Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X54 – Történet a köpködő negyedistenről

2021. január 07. 13:35 - Laura Ingalls

 

kepernyofelvetel_72.jpg

A földkerekség legnagyszerűbb férfijával indítunk, aki a következő húsz percben mást sem csinál, mint kiválóságát bizonyítja. Azzal kezdi, hogy megorrol szíve hölgyére amiért nem eszik vele sonkás szendvicset, hanem inkább az ellennel tömi a kolbászt és a hagymát. Az érzékeny férfiú zuhanyzás közbeni köpködéssel fejezi ki szívfájdalmát, amit a szeretett hölgy nehezen tud értelmezni, azonban úgy dönt, hogy lefekvéskor ölelésekkel halmozza el lovagját engesztelésképpen. Sajnos azt nem tudhatta, hogy a többi villalakó lefekvés előtt visítozva hergeléssel kíván egymásnak jó éjszakát és bár ők jól szórakoznak, Fruzsina szívének választottja ezen a héten világrekordot akar NYERNI és azt kialvatlanul nem lehet, ezt már az álmoskönyvek is megírták. Így tehát durcásan vonul ki a szobából és azzal köszön el, hogyha bármelyik társa legközelebb szóvá teszi, hogy Őnagyszerűsége éjszaka horkol, nemes egyszerűséggel arcon és/vagy szájba találja köpni a háborgót. Az elegáns kilépő után Fruzsina jövőbeli gyermekeinek édesapja cigarettázni vonul, a szerelmes nő pedig követi. Hiba volt. Az udvaron újabb sérelmét adja elő a férfi, akinek középső neve Bölcsesség. Szíve hölgye elutasítja őt, sokszor, nagyon sokszor. Miközben az ékesszólás első számú képviselője beszél, megvilágosodom. Fruzsina azért olyan elutasító, mert Renátó nagyszerűsége zavarba ejtő. Ez a hím egy félisten. Mit fél? Negyed! A napra lehet nézni, de rá nem. Ezért van, hogy elzárkózik az érintés elől, mert attól fél, hogy az ő romlott lénye megrontaná a tisztalelkűség szobrát. Legszívesebben betenné egy kapszulába a férfit és kilőné az űrbe, hogy onnan ragyogja be fényével az egész galaxist. Milyen szép is lenne….

kepernyofelvetel_78.jpg

A fényesség maga és aki a fényt visszaveri:

kepernyofelvetel_72.jpg

kepernyofelvetel_75.jpg

kepernyofelvetel_70.jpg

kepernyofelvetel_73.jpg

Másnap reggel a Szivatómata kelti a gyökereket. Jó érzékkel Virágot szólítja, aki a harmadik dudáláskor eszmél fel, s mire egyáltalán az ágyból sikerül kimásznia a gumilabda már a földön hever. Annyira világtalan, hogy fel sem fogja mi történik körülötte. Ezek után még döntést is kell hoznia, mit vonjon meg a közösségtől? A sütőre esik a választása. Annyira egybites mindegyik, hogy hamarabb veszik el maguktól el a sütőt, mint a felező bulit, mikrót és mosogatógépet, vagy a szakállnyírót. Mégis megáll az élet ha 3 napig nem lehet szakállnyírózni? Bálint már lassan két hónapja kerüli az eszköz használatát! Vagy esetleg három napig mosogatni kellene mindenkinek maga után nem mosogatógépet használni? Megnézném én azt, hogy hány egysejtűnek van ezek közül otthon mosogatógépe…
Miután mindenki visszarendezi magát vízszintesbe újra működésbe lép A Gép. Ezúttal Renátó A Nagyszerű a kiválasztott, neki kell elkapni a labdát. Kellene. Őméltósága ez alkalommal Mercivel vitázik a hálóban az előző esti köpködéses elszólásáról és önnön nagyszerűségéről, így nem tisztelte meg a jelenlétével az udvart időben. Büntetésként a szakállnyíró elvételét választja. Ez ma az első pozitív megmozdulása. Ezután barátilag befejezik Mercivel a vitát arról, illendő-e szembe köpni a másikat. Nem jutottak konszenzusra. Miután a negyedisten elegendő fényt juttatott Mercire, kedvesét sem akarja megfosztani önmagától, így beheveredik az ágyba a nő mellé. A fényt, most egy pohár és kanál keltette csörgés jelenti az ébredező Fruzsina füle mellett közvetlenül. Szerelmi évődésükre nem találok szavakat. Ehol az igazi szerelem képekben:

kepernyofelvetel_87.jpg

kepernyofelvetel_89.jpg

kepernyofelvetel_90.jpg

kepernyofelvetel_91.jpg

És a maradék:

Miközben a negyedisten arájával múlatta az időt a hálószobában, a Szivatómata Mercit szólította magához, de ezúttal sem sikerült időben a labdához érni. Most a fali konnektoroknak intenek búcsút ideiglenesen az egysejtűek.
Ezután lehetőséget kapnak – kettőt is! - a lakók, hogy megszabaduljanak a Szivatómatától. Az egyik megdönthető világrekord a tyúktojás állítás. 12 darab tojást kell egymás mellé állítani 1 perc 32 másodperc alatt a rekord beállításához. Virágé a megtisztelő feladat. A lelkesedése a nullával egyenlő és ennek megfelelően a teljesítménye is. A feladat egyáltalán nem volt könnyű, de nem hívnám helytállásnak Virág mutatványát. A másik rekordkísérletre Renátó negyedisten jelöltetett ki, ő húzta ugyanis a legrövidebbet a tészták közül. 1 perc alatt 13 vizes pólót kell felvennie a rekord beállításához. Negyedistenhez méltatlanul viselkedett, hisztizett végig, hogy természetesen a daginak kell csinálni a feladatot, lehetetlen egyébként is teljesíteni, ma sem fog világrekordot nyerni és nem lesz telefonálás a rokonoknak, feladja! Nos aki itt nem nyert, cserében viszont veszített az én vagyok, amiért végig kellett hallgatnom ezt a félkegyelműt. Mit fél? Negyed.

A meg nem döntött világrekordok után a Szivatómata tovább szivat. Míg Virág Dani lába között tölti az időt a nyugiban, Frúnak kellene elkapni az udvaron a leeső labdát, de a negyedisten az utolsó pillanatban ráordít, hogy MÓ!!! Mó elkapja a gumilabdát, de utána megy a vita kinek kellett volna elkapni és ahelyett, hogy Virág a nyugiban szedné rendbe magát, a száját törölgetve mondja odakint, hogy szerinte Frút mondott a hangosbemondó. A vita Virág közreműködése után sem dőlt el, így a helyzetet egy levél tisztázza: Frú nevét mondta a Szivatómata, ezért gongszóig el kell döntenie melyik luxust felejthetik el a gyökerek. Frú jófej akar lenni, ezért a kozmetikumokat választja, mert így nem büntet mindenkit. Arra nem gondolt, hogy a fogalmat tágan értelmezik a szerkik és a fogkrémen kívül minden szépségápolási, test- és arcápolási szert be kell vinniük a raktárba. Akit ez legjobban megviselt szegény kis Vivcsó volt.

Két részletben nézhetjük Vivien drámáját. Az első felvonásban a dekorkozmetikumaitól és arcápolóitól válik meg, meggyászolja a termékeket és egy hektoliter könnycseppet hullajt. Aztán jön az újabb csapás, kiderül, hogy mindent is megvonnak a gonosz szerkik, így a második felvonásban majdnem harakirit követ el Vivienünk. Ezalatt a többiek kiválóan szórakoznak és addig sem gondolnak arra milyen rossz lesz szappan nélkül zuhanyozni. Mielőtt egy rakás kép mutatná a királydráma többi résztvevőjét is, mindenképp meg kell említsem, hogy az esti adásban felezőbulika lesz és természetesen minden ami egy bulikával együtt jár. Szerencsére erről már nem én tudósítalak titeket. A következő randevúnkig pedig pusszantás.

1050 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csakazertis2018 2021.01.07. 13:51:52

harmadik :) épp ebédeltem, ilyenkor olvasok.. tegnapit nem láttam, de ez jó kis összefoglaló volt, szerintem nem is nézem vissza.. Fru csak úgy átült enni az ellenséghez ??? Mi volt Dani és Virág között ? Valaki írta a tegnapi kommenteknél, hogy lassan vége a románcnak..

Raspberry Cake 2021.01.07. 13:54:26

Renátó már csak 1 dolgot tud megdönteni, a vörösboros poharát, ugyanis világrekordot nem sikerült neki, Fru megdöntéséről meg lemondott: DD

Fálki 2021.01.07. 13:56:56

Nagyon jo kis Ofi volt, Laula, én élőben is végigrohogtem Vivi sirámait, de így most megint.

Amikor a riportban pedig azzal a hajszerkezettel nyilatkozott, az TOP5 jelenet eddig idén :D

Magentax 2021.01.07. 13:59:22

Akkor én már lemaradtam a dobogóról, mivel előbb végigolvastam :D
Hú, de egy undormány ez a Rencsike.
Tegnap arról (is) beszélgettünk, nem biztos, hogy Frunátó lesz a kiválasztott. Elég Dani és Virág tegnapi beszélgetésére gondolni. Virág mindenképp Mercit akarja, ha rá tudja dumálni Danit, akkor sanszos, hogy Mercinek akár 4 jele is lehet, a maradék 5 ember (pl. Robi) nem biztos, hogy a gonoszokra tesz.

Fálki 2021.01.07. 14:01:06

@Magentax: Így van. A lenyeg az, hogy Frunátóéknak kellene hogy legyen annyi esze, hogy kideritik h kire rak a masik csapat pár tagja, ha nem rájuk és máris megúsznák.

De még mindig reménykedem, hogy nem ez lesz.

Magentax 2021.01.07. 14:08:12

@Fálki: Ebből is látszik, hogy milyen agyatlanok. Legalább 1 hetet még kibírhatnának anélkül, hogy a saját hetesüket nyírják.Vajon miért nem tartanak tattikai haditanácsot? Bálintnak talán lenne annyi esze, hogy rábeszélje ezeket a nyomingereket az értelmes és logikus döntésre.

Laura Ingalls 2021.01.07. 14:11:09

Jah, majd' elfelejtettem. Ármándó, ha erre jársz itt voltam. ;)

@Fálki: köszi! Nagyon szórakoztatónak találom Vivit és nem tudtam megállni, hogy ne legyen csak róla készült képekből egy mozaik. :D

Magentax 2021.01.07. 14:12:01

Vivinek biztosan van valami defektje. Így viselkedni azért, mert x napig nem kenheti ki magát (mert nem a szappan és dezodor után nyígott).
Nem tudom, ez röhejes vagy inkább szánalmas...

Valinda1 2021.01.07. 14:12:15

Azért én is remélem Rencsi vagy Fru lesz a kiválsasztott a héten.. tényleg, nem tegnap kellett volna kiválasztásnak lennie?
Illetve Renátó mit óbégatott Frunak? Tímár? :DD

Fálki 2021.01.07. 14:12:23

@Magentax: szerintem egyreszt azert nem tanacskoznak eddig se es most se, mert szerintuk ez nem errol szol. Elvannak, nem kutyapicsaznak egymasra, aztan oszinten tudnak menni parbajozni ha menni kell. Eszukbe sem jut, hogy a susmorgás, tattikazas kellene hogy mozgassa a jatekukat, hanem az, hogy erezzek ott benn jol magukat, aztan kesz.

Magentax 2021.01.07. 14:12:52

@Laura Ingalls: Laura, köszi a posztot, nagyon jól szórakoztam rajta. :DDD

Fálki 2021.01.07. 14:13:54

@Laura Ingalls: Imadom en is, a BV is televan az o vicceskedeseivel, meg ahogy szivatjak, szerintem mindenki szereti, mert egy mokas kis joszag, aki foz is rajuk.

Nyilvan nekunk ebbol nem sokat mutatnak, de vagy szandekosan vagy sem, de megis ottvan még mindig, párbaj nelkul.

Fálki 2021.01.07. 14:14:29

@Valinda1: Tímár, igen, mert az a neve.

Szombaton lesz a kiválasztás, aztan szerdán kihívás, kovi szombat párbaj.

Ármándójózsi 2021.01.07. 14:15:57

@Laura Ingalls: Látlak, szia!

Most értem a végére, szerintem nagyon jó lett ismét. A fél, mit fél a negyed karomat oda tudnám adni érte, ha így tudnék írni.

Laura Ingalls 2021.01.07. 14:16:10

@Magentax: szívesen, örülök neki! :)

Valinda1 2021.01.07. 14:17:14

@Fálki: ááá oké ezt nem tudtam, azt hittem mártírra gondolt, de akkor így nem olyan vicces.

Laura Ingalls 2021.01.07. 14:17:21

@Ármándójózsi: néha összejön, ez most engem is meglepett. :D Renátó megihletett... O.o

Magentax 2021.01.07. 14:20:17

@Laura Ingalls: Pfffff...reméljük, Rencsike nem olvassa el, amit írtál. Így is rettentő méretű az orcája, hátha még azt is megtudná, hogy megihletett egy írót. :DD

Raspberry Cake 2021.01.07. 14:24:24

@Rugdoll: Igen, ha valakit érdekelne, akkor megtalátam a körmös oldalát is:))
www.instagram.com/timarfruzsinails/

Magentax 2021.01.07. 14:26:54

Amúgy Dani majdnem olyan gusztustalan fíreg, mint Rencsike.
Szándékosan telibeprüszkölte Virág arcát - és már nem először. "Kint" ezért még böribe is zárhatnák ezt az idiótát, mert szándékos veszélyeztetésnek számít manapság.

Mittudomki 2021.01.07. 14:27:26

@Magentax: Mercinek biztos nem lesz 4 jele mert lila kendös :D ellentétben Móh val akire dobálni fog Fru-Rencsi-Dani-Virág

Mittudomki 2021.01.07. 14:28:33

@Mittudomki: átaludtam egy párbajt :D de ettöl még nem lesz 4 jele Mercinek ezt tartom :)

Magentax 2021.01.07. 14:28:59

@Mittudomki: Bálinton van a lila kendő. Utoljára ő párbajozott Ginával.

Fálki 2021.01.07. 14:29:35

@Raspberry Cake: Hosszu hetekre visszamenoleg vissza lehet nezni az instasztorijait itt, latszik a dubai nyaralas es a kocsi is, amire gyujtott, ha az egy Audi.

Gia 2021.01.07. 14:29:38

@Laura Ingalls: Szuper poszt köszi!Rencsó cikizése csúcs.Vivcsót én is bírom,de a riportszobában elég hajléktalan külseje volt. :-)

Fálki 2021.01.07. 14:30:10

@Mittudomki: :D :D :D Szép gondolatmenet :D :D :D

Magentax 2021.01.07. 14:33:15

Tavaly volt tippverseny, hogy ki lesz a következő párbajozó páros. Nem jár már ide kommentelni, aki tud ilyen táblázatszerűséget kreálni?

Rrami 2021.01.07. 14:36:49

@Magentax: Fúúj... Én még akkor is arrébb megyek, ha kicsit köhögnöm kell, azonnal elfordulok és eltakarom az arcomat. Nem értem meg az ilyen embereket. Dani nálam is közelít ahhoz, hogy egy szintre süllyedjen Rencsivel, már ha lehet ezt szintnek nevezni, ami a föld alatt van hat láb mélyen

Rrami 2021.01.07. 14:41:41

@Laura Ingalls: köszönjük, élvezetes volt olvasni:)

Rugdoll 2021.01.07. 14:43:54

@Magentax: én ebbe belelátom, hogy tavaly Zsu is vinnyogott és sírt-rítt mindenen, és mégis megnyerte. Ha virnyákol mindenen, valamit tuti bevágnak róla, tehát szerepel, tehát nem szellem. De lehet, hogy Vivinek nincs ennyi esze, hogy ezt így összerakja, és csak én gondolom túl :D

Rugdoll 2021.01.07. 14:46:27

@Raspberry Cake: körmöt, így első ránézésre jól tud csinálni. de ebből lehet 1-2 éven belül ennyit utazgatni és Ajudit vezetni?

ficekence 2021.01.07. 14:50:23

Nagyon jó poszt , köszi szépen. :)

Raspberry Cake 2021.01.07. 14:51:18

@Fálki: Nem a körmös oldalán, de igen. Megnéztem már korábban is, illetve most újra:DD Volt ott római, londoni, sharm-el sheikh-i, magalufi és alanyai nyaralás is:))

Fálki 2021.01.07. 14:57:18

@Raspberry Cake:

Majd Renátó is elviszi ilyen szép helyekre. Járda-szigetek, Pista haverom pincéje, Tesco parkoló...

