Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X54 – Történet a köpködő negyedistenről

2021. január 07. 13:35 - Laura Ingalls

 

kepernyofelvetel_72.jpg

A földkerekség legnagyszerűbb férfijával indítunk, aki a következő húsz percben mást sem csinál, mint kiválóságát bizonyítja. Azzal kezdi, hogy megorrol szíve hölgyére amiért nem eszik vele sonkás szendvicset, hanem inkább az ellennel tömi a kolbászt és a hagymát. Az érzékeny férfiú zuhanyzás közbeni köpködéssel fejezi ki szívfájdalmát, amit a szeretett hölgy nehezen tud értelmezni, azonban úgy dönt, hogy lefekvéskor ölelésekkel halmozza el lovagját engesztelésképpen. Sajnos azt nem tudhatta, hogy a többi villalakó lefekvés előtt visítozva hergeléssel kíván egymásnak jó éjszakát és bár ők jól szórakoznak, Fruzsina szívének választottja ezen a héten világrekordot akar NYERNI és azt kialvatlanul nem lehet, ezt már az álmoskönyvek is megírták. Így tehát durcásan vonul ki a szobából és azzal köszön el, hogyha bármelyik társa legközelebb szóvá teszi, hogy Őnagyszerűsége éjszaka horkol, nemes egyszerűséggel arcon és/vagy szájba találja köpni a háborgót. Az elegáns kilépő után Fruzsina jövőbeli gyermekeinek édesapja cigarettázni vonul, a szerelmes nő pedig követi. Hiba volt. Az udvaron újabb sérelmét adja elő a férfi, akinek középső neve Bölcsesség. Szíve hölgye elutasítja őt, sokszor, nagyon sokszor. Miközben az ékesszólás első számú képviselője beszél, megvilágosodom. Fruzsina azért olyan elutasító, mert Renátó nagyszerűsége zavarba ejtő. Ez a hím egy félisten. Mit fél? Negyed! A napra lehet nézni, de rá nem. Ezért van, hogy elzárkózik az érintés elől, mert attól fél, hogy az ő romlott lénye megrontaná a tisztalelkűség szobrát. Legszívesebben betenné egy kapszulába a férfit és kilőné az űrbe, hogy onnan ragyogja be fényével az egész galaxist. Milyen szép is lenne….

kepernyofelvetel_78.jpg

A fényesség maga és aki a fényt visszaveri:

kepernyofelvetel_72.jpg

kepernyofelvetel_75.jpg

kepernyofelvetel_70.jpg

kepernyofelvetel_73.jpg

Másnap reggel a Szivatómata kelti a gyökereket. Jó érzékkel Virágot szólítja, aki a harmadik dudáláskor eszmél fel, s mire egyáltalán az ágyból sikerül kimásznia a gumilabda már a földön hever. Annyira világtalan, hogy fel sem fogja mi történik körülötte. Ezek után még döntést is kell hoznia, mit vonjon meg a közösségtől? A sütőre esik a választása. Annyira egybites mindegyik, hogy hamarabb veszik el maguktól el a sütőt, mint a felező bulit, mikrót és mosogatógépet, vagy a szakállnyírót. Mégis megáll az élet ha 3 napig nem lehet szakállnyírózni? Bálint már lassan két hónapja kerüli az eszköz használatát! Vagy esetleg három napig mosogatni kellene mindenkinek maga után nem mosogatógépet használni? Megnézném én azt, hogy hány egysejtűnek van ezek közül otthon mosogatógépe…
Miután mindenki visszarendezi magát vízszintesbe újra működésbe lép A Gép. Ezúttal Renátó A Nagyszerű a kiválasztott, neki kell elkapni a labdát. Kellene. Őméltósága ez alkalommal Mercivel vitázik a hálóban az előző esti köpködéses elszólásáról és önnön nagyszerűségéről, így nem tisztelte meg a jelenlétével az udvart időben. Büntetésként a szakállnyíró elvételét választja. Ez ma az első pozitív megmozdulása. Ezután barátilag befejezik Mercivel a vitát arról, illendő-e szembe köpni a másikat. Nem jutottak konszenzusra. Miután a negyedisten elegendő fényt juttatott Mercire, kedvesét sem akarja megfosztani önmagától, így beheveredik az ágyba a nő mellé. A fényt, most egy pohár és kanál keltette csörgés jelenti az ébredező Fruzsina füle mellett közvetlenül. Szerelmi évődésükre nem találok szavakat. Ehol az igazi szerelem képekben:

kepernyofelvetel_87.jpg

kepernyofelvetel_89.jpg

kepernyofelvetel_90.jpg

kepernyofelvetel_91.jpg

És a maradék:

Miközben a negyedisten arájával múlatta az időt a hálószobában, a Szivatómata Mercit szólította magához, de ezúttal sem sikerült időben a labdához érni. Most a fali konnektoroknak intenek búcsút ideiglenesen az egysejtűek.
Ezután lehetőséget kapnak – kettőt is! - a lakók, hogy megszabaduljanak a Szivatómatától. Az egyik megdönthető világrekord a tyúktojás állítás. 12 darab tojást kell egymás mellé állítani 1 perc 32 másodperc alatt a rekord beállításához. Virágé a megtisztelő feladat. A lelkesedése a nullával egyenlő és ennek megfelelően a teljesítménye is. A feladat egyáltalán nem volt könnyű, de nem hívnám helytállásnak Virág mutatványát. A másik rekordkísérletre Renátó negyedisten jelöltetett ki, ő húzta ugyanis a legrövidebbet a tészták közül. 1 perc alatt 13 vizes pólót kell felvennie a rekord beállításához. Negyedistenhez méltatlanul viselkedett, hisztizett végig, hogy természetesen a daginak kell csinálni a feladatot, lehetetlen egyébként is teljesíteni, ma sem fog világrekordot nyerni és nem lesz telefonálás a rokonoknak, feladja! Nos aki itt nem nyert, cserében viszont veszített az én vagyok, amiért végig kellett hallgatnom ezt a félkegyelműt. Mit fél? Negyed.

A meg nem döntött világrekordok után a Szivatómata tovább szivat. Míg Virág Dani lába között tölti az időt a nyugiban, Frúnak kellene elkapni az udvaron a leeső labdát, de a negyedisten az utolsó pillanatban ráordít, hogy MÓ!!! Mó elkapja a gumilabdát, de utána megy a vita kinek kellett volna elkapni és ahelyett, hogy Virág a nyugiban szedné rendbe magát, a száját törölgetve mondja odakint, hogy szerinte Frút mondott a hangosbemondó. A vita Virág közreműködése után sem dőlt el, így a helyzetet egy levél tisztázza: Frú nevét mondta a Szivatómata, ezért gongszóig el kell döntenie melyik luxust felejthetik el a gyökerek. Frú jófej akar lenni, ezért a kozmetikumokat választja, mert így nem büntet mindenkit. Arra nem gondolt, hogy a fogalmat tágan értelmezik a szerkik és a fogkrémen kívül minden szépségápolási, test- és arcápolási szert be kell vinniük a raktárba. Akit ez legjobban megviselt szegény kis Vivcsó volt.

Két részletben nézhetjük Vivien drámáját. Az első felvonásban a dekorkozmetikumaitól és arcápolóitól válik meg, meggyászolja a termékeket és egy hektoliter könnycseppet hullajt. Aztán jön az újabb csapás, kiderül, hogy mindent is megvonnak a gonosz szerkik, így a második felvonásban majdnem harakirit követ el Vivienünk. Ezalatt a többiek kiválóan szórakoznak és addig sem gondolnak arra milyen rossz lesz szappan nélkül zuhanyozni. Mielőtt egy rakás kép mutatná a királydráma többi résztvevőjét is, mindenképp meg kell említsem, hogy az esti adásban felezőbulika lesz és természetesen minden ami egy bulikával együtt jár. Szerencsére erről már nem én tudósítalak titeket. A következő randevúnkig pedig pusszantás.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csakazertis2018 2021.01.07. 13:51:52

harmadik :) épp ebédeltem, ilyenkor olvasok.. tegnapit nem láttam, de ez jó kis összefoglaló volt, szerintem nem is nézem vissza.. Fru csak úgy átült enni az ellenséghez ??? Mi volt Dani és Virág között ? Valaki írta a tegnapi kommenteknél, hogy lassan vége a románcnak..

Raspberry Cake 2021.01.07. 13:54:26

Renátó már csak 1 dolgot tud megdönteni, a vörösboros poharát, ugyanis világrekordot nem sikerült neki, Fru megdöntéséről meg lemondott: DD

Fálki 2021.01.07. 13:56:56

Nagyon jo kis Ofi volt, Laula, én élőben is végigrohogtem Vivi sirámait, de így most megint.

Amikor a riportban pedig azzal a hajszerkezettel nyilatkozott, az TOP5 jelenet eddig idén :D

Magentax 2021.01.07. 13:59:22

Akkor én már lemaradtam a dobogóról, mivel előbb végigolvastam :D
Hú, de egy undormány ez a Rencsike.
Tegnap arról (is) beszélgettünk, nem biztos, hogy Frunátó lesz a kiválasztott. Elég Dani és Virág tegnapi beszélgetésére gondolni. Virág mindenképp Mercit akarja, ha rá tudja dumálni Danit, akkor sanszos, hogy Mercinek akár 4 jele is lehet, a maradék 5 ember (pl. Robi) nem biztos, hogy a gonoszokra tesz.

Fálki 2021.01.07. 14:01:06

@Magentax: Így van. A lenyeg az, hogy Frunátóéknak kellene hogy legyen annyi esze, hogy kideritik h kire rak a masik csapat pár tagja, ha nem rájuk és máris megúsznák.

De még mindig reménykedem, hogy nem ez lesz.

Magentax 2021.01.07. 14:08:12

@Fálki: Ebből is látszik, hogy milyen agyatlanok. Legalább 1 hetet még kibírhatnának anélkül, hogy a saját hetesüket nyírják.Vajon miért nem tartanak tattikai haditanácsot? Bálintnak talán lenne annyi esze, hogy rábeszélje ezeket a nyomingereket az értelmes és logikus döntésre.

Laura Ingalls 2021.01.07. 14:11:09

Jah, majd' elfelejtettem. Ármándó, ha erre jársz itt voltam. ;)

@Fálki: köszi! Nagyon szórakoztatónak találom Vivit és nem tudtam megállni, hogy ne legyen csak róla készült képekből egy mozaik. :D

Magentax 2021.01.07. 14:12:01

Vivinek biztosan van valami defektje. Így viselkedni azért, mert x napig nem kenheti ki magát (mert nem a szappan és dezodor után nyígott).
Nem tudom, ez röhejes vagy inkább szánalmas...

Valinda1 2021.01.07. 14:12:15

Azért én is remélem Rencsi vagy Fru lesz a kiválsasztott a héten.. tényleg, nem tegnap kellett volna kiválasztásnak lennie?
Illetve Renátó mit óbégatott Frunak? Tímár? :DD

Fálki 2021.01.07. 14:12:23

@Magentax: szerintem egyreszt azert nem tanacskoznak eddig se es most se, mert szerintuk ez nem errol szol. Elvannak, nem kutyapicsaznak egymasra, aztan oszinten tudnak menni parbajozni ha menni kell. Eszukbe sem jut, hogy a susmorgás, tattikazas kellene hogy mozgassa a jatekukat, hanem az, hogy erezzek ott benn jol magukat, aztan kesz.

Magentax 2021.01.07. 14:12:52

@Laura Ingalls: Laura, köszi a posztot, nagyon jól szórakoztam rajta. :DDD

Fálki 2021.01.07. 14:13:54

@Laura Ingalls: Imadom en is, a BV is televan az o vicceskedeseivel, meg ahogy szivatjak, szerintem mindenki szereti, mert egy mokas kis joszag, aki foz is rajuk.

Nyilvan nekunk ebbol nem sokat mutatnak, de vagy szandekosan vagy sem, de megis ottvan még mindig, párbaj nelkul.

Fálki 2021.01.07. 14:14:29

@Valinda1: Tímár, igen, mert az a neve.

Szombaton lesz a kiválasztás, aztan szerdán kihívás, kovi szombat párbaj.

Ármándójózsi 2021.01.07. 14:15:57

@Laura Ingalls: Látlak, szia!

Most értem a végére, szerintem nagyon jó lett ismét. A fél, mit fél a negyed karomat oda tudnám adni érte, ha így tudnék írni.

Laura Ingalls 2021.01.07. 14:16:10

@Magentax: szívesen, örülök neki! :)

Valinda1 2021.01.07. 14:17:14

@Fálki: ááá oké ezt nem tudtam, azt hittem mártírra gondolt, de akkor így nem olyan vicces.

Laura Ingalls 2021.01.07. 14:17:21

@Ármándójózsi: néha összejön, ez most engem is meglepett. :D Renátó megihletett... O.o

Magentax 2021.01.07. 14:20:17

@Laura Ingalls: Pfffff...reméljük, Rencsike nem olvassa el, amit írtál. Így is rettentő méretű az orcája, hátha még azt is megtudná, hogy megihletett egy írót. :DD

Raspberry Cake 2021.01.07. 14:24:24

@Rugdoll: Igen, ha valakit érdekelne, akkor megtalátam a körmös oldalát is:))
www.instagram.com/timarfruzsinails/

Magentax 2021.01.07. 14:26:54

Amúgy Dani majdnem olyan gusztustalan fíreg, mint Rencsike.
Szándékosan telibeprüszkölte Virág arcát - és már nem először. "Kint" ezért még böribe is zárhatnák ezt az idiótát, mert szándékos veszélyeztetésnek számít manapság.

Mittudomki 2021.01.07. 14:27:26

@Magentax: Mercinek biztos nem lesz 4 jele mert lila kendös :D ellentétben Móh val akire dobálni fog Fru-Rencsi-Dani-Virág

Mittudomki 2021.01.07. 14:28:33

@Mittudomki: átaludtam egy párbajt :D de ettöl még nem lesz 4 jele Mercinek ezt tartom :)

Magentax 2021.01.07. 14:28:59

@Mittudomki: Bálinton van a lila kendő. Utoljára ő párbajozott Ginával.

Fálki 2021.01.07. 14:29:35

@Raspberry Cake: Hosszu hetekre visszamenoleg vissza lehet nezni az instasztorijait itt, latszik a dubai nyaralas es a kocsi is, amire gyujtott, ha az egy Audi.

Gia 2021.01.07. 14:29:38

@Laura Ingalls: Szuper poszt köszi!Rencsó cikizése csúcs.Vivcsót én is bírom,de a riportszobában elég hajléktalan külseje volt. :-)

Fálki 2021.01.07. 14:30:10

@Mittudomki: :D :D :D Szép gondolatmenet :D :D :D

Magentax 2021.01.07. 14:33:15

Tavaly volt tippverseny, hogy ki lesz a következő párbajozó páros. Nem jár már ide kommentelni, aki tud ilyen táblázatszerűséget kreálni?

Rrami 2021.01.07. 14:36:49

@Magentax: Fúúj... Én még akkor is arrébb megyek, ha kicsit köhögnöm kell, azonnal elfordulok és eltakarom az arcomat. Nem értem meg az ilyen embereket. Dani nálam is közelít ahhoz, hogy egy szintre süllyedjen Rencsivel, már ha lehet ezt szintnek nevezni, ami a föld alatt van hat láb mélyen

Rrami 2021.01.07. 14:41:41

@Laura Ingalls: köszönjük, élvezetes volt olvasni:)

Rugdoll 2021.01.07. 14:43:54

@Magentax: én ebbe belelátom, hogy tavaly Zsu is vinnyogott és sírt-rítt mindenen, és mégis megnyerte. Ha virnyákol mindenen, valamit tuti bevágnak róla, tehát szerepel, tehát nem szellem. De lehet, hogy Vivinek nincs ennyi esze, hogy ezt így összerakja, és csak én gondolom túl :D

Rugdoll 2021.01.07. 14:46:27

@Raspberry Cake: körmöt, így első ránézésre jól tud csinálni. de ebből lehet 1-2 éven belül ennyit utazgatni és Ajudit vezetni?

ficekence 2021.01.07. 14:50:23

Nagyon jó poszt , köszi szépen. :)

Raspberry Cake 2021.01.07. 14:51:18

@Fálki: Nem a körmös oldalán, de igen. Megnéztem már korábban is, illetve most újra:DD Volt ott római, londoni, sharm-el sheikh-i, magalufi és alanyai nyaralás is:))

Fálki 2021.01.07. 14:57:18

@Raspberry Cake:

Majd Renátó is elviszi ilyen szép helyekre. Járda-szigetek, Pista haverom pincéje, Tesco parkoló...

Fruzsikának olyan élményei lesznek, amikre álmában sem mert volna gondolni :D

Rugdoll 2021.01.07. 15:00:01

@Fálki: de vajon ki szponzorálta? azért ez a lány nem olyan húúúú, hogy én ha férfi lennék, akkor költenék rá.. nála csak dögösebb, szebb és bevállalósabb lányokkal van tele a város.

Raspberry Cake 2021.01.07. 15:00:07

@Fálki: Szerintem első útjuk egyenesen a Blahamákra fog vezetni:DD

Rugdoll 2021.01.07. 15:01:38

@Fálki: nettó 5 percig fog ez tartani idekint. Fru szegedi, Rencsike asszem győri.. ha másegyéb nem választaná el őket egymástól :D

Spitzbaue® 2021.01.07. 15:03:06

@Csakazertis2018: Ahogy, Laura is említette, Virág a labdaelkapáskor törölgette a száját. Nos, a BeleValóból derült ki, hogy mit is törörgetett: kheccit b.meg, Daniella khecciét. :-D Szóval, legalább is ilyen síkon, dúl a lamúr. Meg egyébként is, mert Virdzsi mindenben a Kedves Vezető intelmeit és reguláit szemelőtt tartva cselexik.

Már többször is üzentük a kedves posztíróknak, hogy a BeleValóban sokszor fontos háttérinformációk látnak napvilágot, de persze ez nem ingyen van: végig kell szenvedni annak a szefós cz!gánynak az öntömjénezését, a kamuangolját, a miséken ráragadt papi szövegeit, stb. Tegnap is pl. ún. fogadóóra volt, amely során, ha hisszük, ha nem, csak is olyanok akartak betelefonálni, akik szerint Dani nyeri, és ő a legfaszább csávó, stb.
Gyögyő még ezt is szánalmasan csinálta.

A kamuangolból egyébként Karácsonykor kihozta a maximumot. Még röhögtem is volna, ha modjuk Bödőcs énekli: "My miss you very-very sister" :-DDDDD (csak összehasonlításképp az eredeti: "I wish you a Merry Christmas". Majdnem.

Gia 2021.01.07. 15:03:12

@Raspberry Cake: A Blahamákon fogják magukat blamálni.. :-)

Fálki 2021.01.07. 15:03:12

@Rugdoll: Egy közepes egzisztencia szerintem ezekhez a divatutazasokhoz elég. Mármint egy olyan férfi, akinek az van.

Talán a karácsonyi videóban volt, hogy ott családon belül még mindig Fruzsikának hívják ezt a kis férget, szóval én azt is belelatom, hogy apuanyu is tömik még a zsebeit, hogy a kis tündérvirág boldog lehessen és jarhasson nyaralgatni.

Raspberry Cake 2021.01.07. 15:03:36

@Rugdoll: Majdnem, Fru szolnoki, Rencsi szombathelyi:))

Fálki 2021.01.07. 15:04:04

@Rugdoll: a kani meg szombathelyi asszem.

Fálki 2021.01.07. 15:05:01

@Niemandhäuser: jajjaj, nem szabad itt ciganyozni, nem tudtad? Mész majd Te is a szőnyeg szélére.

Magentax 2021.01.07. 15:05:16

@Fálki: Igaz, nem tudtam idejönni minden nap, de én idén még bnem találkoztam tippversennyel.
Persze, így kommentben is lehetne tippelgetni.

MsIreneAdler 2021.01.07. 15:06:11

@Rugdoll: jajj simán! Bár inkább azokon az ujjakon kell dolgozni érte, amiken nincsen köröm :D
De amúgy nem. Kizárt.

Rugdoll 2021.01.07. 15:07:46

@Raspberry Cake: a földrajz sosem volt erősségem :D na mindegy,asszem ezek sem pont határos városok. szóval az alapgondolatom tartom ;)

Magentax 2021.01.07. 15:08:51

@Rrami: Ami azt illeti, az elszenvedőkről is megvan a véleményem. Fru ugye viszontköpködött - mert ez mekkora királyság már - Virág meg nem is kérte ki magának, hogy gyakorlatilag másodszor köpi arcon ez a kretén.
Bezzeg, amikor Virág ásított, betakarta a száját, hogy úgy illik ásítani, hogy a szád elé teszed a kezed.

Rugdoll 2021.01.07. 15:10:00

@Fálki: igen, belátom, hogy ezek nem csilliárdos nyaralások, csak a gyakoriság az, ami inkább furcsállni való. de valami csajokkal posztolgatott kb mindről, szóval simán lehet, hogy a körmözés, anyu-apu lóvé és esetleg kis meccénás nyalóka adja össze a kicsikének a pihenni valót.

Raspberry Cake 2021.01.07. 15:10:37

@Rugdoll: Jól sejted:)) Akkor úgy írom, hogy az Egyesült Arab Emírsegekben, Olaszországban, az Egyesült Királyságokban, Egyiptomban, Mallorcán, illetve Törökországban biztosan járt már.

Magentax 2021.01.07. 15:11:52

@Rugdoll: Igen, az ország elég távoli két pontja :D

Magentax 2021.01.07. 15:13:13

@Magentax: mármint Szolnok és Szombathely

Fálki 2021.01.07. 15:14:45

@Raspberry Cake: Gondolom a legtöbbje ezeknek ilyen lowbudget menőzés volt a fél évre előre lefoglalt akciós repjeggyel, meg a putri szállásokkal.

Tipikusan ezek a divatnyaralások divathelyszínei, sehol semmi olyan, ami pár kattintásnál többet kíván meg a felhasználótól.

Gia 2021.01.07. 15:15:51

@Magentax: majd összebútoroznak Pesten..

Magentax 2021.01.07. 15:19:51

@Gia: A mai albérletárak mellett? Mert hogy egyik sem fogja megnyerni a játékot, az biztos. :D

SZIGMA 2021.01.07. 15:35:04

És felváltva vezetik a Belevalót a 11.-dikkh szériában... :)

tvbuzi 2021.01.07. 15:36:43

Ez jó phosztcsi volt :DDD

tvbuzi 2021.01.07. 15:38:49

@Gia: szerintem követni kell a főnököt Szombathelyre

MsIreneAdler 2021.01.07. 15:39:09

@Niemandhäuser: sajnos nem bírtam nézni a belevalót, ezért töredelmesen bocsánatot kérek! De mintha a múlt szerdai adásban is ez lett volna: valamiért Dani volt a favorit...

Spitzbaue® 2021.01.07. 15:45:57

@Fálki: De Gyögyő az egész "karrierjét" arra építette, hogy ő a sukár cz!gány csávó, nem?
Az a legjobb a PC-ben, hogy egyes kisebbségek verik a mellüket, hogy ők bizony, c.-k, vagy b.-k vagy zs.-k, de ha te mondani mered, akkor már fújdeundorító rasszista-nacionalista-soviniszta-MárthaPista vagy. Ez a ródlik nyoszojája: a SZÁNALOM.

És ami korunk (és/vagy "A prájd") csatakiáltása is lehetne: B*zi, aki nem b*zi!

UFF!

Raspberry Cake 2021.01.07. 15:47:03

@Fálki: Egyénfüggő, hogy mire van igény egy utazás során, valakinek bőven elég, ha a közösségi oldalakra lehet menő tengerpartos, koktélozós vagy szallodában pózolós képeket csinálni, más szereti felfedezni az adott települést és környékét.

Raspberry Cake 2021.01.07. 15:50:45

Egyik tegnapi betelefonáló slágere ki ne maradjon:)) youtube.com/watch?v=lQ5cUbDHVa4

Fálki 2021.01.07. 15:51:06

@Raspberry Cake: Természetesen.

Viszont a tucatnyaralasok resztvevoi ezzel vallaljak is a tucatturi szerepet, amivel nekem aztan tenyleg semmi bajom, csak szerintem meg nem ez az igazi elmeny. Medence, koktel meg szalloda itt is van tolem 3km-re, ahhoz nem kell elrepulni sehova. Nyilvan, ha azt akarom mutogatni a vilagnak, hogy nekem aztan micsoda élményeim vannak a sokkaljobb torok medenceparton, akkor ofc ez lesz a vegeredmeny.

Én meg inkabb kacsákat és hattyúkat fotózgatok Hallstattban és gleccsertavakat Svájcban.

Fálki 2021.01.07. 15:52:19

@Niemandhäuser:

En maximalisan adom, amit mondasz.

Sepsidzsi 2021.01.07. 15:52:48

@Niemandhäuser: fèny gyùlt a fejemben mikor ìrtad hogy a misèken ràragadt papi szövegeit, azon màr tudatalatt agyaltam hogy azokat mièrt vagy hogy adja ki magàbòl, meg ùgy az egèszen jòt röhögtem köszi

A tegnapi vègèn lèvő offolòsdihoz kicsit kapcsolòdik, most mondta haverom hogy izraelben megy most olyan BB hogy fele civil fele hiresseg, oregebb fiatalabb ès egèsz komoly feladatokat kapnak, rögtön az elejèn volt valami kemèny fizikai rendes kajàèrt. Gondoltam megkèrdezem vàgtàzò vadmalacot nèzi-e, azt gondoltam talàn valami haifai vadmalac hogy feszt hèberül köszönget de tegnap ìrta hogy judapesti.

Spitzbaue® 2021.01.07. 15:53:17

@MsIreneAdler: Szerintem a szerkik úgy érezhetik, hogy Bála annyira nyerésben van, hogy fel kell építeniük mellé még egy(-két) esélyest. Vagy csak annyi az egész, hogy Gy. Őzike, ahogy mondta is, ismeri Daniella bátyját. Kell nézni a Belevalót, na, ha nem alkartok vakon lenni :-D Én eleve úgy ülök le VV-t nézni, hogy az egy másfél órás műsor, (na jó, 3x nettó 19 perc), csak a 2/3-ánál silányabbra cserélik az egyébként is silány műsorvezetőt. Bár PP mostanában nagyon jól tolja (bármit is szed).

Lilith.Inanna.1 2021.01.07. 15:53:37

@Magentax: Szerelem nem ismer hatarokat.:D

Fálki 2021.01.07. 15:54:26

@Sepsidzsi: Ne kerdezz tole ilyet, mert megnezi es utana napi tizennegyszer negyezer karakterben arrol fog irni.

Meg Majkáról.

2021.01.07. 15:56:47

az azért megérne egy misét, h a szélső-libsi, antirasszista értékrendjét úton-útfélen propagáló ertéel - sokadjára - válogat be olyan cigány származású szereplőket, akik kivétel nélkül(!) a magyarországi cigányság egészével szemben táplált negatív sztereotípiákra erősítenek rá.

ha belegondoltok, a 14 játékos közül csak a roma versenyzőkből sikerült akár józan, akár ittas állapotukban a szubhumán, zsigeri gyűlöletet kitörni látni (gina, dani, renátó). pedig - szinte mindig, mindegyik alkalommal - kollektívan ittak a versenyzők, de érdekes mód a nem-roma "gádzsók" és "gádzsik" nem éreztek akkor sem különösebb késztetést arra, h 2 centiről ordítva fenyegessék a másikat, akivel ilyen-olyan oknál fogva nem szimpatizálnak.

kiváló esettanulmány lehetne abból is, h elég volt csak egyetlen szuperdzsipó karakternek kirepülnie (gina), aki 0-24 szította a feszültséget maga körül, és máris mennyivel nyugodtabbá vált a légkör. 50x nap után azt gondolom, h a fináléig még láthatunk majd bent kisebb-nagyobb konfliktusokat, de a szereplők reakcióiból, általános viselkedéséből leszűrhető, hogy épeszű érvelést és indoklást nélkülöző, ultra-agresszív kirohanásokat már csak a két bent maradt kancigány (renátó, dani) részéről lesz "szerencsénk" tapasztalni.

ebben az egész történetben az az igazán tragikus, h a dölyfös, liberális hipokritákból álló vezetőség/szerkesztőség, ha valóban tenni akart volna a hazai cigányság pozitív megítétéléséért, lehetőségük lett volna arra, h találjanak és beválogassanak olyan roma embereket, akik nem hoznak szégyent a saját etnikumukra, hanem képesek valódi teljesítménnyel, pozitív példát mutatni a magyar társdalom számára.

ahogy a meleg karakterek közül is sikerült végre egy abszolút normálisan viselkedő lobit előbányászni (egy vv9 greg után...), és lehetőséget adni neki, h oszlassa a rosszindulatú előítéleteket ominózus szexuális kisebbséggel kapcsolatosan, remélhetőleg előbb-utóbb a mo-i cigányságból is castingolnak kedvelhető, épkézláb értékrenddel felvértezett embereket.

Spitzbaue® 2021.01.07. 15:57:18

@Sepsidzsi: Én is akartam kérdezni, Malac, hogy honnan tudsz te jiddisül? Mert héberül még csak-csak lehet tanulni, de jiddisül, ami egyébként a német egy elfajzott, oppardon, továbbfejlesztett változata, asztat hogy?

K_Attila 2021.01.07. 15:57:44

A felezőbuliról lett volna értelme lemondani, mert valamelyik seggrészeg agresszív majom előbb-utóbb mindig széttrollkodja.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 15:58:06

Renikerol ha lenne egy robbanomellenyes szelfi meg se lepodnek.
Ez tenyleg terrorista.

Spitzbaue® 2021.01.07. 15:59:34

@vágtázó vadmalac: Hát ez egy teljes, alsó-felső (király-ász) EKG.

Raspberry Cake 2021.01.07. 16:03:32

@Fálki: Én is egyre inkább az utóbbit értékelem jobban (öregszem:DD), valamint a helyiekkel való beszélgetést, úgy kapsz valós képet az ország szokásairól, kultúrájáról.

Spitzbaue® 2021.01.07. 16:05:35

@Gia: :-DDDDDD Ma ezen röhögtem eddig a legjobbat!

De a Blamahák (vagy blama H-k) se rosszak, mert elég blama lesz ez, bár valószínűleg csak Kuszafog agyáig fog eljutni, Recska nem balmálta magát. De.

Sepsidzsi 2021.01.07. 16:06:48

Igen! A VV9es gonosz greghez kèpest tènyleg felüdülès robi

2021.01.07. 16:14:29

@Sepsidzsi:

héló! nem, nem nézek sámli külföldi reality-t, bőven elég/sok ez a hazai vvbb is.:Đ
de a leírásod alapján az erec izráéli mísor nettó évtizedekkel megelőzte a mo-i (hitsorsosok által összepakolt) mély igénytelen és hót unalmas posványt. pedig ahhoz még egy sékelt sem kéne pluszban invesztálni a gyártásba, h az eddigi, izgi-bizginek jóindulattal sem nevezhető tematikus heteket, és azon túli "kreatív" feladatokat meghaladják. végső soron - homorú ezt bevallani -, de nekik van igazuk, mert ha időnként nyüszögve is, de önként s dalolva lapátoljuk magunkba a nívótlan kontetjüket.:]

egy képzeletbeli kósör valóságshowba beletenném azt az epizódot, amikor a 2000-es években szervezett taglit-os (birthright) kinti utunk alkalmával, az egyik madrich (kb. idegenvezető, csoportvezető) megbugázott egy kipát az egyik szuvenírboltból, és a kijárat előtt ücsörögve már boldogan pörgette az ujján. szakadtam.:'D

Spitzbaue® 2021.01.07. 16:16:20

@Sepsidzsi: Miért? Nem mondod, hogy Greg gonosz volt? Hát ő nem az öribari "szeretetcsapatban" volt?
Ja, láttam ám, csak ott is olyan fokú álnokságot, PC belemagyarázást láttunk, hogy mindenki gyomra forgott.
De túl Gregem, Sz. Jóskán, számomra a legszánalmasabb az az alak, akire csak mostanában figyeltem fel, eddig azt sem tudtam hogy a világon van: Kajdi Csaba. A legalja, ahogy affektál. Szarabb alaknak tartom, mint Recskát, pedig az nem semmi.
És hogy azért PC mivoltomat bizonyítsam, bár remélem, nem kell, :-DDD pl. nekem Lóbelt full szimpi, sőt Járai Máte is, Kulka is, és az volt Mensáros is, Gobbi is, és még sorolhatnám.

2021.01.07. 16:22:39

@Niemandhäuser: nagyon helyesen írtad, szóval eszedbe ne jusson még poénból se szabadkozni, már ami a jiddis nyelvet illeti. még a vércionista/libsi/soá szörvájvör nagymamám is kb. úgy definiálja, ahogy te: ominózus nyelv egy elkorcsosított/megerőszakolt német dialektus voltaképp. (amit ma már a zsidóságon belül is kb. csak a lenézett szefósok [hászidok, szatmáriak, litvánok] beszélnek a hétköznapokban.) én csak mféle szólásokat, mondásokat, szavakat ösmerek, de beszélni nem beszélem. héberül sem tudok, csak makogom az alefbetet, meg tanulgatom önszorgalomból, mint sok más ögyéb nyelvet.

Sepsidzsi 2021.01.07. 16:23:08

@Niemandhäuser: totàlis ekg, ezt a kajdit csak leìrva làttam de màr rà akartam nèzni. Règen nem vagyok màr otthon, Fluor is csak akkor esett le mokor màr javàbam ment a mizu mizu, ès puskàs peti is nemrèg van csak meg de mindkettőt csìpem.

Vadkan, a kipàs sztori vicces, kivàncsi voltam mi közöd erec izraelhez, nèha teccik a humorod

Raspberry Cake 2021.01.07. 16:25:20

@Niemandhäuser: Cyla affektálása engem is idegesített kezdetben, de mára teljesen megszoktam. Imádom nézni a sztorijait, az egyik legintelligensebb ismert embernek tartom. Sokszor ajánl jó filmeket, a Cylatours is élményszámba menő, ahogy az is, mikor humorosam görbe tükröt tart megannyi influencerről.:))

Charlie100 2021.01.07. 16:25:42

@Niemandhäuser: Röhej hogy ez a kretén Győző műsort vezethet. Fizet a lehetőségért?? Az meg az RTL szégyene már megint, hogy egy pereputtya is bent van a villában és azt tolja látványosan.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 16:27:07

@vágtázó vadmalac:
A kisebbsegbol direkt azokat valigatjak akik gyepesek es antiszocislisak, igy lesz konfliktus.
Nem lehet 12 Robival megtolteni a villat mert akkor csak smuzolas lenne.
En ertem hogy udito latvany lenne egy inteligens roma kolkot vagy lanyt latni a vvben aki melto ellenfele lenne akar Balintnak vagy Robinak sztem meg is nyerne a jatekot mert a nem romak is ra szavsznanak.
De ez sose fog megtortenni.
Bezzeg Lakatosmarkot null24be toljak, akibol heti 1 ora is sok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 16:30:46

@Niemandhäuser:
Nalam Kajdi es Lakatosmark a legalja.
Kulka es Alfoldi meg a Steinerkristof korrekt arcok.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 16:31:41

Szevasztok Tesók !

4 dolgot mondok:

1. ELSŐ !

2. A posztíró utálja Rencsit! ÉN IS :D

3. VIVIt a szerkik napról napra felszopják ! NEM BÁNOM !

4. RENCSI a szerkik napról napra leszopják ! NÁLAM MÁR RÉGEN LEGALUL VAN, DE NEM BÁNOM !

5. A főváros nem ad pénzt az FTC-nek EGYIK ROHADT futballkulbnak se kéne egy fillért se !

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 16:33:47

@szociál: Nem mintha én bárkit megkülönböztetnék (mert mindenkit utálok:) De LakatosMárk svéd(brazil) és buzi ?

2021.01.07. 16:33:52

@Sepsidzsi: nem is feltétlenül az a legfontosabb, h lobi jóságosabb, emberibb, mint amilyen az előző évadban greg volt, hanem., h a melegségét (ami kimondva-kimondatlanul egyfajta szuper-erő, hívószó) azt kulturált, normális értékrenddel felvértezett emberként éli meg.

én kurvára nem vagyok prűd, ellenkezőleg, olyan penetráns szenny is tud szórakoztatni, aminek csak a puszta megemlítése után a maradék kommentelők is örökre kioffolnák magukat innen, de amikor egy bv adásban azt ecsetelte a dohányzóban greg a buflák fejű (magát szuper okosnak gondoló) rolinak, h egy homár ismijével annak a "köcsögét" egyszerre "analizálták" meg, és ő csodálkozott is, h-h nem repedt szét a gyerek eközben a két répától, az azért egy olyan mélypont volt, amit nem engedtem volna adásba. (arra is emlékszem, h roli erre még vigyorogva mondta is gregnek, h milyen kár, h ő ezt a homokeksz double penetration-t nem látta, mert tökre megnézte volna. jáááá.)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 16:37:19

@SelyemSonkaPini:
Sved es hideg :)
Nem az a bajom vele hogy meleg, hanem az higy egyik pillanatban tok szimpatikus es okos dolgokrol beszel, kovi nap meg affektal es ultragaz.
Amiket tervez ruhai meg olyan mintha kukazta volna oket ember nem hordana olyat csak o mert egy papagaj.

2021.01.07. 16:38:18

@Niemandhäuser: hjaj, hagyd má' a pozitív példák sorolását!:D te is tudod nyilván, ha akár csak egyetlen egyszer egy koszlidércre, ratyira, zsiráfra, fekára, gook-ra írsz/mondasz vmi számára sértőt, akkor onnantól nettó ss strumführer-ként leszel elkönyvelve halálodig, sőt, még azután is, és kész. szal le kell szarni a píszít magasról.:]

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 16:40:05

@szociál: Mondjuk én se venném fel egyiket se, de én nem is vagyok egy divatkirály azt elismerem:D
Ezt a másikat az ESZbontókban láttam, de nem volt szimpatikus kicsit se..

De pl. van egy politikai elemző gyerek, aki szintén homár és nagyon szimpatikus volt előtte is meg utána is amikor coming outotolt !

Spitzbaue® 2021.01.07. 16:40:37

@Raspberry Cake: Na, én tényleg nyitott vagyok, és változtatom is a véleményemet, ha kell, ha lehet, meg szeretek új dolgokat tanulni: hol lehet "Cyla" általad említett kulvajó sztoriait megnézni? Nekem csak az van meg, hogy épp/féléve szakítottak Latyakos Márkkal.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 16:40:48

Vogy ott van Trump, aki nem homár és mégis mekkora buzi köcsög szarállat! :D

Raspberry Cake 2021.01.07. 16:41:17

@SelyemSonkaPini: Azt mondta még az elején, hogy biszexuális, de teljesen mindegy, szerintem nem annak alapján kell megítélni valakit, hogy milyen a szexuális orientációja, hanem a viselkedése, tettei alapján. Robi abszolút kedvelhető karakter a műsorban.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 16:41:44

@Niemandhäuser: "nyitott vagyok mint a kurvák picsája" Ez jutott most eszembe :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 16:42:44

@SelyemSonkaPini:
Eszbontobol egy redzt se lattam, direkt :)

Az aki ugy beszel mint egy ahrisztokhratah?

Szajer keson kamingautolt :))

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 16:42:44

@Raspberry Cake: Szerintem is, bár egy kicsit idegesít mikor meresztgeti a...

szemeit és úgy beszél :D

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 16:43:40

@szociál: igen az!
NA ha SZARJERt valamiért utálom ( és utálom mint a szart!) akkor az NEM a buzisága !!

Spitzbaue® 2021.01.07. 16:44:50

@vágtázó vadmalac: Vigyázz!!!!!!!!!!
Mert úgy tudom, hogy "a buflák fejű (magát szuper okosnak gondoló) roli" most a szerkik. És a szerkik olvasnak bennünket.
Én Rolinak drukkoltam, mert nem vót más normális illetve ő is csak kvázinormálisnak volt mondható. Hunor is OK volt, de tuja.

mocskosmacska 2021.01.07. 16:46:32

@Magentax: Szerintem nagyon önbizalomhiányos nőként. Már az feltűnő, hogy folyton a nemi életéről beszél a férfiaknak. Szeretné felhívni a figyelmüket magára, és sajnos a leghülyébb módszert választja, mert valószínűleg trash kultúrán szocializálódott.

Raspberry Cake 2021.01.07. 16:48:18

@SelyemSonkaPini: Partizános Gulyás Marcira gondolsz? Bobby szemmeresztgetését fogd fel egy rossz szokásnak:))

2021.01.07. 16:50:01

@SelyemSonkaPini: én inkább hajlok affelé, h teljesen bemelegedett már, azaz ha szabadon választhat, akkor 10-ből 10x a kolbi mellett tenné le a voksát (ami nekem abszolút nem fáj, legyen vele boldog).

a legtöbb homofób ember azt felejti el, h a meleg férfiak nagy része abszolút képes (mféle külső elvárások hatására, de inkább a negatív megbélyegzés elkerülése miatt) heteró kapcsolatban, csalédban élni, gyerekeket nemzeni a cisz nőnemű feleségének satöbbi-satöbbi.

csak, amíg egy adott területen neccesebb felvállalni a melegséget, mint azt, h vki péel neonáci, zsidó, cigány, laposföldhívő, szektás fanatikus stb-stb., addig bujkálni is fognak, mind az átlag-melegek, mind a meleg entellektüelek jó része. és 1-2 kivételtől eltekintve, csak a ripacskodást kedvelő értékromboló és/vagy föld buta buzik égetik kollektíven az egész közösségüket.

Spitzbaue® 2021.01.07. 16:51:31

@SelyemSonkaPini: Szerintem csak a neve olyan svédes, de az biztos, hogy olyan meleg, kézzel vasal.

mocskosmacska 2021.01.07. 16:53:52

@szociál: Kulkát én is jó színésznek tartom. Steiner Kristóffal nincsen bajom, egy nagyon jóindulatú és rendes srác lehet, csak az az érzésem róla, hogy folyton be van szívva, és nem lát reálisan, illetve amit "alkotott" a magyar közéletben (álom.net, viva tévé) az kritikán aluli.
Alföldi csak az Ember tragédiájában láttam, ott nagyon jó volt, de a rendezései nem tetszenek. Szerintem nem tud örök- vagy hosszabb távú érvényű dolgot alkotni, mert annyira bele van ragadva az aktuális helyzetben. Egy igazán jó rendezőtől ennél többet várok el.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 16:54:41

@SelyemSonkaPini:
Ezzel mindenki igy van sztem.
Azzal volt a baj hogy kepmutato, vizet predikalt es absintot ivott

mocskosmacska 2021.01.07. 16:55:11

@vágtázó vadmalac: Én másfél évig jártam egy homoszexuális sráccal. Akkor még nagyon fiatal volt, és nem tudatosul benne ez. Aztán évekkel később esett le, hogy mi volt a gond.

2021.01.07. 16:57:48

@Niemandhäuser: én utáltam rolit az elejétől fogva, még akkor is, ha közben a nála suttyóbb, nonstop nyóckeres szlenget makogó sleppet (csoki, krisztián, radics, tuja lacika) még sokkal jobban gyűlöltem.:Đ

egy jó pillanata volt, ami tetszett, amikor azt a béna alkeszt lecsapta a vv vs énb mérkőzés folyamán. az tök vicces volt.:D

ha büntetés/kizárás nélkül korábban szájba kúrta volna a három - még viszonylag sokáig - bent maradt csöves gettóst (csoki, krisz, csicskatujalacika), akkor lehet h megkedveltem volna szívemből.:'D

szóval, roli, ha olvasol, még most sem késő! ha szájba kapnád az említetteket, hajrá! csak lássunk róla videót, h tudjunk "nevetelni".:]

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 16:59:30

@mocskosmacska:
Az masodlagos milyen szineszek, most a lenyeg az hogy milyen emberek.
Stohlbucit senki se tudja alul mulni, talan Szabo Gyozo, ezert Kulka szineszi es szinkronos munkait felesleges meltatni, tiszta sor.
Steiner vilagbeke rajongo es vegan biztos fuvezik is, pozitiv csalodas nekem a csavo.

Spitzbaue® 2021.01.07. 17:00:45

@vágtázó vadmalac: Na, az utolsó OFF-om ma:

Szóval, azért ne tekintsük teljesen normálisnak a b*zulást. Szerintem az, hogy egy férfi a szájába veszi egy másik f@szát, majd a seggébe, hát ezt nem tartom teljesen helyénvalónak, ahogy azt sem, hogy Daniella állandóan seggbedugja Virdzsót. Lehet, hogy túl konzervatív vagyok. És ehhez kapcsolódna az utólsó, költői kérdésem: normális, hogy az óvodásokat akarják erre a témára érzékenyíteni?
Persze, megértem én, hogy a melegek pont annyira kívánsák egymást, mint mi az ellenkező nemet, de ezzel nem kell dicsekedni, nem kell az utcán csókólózni, persze nem is kell eltitkolni. És akkor nem kell kamingautolni sem.

2021.01.07. 17:01:13

@mocskosmacska: 1,5 év sem kevés idő, de azért még mindig jobb, mintha évtizedeket kell lehúznod heteróként egy homoszexuálissal, avagy vice versa persze - már ha ugye egyáltalán kiderül a végén, h ez is generált gebaszt az adott kapcsolatban.

mocskosmacska 2021.01.07. 17:02:55

@szociál: Azt, hogy milyen emberek, arról azért nem mondtam semmit, mert médián keresztül lehet róluk egy benyomásom, de az csak benyomás. Jó, ezen az alapon Lakatos Márkra sem kellene rosszat mondanomi, de annyira irritál az az agresszív butaság és felületesség, ami árad belőle.

Spitzbaue® 2021.01.07. 17:02:57

@vágtázó vadmalac: Roli: Renátó is jó, várd meg az UTCA ajtó mögött, és püfff.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 17:05:33

@mocskosmacska:
Lakatosmark a melegek Bochkorgabora, szereti feszegetni :)
Szeret megosztani

Csakazertis2018 2021.01.07. 17:06:54

@Niemandhäuser: köszi !
Lehet, hogy azért nem volt szerdán kiválasztás, mert időt akartak adni a hetes csapatnak, hogy magától elkezdjen megbomlani.
A játék szempontjából így izgalmasabb, de Renátó és Fru miatt én már nem is nézem.
Sajna nem ők lesznek a kiválasztottak, szerintem, és csak lassan fognak kiesni, pedig érdekes lenne a megmaradt , normálisabb emberek csoportdinamikáját nézni.
Lesz majd Dani- Bálint szakadás, ami egy nagyobb csata lesz, szerintem, ahogy Dani egyre magabiztosabb, és ellenszenvesebb.
Nekem szórakoztatóbb lenne a műsor, ha csak heten lennének, de addig fogják csűrni-csavarni, hogy valamelyik bennmaradjon. És az, szerintem Fru lesz.

Spitzbaue® 2021.01.07. 17:07:11

@Raspberry Cake: Még sose instagramoztam, akkor ez volt a baj.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 17:07:51

@Niemandhäuser:
Virag helyeben nem kicsit tiltakoznek.
Ha ezt tudna higienika kirokazna a belet aztan megpakolna jelekkel Danit.

Spitzbaue® 2021.01.07. 17:08:02

@Csakazertis2018: Kiválasztás mindig szombaton. Ezt jól jegyezd meg :-D

Csakazertis2018 2021.01.07. 17:10:41

@Niemandhäuser: akkor a kihívás van szerdán ? Múlt szombaton nem lehetett volna ?

mocskosmacska 2021.01.07. 17:12:44

@szociál: Én nem érzem rajta a megosztást, meg a feszegetést, csak a butaságot és a nagyképűséget. Nem hallottam tőle soha egyetlen-egy értelmes, egyéni gondolatot sem, csak azt látom, hogy próbálja meglovagolni az éppen aktuális divathullámokat.

Raspberry Cake 2021.01.07. 17:13:45

@Sepsidzsi: Szívesen:))
@Niemandhäuser: Ha továbbra sem kívánsz ezen változtatni, akkor youtube-on is megtalálod:))
youtube.com/channel/UCae7AqUcsHNM3p0dSc3zAHA/videos

K_Attila 2021.01.07. 17:15:19

A játékostárs leköpése egyébként kizárást vont maga után régebben, amiről esetleg Rencsó nem is tud, mert ő a nyálával kommunikál. Szóval elég neki annyit mondani, hogy "Reni, megint horkolsz", amire ígérete szerint köpni fog, és már meg is szabadultak tőle.

2021.01.07. 17:19:03

@Niemandhäuser: a buziság egyidős velünk, teljesen kontraproduktív, ha állami/társadalmi szinten próbálják túlszabályozni, elnyomni, kb ennek a hozadéka az a fajta - tényleg visszatetsző - homo lobbi, ami az észak-amerikai, ny-európai, ausztál/NZ ámokfutáshoz vezetett.
talán egyet értesz velem abban, h akár az antik görögök, avagy az ókori rómaiak felbecsülhetetlen értékű tudást és kultúrát hagyományoztak nem csak ránk, európaikra, hanem az egész egyetemes emberiségre. és ezekben a kultúrkörökben teljesen elfogadott, bizonyos közegekben már-már elvárt volt a buziság/biszexualitás. aztán a monoteista agyhalálok (kereszténység, iszlám) elszabadulásával arányosan butult el az emberiség hosszú évszázadokra. miközben persze a homárok száma nem csökkent, csak a képmutatás nőtt meg, akár az egyházi, akár a plebs köreiben változatlanul ment tovább a homokozás, csak közben, ha rosszkor voltál rossz helyen, és vki rád sütötte, h te egy BUZI vagy, akkor az volt a sztenderd, h megkínoznak, v kivégeznek/meglincselnek.

buzik meg a mai napig is minden közegben vannak, az intoleráns szélsőjobb köreiben legalább akkora számban, mint a kontraproduktív lobbit toló libsi szekértáborokban, csak az előbbiek elfojtják ezt magukban, legalábbis amíg csak tudják, utóbbiak meg azt hiszik kb., h ez (mmitn a buziság) önmagában egy olyan erény, ami után fizetést kéne kapniuk.:D

Fálki 2021.01.07. 17:26:22

@K_Attila: En is ezt mondtam tegnap. Csak egy kicsit kellene provokálni és maris mehetne kifelé az agysebész.

Sepsidzsi 2021.01.07. 17:34:09

Amùgy a viràg szopàs utàni szajtörlős borzos feje kivàlò mèm alapanyag, meg mèg az a kèrdèsem hogy vajom tudjàk-e hogy mikor kell riportba menni vagy csak ùgy behìvogatjàk őket mert ez a gecis konty fürdőköpeny kombò viràgnàl meg a merci ala natúr feje elèg trè.

Ármándójózsi 2021.01.07. 17:35:55

@vágtázó vadmalac: Ez egy kibaszott nagy hozzászólás volt Malacka! Még akkor is ezt mondanám, ha kimásoltad volna valahonnan és akkor is ezt mondom, ha kissé sarkítva is vannak benne a szerepek, oldalak. De kb. ez lehet az igazság szerintem is.

Fálki 2021.01.07. 17:38:47

@Sepsidzsi: Meg ahogy ott osszeneznek Danival... priceless :D

Aztan utana a BV-ből kiderult, hogy ott bizony virag 17 percen keresztul dolgozott, hogy sikeres legyen az akcio...

Szoval ott vagy a technikaval van baj vagy Dani tenyleg a seggre izgul a legjobban.

2021.01.07. 17:41:33

@Fálki:

én annak nem örülnék, akármennyire is irritáló rencsó és a hozzá hasonló férgek viselkedése (gina, digó, dani - ebből az évadból), sokkal nagyobb elégtételnek veszem/venném, ha egy párbajon látványosan kevés százalékkal hullanak/hullanának ki.
ha kizárják/feladja, akkor sokkal több emberrel tudja megetetni a szar szövegét, h ő valójában egy kurva nagy forma volt, sőt, szinte biztos megnyerte volna a fődíjat s csont nélkül, de hát a lasszista szerkik kizárták/elüldözték/feladásra kényszerítették. nem szabad nekik megengedni, h mártírrá válhassanak, kapjanak inkább bárki ellen 25%-i támogatást (minél kevesebbet,, annál jobb).

ők persze ezután is vakon lesznek, és vetítenek majd haláluk napjáig (nyilván egy gina, digó, amanda stb sem fogja soha bevallani, pláne kamerák előtt, h hát egen, egy antipatikus köcsög vagyok, akit okkal-joggal gyűlöltek bent is, kint is.:D)

a kizárásnál csak a csicskagyász feladás a megvetendőbb (péel a faszarcú lóri a vv8-ból, aki annyira volt macsó meg tökös, h a párbaj előtt inkább hernyó módra kikúszott a vellából. és a bűnügyi hírek rovatban való felbukkanása alapján, és ő sem lett sem okosabb, sem gerincesebb a villa utáni életében.)

2021.01.07. 17:45:10

@Ármándójózsi: jó, de melyik Józsi?xD szar blogmotor alapján sosem tudom, h mely spam-re jön reakció, pláne, amikor éppen küldetéstudattól vezérelve fosom ki őket tucatszám magamból, ahelyett, h a piniket kergetném - sikertelenül - a virtuális térben.:'D

mindenesetre köszönöm szépen, jól esett, de a többiek úgyis tudják, h azért nyaljuk egymás ánuszát, mert anno a nyugati mosdójában... tudod.:ĐĐĐĐĐĐ

Rugdoll 2021.01.07. 17:46:50

@K_Attila: mikor volt kizárás ilyenért? még Baukó Éva korszakában is ment a köpködés következmény nélkül

Raspberry Cake 2021.01.07. 17:46:56

@Ármándójózsi: Insta hogyvolt csak neked:)) Gábor élőzéséről lemaradtam, de kérdezz-felelekben annyit mondott, hogy Bálintnak szurkol, bánja, hogy nem vele, hanem Virággal beszélte meg a problémáját. Renátót barátjának tartja, de jobb lenne neki kint, várja.

LaciHogyVoltol 2021.01.07. 17:49:40

Kiváló az öfi Laura, mint mindig! Egyedül abba tudnék belekötni, hogy a drámai screenshot amin Virág próbálja úrinő módjára letörölni a g**it a szája széléről megérdemelte volna, hogy vezérkép legyen!

Egyébként nem szívesen mondom ki, mert a minősíthetlen cigó tálaláson kívül, amilyen szinte én sosem alacsonyodnék le, most teljesen egyetértettem Renátóval abban:

-Hogy az éjjel a hálóban önfeledten, ÖNKÉNT visítozó brigád utána tényleg ne tartson felkérdezést ÖNKÉNTELEN horkolás kapcsán. Persze ezt elő lehetett volna adni csicskag*cizés és "Szembeköplek, rohadjálmeg!" nélkül is...

-Fruzsinának is rég kijárt már egy tetemrehívás a BeleValóban megcsillantott "szeretkezési" aktivitása miatt. Gyakorlatilag mozdulatlan testtel, SZEMELLENZŐT VISELVE hagyja, hogy Rencsike hátulról pocsékolgassa. Ezt már tényleg csak úgy tudná tetézni, ha mellé elsírná magát, vagy végig hangosan "Pffujjj...bazdmag!"-ezne :D :D :D

Ármándójózsi 2021.01.07. 17:49:49

@vágtázó vadmalac: A "buziság egyidős velünk" kezdetűről beszélek.
A többiről nem tudom, át szoktam pörgetni őket...
Neeeem, de komolyan, esetleg gondolkozz el azon, hogy biztos, hogy mindig ilyen kurva hosszú kommenteket kell gyártani? Ez eléggé kontraproduktív. Néha a kevesebb több lenne.

2021.01.07. 17:50:48

@Raspberry Cake: gábor lehetőleg olvasson el pár könyvet végre (és közben igyekezzen értelmezni a tartalmukat), v rendeljen egy új agyat magának az alieKSZpresszről, ami nem olyan defektes, mint a meglévő, amivel nem képes egy tisztes tőmondatot kreálni és azt elhabogni hiba nélkül.:/ vérgáz.

Ármándójózsi 2021.01.07. 17:53:08

@Raspberry Cake: Sütikeeeeeee!!!!

Köszönöm szépen az infókat, Benned bíztam, hogy elmondod nekem az infókat, mert nekem nincsenek ilyen médiák az életemben. Ha esetleg bármi érdekes, különleges a tudomásodra jut, amit a TV-ben nem lehetett látni, mindig örülni fogok, ha megosztod!

K_Attila 2021.01.07. 17:56:40

@Rugdoll: Megtéveszthetett az emlékezetem. Itt egy régebbi cikk a kizárásokról:
www.origo.hu/teve/20150210-szabalyszegesek-a-valo-vilagban.html

2021.01.07. 17:58:10

@Ármándójózsi:

a buzisat se tudtam vóna rövidebben megírni, ha nagyon megnyesegettem volna, akkor - valószínűleg - nem olyan erősségűre sikeredik, amely végül a te tetszésedet is elnyeri.

én - bevallom ffiasan - nagy rajongója vagyok tóta w publijainak; imádom, h a csávó pár szavas mondatokkal is úgy tud operálni, h az egyszerre árasztja magából a csodálatraméltó intellektust és a számomra elmondhatatlanul szimpatikus ironikus-szatirikus humort (egy kurva nagy adag cinizmussal nyakon öntve, ofkorsz:D). odaadnám a még meglévő - egy darab - tejfogamat, ha úgy tudnék írni, mint az a pali, de hát erre nem látok semmi esélyt, hacsak direkt mód nem próbálnám meg utánozni, de az azért nem ugyanaz, mintha ez von haus aus megvan vkinél.

Rugdoll 2021.01.07. 17:58:18

@K_Attila: még Koch Izabella és a kedves alföldi Krisztiám
n köpködött még egy évadot át úgy mint egy csapat láma :)

Spitzbaue® 2021.01.07. 18:01:51

@Csakazertis2018: Szerintem bedobhattak volna egy "kvíz" kérdést szombaton a párbaj előtt, alatt:
- Kiessen-e VV Recska is ha VV(a)Gina vagy VV Bálint nyeri a párbajt?
- Jé, 98%-ban igennel szavaztak a nézők. :-DDD

Spitzbaue® 2021.01.07. 18:02:55

@Rugdoll: Igen, ez egy buddhista sorozat: tele van lámával.

Ármándójózsi 2021.01.07. 18:05:17

@vágtázó vadmalac: Pont az a poszt jó volt úgy ahogy van. A többit kellene nyesegetni, szerintem.
De nem akarok én megmondani semmit, csak véleményeztem. Nekem is lehet, ha már annak is lehetett, akinek a nevét nem mondjuk ki.

Raspberry Cake 2021.01.07. 18:05:56

@vágtázó vadmalac: Nekem sem ő volt a kedvencem, ismereteket bővíteni sosem késő.
@Ármándójózsi: Ha van rá igény, akkor nagyon szívesen megosztom:)) Ez a rövid videó sem került például adásba: Robi majdnem kiverte Bálintnak:))
www.instagram.com/p/CJt_tXtqi1j/
Remélem elég clickbait címet találtam ki:DD Aki nézi a közösségi felületeken is a posztokat, sztorikat róluk és túlzásnak érzi, hogy itt is leírom azt, az most szóljon!

Fálki 2021.01.07. 18:06:58

@Rugdoll: Azt mennyire imadtam... :D

Ármándójózsi 2021.01.07. 18:10:34

@Raspberry Cake: Lelkem, Galambom, ehhez is Insta fiók kell!!!

2021.01.07. 18:18:59

@Ármándójózsi: igazad van, és tudom, h túlírok/beszélek dolgokat, de azzal sokkal több idő elmenne, ha utólag meg akarnám (mert közben sajnos nyem tudom:D) húzni a szöveget. akiket irritálnak az írásaim, őket semmivel sem tudnám lekenyerezni, max azzal, ha eltűnnék örökre. szóval nem is akarok nagyon megfelelni, próbálok arra ügyelni inkább, h még az off-ok is tartalmazzanak valamennyi on-t napközben.

ON

ha bálintból vmi vudu-medzsik miatt előjönne vmi szabolcsi-dögkutas viselkedés, melynek köszönhetően elveszítené a szimpátiánkat, akkor vivit, v lobit raknád az első helyre?:] (feltételezzük, h ők nem változnak sámlit, hozzák az eddigi formájukat.)

Raspberry Cake 2021.01.07. 18:24:50

@Ármándójózsi: Sajnálom, azt hittem látod anélkül is a linkelt posztot, hogy belépnél:((

Rugdoll 2021.01.07. 18:25:05

@Fálki: és ezek is együtt voltak még miután kijöttek.de kint Krisz megrángatta párszor ezt a kis gyöngyöt, legalábbis Izabella elmondása szerint. mondjuk a halna meg a családod -nál asszem nincsen lentebb.

Ármándójózsi 2021.01.07. 18:27:21

@vágtázó vadmalac: Az OFF-okkal nekem nincs bajom, csak szerintem néha túlragozol dolgokat.

Az ON részre. Nem mondom automatikusan, hogy ha így lenne, mi lenne. De jelenleg úgy godolom, hogy Robit. Vivit, bár vicces és én komolyan megszerettem a hülyeségeivel együtt, de azért a 36 millához ez elég kevés. Viszont, imádnék bandázni vele, meg még néhány olyan sráccal, mint Bálint és Robi. És persze csajok!

Fálki 2021.01.07. 18:27:53

@Rugdoll: Igen-igen, probalkoztak kint is, de hamar eroszakba fordult a romanc.

A csaj egy vilagi primitiv ribanc volt mindig is, a csavo meg egyszeru parasztgyerek.

2021.01.07. 18:30:54

@Ármándójózsi: hjam, még 1-2 humorzsákkal megspékelve, az komoly arcon pörgős happening lenne, báTTYa, adnám.:Đ

Rugdoll 2021.01.07. 18:35:05

@Fálki: hát ezt a csajt én is elkalapáltam volna. undorító, buta, primitív, utolsó egy picsa volt, döbbenet volt számomra, amit művelt.

Fálki 2021.01.07. 18:52:43

@Rugdoll: Pontosan.

És ezzel egyutt is 4. tudott lenni abban az évadban. Ami mutatja hogy mennyire szar évad volt az tortenesek és casting szempontjabol is.

MsIreneAdler 2021.01.07. 18:53:19

Szép estét!
Tegyük fel, hogy lusta vagyok visszaolvasni :), esetleg történt valami érdekes?

Ármándójózsi 2021.01.07. 18:54:33

@MsIreneAdler: Viszont.
Mindig vissza kell olvasni... Hátha.

MsIreneAdler 2021.01.07. 18:55:09

@Ármándójózsi: franc, próbáltam elkummantani :)

Fálki 2021.01.07. 18:58:34

@Ármándójózsi: Én sem. Tessék csak visszaolvasni, kisasszony.

MsIreneAdler 2021.01.07. 19:02:55

@Ármándójózsi:
@Fálki:

Ehhhh... Na jó, ha már mindketten ilyen szigorúak vagytok...

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 19:08:17

Buzinak lenni az ember olyan alaptulajdonsága mint a szemszín, SŐT olyanabb!
Bizonyítani is tudom: mivel 2 buzinak nem lehet gyereke ezért ilyen úton nem öröklődhet.
Akkor viszont minden emberöltőnként egy elég fix százalék buzinak születik, mert különben
a fenti ok miatt már kihaltak volna ( ellentétben pl. a kék szeműekkel)
Nagyon úgy érzem, hogy ez csak egy erősen kvantumos jellegű biten állásán múlik a dolog....
(viszont ha beállt akkor nagy általánosságban fix az értéke )

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 19:09:45

Tegnap nézte valaki a majmot a fogadóórával?
Volt valami érdekes bejátszás ?

Ecotrans 2021.01.07. 19:20:35

Kedves hogyvolt írók!
Lehetne az egész cirkusz végén kérni egy galériát "best of Anikó" témával?
Akkorákat röhögök a képein, olyan bájosan lütyő!

2021.01.07. 19:24:48

Elengednetek ezt a buzi temat? Ugyanaz mint a politika, egy-egy poen erejeig rendben van, de ne melyedjunk mar bele. Baromira unom, hogy minden tul van mar huzva mindenhol. Senkinek semmi baja nem lenne a buzikkal ha nem ez a teny hatarozna meg oket, hanem tudnak az adott emberre sok egyeb jelzot hamarabb raakasztani. Robinal nem ez van priorizalva, peldaul o pont ezert joval elfogadottabb.

K_Attila 2021.01.07. 19:25:02

Ha lesz rekorddöntési kísérlet távolba köpés számban, Renó értékes csapattaggá válik.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.07. 19:28:06

Na végre meg tudtam nézni az elmúlt napok adásait. Vessetek a szkarabeuszok elé, de szerintem lehetséges, hogy Frunátó bent marad még egy picit. A bejátszásokból azt veszem ki, hogy bár a hetes kvázi megbeszélte még Gina idejében, hogy előbb megszabadulnak a másik csapattól, aztán meglátják, most viszont állandó a fújás Moháékra.
Virág és Daniella análvonata sem áll meg: reggeltől estig Virdzsó van D. seggében, estétől reggelig meg fordítva. Unalmas. Vajon azért kell folyton őket nézni, mert tattika van készülőben és Bálintot megkerülve kezdeményezik a másik fals szerelmespár megbontását?

Ármándójózsi 2021.01.07. 19:28:23

@SelyemSonkaPini: Régen olvastam ilyen, utoljára talán szegény megboldogult Dr. Fogászosi Jenő Professzor tanulmányaiban, atombiztos lábakon álló tudományos levezetést.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 19:32:54

@Ármándójózsi: Köszi Ármándó :) Várom is érte a Nobel díjat!

Sepsidzsi 2021.01.07. 19:33:54

@VV10 Velőtrázó Vélemény: bocsi ez az egèsz onnan alakult hogy robi jobbfej mint vv9 greg aztàn sokan aszocialtunk mindenfèle "màs" hìressègekre aztàn igy görgült.

Èn amùgy azt szeretnèm ha dani balròl ezüst jobbròl fekete pòlòja menne a szàrìtòba hogy többet ne vehesse fel. Olyan műanyag izzadòsnak nèzem ès szerintem ronda.

Ès osztom azt a vèlemènyt hogy rencsi valahol okkal hàborodott fel Tìmàr viselkedèsèn, a puncsolòs màsokkal kajàlàsa azokutàn hogy napokig csak kizàròlag kettesben faltak meg biztos több elutasìtott puszi meg ölelès meg szex van mint amit mi làtunk. Csakhàt paraszt bosszùàllò; viszont amilyen higgadtan tűrte fru a bögrecsörömpölèst az meglepett.

Èn

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 19:35:05

MMKK-ról tudtok valamit ? Vagy ő is a sajnálatos januári események áldozata lett ?
És Hedó a csöcs-avatáros ?

MsIreneAdler 2021.01.07. 19:35:36

@K_Attila: elképzeltem ahogy Fruval gyakorolnak majd az udvaron...jajj, hogy töröljem most ezt a képet a fejemből :)

2021.01.07. 19:39:41

@Sepsidzsi: Robinal szimpla szexualis beallitottsagrol beszelunk, Gregnel extrovertalt tarsadalmi jelensegrol, ennyi a kulonbseg. Ha valamilyen hetero formedveny is ugy adja elo magat mint Greg, akkor ot is keresetlen szavakkal illetik. Amugy felolem mindketten azzal halnak akivel jolesik, de ha valakit a buzisaga hataroz meg elsosorban, annak nem erdekelnek a masod- meg harmadsorban dolgai. Ilyen egyszeru.

MsIreneAdler 2021.01.07. 19:43:30

A meleg téma engem hidegen hagy. IRL ha valaki szimpatikus akkor azért nem érdekel, ha meg suttyó, akkor meg azért.
Nem gondolom, hogy "reklámozás" által be lehet buzulni, én ugyanis annyi Netflixet nézek, hogy már rég ilyen favágóinges mélyhangú leszbinek kellene lennem :D

2021.01.07. 19:44:45

@Fálki:

nédde má' mit találtam a Zinterneteken!:OOOOOOOOOO

caps lock on

RENDKÍVÜLI!!!444!!!!4!!!!4!!néty!

BOTRÁNY!

caps lock off

nehogy rákattintsatok a képre, varnyú-influenzát okozhat!

kepkezelo.com/images/dk747qbcfgyf0vnp54ku.png

MsIreneAdler 2021.01.07. 19:47:20

@Ármándójózsi: nem,de mintha múltkor megbeszéltük volna, hogy nem ráizgultam, hanem rágugliztam a vv9 Zsuzsura :)

Fálki 2021.01.07. 19:47:40

@MsIreneAdler: Pont ezt beszéltük Ármándóval, hogy tuti az vagy. Most akkor mégsem? :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 19:47:52

Sziasztok, szép estét! :-)

@vágtázó vadmalac: Maximális ekg az írásodra, amiben kifejtetted, hogy bezony a homoszexualitás nem a modern kor szülötte, nagyon nem, és anno bezony simán elfogadott dolog volt, senkit nem érdekelt.

Egyébként volt már értelmes, normális cigány karakter a vv-k történetében. Még Attiláék évadában Fecó. Vele aztán nem voltak olyan problémák, mint a mostanában beválogatottakkal, vagyis nem igazán értem, hogy a castingon miért is nem keresnek hasonlókat. Vagy talán tényleg az a cél, hogy minél inkább generálják a feszültséget?

Nálam még mindig Bálint, Lóbelt, Vivi a dobogósok.

Bálint tartja magát ahhoz, amit ígért a kisfilmben, és lehet, hogy néha káromkodik -igaz, ennyi agyhalott között az vesse rá az első követ, aki nem tenné meg 50 akárhány nap után-, de még mindig az egyik legvállalhatóbb karakter, aki gondolkodik is, mégha ez a sötét oldalnak szitokszó is. Tudom, tudom, félszeműek között...

Lóbeltünk kellemes meglepetés ahhoz képest, amit megszokhattunk sajnos a meleg vagy bi karakterektől. Nem hangoztatja, nem rázza magát, nem ripacskodik, mint az elődei, és bizony ő is használja az eszét, nem olyan tuja, mint az elején gondoltuk.

Vivi ugyan sokáig nem kapott helyet az öfikben, de a tegnapi sírámát a sminkcucca miatt ha félreteszem, lehet, butuska, de nem fröcsög mindenkire, és néhol-néhol szórakoztató is tud lenni. A srácokkal pedig nagyon jól megvan.

4. egyelőre Virág... bár erőteljesen kezd lecsúszni Daniella mellett, mégis használja a fejecskéjét, vannak jó meglátásai, csak le kellene szakadnia az utánfutóról. Korainak tartom a robbantását, ha okosan játszik, akkor előbb kiszórják a két nyomorultat, és utána esnek egymásnak. (Bár megkockáztatom, hogy a hirtelen utáljuk Mercit is Daniella hatása, nem az övé.)

5. Moha, bár nem sokkal előzi a héliumos Mercit. Simulékony, Digó kiesése után azonnal átvándorolt az erősnek gondolt csapatba Mercivel együtt. Értem én, hogy ha felhívás keringőre szituáció van, hülye lenne elutasítani, de ennek ellenére halál unalmas a se veled se nélküled részeket nézni nap mint nap, amit összenyüglődnek az asztalossal.

6. Merci, de csak azért, mert a többi már tényleg a legalja. Irritáló a nyomulása, az, hogy nem ért a szép szóból, a nyávogása is... nem sorolom.

7. Daniella, akit az elején még valamennyire kedveltem is, mert az alpárisága mellett nem volt rosszindulatú, és kimondta a véleményét, helyén volt a szíve. Mára szépen lekúszott a lista végére.

8-9. Grincs és Rencsula. Két ilyen végtelenül visszataszító, undorító véglényt még nem láttam egy helyen -lehet, én mozgok rossz körökben. Csak és kizárólag fröcsögni, köpködni és gyűlölködni tudnak, megérdemlik egymást. Szívem szerint egymás után mehetnének is nyugodtan haza.

MsIreneAdler 2021.01.07. 19:49:22

@Fálki: hát bocs már, hogy csalódást okoztam :).

Fálki 2021.01.07. 19:52:05

@MsIreneAdler: Mindenkinek jobb így.
Privi?

Ármándójózsi 2021.01.07. 19:52:14

@vágtázó vadmalac: Kötschög vagy, hogy kihagytál...
Bár én, szerintem nem tettem tönkre semmit, de kól esett volna ha látom magam az újságban, vagy plakáton, vagy akármi is ez.

Ármándójózsi 2021.01.07. 19:52:14

@vágtázó vadmalac: Kötschög vagy, hogy kihagytál...
Bár én, szerintem nem tettem tönkre semmit, de kól esett volna ha látom magam az újságban, vagy plakáton, vagy akármi is ez.

2021.01.07. 19:52:29

@Fálki: miről beszélsz, more?:] a magyarságkutató intézet legjobb cgi-fotobolt artistáit kérték fel a propaganda plakát megtervezésére, gyártására. közpénzből simán kijött a dolog egy 386-os pc-ből plusz sacperkábé 10-12 milliárd forintból -.a költségek még a későbbiekben emelkedhetnek.(:

Ármándójózsi 2021.01.07. 19:52:52

@Ármándójózsi: Hoppácska!!!
Na most mondom, ilyen gyorsak az ujjaim!!!

2021.01.07. 19:54:43

@Ármándójózsi: rá akartak téged is tenni, eskü, de tőled féltek, h meg fogsz sértődni:Đ de ha vágyol rá, megeresztek a spicli vonalon egy hívást a pártközpont felé, és akkor még ízlésesen odavarázsolhat téged is egy rezsim-hű ps guru.:Đ

MsIreneAdler 2021.01.07. 19:55:08

@Fálki: hú te aztán válogatós csávó vagy. Heteró. Jöhet :DD

Fálki 2021.01.07. 19:55:19

@Ármándójózsi: És mostantol nem is fogsz elmondani mindent kétszer elmondani mindent kétszer, ugye?

MsIreneAdler 2021.01.07. 19:57:02

@Kiégett Hobbynyúl: szia! Ugyanez a sorrend nálam is, jó nagy hézaggal az első három helyezett után!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 19:57:20

@Ármándójózsi: Szívesen. Eddig mindig elfelejtettem. :D
Aztán majd meglátjuk, hogyan alakul, de egyelőre úgy fest, ahhoz fel kell robbannia a vellának, hogy változás álljon be.

Ármándójózsi 2021.01.07. 19:57:57

@vágtázó vadmalac: Ezen beszarok... Mikor sértődtem én meg???
Láttad már miket kapok a hogyvoltírótól? És azon sem sértődöm meg.
Mondjuk gyűjtöttem már egy kis tőkét, és vannak olcsó ismerőseim, akik annyiért bármit bevállalnak...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 19:58:29

@MsIreneAdler: Szia! :-)
Kihagytam volna pár helyet én is, mert tényleg teljes mértékben elválik az első 3 helyezett a többiektől. Szinte súlytalanok. :-)

MsIreneAdler 2021.01.07. 19:59:43

@Kiégett Hobbynyúl: mondjuk az szép csavar lenne, ha Robi tmrárepüpne Mercire, mondta is, hogy bejön neki.

2021.01.07. 20:01:06

@Kiégett Hobbynyúl: szijja, Hobbynyúl!

nincs köztünk vita az első három rangsorolásában (na jó, csak h legyen:D): én vivit - tom, fasz vagyok, vátevör - az eddigiek alapján első-második helyre sorolom, mertcsak.:D (tudnék 5-10 ezer karakterben indokolni, de nem akarom, h Ármándó megint felpofozzon, és a maradék 5-10 kommentelő is elhagyja a már eléggé poszt apokaliptikusnak ható hogyvolt helyszínét).

MsIreneAdler 2021.01.07. 20:02:07

@vágtázó vadmalac: jaajjjj most nézem a posztert :). Ezért kapni fogsz malacka... :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 20:02:08

@MsIreneAdler: Az kamu volt, ordított róla, hogy nagyon gondolkodott azon, kit és mit mondjon. :D
Bálintot nem merte megemlíteni, pedig a napnál is világosabb volt, hogy az a kis sztriptíz neki igencsak bejött.

MsIreneAdler 2021.01.07. 20:04:01

@Kiégett Hobbynyúl: én hittem neki. Naiv vagyok, mi? Akkora csavarral meg ne számoljunk, hogy Robi meg Bálint :D
Megérteném Robit amúúúgy!

2021.01.07. 20:04:14

@Ármándójózsi: ha nincs minden szmájli után még egy szmájli az megsértődés!!!!44!!:]

tagadod, vagy ködösítesz? - by south park (a bill kurtis társasjátékos okosság).:D

www.youtube.com/watch?v=eJdGMaKnBaA

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 20:04:15

@vágtázó vadmalac: Szia Malac! :)
Ott nem véletlenül nem sorrendeltem, mert még bármi lehet, de a dobogó az övéké. Igyekeztem én is rövidre fogni, hogy ne akasszak ki senkit se. :D
Ráadásul lehet meglepetés befutó is, mert ha a szavazatok megoszlanak Robi és Bálint között, simán befuthat az első helyre.

2021.01.07. 20:04:55

@MsIreneAdler: nekem semmi közöm hozzá, óttsevótam.:]

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 20:07:08

@MsIreneAdler: Annyira elvörösödött és pluszban vetett egy pillantást Bálint felé, mielőtt mondta, hogy annyira zavarba ejtő. :D Vivivel előbb ökörködnek, mint egy szerelmi hároszögben élő kiscsalád, ezért sem hittem el neki Mercit.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 20:07:33

@MsIreneAdler: Jaaa, és én is megérteném ám. :DDDDDDDD

2021.01.07. 20:09:51

@Kiégett Hobbynyúl: áh, én sajna esélytelennek látom vivit, h behúzza, kb. akkor lenne vmi minimál sansza, ha a többieket egytől-egyig elvinné a covid.

nekem amúgy már nincs semmi különösebb bajom a maradék (unszimpibb) arcokkal sem, mki hozza a már ismert formáját, óriási kamillázásokat nem hiszem, h bármelyikük is okozni fog nekünk. az alapvető prob csak az, h geci unalmasak, kiszámíthatóak.

de ne legyen igazam, lepjenek meg minket, és csalódjunk bennük - akár pozitívan, akár negatívan!

MsIreneAdler 2021.01.07. 20:10:51

@Kiégett Hobbynyúl: meg nem biztos, hogy Bálintnak ez jól jött volna le, lehet bezavart volna a jó kapcsolatba közöttük.

2021.01.07. 20:13:28

@Kiégett Hobbynyúl: 90%-ban a nézők felé tett "gesztus" lobi részéről, de a maradékban közrejátszhatott, h nem akarta volna kellemetlen helyzetbe/zavarba hozni bét sem. kint, kamerák és előítéletes, begyöpösödött suttyók nélkül, simán menne a poénkodás ebben a témakörben is a srácok közt sztem, attól függetlenül, h bé kagyló- és nem kolbi-párti.:]

Ármándójózsi 2021.01.07. 20:13:30

Így a felezőbuli környékén odabaszott volna egy olyan nézői kérdés, hogy kicseréljük-e az összes szereplőt, mind a kilencet kilenc másikra? Igen - Nem.
Szerintem már csak a trollkodás miatt is az igenek győztek volna.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 20:14:26

@vágtázó vadmalac: Jelen állás szerint én is, de annak örülök, hogy a futottak még kategóriások mennyire lebecsülik őt.
Perpill az az érzésem, hogy annyira egyszerűek, hogy pozitívan csalódni már nem nagyon fogunk, csak negatívan, de igen, egyetértek. Lepjenek meg minket végre.

@MsIreneAdler: Ez egészen biztos, és ezt Lóbelt is tudja. Viszont az tetszik mindkettejükben, hogy pontosan tudják, miért mentek be, nem felejtik el.

2021.01.07. 20:14:53

@MsIreneAdler: Irén!:D már többször észrevettem, h ugyanazokat válaszolod, amiket én (akarok), de mivel nem írsz sok száz, v több ezer karakteres reakciókat, így állandóan beelőzöl!:D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.07. 20:17:10

@MsIreneAdler: Sosem gondoltam, hogy leszbi lennél. A srácok számára nyilván adna némi fűszert a hozzászólásaidhoz.
Bár kit érdekel, én mit gondolok? Még engem sem.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 20:17:38

@vágtázó vadmalac: Ezért mondom, hogy ő is gondolkodik, és nem akarja elszúrni ilyesmivel. Kint pedig biztos, hogy jókat röhögnének ezen, ugratnák egymást ezzel is intelligensen, nem sértően.

@Ármándójózsi: Jobban örültem volna annak, ha a felezőbuli most azt jelentette volna, hogy megfelezzük a létszámot. :D
Igennel szavaztam volna.

MsIreneAdler 2021.01.07. 20:18:54

@vágtázó vadmalac: izé...sajnálom?asszem :). Úgy látszik hasonlóan látjuk a vv-t.
Na ma sok minden kiderült rólam :) .

MsIreneAdler 2021.01.07. 20:23:13

@Gézamalac: miután 50 napja csapatostul csorgatjuk itt a nyálunkat a lányokkal Bálintra, fogalmam sincs, miből szűrték volna le, hogy leszbi vagyok :). Ha az lennék vállalnám, de hát nagyon nem vagyok az.

Raspberry Cake 2021.01.07. 20:23:20

@vágtázó vadmalac: Ha nem is fog nyerni, én azért a szerkesztők helyében különdíjként felajánlanék neki 1 évre elegendő pinimosót és műszempillát:)) Utóbbiból viszont ne a most használt soros verziót, hanem tincseset, sokkal természetesebb hatást kelt és tartósabb.

2021.01.07. 20:26:35

@Kiégett Hobbynyúl: nem tom, amikor már 10 alá csökken a létszám, és addigra kiesnek a leghangosabb/legveszélyesebb idióták ezzel együtt, akkor szörnyen el tud laposodni az egész. ebből a bagázsból, ha kirepülne a két cigó csávó (rön és dan), utána már csak halk hátbaszúrogatások lennének, max még merci meg virdzsi vinnyogna egymással egy sort, de nem lenne semmi kifejezetten megbotránkoztató jelenet.

az amúgy mekkora lenne, ha vmelyik bulin (nyilván nem a mostani felezőn) bé matta készen megpocsékolná a vivit.:Đ besírnék.:] akarom mondani -nÁk.:D

Ármándójózsi 2021.01.07. 20:29:01

@MsIreneAdler:
Ha most én azt írnám ide, hogy rossz nevet dobtál be, akkor azt mondanák irigy vagyok.
És tényleg!

MsIreneAdler 2021.01.07. 20:30:42

@Ármándójózsi: ez mire vonatkozik? Ki a rossz név? Miért lennél/vagy irigy? Több kérdésem most nincs :D

2021.01.07. 20:31:07

@Raspberry Cake: vivi egy nagyon kedvelhető figura, szóval semennyi pinimosót és/v műszempillát nem sajnálnék tőle (pláne, ha nem nekem kell azokat finanszírozni).:Đ

Ármándójózsi 2021.01.07. 20:34:02

@MsIreneAdler: Amire válaszoltam. Sütike fölött.

MsIreneAdler 2021.01.07. 20:37:06

@Ármándójózsi: jah :)
(btw raspberry profilját látva mindig nyelek egyet, pedig nem vagyok édesszájú)

Raspberry Cake 2021.01.07. 20:41:21

@vágtázó vadmalac: Én sem, azért írtam, hátha a szerksztők is olvasnak és meglepik a végén ezekkel :))

MsIreneAdler 2021.01.07. 20:47:12

@Raspberry Cake: egy kamionnyi kencét használhat egy év alatt :). A szempilla csere jó ötlet lenne neki valóban.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 20:49:00

@vágtázó vadmalac: Karakterektől függ, hogy alakul, mert nem törvényszerű, hogy akkor a nyugalom szigete kell, hogy legyen, de az sem, hogy öldököljék egymást. Ott már simán elindulhat, hogy igen, rád teszem a jelet, mert erős vagy indokok és nem a mismásolások. Igaz, nőktől ritkán látni ilyet, valahogy szeretnek inkább mosolyogva hátbaszúrni, pedig szívesen megnéznék egy "tökös" leányzót, aki így játszik.
Nem szeretem ezeket a semmitmondó, te állsz tőlem a legtávolabb, nem vagy őszinte, figyelmeztetésből teszem rád sablon dumákat.

Azt én is megnézném, de tényleg olyanok, mint a rossz házasok, vagyis még ez is összejöhet. :DD

@MsIreneAdler: Lóbelt sem elhanyagolható azért.

Raspberry Cake 2021.01.07. 21:02:16

@MsIreneAdler: 36 millió Ft-hoz képest mindig elenyésző összeg:DD

MsIreneAdler 2021.01.07. 21:04:20

@Kiégett Hobbynyúl: nekem Robi annyira nem jön be :(. Az arca olyan fura. De a személyisége nagyon szimpatikus. Úgy igazán a munka héten nyert meg engem. Tetszett, ahogy előre gondolkodott, odatette magát és beosztotta a lóvét. Életképes fickó. A főzés is szuper dolog. Tudom tudom, a mai modern világban már minek főzni... Én ebből a szempontból régimódi vagyok.

MsIreneAdler 2021.01.07. 21:05:17

@Kiégett Hobbynyúl: és a szeretetből teszem rád :D?

2021.01.07. 21:05:27

@Ármándójózsi:
@Fálki:

most találtam a vadhajtások oldalán, én bede professzort, ex-hv olvasót sejtem a dolog mögött.:Đ

kepkezelo.com/images/fm4nwsp3o09vh4jugpsy.png

Qqts 2021.01.07. 21:07:27

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

MsIreneAdler 2021.01.07. 21:07:28

@vágtázó vadmalac: "nem használok szmájlikat" :DDD
Ez kész :)

2021.01.07. 21:11:38

@MsIreneAdler: vigasztaljon a tudat, h sokkal rosszabb, ha heteróként egy heteró nem jön be (külső alapján), mint az, h heteró nőként nem vonzódsz egy homoszexuális férfihoz.:]

#merjünkhatalmasbölcsességeketmegfogalmazni

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.07. 21:12:57

@vágtázó vadmalac: Kedves Malac! Elárulod mit jelent a sok tünde betű az avatárodon? Tippem: Sabbatkor flódni és sólet!

2021.01.07. 21:13:31

@Qqts: valld be, h mostanáig ezen a plakáton dolgoztál, és azért nem jöttél egész álló nap kommentelni:D

kepkezelo.com/images/fm4nwsp3o09vh4jugpsy.png

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.07. 21:14:50

@vágtázó vadmalac: nem értem a homo fiúkat, akik nem töcskölnek csajokkal. A lányoknak is van ánuszuk, csak nem olyan szőrös és betyárkörte mentes

Qqts 2021.01.07. 21:16:06

@vágtázó vadmalac: bar minosegi munka, nem az en erdemem :( :)

2021.01.07. 21:23:30

@Hedo a nokedli szaggató: gondolom mert ha elteved akkor ugy erzi magat mint aki pocsolyaba lepve derekig merul egy kanalisba

2021.01.07. 21:25:48

@Hedo a nokedli szaggató: nem a legpengébb az ivritem (modern héber), de vmi olyasmi lehet, hogyaszongya: "vigyázat, akciós/olcsó fincsi vadmalachús! csak a rabbi meg ne tudja!":D

amúgy - ha jól tudom -, haifában (és más városokban, településeken) vannak ehhez hasonló jelzőtáblák kihelyezve. bezzeg, ha szegény imre herceg idején, v kicsit később, a költő zrínyi erdei vadászatán is már lettek volna ilyen dzsukel jelzőtáblák mfelé az országban, akkor a merényletek/vadászbalesetek előtt legalább megcsodálhatták volna azokat!:Đ

pbs.twimg.com/media/EQ-sZ2iWsAAekI-?format=jpg&name=medium

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 21:29:20

@MsIreneAdler: Nem az arcát néztem. ;) Ám tényleg kellemes meglepetés volt, hogy nem affektált -pedig arra számítottam-, és valóban, ahogyan a munkahéten hozzáállt mindenhez, illetve az, hogy szinte az egyetlen volt, aki takarított és próbál rendet rakni a káoszban, az a jellemén felül végtelenül szimpatikussá tette.

Az a másik.... szeretlek, de... borzasztó. xD

Ármándójózsi 2021.01.07. 21:32:31

@vágtázó vadmalac: Hogy Te milyen szarul vitted át erről a képről a fontos részletet az avatarodba...Már ne is haragudj...
Pofázni itt napszámba az igen, de egy képet tisztességesen megcsinálni, arra már nincs idő. Hányaveti munka. Ez nem Te vagy! Szedd végre össze magad és ránts össze egy minőségi avatart!
Photoshop-hoz adjak torrent linket?

sztropNat 2021.01.07. 21:32:56

Nekem is már Vivi tűnik a legkedvelhetőbb szereplőnek, nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem néha Bálint és Robi (a két legértelmesebb ugye..) vele szembeni fricskázása se olyan vicces.. vagy nem tudom, engem tökre bántana ha ilyeneket szólnának be. Most Vivi is valami kedves családi sztori közepén van, amire Bálint "hö, szőrös a lábad". Máskor meg ugye ő forgatja a szemeit, hogy itt mindenki milyen alpári, meg retardált.. És Robi is sokszor szól be neki olyanokat, amit rossz hallgatni. (Tudom-tudom, Renátó műsoraihoz képest mi ez?:D)

Ja, meg mikor Robi átvette a méltóságos guggoltató edző szerepét, de arra már nem volt képes, hogy egyszer is szóljon, hogy ne ilyen csámpásan, befelé eső térddel guggoljon.. hát úgy csináltatott vele 100 guggolást, hogy abban nem volt sok köszönet, ennyit nem ér az áhított kerek segg.

Ármándójózsi 2021.01.07. 21:36:29

@sztropNat: Hááááááátttt.... Ezt én egészen másként látom. Szerintem pont az a két fiú nagyon is csípi Vivit. Ahogyan csak egy jó havert lehet és úgy is bánnak vele. Sőt, ezt Vivi is pontosan tudja és élvezi is.

Ármándójózsi 2021.01.07. 21:37:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ha én vegyigyümivel hangolódom, akkor ezt elbasztam???

2021.01.07. 21:38:06

még 4-en nem "nyertek" guinness rekordot (fru, dani, lobi, merdzsó), a mai adásban lesz megint két kísérlet, meg a holnapin szintén kettő. ezzel csak arra akartam rámutatni, h ha addig meg se mozdulnak a szopatómat vijjogására (ami mostantól már éjjel/hajnalban is bekapcsol), és hagyják egymás után leesni az összes zöld labdát, majd kiikszelik a táblán a maradék luxuscuccokat, akkor is max. 1-2 napig kellene azokat mellőzniük, így már nem egy akkora csellendzs ez.:(

sztropNat 2021.01.07. 21:40:27

@Ármándójózsi: persze csípi.. de én azt érzem, hogy bennük is meg van az a fölényeskedés, hogy Vivi kicsit lüke, akkor őt lehet ilyen lekezelő stílusban piszkálni, mert úgyse tűnik fel neki. (Ami igaz, de kívülről nem olyan jó nézni.) Másik példa mikor Vivi ült a kanapén és Bálint valahogy elég durván odatolta a talpait, és még neki állt feljebb, hogy kússzon már odébb.. Olyan hülyéskedésnek, heccelésnek van előadva, de lekezelő. Nekem ez is kissé néha abuzív, mégha nyilván sehol nincs a "szerelmespárok" viszonyaihoz képest.

2021.01.07. 21:41:49

@Ármándójózsi: mijaz a fotosop?:] sztem ez egy nagyon csecse avatar, 50 sékelt fizettem érte a fekete piacon, fél napos, kimerítő alkudozást követően. tudom, jól átbasztam az eladót, ügyes vagyok.:'D

2021.01.07. 21:46:10

@Ármándójózsi: tovabbra is a torkolypalinka partjan allok

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 21:46:15

Egyébként a nézők a szavazásokon (már ha nem kamu a szavazás), mindig geci módon viselkednek a bentiekkel szemben... ÉS EZ NAGYON TETSZIK!

Ármándójózsi 2021.01.07. 21:46:45

@sztropNat: Továbbra is nem. Nem látok lekezelő stílust egyáltalán. És szerintem nagyon kó nézni kívülről, bár csak többet látnánk ebből. A pohár hideg víz és a liszt, Vivi részéről volt lekezelő??? Nem voltál még ilyen társaságban ahol a fiúk és a lányok így ugratják egymást?
Mert egyébként full komolyba akár tűzbe is mennének egymásért?
Én ezt ilyennek látom.

Ármándójózsi 2021.01.07. 21:48:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Az is adja!!!

@SelyemSonkaPini: Szerintem mi tudnánk még ennél gecibbek is lenni. Pláne, ha a kérdést is mi fogalmazhatnánk.

readonlyvv 2021.01.07. 21:50:38

várom a pillamentes Vivit, tuti úgy csinosabb. mindig irritált az a kefe a szemén.

sztropNat 2021.01.07. 21:51:15

@Ármándójózsi: Hát a hideg víz és a liszt Vivi szintjének megfelelő humor, nem igazán tud lekezelő lenni. Inkább bugyuta.
Mondjuk annak örülök, hogy ilyen társaságban nem voltam, ahol egymást szórták meg ilyen szarokkal.:D

2021.01.07. 21:51:57

@vágtázó vadmalac: Elokerult am rolad egy karacsonyi video youtu.be/zumWPVmaUIg

2021.01.07. 21:52:12

@sztropNat: kívülről nézve tényleg időnként úgy tűnik/tűnhet, h a napi x tucat heccből, eggyel-eggyel vmennyire túllőnek a célon a srácok talán. akár tudatos, akár tudat alatt teszik, de ez sztem még bőven a hibahatár alatt van, ha figyelembe vesszük, h mit kell elviselniük ennyi időn keresztül.

ha nem lenne rajtuk is (bé & lobi) pszichés nyomás, feltételezhető, h nem tolnának olyan megnyilvánulásukat, amik neked is feltűnnek. egyikük sem vmi zen buddhista bölcs, aki megvilágosodott állapotban, rendszeresen órákat meditál minden nap, szóval ennyi "stresszlevezetés" még bele kell, h férjen.

Ármándójózsi 2021.01.07. 21:53:06

@sztropNat: Oké, nem vagyunk egy véleményen, semmi gond.

@readonlyvv: Basszus, most buktad a nicked...

2021.01.07. 21:55:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szijja, Velőtrázó!:Đ

a pornós munkahelyemen anno kyle-nak csúfoltak a pöcsfejű kollégáim.:D egen, a veres hajú broflovski gyerek után.:] pedig én nem is vagyok vörös, csak... nem ehetek hulló hópihét karácsonykor... if u know what i mean!:D

Ármándójózsi 2021.01.07. 21:56:09

@Hedo a nokedli szaggató: Ki mondta ezt Rád???
Ne aggódj, nincs igaza, ne is foglalkozz vele.

sztropNat 2021.01.07. 21:56:46

@vágtázó vadmalac: Igaz. Csak ahogy nő a szimpátiám Vivi iránt, úgy jobban bántanak az őt ért túltolt megnyilvánulások.
Valahogy Rencsi-Fru egymás basztatása kevésbé hat meg, mert annyira ellenszenves mindkettő.

2021.01.07. 21:57:30

@vágtázó vadmalac: es mi a velemenyed a koser vagasrol mondjuk 17 karakterben?

2021.01.07. 22:00:14

@sztropNat: vivi eléggé érzékeny, ez már korábban is kiderült róla, szóval, ha vmivel tényleg megbántanák a haverjai, akkor pityeregne, nem tudná faarccal benyelni. azt meg a geci, rosszindulatú szerkik azonnal bevágnák minden egyes alkalommal, de mivel ilyet még nem láttunk 50x adás alatt, addig én is azt vallom, mint Ármándójózsi barátom/heteró élettársam.:D

readonlyvv 2021.01.07. 22:00:41

@Ármándójózsi: miért? nem egy műszempillás fórumon vagyunk, hogy ezért kizárás járna.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:02:11

Ez jó... párterápia a nem létező, szükség-érdek-kapcsolatban lévőknek.... hát jó.

2021.01.07. 22:02:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény:

ez nem ér, már a neveddel elment egy csomó karakter a felhasználható 17-ből.:D
gonosz dolog mindenféle állat levágása, bármilyen módszerrel is, de a husit - sajnos! - nagyon szeretem.:D

sztropNat 2021.01.07. 22:04:17

@vágtázó vadmalac: Megtévesztő amúgy.. mert amikor Amanda és Gina rátette a jelét ilyen hihetetlen sutyerák stílusban már-már irigyeltem, hogy olyan unott faarccal vette tudomásul az eseményeket, mint akiről ez full lepereg.
Azért az említett Robi-Bálint heccnél volt, hogy tényleg már nekilódult, hogy "nem vagy a barátom.." Akkor is úgy sajnáltam.:D Jaa.. igen, Robinak az álmáról mesélt és az meg közbe vágott, hogy húzhassa azzal, hogy dagadt..

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:05:03

@vágtázó vadmalac: nono elvileg Robi bi. Szóval "joggal" tetszhetne nekem, ha úgy megérintene a külseje, de nem. Viszont nála az életrevalósága sokat nyomhatna a latba, ha nem lenne nálam kizáró tényező párkapcsolat szempontjából, hogy kétkapura játszik. Érthető, nem :)?

2021.01.07. 22:05:14

Kavbojnak Moh nezesevel meg a jarasaval van baja

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:06:19

Daniella nem lát a féltékenységtől... a semmi miatt.

nicu71 2021.01.07. 22:06:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Dánielnek lassan megérik a szivlapát

2021.01.07. 22:06:47

merci melle lecsuszott a seggere

Spitzbaue® 2021.01.07. 22:07:56

Ezek után, ha Daniella kiviszi Mohát, kintmarad (Dani), mert nincs érve.

SzabadEzANév? 2021.01.07. 22:08:02

Ez a Dani a Rencsi fiatalabb verziója

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:08:11

@Kiégett Hobbynyúl: na jó, vállon alul rendben van a srác, bár egy kis szőr nem ártana. De ez már nagyon az én preferenciám :)

2021.01.07. 22:08:39

HUB honaljszortuszoi buntetnek

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:09:13

@tvbuzi: Valószínű. Az én vagyok a macsó gyerek álarccal ezt leplezheti.

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:09:49

Daninak totál elgurult a gyógyszer.
Teljesen idióta.

tvbuzi 2021.01.07. 22:10:20

Pfújj, bazz, Reniéktől hányok

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:10:36

@MsIreneAdler: Sebaj, a lényeg, hogy tényleg normális, és emiatt szimpatikus. :-)))

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:12:15

Az megvolt, hogy "szeretlek...nem nagyon szoktam ezt mondani embernek"

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:13:09

Daniellát ütném, komolyan. Neki szar, másnak is legyen, nehogy esetlg jól merje érezni magát... ehh.

2021.01.07. 22:13:17

moh pampallini lett a sarga sapkaban

Spitzbaue® 2021.01.07. 22:13:49

Moha szerintem csak egy rendes, málészájú gyerek, minden rosszindulat nélkül.

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:15:01

@Kiégett Hobbynyúl: nem értem mi kellene még neki Virágtól? Komolyan fogalmam sincs, mi lenne az a viselkedés, amivel elégedett lenne.

Mók_Ica 2021.01.07. 22:15:33

párhuzamos szerelem..... tedd be..... óóóóó... romantika a köbön :DDDDDDDDDDD

2021.01.07. 22:15:38

ez a beethoven v. szimfonia brutal jo volt ide, a vegen kavboj fuvosa megkoronazta

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:16:10

@Kiégett Hobbynyúl: csak neked, csak most, élelmes Robi tusol :D

2021.01.07. 22:16:20

@Mók_Ica: de hova tegye be, ha nem mukodik a suto

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:16:29

@MsIreneAdler: Nem tudom, én ott elakadtam, hogy neki nem erre van szüksége. :D

Robi banyek... fogkrémmel fürdeni.

Mók_Ica 2021.01.07. 22:16:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: se a dzsaku.... se a szauna..... :DDDDDDDD

2021.01.07. 22:16:54

fogkremmel tusolni amikor ott a mosogatoszer

Mók_Ica 2021.01.07. 22:17:16

@MsIreneAdler: merci moh-nak.... fel volt iratozva :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:17:18

@MsIreneAdler: Végül is tényleg élelmes, nem lehet mondani, hogy nem. Talán egy túlélésen nem halna éhen, feltalálná magát.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:18:06

@Mók_Ica: Szia! Valld be, hogy ettől szebbet el sem tudnál képzelni. :DDDDDD

2021.01.07. 22:18:17

@Niemandhäuser: sunyi az, de nem ugy ahogy kavboj gondolja

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:18:39

@Mók_Ica: wow. Mercinek már nem tudom van-e lejjebb.

Mók_Ica 2021.01.07. 22:19:16

@Kiégett Hobbynyúl: bevallom :DDDD honnan tuTTad???? :DDDDDDDDDDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:20:01

@Mók_Ica: Onnan, hogy mindenkinek ez az álma. :DDDDDDDDDDD Ja nem.

Mók_Ica 2021.01.07. 22:20:23

@MsIreneAdler: kis óvodás..... nem kaphatja meg a játékot, ezért még jobban ácsingózik utána....

2021.01.07. 22:20:24

az netto hulye aki barki masra szavaz a hetekbol mint a ket okadek

VV Villamanó 2021.01.07. 22:20:38

rájöttem végreee, lobi a szegény ember ryan goslingja!!
Köszööm a figyelmet :D

Spitzbaue® 2021.01.07. 22:21:05

Ez a Virág gyász: mennyire benyalja az irígy kutya (igen Dani) szövegét?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.07. 22:21:09

@sztropNat: sajnos ahogy Vivivel bánnak néha annyira tipikus....

2021.01.07. 22:21:21

na kocsog csulato most csorogjon a kiskanallal

2021.01.07. 22:21:39

az osember fakanallal eszik

tvbuzi 2021.01.07. 22:23:16

Ez a párducmintás egyberuha odabasz

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:24:19

@tvbuzi: hát vedd le, ha kényelmetlen!

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:24:27

1. BESTENLEBEN ! Mi a faszt akarnak ezzel kifejezni ?

2. Dani tiszta hülye ? Vagy ekkora taktikus ? Vagy utasították ?

3. Lobi szimpatikus nekem ma :)

Cimili2 2021.01.07. 22:24:35

@Niemandhäuser: dani pincsije, nálam totál lecsúszott.

SzabadEzANév? 2021.01.07. 22:24:40

Ezt a rencsi fru párost a szerkik minek védik ennyire? Kicsit sem átlátszó. Multkor a lila kendők, most meg hirtelen senkinek sincs baja velük s mindenki másra rakná a jelet... Biztos nem nyúltak bele kicsit sem...

tvbuzi 2021.01.07. 22:25:08

@MsIreneAdler: ez övön aluli volt :DDDD

Mittudomki 2021.01.07. 22:25:34

@Niemandhäuser: Èrik az a 4 szavazat a Móh nak ;) Virág már teljesen idomítva van,ellentmondani nem mer..érvelni se..inkább igazat ad Danikának,aki most megint elöszedte a 3 hetes bulit és Móh nézését :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:25:51

@Mók_Ica: Ahaaaa és magamat is. :DDDDDDDDDDDD
@SelyemSonkaPini:
1.Fogalmam sincs.
2.Tiszta hülye.
3. Nekem is.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:26:03

@SzabadEzANév?: EKG !
egy körkérdés : MELYIKET utáljátok a legeslegjobban ( csak a benti 9 ér! :D ) ?

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:26:27

@Mók_Ica: áh, ez még annál is gázabb, hiszen ott a lapát neki éjjel - nappal... Hogyan jobban kaphatná még meg?

Mók_Ica 2021.01.07. 22:26:33

@tvbuzi: @MsIreneAdler: magas labda volt :DDDDD én azért kicsit röhögtem :DDDDD

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:27:30

Jah majd elfelejtettem : Ha a barátommal alszok, mindig így alszunk, hogy ráfogok a faszára...
Há mer a barátom azé !

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:27:59

@SzabadEzANév?: Nem dehogy... ááá, eléggé. Annyira szánalmas.
@SelyemSonkaPini: Személyszerint Frunátót így egyben, de ha szét kell választani őket, akkor Rencsulát.

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:28:23

@SelyemSonkaPini: nehéz kérdés. Asszem Rencsi még a leggusztustalababb, de Dani kezd feljönni elég erősen.

Ármándójózsi 2021.01.07. 22:28:43

@SelyemSonkaPini: Te nem javútá má meg? Vagy rosszú emlékszek?

Mók_Ica 2021.01.07. 22:29:08

@MsIreneAdler: szerintem totálisan elveszítette a realitás érzékét.....

@Kiégett Hobbynyúl: pusszancs :))))

@SelyemSonkaPini: hozzám a legtávolabb renáta áll....

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:29:14

@SelyemSonkaPini: igen, ez a jó baratság titka a rendszeres alsómadár fogás :)

2021.01.07. 22:29:57

a lényegen már megint mki átsiklott:
merci hisztizik mohásnak a nyugiban: tedd be. tedd be. tedd beeeeeeeeeeeeeeeeee! még rá is markol a kómában lévő rogán antal junior ikertorony falloszára.
de az - elvileg - nem tette be!

ha ezt dani a másik szobában megtudja, sík ideg lesz! emiatt is meg akarja majd verni, mert moha nem tette be a "kislyánynak", mikor az szépen megkérte erre! biztos azért, mert a valójában - sunyi mód - virdzsinek tenné be... logikus!:'D

Spitzbaue® 2021.01.07. 22:30:24

Huhúúúú! Most látom, hogy az ápoltak ki lettek cserélve a fejlécben. Gratula!

Mók_Ica 2021.01.07. 22:30:27

@SelyemSonkaPini: közben romantikásan súgdosd a fülébe, hogy "tedd be"...... ezt ne felejtsd el, nagyon fontos!!! :DDDD

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:33:10

@Mók_Ica: Szoltam neki, de aszonta a multkor : MIT ? :D
ezt én se értettem, no aludjunk lett a vége :D

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:33:24

Ropogósra dugnálak? Ezt mondta Reni?

Mók_Ica 2021.01.07. 22:33:43

renáta megint ráfordult fru-ra.....

Cimili2 2021.01.07. 22:33:48

lobi a feladat végére -5 kg.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:33:53

@Ármándójózsi: De, csak mióta eltünt MMKK azóta visszacsúsztam napról napra :(

Mók_Ica 2021.01.07. 22:34:45

@SelyemSonkaPini: ráutaló kézrátétellel kísérted a "tedd be" felszólítást? :DDDDD

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:34:57

Aszem kihirdethetem : RENÁTA nyert, második Grincs és Dani feljövőben :)

csodalámpa 2021.01.07. 22:35:20

szegény Robi én 1000-t sem tudnék megcsinálni egyben... 27000 pihenés nélkül, az nagyon durva

Cimili2 2021.01.07. 22:35:24

@Mók_Ica: tegnap meg befenyítette, h többet nem ér hozzá. :DD

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:35:31

@Mók_Ica: A francba , ezt basztam el ! :D

tvbuzi 2021.01.07. 22:35:45

Fru felgyorsult a szextől

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:36:19

@Cimili2: Legalább. Ez mekkora szívatás. :D
@MsIreneAdler: Ezt. Ő is nagyon romantikus, tényleg.

Mók_Ica 2021.01.07. 22:36:46

@Cimili2: renáta hazudós :DDDDD

@SelyemSonkaPini: szó szerint :DDDD

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:37:25

Dani pofán rugnám Martenssel... aztán nem járnék vele tovább

Mók_Ica 2021.01.07. 22:37:53

virdzsi rengeteg szeretet kap daniellától??? hümmmmmm.......

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:38:27

@Mók_Ica: Lehet nem sokat kapott még szegény életében...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:38:36

@MsIreneAdler: Azt nem tudom, nincs Renátához szótáram, de lehet, grincs érti, mert egy szót sem szólt. :)))

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:38:57

@Mók_Ica: ennek a szegény lánynak ez a szeretet...

Mók_Ica 2021.01.07. 22:39:06

szomszédok vége főcím, Lóbelt mondja..... :DDD

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:39:34

A szomszédok zenéje rohadt jó :)

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:39:38

Apropó vérhólyag :
Még fiatal koromban egy helyen egy cigányasszony ezt mondta nekem (már nem tudom milyen apropóból): "szopjál a pinámon vérhólyagot!"

Cimili2 2021.01.07. 22:39:54

@Mók_Ica: totál vakon van és még sajnálni sem tudom.

2021.01.07. 22:40:10

meguszosan vegigbasszak az idot a parbajig a mocskok, hatha megusszak es meg csulato jol is erzi magat, frumixer lathatoan nem

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:40:19

É s mégegy : Kibaszott Danit SOSE értem úgy dünnyög !

tvbuzi 2021.01.07. 22:40:27

Baszdmeg Fru ezt a nyitottszájas rágást

Mók_Ica 2021.01.07. 22:41:17

@SelyemSonkaPini: az még hagyján, hogy szopj olyat...... de konkrétan mitől alakulhat ki ott???

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:41:31

@tvbuzi: Igen undorító ahogy eszik !

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:42:05

@Mók_Ica: Nem mertem megkérdezni... nem kedvesen mondta :D

2021.01.07. 22:42:25

pakk egy benne volt a pakliban elhangzott vegre

Cimili2 2021.01.07. 22:42:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ja. uncsi, h folyamatosan dugnak. de daniék is szinte mindig az ágyban fetrengenek.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:42:50

Rensi még ehhez is hülye

Mók_Ica 2021.01.07. 22:42:53

@SelyemSonkaPini: még a végén olyan infot kaptál volna, amit sose akartál tudni :DDDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 22:43:08

@MsIreneAdler:
Danit megint elengedtem, asszem vegleg.
Ez mar szinhaz amit muvel, nem feltekeny o, csak megint benne lesz az ofibe.
Rvara unalmas mar.

2021.01.07. 22:43:53

mekkora hajszalban gondolkodik ez?

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:43:54

Hát Fru anyukáddal én is beszélgetnék hajszál :D

tvbuzi 2021.01.07. 22:44:24

@SelyemSonkaPini: biztos nem pinimet mondott?

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:45:10

@tvbuzi: Tuti biztos! Egy életre megjegyztem....

2021.01.07. 22:45:27

vivi a minosegre ment

MmeChauchat 2021.01.07. 22:45:55

bakker.
Mindjárt az első maszkot a szemére teszi, nehogy lássa, honnan szedje fel a többit.

Mók_Ica 2021.01.07. 22:46:53

szappant főznek......

Cimili2 2021.01.07. 22:47:09

@MmeChauchat: azon röhögtem én is. :DDDDDDD

Mók_Ica 2021.01.07. 22:48:06

a szerkik ma nagyon viccesek ezzel a szivatómatával :DDDDD

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:48:10

Hát nem tudom... Bírom Vivit, de mintha mindig be lenne lassítózva...
NA püffff most meg elkapta a labdát :D

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:48:46

Na ha összeáll Rencsivel LEKÖPÖM ! :D :D

Mók_Ica 2021.01.07. 22:49:11

daniella megint mit haverkodik renátával??? pfffejjj....

2021.01.07. 22:49:17

kavbojrohaggymeg

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:49:41

Daniella ezt véglegesen elbaszarintottad.

Spitzbaue® 2021.01.07. 22:50:07

Bocs, azt láttuk, hogy Daniella lábával mi törpént?

MmeChauchat 2021.01.07. 22:50:12

a szivató hangjára nyugodtan mehetnének az óvóhelyre

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:50:45

@szociál: én is azt érzem, hogy már nem tudja nálam semmivel visszahozni magát. Kár érte.

Spitzbaue® 2021.01.07. 22:51:36

@Kiégett Hobbynyúl: De ha egyszer nincs Mohában tisztelet! Nem érted? Ejjj!

Mók_Ica 2021.01.07. 22:51:51

pp...... mosógép mó-val kezdődik :DDDDDDDD

MmeChauchat 2021.01.07. 22:52:19

@Mók_Ica: nagyobb testre - nagyobb szappant

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:53:13

Na mostmár lesz mit betenni Mercinek : aMOH szappant ! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 22:53:19

@MsIreneAdler:
Eluszott a dobogo Danikanak mint a papirhajo

Mók_Ica 2021.01.07. 22:53:25

éjszakai szivatomata :DDDDD renáta elüti mercit.....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:53:48

@Niemandhäuser: Nincs, nincs, tiszta sor. Arra mondjuk kíváncsi lennék, mikor jönnek rá, hogy a tiszteletet ki kell vívni... na mindegy.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 22:53:50

@Mók_Ica: Igen ez most jó volt PP-től :D

Spitzbaue® 2021.01.07. 22:54:08

Daniella monnyon le!
Én is kérek abból, amit PP mostanában szed. Mi az? Tréfarépa?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:54:17

Szerkik végreeee, ez vicces. Éjszaka mehet a roham, mikor a sötétben az ajtót sem találják. :DDDDDDDDDDDDD

tvbuzi 2021.01.07. 22:54:19

Győző két önszopás között mutat egy villadugást szal én visszavonulok arisztokratikus magányomba. Jobbra el.

Cimili2 2021.01.07. 22:54:43

rájöttem, h a szerkik technikája az, h aki legmesszebb van a labdától, annak a nevét mondják. :DDD

Mók_Ica 2021.01.07. 22:54:55

@SelyemSonkaPini: igen, én is röhögtem :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:55:14

@szociál: így járt. Az még külön mínusz, hogy Rencsulával kokettál.

nicu71 2021.01.07. 22:55:34

az oreglány a Telekom reklámban egyre gázabb.Lehet ezt még fokozni? Pedig úgy örültem hogy karácsony után eltűnik a gecibe....

2021.01.07. 22:55:50

Hat akkor Kavbojt besorolom a hetes vegere

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:56:14

@tvbuzi: jó éjt! Csak lazán, kényelmesen :)

princejesus 2021.01.07. 22:56:26

@Mók_Ica: mint a gyorsvonat. Azon csodálkozom hogy még nem történt baleset, azon a miniszterelnök üveg ajtón sietnek ki 9-en

Ármándójózsi 2021.01.07. 22:56:30

@SelyemSonkaPini: Te hülye vagy...Röhögök, most értem a pinás vérhólyagos részhez.
Mondjuk nekem is mondott egyszer valaki valamit csak nem értettem, de lehet, hogy ez volt.

Mók_Ica 2021.01.07. 22:56:32

@tvbuzi: aludj jól!!! puszi

@Cimili2: szórakoznak egy kicsit a szerkik is :DDDD

@Kiégett Hobbynyúl: nem tudta merre van az előre.... :DDD

2021.01.07. 22:57:01

@nicu71: en mar megfejtettem, komcsi parttitkar volt, akit 70-ben becsbol hivtak, radasul gyanitom, hogy rokonok az xxxlutz csaladdal

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.07. 22:57:35

@MsIreneAdler:
Ott meg nem tartok sztem, most furdott fogkremmel Robi felvezelrol nezem :)

Visszaterve tok mindegy a dobogo, mert csak az elso kap penzt.

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:58:01

@nicu71: igen, nos '70-ben telefonon Bécsből... Aha.

Mittudomki 2021.01.07. 22:58:29

@Mók_Ica: Mindig is haverok voltak.Azért is fogta néha vissza magát Fru val kapcsolatban Dani korábban.Most pedig jó szövetségese lesz a Móh elleni hadjáratban.Ez kb. az utolsó párbaj óta látható hogy Dani ráállt Móhra és Rencsi,Fru követni fogja hátha be lehet lökni mást a vonat alá :D Ha össze is jön nekik az egál és Móh választ akkor ö Rencsit viszi majd már csak azért is hogy Daniella szétrobbanjon a dühtöl(mert ugye ö majd kampányol majd magáért hogy "rendezzük" le)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 22:59:12

@princejesus: Azon én is, nagy szerencséjük volt eddig.
@Mók_Ica: Nem igazán.

Mók_Ica 2021.01.07. 22:59:14

@nicu71: a kedves bársonyos hangú??? feláll a nemlétező szőr a hátamon......

@princejesus: eddigi szériákban volt már ilyen baleset egyébként? szerinntem eddig csak a szerencsén múlt, hogy nem történt ilyen....

MsIreneAdler 2021.01.07. 22:59:43

@Ármándójózsi: jó, hogy mondod!

@SelyemSonkaPini: szerettem volna kérdezni, hogy ezt barátkozásból vagy gonoszságból mondta neked a néni?

Spitzbaue® 2021.01.07. 23:00:03

@Kiégett Hobbynyúl: De miért is tisztüllye-böcsüllye Moha Dankót? Mert 1 év 3 hónappal, vagy mennyivel idősebb? Jó, ez erős érv. Tisztüllye is!
De hogy kell asztat? Ha nyalná a talpát, talpnyaló, ha a seggét, seggnyaló, ha csak néz, bámulja a Virágot, ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs, az a baj,... Tehát a mi Daniellánk nem csak a nőket szereti zaklatni, hanem bárkit, akit nem gondol elég erősnek.

Moh már fel is jött a negyedik helyre. Gratula, Dani!

2021.01.07. 23:00:06

ott van nekik ket tuti kieso, erre kavboj bekavar, HUB megy utana, Lobelta meg kihagyta a ziccert, hogy eligazitsa

MsIreneAdler 2021.01.07. 23:00:44

@szociál: jujj, bocsi nem akarok szpojlerezni :)

MmeChauchat 2021.01.07. 23:01:08

@nicu71: sad story.

Sólyom Katalin, egykor nagyhírű és ígéretes filmszínész, Szabó István felfedezettje.
A Pécsi Nemzetinek volt tagja - szomorú, h ezzel kell kiegészíteni a jelenben, a gondolom nem túl nagy bevételét.

2021.01.07. 23:02:08

mar a rendes ofit is vegigbasszak, most a bv-t is, hat basszak meg

MsIreneAdler 2021.01.07. 23:02:41

@Niemandhäuser: nem lehet, hogy tetszik neki Moh?

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 23:03:03

@MsIreneAdler: Méregből mondta, csak már nem tudommiért volt mérges rám.
Lehet hogy csak be volt baszva mintha egy kocsma előtt történt volna...

2021.01.07. 23:03:58

robinal melyik verzio volt, az ujjazas vagy a veres?

Mók_Ica 2021.01.07. 23:04:17

győzi random rakja egymás után a szavakat...... nem sok értelme van annak, amit mond.....

@Mittudomki: azt nem tudom mennyire voltak barátok - daniella és renáta - de a fru és renáta páros tuti megpróbálja bevinni daniellát az erdőbe...... daniella párbajozni akar.... renáta és fru pedig meg akarja úszni párbaj nélkül....

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:04:30

@MsIreneAdler: Sohasem tudjuk meg, hogy végül is meglett az a vérhólyag, vagy sem...

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 23:04:45

Most mivan ? a faszik nem isznak a nem voltam seggbekúrva -kor ??

nicu71 2021.01.07. 23:05:15

@Mók_Ica: pedig színésznő a lelkem...Stabó István filmekből ismert.

MsIreneAdler 2021.01.07. 23:06:08

@SelyemSonkaPini: de ugye te is érted, miért voltam kétségek között? Jó, ha nekem ilyet mondanának, én sem kérdeznék vissza :)

Spitzbaue® 2021.01.07. 23:07:12

@MsIreneAdler: De bizony! És az a "ribanc" le se xarja :-D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 23:07:28

@Niemandhäuser: Na ez az. Daniella fogalomzavarban kissé, de nála szerintem teljesen mindegy, a fejébe vette, hogy Moha az ellenség.

MsIreneAdler 2021.01.07. 23:07:45

@Ármándójózsi: szerintem nem. Méregből mondta, mint kiderült.

Mók_Ica 2021.01.07. 23:07:50

@nicu71: igen, most látom. ettől még nekem nem passzol ez a hangszín a mondanivalóhoz..... már érzelmet közvetít, mint a szöveg....

princejesus 2021.01.07. 23:07:58

@Mók_Ica: nem tudok róla, talán ami eddig legdurvább vv6-ba volt , falba vele vert valaki és eltört a keze.

Spitzbaue® 2021.01.07. 23:08:27

Lóbelt me Vivire féltékeny, b"sszátok+,

Mók_Ica 2021.01.07. 23:09:30

@princejesus: igen, az az auréliós szériában volt.... gipszet is kapott a lányka....

Mittudomki 2021.01.07. 23:11:01

@Mók_Ica: Most Daniella akar befutni a f.sz erdöbe a Rencsiék csak helyeselnek neki..de nem fog Daniella párbajozni,szájhös a gyerek semmi más..Móh-t szórják inkább meg,ez kapóra jön Rencsinek is,mert ha valami véletlen folytán Bálinték 5-4 re kihozzák a szavazást Rencsinek,akkor neki kézenfekvö lesz Móh..Danival megtámogatva..kinnhagyja..1000% :D

Mók_Ica 2021.01.07. 23:15:19

titkos swinger klub..... párcsere nélkül..... egyelőre :))))

Spitzbaue® 2021.01.07. 23:17:12

Én ennyiszer nem tudnék rágerjedni Virágra. Nekem ahhoz egy kicsit csúnyácska. Asszem Grú, menne, ha csak az adottságait nézem, és nem azt, ahogy eszik. Mercike, meg Vivi jöhetne. Persze, ha nem lennék nős! ;-)

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:17:18

Csak véletlenül kapcsoltam oda, de aztán feltűnt a névadóm feje és elmenekültem. Most akkor nem Vivi kezdte megint a szivatást? Vagy rosszul láttam, későn kapcsoltam oda a jelenetben?

nicu71 2021.01.07. 23:17:49

@Mók_Ica: Barry White-ra csapatják.Szép xd

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 23:18:14

@Ármándójózsi: De, Vivi öntötte telibe Bálintot az ágyban.

MsIreneAdler 2021.01.07. 23:18:48

@nicu71: ez olyan romcsy, naon naon :)

Mók_Ica 2021.01.07. 23:19:10

@Ármándójózsi: igen... vivi locsolta le bálintot, míg az az ágyban feküdt....

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:19:46

@Kiégett Hobbynyúl: Értem. És akkor most mit kellett volna csinálni Bálintéknak, hogy ne "alázzák" Vivit? Megköszönni???

nicu71 2021.01.07. 23:20:16

Basszus hülye Győzőn most röhögök.

Mók_Ica 2021.01.07. 23:20:43

hozé most már tudományosan is bebizonyította, hogy agyhalott.....

2021.01.07. 23:21:09

@Ármándójózsi: persze, vivi kezdte, akirol a tuja kepet kozvetitik mmkk

Mók_Ica 2021.01.07. 23:21:13

@MsIreneAdler: talán viccből? nem tudom.....

Fálki 2021.01.07. 23:21:13

@nicu71: Hogyhogy?

Mi borzaszto humortalan ripacskodas ez, amit csinal???

2021.01.07. 23:21:53

@nicu71: most akartam megkerdezni hogy van-e olyan idiota aki ezen akar el is mosolyodik

Mók_Ica 2021.01.07. 23:22:10

győzőben egyre nagyobb az X..... csak a lábában hordja....

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:22:55

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Neeem, csak volt itt egy kis vita néhány oldalal ezelőtt, azért mondtam.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 23:23:23

@Ármándójózsi: Tudom én? Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy kölcsönösen ugratják egymást és igenis jól megvannak így.

nicu71 2021.01.07. 23:23:33

@Fálki: nemtom.xd .. multkori Mariah Carey parodiáján is szénné kacagtam.Amugy utálom,meg bosszant.

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:23:46

@Ármándójózsi:
Mitha kevesebb lenne egy "l"-lel...

kozi001 2021.01.07. 23:24:15

@MsIreneAdler: Neki se?
Engem már annyira untat a Moh+Merci vagy a Virág+Dani vergődés, hogy azt is kevésbé fájdalmasnak találom amikor Renátó ültében belapátol az arcába a egy tepsit Fru kalória bomba házi pizzájából(?). Némi segítséggel Frutól.

2021.01.07. 23:24:28

@Ármándójózsi: olvastam, szerintem is belefer ennyi poen, de olykor beleszaladhatnak igy is egy megbantasba, de vivi ugyis megbocsat, mert semmi rosszindulat nincs benne, o tipikus evodo alkat

Mittudomki 2021.01.07. 23:24:52

Egyébként meg összefog állni a Dani-Rencsi-Fru-Virág tengely ebböl Móh-Rencsi párbaj lesz aztán pedig a 4-4 es felállásnál már Svájci Robinak is el kell dönteni..vagy megy Virággal és kvázi beáll a másik tömbbe és megpakolják Mercit vagy marad Bálintékkal és mehet Fru párbajozni.CSóri Móhék nehéz 3 hét elé néznek szerintem :)(valószinü egyet gyorsítanak a párbajokon mert a 2 hetente egy párbaj már nem fér bele)

Fálki 2021.01.07. 23:25:07

@nicu71: Van az a humortalan bosszanto majom, akin szanalombol mas mosolyogsz, de ezen a nyomorek faszfejen tenyleg nemtudom elkepzelni, h rajtad kivul barki is nevetett volna valaha.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 23:25:26

Na ez megint szar volt.... pedig mindig megfogadom h. Győzit sose...

Mók_Ica 2021.01.07. 23:25:34

@Kiégett Hobbynyúl: nekem is így tűnik..... szerintem jól megvannak és szórakoztatják egymást

Spitzbaue® 2021.01.07. 23:25:39

Mindenkinek egy nagy EKG! Jojcakát!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 23:26:15

@Mittudomki: Robi szerintem marad Bálintékkal, nem ugrik ki onnan.

Fálki 2021.01.07. 23:26:53

Nemtudom hogy itt a live HVzas kozben volt e errol szo, de reszemrol max respect Robinak a feladat miatt.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 23:27:13

@Mók_Ica: Igen. Ha annyira durva lenne, akkor Vivi nem velük lógna.
@Niemandhäuser: Jóccaka!

2021.01.07. 23:27:28

biztos bennem van a hiba, de ez a harom parocska csak maszatol, egy ilyen doglott hal stilusu menet utan felejtenem barmelyiket is, bar alapbol egyikre sem fanyalodnek

abban is biztos vagyok, hogy vivi kenterbe veri ezeket a nyeszletteket

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:28:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Tudod, nekem az a meglátásom ezzel kapcsolatban, hogy úgy kezelik a fiúk, mintha közülük való lenne. Vagyis mintha ő is fiú, haver lenne. Ezért is írtam azt néhány nappal ezelőtt, hogy az a lány a társaságban akit mindenki szeret, de mégsem akar járni vele egy fiú sem. A srácok havernak tekintik, a lányol pedig nem tekintik konkurenciának.
Én továbbra is és egyre jobben imádom!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 23:28:24

@Fálki: ekg. Embertelen feladat volt, de amíg tudta, csinálta böcsülettel.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 23:29:08

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Frut megkúrnám, csak letakarva a fejét és legyen csöndbe.
Vivit takaratlanul is, lehet még el is gyorsulna... Többit bottal se

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 23:30:23

@Ármándójózsi: Ha ő nyerne, nem köpném arcon... már ha értitek a mire gondolok :D

2021.01.07. 23:30:43

@Ármándójózsi: nalam favorit, max ha nem nyer akkor orulok balint vagy robi gyozelmenek, semmi mas forgatokonyvet nem erzek realisnak hetek ota

Fálki 2021.01.07. 23:30:44

@Ármándójózsi: En is imadom, de en pont azt gondolom, hogy ott bent mindenkinek jo az, hogy baratok. Elokorkodnek, szivatjak egymast, stb.. De azt szerintem mindenki tudja /vagy Vivitol tudtak meg/ hogy micsoda egy szexgep gyonyoru pinivel es szerintem IRL igenis verseny lenne azert, hogy ki kapja meg. Nyilvan a falkavezer kapna, aki itt most epp Balint.

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:31:23

@SelyemSonkaPini: Azért Vivivel én inkább maradnék a haverságnál, a többire a szokásos, annyi kiagészítéssel, hogy Kuszafog nem is beszélhet!

Fálki 2021.01.07. 23:32:06

@SelyemSonkaPini: A mai napig a kandiszno is ugy kurogatta.. Odatartotta a picsajat az asszony, aztan mozdulatlanul fekudt, szemen a maszkjaval... Igazi igenyes nő!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 23:32:33

@Ármándójózsi: Ez így van. A haverságba ez meg bőven belefér.

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:33:30

@Fálki: Lehet, bár nem hiszem.
Felőlem meg akármilyen szexgép lehet akkor se gyerebe és egyébként minden pini gyönyörű!!!

2021.01.07. 23:33:47

@SelyemSonkaPini: Frumixert soha, a hideg kiraz az ilyentol, lehet barmilyen teste. Vivi meg nem tokeletes sehol, kiveve a labait amiben kenterbe veri az osszes lanyt bent, ellenben osszessegeben mindenbol van annyi rajta, ami kell

2021.01.07. 23:34:58

@Fálki: a szokas nagy ur, ma meg pizsinadragban lovagolt

2021.01.07. 23:35:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem védeni akarom a három maszatlós-keffentgetős pár vízszintes lambadázó technikáját, de a béna kurcsizásaik hátterében ugyanaz a béndzsi dolog áll: egyikük sem akar - pár másodperces villantásokat leszámítva - paplan nélkül kefélni/szopni-nyalni.
és így, h a cenzúrát biztosító takaróra koncentrálnak jobban, h le ne csússzon róluk dugattyúzás közben, nem lehet belefeledkezve, 120-as tempóval baszni.:]

pedig, ha már napi szinten kúrnak, és tudják, h ezt leadják a bv adásokban, legalább akkor kupakolhatnának rendesen, amikor a nyugiban vannak édes kettesben, de hát tudjuk, ők megígérték anyunak otthon, meg az erkölcseik satöbbi-satöbbi.

Fálki 2021.01.07. 23:35:36

@Ármándójózsi: Azért nem :o) Én sajnos erre is ra vagyok fokuszalva és vannak ezzel kapcsolatos élményeim :D

2021.01.07. 23:36:05

@Ármándójózsi: erre szoktak mondani, hogy lattal mar bulldogot tejfolt enni?

Fálki 2021.01.07. 23:36:35

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Vallalhatatlan igenytelenség minden, amit az a nő szex címén művel.

kozi001 2021.01.07. 23:36:59

Még egy gyöngyszem.
"Én vagyok túl jóképű!"
"Tudod hány lány irigykedhetne, hogy ott feküdjek mellette?" VV Moh

Egy se? Tükörbe néztél már Dumbó?

Fálki 2021.01.07. 23:37:23

@vágtázó vadmalac: Mert a takaro alatti baszás az nem gáz, de ha meglatja valaki a csunyajukat, az aztan kimagyarazhatatlan... Nyomorek az osszes.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 23:37:33

@Fálki: Igaz! Mondjuk Renáta ezt nehezményezte is a maga visszafogott módján.
Én viszont megkövetelném :) A teste jó szerintem, legalábbis amikor felöltözik..
Kicsit kurvás, dehát ki nem az...

2021.01.07. 23:38:08

@vágtázó vadmalac: ekkora paplanok alatt is siman lehetne minosegi munkat vegezni, amugy meg minek csinaljak ha csak ennyire tellik

Fálki 2021.01.07. 23:38:31

@kozi001: Igen igen, ez par napja volt, en is felkaptam ra a fejem... Ekkora nagykepusegeket meg Dani sem szokott megengedni maganak..
De Merci rogton ki is rohogte, h mi a faszrol beszélsz, hulyegyerek, baszni se tudsz.

nicu71 2021.01.07. 23:38:44

@Fálki: tudom tudommmm rettenetesen szégyellem nagyon gáz . :))) Egyébként multkor Alice csoporttárs is röhögött rajta .;)

2021.01.07. 23:38:49

@Ármándójózsi: "és egyébként minden pini gyönyörű!!! "

amikor majd vmi combközépig lifegő nagyajkakkal rendelkező asszony akarja, h cunilingus--t játssz vele, akkor is tartani fogod magad ehhez a véleményedhez, Józsi?:'D

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:38:52

@Fálki: @VV10 Velőtrázó Vélemény: Kicsit túltoljátok ezt, szerintem. Nyilván ezt most nem úgy mondtam, hogy végül is a púpos ember is szép, csak nem tud háton aludni, hanem...értitek Ti szerintem.

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 23:38:54

@Ármándójózsi: de a selyemsonka pini a legszebb! :D

2021.01.07. 23:40:15

@SelyemSonkaPini: nem nehezmenyezni kell hanem kivivni hogy ugy nyiljon, hogy utana burkolot kelljen hivni a padlolap fellazulasa miatt

Fálki 2021.01.07. 23:41:09

@SelyemSonkaPini: Sőt, legyen csak kurvás, szerintem is.

De tudjatok, van az a kép a nőkről, hogy hogy tudnak pucsitani... Meg is keresem gyorsan.. Lenne egy darab tippem, hogy Fruzsina melyik...

Nem 18+, nyugodtan kattinthato:

i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/034/218/Screenshot_2020-06-04_Beginner_Intermediate_Expert_Advanced_Doggystyle_-_Google_Search.png

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 23:41:12

@vágtázó vadmalac: Ahogy a haverom szokta mondani: Luk luk csak ne legyen benne valami állat !

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:41:26

@SelyemSonkaPini: Így van, és erről nem nyitunk vitát!!!

Fálki 2021.01.07. 23:41:31

@nicu71: Le is basztam :D :D :D

2021.01.07. 23:41:52

@vágtázó vadmalac: sajat tapasztalat? fulmelegito, kyle-nak is van olyan

2021.01.07. 23:42:34

@Ármándójózsi: pupos emberen meg libikokazhatsz is

2021.01.07. 23:43:09

@SelyemSonkaPini: ha kepes a vegen tapsolni

2021.01.07. 23:44:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: leginkább stresszlevezetésként tolják, meg szó szerinti időelbaszásnak - az én meglátásom szerint. nekem ezzel nincs is semmi problémám, csak mivel ennél egy '70-es években készült nszk erotikus(!) film is izgalmasabb/izgatóbb, sőt, egy willendorfi vénusz szobrocska is - így kurva felesleges, h ennyiszer, és túl hosszan van bemutatva, ahogy mozog a takaró a kopuláló villapárokon.:/

irl - ha nem is úgy kúrnak mint a veterán pornószínészek - még bőven elképzelhető, h képes mind a 3 pár látványosabb baszásokat produkálni. az emberi minőségük ettől még olyan, amilyen - gyászos.:'D

kozi001 2021.01.07. 23:44:56

@Fálki: No igen.
Az orra szép méretes, a sunyi, öntelt, sunyi mosolyán csak fejemet fogom. A tekintete meg engem Steve Buscemi színész tekintetére emlékeztet, aki mindig rossz arcokat játszott.
De önbizalom van gazdagon.

2021.01.07. 23:48:07

ma a vv kontent 80 szazalekaban kufircoltak

KékCsöcsűPini 2021.01.07. 23:48:37

@vágtázó vadmalac: EKG és @kozi001: EKG !

És most drága Nővérkéim jójét mindegykinek !

Fálki 2021.01.07. 23:49:01

Arol meg vagyunk mi itt gyozodve, hogy a Moha megpocsekolta a luxusjármuvel?
Mert szerintem nem.

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:49:59

@Fálki: Túl kapkodva írtál, de szerintem sem.

Fálki 2021.01.07. 23:50:50

@Ármándójózsi: Tul sok oraja vagyok inkabb ébren...

2021.01.07. 23:51:03

@SelyemSonkaPini: "Frut megkúrnám, csak letakarva a fejét és legyen csöndbe.
Vivit takaratlanul is, lehet még el is gyorsulna... Többit bottal se "

frut csak bemindenezve, mert hiába jó a teste, a feje (nem csak a foga miatt) nekem nem gyerebe. virág hasonló, csak nála még a jó test is mínuszolva van.
vivit én már az első pár nap óta bírom, de nőként ijesztő számomra.:D

ebből a szériából a merdzsó az, akit pocsékolgatnék, de kb. ugyanolyan lelkesedéssel, mint moha, azaz a kinti életben hagyjon békén. ne mutatkozzunk együtt nyilvánosan sötöbö.:D
amikor ki van sminkelve, egész helyeske, csak azok a gecire igénytelen, 3 forintos varrásai, tragikusan szarok/kiábrándítóak.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 23:53:03

Mára én is eltolom a bringát. Jó éjt nektek! :-)

Fálki 2021.01.07. 23:53:04

@vágtázó vadmalac: Igazi olcso, haveromcsinalta ribanctetko az osszes, hanyinger.

De Renatoé is ugyanaz...

Virágon pedig az osszes kibaszott kozhely megtalalhato, amibol tetovalas lett az utobbi idoben.

MsIreneAdler 2021.01.07. 23:53:48

@kozi001: de szerintem izgi ez a labda elkapás. Legalább nem punnyadnak olyan sokat!

Kutyabenge vakarék 2021.01.07. 23:54:17

Üdvözletet az összes Tisztelt Tagoknak! Mintegy 4 évfolyam óta olvaslak Titeket, most beregisztràltam. Sok vizet nem fogok zavarni!

Fálki 2021.01.07. 23:55:02

@Kutyabenge vakarék: Szia! Dehogynem, nyomjad csak Te is.

Fálki 2021.01.07. 23:55:59

@MsIreneAdler: Az elozetes alapjan Bálint ilyen sebesseggel pattant ki az alvásból labdaelkapasba..

Imadom én is a szivatomatat, maradhatna bent végig.

MsIreneAdler 2021.01.07. 23:56:18

Nah ehhez nem tudok hozzászólni, egyik lány sem izgat semmilyen szinten
:(

2021.01.07. 23:56:29

@Fálki: dehogy, moha nem tapoldatozta meg pafranyt, de ugyebar nem zorog a haraszt ha nem horog a paraszt

Ármándójózsi 2021.01.07. 23:57:09

@Kutyabenge vakarék: Zavarjál csak, ha van mondanivalód, kifelé vele. Csak nyugodtan, mintha a pszichiáterednél lennél.

Fálki 2021.01.07. 23:58:21

@MsIreneAdler: De véleményed noi szemmel biztosan van róluk.

2021.01.07. 23:58:36

@Fálki: eddig mindnen vv-s varrásai atomgyászok voltak. egy pozitív kivétel volt: a buta, nagy orrú oláhcigány gyerek, krisztián a vv8-ból, neki rendesen meg volt csinálva a karja.

am. ez a ríl életben is - évtizedek óta - így van sokszor, h kurva szar, amúgy full ízlésficamos embereknek van, h teljesen vállalható/profi/szép varrásai vannak, míg effektív jó ízlésű, hovatovább művészi vénával valóban rendelkezőknek, meg a sittes és a kezdő tetoválómester első szárnypróbálgatásai jutnak.:D

2021.01.07. 23:59:05

@Fálki: a kezdettol fogva volt bent ilyen, eloszor sziv automata volt, aztan szivato matato, ez most a szimpla szivatomata

2021.01.07. 23:59:40

@MsIreneAdler: pedig merci olyan ferfias oldalrol, hogy meg robi is megkivanta

2021.01.08. 00:00:41

@vágtázó vadmalac: indian korrekten ki volt varrva

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:01:09

@Fálki: persze. Már mondtam : Fru teste megérdemelné, hogy lecseréljék a fejét :). Virág kicsit csontos. Merci egész formás, az arca viszont smink nélkül borzalmas. Vivi nem nyert a genetikai lottón, viszont jófej.

Kutyabenge vakarék 2021.01.08. 00:02:23

@Ármándójózsi: Köszönöm. Én itt a bennmaradt jàtékosok között a Friss nevű lényt làtom taktikàzósnak.

2021.01.08. 00:02:32

@MsIreneAdler:

neked azt kell leírnod (most már hivatalosan is elkezdődött a hajnali OFF!!!:DDD gyerteeeeek!:D), h a beszélő pinid kivel és miket tárgyalna meg a villafiúk beszélő kukettóival!:D

kepkezelo.com/images/fm4nwsp3o09vh4jugpsy.png

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:03:22

@vágtázó vadmalac: nem könnyű ám. Én évek óta szeretnék, tervezem, de még mindig nincs meg az igazi, az a dolog, amit szívesen viselnék. Csak azért, hogy nekem is legyen, meg nem akarok.

Fálki 2021.01.08. 00:05:17

@MsIreneAdler: Nekem is tobb mint 10 évig érett az első.. .Meglesz az :o)

2021.01.08. 00:05:29

@MsIreneAdler: vivinek azert nem lehet oka panaszra, mert van melle, amit tud pakolni, ruhatlanul meg meg inkabb lenyeg, hogy legyen, nem ugy mint mercinek vagy viragnak akik sirva toporzekolnanak ilyen melekert, a feneken dolgoznia kene, abbol ki lehet hozni barmit, a labai nagyon jok, az arca pedig igenis boven alakithato, smink kerdese, nem kene az arcara ez a letargikus szarsag erzet

2021.01.08. 00:05:56

@VV10 Velőtrázó Vélemény: egen, őt elfelejtettem, pedig a vv3-at még láttam (és az elhíresült "rúgtam már szájba nőt!" szállóige azóta is a fülembe cseng. amúgy ha már az idézett vv3, meg indi elszólása, a címzett, Pandora péel eléggé begyere típus volt, bár a pornófilmjei azok sajnos elég gyenguszkák, most meg már öreg és csoffadt lehet, ha még egyáltalán él.:D

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:06:03

@vágtázó vadmalac: hogy milyen beszélő pini dumál milyen kukettóval :D?? Kicsit egyszerűbben!

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:07:10

@Fálki: idén lenne stílszerű nekem.

Fálki 2021.01.08. 00:09:21

@VV10 Velőtrázó Vélemény:

Sajnos az a mell mar most is nagyon gravitál és a hasa, foleg az alhasa is nagyon nagy, gombolyded. Egyszeruen nem esztetikus.

A laba szerintem is a premium, ha a segge atlag, de javithato, a borének egy kis napozas/szoli es rendben lesz.

En siman Őt választanam.

Jelenlevő hímek:
szexre melyik?
szerelemre melyik?
Házasságra melyik?

Kotelezo valasztani es ugyanazt nem lehet ket helyre.

Holgyek, ugyanez a pasikkal? Robi is a pasikhoz tartozik :D

Ármándójózsi 2021.01.08. 00:10:24

@MsIreneAdler: Én nem erőltetném ezt...Ha tudtál várni 10 évet, akkor nem is kell az olyan nagyon, amivel én azonosulni tudok. Ha megvan az első, akkor véged. Előbb, vagy utóbb beszippant és mire feleszmélsz, már az újratervezésnél jársz. Nem mondom hogy olyan, mint a drog, mert nem olyan, de függő lehetsz...
De persze Te tudod.

Fálki 2021.01.08. 00:10:35

@vágtázó vadmalac: A pók lábát kiharapta a sarokbol geci, ne már :D

Inkabb akkor mar a VV2bol Rita.

2021.01.08. 00:10:36

@Fálki: én 13 évesen varrattam az elsőt (1997-ben), miután végigjártam az akkor meglévő összes szalont (nagykörút-kiskörút), de persze mhol kiröhötek, meg azt mondták, csak akkor vállalnak, ha elhozom anyámat.:D de szerencsére(?xD) volt egy olyan szalon végül a keleti közelében, ahol a pénz beszélt, én meg ugathattam, h akkor mit és hogyan varrjon a művész úr.:] aztán kb. egy fél évvel később ugyanoda mentem vissza 14 évesen, h meglegyen a szimmetria (jobb váll, után bal váll), de nekem egyelőre azóta is elég ennyi. az értelmiségi, bölcsész zsiráf család nem igazán díjazta persze, de hát nem az ő pénzükből ment, hanem a super nintendóm eladási árából.:D

Fálki 2021.01.08. 00:11:02

@MsIreneAdler: Kerek számú gyertya kerul a tortára?

2021.01.08. 00:11:18

@Fálki: Vivi 3x, mivel a tobbi semmilyen szempontbol nem, egyik dologra sem

2021.01.08. 00:11:45

@Fálki: KIsmocsokne szep no lett

Fálki 2021.01.08. 00:12:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: De de, muszaj rendesen reszt venni a jatekban, nem vagy Te Renato, hogy meguszasra jatsz.

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:12:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény: úgy nagyon általánosságban írtam, mert mindenkinek más jön be. Van, akinek a nagy mell, a kerek fenék jön be, van, aki meg más. Vivinek van melle, ez tény. Bár őszintén szólva a flegma arca elbonta a figyelmemet.

Ármándójózsi 2021.01.08. 00:13:11

@Fálki: Kihagyom, mert csak jobb híján válaszok jöhetnének, ami talán vicces, de most elengedem.

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:13:29

@Fálki: bizony, bizony! Bár inkább már szögletes az a szám :)

2021.01.08. 00:14:38

@Fálki: csak ne huzd magadra mert profi mlm-es

2021.01.08. 00:15:27

@Fálki:

szexre melyik?
merci, ...... , fru, virág

szerelemre melyik?

piffffffffff, anyukám, tyűűűűűűűű! mindegyik geci gáz, de akkor talán virággal próbálkoznék e téren (kieséses alapon)

Házasságra melyik?

egy napos las vegasi esküvős dologra a kúrás-pozitívak közül merci és virág.

ha nem ennyire lazán vett, full kamu esküvő, akkor virág.:(((( szegényt, valszeg vmi csúnya, halálos kimenetelű baleset érné - már az első házassági évforduló előtt.:/

2021.01.08. 00:16:25

@Fálki: Akkor is Vivi 3x, a fiatalok gyerektestuek, Fru meg rideg, lelke is csak Vivinek erdekes, hazassag szempontbol meg vegkepp egyertelmu, plane mivel tud fozni

Fálki 2021.01.08. 00:16:35

@Ármándójózsi: Akkor lehet valasztina Alltime VV felhozatal.

Kezdem is, csakhogy en legyek az elso hulye:

Szex: VV10Vivi
Szerelem: VV8Zseri
Hazassag: VV2 Rita

2021.01.08. 00:16:57

@MsIreneAdler: biztos sokat jarsz focimeccsre, attol szogletes

Fálki 2021.01.08. 00:17:32

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Jaja vagom, vmi Diamond Gold Senior Premium Silver Member Bonus valahol...

2021.01.08. 00:17:36

@Fálki: de hát zseri fiú volt.:D lobi te vagy az?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:17:54

@Ármándójózsi: többet is tudtam várni, mint 10, mert már több vagyok mint 10 :). Erőltetni semmit nem fogok, ha beugrik a motívum, akkor és csak akkor csináltatom meg. Ha nem, akkor nem lesz. Nem hinném, hogy több kellene. Meg tudnék állni egynél.

2021.01.08. 00:18:23

@Fálki: Hat ehhez meg fel kell ideznem a 10 evadot, elnapolom a valaszt.

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:18:28

@Fálki: Bálint. Három az egyben :D

Fálki 2021.01.08. 00:18:36

@vágtázó vadmalac: Elmondhatatlanul gerjedek a focistacsajokra...

2021.01.08. 00:19:05

tetkom nekem sincs, nem is lesz

Fálki 2021.01.08. 00:19:17

@MsIreneAdler: Ne már, játszatok mar rendesen.. mindenki ezeket a meguszos valaszokat nyomja... Unalmasak vagytok.

2021.01.08. 00:19:25

@Fálki: Fru hasonlit Suarezre

2021.01.08. 00:20:25

@Fálki: majd holnap megvalaszolom, most lassan megkeresem az agyat, bar az asszony szuszogasa alapjan konnyu detektalni

2021.01.08. 00:21:02

@Fálki: Inkabb mint headline. Ha a munka engedi igen, nem tudom elore.

2021.01.08. 00:22:16

@Fálki: "Elmondhatatlanul gerjedek a focistacsajokra... "

ennek az az oka, h mondjuk ők bírják, ha pofán rúgják őket bikából egy focilabdával, és nem kezdenek miatta sírni?;D ergo, akkor egy jó spankelés, pálcázás estébé terén is magasabb az ingerküszöbük?:D

Fálki 2021.01.08. 00:22:26

@vágtázó vadmalac: Nezd meg Zseri fb-jat, patika nő lett ám, tesó

Fálki 2021.01.08. 00:23:28

@vágtázó vadmalac: Nem, szó sincs ilyesmirol.. Legalabbis az en tapasztalatom szerint nicns semmi osszefugges.

A noi csapatsportolokra inkabb a sajat nemukhoz valo vonzodas a jellemzo.

Ármándójózsi 2021.01.08. 00:24:29

@MsIreneAdler: Mindenki ezt mondja. De oké, Te igen. Viszont azon elgondolkodtál, hogy milyen lett volna ha évente csak egyszer felírod, hogy most milyen motívummal hímeztetném ki magam. Aztán amikor akár 10 akár tobb év múlva úgy érzed, most aztán tényleg itt az idő, gyerünk, megnézed, hogy mondjuk 8 évvel ezelőtt mit varrattál volna, és 4 évvel ezelőtt? Ha mindegyik ugyanaz, akkor talán oké, de ha nem?

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:24:30

@Fálki: ez nem megúszás, és még mindig nem azért vagyok itt, hogy teged, vagy mást szórakoztassalak :)

PYT 2021.01.08. 00:26:15

@Fálki: mit kell játszani? Itt vagyook ;)

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:26:26

@Ármándójózsi: látom ez nagyon a szívügyed. Te nem szereted a tetoválásokat?

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:27:40

@PYT :
Szex, szerelem, házasság a villalakókkal :)

PYT 2021.01.08. 00:28:00

@Fálki: oaaaaztakkkku.......vva, nem tettétek magasra a mércét ;p xddd

2021.01.08. 00:28:01

@Fálki:

Szex: vv1 ági, vv3 pandora, vv9 cintike
Szerelem: vv8 viki (csak, mert muszáj vót írni egy nevet):|
Hazassag: vv2 sziszi (előre borítékolható, csúnya válással:D)

Fálki 2021.01.08. 00:28:19

@PYT:

Szex, szerelem, hazassag alltime VV villalako pasi.

PYT 2021.01.08. 00:28:59

@MsIreneAdler: lááátom, pffff... Bálinton kivül ki jöhet még szóba?

PYT 2021.01.08. 00:29:25

@Fálki: ha allmtime, akkor Vitkó Laca

Fálki 2021.01.08. 00:30:04

Bocsanat, javitok is :D

Szex VV1Nóri
Szerelem VV8Zseri
Hazassag VV2 Rita

Ez a hivatalos es vegleges verziom :D

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:30:07

@PYT: na hát ez az. Én megkaptam miatta, hogy uncsi vagyok!

Fálki 2021.01.08. 00:30:27

@PYT: De mindegyik poziciora kell egyet valasztani es nem lehet mindenhova ugyanazt

2021.01.08. 00:30:29

@PYT: szijja PYT! hol csavarogtál mostanáig? reméljük, nem azért maradtál el, mert a beszélő pinid azt tanácsolta, h ne gyere ebbe a szuper társaságba!:Đ

kepkezelo.com/images/fm4nwsp3o09vh4jugpsy.png

PYT 2021.01.08. 00:31:15

@PYT: -m /és ja, még mindig Vitkó Laci a 2-ből... esetleg Szabolcs az 1-ből, de max szexre, mert nekem ő lassú, mármint észjárásra... ;)

Fálki 2021.01.08. 00:31:41

@vágtázó vadmalac: vv9 cintike, az menynire buta volt, aztakuuuuuuuuuuu

2021.01.08. 00:31:54

@Fálki: a vv1 nóri volt az a kis helyes hippi puni, aki azzal a buta, látens buzi néger idiótával kavart bent?

PYT 2021.01.08. 00:32:19

@vágtázó vadmalac: szijja és síííírokkk xdddddddd ez zseni! xddd

2021.01.08. 00:32:46

@Fálki: há' nem is véletlenül nem írtam be szerelem és házasság rovatokba:'DDDDDDDDDDDD

Fálki 2021.01.08. 00:32:53

@vágtázó vadmalac: Te tenyleg ezekre a hatarozott allkapcsu némberekre gerjedsz. Rubint Reka ugye nem... ?

PYT 2021.01.08. 00:32:58

@vágtázó vadmalac: jaa igen,vaz cukker volt, de nem az alibi-pasoja, az vicc volt ;p

Fálki 2021.01.08. 00:33:21

@vágtázó vadmalac: Azaz, kis torpeboszorkany. Legcukibb ever

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:33:28

@MsIreneAdler: Olivért és Szabolcsot is kehetne valamelyik podzton játszatni... De csak hangosan gondolkodok.

@Fálki: vv2 Rita nem leszbi?

2021.01.08. 00:33:35

@PYT: sírjunk együtt, akarom mondani, tegyük tönkre együtt a hv-t!:'D

PYT 2021.01.08. 00:35:27

@Fálki: okké, akkor módosítók: Szabi, Bálint, Laci, a pozikat kisorsolom... Ja, és Bálint ha csak előkapja a szakállnyírót, kül diszkvalifikálom ;)

2021.01.08. 00:35:33

@Fálki: rubint répát nagyon bemindenezve (bő 15-20 évvel ezelőtt) megmásztam volna 1x kiviségből. ha már lófejű csajok, akkor sokkal inkább a fiatal demcsák zsuzsa, v az irritálóan buta szar vajnáné (bár őt nem szívesen pocsékolnám, mert behalluznám a naftalin szagot, ami árad a nunettijéből:D)

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:35:53

@Fálki: oh. Akkor összekeverem valakivel.

PYT 2021.01.08. 00:36:41

@vágtázó vadmalac: "eeelfogadom a kihívást"! xdddd

Fálki 2021.01.08. 00:37:08

@MsIreneAdler: Nem kevered, villan belul lobbant szerelemre a nonemu kismocsok nevu jatekostarsa irant, aztan meg itt kint is egyutt voltak.

Ármándójózsi 2021.01.08. 00:37:12

@MsIreneAdler: Neeeen, azért nem szívügyem ez barokkos túlzás. Tény, hogy nem kedvelem a tetoválást, de nem megyek át Malacba, és nem kedek bele miért. Sosem volt tetovált csajom, asszonyom, ami mire idáig jutottam az írásban rájöttem nem igaz, mert volt, de csak egy. Összefoglalva: Nőknél ha arról van szó, hogy bármiféle viszony, akkor nem jön be, de pasiknál és haver csajoknál nem játszik, kb. úgy ahogy az sem, hogy hegyesfülü tünde-e, vagy szőrös törpe. Haver, barát, nem külsőleg lesz az senki.
(Nem tudom az utolsó mondat mit jelent, de értitek, gondolom.)

Fálki 2021.01.08. 00:37:50

@vágtázó vadmalac: Én ezeket a rugnám vagy dugnam jatekban bizony balra huznam mindegyiket :D

PYT 2021.01.08. 00:38:14

@MsIreneAdler: Olivért a maga idejében imádtam, de amiket mostanában linkeltek ide tőle.... Hatalmas csalódás, szal én dobtam ;)

2021.01.08. 00:38:38

@MsIreneAdler: nem kevered, ő kavirnyászott a gnóm dyke kismocsival, de előre borítékolható volt, h az nem lesz egy hosszú kapcs közöttük, és nyilván a rita inkább vmi normálisabb életet akart, emiatt nem lehet elítélni asszem.:D

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:39:30

@Fálki: értem. Illetve annyira nem értem, de mindegy.

Fálki 2021.01.08. 00:40:00

@PYT: Szerintem Oliver manapsag is rendben van. Szerinted miert nincs?

2021.01.08. 00:40:45

@Fálki: én mivel olyan kis döntésképtelen vagyok, felváltva, szívem szerint (mmint a kick her & fuck her részre gondolok:D).

Fálki 2021.01.08. 00:41:15

@MsIreneAdler: Nehez szitubol jott O a villaba es gondolom par kedves szo eleg volt ahhoz, hogy tobbet lasson bele, mint ami. Vagy a fene tudja, nem akarom megkerdojelezni a szerelmuket, de manapsag mar heteronak vallja magat.

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:41:44

@PYT: én az akkori Olivért választom akkor :) De házasságra valamelyik nyertest kéne választani, nem :D?

PYT 2021.01.08. 00:42:29

@vágtázó vadmalac: malac, visszaolvasgattam picit, és muszáj megemlítenem, hogy a majkás esszédért, meg amit a melegekkel kapcsolatban írtál, leborulok előtted (de nem úgy mint a g***s szájú lány a proliúr előtt, nana! eszedbe ne jusson!;))

Fálki 2021.01.08. 00:43:26

@vágtázó vadmalac: De neked akkor a VV4Gigi is be kellett hogy usson, az is rendesen tudott nyeriteni, amikor elé tették a zabot.

Fálki 2021.01.08. 00:43:57

@MsIreneAdler: chhh, ha ilyen szempontok alapjan valasztasz, akkor de :D

PYT 2021.01.08. 00:44:21

@MsIreneAdler: dedededeeeee! na de kit?? Alekinnyó? Fosoma? Attila? (őt sajnos ismerem, szal nagyon nagy nem!)

2021.01.08. 00:45:00

@Fálki: sztem olivér régen is egy gyépés volt (amikor még a megawattot vezette a viván - pozőr pöcs), a villás dolgai nekem ugye kimaradtak, mert azt a szériát nem nézem. az megvolt, amikor egy dzsipó tüdőn szúrta az utcán. aztán kidobbantottak amcsiba, vmi húsüzembe keccsölni a csajával (ez tök rendben is van), de amikor hazajött már ment a kb 90-es iq-ját villogtatani a pesti tévébe, na az a szereplése, jééééézus fasza, szekunder szégyen rohamok végig.:Đ

2021.01.08. 00:46:05

@PYT: borulás helyett aggyá' inkább sékelt!:D akkor elhiszem, h tisztelsz/szereccz!:D

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:46:32

@Fálki: úgyis mindig megkapjuk mi nők, hogy csak a pénzre hajtunk :).

Fálki 2021.01.08. 00:46:37

@vágtázó vadmalac: Nem ertunk egyet, de nincs ezzel gaz.

Szerintem mindig is egy vicces, jokiallasu, nembuta gyerek volt az.

A YT csatornajuk is rendben van, nincs azon semmi bicskanyitogato tartalom.

PYT 2021.01.08. 00:46:48

@Fálki: xddddddd @MsIreneAdler: az úgy jó, csak az a folytonos rinyálása, a nyüzüge nője után... az nem kiábrándító?

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:49:27

@PYT: Attila! Nagyon dicsérik hogy milyen penge volt! Bár nem bizti, hogy mernék mellette jóízűt aludni, mert úgy hallottam kissé pszichopata is. :)

2021.01.08. 00:49:45

@Fálki: amiket láttam villán kívül a vv4 gigiből, tecczett.^^ amúgy is csípem a mféle egzotikusabb luvnyikat (dzsipik, zsicik, ázsiaik, fekák, ingyánok:D). a nagyon árja kinézetű, világos bőrű/szőke hajú csajok vonzanak a legkevésbé. (persze ettől mgé van köztük egy csomó szép/helyes/csinos, csak a porcosodási dolgok, júnó:D)

PYT 2021.01.08. 00:50:40

@Fálki: nekem ez a széljobbos beállítódás úgy en bloc felejtő, meg a migri-rettegés és minden laposföldes szarság az eleve redalert, a nézetei offossánteszik, lehet a világ legtutibb pasija akér (persze nem az, vv-ben is a személyisége ragadott meg).

Fálki 2021.01.08. 00:50:42

@vágtázó vadmalac: példaul a folytogatóspornót? :D

2021.01.08. 00:51:56

@Fálki: keci!xD rákattintottam a yt videóra, amit küdltél, és köbö a harmadik mp-nél bevillant vmi madár, meg alulról kamerázott tető részlet, egyből aszittem, h dzsina apja a vv-ből, és h vmi poén videót küldtél.:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PYT 2021.01.08. 00:52:05

@PYT: jóvan bocsi, telóról vagyok, félrepötyögéseket kéretik elnézni nekem ;)

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:53:27

@PYT: én arra már nem is emlékszem...
Na szóval ha hozzámennék Szabolcshoz, közben szexelnék Bálinttal és Szerelmes lennék Olivérbe (bár, ha szerelmes vagyok és hazas, akkor miért szexelnék mással??) , akkor egy egytől tizes skálán vajon mekkora ribancnak gondolna a világ :D?

2021.01.08. 00:53:52

@Fálki: nem állítottam azt, h oli lenne a leggázabb ex-villalakó, de nekem ő pózőr továbbra is (underground trú metáljózsiként ez nekem egy fájó pont:'D.)

PYT 2021.01.08. 00:54:05

@MsIreneAdler: mondom, ismerem, felejtsd el, ha jót akarsz magadnak (plusz a nyereménye is elment azonnal leadóba, ha érted, mire gondolok;)

Fálki 2021.01.08. 00:54:25

@MsIreneAdler: A vilagot nemtudom, en 10est adnek. :D :D

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:54:59

@Ármándójózsi: értem én. De hidd el már nem az a meggondolatlan szeleburdi leszbikus maca vagyok, akinek még pár órája gondoltál :)

PYT 2021.01.08. 00:56:35

@MsIreneAdler: na igen, de létod, milyemezek a pasik itt, szex, szerelem, hézasság elképzelhetetlen egyben, pedig..... ;))

Amúgy Farmból ér? Mármint az rtl-esből? Mert ott nekem lenne egy tetszetős darab.... ;)

Fálki 2021.01.08. 00:56:42

@vágtázó vadmalac: Neeeem-nem, egymasratalalasotok oromere csodalatos dallamokat kuldtem nektek es kivanok ezennel hosszantarto boldogsagot, tubicák. turbék-turbék

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:57:15

@Fálki: szinte gondoltam :D. A fene a kettős mércétekbe :)

Fálki 2021.01.08. 00:57:27

@PYT: Farmból...hogyne... Termeszetesen nem.

2021.01.08. 00:58:21

@Fálki: azt nem is láttam még, csak hallottam/olvastam róla, gondolom jó gagyi content, v tévedek?

am. nekem amiket hébe-hóba láttam a gigiről a mféle bulvár foscsik felületein, azok alapján egy helyes, szimpi punetti benyomását keltette, kicsit szomcsi is voltam, amikor nem rég láttam, h vmi krisnás ceremónia keretein belül hozzáment a hippi pasijához. (csak az a tudat vigasztalt, h már nem olyan kis fiatalka, szóval, legyen csak másé:D)

PYT 2021.01.08. 00:59:03

@MsIreneAdler: hogy miiiii? ez meg honnan jött? xddddd

Fálki 2021.01.08. 00:59:23

@vágtázó vadmalac: lofasz habbal, a savszelesseget nem eri, nemhogy a foglalt lemezteruletet.

MsIreneAdler 2021.01.08. 00:59:54

@PYT: micsoda honnan jött? Innen az ujjamból jön minden a telómon :)

Fálki 2021.01.08. 01:00:05

@PYT: Lebukott, mi meg Armando baratommal rajottunk a turpisságra.

2021.01.08. 01:00:44

@Fálki: ha ellaposodna a kekszuálisch életünk, ígérem, hívunk, és hoznod kell a teljes berendezést, andrás-keresztestül, szopóálarcostúl, lovaglópálcástúl.:'D deal?:D

PYT 2021.01.08. 01:01:29

@Fálki: mijjéééééé???! Pedig volt ott egy Olivérre emlékeztető, de továbbfejlesztett példány, akit igaz, megcsípett magának az egyik játékostársa, de csakis azzé, mert ln nem csaptam le rá... ;)) bárcsak emlékeznék a nevére....

MsIreneAdler 2021.01.08. 01:02:21

@vágtázó vadmalac: gigi normális lett. Jóga oktató és ha jól tudom krisna tudatú hívő.

Fálki 2021.01.08. 01:02:48

@PYT: Nemnagyon neztem en azt, mert ha jol emlekszem talan Lilu vezette... Azt a némbert pedig keptelen vagyok elviselni.

Fálki 2021.01.08. 01:03:23

@vágtázó vadmalac: Marmint a Te es PYT elete? Mar itt tartasz fejben? Nem aprózzátok el.

2021.01.08. 01:03:33

áh, srácok, nagyon csíragyászban vagyunk, még 700 kommentnél se tartunk, pedig már hajnal 1 elmúlt. azt akarjátok, h 1-2 mozdulattal át tudják a reggeli műszakosok scrollozni az off-tengerünket?:'D ugye nem?:Đ

PYT 2021.01.08. 01:03:54

@Fálki: jah jó, aztán hogyan? és mégfontosabb kérdés: akkor most miért is pasikatkellválasszonmijjértnemcsajszikat? ;)

PYT 2021.01.08. 01:05:12

@Fálki: Ancsa vezette, teeeee! Meg a Konyhafőnis Zéééé ;)

Fálki 2021.01.08. 01:05:18

@PYT: CSak a Balintot akarja a szuletesnapi tortajabol elobukkano meglepetesnek.. Nem lehet birni vele.

Fálki 2021.01.08. 01:06:00

@PYT: jaaaaaaaaaaaaa, mert a hazasodik a gazda volt a Lilu...

Akkor nemtudom miert nem neztem, nem tunt annyira erdekesnek.

PYT 2021.01.08. 01:06:22

@Fálki: pardon!? hogyisvanezkéremszépen? xdd

2021.01.08. 01:07:37

@MsIreneAdler: egen, ezeket olvastam róla, és ha nem is ugrottam ki tőle a bőrömből, de azért pozitívan konstatáltam anno.:] szvsz ha a hazai romákok köbö csak harmada, v akár negyede olyasmi értékrendet tolna mint gigi, akkor tényleg csak a nagyon elbutult konteós faszok cigányozhatnának teli szájjal úgy, h azt gondolják, erre van jogalapjuk. kurva nagy kár, h nem tartunk itt, és belátható ideig nem is fogunk.:/

PYT 2021.01.08. 01:07:59

@Fálki: pedig jó volt, és abban játszott ő-szinte kommtársnőnk (ha jól írom a nickjét;)

MsIreneAdler 2021.01.08. 01:09:21

@Fálki: hú lenne meglepetés :). Egyébként tényleg ő áll a legközelebb stílusban, külsőre ahhoz, ami tetszik.

@PYT: próbálták felvetni, hogy leszbi vagyok. Mert azt írtam, hogy ha reklámozástól be lehetne buzulni, már én is az lennék mert annyi Netflixet nézek :)

Fálki 2021.01.08. 01:10:53

@PYT: Teljes fekete folt ez nekem.

Ha jol ertem, volt vmi itteni ember, aki mar ide jart kommentelgetni es aztan utana abban szerepelt aztan visszatert ide?
Vagy hogy?

Azt tudom, hogy VVSimon alneven jart ide, meg mashova is, meg az egyik Survivoros csajszi is probalt okoskodni a survivor HVk alatt...

PYT 2021.01.08. 01:11:40

@Fálki: hér, megértem valahol.... és női szolidaritásból akk le is mondok Bálintról a javára, és behúzom mégis azt a farmos fickót, azt a gusztusosan izmos, kellemesen hosszúhajú, szexin borostás kutyásat, akinek nemtom a nevét (még). ;)

MsIreneAdler 2021.01.08. 01:11:52

@Fálki: mit nem adnék, ha valamelyik okostojgli kommentelgetne itt!

PYT 2021.01.08. 01:12:09

@PYT: "hér" xdddddd hát! ;)

MsIreneAdler 2021.01.08. 01:13:47

Megyek aludni, jó éjt mindenkinek!

@PYT: köszi az ajándék Bálintot :D!

PYT 2021.01.08. 01:15:54

@MsIreneAdler: szivcsi ls jóéjt-pussz! ;)

És megvaaaan! Gergő az én pasim!!! Életkorban is pont jó.. ;))

24.hu/szorakozas/2016/03/17/a-farm-14-szereploje-kozott-modell-chippendale-es-favago-is-van/

Fálki 2021.01.08. 01:18:12

@PYT: Szolnoki, biztos ismeri a Fruzsit :D

PYT 2021.01.08. 01:22:10

@Fálki: ő-szinte nicken volt itt, őstagként, biztos emlékszel rá, sixx rengetegszer kivágta, aztán benevezett a farmra - ha böksz a linkemre, ő a Heni -, és azután már nem jött ide vissza többet, hacsak nem inkognitóban... én nagyon bírtam itt, de a játékban sajnos, khmmm, hogy is mondjam finoman, szívlapátpozitívan tolta...

Fálki 2021.01.08. 01:25:17

@PYT: jaaaaaaaaaj, tudom ki ez... Borzaszto amokfutasokat vegzett itt allandoan.

Mit csinalt a jatekban onagysaga?

PYT 2021.01.08. 01:25:55

@Fálki: áh, a grincs óvodás lehetett akkor; és különben meg Gergő azóta ideköltözött, a fővárosba... ;p

PYT 2021.01.08. 01:28:08

@Fálki: nem akarom elmondani, hátha RO ;) de ha azt mondod, itt ámokfutott, abból azért lehet elképzelésed... ;)

2021.01.08. 01:28:57

@PYT: ez majdnem én vagyok, pár apró különbségtől eltekintve:D

gergő most ~39 én még csak kisbaab 37:D
gergő 185 cm, nekem ehhez kell egy 12 cm talpú platform cipő, de eskü jól áll(na):D
gergű 95 kg, nekem avesenysúlyom 66, de szerencsére, a cigi le-fel rakása miatt híztam már ehhez 5-6 kg-ot pluszba:D

gergő:
Hol látod magad 5 év múlva?
Egy eldugott kis faluban éldegélek, tüneményes kis feleségemmel, s remélhetőleg már a gyerekeinkkel. Közben persze ott lesz még velem hűséges társam Kongó, a kutyám!

vadmalac:
Hol látod magad 5 év múlva?
mordor közepén, miközben várom, h PYT megjöjjön a gyárból a 18 órás műszak után, s remélhetőleg a gyerekeink, ha lesznek, állami gondozás alá kerülnek, h csak akkor kelljen velük beszélgetni, amikor már kifejlődött az agyuk.:D Közben persze ott lesz még velem hűséges társam mojse, a - még nem létező - törpemalacom!

2021.01.08. 01:31:26

@Fálki: @PYT: lecsekkoltam, jáj, kheci, ijesztő: öreg is, rút is, és levágós, h egy ostobenkó véglény, szóval, ha olvasod ezt Heni, maradj ott a kanálisban, ne bújj elő!<3

Fálki 2021.01.08. 01:32:19

@PYT: Kibaszott idegesito, mindenkinel mindig mindent jobban tudo picsa volt.

Haknizott meg a Farm utan mindenfele ilyen reggeli musorokban is, ha jol remlik, de jobb ez igy mindenkinek.

Mondjuk ha most nem hozod fel, sztem egy eletre elfelejtem.

2021.01.08. 01:33:13

@PYT: hjaj, má'!:D arra írtam, h szerelmed, a farm gergő, és csináltam ezért egy összehasonlítást, ami az ő és az én paramétereimet veti össze, vágtázod már, manka?:'D

PYT 2021.01.08. 01:36:42

@vágtázó vadmalac: xdddddd inkább a tüneményes feleséges jövőkép tecc, csak a falut passzolnám, kivéve, ha van szélessáv meg minden földi hívság, mer én nagyvárosi lány vagyok, tősgyökeres; esetleg nyaralónak jöhet... Éketkor? Nem is tudom, mondtam, hogy pont jó, de ha azt veszem, hogy az irl férjem hét évvel fiatalabb nálam, akkor khmm, öregecske (bocsi Fálkibácsi;))

PYT 2021.01.08. 01:38:48

@vágtázó vadmalac: perszehogy!!!! Ezt én egy korábbira írtam, amiben F barátunk valami közös jövőképet vizionált kettőnknek, veled mármint xddddd

Fálki 2021.01.08. 01:40:07

@PYT: Oszt hany eves vagy Te janyom, ha a fírjed héttel fiatalabb, engem meg bácsizol?

PYT 2021.01.08. 01:42:14

@Fálki: itt? én jól szórakoztam rajta, vele, de hogy irl milyen volt... nem tudom, csak azt, hogy a játékban rettenetes... és télleg, én is láttam azóta sokszor különböző rtl-en futó ilyen-olyan dokureality-féleségek promóiban.

PYT 2021.01.08. 01:43:05

@Fálki: több, mint te, ezért merészkedtem szemtelenkedni ;))

2021.01.08. 01:44:09

@PYT: ó, már férjezett ASSZONYSÁG (copyrighted by pocakos tábornok) vagy, és ezt csak most tudom meg?:'D instant bús panda lettem.:] és am. a férjed még kiskorú/fiatalkorú volt, amikor megrontottad szegényt?:] ha nem, akkor abban nincs is semmi izgi/megbotránkoztató, szóval csalódottak lesznek a reggeli olvasóink.:D

PYT 2021.01.08. 01:46:05

@vágtázó vadmalac: szóval azt mondjátok itt nagynagy egyetértésben, hogy szar ízlésem van, mert én birtam a fejét? ;))

2021.01.08. 01:46:21

@Fálki: @PYT: kiderült a turpisság, akkor ezek szerint a milf-et elhagyva már, a mature ligában játszol, de a granytől még azért távol vagy.=)

2021.01.08. 01:47:41

@PYT:

"szóval azt mondjátok itt nagynagy egyetértésben, hogy szar ízlésem van, mert én birtam a fejét? ;)) "

ööö, most arról a hajniról, v heniről van szó, v a gergőről, v a férjedről?:D én már teljesen össze vagyok zavarodva.:Đ

PYT 2021.01.08. 01:48:16

@vágtázó vadmalac: a pocakost egy mondatban említeni velel, hát... minimum halálos sértés, phárbaaaj! (kiviszlek azt' kinnhagylak, thee!;) xdd

Fálki 2021.01.08. 01:48:46

@PYT: En soha nem mondanek ilyet.

Viszont most elkoszonok, mert megjott az onlinesakk-partnerem.

PYT 2021.01.08. 01:49:33

@vágtázó vadmalac: a t. kommtársról ofc, Gergő nem képezheti vita tárgyát, neeem! ;pp

PYT 2021.01.08. 01:50:13

@Fálki: okké zaddy, verd szarrá.. ;))

2021.01.08. 01:50:58

@Fálki: jócczak, Fálki!:]

PYT 2021.01.08. 01:51:36

@vágtázó vadmalac: ja, nem, már a beleegyezési határ megvolt, bőven xdddd

PYT 2021.01.08. 01:52:20

@vágtázó vadmalac: neeem, pont milf vagyok xdddd

2021.01.08. 01:52:43

@PYT: stohlbucisan zárjuk le a ma hajnali offolást...... most!:]

szép álmokat, PYT!:]

2021.01.08. 01:54:36

@PYT: a milfes önvallomásodra biztosan megnyalják majd páran a szájuk szélét reggel, jó lesz.:'D

(lajla tov!:])

PYT 2021.01.08. 01:55:07

@vágtázó vadmalac: manka... most vettem észre xddddd

2021.01.08. 01:56:48

@PYT: a mankát már visszavonom, azt csak hajadonoknak tartom fenn!:P:D

PYT 2021.01.08. 01:57:09

@vágtázó vadmalac: az a minimum ;pp és még mindig nemtom, mit takar az elköszönő formulád, de továbbra is viszonzom egy jóéjttel.. :)

PYT 2021.01.08. 01:57:46

@vágtázó vadmalac: anya is vagyok, kétszeres xddddd

PYT 2021.01.08. 01:58:42

@vágtázó vadmalac: ja, és nincs selyemsonkapinim.. xdddddd

Ármándójózsi 2021.01.08. 01:59:33

Életképek: Családi kirándulás

- Gyertek, indulunk - szólt hátra a válla fölött az apa, miután letörölte arcáról a nyálat - Megjött Renátó!
Fruzsi, a lánya, nyitott szájjal, boldogan rohant a kedvese elé - ma kit vertél meg? - kérdezte a köztük megszokott nedves üdvözlés után csillogó szemmel.
- Csak azt a kurva gyereket aki itt parkolt két házzal feljebb, hogy téged stíröljön és a szomszédot, mert ideköltözött 30 évvel ezelőtt ugyanezért.
- A zöldséges? - kérdezte a lány fogai között szűrve a szavakat - voltam ma vásárolni - és lesütötte a szemét.
A pofon olyan gyorsan jött és csattant az arcán, hogy alig volt ideje elmosolyodni.
- Ezt szeretem benned, hogy igazi férfi vagy! - súgta oda kedvesének a lány csengő füllel.
- Ne évődjetek már gyerekek - szólt az apa - ideje, hogy felkerekedjünk és megnézzük azt a híres házat!
Beültek az autóba, Renátó vezetett, és elindultak. Az út unalmasan telt, a monotonitást, a motor és kerekek hangját ahogy suhantak az aszfalton, csak a fiú hangja törte néha meg.
- Mivan te csicskagyász? Húzódjál már le te kurva! - Üvöltötte kedvesen, a közlekedés többi részvevője felé, jelezve, hogy jön, itt van.
Fruzsi arcán egy kis elégedettég futott át, tudta, a szülei büszkék rá, hogy jól választott.
- Van ott szendvics, én hoztam, zabáljatok - invitálta Renató az új családját.
- Köszönöm, nem kérek, nem vagyok éhes - jelezte Fru.
- Én is hoztam ám útravalót - szólt közbe a mama és a térdére kiterített kendőből, kolbászt, szalámit, hagymát varázsolt elő.
- Nagyszerű - kiáltott fel a lány izgatottan és falatozni kezdett. Renátó arcára sötétség borult, de ez nem változtatott rajta egy cseppet sem.
Végre megérkeztek. Kiszálltak az autóból és ott álltak a híres ház előtt, ahol minden elkezdődött.
- Emlékszel? - suttogta a lány érzelmesen - emlékszel amikor azt mondtam neked, hogy hányok tőled és soha nem kellenél? - és egy kicsit behúzta a nyakát.
- Hogyne emlékeznék, Sosem nem felejtem el. És te is emlékszel amikor a Robi végigtapogatta a combod és erről ajándékot is adtam neked? Ha nem itt bent lettünk volna, agyonverem - tette még hozzá Reni elmerengve.
- Úgy örülök, hogy megtaláltalak. Dubajban is amikor a hátamon fekve a mennyezetet bámultam, arról ábrándoztam, hogy egyszer biztosan eljön majd az igazi, az a férfi, akinek megengedem, hogy szájbaköpjön - mondta a lány mély meggyőződéssel.
- Menjünk, eleget láttunk - szólt az apa - visszafelé, ha Renátó megengedi, én vezetek.
- Nem bánom Papa, de ne kelljen tarkón csapnom, odafigyeljen a visszaúton - mondta az említett nevetve.
Viszonylag gyorsan hazaértek és akkor az öreg váratlanul így szólt:
- Gyere fiam, aludj nálunk!
Reni egy egészen mélyről jövő hang kíséretében köszönte meg az invitálást a maga módján
- Ááácskapocs, fater! - mindannyian nevettek.

Este amikor már lefevéshez készülődtek egyszercsak a mama nyitott be a szobába.
- Ezt kint felejtetted drágám, mondta huncut mosollyal és az éjjeli szekrényre helyezte a lánya szemtakaróját, miközben az apa az ajtóban állva kajánul vigyorgott. Miután kimentek, Fruzsi felvette a szemtakarót és a szokásos pózban, kedvesének hátat fordítva, nem mozdult többet.
Röné közelebb csúszott, egészen közel, és a takaró alatt, saját szórakoztatására, büszkén magáévá tette a lányt.
Nem tartott sokáig, de addigra a lány, ajkán különös mosollyal, már régen aludt.

Ki tudja, vajon miről álmodhatott...

A hirtelen, hangosan megszólaló zene ébresztette. Szemtakaróját feltolta és körülnézett.
A kamera szinte azonnal ráfordult, mielőtt még kimondhatta volna:
Tyűűűűűű...

PYT 2021.01.08. 02:02:09

@Ármándójózsi: azanyám! ezt odatetted tesa xddd

2021.01.08. 02:02:53

@PYT:

annyit jelent, h "jó éjszakát" (ivrit/héber). a boker tov meg a jó reggelt, de azt akár du. időpontban is beírom, ha épp akkor kerül élesítésre az első napközbeni hsz.:]

lehet, h ezért (is) menekültek el olyan sokan az utóbbi pár nap leforgása alatt.

na mind1, a plakátkampányt folytatni kell tovább, rendületlenül:

kepkezelo.com/images/fm4nwsp3o09vh4jugpsy.png

2021.01.08. 02:09:40

@Ármándójózsi: minőségi kontent volt, báttya! nem hiába kerültél fel a plakátra!:D

na de nem is offolok tovább, hadd maradjon elérhető közelben az irományod a reggeli turnus számára.

örülök, h el tudtam olvasni még lefekvés előtt.:]

jó éjt, Józsikám!:**

PYT 2021.01.08. 02:10:44

@vágtázó vadmalac: tudooom, közben megkérdeztem a gébetűs barátom (kéretik nem az o1g-re asszociálni!;) a plakátkampányod meg továbbra is zseniiii! :* na menj.. ;)

K_Attila 2021.01.08. 02:29:27

Nagy Alekosz, az egykori realitysztár és vagyonőr taxisofőrként dolgozik mostanában a Svábhegy és a Rózsadomb környékén, írja a Ripost.

A nyereményautóval járom az éjszakát, egy úgynevezett cb-rádiót is szereltettem bele néhány éve, azzal hallgathatom a forgalmazást és gyorsabban a helyszínre érek, mint más taxis. Ezek után a várakozó, ácsingózó vendég el tudja dönteni, hogy az én kocsimba száll be, vagy a taxiséba. Nyilván az enyémbe fog

– többek között ezt mondja Nagy Alekosz, aki saját bevallása szerint női utas esetén akár egy csókot is bevállal a fuvarozási szolgáltatás kiegészítéseként.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.08. 02:51:19

@vágtázó vadmalac: :-D A plakáton felkacagtam, pedig most ébredtem fel az éjszaka közepén!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 07:32:43

Daniéknak hála Frunátóék még hetekig bent lesznek , mert a zabszem szindróma bejátszik.
Virág nem mer Frura rakjni, inkább indokokat keres hogy Mercit megpakolhassa, akire senki se fog tenni, szóval 100% taktika.
Dani meg Móra tesz Renike helyett, ez is a beszartam Renikétől kategória, nem véletlenül keres ő is indokokat a csávó ellen, pedig rá se néz virágra mégis inkább ezt a Mó vonalat erőlteti, mert teljesen be van rosálva a kancigótól.
Fogalmam nincs Mó mennyit fog kapni, de ha ő megy akkor Renit kell vinnie, mert ha nem akkor tényleg lapító kis mankee a csávó.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.08. 08:38:34

Én a tegnapi adásból azt emelném ki, hogy érdekes megfigyelni, hogy mennyire nincs bennük bajtársiasság. Miközben Robi küzd az elemekkel, és vérhólyagosra ugrálja a lábait, egy ember nem áll ott mellette, és tartja benne a lelket, hanem pl. maszatol a közös hálószobában (mellesleg már olyan gátlástalanul, hogy az sem zavarja, ha a többiek ott járnak-kelnek körülötte), vagy rodáztat a nyugiban, heverészik itt-ott, cseveg, zabál stb... Tegnap ugyanazt hiányoltam a vizes pólós, és a tojásos feladatban, amit Laura is helyesen beleírt a posztba, és Robi is helyesen kommunikált kifelé. Senkit nem érdekel igazán kinn, hogy sikerült a "világcsúcs", ami sokkal fontosabb, hogy lássa hogyan teszi magát oda a delikvens a feladatmegoldáshoz. Mert ezt a szimpátiapontokkal jegyzi magában a kinti néző. Ebből a szempontból továbbra is állítom, hogy a villában 3 ember képes küzdeni: 1 Bálint, 2, Robi, 3, Fru.

MsIreneAdler 2021.01.08. 09:08:35

@szociál: az az igazság, hogy már én is dörzsöltem a tenyerem, hogy Frunátóéknak egyenes útjuk van kifelé. Erre Dani megint előszedte ezt a Moh sztorit, ami villaidőben számolva ezer éve volt. Nem értem, mi kattant át neki, lehet nem láttuk az előzményeket. Az nekem nem elég magyarázat, hogy Mú néz.
Megértem, hogy nehéz, meg hogy teljesen vakon vannak ők ott bent, de basszus : a tények azt mutatják, hogy Bálint a legény a gáton. Három párbajról megalázó különbséggel jött vissza. Azért ezt a borsónyi agyával még Daninak is fel kellene fognia. Ezért nem értem, hogy miért gondolja, hogy Rencsihez dörgölőzni majd jó lesz.

Ármándójózsi 2021.01.08. 09:10:39

@szociál: Nem teljesen értek egyet az utolsó mondatoddal, mert ha Mohára kerül a zöld, ami nincs kizárva a leguzóbbi napokban lázozzak alapján, simán kiviheti Kuszafogat is. Továbbra sem tartom rossz taktikának, vagy elitélendőnek, ha valaki olyat hív ki, aki ellen úgy gondolja visszajöhet és elfelejti ezeket fiú fiúval, tökös vagyok stb. marhaságokat. Ebben a játékban az idő=élet. Minél tovább sikerül bent maradnod, annál nagyobb az esélyed és nem csak számszakilag. A nagy fasszal kiesésért még nem adtak semmit. Sem pénzt, sem népszerűséget utólag.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 09:11:42

@MsIreneAdler:
Azért dörgölőzik Renihez mert ha Renit pakolnák meg a többiek akkor esély se legyen rá hogy őt vigye, pusztán a rizikót akarja elküldeni, a másik meg az hogy Móra könnyen pakolhat, Mó sose durrog vissza.

Ármándójózsi 2021.01.08. 09:12:31

@szociál: Remi sohasem vinni Danit, ne viccelj... És ezt ő is tudja.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 09:14:16

@Ármándójózsi:
Azzal csak mi járunk jól ha Frút kiviszi Mó, de mi van ha nem ?
Megint hetekig nézzük ahogy fényes nappal keféli a takaró alatt törpillát, BV-t már direkt meg se néztem mert ha a VV tele van dugással, akkor mi lehet a BV-ben ?

Ármándójózsi 2021.01.08. 09:17:51

@szociál: Vagy Rönét vinné Moha, vagy Frút egy ilyen helyzetben. Nagyon kis eséllyel még még Danit, mert ugye nagy pofával lázít ellene. De mindhárom esetben viszajönne. Nekünk meg az fájna, hogy a két legutáltabb még marad. De nekem Dani sem hiányozna már oda küzdötte le magát sajnos.

kozi001 2021.01.08. 09:22:27

@Ármándójózsi: tesók nem viszik egymást.

Renátó Moht vagy Mercit viszi. De majd még generál konfliktust.
Dani majd Moht, utána ha marad Mercit vagy Robit viszi.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 09:22:53

@Ármándójózsi:
Már én is azon agyaltam hogy egy Dani - Mó párbajon lehet Móra szavaznék csakazértis, pedig Mót utálom mint a xart, pusztán azért mert 40-es a vérnyomása, nem bírom a halvérű embereket, de a Reni féléket még inkább nem.
Dani a játék végéig ezt a lemezt fogja feltenni nekünk, végén a Bálintra lesz féltékeny, mert egyre közelebb lesz a nyereményhez, és akkor kell indok hogy felhozzon valamit Bálint ellen.
Ez a stratégiája, sztem cseppet sem féltékeny Móra, ez csak pojácáskodás tőle.

Ármándójózsi 2021.01.08. 09:26:57

@szociál: Moha egyébként más platformokon járók információja szerint az egyik legnépszerűbb, úgyhogy nem sok mindenki ellen nem jönne vissza állítólag és jelenleg.
Én is hajlamos vagyok megértőbb véleménnyel lenni róla, mint itt legtöbben.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 09:31:30

@Ármándójózsi:
Megosztó Mó, a lapítása miatt sokan nem szeretik, mások meg pont azért szeretik mert nem keresi a konfliktust.
Mercis dolgot is elengedtem mert a csaj gyépés egyfolytában oda pucsít neki, bele fáradtam.
Dani - Virág sztori is hót unalmas, komolyan mondom Vivit jobb nézni mint ezeket, pedig ki gondolta volna még az elején :))

kozi001 2021.01.08. 09:31:30

@szociál: Dani - Mó párbaj?
Én már csak egy kávét kérnék két cukorral.

Lehet elmennék a stúdióba "Mindkettő nem eshetne ki?" zászlókkal.

Dani stratégia?
Ha nem esik ki, akkor bele fog kötni a nemtesókba(Moh, Robi vagy Bálint) egy idő múlva hiába volt itt 'jó csapat' 7-es...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 09:32:48

@kozi001:
Látod alkohol nélkül jár az agya, mi van ha piál, ott már mindenkire féltékeny lenne Dániel.
Virág meg hót sötét hogy nem szólózik, ez lesz a veszte.

kozi001 2021.01.08. 09:36:41

@szociál: "Dani - Virág sztori is hót unalmas"
Egyet értek.
Már annyira unom Dani meg az önmaga szerint "túl jóképű" Moh hódításait, hogy inkább nézem Vivit. De még azon is legalább felhorkanok ha Renátó tömi a mosdatlan arcát 10k kcal-val!

2021.01.08. 09:45:25

@Fálki: VV9 Adri, VV1 Nori, VV3 Agica

2021.01.08. 09:47:41

Moh szerintem Frumixert vinne, nem Kavbojt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 10:16:15

@kozi001:
Tömi de nem hízik az ogre, csodaember mint Lölö.

A leggázabb az lesz mikor a Reni - Mó párbajon Dani Reni mögé áll, és ezt tudja Bálint hogy meg fog reccsenni valami köztük.

Magentax 2021.01.08. 10:17:26

Sziasztok!
Nem tudom, mi baja van itt sokakanak Móval, sztem nem a legrosszabb karakter a villában.
A Mercis történet se áll, már jóideje egyértelműen látszik, hogy inkább Mercike használja ki Mót és nem fordítva. Azért megnézném azt a pasit, aki így, bezárva előbb-utóbb nem adja meg magát, ha egy - egyébként csinoska - leányzó folyton a farkát fogdossa, lovagolgat, dörzsölőzget, héliumosan nyekergi, hogy "tedd be, tedd már be".

Több ilyen se hal, se hús játékos volt már a villában, hogy csak egyet mondjak - pl. VV5Csabi, vagy VV7 Robin - aki meg is nyerte.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 10:20:59

@Magentax:
Sztem a 3-ba se kerül be Mó.
Robi, Bálint és talán Virág, vagy Vivi lesz dobogós.
Merci Mó miatt esik ki, Mó meg Merci miatt.

Magentax 2021.01.08. 10:24:09

Tudja vagy sejti valaki, mire fel pampogott Dani fél órán keresztül? Még PP sem értette, mondta is, hogy fel nem fogja, miről vagy kiről makog Dani.
Valami olyasmit is mondott, hogy amikor kimntek a fürdőből, Moh rájuk mert nézni, és ez micsoda tiszteletlenség - ja és fontos! , Dani ekkor nem volt részeg.
Szerintem valami nagyon komoly defekt van ennél a fiúcskánál, bárkivel párbajozna, én tuti ellene szavaznék.

Magentax 2021.01.08. 10:25:55

@szociál: Az lehet, de én - azok alapján, amit mutatnak belőle - egyáltalán nem látom, mitől lenne sunyi, miért is kellene "szegény" Mercikét annyira sajnálni?

MsIreneAdler 2021.01.08. 10:30:17

@szociál: nem látok reális esélyt, hogy Danit vigye ki Rencsi, így ha ez a kokettálás taktikai, akkor baromi felesleges és Dani meredeken zuhanó népszerűségét csak tovább rontja. Daninak ezzel a haverkodással nem kellene kockára tennie a Bálinttal meglévő jó kapcsolatát. Lehet, hogy úgy érzi, ez most a jó irány, de hosszú távon baromira nem az.
Nekem ez az állandó szerelmet vallás is ultra kínos. Vagy nem őszinte, vagy ez az amőba érzelmi szintjén lévő proliúr azt hiszi, tényleg ez a szerelem. Talán a nézői levelek hatására gondolta, hogy mégha ilyen bárdolatlanul és gyatrán is, de megpendíti ezeket a húrokat. Mer' a zérzemes férfi, aki kemény, de lágy is, az a menő (tuggya a reklámokból :).

Ármándójózsi 2021.01.08. 10:31:34

Ezzel lehet, hogy várni kellene az új posztcsiig, de ki tudja, hogy az mikor élesedik, legfeljebb majd beírom oda is.

Tehát, megpróbáltam a napokban körbejárni és azokat az ismerőseimet megkérdezni, akik nem a hogyvoltos kommentelők sorába tartoznak, viszont más platformokon Face, Insta stb. követik a VV történéseit, hogy mondják el, ők hogyan látják a szimpátiasorrendet nem feltétlenül a lájkok, követők, hanem a komentek alapján amennyiben azokat is rendszeresen olvassák.

Amit én leszűrtem ebből az öszegezve így néz ki:
Moha és Merci nagyon erősek
Bálint és Robi erősek, de sokaknál semlegesek
Virág erős, de zuhan
Vivi elég gyenge
Frú, Renátó gyengék, népszerűtlenek

Ez amit én összegyúrtam az infókból DE!!!
Ha innen valaki, aki szintén aktívan követi ez említett közösségi oldalakat és van kedve. írja meg, hogyan látja a nagyobb merítés alapján a kinti szimpátiasorrendet, hogy akik csak ide járnak, ne legyenek teljesen vakon, hogy mire számítsanak az estleges párbajokon.

Előre is köszi azoknak akik megírják!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 10:36:21

@Magentax:
csak okot akar hogy legyen indoka a jelrakásra, mással nem akar konfrontálódni Dániel, ezért Móra ráhúzza a vizes lepedőt.
Látod Virág se érti.
Ő meg Mercire rak, lecopom magam ha most se viszik ki Fruékat.

@MsIreneAdler:
1 napig volt pozitív Dani, otthon a szerettei már siratják a 36 millát, pedig a markukban volt majdnem, erre látják hogy szétbombáz mindent ez a szerencsétlen, análozza Virágot, non stop féltékeny ( sztem ezt lenyúlta Renitől ), van baja.

Ármándójózsi 2021.01.08. 10:36:22

@Magentax: Baccameg, kihagytam...
Dani erős volt, de nagyon zuhan

Magentax 2021.01.08. 10:38:18

@Ármándójózsi: Köszi.
Nagyjából egyet is értek a rangsorral - Mercit kivéve.
Dani nálam is lassan a lista legalján van, lehet, hogy még Fru vagy Renátó esetén is Dani ellen szavaznék.

MsIreneAdler 2021.01.08. 10:38:26

@Magentax: nem az a probléma Mohval, hogy megfarkalgatja Mercit. Sőt szerintem ez egy teljesen őszinte és érthető megnyilvánulás tőle,főleg hogy a lány nemhogy benne van a buliban, de szinte követelőzik. A gondom nekem az, hogy ezek után Moh nyávog, mint egy szűzlány, hogy elég neki a puszika meg a bújás és a baráCCSág. Szóval mást mond, amit tesz, segget csinál a szájából, mindezt azzal indokolja, hogy ő őszinte Mercivel. Na neee :). Én nem tudom egyébként kinél mi a határ egy barátságban, nos nekem egymás genitáliáinak tapogatása már nem fér bele.

Ármándójózsi 2021.01.08. 10:40:18

@Magentax: Oké, de ugye azt vágod, hogy ez nem az én listám?

Magentax 2021.01.08. 10:41:40

@szociál: Pedig nagyon úgy néz ki, hogy Frunátóék most megússzák.
Tulajdonképpen alig lehet megtippelni, ki lesz a kiválasztott, annyira szanaszét akarják tenni a jeleket, bár Moh a legsanszosabb.
Kérdés, akkor Moh kit fog kihívni? Meri-e Danit vagy végre Frut viszi?

Gia 2021.01.08. 10:42:24

@MsIreneAdler: Legutoljára azt nyilatkozta Mó,hogy jól vannak így ők együtt,szóval beletörődött.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 10:42:31

@Magentax:
Sunyi Mó mert nem vállalja fel ha faxságot csinál.
Vivis esetnél is végig tagadott, pedig kimondta hogy ha megunná Mercit akkor szívfájdalom nélkül dobná, addig kell amíg jól érzi magát vele, aztán tegyük féltékennyé Danit eset, ami persze poén volt, de akkor se ment oda mikor Virágot ekézte Dani, mindig lapít.
Renike mikor lekurvázta és azt mondta ő csicska, itt se szólalt meg pedig adu ász volt a kezébe, mégis csak nézett ki mint hal a szatyorból.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.08. 10:42:59

@szociál: a takaró alatti lámpafényes dugástól egy picit én is meglepődtem. Nem úgy volt, hogy Fru nem fog szexelni a villában... ez ahhoz képest egy kicsit messze van. Hozzáteszem én már láttam egy két furcsaságot, de ennyire gázos dugásokat még nem....
Fru vagy besokkolt és azért nincs érzelem az arcán vagy nem is foglalkoztatja, hogy Renátó dolgozik rajta.

Nekem hányinger pedig én már csináltam/láttam egy két furi dolgot

kozi001 2021.01.08. 10:44:49

@szociál: Azaz. :D Erre nem is gondoltam. Ott fog kibújni a lóláb!

Amikor Dani a Renátó tesó mögé áll egy párbajon.

Magentax 2021.01.08. 10:45:43

@MsIreneAdler: Ez nem egészen így van.
Kíváncsi lennék rá, ha te pasi lennél, meddig bírnád megállni, pláne ilyen bezártságban, piásan, ha egy lány rádmászik, nyalogat, csókolgat, fogdossa a farkad, dörgölőzik.
Milliószor láthattad, hogy Moh elzavarja Mercit, ellöki a kezét, amikor ez a full erőszakos és rámenős kisbige matat a takaró alatt, vagy nemet mond, amikor Merci csókot követel.

Magentax 2021.01.08. 10:47:10

@Ármándójózsi: Persze, írtad.
Én csak jeleztem ,hogy egyetértek a listával.

2021.01.08. 10:49:10

@Ármándójózsi: no akkor ujra beirom, kurvara lenyegtelen alapbol ez a szimpatia dolog, mert nagyreszt konstans egy ido utan, mindenki bekerul egy-egy skatulyaba hogy kb mire meddig juthat

de

a vedettsegek megszerzese, a kreativ szerkesztes mindig ez ellen dolgozik, plusz pont nem a szimpatiat hanem az elutasitottsagot kell nezni, illetve azt, hogy a kvazi csapatok mennyire mozognak egyutt, hiszen vivi kurva gyenge kovetoket tekintve, de az erto nezok es a nem social median logo nezok kozt nepszeru es balint plusz robi szavazoi siman bent tartjak sokakkal szemben

a fenteik ertelmeben a szimpatia onmagaban nem hataroz meg semmit

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.08. 10:50:16

@Magentax:

Én így látok a hogy kire rakja kicsida a jelent.
Moha<- Dani, Renátó, Fru
Renátó/Fruí<-Bálint, Robi, Vivien
Meric<->Virág (ha ugyan nem renátó/fru) legalább a kettőből az egyik

Azt, hogy Virág végül kire rakj, jó kérdés???? De szerinte Merci biztos, hogy nem a Frunátóékra...

és itt cseszték el a saját játékukat.

Kivéve Vivi/Robi/Bálint.... szerintem ők a top3

kozi001 2021.01.08. 10:51:03

@Magentax: Most mit akartok! Moh "túl jóképű" egy kis semmi kis Mercihez.

Bármelyik "nő örüljön csak ha mellettük fekszik" egy hokis csoda, Moh... :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 10:52:49

@Magentax:
Lehet Mó a napokban jól összeveszik valakivel, pl Vivivel és akkor őt viszi, mert Danit sztem nem meri, Renátát bőnyállal vihetné párbajra mert ő tényleg úgy beszélt vele mint a xarral, de ő Mó.
Ha tököt növeszt akkor viszi Renit , ha nyúlbéla akkor Vivikézik.
Esetleg Dani és akkor lesz dilemma nálam az utolsó napig.

@Brigante:
Többet dugnak mint Daniék, pedig ők se apácásan tolják, Fru már mondott sok mindent , azt kiderült hogy nehéz betartani.
Renike dohányzik már ,vagy kivágják ha kimegy cigizni ? :)

@kozi001:
Pedig a bástya mellé áll ha Mó - Renit viszi, azért spanol vele újabban, tévúton jár szerencsétlen, az lenne durva ha Virág is reni mögé állna, mert őt szavakkal már elküldte az intenzívre.

Gia 2021.01.08. 10:53:10

@kozi001: Nem lehet ,hogy Mó csak szimplán húzta Merszi agyát?

Gia 2021.01.08. 10:54:39

@szociál: Mó nem viszi Vivient.Elég bátor lesz Frunátóékhoz.

MsIreneAdler 2021.01.08. 10:54:50

@Magentax: nem hogy férfiként, nőként nem bírnám ki, hogy egy számomra szexuálisan vonzó férfivel ne legyen több, ha ő is akarja. Azért írtam, hogy az égegyadta semmi gond nincs azzal, hogy összefekszenek, fiatalok, szépek, már miért ne tennék? A gond a körítéssel, a mellébeszéléssel és sunyulással van. Meg azzal, hogy Moh csak azóta lett ilyen elutasító Mercivel, mióta a lány jobban felfigyelt rá. Emlékszem, mikor beköltöztek Moh ostromolta, Merci meg a kinti kapcsolatára hivatkozva elhajtotta. Mikor fordult a kocka, akkor Moh nyomott egy satuféket, hogy barátság. Szilveszterkor is Moh ment oda a leválni készülő Mercihez, hogy "ne légy szomi, mi a baj" blabla.
Ezzel együtt Merdzsó nagyon rámenős és én szégyellem magam nőként helyette is, hogy ennyire nincs benbe semmi büszkeség.

Magentax 2021.01.08. 10:55:07

@szociál: Vivis esetre nem emlékszem, arra viszont igen, hogy eddig még senki nem vállalta fel, ha szembesítették valami hazugsággal vagy beszólásával, mindegyik csak pislogva lapított.

Ha Dani ekézte Virágot, soha senki - még Bálint sem - védte meg, mert az már mindenkinek ljött, hogy ilyenkor teljesen elborul az agya és nem lehet értelmesen beszélni vele. Bálint tett utólag egy-két kísérletet, de a második mondatnál rendszerint feladta.
Miért is kellene ebbe Móhnak beleállnia? Akkor, amikor az ominózus eset történt, próbált magyarázkodni, bocsánatot is kért, hogy csak poén volt, nem akarta megbántani Danit - de ez az őrült elméjű mindezt meg sem hallotta.

2021.01.08. 10:57:27

@Magentax: moh ott bassza el, hogy ugy viselkedik mercivel ahogy egy kapcsolatban szokas, mohnak akkor lenne igaza, ha egy balint-vivi viszonyban szexelnenek, mert ott mindketten tudjak, hogy eg es fold az o vilaguk, megy a haversag, de amugy van annyi kemia, hogy ez beleferjen

nem ordogtol valo az, hogy egy haveri kapcsolatban eloforduljon, plane villakorulmenyek kozt, ha mindket fel tisztaban van a lehetseges kapcsolat lehetetlensegevel

itt persze merci szerelmes hozzaallasa miatt nem korrekt moh, bar meetoo szempontbol itt merci a zaklato fel, de mohnak erre nem igy kellene reagalnia, hanem konkretabb hatarvonalak meghuzasaval meg egyertelmu reakciokkal, plusz ehhez nem 90 szazalekban mercihez kene nujni, hanem elni az eletet mellette a tobbiekkel, aztan ha igenylik, akkor osszebujas, esetleg szex, aztan enni, de ilyen gugyogi dolog az kurvara nem passol

de mint mondtam, a merci reszerol behaluzott erzesek miatt paros labbal kellene kirugni az agybol a kiscsajt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 10:58:10

@Magentax:
Nem vagyunk egyfromák, én kezdetektől utálom Mót, de most lehet rá szavaznék ha Danit vinné, Reni ellen meg pláne Móra nyomnám a küldés gombot.

kozi001 2021.01.08. 10:58:24

@Gia: Igen. Nekem az nem szimpatikus, hogy fenékig kiélvezi.
Az én szememben egy hót átlag/átlag alatti gádzsó.

Ez a bezártság egy elég faramuci kivételes helyzet. Nem tudom mit képzel magáról.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 10:59:37

@MsIreneAdler:
Ez a gáz hogy kívánja Mercit, de mégis teszi az agyát hogy legyünk csak barik mint az oviban, közben meg szilveszterkor hogy alányúlt :))))))))

MsIreneAdler 2021.01.08. 10:59:51

@Ármándójózsi: :)

@szociál: nem gondolom hogy a kiscsalád ezt felfogja.
Igazad van, mivel az anál nem arat osztatlan sikert úgy általában, sokan emiatt akár el is fordulhatnak Danitól. Most eszembe jutott egyébként, hogy vajon van-e összefüggés a folyamatos kukivakarás és a gumi nélküli seggbekuki között....

Ármándójózsi 2021.01.08. 11:00:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nem értek egyet ezúttal.

Azért érdekelnek ezek az infók, mindig frissiben, mert ha mondjuk egy Vivi - Frú párbajra kerülne sok, akkor legalább megközelítőleg tudnánk, hogy mire számítsunk. (Nyilván ez senki szavazatát nem befolyásolná innen, de nem néznénk nagyot, mint például én Gina 32%-át meglátva.

És igen, az elutasítottságot is és az esetleges átszavazásokat is kell nézni, de az én véleményem szerint ez kevesebbet nyom a latban. Nem hiszek a protest szavazatok akkora súlyában ebben a játékban, kivéve, ha egy igazán globálisan ellenszenves karakterről van szó. De persze adott esetben azok lehetnek a mérleg nyelve is.
Vivit pl. Moh és Merci ellenében szerintem egyáltalán nem fogják bent tartani Bálint és Robi szavazói. Hangsúlyozom, még mindig a kinti globális népszerűségről beszélek.

Zsu is szimpátiával nyert trorony magasan, protest utálók ide, vagy oda, vagy szerinted nem?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 11:00:51

@Gia:
Ginánál is azt hittük hogy csavar lesz, azt csinált egy dupla Gábor csavart és vitte Bálintot a szerencsétlen tufája :))

Kábel Barát 2021.01.08. 11:01:49

Moh-val az a baj, hogy olyan, mint egy zsibbadt agyú vakegér. A kinézet és a habitus nincs összhangban. Egyáltalán nem viselkedik, se férfiként, de még fiatal srácként se. Sőt sehogy se viselkedik, egy nagy 0 üreshalmaz az egész ember. Semmi élet nincs benne, egy gondolatát nem ismerem, nem lehet tudni, hogy mi érdekli, mit szeret, mikor érzi jól magát. Olyan folyamatosan, mintha elektrosokk kezelésről jött volna. Az a taktikája, ha van neki egyáltalán, hogy kerüli a konfliktust, így inkább nem csinál semmit.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.08. 11:01:58

@Ármándójózsi: a kovetodzsmokst én annyira nem nézem..ne feledjük hogy az elég tartalomfuggo és sokan kb minden szép és helyes lányt és fiút bekovetnek
De..oh a közösségi oldalakon nagyon extra népszerű másokat is felhúz

2021.01.08. 11:02:31

az lemaradt, hogy itt jon merci eretlensege, hogy azt hiszi, ha raizgul valakire az szerelem es nem pusztan kemia

Magentax 2021.01.08. 11:03:28

@MsIreneAdler: Direkt visszanéztem pár régebbi adást, na jó, nem az első, de a második perctől kezdve Merci nyomult Mohra.
Moh rögtön az elején közölte vele, hogy köztük csak barátság lehet. Merci már a legelső napok egyikén visítós jelenetet rendezett, hogy Moh csak neki külön nem készített reggelit. Megvan?
Moh ezerszer beszélte meg Mercivel, mi az, ami belefér a barátságba és mi nem. Ezerszer húztak határvonalakat - amiket aztán Merci azonnal át is lépett. Kristálytisztán emlékszem, amikor Mercike ott verte magát az ágyon fekve és bömbölt, hogy Moh nem akarja őt ölelgetni, meg puszilgatni, aztán azon bömbölt, hogyy hiába bömböl, ez Moht nem érdekli.
MOh nem sunyi, inkább egy setesuta, gyáva papucs.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 11:03:35

@MsIreneAdler:
Ez valamim kényszeres nála, mint másnál az hogy 30x fel lekapcsolja a villanyt mielőtt elmegy a boltba.
Bár lehet hogy az utcán nem túrna be a naciba ilyen látványosan, csak a kameráknak mutatja hogy van kukim nézzétek :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.08. 11:04:06

@Ármándójózsi: Moh és Merci insta tartási jóval vonzóbbak mint pl Vivi vagy Gru tsrtslmai

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.08. 11:04:39

@MsIreneAdler: alakul közöttük valami. Moh nem azért nem akar nyíltan vele lenni, mert nem vonzódik hozzá szerintem, hanem mert nem fér bele neki a játékába, vagy látta az Anikó showt a lánnyal....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 11:05:58

@Kábel Barát:
Riportba az a 40-es vérnyomás milyen már, mintha álmából ébresztenél fel minden alkalommal.
Ehhez bejárnak plazmát venni minden nap ?
A mélytorkozás az bezzeg megy ,meg a seggnyalatás, az mondjuk szimpi. És milyen kis helyes.
ja nem :)

2021.01.08. 11:06:24

@Ármándójózsi: zsu azert nyert mert roli es hunor elbasztak, a top3-ban megoszlott koztuk a szavazat es ezzel a gyepes kerult a kettobe, ott meg roli szavazoi tojtak hunorra voksolni

ha en balintnak vagy rolinak drukkolnek akkor tuti vivit hoznam vissza, mert balint es robi elleneben sulytalan, mert csak az o relaciojukban mukodik, ellenben merci es moh nepszeru fiatalok, akik veszelyes parbajellenfelek, akiket ki kell ejteni ha lehet

Gia 2021.01.08. 11:07:26

@szociál: Móból több észt nézek ki,mint Ginából.

2021.01.08. 11:08:04

@Magentax: na jo, de egy ilyen not nem dugok meg a tv-ben, csak kint a valo eletben

Ármándójózsi 2021.01.08. 11:09:36

Kicsit félrement ez a nézzük meg a hogyvolton kívüli szavazók szimpátia sorrendjét, mert mindenki elkezdte magyarázni, bevédeni ettől a sajátját. Ami nem baj, ezzel semmi gond, de itt az lett volna a lényeg, hogy vajon mások, hogyan látják ezt. Mert ahogy én hallottam, lenne itt nagy meglepetés, ha Moh, vagy Merci olyan ellen is visszajönne, akit mi el sem tudunk képzelni. Persze vekem együtt.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.08. 11:10:32

@Gia: és mindig meglepődünk. Én már Gábornál feladtam, hogy észről beszéljünk.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 11:11:07

@Gia:
Nem az ész a lényeg most, hanem hogy van e töke kivinni Renikét.
Ginának esze sose volt, de szívvel kivihete volna Renit, mert ugye a levélben Amanda ezt próbálta nagy vonalakban elmesélni neki, de csak a Dingó járt a fejében hogy megbosszúlja, Gina a tipikus lakótelepi roma lány akinél a muzsika tv kiégeti a tv képernyőjét.

2021.01.08. 11:11:29

@Gia: Mohnak van esze, egy sunyi lapito kis pocs, Kavbojnak annyiban igaza van, hogy lesi a tobbieket (igy viragot is), be is vallotta hogy municiot gyujt a parbajokra, moh pedig frut vinne ki szinte biztosan, mert rendre beleallt az elejetol fogva es rengeteg erve lehet ellene - amugy fru legfobb baja, hogy moh nem ot valasztotta maga melle es ezert nem csipi mercit sem, akivel amugy joba lenne, de nem tudja elengedni, hogy lestipistopizta a kivalasztott pasit

Ármándójózsi 2021.01.08. 11:11:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ez egy eléggé népszerú álláspont, de én ebben sem hiszek. Zsu azért nyert mert több szavazója volt, mit a másik kettőnek együttvéve.

Gia 2021.01.08. 11:11:44

@Brigante: Továbbra is tarton,hogy Mó nem viszi Vivit.

2021.01.08. 11:14:16

@Ármándójózsi: Allitolag van erzekem az emberismerethez, ezert en ugy latom, fuggetlenitve a sajat velemenyemtol, hogy balint es robi magasan verne barkit jelenleg, fru es renato pedig barkitol kikapna, egymas kozt balint es fru az erosebbek, a tobbiek kozt barmilyen eredmeny elofordulhat ha egymas ellen mennek

2021.01.08. 11:14:55

@Ármándójózsi: azok nem zsu sajat szavazoi voltak, hanem a ket fiut gyulolok

2021.01.08. 11:15:29

@Gia: Moh nem viszi Vivit, egyertelmu, azzal elvagna magat Balint es Robi elott

Ármándójózsi 2021.01.08. 11:18:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Akkor szerinted Zsú azért nyert, mert a két fiút gyűlölők többen voltak, mint az őt gyűlölők?
Aha.
Akkor ezek szerint mégis Zsu volt a népszerűbb, még szerinted is.

Magentax 2021.01.08. 11:19:32

@Brigante: Elég sok itt a kérdőjel.

Dani > Moh - ezzel egyetértek, kérdés Dani rá tudja- e venni Virágot, hogy ne Mercire tegye a jelet.
Virág > ?? Merci vagy Moh
Fru és Renátó > Moh - ez is sanszos
Robi > Moh?
Egyébként Robi és Virág a nyugiszobában arról beszélgettek, hogy Daninak nagyon kéne a párbaj, hogy lenyugodjon. Gondolom, így Robi is Moh-ra szavaz és arra számít, hogy Moh Danit hívja ki?
Bálint és Vivi > talán Renátó, talán Fru
Merci > passz, ő jóban van Fruval - talán Vivi?
Moh > Dani? Renátó?

kozi001 2021.01.08. 11:27:22

@MsIreneAdler: A vakaródzás szerintem előbb volt Daninak.
Küldhetnének be neki valami krémet!

bel ami 2021.01.08. 11:29:03

Arany Virág, ne légy buta,
a Danikád neked bukta!
Ellened is - párbajokon
nyomul majd, mint szar segglyukon.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 11:31:55

Rájöttem mi a baja Daninak !!!
Dani legszívesebben Mercit tologatná, de mivel összeszűrte a levet a "kislánnyal" ezért esélye se lenne Mercinél, ráadásul Mó meg nem akarja megrépázni Mercikét, akit Dani szíves örömest, ezért féltékeny hogy ezt a jó numerát így hagyja ellebbenni a szélben Mó, és ez fáj Dánielnek :)
Tiszta sor.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.08. 11:36:50

@Magentax: valahogy így. Elég keszekusza a kép. Mivel Dani hülyeségével ment el egy adás, egy méeg Renátóval eléggé kérdőjeles mi fog törtnéni nekem is.
A legnagyobb gyanúm, hogy minimális különbség vagy egyenlőség lesz Moha és Rentó/Fru között.

Feltéve ha nem oszlanak meg a szavaztok Renátó és Fru között (meg egy kevés Vivire és Mercire).
Mert akkor fixen Moha lesz jelölve.-> Bálint meg ki fog akadni, mint a taxióra.

Az a gond, hogy Bálint nem rendezi a csapat sorait, csak éldegél bent.

MsIreneAdler 2021.01.08. 11:39:24

@Magentax: örülök hogy abban egyettértünk, hogy egyikőjük sem kezeli valami jól a helyzetet. Moh lehetne határozottabb, Merci meg visszafogottabb.

2021.01.08. 11:42:58

@Ármándójózsi: kevesbe volt nepszerutlen a pontos kifejezes

Magentax 2021.01.08. 11:45:35

@Brigante: Ki is most a villamester? Régebben pontosan lehetett tudni, most meg eccercsak kiderül.

2021.01.08. 11:46:59

ki most a villamester, aki egyenlosegnel dont?

MsIreneAdler 2021.01.08. 11:47:02

@szociál: igen, ovis viselkedés. Nekem van egy teóriám. Mivel Mohnak irl gullosabb nők jönnek be, mint Merci, azért nem kezd a lánnyal, nehogy a többi smink nélkül csúnyácska lány majd odakint azt higgye pálya van :)
Ami Danit illeti, észrevetted, hogy már nem mutatják a kukimotozást? Vagy elmúlt, vagy a szerkesztők már megszánták.

2021.01.08. 11:47:25

@Magentax: na, mire frissitettem bekerdezted elottem

MsIreneAdler 2021.01.08. 11:47:37

@kozi001: Virágnak nem viszket a popója :)?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 11:47:59

@Brigante:
Kizártnak tartom hogy Frunátóék 40%-nál többet kapjanak Mó ellen.
Rengetegen utálják őket.
Gina is majdnem 10%-al kukázta magát, ez Frunátóénak is szólt nem csak Ginának.
70%-el vissza megy Mó.

2021.01.08. 11:48:55

@Brigante: Balintnak nem kell rendezgetnie a csapatot, mert hagynia kell kibontakozni a majdani ellenteteket ami a kezere jatszik, neki inkabb a fokuszt kellene igazgatni, hogy maradjon celkeresztben Csulato es Frumixer

2021.01.08. 11:49:23

@MsIreneAdler: Miert viszketne, allandoan dorzsolve van

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 11:49:35

@MsIreneAdler:
Vagy rászóltak hogy kevesebbet fogdossa, vagy kapott kintről üzenetet a nézőktől, de azokat nem mutatták meg adásba.

2021.01.08. 11:49:59

@szociál: Boven 80 felett menne vissza

Magentax 2021.01.08. 11:52:15

@szociál: Egy ilyen önkéntelen mozdulatról nem lehet leszokni csak azért, mert rászólnak.
Emlékszem, valakinek mesélte is, hogy az anyja két dolgot kért tőle, ne tesózzon és ne vakarja a micsodáját.
Sokszor szerintem ő maga sincs tudatában, hogy odanyúlt. Inkább nem mutatják szerintem.

Magentax 2021.01.08. 11:54:31

@Magentax: Mondjuk, elég gusztustalan is, hogy benyúl a gatyájába, aztán mindent összefogdos - kaját, bútorokat, Virágot....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 11:55:10

@Magentax:
Szóval ha lesz egy vita amikor pont fogdossa akkor gyorsan rázúmolnak a fejére, párbajon kint a stúdióba számoljuk meg hányszor fog betúrni a naciba :)
Sztem egyszer sem, kordában tudná ő ezt tartani :)
Bár régi melóhelyemen én is ismertem egy csókát aki tényleg mindig fogdosta a pöcsét mikor kommunikált, de fura mód csajok előtt nem, csak ha palikkal beszélt.

Spitzbaue® 2021.01.08. 11:56:49

Jóebédet!

Nálam nagyon lement Dániel, és eléggé feljött Mú. Szinte már Lóbelttel van egy magasságban. Én csodálom azért, hogy el tudja, vagy legalább megpróbálja elkerülni a konfliktust.
Mindkét dühöngő bika Múra féltékeny. Nevetségesek.

@szociál: Bizony, ilyen is van benne, nem is kell a szmájli.

Szerintem ne gondoljuk túl: Recskát kiválasztják szombaton, annyira még össze fognak zárni. Remélem...
Mercinek is van rá oka, Bálint nem kérdés. Illetve kérdés, hogy Bálint mit akar, mert ha másban nem is, benne fel kell hogy merüljön, hogy nem szabad elosztani a szavazatokat Grú és Recska között. És ezt talán/reméljük meg is beszélik valahogy/virágnyelven.

Dániel tényleg egybites, vagy nagyon feledékeny, hogy most Recskát spanolja: Halló, a Recska csapat népszerűségi indexe a béka segge alatt van a játék kezdete óta, kedves Dániel!

kozi001 2021.01.08. 12:02:47

Most értem oda ahogy a BV-ben Robi már megint főzni tanít egy csajt. lol

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 12:03:08

@Niemandhäuser:
Ki a villamester ?
Sztem egál lesz ,Mó és Reni ugyan annyit kap, és tök mindegy ki hívja ki a másikat, mindenképpen Mó megy vissza.
Minden néző Renátát szeretné látni párnajozni, az összes konfliktusát megmutatnák hátha felejtettek a nézők, ez lekurvázott már mindenkit a villában, fiút lányt.

Ármándójózsi 2021.01.08. 12:04:53

@Niemandhäuser: Holló a hollónak effektus a Röné, Dani spanolás. Dani nem akarja, hogy ha kijön, a tesók felkérdezzék, hogy miért tesóra rakott. Ennyi.
De ez, hogy Dani esetleg Mohra és az, hogy Virág Merdzsóra rak, nem befolyásolna semmit, ha a maradék öt egységesen nyomná. Csak ennyi kell.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.08. 12:13:22

A legfurabb dolog akkor fog tortenni ha Dani - Mo parbajnal el kell dobteni ki kit tamogat.
Igy meg fog esni hogy Danit fogja tamogatni Balint, Reni es Fru egy csapatban bmg, nem kicsit morbid.

MsIreneAdler 2021.01.08. 12:23:02

@kozi001: áh kész. Mintha akkora cucc lenne, hogy ne lehessen megtanulni :)

kozi001 2021.01.08. 12:26:07

@szociál: Ne beszéljetek így Daniról, mert "odaadja az aranydárdát"... :D

MsIreneAdler 2021.01.08. 12:26:24

@VV10 Velőtrázó Vélemény: hogy is mondjam szépen, hogy ne legyen baj belőle. Szerintem Dani varázspálcája talán el van átkozva, egy olyan igével bűvölhették meg, mint a "kankó maximus". Ezért a sok dirzsi-dörzsi pont hogy kiválthatna Virágnál egy kis viszketést azon a tájékon.

Gia 2021.01.08. 12:30:05

Szerintem Fru a villamester.Amikor volt a szívószálas rekord ő hozta be őket,és a raktárba csak a villamester léphet.

MsIreneAdler 2021.01.08. 12:31:25

@Gia: és az evőeszközöket is ő cipelte ki!

2021.01.08. 12:33:52

oink/boker tov!:]

@Ármándójózsi:

én csak a hivatalos fb oldalán lévő vv-s posztok alatti - kb. olvashatatlan formában írt/megfogalmazott - hozzászólások alapján tudok esetleg hozzátenni:

1. bé (ő még mindig masszívan kiemelkedik, sokan szurkolnak neki, normális dolgokat írnak vele kapcs. persze a "gina/reni rokonyság" kutyázza folyamatosan)

itt következik egy kurva nagy hézag, lemaradás

2. a pozitív/negatív kommentek arányait nézve, talán lobi jönne ki ezüstérmesnek (többnyire a nem roma származású nők adnak hangot lobi-szimpátiájuknak)

itt következik megint egy akkora szakadék/lemaradás, mint az első és második helyezett között volt

3. dani/renátó (nem írom le, h kiknek a körében népszerű, mert akkor csúnya-csúnya "lasszizmusélt" életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélnek, és nem szeretném a szimpátia-bronzérmesek rajongóival tölteni a hátralévő életemet a sitten.:D)

gyakorlatilag az fb-n a lányoknak (a kiesetteknek, és a még bent lévőknek) semmilyen szurkolótábora nincs, nagyon elvétve írnak vmi pozitívat velük kapcsolatosan, 80-90%-ban csak a vélt és valós hibáikon lovagolnak nők-férfiak vegyesen.

mohás: ugyanez elmondható róla, amit a lányokkal kapcs írtam.

ha még bent lenne a digó nevű szardarab, kb. olyan méretű és összetételű fan bázisa lenne, mint a 3. helyre belőtt renátónak/daninak.

és most kampány!

kepkezelo.com/images/fm4nwsp3o09vh4jugpsy.png

(maradt még 3572 karakter!)

Magentax 2021.01.08. 12:34:55

@Gia: Tényleg. Akkor viszont, ahogy előbb felmerült, hogy esetleg szavazategyenlőség lenne Moh és Rencsike között, egyértelmű, ki lenne a kiválasztott.
Moh annyira nyuszifiú, nem hiszem, hogy ki merné hívni Rencsikét vagy Danit.

2021.01.08. 12:35:39

fluzsinah a gonosz vellamester/törpe a héten, offisöl is.:]

Gia 2021.01.08. 12:38:32

Jó ötlet volt a lakókat a labda mellett vízzel is megkínálni. :-) Mondjuk Fruzsinak jobban járt volna,mint Vivcsónak,de vicces volt.

Gia 2021.01.08. 12:39:13

@Magentax: Akkor kit hívna ki szerinted?

Magentax 2021.01.08. 12:51:13

@Gia: Ha vissza akar menni, akkor az ő értékrendjük szerint Vivi a leggyengébb, lehet, hogy őt. Bár azt nem tudom, mivel magyarázná.

MsIreneAdler 2021.01.08. 12:52:23

@Magentax: te állsz tőlem a legtávolabb...tadaaam :)

2021.01.08. 12:55:38

ha valoban frumixer a villamester, akkor ha egyenloseg eseten mohra voksol meg inkabb ot vinne moh

Magentax 2021.01.08. 12:59:46

@MsIreneAdler: Tényleg, ez egy alapmondatuk.
Ha ez lenne a felállás, bajban lennék, kire szavazzak. Mindkét játékos totál közömbös számomra.

Magentax 2021.01.08. 13:01:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Én ennél sokkal gyávábbnak tartom Moht. Frunátóék úgy adják elő magukat, hogy ő extra erősek - Rencsike is és Fru is többször hangoztatták, hogy ők bárki ellen visszajönnek.
Moh nem a leélesebb kés, hogy ezen átlásson.

Magentax 2021.01.08. 13:03:17

@MsIreneAdler: Ja és bocsi, nem jól tudod, kijavítalak:
"Te állsz hozzám a legtávolabb" :D

2021.01.08. 13:06:35

@Magentax: de ot ember eleve kiesik akit nem vinne, balint-robi-vivi-merci-virag, tehat marad dani-renato-fru, akik kozul egyertelmu a valasztas meg egy hulyenek is, egy gyavanak meg inkabb

Magentax 2021.01.08. 13:11:47

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Még sosem vártam ennyire kiválasztást, mint a mostanit. :D
Akármi IS megtörténhet.

princejesus 2021.01.08. 13:16:23

@VV10 Velőtrázó Vélemény: mindhárommal volt konfliktusa, de szerintem Frut vinné ki mert őt tartja a leggyengébbnek. Szerintem amúgy mind 3 ellen vissza jönne. Egyébként nem hiszem hogy Moh lesz a kiválasztott, Virág Mercire rakja, Dani Mohra, Fru meg Rencsi ha gondolkozik akkor Mohra rakja(bár ezt kétlem). A többiek meg megpakolják vagy Frut vagy Rencsi. De nem hiszem hogy eloszlanak majd a szavazatok kettőjük között

Fálki 2021.01.08. 13:32:08

@VV10 Velőtrázó Vélemény: hjajjj, biztos voltam benne, hogy elobbutobb elokerul Agica is...Te hogy pont nálad... hjajj.

Nem akarok nagyon offolni, mert latom nagyon ON-ba vagytok, de aki még nem dobta be és hímnemű, annak:

Alltime VVcsajokbol tessék válogatni, mindharom helyre irni kell es ugyanazt nem lehet két helyre

Szex
szerelem
házasság

Nálam
VV1Nóri
VV8Zseri
VV2Rita

Mindenkinek jónapot amugy.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.08. 13:35:05

@szociál: Már ha Moh Frunátóékat viszi. Mert baszus amilyen mellé taktikázást láttam itt, én már csak annak hiszek ami megtörtént!

Fálki 2021.01.08. 13:40:11

@Brigante: Ki mast vinne?

Fruzsi heteken keresztul kutyazta Őt, a régi hetesből pedig szerintem betyárbecsuletbol se valasztana. Marha ismeri ezt a szót...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.08. 13:56:26

@princejesus: ha nem gondolkodnak, gond nélkül lehet, hogy egyenlőség lesz és akkor a gonosz kis törpe előugrik a sarokból és rárakja Mohára

Rrami 2021.01.08. 13:57:55

@Kábel Barát: Így így! Nekem is hasonlóak a gondolataim Móról. Vivi hernádijuditos pillantásai is érdekesebbek, mint az, ha Mó beszél. Én is őt küldeném haza most, semmit nem tesz hozzá se a műsorhoz, se a játékhoz. Egyszerűen semmilyen, még tujának is kevés.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.08. 14:00:16

@Fálki: én már csak néztema VV-ket. Ha szt mondom egyik sem volt meg nekem névről az ciki :DDDDD

Egy biztos nőkön nem fogunk összeveszni, egyikük sem a zsánerem.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.08. 14:01:53

@Rrami: ja van benne valami, ő a tuja alatt a Moha.

MsIreneAdler 2021.01.08. 14:03:26

@Rrami: Moht azért Fru, Renátó vagy akár Dani ellen (viszolyogva bár, de) visszaszavaznám.

princejesus 2021.01.08. 14:04:24

@Rrami: Mondjuk Dani se csinál semmit csak Virágot locsolja meg gyomlálgatja.
Ha nem féltékenykedne a Mohra akkor maximum a BV-ben látnánk

Rrami 2021.01.08. 14:11:36

@kozi001: Az is egy érdekes beszólás volt M részéről. Engem egyébként ez a folyamatos babázása is irritál, jobban mint pld Fru megnyilvánulásai. Na de babóóóó :D

Mittudomki 2021.01.08. 14:13:57

@Magentax: Jópár elszólása, Bálinttal való beszélgetése(lsd lila ajándék Rencsinek és kutyázás a konyhában majd a cigizöben Bálinttal megbeszélés és sok más is) hogy annyira nem butácska Móh.Mercivel ez a "barátság" sztorit is elég konzekvensen hozza,bukik a szitun de még szolidban tartja a veszteséget(szórakozás és jólét mellett)Dani Virág örületben is volt már hogy leszarta Dani vergödését és lepattintotta Virágot hogy öt ebből hagyják ki..fotózós eset.

Itt egy Móh-Rencsi párbaj lesz..ha Vivit nem figyelmeztetik hogy Rencsi a befutó akkor Móh is mehet 4 jellel..Robi még ki fog várni ez még nem az a pillanat ahol ki kéne lépni Svájcból..a Rencsi vonal még indokolható

MsIreneAdler 2021.01.08. 14:16:50

@Rrami: tegnap Dani is mondta Virágnak... A hátamon a szőr felállt!

Fálki 2021.01.08. 14:21:31

@Brigante: Akkor add elso a sajat neveidet :c)

Rrami 2021.01.08. 14:21:31

@MsIreneAdler: Danis párbajnál fogalmam nincs melyikre szavaznék, egyébként még sosem szavaztam, de tegyük fel. Viszont Frut és Rencsit is visszaküldeném Mó ellen, a védtelen szombathelyi és Tisza-parti lakosságra gondolva:)

Rrami 2021.01.08. 14:23:11

@princejesus: Felőlem mehet Dani is, de azért csak többet csinált eddig, mint Mó. Félreértés ne essék, nem szimpatizálok vele.

Fálki 2021.01.08. 14:23:16

@Rrami: Miiiiiiiiiiiiiii, ne mar hogy a Frunatora szavaznal barmilyen korulmenyek kozott?!

Rrami 2021.01.08. 14:24:57

@MsIreneAdler: A babát?! Jaj ne, duettban fogják nyomni ezentúl? (Nem látom melyik hsz-re küldted)

Rrami 2021.01.08. 14:26:41

@Fálki: :DD Sajnálom. De vigasztaljon a tudat, hogy valószínűleg hozzám hasonló aberrált nem sok van, ezért tuti kiesnek, mint a huzat :)

LaciHogyVoltol 2021.01.08. 14:27:59

Szerintem is Moh lesz a kiválasztott, kb. így:
Bálint --> Renátó (bár sanszos Fru is, hogy elébe menjen az "akkor küldesz prábajra amikor lila van rajtad csicskha ghecccciii?" orbézolásnak)
Dani --> Moh
Fru --> Moh
Merci --> Virág...esetleg Renátó...nagyon esetleg Vivi, szerintem nem fog sok vizet zavarni bármelyikre is teszi
Moh --> Fru (nem akar Daninak direktbe neki menni és neki azért Fruval a játék elejétől van konfliktusa) nagyon max Renátó
Renátó --> Moh
Robi --> Fru
Virág --> Merci
Vivi --> Renátó/Fru

Tehát hacsak Bálint-Robi-Vivi ki nem szimatolják Merci hova szavaz és taktikailag oda nem tömörülnek, hogy meglegyen a 4 jel, akkor saszos, hogy 3-al Moh lesz a kiválasztott.

Szerintem FRU lenne az első választása, mivel régóta van vele konfliktusa és szerintem őt tartja a leggyengébbnek is, maximum a "lovagiassági" faktortól rezelhet be, hogy nehogy a nézőknek / bentieknek ne tetszen, hogy lányt visz. Valamint Renátó ámokfutásától, ha kiejti a csaját...

RENÁTÓ. Szerintem nem fél tőle. Pont abból, ahogy Mercit próbálta jobb belátásra téríteni, hogy ne álljon át Gina mellé lejött, hogy ő átlátja, hogy a Mocsár csapatnak már harangoztak. Szerintem szivem szerint Moh inkább Frut vinné, de Renátó agresszivitásától tartva, hogy 3 hétig hallgathatja, hogy "Nem vagy férfi, mert lány viszel! Mivan engem nem mersz?!", meg "Kint hagytad Frut, itt én megkeserítem az életed!" lehet hogy meggondolja magát és Shreket viszi.

DANInak szerintem most még nem mer neki menni és jól is teszi. Daninak még mindig nagy a tábora kint, de az a szerencsétlen nagyon dolgozik rajta, hogy leapassza. Ha úgy fogja innentől tolni a kretént, mint a tegnapi összefoglalóban végig, akkor szívem szerint én kipaterolnám még Renátó és Fru előtt, mert ez a performansza sokkal elviselhetetlenebb volt, mint amit a mocsár csapat valaha leművel. Egyébként meg másnak is feltűnt, hogy amióta "szerelmet vallt" Virágnak csak az ágyban fekszik? Szerintem tényleg annyira sérült, hogy most annyira félti a kis "szerelmét", hogy csak akkor érzi "biztonságban", ha az agyban magához szorítva tartja, és mostantól ezt tervezi csinálni a játék végéig...

Spitzbaue® 2021.01.08. 14:32:22

@Fálki: Nálam

VV? Maci hónalja/könyökhajlata?
VV10 Gina
VV8 Renáta

Hülye kérdésre, hülye válasz. :-P

princejesus 2021.01.08. 14:32:46

@Rrami: annyival csinál többet hogy bulik on részegen valakivel mindig összeveszik, legalja ember a Dani, az meg ahogy néha úgy adja elő a mondatait mint valami bölcs ember aki rengeteg mindent átélt már és a többiek még kisgyerekek az kifejezetten irritál. A Virág meg elkezdte átvenni Dani stílusát tegnap amikor Mercirol beszélt Robinak folyamatosan "a kislány" -nak nevezte a Mercit mintha ő valami érett nő lenne

Spitzbaue® 2021.01.08. 14:39:39

@princejesus: Igen, Dániel nagyon kiesett már a pixisből nálam is. Pont ezekért, de legjobban, most Mú miatt (akit egyébként, le se xarnÁk, ha Daniella nem szállt volna rá)

princejesus 2021.01.08. 14:44:08

@Niemandhäuser: Igen Moh-t valóban nem lehetne észre venni ha nem baszogatnák állandóan, jelenleg egy középmezőny játékos maximum top 5, de még nem aljasodott le olyan szintre mint a Dani, mint a Renátó vagy akár a Fru ezért mindenképpen jobbnak tartom Moh-t ennél a háromnál.

Rrami 2021.01.08. 14:49:03

@princejesus: Hát igen. Daninál nekem az az érzésem, hogy jár a szája, mondja mondja, de egy dolgot jár körbe többször. Aztán vissza az elejére, és újból, de érdemi információt meg nem közöl, és már eltelt negyed óra. Tulajdonképpen olyan mint valami masina. Szerintem az meg végképp nem érdekli, amit a másik mondana (ha szóhoz tudna jutni). Úgyis rekord-téma hét van, lemérhetnék, hogy egyhuzamban meddig bír karattyolni ugyanarról.

Mittudomki 2021.01.08. 14:49:24

@Rrami: Móh eddig hozza a megfontoltabb Gábor szerepet(egyébként Robi is az..söt ö párszor már inkább irritáló svájc..fentebb írta valaki hogy semmit nem tudott meg Móhról mi érdekli,mit szeret,mikor érzi jól magát..na ez dettó Robinál,Vivnél is)
Konfliktust kerül és raktároz-ala Rencsi elleni párbaj esetén felhozható indokok

A baráti 7 es nagyrésze még nem indította be igazán a játékát..egyedül Dani süllyed be mocsár szintre szép lassan(bár a Virággal szembeni viselkedése,kapcsolata mindig is ott volt) Virág a túlzott megfelelés miatt kezd vele süllyedni és Merciböl hoztak ki még Fruék egy elbújtatott személyiséget.
A többiek Vivi,Robi,Móh egyenlöre vegetál és minimális ráhatást gyakorol a játékra vagy kapcsolódik be a történésekben akkor is főleg ha támadás alatt vannak.

Szerintem itt sokan majd megfognak lepödni Móh-n ha rákerül a kendö,persze nem a legélesebb kés a fiókban,nem is tudja teljesen kifejezni magát,van benne egy kis hokis macsó,pici ego val megfüszerezve de ettöl még szorult bele,empátia és csöppnyi gógyi is..nem rosszindulatú,elmebeteg de majd a lényeg úgyis párbaj helyzetben jön ki belöle..vagy felcsúszik a 3. helyre vagy lemegy 6 nak ez majd kiderül.

Rrami 2021.01.08. 15:02:44

@Mittudomki: Nekem Robi, akár tuja, akár nem, bejön, ugyanis érzek nála rafinériát. Mó lehet, hogy nem rosszindulatú, csak nekem MÁS se. Nem igazán van egyénisége, de azt is értem, hogy valaki miért helyezi előbbre a képzeletbeli listáján több lakónál. De lepjen meg, ha rákerül a kendő, legyen úgy. A nyereményt viszont nem adnám neki oda. Elég volt egy Soma.

MsIreneAdler 2021.01.08. 15:04:43

@Rrami: igen a babaaa. Duó lesz bizony. Én a lányok helyében már kimásztam volna a kupolán :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.08. 15:09:25

@Fálki:

Másképpen rangsorolok:

Egy éjszaka: VV4 Baukó Éva
Akibe tinédzser korba szerelmes lettem volna: VV Gigi
Akit elvettem volna feleségül (de szerintem elváltunk volna 14-18 év után) VV Anett

Kontrasztosak, de ez van...

2021.01.08. 15:17:59

@Rrami:

na de baba/babóóó!:Đ

dobtam neked egy hangouts értesítőt dzsí-n, ha esetleg
jönnél könyvklubosat jácczódni.

lusta vagyok megírni az e-mailt, "elrenátósódtam" a túl sok vv nézéstől bizonyára.:/

Mittudomki 2021.01.08. 15:26:19

@Rrami: Ettöl nem kell félni Bálinttól már csak akkor lehet ezt elvenni ha a csatorna akarná és kifordulna magából.A többiek csak a maradék ingyen albérletért küzdenek..ki hosszabb ki rövidebb idöre maradhat :D Most még persze Robi az egyértelmű kihívója Bálintnak..de ö még nem mutatta meg magát igazán(volt itt tapogatózás Fruval,most Virággal kacsingat kifele és várja a leválási pillanatot Bálintról)
Vivi nekem egy Zsu2..ott van de én eddig semmit nem láttam(nem a kameraidöre célozva)róla ami miatt top3 ra predesztinálná.
Amúgy mástól se sokat..Robi,Vivi,Móh,Merci,Virág..egyenlöre se pro se kontra nincsenek pozicióban.
Most kezd majd kicsit felpörögni a játék vagyis inkább Dani fog kiesni az esélyesek csoportjából..szegény Virág követheti mert totál vakon van és bekajálja hogy minden az ö érdekét szolgálja és ezzel ránthatja majd Dani bele a mocsárba.

Részemröl egy Móh-Rencsi párbaj lehet elképzelhetö..aztán feltéve hogy Fru és Virág betudja rántani Robit a Merci elleni hadjáratba jöhet egy Merci-Fru vagy Fru-Vivi párbaj feltéve kié lesz a zöld de ha igazán mélyre süllyed Virág Daniellának köszönhetöen akkor egy Merci-Virág is elképzelhetö..akárhogy is lesz aztán jöhet a nagy fight..Móh-Dani.

Móh-Merci elfogja vinni a párbajokat a következö hetekben és akkor fog majd kiderülni merre is tart Robi igazán.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.08. 15:29:34

@Niemandhäuser: húúú baszki, a hónaljas sztoritól majdnem behánytam....

Sepsidzsi 2021.01.08. 15:30:38

@Rrami: Tènyleg hernàdi juditosan nèz nèha vivi!!!!! Ahogy kimondtad làttam magam előtt

Pepita Offélia 2021.01.08. 15:32:42

Sziasztok
Teljesen belegabajodtam itt az esélylatolgatásokba..... jaaajjjjj
Leírnám szerény meglátásomat.
Mindenképpen Mó megy párbajra. Ha csak annyi esze van amennyi látszik, akkor is kiviszi Danit, mert már abba is beleköt vele kapcsolatban ha rá néz Virágra. Már pedig az, hogy rá se nézzen akkor sem lenne megoldható ekkorka helyen napi 24-ben, ha szemellenzőket rakna fel. Ebből következik, ha benn marad mind a kettő számára élhetetlenné válik a villa.
Ez jól látszott tegnap este a bulin, amikoris Dani tulajdonképpen szobafogságra itélte Virágot. Szerencsétlen pára szakadtan, kócosan, köpenyben fetrengett, míg a többiek kirittyentve vidáman mulattak. A Dani azért ki-ki kukkantott, de Virág mosakodni is csak felügyelet alatt mehetett. Ez a gyalázatos Mó, az a tiszteletlen még így is rá mert nézni.

Raspberry Cake 2021.01.08. 15:36:57

Most lehet nagyon meg fogtok lepődni, de nekem kapcsolatban semmi bajom nincs azzal, ha a párom kettesben (azaz nem mások előtt!) babának/babszinak/bébinek/babunak hív, szerintem egy kedves becézés:)) Az más kérdés, hogy Moh miért hívja így Mercit, mikor semmit nem akar tőle. Robinak hatalmas elismerés, hogy vérhólyaggal a talpán is folytatta a terpeszugrásokat, mintha magamat láttam volna. Fru és Renátó kivételével bárki ellen kiszavaznám Danit, teljesen megborult az elméje, jobb lesz neki kinn.

MsIreneAdler 2021.01.08. 15:44:06

@Raspberry Cake: szerintem itt mi már nem lepődünk meg semmin :D. Nyilván lehet ezt a becézést aranyosan csinálni, és igazából nem is azzal van baj, amit mond, hanem az, ahogyan mondja. Elnyújtvaaaaa!
A többire hatalmas ekg. Én is egyre inkább úgy érzem, szívesebben látnám kint Danit, mint bent.

Post Modern Prometheus 2021.01.08. 15:49:57

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/srp79r1b6

Raspberry Cake 2021.01.08. 15:54:09

@MsIreneAdler: Azt hittem, hogy önmagában a babának szólítással van mindenkinek baja, ahogy elnyújtottan mondja, az valóban idegesítő. Amúgy Moh helyében a "Tedd be!"-féle könyörgést biztos elvicceltem volna mondjuk azzal, hogy "A pezsgőre gondolsz? Ami megmaradt belőle, azt a buli végén már betettem a hűtőbe." vagy valami hasonló szöveggel:DD

Sepsidzsi 2021.01.08. 15:56:11

Dani szerintem is egyre csùszik de tetnao hatalmas volt mikor rànyitottak frunàtòèkra ès azt mondja: elvette a tisztàlkodàst(fru), ìgy aztàn higèènikus lesz, ès felnyerìtett:D

2021.01.08. 15:56:19

@Fálki: Mi baj Agicaval, Hernadkak hiressegevel? ;)

Fálki 2021.01.08. 15:57:20

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Az a hangszín és hanghordozás az, amivel ki lehet engem kergetni a világból.

Pepita Offélia 2021.01.08. 16:01:29

Inkább a baba mint a padlizsánfej..... Jesszusom.....

Fálki 2021.01.08. 16:02:50

@Brigante: Éva állítólag elég nyűgös, nem akkora móka, mint amennyire az ember azt hiszi... Egy barátom mesélte...

2021.01.08. 16:13:43

@Fálki: Legalabb konnyu felismerni barhol. ;) Az igazat megvallva ennyi golddigger kozt nem is nagyon volt sok valasztasi lehetoseg. O viszonylag rendben van minden teren es szerintem az egyik legtobbet hozta ki a lehetosegbol, celeb is meg nem is, teljesen hetkoznapi.

2021.01.08. 16:14:31

@Fálki: Felejtos minden teren, nekem is mondtak.

MsIreneAdler 2021.01.08. 16:16:06

@Raspberry Cake: azon lehidaltam... El sem akartam hinni, hogy ezt most tényleg arra mondja, amire mondja :). Szerintem Moh nem épp vicces kedvében volt, lehet azért nem poénkodott.

2021.01.08. 16:17:29

@Raspberry Cake: Gina modellkedeseben van nagyon minimalis racio, de csak fotoban. A mediaban hattermunka az nem fog menni, ahhoz sok-sok talentum hianyzik neki. Az nem lep meg, hogy a hetekbol valasztanak, rajottek a tevedesukre, de pont Dani...

Raspberry Cake 2021.01.08. 16:18:31

@MsIreneAdler: Elég megdöbbentő volt, szó se róla. Egy vicceskedő mondattal talán kizökkenthette volna, kíváncsi lettem volna, hogy ilyesmire mit reagál:DD

Sepsidzsi 2021.01.08. 16:18:57

Na renàtò meg frunak a belevalòban:
-tèged mèg nem basztak seggbe?
-nem
- na majd annak is eljön az ideje

Tyűű, beokàdok

LaciHogyVoltol 2021.01.08. 16:20:58

@Fálki: Nekem még mindig a világ 8. csodája, hogy valaki még leállna Baukó Évával...
NYŰGÖS??? Straight up elmebeteg inkább...

kozi001 2021.01.08. 16:22:13

@Raspberry Cake: Na. Tesónak adnák a nyereményt? Csalódtam!

kozi001 2021.01.08. 16:23:26

@LaciHogyVoltol: VV Éva? Esélyes, hogy bipolár sztem. Volt egyáltalán tartós fickója?

Raspberry Cake 2021.01.08. 16:25:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Véleményem szerint egyik sem való neki. Magasnak valóban magas, de nincs szép arca, és a legfontosabb belső tulajdonságok (alázat, kitartás, intelligencia, szorgalom) hiányoznak nála, amik egy modell esetében kulcsfontosságúak. Az idegennyelv-tudásáról nem tudok semmit, de hallhattuk, hogy még a magyarral is hadilábon áll.

Fálki 2021.01.08. 16:29:31

@LaciHogyVoltol: Nyilván minimum bipoláris, de én az ágyban való viselkedesere írtam azt, hogy nyűgös :D

kozi001 2021.01.08. 16:32:01

@Fálki: :D Lehet nem minden a 400cc.

LaciHogyVoltol 2021.01.08. 16:35:37

@Raspberry Cake: Gina, mint modell? Öreg, ronda meg unfit hozzá. OK, hogy normál szemmel nézve vékony, de azért már hurkásodtak rajta azok a szűk crop toppok meg slim fit nadrágok/ruhák. Egyedül a magassága van meg hozzá, de az meg az Instamodellek korában egyre kevésbé követelmény...

LaciHogyVoltol 2021.01.08. 16:39:08

@Mittudomki: Aki nézi a BeleValót is az sok mindent megtudott Moh-ról:
-szereti a MILF-eket
-kedvence a mélytorkos szopatás
-ha már "tedd be!" akkor lovagló pózban
-WCzés után szereti hosszan szemlélni a kaksit
-a VV után Istenes Bence babérjaira törné és X-Factor-t akar vezetni

:D :D :D

Amúgy ez az érdeklődési kör megfelel annak, amit a neme, kora és végzettsége alapján elvárhatunk tőle. :P

LaciHogyVoltol 2021.01.08. 16:39:52

@LaciHogyVoltol: Jaj, és a legfontosabbat kihagytam:
-Nem szereti a rimminget (kapni legalábbis) :D

Gia 2021.01.08. 16:42:52

Én azon akadtam ki tegnap,hogy miközben a többiek táncikoltak Frunátóék a háttérben édelegtek és Recska folyamatosan Fru nyakát fogta,csók/enyhén fojtogatta..Ez a Belevalóban lehetett?

Raspberry Cake 2021.01.08. 16:46:09

@LaciHogyVoltol: Nem tudom pontosan milyen modellre gondolt, én a profi divatmodellekre asszociáltam, a szememben ők az igazi modellek, az Instán való pózolás nagyon távol áll a valódi modellkedéstől. Legtöbb modellügynökségnél lányként172 cm alatt nem rúghatsz labdába, onnan tudom, hogy az egyik barátnőm modell, már évek óta Amerikában él. Gina testalkatát nem akartam különösebben kritizálni, de ha ilyesmiben gondolkodik, akkor bizony fogynia kell, és igen általában jóval fiatalabban kezdik ezt el.

Fálki 2021.01.08. 16:47:49

@Gia: Utána meg amikor a teraszon édelegtek, akkor úgy csókolóztak, hogy Fru végig fogta kb Renátó száját. Az is mi

Fálki 2021.01.08. 16:48:52

@Raspberry Cake: Kérdőjelalakja van ráadásul... Borzasztó az egész testtartása.

Gia 2021.01.08. 16:52:50

Gina modell?Tipikus esete annak,hogy a polcon már lekvárnak képzeli magát...
Pedig ez nem polc.Max pince.A lekvár meg VvLaszika. :-)

Raspberry Cake 2021.01.08. 16:58:12

@Fálki: Röviden, ezer sebből vérzik ez a történet nála. Mondhatta volna azt is, hogy visszaül az iskolapadba, az hasznosabb lenne számára:))

Raspberry Cake 2021.01.08. 17:02:23

@Fálki: Adatlapja szerint 11osztályt végzett el, befejezhetné a középiskolát:))

LaciHogyVoltol 2021.01.08. 17:05:49

@Raspberry Cake: Én is az igazi divatmodellekre gondoltam. De oda is beette magát ez a trend, hogy többet számít az ismertség meg a követőbázis, mint a tényleges modell méretek.

Néhány példa:

Palvin Barbi - 172 cm
Bella Hadid - 173 cm
Stella Maxwell - 174 cm

És ezek a valós magasságuk. Az ügynökségek persze rájuk hazudnak egy-két inch-et. OK, ezek még nem extrém alacsony értékek modelleknél, de "anno" a social media korszak előtt a kifutó modelleknek a 175 cm nagyon a minimum elvárás volt, és leginkább 5'10"-6'0"-es magassággal (178-183 cm) lehetett sikeresen kifutómodellkedni. 6'0" felett már megint problémás a történet, mert azt már nem lehet egy standard férfi modell (6'2"-6'3" - 188-191 cm) mellé állítani... magassarkúban

MsIreneAdler 2021.01.08. 17:05:58

@Raspberry Cake: áh, Merdzsót nem olyan könnyű kizökkenteni.
Azért Ginában hogy dúl az önbizalom. Indokolatlanul.
Amikor kiesett, a Győzis műsor végén szólt idegen nyelven a népéhez. Szóval beszél :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.08. 17:06:20

@Fálki: A mai posztot ki vállalta, tudsz erről valamit ?

Raspberry Cake 2021.01.08. 17:06:23

@Fálki: Lehet, hogy nem mondott igazat, feltételezem, hogy bemondásra ment, nem kértek 11. osztályos bizonyítványt tőle:)) Azt gondolom, hogy manapság minimum egy érettségi alapvetőnek kellene legyen mindenkinél.

LaciHogyVoltol 2021.01.08. 17:07:55

@I Kent Get No Satisfaction: Ez már annyira lejárt szöveg.

Bármilyen műsort meg lehet nézni bármilyen intelligencia szinten. A különbség csak annyit, hogy mit látsz bele és hogy csapódnak le benned a látottak...ugye vannak, akik "példaképet" látnak ezekben az iskolázatlan, munkaképtelen ingyenélőkben, de ha azért ha elolvasnád itt a kommenteket láthatnád, hogy itt nem ezen a szinten megy a társalgás...

Gia 2021.01.08. 17:10:02

@VV Erőlegény: Pont hiányolni akartam én is.

Mittudomki 2021.01.08. 17:11:55

@LaciHogyVoltol: Hát ha ez valami akkor Viviröl is tudjuk hogy nem megy be a Balatonba,mert valami sikló közel ment a pinijéhez...Baba Pinije,nem saláta...és elspriccelt egy elmebeteg idegen akciójától :D voltak ilyen ki hogyan miért szexuális megbeszélések,ez minden "haveri " társaságban előfordul ki vetít ki nem..de ettöl még mint személyiség nem sok mindent lehet megtudni az illetőről..mint ahogy Virág rosszlányos szerepvállalása se mutat semmi devianciát összességében.

panamcat 2021.01.08. 17:17:48

Dániel elmebetegsége és bántalmazó viselkedése egyre durvábban kezd elfajulni. Nagyon szeretném már kint látni, nem érdekel, ha ennek az ára, hogy a Frunátó páros még egy-egy hetet bentmarad. Tegnap már az is baj volt, hogy Moh nem nézett rá...gheci ijesztő az ember.

Raspberry Cake 2021.01.08. 17:18:13

@LaciHogyVoltol: Igen, illetve azért, mert a divatházak mintadarabjai, amiket viselnek, ugyanarra a szabványméretre készülnek, egy alacsonyabb lányon már nem állna ugyanúgy az adott ruhadarab.
@MsIreneAdler: Azt az adást csak a Renátótól való elköszönéséig láttam, közben hívtak, utólag sem néztem vissza. Mit mondott és milyen nyelven?

MsIreneAdler 2021.01.08. 17:24:19

@Raspberry Cake: szerintem cigányul búcsúzkodott vagy valami ilyesmi lehetett. Az európai alap nyelveket azért ismerem, és ennek ellenére nem értettem, amit mondott :)

K_Attila 2021.01.08. 17:28:12

Random TYŰŰŰŰŰŰŰŰ ANYÁM komment.

K_Attila 2021.01.08. 17:32:57

@Niemandhäuser: VV Maci emlékvillanás: ő volt az a Fekete László klón, aki néha elmondta, hogy "nem vagyok egy ALEN DOLEN".

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.08. 17:49:10

@Pepita Offélia: De jó lenne, ha bejönne ez a forgatókönyv. Ez esetben Moht próbálnám visszaszavazni a villába.

Raspberry Cake 2021.01.08. 17:52:43

@MsIreneAdler: Akkor nem maradtam le semmi lényegesről:)) Azon a nyelven az én tudásom is kimerül abban az egy mondatban, hogy tavesz baktalo muro phral (=legyél szerencsés, testvérem):DD

mérges nokedli 2021.01.08. 17:54:00

Nem olvastam végig az összes kommentet, szóval lehet hogy olyat írok amit már más is leírt :)

Nekem alapvetően szimpatikus Virág, de Dani egyre inkább elszeparálja a többiektől, ami rossz hatással van Virág játékára (Dani játékának már hetekkel ezelőtt betett saját maga és a prosztó viselkedése), és szegény lány ezt nem látja be, amin igazából nem is csodálkozom, 18 évesen ezt elég kevés ember látná át hideg fejjel egy ilyen mikroközösségben, zéró külső inger mellett.

Robi, Bálint és Vivi hármasát változatlanul kedvelem, Robi és Bálint között alapvetően én annyi különséget látok, hogy Bálint picit "hangosabb" ember, nehezebben bír csendben maradni 1-1 szituban, de legtöbbször kalapot emelek előtte, ahogy viseli ezt a sok gyökeret - én erre azt hiszem nem lennék képes. Mindketten - Robi és Bálint - értelmesek, főleg a benti viszonyokhoz képest, tudatosak, nem felejtették még el, hogy miért is mentek be. Vivi pedig a tipikus butácska de szerethető karakter, nem látom reálisnak hogy ő nyerné meg, inkább a két fiú közül valaki.

Qqts 2021.01.08. 17:59:29

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

Spitzbaue® 2021.01.08. 18:06:53

@Raspberry Cake: Még két rosz pont Daniellának.

Gia 2021.01.08. 18:07:06

@Qqts: Mi van az avatarján kedves?A macskát persze felismerem..

Spitzbaue® 2021.01.08. 18:07:41

@Gia: Csillámfaszmacska :-DDD

Qqts 2021.01.08. 18:09:43

@Gia: kopasz szisza. Ez van rairva: amikor rad nyitnak mikozben pancsolsz :)

Spitzbaue® 2021.01.08. 18:10:44

@K_Attila: Ja, és nem volt nyaka, így ha félre akart nézni egész felső testtel kellett elfordulnia. És ő is fogyni ment be, de valami kajakóma miatt fel kellett adnia.

MsIreneAdler 2021.01.08. 18:11:11

@Raspberry Cake: nem, semmi tájidegen dolgot nem láttunk tőle. Azért kíváncsi leszek, ha végignézi az összefoglalókat, eljut-e bármi az agyáig.
Milyen háttérmunkára gondolt vajon?

MsIreneAdler 2021.01.08. 18:12:51

@Niemandhäuser: én ezekre nem is emlékszem :). Mik voltak!

Gia 2021.01.08. 18:13:29

@Qqts: Egyszer a cicám becsúszott a vízbe,miközben fürödtem.Annyira nevettem,hogy alig bírtam kihalászni.:-)

Raspberry Cake 2021.01.08. 18:13:48

@Qqts: Hatalmas pacsi az avatarodért, kanadai kopasz cicám van, ismerős ez az arc:DD Legtöbb ember szerint csúnyák, szerintem a leggyönyörűbbek<33

K_Attila 2021.01.08. 18:15:37

@Qqts: A nézők 92,01%-a a két előző profilképedet kéri vissza!

Qqts 2021.01.08. 18:16:39

@K_Attila: ezt tenyleg Gina apukaja mondja nekem?

MsIreneAdler 2021.01.08. 18:17:22

@Raspberry Cake:
@Qqts:
Nekem tetszik, hogy nem hullajtja a szőrét. Szerintem nem is csúnya, szóval tiszta jó kis háziállat.

Qqts 2021.01.08. 18:17:27

@Raspberry Cake: nagyon bejon a kopasz szisza. Olyan kis görcs, olyan kis csufi, hogy az ember kenytelen szeretni

Kutyabenge vakarék 2021.01.08. 18:18:33

Én csak csendben figyelem az eseményeket. Fru kiejtette Amandàt, és Ginàt. Szerzett egy Védőistent Renàtó képében. Szerintem tattikàzik a csajszi, és nem is rosszul.

Raspberry Cake 2021.01.08. 18:19:02

@MsIreneAdler: Fruval és Renátóval szemben talán felnyílik a szeme, saját viselkedésében nem hinném, hogy fog bármi kivetnivalót találni. Szerintem a következő VV szerkesztője szeretne lenni, mint oly sok ex VV-s:))

Ármándójózsi 2021.01.08. 18:19:11

@Raspberry Cake: Szia Sütike! Kellemes estét kívánok!

Legtöbb ember

Qqts 2021.01.08. 18:21:03

@Gia: Draga maradek Viirem, megertem.
@MsIreneAdler: lattalak am, sziia neked is :))

Gia 2021.01.08. 18:24:02

@Kutyabenge vakarék: Majd nézzük csak meg a mai adást,szerintem Csulátóék megint összevesznek..Nekem nem kellene ilyen védelem.

2021.01.08. 18:24:18

@MsIreneAdler: "Milyen háttérmunkára gondolt vajon? "

amire a dologtalan, öntelt ostoba agyával gondolhatott, az vmi olyasmi, h beül kolosi székébe, és onnantól mkinek üvöltve parancsolgathat a szabolcsi stílusában az ertéelnél, és ezért havi sok milliót hozzá vágnak.

a valóság: még takarítónak sem alkalmaznák, és ahhoz is kevéske, h előre láthatólag rendeszeresen visszahívják majd, égetni magát, mint ahogy azt egy-két gyépéssel azért - nagy kegyesen - megteszi a csatorna, ld. szefós soma.

Qqts 2021.01.08. 18:26:37

@K_Attila: megszavaztatnad az ujat is a nezokkel?

Kutyabenge vakarék 2021.01.08. 18:28:24

@vágtázó vadmalac: mindenki tud afféle újságíró, avagy riporterként munkàt képzettség nélkül elleni, akinek elég laza az erkölcse, s elég mély a torka.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.08. 18:28:57

@vágtázó vadmalac: Én még azt sem bíznám arra a luvnyára hogy pl hozzon egy pohár vizet, mert elveszti a fejét oszt rádönti visitva...

Raspberry Cake 2021.01.08. 18:29:25

@MsIreneAdler: Így igaz, legalább nem kell miatta naponta porszívózzak:DD
@Qqts: Ráadásul nagyon bújós, valamint imádja a gyerekeket:))
@Ármándójózsi: Szia Mr. 191 cm:))

Kutyabenge vakarék 2021.01.08. 18:31:35

Szerintem Viràgot többre vihette volna.... Itt könyörög ennek a Daninak. Borzasztó nézni.

K_Attila 2021.01.08. 18:32:32

@Qqts: A nézők emberi mivoltukból kivetkőzve trágár üzenetekkel bombázzák az instagram oldalt és a tiktokot, követelik vissza azt a maszkos vagy maszkótlan lányfejet.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.08. 18:32:35

@Qqts: Én most vettem egy hiuzt egy holnapi szulinapi bulira

Ármándójózsi 2021.01.08. 18:34:55

Ha már cica, akkor nekem vagy a sima mezei házimacska, csak ne legyen nagyon hosszúkás a pofija, vagy és ezt amikor először megláttam nem gondoltam volna Ő:

www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=484Himalaja_perzsa.jpg

Gia 2021.01.08. 18:37:21

@Ármándójózsi: Na pont egy ilyenem van itthon picit világosabb pofival. :-) Imádolom. :-)

2021.01.08. 18:38:50

@Kutyabenge vakarék: nem is azt állítottam, h itt mifelénk, az észak-balkánon, ahol sok száz éves tradíciója van az uram-bátyám rendszernek, és a kényszeres (felfelé történő) seggnyalásnak egyaránt, ne lehetne nagyjából bármelyik ágazatban érvényesülni, amennyiben a) hajlandó a delikvens az elveit - már ha egyáltalán voltak neki - örökre elfejteni b) amíg jön a della megbízhatóan, zokszó nélkül tartja magát a szopok-nyalok-gombot varrok gyakorlathoz, és csak a pénzcsapok elzárása után - 10-20-50 évvel - sírja tele a meetoo-s panaszaival a világot.:]

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.08. 18:39:46

@Raspberry Cake: a csupi cicus nagyon éééédes! Nekem bengáli kandúrom van, Semmáel :)

Ármándójózsi 2021.01.08. 18:40:08

@Gia: Nem csodálom!!!
Amikor én először megláttam, úgy voltam vele, hogy nem barátkozom meg a kis nyomi pofijával. De mostanra már nagyon bírom!

2021.01.08. 18:42:01

@repuloezustmokus: sztem egyetérthetünk abban, h vmi nem túl bonyolult közmunkát leszámítva, mást nem érdemes rábízni a rikácsoló debil ribizlire. nem hímsovinizmusból írom, de nekem különösebben az sem fájna, a tezsvírei ürítőedényeként végezné vmi kies földút mellett.:'D

Kutyabenge vakarék 2021.01.08. 18:42:23

@repuloezustmokus: nem is fogok. Hogy Viràg eddig jutott, sztem kedves csalàdjànak köszönhető. Szép hangja van, no nem listàkat döntetlen, de tehetséges, kicsit. A kurvàlkodós dolog sztem nem igaz.

Raspberry Cake 2021.01.08. 18:44:52

@Ármándójózsi: 11 éves korom óta szfinxet akartam, most 8 hónapos a drágaságom:)) Nem volt könnyű olyan albérletet találnom, ahova jöhetett velem, de miatta bármire képes vagyok. A perzsák is tetszenek, a házimacskák annyira nem.

2021.01.08. 18:45:21

@Ármándójózsi:

engem már észre sem veszel, szóra sem méltatsz, bús panda leszek, Ármándó.:D
hát ezért adtam a nyilas házmester besúgó vonalon tippet, h te is rákerülj A plakátra?:D

kepkezelo.com/images/fm4nwsp3o09vh4jugpsy.png

Gia 2021.01.08. 18:45:37

@Ármándójózsi: Nekik pont szép a pofijuk,mert az anyjuk sziámi.A sima perzsa valóban nagyon nyomi.

Qqts 2021.01.08. 18:46:10

@repuloezustmokus: az mondjuk eleg cool.

Voltam mar par fura buliban, de ez egeszen izgalmas bulinak hangzik :))

Kutyabenge vakarék 2021.01.08. 18:48:56

Sajnos, ti egy zrt közösség vagytok.

Gia 2021.01.08. 18:49:32

@kawazu: Mekkora egy szöarédarab ez a Rencsó...Emlékszel amikor az elején még Fru csillogó szemekkel áradozott a riportba,hogy Renátó úgy néz rá,mint egy kincsre..."Aha"...Meg nyilván a tenyerén is hordozza..Cccc

Ármándójózsi 2021.01.08. 18:49:34

@Raspberry Cake: Aztán lehet (biztos), hogy megszeretném, de nekem nagyon-nagyon furcsa szőr nélkül...
Amúgy, inkább macskás vagyok, mint kutyás, bár volt kutyám is. Most semmi nincs. De tervben van egy gyönyörű akvárium, szép és olyan nyugtató.

2021.01.08. 18:49:57

@Raspberry Cake: mki látja,h ez egy matematikai feladvány akart lenni.:D
11 éves koromtól (...) 8 hónapos a macska most.

ha nem lennék gyárilag diszkalkuliás, és értelmezni tudnék az összeadás-kivonásnál bonyibb műveleteket, ill. megoldóképleteket, akkor biztos ki tudnám számolni még a fogantatásod időpontját is ezredmásodperces pontossággal.:D

Gia 2021.01.08. 18:51:28

@Kutyabenge vakarék: Részvénytársaság?:-) Nem tudom mi a baj,de ne szívd mellre..

Ármándójózsi 2021.01.08. 18:52:16

@vágtázó vadmalac: Háj!

Csak szólok, hogy nemsokára aktualitását veszti a plakát rám vonatkozó része.

Raspberry Cake 2021.01.08. 18:52:20

@Hedo a nokedli szaggató: Az enyém is kandúr, Guillaume Grégoire, ha rossz fát tesz a tűzre, csak akkor hívom magyarul Vilmosnak vagy Gergelynek:DD

Kutyabenge vakarék 2021.01.08. 18:52:48

@Gia: köszönöm. Nehéz nektek jót írni....

2021.01.08. 18:54:13

@Ármándójózsi: most már nem használhatol emtikonokat ezzel a nickeddel SÓÓÓÓÓÓÓóóóÓÓÓHA!:] legalábbis, ha erre céloztál.;D

Kutyabenge vakarék 2021.01.08. 18:55:31

@Gia: Amúgy sztem Fru a legnagyobb manipulátor. Kivàgatta Amandàt, Ginàt. Szerzett magnak egy testőrt, Renàtó személyében.

Spitzbaue® 2021.01.08. 18:55:34

@kawazu: Nagyon jellemző. A végén még Grú is Recskára pakol ;-D

Qqts 2021.01.08. 18:55:40

@kawazu:
Mondjuk, ha tenyleg megcsinalta a pudingos kalacsot akkor ne csodakozzunk az indulatokon

Raspberry Cake 2021.01.08. 18:56:32

@Ármándójózsi: Biztos vagyok benne, igazi kis szeretetgombóc:)) Én is macskás vagyok, kutyám majd akkor lesz, ha kertes házban fogok élni.
@vágtázó vadmalac: Segítek:)) Kicsit több, mint 14 évet vártam rá.

2021.01.08. 18:56:37

@Kutyabenge vakarék: nem nekünk kell jót írni/írnod, hanem amit te annak gondolsz, h szted jaú, és ki akarod adni magadból, azt szépen gépeld ide az őrjöngőbe. de vmi dzsukel-rajos avatart/profilképet érdemes feldobnod magadról, mert azt nagyon csipoljuk errefelé.:]

Spitzbaue® 2021.01.08. 18:58:29

@Kutyabenge vakarék: Nekem ilyen testőr nem kéne. Hogy úgy beszéljen velem, mint a kutyával, ha ásítok, szájba köpjön, és ha felteszem a szemtakarómat, hátulról megdugjon?

Raspberry Cake 2021.01.08. 19:00:25

@Ármándójózsi: Édes kis macikutya, akarom mondani csau-csau:))

Kutyabenge vakarék 2021.01.08. 19:00:41

@Gia: trimvír. Ha melyre szívnàm, az asszonynak nem kéne Szilikon

Ármándójózsi 2021.01.08. 19:02:58

@Raspberry Cake: Igen és ez az első smiley Téged illet hosszú.hosszú idő után!!! :)))
Úgysem látják, már mindenki a másikban van. ;) :)

2021.01.08. 19:03:01

@Raspberry Cake: nekem ez még mindÉg bonyolult, gina osztálytársa voltam a kisegítőben, tudod.:D onnan ballagtunk el kéz a kézben, 25 évesen, azaz, nem is ballagás volt, csak kibasztak, mert már nem akarták a tanárok/vezetőség, h tovább járjuk az alsó tagozat harmadik osztályát.:]

TheLynx70 2021.01.08. 19:06:31

@Ármándójózsi: És ő ki? Olyan japán kutyfajtának tűnik, de nagyon gyermek. :) Persze lehet, hogy tévedek.

Ármándójózsi 2021.01.08. 19:10:21

@TheLynx70: Kínai, de a ferdeszemű köcsögök ették... :(
Ilyen volt gyermeknek, de nem sokat változott, mikor felnőtt lett. Nem túl eredetien, de Maci, Mackó volt a neve. :)

Kutyabenge vakarék 2021.01.08. 19:21:46

@Ármándójózsi: nekem is 17 évig. Aztán lefújták, minket meg összevetve kiraboltak.

Kutyabenge vakarék 2021.01.08. 19:27:13

@Kutyabenge vakarék: sok főiskolàsok, egyetemista. Hentes vagyok. Vannak kurvàk az asszony mellett. Az asszony valami mikrobiológus. Meg epidemiológiai szar kurva

Rrami 2021.01.08. 19:43:52

@Sepsidzsi: ugye? :D Meg a beszédmodora is olyan, csak a hangja nem

Kutyabenge vakarék 2021.01.08. 19:54:33

Imàdni való kis kurvàk. Csak asszony ne tudja!
süti beállítások módosítása