Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X56 – BeleHogyvolt

2021. január 09. 17:45 - dmr94

Köszöntök mindenkit kedves hölgyeim és uraim, én Rozé Ármándó vagyok és ma én fogom végigpojácáskodni a BeleHogyvoltot, ma kiválasztás hölgyeim és uraim, írjátok meg kommentben, hogy szerintetek ki lesz a kiválasztott!!!! Vigyázzunk Dani előtt Moh nevével de vágjunk is bele mert elképesztő izgalmaknak lehettünk szemtanúi és még egy szabályszegés is volt. Vajon kizárnak valakit hölgyeim és uraim? Sajnos ekkora szerencsénk nincs de hogy hogyan is folytatódott a világrekordok és a szivatómata hete? Mutatom is, most!

gyozi_bv.jpg

Dani beszélni szeretne Bálinttal mert zavarja kis pillangó lelkét, hogy élete szíve hölgye, Virág más kanokkal is interaktál odabent, legutóbb Robival folytatott magánbeszélgetést és a srác hiába kérte meg Virágot, hogy ne mondja tovább Daninak, a kislányon a játék eleje óta be van kapcsolva az automatikus továbbítás funkció gazdája felé. Proli úrnak látszólag bármi zavarja az egóját, amit Virág csinál és nem azzal kapcsolatos, hogy őt elégíti ki testileg. Hát milyen dolog már hölgyeim és uraim, hogy egyre többet GONDOLKOZIK ÉS AGYAL A JÁTÉKMENETEN? Nem jutnak egyértelmű konklúzióra Robi szándékaival kapcsolatban de megállapítják, hogy ha itt intrika húzódik a háttérben akkor bizony ez a Robi gyerek jó nagy geci kedves hölgyeim és uraim.

A szivatómata éjszaka sem áll le, láthatjuk, ahogy egy alkalommal sem tudják abszolválni a feladatot mert nincs annyi eszük/akaraterejük, hogy a nappaliban fekve várják a potenciális dudálást. Renátó a mikrótól, Moh a cigitől, Bálint egy falnak rohanás után a felsőruházattól fosztja meg a válogatott társaságot, Dani sommás véleménye a következő:

„Tesó szarok rá, tesó elvesznek mindent annál többet már nem tudnak tesó, kelljen fel a faszom!”

Nos, ezzel nehéz lenne vitába szállni kedves völgyeim és utaim. A lelkesedés egyre csak lankad, hajnalban Vivi sem erőlteti meg magát, rajta különösen látszik, hogy mennyire szét van esve szépségápolási eszközök nélkül, ezt mutatom is, most!

Ennek nyomán a fogkefe-fogkrém duótól kell megválniuk, Renátónak több se kell, a nyugiban kezdi meg ámokfutását Daniék előtt, hogy hogyan eshetett a szefósok választása erre, amikor ott van az a főzőlapnak csúfolt valami, hát ki a halálnak kell az, csak megégeti és megijeszti a magafajta homo habilist. Moh ugyan elkap egy labdát hölgyeim és uraim de mivel Virág nem szabadult meg felsőruházatától, így a nagy tesó (nem Danié, hanem a pávördbájos forma) a melegvizet is kikapcsolja és a gép is üzemben marad határozatlan ideig.

vv10x56_27.png

vv10x56_28.png

Az én első tippem az volt, hogy mivel Virág általában általában amúgy is haspólókban jár, számára nem jelentene nagy váltást a fehérneműre/fürdőruhára való áttérés de tévedtem, nyilván emögött is rabszolgatartója áll, Daninak ugyanis nem fér bele, hogy valaki magamutogató és neki kurvára nem járkálhat így a csaja. Mondja mindezt úgy mintha bármikor is emberszámba venné őt és nem a strichelős családi biznisz potenciális alkalmazottjává trenírozná folyamatosan. Virág természetesen bólogat és állítja, ez neki saját döntése, nem akar vetkőzni, még véletlenül nem látjuk mi van rajta az egésznapos fetrengés és paplan alatti szopás során.

Mint azonban később kiderül, a sok hűhó semmiért lakmuszpapírja volt az előbbi jelenet, ápoltjaink ugyanis lehetőséget kapnak saját felsőruházat készítésére és divattervezői képességeik megcsillogtatására, erre sok karaktert nem is pazarolnék kedves hölgyeim és uraim, inkább mutatom is, most!

Renátó és Fruzsina jó szokásukhoz híven megint összebalhéznak, a kettejük közti szinergia olyan szállóigéket eredményez, mint hogy

„Te balfasz vagy? mondtam én egy szóval is ilyet?”

„Nem lehet szar napom? Duguljál el akkor aztán üljél el, húzzál mellőlem a gecibe!”

Fru Merci előtt fogadja meg, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy Renátó így beszélt vele mert bár ő a rosszfiúkat szereti és eddig minden faszija így simogatta lelkét, ezúttal tényleg elhitte, hogy majd pont ez a verébarcú lesz különb. Renátó habár tagadta, hogy ez a baja, ismét Daniék nyugiszobás fetrengését zavarja meg problémáinak kifejtésével és tárja eléjük, hogy mekkora köcsög ez a Bálint amiért szóvá merte tenni Virág vetkőzésének hiányát és, hogy ő saját asszonyától is hasonlót várt volna. A két hímsoviniszta disznó szentül meg van győződve, hogy a többi férfiú nullahuszonnégyben a csajaikon legelteti szemeit és fixen ki vannak éhezve eme tünemény hölgyekre, „az a köcsög Moh” még rá is nyúlt Fruzsinára, amikor futott ki a labdáért reggel.

És itt is vagyunk a reklám után újra kedves hölgyeim és uraim, nézzük meg hogyan birkózott meg Dani és Fru a nekik szánt rekordkísérletekkel. A srácnak hiába mutatja meg Robi „azt a vákuumos lófaszt”, nem tud komolyabb sikert felmutatni a fémdobozok testre tapasztásában és nagyjából negyed óra után engedi el teljesen. Mohval ellentétben ő nem kap dehonesztáló jelzőket emiatt és ennek oka gyanítom a számomra továbbra is megmagyarázhatatlan villabeli respektje, mintsem az általa említett feszes bőr.

Frunak viszont sikerül felhasználnia az összes Jenga kockát elemet, így elvileg megdönti a fennálló rekordot hölgyeim és uraim, hát ez elképesztő. Mit sem ér azonban a Guinness könyvben szerepelni ha közben nem teheted boldoggá életed szerelmét, így jön is a kötelező felkérdezős kör, hogy Rencsó miért nem tudja félretenni makacsságát legalább ilyenkor, szokásos közepes anyázás a vége. Mutatom is, most!

Mindeközben Vivi a konyhában vet oda egy látszólag ártatlan kérdést Bálintnak, hogy kvantitatíve értékelje a kapcsolatukat. A srác egy flegma 10/4 kíséretében fejti ki, hogy nem bíznak egymásban és különben is, Vivi túl pletykás. Később a riportjából úgy jön le, ezt valami pedagógiai lépésnek szánta és komoly bizalmi kapcsolat kiépülését is el tudja képzelni (ha más nem, akkor gondolom továbbra is előszeretettel használja majd kozmetikusnak a lányt). Vivien viszont megsértődik és Robit próbálja együttérzésre sarkallni, aki meglepő módon nem érzi át a helyzetet. Írják meg önök, kedves hölgyeim és uraim, hogy ennek volt-e bármi értelme vagy csak a szokásos szarrágás!

A rekord miatt a luxuscikkek megvonása sztornó, el is vonja a figyelmet a Jengás mutatványról, hogy végre mindenki újra felöltheti emberi villalakói imázsát. A rekorddöntő jutalma egy telefonbeszélgetés családtagjaival, ahol kishúga akaratán kívül summázza tökéletesen Fru eddig teljesítményét, amikor a mi újság kérdésre egy kövér SEMMIvel felel. Hasznos tanács még anyukája részéről, hogy engedje el a szájkontúrt, Fruzsina pedig boldog, állítása szerint teljesen új lendületet kapott. Erre a 2-3 hétre csak elég lesz, amit még bent tölt, önök mit gondolnak erről drága hölgyeim és uraim?

Végül megnézhetjük még PP lottósorsolását, ami a szivatómata további funkciójáról dönt, én hiányolok a lehetőségek közül egy olyat, hogy Dzsudibí megnyeri a macis pulcsit (btw én is beneveznék egyre kedves hölgyeim és uraim). Vannak szaftos dolgok, kedvencem, ahogy Renátó megijed a nyereményből esetlegesen kieső millióktól mintha lenne bármi esélye a fődíjra. Nos kedves Bakonyi úr, hadd világosítsam fel, az önbíráskodás okán fellépő perköltségeket máshonnan kell majd előteremtenie! Az ítélet az inverzió, Peti gyorsan meg is magyarázza ennek jelentését magasan kvalifikált versenyzőinknek, az automata ezentúl jutalmakat oszt, van itt minden, mi szem-szájnak ingere hölgyeim és uraim, mutatom is, most!

Peti még megvallja színészi tehetségét, biztos Gina is megdicsérné az előbb látott játékot, bevallom kedves hölgyeim és uraim, én is bedőltem neki. A kedves nézők szerint Renátó lesz a kiválasztott, adja az ég! Én pedig a kommentmezőben fogadóórát tartok kedves hölgyeim és uraim, ha betaggeltek, igyekszem válaszolni, mintha bárkit is érdekelne a véleményem. Holnap Schúgógép Vanda helyett Fálki várja majd önöket kedves hölgyeim és uraim, addig is további szép napot, izgalmas kiválasztást estére!

vv10x56_90.png

800 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MsIreneAdler 2021.01.09. 17:59:38

Köszönjük szépen a posztot!
A képért, ami a jutalmakat mutatja, külön hála :)!

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2021.01.09. 18:09:51

Nekem van egy sanda gyanúm, hogy most fogják elszúrni a játékot azzal, hogy nem szórják ki a Frunátó párost, hanem a jelek szétoszlásának köszönhetően nem közülük fog kikerülni a párbaj egyik résztvevője. Az még csak hab a tortán, hogy Fru a villamester, szerintem simán benne van a pakliban egy szavazategyenlőség. Jelenleg Moh-t látom a legesélyesebbnek arra, hogy zöld kendőt kapjon, és nem is azért, mert olyan sokan tennének rá jelet, hanem mert mindenki szanaszét fogja szórni a kiválasztójelét, és így a viszonylag kevés jel is elég lesz Moh-nak arra, hogy párbajra menjen. Én Bálinték helyében most állnék neki taktikázni azzal, hogy megszórják Frut majd Renátót jelekkel. Aztán ha ők ketten kihullottak, le tudják rendezni a "csapaton belüli" belső konfliktusaikat.

Adamadam 2021.01.09. 18:20:31

Virág arca egyébként csak szerintem rettentő ronda smink nélkül?
Brutális a kontraszt a sminkelt vs a natúr arca között.
Egyébként szánalmas amit Danival művelnek...
A posztot köszi, jól sikerült!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.09. 18:26:48

@!Márk!: Én meg Bálint helyében nem csinálnék semmit, csak nem hiszem, hogy meg tudná állni. Jelenleg védett, és amúgy is a legerősebb játékos. Én Bálint helyében most egy kicsit magára hagynám a csoportot. Szenvedjenek csak egy kicsit és próbáljanak meg gondolkozni ők is. Eddig nem kellett túl sokat, mert hallgattak a vezérre.

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2021.01.09. 18:28:44

@Adamadam: Szerintem is. Erre még rátesz egy lapáttal az unott, fancsali arckifejezése, amit az adások 90%-ban látunk tőle. Igazán késhetnének ők is. Egész nap csak fetrengenek, Virág 0 életkedvvel nyöszörög, Dani meg óriási mellénnyel fikáz mindenkit.

2021.01.09. 18:31:19

@!Márk!:

nincs azzal semmi baj, ha mohás kapja a zöldet, mert ha így is lesz, sanszos, h a hv-s top3-ból (bé, lobi, vivi), valamint a nyüszögő ürítőedényéből (merdzsó) nem fog választani magának ellenfelet.

a többi retek közül (renátó, fru, dani, virág) meg abszolút indifferens, h kit választana magának párbajellenfélnek, szinte borítékolható, h akármelyiket kint hagyná, legfeljebb a szavazatkülönbség terén lenne eltérés (rencsit, frut toronymagasan kiverné a mohás, a dani-virdzsó párossal talán kissé szorosabb eredmények jönnének ki).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.09. 18:43:16

@vágtázó vadmalac: Már megint kezded kicsit elragadtatni magad a játékosok minősítése vonatkozásában Malacka, bocsi hogy szólok!

2021.01.09. 18:53:39

@VV Erőlegény: ezt most nem nagyon értem, h miért kizárólag(!) nekem címezted, mikor - talán 1-2 kivételtől eltekintve - mindegyik kommentelő, ebben, v még ennél keményebb stílusban minősíti a játékosokat 0-24. szóval, a fair play jegyében, ezentúl vagy mindenkire szólj rá, amikor "durvább hangnemben" minősít egy játékost, vagy ha nem teszed, akkor talán eltekinthetnél attól, h kizárólag nekem olvasod a fejemre, h le mertem írni az alábbi szavakat az inkriminált hsz-emben, amik ezek voltak ugye: "nyüszögő ürítőedény", "retkek".

2021.01.09. 18:53:58

@VV Erőlegény: de maga a konkluzio az tupontos

Sepsidzsi 2021.01.09. 19:00:06

Nahàt nem az volt hogy a kommentelő tàrsakat ne minősìtgesse senki? Az àpoltakat èrjen màr, nekem az a kedvenc rèszem

2021.01.09. 19:06:22

@Sepsidzsi: vadászszezon a hv-n, avagy mindennap kilövési-nap van.:]

kepkezelo.com/images/dk747qbcfgyf0vnp54ku.png

amúgy, mondd, megeszed még azt a zsebkendőt, vagy kaphatok belőle én is?:'D

Cibere Brúnó 2021.01.09. 19:11:26

Annyira éltem volna, ha tényleg opció lett volna, ha kisorsolja Petya az 1 labda lesés=-1 misi lehetőséget. élvezettel néztem volna végig, hogyan csinálják ki egymást ezek az agyhalottak.:D

Rugdoll 2021.01.09. 19:13:59

Szerintem is Moháci lesz a kiválasztott. Mivel mind2 rajcsávó be van rá rágva, így sanszos, hogy Fru, Renátó, Dani rá fog tenni. Virág Mercire, Merci Virágra, Bálint Renátóra, még lehet Lobi is Mohra, Vivi fogalmam sincs, talán rencsire, Moh kb Danira. És akkor lehet is gondolkozni, hogy mennyire tökös a kiscsávó, bele mer-e állni egy Dani/Renátó párbajba, vagy kislányt választ

Sepsidzsi 2021.01.09. 19:14:42

@vágtázó vadmalac: ata mashu, beemet, megnyitottam a plakàtod elèg ütős.
Nem tudtam hogy te is szereted a gecit mint viràg meg vivi :D

Rugdoll 2021.01.09. 19:16:43

@Cibere Brúnó: amúgy pont ugyanúgy röhögtem, mint @dmr94 , amikor Rencsi a riportban arról filozofált, hogy bekaksizott azon, hogy ugranak a milliók. imádom. képes azt gondolni, hogy van bármi esélye.. sokat elárul az agykapacitásáról, önértékeléséről.

etikette 2021.01.09. 19:17:48

En is ettol tartok...hogy csulaek kikerultek a fokuszbol sot renato ugyesen uszitja danit moh ellen... viszont mostanaban balint nem szimpi ahogy szerencsetlen vivivel viselkedik...

etikette 2021.01.09. 19:20:09

@Cibere Brúnó: ja cukik voltak hogy elhittek hogy mas feliratu golyo is van mint a jutalom :)

2021.01.09. 19:20:27

@Sepsidzsi: nem, én vv10 mohás vagyok, és csak megkóstoltam egyszer, véletlenül... legalábbis csak ennyit vallottam be adásban, mert azzal ciki lett volna eldicsekedni, h bukkake partikra járok, ahol a tehenészlány szerepet tolom,. és fejek órákon keresztül.:Đ nem is csoda, h barátom, babóóóó is ilyen jellegű videókat néz a neten saját bevallása szerint.:]

nem az én plakátom, óttsevótam.:] de azért toda raba!:Đ

2021.01.09. 19:30:26

@etikette: szvsz danit nem kell uszítani, gyárilag megvannak benne ugyanazok az "értékek", amik renátóban, és dánielünk volt már annyira önálló, h saját magától kipécézze mohást, az persze tény, h renáta szívesen adja alá a lovat a továbbiakban, ha kell, ha nem.

de ha emlékszel a pár adással ezelőtti epizódra, amikor ketten (faszturkász úrfi és csulásfalvi méltóságos úr) a dohányzóból nézegettek befelé, előbbi kifejezetten kérte/utasította utóbbit, h ezentúl ő is folyamatosan figyelje mohást, h rá mer-e pillantani bármelyikük tulajdonára, akarom mondani nőjére.

egyiküket sem érdekelnék a tények, a valóság - ha arról van szó, akkor szíves-örömest hergelik magukat és egymást lincshangulatba (olaszliszka-szindróma).

kisbeka44 2021.01.09. 19:32:44

Nekem gyanús hogy pont az egy pozitív golyót húzta ki PP a gömbböl. Legalább egy másikat megmutathatott volna hogy elhiggyem hogy más is volt bedobva a jutifalaton kívül.

etikette 2021.01.09. 19:36:37

@vágtázó vadmalac: igen tenyleg megbeszeltek kint valamit csak nem figyeltem pontosan...ket szerencsetlen

2021.01.09. 19:37:59

@kisbeka44: nem egyertelmu, hogy nem volt mas opcio, mindben ua volt?

2021.01.09. 19:40:36

mi lesz a mai menetrend, ha kilenckor kezdunk es nincs parbaj csak kihivas? az masfel ora west coasttal, telekomcsi mamaval, pirosszekes csaladdal egyutt, van ures felora

etikette 2021.01.09. 19:42:06

Remelem az “instakovetok szama” jutalmat csak a kivalasztas utan kerik/kapjak majd

dmr94 2021.01.09. 19:52:58

@vágtázó vadmalac: 10/10, ez tökéletes diagnózis

2021.01.09. 19:54:07

@VV10 Velőtrázó Vélemény:

valszeg - szokás szerint - mféle összevagdosott kisfilmekkel fogják kitölteni a feles műsoridőt, a nézzük-meg-mi-volt-az-ami-oda-vezetett--hogy-elmérgesedett-a-kapcsolat-kettőtök-között-pedig-a-beköltözés-után-5-perccel-még-bff-ek-voltatok jegyében. és ha még ez is kevés, peti vagy ancsa hangsúlyozza majd a táblához vonulás előtt, h hossssssszan, nagggggggggyon hossssssssszan fejtsék ki a játékosok azt, h ki áll tőlük a legtávolabb, és csak ezután mondják ki a nevet/cuppantsák fel jeleiket.

és ez igenis tökre izgalmas, ismerd el, Velőtrázó!:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.09. 19:55:42

@vágtázó vadmalac: Azért, mert az eddigi tapasztalataim alapján te értesz a jó szóból, illetve azért, mert te gyakran szólsz itt és pont emiatt fontos, hogy ha te egy kicsit visszaveszel újra, akkor a többiek is visszavesznek. :-) Tudod, hogy én mindig is megértően viszonyultam hozzád. Hála Istennek ez egy automoderációs fórum, most éreztem így, de egyelőre ennyi, itt befejeztem.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.09. 19:56:22

nagy off, de ma boltba menet találkoztam Jason Voorhees-sel. Egy nöi bringán ült...

2021.01.09. 20:00:36

@dmr94:

*.*

megdicsért egy posztíró! ómájdzsiziszjesztőrdély!
(miközben ezt írom, próbálok olyan bárgyú fejet vágni, mint a 47. életévét
nemrég betöltött, adócsaló bácsi, és közben persze csípőre van téve az egyik kezem,
meg rogyasztok, és azt gondolom minderről, h ez a legviccesebb dolog a világon.)

csak fel ne kerülj te is a szégyenplakátra ezek után, kedves dmr94!:'D

2021.01.09. 20:08:35

@VV Erőlegény: azért is bántott picit, h rám lett szólva, mert te tökre normálisan álltál hozzám az elejétől fogva, és nem rémlik, h ellened bármi rosszat is tettem volna akarva-akaratlanul.

de abban - tisztelettel:D - nem értek veled egyet, h itt, a fórumon bárki is hozzám igazodna, ha én akár disztingválva kezdenék megnyilatkozni, akár a legvulgárisabb stílusban. többször leírtam, h csipolom a trágár, kocsis beszédet, és amíg nem a többi hv kommentelőt tisztelem meg a jelzőimmel, ebből senkinek semmi baja, sérülése nem származik.

digó, gábor, gina és a többiek nem hiszem, h elkezdenék az elejétől végigrágni az idei évad hv-s kommentfalát, de ha mégis, akkor évtizedekre garantáltan meglesz a programjuk, az olvasási/szövegértési készségeiket ismerve.:Đ

KékCsöcsűPini 2021.01.09. 20:10:13

ELSŐ (már megint :D )

Egy megjegyzés : Én a "szájkonturt" mindig "SZÁJONKÚRT"-nak olvasom .....
Mondjuk Frunál nem annyira nagy a különbség...