Fruzsikának olyan élményei lesznek, amikre álmában sem mert volna gondolni :D

Rugdoll 2021.01.07. 15:00:01

@Fálki: de vajon ki szponzorálta? azért ez a lány nem olyan húúúú, hogy én ha férfi lennék, akkor költenék rá.. nála csak dögösebb, szebb és bevállalósabb lányokkal van tele a város.

Raspberry Cake 2021.01.07. 15:00:07

@Fálki: Szerintem első útjuk egyenesen a Blahamákra fog vezetni:DD

Rugdoll 2021.01.07. 15:01:38

@Fálki: nettó 5 percig fog ez tartani idekint. Fru szegedi, Rencsike asszem győri.. ha másegyéb nem választaná el őket egymástól :D

Spitzbaue® 2021.01.07. 15:03:06

@Csakazertis2018: Ahogy, Laura is említette, Virág a labdaelkapáskor törölgette a száját. Nos, a BeleValóból derült ki, hogy mit is törörgetett: kheccit b.meg, Daniella khecciét. :-D Szóval, legalább is ilyen síkon, dúl a lamúr. Meg egyébként is, mert Virdzsi mindenben a Kedves Vezető intelmeit és reguláit szemelőtt tartva cselexik.

Már többször is üzentük a kedves posztíróknak, hogy a BeleValóban sokszor fontos háttérinformációk látnak napvilágot, de persze ez nem ingyen van: végig kell szenvedni annak a szefós cz!gánynak az öntömjénezését, a kamuangolját, a miséken ráragadt papi szövegeit, stb. Tegnap is pl. ún. fogadóóra volt, amely során, ha hisszük, ha nem, csak is olyanok akartak betelefonálni, akik szerint Dani nyeri, és ő a legfaszább csávó, stb.
Gyögyő még ezt is szánalmasan csinálta.

A kamuangolból egyébként Karácsonykor kihozta a maximumot. Még röhögtem is volna, ha modjuk Bödőcs énekli: "My miss you very-very sister" :-DDDDD (csak összehasonlításképp az eredeti: "I wish you a Merry Christmas". Majdnem.

Gia 2021.01.07. 15:03:12

@Raspberry Cake: A Blahamákon fogják magukat blamálni.. :-)

Fálki 2021.01.07. 15:03:12

@Rugdoll: Egy közepes egzisztencia szerintem ezekhez a divatutazasokhoz elég. Mármint egy olyan férfi, akinek az van.

Talán a karácsonyi videóban volt, hogy ott családon belül még mindig Fruzsikának hívják ezt a kis férget, szóval én azt is belelatom, hogy apuanyu is tömik még a zsebeit, hogy a kis tündérvirág boldog lehessen és jarhasson nyaralgatni.

Raspberry Cake 2021.01.07. 15:03:36

@Rugdoll: Majdnem, Fru szolnoki, Rencsi szombathelyi:))

Fálki 2021.01.07. 15:04:04

@Rugdoll: a kani meg szombathelyi asszem.

Fálki 2021.01.07. 15:05:01

@Niemandhäuser: jajjaj, nem szabad itt ciganyozni, nem tudtad? Mész majd Te is a szőnyeg szélére.

Magentax 2021.01.07. 15:05:16

@Fálki: Igaz, nem tudtam idejönni minden nap, de én idén még bnem találkoztam tippversennyel.
Persze, így kommentben is lehetne tippelgetni.

MsIreneAdler 2021.01.07. 15:06:11

@Rugdoll: jajj simán! Bár inkább azokon az ujjakon kell dolgozni érte, amiken nincsen köröm :D
De amúgy nem. Kizárt.

Rugdoll 2021.01.07. 15:07:46

@Raspberry Cake: a földrajz sosem volt erősségem :D na mindegy,asszem ezek sem pont határos városok. szóval az alapgondolatom tartom ;)

Magentax 2021.01.07. 15:08:51

@Rrami: Ami azt illeti, az elszenvedőkről is megvan a véleményem. Fru ugye viszontköpködött - mert ez mekkora királyság már - Virág meg nem is kérte ki magának, hogy gyakorlatilag másodszor köpi arcon ez a kretén.
Bezzeg, amikor Virág ásított, betakarta a száját, hogy úgy illik ásítani, hogy a szád elé teszed a kezed.

Rugdoll 2021.01.07. 15:10:00

@Fálki: igen, belátom, hogy ezek nem csilliárdos nyaralások, csak a gyakoriság az, ami inkább furcsállni való. de valami csajokkal posztolgatott kb mindről, szóval simán lehet, hogy a körmözés, anyu-apu lóvé és esetleg kis meccénás nyalóka adja össze a kicsikének a pihenni valót.

Raspberry Cake 2021.01.07. 15:10:37

@Rugdoll: Jól sejted:)) Akkor úgy írom, hogy az Egyesült Arab Emírsegekben, Olaszországban, az Egyesült Királyságokban, Egyiptomban, Mallorcán, illetve Törökországban biztosan járt már.

Magentax 2021.01.07. 15:11:52

@Rugdoll: Igen, az ország elég távoli két pontja :D

Magentax 2021.01.07. 15:13:13

@Magentax: mármint Szolnok és Szombathely

Fálki 2021.01.07. 15:14:45

@Raspberry Cake: Gondolom a legtöbbje ezeknek ilyen lowbudget menőzés volt a fél évre előre lefoglalt akciós repjeggyel, meg a putri szállásokkal.

Tipikusan ezek a divatnyaralások divathelyszínei, sehol semmi olyan, ami pár kattintásnál többet kíván meg a felhasználótól.

Gia 2021.01.07. 15:15:51

@Magentax: majd összebútoroznak Pesten..

Magentax 2021.01.07. 15:19:51

@Gia: A mai albérletárak mellett? Mert hogy egyik sem fogja megnyerni a játékot, az biztos. :D

SZIGMA 2021.01.07. 15:35:04

És felváltva vezetik a Belevalót a 11.-dikkh szériában... :)

tvbuzi 2021.01.07. 15:36:43

Ez jó phosztcsi volt :DDD

tvbuzi 2021.01.07. 15:38:49

@Gia: szerintem követni kell a főnököt Szombathelyre

MsIreneAdler 2021.01.07. 15:39:09

@Niemandhäuser: sajnos nem bírtam nézni a belevalót, ezért töredelmesen bocsánatot kérek! De mintha a múlt szerdai adásban is ez lett volna: valamiért Dani volt a favorit...

Spitzbaue® 2021.01.07. 15:45:57

@Fálki: De Gyögyő az egész "karrierjét" arra építette, hogy ő a sukár cz!gány csávó, nem?
Az a legjobb a PC-ben, hogy egyes kisebbségek verik a mellüket, hogy ők bizony, c.-k, vagy b.-k vagy zs.-k, de ha te mondani mered, akkor már fújdeundorító rasszista-nacionalista-soviniszta-MárthaPista vagy. Ez a ródlik nyoszojája: a SZÁNALOM.

És ami korunk (és/vagy "A prájd") csatakiáltása is lehetne: B*zi, aki nem b*zi!

UFF!

Raspberry Cake 2021.01.07. 15:47:03

@Fálki: Egyénfüggő, hogy mire van igény egy utazás során, valakinek bőven elég, ha a közösségi oldalakra lehet menő tengerpartos, koktélozós vagy szallodában pózolós képeket csinálni, más szereti felfedezni az adott települést és környékét.

Raspberry Cake 2021.01.07. 15:50:45

Egyik tegnapi betelefonáló slágere ki ne maradjon:)) youtube.com/watch?v=lQ5cUbDHVa4

Fálki 2021.01.07. 15:51:06

@Raspberry Cake: Természetesen.

Viszont a tucatnyaralasok resztvevoi ezzel vallaljak is a tucatturi szerepet, amivel nekem aztan tenyleg semmi bajom, csak szerintem meg nem ez az igazi elmeny. Medence, koktel meg szalloda itt is van tolem 3km-re, ahhoz nem kell elrepulni sehova. Nyilvan, ha azt akarom mutogatni a vilagnak, hogy nekem aztan micsoda élményeim vannak a sokkaljobb torok medenceparton, akkor ofc ez lesz a vegeredmeny.

Én meg inkabb kacsákat és hattyúkat fotózgatok Hallstattban és gleccsertavakat Svájcban.

Fálki 2021.01.07. 15:52:19

@Niemandhäuser:

En maximalisan adom, amit mondasz.

Sepsidzsi 2021.01.07. 15:52:48

@Niemandhäuser: fèny gyùlt a fejemben mikor ìrtad hogy a misèken ràragadt papi szövegeit, azon màr tudatalatt agyaltam hogy azokat mièrt vagy hogy adja ki magàbòl, meg ùgy az egèszen jòt röhögtem köszi

A tegnapi vègèn lèvő offolòsdihoz kicsit kapcsolòdik, most mondta haverom hogy izraelben megy most olyan BB hogy fele civil fele hiresseg, oregebb fiatalabb ès egèsz komoly feladatokat kapnak, rögtön az elejèn volt valami kemèny fizikai rendes kajàèrt. Gondoltam megkèrdezem vàgtàzò vadmalacot nèzi-e, azt gondoltam talàn valami haifai vadmalac hogy feszt hèberül köszönget de tegnap ìrta hogy judapesti.

Spitzbaue® 2021.01.07. 15:53:17

@MsIreneAdler: Szerintem a szerkik úgy érezhetik, hogy Bála annyira nyerésben van, hogy fel kell építeniük mellé még egy(-két) esélyest. Vagy csak annyi az egész, hogy Gy. Őzike, ahogy mondta is, ismeri Daniella bátyját. Kell nézni a Belevalót, na, ha nem alkartok vakon lenni :-D Én eleve úgy ülök le VV-t nézni, hogy az egy másfél órás műsor, (na jó, 3x nettó 19 perc), csak a 2/3-ánál silányabbra cserélik az egyébként is silány műsorvezetőt. Bár PP mostanában nagyon jól tolja (bármit is szed).

Lilith.Inanna.1 2021.01.07. 15:53:37

@Magentax: Szerelem nem ismer hatarokat.:D

Fálki 2021.01.07. 15:54:26

@Sepsidzsi: Ne kerdezz tole ilyet, mert megnezi es utana napi tizennegyszer negyezer karakterben arrol fog irni.

Meg Majkáról.

2021.01.07. 15:56:47

az azért megérne egy misét, h a szélső-libsi, antirasszista értékrendjét úton-útfélen propagáló ertéel - sokadjára - válogat be olyan cigány származású szereplőket, akik kivétel nélkül(!) a magyarországi cigányság egészével szemben táplált negatív sztereotípiákra erősítenek rá.

ha belegondoltok, a 14 játékos közül csak a roma versenyzőkből sikerült akár józan, akár ittas állapotukban a szubhumán, zsigeri gyűlöletet kitörni látni (gina, dani, renátó). pedig - szinte mindig, mindegyik alkalommal - kollektívan ittak a versenyzők, de érdekes mód a nem-roma "gádzsók" és "gádzsik" nem éreztek akkor sem különösebb késztetést arra, h 2 centiről ordítva fenyegessék a másikat, akivel ilyen-olyan oknál fogva nem szimpatizálnak.

kiváló esettanulmány lehetne abból is, h elég volt csak egyetlen szuperdzsipó karakternek kirepülnie (gina), aki 0-24 szította a feszültséget maga körül, és máris mennyivel nyugodtabbá vált a légkör. 50x nap után azt gondolom, h a fináléig még láthatunk majd bent kisebb-nagyobb konfliktusokat, de a szereplők reakcióiból, általános viselkedéséből leszűrhető, hogy épeszű érvelést és indoklást nélkülöző, ultra-agresszív kirohanásokat már csak a két bent maradt kancigány (renátó, dani) részéről lesz "szerencsénk" tapasztalni.

ebben az egész történetben az az igazán tragikus, h a dölyfös, liberális hipokritákból álló vezetőség/szerkesztőség, ha valóban tenni akart volna a hazai cigányság pozitív megítétéléséért, lehetőségük lett volna arra, h találjanak és beválogassanak olyan roma embereket, akik nem hoznak szégyent a saját etnikumukra, hanem képesek valódi teljesítménnyel, pozitív példát mutatni a magyar társdalom számára.

ahogy a meleg karakterek közül is sikerült végre egy abszolút normálisan viselkedő lobit előbányászni (egy vv9 greg után...), és lehetőséget adni neki, h oszlassa a rosszindulatú előítéleteket ominózus szexuális kisebbséggel kapcsolatosan, remélhetőleg előbb-utóbb a mo-i cigányságból is castingolnak kedvelhető, épkézláb értékrenddel felvértezett embereket.

Spitzbaue® 2021.01.07. 15:57:18

@Sepsidzsi: Én is akartam kérdezni, Malac, hogy honnan tudsz te jiddisül? Mert héberül még csak-csak lehet tanulni, de jiddisül, ami egyébként a német egy elfajzott, oppardon, továbbfejlesztett változata, asztat hogy?

K_Attila 2021.01.07. 15:57:44

A felezőbuliról lett volna értelme lemondani, mert valamelyik seggrészeg agresszív majom előbb-utóbb mindig széttrollkodja.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 15:58:06

Renikerol ha lenne egy robbanomellenyes szelfi meg se lepodnek.
Ez tenyleg terrorista.

Spitzbaue® 2021.01.07. 15:59:34

@vágtázó vadmalac: Hát ez egy teljes, alsó-felső (király-ász) EKG.

Raspberry Cake 2021.01.07. 16:03:32

@Fálki: Én is egyre inkább az utóbbit értékelem jobban (öregszem:DD), valamint a helyiekkel való beszélgetést, úgy kapsz valós képet az ország szokásairól, kultúrájáról.

Spitzbaue® 2021.01.07. 16:05:35

@Gia: :-DDDDDD Ma ezen röhögtem eddig a legjobbat!

De a Blamahák (vagy blama H-k) se rosszak, mert elég blama lesz ez, bár valószínűleg csak Kuszafog agyáig fog eljutni, Recska nem balmálta magát. De.

Sepsidzsi 2021.01.07. 16:06:48

Igen! A VV9es gonosz greghez kèpest tènyleg felüdülès robi

2021.01.07. 16:14:29

@Sepsidzsi:

héló! nem, nem nézek sámli külföldi reality-t, bőven elég/sok ez a hazai vvbb is.:Đ
de a leírásod alapján az erec izráéli mísor nettó évtizedekkel megelőzte a mo-i (hitsorsosok által összepakolt) mély igénytelen és hót unalmas posványt. pedig ahhoz még egy sékelt sem kéne pluszban invesztálni a gyártásba, h az eddigi, izgi-bizginek jóindulattal sem nevezhető tematikus heteket, és azon túli "kreatív" feladatokat meghaladják. végső soron - homorú ezt bevallani -, de nekik van igazuk, mert ha időnként nyüszögve is, de önként s dalolva lapátoljuk magunkba a nívótlan kontetjüket.:]

egy képzeletbeli kósör valóságshowba beletenném azt az epizódot, amikor a 2000-es években szervezett taglit-os (birthright) kinti utunk alkalmával, az egyik madrich (kb. idegenvezető, csoportvezető) megbugázott egy kipát az egyik szuvenírboltból, és a kijárat előtt ücsörögve már boldogan pörgette az ujján. szakadtam.:'D

Spitzbaue® 2021.01.07. 16:16:20

@Sepsidzsi: Miért? Nem mondod, hogy Greg gonosz volt? Hát ő nem az öribari "szeretetcsapatban" volt?
Ja, láttam ám, csak ott is olyan fokú álnokságot, PC belemagyarázást láttunk, hogy mindenki gyomra forgott.
De túl Gregem, Sz. Jóskán, számomra a legszánalmasabb az az alak, akire csak mostanában figyeltem fel, eddig azt sem tudtam hogy a világon van: Kajdi Csaba. A legalja, ahogy affektál. Szarabb alaknak tartom, mint Recskát, pedig az nem semmi.
És hogy azért PC mivoltomat bizonyítsam, bár remélem, nem kell, :-DDD pl. nekem Lóbelt full szimpi, sőt Járai Máte is, Kulka is, és az volt Mensáros is, Gobbi is, és még sorolhatnám.

2021.01.07. 16:22:39

@Niemandhäuser: nagyon helyesen írtad, szóval eszedbe ne jusson még poénból se szabadkozni, már ami a jiddis nyelvet illeti. még a vércionista/libsi/soá szörvájvör nagymamám is kb. úgy definiálja, ahogy te: ominózus nyelv egy elkorcsosított/megerőszakolt német dialektus voltaképp. (amit ma már a zsidóságon belül is kb. csak a lenézett szefósok [hászidok, szatmáriak, litvánok] beszélnek a hétköznapokban.) én csak mféle szólásokat, mondásokat, szavakat ösmerek, de beszélni nem beszélem. héberül sem tudok, csak makogom az alefbetet, meg tanulgatom önszorgalomból, mint sok más ögyéb nyelvet.

