Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X50 – Két orrlyukkal kevesebb és a kérdőjel alakú nők

2021. január 03. 07:15 - Fálki

PP a mai porondmester, akin ismét van valami rózsaszín és ez már biztosan nem véletlen. Nekem nincs ezzel bajom, kaptam én is karácsonyra a csodálatos szerelmemtől egy olyan pulcsit, mint ami korábban rajtavolt… Nade kit érdekel az én magánéletem és karácsonyom, amikor ma a driccmadár és kitalálója egymás ellen párbajozik. Szóval képzeljétek el, hogy most az ünnepi időszakban rengeteget társasozunk… :D
kepernyofelvetel_121_egyedi.png

Még egy perc sem telik el a műsorból és máris megtudjuk, hogy a VV6Zsófi fantasztikus nótáját, a Rágógumit bizony Puskás úr írta nekünk, innen is szeretném megköszönni kedves Péter, hogy ennyit hozzátettél a magyar zenetörténelemhez. Én amúgy bírtalak.




Napi kérdés, hogy milyen móka legyen a szünetben? Beatbox, rap vagy tánc. A negyedik variációt én teszem hozzá: Ha nem vagyunk elég kreatív szerkesztők, akkor inkább ne legyen semmi.

 

A szilveszteri buli éjfél utáni pillanataiban vesszük fel a fonalat és van egy olyan megérzésem, hogy éjfélig próbálta magát moderálni minden retardált, aztán utána elszabadult a pokol, ahogy szokott.

Félmeztelen csacsirészeg Dániel kíván boldog új évet mindenkinek és leszaromkinek is, aztán kiengedi a gőzt végre és a dohányzóteraszon sírja el magát a bátyja és a családja hiánya miatt.
Moh közben instán vallja be, hogy minden mamát, papát, pupit, mumit, csingőt, csengőt, brumit, rumit, pumit, csucsit, flukit, humit, nokit, dakit, gruplit, vumplit szereti. Csak a Mercikét miiiihiiiihiiiiért nem lehet szeretni, kérdezem én, Moh, miiiihhhhhhhiiiiiért nem?
Nocsak, mégis? Valami álló szárazbaszás után beromantikázzák magukat a hálóba, ahol Virág és Dani már egymásba vannak gabalyodva és végre Moh is rágerjed Mercire, mert elcsattan pár csók.
kepernyofelvetel_122_egyedi.pngkepernyofelvetel_123_egyedi.pngkepernyofelvetel_125_egyedi.pngkepernyofelvetel_126_egyedi.png


Itt jut eszembe a Cooltúra című filmből Tom Green, amikor megbízzák azzal, hogy etesse meg a kígyót. Bedobja neki az egeret, de a kígyó baszik rá. Emberünk gitározik neki, könyörög, kopogtatja a üveget, de nem, semmi sem segít. Végül artikulálatlanul üvölti neki, hogy „GERJEEEEEEDJ RÁÁÁ VÉÉÉÉÉGRE”.
És igen, Én is ezt teszem most, mert egyszerűen nem fogom fel, hogy egy hónap után milyen férfi az, aki nem akarja megmászni Mercit. Ekkora önuralom nem létezik, nem beszélve arról, hogy mekkora ideget basz ezzel bele a lányba. Nem azt kell.
Persze pár csók után megint lemászik róla, aztán nyekeregnek egy kicsit a szokásos dolgokról, de Merci végre a sarkára áll. Moh, Te egy seggfej vagy. Ez a véleménye Daninak is, majd amikor Virág mondana valamit, akkora proli úr nem a klasszikus Mész innen!-t használja, hanem az „állj má le, feküdj le az ágyba” kedvességgel inti csendre a csaját. Az meg persze el is fogadja ezt.
Dani kiindul Mohért a dohányzóteraszra, ahol Moh épp a saját keresztjének nevezi Mercit és azt, ahogy viselkedik vele. Dani annyit tesz hozzá, hogy oooooooooooo, oooooooooo, ooooooo, ooooooo, aztan egy gyors kurvaanyádat után lebokszol két lufizsinórt.
Nem, ezzel nincs vége, mert visszamegy és elmondja hogy ez gáz. Jó.
Mercike azonnal megbocsájt mindent és bekönyörgi maga mellé az ágyba Moht, mert itt bizony határidő volt a mai éjszaka és visszafordíthatatlanul beindult a pini. Az ágyban aztán kiderül, hogy hisztisheliumosra is itta magát a szöszi. Moh megint elmegy. Nem úgy.

Bálint, Robi és Moh pinivel előre bedobják a jakuzziba Vivi-t, aztán mennek Gináért is, aki kihisztizi magának a megmentő lovagot Dani személyében, így Ő és a menzesze nem kerülnek a vízbe.

Fru közben nyitott szájjal eszik. Az RTL kettő.
kepernyofelvetel_137_egyedi.png

Danit is megpróbálja elkapni a három vizesfiú, de végül félúton leteszik, mert nagy sipítozás van a térde miatt. A sztori vége az, hogy Dani bömbölő kisfiúvá változik némi kis emberkedés után és kövezzetek meg, de én bírom ezt a csávót.
kepernyofelvetel_131_egyedi.pngkepernyofelvetel_138_egyedi.png

Ahogy a Virággal bánik, az nem tetszik, de nagyon jó lelke van.. S belül egy 6 éves gyerek. Virág pedig kérdőjel alakban áll.
kepernyofelvetel_139_egyedi.png


Van még valami horkolássztori, de semmit nem érteni belőle, mert 25 másodperc az egész. Az rövidebb idő, mint amennyi alatt én leírtam ezeket a sorokat.


Másnap.
Mekkora kibaszott disznóólat hagytak maguk után, aztakurva. Én se vagyok egy rendszerető ember, de erre meg én is elengedtem egy aztapicsát.
kepernyofelvetel_141_egyedi.png
Gondolom a fejekben is legalább ekkora lesz a káosz egy ilyen éjszaka utan.
Gina szájából még a kapanyél is kiesik, amikor meglátja, hogy néz ki a terasz. Újabb kérdőjel alakú nő.
kepernyofelvetel_143_egyedi.png

Szokásos alkoholmámoros éjszaka utáni fogadkozás: Nem iszom többet. Ezúttal Mercike mondja ezt, de ha annyiszor lenne 1Forint50fillérem, ahányszor ezt hallottam már, akkor saját Tvcsatornám lenne, saját ValóVilággal, ahova beküldeném ÁrmándóJózsit, egyedül, aztán kiválasztgasson, kihívogasson, párbajozgasson 25 héten át, végül megkapná a megérdemelt főnyereményt, a 36 milliót. Plusz mellé Gina vagy Amanda. Ő választhat.

 

VVMercike aka Honey B már barátilag is csalódott VVMoh aka VVMohban, mert a szokásos dolgok, plusz éjszaka amikor Ő itt sírt bent, akkor amaz meg kiment és bedobta VVVivi-t a dzsákuccziba.

A végén pár leszarom, fos, baszdmeg, geci, kurva mellett nincs kompromisszum, megy tovább a történet ugyanúgy.
Moh sajnálja és bocsánat és tényleg.
Kezet rá.
kepernyofelvetel_144_egyedi.png


Január 1, Fruzsina nap. Itt is lesz gondolom valami pokoljárás, nekem meg most esik le, hogy minden szombati adást én HV-zok a jövőben, ami nagyon jó mert párbaj és még jobb, mert duplaadás, ami minimum duplaannyi időt vesz el az életemből. De értetek és érted, Kosztarika – bármit.
Renátó virággal, nem VVVirággal, hanem igazi, vágott virággal készült, meg némi vicceskedéssel, ami az Ő primitív gondolataival gyanítom minimum kutyapicsázáshoz fog vezetni, de én azon se lepődnék meg, ha a gonosz törpe azonnal beköltözne egy gomba alá inkább, minthogy látnia kelljen a hősszerelmes hülyegyereket. Nade, van ugye virág, eperbor, valami kis édesség talán egy dobozban, meg egy újabb nyomtatott póló. Ezek baszdmeg tényleg itt tartanak, hogy a nyomtatott pólók viccesek és jó ajándékok? Ezen ráadásul a balhéra okot adó Robi+Fru párosjelenet van megörökítve…
kepernyofelvetel_145_egyedi.png
Egy Bödőcs és egy Kőhalmi veszett el ebben a fodrászfiúban.. Jó mélyen.
Frunak elmond magában 200 miatyánkot és 500 áldottszűzmáriát, mielőtt elküldené egy orosz munkatáborba Renátót. Meg a picsába is.
Az egészet végignéző Merci és Gina is sokkot kapnak, hogy önerőből nem lehet valaki ennyire hülye.

Renátó meg mosolyog, mint aki épp túlvan az elektrosokk kezelésen.. Live HV-zok, szóval nem tudom még, hogy hova fut ki a sztori.
kepernyofelvetel_146_egyedi.pngkepernyofelvetel_147_egyedi.png

A teraszon Robinak mondja ez a Don Juan, hogy örüljön neki Fruzsi. Gecc, tényleg vannak ennyire buta emberek? Minden adás után azt gondolom, hogy ennél már nem lehet lejjebb, aztán mindig kiderül, hogy de.
Fruzsina elfogadja, hogy Renátó ilyen.
Gondolom IRL legalább egy egész napig együtt lesznek majd.


Odamondogatós rész a párbaj előtt:
Bálint korrektül hozza az érveket, Gina saját magát korrekt úrinőnek nevezi. Most kiesett a kezemből a billentyűzet. Felvettem.
Miért rajzoltad le Gábort büdösnek? Nem rajzoltam le. Jó, én úgy emlékeztem, de ha nincs igazam, akkor toljuk ezt a témát.
Ártottam neked? Egy sunyi ember vagy. Miért vagyok sunyi? Gondolkozzál el. Sunyi voltam a hátad mögött? Igen. Mikor? Sokszor. Mivel? Nagyon sokszor. De mivel? Nagyon sokszor.
Na, ilyen színvonalú beszélgetés ez… Renátó nagyon bólogat, most aztán jón a pálfordulás és jön vissza a Gina és lehet majd csicskagecizni a többieket és mostantól indul majd az igazi VV, amit ugye mint tegnap megtudtuk, Renátó fog megnyerni. Akkor minek HV-zok?


Végre kezdődik a párbaj, elsőként a koszlidérc megy, Renátótól kap egy macit és már kezdi is ordibálást. Át fogom pörgetni ha ez lesz, mert megfájdul tőle a fejem.
kepernyofelvetel_150_egyedi.png
Baukóévában érkezik, dobálja magát, mint
szúnyogot a tornádó és kezdődik a parasztkodás, amikor PP bejelenti, hogy szól Bálintnak is. „Jöjjön a dricc.” Te ostoba véglény, Te meg maradsz.
kepernyofelvetel_153_egyedi.pngkepernyofelvetel_156_egyedi.png
Bálint
elröhögi a búcsút, mit is mondhatna tényleg már? Ölelés a MARADÉKKAL, akik a kezdetek óta ugyanannyian vannak, Frunátóék meg ülnek a kanapén, mint valami csövesek.
kepernyofelvetel_157_egyedi.png


Kis smalltalk:
Bálint nem
feltétlenül érti, hogy miért is van Ő itt megint, Gina pedig rengeteg dolgot tapasztalt és bent döbbent rá arra, hogy mennyi kamu ember és talpnyaló van a világon. S erre bizony ott bent, 10 ember társaságában jött rá. Okos jány ez, dikk.
Lehet hogy PP
pólója inkább lila.
Gina
üvölt mint a sakál, Bálint válaszol a kérdésekre.
Gina emberismerő is.

A
szünetben valamilyen párbaj van, nem néztem.

Videó
arról, hogy mi bajuk van egymással. Bálint szerint semmi. Gina szerint áááááááááá óóóóóóóóóóóóó ááááááááááá őőőőőőőőőőőőőőő ennyit hallok az óbégatásból.
Bálint prodokatív.

Kortársbeszédek. Frunátóék
együtt nyomják, a hangot Renátó, a látványt Fluzsina biztosítja.
Ell
övik a szokásos faszságokat, miszerint Gina a legvicceseb, legszórakoztatóbb, legőszintébb, legfrankóbb ember nem csak a villában, hanem valószínűleg az egész világon is. Mi meg itt kint teljesen hülyék vagyunk, hogy ezt a talentumot nem vesszük észre benne. Vidámságot, őszinteséget és igazságot is hozott a Gina a villába. Melyikbe?

Dani is a szokásost darálja, mindenki vegyen új telefonokat is, hogy lehessen szavazni az Ő barátjára. Aztán rap.

Jön az izgulációs rész, amire Gina orrlyukai már akkorára tágultak, hogy nincs az a mennyiségű Erzsébet-utalvány, amennyiért egy fagyis megtöltene.
kepernyofelvetel_163_egyedi.png
2_egyedi.jpg
3_egyedi.jpg
4_egyedi.jpg


Tippelek egyet gyorsan, mert
láttam hogy a kommentek között volt tippverseny, de én épp a barátaimmal dartsoztam és társasoztam egész nap. Tudjátok, az elején azzal kezdtem, hogy mennyire jól telnek az ünnepek.
85-15. Ennél
több cigány csak nem tud olvasni és applikációt letölteni, elfogadni az app használatának feltételeit…
Mégiscsak tud, mert 68,16 – 31,84. Nembaj, a tippversenyt ezzel
együtt is megnyertem.
Bálintnak, ofc.
Ja és megint rekordszavazat.
kepernyofelvetel_164_egyedi.png


Legyen visszamenés.
Frunátóék odaállnak az ajtóba, hátha az segít, de persze nem, megint hoppon maradt a két
gyökér.

Holnap mérlegelés!!!!

1790 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zabkása 2021.01.03. 07:55:06

Yoreggelt!
Köszi az ébresztőt Fálki! :) Nameg régi vágyam volt nekem dikkelni elsőként :D
Jóég Bálint hogy bírta Gina óbégatását mind bent, mind a párbajon... Amikor megnyeri ezt a szart, akkor meg kéne ezért a párbajért duplázni a dellát neki, mert az, hogy itt még egy "fogdbetebüdöscigánykurvamenjmárinnenafaszomba" se hagyta el a száját, azért kitüntetés járna.

dorinkaa 2021.01.03. 08:00:54

jo reggelt! balint nem barlangban szocializalodott es szellemi folenyben is van. ahogy mondta is nem tud haragudni ginara :D szerintem ezzel mindent elmondott. valszeg talalkozott mar eleteben ilyen emberekkel... a legegyszerubb csendben ulni es hagyni h a masik beforgassa magat. a parbaj elotti szocsataban is jol csinalta. az ilyen driccmadar feltalalok nem birjak a higgadt ervelest totalisan megmennek tole

gazo 2021.01.03. 08:03:08

Köszcsi posztcsit

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 08:09:21

Dobro jutro
Ha ez a Gina kint maradt 30-al Merci támogatóival együtt, akkor patkány Reni mennyivel marad kint ?
Vivi ellen is 10%, pedig Vivit egy ideje nem látom, lehet bent sincs.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 08:13:14

Még az is lehet hogy Renike beépített ember, és azért van hogy a nézők agyát felbacca, valszeg megállapodtak 2 millába, legyen blikk címlap botrány minden héten.
Nem hijába védték be a lilával is múltkor.
Valszeg most Fru megy, kap még egy hetet Reni.
És arra is nagy tétben fogadnék ,ha Bálint Renire teszi a jelet ,akkor le gyávacsicskázza mert őt nem viheti ki a kancigó, pedig ha ledobja a lilát akkor megszórták volna jelekkel és vihette volna Bálintot , ilyen csak hollywoodban lenne, de ez itt bollywood.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 08:15:33

@Zabkása:
Kevés a 36 misi, többet sérülnek, a pszichológus többe fog fájni.

gazo 2021.01.03. 08:17:18

Azt csak hallkan jegyzem meg, hogy volt pár pillanat szerintem az öfiben, amikor Törpappa pia a jakuzziban próbálta a pezsgősüveget messzilátónak használva felfedezni a Majmok bolygóját, amikor is megcsillant némi agresszív alfa csicskáztató hozzáállás belőle. Akkor ott konkrétan Vivi felé, aki még kissé felháborodottan reagált is erre valamit.
Hasonlót egyszer vagy kétszer láthattunk a megtisztelsz korszakban is Gábor úrral szemben.
Ilyenkor úgy tűnik lehull a szigorú önkontroll bilincse és kiesik a szerepből Törpapa és Morgó lesz belőle.
De még mindig a legvállalhatóbb az összességében mutatott kép alapján. Mert ugye azt látjuk amit mutatnak belőle, valamint az előélete, évei alapján jobban bírja a Gina féle rohamokat, driccezést mint az átlag felhasználó.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 08:18:05

Meg kell vallanom őszintén, hogy amit két napja belelátni véltem Merci játékába, az totálisan dugába dőlt. Most a csaj nem hogy visszazuhant nálam a két napja szerzett 10-20%-val, de még sikerült Mohát is maga elé emelnie. Mellesleg, ha meg akarna szabadulni Mohától, és az ő állítólagos érzelmi mézesmadzag effektusától, a legkönnyebb lenne kihívnia egy párbajra, de persze ez tudom, hogy nem fog megtörténni. A másik poszthoz írtam már, hogy nagyon meglepett a tegnapi párbaj relatív szorossága! Egyébként azt gondolom, hogy a mocsarat leginkább Gina őszinte utálkozása húzta le eddig, illetve ebből merítette az energiáit. És Ginában ez a soha meg nem fogalmazott, érvekkel meg nem indokolt, utálkozás Bálint irányába az IQ hiányos tudatlanság utálkozása a szellemi fölény ellen szituációból táplálkozott. A tudatlanság, ahelyett hogy megpróbált volna tanulni valamit a szellemi fölénytől (és ahhoz igazodni, asszimilálódni), az első pillanattól kezdve a szellemi fölény kizárásán, és teljes elutasításán dolgozott. Itt persze adott a párhuzam a cigány-magyar együttélés megítélésével a roma társadalom nagy részében (talán többségében is). Gina a párbajon többször is elmondta, hogy rengeteget tanult a játékból, én pedig azt mondom erre, hogy egy frászt Ginácska, sajnos te annyira bezárkóztál a saját világodba (hozott szellemi nyomorodba), hogy az ég világon semmit sem tanultál ebben a szűk két hónapban, ugyanúgy és ugyanoda mész vissza, ahonnan jöttél! Gina negatív energiái szippantották be egyértelműen a sértődött Amandát, és ezeket a negatív energiákat akarta meglovagolni és kiaknázni először Gábor, majd Frunátóék, akik nem kaptak helyet a maradék csapatban, vagy "ügyesen" kilavíroztál magukat onnan.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 08:25:32

@VV Erőlegény:
Mint vársz egy primitív véglénytől ?
Sajnálom hogy Merci mellé állt, megnéztem volna az arcát 15%-nál.
Reni ellen lettek volna érvei, hogy agresszív, hogy feláldozzák a barátaikat, hogy a lilát se képes felvenni és inkább a csajok mennek helyette párbajozni, ahogy Fruval viselkedik, millió egy indoka lett volna rá hogy vigye a kancigányt, erre Bálintot választja aki sose basztatta, sőt próbált mindig pozitívan közeledni hozzá.

hereverő heverő 2021.01.03. 08:26:42

Lóreggelt. Köszi a posztot Fálki. Azaz megtiszteltetés volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 08:31:15

@szociál: Gina és Amanda full hülye volt taktikailag ehhez a játékhoz. Renátó annyival okosabb náluk, hogy jobban tudja benn befolyásolni a többieket, de a kinti szimpátiaviszonyokról fogalma sincs. Fru szerintem jó kis VV karakter lenne, csak rossz lóra tett Renátóval. Remélem azért ezen a héten már megpróbál valahogy leválni róla, és remélem, hogy előbb megy kettőjük közül Renátó párbajozni, mint Fru, ha Renátónak nem is, Frunak azért észre kellene már vennie, hogy négyből négyszer nem az ő emberük jött vissza a párbajról....

Ármándójózsi 2021.01.03. 08:32:45

Jó lett már megint és mondom ezt úgy, hogy nem rohantam elsőzni, úgyis balfék vagyok sosem sikerül, emiatt és persze azért is, hogy ne kelljen szemlesütve járnom ismét hetekig, elolvastam a posztcsit.

Lehetnék rá büszke, hogy ismét meg lettem említve az írás közepe táján, gondolom ez volt a csapda, és az is vagyok a szövegkörnyezettől függetlenül, csak ez ugye így egy kicsit kabbeafaszom, mert Fálki óriási előnyből nyomja, én meg csak ezen kis felületen tudom csicskagyá... oltani.

Sargabogre 2021.01.03. 08:33:24

amikor Merci átvált pikacsúba, az az érzésem, hogy Moh azért nem jön össze vele, mert kizárt, hogy minden reggel erre akarjon ébredni.

hereverő heverő 2021.01.03. 08:36:36

@Sargabogre: de a jóreggelt blowjob közben úgysem beszélne

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 08:37:36

@VV Erőlegény:
Szted Fru a valóéletben hagyná magát ennyire megalázni ?
Csupán taktikából van még Renivel, már bármit lenyel csak ne legyen egyedül, mert ha összevesznének Reni elkezdené szívni a vérét gusztustalanul, tudod milyen a féltéken cigány csávó, gondolhatod piásan miket megengedne magának ha már nem lennének együtt.
Nagyon nagy esély van rá hogy Renikét villán kívül sokan elfogják kalapálni, haverok nélkül ki se mer magy menni az utcára, én ezt jósolom.

Qqts 2021.01.03. 08:39:43

GYERE FÁLKI! GYERE POSZT! GYERE LE JOOOISTEN

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 08:39:47

@Sargabogre:
A játék vévéig simán vég gtolhatták volna mint szerelmes pár, és mikor kint vannak szétválnak, ki nem szarja le hogy utána együtt vannak e ?
36 milláért képtelen dugni a csajjal, baszki nem Bálintot kell ágyba vinnie hanem Mercit, minek jácca így meg az agyát nem értem.

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 08:44:00

Korán reggel friss poszt! Fálki mester örök hála, fasza lett az irkafirka!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 08:47:55

@Ármándójózsi: Barterezzél le egy posztot Dzudibível, vagy Laurával, szerintem örülni is fognak neki, aztán előtted a pálya ! :-)

Ármándójózsi 2021.01.03. 08:53:06

@VV Erőlegény: Jó ötlet, erre már én is gondoltam, de lássuk be, ahhoz én kurva kevés vagyok, hogy ilyen színvonalú, ötletes, szórakoztató posztot írjak, úgyhogy ettől mindenkit megkímélnék inkább a saját érdekében.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 08:53:21

@szociál: Szerintem nem azért nyeli le, hanem azért, mert azon kattog az agya, vajon mivel árt kevesebbet a játékának, ha lenyeli, de kitart, és hűséges kedvest alakít, vagy ha kiakad, leválik, de ezáltal árulónak is megbélyegezhetik. Alapvetően az a baj, hogy a szimpátiaviszonyok alakulásával kapcsolatban ő is totális vakságban szenved, de azért rá is érvényes, hogy azon el kellene már gondolkoznia, hogy negyedszer is az ellen csapatából jöttek vissza, lehet, hogy késő már, de egy ilyen játékban soha sem szabad feladni, és meg kellene próbálni változtatni. Neki azért ott van a nőiesség fegyvere a repertoárjában, bár -ma valószínűleg kiderül a mérlegelés során- de eléggé szépen kikerekedett ő is a játék kezdete óta.

Zabkása 2021.01.03. 08:53:41

@szociál: Játék VVig... ez elírás, vagy egy ma reggel született zseniális szójáték? :D imádom!

Nagyon várom, hogy Rencsike legyen párbajon! Fru meg hiába taktika vagy sem, akkor is egy ostoba senki, mert azt nem lehet taktikára fogni, hogy egy rosszindulatú, mitöbb, egy igazi gonosz picsa (törpe), akinek a kapa kilóg a szájából. És most nem a fogainak deformitásából adódó furcsán dagadó ajkaira gondolok nyílván... bár érdekes, hogy az annyira nem zavarja, hogy megcsináltassa. De figyeljétek meg a Blikkben lesz fél éven belül, hogy bóti csöcsök lesznek neki is, pedig egyébként testileg meg ciciügyileg szerintem rendbe van.

Qqts 2021.01.03. 08:54:27

Koszcsi Falkcsi a posztcsit. Szupcsi lett :)

Lehet h PP poloja inkabb lila

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 08:55:46

@Ármándójózsi: Egy próbát megérne Hozé, én megígérem, hogy nem foglak fikázni, főleg, ha néhányszor jól odapörkölsz Fálki kollégának ! :-D

Zabkása 2021.01.03. 09:00:38

@Ármándójózsi: Igen, szerintem is jó, de az évtized népbetegsége a testképzavar, ezeknek soha semmi nem elég magukon. Meg csak érvelni akartam, hogy minden más optikai tuning fontosabb lesz, mint a fogai és ez nekem furcsa.

Zabkása 2021.01.03. 09:02:30

@VV Erőlegény: Igen, nem szabad feladni, bár innen mit lehetne hozni? :)
Tegnap párbaj után azon filóztam, hogy ha Reni pl ezután odamenne Bálinthoz, hogy figyi, elbasztam. Totál vakon voltam, de 4 vesztett párbaj után be kell valljam magamnak és nem hazudhatok tovább bölény énemnek, sorry.
Kérdés, ez bent mit váltana ki, valamint a nézőkből... nameg be lenne-e vágva adásba :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 09:04:00

@Ármándójózsi: Még a feje sem annyira gáz szerintem, ha csukott szájjal is megtanulna enni, a kusza fogait is ritkábban látnánk, meg a nyálasodó ételőrleményt a szájában, csámcsogás kíséretében. Mercivel kapcsolatban nem csak a héliumos hangfekvésére, de arra is felhívnám a figyelmet, hogy amikor megjátszósan magyaráz, akkor sokszor összeszorítja az alsó és felső fogsorát is, hogy még "érthetőbb" legyen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 09:04:19

@VV Erőlegény:
Nagy xarba került hogy ezt a bántalmazó féltékeny cigót választotta az helyett hogy inkább nyitott volna jobban Bálinték felé is, rohadt szarul taktikázott.
Direkt az erősek ellen küldték ki a haverokat, hogy nekik ne kelljne, ha azt akarták volna hogy vissza jöjjön amanda, akkor Vivire beszélik rá, igaz az RTL ebben megakadájozta volna mert ugye "kimondta".
Amikor megkapták a lilát ők voltak a legboldogabbak mikor magára vállalta Gina, de akkor lefagyott Reni mikor Gina megmondta neki a magáét, látszott mennyire be van szarva, simán kint hagyta volna Renátát.
@Zabkása:
Sajnos véletlen :)
Tuti lesz bolticsöcse, ezek nem bírnak magukkal, Renit már aznap kidobja ahogy elhagyta a villát, muterja tuti nem engedi a házuk közelébe ezt a dzsihadistát.

dorinkaa 2021.01.03. 09:05:09

@Zabkása: szerintem kizart h a jatek ezen szakaszaban ez mar megtortenjen. en inkabb arra tippelek h frunato ismet arra a kovetkeztetesre fog jutni, hogy akik eddig kiestek nem voltak szimpatikusak elegge, balint enbs multja miatt szavaznak csak ra. de majd ok. majd ok meghozzak az atuto sikert. egyebkent valszeg rencsi akkora csicskakutya lesz hogyha rakerul a kendo akkor a vivit viszi ki. bar teljesen mindegy nincs aki ellen visszamenne

Qqts 2021.01.03. 09:07:34

Azt kell megallapitanom, hogy Rencsulaek emlekezete igen becsapos.
Javitsatok ki, de nem azzal vadolta almai nojet, hogy a combjat fogdosta Lobi egy testkontaktos jatekban? Ezt igazolja egy olyan polival, ahol a karjat fogja Lobi?
Vmi olyat is mondott, hogy azt mondjatok csal a szemem.
Haaaat bmeeeg, mi van?!
A polo pont azt bizonyitja, amit ok mondtak.

dorinkaa 2021.01.03. 09:08:21

@szociál: pont ezen gondolkoztam en is a tegnapi bejatszo alatt, hogy balintnak bejott a fruzsina es ha o jobban merte volna fel a dolgokat eppen oda is tehette volna magat, erdekes fejlemeny lett volna ha balint megiscsak belehabarodik egy lanyba minden elkepzelese ellenere. nade frunak inkabb bejon a cigostilo es valszeg azt gondolta minel hangosabb es bekepzeltebb vki annal nepszerubb kint

Zabkása 2021.01.03. 09:08:28

@dorinkaa: ja nincs illúzióm, hogy ez megtörténne, csak eljátszottam a gondolattal. Meg persze 4 párbaj után már mindegy is lenne, a második után viszont szerintem iszonyat sok szimpátiaszavazatot lehetett volna koldulni egy ilyen megmozdulással.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 09:08:36

@Zabkása: Nem tudom, de annál biztos, hogy nem hozna kevesebbet, minthogy most ott maradnak a villa sarkában a szégyenpadon, kéz a kézben, és várják a kivégzésüket! Mellesleg az ő esetükben is benne lehetne a pakliban (ami Merciék esetében is), hogy egymást hívják ki, így az egyikük, biztos, hogy benn marad, a másikuk (Renátó nem lehetne, mert büntiben van), kapna egy hét védettséget, és talán közben fel tudná valahogy építeni magát. De ennyi taktikai felkészültséget, és áldozatvállalást nem feltételezek róluk!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 09:09:23

@VV Erőlegény: egyikük kiesik, de a másikuk kapna védettséget

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 09:09:28

@Qqts: egy osi dakota mondas szerint lehetetlen logikat keresni ott, ahol nincs.

dorinkaa 2021.01.03. 09:10:10

@Zabkása: az tuti. korabban szerintem is.

Zabkása 2021.01.03. 09:12:05

@VV Erőlegény: se taktikát nem feltételezek, se azt, hogy bevállalnák. Nameg eszükbe se jut. Nameg micsoda árulás lenne a nézők szemében?! Azokra gondolok, akik a facen a 24-hu posztjait kommentelik, hogy szurkolnak nekik és miért bántja őket mindenki? :D

Zabkása 2021.01.03. 09:13:07

@dorinkaa: mondjuk a megmozdulás utáni első csicskagecizés után el is égett volna az a plusz szimpátia, mint a magnézium kémia órán

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.03. 09:16:02

Köszi a profi, gyors munkát! Jól indul a vasárnap :)

Így, hogy Gina nincs, remélem több műsoridő marad a csendesebb Vivire és Robira...

Qqts 2021.01.03. 09:16:43

@úgymond olvasó mmkk: eleg nehez helytallni egy olyan szituacioban, amikor azzal vadolnak, hogy meghazudtolod onmagad, mert ugy emlekszel egy helyzetre, ahogy IRL megtortent es nem pedig ugy, ahogy ok emlekeznek, aminek semmi, de semmi koze a valosaghoz

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 09:18:08

@Qqts: ezt a polot en sem ertem, megmondom oszinten, szivbol

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.03. 09:18:30

Renátónak meg idézem a Trópusi Vihar klasszikusát: Ne nyomd fullban a keretént...

Qqts 2021.01.03. 09:21:46

@úgymond olvasó mmkk: nem csak a polo. Mindig ez az erv. Balint ellen is. Hazudsz ezert, hazudsz azert. Ami a legidegesitobb, hogy kameraba belenezve mondjak, hogy nezd vissza. Amikor nagyon igazolni akarjak magukat (nem egymasnak) a nezoknek szolnak. Tobb izben kaptam el ilyen pillanatot, elotte talan nem volt ilyen, hogy a vita heveben a kameraba nezve valaszoljanak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 09:24:45

@Qqts:
Reni már mondott mindent, azt is hogy lebüdösözte Bálint Gábort, holott pont Amandától indult az egész büdösözés :)
Sorra lövik az öngólokat, de nem ismerik be hogy tévednek ,mert beteges hazudozók.
Ez volt a legalja mikor ezt a polót oda adta neki névnapra, ezért mondom hogy sztem beépített ember, ilyet direkt nem csinál senki, csak az aki gyépés.

@dorinkaa:
De hetekig pont az volt a baja hogy dagadt neki Renike, erre összejönnek.
Kamerák előtt ő nem fog fűrészelni.
Erre ott tolja neki a paplan alatt.
Egyik száján ki, a másikon be :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 09:26:33

@Qqts: szerinten sajat magukbol indulnak ki. ok hazudnak (sajat maguknak is, pl. rono monologja arrol, hogy meg fogja nyerni), ezert azt feltetelezik, hogy a masik is hazudik, meg azt is, hogy ha eleg hangosan mondjak, akkor a nezok majd elhiszik. ez a kameraba nezes erdekes, ezek szerint megse felejtik el, hogy 0-24ben be vannak kamerazva?

Ármándójózsi 2021.01.03. 09:27:53

@VV Erőlegény: Köszi a bizalmat, de nem egy súlycsoportban játszunk, én belátom hol vannak a képességim határai és ezért csak itt a topicban oltom szarrá a mestert, de ugye ez is sajnos nagyon egyoldalú, mert szinte sohasem válaszol aminek én kifejezetten nem örülök mert élvezném a flyting-ot, kitűnöen megtornáztatja az elmét. :D

Persze lehet, hogy Neki van igaza, mert ez kb. annyira nem érdekelne senkit, mint ahogy a szerelmi életünk olvasása @Qqts:-val sem hiszem, hogy sokaknak a mindennapos kihagyhatatlan tevékenységévé vált volna...
Nekem persze sokat jelentett, mert ugye Ő volt az első és így természetesen a legnagyobb, a soha el nem felejthető. Ha majd az unokám kérdezni fogják, hogy nagypapa, mire emlékszel vissza legszívesebben az online életedből, biztosan azt fogom nekik mondani, hogy sok szép dolgot megéltem a hálón, de egy sem volt szebb és emlékezetesebb, mint Lulucs hozzám szóló szerelmes szavai például, hogy Aaaarrrrmmmaaannnndddooooooooooouuu. Azért így, mert nem haszál ékezetet és ettől is annyira titokzatos. Mondanám nekik, hogy ezeket soha nem felejtem el, amíg csak driccmadarak szállnak az égen és még utána 2 hétig.

Öööööööö...mi volt a kérdés??? :/

Zabkása 2021.01.03. 09:29:40

@szociál: mondjuk fűrésznek csúfolni azt, hogy ő szemfedőben fekszik mozdulatlanul, míg Reni próbálja a hasát felhajtani, hogy a pöckét odategye... biztos orbitális baszás a csaj :D

dorinkaa 2021.01.03. 09:29:51

@szociál: azt hitte az udvarlasabol kiindulva hogy majd be fogja tudni csicskitani, arra nem szamitott hogy rencsikebol kijon a vere amint elnyerte a kegyeit. es fordult a kocka. a fureszelesrol meg annyit hogy meg nezni is kinos volt, egy napot nem adok nekik kint.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 09:30:30

@szociál: Abban is látszik, hogy sötét, főleg Renátó, hogy milyen újévi fogadalmakat tett. Először is tett vagy 5 fogadalmat, ráadásul külön-külön is nehezen betartható fogadalmakat, kategorikusan kijelentve. Olyanokat, mint, innentől kezdve nem dohányzom, nem iszom alkoholt, nem hangoskodok a villában, és nem használok trágár szavakat, elkezdek fogyókúrázni (a kaja visszatartásával) stb... Na ezekből semmi nem fog megvalósulni, de az ilyeneket az átlagnéző nem felejti...

dorinkaa 2021.01.03. 09:32:53

@Zabkása: nem lattam meg belevaloban pucirencsit de ha tippelnem kene a pofajaval ellentetes meretekkel van megaldva. fruzsin meg latszik hogy 10 negerre vagyna btw de mindig csak ezek a puhapocsu "hatarozott" fiukak jutnak neki. a szemfedo alatt szerintem kb sirni tudott vna h bevallalta ezt, nem is fog mar kifarolni belole.

2021.01.03. 09:34:18

oink.:]

ígértem mára egy öfit, de büszkén jelentem, h segg nőtt a szájszervem helyére, ugyanis Fálki eme - már hajnalok-hajnalán publikált - színvonalas írása után teljességgel felesleges vón' erőlködnöm.

az akut grafomániámat inkább pesszimista-realista búsongásra, és elemzések körmölésére kék fordítanom, pláne annak fényében, h tegnap éjjel kiderült az is, h médium-táltos-orákulum-jósnő vagyok, ha tippmiKSZről van szó.:Đ

ókeci, már ki is találtam a témát!:D megírom köbö 4,93 milliárd karakterben, h mik és hogyan fognak zajlani a villában január elejétől egészen a február végi fináléig. vévé - telejóschda lészen a munkacíme ominózus projektnek.

hereverő heverő 2021.01.03. 09:34:40

@Ármándójózsi: ne puncsolj, nem vagy te pincsi.. legyen tartásod. Nosztalgiázni lehet de csak a szépre emlékezz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 09:36:18

@Ármándójózsi: Ne szerénykedjél már...! Még a poszt címére is adok neked javaslatot, függetlenül a vonatkozó öfi tartalmától: "Fálki, te dricc madár!"

hereverő heverő 2021.01.03. 09:38:03

@VV Erőlegény: az öfi munkacíme ez lészen:
2 centin múlt

hereverő heverő 2021.01.03. 09:39:26

Ja... el ne felejtsem

Aaaaaaaarrrmmmmmmaaaaaaannnndddooohhhhooooooouuuuuuu

Nbl 2021.01.03. 09:40:10

@dorinkaa: Én is pont ezt írtam a tegnapi posztcsihoz, valszeg Frunátó már vágja h eltévesztették a házszámot, illetve Fru biztosan, Renátó kevésbé, mivel akinek olyan és akkora baráti köre van mint neki, az nem lehet rossz fej ... és igen, ahhoz már nagyon-nagyon késő van, h most kezdjenek vezekelni, egy esetleges párbaj esetén vkivel a másik csapatból nyilván senki sem szavazna át rájuk aki eddig Bálinték sleppjére tett, míg a hozzá hasonló mentalitású szavazók meg kifordulós kutyának/csicskának/verébnek/gecinek tartanák és legalábbis nem szavaznának rá sem, szóval mindenképpen rosszabbul járnának ... így inkább "önmagukat adják" és "szívvel játszanak" (lefordítom: ugyanakkora faszok lesznek mint eddig voltak), így legalább a hatalmas baráti körnek nem lesz csalódás.

Amúgy Frufru csöcse nem most is bóti?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 09:40:17

@hereverő heverő: OK, de erre én is bővebb magyarázatot kérek, mert nem értem, hogy mi múlt 2 centin? :-)

Ármándójózsi 2021.01.03. 09:40:41

@hereverő heverő: Én csak az igagságot írtam le, tiszta szívből, mert érzelmekkel nem játszom és nem is tattikázok...

@VV Erőlegény: A cím kurva jó!!! :DDD El is fogadnám, de tényleg nem szerénykedek, nem tudnám olyan tartalommal kitölteni, ami méltó lenne a többi poszthoz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 09:44:01

@Zabkása: @dorinkaa:
Hát nem volt valami professzionális kiveitel, de próbálta úgy csinálni hogy ne vegyék észre a többiek, ezért Fru alvást tettetett (sztem aludt is) .
Most hogy mindenki tudja dugtak, (vagy mi volt ez) már tolhatja neki mint Dániel a kislánynak, meglátjuk a fejleményt.

@VV Erőlegény:
Bálit magába kuncogott Reni fogadalmain, akkora magaslabda mint az állat, és remélem mindet lecsapja Bálint vagy aki párbajra viszi ezt a hernyót.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 09:46:46

Lehetne most sport hét, Renáta tuti feladná az összes feladatot, vagy azt mondaná meghúzódott.

Zabkása 2021.01.03. 09:47:19

@szociál: szerintem a 4 vesztes párbaj utáni stressztől nem fog állni a pömpölő :D

Ármándójózsi 2021.01.03. 09:48:35

@szociál: Lehet valami hasonló lesz, gondolom nem véletlenül volt a mérlegelés.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 09:49:17

@Zabkása:
Nem akar megalázkodni, ezért kizáratja magát, meglöki Bálintot, vagy hátba veri erősen, és akkor nem kell 10%-al haza kullognia.
És a pijára fogja majd.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 09:50:10

@Ármándójózsi:
Mérlegelést nem láttam.
Díjaznám, Renike el fog fogyni a tornaórán, neki nem tesis a világ.

Zabkása 2021.01.03. 09:50:21

@szociál: nem akarsz beköltözni beépítettként? :D egész jó ötleteid vannak :D

Qqts 2021.01.03. 09:51:46

@Ármándójózsi: kerlek alasan tobb izben koveteltek szerelmi teleregenyunk folytatasat. Kaptunk egymastol tobb eselyt, nem eltunk vele. Szabad vagy, legy boldog

youtu.be/Sx_h6Vm-zrU

Tudom h engem vadol, mindig en lehetek csak hibaaaas
...
De ha nem jon vissza biztos akad maaas

Osszeszedtem magam, mar akadhat mas

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 09:55:54

@Zabkása:
egy hétig nem bírnám ennyi fogyatékos között, palacsintasütővel verném a fejüket hogy kizárjanak

hereverő heverő 2021.01.03. 10:05:07

@VV Erőlegény: Józsi 191 centi magas, Fálki meg 193. Ezért, és csakis ezért szeretik a nők Fálkit.

Ármándójózsi 2021.01.03. 10:08:15

@Qqts: Hogy mások mit gondolnak, követelnek az az ö dolguk.
Én csak az emlékeimet írtam le. :)
Heverő azt mondta, hogy csak a szépre emlékezzek, pontosan azt is tettem, teszem. Csak a szépre fogok.
És nem vádolok én senkit, tudom, hogy én is hibáztam.

És már akkor elengedtem ezt, amor ezt linkeltem és az nem tegnap volt:

Zucchero & Paul Young - Senza una donna (Without a woman)
www.youtube.com/watch?v=V69vs8JmXYM&ab_channel=Zucchero

Senza una donna, come siamo lontani
Senza una donna, sto bene anche domani

:)))

Qqts 2021.01.03. 10:11:55

@hereverő heverő: en mondjuk a stilusat nagyon birom es bar o banja, en kifejezetten orulok h ove a parbajok es a kivalasztasok kiertekelese

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 10:16:48

@Qqts: ez egy kifejezetten jo dalocska

Qqts 2021.01.03. 10:19:54

@úgymond olvasó mmkk: a baratnom tavaly relativ sok fiuval szakitott 2020-ban, aktalaban ezzel vigasztaltam. A legtobb esetben elo is adtam, hogy csokkentsem a fajdalmát. A fule es a szeme fajt, de legalabb nevetett

Qqts 2021.01.03. 10:21:28

Oo ez egy varatlan pillanat?

Qqts 2021.01.03. 10:21:49

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 10:22:50

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE ™️®️©️

Ármándójózsi 2021.01.03. 10:24:15

@Qqts: Ez viszont tényleg jó!!! :D
De még mindíg nem vagyok Őrült. ;) :DDD

Ármándójózsi 2021.01.03. 10:27:12

Peeeetttiiiiiiioooooúúúúúúúúúúúú :D

Ármándójózsi 2021.01.03. 10:33:52

@hereverő heverő: Na végre valami jó, ami zene és nem (csak) szöveg!!! ;) :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 10:38:44

igy erzem magam egyebkent, ha barkit is erdekel (ha nem, akkor is ideteszem)
youtu.be/9sTQ0QdkN3Q

Ármándójózsi 2021.01.03. 10:42:39

@úgymond olvasó mmkk: Nem tudom, erre mit modjak...nyilván kurvára nem kérted, hogy mondjak rá valamit...de ez most jó, hogy így érzed magad, vagy nem jó? :S :D

Gia 2021.01.03. 10:44:19

@Zabkása: Te írtál Fru fogairól ugye?Az egyik első Belevalóban mesélte,hogy most kezdte volna meg a fogszabályzást,volt időpontja a fogdokihoz,de közbe jött VV,így ez későbbre tolódik.Szóval zavarja őt is.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 10:49:11

@Ármándójózsi: hat, inkabb nem jo. majd megnyugszom, aztan lecsapok megint egy random PP zeneszammal

barby03 2021.01.03. 10:53:03

@Gia: jó sokáig gyűjtötte a bátorságot, kb. 15 éve ráférne, lehet a VV-be is azért jelentkezett hogy húzza az időt.

Gia 2021.01.03. 10:56:19

@barby03: Valóban nem kapkodja el Fru.

Zabkása 2021.01.03. 10:57:12

@Gia: a zavarásban biztos vagyok, arra gondoltam h a fontossági sorrent lenne más. Hajpótlás-cici-bármi-fog. De ne legyen igazam :) De mondani én is tudom, hogy épp volt időpontom péniszcsökkentő műtétre, elég lesz az 50 centi utána, de elaludtam :(

barby03 2021.01.03. 10:58:06

@Gia: most meg ha kijönnek a világból, lehet arra vár, hogy a kancigó rendezze helyre a fogsorát

barby03 2021.01.03. 10:59:48

Nem olvastam vissza a kommenteket, így nem tudom valaki írta-e már, hogy VV4 Zsófié a Rágógumi dal.

TheLynx70 2021.01.03. 11:01:56

@barby03: Majd Röné szabályozza neki egy jól irányzott balegyenessel. Van rá esély, főleg akkor, amikor megpróbál szabadulni a díszcigánytól, mert a vasárnapi ebédnél rosszul használja az evőeszközt.

