rád szavazok. Tudod mé? Há mer tiged mindenki utál., így polgárt pukkasztok. Hihi

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:56:19

@Niemandhäuser: Igen. Már most retteg. :D

Nem baj Renáta, mehetsz haza te is, aztán mehet a nagy "szerelmed" is utánad.

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:56:20

@princejesus: Dani néáam már erősen küzd Grinccsel az utolsó előtti helyért.

Cibere Brúnó 2021.01.09. 22:56:28

Általában a tuják szimpik a nézőknek, de ezt a Vivit nem tudom hova rakni. Szerintem semmi szerethető nincsen a passzivitásában, az affektálásában. Nem tudom, hogy nála ez egy felvett szerep-e vagy tényleg ilyen.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:56:46

@szociál: Lehet, nekem még fogadta a szavazatomat, de azóta nem tudom megnézni. xD

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.09. 22:56:47

@Mók_Ica: Olyan pasi nem is kell, aki másnak sem. Akkor már inkább a jóképű, sukár Renáta. Hát olyan szépen beszél, mint egy poéta.

SzabadEzANév? 2021.01.09. 22:56:49

@Cibere Brúnó: kövezzetek meg de nekem bejön :))

SzabadEzANév? 2021.01.09. 22:57:13

@SzabadEzANév?: Mármint nem a Vivi, csak a lénye meg amiket csinál :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:57:23

@Cimili2:
Nem lesz 10%-a sem ez azt jelenti, ember nincs aki erre szavazna

2021.01.09. 22:57:36

hat nem teljesen tok mindegy kit visz ki?

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:58:10

@Kiégett Hobbynyúl: Mint már irtam, addigra Recska már "meglátogatja" egyszer-kétszer a Grincs szülőket. Lesz kapsz :-DD

Múmin89 2021.01.09. 22:58:19

Az utolso pillanatban beijed Mohtol es Vivit fogja vinni, mert gyengenek tarja. Valami indokot meg majd kitalal :D

Mittudomki 2021.01.09. 22:58:28

Szegény Fru..ha kiesik a Kani akkor hogy fogja kapni az ívet Danitól hogy Mercivel és Móh val fog bandázni(miközben már ez a Fru-Merci viszony kisebb megszakítással réges rég óta tart..Móh pedig csak a farka után megy persze :D )

Mók_Ica 2021.01.09. 22:58:39

@Gézamalac: fene a gusztusod..... :DDDD de vidd, ha ennyire szeretnéd :DDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:58:43

@Kiégett Hobbynyúl:
:)

Majd aszondja elcsaltakba szavatatokat :)
Mint az a ketyos usa-ban

2021.01.09. 22:59:13

@Cibere Brúnó: merd ossze mondjuk barmelyik masik csajjal es egyertelmu lesz

Mók_Ica 2021.01.09. 22:59:27

@MsIreneAdler: nálam rendben..... szavaztam is... :)))

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:59:36

@Gézamalac: azt olvastam, hogy Gézmalac. Mondtam is magamban, hogy milyen fasza nick :-D

malevil2050 2021.01.09. 22:59:37

Kolosi monnyon le , nem megy a voks gép!

P.Y.T. 2021.01.09. 22:59:45

@szociál: miért is? ha úgy akarták kitküldeni Rencsula fajtársat hogy ne kelljen bepiszkítaniuk a kezüket (vír a vírre nem tesz, tudod), akkor mission completed. ;)

Koszliderc 2021.01.09. 23:00:10

A jovő vasárnapi ebédet már Fruék küszöbén eszi, tuti hogy be nem engedik a házba.

pomac 2021.01.09. 23:00:28

kíváncsi vagyok hogy bevágják e hogy robi beszél múval vagy rencsinvel...mert nagyon úgy jött le a szavaiból mintha múh rencsit vitte volna ki mindenképp ha ő megy

