Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X56 – BeleHogyvolt

2021. január 09. 17:45 - dmr94

Köszöntök mindenkit kedves hölgyeim és uraim, én Rozé Ármándó vagyok és ma én fogom végigpojácáskodni a BeleHogyvoltot, ma kiválasztás hölgyeim és uraim, írjátok meg kommentben, hogy szerintetek ki lesz a kiválasztott!!!! Vigyázzunk Dani előtt Moh nevével de vágjunk is bele mert elképesztő izgalmaknak lehettünk szemtanúi és még egy szabályszegés is volt. Vajon kizárnak valakit hölgyeim és uraim? Sajnos ekkora szerencsénk nincs de hogy hogyan is folytatódott a világrekordok és a szivatómata hete? Mutatom is, most!

gyozi_bv.jpg

Dani beszélni szeretne Bálinttal mert zavarja kis pillangó lelkét, hogy élete szíve hölgye, Virág más kanokkal is interaktál odabent, legutóbb Robival folytatott magánbeszélgetést és a srác hiába kérte meg Virágot, hogy ne mondja tovább Daninak, a kislányon a játék eleje óta be van kapcsolva az automatikus továbbítás funkció gazdája felé. Proli úrnak látszólag bármi zavarja az egóját, amit Virág csinál és nem azzal kapcsolatos, hogy őt elégíti ki testileg. Hát milyen dolog már hölgyeim és uraim, hogy egyre többet GONDOLKOZIK ÉS AGYAL A JÁTÉKMENETEN? Nem jutnak egyértelmű konklúzióra Robi szándékaival kapcsolatban de megállapítják, hogy ha itt intrika húzódik a háttérben akkor bizony ez a Robi gyerek jó nagy geci kedves hölgyeim és uraim.

A szivatómata éjszaka sem áll le, láthatjuk, ahogy egy alkalommal sem tudják abszolválni a feladatot mert nincs annyi eszük/akaraterejük, hogy a nappaliban fekve várják a potenciális dudálást. Renátó a mikrótól, Moh a cigitől, Bálint egy falnak rohanás után a felsőruházattól fosztja meg a válogatott társaságot, Dani sommás véleménye a következő:

„Tesó szarok rá, tesó elvesznek mindent annál többet már nem tudnak tesó, kelljen fel a faszom!”

Nos, ezzel nehéz lenne vitába szállni kedves völgyeim és utaim. A lelkesedés egyre csak lankad, hajnalban Vivi sem erőlteti meg magát, rajta különösen látszik, hogy mennyire szét van esve szépségápolási eszközök nélkül, ezt mutatom is, most!

Ennek nyomán a fogkefe-fogkrém duótól kell megválniuk, Renátónak több se kell, a nyugiban kezdi meg ámokfutását Daniék előtt, hogy hogyan eshetett a szefósok választása erre, amikor ott van az a főzőlapnak csúfolt valami, hát ki a halálnak kell az, csak megégeti és megijeszti a magafajta homo habilist. Moh ugyan elkap egy labdát hölgyeim és uraim de mivel Virág nem szabadult meg felsőruházatától, így a nagy tesó (nem Danié, hanem a pávördbájos forma) a melegvizet is kikapcsolja és a gép is üzemben marad határozatlan ideig.

vv10x56_27.png

vv10x56_28.png

Az én első tippem az volt, hogy mivel Virág általában általában amúgy is haspólókban jár, számára nem jelentene nagy váltást a fehérneműre/fürdőruhára való áttérés de tévedtem, nyilván emögött is rabszolgatartója áll, Daninak ugyanis nem fér bele, hogy valaki magamutogató és neki kurvára nem járkálhat így a csaja. Mondja mindezt úgy mintha bármikor is emberszámba venné őt és nem a strichelős családi biznisz potenciális alkalmazottjává trenírozná folyamatosan. Virág természetesen bólogat és állítja, ez neki saját döntése, nem akar vetkőzni, még véletlenül nem látjuk mi van rajta az egésznapos fetrengés és paplan alatti szopás során.

Mint azonban később kiderül, a sok hűhó semmiért lakmuszpapírja volt az előbbi jelenet, ápoltjaink ugyanis lehetőséget kapnak saját felsőruházat készítésére és divattervezői képességeik megcsillogtatására, erre sok karaktert nem is pazarolnék kedves hölgyeim és uraim, inkább mutatom is, most!

Renátó és Fruzsina jó szokásukhoz híven megint összebalhéznak, a kettejük közti szinergia olyan szállóigéket eredményez, mint hogy

„Te balfasz vagy? mondtam én egy szóval is ilyet?”

„Nem lehet szar napom? Duguljál el akkor aztán üljél el, húzzál mellőlem a gecibe!”

Fru Merci előtt fogadja meg, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy Renátó így beszélt vele mert bár ő a rosszfiúkat szereti és eddig minden faszija így simogatta lelkét, ezúttal tényleg elhitte, hogy majd pont ez a verébarcú lesz különb. Renátó habár tagadta, hogy ez a baja, ismét Daniék nyugiszobás fetrengését zavarja meg problémáinak kifejtésével és tárja eléjük, hogy mekkora köcsög ez a Bálint amiért szóvá merte tenni Virág vetkőzésének hiányát és, hogy ő saját asszonyától is hasonlót várt volna. A két hímsoviniszta disznó szentül meg van győződve, hogy a többi férfiú nullahuszonnégyben a csajaikon legelteti szemeit és fixen ki vannak éhezve eme tünemény hölgyekre, „az a köcsög Moh” még rá is nyúlt Fruzsinára, amikor futott ki a labdáért reggel.

