Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X53 – A Szivatómata és az Igazság Urnája

2021. január 06. 15:03 - Laura Ingalls

38-56_aniko.jpg

Először is a kötelező restanciát letudva mindenkinek boldog új évet kívánok, hisz tavaly óta nem találkoztunk. Másodszor pedig: Uncle Guszti is back! Habál ezúttal nincs akkola szelepe, mint a munkahéten, de azélt így is szeletjük.
Az újabb világrekordok előtt azonban még szem- és fültanúi lehetünk annak, ahogy Fruzsina élete szerelme Robival smúzol a nappaliban. Rencsi nem szeretné Robit párbajra vinni, mert jóban vannak és mindenképp érveket akar felhozni az ellenfelével szemben. Az itt az első bökkenő, hogy az érvelés mint olyan nehézséget okoz ennek a csodálatos férfinak még akkor is, ha ezt ő maga nem ismeri fel. A következő bökkenő pedig, hogy azt gondolja akkor rontotta el a tattikát, amikor Bálintra tette a legelső kiválasztójelét. Igen, jól olvastátok, ennek a gyönyörű embernek taktikája volt, van és lesz, sőt most figyeljetek: forgatókönyve (sic!) is van, vagyis volt, de nem akarja Robinak ellőni, hogy mi volt a legelején az a forgatókönyv amit azonnal ki kellett dobnia a kukába. Mindenesetre a meghiúsult, majd ezernyi apró cafatra tépett forgatókönyv tartalmát nem fogjuk megtudni…soha már. Mielőtt azonban teljesen traumatizálódnÁk ettől a hírtől itt a következő ok arra, hogy agyfaszt kapjak. Merci lefekvéshez készül, bevonul a hálóba és beveti magát Mó mellé. Amellé a Mó mellé, akivel többet aztán soha semmit nem csinálnak, de nem ám és csak kezet fognak, de ez a legtöbb. Tényleg. Nos tehát befekszik Mó mellé és közben megy a My heart will go on pánsíp paródia, mely kiváló aláfestés a következő jelenethez. Tehát ahogy mondtam, ők nem nyúlnak többet egymáshoz és igazából nem is alszanak együtt és nem történik a sötétben sHemmi:

kepernyofelvetel_3_m_m.png

kepernyofelvetel_4_m_m.png

kepernyofelvetel_1.jpg

kepernyofelvetel_2.jpg

Új nap virradt a gyökerekre, miután M&M-éknek nagyon komfortos volt az éjszaka folyamán amit Mó mosolyogva ad elő a riportban. Oh boy...

Az udvaron egy tákolmányt találnak kedvenc egysejtűink. Állványos szerkezeten, mintha mini csúszda lenne. Beindul a találgatás, tuti ez is valami világrekord lesz! Ezután megy a valamizés hosszasan. Valami ki fog jönni belőle, valami vizes, valamit csinálni kell valamivel, valamit kell tartani, aztán beletenni valamibe, aztán valami történik valahogy, de igazából nem tudom – kb. minden mondat így végződik. Vagy lesz valami, vagy megy valahová. Sajnos nem tudjuk meg mi célt szolgál a kerti látványosság, az viszont kiderül, hogy Virág amellett, hogy nem kedveli a gonosz törpét és jövendőbelijét, Merciért sem rajong. Gyakorlatilag idegesíti Merdzsó úgy ahogy van, épp csak azt nem mondta, hogy az lenne a legjobb ha ezentúl nem venne levegőt.

kepernyofelvetel_6.jpg

kepernyofelvetel_7.jpg

kepernyofelvetel_10.jpg

kepernyofelvetel_11.jpg

Uncle Guszti in the house: sziasztok gyökerek! – köszön a bátya udvariasan. Ezután ezt értettem: a mai feladat szívószáj-szájbatömködés lesz. Fordítom: szívószálakat kell a nyomoroncoknak, vagyis két nyomoroncnak a szájukba tömni, minél többet. Lehetőleg 460-at, mert a világrekord 459 darab szívószál, amit Mánojkumájmáhálán (Uncle Guszti mondta) tartott a szájában 10 másodpercig. Vivcsó azonnal magáénak érzi a feladatot és szétfeszíti a tettvágy. A fiúk nem ilyen lelkesek, tésztát húznak hogy eldöntsék kié legyen a megtisztelő feladat. Mó húzza a legrövidebbet, aki aztán végig hisztizi a bejátszó hátra lévő részét. Feltételezem ez valós időben akár 2-3 órát is jelentett. Szétb.szta a száját a sok szívószál, 4 helyen szakította fel az ínyét, 6 helyen az állkapcsát (!) és már a foga is vérzett. A foga. Hát van ilyen? Mégis milyen VÉRszívószálak voltak ezek? A vadorzó szívószálak ellenére Mercike kedvet kapott a mutatványhoz és ő is szakkörözött kicsit, de be kellett látnia, hogy nem ez lesz az a nap amikor világrekordot fog dönteni. Vivien kitartott a végéig, nem törte meg a feladat súlya, de sajnos esélytelen volt a drágám. Bálint még beszól Mónak a feladat után, hogy nem kellett volna feladni, Mó meg magyarázkodik szokásához híven, de minek. Amíg Vivcsó és Mó a szívószálakat tömték a nappaliban, Dani kint a teraszon megvilágosodott és a megvilágosodás fényéből Virágnak is juttatott: ő (mármint Dániel) feleslegesen volt féltékeny Móra, mert Mó egy papagáj, egy PapagÍnó és Dániel sokkal jobb pasi és ezután nem fogja figyelni, hogy Mó és Virág mikor s hogyan néznek egymásra. Dániel monológja közben Virág örvendezik, de jó, de jó, végre, végre! Annyira megérdemlik egymást jézusúristen! A bejátszó legvégén Dani fröcsög egy sort, hogy a töke kivan Móval, meg azzal, hogy Mó miatt rosszindulatú gondolatai vannak és Ancsánk felhomályosít, hogy a VV10 instája elérte a százezer követőt. Ah, megvan végre! Nem tudtam mi hiányzott eddig az életemből…

Az adás felénél kiderül, hogy a szerkezet ami az udvaron van Szivatómata névre hallgat. Mivel nem sikerült teljesíteni a szívószálas világrekordot működésbe lép a szörny. Mondjuk már reggel az udvaron állt, szóval a szerkesztők is tudták, hogy lehetetlen küldetés lesz a 460 szívószál, de nem baj, eltekintek attól, hogy acélos legyen az indoklás. Szóval a Szivatómata működési mechanizmusa a következő: figyelmeztető hangjelzés kíséretében elindul a gépezet tetejéből egy zöld gumilabda. A Szivatómata eközben hangosan mondja annak a villalakónak a nevét, akinek el kell kapnia a legördülő labdát (jól van, egy hangszóróból halljuk, de mennyivel jobban hangzik, hogy a Szivatómata mondja!). Amennyiben nem sikerül időben az udvarra érni és a labdát a delikvens nem kapja el, választani kell egy ún. luxuscikket, amit innentől a lakók nem használhatnak. Például nem lesz cigi, vagy meleg víz, vagy mikró, vagy sütő stb. (képen mutatom miből választhatnak). Az első labdát Vivcsónak kell elkapni. Édesem nagy izgalomba jön, úgy szalad a Szivatómata felé, mintha közben valamit szorongatna a két farpofája között. Nem bízza a véletlenre, közvetlenül az adagoló elé teszi a mancsait és szerencsésen elkapja a kis labdát. Merci a következő, aki épphogy kiér az udvarra, de azért sikerül elkapni a labdát. A mai adásban kis bevágásokban nyomatják a szerkik „a hetes” szétesésére utaló pillanatokat. Ezúttal megint Virág és Dani konspirál. Úgy látják Frú mostanában nem gonoszkodik, csendes és cukiskodik. Úgy tűnik, mintha Virág Mercire, vagy Móra akarná rakni a kiválasztójelét szombaton.

kepernyofelvetel_30.jpg

kepernyofelvetel_31.jpg

kepernyofelvetel_32.jpg

kepernyofelvetel_33.jpg

kepernyofelvetel_34.jpg

kepernyofelvetel_35.jpg

kepernyofelvetel_36.jpg

kepernyofelvetel_37.jpg

kepernyofelvetel_38.jpg

kepernyofelvetel_39.jpg

Reklám után Merci és Mó újfent bizonyítják, hogy gyökerek és segget csinál a szájából mindkettő folyamatosan. Ennél több betűt nem vagyok hajlandó elvesztegetni rájuk.
Ezután látjuk hogyan nem kapja el a Szivatómatán legördülő labdát Robi és büntetésként a szauna megvonását választja. Alig érnek be az udvarról, jön is a levél: ma kinyílik az Igazság Urnája. Az urnában cetlik vannak elkezdett mondatokkal, amiket egy villalakónak címezve kell befejezni. Biztosan keveset vitáznak a gyökerek, muszáj valamivel felkavarni az állóvizet. Vivcsó „hideg-melegre” készült, aztán végül Bálinttal kapcsolatos megjegyzéseket kapott. Hogy ezek hidegek-e, vagy melegek? Mindenki döntse el maga. A célzások egyébként arra vonatkoztak, hogy Vivcsónak bejön Bálint. Én meg csak nézek és csak két betű villog a szemem előtt: ÉS ? ezen kívül Mó (és mások?) szerint nem minden történet igaz amit Vivi elmond; Merci azt mondja Rencsinek nem tőle kellene távolságot tartania; Renátó Robi felé szeretne nyitni a következő időszakban (minő meglepetés); Vivi egy homályos indokolás után Frút nevezi meg leggyengébb játékosként; Virág Frút nevezi meg a mondatában ami arról szól, hogy senkinek sem hiányozna, mert mindenkit megbántott. Bár a gonosz törpe többször megkapja, hogy rosszindulatú és gonosz, nem húzza fel magát és nem csattan fel, inkább csendben fogadja a negatív kritikát. Bálint szerint Rencsó köpönyegforgató, aki ökölbe szorult arcát mosollyal próbálja álcázni, de én átlátok rajta. Sőt, látom az auráját is. Méregzöld. Kiderül, hogy Robi nagyon csinosnak tartja Mercit és egyik alkalommal mikor meglátta a fürdőben nem bírta levenni róla a szemét (a tükörből kukkolta) és nagyon pajzán gondolatai támadtak. Míg Robi beszél, Merci eltakarja az arcát, de Robi is legalább ennyire zavarba jön, teljesen elvörösödve mesél. Cute. Bálint Mót is kritizálja, most épp a Mercivel való viselkedése miatt. Hogy szép keretes szerkezete legyen az urnázásnak, ahogy előtte, úgy utána is beindul a Szivatómata. Ezúttal Renátónak nem sikerül elkapnia a labdát. Egyből mosakszik, gyors volt a labda, csak akkor lett volna esélye, ha etióp futó. … Ezen logika mentén azt kell mondjam, igen Rencsó, biztosan az volt a baj, hogy nem menekültél eleget oroszlánok elől Afrikában. Mivel Renátó lazára veszi a játékot és nem érzett semmi negatívumot (???) ezért büntetésként a jakuzzit vonja meg a kollektívától. Mi lesz így jááááj, hát a legizgalmasabb jelenetek a jakuzziban történtek eddig… jah, nem.

kepernyofelvetel_40.jpg

kepernyofelvetel_41.jpg

kepernyofelvetel_42.jpg

Az összefoglalót zárhatnám úgy, hogy „Valljon neked szerelmet VV Dani!”, de senkinek sem akarok rosszat. Ugyanis ezt nézhetjük az utolsó két percben, hogy Dánielünk megvallja Virdzsókának, hogy megszerette mostanában nemrég, szép a szeme Virágnak és bizony nem is olyan tök hülye Virdzsi, mint amilyennek először tűnt! De tényleg, nem csalamádé egyáltalán! És: szépen énekel. Nah, most komolyan. Kell ennél több? Amíg Danit hallgattam hirtelen bevillant a Belga örökbecsűje, azért ez igenis valami:

kepernyofelvetel_58.jpg

kepernyofelvetel_59.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kábel Barát 2021.01.06. 15:33:57

Jó volt nagyon, köszike!

Rugdoll 2021.01.06. 15:37:40

Na hát Dani szerelmi vallomása közben, mikor azt mondta, hogy remélem, nem baszol át te is,pont az jutott eszembe, hogy sajnos lesz meglepetés a rosszlanyok.hu-s múlt miatt.
és a mai részt de várom, ahol Renátó újra leoktatja szívszerelmét.. aki pedig minden gerincét féletéve picsát csinálva a szájából még le is pippantotta a takaró alatt. nemcsak dani itt a proli úr, úgy érzem..

Csakazertis2018 2021.01.06. 15:38:18

Köszi az összefoglalót ! Csak nekem nem tűnt őszintének Robi ? Ma bejött hozzánk egy ügyfél, basszus, én az életben nem láttam még ilyen buta embert, akin látszott, hogy nem érti , amit mondok .. Moh jutott róla eszembe, ő pont így néz..

Kábel Barát 2021.01.06. 15:39:59

Nem kell ezt túlvesézni!

Csakazertis2018 2021.01.06. 15:40:03

@Rugdoll: lehet, hogy most ellent mond majd Fru ? Vagy nem ad igazat neki ? Úgy tűnik kettőjük között azért Frunak több esze van ahhoz, hogy lássa, hová vezet a tattika..

Rugdoll 2021.01.06. 15:41:57

@Csakazertis2018: nekem úgy tűnt, hogy igenis őszinte volt. végülis két kapus. ;)

Rugdoll 2021.01.06. 15:43:01

@Csakazertis2018: nem erre gondolok. az volt a bejátszóban, hogy ordít vele, hogy többet nem fog nyúlni hozzá, mert Fru mindig vinnyog hogy most ne, stb. ismét nagyon kellemes PÁRnak tűntek..

Csakazertis2018 2021.01.06. 15:46:53

@Rugdoll: lehet, hoyg Fru megmondja neki, hogy már nem kell a kertes ház/2gyerek/1kutya se.. ? :))

Gia 2021.01.06. 15:48:04

@Rugdoll: Dani tud a rosszlànyokos múltjáról.

Rrami 2021.01.06. 15:48:04

Köszi a posztot.

Mó ebben a szemüvegben úgy néz ki, mint egy különösen perverz dán dogma-film narkolepsziás szereplője

Gia 2021.01.06. 15:49:02

Jó ötlet volt ez a szivatómata.

Rugdoll 2021.01.06. 15:51:32

@Csakazertis2018: tuti kell az. csak lehet nem Rencsivel :D de nem fog ilyesmit mondani. látszott rajta, hogy néz, mint Rozi a moziban. a múltkor is elvonult, ennyi volt a reakciója.

Rugdoll 2021.01.06. 15:53:52

@Gia: nemcsak annyit mondott el, hogy készült róla meztelen fotó és csókolom?

Csakazertis2018 2021.01.06. 15:54:20

@Rugdoll: a múltkor igazat is adott Rencsikének, sőt, talán bocsánatot is kért ??? még a riport szobában is elmondta, hogy ez igen, így viselkedik az igazi férfi .

Rugdoll 2021.01.06. 15:54:21

@Gia: igen, szerintem is, végre előálltak valami ötlettel az ertéellnél ;)

Rugdoll 2021.01.06. 15:55:05

@Csakazertis2018: na látod, akkor csak ezzel kell a CSOK, gyerek, kiskutya, miegymás ;), mert ez kérem, a FÉRFI

Gia 2021.01.06. 15:57:50

Nagyon tezszett,ahogy Laula többször is csodálatos férfiként emlegette Rencsikét persze nem kis iróniával. :-))

Csakazertis2018 2021.01.06. 15:57:51

@Rugdoll: marhára irigykedem is ám !!! :)) a zuram nekem se nem féltékeny, se nem ver... lehet, nem is szeret... :(

Mária HenGau 2021.01.06. 16:00:14

De nem bírom Rencsikét.

Rugdoll 2021.01.06. 16:01:59

@Csakazertis2018: ez enyém is ilyen semmirekellő. helyette dicsér, mindig kiáll mellettem, naponta elmondja, hogy szeret, és támogat. asszem szarul házasodtam. ;)

TheLynx70 2021.01.06. 16:08:47

Sziasztok! Nagyon nehezen tudtam belépni. Remek poszt volt. :-) Két adással le vagyok maradva, de innen tájékozódtam. Valaki felvilágosítana arról, Bálintnak miért kell az a hajpánt vagy hajráf, vagy mi a fene a fejére? Néha úgy néz ki vele (főleg a képeken), mintha egy óvodást Jézusnak maszkíroztak volna. Néha pedig úgy, mint Jézus a 40 napig tartó megkísértése után.

Rugdoll 2021.01.06. 16:11:16

@TheLynx70: erre szerintem nincs magyarázat. mondjuk a szakállra azt mondta nem vághatja le, mert le van beszélve egy fotózás, ha kijön. lehet a hajkorona növesztése is ehhez kapcsolódik. mert amúgy szerintem olyan hajléktalan kinézete van ezektől. pláne, hogy sokszor hót' zsíros a haja..

TheLynx70 2021.01.06. 16:16:13

@Rugdoll: Valami nem működik nálam, na mindegy. Szóval nincs semmi bajom Bálinttal, csak ezt a hajizét nem értem. A szakállról hallottam én is, növessze. Ahogy a mondásban van, Allah növessze meg a szakálladat. :-)

Rugdoll 2021.01.06. 16:22:19

@TheLynx70: bajom nekem sincs vele. de mondjuk én nem vagyok sem haj, sem szakáll párti. :D

Raspberry Cake 2021.01.06. 16:27:52

@TheLynx70: Gondolom azért hordja, hogy ne lógjon a haja a szemébe, bár a legtöbben csak sportolás közben viselnek ilyet.

K_Attila 2021.01.06. 16:28:15

Harmincharmadik. És köszönjük az új poszt.

readonlyvv 2021.01.06. 16:29:51

@TheLynx70: neki ez a vadember a stílje, a hajpánt meg ilyen Beckhames cucc lehet a focis múlt végett. vagy nem.

Rugdoll 2021.01.06. 16:31:32

@readonlyvv: hát egy nyári riport videóban határozpttan csinibb fiú volt a stílje :)

K_Attila 2021.01.06. 16:32:45

Hogy Gusztinak mekkora szelepe van, az csak rá és az urológusára tartozik.

TheLynx70 2021.01.06. 16:33:15

@Raspberry Cake: Tényleg, ez igaz. Rönő viszont tényleg olyan, mint amikor egy majom saját magát kurkássza. (Még a tegnapelőtti adást nézem.) Lehet, hogy a szendvicsmaradékot nyalja le a kezéről, de attól még olyan. :-)

MsIreneAdler 2021.01.06. 16:39:11

@Rrami: tegnap megfejtettük: ő dr. Senkiházi a Grú rajzfilmből :)

K_Attila 2021.01.06. 16:58:59

Dániel udvarlásához még tartozik az az alázás is, hogy "remélem, nem baszod el semmivel", mintha Virág lenne a kiszámíthatatlan, kínos idióta.

TheLynx70 2021.01.06. 17:04:34

@K_Attila: Dániel nem udvarol, kinyilatkoztat. Írásban kellene rögzíteni, második testamentum.

Ármándójózsi 2021.01.06. 17:53:20

@Laura Ingalls (tudom, hogy ez nem igazi link és így nem kapsz értesítést, de legközelebb elsőzzél legalább a posztcsidban, hogy legyen mire válaszolni. Ez másnak is nagyon jól megy. Az elsőzés. Ja, nem. Muhahahahaha...)

Az írásod ismét kitűnő, el is olvastam és nagyon jól szórakoztam.
Már-már annyira jó, hogy nagyon meg kellett gondoljam, hogy beszólok-e? De győzött a gyökér oldalam (nem csoda, jóval nagyobb és erősebb), ezért szeretném tisztelettel jelezni, hogy esetleg használhatnád a "tovább" gombot az írásaidnál. Nem tudom, hogy van ez a poszt szerkesztő ablakban, nem is néztem meg, talán külön van a lead, vagy valami ilyesmi, minden esetre @Fálki: (már) tudja, esetleg vedd fel vele a kapcsolatot.

Te nem tudod ezért most külön leírom, hogy bizonyos okokból nem használok smiley-t, de hidd el, ha használnék ez a komment tele lenne mosolygós, nevetős, szeretős, egyszóval csupa pozitív hangulatjellel, mert igazából csak jelezni akartam, hogy jobb lenne a Blog főoldalának, ha úgy lenne, mint amiről beszéltünk. Így eléggé szétcsesződik.

Ne hari!!!

Qqts 2021.01.06. 18:00:53

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

LaciHogyVoltol 2021.01.06. 18:07:01

@Rugdoll: Mondjuk erre én is felkaptam a fejem: milyen fotózás az amit már november elején lefixáltak február végére vagy március elejére? Vagy Bálint tényleg egy RTL2 tégla és a riportszobás kötelezőin már a villa utáni karrierjét egyenlítgetik...

evacat 2021.01.06. 18:11:34

Na ilyen se nagyon volt még. Két komment között fényes délután 49 perc!
Sajnálom. Most kéne valami jót, vidámat felvetnem, hogy aztán áradjanak
az egyetértő ekg-k.
De azt hiszem lassan real-ban/ben kell ekg-ra mennem.
Nincs köztünk kardiológus?
Hol van Blazsej doktor?