2021.01.09. 23:00:39

@szociál: mondjuk az usa valasztasi rendszere gyengebb labakon all mint a vv-e

2021.01.09. 23:01:22

@malevil2050: lefagyott, annyian klikkeltek a kihivottra

P.Y.T. 2021.01.09. 23:01:32

@Mók_Ica: nálam is, engem csak az inda dobott ki, miközben az előző komit írtam, a felénél kb, de nem baj, csessze meg, megtaláltam az ellenszerét ;p ;))

2021.01.09. 23:01:37

kezdodik a vivibelevalo

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 23:02:31

@szociál: Az tuti. :D Kéri az újraszámlálást, aztán megmegmagyarázza, hogy mindenki hülye, ő a helikopter. :D

Spitzbaue® 2021.01.09. 23:02:31

@malevil2050: de megy. Vagy most épp annyian savaznak Recskára, hogy lefagyott.

MsIreneAdler 2021.01.09. 23:02:34

@Mók_Ica: Rencsire? Mert nekem a fantomra nem megy :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 23:02:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Ott az elektorokkal kicsit rizikosabb

Aszondja gyozi szavazzunk :))
Ha tudnank

gazo 2021.01.09. 23:02:38

Beja asszony is olvassa a hv_t

2021.01.09. 23:03:19

moh mar robira is ramozdult

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.09. 23:03:31

@Niemandhäuser: Ellentétben a Gézamalaccal, ami tök béna? :D

Cimili2 2021.01.09. 23:03:45

nna. úgy tudtam csak szavazni a sok próbálkozás után, h lehúztam a telón a wifit és mobilnettel már simán ment.

P.Y.T. 2021.01.09. 23:04:01

Gy.őzike, a próféta beszéljen belőled!!! Rtl-illetékesek, pls, nem belenyúlni, írjunk VV-történelmet! ;))

Mók_Ica 2021.01.09. 23:05:39

@MsIreneAdler: naaaaaaaaaaaaaaa...... nemondjmárilyetnekem..... sskk nem szavazok egy párbajonn renátára....

2021.01.09. 23:05:59

jovo szombat esti visszatero bulin mindenki fru intim szferajan belulre lepve simogatasokkal vigasztalja frut

P.Y.T. 2021.01.09. 23:06:08

@Koszliderc: xdddddd az rtl meg követi, élőben nézhetjük (már aki;))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 23:07:28

@Koszliderc: Én még védelmet is kérnék, meg távoltartási végzést. :DDDD

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Másnap pedig olvashatjuk, hogy Renáta agyvérzést kapott.

MsIreneAdler 2021.01.09. 23:07:39

@Mók_Ica: azért nekem egy Rencsi - Dani párbajnál meg meg remegne az ujjam :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 23:09:10

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
:))
Lesz tipitapi dino, Recska meg kinyirja Fru szuleit

P.Y.T. 2021.01.09. 23:09:37

Szó szerint *nagy* asszonyt hív Őzi...

kozi001 2021.01.09. 23:09:49

@MsIreneAdler: Nálam nem! Arrogáns, aluliskolázott 'Proli Úr' Dani ellen bárkire megy a szavazat!

Mók_Ica 2021.01.09. 23:10:28

@MsIreneAdler: az eddigiek alapján, az én ujjam még nem remeg.....

P.Y.T. 2021.01.09. 23:11:37

@MsIreneAdler: nekem nem tesa, proliúr rettenetes, de még mindig nem annyira, mint az agresszor csulátó, szal ő hadd mérkőzzön meg majd mohával, legközelebb...

Post Modern Prometheus 2021.01.09. 23:11:43

Renátó VS Fantomkép [szerda 22:30-ig lehet szavazni]: strawpoll.com/wj5juv53j

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 23:11:55

@Mók_Ica: Én együtt tenném ki ezt a két nyomorultat, ha lehetne. Bár tény, még egy hajszállal Rencsula van lejjebb.