És itt is vagyunk a reklám után újra kedves hölgyeim és uraim, nézzük meg hogyan birkózott meg Dani és Fru a nekik szánt rekordkísérletekkel. A srácnak hiába mutatja meg Robi „azt a vákuumos lófaszt”, nem tud komolyabb sikert felmutatni a fémdobozok testre tapasztásában és nagyjából negyed óra után engedi el teljesen. Mohval ellentétben ő nem kap dehonesztáló jelzőket emiatt és ennek oka gyanítom a számomra továbbra is megmagyarázhatatlan villabeli respektje, mintsem az általa említett feszes bőr.

Frunak viszont sikerül felhasználnia az összes Jenga kockát elemet, így elvileg megdönti a fennálló rekordot hölgyeim és uraim, hát ez elképesztő. Mit sem ér azonban a Guinness könyvben szerepelni ha közben nem teheted boldoggá életed szerelmét, így jön is a kötelező felkérdezős kör, hogy Rencsó miért nem tudja félretenni makacsságát legalább ilyenkor, szokásos közepes anyázás a vége. Mutatom is, most!

Mindeközben Vivi a konyhában vet oda egy látszólag ártatlan kérdést Bálintnak, hogy kvantitatíve értékelje a kapcsolatukat. A srác egy flegma 10/4 kíséretében fejti ki, hogy nem bíznak egymásban és különben is, Vivi túl pletykás. Később a riportjából úgy jön le, ezt valami pedagógiai lépésnek szánta és komoly bizalmi kapcsolat kiépülését is el tudja képzelni (ha más nem, akkor gondolom továbbra is előszeretettel használja majd kozmetikusnak a lányt). Vivien viszont megsértődik és Robit próbálja együttérzésre sarkallni, aki meglepő módon nem érzi át a helyzetet. Írják meg önök, kedves hölgyeim és uraim, hogy ennek volt-e bármi értelme vagy csak a szokásos szarrágás!

A rekord miatt a luxuscikkek megvonása sztornó, el is vonja a figyelmet a Jengás mutatványról, hogy végre mindenki újra felöltheti emberi villalakói imázsát. A rekorddöntő jutalma egy telefonbeszélgetés családtagjaival, ahol kishúga akaratán kívül summázza tökéletesen Fru eddig teljesítményét, amikor a mi újság kérdésre egy kövér SEMMIvel felel. Hasznos tanács még anyukája részéről, hogy engedje el a szájkontúrt, Fruzsina pedig boldog, állítása szerint teljesen új lendületet kapott. Erre a 2-3 hétre csak elég lesz, amit még bent tölt, önök mit gondolnak erről drága hölgyeim és uraim?

Végül megnézhetjük még PP lottósorsolását, ami a szivatómata további funkciójáról dönt, én hiányolok a lehetőségek közül egy olyat, hogy Dzsudibí megnyeri a macis pulcsit (btw én is beneveznék egyre kedves hölgyeim és uraim). Vannak szaftos dolgok, kedvencem, ahogy Renátó megijed a nyereményből esetlegesen kieső millióktól mintha lenne bármi esélye a fődíjra. Nos kedves Bakonyi úr, hadd világosítsam fel, az önbíráskodás okán fellépő perköltségeket máshonnan kell majd előteremtenie! Az ítélet az inverzió, Peti gyorsan meg is magyarázza ennek jelentését magasan kvalifikált versenyzőinknek, az automata ezentúl jutalmakat oszt, van itt minden, mi szem-szájnak ingere hölgyeim és uraim, mutatom is, most!

Peti még megvallja színészi tehetségét, biztos Gina is megdicsérné az előbb látott játékot, bevallom kedves hölgyeim és uraim, én is bedőltem neki. A kedves nézők szerint Renátó lesz a kiválasztott, adja az ég! Én pedig a kommentmezőben fogadóórát tartok kedves hölgyeim és uraim, ha betaggeltek, igyekszem válaszolni, mintha bárkit is érdekelne a véleményem. Holnap Schúgógép Vanda helyett Fálki várja majd önöket kedves hölgyeim és uraim, addig is további szép napot, izgalmas kiválasztást estére!

vv10x56_90.png

800 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PYT 2021.01.10. 02:09:29

@vágtázó vadmalac: akkor adott megint a megoldás, az egyharmad alatt kell tartani az integrálni kívánt kölkek számát egy-egy osztályban; mert ha szegregálod őket, ott egymást züllesztik még mélyebbre, ahogy te is mondod... nincs más mód, ami ne sértene alapvető ember jogokat. :)
/a gettó szó eredetét ismerem btw, de te is tudod, hogy annak modern értelmében használtam most../

2021.01.10. 02:10:03

@Kiégett Hobbynyúl: gyóéjt, néköd is, Nyúl!:]

PYT 2021.01.10. 02:14:03

@Niemandhäuser: gondolod, hogy valóban erősnek hiszi magát, nem csak megjátsza, vagy súlykolja magának, mint aManda a párbaja előtt? egy biztos csak, hogy legkésőbb szombaton ólajtó-effektus várható, ha ki nem záratja magát - de plz szerkik, ne hagyjátok!!!!!!! ;)

SirLemming 2021.01.10. 02:15:25

Ahogy leírtátok a történéseket 2 dolog merült fel bennem:
- Nem lenne érdekesebb a játék ha Renátó menne vissza? Az eddigiek alapján az lenne a helyénvaló ha a beépített aggressziója vinné a VV sírjába, nem a 'hősi' párbajhalál.
- Mi a fene az, hogy 2020+-ban, metoo és minden egyéb után az a női ideál, hogy szénnéaláznak? A szerelem vak, de na... csak az írásaitokat olvasva nem hogy a bicska, de a hasítófejsze nyílik. Tinik meg ezt likeolják? Nénikéjük térde kalácsát.
A saját családomban/rokonságomban is volt minden ami kell, mégis, úgy tűnik tanultunk belőle két generáción belül.

Viszont szegregációhoz/integrációhoz csak egy gondolat: Van bárhol a világon működő modell legalább trend szinten?