Ármándójózsi 2021.01.06. 18:12:04

@LaciHogyVoltol: Akkor csak nem mondta volna. Bálintnak ennél több esze van, szerintem.

Rugdoll 2021.01.06. 18:14:07

@LaciHogyVoltol: a tégla összeesküvéselméletben nem hiszek. minek kellene tégla? vagy mit csinál annyira a Bálint, hogy muszáj ott tartani? lehet ment volna a fotózás nov.közepén csak közbeszólt a VV, így meg akkor eltolták. de csak tippelgetek.

MsIreneAdler 2021.01.06. 18:15:21

@evacat: viccen kívül én tudok egy nagyon jó magán kardiológust, ha gondolod!

evacat 2021.01.06. 18:17:55

@MsIreneAdler: köszi, még csak érlelgetem a gondolatot.

Ármándójózsi 2021.01.06. 18:19:23

@evacat: Hogyhogy hol??? Pestszentrlőrincen, vagy Kerepesen. De mindenképpen a város szélén.

MsIreneAdler 2021.01.06. 18:20:24

@LaciHogyVoltol: igazából csak meg kell tudni, milyen hosszú szakáll kell a fotózásra, milyen gyorsan nő Bálint arcszőrzete és hány centi most. Ezekből az adatokból pedig kiszámolhatjuk mikorra várható Bálint kiesése :)
Azért további furcsaság, hogy az újévi fogadalmában még az volt, hogy borotválkozik... Közben meg kiderült valahonnan, hogy Rumcájsz hasonmás versenyre kell mennie...
Alumíniumcsákókat fel, ez ám a konteo!

MsIreneAdler 2021.01.06. 18:23:00

@evacat: rendben, ha megérett, szólj. Alapos, emberi nem futószalagon dolgozó doktornőm van :)

Fálki 2021.01.06. 18:23:22

@TheLynx70: Amikor nekem volt ilyesmi hajzatom, akkor baszottul irritalt neha, hogy allandoan akarva-akaratlanul a szemembe logott. És en is ilyen hajpánttal oldottam meg, mondjuk én olyan szinuvel, amilyen a hajam.

Szerintem ennyire egyszeru ez :D

Ármándójózsi 2021.01.06. 18:25:03

@Fálki: Amikor pedig nekem volt ilyen hajzatom...Mondjuk, arra már nem emlékszem...

Fálki 2021.01.06. 18:27:10

@Ármándójózsi: Mi most itt a rendes mennyisegu hajrol beszelunk, nem a fuled folotti par centirol, ami korbeveszi a seggigérő homlokodat.

2021.01.06. 18:29:16

@Ármándójózsi: ha adok egy fél sékelt, elmondod nekem, h miért nem használsz szmájlikat? tényleg kíváncsi vagyok a hátterére. sőt, valószínűleg másokat is érdekel(ne).

@MsIreneAdler: én azon is mindÉg "nevetelek", amikor a bibliára tett praclival esküdöznek bizonyos országokban, mintha még mindig a 17. századi spanyol inkvizíciós időkben élnének. namármost egy alaptörvényünkhöz hasonlatos gránitszilárdságú villakódex-re való esküvés esetén, még a pofozni való debil renátón se kérném számon, h miket hazudott, h változtat majd újévtől (cigi lerakás, agresszió elhagyása/minimalizálása estébé).

K_Attila 2021.01.06. 18:29:25

@Qqts: RANDOM OFF KOMMENT OFF KOMMENTJÉNEK OFF KOMMENTJE ™️®️©️

K_Attila 2021.01.06. 18:30:39

Olvasott itt más is Dricc Do'Urden könyveket?

2021.01.06. 18:32:53

@Fálki: pár órája azt láttam a másik (tegnapi) hv alatt, h eltűnt a teljes hajnali offolós böszélgetésünk. de azóta visszakerült. ez mitől van/lehet? vmi blogmotoros cucc?

Ármándójózsi 2021.01.06. 18:33:52

@vágtázó vadmalac: Könnyű lenne most jönni a "ha elmodanám..." kezdetű elcsépelttel, de elég legyen annyi: spoiler alert spoiler alert <lehetmajdírokróla> spoiler alert spoiler alert.

Fálki 2021.01.06. 18:35:18

@vágtázó vadmalac: Szerintem nálad volt a hiba. Biztos hogy nem tunt el es kerult vissza.

Nem lehet h elfelejtetted bekattintani az Latni akarom az osszes hozzaszolast hivatkozast és csak az utolso 100at lattad?

2021.01.06. 18:36:18

@K_Attila: meglepett, h a szekció sztem legalaposabb, legprecízebb arcaként nem vártad ki, amíg az off komment off kommentet kap, h aztán arra írhasd az offkommentet!:O:D ez nem bántás akart lenni, én csíplek nagyon!:]

2021.01.06. 18:40:40

@Fálki: áh, ne viccelj! mindég be van állítva, h az összes kommentet jeleníccse meg a rencczör (gépről, tűzvukkal nyomom - soha nem néztem telefonról a hv-t). és percekig frisstígettem, meg be is zártam péel az egész tűzvuk, újra betölt, és akkor is azt láttam, h kb hajnali fél egy körül még volt komment, utána a kövi meg vmi reggeli (6 óra magasságában elküldött) cucc. és nyilván egyből a legrosszabbra gondoltam (rencsi egész rokonsága a kipeckelt számba köpköd, miközben ki vagyok kötözve a kossuth téren a zászlótartó póznához, és győző meztelenül "táncol" és "énekel" előttem).

K_Attila 2021.01.06. 18:42:09

@vágtázó vadmalac: Ez egy plot twist volt, mert az off komment off kommentjére mindenki számított. Köszönöm a kedves méltatást, és már majdnem írtam valami goromba választ, mert "leglaposabb arcnak" olvastam.

Ármándójózsi 2021.01.06. 18:43:22

@vágtázó vadmalac: Vizuális típus vagyok, úgyhogy visszapakoltam mindent szépen a hűtőbe. Majd később vacsorázom. Mondjuk holnap...

2021.01.06. 18:43:59

@Ármándójózsi: de akkor legalább azt spoilerezd már el, légy oly' kedves, h mikor írsz róla?:D mivel már tolod egy ideje, sztem köbö egy heti tapasztalatok után már írhatnál róla, addigra bizonyára összejön egy tanulmányravaló anyag, hogy ki, mit, miért és hogyan reagált, a szmájli/emotikon-mentes kommunikáció(d)ra.

Ármándójózsi 2021.01.06. 18:47:49

@vágtázó vadmalac: Elmondanám, de nem tudom. Nincs semmi kitalálva. Mindig arról írok, ami akkor éppen eszembe jut.

2021.01.06. 18:49:26

@K_Attila: ááá, tudod jól, h ha sértegetni akarok, akkor azt nem ennyire píszín teszem, hanem előtte transzba esek, és megidézem a lelkem mélyéről a sosem-vót-szabolcsi totemállatot, h ő szórja a mféle csillingelő jelzős szerkezeteket.:]

@Ármándójózsi: kár, h ez nálam nem müxik, akkor nem lenne rajtam a 8-10 plusz kiló. pedig megferdült a fejemben a naiv gondolat, h vmi villakódex szinten komolyan vehető izére (copyrighted by merdzsó) megesküszöm, h teszek vmit annak érdekében, h visszanyerjem a versenysúlyomat.:]

Cünör 2021.01.06. 18:53:14

@MsIreneAdler: "további furcsaság, hogy az újévi fogadalmában még az volt, hogy borotválkozik..."

Én akkor/ott úgy értelmeztem a testén kíván ezt-azt sűrűbben leborotválni... pl: hónalj?! :)

Ármándójózsi 2021.01.06. 18:54:19

@vágtázó vadmalac: Vigasztaljon a gondolat, hogy a kitűnő Kossuth teres életképeddel már tettél valamit. Én biztos nem fogok most hízni 1-2 napig...

2021.01.06. 18:56:40

@K_Attila: hozzád fordulok, mert te eddig mindenre tudtál nekem megbízható választ adni. szóval, a kérdésem az lenne, h: mikor lesz a vv-s felező buli? (azt elképzelhetetlennek tartom, h ne legyen megtartva, akárhány zöld labdát is hagynak a földre esni, és annak következményeként mféle, az udvaron lévő táblán feltüntetett dolgokról lemondaniuk).

2021.01.06. 19:01:14

@Ármándójózsi: tényleg, most jut eszembe, hogy a centis játékot azt vágtázom, h egy időben mki írta, ki milyen magas/mély, de vót olyan is, h a testsúly adatokat is bevallották a kommentelők?:]

Raspberry Cake 2021.01.06. 19:01:52

@LaciHogyVoltol: Eddig egyszer hallottam kifejezetten ilyen kikötésről, kb. fél évvel ezelőtt egy nagy francia autómárka keresett szakállas, minimum 3 cm-es hajú pasikat egy reklámfilmhez, de nem hinném, hogy nála ilyesmiről lenne szó. Sokkal inkább el tudom képzelni azt, hogy egy borbélyszalonban csinálnának róla képeket mondjuk egy szakállolajat reklámozva vagy egy ruhamárka katalógusfotózására keresnek szakállas modellt. Ezek persze puszta fikciók, majd kiderül később az igazság:))

2021.01.06. 19:15:01

@Raspberry Cake: az nem lehet, h vmi fogadás áll bé szakállnövesztésének hátterében?

nem találtam (mondjuk, annyira nem is ástam bele magam) teljesen beretvált verziót a srácról, de ezen a képen nagyjából látszódik az arcformája:

kep.cdn.indexvas.hu/1/0/2939/29399/293998/29399845_2256547_b5d45a5bc0ddf34d33ef970a4c6771b0_wm.jpg

a mellékelt fotón is látszik, h pár napja elveszíthette már a beretváját, viszont hajráfra/hajgumira még nem lett volna szüksége.:]

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2021.01.06. 19:23:58

Renátó sokáig bírta a "nem cigizek" kezdetű újévi fogadalmát.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.06. 19:24:39

@vágtázó vadmalac: szerintem a mellékelt kép az az ÉNB Dávid, a mostani meg az F. Bálint..
az emberunk anno focikapus volt, és azokon a képeken nekem inkább a VV-s kulsot hozza..

Raspberry Cake 2021.01.06. 19:27:01

@vágtázó vadmalac: Nem hinném, az öccsének telefonhíváskor fotózást említett. Instáján találsz róla villa előtti képeket is, itt például látszik az arcformája, szerintem ez a borosta áll neki a legjobban:)) www.instagram.com/p/BxSEu1CAcud/

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.06. 19:34:00

Laura, jó volt a poszt. A Frunátóékről készült bambulva bámuló kép pedig epic !

Rrami 2021.01.06. 19:34:25

@K_Attila: Én nem, de elfogadok egy ajánlót. Mostanában sehogy sem tudom eldönteni, mit olvassak, ismerősöket is zaklatom, hogy ajánljanak valami nekem valót

TheLynx70 2021.01.06. 19:37:42

Nézem, szóval Rönó eltaktikázta magát az elején Bálinttal, mert elindított egy lavinát. :-) És ezt Robinak mondja, aki elég érdekesen néz rá, mint én szoktam egy pondróra. Annyira szánalmas.

TheLynx70 2021.01.06. 19:39:27

Rönó nagyon be van szarva. :)

2021.01.06. 19:45:06

@Rrami: miket kedvelsz? műfaj? tematika? ezek alapján könnyebben ajánlanak neked olvasnivalót, amiket aztán nem akarsz pár oldal után a billegő asztalláb alá beékelni.:]

2021.01.06. 19:46:42

@repuloezustmokus: "nekem nincs sulyom:) "

szívesen átadok 5-8 kilót, ingyé', amennyiben meg szeretnéd tapasztalni, milyen remek dolog, amikor földhöz ránt a gravitáció.:'D

2021.01.06. 19:50:54

@Raspberry Cake: hjam, jó póneme van a bének, a wannabe-raszputyin szakáll-bajusz kombó nélkül. amúgy különválasztva a fejétől, a szakálla is korerkt, de neki tényleg jobban áll a beretvált, v pár napos borostás arcbőr. mondjuk, ha ő vmiért elhatározná, h a térdéig növeszti, nekem az sem fájna, max. több hajlékonyos hasonlatot írogatnék róla - szigorúan a háta mögött.:']

Raspberry Cake 2021.01.06. 20:00:50

@vágtázó vadmalac: Az én ízlésem szerint ő a legsármosabb és legjobb testű pasi benn, a +8,5 kg és a szakáll ellenére is:))
Aki lemaradt esetleg a tegnapi Belevalóról, ott alaposabban is megtekinthető:DD

2021.01.06. 20:00:55

@TheLynx70: még ha hót hülye is lenne a lobi (de abban azért egyetértés van a kommentelők közt, h abszolút nem az), annyira nem szenilis, h elfelejtse röncsinek a bilincses napokon lerendezett hisztijét.

akkor lehetett volna egy kicsivel tökösebb a lobi, ha ezeket - teljesen nyugodtan - közölte is volna a pufival (ahogy a bé is mindenféle hergelés, v idegeskedés nélkül, face to face megmondta a köpőcsészének, h ezért meg ezért tartja pl. kétszínűnek).

ha egy olyan embernek hagyjuk, zokszó nélkül, h nyalja a seggünket, aki már n-szer kb. papagájkutyagecizett minket, az elsősorban a mi szégyenünk, és nem a nyalizó, jellembajnoké.

Rrami 2021.01.06. 20:06:12

@vágtázó vadmalac: Húha. Hát erről pár sorban nemigen tudok nyilatkozni, ugyanis sok mindent szeretek, műfajtól függetlenül, egyedül a romantikus regények állnak távol tőlem, de azok elől sem zárkózom el. Jelenleg kétféle olvasnivalót is keresek: egyet alvás előttre - ebben nem vagyok válogatós, a lényeg, hogy annyira ne zaklasson fel, hogy ne tudjak utána elaludni. Egyet pedig arra a célra, hogy felzaklasson - itt már szűköl a kör. A könnyedebb kategóriába tartozott tavaly pld Rejtő könyvek, Harry Potter, Vonnegut könyvek, Musashi, Korongvilág, Burgess írások. A másik kategóriába most nem mennék bele részletesen... Ja, és elsősorban pdf-es formátumot keresnék.

2021.01.06. 20:10:02

@Raspberry Cake: én heteróként is azt adtam volna nagyon a tegnapi zuhis jelentenél (ez nyilván sci-fi, de who cares?:D), ha a két jól kipattintott, magas srác (bé és lobi) közé, akik azért abszolút jól el vannak látva péló-fronton, beslattyogott volna pocak, és a leomló bele alatt is csak vmi kis zacsit láttunk volna belőle, mert a cerka annyira piccolo.:'DDDDD

ofc, ha fél méteres gyíkja lenne a sutyeráknak, attól még ugyanolyan antipatikus karakter maradna a többség szemében, bár elég sok fru szerű mazochista is rohangál a világban, akik még egy rencsibe is olyan pozitív (!) tulajdonságokat látnak bele, hogy az józan ésszel nem felfogható.

Pepita Offélia 2021.01.06. 20:13:20

Sziasztok.
Nem szoktam kommentelni, csak szivesen olvaslak benneteket.
Ahogyan neztem ezeket a képeket a Bálintról, az az elvetemült ötletem támadt, hogy mi ha tényleg álcának használja Rumcájzot. Mi ha azt gondolták, hogy ne a fizimiskája legyen a mérvadó a megitélésében, hanem a viselkedése, hozzáállása a dolgokhoz, emberekhez...... Amilyen jóképű szerintem ez a tény nagyon erősen befolyásolt volna sokakat, a benti szépségek meg már legyilkolták volna egymást miatta

2021.01.06. 20:13:27

@Rrami: én könnyedet nem tudok/nem akarok ajánlani, szóval bele kell menned a sorolásba a felzaklató irodalom terén is.:D ha szerzőket, és/v címeket írsz, amiatt még nem fog senki beléd állni, megkövezni. relax.:Đ

Laura Ingalls 2021.01.06. 20:15:29

@Ármándójózsi: azt csiripelte egy kismadár kerestél. :) Igazad van, my bad, most nem használtam a sortörést és látom, hogy a sok kép miatt tényleg sok helyet foglal a főoldalon.
Viszont a többi posztomnál van sortörés (talán az első Survivor írásoknál lehetne találni olyat ahol nincs) mindig figyelek rá.
Azt nem ígérem, hogy "elsőzök" a saját posztom alatt. O.o Mégis mennyire gyík lenne? XD

Rrami 2021.01.06. 20:15:55

@vágtázó vadmalac: Szerintem nem mazochista Fru. Simán csak rosszul taktikázott, és már nem tud kimászni belőle. Ezért inkább marad a Rencsi párja, akit hősszerelmes lovagnak titulált múltkor, a budin ülve, pisilés közben :)

2021.01.06. 20:17:28

@Pepita Offélia: még ezt is elképzelhetőnek tartanám, de az már olyan fokú korrektség/jófejség lenne bé részéről, amivel kb. a dalai láma szintű szuper arcok halmazába kerülne, és bármennyire is szimpi, akkora forma soha nem lesz, mint a tibeti őszentsége.:]

2021.01.06. 20:19:10

@Laura Ingalls: "Azt nem ígérem, hogy "elsőzök" a saját posztom alatt. O.o Mégis mennyire gyík lenne? XD"

vhol messze, felsír egy Fálki:')

Rrami 2021.01.06. 20:21:13

@Pepita Offélia: Úgy érted egyfajta álarcként hordja a szőrzetet? Lehetséges, nekem is megfordult már a fejemben. Egyébként nekem szőrrel együtt is jobban bejön, mint a többiek

Rrami 2021.01.06. 20:23:11

@vágtázó vadmalac: Nem emiatt nem akartam neveket/címeket, csak nem akarok nagyon hosszú off-kommentet írni :) Majd mindjárt összeszedem akkor a gondolataimat, ha csak felzaklatót tudsz ajánlani. Ha nagyon hosszú lesz, max elküldöm priviben, persze, csak ha nem gond.

2021.01.06. 20:25:27

@Rrami: tattika volt/van benne, ez evidencia. ettől még simán lehet benne egy jó adag mazochizmus, akkor is, ha másokkal szemben próbál keményebben fellépni, agresszív mód dominálni. nem egy, nem két olyan szubmisszív, underdog megnyilvánulása volt az elmúlt x napban frunak, amely ezt a fajta - benne meglévő - kettősséget támasztja alá.

ha szombaton nem mentik meg a röfije seggét a szerkik, akkor én boldogan kiegyeznék azzal, h fru még hetekig tujáskodhassan egy sarokban, hiszen ha magára marad, onnantól neki semmi lényegi szerepe nem lesz a vellán belül, porfogónak meg tökéletesen megfelel.:D

Fálki 2021.01.06. 20:30:11

@Laura Ingalls: Semennyire, én megcsinaltam :D

TheLynx70 2021.01.06. 20:32:31

@vágtázó vadmalac: Azért ha eszébe jut Robinak miért ment be, miért játszik (márpedig mindig eszében van), még akármi is lehet. Ő az egyik játákos, aki tudja, mit akar. A másik Bálint.

2021.01.06. 20:34:05

@Rrami:

nekem itt is, ott is megfelel.

amíg nem használod fel az 5000 karakter per komment cuccot, nem kell attól tartanod, h kiátkoznak. és ha mondjuk egy 4900valamennyi felhasznált karakterű hsz végére beírod, h hajrá, bálint, vagy faszfej renátó, akkor az már nem is off komment.:]

Pepita Offélia 2021.01.06. 20:35:36

@vágtázó vadmalac: Azért őszentségéhez én sem hasonlítanám.

TheLynx70 2021.01.06. 20:38:17

Anikóra soha nem adnék ilyen farmert, valami szörnyű! Én szégyellem magam a stylist helyett. :O

2021.01.06. 20:39:38

@TheLynx70: megnéznék vmi hosszabb kiakadást lobitól. nagyjából csak az rémlik, amikor még hetekkel ezelőtt(?) egyszer a koszlidérc dzsinát helyretette, de ott is max egy fél percig tartott, amíg felemelte a hangját. bezzeg a rossz ribi, még - ördög tudja meddig - pörgött az arcán és visított, mert vki rá mert szólni.(:

Pepita Offélia 2021.01.06. 20:40:38

@Rrami: Nekem is. De így, bundásan jobban átjön az intelektusa. Legalábis szerintem, aki nem igazán csípem a szakálas férfiakat. A hosszú haj jöhet, de a szakál nem a szivem csücske.

