Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X49 – Mentál fotoszintézis

2021. január 02. 17:25 - dmr94

Peti az újév jegyében különösen pörög, rózsaszín dzsekiben pompázva sziporkázza végig ezt az adást. Merci drámáját követhetjük tovább és mivel gondolom mindenki tűkön ül emiatt, az érthetőség kedvéért leírom itt az elején, amit amúgy csak később tudunk meg, jelesen, hogy szilveszterig adott ultimátumot Mohnak érzelmei viszonzására, így egy utolsó kétségbeesett hisztiroham keretében kéri számon, hogy ugyan már miért nem lehet őt szeretni úgy szerelemből. Hát neki odakint százezer követője van TikTokon, milyen már, hogy visszautasítással kell szembesülnie. Moh szerint egy őszinte igazság jobb, mint egy kamu bármi, így ő kitart az ölelkezős-seggfogdosós barátság státusz mellett.

vv10x49_07.png

Főhősünk először Danihoz megy önigazolást keresni, mert ugyan ki értené meg őt ha nem a toxikus maszkulinitás felkent lovagja. Merci a végletek embere, szerinte aranyközépút elképzelhetetlen, vagy csókolgassák őt szét vagy hagyják a picsába, álláspontja persze nem is lenne teljes ha nem azzal zárná, hogy „DE AMÚGY LESZAROM”. Persze, hogy leszarod kislány, ezért generálsz lassan több adásidőt, mint bármelyik villatársad. Dani igazat ad neki, így megadva a végső lökést, hogy a lány átköltözzön a szomszéd ágyra Gina mellé, akinek öröme nem tűnik túl őszintének és hát aki Amanda íves formáihoz bújva szocializálódott a villában, az nem csoda ha kevésbé izgul rá egy 40 kilós nőre, mint alvótársra. Merci viszont olyannyira belejött, hogy az új fekvőhelyén pihenő Bálintot is egyből felzavarja és tájékoztatja, hogy visszaköltözhet a szobába, ő már pakolja is szívesen a srác cuccait. Ezek szerint akkor Bálint a Ginával való konfliktusát kihasználva hagyta ott a Nobel Bizottságot, hogy egyedül alhasson, érdekes módon ez a Gábor elleni párbaja előtt kevésbé zavarta. Én persze megértem és átérzem lelkesedésének hiányát, amikor szembesül vele, hogy vissza kell költöznie a retardáltak közé. Egy kis lelkifröccsöt ő is tölt Mercibe és jó döntésnek tartja, hogy a lány végre mintha kiállna magáért. Moh sztoikus nyugalommal fetrengve veszi tudomásul az egészet, ő tudja, hogy nincs ebben semmi különös csak berakták az egyik idei slágerlemezt, mint amolyan év végi visszaemlékezős toplista egy eleme. A szánalmas vergődés azzal zárul, hogy Merci konstatálja mennyivel jobb a szomszéd ágy, Peti pedig Pikachuval állítja őt párhuzamba, ami valljuk meg több szempontból is elég találó.

Az ápoltak érvelni próbálnak támogatottjuk mellett, hogy miért annak kellene visszajönnie a következő párbajról, ez leginkább Gina őszintesége és Bálint tudatos játéka köré összpontosul és persze elképesztő feszültségeket szül. Renátó értelmetlen monológjába valami olyan vádakat is belefűz, mint hogy a kihívott fél nem szokott kezet mosni, majd a fröcsögés átmegy egymás lealkoholistázásába és egy kis diszkrét buzizásba is. A maga módján csodálatos egyébként, ahogy a viták hevében először mindig az egyik szereplő megy ki egy nyugtató cigire majd a másik véletlenül sem kerüli el hanem utánamegy, hogy folytatódhasson a proli hőbörgés. A dohányzáson kívül látványosan nincs semmilyen feszültséglevezető eszközük. Az „őszinte” csapatban valami elképesztő mennyiségű frusztráció gyülemlett fel, ez egyre szembetűnőbb, még Robi kinyilatkoztatásán is képesek megsértődni, aki csak jelezni merészelte, hogy Bálinttal tud azonosulni. Ginának fogalma sincs a történésekről, szép lassan (vagy inkább exponenciális gyorsulással) hullik szét teljesen, a végzete szerintem meg van írva hiába minden váratlan támogatás az irányába.

Bálint sokszor próbálja némi iróniával kezelni a helyzetet de a többiek gyakran visszarántják őt a villát átszövő szellemi mocsárba. Helyzetértékelése azért továbbra is pontosnak tűnik: gyakorlatilag ellehetetlenült a kommunikáció a két társaság között mert az instant mocskolódásba megy át minden alkalommal. Ez a blokk is trademark aranyköpésekkel fejeződik be, ezúttal Renátó állapítja meg, hogy Bálintnak biztos fáj az igazság és most már aztán tényleg fixen kint marad a gecibe, én pedig fiatalkori tippmixes énemet látom visszaköszönni előrejelzéseinek pontosságában. A párbajozók elvileg válaszoltak további kérdésekre is, sajnos még mindig Instagramon és nem hogyvolt kommentekben.

vv10x49_21.png

Mivel az előző párbajról Merci jött vissza győztesen, ideje beváltani az akkor tett ígéretet és elkészíteni azt a bizonyos dalt. Bálinttól jön is rögtön a disclaimer, hogy ők bizony nem zenészek, ezt tartsák szem előtt. Merci örül, hogy maradandót alkothat, én ebben kételkednék de hajrá, és azt is megjegyzi, hogy sokszor egy alapon múlik egy dal sikere ezért gondolom kellő odafigyeléssel választottak egyet az eléjük dobott 5-10 hip hop sample közül. Továbbra is a szekunder szégyenérzet tölt el azt látva, ahogy wannabe művészeink, Merci és Dani elhiszik, hogy tudnak rappelni. Virág eleinte nem nagyon éli bele magát, Dani viszont általában véve is motivált zenei karrierjét illetően én pedig nem tudom, hogy össztársadalmilag hogyan járunk rosszabbul: ha 36 millió forintból vagy anélkül veselkedik neki ennek és gyártatja le magából Magyarország legújabb autotune huszárát, akit az élet iskolája nevelt.

Néhány megjegyzés szemtől szemben és egymás háta mögött a riportban a többiek énekhangjáról illetve ritmusérzékéről, majd jöhet az előadás, ahol a szöveget azért még papírról olvassák a biztonság kedvéért. Merci művésznevet is talált magának, így Honey B és VV Virág koprodukciója sértheti füleinket, bár szerencsére a relatíve hangos alappal sikerült dominálni az erőltetett „rappertónust”, Virágnak pedig mintha egészen vállalható hangja lenne, bár ehhez egyáltalán nem értek. Dani kifejezetten büszke barátnőjére, Bálint pedig a végtermékre én viszont inkább ezt a dalt is a benne megénekelt vétkek közé sorolnám. Ami a klipet illeti, PP ismét adekvát leírást ad annak minden bizonnyal ittas készítőjéről. Lassan akkora az összhang a műsorvezetővel, hogy meghívjuk hogyvoltot írni a blogra.

Elmaradhatatlanok az újévi fogadalmak, mintha néhány hasonló feladat során az önreflexió csírái bontakoznának ki, hogy aztán ököllel bassza arcon bárminemű naivitásunkat a valóság amikor ezek irreálisan rövid időn belül dőlnek meg. Bálint több szőrtelenítést ígér és véleményének kitartó vállalását, Renátó a dohányzást és az agresszivitást szeretné visszafogni, illetve igyekszik majd diétázni, Merci csak további őszinteséget fogad. Moh edzeni fog, Fru meglepő módon őszinteségét és Renátóval való kiegyensúlyozott kapcsolatát szeretné folytatni, Vivi kevesebbet akar cigizni és legalább ugyanennyit főzni, mint eddig, Dani pedig a Virággal tartó kapcsolatát igyekszik majd kimaxolni amellett, hogy edz majd a jobb kinézet érdekében és mellőzni próbálja a trágárságot. Virág megfogadja, hogy nem iszik, nem tör poharakat, megtanulja kezelni a mosógépet és többet fog énekelni legnagyobb örömünkre. Emellett igyekszik majd a rizs-csirke kombónál komplexebb ételeket is elkészíteni, bár az az érzésem már ezzel is átlag fölött jár ebben a válogatott társaságban. Robi nem tesz fogadalmat mert neki van annyi akaratereje, hogy bármikor tudjon változ(tat)ni ha kell, Gina pedig továbbra sem tud beszélni és szerintem teljesen mindegy mit mond, úgysem tud majd semmit betartani de azt legalább a villa falain kívül teheti.

Végül szemtanúi lehetünk a szilveszteri buli első óráinak, ahogy hőseink giccses, flitteres ruhákban szégyentelenkednek. Megcsodálhatjuk amint Renátó hugyozáshoz is elkíséri barátnőjét, ahol tovább táplálják egymás amúgy sem gyenge egóját és a látvánnyal valamint a felirattal együtt azt hiszem méltán prezentálhatom eme szürrealista alkotást, mint 2020 legjobb VV screenshotját, remélem valaki egyszer még megfesti:

vv10x49_49.png

A keretes szerkezet jegyében azzal zárunk, ahogy Merci nagyon szeretne smárolni de Moh nem vevő rá, így náluk elmarad az újévi csók, a lány többnyire szomorúan tölti a kanapén ülve az estét, Dani és Virág, illetve Fru és Renátó pedig egymás szájában.

A nézői szavazás értelmében jó lenne ha a villalakók kevesebbet tesóznának a jövőben, ezt pedig én is csak támogatni tudom.

vv10x49_56.png

1295 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Qqts 2021.01.02. 17:28:52

@pomac: Imadom az elso kommenteket

Gia 2021.01.02. 17:39:40

@Qqts: Kukucska hova lett a szép avatarod?

Bo(a)rder Gamer 2021.01.02. 17:39:41

Ha itt, akkor itt. Köszönjük.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 17:41:22

nemtudomhányadikk, de köszi a posztcsit!

Gia 2021.01.02. 17:41:47

Köszönjük szèpen!Rencskarencsula még azt is felhozta az asztalnál,hogy a Bálint szemén lévő pukli nyilván valami fertőzés következménye,ezért sincs helye a vellában.Nyomós indok..khm..

Qqts 2021.01.02. 17:42:30

@Gia: jobbnak lattam idomulni a csapathoz :)

2021.01.02. 17:43:13

@Qqts: Mi ez az új avatar? A bárányok QQTSkálnak?

Gia 2021.01.02. 17:45:00

Nyilván azért megy ki mindenki szigarettàzni vita után nehogy az ellenfél jólesően kibeszélhesse.Illetve,hogy nehogy gyávának tűnjön.

Kosztarika 2021.01.02. 17:45:57

Renátó szájából jól hallottam (kétszer is) " ellenszemben"
Gondolom én, az az ezzel ellentétben, vagy ezzel szemben valamiféle összetekeredése.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 17:46:10

bálint, könyörgöm mindenre, ami szent, borotválkozzál már meg tisztességesen

Gia 2021.01.02. 17:47:25

Merszikének az a csókra váró képe is szerepel itt fent,ahol már egy kissé ijesztően szugerálja Mó-t. :-)

2021.01.02. 17:48:14

@Kosztarika: Meg tudat alatt benne lehet abban az ellenszenv is. Pazar alkotmány

Gia 2021.01.02. 17:48:32

@Kosztarika: Rencsóka már kellőképpen be van csavarodva. :-)

Kosztarika 2021.01.02. 17:49:36

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ:
Azért Qqts klasszisokkal szebb Anthony Hopkinsnál .

2021.01.02. 17:51:04

@Gia: Simán lehetne egy jelenet valami thrillerből: "Csinálj úgy, mintha szerelmesek volnánk, vagy búcsúzz el a golyóidtól!" :)

Gia 2021.01.02. 17:51:16

Azért a szilveszeri vellabuliból lesz még vajon valami részlet?Nem volt egy nagy durranás...

Bumpi 2021.01.02. 17:52:53

A Mercikét egyszerre sajnálom is meg nem is. Sajnálom hogy viszonzatlan a szerelme, de lehetne benne több önbecsülés vagy nem is tudom, értés hogy ez bizony nem az a kávéház.

A Renátótól meg a Frútól hányingerem van. A debil Gina ha felismerné mennyire népszerűtlen a Frunátó, még minimum 2 hétig bentmaradhatna :D

Bumpi 2021.01.02. 17:53:24

@Gia: Tuti lesz, szerintem mi csak kbn éjfélig láthattuk az öfi-t

Gia 2021.01.02. 17:54:10

A valóságban előbb volt az udvari fogadalomtétel és után az asztali beszélgetés.Rencsó ugyanis említette,hogy épp az előbb fogadta meg,hogy nem lesz trágár/agresszív.Nekünk fordítva adták le.

dmr94 2021.01.02. 17:55:34

@Kosztarika: jaj igen, az nekem is feltűnt, csodálatos nyelvújítási kísérlet :D

Fu Szekh Li 2021.01.02. 17:55:55

@Gia: Ha nagy durranás volt, azt majd a Belevalóban...

2021.01.02. 17:56:20

@Fu Szekh Li:
Nekem a Judea nepe frontot :)

2021.01.02. 17:57:06

@Bumpi: De akkor az elárult/hátbaszúrt/kisemmizett/megrabolt féllel kellene együttélnie ki tudja meddig. Azt én se vállalnám be két hétért.

hereverő heverő 2021.01.02. 17:58:05

@Bumpi: nem az a vaj hogy viszonzatlan a szerelme, ezt mindannyian túléltük már egyszer-kétszer. Hanem az a baj, hogy nem veszi ezt észre. Moha meg azért valahogy csak megtartaná paplan alatti huncutságokra, csak ne kelljen elköteleződnie. De mivel be vannak zárva én megértem Mercit, Mohát nem.

Fu Szekh Li 2021.01.02. 17:59:04

@Alice from madness: Az a baj, hogy belenéztem már egy-két Partizán adásba, és a rendszer ezt (is) megjegyzi.

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2021.01.02. 17:59:11

Tippem a ma estére: 69-31 Bálint javára.

2021.01.02. 18:00:37

@Fu Szekh Li:
Latodlatod....a youtube nem felejt

Fu Szekh Li 2021.01.02. 18:01:48

@Alice from madness: Azért az nem annyira vállalhatatlan, mint hogy VV-t nézek :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.02. 18:02:30

Sziasztok!

Köszi a munkát az öfivel!

Vagy 5 percig kuncogtam a "2020 legjobb VV screenshotján" !
Ki van zárva, hogy Renátóék nem látnák a helyzetüket. Pontosan azért viselkednek így ahogy. Nem képesek változtatni, mert benne vannak a szituációban... ennyi.
Plusz, szerintem a piálás tényleg elharapózott közöttük!

Olyan VV-t még nem láttam ahol délelőtt kezdtek borozgatni... ez még nekem is új, pedig VV-4-től törzsnéző vagyok (előtte csak beugrós voltam ha nem volt jobb dolgom)

2021.01.02. 18:03:12

@Fu Szekh Li:
:) De azt nem tudja
En most A szem tukreben-t fogom

Gia 2021.01.02. 18:03:36

@!Márk!: remélem kevesebb lesz..

Fu Szekh Li 2021.01.02. 18:03:48

@Qqts: Úgy tűnik ez a maszk lefojtott :)

pomac 2021.01.02. 18:04:25

@Gia: a mai öfiben rá is mászik majd nem birja ki :)

Qqts 2021.01.02. 18:04:27

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2021.01.02. 18:04:52

Amúgy nem hiszem, hogy van élőlény ezen a bolygón, aki cukinak tartja Merci magas hangon való vinnyogását. Mercin kívül, természetesen. Szerintem meg van róla győződve, hogyha hélium-style-ban beszél, az megmelengeti az emberek szívét. Hát nem tudom, amikor ezt hallgatom, kedvem lenne belebaszni a távirányítót a tévébe...

Zabkása 2021.01.02. 18:05:15

Heyho mindenki :)

Rencsike nem azt mondta még a beköltözéskor (vagy a videóban), hogy ő lesz az első, aki fogy bent? :D Arcra is hízott, testre is, egora is. Valaki kicserélte a fogyitablettát tuti

Fu Szekh Li 2021.01.02. 18:05:22

@Alice from madness: Én meg sétálok egyet, holnap meg újranézem az Éjszaka a Földön-t.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 18:05:32

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE ™️®️©️

2021.01.02. 18:06:41

HOZZÁK VISSZA PSZICHOAPUT!!!!!!!!

Qqts 2021.01.02. 18:06:51

@Zabkása: inverz fogyas! Nem mondta milyen iranyban fogy.

Vmi maximalisan elfogyott. A szimpatian es a turelmem iranyaban.

Rencsula, menj haza!

2021.01.02. 18:07:01

@Fu Szekh Li:
Tobbet er.. :)
En tegnap bejartam egy gyerekkori helyszint, ami mara jo nagy csalodas lett, raadasul kicsin mult hogy nem tepett meg minimum 2 kutya...

Fu Szekh Li 2021.01.02. 18:07:06

YEAH!!! ™️®️©️

Erre vártam, majd később még jövök :)

Gia 2021.01.02. 18:08:02

@Zabkása: Heyho!Tegnap ismét megfogadta,hogy jan.1-től diétázik.Hiszem ha látom..

Zabkása 2021.01.02. 18:11:30

@Qqts: jogos, valóban az elfogyott... akkor csak látta a jövőt. Ha nem jön be a celebkedés és lejár a retekklubbos szerződés, akkor mehet jósnak az EZO.TV-be

@Gia: hát jan1 után rövidesen ledob egy 50 kilót, azt a Frut... mert abból is koccolás lesz :D

TMG 2021.01.02. 18:11:35

MOH volt csaj az instán:
sktnyreei

Zabkása 2021.01.02. 18:12:39

@hereverő heverő: tévedés. Abból sose vót nekije

hereverő heverő 2021.01.02. 18:13:21

@Alice from madness: én ezért (is) hagytam ott a sportomat. Inkább a szép emlékek.

Gia 2021.01.02. 18:14:59

@TMG: ezt nem érteni..

GinaCsöcse 2021.01.02. 18:15:04

ELSŐ !
Sose értettem, hogy miért olvasunk el egy leírást, amikor azt írja le valaki amit láttunk részletesen tegnap !
Most se értem, de azért siettem elolvasni és jókat derültem is rajta :D

2021.01.02. 18:16:25

@hereverő heverő:
Futottal vagy bringaztal?
Bringaval is menekultem mar, azzal legalabb van nemi elonyod... De tegnap mondjuk kurvara semmi eselyem nem lett volna ha magabiztosabbak vagy ha en bizonytalanabb vagyok. Mindegy, kijutottam, tobbet arra nem setalok...ugysem az mar mint ahol felnottem.

Zabkása 2021.01.02. 18:16:28

@úgymond olvasó mmkk: ekg :)

@GinaCsöcse: kheci mi ez az avatar meg nick... :o

Kosztarika 2021.01.02. 18:16:55

@dmr94:
Akkor nem visz félre a fülem. ;)
Kösz a posztot, megint jól sikerült. :)

Raspberry Cake 2021.01.02. 18:18:46

Remélem, hogy olvasnak a szerkesztők (is), ezért bátorkodom leírni: Vanda, José Armando, a mexikói szappanoperahős nevét Hoszénak kell ejteni, ha portugál lenne, akkor kellene Zsuzénak mondani. Zsozéatyával nem összekeverendő:DD youtube.com/user/Zsozecraf

2021.01.02. 18:19:17

@Alice from madness: Nekem is volt ilyen élményem, rajtam konkrétan összevesztek, aztán amíg egymást marták, én csendben leléptem...

hereverő heverő 2021.01.02. 18:19:24

@Alice from madness: jaaa a csalódás miatt gondoltam. Kutya elől bicikliztem de nem az volt a spoi

2021.01.02. 18:20:06

dmr94

ez fasza, jaú poszt volt!

toda raba.;]

Addamm 2021.01.02. 18:20:27

@Gia: TMG arra gondolt, hogy Moh exének az az instagram fiókja. Felhasználónév: sktnyreei
Moh régebbi képein még meg van jelölve. Egyébként jobb nőnek tűnik Mercinél, szóval nem csodálom, hogy lepattintja

Kosztarika 2021.01.02. 18:23:00

@TMG: nekem nincs olyan. :(
Tegye már fel valaki pls. Thx. :)

Ármándójózsi 2021.01.02. 18:24:05

VAN ÚJ POSZTCSI!!!

Ja...

Köszi az írást @dmr94: biztosan nagyon jó lett, bár még nem olvastam és ezt most be is vallom Neked, mert egyszer VÉLETLENÜL Fálki írását sem olvastam el és azóta nem tudok megállni előtte, de igazából nem is akarok, mert 2 centivel magasabb és ez frusztrál már amúgy is...

Raspberry Cake 2021.01.02. 18:24:30

@Kosztarika: Feltenném ezt is szívesen, de mint írtam privát az oldala, nem látom a képeit. Azt viszont igen, hogy mennyi követője van, gondolom influencer a lány.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 18:27:48

@Ármándójózsi: nem tudod elengedni ezt a két centit? :D

Ármándójózsi 2021.01.02. 18:28:57

És még csak azt akartam:

FIGYELEM!!! AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉGEKET RAGADJÁTOK MEG ÉS SZAVAZZATOK ITT A HOGYVOLTON, HOGY KI MENJEN VISSZA A 4. PÁRBAJRÓL A VILLÁBA!!!

A SZAVAZÁS HELYI IDŐ SZERINT MA 22:30-KOR LEJÁR!!!

NYOMJÁTOK -> strawpoll.com/pqfbcxsxo

Kosztarika 2021.01.02. 18:36:41

@Ármándójózsi:
Ez most nem fogja tükrözni a párbaj eredményét, mint eddig.
Sok svéd fog szavazni Ginára.

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 18:37:04

Hukk köszi a posztcsit, jót röhögtem, bár hiányoltam 2020 legundorítóbb VV10 pillanatának taglalását.

@úgymond olvasó mmkk: Bocsika, nem mindenről jut eszembe a kajálás, pl szex közben sohasenem jut az eszembe. :) Amúgy 2021ben a kínai vonalon vagyok, ma megint sült tészta volt rákkal, marhával csirkével és mindenféle zöldségekkel meg jó kis szósszal.

Jut eszembe: még 2 óra 43 perc kezdésig.

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 18:37:58

@Kosztarika: Kislányom szerintem 25%-nál szegény Siratóasszony nem fog kapni.

Kosztarika 2021.01.02. 18:41:12

@Alice from madness:
Szörnyethalnék egy ilyen szituban. Nem vagyok gyáva, de idegen kutyákról nagyon félek. Gyermekkori trauma. :(

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 18:42:29

@úgymond olvasó mmkk: Valami olyasmi, meg valami csípős cucc, rendelni szoktam és elmegyünk érte. Nyami. Most bepálcikáztam magamba és pihegek.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 18:44:48

@ppupu: akkor nem lopom el, nem akarok meghóni :))))))))

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 18:45:09

@Kosztarika: Szeretem a kutyákat, de gyerekként egy foxi megkapta a lábamat. Azóta a foxik rúgólistán vannak nálam. Szerencsére mostanság nem divatosak, ezért már régen találkoztam foxival.

kozi001 2021.01.02. 18:45:33

Jó, hogy Merci otthagyta a hokist magának! Ideje volt!

Kosztarika 2021.01.02. 18:46:35

@ppupu:
Köszönöm, hogy két falat között megtiszteltél válaszoddal.
Nagyon értékelem.

"Ellenszemben" a Víreim magamra hagytak. Brühühü

ésmég

Fálki: cérnahang, dörgölőzés, ráfekvés:
De mééér nem tucc szeretni engem??

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 18:46:45

@úgymond olvasó mmkk: Allergiás vagy rá... Bakker pech. Viszont így ha egyszer kitesz az asszony, akkor tudom kivel kell összebútorozni. Nem vesznénk össze a kaján. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 18:47:51

@ppupu: kaján még sose vesztem össze senkivel :))

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 18:48:19

@Kosztarika: Ejnye kislányom, ne epekedj azután a lókötő után... csak ki használna, veled iratná meg a posztokat...

Zabkása 2021.01.02. 18:49:08

na majd adás közben jövök, puszipacsi :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 18:49:32

@kozi001: A hokis majd ezentúl elhokizik magában. Fúúúj :)

2021.01.02. 18:49:40

@Alice from madness: Biztos megérezték rajtad a nyúlszagot :DDD

Kosztarika 2021.01.02. 18:53:21

@ppupu:
Akkor sise olvassátok. Én nem tudok olyan vicces lenni. :(

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 18:53:52

Bakker a kajától grafomán lettem. Néztem a házi szavazást és Gina százaléka folyamatosan esik.
Viszont ha Rumcájsz leborotválná végre a szakállát, akkor kevésbé lenne hajléktalan fílingje. Még egy-két hétig így marad, a posta beviszi neki a segélyt.

2021.01.02. 18:55:14

@ppupu: Azt hol lehet látni? Én szavaztam, de nem láttam állást.

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 18:55:58

@Kosztarika: Ugyan, több önbizalmat. Próbáld meg. A mai adásból írj ide egy rövid összefoglalót. Legfeljebb majd kegyes hazugságként megdicsérjük.

Qqts 2021.01.02. 18:56:04

@ppupu: Mar nem is tudom hanyadjara juttatod eszembe a padthai-t. Most holnap tenyleg el kell masznom erte valahova? Szegyeld magad!

Qqts 2021.01.02. 18:57:04

@Zabkása: visszavarunk, pedig nem is szeretem a zabot.

Spitzbaue® 2021.01.02. 18:57:48

Jójstét!

BÚÉK!

Sajna vége a szilveszteri arconpörgésnek, viszont vissza tudtam nézni is olvasni.
Majdnem mindeki érezze magát EKG-zve!