KékCsöcsűPini 2021.01.09. 20:11:21

@repuloezustmokus: Nem akarok bunkó lenni (de az vagyok:) , de az kijafaszomaz ?

2021.01.09. 20:13:31

@repuloezustmokus: nem láttam még egy frájdéj alkotást sem (csak a freddy vs jason c. művészfilmhez vót "szerencsém" bő 15 évvel ezelőtt), de azért vágtázom nagyjából a karaktert meg a kedvenc időtöltését. szóval, hogyan úsztad meg végül, h meggyilkoljon téged ominózus karakter?:D (nem tudta elég gyorsan hajtani a női bicajt?)

KékCsöcsűPini 2021.01.09. 20:14:46

@kisbeka44: Az teljesen kamu volt: Ezek az félszerzetek nem bírták volna már tovább a szívatást, azért csinálták a jutalmazósdit !
Ahogy a ruhavarrás is korrekció votl, hogy ne kelljen mégegyszer agyonra büntetni Vircsit, hiszen később
se vette le a felsőruhát (nem mintha igényelném tőle).

Sepsidzsi 2021.01.09. 20:22:11

Most nèztem a jutalomtàblàra, èn biztos kèrnèk egy bulira zenegèpet, kedvelt zenère menyivel jobb màr inni. Vagy csak èn utàlok nagyon szar zenère tàncolni

Sepsidzsi 2021.01.09. 20:23:45

"Lemegy az a kurva zene " by fru is jò volt, valaki itt kiemelte mikor elhangzott

2021.01.09. 20:32:42

@Sepsidzsi: jó, de péel mi van abban az esetben, ha a zenegépben, amit megkapnak a bulira, ugyanazok a - mféle ócska - tingli-tanglik vannak, amik az eddigi bulikon is mentek? bár láthatóan nem tudtak soha, semmi olyan gagyi slágert lejátszani a játékosoknak, ami ellen különösebben kikeltek volna. csak arra kell/kéne odafigyelni, nehogy kizárólag "cigányzene" menjen (danit idéztem, nem én lasszistáskodom má' megint), mert akkor ha ott vki keverni merészel egyet a seggével, proli úr azt magára veszi, és megint gumikacsa szerű sípoló hangok szakadnak fel belőle. (más is megfigyelte nála rajtam kívül?:D)

dani felemeli a hangját:

www.youtube.com/watch?v=2AaVzo6Xwvo

tvbuzi 2021.01.09. 20:36:22

@repuloezustmokus: tetszik az avatarod.
Véres volt a bringa?

Sepsidzsi 2021.01.09. 20:37:05

@vágtázó vadmalac: először ènis klasszik zenegèpet kèpzeltem de màr ùgy gondolom ezt tuti ùgy oldanàk meg hogy lehet kèrni mi szòljon. Vagy nem. Az mondjuk igaz hogy ezek ùgy tünik szeretik amik szòlnak aztàn meg lehet csak hogy ùgy tesznek

tvbuzi 2021.01.09. 20:38:04

@Sepsidzsi: ezeknek tetszik az a zene ami bent megy a bulikon

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.09. 20:45:42

@tvbuzi: nem, ahogy kivettem a sötétben olyan lilás

2021.01.09. 20:48:20

@Sepsidzsi: a legkorrektebb "zenegépes" megoldás az lenne, ha kapnának egy elemről működő - max 1-2 óra alatt lemerülő - kazettás magnót, hozzá egy darab kazettával, aminek csak az egyik oldalán van 3-4 szám, és ezért ha azokat többször szeretnék meghallgatni a buli alatt, ceruzával kellene vkinek visszatekergetnie a szalagot, mert a lejátszóval való tekergetés megeszi azt a kevés élettartamát is a magnó elemeinek, és akkor volt-nincs "nézése-járása" bömböltetés.:]

Sepsidzsi 2021.01.09. 20:57:05

@vágtázó vadmalac: èn mèg ennek a megoldàsnak is lehet jobban örülnèk mint szempillànak vagy feherjènek :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 20:58:18

Sziasztok, szép estét! :)
@vágtázó vadmalac: Szuper ötlet, de ők előbb nyírnák ki az elemeket.. :D

2021.01.09. 21:00:55

@Kiégett Hobbynyúl: szeva, Hobbynyúl!:]

@Sepsidzsi: a dupla jelen kívül mindegyik nyeremény extra csövesbánat az új táblán, esetleg ha az "átok" cuccról lehetne tudni, h az mit is takar pontauchan, akkor lehet, h azt még egy jó opciónak látnám.

2021.01.09. 21:01:56

Kutyat ezekre ne.

2021.01.09. 21:02:31

na lesz egy szerencsétlen kutya beküldve, akit a mindig faszos kezű dani (is) simogat.:(

Mók_Ica 2021.01.09. 21:04:10

fos9-es :D vagy erről is lecsúsztam???

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:04:24

@vágtázó vadmalac: Előre sajnálom szegény párát. :-(

Na, csulabá még mindig idióta. :DDD

nicu71 2021.01.09. 21:05:41

Huiu Renáto akkora egy tipikus kötőszkœdő C...pont ilyenekkel hozott össze a sors egy időben.

2021.01.09. 21:05:45

Jelentem, ezek ketten nem emberek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 21:05:50

Megunta Fru nunijat Renike, pedig hogy tepert erte :))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:06:15

@szociál: Naná, mert addig érdekelte, míg megkapta. :D

Mók_Ica 2021.01.09. 21:06:17

@Kiégett Hobbynyúl: fru nem is kérdezhet...... renáta is elég sok pszichopatikus tünetet mutat....

Adamadam 2021.01.09. 21:07:25

Daninak egy dolgot nem fogok tudni megbocsátani, mégpedig azt, hogy elkezdett szimpatikus lenni Moh. Pedig kifejezetten nem kedveltem. De amúgy hihetetlen, hogy Daninak nem tűnik fel, hogy Moh még Mercit sem akarja megdugni (pedig tálcán kínálja magát). Majd pont az ő rút kiskacsa Virágja kéne neki... Persze:D
Mohnak kategóriákkal jobb nője volt korábban kint. Biztos a csúnya/buta Virág kellene neki

2021.01.09. 21:07:34

@nicu71: fru te vagy az?:O:D

2021.01.09. 21:07:41

Van ott bent eleg kutya.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:07:54

@Mók_Ica: Szia! :-) Bizony. Most ha Grincsnek esze lenne, akkor a Mercike elleni nagy tattikáját vele szemben vetné be. Persze ennyi gerinc Grincsben sincs.

tvbuzi 2021.01.09. 21:08:28

Jajj, szörnyű ez a Rencsi

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:08:29

Rencsike baja Moha. Milyen meglepő. :DDDDDDDD

2021.01.09. 21:08:53

Moh mikor lett szatir?

Adamadam 2021.01.09. 21:09:01

@Adamadam: na már Rencsike is Moh-t ekézi. Ezek nagyon hülyék.. nem esik le nekik, hogy ezzel csak Moh malmára hajtják a vizet

Mók_Ica 2021.01.09. 21:09:17

@Kiégett Hobbynyúl: áááá... hát ilyen pasijai voltak...... nem vet be semmit renáta ellen.... nekiáll magyarázkodni

Rugdoll 2021.01.09. 21:09:45

ez egy elmebeteg. komolyan. még ő hány. és ez egy párkapcsolatban lévő férfi. még szavakat sem találok rá.

2021.01.09. 21:09:54

A Covid mutalodott aztan Kavbojt es Csulatot is maga ala gyurte a mohinkompatibilitas

princejesus 2021.01.09. 21:10:05

Igazi kaszanova ez a Moh, holnap lehet Robi alá nyúl

Mittudomki 2021.01.09. 21:10:08

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Mindenkit megfarkal a srác lassan..Rencsi és Dani képzeletében :D

Mók_Ica 2021.01.09. 21:10:20

milyen lehet renáta a kinti, kameramentes életben??

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 21:10:53

@tvbuzi:
Nem lapat kene az ilyen kancigonak hanem csakany.
Fru szulei most mit gondolhatnak?
Apja lennek a villa ajtoban varnam egy kalasnyikovval ezt a niggat.

tvbuzi 2021.01.09. 21:11:05

Fru is mondta, hogy kint Reninek nem lehetne kint nőnemű barátja.
Majd a riportban elmondja, hogy Reni micsoda férfi amiért féltékeny.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:11:09

@Mók_Ica: Mert ennyi esze van. De az egyiknek sem tűnik fel, hogy mind Daniella, mind Rencsula Mohát ekézi? :D Mintha Moha lenne a nagy Casanova, akinek tulajdonképpen egyik nő sem kell. :DDDD

nicu71 2021.01.09. 21:11:43

@vágtázó vadmalac: hát kb így néztem anno,ugyanolyan faszságokra reagàlva. Jajj essen már ki,annyira kínos.

2021.01.09. 21:12:23

es figyeljetek meg hogy ezek utan is lesz bekules csulaek kozt

2021.01.09. 21:13:13

tikkelos pszichopata

tvbuzi 2021.01.09. 21:14:01

Szegény Reni Moh áldozata lett.

pomac 2021.01.09. 21:14:11

akkor anyukánál lemarad a vasárnapi ebéd :D

princejesus 2021.01.09. 21:14:28

Kint már megütötte volna

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 21:14:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Facom az rtl-be hogy nem zarja ki ezt a pszihopatat?
Fru megerdemled bmg , ne engedd el szeresd :))))))

Rugdoll 2021.01.09. 21:14:55

családot tudna vele alapítani... mi van?????

2021.01.09. 21:14:56

mondtam bazdmeg, ez egy idiota, meg is erdemli

Spitzbaue® 2021.01.09. 21:14:56

Sajnáljuk Grút! Van miért, de ne!

Cimili2 2021.01.09. 21:15:00

eszetlen vagy frú, a helyedben rencsire tenném a jelemet.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:15:02

Jóvan Grincs... ettől sötétebb már tényleg nem lehetsz. Nem kívánom, de egyenes úton mész szegény Fanni után....

KékCsöcsűPini 2021.01.09. 21:15:27

Nem szeretem Fru-t, te ezt a cigány kutyát szívem szerint felgyújtatnám !

tvbuzi 2021.01.09. 21:15:37

Melyik a betegebb? Fru vagy Reni?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 21:15:40

Lenyulta Dani feltekenyseget Recska.

Spitzbaue® 2021.01.09. 21:15:43

Csak a kamerák miatt nem ütötte meg!

2021.01.09. 21:15:43

fru szuleinel a kovetkezo vasarnapi ebeden meg fog jelenni csulato?

KékCsöcsűPini 2021.01.09. 21:16:09

@Kiégett Hobbynyúl: EKG !
Egyetértek PP-vel is! ( Jézus gyerele!)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:16:17

PP, ha ekkora szégyen ahogy Rencsula beszél és amit művel, akkor miért is nem lép a csatorna ezzel szemben?

Adamadam 2021.01.09. 21:16:19

Nem kívánom de sajnos a Fru féle nők szoktak véletlenül beleesni 16-szor a konyhakésbe. Ha van egy csöpp esze még most lapátra teszi kanit

2021.01.09. 21:16:29

az rtl meg elmehet a bus picsaba, ne pp dumalja ki, konkretan ki kellene zarni

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:16:48

Banyek... kié lesz a dupla jel? Remélem, nem Frunátóéké...

Mók_Ica 2021.01.09. 21:16:54

@VV10 Velőtrázó Vélemény: borzalmas.....

@Kiégett Hobbynyúl: nagyjából....

na, pp ismét megemlíti a jó kis bántalmazást.... mert hogy ez nagyon az volt..... egyébként a riportszobában ezt miért nem mondják meg fru-nak?

SzabadEzANév? 2021.01.09. 21:16:55

Nagyon jó egy-egy ilyen jelenet után Peti reality check-je

Cimili2 2021.01.09. 21:17:00

ez a faszkalap hiszi azt, h megnyerheti a 36 millát??

tvbuzi 2021.01.09. 21:17:16

Kint Fru monoklival békülne.

Lilith.Inanna.1 2021.01.09. 21:17:52

Ugy latom Fru teste vagyik a veresre, ezekutan sem dobta Renatot.

Mók_Ica 2021.01.09. 21:18:17

daniella és az ő farka.... lassan ez a farok önálló vvlakó lesz....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:18:26

Ja, hogy itt is leveszik csak? Akkor ezt én értettem félre.

tvbuzi 2021.01.09. 21:18:54

Az előbb sajnos elhánytam magam amikor Dani a táblánál állt.

Cimili2 2021.01.09. 21:18:55

na a dani az állatkerti sétát választotta. nem elég nagy állatkert a vella.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:19:14

@Mók_Ica: Nem a riportban kellene, hanem fellépni a kancigó ellen, és nem hagyni, hogy ezt folytathassa. Vagy tényleg meg akarják várni, míg valakit megüt?

nicu71 2021.01.09. 21:19:15

Dani kobden kirohanásánál alap ,hogy fogjana farkát

Mók_Ica 2021.01.09. 21:19:49

@VV10 Velőtrázó Vélemény: egyébként igen... ez legalább annyira gáz, mint a fizikai erőszak..... az előző vvben egy rohadt szemöldökcsipesz hozzávágás miatt zárták ki csokit..... amit renáta csinált durvább volt

tvbuzi 2021.01.09. 21:20:58

Fri és Reni lecsúszott a romantikus vacsoráról

2021.01.09. 21:21:06

vazelinos az a tenyer?

Cimili2 2021.01.09. 21:21:39

@Mók_Ica: undorító, blöeeeeeeee.

Spitzbaue® 2021.01.09. 21:21:50

Ez az Petya!

Ne felejtsük Grincsnek, hogy milyen higénikus, érdemli rendesen, de szerintem is meneküljön!

tvbuzi 2021.01.09. 21:22:21

Minden okkal történik. Spirituális fasz.

Mók_Ica 2021.01.09. 21:22:34

a jutalomata nem sokkal jobb, mint a szivatomata..... :DDDDDD

tvbuzi 2021.01.09. 21:23:42

Az állatkerti séta odabaszott :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:24:11

@Mók_Ica: Nem hát. :D Szerkik helyébe még valami olajat is kevernék a vízbe, hogy jobban csússzon. :DDDDDDDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:24:37

@tvbuzi: :DDDDDDD
Élvezetes séta a szobából. :D

Mók_Ica 2021.01.09. 21:25:46

@Kiégett Hobbynyúl: lehet, hogy van is benne....... :DDD

2021.01.09. 21:25:50

egy ivos jatek telekomcsi mamara?

2021.01.09. 21:26:25

azt figyelitek, hogy szonyat mondanak, nem szonjat a reklamban?

Cimili2 2021.01.09. 21:26:28

szavaznék, ha elérhető lenne az rtl szervere, h nem kell oda kutya. még a végén maguk mellé betennék az ágyba daniék.

Mók_Ica 2021.01.09. 21:26:29

mi lett ebből a celine dion-ból is..... jajjj....

Rugdoll 2021.01.09. 21:26:39

gyerekek ez döbbenet. azért Fruzsinka,, aki a kisfilmjében adta a nagy megmondós, vagány csajt, aki nem hajlik mint a nád (ahogyan a szél fújja), most kiderül, hogy csak ilyenekkel keveredett eddig, és komolyan gondolkozik azon, hogy ezt meg lehet beszélni? 10 év alatt egyszer nem beszélt még csak hasonlóan sem a férjem velem. de max egyszer tehette volna meg, az lett volna az utolsó szóváltásunk. és szerinte ezzel lehet gyereket vállalni?
ki lesz hamarosan egyenesítve az a fogsor Fruzsinám, nem kell hozzá fogszabályzó..

Mók_Ica 2021.01.09. 21:27:55

@Cimili2: szavaztam egyet neked :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:28:17

@Mók_Ica: Még nem elég. :D A jutalomért küzdjenek meg. :DDD

Mók_Ica 2021.01.09. 21:30:14

@Kiégett Hobbynyúl: nem is a vízbe kell az olaj.... a kislabdára menjen egy kis sikosító.... :DDDD

Sepsidzsi 2021.01.09. 21:30:26

Csupanő csalàdba nem is kell pasi fruzsika add fel nyugodtan ezt a renàtòt. Hogy a francba nem küldte elba kurva anyjàba? Èn max., de nagyon max. addig birtam volna mikor először ràdobta hogy BESZÈLEK

Cimili2 2021.01.09. 21:31:19

@Rugdoll: megdöbbentő. nem értem, mit akar ezen megbeszélni. ha kamerák előtt így beszél vele a "szerelme", akkor kamerák nélkül jól pofán fogja vágni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 21:31:25

@Rugdoll:
Stokholm szindroma

Keptelen elszakadni

PYT 2021.01.09. 21:31:41

@Kiégett Hobbynyúl: ékágééé, nem gondoltam volna, hogy ez nagyobb szivatás lesz nekik, mint a szivatomata, és tessék, mekkora idióta suták már.. xddddd és hogy eddig egyik se volt képes gondolkodni, csak Lobi, azon meg sem lepődöm...

Az a marha minimum nemibeteg farturkász proli meg... ennyire rövid az agya, hogy elfelejtette a pandémiát? télleg azt hitte, majd kiviszik a fertőzésmentes közegből a pontenciális fertőzőbe, a bezárt állatkertbe nézelődni, hülye ez? jah, igen.

PP-n meg szakadok megint xdddddd

2021.01.09. 21:32:08

@Rugdoll: azért mert nálam/nálatok/nálunk nem ez a sztenderd (azaz nem a nonstop verbális és/vagy fizikai erőszak a szeretett ember irányába), ne csináljunk már úgy, mintha nem lenne ez a jelenség megtalálható az idők kezdete óta, a párok/családok jelentős zöménél.

lehet felháborodni (joggal), de a kommentelők zöme úgy csinál, mintha dani, renátó vmi olyasmit mutatna be, ami egy kuriózum - akár ebben az országban, akár más helyeken a Földön. nem, nem az. ez sajnos egy sztenderd emberek százmillióinál, ha tetszik, ha nem.:/

2021.01.09. 21:33:01

a ket alompar egymasra talal

2021.01.09. 21:33:58

@szociál: a stockholm szindroma a sved osokre utal

2021.01.09. 21:34:30

orrszor kitepve, asztalra dobva

Rugdoll 2021.01.09. 21:34:43

@szociál: az. de komolyan. nem hiszem el. tényleg nem. hogy ezzel lefekszik stb. nem fér be a fejembe. és otthon anyuék valóban ezt nézik.. hogy a kislányukkal valaki így bánik. döbbenet.

2021.01.09. 21:34:46

igen fru, akarni fogod

PYT 2021.01.09. 21:34:55

@Sepsidzsi: elhűltem teljesen..... És ugye senki nem gondolja, hogy ez a vita kint történik, már megegyengette volna Fru fogsorát a szociopata agresszív ge.... görény, ugye?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:35:56

@PYT: Ennyire buták, de ezt tudtuk. :DDDD

Igen, Daniella azt hitte, hogy majd elhagyhatja a villát. Többet vártál tőle? :xD

Mók_Ica 2021.01.09. 21:36:06

@vágtázó vadmalac: pont az a baj, hogy ezt elfogadja a fru-k többsége.....

@Cimili2: <3

2021.01.09. 21:36:09

ha az en lanyom lenne mar kihoztam volna, plusz feljelentest tettem volna a rendorsegen

Mók_Ica 2021.01.09. 21:37:22

renáta férfiasan felkérdezi mohát......

2021.01.09. 21:37:22

na ez a bevagasos jo volt

Rugdoll 2021.01.09. 21:37:26

@vágtázó vadmalac: hát Malacka, én elhiszem ezt, de attól még ledöbbent. hogy ilyen fiatal kölykök így viselkedjenek, és ilyen fiatal kislányok ezt okénak érzik.
mint egy lány gyermek anyja most mondom, egyszer beszél vele valaki így, azt elásom a retkes g*cibe.

PYT 2021.01.09. 21:37:33

@Rugdoll: ma ez meg a másik, nemmhogy elküldené azonnal melegebb éghajlatra - úgy értem, szakítana vele azonnal, még össze is fekszik vele??! Ez mi!??

Mók_Ica 2021.01.09. 21:38:07

@Rugdoll: megyünk segíteni.....

Adamadam 2021.01.09. 21:38:31

Mohnak lenne egy kis humorérzéke akkor direkt elkezdene nyomulni Frura és Virágra

Cimili2 2021.01.09. 21:38:32

okoskodnak a buták.