Spitzbaue® 2021.01.06. 20:41:27

@MsIreneAdler: @TheLynx70: Most már világos: mi a Grú c. filmet nézzük, megvan az összes szereplő. Bála az egyik coffos kiscsaj :-DDD

etikette 2021.01.06. 20:41:29

A tegnapi belevalóban volt amikor a szègyenteljes csulapár úgy fal egy félig átsütött mirelit pizzát mint két kiéheztetett mongúz? Ezek hol nevelkedtek? Köpködés fikázás nyitott szájjal evés bambàn...tényleg ilyen ez a mostani generáció?

TheLynx70 2021.01.06. 20:50:20

@vágtázó vadmalac: Szerintem Robi tudja mit akar. Azt egy szóval sem mondtam, hogy eléri (kint ítélik meg), de tökéletesen tisztában van azzal, mit lehet, mit nem. Ginára senki nem szólt rá, mert minek? Ilyen a mentalitása, aki ismer ilyen embereket, az tudja, hogy odébb kell menni és máshová nézni. :-)

Rrami 2021.01.06. 20:51:29

@vágtázó vadmalac: Hogy tudsz ilyen gyorsan írni? :D Kimentem kávéért, mire bejöttem ide raktál egy kisebb novellát:)

"nem egy, nem két olyan szubmisszív, underdog megnyilvánulása volt az elmúlt x napban frunak, amely ezt a fajta - benne meglévő - kettősséget támasztja alá." Ezt kifejtenéd bővebben, hol és mikor láttál ilyet?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.06. 20:56:24

@Rrami: :-D Vágtázó, ha beszélni is ennyit tud mennyiségben, mint írni, akkor részvétem mindenkinek, aki a társaságában tartózkodik! :-)

Fálki 2021.01.06. 20:58:13

@vágtázó vadmalac: szubmissziv? Ugyan tasó, ne beszélj butasagokat, abban a noben 0% szubmisszivitas van.

2021.01.06. 20:59:45

@Rrami: A Korongvilag alapjan habkonnyunek Ursula K. Le Guin konyveit ajanlom, antikvariumbol beszerezhetok. A Szigetvilag varazsloja ciklus pl

TheLynx70 2021.01.06. 21:07:23

@Niemandhäuser: A Gru-ra rá kellett keresnem, nem vagyok otthon ezen a területen. :-) Ha animáció, akkor úgy tudnám kifejezni magam, hogy ma ittas pajtatáncon vettem részt (tavalyról elmaradt céges buli), jó volt.

A mai összefoglaló félek arról fog szólni, hogy Rönó balhézik két percet, utána 45 percig nézzük a szerelmesek szenvedését és/vagy a további nihilt.

Ármándójózsi 2021.01.06. 21:10:23

@Laura Ingalls: Viszlát és kösz a halakat!
Vagyis, mi???
Miket hordok itt össze...szóval kösz, hogy reagáltál és elmagyaráztad, hogyan is megy ez.
Persze, én is utánanézhettem volna, hogy máskor nem hagytad ki, felejtetted el és akkor szóvá sem teszem, természetesen tisztelettel.

TheLynx70 2021.01.06. 21:12:57

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Itt pihen a könyvespolcomon, rongyossá olvasva. :)

2021.01.06. 21:15:23

@TheLynx70: Mindegyik resze? Nekem az Atuan tetszett a legjobban

2021.01.06. 21:16:59

Sci-fi temaban ez egy gyongyszem, ajanlom ezt is, kevesen ismerik: www.scribd.com/doc/207584116/F-Carsac-Sehollakok

2021.01.06. 21:17:48

@VV Erőlegény: "Vágtázó, ha beszélni is ennyit tud mennyiségben, mint írni, akkor részvétem mindenkinek, aki a társaságában tartózkodik! :-) "

rosszabb!:D mindÉg azt hiszik, h be vagyok cuccozva, amit én adnék is, de sajnos nem fedi a valóságot.:Đ és amikor elkezdek sztorizni, elemezni, akkor olaszokat megszégyenítő propeller mozgást/gesztikulációt is végzek. hiába no, a temperamentum:Đ

TheLynx70 2021.01.06. 21:20:13

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Machiavellit viszont kihagynám, de ez csak az én véleményem. :-)

TheLynx70 2021.01.06. 21:20:57

@VV10 Velőtrázó Vélemény:Három része van, legalábbis nekem annyi van meg.

Rrami 2021.01.06. 21:22:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Köszönöm, megnézegetem majd őket

Ármándójózsi 2021.01.06. 21:23:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nono, kedves VV10 VV!!!
Ha most bedobod a sci-fi témát, olyan OFF ömlengést fogok produkálni tőle, hogy azonnal behány itt mindenki!
Úgyhogy megkíméllek Titeket ettől, a lényeg, imádom!

2021.01.06. 21:28:56

@Rrami: @Fálki:

nekem rémlik az utóbbi x napból, amikor rettenetes mód becsicskult a dagadtnak a fruzsina. a bilincses balhé után is lement kutyába végül, még ha az első 1-2 körben próbált is a zsírvajdával vitába szállni. és azért, mert látok időnként szub megnyilvánulásokat a fruban, nem azt állítom, h a pocak vmi született dom figura lenne, max csak azt hiheti magáról, de azt ti is vágtázzátok, h csak egy gyáva és föld buta suttyó a pali.

ez már 18+ offtopic, de leírom, lesz, ami lesz:'D, amikor fru mesélte még amandának és ginának, h ő nem preferálja annyira a cunilingust, ellenben imád fújni, persze ezt is tök béna, megfogalamzásban adta közre, még csak vmi játékos szlenget sem volt képes használni a szopásra.

azért mert sokszor agresszív fejjel rosszindulatoskodik, vagy próbálja eladni magát talpraesett, határozott nőként (szerep), még simán lehet, h csípi/elvárja, h kötözött sonkát csináljon belőle vki, és megpálcázza.:']

MsIreneAdler 2021.01.06. 21:33:38

@Niemandhäuser: igen, Agnes :)
@TheLynx70: ne légy ilyen optimista, szerintem először végigszenvedtetik velünk a semmit , majd kapunk fél percet, hogy min akadt ki Rencsi és hogy reagált Fru.... De ne legyen igazam

Dr. Icc Madár 2021.01.06. 21:36:33

Sziasztok!
Én a nyolcadik széria óta nézem a műsort, illetve követem ezt a blogot, igazából ezekkel a vicces összefoglalókkal, és az alatta kibontakozó fejtegetésekkel, elemzésekkel volt igazán élvezhető:) Engem nem zavartak a hosszú kommentek, sőt. Sok helyen olvastam és hallottam, hogy értelmes ember nem néz ilyen trash szart ( pl. legutóbb Puzser reakciója alatt) de szerintem sokat lehet belőle tanulni az emberi viselkedésről. Hogyan reagálnak és változnak különböző emberek összezárva, kiből mit hoz ki a bezártság (még ha bele is nyúlnak a szerkesztők, és nyilvan3 vannak megrendezett dolgok). Láttam, hogy a korábbi évadokban voltak kevésbé egyszerű emberek is, szerintem a változatosabb korösszetételű,hátterű és típusú emberek izgalmasabbak lennének, mint 10 hasonló szociokulturális közegből érkezett éretlen gyerek (80%-ban). Durva látni, hogy mennyi mentális problémájuk, illetve traumájuk lehet. Persze van pár kivétel, de érdekes gondolkodni rajta, és találgatni, hogy melyiknek honnan erednek, iletve hogyan alakultak ki a defektjei. Majd még sztem írok kicsit, hogy mit gondolok az egyes szereplőkről, de asszem ez már így is hosszú lett, bocsiii:/ Köszi az íróknak, meg a kommentelőknek is az eddigi élményt;)

TheLynx70 2021.01.06. 21:37:37

@Ármándójózsi:Én is offolni fogok.
Az nem ér? Már jön is egy ötlet, istenbizony csak egy. Valamelyik nap jutott eszembe, csak novella Ray Bradbury-től, a Langy esők jönnek. Ez mindent elmond a nukleáris háborúról, pedig nem manapság írta.

Ármándójózsi 2021.01.06. 21:42:12

@Dr. Icc Madár: Szia Dricc!!!
Tippelni sem merek, hogy Neked miből van kettő, mert nem egészen úgy írod a neved, mint Gina tette, de Isten hozott.
Nyugodtan írj arról, amiről csak akarsz és úgy ahogy neked jól esik.
Lehet, hogy utálni fogunk érte, mint a Malacot, de úgysincs modi aki kibaszcsizzon, úgyhogy szard le.

(Az egész hozzászólásból az Isten hozottat vedd csak komolyan!!! )

MsIreneAdler 2021.01.06. 21:42:51

@vágtázó vadmalac: szerintem a kis megalázkodó énje a szerep. A valódi az, amelyik megmondta Rencsinek, hogy ő azt szereti, ha a dolgok úgy történnek, ahogy ő szeretné, és ebből nem enged. Mindenféle szenvedély, alázat hiányzik belőle, nem tudnám róla elképzelni, hogy szívesen, élvezetből akár egy petcre is elengedné a gyeplőt és átadná magát egy férfinak. Én így látom. Ezen kívül nulla tartással rendelkezik és tudja, hogy már Rencsin kívül senkije sincs odabent. Ezért alázkodik meg, nem önszántából vagy természetéből adódóan. Szóval érdekből.

Ármándójózsi 2021.01.06. 21:44:04

@TheLynx70: Minden IS ér itt!!! Éppen az imént írtam le egy leendő új tagunknak.
Csak egymás igaziból basztatása ne érjen...

Ármándójózsi 2021.01.06. 21:47:03

@TheLynx70:
Ezaz!!!
Légy kreatív!
Üres hozzászólás EPIC!!!

TheLynx70 2021.01.06. 21:47:35

@Ármándójózsi: Én nem basztatok senkit, csak egyből ráizgultam a sci-fi-re, ezért az offolás, de abbahagyom.

2021.01.06. 21:49:29

@Dr. Icc Madár: Na valahogy igy stilusos bekoszonni, iszok rad egy velkamdrinket.

Ármándójózsi 2021.01.06. 21:50:07

@TheLynx70: Nemáááá... most komolyan, ha figyelmesen elolvasod amit írtam, az számodra ezt jelenti??? Éppen az ellenkezőjét bátorkodtam kifejezni betűkkel és ezt még smiley nélkül sem lehetett félreérteni.

MsIreneAdler 2021.01.06. 21:50:28

@TheLynx70: én is szeretem a sci-fit, szóval én szívesen olvasom az ezzel kapcsolatos offolást, így lehet majd ütni engem is :)

MsIreneAdler 2021.01.06. 21:51:24

@Dr. Icc Madár: üdv itt! A névválasztásért máris tiéd az oszkár gily :)

2021.01.06. 21:51:33

@TheLynx70: Komacu Szakjotol A Sarkany halalat ismered?

2021.01.06. 21:52:10

@MsIreneAdler: na mar megen ez a szadomazo vonal

TheLynx70 2021.01.06. 21:53:34

@Ármándójózsi: Nem tudtam figyelmesen olvasni, mert ráizgultam a sci-fi-re. :)

Ármándójózsi 2021.01.06. 21:55:25

@TheLynx70: Ugye menyi mindenre rá lehet itt izgulni?

K_Attila 2021.01.06. 21:57:16

@vágtázó vadmalac: január 5. volt időben a középső adás, úgyhogy ha pontosak, a mai műsor lesz.

2021.01.06. 21:58:00

ez mar nem fer bele a kezdesig, de iderakom: youtu.be/anIfL1a2feg

2021.01.06. 21:58:37

@MsIreneAdler: egy mazo szubnak is akadhatnak elképzelései, h mi és hogyan kéne törpénjen a világban és azon belül vele személy szerint. én nem azt állítom, h fru egy klasszikus 100%ig underdog habitusú lény, de a keménykedését/arcoskodását én inkább látom egy védekezési mechanizmusként használt felvett póznak.

attól még, h effektíve nem nyalogatja a kamerák előtt rencsi cipőjének a koszos talpát, és legózik össze vmi kezdetleges andrás-keresztet a vellában, h arra felapplikálva magát büntetgesse a puffadék, még simán elképzelhető, h szeretné/díjazná, ha egy nála dominánsabb személy kordában tartsa őt. evidens, h ez majd akkor derül ki - vmelyest - számunkra, ha a kiesésük után még x hónapig/évig együtt próbálnak, "szerelmetes" párként haknizni a budapest tv nívójú médiumokban.:]

2021.01.06. 22:00:15

@K_Attila: az csak benne lett volna a Zelőzetsben, h halál megkészülve szedik szét az udvaron lévő szopatómatát, v mi a frászt.:] (szájer-mászóka):D

TheLynx70 2021.01.06. 22:00:21

@Ármándójózsi: Igen de nálam ez kicsi koromtól van, tehát ártatlan gyermekkori ráizgulás. A Galaktikával kezdődött. :) Azóta antikváriumból is felvásároltam vagy két mázsát. :-)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 22:00:24

Sziasztok, szép estét! :-)
Mit tippeltek? Rencsula vagy Grincs a zöld kendős?

2021.01.06. 22:00:45

@MsIreneAdler: hat hogy lehet utni teged is :)

Qqts 2021.01.06. 22:01:13

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

2021.01.06. 22:01:17

@TheLynx70: Galaktika... Kozmosz!

2021.01.06. 22:02:03

napi felesleges kvizkerdes pipa

nicu71 2021.01.06. 22:02:10

Jaj Ancsa...ez a szett!

tvbuzi 2021.01.06. 22:02:50

Renit megalázták!!

2021.01.06. 22:02:53

ez mar ott zabalt

2021.01.06. 22:03:38

megy a csula light

K_Attila 2021.01.06. 22:03:59

@Rrami: ez csak egy hitvány szódricc volt, amivel egy harmincakárhány részes fantasy könyvsorozat főszereplőjére utaltam, és mindet olvasni eltarthat évekig is, úgyhogy nem biztos, hogy ajánlom.
hu.wikipedia.org/wiki/Drizzt_Do%E2%80%99Urden

tvbuzi 2021.01.06. 22:04:12

Remélem, az álompár kibékül

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 22:04:53

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Láttam a könyvajánlóidat, van amit még én sem olvastam, köszi. A többségét igen, azokat nagyon kedveltem egytől egyig.

MsIreneAdler 2021.01.06. 22:05:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jaa :D Csak virtuálisan gondoltam ebben az esetben.

2021.01.06. 22:05:24

nihincsihipihihihi

Spitzbaue® 2021.01.06. 22:06:50

Kanci akcióban. Hajt a szimpátiánkra rendesen. Ez totál elfelejti, hol van, és miért. Takarodjon má', minél megszégyenültbben, ha lehet.

readonlyvv 2021.01.06. 22:07:17

neki ez a szájbaköpés vmi fétis lehet

2021.01.06. 22:07:44

bent rikacsolnak az baj de o bekopog a nyugiba cigiert

Spitzbaue® 2021.01.06. 22:07:53

Tök jól leszokott a cigiről is.

MsIreneAdler 2021.01.06. 22:08:07

@vágtázó vadmalac: nagyon érdekesnek találom, hogy mennyire máshogy látjuk ezt, komolyan. Az idő valamelyikünket igazolni fogja, kíváncsi leszek :)

Mók_Ica 2021.01.06. 22:08:35

innestől kezdve má' én is nézem.... :))))

2021.01.06. 22:08:50

Frumixer es Csulato, igazi VV kontent, jaj de erdekes, na lapozzunk

MsIreneAdler 2021.01.06. 22:09:05

A faszom nyúl hozzád :)

Mók_Ica 2021.01.06. 22:09:20

@Niemandhäuser: persze.... már leszokott a vásárlásról.... :DDDD

2021.01.06. 22:09:34

timar martir mar fruzsina

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 22:09:42

@Niemandhäuser: Csupán megtartja az ígéreteit. :D

Mók_Ica 2021.01.06. 22:10:13

@MsIreneAdler: hát csak azzal nyúl hozzá.....

2021.01.06. 22:10:16

tyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

MsIreneAdler 2021.01.06. 22:10:42

Fél tőle, hát jól teszi...

2021.01.06. 22:10:56

lelki terrortol fel, mi lesz kint a testi terror eseteben?

princejesus 2021.01.06. 22:11:06

Minden egyes nap le kell pippantania szegénynek Renátót

Ego0123 2021.01.06. 22:11:13

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Tinikoromban olvastam .......... nagyon régen. Kiváló!

2021.01.06. 22:11:51

Moh kereste a vonalkodot az alsoban

tvbuzi 2021.01.06. 22:12:16

Ez a hülye Anikó ma legalább nem vihog és csapkod

MsIreneAdler 2021.01.06. 22:13:43

Renátó nem lecsúszott szart rá.

Cimili2 2021.01.06. 22:14:29

rencsi takaroggyá ki!!

2021.01.06. 22:15:29

megy a gusztustalan hatratett kezezes Csulatonal minden fokozodo vitanal, varja a bicsakot kezbe

Spitzbaue® 2021.01.06. 22:15:33

Éééértem! Kancinak sok a nyálelválasztása. Állandóan köpködni akar. Cshiccskakhecchi!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 22:15:47

@MsIreneAdler: A flegmasága az, ahogy ezt lereagálta... ehh.
@Cimili2: ekg

nicu71 2021.01.06. 22:15:59

@Cimili2: Képes volt direkt elengedni a golyót.Annyira nyomorult.Csak mert ő meg van sértve.

2021.01.06. 22:16:18

valtva kene stuffolni, nem hagyni aludni

TheLynx70 2021.01.06. 22:16:32

@K_Attila: R.A. Salvatore könyvei nagyon jók, én szeretem. :-)

2021.01.06. 22:17:31

lemegyazakurvazene

Cimili2 2021.01.06. 22:18:02

@Kiégett Hobbynyúl: ráadásul bosszúálló faszkalap.

Mók_Ica 2021.01.06. 22:18:16

renátának elmentek otthonról??? megmakkant..... totál kész van... menjen már ki a klotyóra..... de izibe'..... pfff

pomac 2021.01.06. 22:18:29

ezzel a bögrecsörgéssel scak engem idegesít mert ku..a jó fülesem van ... csapjam tarkóón

2021.01.06. 22:18:39

olyan cuki ez a romi evodes

TheLynx70 2021.01.06. 22:18:48

@K_Attila: Ja, és boldog névnapot! :)
Továbbra is látom apámat az avatárodon. :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 22:19:06

@Mók_Ica: Szerintem arra játszik, hogy tényleg őt válasszák és így elkerülje Bálintot.
@Cimili2: A lehető legrosszabb fajtából.

Spitzbaue® 2021.01.06. 22:19:07

Kezdek egyetérteni azokkal, akik szerint Grú menjen most ki. Akkor aztán elszabadul a pokol: nem lesz kit basztatni. (Azért Grú érdemli rendesen :-)

2021.01.06. 22:19:14

@pomac: ne kapd el a labdat es vedd el az evoeszkozoket

tvbuzi 2021.01.06. 22:19:46

Baszogatja Grincset

2021.01.06. 22:19:52

engem baszogtacc, tyuuuuuuuuuuuuu

Cimili2 2021.01.06. 22:20:10

@Mók_Ica: vagy verekedjenek össze és mind2 repülne.

pomac 2021.01.06. 22:20:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ez ki is ment a fejebből :D hajrá szopmata :)

2021.01.06. 22:20:52

ti lattatok mar kapafogu padlizsant?

MsIreneAdler 2021.01.06. 22:21:00

@pomac: azt hittem leszedem a tévét a falról.... :)

tvbuzi 2021.01.06. 22:21:09

Merci defektet kapott

K_Attila 2021.01.06. 22:21:25

@TheLynx70: Köszönöm. Árad a szeretet a kommentfalon!

Spitzbaue® 2021.01.06. 22:21:30

Meg most a nyugiban látom, őszerinte ez a baszlatás vicces, velünk nevet! Ez nem bölcsőde, hanem koraszülött osztály.

2021.01.06. 22:22:04

no konnektor, no mobiltoltes, no tiktok, no insta

pomac 2021.01.06. 22:22:27

@MsIreneAdler: ki is vágnának itthonról a a premier plánba menne a hang :D

pomac 2021.01.06. 22:23:04

@MsIreneAdler: ki is vágnának itthonról a a premier plánba menne a hang :D , lehet még a szomszédok is pedig nem társasban lalok.

tvbuzi 2021.01.06. 22:32:02

Mi a fasz történt??

pomac 2021.01.06. 22:33:26

@tvbuzi: biztos egy üstökös volt :)

Ármándójózsi 2021.01.06. 22:35:02

@tvbuzi: Ti sem tudtatok írni??? Egy darabig nem volt nálam hsz. box... Sem a gépen, sem a telón.

2021.01.06. 22:35:29

a trump hivok behatolasa a capitoliumba megfektette az indasokat

csodalámpa 2021.01.06. 22:35:56

@tvbuzi: biztos elvették a sminkcuccokat

MsIreneAdler 2021.01.06. 22:36:55

@tvbuzi: nem csodálom. Szegény elég gáz smink nélkül, és ezt most nem rosszindulatból mondom.

2021.01.06. 22:39:32

Mielott osszeomlott a blogmoci, pont be akartam irni, hogy telekom nagyi tuti komcsi volt, mert 70-ben telefonon kerte meg kezet a papa becsbol.

