Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X50 – Két orrlyukkal kevesebb és a kérdőjel alakú nők

2021. január 03. 07:15 - Fálki

PP a mai porondmester, akin ismét van valami rózsaszín és ez már biztosan nem véletlen. Nekem nincs ezzel bajom, kaptam én is karácsonyra a csodálatos szerelmemtől egy olyan pulcsit, mint ami korábban rajtavolt… Nade kit érdekel az én magánéletem és karácsonyom, amikor ma a driccmadár és kitalálója egymás ellen párbajozik. Szóval képzeljétek el, hogy most az ünnepi időszakban rengeteget társasozunk… :D
kepernyofelvetel_121_egyedi.png

Még egy perc sem telik el a műsorból és máris megtudjuk, hogy a VV6Zsófi fantasztikus nótáját, a Rágógumit bizony Puskás úr írta nekünk, innen is szeretném megköszönni kedves Péter, hogy ennyit hozzátettél a magyar zenetörténelemhez. Én amúgy bírtalak.
Napi kérdés, hogy milyen móka legyen a szünetben? Beatbox, rap vagy tánc. A negyedik variációt én teszem hozzá: Ha nem vagyunk elég kreatív szerkesztők, akkor inkább ne legyen semmi.

 

A szilveszteri buli éjfél utáni pillanataiban vesszük fel a fonalat és van egy olyan megérzésem, hogy éjfélig próbálta magát moderálni minden retardált, aztán utána elszabadult a pokol, ahogy szokott.

Félmeztelen csacsirészeg Dániel kíván boldog új évet mindenkinek és leszaromkinek is, aztán kiengedi a gőzt végre és a dohányzóteraszon sírja el magát a bátyja és a családja hiánya miatt.
Moh közben instán vallja be, hogy minden mamát, papát, pupit, mumit, csingőt, csengőt, brumit, rumit, pumit, csucsit, flukit, humit, nokit, dakit, gruplit, vumplit szereti. Csak a Mercikét miiiihiiiihiiiiért nem lehet szeretni, kérdezem én, Moh, miiiihhhhhhhiiiiiért nem?
Nocsak, mégis? Valami álló szárazbaszás után beromantikázzák magukat a hálóba, ahol Virág és Dani már egymásba vannak gabalyodva és végre Moh is rágerjed Mercire, mert elcsattan pár csók.
kepernyofelvetel_122_egyedi.pngkepernyofelvetel_123_egyedi.pngkepernyofelvetel_125_egyedi.pngkepernyofelvetel_126_egyedi.png


Itt jut eszembe a Cooltúra című filmből Tom Green, amikor megbízzák azzal, hogy etesse meg a kígyót. Bedobja neki az egeret, de a kígyó baszik rá. Emberünk gitározik neki, könyörög, kopogtatja a üveget, de nem, semmi sem segít. Végül artikulálatlanul üvölti neki, hogy „GERJEEEEEEDJ RÁÁÁ VÉÉÉÉÉGRE”.
És igen, Én is ezt teszem most, mert egyszerűen nem fogom fel, hogy egy hónap után milyen férfi az, aki nem akarja megmászni Mercit. Ekkora önuralom nem létezik, nem beszélve arról, hogy mekkora ideget basz ezzel bele a lányba. Nem azt kell.
Persze pár csók után megint lemászik róla, aztán nyekeregnek egy kicsit a szokásos dolgokról, de Merci végre a sarkára áll. Moh, Te egy seggfej vagy. Ez a véleménye Daninak is, majd amikor Virág mondana valamit, akkora proli úr nem a klasszikus Mész innen!-t használja, hanem az „állj má le, feküdj le az ágyba” kedvességgel inti csendre a csaját. Az meg persze el is fogadja ezt.
Dani kiindul Mohért a dohányzóteraszra, ahol Moh épp a saját keresztjének nevezi Mercit és azt, ahogy viselkedik vele. Dani annyit tesz hozzá, hogy oooooooooooo, oooooooooo, ooooooo, ooooooo, aztan egy gyors kurvaanyádat után lebokszol két lufizsinórt.
Nem, ezzel nincs vége, mert visszamegy és elmondja hogy ez gáz. Jó.
Mercike azonnal megbocsájt mindent és bekönyörgi maga mellé az ágyba Moht, mert itt bizony határidő volt a mai éjszaka és visszafordíthatatlanul beindult a pini. Az ágyban aztán kiderül, hogy hisztisheliumosra is itta magát a szöszi. Moh megint elmegy. Nem úgy.

Bálint, Robi és Moh pinivel előre bedobják a jakuzziba Vivi-t, aztán mennek Gináért is, aki kihisztizi magának a megmentő lovagot Dani személyében, így Ő és a menzesze nem kerülnek a vízbe.

Fru közben nyitott szájjal eszik. Az RTL kettő.
kepernyofelvetel_137_egyedi.png

Danit is megpróbálja elkapni a három vizesfiú, de végül félúton leteszik, mert nagy sipítozás van a térde miatt. A sztori vége az, hogy Dani bömbölő kisfiúvá változik némi kis emberkedés után és kövezzetek meg, de én bírom ezt a csávót.
kepernyofelvetel_131_egyedi.pngkepernyofelvetel_138_egyedi.png

Ahogy a Virággal bánik, az nem tetszik, de nagyon jó lelke van.. S belül egy 6 éves gyerek. Virág pedig kérdőjel alakban áll.
kepernyofelvetel_139_egyedi.png


Van még valami horkolássztori, de semmit nem érteni belőle, mert 25 másodperc az egész. Az rövidebb idő, mint amennyi alatt én leírtam ezeket a sorokat.


Másnap.
Mekkora kibaszott disznóólat hagytak maguk után, aztakurva. Én se vagyok egy rendszerető ember, de erre meg én is elengedtem egy aztapicsát.
kepernyofelvetel_141_egyedi.png
Gondolom a fejekben is legalább ekkora lesz a káosz egy ilyen éjszaka utan.
Gina szájából még a kapanyél is kiesik, amikor meglátja, hogy néz ki a terasz. Újabb kérdőjel alakú nő.
kepernyofelvetel_143_egyedi.png

Szokásos alkoholmámoros éjszaka utáni fogadkozás: Nem iszom többet. Ezúttal Mercike mondja ezt, de ha annyiszor lenne 1Forint50fillérem, ahányszor ezt hallottam már, akkor saját Tvcsatornám lenne, saját ValóVilággal, ahova beküldeném ÁrmándóJózsit, egyedül, aztán kiválasztgasson, kihívogasson, párbajozgasson 25 héten át, végül megkapná a megérdemelt főnyereményt, a 36 milliót. Plusz mellé Gina vagy Amanda. Ő választhat.

 

VVMercike aka Honey B már barátilag is csalódott VVMoh aka VVMohban, mert a szokásos dolgok, plusz éjszaka amikor Ő itt sírt bent, akkor amaz meg kiment és bedobta VVVivi-t a dzsákuccziba.

A végén pár leszarom, fos, baszdmeg, geci, kurva mellett nincs kompromisszum, megy tovább a történet ugyanúgy.
Moh sajnálja és bocsánat és tényleg.
Kezet rá.
kepernyofelvetel_144_egyedi.png


Január 1, Fruzsina nap. Itt is lesz gondolom valami pokoljárás, nekem meg most esik le, hogy minden szombati adást én HV-zok a jövőben, ami nagyon jó mert párbaj és még jobb, mert duplaadás, ami minimum duplaannyi időt vesz el az életemből. De értetek és érted, Kosztarika – bármit.
Renátó virággal, nem VVVirággal, hanem igazi, vágott virággal készült, meg némi vicceskedéssel, ami az Ő primitív gondolataival gyanítom minimum kutyapicsázáshoz fog vezetni, de én azon se lepődnék meg, ha a gonosz törpe azonnal beköltözne egy gomba alá inkább, minthogy látnia kelljen a hősszerelmes hülyegyereket. Nade, van ugye virág, eperbor, valami kis édesség talán egy dobozban, meg egy újabb nyomtatott póló. Ezek baszdmeg tényleg itt tartanak, hogy a nyomtatott pólók viccesek és jó ajándékok? Ezen ráadásul a balhéra okot adó Robi+Fru párosjelenet van megörökítve…
kepernyofelvetel_145_egyedi.png
Egy Bödőcs és egy Kőhalmi veszett el ebben a fodrászfiúban.. Jó mélyen.
Frunak elmond magában 200 miatyánkot és 500 áldottszűzmáriát, mielőtt elküldené egy orosz munkatáborba Renátót. Meg a picsába is.
Az egészet végignéző Merci és Gina is sokkot kapnak, hogy önerőből nem lehet valaki ennyire hülye.

Renátó meg mosolyog, mint aki épp túlvan az elektrosokk kezelésen.. Live HV-zok, szóval nem tudom még, hogy hova fut ki a sztori.
kepernyofelvetel_146_egyedi.pngkepernyofelvetel_147_egyedi.png

A teraszon Robinak mondja ez a Don Juan, hogy örüljön neki Fruzsi. Gecc, tényleg vannak ennyire buta emberek? Minden adás után azt gondolom, hogy ennél már nem lehet lejjebb, aztán mindig kiderül, hogy de.
Fruzsina elfogadja, hogy Renátó ilyen.
Gondolom IRL legalább egy egész napig együtt lesznek majd.


Odamondogatós rész a párbaj előtt:
Bálint korrektül hozza az érveket, Gina saját magát korrekt úrinőnek nevezi. Most kiesett a kezemből a billentyűzet. Felvettem.
Miért rajzoltad le Gábort büdösnek? Nem rajzoltam le. Jó, én úgy emlékeztem, de ha nincs igazam, akkor toljuk ezt a témát.
Ártottam neked? Egy sunyi ember vagy. Miért vagyok sunyi? Gondolkozzál el. Sunyi voltam a hátad mögött? Igen. Mikor? Sokszor. Mivel? Nagyon sokszor. De mivel? Nagyon sokszor.
Na, ilyen színvonalú beszélgetés ez… Renátó nagyon bólogat, most aztán jón a pálfordulás és jön vissza a Gina és lehet majd csicskagecizni a többieket és mostantól indul majd az igazi VV, amit ugye mint tegnap megtudtuk, Renátó fog megnyerni. Akkor minek HV-zok?


Végre kezdődik a párbaj, elsőként a koszlidérc megy, Renátótól kap egy macit és már kezdi is ordibálást. Át fogom pörgetni ha ez lesz, mert megfájdul tőle a fejem.
kepernyofelvetel_150_egyedi.png
Baukóévában érkezik, dobálja magát, mint
szúnyogot a tornádó és kezdődik a parasztkodás, amikor PP bejelenti, hogy szól Bálintnak is. „Jöjjön a dricc.” Te ostoba véglény, Te meg maradsz.
kepernyofelvetel_153_egyedi.pngkepernyofelvetel_156_egyedi.png
Bálint
elröhögi a búcsút, mit is mondhatna tényleg már? Ölelés a MARADÉKKAL, akik a kezdetek óta ugyanannyian vannak, Frunátóék meg ülnek a kanapén, mint valami csövesek.
kepernyofelvetel_157_egyedi.png


Kis smalltalk:
Bálint nem
feltétlenül érti, hogy miért is van Ő itt megint, Gina pedig rengeteg dolgot tapasztalt és bent döbbent rá arra, hogy mennyi kamu ember és talpnyaló van a világon. S erre bizony ott bent, 10 ember társaságában jött rá. Okos jány ez, dikk.
Lehet hogy PP
pólója inkább lila.
Gina
üvölt mint a sakál, Bálint válaszol a kérdésekre.
Gina emberismerő is.

A
szünetben valamilyen párbaj van, nem néztem.

Videó
arról, hogy mi bajuk van egymással. Bálint szerint semmi. Gina szerint áááááááááá óóóóóóóóóóóóó ááááááááááá őőőőőőőőőőőőőőő ennyit hallok az óbégatásból.
Bálint prodokatív.

Kortársbeszédek. Frunátóék
együtt nyomják, a hangot Renátó, a látványt Fluzsina biztosítja.
Ell
övik a szokásos faszságokat, miszerint Gina a legvicceseb, legszórakoztatóbb, legőszintébb, legfrankóbb ember nem csak a villában, hanem valószínűleg az egész világon is. Mi meg itt kint teljesen hülyék vagyunk, hogy ezt a talentumot nem vesszük észre benne. Vidámságot, őszinteséget és igazságot is hozott a Gina a villába. Melyikbe?

Dani is a szokásost darálja, mindenki vegyen új telefonokat is, hogy lehessen szavazni az Ő barátjára. Aztán rap.

Jön az izgulációs rész, amire Gina orrlyukai már akkorára tágultak, hogy nincs az a mennyiségű Erzsébet-utalvány, amennyiért egy fagyis megtöltene.
kepernyofelvetel_163_egyedi.png
2_egyedi.jpg
3_egyedi.jpg
4_egyedi.jpg


Tippelek egyet gyorsan, mert
láttam hogy a kommentek között volt tippverseny, de én épp a barátaimmal dartsoztam és társasoztam egész nap. Tudjátok, az elején azzal kezdtem, hogy mennyire jól telnek az ünnepek.
85-15. Ennél
több cigány csak nem tud olvasni és applikációt letölteni, elfogadni az app használatának feltételeit…
Mégiscsak tud, mert 68,16 – 31,84. Nembaj, a tippversenyt ezzel
együtt is megnyertem.
Bálintnak, ofc.
Ja és megint rekordszavazat.
kepernyofelvetel_164_egyedi.png


Legyen visszamenés.
Frunátóék odaállnak az ajtóba, hátha az segít, de persze nem, megint hoppon maradt a két
gyökér.

Holnap mérlegelés!!!!

1790 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zabkása 2021.01.03. 07:55:06

Yoreggelt!
Köszi az ébresztőt Fálki! :) Nameg régi vágyam volt nekem dikkelni elsőként :D
Jóég Bálint hogy bírta Gina óbégatását mind bent, mind a párbajon... Amikor megnyeri ezt a szart, akkor meg kéne ezért a párbajért duplázni a dellát neki, mert az, hogy itt még egy "fogdbetebüdöscigánykurvamenjmárinnenafaszomba" se hagyta el a száját, azért kitüntetés járna.

dorinkaa 2021.01.03. 08:00:54

jo reggelt! balint nem barlangban szocializalodott es szellemi folenyben is van. ahogy mondta is nem tud haragudni ginara :D szerintem ezzel mindent elmondott. valszeg talalkozott mar eleteben ilyen emberekkel... a legegyszerubb csendben ulni es hagyni h a masik beforgassa magat. a parbaj elotti szocsataban is jol csinalta. az ilyen driccmadar feltalalok nem birjak a higgadt ervelest totalisan megmennek tole

gazo 2021.01.03. 08:03:08

Köszcsi posztcsit

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 08:09:21

Dobro jutro
Ha ez a Gina kint maradt 30-al Merci támogatóival együtt, akkor patkány Reni mennyivel marad kint ?
Vivi ellen is 10%, pedig Vivit egy ideje nem látom, lehet bent sincs.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 08:13:14

Még az is lehet hogy Renike beépített ember, és azért van hogy a nézők agyát felbacca, valszeg megállapodtak 2 millába, legyen blikk címlap botrány minden héten.
Nem hijába védték be a lilával is múltkor.
Valszeg most Fru megy, kap még egy hetet Reni.
És arra is nagy tétben fogadnék ,ha Bálint Renire teszi a jelet ,akkor le gyávacsicskázza mert őt nem viheti ki a kancigó, pedig ha ledobja a lilát akkor megszórták volna jelekkel és vihette volna Bálintot , ilyen csak hollywoodban lenne, de ez itt bollywood.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 08:15:33

@Zabkása:
Kevés a 36 misi, többet sérülnek, a pszichológus többe fog fájni.

gazo 2021.01.03. 08:17:18

Azt csak hallkan jegyzem meg, hogy volt pár pillanat szerintem az öfiben, amikor Törpappa pia a jakuzziban próbálta a pezsgősüveget messzilátónak használva felfedezni a Majmok bolygóját, amikor is megcsillant némi agresszív alfa csicskáztató hozzáállás belőle. Akkor ott konkrétan Vivi felé, aki még kissé felháborodottan reagált is erre valamit.
Hasonlót egyszer vagy kétszer láthattunk a megtisztelsz korszakban is Gábor úrral szemben.
Ilyenkor úgy tűnik lehull a szigorú önkontroll bilincse és kiesik a szerepből Törpapa és Morgó lesz belőle.
De még mindig a legvállalhatóbb az összességében mutatott kép alapján. Mert ugye azt látjuk amit mutatnak belőle, valamint az előélete, évei alapján jobban bírja a Gina féle rohamokat, driccezést mint az átlag felhasználó.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 08:18:05

Meg kell vallanom őszintén, hogy amit két napja belelátni véltem Merci játékába, az totálisan dugába dőlt. Most a csaj nem hogy visszazuhant nálam a két napja szerzett 10-20%-val, de még sikerült Mohát is maga elé emelnie. Mellesleg, ha meg akarna szabadulni Mohától, és az ő állítólagos érzelmi mézesmadzag effektusától, a legkönnyebb lenne kihívnia egy párbajra, de persze ez tudom, hogy nem fog megtörténni. A másik poszthoz írtam már, hogy nagyon meglepett a tegnapi párbaj relatív szorossága! Egyébként azt gondolom, hogy a mocsarat leginkább Gina őszinte utálkozása húzta le eddig, illetve ebből merítette az energiáit. És Ginában ez a soha meg nem fogalmazott, érvekkel meg nem indokolt, utálkozás Bálint irányába az IQ hiányos tudatlanság utálkozása a szellemi fölény ellen szituációból táplálkozott. A tudatlanság, ahelyett hogy megpróbált volna tanulni valamit a szellemi fölénytől (és ahhoz igazodni, asszimilálódni), az első pillanattól kezdve a szellemi fölény kizárásán, és teljes elutasításán dolgozott. Itt persze adott a párhuzam a cigány-magyar együttélés megítélésével a roma társadalom nagy részében (talán többségében is). Gina a párbajon többször is elmondta, hogy rengeteget tanult a játékból, én pedig azt mondom erre, hogy egy frászt Ginácska, sajnos te annyira bezárkóztál a saját világodba (hozott szellemi nyomorodba), hogy az ég világon semmit sem tanultál ebben a szűk két hónapban, ugyanúgy és ugyanoda mész vissza, ahonnan jöttél! Gina negatív energiái szippantották be egyértelműen a sértődött Amandát, és ezeket a negatív energiákat akarta meglovagolni és kiaknázni először Gábor, majd Frunátóék, akik nem kaptak helyet a maradék csapatban, vagy "ügyesen" kilavíroztál magukat onnan.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 08:25:32

@VV Erőlegény:
Mint vársz egy primitív véglénytől ?
Sajnálom hogy Merci mellé állt, megnéztem volna az arcát 15%-nál.
Reni ellen lettek volna érvei, hogy agresszív, hogy feláldozzák a barátaikat, hogy a lilát se képes felvenni és inkább a csajok mennek helyette párbajozni, ahogy Fruval viselkedik, millió egy indoka lett volna rá hogy vigye a kancigányt, erre Bálintot választja aki sose basztatta, sőt próbált mindig pozitívan közeledni hozzá.

hereverő heverő 2021.01.03. 08:26:42

Lóreggelt. Köszi a posztot Fálki. Azaz megtiszteltetés volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 08:31:15

@szociál: Gina és Amanda full hülye volt taktikailag ehhez a játékhoz. Renátó annyival okosabb náluk, hogy jobban tudja benn befolyásolni a többieket, de a kinti szimpátiaviszonyokról fogalma sincs. Fru szerintem jó kis VV karakter lenne, csak rossz lóra tett Renátóval. Remélem azért ezen a héten már megpróbál valahogy leválni róla, és remélem, hogy előbb megy kettőjük közül Renátó párbajozni, mint Fru, ha Renátónak nem is, Frunak azért észre kellene már vennie, hogy négyből négyszer nem az ő emberük jött vissza a párbajról....

Ármándójózsi 2021.01.03. 08:32:45

Jó lett már megint és mondom ezt úgy, hogy nem rohantam elsőzni, úgyis balfék vagyok sosem sikerül, emiatt és persze azért is, hogy ne kelljen szemlesütve járnom ismét hetekig, elolvastam a posztcsit.

Lehetnék rá büszke, hogy ismét meg lettem említve az írás közepe táján, gondolom ez volt a csapda, és az is vagyok a szövegkörnyezettől függetlenül, csak ez ugye így egy kicsit kabbeafaszom, mert Fálki óriási előnyből nyomja, én meg csak ezen kis felületen tudom csicskagyá... oltani.

Sargabogre 2021.01.03. 08:33:24

amikor Merci átvált pikacsúba, az az érzésem, hogy Moh azért nem jön össze vele, mert kizárt, hogy minden reggel erre akarjon ébredni.

hereverő heverő 2021.01.03. 08:36:36

@Sargabogre: de a jóreggelt blowjob közben úgysem beszélne

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 08:37:36

@VV Erőlegény:
Szted Fru a valóéletben hagyná magát ennyire megalázni ?
Csupán taktikából van még Renivel, már bármit lenyel csak ne legyen egyedül, mert ha összevesznének Reni elkezdené szívni a vérét gusztustalanul, tudod milyen a féltéken cigány csávó, gondolhatod piásan miket megengedne magának ha már nem lennének együtt.
Nagyon nagy esély van rá hogy Renikét villán kívül sokan elfogják kalapálni, haverok nélkül ki se mer magy menni az utcára, én ezt jósolom.

Qqts 2021.01.03. 08:39:43

GYERE FÁLKI! GYERE POSZT! GYERE LE JOOOISTEN

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 08:39:47

@Sargabogre:
A játék vévéig simán vég gtolhatták volna mint szerelmes pár, és mikor kint vannak szétválnak, ki nem szarja le hogy utána együtt vannak e ?
36 milláért képtelen dugni a csajjal, baszki nem Bálintot kell ágyba vinnie hanem Mercit, minek jácca így meg az agyát nem értem.

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 08:44:00

Korán reggel friss poszt! Fálki mester örök hála, fasza lett az irkafirka!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 08:47:55

@Ármándójózsi: Barterezzél le egy posztot Dzudibível, vagy Laurával, szerintem örülni is fognak neki, aztán előtted a pálya ! :-)

Ármándójózsi 2021.01.03. 08:53:06

@VV Erőlegény: Jó ötlet, erre már én is gondoltam, de lássuk be, ahhoz én kurva kevés vagyok, hogy ilyen színvonalú, ötletes, szórakoztató posztot írjak, úgyhogy ettől mindenkit megkímélnék inkább a saját érdekében.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 08:53:21

@szociál: Szerintem nem azért nyeli le, hanem azért, mert azon kattog az agya, vajon mivel árt kevesebbet a játékának, ha lenyeli, de kitart, és hűséges kedvest alakít, vagy ha kiakad, leválik, de ezáltal árulónak is megbélyegezhetik. Alapvetően az a baj, hogy a szimpátiaviszonyok alakulásával kapcsolatban ő is totális vakságban szenved, de azért rá is érvényes, hogy azon el kellene már gondolkoznia, hogy negyedszer is az ellen csapatából jöttek vissza, lehet, hogy késő már, de egy ilyen játékban soha sem szabad feladni, és meg kellene próbálni változtatni. Neki azért ott van a nőiesség fegyvere a repertoárjában, bár -ma valószínűleg kiderül a mérlegelés során- de eléggé szépen kikerekedett ő is a játék kezdete óta.

Zabkása 2021.01.03. 08:53:41

@szociál: Játék VVig... ez elírás, vagy egy ma reggel született zseniális szójáték? :D imádom!

Nagyon várom, hogy Rencsike legyen párbajon! Fru meg hiába taktika vagy sem, akkor is egy ostoba senki, mert azt nem lehet taktikára fogni, hogy egy rosszindulatú, mitöbb, egy igazi gonosz picsa (törpe), akinek a kapa kilóg a szájából. És most nem a fogainak deformitásából adódó furcsán dagadó ajkaira gondolok nyílván... bár érdekes, hogy az annyira nem zavarja, hogy megcsináltassa. De figyeljétek meg a Blikkben lesz fél éven belül, hogy bóti csöcsök lesznek neki is, pedig egyébként testileg meg ciciügyileg szerintem rendbe van.

Qqts 2021.01.03. 08:54:27

Koszcsi Falkcsi a posztcsit. Szupcsi lett :)

Lehet h PP poloja inkabb lila

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 08:55:46

@Ármándójózsi: Egy próbát megérne Hozé, én megígérem, hogy nem foglak fikázni, főleg, ha néhányszor jól odapörkölsz Fálki kollégának ! :-D

Zabkása 2021.01.03. 09:00:38

@Ármándójózsi: Igen, szerintem is jó, de az évtized népbetegsége a testképzavar, ezeknek soha semmi nem elég magukon. Meg csak érvelni akartam, hogy minden más optikai tuning fontosabb lesz, mint a fogai és ez nekem furcsa.

Zabkása 2021.01.03. 09:02:30

@VV Erőlegény: Igen, nem szabad feladni, bár innen mit lehetne hozni? :)
Tegnap párbaj után azon filóztam, hogy ha Reni pl ezután odamenne Bálinthoz, hogy figyi, elbasztam. Totál vakon voltam, de 4 vesztett párbaj után be kell valljam magamnak és nem hazudhatok tovább bölény énemnek, sorry.
Kérdés, ez bent mit váltana ki, valamint a nézőkből... nameg be lenne-e vágva adásba :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 09:04:00

@Ármándójózsi: Még a feje sem annyira gáz szerintem, ha csukott szájjal is megtanulna enni, a kusza fogait is ritkábban látnánk, meg a nyálasodó ételőrleményt a szájában, csámcsogás kíséretében. Mercivel kapcsolatban nem csak a héliumos hangfekvésére, de arra is felhívnám a figyelmet, hogy amikor megjátszósan magyaráz, akkor sokszor összeszorítja az alsó és felső fogsorát is, hogy még "érthetőbb" legyen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 09:04:19

@VV Erőlegény:
Nagy xarba került hogy ezt a bántalmazó féltékeny cigót választotta az helyett hogy inkább nyitott volna jobban Bálinték felé is, rohadt szarul taktikázott.
Direkt az erősek ellen küldték ki a haverokat, hogy nekik ne kelljne, ha azt akarták volna hogy vissza jöjjön amanda, akkor Vivire beszélik rá, igaz az RTL ebben megakadájozta volna mert ugye "kimondta".
Amikor megkapták a lilát ők voltak a legboldogabbak mikor magára vállalta Gina, de akkor lefagyott Reni mikor Gina megmondta neki a magáét, látszott mennyire be van szarva, simán kint hagyta volna Renátát.
@Zabkása:
Sajnos véletlen :)
Tuti lesz bolticsöcse, ezek nem bírnak magukkal, Renit már aznap kidobja ahogy elhagyta a villát, muterja tuti nem engedi a házuk közelébe ezt a dzsihadistát.

dorinkaa 2021.01.03. 09:05:09

@Zabkása: szerintem kizart h a jatek ezen szakaszaban ez mar megtortenjen. en inkabb arra tippelek h frunato ismet arra a kovetkeztetesre fog jutni, hogy akik eddig kiestek nem voltak szimpatikusak elegge, balint enbs multja miatt szavaznak csak ra. de majd ok. majd ok meghozzak az atuto sikert. egyebkent valszeg rencsi akkora csicskakutya lesz hogyha rakerul a kendo akkor a vivit viszi ki. bar teljesen mindegy nincs aki ellen visszamenne

Qqts 2021.01.03. 09:07:34

Azt kell megallapitanom, hogy Rencsulaek emlekezete igen becsapos.
Javitsatok ki, de nem azzal vadolta almai nojet, hogy a combjat fogdosta Lobi egy testkontaktos jatekban? Ezt igazolja egy olyan polival, ahol a karjat fogja Lobi?
Vmi olyat is mondott, hogy azt mondjatok csal a szemem.
Haaaat bmeeeg, mi van?!
A polo pont azt bizonyitja, amit ok mondtak.

dorinkaa 2021.01.03. 09:08:21

@szociál: pont ezen gondolkoztam en is a tegnapi bejatszo alatt, hogy balintnak bejott a fruzsina es ha o jobban merte volna fel a dolgokat eppen oda is tehette volna magat, erdekes fejlemeny lett volna ha balint megiscsak belehabarodik egy lanyba minden elkepzelese ellenere. nade frunak inkabb bejon a cigostilo es valszeg azt gondolta minel hangosabb es bekepzeltebb vki annal nepszerubb kint

Zabkása 2021.01.03. 09:08:28

@dorinkaa: ja nincs illúzióm, hogy ez megtörténne, csak eljátszottam a gondolattal. Meg persze 4 párbaj után már mindegy is lenne, a második után viszont szerintem iszonyat sok szimpátiaszavazatot lehetett volna koldulni egy ilyen megmozdulással.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 09:08:36

@Zabkása: Nem tudom, de annál biztos, hogy nem hozna kevesebbet, minthogy most ott maradnak a villa sarkában a szégyenpadon, kéz a kézben, és várják a kivégzésüket! Mellesleg az ő esetükben is benne lehetne a pakliban (ami Merciék esetében is), hogy egymást hívják ki, így az egyikük, biztos, hogy benn marad, a másikuk (Renátó nem lehetne, mert büntiben van), kapna egy hét védettséget, és talán közben fel tudná valahogy építeni magát. De ennyi taktikai felkészültséget, és áldozatvállalást nem feltételezek róluk!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 09:09:23

@VV Erőlegény: egyikük kiesik, de a másikuk kapna védettséget

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 09:09:28

@Qqts: egy osi dakota mondas szerint lehetetlen logikat keresni ott, ahol nincs.

dorinkaa 2021.01.03. 09:10:10

@Zabkása: az tuti. korabban szerintem is.

Zabkása 2021.01.03. 09:12:05

@VV Erőlegény: se taktikát nem feltételezek, se azt, hogy bevállalnák. Nameg eszükbe se jut. Nameg micsoda árulás lenne a nézők szemében?! Azokra gondolok, akik a facen a 24-hu posztjait kommentelik, hogy szurkolnak nekik és miért bántja őket mindenki? :D

Zabkása 2021.01.03. 09:13:07

@dorinkaa: mondjuk a megmozdulás utáni első csicskagecizés után el is égett volna az a plusz szimpátia, mint a magnézium kémia órán

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.03. 09:16:02

Köszi a profi, gyors munkát! Jól indul a vasárnap :)

Így, hogy Gina nincs, remélem több műsoridő marad a csendesebb Vivire és Robira...

Qqts 2021.01.03. 09:16:43

@úgymond olvasó mmkk: eleg nehez helytallni egy olyan szituacioban, amikor azzal vadolnak, hogy meghazudtolod onmagad, mert ugy emlekszel egy helyzetre, ahogy IRL megtortent es nem pedig ugy, ahogy ok emlekeznek, aminek semmi, de semmi koze a valosaghoz

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 09:18:08

@Qqts: ezt a polot en sem ertem, megmondom oszinten, szivbol

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.03. 09:18:30

Renátónak meg idézem a Trópusi Vihar klasszikusát: Ne nyomd fullban a keretént...

Qqts 2021.01.03. 09:21:46

@úgymond olvasó mmkk: nem csak a polo. Mindig ez az erv. Balint ellen is. Hazudsz ezert, hazudsz azert. Ami a legidegesitobb, hogy kameraba belenezve mondjak, hogy nezd vissza. Amikor nagyon igazolni akarjak magukat (nem egymasnak) a nezoknek szolnak. Tobb izben kaptam el ilyen pillanatot, elotte talan nem volt ilyen, hogy a vita heveben a kameraba nezve valaszoljanak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 09:24:45

@Qqts:
Reni már mondott mindent, azt is hogy lebüdösözte Bálint Gábort, holott pont Amandától indult az egész büdösözés :)
Sorra lövik az öngólokat, de nem ismerik be hogy tévednek ,mert beteges hazudozók.
Ez volt a legalja mikor ezt a polót oda adta neki névnapra, ezért mondom hogy sztem beépített ember, ilyet direkt nem csinál senki, csak az aki gyépés.

@dorinkaa:
De hetekig pont az volt a baja hogy dagadt neki Renike, erre összejönnek.
Kamerák előtt ő nem fog fűrészelni.
Erre ott tolja neki a paplan alatt.
Egyik száján ki, a másikon be :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 09:26:33

@Qqts: szerinten sajat magukbol indulnak ki. ok hazudnak (sajat maguknak is, pl. rono monologja arrol, hogy meg fogja nyerni), ezert azt feltetelezik, hogy a masik is hazudik, meg azt is, hogy ha eleg hangosan mondjak, akkor a nezok majd elhiszik. ez a kameraba nezes erdekes, ezek szerint megse felejtik el, hogy 0-24ben be vannak kamerazva?

Ármándójózsi 2021.01.03. 09:27:53

@VV Erőlegény: Köszi a bizalmat, de nem egy súlycsoportban játszunk, én belátom hol vannak a képességim határai és ezért csak itt a topicban oltom szarrá a mestert, de ugye ez is sajnos nagyon egyoldalú, mert szinte sohasem válaszol aminek én kifejezetten nem örülök mert élvezném a flyting-ot, kitűnöen megtornáztatja az elmét. :D

Persze lehet, hogy Neki van igaza, mert ez kb. annyira nem érdekelne senkit, mint ahogy a szerelmi életünk olvasása @Qqts:-val sem hiszem, hogy sokaknak a mindennapos kihagyhatatlan tevékenységévé vált volna...
Nekem persze sokat jelentett, mert ugye Ő volt az első és így természetesen a legnagyobb, a soha el nem felejthető. Ha majd az unokám kérdezni fogják, hogy nagypapa, mire emlékszel vissza legszívesebben az online életedből, biztosan azt fogom nekik mondani, hogy sok szép dolgot megéltem a hálón, de egy sem volt szebb és emlékezetesebb, mint Lulucs hozzám szóló szerelmes szavai például, hogy Aaaarrrrmmmaaannnndddooooooooooouuu. Azért így, mert nem haszál ékezetet és ettől is annyira titokzatos. Mondanám nekik, hogy ezeket soha nem felejtem el, amíg csak driccmadarak szállnak az égen és még utána 2 hétig.

Öööööööö...mi volt a kérdés??? :/

Zabkása 2021.01.03. 09:29:40

@szociál: mondjuk fűrésznek csúfolni azt, hogy ő szemfedőben fekszik mozdulatlanul, míg Reni próbálja a hasát felhajtani, hogy a pöckét odategye... biztos orbitális baszás a csaj :D

dorinkaa 2021.01.03. 09:29:51

@szociál: azt hitte az udvarlasabol kiindulva hogy majd be fogja tudni csicskitani, arra nem szamitott hogy rencsikebol kijon a vere amint elnyerte a kegyeit. es fordult a kocka. a fureszelesrol meg annyit hogy meg nezni is kinos volt, egy napot nem adok nekik kint.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 09:30:30

@szociál: Abban is látszik, hogy sötét, főleg Renátó, hogy milyen újévi fogadalmakat tett. Először is tett vagy 5 fogadalmat, ráadásul külön-külön is nehezen betartható fogadalmakat, kategorikusan kijelentve. Olyanokat, mint, innentől kezdve nem dohányzom, nem iszom alkoholt, nem hangoskodok a villában, és nem használok trágár szavakat, elkezdek fogyókúrázni (a kaja visszatartásával) stb... Na ezekből semmi nem fog megvalósulni, de az ilyeneket az átlagnéző nem felejti...

dorinkaa 2021.01.03. 09:32:53

@Zabkása: nem lattam meg belevaloban pucirencsit de ha tippelnem kene a pofajaval ellentetes meretekkel van megaldva. fruzsin meg latszik hogy 10 negerre vagyna btw de mindig csak ezek a puhapocsu "hatarozott" fiukak jutnak neki. a szemfedo alatt szerintem kb sirni tudott vna h bevallalta ezt, nem is fog mar kifarolni belole.

2021.01.03. 09:34:18

oink.:]

ígértem mára egy öfit, de büszkén jelentem, h segg nőtt a szájszervem helyére, ugyanis Fálki eme - már hajnalok-hajnalán publikált - színvonalas írása után teljességgel felesleges vón' erőlködnöm.

az akut grafomániámat inkább pesszimista-realista búsongásra, és elemzések körmölésére kék fordítanom, pláne annak fényében, h tegnap éjjel kiderült az is, h médium-táltos-orákulum-jósnő vagyok, ha tippmiKSZről van szó.:Đ

ókeci, már ki is találtam a témát!:D megírom köbö 4,93 milliárd karakterben, h mik és hogyan fognak zajlani a villában január elejétől egészen a február végi fináléig. vévé - telejóschda lészen a munkacíme ominózus projektnek.

hereverő heverő 2021.01.03. 09:34:40

@Ármándójózsi: ne puncsolj, nem vagy te pincsi.. legyen tartásod. Nosztalgiázni lehet de csak a szépre emlékezz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 09:36:18

@Ármándójózsi: Ne szerénykedjél már...! Még a poszt címére is adok neked javaslatot, függetlenül a vonatkozó öfi tartalmától: "Fálki, te dricc madár!"

hereverő heverő 2021.01.03. 09:38:03

@VV Erőlegény: az öfi munkacíme ez lészen:
2 centin múlt

hereverő heverő 2021.01.03. 09:39:26

Ja... el ne felejtsem

Aaaaaaaarrrmmmmmmaaaaaaannnndddooohhhhooooooouuuuuuu

Nbl 2021.01.03. 09:40:10

@dorinkaa: Én is pont ezt írtam a tegnapi posztcsihoz, valszeg Frunátó már vágja h eltévesztették a házszámot, illetve Fru biztosan, Renátó kevésbé, mivel akinek olyan és akkora baráti köre van mint neki, az nem lehet rossz fej ... és igen, ahhoz már nagyon-nagyon késő van, h most kezdjenek vezekelni, egy esetleges párbaj esetén vkivel a másik csapatból nyilván senki sem szavazna át rájuk aki eddig Bálinték sleppjére tett, míg a hozzá hasonló mentalitású szavazók meg kifordulós kutyának/csicskának/verébnek/gecinek tartanák és legalábbis nem szavaznának rá sem, szóval mindenképpen rosszabbul járnának ... így inkább "önmagukat adják" és "szívvel játszanak" (lefordítom: ugyanakkora faszok lesznek mint eddig voltak), így legalább a hatalmas baráti körnek nem lesz csalódás.

Amúgy Frufru csöcse nem most is bóti?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 09:40:17

@hereverő heverő: OK, de erre én is bővebb magyarázatot kérek, mert nem értem, hogy mi múlt 2 centin? :-)

Ármándójózsi 2021.01.03. 09:40:41

@hereverő heverő: Én csak az igagságot írtam le, tiszta szívből, mert érzelmekkel nem játszom és nem is tattikázok...

@VV Erőlegény: A cím kurva jó!!! :DDD El is fogadnám, de tényleg nem szerénykedek, nem tudnám olyan tartalommal kitölteni, ami méltó lenne a többi poszthoz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 09:44:01

@Zabkása: @dorinkaa:
Hát nem volt valami professzionális kiveitel, de próbálta úgy csinálni hogy ne vegyék észre a többiek, ezért Fru alvást tettetett (sztem aludt is) .
Most hogy mindenki tudja dugtak, (vagy mi volt ez) már tolhatja neki mint Dániel a kislánynak, meglátjuk a fejleményt.

@VV Erőlegény:
Bálit magába kuncogott Reni fogadalmain, akkora magaslabda mint az állat, és remélem mindet lecsapja Bálint vagy aki párbajra viszi ezt a hernyót.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 09:46:46

Lehetne most sport hét, Renáta tuti feladná az összes feladatot, vagy azt mondaná meghúzódott.

Zabkása 2021.01.03. 09:47:19

@szociál: szerintem a 4 vesztes párbaj utáni stressztől nem fog állni a pömpölő :D

Ármándójózsi 2021.01.03. 09:48:35

@szociál: Lehet valami hasonló lesz, gondolom nem véletlenül volt a mérlegelés.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 09:49:17

@Zabkása:
Nem akar megalázkodni, ezért kizáratja magát, meglöki Bálintot, vagy hátba veri erősen, és akkor nem kell 10%-al haza kullognia.
És a pijára fogja majd.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 09:50:10

@Ármándójózsi:
Mérlegelést nem láttam.
Díjaznám, Renike el fog fogyni a tornaórán, neki nem tesis a világ.

Zabkása 2021.01.03. 09:50:21

@szociál: nem akarsz beköltözni beépítettként? :D egész jó ötleteid vannak :D

Qqts 2021.01.03. 09:51:46

@Ármándójózsi: kerlek alasan tobb izben koveteltek szerelmi teleregenyunk folytatasat. Kaptunk egymastol tobb eselyt, nem eltunk vele. Szabad vagy, legy boldog

youtu.be/Sx_h6Vm-zrU

Tudom h engem vadol, mindig en lehetek csak hibaaaas
...
De ha nem jon vissza biztos akad maaas

Osszeszedtem magam, mar akadhat mas

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 09:55:54

@Zabkása:
egy hétig nem bírnám ennyi fogyatékos között, palacsintasütővel verném a fejüket hogy kizárjanak

hereverő heverő 2021.01.03. 10:05:07

@VV Erőlegény: Józsi 191 centi magas, Fálki meg 193. Ezért, és csakis ezért szeretik a nők Fálkit.

Ármándójózsi 2021.01.03. 10:08:15

@Qqts: Hogy mások mit gondolnak, követelnek az az ö dolguk.
Én csak az emlékeimet írtam le. :)
Heverő azt mondta, hogy csak a szépre emlékezzek, pontosan azt is tettem, teszem. Csak a szépre fogok.
És nem vádolok én senkit, tudom, hogy én is hibáztam.

És már akkor elengedtem ezt, amor ezt linkeltem és az nem tegnap volt:

Zucchero & Paul Young - Senza una donna (Without a woman)
www.youtube.com/watch?v=V69vs8JmXYM&ab_channel=Zucchero

Senza una donna, come siamo lontani
Senza una donna, sto bene anche domani

:)))

Qqts 2021.01.03. 10:11:55

@hereverő heverő: en mondjuk a stilusat nagyon birom es bar o banja, en kifejezetten orulok h ove a parbajok es a kivalasztasok kiertekelese

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 10:16:48

@Qqts: ez egy kifejezetten jo dalocska

Qqts 2021.01.03. 10:19:54

@úgymond olvasó mmkk: a baratnom tavaly relativ sok fiuval szakitott 2020-ban, aktalaban ezzel vigasztaltam. A legtobb esetben elo is adtam, hogy csokkentsem a fajdalmát. A fule es a szeme fajt, de legalabb nevetett

Qqts 2021.01.03. 10:21:28

Oo ez egy varatlan pillanat?

Qqts 2021.01.03. 10:21:49

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 10:22:50

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE ™️®️©️

Ármándójózsi 2021.01.03. 10:24:15

@Qqts: Ez viszont tényleg jó!!! :D
De még mindíg nem vagyok Őrült. ;) :DDD

Ármándójózsi 2021.01.03. 10:27:12

Peeeetttiiiiiiioooooúúúúúúúúúúúú :D

Ármándójózsi 2021.01.03. 10:33:52

@hereverő heverő: Na végre valami jó, ami zene és nem (csak) szöveg!!! ;) :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 10:38:44

igy erzem magam egyebkent, ha barkit is erdekel (ha nem, akkor is ideteszem)
youtu.be/9sTQ0QdkN3Q

Ármándójózsi 2021.01.03. 10:42:39

@úgymond olvasó mmkk: Nem tudom, erre mit modjak...nyilván kurvára nem kérted, hogy mondjak rá valamit...de ez most jó, hogy így érzed magad, vagy nem jó? :S :D

Gia 2021.01.03. 10:44:19

@Zabkása: Te írtál Fru fogairól ugye?Az egyik első Belevalóban mesélte,hogy most kezdte volna meg a fogszabályzást,volt időpontja a fogdokihoz,de közbe jött VV,így ez későbbre tolódik.Szóval zavarja őt is.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 10:49:11

@Ármándójózsi: hat, inkabb nem jo. majd megnyugszom, aztan lecsapok megint egy random PP zeneszammal

barby03 2021.01.03. 10:53:03

@Gia: jó sokáig gyűjtötte a bátorságot, kb. 15 éve ráférne, lehet a VV-be is azért jelentkezett hogy húzza az időt.

Gia 2021.01.03. 10:56:19

@barby03: Valóban nem kapkodja el Fru.

Zabkása 2021.01.03. 10:57:12

@Gia: a zavarásban biztos vagyok, arra gondoltam h a fontossági sorrent lenne más. Hajpótlás-cici-bármi-fog. De ne legyen igazam :) De mondani én is tudom, hogy épp volt időpontom péniszcsökkentő műtétre, elég lesz az 50 centi utána, de elaludtam :(

barby03 2021.01.03. 10:58:06

@Gia: most meg ha kijönnek a világból, lehet arra vár, hogy a kancigó rendezze helyre a fogsorát

barby03 2021.01.03. 10:59:48

Nem olvastam vissza a kommenteket, így nem tudom valaki írta-e már, hogy VV4 Zsófié a Rágógumi dal.

TheLynx70 2021.01.03. 11:01:56

@barby03: Majd Röné szabályozza neki egy jól irányzott balegyenessel. Van rá esély, főleg akkor, amikor megpróbál szabadulni a díszcigánytól, mert a vasárnapi ebédnél rosszul használja az evőeszközt.

2021.01.03. 11:05:04

@Gia:

szvsz a bent töltött ideje alatt Fru számos alkalommal bizonyította, h ő és az őszinteség (nem tévesztendő össze a rosszindulattal ugyebár) köszönő viszonyban sincsenek egymással.
namármost, ha a dubai-ozásból - saját elmondása szerint - mféle dolgokra futotta az évek folyamán (pölö autóvásárlásra is), akkor eléggé nehezen hihető, h egy lényegesen fontosabb dologba (fogszabályzás) miért nem invesztált hamarabb.

btw, a casting és a beköltözés között hónapok telnek el, szóval, ha ő egy valóban igényes nő lenne, amit kétségbeesetten igyekszik is bizonyítani boldog-boldogtalan számára (bár ezzel a havasalföldi prostituáltak körében népszerű, elmondhatatlanul ócska szájkontúr használata nem tudom, miképp egyeztethető össze), akkor bőven lett volna ideje/lehetősége, h már a játék indulása előtt feltetesse a foxabit.

a magyarázata egy - reflexszerű - védekezés volt csupán, amikor azt taglalták a kandisznóval, h kinek milyen fizikai "hendikepje" van. btw, alapjáraton a lőtéri kutyát sem érdekelné, h előre állnak a metszőfogai, ha egy szerethető és/v szimpatikusabb értékrenddel felvértezett karakter volna. utóbbihoz még egy guruló kétforintosra sincs senkinek szüksége.:]

2021.01.03. 11:09:55

@Zabkása: a moszád, ahol tud, segít.:Đ

TheLynx70 2021.01.03. 11:10:20

@vágtázó vadmalac: Én erről a dubajozásról lemaradtam. Kifejtenéd bővebben? Ha az van, amire gondolok, akkor a fogszabályzó erősen hátráltatná a tevékenységben. Így egy testnyílás kiesik. Lehet, nincs igazam.

Raspberry Cake 2021.01.03. 11:13:09

Szépséges délelőttöt mindenkinek:)) az esti eredmény óta morfondírozom azon, hogy sikerült Ginának 32%-ot elérnie az egész villabeli viselkedése és a párbajon bemutatott ámokfutása tükrében. Egyetlen pozitívum a tegnapi összefoglalóban ez a Tiësto szám volt, hallgassátok meg újra:))
youtube.com/watch?fbclid=IwAR053cerFyhcuByrdQHQtIfLkiYYu2rJktyEy5E511h9UV0JPKocoF7tNV4&v=nCg3ufihKyU&feature=youtu.be
@úgymond olvasó mmkk: Imádom ezt a számot, sokáig ez volt a csengőhangom, szerintem az egyik legszebb PP-től:))

Gia 2021.01.03. 11:13:27

A félreértések elkerülése végett:egyáltalán nem kedvelem Frut és a fogait.Csak azt írtam le amit hallottam,és azok miatt,akik nem szokták nézni a Belevalót.

Gia 2021.01.03. 11:14:43

@Raspberry Cake: Merci követői emelhettek egy picit a százalékon.

TheLynx70 2021.01.03. 11:16:20

@Raspberry Cake: Szerintem Mercédesznek köszönheti. :-)

Magentax 2021.01.03. 11:17:11

Sziasztok!
Szerencsére nem jöttek be félelmeim és nem azt a véglényt küldték vissza a vellába.
Bírtam, hogy egyetlenegy konkrét érvet sem tudott felhozni Bálint ellen, csak terelt és mellébeszélt és hülyeségeket hordott össze. Ennek a nőneműnek álcázott izének nem mondta még senki, hogy hiába ordít egyre hangosabban, attól még nem lesz igaza?
Neki egyetlenegy baja van csak Bálinttal, de ezt nem mondhatta ki - Bálint kiejtette az egyetlen pasast, aki ezt a rémet hajlandó volt (ámbár tök részeg állapotban) megpocsíkóni.

TheLynx70 2021.01.03. 11:17:55

@Gia: Én néha megpróbálom nézni, de még eltekerve is képtelen vagyok rá. :-D

Raspberry Cake 2021.01.03. 11:18:03

@Gia: Nem hinném, Merci követői kommentben finoman szólva is a nemtetszésüket fejezték ki a lány átállása miatt

Gia 2021.01.03. 11:20:11

@Raspberry Cake: Maradhatott olyan Merci követő aki szavazott.

Magentax 2021.01.03. 11:22:07

@Gia: ...vagy a borsodi és hajdú-bihar megyei népesség aktivizálta magát....

TheLynx70 2021.01.03. 11:22:51

@Gia: Szerintem maradt. Mercédesz manipulátor következő lépésére kíváncsi leszek. :-) Egyébként nem feltétlenül baj, hogy lépett valamerre.

Raspberry Cake 2021.01.03. 11:24:40

Azt kihagytam, hogy Peti tegnap zseniális volt, az ironikus megszólalásait egyszerűen imádom:)) Szerintem megérdemelne egy kis prémiumot:DD Mártélyért +1 jó pont neki, legjobb kirándulóhelyek egyike Magyarországon, ha nem voltatok még arra, egyszer menjetek el, megéri:))

Magentax 2021.01.03. 11:25:35

@TheLynx70: Én is kíváncsi leszek rá, merre fog nyomulni. Egy előző posztnál már elhangzott, hogy lehet, Robival alkotnak kettőst - de szerintem még nincs itt az ideje kétfős sejtek alakításának, ahhoz még túl sokan vannak.

Gia 2021.01.03. 11:27:24

A héten aki a legtöbbet fogy lehet,hogy lila kendőt kap ajiba.Remélem nem Röné lesz az.A kitartása 0,viszont neki van miből.

TheLynx70 2021.01.03. 11:27:56

@Magentax: BAZdmeg megye biztosan! :-D Itt vannak bőven, lépésenként egy. És szaporodnak. Tegnap az egyik bolt előtt egy kb. 18 éves c.lyány álldogált, egy gyerek a babakocsiban, egy a kezében, egy a hasában.

tvbuzi 2021.01.03. 11:29:39

GYERTEEEEEEEEEEK!!!!™©®

TheLynx70 2021.01.03. 11:30:06

@Magentax: Nem tudom, Robitól azért többet várnék.

Magentax 2021.01.03. 11:30:10

@TheLynx70: Igen, BAZd megye erről híres. Lehet, h rosszul emlékszem, de mintha beköltözéskor származási helyként Hajdú-Bihart mondta volna - bár lehet, h az rencsike volt. :)
Mindegy, egykutya...

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 11:30:45

nem szívesen vallom be, de a facebookon van egy - eddig - kedvesnek és normálisnak tartott ismerősöm, aki arra buzdította a népet, szavazzanak Ginára, mert ideje lenne megbontani a hetes fogatot. nem, nem roma, még mielőtt valaki megkérdezi.

Magentax 2021.01.03. 11:31:09

@TheLynx70: Robi szokta pátyolgatni Héliumkát.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 11:31:26

@vágtázó vadmalac: Látom Malac, hogy a tippmixes siker teljesen összezavart. Azt igérted lesz saját öfid, erre Fálki kiváló munkájával takarózva (Köszi Fálki a posztcsit) elblicceled a melót, közben mindenféle ködös projektekre hivatkozol. Hjááá more nem lesz ez így jó.
Pedig már elkezdtem volna gondolkodni kizsákmányolásosodon, valami projekt/tanulmány/pályázat iró szervezet keretein belül, ahol a sok összefüggéstelen mondatért rengeteg lóvét lehet kasszírozni. De hát a munkafegyelem ilyen mérvű ignorálása mellett ez nem lesz lehetséges... ami nekem speciel nagyon fáj, mert imádom mások munkájának eredményét lenyúlni ezzel is reprezentálva haladó társadalmunk szereplőinek jelentős részét.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 11:32:28

@úgymond olvasó mmkk: Mindenki megtévedhet, a driccmadár árnyéka natyon veszéjes.

TheLynx70 2021.01.03. 11:33:08

@Magentax: Nem a származási hely a lényeg, hanem az egyedek sűrűsége. :-) Itt vannak bőven, meg Mordor megyében is. (Szabolcs-Szatmár.) :-D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 11:33:28

@ppupu: na végre, mektanúltál hejessen irni, mán aszittem, hoty tolmácsot kel kérnem hózád.

Magentax 2021.01.03. 11:33:49

@úgymond olvasó mmkk: Pedig, ha követnék az eseményeket, látszik, hogy hamarosan bomlik az magától is.
Merci már ugye lépett, Robi és Dani ki vannak akadva Móra, igazából Robi Danira is pampog amiatt, amilyen prosztó, bunkó Virággal.

2021.01.03. 11:34:20

@TheLynx70: rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-fru-bemutatkozo-kisfilm?fbclid=IwAR1QSKkZi_HrJdUHk19JXCfk37sgKGlj4EGWL6PX48Sd_miP5uweUU1LPHI

kábé az 55. mp-től lévő rész:

"vótam sok helyen, például dubai-ban... [...] ...vót egy gyerekkori álmom, "ATÓ"... sikerült is mögvenni"

a pornós 18-24 éves lányok/fiúk jelentős hányada visel az utóbbi években foxabit, és szemlátomást nem hátráltatja őket az orális tevékenységekben (sem).:Đ

mérges nokedli 2021.01.03. 11:34:49

A KORTÁRS beszélek alatt azt mondta nekem az embör, hogy a Renáta-Fru duó pont olyan alakítást nyújtott, mint ahogy Áder mellett-mögött szokott Weisz Fanni mutogatni :D :D

Sajnálom, hogy a hatalmas barátok közül Gina esett ki, bármelyik másiknak jobban örültem volna, remélem a következő 2 párbajnál kihullanak, azt sem tudom milyen sorrendben örülnék jobban... megnézném Renátát Fru nélkül, de közben mégsem, mert egyszerűen annyira undorodom már attól az embertől, hogy szívem szerint egy galambot küldenék be géppuskával hozzá (talán ha Gina visszanézi/visszaolvassa - hiú ábránd, tudom, de olyan szép... - akkor beküldi az apját galamb képében elintézni ezt nekem :D).

TheLynx70 2021.01.03. 11:35:08

@úgymond olvasó mmkk: Nincs ezzel baj, a hetes már megbomlott. :-)

2021.01.03. 11:36:00

ez jól szólt!
mostantól minden párbajt nézek majd wáháhá!

Magentax 2021.01.03. 11:38:20

@TheLynx70: Igen, Szabolcs is nagyon ott van. :D
Nem értem, miért oda hozta a legtöbb puját a gólya....bár igaz, ezekhez van közel Románia..

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 11:38:51

@úgymond olvasó mmkk: Soqáig tartottt de lyó menthorom vOlta'l tE lyány.

Raspberry Cake 2021.01.03. 11:39:13

@úgymond olvasó mmkk: Én nem vinném ezt el roma-nem roma irányba, Ginával sem a származása volt a gond, hanem a viselkedése. Hogy egy Forma1-es szlogennel éljek: We race as one:))

Ármándójózsi 2021.01.03. 11:41:56

Látom, mindenki szarik az általam önhatalmúlag állított szabályra, hogy Tecsős link esetén kéretik az előadó és a szám címét linkelni, hogy ne kattintsunk rá feleslegesen egy zsákbamacskára, amit aztán pokolba kívánunk és nagyon megbánunk. :DDD

Poison!!! :)
Ez most totál bekattant nálam. :DDD

2021.01.03. 11:42:41

@ppupu:

na jó, lehöccségösch, h mégis erőt veszek magamon és írok egy vége-hossza nincs agyhalált, bár meg kell neked vallanom, h a villaszabályzatra felesküdve hozott ígéreteimet kifejezetten szórakoztató megszegnem.:] #tattika #énottsevótam #apukétpercalattmegszegettújévifogadalmavagyok

Magentax 2021.01.03. 11:43:09

@Raspberry Cake: Valamilyen szinten mégis csak a származásával van gond. Tipikus viselkedésmintája van, őt és rencsit össze lehetne kötözni, annyira alpári, közönséges prosztó mindkettő.
Személyesen ismerek egész cigány (bocs,roma...) kolóniákat. Szinte mind ugyanígy viselkedik, ritka köztük a kivétel.

TheLynx70 2021.01.03. 11:45:33

@vágtázó vadmalac: Köszönöm, erről tényleg lemaradtam. :-) És igen, ilyen egy konzervatív lány. A nem lesz testiségből megvalósult, hogy egy zsírdisznó kancigánnyal szexelt kamerák előtt, sőt, még meg is invitálta vasárnapi ebédre a szüleihez. :-D

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 11:47:17

@vágtázó vadmalac: No Tescho éjrzem, hoty yó hat ás al van rejád a new year. Szegyed összefele magadat oszt hassál, alkossál gyarapítsál és a haza fényre lesz derülve.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 11:48:58

@ppupu: de rűl ve, te, hát esztet se tudód?

Raspberry Cake 2021.01.03. 11:50:24

@Ármándójózsi: Exkuzálom magam, amiért csak az előadót írtam le, így pótolom, hogy a The business című számát linkeltem:))
@Magentax: Rencsi viselkedése is botrányos, de ebből nem szabad azt levonni, hogy mindegyikük vagy nagyrészük ilyen, szerencsére vannak másmilyenek is bőven.

2021.01.03. 11:50:36

@ppupu:
Nem kemenyen kell dolgozni hanem okosan :)

2021.01.03. 11:50:49

szörnycsi nincs idén?

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 11:52:00

@TheLynx70: Ez csak azért van, mert a ragyogó intellektus mindig legyőzi a porhüvely gyarlóságát. És ennek Fru (születési neve: Dubai Aranka) sem bírt ellenállni. Bármennyire is irigykedünk önzetlen szerelmük szárnyalása láttán, ez van.

TheLynx70 2021.01.03. 11:52:13

@Magentax:Én is sokat ismerek, voltak osztálytársaim is. Egyet nem tudok mondani, aki vitte valamire. Nem azért, mert máshogy bánt velük a tanár, meg az otthoni körülmények, stb. Egyszerűen más a mentalitás. Azt viszont tényleg otthonról hozzák.

2021.01.03. 11:53:24

@ppupu: gina fejével próbáltam egy pár másodperc erejéig "gondolkodni", és közben az villant be, h 2004-ben, erec izraelben, lehetséges, h a te hátadon tevegeltem pár perc erejéig. szóval te voltál/vagy az a teve, amire ráültem anno, ppupu?:D ne is válaszolj, nem kell, gina galambbá vált apukája is csak sejtelmesen hallgatott.:Đ

Ármándójózsi 2021.01.03. 11:54:04

@Cérnahuszár adversus: Semmi gond, akármire is vonatkozzon ez! :DDD

Ozzy Osbourne - Dreamer
www.youtube.com/watch?v=LCCiwPEdEpg&ab_channel=OzzyOsbourne

I’m just a dreamer, I dream my life away
Today
I’m just a dreamer, Who dreams of better days
I’m just a dreamer, Who’s searching for the way
Today
I’m just a dreamer, Dreaming my life away

:)))

2021.01.03. 11:55:40

@Ármándójózsi: ha már, akkor a no more tears

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 11:56:26

Újévi köszöntő 2021 | Dumaszínház (csak Áháááármáááááááááhándóóóóóóúúúú kedvéért)
www.youtube.com/watch?v=EOlF3_0y5jM

Magentax 2021.01.03. 11:56:59

@Raspberry Cake: Lehet, hogy vannak, de a többség sajna ilyen.
Melóztam viszonylag hosszú ideig országjáró önkéntesként szociális munkások mellett. Elsőkézből tapasztaltam, milyenek a cigányok...

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 11:59:08

@úgymond olvasó mmkk: Az ű betű és az egy L két L probléma kortársaim általi tanulmányozása idején sajnos nem tartózkodtam szép hazánkban. (Ez szüleimnek róható fel, nem bírtak a picsájukon maradni, mindenféle álindokkal kűfödön kellett tartózkodni)
Szóval hiányosságaim miatt itt kérek elnézést, egy mentségem van csak, általam nem ismert okok miatt a J és LY betűs szavakat soha nem tévesztem.

Legmélyebb tisztelettel:

PPUPU

TheLynx70 2021.01.03. 11:59:38

@ppupu: :-D Azért én bekameráznám a szülői nappalit, az első közös ebéd előtt. :-D

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 12:04:00

@TheLynx70: Megjön Rencsi, mindenkit megölel és szájbaköp !

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 12:04:37

@vágtázó vadmalac: Semmi ilyesmi Malac, egyszerűen csak Degecen születtem.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 12:05:42

@SelyemSonkaPini: Igen, az ominózus jelenet óta én is mindig ezt vizionálom, mikor meglátom Recska/Csula urat.

2021.01.03. 12:06:30

@TheLynx70: oszttársam vagy később évfolyamtársam egy sem volt, de eü szakközepes volt néhány, ápolónők lettek. valami folyamat csak elindult...

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 12:06:34

Este megérkezett Dzsinn(a) haza és beköszönt:
Szia Anya, csak azt akarom mondani: Ez volt a Vavóvilág baszdmeg ! :D

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 12:07:02

@ppupu: Hogyhogy mi nem futottunk ott össze? :) A térképen rajta sincs, és mégis milyen sokan származunk onnan...
Ja, jó reggelt!

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 12:08:11

@Biriksz_Krokiksz: Aztán a rendszerváltás odabaszott nekik rendesen, ezt el kell ismerni !
De sok másnak is !

2021.01.03. 12:08:30

@SelyemSonkaPini: és fel kellett rántania a trikóját vagy arcról/hangról is felismerte anyu?

TheLynx70 2021.01.03. 12:08:36

@Biriksz_Krokiksz: Ámen. :-) Én nem tudok pozitív példát hozni, pedig szeretnék.

2021.01.03. 12:09:20

@SelyemSonkaPini: ne politizáljunk molcsy.

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 12:09:34

@Biriksz_Krokiksz: Tényleg, a trikóját is felrántotta, hogy jobban értse a tsalád ! :D

2021.01.03. 12:11:40

@TheLynx70: nekem is csak kb ennyi volt :/

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 12:12:36

@Bo(a)rder Gamer: Helóóó tesaaa, azért a jó reggelt 12:07-kor kicsit erős, de hát ki vagyok én hogy a cirkadián órád járásába belekössek.
Igen, igen Degec egy gyönyörű település, igaz a lakosok száma 0, de a kórház szülészeti osztálya óriási.

2021.01.03. 12:12:50

@SelyemSonkaPini: pinázos kontent van a nickedben, haverpajti. xdxdfff

2021.01.03. 12:12:52

@ppupu:
Es a mas hozzaferese lehetoseg szerint szamomra valamilyen haszonnal jarjon.

2021.01.03. 12:13:47

@SelyemSonkaPini:
Hat mondjuk nemigazan kell hozza pszichologusi vegzettseg hogy teged barki felismerjen plane ezzel a nickkel

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 12:17:45

@ppupu: Lebilincselő álomban volt részem, aztán túltoltam az alvást. :) Bizony, akárhova megy az ember mindig összefut egy-két földivel.

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 12:18:07

@Biriksz_Krokiksz: ártatlan nagyranyílt szemmel: HÁT ÉS ? egyébként is ez csak utalás VVVVivi-re!
Váltanom kellett, mert Ginacsöcse kiesett alólam :(

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 12:18:44

Jut eszembe, dél elmúlt, ha a húsleves ilyenkor még nem gőzölgött az asztalon, dédapám komoly elégedetlenségének adott hangot.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 12:19:39

@ppupu: dehótynem téveszted, a méj-t is ly-vel írtad, holót j-vel kel.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 12:19:45

@Bo(a)rder Gamer: Csak nem Gina(csöcse)vel álmodtál ???

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 12:20:15

@Alice from madness: Jóvanna, nem is akartam elbújni, csak UJÉV, megújulás stb.
És nem fogok inni, káromkodni, lopni, szarvasokat erőszakolni, tömegmészárolni
és borotválkozok többet !

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 12:20:18

@úgymond olvasó mmkk: Ebben most nem nyitok vitát, majd én azt tudom.

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 12:20:26

@ppupu: Álmot mondtam nem rémálmot :)

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 12:20:57

@úgymond olvasó mmkk: Ciiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjaaaaaaaa Míjjjjjjjja Édi Bédi MMKK-m !

2021.01.03. 12:21:35

@SelyemSonkaPini: csak emiatt regiztem vissza, h elmondhassam, mennyire örülök.
várok egy mó-merci párbajt. (nem mintha lenne rá esély)

Kosztarika 2021.01.03. 12:21:57

@SelyemSonkaPini:
Szia Ginacsöcse, Moletty.
Jó az avartarod. :DDD

2021.01.03. 12:21:58

@SelyemSonkaPini:
Aha. Én pedig nem leszek többé ironikus, cinikus, szarkasztikus.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 12:22:08

@SelyemSonkaPini: Ez teljesen hihetően hangzik... azért a szarvasokról tudom nehéz volt lemondani... Respect tesó.

Raspberry Cake 2021.01.03. 12:24:11

@Magentax: Tanítványaim között is vannak, nekem eddig javarészt pozitív tapasztalataim vannak velük kapcsolatban:) Egyikük például iskolai fordítóversenyt nyert.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 12:24:23

@ppupu: igen kinyílt a csipád, szívják neked a véredet rendesen? :)))

@SelyemSonkaPini: szíííííííííjjjja :)) azt hittem, megfogadod a tegnapi javaslatokat, és dani legviszketőbb szerve leszel :DDD

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 12:24:56

@Kosztarika: SZia Costa, köszi :)
Csak nehogy kidobják Vivikémet is....

2021.01.03. 12:25:05

@Alice from madness: a tiédet jobban fogadják. nekem anno még szmájlizgatnom kellett, ki ne poroljanak.

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 12:25:54

@úgymond olvasó mmkk: Ugyanmár, hiszen tudod, hogy visszafogott lettem idén!
Mondhatnám kifogástalan Úrinő !

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 12:26:26

@Alice from madness: Én hiszek Neked Alice ! És magamnak is....

2021.01.03. 12:27:29

@Biriksz_Krokiksz:
Az a titka h nem érdekelt hogy fogadják :)
(és nincsen modi aki kibasszon...)

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 12:27:32

@Kosztarika: Hogy érted, hogy mivan a köpködéssel ?
Egy SSpini nem köpköd, max. spriccel vagy levedzik esetleg csurog

Kosztarika 2021.01.03. 12:27:47

@Alice from madness:
Téged kicserélték az éjjel? Vagy csak a nickedet lopták el??
;)))))

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 12:28:22

@úgymond olvasó mmkk: New year van lelkem... a sarkamra álltam, Nem leszek többé elnyomott nyugdíjas, főleg hogy 3%-kal emelkedett a della. Kifizetem belőle a gyorsabb netet, veszek egy M1-es MacBook Pro-t és reumakenőcsött az ujjaimra, hogy gyorsabban tudjak billentyűzni. És kiállok magamért. öööö azsem azt az izé gyógyszert azt az emlékezetest.. öö hova is akartam kiállni?

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 12:28:28

@ppupu: Hát Tesó a jávorszarvas az beakadt nekem Tömjén Lóbaszó úrnál

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 12:29:51

Most olyat mondok, hogy beszartok !
IME :

2021.01.03. 12:30:09

@Raspberry Cake: vannak ilyenek, de amíg gináék kerülnek képernyőre, addig a sztereotipikák tartják magukat sajnos.
elég kártékony dolog ez.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 12:30:26

@ppupu: költenéd inkább cavintonra azt a 3%-ot, és akkor a izinterneten se írnál bolondságokat

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 12:31:21

@úgymond olvasó mmkk: Ez az kisonokám, ezt kerestem a Cavinytont. Na az nagyon hiányzik.

Kosztarika 2021.01.03. 12:32:24

@úgymond olvasó mmkk:
Mostmár tényleg ideje rátennünk a jelünket az öregre.
Azért mondjuk neki azt, hogy szeressük. Csak tattikából.

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 12:32:54

Még nem mondtam, majd most:
HOLNAP KEZDŐDIK A MELÓ !

Raspberry Cake 2021.01.03. 12:34:01

Közerdekű információ:
-Digo 1 emberrel fogja tartani a kapcsolatot, aki nem Gina, hanem Moh

Kosztarika 2021.01.03. 12:34:02

@SelyemSonkaPini:
Már akinek. A nyugdíjas ppupu majd otthon veri.. a feleségét. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 12:34:22

@Kosztarika: nem bír magával, aszondja nekem, kisunokám. elég korán kezdte volna az ipart, ha én lennék az unokája. azt se tudja, mit beszél.

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 12:34:28

Megyek eb édelegni !
Kipróbálom milyen mindent nyitott szájjal zabálni !

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 12:35:04

Hát nagyon nem szartatok be... én igen :(

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 12:36:22

@SelyemSonkaPini: nyilvánosan ilyen csúnyákat írni, nahát!

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 12:40:28

@Kosztarika: @úgymond olvasó mmkk: he? Ne piszkoskodjarok itten velem, mert rátok uszítom az International Retired Camels Society dromedar kommandóját.

Ármándójózsi 2021.01.03. 12:41:19

@SelyemSonkaPini: Nyilván én kétszer is, de le se szarj Tesó...

MÁS: Szolgálati közlemény!!! Most el kell mennem, de ha valaki, akinek kedve van, leírná, hogy Gábor, miért Bálinttal tartaná a kapcsolatot a Villán kívül, mert ez nincs meg nekem. :(
Eskü, visszaolvasom!!! :)

Kosztarika 2021.01.03. 12:42:57

@ppupu:
Ne próbálj ijesztgetni, inkább örülj, hogy a te korodban és állapotokban két nő foglalkozik veled egyszerre.
( kivétel, mikor két nővér kellett a pelenkacseréhez)

Gia 2021.01.03. 12:43:16

@Raspberry Cake: Feltéve ha Moha is így akarja. :-)

2021.01.03. 12:45:35

na megyek enni és etetni.
csontleves, velős pirítós, csorkecombfilé, diós süti.
kövi kiválasztásra meg balhéra jövök.
addig viszlátási.

Kosztarika 2021.01.03. 12:45:43

@Alice from madness:
Alice from madness
22 perce
@SelyemSonkaPini:
Aha. Én pedig nem leszek többé ironikus, cinikus, szarkasztikus.

:)))

2021.01.03. 12:47:23

@Kosztarika:
Jaaaa....na igen, ilyenkor kár hogy nincs hangsúly....
(mondjuk addig örüljetek míg az én hangomat nem kell hallani :D)

Fálki 2021.01.03. 12:47:24

@Kosztarika: Csalódtam benned. Ennek tényleg vége.

2021.01.03. 12:47:50

@Fálki:
Te bezzeg értetted :D

Kosztarika 2021.01.03. 12:49:47

@Fálki: Mi a baj? Alig vártalak. Meg akarom köszönni a posztot és elmondani, hogy én is mindent megteszek érted, neked. ;)))

Fálki 2021.01.03. 12:51:46

@Kosztarika: Hooooooogyne. Nem vagyok én Renátó...

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 12:53:06

@Kosztarika: Na... megvolt a pelenka csere... hol tartottunk?

Nbl 2021.01.03. 12:53:14

@vágtázó vadmalac: Én ezt nem venném coming outnak, ha kurvulni volt akkor vagy kerek-perec bevallja vagy kis sem ejti a száján, h Dubaj ... és a Dubaj - autó között sem vélek relációt felfedezni, nekem inkább az jött le, h elmenni Dubajba és autót venni neki bakancslistás dolgok ... aztán lehet, h mégis egyikből finanszírozta a másikat, de nekem ebből nem tűnik úgy :)

hereverő heverő 2021.01.03. 12:53:43

@Kosztarika: vigyázz mert holnap kocsibejárót fogsz betonozni Fálkinak

Fálki 2021.01.03. 12:53:50

@Nbl: Szerintem sem kurvalkodni volt.

Fálki 2021.01.03. 12:54:41

@hereverő heverő: Medencét ásnak keddtől az emberek, elfér még ott két dolgos kéz és lehet hogy akkor a bruttó végösszeg is kevesebb lesz :D

hereverő heverő 2021.01.03. 12:54:57

@Fálki: nem hát. Csak baszatta magát, és elfogadott ajándékokat. Néha.

hereverő heverő 2021.01.03. 12:56:41

@Fálki: Medence, hogy oda ne rohanjak... Ugye te nem voltál Dubaiban?

2021.01.03. 12:57:44

ezt még hagyom így magam után - hátha nem vót még.
heart of glass újragondolva
youtu.be/NbdRLyixJpc

Fálki 2021.01.03. 12:59:02

@hereverő heverő: A HV-zás ennyire jól fizet...

Ezért nem akarjuk ideengedni Ármándót.

Kosztarika 2021.01.03. 12:59:37

@Fálki:
Nem hagyom, hogy megalázz,
de
Cérnahang, odabújás, ráfekvés
Miééért nem tucc szeretni engem???

Miért csalódtál? :(

2021.01.03. 13:01:38

@Nbl: egy szóval sem állítottam, h fru kekszmunkésként járt dubai-ban.
ominózus hsz-ben annyi szerepel., h saját állítása szerint járt dubai-ban, vásárolt vmi szgk-t, ami gyerekkori álma volt.

és ettől különválasztva írtam azt, h foxabival (is) lehet/tudnak szopni-nyalni az emberek, amennyiben ehhez van kedvük, azaz semmiben nem gátolja komolyabban, a kekszuálisch tevékenységek körét.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 13:03:11

@Kosztarika: Hogy mi van? Ez a baj ezzel a worddel hogy itt mindenféle ismeretlenek írnak rá az emberre.

Fálki 2021.01.03. 13:06:58

@Kosztarika: Szeretnélek én, ha viszontszeretnél, de hiába emlegetlek én a posztban, ha aztán bele se kopsz a számba. Milyen szerelem ez?

Kosztarika 2021.01.03. 13:08:10

@ppupu: ezért nem kellene már a számítógép közelében sündörögni.
Maradj a megszokott kőtáblánál és abakusznál.

Kosztarika 2021.01.03. 13:10:23

@Fálki:
Drága szívem, amint ideértél az volt az első, hogy megköszöntem és biztosítottalak a szerelmemről.
Mondtam, hogy mindent megleszek neked.
Köpni is muszáj? :(

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 13:12:37

@Kosztarika: Na te céda, abakusz.... Balassi Bálinttal meg itten édelegsz?

Raspberry Cake 2021.01.03. 13:14:02

@Fálki: Szerintem sem. Most pironkodva bevallom, tavaly nyárra nekem is volt Dubajba repülőjegyem, bakancslistás hely:$

K_Attila 2021.01.03. 13:14:25

@szociál: az az elméletem, hogy néha Vivi kezeli a kamerákat, vagy ő a beugró riporter villanővér.

2021.01.03. 13:15:10

@Raspberry Cake:
annyira magas ez a labda....annyira....annnyiraaaaa......hogy megyek és szétverem a kezem inkább egy kalapáccsal.

Raspberry Cake 2021.01.03. 13:17:25

@Alice from madness: Írjad nyugodtan, hogy mire gondoltál:DD

2021.01.03. 13:17:57

@Alice from madness: ez már az, amikor nem izgat kit mit szól? xdxdff

Kosztarika 2021.01.03. 13:18:02

@úgymond olvasó mmkk:
Ez így igaz. Olyan jó néha(?) hülyének lenni a dolgos hétköznapok után. :)

2021.01.03. 13:21:27

@Biriksz_Krokiksz:
nem, ez az, amikor igyekszem megjavulni és kedvesen illedelmesen viselkedni és nem rámenni még a lepattanókra is , miközben véresre harapom az öklömet :D

@Raspberry Cake:
Köszönöm szépen az engedélyt, de lásd feljebb.

2021.01.03. 13:24:39

@Alice from madness: ugyan már, ez tipik olyan fogadalom, amit képtelenség betartani. nem is értem, hogy jutott eszedbe.

Kosztarika 2021.01.03. 13:30:13

@úgymond olvasó mmkk:
De, ITT minden nap. :)
Azért is nem megyek bele könyvek, filmek taglalásába, mert az elmémet üríteni járok ide. Rátok :DDD
Persze ez nem azt jelenti, hogy nem érdekel a téma, sőt. Jegyzem a jobbnál jobb ajánlatokat.
Tegnap pl Alice és Pyt írt olyanokat, (köszönöm) amit el fogok olvasni/meg fogok nézni.