2021.01.09. 23:12:04

tegnap gina ma amanda jelentette ki hogy renato es fru atbaszta oket, hat jo reggelt

P.Y.T. 2021.01.09. 23:13:22

@VV10 Velőtrázó Vélemény: alig várom, hogy lássam csulátót szélütést kapni kint... xdddd

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 23:13:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Meg ok se Recskara szavaznak :))
Nem csoda hogy meghalt a szerver

MsIreneAdler 2021.01.09. 23:14:25

@Post Modern Prometheus: köszönjük szépen. Eddig 100% Fantom :D:D

2021.01.09. 23:15:09

komolyan valakinek kerdes lenne hogy Kavboj es Csulato kozul meliket valassza? kocsis zoltan tudna zongorazni azt a kulonbseget meg a siron tulrol is

P.Y.T. 2021.01.09. 23:16:07

@Kiégett Hobbynyúl: azért az egy nagy nagy hajszál... proliúr egy barom, de megütni bizps nem ütné a palotapincsijét, ugyanakkor rencsula... arra szavak nincsenek, grincs fogai már a mostani vita során meg lettek volna rendszabályozva, ha ez kint történik...

ppupu #TEAMPINI 2021.01.09. 23:17:01

Kedves Dani!

Szeretném jelezni, hogy amíg folyamatosan seggbe kúrod Virágot, addig sajnos kicsi az esélye, hogy gyereked szülessen.

Üdvözlettel:

A Világ

MsIreneAdler 2021.01.09. 23:17:03

Proliúr csak egy paraszthajszálnyival van feljebb, mint Rencsula. Örülök, hogy nem ők pároznak.

P.Y.T. 2021.01.09. 23:17:59

@MsIreneAdler: ugye? hogy is van? legőszintébb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység? ;))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 23:18:02

@PYT: Persze, nagyobb az, de tényleg nem halnék bele, ha mindkettő hazamenne Grinccsel együtt. Az ami tényleg mellette szól, ahogy írtad, nem csapná meg Virágot úgy, mint ez az undorító kancigó.

2021.01.09. 23:18:15

mint mar tegnap is mondtam, robi riporter akar lenni

Mók_Ica 2021.01.09. 23:18:41

@Post Modern Prometheus: köszi :) még mindig 100% a fantom :DDDD

2021.01.09. 23:19:17

@ppupu: hat szarjanko meg szulethet belole aki paksi mogyoron el

P.Y.T. 2021.01.09. 23:19:20

@ppupu: vajon ezt Virág is tudja? xdddd

MsIreneAdler 2021.01.09. 23:20:10

@PYT: mondjuk mire Fru kiér, Rencsi olyan mérges lesz rá...remélem nem hagyják kettesben vele.

Mók_Ica 2021.01.09. 23:20:31

na, ma már finomhangolás volt bálint fején... tegnap volt a hajléktalanmentés.....

P.Y.T. 2021.01.09. 23:21:18

@Kiégett Hobbynyúl: én is birnám, ha mindkettőnek taka lenne, 2in1... ;)

de akkor most télleg fake-live volt a kiválasztás?

2021.01.09. 23:21:46

na gabor kiall renato mellett aztan elmondja hogy miert nem kellene

ppupu #TEAMPINI 2021.01.09. 23:22:00

@PYT: Virág egyelőre örül ennek, ő érzi, hogy nem érett még meg a szülésre.

P.Y.T. 2021.01.09. 23:22:11

@MsIreneAdler: basszus, ez azért komoly probléma lesz...

Mók_Ica 2021.01.09. 23:22:43

ki a francot érdekel, hogy gaben mit gondol??? mindegy is..... renátának lesz 1 szavazata gabentől.... pffff

2021.01.09. 23:23:03

@PYT: dehogy volt, teljesen mas a haja ott mar

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 23:23:04

@PYT: Na, ezt nem tudom, nem néztem instát.

Koszliderc 2021.01.09. 23:23:39

Ha az én lányom száján ilyen jönne ki, hogy ha van oka rá akkor verje a pali, akkor tuti egy muszájkabátban menne nyaralni valami kellemes kis zártosztályra. A pasit meg nem kérdés hogy a boncmester ismerősömre bíznám és én végezném az Y bevágást.