Spitzbaue® 2021.01.06. 22:40:14

Embörök, nekem már Virág sem annyira szimpatikus. Evvan.

2021.01.06. 22:40:22

viragnak a harmadikat nem sikerult felallitani

Mittudomki 2021.01.06. 22:41:05

Na most a nagy megmondó emberek egy mukk se ki adta fel hogyan...Bálintka ült ott kssban

pomac 2021.01.06. 22:41:17

ez nekem új hír hogy le lehet nullázni ha sikerül egy rekord(esélytelen) :D

2021.01.06. 22:41:51

virag kajanul torolgette a szajat :)

Spitzbaue® 2021.01.06. 22:43:42

Grúnak ki van szívva a nyaka. Ez a Recska tényleg szűz volt? 3-400 nő? Uttyan már!

MsIreneAdler 2021.01.06. 22:43:44

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jajj, borzasztó volt, nem tudom miért de olyan rossz volt nézni

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 22:43:47

Megjavult? Szuper. :-)
Milyen gáz, ha eksön közben kell rohanni. :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 22:44:17

@Niemandhäuser: Á... oszd el nyugodtan, ha 3-4 volt neki, még az is sok.

MsIreneAdler 2021.01.06. 22:45:24

@tvbuzi: na jó, de azért javít rajta kicsit. Vagy nem?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 22:46:10

A smink a legfontosabb... valóban. :DD Oké, egy fokkal jobban fest Vivi akkor, de na.

tvbuzi 2021.01.06. 22:46:10

@Niemandhäuser: a végére mindig mindegyiket megutálom

Rrami 2021.01.06. 22:47:22

@vágtázó vadmalac: Nem értek veled egyet, nem tudtál meggyőzni :) Amúgy elküldtem.

Cimili2 2021.01.06. 22:47:41

ez most vicces volt nagyon. :))

MsIreneAdler 2021.01.06. 22:47:42

@Kiégett Hobbynyúl: érthetetlen számomra! jó, lehet befásultam itt a karanténban :)

Rrami 2021.01.06. 22:48:43

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Igen, ezeket ismerem, de nagyon köszönöm.

2021.01.06. 22:50:36

vivit elnezve a fesu is kozmetikum lehetett

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2021.01.06. 22:51:02

robi: úgy temettük el vivi kozmetikumait, mint az egyiptomi fáraóknál, játékokkal meg ilyenek.

》elképzeltem, ahogy berakják a fáraók mellé a plüss macit és a csattogós lepkét.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 22:51:41

@Cimili2: Az, a fiúk ahogy búcsúztatták. xD
@MsIreneAdler: Nekem is. Ilyen hisztit levágni azért, ez kicsit sok. :D

2021.01.06. 22:51:43

@Rrami: egyeb temakor? ha mar beletrafaltam hatha tudok meg ajanlani valamit

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 22:52:22

@ミラ: :DDDDDDDD Jó 3000 év múlva pedig értetlen fejjel állnak a régészek, hogy ez mi? :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 22:52:58

Ezért az 50 percért kár volt az életemből

2021.01.06. 22:53:41

kavbojnak beutott a ferfiklimax

SzabadEzANév? 2021.01.06. 22:54:07

Daniella miért pont a felezőbulit durcázza be?

tvbuzi 2021.01.06. 22:54:13

@ppupu: inkább pornót néztünk volna

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 22:54:16

@ppupu: Az elmúlt napokat is vedd ide szerintem. Nem hiszem el, hogy kb. 16-18 órából nem tudnak valami normálisat összevágni.

2021.01.06. 22:54:35

na mondom en, telekom nagyi parttitkar lehetett, ha neki telefonalni lehetett becsbol

Cimili2 2021.01.06. 22:54:58

daninak nincs kedve a felezőbulihoz. csak a dögléshez a nyugiban??

2021.01.06. 22:55:44

@Kiégett Hobbynyúl: nekem peldaul hianyzott merci nyigasa (nem)

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 22:56:04

@tvbuzi: hmmmm... nem rossz ötlet, aszem szólok asszonynak, keressünk valami klasszikus felnőtt ismeretterjesztő filmet.

Qqts 2021.01.06. 22:56:26

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

Cimili2 2021.01.06. 22:56:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény: helyette ancsa csapott le a hélium adagra.

2021.01.06. 22:56:56

Csulatonak remelem az RTL kampanyos SZINESZEK levetett maszkjait adtak be

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 22:57:24

@SzabadEzANév?: Mert ő egy érzékeny lélek

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Tényleg elfogyott a hélium a vellában

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 22:58:10

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Hm... most, hogy mondod...(végre egyszer kimaradt. Értékelném ezt minden egyes további napra is.)

2021.01.06. 22:59:46

Kuldok egy szamot a Szivatomatnak youtu.be/fRk7HEnvFPY

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 22:59:53

@Qqts: MOMR™️ANKD F®️F OOM©️ENT

Qqts 2021.01.06. 23:01:08

@ppupu: draga ppupu, ez olyan, mint egy irasos stroke

Ármándójózsi 2021.01.06. 23:01:39

Ebből kb. már megint azok a részek voltak jók, amikor Vivi "szenvedését" és a fiúk ehez aszisztálását mutatták. Tényleg sajnálom Vivi-t, kinek mi a fontos ugye, de kurva vicces volt.

2021.01.06. 23:01:46

@ppupu: Tessek helium youtu.be/gqyVFmmaLCY

Passzol is Mercihez

Amikor azt üvöltötted: "nem szeretlek és semmit nem tehetsz,
hogy vissza hódíts engem" Már tudtam mit kell tennem
Rögtön szaladtam, és a markomban röhögtem
Mert meglátod ma éjjel, hogy nem a falvédőről jöttem

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:02:02

Győzőnek olyan szép körte teste van

Ármándójózsi 2021.01.06. 23:04:07

@ppupu: Győző és a szép nem szerepelhetnek egy mondatban. Az képtelenség. Kivéve, ha a széphez jelzőként fenyítés tartozik. Pl: szép nagy picsánrúgást érdemelne.

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:05:01

Győzőnek véletlenül egy normális csókát sikerült felhívnia. uuhhh fegyelmit fog kapni

MsIreneAdler 2021.01.06. 23:05:11

@Kiégett Hobbynyúl: mondjuk az én sminkcuccom nem igazán töltene meg egy olyan ládát. :)

Fálki 2021.01.06. 23:05:23

@vágtázó vadmalac: Ez nem azt jelenti, egyik peldad sem.

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:05:53

@Ármándójózsi: nem érezted a finom iróniát a billentyűzetemen

2021.01.06. 23:07:04

@MsIreneAdler: Fokozzam? De ahhoz kell ekezet, pill.

Ármándójózsi 2021.01.06. 23:07:21

@ppupu: Jaj, nem! Azt hittem levett a lábadról. És most a púpjaidon pörögsz...

MsIreneAdler 2021.01.06. 23:07:29

Jó eddig bírtam. Átkapcsoltam az Amerika Huangjaira :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 23:07:35

@MsIreneAdler: Az enyém sem. :D Azt kis helyre is el lehetne temetni. :-))))

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:08:05

Győző drágaságom senkinek nem köpünk bele a szájába. Határolódj el

Cimili2 2021.01.06. 23:08:12

hozé is ekézi rencsit. :))

MsIreneAdler 2021.01.06. 23:08:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: csulátó, csulátóbb, legcsulátóbb :D?

2021.01.06. 23:08:49

Csulátó és Csőlátó az álompár

PYT 2021.01.06. 23:09:01

@Niemandhäuser: nekem sem, sőt, egyre inkább csúszik le... én nem tudom, milyen lett volna a proliúr nélkül, de vele egyértelműen unalmas, jellegtelen, egyáltalán a kettősük is, mit csinál bent? Ott döglenek a nyugiszobában egész álló nap, esznek, ürítenek, időnként kielégítik egymás testi szükségleteit, és? Ezen kívül van még valami, amiért oda kéne adni bármelyiküknek a fődíjat?

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:09:02

@Ármándójózsi: Azon pörgök, mert báncsa a szemem a neonzöld élcázó felszerelése

MsIreneAdler 2021.01.06. 23:09:03

@Kiégett Hobbynyúl: formálnék egy keresztet a szemceruzámból meg szempillaspirálomból, azt annyi :)

2021.01.06. 23:10:02

@Kiégett Hobbynyúl: háló!:D

@ppupu: héló, ppupu! nem jöttél bejelenteni a mísort, majdnem lemaradtunk róla!:D

a mai adásról: kb. egy monoszkópos adásszünet is izgalmasabb lett volna.
szerkik, szarjatok sünt!-,-'

2021.01.06. 23:10:23

De lehet hogy csak turha testverek youtu.be/Fx0M-ycqF-0

Ármándójózsi 2021.01.06. 23:10:24

Azért a mai adás után remélem azoknak is felnyílik a bicska a szemében, akik eddig így vagy úgy kedvelték Rönét...

PYT 2021.01.06. 23:10:24

@VV10 Velőtrázó Vélemény: xddd találó... de miért kell szombatig várni a kiválasztásra??

PYT 2021.01.06. 23:11:20

Borosta nem szőr? Mindig tanulok valami újat xddd

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 23:11:27

@PYT: Virágnak az tenne jót, ha Dani nagyon gyorsan kiesne, mert így végképp lecsúszik. Kár érte, egész ígéretesnek indult.
@MsIreneAdler: Ez így bőven elég is. :D

2021.01.06. 23:12:05

adjanak be egy kompresszort, 17 perc alatt nem tudta felfujni Kavbojt

Cimili2 2021.01.06. 23:12:09

daniék állandóan szexelnek? én már kurvára unom.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 23:13:41

@Cimili2: Győző erre gerjed, esküszöm.

2021.01.06. 23:13:43

torppapa megnott vagy a cipobenbassz selejtet gyart

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:13:44

@PYT: Ha valaki mégegyszer szól hogy szőrös vagyok, mikor csak pár napos borostás vagyok..azt várjjááá csak ja igen, szájba köpöm...

Ármándójózsi 2021.01.06. 23:14:00

Nyilván ilyen nem lesz, de marha kiváncsi lennék egy olyan nézői szavazás eredményére, hogy: Önök szerint hagyja el a villát a szavazás lezárása után 5 perccel Röné és Kuszafog? Igen - Nem.

2021.01.06. 23:14:55

Balint nem fogja elkapni es offolja a mosogepet

Fálki 2021.01.06. 23:15:26

@PYT: Tenyleg most utoljara mondom el itt, aztan lezarom a temat, de írtam neked egy privit meg tegnap. Odaert egyaltalan? :D

2021.01.06. 23:15:45

dogos robi nem a szikszoi allati feherje feldolgozonal melozik?

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:15:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Azért tesó, mert aksiról ment. A konnektor már le lett tiltva.

2021.01.06. 23:16:06

@Cimili2: el kell baszni az idot valahogyan

PYT 2021.01.06. 23:16:26

@Cimili2: ez már kritikán aluli... kimegy és közben törölheti a proli testnedveit a szájáról, anyám...

2021.01.06. 23:16:30

@ppupu: akkor nem volt plug-in?

Gia 2021.01.06. 23:16:41

Minden betelefonáló Danit élteti...Nem értem..

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 23:16:44

@Ármándójózsi: Ott kapásból lenne 90% az igenre.

Szerencsétlenek még mindig kinyírják a ruháikat? A szponzor hamarosan csődbe megy így. :D

PYT 2021.01.06. 23:17:16

@Fálki: te zsaroló, te.. xddddd

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 23:17:21

@Gia: Győzi ismerőse Daniella valamilyen úton-módon... ezért.

MsIreneAdler 2021.01.06. 23:18:07

@Ármándójózsi: felnyílt a bicska az tuti, mert Rencsi maga alatt vágja a fejszét :)

2021.01.06. 23:18:11

@PYT: miert, korbe kellett volna nyalogatnia vagy hagyni csurogni, esetleg fujt volna bubit?

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:18:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Mondom hogy akkor már le volt tiltva a konnektor. Pár napja volt, mikor USB2 után USB3-ba dugta dani a csatit Dani

2021.01.06. 23:19:19

nem lehetne a felezo buli utan a vivi-dani-robi trion kivul mindenkit kirakni?

PYT 2021.01.06. 23:19:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: hát legalább, na, ez így olyan snassz... mint egy szénégetős szexmunkás.

KékCsöcsűPini 2021.01.06. 23:19:30

ELSŐ !

Mi a fasz van fiatalok ?
Régi kollégák már mind elmentek ? :(
MMKK rágjam szít a tüdőd olvasol azé legalább ?

Amai adás megint fos volt... lehet h. abbhagyom a VV nézést ?

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:19:47

Ezeknek senki nem mondta, hogy bizonyos ruhákat nem rakunk szárítógépbe?

MsIreneAdler 2021.01.06. 23:20:12

@Gia: ilyenkor elgondolkodom, hogy ők vagy én nézek rossz műsort...

2021.01.06. 23:20:24

ez az ev mondasa vivitol, de elfelejtettem a veget, szeretne ha olyan feneke lenne, hogy nyalasnal az olyan...

KékCsöcsűPini 2021.01.06. 23:20:29

@ppupu: "számítógépet" olvastam és nem értettem :)

2021.01.06. 23:20:53

o a regi tv torna zeneje, jon vajon schmitt pali?

PYT 2021.01.06. 23:21:22

@VV10 Velőtrázó Vélemény: elvennéd tőlünk azt a kis kárörömet is, amikor visszatér a villába az, aki éppen kinthagyta őket? ;)

Fálki 2021.01.06. 23:21:50

Nekem ez a mai nagyon tetszett :D

Renato tovabb ásta maga alatt a fat, Vivi szenvedese a tobbiek eneklesevel pedig egeszen parades volt.

Az agysebesz Fruzsina dontese pedig nagyon szepen visszanyalt :D

Remelem holnap Robi elveszi toluk a cigit, merthogy neki az ugysem kell.

MsIreneAdler 2021.01.06. 23:22:02

@PYT: borzasztó volt. Írtam már. Olyan végtelenül szomorú látvány volt. Vagy nem is tudom megfogalmazni.

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:22:17

@SelyemSonkaPini: :) Ezeknek mindegy... Jövő héten a hűtőbe rakják

2021.01.06. 23:23:01

@ppupu: type-c az vagy lightning, mert mindket oldalan bedughato

Gia 2021.01.06. 23:23:13

Fru taxikából jött össze Renátóval-by nagyon okos betelefonáló..

2021.01.06. 23:24:05

@Ármándójózsi: termeszetesen balintra gondoltam, csak rapofazott a fulemre gyozo betelefonaloja

Ármándójózsi 2021.01.06. 23:24:05

@SelyemSonkaPini: Szeva Tesó!
Vágytam már a pinidre. Már ami az avatarodon van, érted.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 23:24:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ..."ilyen jó pózban legyek". Valami ilyesmi volt.

PYT 2021.01.06. 23:24:33

@ppupu: xddd és ha egy teve mondja ezt, akkor vannis félnivaló... ;)

2021.01.06. 23:24:52

@SelyemSonkaPini: En kerem regi motoros vagyok es nem mentem meg el (ma)

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:25:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Szerintem Daniellát a szabványok nem zavarják, egy idő után Virágon minden interface daniface lesz.

PYT 2021.01.06. 23:25:38

@Gia: ez proDokatív megállapítás volt.. xddd

PYT 2021.01.06. 23:26:38

@ppupu: érthető, fel kell készítenie a villa utáni dolgos hétköznapokra...

2021.01.06. 23:27:00

@Kiégett Hobbynyúl: azaz, ez egy frappans megfogalmazas, valoban az a jo popsi ami jo pozt kinal

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:27:46

@PYT: A vezetéknevem Orákulum, csak azt itt nem használom.

2021.01.06. 23:27:58

@ppupu: Akkor Viragot ezentul nevezzuk HUB-nak?

2021.01.06. 23:29:26

@Ármándójózsi: jaj, ne szeress, ott a lobella a villaban neked

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:29:31

@PYT: Így van. Már letelt több mint a fele a 3 hónap próbaidőnek.

2021.01.06. 23:30:21

@ppupu: vagy ahogy Virag (HUB) nevezne teli szajjal: oral, uhum

2021.01.06. 23:30:25

@Fálki: "Ez nem azt jelenti, egyik peldad sem."

hiszök neked, szal nem ragaszkodom a korábbi véleményemhez ebben a témakörben.:Đ

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.06. 23:30:40

@Rrami: Ha a varázslós könyveket szereted, hátha bejönnek más fantasyk, esetleg sci-fik is. Nekem jelenleg a kedvencem John Scalzi. A vének háborúja sorozattal indítottam, de más agymenései is nagyon tetszenek. A stílusa vicces, könnyed, szatírikus, a mondanivalója eléggé elgondolkodtató.
A másik Richard Morgan, akinek a Valós halál c. könyvét úgy tudom megfilmesítették... fogalmam sincs, milyen eredménnyel. A könyv sötét tónusú, nagyon olvasmányos, fekete humorral átszőtt. Van két folytatása. Fantasy típusú könyvsorozata baszós-kardozós, a főhőse meleg. Hát nem tipikus lányregény

PYT 2021.01.06. 23:30:47

@Fálki: abból mi lesz.... am nekem is bejövős volt a mai; azt már biztosan tudom, a grincsnek kell kimennie, mert ő rencsula nélkül gond néék belesimulna a társaságba, míg rencsut szana-széjjel verné az ideg nélküle, és az mókás lenne.. ;)

Ármándójózsi 2021.01.06. 23:31:53

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Oké, Téged is felírtalak... Te vagy már a második...

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:32:33

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nevezzük, elgondolkodtam valami ütősebben, de semmi jobb egyelőre nem jutott eszembe.

Fálki 2021.01.06. 23:33:54

@PYT: En tovabbra is vallalnek egy fogadast arra, hogyha a torpe kiesik, akkor Renato 48 oran belul kiszabalytalankodja magat.

Mar most is tudjak azt, hogy ok innen mar nem nyernek. Ergo minek legyenek bent?
oké, nincs rezsi..

De ha lenne egy kis eszuk, akkor lefigyelnek, hogy a masik csapatbol D+V epp levalik és joesetben vagy mindketto Mohra vagy mindketto Mercire rak. S onnan mar nekik is csak ugyanarra kellene es hopp, meg is usztak.

PYT 2021.01.06. 23:35:37

@MsIreneAdler: nekem is kb ez volt az első gondolatom, utána rögtön a wtf, aztán meg a kiábrándulás...

Ármándójózsi 2021.01.06. 23:36:40

@Fálki: A kiválasztást. De a kihívást így sem tudják. Mert szerintem Moh bizots nem visz ki arról az oldalról és Merci sem. Aztán hatalmasat tévedhetek, mert még addig annyi minden történhet...

2021.01.06. 23:36:49

@Ármándójózsi: Te Merciztel le. Ferfikent sajna vissza kell utasitanom ezt az erzelmi kitorest, nem vagyok piszi. :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 23:37:46

@Fálki: Ebben én is biztos vagyok. Akkor gurulna el végleg a gyógyszere.
Viszont nem lenne meg akkor sem, mert ha az 5-ös együtt szavaz, akkor még mindig 5-4 az állás, bár tök mindegy, hogy melyik hívja ki a másikat. Frunátóéknak leáldozott.

Fálki 2021.01.06. 23:37:51

@Gézamalac: Sorozat van a Netflixen a Valós halálból... Szerintem felejthető.

2021.01.06. 23:38:01

@Gézamalac: Altered Carbon, fent van Netflixen. Elso evad jo, aztan hanyatlas.

Fálki 2021.01.06. 23:38:37

@Ármándójózsi: ha megszorjak Mercit a nyávogásai miatt, akkor en siman el tudok kepzelni egy Merci - Virág iszapbirkó...párbajt.

PYT 2021.01.06. 23:38:51

@Fálki: nem dimenzionálod kicsit túl őket? ;) Nem veszik észre, látod, semmi olyat nem lépnek, ami a logika morzsájára is utalna mindkettejüknél... Simán kinézem rencsulából, hogy mág mindig elhiszi, megnyerheti, szal, szerintem marad, fogadunk? ;)

2021.01.06. 23:39:03

@ppupu: Amugy pont ma gondolkodtam, hogy neki nem igazan volt meg gunyneve, valakinek meg van negyven.

Fálki 2021.01.06. 23:39:39

@Kiégett Hobbynyúl: Az az 5 sosem beszél ossze. Vagy nem mutatjak.

Siman lehet abbol 2renato3Fruzsina.

Ármándójózsi 2021.01.06. 23:40:16

@Fálki: Persze, lehetséges. Pláne, ha a gonoszok esetleg ráerősítenek a látod, hogy hátbaszúrtak vonalra.

2021.01.06. 23:40:38

@Fálki: Micsoda fight lenne, hullana a forgacs meg frocskolne az extraktum

Fálki 2021.01.06. 23:40:43

@PYT: Tudom en is hogy nem latjak es butak es balfaszok, csak itt probalok egy kicsit agyalni rajta, hogy mi és hogy lenne jó.