Cérnahuszár a naív 2021.01.03. 13:30:16

@Biriksz_Krokiksz: nekem is

a menüre meg tenor.com/view/outlander-murtagh-gif-5362627
most rohantam el kenyérért mert nálunk assincs

2021.01.03. 13:31:49

@Biriksz_Krokiksz:
szeretem a kihívásokat :)

Raspberry Cake 2021.01.03. 13:32:39

@Alice from madness: Oké, arra viszont én nem adok neked engedélyt, hogy kalapáccsal verd szét a kezed:)) Akkor hogy tudnál kommentelni?:DD

Raspberry Cake 2021.01.03. 13:35:14

@Alice from madness: Az nem lenne az igazi:(( Csinos vagy arcmaszkban, Vivitől kértél te is?:DD

2021.01.03. 13:37:20

bálint zokni-tangapacsának küldi szereretettel a fehérzokni-feketetecipő csapi!
youtu.be/p-rSdt0aFuw

2021.01.03. 13:38:31

@Raspberry Cake:
az nem maszk csak kevés rajtam az alapozó :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 13:41:36

@Kosztarika: tegnap este rendeztem itt egy partit, de csak moletty vette észre, milyen zenéket küldözgettem.. az vót az elmeürítés csúcsa :DDDD

Raspberry Cake 2021.01.03. 13:42:02

@Alice from madness: Kicsit sötét lesz az alapozónak, de akkor menten visszakövetelem a Sasszeműségem árát:DD

Nbl 2021.01.03. 13:48:02

@vágtázó vadmalac: konkrétan ezt írtad: "ha a dubai-ozásból - saját elmondása szerint - mféle dolgokra futotta az évek folyamán (pölö autóvásárlásra is)" - gondolom te is tudod, mire használandó a dubaiozás kifejezés :)

Raspberry Cake 2021.01.03. 13:48:09

@Alice from madness: Rakd vissza a macskás maszkos avatarod és hagyhatjuk:DD

2021.01.03. 13:49:34

@Raspberry Cake:
Neharagudj de ezzel a nickkel kiadott utasitasokat nem birok komolyanvenni

pkovaks 2021.01.03. 13:51:14

Remelem a következö parbajnal Fru-t penderitik ki a villabol es utana pedig a fodraszparasztot...

Raspberry Cake 2021.01.03. 13:56:03

@Alice from madness: Nem utasítok, csak javasolok:)) Mi a bajod a málnás süteménnyel?:DD

Kosztarika 2021.01.03. 13:57:15

@pkovaks:
Ugyanezt remélem én is, mindegy milyen sorrendben.
Tartok tőle, hogy Moha is esélyes pár jelre, akár a saját csapatából is.

2021.01.03. 14:00:29

@pkovaks: sztem még nem ő következik. miután merci átállt, és HA van annyira bosszúra éhes, akkor lehet h mó lesz, de azt hogy ő kit választana, fogalmam sincs.

gala galuska 2021.01.03. 14:03:40

Csak a párbajokat nézem, végre Bálint megmutatta az igazi ripacs lényét a végén, amikor saját magát megtapsolta, szívére tette a kezét, mórikálta magát. A VV5-ös Knap Attila kiosztaná ezt a gyereket, naponta hülyét csinálna belőle. Kénytelen lenne abbahagyni a színészkedést, és megmutatni a valódi énét: lehet, hogy akár szerethető is amúgy.

2021.01.03. 14:04:56

váltogatják az avatárokat. kiforratlan egyéniségek.

Fu Szekh Li 2021.01.03. 14:04:59

Basszus úgy pörögtök, hogy alig lehet titeket utolérni.

hereverő heverő 2021.01.03. 14:05:33

@Biriksz_Krokiksz: és @pkovaks: szerintem fordítva. Most jön Rencsula, aki kihívja Mohát. A kancigánynak nincs benn haverja csak Grincs. Moha pedig Mercikére támaszkodhat, az észcsapat simán kijeleli Recskát ha van eszük. Akkor Moha visszajön, Dani pedig elkezdi gyakorolni az autofellációt

Fu Szekh Li 2021.01.03. 14:07:01

@Biriksz_Krokiksz: Bezzeg amikor én csináltam néhány éve, majdnem aláírásgyűjtés indult, hogy rakjam vissza az ebet.

Qqts 2021.01.03. 14:08:17

@Biriksz_Krokiksz: vagy pont, hogy tobb arcukat szeretnek megmutatni a nagyerdemunek

hereverő heverő 2021.01.03. 14:08:19

@Fu Szekh Li: az egyetlen érthető avatar csere jelenleg Molettyé. Bár ha jobban belegondolok Ginának jelenleg is van csöcse...

2021.01.03. 14:09:02

@Fu Szekh Li: nyilván. ki nem álljuk a változatosságot.

2021.01.03. 14:09:23

@Qqts:
Nyugodtan irhatod am T/1-ben nyuszi

2021.01.03. 14:09:50

@hereverő heverő: moletty felmentést élvez.

hereverő heverő 2021.01.03. 14:10:24

@Biriksz_Krokiksz: igen, én is csak a misszionáriust ismerem

2021.01.03. 14:11:16

@Qqts:
Pedig fontos az onrkitika :)

siraiz 2021.01.03. 14:13:21

Lehet hogy rosszul hallottam de a dik-madár többször is használta az "ellenszemben" kifejezést? Ezekhez képest Kazinczy egy pernahajder. A Villa az új Széphalom!

Fu Szekh Li 2021.01.03. 14:13:48

@hereverő heverő: Eddig se sokakat érdekelt...
Bezzeg Adri most se nézett ki rosszul a BV-ben.

Qqts 2021.01.03. 14:14:12

@Alice from madness: ? El lennek szallva?
Nem hiszem. A kritikat sem T/2-ben fogalmaztak meg, ezert a valasz ugyanugy erkezett T/3-ban.

Ez most melle ment

hereverő heverő 2021.01.03. 14:14:14

@Alice from madness: az fontos. onrkitika nélkül nem élhetünk. A lányomat is Onrkitikának fogom nevezni

Fu Szekh Li 2021.01.03. 14:14:57

@hereverő heverő: A régi vicc szerint most kell bekiabálnunk, hogy 98!!!

2021.01.03. 14:15:01

@Qqts: játszódtok - színészkedtek, mint bálint, hát jó :>

hereverő heverő 2021.01.03. 14:16:14

@Fu Szekh Li: majd visszanézem, Molettyvel ebben nagyon egyezett az izlésünk.

Qqts 2021.01.03. 14:16:47

@Alice from madness: ez sem talalt. Alice, szedd ossze magad, te ennel sokkal jobban szoktad vagni a szitukat

hereverő heverő 2021.01.03. 14:18:46

@Qqts: @Alice from madness: ne méregessétek már, az ENYÉM a hosszabb. Aki nem hiszi annak megmutatom.

2021.01.03. 14:19:59

@hereverő heverő: sztem recsi kinn hagyja mohát :(

2021.01.03. 14:21:22

@Qqts: kuku, csak viccizek :)

Qqts 2021.01.03. 14:22:03

@Alice from madness: ha teged boldogga tesz allok elebe :)

Nekem nem az ilyen dolgok okoznak oromet. Nem azert regisztraltam anno, hogy ocska cicaharcokat vivjak. Igaz, nem is rettenek meg tole

2021.01.03. 14:22:57

@hereverő heverő:
Hereverő Önkritika.
mekkora kibaszásos név már ez.

hereverő heverő 2021.01.03. 14:26:42

@Biriksz_Krokiksz: Onrkitika. Önkritika bárki lehet.

2021.01.03. 14:27:04

@Qqts:
En sajnos igen...

Fu Szekh Li 2021.01.03. 14:27:06

Szerintem annyira nem kéne lenézni Frunátóékat, mert szar oldalra álltak ugyan, de eddig mindig sikerült valakit maguk elé rántani Most is való esélye van annak, hogy Mohnak összehoznak négy szavazatot és megpróbálják őt rátolni Danira.
Csak annyi az egész hátulütője, hogy Moh még emlékszik arra, hogy a pénzért jött be, és teljes nyugalommal fogja kivinni Frut, aki ellen bőven van indoka is.

hereverő heverő 2021.01.03. 14:27:43

@Biriksz_Krokiksz: nem hiszem hogy kinn hagyná, mohára szavaznak a tinilányok

hereverő heverő 2021.01.03. 14:28:45

@Alice from madness: nehogy! Jók azok az ujjacskák ott ahol vannak.

2021.01.03. 14:31:31

@hereverő heverő:
Csak allandoan bunbeesnek utana meg gyakorolhatok onRkitikat

Fu Szekh Li 2021.01.03. 14:33:06

@hereverő heverő: Gyanúsak vagytok: hol is vannak azok az ujjacskák???

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 14:34:15

@Qqts: @Alice from madness: @hereverő heverő: Pedig egy jó kis női iszapbirkózás feldobná a napom. Alice már melegített úgy tűnik, Qqts pedig a fogait élezte. Heverő, egy sört neked is bonthatok? :)
tenor.com/ONDi.gif

2021.01.03. 14:37:02

@Bo(a)rder Gamer:
Ujjgyakorlathoz nem kell bemelegites...

2021.01.03. 14:38:28

@Biriksz_Krokiksz:
De csak ha lassan csinalod es kozben nem kotod be a szemem

2021.01.03. 14:39:57

@hereverő heverő: bizonytalan vagyok. Mó-reccs párbaj izgi lenne.

2021.01.03. 14:41:31

kheci, már nettó 2 órája szopok Ppupu miatt; nézem vissza a tegnapi csövesbánat adást, és jegyzetelgetek, h meg tudjam írni a - naiv mód - beígért vadmalaczosch öfit belőle, de már a jegyzetek is 3 teleírt oldalt tesznek ki, és még csak most tartok ott, h jönnek a kortárs böszédek.:Đ

ha ez így megy tovább, nettó 8 kötetes baszós-kardozós-sci-fis regényfolyamot leszek kénytelen gyártani egyetlen kibekúrt adásból.:]

kéBzeletben Qqts és Alice is bilincselődjenek hozzá vmi számukra sziNpatikusch avatárhoz, és/v legyen közöttük kisorsolva vivi sosem használt citronysárga - 30 funkciós! - vibrije, hátha akkor helyreáll(na) a nyugalom. persze, nézőként én nagy lelkesedéssel szemlélem a ketfájtot is.:]

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 14:42:04

@Qqts: Nálam mindig a másik fél az, aki sikít és nem kínjában :)
@Alice from madness: Értem én...pedig már hat ujjadat is elvesztetted. :)

Nbl 2021.01.03. 14:42:18

@gala galuska: A közönséget tapsolta meg és azt mutatta, h övéké a szíve aki rá szavaztak ... 1ébként Amanda és Driccleány, ti vagytok azok? :)

2021.01.03. 14:42:20

@Alice from madness: de zsebsárkánnyal elégetem, hogy ne vérezz el, úgy jó?
várj ide kell szmájli. intêzek:
:>

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 14:45:47

@Qqts: Díííííííííííígggggggggggóóóóóóóóóuuuuuuuuu !

bocsi de a "sikíts a nevem"-ről ez ugrott be :)

2021.01.03. 14:48:13

@Bo(a)rder Gamer:
Vannak helyzetek amihez 4 ujj sem kell...

@Biriksz_Krokiksz:
Hat Te se vagy egy valodi szadista alkat. de sarkany johet barmilyen formaban!

@vágtázó vadmalac:
Nekem Te vagy a színpatikus avatár...

Cérnahuszár a naív 2021.01.03. 14:48:33

@hereverő heverő: @Biriksz_Krokiksz:
na jó akkor visszarakom én is a huszárt, pedig azt hittem most a maszkos képek a menők

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 14:55:43

@Biriksz_Krokiksz:
Elmondom min agyaltam most én.
Azon hogy ha Frut begdobálják jelekkel és kiválasztja Mót, akkor én lehet hogy frura szavazok :)
Utálom Mót mint a szart, de így lenne izgis, következő úgy is Renáta lenne, ő meg kiesne 97 %-al.

TheLynx70 2021.01.03. 14:57:15

@Nbl: :-D Ugye nem gondolod, hogy bármelyik HV olvasással tölti az idejét? :-) Hiszen celebek lettek. :-D

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 14:57:51

@Qqts: Van az a közmondás hogy "baszatlan lónak ne nézd a lukát!" de nem tom, mit jelent.

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 14:58:32

@TheLynx70: Meg aztán eleve "OLVASNI".... utópia

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 15:00:03

@úgymond olvasó mmkk: Öröm látni a derűt a kis ajkaidon ! :)

Nbl 2021.01.03. 15:00:15

@TheLynx70: Természetesen nem, de nem azért mert celebek lettek, azt sem nézem ki belőlük, h előtte olvastak volna :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:00:24

@Fu Szekh Li:
Megismétlem magam, sztem jobban járnák ha Mó - frú párbajról Frú menne vissza, kicsit kinyílna a csipája Renátának :)))))))))))))
Jó tudom elszállna mint a győzelmi, akkora arca lenne HOGY következő jelöléseket Recska kapná :)
Hát nem ezt akartuk ?
Frú kit zavar, ő legalább összejön Bálintal ahogy kiesett a kancigó, otthon verheti a falat ököllel, kit hat meg ? :)

Amúgy ők vágják hogy mikor kijönnek nem fognak ekkorákat bulizni ? :)))
Nem lesz VV hakni rajongókkal kiskocsmákban :)

2021.01.03. 15:00:44

@Cérnahuszár adversus: jó ez maradhat.
(régi avim már nincs meg sajni, nekem a pillés kroki lett a makszom)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:01:03

@SelyemSonkaPini:
Szerintem jól járnánk vele, amúgy is utáljuk Mót :)
Én kb annyira mint Frut.

TheLynx70 2021.01.03. 15:01:53

@SelyemSonkaPini: Az utópia szót megértenék. Innának még egyet búcsúzóul. :-)

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 15:02:12

@szociál: Dehát őket nem érdekli más csak nevelgetni otthon a két kis orkot és köpködni egymás szájába , míg a halál el nem választ...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:03:28

@SelyemSonkaPini:
TéveDEL
Shrek egyedül marad, csak a VV falain belül érintheti meg Frut, utána távoltartási végzés stb :)

2021.01.03. 15:03:28

@szociál: ez is jó, még nagyobb arcvesztéssel járna.

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 15:05:13

Megnéztem a pinimet kinagyítva (jobb egér, nyitás uj lapon) Jó lett, kurvuljak el !
Tényleg mint a tekert sonkaszeletek...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:05:21

@Biriksz_Krokiksz:
Persze ahogy visszajönne Fruzsinka egyből megerősödne és azzal a lendülettel rágyújtana, bebaszna, hangosan károm kodna és hízna, minden fogadalmát megszegné mert azt hinné révbe értek és övék a főnyeremény, közben meg kiviszi Vivike és kint hagyja Recskát 15%-al :)))

2021.01.03. 15:07:38

@szociál: azért ez elég hazárdjátéknak tűnik, így belegondolva.

Qqts 2021.01.03. 15:07:42

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

2021.01.03. 15:08:28

@Alice from madness:

gyóvan, akkor kattaNNYon hát az a - kéBzeletbeli - pílíncs a csuklónkon.:Đ
még szerencse, h a porszívózáson már túl vagyok (nem, nem kokaint, v spurit toltam nazálisan, hanem hálátlan házi munkát csupán), a vördben gépelgetés közben talán nem lesz annyira kivitelezhetetlen cselendzs számomra, h közben a bal csuklómon egy rozsdás fémkarika lifeg, ami egy - sacperkábé - fél méteres lánccal köt Alízhoz, akinek az egyik kezében böllérkés, a másikban ploglamozási szakkönyv pihen. a vállán meg cheshire cat ücsörög ofkorsz.

ha rángatni merészeled a láncot, azonnal felnyomlak az naacp-nél és az adl-nél, hogyaszongya: sértő, blackface-es gyűlöletPűncslekményt valósítottál meg az új avatarod feltöltésével.:]

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 15:08:47

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE ™️®️©️

Fu Szekh Li 2021.01.03. 15:08:51

@szociál: Lehet, hogy jobban járnánk, de a nézők nagy része nem így gondolkodik.
Ha nem tudják Frunátóék összehozni a Moh-Dani párbajt, akkor valamelyikük repülni fog két hét múlva.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:09:12

@Biriksz_Krokiksz:
Mi ?
Rencsi egész játéka oroszrulett, minden hibát elkövetett amit egy VV-ben nem lehet :))

Fu Szekh Li 2021.01.03. 15:09:14

YEAH!!! ™️®️©️

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:10:44

@Fu Szekh Li:
Nem fogok sírni, tőlem mehet Fru, csak ha Móval hoznák össze a párbajt akkor érdemes lenne Frura szavazni.
Ha Vivit hívja Fru mert beszari, akkor Vivire szavazok, bár lehet már feladta és otthon nézi a VV-t :)

MsIreneAdler 2021.01.03. 15:11:13

Sziasztok! Látom itt jó a hangulat!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:12:01

@MsIreneAdler:
Megittuk Dani elől a piát
Asszem teát

TheLynx70 2021.01.03. 15:12:54

Múú nagyon esélyes a párbajra, de nem kihívóként, hanem kihívottként. Szerintem.

2021.01.03. 15:14:44

@szociál: attól még fosimosizhatok, hányan kajáltál be a lamúrt.

Qqts 2021.01.03. 15:15:23

@szociál: en nem utalom Moh-t. Te miert utalod?
En tegnap vegkepp megsajnaltam, hogy folyamatosan pofazza, hogy ne csinaljak, a lany mindig elkuldi a faszba es parperc mulva maszik ra. Majd johet a szonyegszelen allas. Orokke all lehajtott fejjel szerencsetlen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:15:32

@TheLynx70:
Dani megpakolja sajnos, pedig az a szavazat mehetne Frura is, vagy Shrekre, lehet Fruék is Mót pakolják, lehet a villamester fog dönteni aki nemtudom ki lesz akkor.

MsIreneAdler 2021.01.03. 15:15:34

@SelyemSonkaPini: nagyon jó az új név és a kép is :D. Saját alkotás?

2021.01.03. 15:15:57

@vágtázó vadmalac:
Csalodast okozol Malacka nagyon konnyu preda lettel Te itt

MsIreneAdler 2021.01.03. 15:16:12

@szociál: most én is benyesnék valami töményet, ez egy fos nap :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:17:50

@Qqts:
Amióta bekerült a villába utálom Mót, irritál a fejszerkezete.
Meg az is ahogy játszott Mercivel.
Bulin is hogy alányúlt és kúrelós pózban bevitte a szobába, egy barát tényleg így szokta :)))))))
Annyira állszent a csávó hogy fáj.
Ráadásul kamerák előtt elmondta hogy jó Mercivel, de ha megunja eldobja, ebből volt a Vivi botrány, felvette a kameraman ;)

Kosztarika 2021.01.03. 15:18:39

@szociál:
Tisztelettel én Frunátóékat jobban.
Ha Fru esne ki, Rencsula megbolondulna a tudattól odabenn, hogy kint valaki ránéz a nőjére. Jó.
Ha Rencsi esne ki, Fru vergődését nézhetnénk, hogy egyedül maradt. Ez is jó.
Mindkettő arcát nézni, mikor a másik kint marad. Nagyon jó.

2021.01.03. 15:20:50

@Qqts:

(warning: alacsony ingerküszöbű/kétoldali prüdériában szenvedő olvasóknak nem ajánlott!:Đ)

freud után szabadon, mindent (is) a baszásra, ill. baszatlanságra kell/lehet/érdemes visszavezetni. amennyiben - vmi megmagyarázhatatlan oknál fogva - nem kekszuális frusztrésönből fakad egy adott probléma, akkor instant életbe lép az a szabály, h addig kell csűrni-csavarni a dó'gokat, amíg a legaszexuálisabb, csekély értelmű micimackó is testnedvektől cuppogó, genitáliákkal zsúfolt jeleneteket kezd belelátni mindenbe, ill. minden mögé.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:20:52

@Kosztarika:
Ennyit szenvedhetünk szerintem, ellaposodna a játék ha Fru kiesne, ha Reni esne ki Fru előtt az lenne a legszebb, de valamiért fosnak Rencsire pakolni :(
Mó nélkül is jobb lenne Mercike.

Fu Szekh Li 2021.01.03. 15:21:34

@szociál: Erre az állszentre kerestem képet, de nincs. Csinálni meg lusta vagyok :)

TheLynx70 2021.01.03. 15:21:49

@szociál: Hármat én is gondolok neki. Kérdés, hogy a többiek egységesen raknak, vagy szétszórják a jeleket két ember között? Tulajdonképpen mindegy. Vagyis nem, mert szerintem Frutti nem merné kivinni Múút. Danit meg pláne nem.

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 15:23:26

@MsIreneAdler: Köszönöm Kicsim ! A név VV vivi után szabadon a kép pedig
töredelmesen bevallom a netről van kicsit megvágva (ott pinarózsa néven futott azt hiszem:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:24:35

@TheLynx70:
Ja tényleg azt csipogta végig hogy Danit viszi, kizárt hogy őt vinné, Vivi az esélyes.
Danit Rencsike se merné kivinni mert nunit növesztett, ha behoznának egy közönséges házinyulat azt esetleg kivinné, de az is kint hagyná mert cukiság :)

MsIreneAdler 2021.01.03. 15:24:48

@Kosztarika: ezen gondolkodtam én is. Bár nekem gonosz dögnek az a verzió tetsze a legjobban, ha Rencsi kiesne, Frut meg megvígasztalná mondjuk Bálint odabent, Rencsulának meg tehetetlenül néznie kellene...

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 15:25:21

@vágtázó vadmalac: Ez tipikus Recska hozzáállás, mondasz valamit osztán én vagyok a hibás. Fogd ezt fel motivációs levélnek. Ha jól sikerül, a hogyvolt HR-se letiltja a loginodat. :))))

Fu Szekh Li 2021.01.03. 15:26:01

@TheLynx70: Szerintem most nagyobb az esély, hogy Frút választják ki, Rönót meg meghagyják Bálintnak.

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 15:26:10

@szociál: 1& értek Moh iránt, de én gettó Merdzsót is utálom !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:26:54

@Biriksz_Krokiksz:
Elmagyarázom.
Hülyét csinált belőle Mó.
Ölelgette, puszilgatta, kiverette szimplán mert csak barátok :))
Hát én is utálnám ha kamerák előtt kijelentené valaki hogy nem akarok veled járni mert képtelenség , mert egy hányinger vagy Mercike, kb így jön le :))

MsIreneAdler 2021.01.03. 15:27:22

@SelyemSonkaPini: jajj, nincs mit, ami jó az jó! Pinarózsa :D

TheLynx70 2021.01.03. 15:28:04

@MsIreneAdler: Én is bírnám, ha Rönó esne ki, és az RTL kamerákkal kísérné el az első vasárnapi ebédre Frutti családjához. :-) Még tévét is vennék, hogy élőben követhessem az eseményeket. :-)

mézescsók 2021.01.03. 15:28:04

@gala galuska: Nem azért, hogy vitatkozzak, de Bálint minden győztes párbaja után a szívére teszi a kezét és tapsol. Ez nem szinészkedés - szerintem.
Ha a tegnapi párbajon, sőt úgy általában egész villaléte alatt valaki színészkedet, az pont Gina volt, a folyamatos arcjátékával, szemmeregetéseivel, hadonászásaival, lazának szánt, de valójában roppant mesterkélt testtartásával. Hozzá képest Bálint mimikája legfeljebb egy kabuki álarc mozgékonyságával mérhető.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:28:32

@SelyemSonkaPini:
Most erre mit mondjak, ketten nem eshetnek ki egy párbajon :)

Kosztarika 2021.01.03. 15:29:46

@MsIreneAdler:
Ezt nem ekgzom. Ártana Bálint játékának. Több esze van ennél.
Bár, ha leszáll a vér egy pasi agyából, bármi megtörténhet.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:30:23

@TheLynx70:
Kapna egy fülest mert a faterja megfogná a vállát Frunak :)

2021.01.03. 15:30:52

@Alice from madness:

az elmeháborodott, barokkos körmondatok kreálásán kívül professzionálisan értek még a csalódás okozáshoz/kiábrándításhoz is, ezt jól látod, Alice.:] döbbenetes belegondolni, h virtuál bilincsben még csak kb. 20 perce leledzünk, de már totálisan sikerült megfejtened, kiismerned.

bár, hozzáteszem, nem is ígértem sámli izgalmat, meglepetést, meg-megugró adrenalin szintet, és ezt - idáig - zökkenőmentesen hozom is talán. unalom és kiszámíthatóság forevör.<3

Spitzbaue® 2021.01.03. 15:31:18

@szociál: @SelyemSonkaPini: Miért utráljátok zt a szerencsétlent? Mert impotens és/vagy buzi, és nincs kedve megpocsékolni az Észbontók-főszereplő, cz!gány nagymamával rendelkező, wannabe ganxta rapper asztaloslányt?

Egébként ha semmilyen szerkesztői ötlet nem jön közbe, lesz egy phárbhaj 16-án, egy 30-án (Csulabá' és Csulané), felkészül Mú mondjuk Daniellával február 13-án, és a többi parasztnak 2 hete marad. Miért akranánk mi februárig eljuttatni Kuszafogút? Szánalmasan hazudozik, ész nélkül kever, értelmetlenül beszél. Sokkal jobb lenne, ha Gyögyő többször is behívná a tragikus szerelmes(?)párt a BV-be, és Grú orcáján egyre több külsérelmi nyom utalna arra, hogy mineden a terveink szerint halad. Adnám!

TheLynx70 2021.01.03. 15:31:40

@Fu Szekh Li: Végiggondoltam. Lehet. :-) Ezzel sincs bajom, érdekes szituációk lehetnek belőle. :-)

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 15:31:46

Egyébként Moh-val sokat nem veszítene a JÁTÉK !
Mercike egyedül talán Gina2-vé tudna fejlődni idővel...

MsIreneAdler 2021.01.03. 15:32:08

@TheLynx70: azt nem hinném, hogy Fru szülei bevállalják. Épeszű szülő nem támogatja ezt a kapcsolatot.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:32:08

@Fu Szekh Li:
De már nincs Gina és Gábor, talán lesz csavar is a játékban kiválasztásnál :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 15:32:12

sztem a legegyszerűbb megoldás mindenkit utálni.

Qqts 2021.01.03. 15:32:47

@Fu Szekh Li: viszont egyre tobben vagyunk. En mindig orulok, ha vki csatlakozik jofejkedni es egyre kreativabb a sormintank

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 15:33:44

@Niemandhäuser: Mindig azt vizionálod, hogy Recska/Csula úr veri/verni fogja Frut. Hmmm... bár... nekem tetszik az ötlet :)

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 15:35:05

Szeretném jelezni, hogy ezzel az avatárcserével tessék felhagyni, eddig szemüvegnélkül is felismertem a kommentelőket, most meg összezavartok...

MsIreneAdler 2021.01.03. 15:35:57

@Kosztarika: akkor ne Bálint, valaki más. Meg nem is kell megpocsékolni, Reni attól is megőrül, ha csak ránéznek Frura, az meg nem tiltakozik.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:36:15

@Niemandhäuser:

:))
Itt is megoszlik a vélemény, gondolhatod a fészbukcsoportoknál mennyire ahol Gina félék mondják meg a tuti, meg akik betelefonálnak a BV-be.
Sanszos hogy Fru esne ki, de izgibb lenne a játék Mó nélkül.
Ogre úgy is kiesik kövi héten, és ekkor felszabadlhat Izaura akit elkaphat Bálint :)

Kosztarika 2021.01.03. 15:36:32

@ppupu:
Azért egy pinit csak felismersz szemüveg nélkül is.
Covidos is vagy?

2021.01.03. 15:37:21

@ppupu:

lel:'D

lehet azért ilyen a hozzáállásom (a dó'gokhoz), mert egy wannabe/pszeudo dzsipi vagyok.;]
bár ezt is szarul tolom, mert 37 év alatt nem esett le még egy fél sékelnyi segílyke se számomra, bár az is igaz, h anno sem nekem, hanem a 13-14 éves osztálytársnőimnek lettek gyerekei. fogadok, h a többségeteknek az áltis ballagásán nem volt jelen kiskorú ex-osztálytárs babakocsival, pedig az ám a móka-kacagás.:'D

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 15:37:35

@Niemandhäuser: Nos Moh eléggé bekormányozta magát a fostengerbe.
Igazából el kellene hajtania a kisretket teljesen, máshová feküdni, nem ölelgetni stb.
DE ekkor a svéd és dán hordák romatikus nőtagjai ellene fordulnának és könnyen kiesne!
Így viszont szintén ellen fordulnak a fenti hordák, mert tesvírkéjük nem kell valakinek , de kihasznájja a geci, rágjam ki a máját!
Ha meg bevállalja fullba Merdzsót akkor elbassza az életét és a 36milla még így se biztos !

Kosztarika 2021.01.03. 15:37:42

@MsIreneAdler:
Elég lesz, ha Robi jóreggelt kíván neki. ;)

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 15:40:46

@úgymond olvasó mmkk: EKG mint mndig ! Én tényleg jó közelítéssel mindet utálom !
Talán Bálintot és Vivit picit kevésbé...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:40:57

@SelyemSonkaPini:
Iza se maradt együtt Krisztiánnal, mégis végig tudták vinni együtt, pedig ég és föld.
Nem tudom mitől van hányingere Mercitől.
Ráadásul nekem Mó Vivi fiúba, szürkeszamár a ködben.

TheLynx70 2021.01.03. 15:41:44

@ppupu: Ha kint lennének simán verné. Ez is érdekes lesz, mert kint Frutti nem fog Rönó mellett maradni, de szabadulni sem lesz könnyű. Majd rájön a konzervatív lány, hogy nagyon rossz döntést hozott. Szinte már sajnálom.

Fu Szekh Li 2021.01.03. 15:42:33

@szociál: Ezt írtam feljebb: szerintem Frunátóék megpróbálják meggyőzni Mercit és Danit (és akkor Virágot is), hogy pakolják meg Moht, utána meg addig fokozni a feszültséget, hogy Danit hívja ki. Kérdés, hogy bejön-e.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:43:11

@Kosztarika:
Megfogja a derekát, ami a karja, és jóreggelt kíván.
És abban a pillanatban felbont egy tablettásbort és benyakalja a konyhába,közben magában motyog és árnyékboxol.

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 15:44:19

HA valakit meg kéne dugni benn. akkor vagy Grincs lenne az hátulról álarcban vagy Vivi, de neki mindig mondanom kellene, hogy éppen mi történik, hogy megértse és tudjon reagálni!

Grincsnek jó a teste ez tény!

Kosztarika 2021.01.03. 15:44:42

@szociál: én arra az esetre gondoltam, mikor Csula már kint, Higiénika még bent.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:45:14

@Fu Szekh Li:
Tényleg megint nem ők mennének párbajra :)))
Rafináltak, de a többiek már nincsenek ennyire vakon, most Reniéken a sor, Bálint még kedveli Mót, Dani meg Bálint haverja, talány egyetértenek hogy rábasszák az összes jelet Reniékre.

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 15:46:07

@Kosztarika: Akkor járkál a szülőkkel vasárnaponként misére és ebédre, miután megkereste őket !
( Tudjátok, csulaparti fél ötkor )

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:46:38

@Kosztarika:
én is :)

Blikk címlap, Renike mindig napszemüvegben, vahjon miért ? :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 15:48:57

@Kosztarika: azt se tudja, mi az a pini, olyan régen látott. ne hibáztasd érte.