2021.01.09. 21:38:54

na az ilyen behaluzos felkerdezos sztori szokott keselessel vegzodni

2021.01.09. 21:40:18

a trippert kapjatok el virag

PYT 2021.01.09. 21:40:27

@Rugdoll: csatlakozom, úgy, hogy nekem fiaim vannak, ha bármelyik valaha ilyet engedne meg magának, lenne vele megbeszélnivalóm. Mondjuk, ilyen sosem lenne, még a legdurvább vitáik során sem hallottam egyiket se soha így beszélni, nem hogy lánnyal, de a haverjaikkal sem, senkivel sem. Persze, nevelés kérdése...

tvbuzi 2021.01.09. 21:40:48

@Adamadam: magyarázkodás helyett koröhöghetné Renit

Mók_Ica 2021.01.09. 21:41:12

jajjj.... ez jó lesz...... a többi ápolt lesz az állat a kertben :DDDDD

malevil2050 2021.01.09. 21:41:12

Emberök, ez egy színház és nem valós! Ergo - pár mandóra nem jól játssza a szerepet,. Hogy lehet ? hogy lehet ? Hát így.

2021.01.09. 21:41:17

nem csak a villamester lephet be oda?

Rugdoll 2021.01.09. 21:41:42

@PYT: semmi tartás nincs benne. csak hangoskodik olyanokkal, mint Virág, de amikor tényleg ki kellene nyitni a száját és kiállnia magáért, akkor néz maga elé, és pislog mint hal a szatyorban. el is mondja, hogy gáz, hogy azért megdugja este. de te tartod oda a pinit kicsikém..

PYT 2021.01.09. 21:42:47

@VV10 Velőtrázó Vélemény: pontosan. A nője arca pedig alapállásba rakva, ököllel természetesen.

Adamadam 2021.01.09. 21:42:47

Dani meg Virág hogy lehet ennyire hülye, hogy azt hiszi kimennek? Covid közepén... szép lenne ha bevinnék a vírust a többieknek

Cimili2 2021.01.09. 21:42:50

ez az állatnak beöltözős jó ötlet volt a szerkiktől. jól átvágják virdzsiéket. :DDD

Mittudomki 2021.01.09. 21:42:50

Ez+ert piros pont a kreatív csapatnak..mekkora sz.patás márrr :D

Mók_Ica 2021.01.09. 21:43:08

nagyon röhögök..... :DDDDDD
btw daniella papucsban menne a programra.....

MsIreneAdler 2021.01.09. 21:43:40

Na itt vagyok már!
Csak el kellett hesegetnem Moht, mert a tévén keresztül el akart csábítani :)

tvbuzi 2021.01.09. 21:44:22

Fru a jelmezben pucsít!!! Lesz nemulass!

Spitzbaue® 2021.01.09. 21:44:27

Lehet, hogy annak az egy üveg bornak köszönhető, amit megittam, de rég röhögtem ekkorát! Bála az oroszlánjelmezben, prájszlesz. Recska is jó (azért nem szerettem meg)!

2021.01.09. 21:44:34

csulato maradhat igy most mar erre a kis idore

Rugdoll 2021.01.09. 21:44:38

@PYT: persze, mert te nevelted a gyerekeidet, és nem a vadonra hagytad. én az egész VV-t komolyan ezért nézem. sokk terápia, szoktatom magam a nagyvilághoz, mert ezek szerint engem valahol burokban és nagyon elzárva az igazi élettől neveltek, mert ilyenkor csak a szememet forgatom, hogy ez megtörténhet.

Mók_Ica 2021.01.09. 21:44:42

@MsIreneAdler: neked is megfogta a derekad??? az enyémet is.... és megköszönte a kaját is.....

tvbuzi 2021.01.09. 21:45:04

@MsIreneAdler: biztos, hogy hagytad magad!!! Minden nő álma...

Lilith.Inanna.1 2021.01.09. 21:45:10

Komolyan azt gondoltak allatkertben fognak setalgatni covid alatt. Lol.

Mók_Ica 2021.01.09. 21:45:38

lóbelt kicsit aránytalan elefántjelmezt kapott...... :DDDDDDDDDDD

MsIreneAdler 2021.01.09. 21:45:52

@Mók_Ica: rosszabb...engem....engem...nézett!!:D

Lilith.Inanna.1 2021.01.09. 21:46:21

@Mók_Ica: En is ereztem,isteni volt. :)

MsIreneAdler 2021.01.09. 21:46:54

@tvbuzi: igen. Bevallom, vissza néztem rá :)

tvbuzi 2021.01.09. 21:47:02

@MsIreneAdler: egyenesen rád? Vagy melletted el?

Cimili2 2021.01.09. 21:47:06

szakadok pp-n és az ő elefántjelmezén.:DD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 21:47:51

@Mók_Ica: Csak kicsit.

Ezen viszont szakadtam azért. :D A két naiv amikor rájött, hogy nem mennek sehová...:D

tvbuzi 2021.01.09. 21:48:01

Reni a riportban milyen cuki

Spitzbaue® 2021.01.09. 21:48:05

Nehogy Recska lilát kapjon, mert tökön szúrom magam!

MsIreneAdler 2021.01.09. 21:48:08

@tvbuzi: rám, és legalább 3 mississippin keresztül, amit mindenki tud, hogy szerelem :)

Lilith.Inanna.1 2021.01.09. 21:48:12

Aki a- t mond,mondjon b-t is.

Mók_Ica 2021.01.09. 21:48:34

@MsIreneAdler: te nyertél.... te kellesz neki.... már látom :DDDD

@Lilith.Inanna.1: :DDD

Spitzbaue® 2021.01.09. 21:48:50

@tvbuzi: Broáf! Vagy a konténeresek hagyták itt a HV-t? Akkor is broáf!

PYT 2021.01.09. 21:50:00

@Rugdoll: na ez az, pontosan....

De miért mutatják ma folyton azt a pszichopata állatot, komolyan már ránézni se bírok!

MsIreneAdler 2021.01.09. 21:50:37

@Mók_Ica: hát evvan, ellenállhatatlan vagyok :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 21:51:28

Tud oooozni a mikrofonba Robi, sokat gyakorolta ;)

PYT 2021.01.09. 21:51:32

@Niemandhäuser: önkiszolgáló konténer-ellátás van mostantól, szegény Móki már nem bírt eleget szolgáltatni... ;)

Mók_Ica 2021.01.09. 21:52:18

@Niemandhäuser: a konténer mmkk itt van... ne aggódj.... jöhetsz nyugodtan... :DDD

2021.01.09. 21:52:22

instant fenykepezot vegyek le, tok felesleges

PYT 2021.01.09. 21:52:24

@tvbuzi: behányás, broáááf

Cimili2 2021.01.09. 21:52:29

@PYT: gondolom azért, h akik eddig rá szavaztak volna, most végleg kiábránduljanak belőle.

MsIreneAdler 2021.01.09. 21:52:39

@nicu71: én is, kezdte, mint egy medve, a végére meg szúnyog lett :D

Rugdoll 2021.01.09. 21:52:47

Asszem Petinél is elszakadt valami :D

princejesus 2021.01.09. 21:52:53

Vivi feje ott van a fényűző vacsorán

tvbuzi 2021.01.09. 21:53:53

Épp kiszaladtam megkeverni a mártást... Mit vett lett Bálint?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 21:53:59

@PYT:
Nem szimpi Renike?
Rasszista !!!

:P

Mók_Ica 2021.01.09. 21:54:02

@MsIreneAdler: most már csak az a kérdés, hogy a párod felkérdezi-e mohát??? :DDD vagy téged....

2021.01.09. 21:55:03

@MsIreneAdler: tovabbfejlesztett polaroid

Mók_Ica 2021.01.09. 21:55:37

@MsIreneAdler: gondolom polaroid gép..... ami úgy néz ki, mint az insta logója

@PYT: persze, már edzett vagyok :DDDD

@tvbuzi: én nem láttam..... :((((

PYT 2021.01.09. 21:55:37

@Cimili2: de én a kommentárokra gondolok, állandóan vele kommentáltatják a napi dolgokat... Egy ilyen belépő után, mint a mai öfi eleje... most komolyan...

MsIreneAdler 2021.01.09. 21:56:46

@Mók_Ica: már hasogatja a fát a máglyámhoz, csak a szokásos :D

PYT 2021.01.09. 21:57:32

@Mók_Ica: hát jó, de már aggódom érted, naggyon durva a kontent.. :)

PYT 2021.01.09. 21:58:45

@szociál: tartom és emelek: tripperes proliúr se szimpi ;p xdd

PYT 2021.01.09. 21:59:37

@pomac: komolyan? de miért nem a polaroidot?

Mók_Ica 2021.01.09. 22:01:04

@PYT: drága vagy :DDD még bírom.. amint segítség kell, akkor szólok nektek :DDDD

tvbuzi 2021.01.09. 22:01:33

És még mosolygott rá

2021.01.09. 22:01:49

@PYT: mert fuji instax divik, a polaroid egy marka, tehat az instant fenykepezogep az neutral

pomac 2021.01.09. 22:02:20

@PYT: azt csak ő tudhatja hogy, miért azt választotta. :)

Mók_Ica 2021.01.09. 22:02:42

renáta szerint fru megcsalta őt..... jááááááááááájjjjjj........

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:02:58

@PYT:
:)

Fru majd lebabazik 6 kis ogret

2021.01.09. 22:03:10

pakk, most nullazta le magat csulato vegleg

PYT 2021.01.09. 22:03:32

Tyűű... pifff.... Ez a nő is egy beteg állat!!! Még odaül hozzá, könyörgő borjúszemekkel, meg bazsalyog rá... Há' nooooormális???! Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de megérdemli a sorsát, maga keresi magának.

Mók_Ica 2021.01.09. 22:03:39

ez a stílus, ahogy beszélnek..... fáj hallgatni is......

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:03:44

Csulabá, te mindenkivel így beszélsz, nem tűnt még fel? És most nem védeni akarom Grincset, mert ő a hülye, hogy hagyja...

Na, meg is kaptuk a választ, Rencsula kit hívna ki. :D Fosik Bálinttól.

Cimili2 2021.01.09. 22:03:51

nő létére frúnak is elég mocskos szája van.

PYT 2021.01.09. 22:04:45

@Mók_Ica: én sem bírom, csodálod, hogy aggódom érted? Szójl ha kell segítség! ;)

tvbuzi 2021.01.09. 22:04:47

Dani hajvágás közben is a farkát markolássza

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:05:20

Merci tanácsa, hogyan fejezzük be a kapcsolatot...oh wait... :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:05:39

Mercike kivétlesen jól mondja... meglepő.

Mók_Ica 2021.01.09. 22:05:39

@PYT: kösziiiii <3

@tvbuzi: mikor nem?? ja, amikor virdzsiben van....akkor nem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:05:52

Merci vegre vagja
De ennek hijaba mondja

Adamadam 2021.01.09. 22:05:54

Mercinek kivételesen most igaza van

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:06:10

@MsIreneAdler: Az más kérdés, de abban igaza volt, hogy ha kamerák előtt így viselkedik, akkor kint milyen lehet. :D

Cimili2 2021.01.09. 22:06:31

dani a párkapcsolati tanácsadó. ez a hét vicce :DDDDDDDDDD

2021.01.09. 22:06:40

nagy elmek ha talalkoznak

Mók_Ica 2021.01.09. 22:06:47

@MsIreneAdler: @Kiégett Hobbynyúl: érdekes, hogy a másét milyen jól látja.... a sajátjában ő is bután viselkedik....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:06:58

Daniella, a te lekezelésed.... hagyjuk. Látni Virágon, hogyan rántottad magaddal.

2021.01.09. 22:07:15

ja csak mercike onmaganak kene tanacsot adjon

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:07:30

@Kiégett Hobbynyúl: igaza volt, csak azon röhögtem, hogy mikor másról van szó, milyen okos, mikor magáról, akkor meg milyen kus bamba.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:07:40

@Mók_Ica: A sajátjában pióca. Pedig mondták neki, hogy ha nem akarja őt Moha, akkor hagyja, de neki is hiába.

PYT 2021.01.09. 22:08:15

@tvbuzi: pont azt néztem még az előző szegmensben, hogy úgy markolássza, hogy közben úgy gyurmázva vakarássza... tuti valami nemi úton terjedő betegsége van, és akkor már a háziállatkájának is...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:08:32

Ennyit mutogatni ennek a hombar fejet, lerokaztam a tvt baszki

Mók_Ica 2021.01.09. 22:08:33

jön az éjszaka.... ki kell békülni.... különben mehet renáta a wc-re.....

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:08:50

Miből kellene látnia Frunak, hogy Rencsi szereti? De komolyan?

tvbuzi 2021.01.09. 22:09:07

Fru elmondja amit Mercikétől hallott

2021.01.09. 22:09:30

csulato nem valaszolt a megutsz kerdesre

tvbuzi 2021.01.09. 22:09:52

@MsIreneAdler: fújatás, hátulról beakasztás,...

Mók_Ica 2021.01.09. 22:10:05

@MsIreneAdler: jajjj... fru.... üssön meg a párod??? ójajj..... van ott is baj....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:10:08

"Üssön meg"... gratulálok Grincs.

pomac 2021.01.09. 22:10:39

@VV10 Velőtrázó Vélemény: de fru válaszolt hogy kívánja az ütést , ez se normális..

princejesus 2021.01.09. 22:10:44

A legrosszabb az hogy Fru szülei is látják. Biztos fasza lesz a viszonyuk Rencsivel.

Ha a valami rosszat teszek üssön meg?? Normális ez a nő?

tvbuzi 2021.01.09. 22:10:46

Ugye nem csak én hányok?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:11:12

@Kiégett Hobbynyúl:
Es oda bujik hozza

Ennek kimutottek az agyat es a gerincet

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:11:20

Na este van, Recska baxxni akar, most békülékeny. Gincs meg hülye, de az nem is kifejezés.

SzabadEzANév? 2021.01.09. 22:11:38

Sok munkát fognak adni ezek a rendőrségnek...

Mók_Ica 2021.01.09. 22:11:40

@MsIreneAdler: hát ebből..... amit most csinál..... és már csőröznek is...... fru ettől a fickótól akar gyereket..... hümmmm

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:11:43

Megérdemlik egymást, nincs miről beszélni. :DDDD
Szépen fog működni... idióta.

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:12:01

@tvbuzi: nem, én is. Ez hülye, mint a segg!

2021.01.09. 22:12:06

"...én egy párt szeretnék, aki, ha vmi rosszat teszek, akkor üssön meg..." - by vv10 fru

ezek után - lécci - ne sírjunk már, h szegény áldozat, akit az agresszív dzsipi terrorizál...
köszi!:D

readonlyvv 2021.01.09. 22:12:11

ezt nem lett volna szabad leadni..

PYT 2021.01.09. 22:12:20

@VV10 Velőtrázó Vélemény: tudja ő jól, hogy mit kéne csináljon, csak képtelen rá, mint egy OCD-s, képtelenneéengedni a srácot.

Ez a barom Fru meg.... nincs elég baja, még rátesz magának egy lapáttal?? Elárulja a nak a barom agressziv állatnak, hogy szokva van a veréshez??! Agyarán: okés a szájbaverés, csak "okkal történjen"..!?? Ez kész.

Mók_Ica 2021.01.09. 22:12:41

@tvbuzi: nem..... már a 3dikk konténert hozom......

és kapnak kutyát.... szegény kutya....

Rugdoll 2021.01.09. 22:12:47

ne küldjenek kutyát. légyszi. semmilyen állatot.egy bolhát se!

PYT 2021.01.09. 22:13:00

@PYT: *képtelen elengedni*, nyah.

readonlyvv 2021.01.09. 22:13:03

@princejesus: lehet pont, h otthon is ezt látta

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:13:24

@princejesus: Azok a vasárnapi ebédek... Mire Grincs kimegy, anyu-apuban is vigyázba fog állni a xar, 1-2 vasárnap után. :-DDDD

Mók_Ica 2021.01.09. 22:13:33

renáta az ingyen fodrász.....

Cimili2 2021.01.09. 22:13:36

@Mók_Ica: és még ő gondolta magáról az elején, h agyilag messze fölötte áll a többi ápoltnál.

peachcat 2021.01.09. 22:13:45

remeltem, h peti vhogy reflektal a noveresre, h semmiesetben nem elfogadhato... de semmi. ez csalodas.

malevil2050 2021.01.09. 22:13:49

honnan tuttam h ez lesz? - mert én vok a dramaturg.

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:13:54

@Mók_Ica: de Rencsi anbyit nem mondott, hogy bocsika...

PYT 2021.01.09. 22:13:56

@Rugdoll: ezt akartam írni én is, védtelen állatot, ezeknek??! Ekg...

princejesus 2021.01.09. 22:13:57

Az a haj nem készül el ha a Bálint rencsire rak

tvbuzi 2021.01.09. 22:14:02

Mercike milyen bájos, teli szájjal üvölt a tévére

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.09. 22:14:37

Most tényleg, kapnak kutyát? Milyen fajtát? Vakkomondort? Akkor legalább lehetne legalizálni Frúék kapcsolatának zökkenőit.
Ja, Frú egy idióta picsa. Ez már nagyon kikívánkozott belőlem.

Lilith.Inanna.1 2021.01.09. 22:14:38

Mikor lesz iskola het? Mar nagyon varom.

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:14:46

@PYT: "Agyarán":-DDD Akkor azért olyan kusza :-DDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:14:49

Mindegyik Dzsudzsak frizuraban kuldi, pfff

Ego0123 2021.01.09. 22:15:01

@Niemandhäuser: :):):)és pofa lapos lesz :):):)

LaciHogyVoltol 2021.01.09. 22:15:15

Fake élő a Kiválasztás? RTL appon van már videó Bálint kész hajával...

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:15:35

@Gézamalac: egy kaktuszt nem bíznék oda, én a nemre szavaztam.

PYT 2021.01.09. 22:16:00

@Niemandhäuser: bocsánat, a gboard önállósítja magát néha és nem bírok vele, egy terrorista... xddddd

Cimili2 2021.01.09. 22:16:30

@Lilith.Inanna.1: ahhoz már túl kevesen vannak szerintem.

Mók_Ica 2021.01.09. 22:16:52

@MsIreneAdler: de átkarolta..... frunak ennyi is elég..... :((((

@szociál: rencsi ezt tudja.....

PYT 2021.01.09. 22:17:02

@repuloezustmokus: ....a beteget.... xdddddddd (erre gondolsz?;))

pomac 2021.01.09. 22:17:24

világítós cipő :DDDD

LaciHogyVoltol 2021.01.09. 22:17:25

Amúgy én nemmel szavaztam a kutyára. Kaktusz nem adnék ezeknek a szerencsétleneknek gondozni, nem hogy kutyát!

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.09. 22:17:27

@Mók_Ica: Jaja, elképzelhető, hogy Dani farka bekerül az első három közé

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:17:46

@Lilith.Inanna.1: Szerki kötsögök! Iskolahetet akarunk!

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:18:05

@LaciHogyVoltol: hihi, lásd feljebb ugyanezt írtam :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:18:43

@Niemandhäuser: Minek? Az annyira elcsépelt már. :-( Ráadásul tényleg kevesen vannak hozzá.

Adamadam 2021.01.09. 22:19:14

@LaciHogyVoltol: szerintem az még az előző. Már tegnap is új frizurája volt, szerintem most csak igazítottak valamit rajta

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:19:38

@LaciHogyVoltol:
Egy hordo nitroglicerint adnek nekik, azzal jatszanak

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:19:50

@Mók_Ica: hihetetlen. Semmi tartás! Mitől várja a csodát vajon? Még bocsánatot sem kell kérnie Rencsinek, meg sem kell erőltetnie magát.

LaciHogyVoltol 2021.01.09. 22:20:28

@PYT: bocsi nem az appon, Bálint instabsztorijaban van, most néztem elvileg már 11 órája fent van a story, amiben először nézi meg a tukorben. Amúgy az is fura hogy nem készültek rá, tuti nem most vágta volna a haját, ennyire ok sem lehetnek hülyék...

malevil2050 2021.01.09. 22:20:37

Hát azt hiszem csak vivi maradt , a többi mehet a levesbe.Mától Néked szurkolok Vivieny.

Cimili2 2021.01.09. 22:20:40

@Kiégett Hobbynyúl: meg azt dumcsiztuk eccer itt, h csak onlány tanítás mehetne, nehogy bevigyék nekik a vírust.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:22:27

@Cimili2: Jajaja. Az még vicces is lehetett volna, de arról már letehetünk. Ennyi emberrel már nincs értelme.

SzabadEzANév? 2021.01.09. 22:24:20

@Cimili2: jaja, idétlenkednének a zoommal meg a teamssel, szakadozna a net meg ilyenek :))

etikette 2021.01.09. 22:24:30

En beadnam nekik a bombolo csecsemoket. Gyakoroljanak csak...kivancsi lennek hogy melyik kapna szet leghamarabb a kis mubabat

SzabadEzANév? 2021.01.09. 22:24:54

@malevil2050: ekg. Vivien közellebb van a 36 misihez, mint azt gondolná

2021.01.09. 22:26:04

@peachcat:

"remeltem, h peti vhogy reflektal a noveresre, h semmiesetben nem elfogadhato... de semmi. ez csalodas."

lehet, h időnként ő is lebokszolja a boglárkát otthon, who knows?:]

2021.01.09. 22:28:19

@malevil2050: "Hát azt hiszem csak vivi maradt , a többi mehet a levesbe.Mától Néked szurkolok Vivieny. "

adom:]

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:29:40

@Lilith.Inanna.1: Szerintem mindenkit. Ezért fogalmaztam meg kedvesen, türelmesen a kérdést a szerkesztők felé. Ebben az évadban úgy látszik olvasnak bennünket.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.09. 22:30:08

@Mók_Ica: Az semmi! Nekem nemhogy megérintette a derekam, hanem még csücsörített is hozzá

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:30:34

@etikette:
Kiderulne milyen fantasztikus apa lenne Recska.