Sepsidzsi 2021.01.07. 16:23:08

@Niemandhäuser: totàlis ekg, ezt a kajdit csak leìrva làttam de màr rà akartam nèzni. Règen nem vagyok màr otthon, Fluor is csak akkor esett le mokor màr javàbam ment a mizu mizu, ès puskàs peti is nemrèg van csak meg de mindkettőt csìpem.

Vadkan, a kipàs sztori vicces, kivàncsi voltam mi közöd erec izraelhez, nèha teccik a humorod

Raspberry Cake 2021.01.07. 16:25:20

@Niemandhäuser: Cyla affektálása engem is idegesített kezdetben, de mára teljesen megszoktam. Imádom nézni a sztorijait, az egyik legintelligensebb ismert embernek tartom. Sokszor ajánl jó filmeket, a Cylatours is élményszámba menő, ahogy az is, mikor humorosam görbe tükröt tart megannyi influencerről.:))

Charlie100 2021.01.07. 16:25:42

@Niemandhäuser: Röhej hogy ez a kretén Győző műsort vezethet. Fizet a lehetőségért?? Az meg az RTL szégyene már megint, hogy egy pereputtya is bent van a villában és azt tolja látványosan.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 16:27:07

@vágtázó vadmalac:
A kisebbsegbol direkt azokat valigatjak akik gyepesek es antiszocislisak, igy lesz konfliktus.
Nem lehet 12 Robival megtolteni a villat mert akkor csak smuzolas lenne.
En ertem hogy udito latvany lenne egy inteligens roma kolkot vagy lanyt latni a vvben aki melto ellenfele lenne akar Balintnak vagy Robinak sztem meg is nyerne a jatekot mert a nem romak is ra szavsznanak.
De ez sose fog megtortenni.
Bezzeg Lakatosmarkot null24be toljak, akibol heti 1 ora is sok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 16:30:46

@Niemandhäuser:
Nalam Kajdi es Lakatosmark a legalja.
Kulka es Alfoldi meg a Steinerkristof korrekt arcok.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 16:31:41

Szevasztok Tesók !

4 dolgot mondok:

1. ELSŐ !

2. A posztíró utálja Rencsit! ÉN IS :D

3. VIVIt a szerkik napról napra felszopják ! NEM BÁNOM !

4. RENCSI a szerkik napról napra leszopják ! NÁLAM MÁR RÉGEN LEGALUL VAN, DE NEM BÁNOM !

5. A főváros nem ad pénzt az FTC-nek EGYIK ROHADT futballkulbnak se kéne egy fillért se !

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 16:33:47

@szociál: Nem mintha én bárkit megkülönböztetnék (mert mindenkit utálok:) De LakatosMárk svéd(brazil) és buzi ?

2021.01.07. 16:33:52

@Sepsidzsi: nem is feltétlenül az a legfontosabb, h lobi jóságosabb, emberibb, mint amilyen az előző évadban greg volt, hanem., h a melegségét (ami kimondva-kimondatlanul egyfajta szuper-erő, hívószó) azt kulturált, normális értékrenddel felvértezett emberként éli meg.

én kurvára nem vagyok prűd, ellenkezőleg, olyan penetráns szenny is tud szórakoztatni, aminek csak a puszta megemlítése után a maradék kommentelők is örökre kioffolnák magukat innen, de amikor egy bv adásban azt ecsetelte a dohányzóban greg a buflák fejű (magát szuper okosnak gondoló) rolinak, h egy homár ismijével annak a "köcsögét" egyszerre "analizálták" meg, és ő csodálkozott is, h-h nem repedt szét a gyerek eközben a két répától, az azért egy olyan mélypont volt, amit nem engedtem volna adásba. (arra is emlékszem, h roli erre még vigyorogva mondta is gregnek, h milyen kár, h ő ezt a homokeksz double penetration-t nem látta, mert tökre megnézte volna. jáááá.)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 16:37:19

@SelyemSonkaPini:
Sved es hideg :)
Nem az a bajom vele hogy meleg, hanem az higy egyik pillanatban tok szimpatikus es okos dolgokrol beszel, kovi nap meg affektal es ultragaz.
Amiket tervez ruhai meg olyan mintha kukazta volna oket ember nem hordana olyat csak o mert egy papagaj.

2021.01.07. 16:38:18

@Niemandhäuser: hjaj, hagyd má' a pozitív példák sorolását!:D te is tudod nyilván, ha akár csak egyetlen egyszer egy koszlidércre, ratyira, zsiráfra, fekára, gook-ra írsz/mondasz vmi számára sértőt, akkor onnantól nettó ss strumführer-ként leszel elkönyvelve halálodig, sőt, még azután is, és kész. szal le kell szarni a píszít magasról.:]

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 16:40:05

@szociál: Mondjuk én se venném fel egyiket se, de én nem is vagyok egy divatkirály azt elismerem:D
Ezt a másikat az ESZbontókban láttam, de nem volt szimpatikus kicsit se..

De pl. van egy politikai elemző gyerek, aki szintén homár és nagyon szimpatikus volt előtte is meg utána is amikor coming outotolt !

Spitzbaue® 2021.01.07. 16:40:37

@Raspberry Cake: Na, én tényleg nyitott vagyok, és változtatom is a véleményemet, ha kell, ha lehet, meg szeretek új dolgokat tanulni: hol lehet "Cyla" általad említett kulvajó sztoriait megnézni? Nekem csak az van meg, hogy épp/féléve szakítottak Latyakos Márkkal.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 16:40:48

Vogy ott van Trump, aki nem homár és mégis mekkora buzi köcsög szarállat! :D

Raspberry Cake 2021.01.07. 16:41:17

@SelyemSonkaPini: Azt mondta még az elején, hogy biszexuális, de teljesen mindegy, szerintem nem annak alapján kell megítélni valakit, hogy milyen a szexuális orientációja, hanem a viselkedése, tettei alapján. Robi abszolút kedvelhető karakter a műsorban.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 16:41:44

@Niemandhäuser: "nyitott vagyok mint a kurvák picsája" Ez jutott most eszembe :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 16:42:44

@SelyemSonkaPini:
Eszbontobol egy redzt se lattam, direkt :)

Az aki ugy beszel mint egy ahrisztokhratah?

Szajer keson kamingautolt :))

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 16:42:44

@Raspberry Cake: Szerintem is, bár egy kicsit idegesít mikor meresztgeti a...

szemeit és úgy beszél :D

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 16:43:40

@szociál: igen az!
NA ha SZARJERt valamiért utálom ( és utálom mint a szart!) akkor az NEM a buzisága !!

Spitzbaue® 2021.01.07. 16:44:50

@vágtázó vadmalac: Vigyázz!!!!!!!!!!
Mert úgy tudom, hogy "a buflák fejű (magát szuper okosnak gondoló) roli" most a szerkik. És a szerkik olvasnak bennünket.
Én Rolinak drukkoltam, mert nem vót más normális illetve ő is csak kvázinormálisnak volt mondható. Hunor is OK volt, de tuja.

mocskosmacska 2021.01.07. 16:46:32

@Magentax: Szerintem nagyon önbizalomhiányos nőként. Már az feltűnő, hogy folyton a nemi életéről beszél a férfiaknak. Szeretné felhívni a figyelmüket magára, és sajnos a leghülyébb módszert választja, mert valószínűleg trash kultúrán szocializálódott.

Raspberry Cake 2021.01.07. 16:48:18

@SelyemSonkaPini: Partizános Gulyás Marcira gondolsz? Bobby szemmeresztgetését fogd fel egy rossz szokásnak:))

2021.01.07. 16:50:01

@SelyemSonkaPini: én inkább hajlok affelé, h teljesen bemelegedett már, azaz ha szabadon választhat, akkor 10-ből 10x a kolbi mellett tenné le a voksát (ami nekem abszolút nem fáj, legyen vele boldog).

a legtöbb homofób ember azt felejti el, h a meleg férfiak nagy része abszolút képes (mféle külső elvárások hatására, de inkább a negatív megbélyegzés elkerülése miatt) heteró kapcsolatban, csalédban élni, gyerekeket nemzeni a cisz nőnemű feleségének satöbbi-satöbbi.

csak, amíg egy adott területen neccesebb felvállalni a melegséget, mint azt, h vki péel neonáci, zsidó, cigány, laposföldhívő, szektás fanatikus stb-stb., addig bujkálni is fognak, mind az átlag-melegek, mind a meleg entellektüelek jó része. és 1-2 kivételtől eltekintve, csak a ripacskodást kedvelő értékromboló és/vagy föld buta buzik égetik kollektíven az egész közösségüket.

Spitzbaue® 2021.01.07. 16:51:31

@SelyemSonkaPini: Szerintem csak a neve olyan svédes, de az biztos, hogy olyan meleg, kézzel vasal.

mocskosmacska 2021.01.07. 16:53:52

@szociál: Kulkát én is jó színésznek tartom. Steiner Kristóffal nincsen bajom, egy nagyon jóindulatú és rendes srác lehet, csak az az érzésem róla, hogy folyton be van szívva, és nem lát reálisan, illetve amit "alkotott" a magyar közéletben (álom.net, viva tévé) az kritikán aluli.
Alföldi csak az Ember tragédiájában láttam, ott nagyon jó volt, de a rendezései nem tetszenek. Szerintem nem tud örök- vagy hosszabb távú érvényű dolgot alkotni, mert annyira bele van ragadva az aktuális helyzetben. Egy igazán jó rendezőtől ennél többet várok el.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 16:54:41

@SelyemSonkaPini:
Ezzel mindenki igy van sztem.
Azzal volt a baj hogy kepmutato, vizet predikalt es absintot ivott

mocskosmacska 2021.01.07. 16:55:11

@vágtázó vadmalac: Én másfél évig jártam egy homoszexuális sráccal. Akkor még nagyon fiatal volt, és nem tudatosul benne ez. Aztán évekkel később esett le, hogy mi volt a gond.

2021.01.07. 16:57:48

@Niemandhäuser: én utáltam rolit az elejétől fogva, még akkor is, ha közben a nála suttyóbb, nonstop nyóckeres szlenget makogó sleppet (csoki, krisztián, radics, tuja lacika) még sokkal jobban gyűlöltem.:Đ

egy jó pillanata volt, ami tetszett, amikor azt a béna alkeszt lecsapta a vv vs énb mérkőzés folyamán. az tök vicces volt.:D

ha büntetés/kizárás nélkül korábban szájba kúrta volna a három - még viszonylag sokáig - bent maradt csöves gettóst (csoki, krisz, csicskatujalacika), akkor lehet h megkedveltem volna szívemből.:'D

szóval, roli, ha olvasol, még most sem késő! ha szájba kapnád az említetteket, hajrá! csak lássunk róla videót, h tudjunk "nevetelni".:]

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 16:59:30

@mocskosmacska:
Az masodlagos milyen szineszek, most a lenyeg az hogy milyen emberek.
Stohlbucit senki se tudja alul mulni, talan Szabo Gyozo, ezert Kulka szineszi es szinkronos munkait felesleges meltatni, tiszta sor.
Steiner vilagbeke rajongo es vegan biztos fuvezik is, pozitiv csalodas nekem a csavo.

Spitzbaue® 2021.01.07. 17:00:45

@vágtázó vadmalac: Na, az utolsó OFF-om ma:

Szóval, azért ne tekintsük teljesen normálisnak a b*zulást. Szerintem az, hogy egy férfi a szájába veszi egy másik f@szát, majd a seggébe, hát ezt nem tartom teljesen helyénvalónak, ahogy azt sem, hogy Daniella állandóan seggbedugja Virdzsót. Lehet, hogy túl konzervatív vagyok. És ehhez kapcsolódna az utólsó, költői kérdésem: normális, hogy az óvodásokat akarják erre a témára érzékenyíteni?
Persze, megértem én, hogy a melegek pont annyira kívánsák egymást, mint mi az ellenkező nemet, de ezzel nem kell dicsekedni, nem kell az utcán csókólózni, persze nem is kell eltitkolni. És akkor nem kell kamingautolni sem.

2021.01.07. 17:01:13

@mocskosmacska: 1,5 év sem kevés idő, de azért még mindig jobb, mintha évtizedeket kell lehúznod heteróként egy homoszexuálissal, avagy vice versa persze - már ha ugye egyáltalán kiderül a végén, h ez is generált gebaszt az adott kapcsolatban.

mocskosmacska 2021.01.07. 17:02:55

@szociál: Azt, hogy milyen emberek, arról azért nem mondtam semmit, mert médián keresztül lehet róluk egy benyomásom, de az csak benyomás. Jó, ezen az alapon Lakatos Márkra sem kellene rosszat mondanomi, de annyira irritál az az agresszív butaság és felületesség, ami árad belőle.

Spitzbaue® 2021.01.07. 17:02:57

@vágtázó vadmalac: Roli: Renátó is jó, várd meg az UTCA ajtó mögött, és püfff.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 17:05:33

@mocskosmacska:
Lakatosmark a melegek Bochkorgabora, szereti feszegetni :)
Szeret megosztani

Csakazertis2018 2021.01.07. 17:06:54

@Niemandhäuser: köszi !
Lehet, hogy azért nem volt szerdán kiválasztás, mert időt akartak adni a hetes csapatnak, hogy magától elkezdjen megbomlani.
A játék szempontjából így izgalmasabb, de Renátó és Fru miatt én már nem is nézem.
Sajna nem ők lesznek a kiválasztottak, szerintem, és csak lassan fognak kiesni, pedig érdekes lenne a megmaradt , normálisabb emberek csoportdinamikáját nézni.
Lesz majd Dani- Bálint szakadás, ami egy nagyobb csata lesz, szerintem, ahogy Dani egyre magabiztosabb, és ellenszenvesebb.
Nekem szórakoztatóbb lenne a műsor, ha csak heten lennének, de addig fogják csűrni-csavarni, hogy valamelyik bennmaradjon. És az, szerintem Fru lesz.

Spitzbaue® 2021.01.07. 17:07:11

@Raspberry Cake: Még sose instagramoztam, akkor ez volt a baj.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 17:07:51

@Niemandhäuser:
Virag helyeben nem kicsit tiltakoznek.
Ha ezt tudna higienika kirokazna a belet aztan megpakolna jelekkel Danit.

Spitzbaue® 2021.01.07. 17:08:02

@Csakazertis2018: Kiválasztás mindig szombaton. Ezt jól jegyezd meg :-D

Csakazertis2018 2021.01.07. 17:10:41

@Niemandhäuser: akkor a kihívás van szerdán ? Múlt szombaton nem lehetett volna ?

mocskosmacska 2021.01.07. 17:12:44

@szociál: Én nem érzem rajta a megosztást, meg a feszegetést, csak a butaságot és a nagyképűséget. Nem hallottam tőle soha egyetlen-egy értelmes, egyéni gondolatot sem, csak azt látom, hogy próbálja meglovagolni az éppen aktuális divathullámokat.

Raspberry Cake 2021.01.07. 17:13:45

@Sepsidzsi: Szívesen:))
@Niemandhäuser: Ha továbbra sem kívánsz ezen változtatni, akkor youtube-on is megtalálod:))
youtube.com/channel/UCae7AqUcsHNM3p0dSc3zAHA/videos

K_Attila 2021.01.07. 17:15:19

A játékostárs leköpése egyébként kizárást vont maga után régebben, amiről esetleg Rencsó nem is tud, mert ő a nyálával kommunikál. Szóval elég neki annyit mondani, hogy "Reni, megint horkolsz", amire ígérete szerint köpni fog, és már meg is szabadultak tőle.