Csula úr teljesen elvesztette az önkontrollját, ezzel együtt a memóriáját is. Lassan Bála lesz a felelős nem csak Dhíííígóóóú és Büdösgábor kiesésérért, de a világháborúkért (bár ezekről nem biztos, hogy tud Recska) és a Covidért is.
A logikáját is elvesztette (bár az nem is volt), mert hogy a pitsába logikázta ki, hogy megnyeri ezt a játékot? Kuszafog meg elhiszi neki. :-DDD Szerintem, ha 2 hét múlva Recska bárki, ismétlem bárki (vagy bármi, tehét pl. egy székláb) ellen kiesik, akkor mit fog Kuszafog sztendáppolni a vellában? Valósznűleg, nagyon hamar el kezd csicskulni valakihez. Az azért lesz jó, mert legalább lesz kinek elmondania a gondolatait (ha egyátalán vannak ilyenek az ostoba rosszindulaton túl). Recska meg abban a két hétben amíg a barinősje nem követi, beidomíthatja a Grú családot, ha kell akkor a raj barátaival, akikből annyi van, hogy csak na, és akik hallgatnak a véleményére. Milyen lehet a többi? Atya-gatya!

Hja, a mai párbaj túl van már tárgyalva: nagyobb meglepetés lenne ha VVaGina menne vissza, mintha megynyernénk a 2021-es Foci VB-t (mert az csak 2022-ben lesz, a hölgyek kedvéért :-). Csak az a kérdés mennyire megy le majd orkba? (Nagyon!)

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 18:59:13

@Qqts: Bocsika, nem tehetek róla, mondtam hogy ebben az évben kínai kaja vonalra kerültem. Hiányzik még egy jó kis csípős savany-édes leves tavaszi tekerccsel. uhhhh

Qqts 2021.01.02. 19:00:31

@Kosztarika: előben en is viccesebb vagyok. Ott lehet grimaszolni, tudok jatszani a hangommal is. Sokkal egyszerubb mufaj

2021.01.02. 19:02:48

@Kosztarika:
Nekem is 155 volt a pulzusom

2021.01.02. 19:03:57

@ppupu: "Péter/Anikó idétlen és különbenis hogynézmánki. Merci nyíg. Virág nyíg, Ginának kifagy a méhe, ghecc. Dani prosztó. Merci nyíg. Moh néz. Bálint felháborodik. Merci nyíg. Robi néz, aztán riportban elmondja, hogy ő felháborodott. Frunátó random testnedveket cserél, miközben felháborodik. Merci nyíg. Vivit kifelejtették az adásból. Péter/Anikó elköszön (miközben a háttérben Merci nyíg). P/A még mindig hogynézmánki. Vége"

Kosztarika 2021.01.02. 19:04:08

@Qqts:
Igen, fontos a hangsúly.
Nyugtass meg, nem héliumos hangon nyomod? ;)))
Költői kérdés volt.

Kosztarika 2021.01.02. 19:05:47

@Alice from madness:
Végül megijedtek tőled???
Megunták??
Hogy menekültél meg?

Ármándójózsi 2021.01.02. 19:06:50

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Nem fogok most petíciót indítani, hogy Te írd az öfiket ezentúl... Azokon, legalább tudunk nevetni. :)

Igen, elolvastam azóta ezt IS!

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 19:07:06

@Niemandhäuser: Kapcsolódva az írásodhoz, Recska/Csula úr az emberek ööö bocsánat ez törölve, szóval a lények azon kategóriájába tartozik akik csak a saját szubjektív terükben léteznek. El sem gondolkoznak azon (illetve képtelenek), hogy a valóság lehet más is, mint amit ők elképzeltek.
Ezek az emberek csak a szélsőséges meggyőző eszközök hatására képesek álláspontjuk átértékelésére ami általában valamilyen fizikai behatás formájában éri el őket.
Ez van...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.01.02. 19:07:15

@Ármándójózsi: kíváncsi leszek, mert ha Merci 100k követője bekavar a képletbe akkor Bálint megy haza borotválkozni (de nem hiszem).

Ha Gina marad, ertevágok valakin...

2021.01.02. 19:08:55

@ppupu: Köszi, megtaláltam.

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 19:09:13

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Tökéletes összefoglaló egy nyomozati anyaghoz, de öööö hogy is mondjam, csak hogy ne sérülj :)) Hol marad a humor?

Ármándójózsi 2021.01.02. 19:09:20

@Brigante: Nem fog!
És vegyétek úgy, hogy ezt bekopiztam minden kétledő hozzászólás alá.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 19:09:59

@ppupu: szerintem rönó csak azért mondja hangosan, hogy meg fogja nyerni, hogy elhiggye saját magának

Qqts 2021.01.02. 19:11:14

@Kosztarika: a barataim szerint vicces vagyok, nem szanalmas

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 19:11:51

Kövezzetek meg, de én például egy Vadmalac által írt összefoglalóra lennék kíváncsi. @vágtázó vadmalac: merre vagy ? :)

2021.01.02. 19:12:05

@ppupu: Nézd, én a vázat felépítettem, a mindenkori posztírónak ezt már csak ki kell töltenie, az már nem munka :DDD

GinaCsöcse 2021.01.02. 19:12:40

Melyik országba készül a kiskacsa a "Kiskacsa fürdik fekete tóba..." mondókában ?

- Úgy folytatódik, hogy "anyjához készül Lengyelországba" EZÉRT HOLLANDIÁBA készül !

Ármándójózsi 2021.01.02. 19:13:25

@GinaCsöcse: Nem tudsz lejönni a szerről, Tesó???

GinaCsöcse 2021.01.02. 19:14:10

@ppupu: Kurvuljak el, igazad van ! megkedveltem az agresszív disznót, pedig elsőre nem volt az igazándiból :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 19:14:46

@GinaCsöcse: függő vagy.. de mééééég, méééééééég, méééég :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 19:14:57

@Qqts: Hááát drága életem, amíg az ominózus képsorokat nem láttam én is azt hittem, hogy cinikus, szívtelen, gátlástalan ge@i vagyok, de át kellet értékelnem az álláspontomat. REcska/Csula úrhoz képest egy megalkuvó, romantikus, csupa szív ember vagyok.

GinaCsöcse 2021.01.02. 19:15:01

@Ármándójózsi: Nem tudom abbahagyni :D
Milyen nyelven beszélnek Argentinában ?
- BRAZILUL :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 19:16:04

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Igazad van tesó, minden nagy mű megalkotásánál a vázlat a nehéz, annak a kitöltése már csak iparos munka :))))))

GinaCsöcse 2021.01.02. 19:16:15

Ki volt Alexander Dumas ?
- Orosz színész !

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 19:16:45

@ppupu: fruhoz képest én is kedves lány vagyok :DDDDDDDD

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 19:17:57

@GinaCsöcse: Ugye, ugye miután lecsengtek viharos belépőjének hullámai én is bírom. Csak psszttt... meg ne mond neki, még elbízza magát :)

Qqts 2021.01.02. 19:18:49

@ppupu: nagy valoszinuseggel meg kormoli

2021.01.02. 19:20:00

@Kosztarika:
Az elso haznal sikerult erosebbnek kineznem vagy nemtudom de egy ido utan az amelyiknel nem dolt el h nekemugrik vagy sem visszafordult a masik meg nem jott tovabb.
A masiknal elhatraltam ahogy meglattam az elso kutyat es hala egnek nem indult meg.
Hazafele pedig felhivtam a baratnomet aki szoval tartott es mikor visszaertem az elso kutyak hazahoz pont kint volt a felelos gazda es becsukattam vele a kertkaput.

GinaCsöcse 2021.01.02. 19:20:05

Ki volt Batthyány Lajos ?

- A: Nem volt szövetségi kapitány itthon az biztos !
- De lehetett külföldön , mint Dárdai Pál!
- Nem ezt kizárom !
- B: A hidegháború győztes vezére?
- Miért volt I. világháború és II. világháború és utána hidegháború ?
- C: Első alkotmányos magyar miniszterelnök? Na az kizárt !
Akkor legyen a B !

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 19:20:14

@Qqts: Aszondod magunkra szabadítottam az apokalipszist ???

GinaCsöcse 2021.01.02. 19:21:15

@úgymond olvasó mmkk: Ebben nem vagyok biztos, DE TUTI, hogy nem vagy Grincs !!!

Raspberry Cake 2021.01.02. 19:21:26

@Qqts: Padthai (LLL)

Közérdekű információk:
-Amanda ott lesz a párbajon szurkolni Gina barátnőjének
- Gábor az instáján élőben közvetíti és kommenteli a párbajt

Spitzbaue® 2021.01.02. 19:22:30

@ppupu: Áháá! Akkor már azt is értem, miért van annyi fajtatársa a böriben, az is egyfajta reflexió.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 19:22:48

@GinaCsöcse: nem vagy benne biztos, hogy fruhoz képest kedves vagyok? kár :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 19:23:59

@Raspberry Cake: Belémszakadt a szó is. Mintha lenne instám a telómon, de most törlöm :)

GinaCsöcse 2021.01.02. 19:24:03

@úgymond olvasó mmkk: Frunak nem a kedvességével van baj !

Raspberry Cake 2021.01.02. 19:26:44

@ppupu: Elég, ha Gábort kiköveted és nem fogod látni:DD

2021.01.02. 19:27:08

@Alice from madness: Rejtő-regény: "Elnézést, nem látta a kutyámat?" "Milyen volt?" "Nagy barna, fekete foltokkal." "Szerencséje van, itt lóg a hátsómon."

2021.01.02. 19:27:37

2021-es bilincsesch lyáték powered by hv

a (szabálytalan) párock:

Fálki-Kosztarika-Alice
Ármándó-Qqts-Úgymond
No Maam-Alice-Bo(a)rder

még nem tudom eldönteni, h hova besorolandó résztvevők:

- Hereverő
- Rasberry
- GinaCsöcse
- Lacihogyvoltol
- VV Erőlegény
- Fu szekh li
- MsIreneAdler

(és még biztos kihagytam pár nevet, mert elég kaotikus állapotok vannak ugye:D)

aszexuálisch kukkolók baráti köre:
(lehet jelentkezni ide is, felvételre,
eddig politikai korrektségbű' csak magamat dobtam be ebbe a halmazba)

- vágtázó vadmalac

szabályok:

a nyertes párok anélkül kell egymás torkába köpjenek, h ne nyeljék félre a csulát.
ha esetleg félrenyelnék, avagy spontán hányás jön rájuk, azt evés közben, rezignáltan kell végignézzék a velük összebilincselt társak, ahogy anno amanda szemlélte jóízű falatozás közben a tőle kb. egy méterre gurgulázva okádó vivient.

a trú pároknál kötelező a nők becsicskulása, ergo, aki nem tud - nettó - olyan underdog, szubmisszív teljesítményt nyújtani, mint virág, az automatikusan kiesik.:/

értelemszerűen a fiúktól elvárt az állandó és indokolatlan féltékenykedés, piszlicsáré dolgok felnagyítása, ha ehhez épp nincs kedvük, akkor is legyenek agresszívak, és óránként egyszer törjenek össze vmit, mféle lelkiismeret-furka nélkül.

hv-s pontokat ér fiúknál, az összefüggéstelen, logikát nélkülöző, lehetőleg önellentmondásokkal tarkított szónoklatokkal való előrukkolás.

ugyanígy, hv-s pontokat gyűjthetnek a lyányok is, ha képesek konzekvensen rommá alázni magukat, és lehetőleg csak olyan szekér után futnak, amely nemhogy felvenni, de még elgázolni se hajlandó őket.

a végére egy evidenciával jönnék még elő, hogyaszongya: nemtől függetlenül, baráti kapcsolatok kizárólag úgy alakíthatóak ki, h a delikvensek rendszeresen ingerlik egymás erogén zónáit, miközben hangosan kijelentik a közönség számára, h köztük nem lehet/lesz semmi romantikus kötődés a bariságon túl.

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 19:28:33

@Niemandhäuser: Így van. A demokrácia egy nagyon jó dolog, csak a társadalom bizonyos részének jogait feltételekhez kéne kötni. Egy sci-fi regényben például a katonai szolgálathoz kötnek bizonyos jogokat, de lehet ez bármilyen a társadalom szempontjából hasznos előremutató dolog.
De ez már nem ebbe a vidám társaságba való történet.

2021.01.02. 19:28:36

@vágtázó vadmalac:
En miert kapok 4 db partnert??????

Qqts 2021.01.02. 19:28:43

@ppupu: Alice elore megmondta h be fogja fogadni a tarsasag. Armando is szoval tartotta. Utos erkezest tervezett, megcsinalta, nem maradt el az ehhez illo fogadtatas sem. A kodolt nyelven irt, terjedelmes kommentjeit megszoktuk. Nem is beszel hulyesegeket. Engem is erdekel a listaja, irtam is neki, azota csend van

2021.01.02. 19:29:42

@vágtázó vadmalac: Bent vagyok a döntőőőőőőőőőőőőbeeeeeeeen!!!!!!!!!

K_Attila 2021.01.02. 19:30:41

@ppupu: az egy drogos utazás lenne, de azért elolvasnám én is!

2021.01.02. 19:30:43

@Alice from madness: Kettő az a négy, kartársnő.

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 19:31:37

@vágtázó vadmalac: Király vagy, de Alice-t két bilincses trióba is beraktad, most akkor kezdjem őtet kettéfűrészelni? Vagy Alice-n keresztül egy kapcsolati hálót alkotnak?

Kosztarika 2021.01.02. 19:31:38

@úgymond olvasó mmkk:
Én Vivihez képest vagyok egy tomboló vulkán, egy szexuális ragadozó,egy nimfomán domina.
És ez biztos igaz, mert az önélezrajzomból másoltam. A pornhubon adtam be. :DDDDD

Ármándójózsi 2021.01.02. 19:32:07

@vágtázó vadmalac: Látod Tesókám, sztárt csináltam belőled, miután előtte rojtosra szoptuk egymást! :DDD
Már ölni tudnának egy posztodért! :)

2021.01.02. 19:32:31

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Ja nem. Én voltam figyelmetlen. Meg a malac.

Ármándójózsi 2021.01.02. 19:33:33

@Alice from madness: Én szívesen cserélek Fálkival és Kosztarikával, ha gondolod. :)

2021.01.02. 19:33:38

@Kosztarika: Én Danihoz képest szerény. Meg amúgy is. Ezt szeretem magamban a legjobban.

Qqts 2021.01.02. 19:34:17

@Qqts: o pardon, mar itt is van a lista.

@vágtázó vadmalac: Alice-t mindenkihez odakototted? Miert harmas parok vannak? Hol marad az indoklas? Ezzel a listaval igy nem vagyok kibekulve.
Egyebkent a nekem sorsolt emberekkel siman kenterbe verunk barkit. Ebben semmi kihivas

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 19:35:32

@Kosztarika: szenyorita dominika latex dominaruhában, egyik kezében ostor, másikban szájpecek :DDDDDDDDDD

hereverő heverő 2021.01.02. 19:36:05

@vágtázó vadmalac: ... és mondd medve, nem lehetne engem lehúzni a listáról?

Avagy válasszanak a nők bilincspárt.

2021.01.02. 19:37:16

@vágtázó vadmalac: Jó, és most büntetésből sorolj fel még egyszer mindenkit, név és gender szerint :)

2021.01.02. 19:37:23

@Qqts:
Nyugodtan mert en fel is adom azonnal a jatekot

2021.01.02. 19:37:54

@Alice from madness: Megtörtént, önkritikát és malackritikát gyakoroltam

2021.01.02. 19:39:09

próbálok - magamhoz képest röviden, tömören - reagálni minden okosságra. ha időnként nem teszem, az első sorban azért van, mert egy kissé dekoncentrált vagyok (alváshiány).

2021.01.02. 19:39:46

@Alice from madness: Hogy került, hogy került? Ez a sors keze. A karma. Ne ellenkezz.

Kosztarika 2021.01.02. 19:42:35

@Ármándójózsi:
Kizárólag, vagy társulnak hozzám, nem egyértelmű és nem mindegy.

Kosztarika 2021.01.02. 19:43:27

@Kosztarika: bacca meg.
* Kizárnál, vagy társulnál ?

Raspberry Cake 2021.01.02. 19:44:27

@vágtázó vadmalac: Pontosíts kérlek, 2 dolog nem hagy nyugodni:))
1. Kézbilincsre vagy lábbilincsre gondolsz?
2. Klasszikus fémbilincs vagy választható igény esetén plüss borítású is?

Ármándójózsi 2021.01.02. 19:44:43

@Kosztarika: Egyik sem, cserélni szerettem volna. Alízhoz társulnék, ha lehet. :)

kipcsak harcos 2021.01.02. 19:45:10

@Ármándójózsi: nem úgy van az!
Gyakorlatilag ideböfögödte a zsidó identitását, amivel semmi baj nincs, de alpári módon tette.

2021.01.02. 19:45:50

@Ármándójózsi: Jó, de a kettő közül melyikhez?

2021.01.02. 19:46:37

@Ármándójózsi: (Részemről cserélhetünk, nekem nem örült túláradóan)

Ármándójózsi 2021.01.02. 19:47:10

@kipcsak harcos: Ne csalódjak benned Tesó... :(

@úgymond olvasó mmkk: Megtisztelsz! :)

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 19:47:17

Mindig a legjobb komment cunamiból maradok ki :(

Bo(a)rder Gamer 2021.01.02. 19:48:05

Lebilincselő olvasmányotokra felnéztem. Mi folyik itt?

2021.01.02. 19:48:13

@ppupu: láv.;] poénbú' lehet, h írok egy (párhuzamos) öfit a mai adásról, 5, avagy 10 ezer, maximum 250 ezer karakterben - attól függően, h mennyire lészen izgalmakkal teli, és behajítom kommentben.:Đ
nem szeretnék/nem célom kibaszni a hv-t író szerzőkkel sem, ergo, talán az járható út lenne, h a már elkékült szombati - ofisöl - hv poszt alá tolom/nám be.

ha van erre vkinek okos ötlete, ne tartsa magában!:]

2021.01.02. 19:48:48

@Hedo a nokedli szaggató: Jókor jöttél, még csak most veszünk össze egymáson. MINDENKI CSHICSKHAGHECCCCIIIIII!!!!!!!

Brazen01 2021.01.02. 19:49:31

Sziasztok...itt olvastam valahol, hogy Morci is cigánylány? Amúgy rossz nézni a vergődését, s teljes behódolását. Tiszta lelki mazochista alkat. Rencsi az Ork pedig...fizikailag rosszul vagyok, ha látom. Ennyire ótvar, tahó, öntelt hólyagot ritkán látni...szinte már szórakoztató. Képtelen vagyok elhinni, hogy Gruncs őszintén vonzódik ehhez a teleszart fuszeklihez.

Qqts 2021.01.02. 19:49:47

Azert az is egy tanulmany, hogy mikent reagaltunk egy egyszeru felsorolasra

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 19:51:11

@Bo(a)rder Gamer: helllóóó tesó, Vadmalac szupi játékot indított, most még folyik a csapatok kialajkulása. Ha addig a leendő csapattagok nem gyalázzák le egymást rövidesen indulhat a játék. :))
Én a mgfigyelőkhöz csatlakozom, de aztán semmi buzulás ott :))

2021.01.02. 19:51:13

@Bo(a)rder Gamer:
Vadmalac probal barkihez hozzabilincselni....

2021.01.02. 19:51:20

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: a 19:03:57-es hsz-ért riszpökt, taps.:]

2021.01.02. 19:52:49

@Qqts: Én is bárkivel nyernék. Hogyan oldjuk fel ezt a látszólagos ellentmondást? ;)

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 19:53:21

@vágtázó vadmalac: Tőlem tied a pálya. Igen az valóban korrekt lenne, ha az öfi megjelenése után dobnád be. Ne ess túlzásba, max 100.000 karakter elég.

hereverő heverő 2021.01.02. 19:53:40

@Brazen01: mi se hisszük el, hogy őszintén :) Szerintem Recskamamán kívül senki sem hiszi és lehet hogy Fru mama már befizette az arcplasztikát és munkahelyet vált

2021.01.02. 19:54:46

@vágtázó vadmalac: Megtisztelsz. No nem úgy!!!!!

Qqts 2021.01.02. 19:55:23

@Brazen01: mert nem is vonzodik. Legalabbis aki vonzodik, az nem ilyen fejet vag szex kozben. Lehet tevedek.

Merszikenk karacsonyi uzenete alapjan indult el a szarmazasara vonatkozo teoria. A csaladot latva.

2021.01.02. 19:55:27

@Ármándójózsi: egen, ez így volt, te voltál az egyik menedzserem, Ármándó; sosem felejtem ezt el neked, kivéve, ha vki egy guruló kétforintossal megpróbál engem elcsábítani tőled.:] annak - sajnos! - nem tudok ellenállni ugyanis.:Đ

Bo(a)rder Gamer 2021.01.02. 19:56:08

@ppupu: Gyorsan visszafejtettem a kódot. Az a baj, ha játék, akkor nehezen maradok ki, csak a játékszabályok egyelőre nem tisztázottak :)) Picit várok még aztán meglátjuk, játszom-e?
@Alice from madness: Látom, nagyon kapós vagy. És játékon kívül? :)

Brazen01 2021.01.02. 19:57:27

@Qqts: Igen, gyanús volt már az elején is...olyan mozdonyszőke. Amúgy nem helytelen kislány, de ölég IQ-szegény a lelkem.

Kosztarika 2021.01.02. 19:57:56

@Qqts: ccccc méghogy nyersz?
Akkorát köpök, mint ide Lacháza. Már az öregapám is köpőbajnok volt.
Kutyább kutyát meg még sose láttál. Lábtörlőt még sose vettünk, magam fekszem az ajtó elé, ha hazatámolyog a Zuram a kocsmából.

2021.01.02. 19:59:02

@Bo(a)rder Gamer:
Igen en ezen a jatekon kivul szeretnek maradni :)

Qqts 2021.01.02. 19:59:20

@Kosztarika: olyan hangosan rohogtem fel, hogy megijedt a kutyank. Ez csak a nevetesem teso, jo kedvemben

tvbuzi 2021.01.02. 19:59:22

Óh, ha valaki úgy nézne rám mint Merszi Mohcira ❤️

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 19:59:42

És vadmalacnak sikerült az elképzelhetetlen. Éket vert a Triumvírek közé :))))

Ármándójózsi 2021.01.02. 20:00:09

@Kosztarika: Ez nagyon jó volt! :D
Nem is értem azt nagy mamlaszt, miért hagy nyígni, én már régen megugráltalak volna a helyében... :/

Qqts 2021.01.02. 20:00:39

@Brazen01: milyen egy mozdony szoke? Mozdonyszoke altalaban jellemzo hajszin?

2021.01.02. 20:01:49

@Alice from madness:

a sok vv nézéstől, kommentolvasástól, no meg a von haus aus diszkalkuliámnak köszönhetően megbolydultak a számok a fejemben, emiatt törpénhetett, h párhuzamauchan két bilincses trióba is be lettél osztva. bár az igazi - o'csó netflikszesch - magyarázatom az az, h az egyik (persze nem árulom el, h melyik) csapatban lévő Alice nem is a hús-vér humanoidot, hanem egy kínai piacos android-ot takar, kezdetleges AI-jal.

Qqts 2021.01.02. 20:02:35

@ppupu: versenges! Ellenfelek nem ellensegek. A Viireim, mmkk a Viireim, verseny ide vagy oda.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:03:02

@Qqts: én is mozdonyszőke vagyok :D

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 20:03:38

@tvbuzi: ha valaki annyira akarna, mint moletty vv adrit ❤❤❤ még fizetnék is érte

Fu Szekh Li 2021.01.02. 20:04:05

@Brazen01: Vigyázz ecsém, hogy beszélsz!!!

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 20:04:27

A RTL II -őn a Charlie és a csokigyár megy. Korábban már gondolkoztam vajon hogyan jut valakinek ilyen történet az eszébe. De aztán megismertem @vágtázó vadmalac: munkásságát és megvilágosodtam :-DDD

2021.01.02. 20:04:49

@úgymond olvasó mmkk [world gone mad]: Lécci szakécsd meg a mozdonyszínt, mert ebben a háborús helyzetben minden szikrából robbanás lehet.

2021.01.02. 20:05:49

@ppupu:
Egyik kedvenc filmem. Mondjuk Burton a masik nagy kedvenc Guy Ritchie mellett.

2021.01.02. 20:05:57

@úgymond olvasó mmkk [world gone mad]: Na elkiabáltam. Akkor majd én. A mozdonyszőke az FEKETE

Kosztarika 2021.01.02. 20:06:02

@Qqts: "örökre, mert így akarta a Jóisten. " :)
(Idézet Amandától)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:08:06

@tvbuzi: oszt te most miért nevetel ki? :DDDDDDD

2021.01.02. 20:09:25

@Qqts: Piros mozdony is van :)

Qqts 2021.01.02. 20:10:55

@Kosztarika: ❤️

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: vegre felvettem a fonalat, te meg ossze akarsz zavarni?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:11:05

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: meg zöld, meg sárga, meg kék, meg pirosfehérzöld, meg aranyszínű, meg aranycsapatos, meg széchenyis, petőfis..

2021.01.02. 20:12:41

@úgymond olvasó mmkk: Ne ilyen egyszerre! Direkt egyenként akartam szegénynek adagolni! Látod hogy már a piros is hogy megzavarta!

MsIreneAdler 2021.01.02. 20:14:16

@ppupu: egyik kedvenc filmem. Nem tehetek róla, egyszerűen imádom. Mondjuk Tim Burton-től szinte mindent is :)

tvbuzi 2021.01.02. 20:15:39

A hülye Willy Wonka miatt csokit AKAROK enni!!

Qqts 2021.01.02. 20:16:00

Szoval, ha ennyi fele mozdony van, csoda, hogy nem tudom milyen egy mozdonyszoke lany?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:17:37

@tvbuzi: dobom, vigyázz, nehogy fejbetaláljalak.