Megint remeg a fold bmg, razza az agyam

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:31:06

@Kiégett Hobbynyúl: Jó lenne. Szopacsek lenne az összes tanár. Tesco-gazdaságos iskolahét!

2021.01.09. 22:31:19

@LaciHogyVoltol: "Fake élő a Kiválasztás? RTL appon van már videó Bálint kész hajával... "

gyanús nekem is, pláne h a "premier" szó figyel az ertéel logónál, miközben ilyenkor szigorúan át szoktak váltani az "élő" feliratra. simán lehet, h késő du, kora este (16-20 körül) jelentkezett be hozzájuk pp, elvégre nagyjából már vágtázzák a lakók, h szombatonként hány körül van az élő kiválasztási procedúra.

tvbuzi 2021.01.09. 22:31:59

Reni be is van szarva

Ego0123 2021.01.09. 22:32:59

Nincs a .............léted

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:33:01

Ja, hogyne szerette volna Rencsi mindÉg isss...

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:33:05

Recska kérte. Múlt héten. Azóta sem, biztos, ami biztos.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:33:19

@Niemandhäuser: Mindenhez IS ért. Volt munkafelügyelő, Guiness rekordot felügyelő mittudomén kicsoda, így simán lehet tanár is. :D Megnézném, ahogy bemutatja a gyakorlatokat az ápoltaknak. xD

princejesus 2021.01.09. 22:34:32

@Niemandhäuser: azóta már lila kendőért is imádkozott ha jól emlékszem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:34:59

Frunak igaza van ,mindenki hanyinger csak szerelme nem az :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.09. 22:35:17

@SzabadEzANév?: Vivi a legjobb a csajok kozt, innen már ne bassza el

Mók_Ica 2021.01.09. 22:35:21

fru már "okádik" bent lenni..... hát rajtunk ne múljon :DDDD

Ego0123 2021.01.09. 22:36:27

Felmemlt fej.....ű

Mók_Ica 2021.01.09. 22:36:31

@Gézamalac: óóóóó.... akkor én csak a harmadikkkkk vagyok..... Irene vagy te vagy az első moha listáján?? :DDDD

Mók_Ica 2021.01.09. 22:37:05

renáta.... ki ellen mennél vissza???

Cimili2 2021.01.09. 22:37:39

mit álmodozik, h ő visszamegy??

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:38:02

@Mók_Ica: no no kocc van mohácskáról! A riportszobából csak engem nézett, kizárólag :)

Cimili2 2021.01.09. 22:38:45

@tvbuzi: mártás elkészült? :)

Mók_Ica 2021.01.09. 22:38:49

@MsIreneAdler: Gézamalaccal van a párbajod.... én a harmadikkk vagyok a sorban, utánatok :DDDD

Mók_Ica 2021.01.09. 22:39:45

a 7es, az egy busz.....nekem ez a véleményem.....

princejesus 2021.01.09. 22:40:08

Virág nem merte még Merci szemébe mondani hogy ki nem állhatja

Mittudomki 2021.01.09. 22:41:13

Láttátok Móh odanyomta a vállát Fru hoz..a perverz állatja :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.09. 22:41:48

@MsIreneAdler: nem is, merz engem nézett, és én vissza is kacsintottam rá

princejesus 2021.01.09. 22:42:36

Megint a semmiről beszél ez a sügér

2021.01.09. 22:42:36

daninak maskor is ilyennek kene lennie

Ego0123 2021.01.09. 22:42:57

indokolás, nem idoklás

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:43:11

@princejesus: Így volt. Meg akarta szóratni magukat kintről. xD

Mók_Ica 2021.01.09. 22:44:21

@Mittudomki: renáta látta??? :DDD

@Niemandhäuser: pláne..... :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:45:12

@Mók_Ica: Majd ha visszanézi, lesz nemulass. xDDD

Cimili2 2021.01.09. 22:46:46

úrstn, merci barátkozni akar frunátóval. ja, mert tesók.

Adamadam 2021.01.09. 22:47:01

Ha esetleg fake élő a kiválasztás akkor Moh nem lesz kiválasztva. Bálint insta szotrijában Moh-n nincs zöld kendő, Renátó pedig nincs a sztoriban. Szóval szerintem Rencsa lesz

Mók_Ica 2021.01.09. 22:47:24

@Kiégett Hobbynyúl: remélem hamarabb nézi meg, mint gondolná..... otthonról..... :DDDD

Ego0123 2021.01.09. 22:47:32

taktikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkka

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.09. 22:48:04

@MsIreneAdler: @Mók_Ica Én nem vagyok egy Dániel, bátran megosztozom a szépfiún, mert tudom, hogy fogja bírni szusszal

PYT 2021.01.09. 22:48:07

Móki, egy EGÉSZ konténert kérek, most!!!

pomac 2021.01.09. 22:48:12

virágon fog múlni

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:48:21

Ha Mú lesz, remélem, akkor is Mú-Recska phájbhaj lesz!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:48:28

@Mók_Ica: Én is. :-))) Bár akkor láncfűrésszel fogja várni az ajtóban Grincset.

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:48:32

@Mók_Ica: ajjaj. Egy malaccal nem bizti, hogy elbírok.

@repuloezustmokus: oh és még te is... Tipikus Moh :)

Koszliderc 2021.01.09. 22:49:03

Sziasztok, csak nekem tűnik úgy, hogy a sunyif@sz aka Renato állandóan Bálintot lesi miközben élőznek? Csak egyszer kellene megindulnia a Bálintnak és a kis csicska a sarokban kuporogna mig ki nem mentik. Talán még önként fel is ajánlaná a személyes boxzsákját.

PYT 2021.01.09. 22:49:17

Oh, Virdzsi kifalsult? Ez vajon tattika a prolipárostól..?

princejesus 2021.01.09. 22:49:33

Na Virágnak nem lett megmondva kire kell rakni, ezért lesz seggbekuki Danitól

PYT 2021.01.09. 22:49:49

@Koszliderc: ez jó, lehet benne valami..

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:50:44

Grú arca! Megérte ma is nézni!!!!!!!!!!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

tvbuzi 2021.01.09. 22:50:59

ITT A LÉT A TÉÉÉÉÉT

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:51:10

Van isten, Renike tiplizik 5 %-al

2021.01.09. 22:51:14

balint fiam vedd le a lilat

LaciHogyVoltol 2021.01.09. 22:51:15

Van igazság!!! Viszlát Recska!!!

Mók_Ica 2021.01.09. 22:51:19

@PYT: @Gézamalac: dobtam is....

@MsIreneAdler: én kiszállok..... :DDD keresek másik szépfiút :DDDD lóbeltre teszem a jelem :DDD

@Niemandhäuser: ez lenne az optimális... és maradhat is kint....renáta

PYT 2021.01.09. 22:51:55

@princejesus: de, szerintem meg lett mondva neki, proliúr így hátrált ki a szituból, hogy a víríére kelljen pakolnia, és: én Bálintot sejtem emögött, mert a prolinak tuti nincs ennyi esze...

gazo 2021.01.09. 22:51:56

Durran a fantomkép

princejesus 2021.01.09. 22:52:06

Gyáva szar Vivit viszi ki mert őt tartja leggyengébbnek

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:52:40

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ekg. Megtenném a helyében, azért is, ahogy napok előtt is beszéltük.

Már ment is a szavazatom a fantomképre.

Koszliderc 2021.01.09. 22:53:04

Remélem megalázó 5 százalékkal kullog haza a fodrászok gyöngye.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:53:22

@princejesus: Vivit vagy Mohát. Még akkor is, ha Bálint leveszi a llát. xDDD Gyáva car alak.

tvbuzi 2021.01.09. 22:53:37

Ha nem Frut viszi ki nincs izgalom a párbajon

Mók_Ica 2021.01.09. 22:53:45

@VV10 Velőtrázó Vélemény: mondjuk ez lenne a lényeg, hogy minél később menjen párbajozni :D ezt jól csinálja lóbelt....

renáta bosszút állt merci haján......

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:54:09

Jól láttam, hogy Recska annyira akarta a zöld kendőt, mint kecske a kést?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:54:14

Szerverhiba lefagyott annyian szavaznak :))))

Mittudomki 2021.01.09. 22:54:51

@princejesus: Móh-t viszi..teljesen biztos a dolgában,ráadásul Fru miatt meg pláne Móht kell vinnie..ez a párbaj már rég le van zsírozva(kb. mióta Dani bekattant Móhra Gina kiesése után)

MsIreneAdler 2021.01.09. 22:54:56

@Mók_Ica: áh amúgy nekem is más a zsánerem :)

tvbuzi 2021.01.09. 22:55:01

@szociál: majd szombaton szavazok

malevil2050 2021.01.09. 22:56:07

More rád szavazok. Tudod mé? Há mer tiged mindenki utál., így polgárt pukkasztok. Hihi

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:56:19

@Niemandhäuser: Igen. Már most retteg. :D

Nem baj Renáta, mehetsz haza te is, aztán mehet a nagy "szerelmed" is utánad.

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:56:20

@princejesus: Dani néáam már erősen küzd Grinccsel az utolsó előtti helyért.

Cibere Brúnó 2021.01.09. 22:56:28

Általában a tuják szimpik a nézőknek, de ezt a Vivit nem tudom hova rakni. Szerintem semmi szerethető nincsen a passzivitásában, az affektálásában. Nem tudom, hogy nála ez egy felvett szerep-e vagy tényleg ilyen.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 22:56:46

@szociál: Lehet, nekem még fogadta a szavazatomat, de azóta nem tudom megnézni. xD

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.09. 22:56:47

@Mók_Ica: Olyan pasi nem is kell, aki másnak sem. Akkor már inkább a jóképű, sukár Renáta. Hát olyan szépen beszél, mint egy poéta.

SzabadEzANév? 2021.01.09. 22:56:49

@Cibere Brúnó: kövezzetek meg de nekem bejön :))

SzabadEzANév? 2021.01.09. 22:57:13

@SzabadEzANév?: Mármint nem a Vivi, csak a lénye meg amiket csinál :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:57:23

@Cimili2:
Nem lesz 10%-a sem ez azt jelenti, ember nincs aki erre szavazna

2021.01.09. 22:57:36

hat nem teljesen tok mindegy kit visz ki?

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:58:10

@Kiégett Hobbynyúl: Mint már irtam, addigra Recska már "meglátogatja" egyszer-kétszer a Grincs szülőket. Lesz kapsz :-DD

Múmin89 2021.01.09. 22:58:19

Az utolso pillanatban beijed Mohtol es Vivit fogja vinni, mert gyengenek tarja. Valami indokot meg majd kitalal :D

Mittudomki 2021.01.09. 22:58:28

Szegény Fru..ha kiesik a Kani akkor hogy fogja kapni az ívet Danitól hogy Mercivel és Móh val fog bandázni(miközben már ez a Fru-Merci viszony kisebb megszakítással réges rég óta tart..Móh pedig csak a farka után megy persze :D )

Mók_Ica 2021.01.09. 22:58:39

@Gézamalac: fene a gusztusod..... :DDDD de vidd, ha ennyire szeretnéd :DDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 22:58:43

@Kiégett Hobbynyúl:
:)

Majd aszondja elcsaltakba szavatatokat :)
Mint az a ketyos usa-ban

2021.01.09. 22:59:13

@Cibere Brúnó: merd ossze mondjuk barmelyik masik csajjal es egyertelmu lesz

Mók_Ica 2021.01.09. 22:59:27

@MsIreneAdler: nálam rendben..... szavaztam is... :)))

Spitzbaue® 2021.01.09. 22:59:36

@Gézamalac: azt olvastam, hogy Gézmalac. Mondtam is magamban, hogy milyen fasza nick :-D

malevil2050 2021.01.09. 22:59:37

Kolosi monnyon le , nem megy a voks gép!

PYT 2021.01.09. 22:59:45

@szociál: miért is? ha úgy akarták kitküldeni Rencsula fajtársat hogy ne kelljen bepiszkítaniuk a kezüket (vír a vírre nem tesz, tudod), akkor mission completed. ;)

Koszliderc 2021.01.09. 23:00:10

A jovő vasárnapi ebédet már Fruék küszöbén eszi, tuti hogy be nem engedik a házba.

pomac 2021.01.09. 23:00:28

kíváncsi vagyok hogy bevágják e hogy robi beszél múval vagy rencsinvel...mert nagyon úgy jött le a szavaiból mintha múh rencsit vitte volna ki mindenképp ha ő megy

2021.01.09. 23:00:39

@szociál: mondjuk az usa valasztasi rendszere gyengebb labakon all mint a vv-e

2021.01.09. 23:01:22

@malevil2050: lefagyott, annyian klikkeltek a kihivottra

PYT 2021.01.09. 23:01:32

@Mók_Ica: nálam is, engem csak az inda dobott ki, miközben az előző komit írtam, a felénél kb, de nem baj, csessze meg, megtaláltam az ellenszerét ;p ;))

2021.01.09. 23:01:37

kezdodik a vivibelevalo

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 23:02:31

@szociál: Az tuti. :D Kéri az újraszámlálást, aztán megmegmagyarázza, hogy mindenki hülye, ő a helikopter. :D

Spitzbaue® 2021.01.09. 23:02:31

@malevil2050: de megy. Vagy most épp annyian savaznak Recskára, hogy lefagyott.

MsIreneAdler 2021.01.09. 23:02:34

@Mók_Ica: Rencsire? Mert nekem a fantomra nem megy :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 23:02:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Ott az elektorokkal kicsit rizikosabb

Aszondja gyozi szavazzunk :))
Ha tudnank

gazo 2021.01.09. 23:02:38

Beja asszony is olvassa a hv_t

2021.01.09. 23:03:19

moh mar robira is ramozdult

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.09. 23:03:31

@Niemandhäuser: Ellentétben a Gézamalaccal, ami tök béna? :D

Cimili2 2021.01.09. 23:03:45

nna. úgy tudtam csak szavazni a sok próbálkozás után, h lehúztam a telón a wifit és mobilnettel már simán ment.

PYT 2021.01.09. 23:04:01

Gy.őzike, a próféta beszéljen belőled!!! Rtl-illetékesek, pls, nem belenyúlni, írjunk VV-történelmet! ;))

Mók_Ica 2021.01.09. 23:05:39

@MsIreneAdler: naaaaaaaaaaaaaaa...... nemondjmárilyetnekem..... sskk nem szavazok egy párbajonn renátára....

2021.01.09. 23:05:59

jovo szombat esti visszatero bulin mindenki fru intim szferajan belulre lepve simogatasokkal vigasztalja frut

PYT 2021.01.09. 23:06:08

@Koszliderc: xdddddd az rtl meg követi, élőben nézhetjük (már aki;))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 23:07:28

@Koszliderc: Én még védelmet is kérnék, meg távoltartási végzést. :DDDD

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Másnap pedig olvashatjuk, hogy Renáta agyvérzést kapott.

MsIreneAdler 2021.01.09. 23:07:39

@Mók_Ica: azért nekem egy Rencsi - Dani párbajnál meg meg remegne az ujjam :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 23:09:10

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
:))
Lesz tipitapi dino, Recska meg kinyirja Fru szuleit

PYT 2021.01.09. 23:09:37

Szó szerint *nagy* asszonyt hív Őzi...

kozi001 2021.01.09. 23:09:49

@MsIreneAdler: Nálam nem! Arrogáns, aluliskolázott 'Proli Úr' Dani ellen bárkire megy a szavazat!

Mók_Ica 2021.01.09. 23:10:28

@MsIreneAdler: az eddigiek alapján, az én ujjam még nem remeg.....

PYT 2021.01.09. 23:11:37

@MsIreneAdler: nekem nem tesa, proliúr rettenetes, de még mindig nem annyira, mint az agresszor csulátó, szal ő hadd mérkőzzön meg majd mohával, legközelebb...

Post Modern Prometheus 2021.01.09. 23:11:43

Renátó VS Fantomkép [szerda 22:30-ig lehet szavazni]: strawpoll.com/wj5juv53j

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 23:11:55

@Mók_Ica: Én együtt tenném ki ezt a két nyomorultat, ha lehetne. Bár tény, még egy hajszállal Rencsula van lejjebb.

2021.01.09. 23:12:04

tegnap gina ma amanda jelentette ki hogy renato es fru atbaszta oket, hat jo reggelt

PYT 2021.01.09. 23:13:22

@VV10 Velőtrázó Vélemény: alig várom, hogy lássam csulátót szélütést kapni kint... xdddd

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.09. 23:13:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Meg ok se Recskara szavaznak :))
Nem csoda hogy meghalt a szerver

MsIreneAdler 2021.01.09. 23:14:25

@Post Modern Prometheus: köszönjük szépen. Eddig 100% Fantom :D:D

2021.01.09. 23:15:09

komolyan valakinek kerdes lenne hogy Kavboj es Csulato kozul meliket valassza? kocsis zoltan tudna zongorazni azt a kulonbseget meg a siron tulrol is

PYT 2021.01.09. 23:16:07

@Kiégett Hobbynyúl: azért az egy nagy nagy hajszál... proliúr egy barom, de megütni bizps nem ütné a palotapincsijét, ugyanakkor rencsula... arra szavak nincsenek, grincs fogai már a mostani vita során meg lettek volna rendszabályozva, ha ez kint történik...

ppupu #Fantom for President 2021.01.09. 23:17:01

Kedves Dani!

Szeretném jelezni, hogy amíg folyamatosan seggbe kúrod Virágot, addig sajnos kicsi az esélye, hogy gyereked szülessen.

Üdvözlettel:

A Világ

MsIreneAdler 2021.01.09. 23:17:03

Proliúr csak egy paraszthajszálnyival van feljebb, mint Rencsula. Örülök, hogy nem ők pároznak.

PYT 2021.01.09. 23:17:59

@MsIreneAdler: ugye? hogy is van? legőszintébb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység? ;))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 23:18:02

@PYT: Persze, nagyobb az, de tényleg nem halnék bele, ha mindkettő hazamenne Grinccsel együtt. Az ami tényleg mellette szól, ahogy írtad, nem csapná meg Virágot úgy, mint ez az undorító kancigó.

2021.01.09. 23:18:15

mint mar tegnap is mondtam, robi riporter akar lenni

Mók_Ica 2021.01.09. 23:18:41

@Post Modern Prometheus: köszi :) még mindig 100% a fantom :DDDD

2021.01.09. 23:19:17

@ppupu: hat szarjanko meg szulethet belole aki paksi mogyoron el

PYT 2021.01.09. 23:19:20

@ppupu: vajon ezt Virág is tudja? xdddd

MsIreneAdler 2021.01.09. 23:20:10

@PYT: mondjuk mire Fru kiér, Rencsi olyan mérges lesz rá...remélem nem hagyják kettesben vele.

Mók_Ica 2021.01.09. 23:20:31

na, ma már finomhangolás volt bálint fején... tegnap volt a hajléktalanmentés.....

PYT 2021.01.09. 23:21:18

@Kiégett Hobbynyúl: én is birnám, ha mindkettőnek taka lenne, 2in1... ;)

de akkor most télleg fake-live volt a kiválasztás?

2021.01.09. 23:21:46

na gabor kiall renato mellett aztan elmondja hogy miert nem kellene

ppupu #Fantom for President 2021.01.09. 23:22:00

@PYT: Virág egyelőre örül ennek, ő érzi, hogy nem érett még meg a szülésre.

PYT 2021.01.09. 23:22:11

@MsIreneAdler: basszus, ez azért komoly probléma lesz...

Mók_Ica 2021.01.09. 23:22:43

ki a francot érdekel, hogy gaben mit gondol??? mindegy is..... renátának lesz 1 szavazata gabentől.... pffff

2021.01.09. 23:23:03

@PYT: dehogy volt, teljesen mas a haja ott mar

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 23:23:04

@PYT: Na, ezt nem tudom, nem néztem instát.

Koszliderc 2021.01.09. 23:23:39

Ha az én lányom száján ilyen jönne ki, hogy ha van oka rá akkor verje a pali, akkor tuti egy muszájkabátban menne nyaralni valami kellemes kis zártosztályra. A pasit meg nem kérdés hogy a boncmester ismerősömre bíznám és én végezném az Y bevágást.

Mók_Ica 2021.01.09. 23:23:50

@VV10 Velőtrázó Vélemény: meg azt is elmondta, hogy szerinte kintmarad..... hát szerintünk is...

PYT 2021.01.09. 23:23:53

@ppupu: persze, azért is nyeldesi szorgosan proliuraság genetikai örökitő anyagát...