2021.01.07. 17:19:03

@Niemandhäuser: a buziság egyidős velünk, teljesen kontraproduktív, ha állami/társadalmi szinten próbálják túlszabályozni, elnyomni, kb ennek a hozadéka az a fajta - tényleg visszatetsző - homo lobbi, ami az észak-amerikai, ny-európai, ausztál/NZ ámokfutáshoz vezetett.
talán egyet értesz velem abban, h akár az antik görögök, avagy az ókori rómaiak felbecsülhetetlen értékű tudást és kultúrát hagyományoztak nem csak ránk, európaikra, hanem az egész egyetemes emberiségre. és ezekben a kultúrkörökben teljesen elfogadott, bizonyos közegekben már-már elvárt volt a buziság/biszexualitás. aztán a monoteista agyhalálok (kereszténység, iszlám) elszabadulásával arányosan butult el az emberiség hosszú évszázadokra. miközben persze a homárok száma nem csökkent, csak a képmutatás nőtt meg, akár az egyházi, akár a plebs köreiben változatlanul ment tovább a homokozás, csak közben, ha rosszkor voltál rossz helyen, és vki rád sütötte, h te egy BUZI vagy, akkor az volt a sztenderd, h megkínoznak, v kivégeznek/meglincselnek.

buzik meg a mai napig is minden közegben vannak, az intoleráns szélsőjobb köreiben legalább akkora számban, mint a kontraproduktív lobbit toló libsi szekértáborokban, csak az előbbiek elfojtják ezt magukban, legalábbis amíg csak tudják, utóbbiak meg azt hiszik kb., h ez (mmitn a buziság) önmagában egy olyan erény, ami után fizetést kéne kapniuk.:D

Fálki 2021.01.07. 17:26:22

@K_Attila: En is ezt mondtam tegnap. Csak egy kicsit kellene provokálni és maris mehetne kifelé az agysebész.

Sepsidzsi 2021.01.07. 17:34:09

Amùgy a viràg szopàs utàni szajtörlős borzos feje kivàlò mèm alapanyag, meg mèg az a kèrdèsem hogy vajom tudjàk-e hogy mikor kell riportba menni vagy csak ùgy behìvogatjàk őket mert ez a gecis konty fürdőköpeny kombò viràgnàl meg a merci ala natúr feje elèg trè.

Ármándójózsi 2021.01.07. 17:35:55

@vágtázó vadmalac: Ez egy kibaszott nagy hozzászólás volt Malacka! Még akkor is ezt mondanám, ha kimásoltad volna valahonnan és akkor is ezt mondom, ha kissé sarkítva is vannak benne a szerepek, oldalak. De kb. ez lehet az igazság szerintem is.

Fálki 2021.01.07. 17:38:47

@Sepsidzsi: Meg ahogy ott osszeneznek Danival... priceless :D

Aztan utana a BV-ből kiderult, hogy ott bizony virag 17 percen keresztul dolgozott, hogy sikeres legyen az akcio...

Szoval ott vagy a technikaval van baj vagy Dani tenyleg a seggre izgul a legjobban.

2021.01.07. 17:41:33

@Fálki:

én annak nem örülnék, akármennyire is irritáló rencsó és a hozzá hasonló férgek viselkedése (gina, digó, dani - ebből az évadból), sokkal nagyobb elégtételnek veszem/venném, ha egy párbajon látványosan kevés százalékkal hullanak/hullanának ki.
ha kizárják/feladja, akkor sokkal több emberrel tudja megetetni a szar szövegét, h ő valójában egy kurva nagy forma volt, sőt, szinte biztos megnyerte volna a fődíjat s csont nélkül, de hát a lasszista szerkik kizárták/elüldözték/feladásra kényszerítették. nem szabad nekik megengedni, h mártírrá válhassanak, kapjanak inkább bárki ellen 25%-i támogatást (minél kevesebbet,, annál jobb).

ők persze ezután is vakon lesznek, és vetítenek majd haláluk napjáig (nyilván egy gina, digó, amanda stb sem fogja soha bevallani, pláne kamerák előtt, h hát egen, egy antipatikus köcsög vagyok, akit okkal-joggal gyűlöltek bent is, kint is.:D)

a kizárásnál csak a csicskagyász feladás a megvetendőbb (péel a faszarcú lóri a vv8-ból, aki annyira volt macsó meg tökös, h a párbaj előtt inkább hernyó módra kikúszott a vellából. és a bűnügyi hírek rovatban való felbukkanása alapján, és ő sem lett sem okosabb, sem gerincesebb a villa utáni életében.)

2021.01.07. 17:45:10

@Ármándójózsi: jó, de melyik Józsi?xD szar blogmotor alapján sosem tudom, h mely spam-re jön reakció, pláne, amikor éppen küldetéstudattól vezérelve fosom ki őket tucatszám magamból, ahelyett, h a piniket kergetném - sikertelenül - a virtuális térben.:'D

mindenesetre köszönöm szépen, jól esett, de a többiek úgyis tudják, h azért nyaljuk egymás ánuszát, mert anno a nyugati mosdójában... tudod.:ĐĐĐĐĐĐ

Rugdoll 2021.01.07. 17:46:50

@K_Attila: mikor volt kizárás ilyenért? még Baukó Éva korszakában is ment a köpködés következmény nélkül

Raspberry Cake 2021.01.07. 17:46:56

@Ármándójózsi: Insta hogyvolt csak neked:)) Gábor élőzéséről lemaradtam, de kérdezz-felelekben annyit mondott, hogy Bálintnak szurkol, bánja, hogy nem vele, hanem Virággal beszélte meg a problémáját. Renátót barátjának tartja, de jobb lenne neki kint, várja.

LaciHogyVoltol 2021.01.07. 17:49:40

Kiváló az öfi Laura, mint mindig! Egyedül abba tudnék belekötni, hogy a drámai screenshot amin Virág próbálja úrinő módjára letörölni a g**it a szája széléről megérdemelte volna, hogy vezérkép legyen!

Egyébként nem szívesen mondom ki, mert a minősíthetlen cigó tálaláson kívül, amilyen szinte én sosem alacsonyodnék le, most teljesen egyetértettem Renátóval abban:

-Hogy az éjjel a hálóban önfeledten, ÖNKÉNT visítozó brigád utána tényleg ne tartson felkérdezést ÖNKÉNTELEN horkolás kapcsán. Persze ezt elő lehetett volna adni csicskag*cizés és "Szembeköplek, rohadjálmeg!" nélkül is...

-Fruzsinának is rég kijárt már egy tetemrehívás a BeleValóban megcsillantott "szeretkezési" aktivitása miatt. Gyakorlatilag mozdulatlan testtel, SZEMELLENZŐT VISELVE hagyja, hogy Rencsike hátulról pocsékolgassa. Ezt már tényleg csak úgy tudná tetézni, ha mellé elsírná magát, vagy végig hangosan "Pffujjj...bazdmag!"-ezne :D :D :D

Ármándójózsi 2021.01.07. 17:49:49

@vágtázó vadmalac: A "buziság egyidős velünk" kezdetűről beszélek.
A többiről nem tudom, át szoktam pörgetni őket...
Neeeem, de komolyan, esetleg gondolkozz el azon, hogy biztos, hogy mindig ilyen kurva hosszú kommenteket kell gyártani? Ez eléggé kontraproduktív. Néha a kevesebb több lenne.

2021.01.07. 17:50:48

@Raspberry Cake: gábor lehetőleg olvasson el pár könyvet végre (és közben igyekezzen értelmezni a tartalmukat), v rendeljen egy új agyat magának az alieKSZpresszről, ami nem olyan defektes, mint a meglévő, amivel nem képes egy tisztes tőmondatot kreálni és azt elhabogni hiba nélkül.:/ vérgáz.

Ármándójózsi 2021.01.07. 17:53:08

@Raspberry Cake: Sütikeeeeeee!!!!

Köszönöm szépen az infókat, Benned bíztam, hogy elmondod nekem az infókat, mert nekem nincsenek ilyen médiák az életemben. Ha esetleg bármi érdekes, különleges a tudomásodra jut, amit a TV-ben nem lehetett látni, mindig örülni fogok, ha megosztod!

K_Attila 2021.01.07. 17:56:40

@Rugdoll: Megtéveszthetett az emlékezetem. Itt egy régebbi cikk a kizárásokról:
www.origo.hu/teve/20150210-szabalyszegesek-a-valo-vilagban.html

2021.01.07. 17:58:10

@Ármándójózsi:

a buzisat se tudtam vóna rövidebben megírni, ha nagyon megnyesegettem volna, akkor - valószínűleg - nem olyan erősségűre sikeredik, amely végül a te tetszésedet is elnyeri.

én - bevallom ffiasan - nagy rajongója vagyok tóta w publijainak; imádom, h a csávó pár szavas mondatokkal is úgy tud operálni, h az egyszerre árasztja magából a csodálatraméltó intellektust és a számomra elmondhatatlanul szimpatikus ironikus-szatirikus humort (egy kurva nagy adag cinizmussal nyakon öntve, ofkorsz:D). odaadnám a még meglévő - egy darab - tejfogamat, ha úgy tudnék írni, mint az a pali, de hát erre nem látok semmi esélyt, hacsak direkt mód nem próbálnám meg utánozni, de az azért nem ugyanaz, mintha ez von haus aus megvan vkinél.

Rugdoll 2021.01.07. 17:58:18

@K_Attila: még Koch Izabella és a kedves alföldi Krisztiám
n köpködött még egy évadot át úgy mint egy csapat láma :)

Spitzbaue® 2021.01.07. 18:01:51

@Csakazertis2018: Szerintem bedobhattak volna egy "kvíz" kérdést szombaton a párbaj előtt, alatt:
- Kiessen-e VV Recska is ha VV(a)Gina vagy VV Bálint nyeri a párbajt?
- Jé, 98%-ban igennel szavaztak a nézők. :-DDD

Spitzbaue® 2021.01.07. 18:02:55

@Rugdoll: Igen, ez egy buddhista sorozat: tele van lámával.

Ármándójózsi 2021.01.07. 18:05:17

@vágtázó vadmalac: Pont az a poszt jó volt úgy ahogy van. A többit kellene nyesegetni, szerintem.
De nem akarok én megmondani semmit, csak véleményeztem. Nekem is lehet, ha már annak is lehetett, akinek a nevét nem mondjuk ki.

Raspberry Cake 2021.01.07. 18:05:56

@vágtázó vadmalac: Nekem sem ő volt a kedvencem, ismereteket bővíteni sosem késő.
@Ármándójózsi: Ha van rá igény, akkor nagyon szívesen megosztom:)) Ez a rövid videó sem került például adásba: Robi majdnem kiverte Bálintnak:))
www.instagram.com/p/CJt_tXtqi1j/
Remélem elég clickbait címet találtam ki:DD Aki nézi a közösségi felületeken is a posztokat, sztorikat róluk és túlzásnak érzi, hogy itt is leírom azt, az most szóljon!

Fálki 2021.01.07. 18:06:58

@Rugdoll: Azt mennyire imadtam... :D

Ármándójózsi 2021.01.07. 18:10:34

@Raspberry Cake: Lelkem, Galambom, ehhez is Insta fiók kell!!!

2021.01.07. 18:18:59

@Ármándójózsi: igazad van, és tudom, h túlírok/beszélek dolgokat, de azzal sokkal több idő elmenne, ha utólag meg akarnám (mert közben sajnos nyem tudom:D) húzni a szöveget. akiket irritálnak az írásaim, őket semmivel sem tudnám lekenyerezni, max azzal, ha eltűnnék örökre. szóval nem is akarok nagyon megfelelni, próbálok arra ügyelni inkább, h még az off-ok is tartalmazzanak valamennyi on-t napközben.

ON

ha bálintból vmi vudu-medzsik miatt előjönne vmi szabolcsi-dögkutas viselkedés, melynek köszönhetően elveszítené a szimpátiánkat, akkor vivit, v lobit raknád az első helyre?:] (feltételezzük, h ők nem változnak sámlit, hozzák az eddigi formájukat.)

Raspberry Cake 2021.01.07. 18:24:50

@Ármándójózsi: Sajnálom, azt hittem látod anélkül is a linkelt posztot, hogy belépnél:((

Rugdoll 2021.01.07. 18:25:05

@Fálki: és ezek is együtt voltak még miután kijöttek.de kint Krisz megrángatta párszor ezt a kis gyöngyöt, legalábbis Izabella elmondása szerint. mondjuk a halna meg a családod -nál asszem nincsen lentebb.

Ármándójózsi 2021.01.07. 18:27:21

@vágtázó vadmalac: Az OFF-okkal nekem nincs bajom, csak szerintem néha túlragozol dolgokat.

Az ON részre. Nem mondom automatikusan, hogy ha így lenne, mi lenne. De jelenleg úgy godolom, hogy Robit. Vivit, bár vicces és én komolyan megszerettem a hülyeségeivel együtt, de azért a 36 millához ez elég kevés. Viszont, imádnék bandázni vele, meg még néhány olyan sráccal, mint Bálint és Robi. És persze csajok!

Fálki 2021.01.07. 18:27:53

@Rugdoll: Igen-igen, probalkoztak kint is, de hamar eroszakba fordult a romanc.

A csaj egy vilagi primitiv ribanc volt mindig is, a csavo meg egyszeru parasztgyerek.

2021.01.07. 18:30:54

@Ármándójózsi: hjam, még 1-2 humorzsákkal megspékelve, az komoly arcon pörgős happening lenne, báTTYa, adnám.:Đ

Rugdoll 2021.01.07. 18:35:05

@Fálki: hát ezt a csajt én is elkalapáltam volna. undorító, buta, primitív, utolsó egy picsa volt, döbbenet volt számomra, amit művelt.

Fálki 2021.01.07. 18:52:43

@Rugdoll: Pontosan.

És ezzel egyutt is 4. tudott lenni abban az évadban. Ami mutatja hogy mennyire szar évad volt az tortenesek és casting szempontjabol is.

MsIreneAdler 2021.01.07. 18:53:19

Szép estét!
Tegyük fel, hogy lusta vagyok visszaolvasni :), esetleg történt valami érdekes?

Ármándójózsi 2021.01.07. 18:54:33

@MsIreneAdler: Viszont.
Mindig vissza kell olvasni... Hátha.

MsIreneAdler 2021.01.07. 18:55:09

@Ármándójózsi: franc, próbáltam elkummantani :)

Fálki 2021.01.07. 18:58:34

@Ármándójózsi: Én sem. Tessék csak visszaolvasni, kisasszony.

MsIreneAdler 2021.01.07. 19:02:55

@Ármándójózsi:
@Fálki:

Ehhhh... Na jó, ha már mindketten ilyen szigorúak vagytok...

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 19:08:17

Buzinak lenni az ember olyan alaptulajdonsága mint a szemszín, SŐT olyanabb!
Bizonyítani is tudom: mivel 2 buzinak nem lehet gyereke ezért ilyen úton nem öröklődhet.
Akkor viszont minden emberöltőnként egy elég fix százalék buzinak születik, mert különben
a fenti ok miatt már kihaltak volna ( ellentétben pl. a kék szeműekkel)
Nagyon úgy érzem, hogy ez csak egy erősen kvantumos jellegű biten állásán múlik a dolog....
(viszont ha beállt akkor nagy általánosságban fix az értéke )

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 19:09:45

Tegnap nézte valaki a majmot a fogadóórával?
Volt valami érdekes bejátszás ?

Ecotrans 2021.01.07. 19:20:35

Kedves hogyvolt írók!
Lehetne az egész cirkusz végén kérni egy galériát "best of Anikó" témával?
Akkorákat röhögök a képein, olyan bájosan lütyő!

2021.01.07. 19:24:48

Elengednetek ezt a buzi temat? Ugyanaz mint a politika, egy-egy poen erejeig rendben van, de ne melyedjunk mar bele. Baromira unom, hogy minden tul van mar huzva mindenhol. Senkinek semmi baja nem lenne a buzikkal ha nem ez a teny hatarozna meg oket, hanem tudnak az adott emberre sok egyeb jelzot hamarabb raakasztani. Robinal nem ez van priorizalva, peldaul o pont ezert joval elfogadottabb.

K_Attila 2021.01.07. 19:25:02

Ha lesz rekorddöntési kísérlet távolba köpés számban, Renó értékes csapattaggá válik.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.07. 19:28:06

Na végre meg tudtam nézni az elmúlt napok adásait. Vessetek a szkarabeuszok elé, de szerintem lehetséges, hogy Frunátó bent marad még egy picit. A bejátszásokból azt veszem ki, hogy bár a hetes kvázi megbeszélte még Gina idejében, hogy előbb megszabadulnak a másik csapattól, aztán meglátják, most viszont állandó a fújás Moháékra.
Virág és Daniella análvonata sem áll meg: reggeltől estig Virdzsó van D. seggében, estétől reggelig meg fordítva. Unalmas. Vajon azért kell folyton őket nézni, mert tattika van készülőben és Bálintot megkerülve kezdeményezik a másik fals szerelmespár megbontását?

Ármándójózsi 2021.01.07. 19:28:23

@SelyemSonkaPini: Régen olvastam ilyen, utoljára talán szegény megboldogult Dr. Fogászosi Jenő Professzor tanulmányaiban, atombiztos lábakon álló tudományos levezetést.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 19:32:54

@Ármándójózsi: Köszi Ármándó :) Várom is érte a Nobel díjat!

