Hogy volt?

Való Világ 10X53 – A Szivatómata és az Igazság Urnája

2021. január 06. 15:03 - Laura Ingalls

38-56_aniko.jpg

Először is a kötelező restanciát letudva mindenkinek boldog új évet kívánok, hisz tavaly óta nem találkoztunk. Másodszor pedig: Uncle Guszti is back! Habál ezúttal nincs akkola szelepe, mint a munkahéten, de azélt így is szeletjük.
Az újabb világrekordok előtt azonban még szem- és fültanúi lehetünk annak, ahogy Fruzsina élete szerelme Robival smúzol a nappaliban. Rencsi nem szeretné Robit párbajra vinni, mert jóban vannak és mindenképp érveket akar felhozni az ellenfelével szemben. Az itt az első bökkenő, hogy az érvelés mint olyan nehézséget okoz ennek a csodálatos férfinak még akkor is, ha ezt ő maga nem ismeri fel. A következő bökkenő pedig, hogy azt gondolja akkor rontotta el a tattikát, amikor Bálintra tette a legelső kiválasztójelét. Igen, jól olvastátok, ennek a gyönyörű embernek taktikája volt, van és lesz, sőt most figyeljetek: forgatókönyve (sic!) is van, vagyis volt, de nem akarja Robinak ellőni, hogy mi volt a legelején az a forgatókönyv amit azonnal ki kellett dobnia a kukába. Mindenesetre a meghiúsult, majd ezernyi apró cafatra tépett forgatókönyv tartalmát nem fogjuk megtudni…soha már. Mielőtt azonban teljesen traumatizálódnÁk ettől a hírtől itt a következő ok arra, hogy agyfaszt kapjak. Merci lefekvéshez készül, bevonul a hálóba és beveti magát Mó mellé. Amellé a Mó mellé, akivel többet aztán soha semmit nem csinálnak, de nem ám és csak kezet fognak, de ez a legtöbb. Tényleg. Nos tehát befekszik Mó mellé és közben megy a My heart will go on pánsíp paródia, mely kiváló aláfestés a következő jelenethez. Tehát ahogy mondtam, ők nem nyúlnak többet egymáshoz és igazából nem is alszanak együtt és nem történik a sötétben sHemmi:

kepernyofelvetel_3_m_m.png

kepernyofelvetel_4_m_m.png

kepernyofelvetel_1.jpg

kepernyofelvetel_2.jpg

Új nap virradt a gyökerekre, miután M&M-éknek nagyon komfortos volt az éjszaka folyamán amit Mó mosolyogva ad elő a riportban. Oh boy...

Az udvaron egy tákolmányt találnak kedvenc egysejtűink. Állványos szerkezeten, mintha mini csúszda lenne. Beindul a találgatás, tuti ez is valami világrekord lesz! Ezután megy a valamizés hosszasan. Valami ki fog jönni belőle, valami vizes, valamit csinálni kell valamivel, valamit kell tartani, aztán beletenni valamibe, aztán valami történik valahogy, de igazából nem tudom – kb. minden mondat így végződik. Vagy lesz valami, vagy megy valahová. Sajnos nem tudjuk meg mi célt szolgál a kerti látványosság, az viszont kiderül, hogy Virág amellett, hogy nem kedveli a gonosz törpét és jövendőbelijét, Merciért sem rajong. Gyakorlatilag idegesíti Merdzsó úgy ahogy van, épp csak azt nem mondta, hogy az lenne a legjobb ha ezentúl nem venne levegőt.

kepernyofelvetel_6.jpg

kepernyofelvetel_7.jpg

kepernyofelvetel_10.jpg

kepernyofelvetel_11.jpg

Uncle Guszti in the house: sziasztok gyökerek! – köszön a bátya udvariasan. Ezután ezt értettem: a mai feladat szívószáj-szájbatömködés lesz. Fordítom: szívószálakat kell a nyomoroncoknak, vagyis két nyomoroncnak a szájukba tömni, minél többet. Lehetőleg 460-at, mert a világrekord 459 darab szívószál, amit Mánojkumájmáhálán (Uncle Guszti mondta) tartott a szájában 10 másodpercig. Vivcsó azonnal magáénak érzi a feladatot és szétfeszíti a tettvágy. A fiúk nem ilyen lelkesek, tésztát húznak hogy eldöntsék kié legyen a megtisztelő feladat. Mó húzza a legrövidebbet, aki aztán végig hisztizi a bejátszó hátra lévő részét. Feltételezem ez valós időben akár 2-3 órát is jelentett. Szétb.szta a száját a sok szívószál, 4 helyen szakította fel az ínyét, 6 helyen az állkapcsát (!) és már a foga is vérzett. A foga. Hát van ilyen? Mégis milyen VÉRszívószálak voltak ezek? A vadorzó szívószálak ellenére Mercike kedvet kapott a mutatványhoz és ő is szakkörözött kicsit, de be kellett látnia, hogy nem ez lesz az a nap amikor világrekordot fog dönteni. Vivien kitartott a végéig, nem törte meg a feladat súlya, de sajnos esélytelen volt a drágám. Bálint még beszól Mónak a feladat után, hogy nem kellett volna feladni, Mó meg magyarázkodik szokásához híven, de minek. Amíg Vivcsó és Mó a szívószálakat tömték a nappaliban, Dani kint a teraszon megvilágosodott és a megvilágosodás fényéből Virágnak is juttatott: ő (mármint Dániel) feleslegesen volt féltékeny Móra, mert Mó egy papagáj, egy PapagÍnó és Dániel sokkal jobb pasi és ezután nem fogja figyelni, hogy Mó és Virág mikor s hogyan néznek egymásra. Dániel monológja közben Virág örvendezik, de jó, de jó, végre, végre! Annyira megérdemlik egymást jézusúristen! A bejátszó legvégén Dani fröcsög egy sort, hogy a töke kivan Móval, meg azzal, hogy Mó miatt rosszindulatú gondolatai vannak és Ancsánk felhomályosít, hogy a VV10 instája elérte a százezer követőt. Ah, megvan végre! Nem tudtam mi hiányzott eddig az életemből…

Az adás felénél kiderül, hogy a szerkezet ami az udvaron van Szivatómata névre hallgat. Mivel nem sikerült teljesíteni a szívószálas világrekordot működésbe lép a szörny. Mondjuk már reggel az udvaron állt, szóval a szerkesztők is tudták, hogy lehetetlen küldetés lesz a 460 szívószál, de nem baj, eltekintek attól, hogy acélos legyen az indoklás. Szóval a Szivatómata működési mechanizmusa a következő: figyelmeztető hangjelzés kíséretében elindul a gépezet tetejéből egy zöld gumilabda. A Szivatómata eközben hangosan mondja annak a villalakónak a nevét, akinek el kell kapnia a legördülő labdát (jól van, egy hangszóróból halljuk, de mennyivel jobban hangzik, hogy a Szivatómata mondja!). Amennyiben nem sikerül időben az udvarra érni és a labdát a delikvens nem kapja el, választani kell egy ún. luxuscikket, amit innentől a lakók nem használhatnak. Például nem lesz cigi, vagy meleg víz, vagy mikró, vagy sütő stb. (képen mutatom miből választhatnak). Az első labdát Vivcsónak kell elkapni. Édesem nagy izgalomba jön, úgy szalad a Szivatómata felé, mintha közben valamit szorongatna a két farpofája között. Nem bízza a véletlenre, közvetlenül az adagoló elé teszi a mancsait és szerencsésen elkapja a kis labdát. Merci a következő, aki épphogy kiér az udvarra, de azért sikerül elkapni a labdát. A mai adásban kis bevágásokban nyomatják a szerkik „a hetes” szétesésére utaló pillanatokat. Ezúttal megint Virág és Dani konspirál. Úgy látják Frú mostanában nem gonoszkodik, csendes és cukiskodik. Úgy tűnik, mintha Virág Mercire, vagy Móra akarná rakni a kiválasztójelét szombaton.