MsIreneAdler 2021.01.09. 23:24:07

@PYT: tovább gondolva, az a pszihopata állat akár 1-2 napig még adhatja is a hősszerelmest, mielőtt lecsapna...

Mók_Ica 2021.01.09. 23:24:55

@PYT: szerintem nem.... tegnap vágta le a hajléktalan szőrt renáta.... ma "csak" finomhangolást végzett a fején....

Adamadam 2021.01.09. 23:25:02

Ha Rencsa taktikázna kicsit, és egy csöppet is átlátná, hogy mekkora utálat van kint ellene, akkor kivinné Frut. Ezzel nyerhetne saját magának vagy Frunak egy lila kendőt. Ha meg akkora a szerelem köztük és valamelyik nyer (nyilván nem) akkor közösen élvezik a nyereményt. Ehelyett kivisz valakit és kint is marad. Majd a következő párbajozó jó eséllyel Fru lesz, aki szintén kiesik.
Tulajdonképpen egyikőjüknek sincs esélye nyerni, szóval majdnem mindegy mit csinál.

PYT 2021.01.09. 23:25:03

@Koszliderc: naigen, azzal a lánnyal is komoly gondok vannak fejben.

2021.01.09. 23:25:57

elottem a jelenet, amikor csulato a belevaloban epp arra keszul, hogy elkoszonjon frumixertol, es amikor bekapcsolnak eppen moh vigasztalja

PYT 2021.01.09. 23:26:57

@Mók_Ica: igen, de amiatt is nyekeregtek az ápoltak, hogy idő előtt, túl korán jelentkezett be PP... szal nem a megszokott/várt időben...

MsIreneAdler 2021.01.09. 23:27:47

@Adamadam: de nem érted a lényeget! Ők szívből játszanak. Nem csinálnak ilyen színészkedős izéket, mint gondolkodás, előrelátás! #csakaszív :)

Koszliderc 2021.01.09. 23:27:57

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szétverné Győzit, ami lássuk be igen szórakoztató lenne

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 23:27:58

@Adamadam: Renáta nem gondolkodik, nincsen esze, ugyanúgy gyűlölet fűti, mint eddig is.
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Az mekkora show lenne. :D (Utána meg szétverné a stúdiót is.)

ppupu #Fantom for President 2021.01.09. 23:29:34

@Adamadam: Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Kancigány Csula Úr ennyire bonyolult eszmefuttatásra megfelelő tudatmódosító/serkentő szerek hatása nélkül nem képes. Olyan meg nincs vellában.
De persze elméletileg lehetséges dolog. Csula Úr tudatalatt már el akarja hagyni a villát, bár nyilvánosan még reménykedik benne, hogy ő egy jó arc és mindenkit kivisz.

2021.01.09. 23:30:28

@PYT: meg a jenga torony is allt amikor vagta a hajat balintnak

PYT 2021.01.09. 23:30:42

@MsIreneAdler: ne is mondd, nekem már az is sok volt, ahogy a tegnapi öfiben egyáltalán hozzá szólt grincshez, az a hangnem, az a stílus, az meg simán tűrte, már ott léttam, hogy oké, ez a lány már szokva van az alázáshoz, netán veréshez is.... erre ma, ma be is bizonysodik.

pomac 2021.01.09. 23:30:51

@PYT: ki volt írva hogy "élőben a villából" ,szóval élő volt ,attól hogy nekil elment az időérzékük ma attól élő volt :)

2021.01.09. 23:31:45

javaslom a szerkiknek, hogy a napokban mehetnek a szexista feladatok a villalakoknak

2021.01.09. 23:33:37

a nane kovetkezo reklamfilmjeneka a leforgatasa olyan testhezallo feladat lenne a villalakoknak

PYT 2021.01.09. 23:33:48

@szociál: simán, és az még megalázóbb lesz neki..

MsIreneAdler 2021.01.09. 23:33:50

@PYT: az én lányom lenne, addig raznam, míg magához nem tér! Nagyon remélem, hogy a családja, aki ezt látja, közbelép.

ppupu #Fantom for President 2021.01.09. 23:34:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Tudom, hogy perverz állat vagyok, de tovább gondoltam a vella létet, és látom amint Moh a következő napi Belevalóban análisan/orálisan/orrálisan :) vigasztalja Frut, közben Perverz Gyűszű interjúvolja Csula Urat. moreeee az lenne csak a műsor

2021.01.09. 23:35:20

Ebben a szezonban idaig a fantomkep nagyot megy, toronymagas eselyes

PYT 2021.01.09. 23:35:30

@pomac: hát, amikor PP bejelentkezett hozzájuk, az élő volt - nekik, ha nekünk nem is feltétlenül.. ;pp

PYT 2021.01.09. 23:36:16

@ppupu: eret vágna csulátó élőben xddd

2021.01.09. 23:36:54

Piggy es Falki tuti egyutt isznak valahol

Adamadam 2021.01.09. 23:37:23

@ppupu: Igaz, sajnos ennyit nem lehet tőle várni. Akármekkora féreg, nekem már ez a taktikai húzás is egy hatalmas pluszpont lenne, de nyilván nem fogja meglépni. Ha Moh-t viszi azzal csak neki kedvez. Szerez egy lilakendőt és talán Dani is visszavesz az arcából ha Moh visszamegy 80%-kal, ismét rekordszavazattal. Bent valamiért Danit és Renátót erősnek gondolják, jó lenne nekik egy kis pofáraesés.

2021.01.09. 23:37:32

Armando Jozsi meg fozi nekik a maceszgombocot

PYT 2021.01.09. 23:37:41

@MsIreneAdler: bízom benne én is, bár... hol voltak az eddigi bántalmazó kapcsolatainál vajon..?

Mók_Ica 2021.01.09. 23:38:27

@VV10 Velőtrázó Vélemény: és igen... a vv10 nyertese a fantomkép :DDDD

PYT 2021.01.09. 23:38:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény: gyanúsak nekem is, nagyon összemelegedhettek, hogy így, együtt váltak köddé mára... ;ddd

2021.01.09. 23:39:17

@Adamadam: Szerintem Csulato szazalekan megrokonyodnek mind, hiszen ok nem latjak olyannak mint mi itt kint, egyreszt vannak passziv altalunk nem latott idoszakai masreszt nem lattak mit muvel Frumixerrel

PYT 2021.01.09. 23:40:17

@Mók_Ica: de melyik? mert majd a döntőben három is lesz versenyben... ;)

2021.01.09. 23:40:48

@PYT: Na kapunk majd Falkitol, o irja raadasul a holnapi hv-t is azt hiszem

2021.01.09. 23:41:42

@PYT: szerdankent mindig lecsereltek eddig is egy valos vilallakora annyira vezetett

PYT 2021.01.09. 23:42:21

@Kiégett Hobbynyúl: és azzal meg is oldódna a probléma, mert el lehet vitetni garázdaságért a rendőrökkel.. ;)

Mók_Ica 2021.01.09. 23:42:23

@PYT: a fantomkép, az fantomkép.... akár még közülünk is lehet valaki :DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.09. 23:44:53

@PYT: Bingó. :D Két legyet egy csapásra.
@Mók_Ica: Majd az utolsó pillanatban sorsot húzunk. xD

Adamadam 2021.01.09. 23:45:05

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Vannak passzív időszakai ez igaz, de az értelmesebbek (Bálint, Robi) szerintem látják mi a helyzet. Bálint Digot is kihívta, amikor bent mindenki valami hatalmas alfának tartotta. Bálint szerintem nagyjából képben van azzal, hogy mit szeretnek a nézők és mit nem. Digo nőverős ügyére is ráfeküdt. Radics óta tudni lehet, hogy a csatorna és a nézők is elítélik az ilyen megnyilvánulásokat (jogosan). Ha valamennyit hallott/látott a Fru/Rencsa veszekedésből, akkor tudnia kell mit gondolnak a nézők. Sőt, Bálint Daniba is bele mert állni a tegnapi Virágos melltartós sztorinál.

PYT 2021.01.09. 23:45:40

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jájj neee, nem akarooom, hogy nevesítsen a posztcsijában, én visszaszívok mindent, te? kockáztatsz? ;)

PYT 2021.01.09. 23:47:08

@Kiégett Hobbynyúl: ugyehogy? ;) amúgy is odakerülne előbb-utóbb, bármiben mernék fogadni...

2021.01.09. 23:47:26

@Adamadam: a szazalekos aranyon akkor is meg fognak lepodni

PYT 2021.01.09. 23:48:04

@Mók_Ica: xdddddd szép lenne, még bemennünk se kell érte, hú.. ;)

Mók_Ica 2021.01.09. 23:48:14

@Kiégett Hobbynyúl: én szívesen osztozok is a nyereményen..... együtt költjük el :DDDD

2021.01.09. 23:49:05

@PYT: az enyem olyan hosszu nick hogy nem faradna a bepotyogesevel, max kuld nekem egy kurva szar zenet itt

Koszliderc 2021.01.09. 23:49:37

Fru anyuka, apuka már most tessenek alibin gondolkodni "ha" kiesik ez a kis szeretetgombóc. Egy ásó és sírkő árával szivesen szponzorálom a projektet.

2021.01.09. 23:50:18

@Koszliderc: egy hetuk van elkoltozni

PYT 2021.01.09. 23:50:32

@Adamadam: igenigen, az nagyon lejön róla, hogy nem vaktában tapogatózik, hanem nagyon is képben van, nekem pont emiatt annyira szimpi (az okos pasik a gyengéim;)

2021.01.09. 23:50:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én itt voltam ma is, szórtam hsz-eket is, csak lusta voltam 5000 karaktereseket gyártani az utóbbi napokban.tudom, csalódást okozok/tam, elnézést. máskor ilyesmi nem fordul elő.:'D

@PYT: azért az az összemelegedés rám nézve halálos lenne; nem akarnám, h hurkásra legyen verve a testem lovaglópálcával, és/v korbáccsal.:D

PYT 2021.01.09. 23:52:05

@VV10 Velőtrázó Vélemény: eh, megoldja ő egy copy/paste-tel, ne aggódj, vagyis de, aggódj, nem úszod meg egy szarzenével ;ddd

2021.01.09. 23:52:56

@vágtázó vadmalac: ma este tobbnyire a nulla karaktereseket nyomtad ;)

ha mar varakozasom ellenere eleg jol asszimilalodtal, fel merek tenni egy kerdest: moh rad mozdult mar? szerintem csak te maradtal ki eddig

2021.01.09. 23:54:22

@PYT: az ket araszmozdulat a copypaste, az tisztara olyan mint egy disco koreo

PYT 2021.01.09. 23:54:58

@vágtázó vadmalac: hmmm, téééleg.. xdd de érdemes volt emlegetni, mert itt vaaaagy! ;)) (megbeszéltétek, hogy párperc késéssel jöjjön csak utánad?;pp)

2021.01.09. 23:55:50

@vágtázó vadmalac: eleg morbid amugy egy malacot hurkasra verni

PYT 2021.01.09. 23:56:40

@VV10 Velőtrázó Vélemény: és az megy neki, nyugi, disco-ban jó (falco-t is szereti;))

kozi001 2021.01.09. 23:56:58

Jaj. Jól látom, hogy Renátó hozta Danit és álló fallosszal rohant a szívatóhoz? A szemem...

2021.01.09. 23:58:44

@VV10 Velőtrázó Vélemény: amíg megy a mísor (a sima vv, meg a szuper-színvonalas belevaló) nem nagyon szoktam írni, mert akkor nem tudok figyelni az adásra. a reklámszünetekben megpróbálom mindig elolvasni a műsor alatt született kommenteket, ami hol összejön, hol nem, leginkább, amikor már győzi/vanda lekapcsolják a villanyt, akkor böngészem át rendesen, h mi történt a kommentfalon. kár, h addigra már kb. mki le is lép, pedig akkor lehetne csak igazán érdemben is beszélni a látottakról-hallottakról.

a kérdésedre váaszolván: "zaklatott, análisan és orálisan is... (ez mikor volt?) szombaton, a múlt a héten... deréktől lefelé béna, de...":]

PYT 2021.01.09. 23:59:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: kb olyasmi, mint a disznósajt (saját belébe visszatöltött sertés-vagymi; Bödöcs asszem?) xdd

PYT 2021.01.10. 00:00:38

@kozi001: miket észreveszel..... ;) örülök, hogy nem láttam, broáf

2021.01.10. 00:00:44

@PYT: falki egy komisz szar ;) bocs ez eros, de ha egyszer ezt dobta az agyam

ha kell korrigalom egy masik falco szammal: zseni : P

2021.01.10. 00:02:08

@PYT: shhhh, csitt:'D (már itt toporog az ajtóban, bőrszerkóban, láncokkal, alig várja, h beszállhasson a kommentezésbe:D)

@VV10 Velőtrázó Vélemény: "eleg morbid amugy egy malacot hurkasra verni"

az hagyján, de én még a jaú féle véres és májas hurkát is nagyon szeretem, persze csak akkor, ha kóser.:'D (akkor meg még jobban, ha ingyé' van, azaz meghívnak rá.) szóval kannibál is vagyok, de ez itt, a hv fórumon csak nem lehet akkora skandalum.:]

2021.01.10. 00:02:09

Ma egyebkent is csupa baromsag jut eszembe, peldaul hogy minden aktiv hogyvoltozo egy csetnik

2021.01.10. 00:04:33

@kozi001: nekem nem tűnt fel, h erektált volt a kukettója, a kiválasztásnál viszont az égette a szemem, amikor feltápászkodott a kanapináról, és már megint sikerült - almost - egy tisztes kőmíves dekoltázst villantania.:'(

Koszliderc 2021.01.10. 00:04:38

@VV10 Velőtrázó Vélemény: na igen, a másik lehetőség h tanúvédelemre jelentkeznek és még a kis fruzsikának sem adnak életjelet.

Sepsidzsi 2021.01.10. 00:05:57

Ès viràg a melltartòs balhè utàn beül egy èlőzèsre fürdőruhànak làtszó izèben. Dani mrg vesz egy bèranyàt baszki. Kajak erre mèg robinak se ugrott be egy frappàns PC beszòlàs se, akkora faszsàg

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.10. 00:06:22

@Koszliderc: Grincs szülők elköltöznek az országból is, lelakatolnak mindent. :D

2021.01.10. 00:06:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: csetnik(ek)? de miért pont az(ok)? ezt nem értem.:Đ

2021.01.10. 00:08:20

Mocskos idok jarnak Frunixerre es HUB-ra youtu.be/e_IpgfG-vkM

MsIreneAdler 2021.01.10. 00:09:53

@PYT: a szülők vagy nem gondolták, hogy baj van, vagy ők is úgy vélik megérdemli a nő olykor olykor, hogy kapjon egy fülest. Az öreg nénikék is azt mondták, a szája veteti meg az asszonyt...
De mi touché :)?

Sepsidzsi 2021.01.10. 00:09:59

Renàtò meg a nappali szopatàs utàn azt hitte majd milyen jòt beszòl mònak hogy mitis sajna kiesett geciztette a mercikèt vagy ilyesmi, lol . De legalàbb peti ezèrt le tudta teremteni, ha màr màsèrt nem.

PYT 2021.01.10. 00:10:54

@VV10 Velőtrázó Vélemény: na nagyon gyorsan tedd meg, bár.. asszem ezt már nem úszod meg sehogyan sem, ha a teljes falco-életművet is copyzod be, plusz a millenium falcon élehű mását rakod ki ide pontokból meg ikszekből... sztem rajtad már az sem segít, nevesítve leszel tuti ;pp xddd

2021.01.10. 00:11:19

ha fru és virág szimpi karakterek lennének, tökre érteném, h mki miért aggodalmaskodik a közeli, avagy távolabbi jövőjükkel kapcs. de hát kibaszottul nem az egyikük sem, szóval nem ká mindegy, h ezzel a két kancigóval verettettik majd bucira a fejüket, v egy olyannal, akit nem láttunk egy valóság showban korábban? saját maguktól - ha akarnánk se - tudnánk egyiket se megmenteni, szóval a mféle mű vagy real aggódást meg kellene azoknak az áldozatoknak hagyni, akik megérdemlik azt.

2021.01.10. 00:11:39

@MsIreneAdler: es mit mond oreg nene gyozikeje?

kozi001 2021.01.10. 00:12:26

@PYT: Én mondjuk felröhögtem. Nagyon takargatta.

Fru: Renátó miért vagy ilyen csöndben!
Választ sem várva engedelmesen markol is az ágyékra, mert mint jó asszony lassan megtanulta itt hiába minden szó az Ura felé.

Következő pillanatban szekrényverő Maci Laci álló gyíkját takargatva, Mercit majd feldöntve rohanhat a labdáért hiába... :P

2021.01.10. 00:13:26

@repuloezustmokus: és a májassal mi a baj? bár, ha a kettő között választani kell(ene), én is inkább a véresre szavaznék, mert az szebb is meg fincsibb is (az esetek nagy részében).

PYT 2021.01.10. 00:14:44

@MsIreneAdler: tetszett a kommented, tízpontos volt minimum, vsak ennyi, mondhattam volna úgy is, hogy ekg.. ;)

de az már meg igen durva lenne, ha az otthoniaknak is beleférne ez a fajta viselkedés a nőkkel... ugyanakkor megmagyarázná, hogy miért ilyen a lányuk... pfff

2021.01.10. 00:16:23

@kozi001: tenyleg kezdek faradni, pedig nem is ittam

a szekreny emlitesere beugrott egy kep, ahogy szoke andris ul a villaszekreny tetejen es azt dunnyogi, hogy bela en vagyok (aki erti erti, plusz nem fiatal)

kozi001 2021.01.10. 00:17:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: :)

Mondjuk azon is somolyogtam, hogy a kürtszó hangjára Bálint lassan boot-olt, kihagyott a giroszkóp és elindult a Dél felé majdnem a falon át! :)

PYT 2021.01.10. 00:18:25

@kozi001: jaaaajj már tudom, mire gondolsz, azt láttam sajnos, broáf volt, de jó hogy eszembe juttattad, ahogy Mercit félrelökte az útvól, azért az s erős volt, ha felborul a lány és megsérül, kizárták volna Csulátót? Mert nem volt szándékos, de véletlen se...

2021.01.10. 00:18:30

@kozi001: en bevagtam volna ala a das boot zenejet

2021.01.10. 00:19:13

@PYT: mercinek jo a torestesztje

PYT 2021.01.10. 00:20:05

@kozi001: na azon meg én röhögtem fel hangosan xddddd

Koszliderc 2021.01.10. 00:20:48

Vajon Virág performansza után lesz-e még olyan fickó aki nem seggbe akarja egyből toszni, ha már úgyis 2 hét után hagyja? Azt hiszem elkezdek szegénykének aranyér kenőcsre gyűjteni.

kozi001 2021.01.10. 00:20:54

@PYT: Hát azon töprengtem ha Őtohonyasága így erektálva pont telibe kapja Mercit, akkor Mohnak aznap már nem kell este könyörögnie, hogy '"TEDD BE" "TEDD BE"! :P

2021.01.10. 00:21:36

@PYT: ez lazán jöhet onnan, h otthon is ez volt a példa. az áldozat anyját is rendszeresen fenyítette a férje (a lyányok apja), és/v későbbi élettársa verbálisan és/v fizikálisan. és ha ebben nő fel vki, akkor sok esetben hiába mondogatja azt, h márpedig ő aztán ilyesmit nem tűr el, nem hogy eltűri, hanem csillióból is kizárólag az ilyen agresszív józsikat vonzza be magához.

szal, tényleg hadd ne kelljen őket sajnálni, amikor a saját orbitális hibáiból éveken, avagy évtizedeken keresztül SEM tanul az ostobenkó mártírja...

aki hülye... az rábaszik, mint a hentes feleség - sajnos e'van.

MsIreneAdler 2021.01.10. 00:21:52

@vágtázó vadmalac: ezek a nők azt gondolják ez a normális, ezt használja a ki a két bunkó. Egy esetben jogos az erőszak: önvédelemből. Itt nem erről van szó.
De. Bármilyen más bűntettnél is felmerülne benned, hogy megérdemli az áldozat? Ha kizsebelnek, meglopnak, betörnek hozzád? Nem. Csak az ilyen esetekben. Egy lopásnál senki nem oltja a károsultat, hogy miért ment oda, miért olyan ruhában volt, ami sejtette, hogy van nála pénz és miért nem védte jobban az értékeit. Azért ebből a szemszögből picit fura a "megérdemli" szlogen, nem?

PYT 2021.01.10. 00:23:13

@kozi001: áááááá xdddd és többé mohba se állhat bele, elvégre ő tettleg is inzultálta a nőjét, nem csak szemmel xdd

PYT 2021.01.10. 00:27:40

@vágtázó vadmalac: jó de nézni ezt innen kintről elborzasztó, én rühellem frút, de legszívesebben megtéptem volna azt az agressziv állatot, ls őt meg a hajánál fogva cibáltam volna ki onnan, hogy képes mellette feküdni ezek után?? persze ez elveim ellen való, hogy mások dolgába ártsam magam - kéretlenül -, de ezt fáj nézni,vannyira bicskanyitogató...