2021.01.03. 11:05:04

@Gia:

szvsz a bent töltött ideje alatt Fru számos alkalommal bizonyította, h ő és az őszinteség (nem tévesztendő össze a rosszindulattal ugyebár) köszönő viszonyban sincsenek egymással.
namármost, ha a dubai-ozásból - saját elmondása szerint - mféle dolgokra futotta az évek folyamán (pölö autóvásárlásra is), akkor eléggé nehezen hihető, h egy lényegesen fontosabb dologba (fogszabályzás) miért nem invesztált hamarabb.

btw, a casting és a beköltözés között hónapok telnek el, szóval, ha ő egy valóban igényes nő lenne, amit kétségbeesetten igyekszik is bizonyítani boldog-boldogtalan számára (bár ezzel a havasalföldi prostituáltak körében népszerű, elmondhatatlanul ócska szájkontúr használata nem tudom, miképp egyeztethető össze), akkor bőven lett volna ideje/lehetősége, h már a játék indulása előtt feltetesse a foxabit.

a magyarázata egy - reflexszerű - védekezés volt csupán, amikor azt taglalták a kandisznóval, h kinek milyen fizikai "hendikepje" van. btw, alapjáraton a lőtéri kutyát sem érdekelné, h előre állnak a metszőfogai, ha egy szerethető és/v szimpatikusabb értékrenddel felvértezett karakter volna. utóbbihoz még egy guruló kétforintosra sincs senkinek szüksége.:]

2021.01.03. 11:09:55

@Zabkása: a moszád, ahol tud, segít.:Đ

TheLynx70 2021.01.03. 11:10:20

@vágtázó vadmalac: Én erről a dubajozásról lemaradtam. Kifejtenéd bővebben? Ha az van, amire gondolok, akkor a fogszabályzó erősen hátráltatná a tevékenységben. Így egy testnyílás kiesik. Lehet, nincs igazam.

Raspberry Cake 2021.01.03. 11:13:09

Szépséges délelőttöt mindenkinek:)) az esti eredmény óta morfondírozom azon, hogy sikerült Ginának 32%-ot elérnie az egész villabeli viselkedése és a párbajon bemutatott ámokfutása tükrében. Egyetlen pozitívum a tegnapi összefoglalóban ez a Tiësto szám volt, hallgassátok meg újra:))
youtube.com/watch?fbclid=IwAR053cerFyhcuByrdQHQtIfLkiYYu2rJktyEy5E511h9UV0JPKocoF7tNV4&v=nCg3ufihKyU&feature=youtu.be
@úgymond olvasó mmkk: Imádom ezt a számot, sokáig ez volt a csengőhangom, szerintem az egyik legszebb PP-től:))

Gia 2021.01.03. 11:13:27

A félreértések elkerülése végett:egyáltalán nem kedvelem Frut és a fogait.Csak azt írtam le amit hallottam,és azok miatt,akik nem szokták nézni a Belevalót.

Gia 2021.01.03. 11:14:43

@Raspberry Cake: Merci követői emelhettek egy picit a százalékon.

TheLynx70 2021.01.03. 11:16:20

@Raspberry Cake: Szerintem Mercédesznek köszönheti. :-)

Magentax 2021.01.03. 11:17:11

Sziasztok!
Szerencsére nem jöttek be félelmeim és nem azt a véglényt küldték vissza a vellába.
Bírtam, hogy egyetlenegy konkrét érvet sem tudott felhozni Bálint ellen, csak terelt és mellébeszélt és hülyeségeket hordott össze. Ennek a nőneműnek álcázott izének nem mondta még senki, hogy hiába ordít egyre hangosabban, attól még nem lesz igaza?
Neki egyetlenegy baja van csak Bálinttal, de ezt nem mondhatta ki - Bálint kiejtette az egyetlen pasast, aki ezt a rémet hajlandó volt (ámbár tök részeg állapotban) megpocsíkóni.

TheLynx70 2021.01.03. 11:17:55

@Gia: Én néha megpróbálom nézni, de még eltekerve is képtelen vagyok rá. :-D

Raspberry Cake 2021.01.03. 11:18:03

@Gia: Nem hinném, Merci követői kommentben finoman szólva is a nemtetszésüket fejezték ki a lány átállása miatt

Gia 2021.01.03. 11:20:11

@Raspberry Cake: Maradhatott olyan Merci követő aki szavazott.

Magentax 2021.01.03. 11:22:07

@Gia: ...vagy a borsodi és hajdú-bihar megyei népesség aktivizálta magát....

TheLynx70 2021.01.03. 11:22:51

@Gia: Szerintem maradt. Mercédesz manipulátor következő lépésére kíváncsi leszek. :-) Egyébként nem feltétlenül baj, hogy lépett valamerre.

Raspberry Cake 2021.01.03. 11:24:40

Azt kihagytam, hogy Peti tegnap zseniális volt, az ironikus megszólalásait egyszerűen imádom:)) Szerintem megérdemelne egy kis prémiumot:DD Mártélyért +1 jó pont neki, legjobb kirándulóhelyek egyike Magyarországon, ha nem voltatok még arra, egyszer menjetek el, megéri:))

Magentax 2021.01.03. 11:25:35

@TheLynx70: Én is kíváncsi leszek rá, merre fog nyomulni. Egy előző posztnál már elhangzott, hogy lehet, Robival alkotnak kettőst - de szerintem még nincs itt az ideje kétfős sejtek alakításának, ahhoz még túl sokan vannak.

Gia 2021.01.03. 11:27:24

A héten aki a legtöbbet fogy lehet,hogy lila kendőt kap ajiba.Remélem nem Röné lesz az.A kitartása 0,viszont neki van miből.

TheLynx70 2021.01.03. 11:27:56

@Magentax: BAZdmeg megye biztosan! :-D Itt vannak bőven, lépésenként egy. És szaporodnak. Tegnap az egyik bolt előtt egy kb. 18 éves c.lyány álldogált, egy gyerek a babakocsiban, egy a kezében, egy a hasában.

tvbuzi 2021.01.03. 11:29:39

GYERTEEEEEEEEEEK!!!!™©®

TheLynx70 2021.01.03. 11:30:06

@Magentax: Nem tudom, Robitól azért többet várnék.

Magentax 2021.01.03. 11:30:10

@TheLynx70: Igen, BAZd megye erről híres. Lehet, h rosszul emlékszem, de mintha beköltözéskor származási helyként Hajdú-Bihart mondta volna - bár lehet, h az rencsike volt. :)
Mindegy, egykutya...

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 11:30:45

nem szívesen vallom be, de a facebookon van egy - eddig - kedvesnek és normálisnak tartott ismerősöm, aki arra buzdította a népet, szavazzanak Ginára, mert ideje lenne megbontani a hetes fogatot. nem, nem roma, még mielőtt valaki megkérdezi.

Magentax 2021.01.03. 11:31:09

@TheLynx70: Robi szokta pátyolgatni Héliumkát.

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 11:31:26

@vágtázó vadmalac: Látom Malac, hogy a tippmixes siker teljesen összezavart. Azt igérted lesz saját öfid, erre Fálki kiváló munkájával takarózva (Köszi Fálki a posztcsit) elblicceled a melót, közben mindenféle ködös projektekre hivatkozol. Hjááá more nem lesz ez így jó.
Pedig már elkezdtem volna gondolkodni kizsákmányolásosodon, valami projekt/tanulmány/pályázat iró szervezet keretein belül, ahol a sok összefüggéstelen mondatért rengeteg lóvét lehet kasszírozni. De hát a munkafegyelem ilyen mérvű ignorálása mellett ez nem lesz lehetséges... ami nekem speciel nagyon fáj, mert imádom mások munkájának eredményét lenyúlni ezzel is reprezentálva haladó társadalmunk szereplőinek jelentős részét.

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 11:32:28

@úgymond olvasó mmkk: Mindenki megtévedhet, a driccmadár árnyéka natyon veszéjes.

TheLynx70 2021.01.03. 11:33:08

@Magentax: Nem a származási hely a lényeg, hanem az egyedek sűrűsége. :-) Itt vannak bőven, meg Mordor megyében is. (Szabolcs-Szatmár.) :-D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 11:33:28

@ppupu: na végre, mektanúltál hejessen irni, mán aszittem, hoty tolmácsot kel kérnem hózád.

Magentax 2021.01.03. 11:33:49

@úgymond olvasó mmkk: Pedig, ha követnék az eseményeket, látszik, hogy hamarosan bomlik az magától is.
Merci már ugye lépett, Robi és Dani ki vannak akadva Móra, igazából Robi Danira is pampog amiatt, amilyen prosztó, bunkó Virággal.

2021.01.03. 11:34:20

@TheLynx70: rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-fru-bemutatkozo-kisfilm?fbclid=IwAR1QSKkZi_HrJdUHk19JXCfk37sgKGlj4EGWL6PX48Sd_miP5uweUU1LPHI

kábé az 55. mp-től lévő rész:

"vótam sok helyen, például dubai-ban... [...] ...vót egy gyerekkori álmom, "ATÓ"... sikerült is mögvenni"

a pornós 18-24 éves lányok/fiúk jelentős hányada visel az utóbbi években foxabit, és szemlátomást nem hátráltatja őket az orális tevékenységekben (sem).:Đ

mérges nokedli 2021.01.03. 11:34:49

A KORTÁRS beszélek alatt azt mondta nekem az embör, hogy a Renáta-Fru duó pont olyan alakítást nyújtott, mint ahogy Áder mellett-mögött szokott Weisz Fanni mutogatni :D :D

Sajnálom, hogy a hatalmas barátok közül Gina esett ki, bármelyik másiknak jobban örültem volna, remélem a következő 2 párbajnál kihullanak, azt sem tudom milyen sorrendben örülnék jobban... megnézném Renátát Fru nélkül, de közben mégsem, mert egyszerűen annyira undorodom már attól az embertől, hogy szívem szerint egy galambot küldenék be géppuskával hozzá (talán ha Gina visszanézi/visszaolvassa - hiú ábránd, tudom, de olyan szép... - akkor beküldi az apját galamb képében elintézni ezt nekem :D).

TheLynx70 2021.01.03. 11:35:08

@úgymond olvasó mmkk: Nincs ezzel baj, a hetes már megbomlott. :-)

2021.01.03. 11:36:00

ez jól szólt!
mostantól minden párbajt nézek majd wáháhá!

Magentax 2021.01.03. 11:38:20

@TheLynx70: Igen, Szabolcs is nagyon ott van. :D
Nem értem, miért oda hozta a legtöbb puját a gólya....bár igaz, ezekhez van közel Románia..

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 11:38:51

@úgymond olvasó mmkk: Soqáig tartottt de lyó menthorom vOlta'l tE lyány.

Raspberry Cake 2021.01.03. 11:39:13

@úgymond olvasó mmkk: Én nem vinném ezt el roma-nem roma irányba, Ginával sem a származása volt a gond, hanem a viselkedése. Hogy egy Forma1-es szlogennel éljek: We race as one:))

Ármándójózsi 2021.01.03. 11:41:56

Látom, mindenki szarik az általam önhatalmúlag állított szabályra, hogy Tecsős link esetén kéretik az előadó és a szám címét linkelni, hogy ne kattintsunk rá feleslegesen egy zsákbamacskára, amit aztán pokolba kívánunk és nagyon megbánunk. :DDD

Poison!!! :)
Ez most totál bekattant nálam. :DDD

2021.01.03. 11:42:41

@ppupu:

na jó, lehöccségösch, h mégis erőt veszek magamon és írok egy vége-hossza nincs agyhalált, bár meg kell neked vallanom, h a villaszabályzatra felesküdve hozott ígéreteimet kifejezetten szórakoztató megszegnem.:] #tattika #énottsevótam #apukétpercalattmegszegettújévifogadalmavagyok

Magentax 2021.01.03. 11:43:09

@Raspberry Cake: Valamilyen szinten mégis csak a származásával van gond. Tipikus viselkedésmintája van, őt és rencsit össze lehetne kötözni, annyira alpári, közönséges prosztó mindkettő.
Személyesen ismerek egész cigány (bocs,roma...) kolóniákat. Szinte mind ugyanígy viselkedik, ritka köztük a kivétel.

TheLynx70 2021.01.03. 11:45:33

@vágtázó vadmalac: Köszönöm, erről tényleg lemaradtam. :-) És igen, ilyen egy konzervatív lány. A nem lesz testiségből megvalósult, hogy egy zsírdisznó kancigánnyal szexelt kamerák előtt, sőt, még meg is invitálta vasárnapi ebédre a szüleihez. :-D

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 11:47:17

@vágtázó vadmalac: No Tescho éjrzem, hoty yó hat ás al van rejád a new year. Szegyed összefele magadat oszt hassál, alkossál gyarapítsál és a haza fényre lesz derülve.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 11:48:58

@ppupu: de rűl ve, te, hát esztet se tudód?

Raspberry Cake 2021.01.03. 11:50:24

@Ármándójózsi: Exkuzálom magam, amiért csak az előadót írtam le, így pótolom, hogy a The business című számát linkeltem:))
@Magentax: Rencsi viselkedése is botrányos, de ebből nem szabad azt levonni, hogy mindegyikük vagy nagyrészük ilyen, szerencsére vannak másmilyenek is bőven.

2021.01.03. 11:50:36

@ppupu:
Nem kemenyen kell dolgozni hanem okosan :)

2021.01.03. 11:50:49

szörnycsi nincs idén?

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 11:52:00

@TheLynx70: Ez csak azért van, mert a ragyogó intellektus mindig legyőzi a porhüvely gyarlóságát. És ennek Fru (születési neve: Dubai Aranka) sem bírt ellenállni. Bármennyire is irigykedünk önzetlen szerelmük szárnyalása láttán, ez van.

TheLynx70 2021.01.03. 11:52:13

@Magentax:Én is sokat ismerek, voltak osztálytársaim is. Egyet nem tudok mondani, aki vitte valamire. Nem azért, mert máshogy bánt velük a tanár, meg az otthoni körülmények, stb. Egyszerűen más a mentalitás. Azt viszont tényleg otthonról hozzák.

2021.01.03. 11:53:24

@ppupu: gina fejével próbáltam egy pár másodperc erejéig "gondolkodni", és közben az villant be, h 2004-ben, erec izraelben, lehetséges, h a te hátadon tevegeltem pár perc erejéig. szóval te voltál/vagy az a teve, amire ráültem anno, ppupu?:D ne is válaszolj, nem kell, gina galambbá vált apukája is csak sejtelmesen hallgatott.:Đ

Ármándójózsi 2021.01.03. 11:54:04

@Cérnahuszár adversus: Semmi gond, akármire is vonatkozzon ez! :DDD

Ozzy Osbourne - Dreamer
www.youtube.com/watch?v=LCCiwPEdEpg&ab_channel=OzzyOsbourne

I’m just a dreamer, I dream my life away
Today
I’m just a dreamer, Who dreams of better days
I’m just a dreamer, Who’s searching for the way
Today
I’m just a dreamer, Dreaming my life away

:)))

2021.01.03. 11:55:40

@Ármándójózsi: ha már, akkor a no more tears

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 11:56:26

Újévi köszöntő 2021 | Dumaszínház (csak Áháááármáááááááááhándóóóóóóúúúú kedvéért)
www.youtube.com/watch?v=EOlF3_0y5jM

Magentax 2021.01.03. 11:56:59

@Raspberry Cake: Lehet, hogy vannak, de a többség sajna ilyen.
Melóztam viszonylag hosszú ideig országjáró önkéntesként szociális munkások mellett. Elsőkézből tapasztaltam, milyenek a cigányok...

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 11:59:08

@úgymond olvasó mmkk: Az ű betű és az egy L két L probléma kortársaim általi tanulmányozása idején sajnos nem tartózkodtam szép hazánkban. (Ez szüleimnek róható fel, nem bírtak a picsájukon maradni, mindenféle álindokkal kűfödön kellett tartózkodni)
Szóval hiányosságaim miatt itt kérek elnézést, egy mentségem van csak, általam nem ismert okok miatt a J és LY betűs szavakat soha nem tévesztem.

Legmélyebb tisztelettel:

PPUPU

TheLynx70 2021.01.03. 11:59:38

@ppupu: :-D Azért én bekameráznám a szülői nappalit, az első közös ebéd előtt. :-D

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 12:04:00

@TheLynx70: Megjön Rencsi, mindenkit megölel és szájbaköp !

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 12:04:37

@vágtázó vadmalac: Semmi ilyesmi Malac, egyszerűen csak Degecen születtem.

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 12:05:42

@SelyemSonkaPini: Igen, az ominózus jelenet óta én is mindig ezt vizionálom, mikor meglátom Recska/Csula urat.

2021.01.03. 12:06:30

@TheLynx70: oszttársam vagy később évfolyamtársam egy sem volt, de eü szakközepes volt néhány, ápolónők lettek. valami folyamat csak elindult...

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 12:06:34

Este megérkezett Dzsinn(a) haza és beköszönt:
Szia Anya, csak azt akarom mondani: Ez volt a Vavóvilág baszdmeg ! :D

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 12:07:02

@ppupu: Hogyhogy mi nem futottunk ott össze? :) A térképen rajta sincs, és mégis milyen sokan származunk onnan...
Ja, jó reggelt!

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 12:08:11

@Biriksz_Krokiksz: Aztán a rendszerváltás odabaszott nekik rendesen, ezt el kell ismerni !
De sok másnak is !

2021.01.03. 12:08:30

@SelyemSonkaPini: és fel kellett rántania a trikóját vagy arcról/hangról is felismerte anyu?

TheLynx70 2021.01.03. 12:08:36

@Biriksz_Krokiksz: Ámen. :-) Én nem tudok pozitív példát hozni, pedig szeretnék.

2021.01.03. 12:09:20

@SelyemSonkaPini: ne politizáljunk molcsy.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 12:09:34

@Biriksz_Krokiksz: Tényleg, a trikóját is felrántotta, hogy jobban értse a tsalád ! :D

2021.01.03. 12:11:40

@TheLynx70: nekem is csak kb ennyi volt :/

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 12:12:36

@Bo(a)rder Gamer: Helóóó tesaaa, azért a jó reggelt 12:07-kor kicsit erős, de hát ki vagyok én hogy a cirkadián órád járásába belekössek.
Igen, igen Degec egy gyönyörű település, igaz a lakosok száma 0, de a kórház szülészeti osztálya óriási.

2021.01.03. 12:12:50

@SelyemSonkaPini: pinázos kontent van a nickedben, haverpajti. xdxdfff

2021.01.03. 12:12:52

@ppupu:
Es a mas hozzaferese lehetoseg szerint szamomra valamilyen haszonnal jarjon.

2021.01.03. 12:13:47

@SelyemSonkaPini:
Hat mondjuk nemigazan kell hozza pszichologusi vegzettseg hogy teged barki felismerjen plane ezzel a nickkel

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 12:17:45

@ppupu: Lebilincselő álomban volt részem, aztán túltoltam az alvást. :) Bizony, akárhova megy az ember mindig összefut egy-két földivel.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 12:18:07

@Biriksz_Krokiksz: ártatlan nagyranyílt szemmel: HÁT ÉS ? egyébként is ez csak utalás VVVVivi-re!
Váltanom kellett, mert Ginacsöcse kiesett alólam :(

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 12:18:44

Jut eszembe, dél elmúlt, ha a húsleves ilyenkor még nem gőzölgött az asztalon, dédapám komoly elégedetlenségének adott hangot.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 12:19:39

@ppupu: dehótynem téveszted, a méj-t is ly-vel írtad, holót j-vel kel.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 12:20:15

@Alice from madness: Jóvanna, nem is akartam elbújni, csak UJÉV, megújulás stb.
És nem fogok inni, káromkodni, lopni, szarvasokat erőszakolni, tömegmészárolni
és borotválkozok többet !

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 12:20:18

@úgymond olvasó mmkk: Ebben most nem nyitok vitát, majd én azt tudom.

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 12:20:26

@ppupu: Álmot mondtam nem rémálmot :)

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 12:20:57

@úgymond olvasó mmkk: Ciiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjaaaaaaaa Míjjjjjjjja Édi Bédi MMKK-m !

2021.01.03. 12:21:35

@SelyemSonkaPini: csak emiatt regiztem vissza, h elmondhassam, mennyire örülök.
várok egy mó-merci párbajt. (nem mintha lenne rá esély)

Kosztarika 2021.01.03. 12:21:57

@SelyemSonkaPini:
Szia Ginacsöcse, Moletty.
Jó az avartarod. :DDD

2021.01.03. 12:21:58

@SelyemSonkaPini:
Aha. Én pedig nem leszek többé ironikus, cinikus, szarkasztikus.

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 12:22:08

@SelyemSonkaPini: Ez teljesen hihetően hangzik... azért a szarvasokról tudom nehéz volt lemondani... Respect tesó.

Raspberry Cake 2021.01.03. 12:24:11

@Magentax: Tanítványaim között is vannak, nekem eddig javarészt pozitív tapasztalataim vannak velük kapcsolatban:) Egyikük például iskolai fordítóversenyt nyert.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 12:24:23

@ppupu: igen kinyílt a csipád, szívják neked a véredet rendesen? :)))

@SelyemSonkaPini: szíííííííííjjjja :)) azt hittem, megfogadod a tegnapi javaslatokat, és dani legviszketőbb szerve leszel :DDD

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 12:24:56

@Kosztarika: SZia Costa, köszi :)
Csak nehogy kidobják Vivikémet is....

2021.01.03. 12:25:05

@Alice from madness: a tiédet jobban fogadják. nekem anno még szmájlizgatnom kellett, ki ne poroljanak.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 12:25:54

@úgymond olvasó mmkk: Ugyanmár, hiszen tudod, hogy visszafogott lettem idén!
Mondhatnám kifogástalan Úrinő !

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 12:26:26

@Alice from madness: Én hiszek Neked Alice ! És magamnak is....

2021.01.03. 12:27:29

@Biriksz_Krokiksz:
Az a titka h nem érdekelt hogy fogadják :)
(és nincsen modi aki kibasszon...)

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 12:27:32

@Kosztarika: Hogy érted, hogy mivan a köpködéssel ?
Egy SSpini nem köpköd, max. spriccel vagy levedzik esetleg csurog

Kosztarika 2021.01.03. 12:27:47

@Alice from madness:
Téged kicserélték az éjjel? Vagy csak a nickedet lopták el??
;)))))

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 12:28:22

@úgymond olvasó mmkk: New year van lelkem... a sarkamra álltam, Nem leszek többé elnyomott nyugdíjas, főleg hogy 3%-kal emelkedett a della. Kifizetem belőle a gyorsabb netet, veszek egy M1-es MacBook Pro-t és reumakenőcsött az ujjaimra, hogy gyorsabban tudjak billentyűzni. És kiállok magamért. öööö azsem azt az izé gyógyszert azt az emlékezetest.. öö hova is akartam kiállni?

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 12:28:28

@ppupu: Hát Tesó a jávorszarvas az beakadt nekem Tömjén Lóbaszó úrnál

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 12:29:51

Most olyat mondok, hogy beszartok !
IME :

2021.01.03. 12:30:09

@Raspberry Cake: vannak ilyenek, de amíg gináék kerülnek képernyőre, addig a sztereotipikák tartják magukat sajnos.
elég kártékony dolog ez.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 12:30:26

@ppupu: költenéd inkább cavintonra azt a 3%-ot, és akkor a izinterneten se írnál bolondságokat

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 12:31:21

@úgymond olvasó mmkk: Ez az kisonokám, ezt kerestem a Cavinytont. Na az nagyon hiányzik.

Kosztarika 2021.01.03. 12:32:24

@úgymond olvasó mmkk:
Mostmár tényleg ideje rátennünk a jelünket az öregre.
Azért mondjuk neki azt, hogy szeressük. Csak tattikából.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 12:32:54

Még nem mondtam, majd most:
HOLNAP KEZDŐDIK A MELÓ !

Raspberry Cake 2021.01.03. 12:34:01

Közerdekű információ:
-Digo 1 emberrel fogja tartani a kapcsolatot, aki nem Gina, hanem Moh

Kosztarika 2021.01.03. 12:34:02

@SelyemSonkaPini:
Már akinek. A nyugdíjas ppupu majd otthon veri.. a feleségét. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 12:34:22

@Kosztarika: nem bír magával, aszondja nekem, kisunokám. elég korán kezdte volna az ipart, ha én lennék az unokája. azt se tudja, mit beszél.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 12:34:28

Megyek eb édelegni !
Kipróbálom milyen mindent nyitott szájjal zabálni !

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 12:35:04

Hát nagyon nem szartatok be... én igen :(

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 12:36:22

@SelyemSonkaPini: nyilvánosan ilyen csúnyákat írni, nahát!

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 12:40:28

@Kosztarika: @úgymond olvasó mmkk: he? Ne piszkoskodjarok itten velem, mert rátok uszítom az International Retired Camels Society dromedar kommandóját.

Ármándójózsi 2021.01.03. 12:41:19

@SelyemSonkaPini: Nyilván én kétszer is, de le se szarj Tesó...

MÁS: Szolgálati közlemény!!! Most el kell mennem, de ha valaki, akinek kedve van, leírná, hogy Gábor, miért Bálinttal tartaná a kapcsolatot a Villán kívül, mert ez nincs meg nekem. :(
Eskü, visszaolvasom!!! :)

Kosztarika 2021.01.03. 12:42:57

@ppupu:
Ne próbálj ijesztgetni, inkább örülj, hogy a te korodban és állapotokban két nő foglalkozik veled egyszerre.
( kivétel, mikor két nővér kellett a pelenkacseréhez)

Gia 2021.01.03. 12:43:16

@Raspberry Cake: Feltéve ha Moha is így akarja. :-)

2021.01.03. 12:45:35

na megyek enni és etetni.
csontleves, velős pirítós, csorkecombfilé, diós süti.
kövi kiválasztásra meg balhéra jövök.
addig viszlátási.

Kosztarika 2021.01.03. 12:45:43

@Alice from madness:
Alice from madness
22 perce
@SelyemSonkaPini:
Aha. Én pedig nem leszek többé ironikus, cinikus, szarkasztikus.

:)))

2021.01.03. 12:47:23

@Kosztarika:
Jaaaa....na igen, ilyenkor kár hogy nincs hangsúly....
(mondjuk addig örüljetek míg az én hangomat nem kell hallani :D)

Fálki 2021.01.03. 12:47:24

@Kosztarika: Csalódtam benned. Ennek tényleg vége.

2021.01.03. 12:47:50

@Fálki:
Te bezzeg értetted :D

Kosztarika 2021.01.03. 12:49:47

@Fálki: Mi a baj? Alig vártalak. Meg akarom köszönni a posztot és elmondani, hogy én is mindent megteszek érted, neked. ;)))

Fálki 2021.01.03. 12:51:46

@Kosztarika: Hooooooogyne. Nem vagyok én Renátó...

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 12:53:06

@Kosztarika: Na... megvolt a pelenka csere... hol tartottunk?

Nbl 2021.01.03. 12:53:14

@vágtázó vadmalac: Én ezt nem venném coming outnak, ha kurvulni volt akkor vagy kerek-perec bevallja vagy kis sem ejti a száján, h Dubaj ... és a Dubaj - autó között sem vélek relációt felfedezni, nekem inkább az jött le, h elmenni Dubajba és autót venni neki bakancslistás dolgok ... aztán lehet, h mégis egyikből finanszírozta a másikat, de nekem ebből nem tűnik úgy :)

hereverő heverő 2021.01.03. 12:53:43

@Kosztarika: vigyázz mert holnap kocsibejárót fogsz betonozni Fálkinak

Fálki 2021.01.03. 12:53:50

@Nbl: Szerintem sem kurvalkodni volt.

Fálki 2021.01.03. 12:54:41

@hereverő heverő: Medencét ásnak keddtől az emberek, elfér még ott két dolgos kéz és lehet hogy akkor a bruttó végösszeg is kevesebb lesz :D

hereverő heverő 2021.01.03. 12:54:57

@Fálki: nem hát. Csak baszatta magát, és elfogadott ajándékokat. Néha.

hereverő heverő 2021.01.03. 12:56:41

@Fálki: Medence, hogy oda ne rohanjak... Ugye te nem voltál Dubaiban?

2021.01.03. 12:57:44

ezt még hagyom így magam után - hátha nem vót még.
heart of glass újragondolva
youtu.be/NbdRLyixJpc

Fálki 2021.01.03. 12:59:02

@hereverő heverő: A HV-zás ennyire jól fizet...

Ezért nem akarjuk ideengedni Ármándót.

Kosztarika 2021.01.03. 12:59:37

@Fálki:
Nem hagyom, hogy megalázz,
de
Cérnahang, odabújás, ráfekvés
Miééért nem tucc szeretni engem???

Miért csalódtál? :(

2021.01.03. 13:01:38

@Nbl: egy szóval sem állítottam, h fru kekszmunkésként járt dubai-ban.
ominózus hsz-ben annyi szerepel., h saját állítása szerint járt dubai-ban, vásárolt vmi szgk-t, ami gyerekkori álma volt.

és ettől különválasztva írtam azt, h foxabival (is) lehet/tudnak szopni-nyalni az emberek, amennyiben ehhez van kedvük, azaz semmiben nem gátolja komolyabban, a kekszuálisch tevékenységek körét.

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 13:03:11

@Kosztarika: Hogy mi van? Ez a baj ezzel a worddel hogy itt mindenféle ismeretlenek írnak rá az emberre.

Fálki 2021.01.03. 13:06:58

@Kosztarika: Szeretnélek én, ha viszontszeretnél, de hiába emlegetlek én a posztban, ha aztán bele se kopsz a számba. Milyen szerelem ez?

Kosztarika 2021.01.03. 13:08:10

@ppupu: ezért nem kellene már a számítógép közelében sündörögni.
Maradj a megszokott kőtáblánál és abakusznál.

Kosztarika 2021.01.03. 13:10:23

@Fálki:
Drága szívem, amint ideértél az volt az első, hogy megköszöntem és biztosítottalak a szerelmemről.
Mondtam, hogy mindent megleszek neked.
Köpni is muszáj? :(

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 13:12:37

@Kosztarika: Na te céda, abakusz.... Balassi Bálinttal meg itten édelegsz?

Raspberry Cake 2021.01.03. 13:14:02

@Fálki: Szerintem sem. Most pironkodva bevallom, tavaly nyárra nekem is volt Dubajba repülőjegyem, bakancslistás hely:$

K_Attila 2021.01.03. 13:14:25

@szociál: az az elméletem, hogy néha Vivi kezeli a kamerákat, vagy ő a beugró riporter villanővér.

2021.01.03. 13:15:10

@Raspberry Cake:
annyira magas ez a labda....annyira....annnyiraaaaa......hogy megyek és szétverem a kezem inkább egy kalapáccsal.

Raspberry Cake 2021.01.03. 13:17:25

@Alice from madness: Írjad nyugodtan, hogy mire gondoltál:DD

2021.01.03. 13:17:57

@Alice from madness: ez már az, amikor nem izgat kit mit szól? xdxdff

Kosztarika 2021.01.03. 13:18:02

@úgymond olvasó mmkk:
Ez így igaz. Olyan jó néha(?) hülyének lenni a dolgos hétköznapok után. :)

2021.01.03. 13:21:27

@Biriksz_Krokiksz:
nem, ez az, amikor igyekszem megjavulni és kedvesen illedelmesen viselkedni és nem rámenni még a lepattanókra is , miközben véresre harapom az öklömet :D

@Raspberry Cake:
Köszönöm szépen az engedélyt, de lásd feljebb.

2021.01.03. 13:24:39

@Alice from madness: ugyan már, ez tipik olyan fogadalom, amit képtelenség betartani. nem is értem, hogy jutott eszedbe.

Kosztarika 2021.01.03. 13:30:13

@úgymond olvasó mmkk:
De, ITT minden nap. :)
Azért is nem megyek bele könyvek, filmek taglalásába, mert az elmémet üríteni járok ide. Rátok :DDD
Persze ez nem azt jelenti, hogy nem érdekel a téma, sőt. Jegyzem a jobbnál jobb ajánlatokat.
Tegnap pl Alice és Pyt írt olyanokat, (köszönöm) amit el fogok olvasni/meg fogok nézni.

Cérnahuszár 2021.01.03. 13:30:16

@Biriksz_Krokiksz: nekem is

a menüre meg tenor.com/view/outlander-murtagh-gif-5362627
most rohantam el kenyérért mert nálunk assincs

2021.01.03. 13:31:49

@Biriksz_Krokiksz:
szeretem a kihívásokat :)

Raspberry Cake 2021.01.03. 13:32:39

@Alice from madness: Oké, arra viszont én nem adok neked engedélyt, hogy kalapáccsal verd szét a kezed:)) Akkor hogy tudnál kommentelni?:DD

Raspberry Cake 2021.01.03. 13:35:14

@Alice from madness: Az nem lenne az igazi:(( Csinos vagy arcmaszkban, Vivitől kértél te is?:DD

2021.01.03. 13:37:20

bálint zokni-tangapacsának küldi szereretettel a fehérzokni-feketetecipő csapi!
youtu.be/p-rSdt0aFuw

2021.01.03. 13:38:31

@Raspberry Cake:
az nem maszk csak kevés rajtam az alapozó :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 13:41:36

@Kosztarika: tegnap este rendeztem itt egy partit, de csak moletty vette észre, milyen zenéket küldözgettem.. az vót az elmeürítés csúcsa :DDDD

Raspberry Cake 2021.01.03. 13:42:02

@Alice from madness: Kicsit sötét lesz az alapozónak, de akkor menten visszakövetelem a Sasszeműségem árát:DD

Nbl 2021.01.03. 13:48:02

@vágtázó vadmalac: konkrétan ezt írtad: "ha a dubai-ozásból - saját elmondása szerint - mféle dolgokra futotta az évek folyamán (pölö autóvásárlásra is)" - gondolom te is tudod, mire használandó a dubaiozás kifejezés :)

Raspberry Cake 2021.01.03. 13:48:09

@Alice from madness: Rakd vissza a macskás maszkos avatarod és hagyhatjuk:DD

2021.01.03. 13:49:34

@Raspberry Cake:
Neharagudj de ezzel a nickkel kiadott utasitasokat nem birok komolyanvenni

pkovaks 2021.01.03. 13:51:14

Remelem a következö parbajnal Fru-t penderitik ki a villabol es utana pedig a fodraszparasztot...

Raspberry Cake 2021.01.03. 13:56:03

@Alice from madness: Nem utasítok, csak javasolok:)) Mi a bajod a málnás süteménnyel?:DD

Kosztarika 2021.01.03. 13:57:15

@pkovaks:
Ugyanezt remélem én is, mindegy milyen sorrendben.
Tartok tőle, hogy Moha is esélyes pár jelre, akár a saját csapatából is.

2021.01.03. 14:00:29

@pkovaks: sztem még nem ő következik. miután merci átállt, és HA van annyira bosszúra éhes, akkor lehet h mó lesz, de azt hogy ő kit választana, fogalmam sincs.

gala galuska 2021.01.03. 14:03:40

Csak a párbajokat nézem, végre Bálint megmutatta az igazi ripacs lényét a végén, amikor saját magát megtapsolta, szívére tette a kezét, mórikálta magát. A VV5-ös Knap Attila kiosztaná ezt a gyereket, naponta hülyét csinálna belőle. Kénytelen lenne abbahagyni a színészkedést, és megmutatni a valódi énét: lehet, hogy akár szerethető is amúgy.

2021.01.03. 14:04:56

váltogatják az avatárokat. kiforratlan egyéniségek.

Fu Szekh Li 2021.01.03. 14:04:59

Basszus úgy pörögtök, hogy alig lehet titeket utolérni.

hereverő heverő 2021.01.03. 14:05:33

@Biriksz_Krokiksz: és @pkovaks: szerintem fordítva. Most jön Rencsula, aki kihívja Mohát. A kancigánynak nincs benn haverja csak Grincs. Moha pedig Mercikére támaszkodhat, az észcsapat simán kijeleli Recskát ha van eszük. Akkor Moha visszajön, Dani pedig elkezdi gyakorolni az autofellációt

Fu Szekh Li 2021.01.03. 14:07:01

@Biriksz_Krokiksz: Bezzeg amikor én csináltam néhány éve, majdnem aláírásgyűjtés indult, hogy rakjam vissza az ebet.

Qqts 2021.01.03. 14:08:17

@Biriksz_Krokiksz: vagy pont, hogy tobb arcukat szeretnek megmutatni a nagyerdemunek

hereverő heverő 2021.01.03. 14:08:19

@Fu Szekh Li: az egyetlen érthető avatar csere jelenleg Molettyé. Bár ha jobban belegondolok Ginának jelenleg is van csöcse...

2021.01.03. 14:09:02

@Fu Szekh Li: nyilván. ki nem álljuk a változatosságot.

2021.01.03. 14:09:23

@Qqts:
Nyugodtan irhatod am T/1-ben nyuszi

2021.01.03. 14:09:50

@hereverő heverő: moletty felmentést élvez.

hereverő heverő 2021.01.03. 14:10:24

@Biriksz_Krokiksz: igen, én is csak a misszionáriust ismerem

2021.01.03. 14:11:16

@Qqts:
Pedig fontos az onrkitika :)

siraiz 2021.01.03. 14:13:21

Lehet hogy rosszul hallottam de a dik-madár többször is használta az "ellenszemben" kifejezést? Ezekhez képest Kazinczy egy pernahajder. A Villa az új Széphalom!

Fu Szekh Li 2021.01.03. 14:13:48

@hereverő heverő: Eddig se sokakat érdekelt...
Bezzeg Adri most se nézett ki rosszul a BV-ben.

Qqts 2021.01.03. 14:14:12

@Alice from madness: ? El lennek szallva?
Nem hiszem. A kritikat sem T/2-ben fogalmaztak meg, ezert a valasz ugyanugy erkezett T/3-ban.

Ez most melle ment

hereverő heverő 2021.01.03. 14:14:14

@Alice from madness: az fontos. onrkitika nélkül nem élhetünk. A lányomat is Onrkitikának fogom nevezni

Fu Szekh Li 2021.01.03. 14:14:57

@hereverő heverő: A régi vicc szerint most kell bekiabálnunk, hogy 98!!!

2021.01.03. 14:15:01

@Qqts: játszódtok - színészkedtek, mint bálint, hát jó :>

hereverő heverő 2021.01.03. 14:16:14

@Fu Szekh Li: majd visszanézem, Molettyvel ebben nagyon egyezett az izlésünk.

Qqts 2021.01.03. 14:16:47

@Alice from madness: ez sem talalt. Alice, szedd ossze magad, te ennel sokkal jobban szoktad vagni a szitukat

hereverő heverő 2021.01.03. 14:18:46

@Qqts: @Alice from madness: ne méregessétek már, az ENYÉM a hosszabb. Aki nem hiszi annak megmutatom.

2021.01.03. 14:19:59

@hereverő heverő: sztem recsi kinn hagyja mohát :(

2021.01.03. 14:21:22

@Qqts: kuku, csak viccizek :)

Qqts 2021.01.03. 14:22:03

@Alice from madness: ha teged boldogga tesz allok elebe :)

Nekem nem az ilyen dolgok okoznak oromet. Nem azert regisztraltam anno, hogy ocska cicaharcokat vivjak. Igaz, nem is rettenek meg tole

2021.01.03. 14:22:57

@hereverő heverő:
Hereverő Önkritika.
mekkora kibaszásos név már ez.

hereverő heverő 2021.01.03. 14:26:42

@Biriksz_Krokiksz: Onrkitika. Önkritika bárki lehet.

2021.01.03. 14:27:04

@Qqts:
En sajnos igen...

Fu Szekh Li 2021.01.03. 14:27:06

Szerintem annyira nem kéne lenézni Frunátóékat, mert szar oldalra álltak ugyan, de eddig mindig sikerült valakit maguk elé rántani Most is való esélye van annak, hogy Mohnak összehoznak négy szavazatot és megpróbálják őt rátolni Danira.
Csak annyi az egész hátulütője, hogy Moh még emlékszik arra, hogy a pénzért jött be, és teljes nyugalommal fogja kivinni Frut, aki ellen bőven van indoka is.

hereverő heverő 2021.01.03. 14:27:43

@Biriksz_Krokiksz: nem hiszem hogy kinn hagyná, mohára szavaznak a tinilányok

hereverő heverő 2021.01.03. 14:28:45

@Alice from madness: nehogy! Jók azok az ujjacskák ott ahol vannak.

2021.01.03. 14:31:31

@hereverő heverő:
Csak allandoan bunbeesnek utana meg gyakorolhatok onRkitikat

Fu Szekh Li 2021.01.03. 14:33:06

@hereverő heverő: Gyanúsak vagytok: hol is vannak azok az ujjacskák???

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 14:34:15

@Qqts: @Alice from madness: @hereverő heverő: Pedig egy jó kis női iszapbirkózás feldobná a napom. Alice már melegített úgy tűnik, Qqts pedig a fogait élezte. Heverő, egy sört neked is bonthatok? :)
tenor.com/ONDi.gif

2021.01.03. 14:37:02

@Bo(a)rder Gamer:
Ujjgyakorlathoz nem kell bemelegites...

2021.01.03. 14:38:28

@Biriksz_Krokiksz:
De csak ha lassan csinalod es kozben nem kotod be a szemem

2021.01.03. 14:39:57

@hereverő heverő: bizonytalan vagyok. Mó-reccs párbaj izgi lenne.

2021.01.03. 14:41:31

kheci, már nettó 2 órája szopok Ppupu miatt; nézem vissza a tegnapi csövesbánat adást, és jegyzetelgetek, h meg tudjam írni a - naiv mód - beígért vadmalaczosch öfit belőle, de már a jegyzetek is 3 teleírt oldalt tesznek ki, és még csak most tartok ott, h jönnek a kortárs böszédek.:Đ

ha ez így megy tovább, nettó 8 kötetes baszós-kardozós-sci-fis regényfolyamot leszek kénytelen gyártani egyetlen kibekúrt adásból.:]

kéBzeletben Qqts és Alice is bilincselődjenek hozzá vmi számukra sziNpatikusch avatárhoz, és/v legyen közöttük kisorsolva vivi sosem használt citronysárga - 30 funkciós! - vibrije, hátha akkor helyreáll(na) a nyugalom. persze, nézőként én nagy lelkesedéssel szemlélem a ketfájtot is.:]

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 14:42:04

@Qqts: Nálam mindig a másik fél az, aki sikít és nem kínjában :)
@Alice from madness: Értem én...pedig már hat ujjadat is elvesztetted. :)

Nbl 2021.01.03. 14:42:18

@gala galuska: A közönséget tapsolta meg és azt mutatta, h övéké a szíve aki rá szavaztak ... 1ébként Amanda és Driccleány, ti vagytok azok? :)

2021.01.03. 14:42:20

@Alice from madness: de zsebsárkánnyal elégetem, hogy ne vérezz el, úgy jó?
várj ide kell szmájli. intêzek:
:>

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 14:45:47

@Qqts: Díííííííííííígggggggggggóóóóóóóóóuuuuuuuuu !

bocsi de a "sikíts a nevem"-ről ez ugrott be :)

2021.01.03. 14:48:13

@Bo(a)rder Gamer:
Vannak helyzetek amihez 4 ujj sem kell...

@Biriksz_Krokiksz:
Hat Te se vagy egy valodi szadista alkat. de sarkany johet barmilyen formaban!

@vágtázó vadmalac:
Nekem Te vagy a színpatikus avatár...

Cérnahuszár 2021.01.03. 14:48:33

@hereverő heverő: @Biriksz_Krokiksz:
na jó akkor visszarakom én is a huszárt, pedig azt hittem most a maszkos képek a menők

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 14:55:43

@Biriksz_Krokiksz:
Elmondom min agyaltam most én.
Azon hogy ha Frut begdobálják jelekkel és kiválasztja Mót, akkor én lehet hogy frura szavazok :)
Utálom Mót mint a szart, de így lenne izgis, következő úgy is Renáta lenne, ő meg kiesne 97 %-al.

TheLynx70 2021.01.03. 14:57:15

@Nbl: :-D Ugye nem gondolod, hogy bármelyik HV olvasással tölti az idejét? :-) Hiszen celebek lettek. :-D

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 14:57:51

@Qqts: Van az a közmondás hogy "baszatlan lónak ne nézd a lukát!" de nem tom, mit jelent.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 14:58:32

@TheLynx70: Meg aztán eleve "OLVASNI".... utópia

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 15:00:03

@úgymond olvasó mmkk: Öröm látni a derűt a kis ajkaidon ! :)

Nbl 2021.01.03. 15:00:15

@TheLynx70: Természetesen nem, de nem azért mert celebek lettek, azt sem nézem ki belőlük, h előtte olvastak volna :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:00:24

@Fu Szekh Li:
Megismétlem magam, sztem jobban járnák ha Mó - frú párbajról Frú menne vissza, kicsit kinyílna a csipája Renátának :)))))))))))))
Jó tudom elszállna mint a győzelmi, akkora arca lenne HOGY következő jelöléseket Recska kapná :)
Hát nem ezt akartuk ?
Frú kit zavar, ő legalább összejön Bálintal ahogy kiesett a kancigó, otthon verheti a falat ököllel, kit hat meg ? :)

Amúgy ők vágják hogy mikor kijönnek nem fognak ekkorákat bulizni ? :)))
Nem lesz VV hakni rajongókkal kiskocsmákban :)

2021.01.03. 15:00:44

@Cérnahuszár adversus: jó ez maradhat.
(régi avim már nincs meg sajni, nekem a pillés kroki lett a makszom)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:01:03

@SelyemSonkaPini:
Szerintem jól járnánk vele, amúgy is utáljuk Mót :)
Én kb annyira mint Frut.

TheLynx70 2021.01.03. 15:01:53

@SelyemSonkaPini: Az utópia szót megértenék. Innának még egyet búcsúzóul. :-)

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 15:02:12

@szociál: Dehát őket nem érdekli más csak nevelgetni otthon a két kis orkot és köpködni egymás szájába , míg a halál el nem választ...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:03:28

@SelyemSonkaPini:
TéveDEL
Shrek egyedül marad, csak a VV falain belül érintheti meg Frut, utána távoltartási végzés stb :)

2021.01.03. 15:03:28

@szociál: ez is jó, még nagyobb arcvesztéssel járna.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 15:05:13

Megnéztem a pinimet kinagyítva (jobb egér, nyitás uj lapon) Jó lett, kurvuljak el !
Tényleg mint a tekert sonkaszeletek...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:05:21

@Biriksz_Krokiksz:
Persze ahogy visszajönne Fruzsinka egyből megerősödne és azzal a lendülettel rágyújtana, bebaszna, hangosan károm kodna és hízna, minden fogadalmát megszegné mert azt hinné révbe értek és övék a főnyeremény, közben meg kiviszi Vivike és kint hagyja Recskát 15%-al :)))

2021.01.03. 15:07:38

@szociál: azért ez elég hazárdjátéknak tűnik, így belegondolva.

