Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Better than us - Episode Eight

2021. január 07. 13:03 - hektor_

Szveta Borjával gyakorol a show-ra, mikor benéz hozzájuk Viktor megköszönni a feladatsort, aztán gyorsan távozik is, nem köszönve vissza a (robot)fiának.

- Anya, apa miért nem szeret engem?

- Nem baj, kicsim. Mi sem szeretjük.

… aztán elmondja a robot kisfiúnak, hogy Viktort előbb kiszenvedtetik, és majd azzal élhetnek, akivel akarnak - ezt természetesen el kell mondani egy olyasvalakinek, akinek kamera van a fejébe szerelve, ugye? Hú, de nagy szarverem épül még ebből.

1.png 

Alláék ruhapróbára viszik Ariszát, útközben viszont Sonia kiszúr egy csövest, aki két napja ott fekszik a park egyik padján, úgyhogy Szafronov önkéntes rendőrt játszva visszamegy, hogy elzavarja a férfit, akiről kiderül, hogy néhai Panyin elvtárs cimborája. A srác még mindig olyan részeg, mint mikor odafeküdt, viszont Szafronovot a reklámból felismervén elköpi, hogy Arisza volt a haverja gyilkosa, meg az is kiderül, hogy oroszul a s(z)uka jelenti a kurvát. Szafronov nem érti, mi történik, így megfogja a fiút a grabancánál, de az hepciáskodni kezd, aminek az a vége hogy elesik és elviszi a mentő, a doktor meg felhívja Varlamovot a hírekkel.

2.png

Gleb még mindig a Blade Runner alapjául szolgáló könyvet, az Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?-t nyúzza, mikor jönnek jelenteni a kémjei, ami után nem nehéz kitalálni hogy a kertjében lévő robot miért ás egy kikúrt nagy gödröt – de erről majd később. Barsz elmondja a húgának, hogyvolt ez a dolog Kirillel, majd mint egy sértődött, hisztis kölyök hozzáteszi, hogy ha ők nem kellenek V.S.-nek, akkor nekik sem kell V.S. és majd szerveznek saját akciókat innentől; mintha nem épp arról beszéltek volna tíz másodperce, hogy V.S.-nek valami nem tetszett, ezért kiiktatta az egyik aktivistájukat, így ezt még egy majom is össze tudná rakni, hogy ki és hogyan táncol arra a bizonyos fütyülésre. Barszék haverja&kollégája csendben figyel a kanapéról, majd utólag elpletykálja Glebnek az egész lázadás-tervet.

Arisza a tender-kosztümben úgy néz ki, mint egy karácsonyfa, úgyhogy Viktor szól Kátyának hogy azonnal öltöztessék át, Alla meg azt teszi szóvá, hogy lehetőleg ez ne a szemük láttára történjen meg, mert mások előtt vetkőzni ízléstelen. Míg a robotlányt elviszik a budoárba, kínosan udvarias párbeszéd zajlik a Cronos kapitánya és az asszony között. Búcsúzáskor Sonia szóvá teszi, hogy a robot lány nem kapott belépőjegyet a show-ra, mire Viktor elmondja hogy a bőre alá kerül a chip, amivel majd beengedik. Ez Ariszának nyilván nem tetszik, persze a vak is látja hogy itt kurvára nincs köze semmilyen belépéshez a bőr alá ültetett fémdarabnak, és miután a Szafronovok távoznak, Maszlovszky át is adja a távirányítót Viktornak, amivel gondolom sokkolhatja Ariszát, ha ismét támadna. Mivel Toropovnak semmi nem elég, azt kéri cserébe Maszlovszkytól, amiért Maszlovszky kitalálta és megcsinálta az előbb leírtakat, hogy Borját tegye kicsit komplexebbé, hogy a felesége is örüljön. Jó fej ez a Vitya, na, látjátok hogy nem csak magára gondol!

Otthon Szafronov beszélget a fiával a jövőről, Jegor nem akar ausztráliázni, az apja nyilván kitalálja hogy ezzel bizony nem neki akar hízelegni, hanem A Likvidátor Lány Miatt Maradna. Felhívja rá a figyelmet, hogy Jegor minden gondja a Likvidátorokkal kezdődött, de a kis takonnyal nem lehet értelmesen beszélni, le is lép azonnal bénán parkourozni a híd alá. Zsanna megérkezik, és elmeséli hogy Barsz választásra kényszerítette, mire Jegor rákérdez, na és ki fontosabb neked, ő, aki a bátyád, vagy én akit kétperce ismersz? Hangzatos ígéretek, majd a szerelmesek megbeszélik, hogy ma éjjel megszöknek, én meg nagyon remélem hogy sikerül nekik, és kétnap múlva földevés közben jönnek rá, hogy nem olyan fasza dolog felnőttet játszani, ha nincs ki fizesse és kinn a seggük a nadrágból.