Fu Szekh Li 2021.01.03. 15:49:00

@szociál: Igen, első körben Bálinton múlik, hogy egybe tudja-e tartani a csapatát. Ha nem, akkor meg Moh-n, hogy sikerül-e észben tartania, hogy miért jött.

2021.01.03. 15:49:37

@vágtázó vadmalac:
Talan ez pont egyensuly igy :)

hevero utan szabadon modeset=[alpári paraszt]
youtu.be/poPZkPg3Kq4
Avagy 15 eve sem volt jobb...

Fu Szekh Li 2021.01.03. 15:50:16

@úgymond olvasó mmkk: Azért szereti jobban a karácsonyt a szexnél, mert az gyakrabban van?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:52:20

@Fu Szekh Li:
Amúgy nálam 50-50 hogy kire szavazzak MÓ és Fru párbajon, sztem felbacca az agyam a nő megint és akkor Móra megy a szavazat, és ugye Rencsi se fog megváltozni, gyűlni fog bennem a méreg és akkor redukálódik 70-30-ra és Fru kuka.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 15:52:29

@SelyemSonkaPini: Az úri közönség öt órai csulázásra gyűlik össze :))

Spitzbaue® 2021.01.03. 15:52:32

@szociál: Bála helyében én nem kapnám el Grút, akkor sem, ha már egy jól irányzott Martens bakancs rúgással valakii helyreigazítaná az összekuszálódott fogait, akkor sem ha, megtanulna csukott szájjal enni, és akkor sem, ha a pinijével el tudná játszani a Marseilles-t. És főleg azért nem, mert félnék attól, hogy Recska és/vagy a haverjai belém állítják a kést.

TheLynx70 2021.01.03. 15:54:30

PP-nek tetszett az a mondata a párbaj végén, hogy Gina, vár téged az utca! :-D Tényleg, Digó ott volt?

Spitzbaue® 2021.01.03. 15:55:04

@szociál: igen, egy Grú nélküli Recska lenne ám csak a "Hörömpő Cirkusz, Világszám!"

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:55:17

@Niemandhäuser:
Nem kell elkapnia Fruzsinát, csak annyira közeledni hogy otthon Renike búrája szétdurranjon az idegtől :)
Együtt italozás, bókolás stb
Ha összejönnének abból arcfesztése lenne Bálintnak .

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 15:56:09

@Kosztarika: Beteg egy elméd van kislányom, mi köze a vakságomnak a pinihez? A covidhoz meg végképp... Na menyé játszá szépen a többi gyerekkel... :)))))

Spitzbaue® 2021.01.03. 15:56:57

@szociál: Szerintem, már ez a lájtos verzió is elég lenne a vendettéhoz. Ld. Daniella.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:57:23

@TheLynx70:

Mint a jakuzzé szélén ülve félmesztelen első nap 2 pohár bezsgőtől túljátszva hogy részeg, ez a valóvilág anyukám bazdmeg !!!
Szerettem Ginát
ja nem :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 15:57:48

@Fu Szekh Li: ezt tőle kell megérdeklődni, tisztelettel.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 15:58:33

@szociál:
jav :jakuzzi, pezsgő
asszem csak 2 hiba, igaz 5 szóból :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.03. 16:01:30

@Niemandhäuser:
Ezek a féltékenységi kirohanások csak a kamerának mennek ám, hogy láttassa mennyire szereti a lányt :)
És ezt tudja Fru hogy próbálja elbaszni a játékát Reni azzal hogy nem hűséges háziasszony, hanem ribi.
Póló is azért volt névnapra hogy megalázza, imádom Renit, úgy fejbebacnám egy 300 kilós üllővel.

2021.01.03. 16:03:07

@Alice from madness:

büntetésből népi papát kell hallgatnotok (a 444 ajánlásával:D)

www.youtube.com/watch?v=XlK-2R6vaRo

(pusztítóan szar "zene", ultra csövesbánat hangon kántált szöveg, ez utóbbi viszont - az én fejemben mindÉg - megidézi a jirí menzel filmjeiben látott világot, azaz mki ismer mkit, ergo ha be sincs mutatva, bizonyos, h mki baszik mkivel.)

2021.01.03. 16:04:39

@vágtázó vadmalac:
Nem kell mert igy hogy elore beirtad mi az nem kattintok ra

MsIreneAdler 2021.01.03. 16:06:08

@Niemandhäuser: az a baj, hogy ez valós félelme lenne bárkinek, aki csak ránéz Frura. Bár Rencsi azért mégis inkább csak hangember.

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 16:06:34

@Alice from madness: rákattintottam tényleg pusztítóan szar :)

Spitzbaue® 2021.01.03. 16:11:15

@MsIreneAdler: De azért legalább Grút verje, lécci-lécci-lécciiii!

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 16:14:54

Hemingway 1952-ben kiadott kisregénye : "Az orvhalász és a tenger"

- Ez olyan szépen meg van fogalmazva... betippelném igazra
- Dehát nics is olyan , hogy orvhalász !

2021.01.03. 16:16:48

@SelyemSonkaPini:
Mert Te egy bator ferfi vagy.

2021.01.03. 16:17:22

@SelyemSonkaPini:
Na asszem en is rarepulok ujra ma erre

2021.01.03. 16:21:30

@ppupu: hjaj, ppupu, pasztmek! most értem még csak a jegyzetelés végére (4 oldal, 1417 szó, 4 óra meloch:'D). és már kirohad az agyam, és a nyakam is gecire fáj, biztos Alice miatt, mert a képzeletbeli lánccal fojtogat, v fasztuggya.:D

még nettó 4-5 óra kell, h formába öntsem, megírjam "normálisan" ezt a szart, szóval lehet, h ma már nem lesz publikálva, csak holnap. a többség biztos nagyon szeretne már egy fél napot scrollozni a telefonján, ha már olyan kis naivak egyesek, és nem gépről tolják a hv-t.:D

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 16:23:50

2019 nyarán a mufflonmama 3 kis muffnak adott életet a miskolci állatkertben.

- Voltam Miskolcon, de ott valami fürdő van, nem állatkert !
- Attól még van !
- Itt van egy csavar: 3-t nem tud szülni egyszerre, hiszen csak egyet tud szülni kis muffot !
Akkor hamis !

2021.01.03. 16:24:00

@vágtázó vadmalac:
En teljes bekeben nezem az Eszbontokat, ne fogd ram

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 16:25:08

@úgymond olvasó mmkk: Ennek minden száma ilyen szar vagy van rosszabb is ? :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 16:27:15

@SelyemSonkaPini: mindennél van rosszabb, drágaszívem :DD szeretnél még?

Kosztarika 2021.01.03. 16:27:18

@ppupu:
Mert ha nem látod szemüveg nélkül más módokon is fel lehet ismerni.
A covid izlelés és szaglásvesztéssel jár, Tatus.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 16:28:59

@vágtázó vadmalac: De most mit fárasztod magad feleslegesen...? :-D

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 16:32:10

@vágtázó vadmalac: Kitartás... lélekben veled vagyok, more... így jár mindenki aki elöször ír/beszél azután gondolkodik.

Erről jut eszembe a jó vezető öt parancsolata
1. Ne gondolkozz!
2. Ha gondolkoztál, ne mond ki!
3. Ha kimondtad, ne írd le!
4. Ha leírtad, ne írd alá!
5. Ha aláírtad, ne csodálkozz!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 16:35:13

@Kosztarika: hagyd, nem érti. elmaradt neki a délutáni szieszta. meg biztos éhes is.

TheLynx70 2021.01.03. 16:35:24

@Niemandhäuser:Fogja! Ha vele marad azért, ha nem akkor azért. De miért kívánsz ennyire rossz sorsot Fruttinak? :-) Te szeretnéd verni? :-)

MsIreneAdler 2021.01.03. 16:38:37

@Niemandhäuser: fogja őt is. Ha azt akarja, hogy Fru férfinek tekintse, kell is majd neki. Mert ilyen egy igazi férfi, háddenem?

2021.01.03. 16:39:42

@VV Erőlegény: ppupu megfenyegetett, h ha nem tartom magam a tegnapi - könnyelműen tett - kijelentésemhez, miszerint gyártok egy párhuzamosch összefoglaló irományt, akkor addig csapkod egy batz papuccsal, amíg császárszalonnává nem válok.:Đ ha esetleg nem írt volna semmi ilyesmit, akkor is szavahihető tanúim vannak (dzsina, renátó, digó), h fenyegetett, ütött-vágott, szexuálisan zaklatott. így már bizonyára te is belátod, nem kummanthatom el a dolgot.

2021.01.03. 16:40:45

@ppupu: trú sztori, bro;D

TheLynx70 2021.01.03. 16:44:19

@MsIreneAdler: Ja! Én is minimum azt várom el, hogy jól megpakolt cvekkerrel a kézben, 8 óra munka után hazatérve, egy jól irányzott jobbegyenessel várjanak. Utána köpjenek torkon, én pedig dalolva nekiállok vacsorát készíteni. :-)

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 16:46:34

@TheLynx70: Mert mindig idegenekkel beszélgetel ! Most is ni ! Meg is érdemled, hogy jó lefejeljen az urad! Mán ha igazi férfi...

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 16:46:49

@ppupu: Ajánlhatok tanácsadó cégeket a cégkultúra fejlesztésére? :) De amúgy ja, a többségnél így kell működni. Vagy nem kell ott működni.

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 16:47:21

@VV Erőlegény: Üdv Tesó ! Ehun vagyok-e, talpig piniben :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 16:48:31

@Bo(a)rder Gamer: pont a tanácsadó céges tételemet rövidítem, már tikkel az összes erem a szemem környékén

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 16:50:15

@vágtázó vadmalac: Írd meg inkább a mait, karold fel egy kicsit Armandót (vond be a műalkotásba, mert kevés az önbizalma), és olvassatok be a dricc madaraknak ( Fálki + Puppu) . :-D

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 16:50:16

@úgymond olvasó mmkk: Mi a baj velük? :)))) (hátha hallok valami újat :))

2021.01.03. 16:50:27

@ppupu:
Mondja ezt ppupu aki Fálki famulusaként gyűjti az aranyköpéseket....

úgymond olvasó mmkk 2021.01.03. 16:51:27

@Bo(a)rder Gamer: azon kívül, hogy 25 oldalon keresztül tart a taglalásuk, semmi :D

TheLynx70 2021.01.03. 16:51:35

@SelyemSonkaPini: Nem igazi férfi, ezért ma nem is főzök vacsorát, rendeltem pizzát. Magára vessen! Ha nem ver, nincs főzés! Ember az ilyen?

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 16:51:49

Hogyan szaporodik a mangalica ?

- a kicsi vagy a nagy ?

- nem osztódással az biztos!

- De várjál a mangalica az nem a férfi ? Az nem tud szaporodni !
- Dehogy, az a fajtája !
- Eleven szülő ? Az kizárom !
- a helyes válasz : párzással ! ( B)

MsIreneAdler 2021.01.03. 16:52:13

@TheLynx70: viszonzásul meg névnapodra kapsz majd egy pólót, amin te meg a hentes vagytok, ahogy fizetés közben összeért a kezetek. Mert tudd, ez fájt neki, és többet ne hibázz ekkorát. De gondolom neked semmi sem jó :D.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 16:52:51

@Kosztarika: @úgymond olvasó mmkk: Veletek nem komminikálok, mert nem becsülitek meg a nyugdíjas tevéket. Bezzeg Vadmalac ! Mondjuk a Batz papucs sokat segített, hogy koncentráljon és imádattal csüngjön minden szavamon. De hát kell egy kis délutáni testmozgás, ugyi...

A szexuális zaklatásból persze semmi sem igaz, csak hélium hangon üvöltöttem vele, hogy má megint b@szik dógozni, azt értette félre a lelkem.

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 16:53:23

@úgymond olvasó mmkk: Hidd el sokkal jobban fáj, amikor ki kell fizetni őket. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 16:53:33

@Kosztarika: Köszi! :-) Nomen est omen! A név kötelez! :-D

2021.01.03. 16:54:46

@SelyemSonkaPini:
mondjuk részben igazuk volt....

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 16:57:16

@Bo(a)rder Gamer: Ajánlhatsz, de nem érdekel. Mi mindent jobban tudunk. Komoly gyakorlatom van az apparátus működésének ignorálásában. Már mindenkinek adtam tanácsot. Szerinted miért tart itt ez az ország? :-D :-D

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 16:57:39

@úgymond olvasó mmkk: Akkor tessék jól megtanulni őket. :)

Bo(a)rder Gamer 2021.01.03. 17:01:03

@ppupu: Igen azt említetted. A kérdésre adandó válasz hossza pedig vetekedne Malacka posztjaiéval, (bár a fejlődési tendencia egyértelműen mérhető), uh inkább bele sem kezdek :)

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 17:01:19

@Alice from madness: Már felmondtam... Csak még titkolom... Már nem is tudom hanyadik posztban nem vagyok megemlítve... Holnap megyek a kormányablakban és magyarítok Ignorált Péterre. Így lehet majd IP a monogramom és elhelyezkedhetek 4 órás IT-s munkakörben, ahol python scripteket fogok futtatni. Ha ez nem sikerül, akkor másik munkakör után nézek, ott is futtatni fogok csak nem scripteket, ha érted, hogy mire gondolok.

TheLynx70 2021.01.03. 17:01:53

@MsIreneAdler: Mán a pulton is átugrottam és megöleltem. Ő pedig megfogta a karom. Az uram mégsem ver. Ebből válás lesz.

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 17:03:13

@TheLynx70: Nem szeret mán biztos :( Ha mán nem ver....

2021.01.03. 17:04:44

@ppupu:
Egyertelmu hogy a lovasz munkakorre gondolsz

ppupu #TEAMPINI 2021.01.03. 17:06:12

@Alice from madness: bakker, lehet velem bilincselt össze Vadmalac... ez már telepatika

TheLynx70 2021.01.03. 17:06:38

@SelyemSonkaPini: Sose vert a mocsok! Lehet átnyergelek Rönóra, csak Fruttit kellene eltávolítani a képből. Mondjuk Dani sem lenne rossz választás.

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 17:07:01

@SelyemSonkaPini: :D Figyu! Attól, hogy gina kiesett, a csöcse nem esett le, egyik se, szóval még létezik a GinaCsöcse ;)

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 17:08:12

Az anya és az apa rokonértelmű szavak Igaz vagy hamis ?
(két csaj válaszol)
- ez igaz, mindkettő szülőt jelöl és eleve a-a a kezdetük

TheLynx70 2021.01.03. 17:08:47

@Hedo a nokedli szaggató: És képzeld el, most kinek a kezében lehet! Lakatos Gandalf? :-)

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 17:09:18

@Hedo a nokedli szaggató: Ez igaz,de már nem játszik itt, két hét múlva azt se tudnánk, miről vagyok elnevezve :)

Kosztarika 2021.01.03. 17:09:35

@SelyemSonkaPini:
@TheLynx70:
Ne add fel. Először csak próbálj nyitott szájjal enni, csámcsogni. Ha ez sem jön be szex közben vegyél fel szemkötőt és tettesd halottnak magad.
Végül hívd be a budiba, mikor pisilsz.
Ha ezek után sem szeret beléd újra, akkor vegyél egy repjegyet Dubajba, nem retúrt, csak oda.
;)

2021.01.03. 17:10:16

@SelyemSonkaPini:
En meg mindig azon rohogok h Arany Janos barazdabillegeto volt mielott kolto lett

SelyemSonkaPini 2021.01.03. 17:13:02

@Alice from madness: Azt még nem láttam, de majd jön :D

2021.01.03. 17:13:29

@SelyemSonkaPini:
Akkor kussolok mert en visszafele nezem