Qqts 2021.01.03. 15:07:42

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

2021.01.03. 15:08:28

@Alice from madness:

gyóvan, akkor kattaNNYon hát az a - kéBzeletbeli - pílíncs a csuklónkon.:Đ
még szerencse, h a porszívózáson már túl vagyok (nem, nem kokaint, v spurit toltam nazálisan, hanem hálátlan házi munkát csupán), a vördben gépelgetés közben talán nem lesz annyira kivitelezhetetlen cselendzs számomra, h közben a bal csuklómon egy rozsdás fémkarika lifeg, ami egy - sacperkábé - fél méteres lánccal köt Alízhoz, akinek az egyik kezében böllérkés, a másikban ploglamozási szakkönyv pihen. a vállán meg cheshire cat ücsörög ofkorsz.

ha rángatni merészeled a láncot, azonnal felnyomlak az naacp-nél és az adl-nél, hogyaszongya: sértő, blackface-es gyűlöletPűncslekményt valósítottál meg az új avatarod feltöltésével.:]

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 15:08:47

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE ™️®️©️

Fu Szekh Li 2021.01.03. 15:08:51

@szociál: Lehet, hogy jobban járnánk, de a nézők nagy része nem így gondolkodik.
Ha nem tudják Frunátóék összehozni a Moh-Dani párbajt, akkor valamelyikük repülni fog két hét múlva.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:09:12

@Biriksz_Krokiksz:
Mi ?
Rencsi egész játéka oroszrulett, minden hibát elkövetett amit egy VV-ben nem lehet :))

Fu Szekh Li 2021.01.03. 15:09:14

YEAH!!! ™️®️©️

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:10:44

@Fu Szekh Li:
Nem fogok sírni, tőlem mehet Fru, csak ha Móval hoznák össze a párbajt akkor érdemes lenne Frura szavazni.
Ha Vivit hívja Fru mert beszari, akkor Vivire szavazok, bár lehet már feladta és otthon nézi a VV-t :)

MsIreneAdler 2021.01.03. 15:11:13

Sziasztok! Látom itt jó a hangulat!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:12:01

@MsIreneAdler:
Megittuk Dani elől a piát
Asszem teát

TheLynx70 2021.01.03. 15:12:54

Múú nagyon esélyes a párbajra, de nem kihívóként, hanem kihívottként. Szerintem.

2021.01.03. 15:14:44

@szociál: attól még fosimosizhatok, hányan kajáltál be a lamúrt.

Qqts 2021.01.03. 15:15:23

@szociál: en nem utalom Moh-t. Te miert utalod?
En tegnap vegkepp megsajnaltam, hogy folyamatosan pofazza, hogy ne csinaljak, a lany mindig elkuldi a faszba es parperc mulva maszik ra. Majd johet a szonyegszelen allas. Orokke all lehajtott fejjel szerencsetlen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:15:32

@TheLynx70:
Dani megpakolja sajnos, pedig az a szavazat mehetne Frura is, vagy Shrekre, lehet Fruék is Mót pakolják, lehet a villamester fog dönteni aki nemtudom ki lesz akkor.

MsIreneAdler 2021.01.03. 15:15:34

@SelyemSonkaPini: nagyon jó az új név és a kép is :D. Saját alkotás?

2021.01.03. 15:15:57

@vágtázó vadmalac:
Csalodast okozol Malacka nagyon konnyu preda lettel Te itt

MsIreneAdler 2021.01.03. 15:16:12

@szociál: most én is benyesnék valami töményet, ez egy fos nap :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:17:50

@Qqts:
Amióta bekerült a villába utálom Mót, irritál a fejszerkezete.
Meg az is ahogy játszott Mercivel.
Bulin is hogy alányúlt és kúrelós pózban bevitte a szobába, egy barát tényleg így szokta :)))))))
Annyira állszent a csávó hogy fáj.
Ráadásul kamerák előtt elmondta hogy jó Mercivel, de ha megunja eldobja, ebből volt a Vivi botrány, felvette a kameraman ;)

Kosztarika 2021.01.03. 15:18:39

@szociál:
Tisztelettel én Frunátóékat jobban.
Ha Fru esne ki, Rencsula megbolondulna a tudattól odabenn, hogy kint valaki ránéz a nőjére. Jó.
Ha Rencsi esne ki, Fru vergődését nézhetnénk, hogy egyedül maradt. Ez is jó.
Mindkettő arcát nézni, mikor a másik kint marad. Nagyon jó.

2021.01.03. 15:20:50

@Qqts:

(warning: alacsony ingerküszöbű/kétoldali prüdériában szenvedő olvasóknak nem ajánlott!:Đ)

freud után szabadon, mindent (is) a baszásra, ill. baszatlanságra kell/lehet/érdemes visszavezetni. amennyiben - vmi megmagyarázhatatlan oknál fogva - nem kekszuális frusztrésönből fakad egy adott probléma, akkor instant életbe lép az a szabály, h addig kell csűrni-csavarni a dó'gokat, amíg a legaszexuálisabb, csekély értelmű micimackó is testnedvektől cuppogó, genitáliákkal zsúfolt jeleneteket kezd belelátni mindenbe, ill. minden mögé.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:20:52

@Kosztarika:
Ennyit szenvedhetünk szerintem, ellaposodna a játék ha Fru kiesne, ha Reni esne ki Fru előtt az lenne a legszebb, de valamiért fosnak Rencsire pakolni :(
Mó nélkül is jobb lenne Mercike.

Fu Szekh Li 2021.01.03. 15:21:34

@szociál: Erre az állszentre kerestem képet, de nincs. Csinálni meg lusta vagyok :)

TheLynx70 2021.01.03. 15:21:49

@szociál: Hármat én is gondolok neki. Kérdés, hogy a többiek egységesen raknak, vagy szétszórják a jeleket két ember között? Tulajdonképpen mindegy. Vagyis nem, mert szerintem Frutti nem merné kivinni Múút. Danit meg pláne nem.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 15:23:26

@MsIreneAdler: Köszönöm Kicsim ! A név VV vivi után szabadon a kép pedig
töredelmesen bevallom a netről van kicsit megvágva (ott pinarózsa néven futott azt hiszem:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:24:35

@TheLynx70:
Ja tényleg azt csipogta végig hogy Danit viszi, kizárt hogy őt vinné, Vivi az esélyes.
Danit Rencsike se merné kivinni mert nunit növesztett, ha behoznának egy közönséges házinyulat azt esetleg kivinné, de az is kint hagyná mert cukiság :)

MsIreneAdler 2021.01.03. 15:24:48

@Kosztarika: ezen gondolkodtam én is. Bár nekem gonosz dögnek az a verzió tetsze a legjobban, ha Rencsi kiesne, Frut meg megvígasztalná mondjuk Bálint odabent, Rencsulának meg tehetetlenül néznie kellene...

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 15:25:21

@vágtázó vadmalac: Ez tipikus Recska hozzáállás, mondasz valamit osztán én vagyok a hibás. Fogd ezt fel motivációs levélnek. Ha jól sikerül, a hogyvolt HR-se letiltja a loginodat. :))))

Fu Szekh Li 2021.01.03. 15:26:01

@TheLynx70: Szerintem most nagyobb az esély, hogy Frút választják ki, Rönót meg meghagyják Bálintnak.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 15:26:10

@szociál: 1& értek Moh iránt, de én gettó Merdzsót is utálom !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:26:54

@Biriksz_Krokiksz:
Elmagyarázom.
Hülyét csinált belőle Mó.
Ölelgette, puszilgatta, kiverette szimplán mert csak barátok :))
Hát én is utálnám ha kamerák előtt kijelentené valaki hogy nem akarok veled járni mert képtelenség , mert egy hányinger vagy Mercike, kb így jön le :))

MsIreneAdler 2021.01.03. 15:27:22

@SelyemSonkaPini: jajj, nincs mit, ami jó az jó! Pinarózsa :D

TheLynx70 2021.01.03. 15:28:04

@MsIreneAdler: Én is bírnám, ha Rönó esne ki, és az RTL kamerákkal kísérné el az első vasárnapi ebédre Frutti családjához. :-) Még tévét is vennék, hogy élőben követhessem az eseményeket. :-)

mézescsók 2021.01.03. 15:28:04

@gala galuska: Nem azért, hogy vitatkozzak, de Bálint minden győztes párbaja után a szívére teszi a kezét és tapsol. Ez nem szinészkedés - szerintem.
Ha a tegnapi párbajon, sőt úgy általában egész villaléte alatt valaki színészkedet, az pont Gina volt, a folyamatos arcjátékával, szemmeregetéseivel, hadonászásaival, lazának szánt, de valójában roppant mesterkélt testtartásával. Hozzá képest Bálint mimikája legfeljebb egy kabuki álarc mozgékonyságával mérhető.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:28:32

@SelyemSonkaPini:
Most erre mit mondjak, ketten nem eshetnek ki egy párbajon :)

Kosztarika 2021.01.03. 15:29:46

@MsIreneAdler:
Ezt nem ekgzom. Ártana Bálint játékának. Több esze van ennél.
Bár, ha leszáll a vér egy pasi agyából, bármi megtörténhet.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:30:23

@TheLynx70:
Kapna egy fülest mert a faterja megfogná a vállát Frunak :)

2021.01.03. 15:30:52

@Alice from madness:

az elmeháborodott, barokkos körmondatok kreálásán kívül professzionálisan értek még a csalódás okozáshoz/kiábrándításhoz is, ezt jól látod, Alice.:] döbbenetes belegondolni, h virtuál bilincsben még csak kb. 20 perce leledzünk, de már totálisan sikerült megfejtened, kiismerned.

bár, hozzáteszem, nem is ígértem sámli izgalmat, meglepetést, meg-megugró adrenalin szintet, és ezt - idáig - zökkenőmentesen hozom is talán. unalom és kiszámíthatóság forevör.<3

Spitzbaue® 2021.01.03. 15:31:18

@szociál: @SelyemSonkaPini: Miért utráljátok zt a szerencsétlent? Mert impotens és/vagy buzi, és nincs kedve megpocsékolni az Észbontók-főszereplő, cz!gány nagymamával rendelkező, wannabe ganxta rapper asztaloslányt?

Egébként ha semmilyen szerkesztői ötlet nem jön közbe, lesz egy phárbhaj 16-án, egy 30-án (Csulabá' és Csulané), felkészül Mú mondjuk Daniellával február 13-án, és a többi parasztnak 2 hete marad. Miért akranánk mi februárig eljuttatni Kuszafogút? Szánalmasan hazudozik, ész nélkül kever, értelmetlenül beszél. Sokkal jobb lenne, ha Gyögyő többször is behívná a tragikus szerelmes(?)párt a BV-be, és Grú orcáján egyre több külsérelmi nyom utalna arra, hogy mineden a terveink szerint halad. Adnám!

TheLynx70 2021.01.03. 15:31:40

@Fu Szekh Li: Végiggondoltam. Lehet. :-) Ezzel sincs bajom, érdekes szituációk lehetnek belőle. :-)

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 15:31:46

Egyébként Moh-val sokat nem veszítene a JÁTÉK !
Mercike egyedül talán Gina2-vé tudna fejlődni idővel...

MsIreneAdler 2021.01.03. 15:32:08

@TheLynx70: azt nem hinném, hogy Fru szülei bevállalják. Épeszű szülő nem támogatja ezt a kapcsolatot.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:32:08

@Fu Szekh Li:
De már nincs Gina és Gábor, talán lesz csavar is a játékban kiválasztásnál :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 15:32:12

sztem a legegyszerűbb megoldás mindenkit utálni.

Qqts 2021.01.03. 15:32:47

@Fu Szekh Li: viszont egyre tobben vagyunk. En mindig orulok, ha vki csatlakozik jofejkedni es egyre kreativabb a sormintank

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 15:33:44

@Niemandhäuser: Mindig azt vizionálod, hogy Recska/Csula úr veri/verni fogja Frut. Hmmm... bár... nekem tetszik az ötlet :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 15:35:05

Szeretném jelezni, hogy ezzel az avatárcserével tessék felhagyni, eddig szemüvegnélkül is felismertem a kommentelőket, most meg összezavartok...

MsIreneAdler 2021.01.03. 15:35:57

@Kosztarika: akkor ne Bálint, valaki más. Meg nem is kell megpocsékolni, Reni attól is megőrül, ha csak ránéznek Frura, az meg nem tiltakozik.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:36:15

@Niemandhäuser:

:))
Itt is megoszlik a vélemény, gondolhatod a fészbukcsoportoknál mennyire ahol Gina félék mondják meg a tuti, meg akik betelefonálnak a BV-be.
Sanszos hogy Fru esne ki, de izgibb lenne a játék Mó nélkül.
Ogre úgy is kiesik kövi héten, és ekkor felszabadlhat Izaura akit elkaphat Bálint :)

Kosztarika 2021.01.03. 15:36:32

@ppupu:
Azért egy pinit csak felismersz szemüveg nélkül is.
Covidos is vagy?

2021.01.03. 15:37:21

@ppupu:

lel:'D

lehet azért ilyen a hozzáállásom (a dó'gokhoz), mert egy wannabe/pszeudo dzsipi vagyok.;]
bár ezt is szarul tolom, mert 37 év alatt nem esett le még egy fél sékelnyi segílyke se számomra, bár az is igaz, h anno sem nekem, hanem a 13-14 éves osztálytársnőimnek lettek gyerekei. fogadok, h a többségeteknek az áltis ballagásán nem volt jelen kiskorú ex-osztálytárs babakocsival, pedig az ám a móka-kacagás.:'D

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 15:37:35

@Niemandhäuser: Nos Moh eléggé bekormányozta magát a fostengerbe.
Igazából el kellene hajtania a kisretket teljesen, máshová feküdni, nem ölelgetni stb.
DE ekkor a svéd és dán hordák romatikus nőtagjai ellene fordulnának és könnyen kiesne!
Így viszont szintén ellen fordulnak a fenti hordák, mert tesvírkéjük nem kell valakinek , de kihasznájja a geci, rágjam ki a máját!
Ha meg bevállalja fullba Merdzsót akkor elbassza az életét és a 36milla még így se biztos !

Kosztarika 2021.01.03. 15:37:42

@MsIreneAdler:
Elég lesz, ha Robi jóreggelt kíván neki. ;)

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 15:40:46

@úgymond olvasó mmkk: EKG mint mndig ! Én tényleg jó közelítéssel mindet utálom !
Talán Bálintot és Vivit picit kevésbé...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:40:57

@SelyemSonkaPini:
Iza se maradt együtt Krisztiánnal, mégis végig tudták vinni együtt, pedig ég és föld.
Nem tudom mitől van hányingere Mercitől.
Ráadásul nekem Mó Vivi fiúba, szürkeszamár a ködben.

TheLynx70 2021.01.03. 15:41:44

@ppupu: Ha kint lennének simán verné. Ez is érdekes lesz, mert kint Frutti nem fog Rönó mellett maradni, de szabadulni sem lesz könnyű. Majd rájön a konzervatív lány, hogy nagyon rossz döntést hozott. Szinte már sajnálom.

Fu Szekh Li 2021.01.03. 15:42:33

@szociál: Ezt írtam feljebb: szerintem Frunátóék megpróbálják meggyőzni Mercit és Danit (és akkor Virágot is), hogy pakolják meg Moht, utána meg addig fokozni a feszültséget, hogy Danit hívja ki. Kérdés, hogy bejön-e.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:43:11

@Kosztarika:
Megfogja a derekát, ami a karja, és jóreggelt kíván.
És abban a pillanatban felbont egy tablettásbort és benyakalja a konyhába,közben magában motyog és árnyékboxol.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 15:44:19

HA valakit meg kéne dugni benn. akkor vagy Grincs lenne az hátulról álarcban vagy Vivi, de neki mindig mondanom kellene, hogy éppen mi történik, hogy megértse és tudjon reagálni!

Grincsnek jó a teste ez tény!

Kosztarika 2021.01.03. 15:44:42

@szociál: én arra az esetre gondoltam, mikor Csula már kint, Higiénika még bent.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:45:14

@Fu Szekh Li:
Tényleg megint nem ők mennének párbajra :)))
Rafináltak, de a többiek már nincsenek ennyire vakon, most Reniéken a sor, Bálint még kedveli Mót, Dani meg Bálint haverja, talány egyetértenek hogy rábasszák az összes jelet Reniékre.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 15:46:07

@Kosztarika: Akkor járkál a szülőkkel vasárnaponként misére és ebédre, miután megkereste őket !
( Tudjátok, csulaparti fél ötkor )

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:46:38

@Kosztarika:
én is :)

Blikk címlap, Renike mindig napszemüvegben, vahjon miért ? :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 15:48:57

@Kosztarika: azt se tudja, mi az a pini, olyan régen látott. ne hibáztasd érte.

Fu Szekh Li 2021.01.03. 15:49:00

@szociál: Igen, első körben Bálinton múlik, hogy egybe tudja-e tartani a csapatát. Ha nem, akkor meg Moh-n, hogy sikerül-e észben tartania, hogy miért jött.

2021.01.03. 15:49:37

@vágtázó vadmalac:
Talan ez pont egyensuly igy :)

hevero utan szabadon modeset=[alpári paraszt]
youtu.be/poPZkPg3Kq4
Avagy 15 eve sem volt jobb...

Fu Szekh Li 2021.01.03. 15:50:16

@úgymond olvasó mmkk: Azért szereti jobban a karácsonyt a szexnél, mert az gyakrabban van?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:52:20

@Fu Szekh Li:
Amúgy nálam 50-50 hogy kire szavazzak MÓ és Fru párbajon, sztem felbacca az agyam a nő megint és akkor Móra megy a szavazat, és ugye Rencsi se fog megváltozni, gyűlni fog bennem a méreg és akkor redukálódik 70-30-ra és Fru kuka.

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 15:52:29

@SelyemSonkaPini: Az úri közönség öt órai csulázásra gyűlik össze :))

Spitzbaue® 2021.01.03. 15:52:32

@szociál: Bála helyében én nem kapnám el Grút, akkor sem, ha már egy jól irányzott Martens bakancs rúgással valakii helyreigazítaná az összekuszálódott fogait, akkor sem ha, megtanulna csukott szájjal enni, és akkor sem, ha a pinijével el tudná játszani a Marseilles-t. És főleg azért nem, mert félnék attól, hogy Recska és/vagy a haverjai belém állítják a kést.

TheLynx70 2021.01.03. 15:54:30

PP-nek tetszett az a mondata a párbaj végén, hogy Gina, vár téged az utca! :-D Tényleg, Digó ott volt?

Spitzbaue® 2021.01.03. 15:55:04

@szociál: igen, egy Grú nélküli Recska lenne ám csak a "Hörömpő Cirkusz, Világszám!"

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:55:17

@Niemandhäuser:
Nem kell elkapnia Fruzsinát, csak annyira közeledni hogy otthon Renike búrája szétdurranjon az idegtől :)
Együtt italozás, bókolás stb
Ha összejönnének abból arcfesztése lenne Bálintnak .

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 15:56:09

@Kosztarika: Beteg egy elméd van kislányom, mi köze a vakságomnak a pinihez? A covidhoz meg végképp... Na menyé játszá szépen a többi gyerekkel... :)))))

Spitzbaue® 2021.01.03. 15:56:57

@szociál: Szerintem, már ez a lájtos verzió is elég lenne a vendettéhoz. Ld. Daniella.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:57:23

@TheLynx70:

Mint a jakuzzé szélén ülve félmesztelen első nap 2 pohár bezsgőtől túljátszva hogy részeg, ez a valóvilág anyukám bazdmeg !!!
Szerettem Ginát
ja nem :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 15:57:48

@Fu Szekh Li: ezt tőle kell megérdeklődni, tisztelettel.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:58:33

@szociál:
jav :jakuzzi, pezsgő
asszem csak 2 hiba, igaz 5 szóból :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 16:01:30

@Niemandhäuser:
Ezek a féltékenységi kirohanások csak a kamerának mennek ám, hogy láttassa mennyire szereti a lányt :)
És ezt tudja Fru hogy próbálja elbaszni a játékát Reni azzal hogy nem hűséges háziasszony, hanem ribi.
Póló is azért volt névnapra hogy megalázza, imádom Renit, úgy fejbebacnám egy 300 kilós üllővel.

2021.01.03. 16:03:07

@Alice from madness:

büntetésből népi papát kell hallgatnotok (a 444 ajánlásával:D)

www.youtube.com/watch?v=XlK-2R6vaRo

(pusztítóan szar "zene", ultra csövesbánat hangon kántált szöveg, ez utóbbi viszont - az én fejemben mindÉg - megidézi a jirí menzel filmjeiben látott világot, azaz mki ismer mkit, ergo ha be sincs mutatva, bizonyos, h mki baszik mkivel.)

2021.01.03. 16:04:39

@vágtázó vadmalac:
Nem kell mert igy hogy elore beirtad mi az nem kattintok ra

MsIreneAdler 2021.01.03. 16:06:08

@Niemandhäuser: az a baj, hogy ez valós félelme lenne bárkinek, aki csak ránéz Frura. Bár Rencsi azért mégis inkább csak hangember.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 16:06:34

@Alice from madness: rákattintottam tényleg pusztítóan szar :)

Spitzbaue® 2021.01.03. 16:11:15

@MsIreneAdler: De azért legalább Grút verje, lécci-lécci-lécciiii!

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 16:14:54

Hemingway 1952-ben kiadott kisregénye : "Az orvhalász és a tenger"

- Ez olyan szépen meg van fogalmazva... betippelném igazra
- Dehát nics is olyan , hogy orvhalász !

2021.01.03. 16:16:48

@SelyemSonkaPini:
Mert Te egy bator ferfi vagy.

2021.01.03. 16:17:22

@SelyemSonkaPini:
Na asszem en is rarepulok ujra ma erre

2021.01.03. 16:21:30

@ppupu: hjaj, ppupu, pasztmek! most értem még csak a jegyzetelés végére (4 oldal, 1417 szó, 4 óra meloch:'D). és már kirohad az agyam, és a nyakam is gecire fáj, biztos Alice miatt, mert a képzeletbeli lánccal fojtogat, v fasztuggya.:D

még nettó 4-5 óra kell, h formába öntsem, megírjam "normálisan" ezt a szart, szóval lehet, h ma már nem lesz publikálva, csak holnap. a többség biztos nagyon szeretne már egy fél napot scrollozni a telefonján, ha már olyan kis naivak egyesek, és nem gépről tolják a hv-t.:D

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 16:23:50

2019 nyarán a mufflonmama 3 kis muffnak adott életet a miskolci állatkertben.

- Voltam Miskolcon, de ott valami fürdő van, nem állatkert !
- Attól még van !
- Itt van egy csavar: 3-t nem tud szülni egyszerre, hiszen csak egyet tud szülni kis muffot !
Akkor hamis !

2021.01.03. 16:24:00

@vágtázó vadmalac:
En teljes bekeben nezem az Eszbontokat, ne fogd ram

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 16:25:08

@úgymond olvasó mmkk: Ennek minden száma ilyen szar vagy van rosszabb is ? :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 16:27:15

@SelyemSonkaPini: mindennél van rosszabb, drágaszívem :DD szeretnél még?

Kosztarika 2021.01.03. 16:27:18

@ppupu:
Mert ha nem látod szemüveg nélkül más módokon is fel lehet ismerni.
A covid izlelés és szaglásvesztéssel jár, Tatus.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 16:28:59

@vágtázó vadmalac: De most mit fárasztod magad feleslegesen...? :-D

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 16:32:10

@vágtázó vadmalac: Kitartás... lélekben veled vagyok, more... így jár mindenki aki elöször ír/beszél azután gondolkodik.

Erről jut eszembe a jó vezető öt parancsolata
1. Ne gondolkozz!
2. Ha gondolkoztál, ne mond ki!
3. Ha kimondtad, ne írd le!
4. Ha leírtad, ne írd alá!
5. Ha aláírtad, ne csodálkozz!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 16:35:13

@Kosztarika: hagyd, nem érti. elmaradt neki a délutáni szieszta. meg biztos éhes is.

TheLynx70 2021.01.03. 16:35:24

@Niemandhäuser:Fogja! Ha vele marad azért, ha nem akkor azért. De miért kívánsz ennyire rossz sorsot Fruttinak? :-) Te szeretnéd verni? :-)

MsIreneAdler 2021.01.03. 16:38:37

@Niemandhäuser: fogja őt is. Ha azt akarja, hogy Fru férfinek tekintse, kell is majd neki. Mert ilyen egy igazi férfi, háddenem?

2021.01.03. 16:39:42

@VV Erőlegény: ppupu megfenyegetett, h ha nem tartom magam a tegnapi - könnyelműen tett - kijelentésemhez, miszerint gyártok egy párhuzamosch összefoglaló irományt, akkor addig csapkod egy batz papuccsal, amíg császárszalonnává nem válok.:Đ ha esetleg nem írt volna semmi ilyesmit, akkor is szavahihető tanúim vannak (dzsina, renátó, digó), h fenyegetett, ütött-vágott, szexuálisan zaklatott. így már bizonyára te is belátod, nem kummanthatom el a dolgot.

2021.01.03. 16:40:45

@ppupu: trú sztori, bro;D

TheLynx70 2021.01.03. 16:44:19

@MsIreneAdler: Ja! Én is minimum azt várom el, hogy jól megpakolt cvekkerrel a kézben, 8 óra munka után hazatérve, egy jól irányzott jobbegyenessel várjanak. Utána köpjenek torkon, én pedig dalolva nekiállok vacsorát készíteni. :-)

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 16:46:34

@TheLynx70: Mert mindig idegenekkel beszélgetel ! Most is ni ! Meg is érdemled, hogy jó lefejeljen az urad! Mán ha igazi férfi...

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 16:46:49

@ppupu: Ajánlhatok tanácsadó cégeket a cégkultúra fejlesztésére? :) De amúgy ja, a többségnél így kell működni. Vagy nem kell ott működni.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 16:47:21

@VV Erőlegény: Üdv Tesó ! Ehun vagyok-e, talpig piniben :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 16:48:31

@Bo(a)rder Gamer: pont a tanácsadó céges tételemet rövidítem, már tikkel az összes erem a szemem környékén

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 16:50:15

@vágtázó vadmalac: Írd meg inkább a mait, karold fel egy kicsit Armandót (vond be a műalkotásba, mert kevés az önbizalma), és olvassatok be a dricc madaraknak ( Fálki + Puppu) . :-D

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 16:50:16

@úgymond olvasó mmkk: Mi a baj velük? :)))) (hátha hallok valami újat :))

2021.01.03. 16:50:27

@ppupu:
Mondja ezt ppupu aki Fálki famulusaként gyűjti az aranyköpéseket....

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 16:51:27

@Bo(a)rder Gamer: azon kívül, hogy 25 oldalon keresztül tart a taglalásuk, semmi :D

TheLynx70 2021.01.03. 16:51:35

@SelyemSonkaPini: Nem igazi férfi, ezért ma nem is főzök vacsorát, rendeltem pizzát. Magára vessen! Ha nem ver, nincs főzés! Ember az ilyen?

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 16:51:49

Hogyan szaporodik a mangalica ?

- a kicsi vagy a nagy ?

- nem osztódással az biztos!

- De várjál a mangalica az nem a férfi ? Az nem tud szaporodni !
- Dehogy, az a fajtája !
- Eleven szülő ? Az kizárom !
- a helyes válasz : párzással ! ( B)

MsIreneAdler 2021.01.03. 16:52:13

@TheLynx70: viszonzásul meg névnapodra kapsz majd egy pólót, amin te meg a hentes vagytok, ahogy fizetés közben összeért a kezetek. Mert tudd, ez fájt neki, és többet ne hibázz ekkorát. De gondolom neked semmi sem jó :D.

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 16:52:51

@Kosztarika: @úgymond olvasó mmkk: Veletek nem komminikálok, mert nem becsülitek meg a nyugdíjas tevéket. Bezzeg Vadmalac ! Mondjuk a Batz papucs sokat segített, hogy koncentráljon és imádattal csüngjön minden szavamon. De hát kell egy kis délutáni testmozgás, ugyi...

A szexuális zaklatásból persze semmi sem igaz, csak hélium hangon üvöltöttem vele, hogy má megint b@szik dógozni, azt értette félre a lelkem.

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 16:53:23

@úgymond olvasó mmkk: Hidd el sokkal jobban fáj, amikor ki kell fizetni őket. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 16:53:33

@Kosztarika: Köszi! :-) Nomen est omen! A név kötelez! :-D

2021.01.03. 16:54:46

@SelyemSonkaPini:
mondjuk részben igazuk volt....

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 16:57:16

@Bo(a)rder Gamer: Ajánlhatsz, de nem érdekel. Mi mindent jobban tudunk. Komoly gyakorlatom van az apparátus működésének ignorálásában. Már mindenkinek adtam tanácsot. Szerinted miért tart itt ez az ország? :-D :-D

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 16:57:39

@úgymond olvasó mmkk: Akkor tessék jól megtanulni őket. :)

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 17:01:03

@ppupu: Igen azt említetted. A kérdésre adandó válasz hossza pedig vetekedne Malacka posztjaiéval, (bár a fejlődési tendencia egyértelműen mérhető), uh inkább bele sem kezdek :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 17:01:19

@Alice from madness: Már felmondtam... Csak még titkolom... Már nem is tudom hanyadik posztban nem vagyok megemlítve... Holnap megyek a kormányablakban és magyarítok Ignorált Péterre. Így lehet majd IP a monogramom és elhelyezkedhetek 4 órás IT-s munkakörben, ahol python scripteket fogok futtatni. Ha ez nem sikerül, akkor másik munkakör után nézek, ott is futtatni fogok csak nem scripteket, ha érted, hogy mire gondolok.

TheLynx70 2021.01.03. 17:01:53

@MsIreneAdler: Mán a pulton is átugrottam és megöleltem. Ő pedig megfogta a karom. Az uram mégsem ver. Ebből válás lesz.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 17:03:13

@TheLynx70: Nem szeret mán biztos :( Ha mán nem ver....

2021.01.03. 17:04:44

@ppupu:
Egyertelmu hogy a lovasz munkakorre gondolsz

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 17:06:12

@Alice from madness: bakker, lehet velem bilincselt össze Vadmalac... ez már telepatika

TheLynx70 2021.01.03. 17:06:38

@SelyemSonkaPini: Sose vert a mocsok! Lehet átnyergelek Rönóra, csak Fruttit kellene eltávolítani a képből. Mondjuk Dani sem lenne rossz választás.

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 17:07:01

@SelyemSonkaPini: :D Figyu! Attól, hogy gina kiesett, a csöcse nem esett le, egyik se, szóval még létezik a GinaCsöcse ;)

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 17:08:12

Az anya és az apa rokonértelmű szavak Igaz vagy hamis ?
(két csaj válaszol)
- ez igaz, mindkettő szülőt jelöl és eleve a-a a kezdetük

TheLynx70 2021.01.03. 17:08:47

@Hedo a nokedli szaggató: És képzeld el, most kinek a kezében lehet! Lakatos Gandalf? :-)

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 17:09:18

@Hedo a nokedli szaggató: Ez igaz,de már nem játszik itt, két hét múlva azt se tudnánk, miről vagyok elnevezve :)

Kosztarika 2021.01.03. 17:09:35

@SelyemSonkaPini:
@TheLynx70:
Ne add fel. Először csak próbálj nyitott szájjal enni, csámcsogni. Ha ez sem jön be szex közben vegyél fel szemkötőt és tettesd halottnak magad.
Végül hívd be a budiba, mikor pisilsz.
Ha ezek után sem szeret beléd újra, akkor vegyél egy repjegyet Dubajba, nem retúrt, csak oda.
;)

2021.01.03. 17:10:16

@SelyemSonkaPini:
En meg mindig azon rohogok h Arany Janos barazdabillegeto volt mielott kolto lett

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 17:13:02

@Alice from madness: Azt még nem láttam, de majd jön :D

2021.01.03. 17:13:29

@SelyemSonkaPini:
Akkor kussolok mert en visszafele nezem

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 17:14:53

@Kosztarika: Azóta én csak úgy járok pisálni, hogy azt üvöltöm a klotyóba, hogy "nyerni fogok" !
És ott tőtöm a lottót is !

MsIreneAdler 2021.01.03. 17:15:15

@TheLynx70: oh ez durva. Ott kell hagyni rögtön. Úgysem szeret igazán, ha nem akar mindenkit megölni, aki csak elhalad melletted az utcán. Így szenvedély, verés, lelki terror nélkül meg mit ér egy kapcsolat? :)

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 17:15:47

@Alice from madness: Akkor én se másolok be poénokat ...

TheLynx70 2021.01.03. 17:16:23

@Kosztarika: Köszönöm! Ha nem jön be alszol mellettem? Öribarik lettünk. :-)

Kosztarika 2021.01.03. 17:16:26

@SelyemSonkaPini:
Ha nem hugyozol mellé már nyertél. ;)

2021.01.03. 17:16:40

@VV Erőlegény: áh, báttya, no fákin' way, most már javában írom, pofozgatom a művet, és már amikor elkezdtem a vázlattal való szarakodást, tudtam, h nevör evör nem akarok/fogok ezen kívül még egy öfit (ingyé') összehozni.:Đ ÁrmándóJózsit bátorítom én ettől függetlenül, elvégre nem titkoltuk a közönség előtt sem soha, h megszállott mód szeretjük egymást felszopkodni.:'D

@ppupu: análisan és orálisan is molesztáltál!:D (ez mikor volt?) szombaton..... a múlt héten...:DDDDDDDDDDDDD

www.youtube.com/watch?v=47r5iBD6yjI

2021.01.03. 17:16:53

@SelyemSonkaPini:
De engem nem zavar mert en nemtom hany evadot kiporgettem iden

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 17:18:45

@Kosztarika: Engem nem zavar, igazi férfi vagyok ! Oda hugyozok ahova akarok...
vagy ahova sikerül :D Olyan vagyok mint a MÁV !

Kosztarika 2021.01.03. 17:19:44

@TheLynx70:
Alhatok. De azért időnként elosonhatok majd egy kis huncutkodásra ?
BFF. :)

TheLynx70 2021.01.03. 17:25:47

@Kosztarika: Osonj, de kibeszéllek a hátad mögött, amikor nyócvan kamera figyel. Mer a magánélet csak ránk tartozik. Vagy mi? Most belekeveredtem... :-)

2021.01.03. 17:26:03

@SelyemSonkaPini:
Amugy a 8/31-et latnod kellett mert ebben hangzik el h adam es eva leszakitotta a paradicsomot

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 17:31:15

@Alice from madness: még 8/13 -nál járok és sorban haladok...

2021.01.03. 17:31:59

@SelyemSonkaPini:
Basszus akkor hiba van a matrixban...

Kosztarika 2021.01.03. 17:32:18

@TheLynx70:
És buliban majd csókolgatjuk egymás kezét, nyakát, száját?
De ha rájövök, hogy kibeszélsz, ittasan a képedbe mászok, vagy meglegyintlek, azért nehogy bebeszéld magadnak, hogy szerelmes vagyok beléd.
:D

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 17:40:06

@Kosztarika: Menjél innen ! Feküdjél le az ágyba ! Mert öööööööö aaaaaaa öööööö aaaaaaa
jaj besírok :( :( :(

TheLynx70 2021.01.03. 17:41:36

@Kosztarika: Nyilván! De csak annyit iszunk, ami vállalható. Éppen csak hogy leess az asztalról, én pedig állva elalszom táblával (vagy mivel) a kezemben. Egy rugós az agyunk! :-D

TheLynx70 2021.01.03. 17:42:45

@SelyemSonkaPini: Nem jól fogalmaztál! Azt úgy kell mondani: Mész innen! :-)

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 17:43:42

@TheLynx70: Tényleg ! :D
Az megvan, amikor Dani részegen védi Ginát és azt mondja, hogy:
2hagyjátok szegény kis cigány kurvát ?"

Kosztarika 2021.01.03. 17:46:40

@SelyemSonkaPini:
Igen, Igen!!!! Tisztán lehetett hallani. Bevágták.
Ezért valaki feje porba fog hullani.

Kosztarika 2021.01.03. 17:47:49

@TheLynx70:
Úrinők maradunk MMKK.

szia Vírem! Cupp :)

Qqts 2021.01.03. 17:50:37

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

Qqts 2021.01.03. 17:50:56

A betyárját, de váratlan volt ez.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 17:57:14

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE ™️®️©️

TheLynx70 2021.01.03. 18:01:50

@Kosztarika: Szia! Másoknak lehet álságos, hogy öt perc alatt öribarik lettünk, de én őszinte vagyok, és szívvel jáccok! Ez a való világ! Öcsém! Vagy húgom! :-)

Raspberry Cake 2021.01.03. 18:03:40

Érdekesség: a Blikk szerint a rekordszámú szavazat pontosan 175 771 voks volt, tehát Ginára 55 965 szavazat, Bálintra 119 806 szavazat érkezett.

Gia 2021.01.03. 18:04:01

@SelyemSonkaPini: Daninak részegen nem jutott eszébe a diplomatikus hölgy kifejezés,így a másikat mondta. :-)

Kosztarika 2021.01.03. 18:05:19

@TheLynx70: maradjunk a pininél. :)))
A jóistenke küldött a villába, mostmár örökkön örökké barinők.
Azért sírni nem fogok, ha kiesel, csaxólok!

TheLynx70 2021.01.03. 18:10:09

@Kosztarika: :-D Majd beszélj ki, ha kiestem. :-D Az csak erősíteni fogja az öribarinőségünket. :-)

TheLynx70 2021.01.03. 18:12:10

Egyébként, hogy a Villa Negráról is beszéljünk, én Mercédeszből még nagyon sokat kinézek. Továbbra is tartom, hogy igazi manipulátor a leány. :-)

Raspberry Cake 2021.01.03. 18:15:09

Tippmix (lopom vadmalac ötletét:DD):
Melyik lány és melyik fiú szedett fel szerintetek a legtöbb kg-ot? A válaszokat (1-1 nevet) az adás kezdetéig írhatjátok le. A jutalom legyen meglepetés:))
Tippjeim: Vivi és Renátó

TheLynx70 2021.01.03. 18:19:15

@Raspberry Cake: Én arra lennék kíváncsi, hogy mit esznek? Mindenki magára főz? Robit tudjuk, mert mondta, de azt is, hogy a többbiekre akkor, ha kérik.

Gia 2021.01.03. 18:20:10

@Raspberry Cake: De nekem is Vivi és Renátó..Aki a legtöbbet fog fogyni az pedig Robi.

Raspberry Cake 2021.01.03. 18:21:56

@TheLynx70: Szerintem Robi és Vivi főz mindenkire a legtöbbször, a többiek csak elvétve.
@Gia: Feljegyezve:))

Qqts 2021.01.03. 18:23:44

@TheLynx70: az a szemetlada Lobi, meg Vivi hizlalta fel oket! Biztosan ezert foztek rajuk. Mocsokos egy tattika ez. A legmocskosabb fajta.

Tudom h baromi unalmas, hogy megint M&M’s-eket rangatom elo, de azt irjatok nem akarja megpocsekolni a lanykat. Mar reg meghagta. Errol tegnap is ment a vita koztuk. Mondd ki-nem mondom-mondd ki-tudod te is-

Qqts 2021.01.03. 18:25:18

@Raspberry Cake: fiuk kozul Rencso vagy Dani

Lanyok kozul talan Vivi

Fu Szekh Li 2021.01.03. 18:25:34

YEAH!!! ™®©

(bocs, most értem haza)

mocskosmacska 2021.01.03. 18:26:15

Ezt a videot gondolom már láttátok, de szerintem nagyszerű, két dolog miatt.
rtl.hu/rtl2/valovilag/extra-vv-fru-es-vv-renato-aggodnak-hogy-mi-lesz-most-veluk
1. A grincs evési technikája
2. Amikor a grincs bejelenti, hogy tőle a rosszindulat áll a legtávolabb.

Raspberry Cake 2021.01.03. 18:26:16

@Qqts: Plusz véletlen sem játszik szerepet a hízásban a bulik során elfogyasztott alkoholmennyiség, biztos azzal is ők itatják le a többieket:DD

TheLynx70 2021.01.03. 18:29:29

@Qqts: Ha megvolt Múúnak, lehet már ezért sem kell. Ebben az egyben Merszi gyengíti magát, pedig nagyon tud játszani az emberekkel. Nem tudatosan, ebben semmi tattika nincs, ösztönösen. Maga sem tudja mire képes. Persze lehet, hogy nincs igazam. :-)

Ármándójózsi 2021.01.03. 18:30:39

@Raspberry Cake: Te is beteszel egy maszkos képet magadról, Sütike? :DDD

Fu Szekh Li 2021.01.03. 18:30:43

@SelyemSonkaPini: Tényleg a MÁV kívánt már Kellemes karácsonyi ünnepeket? Mondjuk húsvétig még van ideje.

TheLynx70 2021.01.03. 18:31:11

@Raspberry Cake: Ja, szerintem Renátó és Dani. :-)

Raspberry Cake 2021.01.03. 18:36:09

@TheLynx70: Közülük ki a lány?:DD
@Ármándójózsi: Csak veled egyszerre teszek ki olyat:PP Egyébként még nincs elég polgárpukkasztó maszkom, 3 napja rendeltem aboutyou-ról ilyet, még nem érkezett meg:))
aboutyou.hu/p/about-you/szovetmaszk-charlott-4868967

mocskosmacska 2021.01.03. 18:36:11

@Fu Szekh Li: Mondjuk én már kezdem megszokni, hogy hogyan fogyasztja az ételt. Szerintem ő nem eszik, hanem küzd az étellel.

Ármándójózsi 2021.01.03. 18:36:12

Apropó...

Igazán nagyon kedvesek vagytok hozzám, végi nyálaztam kb. 1296 hozzászólást, de basztatok válaszolni a szerényen feltett kérdésemre, mert minden más ugye fontosabb, szegény Ármándó nyomoránál, úgyhogy jól van, majd én is ilyen leszek... :'(

Balra el...

2021.01.03. 18:36:32

@Raspberry Cake: ezzel csak az a baj, h nekem a kezdetek óta gyanúsak a mféle adatok, amik a játékosok adatlapjain meg lettek adva. nem azt állítom, h az rtl kozmetikázta őket, valószínűbbnek tartom, h eleve, a kérdőív kitöltés alkalmával maguk a jelentkezők írtak kissé valószínűtlen számokat bizonyos paramétereikhez (magasság, testsúly).

ld. péel amanda adatlapja, 173 cm magasság, 75 kg. ühüm, persze, ha csak fél lábbal állt a mérlegre, talán.:D

a renátónak a - beköltözés előtt bevallott - 110 kg-ot elhiszem, csak vmiért a 186 centi testmagasság tűnik túlzónak vele kapcsolatban.

de azért a lyáték öröméé' tippölök (hátha egy guruló sékel lesz a főnyeremény!:D)

merci puffadt meg talán régi önmagához képest a legjobban (anno 164/50-et adott meg), egy 6-7 kilesz lehet felugrott rá, már csak azért is, mivel nincs rendszeresen karbantartva vízszintes lambadaórákkal.:'D

kanok közül, renátóröfit írnám, bár ő már a beköltözésekor is folyós halmazállapotú vót.:|
a basic 110 kilójára még rázabált egy 8-10-et valszeg.

Raspberry Cake 2021.01.03. 18:40:28

@Ármándójózsi: Nem tudok a miértekre válaszolni, intézz hozzá egy tiszteletteljes kérdést ez ügyben:DD Kitett egy mutass egy képet sztorit, valaki megkérte, hogy olyan emberről mutasson, akivel kint is tartani fogja a kapcsolatot, erre kirakott egy közös képet Bálinttal mindenféle magyarázat nélkül.

Gia 2021.01.03. 18:40:41

@Ármándójózsi: Én sem tudom a választ és én is vártam,hogy valaki reagál.Ez a Gábor - Bálint kapcsi,ugye?

TheLynx70 2021.01.03. 18:41:35

@mocskosmacska: Nekem az első másodpercek után egy Alien film jutott az eszembe. :-D Utána pedig az, amit Frutti kint kapni fog Rönótól, amikor megpróbál leválni róla.

Gia 2021.01.03. 18:44:28

Ma az lesz még a frankó,hogy szépen kitakarítottak szilveszter után,erre elkezdik egymást liszttel,vízzel és még ki tudja mivel leöntögetni..

TheLynx70 2021.01.03. 18:45:26

@Raspberry Cake: Jóvan, akkor Renátó és öööööööööööööööööööö, öööööööööööööööööö, Vivi. :-) Meg az összes többi, de az utolsó mondatot hagyd figyelmen kívül. Kérlek. :-D

Raspberry Cake 2021.01.03. 18:46:39

@vágtázó vadmalac: Ez bennem is felmerült, torzíthat a végeredményen, de jobb híján fogadjuk el igaznak a bediktált vagy beírt kezdeti adatokat.
Minden eddigi tipp rögzítve:))

Mók_Ica 2021.01.03. 18:48:04

szasztok :))) sumáker vanda épp debütál az új rtl-es sorozatban..... :DDDD

tvbuzi 2021.01.03. 18:48:52

@mocskosmacska: a végén azt mondja: ma bezzeg nincs kiválasztás.
Mi lenne ha lenne? Megpakolnák Grincset.

TheLynx70 2021.01.03. 18:48:53

@Ármándójózsi: Én arra tippelek, hogy visszanézte az adásokat, és megvilágosodott. :-) Vagy legalábbis olyat látott, ami átírta a lehet egy véleményét.