PYT 2021.01.10. 02:15:38

@Niemandhäuser: az mégszebb lenne..... SZERKIK!!!!! HALLJÁTOK? ;)

MsIreneAdler 2021.01.10. 02:18:26

Oh, totál elvesztettem a fonalat, elszunnyadtam :)
A lényeg, hogy senkit nem akarok meggyőzni semmiről, csak próbáltam leírni, hogy mit gondolok.
Látom abban egyetértünk, hogy a helyzet csak rosszabb :(.

PYT 2021.01.10. 02:28:38

@MsIreneAdler: what? ezek szerint én is elveszitettem a fonalat valahol, mindegy, lényeg, hogy én mmkk egytértek veled Ájrin kedves :*

2021.01.10. 02:38:33

@PYT: én csak arra utaltam a kis - idejét múlt - példával, h ha alapból egy népcsoportban megvan az, h EMBERI LÉNYEKhez méltón szeretne élni, akkor az még a kiközösítés és a mféle - többségi társadalom által részéről érkező - megvetés mellett is kivitelezhető.
a zsidók a kétezer éves diaszpóra alatt is, bárhol bolyongtak, avagy telepedtek le a planétán nem űztek sportot abból, h közösségi szinten lemenjenek ősember szintre. akár vallássérültek voltak, akár - később egyre nagyobb számban - vallástalanok (ateisták, agnosztikusok) tarották magukat a befogadó ország civilizációs normáihoz. hja, és ehhez kb. 1800 évig nemhogy segítséget nem kaptak, hanem összevissza időközönkénti pogromokat, netalán teljes picsán rúgást, kiebrudalást (1492 sp.ország, 1496 portugália).

a cigányság (nagy részének) 600 év alatt nem sikerül(t) integrálódnia, asszimilálódnia gyakorlatilag egyetlen olyan országban sem, ahol jelentősebb lélekszámban fellelhetőek, miközben - nettó - a szocialista berendezkedés után folyamatosan öntik a különböző felcsatlakoztatásukat célzó programokba a pénzt. párhuzamot vonva, az európai romák legalább annyi esélyt és támogatást kaptak az elmúlt fél évszázad folyamán, mint az észak-amerikai feketék, de érdekes mód, míg az utóbbiak körében látványos felemelkedési folyamatoknak is szemtanúi lehetünk (afroamerikaiak szép számmal vannak jelen a tudományos életben, v akár az elit köreiben, gazdasági felső vezetőkként, a valódi, kulturális életet már nem is említve, és nem, nem amiatt, mert vmi kvóta alapján berakták a "fehérek" oda a seggüket, az egy tök más sztori...).

és én pont emiatt hisztiztem már nem egy hsz-ben, h kurva siralmas, h a libsi ertéel még mind a mai napig direkt mód a gettós-mentalitású romákat tolja a képernyőre, miközben lehetősége lenne lobihoz, v bálinthoz hasonló cigány karakterek szerepeltetésére. és amíg a nem-szélsőjobboldali(!) médiumokban is antiszociális cigány figurákat futtatnak (kvázi megadva számukra azt a lehetőséget, h a viselkedésükkel példát mutassanak), addig a tiszántúli vályogkunyhóba született, fogalmatlan rajkók számára ez meg az otthon látott ehhez hasonló szubhumán attitűd lesz az irányadó, akkor is, ha erőnek erejével közben berakják egy fazekasba tanulni...

PYT 2021.01.10. 02:50:07

@Kiégett Hobbynyúl: persze, igazad van, csak hát neki nincs kontrollja, lövése sincs, mi jöhet be a nézőknek (ha lenne, leállna Virdzsike permanens 'analizálásával', meg a visszataszító farokvakargatással;)) tetejébe agysejtek se feszítik tobzódva a koponyáját, szal ennyire futotta neki: odadörgölődzött a "jó" oldal párbajgyőztes alfájához, plusz a másik oldal vezérürüjéhez is, biztos ami biztos alapon (és érve is van erre, ha Bálint netán nehezményezné, mert hogy "fajtárs"), aztán lőtt magának egy egypálcás szerelmi szálat is, a szexszel megvette a Belevalóban is az állandó kameraidőt... kellhet még valami a sikerhez?
Hát jah, nézői szimpátia, lényegében ez a legfontosabb, és ennek meg pont híján van, mert fogalma nincs, hogyan kell megszerezni, netán a meglévőt megtartani - mert ami volt neki az elején, mára azt is elbukta. Amolyan proliurasan. Idióta barom, nem sajnálom percig sem (pedig az eleje-közepefelé akadtak jó pillanatai).

PYT 2021.01.10. 03:15:09

@vágtázó vadmalac: myah malacom, most leírtad hosszabban ugyanazt, amit az első hsz-ben is értettem, csak te megnazt értsd meg, hogy a cigányságot a zsidósággal hasonlítani tökfelesleges, met ahogyan te is írod, teljesen eltérő a történelmi hátterük, másként asszimilálódnak, ha egyáltalán... Magam is kisebbségi vagyok elvileg, anyai ágon sváb, apám echte német, az én magyarországi sváb rokonságomat se bélyegezték meg soha úgy, mint a cigányokat, és igen, a modern értelemben vett gettósodás se volt soha jellemző rájuk, pláne nem a lezüllés, pozitív sztereotípiák ragadtak hozzájuk, úgymint szorgalmasak, takarékosak, jómódúak, stb... Ezt csak azért mondom, mert szöges ellentétük a cigányságnak, nem érdemes hasonlítani egymással őket, teljesen más a helyzetük. Javarészt No-ban nőttem fel, de éltünk itt is, jártam magyar iskolába, és soha nem akartak szegregálni soha, se meg nem bélyegeztek negatív jelzővel a származásom miatt, stb... Teljesen eltérő a helyzetünk, és az a néhány roma gyerek, aki az iskolánkba járt, remekül integrálódott... Érdemi fejlődést csak pozitív megközelítéssel és intézkedésekkel lehet elérni szerintem, felhúzni kell a mocsárlakókat, nem hagyni dagonyázni őket, mert (mivel közben előszeretettel sokszoródnak, lásd: villa, mindüknek van éjjeli játszótársa), a mocsár egyre nagyobb teret szakít magának.

PYT 2021.01.10. 03:19:40

@vágtázó vadmalac: az meg lemaradt, hogy beszélgettünk már itt erről, hogy az rtl miért castingol ilyen nagy számban svédeket a vv-khez, hát naná, hogy azért, mert ők üzembiztosan szolgáltatják a műsort a deviáns, antiszociális magatartásuknak köszönhetően, és amíg a nézettséget ezek a balhék hozzák, addig ez lesz a tendencia a televíziótás terén.

PYT 2021.01.10. 03:36:35

@SirLemming: semmiképpen, ez a mai öfi, de még a tegnapi is szinte nézhetetlen volt miatta. Ezzel az attitűddel, amit ő megenged magának, nem nyerhet párbajt senki ellen, mert ő tényleg a jelenlegi mezőny legalja. Már az előző széria Radicsát a is behozta, sőt, már veri is, és mellé annyira sötét és öntelt, hogy képtelen látni a helyzetét, emiatt a karakterfejlődésére sincs már esély. Ezért tökfelesleges bent maradnia, a játékhoz hozzátenni már nem tud, és egyre vállalhatatlanabbá válik a csatorna számára is az agressziv megnyilvánulásai miatt. Ideje hazamennie, és egy lesújtó párbajvereség sem éppen "hősi párbajhalál", sokkal inkább kellemetlen és megalázó, mint Amandáé is volt...

PYT 2021.01.10. 03:39:00

Na és most, hogy kibeszélgettem magam magamban, lekapcsolnám a villanyt, aztán majd a reggeli váltás takarítson... ;)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.10. 08:31:21

Jó reggelt mindenkinek!

Szerintem ezt a VV-t a Fantomkép fogja megnyerni :)

Magentax 2021.01.10. 08:38:19

Jó reggelt!
Kinél is van most a lila kendő? Bálinton - vagy rosszul emlékszem?
Tehát, a "Fantomkép" nem valószínű, hogy megnyeri a VV-t. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.10. 08:48:25

@PYT: Minden éjszakai hozzászólásoddal kapcsolatban EKG. Renátóval kapcsolatban már csak az a kérdés, hogy bevállalja-e a Gina féle hősi halált, és a rászavazók közül kihívja a leginkább evidens -erősnek tűnő- Mohát, vagy esetleg beleválaszt és az örökké diplomatikusan rakó (konfliktusokba soha sem keveredő, és ezzel bizonyos nézői csoportokat esetleg egy ilyen konfliktusos műsorban bosszantó) Robit, hívja ki (valami miatt kitérve egy kicsit Moha elől, de kemény diót választva magának), vagy megpróbál valami fortéllyal Vivi, esetleg Merci felé fordulni egy olyan indokkal, hogy a jól induló kapcsolatuk után most hátba támadják őt a jelrakással (de nyilván nem erről lenne szó, hanem arról, hogy, mint hímsoviniszta őket érezné a leginkább legyőzhető ellenfeleknek). Mellesleg taktikailag egyetlen jó választása lehetne, ha Frut hívná ki, hiszen akkor a győztesnek (100%, hogy Fru lenne) adna egy esélyt, hogy a védettsége alatt kicsit rendezze a sorait, és továbbküzdje magát a játékban, de idáig nem terjed el a tattikai érzéke, és amúgy is, már az első pillanatoktól kezdve a kinti szimpátiaviszonyok vonatkozásában totális vakságban szenved. Megvallom őszintén én nem is annyira tudat alatt, drukkolok Frunak, hogy valahogy kijöjjön ebből a zsákutcából.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.10. 08:57:04

@PYT: Radicsot szerintem azért nem veri tahóságban, mert Renátó legalább megpróbált viszonylagos kulturáltsággal bevonulni a játékban, és néha utólag érzi, hogy túllőtt a célon, látok rajta ideig-óráig némi lelkiismeretfurdalást is a vállalhatatlan cselekedeteit követően, csak az ösztönös énje, és a hozott viselkedési minták a benntöltött napok során szétfeszítették a "kulturpáncélját" és mostanra már teljesen meztelen lett a király.

Magentax 2021.01.10. 09:03:33

Szerintem Dani és Virág mára elfelejtették, hol vannak, hogy a kamerák kereszttüzében élnek 0-24-ben, hogy láthatjuk Virág öltözködését, fürdését, a meztelen seggét és mellét, amikor üzekednek.
Nem fér bele, hogy Virág 5 percet bikinifelsőben legyen? Mi vaaaaaaan?

Pamutbojt 2021.01.10. 09:03:56

@VV Erőlegény: Szerintem ha Mohát hívja ki, az nem a hősi halál bevállalása, hanem a sötétség. Szándékosan generált balhé volt ez most, hogy legyen oka kihívni Móóóót, mert gyengének tartja. Ennyire nem látja át az egész helyzetet.
Mondjuk teljesen mindegy, hogy kit hív ki, Reninek semmi esélye.

Magentax 2021.01.10. 09:09:24

@Pamutbojt: Amilyen "tökös" legényke, Vivit is kihívhatja, hiszen ő is rátette a jelét és Vivit nagyon gyengének tartják bent.
Ez a díszpinty nyilván vissza akarna menni az ő kis drágájához, meg egyébként is, kijelentette többször is, hogy meg fogja nyerni a játékot. :DDD
Neki a legnagyobb problémája Bálinttal van, de sztem őt akkor sem hívná ki, ha lehetne.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.10. 09:12:07

@Pamutbojt: EKG, úgy értettem, hogy benn most ő úgy gondolhatja, hogy ha Mohát, és/vagy Robit hívja ki, akkor bevállalta a férfias párbajt, és ha kinn is marad, akkor is bátor és férfias küzdelemben "hősként" fog elvérezni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.10. 09:16:03

@Magentax: Pontosan ezt mondom, amúgy Bálint most simán továbbszívathatná/kantesztelhetné azzal, hogy újra leveszi a lilát, mondjuk egy olyan szöveggel, hogy öcsém, én ugyan most nem különösen szeretnék újra párbajozni, de ha esetleg engem szeretnél kihívni megadom neked az esélyt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.10. 09:17:43

@VV Erőlegény: vagyis nem az esélyt, hanem a lehetőséget.

Pamutbojt 2021.01.10. 09:18:51

@VV Erőlegény: Ja, értem. Hát igen. Neki fontos ez, hogy férfiasnak tűnjön. Ez valami komplexusból fakadhat nála. Egy férfi: nem kér bocsánatot, úgy beszél a nőjével, mint egy darab sz@rral (sem), ordít, rombol stb. ÉÉÉÉs férfit hív ki. Igen, jogos.

@Magentax: Ez is benne lehet nála, ha az Erőlegény által felvetett férfias-vonalhoz nem ragaszkodik most Renike. Ha Bálint ledobná a lilát, az nagy húzás lenne. De szerintem sem hívná ki. Megmagyarázná, hogy neki a féltékenység meg a Fruzsina iránt érzett mély és igaz szerelme miatt Móóóót kell vinnie.

dorinkaa 2021.01.10. 09:27:10

Jo reggelt! A heti merleg szamomra a szerkik jovoltabol:
Dani eseteben a kezdettol mutattak mindket oldalat, hogy folyamatosan ambivalens erzese legyen a nezinek vele kapcsolatban. Hot proli de vicces, bunko de erzelmes, jaj mekkora szive van, sir stb. Most ert oda a jatek hogy elkezdjenek raerositeni a negativ oldalara.
Vivi egyertelmuen elkezdett musoridot kapni ellensulyozva ezzel a hot trogerseget hogy ismet kapjanak a nezok egy kedves, vicces semmilyen karaktert kontrasztban a cigokkal
Moh kezd felertekelodni a heti ofik alapjan  vagy legalabbis nem ra hanem a masik ellen lehet szavazni ha o menne - valszeg o fog.
Merci a noi eroszakolo szerepet kezdi betolteni
Viragot a heten elastak a fejekben
Frut kezdik felhozni, mert barhogy is o csinal muaort igy vagy ugy, a negativ karakteret kezdik elmosni
Balint Balint
Lobi Lobi
Rencsulara nem is pazarlom a karaktereket

MsIreneAdler 2021.01.10. 10:22:15

@PYT: Danival kapcsolatban, nekem is az az érzésem, mintha ilyen check listet követne, csak ugye az ő kis egyszerű szintjén. Vagyis csinálja azokat a dolgokat, amiről azt hiszi ez kell a nézőknek. Így bújt elő belőle a szerelmes, érzékeny fiú, aki a napi alázásokért neha odaveti, hogy "szeretlek", "szép a szemed", és aztán minden rendben is van. Gondolja ő, hogy így gondoljuk mi is.

Sargabogre 2021.01.10. 10:32:28

nem tudom eldönteni, hogy Renátó viselkedése vagy Fru "innestől"-je irritál jobban, de előszeretettel használja.

Ecotrans 2021.01.10. 11:06:57

Vadmalac, szerinted a súlyosan agykárosult és pedoféreg győzikének vajon mennyi beleszólása volt a castingolásba?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 11:20:27

@Magentax:
Kifogja mondani Mó nevet, ezzel eleri higy csqk Vivire tehet.
Esetleg Balint leveszi a lilat, de az o nevet is kimondja :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 11:21:37

@Sargabogre:
Segitek, Renike jobban irrital :)

Szombaton pezskot pukkant egy orszag :)

kozi001 2021.01.10. 11:30:24

@Sargabogre: lol
Nálam Fru csak egy megtévedt nő!
Renit olyan gusztustalan szubhumán volt, hogy szívlapáttal csapkodnám. Ja nem. Merthogy nő!

kozi001 2021.01.10. 11:30:58

@kozi001: Ja kevertem egy másik Renivel. :P

Magentax 2021.01.10. 11:37:52

@Sargabogre: Vagy az "ezmiatt", "azmiatt", meg a "te állsz hozzám a legtávolabb" - na én ezektől mászok a falra.
A "benne van a pakliban" is elég idegesítő....

Magentax 2021.01.10. 11:39:25

@szociál: :DDD jó ötlet, szerinted van benne ennyi gógyi?

Magentax 2021.01.10. 11:42:13

@kozi001: Fru megtévedt nő? :DD
Szerintem egy számító kis szuka, úgy gondolta, csak szex.szel tud érdekes lenni, ezért rárabol az első farokra, aki érdeklődik utána - csak jól megszívta.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 11:42:28

@Magentax:
Tudjuk hogy csicska, meg ugye roma a szentem, ők a legrafináltabbak :)
Ha tehetné fogna még 3 embert és úgy vinné párbajra Bálintot, mert csoportosan szeretik :))

Magentax 2021.01.10. 11:45:01

Egyébként meg most néztem végig a tegnapi öfi-t.
Most komolyan gondolják, hogy végigjátsszák pont ugyanazt az agymenést és értelmetlen faszságot, amkit 1 nappal ezelőtt Danival már végig kellett szenvdnünk?
Áááááááááhhhhhhh....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 11:45:04

@kozi001:
Nincs ő megtévedve, ez volt a taktikája, hogy már nincsenek haverjai ezért a "szerelmének" bármit lenyel, még arcon is köpheti Renike, akkor is megbocsájt neki mert csak így tudja végig vinni a játékot, ez zajlik a fejében.
Nem fog ő Renátával találkozni villán kívül, csak nem gondolod.