Tudod, jovore Adamadammal mi is megyunk be és probalok felkeszulni.

állom a fogadast, ha valaszolsz a privimre.

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:41:09

@Fálki: Az első évad sztem nagyon jó, hozza a könyvet.. a második évad sajna elbukott nálam

PYT 2021.01.06. 23:41:16

@Fálki: nem mehetnének előbb a gyökerek? A csajos pankráció majd azután.. ;p

MsIreneAdler 2021.01.06. 23:41:40

@Kiégett Hobbynyúl: ha mondjuk megszórják Moht, az a kérdés, hogy vajon ő kit vinne ki? Rencsit vagy Danit? Szerintem sanszos, hogy Danit.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 23:42:18

@Fálki: Valószínű, hogy sokmindent nem látunk, de ha a kiválasztást meg is ússza a duó, a kihívást nem, ahogyan Ármándó is írja.

2021.01.06. 23:42:31

@Fálki: Szemeim elott a jelenet ahogy magyarazod VV Primadonnanak hogy nem bandazs hanem bondage

Ármándójózsi 2021.01.06. 23:42:47

@MsIreneAdler: Nem hinném. Előbb gondolnék Kuszafogra és Rönére. Fosik Danitól.

Fálki 2021.01.06. 23:42:51

@ppupu: Egy évadot kellett volna belőle csinalni és akkor parádé lett volna, igen.

De a ketto egyutt max egy nagyon eros 5,5 nálam a 10es skálán.

MsIreneAdler 2021.01.06. 23:43:09

@VV10 Velőtrázó Vélemény: pontosan. Főleg, ami a főszereplő minőségét illeti :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 23:43:12

@MsIreneAdler: Á, szerintem tart Danitól, erősnek gondolja. Rencsulát választaná.

PYT 2021.01.06. 23:43:16

@Fálki: mondtam, nem privizek, casanova my dear ;p ne próbálj presszionálni, nem csinálok popót a számból (nemvok én virdzsi;))

2021.01.06. 23:43:23

@PYT: Kunta Kinte ezt nem lajkolna

MsIreneAdler 2021.01.06. 23:45:56

@Kiégett Hobbynyúl: kitől nem tart ő? Szerintem elég beszari, nem hinném hogy ez fog nála dönteni. De ez csak amúgy is B terv, mert valószínűleg a csulapár egyik tagja kap zöldet.

Fálki 2021.01.06. 23:46:15

@PYT: My love, nem hoditani akarok en ott.

Csak gondoltam egy kulturalt informaciocsere belefér olyanrol, amit nem akartunk ide kiirni. De ha nem, nem.

Nagyfiu vagyok, fel tudom dolgozni.

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:46:32

OFF :)
Az ellenállás városa (DEFIANCE) az egyik nagy kedvencem
ON

2021.01.06. 23:46:34

@MsIreneAdler: a teljes casting tevedes volt, kiveve Dichen Lachman es Chris Conner no meg persze Purefoy

2021.01.06. 23:46:47

@Fálki: de végül is ká mindegy, h az utolsó 3-4 bent maradóig kik és milyen sörrendben zúgnak ki.
a hv-s kedvenceken túl (bé, lo, viv) a többi akár már most is, kollektíve kihúzhatná a belét a telephelyről, mert kristálygömb nélkül is megjósolható, h milyen dolgokat fognak még produkálni (tujulás, évődés, dugványozás, csulázgatás, bebaszva papagájkutyagecizés, feladatok leszarása, mert-kitartó-vagyok-mindenben-de-ehhez-most-kivételesen-nem-vót-kedvem). ha legalább vmelyik tesó beleállítana egy konyhakést a másik tesó fejébe, és azt még vmilyen formában le is adnák, akkor aszondanám, nu, ez igen, ezért megérte még x hetet-1,5 hónapot bent héderezzen xyz.:Đ

a napi szavazáson terén is lehetnének már bevállalósabbak, éjjeli szopatómat helyett, miért nem az a kérdés, h sokkolják-e árammal a lakókat? menne arra is 70-80% igen szavazat garantáltan.:]

2021.01.06. 23:47:50

@ppupu: Ellenallas varosa, milyen forditas ez? Ohm my God!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 23:48:14

@MsIreneAdler: A vita ellenére azért sem merné Danit vinni, mert fosna attól, hogy kiesik a kosárból Bálintéknál is. :D
Lavírozni próbál a kisgyerek, amíg lehet.

MsIreneAdler 2021.01.06. 23:48:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény: őszintén? Igazad van. A második évadban csak halványan emlékszem a szereplőkre. Az elsőből viszont mindenkire.

MsIreneAdler 2021.01.06. 23:49:38

@VV10 Velőtrázó Vélemény: azzzz csulamádé... Vagy csula made? :)

Fálki 2021.01.06. 23:49:49

@Kiégett Hobbynyúl: Moh? Tuti Fruzsit vinné. Az elején az kutyázta Őt allandoan.

PYT 2021.01.06. 23:50:28

@PYT: ő már nem foglalkozik földi dolgokkal, attól tartok.. xdd

MsIreneAdler 2021.01.06. 23:51:01

@Kiégett Hobbynyúl: ebben igazad van. Balintnál nem eshet ki a kosárból. Kérdés, hogy a felezős buli után Dani és Virág mennyire lesz népszerű.

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:51:43

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Közben eszembe jutott, hogy HUB-nak csak az USB1 inteface-jában nem járt még daniface. Mert az már szex lenne Dani szerint. Gyorsan le is rgasztottam az összes itthon gépen egy USB csatit amit kineveztem egyesnek, nehogy perverznek higgyenek.

MsIreneAdler 2021.01.06. 23:52:06

@Fálki: jó de nem az van (ami szerintem egy ordas nagy baromság), hogy fiúnak lányt kivinni ciki?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 23:52:38

@Fálki: Az is benne van a pakliban. Grincs is őt mondta magának, így akkor egymásra lelnek, Renátának meg olyan mindegy, kit választ majd.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.06. 23:52:55

@Fálki: Igen, tartottam tőle. Nem volt még lelkierőm belenézni sem, mert a könyv ízét-velejét biztos nem tudná visszaadni.

2021.01.06. 23:53:22

Fantasy fankent es korabbi RPG-s multamra tekintettel azert egy hungarikumot is ajanlanek, mert a nemreg elhunyt Wayne Chapman (Gaspar Andras) Tier nan Gorduin ciklusa egy-ket kozepesebb regenytol eltekintve nagyon jol sikerultek es megalapoztak egy vilagot.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 23:53:52

@MsIreneAdler: Már nem. Az első kihívásnál ezt Bálint el is mondta. Nincs fiú vagy lány vv, itt mindenki egy célért jött, nincs olyan, hogy fiú nem hívhat ki lányt...

Fálki 2021.01.06. 23:53:58

@MsIreneAdler: Amikor menteni kellett a kis picsajukat, akkor ez volt az ultimate erv.

A sok veréb meg be is nyalta... S mindezt ugye ugy, hogy allitolag ok szeretik a VV-t és neztek a korabbi evadokat.

Fálki 2021.01.06. 23:54:34

@Gézamalac: Ne nézd meg, nem lesz jó.

PYT 2021.01.06. 23:55:09

@Fálki: ebben bíztam ;p de ha bemész a 11-be, tolom majd az appomat rád, esküszöm, talán még a phárbajodon is ott leszek a maszkos szurkerek közt, és teliszájjal ordibálom az első sorból, hogy Fááááálkiiiii! meg hogy GYHEREEEEEEE!! ;)

Ármándójózsi 2021.01.06. 23:55:17

@MsIreneAdler: Ez mindig csak addig van, amíg a leghülyébbek mennek párbajozni. Akinek van esze az leszarja ezt mert indokot, hogy miért azt a lányt, fiút viszi ki bármikor kreáéhat és ahohy Fálki mondta, nagyon most még csak törnie sem kell a fejét Mohának.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.06. 23:55:27

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Az biztos. Az összes könyve megvan, párommal imádjuk a mai napig.

2021.01.06. 23:55:47

@ppupu: majd figyelni kell viragot, hogy nem kek szinu-e a foga

Fálki 2021.01.06. 23:55:59

@Kiégett Hobbynyúl: Renátó szerintem barki ellen 10% alatt kap. És nem fogja érteni.

De remélem nem lesz elég idő szombatig arra, hogy teljesen szétessen a HetiHetes és lesz annyi eszuk, h végigviszik az eddigi -nem egyeztetett- szisztemajukat.

2021.01.06. 23:56:21

@MsIreneAdler: az nem erne, mert robinak magat kene vinnie

Fálki 2021.01.06. 23:56:48

@PYT: Neked én már sajnos nem hiszek...

MsIreneAdler 2021.01.06. 23:57:44

@Kiégett Hobbynyúl: én azért láttam, hogy többen is bőszen bólogattak, mikor erről beszéltek. Főleg Merci volt hangos, hogy fiú lányt ne vigyen ki. De én örülnék, ha ezt a baromságot Bálintnak sikerült volna eloszlatnia.

Ármándójózsi 2021.01.06. 23:58:00

@Fálki: Vigyázz ezzel, én Ginának sem adtam volna 12%-nál többet, de a 20% alatti eredményre akár fogadni is mertem volna. Jó, hogy nem tettem, lett ugye 32%...

ppupu #Fantom for President 2021.01.06. 23:58:58

@Fálki: Asszony is ezt mondja mint Te, de szerintem Csula úr simán összekapar 20-25%-ot, de remélem tévedek.

2021.01.06. 23:59:11

@Ármándójózsi: na de azert azt lasd be hogy ez olzan kurvanak kurva csak az aron vitatkozunk dolog

MsIreneAdler 2021.01.06. 23:59:13

@PYT: ne, addigra ne legyen már maszk!

PYT 2021.01.06. 23:59:29

@PYT: « ezt erre » @VV10 Velőtrázó Vélemény: írtam, elképzelni nem tudom, hogy sikeredett magamnak címeznem...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 00:00:01

@Fálki: Ezt a 3 napot már csak kihúzzák valahogy, már ha eszük van ténylegesen, és nem kattan be Daniella, és rántja magával Virágot. Igazából még túl sok ész sem kellene ehhez.
Renáta meg fogja magyarázni, hogy ők aztán mindent jól csináltak, a hetes volt velük gonosz, kirekesztő, miegyéb.

MsIreneAdler 2021.01.07. 00:00:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény: végül is, itt is ott is játszik :), miért ne vihetné magát!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 00:01:01

@MsIreneAdler: Reménykedek benne. Gina megtörte már a sort, igaz, a lehető legszarabbul. :D

MsIreneAdler 2021.01.07. 00:02:15

@Fálki: én sem értem, mi ez a lovagiasság, vagy mi. A fődíjat is átengednék valamelyik nőnek?

PYT 2021.01.07. 00:02:43

@MsIreneAdler: ja igen, jó lenne, de harmadik hullámról beszélnek az infektológusok, mert hogy az oltakozási kedv nem igazán tombol a lakosság körében, szal... én készülök egy fálkis maszkkal minden eshetőséggel számolva, és ha te is jönnél, megdoblak téged is eggyel ;)

Fálki 2021.01.07. 00:03:08

@Kiégett Hobbynyúl:

Ma vagy holnapi elozetesben vagy nemtudomenhollattammar, de Virag epp azt ecsetelte, hogy tisztazni akarja Mercivel h ne is szoljanak egymashoz és mehet a catfight. Szóval az a szerencsetlen kislany mar most elkezdett felregondolkodni.

Nem beszelve arrol, hogy azt is mondta, h a Frura rakni nincs meg itt az ideje.. vagymiafasz.

Pedig... Tegnap azon gondolkodtam, h Danitol fuggetlenul tenyleg ez a kislany volt az, aki a legtobbet valtozott elonyere ott benn.

2021.01.07. 00:03:26

@MsIreneAdler: egy nonek talan, de nincs bent NO

MsIreneAdler 2021.01.07. 00:03:36

@PYT: honnan tudod, hogy én nem adamadamnek drukkolnék inkább :D:D?

PYT 2021.01.07. 00:04:16

@Fálki: adtam rá okot, vagy mi? ;)

2021.01.07. 00:04:35

@Fálki: azt en is lestem, vajon honnan szopta ezt a hu... ja, varjal, ertem

MsIreneAdler 2021.01.07. 00:04:42

@Kiégett Hobbynyúl: na hát fordítva az király karaj!! Nőként pasit kihívni

Ármándójózsi 2021.01.07. 00:04:48

@MsIreneAdler: Ezt minden szériában kibeszéljük, mert mindig előjön odabent általában a csajok féleleme miatt, próbálnak nyomást gyakorolni a fiú kiválasztottra, mert az 2 hét jutalomjáték nekik.

Fálki 2021.01.07. 00:05:08

@MsIreneAdler: Ostobaság az.

S hidd el, ha Renatán lesz a zold és bekuldenek egy instakovetoszamot es mondjuk Vivinek szignifikansan - ezt a szót ők mondjuk nem ismerik- kevesebb kovetoje lesz, akkor Renatonak meg fog valtozni a velemenye errol a "szabalyrol", amivel a kis Grincse valagát mentette, amikor csak tudta.

PYT 2021.01.07. 00:05:59

@MsIreneAdler: akartam is mondani, de megelőztél, hogy a korrektség jegyében neki is szurkoljunk és még idejében játsszuk le, kinek jut melyikük.. ;)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 00:06:30

@Fálki: Láttam sajnos. Viszont ha megteszi már most, hogy kifordul ő is, azzal a halálos ítéletét írja alá ő is. Simán ellavírozhatna a 4-ig, ha leakad Daniról, megkockáztatom, hogy a 3-ba is becsúszik, de így nem.
Daniella Moha utálata meghozta a gyümölcsét. Korán robbantanak, de ők tudják. Én is ezt mondtam, hogy néha olyan jól átlátta a dolgokat, erre tessék.

2021.01.07. 00:06:48

@PYT: Csak ott nem sulyt hanem magassagot mernenek gondolom.

MsIreneAdler 2021.01.07. 00:07:23

@Ármándójózsi: jó, nekem ez az első szériám itt, én még új vagyok, nekem minden új. Az elején még azt sem tudtam mi az ekg.
Nem gondolom korrektnek ezt a női villalakók részéről. Nagyon nem.

Fálki 2021.01.07. 00:07:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Hogy en mennyire utaltam ezt a számot mindig is...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 00:07:48

@MsIreneAdler: Persze, persze, de ha már ennyire akartuk az egyenjogúságot, akkor ebben is legyen, ne csak másban. :D

2021.01.07. 00:07:48

@MsIreneAdler: de nem indifferens, h melyik - fődíj-negatív - szereplő hogyan lavírozik a borítékolható kiesése felé? ha nem bé és lobi közül kerül ki az arany- és ezüstérmes a műsor végén, akkor megengedem dzsina apjának, alias a szárnyas dekkvadásznak, h szájba köpjön engem nyilvánosan - már ha tud (a fosás nem ér persze).:]

a mai bv-ben közvetített dani-szimpátia oka meglehetősen prózai volt; győzi végighívogatta az "avas büszke népét".:] bízom/reménykedem benne tényleg, h még lesznek értékelhető(bb) részek a műsorokban, de kurva nagy meglepetés az max az lenne, ha lobi megmászná bálintot, takaró nélkül.:Đ

sose feledjük: a második helyezett az első számú vesztes.*

kivéve, ha vki ügyesen tud helyezkedni, könyökölni, segget nyalni, mert akkor még lehet belőle egy majka, v anikó is... ami életcélnak majdnem olyan szörnyű, mint az, hogy vki proli úr szaros kapcája akarjon lenni saját elhatározásból.(:

PYT 2021.01.07. 00:08:04

@Fálki: ez proliuraság hatása, azt gondolom..

2021.01.07. 00:09:23

Lassan kene menni aludni, de konnyesre rohogtem magam ezen: youtu.be/tWS2iuCR5bs

Fálki 2021.01.07. 00:09:26

@PYT: Igen, szerintem is az. De mindegy az, hogy kinek a hatasa.

Fálki 2021.01.07. 00:10:34

Rakok en is egy zenét, de a klip is nézős.

Fogyasszátok szeretettel.

www.youtube.com/watch?v=d2E_iiTd9hQ

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.07. 00:12:04

Ezt az utolsó részt nem láttam, mert a Sorozatbarát szervere nem elérhető, az RTLMoston még nem volt fent. Nem tudom, min balhéztak Frunátóék. Azt gondolom az eddigiek alapján, hogy Fru egyáltalán nem olyan erős, mint állította magáról, de nem is sub. Egyszerűen hozzászokhatott az eddigi életéből, hogy jó kanikkal járt, akik tenyerükön hordták és most nem tudja, mit tegyen. Egy talpig nő nyilván nem hagyná, hogy bármilyen módon megalázzák, akarata és nyilvánvaló undora ellenére szexre kényszerítsék. Ezt a szerepet elbukta. Az ő kusza fogak mögött rejlő kis fejében viszont még mindig az van, hogy ujja köré csavarta a görényt és próbálja a húzd meg-ereszd meg módszerrel maga mellett tartani, ha már "megnyerte".
Rencsikéről viszont simán el tudom képzelni, hogy Frut használta/kihasználta és most egyéni játékba kezd. Cigányéknál amúgy sem számít a fehér ember (köznapi nevén: paraszt) kihasználása. Nem hiszem, hogy anutája örült volna egy gádzsinak, aki kamerák előtt hagyta magát megpocsékolni. Meg amúgy is túl öreg Rencsihez.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.07. 00:12:10

Mára eltolom a bringát, jó éjt nektek! :-) (Azért a linkeket még meglesem. :DDD)

Fálki 2021.01.07. 00:12:17

@PYT: Mondjuk hogy nem, aztan akkor tovabb tudunk ezen lépni :c)

2021.01.07. 00:12:20

@vágtázó vadmalac: itt nem lesz aranyermes max HUB aranyeres

Ármándójózsi 2021.01.07. 00:12:42

@vágtázó vadmalac: Nana, Majkát azért én nem ekézném, különösen az elmúlt néhány hónap fényében...

MsIreneAdler 2021.01.07. 00:13:20

@Fálki: ja, hát nem kellett sokat győzködni őt arról sem, hogy vegye fel a lilát Gina elől :) De mivel nincs férfi meg női fődíj, így ne legyen már ebből a szempontból lovagiasság sem.

Fálki 2021.01.07. 00:13:45

@Gézamalac: En forditva latom pont. Szerintem inkabb Fru az, akinek leesik lassan, hogy micsoda szarral toltott szaloncukrot kapott karira és mar keresi a kiutat.

MsIreneAdler 2021.01.07. 00:14:45

@PYT: te figyelj. Nem csak ketten mennek be :D.... Szóval még ne hímezz nevet azokra a maszkokra :)

Fálki 2021.01.07. 00:14:59

@PYT: Nem szeretem az ilyesmi zenet, de ez a szam 20 éve az egyik kedvencem.. A klippel egyutt.
Mert nem meguszos, nem mellébeszélős, nem mismasolos... Hanem tessek, ez van, szembesulj vele.

Szívemből szól.

Fálki 2021.01.07. 00:17:31

@MsIreneAdler: De mi leszunk ketten a Top2. És ha Ti ott VV11Maúnika polóban mórikáljátok magatokat, akkor abbol utana csunya kommenthaboru lesz es a pénzből sem kaptok.

PYT 2021.01.07. 00:17:43

@Ármándójózsi: egy helyezkedős sz*rzsák, és ezen nem változtat az sem, hogy most véletlenül éppen a (szerintünk) jó oldal felé lépett egyet, miközben gond néékül kiszolgálja a másik oldal igényeit...

2021.01.07. 00:18:58

Inkabb ilyen nok lennenek bent a villaban: youtu.be/4z9TulgGIZo

PYT 2021.01.07. 00:19:32

@Fálki: ekg és mostanában nagyon aktuális lett újra /vagy még mindig/.

MsIreneAdler 2021.01.07. 00:20:08

@Fálki: jah hogy van pénz! Hát miért nem ezzel kezdted kedves barátom :D?

Ármándójózsi 2021.01.07. 00:20:15

@PYT: Nem látom ennyire fekete-fehérnek, de van bennem olyan hajlam, hogy elgondokozzak rajta, hogy talán Neked lehet igazad.

Fálki 2021.01.07. 00:21:06

@MsIreneAdler: Nyilvan tartunk egy hatalmas HV bulit is, ahova a readonlykat meg se hívjuk, az aktivak viszont valaszthatnak, hogy Adamadam aranyát vagy az enyémet akarják ásni.

Fálki 2021.01.07. 00:21:40

@PYT: Még mindig, sajnos. Bar engem a BLM kirak az észből...

PYT 2021.01.07. 00:21:49

@MsIreneAdler: ja vagy úgy.... és ki megy még? ;) Bírnám, volt már itt ilyen, igaz, az nem sült el túl jól (kommtárs nem is tért ide vissza többet, ha csak inkognitóban nem)

MsIreneAdler 2021.01.07. 00:22:01

@Gézamalac: szerintem Fru érzi hogy rossz lóra tett. Nem gondolta, hogy a jól megfuttatott Rencsinek ekkora arca lesz vele szemben. Ő egy ölebre gondolt de lett egy harapós pitbullja...

PYT 2021.01.07. 00:22:29

@Fálki: és a #metoo nem? az durvábban kifordult...

2021.01.07. 00:23:19

@Fálki: Na igen, neki meg azt is elhinnem hogy belole jon a zene.

Vagy itt van ez a cuki kis vegan csajszi, csupa artatlansag, aztan egyszer csak "dalolni" kezd

youtu.be/0kJdWJXxF3Y

Fálki 2021.01.07. 00:23:52

@MsIreneAdler: Pontosan.

Azt hitte, hogy kap egy pincsikutya hatvedet, akit majd ugyanugy csicskaztathat, mint a coitus előtt.

De ez egy masik film, orulhet neki, hogy meg nem kapott egy maflást, amikor "szemtelen" volt.

Fálki 2021.01.07. 00:24:43

@PYT: Arrol nekem nehez beszelnem... :D :D Remélem érted :D

PYT 2021.01.07. 00:25:29

@Ármándójózsi: nem ragaszkodim az igazamhoz, de majkától mára megcsömörlöttem (régen kedveltem, és tehetséges műsor presenternek tartom ma is).

MsIreneAdler 2021.01.07. 00:25:42

@Fálki: a read onlykat is hívjuk meg nem szép dolog kihagyni őket, bár szerintem ők a bulihely ablakán néznek majd befelé. Én így képzelem.

PYT 2021.01.07. 00:27:01

@Fálki: eggen xddddd
@VV10 Velőtrázó Vélemény: most mi, a vegán az szitokszó lett..? ;)

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.07. 00:27:09

@Fálki: Ó, rájött ő már igen hamar. Amikor Lóbelttel gyanúsította meg és a veszekedés végén kisírt szemmel támasztotta az ajtót, látni lehetett a buborékot a feje felett: Hogy úszhatnám meg?
Aztán felállt, koronát igazított és a riportszobában már azt mondta, amit szerinte egy barátnőnek mondania kell. Amennyire vakon van a két csapat külső megítélésében, annyira nem érzi, hogy itt talán sérülés nélkül kiléphetett volna és nyerhetett volna némi időt magának.

MsIreneAdler 2021.01.07. 00:27:12

@PYT: volt ebből sértődés? :) ne már.

Fálki 2021.01.07. 00:27:41

@MsIreneAdler: A Readonlyknak lesz egy kulon helyseg, ahol egy monitoron figyelhetik a bulit, de beszélgetni tilos lesz :D

Ármándójózsi 2021.01.07. 00:28:33

@PYT: Túl kevés információból vontam le, talán túl elhamarkodott kijelentést, mert nem követtem a munkásságát. Ahol most van, ott én nem vagyok sohasem hosszú évek óta. De az utobbi pár hónapban felütöttem a fejemet a megnyilvánulásaira. Különösen a vírustagadók ekézésére gondolok.

Fálki 2021.01.07. 00:29:10

@Gézamalac: Szerintem is leesett mar neki, de ugye ahogy a targyaloteremben sem lehet a per kozben valtoztatni a vedelmen, ugy a jatek kozben sem valthat taktikat és hagyhatja ott a _szerelmét_.

PYT 2021.01.07. 00:30:04

@MsIreneAdler: nem, csak nem igazán sikeredett ilyan játékot vinnie, akinek szurkolni lehetett volna; szal más az elképzelés, és megint más a gyakorlatban egy ilyen reality, úgyhogy a fiúknak sem árt jól meggondolni, mire vállalkoznak ;)

MsIreneAdler 2021.01.07. 00:30:23

@Fálki: attól félek, ha még bent nem építi le Renátót, kint fog kapni. Ez a fickó egy kritikán aluli bunkó. Fru szüleinek ezt végignézni...

Fálki 2021.01.07. 00:31:20

@PYT: Mar megvan a tattikank is, no para. Sima lesz.

PYT 2021.01.07. 00:31:23

@Fálki: egy ilyen low budget showban? jó lesz az ablaknak is.. xdd

Ármándójózsi 2021.01.07. 00:31:42

@Fálki: Hiszi ő. Mert ezernyi oka lett volna, simán eladhatta az egészet volna kint is, bent is. De nincs annyi esze és ezt már megtárgyaltuk.

2021.01.07. 00:32:12

@Fálki: Pedig nagyon jo, de akkor itt egy teljesen mas stilus, ami lassan indul, de aztan ihaj-csuhaj, akar a sorozat: youtu.be/MlEW24nOlH0

Fálki 2021.01.07. 00:32:22

@MsIreneAdler: Meg is erdemli.

Jojo, tudom kedves mindenki, hogy épp most volt a #metoo-rol, meg az aldozathibaztatas sem szep dolog, de aki odamegy a pofonért, azt szerintem nem kell sajnálni, ha megkapja.

PYT 2021.01.07. 00:32:23

@Fálki: okké, komtárső ezt mondta... ;p de bízom bennetek ;)

2021.01.07. 00:32:53

@PYT: a vegant csak pp miatt emlitettem

MsIreneAdler 2021.01.07. 00:32:53

@Fálki: miért tilos? Lehet privátban ők is beszélgetnek! (azért lobbizok, mert ki tudja, lehet addigra már én is ro leszek :)

Fálki 2021.01.07. 00:33:06

@PYT: Azt akkor beleteszem zsebből :D

2021.01.07. 00:33:36

@Fálki: a readonlyknak gusztival kell egyutt lakniuk

Fálki 2021.01.07. 00:34:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény:

Djawaditol a The Night Kinget rommá hallgattam, pedig finoman szolva sem vagyok GoT-rajongó.

Fálki 2021.01.07. 00:35:22

@MsIreneAdler: Csak nem. Szamitunk rád és az aktiv jelenlétedre.

PYT 2021.01.07. 00:35:30

@VV10 Velőtrázó Vélemény: akk jó, asztem engem akarsz lenyamvadtozni ddd

Ármándójózsi 2021.01.07. 00:35:42

Nem lehetne ezt a read only témát elegedni???
Örülnék neki...

2021.01.07. 00:36:41

Na elkoszonok, lassuk mit dob bucsuzoul az Apple Music... hm, fincsi, itt a YouTube verza: youtu.be/0NYqgj5_S-I

Fálki 2021.01.07. 00:38:06

@Fálki:

Direkt magamra linkelek, még mielőtt valaki lebalfaszozna.

www.youtube.com/watch?v=k1frgt0D_f4

Fálki 2021.01.07. 00:48:08

@Ármándójózsi:

Lasciatemi cantare
Con la chitarra ai mano...

Parádé, pedig az olaszokat is utálom... :D

MsIreneAdler 2021.01.07. 00:48:32

@Fálki: szerintem ezt a bánásmódot senki sem érdemli. Ha hülye, ha utálatos, ha ringyó. Ez nem meetoos szöveg, én mindig úgy gondoltam, hogy kizárólag az agresszor felelős a bántalmazásért. Nemtől függetlenül természetesen.

Fálki 2021.01.07. 00:49:53

@MsIreneAdler: Nyilván nem érdemli. De ha nincs saját magától annyi esze, hogy ne menjen oda, ahol a pofont osztják..?

Ármándójózsi 2021.01.07. 00:54:23

@Fálki:

Akkor ezentúl hívhatsz így: L'Italiano
Perché ne sono fiero, sono un italiano, un italiano vero...

Fálki 2021.01.07. 00:59:56

@Ármándójózsi: Maradjunk akkor inkább a digónál.

MsIreneAdler 2021.01.07. 01:04:14

@Fálki: az, hogy nincs annyi esze valakinek (mondjuk így), az nem jogosítja még mindig fel a másikat arra, hogy bántsa az eszetlent. Ráadásul általában az ilyen Rencsi félék nem a 200 kilós kétajtós szekrényekbe állnak bele, pedig ki tudja, lehet azoknak még annyi agyuk sincs, mint Frunak. Nem, Rencsi nem azért ütné meg Frut, mert az hülye és nem áll odébb. Hanem azért mert megteheti. Mert fizikai fölényben van. Ez pedig szimpla aljasság.

K_Attila 2021.01.07. 01:09:09

Renó fejében természetes dolog, hogy még egy nagyon közeli kapcsolatban is büntetni és bosszút állni kell a legkisebb sérelmekért is. Nincs benne erőszakmentes konfliktusmegoldási hajlam.

Fálki 2021.01.07. 01:09:47

@MsIreneAdler: Igen, teljesen egyetertek.

De nem Fru dontese volt az, hogy odadorgolodzott ehhez a majomhoz? De.

És amikor latta, hogy micsoda vadallat, akkor meghunyaszkodott es folytatta tovabb. Ma meg mar arrol beszelt, hogy fél tole. Ugy kell neked, aranybogaram.

Pedig ha lenne esze, fuuuu, hanyszor mondtam ma mar ezt.. Szoval ha lenne esze, akkor szorakozgatna renatoval nap mint nap. Megszakitana bent is a kapcsolatot, elkoltozne masik agyba, nem lenne himihumi, puszi, meg semmi.. Abban a pillanatban atvaltana az agressziv diszno puncskiralyba és probalna leudvarolni Fruzsirol a bugyit. Annak a némbernek meg arany élete lehetne odabent.

Ármándójózsi 2021.01.07. 01:10:58

@Fálki: Matt...

(Kár, hogy nem használok smiley-t, mer ez nagyon jó volt, kurvára röhögtem.)

2021.01.07. 01:11:12

@Ármándójózsi:

majka zenei munkásságát nem fikáznám le (annak ellenére sem, h abszolút nem tartom korszakalkotónak, max. egy jó és szorgalmas iparosnak, de itthon már ez is kurva nagy szó, bármely műfajban is alkosson vki).

iszonyatosan álságos minden megnyilvánulása, fekete öves farizeus a pali.
és az a baj, h tényleg nem egy hót ostoba vki, szóval ügyesen elő tudja adni magát.

majka a zenei életben és a bulvárban egyaránt azt a demagóg populizmust képviseli, mint az ereszen menekülő, fiatal srácokkal évtizedek óta kefélgető, homofób alaptörvény-farigcsáló:
önmagát egy korrekt, sőt, példaértékű humanoidnak állítja be; patika mérlegen kiporciózva, h épp miből, mikor és mennyit kell a külvilág felé közvetítenie, h hitelesnek tűnjön.

mintaférj - aki valszeg csak akkor nem baszik félre, ha éppen alszik.
a saját barátját, kollégáját beköpő spicli - ennyit a csibészségről, meg betyárböcsületről mákhéjban, amikre ez a szcéna ugye köztudottan és állandó jellgeggel veri a nyálát.
dope-ék elárulása, aki a kanálisból kihalászta ezt a pöcsfejűt annak idején.
a rettenetes hipokrita attitűd - aki a más kábszis ügyein sápog, mintha ő maga lenne a két lábon járó absztinencia.

ő az a saját érdekeit minden esetben szem előtt tartó, egoista hólyag, aki a kevésbé tájékozott tömegeket sikeresen megvezeti különböző fals szólamokkal, miközben igyekszik a jó arc, tökösen odamondogatós, social justice warrior szerepben tetszelegni.

majka a magyar könnyűzenei élet hajdú pétere - és ebben csak az a tragikus, h előbbi lehetett volna egy autentikus, értékes alkotó is, de ő mégis azt választotta, hogy az utóbbi szintjére süllyed le.

Fálki 2021.01.07. 01:21:17

@vágtázó vadmalac: En tenyleg nem akarlak bantani teso, meg minden, de tenyleg idenyomtal 3500 karaktert Majkáról? :D

Kifaszomolvassaeztmeg? :D

2021.01.07. 01:22:13

@vágtázó vadmalac: még sosem válaszoltam magamnak, de mivel ez még kikívánkozik, így most épp kapóra gyün.:'D

szal, ha olvasná a fenti komentemet az alábbi 3 reakciót lehetne tőle várni:

1, feljelent:D

2, megfenyeget, h összever, ha találkozom vele:'D

3, kapálódzva vádaskodna hetekig, az összes socmedia felületén, h mekkora egy csicskagyász, aki ilyesmiket mert róla írni (közben folyamatosan ferdítve a tényeket, felsorolva, h egyszer megmentett egy hangyát az autópálya közepén, és minden héten átutal a pókernyereményéből 10 milliót a rákos-aids beteg csecsemők alapítványának, és még azt sem várja el tőlük cserébe, h az agonizáló babák szerepeljenek a legújabb klipjében, a sor a végtelenségig folytatható lenne... de inkább offoljunk másról.:D

2021.01.07. 01:23:11

@Fálki: majd puzsérral kiverjük rá, amikor várjuk a gyócczerünket a piciáternél.:]

MsIreneAdler 2021.01.07. 01:24:13

@Fálki: természetesen Fru döntése volt hogy közeledik ehhez a vadbaromhoz. De az, ha Renátó megüti Frut, az már Renátó döntése nem Frué. Lehet én vagyok szarul drótozva, de én nem tudnám örömittasan nézni, ahogy Frunak kiegyenesíti a fogát ez a gyökér, csupán azért mert ki tudja miért jó ötletnek találta Fru ezt a "kapcsolatot" . Fordított esetben, ha Rencsi gürizne, ő is megérdemelne egy pofont, mert közeledett?
A többivel egyetértek, ezt nem így kellett volna. Szerintem kétségbeesett, hogy Merci-Moh, Dani-Virág alakulnak, ezért neki is kell valaki, nehogy uncsi legyen. Rosszul taktikázott. Máglyára vele, nem? :)

K_Attila 2021.01.07. 01:27:03

A szívatógépnél a nem jól érthető nevek kapcsán két tanulságot vonhatunk le:
1. Nem kell visítozni, amikor elindul a sziréna, úgyis hallja azt mindenki.
2. Nem kell hülye egyszótagos becenévvel bemenni.

Fálki 2021.01.07. 01:30:25

@MsIreneAdler: Nyilvan barmennyire is azt gondolja itt barki is, en sem neznem oromittas elegedettseggel azt, ahogy lecsavar egyet a menyecskenek ez a bunko.

A rossz taktikáért máglya nem jár, de mondjuk lóvé se.

Majd jovore mi megmutatjuk...

Fálki 2021.01.07. 01:31:31

@K_Attila:

Nagyon adom a kommentjeidet :D

Ezek a nyomorultak allandoan mindenen visitanak, az mar evek ota igy megy, nemtudom mi a faszomat gondolnak, hogy attol mi valtozik.

2021.01.07. 01:31:41

@Fálki: de ebben (akár mint offtopic-témában) inkább az van benne, h a hozzá hasonló lényezetek, itthon és külföldön egyaránt még mindig képesek milliókat (rosszabb esetben tízmilliókat) az orruknál fogva vezetni. amíg nem vót net, sztem érthető dolog, h a mféle cuccokat lazán agyon lehetett vkivel kapcsolatban hallgatni, azaz csak szakmai berkeken belül volt köztudott, h kinek milyen meredekebb dolgai vannak.

de amikor már timbuktuban is el tudja olvasni egy pávián a fán heverészve, h 5 perccel ezelőtt xyz ügyeletes világsztár/politikus/szentéletű atya etc. hogyan köpte szembe saját magát, meg az egész táborát vmivel, és ennek dacára is ugyanannyian, de inkább többen beállnak az adott bűnelkövetőt/szellemi kútmérgezőt támogatásukról biztosítani, az számomra abszolút wtf kategória.

ezé a kedvenc jiddis mondásomat meg is osztom véletek (egy sékelért!:D)

der oylem iz a goylem.

a tömeg (nép) ostoba.

2021.01.07. 01:35:08

@K_Attila: de volt 1-2 arc, aki a fru (helyes válasz) és moh mellett azt értette, h: vivi.
ők vagy be voltak mindenzve, v már kora huszonévesen durva hallásproblémákkal küzdenek. vagy trollok! ezt majdnem kihagytam.:Đ

MsIreneAdler 2021.01.07. 01:38:43

@Fálki: én sem gondolnám hogy az intelligens, érző emberek többségének ez extra örömöt okozna.
Nem érdemli meg a pénzt sem ám Fru.
Lesz egyáltalán 11. széria?

Fálki 2021.01.07. 01:41:36

@MsIreneAdler: Nagyon reméljuk :D

Ha mar ennyire konkret terveket szovogetunk itt a megnyeresre.. Meg a penz gyors elbaszására.

En mondjuk megszponzoralok belole egy Majka falunapot abban az erdőben, ahol a vadmalac túrása van, oruljon csak a torodesnek :D

MsIreneAdler 2021.01.07. 01:47:38

@Fálki: ez nagyon szép és nemes elbaszása a pénznek, igazán :). De kijön ez az egész buli a cirka 15 milliódból?

2021.01.07. 01:54:58

@Fálki: előbb kéne gründolnod vmi lobbi szervezetet, ami kiharcolja, h a faszorrú ertéelesek a kövi vv szériát legalább vmi vegyes szenior (30 feletti) és junior koncepcióban indítsák el. különben az én sorsomra jutol majd a castingon: anikó oksokodik neked egy sort, látsz egy rakás épkézláb embert is a rengeteg bodzaszedő kvázi bűnöző mellett, oszt végül megint szinte csak a 18-25 közötti, jellegtelen-jellemtelen biorobotoknak drukkolhatunk, mmint h milyen sorrendben essenek ki.:]

2021.01.07. 01:57:20

@MsIreneAdler: azt már mki tudja, h Fálki bent lesz a kövi évadban, ha kell, vmi babakocsiba belepréseli magát, h ne látszódjon, h valójában langaléta középkorú úriember. a nagy kérdés az, h te is bemennÁl a showmísorba, Irene?:]]

Fálki 2021.01.07. 01:59:58

@MsIreneAdler: Mielott elbulizzuk, feldobom az egeszet a pirosra valami ruletten. Konnyen jott, nem?

Ha beut, akkor nagy a buli, ha nem, akkor leulunk valahova, ahol van wifi es visítva olvassuk vegig a Hvkat es a kommenteket.

MsIreneAdler 2021.01.07. 02:08:55

@vágtázó vadmalac: rövid válaszom erre az, hogy nem :) . Ennek több oka van. Egyrészt magánjellegű okok, amiről ugye nem beszélek. Másrészt egyéb tényezők, pl öreg vagyok énmá' ehhez, nehezen viselek el embereket az intim szférámban, nem bírnám azt a trágyadombot, ami ott van,hogy csak egy párat említsek. A nyávogósakhoz nem lenne türelmem, az ilyen agresszorok miatt meg zaklatott lennék folyton. Belebetegednék.

2021.01.07. 02:10:38

tudom, marasztalnátok, h ne hagyjalak itt benneteket, és írjak még 1-2 5000es offot,
de majd legközelebb.:Đ

jóczak Fálki, Irene! (Ármándó neked is, mert még biztos nem aluszó!:D)
(idvezlem Kattilát és PYT-et is!:])

MsIreneAdler 2021.01.07. 02:10:57

@Fálki: inkább bízd ide a lóvét, kiszámoljuk mennyi eséllyel veszítenéd el a ruletten az egészet és ennek függvényében vagy visszaadom, vagy nem :)

MsIreneAdler 2021.01.07. 02:11:39

Megyek én is aludni!
Jó éjt mindenkinek.

Ármándójózsi 2021.01.07. 02:14:14

Aktuális...

Mikor annak idején, már akkor is a VV-vel kapcsolatban, megtaláltam ezt a Blogot, nagyon bejött. Nagyokat röhögtem a napi összefoglaló posztokon, élvezetes írások voltak.
Csak sokkal később kezdtem rászokni az írások alatt a kommentek elolvasására.
És meglepődtem. Igen, meglepődtem azon, hogy egy ilyen lesajnált, lenézett műfajnak milyen normális, intelligens, vicces, kreatív elemző közönsége van.
Eleinte csak olvastam, de olyan sokszor éreztem, hogy hozzá kell szólnom, meg kell osztanom a véleményemet, hogy már nem bírtam tovább és két hét iszonyatos fejtörés után, megalkottam a világháló legegyedibb és legkülönlegesebb nick-jét, Ármándójózsit...

Ármándójózsi nick, egy felvett, vagy ha úgy jobban tetszik kitalált karakter. Néha metszően irónikus, be-beszólogtós, tréfálkozós, monologizálós stb. Tehát egy kitalált személy és bár nyilvánvalóan sok van benne a kitalálójából, ez nem is lehet másként, mégis, nem egyezik meg vele. Hatványozottan igaz ez a topicban mutatott reakcióira, interakcióira, stb.
Ármándójózsi tud szerelmes, csalódott, vidám, szomorú, elkeseredett, mérges, flusztrált stb. lenni, az érzelmek széles skáláját bejárva mozogni.
Ármándójózsi adja meg azt a keretet, burkot amely közvetíti a kitalálója véleményét a VV10-ről, vagy más egyéb komoly dologról legyen az bármi ami itt szóbakerül a topicban.
Ármándójózsi azonban néha kiesik ebből nagyon karcos irónikus szerepéből, ha úgy érzi meg kell "védeni" valakit, vagy komolyabban szeretne közölni valamit. Ilyenkor a felszínre tör belőle alkotója véleményén kívül, annak igazi énje, amit azonban igyekszik megakadályozni, elkerülni.
Ármandójózsi nehéz, összetett személyiség és amióta nem használ smiley-kat a helyzet csak még rosszab.
Ő ezt rendkívül viccesnek találja, pedig a többségnek korántsem az.
Ármándójózsi egy seggarc, ezt azért lássuk be. Mégis, mindennek ellenére, talán van valami szerethető benne.
Valahol mélyen.
Jól elásva.