2021.01.03. 18:48:56

@Ármándójózsi: én nem is tom, mi vót a kérdés(ed), most elolvastam minden mai hsz-edet, és csak tippelek, mivel szövegértelmezni csak szabolcsi, 80 iq-s koszlidérc szinten tudok:'D, h a gáboros-bálintos izére lettél vón' kíFáncsi?

arra nem tok válaszolni, mert egy olyan jöttem-láttam-szoptam részt se láttam/és nem is tervezek megnézni a jövőben, kivéve, ha én lennÁk benne a főszereplő, vmint a mellékszereplőket is én jácczanám, meg a statisztákat és a díszletet isch.

de azért tippelek, mert nátha bejön: gábor már nincs annyira vakon, sejti/reméli, h az őt megsemmisítő százalékkal kint hagyó bé szánalomból hozzá basz egy kis pízmagot a horrornyereményébű', amiből momentán siófokon egy fél panellakásra futná - megalol.
(bár az is igaz, h szabolcsban, dzsináék környékén az egész cigánysort megvehetné, tokkal-vonóval, és még maradna nettó 35,8 milliója a 36-bú')

pomac 2021.01.03. 18:49:56

@mocskosmacska: láton gina azért volt ilyen bátor mert letolt előtte egy kupicával :)

Qqts 2021.01.03. 18:54:15

@vágtázó vadmalac: szerintem validak voltak az adatok. A kamera koverit.
Ha kulsoleg nezem a csajokat, en igy latom:
Amanda combos, fenekes, cicis, de formas, van dereka. Sok faszi bukik a telt csajokra.
Vivinek pl nem ilyen szerencses a testalkata, szegenynek egyben van az egesz teste, mint egy uszadekfa. Se dereka, se csipoje. Jo az teny, hogy bogyos es a szaja is szep telt.
Virag hiaba vekony, szamomra semmi noies nincs benne. Se feneke, se semmilye nincs. Szep a szeme es kifujt.
Mercike pottom, normal testalkatu, viszont olyan, mintha a felsoteste nem lenne kapcsolatban az alsofelevel. Aranytalanul vastagnak tunnek a labai a felsotestehez kepest. Szerintem formas. Tobben irtak regebben, hogy lottyedt a popsija. Szerintem nem az.
Fru testalkata szep, arányos.

Gia 2021.01.03. 18:55:01

A kisfilmek közt van egy olyan is,hogy Vivi beesik a kanapé két része közé.:-)Azok a fránya pluszkilók,már az ágy sem bírja el.. :-))

TheLynx70 2021.01.03. 18:56:38

@Fu Szekh Li: Nekem ebben a videóban feltünt, amit le is adtak. Mercédesz azt mondja, nem iszik többet, mert: " A bátyám pofon vág." Nekem is van bátyám, soha nem vágott pofon. Semmiért. :-)

2021.01.03. 18:58:05

@Ármándójózsi:
Mer' az olyan egyedi es kreativ....
Ohh wait...

TheLynx70 2021.01.03. 18:58:49

@Qqts: Uszadékfa?? :-D :-D Nagyon bejön ez a szó! :-D

PYT 2021.01.03. 19:01:33

@VV Erőlegény: huhh Erőlegény, ez a hsz annyira top, hogy legszívesebben minden mondatodat külön-külön ékágéznám, annyira megegyeznek a meglátásaid az enyéimmel, köszi, hogy leírtad helyettem... :)

És nagyjából hasonló jókat tudnok mondani @Fálki posztcsijára is, némely mondaton a térdem csapkodtam, a "koszlidérc" meg szabadalmat érdemelne, kár, hogy csak most vetetted be, miután kireptettük már a lidércet a fészekből végre... xddddd

PYT 2021.01.03. 19:08:47

@Raspberry Cake: tyű... ezt a maszkot és még sok hasonló vicceset az AliExpressen másfél dollárért megkapod... Szép kis árréssel dolgozik ez a webshop, durvállom...

Raspberry Cake 2021.01.03. 19:12:22

@PYT: Volt kedvezményes kuponkódom, picit olcsóbb volt:)) Aliról nem szívesen rendelek, nem egy negatív tapasztalatom van ottani termékekről:(

Qqts 2021.01.03. 19:12:49

@PYT: gizda az a maszk nagyon. Neztuk mi is cimborakkal :)

PYT 2021.01.03. 19:12:50

@tvbuzi: F*CKYEAH!™®© xddddd

PYT 2021.01.03. 19:13:55

@Qqts: igen az, de vann ezekből rengetegféle, én is berendeltemmpárat (Aliról, azért is ajánlottam;)

Qqts 2021.01.03. 19:19:37

@Raspberry Cake: majd dobsz rola kepet? Kivancsi vagyok :)

2021.01.03. 19:21:35

@PYT:
En wishrol szoktam :) nekem eddig soha semmivel semmi problemam nem volt sot egy rakat alkalommal kesoi szallitaser a penzt is visszakaptam

TheLynx70 2021.01.03. 19:21:50

@Fu Szekh Li: Ez egy tökéletes szó női alakra. Én is ilyen lennék, ha nem figyelek. Ma nem figyeltem, a pizza mellé egy juhtúrós sztrapacskát is rendeltem.:-) A pizza hidegen hagy. :-)

PYT 2021.01.03. 19:22:21

@Raspberry Cake: nah, megint kidobott ez a szar inda, de most szerencsére visszaengedett egyből... De most meg pöntyöghetem be újra, hogy

többezer Ali-rendelgetés során nekem is akadt néhány, amivel elégedetlen voltam, de a ezekre ott van a claim (vagyis itt dispute) opció, még soha nem volt olyan, hogy ne refundoltak volna azonnal... Szal mindent egybevetve, én szeretem.

Qqts 2021.01.03. 19:22:54

@PYT: Aliert en sem rajongok. Szaz ev mire megjon. Mondom ezt ugy, hogy angilalibol rendeltem 2 szettet, dec 26-an, megkoszontek a rendelesem, hogy beerkezett, aztan megkukultak. Egyelore szo sincs rola, hogy kuldjuk te majom...pedig nagy vallalat, nem vmi sufni ceg

Raspberry Cake 2021.01.03. 19:23:42

@Qqts: Ha megjön, akkor igen:)) Bár 11-étől suliba biztos nem ezt fogom felvenni:DD

2021.01.03. 19:25:18

@Raspberry Cake:
Na azert az a maszk nem eppen egy vertol iszamos foszladozo arcot abrazol szoval szerintem nyugodtan felvehetned. Dehat kinel hol a hatar

Qqts 2021.01.03. 19:25:40

@Raspberry Cake: miert nem? En igy jarok melozni. Meg a tobbi hulye maszkomban. Olyan kollegak is megallitanak, akik soha egy budos szot nem szoltak hozzam.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 19:26:01

@PYT: én is szeretem az alit, a mobilomra az összes tokom onnan van, meg két hátizsákom is, meg az üvegfóliáim is :)

2021.01.03. 19:26:13

Ma bejött egy kövér nő a cipőboltba...

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 19:29:23

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: ...megkérdezte tőlem, árulunk-e napszemüveget

PYT 2021.01.03. 19:32:07

@Alice from madness: azt én még nem próbáltam be, mert azt hallottam, drágább valamivel az alinál, de most akkor már tudom, hogy az is oké, jó tudni, köszikeh :) én is jártam így a covidos idők közepén (most már megint hamar megjön minden), hogy három hó elteltével a deadline lejárta után claimeltem a rendelést, nem is egyet, aztán szép sorjában megjöttek mind - de nem para, vissza lehet nekik juttatni a pénzt úgy, hogy lead az ember még egy rendelést, amit nem kér elküldeni...
Amúgy az Alit én azért szeretem (nem tudom, a Wishen is van-e ez a feature, eBayen nem volt, azért szoktam le róla), szal itt vannak fotós review-k, mintbaz Amazonon, és lehet látni, hogy milyen is a cucc a valóságban, amit megrendelnék, így minimális a rizikó... emiatt maradtam az évek során ennél a platformnál. :)

TheLynx70 2021.01.03. 19:32:32

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Deja vu érzésem van. :-D Mára virradóra ilyesmit álmodtam, Mr. Bundy! :-D Nem cipőboltban dolgozom. :-)

2021.01.03. 19:33:02

@PYT:
Itt is vannak felhasznaloi kepek :)

Raspberry Cake 2021.01.03. 19:34:04

@Alice from madness: @Qqts: Magamtól simán felvenném, szerintem a diákjaim is nevetnének rajta, de van néhány idősebb kollégám, akik borzasztó konzervatívak, nem akarom őket megbotránkoztatni.

Fu Szekh Li 2021.01.03. 19:35:19

@TheLynx70: Figyu macsek, biztos, hogy nekem válaszolsz?

Amúgy én is jobban szeretem a sztrapacskát juhtúróval is, meg savanyúkáposztával is, de én magamnak csinálom.

Raspberry Cake 2021.01.03. 19:37:03

Kíváncsiságból kérdezem, nektek hány maszkotok van? Azt hiszem elég tetemes készletet halmoztam már fel:DD

2021.01.03. 19:37:39

@Raspberry Cake:
Aha....hat mint mondtam, kinek mi a polgarpukkasztas.
Mer meg ha egy nyaloka logni ki abbol a szajbol vagy felig beharapva lenne vagy ki lenne nyujtva a nyelve. De igy csak egy vorosre ruzsozott grimaszolo szaj

2021.01.03. 19:39:21

Mér kell mindig rosszra gondolni? Nagyon bejött, de én csak ...-ért rajongok.
(A pontok helyébe mindenki képzelje oda magát, kivéve Hedo, akivel már az elején össszevesztünk azon, hogy Bálint megdönti-e a tésztaképűt, Kosztarika, aki valami nyakigláb zugfirkász után nyíg, aki mellesleg feleannyi távolkeleti harcművészet nevét se ismeri mint én, Alíz, aki nem hajlandó magát összebilincseltetni velem pedig van egy másik kezem is, Olvasó, aki nyilván leszbikus mer csak Gina csöcsei érdeklik, QQTS meg már az előző képén is szemtelenül fijatal vót, az újjal viszont már ki se szolgálnák egy Nemzeti Dohányboltban (viszont kérdés nélkül átnyújtanák neki a napi bevételt), szóval idegállapotba vagyok, kifagyott az összes méhem, nem maradt egy csepp mézem se a csuporban, gecc.

2021.01.03. 19:39:45

@Raspberry Cake:
3, mivel igyekszem ovni a kornyezetet es nem terhelni olyan dologbol keszletfelhalmozassal, ami ujrafelhasznalhato. A ruhaipar az egyik legszennyezobb.
Es hozzateszem h amugy meg basszammeg mert ami wishrol jon az repulovel jon ami ugye megincsak...igyekszem nem halmozni semmit, ha ruhat veszek akkor altalaban Hada es ha uj ruha jon reginek mennie kell pl.

PYT 2021.01.03. 19:40:19

@úgymond olvasó mmkk: nekem is :) meg körmöscuccok, elektronikai, és az összes DiY dolgom - kötés, horgolás, varrógéphez kiegészítők, kreatívkodáshoz eszközök, alapanyagok, és még ezernyi minden; egyedül cipőt és ruhát nem mertem még soha rendelni, mert ki tudja, milyen az alapanyag, na meg a kínaiak méretezési rutinja sem éppen kompatibilis az eu-ban szokásossal... De minden egyéb okés ;)

Qqts 2021.01.03. 19:41:40

@Alice from madness: ki is a csibeszebb? Aki felvesz egy nyalokas maszkot vagy aki tobbet lat bele?

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 19:42:55

na 180 kcal. Malac dógozol remélem, már mindenki nagyon várja a művet.

2021.01.03. 19:43:48

@PYT:
Nekem van Alirol Social distance champion polom es egyebkent az a polo kurvajo minosegu, vastag, pamut alapu de a %okat nem neztem (Ajandekba kaptam amugy,ruhat en se rendeltem kinabol soha)

TheLynx70 2021.01.03. 19:44:22

@Fu Szekh Li: Nem tudom, bizonytalanná tettél. :-) A rohadt számítástechnika tehet róla, biztos is. :-( Egyébként én is szoktam sztrapacskát csinálni, de mivel az uram nem hajlandó lefejelni, ezért csak rendelt vacsora lehetséges. :-)

PYT 2021.01.03. 19:44:43

@Qqts: nekem megjön átlag 3 hét alatt mindig... A regisztrált csomi 2 hét, a sima 3-4 esetleg öt hét, már megszoktam, hogy várni kell, és mire megérkezik, az olyan, mint a mikuláááás, mindig jön valami tutiságosság (tudom, nevetséges, férj is mindig cukkol, de én imááédomm;) xddd

2021.01.03. 19:44:54

@Qqts:
Nekem 8 ki a csibeszebb, a nyalokazasrol a felnottek altalaban a szopasra asszocialnak azert jutott eszembe.

Qqts 2021.01.03. 19:44:55

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: imadom, ha nem szolgalnak ki. Mindig kacsintok es megkerdezem mit iszik

hereverő heverő 2021.01.03. 19:45:15

@TheLynx70: ki hallott már olyat sztrapacskát lefejelni... bmeg

Raspberry Cake 2021.01.03. 19:45:26

@Alice from madness: Mondjuk az a felsliccelt miniruhám, amiből teljesen kinn van a hátam és dekoltált, így csak bimbótapaszt tehetek fel, melltartót nem tudok alávenni:DD Utcára, boltba jó lesz ez a rendelt maszk is:))

MsIreneAdler 2021.01.03. 19:45:29

@Raspberry Cake: nekem van egy pár, de ritkán megyek emberek közé, szóval nem igénylek sokat. Egyszerű, egyszínűek. Ha mondjuk munkahelyen kellene hordani, beszereznék valami jobbat, vicceset vagy szépet!

Fu Szekh Li 2021.01.03. 19:45:51

Na basszus, eddig a lovájlend ment, most meg a teleshop.

MsIreneAdler 2021.01.03. 19:46:36

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: szóval a pontokért rajongsz :D. Jó tudni!

PYT 2021.01.03. 19:47:10

@Alice from madness: ezt láttam, amikor írtad vmikor nemrég és meg is akartam kérdezni, hogy honnan van, csak elfelejtettem, mert éppen kispadra ültetett az inda (vagymi), de akkor most már tudom, köszi, keresek egyet magamnak én is, mert nagyon tecc a szöveg!!! ;)

2021.01.03. 19:47:29

@Qqts: (Elmentem Ukrajnába egy üres hátizsákkal, mingyájövöknemennysehova)

Fu Szekh Li 2021.01.03. 19:48:29

@Raspberry Cake: Akkor a profilképeden a bimbótapasz van?

MsIreneAdler 2021.01.03. 19:48:44

@Alice from madness: mi a qwertee-ről szoktunk rendelni. Nekem van pl. "corben dallas taxi service" - es :D

2021.01.03. 19:49:15

@MsIreneAdler: Az se könnyebb, mer nyulammacskámmókusom már van, meg maszkom is. Nehéz az élet...

TheLynx70 2021.01.03. 19:50:27

@hereverő heverő: Miért? Ha csak annyit iszunk amennyi vállalható, és nem hányunk össze semmit, akkkor simán lehet sztrapacskát lefejelni. :-)

2021.01.03. 19:50:42

(Közben próbálok belefolyni a másik társalgásba is, de elakadtam a zsabós ingnél)

hereverő heverő 2021.01.03. 19:50:45

@MsIreneAdler: nekem volt olyan, mintha matrica lenne ráragasztva, azon meg felirat:
Hello! My name is Inigo Montoya

2021.01.03. 19:51:14

@Raspberry Cake:
Sajnos magas az ingerkuszobom es Bp-n nottem fel. Ez maximum akkor megbotrankoztato, ha temetesre veszed fel. Belegondolva igy hirtelen nem is tudom mi az a viselet amire felhuznam a szemoldokomet.
Jo mondjuk ha allasintejura jottel volna hozzam ilyen ruhaban akkor valoszinu az allast meg nem kapod de a fonoktol egy privat ajanlatot igen

2021.01.03. 19:52:47

@MsIreneAdler:
Ez total random landolt nalam, baratnom nem ezt rendelte de ezt kapta ugyhogy en kaptam az O szulinapjan

Qqts 2021.01.03. 19:53:42

@Alice from madness: pont ez az. Aki emiatt megvet vkit, annak nyugodtan vissza lehet vagni ezzel. Egy nyaloka csak egy nyaloka..persze lehet vele kacerkodni, de alapvetoen csupan egy nyaloka. Gyerekeknel senki sem gondolja tul. (A kiveteleket hagyjuk most)
Felnotteknel miert is kell?

MsIreneAdler 2021.01.03. 19:54:10

@hereverő heverő: az mekkora! Imádom az ilyesmit :D

2021.01.03. 19:54:23

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ:
Nem maradsz ki semmibol en is szegyenlem magam h beleszoltam

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 19:54:32

Halál komoly a sztori. Multi 600-700 emberrel. Kolléga oda rendelte a vibrit és minden a postázási részlegen keresztül ment, felbontva minden küldeményt... Az ott dolgozó csajok jöttek, hogy most ilyenkor mi a helyes eljárásrend... Melyik cégre iktassák? :)

MsIreneAdler 2021.01.03. 19:55:37

@Alice from madness: nincsenek véletlenek! Az a póló hozzád akart eljutni :)

2021.01.03. 19:56:53

@Alice from madness: De így társasági páriává válunk. Szóval a zsabós inget valaki leette olyan csokis-lekváros-diós süteménnyel, oké, de hogy lett ebből divat?

Raspberry Cake 2021.01.03. 19:56:54

@Alice from madness: Ilyenkor úgy szégyellem magam, mert totál igazad van (semmi irónia, komolyan). Legrosszabb szokásom, hogy vásárlásmánás vagyok, hegyekben állnak itthon a ruháim, már a szekrényeimbe is alig férnek el, nem tudom megállni, hogy ami megtetszik és jól is rajtam, azt ne vegyem meg:$ Eddig 29 maszkom van, ezzel a 3-mal lesz 32. Van köztük nagymamám (varrónő) által varrt textilmaszk, vett textilmaszk, FFP2-es maszk, FFP3-as maszk, sima orvosi maszk egyaránt.

2021.01.03. 19:57:05

@Qqts:
Nem utaltam megvetesre arra utaltam h van akinek az mar polgarpukkasztas. En speciel siman nyalokazom is ugyhogy pont leszarom ki mit gondol.
Mondjuk ugy nagy altalanossagban ez igaz alapbol. Az embereknek egyreszt kevesebbet kene foglalkozni azzal, hogy masoknak mi a velemenye, masreszt masoknak meg onmagukkal kene foglalkoznia tobbet, a tobbiek velemenyezese helyett.

2021.01.03. 19:58:01

@Raspberry Cake:
Nekem is volt ilyen korszakom egyebkent. Hugom meg orrba szajba vasarol majd visszakuldi/visszaviszi

Raspberry Cake 2021.01.03. 19:58:41

@MsIreneAdler: Én szinte minden nap
emberek között vagyok, emiatt kell többféle maszk.

MsIreneAdler 2021.01.03. 19:58:44

@Alice from madness: akkor mondom engem mi "húz fel" : fiatal férfi, titok zokniban, csúcsos cipőben és a bokája felett kb 3 centire végződő nadrágban, ami cső :D. Erre azért szoktam magamban kiáltani, hogy miééért?

PYT 2021.01.03. 19:58:48

@Qqts: @Raspberry Cake: én is, csak úgy, mint minden egyéb női hordanivalóból is, kell, higy legyen választék, hát nem? ;)

2021.01.03. 19:59:05

Én most készülök fehérneműt vásárolni (utolsó kétségbeesett próbálkozás népszerűvé válni)

2021.01.03. 19:59:56

@hereverő heverő:
Az elso reakciom a rohoges

Raspberry Cake 2021.01.03. 20:00:01

@Fu Szekh Li: :DDD A profilképemen egy mandulával szórt málnás sütemény látható:))

PYT 2021.01.03. 20:00:23

@MsIreneAdler: pedig ez trendiiiiiii ;))

Qqts 2021.01.03. 20:00:27

@Alice from madness: nem azert szoljak meg mert megvetik? Szerintem de. Egyrol beszelunk mas szavakat hasznalva.

hereverő heverő 2021.01.03. 20:00:43

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: szerintem vegyünk WD40 illatú after shavet. Az tök férfiad

2021.01.03. 20:01:08

@MsIreneAdler:
Mert most ez a divat.
En meg rasztahajjal sokzsebes bogatyaban, deszkas cipoben, es apam kapucnis pulcsijaiban jartam 17 eves koromig.

PYT 2021.01.03. 20:01:44

@Raspberry Cake: nyammm, ez kihívóbb, kint Hedo cicis avija ;ddd

2021.01.03. 20:02:25

@Qqts:
Akkor egyrol beszelunk. Igazabol mindegy. A lenyeg hogy mindenki megbaszhatja a megbotrankozasat, torodjenek a sajat dolgaikkal.

2021.01.03. 20:02:39

@hereverő heverő: Én évek óta azt használom, de csak autószerelőktől kapok ajánlatot. Rohadt reklámok, mindig hazudnak...

Raspberry Cake 2021.01.03. 20:03:39

@Alice from madness: Vidéken nőttem fel, több mint 7 éve Budapesten élek, tudom, hogy itt magasabban van az a bizonyos léc:)) Nekem simán beleférne, de mint írtam nem akarom összerúgni a port a kollégáimmal. 14-18 évesek annyira nem gyerekek már, sőt;DD

PYT 2021.01.03. 20:03:49

@Alice from madness: megalájk tesa, adom a véleményed, csapolj bele! ;))

MsIreneAdler 2021.01.03. 20:03:57

@Alice from madness: tiniként más a helyzet. Én nem voltam lázadó meg divatmajom se, de nekem is volt pata cipőm meg zselézett fufrum szatén trapéznacival :D.

PYT 2021.01.03. 20:06:15

@Raspberry Cake: hú, ehhez képest én csöves kis rookie vagyok, pedig azt gondoltam, túltolom... most megnyugodtam viszont, köszi ;*

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 20:06:55

az, amelyik nyilvánosan leszbikusnak mert nevezni, mert gina csöcsének udvarolok különösen rettegjen. de a többiek is, mert bosszúm nyilvános lesz, könyörtelen, és hideg.

Raspberry Cake 2021.01.03. 20:07:08

@Alice from madness: Nyugtass meg, hogy kinövöm idővel:DD Remélem a húgod is korombeli:))

Qqts 2021.01.03. 20:08:28

@Bo(a)rder Gamer: mondjuk a rendelovel pacsiztam volna.

2021.01.03. 20:08:50

@úgymond olvasó mmkk: Hű, nem lennék most a többiek helyében :D

2021.01.03. 20:09:10

@MsIreneAdler:
Amugy ok, csak h suti ne erezze szarul magat, az evek soran osszegyult ugy 20x db teli sapkam, baglyos, tigrises, cicas, leopardos, betepett, szolidabb, szivarvanyos etc.
Idonkent (mar amig volt tel) nem ertettem miert orulnek nekem az eladok vagy a buszmegalloban aztan leesik h epp vmelyik idiota sapkaban vagyok.
2 eve pedig a kollegaim keresere (mer kurvajofej vagyok) addig vettem fel minden nap masik sapit mig el nem jutottam az elsohoz.
Ja es az elso hulye sapim az Attilaek fele VVnek volt koszonheto ahol belezugtam kacsacsor egersapijaba. Egy olyannal indult a sor

Raspberry Cake 2021.01.03. 20:10:03

@PYT: Ezzel nyugtatom magam én is, csak a szekrények is nőhetnének a vásárolt ruhákkal arányosan:DD

MsIreneAdler 2021.01.03. 20:10:15

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: annyit mondok, hogy a calzedonia-ba ne menj, ha C-nél nagyobb kosarú cucc kell, mert csalódni fogsz :D

Fu Szekh Li 2021.01.03. 20:10:24

@hereverő heverő: @NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Asszem kiszorultunk a felületről, a csajok beültek a virtuális Frei Caféba egy Nyugat-Ugandai kiwis fehércsokis kávéból készült karamellás lattéra, hogy kicsacsogják a cuki rucijaikat.

jacobMayer 2021.01.03. 20:11:09

A kamu adatokkal kapcsolatban egy kis érdekesség. Fru-nak 159 cm magasság van megadva a Valovilag oldalát.

Viszont egy 11 évvel ezelőtti Index cikkben, amiben a tini-Grincset keresi a rendőrség 167 cm-ert írnak. index.hu/bulvar/eltuntkl0124/

Az Index cikkben van kép is, szerintem biztos, hogy a Grincs. Az életkor, név, lakóhely stimmel. A kép nagyon homályos de az orra az teljesen ugyanaz.

2021.01.03. 20:11:40

@Qqts:
Egyszer az IT igazgatonak kuldtem el mailben h "Szeretlek" az akkori pasim helyett...sajnos meg is kapta....

2021.01.03. 20:12:12

@MsIreneAdler: Nem megyek, D-s vagyok, kösz.

MsIreneAdler 2021.01.03. 20:13:30

@Alice from madness: mindenkinek meg van a bogara :). Én pl imádok turizni. Meg táskám van pár darab... A cipő nem izgat hálistennek :D

2021.01.03. 20:13:31

@Fu Szekh Li: Én még nem adom fel. Bemék macskajárással és középen pukedlizek egy nagyot, arra felfigyelnek.

2021.01.03. 20:14:41

@Raspberry Cake:
30.
De mint mondtam O vissza is viszi a cuccokat

Fu Szekh Li 2021.01.03. 20:14:46

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Csak ne téveszd össze a pukedlit a pukival...

2021.01.03. 20:15:26

@MsIreneAdler:
A sapkak nagyresze is Hada

2021.01.03. 20:15:56

@jacobMayer: Megtaláltam az egyiket, máris hívom a megadott számot...

Raspberry Cake 2021.01.03. 20:16:14

@PYT: Mindenki megnyugtatására megígérem, hogy nem fogok ilyen avatart feltenni sosem:DD Alkalmi, bulizós ruha, talán eddig 2-szer jó, ha volt rajtam.
@Alice from madness: Megnyugodtam:))

2021.01.03. 20:17:10

@Fu Szekh Li: Miért, mi a különbség?

Fu Szekh Li 2021.01.03. 20:18:36

@úgymond olvasó mmkk: Kemény légy, mint a büfés szendvics!
Tényleg, te miért nem beszélgetsz a cuki rucikról és az ő megvásárlásukról?

MsIreneAdler 2021.01.03. 20:19:08

@Alice from madness: egyszerűen olyan jó érzés ott vadászni. Olyasmi lehet, mint egy rulett asztalnál állni, csak itt azért nem lehet akkora bukta. Mondjuk nem árucserekor, azt nem bírom, ahhoz gyenge vagyok! Egyszer voltam, soha többé :)

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 20:19:34

@Qqts: Nem tudom pontosan ki tudta meg, de valszeg olyan hétpecsétes titok lett mint a Harry Potterben. :)

Nekem hasonló csak gimiben volt, ahol a pia is közös a sztoriban, ott viszont a fizikatanár nem volt humoránál.

PYT 2021.01.03. 20:19:56

@Raspberry Cake: engem is csak ez szokott visszatartani, bevallom... xdd

Qqts 2021.01.03. 20:20:00

@Alice from madness: egyszer az egyik etkezdemben, azt gondoltam szuper gyors vagyok. Kineztem a hutoben az uditot, de csak egy kezem volt szabad (a masikban talca volt) kirantottam a huto ajtot, gyorsan bedugtam a kezem es a fejem. Ugyanazzal a lendulettel ra is csuktam. Ha ezt nem vettek volna eszre, a talcaval jo nagyot ra is basztam a hutoajtajara. Kihuztam a fejem. Dobbent csend. Megrantottam a vallam, felhuztam a szemoldokom es kozoltem, hogy ezt pont igy akartam. A mutatvanyert ajandek poharat kaptam

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 20:20:50

@Fu Szekh Li: Merd Ő nem olyan plázapicsa típusú jány ! Azé is jön be nekem nagyon:
durva mint a pokróc és rettenetes zenéket nyom be ide ( P.P -vel)
És senkise leszbizze le, mert már nem is vagyok GinaCsöcse !

PYT 2021.01.03. 20:21:15

@Raspberry Cake: én a sütire gondoltam (nyálcsorgatóóó) ;)))

MsIreneAdler 2021.01.03. 20:21:36

@Fu Szekh Li: már miért szorulnátok ki? Nektek is vannak ruháitok, nem? Nem a hüvelygombáról csacsogunk :D

Raspberry Cake 2021.01.03. 20:21:42

@Alice from madness: Egyelőre jó, hogy ennyi van, különben naponta moshatnám őket, ha 3-4 db lenne. 2-szer nem veszem fel ugyanazt a maszkot. Évszakonként szoktam selejtezni a ruháim között, legtöbbször a jó állapotú, szinte nem is hordottakat felajánlom a barátnőimnek, a maradékot ruhagyűjtő konténerbe teszem.

Fu Szekh Li 2021.01.03. 20:22:19

@Alice from madness: Mondjuk én rajtad lepődtem meg a legjobban.

2021.01.03. 20:22:22

@Raspberry Cake:
Akkor maris teszel valamit :)

PYT 2021.01.03. 20:22:58

@SelyemSonkaPini: felismertünk, nyugi, anélkül is, hogy a lánykori neved elárultad volna ;pp

2021.01.03. 20:23:07

@Fu Szekh Li:
Hat mondjuk komolyan amugy a szegyenerzetemnek is szegyenerzete van...

2021.01.03. 20:23:23

VÉLETLENSZERŰ NEM IDEVALÓ HOZZÁSZÓLÁS (?) (!) (...)

Qqts 2021.01.03. 20:23:34

@Qqts: nem az en etkezdem. Nem is ertem h kerult oda egy m.
A lenyegen nem valtoztat

MsIreneAdler 2021.01.03. 20:23:38

@Qqts: szép :D. Én egyszer egy kocsiajtót zártam a fejemre. Randin. Első randin :D. Szóval az ilyesmi nem olyan ritka ám...

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 20:23:54

@Fu Szekh Li: őszintén: nem érdekel a ruhavásárlás, nem is értek hozzá, a farmer-póló-pulcsi, meg a harisnya-szoknya-blúz háromszögekben élek :)

2021.01.03. 20:24:44

@SelyemSonkaPini:
Valoban a pini annyival ferfiasabb szerv mint a csöcs...

Mer mondjuk csocse a Renatonak is van, ellenben pinije csak a lanyoknak

kipcsak harcos 2021.01.03. 20:24:52

@Biriksz_Krokiksz: szia, gyönyörűm! Én is inkognitóban lebzselek itt :)
Habár - kötöCkédés - szintjén felismernek :D

Raspberry Cake 2021.01.03. 20:25:31

@PYT: Akkor félreértettelek, bocsi, de örülök, hogy a süti tetszik:))

2021.01.03. 20:25:35

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ:
Figyelunk rad, meselj. Ha pukkedlizo macska vagy akkor nem vagy te Cheshire Cat alruhaban?

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 20:26:06

@Alice from madness: Ebben van igazság....
De itt a selyemsonka a lényeg ! és vivi !

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 20:26:10

@Qqts: A sztori ennyi, a büntetés azt hiszem a wc-k szabadidőben történő kifestése volt, de lehet, h az a cigi miatt.

2021.01.03. 20:26:37

@Alice from madness: Renátó szerint Bálintnak meg a Mohának is. Szerintem. Ha Fru kiesik, lehet rájukmegy.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2021.01.03. 20:26:39

@Raspberry Cake: én is maszkhalmozó vagyok. 2013 óta sokat vagyok japánban, ahol ez ugye nemzeti sport, szóval nekem nem volt trauma az egész maszkhordás. na most már egy táskám van tele maszkkal és úton van kínából újabb 6

2021.01.03. 20:27:38

@SelyemSonkaPini:
Hat nyuszika en elgondolkodnek a helyedben a preferencialistamon

2021.01.03. 20:28:08

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ:
Mondjuk Mohaet elobb nyalogatnam meg mint Renatoet...

Fu Szekh Li 2021.01.03. 20:28:39

@MsIreneAdler: Mondjuk engem ez pont annyira érdekel, mint a Nyugat-Ugandai kiwis fehércsokis kávéból készült karamellás latte. Nem probléma, mert egyébként annyi mindenről offoltunk itt már, valamilyen szinten még szórakoztat is, csak közünk nincs hozzá.

2021.01.03. 20:28:43

@Alice from madness: Az valami divattervező? Nem lattam Csilagok haboruja... (orosz akcentussal)

2021.01.03. 20:29:29

@Fu Szekh Li:
Pedig mondjuk ez kurvajol hangzott

MsIreneAdler 2021.01.03. 20:29:32

@Qqts: egyszer könyvet fogok írni, annyi ilyen sztorim van :D

@Alice from madness: Dani csecse a legdögösebb :D

2021.01.03. 20:30:02

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ:
Nembaj, cuki vagy, okosnak nem kell lenni.
Az orosz akcentus rohadtszexi

PYT 2021.01.03. 20:30:04

@MsIreneAdler: én az Alival vsgyok így, olyan tombola-fílinges kicsit, ez az én guilty pleasure-öm; a Hádától sajnos viszolygok és minden használt cuccos helytől - oké, most elástam magam végleg nálatok, i know, Alízkát és téged is imádlak, de akkor is, ez van... ;)

2021.01.03. 20:31:11

@MsIreneAdler:
Belegondolva a lanyok kozul is barkiet elobb nyalogatnam meg mint Renato felsotestet. Es ha mar akkor ja. Danie is valahol arrafele van ahol Renatoe.

Raspberry Cake 2021.01.03. 20:31:59

@ミラ: Legalább nem csak én vagyok maszkhalmozó:DD Bár egy cseppet sem bánnám, ha már nem kellene hordani.

2021.01.03. 20:32:29

@PYT:
Lasd sok sorral feljebb, megbaszhatja mindenki aki. Ezalol az en velemenyem se kivetel. De amugy meg ki a faszom vagyok en h barkirol velemenyt alkossak egy szokasa miatt?

Qqts 2021.01.03. 20:33:00

@MsIreneAdler: Dunat lehetne veluk rekeszteni. A barataim meg sem lepodnek, ha eloallok egy ujabb sztorival. Nem is en lennek

Fu Szekh Li 2021.01.03. 20:33:13

@Alice from madness: Mondjuk eléggé kifordultál a profilodból.

MsIreneAdler 2021.01.03. 20:33:21

@Fu Szekh Li: a latte engem sem izgat túlzottan. Az én kedvencem kávém az, amit nem nekem kell megfőzni :). Nem vagyok egy ínyenc, iszom, ahogy kapom.
No de akkor mondd, téged mi érdekel?

2021.01.03. 20:33:37

@Alice from madness: Mehet egy kis malenkij robot, gyevuska? Csak elobb davaj csaszi...

2021.01.03. 20:34:48

@Alice from madness: Daniét előbb ki kéne tépned a kezéből amúgy is :)

Raspberry Cake 2021.01.03. 20:35:07

@Alice from madness: Bálintét és Robiét és nagyon max Mohét nyalogatnám meg, a többi fiúét semmi pénzért:DD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2021.01.03. 20:35:44

@Raspberry Cake: nekem szinte mindegy, de amúgy úgy vagyok vele, hogy majd kint hordom őket

MsIreneAdler 2021.01.03. 20:36:07

@PYT: ne viccelj! Ez azért nem "válóok". Kinek, mi jön be. Az Ali tényleg lutri néha, de én még nem csalódtam. Veszélyesen élünk :)

kipcsak harcos 2021.01.03. 20:36:26

@Biriksz_Krokiksz: csak hogy élesszük a tűzt, kedvedért visszaolvastam, miről beszélsz , banya?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 20:36:30

@Fu Szekh Li: egyébként meg, tudom, #milyennőez :)

Raspberry Cake 2021.01.03. 20:36:42

@Raspberry Cake: Ezzel a túlzott információt megosztó kommentemmel léptem is le.

2021.01.03. 20:37:26

@Alice from madness: Tramvaj! Kraszníj plósagy! Pisztoljet pulemjot!

(A folytatáshoz dobjon be 200 forintot)

MsIreneAdler 2021.01.03. 20:38:12

@Qqts: mindenképp. Régen rengeteget vakrandiztam, mikor bejött anno az online társkeresés a divatba... Voltak érdekes pillanatok!

PYT 2021.01.03. 20:38:42

@Alice from madness: így is van (és ahogy öregszem, annál inkább így van;) ;)

kipcsak harcos 2021.01.03. 20:39:24

@Fu Szekh Li: nem erre válasz, hanem mi bajod velem? :D

2021.01.03. 20:39:35

@Raspberry Cake:
Azokutan h ugy robbantal be hogy rendszeresen gyakorlod az analis szexet ez igazan semmiseg.

MsIreneAdler 2021.01.03. 20:39:53

@Alice from madness: azért szegény Virágét tovább kellene kutatnod, mint Daniét vagy Rencsiét :D
Nekem mó sem tetszik, az a baj.

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 20:41:10

@Alice from madness: nekem a titok kell, hogyan hogyan nem fáj! Azon kívül, hogy én dugjam az ő seggébe

PYT 2021.01.03. 20:42:16

@Fu Szekh Li: és a tippmix? (én amúgy azt is szoktam, ittam szoci szavait a minap ;pp) ;)

Fu Szekh Li 2021.01.03. 20:42:54

@Alice from madness: Tudom, édesszájú vagy (ha jól láttam, akciós a Penny-ben az Asti). Nekem ezeknek a célközönsége azokból az emberekből áll, akik nem szeretik igazán a kávét.

MsIreneAdler 2021.01.03. 20:43:53

@Alice from madness: hát jó :)
Nekem mondjuk a külsőt nagyon el tudja csúfítani a jellemhulladékság :(

PYT 2021.01.03. 20:45:38

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: ez a "táváris ucsícelnyicá, já dákkádüváje vám, szivodnyá nyikto nye ácúsztvujet.." akar lenni? xdd

2021.01.03. 20:45:47

@Hedo a nokedli szaggató:
Majd sutike visszajon es tart belole kiseloadast.

Fu Szekh Li 2021.01.03. 20:46:21

@úgymond olvasó mmkk: Gyönyörű, csodálatos, karakán ;)

2021.01.03. 20:47:11

@Fu Szekh Li:
En mondjuk ilyen kavekurva vagyok, instant es kapszulas kivetelevel barmit is megiszok. (Ha nincs mas, ezeket is)
Mondjuk mostmar kezd hianyozni a kavegepem...

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 20:47:16

Kurvára nem tudok két helyre figyelni eccerre.....
Mirű beszétek ?

kipcsak harcos 2021.01.03. 20:47:46

@Hedo a nokedli szaggató: ki kell mostmár tenni a 18-as karikát, mert innentől csak felnőttek olvashatnak! A triumvirátus kizárva :D

PYT 2021.01.03. 20:48:29

@ミラ: akkor adj egy ötöst sorstárs! ;)

Fu Szekh Li 2021.01.03. 20:49:30

@kipcsak harcos: Ilyen fejjel ne próbálj Bálintot játszani, úgyse megy.
Egyébként semmi. Miért? Kéne?

2021.01.03. 20:49:57

@PYT: Ja, csak egy bizonyos avatar miatt minden vér kiszaladt a fejemből...

(Áj Szív NER)

Kosztarika 2021.01.03. 20:50:56

@kipcsak harcos:
Erre kell belépnem, hogy ki vagyok zárva? De miért??

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 20:51:48

@Kosztarika: Az mégcsak, hogy miért ! DE HONNAN ???

PYT 2021.01.03. 20:51:54

@MsIreneAdler: sameeeeee! pl. most Bálint esetében, kifejezetten szarul néz ki most ezzel a hajléktalan külsővel, de szinte teljesen elfeledtetik a pozitív tulajdonságai...

Fu Szekh Li 2021.01.03. 20:51:54

@PYT: Az kb 10 komment volt, nem uszkve 200 :D

PYT 2021.01.03. 20:52:29

@Fu Szekh Li: ja, nekem egálnak tűnt.. ;pp

Kosztarika 2021.01.03. 20:53:49

@SelyemSonkaPini:
Ne kelljen visszaolvasnom. :(
Mi vót, hogy vót?

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 20:54:46

@Kosztarika: Én se értek semmit se... Igaz, hogy közben filmet nézek :)

Fu Szekh Li 2021.01.03. 20:55:11

@PYT: Szerintem direkt álcázza magát, kevesebb látszik az érzelmeiből a sok szőr miatt.

Qqts 2021.01.03. 20:57:14

@MsIreneAdler: ekg
Nalam visszafele is mukodik. Fel tudja huzni barki kulsejet, egy kedves/jofej jellem

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 20:57:24

@Kosztarika: ha megfejtettétek, mondjátok el nekem is

Qqts 2021.01.03. 20:58:30

@kipcsak harcos: piff
Meg jo h mi TriumViiirek vagyok. Ha jol lattam matol 5-en. Kosztarika bevalogatott egy ujabb versenyzot kozenk. Igy ezt nem veszem magunkra

2021.01.03. 20:59:03

@úgymond olvasó mmkk: Erre a kérdésre csak én tudom a választ, de sunnyogok...

2021.01.03. 21:00:59

@Qqts: "vagyok" ?! Köszönöm, nincs több kérdésem :D

Fu Szekh Li 2021.01.03. 21:01:09

@Alice from madness: Mondjuk én a kávé ízét szeretem, ha jó a kávé, akkor üresen iszom. Nekem ez a málnaágyon áztatott, ecuadori csokoládéba mártott, konyakos ízesítésű guatemalai fair-trade kávé sznob parasztvakítás. De kinek a pap, kinek a paplánya...

malevil2050 2021.01.03. 21:01:23

Gábor, dzsina game over. Most mi a jó franc lesz velem?

2021.01.03. 21:02:50

@Fu Szekh Li:
jo de ami ilyen finom azér én szívesen leszek vakon paraszt :D
btw Asti tippet köszönöm lehet járok is arra :D

Qqts 2021.01.03. 21:03:31

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: kurva nehez a kadbol nyomonkovetni az esemenyeket es kozben ertelmesen reagalni

2021.01.03. 21:03:48

Mi lett a Bálnával amugy?...

PYT 2021.01.03. 21:04:05

@jacobMayer: hogy miiiii?? (kár volt előkerülnie)

2021.01.03. 21:04:47

@Qqts: Az vogymuk, te nemzetrontó! :D

Qqts 2021.01.03. 21:05:45

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: kommenteljel te samponnal a szemedben! Te szittya magyar te

Gia 2021.01.03. 21:06:23

@repuloezustmokus: Igen,és rá hasonlít a körözési fotó,VVFrura meg nem.

2021.01.03. 21:06:56

@Qqts: (Mmmm, kádban vagy? Mi van rajtad? Mennyiért vetted és hol?)

Kosztarika 2021.01.03. 21:07:01

@kipcsak harcos:
Bammeg kipcsak, kizársz, eltűnsz.
Honnan, miért?
Vilmaaaaa, engedj beeee!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 21:07:03

@Qqts: mennyi milosztben teremtüvé elevé miü isemiköt, ádámut, és odutta volá neki paraducsmut hazoá.

Gia 2021.01.03. 21:07:29

@malevil2050: Keress másik Avatart...

2021.01.03. 21:08:16

@Qqts: (Amúgy ha megnézed az avatarom, én is fél kézzel írok)

PYT 2021.01.03. 21:09:51

@Fu Szekh Li: jaaa, hogy a maszk helyett szakállat növesztett.. ;) kár, mert sima borostával tökre jól bír kinézni..

2021.01.03. 21:10:01

@Kosztarika: Jó, de milyen színű? És hány?

Fu Szekh Li 2021.01.03. 21:10:58

@úgymond olvasó mmkk: Isa teremtüvé az ogivoul bolugut, isa aláuvá ghechi souk koumentet, isa vakará az fejit, mirt muar üsem toudja, huol tart.

PYT 2021.01.03. 21:11:34

@malevil2050: már csak a grincs marad akkor, ha ennyire az öngyi-alkatú csajszik jönnek be.. ;pp

Kosztarika 2021.01.03. 21:12:01

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ:
Azt nem tudom, hogy
hány-e.
Szerintem fehér.

Qqts 2021.01.03. 21:13:06

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: a smapon van rajtam. A dm-ben vettem par szaz forintert. Kurva puha lesz tole a hajam es illatos

PYT 2021.01.03. 21:13:42

@repuloezustmokus: igen, ez a lány nekem sokkal helyesebbnek tűnik... Grincs fogsora se türemkedik ki a szájából...

Qqts 2021.01.03. 21:14:15

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: fel kezzel, fel szemmel es jelentem csiiiiiip

MsIreneAdler 2021.01.03. 21:15:10

@PYT: ennyit arról, hogy milyen jókislány volt a Fruzsika...

2021.01.03. 21:17:46

@Qqts: Mostmár mindkét kezem foglalt... ne hagyd abba... (fél szemmel az osz kár dilykiosztóra sandít)

Qqts 2021.01.03. 21:18:44

Aki velem gonoszkodik, azt Rencsula tamogassa a parbajan!

Akkor is, ha jogos

2021.01.03. 21:19:47

@MsIreneAdler: Ugyanmár, nekem is volt olyan ismerősöm, aki ennyi idősen egy hétre leszökött a Balcsira, aztán mégis egészen rendes... vagyis... ööööö... mindegy.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 21:20:20

@Qqts: komoly fenyegetés, én a helyükben megijednék

2021.01.03. 21:21:34

@Qqts: Itt mindenki csak a javadat akarja ;)

Qqts 2021.01.03. 21:21:58

@úgymond olvasó mmkk: van meg a tarsolyomban.

Oooo, hogy a Gina baratkozzon veluk

MsIreneAdler 2021.01.03. 21:23:29

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: nem az a gáz, hogy lelécelt (ha ő van a képen), hanem hogy a kisfilmjében is, meg anyuka is úgy állítják be, mint valami miss tökéletest. Pont mint Virágot, aztán a valóság meg egészen más.

2021.01.03. 21:23:46

ENNEK A HOZZÁSZÓLÁSNAK SEMMI KÖZE SEMMIHEZ. HOZZÁM SE!

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 21:23:59

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Aha... Meg "érted jöttünk elvtárs, nem ellened"

MsIreneAdler 2021.01.03. 21:24:16

@Qqts: rég volt már :
GYERE GYERE GYERE :D

2021.01.03. 21:25:25

@MsIreneAdler: Mondjuk megnéztem volna, ha azzal kampányol a lánya mellett, hogy szavazzon rá mindenki, addig sincs itthon az istenátka... .)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 21:27:01

@SelyemSonkaPini: most láttam a kommentedet, lávcsi :)

2021.01.03. 21:27:54

@úgymond olvasó mmkk: Na tessék. És még én vagyok a rosszhiszemű...

2021.01.03. 21:29:15

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ:
Kerlek szavazzatok a kislanyomra! Nagyszeru, eletrevalo, alkohol hatasara szivesen vetkozik, konnyem gtalalja a hangot barkivel, kedves, jolelku, nehany nap utan mar komoly szexhiannyal kuzd es nem fel tenni ez ellen! Nagyon buszkek vagyunk ra, kerlek szavazzatok ra!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 21:30:02

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: olyan szépet írt, egyem meg a kis szívét nekijje

Kosztarika 2021.01.03. 21:30:15

@Qqts:
Jókívánságok:

Böfögjön le a Vivi
Dani fegyelmezzen
Merci legyen beléd szerelmes
Legyen a tiéd Bálint jégárpája
Fru légyen veled őszinte
Renátó köpjön a szádba

2021.01.03. 21:31:25

@Alice from madness: Jó, de ennyiből honnan tudnám, hogy melyikre kell szavazni?

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 21:32:02

@Kosztarika: és Adjon neked tanácsot a Renátó ! (mert az is pusztító volt eddig:)

Gia 2021.01.03. 21:32:09

Azért kíváncsi vagyok,hogy mit kell ahhoz Recskának csinálnia,hogy Fru fejében elpattanjon valami és tényleg lekenje neki azt a büdös nagy pofont,amit beígért.Várom..

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 21:32:46

@SelyemSonkaPini: ÉS: Legyen logopédus sextanácsadód a Lobi !

2021.01.03. 21:33:26

@Kosztarika: Nekem a Merciébe borsózott bele a hátam. A többit kapásból hárítom egy csicskagyászgecivel

2021.01.03. 21:33:26

Koszonom hogy megoszthatom hogy nagyon szeretnek egy beszelo jegesmedvet. Megegyszer koszonom.

#kozerdekukozlemeny #baglyotESjegesmedvetmindenkinekmozgalom

Gia 2021.01.03. 21:33:38

@Kosztarika: Aludjon melletted a Dani...
Mossa ki a ruháid Amanda..

Fu Szekh Li 2021.01.03. 21:34:38

Közben addig ezt becsempészem ide:
www.youtube.com/watch?v=hMddte6yD2w&ab_channel=TrackerProTeam175
Úgy havonta megnézem, meghallgatom, mindig felvidít.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 21:35:33

@Gia: Mondjuk a mellére kakkant, egy légycsapóval szétcsapja amikor alszik és
azt üvölti vigyorogva: MEGLEPETééééééés!

Qqts 2021.01.03. 21:36:26

@Kosztarika: @SelyemSonkaPini: @Gia:
A Gabor szaritsa be a hajad!
A Diiihiiigooohooouuu hianyozzon neked!
Hogy a Gina szimatoljon meg!

Qqts 2021.01.03. 21:36:54

@Qqts: A Rencsula koszontson nevednapjan!

2021.01.03. 21:36:58

@Gia: Szerintem nincs olyan. (Amíg rá nem jön, hogy nem Kanci nyeri meg a 36 misit)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 21:37:45

@Qqts: diiiiiiiiihiiiiiiiiiiigoooooooooohoooooooouuuuuuuuuuuuu

2021.01.03. 21:37:50

@SelyemSonkaPini: Neeeeeeem, akkor se, mer az olyan férfias...

Gia 2021.01.03. 21:38:30

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Már annak is örülnék ha legalább 2 napra összevesznének...

Qqts 2021.01.03. 21:38:43

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 21:39:07

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Mondjuk igaz: a valódi férfi legyen humoros és ugyanakkor kedvesen belsőséges :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 21:39:38

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE ™️®️©️

2021.01.03. 21:39:50

HOZZÁK VISSZA PSZICHOAPUT!!!!!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 21:40:05

írjon nektek búcsúlevelet az amanda.

Qqts 2021.01.03. 21:41:06

@úgymond olvasó mmkk: h a Gabornak legyen egy velemenye rolad

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 21:41:40

Legyen Tesvíred a..... BÁRMELYIK :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 21:41:59

@Qqts: kampányoljon neked mercédesz :DD

2021.01.03. 21:42:07

@SelyemSonkaPini: És minden helyzetben jól működjön a nyálelválasztása

Spitzbaue® 2021.01.03. 21:43:21

@SelyemSonkaPini: Szerintem ez férfias, egy igazi férfi így viselkedik. Grúnak legalábbis valószínűleg így jönne le, mert a végén kedvesen vigyorog Csula úr, illetve akkor már Kula úr. :-D
Úgyhogy találj ki jobbat (rosszabbat)!

2021.01.03. 21:44:29

Legyen hozzád empatikus Gáspár Győző!

Kosztarika 2021.01.03. 21:45:14

@úgymond olvasó mmkk:
Főzzön rád a Virág!
nagyarul: dögölj éhen. : D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 21:46:03

@Kosztarika: tanítson meg fogat mosni téged a grincs!

2021.01.03. 21:46:31

@úgymond olvasó mmkk: Az nem jó, az MMKK mindenkin élvezkedik

Fu Szekh Li 2021.01.03. 21:46:41

YEAH!!! ™️®️©️

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 21:47:45

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: akkor hívjon fel téged telefonon a gáspár győző.

Kosztarika 2021.01.03. 21:47:58

@úgymond olvasó mmkk:
Amanda szarozza össze a fogkefédet!
Gina legyen a munkatársad!

Fu Szekh Li 2021.01.03. 21:48:27

@Qqts: Na most minden csupa víz lett...

2021.01.03. 21:49:38

Fenyítsen be téged az Alice! (ijedten elhallgat és a szájára tapasztja a kezét)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 21:54:00

Sziasztok, szép estét! :-)

A hízóversenyre a tippjeim: Rencsula és Vivi. Már csak azt nem értem, hogy Rencsike hogyan akart fogyni. Azt hitte, hogy majd a kanapé megoldja? Na mindegy.

2021.01.03. 21:55:13

@Kosztarika: Rodázni? (énkérekelnézést)

MsIreneAdler 2021.01.03. 21:58:15

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: jó nyilván mindenkinek a saját gyereke a legjobb. De valahogy fura, hogy Fru olyan okos, jótanuló volt, szeretett is volna fősulira járni, de állítólag nem volt rá pénz. Ja utazni meg autóra volt. Nem igazodok én el ezen.

Qqts 2021.01.03. 21:58:20

Csapjon le ratok a RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

Diiirrr de durva

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 21:59:37

@úgymond olvasó mmkk: Kövezzetek meg, de nekem komolyan tetszett, amit az öreg lenyomott egyedül. :DDDD

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 21:59:41

@Kosztarika: Dzsina mondja a kortársbeszédedet!

Kosztarika 2021.01.03. 21:59:50

@úgymond olvasó mmkk:
Mégegy utsó kezdés előtt:
Ujjazzon még téged Digó!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:00:04

@MsIreneAdler: Dubai... szerintem több szó erre nem is kell. :D

Qqts 2021.01.03. 22:00:11

Sejtettem, hogy ennek sikere lesz es millionyi kommentet general, de felulmultatok az elkepzeleseimet

2021.01.03. 22:00:47

@MsIreneAdler: Miért, azon eligazodsz, hogy minden gyártó szerint az ő mosópora tisztít a legjobban? :)

nicu71 2021.01.03. 22:00:53

@Qqts: uristen nee,ez már tényleg sokk

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 22:01:43

@Kosztarika: azért annyira nem vagyok kiéhezve, higy rá merjek fanyalodni gina diiihiiiigooohoooouuujára

Mók_Ica 2021.01.03. 22:02:07

@ppupu: kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 22:02:30

rajzoljon le mindegyikőtöket Gina. szórakoztasson benneteket fejenként egy talicska aprómajom. tisztelettel

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:02:35

@ppupu: Köszi, majdnem lemaradtam. :-)))))

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:02:55

@Kiégett Hobbynyúl: na igen. Ez meg a másik. Mindenki tudja, hogy a köznyelvben mit jelent dubai. Miért tartotta fontosnak ezt belerakni a bemutatkozóba?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 22:03:09

ja, és maszturbáljon rátok bálint a nyugiszobában.

2021.01.03. 22:03:20

Öltöztessen a VV sztájlisztja!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:03:45

@MsIreneAdler: Nehogy valaki vagyonosodásit kérjen rá. :D

princejesus 2021.01.03. 22:03:58

Azt nem meri mondani hogy Dani is idegesíti

Kosztarika 2021.01.03. 22:04:01

Milyen értelmesen beszél Virág. Jól is lát.

Qqts 2021.01.03. 22:04:19

@nicu71: ne haragudj, elragadtattam magam :D

tvbuzi 2021.01.03. 22:04:26

Győző legyen a postás nálatok

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:04:45

@Kosztarika: Neki eddig is voltak nagyon jó észrevételei.

Cimili2 2021.01.03. 22:05:56

@ppupu: köszcsi!!:)
most jókat mond virdzsi, de dani fülén biztos csak átfut.

Qqts 2021.01.03. 22:06:19

@MsIreneAdler: szerintem kamu az a Dubaj.
Mi az a fej, ahogy Rencsula dolgozik rajta? Ki fizetne ezert? Vagy ez a free trial? Fizetosben van hű meg ha?

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:06:32

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: ha Fru mosópor lenne, nem venném le a polcról, nem fizetnék érte :). Csak retkesebbek lennének a ruhák tőle.

2021.01.03. 22:06:36

@Kosztarika: Ha a "rátok" másik fele Recska, akkor az.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:06:37

@tvbuzi: Rosszabb nem lehet, mint a miénk. Ő is maximum az értesítéseket dobja be. :D

2021.01.03. 22:08:13

@MsIreneAdler: Hát ja, a VV márkanév eléggé leértékelődött...

Spitzbaue® 2021.01.03. 22:08:19

Kár Danielláért, kedveltem. Ha lesz Múval párbaja, Mút választom.

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:08:31

@Kiégett Hobbynyúl: lehet számlát is adott, szóval rendben van :)
(anyuéknak nem tűnt fel hogy nyaralás után több pénzzel ment haza, mint amennyivel elment :)?

princejesus 2021.01.03. 22:09:42

Moh most már összekaphatná magát, Dani szólt bele a kapcsolatukba és ő sértődik meg.

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 22:10:01

Mélyen utópiszukus lenne ha egyszer Dániel 3 mondatban eltudná mondani az egymondatos mondókáját. Úgy kell processzálnom, mintha valami titkosszolgálat rejtjeles üzenetét fejteném

2021.01.03. 22:10:07

@MsIreneAdler: Azt mondta, hogy azt úgy találta. A parkolóban.

Mók_Ica 2021.01.03. 22:10:09

fru kit kedvel egyáltalán??? mindenkire csak fújol....

Kosztarika 2021.01.03. 22:10:11

Fru nem kérne bocsánatot.
Mi is volt 3 napja??? A semmiért pitizett Csulának. Broafff

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:10:11

@MsIreneAdler: Akkor igen. :)) Anyuék valószínűleg büszkék voltak a kicsi lányukra, milyen ügyes.

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:10:22

@Qqts: Rencsi nem fizetővendég. Az ingyen kefélőknek ez a fej jár. Akik perkálnak, gondolom azoknak van full szervíz lelkesedés meg minden :)

Spitzbaue® 2021.01.03. 22:10:44

A mocsár már önmaga szterotípiája, (ha ennek a mondatnak van egyáltalán értelme)

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:11:25

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: basszus, hogy én még sose nem találtam nyaralás alatt egy halom pénzt... :D

Mók_Ica 2021.01.03. 22:12:20

elvesztettem a humorérzékemet.... ebben mi volt vicces, hogy vivi leöntötte vízzel robit??

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:12:31

@Kiégett Hobbynyúl: nagyon ügyes. A paraván mögött az elején meg is mutatta!

PYT 2021.01.03. 22:12:45

@Niemandhäuser: én is, pont ezt akatam mondani, hogy proliurat az elején kedveltem, de csúszik lefelé egyre gyorsuló tempóban, no brake... kár érte, de egy suttyó tényleg. Viszont hogy a Robi sunyi, azt az egyet a mocsárnégyes teljesen jól látja... (nekem meg a driccet ne kéne már látnom többé!)

2021.01.03. 22:12:59

@MsIreneAdler: Mert biztos nem Dubajban nyaraltál. Ott lehet :D

Mók_Ica 2021.01.03. 22:13:27

@Kiégett Hobbynyúl: @Hedo a nokedli szaggató: de néha még azt is megkérdőjelezi.... sztem....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:13:33

@MsIreneAdler: Na ugye? :D Profi mozgása volt, de utána előadta, hogy ha bezzeg nem lett volna ott az a paraván...

PYT 2021.01.03. 22:13:44

@Mók_Ica: nem tudom, és most hönnek ezek az általános skola alsó tagozatos csínyek.... UNCSIII!!!!!!!!

mocskosmacska 2021.01.03. 22:13:59

@PYT: Daniról az első benyomásom az volt, hogy egy magától elszállt fasz. Aztán megkedveltem, aztán elkezdett lemenni zuhanórepülésben.

mocskosmacska 2021.01.03. 22:15:05

De Robi mi miatt sunyi? Én nem látom rajta.

tvbuzi 2021.01.03. 22:15:26

Hogyhogy nem vetkőztek le a mérlegeléshez?

mocskosmacska 2021.01.03. 22:15:49

Nem hiszem, hogy Merci 58 kg. Én 60 vagyok a 171cm-el, és ő vékonyabb nálam.

2021.01.03. 22:15:59

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ:
....
Ennyire hianyzom h a tavolletemben a villalakok koze keverve kell emlegetni?

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 22:15:59

Én igazi tőtött galamb vagyok! 154cm és 72kg, mindjuk ebből 10kg a 2 cukici

2021.01.03. 22:16:48

@mocskosmacska: Abból a családból egy élelmes pszichiáter szerintem egy évig kényelmesen megélne.

mocskosmacska 2021.01.03. 22:17:07

Vivinek volt esze, hogy levette magáról a felesleges ruhákat mérlegeléshez.

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:17:35

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: ja az lehet. Én majom még ahhoz sem értek, hogy jól válasszak nyaraló helyet :). Na majd jövőre :D

2021.01.03. 22:17:51

@mocskosmacska: Azért kicombosodott rendesen.

mocskosmacska 2021.01.03. 22:18:16

Mi miatt nem akar senki sem edzeni? Sportolni tök jó.

2021.01.03. 22:18:58

@Alice from madness: Ennyire, de az azért volt, mert nagy volt a verseny, valami extra rémeset kellett mondanom :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 22:18:59

GYERE LE JÓISTEN! GYEREEEEE!

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:19:23

@Kiégett Hobbynyúl: bla bla 1000 kamera van ott, de a paraván mennyit takar. Húha!

malevil2050 2021.01.03. 22:19:41

Kilók? valami új nincsen? Monnyuk egy katona hét , alvás a sátorban odakint pléh kályhával.

Ego0123 2021.01.03. 22:20:00

@úgymond olvasó mmkk: :):):): Gyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeee

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:20:13

@Mók_Ica: szájbacsulázás. Na most már vicces a vizes sztori :D?

Qqts 2021.01.03. 22:20:26

Azthiszem ezt a tippeldet mindenki bukta

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:20:56

@MsIreneAdler: A hülye fejével ezt bizonygatta. :DDD

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 22:20:59

Mirci milyen alapozót használ? Nekem is olyan kell

PYT 2021.01.03. 22:21:12

@mocskosmacska: ugyanez nálam is, volt egy gagyi belépője, aztán alakította a "kislány" mellett a megmentő lovagot, mellette voltak vicces jelenetei, megmutatta, hogy van lelke - ezekkel jött fel, gyorsan elérte a tetőt és onnan már zuhanórepülésre váltott, ahogy mondod, és azóta egyre rosszabb és rosszabb... Elérte, hogy a Móval folytatott szélmalomharca miatt már Móval szimpatizáljak..

Mók_Ica 2021.01.03. 22:21:13

azért ez a csapat hízott eddig a legkevesebbet.... vagy csak rosszul emlékszem? az eddigi szériákban nagyon sipákoltak a csajok....

mocskosmacska 2021.01.03. 22:21:31

Vivi edzhetne reggelente Robival.

Qqts 2021.01.03. 22:22:30

Fel kilo, erosebb volt a reggeli kv

Mók_Ica 2021.01.03. 22:23:21

@MsIreneAdler: nem, továbbra sem.... eddig foscsi az öfi...... reklám után talán lesz vmi kis történés... :DDD

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 22:23:33

Szavaztam mircire, hátha kiesik a picsába

mocskosmacska 2021.01.03. 22:23:41

A grincs, ha annyira igényes, akkor tanuljon meg csukott szájjal enni, illetve ne álljon le agresszív, szájbaköpős állatokkal. Az nem igényesség, ha valakinek mindig friss a műkörme, az igényesség ennél sokkal több.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 22:23:58

ki hizta a legtobbet? halljam! (en

PYT 2021.01.03. 22:24:02

Nemtom kire szavazzak, nekem Lóbelt a leghaloványabb mostanában, de nem akarok ezen az oldalon szerlesztői szivatásnak kitenni senkit, szal marad a grincs vagy csularecska.... Ki legyen?

Cimili2 2021.01.03. 22:24:20

@Mók_Ica: ja, de várjuk ki a végét. arra nem emléxem, h az előző szériákban mikor mázsáltak, mert ez is számít.

Kosztarika 2021.01.03. 22:24:33

Mi ez a beugratós napi kérdés már megint? Vajon mi lesz a következménye?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:24:35

@tvbuzi: Ideje volt,és igaza is volt.

PP-t imádom a kávés megjegyzése miatt. :DDD Rencsi viszont akkor nem 110 kg volt, mert kerekedett a feje.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 22:24:40

NA akkor :

1. Virág ha nem iszik egy bulin, kimondottan értelmes ! Jókat mondott Daninak!

2. Vivike szimpatikus, de a kutyám értelmesebb!

3. Grincs unszimpatikus most is

4. Rencsi Pfőőőőőőőjjjj

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:24:57

@Kiégett Hobbynyúl: adja az erkölcsös, igényes bulát, közben meg ilyen gettósan mozgatja a fejét, mint egy bűnöző, mikor ocsmánykodik.

PYT 2021.01.03. 22:25:26

@mocskosmacska: a szót se ismeri, úgy van vele kb., mint dricc a prodokatívval... xdd

PYT 2021.01.03. 22:26:15

@ミラ: rajta is gondolkodtam, de ha szivatás lesz a vége?

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:26:19

@Mók_Ica: próbáltam segíteni. Minden csak viszonyítás kérdése pedig :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:26:43

@Kosztarika: Ezen gondolkodok én is. Ez megint amolyan szimpátia szavazósdi, és a legkevesebb szavazatot kapó... általában kihullik.

2021.01.03. 22:26:52

@Raspberry Cake: na hol vannak a tippek? ki nyert? közjegyző él még?:Đ

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 22:27:15

Mi a mai kérdés? lemaradtam...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:27:21

@PYT: Lóbeltünkre szavazol, megeszi őket a retek. :DDDDD

PYT 2021.01.03. 22:27:26

@Kosztarika: ez a gondom nekem is, szavazzunk taktikusssan ;ddd

Kosztarika 2021.01.03. 22:27:53

@Hedo a nokedli szaggató:
Ilyenkor már nem ejtenek ki így senkit. Nem tudom kire nyomjak, megint lila kendő, vagy mi a szar lesz?

Gia 2021.01.03. 22:28:02

Most akkor Merszi és Bálint hízott a legtöbbet??

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 22:28:18

reg varok valakireeee aki csak annyit mond: dricc! akarom mondani, he!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2021.01.03. 22:28:18

@PYT: akkor is nekem ő, valahogy egyre kevésbé bírom, pedig korábban semleges volt. fru nem halvány, mert sötét fekete, renátó piszkos szürke. érdekes, mindegyik lakóház tudnék szerintem színt kötni. kérek időpontot a pszichológusomhoz

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:28:42

@Gia: Mindketten 8,5 kg-ot híztak.

Cimili2 2021.01.03. 22:28:51

@SelyemSonkaPini: ki a leghalványabb a vellában.

2021.01.03. 22:28:52

@Qqts: Ez most egy RANDOM REKLÁM volt?

kozi001 2021.01.03. 22:29:24

Érdekes hogy a harsány, hangos típust mennyire szidják sokan.
Aki igazán gáz az a sunyi típus, aki az összes tesóval jóban. Az nem más, mint Dani.
Jóban volt, Ginával, Renátóval is folyamatosan megy az összekacsintás.
Virág is panaszkodott, hogy Ginával ha megy a buli az ok, mert ő tesó.

Hamarabb fog összeveszni Bálinttal és Robival, mint Renátó tesó havercsótánnyal....
Vagy ha nem is az csak wannabe, az még gázabb.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 22:29:37

akinek nem vagyok maaaaas, epp csak a dricce csucskeeeee

2021.01.03. 22:29:44

@ppupu: kicsit bealudtam, mint egy wannabe-villalakó; elfáradtam a geci nagy semmittevésben, de már kb. egy oldalnyi adagot megírtam/feldolgoztam a vázlatbú'. még ebben a hónapban elkészül, nah.:'D

2021.01.03. 22:30:06

@Kiégett Hobbynyúl: A hangmérnökre szavaztam, de vacilláltam Anikón

Kosztarika 2021.01.03. 22:30:12

Mondjatok mar valamit, kire szavazunk?

pomac 2021.01.03. 22:30:13

@mocskosmacska: @MsIreneAdler: nem mondhatja hogy okos jólnevelt , hagyuk meg neki azt hogy igényes :) ,főleg a szájkontúrja ,ha robi nem szól neki, még most is igényesen rajta lenne :DD

Qqts 2021.01.03. 22:30:50

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: nem-nem. Segitettem Hedonak, megtalaltam Merci alapozojat

Mók_Ica 2021.01.03. 22:30:53

@Cimili2: igen, ez is igaz...

@Kiégett Hobbynyúl: szavaztam fru-ra.... hehehehehe

mocskosmacska 2021.01.03. 22:31:21

@ミラ: Akkor megyek veled a pszichológushoz, mert nekem meg az van meg, hogy melyik ételhez melyik könyvet szeretem olvasni. (pl. Agatha Christie megy a majonézes salátákhoz, Reymonttol a Parasztok meg a tejfölös-káposztás ételekhez, mint a székelykáposzta. A tócsi a 'Végállomás gyermekeivel" jó.)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:31:28

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Tökéletesen megértem. Még a kreatív szerkesztők is játszottak ám.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 22:31:42

@SelyemSonkaPini: gondoltam egy kicsit szétzilálom a bandát a bár hangommal :)))

csodalámpa 2021.01.03. 22:31:51

@Mók_Ica: Itt van bent olyan, aki tud normális kajákat főzni (Robi, Vivi), nem csak mirelit pizzán élnek.

Kosztarika 2021.01.03. 22:31:57

@Mók_Ica:
Oszt ha kap Grincs egy lila kendőt? :((((

2021.01.03. 22:32:48

En nem nezem de mivel belestem es latom h szavazni kell szeretnem ha tudnatok h Vivire nyomtam h hha szerki kavaras van es nem szajiz szerint alakul akkor engem is lehessen anyazni

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:32:49

@Mók_Ica: Remélem, nem lila kendő lesz. :DDD

2021.01.03. 22:33:01

@Qqts: Jobban kell figyeljek, egy pillanat kihagyás és már nem tudom ki kivel van...

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:33:54

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: én a belevalót vezető lányra nyomtam volna, ha lenne.

K_Attila 2021.01.03. 22:34:08

@Raspberry Cake: A "rekordszámú szavazatnál" nem szokták egyértelműsíteni, hogy rekord sok vagy rekord kevés.
Azt hittem, hogy a szavazatok száma üzleti titok az RTL-nek, mert ha nem az lenne, akkor simán bemondanák már műsor alatt is.

2021.01.03. 22:34:14

@Kiégett Hobbynyúl: Azokról azt se hiszem el, hogy léteznek. Mint a jeti

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 22:34:38

Annyira elérzékenyültem ezeken az ajikon, hogy idefostam a padlóra !
Az a kibaszott érzékeny lelkem.....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:34:41

@Alice from madness: Oké. :D
Ebben az esetben drukkolok, hogy szivárvány színű hacukában kelljen rohangálnia, hogy színes egyéniségnek tűnjön. Persze unicornis szarvval.

tvbuzi 2021.01.03. 22:34:46

Végre, a visszatérés

Mók_Ica 2021.01.03. 22:35:08

@csodalámpa: egyrészt igen, másrészt azért isznak nagyon sok alkoholt és energia italt....

@Kosztarika: dehogy kap....

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 22:35:23

remélem nem úgy gondolják, hogy agyilag ki a leghaloványabb, akkor túl sok lenne a választási lehetőség

2021.01.03. 22:35:24

@MsIreneAdler: Őt már nyomja valaki

Spitzbaue® 2021.01.03. 22:35:28

Szépen elbúcsúztatták VV(a)Ginát. így jó menni párbajra, hogy a saját csapatom is temet.

mocskosmacska 2021.01.03. 22:35:34

Vivin tök jó ez az összeállítás.

2021.01.03. 22:35:38

@Kiégett Hobbynyúl:
Mondjuk ha igy alakul azt visszanezem.
A hacukat en is elfogadnam. Van egy nagyon unikornisos oldalam is :)

Mók_Ica 2021.01.03. 22:35:54

fru mennyire el van tévedve.... nem érti....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:36:08

Nyehe, Grincs nem érti, ez hogy történhetett. Pedig... pedig mindent megtettek, hogy Bálint kiessen. :DDDD

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 22:36:45

@SelyemSonkaPini: van egy habzó borom, cinzano asti, kaktusz füge likőr, eper bor, dió pálinka

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:37:12

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: ja ja, gondoltam. Én csak ujjal böködtem volna a nevét :)

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 22:37:14

szegény grincsék... megint idefostam a padlóra az empátiám miatt :(

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:37:34

@Alice from madness: Meglátjuk, ez még vicces is lenne. :-)))

Mók_Ica 2021.01.03. 22:37:39

mercike megint ott van bálintéknál....

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 22:37:59

Megtorló? Jelet kapsz úgy hanyatt basz, mint őszi legyet a kemotox!

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:38:12

Fruzsiiii én szívből rárakooom

Cimili2 2021.01.03. 22:38:16

kit vigyél ki frú? a csulás barátodat!!

Mók_Ica 2021.01.03. 22:38:22

@Hedo a nokedli szaggató: egy asti cinzano-val koccintok veled :DDD

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 22:38:37

@Qqts: Szolnok! Itt körmözik a grincs

Kosztarika 2021.01.03. 22:39:13

Hülye ez a Csula. Megengedi, hogy rátegyék a jelet. Pfff

Spitzbaue® 2021.01.03. 22:39:23

Heh-heh-heh-he-hehehehehehe! :-DDDDDDD
A káröröm a lexebb öröm, mert nincs benne irígység.

Recska most akar menni, hogy ne Bálával menjen. "Bátor, jó, ször Robin!" :-DDDD

pomac 2021.01.03. 22:39:29

ki is lehet sétálni fru nem tart vissza senki csak az egy-két hét ingyenélet :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:39:43

Majd mindjárt megsajnálim Grincset.... ja nem.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 22:39:59

Vele sírok... komolyan :D
De most majd visszagyünnek ! Egyik megy ki, oszt mindkettő visszagyün !!!

2021.01.03. 22:40:09

@Cimili2: Azt nem lehet, mert Recska fog nyerni, és akkor oda a pénz.

princejesus 2021.01.03. 22:40:10

Nem hogy kisétálnának kézen fogva

Kosztarika 2021.01.03. 22:40:13

Ezek síkhülyék ketten. Frunáto

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:40:15

@Niemandhäuser: Poénból azért is Grincset pakolnám meg a többiek helyében. :D

Mók_Ica 2021.01.03. 22:40:18

frut nagyon sajnálom.... szegénykémnek még a könnye is kicsordult a riportba'...... höhöhöhöhö nem is sajnálom....

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 22:40:25

Aaaaa, úgy fogsz,lesni a százalékodra

Cimili2 2021.01.03. 22:40:28

télleg nem érti frú és nem használja az eszét.

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 22:40:49

Frunak a gyűlölködés a természetes lételeme

mocskosmacska 2021.01.03. 22:41:02

Grincs nem érti, hogy mi miatt nem kell össze-vissza összeveszni mindenkivel.

Mók_Ica 2021.01.03. 22:41:57

miről beszél ez a hülye renáta???

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2021.01.03. 22:42:41

fru teljesen megkattant. akár reni, akár fru, én ellenük szavazok.
miért nem adják fel és mennek ki, ha ennyire utálják azt, hogy bent vannak?

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:42:47

Mitől agresszív?
Mivaaan?
Nyugodtan pakoljátok meg mindkettőt! :)

mocskosmacska 2021.01.03. 22:42:54

Robi és Recska mester tényleg nincsen egy szinten, de nem Recska javára.

Ego0123 2021.01.03. 22:43:07

Nem értik a buták, hogy a nézők, vagyis mi szavazunk.

Kosztarika 2021.01.03. 22:43:23

FRU: "Robi nincs egy szinten Renátóval"
Aztakurva.

princejesus 2021.01.03. 22:43:29

Fru már azt akarná hogy mindenki meg pakolja, vissza vágyik Dubajba

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:43:54

Na, már megy a magyarázás, a követők száma. :D
Az eszébe sem jut egyik nyomorultnak sem, hogy a viselkedésüket nem tolerálják a nézők.

Spitzbaue® 2021.01.03. 22:44:14

A mocsárnak az a baja, hogy a többiek nem utálják egymást, és nem állnak bele egymásba. Pfffejjj!

Mók_Ica 2021.01.03. 22:44:45

renátával és fruval nem lehet vitatkozni..... senkinek az érvelését nem fogadják el - ami még ok is lehetne, ha nem azt akarnák elérni, hogy az ő érveiket alapvetésnek fogadja el a másik csoport

pomac 2021.01.03. 22:45:23

fru az alázaos :D oké mindent értek :))

mocskosmacska 2021.01.03. 22:45:23

Mikor fognak belekötni Vivibe? Grincs és Renátó bele fognak köti, mert őt tartják a leggyengébbnek, és őt akarják kivinni.

Mók_Ica 2021.01.03. 22:45:59

robi jóóóóóó :))))

mocskosmacska 2021.01.03. 22:46:14

@MsIreneAdler: Fru nagyon nem látja tisztán magán. Szerintem ez már kóros.

2021.01.03. 22:46:20

Bálint, vedd le a lilát!

mocskosmacska 2021.01.03. 22:46:51

Virág most nagyon jól beszél.

pomac 2021.01.03. 22:46:54

az a nézés ...már látom benne hogy széttépné virágot :D

Mók_Ica 2021.01.03. 22:47:17

@mocskosmacska: belekötöttek..... smuúzolt dzsinának, hogy ne kapjon jelet.... erre mondta vivi, hogy lila kendő volt rajta.... fru nagyon vakon van

virdzsi nagyon jókat mondott megint...

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:48:26

@mocskosmacska: nem. Valóban nem látja. Beteg.

mocskosmacska 2021.01.03. 22:48:32

Dani most szimpi, hogy védi Virágot.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 22:48:49

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: sztem Bálintnak már nem is kéne lila kendő, úgyis ott van minden másodikk phárbajon

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 22:48:55

Új szlogen: A Dani védjen meg téged! :DDDD

mocskosmacska 2021.01.03. 22:48:58

@MsIreneAdler: Nekem is nagyon az az érzésem, hogy ő tényleg személyiségzavaros.

princejesus 2021.01.03. 22:49:22

Őt nem tanították meg

Mók_Ica 2021.01.03. 22:49:33

@mocskosmacska: ekg

igen, fru és renáta egy teljesen más műsorban vannak....

mocskosmacska 2021.01.03. 22:49:39

Grincs mikor mondja megint, hogy Tyű

Spitzbaue® 2021.01.03. 22:49:40

Grincsről qrva jó képeket lehet majd betenni a holnapi posztcsiba. Beteg állat!

plutopluto 2021.01.03. 22:49:46

Soha nem gondoltam volna, de Frunak kivételesen igaza van Danival és Virággal kapcsolatban.

Ego0123 2021.01.03. 22:49:48

nem kell együtt lenni, fel lehet adni is. HP.

Brazen01 2021.01.03. 22:50:34

Ez a Grincs beteg. Látens (nem is annyira) pszichopata.

Mók_Ica 2021.01.03. 22:50:35

vivi is kap egy piros pontot.....

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 22:50:38

a személyiségzavarhoz személyiség is kellene, nem?

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 22:50:51

Dani képes úgy megvédeni, hogy porba aláz

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:51:00

Miért nem sétálnak ki akkor kéz a kézben, ha ennyire nem akarnak ott maradni, ilyen emberek között. Nem tiltja a villaszabályzat. :D

PP banyek. :DDDDDDDDDDDD

gazo 2021.01.03. 22:51:01

Fru felett reped a mennyezet...nincs benne rosszindulat

2021.01.03. 22:51:06

@úgymond olvasó mmkk: Nem az a lényeg, hanem hogy ne legyen rajta, amikor Recska lesz a kiválasztott. Aztán lehet gyávázni egy jót

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:51:18

Fru nem rosszindulatú. Ismeri a szó jelentését vajon?

tvbuzi 2021.01.03. 22:51:32

Győző érkezik
én megyek

Mók_Ica 2021.01.03. 22:51:37

pp vasárnap este kíván jó hétvégét??????????????

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 22:52:34

Fru NEM rosszindulató ! MOndta kinn az előbb ! Én hiszek neki...

Mók_Ica 2021.01.03. 22:52:44

@úgymond olvasó mmkk: agy- és személyiségamputáltak :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:52:58

@MsIreneAdler: Nem. Ő őszinte, megmondta. :DDDD
@Mók_Ica: PP eltévedt kissé, de lehet, neki most lesz hétvége.

PYT 2021.01.03. 22:53:04

@SelyemSonkaPini: Virike milyen értelmesen beszél, ha józan... Ebből az egyetlen szempontból megértem, hogy proli úr nem engedi, hogy igyon, mert sajnos, ha belekezd, képtelen megállni egy-két pohárnál, és onnan irány a béka feneke...

OriginalBlackMamba 2021.01.03. 22:53:07

Rencsike tuti azért akarja, hogy ő legyen a kiválasztott, mert így megúszná, hogy Bálintot vigye ki... szánalmas, beszari, sunyi ember.

princejesus 2021.01.03. 22:53:21

Na Fru egész héten sajnáltatni fogja magát

Spitzbaue® 2021.01.03. 22:53:25

Grincs, ha hazudik egy bazi nagyot, és bebizonyosodik, hogy nem úgy volt, akkor ő tízből egyszer, nagy nehezen elnézést kér, és ezért ő a legkorrektebb ember. Se nem a legkorrektebb, se nem ember: egy grincs.

Mók_Ica 2021.01.03. 22:53:37

én már csak azt hiányoltam, hogy mercinek nem szóltak be, hogy napraforgó......

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:53:41

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Nagyon remélem, hogy ha Recskáé a zöld, Bálint leveszi a lilát és mattot ad neki.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 22:53:50

@ppupu: Igazad van Dani tényleg ilyen ! :D

Qqts 2021.01.03. 22:53:59

Acsarkodtak, mint a kutyak a kerites mogott. Amikor reagaltak volna Higenika kivonult, Grincs orraval vegig szantva a plafont. Az o magassagaval ez nem kis teljesitmeny

Spitzbaue® 2021.01.03. 22:54:02

@OriginalBlackMamba: Én is ezt írtam, de Bála akkor megint le fogja venni a lilát, meglásd!

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 22:54:25

@Mók_Ica: hát mlg van egy órácska! Laza pwtting, kis fisting vagy egy keményebb dugás még belefér

plutopluto 2021.01.03. 22:54:28

Puskás Petinek köszönhetően egy fél pillanatra azt hittem, hogy megbomlott a tér-idő kontinuum, és még csak péntek este van. Rosszul esett a feleszmélés.

2021.01.03. 22:54:45

@OriginalBlackMamba: Erre mondtam, hogy Bálint, le a lilával!

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:54:59

@SelyemSonkaPini: tipikusan az a fajta ember, aki azt hiszi úgy kell vitatkozni, hogy minden érv, tény ellenére elég, ha csak a saját baromságát nyomatja lehetőleg minél többször és minél hangosabban.

Kosztarika 2021.01.03. 22:55:08

@ppupu: Dani embert csinált Virágból. :DDD

Mók_Ica 2021.01.03. 22:55:36

@Kiégett Hobbynyúl: elröppent a szilveszter a hétvégével.....sok volt a cucc.... és kevés az alvás :DDD

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 22:56:13

@Kosztarika: Legyen Dani neve ezentúl a "Nevlőtanár"

Spitzbaue® 2021.01.03. 22:56:23

@SelyemSonkaPini: Igen, ha ő mondta, akkor valóbvan.
Most megvilágosodtam. Köszönöm! :-DDDD

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 22:57:06

Egyébként Vivi tényleg kérte egyszer Ginát, hogy ne vigye ki ! Én emlékszem...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 22:57:08

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Vissza lehet menni 100%-kal vagy azt nem engedné a csatorna? Bálint lépje meg, könyörgöm.
@Mók_Ica: Valaki azért felvilágosíthatná. :DDD

2021.01.03. 22:57:14

@MsIreneAdler: Ismerek pártot, aminek ez bejött... :(

PYT 2021.01.03. 22:57:22

@Brazen01: igen, egyértelműen szociopata, és nem is látens sajnos...

Mók_Ica 2021.01.03. 22:57:27

@Hedo a nokedli szaggató: és ebből még 20-25 perc a belevaló.... a maradék időt beosztjuk :DDD

pomac 2021.01.03. 22:57:51

@Mók_Ica: csoda hogy most azt sem emlegette hogy merci is ütni akart ,most danit emelte ki CSAK :)

Spitzbaue® 2021.01.03. 22:58:14

@ppupu: Embert farag Virágból. Baltával.

MsIreneAdler 2021.01.03. 22:58:21

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: nem akartam a politikát emlegetni, de ez nekem is eszembe jutott. Szóval ne csodálkozzunk, ha ez a vitakultúra a divat itt nálunk.

PYT 2021.01.03. 22:58:34

@PYT: itt még visszafogja magát, mert a kamerák, meg a nyeremény.... képzeld el kint, ahol senki és semmi nem korlátozza...

Mók_Ica 2021.01.03. 22:59:09

@Kiégett Hobbynyúl: majd otthon,bogi megmondja neki :DDD

2021.01.03. 22:59:12

@Kiégett Hobbynyúl: Ugyan, nem merné kivinni, de napokig lehetne kutyázni emiatt.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 22:59:33

Mi itt mind miért nem Renit tartuk a legszimpatikusabbnak ? Mármint miért nincs egy olyan se?

Qqts 2021.01.03. 22:59:37

@SelyemSonkaPini: teny, meg pedig akkor, amikor vegul Amanda lett a kivalasztott.
Tehat, a mostani kivalasztasnal szo sem volt ilyesmirol

princejesus 2021.01.03. 23:00:03

@SelyemSonkaPini: arra kérte hogy ne rakja már rá a jelét

PYT 2021.01.03. 23:00:15

@Kiégett Hobbynyúl: láttad, hogy a driccnél se engedték, gyorsan odavezényelték mellé Merdzsót a maga tiktokos sleppjével...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 23:00:16

@Mók_Ica: Talán felfogja. :D

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Igaz. Kibújna a szög a zsákból rögtön, hogy ki is a beszari.

MsIreneAdler 2021.01.03. 23:00:30

@SelyemSonkaPini: mert aki így gondolja, az is mélyen eltitkolja :D

Gia 2021.01.03. 23:00:38

Virág már elfelejtette,hogy anno a egész társaságot leoltotta..Igaz részeg volt a lelkem.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 23:00:39

@Qqts: Aha, igazad van ! Éreztem, hogy valahogy távoli időben ! NA Grincs ezt használta fel...
Mert egy tiszta igaz lélek !

Mók_Ica 2021.01.03. 23:00:47

@PYT: milyen jók lesznek együtt renátával.... kint... kamerák nélkül..... ki fog menekülni a másik elől???

@pomac: most nem azt akarta kiemelni.....

Brazen01 2021.01.03. 23:00:51

@ppupu: inkább legyen Pygmalion. Vagy Higgins professzor...

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 23:00:54

@SelyemSonkaPini: én srra emlékszem, hogy ne rakd rám a jelet

Spitzbaue® 2021.01.03. 23:01:06

@PYT: Az első pillanatttól szociopata. Mindenkibe belekötött mint a beton már az elejétől. De a lgjobb, hogy belekormányozta magát ebbe a legmélyebb deep shit-be, amit úgy hívnak, Renátó. AKA Csulúr, Renáta, Recska.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 23:01:24

@Cimili2: Értékelném. Legalább egyszer.
@princejesus: Ez így volt.
@PYT: Valószínű, most is ott kellene állnia neki.

Spitzbaue® 2021.01.03. 23:01:39

Hozé megint elmegy a gatyájába.

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 23:01:40

Na itt van győzi és csurog a nyála... ki se tudja mondani :D

Mók_Ica 2021.01.03. 23:02:13

hozé nyelve ma sem forog..... tiszta izgalmi állapotba került..... úgy látom nyálas lett a film.....

Brazen01 2021.01.03. 23:02:21

Amúgy egyre biztosabb, hogy Merci nem csak “redneck”, hanem coquero is.

SzabadEzANév? 2021.01.03. 23:02:30

Na kinek van a legszebb "farkaja"?

PYT 2021.01.03. 23:02:56

@SelyemSonkaPini: én is láttam, azt mondta félig vivcesnek álcázva, hogy "nehogy már rám tegyed a jelet, én nem akarok kimenni, és különben is, én szeretlek téged.." mire a dricc azt válaszolta, hogy hát ő is szereti.... aztán meg kiállt táblához és elkezdte alázni.

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 23:03:00

Én a körülmetélt farkat tartom szépnek! Jöhet a szépségverseny

MsIreneAdler 2021.01.03. 23:03:54

El kellett kapcsolnom. Kozvetítsetek legyetek szívesek :)

Cimili2 2021.01.03. 23:04:42

frú mint egy fadarab.

PYT 2021.01.03. 23:05:28

@SelyemSonkaPini: mert mind rosszul látjuk... xdddd

Qqts 2021.01.03. 23:06:02

Fuszeklinek valo kontent! Kv!

khar0n · khar0n.blogspot.com 2021.01.03. 23:06:30

Na, így tökre nem szeretnék virágos lelkekbe taposni ismeretlenül, de tiszteljetek meg, hogy elmondhassam úgymond a véleményem. Érteni vélem a felfokozott indulatokban manifesztálódó indulatokat ezekben a fura időkben, de ne dehumanizáljunk embereket. Meg úgy általában legyünk kedvesen elnézőek a szereplőkkel, ők adják a kontent. Szerintem jobb így nézni, meg elnézni, mint durván gyűlölködni. Beste leben.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 23:06:38

@Cimili2: Megérdemlik egymást, komolyan.

Ego0123 2021.01.03. 23:07:05

A vasárnapi ebéd után is ez lesz: puszi a hasamra

Spitzbaue® 2021.01.03. 23:07:16

Hozé! Ezt kellett volna videóra venni? Ajánlom neked az Internet 80%-át!

nicu71 2021.01.03. 23:07:28

Huu Vivinek olyan holdvilág képe lett,most tünik fel.Keményen hízott.

Spitzbaue® 2021.01.03. 23:08:21

Az egyik czigányt szopják, a másik nézi. Broáf.

Kosztarika 2021.01.03. 23:08:21

Fru két szopás között Csulának: azt a büdös anyádat.
És milyen lelkes :))))

2021.01.03. 23:08:36

@khar0n: Eskü én most magamba szálltam

Nbl 2021.01.03. 23:09:40

Az itteni kommentek hatására egy percre odakapcsoltam, gondolkodtatok már azon, h vajon Frufru azért töcskölteti-e magát mindig ebben a szemtakaróban, mert nem akarja látni, ki tömködi?

PYT 2021.01.03. 23:09:46

@MsIreneAdler: Gábor ebbe már látványosan belebukott, de ezek képtelenek látni, mi van körülöttük...

Kosztarika 2021.01.03. 23:10:06

@PYT: így volt, emlékszem én is. A teraszon történt.

Qqts 2021.01.03. 23:10:09

Van uj jo kivansagom!
Elvezd ugy a sexet, mint a Fru

Spitzbaue® 2021.01.03. 23:10:24

Hozé olvas minket!!!!!!

Hozé, szarjá' sünt!

nicu71 2021.01.03. 23:10:31

@Nbl: jézusom Győző .. konténert.

PYT 2021.01.03. 23:11:10

@Kosztarika: így van tesa, én is így emlékszem :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.03. 23:11:20

Tudom, hogy ez nem méltó hozzám, de Hozé az anyád picsáját

pomac 2021.01.03. 23:11:25

itt az igényesség megint ... fru ezt miért nem emlegeted :)

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 23:11:35

@Nbl: a biztonság kedvéért hátat is fordít! Öm lovagolt is a szentem, lábai közé kapta a tohony lomha szárazföldön ragadt büdös vízilovat osztsn tyííí

LaciHogyVoltol 2021.01.03. 23:11:37

Dani hogy fogyhatott miközben ekkora csöcsöket eresztett?
Ha lenne egy vak csöcs szavazás, minden lány cicijéről és közé kevernék Daniért is szerintem lenyomná Virágot meg Mercikét a közönségszavazáson :D :D :D

Nbl 2021.01.03. 23:11:39

@mocskosmacska: Na de komoly, h úgy védi, h ő nevelt belőle embert? Baszki, ez a csávó tényleg elhiszi, h Virág a kislány és ő az érett férfiember, miközben Virágnak IQ-ja meg esze is kb 10-szer annyi van mint neki...

Spitzbaue® 2021.01.03. 23:12:09

@Nbl: Szekunder szégyenérzete van.

PYT 2021.01.03. 23:12:27

@Qqts: xddddd és fogazz, mint fru ;ppp

MsIreneAdler 2021.01.03. 23:13:21

@PYT: nem igazán. Az a baj hogy hiába esnek ki, akkor sem jönnek rá.

Spitzbaue® 2021.01.03. 23:14:13

Bazira szeretem Merszi héliumos hangját. De tényleg.

PYT 2021.01.03. 23:15:02

Merga megint transzvesztitára van sminkelve..

Nbl 2021.01.03. 23:15:12

@Niemandhäuser: Mivel ő az egyik szereplő, konkrétan primer szégyenérzete kéne legyen :)

2021.01.03. 23:15:52

@khar0n:
Es el is szallt a szellel.
Te mar nem HV-olsz?

2021.01.03. 23:16:09

@Niemandhäuser: "Pééééééééteeeeeer, de miérnemadoooood nekeeeeem a főnyeremééééééényt...?!!!!!

PYT 2021.01.03. 23:16:28

@Nbl: na majd most, Hozé megmutatja, hogy nevelt Virikéből embert proli úr...

Ego0123 2021.01.03. 23:17:12

gyereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! gyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeere

2021.01.03. 23:17:20

@Alice from madness: Mer nem veszitek emberszámba a szereplőket, ti állatok!!! :)

plutopluto 2021.01.03. 23:17:31

Amúgy Dani hangja egy kicsit transzvesztitás.

Nbl 2021.01.03. 23:17:48

@nicu71: Gyorsan el is kapcsoltam, emiatt a büdös gyökér PedoArmadó miatt nem bírom nézni a BV-t.

LaciHogyVoltol 2021.01.03. 23:19:19

Amúgy nekem a mai események tetszettek: megbomlott a Hős 7-es, de Frunátó volt annyira ostoba, hogy megágyazott annak, hogy előbb azért őket kicsinálják, mielőtt egymásnak esnek.

Remélem a következő lesz a menetrend:

FRU - VIVI (alternatív: FRU - VIRÁG) 15% - 85% - bye bye Grincs

RENÁTÓ - BÁLINT - 8% - 92% - bye bye SHREK

MERCI - VIRÁG - 45% - 55% - bye bye Mercike (PikaPikachuuu)

MOH - DANI - 53% - 47% - bye bye Proli Úr

VIVI - MOH (alternatív: VIVI - VIRÁG) - 25% - 75% - bye bye Pini

MOH - ROBI - na erre nem tudnék végeredményt mondani

Top3: Bálint, Moh/Robi, Virág - innen nem lennék szomorú, bárhogy is alakul

SzabadEzANév? 2021.01.03. 23:20:07

Gyerekek melyik szerki kapcsolta át a belevalót a pornhubra?

Ego0123 2021.01.03. 23:20:44

és anyuka, apuka, kistesó nézi...

LaciHogyVoltol 2021.01.03. 23:20:48

Na Virág ezzel a jelenettel bukta el a 36 millát, pedig még a mai övi után reménykedtem, hogy behúzhatja...

2021.01.03. 23:21:20

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ:
Amugy ahogy aljasodik a benti team ugy kovette oket a kinti.
Nem vagyok erkolcsi piedesztalon veletlenul sem mert en se voltam kulonb,sooooot....,de
nem veletlenul fogom be a pofamat a szereplokkel kapcsolatban egy ideje.

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 23:21:38

@SzabadEzANév?: engem nem győzött meg :( Fu Szekh Li versei izgatóbbak

Gia 2021.01.03. 23:21:42

De kínosak ezek a vellaszexek..Komolyan aggódtam,hogy Virág életbe marad-e,vagy Dani megfojtja..

Ego0123 2021.01.03. 23:21:52

insta, face kispálya

LaciHogyVoltol 2021.01.03. 23:22:14

@SzabadEzANév?: Mégha PornHub lenne, de ez a megboldogult Private Blue színvonal.

Vajon azért takarják ki mert fakelik az egészet??? Elvileg a 18 karikás BeleValóban már nem kellene blur-ölni...

Spitzbaue® 2021.01.03. 23:22:26

És akkor most jól értem, hogy Virág a xaros pélót szopta le?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 23:22:50

Miért kell minden bv-nek arról szólnia, hogyan kekszelnek? Más nem történik a vellában?

Múmin89 2021.01.03. 23:23:55

@Niemandhäuser: ez bizony seg.gbol száj.ba volt, már bocsánat

Gia 2021.01.03. 23:24:02

@LaciHogyVoltol: Igazad van,Frunátóék felhívása a keringőre feljogosítja a többieket,hogy rájuk rakják a jelüket.

Womanity 2021.01.03. 23:24:06

gondolom az óvszert sem ismerik, így már érthető miért vakargatja Dani állandóan

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 23:24:11

@ppupu: aszongya barinő, hogy falun 2 viszkikóla,egy seggből szájba

PYT 2021.01.03. 23:24:36

Proli úr a gyakorlatban is prezentálta, amit magyarázott az elején, Virike meg adott az egójának... /De előtte még elismerte, hogy télleg csicska volt, amikor bement és Dani kupálta ki... Micsoda dinamika, micsoda szép pár, ej... (én kérek elnézést)

Mittudomki 2021.01.03. 23:24:44

@Niemandhäuser: Az még hagyján de szárazon úgy be van járatva a kislány hogy itt már nincs szükség nevelési szándékra..vagy ö az elsö aki ott is benedvesedik Danitól :D

PYT 2021.01.03. 23:25:21

@Hedo a nokedli szaggató: mondják is mindig, hogy vidéken occsó az élet... xd

Qqts 2021.01.03. 23:26:01

Hogy a Dani pakoljon meg...jelekkel

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 23:26:07

@PYT: nem tudom, ez megye székhely! Itt a csaj fizet, hogy megkettyincsék

MsIreneAdler 2021.01.03. 23:26:41

Akkor ha jól veszem ki a komnentekből popó szex volt, utána meg furulya?

PYT 2021.01.03. 23:27:26

@Mittudomki: ezt már a múltkor is megjegyeztem, amikor csak úgy "véletlenül becsusszant" neki... (egyre inkább kamuszagú nekem az a kimosdatás a rosszlányokos tábla miatt)

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 23:27:27

@MsIreneAdler: és volt fojrogatás, hajtépés, epilepsziás rángatózás

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 23:28:55

NA ez is megvót mégsincs este... Ja DE! :)

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 23:28:56

@MsIreneAdler: paráználkodtak, valódi szodoma és gomora

2021.01.03. 23:29:25

@Cimili2: alternatív öfi az ötvenedik adásrú'. még erősen fejlesztés alatt áll, mert szar munkához sok idő kell.:']

MsIreneAdler 2021.01.03. 23:29:41

@Hedo a nokedli szaggató: akkor minden is volt. Ez a folytatás nagy divat most. Vajon ki találta ki hogy ez élvezetes?

Spitzbaue® 2021.01.03. 23:29:59

@Mittudomki: de úgy látszik élvezi.

Köszönöm a válaszokat. Nem vagyok nagy tudója az análszexnek, és már nem is leszek. Nekem az fújjj. Meg ott van az a jó kis "pini", akkor miért kell alternatívákat keresni?
Remélem, hogy kotonnal nyomták a seggbe, aztén le, majd a fujatés, vagy ha nem, remélem, forrón csókolóztak utána. :-D

2021.01.03. 23:30:04

@Alice from madness: Ilyen a korábbi évadoknál is volt, csak szórványosabban. Én látok összefüggést az itteni hangnem meg a műsor színvonala között.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 23:30:06

Azt hiszem ezen a bv-n kiégtem. :D El is tolom a bringát. Jó éjt nektek! :-)

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 23:31:06

Senki se lett szimpatikusabb... de azért Grincs sokat megdógozik a 36milla reményében...
(veszett fejsze)
VAGY: tényleg nagy igaz első látásra szerelem az övék! ÉN ebben hiszek...

PYT 2021.01.03. 23:31:20

@Hedo a nokedli szaggató: xddddd na most, hogy ezt elmondtad, fellendül majd nálatok a turizmus szépen, covid de vagy oda... ;))

MsIreneAdler 2021.01.03. 23:32:09

@PYT: ja hogy Virágnak mindegy melyik lyuk? Ez szomorú, nem találtam jobb szót.

2021.01.03. 23:32:19

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ:
Igazabol ugyanezt irtam az elso mondatban, ami belul van az van kivul is :)

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 23:32:24

@Niemandhäuser: Nem ismered a mondást Tesó : " a segg a jövő pinája"

Mittudomki 2021.01.03. 23:32:38

@PYT: Hát csalódtam benned hogy elhitted hogy csak úgy táblát tartott a leányka :D ez kb. olyan mint Pandora elvették az útlevelem sztorija :D

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 23:33:16

@PYT: Pont erre gondoltam... le kellene menni vidékre egy kis pézt keresni :D :D

2021.01.03. 23:33:21

@vágtázó vadmalac: Semmi gond, dolgozz. Aztán írd át, mert túl rövid lett :D

PYT 2021.01.03. 23:33:24

@SelyemSonkaPini: rengeteg gusztustalan sejket kell ám megfogazni ennyi pénzért, itt meg csak egyet kell.. xddddd

PYT 2021.01.03. 23:34:02

@SelyemSonkaPini: mindég csak a a biznic xdddddd

2021.01.03. 23:34:09

@Qqts: megkésve reagálok, mert az öfiig kómában vótam.:')

amiket írtál a lyányokról, nagyjából egyet tok vele érteni, bár dzsinát, meg az összvissz 3 napot bent héderező, emberi szökőkutat, mercédeszt sem elemezted.:] (el van nézve ofc)

2021.01.03. 23:35:34

@Alice from madness: Szóval EKG van? (diszkréten lehúzza az ujjáról a gyűrűt és zsebrevágja)

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 23:35:37

@PYT: Erre megint egy közkeletű mondással tudok élni:
"Nem vagyok én buzi, de 5000 az 5000!"

2021.01.03. 23:37:00

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ:
Mostanaban ritkasag ez nalam de ja. A gyuru egesz nyugodtan ott maradhat ahol van. Nem ez a perverziom de egy biztonsagos hatar

Fálki 2021.01.03. 23:37:21

Mizu kommentszekcio, holnap ujra mindenki munkaba áll és nem lesz itt egesznapos naplopás? :D

2021.01.03. 23:37:50

@Fálki:
Ha ha ha ha. Loosers. Egesz heten szabin vagyok.

PYT 2021.01.03. 23:38:23

@Mittudomki: hát most... basszus, szégyellem, de én elhittem, mert annyira fiatal, és ha tényleg űzte az ipart, akkor az is tény, hogy underaged volt, amikor belevetette magát a szakmába, és.... Hát igen, érthető, hogy a csatorna gyorsan bedobott neki egy mentőövet. Jah, így utólag én sem értem, hogy ehettem meg, mert annyira nevetséges volt az is, ahogy tálalták a mosdatást...

2021.01.03. 23:39:01

@Alice from madness: Oké

(Basszus, tesók, nincs valakinek kölcsönbe egy gyűrűje? Lehet réz is)

MsIreneAdler 2021.01.03. 23:40:21

@PYT: pont erről beszélgettünk múltkor. Hogy milyen hajanal fogva elorángatott sztori volt. Én még mindig látok esélyt, hogy az igazat mondta, de egyre kevesebbet.

2021.01.03. 23:41:02

@PYT: Én az elejét nem követtem, mi volt az a tábla dolog meg a mosdatás?

Qqts 2021.01.03. 23:41:35

@vágtázó vadmalac: oh valoban!
Gina hofeher cickoja szep. Ennyi pozitivum jut rola eszembe.
Mercedesznek szep volt a haja

KékCsöcsűPini 2021.01.03. 23:42:02

Drága Tesvíreim! Allah kísérjen utatokon, holnap ugyanitt, ha minden jól megy !
Akit szabin lesz az szégyelje magát :D
Meg írigylem is !
Jóéjt!

2021.01.03. 23:42:54

@Fálki:
Ahh, nem vennem a lelkemre ha en vernem szet ezt a gyonyoru, minden tekintetben egyenrangu

Fálki 2021.01.03. 23:43:56

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ:

Bocs h en valaszolok: egy olyan foto kerult elo rola, amin egy tablat tart, rosszlanyok.hu felirattal.

Aztan az RTL ezt ugy oldotta meg, hogy valszeg megrendeztek egy jelenetet, ahol Daninak épp eszebe jut hirtelen 30 nap utan, hogy neki ismeros kintrol a Virag.
A kislany meg elmondta, hogy ez volt a nulladik lepes a kurvasag fel, de aztan az elsot mar nem tette meg.

2021.01.03. 23:44:31

@Fálki: Most komolyan bekavarsz? Átmenjek Renátóba?!

MsIreneAdler 2021.01.03. 23:44:59

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: huh, hosszú sztori :)
Viragrol talaltak olyan fotókat, amin egy roszlanyok.hu feliratú táblát tart. Valamint orofilt is találtak róla. Snitt. Villa. Dani előhozza a témát hogy neki még kint mutatták azt a képet, és mi vokt az...picit átlátszó volt. Erre Virág elmondhatta, hogy csak promózta az oldalt, és átvertél, mikor kikerült a fotó mert ő nem is akarta.

LaciHogyVoltol 2021.01.03. 23:45:11

@Qqts: Nekem pont ez az a hajszín (mesterséges sötét vöröses - lilás) ami az egyáltalán nem gyere be kategória és szerintem nem is áll jól senkinek se, semmilyen bőrszínhez nem passzol...

Fálki 2021.01.03. 23:45:49

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: ha rovidebb nicked lenne, beirnálak a kovetkezo postba, de igy nem.

Adamadam 2021.01.03. 23:46:09

Virág sztorija a tábláról ordas nagy kamu volt. Valószínű az rtl akarta mosdatni. Kb a beköltözése után 2 nappal született róla egy cikk. A cikkben volt egy fotó, amin egy táblát tart a kezében, rajta a legnagyobb magyarországi prostis webhely címével. Ha ez nem lett volna elég, néhány beállított kép róla, plusz egy pár másodperces videó amiben arról beszél, hogy már fáj a szája a sok cumitól.

Nyilván Dani is ezért megy be olyan könnyen a másik bejáraton (vagy elképesztően kicsi a pénisze).

MsIreneAdler 2021.01.03. 23:46:12

@Alice from madness: @Fálki:

:) annyira jó még mindig ez a sztori

2021.01.03. 23:46:27

@Fálki: Haha, ez jó. Melóból kifolyólag ismerek pár rosszlányost (nem rodáztatás, kösz), nincs ilyen táblázós casting.

Qqts 2021.01.03. 23:47:16

@LaciHogyVoltol: nekem nagyon tetszik. Kinek a pap, kinek a papne

PYT 2021.01.03. 23:47:43

@MsIreneAdler: igen, mert ha látta volna már instán valamikor korábban a képét, nem igaz, hogy nem ismerte fel, amikor bement, ez az egyik; és ahogy meg elővették a témát a semmiből hirtelen, hogy " milyen Virág is vagy te, mit mondtál? Ledniczky?" (nem biztos hogy jól emlékszem a nevére, de ez rémlik)... És akkor üvegcsörömpölés, hogy hoppá, ezt ő már látta az instán?? Télleg? A vezeték NEVÉRE emlékszik, ha egy nude fotót lát, de most télleg!? Ez önmagábann röhejes volt. De azért én is el AKARTAM hinni... Ahogy a tűpontosan időzített Vivi-sztorit is...

2021.01.03. 23:48:00

@Fálki: És mégis számít a méret. Tuttam

Mittudomki 2021.01.03. 23:48:44

@PYT: Volt neki 4 hónapja hogy legálisan is tolja a napi 4 kuncsaftot :D azért az szép adag és nem lennék meglepve ha valamelyik tolta volna be ide azonkívül hogy dani haverja is felpróbálta minden bizonnyal.Egyébként az se valószinü hogy szüzen csöppent bele a bizniszbe,aki erre az oldalra beszervezte annak már lehetett referenciája a teljesítményéröl :)

Fálki 2021.01.03. 23:48:52

@Adamadam: Szervusz vv11 lakótársam. Mindenfele hatso szandek nelkul kerdezem: Jol vagy?

Megyunk jovore? Nyerunk? Vagy mar teged is megbolonditottak itt a dekoltázzsal rendelkezők?

2021.01.03. 23:50:33

@Alice from madness: @MsIreneAdler: Köszönöm a felhomályosítást :)

MsIreneAdler 2021.01.03. 23:51:15

@PYT: áh gáz volt az egész. De honnan tudjuk mi nezők, hogy az popsiba megy egyáltalán? Ezt így kommunikálják, vagy mi?

Fálki 2021.01.03. 23:51:16

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Nemtudom, nekem csak 6 centi, de 105 kilóval tudom lokni. :D

Fálki 2021.01.03. 23:52:07

@MsIreneAdler: Igen, én HV-ztam a jelenetet, amikor a teraszon elmeseli Dani+Virág Mohnak és Mercinek, h épp az a lyuk volt kozelebb Dani makkjához, uh oda sikerult behatolni.

MsIreneAdler 2021.01.03. 23:52:23

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: igazán szívesen. Pont a napokban jött elő ez megint.

Qqts 2021.01.03. 23:52:26

@MsIreneAdler: vegeztek es kitargyaltak. Hv-ztak

Adamadam 2021.01.03. 23:52:51

@Fálki: Szervusz Fálki! Természetesen megyünk, nem tudnak kizökkenteni. Csendes megfigyelője vagyok általában a hogyvoltnak.

Ha esetleg érdekel valakit Virágról a cikk: vipzone.reblog.hu/ismerd-meg-az-igazi-vv-viragot

2021.01.03. 23:53:26

@Fálki: proli úr rokonságában bizonyára akad 1-2 rutinos lányfuttató, akarom mondani vállalkozó, aki önzetlenül segíthet virdzsinek a vv után egy hollandiai/svejci/németországi munka megcsípésében. persze a legkorrektebb az lenne, ha ezt a hálás feladatot - az ún. menedzselést - a villában megismert idomárja vinné tovább. elvégre, ha pénzért taperolják, pocsékolják - kvázi - vadidegenek, amiatt nem ér féltékenykedni sem, csak a pro bono alapon történő cicázásért jár joggal az állcsúcson verés.:]

pomac 2021.01.03. 23:53:30

holnap melo, de az is bizos hogy, nem miattam fog dübörögni a gazdaság :)

MsIreneAdler 2021.01.03. 23:53:50

@Fálki: ja hát így. Szóval az volt közelebb. Akkor értem, nincs mit tenni. Remélem Virág az orr es fül lyukait távol tartja Dani makkjától :D

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 23:53:53

@Fálki: azt a 6 centit álmomban is mélytorkozom :D és a fülembe is berakhatod

Spitzbaue® 2021.01.03. 23:54:10

@Adamadam: Egy pillanatra látszott Daniella pélója: ha jól láttam, a hosszával nem volt gond, de na'on vékon'ka vót.

Adamadam 2021.01.03. 23:55:17

@Niemandhäuser: akkor Virág van bejáratva és nem Dani túl apró

Fálki 2021.01.03. 23:56:00

@Hedo a nokedli szaggató: Koszonom az ajanlatot. Holmikor? :D

2021.01.03. 23:56:13

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ:
Meg a merhetetlen szerenyseget se hagyd ki

PYT 2021.01.03. 23:56:33

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Fálki megelőzött, pont így volt, és ordított a szituról a megrendezettség, ahogyan az ezt követő jelenetről is a szaunában, ahová bevonultak hárman Bálinttal, hogy Virdzsi kimagyarázhassa magát. Egyáltalán, Bálintnak mi dolga volt ott, miért hívták magukkal? Teljesen életszerűtlen volt, ahogy ketten magyarázták, hogy ezért nem kell elítélni a kislányt; mint egy oktató vidi, olyan volt kb...

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 23:56:40

@Fálki: én itt várlak! Ajtót sose zárom ;)

MsIreneAdler 2021.01.03. 23:57:03

Na jó én elmentem aludni.
Remélem nem álmodok rosszakat ezek után :)
Jó éjt mindenkinek!

Fálki 2021.01.03. 23:57:23

@PYT: És se előtte, se utana egy szó se errol a dologrol...

2021.01.03. 23:57:42

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: melóból kifolyólag? akkor lehet, h a 2002-es országjáró bőrgyógyászatos/nemi beteg gondozós turnémon összefuthattam már veled személyesen?:Đ

Spitzbaue® 2021.01.03. 23:58:23

@LaciHogyVoltol: Helyes a bőgés, oroszlán! Kb. nekem is ilyen forgatókönyvek vannak a fejemben, de szerintem Merdzsó ott lesz a végén. Jól játszik a kis pitsa.

De egyelőre, Bála gyözelmét nem fenyegeti semmi, és senki. Ezt már csak ő vesztheti el. Remélem, nem követ el hibát.

Qqts 2021.01.03. 23:58:43

@Adamadam: ott a Micsoda noooo! Haaaat mondtam eeeen

2021.01.03. 23:58:49

@vágtázó vadmalac:
Na, forgatas elotti kotelezo nemibajszures?

2021.01.03. 23:59:12

@Alice from madness: Nem hagytam, az nem hiba :D

PYT 2021.01.03. 23:59:57

@MsIreneAdler: de hallottad, hogy sosem volt még neki ilyen jó... Kinek mi ;ddd

2021.01.04. 00:00:05

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ:
Csak az ha szimpatikus vagy nekem? :)

2021.01.04. 00:00:40

@vágtázó vadmalac: Biztos nem, abban az évben Dubajban voltam

Qqts 2021.01.04. 00:00:47

@Niemandhäuser: Balint gyozelme kizart.
KIZART!
Sosem az nyeri, akit vegig erosnek vélünk idekint

PYT 2021.01.04. 00:01:32

@MsIreneAdler: ők mondták, utána...

Fálki 2021.01.04. 00:02:00

@Qqts: Igen, szerintem sem.

És szerintem Robi pl egy tokeletes karakter arra, hogy vegre egyszer egy LMBTQ nyerjen.

2021.01.04. 00:02:32

@Alice from madness: Jó, amíg meg nem kaplak, addig rádhagyok mindent. Majd aztán megnevellek.

Qqts 2021.01.04. 00:03:14

@Fálki: en is erre tippelek. Mindig egy kicsit tuja karakter nyer.
Kiveve Hunor-Zsuzsu
Ott Hunor volt a tuja

Mittudomki 2021.01.04. 00:03:19

@PYT: Szakmai ártalom :D mindig az aktuális kuncsaft nyújtja élete dugását :D :D

2021.01.04. 00:04:58

@Alice from madness: nem, az első, v második kedves "bajátosnétól" összedett, nemi úton terjedő töppedt ikerszarkóma pélón kihordva.:ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ btw, dolgoztam pár évvel később a pornó iparban, de csak annyit árulok el, h nem szereplő/felszopó minőségben tevékenykedtem.:]
(és az öklözőzsírral/vazelinnal teli vödröket sem én hordtam, ha esetleg vkiben még ez is felmerülne).

2021.01.04. 00:05:46

@Fálki: @Qqts: Bálint szerintem a döntő előtti utolsó kieső lesz, de nekem az a fixa ideám, hogy ezt már előre levajazták a csatornánál.

Fálki 2021.01.04. 00:05:52

@vágtázó vadmalac: Szóval Te voltál a cserekuki.

Spitzbaue® 2021.01.04. 00:06:09

@Qqts: Egyszer minden sorozatnak végeszakad.

Qqts 2021.01.04. 00:06:31

@Fálki: hozzateszem a legkonszolidaltabb LMBTQ karakter a hazai trash tekinteteben.

No nem a szaraz baszos “tancra” gondolok, hanem arra, hogy nem kiabalja tele a villat a mellkasat verve, hogy o a fiukra bukik.

Fálki 2021.01.04. 00:06:42

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Szerintem a Top3 meglesz neki.

Robival és még valakivel lesz ott, de második lesz imo.

PYT 2021.01.04. 00:08:08

@Qqts: dehogynem ;) volt már olyan: vv1/Szabolcs; vv2/Vitkó Laci; vv4/Alekosz; vv5/Attila; vv6/Rélió; vv7/Robin... és ennyi, a kövi két szériában két random félkegxelmű nyert, de ez azért ez a hét sem kevés szerintem.

2021.01.04. 00:08:47

@Qqts: Még egy EKG? Jó napom van :D

Adamadam 2021.01.04. 00:09:28

@Qqts: nem feltétlen mindig a tuják nyernek. VV4-et Alekosz nyerte, ott inkább Jerzy volt a tuja. VV5-öt Attila nyerte, Csaba második lett szintén tujaként. VV6-ot pedig Aurelio nyerte aki állandóan középpontban volt. 7-et Robin nyerte aki tényleg tuja volt. A 8-at nem néztem, Soma nem tudom milyen karakter volt.

PYT 2021.01.04. 00:09:33

@PYT: korrigálnék: ez a HAT, bocsi, mert a vv3-ban én Leót vártam, és Miló lett a befutó...

2021.01.04. 00:10:07

@vágtázó vadmalac:
Hat az is biztos h a forgatokonyvet nem Te irtad

Fálki 2021.01.04. 00:10:26

@Qqts: Igen, pontosan ezert. Gondolom ezek a mindenféle LMBTQ-k is szavaznak majd ra bőszen.. -bocsánat, nem vagyok tul elfogadó-

Nagyon jol fog futni a mediaban is egy ilyen karakter, aki tud értelmesen beszelni, szorult bele nemi kultura és ertelmes emberre hajaz. Nyilvan Bálint is ilyen, de Ő meg elkoveti/elkovettetik vele azt a hibát, hogy itt az elején nagyot megy, aztan majd valaki kienekli a sajtot a szájáből.

Eről a Robiról egyebkent tud itt valamit a kommentszekcio már? Hogy lehet az, hogy ez a csavo vetkozofiu? Nincs neki normalis munkaja?

2021.01.04. 00:10:28

@PYT: Szerintem úgy értette, hogy a döntőben a kevésbé harsány nyert. De arra is lehetne ellenpéldát hozni.

Fálki 2021.01.04. 00:11:10

@Adamadam: Egy primitiv kis seggdugasz.

Spitzbaue® 2021.01.04. 00:11:16

@Fálki: Ja igen. Ez tényleg fenyeget. Egész Karécsonykor ment a buzisimogatás, mint társadalmi célú hirdetés az RTL-en. Ha tényleg ezért nyeretik meg Lóbeltel, akkor így jártunk. De azért jobb lenne, ha közben akkor ő válna a leximpatikusabb karakterré is. Az meg nincs benne egyelőre.

2021.01.04. 00:11:27

@Alice from madness: Miért is, szerelmetes Nyulambulam?

2021.01.04. 00:13:10

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ:
Jujj... Ettol most kirazott a hideg es nem olyan azonnal beindulok formaban

Qqts 2021.01.04. 00:14:03

@PYT: nem ertunk egyet ebben.
Oke. Attila nem volt tuja. Alekosz sem.
Aurelio, mint eros jatekos?
A tujat visszavonom, de szerintem minden nyertesnel volt szimpatikusabb es nem nekik adtuk volna a nyeremenyt.

Attila jo jatekos volt, de amit Kingaval muveltek az agyrem volt.

PYT 2021.01.04. 00:16:06

@Fálki: nem, szerintem ő nem elég karakteres ehhez, túl tapéta-pozitív, túl helyezkedős, és Bálinthoz képest túl nagy a kontraszt, túlságosan szembeötlőek ezek az amúgy nem vészes tulajdonságok... Ha nem lenne bent Bálint, akkor simán befutó, de bent van Bálint. És remélem, ő nyeri.

Fálki 2021.01.04. 00:18:02

@PYT: Én is remélem hogy Bálint.

De félek hogy nem.

Qqts 2021.01.04. 00:19:42

@Fálki: az h nem vagy tul elfogado mar reg lejott a hv-idbol is

PYT 2021.01.04. 00:20:06

@Qqts: azért erős volt a maga módján, mindenesetre erősebb, mint az utált Viki és a nyervákoló másik lány (nevét se tudom már), ezek jutottak a végjátékba, és ezek közül én is neki adtam a voksom... de az én felsorolásom btw nem az erősségeken alapult, hanem azon, hogy kiket vártuk a végére a legtöbben.

Fálki 2021.01.04. 00:21:12

@Qqts: Igen, lejott? Tudnál példát is mondani kedves Fruzsina, vagy csak fújod a magadét? :D

Qqts 2021.01.04. 00:21:14

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: szeretem, ha egy ferfi kovetkezetes. Nyugodtan udvarolj tovabbra is Alice-nak :) Ertelmes lany, megerdemli a figyelmet

2021.01.04. 00:23:34

@Fálki:
Nem birja el a blogmotor amikkel folytatnam

Qqts 2021.01.04. 00:23:35

@Fálki: te vagy a legtobbet nyiltan hiperpigmentaltozo hv-s. Altalaban a ketto kez a kezben jar. Ez a tapasztalatom, te pedig igazoltad ezt.

Rengeteg hasonlo teoriam van. Pl.: vannak emberek, akiken latod h budos.

PYT 2021.01.04. 00:24:09

@Fálki: gondolod, a csati nem engedné..? de miért? nem véletlenül van ekkora szavazóbázisa, kedvelik kint, és az utóbbi két szériában nem volt olyan, hogy egy érzelmes, intelligens, a játékot értő és értőn játszó karaktert kedveljenek a nézők ilyen hatalmas arányban (eddig mintha a klinikai idiótákat támogatták volna jobban)...

Qqts 2021.01.04. 00:25:17

@Fálki: Fruzsizni eros kicsit. Ez nem volt szep. Szivd vissza szepen

PYT 2021.01.04. 00:25:23

@PYT: érzelmes helyett » értelmes (bocsi)

PYT 2021.01.04. 00:26:25

@Fálki: durva sértés, naaaah! ;dddd

Fálki 2021.01.04. 00:27:04

@Qqts: Szívom - nyalom, ahogy szeretnéd.

Igen, én IRL is ilyen vagyok, nagy a pofám és kiallok magamért.

Qqts 2021.01.04. 00:27:07

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: sajnalom, hogy fajdalmat okoztam. Baratok meg lehetunk

Fálki 2021.01.04. 00:29:21

@PYT: Mert nincs foooooooooooooordulat, meg meglepetés... Még anno a Majkás SMS szavazás korában is kihoztak az egyebkent teljesen rendben levo Szabolcsot gyoztesnek, akinel szerintem keves unalmasabb ember volt valaha a VV-ben. Talán ez a mostani hulye, a Gábor.

Nekik az nem jo címlap és Fókusz és Reggeli sztori, hogy Az a Bálint nyerte a VV-t, aki az elejétől esélyes volt, ráadásul a csatorna saját kolyke.

Qqts 2021.01.04. 00:29:38

@Fálki: A hatarozottsag szexi.
A nyalassal most nem elnek. Dolgod van Alice-nal es Hedonal. Mire ideernel mar csorog az ebresztom es indul a home office :(

Fálki 2021.01.04. 00:33:44

@Qqts: Hedo barmennyire is kedves volt azzal a melytorkos ajanlattal, nekem az a dekoltázs tul nagy. 78-80B a kedvenc méretem... Szóval az a sztori itt meg fog fenekleni.

Alice pedig barmennyire is imadnivalo, szerintem csak tesziveszi itt magat mindenkinek es nem hajlando elkotelezodni felém.

Nekem meg tetszik a stilusod. Melyik itt a Te virtualis pasid, akkor a holnapi HV-ban savaznom kell?

Gia 2021.01.04. 00:35:15

Bálint jövő héten szabin lesz.Végre egy párbajmentes hét..

2021.01.04. 00:35:37

@Fálki:
Dehogynem. Arra a nehany orara

Qqts 2021.01.04. 00:35:52

@Fálki: Kosztarika mar nem erdekel?

En megszinglültem itt szilveszterkor. Azota magam vagyok

PYT 2021.01.04. 00:36:14

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: igen, de én még mindig arról beszéltem, hogy mit várt az internetes többség. Amikor még nem volt ez a blog, akkor cc:com blog, index fórum, stb. netes platformokon. Hangsúlyozom, a többség.

Gia 2021.01.04. 00:37:02

@PYT: Zsófikának hívták az Aurelió melett nyervákoló csajt.

Qqts 2021.01.04. 00:37:02

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

Fálki 2021.01.04. 00:39:53

@Qqts: Kosztarikának szerintem bőven van vaj a fule mogott, szoval azt ott en lezartam.

Mi tortent szilveszterkor? Nem tudtal jokislanykent viselkedni? Vagy a Zurad változott VV Danira? Melyik volt az, most mar ne hagyj ketsegek kozott.

PYT 2021.01.04. 00:44:15

@Fálki: itt nincs most olyan vsz, akivel a foooordulatot meg lehetne hitelesen csinálni... hálistennek. Majkánál más volt a szitu, én neki szurkoltam végig, ő volt a legszórakoztatóbb karakter abban a szériában, de a végére elfogyott, vagyis elcseszte. Nem tudom, mennyire emlékszel, de volt ott az a legelső "triumvirátus", Majka, Szabi, Oki... Majka jobban volt mindenkivel, de Oki folyton beleállt Szabolcsba, és Majka ott táncolt közöttük ide-oda, pedig Szabolccsal szorosabb volt a barátság, mégis sokszor odaállt Oki mellé, amikor Szabolcs rovására ment a gusztustalankodás. És akkor az egyszeri néző (köztük jómagam) elkezdett stimpatizálni Szabolccsal, és kihátrálni Majka mögül. Én is Szabolcsra szavaztam, és a környezetemben mindenki, pedig a showt Majka szolgáltatta többnyire, tény. De Szabolcs is végig szimpatikusan vitte a játékot, pedig az elején rendesen kipécézték Lorenzóék. Én így emlékszem.

Qqts 2021.01.04. 00:44:35

@Fálki: en ne tudnek jo kislany lenni? Angyalszarnyaim vannak! Igaz, hogy a combomon, de vannak

PYT 2021.01.04. 00:45:11

@PYT: francos autocorrect!!! Jobban helyett: jóban, nna. ;)

2021.01.04. 00:46:40

szvsz a csatorna szempontjából nem létkérdés, h egy - vállaltan - meleg játékos húzza be a végző győzelmet. a befolyásos, meleg izraelita "rokonyaim" akkor is gond nélkül ki tudják éni a mféle kekszuális vágyaikat, ha a szériákban kötelezően indított, nettó egy darab homokos/leszbikus karallter a top3-ba se kerül be.

ettől függetlenül nem fogják abbahagyni az lmbtqi propaganda tolását sem a k-európai régión belül, legalábbis addig, míg egy keményebb, autoriter rendszer nem térdel a nyakukra (mother russia, belarusz).

lobi az eddigi viselkedése alapján relatíve szimpatikus, elfogadható figura, de nem érzek/látok benne komolyabb potenciált. vv8 zsóti, aki pár fokkal intelligensebb, ambiciózusabb meleg figura volt, sem kapott semmi komolyabb lehetőséget a csatitól: a sima, mezei alap crew-ban kecsölhetett (vv8 ginával együtt), és a tavalyi váccság első hullámában már el is engedték a kezét (ezután kezdett el aktívan influenzáskodni a youtube-on).

az ertéel - szvsz - egy hiper extrovertált, vicces, fiatal manust látna szívesen az elkövetkező házi szuperbuzi szerepében. lobinál max. a viszonylag fiatal opsön játszik ezekből.

2021.01.04. 00:47:21

@Fálki:
Felre ne erts a vilagert sem fosztanalak meg egy esetleges tartos blogkapcsolattol, foleg ha azzal meg port is kavarsz

PYT 2021.01.04. 00:47:38

@Gia: ááá tényleg, köszi :) azt tudom, hogy utána összejöttek kint, egy időre (azt meg sosem fogom felfogni, mit esznek a lányok ezen a félkegyelmű Rélión, még Ancsa is összecuccolt vele, itt olvastam;)

Fálki 2021.01.04. 00:47:54

@Qqts: Aaaaaaaaaaaaaahaaaaaahaaaaarmaaaaaaaandóóóóóóóóóóóóóóóóó volt az? Mit kapsz Te ezert holnap tolem....

Imadom az angyalszarnyakat.
Nagyon nagyon adnék egy ilyet álmaim nőjén:
hu.pinterest.com/pin/446560119283468729/

2021.01.04. 00:48:52

@vágtázó vadmalac:
Engem a bullshiteles helyett jobban erdekelne ez a gyorsba lerakott pornoipar tema.
Regelj inkabb arrol :)

Qqts 2021.01.04. 00:49:24

@PYT: na latod ezt en sem ertem. Szegeny se nem jokepu, se nem jofej, se nem ferfias, se nem eszes, se semmi.

Fálki 2021.01.04. 00:49:35

@Alice from madness:

Benned érzem igazán azt, amit. Aztán lehet hogy csak jól játszod.

PYT 2021.01.04. 00:50:16

@Qqts: van itt némi hiátus előttem, de azért én megteszem a magamét, hogy ne szakadjon a lánc, szal: F*CKYEAH!™️®️©️ ;)

Spitzbaue® 2021.01.04. 00:50:38

DHÍÍÍÍÍGÓÓÓÚÚ!

Ez most csak úgy eszembe jutott. Remélem utoljára. ;-D

Fálki 2021.01.04. 00:51:34

@PYT: Igen igen igen, pontosan ugyanigy emlékszem én is, azzal a kulonbseggel, hogy az egyszeru ozdi gyereket akkor még egyertelmuen a szive vezette. S mindig oda allt, ahova a szive vagy esetleg az igazsagerzete vezette.
Szerintem nem volt benne szandekossag, viszont tuti hogy ezzel baszta el.

Fálki 2021.01.04. 00:52:19

A digó nevu faszkalap ottvolt egyebkent a koszlidérc párbaján?

Fálki 2021.01.04. 00:52:58

@Alice from madness: Na latod ez az. Mindig amikor mar elhiszem, akkor kihatralsz. Moh, Te vagy az?

2021.01.04. 00:53:29

@Fálki:
Jatszani jol jatszok, ezt is jol levetted es emellett ez az, ami, nyilvan mindenkinel sajat jatekszabalyokkal es hatarokkal.

2021.01.04. 00:54:32

@Fálki:
Te problemazol itt a feltetlen elkotelezodesen ahelyett h kihasznalnad a kihasznalhatot

Qqts 2021.01.04. 00:55:17

@Fálki: teli hattal nem szolgalhatok. A combok es a ket oldalam lettek pingalva. Akkor villannak, ha szeretnem

Fálki 2021.01.04. 00:55:52

@vágtázó vadmalac: Szerintem pedig igenis létkérdés, nem veletlenul tesznek be minden évadba egy díszbuzit. A Zsóti szerintem nem volt annyira rossz, meg korabban az a másik zsolti se, aki szakácskonyvet is irt talan utana... De Robi messze a legkevésbe a buziságával hivalkodo, legkevesbe ripacs, legkevesbe azonnal pofoznivalo kis gorcs, az eddigi osszes kozul.

Egy tok normalis srác, aki meleg, illetve bi.

Nem pedig egy meleg majom, aki amellett neha normalis is.

Fálki 2021.01.04. 01:00:48

@Qqts: Szépen bevédted a Józsit. Nyilván ezért is kapni fog. :D

Az a baj, hogy ott ahol én mozgok, ott nagyon fontosak a "szerepek" és Alice vagy nagyon jol csinalja azt, amit csinal vagy pedig tenyleg olyan. S ez nekem borzasztóan vonzó.

Meg jó nagy hulye is vagyok, hogy a rengeteg humorizálás mellett itt komoly dolgokrol is beszélek néha az életemből.

Qqts 2021.01.04. 01:01:52

@PYT: akkora kiraly vagy :))

@Fálki: megvilagosooodtaaaam. Bmeeeeg! Haaat nem volt ott. Neki kiabalt Gina, hogy GYEREEEEEE

PYT 2021.01.04. 01:02:35

@Fálki: osztán a félkegyelmű Zsuzsu az volt? miközben lett volna ott egy értelmes Roli, vagy vállalható Hunor is a képben? Vagy előzőleg a végtelenül buta, mellé primitív foSoma? Mint ideális győztes? Na neeee... Engem ezek győztek meg arról, hogy a csati nem manipulálja közvetlen módon a végeredményt (max közvetve a szerkesztéssel, alkalmansint irányított játékosokkal, bedobott lilakendőkkel), mert ki akart volna ép elmével, marketingérzékkel ilyen győzteseket? Nem is tudták használni őket semmire, azóta sem...

2021.01.04. 01:04:34

@Alice from madness: egy netes pornóval foglalkozó cég (gyártó, forgalmazó) alkalmazásában álltam. napi 9 órában szerkesztettem a kontentet; pöppet gyárszalag feelingje volt egy idő után, azzal a különbséggel, h - mittomén - nem villanykörtéket válogat az ember a soron, hanem széjjelbaszott ánuszokat, valamint különböző méretű, színű, korú férfi és női genitáliákat vizsgál egy méretes monitoron.:Đ

az ebédszünetekben, amíg a vezetőség nem volt az irodában, a változatosság kedvéért legtöbbször pornót néztünk, de kizárólag a legalja magyar kontentekből szemezgettünk, h szívből tudjunk röhögni. (hazai nyuggerek in eksön - mega-megalol.)

PYT 2021.01.04. 01:05:10

@Fálki: ebben sincs vita köztünk, szívbű' játszott Majka, de Szabolcs is...

PYT 2021.01.04. 01:06:10

@vágtázó vadmalac: uhhh.... hogy nem égtél ki ebben..?

2021.01.04. 01:07:06

@vágtázó vadmalac:
Nahat, mik ki nem derulnek itt :)

Egy ismi a LiveJasminnal volt operator O is azt mondta hogy szerinte mindent is latott, olyat is amit sosenemakart

Qqts 2021.01.04. 01:07:26

@Fálki: ugyanazt tudom mondani, mint Lacihogyvoltolnak hajszinkerdesben. Kinek a pap, kinek a papne. Szerintem nem baj, ha Alice-t vonzonak talalod.

En is osztottam meg magamrol valid infokat. Pontosabban minden info valid, amit magamrol mondtam. Olyan dolgokat, amiket vallalok sajat arccal is. Szoval megertelek

PYT 2021.01.04. 01:08:18

@Fálki: nem volt ott, és a "koszlidércen" azóta is röhögök, hogy a posztodban olvastam, telitalálat!! ;))

MsIreneAdler 2021.01.04. 01:09:13

Nekifutok mégegyszer ennek az alvás dolognak!
Győztesek közül én Milót csíptem. Olyan kedves srác volt, már amennyire emlékszem.

Fálki 2021.01.04. 01:09:35

@PYT: Igen, Zsuzsu es Soma eseteben teljesen igaz, amit mondasz. A neoprimitiv Somaval meg a Pumpedékben is probalkoztak ugye, de az a csavo teljesen életképességnegatív.

De ugyanugy, ahogy a castingokat elbaszkodják évről évre, ugyanugy a szerkesztoi belenyulasokat is. S ebben az esetben a gyoztes pozicionalasat is.

Sosem felejtem el, amikor a Survivor butaszoke Claudiája magyarázza, hogy Ő mekkora castingszakember lett ott az RTLben par honap alatt. Ha ilyeneket raknak oda, akkor én nem csodalom, ha csak hozzá hasonlo ostoba férgek kerulnek be a musorba.

MsIreneAdler 2021.01.04. 01:10:46

@Fálki: nem volt az sehol. Van fent egy videó, egy erősen vagott interjú az rtl24-en. Ott Gina beszél a "kapcsolatukról". Ultra száni.

MsIreneAdler 2021.01.04. 01:11:37

@PYT: igen a koszlidérc roppant találó :D

MsIreneAdler 2021.01.04. 01:13:06

@vágtázó vadmalac: ebédszünetben nem csodálom, hogy pornót neztetek inkább. Enni lehet én sem tudtam volna :D

Fálki 2021.01.04. 01:14:34

Kozben az elozo Virágos kurvás szerkesztői belenyulasos tema kapcsan ugrott be nekem az, hogy ez a gonosz torpe Fruzsina is mennyire egy kis szurke senkihazi volt, egeszen addig, amig le nem lett szolva, hogy mennyire egy semmirekello eszrevehetetlen kis nyomi.

Na azota ha kell, ha nem, őt látjuk és pontosan ugyanolyan égetnivaló nyomorék, csak nem eszrevehetetlen.

Persze tudom, kevesebb jatekos = tobb kepernyoido, meg a szerelem is ottvan... De en ebben is latok nemi szerkesztoi belenyulast...

Meg abba is, hogy Vivi a mai napot leszamitva kb csak a BV-ben szokott szerepelni, pedig lathatoan jol elvan abban a kozossegben.

2021.01.04. 01:14:39

@Fálki: van az a píz és befolyás, amivel, ha nagyon akarták volna, már úgy befolyásolhatták volna a dolgokat, h a top 3-ba is csak langyik kerüljenek be.(:

lobi az alábbiak miatt tart(hat) ott, h nem indult még meg a lejtőn. ad1: van benne egy jó adag passzivitás/tujaság/konfliktuskerülés, ad2: tudatos - ahogy a villaldellát egyedüli játékosként képes volt értelmesen beosztani, előre, hosszabb távon tervezni, sanszos, h bizonyos konzekvenciákat le tudott vonni a korábbi szériák homi versenyzőinek játékát anÁlizálva.:]

Fálki 2021.01.04. 01:18:48

@vágtázó vadmalac: Remek példa a munkahét.

Nem hisztizett, azonnal nekiállt a dolognak es felvallaltan arra hajtott, hogy sokat dolgozzon és sok penze legyen. S mindezt szerintem oszinten csinalta.
Ez kapasbol egy komoly mennyisegu szimpatiaszavazo neki, foleg azoktol a normalisabb nezoktol, akik pl HV-t olvasnak es kommentelnek, meg azoktol, akik azt se tudjak hogy mi ez, de az atlagember ertelmes életét élik.

MsIreneAdler 2021.01.04. 01:23:33

Nem megy. Itt kuvikkolok.
Ittam egy pohár tejet, hátha. Nagyon rá fogok faragni ma. Hulla leszek.

2021.01.04. 01:24:59

@PYT: munkaként fogtam fel, és amikor bekerültem oda, 22 évesen, már ki vótam égve.:'D
a mféle kortárs poreszokat amúgy is ócska hulladéknak tartom, kizárólag a '90-es években kékült olasz/francia cuccokat preferálom (persze javarészt ká-ójrópai szereplőgárdával). persze, mivel semmit nem lehetett bugázni az irodából (a szgépet, monitort észrevették volna, ha megpróbálom a tisörtöm alatt kicsempészni), így a jaú öreg komcsi attitűdnél fogva a poreszt talicskáztam haza pendrive-on, horror mennyiségben, mert csak!:Đ végül - pár évvel később - nettó 50 dvd-nyit basztam ki a kukába, mert megnézni különösebben nem vót kedvem, és bizniszelni se lehetett vele.

Fálki 2021.01.04. 01:25:22

@MsIreneAdler: Majd kuldunk energiat.

Ilyen jo tarsasagtol nehez elszakadni, én megértelek :o]

Qqts 2021.01.04. 01:25:48

A meleg temarol jut eszembe...
Benazas by Qqts:
Volt egy kollegam, aki nem nyiltan volt meleg, de velem megosztotta. Vmin hulyultunk es volt egy genyo beszolasa.
Gurgulazva nevetve vagtam a fejehez, hogy mekkora buzi. Ahogy kimondtam, kapcsoltam. Odaporoszkaltam hozza elnezest kerni: Ne haraguudj, nem ugy ertettem, hanem h kocsog vagy! -2 mp szunet- ööö ize, szerintem erted

PYT 2021.01.04. 01:27:45

@Fálki: jahja, de ha már a Survivort említetted, ott milyen nicken kommentelgettél? mert ez a mostani egyáltalán nem ismerős nekem...

MsIreneAdler 2021.01.04. 01:27:51

@Fálki: egyébként igen, tényleg érdekes a téma. De a társaságot főleg a szerénysége miatt szeretem :D

Fálki 2021.01.04. 01:28:58

@Qqts: De gyonyoru :D :D :D

En egy szinten titokban meleg sracnak mondogattam állandoan amikor képtelen volt betartani a deadlineokat, hogy mekkorabuzi. Aztan egyszer egy ceges rendezvenyen is sikerult buziznom, aztan szinten a "tudod hogy birlak, te kis kocsoggel" szerettem volna vigasztalni...

Fálki 2021.01.04. 01:30:18

@PYT: Nem emlékszem rá sajnos, mert azt a nickemet sixx a CC-rol es onnan is kitiltotta, mert csunyakat mondtam amy winehouse-re... szóval az a nikk ment a levesbe.

2021.01.04. 01:30:57

@MsIreneAdler: nekünk evridéj pontban 11:30-kor kötelezően el kellett takarodnunk ebédelni, mert ilyen rugalmas szabályok szerint éltük az életünket a pornós cégnél, ennek köffönhetően sacperkábé délre ki is pipáltuk ezt a dolgot, a szar arc vezetők meg utánunk húztak el (étterembe persze:D), és amíg nem tértek vissza, lehetett szabadfoglalkozást tolni, én vagy zsindexet olvasgattam, v jelly battle-lel játszottam. mindkettőért meg lettem később fenyítve, ha jól emlékszem.:D

MsIreneAdler 2021.01.04. 01:31:28

@Fálki: wow régen ilyen szogor volt iitt?

PYT 2021.01.04. 01:32:12

@vágtázó vadmalac: jó jó, de a nyuggerporesz??? ráadásul ámátőőr?? pusztító lehetett xdddd

Fálki 2021.01.04. 01:32:54

@MsIreneAdler: Tenyleg csunyakat mondtam, szerintem jogosan tiltott ki, de ennek ellenere is fenntartom, hogy nem sajnalom hogy meghalt az a drogos alkoholista kurva.

PYT 2021.01.04. 01:34:32

@Fálki: váháhá, sixx atyánk a poroszos iskola híve volt igaz, már el is felejtettem... xdd

MsIreneAdler 2021.01.04. 01:35:15

@vágtázó vadmalac: nem semmi. Mennyi idő kellett, amikor már...hogy is mondjam...nem érintett meg a dolog, amivel foglalkozol? Vagy első perctől kezdve elhatároztad, hogy ez meló, es semmi izgalmat nem éreztél?

PYT 2021.01.04. 01:36:01

@Fálki: imádtam a zenéjét, voltak problémái, mint a művészek többségének, de tahadhatatlan klasszis volt, kár érte...

MsIreneAdler 2021.01.04. 01:37:06

@Qqts: bele bakker. Mintha velem történt volna :D.

Fálki 2021.01.04. 01:37:50

@PYT: Nyilvan en azert vagyok ennyire negativ velemennyel rola, mert engem teljesen hidegen hagyott a muveszete.

S ezert fáj annyira Lennon vagy épp Dolores hiánya.

2021.01.04. 01:38:15

@Alice from madness: tíz évvel később, 2016-ban jelentkeztem különböző, hazai webcamos helyekhez, operátori melóra. 4 helyre is behívtak, ebből kettőnél vót "szerencsém" egy-egy teljes - éjszakai, ill. reggeli - műszakot megnézni. az éjszakainál - legnagyobb meglepetésemre - már a kezdésnél behívtak egy jó kilétes cigibe, szal kurva nehezen ment, h ne röhögjek hangosan, amikor ment az "adás", és közben az operátor srác mféle poénos dolgokat írt nekem az egyik monitorra.:D

kibaszott kevés pízt kínált mindegyik hely, egy kivételével, full feketén havi két kiló, úgy h összevissza 3 műszakban kell lenni, tyúkeszű, szakadt ribikhez igazodva. vicc.:] szal inkább visszamentem a korábbi munkahelyemre, ahova vártak is vissza tárt karokkal a kirúgásom után.:D

MsIreneAdler 2021.01.04. 01:38:26

@PYT: mintha két ráncos csupasz macska marakodna egy húscafaton. Én ezt úgy képzelem el :)

Qqts 2021.01.04. 01:40:47

@Fálki: ezutan mar direkt nyomtam. Volt egy mulatsag, 4 meleg srac + a kiserom es en. Ment a verszivas es a kiserom elvetette a sulykot. Gondoltam oldom a helyzetet es ezt sikerult osszehoznom: azert az teljesitmeny, hogy ebben a brigadban te vagy a legnagyobb buzi

A lenyeg a lenyeg, van par meleg ismerosom, baratom es en elfogadom oket, de attol meg elhagyja ilyesmi az en szamat is

MsIreneAdler 2021.01.04. 01:41:09

@Fálki: engem nem érintett meg. Sem a zenéje, se semmi, ami vele kapcsolatos. Ettől függetlenül mint embert sajnálom. De ennyi.
Lennon sem volt százas azért. Ekkora tehetséget, mint ami egyeseknek adatik nehéz ép ésszel viselni.

2021.01.04. 01:41:18

@vágtázó vadmalac:
Engem bezzeg egy melohelyen se hivtak be cigibe :((
Tudtam en h jo leszel Te itt es csak arra vagysz h befogadjon a kozosseg miutan megfigyelted oket

2021.01.04. 01:43:05

@MsIreneAdler:
Altalaban a grandma/grandpa pornban nem ket oreg kefel hanem egy oreg meg egy fiatal es akkor ezt lehet fokozni borszinnel, torpevel, meleg vagy leszbi vonallal etc etc

Fálki 2021.01.04. 01:44:16

@Qqts: Szerintem az a jo és normalis, ha ok sem akadnak fenn ezen és veszik a lapot.

Nekem van tiszteletremelto roma sportolo es edzo ismerosom, csapattarsam és jatekosom is, de siman belefer, hogy bizonyos szituaciokban ciganyozzam oket. Az, amit itt a Hv-kban elkovetek, az semmi ahhoz kepest, ami az oltozoben elhangzik neha akksilopásrol, katalizátorokrol, lomtalanításról...

2021.01.04. 01:44:24

@Fálki: nem tudok, és nem is akarok ezzel vitatkozni, mert ezek tények - amik ugyebár makacs dógok.:] nekem a lobi akkor is egy láthatatlan embőr, pedig az utóbbi hetekben részarányosan többet szerepelt/vágták be, mint vivi(t).

asszem, ezt már elsütöttem 1x-2x, de egyikőjük győzelmének sem tudnék önfeledten örülni.
azt is vállalom, h a hiba bennem van, mert valszeg akkor is egy mizantróp kis geci lennék, ha (nettó) 36 misivel befarolna hozzám a drága jaú ertéel; magamat ismerve fasságokra elszórnám a könnyen jött pízt, sőt, horrorisztikus adósságokba is verném magam.:Đ

így legalább nem kell elárvereznem a belső szerveimet. (még.:D)

PYT 2021.01.04. 01:45:28

@MsIreneAdler: huhh, ne is említsd, a vizuális agyam kiég a puszta gondolattól... xdd emlékszel pl az alekoszos széria után a Benkő feleséget keres c. műremekre? hát én azt nézni akartam, hadd röhögjek, de képtelen voltam rá, a szemem el kellett takarjam, amikor a ráncos vén faszi az ágyon fetrengett egy-egy luvnyával, pffff... rendesen gusztustalan volt. Na nem akarom én bántani az időseket, nem nem, csak bakker, néznem ne kelljen, mert nem szép látvány a szottyadt test, pláne intim helyzetben...

MsIreneAdler 2021.01.04. 01:46:10

@Alice from madness: aha, az mindjárt más. Hú, felcsigáztál. (ja nem :D)

Fálki 2021.01.04. 01:46:49

@MsIreneAdler: Ezek kozul a zsenik kozul senki nem normalis. Ezert is zsenik.

2021.01.04. 01:47:33

@Fálki: dorcel is, de nekem a leginkább a salieri-ranieri házaspár munkássága (sacperkábé 1991-2003 között), ami etalon.:] az öreg mario nem tudom, hogy és min csúszott meg a 2000-es évek közepe tájékán, de azóta csak zs-kategóriás hulladékot képes forgatni. szarjon sünt.:]

PYT 2021.01.04. 01:48:27

@Alice from madness: aha, értem, akkor korrigálom az előző komimat: intim szituban a szottyadt elöregedett test semmilyen testtel összetekeredve sem szép látvány, brrrrr.

2021.01.04. 01:50:58

@PYT:
Azt nem allitom h vonzo, de olyan mimt egy tomegkatasztrofa. Aztan meg mint a youtube, rakeresel valami beteg szarsagra es abbol jon a tobbi

Qqts 2021.01.04. 01:51:15

@PYT: bar en sem nezem ezt a mufajt a lelkem melyen bizom benne, hogyha majd en leszek szottyos meg lesz vki, aki megszotyogtat

MsIreneAdler 2021.01.04. 01:51:28

@PYT: jujj. Azt néztem. Borzasztó volt. Azt hitte hogy micsoda egy kan. De ő is csak a rakétakezes ujjazát tolta az egyik nővel. Broaf

MsIreneAdler 2021.01.04. 01:53:00

@Fálki: nyilván. Egy szó mint száz, Lennonnak és a hozzá hasonlóknak inkább a zenéjét hallgatom, mint hogy nő (vagy férfi) lettem volna mellette.

Fálki 2021.01.04. 01:53:16

@vágtázó vadmalac: Fuuu, tenyleg, salieri...

Laurent Draghixa volt a korszak nagy kedvenc pornosa nálam, aztán sajnos mélyebbre merultem a porno sotet bugyraiban es az ilyen vanilia maszatolás már hidegen hagy...

MsIreneAdler 2021.01.04. 01:54:19

@Alice from madness: rosszat fogok álmodni, ha egyszer sikerül aludnom :D

Qqts 2021.01.04. 01:54:46

@Fálki: :)))) na ezzel az ajanlattal elek!

Mit gondolsz, most eleg szottyos vagyok?

Qqts 2021.01.04. 01:55:26

Kicsit megijedtem, ahogy elkuldtem az elozo kommentet vki ismerosnek jelolt

MsIreneAdler 2021.01.04. 01:56:11

@Qqts: akkor valakinek elég szottyos vagy :D

2021.01.04. 01:57:07

@MsIreneAdler:
Pedig nem is linkeltem peldat. Regen chaten addig toltak a baromsagot h tenyleg azt linkeltem amit, azok meg meg is nyitottak. Asszem valami japan betegseg volt

Fálki 2021.01.04. 01:57:10

@Qqts: Nemtudom én azt, de vagány csaj vagy és az szexi. Ráadáasul mindenfele rajzok is vannak rajtad, szoval lehetsz barmenynire is szottyos es homofob, lebeszéltuk a bulit.

2021.01.04. 01:57:48

@PYT: nem, a nyugger kontent (mamók fiiatal srácokkal, ill. külön tematikában indult később papók fiatal ribizlikkel), full profi szettek voltak: egy napos fotózás, másik nap forgatás, ahogy az általában zajlott a mféle - kevésbé provokatívabb - tartalmak kékítésénél is.

a vicc az volt, h a heti egy adagban kikerülő mamós cuccnál, már elég korán kifogytak a nyugger asszonyok (nem lehetett egymás utáni hétben ugyanazokat a szereplőket használni ugye), és emiatt lerobbant, nem túl igényes, késő 30-as, kora 40-es magyar asszonyokkal lett pótolva akkor ez a hézag.:] egy amcsinak, ny-európainak, lehet fel se tűnt az - amúgy meglehetősen - éles váltás.:D

egy akkori sztár, aki sokat szerepelt az anyagokban, effie, alias cápafej nagyi:

(pár évvel későbbi soerii & poolek klipben címszereplőként)

www.youtube.com/watch?v=SZMzh8uDJEc

Qqts 2021.01.04. 01:58:26

@Fálki: dobtam egy victory-t a labammal. ✌

MsIreneAdler 2021.01.04. 01:59:44

@Alice from madness: hentai. Imádom alapvetően a japán cuccokat, de ezt nem. A pornót sem vetem meg, de ezt egyszerűen képtelen vagyok befogadni.

Fálki 2021.01.04. 02:01:07

@vágtázó vadmalac: Geci, ezt a Soerii & Poolek duót úgy tudnám egy lapáttal Gina uvoltésének a ritmusara ütni, hogy a karom leszakadna.

Két ekkora mumajer, ripacskodo szarhazit is csak a magyar popszakma tudott kitermelni.

Mondom ezt ugy, hogy a Papp Szabival kozos Valahol messze c. számot pl bírom.

Qqts 2021.01.04. 02:01:14

@vágtázó vadmalac: imadom ezzel sokkolni az ismeroseimet

2021.01.04. 02:01:29

@Fálki: én sajnáztam/sajnázom, h möghótta magát amy, pedig nem is szeretem különösebben a zenéjét (1-2 számot ismerek, kedvelek tőle), én inkább a nagyon nem pc, underground vonalon mozgok évtizedek óta.

viszont nekem, mint ribizli abszolút zsánerem vót; szeretem a lófejű, slim alkatú zsidó nőket (is).:Đ

2021.01.04. 02:02:04

@MsIreneAdler:
Nem, nem hentai volt, eloszereplos es pontosan tudom igazabol h mi, csak megkimelem tole az idegrendszereteket azert irtam h valami japan betegseg.
Amugy a hentait szeretem.

Fálki 2021.01.04. 02:03:51

@vágtázó vadmalac: Akkor gondolom a Rákóczi Juditot szét kúrólájkoltad már instán..

Fálki 2021.01.04. 02:05:04

@Alice from madness: Nekem johet, a 2girls1cup és az angolnás jelenet utan engem nem tudsz tonkretenni.

MsIreneAdler 2021.01.04. 02:05:10

@Alice from madness: dickachu én téged választalak :)!!
Nekem sikerült egy ilyen szűz-iskoláslányosat kifognom (nem volt nehéz) és valahogy nem jött be.

Fálki 2021.01.04. 02:06:08

@vágtázó vadmalac: Waaaaah, meg a Szintia Diktátor.. Vagy hogy a faszba írja a nevét a Varga Viktoron felkapaszkodott pióca.

2021.01.04. 02:07:31

@MsIreneAdler: kevesebb mint egy évet húztam le a cégnél (felmondtam, mint általában mindig, mindenhol:D), és arra konkreténen emlékszem, h összesen két alkalom volt, h az ezredes vmi halvány életjelet adott, h nem csupán kómába esve szunnyad a lábaim között. szóval, abszolút el tudtam vonatkoztatni. sanszos, h ha a zsánerpornómból dolgozhattam volna rendszeresen, vmi privát, szeparált boxban, akkor naponta kaptam volna kangörcsöt, de így, egyterű, baszom nagy irodában, több tucat emberrel körülvéve (és ofkorsz, mindegyik hím), libidó ide, libidó oda, ezredes is és én is a konfliktusmentes tetszhalál mellett tettük le a garast.:'D

Fálki 2021.01.04. 02:11:08

@MsIreneAdler: Ezt sajnos rengeteg ilyen celebpiócának fel lehetne tenni.

Egy korábbi HV-ban írtam szerintem a magyar britniszpirsz hasonmasrol - nemtudom hogy mi az igazi neve-, aki 15 évig ezzel haknizott. Aztan egyszer vmi musorban valaki bekerdezte, hogy abbol meg lehet élni?

MsIreneAdler 2021.01.04. 02:11:51

@vágtázó vadmalac: na hát ez korrekt. Igazából biztos vagyok benne, hogy egy idő után már uncsi is lehet.

PYT 2021.01.04. 02:12:13

@MsIreneAdler: na ez, ez az xdddd mi úgy néztük, hogy én, mint egy óvodás, temyerem a szemeim előtt, és a két ujjam közötti résen kukucskálgattam ki - de azt is hunyorítva, hogy max a kontúrokat lássam elmosódva -, hogy mikor lesz vége, férj meg mellettem hangosan röhögött, leginkább rajtam... xddd

MsIreneAdler 2021.01.04. 02:13:05

@Fálki: most ügyvéd vagy mi. Nem jut eszembe a neve. De a v-teches csávóval futott. Mit mondott rá :)?

2021.01.04. 02:13:43

@Fálki:
Azt en rolad teljes mertekben elhiszem, viszont en ezt itt nem vallalom be

Fálki 2021.01.04. 02:14:37

@MsIreneAdler: Mosolygott, mint akit baszni visznek.

Aztán nyilván oda is vitték, amikor megbukott az a nagy magyar strici, akinek most nem jut eszembe a neve, akkor ez a britnihasonmas kurva volt kb az elso, akinek felmerult a neve.

2021.01.04. 02:15:33

@MsIreneAdler:
:DD
Izlesek es pofonok. Nekem pl Daniellaek akcioja sem durva az ATM-en kivul.

Fálki 2021.01.04. 02:16:38

@Alice from madness: Megneztem, lattam mar rosszabbat.

De azert inkognitólapon csinaltam, hoyg ne legyek betargetálva :D

Fálki 2021.01.04. 02:18:03

@Alice from madness: De nem is volt ott ATM. Siman seggbedugta, gondolom oda is elvezett, aztan annyi.

Kint a teraszon volt ez a tema, mert Moh szerint valamiert ez a ket dolog osszetartozik és csak ugy lehet análozni, ha utana ATM kovetkezik....

2021.01.04. 02:18:36

@Alice from madness:
Most az ami meg olyanon el kellett gondolkodnom...

Qqts 2021.01.04. 02:18:43

@Fálki: le vagy maradva. Az ma volt a bv-ben...ejj te.

2021.01.04. 02:19:24

@Fálki:
Azt hittem mutattak akkora volt itt a felhordules....

2021.01.04. 02:19:55

Igen en a maira gondoltam.

Fálki 2021.01.04. 02:20:12

@Qqts: Azt sajnos nem tudom nezni a nemzet cigánya miatt. De most online megpillanatom akkor.

PYT 2021.01.04. 02:20:21

@Qqts: oké, az nem para, ha nekünk nem kell néznünk közben.. ;pp @Alice from madness: hát baszki télleg, csak nem éjjel, hanem ilyenkor látom magam előtt azonnal, és broáf, rémálmaim nem szoktak lenni, szerencsémre; talán mert nem bírom az ilyen trancsírokat, tömegbaleseteket se megnézni, ugyanakkor megértem, aki ezekkel ventillálja a napi stresszt - én az egyik kedvenc szériámat, a Westworld első évadát is majdnem kaszáltam, mert nem bírtam nézni a parttalan hentelést benne... pedig kár lett volna érte ;)

Fálki 2021.01.04. 02:21:43

Csak nehogy megszokásból le liveHVzzam itt :D :D :D

MsIreneAdler 2021.01.04. 02:22:03

@PYT: nem csodálom, nem sokat vesztettél a teljes kép nélkül :). Emlékszem vmi szerensétlen nő volt, az rémlik, hogy sajnáltam, olyan kus egyszerű volt.

2021.01.04. 02:22:28

@PYT:
Im sorry hogy sokkolak itt hajnalok hajnalan

2021.01.04. 02:22:58

@Fálki: draghixát csipolom nagyon, anno szinte minden szart levadásztam, amiben szerepelt, csak az a baLY, h hiába akad 1-1 favorit szereplő, mert 90%-ban a kedvenc korszakomban is béna rendezőknek a szarul vágott, bevilágított. ruppótlan alkotásaikban kupajkolják őket, akkor az ugyanúgy hidegen hagy, mint egy 4k-s, steril környezetben, nagyon művi helyszínen sablon szerepjátékozó unalom-maszatolás, és/vagy nonstop nevetve baszás (ettől az alapjáraton kevés életkedvem is elillan mindÉg).

csináltam egy insta fiókot asszem 2017-ben, de még nem használtam soha, semmire - várja a csodát.:D ezen a platformon (ahogy twitteren sem, nem beszélve a tiktokról) nem is nézek kb szinte soha tartalmakat, mert számomra érdektelen. életemben eddig talán egy lájkot nyomtam vmi jewtube-os videóra, nem is követek senkit, és tudatosan nincs egy darab ismerősöm fácsén se (ahogy anno zsiwiwen se volt, mert addig mókoltam, h 0-ásra hozzam a profilomat a meghívásos rendszeren belül is.)

adnÁk egy esélyt a cintinek, mert külsőre begyere az ilyen skinny, fiúsabb/androgünebb luvnyák is, de a stílusa és a rettenetes ostobenkósága miatt, már valszeg az erekciómat is idő előtt kivégezné. és vmi miatt azt gondolom, h ő egy átlag alatti dugványélményt tud(na) a legerősebb napjain is hozni - az meg a mi korunkban már totál felejtős.:Đ

2021.01.04. 02:24:29

@vágtázó vadmalac:
A bogvebaszas jon be vagy mi?

MsIreneAdler 2021.01.04. 02:25:20

@Fálki: de most már komoly üzletasszony. Csak azt nem értem, hogy miből gondolja, hogy ezek után bárki komolyan veszi?

Fálki 2021.01.04. 02:27:41

@vágtázó vadmalac: Van most egy magyar kurva, Linda Leclair, akit en is gyujtok :D , de manapsag azert konynebb a dolog, mint regen Draghixa es a VHS idejében.

Mindenféle szar maszatolos pornoban nyomja, de van neki olyan bdsm jelenete is, ahol rendesen megverik... Nekem meg arra porcosodik :D

PYT 2021.01.04. 02:28:10

@vágtázó vadmalac: ez jó, bírom a stílusod xdd és sajnos elképzeltem is, de hagyjuk xdddd kérdés, nálatok pasiknál az nem úgy van, hogy zsánerporn oké, bejövős egyszer, kétszer, max háromszor, de utána már offos? és kell valami más, ami felébreszti az ezredest? ;))

MsIreneAdler 2021.01.04. 02:28:12

@Alice from madness: nem láttam a jelenetet. Az ATM-et elvileg lehet higenikusan (mint Fru:D) művelni, ha gumival és anélkül csinálták. Nekem az a fojtogatás mértéke lenne érdekes meg az egész szitu.

2021.01.04. 02:29:01

@Alice from madness: próbáltam régebben több hentai-ra is kicsapni, de bevallom, nem ment, mert amik jók/izgik voltak részek, jelenetek, azoknak olyan kurva gyorsan vége lett, vagy érkeztek mféle jelenetváltások, h totál bezavart. ofkorsz olyanokat vadásztam le, amik eleve nem kipixelezett nemi szervekkel vótak forgalomba hozva, mert ha arra gerjednék, vmi régi nintendós/commodore-os grafikákat elnézve is tudnék egyjátékos kekszpartikat rendezni.:D

ezt azoknak, akik ismerik/tolták a klasszik super mario lyátékokat annak idején:

peach.paheal.net/_images/5ab8a00b309a92b17bd639ee6861ce19/2732111%20-%20Mario%20Princess_Peach%20Super_Mario_Bros.%20Toad.png

Fálki 2021.01.04. 02:29:33

@MsIreneAdler: Itt Magyarisztánban mindent lehet. Siman fel tudnak hitelesen futtatni egy ilyen ribancot is, lasd pl a Berki excsaját meg azt a kozos ruhamárkát vagy mit, amit tolnak.

Gusztustalan.

2021.01.04. 02:30:20

@MsIreneAdler:
:DDD na nekem meg a "fojtogatas es az egesz"szel nincs bajom

2021.01.04. 02:32:42

@vágtázó vadmalac:
Ja a kikockazas amugy ilyen idiota regi hagyomanybol fakado dolog, egyszer azt olvastam h ezert is jottek be a mindenfele csapokkal rendelkezo szornyek a kepbe. Mondjuk en meg ezt a szornyes vonalat kifejezetten birom.

Es anyu, apu ha ezt a mai HVzast olvassatok....hat....ezavalovilag

PYT 2021.01.04. 02:33:36

@Fálki: Répás Lajos (nomen est..;)) a ribi nevét én se tudom, csak annyi van meg belőle, hogy pár éve hírbe hozták a Jude Law-val, miközben csak szimpla munkakapcsi volt... xdddd

2021.01.04. 02:35:01

@Fálki: annál a stricinél én is jártam, jelentkeztem vmikor 1-2 évvel a poresziparból való távozásom után a hazai, akkor még ippeghogy talpon álló cégekhez/arcokhoz, tom-tom, luxx, és ennek a faszinak volt egy ügynöksége. amúgy a tomor andráshoz (akinek a legcsövesebb "produkciói" voltak) és a kovihoz (aki meg fasz tudja, h miért volt annyira túlértékelee, mert tőle is csak barátok közt szintű, szexuális izgalom előidézésére abszolút alkalmatlan filmeket láttam) képest egy tök szimpatikus, és normális figurának tűnt irl.

sajnáltam is, h vele (strici úrral) nem tudtunk semmi megállapodást kötni anno.:D

Fálki 2021.01.04. 02:35:09

@PYT: Az az, a Répás, koszi.

MsIreneAdler 2021.01.04. 02:35:38

@Fálki : mindegyik megkapta a kis cégét, fánkozó, ruhamárka (sugarbirds egyébként, túlárazott fos). Hogy tudja mondani, ő nem kurva, hanem kőkemény biznisz vumen. Szerintem még ő is elhiszi, hogy ezt ő megérdemli, és ezt egyedül érte el, mint erős független nő.

Fálki 2021.01.04. 02:36:59

@vágtázó vadmalac: Fuuuu, a Tomornak a Ricardo volt a nagy haverja, meg a beszervezougynoke... Azokkal mi is kereszteztuk neha egymas utjait.

Igazi senkihazi legalja "vállalkozók".

PYT 2021.01.04. 02:37:39

@Alice from madness: nem kell, köszi, állatos poresz se a zsánerem xdddd

2021.01.04. 02:38:05

@MsIreneAdler:
Szerintem egyebkent semmi baj nincs ezzel, mindenki azzal dolgozik amilye van. A koztudatban az a kurva aki sok faszt szop le egy kocsier. Aki egy faszt sokszor az baratno, feleseg, tok8 a vegkimenetel. Tudtak mit akarnak es megdolgoztak erte azota meg viszik a bizniszuket.

PYT 2021.01.04. 02:38:21

@MsIreneAdler: hát nemtom, végül is az, nem?

Fálki 2021.01.04. 02:38:39

@MsIreneAdler: Borzasztó. És a mai 10-12 éves kislanyok meg ezekre akarnak hasonlitani.

Van egy ismerosom és neki a lany azt valaszolta a suliban a mi leszel ha nagy leszel kerdesre, hogy valami csunya gazdag bácsinak fog szulni egy gyereket, utana pedig uzletasszony.

Geci.

MsIreneAdler 2021.01.04. 02:39:14

@Alice from madness: az egésszel nekem sem, nem velem történt! Szóval én örülök, hogy nem nekem kellett Dani csecsét figyelnem, ahogy leng felettem :D

2021.01.04. 02:39:15

@Alice from madness: nem, nem kell pityeregnie egyik félnek sem, de amikor 48 foggal nevetgélnek egyfolytában, az szörnyen kiábrándító, attól függetlenül, h milyen dolgokat tolnak közben, és mennyire jó alapjáraton a kekszuális kisugárzásuk. a szörnyen túljátszott, műélvezős, ordibálást is majdnem ugyanilyen száninak, kiábrándítónak érzem/gondolom.:Đ

a pofázást, vulgáris, obszcén, trágár kocsis beszédet azt favorizálom viszont.:D meglepő fordulat!:D

2021.01.04. 02:41:59

@vágtázó vadmalac:
Szexualis favorizaciokban sztem semmi nem meglepo

2021.01.04. 02:43:12

javítás, én egy másik lebukott, magyar stricire gondoltam, akiről írtam is fentebb, ezt a csávót , akiről ti beszéltetek, vmi répás (rágugliztam), nem vágtáztam egyáltalán.:o

2021.01.04. 02:43:14

@Fálki:
Azert nem lenne problema ha azelott elesedne a posztod mielott felozonlik ide a nep

MsIreneAdler 2021.01.04. 02:45:11

@Fálki: van egy kolléganőm. Idősebb, a lányai 20 év körüliek. El volt pár éve keseredve, hogy mit mondjon a lányoknak? Miért ne menjenek el idősebb "szponzor" faszikkal nyaralni meg ide oda? Azt látják a fiatalok, hogy arany életük van azoknak a nőknek, a tisztességes, becsületes anyjuk meg napi 8-10 órát gürizik pár százezeréert egy irodában...utána házimunka stb. Na melyik vonzóbb vajon? Én azt mondtam neki, hogy pilácsolja fel a lányokat az árnyoldalról is amit nem raknak ki instára, mikor oda kell térdelni ha tetszik ha nem a tata elé....

Fálki 2021.01.04. 02:45:33

@Alice from madness: Hat rohadtul nem irtam még meg :D

Megneztem most, ahogy Daniel egeszen elfogadhato modon használja ezt a kislányt, aztan lassan szundi és valamikor kora delutan lesz uj posztcsi. Jovo heten meg szabin vagyok, addig kiealszom magam elore is.

MsIreneAdler 2021.01.04. 02:47:10

@Alice from madness: nem. Más-más dolog aggasztott minket az egészen belül :)

PYT 2021.01.04. 02:48:06

@Alice from madness: mutatták, volt az eksn takaró alatt, meg kivsit nélküle is, de a stratégiai elemeket kitakarták

2021.01.04. 02:48:06

ezt nem tom, ösmeritek-é, késő gyermekkori legkedvesebb erotomán olvasmányom. sade márki (akitől szintén ó'vastam minden szart, ami magyar fordításban megjelent, esetleg a francia vonalon még aragon baszós-vulgár műveit, amik szintén nem hatottak meg), szóval a többiek a fasorban sincsenek apollinaire elborult (és roppant funny:D) irományához képest:

1.bp.blogspot.com/-2rvcegC3h0o/VlSy_Knc5kI/AAAAAAAAAOM/rCib_yhBZeo/s1600/tizenegyezer%2Bjaj.jpg

Qqts 2021.01.04. 02:49:24

Meglepo mennyi mindent megtudtam a ma esti kommentszekciorol. Meg meglepobb, hogy mennyi mindennel nem tudok azonosulni, meeeg meglepobb mennyi mindennel ekg-ztam

2021.01.04. 02:49:50

@vágtázó vadmalac:
Irnek en erre is valaszt de ma egy kicsit tultoltam az infokat ugyerzem

Fálki 2021.01.04. 02:49:55

@MsIreneAdler: Majd hazudnak valamit... Nekem is van ilyen csaj ismerosom, aki havonta masik luxusnyaralasbol jon haza, meg vmi balkáni maffiózó muzsája/szerelme, ahonnan szinten jon a penz, meg az ekszer meg az uj kocsi...

De mindig azt mondja, hogy szex szinte sosincs, mert a támogatók azt nem akarják és amikor meg akarják, akkor nincs erekció, mert sok a stressz meg a fáradtság.

Akinek meg van esze, az pontosan tudja, hogy ha csettint a főúr, akkor ott ellenkezés nélkul szopni kell.

Fálki 2021.01.04. 02:52:30

@PYT: jaja, pont most lett vége és nem ertem.

Azt ertem, hogy a sima VVben nem lehet mutogatni ilyesmit, ezért van a BV.
Ott meg csak sima vaginalis szexet lehet? Ha már seggezés van, akkor

2021.01.04. 02:53:03

@Fálki:
Aha es az a jobbik eset ha csak a fourat es nem adja kolcson/teszi fel tetnek pokeren/ van valami tenyleg beteg perverzioja amit a lany nem elvez.

K_Attila 2021.01.04. 02:53:53

Kár, hogy soha nem beszélgetnek külvilági közéleti dolgokról a LAKÓK az öfiben. A készítők ezeknek a kivágásával túltolják a pc-t (de buzizni, cigánykurvázni, kislányozni lehet), pedig sokat árnyalna a megismerhetőségükön.

MsIreneAdler 2021.01.04. 02:55:51

@Fálki: rendes lányok lettek végül. Nincs pénzes tata egyiknek sem.
Elég sokszor gondoltam életemben, hogy lehet nekem nincs igazam és csak én csinálok túl nagy ügyet ebből. Láttam, hogy mások nem veszik ezt ilyen komolyan. Mármint, hogy csak úgy aláfeküdjenek valakinek, akit nem tartanak vonzónak.

2021.01.04. 02:56:00

@PYT: de igen, pontauchan úgy, és ez nagy szívfájdalom ám, mert az eleve bejövős kontentekből van - ha nagyon szigorú és szabálykövető vagyok:D - maximum 1-2 tucat, ha megengedőbb, akkor esetleg 100-150 jelenet, különböző oldschool, baszós-kardozós művészfilmekből, abból az érából, ami megdobogtatja a szívünket, az enyémet és ezredesét is.:D

pár hónapja rákaptam arra, h chaturbate-et nézek, kekszuális izgalmat még a legprofibb, legszimpibb modell(ek) sem tudnak kelteni bennem, de egyik-másik szereplő/műsor vmiért szórakoztató tud lenni számomra, akár vmi non-szexuális tevékenységet tol, akár vmi meglehetősen extrém dolgot művel magával/partnerével.:Đ

summa summarum, nehéz dolog ez a keszuálitás, na.:Đ

Fálki 2021.01.04. 02:56:40

@K_Attila: Nincs ezeknek arról fogalmuk.

MsIreneAdler 2021.01.04. 02:59:29

@K_Attila: ez nem véletlen. Pl politikát alapból nem tolnak. Aztán meg kiderülne ki-kinek az ismerőse odakint. Bonyodalom lenne csak. Marad a lamúr agresszió, részegen fetrengés.

PYT 2021.01.04. 03:00:30

@Fálki: "szex persze sosincs", vagy alig, tudjuk, vv Anikó (nem ez, a korábbi) is csak uszikált az arab sejk dubaji medencéjében, az meg a társaival csak gyönyörködtek benne és dőlt a pénz ezért, jah. Nem. Korábbi szériák idején már beszélgettünk erről, és meséltem róla, hogy rendezvényszervező céget vittem éveken át. Tidnék mesélni nevekkel. Láttam én már sok celebritást elgyötörten, egy-egy session után leamortizálva, khmm, maradjunk annyiban, hogy megdolgoztak a pénzükért. És nem, nem szórakoztató desztináció nekik Dubaj, mondjanak bármit.

Fálki 2021.01.04. 03:00:39

@MsIreneAdler: En ugy latom, hogy nagy általánosságban a rendes szulok rendes gyerekeket tudnak nevelni. Nyilvan van pár ellenpélda is, de az a statisztikai hibahatár.
Ahol normalis nevelést kap egy gyerek, ott nem lesz kamaszkorban cel az influenszerkedes, a pinával valo penzszerzes ésvagy barmi ehhez hasonlo, hanem mondjuk hozzánk hasonlo, atlagpolgárok lesznek. Nyilvan a magunk ferdeségeivel... S itt nem csak szexualis fetisekre és elferdulesekre gondolok, hanem arra is, hogy ezeket a retardáltakat nezzuk a TVben, aztan utana hajnalig egy kommentszekcioban normalis hangnemben kommunikalunk egymassal, rendszeresen.

Fálki 2021.01.04. 03:02:08

@PYT: Fiatal egyetemistakent rendezvenyszervezo cegben dolgoztam eveken át....

2021.01.04. 03:02:55

@Fálki:
Az utolso ket sor a legbetegebb

2021.01.04. 03:02:59

én szívesen elmennék heteró hímringyónak, amennyiben az amúgy is extrém mód válogatós, kritikus szelektálási metódusomat érvényesíthetném a potenciális kliensek körén belül.:Đ
de mivel - tartok tőle hogy - csak olyan taszítóbb jelentkezők (boomer, alkatilag nemgyerebe etc.) lennének, akiket örömtasival a fejükön sem lennék képes megpocsékolni, így kénytelen vagyok ezt a nagy-nagy álmomat (is) feladni.:'D

Fálki 2021.01.04. 03:03:52

Nekem mára elég is, orultem nektek, jo ejt.

K_Attila 2021.01.04. 03:03:53

A vírusról meg maszkviselésről se mondtak soha egy szót sem, pedig kizárt, hogy ez egyiküknél se jött volna elő valami poén formában legalább. Ezzel alighanem az elhunytak hozzátartozóinak az érzéseit óvja a szerkesztőség.

MsIreneAdler 2021.01.04. 03:04:45

@Fálki: mindenkinek kell valami elhajlás :). Tiszta perverzek vagyunk :)

PYT 2021.01.04. 03:05:28

@Fálki: én se értettem, még mondta is Őzi, hogy ezt sááájnoss nem lehet natúrban megmutatni, mondom, 18-as karikánál, ugyan mé? Beleket kiontani minél vérzivatarosabban lehet, szexet nem... hogy mivé lett ez a világ? ;dd de most komolyan, nem értem.

MsIreneAdler 2021.01.04. 03:06:15

@PYT: ahogy nagymamám mondaná: "kutyakenyír az " azaz nehéz meló :)

K_Attila 2021.01.04. 03:07:25

@vágtázó vadmalac: Valaki szakmabeli nyilatkozta erről, hogy csak az akarjon hímringyó lenni, aki pl. egy diszkónyi emberből a teljes női felhozatal legundorítóbb, legprimitívebb tagjával is képes lenne kopulálni. Várhatóan ugyanis ezek fogják igénybe venni a szolgáltatást, nem ám a jó bukszák.

PYT 2021.01.04. 03:07:27

@Fálki: akkor neked nem kell bemutatni a szakmát, jó'van, te legalább tudod, hogy az az escort nem escortol, max a recepciótól a hotelszobáig.. ;))

MsIreneAdler 2021.01.04. 03:09:23

@vágtázó vadmalac: ismertem férfi kurvát. Nem leányálom. Bár sokszor van, hogy csak bújni kell meg simizni. De ha nem csak azt kell, akkor bukta. Ő azt mondta, idézem: belövi a gyíkot :). Így tuti volt az erekció, ha a buxa rusnya volt, akkor is.

MsIreneAdler 2021.01.04. 03:10:41

@PYT: az volt igen. Meghaladta a korát.

2021.01.04. 03:10:51

@PYT:
En csak masodkezbol ismerem azt a vilagot, a szvy klan egyik tagjanak a volt macajan keresztul...hat hallottam gyonyoru sztorikat. Egyebkent a sracok pusztulasa utan egy nagyon okos kurva vitte az all in-t, de megsolgozott erte

PYT 2021.01.04. 03:13:00

@vágtázó vadmalac: ismertem hímringyókat is, volt (és gondolom, most is van) rájuk kereslet, de nem női oldalról; és többségükben még csak melegek sem voltak (ez se könnyű kenyír).

MsIreneAdler 2021.01.04. 03:13:16

Uh, mindjárt kelnem kell!
Most már tényleg megyek aludni!
Jó éjt!

2021.01.04. 03:13:18

én nem tartom amúgy egy ördögtől való dolognak, h emberek - saját akaratukból - áruba bocsájtják a testüket. voltaképpen ez velünk egyidős dolog, képmutatás lenne pálcát törni a kurválkodó, és/vagy pornózó fiúk-lányok felett, mert ezért - jobb esetben - normális fizetést is kapnak.

amíg két v több ember kekszuálni akar, akármilyen módon is egymással, és az konszenzuson alapul, törvényt nem sért, akkor váj nát?

nyilván tudunk rengeteg szerencsétlen pornósról is, akik már a szakmába való megérkezéskor is roncsok voltak, és pár év/évtized használat után még lejjebb sikerült jutniuk. egen, ez létezik, de egy elbaszott lény egy basic mhelyen is ugyanúgy bekerül a spirálba, ami lerántja belátható időn belül, a különbség lényegében az, hogy gombokkal van kibaszva a szeme fizetés címszó alatt.:D

K_Attila 2021.01.04. 03:13:43

Holnap, azaz ma ti is dolgoztok?
Remélem, nem veszik észre, ha délben kelek fel.

2021.01.04. 03:15:13

@K_Attila:
Homeoffice?
Az a holnap az ma van

K_Attila 2021.01.04. 03:18:07

@Alice from madness: Igen. Felhangosítom a desktop Vibert, és majd felpattanok rá, ha prüntyög, hogy írtak nekem valamit. A céges gmail felület sajnos nem ad ki hangot, arra még nincs ébresztős módszerem.

2021.01.04. 03:19:42

@K_Attila:
Nem lehet berakni outlookba?

K_Attila 2021.01.04. 03:21:33

@Alice from madness: Jó ötlet, az működne, meggondolom a telepítést.

2021.01.04. 03:22:57

gyó éjt a távozóknak.:D

@K_Attila: ezt rémlik, h én is olvastam/hallottam/láttam vmikor, és empirikus megtapasztalás nélkül is igazat adtam a mondandójának.

@MsIreneAdler: nem szúrnám magam, sehol, tűfóbiás vagyok.:Đ

@PYT: sejtiztem, h a valóságban egy elég nagy szívás lehet, ezért se próbálkoztam soha, h az irreális álmodozáson túl konkrét lépéseket tegyek a megvalósítás irányába.:D azaz ninxs 0. lépésnek szánt, tükörben pózolós szelfim, rosszlyányokponthus lapot/táblát tartva magam elé.:'D

még a saját nagymamáimmal - nem kekszuális céllal történő:D - puszilkodások is meg tudtak viselni, pedig volt olyan is köztük, akit nem gyűlöltem tiszta szívemből, de az öreg bőrrel kontaktolni, nembegyere vmiért (öregszag dettó, má' bocsánat, halott nagyikáim!:'D)

2021.01.04. 03:23:26

@K_Attila:
Otletelesben jo vagyok ha ilyesmirol van szo. Az outlook meg pruntyog. Az egeret meg ha egy megfeleloen bolyhos feluletre rakod akkor mikromozgasokat csinal a kurzor, de tudod nekem is csak meseltek

PYT 2021.01.04. 03:25:59

@Alice from madness: nem kétlem, hogy megdolgozott érte, sosem sajnálnám egyiküktől sem, mert na itt, itt aztán megáll a nők maximális alázása, kihasználása, és még sokminden. (És őket sem lehet kimenteni, mert nem akarják.)

2021.01.04. 03:26:03

@vágtázó vadmalac:
Ezzel amugy total egyet tudok erteni.
Mint mondtam mindenki azzal dolgozik ami van. Aki ugy dont h ez a teste, why not?
Ha nem masnak keresi vele a penzt hanem maganak akkor senkinek semmi belepofazasi/itelkezesi joga nincs.

K_Attila 2021.01.04. 03:27:25

@Alice from madness: Szerencsére nincs ilyen egeres megfigyelési disztópia, de megjegyzem valami jövőbeli eshetőségre :D

PYT 2021.01.04. 03:27:29

@vágtázó vadmalac: örülök, hogy kihagytad végül :)

PYT 2021.01.04. 03:33:47

@Alice from madness: én sem, és ebben a szférában (nem az útszélen "rodázó" rétegre gondolok, az más téma) nagy általánosságban mégis ez a helyzet, persze vannak különféle sorsok, de itt képtelenség lenne mindegyikre egyenként kitérni, meghaladná a maximális karakterszámot, meg amúgy sem ide való...

2021.01.04. 03:42:08

@PYT: ha a sors mégis rákényszerítene, amíg tart a vv, akkor mképp hirdetem majd magam itt, a hv felületén is, h mélynövésű, elmeháborodott bibsi úrfi gáláns hölgyek társaságát keresi/vállal s.o.s. kupakolást, vagy világkörüli utazgatást kísérőként, extrákkal.:Đ

PYT 2021.01.04. 03:43:10

@Alice from madness: kreatív, de a te megoldásod is az ;))

PYT 2021.01.04. 03:45:02

@vágtázó vadmalac: a marketingen lehetne azért még csiszolni... ;ddd

2021.01.04. 03:48:28

@PYT: vát for? errefelé nem hiszem, h lenne akár egyetlenegy potenciális kliens is, akkor meg hót felesleges szépen & frappánsan összehozott sorokkal operálni.:]

2021.01.04. 03:52:22

no, eltolom a bájszikölt, és átkapcsolok alvó módba. jó pihenést mkinek, és a habitusához passzoló, szexuálerotikus álmokat kívánok!:'D

lajla tov!

PYT 2021.01.04. 03:58:26

@vágtázó vadmalac: mert miért ne? sosem tudhatod ;)) de akkor váltsunk mind alvó módba és adjuk át a terepet Ármándónak, hogy kimerítse szépen az 5000 karakterét.. ;) utsó sorod nemtom, mit jelenthet, de biztosan valami jót, úgyhogy viszont kívánom neked is :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.04. 06:40:39

Győző, baszod. senki nem mondta neked, hogy az interneten bruttó 3 kattintás után sokkal több művészfilmet találsz? próbáld ki, és akkor nem a bv-ben kell élvezkedned minden este.

Bo(a)rder Gamer 2021.01.04. 08:12:33

@úgymond olvasó mmkk: Jó reggelt! Aki James Deent ismeri, annak meg a Könyvjelzősávból nyílnak az oldalak, igaz? :)

darlene 2021.01.04. 08:12:40

Sokat elmond a tegnapi részről (is), hogy PP beszólásain szórakoztam a legjobban.

Ármándójózsi 2021.01.04. 08:59:29

Adjon az Isten!

Aludtam, vagy 2 órát... Tyűűűűűű.....

A kötelezők megvoltak: NFL utolsó forduló (megvan a rájátszás menetrendje), tegnapi esti összefoglaló visszanézése, kommentek visszaolvasása.
Meg kell mondjam szemlesütve, sőt időnként csukott szemmel görgettem, mert volt itt minden... :O
A vásárlástól (kizárólag női szekció), majdnem e-orgazmus, vagy ki tudja, talán igazi orgazmus (koedukált), és végül némi elemzés, hogy ki, mikor és miért nyerte meg a játékot, vegyítve először Malacka malackodásaival, de a végén már mindenki malackodásával és pornófüggőségével (inszomniában szenvedők).
Majdnem elfelejtkeztem Alízról, akiből a nap folyamán egy csepp erejéig kibuggyant a troll, de ezt sikerült nagyon gyorsan leküzdenie és visszaidomulni a csacsogva vásárlók klubjához, mígnem az éjszaka közepén a semmiből teljesen váratlan módon, akárcsak Kukuc random kommentjei, megnyílt és olyan énjét ismertük meg, amit tudtunk, de nem sejtettünk.
De ha már itt tartunk és tudom, hogy most ezzel sok ellenséget szerzek magamnak, kimondva vagy kimondatlanul, de én leszek a csicskageci, kurva stb. úgyhogy inkább le sem írom, vegyük úgy, hogy mégsem tartuk itt.
Ezzel nagyjából le is hogyvoltoztam a komment szekció tegnapi napját. Volt persze azért más is, de más mindig van, viszont sem annyi karakter, sem olyan Isten nincs,
hogy mindazt leírjam.

Ja és ezen kívül, úgy sejtem ismét terítéken leszek az új posztcsiban, ahol mint már megjegyeztem, könnyű a kicsit bántani, pláne, hogy nem tud védekezni...
(De mi a fasznak is panaszkodom, inkább örülnöm kellene, hogy Ármándójózsi neve és cselekedetei örökre beégnek a kibertérbe. Majd jön a fűnyiróember, mindenkit elvisz oda, és akkor majd én leszek az aki arcon bassza elsőre, ahogy megérkezik.)

Mivel az első témához egyáltalán nem tudok hozzászólni a másodikból kimaradtam, a többiről pedig lemaradtam, így csak egy történet jutott eszembe, talán Kukuc mesélt valami hasonlót. Volt egy nagyon jó kollégám, haverom akinek csóri volt a vezetékneve.
Nagyon sokszor előfordult a beszélgetéseinben, ha éppen arról volt szó, hogy valakinek vagy valami nem sikerült, vagy csak simán rábaszott valamire, az akkori, vagy talán még mostani szavajárásommal, gondolkodás nélkül rávágtam, óóó a csóri fasz. Ez így elég kínos volt először, ezért azt feltételezve, hogy megtaláltam tökéletes megoldást, később ilyenkor már rutinból hozzátettem: most nem rád gondoltam.
Még kollégák vagyunk.

Amúgy, hogy ON is legyen:
Röné egy ostoba fasz, Kuszafog egy hülye pina. Együtt így meg is felelnek az alkotmánymódosításnak és lehetnek közös gyerekeik.
(Aztadjamegazúristen...)
Bár a fasz se tudja, ha külön-külön lennének gyerekeik az se lenne jobb. Sokkal megnyugtatóbb lenne, ha nem szaporodnának.
Aztán van, aki kövér, van aki nem, a hideg vízzel locsolás és liszttel beszórás vicces és szórakoztató.
És nagyjából kész is az összefoglaló, de bízom benne, hogy Fálki azért ennél többet is ki tud hozni belőle. Hacsak azóta nem merült el teljesen a Darknet fekete mocsarában.
Ennek azért drukkolok egy kicsit...

tvbuzi 2021.01.04. 09:23:09

Ma már a munkahelyemen rodáztatnak :(((

Qqts 2021.01.04. 09:26:41

Azert orulok, hogy ma nem 8-tol indul a munkaidom

Cimili2 2021.01.04. 09:41:02

@tvbuzi: monggyá fel a főnöknek!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.04. 09:58:49

Torpe Fru aszondja : Uuuuristen, uuuuuristeeeeeen mekkora hanyadeknmindenkiiii, csak en nem .
Megzabalom olyan megacukisag.

Vivi pedig bent marad mert nagyon vicces dolgot talalt ki, vizzelnleontotte Robit, meg mindig a hasamat fogom, annyira vicces lany Vivike :)

Qqts 2021.01.04. 10:27:47

@szociál: kovezz meg, de szerintem vicces volt. Egy apro csiny. En nagyon birom a csinyeket. A batyammal folyton ugratjuk egymast, a barataimmal is.
Ezerszer inkabb nezek ilyesmit, mint a Grincs amokfutasat vagy Rencsula ontomjenezeset

hereverő heverő 2021.01.04. 10:29:24

Lónapot. VV téren vakon vagyok, és ... kicsit visszaolvastam. Hiba volt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.04. 10:36:26

@Qqts:
Szerintem sokkal szebb nezni Renike lereszegedeset es rvazasat :)
Jo cuki volt, remelem megdobja a szavazatokat egy Vivi - Fru parbajon :)
Mert Fru megmobdta csak lesni fognak mert o barki ellen vissza megy :))

Kosztarika 2021.01.04. 10:38:57

@hereverő heverő:
Ekg.
Hiba volt. Részemről sokminden más is. :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.04. 10:41:06

Vivi narancsos kavet iszik, kezd megerosodni a kislany.
Gondolta a stab ugy is parbajozni fog nem art bevagni rola par anyagot.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.04. 10:48:06

@hereverő heverő:
Birnam en is ha bent lenne a villaba.
Sztem neha haza ugrik a csaladhoz, mert napok telnek el Vivi nelkul, bezzeg Fru fejet azt latjuk non stoppp.

Magentax 2021.01.04. 10:53:14

Rencsike szóhasználatában a "puszild meg a hasamat" - egyértelműen azt jelentette, gyere szopjál le. Vagy csag frufru képzelte így?

Mercike meg hiába tepert. Az előző belevalóban, amikor Gina kiesett, Győzi megkérdezte tőle, kivel fogja tartani majd kint a kapcsolatot és frunátóékat, meg Amandát mondta és külön kiemelte, hogy Mercivel még véletlenül sem. De a támogatását azért elfogadta és még ő verte a mellét, micsoda egyenes jllem, meg igaz ember.

Fru is nagyon vicces, amikor felkérdezi Danit Virággal szembeni tiszteletlensége miatt, mert ohgy rencsike vele bezzeg nem tiszteletlen. Na de persze az, hogy ők rencsikével egymás szájába köpködnek, az a feltétlen tisztelet maga.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.04. 10:56:07

@hereverő heverő:
A rakert csak a bv-be teszik be Vivit ha igy tolja a vicceskedest :)

@Magentax:
Ha a hasat puszilgatta akkor minek takarjak el, de ha a kukkert puszilgatta annak meg mi ertelme?

hereverő heverő 2021.01.04. 10:58:24

@szociál: én a hasát se szivesen nézem, takarják csak el. De leginkább annak örülnék, ha úgy takarnák be Renót, mint Moszkvát a hóesés. Lapáttal is lehet

Magentax 2021.01.04. 11:00:13

@szociál: :DD asszem, erre csak rencsike tudna válaszolni neked. Mondjuk, ha eléggé fel volt húzva, elég lehetett neki az a pár perc is, amit frufru a takaró alatt töltött, mert többször is mondta, még egy picit, na még egy picit....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.04. 11:01:26

@hereverő heverő:
Egy ifa plato sitt is betakarhatna Reniket.

Egyebkent Dani kezd visszajonni nalam, sztem nezoi kerdesektol valtozott meg ennyire.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.04. 11:03:06

@Magentax:
De a fejen nem latszott hogy eldurrant a cerka.

Gyozi mindig kiugrik a borebol mikor farkakat mutogatnak, ennek mindig orul ez az artany.

Magentax 2021.01.04. 11:05:38

@szociál: Ja, nem tudom észrevetted-e, én azon röhögtem, amikor Virágék szexjelenete után ráállt Őzikére a kamera, épp megnyalta a száját. :DDD

hereverő heverő 2021.01.04. 11:06:05

@szociál: mert a sajátját már évtizedek óra nem látta

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.04. 11:07:47

@Magentax: @hereverő heverő:
Ez tenyleg perverz baszki, o nem ironizal, valobal elvezi a fax latvanyat :O

budapest23 2021.01.04. 11:08:07

@K_Attila: "Kár, hogy soha nem beszélgetnek külvilági közéleti dolgokról a LAKÓK az öfiben. A készítők ezeknek a kivágásával túltolják a pc-t (de buzizni, cigánykurvázni, kislányozni lehet), pedig sokat árnyalna a megismerhetőségükön. "

Nekem a munka mellett mennek ezek a dolgok, sorozatok, valóvilágok, satöbbi. Egy idöben rákattantam a Bachelor évadokra, nekem ott különösen az ausztrál és újzélandi verziók jöttek be, tökre kicsit olyan nekem is mint egy nyaralás végignézni :D és kultúrkör szempontjából a délafrikai is tök érdekes volt. Nade. Amit mondani akartam, a múltkor éppen futó Bachelor híjján belemerészkedtem az amcsi big brotherba, és (ez összel volt valamikor asszem) a müsoridö felénél az egyik fekete csaj elkezd beszélni az ö életéröl kint, hogy nem mer beülni az autójába szinte, mert tudja, bármikor a semmiért megállíthatják a rendörök, és onnan vazeg KÉTESÉLYES, hogy merre megy a dolog, jónapotpapírokatlegyenszíves vagy bummbummbumm irányba. És okés hogy épp ment kint a BLM mozgalom és nyílván azért hozták be, meg gondolom nem minden fekete jár így bevásárolni a kocsijával, hogy közben babszem sem férne a fenekébe a félelemtöl, de amit a csaj teljesen normálisan elmesélt, hogy a mindennapokban még mennyire benne van a rassz és mennyire nem természetes, hogy mész és csinálod a dolgaidat és annak alapján ítélnek meg/el, hogy milyen ember vagy, hanem a börszíned alapján, az azért elég átélhetö volt.

És az egész tematikáról lehet bármit gondolni, meg a BLM-röl (Puzsért osztom ebben egyébként, hogy ez egy waschechte amcsi probléma és tessék nem exportálni, nekünk megvannak a magunk feladatai/ügyei itt európában kommunista+náci vonalakon, nincs dolgunk az amcsi fekete polgárjoggal, mégha szimpatizálhatunk is tisztességes univerzális jogokkal/igényekkel), de az azért tény, hogy a kedves célközönség köreiben az ilyen sokkal inkább átélhetövé teszi az aktuális történéseket, mint egy törikönyv szócikke Martin Luther Kingröl.

És amikor itthon aztán - hogy mást ne mondjak - igazán komoly gondok vannak cigány integráció és nök emberszámba vétele kapcsán, kifejezetten irritál, hogy egy Gina vagy Renátó vagy Dani megint csak olyan szerepeket tol(hat?)nak, amelyek a jó régi beidegzödéseket és elöítéleteket erösítik, meghintve egy kis pillanatnyi szerethetöség-celebmázzal. Semmi normális, komoly beszélgetés sem körülötte, pláne nem élö müsorban vagy legalább az öfikben.

Ettöl (is) szegénységi bizonyítvány ez a müsor, és - a felsorolt fenti ellenpéldát mutatva - ne mondja nekem senki, hogy "az ilyen" müsorokban pár felvilágosító erejü gondolatnak, értékelésnek (puskáspeti-hadarások szintjén túli kritikus értelmézésnek és kommentárnak ROSSZ, abúz párkapcsolatról) ne lehetne helye. Lehetne, csak mint már évszázadok óta oly sok importált faszság esetében, itt is sikerült megint még gagyibbra fröccsönteni.

hereverő heverő 2021.01.04. 11:23:34

@budapest23: nagyon egyet vagyunk értve ebben. És igen, nyitott szemmel kell járni, meglátni a BLm mozgalmakat, de ne csak egy távoli országban, ahol a népesség túlnyomó többsége még sosem járt. Idehaza még inkább tessék.
Horrible dictu simán leszakíthatnák Virágról Danit a 'csába, egy figyelmeztetés és utána utcaajtó. Hogy aztán Viri menne-e utána vagy maradna, az tök más kérdés. Frunátó dettó.
Szóval EKG.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.04. 11:32:03

aztakurva, most olvastam vissza.

Ármándójózsi 2021.01.04. 11:33:41

@budapest23: Ez teljesen rendben van, hasonlóan gondolom én is, csak azért nem írtam, hogy EGK, mert uncsi.
Valakivel beszélgettem is erről a minap és azt hiszem le is írtam, hogy a normális szereplőválogatáson túl, értve ezen a trash karakterek minimalizálását, jó lenne ha online, bármikor, bárkit és bármit megfigyelhetnénk. Nosztalgia ugye...

Így talán több ilyen és ehhez hasonló ökörkodéseket, vagy esetleg normális beszélgetéseket hallhatnánk, amiből sokkal jobban megismerhetnénk a játékosok jellemét és könnyebb lenne akár csak részben is azonosulni is valakivel.

Való Világ - Oki és Szabolcs vitatkozik miközben Majka csak röhög
www.youtube.com/watch?v=v1sxXtM11Wk&t=3s&ab_channel=benkofelesegetkeres

MsIreneAdler 2021.01.04. 11:50:31

@Ármándójózsi: régen volt olyan, hogy emelt díjas számot hívva lehetett hallani a bentlakókat élőben. Még valamelyik big brotherben, aztán lett belőle balhé, mert valami nő faszija odament kocsival és dudálgatva kommunikáltak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.04. 11:52:08

@budapest23:
Kolosi donti el milyen iranyba menjen, elso sorban ot kellene pellengerre allitani, a foszerkeszto azt csinalja amit mondanak neki.
Nem szoktam nezni az angol big brothert de az allitolag megdurvabb, Renike hozzajuk kepest angol lord, allitolag.
Az usa bb valszeg mar ovatosabb, mert mar volt ott metootol kezdve minden.

Ármándójózsi 2021.01.04. 12:00:18

@MsIreneAdler: Nem. Régen olyan volt, hogy a Big Brother 1, VV 1-et a titokszoba kivételével online lehetett nézni 0/24-ben. Talán még a VV 2-őt is, de mintha ott már lettek volna komolyabb korlátozások.

Fálki 2021.01.04. 12:00:41

jó reggelt mindegykinek

Qqts 2021.01.04. 12:05:02

@Fálki: mocskos vagy!

Reggel 6kor nagyon utaltalak titeket

2021.01.04. 12:06:45

oink/boker tov, pupákok!:D

@Ármándójózsi: remélem, a mi barátságunk (titkos, tiltott) szerelmünk még kitart,a hajnali vesszőfutás dacára is.:'D

@hereverő heverő: vivi a legszórakoztatóbb a bentiek közül, kár, h kb. annyi esélye lesz bent lenni a top3-ban, mint a puhos rönátónak, v a farizeus fogasnak, aki már annyira elengedte a szigorú erkölcsi szabályokat (magára vonatkozóan), h napközben, világosban, közönség előtt fújja fel a - fél kilót eresztett - kátrányos ember-luftballonyt.:]

Ármándójózsi 2021.01.04. 12:08:54

@Ármándójózsi: Annyit tennék még hozzá, hogy az előző linkelt videómban is, ha jól megfigyelitek, Majka kifelé kommunikál a stábbal: "hallottátok ezt?" Mert uyge ilyet, amit Oki mondott, hogy a Bakonyban vannak hadgyakorlatok, nem lehet kifelé mondani. Ez, ahogy Majka gondolta, biztosan valami hadititok.

egyébként akkoriban "beszélő viszonyban voltam ÁA-val, amivel egyáltalán nem dicsekedni akarok, voltunk így páran és ezért volt információnk is dolgokról.

Fálki 2021.01.04. 12:11:07

@Qqts: Te is hiányoztál, tetováltlány. :*

Ármándójózsi 2021.01.04. 12:11:53

@vágtázó vadmalac: Még az első is túlzás, de persze haverok vagyunk Tesó! Mindennek ellenére. :DDD

budapest23 2021.01.04. 12:13:22

@Ármándójózsi: Emlékszem, tán még 2 vagy 3 során (söt, talán 4? Alekoszt mintha többet láttam volna a kelleténél, de ez lehet hogy már szerkesztett volt és csak Alekosz miatt tünik irreákisan soknak) is egymás közt adtuk-vettük a "titkos" ip-címeket, amiken továbbra is lehetett egész éjjel nézni a horkolásukat :) pedig nem volt az rtl érdekében/tervében, csak technikailag vhogy így volt "megoldva"... Visszatekintve arra az idöszakra, így se maradt meg több bennem emberekröl, mint valszeg ezekböl most. Meg a külföldiekkel is összefolyik nálam már minden. Az angolba néhanéha belenézek, de érdektelen, amolyan lájtos, mü-feszkós, és nekem ráadásul nem jönnek be emberileg meg alkatilag (nök). Max azért érdekes, mert tök csomó akcentust lehet edzeni :D de arra meg jó az ausztrál/újzélandi Bachelor is :)

Jut eszembe, vmikor tavaly végigtoltam az aktuális ausztrál big brothert is, vazeg az annyira de annyira jó volt hogy komolyan csomószor tátva maradt a szám!!! Majdnem 100% biztos vagyok benne hogy mindenki fizetett karakter volt, de annyira profin vitték végig a szerepeiket, meg tök komoly és érdekes feladataik voltak alkalomról alkalomra, sittysutty lezavarták valami 10-15 rész alatt ha jól emlékszem, és feszes volt, és érdekes, emberi - tök jó! Kicsit hasonlított arra, mintha az "Unreal" sorozat front-endjét néztem volna, ha érti vki a képzavart :)

2021.01.04. 12:14:06

@Ármándójózsi: a vv/bb előtti, talán első, hazai realitynek (bár) is volt olyan opsönje, h onnyál lehetett nézni a játékban részt vevő cselédeket. de 2001-ben (amikor 7-14 kb/s sebességű isdn-es nettel robogtam a világhálón), ha volt is elvétve ilyen lehetőség, nem volt kifejezetten élvezhető, mert még egy monokróm gambe boy-os játék, ultra low felbontású képe is szaggatva/elfolyva, pixelesedve ment át a jellemzően csövesbánat realplayer-es vagy quicktime-os formátumú korai stream-ekből.

budapest23 2021.01.04. 12:15:02

Akit egyébként érdekelnek az ilyenek, a szokásos NZB és torrent opciókon túl van egy dedikált bachelorarchive.com weboldal direct downloadokkal.

Qqts 2021.01.04. 12:15:33

@Fálki: zsenialisan hozod a “huzd meg-ereszd meg”-et. :D

Oszinten remelem, hogy hatott valamit a keresem es nem hurcolsz meg senkit sem ma.

Mikor lesz posztcsi? Ideje melozni hetalvoo

Ármándójózsi 2021.01.04. 12:17:21

@vágtázó vadmalac: Nekem a melóhelyen a betárcsázos egészen jól adta. Persze képileg, ha csak azt néztem volna azt sem tudtam holvannk sokszor, de azért a hang, ami lényegesebb volt faszányosan átjött.

Ármándójózsi 2021.01.04. 12:21:27

@Qqts: Én meg remélem igen, mert akkor azt amit írtam, bár igyekeztem óvatosan, feltételesen fogalmazni röhögve olvashatják a fejemre jelesül, hogy még Fálki sem foglalkozik veled, kiscsiga...

2021.01.04. 12:22:03

@budapest23: maradi, beszűkült gondolkodású, laposföld-hívőként nem tudom elhinni/elképzelni, h az ausie bb fel tudta venni a versenyt a mi hungarikumunk (vvbb) tematikus heteivel, mint péel az idei széria méltán elhíresült hierarchia-hetével, ami gyakorlatilag nem szólt semmiről, és egy kb. félórás feladat lezavarását leszámítva, változatlanul csak csoszogtak, cigiztek, zabáltak, avagy a hátukon fetrengtek a lakók a teljesítése alatt. ertéles kreatívok, szevasztok!:Đ

úgymond olvasó mmkk 2021.01.04. 12:22:25

@Qqts: reggel 6-kor en is utaltam mindenkit IS

budapest23 2021.01.04. 12:26:38

@budapest23: Persze az iróniát értem és értékelem :)

Qqts 2021.01.04. 12:31:41

@Ármándójózsi: minden szakitasnal van egy sertett fel.
Asszem, hogy most nem en vagyok az

Ármándójózsi 2021.01.04. 12:33:11

@vágtázó vadmalac: Egyébként Tőlllled, minden páros lábbal való beleállás nélkü kérdezem, hogy4 nappal ezelőtti adás összefoglalóját a döntőig még olvashatjuk, vagy addkor még csiszolsz rajta egy kicsit?

u.i.: Az előbb véletlenül, megszokásból raktam be Neked smiley-t, de ezt tekintsd tárgytalannak, mert éppen azon vagyok, hogy leszokjak róla. Mivel vicces, ha smiley-kkal együtt is néha félreértik amit írok ezt most smiley-k nélkül szeretném kimaxolni.

2021.01.04. 12:34:14

@Ármándójózsi: egen, az megvan még, h a legjobb estben is 16 kbps-es hang az különösebb akadás nélkül ment át akár betárcsis, akár isdn-t használt az ember ('90-es évek vége - 2000-es évek eleje).

a hazai beszélő fejek többségének iszonyatos debilségét, valamint a kisemberek, átlagbélák/lujzák közéleti kérdésekről alkotott véleményét ösmerve, talán jobb is, h tudatosan cenzúrázza a csatorna azt, h mikről makoghatnak, és miről nem.

ennek hiányában a mostani szériában kb. folyamatosan a migráncsokról/~veszélyről okoskodnának, egy-kettőből kinézem, h annyira felpörögne, h már a kiválasztáskor/kihíváskor is csak azt tudná mondani indoknak, h "soros!" (téged választalak:D). hja, meg nyilván tolnák a mféle alusisakos konteókat a coviddal kapcs, h biztos nincs is ilyen vírnyus, mivel ők az élő példa, h ott vannak már 50 napja, és semmi bajuk, pedig gina szárnyas dekkvadász galamb apja már ugye betrücckölhette volna a búrán a lépfenét, ha egyáltalán.:D

Ármándójózsi 2021.01.04. 12:34:18

@Qqts: Látom, hogy ragaszkodsz ehhez, úgyhogy, igen én vagyok.

2021.01.04. 12:37:31

@Ármándójózsi: készülget, de már nem merem megígérni, h mikorra lesz meg a végleges verzió.:'D de ez szvsz nem is baj, mert ha csak - mittomén - hétvégére lesz meg, már úgy fogja mki olvasni, h tökre nem is emlékszik ominózus adásra, na meg a Fálki által tök gyorsan megírt anyagra.:D

hereverő heverő 2021.01.04. 12:37:35

@Cérnahuszár adversus: Végre értő közönségre leltem személyedben :) Én itt linkelem be a jobbnál jobb zenéket, aztán egyedül @Ármándójózsi: tetszikelte a Five fingert is :)

Qqts 2021.01.04. 12:38:45

@Ármándójózsi: azt akarod mondani, hogy eddig is gonosz voltal?
Ezesetben tevedtem veled kapcsolatban

2021.01.04. 12:39:21

@Ármándójózsi: nekem mindÉg toljad a szmájlikat, Ármándó, elvégre tudod, h autista vagyok, oszt nehogy má' emiatt rendszeresen félreértsem minden írásodat/poénodat.:O:'D

Ármándójózsi 2021.01.04. 12:41:01

@Qqts: Jááááááj, soha nem voltam gonosz, a szakításunk óta egyetlen egy rossz szót, vagy megjegyzést sem tettem Rád, és az őszinte tiszta a kapcsolatunkra sem utólag.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.04. 12:42:31

meghalt Alexi Laiho, dupla dráma :(

hereverő heverő 2021.01.04. 12:45:13

@úgymond olvasó mmkk: sosem szerettem a children of bodom-ot, de azért legyen neki könnyű a föld

budapest23 2021.01.04. 12:46:55

@vágtázó vadmalac: ezt azért ugyanúgy mint a többit is lazán le lehetne szerkeszteni, hogy az érdekes/fontos maradjon meg belöle... megértem, hogy könnyebb a munka, ha kapnak az emberek egy tiltólistát az elején beléjük verve, mert akkor ritkábban kell használni az ollót a szoftverben, mintha 24/7-ben kéne figyelni, hogy a szerkesztöi elvek (haha) mentén mi legyen (ejtsd, maradhat) az öfiben, de akkor legalább lennének érdekes beszélgetések is, nemcsak a lábszagról. Nincs rosszabb az öncenzúránál, jajjerrölsebeszéljünk alapon. Engem pl. durchaus érdekelne néhány válogatott bentlakó öszinte véleménye akár covidról, akár nök egyenjogúságáról, akár cigánysorsról, akár közmunkáról, akár médiáról. Jópersze, akkor ne ezt a müsort nézzem, tudom (btw, egyébként akkor melyiket is helyette, tessékmondanikéremszépen? vagy már csak avantgárd youtube-ot lehet/szabad nézni?)

Cérnahuszár 2021.01.04. 12:47:16

@hereverő heverő: deák bill hangjától oda vagyok. Vikidál is jöhet, ezt a tartományt csipom.
a magasabbat nem annyira
most ami tetszik, ígéretes, fiatalka cépke

www.youtube.com/watch?v=aIBHzcVeilo

Ármándójózsi 2021.01.04. 12:47:45

@vágtázó vadmalac: Erre csak azt tudom mondani, hogy akkor ne olvasd el. (Jó lenne tudni, milyen smiley lenne a mondat végén ugye? Mert nem mindegy.)

2021.01.04. 12:49:02

@Qqts: @Ármándójózsi: a 2021/22-es szilveszterig még simán kibékülhettek/nétek, h ha esetleg úgy hozza a sor(o)s, akkor megint elhidegüljetek az óév/újév fordulón.:'D

lehet, h a húsleves nem az igazi felmelegítve, de a zamatos, egészséges konzervétel mikrózva hozza a legmislencsillagosabb gasztroélményt.:]

Ármándójózsi 2021.01.04. 12:52:57

@vágtázó vadmalac: Az a hajó már olyan régen elment, hogy nem is jut eszembe valami frappáns hasonlat rá. De először is egyikünknek sem szándéka, másodszor pedig én sértett rosszindulatú vagyok és, mint ilyen, kellek a kutyának.

hereverő heverő 2021.01.04. 12:55:55

@Cérnahuszár adversus: Bill MMKK király, ebben nem lesz köztünk vita. Most kapsz egy finn látszatmetált, csak a hang miatt.
Aki erre HIM-et linkel, annak a kezébe adom a végbelét.

Ármándójózsi 2021.01.04. 12:59:16

@hereverő heverő: Nem tudom, vótmá-e, mert továbbra sem írsz előadót, címet és így baszok ráklikkelni, bár benned azért bízhatnék, de nesze:

Deák, Tunyogi, Varga, Vikidál, P Mobil - A zöld, a bíbor és a fekete
www.youtube.com/watch?v=oHh978yizqQ&ab_channel=DonLeon

Qqts 2021.01.04. 12:59:55

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

MsIreneAdler 2021.01.04. 13:01:04

Ja és 3 óra 7 percet aludtam az órám szerint :D!

hereverő heverő 2021.01.04. 13:02:17

@Ármándójózsi: Az én összes linkemre lehet klikkelni, legfeljebb valami anal fisting lehet benne, vagy ilyen haboskakaós babazsúrzenék (ez is vót már)
www.youtube.com/watch?v=bx57w3gSXrg

Ármándójózsi 2021.01.04. 13:04:09

@MsIreneAdler: Öööööööö, ezt most mire is írtad? Mert nyilván arra sem emlészem soha, amit leírok, de erre tényleg nem. Hogyezmostmiez?

2021.01.04. 13:05:17

@budapest23: megkockáztatom, h vágtázod nagyjából a honi állapotokat, amik a médiában uralkodnak (nem csupán az elmúlt 10 évben), ergo értelmes-érdemi párbeszédet várni egy tv-n futó műsortól, hiú ábránd csupán.
a - kevésbé cenzúrázott, öncenzúrázott - netes tartalmaknál sem sokkal jobb a helyzet. akiknek szimpatikus, értelmes gondolataik vannak, ill. jó őket olvasni és/vagy hallgatni, ott a legtöbbször teljesen utópisztikus (magyar viszonyokra kivetítve legalábbis) elképzelésekről értekeznek, amik remekül hangzanak, de gyakorlati hasznuk a magyar roncstársadalom számára nincs és soha nem is lesz.

az azonnalin hoztak le tavaly egy véleményvezér-sorozatot; meglehetősen jó interjúk születtek jobbos-balos-libsi beszélőfejekkel egyaránt. akik szeretnek tájékozódni, de nem csípik a szekértáborok általi ferdítéseket, gyomorforgató alákérdezéseket, azoknak jó szívvel tudom ajánlani:

azonnali.hu/cimke/velemenyvezerek

úgymond olvasó mmkk 2021.01.04. 13:06:32

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE ™️®️©️

Ármándójózsi 2021.01.04. 13:06:50

@hereverő heverő: Ha megígéred, hogy ezentúl csak ilyen jó és ehhez hasonlóan jó tenéket teszel be akkor klikkelek!!!
Cserében Te is klikkelhetsz, akár rám is!

2021.01.04. 13:08:01

@MsIreneAdler: túlaludtad magad, má' megint! részvényem.:]

Cérnahuszár 2021.01.04. 13:10:01

@hereverő heverő: tényleg kár hogy nincs alatta valami karcosabb zene

(ezt nem is figyeltem h feldolgozta, jobban bírja a kitartásokat, ahol vikidál hangja már elcsuklik, bár nincs meg az az íz, de valahol veszt, valahol behoz
www.youtube.com/watch?v=6vYzycScbPY )

hereverő heverő 2021.01.04. 13:12:58

@Ármándójózsi: linkeltem én már Cosmic Psychos-t is :) Szóval csak saját felelősségre - de azt igérhetem hogy hiphop meg rap SSKK

MsIreneAdler 2021.01.04. 13:17:41

@Ármándójózsi: oh bocsi kissé fáziskésésben vagyok. Ezt arra írtam, hogy lehetett a bb lakók hangját hallgatni telefonon.

MsIreneAdler 2021.01.04. 13:19:06

@vágtázó vadmalac: áh alig látok ki a lukon :D
Köszönöm az együttérzést, igazán jól esik.

Ármándójózsi 2021.01.04. 13:21:13

@MsIreneAdler: Azt nem tudom, úgy sohasem próbáltam, stream-en néztem. És a BB1-et is csak kb. VV1 első hetéig. Utána az elsőt elengedtem, mert nagyságrendekkel szarabb volt. És a szereplői is érdektelenek számomra.

Ármándójózsi 2021.01.04. 13:26:19

@MsIreneAdler: Ez elég magas labda volt, de elengedtem.

hereverő heverő 2021.01.04. 13:26:28

@Cérnahuszár adversus: Ezt hallga. Bár semmi ének nincs benne, de ez nekem nagyon bejön
www.youtube.com/watch?v=WpIOG0cklRM
@Ármándójózsi: Bátran!

K_Attila 2021.01.04. 13:28:52

@budapest23: A gólyatáboros színvonalú marhaságok helyett kaphatnának olyan feladatokat is, hogy üljenek körbe, és vitassanak meg egy adott dilemmát.

Ármándójózsi 2021.01.04. 13:29:53

@hereverő heverő: Oké, helyben vagyunk!

Ha már olyan, akkor ez is elég beteg, de én imádom!!!

The Witcher 3: Wild Hunt - The Fields of Ard Skellig
www.youtube.com/watch?v=NknjE2SBPxw&ab_channel=Savathor

Fu Szekh Li 2021.01.04. 13:30:24

YEAH!!! ™️®️©️ YEAH!!! ™️®️©️ YEAH!!! ™️®️©️ YEAH!!! ™️®️©️ YEAH!!! ™️®️©️ YEAH!!! ™️®️©️ YEAH!!! ™️®️©️

Hát sziasztok!
Én most eltűnök.
Örüljetek, mert én is örülök :)

YEAH!!! ™️®️©️ YEAH!!! ™️®️©️ YEAH!!! ™️®️©️ YEAH!!! ™️®️©️ YEAH!!! ™️®️©️ YEAH!!! ™️®️©️ YEAH!!! ™️®️©️

Ármándójózsi 2021.01.04. 13:32:09

@Fu Szekh Li: Nagyon örülök, de smiley-t sajnos nem hasznélhatok, hogy megerősítsem. Hidd el!!!

hereverő heverő 2021.01.04. 13:32:19

@Fu Szekh Li: Végre? Végre! Nem az eltünésednek örülünk, hanem a miértnek
sok sikert barátom

MsIreneAdler 2021.01.04. 13:32:35

@Ármándójózsi: mondhatni megkíméltél? Rendes tőled igazán, de most már kíváncsi vagyok, mit akartál írni :)

Ármándójózsi 2021.01.04. 13:33:48

@MsIreneAdler: Nem lehet. Tudod, nem használok smiley-t és félreérthetik.

MsIreneAdler 2021.01.04. 13:34:20

@Fu Szekh Li: illetve menjél menjél, csak ugye az nem valóvilágos :D

Qqts 2021.01.04. 13:34:25

@Fu Szekh Li: juuuheeeej! Erezzetek jol magatokat :)))

Fu Szekh Li 2021.01.04. 13:34:58

@MsIreneAdler: JÖTT JÖTT JÖTT!!!
Mindjárt itt van :D

Cérnahuszár 2021.01.04. 13:35:49

@vágtázó vadmalac: látom moletty levédte a logójával a jobb felső sarkot :D

@hereverő heverő:
szeretem a klasszikus hangszert a maira ráapplikáló dolgokat

tudom hogy mindenki ezzel jön, de én most ezzel megyek,
www.youtube.com/watch?v=o6rBK0BqL2w

van sok dolgom, megint éjfélig kel csinálnom a mai penzumot

MsIreneAdler 2021.01.04. 13:35:59

@Ármándójózsi: oh ne már. Most kilukad az oldalam :(. Csak itt súgd meh, nem értem felre!

hereverő heverő 2021.01.04. 13:41:36

@Cérnahuszár adversus: Nézz be hozzánk, aztán görgess le. Paganini

Ármándójózsi 2021.01.04. 13:43:04

@Fálki: Örülök, hogy sikerült örömet okoznom, ha egyáltalán.
Azért ne fogd vissza magad.

2021.01.04. 13:43:52

@hereverő heverő: rákattintottam, mert biztos vótam abban, h a nélküled c. sláger lesz az. csalódott vagyok.:'D

Ármándójózsi 2021.01.04. 13:47:43

@vágtázó vadmalac: Mielőtt én is eltűnök, nem akarok Veled kicseszni.

:) :)) :))) :( :( :((( :'( :D :DD :DDD :S :O :/ :8 ezeket oszd be magadnak ahogy Te gondolod.

2021.01.04. 13:55:23

@Ármándójózsi: szögletesch, kedvencz szmájlikat le/kihagytad :] :'] ;] :[

azé' köszönöm, Ármándó, ígérem, felhasználom őket okosan, és amikre nem lesz szükségem, felrakom a jófogásra, és megpróbálom pár sékelért elsütni. a befolyt összegből ütős bulit rendezünk a régi talihelyünkön (nyugati aluljárós, húgyszagú ffi mosdó).:'D

Kosztarika 2021.01.04. 14:05:28

@Fu Szekh Li:
Örülök. Érezd jól magad. :)

Fálki 2021.01.04. 14:17:45

Be van toltve az uj posztcsi, admini jovahagyasra var, lehet keszulni a frissitésre :D

Spitzbaue® 2021.01.04. 14:18:29

@vágtázó vadmalac: "gina szárnyas dekkvadász galamb apja "
Ez theCCik khecci! ;-D

Fálki 2021.01.04. 14:20:18

@Niemandhäuser: :D :D :D :D

Itthon én is ezt mondtam, hogy most hogy fog talalkozni az apjával.. pedig egyutt is dekkezhettek volna :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.04. 14:26:49

@Kosztarika: viiiiiiiiirem! hat te jottel a joisten helyett!

2021.01.04. 14:29:30

@Niemandhäuser: oy-vey, ezért - sajnos - pénzt kell kérnem akkor.:'D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.04. 15:40:23

Sziasztok!

Belenéztem a BV-be.... szerintem az a Vivi jány nem rossz, csak a vinnyogás mellett nem jutott rá adásidő... mert ugyan ki a halált érdekel, ha valaki jókedvű és poénkodik, ha lehet hallgatni azt is, hogy: Szeretlek Fru - Ne nyujjá hozám -
Szeretlek Moha, Én nem Páfrány, de azért a seggedet megfogom...
és az ultimate: Diiiinóóóóóóó miért haltál ki 65 millió évvel ezeleőőőőőőtttt.........

Ezeket aztán jó volt látni 50 napon keresztül, ja nem...

PYT 2021.01.04. 16:06:13

@Fu Szekh Li: F*CKYEAH!!! ™️®️©️ és F*CKYEAH!!! ™️®️©️ és még egy F**KYEAH!!! ™️®️©️ Úgy gondolom, ezzel a hárommal kibekkelem az esti öfiig, amire mkk tervezek ideérni... Btw hello a nappali műszaknak.

2021.01.04. 16:11:24

@PYT: az új poszt alatt megy má' a Zélet, itt csupán ördögszekereket görget a szellőcske, csaxólok.:Đ

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.04. 17:17:17

@Ármándójózsi: Remélem, hogy igazi Münkhauzen báró módon kiszínezi azért! Lassú munkához idő kell!

budapest23 2021.01.04. 17:56:42

@vágtázó vadmalac: [OFF]Ismerem és szeretem, vicces volt ráadásul hogy a FAM-ot kérdezték kivételesen a Puzsér helyett (de lehet persze, hogy csak "elött", viszont úgy se rossz a felállás :D)
A FAM-on túl (aki azért kicsit meghasonlott/meghasadt benyomást keltett, amit persze értek én, hogyha régebben öszinte ideái voltak) a Konok meg a Dévényi nem mondott újat, mármint hogy öket amúgy is druszálom véleményileg/világnézetileg, a Stumpfnál függetlenül az eszétöl nem tudok elvonatkoztatni a kormányzati (apai) hátszéltöl a minimédiamogulsághoz és ezért mindig forráskritikával kezelem még a véleményét is; TGM hihetetlenül pontos és emellett a szokásos fogyaszthatatlanság az interjúformátumnak hála is viszonylag kigyomlálódott, ami jó, mert hátha többen befogadják, a Bayer pedig meglepöen öszintére sikeredett, ami viszont azzal függhet össze, hogy az ö olvasótáborának 98%-a még akkor se tévedne oda, ha amúgy vérgözös Bayer-összes-gyüjtö lenne. A többi interjú még restancia, de már készülök rájuk. Kéne még egy csomó ilyen, videóformátumban is, a Marci/Partizán talán elindul ebbe az irányba, és nem csak vélemények lesznek, hanem érv-ütköztetések (de legalább: bemutatások) is.
[ON]
Namost ezt persze egy VV-töl nem várom el :P De azért ahogy írtam az se kéne hogy cél legyen, hogy a hulladékot még szarosítjuk is ;) És a külföldi licensz-ellenpéldák (miközben nem stilizálnám fel ettöl még azokat se egrijános-emlékmüsorokká) azért mutatják, hogy mennyivel több fér/het/ne bele, és onnantól talán egy picivel többet müködne az "én egész népemet fogom, nem középiskolás fokon..." kitét. Mondom, engem pl. érdekelt volna néhány - akár velösen is elöadott - mondat Ginától a közmunka belsejéböl, Dani freudi díványra kívánkozó valszeg komplett eddigi életútjáról, de akár Bálint véleményéröl az SZFE-vel kapcsolatban.

Vazeg, ítt élünk a kultúrkor végén, mégis mikor, ha nem most?!?!?!

Jó, persze mi is ex katedra helyett itt osztjuk az észt egy huszadrangú, felejtendö és felejtödö fos hogyvoltjának kommentszekciójában... megyek is, be is fogom, nihil bekapcs. :)

2021.01.04. 18:24:37

@budapest23: értelek, legalábbis asszem.:] én is, veled hasonlóan, adnám, ha a lerágott csont évődés-veszekdés és gagyibb jópofiskodás helyett lenen vmi más is, de a vezetőség szívét nem fogjuk meglágyítani ebbe az irányba.

nem különösebben szimpatizáltam és most sem rajongok a marciért, de az tény és való, h az utóbbi időben készítettek egész jó tartalmakat a partizánra. (a nem rajongásom persze nem azt jelenti, h nem ismerem el a tehetségét, intellektusát estébé.)

37 éves - apai-anyai sideon egyaránt sokadik generációs, mondhatni tősgyökeres judapesti - ufó vagyok és kölök korom óta érdekel, fogalakoztat a politika, közélet; széljobbtól-szélbalig szedem az infókat évtizedek óta napi rendszerességgel, és ebből nekem leginkább az jött le, h itthon leginkább a jobboldali prominensek azok, akik sokkal kevesebbszer mennek el "ellenséges" médiumokhoz, és/vagy hívnak a saját felületeikre az ellenfél táborából beszélő fejeket. azokon a ritka alkalmakon, amikor egy (vagy akár több) jobber és ballibsi asztalhoz ül egyással, nyilvános keretek között, többnyire már-már baráti hangvételben elsmúzolgatnak, és két perccel később, amikor mki visszatér szépen a saját kis szekértáborához, ugyanolyan intenzitással megy tovább a szardobálás, egymás dehumanizálása, karaktergyilkolászása estébé.

személy szerint nem is hittem soha, és a jövőben sem fogok hinni abban, h a magyar mentalitást meg lehet változtatni, szóval részemről nincs semmiféle csodavárás rövidebb, v hosszabb távon. önző mód csupán annyit szeretnék, h legalább legyen 1-2 tucat, értelmes beszélő fej ebben az országban (politikai meggyőződéstől függetlenül), és ők lássák el szellemi munícióval az arra fogékonyabb humanoidokat, és kész.:Đ

kozi001 2021.01.04. 21:33:53

Érdekes, hogy Gina a cigány így, cigány úgy. Szerintem lusta, buta, harsány. de jobbára ártalmatlan.

Nekem a sunyi kancigány típus, aki tényleg megtámad, meglop és kirabol az Dani!

A légvégéig támogatott minden tesót. Renátót, Ginát. A 7-esben sztem csak érdekből van. Hamarabb veszik össze Bálinttal, mint Renátó tesó havercsótánnyal.
Folyamatosan megy vele az összekacsintás. Amitől kifordul a gyomrom.

ÉÉN VAGYOKH AZZ __ A GYÚRCSÁÁNY! 2021.01.05. 15:35:44

Ezerhétszáznyolcvannkilenncc h hozzzászóólás. ________ Ennyi hozzászólást __ még a valóóságtóóll leg_elrugaszkodotttabbbb liberális oldalakon semm láátnih. ___ Örülökhhh. ___ Tuggyák? __ Örülökkh. ______ Örülökkh azzéérth, ___ mert a liberáális Ertéell televízíóóó _____ ennnyi potenciálish agyhalottth szavazópolgárt képes kinevelni SZÁÁMOMMRAH. _____ Bíízomm abbbann ___ hogy kétezerhuszonkettőőbeh iss __ ilyen buzgóón fognakh ___ aaa __ szavazófülkékhezz ___ kíígyóóznih, ____ mint ahogyhhh __ e bejegyzés alatth lááthattttyukkhhh. ____ Végezetüllh _____ köszönöm neked Ertéelll _____ fáradhatatlan, ____ néphülyítő kártékony munkádatth. ______ Nem felejtemm el neked. ___ Köszönöm.
süti beállítások módosítása