kepernyofelvetel_30.jpg

kepernyofelvetel_31.jpg

kepernyofelvetel_32.jpg

kepernyofelvetel_33.jpg

kepernyofelvetel_34.jpg

kepernyofelvetel_35.jpg

kepernyofelvetel_36.jpg

kepernyofelvetel_37.jpg

kepernyofelvetel_38.jpg

kepernyofelvetel_39.jpg

Reklám után Merci és Mó újfent bizonyítják, hogy gyökerek és segget csinál a szájából mindkettő folyamatosan. Ennél több betűt nem vagyok hajlandó elvesztegetni rájuk.
Ezután látjuk hogyan nem kapja el a Szivatómatán legördülő labdát Robi és büntetésként a szauna megvonását választja. Alig érnek be az udvarról, jön is a levél: ma kinyílik az Igazság Urnája. Az urnában cetlik vannak elkezdett mondatokkal, amiket egy villalakónak címezve kell befejezni. Biztosan keveset vitáznak a gyökerek, muszáj valamivel felkavarni az állóvizet. Vivcsó „hideg-melegre” készült, aztán végül Bálinttal kapcsolatos megjegyzéseket kapott. Hogy ezek hidegek-e, vagy melegek? Mindenki döntse el maga. A célzások egyébként arra vonatkoztak, hogy Vivcsónak bejön Bálint. Én meg csak nézek és csak két betű villog a szemem előtt: ÉS ? ezen kívül Mó (és mások?) szerint nem minden történet igaz amit Vivi elmond; Merci azt mondja Rencsinek nem tőle kellene távolságot tartania; Renátó Robi felé szeretne nyitni a következő időszakban (minő meglepetés); Vivi egy homályos indokolás után Frút nevezi meg leggyengébb játékosként; Virág Frút nevezi meg a mondatában ami arról szól, hogy senkinek sem hiányozna, mert mindenkit megbántott. Bár a gonosz törpe többször megkapja, hogy rosszindulatú és gonosz, nem húzza fel magát és nem csattan fel, inkább csendben fogadja a negatív kritikát. Bálint szerint Rencsó köpönyegforgató, aki ökölbe szorult arcát mosollyal próbálja álcázni, de én átlátok rajta. Sőt, látom az auráját is. Méregzöld. Kiderül, hogy Robi nagyon csinosnak tartja Mercit és egyik alkalommal mikor meglátta a fürdőben nem bírta levenni róla a szemét (a tükörből kukkolta) és nagyon pajzán gondolatai támadtak. Míg Robi beszél, Merci eltakarja az arcát, de Robi is legalább ennyire zavarba jön, teljesen elvörösödve mesél. Cute. Bálint Mót is kritizálja, most épp a Mercivel való viselkedése miatt. Hogy szép keretes szerkezete legyen az urnázásnak, ahogy előtte, úgy utána is beindul a Szivatómata. Ezúttal Renátónak nem sikerül elkapnia a labdát. Egyből mosakszik, gyors volt a labda, csak akkor lett volna esélye, ha etióp futó. … Ezen logika mentén azt kell mondjam, igen Rencsó, biztosan az volt a baj, hogy nem menekültél eleget oroszlánok elől Afrikában. Mivel Renátó lazára veszi a játékot és nem érzett semmi negatívumot (???) ezért büntetésként a jakuzzit vonja meg a kollektívától. Mi lesz így jááááj, hát a legizgalmasabb jelenetek a jakuzziban történtek eddig… jah, nem.

kepernyofelvetel_40.jpg

kepernyofelvetel_41.jpg

kepernyofelvetel_42.jpg

Az összefoglalót zárhatnám úgy, hogy „Valljon neked szerelmet VV Dani!”, de senkinek sem akarok rosszat. Ugyanis ezt nézhetjük az utolsó két percben, hogy Dánielünk megvallja Virdzsókának, hogy megszerette mostanában nemrég, szép a szeme Virágnak és bizony nem is olyan tök hülye Virdzsi, mint amilyennek először tűnt! De tényleg, nem csalamádé egyáltalán! És: szépen énekel. Nah, most komolyan. Kell ennél több? Amíg Danit hallgattam hirtelen bevillant a Belga örökbecsűje, azért ez igenis valami:

kepernyofelvetel_58.jpg

kepernyofelvetel_59.jpg

648 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.01.07. 01:31:41

@Fálki: de ebben (akár mint offtopic-témában) inkább az van benne, h a hozzá hasonló lényezetek, itthon és külföldön egyaránt még mindig képesek milliókat (rosszabb esetben tízmilliókat) az orruknál fogva vezetni. amíg nem vót net, sztem érthető dolog, h a mféle cuccokat lazán agyon lehetett vkivel kapcsolatban hallgatni, azaz csak szakmai berkeken belül volt köztudott, h kinek milyen meredekebb dolgai vannak.

de amikor már timbuktuban is el tudja olvasni egy pávián a fán heverészve, h 5 perccel ezelőtt xyz ügyeletes világsztár/politikus/szentéletű atya etc. hogyan köpte szembe saját magát, meg az egész táborát vmivel, és ennek dacára is ugyanannyian, de inkább többen beállnak az adott bűnelkövetőt/szellemi kútmérgezőt támogatásukról biztosítani, az számomra abszolút wtf kategória.

ezé a kedvenc jiddis mondásomat meg is osztom véletek (egy sékelért!:D)

der oylem iz a goylem.

a tömeg (nép) ostoba.

2021.01.07. 01:35:08

@K_Attila: de volt 1-2 arc, aki a fru (helyes válasz) és moh mellett azt értette, h: vivi.
ők vagy be voltak mindenzve, v már kora huszonévesen durva hallásproblémákkal küzdenek. vagy trollok! ezt majdnem kihagytam.:Đ

MsIreneAdler 2021.01.07. 01:38:43

@Fálki: én sem gondolnám hogy az intelligens, érző emberek többségének ez extra örömöt okozna.
Nem érdemli meg a pénzt sem ám Fru.
Lesz egyáltalán 11. széria?

Fálki 2021.01.07. 01:41:36

@MsIreneAdler: Nagyon reméljuk :D

Ha mar ennyire konkret terveket szovogetunk itt a megnyeresre.. Meg a penz gyors elbaszására.

En mondjuk megszponzoralok belole egy Majka falunapot abban az erdőben, ahol a vadmalac túrása van, oruljon csak a torodesnek :D

MsIreneAdler 2021.01.07. 01:47:38

@Fálki: ez nagyon szép és nemes elbaszása a pénznek, igazán :). De kijön ez az egész buli a cirka 15 milliódból?

2021.01.07. 01:54:58

@Fálki: előbb kéne gründolnod vmi lobbi szervezetet, ami kiharcolja, h a faszorrú ertéelesek a kövi vv szériát legalább vmi vegyes szenior (30 feletti) és junior koncepcióban indítsák el. különben az én sorsomra jutol majd a castingon: anikó oksokodik neked egy sort, látsz egy rakás épkézláb embert is a rengeteg bodzaszedő kvázi bűnöző mellett, oszt végül megint szinte csak a 18-25 közötti, jellegtelen-jellemtelen biorobotoknak drukkolhatunk, mmint h milyen sorrendben essenek ki.:]

2021.01.07. 01:57:20

@MsIreneAdler: azt már mki tudja, h Fálki bent lesz a kövi évadban, ha kell, vmi babakocsiba belepréseli magát, h ne látszódjon, h valójában langaléta középkorú úriember. a nagy kérdés az, h te is bemennÁl a showmísorba, Irene?:]]

Fálki 2021.01.07. 01:59:58

@MsIreneAdler: Mielott elbulizzuk, feldobom az egeszet a pirosra valami ruletten. Konnyen jott, nem?

Ha beut, akkor nagy a buli, ha nem, akkor leulunk valahova, ahol van wifi es visítva olvassuk vegig a Hvkat es a kommenteket.

MsIreneAdler 2021.01.07. 02:08:55

@vágtázó vadmalac: rövid válaszom erre az, hogy nem :) . Ennek több oka van. Egyrészt magánjellegű okok, amiről ugye nem beszélek. Másrészt egyéb tényezők, pl öreg vagyok énmá' ehhez, nehezen viselek el embereket az intim szférámban, nem bírnám azt a trágyadombot, ami ott van,hogy csak egy párat említsek. A nyávogósakhoz nem lenne türelmem, az ilyen agresszorok miatt meg zaklatott lennék folyton. Belebetegednék.

2021.01.07. 02:10:38

tudom, marasztalnátok, h ne hagyjalak itt benneteket, és írjak még 1-2 5000es offot,
de majd legközelebb.:Đ

jóczak Fálki, Irene! (Ármándó neked is, mert még biztos nem aluszó!:D)
(idvezlem Kattilát és PYT-et is!:])

MsIreneAdler 2021.01.07. 02:10:57

@Fálki: inkább bízd ide a lóvét, kiszámoljuk mennyi eséllyel veszítenéd el a ruletten az egészet és ennek függvényében vagy visszaadom, vagy nem :)

MsIreneAdler 2021.01.07. 02:11:39

Megyek én is aludni!
Jó éjt mindenkinek.

Ármándójózsi 2021.01.07. 02:14:14

Aktuális...

Mikor annak idején, már akkor is a VV-vel kapcsolatban, megtaláltam ezt a Blogot, nagyon bejött. Nagyokat röhögtem a napi összefoglaló posztokon, élvezetes írások voltak.
Csak sokkal később kezdtem rászokni az írások alatt a kommentek elolvasására.
És meglepődtem. Igen, meglepődtem azon, hogy egy ilyen lesajnált, lenézett műfajnak milyen normális, intelligens, vicces, kreatív elemző közönsége van.
Eleinte csak olvastam, de olyan sokszor éreztem, hogy hozzá kell szólnom, meg kell osztanom a véleményemet, hogy már nem bírtam tovább és két hét iszonyatos fejtörés után, megalkottam a világháló legegyedibb és legkülönlegesebb nick-jét, Ármándójózsit...

Ármándójózsi nick, egy felvett, vagy ha úgy jobban tetszik kitalált karakter. Néha metszően irónikus, be-beszólogtós, tréfálkozós, monologizálós stb. Tehát egy kitalált személy és bár nyilvánvalóan sok van benne a kitalálójából, ez nem is lehet másként, mégis, nem egyezik meg vele. Hatványozottan igaz ez a topicban mutatott reakcióira, interakcióira, stb.
Ármándójózsi tud szerelmes, csalódott, vidám, szomorú, elkeseredett, mérges, flusztrált stb. lenni, az érzelmek széles skáláját bejárva mozogni.
Ármándójózsi adja meg azt a keretet, burkot amely közvetíti a kitalálója véleményét a VV10-ről, vagy más egyéb komoly dologról legyen az bármi ami itt szóbakerül a topicban.
Ármándójózsi azonban néha kiesik ebből nagyon karcos irónikus szerepéből, ha úgy érzi meg kell "védeni" valakit, vagy komolyabban szeretne közölni valamit. Ilyenkor a felszínre tör belőle alkotója véleményén kívül, annak igazi énje, amit azonban igyekszik megakadályozni, elkerülni.
Ármandójózsi nehéz, összetett személyiség és amióta nem használ smiley-kat a helyzet csak még rosszab.
Ő ezt rendkívül viccesnek találja, pedig a többségnek korántsem az.
Ármándójózsi egy seggarc, ezt azért lássuk be. Mégis, mindennek ellenére, talán van valami szerethető benne.
Valahol mélyen.
Jól elásva.

Azután egy éjszaka, egy hosszú nap után, én az alkotó először és azóta utoljára a saját érzelmeimet mutattam ki a blogon és ez volt a harag.
Nem egyes emberekre, nickekre haragudtam elsősorban, hanem arra, hogy láttam lassan összeomlani a játszóteret, amit Ármándójózsi annyira szeretett.
Mindezt egy vita miatt, amit egyébként anélkül, hogy pro és kontra véleményt mondanék megértek, de azt már nem, hogy miután a közvetlen érintettek már hosszú órák óta távoztak és ahogy a dolgok többé kevésbé kezdtek volna visszatérni a régi kerékvágásba, miért kellett újra és újra előhozni a témát, folyamatosan fenntartva a feszültséget.
Akik távoztak, azokat sajnálom, de megértem. Nem fogok nekik itt puncsolni, könyörögni, kiabálni, hogy gyertek vissza, mert semmi értelme. Nem azért, mert nem szeretném, dehogynem, mindennél jobban szeretném, hanem azért, mert szívből hoztak egy döntést és ezt tiszteletben tartom.

A topic nem lesz már a régi az biztos, Ármandójózsi persze itt marad, de benne is megvan a rossz szájíz és ez talán látszani is fog rajta.
Az alkotó pedig szépen megkér mindenkit, hogy ennek a posztnak a vitára vonatkozó részére ne reagáljon.

Ármándójózsit lehet szeretni, lehet utálni, lehet neki beszólni. De mögötte az irányítót, véleményéért nem kell bántani. Nem is kell egyetérteni vele, sőt ezt meg is lehet/kell mondani. De nem kell bántani.

Minden itt lévő, ezt olvasó, vagy nem olvasó, kommentelő, vagy nem kommentelő "Ármandójózsi-ról" ezt gondolom.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.07. 04:58:24

@Ármándójózsi: Hozé, amit most elmondtál azon a legtöbb blog függőségben levő nikk átmegy, csak vannak akik már túl vannak néhány ilyen érzelmi megrázkódtatáson. Őszintén, a legnagyobb probléma, hogy emiatt a 12 jobbára senkiházi wannabe lemming miatt képesek vagyunk 3-4 hónapokra az életünkből naponta órákat a műsorral, és a kommentekkel tölteni. Teljesen improduktív. A valóban távozókat (mert szerintem a többségük azért itt van még sztem ilyen-olyan formában) nem kell sajnálni, hanem irigyelni kellene rájuk, hogy nekik sikerült letenni a lantot.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.07. 05:51:50

Virágnak a hangja, és a beszédritmusa szerintem hasonlít Hosszú Katinkáéra.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.07. 05:58:06

Hihetetlen, hogy mennyire nem képesek küzdeni a játékosok többsége. Szerintem 3 kivétel van csak, Bálint, Robi, és Fru. Ahogy most is Virág, meg Renátó feladta. Nyilván rekordot nem lehetett dönteni, de hogy Virág még 3 tojást sem tudott összerakni, Renátó meg két három pólónál feladja. Pólóból biztos, hogy hatot-hetet a sokadik próbálkozásra fel lehetett volna venni, és tojásból is néhányat. Ha nem is rekord én értékeltem volna (és szerintem más is), hogy küzdenek, de nem tudnak küzdeni!