Mók_Ica 2021.01.09. 23:23:50

@VV10 Velőtrázó Vélemény: meg azt is elmondta, hogy szerinte kintmarad..... hát szerintünk is...

P.Y.T. 2021.01.09. 23:23:53

@ppupu: persze, azért is nyeldesi szorgosan proliuraság genetikai örökitő anyagát...

MsIreneAdler 2021.01.09. 23:24:07

@PYT: tovább gondolva, az a pszihopata állat akár 1-2 napig még adhatja is a hősszerelmest, mielőtt lecsapna...

Mók_Ica 2021.01.09. 23:24:55

@PYT: szerintem nem.... tegnap vágta le a hajléktalan szőrt renáta.... ma "csak" finomhangolást végzett a fején....

Adamadam 2021.01.09. 23:25:02

Ha Rencsa taktikázna kicsit, és egy csöppet is átlátná, hogy mekkora utálat van kint ellene, akkor kivinné Frut. Ezzel nyerhetne saját magának vagy Frunak egy lila kendőt. Ha meg akkora a szerelem köztük és valamelyik nyer (nyilván nem) akkor közösen élvezik a nyereményt. Ehelyett kivisz valakit és kint is marad. Majd a következő párbajozó jó eséllyel Fru lesz, aki szintén kiesik.
Tulajdonképpen egyikőjüknek sincs esélye nyerni, szóval majdnem mindegy mit csinál.

P.Y.T. 2021.01.09. 23:25:03

@Koszliderc: naigen, azzal a lánnyal is komoly gondok vannak fejben.

2021.01.09. 23:25:57

elottem a jelenet, amikor csulato a belevaloban epp arra keszul, hogy elkoszonjon frumixertol, es amikor bekapcsolnak eppen moh vigasztalja

P.Y.T. 2021.01.09. 23:26:57

@Mók_Ica: igen, de amiatt is nyekeregtek az ápoltak, hogy idő előtt, túl korán jelentkezett be PP... szal nem a megszokott/várt időben...

MsIreneAdler 2021.01.09. 23:27:47

@Adamadam: de nem érted a lényeget! Ők szívből játszanak. Nem csinálnak ilyen színészkedős izéket, mint gondolkodás, előrelátás! #csakaszív :)

Koszliderc 2021.01.09. 23:27:57

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szétverné Győzit, ami lássuk be igen szórakoztató lenne

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 23:27:58

@Adamadam: Renáta nem gondolkodik, nincsen esze, ugyanúgy gyűlölet fűti, mint eddig is.
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Az mekkora show lenne. :D (Utána meg szétverné a stúdiót is.)

ppupu #TEAMPINI 2021.01.09. 23:29:34

@Adamadam: Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Kancigány Csula Úr ennyire bonyolult eszmefuttatásra megfelelő tudatmódosító/serkentő szerek hatása nélkül nem képes. Olyan meg nincs vellában.
De persze elméletileg lehetséges dolog. Csula Úr tudatalatt már el akarja hagyni a villát, bár nyilvánosan még reménykedik benne, hogy ő egy jó arc és mindenkit kivisz.

2021.01.09. 23:30:28

@PYT: meg a jenga torony is allt amikor vagta a hajat balintnak

P.Y.T. 2021.01.09. 23:30:42

@MsIreneAdler: ne is mondd, nekem már az is sok volt, ahogy a tegnapi öfiben egyáltalán hozzá szólt grincshez, az a hangnem, az a stílus, az meg simán tűrte, már ott léttam, hogy oké, ez a lány már szokva van az alázáshoz, netán veréshez is.... erre ma, ma be is bizonysodik.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.09. 23:30:43

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ez a kép zseniális, epic történés lenne

pomac 2021.01.09. 23:30:51

@PYT: ki volt írva hogy "élőben a villából" ,szóval élő volt ,attól hogy nekil elment az időérzékük ma attól élő volt :)

2021.01.09. 23:31:45

javaslom a szerkiknek, hogy a napokban mehetnek a szexista feladatok a villalakoknak

2021.01.09. 23:33:37

a nane kovetkezo reklamfilmjeneka a leforgatasa olyan testhezallo feladat lenne a villalakoknak

P.Y.T. 2021.01.09. 23:33:48

@szociál: simán, és az még megalázóbb lesz neki..

MsIreneAdler 2021.01.09. 23:33:50

@PYT: az én lányom lenne, addig raznam, míg magához nem tér! Nagyon remélem, hogy a családja, aki ezt látja, közbelép.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.09. 23:34:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Tudom, hogy perverz állat vagyok, de tovább gondoltam a vella létet, és látom amint Moh a következő napi Belevalóban análisan/orálisan/orrálisan :) vigasztalja Frut, közben Perverz Gyűszű interjúvolja Csula Urat. moreeee az lenne csak a műsor

2021.01.09. 23:35:20

Ebben a szezonban idaig a fantomkep nagyot megy, toronymagas eselyes

P.Y.T. 2021.01.09. 23:35:30

@pomac: hát, amikor PP bejelentkezett hozzájuk, az élő volt - nekik, ha nekünk nem is feltétlenül.. ;pp

P.Y.T. 2021.01.09. 23:36:16

@ppupu: eret vágna csulátó élőben xddd

2021.01.09. 23:36:54

Piggy es Falki tuti egyutt isznak valahol

Adamadam 2021.01.09. 23:37:23

@ppupu: Igaz, sajnos ennyit nem lehet tőle várni. Akármekkora féreg, nekem már ez a taktikai húzás is egy hatalmas pluszpont lenne, de nyilván nem fogja meglépni. Ha Moh-t viszi azzal csak neki kedvez. Szerez egy lilakendőt és talán Dani is visszavesz az arcából ha Moh visszamegy 80%-kal, ismét rekordszavazattal. Bent valamiért Danit és Renátót erősnek gondolják, jó lenne nekik egy kis pofáraesés.

2021.01.09. 23:37:32

Armando Jozsi meg fozi nekik a maceszgombocot

P.Y.T. 2021.01.09. 23:37:41

@MsIreneAdler: bízom benne én is, bár... hol voltak az eddigi bántalmazó kapcsolatainál vajon..?

Mók_Ica 2021.01.09. 23:38:27

@VV10 Velőtrázó Vélemény: és igen... a vv10 nyertese a fantomkép :DDDD

P.Y.T. 2021.01.09. 23:38:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény: gyanúsak nekem is, nagyon összemelegedhettek, hogy így, együtt váltak köddé mára... ;ddd

2021.01.09. 23:39:17

@Adamadam: Szerintem Csulato szazalekan megrokonyodnek mind, hiszen ok nem latjak olyannak mint mi itt kint, egyreszt vannak passziv altalunk nem latott idoszakai masreszt nem lattak mit muvel Frumixerrel

P.Y.T. 2021.01.09. 23:40:17

@Mók_Ica: de melyik? mert majd a döntőben három is lesz versenyben... ;)

2021.01.09. 23:40:48

@PYT: Na kapunk majd Falkitol, o irja raadasul a holnapi hv-t is azt hiszem

2021.01.09. 23:41:42

@PYT: szerdankent mindig lecsereltek eddig is egy valos vilallakora annyira vezetett

P.Y.T. 2021.01.09. 23:42:21

@Kiégett Hobbynyúl: és azzal meg is oldódna a probléma, mert el lehet vitetni garázdaságért a rendőrökkel.. ;)

Mók_Ica 2021.01.09. 23:42:23

@PYT: a fantomkép, az fantomkép.... akár még közülünk is lehet valaki :DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 23:44:53

@PYT: Bingó. :D Két legyet egy csapásra.
@Mók_Ica: Majd az utolsó pillanatban sorsot húzunk. xD