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 20:17:51

@tvbuzi: Bocsi

@MsIreneAdler: @Alice from madness: Szerintem beteg film, de persze attól még bírlak titeket :)

2021.01.02. 20:18:18

@Qqts: Hogyne tudnád, épp most zavartunk össze a kimerítő magyarázattal :D

Valinda1 2021.01.02. 20:18:45

Jó estét mindnekinek és jó szórakozást!
Hajrá Bálint!
Btw nekem a tegnapi adásból még az is tetszett amikor Bálint leszolta a társaságot hogy meg dél sincs és ezek már isznak.

Kosztarika 2021.01.02. 20:19:39

@Cünör: koszonom szépen. :)))

Nagyon csinos, női szemmel is.
Mercike a közelébe sem ér. A nyomulása pedig kicsit sem teszi nőiesebbé, ha előveszi a gyémántvágó hangját, akkor pláne nem vonzó.

2021.01.02. 20:19:54

@Raspberry Cake:

1. eredetileg - mivel nem vagyok egy natural born szadista - csupán egy mezei kézre applikálható bilincspárra gondoltam, de ha már nagyon leleményesen felvetetted a lábbilincset is, én nem tudok/akarok választani a kettő típus között, így az lesz a legdemokratikusabb, ha párhuzamosan van ez is, és az is - csakhogy kényelmesebb legyen a mféle együtt(es) cselekvés a versenyzők számára.

2. plüss borítás?:o szó sem lehet róla! és senki se vizionáljon vmi első osztályú, csillogó-villogó krómcsodát, low budget játék lévén, vmi ergya, lepattogzott, régi rozsdás ócskaság jöhet kizárólag szóba.

alternatívának/plusz kiegészítőnek még befigyelhetne esetleg vmi jópofa ujjbilincs is - annak a használata bizonyára még jobban elősegítené, h a legegyszerűbb manuális cselekedetek is irreálisan nehezen kivitelezhető mutatványokká váljanak.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:21:20

@tvbuzi: vigyázz, nehogy willy wonka kinyúljon a tv-ből, és elvegye!

Qqts 2021.01.02. 20:21:54

@ppupu: minden film beteg amiben Johnny Depp jatszik

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:22:49

Eddtem....
Visszagyüttem és má megin mivanitt ? Eszem-faszom megáll !
Disznó írjál kisebb adagokban, merd visszavonom a dícsérgetést !

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:23:48

@Qqts: Nekem a kalozkapitánya nagyon nagyon teccik ! Asse bánom ha verte azt a hülye picsát, aki felesége vót !

2021.01.02. 20:24:10

@hereverő heverő:

sámli probléma, nem leszel a továbbiakban listázva - még vicceskedésből sem, ha ez megnyugtat.

(vhol egy kubatov-lista felsír halkan.)

Kosztarika 2021.01.02. 20:24:14

@vágtázó vadmalac:
Persze, jó hogy nem mindjárt spanyolcsizma meg kaloda. 4 ló a felnégyeléshez. Aztán már csak a karó hiányzik a seggünkbe. :(

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 20:25:13

@GinaCsöcse: Ne báncsad most malacot, már teljes olvasható mondatokban ír, megállítod a fejlődését... MOst csak dicsérjük.

Ügyes vagy Malac

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:25:22

Mingyá kezdünk, 9kó! addig tessék szépen lassan írni, hogy tuggyam követnyi !

( Előgyütt a tájszólásom, gecc ! :)

Ármándójózsi 2021.01.02. 20:25:35

Ha már kedvenc filmezünk!

Szerintem meg fogtok lepődni, de nekem nagyon sok szempontból amiről hosszaban tudnék írni, mint Malac valaha is, az alábbi. Daniel Day-Lewis, a történet, a fényképezés, a zene...

Az utolsó mohikán:
www.youtube.com/watch?v=i0UY2D74E-E&ab_channel=M%C3%A1t%C3%A9Istv%C3%A1n

2021.01.02. 20:26:06

@Qqts: A barbárokra várva nem olyan rossz. Mondjuk abban nem ő a főszereplő.

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:26:33

@Kosztarika: Ki kért karót a szép kis formás kemény seggébe ? ( Félreértés végett csak NŐK és Ármandó jelentkezhet! )

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:26:50

@ppupu: jut eszembe. százezer? meg vagy te őrülve, nyugger dromedár.

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 20:26:50

@Kosztarika: Én bírnám. Én úgyis a megfigyelő csoportba jelentkeztem. :-DDD

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 20:28:30

@úgymond olvasó mmkk: Mér? Neked majd kérek belőle egy vezetői összefoglalót :)))

2021.01.02. 20:29:44

@Kosztarika: Te csak ne adj itt ötleteket! :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:30:16

@ppupu: most néztem meg, a szakdolgozatom 122.000 karakter a tartalomjegyzék meg a bibliográfia nélkül, 58-59 oldal. az egész évadról nem lehet annyit írni, nemhogy egy adásról :DDDDD

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:30:17

"Meg akarta ölni a főnökét, mert nem jelölte vissza a Facebookon"
NA EZÉ NEM VAGYOK FASZBUKKON !

2021.01.02. 20:30:54

@ppupu: egyelőre begyütté' mellém a peeping tom team-be; szóval mi hivatalauchan kukkolunk csupán, manipuláljuk a játékot, adót csalunk és imitáljuk a műsorvezetést.:]

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:30:59

@úgymond olvasó mmkk: Malac tunna róla ! De inkább higgyük el bizonyítás nélkül !

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:31:51

@GinaCsöcse: ki az a vadállat, aki ismerősnek jelöli bármelyik aktuális/volt főnökét?

2021.01.02. 20:32:50

@úgymond olvasó mmkk: Én a helyében ezt kihívásnak venném...

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:33:22

@GinaCsöcse: igen, azt elfelejtettem, hogy ez nem felhívás volt keringőre :)

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:33:29

Ivarérett nemzőképes nőstényt keresek ( min. 1 év igazolt munkaviszonnyal)
2-3 kiskorú gyerekkel álházasság céljából !
Az összes támogatást fel akarom markolni és majd felezünk 3/4 - 1/4 arányban !

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 20:33:35

@úgymond olvasó mmkk: Ha ha ha. Ha tudnád, hogy az erre képzett emberek mire képesek. Mi a csapatommal bármiről tudunk 100-150 oldalt írni, csak legyen aki kifizeti :))))

2021.01.02. 20:33:37

@vágtázó vadmalac: Mi meg ugráljunk a balettban?!!!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:34:20

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: csak a nyugger figyelmét akartam felhívni arra, hogy ne vaduljon :DD

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:35:11

@GinaCsöcse: biztos sorba fognak állni azok a női hölgyek, akinek a pinikéje a hitel szóra nyílik :DDDDDD

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 20:35:22

@vágtázó vadmalac: Így van. A lényeg: ne kelljen dógoznunk és dőjjön a della

2021.01.02. 20:36:18

@úgymond olvasó mmkk: De ilyen felelőtlen módon?! De ilyen felelőtlen módon?!!!!!

hereverő heverő 2021.01.02. 20:36:58

@vágtázó vadmalac: nem lehetne engem a bárpulttal bilincselni össze? Lécci

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:39:07

@úgymond olvasó mmkk: Úgy érzed nem voltam eléggé romantikus ?
Na jóvan akkor kiegészítem:
Kedves nemdohányzó, nemivó, nemkurvázó hím vagyok, úgy nyalok mint Lessy és mindent megteszek
az én Kedvesemért !
egyedüli aláírási jogot kérek az ügyintézésben !

Qqts 2021.01.02. 20:39:25

Ma este nagyon vakon vagyok. Nem gondoltam volna h kinzasi cellal akartal minket osszebilincselni.
Azt gondoltam h a szorakoztatas a cel.

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:40:19

JA igen FÉRFIAK kizárva, merd az alkotmány vagy mifaszom kimontta, hogy 1 család az
hím és egy nőstény egyed lehet, amit születésileg határoznak meg !

2021.01.02. 20:41:28

@Qqts: Szerintem nem látsz jól ebben az álarcban.

2021.01.02. 20:42:14

@GinaCsöcse: Basszus, pedig minden más kritériumnak megfeleltem volna... :(

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:42:25

NAjóvan, szóval lehet gyünni. Csak nyerünk a bóton !
Tényleg kedves ember vagyok!
Soha egy jávorszarvast meg nem erőszakoltam !

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:43:21

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Hát Tesó, pedig el is fogadtalak vóna, merd színre patikusnak tűnsz ! Én is sajnálom :(

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 20:43:33

@GinaCsöcse: Maga vagy a romantika. Mi a fasorban sem vagyunk. Minden nőstény érted fog epedni. Úgy értem minden nőstény malac :))))))

Qqts 2021.01.02. 20:44:00

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: ugy nez ki ma este nem vagyok toppon

2021.01.02. 20:44:47

@GinaCsöcse: Hát jó, majd a következő életünkben... Tudom, az előzőben is ezt mondtam...

2021.01.02. 20:46:00

@Qqts: Pedig pörögj fel, mindjárt kezdődik a parádé!

Qqts 2021.01.02. 20:46:53

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: mar baszhatom, el lettem konyvelve buta libanak

2021.01.02. 20:46:57

@Qqts:

mivel kértél indoklást, ezért engedd meg, kérlek, hogy arra egy hatalmas formátumú, végtelenül bölcs nő gondolatával válaszoljak néked:

coub.com/view/3um7h

de jó arc leszek, és kifejtem kicsit bővebben (a hosszabb sorokat ki nem állhatók scrollozzanak, pls).

Ármándóval ígéretesnek indult a románczotok, és egy kisebb megingás, átmeneti bizalomvesztés miatt nem lehet (még) elengedni ezt a rilésönsipet.:]
ha nem néztem be nagyon vmit, akkor Úgymond a triumvircsaft aktív tagja, így kell a cat-fight-hoz, még abban az esetben is, ha ÁrmándóJózsi nem is akarja őt annyira meghódítani, és/v Úgymond nem is akarná, h Ármándó őt ostromolja.

igyekszem majd naprakésznek lenni/maradni ácsingózások fronton, de ez egy igazi hardcore feladat; nagyjából annyira követhető/érthető most még számomra, mint amikor g. gy. köztörvényes adócsaló kamu idegen nyelven énekel/szaval/narrál.

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:47:18

@ppupu: Malacok kizárva, bár szeretem ha egy hölgy kicsit malac, de az effektív disznók nem felelnek meg a kritériumnak ! Sőt a birkák se .... sajnos :(

Kosztarika 2021.01.02. 20:47:21

@GinaCsöcse:
Mert kilőtték előtted helikopterből, mikor menekült szegény.

Fu Szekh Li 2021.01.02. 20:48:27

@Qqts: Szerintem itt a srácok a top offnak is örülnének :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:49:47

na, baszhatom, malac se jo, armando se akar velem osszebilincselve lenni. felkerdezem doktor guglit, hol van a legkozelebbi apacazarda

2021.01.02. 20:50:33

@Qqts: Ki mondott rád ilyen csúnyát?! Mutass rá! Kiviszem oszt kinnhagyom a... ööööö... tuggyukhol.

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:50:51

@Kosztarika: Nem vadászok Szépségem ! Sajnálom az állatokat...
Egy póknak is viszek legyet a wc-re így télen...
Olyan jólelkű vagyok, mindjárt magam alá fosok :(

ÍRTAM VOLNA régen, amikor még nem finomodtam ennyit...

2021.01.02. 20:52:26

@hereverő heverő: nem lehet bárpulttal összebilincselni, azaz lehetne, csak nem érdemes, mert a konszolidált lakók már a reggeli ébresztő muzsika felcsendülése után szárazra szlopálják - a józanság és a példamutatás jegyében.(:

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:53:06

@Fu Szekh Li: Most Te lenézté, beszótá ?
Csak azé kérdem, hogy kezdhetem-e a csicska gyászozást és hasonlókat !

JAH NEM LEHET :( Majd elfelejtettem, hogy már finomlelkű vagyok, basszam szájba magam !

2021.01.02. 20:53:16

@úgymond olvasó mmkk: Franc az ékezet nélküli telefonodba. Spanyolul olvastam az apacazarda-t :(((

Qqts 2021.01.02. 20:53:32

@vágtázó vadmalac: Armandoval vegleg vege. Egyszer mar bekultunk es latod mi lett az eredmenye. Sajnos ez ennyi. Ennek ellenere erett felnottkent egy jatekot siman lehozok vele. O ezt sem szeretne, ezt illik tiszteletben tartani.

@Fu Szekh Li: ez kedves :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 20:53:50

Sziasztok, szép estét!
Úgy izgulok a párbaj miatt, hogy hirtelen felpakoltam egy tálca mézeskalácsot IS, amihez szigorúan hozzábilincseltem magam, mert legalább vele nem veszek össze.

2021.01.02. 20:54:28

@GinaCsöcse: Random hölgykommentelő: "Szegény légy...!"

Kosztarika 2021.01.02. 20:54:45

@GinaCsöcse:
Nem is tereád gondoltam tesó. :)
Helikofferből lövöldözni állatokra a főkeresztény Zsófi szokott.
Te csak megerőszakolás vonatkozásában emlegetted a jávorszarvast.

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:54:48

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: Mé úgy mit jelent ? ( nem mintha nem tudnék spanyolul is, de ... )

Fu Szekh Li 2021.01.02. 20:55:39

@GinaCsöcse: Mivanmivan? Nem offolnád le róla a topját? Háférfivagyteeeeeee?

Qqts 2021.01.02. 20:56:24

@Kiégett Hobbynyúl: eljen a mezeskali :))) imadok szemelyreszolo/tematikus mezeskalit sutni.
2 eve hagyomanya tettem a munkahelyemen. Iden a covix miatt elmaradt.

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:57:05

@Kosztarika: Jah értem ! :) Csak érzékeltetni akartam, hogy milyen sok és nagy élőlényeket is NEM erőszakoltam meg, mert rendes vagyok ! :D

2021.01.02. 20:57:17

@GinaCsöcse: Honnantuggyam? Én csak olvasom, nem értelmezem...

Ármándójózsi 2021.01.02. 20:57:28

@Qqts: Ahhoz kétség sem fér, hogy lehoztuk volna, de nem szeretném ugye azokat sebeket feltépni egyik oldalon sem... Nem vagyok sem Moha sem Páfrá... Merci.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 20:57:38

@Qqts: Az a baaaaj, hogy én is. :D Mindenféle formám van, ha sk nem tudnám megoldani a formát. :D
Nézd a jó oldalát, több maradt neked. :-)))))

2021.01.02. 20:58:24

@vágtázó vadmalac:
En felajanlom a sajat es robot Alice partnereit is Qqts es Kosztarika melle, igy megizgibb lehet ez a tortenet es en is bekeben hodolhatok a megfigyelesnek

Ármándójózsi 2021.01.02. 20:59:07

Na, akkor nyomjuk Tesókáim!!! :)

GinaCsöcse 2021.01.02. 20:59:22

Tv bekapcs !
Mjad gyüvök!
Addig gondókodjatok az ajánlatomon !

hereverő heverő 2021.01.02. 20:59:22

@Alice from madness: mintha ez a játék befulladni készülne nem?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 20:59:41

@hereverő heverő: tekintve, hogy apácazárdába vonulok hamarost, meg kell tanulnom az illemet. kivéve, ha örök némaságot fogadok.

2021.01.02. 20:59:58

lyaly! mindjá' kezdődiKK! úgy izgulok, mint dzsina, amikor 22 évesen elballagott az általános isiből*.*

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:00:26

@ppupu: Köszi, rá is tapadtam a képernyőre. Távirányítót eldugtam, nem lesz az senkinek sem a Teddy macija, csakazenyéééém.

2021.01.02. 21:00:31

@Alice from madness: Te nem ajálhacc fel mer én má felajánlottam magam. Tudod?!

tvbuzi 2021.01.02. 21:00:46

Bemelegítésnek megnéztem Merszikét az Észbontókban. 7. évad 10. rész.

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:01:59

@ppupu: naná, hogy beteg! Ettől jó, meg sz umpalumpáktól :D

tvbuzi 2021.01.02. 21:02:20

@Kiégett Hobbynyúl: imád vízipipázni. Vajon miért?

2021.01.02. 21:02:22

@tvbuzi: Nesze neked médiakarrier :D

Kosztarika 2021.01.02. 21:02:42

Feketepötty PP-nek. Ő írta a rágógumit. :(

hereverő heverő 2021.01.02. 21:02:51

Peti rongyszőnyegnek öltözött ma

malevil2050 2021.01.02. 21:02:52

Nah komámasszony , bukta lesz e ma? Amúgy hajrá Gábor!

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 21:03:14

Nem lehetne, hogy csöndkirályban párbajozna a két elítélt ?

tvbuzi 2021.01.02. 21:03:28

Dani dráma előtti pillanatai?

Mók_Ica 2021.01.02. 21:04:14

csináltam popcorn-t, ki kér? :DDDD

2021.01.02. 21:04:31

ÚLY LYÁTÉK!:Đ

aki a legpontosabban eltalálja az első reklámblokkig, milyen százalékkal zuhan ki dzsina a mai párbajról, az szabadon választhat egy tecczőlegesch partnert, akivel összebilincselésre kerül.:Đ

lehet tippelni, partner-választás nélkül is, pusztán a jácczási-okosság kedvéért.

csak írd be a kommentbe, h "TIPPMIKSZ".

vakmalacz tippje:

TIPPMIKSZ

bálint 67,5% gina 32,5%

(remélem, h megalázóbb százalékkal pusztul majd haza a károgó ribi)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:04:47

@Mók_Ica: Ééééén. Adok a tálcámról mézes kalácsot cserébe. :DDDDDDD

malevil2050 2021.01.02. 21:04:58

Ez is boldogtalanra itta magát.

Kosztarika 2021.01.02. 21:05:10

Egy szót nem értek abból, amit Dani mond.

tvbuzi 2021.01.02. 21:05:25

Moh felolvasta a telefonkönyvet

tvbuzi 2021.01.02. 21:06:29

@Mók_Ica: közvetlen a konténer mellett fogyasztanám:))))

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 21:06:43

TIPPMIKSZ
bálint 82,5% gina 17,5%

Mók_Ica 2021.01.02. 21:07:01

@hereverő heverő: @Kiégett Hobbynyúl: küdöm :) köszi a mézest, imádom :)

@vágtázó vadmalac: TIPPMIKSZ : 85 - 15, dzsinát várja az uCCa ajtó :DDD

tvbuzi 2021.01.02. 21:07:08

Na, Merszinek összejött a csók

2021.01.02. 21:07:44

@vágtázó vadmalac: Ha engem hozol ki győztesnek, neked adom a nyereményem felét-

Mók_Ica 2021.01.02. 21:08:12

@tvbuzi: nagy a család..... :DDDD

@Lilith.Inanna.1: küldöm Lilike!!!! puszik

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 21:08:28

Ha nyernék akkor lehet hogy engem Halle Berry-vel bilincselnének össze?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:08:37

TIPPMIKSZ:

Bálint 82,17% Gina 17,83%

@Mók_Ica: Köszi és szívesen. :D

hereverő heverő 2021.01.02. 21:08:48

@Mók_Ica: én adok szaloncukit egy kupacot cserébe

tvbuzi 2021.01.02. 21:08:49

Tippmix

Bayern - München 35-85

Mók_Ica 2021.01.02. 21:08:57

@tvbuzi: meg a vita..... pfff ... gyere, várlak a konténernél..... :DDD

hereverő heverő 2021.01.02. 21:09:42

@ppupu: én még mindig a bárpulthoz bilincselődnék

2021.01.02. 21:09:49

@ppupu: az szép bukó lenne! adnám!:'D

Gyapjászati egérszippancs 2021.01.02. 21:10:02

TIPPMIKSZ
Bálint: 82,5%
Gina: 17,5%
A jutalomról lemondok egy lelkes önkéntes részére. :D

Mók_Ica 2021.01.02. 21:10:04

@hereverő heverő: azt is tudunk cserélni.... nekem ír krémlikőrös van..... finom.... :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:10:14

Ez most hanyadik szappanoperás lezárása ennek a nem létező Moha-Merci kapcsolatnak? :DDD

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:10:37

Na kíváncsi leszek, hogy akkir tényleg enbyi-e Mó részéről.
Dani undorító részegen

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:11:08

Jaj Daniella bevette a fogalmazásgátlót...

Mók_Ica 2021.01.02. 21:11:09

még jó hogy daniellának nincs méhe..... különben kifagyna.....

mocskosmacska 2021.01.02. 21:11:19

Dani mit osztja az észt?

Pamutbojt 2021.01.02. 21:11:23

@tvbuzi: Aztaaaaaa.... :D Jó lesz a sulihét. :D

2021.01.02. 21:11:29

dani műsorvezető szintre itta magát!:D

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:11:29

Moh milyen ketesztet visel? Mivaaan?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:11:32

@ppupu: Köszi. Felírtam, mert el fogom felejteni. :D

mocskosmacska 2021.01.02. 21:12:47

Nemcsak Moh nem tudja, hogy Dani min akadt ki, hanem én sem.

mocskosmacska 2021.01.02. 21:13:15

@MsIreneAdler: Hogy el kell viselni Merci nyomulását.

Mók_Ica 2021.01.02. 21:13:28

@mocskosmacska: senki sem..... egyébként daniella is ugyanígy van virdzsivel.....

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:13:31

@tvbuzi: em áj fájv vagy sziksz :)

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:14:00

@mocskosmacska: oh, egy könnycseppet elmorzsoltam akkor.

mocskosmacska 2021.01.02. 21:14:15

Hu, bassza meg ez durva volt. Dani beszél Mercivel, és rámarkol a brére.

pomac 2021.01.02. 21:14:22

akárhogy is nézem most moh issza meg merci szarkavarását

Kosztarika 2021.01.02. 21:14:35

Nem párbajhét van?
Egy szó nem esik a párbajozókról, egy kocka nincs róluk, megint ez a nyílás. A faszomat már! Ja nem, a pinimet!

mocskosmacska 2021.01.02. 21:14:42

Moh keze mit keres Merci seggén?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:14:58

Hülye legyek, ha ezt értem, de tényleg. Hiszti, sírás, bújás, hiszti... ilyet az oviban csinálnak.

malevil2050 2021.01.02. 21:15:03

Ölég máááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá a........

tvbuzi 2021.01.02. 21:15:26

A jakuzziba, de nagyon dulván

Mók_Ica 2021.01.02. 21:15:30

moh nagyon türelmes mercivel.....én ezt nem viselném így.....

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 21:15:52

@Kiégett Hobbynyúl: mert az érzelmi szintjük az óvodában ragadt :)

tvbuzi 2021.01.02. 21:16:14

Figyeld a Driccet :DDDDD

mocskosmacska 2021.01.02. 21:16:20

Amikor a Merci-Moh, Dani-Virág nyüglődést nézem, arra gondolok, hogy Vivi csinálja jól. Csak ül és beszél a piniéről.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:16:22

A lenézett csapat jól meri érezni magát. Botrány. :DDDDD

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:17:09

Milyen disznóól van te jó ég!!!

mocskosmacska 2021.01.02. 21:17:39

Érik a Moh-Dani párbaj.

Mók_Ica 2021.01.02. 21:17:56

@Kosztarika: hát most barátságosan beb@szkodják dzsinát is a dzsakuba..... :DDDD

daniella enyhén másnapos...... hoppácska.... egy cigánykurva befigyelt...... még jó, hogy kevesebb csúnya szót használnak.....

mocskosmacska 2021.01.02. 21:18:16

Valaki tényleg az mondta, hogy "kis cigány kurva" vagy rosszul hallottam? (Le van halkítva a gyerekek miatt)

tvbuzi 2021.01.02. 21:18:23

Kinek nyúltak be a seggébe?

tvbuzi 2021.01.02. 21:19:41

@mocskosmacska: Dani mondta

Mók_Ica 2021.01.02. 21:19:45

daniellának mi a baja??? azon kívül, hogy atom részeg???? ja.... a térdével van baj.....
a másik csapat meg hallgatózik.....

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 21:19:54

Ez meg mi a fasz? Dani zokog a térgye miatt ?

mocskosmacska 2021.01.02. 21:20:07

Dani kiakadása indokolatlan. Ez egy vicc volt. Lehet, hogy túltolták, de akkor is.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:20:16

@Mók_Ica: Ők így érzik jól magukat. :DDDDDDDD

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 21:20:29

Danika többször ütnivaló, mint szimpi. Fru eszik és iszik közben dumál és ezért a kanci nem hallja a showt

Mók_Ica 2021.01.02. 21:20:30

dani borzalmas részeg.... sírósra itta magát.....

tvbuzi 2021.01.02. 21:20:34

Az lehet, hogy a térdfájdalom kisugárzik a cerkájába?

princejesus 2021.01.02. 21:20:48

Dani nagyon gáz, de nem baj másnap ez miatt is Moh-t fogja hibáztatni

mocskosmacska 2021.01.02. 21:21:10

Daninak is komoly gondjai vannak, és nem a térdével.

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 21:21:16

@tvbuzi: robi legnagyobb bánatára nem az övébe

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 21:21:39

Úgy érzem Daninak kicsit megingott a világképe, meg az egyensúlya :)))))

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 21:22:05

Dani is és merci is moh malmára hajtja a vizet!

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:22:16

@mocskosmacska: szerintem a pia, a bezártság és az ünnepek robbant be így.

Mók_Ica 2021.01.02. 21:22:31

@Hedo a nokedli szaggató: csendre intette renátát és dzsinát.... mert hallani akarta a benti balhét :DDDD

@Kiégett Hobbynyúl: hát ha nekik jó..... pffff

hereverő heverő 2021.01.02. 21:23:17

Szerintem én most elkapcsolok. Ez kínos volt

Mók_Ica 2021.01.02. 21:23:29

@tvbuzi: és ezért fogdossa? kézrátétellel gyógyítja.... :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:23:33

@Mók_Ica: Ettől az lett volna a szebb, ha még poharat is visz, hogy jobban hallja. :DDDD

tvbuzi 2021.01.02. 21:24:01

Mi lesz ez a Rencsis faszszopózás???

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:24:26

@hereverő heverő: már jön a megváltó reklám :)

malevil2050 2021.01.02. 21:24:37

jajajj, meine damen und herren.