Azután egy éjszaka, egy hosszú nap után, én az alkotó először és azóta utoljára a saját érzelmeimet mutattam ki a blogon és ez volt a harag.
Nem egyes emberekre, nickekre haragudtam elsősorban, hanem arra, hogy láttam lassan összeomlani a játszóteret, amit Ármándójózsi annyira szeretett.
Mindezt egy vita miatt, amit egyébként anélkül, hogy pro és kontra véleményt mondanék megértek, de azt már nem, hogy miután a közvetlen érintettek már hosszú órák óta távoztak és ahogy a dolgok többé kevésbé kezdtek volna visszatérni a régi kerékvágásba, miért kellett újra és újra előhozni a témát, folyamatosan fenntartva a feszültséget.
Akik távoztak, azokat sajnálom, de megértem. Nem fogok nekik itt puncsolni, könyörögni, kiabálni, hogy gyertek vissza, mert semmi értelme. Nem azért, mert nem szeretném, dehogynem, mindennél jobban szeretném, hanem azért, mert szívből hoztak egy döntést és ezt tiszteletben tartom.

A topic nem lesz már a régi az biztos, Ármandójózsi persze itt marad, de benne is megvan a rossz szájíz és ez talán látszani is fog rajta.
Az alkotó pedig szépen megkér mindenkit, hogy ennek a posztnak a vitára vonatkozó részére ne reagáljon.

Ármándójózsit lehet szeretni, lehet utálni, lehet neki beszólni. De mögötte az irányítót, véleményéért nem kell bántani. Nem is kell egyetérteni vele, sőt ezt meg is lehet/kell mondani. De nem kell bántani.

Minden itt lévő, ezt olvasó, vagy nem olvasó, kommentelő, vagy nem kommentelő "Ármandójózsi-ról" ezt gondolom.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.07. 04:58:24

@Ármándójózsi: Hozé, amit most elmondtál azon a legtöbb blog függőségben levő nikk átmegy, csak vannak akik már túl vannak néhány ilyen érzelmi megrázkódtatáson. Őszintén, a legnagyobb probléma, hogy emiatt a 12 jobbára senkiházi wannabe lemming miatt képesek vagyunk 3-4 hónapokra az életünkből naponta órákat a műsorral, és a kommentekkel tölteni. Teljesen improduktív. A valóban távozókat (mert szerintem a többségük azért itt van még sztem ilyen-olyan formában) nem kell sajnálni, hanem irigyelni kellene rájuk, hogy nekik sikerült letenni a lantot.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.07. 05:51:50

Virágnak a hangja, és a beszédritmusa szerintem hasonlít Hosszú Katinkáéra.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.07. 05:58:06

Hihetetlen, hogy mennyire nem képesek küzdeni a játékosok többsége. Szerintem 3 kivétel van csak, Bálint, Robi, és Fru. Ahogy most is Virág, meg Renátó feladta. Nyilván rekordot nem lehetett dönteni, de hogy Virág még 3 tojást sem tudott összerakni, Renátó meg két három pólónál feladja. Pólóból biztos, hogy hatot-hetet a sokadik próbálkozásra fel lehetett volna venni, és tojásból is néhányat. Ha nem is rekord én értékeltem volna (és szerintem más is), hogy küzdenek, de nem tudnak küzdeni!

LaciHogyVoltol 2021.01.07. 07:42:17

@VV Erőlegény: Szerintem ez a "kitartás" túl van tolva ezen a héten (mainly by Bálint), főleg a szívószálas feladatnál, ahol én elhiszem, hogy felsértette a szájukat és az eléggé tud fájni, minek erőlködjenek, amikor még több száz szívószálra vannak a céltól, de már fizikai fájdalmaik vannak? Kb. annyi értelme van 8:01-kor elkezdeni szaladni a 8:00-s buszhoz. Ez most megint csak egy jó támadási felület volt azoknak, akik minden áron kötekedni akarnak. De megint amúgy Bálint ügyesen csinálja, mert ő nem jön ki rosszból, mert legalább tartja magát ahhoz, amit máson számonkérés, mert ő eddig legalább minden feladatot normálisan végigcsinált. A probléma ott kezdődik, amikor a Renátó féle véglények hangoskodnak, meg leszarozzák mások teljesítményét/kitartását/lelkesedését, holott mikor rájuk kerül a sor, fele annyit nem tesznek bele, mint amennyit máson már rég számon kértek...

Sargabogre 2021.01.07. 08:20:31

ez a Renátó egy igazi tajparaszt. Visszavonom a tegnapi kijelentésem Mohval kapcs, ezerszer inkább ő, mint ez a suttyó gyökér (akinek komoly indulatkezelési problémái lehetnek, álandóan be van feszülve)

Kábel Barát 2021.01.07. 08:25:27

@VV Erőlegény: ebben az a rohadt idegesítő, hogy, ha nem megy nekik elsőre "teheccségbő", csak azért, mert úgy születtek, hogy mindent tudnak, meg se próbálnak gondolkozni vagy kitalálni, hogy mégis, hogyan lehetne megoldani a problémát. Renátó, ahogy lerángadta a puhos testéről a trikókat úgy baszta vissza a kádba. Eszébe nem jutott volna sorba rendezni őket, megigazítani, hogy legalább 2% esélye legyen. Vircsi meg elpoénkodhatta volna, hogy megfőzi a tojásokat és oda bassza úgy az asztalhoz, hogy estig nem tudják leszedni. Lehet, hogy nem nyert volna, de jobb műsor lett volna belőle, mint, hogy szenvednek meg nyígnak. Csak annyi látszik, hogy meg sem akarják oldani a problémát. Pont azt csinálják, mint Gina, csak 2 fokkal szerényebben.

Kábel Barát 2021.01.07. 08:33:36

Amúgy úgy látom, hogy 3 játékos van, akik nem 100% defektesek, Bálint, Robi és Virág. A többiek kb. életük végéig járhatnának analízisre. Na jó, lehet, hogy Mercinek is elég lenne pár év. Amit tegnap Vivi is levágott sose bírtam vagy tartottam viccesnek, kb. 0 a teljesítménye. Ezzel nemhogy 36 millát nem lehet nyerni, de azt sem értem, hogy miért kerülhetett be egy ilyen műsorba. Lehet, hogy kellet már egy nőnemű tuja?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.07. 08:46:04

@Fálki: Fru, már tudja, hogy Renátótól menekülni kell. Nem hülye az a lány csak egy "kicsit" egoista.
Renátó konkrétan egy pöcs. Mivel beszűkült a mozgástere a villán belül, a frusztrációját mindenki máson vezeti le.
Virág meg próbálja megtervezni, hogy kivel is fog kimenni párbajozni (van esze a lánynak előrre gondolkozik).
Dani meg szintén. Valószínűleg ha rákerül a sor akkor Mohát viszi ki. Mondjuk ahhoz az kellene, hogy Frunátó páros kimenjen.
Ahogy látom egyébként vagy Fru vagy Renátó megfogja úszni a mészárszéket. Most még rárepül a jel (szerintem Frura, de remélem inkább Renátóra), de utána a 7-ek elkezdik egymást szalámizni.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.07. 08:52:42

@Kábel Barát: Tudod ahhoz, hogy Renátó elkezdje rendezgetni a pólókat egy olyan mentalitás kell, hogy: Meg fogom oldani a problémát, csak meg kell találnom hozzá az eszközt.
Renátónak pedig az a hozzáállása volt, ami az emberek egy nagy részének van: ha kapásból nem sikerül, akkor ez nem fog menni.
Önmagát blokkolta.

Virág meg trükközhetett volna és ha nem is nyer, de legalább viccesen gond nélkül eltudta volna végezni a feladatot még ha nem tudta volna megdönteni a rekordot.

(az meg van, hogy a tojás hegyesebbik végével próbálkozott ami meg alapból nehéz...)

Dr. Icc Madár 2021.01.07. 08:56:01

@Pepita Offélia: Bálint szakállával kapcsolatban én arra gondolok, hogy ez tök jól elfedi az arcvonásait, tők más karakter így, mint borostával, és ezzel akarja elejét venni kicsit annak, hogy ha vége a játéknak, mindenféle ostobenkó felismerje az utcán és szelfiért kuncsorogjanak tőle, vagy csak vihogva kövessék, meg próbálják lefotózni. Ha lekapja a szakállt , meg a hajat, szerintem az emberek többsége nem szúrná ki egyből, főleg napszemüvegben. Engem legalábbis ez valószínűleg zavarna egy hasonló médiaszereplés után, mondjuk nem tudom az ÉNB-t mennyien nézik.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.07. 09:00:50

@Dr. Icc Madár: már nincs benne az ÉNB-ben. Hozzáteszem szerintem egy részt se néztem belőle. A legelső részből 5, 10 percet bírtam.
Pedig az alapötlet nem lenne rossz.....

Ármándójózsi 2021.01.07. 09:09:28

Röné jelleméről, illetve sokkal inkább a jellemtelenségéről számomra a leginkább árulkodó az volt, ahogy a villanővérnek, villafivérnek, vagy mit tudom én kinek, de egy kivülállónak úgy beszél a szerelméről, hogy "zabál" stb, ahogy én egyébként a kutyámról nem beszélnék. Ha valakinek az eddigi cselekedetei esetleg nem, akkor ez aztán mindent elmond róla...
Egy igazi véglény...

Dr. Icc Madár 2021.01.07. 09:20:22

@Fálki: Renátát szerintem akár ő esik, akár a hódfejű nője, szétbassza majd az ideg, első esetben azért, mert a szerkesztők majd tuti úgy vágják össze utána az összefoglalókat, hogy Flu rámosolyog Driccre, vagy Lobi tüköltojást süt neki, táncikál valakivel stb, az idegbeteg fóka (engem a járása arra emlékeztet, amikor a nőstényekért verekedő elefántfóka hímek rohamozzák egymást aa hájukon furán pattogva előre ) meg boxolhatja otthon a falat, bár valószínűleg lesz elég sérült lányka, akik széttárják a macsónak. Amúgy is az ilyen féltékeny gyökerek ilyen témában tudnak spekulálni folyamatosan, vad teóriákat gyártanak stb., de más témákban meg olyan egybitesek tudnak lenni, nulla képzelőerővel, hogy csak na. Ha viszont Flu esik ki, Lenátó meg marad bent az ingerszegény villában, méginkább bekattan majd szerintem és folyamatosan azon jár majd az esze, hogy épp ki hegeszti Flut outside, rááadasul ha kizáratná magát, a büszkesége is megmaradna, és nyomhatná a mantrát, hogy ő nyert volna, csak nem bírták elviselni, hogy ő "megmongya az őszintét", meg beleáll bármilyen vitába, nem kurva ő, hanem kemény férfi.

Lilith.Inanna.1 2021.01.07. 09:20:53

@Kábel Barát: Viragbol kb annyit latok vagy seggbedurrantjak vagy Danit probalja felfujni. Semmivel nem tesz tobbet a jatekhoz,mint Vivi. Az meg kifejezetten idegesit,ahogy az orra alatt motyog.Virag jateka 0,mehet a levesbe.

Dr. Icc Madár 2021.01.07. 09:22:20

@Brigante: Ja tudom, én sem nézem, csak arra céloztam, hogy a VV talán széleskörűbb ismeretséget hoz neki, és már kicsit érettebb fejjel lehet nem az a fő célja, hogy minél többen megismerjék az utcán.

Dr. Icc Madár 2021.01.07. 09:41:48

@Ármándójózsi: Ritkán látok ennyire ellenszenves gyökeret. Annyi tulajdonság megvan benne, amitől undorodok, illetve az ezekkel bíró embereket próbálom elkerülni. Extra féltékenység, birtoklásvágy, a partnerét a kizárólagos tulajdonának tekintés, hencegés, proli hőzöngés mindenen, szájhősködés, tunya igénytelenség, agresszív verbális terror, kivagyi beképzeltség stb... Dolgoztam 5 évet Nyugat-Eu-ban, és hazajöve mindig megdöbbentő volt a kontraszt, ez a primítív embertípus nyilván mindenhol jelen van, de a posztkommunista kelet-európai országokban érthetően nagyobb számban tenyésznek. És nehéz őket ignorálni, mert mindenhol ott vannak.

LaciHogyVoltol 2021.01.07. 09:51:56

Felemás érzéseim vannak azzal kapcsolatban, hogy a Dani-Virág duó lassan átveszi a mocsár csapat szerepét. Proli úr népszerűségének megzuhanásának azért örülök, néha volt pár jó megszólalása, de a jellemének a kiállhatatlan vonásai nálam eddig is inkább a kevésbé kedvelt karakterek közé sorolták be és kifejezetten idegesített, hogy sokáig főesélyesnek tűnt a nyereményre.
Virágban viszont szerintem lett volna több, ha nem alacsonyodik ennyire le Dani alapjáraton tuja szintjére, és már mást sem csinál csak döglik vele az ágyban 7/24. A sok BeleValóban mutogatott orál meg anál sem segít a megítélésén. Amúgy szegény kislány amúgy is épp kitaktikázni készül magát a vellából, ha most akarja meghúzni a Mercike párbajt. Ha visszafogná a szexuális tevékenységeket és még pár hétig hagyná, hogy már a legegyszerűbb nézők is herótot kapjanak a Mercike-Moh vergődéstől, akkor simán kiejthetné Mercikét egy párbajon, de ha most mennek ki, akkor megint a Hélium hangú Pokémon fog győzedelmeskedni...

kozi001 2021.01.07. 09:53:01

@Lilith.Inanna.1: A seggbe durantó Dani mehet a levesbe!

citrakomló 2021.01.07. 09:57:52

@Dr. Icc Madár: A hozzászólásod végére reagálva, nekem is megfordult a fejemben, hogy ha Fru hullik ki a következő körben, Rencsi kizáratja magát valami csúnyasággal, vagy feladja, aztán megmagyarázza magának, hogy tuti nyertes lett volna, ha nem így alakul. Pedig az eddigi teljesítménye alapján minimum egy szép kiesést érdemelne, durván alacsony százalékkal. Bár, valószínűleg még akkor se magát gondolná hibásnak, hanem a világot...
Amúgy sziasztok! :D Karácsony előtt már "bemutatkoztam", csendes, békés kommentszekció-kukkoló vagyok, marad is így, csak ha valami nagyon kikívánkozik belőlem, leírom, kizárólag a játékkal kapcsolatban, tisztelettel.

LaciHogyVoltol 2021.01.07. 09:59:24

@Kábel Barát: Láttad te Mercike ÉSZBONTÓK-os performanszát? Eddig se volt nagy véleményem róla, de ezzel végleg leírta magát nálam. Igazából nem is tudom, hogy melyi kszomorúbb: ha az a műsor nem megjátszott vagy ha igen. Mert ha magától ilyen hülye akkor tényleg inkább kb. csak sajnálni lehet, mert tényleg k*rv@ sz@r lehet üres fejjel élni, de ha ezt önként és dalolva vállalta be az nagyon nagyon szomorú...hogy ilyen fiatalon képes eladni a becsületét aprópénzért. Azért egy ilyen one-time-off trash műsor szereplés mennyit hozhat a házra? Mivel semmi social media elérhetősége, illetve a teljes neve sincs megemlítve így még azt sem lehet rá mondani, hogy szerezne vele egy népes követő tábort, amit utána pénzre tud cserélni, amúg meg mennyi készpénzt kaphatnak ezért a műsort? Szerintem kemény magyar forintban is maximum 5 számjegyű lehet az összeg...ezért valakinek megéri megalázni magát???

Kábel Barát 2021.01.07. 10:18:41

@LaciHogyVoltol: nem láttam, de pótolom. Amúgy bármi történt is benne, simán elhiszem, hogy nem játszotta meg. Én a 10. évad után is meglepődöm azon, hogy hogyan lehet létezni ebben a világban a 4 általánost sem elérő tudáskészlettel. Ugyanakkor nem gondolnám, hogy benne vagy a környezetében bármennyire is a megalázottsági érzését váltaná ki egy ilyen szereplés. Hiszen ott olyan dolgokat kérdeznek, amelyeket amúgy sem tud senki, ő meg nagyon vicces válaszokat adott és okosan találgatott (nem láttam, csak feltételezem). Inkább celebnek érezheti magát és visszaigazolást nyert, hogy kíváncsiak rá és neki a médiában van a helye. Az, hogy mi mit gondolhatunk róla fel sem merül benne, amúgy is mind "okostjás, színész" kategória vagyunk. A gázsi az 5számjegyű, de max 2-essel kezdődhet :)

Kábel Barát 2021.01.07. 10:30:41

Valamelyik részben elhangzott Dani szájából, amikor Amandával vagy Frúval beszélt, hogy "Szerinted mit gondolhatnak a nézők, hogy ezt látják tőlllled"? Amiből látszik, hogy némileg átlátja, hogy miről szól a játék és annak megfelelően próbál viselkedni. Amikor részeg, akkor is látszik, hogy kontrollálja az aggresszióját.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.07. 10:34:18

@LaciHogyVoltol: azért az ember szerintem nem feltétlen gondol bele, hogy az amit a képernyőn csinál az később, hogy jön le... pláne, hogy csak 17-18 éves volt még a felvétel idején...

kozi001 2021.01.07. 10:42:19

@Kábel Barát: És Danitól mire gondolnak a nézők, amikor 18 évest tosz farrba kamerák előtt?
Főleg miután melldöngetve, hogy majd ő megneveli?
Mire? 'Pornhub Categories Anal'-ra?

Ha kimegy ez a szerencsétlen kiscsaj az egész ismeretség rajta fog röhögni/szégyenkezni!

Kétszínű nyomorék suttyó véglény!

bel ami 2021.01.07. 10:54:58

Befordultam a vellába,
s láttam, hogy Dani vakarja.
Míg magamat el nem hányom,
kifordulok a vellából.

Dr. Icc Madár 2021.01.07. 10:56:38

@kozi001: Ja, pedig szegény Virág amúgy alapból jólelkű, aranyos csaj volna szerintem. De milyen kapcsolatai lehettek szegénynek ezelőtt is, ha még soha (!) nem kapott virágot férfitól, folyamatosan megalázkodik és bocsánatért esedezik ennek a tahónak..Látszik , hogy vágyik a szeretetre, és adni is képes, de ez a látens Dani teljesen leuralja és idomítja. Persze ez kettőn áll, és remélem még időben megtapasztalja valami normális férfival, hogy miről kéne egy kapcsolatnak, vagy akár a szexnek szólnia. Ez az análnemszex hülyeség az USA-ban megy nagyon a vallásosabb családokban (ezerféle bigott keresztény szekta virágzik ott), hogy a gyerekek csak análba nyomják, hogy a szüzesség megmaradjon a házasságig..:/

Spitzbaue® 2021.01.07. 11:03:59

@Dr. Icc Madár: Én már régebben is pont erre gondoltam, csak lusta voltam leírni. ;-)

Spitzbaue® 2021.01.07. 11:06:17

@Dr. Icc Madár: A törökönél is a seggbekuki megy az esküvőig. Szerintem az egész muszlim világban. Fogamzásgátlásra egyébként jó, de nekem nemgyerebe.

Spitzbaue® 2021.01.07. 11:08:15

@kozi001: Kezdek egyetérteni veled, pedig nekem Daniella volt a favoritom már a legelején. Ha nem akarná leuralni Virdzsit ennyire, akár jó fej is lehetne, az anál(fabétizmus) ellenére is.

LaciHogyVoltol 2021.01.07. 11:10:22

@Kábel Barát: Ez elfogadható indok lett volna műsor 1. évadában, hogy a jelentkezők nem tudták, hogy mire vállalkoztak, de ő a hetedik évadban szerepelt, amikor a műsor már vagy 5 éve képernyőn volt, és a YouTube-on best of válogatások hada sorakozik, hogy mindenki jól körbe tudja röhögni a drága "játékosokat". Szóval szerintem arra már egy normálisabb 14 éves se jelentkezne Önként, de ha ő tényleg 18 alatt volt a felvétel idején, akkor gondolom még szülői hozzájárulás köteles is volt, ami meg a családi hátteréről is sokat elárul...