Magentax 2021.01.10. 11:54:28

@szociál: De ha annyira rafkós lenne, az eszébe sem jut, hogy ezt a szöveget, amit lenyom, hallják a nézők is és mélységesen elítélik érte?
PP mondta is, hogy az ilyen beszéd vállalhatatlan és ne hagyják (a női nézők).
Nem értem egyébként, ilyen fokú tahóságnál miért nem avatkoznak közbe a szerkik? Pl. a köpés, a fenyegető fellépés ordítozással körítve?
A riportban utána már mosdathatta magát ez a gyökér kancigó. Ez egy utolsó szar alak, egy ösztönlény, az ilyennek barlangban kéne laknia valahol az erdő mélyén.

Gia 2021.01.10. 12:02:33

@Magentax: Ja.És nem ő a túlbunkó,hanem Fruzsina a túlérzékeny..

SirLemming 2021.01.10. 12:03:31

@szociál: Próféta szóljon belőled. Elején még kb kedvencem volt most meg "bottal se" kategória.
Hideg logikát és karakán fellépést vártam tőle, remélem nem az lesz a valódi énje amit most közvetítetek. Ha _tényleg_ lehozta a jengás feladatot az a mentalitásáról is árulkodik. Fegyelem, tervezés és biztos kezek kellenek hozzá, uckmuckfuck nem lehet lehozni.

Gia 2021.01.10. 12:03:43

Szerintem értelmes nő nem áll ezutàn szóba Rencsivel ha szingli lesz..

Gia 2021.01.10. 12:06:36

Érdekes lesz ha Recska Mót választja.Dani mögé áll Virággal,Fruval,Móh mögé pedig Bálint,Robi,Vivi,Merszi.Dani és Bálint elszakad.

Magentax 2021.01.10. 12:08:56

@Gia: Biztos akadnak majd tizenéves lánykák, akik az 5 perc hírnévért megrohamozzák - lásd Tivtivy (vagy hogy a lótüdőbeírták), Aurélió, Cristofel....

Qqts 2021.01.10. 12:13:29

@Magentax: nezokent nagyon varnam, hogy ilyenert megregulazzak oket. Ezzel is kozvetitve, hogy ez nem helyenvalo viselkedes. Nem kell kizarni oket mindenert, de szolni/figyelmeztetni lehet oket.

Egyebkent amikor Moh es Dani buntit kaptak ajtocsapkodasert, azt nagyon szepen meguszta Rencsula. Ott o is csapkodott rendesen. Azt, hogy ezeket rajuk hagyjak odavezet, hogy egyre messzebbre mereszkednek. Neeem okeee!

Gia 2021.01.10. 12:14:11

@Magentax: Értelmest írtam.;-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 12:18:18

@Magentax:
Ha kamerák előtt ennyire kijön belőle az állat, és nem tudja kontrollálni magát, akkor kint az életben ha ezt egy idegennek adja elő és az nem egy 140 centis törpe csaj, akkor minimum fekvőbeteg lesz.
Tuti fogja kapni az ívet, és bele állnak rendesen, ezt magának köszönheti, helyében otthon párnák közt olvasgatnék és egy darabig ki se mozdulnék.

Magentax 2021.01.10. 12:21:29

@Gia: "Értelmes" nő amúgy sem állna szóba egy magamutogató valóságsó-hőssel :DD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 12:22:15

@Qqts:
Pedig az RTL a zászlóshajója szinte annak hogy állítsuk meg a nők elleni erőszakot, erre mit látunk a tv-ben ?
Renike fenyegeti a csajokat és majdnem tettlegességig fajul.
Daniból nem nézem ki hogy bámtani tudna egy nőt fizikailag, de Recska minimum felpofozza, de az ököl sem kizárt, vagy a falba veri a fejét.

Gia 2021.01.10. 12:22:30

@Magentax: hát ebben van valami..

Magentax 2021.01.10. 12:24:12

@szociál: Egyértelmű, hogy egy kötözködős, verekedős állat. Igazából még régebben meg is fenyegette - asszem - Bálintot, hogy majd kinn találkoznak.
Nem biztos, hogy minden esetben ő húzná a rövidebbet, én a fajtájából azt is kinézem, hogy előbb szúr, aztán kérdez.

Qqts 2021.01.10. 12:32:40

@szociál: ezert is hianyolja az ember. Sokkal elegedettebb lennek, ha nem csak Aniko es PP mondana par keresetlen szot. Igenis irjak meg nekik, hogy ez nem emberhez melto viselkedes. Ilyet nem csinalhat. Se bent, se kint. Nekem ez sokkal duhotobb, hogy tudjak h gaz, megis engedik, hagyjak. Borzaszto.

Lilith.Inanna.1 2021.01.10. 12:36:02

@kozi001: Csak egy megtevedt no? Ne viccelj.Magad sem gondolod komolyan. :D

Sargabogre 2021.01.10. 12:38:28

Fru ezt a gyerek dolgot remélem viccnek szánja. Mennyi ideje vannak "együtt"? 3-4 hete? elég beteg dolog ilyeneket tervezni ennyi idő után, mondjuk Dani a másik, aki át akarja adni a "tudást", max a tesózást tudja átadni :D a gyerek első mondata az lesz, hogy "na megszülettem, tesó" :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 12:45:29

@Magentax:
Ezért jó ha van nálad pepperóni spray :)
Mondjuk így is esélyesebb hogy megbök a romája.

@Qqts:
Ha figyelmeztetnék őket akkor meg a játékukba szólnának bele, most képzeld el Renit puffogva ülne a sarokba, ki pakolná meg szerencsétlent jelekkel ? :)
Az jó ha kijön belőlük, így kizárt hogy nyeri a játékot, csak itt az idővel van a baj, mert már mióta nézzük a kretén fejét ennek a pufók tálibharcosnak ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 12:47:18

@Sargabogre:

:))

Renáta apás szülésénél első szava a kölöknek : "csá bástya, nagy vagy"

Qqts 2021.01.10. 13:03:44

@szociál: ez nagy baj, hogy ezt ugy fogja fel barki is, hogy beleszol a jatek menetebe.
Ez nem jatek. Vitatkoztanak, kiabaljanak, de ne mondjak meg hogyan oltozzon a masik, ne korlatozzak egymast, ne kopkodjenek, ne ussenek szet semmit. Ez nem oke.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.10. 13:08:43

@Sargabogre: Dani olyan mint aki azt hiszi H 80 év tapasztalattal bir

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:08:44

Tőgyeim és Gyulaim! Bő nyálas jó reggelt !
Kedves köszöntésem után, egy sajnálatosan komoly kérdést intézek Önökhöz :

Szerintetek Ti (és én is) itt, egy kisebbség tagjai lehetünk a mai Magyarországon vagy van még remény ?
Mármint a nő-férfi kapcsolatok kérdésében ( Ren-Flu, Dani-Vir) Most mindegy hogy aljadék a két nő is, de nem gonoszak a pasijuk iránt!
Vagy én vagyok vakon és a nők tényleg alacsonyabb rendűek ?
Kérdezem azt azért is, mert vannak példák ilyen megnyilatkozásokra, kezdve a vakkomondoros polgitól bezárólag a nemzetvesztő dagadt cigóvajdáig !

Magentax 2021.01.10. 13:09:30

@Qqts: Én Virágot is szigorúbban megfogtam volna.
Rászólok, és még mindig nem hajlandó levenni a felsőjét, mert nem fér bele?
Befenyítem, hogy a villaszabályzat szerint a feladatokban kötelező résztvenni és ha erre nem hajlandó, ki lesz zárva.
Ezt megemlítettem volna Rencsónak és Vivinek is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 13:09:31

@Qqts:
Valamiért kivételeznek Renikével, Merci alig ütött a falba és kapott 365 nap büntetést, hordhatta a párnát a kezin :)
Renáta szétbacott egy szekrényt és ejnyebejnye, nem szabad ilyet csinálni butus :))
Valamiért a valagát védte eddig az RTL.
Talán a VV11-ben már benne lesz a szabályzatban hogy kizárás lesz ha terrorizálják egymást, vagy ha szétbombázzák a berendezést.

Magentax 2021.01.10. 13:11:44

@SelyemSonkaPini: Szerintem ne politizáljunk, ez nem az a hely.

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:12:39

@Magentax: Igazad van, akkor az utsó sort töröljük (bár a tények makacs dolgok).
Da akkor anélkül válaszoljatok...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 13:15:17

@SelyemSonkaPini:
A mi kis Kimdzsongununk és az alattvalói mind ezt szajkózzák, meg is nyerik a választást, elég 4 évente letenni egy zsák krumplit faluhelyen, és megtömni a környező magyarokat lovettával, kap stadiont román, szlovák, horvát, lengyel, ukrán azt jöhetnek szavazni, persze ők otthon is szavazhatnak milyen érdekes :)

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:16:13

@szociál: Az általános terrorizálás nem idegen a műsor alapjaitól, de csak a társadalmi normákon
belül.
Pl. ha valaki dühében egy nagyot az asztalra csap az szerintem belefér, míg egy ajtót szétütni már nem fér bele. De nyilván egy ajtót szétütni még nem kizárás, egy játékost orrba verni már az.

Jó kérdés hogy a másik arcába 5 cm-ről hörögve nyálat frecsegve ugatni belefér-e ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 13:16:23

politikát offoljuk, csak kibukott belőlem :)

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:17:36

@szociál: Egyetértek, de miután a kolléga fentebb aszonta, hogy ne politizáljunk,
így kérlek a kérdésnek ne erre a részére válaszolj, hanem a megelőzőekre!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 13:19:59

@SelyemSonkaPini:
Az a terror ha 5 centiről a képedbe ordít, nem az ha becsapja az ajtót ezt kellene észre vennie a szerkesztőknek, mert ezzel a teknikával fellehetne őrölni bárkit hogy feladja a játékot.
Ha Bálint akkor bevert volna a képébe, akkor kövi héten Recska esett volna ki mert a jeleket megkapta volt, ráadásul a szavazól Bálint miatt kiejtenék, szóval az hogy kizárassanak valakit elég hernyó dolog és nagyon oroszrulett.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 13:21:00

@Magentax:
csak negatív teszt után szabad szájba köpni :)

Magentax 2021.01.10. 13:21:11

@SelyemSonkaPini: Az a baj, hogy erre a kérdésre csak úgy lehet érdemben válaszolni, ha belekevered a politikát is - csak egyet említek, lásd Novák Katicácska, családügyi miniszter, nő létére kiböfögött szemétségeit.

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:22:06

@Magentax: Arra talán tudok válaszolni:
Az ott határozottan nem dühből történt, hanem viccből-szerelmi évődésből.
Bizonyíték erre Frue reakciója, aki végülis visszaköpte és nem volt utána semmi baja a dologgal.
HA velem teszi ÉN követeltem volna ott rögtön, hogy zárják ki mert ez fizikai inzultus számomra.
(Ráadásul, hogy Renyhe később ezt büntetésként emlegette azoknak, akik rászólnak a horkolásért)
Egyébként tapasztalataim szerint a svédek és brazilok előszeretettel köpködnek dühükben!