Sepsidzsi 2021.01.07. 19:33:54

@VV10 Velőtrázó Vélemény: bocsi ez az egèsz onnan alakult hogy robi jobbfej mint vv9 greg aztàn sokan aszocialtunk mindenfèle "màs" hìressègekre aztàn igy görgült.

Èn amùgy azt szeretnèm ha dani balròl ezüst jobbròl fekete pòlòja menne a szàrìtòba hogy többet ne vehesse fel. Olyan műanyag izzadòsnak nèzem ès szerintem ronda.

Ès osztom azt a vèlemènyt hogy rencsi valahol okkal hàborodott fel Tìmàr viselkedèsèn, a puncsolòs màsokkal kajàlàsa azokutàn hogy napokig csak kizàròlag kettesben faltak meg biztos több elutasìtott puszi meg ölelès meg szex van mint amit mi làtunk. Csakhàt paraszt bosszùàllò; viszont amilyen higgadtan tűrte fru a bögrecsörömpölèst az meglepett.

Èn

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 19:35:05

MMKK-ról tudtok valamit ? Vagy ő is a sajnálatos januári események áldozata lett ?
És Hedó a csöcs-avatáros ?

MsIreneAdler 2021.01.07. 19:35:36

@K_Attila: elképzeltem ahogy Fruval gyakorolnak majd az udvaron...jajj, hogy töröljem most ezt a képet a fejemből :)

2021.01.07. 19:39:41

@Sepsidzsi: Robinal szimpla szexualis beallitottsagrol beszelunk, Gregnel extrovertalt tarsadalmi jelensegrol, ennyi a kulonbseg. Ha valamilyen hetero formedveny is ugy adja elo magat mint Greg, akkor ot is keresetlen szavakkal illetik. Amugy felolem mindketten azzal halnak akivel jolesik, de ha valakit a buzisaga hataroz meg elsosorban, annak nem erdekelnek a masod- meg harmadsorban dolgai. Ilyen egyszeru.

MsIreneAdler 2021.01.07. 19:43:30

A meleg téma engem hidegen hagy. IRL ha valaki szimpatikus akkor azért nem érdekel, ha meg suttyó, akkor meg azért.
Nem gondolom, hogy "reklámozás" által be lehet buzulni, én ugyanis annyi Netflixet nézek, hogy már rég ilyen favágóinges mélyhangú leszbinek kellene lennem :D

2021.01.07. 19:44:45

@Fálki:

nédde má' mit találtam a Zinterneteken!:OOOOOOOOOO

caps lock on

RENDKÍVÜLI!!!444!!!!4!!!!4!!néty!

BOTRÁNY!

caps lock off

nehogy rákattintsatok a képre, varnyú-influenzát okozhat!

kepkezelo.com/images/dk747qbcfgyf0vnp54ku.png

MsIreneAdler 2021.01.07. 19:47:20

@Ármándójózsi: nem,de mintha múltkor megbeszéltük volna, hogy nem ráizgultam, hanem rágugliztam a vv9 Zsuzsura :)

Fálki 2021.01.07. 19:47:40

@MsIreneAdler: Pont ezt beszéltük Ármándóval, hogy tuti az vagy. Most akkor mégsem? :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 19:47:52

Sziasztok, szép estét! :-)

@vágtázó vadmalac: Maximális ekg az írásodra, amiben kifejtetted, hogy bezony a homoszexualitás nem a modern kor szülötte, nagyon nem, és anno bezony simán elfogadott dolog volt, senkit nem érdekelt.

Egyébként volt már értelmes, normális cigány karakter a vv-k történetében. Még Attiláék évadában Fecó. Vele aztán nem voltak olyan problémák, mint a mostanában beválogatottakkal, vagyis nem igazán értem, hogy a castingon miért is nem keresnek hasonlókat. Vagy talán tényleg az a cél, hogy minél inkább generálják a feszültséget?

Nálam még mindig Bálint, Lóbelt, Vivi a dobogósok.

Bálint tartja magát ahhoz, amit ígért a kisfilmben, és lehet, hogy néha káromkodik -igaz, ennyi agyhalott között az vesse rá az első követ, aki nem tenné meg 50 akárhány nap után-, de még mindig az egyik legvállalhatóbb karakter, aki gondolkodik is, mégha ez a sötét oldalnak szitokszó is. Tudom, tudom, félszeműek között...

Lóbeltünk kellemes meglepetés ahhoz képest, amit megszokhattunk sajnos a meleg vagy bi karakterektől. Nem hangoztatja, nem rázza magát, nem ripacskodik, mint az elődei, és bizony ő is használja az eszét, nem olyan tuja, mint az elején gondoltuk.

Vivi ugyan sokáig nem kapott helyet az öfikben, de a tegnapi sírámát a sminkcucca miatt ha félreteszem, lehet, butuska, de nem fröcsög mindenkire, és néhol-néhol szórakoztató is tud lenni. A srácokkal pedig nagyon jól megvan.

4. egyelőre Virág... bár erőteljesen kezd lecsúszni Daniella mellett, mégis használja a fejecskéjét, vannak jó meglátásai, csak le kellene szakadnia az utánfutóról. Korainak tartom a robbantását, ha okosan játszik, akkor előbb kiszórják a két nyomorultat, és utána esnek egymásnak. (Bár megkockáztatom, hogy a hirtelen utáljuk Mercit is Daniella hatása, nem az övé.)

5. Moha, bár nem sokkal előzi a héliumos Mercit. Simulékony, Digó kiesése után azonnal átvándorolt az erősnek gondolt csapatba Mercivel együtt. Értem én, hogy ha felhívás keringőre szituáció van, hülye lenne elutasítani, de ennek ellenére halál unalmas a se veled se nélküled részeket nézni nap mint nap, amit összenyüglődnek az asztalossal.

6. Merci, de csak azért, mert a többi már tényleg a legalja. Irritáló a nyomulása, az, hogy nem ért a szép szóból, a nyávogása is... nem sorolom.

7. Daniella, akit az elején még valamennyire kedveltem is, mert az alpárisága mellett nem volt rosszindulatú, és kimondta a véleményét, helyén volt a szíve. Mára szépen lekúszott a lista végére.

8-9. Grincs és Rencsula. Két ilyen végtelenül visszataszító, undorító véglényt még nem láttam egy helyen -lehet, én mozgok rossz körökben. Csak és kizárólag fröcsögni, köpködni és gyűlölködni tudnak, megérdemlik egymást. Szívem szerint egymás után mehetnének is nyugodtan haza.

MsIreneAdler 2021.01.07. 19:49:22

@Fálki: hát bocs már, hogy csalódást okoztam :).

Fálki 2021.01.07. 19:52:05

@MsIreneAdler: Mindenkinek jobb így.
Privi?

Ármándójózsi 2021.01.07. 19:52:14

@vágtázó vadmalac: Kötschög vagy, hogy kihagytál...
Bár én, szerintem nem tettem tönkre semmit, de kól esett volna ha látom magam az újságban, vagy plakáton, vagy akármi is ez.

Ármándójózsi 2021.01.07. 19:52:14

@vágtázó vadmalac: Kötschög vagy, hogy kihagytál...
Bár én, szerintem nem tettem tönkre semmit, de kól esett volna ha látom magam az újságban, vagy plakáton, vagy akármi is ez.

2021.01.07. 19:52:29

@Fálki: miről beszélsz, more?:] a magyarságkutató intézet legjobb cgi-fotobolt artistáit kérték fel a propaganda plakát megtervezésére, gyártására. közpénzből simán kijött a dolog egy 386-os pc-ből plusz sacperkábé 10-12 milliárd forintból -.a költségek még a későbbiekben emelkedhetnek.(:

Ármándójózsi 2021.01.07. 19:52:52

@Ármándójózsi: Hoppácska!!!
Na most mondom, ilyen gyorsak az ujjaim!!!

2021.01.07. 19:54:43

@Ármándójózsi: rá akartak téged is tenni, eskü, de tőled féltek, h meg fogsz sértődni:Đ de ha vágyol rá, megeresztek a spicli vonalon egy hívást a pártközpont felé, és akkor még ízlésesen odavarázsolhat téged is egy rezsim-hű ps guru.:Đ

MsIreneAdler 2021.01.07. 19:55:08

@Fálki: hú te aztán válogatós csávó vagy. Heteró. Jöhet :DD

Fálki 2021.01.07. 19:55:19

@Ármándójózsi: És mostantol nem is fogsz elmondani mindent kétszer elmondani mindent kétszer, ugye?

MsIreneAdler 2021.01.07. 19:57:02

@Kiégett Hobbynyúl: szia! Ugyanez a sorrend nálam is, jó nagy hézaggal az első három helyezett után!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 19:57:20

@Ármándójózsi: Szívesen. Eddig mindig elfelejtettem. :D
Aztán majd meglátjuk, hogyan alakul, de egyelőre úgy fest, ahhoz fel kell robbannia a vellának, hogy változás álljon be.

Ármándójózsi 2021.01.07. 19:57:57

@vágtázó vadmalac: Ezen beszarok... Mikor sértődtem én meg???
Láttad már miket kapok a hogyvoltírótól? És azon sem sértődöm meg.
Mondjuk gyűjtöttem már egy kis tőkét, és vannak olcsó ismerőseim, akik annyiért bármit bevállalnak...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 19:58:29

@MsIreneAdler: Szia! :-)
Kihagytam volna pár helyet én is, mert tényleg teljes mértékben elválik az első 3 helyezett a többiektől. Szinte súlytalanok. :-)

MsIreneAdler 2021.01.07. 19:59:43

@Kiégett Hobbynyúl: mondjuk az szép csavar lenne, ha Robi tmrárepüpne Mercire, mondta is, hogy bejön neki.

2021.01.07. 20:01:06

@Kiégett Hobbynyúl: szijja, Hobbynyúl!

nincs köztünk vita az első három rangsorolásában (na jó, csak h legyen:D): én vivit - tom, fasz vagyok, vátevör - az eddigiek alapján első-második helyre sorolom, mertcsak.:D (tudnék 5-10 ezer karakterben indokolni, de nem akarom, h Ármándó megint felpofozzon, és a maradék 5-10 kommentelő is elhagyja a már eléggé poszt apokaliptikusnak ható hogyvolt helyszínét).

MsIreneAdler 2021.01.07. 20:02:07

@vágtázó vadmalac: jaajjjj most nézem a posztert :). Ezért kapni fogsz malacka... :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 20:02:08

@MsIreneAdler: Az kamu volt, ordított róla, hogy nagyon gondolkodott azon, kit és mit mondjon. :D
Bálintot nem merte megemlíteni, pedig a napnál is világosabb volt, hogy az a kis sztriptíz neki igencsak bejött.

MsIreneAdler 2021.01.07. 20:04:01

@Kiégett Hobbynyúl: én hittem neki. Naiv vagyok, mi? Akkora csavarral meg ne számoljunk, hogy Robi meg Bálint :D
Megérteném Robit amúúúgy!

2021.01.07. 20:04:14

@Ármándójózsi: ha nincs minden szmájli után még egy szmájli az megsértődés!!!!44!!:]

tagadod, vagy ködösítesz? - by south park (a bill kurtis társasjátékos okosság).:D

www.youtube.com/watch?v=eJdGMaKnBaA

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 20:04:15

@vágtázó vadmalac: Szia Malac! :)
Ott nem véletlenül nem sorrendeltem, mert még bármi lehet, de a dobogó az övéké. Igyekeztem én is rövidre fogni, hogy ne akasszak ki senkit se. :D
Ráadásul lehet meglepetés befutó is, mert ha a szavazatok megoszlanak Robi és Bálint között, simán befuthat az első helyre.

2021.01.07. 20:04:55

@MsIreneAdler: nekem semmi közöm hozzá, óttsevótam.:]

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 20:07:08

@MsIreneAdler: Annyira elvörösödött és pluszban vetett egy pillantást Bálint felé, mielőtt mondta, hogy annyira zavarba ejtő. :D Vivivel előbb ökörködnek, mint egy szerelmi hároszögben élő kiscsalád, ezért sem hittem el neki Mercit.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 20:07:33

@MsIreneAdler: Jaaa, és én is megérteném ám. :DDDDDDDD

2021.01.07. 20:09:51

@Kiégett Hobbynyúl: áh, én sajna esélytelennek látom vivit, h behúzza, kb. akkor lenne vmi minimál sansza, ha a többieket egytől-egyig elvinné a covid.

nekem amúgy már nincs semmi különösebb bajom a maradék (unszimpibb) arcokkal sem, mki hozza a már ismert formáját, óriási kamillázásokat nem hiszem, h bármelyikük is okozni fog nekünk. az alapvető prob csak az, h geci unalmasak, kiszámíthatóak.

de ne legyen igazam, lepjenek meg minket, és csalódjunk bennük - akár pozitívan, akár negatívan!

MsIreneAdler 2021.01.07. 20:10:51

@Kiégett Hobbynyúl: meg nem biztos, hogy Bálintnak ez jól jött volna le, lehet bezavart volna a jó kapcsolatba közöttük.

2021.01.07. 20:13:28

@Kiégett Hobbynyúl: 90%-ban a nézők felé tett "gesztus" lobi részéről, de a maradékban közrejátszhatott, h nem akarta volna kellemetlen helyzetbe/zavarba hozni bét sem. kint, kamerák és előítéletes, begyöpösödött suttyók nélkül, simán menne a poénkodás ebben a témakörben is a srácok közt sztem, attól függetlenül, h bé kagyló- és nem kolbi-párti.:]

Ármándójózsi 2021.01.07. 20:13:30

Így a felezőbuli környékén odabaszott volna egy olyan nézői kérdés, hogy kicseréljük-e az összes szereplőt, mind a kilencet kilenc másikra? Igen - Nem.
Szerintem már csak a trollkodás miatt is az igenek győztek volna.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 20:14:26

@vágtázó vadmalac: Jelen állás szerint én is, de annak örülök, hogy a futottak még kategóriások mennyire lebecsülik őt.
Perpill az az érzésem, hogy annyira egyszerűek, hogy pozitívan csalódni már nem nagyon fogunk, csak negatívan, de igen, egyetértek. Lepjenek meg minket végre.

@MsIreneAdler: Ez egészen biztos, és ezt Lóbelt is tudja. Viszont az tetszik mindkettejükben, hogy pontosan tudják, miért mentek be, nem felejtik el.

2021.01.07. 20:14:53

@MsIreneAdler: Irén!:D már többször észrevettem, h ugyanazokat válaszolod, amiket én (akarok), de mivel nem írsz sok száz, v több ezer karakteres reakciókat, így állandóan beelőzöl!:D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.07. 20:17:10

@MsIreneAdler: Sosem gondoltam, hogy leszbi lennél. A srácok számára nyilván adna némi fűszert a hozzászólásaidhoz.
Bár kit érdekel, én mit gondolok? Még engem sem.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 20:17:38

@vágtázó vadmalac: Ezért mondom, hogy ő is gondolkodik, és nem akarja elszúrni ilyesmivel. Kint pedig biztos, hogy jókat röhögnének ezen, ugratnák egymást ezzel is intelligensen, nem sértően.

@Ármándójózsi: Jobban örültem volna annak, ha a felezőbuli most azt jelentette volna, hogy megfelezzük a létszámot. :D
Igennel szavaztam volna.

MsIreneAdler 2021.01.07. 20:18:54

@vágtázó vadmalac: izé...sajnálom?asszem :). Úgy látszik hasonlóan látjuk a vv-t.
Na ma sok minden kiderült rólam :) .

MsIreneAdler 2021.01.07. 20:23:13

@Gézamalac: miután 50 napja csapatostul csorgatjuk itt a nyálunkat a lányokkal Bálintra, fogalmam sincs, miből szűrték volna le, hogy leszbi vagyok :). Ha az lennék vállalnám, de hát nagyon nem vagyok az.

Raspberry Cake 2021.01.07. 20:23:20

@vágtázó vadmalac: Ha nem is fog nyerni, én azért a szerkesztők helyében különdíjként felajánlanék neki 1 évre elegendő pinimosót és műszempillát:)) Utóbbiból viszont ne a most használt soros verziót, hanem tincseset, sokkal természetesebb hatást kelt és tartósabb.

2021.01.07. 20:26:35

@Kiégett Hobbynyúl: nem tom, amikor már 10 alá csökken a létszám, és addigra kiesnek a leghangosabb/legveszélyesebb idióták ezzel együtt, akkor szörnyen el tud laposodni az egész. ebből a bagázsból, ha kirepülne a két cigó csávó (rön és dan), utána már csak halk hátbaszúrogatások lennének, max még merci meg virdzsi vinnyogna egymással egy sort, de nem lenne semmi kifejezetten megbotránkoztató jelenet.

az amúgy mekkora lenne, ha vmelyik bulin (nyilván nem a mostani felezőn) bé matta készen megpocsékolná a vivit.:Đ besírnék.:] akarom mondani -nÁk.:D

Ármándójózsi 2021.01.07. 20:29:01

@MsIreneAdler:
Ha most én azt írnám ide, hogy rossz nevet dobtál be, akkor azt mondanák irigy vagyok.
És tényleg!