SzabadEzANév? 2021.01.02. 21:24:40

Mi a jó ég volt ez az egész itt? Csak ámulok és bámulok

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:24:44

@tvbuzi: nem tudom, de nagyon érdekel!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 21:24:44

na, ezért ne igyon az, aki bőg alatta-utána, hallod úgymond?

pomac 2021.01.02. 21:25:29

a polo miatt szidják rencsit :D nem lövöl le a poént , ha valaki nem látta az előzetes kisfilmet a honlapon :)

princejesus 2021.01.02. 21:25:43

@tvbuzi: nem tudom mi lehet min fognak így ki akadni, ha tegnap a szájba Köpésért szinte semmit sem szólt a Fru

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 21:26:14

@tvbuzi: én nem értettem mit mondott gina

Kosztarika 2021.01.02. 21:26:15

Elállt a szavam. Lesek, mint a lukiegér.

Mók_Ica 2021.01.02. 21:26:31

@Kiégett Hobbynyúl: elég közel vannak egymáshoz, bárhol is vannak.....

Ármándójózsi 2021.01.02. 21:26:34

Kis túlzással Dani már kint lenne, nincs Bálint...

2021.01.02. 21:26:53

93 - 7 Ginának!

mocskosmacska 2021.01.02. 21:28:46

@pomac: Milyen póló? Egy virágos inget látok rajta.

pomac 2021.01.02. 21:28:51

@tvbuzi: arra vagyok kíváncsi fru mit mond majd igy félálomból :D

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:29:26

@pomac: megnéztem. Mekkora egy minipöcsű, kisebbségi komplexusos barom ez a Rencsi...

2021.01.02. 21:29:29

jaú lesz ez, alakul a mísor!:Đ

aki esetleg még nem tippmKSZelt, az gyorschan tegye meg, mert a második blokk indulásakor stohl bucisan lezárom a lyátékot!

szóval, milyen százalékaránnyal esik ki hamarauchan dzsina bálint ellen a mostani párbajon.

(írd be mellé, h "TIPPMIKSZ")

fantasztikus jutalom, nyeremények, dicsőség, örök élet estébé a legjobban tippelőnek!:]

pomac 2021.01.02. 21:29:52

@mocskosmacska: nincs rajta gina azt dobt5a le az ágyra de majd meglátod :D igazi féreg húzása megint renónak

Ármándójózsi 2021.01.02. 21:30:09

@pomac: Nem meri kinyitni a száját... nem mondom meg miért...

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 21:30:10

@pomac: lőjjed mán! úgy izgulok, hogy mingyá hányok

tvbuzi 2021.01.02. 21:30:14

Könyörög neki, hogy ne haragudjon :DDD

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:30:35

@vágtázó vadmalac: nem írtam, hogy TIPPMIKSZ
BÁLINT 78
GINA 22

Qqts 2021.01.02. 21:30:41

H van az, hogy mindig azok mondjak h eros vagyok, akik sirnak?

pomac 2021.01.02. 21:32:04

@Ármándójózsi: de az alsófele kinyílik :) az elég rencsinek :)

Kosztarika 2021.01.02. 21:32:13

@Ármándójózsi: betennéd??
A szavazás linkjét?

Ármándójózsi 2021.01.02. 21:32:14

@Qqts: Mondjuk nekem is bejön, itt sokan nem kedvelik.

2021.01.02. 21:32:33

TIPPMIKSZELŐS JÁTÉKUNK EZENNEL LEZÁRULT!

a kövi reklám alatt kijegyzetelgetem a tippeket, és akkor egyből a számok mutatása után tudok győztest hirdetni:'D

- jaj, ez olyan izgalmas, mr. garrison!
- meghiszem azt, kalap úr!:DDDDDDDDDDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:32:49

Azt a kuplerájt... Robinak lesz dolga rendesen. :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:33:06

@pomac: ó hogy húztam volna úgy a fejébe a pólót, hogy belerokkan :D

pomac 2021.01.02. 21:33:07

@Hedo a nokedli szaggató: ki nem találnád ,csak egy beteg embernek fordul meg ilyen a fejében...

Ármándójózsi 2021.01.02. 21:33:25

@Kosztarika: Nem... mobilról vagyok, mert egyatévéegyamonitor.

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 21:36:34

Mircike húzzál már a retekbe!

Qqts 2021.01.02. 21:36:43

En sajnalom Mo-t. Szerencsetlen folyton kapja az ivet, pedig folyton mondja h ez nem az.

Kosztarika 2021.01.02. 21:37:32

@Ármándójózsi:
Igen, de Mokuska kitette.
Köszi Móki! :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:37:32

Mercike értelmi fogyatékos... kezdem sajnálni Mohát, nem ő nem tartja magát a megbeszéltekhez, hanem ez a héliumos szerencsétlen.

pomac 2021.01.02. 21:37:39

megint ezt hallagssuk 5 percig amit az előtőben néztünk 10 percig

Cimili2 2021.01.02. 21:37:40

elfelejtettem, h 9től van. :((((

Spitzbaue® 2021.01.02. 21:38:05

Szerintem Murci előbb utóbb célba ér. Szegény mú!
Dani mér nálam is végleg leszerepelt. Pedig az nagy szó. Az egész Merci-bevédés, Mú-kutyázás csak az ostoba féltékenységéből adódik.

tvbuzi 2021.01.02. 21:38:10

@Cimili2: gyere, sírj a vállamon

Mók_Ica 2021.01.02. 21:38:14

@MsIreneAdler: @Hedo a nokedli szaggató: már így is sokkal türelmesebb és kedvesebb volt moh mercivel, mint kellett volna..... másrészt fordított helyzetben mercika szart volna moh fejére.....

mocskosmacska 2021.01.02. 21:38:25

Nézzünk szembe a ténnyel: Moht nem érdekli Merci.
Illetve Merci nem csalódhatott Mohba, mint barátban, mert soha nem voltak barátok.

Ármándójózsi 2021.01.02. 21:38:33

@Qqts: Nagyon nem tudja kezelni ezt a helyzetet, de ez már elment, a játék szempontjából, csak szarul jöhet ki ebből.

2021.01.02. 21:38:41

szlipka armand, szégyelld el magad, amiért nem pocsékoltál meg!:D

ha megpocsékolsz - azabaj!
ha nem pocsékolsz meg - azalegnagyobbbaj!:DDDDDDDDDDD

PYT 2021.01.02. 21:38:49

Szipkaarmand rúgjad már le magadról ezt a hülye tapadós passzív agresszív kisebbségi parazitááááát!!!!! Mert ez már qqqqqq*va uncsiiiii!

pomac 2021.01.02. 21:39:55

@Mók_Ica: merci csak foshik nem kakkant :D

Spitzbaue® 2021.01.02. 21:39:56

@vágtázó vadmalac: @PYT: Szipka vagy Szlipka? A szipka jobban teCCik egyébként.

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:40:12

@mocskosmacska: nem is értem miért mondják ezt a barátosdit. Gondolom nincs túl sok tapasztalatuk a barátságban sem

Mók_Ica 2021.01.02. 21:40:14

@Kosztarika: pontnyitva maradt még itt a gépen és át tudtam küldeni :))) nagyon jó az állás..... 88-12... :)))

@Niemandhäuser: daniella azért kiakadt, amikor az ő kapcsolatába "szólt" bele valaki...... imádom ezeket a jó kis kettős mércéket....

mocskosmacska 2021.01.02. 21:40:16

Essen ki már valamelyik! Vagy Merci vagy Moh, nekem kurva mindegy, csak ne ezzel menjen a műsoridő.

princejesus 2021.01.02. 21:40:27

Mohamed túl sokat kér bocsánatot. Szarna inkább a fejükre

malevil2050 2021.01.02. 21:40:42

Itt semmi de semmi fondorlat,ármány ,csel csak a nyavalygás meg sírás.

Qqts 2021.01.02. 21:40:43

Nyomd mar el magad Merciiii

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:41:00

@princejesus: Szerintem meglátta a családot és... ééééés... :DDDDDD

tvbuzi 2021.01.02. 21:41:17

Banyek, az öfi eddig csak Mersziékről szól

mocskosmacska 2021.01.02. 21:41:32

A szerkik mi miatt hiszik, ez ez bárkit is érdekel?

Cimili2 2021.01.02. 21:41:32

@tvbuzi: :)))))))) Pupu a hibás, mert nem szólt. :)))

PYT 2021.01.02. 21:41:57

@Mók_Ica: ez a baj, mert a hülyepitsa beszűkült molylepke-agya azt veszi le ebből is, hogy mégiscsak kell a hülyegyereknek... pedig nem.

GinaCsöcse 2021.01.02. 21:42:04

@Kiégett Hobbynyúl: Jó meglátás ! :D :D

"Meghúzzuk a határt ! NEM TÉGED MERCI BASZDMEG ! " :D

Spitzbaue® 2021.01.02. 21:42:09

Mostmár Mú a szemét, cserben hagyja a barátját, aki mellesleg meg akarja dugatni magát, és ha nem dugja meg, az cserben hagyás. Világosch?

Mók_Ica 2021.01.02. 21:42:17

@pomac: bocsi, akkor foscsizott volna moh fejére :DDDD

gyün a renáta balhé..... ó.... már félek.... romantikus és humoros..... fedezékbe!!!!

PYT 2021.01.02. 21:43:04

@pomac: imáááádom xdddddd

Spitzbaue® 2021.01.02. 21:43:24

De szimpatikus őszinte a Recska/Csulabá. Nem.

pomac 2021.01.02. 21:43:27

persze vicceskedni amikor kérted az jaándékot nem ezt montad :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:44:01

@tvbuzi: De neeem? :DDDDD Látszott az arcán a meglepődés akkor, na. :DDD
@GinaCsöcse: meghúzták, meg hát. xD

Kosztarika 2021.01.02. 21:44:05

Ugye nem fog megint köpni, csak úgy viccből??

Jaj, hogy polo lesz? Amivel a múltkor letörölte a mini Reniket?

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:44:15

@Mók_Ica: elfajult ez a dolog sajnos, Mó sem volt toppon.

barby03 2021.01.02. 21:45:14

Dani nagy igazságot mondott.... Szakadok

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 21:45:33

@tvbuzi: annál sokkal jobbat találtam ki.

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:45:39

Én egész nap abban parádéznék, hogy megpukkadjon!

Mók_Ica 2021.01.02. 21:45:41

fru lemerevedett.... és nem mer semmit csinálni......

2021.01.02. 21:45:48

@Niemandhäuser: ofisöl szlépka, legalábbis az adatlapja szerint, vátevör persze.:]

tvbuzi 2021.01.02. 21:46:00

Gina szemöldöke. Mr. Spock elmehet...

tvbuzi 2021.01.02. 21:46:23

Ez mitől morbid???

PYT 2021.01.02. 21:46:50

@Niemandhäuser: hát én azt honnan tunnám, tessa, csakis hallomásra támaszkodtam, simán lehet Szlipka, de a Szipka viccesebb ;ddd

Mók_Ica 2021.01.02. 21:46:51

minek ellenség frunak, ha ilyen szerelme van???

HufnágelSteve 2021.01.02. 21:46:53

Elfelejtettem milyen nap van. Rencsónak Grincs meggrincselésére jöttem meg.

Kosztarika 2021.01.02. 21:47:18

Rencsi nemcsak agressziv, debil is. Vigyorog, mint egy szellemi toprongy. Mert az.

PYT 2021.01.02. 21:47:34

@vágtázó vadmalac: nah, akkor már tdjuk, köszi malacka ;*

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:47:36

Ez nem morbid, igaza van Robinak. Nem vicces.
Örüljön hogy így fejezi ki? Mivaaan? Legközelebb levágott lófej lesz az ágyban?

mocskosmacska 2021.01.02. 21:47:45

Én nem érzem olyan tragédiának a pólót. Ha valaki között bizalom van, akkor ez vicces is lehet. Mondjuk Grincs és recska között nincs meg a bizalom.

Spitzbaue® 2021.01.02. 21:47:46

"Igazam van nekem, ne félj!
Aki rossz lesz felrúgom még!"

2021.01.02. 21:48:28

fru örüljön ennek a romantikus ajándéknak/meglepetésnek - kamerák nélkül alapjáraton egy állon verést fog kapni rönótól reggelente, és még meg is kell majd őszintén köszönnie.
#szépdologaszerelem

PYT 2021.01.02. 21:48:35

Juhujj, megy a Mordor megyei hétköznapok c. szappanopcsi xdddd

mocskosmacska 2021.01.02. 21:48:57

@Hedo a nokedli szaggató: A pólón Robi és Grincs van, amikor egymáshoz érnek.

PYT 2021.01.02. 21:49:06

Kedved? Én tetvest értettem, haljak meg xddddd

Mók_Ica 2021.01.02. 21:49:16

komolyan megfordult renáta fejében, hogy ezen fru majd röhögőgörcsöt kap és a nyakába borul???

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:49:30

Rencsikének érdekes elképzelései vannak mind a romantikáról, mind az udvarlásról és a viccről is. Katasztrófa ez a pali. Igaz, Grincs is az, szóval összeillenek. :D

GinaCsöcse 2021.01.02. 21:49:34

Nem változik a kapcsolat ? Elfogdja ilyennek ? EZ HÜLYE GRINCS !

tvbuzi 2021.01.02. 21:49:35

Kapcsolatukon nem változtat???

princejesus 2021.01.02. 21:49:51

Ahogy beharangozták azt hittem beleverte a pólóba, nagyobb vitát akartam

Spitzbaue® 2021.01.02. 21:49:54

@mocskosmacska: szerintem ez Recska nagy "győzelme", mert másban nem tud győzni, mást nem tud legyőzni.
Grú meg mentegeti. Ez Recska számára sem volt vicces, ez egy xar önigazolás volt.

PYT 2021.01.02. 21:50:37

@mocskosmacska: aaaaaz szép xdddddd

(Kedved =kedves / *jav. az előzőhöz)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:50:42

@princejesus: Én is erre gondoltam. Belőle kinéztem volna.

Cimili2 2021.01.02. 21:51:09

@Mók_Ica: marha vicces. de a lávcsi folytatódik.

Ármándójózsi 2021.01.02. 21:51:12

Akárki akármit mond, Peti kurva jól tolja és baromi vicces is.

HufnágelSteve 2021.01.02. 21:51:16

PP-vel megint kicsesztek, lila póló fölé banános álhawaii ing :D

Gyapjászati egérszippancs 2021.01.02. 21:51:21

Gyerekek, én már majdnem elkezdtem tisztelni Fru-t, hogy nem rúgta tökön azzal a lendülettel a lovagját, de mire ezt leírtam, épp elmondta a riportban, hogy elfogadja így...
Ennek nemcsak hogy elmentek otthonról, hanem a szomszéd galaxisba is költöztek.
Anyáért már jönnek a mentők...

Cimili2 2021.01.02. 21:51:45

pp triplát vett be.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:52:03

PP lassan agyvérzést kap élő adásban...

Mók_Ica 2021.01.02. 21:52:03

pp elszólta magát... megint durva különbség lesz az eredményben

Qqts 2021.01.02. 21:52:09

A jo budos besten lebenbe. Rencsula, te tenyleg ilyen gyoker vagy?

Ez a duma is beepul ide

mocskosmacska 2021.01.02. 21:52:31

PP remélem nem kap szívrohamot.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 21:52:41

@Mók_Ica: Nem baj, mi is erre tippeltünk. :DDD

mocskosmacska 2021.01.02. 21:52:44

Gina mindjárt rontást küld Bálintra.

Cimili2 2021.01.02. 21:52:47

@ppupu: akkó én nem szóltam. :))

mocskosmacska 2021.01.02. 21:53:05

@Mók_Ica: Mit mondott? Levettem a hangot, mert alszanak a gyerekek.

Mók_Ica 2021.01.02. 21:53:12

@Cimili2: nemhiába.... a humorhoz szükségeltetik némi intelligencia...... no, hát az renátának nincs.... szóval nem lepődtünk meg...

GinaCsöcse 2021.01.02. 21:53:15

Vannak ilyen faszik és nők a világban mint Recska és Grincs ?

HufnágelSteve 2021.01.02. 21:53:39

@Ármándójózsi: Általában jól tolja. Saját viccein is nevet legalább, bár néha más nem, de én is ilyen vagyok, így értékelem (az öltözködését nem).

tvbuzi 2021.01.02. 21:54:04

@GinaCsöcse: a hírekben és a bíróságon meg a börtönben

GinaCsöcse 2021.01.02. 21:54:15

@úgymond olvasó mmkk: Brooáfffffffffff ez énekes ez a fosgép ?

Mók_Ica 2021.01.02. 21:54:23

@mocskosmacska: nem tudom szó szerint idézni, de vmi meglepetésszerű eredményről beszélt...

PYT 2021.01.02. 21:54:38

Kegyetlenül gáz és szánalomra méltó ez a szegény szerencsétlen dricc... fájdalmas nézni is; csóri Bálint, ezt nap mint nap közelről viselni... brrrrrrr

Qqts 2021.01.02. 21:54:43

@mocskosmacska: PP ezt csak ironiabol csinalja. En vinnyogok rajta. Arad belole a guny

Spitzbaue® 2021.01.02. 21:55:11

@GinaCsöcse: Már a multkor is mikor Recska tahó módon kötekedett féltékenységében, már akkor is azt mondta Kuszafog, hogy ilyen egy igazi férfi. Wtf?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 21:55:13

@GinaCsöcse: végre észrevette valaki, mit csinálok itt kommentek óta.

PYT 2021.01.02. 21:55:41

@Mók_Ica: adja az a magasságos.... alig bírom kivárni ;dd

princejesus 2021.01.02. 21:56:08

@Qqts: Érezni rajta hogy mennyire lenézi a műsort, majdnem hogy ciki neki ott dolgozni

PYT 2021.01.02. 21:56:27

@Qqts: igeeeeeeen!!!! mondom, én odavagyok éete, mármint a humoráért ;))

MsIreneAdler 2021.01.02. 21:56:30

@GinaCsöcse: attól tartok igen, léteznek ilyen gyökerek.

Gyapjászati egérszippancs 2021.01.02. 21:56:31

(plíz, valaki homályosítson fel, hogy minek a rövidítése az ekg, na nem orvosi verzióban... valami egyetértést sejtek, de egy ideje gondolkozom már. szerintem erősen fogok a homlokomra csapni majd)
thx előre is :D

Adamadam 2021.01.02. 21:56:46

@Mók_Ica: csak nehogy az rtl manipulálja és Ginát küldjék vissza...

GinaCsöcse 2021.01.02. 21:56:52

@princejesus: De az X faktorban mint mentor egy szardarab ő is meg a nője is !

Mók_Ica 2021.01.02. 21:57:06

@PYT: én 85-15-ös eredményt várok..... de azt nagyon....

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 21:57:10

@GinaCsöcse: kő szívem megrepedt tőled :)))))

PYT 2021.01.02. 21:57:10

@princejesus: de ezt így s kell csinálni, ez egy ilyen műfaj, amihez pont ez kell

HufnágelSteve 2021.01.02. 21:57:35

@Niemandhäuser: Akkor én is az vagyok: hangos, kövér és elviselhetetlen ;)

PYT 2021.01.02. 21:57:58

@Mók_Ica: hhhi, én is, de maximum!!!! (inkább kicsit kevesebbet;))

Mók_Ica 2021.01.02. 21:58:05

@Adamadam: gondolod, hogy van erre esély?

GinaCsöcse 2021.01.02. 21:58:30

@úgymond olvasó mmkk: Fújok Neked egy szeretet rózsácskát !

Mók_Ica 2021.01.02. 21:58:38

@PYT: ennél már nem mertem durvábbat írni......

tvbuzi 2021.01.02. 21:59:09

@Gyapjászati egérszippancs: valamelyik lakó mondta egy másiknak, hogy egy ekg-n vannak amikor nagy volt az egyetértés

Adamadam 2021.01.02. 21:59:27

@Mók_Ica: meglepetés az lenne. Ha Bálint visszamegy 70-30-ra vagy 80-20-ra abban semmi meglepő nincs. PP nem tudom mi mást érthetne meglepetés alatt. Itt egyetlen meglepetés az lenne ha Gina menne vissza, de ez szerintem csak rtl-es manipulációval fordulhatna elő

csodalámpa 2021.01.02. 21:59:37

@Gyapjászati egérszippancs: az egy hullámosszon vagyunk/egyetértünk vella dialektusban (asszem a VV6-ban mondta talán Aurélió, hogy egy EKG-n van valakivel, akivel egyetértett valamiben)

PYT 2021.01.02. 21:59:38

@Adamadam: kizárt, abból public linching lenne Nagytétényen... ;pp

Cimili2 2021.01.02. 21:59:44

@Gyapjászati egérszippancs: ekg=1 hullámhosszon vagyunk, nekem is ez a véleményem. kb.ezt jelenti.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 21:59:54

@GinaCsöcse: jól van drága szívem, meglágyítottál, ígérem, ma már nem trollkodok többet :))

Mók_Ica 2021.01.02. 22:00:17

@Gyapjászati egérszippancs: korábbi vv-ben használta ezt egy ápolt, amikor azt akarta mondani, hogy egyetért, egy hullámhosszon vannak.... és ezt sikerült neki mondania neki: egy ekg-n vagyunk.... azóta az egyetértés itt a kommentlakók között az ekg-val kerül kifejezésre :DDD

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:00:20

@Adamadam: uh. Szerintem nagyon kilógna a lóláb. Úgy gondolom nem Ginának kellene menni, de Bálintnak meg maradnia kell. Ezt a követő tábor beli különbséget még Mercike sem tudja behozni.

PYT 2021.01.02. 22:01:02

@Qqts: én is, én iiis, ékágézlak nagyon :)

Adamadam 2021.01.02. 22:01:07

Én sem Ginát szeretném vissza természetesen. Talán ezt nem meri bevállalni az rtl, hogy ennyire belenyúl

mocskosmacska 2021.01.02. 22:01:10

korrekt úrinő..........hát ehhez már nem tudok mit hozzáfűzni

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:01:41

@Adamadam: ekg. Ahogy néztem a véleményeket, az egy nagyon durva belenyúlás lenne a csatorna részéről.

pomac 2021.01.02. 22:02:13

ezzel a gábor témával mindíg felsülnek de erőltetik:9

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:02:46

Gina nagyon gáz. Szekunder szégyenérzetem van.

Qqts 2021.01.02. 22:03:04

Le se tudta festeni, mert a masik szobaban ot festettek meg

PYT 2021.01.02. 22:03:10

@pomac: Bálint EPIC xdddd Dricc meg hogy erőlködik xdddddd

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:03:25

Gina banyek... érved sincs, de azért próbálkozol...

Mók_Ica 2021.01.02. 22:03:27

@Adamadam: szerintem is :) a százalékok nem is érdekesek...nem tudom megsaccolni, hogy a család mennyi szavazatot tud tolni dzsinára...

dzsina szánalmas....

PYT 2021.01.02. 22:04:11

@MsIreneAdler: vészesen olvadnak a dricc százalék-mutatói... xdddddd

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:04:23

"Igenis küzdeni fogok, ha kell a véremmel." :DDDDD
Remélem, eldugták a késeket. :DD

mocskosmacska 2021.01.02. 22:04:49

Gina most tényleg olyan, mint a gonosz boszorkány a mesékben.

tvbuzi 2021.01.02. 22:04:52

Mondott már valami konkrétumot Gina?

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 22:05:05

Gina ismét tudományosan megalapozta a mondanivalóját. Brit tudósok szintjén :)

Mók_Ica 2021.01.02. 22:05:07

ne forgasd ki a szavaimat, bálint!!! - by dzsina.... ez a nő milyen rendezvényen van??? miről beszél?? szánalmas.....

pomac 2021.01.02. 22:05:10

it úristenezik de tényleg nem mond semmit sem ..

GinaCsöcse 2021.01.02. 22:05:21

Gina nem az akivel értelmesen lehet vitatkozni :D

mocskosmacska 2021.01.02. 22:05:36

@tvbuzi: Nem. Csak a véleményét, hogy Bálint sunyi és színész.

csodalámpa 2021.01.02. 22:05:37

@Kiégett Hobbynyúl: Nem talál fogást Bálinton, ismeretlen és szokatlan neki, hogy nem üvölt vissza neki artikulátlanul, hanem nyugodtan, értelmesen beszél.

Cimili2 2021.01.02. 22:05:39

dzsina mennyi baromságot hordott össze.

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:05:43

Érvek nuku. A többieket ne kérdezzük, neked meg nem hiszek. Rencsi mi a toszt bólogat??? Ez szerinte Gina menete?

GinaCsöcse 2021.01.02. 22:06:04

Vivit mennyire érdekli bármi :D :D :D

Qqts 2021.01.02. 22:06:07

Rencsula bologat, azt nem tudja mirol hadoval Gina, de mindenkepp igaza van

mocskosmacska 2021.01.02. 22:06:08

Remélem, hogy gina 2-98-al esik ki.

Spitzbaue® 2021.01.02. 22:06:15

Ez tetszik, ezt alkalazni fogom: Ha semmi érvem nem lesz egy ember ellen, akkor azt fogom mondani, hogy ő nem emlékszik, miket mondott. Ha mondjak példát, akkor nagyon sokszor, megg hogy kérdezz meg másokat, igyál meg két sört, hajtsad a magadét, etc. Ez szánalmas, de nem lehet belekötni ;-) De.

kipcsak harcos 2021.01.02. 22:06:18

@vágtázó vadmalac: csalódtam, némileg a többiek avatarváltásában :D

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:06:40

@PYT: ajánlom is! Borzalmas. Fejezzék már be :)

mocskosmacska 2021.01.02. 22:06:55

Bálint hogy bírta ezt nyugodt fejjel kibírni?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:07:04

@Qqts: :DDDDD Rencsi azt se tudja, hol van. :D

Brazen01 2021.01.02. 22:07:19

Ez a nő egy tragédia. Buta, ostoba, proli. Nem is lehet komolyan venni.

HufnágelSteve 2021.01.02. 22:07:22

@ppupu: Igen, mivel színész, így színészkedik.