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:25:26

@szociál: De ezt úgy is felfoghatjuk, hogy ez a játék arról szól hogy a 36milláért ki mit bír ki !
(fizikai sérülés nélkül)
De tőlem belevehetik a szabályokba azt is... én fogom nézni, mert imádok ismeretleneket utálni szívből :D (ismerősöket is:)
Nem kell felszisszenni én is defektes vagyok na :D

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:26:31

@Magentax: Hát akkor megvan a válasz : Ez ma Magyarországon így természetes, csak kicsit túltolták.. Oszt jóvan

Magentax 2021.01.10. 13:26:33

@SelyemSonkaPini: Hát...ööö...izé....
Szerelmi évődésből szájbaköpni egy nőt? (most mindegy, hogy az elszenvedő fél hogyan viszonyul ehhez) Mégis milyen lelkivilága, milyen gondolkodása lehet egy ilyen prosztó szardarabnak, hogy ez a számára rendben levő, természetes dolog.
Ha velem teszi ezt, több füle lenne, mint foga.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 13:28:27

@Magentax:
off
Novák Katica, Ikon Ákos és az összes seggnyaló ezt vallja :)
Persze 3 milliós havi fizetésből ezt meglehet oldani , úgy hogy az autó is szolgálati, tankolni se kell bele, a kaját is biztosítja a parlament és szolgálati lakást is kapnak, de ők szerintem keményen LSD-znek ha nem veszik észre hogy az emberek hogyan élnek.
on

Magentax 2021.01.10. 13:28:44

@SelyemSonkaPini: Bocsi, de nem "Magyarországon", hanem bizonyos politikai körökben természetes ez így - ezért mondtam, hogy erről a témáról nem lehet úgy beszélgetni, hogy az aktuálpolitikát kihagyod belőle.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 13:29:37

@SelyemSonkaPini:
Az a baj hogy ez felviszi a vérnyomást, és ez nem jó az egészségnek, nem akarok egy Renáta miatt sztrókot kapni bmg :))

Magentax 2021.01.10. 13:31:21

@szociál:
off
Ne is mondd, mert felmegy a vérnyomásom...
on

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:32:22

Jóvan, igazatok van, hagyjuk !
A szavazáson kire kell rakni ? aki maradjon vagy aki menjen (még sose szavaztam) ?

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:33:49

Észbontókat nézek és már mindent értek :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.10. 13:34:23

@Magentax:
Nem lepődnék meg ha a cipó és baksz mellett vérnyomáscsökkentőt is reklámoznának :)

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:35:06

"Svájcba nincs euró? Hát az Németország, hogyne lenne!"

Magentax 2021.01.10. 13:37:45

@SelyemSonkaPini: Az az "Észbontó" szerintem fake.
Nem hiszem el, hogy ennyire hülye, tudatlan, ostoba emberek léteznek - láttam egy-két adást, de végtelenül idegesített. :D

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:40:33

@Magentax: Most komolyan, ezt egy VV-10 nézése után mondod ? :D :D :D
Egyébként lehet...

Nbl 2021.01.10. 13:40:54

Ez a gyökér PedóArmandó mit keres ebben a posztcsiban, rosszul érzékelem, h semmi sem a BV-ből van rajta kívül?

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:43:54

@Nbl: Győzike a PÉLDA! Az elrettentő....

Nbl 2021.01.10. 13:51:10

@SelyemSonkaPini: Hát engem eléggé elrettent, majdnem ezt sem olvastam el, ahogy megláttam :)

BTW, 1-2 hete volt szó róla, h vajon mennyire tudatos a viselkedése, illetve h elhiszi-e magáról h annyian szeretik ahogy mondja vagy tökéletesen tisztában van vele, h a legtöbben utálatból nézik, hát jelentem, megnéztem vele egy interjút és nekem az jött le, h ez a faszi olyan mérhetetlenül buta és ostoba (gyakorlatilag a kérdések jó részét nem volt képes felfogni), hogy egyre inkább arra hajlok, h tényleg elhiszi, h őt ennyien szeretik. Elég hosszú, de akit érdekel: www.youtube.com/watch?v=rBTLrMUNO68

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 13:56:24

@Nbl: TE GAZEMBER ! Most nézhetem ezt a fost, mert felkeltetted az érdeklődésemet ! :)
Én eddig meg voltam győződve, hogy (bár hülye), de "van az a pénz, amiért" alapon csinálja !

Nbl 2021.01.10. 14:20:35

@SelyemSonkaPini: :) Ha ez vigasztal, a végére sztem te is azt fogod mondani amit én, h érdemes volt megnézni :)

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 14:26:15

@Nbl: Eddig bírtam..... De már majd szét robbanok !
ÉS tudod ki a hülyébb Győzi vagy ÉN ? ÉN !!!! MErt én nézem őt nem ő engem !!!!
Jézusgyerele! ( by MMKK :)

KékCsöcsűPini 2021.01.10. 14:30:17

A riporter srác amúgy jó, értelmes, türelmes... dehát hiába
2válaszban 3 ellentmondás és ha erre rákérdez, akkor kap egy negyedik ellenmondást válaszul ! :(

Nbl 2021.01.10. 14:31:59

@SelyemSonkaPini: Igen, vki nagyon találóan jegyezte meg kommentben, h nehéz úgy interjút csinálni ha az alany a kérdések jó részét fel sem fogja, a maradékot meg elhazudja...

Magentax 2021.01.10. 14:39:28

@Nbl: @SelyemSonkaPini: nem jöttök át az új poszthoz?

TMG 2021.01.10. 15:37:58

@Nbl: Nekem inkább ettől a provokátor Partizános "riportertől" megy fel az agyvizem. Nézd meg a Kajdi Csabás riportját pl.

pkovaks 2021.01.11. 11:32:25

Fru szuleinek annyira fog hianyozni Röno latogatasa mint ablakostotnak a hanyatteses ! ! ! Inkabb elutaznak otthonrol mintsem hogy fogadjak ezt a kiteritett levert budös bunko gyökeret....
süti beállítások módosítása