MsIreneAdler 2021.01.07. 20:30:42

@Ármándójózsi: ez mire vonatkozik? Ki a rossz név? Miért lennél/vagy irigy? Több kérdésem most nincs :D

2021.01.07. 20:31:07

@Raspberry Cake: vivi egy nagyon kedvelhető figura, szóval semennyi pinimosót és/v műszempillát nem sajnálnék tőle (pláne, ha nem nekem kell azokat finanszírozni).:Đ

Ármándójózsi 2021.01.07. 20:34:02

@MsIreneAdler: Amire válaszoltam. Sütike fölött.

MsIreneAdler 2021.01.07. 20:37:06

@Ármándójózsi: jah :)
(btw raspberry profilját látva mindig nyelek egyet, pedig nem vagyok édesszájú)

Raspberry Cake 2021.01.07. 20:41:21

@vágtázó vadmalac: Én sem, azért írtam, hátha a szerksztők is olvasnak és meglepik a végén ezekkel :))

MsIreneAdler 2021.01.07. 20:47:12

@Raspberry Cake: egy kamionnyi kencét használhat egy év alatt :). A szempilla csere jó ötlet lenne neki valóban.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 20:49:00

@vágtázó vadmalac: Karakterektől függ, hogy alakul, mert nem törvényszerű, hogy akkor a nyugalom szigete kell, hogy legyen, de az sem, hogy öldököljék egymást. Ott már simán elindulhat, hogy igen, rád teszem a jelet, mert erős vagy indokok és nem a mismásolások. Igaz, nőktől ritkán látni ilyet, valahogy szeretnek inkább mosolyogva hátbaszúrni, pedig szívesen megnéznék egy "tökös" leányzót, aki így játszik.
Nem szeretem ezeket a semmitmondó, te állsz tőlem a legtávolabb, nem vagy őszinte, figyelmeztetésből teszem rád sablon dumákat.

Azt én is megnézném, de tényleg olyanok, mint a rossz házasok, vagyis még ez is összejöhet. :DD

@MsIreneAdler: Lóbelt sem elhanyagolható azért.

Raspberry Cake 2021.01.07. 21:02:16

@MsIreneAdler: 36 millió Ft-hoz képest mindig elenyésző összeg:DD

MsIreneAdler 2021.01.07. 21:04:20

@Kiégett Hobbynyúl: nekem Robi annyira nem jön be :(. Az arca olyan fura. De a személyisége nagyon szimpatikus. Úgy igazán a munka héten nyert meg engem. Tetszett, ahogy előre gondolkodott, odatette magát és beosztotta a lóvét. Életképes fickó. A főzés is szuper dolog. Tudom tudom, a mai modern világban már minek főzni... Én ebből a szempontból régimódi vagyok.

MsIreneAdler 2021.01.07. 21:05:17

@Kiégett Hobbynyúl: és a szeretetből teszem rád :D?

2021.01.07. 21:05:27

@Ármándójózsi:
@Fálki:

most találtam a vadhajtások oldalán, én bede professzort, ex-hv olvasót sejtem a dolog mögött.:Đ

kepkezelo.com/images/fm4nwsp3o09vh4jugpsy.png

Qqts 2021.01.07. 21:07:27

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

MsIreneAdler 2021.01.07. 21:07:28

@vágtázó vadmalac: "nem használok szmájlikat" :DDD
Ez kész :)

2021.01.07. 21:11:38

@MsIreneAdler: vigasztaljon a tudat, h sokkal rosszabb, ha heteróként egy heteró nem jön be (külső alapján), mint az, h heteró nőként nem vonzódsz egy homoszexuális férfihoz.:]

#merjünkhatalmasbölcsességeketmegfogalmazni

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.07. 21:12:57

@vágtázó vadmalac: Kedves Malac! Elárulod mit jelent a sok tünde betű az avatárodon? Tippem: Sabbatkor flódni és sólet!

2021.01.07. 21:13:31

@Qqts: valld be, h mostanáig ezen a plakáton dolgoztál, és azért nem jöttél egész álló nap kommentelni:D

kepkezelo.com/images/fm4nwsp3o09vh4jugpsy.png

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.07. 21:14:50

@vágtázó vadmalac: nem értem a homo fiúkat, akik nem töcskölnek csajokkal. A lányoknak is van ánuszuk, csak nem olyan szőrös és betyárkörte mentes

Qqts 2021.01.07. 21:16:06

@vágtázó vadmalac: bar minosegi munka, nem az en erdemem :( :)

2021.01.07. 21:23:30

@Hedo a nokedli szaggató: gondolom mert ha elteved akkor ugy erzi magat mint aki pocsolyaba lepve derekig merul egy kanalisba

2021.01.07. 21:25:48

@Hedo a nokedli szaggató: nem a legpengébb az ivritem (modern héber), de vmi olyasmi lehet, hogyaszongya: "vigyázat, akciós/olcsó fincsi vadmalachús! csak a rabbi meg ne tudja!":D

amúgy - ha jól tudom -, haifában (és más városokban, településeken) vannak ehhez hasonló jelzőtáblák kihelyezve. bezzeg, ha szegény imre herceg idején, v kicsit később, a költő zrínyi erdei vadászatán is már lettek volna ilyen dzsukel jelzőtáblák mfelé az országban, akkor a merényletek/vadászbalesetek előtt legalább megcsodálhatták volna azokat!:Đ

pbs.twimg.com/media/EQ-sZ2iWsAAekI-?format=jpg&name=medium

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 21:29:20

@MsIreneAdler: Nem az arcát néztem. ;) Ám tényleg kellemes meglepetés volt, hogy nem affektált -pedig arra számítottam-, és valóban, ahogyan a munkahéten hozzáállt mindenhez, illetve az, hogy szinte az egyetlen volt, aki takarított és próbál rendet rakni a káoszban, az a jellemén felül végtelenül szimpatikussá tette.

Az a másik.... szeretlek, de... borzasztó. xD

Ármándójózsi 2021.01.07. 21:32:31

@vágtázó vadmalac: Hogy Te milyen szarul vitted át erről a képről a fontos részletet az avatarodba...Már ne is haragudj...
Pofázni itt napszámba az igen, de egy képet tisztességesen megcsinálni, arra már nincs idő. Hányaveti munka. Ez nem Te vagy! Szedd végre össze magad és ránts össze egy minőségi avatart!
Photoshop-hoz adjak torrent linket?

sztropNat 2021.01.07. 21:32:56

Nekem is már Vivi tűnik a legkedvelhetőbb szereplőnek, nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem néha Bálint és Robi (a két legértelmesebb ugye..) vele szembeni fricskázása se olyan vicces.. vagy nem tudom, engem tökre bántana ha ilyeneket szólnának be. Most Vivi is valami kedves családi sztori közepén van, amire Bálint "hö, szőrös a lábad". Máskor meg ugye ő forgatja a szemeit, hogy itt mindenki milyen alpári, meg retardált.. És Robi is sokszor szól be neki olyanokat, amit rossz hallgatni. (Tudom-tudom, Renátó műsoraihoz képest mi ez?:D)

Ja, meg mikor Robi átvette a méltóságos guggoltató edző szerepét, de arra már nem volt képes, hogy egyszer is szóljon, hogy ne ilyen csámpásan, befelé eső térddel guggoljon.. hát úgy csináltatott vele 100 guggolást, hogy abban nem volt sok köszönet, ennyit nem ér az áhított kerek segg.

Ármándójózsi 2021.01.07. 21:36:29

@sztropNat: Hááááááátttt.... Ezt én egészen másként látom. Szerintem pont az a két fiú nagyon is csípi Vivit. Ahogyan csak egy jó havert lehet és úgy is bánnak vele. Sőt, ezt Vivi is pontosan tudja és élvezi is.

Ármándójózsi 2021.01.07. 21:37:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ha én vegyigyümivel hangolódom, akkor ezt elbasztam???

2021.01.07. 21:38:06

még 4-en nem "nyertek" guinness rekordot (fru, dani, lobi, merdzsó), a mai adásban lesz megint két kísérlet, meg a holnapin szintén kettő. ezzel csak arra akartam rámutatni, h ha addig meg se mozdulnak a szopatómat vijjogására (ami mostantól már éjjel/hajnalban is bekapcsol), és hagyják egymás után leesni az összes zöld labdát, majd kiikszelik a táblán a maradék luxuscuccokat, akkor is max. 1-2 napig kellene azokat mellőzniük, így már nem egy akkora csellendzs ez.:(

sztropNat 2021.01.07. 21:40:27

@Ármándójózsi: persze csípi.. de én azt érzem, hogy bennük is meg van az a fölényeskedés, hogy Vivi kicsit lüke, akkor őt lehet ilyen lekezelő stílusban piszkálni, mert úgyse tűnik fel neki. (Ami igaz, de kívülről nem olyan jó nézni.) Másik példa mikor Vivi ült a kanapén és Bálint valahogy elég durván odatolta a talpait, és még neki állt feljebb, hogy kússzon már odébb.. Olyan hülyéskedésnek, heccelésnek van előadva, de lekezelő. Nekem ez is kissé néha abuzív, mégha nyilván sehol nincs a "szerelmespárok" viszonyaihoz képest.

2021.01.07. 21:41:49

@Ármándójózsi: mijaz a fotosop?:] sztem ez egy nagyon csecse avatar, 50 sékelt fizettem érte a fekete piacon, fél napos, kimerítő alkudozást követően. tudom, jól átbasztam az eladót, ügyes vagyok.:'D

2021.01.07. 21:46:10

@Ármándójózsi: tovabbra is a torkolypalinka partjan allok

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 21:46:15

Egyébként a nézők a szavazásokon (már ha nem kamu a szavazás), mindig geci módon viselkednek a bentiekkel szemben... ÉS EZ NAGYON TETSZIK!

Ármándójózsi 2021.01.07. 21:46:45

@sztropNat: Továbbra is nem. Nem látok lekezelő stílust egyáltalán. És szerintem nagyon kó nézni kívülről, bár csak többet látnánk ebből. A pohár hideg víz és a liszt, Vivi részéről volt lekezelő??? Nem voltál még ilyen társaságban ahol a fiúk és a lányok így ugratják egymást?
Mert egyébként full komolyba akár tűzbe is mennének egymásért?
Én ezt ilyennek látom.

Ármándójózsi 2021.01.07. 21:48:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Az is adja!!!

@SelyemSonkaPini: Szerintem mi tudnánk még ennél gecibbek is lenni. Pláne, ha a kérdést is mi fogalmazhatnánk.

readonlyvv 2021.01.07. 21:50:38

várom a pillamentes Vivit, tuti úgy csinosabb. mindig irritált az a kefe a szemén.

sztropNat 2021.01.07. 21:51:15

@Ármándójózsi: Hát a hideg víz és a liszt Vivi szintjének megfelelő humor, nem igazán tud lekezelő lenni. Inkább bugyuta.
Mondjuk annak örülök, hogy ilyen társaságban nem voltam, ahol egymást szórták meg ilyen szarokkal.:D

2021.01.07. 21:51:57

@vágtázó vadmalac: Elokerult am rolad egy karacsonyi video youtu.be/zumWPVmaUIg

2021.01.07. 21:52:12

@sztropNat: kívülről nézve tényleg időnként úgy tűnik/tűnhet, h a napi x tucat heccből, eggyel-eggyel vmennyire túllőnek a célon a srácok talán. akár tudatos, akár tudat alatt teszik, de ez sztem még bőven a hibahatár alatt van, ha figyelembe vesszük, h mit kell elviselniük ennyi időn keresztül.

ha nem lenne rajtuk is (bé & lobi) pszichés nyomás, feltételezhető, h nem tolnának olyan megnyilvánulásukat, amik neked is feltűnnek. egyikük sem vmi zen buddhista bölcs, aki megvilágosodott állapotban, rendszeresen órákat meditál minden nap, szóval ennyi "stresszlevezetés" még bele kell, h férjen.

Ármándójózsi 2021.01.07. 21:53:06

@sztropNat: Oké, nem vagyunk egy véleményen, semmi gond.

@readonlyvv: Basszus, most buktad a nicked...

2021.01.07. 21:55:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szijja, Velőtrázó!:Đ

a pornós munkahelyemen anno kyle-nak csúfoltak a pöcsfejű kollégáim.:D egen, a veres hajú broflovski gyerek után.:] pedig én nem is vagyok vörös, csak... nem ehetek hulló hópihét karácsonykor... if u know what i mean!:D

Ármándójózsi 2021.01.07. 21:56:09

@Hedo a nokedli szaggató: Ki mondta ezt Rád???
Ne aggódj, nincs igaza, ne is foglalkozz vele.

sztropNat 2021.01.07. 21:56:46

@vágtázó vadmalac: Igaz. Csak ahogy nő a szimpátiám Vivi iránt, úgy jobban bántanak az őt ért túltolt megnyilvánulások.
Valahogy Rencsi-Fru egymás basztatása kevésbé hat meg, mert annyira ellenszenves mindkettő.

2021.01.07. 21:57:30

@vágtázó vadmalac: es mi a velemenyed a koser vagasrol mondjuk 17 karakterben?

2021.01.07. 22:00:14

@sztropNat: vivi eléggé érzékeny, ez már korábban is kiderült róla, szóval, ha vmivel tényleg megbántanák a haverjai, akkor pityeregne, nem tudná faarccal benyelni. azt meg a geci, rosszindulatú szerkik azonnal bevágnák minden egyes alkalommal, de mivel ilyet még nem láttunk 50x adás alatt, addig én is azt vallom, mint Ármándójózsi barátom/heteró élettársam.:D

readonlyvv 2021.01.07. 22:00:41

@Ármándójózsi: miért? nem egy műszempillás fórumon vagyunk, hogy ezért kizárás járna.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:02:11

Ez jó... párterápia a nem létező, szükség-érdek-kapcsolatban lévőknek.... hát jó.

2021.01.07. 22:02:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény:

ez nem ér, már a neveddel elment egy csomó karakter a felhasználható 17-ből.:D
gonosz dolog mindenféle állat levágása, bármilyen módszerrel is, de a husit - sajnos! - nagyon szeretem.:D

sztropNat 2021.01.07. 22:04:17

@vágtázó vadmalac: Megtévesztő amúgy.. mert amikor Amanda és Gina rátette a jelét ilyen hihetetlen sutyerák stílusban már-már irigyeltem, hogy olyan unott faarccal vette tudomásul az eseményeket, mint akiről ez full lepereg.
Azért az említett Robi-Bálint heccnél volt, hogy tényleg már nekilódult, hogy "nem vagy a barátom.." Akkor is úgy sajnáltam.:D Jaa.. igen, Robinak az álmáról mesélt és az meg közbe vágott, hogy húzhassa azzal, hogy dagadt..

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:05:03

@vágtázó vadmalac: nono elvileg Robi bi. Szóval "joggal" tetszhetne nekem, ha úgy megérintene a külseje, de nem. Viszont nála az életrevalósága sokat nyomhatna a latba, ha nem lenne nálam kizáró tényező párkapcsolat szempontjából, hogy kétkapura játszik. Érthető, nem :)?

2021.01.07. 22:05:14

Kavbojnak Moh nezesevel meg a jarasaval van baja

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:06:19

Daniella nem lát a féltékenységtől... a semmi miatt.

nicu71 2021.01.07. 22:06:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Dánielnek lassan megérik a szivlapát

2021.01.07. 22:06:47

merci melle lecsuszott a seggere

Spitzbaue® 2021.01.07. 22:07:56

Ezek után, ha Daniella kiviszi Mohát, kintmarad (Dani), mert nincs érve.

SzabadEzANév? 2021.01.07. 22:08:02

Ez a Dani a Rencsi fiatalabb verziója

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:08:11

@Kiégett Hobbynyúl: na jó, vállon alul rendben van a srác, bár egy kis szőr nem ártana. De ez már nagyon az én preferenciám :)

2021.01.07. 22:08:39

HUB honaljszortuszoi buntetnek

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:09:13

@tvbuzi: Valószínű. Az én vagyok a macsó gyerek álarccal ezt leplezheti.

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:09:49

Daninak totál elgurult a gyógyszer.
Teljesen idióta.

tvbuzi 2021.01.07. 22:10:20

Pfújj, bazz, Reniéktől hányok

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:10:36

@MsIreneAdler: Sebaj, a lényeg, hogy tényleg normális, és emiatt szimpatikus. :-)))

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:12:15

Az megvolt, hogy "szeretlek...nem nagyon szoktam ezt mondani embernek"

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:13:09

Daniellát ütném, komolyan. Neki szar, másnak is legyen, nehogy esetlg jól merje érezni magát... ehh.