Spitzbaue® 2021.01.02. 22:07:23

@Qqts: Szerintem, ezek Recska "gondolatai" voltak. És az ő "indokai" is.

Mók_Ica 2021.01.02. 22:07:37

dzsinával olyan szópárbajozni, mint galambbal sakkozni...... felrugdossa a bábukat a táblán, odasz@rik és közben ugrál, hogy ő nyert...... én ezt láttam most....

mocskosmacska 2021.01.02. 22:08:02

Már recska is röhög ginán?

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 22:08:05

Dricc mikor ezt visszanézed, hogy Rencsi hogy röhögött rajtad... huuu dricc lesz

Gyapjászati egérszippancs 2021.01.02. 22:08:10

De drágák vagytok, annyian válaszoltatok. Amúgy erre nem számítottam. :D

Gina akkor bullshitet tolt, hogy csak pillogtam... :O Egyetlen konkrétum sem volt, egyetlen apró tényecske sem...
Ha ezek után Gina visszamegy (nem), még azt hiszi, hogy ez a jó.

Fru: "Bálint csőbehúz"... ezzel sem ugyanazt a műsort nézzük :D

Cimili2 2021.01.02. 22:08:10

@Mók_Ica: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:08:42

@mocskosmacska: szerintem már kiégett, belefáradt, megtört :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 22:08:44

@mocskosmacska: abban mondjuk tagadhatatlanul igaza van, hogy bálint színész, szerepelt az énb-ben. és mint tudjuk, oda csakis a színészmesterséget űzők krémje kerülhet be. az énb után már csak a veled is megtörténhet/segítség, bajban vagyok szintű műsorba kerülés lenne nagyobb dicsőség.

pomac 2021.01.02. 22:08:52

de bezzeg a poénos beszélgetéses levezetőt nem muttaják... na meg vivi kikérdezését sem ,lehet majd a bv ben.

mocskosmacska 2021.01.02. 22:08:54

Ginának az a baj, hogy Bálint elveszejtette az ő digóját?

Kosztarika 2021.01.02. 22:09:23

PP: ne áruljátok el Ginának, hogy én is szinészkedek.
Csipázom.:DD

Gyapjászati egérszippancs 2021.01.02. 22:09:38

Gina fénysebességgel felejtette el (szarta le) Amanda levelét...

Cimili2 2021.01.02. 22:09:55

Ja, légy hálás recskáéknak, h most te párbajozol.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:10:04

Ezt a barátságot tudjok folytatni... hát Gina, te se tudod, mi a barátság. :DDD
@mocskosmacska: Persze, ott beakadt a lemez.

Ármándójózsi 2021.01.02. 22:10:20

@ppupu: Gina most küzdötte le magát 10%-ra. Ettől még az is megrettent aki véletlenül rá nyomott.

Gyapjászati egérszippancs 2021.01.02. 22:10:26

...vagy nincs annyi agysejtje, hogy értelmezze...

Spitzbaue® 2021.01.02. 22:10:28

Rájöttem: Dani minimum kriptoroma, bármit is jelentsen ez!
(Én ismerem ennek a szónak a jelentését egyébként. :-)

2021.01.02. 22:10:32

renátó megint átadott egy garantált kiesést generáló kabalát! priceless:Đ

Kosztarika 2021.01.02. 22:10:40

Füldugókat bekészítettétek??
Zajártalom közeleg a villa felől.

Nbl 2021.01.02. 22:10:43

Ez a Gina még ostobább mint amilyennek eddig tartottam, pedig eddig sem néztem sokba.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:10:44

@úgymond olvasó mmkk: Bálint volt már víg színházas ku.va is. (by Renáta)

Mók_Ica 2021.01.02. 22:10:55

dzsina legjobb pillanatai..... khmkhmhm

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 22:11:09

@Ármándójózsi: Picsába... akkor nem nyerek a játékban. Én 17,5% raktam őt

tvbuzi 2021.01.02. 22:11:22

Végre láthattam Digót

Kosztarika 2021.01.02. 22:11:49

Ezek a legjobb pillanatai? Szégyen. Csicskagyász.

Mók_Ica 2021.01.02. 22:11:50

@Kosztarika: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hereverő heverő 2021.01.02. 22:11:51

@Cimili2: drága Cimili, joreggeltet :)

Spitzbaue® 2021.01.02. 22:11:55

VVaGina lexebb pillanatai: Dhííííígóóóóóóúúúúú!!!!!!!! Prájszlesz.

Ármándójózsi 2021.01.02. 22:13:15

Úgy látom már a szerkik is elengedték és rámennek a rekord különbségre.

Gyapjászati egérszippancs 2021.01.02. 22:13:17

Miután kiesett Amanda, egy-két adás erejéig elkezdett szimpatikus lenni Gina, de igen gyorsan visszaküzdötte magát még alacsonyabbra, mint volt... Elképesztő ez a nő... borzasztó tényleg... nincsenek is rá igazából szavak, az elemi fekete lyuk, vigyázni kell a studióban, be ne szippantsa az egészet... :D

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:13:24

@Kosztarika: ekg! A szám is tátva maradt!

pomac 2021.01.02. 22:13:41

ne izgulj amanda mindjárt ott lesz melletted :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:13:48

@Ármándójózsi: Innen is támogatom az ötletet. :DDDD

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 22:14:02

@Kiégett Hobbynyúl: szerintem azt eltévesztette a drága hölgy, az a PP

HufnágelSteve 2021.01.02. 22:14:02

Nem esett le, pedig drukkoltam, hogy eltörje az állkapcsát.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:14:19

@Kosztarika: A belépőjét a yakuzziba mégsem merték bevágni. :DDD

Kosztarika 2021.01.02. 22:14:34

Változtatnék a tippemen malacka! Bálint 100 százalék.

Mók_Ica 2021.01.02. 22:14:38

@Niemandhäuser: bármit is jelentsen, én ahogy értem, úgy ekg :))))

jöjjön a dricc...... mekkora arca van ennek a nőnek...... várom a végét és kiváncsi vagyok az arcára.... nem fogja érteni......

tvbuzi 2021.01.02. 22:14:48

Rencsiék szarnak rája

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:15:05

Bálint fejéről végre lerohadt a sapka :)

Spitzbaue® 2021.01.02. 22:15:32

@HufnágelSteve: A kripto előtag arra utal, hogy valaki pl. vagy roma vagy nem roma, de úgy viselkedik, mint a romák, és előnyben részesíti a romákat. Ld. még pl. a kriptozs!dó címszót.

pomac 2021.01.02. 22:16:16

ezek a legjobb pillanatok o.O

Ármándójózsi 2021.01.02. 22:16:35

Rencsiék szimpatikusan nem álltak oda, ezzel végleg kidöntötték a fejszét maguk alól.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:17:14

@Ármándójózsi: Ott örihari van, mert ők a jók, meg az őszinték. :D

malevil2050 2021.01.02. 22:17:22

A köv vv-re kolosi megígérte h a a ződ lámpa és a mágneszár szinkronba fog működni.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 22:17:26

diiiihiiiigooooohoooú ott van a tett helyszínén?

2021.01.02. 22:17:31

... vagy a kriptoszökevény, Ssss, figyelek!

Gyapjászati egérszippancs 2021.01.02. 22:18:08

@malevil2050: Így a tizedik évadra szerintem már nem is kell annyira elkapkodni, végülis minden alkalommal felkoppan rajta mindenki :D :D

HufnágelSteve 2021.01.02. 22:18:08

@Niemandhäuser: Én a kripto-t titkosnak ismertem, nem "ál"-nak. Dani szerintem valójában is az.

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 22:18:14

@malevil2050: :-DDD ki van csukva... a technika még nem olyan fejlett

Qqts 2021.01.02. 22:18:22

Balint megint a parbaj garbojaban van

tvbuzi 2021.01.02. 22:18:38

Na, akkor jöjjenek a százalékok

Spitzbaue® 2021.01.02. 22:18:44

Huhhha! Bálán nincs rajta a szerencsesapka meg a hajléktalanzakó! Mi lesz most?

Mók_Ica 2021.01.02. 22:19:07

@Cimili2: @tvbuzi: csak azért, mert ők is tudják, hogy bálint megy vissza..... úgyis találkoznak hamarosan :DDDD

Cimili2 2021.01.02. 22:19:19

@úgymond olvasó mmkk: nem látom, mindenkin maszk van. bár valakinek rikácsolja, h szeretlek.

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:19:44

Gina először van kint párbajon, remélem utoljára :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:19:49

@Mók_Ica: Aha, tényleeeeg. Az arcukra volt írva. :D

pomac 2021.01.02. 22:19:57

nem kell ordítani gina van mikroport :)

Mók_Ica 2021.01.02. 22:20:02

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: :DDDDDDDDDDDDDDDD nagyon röhögök :DDDDDD

tvbuzi 2021.01.02. 22:20:04

Ginából tananyag lesz

HufnágelSteve 2021.01.02. 22:20:34

Menjenek ki, Ginával ;)

Qqts 2021.01.02. 22:20:40

Gina, de hova menjenek?
Bocsanat Petikem
De hova menjenek?
GYERTEEEEEEK

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:20:42

@Niemandhäuser: viccelsz? Ő pucéran is visszamenne :)

Spitzbaue® 2021.01.02. 22:21:08

Szerencsétlen VVaGina őgy vislekedik, mint egy borjú, inkább mint egy disznó, aki nem tudja, hogy a vágóhídon van.

Mók_Ica 2021.01.02. 22:21:18

dzsinát fru képezte ki.....ez volt a tanács: mondjad, mondjad, ne hagyd szóhoz jutni, alázd le.....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:21:23

@MsIreneAdler: Akkor menne vissza igazán. Akkor aztán lenne 100%. :DDD

barby03 2021.01.02. 22:21:23

@úgymond olvasó mmkk: jajj, nem látom. Remélem Bálint beszól neki hogy nincs ott Digó xD

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 22:21:30

Gina elveszítette már a világot... amíg Bálintot mutatták lenyúlta PP összes cuccát és elszívta

mocskosmacska 2021.01.02. 22:21:32

Na, dehát drága Peti...

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:21:33

@Qqts: nem tudom... Először azt hittem, oda menjenek le hozzá!

Mók_Ica 2021.01.02. 22:21:49

@Qqts: pp kap erre is pirospontot :DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:21:57

@Mók_Ica: Azt elfelejtette hozzátenni, hogy ne ordíts, mert az hülyén mutat a képernyőn. :D

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:22:14

@Kiégett Hobbynyúl: aha, akkor ezek szerint te is láttad a zuhanyzós képét :D

Kosztarika 2021.01.02. 22:22:30

@úgymond olvasó mmkk:
Remélem ott van Diego, Lucával, jegygyűrűvel. Gina agyérgőrcs miatt menne haza.

tvbuzi 2021.01.02. 22:22:46

@Qqts: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ármándójózsi 2021.01.02. 22:23:03

Ki volt az a barom, aki azt mondta Ginának, hogy torkaszakadtából kell üvöltenie, akkor visszamegy???

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:23:35

@Mók_Ica: Ja, akkor ez a tattika része. :D
@ppupu: Sajnos... sajnos láttam. :D

Spitzbaue® 2021.01.02. 22:23:46

Már csak Recska arcát várom. De nagyon.
Meg a BV-t. Bár nem fogja ez a szerencsétlen czigánylyány érteni, hogy milyen rendezvényen is van. :-DDD

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:24:28

@Kiégett Hobbynyúl: nos igen, ez amolyan "aztakurva" pillanat volt, hozzá tarkóig szaladt szemöldökkel :D

Ego0123 2021.01.02. 22:24:37

Gyeeeertek! Gyeeeertek! Gyeeeertek!

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 22:24:51

diiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiiiiigoooooooooohoooooooooooooouuuuuuuuuuuuuu

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:24:57

@Ármándójózsi: gondolod ezt mondani kelk neki :D?

HufnágelSteve 2021.01.02. 22:25:14

@ppupu: Bálint meg a tuják között benn valami kendert lelt és szívott el, mert kissé belassult miközben vigyorog.

Gyapjászati egérszippancs 2021.01.02. 22:25:18

@Ármándójózsi: szerintem belülről jön... az mégrosszabb.

Ego0123 2021.01.02. 22:25:31

A család meg lefutott, hogy mi a baj, pedig csak Ginát utánoztam.

GinaCsöcse 2021.01.02. 22:25:37

@Ármándójózsi: Recska mondta neki, de magától is üvölt :)

Spitzbaue® 2021.01.02. 22:26:22

@HufnágelSteve: Hát igen, az eredeti latin/görög? jelentése már itt eltolódott egy kissé. A lényeg, hogy úgy csinál, mintha nem, de az utótagnak kedvez.

Mók_Ica 2021.01.02. 22:26:50

@Kiégett Hobbynyúl: renátától és frutól... eCCerre.... vagy mercitől....

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 22:27:14

@Niemandhäuser: Recskáék pontosan tudják, hogy nem Gina megy vissza

Spitzbaue® 2021.01.02. 22:28:27

@GinaCsöcse: Recska a legjobb Consiliere. Ezt mindenki tudja, aki már kis esett, és a következő két párbajon ki fog esni. Tehát önmaga is.

Qqts 2021.01.02. 22:28:55

Ez a parbaj legalabb szorakoztato

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:29:04

@ppupu: Előre sajnálom ebben az esetben. Persze Daniellát.
@Mók_Ica: Amanda pedig közben üti a fejét, hogy semmit nem értett meg a szerkesztői segítséggel írt leveléből. :D

Ármándójózsi 2021.01.02. 22:29:04

@ppupu: Hagyd el, ők már mindenképpen nyertek!
Egymást!
Muhhaahhaaahaaa...

pomac 2021.01.02. 22:29:29

@ppupu: ha visszamenne akkor kapna szívrohamot ,mert akkor kiderülne hogy nem ő fogy nyerni :DD

Kosztarika 2021.01.02. 22:29:34

Rájöttem, hogy imádom a reklámokat. Olyan csendesek.

Spitzbaue® 2021.01.02. 22:30:12

@ppupu: Akkor meg még érthetetlenebb számomra a viselkedésük. Szerintem egyébként, ennél elvakultabbak, magukat is becsapják, és ez a hazugság legmagasabb szintje.

Qqts 2021.01.02. 22:30:13

Hogy a faszba setaltassak kutyat ezek utan? GYERE GYEREEEEEE

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:30:28

@úgymond olvasó mmkk: ja van egy csepp esze, akkor igen :D

Mók_Ica 2021.01.02. 22:30:44

@Kiégett Hobbynyúl: nem volt miben "megtapadnia" az információnak..... csak ezért van :DDDD

pomac 2021.01.02. 22:31:41

@Qqts: vigyél kutyasípot :DD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:31:41

@Mók_Ica: Felírhatta volna a tenyerére... már ha el tudja olvasni. :D (Miket gondolok én, ejnye.)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 22:31:58

@Qqts: gyere áá gyere á gyereá gyereá gyere áááááááá

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 22:32:40

@MsIreneAdler: 1 hét múlva a temetőben lesz, ha dzsinán múlik :DDDDDD

Mók_Ica 2021.01.02. 22:32:51

dzsina az elejétől utálja bálintot..... nekem ez ovis viselkedésnek tűnik.... nincs hatással bálintra, ezért "húzkodja a haját".... mert valódi oka nincs arra, hogy ne kedvelje....vagy legalább elviselje...

2021.01.02. 22:32:55

tippök:

vágtázó vadmalac: bálint 67,5% gina 32,5%

Hereverő heverő: bálint 64% gina 36%

Ppupu: bálint 82,5% gina 17,5%

Kosztarika 71-29 (gondolom, bálint-gina arány)

Mók_ica: 85 - 15, dzsinát várja az uCCa ajtó :DDD

MsIreneAdler: Bálint : 78% Gina: 22%

Kiégett hobbynyúl: Bálint 82,17% Gina 17,83%

Tvbuzi: Bayern - München 35-85 ???:D

gyapjszati egérszippancs: Bálint: 82,5% Gina: 17,5%
A jutalomról lemondok egy lelkes önkéntes részére. :D

No Maam területi képviselő: 93 - 7 Ginának!

Hedo: 90-10 (gondolom, bálint-gina)

Fu szekh li: Bálint 72,6 % gina 27,3%

Pamutbojt: 20-500 vát???:D

Qqts 2021.01.02. 22:33:20

GYEREEEE ™ Ⓡ©

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:34:30

@úgymond olvasó mmkk: Á, már az országból is kimenekítették. Nyaral valahol a Bahamákon.

HufnágelSteve 2021.01.02. 22:34:58

@vágtázó vadmalac: Pamutbojt csak Ginát idézte, hogy ellene mi lenne az eredmény.

Cimili2 2021.01.02. 22:35:14

kurva hálás bálintnak, amiért cipelte helyette azt a 16 kilós súlyt, amit miatta kaptak büntiből.

Qqts 2021.01.02. 22:35:29

GYERE RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

GYEREEEEE!

Mók_Ica 2021.01.02. 22:35:45

@vágtázó vadmalac: szuper vagy :))) most már csak azt várjuk, hogy mi lesz a kiesési százaléka dzsinának :DDDDD

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:36:05

Jesszusom erre büszke! 5 litert! (facepalm)

pomac 2021.01.02. 22:36:10

le a melltartót :DDD ..hagyd fenn.. nagy volt :)

Ármándójózsi 2021.01.02. 22:36:26

@Qqts: Másodiknál kimaradt a copyright.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:36:33

Gina még mindig vakon van. :DDDDDDDDDD

csodalámpa 2021.01.02. 22:36:43

Tyú, Gina már a közönséggel is veszekszik :D

tvbuzi 2021.01.02. 22:36:44

Jöjjenek már a százalékok

Mók_Ica 2021.01.02. 22:37:08

nincsenek szavaim...... szekunder szégyen kimaxolva......
no, kimondta..... dzsina nem érdekli bálintot.... ez a baja..... kimondta!!! :DDDDD

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 22:37:11

GYERE RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE™️®️©️

Qqts 2021.01.02. 22:37:25

Emlekszem mindenre, csak arra nem, hogy epp en festettem le a ket seggu Driccmadarat, amikor szerintem o festette meg budosnek Gabort! Mondtam mar h GYERE?!!!!

Mar a kozonseggel is vitazik

Cimili2 2021.01.02. 22:37:54

na már azzal vádolja bálintot, h alkoholista. hú, baz de közönséges. jól mondja most bálint közben, h ciki. :)))

Spitzbaue® 2021.01.02. 22:38:02

Röhögök ezen a párbajon. Kínomban?

Qqts 2021.01.02. 22:38:18

@Ármándójózsi: GYERE VEEEEDJEGY ™️®️©️

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:38:29

@Mók_Ica: :DDD Ki. Lebukott, mint a kacsa...
Ezt a viselkedést egyébként tanulják valahol a kisebbségnél?
Pedig lehetne értelmes romát is beválogatni. Ott volt pl. Fecó, még Attila mellett.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 22:38:40

gyere baby, kend be a mellem! vagy ez nem az a műsor?

Ego0123 2021.01.02. 22:38:41

@Niemandhäuser: Nem, nagyon jó !!! Prodokatív..

Hagebutte 2021.01.02. 22:38:52

Gina azt hiszi, hogy a Mónika showban van

tvbuzi 2021.01.02. 22:38:54

Én már meguntam a párbajt

Jack stereo 2021.01.02. 22:38:54

Maunikasóóó.Atya èg

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 22:38:56

Ez a "dricc" bekerül az értelmező kéziszótárba

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:39:06

@Cimili2: Mennyire nem érzi, hogy gáz a viselkedése.

Mók_Ica 2021.01.02. 22:39:07

@Niemandhäuser: @MsIreneAdler: prodokatív..... hhöhöhhöhöhö..... dzsina nem kicsit izzadtság-szagú......

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:39:08

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: most miért na na? Mit tettem?
Gyere gyere mondd csak meg :)!!!

Kosztarika 2021.01.02. 22:40:04

@Kosztarika:
A telefonom okosabb, mint Gina, nem kicsit.
*prodokativ

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 22:40:12

Na jó mindenki mongyon le és jöjjenek a szavazások

Ginának meg valaki tömje már be a pofáját

Lilith.Inanna.1 2021.01.02. 22:40:15

@Mók_Ica: Elvette a jatekszeret,ezert nem birja elviselni.Meg csak eselyt sem ad neku,meg sem probalja.
Balintra voksoltam,de azt gondolom kellene Gina karakter a villaba.
Bar idonkent megnevettet,de nem tudnek vele egyutt elni.Jatek szempontjabol kellene,hogy ne fulladjon dog unalomba. :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:40:18

Hú, már két ember kell a kortárs beszédhez. :DDD

Mók_Ica 2021.01.02. 22:40:21

renáta és fru már gyászol :DDDDD feketében vannak dzsina emlékére!!! és digo.... pfffff

pomac 2021.01.02. 22:40:23

na látom gyászba öltöztek csak tudják hogy nem megy vissza :)

2021.01.02. 22:40:36

@MsIreneAdler: Én már senki vagyok,? Engem már meg se akarnak ölni?!!

Spitzbaue® 2021.01.02. 22:40:54

Recska, egy kötsög vagy. De ezt te is tudod, büszle is vagy rá. A felsorolt selejtek "tábora" összesen incs akkora, mint Bála táborának a felének a negyede.

Mók_Ica 2021.01.02. 22:41:21

@Lilith.Inanna.1: erre ott marad fru :DDD ne aggódj, lesz még balhé bent!

Cimili2 2021.01.02. 22:41:21

na amanda táborát kérni, h szavazzanak dzsinára, a hét vicce. :DDDDDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:41:45

Ők együtt mentek be, együtt mennek ki. Hallottátok. Mekkora lenne, ha kiesne még egy ember, csak úgy. :D

Nbl 2021.01.02. 22:42:08

Frunátó meg Gina megfogadta, h együtt jöttek, együtt mennek, akkor ha most Gina megy, megy utána a kancigi is?

tvbuzi 2021.01.02. 22:42:17

Százalékok, gyerteeeeeeek!

2021.01.02. 22:42:24

rönó: megfogadtuk együtt jöttünk, együtt megyünk.

ezek szerint, ha most kiesik a varnyú hölgy, frunátóék is kisétálnak végre?*.*

szép lenne.;]

csodalámpa 2021.01.02. 22:42:38

@pomac: sztem ez már akkor egyértelmű volt számukra, amikor kiküldték....

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:42:59

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: :D :D
Azt hittem már valami rosszat mondtam.

Cimili2 2021.01.02. 22:43:08

dzsina már most idegroncs.

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 22:43:15

a következő párbajkor a rendőrséget sok helyszínre hívják ki, mert a nagymamák nem találják a mobiljukat

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:43:16

@csodalámpa: Szerintem csak akkor, amikor ez a marharépa Bálintot hívta ki. :D

tvbuzi 2021.01.02. 22:43:21

Idegállapotban vagyok

pomac 2021.01.02. 22:43:23

@csodalámpa: tudták ,de nem sejtették :)

Spitzbaue® 2021.01.02. 22:43:28

Szerintem meg lesz neki a 20%.

Ego0123 2021.01.02. 22:43:39

Gina idegállapotba van

Mók_Ica 2021.01.02. 22:43:46

@Cimili2: mi is....csak mi dzsinától :DDD

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:44:08

Gyere eredmény, gyere :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:44:08

@Niemandhäuser: Sajnálni fogom. Nem érdemelt ennyit.

pomac 2021.01.02. 22:44:09

vajon lesz ölelkezés az eredmények után vagy vendetta lesz :)

PYT 2021.01.02. 22:44:25

@Niemandhäuser: jaja, a merdzsó-szavazatokkal együtt....

tvbuzi 2021.01.02. 22:44:28

Mindjárt elájulok

Mók_Ica 2021.01.02. 22:44:33

@tvbuzi: én is..... legyen kevesebb, mint 20% dzsinának....

Adamadam 2021.01.02. 22:44:36

Rekordszámú szavazat

Qqts 2021.01.02. 22:44:48

GYERE EREDMEEEENY

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:44:49

Upsz. Megint rekordszámú szavazat.

HufnágelSteve 2021.01.02. 22:44:52

@ppupu: Dani nem értette PP oltását :)

malevil2050 2021.01.02. 22:45:02

gigászok meg feszültség?????? rekord szavazat?????

PYT 2021.01.02. 22:45:09

Gyerünk százaléééék!!!!!!

Nbl 2021.01.02. 22:45:11

Szállj el, driccmadár,
dricc, dricc driccleány

2021.01.02. 22:45:18

Gyerekek, én már mindenképpen nyertem

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 22:45:36

minden párbajon rekordszavazat van?

PYT 2021.01.02. 22:45:40

Na neeeeeeeee!!!!!!! Elhisszük ezt?

Kosztarika 2021.01.02. 22:45:45

Igen, Igen, igen. BÁLINT! :)))))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:45:52

68,16-31,84... káááár. AZért szép volt Bálint így is. :DDDD

Cimili2 2021.01.02. 22:45:52

ez az bálint!! :)))))))))

Ego0123 2021.01.02. 22:46:12

Merci hozott 20%-ot

Mók_Ica 2021.01.02. 22:46:25

dzsina úgy ugrott fel,mintha ő nyert volna...
csalódott vagyok a százalékok miatt.....

Nbl 2021.01.02. 22:46:35

Most pedig lássuk a benti fejeket.

princejesus 2021.01.02. 22:46:36

Nem baj Gina már így is nyert egy Digot

Ármándójózsi 2021.01.02. 22:47:00

@PYT: Nem igazán. Engem is nagyon meglepett. Túl sok ez ennek a nem mondom ki kinek.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 22:47:03

többet vártam bálint szavazóitól

malevil2050 2021.01.02. 22:47:04

Mecsoda meglepetés!!!!!!!!!!! ki gondolta vóna!!!!!!!!!!!!!

pomac 2021.01.02. 22:47:06

jobb itt kinn ginának ,majd belátja ő is ..

Cimili2 2021.01.02. 22:47:23

és okosan nem reagált dzsina beszólására. sőt rá se nézett.

Qqts 2021.01.02. 22:47:25

@Fu Szekh Li: GYERE RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

GYERE MENJEL VISSZA

PYT 2021.01.02. 22:47:33

@Kiégett Hobbynyúl: a merdzsó-effekt.... Enélkül jó, ha 5%-a lett volna

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:47:36

@úgymond olvasó mmkk: Szerintem Mercike szavazói közül álltak oda.

Mók_Ica 2021.01.02. 22:47:44

igen, őrületes pillanatokat okozott nekünk dzsina..... még jó, hogy nem őrültünk meg.... :DDDD

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 22:48:02

@vágtázó vadmalac: Te beépített vagy az RTL-től. :)) Gratula
@Hereverő heverő: te is gyanús vagy

GinaCsöcse 2021.01.02. 22:48:11

a svédek a dánok és bantuk Ginára szavaztak...

Brazen01 2021.01.02. 22:48:17

Sokkal szorosabb volt, mint gondoltam.

HufnágelSteve 2021.01.02. 22:48:32

A tippelést indító járt legközelebb.

Kosztarika 2021.01.02. 22:48:40

Ha riporter lennék, ilyen interjúalanyra vágynék, amilyen Gina. Olyan szépen, összeszedetten, kultúráltan fogalmaz és mindenre tudja a választ. :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:48:41

@PYT: Kb.
@Mók_Ica: Olyan vagy, de most tényleg. :D Ilyenkor együtt kell érezni a kiesővel, mint gyengébbel. Ja nem. :D

2021.01.02. 22:48:49

dupla győzelem!!!!!!:D

bálint 68,16 % - koszlidérc 31, 84 %

bálint nyert, a tippmikszet meg vágtázó vadmalacz úrfi húzta be!:'D

tippök:

vágtázó vadmalac: bálint 67,5% gina 32,5%

Hereverő heverő: bálint 64% gina 36%

Ppupu: bálint 82,5% gina 17,5%

Kosztarika 71-29 (gondolom, bálint-gina arány)

Mók_ica: 85 - 15, dzsinát várja az uCCa ajtó :DDD

MsIreneAdler: Bálint : 78% Gina: 22%

Kiégett hobbynyúl: Bálint 82,17% Gina 17,83%

Tvbuzi: Bayern - München 35-85 ???:D

gyapjszati egérszippancs: Bálint: 82,5% Gina: 17,5%
A jutalomról lemondok egy lelkes önkéntes részére. :D

No Maam területi képviselő: 93 - 7 Ginának!

Hedo: 90-10 (gondolom, bálint-gina)

Fu szekh li: Bálint 72,6 % gina 27,3%

Pamutbojt: 20-500 vát???:D

Mók_Ica 2021.01.02. 22:48:57

vajon mit tanult dzsina bent??

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 22:49:00

semmi izgalom nincs ebben az évadban, eh

2021.01.02. 22:49:03

Mit csodálkoztok? Népszerű lány Az itteni jelmezbálon is ketten Ginának öltöztek :)

Ego0123 2021.01.02. 22:49:05

és majd jön a döbbenet, hogy mekkora barom volt

Cimili2 2021.01.02. 22:49:09

és az álompárnak most se fog leesni, h miért nem a dzsina megy vissza.

GinaCsöcse 2021.01.02. 22:49:20

Búcsúzom Tesók, holnaptól nem vagyok ezen a néven :( :D

Ego0123 2021.01.02. 22:49:47

Ez jó: Vár téged az utca.

Lilith.Inanna.1 2021.01.02. 22:49:47

Jol van,akkor a kovetkezo legyen Fru.O nem sokat tesz a musorhoz.Egyszersem tudott megnevettetni,szamomra kozombos.

Spitzbaue® 2021.01.02. 22:49:57

"Dzsina! Vár téged az utca!"

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:50:03

@Cimili2: Nem hát. Megint a nézők a hülyék. :D

Qqts 2021.01.02. 22:50:19

@GinaCsöcse: ne bankodj, lehetsz meg DaniPocse

Mók_Ica 2021.01.02. 22:50:23

@vágtázó vadmalac: és heverő..... bunda :DDDDDDD

Brazen01 2021.01.02. 22:50:46

Vár téged az utca...ez freudi.

2021.01.02. 22:50:47

Én újraszámlálást kérek!

Nbl 2021.01.02. 22:51:06

Lássuk René, elég férfi vagy-e, h megtartsd a fogadalmatokat vagy csak egy csicskaverébgeci vagy mint ahogy eddig is sejteni lehetett?

Cimili2 2021.01.02. 22:51:28

akkor ma bulika lesz a vellában.

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:51:38

Bálint... 68 harmincVALAMENNYI :) ejj, ne kelljen megbánnom, hogy rád szavaztam :)

Mók_Ica 2021.01.02. 22:51:45

@tvbuzi: meggyógyítunk :))))

@GinaCsöcse: fru csöcse vagy esetleg dani pöcse???

tvbuzi 2021.01.02. 22:51:51

Fru megbánta már, hogy nem Bálint babája lett?

Mittudomki 2021.01.02. 22:52:02

Rencsi már mindenki f.szával elverte a csalánt..ideje elökapni a sajátot is :D

Spitzbaue® 2021.01.02. 22:52:05

Szerintem a BV-t ma lovári nyelven magyar felirattal adják.

tvbuzi 2021.01.02. 22:52:42

@MsIreneAdler: a tizedre mondta a harmincvalamennyit

PYT 2021.01.02. 22:53:34

@Qqts: mondanám, hogy F*CKYEAH™️®️©️... de hol marad a YEAH™️®️©️..?

Kosztarika 2021.01.02. 22:53:38

Jó hír Alanyának, megúszta a mérlegelést.
Nagggyon égő lett volna, mert az adatlapjára kevesebbet írt.

Mók_Ica 2021.01.02. 22:53:39

@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: nem akarták, hogy amandánál is kevesebb legyen a százaléka.... nem lett volna polkorrekt.... :DDDD egyébként meg mindegy is, lényeg, hogy dzsina kint van....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:53:40

@tvbuzi: Neeeem, dehogy, csak nagyon.
@Mittudomki: Mit nézel ki belőle? Majd betolja maga elé Grincset, mint bástyát, aztán bizonygatja, hogy ő maga a legerősebb. :D

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 22:54:07

@Mittudomki: ott egye meg a fene a penészes sajt szagú lankadt mócsingot fru seggében

GinaCsöcse 2021.01.02. 22:54:29

@Qqts: Nem bánkódok, ez egy új kezdete számomra...
Csak el ne felejtsem ! :D

Ármándójózsi 2021.01.02. 22:54:46

Na, visszagyüttem számítósgépre. :)
Meglep ez a szavazati arány, el nem tudom képzelni ki az aki képes volt Ginára nyomni, szeretnék egy ilyen embert élőben látni, hogy csodálhassam az értékrendjét... :/

etikette 2021.01.02. 22:55:34

Renatoek kopni nyelni nem tudnak a hir hallatan?

PYT 2021.01.02. 22:55:44

@Mittudomki: még van neki egy, a háziállatkája, gonosztörpe-grincs, most őt küldi csatába maga helyett... de csakis udvariasságból (women first) vagy ez nem így van....?

GinaCsöcse 2021.01.02. 22:56:02

@Hedo a nokedli szaggató: Olyan Színesen (és szagosan:) írod le a dolgokat, szinte látom magam előtt , ahogy tolja maga előtt Frut és ki ki csusszan belőle :D

Kosztarika 2021.01.02. 22:56:20

@etikette:
Ezért köptek már tegnap.

etikette 2021.01.02. 22:56:45

@Ármándójózsi: gondolom a tesok...csalad...baratok...kollegak

PYT 2021.01.02. 22:56:47

@Hedo a nokedli szaggató: én "Ancsacsöcsére" dobnék egy voksot, ha már... ;)

Cimili2 2021.01.02. 22:56:49

@Ármándójózsi: hidd el sokan vannak. és egyre többen lesznek. :((

Nbl 2021.01.02. 22:56:59

@Cimili2: Sztem már kezdenek sejteni valamit, legalábbis a gonosz törpe mindenképpen ... esze neki sincs túl sok, de René az egójától nem is lát, hiszen akinek olyan komoly baráti köre van mint neki, annak csak igaza lehet. Szóval valszeg kapisgálnak már valamit, csak innen már nem nagyon lehet visszajönni ... ha most vezekelni kezdenének, szted bárki elhinné, h őszinték?

pomac 2021.01.02. 22:57:12

@Kiégett Hobbynyúl: ha nem lehet szerezni lila kendőt akko csak fru hátsóját tologathatja csak ,ameddig van ideje :)

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:57:38

@GinaCsöcse: hiányozni fogsz! Válassz most már valami tartósabb nevet. Pl Bálint valamelyik teszrészét tudom ajánlani :)

PYT 2021.01.02. 22:57:39

@etikette: már mindkettőn túl vannak... (tegnapi Belevaló) ;pp

Ármándójózsi 2021.01.02. 22:57:41

@Mók_Ica: @etikette: @Cimili2: Visszavonom!!! Akkor mégsem szeretnék találkozni...

Mók_Ica 2021.01.02. 22:57:48

@etikette: kollégák??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

GinaCsöcse 2021.01.02. 22:58:00

@PYT: NEm lesz több csöcs! Lehet avatár se lesz csak nick :)

PYT 2021.01.02. 22:58:15

@MsIreneAdler: mondom, Ancsa, ő tuti itt lesz a végéig ;)

PYT 2021.01.02. 22:58:49

@GinaCsöcse: jaaa, akkor legyen az eredeti, azt már megszoktuk ;)

GinaCsöcse 2021.01.02. 22:58:51

@MsIreneAdler: Szerintem azért rájöttök ! A Nickből is, DE a stíl nem változik ! :D

Spitzbaue® 2021.01.02. 22:58:59

Akármit is mondtok, Dzsina sokat tett azért, hogy az átlagnéző vélemenye megvéltozzon a cigányságról.....

Akinek, nem volt véleménye, annak lett egy elég negatłv képe, akinek rossz véleménye volt, annak még rosszabb lett.

MsIreneAdler 2021.01.02. 22:59:11

@PYT: igen! AncsaBoltiCsöcse :)

tvbuzi 2021.01.02. 22:59:15

@Mók_Ica: közmunkások is kollégák, nem?

etikette 2021.01.02. 22:59:31

@PYT: igen sajnos lattam...broaf

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 22:59:36

@pomac: Még két hét. Vagy neki, vagy Grincsnek. :D

Ármándójózsi 2021.01.02. 22:59:51

Amúúúgy én már nem bírom a folyamatos izgalmakat ezt a kurva stresszt minden áldott este és még akkor holnap erre vagy inkább e helyett jön az NFL utolsó fordulója, kész...

Mók_Ica 2021.01.02. 23:00:15

@Niemandhäuser: nagyon röhögök :DDDD (pedig ez nem vicc..... )

Mittudomki 2021.01.02. 23:00:19

@PYT: Itt most Móh-Rencsi párbaj lesz..Fru kicsit eltünik most a balfenéken,de mivel a fantasztikus 2 es lehetöséget lát a 7 es megbomlására Dani által,így hogy maguk mellé állítsák a villa "alfáját" meglovagolva ezt a hullámot Móhra fognak rácsúszni.

GinaCsöcse 2021.01.02. 23:00:25

@úgymond olvasó mmkk: Látlak Téged ! Puszi, lávcsi ! :)

2021.01.02. 23:00:47

@Ármándójózsi: "szeretnék egy ilyen embert élőben látni, hogy csodálhassam az értékrendjét."

Ármándó, miért akarsz ilyen késői órán a hős/népszínház/bérkocsis etc. utcákban, vagy az avason sétálgatni?:D nem vagy te egy kissé szuicid?:D

Mók_Ica 2021.01.02. 23:01:01

@tvbuzi: én kérek elnézést... :DDDD

GinaCsöcse 2021.01.02. 23:01:01

NA gyün győzi armandó :(

Pamutbojt 2021.01.02. 23:01:16

@vágtázó vadmalac: A 20-500-at egyszer Gina mondta, amikor esélyt latolgatott.

Cimili2 2021.01.02. 23:01:31

@Nbl: de már múltkor is ezt hittük többen, és mégse tanult a dolgokból. abban igazad van, h az egója nagy. és az lesz a veszte.

PYT 2021.01.02. 23:02:13

@Nbl: te is tudod a választ, tesa.....

Ármándójózsi 2021.01.02. 23:02:40

@vágtázó vadmalac: Oké, oké, ebbe én is csak későn gondoltam bele...
De már mindent is visszavontam.

Cimili2 2021.01.02. 23:02:47

na te h... hozé, add csak alá a lovat azzal, h nagyon jól játszottál.

Ego0123 2021.01.02. 23:02:48

Most esik le a hülyének lassan

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 23:03:07

hááááát ez a báj tezstvéreim, hogy Gyűszű ilyeneket mond VVaGinának, hogy milyen jól játszott...

Mók_Ica 2021.01.02. 23:03:12

sír-zokog..... azt hitte itt az igazság ideje..... hát az itt van, csak dzsina nem tudja milyen rendezvényen van......

PYT 2021.01.02. 23:03:12

@vágtázó vadmalac: xddddddd veszélyes környékek ezek

MsIreneAdler 2021.01.02. 23:03:37

Ja az a baj Bálinttal, hogy gondolkodik? Jól értem? :D

GinaCsöcse 2021.01.02. 23:03:40

Felháborító ez a Bálint : ÁTGONDOLJA amit mond vagy tesz !

Cimili2 2021.01.02. 23:03:44

igazi mesterséges színész- by dzsina

PYT 2021.01.02. 23:03:50

@Mók_Ica: valaki megmondhatná már neki, hogy Ő MAGA A DRICC xdddd

Ármándójózsi 2021.01.02. 23:03:59

@Qqts: Na, ez sem nekem szól, gondolom... :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 23:04:02

@Mók_Ica: Az igazság megmutatkozott, csak ezt Gina nem érti. :D

2021.01.02. 23:04:08

@Niemandhäuser: ehhez masszívan tesz hozzá a többi varnyú is odabent (rönó, dani, merdzsó).

avagy ld. egy korábbi elmélkedő hsz-emet:

hogyvolt.blog.hu/2021/01/01/valo_vilag_10x48_van_uj_posztcsi/full_commentlist/1#c39539812

Kosztarika 2021.01.02. 23:04:09

Gina pihenni fog. Egyem a szivét, agyon dolgozta magát. Beírtam a naptáramba, holnap 5 percen keresztül sajnálni fogom.

Nbl 2021.01.02. 23:04:14

Hozé szerint Gina önmagát adta, mikor az első nap a csöcseit mutogatta, eszerint Gina mindig mindenhol a csöcseit mutogatja?

tvbuzi 2021.01.02. 23:04:29

Győző minden kiesőnek benyal?

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 23:04:42

Mi a bánatot akar kipihenni????

Brazen01 2021.01.02. 23:04:56

Könyörgöm. Ez egy játék!! Miért is kellene őszintének lenni? Tiszta szívből játszani? “Tiszta a lelke”. Szépen ki is rakták. 10-edik évad, s még ennyire idióta??

GinaCsöcse 2021.01.02. 23:05:06

Ez a dricc a grif és vicc keveréke vagy mifaszom ?

MsIreneAdler 2021.01.02. 23:05:24

@GinaCsöcse: látom, alámtetted megint :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 23:05:37

@Kosztarika: Halálra dógozta magát szerencsétlen, se éjjele se nappala ... sztem a TAJ kártyája se érvényes

hereverő heverő 2021.01.02. 23:05:53

Ah alvás. Joccakát mindenkinek!

Cimili neked 1000 puszi

Mók_Ica 2021.01.02. 23:05:53

győzi is részrehajló..... ezután mindent megbocsátok pp-nek és még ancsa beszólásait is elnézem......
hogy mondhat ilyet ez a marharépa, hogy beja asszony nem nézi tovább a vv-t, mert dzsina kiesett??? na, pl. győzi egész családja dzsinára szavazott.....

tvbuzi 2021.01.02. 23:06:09

@GinaCsöcse: nem tudja kimondani, hogy Griff

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 23:06:13

És Dani sebzett vaddisznóként hörög.. epic

etikette 2021.01.02. 23:06:18

Renato essen ki mihamarabb, ugy megneznem a kovetomusorban (jottem,lattam,koptem) ahogy a Fruzsifamilinal ebedel vasarnaponkent. Mise utan.

Nbl 2021.01.02. 23:06:20

@Cimili2: Már a múltkor is késő lett volna :)

Spitzbaue® 2021.01.02. 23:06:25

Baja asszony minősítette magát!
De szerintem, ezt Gőzeke hazudgálta be most.
Baja asszony nem ilyen hülye. Meg van még kinek drukkolni: Recska, Merci, legrosszabb esetben Daniella.

Cimili2 2021.01.02. 23:06:31

ójajjj, béja asszony nem fogja nézni, mert kiesett a legnagyobb kedvence. erről beszéltem, nagy az a család.

Ármándójózsi 2021.01.02. 23:06:31

@ppupu: A mije??? Gondold meg mit írsz. :DDD

PYT 2021.01.02. 23:06:47

@Brazen01: ennyire.... De ha legalább tényleg olyan lenne, amilyennek mondja/látja vagy láttatni akarja magát... sajnos a közelében sincs.

PYT 2021.01.02. 23:08:02

@Cimili2: de szerencsére még mindíg nincsenek "elegen".. (thanks God) ;)

MsIreneAdler 2021.01.02. 23:08:26

@Mók_Ica: ez ilyen túlzás. Ők ilyenek. Az meg, hogy részrehajló abszolút érthető. Ginával egy tőről fajadnak.

Cimili2 2021.01.02. 23:08:44

@hereverő heverő: jó éjt kedvenc heverőm!! :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 23:08:52

Vivi gondosan ott kószált Bálint körül, hátha a driccre kerül...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.01.02. 23:09:07

Fru arca mikor visszater Balint, oscar dij a dramakiralynonek.
Reni az osszefoglaloba tok jo fej volt.
Ja nem.
Fruval barmit megtehet a kancigany, akkor is szeretni fogja, ezert is oscar.

pomac 2021.01.02. 23:09:18

baszomaamézescsuprotmicimackóvaleggyütt gina :)

Nbl 2021.01.02. 23:09:30

@etikette: Hát bazze, jah ... nemtom Frufru családja milyen (nem emléxem a karácsonyi beköszönésükre, annál unalmasabb VV adás még nem volt ebben a szériában), de azért megnézném a fejüket amikor megjelenik ez a veréb.

Mók_Ica 2021.01.02. 23:09:55

@MsIreneAdler: azt értem.... a tőről fakadást..... csak annyira nem mondogathatná..... de hát neki sem sok agysejtje van.....

no, renátától búcsúzik.....

PYT 2021.01.02. 23:10:06

@Mók_Ica: de mit vártá' tőlük Mókikám? A vírek összetartanak ;)

pomac 2021.01.02. 23:10:07

@ppupu: eggyütt is aludtak :)

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 23:10:12

recskától búcsúzik? hát és a csalódás, more?

Cimili2 2021.01.02. 23:10:59

@Mók_Ica: "marharépa ":DDDDDDDDDDDDDDDD

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 23:11:02

@ppupu: vivi meg fogja kapni a métetes kékerest! Nem kell neki motoros sárga színű virsli! Ügyes vagy vivike, hajrá

Mók_Ica 2021.01.02. 23:11:16

@Hedo a nokedli szaggató: nem, daniella...... de elég nyugodtan aludt mellette virdzsi... meg sem moccant.... :DDDD

pomac 2021.01.02. 23:11:18

csak nem derült ki megint mi az a driccmadár :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 23:11:27

beja asszony megmondta, győző krónikus hazudozó.

PYT 2021.01.02. 23:11:32

@Mók_Ica: nem kell sokáig várnia a talira.... jó, nem a döntőben, de azt ő se gondolta komolyan xdd

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 23:11:35

Gina kiválóan alkalmas lenne a BV vezetésére. Az esze meg van hozzá.

Kosztarika 2021.01.02. 23:12:21

Tegnap még Renátóban csalódott a legnagyobbat, ma búcsúzik tőle, drága barátom, köszönöm, hogy mindig támogattál, majd kint... pfejjj

Ármándójózsi 2021.01.02. 23:12:41

@hereverő heverő: Ne írj álmodban, az olyan, mint amikor én írtam részegen.
Bár mindkettőnek megvan az az előnye, hogy letagadhatod. :)

PYT 2021.01.02. 23:12:42

@Hedo a nokedli szaggató: tartom a fogadást, még mndig, és emelem a tééétet, mennyi is volt? ;))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 23:13:23

@Kosztarika: Akkor nem csak én nem értem ezt az egészet. Milyen barátai lehetnek, ha egy Renáta barátnak tekintendő. :D

PYT 2021.01.02. 23:13:35

@ppupu: ez még viccnek is gyenge lenne, pls ne adj tippeket a csatinak, NEEEEE!!!

Kosztarika 2021.01.02. 23:13:52

Jól hallottam??? Azt mondta ez az agyhalott: szét vagyok b@szva???
URISTN.

PYT 2021.01.02. 23:14:18

@Hedo a nokedli szaggató: oké emelem 50 egést magya forintra, egyszer élünk bejbiiiii! ;ddddd

Spitzbaue® 2021.01.02. 23:14:44

Dzsina: ötvenes czigány nő, harmincas testtel.

De prájszlesz, hogy az ujjazást is mutassák édesanyámbazdmeg :-DDD

Nbl 2021.01.02. 23:15:19

Mivel kárörvendeni akarok, még a Hozéval szembeni utálatomat is félretettem, h megnézzem a BV-t és azt kell mondanom, h egyáltalán nem bánom, h Gina a mai nappal kezdve szép lassan eltűnik a kiszórt VV bohócok süllyesztőjében.

PYT 2021.01.02. 23:15:46

@Kiégett Hobbynyúl: sztem semmilyenek, de most majd kint várja Amanda és felvilágosítja, hogy ne legyen már ennyire vakon - már ha ez lehetséges egyáltalán.

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 23:15:55

@PYT: de majd ha gyün a családi, abbú tudom megadni

Ármándójózsi 2021.01.02. 23:15:58

@PYT: Azt már legutóbb majdnem megbeszéltük, hogy ez nem igaz.
Nem egyszer élünk.
Mondta valaki.

MsIreneAdler 2021.01.02. 23:16:28

@Mók_Ica: itt úgy gondolom azzal kell együttérezni, aki éppen kiesett, ezért majd figyeld meg mindenkivel így smúzol.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 23:16:59

@PYT: Örülök, hogy legalább te bízol ebben. Én már elengedtem.

PYT 2021.01.02. 23:17:33

@Niemandhäuser: van az a test is egy negyvenes, minimum, de az ujjazást meg csak a ismétlik, vótmá'...

Mók_Ica 2021.01.02. 23:18:00

@MsIreneAdler: ezt is elfogadom..... de nem kedvelem sem hozét, sem dzsinát

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 23:18:02

Micsoda bók: Mikor beleülök már nem tetszik... José te lovag

Qqts 2021.01.02. 23:18:03

Ha elmegy megnezem, ha beleulok, mar nem tetszik

tvbuzi 2021.01.02. 23:18:20

Konténert hová tettétek?

Mók_Ica 2021.01.02. 23:18:47

ebben a vírusterhes időben ezek ennyire összeborulnak? szuper

MsIreneAdler 2021.01.02. 23:18:49

@Nbl: ugyanez van! Én is azért nézem, hogy hüledezzek!

Cimili2 2021.01.02. 23:18:53

@Kosztarika: de ő nem színészkedik. dikdik

Spitzbaue® 2021.01.02. 23:19:01

RTL: maszkot fel, aztán a tehén most adja át a Covidot szegény Dzsinának.

Nbl 2021.01.02. 23:19:12

@Qqts: Azért ez a Hozé érti a bókot.

HufnágelSteve 2021.01.02. 23:19:42

"Hogyan tovább?"- Gőzeke elválik Bea asszonytól és elveszi Ginát Amandástól, hátha kikészítik egymást.

PYT 2021.01.02. 23:20:06

@Ármándójózsi: jaigaz, mindig elfelejtem... ;ddd @Hedo a nokedli szaggató: semmi gond, majd ledógozod ;)

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 23:20:16

@Niemandhäuser: Tudom rosszindulatú vagyok, de hátha megbasszák ezért az RTL-t

Mók_Ica 2021.01.02. 23:20:53

@ppupu: nektek hozom :DDD gyertek gyertek :DDD

PYT 2021.01.02. 23:21:35

@Kiégett Hobbynyúl: hát most akkor már én is, mert megjött Amanda, és.... ugyanolyan vakon van, mint eddig xddddd

Ez a gyökér Őzi meg mit hazudozik megint??

Qqts 2021.01.02. 23:21:42

@Nbl: beszel a nok nyelven

tvbuzi 2021.01.02. 23:21:47

Irány Mátészalka. Kijárási tilalom alatt szívás a stoppolás.

Ego0123 2021.01.02. 23:22:13

Na mivan Amanda rájött.

Mók_Ica 2021.01.02. 23:22:49

@PYT: amanda már célozgatott rá, hogy ha visszanézi, lesz meglepi...... :DDDD

Nbl 2021.01.02. 23:22:56

@Qqts: Nem is kétlem, hisz' a saját párbajaikat is hogy megtolták :-D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 23:22:58

@Ego0123: Volt ideje rá... vagy valaki elmagyarázta neki is. :)))
Gaben is érdekes módon azt mondta, Bálinttal fogja a kapcsolatot tartani. Nem érdekes?

Ego0123 2021.01.02. 23:23:00

@PYT: Amanda megnézte az adásokat

Mók_Ica 2021.01.02. 23:23:21

@tvbuzi: ott alszanak az rtl székházban

tvbuzi 2021.01.02. 23:23:35

Milyen szép lesz amikor Fru meglepi kiesés után Rencsit

Múmin89 2021.01.02. 23:23:47

Amanda mire célzott?

Ego0123 2021.01.02. 23:23:55

@Kiégett Hobbynyúl: Ebből is látszik, hogy milyen szellemi színvonaluk van

PYT 2021.01.02. 23:23:57

@tvbuzi: majd reggel stoppol, addig rodázik kicsit a fővárosban (persze előbb kiállítja magának az igazolást, hogy dolgozik)

HufnágelSteve 2021.01.02. 23:24:01

Gőzeke meg közelgő szülinapján kapjon COVID-ot ajándékba, ki nem sz.rja le.

Nbl 2021.01.02. 23:24:10

@Mók_Ica: De attól ne tarts, h arra célzott, kiderül h ők ültek fordítva a lovon, csak mindenki más rajtuk kívül :)

Mittudomki 2021.01.02. 23:24:17

@tvbuzi: Szerintem Rencsi elöbb fog kiesni :)

Ego0123 2021.01.02. 23:24:30

@Múmin89: arra, hogy átb... őket a rencsiék.

Qqts 2021.01.02. 23:24:36

@Nbl: mondjuk azt megtoltak. Hangerovel

Spitzbaue® 2021.01.02. 23:24:57

@PYT: Azért amikor átölelték egymást a lányok, Gőzeke rögtön átment perverzbe. :-D

Mók_Ica 2021.01.02. 23:25:12

azért mi is többet néztünk ki amanda búcsú leveléből....nem renátára célzott, hanem vivire.....

Qqts 2021.01.02. 23:25:55

GYEREEEEE DDDIIIIIIIGOOOHOOOOOOUU

Mók_Ica 2021.01.02. 23:25:59

@Nbl: persze... mindenki ellenük áskálódott....

PYT 2021.01.02. 23:26:02

@Ego0123: attól még azzal indított, hogy hű de milyen faszernyákosan tolta a dricc a játékot, satöbbi... akkor, mit szűrt le vajon a látottakból?

tvbuzi 2021.01.02. 23:26:02

@Qqts: te mondd, hogy GYERTEEEEEEEEEEK! A te hangod mélyebb

2021.01.02. 23:26:42

@MsIreneAdler: a díj bilincspartner-választás vót, de én - egyelőre - kimenteném magam ez alól. mert megtehetem.^^

PYT 2021.01.02. 23:26:43

@Mók_Ica: nah, ennyit tud ez is; pont semmit.

ppupu #Fantom for President 2021.01.02. 23:27:31

na elmegyek és teve álomba sírom magam, hogy kiesett a gondozó

úgymond olvasó mmkk 2021.01.02. 23:27:46

DIIIIIHIIIIIIGOOOOOOHOOOOOUUUUUU

Qqts 2021.01.02. 23:28:04

@Qqts: Bocsanat, korrigalom: A Driccmadar kiejtett, DIGO ott se volt

Mók_Ica 2021.01.02. 23:28:33

@PYT: 2 agysejtjük van.....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 23:28:33

@Ego0123: A nullát is alulról nyaldossa.
@Mók_Ica: szipp... pedig reméltük, hogy a szerkik súgtak picit.

Ármándójózsi 2021.01.02. 23:28:50

@Qqts: Várható volt, hogy nem lesz, azt hiszem kínos jeleneteknek lehettünk volna elszenvedői. :)
Báááár, nem is lett volna olyan rossz! :DDD

PYT 2021.01.02. 23:28:51

@Qqts: azzal igen, télleg... de ez minden. Ja nem, ordenárésággal és végtelen primkósággal is...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 23:29:18

@úgymond olvasó mmkk: Elképzeltem, ahogy kiáll az rtl székház elé és beleüvölti az éjszakába maszk nélkül, mire megbüntetik a rend éber őrei. :D

tvbuzi 2021.01.02. 23:30:22

Fogmosás után mit nézzek?

PYT 2021.01.02. 23:30:32

@Kiégett Hobbynyúl: majd természetben kifizeti xdddddd

MsIreneAdler 2021.01.02. 23:30:44

@vágtázó vadmalac: akkor engedd át a második helyezettnek :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 23:31:36

@PYT: Plusz büntetés vesztegetés miatt. :DDDDD

Qqts 2021.01.02. 23:31:57

@Ármándójózsi: persze, hogy nem. Le se szarja Ginat

@PYT: Igen, azzal is, tovabba ma elhangzott a legtobb parbajos invitalas ever. GYEREEEE

Nbl 2021.01.02. 23:32:03

@Qqts: Jah, mondjuk Amanda legalább nem rontott a helyzetén, de ez az ostoba Gina annyira ösztönállat, h még a párbaj alatt is vágta maga alatt a fejszét :)

Kosztarika 2021.01.02. 23:32:16

Gina tartani fogja - szerinte - a kapcsolatot Diiiiighooval.
Csak Digó nem akarja vele.

MsIreneAdler 2021.01.02. 23:33:14

@Qqts: na igen. Kínos. Nagyon kínos. Elvileg pedig őt bidszulta volna meg Gina!

Kosztarika 2021.01.02. 23:33:38

@tvbuzi: Luca szoknyája alatt. ;)

Qqts 2021.01.02. 23:34:21

@tvbuzi: meg kell nyugodnunk. En mar a Gyilkosok reflektorfenyben cimu musort nezem.

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 23:34:29

@tvbuzi: én ellenőrzöm a szemg3éjam fény áteresztő képességét!

Qqts 2021.01.02. 23:35:29

@Nbl: megtoltak. Mondjuk Balint szavazatait, de megtoltak

PYT 2021.01.02. 23:35:56

@Niemandhäuser: hát ha egyszer csak ezt tudja szegínyem...? Pervitata xdddd Jahj, de annyira örülök, hogy nem kell többé a randa driccet nézni/hallgatni már, csakis egyetlenegyszer még.... azt már féllábon is ;) Aztán mehet a másik két mocsárlény is utána, szépen, sorjában - én a grinccsel kezdeném, csulabá' hadd "tolja meg" magányosan... ;pp

tvbuzi 2021.01.02. 23:37:06

A szürke 50 árnyalata?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 23:37:38

@tvbuzi: Én a Constantine - A démonvadászt nézem. :)

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 23:37:48

@PYT: szerintem a magukat kanoknak képzelők visszafogják rencsót! Grincs meg most megint jóban van mircivel

PYT 2021.01.02. 23:38:56

@Nbl: xddddddd és soha sem fog megérteni, hogy mi is történt....

Na de akkor most megmértük ma a hélium hangú gettóluvnya szavazati értékét..?

tvbuzi 2021.01.02. 23:39:08

Átkapcsoltam. Én meg én és az Irén

Kosztarika 2021.01.02. 23:39:11

@PYT: Azt remélték szégyenében megnyílik a föld Gina alatt, így szabadítják meg tőle az emberiséget. Tudod ez ilyen Mission Impossible.
Csak azzal nem számoltak, hogy szégyenérzete semmi miatt sincs. Bazdmeganyám!

Ármándójózsi 2021.01.02. 23:39:13

Azért azt szögezzük le, hogy le a kalappal Bálint előtt, aki ismét bizonyította, legalább is számomra, hogy miért érdemli meg a nyereményt. És egyébként miért annyira szimpatikus nekem.
Ami itt volt, azt ilyen rezignáltan fogadni minden elismerést megérdemel. Ha valakit ilyen szinten gyaláznak és erre sem borul el az agya, az végtelen önuralomra, és/vagy megfontoltságra utal.

Nem lesz hosszabb nyugi, a mai nap volt nagyon hosszú nekem. :)

tvbuzi 2021.01.02. 23:40:10

Frunátóék után Moh esik ki?

2021.01.02. 23:41:01

végtelenül sokkolt/elkeserített, h ez a nímand debil (g. gy., köztörvényes adócsaló) egy napon - január 4-én - született az alábbi - méltán híres/tehetséges - humanoidokkal (csak a zenei életben kiemelkedő karaktereknél maradva):

en.wikipedia.org/wiki/Michael_Stipe

en.wikipedia.org/wiki/Peter_Steele

en.wikipedia.org/wiki/Till_Lindemann

jó, persze nyilván csak az irigység/féltékenység beszél megint belőlem, elvégre ők hárman együtt sem tudtak volna soha egyetlen olyan észveszejtő mega-slágert kipréselni magukból, mint az ertéel - indokolatlanul - futtatott házi szefósa.

PYT 2021.01.02. 23:41:46

@Hedo a nokedli szaggató: oké, de kire szavaznak akkor, maguk közül áldoznának be valakit? Én tartom, hogy kettejük közül választanak így is, úgy is... vagy a grincs, vagy recska.

Mittudomki 2021.01.02. 23:42:25

@tvbuzi: Az még kiderül mert elötte lesz még egy Rencsi-Móh párbaj is...innen kezd majd érdekes lenni ki hogy kezd helyezkedni,ha Daninál kegyvesztett lesz Móh és összeáll az utolsó nagy roma barátság Rencsi-Dani duóval :)

PYT 2021.01.02. 23:43:21

@tvbuzi: sanszos... a crotch-grabber ki van rá eléggé hegyeződve

gazo 2021.01.02. 23:44:43

Na Vivi és Moh készülhet a következő párbajokra

MsIreneAdler 2021.01.02. 23:44:47

@tvbuzi: nyihihi :) te meg te és én :D?

PYT 2021.01.02. 23:45:23

@Kiégett Hobbynyúl: Komfortos mennyország...
(nagyonnagyon régen láttam)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 23:46:03

@Ármándójózsi: Maximális ekg.
@Alice from madness: Te is szereted? :-)))
@Mittudomki: Arra is tippelhetünk, hogy Rencsike a nem beszari Vivit viszi.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 23:46:31

@PYT: Juj, az nagyon nagy film. 2 hete néztem meg megint.

PYT 2021.01.02. 23:46:32

@vágtázó vadmalac: ez annyia evidens, hogy felvetned se éett volna szabad ;p ;)

PYT 2021.01.02. 23:47:19

@Kiégett Hobbynyúl: igen, sokszor megnéztem én is régen :)

2021.01.02. 23:48:10

@MsIreneAdler: az átengedésre még alszom egyet, v kettőt - akkor inkább már árverésre bocsátanám, hogy vmi hasznom is legyen.:] <3sékel<3

2021.01.02. 23:48:27

@Kiégett Hobbynyúl:
Minden hasonlo temaju filmet :)

PYT 2021.01.02. 23:48:49

@Ármándójózsi: minden szavaddal egyetértek ezúttal ;)

MsIreneAdler 2021.01.02. 23:49:38

@vágtázó vadmalac: jó ötlet. Eddig azt sem tudtuk, hogy szükségünk van összebilincselésre, most meg majd licitálni fogunk rá :D. Ügyes. Nagyon ügyes.

2021.01.02. 23:49:41

@Alice from madness:
(De mara kifilmeztem magam mostmar Futurama es szunya lesz hamarosan

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.02. 23:50:51

Szerintem a kövi zöld kendős mó! Annyira akarjuk frunátó válását, hogy a retek azért se adja meg nekünk. Mondjuk szerintem vivi és bálint szexelni fognak.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 23:51:33

@PYT: Nem csodálom. A mondanivalója... és a mai kölykök többsége nem is érti, vagy nem veszi komolyan.
@Alice from madness: :)) Tele van infóval egyébként, csak kevesen értik. Akkor majd jó éjt! :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 23:52:31

@Hedo a nokedli szaggató: Szerintem még nem, pont megússza. Viszont kék lehet neki.

2021.01.02. 23:52:58

@Kiégett Hobbynyúl:
Ha latod benne az infokat, akkor Arany iranytu/Az ur sotet anyagai, The OA, Another Earth, A szem tukreben :)

dmr94 2021.01.02. 23:54:41

@PYT: ez nekem is eszembe jutott
Pontosabban úgy, hogy ugye nincs annyi esze a kislánynak, hogy befolyását lemérendő beáll Gina mögé, hátha szorossá tudja tenni/meg tudja fordítani a párbajt? Szerintem nincs és csak SZÍVBŐL DÖNTÖTT ŐSZINTÉN

Mittudomki 2021.01.02. 23:54:46

@Kiégett Hobbynyúl: A szerkesztök is szeretnének már robbantani,ezt a Dani-Móh konfliktust nem hagyhatják ki..kis rásegítéssel ebböl egy szép Rencsi-Móh párbaj lesz,Rencsi csak így tudja Danit maga mellé állítani és itt robban is a 7 es hogy ki követi Danit és vélt valós indokkal a Merci sagára ráfüzve még Móhra tesz a Rencsi-Fru-Dani jelek mellett.Ha nem is állnak bele ott akkor is lesz egy csöpp törés még a Dani-Bálint szövetségen is mert kötve hiszem hogy Bálint beáll Rencsi mögé.

Ármándójózsi 2021.01.02. 23:55:30

@Hedo a nokedli szaggató: Eskü, megpróbálok valamit intézni, mert látom, hogy ezt annyira a szívedre vetted, én pedig nem venném a sajátomra ha csalódnál. Bedobom Bálint-nak a tetőn át, hogy Galuskakészítő szeretné, ha levarrnád Miss Maszkot.

VV10 Bálint 2021.01.02. 23:56:26

Hulladék-eltávolítást a továbbiakban is vállalok.
. . . . . . . . . . . . . .Jutányos Áron

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.02. 23:58:59

@Alice from madness: Látom, bizony. :-))) Köszi, van amit még nem láttam.
@Mittudomki: Ez így igaz. Dani szavazhat Mohára, de még így is többségben lesz a sötét oldal jelölése. Mercike nem fog elrohanni Dani után, Virág lesz érdekes, hogy leválik Bálintékról és követi proli urat, vagy marad a hátsóján.
A kérdés tényleg az, hogy kit dobnak meg, Grincset vagy Rencsulát? Grincsből is kinézem, hogy nem Vivit viszi, hanem Mohát majd.
Bálint akkor sem áll oda, ha lefejezték.

Nbl 2021.01.03. 00:00:25

@Ármándójózsi: Én mondjuk megértem azt is ha vkinek nem szimpatikus, mert eleinte nekem is volt egy pár olyan elszólása ami alapján úgy éreztem, h kicsit túltolja az atyáskodós megmondást, de egyrészt sosem éreztem h rossz szándékkal tette volna, másrészt meg a többi ápoltat valszeg az sokkal jobban frusztrálja, h alapvetően megfogalmazni sem tudják olyan cizellált stílusban a mondanivalójukat mint ahogy ő teszi és ezekre együtt a primitív elme rendszerint üvöltözéssel meg sértegetéssel reagál, illetve a vellán kívül még esetleg erőszakkal.

PYT 2021.01.03. 00:00:39

@Kiégett Hobbynyúl: én megnézettem a fiaimmal, még idejében, amikor még nyitottak voltak rá, a kisebbik nyitott is maradt a spiritualitásra, a nagyobb most épp az ateista korszakát éli (nem presszionálom, mindenkinek megvan a maga útja, kinek kisebb, kinek nagyobb kitérőkkel;)

pomac 2021.01.03. 00:01:13

@Mittudomki: van egy olyan érzésem ha most grincs megy legközelebb meg renáta ,akkor lesz olyan hülye és bálintot viszi ő is ,mert csak :D

PYT 2021.01.03. 00:01:42

@VV10 Bálint: lenne még itt munka... ;)

2021.01.03. 00:02:14

@Kiégett Hobbynyúl:
Orulok, hogy vannak lato szemek itt is :)

PYT 2021.01.03. 00:04:07

@pomac: szerintem rafkós a recska, három párbajgyőzelem után nem viszi ki, inkább majd egy gyengét, Mohát vagy Vivit (őt nem fogja zavarni, hogy lány), de előtte majd majd felhergelteti őket a csivavájával...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 00:04:59

@PYT: Attól, hogy a mai értelmezés szerint ateista, azzal nincsen semmi baj. A spirituális útra rálelhet anélkül is, már ha ez az övé természetesen. Érdekes dolog ám tanulni a gyerekektől, főleg amíg kicsik. Ők látják azt, amit mi már nem, mert kiölte a környezet. Valakinek nagy meló visszaszerezni, valaki szerencsésebb, könnyen megy. Nekem szerencsém volt, könnyen jött ismét, igazából teljesen el sem tűnt soha, csak pihenőn volt.

Hedo a nokedli szaggató 2021.01.03. 00:05:51

@Ármándójózsi: nem fogok csalódni :) ám hálásan köszönöm, hogy intézkedsz. Igazán jól esik

Mittudomki 2021.01.03. 00:07:17

@Kiégett Hobbynyúl: Grincs nem olyan ösztönlény mint Rencsi,ö most vissza fogja magát mert nincs kit a vonat elé lökni..viszont Renyó a "taktikus" kiszagolja itt a Dani által kínált Móh lehetöséget..(persze itt már Fru is belöki majd a vonat elé Rönét)Rencsinek ott van még a lila kendös Móh konfliktusa a szita agyában,amire ráfüz és viszi tovább..Danival a háta mögött olyan bátor lesz hogy még..

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 00:07:40

@VV10 Bálint: Ha kérhetem, ugord már meg a 85%-ot legközelebb. :DDDDDD
@Alice from madness: Én is. :-))))

2021.01.03. 00:08:16

@MsIreneAdler:

ha nyerészkedne az ember (ez esetben piglet (´・(oo)・`)) - azabaLY.

ha megszalad a kommentje - azisbaLY.

ha véletlenül (direkt;Đ) egy embert két triumvirátusba is beszerkeszt - azalegnagyobbbaLY.:Đ

már nem is csodálkozom, hogy olyan piszlicsáré dolgokon is kiakadnak egyesek, mint amilyen a - romantikus indíttatásból elkövetett - torokba csulázás. bezzeg fru anyukája, és kiskorú hugicája ziher, h értékelni fogják, amikor rencsi felkeresi őket, és puszi helyett a szájukba köp.:] ha ne adj' sátán emiatt pampogni merészelnének a hölgyek, akkor nácizmus vádjával egészen nürnbergig kell citálni az intoleráns seggüket, oszt életfogyt'ra ítélni őket, csak h tudják, hányas a kabát...:Đ

PYT 2021.01.03. 00:08:39

@Alice from madness: ezek tuti néznivalók, Az úr sötét anyagait épp a napokban néztük újra férjjel, ma meg a (más témájú) The undoing volt darálóba téve, de... az nekem csalódás volt.

PYT 2021.01.03. 00:09:47

@Kiégett Hobbynyúl: csatlakozom, ne aprózzuk már el ezeket a dolgokat, pls ;))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 00:13:11

@Mittudomki: Grincs csak alapból szarkeverő és rosszindulatú. Tény, hogy bárkit feláldoz ő is, ha arról van szó. Majd meglátjuk, mit lépnek, illetve kinek gurul el a bogyója. Az biztos, hogy ha eget rengető nem történik, akkor ez a két nyomoronc megy Amanda és Gina után hamarosan.

@PYT: Ugye? Milyen dolog már ez? Nem értük el a 70%-ot? Bele kell húzni. :DDDD

PYT 2021.01.03. 00:14:54

@Kiégett Hobbynyúl: nálam is valami ilyesmi volt, én is mindig mondom, hogy csak skippeltem egy időre, majd egy frissített verzióval aktiváltam a progit... :) én is azt gondolom, nem kell semmit erőltetni, ha ez az útja, úgyis rátalál előbb vagy utóbb, ha meg nem, akkor az az övé, amin komfortosan jár... :)

MsIreneAdler 2021.01.03. 00:16:19

@Alice from madness: a könyvet sajnos rossz passzban olvastam el és nem tetszett. A sorozat bejön. Jók a színészek. Jah, az Úr sötét anyagai :)

Ármándójózsi 2021.01.03. 00:16:22

@vágtázó vadmalac: Gyorsan leékágézlak Malac, mert okkultizmus olyaan erővel csapott fel itt a topicban, hogy megijedtem. Ha érintett vagy netán akkor elnézést kérek és mindenki mástól is, bár tudom, hogy ez lehet kevés lesz az öri-hari elkerülésére, de semmilyen gúnyos, vagy más ártó szándék nem volt bennem, csak kifordult belőlem a gőgös szkepticizmus, de már azon vagyok, hogy visszagyömöszöljem oda ahonnan jött. Most múlik pontosan... :)

pomac 2021.01.03. 00:16:27

@PYT: amilye nincs azt nem várok tőle ösztönösen fog cselekedni, én ezt tudom csak kinézni belőle :D de nemsokára kiderül lehet el sem jut odáig :)

PYT 2021.01.03. 00:16:48

@Kiégett Hobbynyúl: hát jah, mintha ellazázta volna ezt Bálintunk kicsit ;p xddd nem kellett volna azt a színeváltós autómárkát hagyni csak úgy átbóklászni a sötét oldalra ;))

PYT 2021.01.03. 00:18:05

@Ármándójózsi: okkultizmus nem, csakis spiritualitás, ne keverjük kérem szépen (ha lehet egy véleményem;))

pomac 2021.01.03. 00:18:10

@pomac: amilye nincs azt nem várom el tőle ... ár irni seem tudok :) igaz eddig se nagyom tudtam :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 00:19:45

@Ármándójózsi: Ez nem okkultizmus, de semmi baj, szerintem senki sem haragszik. :)

@PYT: Ez azért volt, mert elhagyta a sapkáját. :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.03. 00:20:22

Viszont mára én is eltolom a bringát. Jó éjt nektek! Holnap ugyanitt. :-)))

MsIreneAdler 2021.01.03. 00:21:11

@vágtázó vadmalac: dehogy baj, nincs itt baj.
A szájbacsulázás viszont gond. Azon nagyon kiakadtam. Undorító. Nem is értem ez hogy jut valaki eszébe!

PYT 2021.01.03. 00:22:22

@vágtázó vadmalac: nananana na, ne szaladjunk itt ennyire előre kérem, hogy nürnberg, meg satöbbi... én előbb kutakodnék kicsit abban a grincs-familiában, lehet ott szerintem pár vonó elrejtve a felmenők közt, már csak a lányuk mentalitásából és ízléséből kiindulva is... merné különben odaküldeni hozzájuk?

PYT 2021.01.03. 00:22:49

@MsIreneAdler: pornón szocializálódott nemzedék...

Ármándójózsi 2021.01.03. 00:23:36

@PYT: Bocsánatot kérek, még ennyit sem tudok fel/megismerni, látszik, hogy teljesen vakon vagyok. De nem azért, mert zavarnak, ne adj isten bántanának ezek a dolgok, csak egyszerűen nem vagyok befogadó rájuk. Ez van. :(

PYT 2021.01.03. 00:23:58

@Kiégett Hobbynyúl: ha csak úgy nem... ;) 'iccakát amúgy, ha mész :)

PYT 2021.01.03. 00:27:12

@Ármándójózsi: meg van bocsájtva ;) viccen kívül, nincs ezzel gond, csak a kettő teljesen más, közük nincs egymáshoz...

PYT 2021.01.03. 00:31:38

@pomac: értem értem, és én sem tartom okosnak, ebben nincs vita közrünk, csakis rafkósnak, mert azért azt látjuk gyakran, hogy a tezsvíreknél utóbbi nagyon megy minden különösebb intelligencia vagy tudás nélkül, mintegy ösztönösen.

2021.01.03. 00:32:27

@Ármándójózsi: fekete misét csak akkor celebrálunk, ha egy párbaj után - vmi gebasznál fogva - a rönátó térne vissza a vellába, bár jobban belegondolva, szegény alvilági démonok sem örülnének, ha ez a debil lent óbégatna az infernóban az idők végezetéig.:/

PYT 2021.01.03. 00:33:27

@PYT: a driccmadarunk volt a szabályt erősítő kivétel....

Ármándójózsi 2021.01.03. 00:35:24

@PYT: Oké, megértettem és kínos is, hogy így mellényúltam. Nincs mentségem, legfeljebb az, hogy nem néztem utána miről beszéltek, csak tippeltem. Mivel én is érzem, hogy most éppen egyre lejjebb nyomom saját magam a mocsárba, pont fordítva, mint azt a báró úr tette, ezért azt hiszem nem szólalok meg többet ebben a kérdésben.

2021.01.03. 00:37:08

@MsIreneAdler: bizonyos szubhumán élőlények (nem, semmiféle etnikai okosságra nem akarok ezzel kifutni, még mielőtt ez a vád érne) viselkedését, valamint "gondolkodásmódját" totálisan felesleges időpocsékolás megpróbálni megfejteni. szomorúan bele kell abba törődni/nünk, hogy ők így "funkcionálnak", mert csak.

MsIreneAdler 2021.01.03. 00:38:06

@PYT: na igen, az eredményt láthatjuk például Dani hozzáértésén és finom mozdulatain.

PYT 2021.01.03. 00:38:51

@Alice from madness: könyvet nem olvastam, de tervbe van véve, csak az idő.... óriási a restanciám mindíg, és akkor kapok is az alkalmon és megkérdezem, szerinted érdemes a sori után?

PYT 2021.01.03. 00:40:46

@MsIreneAdler: basszus, arra szavak sincsenek (és azt hiszi magáról, mekkora penge...) xddd

MsIreneAdler 2021.01.03. 00:44:21

@vágtázó vadmalac: végül is amíg nem az én számba akarnak köpni, addig felőlem... Az viszont bosszant kicsit, hogy ezt mondjuk egy fiatal meglátja, ne gondolja már, hogy ez normális viselkedés egy kapcsolatban. Sőt egyáltalán, amit ezek művelnek szerelem, barátság címszó alatt, az egy orbitális baromság.

kozi001 2021.01.03. 00:45:15

Na. Már csak 2 ember és a vége a 7-es langymeleg biztonságának...

Zabkása 2021.01.03. 00:45:29

@Qqts: @ppupu: sokáig tartott... most értem vissza :DDDD most nézem vissza az adást :(

MsIreneAdler 2021.01.03. 00:47:39

@PYT: igen, azt hiszi, hogy valami lepedő akrobata. Elképesztő. Gondolom azt a lányt, aki valaha mert szólni neki, hogy ez így nem jó, leuralta meg hülyének állította be, ahogy Virágot szokta.

Ármándójózsi 2021.01.03. 00:47:40

@vágtázó vadmalac: Ha már itt vagy, csak így magunk között megkérdezem, hogy mennyire volt valid az infó magadról, hogy 13 éve nem szóltál hozzá semmihez? Mert a közlési kényszeredet, ami nekem jelenleg pozitív és a szórakoztató stílusodat figyelve furcsa, hogy magadban tudtad tartani a gondolataidat.
De ha azt mondod, hogy mindig így kezdődött, aztán egy rövid, de pusztító ámokfutással mindenütt sikerült a rólad kialakult képet lerombolnod, annak tükrében, ahogy ide finoman beköszöntél, elhiszem.

PYT 2021.01.03. 00:48:03

@Ármándójózsi: ne már, nyugodtan szólalj, amennyit csak akarsz, ne hülyéskedj, senki sem lehet mindenben egyformán otthon, és ez különben sem személyes; ha azt mondod, részedről értelmetlen katyvasz a spiritualitás részemről rendben; én is kb ezt tartom a vallásosságról, a rituálék miatt, amik mögött ritkán látom a tartalmat, etc.. (és ezzel meg én szabadítom magamra a hívek összes haragját, tudom;)

2021.01.03. 00:48:51

@PYT: természetesen elképzelhető az, h fru felmenői között is akadt néhány egzotikusabb népcsoportból jövő egyén, de én nem feltétlenül gondolnám azt róla és a családjáról, h relatíve közelebbi rokonaik/őseik között lennének roma származású emberkék.

számomra ő inkább egy kiváló példája az ún. mezei white trash embertípusnak, avagy nem kell egy csepp cigány vér se senkibe ahhoz, h képes legyen - von haus aus - visszatetsző, kulturálatlan gettós sztájlt képviselni egész életében.

ez konkrétan az a közeg, amelyikből én lazán kinézem, h az ovis/max kisiskolás korú húga családi körben(!) minden este (és/vagy visszanézve, egyéb napszakokban) figyelmemmel kísérheti a drága nővérét egy olyan műsorban, ami ha nem is feltétlenül tizennyolc pluszos kategória, de 12-14 év alatti kölköknek abszolúte nem való, sem kisebb, sem nagyobb dózisban.

PYT 2021.01.03. 00:51:30

@MsIreneAdler: én azon röhögök, hogy amekkora arccal magyarázta a technikai tudását, annyira szegényesen kamatoztatja azt a gyakorlatban... xddd persze gondolom, megvan a mentsége: "áh, a villában nem lehet akrobatikus mutatványokkal operálni, mert a kamerák..." - mekkora kamuember ez is xdddd

Zabkása 2021.01.03. 00:51:41

@Qqts: hát a monitort beütöm mindjárt, most megy a szájkarate... már tudom, hogy kiesik ez a cigó, de jóég Bálint ezt hogy bírta idegekkel.... KÁSAAAAA

tvbuzi 2021.01.03. 00:52:53

Az okkultizmus az áltudományok gyűjtőfogalma, nem?

MsIreneAdler 2021.01.03. 01:00:27

@PYT: lehet ez Virág szerencséje, hogy Dani nem tudja bemutatni rajta a repertoárt :). De valóban én sem látok egy fikarcnyi kedvességet, hozzáértést abban ahhoz a lányhoz nyúl.

kozi001 2021.01.03. 01:03:13

Dani és Moh, hogy ölelgette Bálintot. lol

Nemsoká ti jöttök...

2021.01.03. 01:04:50

@Ármándójózsi:

az aspie-s ufóságom miatt nem nagyon szoktam hazudni/vetíteni (nem azért mert gyárilag nem vagyok/volnék képes rá:D), szóval abszolút valós infó, h kb. 13 éve nem kommentelgettem sehol. legutóbb, 2007-ben sem vittem túlzásba; vérig sértettem néhány alkotót, ill. pár hiperszenzitív rajongójukat egy - annyira nem is vérgeci - kritikai meglátásommal.:]
sztem 4-5 kommentnél nem is írtam többet a felületre, aztán el is engedtem a dolgot. karakterszámban az egész rövidebb volt, mint az itteni első - kissé provokatív - megnyilvánulásom. ráadásul akkor is és a korábbiak folyamán is, mindig a teljes nevemet szignózva osztottam az eszemet, ami csak azért volt öngól, mert egy ultra ritka családnévvel voltam megáldva.:Đ (ezeket a mementókat le is szedettem a gugli találatok közül pár éve.:'D)

ofkorsz csillió alkalommal éreztem/érzek kísértést, h mféle fasságokhoz hozzámakogjak, de péel fb-n (avagy egyéb platformokon) sem posztoltam, kommenteltem még életemben soha (ezt a szabályt nem is akarom megszegni a jövőben sem.)

sry, ha kissé hosszúra nyúlt a magyarázat.:Đ

PYT 2021.01.03. 01:05:18

@vágtázó vadmalac: lehetséges... azon én szó szerint megrökönyödtem, hogy annak a kislánynak engednek egy ilyen műsort követni; és ha kivesszük a szexet és a szabadszájúságot a képletből, akkor is ottmarad a zsigeri gyűlölködés, a fröcsögő rosszindulat, stb... tényleg ezt kell megmutatni egy fejlődésben levő kislánynak mintaként..? és Frut állítani elé rolemodel-ként? azt a Fruzsinát, akit látunk nap mint nap? mert otthon biztosan nem lát belőle ennyit, és biztosan nem azt az oldalát, amit itt megmutatott eddig... én ezt kfejezetten kártékonynak tartom.

Ami a családi hátteret illeti, Merciből indultam ki, mert róla sem feltételeztem, mégis láttunk ott egy nagymamát a családi videón... És nekem Fru mentalitása és viselkedése inkább idézi azt a bizonyos népcsoportot, mint Mercié. De lehet, te látod jól.. :)

PYT 2021.01.03. 01:08:54

@MsIreneAdler: ez egészen biztos :)) azt láttuk már, mit művelt a bugyijában, és az is épp elég sokkoló volt... a gyengédséget nem tanítják a porn hubon, hát nem is ismeri, elszomorító.

PYT 2021.01.03. 01:12:48

@Zabkása: kötélidegzete van a srácnak, én már ezért a mai párbaj-teljesítményéért odaadtam neki a fődíjat, és akkor még ott volt az öfiben az a szánalomra méltó szópárbaj dricc részéről, Bálintnazt is példásan kezelte...

Zabkása 2021.01.03. 01:18:18

@PYT: igen példásan.. most volt a kortes beszéd nálam, szóval kvázi láttam a párbajt... ÚRISTNNN. Inkább zárjanak ki és toloncoljank is ki, ezt én nem bírnám. Gina is orvosi eset, elég a fejét nézni. Az ostobaságát magyarázni se kell :D Kedvencem a szájkaraténál, amikor olyat olvasott a fejére Bálintnak, amit nem is csinált :DDDDD Flawless Victory

PYT 2021.01.03. 01:21:05

@Alice from madness: igen, csak "a tér meg az idő"... akadályokat gördítenek folyton, szal muszáj válogatni, sorrendet felállítani, azért kérdeztem, hogy EZT érdemes-e előrébb sorolni esetleg, vagy szerényebb eresztés a sorinál és passzoljam inkább? ;)

2021.01.03. 01:21:33

@MsIreneAdler:

eszem ágában sincs mentegetni akár renátó, akár gina (vagy bármelyik ösztönlény) viselkedését, de azért ne legyünk álnaivak sem, hiszen '90 óta megállás nélkül és mféle komolyabb kontroll nélkül züllik lefelé a tévécsatornák műsorainak nívója, és ha vmi csodának köszönhetően egyik napról a másikra a kábelcsatik meg is lennének regulázva, a netet, és az azon megtalálható végtelen mennyiségű hardcore fertőt nem túl sanszos, h demokratikus keretek között szabályozni lehessen. ergo két út létezik nagyjából: észak-koreai modell, és akkor nagyjából se kép, se hang, vagy pedig a szülőkre való áthárítás, h próbálja nyomon követni (lol), h underage csimotája milyen tartalmakat fogyaszt a telefonján, szgépén sötöbö.

amíg nagyjából 0,2 mp-be telik, h a legmeredekebb (real) kivégzéseket, állat- és emberkínzásokat ábrázoló kép-/videófelvételeket, és/vagy állatkefélős, fekalofil/pedofil tematikájú pornókat megtalálja bárki, aki erre rákeres, addig a villabeli fehér és barna buckalakók kulturálatlanságán megütközni már-már luxus.:D

félre ne érts, természetes reakció, h kiveri a biztosítékot ez utóbbi is, de jobban belegondolva, rá kell jönnünk arra, h ez még a kvázi "jobbik" eset, h szutyok vv-t néz egy 18 év alatti fiatal, és az abban látottakat (is) utánozza a későbbiekben.

nem teszem hozzá, h megérett a világ a pusztulásra, mivel a világgal nincs semmi baj, legfeljebb az emberi fajjal, de az meg csak nem akar elhervadni egyelőre.:DDDDDDDD

PYT 2021.01.03. 01:25:50

@Zabkása: ekg, na és akkor azt magyarázza meg nekem valaki, hogy mégis hogy a jó életbe' kapart össze magának ezzel az eszelős viselkedéssel ilyen szavazati arányt..? Én 5%-nál nem saccoltam többre, aljább volt minden eddigi párbajozónál, és erre tessék... Lehet ez a Merci-féle tiktokos és insta-követős szavazóbázis..? Mert ha igen, az jó, hiszenneszerint nem olyan izmos az a bázis, ha csak ennyire hozta fel a szalkai driccet...

PYT 2021.01.03. 01:32:37

Mennem kell nekem is, további kellemes csevegést, én holnap csatlakozom ismét.. :)

2021.01.03. 01:34:31

@PYT: merdzsó tipikusabban hozza az első pilltől a gettólakó, antiszociális roma stílust/habitust, és ez is leginkább annak tudható be, h milyen közegben szocializálódott (ha mittomén egy gén feltérképezés kapcsán kiderülne róla, h hetediziglen árja felmenői vannak mindkét ágon az sem oszt, vagy szoroz különösebben).

ahogy kikerül valamelyikük (akár a merdzsó, akár a moha), a nyüszögős, duzzogva magát minduntalan megba... bonáztatni akaró hisztéria is véget ér. kint - rövid időn belül - összepörög vmi bélával, akivel remekül ellesznek, legalábbis addig, míg nem jön a következő béla, meg az azt követő és így tovább.:]

Zabkása 2021.01.03. 01:35:34

@PYT: Nem tudjuk, hogy mennyi az összes szavazat, mert ha pár tízezer, akkor simán belefér bármi, hamar borul a mérleg, ha már százezrek, akkor lehet oknyomozni.

- Nyílván az USB-C-k közül rengetegen nyomják rá, azoknak baromi szimpi lehet ez az ordibálós őszinte ugatás, mert beszédnek nem nevezném. A rosszindulat is plusszpont tud lenni, mert hát dögöljön meg a másik

- Frunátóék pár támogatója talán oda szavaz ha már, bár lassan ez a VV évad is olyan lesz, mint a mai politika. Aki hatalmon van arra nem (Bálinték), az ellenzék meg csicskagyász (tudjukkik), akkor inkább semmi.

- Jött pár poszt meg cikk meg komment arról, hogy most tényleg azt kell majd nézni, hogy x párocska bent veri ki egymásnak meg néha hisztinznek részegen? Hát akkor legyen bent a Gina mert az majd megkavarja a dolgokat...

- Plusz nem tudjuk, van-e belekavarás a számokba.

Én is azt vártam volna, hogy pusztító vereséget kapjon, bár azért idén minden vereség az. Hol vannak az 55-45 eredménnyel záródó párbajok? Jövő héten Frunátóék kiválasztottak, aztán szerintem kihívják Vivit. Vivit, aki nekem egyre szimpibb, most is őszintén örült Bálintnak, alapvetően egy cuki csaj. A VV lelkét adó "őszinteség" is átjárja, volt már valaki, aki ilyen őszintén akart adásban vibrátort? :D
Vivi vissza, maradékot megszórják, és akkor az kiviszi Moh-t. Aki nálam nagyon furi, azon töprengek, hogy vajon úgy van-e vágva, hogy ne lássuk teljesen. Mert szerintem az, hogy egyenesen megmondja Mercinek aki meg csüng rajta, az full korrekt. Most lökje el? Nyílván neki is jólesik, de egy másodpercig nem él ad kamu esélyt, nyílván egy tapasztalatlan 18 éves ezt még nem vágja. (mondjuk Dani belepofázását egy picsánrugással értékelném, ha valaki nem ugathat bele a villágban, az pont ő) De Moh kapni fog csapaton belülről is majd ütést... Eddig látok előre, ha többet tudnék, már küldeném a pénzenergiát hétköznap délelöttönként :D

Ármándójózsi 2021.01.03. 01:36:43

@vágtázó vadmalac: Nem, egyáltalán nem nyúlt hosszúra, örülök, hogy ezt így elmondtad. Én el is hiszem Neked, különösen azt ami a kísértésről szól, ismerve eddigi munkásságodat itt.
Jó, most, hogy megint felszopkodtuk itt egymást, kurva nehéz lesz ezek után megmagyarázni, hogy nem ezen a helyen olvastál először tőlem bármit, hanem egy nyilvános vizeldében találtunk egymásra a Nyugati (régen Marx, ha valakinek így jobban megvan) téren.

Közben azon jár az eszem, hogy kb. már egy órája le kartam feküdni, mert fárasztó napom volt, de nézek itt egy stream-et és most meg átestem már a holtponton. Az agyam (he-he, nem vicces, kedves esetleges olvasó amire gondolsz) jár, gondolatok tucatjai cikáznak a fejemben (még mindig nem vicces), de mire sikerülne elkapnom őket, mindig tovaszállnak, mint a pillangók a réten a nyári napsütésben. Próbálok koncentrálni, hogy legalább valamit megmentsek ezekből a gondolatokból, de állandóan csak a levegőt markolászom. Pedig érzem, itt van, mindjárt az enyém lesz végre és ennek következtében megnyugodva képernyőre vethetem, betűnként, szavanként, mondatonként, vágyakként, érzésekként.
De az idő önmagába visszatérő végtelen fonalán elvesztem, már nincs múlt, jelen és jövő, úgy érzem mintha egy möbius szalag rossz oldalán ragadtam volna és bárhogy is próbálom, nem tudok visszatérni a saját valóságomba.

Ennyi történt, ezért nincsen ma elemzés. :DDD

budapest23 2021.01.03. 01:44:19

@vágtázó vadmalac: a gond valahol ott leledzik, hogy ami 10-20 éve még viszonylag átlagos normaként ment el, az ma 20-25 alatt már ufónak számít, és ami anno ufó volt, az ma letagadandó képtelenség. Valahol fentebb olvastam ezt az "amíg nem az én számba köpnek, felölem..." kitétet, de vazeg mégse küldhetem a saját lurkóimat naponta (rugós bicskával btw) gyalogsági árokban az iskolába, ráadásul alumínium sisakban a közeg sok baromsága ellen felvértezve...

budapest23 2021.01.03. 01:47:48

@Ármándójózsi: Lehet, hogy pont a poént nézem félre, de a möbius szalagnak vagy nincs rossz oldala, vagy csak az van. Ha ez egy "duh!"-t érö hsz, nyugodtan ignoráld ;) A többi szép volt!

Ármándójózsi 2021.01.03. 01:50:07

@budapest23: Naaaa, az önmagába visszatérős poénooom!!! :D Már, ha ez vicces, mert persze lehet, hogy nem az. :/

2021.01.03. 01:51:00

@Ármándójózsi: átérzem, amiket írtál Ármándó, de ne légy bús panda, ha nem most azonnal, akkor majd később megírod, amit szándékodban áll(t). a Zinternet - remélhetőleg - nem szalad el, és az olvasótábor sem.:]

engem nem zavarna, inkább szórakoztatna, ha vki esetleg azt gondolná, h egy nyilvános vécé glory hole-ján keresztül ösmerkedtünk meg a félmúltban.:D pedig nem vagyok homokkekszuálisch, de még bikeksz sem.:]

Ármándójózsi 2021.01.03. 01:59:39

@Ármándójózsi: Most így elgondolkodtam, hogy az mennyire gáz már, hogy egy ilyen rövid kis írást is úgy elcsesztem ezek szerint, hogy nem érthető. Az utolsó mondat képtelenségével próbáltam (volna) utalni arra, hogy az egész addigi csak poén. (Akart lenni...) Na mindegy, ennek így már reszeltek. :)

2021.01.03. 02:21:21

@budapest23:

tetszik, nem tetszik, de el kell fogadnunk, még ha ez nem is megy mindig, minden esetben játszi könnyedséggel, h az általános ingerküszöb emelkedik. és mivel ez egy tudatos és mesterséges manipuláció hozadéka (a határok feszegetése, h milyen dolgoknak, viselkedési formáknak kell legközelebb beleférnie), evidens, h ezzel a manőverezéssel kitolódnak mind az egyén, mind a közösség szintjén a tolerancia-határvonalak.

amikor egy társadalomban lerombolásra kerülnek azok a tabuk is, amelyeknek nem feltétlenül kellene erre a sorsa jutniuk, onnantól elkerülhetetlenné válik az, h belátható időn belül a korábban hajmeresztő dolgok is normatipikussá szelídülnek.

bő 100 évvel ezelőtt, 1896-ban, egy 26 mp-es silent rövidfilm (the kiss), olyan botrányt generált, amit ma nemcsak az x, y és z generációs korosztály nem tudna értelmezni, de még az ún. boomer (náluk ratkó) éra szülöttei is unott félmosollyal legyintetnének rá, h mi (volt/lehetett) ebben a különös/felháborító.

ezek a folyamatok (elég csak a filmes botrányok xx. századi kronológiáját végigkövetni) brutálisan felgyorsultak. és amerre - szemlátomást - tartunk, még effektíve hálásak is lehetünk, h itt, ebben a kor(szak)ban él(t)ünk akárhány évesen, mert ha nem tarol le bennünket vmi vírnyus, meteorbecsapódás, globális nuclear winter etc., akkor borítékolható, h néhány évtized múlva már lazán sztenderd lesz az a fajta kontent, ami ma még a világ legliberálisabb országaiban is több éves szabadságvesztéssel honorálandó, amennyiben vki annak alkalmi fogyasztásra vetemedik.

az én olvasatomban a fő probléma amúgy nem is feltétlen az ún. "elfajzással" van/lenne, hanem azzal, h számtalan sérülést okoz az, h bizonyos látott, követendőnek gondolt mintákat konszenzus nélkül próbálnak ráerőszakolni a másik emberre. legitim keretek között, ha két, v akár több emberke - mittomén - vmi extra szélsőséges bdsm szexben venne részt, v egy nívós, brüsszeli gang bang partin, az nekem nem fáj, eszem ágában sincs emiatt ítélkezni felettük.

2021.01.03. 02:24:31

@Ármándójózsi:

én, bevallom ffiasan, Józsi, nem is vágtáztam, h mi a fallosz az a möbius-szalag - rá kellett gugliznom.:] tudom, most jól lebuktam, h valójában csak egy félművelt, álentellektüel verébgeci vagyok, vállalom.:'D

Ármándójózsi 2021.01.03. 02:30:39

@vágtázó vadmalac: 99%-ban EKG.
(Kellett a -1, mert a száz, már tényleg kínos lenne.)
Meg egyébként is így könnyebb, mint reflektálni, mert fáradt vagyok és nem is vagyok formában...

TheLynx70 2021.01.03. 02:44:50

@vágtázó vadmalac: :-) Az Avas nem is olyan veszélyes, mint sokan gondolják. :-) Simán felmehetsz éjjel is, legfeljebb le nem jössz... :-D De ez igaz Miskócia bármelyik pontjára. :-)

2021.01.03. 02:46:17

@Ármándójózsi:

totál átérzem. aludtam kb. 4 órát; reggel nyolctól késő du-ig fúrtak-faragtak-kalapáltak alattam, ahogy az elmúlt kb. egy hétben minden nap. és én mivel még kisbaba vagyok, optimális esetben napi 10-12 órát kéne pihennem, h legalább félig formában legyek. és holnap, azaz ma, kényszertől hajtva meg kéne írnom egy alternatív-öfit, az meg összeszedettebb kék legyen, mint vmelyik csövesbánat, random kommentem. mert azt még elviselem, ha a karakterszám-túllépés miatt neheztelne rám vki, de ha egy eget verő heJeschíráschi hiPát vétenÁk, és abba beleverik a kilincsorromat utólag, attól bús pandává változnék.:] szal megyek is eldőlni, mert félő, h reggel megint az ütvefúróval és sledge hammer-rel előadott hangversenyre kell kelnem. (nekem senki sem játssza le a szuper igényes valóvilág főcímdalt ébresztő gyanánt, h őszinte mosollyal a pofámon, táncikálva botorkáljak ki az ágyból. bánat.:/)

jó pihenést, ciao!:]

2021.01.03. 02:53:22

@TheLynx70:

na még egy utolsó komment, mert muszáj!:Đ

szóval, az ominózus hsz-ben - szívem szerint - felsoroltam volna több tucat különböző várost, települést, v csak külön-külön mind a 19 mo-i megyét, mint többé-kevésbé gettófertőzött zónákat, de az egyszerűsítés elve mellett döntve, praktikusabbnak találtam azt a megoldást, h csak a leghírhedtebbekkel példálózom.

nu, a viszon'látáschra!:]

K_Attila 2021.01.03. 02:53:43

Fülbántó csend lesz a Wellában Dzsina nélkül.
Dániel zokogásán meglepődtem, de igazából az önsajnálat ilyen kifejeződése nincs ellentmondásban a nárcisztikus zavarokkal.
Reninél is lehet valami személyiségzavar ennyire gyér empatikus képességgel.
Kár, hogy nem tudom real-time-ban követni az eseményeket a kedves kollégákkal.

TheLynx70 2021.01.03. 02:59:12

@vágtázó vadmalac: Jóccakát! Én most főzök, mert utálom a pocsékolást, és vannak maradék alapanyagok. Összedobok egy kevés frankfurti levest. Közben visszahallgatom az esti adást. :-)

TheLynx70 2021.01.03. 03:06:36

@K_Attila:Szerintem Dánielnél komoly problémák állnak a háttérben, leginkább kicsi korából hozza. Rönó csak simán kancigány.

K_Attila 2021.01.03. 03:14:07

@TheLynx70: Az viszont érdekes, hogy Rönó mennyire szépen artikulál, és nekem le sem esett, hogy cigány, amíg ő nem mondta.

TheLynx70 2021.01.03. 03:35:09

@K_Attila: Nekem egyből megvolt. :-) Amikor beköltöztek jól viselkedett, de nem sokáig tudta fenntartani ezt az álcát. Agresszív kancigány, aki leginkább csordában érzi otthon magát, most éppen fogy a követői létszáma, és ettől még jobban fog tikkelni a szeme. Igaz, szerintem átalakul a Villa Negra felosztása. Erre abból következtetek, ahogy Bálintot fogadták. :-)

TheLynx70 2021.01.03. 03:46:58

Ami még lejött ebből az "összefoglalóból" az, hogy Mercike akkora manipulátor, de akkora.... :-)

K_Attila 2021.01.03. 03:57:56

@TheLynx70: Először elzavarta Mót, másnap meg az volt a baja, hogy miért hagyta ott bőgni? Vagy keverem az eseményeket?

kozi001 2021.01.03. 06:46:30

Már csak két párbaj kell, hogy a tömegnél öröm-bódottá legyen.

Utána végre jöhet a proli irtás...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 07:22:24

@vágtázó vadmalac: Én is 80-20-at tippeltem, komolyan meglepett a tegnapi párbaj szorossága!

dorinkaa 2021.01.03. 07:39:55

@VV Erőlegény: szerintem akik balintra szavaztak volna sokan meg sem tettek, mert ugyis egyertelmu volt hogy neki lesz tobb.
van uj poszt :)

Ármándójózsi 2021.01.03. 08:07:00

@VV Erőlegény: Viszonylagos szorossága, mert a durván 68:32 minden, csak nem szoros. A 68-al ugye szép bőven 2/3-ozni lehetne...

kozi001 2021.01.03. 08:29:18

Én 65 35-re tippeltem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.03. 10:03:31

@Ármándójózsi: Igen, a relatív szorossága, ahhoz képest, amennyire én gondoltam.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.03. 16:46:24

@PYT: Bár nem nekem szólt a kérdés, de szerintem az Úr sötét anyagai sorozat elég jól visszaadja a könyveket, bár az egyes kötetek sorrendisége néhol változik. Én elsősorban könyvpárti vagyok, mert akkor bárhogyan el tudom képzelni a szereplőket és a leírt környezetet, stb. A képzeletemhez képest a film kicsit mindig csalódást okoz.
Aki olvasta, azokhoz lenne egy költői kérdésem: vajon megfilmesítik-e ugyanúgy a 3. kötet végét, ahogy kell, vagy elmismásolják a lényeget?

PYT 2021.01.03. 17:48:40

@Gézamalac: köszi, egyelőre csak az elsőt szedtem le, gondoltam, belekezdek, aztán meglátom, érdemes-e a többit is... de meggyőztél, én mindig megjárom, ha könyv után nézem meg bármelyik múvit, mindig csalódás, mert másként képzeltem el, mert nagyon meg van kurtítva, vagy a forgatókönyv túlságosan eltér az eredetitől, etc... De fordítva szokott működni, ha egy film vagy sori kelti fel a kíváncsiságom, szinte falom utána a könyve/ke/t.

PYT 2021.01.03. 17:50:27

@dorinkaa: hmmm, akár ez is lehet...

PYT 2021.01.03. 17:52:47

@Ármándójózsi: nem tudom, ki hogy van vele, én mindenesetre várom a hosszú elemzéseidet bejb, persze csak miután kialudtad és összekapartad magad ofc.. ;)

eggplantplum 2021.01.06. 14:01:33

Itt van, ahogy Rencsula ujra szajba kopi Frut romantikus, csokolozas kozben.... :(
streamable.com/nxkpfo
süti beállítások módosítása