Adamadam 2021.01.09. 23:45:05

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Vannak passzív időszakai ez igaz, de az értelmesebbek (Bálint, Robi) szerintem látják mi a helyzet. Bálint Digot is kihívta, amikor bent mindenki valami hatalmas alfának tartotta. Bálint szerintem nagyjából képben van azzal, hogy mit szeretnek a nézők és mit nem. Digo nőverős ügyére is ráfeküdt. Radics óta tudni lehet, hogy a csatorna és a nézők is elítélik az ilyen megnyilvánulásokat (jogosan). Ha valamennyit hallott/látott a Fru/Rencsa veszekedésből, akkor tudnia kell mit gondolnak a nézők. Sőt, Bálint Daniba is bele mert állni a tegnapi Virágos melltartós sztorinál.

P.Y.T. 2021.01.09. 23:45:40

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jájj neee, nem akarooom, hogy nevesítsen a posztcsijában, én visszaszívok mindent, te? kockáztatsz? ;)

P.Y.T. 2021.01.09. 23:47:08

@Kiégett Hobbynyúl: ugyehogy? ;) amúgy is odakerülne előbb-utóbb, bármiben mernék fogadni...

2021.01.09. 23:47:26

@Adamadam: a szazalekos aranyon akkor is meg fognak lepodni

P.Y.T. 2021.01.09. 23:48:04

@Mók_Ica: xdddddd szép lenne, még bemennünk se kell érte, hú.. ;)

Mók_Ica 2021.01.09. 23:48:14

@Kiégett Hobbynyúl: én szívesen osztozok is a nyereményen..... együtt költjük el :DDDD

2021.01.09. 23:49:05

@PYT: az enyem olyan hosszu nick hogy nem faradna a bepotyogesevel, max kuld nekem egy kurva szar zenet itt

Koszliderc 2021.01.09. 23:49:37

Fru anyuka, apuka már most tessenek alibin gondolkodni "ha" kiesik ez a kis szeretetgombóc. Egy ásó és sírkő árával szivesen szponzorálom a projektet.

2021.01.09. 23:50:18

@Koszliderc: egy hetuk van elkoltozni

P.Y.T. 2021.01.09. 23:50:32

@Adamadam: igenigen, az nagyon lejön róla, hogy nem vaktában tapogatózik, hanem nagyon is képben van, nekem pont emiatt annyira szimpi (az okos pasik a gyengéim;)

2021.01.09. 23:50:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én itt voltam ma is, szórtam hsz-eket is, csak lusta voltam 5000 karaktereseket gyártani az utóbbi napokban.tudom, csalódást okozok/tam, elnézést. máskor ilyesmi nem fordul elő.:'D

@PYT: azért az az összemelegedés rám nézve halálos lenne; nem akarnám, h hurkásra legyen verve a testem lovaglópálcával, és/v korbáccsal.:D

P.Y.T. 2021.01.09. 23:52:05

@VV10 Velőtrázó Vélemény: eh, megoldja ő egy copy/paste-tel, ne aggódj, vagyis de, aggódj, nem úszod meg egy szarzenével ;ddd

2021.01.09. 23:52:56

@vágtázó vadmalac: ma este tobbnyire a nulla karaktereseket nyomtad ;)

ha mar varakozasom ellenere eleg jol asszimilalodtal, fel merek tenni egy kerdest: moh rad mozdult mar? szerintem csak te maradtal ki eddig

2021.01.09. 23:54:22

@PYT: az ket araszmozdulat a copypaste, az tisztara olyan mint egy disco koreo

P.Y.T. 2021.01.09. 23:54:58

@vágtázó vadmalac: hmmm, téééleg.. xdd de érdemes volt emlegetni, mert itt vaaaagy! ;)) (megbeszéltétek, hogy párperc késéssel jöjjön csak utánad?;pp)

2021.01.09. 23:55:50

@vágtázó vadmalac: eleg morbid amugy egy malacot hurkasra verni

P.Y.T. 2021.01.09. 23:56:40

@VV10 Velőtrázó Vélemény: és az megy neki, nyugi, disco-ban jó (falco-t is szere