Pamutbojt 2021.01.07. 11:13:28

@Ármándójózsi: Igen, kifejezetten sokat elárul Renáta jelleméről ez is, hogy így beszél a szerelméről (zabál), de az szerintem nagyobb probléma, ahogy reagált arra, hogy Frunak nem volt kedve vele parittyázni. Olyan nincs, hogy nincs kedve, legyen, mert ha nem....akkor jön a köpködés (szó szerint is) meg az ostoba, piti kis bosszúk (csörömpöl a fülébe, amikor pihenne) stb.
Nem kellene ezt tovább mutogatni szerintem, ennyi elég is volt ebből.

Spitzbaue® 2021.01.07. 11:13:43

@Ármándójózsi: Tisztelt József! Fenti levele meggyőzött, hogy vissza kell olvasnom az ominózus éjszaka kommentjeit. Eddig nem tettem, mert általában offolom az OFFot, de megindít, hogy Ön ennyit írt róla.
Egyébként, régebben amikor Spitzbauer voltam, és itt nem volt ekkora egyetértés egy-két hajdan letünt játékossal kapcsolatban, nagyon személyeskedő viták is mentek itt. Volt olyan is, hogy valamelyik idióta kommenttársam hozzámvágta, hogy olyan vagyok, mint a nickem, ami azt jelenti, hogy csúcsparaszt: Hát hízott is a májam, hogy valaki végre lefordította :-DDDD.
A németes műveltségűeknek figyelmébe ajánlom, a mostani nickemet is, bár szerintem a Spitzbauer kifejezőbb volt...

Ármándójózsi 2021.01.07. 11:20:57

@Niemandhäuser: Senkiházi barátom. Az az írás pont nem arról szól, hogy bármit is vissza kellene olvasniod, szerintem. Egészen másról...

Mielőtt nekem esik aki olyanforma, csak szót fogadtam Niemand-nak.

Spitzbaue® 2021.01.07. 11:24:10

@LaciHogyVoltol: Lelkes nézői vagyunk az Észbontóknak, ha nincs más éppen: pont a vacsorakészítés idéjére esik, és a konyhában is van TV. Szóval, én arra jutottam, hogy egyrészt a behívott idióták tudásának szövetén tényleg hatalmas lyukak tátonganak, de szerintem, több tíz esetleg száz kérdést is kaphatnak, és abból lehet, hogy 80-ra vágják a választ, de persze a műsorba pont az az 5 idióta válaszuk kerül be, amelyek azzá teszik a műsort ami. De még a játékosoknál is jobb az a csapat, amely a hamis/vicces alternativákat kiötli. Le a kalappal.

Spitzbaue® 2021.01.07. 11:26:13

@Ármándójózsi: Én csak nem akarok úgy járni, mint valamelyik kommenttársam, aki tegnap(előtt?) azon sopánkodott, hogy nem látta a múlt évadot, pedig mi sokat példálózunk Szuzsaval, meg Renyhével.
Hízik a májam ;-DDDD

ficekence 2021.01.07. 11:42:45

@citrakomló: Az is jó amit írsz, de én mégis azt szeretném, ha Renató esne ki előbb. Szerintem Fru minden hibája ellenére vállalhatóbb, mint Renató.

2021.01.07. 11:51:06

@ficekence: Teged most elvileg kitiltottak a villabol mint kozmetikumot, nem?

Kábel Barát 2021.01.07. 11:52:33

Milyen lenne egy olyan VV, ahol lenne olyan, mint a Survivor-ben a Holtak szigete. Aki kiesik az átkerül egy másik vellába, feltéve, ha szeretne. A végén innen 1 mehet a 3-as döntőbe. Na ott cifrább események lennének, mint a normál villában és a műsor sem laposodna el, ahogy egyre kevesebb a szereplő. Lehetne olyan feladatokat is adni, ami a másik vella lakóira lenne kihatással.

2021.01.07. 11:54:00

Villalet altal motivalt zene kontent youtu.be/41c9Tw3HV-U

2021.01.07. 11:55:32

@Kábel Barát: A VV Villabol altalaban a sittre mennek a lakok egy ido utan.

ficekence 2021.01.07. 12:05:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Haha nagyon jó, de én nem az a Kence vagyok. Régebben Encek néven voltam ami a Kedvencek-ből származik, mert bármit beírtam minden foglalt volt. Aztán itt valaki hivatkozott a hozzászólásomra és nem Encek, hanem Ficek néven szólított meg. :D :D Na ez vagyok én. Nem is szeretnék Kence lenni, ha Vivi ilyen hisztériát levág egy kis krém miatt.

Spitzbaue® 2021.01.07. 12:16:38

@ficekence: ha esetleg újra váltanál, a következőt ajánlom: RECEFICE. (esetleg: bumm-bumm-bumm :-)

ficekence 2021.01.07. 12:20:45

@Niemandhäuser: Minden lehetséges. De nagyon népies, mindenki tudja mit jelent, nincs benne fantázia. Azért a Ficeket megfejteni nem olyan egyszerű.... még nekem sem. :)

Fálki 2021.01.07. 12:26:11

@Niemandhäuser: Meg van rendezve az eszbontók.

Nemtudom hogy sajnos vagy sem, de kozel sem annyira buta ott mindenki, mint amennyire mutatja.
utasitva vannak a bicskanyitogato ostobasag beszelesere, mert azt fogyaszta a magyar nép...

LaciHogyVoltol 2021.01.07. 12:30:02

@Niemandhäuser: Én egyébként nem szeretem azt a műsort, ezt most direkt csak Merdzsó teljesítménye miatt néztem vissza online.
Eleve a műsor körítése tök felesleges, a tippelgető celebek inkább erőltetettek, mint viccesek. Meg úgy alapból is utálok minden ilyen celebes műsort, amiben mindenki mindenkinek kötelezőlég tövig becsal (pl.: Sztárban sztár leszek, Konyhafőnök VIP, Farm VIP...minden ilyen "VIP" műsor, egyedül az Álarcos Énekest élveztem, mondjuk már jobban rom, mert ott legalább nem tudják, hogy kivel beszélnek, így csak a műsor utolsó 5 perce szól erről a kötelező nyalizásról).
A másik, hogy a versenyzőkön tényleg érződik, hogy fix pénzért vannak ott, és csak le akarják tudni, sokszor lehet látni, hogy nem is próbálják kitalálni a helyes választ, nem agonizálnak rajta, hogy vajon jó lesz-e, mert számukra semmi tétje nincs. Sokkal érdekesebb lenne, ha egy közepesen nehéz műveltségi vetélkedő lenne simán, átlagon aluli műveltségű versenyzőkkel, akik tényleg tepernek, hogy minél nagyobb nyereményt szakítsanak és közben automatikusan szállítanák a vicces pillanatokat, de ez így, ebben a formában annyira mesterkélt és erőltetett, amit az én gyomrom nem vesz be...

LaciHogyVoltol 2021.01.07. 12:32:19

Bocsi a sok látszólag tök random szóért a hozzászólásaimban. Amikor nem mobilról vagy a munkahelyi Windows-os gépről kommentelek, akkor a Mac-em valami extra durván nyomja az autocorrectet és egy csomó szót kicserél...

Fálki 2021.01.07. 12:50:50

Teljesen off es bocsanat, de ezt most lattam az egyik HV-m alatt a fb modulba belekommentelve:

ez a mostani valcsi világ ugy szar ahogy van !!! míg a gina és a digo amanda páros bent volt , akkor szeretem nézni is . de igy már szerintem egy nagy szarcsi foscsi az egész . EGY NAGY SZINÉSZT AKI MÁR ELEVE ISMERT (bálint) HOGY LEHETET BE ENGEDNI?? ő már eleve sztár volt nem,? ááá ginánál szerintem nagyobb forma nem keletet . inkáb kűldték volna mindig vissza a gyengébet vagy mit tudjam én ,de legaláb nézhetőlet volna. mert szerintem ha gina vissza ment volna mindenki csak haragudot volna és csak a vita meg a harc let volna . nem ugy mint most csak a nagy unalomvan .és a 7 barát már kezdi kibeszélni egy mást .úristen ezt akartátok .szerintem mindenki idiota aki a rosszat kűldi vissza bálint senki én is ugyan ugy látom őt mint gina sunyi szinész rafinált apáskodo stb... szar a csávo csak azért megy vissza mert már sztár szerepelt az éjjel nappal budapestben gondolkodjatok már szerintetekk neki nincs hirneve meg pénze már ,? szerintem inkáb más nyerje fru vagy rencsi . dani is gazdag ő mondta sajátszájával . ő meg bálinton akar kapaszkodni . virág meg danin a kis csajt sose látni bene csak ha ujjazák vagy danit akarja féltékenyé teni .szarok az egész. vivi meg egy szelem enyi.

Szóval így gondolkodik az írástudatlan pgyoker arról, hogy mi is tortenik a VV-ben.

MsIreneAdler 2021.01.07. 12:57:39

@Kábel Barát: ez egy nagyon jó ötlet. Jó kis csavar lehetne. De gondolom a büdzsé nem igazán engedné, hogy két házat üzemeltessenek az agyhalottak számára :) Éjjel még felmerült, hogy esetleg lehetne egy senior változat, 30 feletti játékosokkal, én azt is szívesen nézném.

MsIreneAdler 2021.01.07. 13:02:56

@Fálki: mikor ennyire a fősodortól merőben eltérő véleménnyel van dolgom, amit ráadásul ennyire gázul fogalmaz meg a komnentelő, akkor mindig felmerül bennem a gyanú, hogy esetleg nem-e lehet-e :), hogy egy trollal van dolgunk, aki jót röhög, mikor ezren szétoltják egy ilyen írás után.
És őszintén szólva szeretném azt hinni, hogy ez csak egy rossz vicc.

Fálki 2021.01.07. 13:04:36

@MsIreneAdler: Igazabol az csak a Survivorban tud mukodni. Ott konkretan kibasszak oket egy masik szigetre, aztan helló. Nincs semmi luxus, kb a feladas hataran tartjak oket, hogy nyerjenek meg egy kis musoridot. És bar evrol évre van, mindig meglepodnek az fősodorban lévő ápoltak, amikor megjelenik a Holtak szigetéről érkező.

Itt max azt lehetne, hogy aki kiesik, kap egy sátrat a VV előtt, aztan ha túlél addig, akkor becsuszhat a háromba. :D
Ebben a formatumban az se koltsegileg, se dramaturgilag nem tudna mukodni imo.

Fálki 2021.01.07. 13:05:01

@MsIreneAdler: Nem.. Ez sajnos láthatóan komoly.

Cérnahuszár 2021.01.07. 13:05:21

@Niemandhäuser: csúcsparaszt :D
ha nosztalgia, én anno megkaptam azt hogy scmidht mária vagyok.
meg nem való belém a rosé, meg amúgy nem tudom mi az
talán a 6 évad környékén
volt egy arc aki nagyon harcolt hogy senki ne foglalkozzon a vv-vel, mert gagyi
hát az, persze, de itt nem azért nézik mert olyan jó, hanem hogy mit tud kihozni belőle, nem azért hogy mi tanulhat...

Rugdoll 2021.01.07. 13:21:28

@Lilith.Inanna.1: insta követők alapján pedig Virág az esélyes a nyerésre, magasan neki van a legtöbb..

Cimili2 2021.01.07. 13:23:40

@Fálki: meg nem csak a vv-ben, hanem így gondolkoznak a világról is. az ilyeneknek is szavazati joguk van!!

Rugdoll 2021.01.07. 13:23:43

@LaciHogyVoltol: szerintem nem. pont most mondtam, hogy magasan Virágnak vana legtöbb insta követője, talán valami 20k-t ver Mercikére. ezalapján akkor Merdzsó marad idekint.

Fálki 2021.01.07. 13:27:54

@Rugdoll: Szerintem az insta kovetoszam csak a benti gyokereknek mervado adat. illetve ok azt hiszik.

szerintem boven sokkal tobb olyan szavazo van, akik nem kovetik egyik ápoltat se...

Nem beszélve azokrol az átszavazokrol, akik csak valaki ellen nyomnak.

Lilith.Inanna.1 2021.01.07. 13:33:41

@Rugdoll: Szerinted a gyozelemhez eleg,hogy kedvessegge?

Rugdoll 2021.01.07. 13:34:05

@Fálki: mondjuk eddig papír (insta követő szám) szerint ment a visszaküldés. én hiszem, hogy Virág kint hagyja Mercit. de meglássuk. már csak 2-őt kell aludni a következő kiválasztásig ;)

Rugdoll 2021.01.07. 13:34:35

@Lilith.Inanna.1: :D:D:D:D ha tavaly elég volt Zsuzsubolncság, akkor akár ;)

Fálki 2021.01.07. 13:37:44

@Rugdoll: Szerintem az csak véletlen.

Gabort, Amandat es Ginat is utalta a kozonseg, egy 0 kovetovel rendelkezo plussmaci ellen is kiesett volna mindharom.

justreadonly 2021.01.07. 13:38:45

@Ármándójózsi: Erre mondja a művelt angol hogy bullshit. A releváns magyar kifejezések közül a hantát érzem ideillőnek. (Értve ez alatt a szánalmas és kissé szomorú elhatárolódási próbálkozást a durcitól és hisztitől. Minek? Az is Te vagy, legfeljebb a személyiségednek nem a legszimpatikusabb része.)

Ez így legalább annyira gáz, mint Fálki nagyképű arcmentő próbálkozásai a szar írás, az éjszakai ámokfutás vagy (és ez a legsúlyosabb bűne) az itteni közösség szétrombolása miatt (vajon a többi író miért nem folyik bele a beszélgetésekbe?), vagy Alice teátrális műkirohanása a törölt nickre változtatott nevével (ami olyan, mintha egy sértett iskoláslány "Szemetek voltatok voltatok velem ezért megöltem magam" táblával vonulna be az osztályterembe. Te jobb vagy ennél.

Amúgy írásnak egész jó volt.

(Maradt 4174 karakter)

2021.01.07. 13:39:46

oink!:] boker tov!:]

@MsIreneAdler:
@Fálki:

az idézett irományban - mmint a remek helyesírással, központozással estébé operáló cuccra gondolok, amit Fálki bemásolt - sámli meglepő nincs. az ofisöl vv-s fb oldalon a kommentek nettó egyharmada hasonló stílusban van odahányva.

a similis simile gaudet elv mentén meg nincs abban semmi rendkívüli, h a fél-analfabéta, iskolázatlan rétegek azoknak a személyeknek drukkolnak, akik az általuk is jól ismert és a mindennapokban megélt neoprimitív, mély suttyóságot képviselik.

nazification of the world ON

inhumán büdös geci leszek, de az írni-olvasni-fogalmazni, valamint a legegyszerűbb szövegeket értelmezni abszolút nem tudó rétegeket (etnikumtól, vallástól, kekszuális orientációtól etc. fügegtlenül) nem csak a választójogtól fosztanám meg, hanem a nyilvános felületeken való hozzászólás lehetőségétől is.

ti. a kommentelgetés az ő esetükben még stresszlevezetésnek sem optimális, mert a semmilyen nyelven írni-olvasni nem tudó buckalakó ősemberek és ősasszonyok akkor is konstans idegbetegek és agresszívak IRL (is), ha ezzel párhuzamosan napi x órát ámokot futkároznak különböző virtuális felületeken.

egy ideális világban, az elemi iskolai szinten világot értelmezni nem tudó felnőttek is írhatnának, de csak olyan eszközön, ami minden egyes karakter lenyomása után kisebb áramütéssel jutalmazza a delikvenst.:Đ

nazification of the world OFF:'D

Fálki 2021.01.07. 13:43:13

@justreadonly: Visszaregisztráltál aranybogár, hogy ezt még most jól megaszond? :D

Az előző nikkeden nem merted?

Ne is válaszolj, én sem fogok tobbet.

2021.01.07. 13:45:30

@justreadonly: mielőtt mki jól beléd áll, h egy csövesbánat troll vagy, én csak annyit fűznék hozzá a meglátásaidhoz, h sztem nem Fálki verte szét a kommentszekciót, és ugyanannyi joga van akármennyit kommentelgetni is (akármiről), mint egy hv-t nem író mezei felhasználónak.

@Fálki: a két sékel fizettésgemet a szokott helyre kérem!:'D

Rugdoll 2021.01.07. 13:46:26

@Lilith.Inanna.1: nyilván ;) valószínűleg Bálint lesz a befutó, de ha a tégla elmélet ellen akarnak menni az RTLnél, akkor megnyeretik Robival. nekem oké :)

Fálki 2021.01.07. 13:47:33

@vágtázó vadmalac: De de hagyd csak, en vertem szét.

Meg egyaltalan, hogy jovok en ahhoz, hogy a szabadidoben idejarok kommentelgetni, amikor a tobbi HVíró meg nem jár ide.

Natakarodjaktényleg :D

Rugdoll 2021.01.07. 13:51:38

@Fálki: mit tudtál mondani, hogy Alice kilépett? én szerettem azt a lányt.

Fálki 2021.01.07. 13:53:31

@Rugdoll: Én nem mondtam neki sem semmit. A mai napig beszélgetunk egy masik platformon.

Rugdoll 2021.01.07. 13:54:22

@Fálki: akkor nem világos, hogy kit üldöztél el. de annyi időm nincs, hogy kinyomozzam

MsIreneAdler 2021.01.07. 13:54:55

@Fálki: nekem a sátras megoldás is tetszik :). Nekem már minden tetszene, ami kicsit formabontóbb, és nem csak azt kell neznem, hogy cigiznek, hevernek, isznak, meg törölgetik a szájukat... Pl most ez golyós játék szerintem az évad legjobb ötlete (és ezzel el is mondtam mindent az ötletek színvonaláról)
Ami a kedves szabolcsi kommentelőt illeti, lehet az a baj, hogy IRL viszonylag ritkán találkozok ilyen mentalitasu emberekkel, ezért szeretem azt gondolni, hogy ilyen márpedig nincs (jó legbelül erzem, hogy de mégis van)

Lilith.Inanna.1 2021.01.07. 13:56:18

@Rugdoll: Robi nekem is ok.
Mindig volt teglaelmelet,miert pont most ne lenne.

Fálki 2021.01.07. 13:58:28

@Rugdoll: Engedd el.

Arcoskodok csak itt és mindenkit eluldozok, akit ez a visszaregelt bátor nikk kedvelt.

Fálki 2021.01.07. 13:59:41

@MsIreneAdler: A szivatómata szerintem is remek otlet és tegnap az is meg lett szavazva, hogy éjjel is mukodjon :D

Viszont Ancsa mintha elszólta volna magát, hogy amint elkapnak egy labdát, nullázódik minden buntetes... Az csunya lenne.

Van egyebkent uj posztcsi.

Ármándójózsi 2021.01.07. 14:01:07

@justreadonly: A kommentnek csak az engem érintő részére szeretnék reagálni. Természetesen nevezheted ahogy akarod a hozzászólásomat, vagy írásomat, akár bullshit-nek, akár hantának, de hazugságnak, vetítésnek (szerintem ez lett volna az ideillő a Te olvasatodban), kamunak, mindegy. Ez a Te véleményed, ha így érzed, legyen így Neked.
De azt nem értem, hogy milyen durcitól, hisztitől kellett nekem abban az írásban elhatárolódni??? Nem emlékszem, hogy bármikor is lett volna ilyen. Düh az volt és még mindig van is bennem egy kicsi, de azt leírtam, hogy miért. Ha nem hiszed el nekem, azzal egyszerűen nem tudok mit kezdeni, mert ezt nem lehet bebizonyítani. Tehát, aki elhiszi, hogy őszintén írtam és amit leírtam az úgy is van, annak köszönöm. Aki pedig nem hiszi el, annak csak azt tudom mondani, hogy sajnálom, hogy ezt gondolja rólam, én nem szoktam hazudni. Vagy vetíteni.

2021.01.07. 14:02:24

@MsIreneAdler: ha gondolod, én komplett kiccsaládokat tudnék neked elpostázni judapest azon részéből, ahol lakozom.:Đ persze, csak viccezek, nem akarnék veled ilyen szinten kiszúrni.:]

MsIreneAdler 2021.01.07. 14:02:46

@Fálki: nem, ha megdöntenek egy világrekordot, akkor nullázódik le :)
Megyek is az új posztcsi alá!

MsIreneAdler 2021.01.07. 14:05:51

@vágtázó vadmalac: köszönöm szépen, de pontosan tudom, merre menjek, ha majd szeretnék ismizni ezzel a körrel :)

MsIreneAdler 2021.01.07. 14:06:22

@Fálki: ne légy már ilyen szőrösszívű :)

2021.01.07. 14:06:26

@Fálki: bocs, h korrigállak, báTTYa, de nem ezt mondta görbelábú ancsa, hanem, ha megdöntenének egy - újabb - világrekordot, akkor nullázódnának a szopatómat-mászóka által küldött és el nem kapott labdacsok utáni termék-, ill. szolgáltatás-megvonások.

Rrami 2021.01.07. 15:04:45

@Gézamalac: Nem kedvenceim a varázslós-témájúak, de volt olyan, ami ennek ellenére mégis tetszett, mert annyira szellemesen volt megírva. Viszont mind a fekete humort, mind a sötét tónust szeretem, úgyhogy rátettem a listámra amit küldtél. Köszi!
süti beállítások módosítása