LaciHogyVoltol 2021.01.07. 07:42:17

@VV Erőlegény: Szerintem ez a "kitartás" túl van tolva ezen a héten (mainly by Bálint), főleg a szívószálas feladatnál, ahol én elhiszem, hogy felsértette a szájukat és az eléggé tud fájni, minek erőlködjenek, amikor még több száz szívószálra vannak a céltól, de már fizikai fájdalmaik vannak? Kb. annyi értelme van 8:01-kor elkezdeni szaladni a 8:00-s buszhoz. Ez most megint csak egy jó támadási felület volt azoknak, akik minden áron kötekedni akarnak. De megint amúgy Bálint ügyesen csinálja, mert ő nem jön ki rosszból, mert legalább tartja magát ahhoz, amit máson számonkérés, mert ő eddig legalább minden feladatot normálisan végigcsinált. A probléma ott kezdődik, amikor a Renátó féle véglények hangoskodnak, meg leszarozzák mások teljesítményét/kitartását/lelkesedését, holott mikor rájuk kerül a sor, fele annyit nem tesznek bele, mint amennyit máson már rég számon kértek...

Sargabogre 2021.01.07. 08:20:31

ez a Renátó egy igazi tajparaszt. Visszavonom a tegnapi kijelentésem Mohval kapcs, ezerszer inkább ő, mint ez a suttyó gyökér (akinek komoly indulatkezelési problémái lehetnek, álandóan be van feszülve)

Kábel Barát 2021.01.07. 08:25:27

@VV Erőlegény: ebben az a rohadt idegesítő, hogy, ha nem megy nekik elsőre "teheccségbő", csak azért, mert úgy születtek, hogy mindent tudnak, meg se próbálnak gondolkozni vagy kitalálni, hogy mégis, hogyan lehetne megoldani a problémát. Renátó, ahogy lerángadta a puhos testéről a trikókat úgy baszta vissza a kádba. Eszébe nem jutott volna sorba rendezni őket, megigazítani, hogy legalább 2% esélye legyen. Vircsi meg elpoénkodhatta volna, hogy megfőzi a tojásokat és oda bassza úgy az asztalhoz, hogy estig nem tudják leszedni. Lehet, hogy nem nyert volna, de jobb műsor lett volna belőle, mint, hogy szenvednek meg nyígnak. Csak annyi látszik, hogy meg sem akarják oldani a problémát. Pont azt csinálják, mint Gina, csak 2 fokkal szerényebben.

Kábel Barát 2021.01.07. 08:33:36

Amúgy úgy látom, hogy 3 játékos van, akik nem 100% defektesek, Bálint, Robi és Virág. A többiek kb. életük végéig járhatnának analízisre. Na jó, lehet, hogy Mercinek is elég lenne pár év. Amit tegnap Vivi is levágott sose bírtam vagy tartottam viccesnek, kb. 0 a teljesítménye. Ezzel nemhogy 36 millát nem lehet nyerni, de azt sem értem, hogy miért kerülhetett be egy ilyen műsorba. Lehet, hogy kellet már egy nőnemű tuja?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.07. 08:46:04

@Fálki: Fru, már tudja, hogy Renátótól menekülni kell. Nem hülye az a lány csak egy "kicsit" egoista.
Renátó konkrétan egy pöcs. Mivel beszűkült a mozgástere a villán belül, a frusztrációját mindenki máson vezeti le.
Virág meg próbálja megtervezni, hogy kivel is fog kimenni párbajozni (van esze a lánynak előrre gondolkozik).
Dani meg szintén. Valószínűleg ha rákerül a sor akkor Mohát viszi ki. Mondjuk ahhoz az kellene, hogy Frunátó páros kimenjen.
Ahogy látom egyébként vagy Fru vagy Renátó megfogja úszni a mészárszéket. Most még rárepül a jel (szerintem Frura, de remélem inkább Renátóra), de utána a 7-ek elkezdik egymást szalámizni.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.07. 08:52:42

@Kábel Barát: Tudod ahhoz, hogy Renátó elkezdje rendezgetni a pólókat egy olyan mentalitás kell, hogy: Meg fogom oldani a problémát, csak meg kell találnom hozzá az eszközt.
Renátónak pedig az a hozzáállása volt, ami az emberek egy nagy részének van: ha kapásból nem sikerül, akkor ez nem fog menni.
Önmagát blokkolta.

Virág meg trükközhetett volna és ha nem is nyer, de legalább viccesen gond nélkül eltudta volna végezni a feladatot még ha nem tudta volna megdönteni a rekordot.

(az meg van, hogy a tojás hegyesebbik végével próbálkozott ami meg alapból nehéz...)

Dr. Icc Madár 2021.01.07. 08:56:01

@Pepita Offélia: Bálint szakállával kapcsolatban én arra gondolok, hogy ez tök jól elfedi az arcvonásait, tők más karakter így, mint borostával, és ezzel akarja elejét venni kicsit annak, hogy ha vége a játéknak, mindenféle ostobenkó felismerje az utcán és szelfiért kuncsorogjanak tőle, vagy csak vihogva kövessék, meg próbálják lefotózni. Ha lekapja a szakállt , meg a hajat, szerintem az emberek többsége nem szúrná ki egyből, főleg napszemüvegben. Engem legalábbis ez valószínűleg zavarna egy hasonló médiaszereplés után, mondjuk nem tudom az ÉNB-t mennyien nézik.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.07. 09:00:50

@Dr. Icc Madár: már nincs benne az ÉNB-ben. Hozzáteszem szerintem egy részt se néztem belőle. A legelső részből 5, 10 percet bírtam.
Pedig az alapötlet nem lenne rossz.....

Ármándójózsi 2021.01.07. 09:09:28

Röné jelleméről, illetve sokkal inkább a jellemtelenségéről számomra a leginkább árulkodó az volt, ahogy a villanővérnek, villafivérnek, vagy mit tudom én kinek, de egy kivülállónak úgy beszél a szerelméről, hogy "zabál" stb, ahogy én egyébként a kutyámról nem beszélnék. Ha valakinek az eddigi cselekedetei esetleg nem, akkor ez aztán mindent elmond róla...
Egy igazi véglény...

Dr. Icc Madár 2021.01.07. 09:20:22

@Fálki: Renátát szerintem akár ő esik, akár a hódfejű nője, szétbassza majd az ideg, első esetben azért, mert a szerkesztők majd tuti úgy vágják össze utána az összefoglalókat, hogy Flu rámosolyog Driccre, vagy Lobi tüköltojást süt neki, táncikál valakivel stb, az idegbeteg fóka (engem a járása arra emlékeztet, amikor a nőstényekért verekedő elefántfóka hímek rohamozzák egymást aa hájukon furán pattogva előre ) meg boxolhatja otthon a falat, bár valószínűleg lesz elég sérült lányka, akik széttárják a macsónak. Amúgy is az ilyen féltékeny gyökerek ilyen témában tudnak spekulálni folyamatosan, vad teóriákat gyártanak stb., de más témákban meg olyan egybitesek tudnak lenni, nulla képzelőerővel, hogy csak na. Ha viszont Flu esik ki, Lenátó meg marad bent az ingerszegény villában, méginkább bekattan majd szerintem és folyamatosan azon jár majd az esze, hogy épp ki hegeszti Flut outside, rááadasul ha kizáratná magát, a büszkesége is megmaradna, és nyomhatná a mantrát, hogy ő nyert volna, csak nem bírták elviselni, hogy ő "megmongya az őszintét", meg beleáll bármilyen vitába, nem kurva ő, hanem kemény férfi.

Lilith.Inanna.1 2021.01.07. 09:20:53

@Kábel Barát: Viragbol kb annyit latok vagy seggbedurrantjak vagy Danit probalja felfujni. Semmivel nem tesz tobbet a jatekhoz,mint Vivi. Az meg kifejezetten idegesit,ahogy az orra alatt motyog.Virag jateka 0,mehet a levesbe.

Dr. Icc Madár 2021.01.07. 09:22:20

@Brigante: Ja tudom, én sem nézem, csak arra céloztam, hogy a VV talán széleskörűbb ismeretséget hoz neki, és már kicsit érettebb fejjel lehet nem az a fő célja, hogy minél többen megismerjék az utcán.

Dr. Icc Madár 2021.01.07. 09:41:48

@Ármándójózsi: Ritkán látok ennyire ellenszenves gyökeret. Annyi tulajdonság megvan benne, amitől undorodok, illetve az ezekkel bíró embereket próbálom elkerülni. Extra féltékenység, birtoklásvágy, a partnerét a kizárólagos tulajdonának tekintés, hencegés, proli hőzöngés mindenen, szájhősködés, tunya igénytelenség, agresszív verbális terror, kivagyi beképzeltség stb... Dolgoztam 5 évet Nyugat-Eu-ban, és hazajöve mindig megdöbbentő volt a kontraszt, ez a primítív embertípus nyilván mindenhol jelen van, de a posztkommunista kelet-európai országokban érthetően nagyobb számban tenyésznek. És nehéz őket ignorálni, mert mindenhol ott vannak.

LaciHogyVoltol 2021.01.07. 09:51:56

Felemás érzéseim vannak azzal kapcsolatban, hogy a Dani-Virág duó lassan átveszi a mocsár csapat szerepét. Proli úr népszerűségének megzuhanásának azért örülök, néha volt pár jó megszólalása, de a jellemének a kiállhatatlan vonásai nálam eddig is inkább a kevésbé kedvelt karakterek közé sorolták be és kifejezetten idegesített, hogy sokáig főesélyesnek tűnt a nyereményre.
Virágban viszont szerintem lett volna több, ha nem alacsonyodik ennyire le Dani alapjáraton tuja szintjére, és már mást sem csinál csak döglik vele az ágyban 7/24. A sok BeleValóban mutogatott orál meg anál sem segít a megítélésén. Amúgy szegény kislány amúgy is épp kitaktikázni készül magát a vellából, ha most akarja meghúzni a Mercike párbajt. Ha visszafogná a szexuális tevékenységeket és még pár hétig hagyná, hogy már a legegyszerűbb nézők is herótot kapjanak a Mercike-Moh vergődéstől, akkor simán kiejthetné Mercikét egy párbajon, de ha most mennek ki, akkor megint a Hélium hangú Pokémon fog győzedelmeskedni...

kozi001 2021.01.07. 09:53:01

@Lilith.Inanna.1: A seggbe durantó Dani mehet a levesbe!

citrakomló 2021.01.07. 09:57:52

@Dr. Icc Madár: A hozzászólásod végére reagálva, nekem is megfordult a fejemben, hogy ha Fru hullik ki a következő körben, Rencsi kizáratja magát valami csúnyasággal, vagy feladja, aztán megmagyarázza magának, hogy tuti nyertes lett volna, ha nem így alakul. Pedig az eddigi teljesítménye alapján minimum egy szép kiesést érdemelne, durván alacsony százalékkal. Bár, valószínűleg még akkor se magát gondolná hibásnak, hanem a világot...
Amúgy sziasztok! :D Karácsony előtt már "bemutatkoztam", csendes, békés kommentszekció-kukkoló vagyok, marad is így, csak ha valami nagyon kikívánkozik belőlem, leírom, kizárólag a játékkal kapcsolatban, tisztelettel.

LaciHogyVoltol 2021.01.07. 09:59:24

@Kábel Barát: Láttad te Mercike ÉSZBONTÓK-os performanszát? Eddig se volt nagy véleményem róla, de ezzel végleg leírta magát nálam. Igazából nem is tudom, hogy melyi kszomorúbb: ha az a műsor nem megjátszott vagy ha igen. Mert ha magától ilyen hülye akkor tényleg inkább kb. csak sajnálni lehet, mert tényleg k*rv@ sz@r lehet üres fejjel élni, de ha ezt önként és dalolva vállalta be az nagyon nagyon szomorú...hogy ilyen fiatalon képes eladni a becsületét aprópénzért. Azért egy ilyen one-time-off trash műsor szereplés mennyit hozhat a házra? Mivel semmi social media elérhetősége, illetve a teljes neve sincs megemlítve így még azt sem lehet rá mondani, hogy szerezne vele egy népes követő tábort, amit utána pénzre tud cserélni, amúg meg mennyi készpénzt kaphatnak ezért a műsort? Szerintem kemény magyar forintban is maximum 5 számjegyű lehet az összeg...ezért valakinek megéri megalázni magát???

Kábel Barát 2021.01.07. 10:18:41

@LaciHogyVoltol: nem láttam, de pótolom. Amúgy bármi történt is benne, simán elhiszem, hogy nem játszotta meg. Én a 10. évad után is meglepődöm azon, hogy hogyan lehet létezni ebben a világban a 4 általánost sem elérő tudáskészlettel. Ugyanakkor nem gondolnám, hogy benne vagy a környezetében bármennyire is a megalázottsági érzését váltaná ki egy ilyen szereplés. Hiszen ott olyan dolgokat kérdeznek, amelyeket amúgy sem tud senki, ő meg nagyon vicces válaszokat adott és okosan találgatott (nem láttam, csak feltételezem). Inkább celebnek érezheti magát és visszaigazolást nyert, hogy kíváncsiak rá és neki a médiában van a helye. Az, hogy mi mit gondolhatunk róla fel sem merül benne, amúgy is mind "okostjás, színész" kategória vagyunk. A gázsi az 5számjegyű, de max 2-essel kezdődhet :)

Kábel Barát 2021.01.07. 10:30:41

Valamelyik részben elhangzott Dani szájából, amikor Amandával vagy Frúval beszélt, hogy "Szerinted mit gondolhatnak a nézők, hogy ezt látják tőlllled"? Amiből látszik, hogy némileg átlátja, hogy miről szól a játék és annak megfelelően próbál viselkedni. Amikor részeg, akkor is látszik, hogy kontrollálja az aggresszióját.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.07. 10:34:18

@LaciHogyVoltol: azért az ember szerintem nem feltétlen gondol bele, hogy az amit a képernyőn csinál az később, hogy jön le... pláne, hogy csak 17-18 éves volt még a felvétel idején...

kozi001 2021.01.07. 10:42:19

@Kábel Barát: És Danitól mire gondolnak a nézők, amikor 18 évest tosz farrba kamerák előtt?
Főleg miután melldöngetve, hogy majd ő megneveli?
Mire? 'Pornhub Categories Anal'-ra?

Ha kimegy ez a szerencsétlen kiscsaj az egész ismeretség rajta fog röhögni/szégyenkezni!

Kétszínű nyomorék suttyó véglény!

bel ami 2021.01.07. 10:54:58

Befordultam a vellába,
s láttam, hogy Dani vakarja.
Míg magamat el nem hányom,
kifordulok a vellából.

Dr. Icc Madár 2021.01.07. 10:56:38

@kozi001: Ja, pedig szegény Virág amúgy alapból jólelkű, aranyos csaj volna szerintem. De milyen kapcsolatai lehettek szegénynek ezelőtt is, ha még soha (!) nem kapott virágot férfitól, folyamatosan megalázkodik és bocsánatért esedezik ennek a tahónak..Látszik , hogy vágyik a szeretetre, és adni is képes, de ez a látens Dani teljesen leuralja és idomítja. Persze ez kettőn áll, és remélem még időben megtapasztalja valami normális férfival, hogy miről kéne egy kapcsolatnak, vagy akár a szexnek szólnia. Ez az análnemszex hülyeség az USA-ban megy nagyon a vallásosabb családokban (ezerféle bigott keresztény szekta virágzik ott), hogy a gyerekek csak análba nyomják, hogy a szüzesség megmaradjon a házasságig..:/

Spitzbaue® 2021.01.07. 11:03:59

@Dr. Icc Madár: Én már régebben is pont erre gondoltam, csak lusta voltam leírni. ;-)

Spitzbaue® 2021.01.07. 11:06:17

@Dr. Icc Madár: A törökönél is a seggbekuki megy az esküvőig. Szerintem az egész muszlim világban. Fogamzásgátlásra egyébként jó, de nekem nemgyerebe.

Spitzbaue® 2021.01.07. 11:08:15

@kozi001: Kezdek egyetérteni veled, pedig nekem Daniella volt a favoritom már a legelején. Ha nem akarná leuralni Virdzsit ennyire, akár jó fej is lehetne, az anál(fabétizmus) ellenére is.

LaciHogyVoltol 2021.01.07. 11:10:22

@Kábel Barát: Ez elfogadható indok lett volna műsor 1. évadában, hogy a jelentkezők nem tudták, hogy mire vállalkoztak, de ő a hetedik évadban szerepelt, amikor a műsor már vagy 5 éve képernyőn volt, és a YouTube-on best of válogatások hada sorakozik, hogy mindenki jól körbe tudja röhögni a drága "játékosokat". Szóval szerintem arra már egy normálisabb 14 éves se jelentkezne Önként, de ha ő tényleg 18 alatt volt a felvétel idején, akkor gondolom még szülői hozzájárulás köteles is volt, ami meg a családi hátteréről is sokat elárul...

Pamutbojt 2021.01.07. 11:13:28

@Ármándójózsi: Igen, kifejezetten sokat elárul Renáta jelleméről ez is, hogy így beszél a szerelméről (zabál), de az szerintem nagyobb probléma, ahogy reagált arra, hogy Frunak nem volt kedve vele parittyázni. Olyan nincs, hogy nincs kedve, legyen, mert ha nem....akkor jön a köpködés (szó szerint is) meg az ostoba, piti kis bosszúk (csörömpöl a fülébe, amikor pihenne) stb.
Nem kellene ezt tovább mutogatni szerintem, ennyi elég is volt ebből.

Spitzbaue® 2021.01.07. 11:13:43

@Ármándójózsi: Tisztelt József! Fenti levele meggyőzött, hogy vissza kell olvasnom az ominózus éjszaka kommentjeit. Eddig nem tettem, mert általában offolom az OFFot, de megindít, hogy Ön ennyit írt róla.
Egyébként, régebben amikor Spitzbauer voltam, és itt nem volt ekkora egyetértés egy-két hajdan letünt játékossal kapcsolatban, nagyon személyeskedő viták is mentek itt. Volt olyan is, hogy valamelyik idióta kommenttársam hozzámvágta, hogy olyan vagyok, mint a nickem, ami azt jelenti, hogy csúcsparaszt: Hát hízott is a májam, hogy valaki végre lefordította :-DDDD.
A németes műveltségűeknek figyelmébe ajánlom, a mostani nickemet is, bár szerintem a Spitzbauer kifejezőbb volt...

Ármándójózsi 2021.01.07. 11:20:57

@Niemandhäuser: Senkiházi barátom. Az az írás pont nem arról szól, hogy bármit is vissza kellene olvasniod, szerintem. Egészen másról...

Mielőtt nekem esik aki olyanforma, csak szót fogadtam Niemand-nak.

Spitzbaue® 2021.01.07. 11:24:10

@LaciHogyVoltol: Lelkes nézői vagyunk az Észbontóknak, ha nincs más éppen: pont a vacsorakészítés idéjére esik, és a konyhában is van TV. Szóval, én arra jutottam, hogy egyrészt a behívott idióták tudásának szövetén tényleg hatalmas lyukak tátonganak, de szerintem, több tíz esetleg száz kérdést is kaphatnak, és abból lehet, hogy 80-ra vágják a választ, de persze a műsorba pont az az 5 idióta válaszuk kerül be, amelyek azzá teszik a műsort ami. De még a játékosoknál is jobb az a csapat, amely a hamis/vicces alternativákat kiötli. Le a kalappal.

Spitzbaue® 2021.01.07. 11:26:13

@Ármándójózsi: Én csak nem akarok úgy járni, mint valamelyik kommenttársam, aki tegnap(előtt?) azon sopánkodott, hogy nem látta a múlt évadot, pedig mi sokat példálózunk Szuzsaval, meg Renyhével.
Hízik a májam ;-DDDD

ficekence 2021.01.07. 11:42:45

@citrakomló: Az is jó amit írsz, de én mégis azt szeretném, ha Renató esne ki előbb. Szerintem Fru minden hibája ellenére vállalhatóbb, mint Renató.

2021.01.07. 11:51:06

@ficekence: Teged most elvileg kitiltottak a villabol mint kozmetikumot, nem?

Kábel Barát 2021.01.07. 11:52:33

Milyen lenne egy olyan VV, ahol lenne olyan, mint a Survivor-ben a Holtak szigete. Aki kiesik az átkerül egy másik vellába, feltéve, ha szeretne. A végén innen 1 mehet a 3-as döntőbe. Na ott cifrább események lennének, mint a normál villában és a műsor sem laposodna el, ahogy egyre kevesebb a szereplő. Lehetne olyan feladatokat is adni, ami a másik vella lakóira lenne kihatással.

2021.01.07. 11:54:00

Villalet altal motivalt zene kontent youtu.be/41c9Tw3HV-U

2021.01.07. 11:55:32

@Kábel Barát: A VV Villabol altalaban a sittre mennek a lakok egy ido utan.

ficekence 2021.01.07. 12:05:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Haha nagyon jó, de én nem az a Kence vagyok. Régebben Encek néven voltam ami a Kedvencek-ből származik, mert bármit beírtam minden foglalt volt. Aztán itt valaki hivatkozott a hozzászólásomra és nem Encek, hanem Ficek néven szólított meg. :D :D Na ez vagyok én. Nem is szeretnék Kence lenni, ha Vivi ilyen hisztériát levág egy kis krém miatt.

Spitzbaue® 2021.01.07. 12:16:38

@ficekence: ha esetleg újra váltanál, a következőt ajánlom: RECEFICE. (esetleg: bumm-bumm-bumm :-)

ficekence 2021.01.07. 12:20:45

@Niemandhäuser: Minden lehetséges. De nagyon népies, mindenki tudja mit jelent, nincs benne fantázia. Azért a Ficeket megfejteni nem olyan egyszerű.... még nekem sem. :)

Fálki 2021.01.07. 12:26:11

@Niemandhäuser: Meg van rendezve az eszbontók.

Nemtudom hogy sajnos vagy sem, de kozel sem annyira buta ott mindenki, mint amennyire mutatja.
utasitva vannak a bicskanyitogato ostobasag beszelesere, mert azt fogyaszta a magyar nép...

LaciHogyVoltol 2021.01.07. 12:30:02

@Niemandhäuser: Én egyébként nem szeretem azt a műsort, ezt most direkt csak Merdzsó teljesítménye miatt néztem vissza online.
Eleve a műsor körítése tök felesleges, a tippelgető celebek inkább erőltetettek, mint viccesek. Meg úgy alapból is utálok minden ilyen celebes műsort, amiben mindenki mindenkinek kötelezőlég tövig becsal (pl.: Sztárban sztár leszek, Konyhafőnök VIP, Farm VIP...minden ilyen "VIP" műsor, egyedül az Álarcos Énekest élveztem, mondjuk már jobban rom, mert ott legalább nem tudják, hogy kivel beszélnek, így csak a műsor utolsó 5 perce szól erről a kötelező nyalizásról).
A másik, hogy a versenyzőkön tényleg érződik, hogy fix pénzért vannak ott, és csak le akarják tudni, sokszor lehet látni, hogy nem is próbálják kitalálni a helyes választ, nem agonizálnak rajta, hogy vajon jó lesz-e, mert számukra semmi tétje nincs. Sokkal érdekesebb lenne, ha egy közepesen nehéz műveltségi vetélkedő lenne simán, átlagon aluli műveltségű versenyzőkkel, akik tényleg tepernek, hogy minél nagyobb nyereményt szakítsanak és közben automatikusan szállítanák a vicces pillanatokat, de ez így, ebben a formában annyira mesterkélt és erőltetett, amit az én gyomrom nem vesz be...

LaciHogyVoltol 2021.01.07. 12:32:19

Bocsi a sok látszólag tök random szóért a hozzászólásaimban. Amikor nem mobilról vagy a munkahelyi Windows-os gépről kommentelek, akkor a Mac-em valami extra durván nyomja az autocorrectet és egy csomó szót kicserél...

Fálki 2021.01.07. 12:50:50

Teljesen off es bocsanat, de ezt most lattam az egyik HV-m alatt a fb modulba belekommentelve:

ez a mostani valcsi világ ugy szar ahogy van !!! míg a gina és a digo amanda páros bent volt , akkor szeretem nézni is . de igy már szerintem egy nagy szarcsi foscsi az egész . EGY NAGY SZINÉSZT AKI MÁR ELEVE ISMERT (bálint) HOGY LEHETET BE ENGEDNI?? ő már eleve sztár volt nem,? ááá ginánál szerintem nagyobb forma nem keletet . inkáb kűldték volna mindig vissza a gyengébet vagy mit tudjam én ,de legaláb nézhetőlet volna. mert szerintem ha gina vissza ment volna mindenki csak haragudot volna és csak a vita meg a harc let volna . nem ugy mint most csak a nagy unalomvan .és a 7 barát már kezdi kibeszélni egy mást .úristen ezt akartátok .szerintem mindenki idiota aki a rosszat kűldi vissza bálint senki én is ugyan ugy látom őt mint gina sunyi szinész rafinált apáskodo stb... szar a csávo csak azért megy vissza mert már sztár szerepelt az éjjel nappal budapestben gondolkodjatok már szerintetekk neki nincs hirneve meg pénze már ,? szerintem inkáb más nyerje fru vagy rencsi . dani is gazdag ő mondta sajátszájával . ő meg bálinton akar kapaszkodni . virág meg danin a kis csajt sose látni bene csak ha ujjazák vagy danit akarja féltékenyé teni .szarok az egész. vivi meg egy szelem enyi.

Szóval így gondolkodik az írástudatlan pgyoker arról, hogy mi is tortenik a VV-ben.

MsIreneAdler 2021.01.07. 12:57:39

@Kábel Barát: ez egy nagyon jó ötlet. Jó kis csavar lehetne. De gondolom a büdzsé nem igazán engedné, hogy két házat üzemeltessenek az agyhalottak számára :) Éjjel még felmerült, hogy esetleg lehetne egy senior változat, 30 feletti játékosokkal, én azt is szívesen nézném.

MsIreneAdler 2021.01.07. 13:02:56

@Fálki: mikor ennyire a fősodortól merőben eltérő véleménnyel van dolgom, amit ráadásul ennyire gázul fogalmaz meg a komnentelő, akkor mindig felmerül bennem a gyanú, hogy esetleg nem-e lehet-e :), hogy egy trollal van dolgunk, aki jót röhög, mikor ezren szétoltják egy ilyen írás után.
És őszintén szólva szeretném azt hinni, hogy ez csak egy rossz vicc.

Fálki 2021.01.07. 13:04:36

@MsIreneAdler: Igazabol az csak a Survivorban tud mukodni. Ott konkretan kibasszak oket egy masik szigetre, aztan helló. Nincs semmi luxus, kb a feladas hataran tartjak oket, hogy nyerjenek meg egy kis musoridot. És bar evrol évre van, mindig meglepodnek az fősodorban lévő ápoltak, amikor megjelenik a Holtak szigetéről érkező.

Itt max azt lehetne, hogy aki kiesik, kap egy sátrat a VV előtt, aztan ha túlél addig, akkor becsuszhat a háromba. :D
Ebben a formatumban az se koltsegileg, se dramaturgilag nem tudna mukodni imo.

Fálki 2021.01.07. 13:05:01

@MsIreneAdler: Nem.. Ez sajnos láthatóan komoly.

Cérnahuszár a naív 2021.01.07. 13:05:21

@Niemandhäuser: csúcsparaszt :D
ha nosztalgia, én anno megkaptam azt hogy scmidht mária vagyok.
meg nem való belém a rosé, meg amúgy nem tudom mi az
talán a 6 évad környékén
volt egy arc aki nagyon harcolt hogy senki ne foglalkozzon a vv-vel, mert gagyi
hát az, persze, de itt nem azért nézik mert olyan jó, hanem hogy mit tud kihozni belőle, nem azért hogy mi tanulhat...

Rugdoll 2021.01.07. 13:21:28

@Lilith.Inanna.1: insta követők alapján pedig Virág az esélyes a nyerésre, magasan neki van a legtöbb..

Cimili2 2021.01.07. 13:23:40

@Fálki: meg nem csak a vv-ben, hanem így gondolkoznak a világról is. az ilyeneknek is szavazati joguk van!!

Rugdoll 2021.01.07. 13:23:43

@LaciHogyVoltol: szerintem nem. pont most mondtam, hogy magasan Virágnak vana legtöbb insta követője, talán valami 20k-t ver Mercikére. ezalapján akkor Merdzsó marad idekint.

Fálki 2021.01.07. 13:27:54

@Rugdoll: Szerintem az insta kovetoszam csak a benti gyokereknek mervado adat. illetve ok azt hiszik.

szerintem boven sokkal tobb olyan szavazo van, akik nem kovetik egyik ápoltat se...

Nem beszélve azokrol az átszavazokrol, akik csak valaki ellen nyomnak.

Lilith.Inanna.1 2021.01.07. 13:33:41

@Rugdoll: Szerinted a gyozelemhez eleg,hogy kedvessegge?

Rugdoll 2021.01.07. 13:34:05

@Fálki: mondjuk eddig papír (insta követő szám) szerint ment a visszaküldés. én hiszem, hogy Virág kint hagyja Mercit. de meglássuk. már csak 2-őt kell aludni a következő kiválasztásig ;)

Rugdoll 2021.01.07. 13:34:35

@Lilith.Inanna.1: :D:D:D:D ha tavaly elég volt Zsuzsubolncság, akkor akár ;)

Fálki 2021.01.07. 13:37:44

@Rugdoll: Szerintem az csak véletlen.

Gabort, Amandat es Ginat is utalta a kozonseg, egy 0 kovetovel rendelkezo plussmaci ellen is kiesett volna mindharom.

justreadonly 2021.01.07. 13:38:45

@Ármándójózsi: Erre mondja a művelt angol hogy bullshit. A releváns magyar kifejezések közül a hantát érzem ideillőnek. (Értve ez alatt a szánalmas és kissé szomorú elhatárolódási próbálkozást a durcitól és hisztitől. Minek? Az is Te vagy, legfeljebb a személyiségednek nem a legszimpatikusabb része.)

Ez így legalább annyira gáz, mint Fálki nagyképű arcmentő próbálkozásai a szar írás, az éjszakai ámokfutás vagy (és ez a legsúlyosabb bűne) az itteni közösség szétrombolása miatt (vajon a többi író miért nem folyik bele a beszélgetésekbe?), vagy Alice teátrális műkirohanása a törölt nickre változtatott nevével (ami olyan, mintha egy sértett iskoláslány "Szemetek voltatok voltatok velem ezért megöltem magam" táblával vonulna be az osztályterembe. Te jobb vagy ennél.