9.png

A Toropov kúriában Vitya kedélyesen beszélget az apósával, aki Szveta vidámságát látva célozgatni kezd egy új unokára vonatkozóan, főleg ha a lány nem szedi a gyógyszereit, és nem esik megint depresszióba, mert emlékszünk még rá, milyen volt a diliházban, muszájkabátban üldögélve. Mi nem emlékszünk, ezért mutatom, ilyen:

screenshot_from_2021-01-07_12-48-07.png

Hazafelé menet Arisza megköszöni Allának, hogy megtanította hazudni, és ha már itt tartunk, azt is elmeséli, hogyan kamuzta Varlamovnak hogy még nem ölt embert, pedig de. Az asszonyban megáll az ütő, Arisza nem érti, mi rosszat mondott, Alla így eltereli a figyelmét azzal hogy beküldi a boltba, majd ott hagyja a picsába, aminek nyilván az égvilágon semmi értelme, mivel haza tud menni, baszki. Panyin haverja ugyanekkor tálal ki Varlamovnak, úgyhogy Szafronov tudomásul véve, hogy Arisza valóban ölt, hazaszalad, mivel Alla nem jogosult felhasználó, és bár eddig ezer oka és alkalma lett volna a robotlánynak eltenni őt láb alól, biztosan most fogja, amikor már végre haverok lettek. Otthon van a család biztonságban, Alla elmeséli, mit tett, nem kell mondanom ugye, hogy klasszik farkát kergető kutyává alakul a sztori; a férfi elmegy a nyomozókkal a plázába Ariszát keresni, mivel ő a bizonyíték Toropov gaztetteire, ezalatt meg Arisza hazaér, de Alla kidobja, úgyhogy mire Szafronovék visszaérnek, megint ugyanott tartunk.

14.png

15.png

Barsz elmegy Glebhez, aki beinvitálja sörözni. Miközben C3PO őrzi a kurva nagy gödröt, aminek Barsz odaáll a szélére (MIÉRT?!) amíg a kopasz bement a piáért megfordul mögötte és hátba lövi, mire a pultos a verembe zuhan. Gleb elmondja neki hogy bírlak, de az üzlet az üzlet, úgyhogy viszlátka, majd egy markolóval élve eltemeti a fiút.

Markoló ide vagy oda, Barsz később Beatrix Kiddoként tör elő a föld alól, és tér vissza a Bot.Net-be, ahol Sztriga haverja már átvette a vezetést és éppen készül megpocsíkolni a húgát. A haver mikor meglátja a sejtparancsnokot, elpucol, de Barsz utoléri a tetőn és agyonszurkálja, majd elájul.

Emlék: Szvetát kiengedték a pszihiátriáról, Viktort baszogatja az apósa, este meg Maszlóval whiskey-zik, mikor eszébe jut az ötlet hogy barátja készítsen egy robot-Borját. Mikor megmutatja Szvetának a kisfiút, az asszony érthető módon kiakad, Viktoron meg az látszik hogy kezd nagyon tele lenni a hócipője, miután kifogyott az ötletekből. Később a robotgyerek kint énekel a konyhában, amikor kimegy hozzá az „anyja”.

A jelenben Viktor frissíteni próbálja Borját, de amikor kikéri a fájlokat, ott van közöttük egy videó, ami a reggeli találkozását követte Szvetával, természetesen végig is nézi, onnantól kezdve hogy „Anya, apa miért nem szeret engem?”.

 

Jegor a rendőrök diszkófényeire ér oda a Bot.Nethez, megöltek valakit, suttogják a járókelők, miközben Barszék (mondd ezt ki hangosan!) fent lapítanak a tetőn, de az úgy tűnik, senkit nem foglalkoztat a sorozat írói közül, hogy kerülhetnek oda a rendőrök, meg egyáltalán hogy derült ki hogy Sztrigát kinyírták, ami ugyebár szintén a tetőn történt, és csak Barsz meg Zsanna volt ott? Nem baj, Jegor odaszalad a mentőhöz felrántani a halott arcát takaró fóliát, miután Zsanna nem vette fel a karperecét, aztán megnyugodva attól, hogy nem a csaja az, elinal.

28.pngKözjáték: Szafronov kap egy söröskupak nagyságú riasztót Varlamovtól, baj esetére - kulcstartót mondjuk rakhatott volna rá, de ajándék lónak ne nézd, ugye..

29.png

Szveta arra megy be a házba, hogy Viktor alaposan betintázva, dübörgő hangerőn nézi a Borja merevlemezéről lementett videót, majd számon kéri az asszonyt, hogy is volt ez, meg az is kiderül , hogy az asszony kamu feladatsort adott a show-ról a férfinak. Toropov megfenyegeti, hogy vagy elmondja az igazi feladatokat, vagy fogja Borját és bedarálja, de igazából a választ már nem várja meg, hanem megfogja a kisfiút, és beteszi a csomagtartójába. Az autóba beülve viszont ott egy meglepetés: Arisza, aki nem lenne valami ügyes bérgyilkos, miután fel is fedte magát, megmég tájékoztatja is az áldozatát a szándékáról, így Viktornak van ideje előkaparni a távkapcsot és semlegesíteni a támadóját.

Végszónak Szafronov befekszik Alla mellé az ágyba. Remélem Lev erre jön haza. 

Címkék: better than us
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása