Hogy volt?

Való Világ 10X49 – Mentál fotoszintézis

2021. január 02. 17:25 - dmr94

Peti az újév jegyében különösen pörög, rózsaszín dzsekiben pompázva sziporkázza végig ezt az adást. Merci drámáját követhetjük tovább és mivel gondolom mindenki tűkön ül emiatt, az érthetőség kedvéért leírom itt az elején, amit amúgy csak később tudunk meg, jelesen, hogy szilveszterig adott ultimátumot Mohnak érzelmei viszonzására, így egy utolsó kétségbeesett hisztiroham keretében kéri számon, hogy ugyan már miért nem lehet őt szeretni úgy szerelemből. Hát neki odakint százezer követője van TikTokon, milyen már, hogy visszautasítással kell szembesülnie. Moh szerint egy őszinte igazság jobb, mint egy kamu bármi, így ő kitart az ölelkezős-seggfogdosós barátság státusz mellett.

vv10x49_07.png

Főhősünk először Danihoz megy önigazolást keresni, mert ugyan ki értené meg őt ha nem a toxikus maszkulinitás felkent lovagja. Merci a végletek embere, szerinte aranyközépút elképzelhetetlen, vagy csókolgassák őt szét vagy hagyják a picsába, álláspontja persze nem is lenne teljes ha nem azzal zárná, hogy „DE AMÚGY LESZAROM”. Persze, hogy leszarod kislány, ezért generálsz lassan több adásidőt, mint bármelyik villatársad. Dani igazat ad neki, így megadva a végső lökést, hogy a lány átköltözzön a szomszéd ágyra Gina mellé, akinek öröme nem tűnik túl őszintének és hát aki Amanda íves formáihoz bújva szocializálódott a villában, az nem csoda ha kevésbé izgul rá egy 40 kilós nőre, mint alvótársra. Merci viszont olyannyira belejött, hogy az új fekvőhelyén pihenő Bálintot is egyből felzavarja és tájékoztatja, hogy visszaköltözhet a szobába, ő már pakolja is szívesen a srác cuccait. Ezek szerint akkor Bálint a Ginával való konfliktusát kihasználva hagyta ott a Nobel Bizottságot, hogy egyedül alhasson, érdekes módon ez a Gábor elleni párbaja előtt kevésbé zavarta. Én persze megértem és átérzem lelkesedésének hiányát, amikor szembesül vele, hogy vissza kell költöznie a retardáltak közé. Egy kis lelkifröccsöt ő is tölt Mercibe és jó döntésnek tartja, hogy a lány végre mintha kiállna magáért. Moh sztoikus nyugalommal fetrengve veszi tudomásul az egészet, ő tudja, hogy nincs ebben semmi különös csak berakták az egyik idei slágerlemezt, mint amolyan év végi visszaemlékezős toplista egy eleme. A szánalmas vergődés azzal zárul, hogy Merci konstatálja mennyivel jobb a szomszéd ágy, Peti pedig Pikachuval állítja őt párhuzamba, ami valljuk meg több szempontból is elég találó.

Az ápoltak érvelni próbálnak támogatottjuk mellett, hogy miért annak kellene visszajönnie a következő párbajról, ez leginkább Gina őszintesége és Bálint tudatos játéka köré összpontosul és persze elképesztő feszültségeket szül. Renátó értelmetlen monológjába valami olyan vádakat is belefűz, mint hogy a kihívott fél nem szokott kezet mosni, majd a fröcsögés átmegy egymás lealkoholistázásába és egy kis diszkrét buzizásba is. A maga módján csodálatos egyébként, ahogy a viták hevében először mindig az egyik szereplő megy ki egy nyugtató cigire majd a másik véletlenül sem kerüli el hanem utánamegy, hogy folytatódhasson a proli hőbörgés. A dohányzáson kívül látványosan nincs semmilyen feszültséglevezető eszközük. Az „őszinte” csapatban valami elképesztő mennyiségű frusztráció gyülemlett fel, ez egyre szembetűnőbb, még Robi kinyilatkoztatásán is képesek megsértődni, aki csak jelezni merészelte, hogy Bálinttal tud azonosulni. Ginának fogalma sincs a történésekről, szép lassan (vagy inkább exponenciális gyorsulással) hullik szét teljesen, a végzete szerintem meg van írva hiába minden váratlan támogatás az irányába.

Bálint sokszor próbálja némi iróniával kezelni a helyzetet de a többiek gyakran visszarántják őt a villát átszövő szellemi mocsárba. Helyzetértékelése azért továbbra is pontosnak tűnik: gyakorlatilag ellehetetlenült a kommunikáció a két társaság között mert az instant mocskolódásba megy át minden alkalommal. Ez a blokk is trademark aranyköpésekkel fejeződik be, ezúttal Renátó állapítja meg, hogy Bálintnak biztos fáj az igazság és most már aztán tényleg fixen kint marad a gecibe, én pedig fiatalkori tippmixes énemet látom visszaköszönni előrejelzéseinek pontosságában. A párbajozók elvileg válaszoltak további kérdésekre is, sajnos még mindig Instagramon és nem hogyvolt kommentekben.

vv10x49_21.png

Mivel az előző párbajról Merci jött vissza győztesen, ideje beváltani az akkor tett ígéretet és elkészíteni azt a bizonyos dalt. Bálinttól jön is rögtön a disclaimer, hogy ők bizony nem zenészek, ezt tartsák szem előtt. Merci örül, hogy maradandót alkothat, én ebben kételkednék de hajrá, és azt is megjegyzi, hogy sokszor egy alapon múlik egy dal sikere ezért gondolom kellő odafigyeléssel választottak egyet az eléjük dobott 5-10 hip hop sample közül. Továbbra is a szekunder szégyenérzet tölt el azt látva, ahogy wannabe művészeink, Merci és Dani elhiszik, hogy tudnak rappelni. Virág eleinte nem nagyon éli bele magát, Dani viszont általában véve is motivált zenei karrierjét illetően én pedig nem tudom, hogy össztársadalmilag hogyan járunk rosszabbul: ha 36 millió forintból vagy anélkül veselkedik neki ennek és gyártatja le magából Magyarország legújabb autotune huszárát, akit az élet iskolája nevelt.

Néhány megjegyzés szemtől szemben és egymás háta mögött a riportban a többiek énekhangjáról illetve ritmusérzékéről, majd jöhet az előadás, ahol a szöveget azért még papírról olvassák a biztonság kedvéért. Merci művésznevet is talált magának, így Honey B és VV Virág koprodukciója sértheti füleinket, bár szerencsére a relatíve hangos alappal sikerült dominálni az erőltetett „rappertónust”, Virágnak pedig mintha egészen vállalható hangja lenne, bár ehhez egyáltalán nem értek. Dani kifejezetten büszke barátnőjére, Bálint pedig a végtermékre én viszont inkább ezt a dalt is a benne megénekelt vétkek közé sorolnám. Ami a klipet illeti, PP ismét adekvát leírást ad annak minden bizonnyal ittas készítőjéről. Lassan akkora az összhang a műsorvezetővel, hogy meghívjuk hogyvoltot írni a blogra.

Elmaradhatatlanok az újévi fogadalmak, mintha néhány hasonló feladat során az önreflexió csírái bontakoznának ki, hogy aztán ököllel bassza arcon bárminemű naivitásunkat a valóság amikor ezek irreálisan rövid időn belül dőlnek meg. Bálint több szőrtelenítést ígér és véleményének kitartó vállalását, Renátó a dohányzást és az agresszivitást szeretné visszafogni, illetve igyekszik majd diétázni, Merci csak további őszinteséget fogad. Moh edzeni fog, Fru meglepő módon őszinteségét és Renátóval való kiegyensúlyozott kapcsolatát szeretné folytatni, Vivi kevesebbet akar cigizni és legalább ugyanennyit főzni, mint eddig, Dani pedig a Virággal tartó kapcsolatát igyekszik majd kimaxolni amellett, hogy edz majd a jobb kinézet érdekében és mellőzni próbálja a trágárságot. Virág megfogadja, hogy nem iszik, nem tör poharakat, megtanulja kezelni a mosógépet és többet fog énekelni legnagyobb örömünkre. Emellett igyekszik majd a rizs-csirke kombónál komplexebb ételeket is elkészíteni, bár az az érzésem már ezzel is átlag fölött jár ebben a válogatott társaságban. Robi nem tesz fogadalmat mert neki van annyi akaratereje, hogy bármikor tudjon változ(tat)ni ha kell, Gina pedig továbbra sem tud beszélni és szerintem teljesen mindegy mit mond, úgysem tud majd semmit betartani de azt legalább a villa falain kívül teheti.

Végül szemtanúi lehetünk a szilveszteri buli első óráinak, ahogy hőseink giccses, flitteres ruhákban szégyentelenkednek. Megcsodálhatjuk amint Renátó hugyozáshoz is elkíséri barátnőjét, ahol tovább táplálják egymás amúgy sem gyenge egóját és a látvánnyal valamint a felirattal együtt azt hiszem méltán prezentálhatom eme szürrealista alkotást, mint 2020 legjobb VV screenshotját, remélem valaki egyszer még megfesti:

vv10x49_49.png

A keretes szerkezet jegyében azzal zárunk, ahogy Merci nagyon szeretne smárolni de Moh nem vevő rá, így náluk elmarad az újévi csók, a lány többnyire szomorúan tölti a kanapén ülve az estét, Dani és Virág, illetve Fru és Renátó pedig egymás szájában.

A nézői szavazás értelmében jó lenne ha a villalakók kevesebbet tesóznának a jövőben, ezt pedig én is csak támogatni tudom.

vv10x49_56.png

1295 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Qqts 2021.01.02. 17:28:52

@pomac: Imadom az elso kommenteket

Gia 2021.01.02. 17:39:40

@Qqts: Kukucska hova lett a szép avatarod?

Bo(a)rder Gamer 2021.01.02. 17:39:41

Ha itt, akkor itt. Köszönjük.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 17:41:22

nemtudomhányadikk, de köszi a posztcsit!

Gia 2021.01.02. 17:41:47

Köszönjük szèpen!Rencskarencsula még azt is felhozta az asztalnál,hogy a Bálint szemén lévő pukli nyilván valami fertőzés következménye,ezért sincs helye a vellában.Nyomós indok..khm..

Qqts 2021.01.02. 17:42:30

@Gia: jobbnak lattam idomulni a csapathoz :)

2021.01.02. 17:43:13

@Qqts: Mi ez az új avatar? A bárányok QQTSkálnak?

Gia 2021.01.02. 17:45:00

Nyilván azért megy ki mindenki szigarettàzni vita után nehogy az ellenfél jólesően kibeszélhesse.Illetve,hogy nehogy gyávának tűnjön.

Kosztarika 2021.01.02. 17:45:57

Renátó szájából jól hallottam (kétszer is) " ellenszemben"
Gondolom én, az az ezzel ellentétben, vagy ezzel szemben valamiféle összetekeredése.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 17:46:10

bálint, könyörgöm mindenre, ami szent, borotválkozzál már meg tisztességesen

Gia 2021.01.02. 17:47:25

Merszikének az a csókra váró képe is szerepel itt fent,ahol már egy kissé ijesztően szugerálja Mó-t. :-)

2021.01.02. 17:48:14

@Kosztarika: Meg tudat alatt benne lehet abban az ellenszenv is. Pazar alkotmány

Gia 2021.01.02. 17:48:32

@Kosztarika: Rencsóka már kellőképpen be van csavarodva. :-)

Kosztarika 2021.01.02. 17:49:36

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ:
Azért Qqts klasszisokkal szebb Anthony Hopkinsnál .

2021.01.02. 17:51:04

@Gia: Simán lehetne egy jelenet valami thrillerből: "Csinálj úgy, mintha szerelmesek volnánk, vagy búcsúzz el a golyóidtól!" :)

Gia 2021.01.02. 17:51:16

Azért a szilveszeri vellabuliból lesz még vajon valami részlet?Nem volt egy nagy durranás...