Amúgy írásnak egész jó volt.

(Maradt 4174 karakter)

2021.01.07. 13:39:46

oink!:] boker tov!:]

@MsIreneAdler:
@Fálki:

az idézett irományban - mmint a remek helyesírással, központozással estébé operáló cuccra gondolok, amit Fálki bemásolt - sámli meglepő nincs. az ofisöl vv-s fb oldalon a kommentek nettó egyharmada hasonló stílusban van odahányva.

a similis simile gaudet elv mentén meg nincs abban semmi rendkívüli, h a fél-analfabéta, iskolázatlan rétegek azoknak a személyeknek drukkolnak, akik az általuk is jól ismert és a mindennapokban megélt neoprimitív, mély suttyóságot képviselik.

nazification of the world ON

inhumán büdös geci leszek, de az írni-olvasni-fogalmazni, valamint a legegyszerűbb szövegeket értelmezni abszolút nem tudó rétegeket (etnikumtól, vallástól, kekszuális orientációtól etc. fügegtlenül) nem csak a választójogtól fosztanám meg, hanem a nyilvános felületeken való hozzászólás lehetőségétől is.

ti. a kommentelgetés az ő esetükben még stresszlevezetésnek sem optimális, mert a semmilyen nyelven írni-olvasni nem tudó buckalakó ősemberek és ősasszonyok akkor is konstans idegbetegek és agresszívak IRL (is), ha ezzel párhuzamosan napi x órát ámokot futkároznak különböző virtuális felületeken.

egy ideális világban, az elemi iskolai szinten világot értelmezni nem tudó felnőttek is írhatnának, de csak olyan eszközön, ami minden egyes karakter lenyomása után kisebb áramütéssel jutalmazza a delikvenst.:Đ

nazification of the world OFF:'D

Fálki 2021.01.07. 13:43:13

@justreadonly: Visszaregisztráltál aranybogár, hogy ezt még most jól megaszond? :D

Az előző nikkeden nem merted?

Ne is válaszolj, én sem fogok tobbet.

2021.01.07. 13:45:30

@justreadonly: mielőtt mki jól beléd áll, h egy csövesbánat troll vagy, én csak annyit fűznék hozzá a meglátásaidhoz, h sztem nem Fálki verte szét a kommentszekciót, és ugyanannyi joga van akármennyit kommentelgetni is (akármiről), mint egy hv-t nem író mezei felhasználónak.

@Fálki: a két sékel fizettésgemet a szokott helyre kérem!:'D

Rugdoll 2021.01.07. 13:46:26

@Lilith.Inanna.1: nyilván ;) valószínűleg Bálint lesz a befutó, de ha a tégla elmélet ellen akarnak menni az RTLnél, akkor megnyeretik Robival. nekem oké :)

Fálki 2021.01.07. 13:47:33

@vágtázó vadmalac: De de hagyd csak, en vertem szét.

Meg egyaltalan, hogy jovok en ahhoz, hogy a szabadidoben idejarok kommentelgetni, amikor a tobbi HVíró meg nem jár ide.

Natakarodjaktényleg :D

Rugdoll 2021.01.07. 13:51:38

@Fálki: mit tudtál mondani, hogy Alice kilépett? én szerettem azt a lányt.

Fálki 2021.01.07. 13:53:31

@Rugdoll: Én nem mondtam neki sem semmit. A mai napig beszélgetunk egy masik platformon.

Rugdoll 2021.01.07. 13:54:22

@Fálki: akkor nem világos, hogy kit üldöztél el. de annyi időm nincs, hogy kinyomozzam

MsIreneAdler 2021.01.07. 13:54:55

@Fálki: nekem a sátras megoldás is tetszik :). Nekem már minden tetszene, ami kicsit formabontóbb, és nem csak azt kell neznem, hogy cigiznek, hevernek, isznak, meg törölgetik a szájukat... Pl most ez golyós játék szerintem az évad legjobb ötlete (és ezzel el is mondtam mindent az ötletek színvonaláról)
Ami a kedves szabolcsi kommentelőt illeti, lehet az a baj, hogy IRL viszonylag ritkán találkozok ilyen mentalitasu emberekkel, ezért szeretem azt gondolni, hogy ilyen márpedig nincs (jó legbelül erzem, hogy de mégis van)

Lilith.Inanna.1 2021.01.07. 13:56:18

@Rugdoll: Robi nekem is ok.
Mindig volt teglaelmelet,miert pont most ne lenne.

Fálki 2021.01.07. 13:58:28

@Rugdoll: Engedd el.

Arcoskodok csak itt és mindenkit eluldozok, akit ez a visszaregelt bátor nikk kedvelt.

Fálki 2021.01.07. 13:59:41

@MsIreneAdler: A szivatómata szerintem is remek otlet és tegnap az is meg lett szavazva, hogy éjjel is mukodjon :D

Viszont Ancsa mintha elszólta volna magát, hogy amint elkapnak egy labdát, nullázódik minden buntetes... Az csunya lenne.

Van egyebkent uj posztcsi.

Ármándójózsi 2021.01.07. 14:01:07

@justreadonly: A kommentnek csak az engem érintő részére szeretnék reagálni. Természetesen nevezheted ahogy akarod a hozzászólásomat, vagy írásomat, akár bullshit-nek, akár hantának, de hazugságnak, vetítésnek (szerintem ez lett volna az ideillő a Te olvasatodban), kamunak, mindegy. Ez a Te véleményed, ha így érzed, legyen így Neked.
De azt nem értem, hogy milyen durcitól, hisztitől kellett nekem abban az írásban elhatárolódni??? Nem emlékszem, hogy bármikor is lett volna ilyen. Düh az volt és még mindig van is bennem egy kicsi, de azt leírtam, hogy miért. Ha nem hiszed el nekem, azzal egyszerűen nem tudok mit kezdeni, mert ezt nem lehet bebizonyítani. Tehát, aki elhiszi, hogy őszintén írtam és amit leírtam az úgy is van, annak köszönöm. Aki pedig nem hiszi el, annak csak azt tudom mondani, hogy sajnálom, hogy ezt gondolja rólam, én nem szoktam hazudni. Vagy vetíteni.

2021.01.07. 14:02:24

@MsIreneAdler: ha gondolod, én komplett kiccsaládokat tudnék neked elpostázni judapest azon részéből, ahol lakozom.:Đ persze, csak viccezek, nem akarnék veled ilyen szinten kiszúrni.:]

MsIreneAdler 2021.01.07. 14:02:46

@Fálki: nem, ha megdöntenek egy világrekordot, akkor nullázódik le :)
Megyek is az új posztcsi alá!

MsIreneAdler 2021.01.07. 14:05:51

@vágtázó vadmalac: köszönöm szépen, de pontosan tudom, merre menjek, ha majd szeretnék ismizni ezzel a körrel :)

MsIreneAdler 2021.01.07. 14:06:22

@Fálki: ne légy már ilyen szőrösszívű :)

2021.01.07. 14:06:26

@Fálki: bocs, h korrigállak, báTTYa, de nem ezt mondta görbelábú ancsa, hanem, ha megdöntenének egy - újabb - világrekordot, akkor nullázódnának a szopatómat-mászóka által küldött és el nem kapott labdacsok utáni termék-, ill. szolgáltatás-megvonások.

Rrami 2021.01.07. 15:04:45

@Gézamalac: Nem kedvenceim a varázslós-témájúak, de volt olyan, ami ennek ellenére mégis tetszett, mert annyira szellemesen volt megírva. Viszont mind a fekete humort, mind a sötét tónust szeretem, úgyhogy rátettem a listámra amit küldtél. Köszi!
süti beállítások módosítása