2021.01.07. 22:13:17

moh pampallini lett a sarga sapkaban

Spitzbaue® 2021.01.07. 22:13:49

Moha szerintem csak egy rendes, málészájú gyerek, minden rosszindulat nélkül.

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:15:01

@Kiégett Hobbynyúl: nem értem mi kellene még neki Virágtól? Komolyan fogalmam sincs, mi lenne az a viselkedés, amivel elégedett lenne.

Mók_Ica 2021.01.07. 22:15:33

párhuzamos szerelem..... tedd be..... óóóóó... romantika a köbön :DDDDDDDDDDD

2021.01.07. 22:15:38

ez a beethoven v. szimfonia brutal jo volt ide, a vegen kavboj fuvosa megkoronazta

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:16:10

@Kiégett Hobbynyúl: csak neked, csak most, élelmes Robi tusol :D

2021.01.07. 22:16:20

@Mók_Ica: de hova tegye be, ha nem mukodik a suto

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:16:29

@MsIreneAdler: Nem tudom, én ott elakadtam, hogy neki nem erre van szüksége. :D

Robi banyek... fogkrémmel fürdeni.

Mók_Ica 2021.01.07. 22:16:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: se a dzsaku.... se a szauna..... :DDDDDDDD

2021.01.07. 22:16:54

fogkremmel tusolni amikor ott a mosogatoszer

Mók_Ica 2021.01.07. 22:17:16

@MsIreneAdler: merci moh-nak.... fel volt iratozva :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:17:18

@MsIreneAdler: Végül is tényleg élelmes, nem lehet mondani, hogy nem. Talán egy túlélésen nem halna éhen, feltalálná magát.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:18:06

@Mók_Ica: Szia! Valld be, hogy ettől szebbet el sem tudnál képzelni. :DDDDDD

2021.01.07. 22:18:17

@Niemandhäuser: sunyi az, de nem ugy ahogy kavboj gondolja

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:18:39

@Mók_Ica: wow. Mercinek már nem tudom van-e lejjebb.

Mók_Ica 2021.01.07. 22:19:16

@Kiégett Hobbynyúl: bevallom :DDDD honnan tuTTad???? :DDDDDDDDDDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:20:01

@Mók_Ica: Onnan, hogy mindenkinek ez az álma. :DDDDDDDDDDD Ja nem.

Mók_Ica 2021.01.07. 22:20:23

@MsIreneAdler: kis óvodás..... nem kaphatja meg a játékot, ezért még jobban ácsingózik utána....

2021.01.07. 22:20:24

az netto hulye aki barki masra szavaz a hetekbol mint a ket okadek

VV Villamanó 2021.01.07. 22:20:38

rájöttem végreee, lobi a szegény ember ryan goslingja!!
Köszööm a figyelmet :D

Spitzbaue® 2021.01.07. 22:21:05

Ez a Virág gyász: mennyire benyalja az irígy kutya (igen Dani) szövegét?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.07. 22:21:09

@sztropNat: sajnos ahogy Vivivel bánnak néha annyira tipikus....

2021.01.07. 22:21:21

na kocsog csulato most csorogjon a kiskanallal

2021.01.07. 22:21:39

az osember fakanallal eszik

tvbuzi 2021.01.07. 22:23:16

Ez a párducmintás egyberuha odabasz

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:24:19

@tvbuzi: hát vedd le, ha kényelmetlen!

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:24:27

1. BESTENLEBEN ! Mi a faszt akarnak ezzel kifejezni ?

2. Dani tiszta hülye ? Vagy ekkora taktikus ? Vagy utasították ?

3. Lobi szimpatikus nekem ma :)

Cimili2 2021.01.07. 22:24:35

@Niemandhäuser: dani pincsije, nálam totál lecsúszott.

SzabadEzANév? 2021.01.07. 22:24:40

Ezt a rencsi fru párost a szerkik minek védik ennyire? Kicsit sem átlátszó. Multkor a lila kendők, most meg hirtelen senkinek sincs baja velük s mindenki másra rakná a jelet... Biztos nem nyúltak bele kicsit sem...

tvbuzi 2021.01.07. 22:25:08

@MsIreneAdler: ez övön aluli volt :DDDD

Mittudomki 2021.01.07. 22:25:34

@Niemandhäuser: Èrik az a 4 szavazat a Móh nak ;) Virág már teljesen idomítva van,ellentmondani nem mer..érvelni se..inkább igazat ad Danikának,aki most megint elöszedte a 3 hetes bulit és Móh nézését :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:25:51

@Mók_Ica: Ahaaaa és magamat is. :DDDDDDDDDDDD
@SelyemSonkaPini:
1.Fogalmam sincs.
2.Tiszta hülye.
3. Nekem is.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:26:03

@SzabadEzANév?: EKG !
egy körkérdés : MELYIKET utáljátok a legeslegjobban ( csak a benti 9 ér! :D ) ?

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:26:27

@Mók_Ica: áh, ez még annál is gázabb, hiszen ott a lapát neki éjjel - nappal... Hogyan jobban kaphatná még meg?

Mók_Ica 2021.01.07. 22:26:33

@tvbuzi: @MsIreneAdler: magas labda volt :DDDDD én azért kicsit röhögtem :DDDDD

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:27:30

Jah majd elfelejtettem : Ha a barátommal alszok, mindig így alszunk, hogy ráfogok a faszára...
Há mer a barátom azé !

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:27:59

@SzabadEzANév?: Nem dehogy... ááá, eléggé. Annyira szánalmas.
@SelyemSonkaPini: Személyszerint Frunátót így egyben, de ha szét kell választani őket, akkor Rencsulát.

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:28:23

@SelyemSonkaPini: nehéz kérdés. Asszem Rencsi még a leggusztustalababb, de Dani kezd feljönni elég erősen.

Ármándójózsi 2021.01.07. 22:28:43

@SelyemSonkaPini: Te nem javútá má meg? Vagy rosszú emlékszek?

Mók_Ica 2021.01.07. 22:29:08

@MsIreneAdler: szerintem totálisan elveszítette a realitás érzékét.....

@Kiégett Hobbynyúl: pusszancs :))))

@SelyemSonkaPini: hozzám a legtávolabb renáta áll....

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:29:14

@SelyemSonkaPini: igen, ez a jó baratság titka a rendszeres alsómadár fogás :)

2021.01.07. 22:29:57

a lényegen már megint mki átsiklott:
merci hisztizik mohásnak a nyugiban: tedd be. tedd be. tedd beeeeeeeeeeeeeeeeee! még rá is markol a kómában lévő rogán antal junior ikertorony falloszára.
de az - elvileg - nem tette be!

ha ezt dani a másik szobában megtudja, sík ideg lesz! emiatt is meg akarja majd verni, mert moha nem tette be a "kislyánynak", mikor az szépen megkérte erre! biztos azért, mert a valójában - sunyi mód - virdzsinek tenné be... logikus!:'D

Spitzbaue® 2021.01.07. 22:30:24

Huhúúúú! Most látom, hogy az ápoltak ki lettek cserélve a fejlécben. Gratula!

Mók_Ica 2021.01.07. 22:30:27

@SelyemSonkaPini: közben romantikásan súgdosd a fülébe, hogy "tedd be"...... ezt ne felejtsd el, nagyon fontos!!! :DDDD

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:33:10

@Mók_Ica: Szoltam neki, de aszonta a multkor : MIT ? :D
ezt én se értettem, no aludjunk lett a vége :D

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:33:24

Ropogósra dugnálak? Ezt mondta Reni?

Mók_Ica 2021.01.07. 22:33:43

renáta megint ráfordult fru-ra.....

Cimili2 2021.01.07. 22:33:48

lobi a feladat végére -5 kg.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:33:53

@Ármándójózsi: De, csak mióta eltünt MMKK azóta visszacsúsztam napról napra :(

Mók_Ica 2021.01.07. 22:34:45

@SelyemSonkaPini: ráutaló kézrátétellel kísérted a "tedd be" felszólítást? :DDDDD

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:34:57

Aszem kihirdethetem : RENÁTA nyert, második Grincs és Dani feljövőben :)

csodalámpa 2021.01.07. 22:35:20

szegény Robi én 1000-t sem tudnék megcsinálni egyben... 27000 pihenés nélkül, az nagyon durva

Cimili2 2021.01.07. 22:35:24

@Mók_Ica: tegnap meg befenyítette, h többet nem ér hozzá. :DD

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:35:31

@Mók_Ica: A francba , ezt basztam el ! :D

tvbuzi 2021.01.07. 22:35:45

Fru felgyorsult a szextől

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:36:19

@Cimili2: Legalább. Ez mekkora szívatás. :D
@MsIreneAdler: Ezt. Ő is nagyon romantikus, tényleg.

Mók_Ica 2021.01.07. 22:36:46

@Cimili2: renáta hazudós :DDDDD

@SelyemSonkaPini: szó szerint :DDDD

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:37:25

Dani pofán rugnám Martenssel... aztán nem járnék vele tovább

Mók_Ica 2021.01.07. 22:37:53

virdzsi rengeteg szeretet kap daniellától??? hümmmmmm.......

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:38:27

@Mók_Ica: Lehet nem sokat kapott még szegény életében...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:38:36

@MsIreneAdler: Azt nem tudom, nincs Renátához szótáram, de lehet, grincs érti, mert egy szót sem szólt. :)))

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:38:57

@Mók_Ica: ennek a szegény lánynak ez a szeretet...

Mók_Ica 2021.01.07. 22:39:06

szomszédok vége főcím, Lóbelt mondja..... :DDD

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:39:34

A szomszédok zenéje rohadt jó :)

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:39:38

Apropó vérhólyag :
Még fiatal koromban egy helyen egy cigányasszony ezt mondta nekem (már nem tudom milyen apropóból): "szopjál a pinámon vérhólyagot!"

Cimili2 2021.01.07. 22:39:54

@Mók_Ica: totál vakon van és még sajnálni sem tudom.

2021.01.07. 22:40:10

meguszosan vegigbasszak az idot a parbajig a mocskok, hatha megusszak es meg csulato jol is erzi magat, frumixer lathatoan nem

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:40:19

É s mégegy : Kibaszott Danit SOSE értem úgy dünnyög !

tvbuzi 2021.01.07. 22:40:27

Baszdmeg Fru ezt a nyitottszájas rágást

Mók_Ica 2021.01.07. 22:41:17

@SelyemSonkaPini: az még hagyján, hogy szopj olyat...... de konkrétan mitől alakulhat ki ott???

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:41:31

@tvbuzi: Igen undorító ahogy eszik !

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:42:05

@Mók_Ica: Nem mertem megkérdezni... nem kedvesen mondta :D

2021.01.07. 22:42:25

pakk egy benne volt a pakliban elhangzott vegre

Cimili2 2021.01.07. 22:42:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ja. uncsi, h folyamatosan dugnak. de daniék is szinte mindig az ágyban fetrengenek.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:42:50

Rensi még ehhez is hülye

Mók_Ica 2021.01.07. 22:42:53

@SelyemSonkaPini: még a végén olyan infot kaptál volna, amit sose akartál tudni :DDDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 22:43:08

@MsIreneAdler:
Danit megint elengedtem, asszem vegleg.
Ez mar szinhaz amit muvel, nem feltekeny o, csak megint benne lesz az ofibe.
Rvara unalmas mar.

2021.01.07. 22:43:53

mekkora hajszalban gondolkodik ez?

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:43:54

Hát Fru anyukáddal én is beszélgetnék hajszál :D

tvbuzi 2021.01.07. 22:44:24

@SelyemSonkaPini: biztos nem pinimet mondott?

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:45:10

@tvbuzi: Tuti biztos! Egy életre megjegyztem....

2021.01.07. 22:45:27

vivi a minosegre ment

MmeChauchat 2021.01.07. 22:45:55

bakker.
Mindjárt az első maszkot a szemére teszi, nehogy lássa, honnan szedje fel a többit.

Mók_Ica 2021.01.07. 22:46:53

szappant főznek......

Cimili2 2021.01.07. 22:47:09

@MmeChauchat: azon röhögtem én is. :DDDDDDD

Mók_Ica 2021.01.07. 22:48:06

a szerkik ma nagyon viccesek ezzel a szivatómatával :DDDDD

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:48:10

Hát nem tudom... Bírom Vivit, de mintha mindig be lenne lassítózva...
NA püffff most meg elkapta a labdát :D

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:48:46

Na ha összeáll Rencsivel LEKÖPÖM ! :D :D

Mók_Ica 2021.01.07. 22:49:11

daniella megint mit haverkodik renátával??? pfffejjj....

2021.01.07. 22:49:17

kavbojrohaggymeg

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:49:41

Daniella ezt véglegesen elbaszarintottad.

Spitzbaue® 2021.01.07. 22:50:07

Bocs, azt láttuk, hogy Daniella lábával mi törpént?

MmeChauchat 2021.01.07. 22:50:12

a szivató hangjára nyugodtan mehetnének az óvóhelyre

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:50:45

@szociál: én is azt érzem, hogy már nem tudja nálam semmivel visszahozni magát. Kár érte.

Spitzbaue® 2021.01.07. 22:51:36

@Kiégett Hobbynyúl: De ha egyszer nincs Mohában tisztelet! Nem érted? Ejjj!

Mók_Ica 2021.01.07. 22:51:51

pp...... mosógép mó-val kezdődik :DDDDDDDD

MmeChauchat 2021.01.07. 22:52:19

@Mók_Ica: nagyobb testre - nagyobb szappant

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:53:13

Na mostmár lesz mit betenni Mercinek : aMOH szappant ! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 22:53:19

@MsIreneAdler:
Eluszott a dobogo Danikanak mint a papirhajo

Mók_Ica 2021.01.07. 22:53:25

éjszakai szivatomata :DDDDD renáta elüti mercit.....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:53:48

@Niemandhäuser: Nincs, nincs, tiszta sor. Arra mondjuk kíváncsi lennék, mikor jönnek rá, hogy a tiszteletet ki kell vívni... na mindegy.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:53:50

@Mók_Ica: Igen ez most jó volt PP-től :D

Spitzbaue® 2021.01.07. 22:54:08

Daniella monnyon le!
Én is kérek abból, amit PP mostanában szed. Mi az? Tréfarépa?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:54:17

Szerkik végreeee, ez vicces. Éjszaka mehet a roham, mikor a sötétben az ajtót sem találják. :DDDDDDDDDDDDD

tvbuzi 2021.01.07. 22:54:19

Győző két önszopás között mutat egy villadugást szal én visszavonulok arisztokratikus magányomba. Jobbra el.

Cimili2 2021.01.07. 22:54:43

rájöttem, h a szerkik technikája az, h aki legmesszebb van a labdától, annak a nevét mondják. :DDD

Mók_Ica 2021.01.07. 22:54:55

@SelyemSonkaPini: igen, én is röhögtem :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:55:14

@szociál: így járt. Az még külön mínusz, hogy Rencsulával kokettál.

nicu71 2021.01.07. 22:55:34

az oreglány a Telekom reklámban egyre gázabb.Lehet ezt még fokozni? Pedig úgy örültem hogy karácsony után eltűnik a gecibe....

2021.01.07. 22:55:50

Hat akkor Kavbojt besorolom a hetes vegere

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:56:14

@tvbuzi: jó éjt! Csak lazán, kényelmesen :)

princejesus 2021.01.07. 22:56:26

@Mók_Ica: mint a gyorsvonat. Azon csodálkozom hogy még nem történt baleset, azon a miniszterelnök üveg ajtón sietnek ki 9-en

Ármándójózsi 2021.01.07. 22:56:30

@SelyemSonkaPini: Te hülye vagy...Röhögök, most értem a pinás vérhólyagos részhez.
Mondjuk nekem is mondott egyszer valaki valamit csak nem értettem, de lehet, hogy ez volt.

Mók_Ica 2021.01.07. 22:56:32

@tvbuzi: aludj jól!!! puszi

@Cimili2: szórakoznak egy kicsit a szerkik is :DDDD

@Kiégett Hobbynyúl: nem tudta merre van az előre.... :DDD

2021.01.07. 22:57:01

@nicu71: en mar megfejtettem, komcsi parttitkar volt, akit 70-ben becsbol hivtak, radasul gyanitom, hogy rokonok az xxxlutz csaladdal

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 22:57:35

@MsIreneAdler:
Ott meg nem tartok sztem, most furdott fogkremmel Robi felvezelrol nezem :)

Visszaterve tok mindegy a dobogo, mert csak az elso kap penzt.

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:58:01

@nicu71: igen, nos '70-ben telefonon Bécsből... Aha.

Mittudomki 2021.01.07. 22:58:29

@Mók_Ica: Mindig is haverok voltak.Azért is fogta néha vissza magát Fru val kapcsolatban Dani korábban.Most pedig jó szövetségese lesz a Móh elleni hadjáratban.Ez kb. az utolsó párbaj óta látható hogy Dani ráállt Móhra és Rencsi,Fru követni fogja hátha be lehet lökni mást a vonat alá :D Ha össze is jön nekik az egál és Móh választ akkor ö Rencsit viszi majd már csak azért is hogy Daniella szétrobbanjon a dühtöl(mert ugye ö majd kampányol majd magáért hogy "rendezzük" le)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:59:12

@princejesus: Azon én is, nagy szerencséjük volt eddig.
@Mók_Ica: Nem igazán.

Mók_Ica 2021.01.07. 22:59:14

@nicu71: a kedves bársonyos hangú??? feláll a nemlétező szőr a hátamon......

@princejesus: eddigi szériákban volt már ilyen baleset egyébként? szerinntem eddig csak a szerencsén múlt, hogy nem történt ilyen....

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:59:43

@Ármándójózsi: jó, hogy mondod!

@SelyemSonkaPini: szerettem volna kérdezni, hogy ezt barátkozásból vagy gonoszságból mondta neked a néni?

Spitzbaue® 2021.01.07. 23:00:03

@Kiégett Hobbynyúl: De miért is tisztüllye-böcsüllye Moha Dankót? Mert 1 év 3 hónappal, vagy mennyivel idősebb? Jó, ez erős érv. Tisztüllye is!
De hogy kell asztat? Ha nyalná a talpát, talpnyaló, ha a seggét, seggnyaló, ha csak néz, bámulja a Virágot, ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs, az a baj,... Tehát a mi Daniellánk nem csak a nőket szereti zaklatni, hanem bárkit, akit nem gondol elég erősnek.

Moh már fel is jött a negyedik helyre. Gratula, Dani!

2021.01.07. 23:00:06

ott van nekik ket tuti kieso, erre kavboj bekavar, HUB megy utana, Lobelta meg kihagyta a ziccert, hogy eligazitsa

MsIreneAdler 2021.01.07. 23:00:44

@szociál: jujj, bocsi nem akarok szpojlerezni :)

MmeChauchat 2021.01.07. 23:01:08

@nicu71: sad story.

Sólyom Katalin, egykor nagyhírű és ígéretes filmszínész, Szabó István felfedezettje.
A Pécsi Nemzetinek volt tagja - szomorú, h ezzel kell kiegészíteni a jelenben, a gondolom nem túl nagy bevételét.

2021.01.07. 23:02:08

mar a rendes ofit is vegigbasszak, most a bv-t is, hat basszak meg

MsIreneAdler 2021.01.07. 23:02:41

@Niemandhäuser: nem lehet, hogy tetszik neki Moh?

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 23:03:03

@MsIreneAdler: Méregből mondta, csak már nem tudommiért volt mérges rám.
Lehet hogy csak be volt baszva mintha egy kocsma előtt történt volna...

2021.01.07. 23:03:58

robinal melyik verzio volt, az ujjazas vagy a veres?

Mók_Ica 2021.01.07. 23:04:17

győzi random rakja egymás után a szavakat...... nem sok értelme van annak, amit mond.....

@Mittudomki: azt nem tudom mennyire voltak barátok - daniella és renáta - de a fru és renáta páros tuti megpróbálja bevinni daniellát az erdőbe...... daniella párbajozni akar.... renáta és fru pedig meg akarja úszni párbaj nélkül....

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:04:30

@MsIreneAdler: Sohasem tudjuk meg, hogy végül is meglett az a vérhólyag, vagy sem...

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 23:04:45

Most mivan ? a faszik nem isznak a nem voltam seggbekúrva -kor ??

nicu71 2021.01.07. 23:05:15

@Mók_Ica: pedig színésznő a lelkem...Stabó István filmekből ismert.

MsIreneAdler 2021.01.07. 23:06:08

@SelyemSonkaPini: de ugye te is érted, miért voltam kétségek között? Jó, ha nekem ilyet mondanának, én sem kérdeznék vissza :)

Spitzbaue® 2021.01.07. 23:07:12

@MsIreneAdler: De bizony! És az a "ribanc" le se xarja :-D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 23:07:28

@Niemandhäuser: Na ez az. Daniella fogalomzavarban kissé, de nála szerintem teljesen mindegy, a fejébe vette, hogy Moha az ellenség.

MsIreneAdler 2021.01.07. 23:07:45

@Ármándójózsi: szerintem nem. Méregből mondta, mint kiderült.

Mók_Ica 2021.01.07. 23:07:50

@nicu71: igen, most látom. ettől még nekem nem passzol ez a hangszín a mondanivalóhoz..... már érzelmet közvetít, mint a szöveg....

princejesus 2021.01.07. 23:07:58

@Mók_Ica: nem tudok róla, talán ami eddig legdurvább vv6-ba volt , falba vele vert valaki és eltört a keze.

Spitzbaue® 2021.01.07. 23:08:27

Lóbelt me Vivire féltékeny, b"sszátok+,

Mók_Ica 2021.01.07. 23:09:30

@princejesus: igen, az az auréliós szériában volt.... gipszet is kapott a lányka....

Mittudomki 2021.01.07. 23:11:01

@Mók_Ica: Most Daniella akar befutni a f.sz erdöbe a Rencsiék csak helyeselnek neki..de nem fog Daniella párbajozni,szájhös a gyerek semmi más..Móh-t szórják inkább meg,ez kapóra jön Rencsinek is,mert ha valami véletlen folytán Bálinték 5-4 re kihozzák a szavazást Rencsinek,akkor neki kézenfekvö lesz Móh..Danival megtámogatva..kinnhagyja..1000% :D

Mók_Ica 2021.01.07. 23:15:19

titkos swinger klub..... párcsere nélkül..... egyelőre :))))

Spitzbaue® 2021.01.07. 23:17:12

Én ennyiszer nem tudnék rágerjedni Virágra. Nekem ahhoz egy kicsit csúnyácska. Asszem Grú, menne, ha csak az adottságait nézem, és nem azt, ahogy eszik. Mercike, meg Vivi jöhetne. Persze, ha nem lennék nős! ;-)

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:17:18

Csak véletlenül kapcsoltam oda, de aztán feltűnt a névadóm feje és elmenekültem. Most akkor nem Vivi kezdte megint a szivatást? Vagy rosszul láttam, későn kapcsoltam oda a jelenetben?

nicu71 2021.01.07. 23:17:49

@Mók_Ica: Barry White-ra csapatják.Szép xd

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 23:18:14

@Ármándójózsi: De, Vivi öntötte telibe Bálintot az ágyban.

MsIreneAdler 2021.01.07. 23:18:48

@nicu71: ez olyan romcsy, naon naon :)

Mók_Ica 2021.01.07. 23:19:10

@Ármándójózsi: igen... vivi locsolta le bálintot, míg az az ágyban feküdt....

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:19:46

@Kiégett Hobbynyúl: Értem. És akkor most mit kellett volna csinálni Bálintéknak, hogy ne "alázzák" Vivit? Megköszönni???

nicu71 2021.01.07. 23:20:16

Basszus hülye Győzőn most röhögök.

Mók_Ica 2021.01.07. 23:20:43

hozé most már tudományosan is bebizonyította, hogy agyhalott.....

2021.01.07. 23:21:09

@Ármándójózsi: persze, vivi kezdte, akirol a tuja kepet kozvetitik mmkk

Mók_Ica 2021.01.07. 23:21:13

@MsIreneAdler: talán viccből? nem tudom.....

Fálki 2021.01.07. 23:21:13

@nicu71: Hogyhogy?

Mi borzaszto humortalan ripacskodas ez, amit csinal???

2021.01.07. 23:21:53

@nicu71: most akartam megkerdezni hogy van-e olyan idiota aki ezen akar el is mosolyodik

Mók_Ica 2021.01.07. 23:22:10

győzőben egyre nagyobb az X..... csak a lábában hordja....

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:22:55

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Neeem, csak volt itt egy kis vita néhány oldalal ezelőtt, azért mondtam.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 23:23:23

@Ármándójózsi: Tudom én? Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy kölcsönösen ugratják egymást és igenis jól megvannak így.

nicu71 2021.01.07. 23:23:33

@Fálki: nemtom.xd .. multkori Mariah Carey parodiáján is szénné kacagtam.Amugy utálom,meg bosszant.

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:23:46

@Ármándójózsi:
Mitha kevesebb lenne egy "l"-lel...

kozi001 2021.01.07. 23:24:15

@MsIreneAdler: Neki se?
Engem már annyira untat a Moh+Merci vagy a Virág+Dani vergődés, hogy azt is kevésbé fájdalmasnak találom amikor Renátó ültében belapátol az arcába a egy tepsit Fru kalória bomba házi pizzájából(?). Némi segítséggel Frutól.

2021.01.07. 23:24:28

@Ármándójózsi: olvastam, szerintem is belefer ennyi poen, de olykor beleszaladhatnak igy is egy megbantasba, de vivi ugyis megbocsat, mert semmi rosszindulat nincs benne, o tipikus evodo alkat

Mittudomki 2021.01.07. 23:24:52

Egyébként meg összefog állni a Dani-Rencsi-Fru-Virág tengely ebböl Móh-Rencsi párbaj lesz aztán pedig a 4-4 es felállásnál már Svájci Robinak is el kell dönteni..vagy megy Virággal és kvázi beáll a másik tömbbe és megpakolják Mercit vagy marad Bálintékkal és mehet Fru párbajozni.CSóri Móhék nehéz 3 hét elé néznek szerintem :)(valószinü egyet gyorsítanak a párbajokon mert a 2 hetente egy párbaj már nem fér bele)

Fálki 2021.01.07. 23:25:07

@nicu71: Van az a humortalan bosszanto majom, akin szanalombol mas mosolyogsz, de ezen a nyomorek faszfejen tenyleg nemtudom elkepzelni, h rajtad kivul barki is nevetett volna valaha.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 23:25:26

Na ez megint szar volt.... pedig mindig megfogadom h. Győzit sose...

Mók_Ica 2021.01.07. 23:25:34

@Kiégett Hobbynyúl: nekem is így tűnik..... szerintem jól megvannak és szórakoztatják egymást

Spitzbaue® 2021.01.07. 23:25:39

Mindenkinek egy nagy EKG! Jojcakát!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 23:26:15

@Mittudomki: Robi szerintem marad Bálintékkal, nem ugrik ki onnan.

Fálki 2021.01.07. 23:26:53

Nemtudom hogy itt a live HVzas kozben volt e errol szo, de reszemrol max respect Robinak a feladat miatt.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 23:27:13

@Mók_Ica: Igen. Ha annyira durva lenne, akkor Vivi nem velük lógna.
@Niemandhäuser: Jóccaka!

2021.01.07. 23:27:28

biztos bennem van a hiba, de ez a harom parocska csak maszatol, egy ilyen doglott hal stilusu menet utan felejtenem barmelyiket is, bar alapbol egyikre sem fanyalodnek

abban is biztos vagyok, hogy vivi kenterbe veri ezeket a nyeszletteket

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:28:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Tudod, nekem az a meglátásom ezzel kapcsolatban, hogy úgy kezelik a fiúk, mintha közülük való lenne. Vagyis mintha ő is fiú, haver lenne. Ezért is írtam azt néhány nappal ezelőtt, hogy az a lány a társaságban akit mindenki szeret, de mégsem akar járni vele egy fiú sem. A srácok havernak tekintik, a lányol pedig nem tekintik konkurenciának.
Én továbbra is és egyre jobben imádom!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 23:28:24

@Fálki: ekg. Embertelen feladat volt, de amíg tudta, csinálta böcsülettel.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 23:29:08

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Frut megkúrnám, csak letakarva a fejét és legyen csöndbe.
Vivit takaratlanul is, lehet még el is gyorsulna... Többit bottal se

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 23:30:23

@Ármándójózsi: Ha ő nyerne, nem köpném arcon... már ha értitek a mire gondolok :D

2021.01.07. 23:30:43

@Ármándójózsi: nalam favorit, max ha nem nyer akkor orulok balint vagy robi gyozelmenek, semmi mas forgatokonyvet nem erzek realisnak hetek ota

Fálki 2021.01.07. 23:30:44

@Ármándójózsi: En is imadom, de en pont azt gondolom, hogy ott bent mindenkinek jo az, hogy baratok. Elokorkodnek, szivatjak egymast, stb.. De azt szerintem mindenki tudja /vagy Vivitol tudtak meg/ hogy micsoda egy szexgep gyonyoru pinivel es szerintem IRL igenis verseny lenne azert, hogy ki kapja meg. Nyilvan a falkavezer kapna, aki itt most epp Balint.

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:31:23

@SelyemSonkaPini: Azért Vivivel én inkább maradnék a haverságnál, a többire a szokásos, annyi kiagészítéssel, hogy Kuszafog nem is beszélhet!

Fálki 2021.01.07. 23:32:06

@SelyemSonkaPini: A mai napig a kandiszno is ugy kurogatta.. Odatartotta a picsajat az asszony, aztan mozdulatlanul fekudt, szemen a maszkjaval... Igazi igenyes nő!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 23:32:33

@Ármándójózsi: Ez így van. A haverságba ez meg bőven belefér.

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:33:30

@Fálki: Lehet, bár nem hiszem.
Felőlem meg akármilyen szexgép lehet akkor se gyerebe és egyébként minden pini gyönyörű!!!

2021.01.07. 23:33:47

@SelyemSonkaPini: Frumixert soha, a hideg kiraz az ilyentol, lehet barmilyen teste. Vivi meg nem tokeletes sehol, kiveve a labait amiben kenterbe veri az osszes lanyt bent, ellenben osszessegeben mindenbol van annyi rajta, ami kell

2021.01.07. 23:34:58

@Fálki: a szokas nagy ur, ma meg pizsinadragban lovagolt

2021.01.07. 23:35:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem védeni akarom a három maszatlós-keffentgetős pár vízszintes lambadázó technikáját, de a béna kurcsizásaik hátterében ugyanaz a béndzsi dolog áll: egyikük sem akar - pár másodperces villantásokat leszámítva - paplan nélkül kefélni/szopni-nyalni.
és így, h a cenzúrát biztosító takaróra koncentrálnak jobban, h le ne csússzon róluk dugattyúzás közben, nem lehet belefeledkezve, 120-as tempóval baszni.:]

pedig, ha már napi szinten kúrnak, és tudják, h ezt leadják a bv adásokban, legalább akkor kupakolhatnának rendesen, amikor a nyugiban vannak édes kettesben, de hát tudjuk, ők megígérték anyunak otthon, meg az erkölcseik satöbbi-satöbbi.

Fálki 2021.01.07. 23:35:36

@Ármándójózsi: Azért nem :o) Én sajnos erre is ra vagyok fokuszalva és vannak ezzel kapcsolatos élményeim :D

2021.01.07. 23:36:05

@Ármándójózsi: erre szoktak mondani, hogy lattal mar bulldogot tejfolt enni?

Fálki 2021.01.07. 23:36:35

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Vallalhatatlan igenytelenség minden, amit az a nő szex címén művel.

kozi001 2021.01.07. 23:36:59

Még egy gyöngyszem.
"Én vagyok túl jóképű!"
"Tudod hány lány irigykedhetne, hogy ott feküdjek mellette?" VV Moh

Egy se? Tükörbe néztél már Dumbó?

Fálki 2021.01.07. 23:37:23

@vágtázó vadmalac: Mert a takaro alatti baszás az nem gáz, de ha meglatja valaki a csunyajukat, az aztan kimagyarazhatatlan... Nyomorek az osszes.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 23:37:33

@Fálki: Igaz! Mondjuk Renáta ezt nehezményezte is a maga visszafogott módján.
Én viszont megkövetelném :) A teste jó szerintem, legalábbis amikor felöltözik..
Kicsit kurvás, dehát ki nem az...

2021.01.07. 23:38:08

@vágtázó vadmalac: ekkora paplanok alatt is siman lehetne minosegi munkat vegezni, amugy meg minek csinaljak ha csak ennyire tellik

Fálki 2021.01.07. 23:38:31

@kozi001: Igen igen, ez par napja volt, en is felkaptam ra a fejem... Ekkora nagykepusegeket meg Dani sem szokott megengedni maganak..
De Merci rogton ki is rohogte, h mi a faszrol beszélsz, hulyegyerek, baszni se tudsz.