Bumpi 2021.01.02. 17:52:53

A Mercikét egyszerre sajnálom is meg nem is. Sajnálom hogy viszonzatlan a szerelme, de lehetne benne több önbecsülés vagy nem is tudom, értés hogy ez bizony nem az a kávéház.

A Renátótól meg a Frútól hányingerem van. A debil Gina ha felismerné mennyire népszerűtlen a Frunátó, még minimum 2 hétig bentmaradhatna :D

Bumpi 2021.01.02. 17:53:24

@Gia: Tuti lesz, szerintem mi csak kbn éjfélig láthattuk az öfi-t

Gia 2021.01.02. 17:54:10

A valóságban előbb volt az udvari fogadalomtétel és után az asztali beszélgetés.Rencsó ugyanis említette,hogy épp az előbb fogadta meg,hogy nem lesz trágár/agresszív.Nekünk fordítva adták le.

dmr94 2021.01.02. 17:55:34

@Kosztarika: jaj igen, az nekem is feltűnt, csodálatos nyelvújítási kísérlet :D

Fu Szekh Li 2021.01.02. 17:55:55

@Gia: Ha nagy durranás volt, azt majd a Belevalóban...

2021.01.02. 17:56:20

@Fu Szekh Li:
Nekem a Judea nepe frontot :)

2021.01.02. 17:57:06

@Bumpi: De akkor az elárult/hátbaszúrt/kisemmizett/megrabolt féllel kellene együttélnie ki tudja meddig. Azt én se vállalnám be két hétért.

hereverő heverő 2021.01.02. 17:58:05

@Bumpi: nem az a vaj hogy viszonzatlan a szerelme, ezt mindannyian túléltük már egyszer-kétszer. Hanem az a baj, hogy nem veszi ezt észre. Moha meg azért valahogy csak megtartaná paplan alatti huncutságokra, csak ne kelljen elköteleződnie. De mivel be vannak zárva én megértem Mercit, Mohát nem.

Fu Szekh Li 2021.01.02. 17:59:04

@Alice from madness: Az a baj, hogy belenéztem már egy-két Partizán adásba, és a rendszer ezt (is) megjegyzi.

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2021.01.02. 17:59:11

Tippem a ma estére: 69-31 Bálint javára.

2021.01.02. 18:00:37

@Fu Szekh Li:
Latodlatod....a youtube nem felejt

Fu Szekh Li 2021.01.02. 18:01:48

@Alice from madness: Azért az nem annyira vállalhatatlan, mint hogy VV-t nézek :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.02. 18:02:30

Sziasztok!

Köszi a munkát az öfivel!

Vagy 5 percig kuncogtam a "2020 legjobb VV screenshotján" !
Ki van zárva, hogy Renátóék nem látnák a helyzetüket. Pontosan azért viselkednek így ahogy. Nem képesek változtatni, mert benne vannak a szituációban... ennyi.
Plusz, szerintem a piálás tényleg elharapózott közöttük!

Olyan VV-t még nem láttam ahol délelőtt kezdtek borozgatni... ez még nekem is új, pedig VV-4-től törzsnéző vagyok (előtte csak beugrós voltam ha nem volt jobb dolgom)

2021.01.02. 18:03:12

@Fu Szekh Li:
:) De azt nem tudja
En most A szem tukreben-t fogom

Gia 2021.01.02. 18:03:36

@!Márk!: remélem kevesebb lesz..

Fu Szekh Li 2021.01.02. 18:03:48

@Qqts: Úgy tűnik ez a maszk lefojtott :)

pomac 2021.01.02. 18:04:25

@Gia: a mai öfiben rá is mászik majd nem birja ki :)

Qqts 2021.01.02. 18:04:27

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2021.01.02. 18:04:52

Amúgy nem hiszem, hogy van élőlény ezen a bolygón, aki cukinak tartja Merci magas hangon való vinnyogását. Mercin kívül, természetesen. Szerintem meg van róla győződve, hogyha hélium-style-ban beszél, az megmelengeti az emberek szívét. Hát nem tudom, amikor ezt hallgatom, kedvem lenne belebaszni a távirányítót a tévébe...

Zabkása 2021.01.02. 18:05:15

Heyho mindenki :)

Rencsike nem azt mondta még a beköltözéskor (vagy a videóban), hogy ő lesz az első, aki fogy bent? :D Arcra is hízott, testre is, egora is. Valaki kicserélte a fogyitablettát tuti

Fu Szekh Li 2021.01.02. 18:05:22

@Alice from madness: Én meg sétálok egyet, holnap meg újranézem az Éjszaka a Földön-t.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 18:05:32

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE ™️®️©️

2021.01.02. 18:06:41

HOZZÁK VISSZA PSZICHOAPUT!!!!!!!!

Qqts 2021.01.02. 18:06:51

@Zabkása: inverz fogyas! Nem mondta milyen iranyban fogy.

Vmi maximalisan elfogyott. A szimpatian es a turelmem iranyaban.

Rencsula, menj haza!

2021.01.02. 18:07:01

@Fu Szekh Li:
Tobbet er.. :)
En tegnap bejartam egy gyerekkori helyszint, ami mara jo nagy csalodas lett, raadasul kicsin mult hogy nem tepett meg minimum 2 kutya...

Fu Szekh Li 2021.01.02. 18:07:06

YEAH!!! ™️®️©️

Erre vártam, majd később még jövök :)

Gia 2021.01.02. 18:08:02

@Zabkása: Heyho!Tegnap ismét megfogadta,hogy jan.1-től diétázik.Hiszem ha látom..

Zabkása 2021.01.02. 18:11:30

@Qqts: jogos, valóban az elfogyott... akkor csak látta a jövőt. Ha nem jön be a celebkedés és lejár a retekklubbos szerződés, akkor mehet jósnak az EZO.TV-be

@Gia: hát jan1 után rövidesen ledob egy 50 kilót, azt a Frut... mert abból is koccolás lesz :D

TMG 2021.01.02. 18:11:35

MOH volt csaj az instán:
sktnyreei

Zabkása 2021.01.02. 18:12:39

@hereverő heverő: tévedés. Abból sose vót nekije

hereverő heverő 2021.01.02. 18:13:21

@Alice from madness: én ezért (is) hagytam ott a sportomat. Inkább a szép emlékek.

Gia 2021.01.02. 18:14:59

@TMG: ezt nem érteni..

GinaCsöcse 2021.01.02. 18:15:04

ELSŐ !
Sose értettem, hogy miért olvasunk el egy leírást, amikor azt írja le valaki amit láttunk részletesen tegnap !
Most se értem, de azért siettem elolvasni és jókat derültem is rajta :D

2021.01.02. 18:16:25

@hereverő heverő:
Futottal vagy bringaztal?
Bringaval is menekultem mar, azzal legalabb van nemi elonyod... De tegnap mondjuk kurvara semmi eselyem nem lett volna ha magabiztosabbak vagy ha en bizonytalanabb vagyok. Mindegy, kijutottam, tobbet arra nem setalok...ugysem az mar mint ahol felnottem.

Zabkása 2021.01.02. 18:16:28

@úgymond olvasó mmkk: ekg :)

@GinaCsöcse: kheci mi ez az avatar meg nick... :o

Kosztarika 2021.01.02. 18:16:55

@dmr94:
Akkor nem visz félre a fülem. ;)
Kösz a posztot, megint jól sikerült. :)

Raspberry Cake 2021.01.02. 18:18:46

Remélem, hogy olvasnak a szerkesztők (is), ezért bátorkodom leírni: Vanda, José Armando, a mexikói szappanoperahős nevét Hoszénak kell ejteni, ha portugál lenne, akkor kellene Zsuzénak mondani. Zsozéatyával nem összekeverendő:DD youtube.com/user/Zsozecraf

2021.01.02. 18:19:17

@Alice from madness: Nekem is volt ilyen élményem, rajtam konkrétan összevesztek, aztán amíg egymást marták, én csendben leléptem...

hereverő heverő 2021.01.02. 18:19:24

@Alice from madness: jaaa a csalódás miatt gondoltam. Kutya elől bicikliztem de nem az volt a spoi

2021.01.02. 18:20:06

dmr94

ez fasza, jaú poszt volt!

toda raba.;]

Addamm 2021.01.02. 18:20:27

@Gia: TMG arra gondolt, hogy Moh exének az az instagram fiókja. Felhasználónév: sktnyreei
Moh régebbi képein még meg van jelölve. Egyébként jobb nőnek tűnik Mercinél, szóval nem csodálom, hogy lepattintja

Kosztarika 2021.01.02. 18:23:00

@TMG: nekem nincs olyan. :(
Tegye már fel valaki pls. Thx. :)

Ármándójózsi 2021.01.02. 18:24:05

VAN ÚJ POSZTCSI!!!

Ja...

Köszi az írást @dmr94: biztosan nagyon jó lett, bár még nem olvastam és ezt most be is vallom Neked, mert egyszer VÉLETLENÜL Fálki írását sem olvastam el és azóta nem tudok megállni előtte, de igazából nem is akarok, mert 2 centivel magasabb és ez frusztrál már amúgy is...

Raspberry Cake 2021.01.02. 18:24:30

@Kosztarika: Feltenném ezt is szívesen, de mint írtam privát az oldala, nem látom a képeit. Azt viszont igen, hogy mennyi követője van, gondolom influencer a lány.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 18:27:48

@Ármándójózsi: nem tudod elengedni ezt a két centit? :D

Ármándójózsi 2021.01.02. 18:28:57

És még csak azt akartam:

FIGYELEM!!! AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉGEKET RAGADJÁTOK MEG ÉS SZAVAZZATOK ITT A HOGYVOLTON, HOGY KI MENJEN VISSZA A 4. PÁRBAJRÓL A VILLÁBA!!!

A SZAVAZÁS HELYI IDŐ SZERINT MA 22:30-KOR LEJÁR!!!

NYOMJÁTOK -> strawpoll.com/pqfbcxsxo

Kosztarika 2021.01.02. 18:36:41

@Ármándójózsi:
Ez most nem fogja tükrözni a párbaj eredményét, mint eddig.
Sok svéd fog szavazni Ginára.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 18:37:04

Hukk köszi a posztcsit, jót röhögtem, bár hiányoltam 2020 legundorítóbb VV10 pillanatának taglalását.

@úgymond olvasó mmkk: Bocsika, nem mindenről jut eszembe a kajálás, pl szex közben sohasenem jut az eszembe. :) Amúgy 2021ben a kínai vonalon vagyok, ma megint sült tészta volt rákkal, marhával csirkével és mindenféle zöldségekkel meg jó kis szósszal.

Jut eszembe: még 2 óra 43 perc kezdésig.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 18:37:58

@Kosztarika: Kislányom szerintem 25%-nál szegény Siratóasszony nem fog kapni.

Kosztarika 2021.01.02. 18:41:12

@Alice from madness:
Szörnyethalnék egy ilyen szituban. Nem vagyok gyáva, de idegen kutyákról nagyon félek. Gyermekkori trauma. :(

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 18:42:29

@úgymond olvasó mmkk: Valami olyasmi, meg valami csípős cucc, rendelni szoktam és elmegyünk érte. Nyami. Most bepálcikáztam magamba és pihegek.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 18:44:48

@ppupu: akkor nem lopom el, nem akarok meghóni :))))))))

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 18:45:09

@Kosztarika: Szeretem a kutyákat, de gyerekként egy foxi megkapta a lábamat. Azóta a foxik rúgólistán vannak nálam. Szerencsére mostanság nem divatosak, ezért már régen találkoztam foxival.

kozi001 2021.01.02. 18:45:33

Jó, hogy Merci otthagyta a hokist magának! Ideje volt!

Kosztarika 2021.01.02. 18:46:35

@ppupu:
Köszönöm, hogy két falat között megtiszteltél válaszoddal.
Nagyon értékelem.

"Ellenszemben" a Víreim magamra hagytak. Brühühü

ésmég

Fálki: cérnahang, dörgölőzés, ráfekvés:
De mééér nem tucc szeretni engem??