MsIreneAdler 2021.01.10. 00:28:04

@PYT: nagyon valószínű, hogy otthon is ez van. Abban igaza van a malackának, hogy tanulhatna a szülei hibájából és eldönthetné, hogy vége, ő nem viszi tovább ezt a szép hagyományt. Ennek pedig így is kellene lennie. De nem akarom elfogadni, hogy aki nem tesz így, vagy nem tud kitörni ebből, az szabad préda, lehet ütni, vágni.

MsIreneAdler 2021.01.10. 00:30:18

@VV10 Velőtrázó Vélemény: bár nem nekem küldted, de meghallfatom, szerettem valamiért nagyon.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.10. 00:32:03

@MsIreneAdler: Ezzel én sem értek egyet, nem tartom szabad prédának, viszont mártír szerepet magára vevőnek igen. Ő az, akinek még nem fáj eléggé, akinek sajnos megfelel a mocsara. :/

2021.01.10. 00:32:06

Ha Csulato valamilyen rekordot dontott volna en bekapcsoltam volna neki telefonon az anyosjeloltet

2021.01.10. 00:33:27

@MsIreneAdler: bármely bűncselekménynél felmerülhet, a körülményektől függően. írok egy ldát, ha egyszer siekrül behúznia a csőbe vmi csalónak (akármilyen szakállas trükkel is), az pech, megszívtam, szégyellje magát csaló csongor!
de ha ebből nem tanulva x idő után egy hasonló szitut megint benyelek, az már nem elsősorban csaló csongor sara, szégyene lesz, hanem az enyém.

az ezt gondolják (a bántalmazott nők), h ez a normális megállapítás akkor állna, ha egy olyan zárt közösségben élnének ezek a hölgyek, ahol KIZÁRÓLAGOSAN ilyen példák lettek volna előttük. bár mo. sok miden tekintetben le van maradva, de azt nem lehet állítani, h aki egy átlagos (akár vidéki) városban szocializálódik, az előtt ne lenne egy elég széles minta, h mik közül lehet válogatni.

akinek van vmennyi magához való esze (nem lexikális tudásra, mrg 140 feletti intelligenciakvóciensre gondolok), az a saját, empirikus tapasztalatai alapján le tudja szűrni, h neki jó-e, v rossz, amit művel vele az aktuális párja. ha n-edszerre is llehorgonyoz egy ilyen ember melett, miközben el is mondja, h ez neki rossz, és nem szeretné, h így bánjanak vele, ott mégis kit kéne hibáztatni? kizárólagosan az erőszaktevőt? nem lenne fair. ebben, mindketten sárosak, sajnos.

PYT 2021.01.10. 00:33:29

@MsIreneAdler: utóbbival én sem, mert amikor segítséget kér valaki, akkor ott lépni kötelesség; de amikor generációkon keresztül azt viszik tovább a lányok, hogy a nőnek tűrni kell, némán, ott nincs mit tenni, mert otthon történik mindez... ha meg véletlenül máshol is megtörténik, akkor jpn a "kinek mi köze hozzá.." - az a baj, hogy elvannak így, látod, fru is tűr, olyanokat, amiktől a hajam az égnek áll, pedig még tettlegesség sem történt...

2021.01.10. 00:35:07

@MsIreneAdler: A Fall Out Boy is betette a Centuries cimu szamaba youtu.be/LBr7kECsjcQ

PYT 2021.01.10. 00:38:06

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ... aztán lehet, örömmel üdvözölte volna a kedves mama, hogy embert farag a lányából (mint proliúr virdzsiből) ;) a mai ls a tegnapi öfi után én már semmin nem lepődöm meg lassan.

2021.01.10. 00:38:51

@PYT: nem állítottam egy percig se, h ne lenne bicskanyitogató a két dzsipi csávó viselkedése, sőt, minden zsinagógából ki lennék tiltva szerintem, ha tudnák, h nem a filléres, elvárt píszí dumát nyomatom a gazsiékkal kapcsolatban, hanem rávilágítok arra, h az amit ők képviselnek szubhumán viselkedés, és szvsz a szubhumán viselkedést leginkább szubhumán élőlények gyakorlják, etnikumuktól függetlenül, ergo, nettó azt kellene nekik visszaadni az életben, amit ők tolnak embertársaik felé 0-24.

PYT 2021.01.10. 00:42:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: @MsIreneAdler: én is szerettem és még most is jó, szerintem is :)

2021.01.10. 00:43:36

@PYT: azert ahogyan azt korabban Alicenak is kifejtettem, rengeteg a bantalmazott ferfi is, a villaban merci is eleg kemenyen tolja, bar az nem ilyen egybol levevos dolog, de alaposan belerondit moh villaletebe, de valahol fru is egy kemeny szamito picsa. A fizikai bantalmazas mellett az erzelmi es a szexualis zaklatas is bun

Szep vitaim szoktak lenni nokkel azon is, hogy nem tartom fairnek azt ha valaki jutalomsutinek kezeli a szexet

2021.01.10. 00:43:47

@vágtázó vadmalac:

hogyvolt.blog.hu/2021/01/09/valo_vilag_10x56_belehogyvolt/full_commentlist/1#c39593814

asszem ebben nagyjából benne van a lényeg, ha vkinek kimaradt vón' (nem, nem 5000 karakter hosszú, sajnos:D)

PYT 2021.01.10. 00:50:35

@vágtázó vadmalac: ó de nagy a szigor nálatok.. ;) értelek, de azért én nem vallom a kölcsönösség elvét mindenben, mert - ha már felhoztad, megengedem magamnak én is, hogy stílusos legyek -, szal van az a mondás egy rabbitól, hogy ha a szemet szemért parancsolatot betartanák, már egyetlen látó zsidó sem lenne (bocsi, hogy nem szó szerint idéztem, csak a lényeg maradt meg)... lényeg, hogy ha azon a szinten kommunikálunk mind, mint a rencsula-fékék, akkor a fejlődés lehetetlen... gehl? ;)

2021.01.10. 00:52:56

létezik a nők körében is agresszív, passzív-agresszív terror, ez nem is vitás, de azért az arányokat nézve, be kell látni, h a faszik viszik a prímet, ami a verbális és azzal sok esetben kéz a kézben járó fizikai abúzust illeti.

és egen, szomorú, h van ilyen, még szomorúbb, h még sokáig lesz is tömegesen a földön, csak az ilyen fru szintű önjelölt(!) mártírokat ne keverjük össze a valóban szerencsétlen áldozatokkal, akik mondjuk vmi isten háta megetti mikroközösségben élnek, és ott aztán kibaszottul tényleg esélye nincs, nem csak arra, h elmeneküljön, és bármin változtasson az életében, de még arra se, h halljon valahonnan arról, h a világ szerencsésebb részein nem az a sztenderd, h tárgyként használva kisgyerekkorától erőszakolja a férje és/v vadidegen férfiak őt, és ha épp nem ütik-vágják, akkor kvázi egy szülőgépként tartott rabszolgaként sínylődik.

MsIreneAdler 2021.01.10. 00:53:20

@Kiégett Hobbynyúl: nem mondtam, hogy mártír. Csak annyit, hogy nem érdemli meg, hogy bucira verjék a fejét. Sskk :)

@vágtázó vadmalac: aki üt az a hibás. Mindig. Ha a nő százszor megbocsát neki akkor is. Mint ahogy ha századjára kirabolnak, mert egy táska pénzzel sétálsz a Blahán éjjel, akkor annyiszor történik bűncselekmény, amiért te jogosan teszel feljelentést.
Nem értek egyet Virág meg Fru viselkedésével. Nem támogatom ezt a fajta megalázkodást, ezt borzalmas nézni is. Nekik is kellene változniuk, hogy elkerüljék újra meg újra ezeket a helyzeteket. A változáshoz pedig fel kellene ismerniük, hogy ők mit csinálnak rosszul. Tudom, hogy nem lehet mindenkit megmenteni, de a vállamat sem tudom rá rándítani, sajnálom.

@PYT: ugyanez. A hajam égnek áll, dühös vagyok rá, amiért még odafordul ehhez a pohos baromhoz, aki annyit nem mondott, hogy sajnálom, nem hogy még olyat, hogy nem fordul elő többet. Igazából nem tudom, miben nem értünk egyet :)

Spitzbaue® 2021.01.10. 00:53:33

@Gézamalac: Gézamalacra totál más ugrik be, mint Gézmalacra. ;-)

2021.01.10. 00:54:51

@VV10 Velőtrázó Vélemény: az a baj, h bárkit is hív ki a puhos, nem lesz már olyan extra brutál százalékos megszégyenülés, amit megérdemelne. simán benne van, h akár egy gina szintű százalékkal (~32%, ha jól dereng) esik ki, az meg túl sok.:/

Spitzbaue® 2021.01.10. 00:56:10

@Post Modern Prometheus: Most küldtem a szavit: 74-0 az állás :-DDDDD

PYT 2021.01.10. 00:56:39

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ebben nincs vita köztünk, a nők is abúzívak sokszor, még durvábban is, mint a szex megvonása, ill. jutifalatként kezelése, ez passzív agressziv attitűd, nyilvánvalóan, de gondoljunk csak a gyerekkel való zsarolásra, a szándékos teherbe esésre, a terhességgel - nem ritkán behazudott terhességgel - való zsarolásra... ez is egyfajta abúzus, aminek aztán még egy ártatlan szenvedő alanya lesz, a gyermek....

2021.01.10. 01:02:50

@PYT: ööö, én nem erre gondoltam, h prosztó mód kell a szubhumán lényekkel beszélni. én csupán szegregálnám őket, oszt oldják meg az életüket, ha tudják. ezt amúgy pont izraelben fejlesztették tökélyre az utóbbi évtizedekben; jó pár helyen (városok, települések) a különböző zsidók (világiak, neológok, ortodoxok, hászidok, szatmáriak, litvánok estébé) is elkülönülnek egymástól, a gójoktól meg pláne.:] és ez - szvsz - nem nácizmus, fasizmus, rasszizmus, hanem tudják jól, ahogy rajtuk kívül is mki, h a hasonló a hasonlónak örül elv mentén lehet leginkább úgy élni (pláne, ha egy közösségről beszélünk), ami az egyénnek és a környezetének is optimális. ha ebbe kívülről, mesterségesen belepiszkálnak, az miden esetben feszkót eredményez.

MsIreneAdler 2021.01.10. 01:03:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: a nők se piskóták. Nem véletlenül születnek pl az anyós viccek :)
Merci durva. Még Moh kusza jeleire sem lenne joga rámarni a brére.

PYT 2021.01.10. 01:04:57

@MsIreneAdler: így vagyok ezzel én is :) még jó hogy nem kellett frúnak bocsánatot kérnie... elhiszed, hogy kint ez lett volna?

MsIreneAdler 2021.01.10. 01:06:12

@vágtázó vadmalac: azért Gina szerintem nem volt anbyira vállalhatatlan, mint Rencsi (el sem hiszem, hogy ilyet leírok:D). Én úgy gondolom kevesebb szavazatot fog kapni, nagyobb lesz a különbség, mint Ginánál. Szerintem. Remélem.

MsIreneAdler 2021.01.10. 01:08:08

@PYT: de hallod még meg is kérdezi, hogy kint mi lesz? Az meg csak hallgatott. Mit gondol Fru ezek után, mi lesz?

PYT 2021.01.10. 01:11:07

@vágtázó vadmalac: hát, malackám, próbálkoztak már ezzel, nem emlékszel? és abból lett a gettósodás és a még mélyebbre süllyedés... (nézd meg mordor megyét, mi van ott)... az integráció és edukáció lenne a megoldás, de ez a legnehezebb és legdrágább is egyben, azért nem szeretik alkalmazni a kormányok, és az egyének sem... így aztán kiút sincs, és a szaporodási rátájukat elnézve... a helyzet csak romlik.

mézescsók 2021.01.10. 01:11:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Százalékban kifejezve jobban hangzik: 100 % - 0 %.

2021.01.10. 01:19:38

@MsIreneAdler: "...ha századjára kirabolnak, mert egy táska pénzzel sétálsz a Blahán éjjel, akkor annyiszor történik bűncselekmény, amiért te jogosan teszel feljelentést."

ha - tegyük fel - én egy ilyesmi eset után másodjára is elszenvedője vagyok egy rablásnak, akkor ott vmi nem smakkol, vmit sanszos, h én is elbaszok.:]

és sztem hót felesleges jogi részről vizsgálni ezt a kérdéskört, nyilván ti is ismeritek akár a lúgos orvos, akár a nőjét majdnem halálra verő katona esetét a félmúltból, szóval azt engedjük el teljesen, h mo-n a jog az mennyire tud megvédeni az agresszortól (kb semennyire.)

a bántalmazott nőknek (maradunk hazai vizeken egyelőre, szal afrika, india, közel- s távol-kelet most off:D), ha a családjában nem is, de rengeteg esetben a baráti, ill. ismeretségi körükben (osztály- és évfolyamtársak, munkahely) vannak pozitív példák, h sacperkábé ilyen egy nem bántalmazó párkapcsolat, az hogyan és miképp funkcionál. ennek kb. láthatják majd' minden aspektusát, a szexen kívül. arról már ne is beszéljünk, h 0,001 mp-re vannak attól, h bármilyen irodalmat, v hang- és videóanyagot találjanak a neten, ami bemutatja, h alapesetben ember és ember között mi az, ami még normális, és mi az ami már kóros. amíg konszenzusos a dolog, addig két felnőtt, ha azt tartja üdvösnek, h összeverik egymást, v a fekalofilíában lelik örömüket, senkinek semmi köze hozzá, legyen vele boldogok.:D

de azt egy szellemileg visszamaradott ember is érzi/tudja, h mi az, ami neki nem jó, nem szereti. én egy szellemi fogyatékost tudok is sajnálni, akit zakaltnak, bántalmaznak, mert ő tényleg ki van szolgáltatva a környezetnek, amiben van. egy fruval egyező intellektussal (ami a teljesen átlag, rosszindulat nélkül) rendelkező nő (v férfi) már el KELL tudja dönteni, h ha vmi huzamosabb ideig rossz neki, akkor ott lépnie kell. ez lehet segítségkérés, drasztikusabb esetben s.o.s. menekülés a bántalmazótól, amikor az épp nem liheg a nyakába.

Mók_Ica 2021.01.10. 01:19:49

@Niemandhäuser: tudod miért Gézamalac? :))) csak énekeld el a Bóbita, Bóbita táncol-t :)))))

PYT 2021.01.10. 01:22:32

@MsIreneAdler: meg amikor a cigizőben kérdezte tőle szomorú borjúszemekkel, hogy "és meddig nem beszélsz velem?" - nem normális, komolyan, meg mikor az ártány "rászólt" a hálóban, hogy "beszélek!" - nem is lehet így írásban visszaadni, hogy mennyi elfojtott agresszióval a hangjában mondta, pedig még csak nem is kiabált... ijesztő volt.

Spitzbaue® 2021.01.10. 01:24:45

@vágtázó vadmalac: Nemtom miből vezetted le a 32%-ot, de ha nem úgy lenne, hanem tényleg 90%-10%, akkor ugye mindenki azt gondolná, hogy Mú az Isten, és szívesen elnézném, ahogy Daniella nyüszítve próbálna gondolkoni, hogy mi legyen most (ész nélkül nehéz), hogy most akkor dörgölőzni kell Múhoz, vagy nem.

Számomra 2 kérdés maradt jelen állás szerint: 1., ki mögé áll Virág a csütörtöki adásban, Mú vagy Recska, Recska vagy Mú, és 2., megugorja-e Recska a 15%-os álomhatárt.

2021.01.10. 01:28:59

@MsIreneAdler: sajnos, gina ugyanaz volt nőben, mint renátó ffiben. az, h nem volt a játékon belül lehetősége ezt prezentálni, leginkább azon múlott, h neki nem jutott bent egy moh-szerű passzív, underdog típusú csávó, akire rászállhat.

meg se tudnám számolni hány jelenetben mutatta meg, h a semmin(!!) úgy felhergeli magát, h a lelki szemeim előtt láttam azokat a lényeket, akik falkában lincselik épp a pedagógust annak kiskorú gyermekei szeme láttára ... és ezek a lények egyre többen vannak a nem romák között is, de utóbbiaknál meg teljesen el lett engedve az elmúlt 30 év alatt a gyeplő, aminek már most is milliók érzik a saját bőrükön a hatását, de ez még sokkal keményebb lesz, amikor néhány évtized múlva, átbillen (mert ezzel a demográfiai cuccal csak idő kérdése) a mérleg, és szám szerint többen lesznek az országban a cigány nemzetiséghez tartozók, mint a "magyarok" (én ez utóbbit is gyűjtőfogalomként használom, a honi 13-14 különböző kisebbség olvasztó titulusaként).

Spitzbaue® 2021.01.10. 01:29:07

@PYT: Abszolúte így volt. Nem azért, hogy Recskát ekézzem, de szerintem ő tényleg legszívesebben ütne, és ütni is fog. És amikor Grú keményebben visszaszól, komolyan, ösztönösen, félteni kezdtem, hogy most mi lesz ebből. Tényleg ijesztő.

És Grincs nem azért érdemli meg mert egy viktimológiai eset, hanem azért, mert csúnyát mondott az általam kedvelt karakterekre. XD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.10. 01:29:55

@MsIreneAdler: Ebben egyet is értek veled. :-)))
Viszont az, hogy ha valaki ilyen helyzetben van és szó nélkül eltűri... majd még meg is magyarázza, hogy jaj, de a Gazsi nem is ilyen... na ezt nem értem meg. Egyrészt normális ember nem így gondolkodik, azt pedig nem hiszem el, hogy minden egyes ilyen személy ezt látta otthon és ez a természetes. A környezetében lévők pedig ugyanolyan bűnösek, ha szótlanul elnézik.

Persze ha adott személynek ez elfogadható és tenni sem akar ellene, akkor bizony ő nem is akarja, hogy segítsenek rajta. Ez végtelenül szomorú dolog, csak nem tényleg nem normális.

Spitzbaue® 2021.01.10. 01:32:45

@Niemandhäuser: Én mostmár Daniella "barátságát" Bála felé is dörgölőzésnak érzem.

PYT 2021.01.10. 01:32:57

@Niemandhäuser: hogyne, nem beszélve arról, hogy maga grincs erősítette meg abban, hogy ütni ér, nagyon is ér, csak legyen igaza - mármint rencsulának, annak a rencsulának, akiről ötven napja tapasztaljuk, hogy mindig IS igaza van...

PYT 2021.01.10. 01:35:11

Prométheus pollján én nem tudok szavazni... eleve az opció sincs ott, mintha le lenne zárva... wtf?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.10. 01:35:25

@Niemandhäuser: Az is. Ő is tart ám Bálinttól, azért 3 párbajról visszament, szinte egymás után, azért ez sokat nyom a latba még a csökött agyában is.

2021.01.10. 01:36:09

@Niemandhäuser: sokan abból indulnak ki, h itt (a hv-n) milyen a lakók megítélése, ha nézed a hivatalos vv fb oldalán a kommenteket, a mordoriak az elejétől fogva elég jelentős arányban szimpatizálnak a két bakcigóval, és ők gyorsan tudnak újabb és újabb telókhoz jutni, ha még a kijárási limit előtt, szereznek a cigi és a buszjegyre való mellé.:D

a gina féle 30x% is ezt a teóriámat igazolta vhol, pedig hidd el, én kibaszottul örültem volna, ha max. kap vmi 5-6%-ot, és kiesnek a szemei a varnyúasszonynak ezt látván.:D

szal, a fentiek miatt nem hiszem (sajna), h az eddigi negatív rekord megdől (ami amanda 18%-os buktája volt), őt a kezdet kezdete óta (beköltözés, első nap!) gyűlölték a fehérek is, a dzsipik is, valszeg a családja is utálja, csak nem merték bevallani kamerák előtt..:]

PYT 2021.01.10. 01:38:34

@Niemandhäuser: én is.... de majd újra ő lesz a bff-je ha rencsula minden vv-k legmegalázóbb szavazatkülönbségével kihullik jövő héten, tuti.

Bumpi 2021.01.10. 01:44:33

Imádom nézni Frút meg Renátót, folt meg a zsákja. S most hogy Renátó párbajozni megy, még jobban el fognak rugaszkodni a valóságról, még az is lehet hogy a kiscsaj kapp durr egy pofont, mert Moh tüsszentett :Dl

PYT 2021.01.10. 01:45:03

@Kiégett Hobbynyúl: jah, csak kigondolta az ókos kis fejivel, hogy ide is, oda is dörgölőzik, jó lehet az még valamire... de most már csak csulátó maradt azon az oldaln (frút nem veszi emberszámba, me' nő), és csulátó pályafutása a végéhez közeledik, azután meg már egyéni játékba kezdhet - persze a hekyi alfát "tisztelve" azért (vagyis bálintnak továbbra is be-benyal majd), hogy bevigye a döntőbe a hátán...

PYT 2021.01.10. 01:46:34

@Bumpi: neeeee! akkor csulátót kizárják, és megússza a nyomorúságos párbajvereséget...

Bumpi 2021.01.10. 01:47:21

Aztán kiesik Frú, vagy feladja mert gyerekeket akar Renátótól és utánamegy, mert igazából fél hogy vasárnap megverné otthon a nőicsaládot. Aztán mennek Daniék szépen sorban, majd a maradék lányok, s végül Robi-Bálint közt eldől :)

Bumpi 2021.01.10. 01:48:54

@PYT: majd meglátod, ha kapnak alkoholt vagy valami... :D, pl Frúnak megjön, Moh pislogni mer, stb

Bumpi 2021.01.10. 01:50:38

@PYT: sőt, attól a debiltől még ki is telik hogy kizáratja magát, ha valami csoda folytán rájönne, hogy nincs esélye. Gondoljunk a futópadra pl.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.10. 01:50:40

@Adamadam: Ezt a verziót kb egy héttel ezelőtt magam s leírtam, talán rögtön a Gina kiesése utáni napon.

PYT 2021.01.10. 01:51:48

@Bumpi: de nem akaroooomm!!!!! xddd ne adj ötleteket lécci a szerkiknek, hogy így menekitsék ki a megalázó párbajból, plz.. ;))

Bumpi 2021.01.10. 01:53:04

@PYT: én imádnám xD, pusztuljanak csak.

Bumpi 2021.01.10. 01:53:55

Értelek, te olyan vagy mint a nejem, katasztrófaturista ;D

Bumpi 2021.01.10. 01:55:04

@PYT: mármint azért akarod h még a párbajig bent maradjon.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.10. 01:55:06

@PYT: Ez volt a lehető legrosszabb amit tehetett, és a lehető legrosszabb helyre ment smúzolni, no meg belebetegedni Mohába. Azt hitte, hogy ha maga mellé húzza Virágot, akkor neki nyert ügye van?
Elcseszte, mert azért Bálint és Lóbelt nem hülye, ők is látják ám, mit művel. Az egyéni játékának leáldozott, mert innentől kezdve mindenkivel szemben alul fog maradni, még az általa lesajnált lányokkal szemben is, a fiúkról nem is beszélve. Nemhogy döntőbe nem fog kerülni, de Fru után ő lehet a következő kieső.

PYT 2021.01.10. 01:55:32

@Bumpi: na ez az, hogy simán bemehet a riportba és magától is kérheti a szerkiktől, mintegy megzsarolva őket, hogy vagy kimenekítik, vagy verés lesz; meg simán ittasan is meglépheti előzetes bejelentés nélkül... szal én is kinézem belőle, elég rafkós ehhez, de nem akaromm!!!!! ;))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.10. 01:57:14

@PYT: Sőt, még arra is képes lehet, hogy csak simán feladja a játékot valami mondvacsinált indokkal. :D

PYT 2021.01.10. 01:57:23

@Mók_Ica: igeennn, és Szárnyati a vezetékneve.. :)))

2021.01.10. 01:57:33

@PYT: gettósítani - a szó modern, negatív értelmében - csak azt lehet, aki alkalmas rá.
maga a fenti kifejezés is ugye a 16. sz-i velencei zsidók lakta vársorész után kapta a nevét.
a vallásos zsidók a szegregáció ellenére abszolút nem züllöttek le, és kezdtek el ősember módjára élni. sőt. (persze, nyilván voltak közöttük is ilyenek is, meg oyanok is, de a körülményekhez képest abszolút nem a lezüllöttség, általános kulturálatlanság volt jellemző rájuk.

a '90-es években különböző áltikat is megjártam, az utolsó helyen, viccen kívül nagyjából 80%-os volt a cigányság száma. (nem volt egy elit intézmény, h finoman fogalmazzak.:D)
sem ezen a helyen, sem a korábbiaknál nem voltak a cigányok elkülönítve a nem cigányoktól, és ennek mmkk az volt a hozadéka, h az ő - béka segge alatti - szintjükre sikerült lezülleszteniük mind a morált, mind pedig az osztályközösségek tanulmányi átlagát.

3 különböző áltiba, és 3 különböző gimnáziumba jártam, és az volt a tapasztalatom, h ha még relatíve kis arányban vannak az antiszoc (akár cigány, akár white trash) elemek a közösségben, ott még ki lehet jönni a végén kb nullszaldósra, de ha az egyharmad részt eléri az antiszoc faszkalapok száma, magukkal rántják a mélybe az egész közösséget.

én csak azon somolygok nagyokat, amikor megy a sírás-rívás, meg rasszizmussal oda-vissza mutogatások, de a 4 különböző budapesti zsiráf oskolába (scheiber, wesselényi, lauder, maimonidész), vmiért nem nagyon akaródzik még ma sem felszívni a hőn szeretett - apró viselkedészavarral rendelkező - lurkókat. merő véletlenek.:DDDDDDDDD

PYT 2021.01.10. 01:58:45

@Kiégett Hobbynyúl: ja télleg, még ez is benne van, amilyen puhatestű gerinctelen jószág...

Spitzbaue® 2021.01.10. 02:00:17

Mindegykinek jojcakkát, és nagy EKG-ket küldve távozom.
Azért örülök, hogy Recska lett kiválasztva, az a balfék Mú így nem tud mellényúlni.
Még a ma esti, vagy a következő pijáláskor előkerülhet az a gondolat, hogy Bála gyáva, akkor durr le a lila, remélem. Sakk-matt.
Pá!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.10. 02:02:29

@PYT: Bezony. :D Majd kikészül a kiskutyától, hirtelen allergiás lesz a szőrre... lesz ott minden. xD

@Niemandhäuser: Erre várok én is. Jó éjt! :)

Mára pedig én is eltolom a bringát, jó éjt nektek! :-)))

Spitzbaue® 2021.01.10. 02:06:31

@Kiégett Hobbynyúl: @PYT: Ahhoz az kéne, hogy rájöjjön, hogy nincs esélye. Szerintem, erre nem fog rájönni, ő ha be is van csokizva, a lelke mélyén (nem biztos, hogy van neki) kibebaxxott erősnek gondolja magát. Ő megnyeri a játékot. Ha kételkedne, akkor sem érdemes egy kétely miatt feladnia a 36 millát. Szóval, lesz itt gyufa szombaton rendesen.
Cakát!

PYT 2021.01.10. 02:09:29

@vágtázó vadmalac: akkor adott megint a megoldás, az egyharmad alatt kell tartani az integrálni kívánt kölkek számát egy-egy osztályban; mert ha szegregálod őket, ott egymást züllesztik még mélyebbre, ahogy te is mondod... nincs más mód, ami ne sértene alapvető ember jogokat. :)
/a gettó szó eredetét ismerem btw, de te is tudod, hogy annak modern értelmében használtam most../

2021.01.10. 02:10:03

@Kiégett Hobbynyúl: gyóéjt, néköd is, Nyúl!:]

PYT 2021.01.10. 02:14:03

@Niemandhäuser: gondolod, hogy valóban erősnek hiszi magát, nem csak megjátsza, vagy súlykolja magának, mint aManda a párbaja előtt? egy biztos csak, hogy legkésőbb szombaton ólajtó-effektus várható, ha ki nem záratja magát - de plz szerkik, ne hagyjátok!!!!!!! ;)

SirLemming 2021.01.10. 02:15:25

Ahogy leírtátok a történéseket 2 dolog merült fel bennem:
- Nem lenne érdekesebb a játék ha Renátó menne vissza? Az eddigiek alapján az lenne a helyénvaló ha a beépített aggressziója vinné a VV sírjába, nem a 'hősi' párbajhalál.
- Mi a fene az, hogy 2020+-ban, metoo és minden egyéb után az a női ideál, hogy szénnéaláznak? A szerelem vak, de na... csak az írásaitokat olvasva nem hogy a bicska, de a hasítófejsze nyílik. Tinik meg ezt likeolják? Nénikéjük térde kalácsát.
A saját családomban/rokonságomban is volt minden ami kell, mégis, úgy tűnik tanultunk belőle két generáción belül.

Viszont szegregációhoz/integrációhoz csak egy gondolat: Van bárhol a világon működő modell legalább trend szinten?

PYT 2021.01.10. 02:15:38

@Niemandhäuser: az mégszebb lenne..... SZERKIK!!!!! HALLJÁTOK? ;)

MsIreneAdler 2021.01.10. 02:18:26

Oh, totál elvesztettem a fonalat, elszunnyadtam :)
A lényeg, hogy senkit nem akarok meggyőzni semmiről, csak próbáltam leírni, hogy mit gondolok.
Látom abban egyetértünk, hogy a helyzet csak rosszabb :(.

PYT 2021.01.10. 02:28:38

@MsIreneAdler: what? ezek szerint én is elveszitettem a fonalat valahol, mindegy, lényeg, hogy én mmkk egytértek veled Ájrin kedves :*

2021.01.10. 02:38:33

@PYT: én csak arra utaltam a kis - idejét múlt - példával, h ha alapból egy népcsoportban megvan az, h EMBERI LÉNYEKhez méltón szeretne élni, akkor az még a kiközösítés és a mféle - többségi társadalom által részéről érkező - megvetés mellett is kivitelezhető.
a zsidók a kétezer éves diaszpóra alatt is, bárhol bolyongtak, avagy telepedtek le a planétán nem űztek sportot abból, h közösségi szinten lemenjenek ősember szintre. akár vallássérültek voltak, akár - később egyre nagyobb számban - vallástalanok (ateisták, agnosztikusok) tarották magukat a befogadó ország civilizációs normáihoz. hja, és ehhez kb. 1800 évig nemhogy segítséget nem kaptak, hanem összevissza időközönkénti pogromokat, netalán teljes picsán rúgást, kiebrudalást (1492 sp.ország, 1496 portugália).

a cigányság (nagy részének) 600 év alatt nem sikerül(t) integrálódnia, asszimilálódnia gyakorlatilag egyetlen olyan országban sem, ahol jelentősebb lélekszámban fellelhetőek, miközben - nettó - a szocialista berendezkedés után folyamatosan öntik a különböző felcsatlakoztatásukat célzó programokba a pénzt. párhuzamot vonva, az európai romák legalább annyi esélyt és támogatást kaptak az elmúlt fél évszázad folyamán, mint az észak-amerikai feketék, de érdekes mód, míg az utóbbiak körében látványos felemelkedési folyamatoknak is szemtanúi lehetünk (afroamerikaiak szép számmal vannak jelen a tudományos életben, v akár az elit köreiben, gazdasági felső vezetőkként, a valódi, kulturális életet már nem is említve, és nem, nem amiatt, mert vmi kvóta alapján berakták a "fehérek" oda a seggüket, az egy tök más sztori...).

és én pont emiatt hisztiztem már nem egy hsz-ben, h kurva siralmas, h a libsi ertéel még mind a mai napig direkt mód a gettós-mentalitású romákat tolja a képernyőre, miközben lehetősége lenne lobihoz, v bálinthoz hasonló cigány karakterek szerepeltetésére. és amíg a nem-szélsőjobboldali(!) médiumokban is antiszociális cigány figurákat futtatnak (kvázi megadva számukra azt a lehetőséget, h a viselkedésükkel példát mutassanak), addig a tiszántúli vályogkunyhóba született, fogalmatlan rajkók számára ez meg az otthon látott ehhez hasonló szubhumán attitűd lesz az irányadó, akkor is, ha erőnek erejével közben berakják egy fazekasba tanulni...

PYT 2021.01.10. 02:50:07

@Kiégett Hobbynyúl: persze, igazad van, csak hát neki nincs kontrollja, lövése sincs, mi jöhet be a nézőknek (ha lenne, leállna Virdzsike permanens 'analizálásával', meg a visszataszító farokvakargatással;)) tetejébe agysejtek se feszítik tobzódva a koponyáját, szal ennyire futotta neki: odadörgölődzött a "jó" oldal párbajgyőztes alfájához, plusz a másik oldal vezérürüjéhez is, biztos ami biztos alapon (és érve is van erre, ha Bálint netán nehezményezné, mert hogy "fajtárs"), aztán lőtt magának egy egypálcás szerelmi szálat is, a szexszel megvette a Belevalóban is az állandó kameraidőt... kellhet még valami a sikerhez?
Hát jah, nézői szimpátia, lényegében ez a legfontosabb, és ennek meg pont híján van, mert fogalma nincs, hogyan kell megszerezni, netán a meglévőt megtartani - mert ami volt neki az elején, mára azt is elbukta. Amolyan proliurasan. Idióta barom, nem sajnálom percig sem (pedig az eleje-közepefelé akadtak jó pillanatai).

PYT 2021.01.10. 03:15:09

@vágtázó vadmalac: myah malacom, most leírtad hosszabban ugyanazt, amit az első hsz-ben is értettem, csak te megnazt értsd meg, hogy a cigányságot a zsidósággal hasonlítani tökfelesleges, met ahogyan te is írod, teljesen eltérő a történelmi hátterük, másként asszimilálódnak, ha egyáltalán... Magam is kisebbségi vagyok elvileg, anyai ágon sváb, apám echte német, az én magyarországi sváb rokonságomat se bélyegezték meg soha úgy, mint a cigányokat, és igen, a modern értelemben vett gettósodás se volt soha jellemző rájuk, pláne nem a lezüllés, pozitív sztereotípiák ragadtak hozzájuk, úgymint szorgalmasak, takarékosak, jómódúak, stb... Ezt csak azért mondom, mert szöges ellentétük a cigányságnak, nem érdemes hasonlítani egymással őket, teljesen más a helyzetük. Javarészt No-ban nőttem fel, de éltünk itt is, jártam magyar iskolába, és soha nem akartak szegregálni soha, se meg nem bélyegeztek negatív jelzővel a származásom miatt, stb... Teljesen eltérő a helyzetünk, és az a néhány roma gyerek, aki az iskolánkba járt, remekül integrálódott... Érdemi fejlődést csak pozitív megközelítéssel és intézkedésekkel lehet elérni szerintem, felhúzni kell a mocsárlakókat, nem hagyni dagonyázni őket, mert (mivel közben előszeretettel sokszoródnak, lásd: villa, mindüknek van éjjeli játszótársa), a mocsár egyre nagyobb teret szakít magának.

PYT 2021.01.10. 03:19:40

@vágtázó vadmalac: az meg lemaradt, hogy beszélgettünk már itt erről, hogy az rtl miért castingol ilyen nagy számban svédeket a vv-khez, hát naná, hogy azért, mert ők üzembiztosan szolgáltatják a műsort a deviáns, antiszociális magatartásuknak köszönhetően, és amíg a nézettséget ezek a balhék hozzák, addig ez lesz a tendencia a televíziótás terén.

PYT 2021.01.10. 03:36:35

@SirLemming: semmiképpen, ez a mai öfi, de még a tegnapi is szinte nézhetetlen volt miatta. Ezzel az attitűddel, amit ő megenged magának, nem nyerhet párbajt senki ellen, mert ő tényleg a jelenlegi mezőny legalja. Már az előző széria Radicsát a is behozta, sőt, már veri is, és mellé annyira sötét és öntelt, hogy képtelen látni a helyzetét, emiatt a karakterfejlődésére sincs már esély. Ezért tökfelesleges bent maradnia, a játékhoz hozzátenni már nem tud, és egyre vállalhatatlanabbá válik a csatorna számára is az agressziv megnyilvánulásai miatt. Ideje hazamennie, és egy lesújtó párbajvereség sem éppen "hősi párbajhalál", sokkal inkább kellemetlen és megalázó, mint Amandáé is volt...

PYT 2021.01.10. 03:39:00

Na és most, hogy kibeszélgettem magam magamban, lekapcsolnám a villanyt, aztán majd a reggeli váltás takarítson... ;)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.10. 08:31:21

Jó reggelt mindenkinek!

Szerintem ezt a VV-t a Fantomkép fogja megnyerni :)

Magentax 2021.01.10. 08:38:19

Jó reggelt!
Kinél is van most a lila kendő? Bálinton - vagy rosszul emlékszem?
Tehát, a "Fantomkép" nem valószínű, hogy megnyeri a VV-t. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.10. 08:48:25

@PYT: Minden éjszakai hozzászólásoddal kapcsolatban EKG. Renátóval kapcsolatban már csak az a kérdés, hogy bevállalja-e a Gina féle hősi halált, és a rászavazók közül kihívja a leginkább evidens -erősnek tűnő- Mohát, vagy esetleg beleválaszt és az örökké diplomatikusan rakó (konfliktusokba soha sem keveredő, és ezzel bizonyos nézői csoportokat esetleg egy ilyen konfliktusos műsorban bosszantó) Robit, hívja ki (valami miatt kitérve egy kicsit Moha elől, de kemény diót választva magának), vagy megpróbál valami fortéllyal Vivi, esetleg Merci felé fordulni egy olyan indokkal, hogy a jól induló kapcsolatuk után most hátba támadják őt a jelrakással (de nyilván nem erről lenne szó, hanem arról, hogy, mint hímsoviniszta őket érezné a leginkább legyőzhető ellenfeleknek). Mellesleg taktikailag egyetlen jó választása lehetne, ha Frut hívná ki, hiszen akkor a győztesnek (100%, hogy Fru lenne) adna egy esélyt, hogy a védettsége alatt kicsit rendezze a sorait, és továbbküzdje magát a játékban, de idáig nem terjed el a tattikai érzéke, és amúgy is, már az első pillanatoktól kezdve a kinti szimpátiaviszonyok vonatkozásában totális vakságban szenved. Megvallom őszintén én nem is annyira tudat alatt, drukkolok Frunak, hogy valahogy kijöjjön ebből a zsákutcából.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.10. 08:57:04

@PYT: Radicsot szerintem azért nem veri tahóságban, mert Renátó legalább megpróbált viszonylagos kulturáltsággal bevonulni a játékban, és néha utólag érzi, hogy túllőtt a célon, látok rajta ideig-óráig némi lelkiismeretfurdalást is a vállalhatatlan cselekedeteit követően, csak az ösztönös énje, és a hozott viselkedési minták a benntöltött napok során szétfeszítették a "kulturpáncélját" és mostanra már teljesen meztelen lett a király.

Magentax 2021.01.10. 09:03:33

Szerintem Dani és Virág mára elfelejtették, hol vannak, hogy a kamerák kereszttüzében élnek 0-24-ben, hogy láthatjuk Virág öltözködését, fürdését, a meztelen seggét és mellét, amikor üzekednek.
Nem fér bele, hogy Virág 5 percet bikinifelsőben legyen? Mi vaaaaaaan?

Pamutbojt 2021.01.10. 09:03:56

@VV Erőlegény: Szerintem ha Mohát hívja ki, az nem a hősi halál bevállalása, hanem a sötétség. Szándékosan generált balhé volt ez most, hogy legyen oka kihívni Móóóót, mert gyengének tartja. Ennyire nem látja át az egész helyzetet.
Mondjuk teljesen mindegy, hogy kit hív ki, Reninek semmi esélye.

Magentax 2021.01.10. 09:09:24

@Pamutbojt: Amilyen "tökös" legényke, Vivit is kihívhatja, hiszen ő is rátette a jelét és Vivit nagyon gyengének tartják bent.
Ez a díszpinty nyilván vissza akarna menni az ő kis drágájához, meg egyébként is, kijelentette többször is, hogy meg fogja nyerni a játékot. :DDD
Neki a legnagyobb problémája Bálinttal van, de sztem őt akkor sem hívná ki, ha lehetne.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.10. 09:12:07

@Pamutbojt: EKG, úgy értettem, hogy benn most ő úgy gondolhatja, hogy ha Mohát, és/vagy Robit hívja ki, akkor bevállalta a férfias párbajt, és ha kinn is marad, akkor is bátor és férfias küzdelemben "hősként" fog elvérezni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.10. 09:16:03

@Magentax: Pontosan ezt mondom, amúgy Bálint most simán továbbszívathatná/kantesztelhetné azzal, hogy újra leveszi a lilát, mondjuk egy olyan szöveggel, hogy öcsém, én ugyan most nem különösen szeretnék újra párbajozni, de ha esetleg engem szeretnél kihívni megadom neked az esélyt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.10. 09:17:43

@VV Erőlegény: vagyis nem az esélyt, hanem a lehetőséget.

Pamutbojt 2021.01.10. 09:18:51

@VV Erőlegény: Ja, értem. Hát igen. Neki fontos ez, hogy férfiasnak tűnjön. Ez valami komplexusból fakadhat nála. Egy férfi: nem kér bocsánatot, úgy beszél a nőjével, mint egy darab sz@rral (sem), ordít, rombol stb. ÉÉÉÉs férfit hív ki. Igen, jogos.

@Magentax: Ez is benne lehet nála, ha az Erőlegény által felvetett férfias-vonalhoz nem ragaszkodik most Renike. Ha Bálint ledobná a lilát, az nagy húzás lenne. De szerintem sem hívná ki. Megmagyarázná, hogy neki a féltékenység meg a Fruzsina iránt érzett mély és igaz szerelme miatt Móóóót kell vinnie.

dorinkaa 2021.01.10. 09:27:10

Jo reggelt! A heti merleg szamomra a szerkik jovoltabol:
Dani eseteben a kezdettol mutattak mindket oldalat, hogy folyamatosan ambivalens erzese legyen a nezinek vele kapcsolatban. Hot proli de vicces, bunko de erzelmes, jaj mekkora szive van, sir stb. Most ert oda a jatek hogy elkezdjenek raerositeni a negativ oldalara.
Vivi egyertelmuen elkezdett musoridot kapni ellensulyozva ezzel a hot trogerseget hogy ismet kapjanak a nezok egy kedves, vicces semmilyen karaktert kontrasztban a cigokkal
Moh kezd felertekelodni a heti ofik alapjan  vagy legalabbis nem ra hanem a masik ellen lehet szavazni ha o menne - valszeg o fog.
Merci a noi eroszakolo szerepet kezdi betolteni
Viragot a heten elastak a fejekben
Frut kezdik felhozni, mert barhogy is o csinal muaort igy vagy ugy, a negativ karakteret kezdik elmosni
Balint Balint
Lobi Lobi
Rencsulara nem is pazarlom a karaktereket

MsIreneAdler 2021.01.10. 10:22:15

@PYT: Danival kapcsolatban, nekem is az az érzésem, mintha ilyen check listet követne, csak ugye az ő kis egyszerű szintjén. Vagyis csinálja azokat a dolgokat, amiről azt hiszi ez kell a nézőknek. Így bújt elő belőle a szerelmes, érzékeny fiú, aki a napi alázásokért neha odaveti, hogy "szeretlek", "szép a szemed", és aztán minden rendben is van. Gondolja ő, hogy így gondoljuk mi is.

Sargabogre 2021.01.10. 10:32:28

nem tudom eldönteni, hogy Renátó viselkedése vagy Fru "innestől"-je irritál jobban, de előszeretettel használja.

Ecotrans 2021.01.10. 11:06:57

Vadmalac, szerinted a súlyosan agykárosult és pedoféreg győzikének vajon mennyi beleszólása volt a castingolásba?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 11:20:27

@Magentax:
Kifogja mondani Mó nevet, ezzel eleri higy csqk Vivire tehet.
Esetleg Balint leveszi a lilat, de az o nevet is kimondja :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 11:21:37

@Sargabogre:
Segitek, Renike jobban irrital :)

Szombaton pezskot pukkant egy orszag :)

kozi001 2021.01.10. 11:30:24

@Sargabogre: lol
Nálam Fru csak egy megtévedt nő!
Renit olyan gusztustalan szubhumán volt, hogy szívlapáttal csapkodnám. Ja nem. Merthogy nő!

kozi001 2021.01.10. 11:30:58

@kozi001: Ja kevertem egy másik Renivel. :P

Magentax 2021.01.10. 11:37:52

@Sargabogre: Vagy az "ezmiatt", "azmiatt", meg a "te állsz hozzám a legtávolabb" - na én ezektől mászok a falra.
A "benne van a pakliban" is elég idegesítő....

Magentax 2021.01.10. 11:39:25

@szociál: :DDD jó ötlet, szerinted van benne ennyi gógyi?

Magentax 2021.01.10. 11:42:13

@kozi001: Fru megtévedt nő? :DD
Szerintem egy számító kis szuka, úgy gondolta, csak szex.szel tud érdekes lenni, ezért rárabol az első farokra, aki érdeklődik utána - csak jól megszívta.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 11:42:28

@Magentax:
Tudjuk hogy csicska, meg ugye roma a szentem, ők a legrafináltabbak :)
Ha tehetné fogna még 3 embert és úgy vinné párbajra Bálintot, mert csoportosan szeretik :))

Magentax 2021.01.10. 11:45:01

Egyébként meg most néztem végig a tegnapi öfi-t.
Most komolyan gondolják, hogy végigjátsszák pont ugyanazt az agymenést és értelmetlen faszságot, amkit 1 nappal ezelőtt Danival már végig kellett szenvdnünk?
Áááááááááhhhhhhh....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 11:45:04

@kozi001:
Nincs ő megtévedve, ez volt a taktikája, hogy már nincsenek haverjai ezért a "szerelmének" bármit lenyel, még arcon is köpheti Renike, akkor is megbocsájt neki mert csak így tudja végig vinni a játékot, ez zajlik a fejében.
Nem fog ő Renátával találkozni villán kívül, csak nem gondolod.

Magentax 2021.01.10. 11:54:28

@szociál: De ha annyira rafkós lenne, az eszébe sem jut, hogy ezt a szöveget, amit lenyom, hallják a nézők is és mélységesen elítélik érte?
PP mondta is, hogy az ilyen beszéd vállalhatatlan és ne hagyják (a női nézők).
Nem értem egyébként, ilyen fokú tahóságnál miért nem avatkoznak közbe a szerkik? Pl. a köpés, a fenyegető fellépés ordítozással körítve?
A riportban utána már mosdathatta magát ez a gyökér kancigó. Ez egy utolsó szar alak, egy ösztönlény, az ilyennek barlangban kéne laknia valahol az erdő mélyén.

Gia 2021.01.10. 12:02:33

@Magentax: Ja.És nem ő a túlbunkó,hanem Fruzsina a túlérzékeny..

SirLemming 2021.01.10. 12:03:31

@szociál: Próféta szóljon belőled. Elején még kb kedvencem volt most meg "bottal se" kategória.
Hideg logikát és karakán fellépést vártam tőle, remélem nem az lesz a valódi énje amit most közvetítetek. Ha _tényleg_ lehozta a jengás feladatot az a mentalitásáról is árulkodik. Fegyelem, tervezés és biztos kezek kellenek hozzá, uckmuckfuck nem lehet lehozni.

Gia 2021.01.10. 12:03:43

Szerintem értelmes nő nem áll ezutàn szóba Rencsivel ha szingli lesz..

Gia 2021.01.10. 12:06:36

Érdekes lesz ha Recska Mót választja.Dani mögé áll Virággal,Fruval,Móh mögé pedig Bálint,Robi,Vivi,Merszi.Dani és Bálint elszakad.

Magentax 2021.01.10. 12:08:56

@Gia: Biztos akadnak majd tizenéves lánykák, akik az 5 perc hírnévért megrohamozzák - lásd Tivtivy (vagy hogy a lótüdőbeírták), Aurélió, Cristofel....

Qqts 2021.01.10. 12:13:29

@Magentax: nezokent nagyon varnam, hogy ilyenert megregulazzak oket. Ezzel is kozvetitve, hogy ez nem helyenvalo viselkedes. Nem kell kizarni oket mindenert, de szolni/figyelmeztetni lehet oket.

Egyebkent amikor Moh es Dani buntit kaptak ajtocsapkodasert, azt nagyon szepen meguszta Rencsula. Ott o is csapkodott rendesen. Azt, hogy ezeket rajuk hagyjak odavezet, hogy egyre messzebbre mereszkednek. Neeem okeee!

Gia 2021.01.10. 12:14:11

@Magentax: Értelmest írtam.;-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 12:18:18

@Magentax:
Ha kamerák előtt ennyire kijön belőle az állat, és nem tudja kontrollálni magát, akkor kint az életben ha ezt egy idegennek adja elő és az nem egy 140 centis törpe csaj, akkor minimum fekvőbeteg lesz.
Tuti fogja kapni az ívet, és bele állnak rendesen, ezt magának köszönheti, helyében otthon párnák közt olvasgatnék és egy darabig ki se mozdulnék.

Magentax 2021.01.10. 12:21:29

@Gia: "Értelmes" nő amúgy sem állna szóba egy magamutogató valóságsó-hőssel :DD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 12:22:15

@Qqts:
Pedig az RTL a zászlóshajója szinte annak hogy állítsuk meg a nők elleni erőszakot, erre mit látunk a tv-ben ?
Renike fenyegeti a csajokat és majdnem tettlegességig fajul.
Daniból nem nézem ki hogy bámtani tudna egy nőt fizikailag, de Recska minimum felpofozza, de az ököl sem kizárt, vagy a falba veri a fejét.

Gia 2021.01.10. 12:22:30

@Magentax: hát ebben van valami..

Magentax 2021.01.10. 12:24:12

@szociál: Egyértelmű, hogy egy kötözködős, verekedős állat. Igazából még régebben meg is fenyegette - asszem - Bálintot, hogy majd kinn találkoznak.
Nem biztos, hogy minden esetben ő húzná a rövidebbet, én a fajtájából azt is kinézem, hogy előbb szúr, aztán kérdez.

Qqts 2021.01.10. 12:32:40

@szociál: ezert is hianyolja az ember. Sokkal elegedettebb lennek, ha nem csak Aniko es PP mondana par keresetlen szot. Igenis irjak meg nekik, hogy ez nem emberhez melto viselkedes. Ilyet nem csinalhat. Se bent, se kint. Nekem ez sokkal duhotobb, hogy tudjak h gaz, megis engedik, hagyjak. Borzaszto.

Lilith.Inanna.1 2021.01.10. 12:36:02

@kozi001: Csak egy megtevedt no? Ne viccelj.Magad sem gondolod komolyan. :D

Sargabogre 2021.01.10. 12:38:28

Fru ezt a gyerek dolgot remélem viccnek szánja. Mennyi ideje vannak "együtt"? 3-4 hete? elég beteg dolog ilyeneket tervezni ennyi idő után, mondjuk Dani a másik, aki át akarja adni a "tudást", max a tesózást tudja átadni :D a gyerek első mondata az lesz, hogy "na megszülettem, tesó" :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 12:45:29

@Magentax:
Ezért jó ha van nálad pepperóni spray :)
Mondjuk így is esélyesebb hogy megbök a romája.

@Qqts:
Ha figyelmeztetnék őket akkor meg a játékukba szólnának bele, most képzeld el Renit puffogva ülne a sarokba, ki pakolná meg szerencsétlent jelekkel ? :)
Az jó ha kijön belőlük, így kizárt hogy nyeri a játékot, csak itt az idővel van a baj, mert már mióta nézzük a kretén fejét ennek a pufók tálibharcosnak ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 12:47:18

@Sargabogre:

:))

Renáta apás szülésénél első szava a kölöknek : "csá bástya, nagy vagy"

Qqts 2021.01.10. 13:03:44

@szociál: ez nagy baj, hogy ezt ugy fogja fel barki is, hogy beleszol a jatek menetebe.
Ez nem jatek. Vitatkoztanak, kiabaljanak, de ne mondjak meg hogyan oltozzon a masik, ne korlatozzak egymast, ne kopkodjenek, ne ussenek szet semmit. Ez nem oke.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.10. 13:08:43

@Sargabogre: Dani olyan mint aki azt hiszi H 80 év tapasztalattal bir

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:08:44

Tőgyeim és Gyulaim! Bő nyálas jó reggelt !
Kedves köszöntésem után, egy sajnálatosan komoly kérdést intézek Önökhöz :

Szerintetek Ti (és én is) itt, egy kisebbség tagjai lehetünk a mai Magyarországon vagy van még remény ?
Mármint a nő-férfi kapcsolatok kérdésében ( Ren-Flu, Dani-Vir) Most mindegy hogy aljadék a két nő is, de nem gonoszak a pasijuk iránt!
Vagy én vagyok vakon és a nők tényleg alacsonyabb rendűek ?
Kérdezem azt azért is, mert vannak példák ilyen megnyilatkozásokra, kezdve a vakkomondoros polgitól bezárólag a nemzetvesztő dagadt cigóvajdáig !

Magentax 2021.01.10. 13:09:30

@Qqts: Én Virágot is szigorúbban megfogtam volna.
Rászólok, és még mindig nem hajlandó levenni a felsőjét, mert nem fér bele?
Befenyítem, hogy a villaszabályzat szerint a feladatokban kötelező résztvenni és ha erre nem hajlandó, ki lesz zárva.
Ezt megemlítettem volna Rencsónak és Vivinek is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 13:09:31

@Qqts:
Valamiért kivételeznek Renikével, Merci alig ütött a falba és kapott 365 nap büntetést, hordhatta a párnát a kezin :)
Renáta szétbacott egy szekrényt és ejnyebejnye, nem szabad ilyet csinálni butus :))
Valamiért a valagát védte eddig az RTL.
Talán a VV11-ben már benne lesz a szabályzatban hogy kizárás lesz ha terrorizálják egymást, vagy ha szétbombázzák a berendezést.

Magentax 2021.01.10. 13:11:44

@SelyemSonkaPini: Szerintem ne politizáljunk, ez nem az a hely.

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:12:39

@Magentax: Igazad van, akkor az utsó sort töröljük (bár a tények makacs dolgok).
Da akkor anélkül válaszoljatok...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 13:15:17

@SelyemSonkaPini:
A mi kis Kimdzsongununk és az alattvalói mind ezt szajkózzák, meg is nyerik a választást, elég 4 évente letenni egy zsák krumplit faluhelyen, és megtömni a környező magyarokat lovettával, kap stadiont román, szlovák, horvát, lengyel, ukrán azt jöhetnek szavazni, persze ők otthon is szavazhatnak milyen érdekes :)

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:16:13

@szociál: Az általános terrorizálás nem idegen a műsor alapjaitól, de csak a társadalmi normákon
belül.
Pl. ha valaki dühében egy nagyot az asztalra csap az szerintem belefér, míg egy ajtót szétütni már nem fér bele. De nyilván egy ajtót szétütni még nem kizárás, egy játékost orrba verni már az.

Jó kérdés hogy a másik arcába 5 cm-ről hörögve nyálat frecsegve ugatni belefér-e ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 13:16:23

politikát offoljuk, csak kibukott belőlem :)

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:17:36

@szociál: Egyetértek, de miután a kolléga fentebb aszonta, hogy ne politizáljunk,
így kérlek a kérdésnek ne erre a részére válaszolj, hanem a megelőzőekre!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 13:19:59

@SelyemSonkaPini:
Az a terror ha 5 centiről a képedbe ordít, nem az ha becsapja az ajtót ezt kellene észre vennie a szerkesztőknek, mert ezzel a teknikával fellehetne őrölni bárkit hogy feladja a játékot.
Ha Bálint akkor bevert volna a képébe, akkor kövi héten Recska esett volna ki mert a jeleket megkapta volt, ráadásul a szavazól Bálint miatt kiejtenék, szóval az hogy kizárassanak valakit elég hernyó dolog és nagyon oroszrulett.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 13:21:00

@Magentax:
csak negatív teszt után szabad szájba köpni :)

Magentax 2021.01.10. 13:21:11

@SelyemSonkaPini: Az a baj, hogy erre a kérdésre csak úgy lehet érdemben válaszolni, ha belekevered a politikát is - csak egyet említek, lásd Novák Katicácska, családügyi miniszter, nő létére kiböfögött szemétségeit.

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:22:06

@Magentax: Arra talán tudok válaszolni:
Az ott határozottan nem dühből történt, hanem viccből-szerelmi évődésből.
Bizonyíték erre Frue reakciója, aki végülis visszaköpte és nem volt utána semmi baja a dologgal.
HA velem teszi ÉN követeltem volna ott rögtön, hogy zárják ki mert ez fizikai inzultus számomra.
(Ráadásul, hogy Renyhe később ezt büntetésként emlegette azoknak, akik rászólnak a horkolásért)
Egyébként tapasztalataim szerint a svédek és brazilok előszeretettel köpködnek dühükben!

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:25:26

@szociál: De ezt úgy is felfoghatjuk, hogy ez a játék arról szól hogy a 36milláért ki mit bír ki !
(fizikai sérülés nélkül)
De tőlem belevehetik a szabályokba azt is... én fogom nézni, mert imádok ismeretleneket utálni szívből :D (ismerősöket is:)
Nem kell felszisszenni én is defektes vagyok na :D

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:26:31

@Magentax: Hát akkor megvan a válasz : Ez ma Magyarországon így természetes, csak kicsit túltolták.. Oszt jóvan

Magentax 2021.01.10. 13:26:33

@SelyemSonkaPini: Hát...ööö...izé....
Szerelmi évődésből szájbaköpni egy nőt? (most mindegy, hogy az elszenvedő fél hogyan viszonyul ehhez) Mégis milyen lelkivilága, milyen gondolkodása lehet egy ilyen prosztó szardarabnak, hogy ez a számára rendben levő, természetes dolog.
Ha velem teszi ezt, több füle lenne, mint foga.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 13:28:27

@Magentax:
off
Novák Katica, Ikon Ákos és az összes seggnyaló ezt vallja :)
Persze 3 milliós havi fizetésből ezt meglehet oldani , úgy hogy az autó is szolgálati, tankolni se kell bele, a kaját is biztosítja a parlament és szolgálati lakást is kapnak, de ők szerintem keményen LSD-znek ha nem veszik észre hogy az emberek hogyan élnek.
on

Magentax 2021.01.10. 13:28:44

@SelyemSonkaPini: Bocsi, de nem "Magyarországon", hanem bizonyos politikai körökben természetes ez így - ezért mondtam, hogy erről a témáról nem lehet úgy beszélgetni, hogy az aktuálpolitikát kihagyod belőle.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 13:29:37

@SelyemSonkaPini:
Az a baj hogy ez felviszi a vérnyomást, és ez nem jó az egészségnek, nem akarok egy Renáta miatt sztrókot kapni bmg :))

Magentax 2021.01.10. 13:31:21

@szociál:
off
Ne is mondd, mert felmegy a vérnyomásom...
on

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:32:22

Jóvan, igazatok van, hagyjuk !
A szavazáson kire kell rakni ? aki maradjon vagy aki menjen (még sose szavaztam) ?

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:33:49

Észbontókat nézek és már mindent értek :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 13:34:23

@Magentax:
Nem lepődnék meg ha a cipó és baksz mellett vérnyomáscsökkentőt is reklámoznának :)

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:35:06

"Svájcba nincs euró? Hát az Németország, hogyne lenne!"

Magentax 2021.01.10. 13:37:45

@SelyemSonkaPini: Az az "Észbontó" szerintem fake.
Nem hiszem el, hogy ennyire hülye, tudatlan, ostoba emberek léteznek - láttam egy-két adást, de végtelenül idegesített. :D

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:40:33

@Magentax: Most komolyan, ezt egy VV-10 nézése után mondod ? :D :D :D
Egyébként lehet...

Nbl 2021.01.10. 13:40:54

Ez a gyökér PedóArmandó mit keres ebben a posztcsiban, rosszul érzékelem, h semmi sem a BV-ből van rajta kívül?

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:43:54

@Nbl: Győzike a PÉLDA! Az elrettentő....

Nbl 2021.01.10. 13:51:10

@SelyemSonkaPini: Hát engem eléggé elrettent, majdnem ezt sem olvastam el, ahogy megláttam :)

BTW, 1-2 hete volt szó róla, h vajon mennyire tudatos a viselkedése, illetve h elhiszi-e magáról h annyian szeretik ahogy mondja vagy tökéletesen tisztában van vele, h a legtöbben utálatból nézik, hát jelentem, megnéztem vele egy interjút és nekem az jött le, h ez a faszi olyan mérhetetlenül buta és ostoba (gyakorlatilag a kérdések jó részét nem volt képes felfogni), hogy egyre inkább arra hajlok, h tényleg elhiszi, h őt ennyien szeretik. Elég hosszú, de akit érdekel: www.youtube.com/watch?v=rBTLrMUNO68

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:56:24

@Nbl: TE GAZEMBER ! Most nézhetem ezt a fost, mert felkeltetted az érdeklődésemet ! :)
Én eddig meg voltam győződve, hogy (bár hülye), de "van az a pénz, amiért" alapon csinálja !

Nbl 2021.01.10. 14:20:35

@SelyemSonkaPini: :) Ha ez vigasztal, a végére sztem te is azt fogod mondani amit én, h érdemes volt megnézni :)

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 14:26:15

@Nbl: Eddig bírtam..... De már majd szét robbanok !
ÉS tudod ki a hülyébb Győzi vagy ÉN ? ÉN !!!! MErt én nézem őt nem ő engem !!!!
Jézusgyerele! ( by MMKK :)

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 14:30:17

A riporter srác amúgy jó, értelmes, türelmes... dehát hiába
2válaszban 3 ellentmondás és ha erre rákérdez, akkor kap egy negyedik ellenmondást válaszul ! :(

Nbl 2021.01.10. 14:31:59

@SelyemSonkaPini: Igen, vki nagyon találóan jegyezte meg kommentben, h nehéz úgy interjút csinálni ha az alany a kérdések jó részét fel sem fogja, a maradékot meg elhazudja...

Magentax 2021.01.10. 14:39:28

@Nbl: @SelyemSonkaPini: nem jöttök át az új poszthoz?

TMG 2021.01.10. 15:37:58

@Nbl: Nekem inkább ettől a provokátor Partizános "riportertől" megy fel az agyvizem. Nézd meg a Kajdi Csabás riportját pl.

pkovaks 2021.01.11. 11:32:25

Fru szuleinek annyira fog hianyozni Röno latogatasa mint ablakostotnak a hanyatteses ! ! ! Inkabb elutaznak otthonrol mintsem hogy fogadjak ezt a kiteritett levert budös bunko gyökeret....
süti beállítások módosítása