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 18:46:45

@úgymond olvasó mmkk: Allergiás vagy rá... Bakker pech. Viszont így ha egyszer kitesz az asszony, akkor tudom kivel kell összebútorozni. Nem vesznénk össze a kaján. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 18:47:51

@ppupu: kaján még sose vesztem össze senkivel :))

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 18:48:19

@Kosztarika: Ejnye kislányom, ne epekedj azután a lókötő után... csak ki használna, veled iratná meg a posztokat...

Zabkása 2021.01.02. 18:49:08

na majd adás közben jövök, puszipacsi :)

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 18:49:32

@kozi001: A hokis majd ezentúl elhokizik magában. Fúúúj :)

2021.01.02. 18:49:40

@Alice from madness: Biztos megérezték rajtad a nyúlszagot :DDD

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 18:49:55

@Zabkása: Asszonyt tedd helyre, tudod...

Kosztarika 2021.01.02. 18:53:21

@ppupu:
Akkor sise olvassátok. Én nem tudok olyan vicces lenni. :(

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 18:53:52

Bakker a kajától grafomán lettem. Néztem a házi szavazást és Gina százaléka folyamatosan esik.
Viszont ha Rumcájsz leborotválná végre a szakállát, akkor kevésbé lenne hajléktalan fílingje. Még egy-két hétig így marad, a posta beviszi neki a segélyt.

2021.01.02. 18:55:14

@ppupu: Azt hol lehet látni? Én szavaztam, de nem láttam állást.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 18:55:58

@Kosztarika: Ugyan, több önbizalmat. Próbáld meg. A mai adásból írj ide egy rövid összefoglalót. Legfeljebb majd kegyes hazugságként megdicsérjük.

Qqts 2021.01.02. 18:56:04

@ppupu: Mar nem is tudom hanyadjara juttatod eszembe a padthai-t. Most holnap tenyleg el kell masznom erte valahova? Szegyeld magad!

Qqts 2021.01.02. 18:57:04

@Zabkása: visszavarunk, pedig nem is szeretem a zabot.

Spitzbaue® 2021.01.02. 18:57:48

Jójstét!

BÚÉK!

Sajna vége a szilveszteri arconpörgésnek, viszont vissza tudtam nézni is olvasni.
Majdnem mindeki érezze magát EKG-zve!

Csula úr teljesen elvesztette az önkontrollját, ezzel együtt a memóriáját is. Lassan Bála lesz a felelős nem csak Dhíííígóóóú és Büdösgábor kiesésérért, de a világháborúkért (bár ezekről nem biztos, hogy tud Recska) és a Covidért is.
A logikáját is elvesztette (bár az nem is volt), mert hogy a pitsába logikázta ki, hogy megnyeri ezt a játékot? Kuszafog meg elhiszi neki. :-DDD Szerintem, ha 2 hét múlva Recska bárki, ismétlem bárki (vagy bármi, tehét pl. egy székláb) ellen kiesik, akkor mit fog Kuszafog sztendáppolni a vellában? Valósznűleg, nagyon hamar el kezd csicskulni valakihez. Az azért lesz jó, mert legalább lesz kinek elmondania a gondolatait (ha egyátalán vannak ilyenek az ostoba rosszindulaton túl). Recska meg abban a két hétben amíg a barinősje nem követi, beidomíthatja a Grú családot, ha kell akkor a raj barátaival, akikből annyi van, hogy csak na, és akik hallgatnak a véleményére. Milyen lehet a többi? Atya-gatya!

Hja, a mai párbaj túl van már tárgyalva: nagyobb meglepetés lenne ha VVaGina menne vissza, mintha megynyernénk a 2021-es Foci VB-t (mert az csak 2022-ben lesz, a hölgyek kedvéért :-). Csak az a kérdés mennyire megy le majd orkba? (Nagyon!)

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 18:59:13

@Qqts: Bocsika, nem tehetek róla, mondtam hogy ebben az évben kínai kaja vonalra kerültem. Hiányzik még egy jó kis csípős savany-édes leves tavaszi tekerccsel. uhhhh

Qqts 2021.01.02. 19:00:31

@Kosztarika: előben en is viccesebb vagyok. Ott lehet grimaszolni, tudok jatszani a hangommal is. Sokkal egyszerubb mufaj

2021.01.02. 19:02:48

@Kosztarika:
Nekem is 155 volt a pulzusom

2021.01.02. 19:03:57

@ppupu: "Péter/Anikó idétlen és különbenis hogynézmánki. Merci nyíg. Virág nyíg, Ginának kifagy a méhe, ghecc. Dani prosztó. Merci nyíg. Moh néz. Bálint felháborodik. Merci nyíg. Robi néz, aztán riportban elmondja, hogy ő felháborodott. Frunátó random testnedveket cserél, miközben felháborodik. Merci nyíg. Vivit kifelejtették az adásból. Péter/Anikó elköszön (miközben a háttérben Merci nyíg). P/A még mindig hogynézmánki. Vége"

Kosztarika 2021.01.02. 19:04:08

@Qqts:
Igen, fontos a hangsúly.
Nyugtass meg, nem héliumos hangon nyomod? ;)))
Költői kérdés volt.

Kosztarika 2021.01.02. 19:05:47

@Alice from madness:
Végül megijedtek tőled???
Megunták??
Hogy menekültél meg?

Ármándójózsi 2021.01.02. 19:06:50

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Nem fogok most petíciót indítani, hogy Te írd az öfiket ezentúl... Azokon, legalább tudunk nevetni. :)

Igen, elolvastam azóta ezt IS!

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 19:07:06

@Niemandhäuser: Kapcsolódva az írásodhoz, Recska/Csula úr az emberek ööö bocsánat ez törölve, szóval a lények azon kategóriájába tartozik akik csak a saját szubjektív terükben léteznek. El sem gondolkoznak azon (illetve képtelenek), hogy a valóság lehet más is, mint amit ők elképzeltek.
Ezek az emberek csak a szélsőséges meggyőző eszközök hatására képesek álláspontjuk átértékelésére ami általában valamilyen fizikai behatás formájában éri el őket.
Ez van...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.02. 19:07:15

@Ármándójózsi: kíváncsi leszek, mert ha Merci 100k követője bekavar a képletbe akkor Bálint megy haza borotválkozni (de nem hiszem).

Ha Gina marad, ertevágok valakin...

2021.01.02. 19:08:55

@ppupu: Köszi, megtaláltam.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 19:09:13

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Tökéletes összefoglaló egy nyomozati anyaghoz, de öööö hogy is mondjam, csak hogy ne sérülj :)) Hol marad a humor?

Ármándójózsi 2021.01.02. 19:09:20

@Brigante: Nem fog!
És vegyétek úgy, hogy ezt bekopiztam minden kétledő hozzászólás alá.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 19:09:59

@ppupu: szerintem rönó csak azért mondja hangosan, hogy meg fogja nyerni, hogy elhiggye saját magának

Qqts 2021.01.02. 19:11:14

@Kosztarika: a barataim szerint vicces vagyok, nem szanalmas

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 19:11:51

Kövezzetek meg, de én például egy Vadmalac által írt összefoglalóra lennék kíváncsi. @vágtázó vadmalac: merre vagy ? :)

2021.01.02. 19:12:05

@ppupu: Nézd, én a vázat felépítettem, a mindenkori posztírónak ezt már csak ki kell töltenie, az már nem munka :DDD

GinaCsöcse 2021.01.02. 19:12:40

Melyik országba készül a kiskacsa a "Kiskacsa fürdik fekete tóba..." mondókában ?

- Úgy folytatódik, hogy "anyjához készül Lengyelországba" EZÉRT HOLLANDIÁBA készül !

Ármándójózsi 2021.01.02. 19:13:25

@GinaCsöcse: Nem tudsz lejönni a szerről, Tesó???

GinaCsöcse 2021.01.02. 19:14:10

@ppupu: Kurvuljak el, igazad van ! megkedveltem az agresszív disznót, pedig elsőre nem volt az igazándiból :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 19:14:46

@GinaCsöcse: függő vagy.. de mééééég, méééééééég, méééég :D

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 19:14:57

@Qqts: Hááát drága életem, amíg az ominózus képsorokat nem láttam én is azt hittem, hogy cinikus, szívtelen, gátlástalan ge@i vagyok, de át kellet értékelnem az álláspontomat. REcska/Csula úrhoz képest egy megalkuvó, romantikus, csupa szív ember vagyok.

GinaCsöcse 2021.01.02. 19:15:01

@Ármándójózsi: Nem tudom abbahagyni :D
Milyen nyelven beszélnek Argentinában ?
- BRAZILUL :D

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 19:16:04

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Igazad van tesó, minden nagy mű megalkotásánál a vázlat a nehéz, annak a kitöltése már csak iparos munka :))))))

GinaCsöcse 2021.01.02. 19:16:15

Ki volt Alexander Dumas ?
- Orosz színész !

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 19:16:45

@ppupu: fruhoz képest én is kedves lány vagyok :DDDDDDDD

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 19:17:57

@GinaCsöcse: Ugye, ugye miután lecsengtek viharos belépőjének hullámai én is bírom. Csak psszttt... meg ne mond neki, még elbízza magát :)

Qqts 2021.01.02. 19:18:49

@ppupu: nagy valoszinuseggel meg kormoli

2021.01.02. 19:20:00

@Kosztarika:
Az elso haznal sikerult erosebbnek kineznem vagy nemtudom de egy ido utan az amelyiknel nem dolt el h nekemugrik vagy sem visszafordult a masik meg nem jott tovabb.
A masiknal elhatraltam ahogy meglattam az elso kutyat es hala egnek nem indult meg.
Hazafele pedig felhivtam a baratnomet aki szoval tartott es mikor visszaertem az elso kutyak hazahoz pont kint volt a felelos gazda es becsukattam vele a kertkaput.

GinaCsöcse 2021.01.02. 19:20:05

Ki volt Batthyány Lajos ?

- A: Nem volt szövetségi kapitány itthon az biztos !
- De lehetett külföldön , mint Dárdai Pál!
- Nem ezt kizárom !
- B: A hidegháború győztes vezére?
- Miért volt I. világháború és II. világháború és utána hidegháború ?
- C: Első alkotmányos magyar miniszterelnök? Na az kizárt !
Akkor legyen a B !

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 19:20:14

@Qqts: Aszondod magunkra szabadítottam az apokalipszist ???

GinaCsöcse 2021.01.02. 19:21:15

@úgymond olvasó mmkk: Ebben nem vagyok biztos, DE TUTI, hogy nem vagy Grincs !!!

Raspberry Cake 2021.01.02. 19:21:26

@Qqts: Padthai (LLL)

Közérdekű információk:
-Amanda ott lesz a párbajon szurkolni Gina barátnőjének
- Gábor az instáján élőben közvetíti és kommenteli a párbajt

Spitzbaue® 2021.01.02. 19:22:30

@ppupu: Áháá! Akkor már azt is értem, miért van annyi fajtatársa a böriben, az is egyfajta reflexió.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 19:22:48

@GinaCsöcse: nem vagy benne biztos, hogy fruhoz képest kedves vagyok? kár :)

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 19:23:59

@Raspberry Cake: Belémszakadt a szó is. Mintha lenne instám a telómon, de most törlöm :)

GinaCsöcse 2021.01.02. 19:24:03

@úgymond olvasó mmkk: Frunak nem a kedvességével van baj !

Raspberry Cake 2021.01.02. 19:26:44

@ppupu: Elég, ha Gábort kiköveted és nem fogod látni:DD

2021.01.02. 19:27:08

@Alice from madness: Rejtő-regény: "Elnézést, nem látta a kutyámat?" "Milyen volt?" "Nagy barna, fekete foltokkal." "Szerencséje van, itt lóg a hátsómon."

2021.01.02. 19:27:37

2021-es bilincsesch lyáték powered by hv

a (szabálytalan) párock:

Fálki-Kosztarika-Alice
Ármándó-Qqts-Úgymond
No Maam-Alice-Bo(a)rder

még nem tudom eldönteni, h hova besorolandó résztvevők:

- Hereverő
- Rasberry
- GinaCsöcse
- Lacihogyvoltol
- VV Erőlegény
- Fu szekh li
- MsIreneAdler

(és még biztos kihagytam pár nevet, mert elég kaotikus állapotok vannak ugye:D)

aszexuálisch kukkolók baráti köre:
(lehet jelentkezni ide is, felvételre,
eddig politikai korrektségbű' csak magamat dobtam be ebbe a halmazba)

- vágtázó vadmalac

szabályok:

a nyertes párok anélkül kell egymás torkába köpjenek, h ne nyeljék félre a csulát.
ha esetleg félrenyelnék, avagy spontán hányás jön rájuk, azt evés közben, rezignáltan kell végignézzék a velük összebilincselt társak, ahogy anno amanda szemlélte jóízű falatozás közben a tőle kb. egy méterre gurgulázva okádó vivient.

a trú pároknál kötelező a nők becsicskulása, ergo, aki nem tud - nettó - olyan underdog, szubmisszív teljesítményt nyújtani, mint virág, az automatikusan kiesik.:/

értelemszerűen a fiúktól elvárt az állandó és indokolatlan féltékenykedés, piszlicsáré dolgok felnagyítása, ha ehhez épp nincs kedvük, akkor is legyenek agresszívak, és óránként egyszer törjenek össze vmit, mféle lelkiismeret-furka nélkül.

hv-s pontokat ér fiúknál, az összefüggéstelen, logikát nélkülöző, lehetőleg önellentmondásokkal tarkított szónoklatokkal való előrukkolás.

ugyanígy, hv-s pontokat gyűjthetnek a lyányok is, ha képesek konzekvensen rommá alázni magukat, és lehetőleg csak olyan szekér után futnak, amely nemhogy felvenni, de még elgázolni se hajlandó őket.

a végére egy evidenciával jönnék még elő, hogyaszongya: nemtől függetlenül, baráti kapcsolatok kizárólag úgy alakíthatóak ki, h a delikvensek rendszeresen ingerlik egymás erogén zónáit, miközben hangosan kijelentik a közönség számára, h köztük nem lehet/lesz semmi romantikus kötődés a bariságon túl.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 19:28:33

@Niemandhäuser: Így van. A demokrácia egy nagyon jó dolog, csak a társadalom bizonyos részének jogait feltételekhez kéne kötni. Egy sci-fi regényben például a katonai szolgálathoz kötnek bizonyos jogokat, de lehet ez bármilyen a társadalom szempontjából hasznos előremutató dolog.
De ez már nem ebbe a vidám társaságba való történet.

2021.01.02. 19:28:36

@vágtázó vadmalac:
En miert kapok 4 db partnert??????

Qqts 2021.01.02. 19:28:43

@ppupu: Alice elore megmondta h be fogja fogadni a tarsasag. Armando is szoval tartotta. Utos erkezest tervezett, megcsinalta, nem maradt el az ehhez illo fogadtatas sem. A kodolt nyelven irt, terjedelmes kommentjeit megszoktuk. Nem is beszel hulyesegeket. Engem is erdekel a listaja, irtam is neki, azota csend van

2021.01.02. 19:29:42

@vágtázó vadmalac: Bent vagyok a döntőőőőőőőőőőőőbeeeeeeeen!!!!!!!!!

K_Attila 2021.01.02. 19:30:41

@ppupu: az egy drogos utazás lenne, de azért elolvasnám én is!

2021.01.02. 19:30:43

@Alice from madness: Kettő az a négy, kartársnő.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 19:31:37

@vágtázó vadmalac: Király vagy, de Alice-t két bilincses trióba is beraktad, most akkor kezdjem őtet kettéfűrészelni? Vagy Alice-n keresztül egy kapcsolati hálót alkotnak?

Kosztarika 2021.01.02. 19:31:38

@úgymond olvasó mmkk:
Én Vivihez képest vagyok egy tomboló vulkán, egy szexuális ragadozó,egy nimfomán domina.
És ez biztos igaz, mert az önélezrajzomból másoltam. A pornhubon adtam be. :DDDDD

Ármándójózsi 2021.01.02. 19:32:07

@vágtázó vadmalac: Látod Tesókám, sztárt csináltam belőled, miután előtte rojtosra szoptuk egymást! :DDD
Már ölni tudnának egy posztodért! :)

2021.01.02. 19:32:31

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Ja nem. Én voltam figyelmetlen. Meg a malac.

Ármándójózsi 2021.01.02. 19:33:33

@Alice from madness: Én szívesen cserélek Fálkival és Kosztarikával, ha gondolod. :)

2021.01.02. 19:33:38

@Kosztarika: Én Danihoz képest szerény. Meg amúgy is. Ezt szeretem magamban a legjobban.

Qqts 2021.01.02. 19:34:17

@Qqts: o pardon, mar itt is van a lista.

@vágtázó vadmalac: Alice-t mindenkihez odakototted? Miert harmas parok vannak? Hol marad az indoklas? Ezzel a listaval igy nem vagyok kibekulve.
Egyebkent a nekem sorsolt emberekkel siman kenterbe verunk barkit. Ebben semmi kihivas

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 19:35:32

@Kosztarika: szenyorita dominika latex dominaruhában, egyik kezében ostor, másikban szájpecek :DDDDDDDDDD

hereverő heverő 2021.01.02. 19:36:05

@vágtázó vadmalac: ... és mondd medve, nem lehetne engem lehúzni a listáról?

Avagy válasszanak a nők bilincspárt.

2021.01.02. 19:37:16

@vágtázó vadmalac: Jó, és most büntetésből sorolj fel még egyszer mindenkit, név és gender szerint :)

2021.01.02. 19:37:23

@Qqts:
Nyugodtan mert en fel is adom azonnal a jatekot

2021.01.02. 19:37:54

@Alice from madness: Megtörtént, önkritikát és malackritikát gyakoroltam

2021.01.02. 19:39:09

próbálok - magamhoz képest röviden, tömören - reagálni minden okosságra. ha időnként nem teszem, az első sorban azért van, mert egy kissé dekoncentrált vagyok (alváshiány).

2021.01.02. 19:39:46

@Alice from madness: Hogy került, hogy került? Ez a sors keze. A karma. Ne ellenkezz.

Kosztarika 2021.01.02. 19:42:35

@Ármándójózsi:
Kizárólag, vagy társulnak hozzám, nem egyértelmű és nem mindegy.

Kosztarika 2021.01.02. 19:43:27

@Kosztarika: bacca meg.
* Kizárnál, vagy társulnál ?

Raspberry Cake 2021.01.02. 19:44:27

@vágtázó vadmalac: Pontosíts kérlek, 2 dolog nem hagy nyugodni:))
1. Kézbilincsre vagy lábbilincsre gondolsz?
2. Klasszikus fémbilincs vagy választható igény esetén plüss borítású is?

Ármándójózsi 2021.01.02. 19:44:43

@Kosztarika: Egyik sem, cserélni szerettem volna. Alízhoz társulnék, ha lehet. :)

kipcsak harcos 2021.01.02. 19:45:10

@Ármándójózsi: nem úgy van az!
Gyakorlatilag ideböfögödte a zsidó identitását, amivel semmi baj nincs, de alpári módon tette.

2021.01.02. 19:45:50

@Ármándójózsi: Jó, de a kettő közül melyikhez?

2021.01.02. 19:46:37

@Ármándójózsi: (Részemről cserélhetünk, nekem nem örült túláradóan)

Ármándójózsi 2021.01.02. 19:47:10

@kipcsak harcos: Ne csalódjak benned Tesó... :(

@úgymond olvasó mmkk: Megtisztelsz! :)

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 19:47:17

Mindig a legjobb komment cunamiból maradok ki :(

Bo(a)rder Gamer 2021.01.02. 19:48:05

Lebilincselő olvasmányotokra felnéztem. Mi folyik itt?

2021.01.02. 19:48:13

@ppupu: láv.;] poénbú' lehet, h írok egy (párhuzamos) öfit a mai adásról, 5, avagy 10 ezer, maximum 250 ezer karakterben - attól függően, h mennyire lészen izgalmakkal teli, és behajítom kommentben.:Đ
nem szeretnék/nem célom kibaszni a hv-t író szerzőkkel sem, ergo, talán az járható út lenne, h a már elkékült szombati - ofisöl - hv poszt alá tolom/nám be.

ha van erre vkinek okos ötlete, ne tartsa magában!:]

2021.01.02. 19:48:48

@Hedo a nokedli szaggató: Jókor jöttél, még csak most veszünk össze egymáson. MINDENKI CSHICSKHAGHECCCCIIIIII!!!!!!!

Brazen01 2021.01.02. 19:49:31

Sziasztok...itt olvastam valahol, hogy Morci is cigánylány? Amúgy rossz nézni a vergődését, s teljes behódolását. Tiszta lelki mazochista alkat. Rencsi az Ork pedig...fizikailag rosszul vagyok, ha látom. Ennyire ótvar, tahó, öntelt hólyagot ritkán látni...szinte már szórakoztató. Képtelen vagyok elhinni, hogy Gruncs őszintén vonzódik ehhez a teleszart fuszeklihez.

Qqts 2021.01.02. 19:49:47

Azert az is egy tanulmany, hogy mikent reagaltunk egy egyszeru felsorolasra

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 19:51:11

@Bo(a)rder Gamer: helllóóó tesó, Vadmalac szupi játékot indított, most még folyik a csapatok kialajkulása. Ha addig a leendő csapattagok nem gyalázzák le egymást rövidesen indulhat a játék. :))
Én a mgfigyelőkhöz csatlakozom, de aztán semmi buzulás ott :))

2021.01.02. 19:51:13

@Bo(a)rder Gamer:
Vadmalac probal barkihez hozzabilincselni....

2021.01.02. 19:51:20

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: a 19:03:57-es hsz-ért riszpökt, taps.:]

2021.01.02. 19:52:49

@Qqts: Én is bárkivel nyernék. Hogyan oldjuk fel ezt a látszólagos ellentmondást? ;)

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 19:53:21

@vágtázó vadmalac: Tőlem tied a pálya. Igen az valóban korrekt lenne, ha az öfi megjelenése után dobnád be. Ne ess túlzásba, max 100.000 karakter elég.

hereverő heverő 2021.01.02. 19:53:40

@Brazen01: mi se hisszük el, hogy őszintén :) Szerintem Recskamamán kívül senki sem hiszi és lehet hogy Fru mama már befizette az arcplasztikát és munkahelyet vált

2021.01.02. 19:54:46

@vágtázó vadmalac: Megtisztelsz. No nem úgy!!!!!

Qqts 2021.01.02. 19:55:23

@Brazen01: mert nem is vonzodik. Legalabbis aki vonzodik, az nem ilyen fejet vag szex kozben. Lehet tevedek.

Merszikenk karacsonyi uzenete alapjan indult el a szarmazasara vonatkozo teoria. A csaladot latva.

2021.01.02. 19:55:27

@Ármándójózsi: egen, ez így volt, te voltál az egyik menedzserem, Ármándó; sosem felejtem ezt el neked, kivéve, ha vki egy guruló kétforintossal megpróbál engem elcsábítani tőled.:] annak - sajnos! - nem tudok ellenállni ugyanis.:Đ

Bo(a)rder Gamer 2021.01.02. 19:56:08

@ppupu: Gyorsan visszafejtettem a kódot. Az a baj, ha játék, akkor nehezen maradok ki, csak a játékszabályok egyelőre nem tisztázottak :)) Picit várok még aztán meglátjuk, játszom-e?
@Alice from madness: Látom, nagyon kapós vagy. És játékon kívül? :)

Brazen01 2021.01.02. 19:57:27

@Qqts: Igen, gyanús volt már az elején is...olyan mozdonyszőke. Amúgy nem helytelen kislány, de ölég IQ-szegény a lelkem.

Kosztarika 2021.01.02. 19:57:56

@Qqts: ccccc méghogy nyersz?
Akkorát köpök, mint ide Lacháza. Már az öregapám is köpőbajnok volt.
Kutyább kutyát meg még sose láttál. Lábtörlőt még sose vettünk, magam fekszem az ajtó elé, ha hazatámolyog a Zuram a kocsmából.

2021.01.02. 19:59:02

@Bo(a)rder Gamer:
Igen en ezen a jatekon kivul szeretnek maradni :)

Qqts 2021.01.02. 19:59:20

@Kosztarika: olyan hangosan rohogtem fel, hogy megijedt a kutyank. Ez csak a nevetesem teso, jo kedvemben

tvbuzi 2021.01.02. 19:59:22

Óh, ha valaki úgy nézne rám mint Merszi Mohcira ❤️

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 19:59:42

És vadmalacnak sikerült az elképzelhetetlen. Éket vert a Triumvírek közé :))))

Ármándójózsi 2021.01.02. 20:00:09

@Kosztarika: Ez nagyon jó volt! :D
Nem is értem azt nagy mamlaszt, miért hagy nyígni, én már régen megugráltalak volna a helyében... :/

Qqts 2021.01.02. 20:00:39

@Brazen01: milyen egy mozdony szoke? Mozdonyszoke altalaban jellemzo hajszin?

2021.01.02. 20:01:49

@Alice from madness:

a sok vv nézéstől, kommentolvasástól, no meg a von haus aus diszkalkuliámnak köszönhetően megbolydultak a számok a fejemben, emiatt törpénhetett, h párhuzamauchan két bilincses trióba is be lettél osztva. bár az igazi - o'csó netflikszesch - magyarázatom az az, h az egyik (persze nem árulom el, h melyik) csapatban lévő Alice nem is a hús-vér humanoidot, hanem egy kínai piacos android-ot takar, kezdetleges AI-jal.

Qqts 2021.01.02. 20:02:35

@ppupu: versenges! Ellenfelek nem ellensegek. A Viireim, mmkk a Viireim, verseny ide vagy oda.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:03:02

@Qqts: én is mozdonyszőke vagyok :D

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 20:03:38

@tvbuzi: ha valaki annyira akarna, mint moletty vv adrit ❤❤❤ még fizetnék is érte

Fu Szekh Li 2021.01.02. 20:04:05

@Brazen01: Vigyázz ecsém, hogy beszélsz!!!

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 20:04:27

A RTL II -őn a Charlie és a csokigyár megy. Korábban már gondolkoztam vajon hogyan jut valakinek ilyen történet az eszébe. De aztán megismertem @vágtázó vadmalac: munkásságát és megvilágosodtam :-DDD

2021.01.02. 20:04:49

@úgymond olvasó mmkk [world gone mad]: Lécci szakécsd meg a mozdonyszínt, mert ebben a háborús helyzetben minden szikrából robbanás lehet.

2021.01.02. 20:05:49

@ppupu:
Egyik kedvenc filmem. Mondjuk Burton a masik nagy kedvenc Guy Ritchie mellett.

2021.01.02. 20:05:57

@úgymond olvasó mmkk [world gone mad]: Na elkiabáltam. Akkor majd én. A mozdonyszőke az FEKETE

Kosztarika 2021.01.02. 20:06:02

@Qqts: "örökre, mert így akarta a Jóisten. " :)
(Idézet Amandától)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:08:06

@tvbuzi: oszt te most miért nevetel ki? :DDDDDDD

2021.01.02. 20:09:25

@Qqts: Piros mozdony is van :)

Qqts 2021.01.02. 20:10:55

@Kosztarika: ❤️

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: vegre felvettem a fonalat, te meg ossze akarsz zavarni?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:11:05

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: meg zöld, meg sárga, meg kék, meg pirosfehérzöld, meg aranyszínű, meg aranycsapatos, meg széchenyis, petőfis..

2021.01.02. 20:12:41

@úgymond olvasó mmkk: Ne ilyen egyszerre! Direkt egyenként akartam szegénynek adagolni! Látod hogy már a piros is hogy megzavarta!

MsIreneAdler 2021.01.02. 20:14:16

@ppupu: egyik kedvenc filmem. Nem tehetek róla, egyszerűen imádom. Mondjuk Tim Burton-től szinte mindent is :)

tvbuzi 2021.01.02. 20:15:39

A hülye Willy Wonka miatt csokit AKAROK enni!!

Qqts 2021.01.02. 20:16:00

Szoval, ha ennyi fele mozdony van, csoda, hogy nem tudom milyen egy mozdonyszoke lany?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:17:37

@tvbuzi: dobom, vigyázz, nehogy fejbetaláljalak.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 20:17:51

@tvbuzi: Bocsi

@MsIreneAdler: @Alice from madness: Szerintem beteg film, de persze attól még bírlak titeket :)

2021.01.02. 20:18:18

@Qqts: Hogyne tudnád, épp most zavartunk össze a kimerítő magyarázattal :D

Valinda1 2021.01.02. 20:18:45

Jó estét mindnekinek és jó szórakozást!
Hajrá Bálint!
Btw nekem a tegnapi adásból még az is tetszett amikor Bálint leszolta a társaságot hogy meg dél sincs és ezek már isznak.

Kosztarika 2021.01.02. 20:19:39

@Cünör: koszonom szépen. :)))

Nagyon csinos, női szemmel is.
Mercike a közelébe sem ér. A nyomulása pedig kicsit sem teszi nőiesebbé, ha előveszi a gyémántvágó hangját, akkor pláne nem vonzó.

2021.01.02. 20:19:54

@Raspberry Cake:

1. eredetileg - mivel nem vagyok egy natural born szadista - csupán egy mezei kézre applikálható bilincspárra gondoltam, de ha már nagyon leleményesen felvetetted a lábbilincset is, én nem tudok/akarok választani a kettő típus között, így az lesz a legdemokratikusabb, ha párhuzamosan van ez is, és az is - csakhogy kényelmesebb legyen a mféle együtt(es) cselekvés a versenyzők számára.

2. plüss borítás?:o szó sem lehet róla! és senki se vizionáljon vmi első osztályú, csillogó-villogó krómcsodát, low budget játék lévén, vmi ergya, lepattogzott, régi rozsdás ócskaság jöhet kizárólag szóba.

alternatívának/plusz kiegészítőnek még befigyelhetne esetleg vmi jópofa ujjbilincs is - annak a használata bizonyára még jobban elősegítené, h a legegyszerűbb manuális cselekedetek is irreálisan nehezen kivitelezhető mutatványokká váljanak.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:21:20

@tvbuzi: vigyázz, nehogy willy wonka kinyúljon a tv-ből, és elvegye!

Qqts 2021.01.02. 20:21:54

@ppupu: minden film beteg amiben Johnny Depp jatszik

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:22:49

Eddtem....
Visszagyüttem és má megin mivanitt ? Eszem-faszom megáll !
Disznó írjál kisebb adagokban, merd visszavonom a dícsérgetést !

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 20:23:08

@Qqts: Mongyuk ez igaz :)))) 110%

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:23:48

@Qqts: Nekem a kalozkapitánya nagyon nagyon teccik ! Asse bánom ha verte azt a hülye picsát, aki felesége vót !

2021.01.02. 20:24:10

@hereverő heverő:

sámli probléma, nem leszel a továbbiakban listázva - még vicceskedésből sem, ha ez megnyugtat.

(vhol egy kubatov-lista felsír halkan.)

Kosztarika 2021.01.02. 20:24:14

@vágtázó vadmalac:
Persze, jó hogy nem mindjárt spanyolcsizma meg kaloda. 4 ló a felnégyeléshez. Aztán már csak a karó hiányzik a seggünkbe. :(

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 20:25:13

@GinaCsöcse: Ne báncsad most malacot, már teljes olvasható mondatokban ír, megállítod a fejlődését... MOst csak dicsérjük.

Ügyes vagy Malac

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:25:22

Mingyá kezdünk, 9kó! addig tessék szépen lassan írni, hogy tuggyam követnyi !

( Előgyütt a tájszólásom, gecc ! :)

Ármándójózsi 2021.01.02. 20:25:35

Ha már kedvenc filmezünk!

Szerintem meg fogtok lepődni, de nekem nagyon sok szempontból amiről hosszaban tudnék írni, mint Malac valaha is, az alábbi. Daniel Day-Lewis, a történet, a fényképezés, a zene...

Az utolsó mohikán:
www.youtube.com/watch?v=i0UY2D74E-E&ab_channel=M%C3%A1t%C3%A9Istv%C3%A1n

2021.01.02. 20:26:06

@Qqts: A barbárokra várva nem olyan rossz. Mondjuk abban nem ő a főszereplő.

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:26:33

@Kosztarika: Ki kért karót a szép kis formás kemény seggébe ? ( Félreértés végett csak NŐK és Ármandó jelentkezhet! )

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:26:50

@ppupu: jut eszembe. százezer? meg vagy te őrülve, nyugger dromedár.

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 20:26:50

@Kosztarika: Én bírnám. Én úgyis a megfigyelő csoportba jelentkeztem. :-DDD

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 20:28:30

@úgymond olvasó mmkk: Mér? Neked majd kérek belőle egy vezetői összefoglalót :)))

2021.01.02. 20:29:44

@Kosztarika: Te csak ne adj itt ötleteket! :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:30:16

@ppupu: most néztem meg, a szakdolgozatom 122.000 karakter a tartalomjegyzék meg a bibliográfia nélkül, 58-59 oldal. az egész évadról nem lehet annyit írni, nemhogy egy adásról :DDDDD

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:30:17

"Meg akarta ölni a főnökét, mert nem jelölte vissza a Facebookon"
NA EZÉ NEM VAGYOK FASZBUKKON !

2021.01.02. 20:30:54

@ppupu: egyelőre begyütté' mellém a peeping tom team-be; szóval mi hivatalauchan kukkolunk csupán, manipuláljuk a játékot, adót csalunk és imitáljuk a műsorvezetést.:]

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:30:59

@úgymond olvasó mmkk: Malac tunna róla ! De inkább higgyük el bizonyítás nélkül !

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:31:51

@GinaCsöcse: ki az a vadállat, aki ismerősnek jelöli bármelyik aktuális/volt főnökét?

2021.01.02. 20:32:50

@úgymond olvasó mmkk: Én a helyében ezt kihívásnak venném...

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:33:22

@GinaCsöcse: igen, azt elfelejtettem, hogy ez nem felhívás volt keringőre :)

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:33:29

Ivarérett nemzőképes nőstényt keresek ( min. 1 év igazolt munkaviszonnyal)
2-3 kiskorú gyerekkel álházasság céljából !
Az összes támogatást fel akarom markolni és majd felezünk 3/4 - 1/4 arányban !

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 20:33:35

@úgymond olvasó mmkk: Ha ha ha. Ha tudnád, hogy az erre képzett emberek mire képesek. Mi a csapatommal bármiről tudunk 100-150 oldalt írni, csak legyen aki kifizeti :))))

2021.01.02. 20:33:37

@vágtázó vadmalac: Mi meg ugráljunk a balettban?!!!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:34:20

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: csak a nyugger figyelmét akartam felhívni arra, hogy ne vaduljon :DD

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:35:11

@GinaCsöcse: biztos sorba fognak állni azok a női hölgyek, akinek a pinikéje a hitel szóra nyílik :DDDDDD

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 20:35:22

@vágtázó vadmalac: Így van. A lényeg: ne kelljen dógoznunk és dőjjön a della

2021.01.02. 20:36:18

@úgymond olvasó mmkk: De ilyen felelőtlen módon?! De ilyen felelőtlen módon?!!!!!

hereverő heverő 2021.01.02. 20:36:58

@vágtázó vadmalac: nem lehetne engem a bárpulttal bilincselni össze? Lécci

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:39:07

@úgymond olvasó mmkk: Úgy érzed nem voltam eléggé romantikus ?
Na jóvan akkor kiegészítem:
Kedves nemdohányzó, nemivó, nemkurvázó hím vagyok, úgy nyalok mint Lessy és mindent megteszek
az én Kedvesemért !
egyedüli aláírási jogot kérek az ügyintézésben !

Qqts 2021.01.02. 20:39:25

Ma este nagyon vakon vagyok. Nem gondoltam volna h kinzasi cellal akartal minket osszebilincselni.
Azt gondoltam h a szorakoztatas a cel.

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:40:19

JA igen FÉRFIAK kizárva, merd az alkotmány vagy mifaszom kimontta, hogy 1 család az
hím és egy nőstény egyed lehet, amit születésileg határoznak meg !

2021.01.02. 20:41:28

@Qqts: Szerintem nem látsz jól ebben az álarcban.

2021.01.02. 20:42:14

@GinaCsöcse: Basszus, pedig minden más kritériumnak megfeleltem volna... :(

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:42:25

NAjóvan, szóval lehet gyünni. Csak nyerünk a bóton !
Tényleg kedves ember vagyok!
Soha egy jávorszarvast meg nem erőszakoltam !

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:43:21

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Hát Tesó, pedig el is fogadtalak vóna, merd színre patikusnak tűnsz ! Én is sajnálom :(

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 20:43:33

@GinaCsöcse: Maga vagy a romantika. Mi a fasorban sem vagyunk. Minden nőstény érted fog epedni. Úgy értem minden nőstény malac :))))))

Qqts 2021.01.02. 20:44:00

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: ugy nez ki ma este nem vagyok toppon

2021.01.02. 20:44:47

@GinaCsöcse: Hát jó, majd a következő életünkben... Tudom, az előzőben is ezt mondtam...

2021.01.02. 20:46:00

@Qqts: Pedig pörögj fel, mindjárt kezdődik a parádé!

Qqts 2021.01.02. 20:46:53

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: mar baszhatom, el lettem konyvelve buta libanak

2021.01.02. 20:46:57

@Qqts:

mivel kértél indoklást, ezért engedd meg, kérlek, hogy arra egy hatalmas formátumú, végtelenül bölcs nő gondolatával válaszoljak néked:

coub.com/view/3um7h

de jó arc leszek, és kifejtem kicsit bővebben (a hosszabb sorokat ki nem állhatók scrollozzanak, pls).

Ármándóval ígéretesnek indult a románczotok, és egy kisebb megingás, átmeneti bizalomvesztés miatt nem lehet (még) elengedni ezt a rilésönsipet.:]
ha nem néztem be nagyon vmit, akkor Úgymond a triumvircsaft aktív tagja, így kell a cat-fight-hoz, még abban az esetben is, ha ÁrmándóJózsi nem is akarja őt annyira meghódítani, és/v Úgymond nem is akarná, h Ármándó őt ostromolja.

igyekszem majd naprakésznek lenni/maradni ácsingózások fronton, de ez egy igazi hardcore feladat; nagyjából annyira követhető/érthető most még számomra, mint amikor g. gy. köztörvényes adócsaló kamu idegen nyelven énekel/szaval/narrál.

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:47:18

@ppupu: Malacok kizárva, bár szeretem ha egy hölgy kicsit malac, de az effektív disznók nem felelnek meg a kritériumnak ! Sőt a birkák se .... sajnos :(

Kosztarika 2021.01.02. 20:47:21

@GinaCsöcse:
Mert kilőtték előtted helikopterből, mikor menekült szegény.

Fu Szekh Li 2021.01.02. 20:48:27

@Qqts: Szerintem itt a srácok a top offnak is örülnének :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:49:47

na, baszhatom, malac se jo, armando se akar velem osszebilincselve lenni. felkerdezem doktor guglit, hol van a legkozelebbi apacazarda

2021.01.02. 20:50:33

@Qqts: Ki mondott rád ilyen csúnyát?! Mutass rá! Kiviszem oszt kinnhagyom a... ööööö... tuggyukhol.

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:50:51

@Kosztarika: Nem vadászok Szépségem ! Sajnálom az állatokat...
Egy póknak is viszek legyet a wc-re így télen...
Olyan jólelkű vagyok, mindjárt magam alá fosok :(

ÍRTAM VOLNA régen, amikor még nem finomodtam ennyit...

2021.01.02. 20:52:26

@hereverő heverő: nem lehet bárpulttal összebilincselni, azaz lehetne, csak nem érdemes, mert a konszolidált lakók már a reggeli ébresztő muzsika felcsendülése után szárazra szlopálják - a józanság és a példamutatás jegyében.(:

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:53:06

@Fu Szekh Li: Most Te lenézté, beszótá ?
Csak azé kérdem, hogy kezdhetem-e a csicska gyászozást és hasonlókat !

JAH NEM LEHET :( Majd elfelejtettem, hogy már finomlelkű vagyok, basszam szájba magam !

2021.01.02. 20:53:16

@úgymond olvasó mmkk: Franc az ékezet nélküli telefonodba. Spanyolul olvastam az apacazarda-t :(((

Qqts 2021.01.02. 20:53:32

@vágtázó vadmalac: Armandoval vegleg vege. Egyszer mar bekultunk es latod mi lett az eredmenye. Sajnos ez ennyi. Ennek ellenere erett felnottkent egy jatekot siman lehozok vele. O ezt sem szeretne, ezt illik tiszteletben tartani.

@Fu Szekh Li: ez kedves :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 20:53:50

Sziasztok, szép estét!
Úgy izgulok a párbaj miatt, hogy hirtelen felpakoltam egy tálca mézeskalácsot IS, amihez szigorúan hozzábilincseltem magam, mert legalább vele nem veszek össze.

2021.01.02. 20:54:28

@GinaCsöcse: Random hölgykommentelő: "Szegény légy...!"

Kosztarika 2021.01.02. 20:54:45

@GinaCsöcse:
Nem is tereád gondoltam tesó. :)
Helikofferből lövöldözni állatokra a főkeresztény Zsófi szokott.
Te csak megerőszakolás vonatkozásában emlegetted a jávorszarvast.

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:54:48

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Mé úgy mit jelent ? ( nem mintha nem tudnék spanyolul is, de ... )

Fu Szekh Li 2021.01.02. 20:55:39

@GinaCsöcse: Mivanmivan? Nem offolnád le róla a topját? Háférfivagyteeeeeee?

Qqts 2021.01.02. 20:56:24

@Kiégett Hobbynyúl: eljen a mezeskali :))) imadok szemelyreszolo/tematikus mezeskalit sutni.
2 eve hagyomanya tettem a munkahelyemen. Iden a covix miatt elmaradt.

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:57:05

@Kosztarika: Jah értem ! :) Csak érzékeltetni akartam, hogy milyen sok és nagy élőlényeket is NEM erőszakoltam meg, mert rendes vagyok ! :D

2021.01.02. 20:57:17

@GinaCsöcse: Honnantuggyam? Én csak olvasom, nem értelmezem...

Ármándójózsi 2021.01.02. 20:57:28

@Qqts: Ahhoz kétség sem fér, hogy lehoztuk volna, de nem szeretném ugye azokat sebeket feltépni egyik oldalon sem... Nem vagyok sem Moha sem Páfrá... Merci.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 20:57:38

@Qqts: Az a baaaaj, hogy én is. :D Mindenféle formám van, ha sk nem tudnám megoldani a formát. :D
Nézd a jó oldalát, több maradt neked. :-)))))

2021.01.02. 20:58:24

@vágtázó vadmalac:
En felajanlom a sajat es robot Alice partnereit is Qqts es Kosztarika melle, igy megizgibb lehet ez a tortenet es en is bekeben hodolhatok a megfigyelesnek

Ármándójózsi 2021.01.02. 20:59:07

Na, akkor nyomjuk Tesókáim!!! :)

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:59:22

Tv bekapcs !
Mjad gyüvök!
Addig gondókodjatok az ajánlatomon !

hereverő heverő 2021.01.02. 20:59:22

@Alice from madness: mintha ez a játék befulladni készülne nem?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:59:41

@hereverő heverő: tekintve, hogy apácazárdába vonulok hamarost, meg kell tanulnom az illemet. kivéve, ha örök némaságot fogadok.

2021.01.02. 20:59:58

lyaly! mindjá' kezdődiKK! úgy izgulok, mint dzsina, amikor 22 évesen elballagott az általános isiből*.*

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:00:26

@ppupu: Köszi, rá is tapadtam a képernyőre. Távirányítót eldugtam, nem lesz az senkinek sem a Teddy macija, csakazenyéééém.

2021.01.02. 21:00:31

@Alice from madness: Te nem ajálhacc fel mer én má felajánlottam magam. Tudod?!

tvbuzi 2021.01.02. 21:00:46

Bemelegítésnek megnéztem Merszikét az Észbontókban. 7. évad 10. rész.

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:01:59

@ppupu: naná, hogy beteg! Ettől jó, meg sz umpalumpáktól :D

tvbuzi 2021.01.02. 21:02:20

@Kiégett Hobbynyúl: imád vízipipázni. Vajon miért?

2021.01.02. 21:02:22

@tvbuzi: Nesze neked médiakarrier :D

Kosztarika 2021.01.02. 21:02:42

Feketepötty PP-nek. Ő írta a rágógumit. :(

hereverő heverő 2021.01.02. 21:02:51

Peti rongyszőnyegnek öltözött ma

malevil2050 2021.01.02. 21:02:52

Nah komámasszony , bukta lesz e ma? Amúgy hajrá Gábor!

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 21:03:14

Nem lehetne, hogy csöndkirályban párbajozna a két elítélt ?

tvbuzi 2021.01.02. 21:03:28

Dani dráma előtti pillanatai?

Mók_Ica 2021.01.02. 21:04:14

csináltam popcorn-t, ki kér? :DDDD

2021.01.02. 21:04:31

ÚLY LYÁTÉK!:Đ

aki a legpontosabban eltalálja az első reklámblokkig, milyen százalékkal zuhan ki dzsina a mai párbajról, az szabadon választhat egy tecczőlegesch partnert, akivel összebilincselésre kerül.:Đ

lehet tippelni, partner-választás nélkül is, pusztán a jácczási-okosság kedvéért.

csak írd be a kommentbe, h "TIPPMIKSZ".

vakmalacz tippje:

TIPPMIKSZ

bálint 67,5% gina 32,5%

(remélem, h megalázóbb százalékkal pusztul majd haza a károgó ribi)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:04:47

@Mók_Ica: Ééééén. Adok a tálcámról mézes kalácsot cserébe. :DDDDDDD

malevil2050 2021.01.02. 21:04:58

Ez is boldogtalanra itta magát.

Kosztarika 2021.01.02. 21:05:10

Egy szót nem értek abból, amit Dani mond.

tvbuzi 2021.01.02. 21:05:25

Moh felolvasta a telefonkönyvet

tvbuzi 2021.01.02. 21:06:29

@Mók_Ica: közvetlen a konténer mellett fogyasztanám:))))

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 21:06:43

TIPPMIKSZ
bálint 82,5% gina 17,5%

Mók_Ica 2021.01.02. 21:07:01

@hereverő heverő: @Kiégett Hobbynyúl: küdöm :) köszi a mézest, imádom :)

@vágtázó vadmalac: TIPPMIKSZ : 85 - 15, dzsinát várja az uCCa ajtó :DDD

tvbuzi 2021.01.02. 21:07:08

Na, Merszinek összejött a csók

2021.01.02. 21:07:44

@vágtázó vadmalac: Ha engem hozol ki győztesnek, neked adom a nyereményem felét-

Mók_Ica 2021.01.02. 21:08:12

@tvbuzi: nagy a család..... :DDDD

@Lilith.Inanna.1: küldöm Lilike!!!! puszik

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 21:08:28

Ha nyernék akkor lehet hogy engem Halle Berry-vel bilincselnének össze?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:08:37

TIPPMIKSZ:

Bálint 82,17% Gina 17,83%

@Mók_Ica: Köszi és szívesen. :D

hereverő heverő 2021.01.02. 21:08:48

@Mók_Ica: én adok szaloncukit egy kupacot cserébe

tvbuzi 2021.01.02. 21:08:49

Tippmix

Bayern - München 35-85

Mók_Ica 2021.01.02. 21:08:57

@tvbuzi: meg a vita..... pfff ... gyere, várlak a konténernél..... :DDD

hereverő heverő 2021.01.02. 21:09:42

@ppupu: én még mindig a bárpulthoz bilincselődnék

2021.01.02. 21:09:49

@ppupu: az szép bukó lenne! adnám!:'D

Gyapjászati egérszippancs 2021.01.02. 21:10:02

TIPPMIKSZ
Bálint: 82,5%
Gina: 17,5%
A jutalomról lemondok egy lelkes önkéntes részére. :D

Mók_Ica 2021.01.02. 21:10:04

@hereverő heverő: azt is tudunk cserélni.... nekem ír krémlikőrös van..... finom.... :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:10:14

Ez most hanyadik szappanoperás lezárása ennek a nem létező Moha-Merci kapcsolatnak? :DDD

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:10:37

Na kíváncsi leszek, hogy akkir tényleg enbyi-e Mó részéről.
Dani undorító részegen

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:11:08

Jaj Daniella bevette a fogalmazásgátlót...

Mók_Ica 2021.01.02. 21:11:09

még jó hogy daniellának nincs méhe..... különben kifagyna.....

mocskosmacska 2021.01.02. 21:11:19

Dani mit osztja az észt?

Pamutbojt 2021.01.02. 21:11:23

@tvbuzi: Aztaaaaaa.... :D Jó lesz a sulihét. :D

2021.01.02. 21:11:29

dani műsorvezető szintre itta magát!:D

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:11:29

Moh milyen ketesztet visel? Mivaaan?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:11:32

@ppupu: Köszi. Felírtam, mert el fogom felejteni. :D

mocskosmacska 2021.01.02. 21:12:47

Nemcsak Moh nem tudja, hogy Dani min akadt ki, hanem én sem.

mocskosmacska 2021.01.02. 21:13:15

@MsIreneAdler: Hogy el kell viselni Merci nyomulását.

Mók_Ica 2021.01.02. 21:13:28

@mocskosmacska: senki sem..... egyébként daniella is ugyanígy van virdzsivel.....

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:13:31

@tvbuzi: em áj fájv vagy sziksz :)

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:14:00

@mocskosmacska: oh, egy könnycseppet elmorzsoltam akkor.

mocskosmacska 2021.01.02. 21:14:15

Hu, bassza meg ez durva volt. Dani beszél Mercivel, és rámarkol a brére.

pomac 2021.01.02. 21:14:22

akárhogy is nézem most moh issza meg merci szarkavarását

Kosztarika 2021.01.02. 21:14:35

Nem párbajhét van?
Egy szó nem esik a párbajozókról, egy kocka nincs róluk, megint ez a nyílás. A faszomat már! Ja nem, a pinimet!

mocskosmacska 2021.01.02. 21:14:42

Moh keze mit keres Merci seggén?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:14:58

Hülye legyek, ha ezt értem, de tényleg. Hiszti, sírás, bújás, hiszti... ilyet az oviban csinálnak.

malevil2050 2021.01.02. 21:15:03

Ölég máááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá a........

tvbuzi 2021.01.02. 21:15:26

A jakuzziba, de nagyon dulván

Mók_Ica 2021.01.02. 21:15:30

moh nagyon türelmes mercivel.....én ezt nem viselném így.....

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 21:15:52

@Kiégett Hobbynyúl: mert az érzelmi szintjük az óvodában ragadt :)

tvbuzi 2021.01.02. 21:16:14

Figyeld a Driccet :DDDDD

mocskosmacska 2021.01.02. 21:16:20

Amikor a Merci-Moh, Dani-Virág nyüglődést nézem, arra gondolok, hogy Vivi csinálja jól. Csak ül és beszél a piniéről.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:16:22

A lenézett csapat jól meri érezni magát. Botrány. :DDDDD

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:17:09

Milyen disznóól van te jó ég!!!

mocskosmacska 2021.01.02. 21:17:39

Érik a Moh-Dani párbaj.

Mók_Ica 2021.01.02. 21:17:56

@Kosztarika: hát most barátságosan beb@szkodják dzsinát is a dzsakuba..... :DDDD

daniella enyhén másnapos...... hoppácska.... egy cigánykurva befigyelt...... még jó, hogy kevesebb csúnya szót használnak.....

mocskosmacska 2021.01.02. 21:18:16

Valaki tényleg az mondta, hogy "kis cigány kurva" vagy rosszul hallottam? (Le van halkítva a gyerekek miatt)

tvbuzi 2021.01.02. 21:18:23

Kinek nyúltak be a seggébe?

tvbuzi 2021.01.02. 21:19:41

@mocskosmacska: Dani mondta

Mók_Ica 2021.01.02. 21:19:45

daniellának mi a baja??? azon kívül, hogy atom részeg???? ja.... a térdével van baj.....
a másik csapat meg hallgatózik.....

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 21:19:54

Ez meg mi a fasz? Dani zokog a térgye miatt ?

mocskosmacska 2021.01.02. 21:20:07

Dani kiakadása indokolatlan. Ez egy vicc volt. Lehet, hogy túltolták, de akkor is.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:20:16

@Mók_Ica: Ők így érzik jól magukat. :DDDDDDDD

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 21:20:29

Danika többször ütnivaló, mint szimpi. Fru eszik és iszik közben dumál és ezért a kanci nem hallja a showt

Mók_Ica 2021.01.02. 21:20:30

dani borzalmas részeg.... sírósra itta magát.....

tvbuzi 2021.01.02. 21:20:34

Az lehet, hogy a térdfájdalom kisugárzik a cerkájába?

princejesus 2021.01.02. 21:20:48

Dani nagyon gáz, de nem baj másnap ez miatt is Moh-t fogja hibáztatni

mocskosmacska 2021.01.02. 21:21:10

Daninak is komoly gondjai vannak, és nem a térdével.

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 21:21:16

@tvbuzi: robi legnagyobb bánatára nem az övébe

ppupu #TEAMPINI 2021.01.02. 21:21:39

Úgy érzem Daninak kicsit megingott a világképe, meg az egyensúlya :)))))

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 21:22:05

Dani is és merci is moh malmára hajtja a vizet!

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:22:16

@mocskosmacska: szerintem a pia, a bezártság és az ünnepek robbant be így.

Mók_Ica 2021.01.02. 21:22:31

@Hedo a nokedli szaggató: csendre intette renátát és dzsinát.... mert hallani akarta a benti balhét :DDDD

@Kiégett Hobbynyúl: hát ha nekik jó..... pffff

hereverő heverő 2021.01.02. 21:23:17

Szerintem én most elkapcsolok. Ez kínos volt

Mók_Ica 2021.01.02. 21:23:29

@tvbuzi: és ezért fogdossa? kézrátétellel gyógyítja.... :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:23:33

@Mók_Ica: Ettől az lett volna a szebb, ha még poharat is visz, hogy jobban hallja. :DDDD

tvbuzi 2021.01.02. 21:24:01

Mi lesz ez a Rencsis faszszopózás???

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:24:26

@hereverő heverő: már jön a megváltó reklám :)

malevil2050 2021.01.02. 21:24:37

jajajj, meine damen und herren.

SzabadEzANév? 2021.01.02. 21:24:40

Mi a jó ég volt ez az egész itt? Csak ámulok és bámulok

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:24:44

@tvbuzi: nem tudom, de nagyon érdekel!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 21:24:44

na, ezért ne igyon az, aki bőg alatta-utána, hallod úgymond?

pomac 2021.01.02. 21:25:29

a polo miatt szidják rencsit :D nem lövöl le a poént , ha valaki nem látta az előzetes kisfilmet a honlapon :)

princejesus 2021.01.02. 21:25:43

@tvbuzi: nem tudom mi lehet min fognak így ki akadni, ha tegnap a szájba Köpésért szinte semmit sem szólt a Fru

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 21:26:14

@tvbuzi: én nem értettem mit mondott gina

Kosztarika 2021.01.02. 21:26:15

Elállt a szavam. Lesek, mint a lukiegér.

Mók_Ica 2021.01.02. 21:26:31

@Kiégett Hobbynyúl: elég közel vannak egymáshoz, bárhol is vannak.....

Ármándójózsi 2021.01.02. 21:26:34

Kis túlzással Dani már kint lenne, nincs Bálint...

2021.01.02. 21:26:53

93 - 7 Ginának!

mocskosmacska 2021.01.02. 21:28:46

@pomac: Milyen póló? Egy virágos inget látok rajta.

pomac 2021.01.02. 21:28:51

@tvbuzi: arra vagyok kíváncsi fru mit mond majd igy félálomból :D

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:29:26

@pomac: megnéztem. Mekkora egy minipöcsű, kisebbségi komplexusos barom ez a Rencsi...

2021.01.02. 21:29:29

jaú lesz ez, alakul a mísor!:Đ

aki esetleg még nem tippmKSZelt, az gyorschan tegye meg, mert a második blokk indulásakor stohl bucisan lezárom a lyátékot!

szóval, milyen százalékaránnyal esik ki hamarauchan dzsina bálint ellen a mostani párbajon.

(írd be mellé, h "TIPPMIKSZ")

fantasztikus jutalom, nyeremények, dicsőség, örök élet estébé a legjobban tippelőnek!:]

pomac 2021.01.02. 21:29:52

@mocskosmacska: nincs rajta gina azt dobt5a le az ágyra de majd meglátod :D igazi féreg húzása megint renónak

Ármándójózsi 2021.01.02. 21:30:09

@pomac: Nem meri kinyitni a száját... nem mondom meg miért...

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 21:30:10

@pomac: lőjjed mán! úgy izgulok, hogy mingyá hányok

tvbuzi 2021.01.02. 21:30:14

Könyörög neki, hogy ne haragudjon :DDD

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:30:35

@vágtázó vadmalac: nem írtam, hogy TIPPMIKSZ
BÁLINT 78
GINA 22

Qqts 2021.01.02. 21:30:41

H van az, hogy mindig azok mondjak h eros vagyok, akik sirnak?

pomac 2021.01.02. 21:32:04

@Ármándójózsi: de az alsófele kinyílik :) az elég rencsinek :)

Kosztarika 2021.01.02. 21:32:13

@Ármándójózsi: betennéd??
A szavazás linkjét?

Ármándójózsi 2021.01.02. 21:32:14

@Qqts: Mondjuk nekem is bejön, itt sokan nem kedvelik.

2021.01.02. 21:32:33

TIPPMIKSZELŐS JÁTÉKUNK EZENNEL LEZÁRULT!

a kövi reklám alatt kijegyzetelgetem a tippeket, és akkor egyből a számok mutatása után tudok győztest hirdetni:'D

- jaj, ez olyan izgalmas, mr. garrison!
- meghiszem azt, kalap úr!:DDDDDDDDDDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:32:49

Azt a kuplerájt... Robinak lesz dolga rendesen. :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:33:06

@pomac: ó hogy húztam volna úgy a fejébe a pólót, hogy belerokkan :D

pomac 2021.01.02. 21:33:07

@Hedo a nokedli szaggató: ki nem találnád ,csak egy beteg embernek fordul meg ilyen a fejében...

Ármándójózsi 2021.01.02. 21:33:25

@Kosztarika: Nem... mobilról vagyok, mert egyatévéegyamonitor.

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 21:36:34

Mircike húzzál már a retekbe!

Qqts 2021.01.02. 21:36:43

En sajnalom Mo-t. Szerencsetlen folyton kapja az ivet, pedig folyton mondja h ez nem az.

Kosztarika 2021.01.02. 21:37:32

@Ármándójózsi:
Igen, de Mokuska kitette.
Köszi Móki! :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:37:32

Mercike értelmi fogyatékos... kezdem sajnálni Mohát, nem ő nem tartja magát a megbeszéltekhez, hanem ez a héliumos szerencsétlen.

pomac 2021.01.02. 21:37:39

megint ezt hallagssuk 5 percig amit az előtőben néztünk 10 percig

Cimili2 2021.01.02. 21:37:40

elfelejtettem, h 9től van. :((((

Spitzbaue® 2021.01.02. 21:38:05

Szerintem Murci előbb utóbb célba ér. Szegény mú!
Dani mér nálam is végleg leszerepelt. Pedig az nagy szó. Az egész Merci-bevédés, Mú-kutyázás csak az ostoba féltékenységéből adódik.

tvbuzi 2021.01.02. 21:38:10

@Cimili2: gyere, sírj a vállamon

Mók_Ica 2021.01.02. 21:38:14

@MsIreneAdler: @Hedo a nokedli szaggató: már így is sokkal türelmesebb és kedvesebb volt moh mercivel, mint kellett volna..... másrészt fordított helyzetben mercika szart volna moh fejére.....

mocskosmacska 2021.01.02. 21:38:25

Nézzünk szembe a ténnyel: Moht nem érdekli Merci.
Illetve Merci nem csalódhatott Mohba, mint barátban, mert soha nem voltak barátok.

Ármándójózsi 2021.01.02. 21:38:33

@Qqts: Nagyon nem tudja kezelni ezt a helyzetet, de ez már elment, a játék szempontjából, csak szarul jöhet ki ebből.

2021.01.02. 21:38:41

szlipka armand, szégyelld el magad, amiért nem pocsékoltál meg!:D

ha megpocsékolsz - azabaj!
ha nem pocsékolsz meg - azalegnagyobbbaj!:DDDDDDDDDDD

P.Y.T. 2021.01.02. 21:38:49

Szipkaarmand rúgjad már le magadról ezt a hülye tapadós passzív agresszív kisebbségi parazitááááát!!!!! Mert ez már qqqqqq*va uncsiiiii!

pomac 2021.01.02. 21:39:55

@Mók_Ica: merci csak foshik nem kakkant :D

Spitzbaue® 2021.01.02. 21:39:56

@vágtázó vadmalac: @PYT: Szipka vagy Szlipka? A szipka jobban teCCik egyébként.

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:40:12

@mocskosmacska: nem is értem miért mondják ezt a barátosdit. Gondolom nincs túl sok tapasztalatuk a barátságban sem

Mók_Ica 2021.01.02. 21:40:14

@Kosztarika: pontnyitva maradt még itt a gépen és át tudtam küldeni :))) nagyon jó az állás..... 88-12... :)))

@Niemandhäuser: daniella azért kiakadt, amikor az ő kapcsolatába "szólt" bele valaki...... imádom ezeket a jó kis kettős mércéket....

mocskosmacska 2021.01.02. 21:40:16

Essen ki már valamelyik! Vagy Merci vagy Moh, nekem kurva mindegy, csak ne ezzel menjen a műsoridő.

princejesus 2021.01.02. 21:40:27

Mohamed túl sokat kér bocsánatot. Szarna inkább a fejükre

malevil2050 2021.01.02. 21:40:42

Itt semmi de semmi fondorlat,ármány ,csel csak a nyavalygás meg sírás.

Qqts 2021.01.02. 21:40:43

Nyomd mar el magad Merciiii

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:41:00

@princejesus: Szerintem meglátta a családot és... ééééés... :DDDDDD

tvbuzi 2021.01.02. 21:41:17

Banyek, az öfi eddig csak Mersziékről szól

mocskosmacska 2021.01.02. 21:41:32

A szerkik mi miatt hiszik, ez ez bárkit is érdekel?

Cimili2 2021.01.02. 21:41:32

@tvbuzi: :)))))))) Pupu a hibás, mert nem szólt. :)))

P.Y.T. 2021.01.02. 21:41:57

@Mók_Ica: ez a baj, mert a hülyepitsa beszűkült molylepke-agya azt veszi le ebből is, hogy mégiscsak kell a hülyegyereknek... pedig nem.

GinaCsöcse 2021.01.02. 21:42:04

@Kiégett Hobbynyúl: Jó meglátás ! :D :D

"Meghúzzuk a határt ! NEM TÉGED MERCI BASZDMEG ! " :D

Spitzbaue® 2021.01.02. 21:42:09

Mostmár Mú a szemét, cserben hagyja a barátját, aki mellesleg meg akarja dugatni magát, és ha nem dugja meg, az cserben hagyás. Világosch?

Mók_Ica 2021.01.02. 21:42:17

@pomac: bocsi, akkor foscsizott volna moh fejére :DDDD

gyün a renáta balhé..... ó.... már félek.... romantikus és humoros..... fedezékbe!!!!

P.Y.T. 2021.01.02. 21:43:04

@pomac: imáááádom xdddddd

Spitzbaue® 2021.01.02. 21:43:24

De szimpatikus őszinte a Recska/Csulabá. Nem.

pomac 2021.01.02. 21:43:27

persze vicceskedni amikor kérted az jaándékot nem ezt montad :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:44:01

@tvbuzi: De neeem? :DDDDD Látszott az arcán a meglepődés akkor, na. :DDD
@GinaCsöcse: meghúzták, meg hát. xD

Kosztarika 2021.01.02. 21:44:05

Ugye nem fog megint köpni, csak úgy viccből??

Jaj, hogy polo lesz? Amivel a múltkor letörölte a mini Reniket?

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:44:15

@Mók_Ica: elfajult ez a dolog sajnos, Mó sem volt toppon.

barby03 2021.01.02. 21:45:14

Dani nagy igazságot mondott.... Szakadok

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 21:45:33

@tvbuzi: annál sokkal jobbat találtam ki.

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:45:39

Én egész nap abban parádéznék, hogy megpukkadjon!

Mók_Ica 2021.01.02. 21:45:41

fru lemerevedett.... és nem mer semmit csinálni......

2021.01.02. 21:45:48

@Niemandhäuser: ofisöl szlépka, legalábbis az adatlapja szerint, vátevör persze.:]

tvbuzi 2021.01.02. 21:46:00

Gina szemöldöke. Mr. Spock elmehet...

tvbuzi 2021.01.02. 21:46:23

Ez mitől morbid???

P.Y.T. 2021.01.02. 21:46:50

@Niemandhäuser: hát én azt honnan tunnám, tessa, csakis hallomásra támaszkodtam, simán lehet Szlipka, de a Szipka viccesebb ;ddd

Mók_Ica 2021.01.02. 21:46:51

minek ellenség frunak, ha ilyen szerelme van???

HufnágelSteve 2021.01.02. 21:46:53

Elfelejtettem milyen nap van. Rencsónak Grincs meggrincselésére jöttem meg.

Kosztarika 2021.01.02. 21:47:18

Rencsi nemcsak agressziv, debil is. Vigyorog, mint egy szellemi toprongy. Mert az.

P.Y.T. 2021.01.02. 21:47:34

@vágtázó vadmalac: nah, akkor már tdjuk, köszi malacka ;*

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:47:36

Ez nem morbid, igaza van Robinak. Nem vicces.
Örüljön hogy így fejezi ki? Mivaaan? Legközelebb levágott lófej lesz az ágyban?

mocskosmacska 2021.01.02. 21:47:45

Én nem érzem olyan tragédiának a pólót. Ha valaki között bizalom van, akkor ez vicces is lehet. Mondjuk Grincs és recska között nincs meg a bizalom.

Spitzbaue® 2021.01.02. 21:47:46

"Igazam van nekem, ne félj!
Aki rossz lesz felrúgom még!"

2021.01.02. 21:48:28

fru örüljön ennek a romantikus ajándéknak/meglepetésnek - kamerák nélkül alapjáraton egy állon verést fog kapni rönótól reggelente, és még meg is kell majd őszintén köszönnie.
#szépdologaszerelem

P.Y.T. 2021.01.02. 21:48:35

Juhujj, megy a Mordor megyei hétköznapok c. szappanopcsi xdddd

mocskosmacska 2021.01.02. 21:48:57

@Hedo a nokedli szaggató: A pólón Robi és Grincs van, amikor egymáshoz érnek.

P.Y.T. 2021.01.02. 21:49:06

Kedved? Én tetvest értettem, haljak meg xddddd

Mók_Ica 2021.01.02. 21:49:16

komolyan megfordult renáta fejében, hogy ezen fru majd röhögőgörcsöt kap és a nyakába borul???

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:49:30

Rencsikének érdekes elképzelései vannak mind a romantikáról, mind az udvarlásról és a viccről is. Katasztrófa ez a pali. Igaz, Grincs is az, szóval összeillenek. :D

GinaCsöcse 2021.01.02. 21:49:34

Nem változik a kapcsolat ? Elfogdja ilyennek ? EZ HÜLYE GRINCS !

tvbuzi 2021.01.02. 21:49:35

Kapcsolatukon nem változtat???

princejesus 2021.01.02. 21:49:51

Ahogy beharangozták azt hittem beleverte a pólóba, nagyobb vitát akartam

Spitzbaue® 2021.01.02. 21:49:54

@mocskosmacska: szerintem ez Recska nagy "győzelme", mert másban nem tud győzni, mást nem tud legyőzni.
Grú meg mentegeti. Ez Recska számára sem volt vicces, ez egy xar önigazolás volt.

P.Y.T. 2021.01.02. 21:50:37

@mocskosmacska: aaaaaz szép xdddddd

(Kedved =kedves / *jav. az előzőhöz)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:50:42

@princejesus: Én is erre gondoltam. Belőle kinéztem volna.

Cimili2 2021.01.02. 21:51:09

@Mók_Ica: marha vicces. de a lávcsi folytatódik.

Ármándójózsi 2021.01.02. 21:51:12

Akárki akármit mond, Peti kurva jól tolja és baromi vicces is.

HufnágelSteve 2021.01.02. 21:51:16

PP-vel megint kicsesztek, lila póló fölé banános álhawaii ing :D

Gyapjászati egérszippancs 2021.01.02. 21:51:21

Gyerekek, én már majdnem elkezdtem tisztelni Fru-t, hogy nem rúgta tökön azzal a lendülettel a lovagját, de mire ezt leírtam, épp elmondta a riportban, hogy elfogadja így...
Ennek nemcsak hogy elmentek otthonról, hanem a szomszéd galaxisba is költöztek.
Anyáért már jönnek a mentők...

Cimili2 2021.01.02. 21:51:45

pp triplát vett be.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:52:03

PP lassan agyvérzést kap élő adásban...

Mók_Ica 2021.01.02. 21:52:03

pp elszólta magát... megint durva különbség lesz az eredményben

Qqts 2021.01.02. 21:52:09

A jo budos besten lebenbe. Rencsula, te tenyleg ilyen gyoker vagy?

Ez a duma is beepul ide

mocskosmacska 2021.01.02. 21:52:31

PP remélem nem kap szívrohamot.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:52:41

@Mók_Ica: Nem baj, mi is erre tippeltünk. :DDD

mocskosmacska 2021.01.02. 21:52:44

Gina mindjárt rontást küld Bálintra.

Cimili2 2021.01.02. 21:52:47

@ppupu: akkó én nem szóltam. :))

mocskosmacska 2021.01.02. 21:53:05

@Mók_Ica: Mit mondott? Levettem a hangot, mert alszanak a gyerekek.

Mók_Ica 2021.01.02. 21:53:12

@Cimili2: nemhiába.... a humorhoz szükségeltetik némi intelligencia...... no, hát az renátának nincs.... szóval nem lepődtünk meg...

GinaCsöcse 2021.01.02. 21:53:15

Vannak ilyen faszik és nők a világban mint Recska és Grincs ?

HufnágelSteve 2021.01.02. 21:53:39

@Ármándójózsi: Általában jól tolja. Saját viccein is nevet legalább, bár néha más nem, de én is ilyen vagyok, így értékelem (az öltözködését nem).

tvbuzi 2021.01.02. 21:54:04

@GinaCsöcse: a hírekben és a bíróságon meg a börtönben

GinaCsöcse 2021.01.02. 21:54:15

@úgymond olvasó mmkk: Brooáfffffffffff ez énekes ez a fosgép ?

Mók_Ica 2021.01.02. 21:54:23

@mocskosmacska: nem tudom szó szerint idézni, de vmi meglepetésszerű eredményről beszélt...

P.Y.T. 2021.01.02. 21:54:38

Kegyetlenül gáz és szánalomra méltó ez a szegény szerencsétlen dricc... fájdalmas nézni is; csóri Bálint, ezt nap mint nap közelről viselni... brrrrrrr

Qqts 2021.01.02. 21:54:43

@mocskosmacska: PP ezt csak ironiabol csinalja. En vinnyogok rajta. Arad belole a guny

Spitzbaue® 2021.01.02. 21:55:11

@GinaCsöcse: Már a multkor is mikor Recska tahó módon kötekedett féltékenységében, már akkor is azt mondta Kuszafog, hogy ilyen egy igazi férfi. Wtf?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 21:55:13

@GinaCsöcse: végre észrevette valaki, mit csinálok itt kommentek óta.